Lampkultur » Utebelysning » Solcellsbelysning

Märken på solcellsbelysning:

EGLO solcellsbelysning

Populärt inom EGLO solcellsbelysning

 • Modern soldriven LED-markspettslampa Toni i 6-pack

  Soldriven LED-markspettslampa Toni i 6-pack Soldrivna LED-markspettslampan Toni tillverkades av väderbeständigt rostfritt stål och plast och får mörka stigar och rabatter i trädgården att stråla och gör dem till trädgårdens mittpunkt. Lampan levereras i set om 6, så att den även kan användas för att ljussätta större områden på ett stämningsfullt sätt, exempelvis en större damm eller längre stig i trädgården. Lystid: ca 6 timmar
 • Belyst LED-dekorationsglas Lea – soldriven

  Dekorativ LED-solarlampa Lea i glas Det soldrivna LED-dekorationsglaset Lea sörjer under varma sommarkvällar för stämningsfulla och mjuka ljusaccenter. Den består av genomskinligt glas med räfflad struktur och en solpanel på ovansidan, vilkens integrerade batteri under dagen laddas av solen, för att få lysdioderna att lysa under natten. Lysdioderna i glaset tänds automatiskt och släcks igen efter ca 6 till 8 timmar.
 • Grå soldriven LED-markspettslampa Mino

  Soldriven LED-markspettslampa Mino i naturlig stendesign Tack vare den grå plastkroppen i stendesign smälter den soldrivna LED-markspettslampan Mino harmoniskt in i utomhusområdet. På grund av den enkla monteringen med hjälp av markspett och soldriften är den idealisk för att belysa små stigar och rabatter i trädgården på ett stämningsfullt sätt och markera samt dekorativt iscensätta dessa. Genom den satinerade plastskärmen avges det varmvita LED-ljus mjukt och bländfritt i omgivningen så att en särskilt stämningsfull atmosfär skapas. Lampan har en lystid på ca 6 timmar.
 • LED-solcellslampa Liam, gult-lila dekorerad

  Färgglad LED-solcellslampa Liam LED-solcellslampan Liam sätter färg och ljus på tomten, eftersom den på dagen med sin rött-gult vågiga glasdekoration sörjer för färgglada och effektfulla accenter. På natten belyser lysdioderna som integrerades i glaset omgivningen på ett mjukt och stämningsfullt sätt. Speciellt lämplig är Liam för att skapa en stämningsfull och inbjudande atmosfär för trevliga kvällar eller grillfestar. Med hjälp av den integrerade solcellen och batteriet lyser lampan helt utan en elanslutning i 6 till 8 timmar.

Fler tips på EGLO solcellsbelysning

 • Dekorativ LED-solcellslampa 48716 blomma blå

  Soldriven LED-markspettslampa 48716 i form av en blomma LED-solcellslampan 48716 i form av en blomma är idealisk för rabatten eller terrassen och kan enkelt placeras i alla lösa underlag med hjälp av markspettet. Blomman och de två bladen är tillverkade av plast i färgerna blått och gult. Blomman ljussätts av lysdioder som drivs med hjälp av en integrerad solpanel. Denna sitter på markspettet och kan flexibelt riktas mot solen. För extra styrning sitter en strömbrytare på modulen. Är batteriet fulladdat är lystiden ca 6 timmar.
 • Soldriven LED-markspettslampa 48705 indirekt ljus

  Soldriven LED-markspettslampa 48705 med indirekt ljusutsläpp Lampskärmens runda form påminner rent utseendemässigt om en fotografs utrustning. Lysdioderna avskärmas av en liten, svart kupol, så att de först belyser skärmens orangefärgade insida och sedan indirekt omgivningen. LED-solcellslampan framhäver alla trädgårdar på ett stämningsfullt sätt och ser dekorativ ut på hela tomten. Den är tillverkad av vädertåligt stål med en svart yta, medan solpanelen monterades direkt på markspettet och kan riktas individuellt. Lampan är utrustad med en strömbrytare och är batteriet fulladdat lyser den i 6 till 8 timmar.
 • Dekorativ LED-solcellslampa 48739 blomma flex. gul

  Dekorativa, färgade accenter och modern solenergiteknik – LED-markspettslampa 48739 LED-solcellslampan 48739 är en dekorativ lampa på ett markspett som enkelt kan placeras i marken, på gräsmattan eller i rabatten. Blomman är gul och försedd med lysdioder som avger varmvitt ljus i omgivningen. Solpanelen är monterad på markspettet och lagrar solens energi på ett NiMH-batteri. Är batteriet fulladdat är lystiden 6 till 8 timmar.
 • Soldriven LED-pendellampa 48514 i glödlampeform

  Modern soldriven LED-pendellampa 48514 i glödlampeform Den soldrivna LED-pendellampan 48514 är med sin skärm i form av en glödlampa höjdpunkten på alla terrasser eller balkonger. LED-lampan förses med ström från solpanelen på skärmen som lagrar solens energi med hjälp av NiMH-batteriet. Är batteriet fulladdat lyser den i 6 till 8 timmar. Via en integrerad strömbrytare kan belysningen styras individuellt.
 • Dekorativ LED-solcellslampa Orient 30 cm

  Nätt LED-solcellslampa Orient i en design som liknar en antikt försilvrad lykta LED-solcellslampan Orient förvandlar trädgården i en mysig oas, tack vare den antikt försilvrade metallskärmen som är försedd med ett nätt mönster. Tänds ljuset, avges det genom det stilfulla mönstret, så att detta inte bara framträder på ett underbart sätt, utan även skapar en magisk ljusstämning i omgivningen som påminner om sagorna ur Tusen och en natt. Med hjälp av solcellen och ett integrerat batteri har lampan ström i 6 till 8 timmar.
 • Dekorativ LED-solcellslampa 48714 kaktus

  En LED-belyst kaktus som soldriven markspettslampa 48714 Den soldrivna LED-markspettslampan 48714 är unik, dekorativ och lekfull och lampskärmen som är försedd med lysdioder har formen av en kaktus. Lampan passar både i trädgårdar som inspirerades av Medelhavet och moderna tomter och får alla besökare att le. Den flexibelt justerbara solpanelen på markspettet lagrar solens energi i det integrerade NiMH-batteriet och får lysdioderna att lysa varmvitt i mörkret. Är batteriet fulladdat har lampan en lystid på upp till 6 timmar.
 • Soldrivet LED-dekorationsglas Lea röda-lila ränder

  En dekoration och fascinerande belysning i ett – LED-dekorationsglas Lea med soldrift LED-dekorationsglaset Lea har utöver ett underbart dekorativt utseende en fascinerande ljuseffekt. Genom dekorationen med röda ränder avges ljuset mjukt, så att en fascinerande ljuskrans skapas runt lampan och sörjer för en unik atmosfär. Med hjälp av solcellen på locket laddas batteriet på dagen med solens energi, så att de integrerade lysdioderna lyser upp mörkret i 6 till 8 timmar.
 • LED-solcellslampa Mia, bladdekoration, 19 cm

  Mjukt lysande LED-solcellslampa Mia med bladdesign LED-solcellslampan Mia, som är lämplig både för att hängas och ställas upp, visar sig vara ett riktigt guldkorn för tomten. Detta framför allt tack vare den cylindriskt formade lampkroppen som pryds av ett vackert mönster i form av stansade blad på metallkroppen. Kombinationen med en mörkbrun färg har redan på dagen en unik dekorativ effekt. I mörkret belyses lampkroppen från insidan, så att bladmönstret blir till en höjdpunkt som är svårt att missa och en speciellt stämningsfull ljusatmosfär skapas.
 • Soldriven LED-markspettslampa 48702 med glaskula

  Solcellslampa 48702 med LED-belyst glaskula LED-solcellslampan 48702 är mycket dekorativ och ovanlig. Med hjälp av markspettet kan den enkelt placeras i alla sorters lösa underlag. Lampan skapar varmvita ljusaccenter som framhävs med hjälp av den orangefärgade glaskulan som sattes i ramen. Kulan hålls av en fyrkant i metall som står på spetsen och har en brun yta som harmoniserar med färgen orange. Ramens övre spets öppnas utåt och ger lampan ett dynamiskt utseende. Solpanelen monterades på markspettet och kan riktas flexibelt mot solen. Lampan styrs med hjälp av en strömbrytare. Solens energi lagras på dagen på ett NiMH-batteri med 300 mAh och möjliggör en lystid på upp till 6 timmar.
 • LED-solcellslampa Rusti med burskärm

  Soldriven LED-hänglampa Rusti i vintage-design En grönt oxiderad lampfattning, en bred burskärm och en glasskärm med integrerad LED-belysning inuti detta samt ett upphäng av brunt naturrep och en solcell med praktisk krok – detta är delarna som LED-solcellslampa Rusti består av och som gör den till en höjdpunkt i trädgården. Med sin rustika yta och vintage-charm ger lampan annars ganska avskalade tomter det lilla extra. Tack vare soldriften behöver lampan inte anslutas till elnätet och lyser med hjälp av ett fulladdat batteri i 6 till 8 timmar.
 • Soldriven LED-markspettslampa Ludo 3-pack

  Flexibelt användbar LED-solcellslampa Ludo som orienteringsbelysning i 3-pack Solcellslampan Ludo i 3-pack utmärks av solpanelens möjlighet för flexibel inställning samt LED-lampan. Markspettslampan monteras enkelt genom att sätta den i marken, där den garanterar orienteringsbelysning längs stigar eller accentbelysning på terrassen eller gräsmattan. På dagen laddas solpanelen av solens energi som lagras med hjälp av NiMH-batteriet och på natten avger den varmvitt ljus från lysdioderna. Är batteriet fulladdat har den lystid mellan 6 och 8 timmar.
 • Dekorativ LED-solcellslampa 90494 kamouflerad sten

  Dekorativ solcellslampa 90494 med LED-belysning och ett utseende som en sten LED-solcellslampa 90494 liknar en sten i rabatten, stenpartiet eller på gräsmattan. Den är tillverkad av plast och har en grå färg. Ytan är strukturerad så att lampan liknar en sten och därmed inte är speciellt iögonfallande på dagen. Solpanelen på ovansidan laddas på dagen med hjälp av solens energi och lagrar sedan denna energi på NiMH-batteriet för att få lysdioderna att lysa i mörkret. Är batteri fulladdat har lampan en lystid på upp till 6 timmar.