Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

EGLO bordslampor

Populärt inom EGLO bordslampor

 • Newtown bordslampa (Svart)

  En enkel och stilren bordslampa i svart stål och en vit lamphållare. Passar lika bra på bordet som stående på fönsterkarmen eller i hyllan. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Rivato bordlampa (Förkromad/blank)

  Rivato bordlampa, opalvitt glas med mönster. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Priddy bordlampa (Svart)

  Snygga och praktiska skrivbordslampan Priddy. Armaturen är i svart stål och går att justera i gängorna efter behov. Insidan av skärmen är vit, vilket ger ett optimalt ljus till läsning. Ljuskälla ingår ej.
 • Solo 1 bordlampa (Mässing/guld)

  Snygga och stilrena bordslampan Solo 1, med en vit glasskärm och en fot i mässingfärgad stål. Lampan är utrustad med touchdimmer - lägg fingret på lampans fot och ljusstyrkan justeras. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på EGLO bordslampor

 • Prestwick bordlampa (Grå)

  Snygg och stilren bordlampa i keramik med en behaglig och trendig grå yta. Använd gärna en dekorativ glödlampa i bordlampan för att sätta din egen touch på den. Utrustad med strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Amadora bordlampa (Vit)

  Amadora bordlampa i borstat stål och ett opalfrostat glas med ett elegant mönster. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Chester bordslampa (Svart)

  Chester bordlampa - snygg, modern och mysig bordlampa i stål som sprider ett varmt och behagligt ljus. Varma och jordnära färger, svart skärm med kopparfärgad insida och dekorativa detaljer.  Ljuskälla ingår ej.
 • Harmonisk bordslampa Vinovo

  Dekorativ bordslampa Vinovo med alabasterfärgad glasskärm Bordslampan Vinovo utgör ett dekorativt inredningsföremål i många olika inredningsstilar. Den formskönt utförda stommen i mörkbrunt sätter en rustik accent. Bordslampan Vinovos utseende avrundas av en iögonfallande alabasterfärgad glasskärm som bidrar till en stämningsfull extrabelysning. En strömbrytare ingår. Energiklass: A++
 • Donmington bordslampa (Förkromad/blank)

  Den fina bordlyktan Dinmington i stål, med en yta av krom, väggar av klarglas och en synlig ljuskälla.  Ljuskälla ingår ej.
 • Naturlig bordslampa MONGU

  Bordslampa MONGU med naturligt utseende Bordslampan MONGU övertygar med sina tre vita glasskärmar som svarar för ett jämnt fördelat ljus. Utanpå glasskärmarna finns en annan skärm av naturmaterial i brun ton som ger MONGU ett naturligt utseende och bidrar till en hemtrevlig och behaglig belysning. Energiklass: A++
 • Camporale krom/vit (Vit)

  Camporale bordlampa är en mycket stilren bordlampa i kromad stål. Skärmen är av vit textil. Ljuskälla ingår ej.
 • Geo bordlampa 20cm (Vit)

  Stilrena bordlampan Geo i opalglas. Snygg och enkel att placera där du behöver lite extra ljus i ditt hem. Finns i fler storlekar och är snygga att kombinera med varandra. Ljuskälla ingår ej.
 • Cylinderformad bordslampa Bayman

  Modern bordslampa Bayman i cylinderform Bordslampan Bayman har en ovanlig, smal och hög cylinderform. Det är dock inte formen utan det kromfärgade linjemönstret som gör lampan till ett blickfång. Den i övrigt vita lampskärmen sörjer för varm och jämn ljusfördelning, så att en hemtrevlig atmosfär uppstår i vardagsrummet. Till lampans fördelar hör naturligtvis den inbyggda E27-fattningen. Den möjliggör fritt val av ljuskälla, som kan vara en glödlampa, en halogenlampa eller en av de energieffektiva LED- och halogenljuskällorna. Energiklass: A++
 • Cossano bordlampa (Vit)

  Trendiga och stiliga bordlampan Cossano har en bas i stål och en ram i vitfärgat trä. Då kanterna på både insidan och utsidan är målade i mörkbrun så skapas det en fantastisk effekt på lampan. Även ljusspridningen blir väldigt tuff när lampan är tänd. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Dimbar bordslampa Maserlo i grått

  Dimbar bordslampa Maserlo i vacker design En skivformad, matt förnicklad metallfot och en cylinderformad textilskärm med guldfärgad insida utgör bordslampan Maserlo, som övertygar med sin förtrollande ljusverkan och utseende. Med en diameter på bara 12 cm och en höjd på 25,5 cm fungerar den som kompakt nattduksbordslampa eller extra ljuskälla i många olika rum. Genom den guldfärgade insidan av den för övrigt grå textilskärmen reflekteras ljuset underbart och utstrålas uppåt med ett mycket behagligt, varmt ljussken. En del av ljuset avges dessutom indirekt genom textilskärmen, så att en mycket harmonisk och stämningsfull ljusbild skapas. En särskild funktion är dessutom att man kan dimma ljuset från ljuskällan med en enkel beröring av metallstommen. Dimbar E27-ljuskälla finns att beställa under Tillbehör. Energiklass: A++
 • Stilren bordslampa Pablo, matt nickel

  Bordslampa Pablo med touchdimmer i avskalad design Pablo är en elegant bordslampa med stilren tygskärm som bidrar till en diskret och varm belysning. Den har en mycket enkel form som är reducerad till det allra väsentligaste. Kombinationen av det vita tyget och foten i nickel- eller antikton understryker den eleganta karaktären hos denna bordslampa. Energiklass: A++
 • Tarbes bordlampa (Svart)

  Tarbes bordlampai stål, formad som en diamant. Väldigt snygg att placera på bord, i bokhyllor eller varför inte på fönsterkarmen? Den blir extra snygg i kombination med en dekorativ ljuskälla.  Lampan finns i koppar eller svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Lynton 27cm (Betong)

  Bordlampa i betong med en halv skärm, du kan då enkelt välja om du vill ha ett indirekt ljus genom att vrida bort lampan eller om du vill att ljuskällan ska vara synlig. Ljuskälla ingår ej.
 • Ribadeo bordlampa (Trä)

  Här har vi en bordlampa som verkligen för tankarna till naturen och våra vackra skogar. Foten på lampan är i trä och skärmen är i krämfärgad textil. Vacker och mysig bordlampa som är unik och nästan ser lite hemmasnickrad ut (på ett bra sätt). Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Pasiano med kristallfot

  Ädel bordslampa Paliano med kristallfot Paliano är en golvlampa med en lyckad kombination av materialmix och ädla färger, med en kontrastrik men harmonisk hög kvalitet. Sockeln hos lampan Paliano sticker ut genom det mycket eleganta materialet. Lampfoten består av slipat kristallglas, som bärs upp av en högglanspolerad kromstomme. Lampskärmen är rund och tillverkad av textil. Textilskärmen är i två färger, vilket ger lampan ännu högre kvalitet. Dessutom skapas en exceptionellt vacker ljuseffekt genom den guldfärgade insidan. Lampskärmens utsida är i enkelt, tidlöst svart. Alla dessa aspekter utstrålar inte bara det glänsande ljuset, utan även lampan som sådan. Energiklass: A++
 • Lasana 2 LED (Förkromad/blank)

  Vackra bordlampa Lasana 2 är tillverkad i stål och aluminium, med skyddande plast över ljuskällorna och förkromad yta. Otroligt elegant och fin bordlampa som är utrustad med LED-belysning. Den sprider ett varmvitt och bländfritt ljus (3000K) och utstrålar lyx och elegans. Strömbrytare på sladd. Integrerad LED-belysning.
 • Dambera bordlampa LED (Vit)

  Snygga och moderna bordslampan Dambera i vit plast. Lampan är väldigt lätt att placera och är utrustad med touchdimmer - rör vid den och ljusstyrkan regleras. Ger ett optimalt ljus till läsning. Integrerad LED-belysning.  
 • Vit LED-skrivbordslampa Cajero med dimmer

  Ultra flexibel LED-skrivbordslampa Cajero LED-skrivbordslampa Cajero ger tack vare sina praktiska huvud- och fotled mycket flexibilitet, vilket just för arbete vid ett skrivbord är viktigt. Det är dock inte bara ljus riktning som kan bestämmas individuellt, utan även ljusstyrkan, som uppnås genom att vidröra touch dimmern, som befinner sig på lampfoten. LED-lampor som fördelar ljuset sitter under den vitt plastdiffusorn, som även ger en homogen fördelning av ljuset. Men det är inte det ända komfortabla med lampan, för diffusorn ser även till att ljuset bländas av. Energiklass: A+
 • Pedregal krom/vit (Vit)

  Snygga Pedregal bordlampa med en diamantinspirerad fot i kromad stål. Skärmen är i vit textil. Ljuskälla ingår ej.
 • Camporale mässing/svart (Mässing/guld)

  Bordlampan Camporale är en mycket stilren bordlampa i mässingfärgad stål. Skärmen är av svart textil med en guldfärgad insida, vilket höjer lampan ytterligare. En riktigt härlig inredningsdetalj som är lätt att placera ut i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Grå bordslampa Toria i lyktform

  Grålackerad bordslampa Toria i form av en lykta, i antik-look Bordslampan Toria i form av en lanterna väcker associationer till äldre tider. Den är dock utrustad med en modern ljuskälla och passar utmärkt i ett rum som är inrett i vintage-stil och ger stämningsfullt extraljus. Utrustad med snörströmbrytare. Energiklass: A++
 • Geo mönster 35cm (Vit)

  Bordlampa i vitt glas med ett fint klart mönster. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Chic textilbordslampa Manalba

  Chic textilbordslampa Manalba Bordslampan Manalba fascinerar genom sin attraktiva kombination av en guldfärgad metallfot i bukig form och den därtill hörande skärmen av svart tyg. Under den sitter en E27-fattning, som kan förses med valfri ljuskälla, en glödlampa, en energisparlampa eller en LED-lampa. Ljuset reflekteras effektfullt i den guldfärgade metallfoten så att en hemtrevlig ljusstämning uppstår. I kabeln sitter vippströmbrytaren, som Manalba tänds och släcks med. Energiklass: A++
 • Bordslampa Barnstaple i industriell design

  Svart-silvrig bordslampa Barnstaple Med bordslampan Barnstaple får man en glänsande skärm samt strålande ljus i hemmet för att belysa skrivbordet eller nattduksbordet. Den stabila foten har en trädesign med mörk patina, medan lampskärmen i metall med svarta detaljer utgör en diskret grund. Bordslampans industriella lampskärm är tillverkad av zink i trendigt sliten design. Detta utseende strålar minst lika mycket som ljuskällan i mitten. Den gyllene färgen sörjer dessutom för att skrivbordet, nattduksbordet m.m. badas i varmt ljus med en ädel gyllene glans. Med hjälp av skruvarna på skärmens smala del kan denna justeras variabelt, så att lampan ger ljus överallt, där man har behov för det. Energiklass: A++
 • Silver LED-skrivbordslampa Cajero med dimmer

  Ultra flexibel LED-skrivbordslampa Cajero LED-skrivbordslampa Cajero ger tack vare sina praktiska huvud- och fotled mycket flexibilitet, vilket just för arbete vid ett skrivbord är viktigt. Det är dock inte bara ljus riktning som kan bestämmas individuellt, utan även ljusstyrkan, som uppnås genom att vidröra touch dimmern, som befinner sig på lampfoten. LED-lampor som fördelar ljuset sitter under den vitt plastdiffusorn, som även ger en homogen fördelning av ljuset. Men det är inte det ända komfortabla med lampan, för diffusorn ser även till att ljuset bländas av. Energiklass: A+
 • Trondio bordlampa vit (Vit)

  Trondio är en enkel och stilren bordlampa i vit keramik och en vit tygskärm. Den är lätt att placera och passar i alla typer av rum. Ljuskälla ingår ej.
 • Buccino (Förkromad/blank)

  Söt liten bordlampa i förkromad metall och ett opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Svart LED-skrivbordslampa Cajero med dimmer

  Ultra flexibel LED-skrivbordslampa Cajero LED-skrivbordslampa Cajero ger tack vare sina praktiska huvud- och fotled mycket flexibilitet, vilket just för arbete vid ett skrivbord är viktigt. Det är dock inte bara ljus riktning som kan bestämmas individuellt, utan även ljusstyrkan, som uppnås genom att vidröra touch dimmern, som befinner sig på lampfoten. LED-lampor som fördelar ljuset sitter under den vitt plastdiffusorn, som även ger en homogen fördelning av ljuset. Men det är inte det ända komfortabla med lampan, för diffusorn ser även till att ljuset bländas av. Energiklass: A+
 • Roccamena bordlampa (Svart)

  Bordlampa i svart metall med insida i kopparfärg. Kopparfärgen ger ett lite varmare intryck av lampan. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Svart-gyllene bordslampa Maserlo

  Dekorativ bordslampa Maserlo med inbyggd touchdimmer Genom de kompakta måtten och den indirekta ljuseffekten passar bordslampan Maserlo idealiskt som nattduksbordslampa eller stämningsfull extrabelysning i vardagsrummet eller hallen. Den har en matt förnicklad metallsockel, där den cylinderformade textilskärmen sitter. Den är svart på utsidan och guldfärgad inuti, så att lampan ser mycket elegant och modern ut. Ljuset reflekteras lätt genom den guldfärgade insidan och avges uppåt genom skärmöppningen. Dessutom filtreras en del av ljuset genom det svarta tyget och avges diffust i området runt omkring. Som helhet är denna bordslampa inte bara mycket snygg, utan den har en fantastiskt vacker ljusbild. Genom att enkelt knacka på den runda metallsockeln kan ljuset dimmas. Dimbara E27-ljuskällor finns i listan över Tillbehör. Energiklass: A++
 • Newtown - en bordslampa i vintage-stil

  Bordslampa Newtown av svart metall i form av en bägare Utseendet hos bordslampan Newtown i vintage-stil står och faller med ljuskällan. Alldeles särskilt vacker är bordslampan när en glödlampa med filament- eller glödtrådar används. Metallstavarna hos bordslampan Newtown av stål får en strålkrans att uppstå på ytan där den står. En strömbrytare sitter bekvämt på kabeln. Energiklass: A++
 • Covaleda bordlampa (Svart)

  Dekorativ bordlampa med skärm i metall och ben i trä. Du kan rikta skärmen till önskad riktning. Det indirekta ljuset blir en riktig stämninghöjare i hemmet! Ljuskälla ingår ej.
 • Barnstaple bord (Silver)

  Bordlampa Barnstaple i ett klassiskt vintage look. Riktbar skärm och sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Charmig vit bordslampa TROY

  Dekorativ bordslampa TROY med attraktiv glasskärm Denna bordslampa i kollektionen TROY har en attraktiv stomme i matt nickel-look. Den avlånga glasskärmen i vitt avrundar designen. Den förlänar taklampan TROY en diskret framtoning och ger ett harmoniskt, jämnt vitt ljus. En strömbrytare ingår. Energiklass: A++
 • Retro-bordslampa Dundee i mintgrönt

  Dundee - en mintfärgad bordslampa med stativstomme Mest utmärkande hos denna vackra bordslampa är den trebenta stommen som påminner om ett stativ. Även den spot-liknande lampskärmen, som kan riktas, förstärker detta intryck. I kombination med den trendiga färgsättningen, som består av den mintfärgade skärmen och de kopparfärgade detaljerna, får bordslampan ett intressant utseende och även en mycket dekorativ effekt. Dundee, som bordslampan heter, är utrustad med en strömbrytare på kabeln och samtliga E27-lampor kan användas (max 60 watt). Energiklass: A++
 • Vitpatinerad bordslampa Florinia

  Bordslampan Florinia berikar en nostalgisk atmosfär med stämningsfullt ljus Med denna lilla bordslampa kan lysande accenter skapas, särskilt i en miljö i vintage-stil. På ett bord, en hylla eller en byrå - den snygga bordslampan Florinia drar blickarna till sig överallt. Utrustad med snörströmbrytare. Energiklass: A++
 • Townshend bordlampa (Svart)

  Bordlampa i en härlig kombo med svart metall och trä. Lampan är snurrad längs träbiten och skapar en fin dimension till lampan. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Chic textilbordslampa Terega med betongfot

  Tilltalande bordslampa Tarega Det speciella med bordslampan Tarega är dess tilltalande fot, som består av materialen trä och betong. Genom samspelet med den tillhörande, mörkbruna textilskärmen ser den mycket industriell och samtidigt dekorativ ut. Genom textilskärmen filtreras ljuset dessutom mjukt, så att ett mjukare och mer bländfritt ljus uppstår. Strömbrytaren sitter på den diskreta anslutningskabeln. Energiklass: A++
 • Tilltalande bordslampa Manalba

  Ädel bordslampa Manalba med textilskärm i svart På byrån i hallen eller på ett sidobord i vardagsrummet - bordslampan Manala skapar en hemtrevlig ljusstämning överallt. Den har en klassisk, svart textilskärm och en guldfärgad metallfot, som tillsammans ser särskilt stilfulla och ädla ut. Energiklass: A++
 • Firmo bordlampa (Silver)

  Den praktiska bordlampan Firmo som går att rikta och justera efter behov. Skärmen har en vit insida vilket ger ett optimalt ljus till läsning. Lampan är i stål och finns i tre olika färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Torvisco 1 bordlampa (Grå)

  Trendig och tuff bordlampa, tillverkad med en stabli fot i stål och en cylindrisk skärm i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset så använd gärna en dekorativ sådan för att sätta din egna prägel på lampan.  Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Townshend

  Bordslampa Townshend i brunt och svart Den välformade bordslampan Townshend sörjer för strålande belysning i hemmet. Den glänser inte bara med den hängande ljuskällan, utan även kombinationen av materialen svart stål och laserat trä. Sen svarta foten garanterar samtidigt att lampan står stabilt och kabeln snurrades flera gånger runt träelementet för att komplettera formgivningen på ett snyggt sätt. Bordslampan övertygar på så sätt med sitt kontrastrika färg- och materialkoncept. Hos denna modell kombineras naturlighet och industriell charm för att skapa en inredningsaccessoar som garanterar en hemtrevlig stil. Oavsett om den placeras på nattduksbordet eller skrivbordet: denna lampa kompletterar ljuskonceptet i hemmet på ett lyckat sätt för ännu ett dekorativt blickfång. Energiklass: A++
 • Svart bordslampa Kirian i form av en lykta

  Bordslampan Kirian i form av en lanterna - snygg ljuskälla i nostalgisk design Till utseendet påminner denna vackra bordslampa av svartlackerat stål med klart glas och hängande sladd om gångna tider, då elektriskt ljus ännu låg i framtiden. Kirian ger stämningsfulla ljusaccenter på byrån, hyllan eller sidobordet. Utrustad med snörströmbrytare. Energiklass: A++
 • Buccino 1 LED (Förkromad/blank)

  Snygga och eleganta bordlampan Buccino, med en stilren konformad fot som håller upp en rund kupa i opalglas. Foten är tillverkad av stål och finns i färgerna krom eller koppar. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus (3000K).  Strömbrytare på sladd. LED-lampa ingår (G9)
 • Carpara 47cm (Grå)

  Stilren bordlampa i ett grått tyg. Två ljuskällor för att ljuset ska spridas i hela lampan, sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskällor ingår ej.
 • Upstreet bordlampa (Förkromad/blank)

  Tuffa bordlampan Upstreet med riktbar skärm och tre stabila ben. Benen på lampan är i trä och detaljer i förkromad metall. En häftig inredningsdetalj som är enkel att placera i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Norumbega med cylindrisk skärm

  Vit-grå bordslampa Norumbega med burskärm Den välformade och nätta bordslampan Norumbega har en puristisk stil och skärm i form av en bur som badar skrivbordet, nattduksbordet eller sidobordet i korridoren i sitt ljus. Modellens cylindriska form framhävs av ett textilband i grå färg som slingrar sig runt den luftiga stålkonstruktionens mitt. Bordslampan övertygar framför allt med sin enkla färg i vitt och grått. På så sätt kan den integreras i många olika rumskoncept och kompletterar som extra lampa belysningskonceptet i hemmet utan problem. Trots lampans diskreta formgivningar drar den både släckt som tänd blickarna till sig. På så sätt framhäver den inte bara inredningen, utan också sig själv som stilfull inredningsaccessoar. Energiklass: A++
 • Elegant bordslampa Salut, nickel, vit

  Bordslampa Salut i klassisk form Salut har formen av en klassisk bordslampa. Utmärkande är dessutom den eleganta färgsättningen i olika utföranden och den praktiska dimmerfunktionen med en touchdimmer. Det räcker med en enkel beröring för att ställa in ljusets intensitet efter egen önskan. Energiklass: A++
 • Lynton 37cm (Betong)

  Bordlampa i betong med en halv skärm, du kan då enkelt välja om du vill ha ett indirekt ljus genom att vrida bort lampan eller om du vill att ljuskällan ska vara synlig. Ljuskälla ingår ej.
 • Enkel tyg-bordslampa Lecio

  Stilfull bordslampa Lecio för en modern inredning Bordslampan Lecio har en ädel textilskärm som är guldfärgad inuti och svart utanpå. Lampfoten och stommen är i glänsande, satinerat nickel. Totalt är lampan 42 cm. På nattduksbordet eller byrån blir denna inredningsdetalj en stilfull accessoar som skapar stämningsfull extrabelysning. Energiklass: A++
 • Iögonfallande bordslampa Christin

  Rostfärgad bordslampa i vintage-stil Vintage-looken ligger i trenden och ger längtan till gångna tider ett ansikte. Christin, som är helt i rostfärg, fascinerar betraktaren med dekorativt utformad metallskärm som lämnar blicken fri till ljuskällan. Bordslampan Christin drivs med en 60 W glödlampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen. Utrustad med strömbrytare. Energiklass: A++
 • Originellt utformad bordslampa Tarbes

  Ovanlig bordslampa Tarbes i trendig vintage-stil Denna bordslampa drar många blickar till sig, för den speciella utformningen gör den till ett snyggt blickfång. Det speciella är att den inte som vanligt består av en fot med skärm, utan att den påminner litet om en gammaldags byggnadslampa, som bara består av en E27-fattning, en skyddande metallkorg och en strömkabel. Men just detta utseende gör Tarbes till en mycket exceptionell ljuskälla. Och när man ser till hela lampan är det även en fördel att den sätter den dekorativa globlampan (se Tillbehör) i scen på ett särskilt dekorativt sätt. Med strömbrytare på kabeln. Energiklass: A++
 • Carlton 1 bordlampa (Svart)

  Bordlampa i svart metall med kopparfärgad insida. Ger en varm ton på ljuset. Ljuskälla ingår ej.
 • Pasteri bordlampa touch (Vit)

  Pasteri är en enkel och mysig bordlampa, sillverkad i stål med en vit tygskärm och sockel i satinsilver. Lampan är utrustad med touchdimmer - rör vid sockeln och ljusstyrkan ändrar sig stegvis. Optimal lampa till både allmän- och mysbelysning. Ljuskälla ingår ej.
 • Med träskärm - bordslampan Sendero

  Stämningsfull träbordslampa Sendero med naturlig effekt Bordslampan Sendero fascinerar framför allt med sin unika ljusverkan, som beror på de filigrana träelementen i lampskärmen. När ljuset lyser genom de smala mellanrummen avbländas det och fördelas jämnt i rummet. Därigenom skapar lampan en underbart harmonisk och hemtrevlig atmosfär i rummet, som inbjuder till att bara sitta och koppla av. Genom vippströmbrytaren på nätkabeln kan ljuset bekvämt tändas och släckas. Energiklass: A++
 • Stilig bordslampa Carpi med textilskärm

  Elegant bordslampa Capri med textilskärm En cappuccinofärgad tygskärm kombineras hos bordslampan Capri med en stålstomme i satinerad nickelton. Resultatet är en mycket elegant bordslampa som skapar något av hotellatmosfär. Ännu en blick på lampan visar dessutom den guldfärgade insidan på textilskärmen, som bidrar till stämningsfull belysning i sovrummet eller vardagsrummet. Där ger lampan stämningsfullt ljus och blir till en highlight i moderna boendemiljöer. För drift av lampan behövs en E27-ljuskälla som kan beställas i butiken. Energiklass: A++
 • Snygg bordslampa Vintage

  Bordslampan Vintage - garant för stämningsfullt extraljus Bordslampan Vintage liknar en upp-och-nedvänd ljuslykta: Stålstommen i patinerat brunt är tilltalande med ett nostalgiskt mönster, det klara lampglaset ger obehindrat ljusflöde åt alla sidor. På ett bord eller en byrå - denna lilla bordslampa sörjer för en speciell ljusatmosfär i rummet. Med snörströmbrytare. Energiklass: A++
 • Cossano bordlampa (Beige/brun)

  Trendiga och stiliga bordlampan Cossano har en bas i stål och en ram i brunt trä. Ljuskällan är fullt synlig bakom ramen och även ljusspridningen blir väldigt tuff när lampan är tänd. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • LED-bordslampa Barbotto i svart/guld

  LED-bordslampa Barbotto i svart och guld Extravagans när den är som bäst: bordslampan Barbotto är en konstnärlig inredningsaccessoar som ger gyllene belysning på nattduksbordet, skrivbordet eller byrån. Lampans utsida är diskret, medan insidan övertygar desto mer och drar alla blickar till sig. Det vinkelrätta stålröret i svart är skurit över diagonalt för att visa fram bordslampans gyllene insida. Denna reflekterar ljuset så att en mjuk glans skapas i rummet. På så sätt skapas ett ädelt ljuskoncept som kompletterar hemmet på ett stämningsfullt sätt. Energiklass: A++
 • Carpara 34cm (Grå)

  Stilren bordlampa i ett fint tyg. Två ljuskällor för att ljuset ska spridas i hela lampan, sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskällor ingår ej.
 • Stockbury bordslampa (Beige/brun)

  Snygga och rustika bordlampan Stockbury, gjord i stål med en antikbrun yta. Ger ett bra ljus till läsning och sprider en varm, välkomnande känsla i rummet. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa med synlig glödtråd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Maserlo bordlampa (Svart)

  Maserlo bordlampa är tillverkad i stål med svart textilskärm som har en guldig insida. En otroligt vacker och mysig bordlampa som sprider ett varmt och behagligt ljus när den är tänd. Lampan är även utrustad med touch-dimmer - rör vid lampans sockel och ljuset ändrar sig stegvis. Ultimata myslampan! Ljuskälla ingår ej.
 • Cardigan bordlampa (Beige/brun)

  Snygg och stilren bordlampa, med en cylindrinsk skärm i klarglas och en snygg fot i patinabrun stål. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
 • Träbordslampa Margrit i antik-stil

  Vintage-bordslampa Margrit med extravagant utseende Mycket stilfull är denna vintag-bordslampa med namnet Margrit. Modern ljusteknik och en klassisk design förenas här till en lampa som blir en highlight var den än placeras. Täckskivan består av lackerat stål, dekorerad med silver och det klara täckglaset avrundar designen fulländat. Bordslampan Margrit är försedd med en praktisk strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. Energiklass: A++
 • Vencino bordlampa LED (Vit)

  Den snygga bordslampan Vincino, där ljuskällan omringas av en cylinderformad glaskupa och en burinspirerad ram. Passar bra i alla typer av rum. Sprider ett varmvitt ljus. Integrerad LED-belysning.
 • Rörformad bordslampa Elluno-C LED RGBW

  LED-bordslampa Rondo-C - en mångsidigt användbar extralampa bekänner färg Till utseendet utmärker sig LED-bordslampan Rondo-C i första hand genom sin diskreta, tidlösa skönhet: den rörformade skärmen är tillverkad av satinerat glas. Tack vare den neutrala färgen harmonierar Rondo-C i stil med många olika inredningsfärger. Lampans absoluta fördel: Rondo-C levereras med en RGBW-ljuskälla med E27-sockel, som utstrålar färgat eller varmvitt ljus. Totalt 16 färgnyanser kan väljas. Ljusstyrkan kan regleras efter behov i alla valda ljusfärger. Fjärrkontrollen som behövs för att styra lampan ingår i leveransen. Fyra program är förinställda. Energiklass: A
 • Rivato - cylinderformad bordslampa med gräsdekor

  Cylinderformad bordslampa Rivato med dekorativ design Denna bordslampas utseende präglas av en kromglänsande gräsdekor runt den cylinderformade glasskärmen nedre kant. Tack vare att skärmen är satinerad blir ljuset skönt avbländat och utstrålas allsidigt, så att en behaglig ljusatmosfär skapas i omgivningen. Bordslampan Rivato tänds och släcks med hjälp av en vippströmbrytare i kabeln. Energiklass: A++
 • Carlton 2 bordlampa (Svart)

  Carlton är en tuff bordlampa med svart, diamantinspirerad fot i metall kombinerat med en behaglig vit skärm. En bordlampa som gör det lilla extra och passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet. Strömbrytare och matchande sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Vintage-taklampa Tarbes med kopparfinish

  Snygg vintage-bordslampa Tarbes med effektfull ljusverkan Bordslampan Tarbes i vintage-stil består av en E27-fattning, en svart kabel med strömbrytare och en filigrant bearbetad metallkorg i diamantform. metallkorgen är överdragen med en kopparglänsande finish, så att en snygg kontrast till den svarta kabeln skapas. Genom den enkla utformningen är det viktigaste blickfånget själva ljuskällan och dess ljusverkan. Tack vare metallkorgen utstrålas ljuset effektfullt i omgivningen. Globlampan som passar till vintage-stilen finns under knappen ”Tillbehör”. Energiklass: A++
 • Stilren bordslampa Pablo, antikbrun

  Bordslampa Pablo med touchdimmer i avskalad design Pablo är en elegant bordslampa med stilren tygskärm som bidrar till en diskret och varm belysning. Den har en mycket enkel form som är reducerad till det allra väsentligaste. Kombinationen av det vita tyget och foten i nickel- eller antikton understryker den eleganta karaktären hos denna bordslampa. Energiklass: A++
 • Av trälameller - bordslampan Stellato

  Underbart vacker bordslampa Stellano med förtrollande ljuseffekt Den speciella höjdpunkten hos bordslampan Stellano är att skärmen sätts samman av många bågformade trälameller, med en vit glasskärm i mitten. Ljuset från E27-ljuskällan inuti skärmen avges därmed inte bara bländfritt i omgivningen, utan åt alla sidor, vilket skapar en snygg ljuseffekt. Energiklass: A++
 • Stellato 1 bordlampa (Trä)

  Vacker bordlampa med bas i stål och en skärm tillverkad i lönn. Lampan har dekorativa svarta linjer som går längs varje kant på skärmen. Ljuskällan är skyddad bak den cylindriska glaskupan som skymtar genom ramen. Ljuskälla ingår ej.
 • Lantada bordlampa trä/taupe (Mörkt trä)

  Lantada är en snygg bordlampai nötfärgat trä och svart stål, med en ljusbrun skärm i textil. Benen på lampan går att justera i höjden efter behov.  Ljuskälla ingår ej. 
 • Mojada bordlampa (Grå)

  Mojada bordlampa är unik i sitt utförande, med en tuff grå fot i glas som är prydd av en whiskeyetikett. Du behöver absolut inte vara en whiskeyfantast för att uppskatta denna lampan, den är väldigt fin i sin varma gråa färg och förkromade detaljer. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej. 
 • Barbotto bordlampa LED (Svart)

  Diskret bordlampa som ger ett indirekt ljus, utbytbar LED-lampa som ger ett varmvitt ljus ingår. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Romano - snygg LED-textillampa med tygskärm

  LED-bordslampa Romano med inbyggd touch-dimmer Stämningsfull ljuskälla och dekorativ inredningsaccessoar på samma gång - det är LED-bordslampan Romano. Den har en rund metallfot i mat nickel och en sirlig metallstång som lampskärmen i textil sitter på. Den är öppen uppåt och nedåt, så att ljuset inte bara lyser indirekt genom tyget, utan även utstrålas direkt från skärmen. Dessutom har Romano en touch-dimmer, som ger större behaglighet i rummet, om man minskar LED-ljusets styrka något. Energiklass: A+
 • Roncade bordlampa LED (Förkromad/blank)

  Vacker och stilren bordlampa i aluminium/stål och förkromad yta. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och fint ljus (3000K) och dessutom är otroligt vacker. Placera i fönstret, på bänken eller nattduksbordet och låt den sprida elegans i ditt hem. Integrerad LED-belysning.
 • Elegant bordslampa Salut, bronserad, nöt

  Bordslampa Salut i elegant design Bordslampan Salut blir ett visuellt blickfång på nästan varje bord. Salut är vackert utformad med en vit glasskärm, valnötsträ och brännmetall, vilket ger ett klassiskt utseende. En speciell egenskap hos den här bordslampan är dimmern, som kan aktiveras genom beröring och som sedan reglerar ljusintensiteten. Energiklass: A++
 • Geo mönster 20cm (Vit)

  Geo bordlampa i vitt glas med snyggt mönster. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Elegant bordslampa Salut, mässing, vit

  Bordslampa Salut i klassisk form Salut har formen av en klassisk bordslampa. Utmärkande är dessutom den eleganta färgsättningen i olika utföranden och den praktiska dimmerfunktionen med en touchdimmer. Det räcker med en enkel beröring för att ställa in ljusets intensitet efter egen önskan. Energiklass: A++
 • Trebent bordslampa Chester i vintage-stil

  Effektfull bordslampa Chester i trendig färgsättning Denna bordslampa fascinerar inte bara med en särskilt formskön design, utan även med en unik ljusverkan. Den består av en stativliknande metallstomme och en halvskålformad metallskärm, där riktningen kan justeras. metallskärmens utsida, liksom en del av den trebenta stommen, är svart, medan skärmens insida och även vissa delar av stommen är lackerade i kopparfärg. Som helhet är bordslampan en särskilt kontrastrik och även modern inredningsdetalj, som kommer perfekt till sin rätt, särskilt i modernt inredda rum. Chester har en E27-fattning, så att användaren kan bestämma vilken sorts ljuskälla som ska användas. Från vanliga glödlampor, över energisparlampor till energieffektiva LED-lampor upp till 60 Watt kan sättas i fattningen. Energiklass: A++
 • Olival 1 (Svart)

  Bordlampa med svart stomme och ett fint rökfärgat glas. Svart/vit textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Geo bordlampa 35cm (Vit)

  Stilrena bordlampan Geo i opalglas. Snygg och enkel att placera där du behöver lite extra ljus i ditt hem. Finns i fler storlekar och är snygga att kombinera med varandra. Ljuskälla ingår ej.
 • Lauria 1 vit LED

  Snygga skrivbordslampan Lauria 1, i kromad metall med vita detaljer. Lampan är utrustad med LED-belysning som ger ett optimalt ljus till läsning. Både huvudet och armen går att ställa in och rikta på.  Integrerad LED-belysning.  
 • Roseddal bordlampa (Vit)

  Ute efter en häftig bordlampa som skiljer sig från många andra? Då kanske Roseddal är något för dig! Den har en tuff fot i glas som har ett etikettryck med texten Hotel de Paris. Snygg krämfärgad skärm och kromade detaljer.  Ljuskälla ingår ej.
 • Vackert utformad bordslampa Stellato

  Effektfullt lysande bordslampa Stellato i mörkbrun ton Denna bordslampa ger inte bara särskilt stämningsfullt extraljus - var man än placerar den, skapar den vackra accenter i rummet och den speciella konstruktionen drar genast blickarna till sig. Enskilda trälameller har arrangerats runt ett cylinderformat, satinerat glas, så att lampan får en särskilt naturlig ton. Genom det satinerade glaset filtreras ljuset mjukt och effektfullt och leds genom lamellerna, som skapar ett förtrollande ljus- och skuggspel i omgivningen. Den praktiska fotströmbrytaren på kabeln gör att Stellato kan tändas och släckas bekvämt. Energiklass: A++
 • Stellato 3 bordlampa (Beige/brun)

  Vacker bordlampa med bas i stål och en skärm tillverkad i brunt trä. Ljuskällan är skyddad bak den cylindriska glaskupan som skymtar genom ramen. Detaljerna på lampan är i satin nickel. Ljuskälla ingår ej.
 • Coldfield (Svart)

  Bordlampa i svart metall formad som en ananas. Levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Fantastisk bordslampa ALMERA

  Bordslampa ALMERA med dekorativ metallskärm Den cylinderformade bordslampan ALMERA imponerar med inneslutningen av oregelbundet genombruten metall i brun lack som omger den champagnefärgade glasskärmen och avger ett ljus med intressanta effekter. Energiklass: A++
 • Bayman bordlampa (Förkromad/blank)

  Bordlampa i glas med dekordetaljer i krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Stellato 2 bordlampa (Vit)

  Vacker bordlampa med bas i stål och en skärm tillverkad i trä. Lampan är vit förutom de svarta, dekorativa linjerna som går längs varje kant på skärmen. Ljuskällan är skyddad bak den cylindriska glaskupan som skymtar genom ramen. Ljuskälla ingår ej.
 • Verelli bordlampa (Svart)

  Bordlampa med svart fot och ett rökfärgat glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Ädel bordslampa Dolorita med svart tygskärm

  Guldfärgad bordslampa Dolorita med svart tygskärm Om man placerar den snygga bordslampan Dolorita på en byrå eller ett sidobord märker man snabbt att den inte bara ser mycket dekorativ ut, utan också har en snygg ljusverkan. Ljuset avges nämligen inte bara uppåt och nedåt genom skärmens båda öppningar, utan även lätt dämpat genom det svarta tyget. På så sätt skapar Dolorit vackert umgängesljus och en behaglig atmosfär. Inkl. vippströmbrytare i kabeln. Energiklass: A++
 • Dekorativt utformad bordslampa Stellato

  Effektfullt lysande bordslampa Stellato Bordslampan Stellato med sin dekorativa skärm av trälameller är en lika dekorativ som stämningsfull ljuskälla. Genom den enskilda lamellerna avbländas ljuset effektfullt, så att det uppstår ett snyggt spel av ljus och skuggor. Lampan tänds och släcks med en strömbrytare på kabeln. Energiklass: A++
 • Troy bordlampa vit (Borstat stål)

  Enkel bordlampa i borstat stål med ett runt opalvitt glas. Med sin nätta design och smidighet så passar den in var som helst där du vill tillföra extra ljus och stil. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.