Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

Belid bordslampor

Populärt inom Belid bordslampor

 • Picasso bord 36cm LED (Oxid)

  Nya fina Picasso bordlampa i Oxid och oxidgrå. Levereras med en utbytbar LED-lampa på 1,2W (100 lumen) som ger ett varmvitt sken. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Mini Tube trio mässing (Mässing/guld)

  Snygga Mini Tube trio, innehållande 3st bordlampor med mässingfärgad botten och cylinderformade opalglas i olika höjder. 200cm sladd med strömbrytare ingår till varje lampa. Ljuskällor ingår ej.
 • Cato skrivbordslampa (Svart)

  Stilfull och snygg bordlampa. Integrerad dimmer och trafo. Ljuskälla ingår ej.
 • Mini Tube trio krom (Förkromad/blank)

  Snygga Mini Tube trio, innehållande 3st bordlampor med kromad botten och cylinderformade opalglas i olika höjder. 200cm svart sladd med strömbrytare ingår till varje lampa. Ljuskällor ingår ej.

Fler tips på Belid bordslampor

 • Spectra Bordslampa Matt Vit LED - Belid

 • Picasso Bordslampa H465 Matt Vit LED - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H465 Matt Vit LED är en snygg lampa i en klassisk design ? Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H465 Matt Vit LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element ? och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer ? och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa ? Från Joakim Fihn och Belid.
 • Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid

 • Diablo bord låg (Svart)

  Exklusiva och stilfulla Diablo bordlampa i metall. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Bordslampa Ø300 Grå/Blank Svart - Belid

 • Picasso Bordslampa H355 Matt Vit LED - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H355 Matt Vit LED är en snygg lampa i en klassisk design ? Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H355 Matt Vit LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element ? och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer ? och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa ? Från Joakim Fihn och Belid.
 • Modern bordslampa Diablo, vit

  Bordslampa Diablo - extra ljuskälla i elegant vitt Med bordslampan Diablo kan du i samband med en rad olika inredningstrender och färger skapa en air av modernitet och elegans. Den lilla bordslampan är visserligen bara 34 cm hög, men kan självklart användas för många utrymmen som accentbelysning. Den är dessutom även otänd mycket dekorativ på grund av den extravaganta skärmdesignen och ger en mysig belysning. Energiklass: C
 • Motown bordlampa large (Svart)

  Bordlampan Motown har utvecklats till att bli en riktig favorit! Denna varianten är större i utförandet och har en kromad fot och ett stilrent lamphuvud. Smälter inte lite varstans och passar både moderna och klassiska miljöer. Den är också vanlig på offentliga platser och kontorslandskap. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Anemon i vitt - Höjd 49,7 cm

  Vackert designad, vit LED-bordslampa Anemon - Höjd 49,7 cm Den mjukt svängda ramen på bordslampan Anemon kröns av en elegant formad skärm som säkerställer att ljuset som avges från LED-ljuskällan inte bländar på ett obehagligt sätt. Lampan är utrustad med en energieffektiv LED-lampa (3 W, G9) och utstrålar ett trevligt, varmvitt ljus. En modern bordslampa som passar många moderna inredningsstilar. Energiklass: A+
 • Deluxe skrivbordslampa (Vit)

  Skrivbordslampa i lackad plåt och mässingdetaljer. Dimmer på lampan och en utbytbar LED-lampa som motsvarar ca 40W ingår. Ljuskälla ingår.
 • Trotsig bordlampa (Grå)

  Trotsig är en snygg bordlampa som är optimal att placera på skrivbordet eller att använda som läslampa. Med den flexibla armen på lampan så kan du enkelt justera lamphuvudet helt efter eget behov av ljus. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • I svart - liten LED-bordslampa Anemon 38,9 cm

  Bordslampa Anemon med LED-belysning- svart Den lilla LED-bordslampan Anemon har en modern och samtidigt tidlös design och utstrålar ett varmvitt, icke-bländande ljus. Lampan glänser dessutom med dess extrema mångsidighet, exempelvis som en välkomnande ljuskälla framför fönstret, och levereras med en LED-ljuskälla med G9-sockel. En accentbelysning som imponerar både med dess tilltalande utseende samt låga energiförbrukning. Energiklass: A+
 • Picasso Bordslampa H465 Oxid LED - Belid

 • Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid

 • Vienda X bordlampa (Vit)

  Ny exklusiv version av den populära Vienda bordlampan. Rejäl tung och genomarbetad fot med ett fint opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Duvblå - Belid

 • Picasso Bordslampa H465 Oxidgrå LED - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H465 Oxidgrå LED är en snygg lampa i en klassisk design ? Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H465 Oxidgrå LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element ? och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer ? och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa ? Från Joakim Fihn och Belid.
 • Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBuddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design ? Designad av Joakim Fihn för Belid.Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element ? och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Buddy Bordslampa Sandstruktur/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående ? eller ett fritt hängande ? klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen ? Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt ? och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Diablo Bordslampa Ø300 Ljusrosa - Belid

  Den vackra Diablo bordslampan i färgkombinationen Ljusrosa är en otrolig vacker och skulptural bordslampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket popul
 • Picasso bordlampa LED (Grön)

  Picasso bordlampa i härliga moderna färger, sladd med strömbrytare och stickkontakt. Utbytbar LED-lampa ingår.
 • Golvlampa Regal, 1 ljusk., svart mässing

  Elegant designad bordslampa Regal Sockeln och lamparmen på denna bordslampa Regal kan ändras något i höjd, eftersom armen är säkrad genom en ställskruv på ramen, så att lamparmen kan flyttas upp och ned, till en maximal höjd på 30,2 cm. Båda lampelementen lyser i en elegant mässington, vilken är i tydlig kontrast mot den svartmålade ramen. Som ljuskälla passar en filament-globlampa särskilt väl (kan beställas under Tillbehör). Golvlampan Regal är utrustad med en praktisk kabelinstallerad dimmer för att reglera ljusstyrkan. Energiklass: A++
 • Tentacle bord (S) (Rökfärgad)

  Tentacle är en modern och populär bordlampa med förkromad botten, opalvitt glas och detaljer i akryl. Skapar en härlig och elegant effekt när den är tänd. Finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Bordslampa Ø30 Koppar - Belid

 • Gil bordslampa LED vit/krom (Förkromad/blank)

  En liten, klassisk bordslampa som kombinerar en tidlös design med kvalitet. En fot i kromad metall kombinerat med en vit glasskärm. ?Integrerad LED-belysning.
 • Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptGloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas är en vacker lampa i klassisk design med moderna drag ? Designad av Belid.Gloria Bordslampa Mässing/Rökfärgat Glas är en del av Gloria serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av samma genomgående designval och element ? samt består av både bordslampor och pendlar. Det genomgående elementet genom serien är den vackra genomfärgade glaskupolen i munblåst glas, i ett fint samspel med den matchande stålkonstruktionen.Hela Gloria serien osar av kvalitet och fint hantverk och kan definitivt kombineras med någon av alla snygga dekorationsglödlampor som finns nu för tiden, för att få en cool effekt i kombination med den snygga glasskärmen. En helt fantastisk lampserien från det populära varumärket Belid.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Mat Svart/Röd - Belid

  Den vackra Diablo bordslampan i färgkombinationen Mat Svart/Röd är en otrolig vacker och skulptural bordslampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket
 • Gloria bordlampa (Mässing/guld)

  Gloria är en mycket vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall och en röfärgad glaskupa. Bak glaskupan är ljuskällan synlig, så använd gärna en dekorativ glödlampa för bästa synliga resultat. Otroligt stilren och lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 250cm med strömbytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Spectra Bordslampa Matt Svart LED - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptSpectra Bordslampa Matt Svart LED är en mycket stilsäker lampa i modern design ? Designad av Joakim Fihn för Belid.Spectra Bordslampa Matt Svart LED är en del av Spectra serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av samma genomgående designval och element ? och består av både bordslampor och golvlampor. Det genomgående elementet genom hela serien, är det snygga och moderna lamphuvudet, den slanka armen som håller upp huvudet ? samt den coola leden som binder ihop hela härligheten. Alla lampor i serien har en integrerad LED-ljuskälla i energiklass A ? samt stöpt aluminiumhus för att säkerställa optimal kylning och längre livslängd. Lamporna i serien kan självklart dimmas, som man också förväntar av en modern lampa. En genomtänkt lampserie ? både i dess design och funktion ? Från Joakim Fihn och Belid.
 • Spectra Bordslampa Matt Svart LED - Belid

 • Diablo Bordslampa Ø200 Sand/Brons - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBordslampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Diablo bord hög (Svart)

  Exklusiva och stilfulla Diablo bordlampa i metall. Rejält genomarbetad bordslampa som ger ett dämpat släpljus längs lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • Motown bordlampa medium (Svart)

  Bordlampa Motown med en kromad fot och ett stilrent lamphuvud. Smälter inte lite varstans och passar både moderna och klassiska miljöer. Ljuskälla ingår ej.
 • Belid Trotsig

 • Anemon bord stor LED (Oxid)

  En snygg och lättplacerad bordlampa för bord och fönster. Den är utrustad med LED-belysning och sprider ett välkomnande och bländfritt ljus. Lampan har en rund och mjuk design och finns i flera olika färger. Utbytbar LED-ljuskälla ingår.
 • Vienda bord Flex (Vit)

  Snygga bordlampan Vienda i en praktisk och härlig version. Den är utrustad med en flexibel arm som gör att du enkelt kan vrida och vända lampans arm efter eget behov av ljus. Den är skapad i en tidlös design som gör att du kan ha den framme i flera år om så önskas. Skärm i glas och bas i metall. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Cato Q Bordslampa Mässing - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Q Bordslampa Mässing är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design ? Designad av Belid.Cato Q Bordslampa Mässing är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element ? och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar ? Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver ? Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk ? men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa ? Från Belid
 • Picasso Bordslampa H355 Oxid LED - Belid

 • Vienda bordlampa krom (Förkromad/blank)

  Den omåttligt populära bordlampan Vienda, här i högblankig krom. Ger ett fint släpljus neråt vilket skapar en härlig elegans. Skärmen släpper i övrigt inte igenom något ljus. Levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Mässingfärgad LED-bordslampa Anemon 38,9 cm

  Mässingfärgad LED-bordslampa Anemon 38,9 cm Höjd 38,9 cm Denna innovativt utformade LED-bordslampa övertygar inte bara genom dess mässingfärgade ytfinish, men också av ett ljusflöde som inte bländar och därför upplevs som mycket behagligt. Anemon - en mångsidig extra ljuskälla för modernt designade utrymmen. Den energieffektiva LED-ljuskällan med G9-sockel ingår i leveransen. Energiklass: A+
 • Picasso Bordslampa H355 Oxidgrå LED - Belid

  Den mindsta modellen av de vackra Picasso-bordslamporna från Belid. När lampan är tänd så framstår ett vackert färgspel. En bordslampa som är perfekt på en skänk i hallen eller i vardagsrumm
 • Tentacle bord 50cm (Klar/transparent)

  Vackra Tentacle bordlampa har en kromad fot, opalglas på insidan av skärmen och akryl runt glaset. Otroligt elegant bordlampa som har en snygg ljusspridning när den är tänd. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid

 • Bordslampa Anemon, svart, LED, 49,7 cm

  Mässingfärgad LED-bordslampa Anemon: 49,7 cm hög En utmärkt extra lampa för moderna hem är denna vackra LED-bordslampa Anemon: Med dess svarta yta och elegant flödande form från ram till skärm blir den i varje rum till ett blickfång, oavsett om den står på fönsterbrädan eller soffbordet. Därtill den mjuka belysningen som strålar i en varmvit ljusfärg, vilket skapar en mysig atmosfär. Belysningen är bländfri och även energisnål, eftersom LED bordslampan Anemon redan är utrustad med en utbytbar LED-lampa med G9-sockel. Energiklass: A+
 • Diablo Bordslampa Sand/Brons - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBordslampan Diablo i färgkombinationen Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Spectra Bordslampa Varmgrå LED - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptSpectra Bordslampa Varmgrå LED är en mycket stilsäker lampa i modern design ? Designad av Joakim Fihn för Belid.Spectra Bordslampa Varmgrå LED är en del av Spectra serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av samma genomgående designval och element ? och består av både bordslampor och golvlampor. Det genomgående elementet genom hela serien, är det snygga och moderna lamphuvudet, den slanka armen som håller upp huvudet ? samt den coola leden som binder ihop hela härligheten. Alla lampor i serien har en integrerad LED-ljuskälla i energiklass A ? samt stöpt aluminiumhus för att säkerställa optimal kylning och längre livslängd. Lamporna i serien kan självklart dimmas, som man också förväntar av en modern lampa. En genomtänkt lampserie ? både i dess design och funktion ? Från Joakim Fihn och Belid.
 • Diablo Bordslampa Ø300 Mat Svart/Röd - Belid

  Den vackra Diablo bordslampan i färgkombinationen Mat Svart/Röd är en otrolig vacker och skulptural bordslampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket
 • Anemon - 49,7 cm hög LED-bordslampa i mässing

  Magnifik LED-bordslampa Anemon i mässing Den 49,7 cm höga LED-bordslampan Anemon är inte bara en ljusspridare för en mysig extrabelysning i vardagsrum eller sovrum, men betonar även med dess utseende en elegant inredningsstil. Placerad framför fönstret, är lampans smickrande ljus mycket välkomnande, och i själva rummet bidrar den till en behaglig atmosfär. Det varmvitt strålande LED-ljuset från den utbytbara LED-ljuskällan med G9-sockel som ingår i leveransen, är dessutom bländfritt. Energiklass: A+
 • Cato Q Bordslampa Matt Svart - Belid

 • Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBuddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design ? Designad av Joakim Fihn för Belid.Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element ? och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående ? eller ett fritt hängande ? klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen ? Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt ? och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Spectra Bordslampa Matt Vit LED - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptSpectra Bordslampa Matt Vit LED är en mycket stilsäker lampa i modern design ? Designad av Joakim Fihn för Belid.Spectra Bordslampa Matt Vit LED är en del av Spectra serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av samma genomgående designval och element ? och består av både bordslampor och golvlampor. Det genomgående elementet genom hela serien, är det snygga och moderna lamphuvudet, den slanka armen som håller upp huvudet ? samt den coola leden som binder ihop hela härligheten. Alla lampor i serien har en integrerad LED-ljuskälla i energiklass A ? samt stöpt aluminiumhus för att säkerställa optimal kylning och längre livslängd. Lamporna i serien kan självklart dimmas, som man också förväntar av en modern lampa. En genomtänkt lampserie ? både i dess design och funktion ? Från Joakim Fihn och Belid.
 • LED-bordslampa Anemon i vitt 38,9 cm

  Vit LED-bordslampa Anemon 38,9 cm Inte bara genom dess neutrala färgsättning - LED-bordslampan Anemon har en övervägande vit färg - passar denna lilla ljuskälla nästan överallt: på ett sidobord eller framför fönstret i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Även formen och den energisnåla LED-belysningen gör denna lilla bordslampa till en populär accessoar för hemmet. Levereras inklusive 3 W LED-ljuskällor (G9). Energiklass: A+
 • Circle bordlampa krom/vit (Förkromad/blank)

  Circle är en snygg och stilren bordlampa i krom, som håller i en rund, vit glaskupa. Ger ett behagligt och vackert ljus när lampan är tänd. Passar bra i alla typer av rum. Svart sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Dolores bordlampa (Mässing/guld)

  Dolores bordlampa med rökfärgat glas och fot i lackad aluminium. Dimmer på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid

 • Cato LED skrivbordslampa (Vit)

  Stilren och praktisk skrivbordslampa med flexibelt lamphuvud. Dimmer på foten. Utbytbar LED-lampa ingår (motsvarar ca 30W).
 • History bordlampa (Oxid)

  En modern bordslampa med en gammaldags look. Finns i oxid, koppar, mässing och oxidgrå. Kombinera gärna med en snygg dekorationslampa för att sätta din egen touch på lampan. Dimmer på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Picasso Bordslampa H465 Matt Vit LED - Belid

 • Picasso Bordslampa H355 Oxidgrå LED - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H355 Oxidgrå LED är en snygg lampa i en klassisk design ? Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H355 Oxidgrå LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element ? och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer ? och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa ? Från Joakim Fihn och Belid.
 • Buddy bord (Blå)

  Buddy bordlampa, en rejält genomarbetad bordsfot med ett otroligt fint opalvitt glas. Textilkabel och strömbytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H355 Matt Svart LED är en snygg lampa i en klassisk design ? Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element ? och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer ? och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa ? Från Joakim Fihn och Belid.
 • Diablo Bordslampa Ø300 Oxidgrå - Belid

 • Gloria Bordslampa Oxidgrå/Rökfärgat Glas - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptGloria Bordslampa Oxidgrå/Rökfärgat Glas är en vacker lampa i klassisk design med moderna drag ? Designad av Belid.Gloria Bordslampa Oxidgrå/Rökfärgat Glas är en del av Gloria serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av samma genomgående designval och element ? samt består av både bordslampor och pendlar. Det genomgående elementet genom serien är den vackra genomfärgade glaskupolen i munblåst glas, i ett fint samspel med den matchande stålkonstruktionen.Hela Gloria serien osar av kvalitet och fint hantverk och kan definitivt kombineras med någon av alla snygga dekorationsglödlampor som finns nu för tiden, för att få en cool effekt i kombination med den snygga glasskärmen. En helt fantastisk lampserien från det populära varumärket Belid.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Avokadogrön - Belid

 • Belid Trotsig

 • Tejl bordlampa (Svart)

  Bordlampa matchande skärm och kabel i svart eller vit. Med brytare på lamphållare. Ljuskälla ingår ej.
 • Atom bordlampa (Svart)

  Atom, elegant bordlampa med en fin och genomarbetad fot tillsammans med en vacker glaskupa. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Bordslampa Ø300 Ljusrosa - Belid

 • Valencia bordlampa (Mässing/guld)

  Valencia bordlampa, unik och trevlig design. Ljuset faller snyggt längs lampan och är totalt bländfri. Ljuskälla ingår.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Oxidgrå - Belid

 • Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design ? Designad av Joakim Fihn för Belid.Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element ? och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående ? eller ett fritt hängande ? klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen ? Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt ? och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Mångsidigt användbar LED-bordslampa Rollo

  Dimbar LED-bordslampa Rollo Uppfriskande modern är denna LED-bordslampa Rollo både vad gäller form och färg, i termer av flexibilitet, samt även i fråga om inställning av belysningen. Ljusriktningen kan varieras med hjälp av det svängbara lamphuvudet och intensiteten av ljusflödet kan styras via den integrerade dimmern. Energiklass: A+
 • Diablo Bordslampa Ø200 Mat Svart/Röd - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBordslampan Diablo i färgkombinationen Svart/Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Ljusrosa - Belid

 • Diablo Bordslampa Ø300 Avokadogrön - Belid

 • Vienda bordlampa (Vit)

  Här har vi den stilfulla, snygga och omåttligt populära bordlampan Vienda! Skärmen på Vienda är tillverkad av plåt och släpper därför inte igenom något ljus. Ljuset faller istället längs lampan och bredvid, vilket skapar en fantastisk och vacker effekt när lampan är tänd. Fotdiameter - 14,5cm Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo hög (Vit)

  Diablo bordlampa, en elegant och ståtlig bordslampa som är genomarbetad. Ljuskälla ingår.
 • Spectra bordlampa LED (Vit)

  Snygga och moderna bordlampan Spectra av gjuten aluminium, i antingen vitt eller varmgrå. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning och dimmer, som gör det enkelt att justera ljusstyrkan. Integrerad LED-belysning.
 • Cato Q Bordslampa Mässing - Belid

 • Picasso Bordslampa H355 Matt Vit LED - Belid

 • Cato Q skrivbordslampa LED (Svart)

  Praktisk och stilren skrivbordslampa där LED-ljuskälla ingår. Fullt utbytbar och dimbar i tre steg genom en knapp lampan. Motsvarar cirka 40W i ljus. Sladd (3m) med stickkontakt.
 • Cato Q Bordslampa Matt Svart - Belid

  DesignBelid för BelidKonceptCato Q Bordslampa Matt Svart är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design ? Designad av Belid.Cato Q Bordslampa Matt Svart är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element ? och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar ? Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver ? Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk ? men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa ? Från Belid
 • Tentacle bord (M) (Röd)

  Tentacle är en modern och populär bordlampa med förkromad botten, opalvitt glas och detaljer i akryl. Skapar en härlig och elegant effekt när den är tänd. Finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Bordslampa Ø300 Mat Svart/Röd - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBordslampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart/Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Mat Vit - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBordslampan Diablo i färgkombinationen Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Picasso Bordslampa H465 Matt Svart LED - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H465 Matt Svart LED är en snygg lampa i en klassisk design ? Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H465 Matt Svart LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element ? och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer ? och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa ? Från Joakim Fihn och Belid.
 • Picasso Bordslampa H465 Oxid LED - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H465 Oxid LED är en snygg lampa i en klassisk design ? Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H465 Oxid LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element ? och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer ? och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa ? Från Joakim Fihn och Belid.
 • Ellipse bordlampa hög (Vit)

  Ellipse är otroligt stilren, snygg och lyxig bordlampa med vit in- och utsida och kromade detaljer. När lampan är tänd så sprids ett inbjudande ljus och en stilig ljusbild skapas i rummet. Väldigt vacker och trevlig bordlampa. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Frank 2.0 skrivbordslampa LED (Svart)

  Frank 2.0, en favorit i ny modern tappning med utbytbar LED-ljuskälla. Dimmer på lampan och riktbar skärm. Ger ett fint och bra läsljus. Ljuskälla ingår.
 • Magnum bordlampa (Grafitfgrå)

  Magnum bordlampa i lackad aluminium. Stilren design med riktbart lamphuvud. Ljuskälla ingår ej.
 • Buddy Bordslampa Azurite/Opal - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBuddy Bordslampa Azurite/Opal är en stilsäker lampa i modern design ? Designad av Joakim Fihn för Belid.Buddy Bordslampa Azurite/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element ? och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Buddy Bordslampa Azurite/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående ? eller ett fritt hängande ? klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen ? Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt ? och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Picasso Bordslampa H465 Oxidgrå LED - Belid

  Elegant bordslampa från Belid som med sin skärmuppbyggnad avger ett vackert ljus. Bordslampan är snygg på en skänk i hallen eller på ett sidobord i vardagsrummet.DesignBelid
 • Vienda skrivbordslampa (Vit)

  Vienda skrivbordslampa är inte bara en bra lampa, utan också en trevlig inredningsdetalj. Den har en flexibel arm så att man enkelt kan rikta ljuset dit man vill ha det. Den sprider också ett bra ljus som är optimalt till läsning eller annan koncentrationskrävande aktivitet. Ljuskälla ingår ej.
 • Buddy Bordslampa Azurite/Opal - Belid

 • Belid Bord Stor Picasso mattvit LED

 • Circle bordlampa (Förkromad/blank)

  Circle bordlampa är en dekorativ lampa som har en akrylkupa med en snyggt kromad detalj. Sprider ett behagligt och mysigt ljus omkring sig när den är tänd. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Mat Svart - Belid

  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBordslampan Diablo i färgkombinationen Mat Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.