Belid bordslampor

Populärt inom Belid bordslampor

 • Micro Zenta LED 25cm (Förkromad/blank)

  Micro Zenta LED 25cm (Förkromad/blank)
  Micro Zenta med opalglas och detaljer i krom. En liten, nätt bordlampa som är perfekt om du känner att du saknar en liten ljuspunkt i rummet. Utrustad med dimmer på lampans fot. Sladdlängd: 250cm Integrerad LED-belysning
 • Picasso bord 36cm LED (Oxid)

  Picasso bord 36cm LED (Oxid)
  Nya fina Picasso bordlampa i Oxid och oxidgrå. Levereras med en utbytbar LED-lampa på 1,2W (100 lumen) som ger ett varmvitt sken. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • History bordlampa (Oxid)

  History bordlampa (Oxid)
  En modern bordslampa med en gammaldags look. Finns i oxid, koppar, mässing och oxidgrå. Kombinera gärna med en snygg dekorationslampa för att sätta din egen touch på lampan. Dimmer på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Vienda bordlampa krom (Förkromad/blank)

  Vienda bordlampa krom (Förkromad/blank)
  Den omåttligt populära bordlampan Vienda, här i högblankig krom. Ger ett fint släpljus neråt vilket skapar en härlig elegans. Skärmen släpper i övrigt inte igenom något ljus. Levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Belid bordslampor

 • Nobel bordslampa Mattvit

  Nobel bordslampa Mattvit
 • Diablo Bordslampa Ø200 Oxidgrå - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Oxidgrå - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Ø200 Oxidgrå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Bordslampa Picasso 27 Mattsvart | Belid

  Bordslampa Picasso 27 Mattsvart | Belid
  Bordslampan Picasso kommer i en stilren och klassisk design som dessutom skänker ett behagligt ljus i det rum den placeras i. Från det svenska varumärket Belid hittar du inte bara bordslampor, utan
 • Picasso Bordslampa H355 Matt Vit LED - Belid

  Picasso Bordslampa H355 Matt Vit LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H355 Matt Vit LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H355 Matt Vit LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer - och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa - Från Joakim Fihn och Belid.
 • Picasso bordslampa 50 cm Mattsvart

  Picasso bordslampa 50 cm Mattsvart
 • Nobel skrivbordslampa (Vit)

  Nobel skrivbordslampa (Vit)
  Vackra bordlampan Nobel sprider inte bara ett bra ljus utan är också fin att titta på! Lampans arm kan enkelt riktas upp eller ned, samtidigt som skärmen går att vinkla. Placera på ditt skrivbord eller på nattygsbordet och låt den sprida sitt ljus hemma hos dig. Inklusive ljuskälla.
 • Anemon bordslampa, liten mattvit

  Anemon bordslampa, liten mattvit
 • Diablo Bordslampa Ø200 Oxidgrå - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Oxidgrå - Belid
  Den vackra Diablo bordslampan i färgkombinationen Oxidgrå är en otrolig vacker och skulptural bordslampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket popul
 • Anemon bordslampa, stor silveroxid

  Anemon bordslampa, stor silveroxid
 • Diablo bord hög (Svart)

  Diablo bord hög (Svart)
  Exklusiva och stilfulla Diablo bordlampa i metall. Rejält genomarbetad bordslampa som ger ett dämpat släpljus längs lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Mat Svart/Röd - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Mat Svart/Röd - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Ø200 Mat Svart/Röd, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Cato Q Bordslampa Matt Vit - Belid

  Cato Q Bordslampa Matt Vit - Belid
  DesignBelid för BelidKonceptCato Q Bordslampa Matt Vit är en elegant lampa i en klassisk och förnuftig design - Designad av Belid.Cato Q Bordslampa Matt Vit är en del av Cato serien från Belid. Hela serien karakteriseras av samma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar och en snygg serie av spottar - Så det finns en del att välja mellan. Det genomgående elementet i hela serien är det vackra cylinderformade lamphuvudet och det slanka och raka uttrycket. En solid konstruerad lampserie från en av de mycket stora lampmärkena, Belid. Vacker förening av design, materialval och hantverk som utan tvekan kommer pryda lokaler i många år framöver - Självklart p.g.a. konstruktion och hantverk - men också för dess tidlösa design som varken drar till sig onödig uppmärksamhet men blir heller inte bara en in mängden. Förnuftigt val av lampa - Från Belid
 • Spectra bordlampa LED (Vit)

  Spectra bordlampa LED (Vit)
  Snygga och moderna bordlampan Spectra av gjuten aluminium, i antingen vitt eller varmgrå. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning och dimmer, som gör det enkelt att justera ljusstyrkan. Integrerad LED-belysning.
 • Ellipse bordlampa hög (Vit)

  Ellipse bordlampa hög (Vit)
  Ellipse är otroligt stilren, snygg och lyxig bordlampa med vit in- och utsida och kromade detaljer. När lampan är tänd så sprids ett inbjudande ljus och en stilig ljusbild skapas i rummet. Väldigt vacker och trevlig bordlampa. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Picasso 35 Mattvit | Belid

  Bordslampa Picasso 35 Mattvit | Belid
  Från det klassiska svenska varumärket Belid kommer familjen Picasso som inkluderar allt ifrån golvlampor till bordslampor. Bordslampan Picasso kommer här i en stilfull mattvit nyans som enkelt pas
 • Valencia bordlampa (Mässing/guld)

  Valencia bordlampa (Mässing/guld)
  Valencia bordlampa, unik och trevlig design. Ljuset faller snyggt längs lampan och är totalt bländfri. Ljuskälla ingår.
 • Belid Trotsig

  Belid Trotsig
 • Gloria bordlampa (Mässing/guld)

  Gloria bordlampa (Mässing/guld)
  Gloria är en mycket vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall och en röfärgad glaskupa. Bak glaskupan är ljuskällan synlig, så använd gärna en dekorativ glödlampa för bästa synliga resultat. Otroligt stilren och lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 250cm med strömbytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Anemon bordslampa, stor mattsvart

  Anemon bordslampa, stor mattsvart
 • Picasso bordslampa, stor mattvit

  Picasso bordslampa, stor mattvit
 • Picasso Bordslampa H355 Oxidgrå LED - Belid

  Picasso Bordslampa H355 Oxidgrå LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H355 Oxidgrå LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H355 Oxidgrå LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer - och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa - Från Joakim Fihn och Belid.
 • Bordslampa Gloria Mässing/Rökfärgat | Belid

  Bordslampa Gloria Mässing/Rökfärgat | Belid
  Bordslampan Gloria i trendig mässing och rökfärgad glaskupa ifrån de kända varumärket Belid. Lampan passar överallt i hemmet och går att inreda med till många olika stilar då den är neutral
 • Veneto hus (Vit)

  Veneto hus (Vit)
  En vacker och stilig bordslampa i form av ett hus. Sätt i en snygg ljuskälla och ställ fram huset där alla kan beundra det. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Finns i både svart och vitt. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Bordslampa Mat Vit - Belid

  Diablo Bordslampa Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Picasso Bordslampa H465 Oxidgrå LED - Belid

  Picasso Bordslampa H465 Oxidgrå LED - Belid
  Elegant bordslampa från Belid som med sin skärmuppbyggnad avger ett vackert ljus. Bordslampan är snygg på en skänk i hallen eller på ett sidobord i vardagsrummet.DesignBelid
 • Anemon bord liten LED (Mässing/guld)

  Anemon bord liten LED (Mässing/guld)
  En snygg, liten och lättplacerad bordlampa för bord och fönster. Den är utrustad med LED-belysning och sprider ett välkomnande och bländfritt ljus. Lampan har en rund och mjuk design och finns i flera olika färger. Utbytbar LED-ljuskälla (3W) ingår.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Ljusrosa - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Ljusrosa - Belid
  Den vackra Diablo bordslampan i färgkombinationen Ljusrosa är en otrolig vacker och skulptural bordslampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket popul
 • Diablo Bordslampa Ø200 Mat Vit - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Mat Vit - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Ø200 Mat Vit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Nobel bordslampa Mattsvart

  Nobel bordslampa Mattsvart
 • Diablo Bordslampa Ø300 Oxidgrå - Belid

  Diablo Bordslampa Ø300 Oxidgrå - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Ø300 Oxidgrå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Bordslampa Picasso 18 Mattvit | Belid

  Bordslampa Picasso 18 Mattvit | Belid
  Bordslampan Picasso i mattvit ifrån de kända varumärket Belid, kombinera med trendiga beigea toner i kombination med trä för att få en skandinavisk inredningsstil, eller inred bordslampan tillsa
 • Diablo Bordslampa Mattvit - Belid

  Diablo Bordslampa Mattvit - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Mattvit, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Spectra Bordslampa Matt Vit LED - Belid

  Spectra Bordslampa Matt Vit LED - Belid
 • Belid Bord Liten Picasso m.vit LED

  Belid Bord Liten Picasso m.vit LED
 • Picasso Bordslampa H465 Oxid LED - Belid

  Picasso Bordslampa H465 Oxid LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H465 Oxid LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H465 Oxid LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer - och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa - Från Joakim Fihn och Belid.
 • Anemon bord stor LED (Oxid)

  Anemon bord stor LED (Oxid)
  En snygg och lättplacerad bordlampa för bord och fönster. Den är utrustad med LED-belysning och sprider ett välkomnande och bländfritt ljus. Lampan har en rund och mjuk design och finns i flera olika färger. Utbytbar LED-ljuskälla ingår.
 • Diablo hög (Vit)

  Diablo hög (Vit)
  Diablo bordlampa, en elegant och ståtlig bordslampa som är genomarbetad. Ljuskälla ingår.
 • Bordslampa Diablo 20 Mattsvart | Belid

  Bordslampa Diablo 20 Mattsvart | Belid
  Elegant mattvart bordslampa från det svenska varumärket Belid. Kollektionen Diablo består av såväl golv- som taklampor och har ett genomgående stilrent och avskalat uttryck. Inred med rätt bely
 • Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBuddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid.Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element - och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående - eller ett fritt hängande - klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen - Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt - och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Picasso Bordslampa H465 Matt Vit LED - Belid

  Picasso Bordslampa H465 Matt Vit LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H465 Matt Vit LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H465 Matt Vit LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer - och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa - Från Joakim Fihn och Belid.
 • Deluxe skrivbordslampa (Vit)

  Deluxe skrivbordslampa (Vit)
  Skrivbordslampa i lackad plåt och mässingdetaljer. Dimmer på lampan och en utbytbar LED-lampa som motsvarar ca 40W ingår. Ljuskälla ingår.
 • Magnum bordlampa (Grafitfgrå)

  Magnum bordlampa (Grafitfgrå)
  Magnum bordlampa i lackad aluminium. Stilren design med riktbart lamphuvud. Ljuskälla ingår ej.
 • Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Mörk Roststruktur/Opal - Belid
 • Picasso bordslampa, stor mässing

  Picasso bordslampa, stor mässing
 • Picasso bordslampa, liten mattsvart

  Picasso bordslampa, liten mattsvart
 • Cato bordslampa aluminium

  Cato bordslampa aluminium
 • Mångsidigt användbar LED-bordslampa Rollo

  Mångsidigt användbar LED-bordslampa Rollo
  Dimbar LED-bordslampa Rollo Uppfriskande modern är denna LED-bordslampa Rollo både vad gäller form och färg, i termer av flexibilitet, samt även i fråga om inställning av belysningen. Ljusriktningen kan varieras med hjälp av det svängbara lamphuvudet och intensiteten av ljusflödet kan styras via den integrerade dimmern. Energiklass: A+
 • Bordslampa Diablo 30 Oxidgrå | Belid

  Bordslampa Diablo 30 Oxidgrå | Belid
  Från kollektionen Diablo från det svenska varumärket Belid finner du denna eleganta bordslampa. Med en stilren och avskalad design gör sig lampan lika bra på skrivbordet som på fönsterbrädan.
 • Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED - Belid

  Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H355 Matt Svart LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H355 Matt Svart LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer - och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa - Från Joakim Fihn och Belid.
 • Tentacle bord (M) (Klar/transparent)

  Tentacle bord (M) (Klar/transparent)
  Tentacle är en modern och populär bordlampa med förkromad botten, opalvitt glas och detaljer i akryl. Skapar en härlig och elegant effekt när den är tänd. Finns i två olika färger. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Buddy Bordslampa Azurite/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Azurite/Opal - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptBuddy Bordslampa Azurite/Opal är en stilsäker lampa i modern design - Designad av Joakim Fihn för Belid.Buddy Bordslampa Azurite/Opal är en del av Buddy serien från Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element - och består både av bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element i serien är de mjuka formerna och den otroligt vackra opala skärmen, som sänder ut ett vackert diffust ljus i rummet. Fantastiskt fin belysning. När Buddy Bordslampa Azurite/Opal är tänd framstår lampan nästan som helt fristående - eller ett fritt hängande - klot av ljus p.g.a. den vackra opala skärmen - Ljuset fördelas jämnt över ytan och ger därmed ett härligt enformigt ljus. När det är så få designelement att jonglera med så är ljusets uttryck i sig mycket viktigt - och det ser man att Joakim Fihn har haft med i sina överväganden då Buddy serien skulle designas
 • Belid Trotsig

  Belid Trotsig
 • Picasso bordslampa, liten oxidgrå

  Picasso bordslampa, liten oxidgrå
 • Vienda X bordlampa (Vit)

  Vienda X bordlampa (Vit)
  Ny exklusiv version av den populära Vienda bordlampan. Rejäl tung och genomarbetad fot med ett fint opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Picasso bordslampa, stor oxidgrå

  Picasso bordslampa, stor oxidgrå
 • Anemon bordslampa, stor vit opal

  Anemon bordslampa, stor vit opal
 • Picasso Bordslampa H355 Oxid LED - Belid

  Picasso Bordslampa H355 Oxid LED - Belid
 • I svart - liten LED-bordslampa Anemon 38,9 cm

  I svart - liten LED-bordslampa Anemon 38,9 cm
  Bordslampa Anemon med LED-belysning- svart Den lilla LED-bordslampan Anemon har en modern och samtidigt tidlös design och utstrålar ett varmvitt, icke-bländande ljus. Lampan glänser dessutom med dess extrema mångsidighet, exempelvis som en välkomnande ljuskälla framför fönstret, och levereras med en LED-ljuskälla med G9-sockel. En accentbelysning som imponerar både med dess tilltalande utseende samt låga energiförbrukning. Energiklass: A+
 • Anemon bordslampa, liten vit opal

  Anemon bordslampa, liten vit opal
 • Picasso bordlampa LED (Grön)

  Picasso bordlampa LED (Grön)
  Picasso bordlampa i härliga moderna färger, sladd med strömbrytare och stickkontakt. Utbytbar LED-lampa ingår.
 • Picasso bordslampa 50 cm Mattvit

  Picasso bordslampa 50 cm Mattvit
 • Golvlampa Regal, 1 ljusk., svart mässing

  Golvlampa Regal, 1 ljusk., svart mässing
  Elegant designad bordslampa Regal Sockeln och lamparmen på denna bordslampa Regal kan ändras något i höjd, eftersom armen är säkrad genom en ställskruv på ramen, så att lamparmen kan flyttas upp och ned, till en maximal höjd på 30,2 cm. Båda lampelementen lyser i en elegant mässington, vilken är i tydlig kontrast mot den svartmålade ramen. Som ljuskälla passar en filament-globlampa särskilt väl (kan beställas under Tillbehör). Golvlampan Regal är utrustad med en praktisk kabelinstallerad dimmer för att reglera ljusstyrkan. Energiklass: A++
 • Anemon bordslampa, stor mässing

  Anemon bordslampa, stor mässing
 • Cato bordslampa oxidgrå

  Cato bordslampa oxidgrå
 • Picasso Bordslampa H465 Oxid LED - Belid

  Picasso Bordslampa H465 Oxid LED - Belid
 • Deluxe bordslampa vit, mässing

  Deluxe bordslampa vit, mässing
 • Diablo Bordslampa Ø300 Avokadogrön - Belid

  Diablo Bordslampa Ø300 Avokadogrön - Belid
  Den vackra Diablo bordslampan i färgkombinationen Avokadogrön är en otrolig vacker och skulptural bordslampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket p
 • Cato bordslampa mattvit

  Cato bordslampa mattvit
 • Bordslampa Diablo 20 Mattvit | Belid

  Bordslampa Diablo 20 Mattvit | Belid
  Från det klassiska svenska varumärket Belid kommer den eleganta kollektionen Diablo som innehåller allt ifrån golv- till bordslampor. Denna stilrena mattvita nyans gör att du kan placera lampan v
 • Vienda bordlampa (Vit)

  Vienda bordlampa (Vit)
  Här har vi den stilfulla, snygga och omåttligt populära bordlampan Vienda! Skärmen på Vienda är tillverkad av plåt och släpper därför inte igenom något ljus. Ljuset faller istället längs lampan och bredvid, vilket skapar en fantastisk och vacker effekt när lampan är tänd. Fotdiameter - 14,5cm Ljuskälla ingår ej.
 • Vienda bord Flex (Vit)

  Vienda bord Flex (Vit)
  Snygga bordlampan Vienda i en praktisk och härlig version. Den är utrustad med en flexibel arm som gör att du enkelt kan vrida och vända lampans arm efter eget behov av ljus. Den är skapad i en tidlös design som gör att du kan ha den framme i flera år om så önskas. Skärm i glas och bas i metall. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Bordslampa Ø300 Grå/Blank Svart - Belid

  Diablo Bordslampa Ø300 Grå/Blank Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Ø300 Grå/Blank Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Diablo Bordslampa Mat Svart - Belid

  Diablo Bordslampa Mat Svart - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Mat Svart, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Buddy bord (Blå)

  Buddy bord (Blå)
  Buddy bordlampa, en rejält genomarbetad bordsfot med ett otroligt fint opalvitt glas. Textilkabel och strömbytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo Bordslampa Sand/Brons - Belid

  Diablo Bordslampa Sand/Brons - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Sand/Brons, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Diablo Bordslampa Ø200 Duvblå - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Duvblå - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptDiablo Bordslampa Ø200 Duvblå, är en mycket snygg och dekorativ lampa. Unik design blandad med en vacker och exklusiv färgkombination. En bra lampserie som består av både pendellampor och bords- och golvlampor. Serien är designad i metall av vår svenska producent Belid.Vägglampan Diablo kan både ställas i vardagsrummet, på kontoret eller någon annanstans där man vill ha behaglig och bra, bländningsfri belysning. Det är en mycket populär lampserie, som både består av pendellampor, golvlampor och vägglampor.
 • Bordslampa Gloria Oxidgrå/Rökfärgat | Belid

  Bordslampa Gloria Oxidgrå/Rökfärgat | Belid
  Bordslampan Gloria i morden oxidgrå lampfot och en rökfärgad glaskupa från de kända varumärket Belid. Lampan har en modern och stilren design som kommer fram i dess trendiga gråtonade material.
 • Spectra Bordslampa Matt Svart LED - Belid

  Spectra Bordslampa Matt Svart LED - Belid
 • Cato Q Bordslampa Matt Vit - Belid

  Cato Q Bordslampa Matt Vit - Belid
 • Deluxe bordslampa varmgrå, mässing

  Deluxe bordslampa varmgrå, mässing
 • Diablo Bordslampa Ø200 Avokadogrön - Belid

  Diablo Bordslampa Ø200 Avokadogrön - Belid
  Den vackra Diablo bordslampan i färgkombinationen Avokadogrön är en otrolig vacker och skulptural bordslampa. Helt unik design kombinerad med en supercool och distinkt färgkombination. En mycket p
 • Ellipse bordslampa mattvit, krom

  Ellipse bordslampa mattvit, krom
 • D-33 Mini LED skrivbordslampa (Vit)

  D-33 Mini LED skrivbordslampa (Vit)
  Målet med denna serie var att skapa en liten, stilren och enkel armaturfamilj. Med sin anspråkslöshet smälter den in i alla miljöer. Designer: Joakim Fihn Dimmer på lampan och rörligt lamphuvud. Utbytbar LED-lampa som motsvarar 35W ingår.
 • Picasso Bordslampa H465 Oxidgrå LED - Belid

  Picasso Bordslampa H465 Oxidgrå LED - Belid
  DesignJoakim Fihn för BelidKonceptPicasso Bordslampa H465 Oxidgrå LED är en snygg lampa i en klassisk design - Designad av Joakim Fihn i samarbete med Belid. Picasso Bordslampa H465 Oxidgrå LED är en del av Picasso serien från Joakim Fihn och Belid. Hela serien karaktäriseras av densamma genomgående designval och element - och består av både golvlampor, bordslampor och pendeltaklampor. Det genomgående element som är genom hela serien är de vackra välvande skärmarna som bär mycket av lampseriens uttryck. De välvande lampskärmarna fås i flera olika färgkombinationer - och är designade och konstruerade på ett sätt så Du får ut mest möjliga ljus på ett behagligt vis. Ett klassigt men fortfarande modernt val av lampa - Från Joakim Fihn och Belid.
 • Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Svartstruktur/Opal - Belid
 • Buddy Bordslampa Azurite/Opal - Belid

  Buddy Bordslampa Azurite/Opal - Belid
 • Cato bordslampa mässing

  Cato bordslampa mässing
 • Anemon bordslampa, liten silveroxid

  Anemon bordslampa, liten silveroxid
 • Bordslampa Picasso 18 Mattvit | Belid

  Bordslampa Picasso 18 Mattvit | Belid
  Från det klassiska svenska varumärket Belid kommer den stilfulla kollektionen Picasso som inkluderar exempelvis bordslampor och golvlampor. Placera den mattvita bordslampan Picasso vid sidan om sän
 • Anemon bordslampa, liten mattsvart

  Anemon bordslampa, liten mattsvart
 • Circle bordlampa (Förkromad/blank)

  Circle bordlampa (Förkromad/blank)
  Circle bordlampa är en dekorativ lampa som har en akrylkupa med en snyggt kromad detalj. Sprider ett behagligt och mysigt ljus omkring sig när den är tänd. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Picasso Bordslampa H465 Matt Vit LED - Belid

  Picasso Bordslampa H465 Matt Vit LED - Belid
 • Cato Q Bordslampa Mässing - Belid

  Cato Q Bordslampa Mässing - Belid
 • Bordslampa Picasso 35 Mattsvart | Belid

  Bordslampa Picasso 35 Mattsvart | Belid
  Uppdatera ditt hem med bordslampan Picasso från det välkända svenska varumärket Belid. Lampan ger rummet ett behagligt ljus och den mattsvarta färgen kombineras enkelt med övrig belysning i ditt
 • Dolores bordlampa (Mässing/guld)

  Dolores bordlampa (Mässing/guld)
  Dolores bordlampa med rökfärgat glas och fot i lackad aluminium. Dimmer på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • LED-bordslampa Anemon i vitt 38,9 cm

  LED-bordslampa Anemon i vitt 38,9 cm
  Vit LED-bordslampa Anemon 38,9 cm Inte bara genom dess neutrala färgsättning - LED-bordslampan Anemon har en övervägande vit färg - passar denna lilla ljuskälla nästan överallt: på ett sidobord eller framför fönstret i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Även formen och den energisnåla LED-belysningen gör denna lilla bordslampa till en populär accessoar för hemmet. Levereras inklusive 3 W LED-ljuskällor (G9). Energiklass: A+
 • Cato bordslampa mattsvart

  Cato bordslampa mattsvart