Lampkultur » Utebelysning

Märken på utebelysning:

EGLO utebelysning

Eglo är ett tyskt märke som gör lampor av hög kvalité. Deras utbud av utebelysning är väldigt populärt att sätta på husfasaden. Med LED-teknik får du en utebelysning som räcker länge och förbrukar minimalt med ström.

 • Alamonte 1 fasadbelysning (Svart)

  Alamonte 1 är en mycket stilren, modern och snygg serie som är anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i galvaniserad stål med svart yta och snygga, klara glasväggar. Låt denna vägglampan lysa upp din husvägg, garageuppfart, veranda eller altan. Mycket snygg lampa där ljuskällan är fullt synlig genom glaset. ?Ljuskälla ingår ej.
 • Abrantes fasadbelysning LED (Vit)

  Abrantes vägglampa i gjuten aluminium, i antingen antracit eller vitt. Lampan har upp- och nedljus, samt är utrustad med LED-belysning, vilket gör att lampan är väldigt energisnål. Integrerad LED-belysning.
 • Cospeto fasadbelysning LED (Silver)

  Den moderna och stilrena vägglampan Cospeto, i gjuten aluminium med tre olika val av färger. Lampan är utrustad med upp- och nedljus, samt LED-belysning som gör att lampan är väldigt energisnål. Integrerad LED-belysning. 
 • Agolada fasadbelysning LED (Vit)

  Agolada - en snygg cylinderformad fasadbelysning i galvaniserad stål, med integrerad LED-belysning. Den är väldigt energisnål och ger ett fint upp- och nedljus längs väggen.  Finns i tre olika färger. Integerad LED-belysning.
 • Briones fasadbelysning LED (Svart)

  Briones vägglampa till utomhusbruk, gjord i gjuten aluminium, med en vit skärm i plast. Lampan är utrustad med LED-belysning och är därmed väldigt energisnål. Finns i tre olika färger. Integrerad LED-belysning.
 • Anola fasadbelysning rund (Svart)

  Anola fasadbelysning i plast är en riktigt fin och behagligt väggbelysning. Ramen kommer i antingen svart eller vit och kupan är i glas. En riktig favorit! Anola finns även som oval fasadbelysning. Ljuskälla ingår ej.
 • City fasadbelysning (Galvaniserat Stål)

  Fasadbelysningen City i galvaniserad stål, med en vit skärm av plast. Sprider ett bra ljus och är snygg och diskret mot din vägg. Ljuskälla ingår ej.
 • Aloria fasadbelysning ned (Svart)

  Vackra vägglampan Aloria, tillverkad i gjuten aluminium med en slitstark och skyddande plastkupa. Lampan är anpassad för utomhusbruk och ljuskällan är fullt synlig bak plastkupan.  Ljuskälla ingår ej.
 • Park fasadbelysning (Antracitgrå)

  Park fasadbelysning i gjuten aluminium. Ramen fås i antingen antracit eller silver och skärmen är i vitt. Sprider ett bra ljus och är väldigt lätt att placera. Ljuskälla ingår ej.
 • Jorba fasadbelysning LED (Vit)

  Jorba är en snygg och enkel vägglampa, anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i gjuten aluminium med skyddande plastkupa. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och bra ljus på din vägg. Välj mellan färgerna vit eller antracit. Integrerad LED-belysning. 
 • Comunero ned LED (Svart)

  Snygg vägglykta tillverkad i aluminium med en svart yta och en slitstark plastkupa. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och bra ljus på din vägg.  Integrerad LED-belysning.
 • Comunero upp LED (Svart)

  Snygg vägglykta tillverkad i aluminium med en svart yta och en slitstark plastkupa. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och bra ljus på din vägg. Du kan placera den både på altanen, balkongen eller garageväggen. Var passar den hos just dig? Integrerad LED-belysning.
 • Aloria fasadbelysning upp (Svart)

  Vackra vägglampan Aloria, tillverkad i gjuten aluminium med en slitstark och skyddande plastkupa. Lampan är anpassad för utomhusbruk och ljuskällan är fullt synlig bak plastkupan.  Ljuskälla ingår ej.
 • Breganzo fasadbelysning LED (Antracitgrå)

  Breganzo är en snygg fasadbelysning, tillverkad i galvaniserad stål med en skyddande plastkupa. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Lampan finns i antracitgrå eller silver. Integrerad LED-belysning. 
 • Emollio LED (Vit)

  Effektbelysning för utomhusbruk. Integrerad LED-teknik på 10W med varmvitt ljus som lyser upp fasaden bakom lampan.
 • Riga fasadbelysning LED (Antracitgrå)

  Vacker fasadbelysning som lyser både upp och ned. Tillverkad i metall med skyddande kupor i plast. Fås i antingen antracitgrå eller vit.  Utrustad med LED-belysning som sprider ett bra och behagligt ljus som kommer lysa upp din vägg i många år framöver.  Integrerad LED-belysning.
 • Morino fasadbelysning LED (Antracitgrå)

  Morino är en vacker och stilren vägglampa, anpassad för utomhusbruk. Den är tillverkad i aluminium och finns i färgerna antracit eller vit. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt upp- och nedljus som kommer lysa fint på din vägg i många år framöver. Integrerad LED-belysning.
 • Perafita fasadbelysning LED (Grå)

  Vacker vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Har en otroligt fin ljusspridning då den lyser både upp, ner och även i mitten av lampan. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. Tillverkad i metall med en skyddande plastkåpa och finns i färgerna grafit eller vit.  Integrerad LED-belysning.
 • Anola fasadbelysning oval (Svart)

  Anola fasadbelysning i plast. Ramen kommer i svart och kupan är i glas. En garanterad favorit! Anola finns även som rund fasadbelysning. Ljuskälla ingår ej.
 • Tvålågig LED-utomhusvägglampa Pias

  Stilfull belysning för entrén: LED-utomhusvägglampan Pias Pias är en modern utomhusvägglampa vars design är ren rätlinjighet. En långsmal bas i rostfritt stål bär två kvadratiska ljusspridare med var sin energieffektiva lysdiod. Med skyddsklass IP44 är lampan tillräckligt skyddad mot väderpåverkan. Energiklass: A
 • Zimba - fyrkantig inbyggd vägglampa

  Inbyggd kvadratisk vägglampa Zimba av aluminiumgjutgods Den av aluminumgjutgods bestående, inbyggda fyrkantiga lampan Zimba sörjer inte bara för ökad säkerhet utomhus, utan sätter också vackra ljusaccenter på områden runt huset. Dessutom kan den installeras diskret och var som helst på husväggen,så att den smälter in i utomhusinredningen på ett mycket harmoniskt sätt. Du kan även installera flera Zimba-lampor för att uppnå ett vackert ljusresultat. Passande ljuskällor kan beställas under Tillbehör. Energiklass: A++
 • Imponerande utomhusvägglampa OHIO

  Imponerande utomhusvägglampa OHIO - beprövad form i ny design Den beprövade klotlampan i helt ny dräkt. Liksom alla tidigare klotlampor imponerar också utomhusvägglampan OHIO med sitt klotglas, som förtrollar med ett månlikt ljus. Nytt i designen är infattningen eller väggfästet av rostfritt stål, som håller glasklotet på plats. Energiklass: A++
 • Schvungfullt formad vägglampa Sidney

  Schvungfullt formad vägglampa Sidney av rostfritt stål I klassisk form av en lanterna är denna gatlykta utformad. På den nedåtböjda stolpen hänger lampskärmen av glänsande rostfritt stål. Den välvda skärmen är av opalglas och garanterar därmed klar och bländfri belysning. På så sätt garanterar denna utomhusvägglampa mer säkerhet på vägar och infarter genom behagligt ljus. Energiklass: A++
 • Utomhusvägglampa MILTON, förzinkad

  MILTON utomhusvägglampa av förzinkat stål MILTON av förzinkat stål hänger litet snett på väggen, vilket ger en speciell effekt. Klart glas garanterar god belysning. En utomhusvägglampa som kan användas i nästan alla omgivningar och som passar i alla stilar. Energiklass: A++
 • Utomhusvägglampa SAN TELMO

  Lanternformad utomhusvägglampa SAN TELMO i antikbrunt SAN TELMO i antikbrunt är vackert utformad som en lanterna. Det klara glaset med luftbubblor låter ljuset stråla klart och starkt. Energiklass: A++
 • Elegant LED-utomhusvägglampa Trono Stick

  Trono - en stämningsfull LED-vägglampa för utomhusbruk Den exklusiva vägglampan Trono övertygar med dess moderna design, tillsammans med toppmodern LED-ljusteknik. Lampan består av en cylinderformad stomme i rostfritt stål, en transparent glasskärm och en däri placerad plaststav i vilken små luftblåsor rör sig. Dessa belyses av den i lampskärmen inbyggda LED-modulen, vilket skapar en dekorativ ljusbild på väggen. Men inte bara via lampskärmen avger vägglampan ljus, utan också via en utbytbar LED-ljuskälla med GU10-sockel, som är nedåtriktad och inbyggd i ett rostfritt hölje. Därigenom belyses inte bara husväggen med vackra ljuseffekter, utan också området under lampan. Den i skärmen fast installerade LED-modulen uppnår ett ljusflöde på 280 lumen, medan den utbytbara LED-ljuskällan med GU10-sockel ger en ljusstyrka på 200 lumen. Energiklass: A+
 • LED-utomhusvägglampa Riga med två ljuskällor

  Strömsparande, men ändå mycket ljusstark: LED-utomhusvägglampa Riga Denna med energieffektiv LED-ljusteknik försedda utomhusvägglampan är som gjord för en unik prydnad på husfasaden. Cylinderformad och förädlad med brun antikfinish, blir denna lampa t.ex. ett dekorativt belysningsobjekt på balkongen eller terrassen. Ljuset utstrålas därmed genom två LED-ljuskällor med GU10-sockel vertikalt från ljuskroppen, vilket skapar ett vackert ljussken på väggen. Även lämplig för hörnmontering (se Tillbehör)! Energiklass: A+
 • Modernt designad LED-utomhusvägglampa Kibea

  Kibea - rektangulär LED-utomhusvägglampa med toppmodern LED-teknik Dess moderna design gör LED-utomhusvägglampan Kibea till ett äkta blickfång på husväggen. Detta är inte bara på grund av den moderna designen, utan också genom den attraktiva färgsättningen i antracit och vit. Dessutom fungerar lampans kraftfulla LED-ljus med lång livslängd som ljuskälla, vilka med dess låga 2 x 2,5 watt sörjer för en särskilt ekonomisk drift. Genom den antracitfärgade lampskärmen avbländas det varmvita LED-ljuset och strålar uppåt samt nedåt från lamphuset. Energiklass: A+
 • Vit utomhusvägglampa Onja

  Av slitstarkt aluminiumgjutgods: Utomhusvägglampan Onja med skyddsklass IP44 Onja är en modern utomhusvägglampa, som består av en halvcirkelformadformad armatur i aluminiumgjutgods och en räfflad glasskiva, vilket ger en jämn fördelning av ljuset. Detta produceras av E27-ljuskällan (se Tillbehör) inuti lampan, som inte bara utstrålar ljuset snett framåt och nedåt, utan också genom den smala ljusspringan överst på skärmen. Skyddsklassen IP44 sörjer för att lampan är väderbeständig och inte skadas vid regn. Energiklass: A++
 • Utomhusväggbelysning BEVERLY i modernt utförande

  Aktuell utomhusvägglampa BEVERLY med detaljer av rostfritt stål Det lysande cylinderfomade lampglaset hos denna moderna utomhusvägglmpa hålls av en formskön vägghållare av rostfritt stål. Dekorativt berikar den varje modern husfasad med sitt behagliga bländfria ljus och sin trendiga design. Energiklass: A++
 • Rund utomhusvägglmapa SEVILLA, förzinkat stål

  Utomhusvägglampa SEVILLA i förzinkat stål Rund utomhusvägglampa SEVILLA med en stomme av förzinkat stål och ett satinerat glas som bryts vackert av en rand. SEVILLA är avsedd för energisnåla lampor och har skyddsklass IP44. Energiklass: A++
 • Utomhusvägglampa MILTON I, antikbrun

  MILTON I utomhusvägglampa i 3 färger På den ovala vägghållaren med bearbetade detaljer skjuter skärmen ut nedåt. Det klara glaset garanterar en klar belysning. MILTON I finns i varianterna rostfritt stål, antikbrun eller antikgrön. Energiklass: A++
 • Svart LED-utomhusvägglampa Abrantes

  LED-utomhusvägglampa Abrantes i elegant antracit, med 2 ljuskällor Genom det dubbelsidiga, uppåt- och nedåtriktade ljusflödet skapas med LED-utomhusvägglampan Abrantes en superb ljusbild på husets fasad, som är både dekorativ och stämningsfull. Genom ljuseffekten som därmed uppstår, och som dessutom är helt bländfri, belyses det önskade utomhusområdet på ett accentfullt sätt. Speciellt på moderna husfasader ser lampan mycket bra ut, eftersom designen där passar allra bäst. De fast installerade, varmvita LED-ljusen kräver endast 12 watt för ett ljusflöde på 1 200 lumen och är därför särskilt effektiva. Energiklass: A+
 • Kubformad LED-utomhusvägglampa Desella

  Modern och stämningsfull utomhusvägglampa Desella med kubformad skärm Energieffektiva och hållbara LED-ljus har integrerats i den kubformade lampkroppen på utomhusvägglampan Desella, vilken med dess varmvita LED-ljus skapar ett behagligt och tillräckligt starkt ljus i ditt hem. Den vitsatinerade, fyrkantiga skärmen omfattas ovanifrån och från väggen av antracitfärgat pressgjutet aluminium, varigenom det jämnt fördelade ljuset kan spridas i alla riktningar i det omgivande området. Energiklass: A+
 • Dekorativ LED-utomhusvägglampa Trono Stick m. BWM

  Dekorativ LED-utomhusvägglampa Trono med två ljuskällor och en praktisk rörelsesensor LED-utomhusvägglampan Trono Stick utstrålar en ren elegans utomhus, som särskilt uppnås genom plaststaven i den transparenta glaskupan, där många små luftbubblor skapas. Dessa belyses av den från ovan strålande LED-modulen i den trevliga ljusfärgen varmvitt så att en vacker ljuseffekt uppstår, vilken avger ett jämnt fördelat sken runt det omgivande området. För en direkt belysning av området under lampan, såsom en gångväg, har ytterligare en GU10-ljuskälla (200 lumen) installerats i det rostfria höljet, som i samband med en inbyggd rörelsedetektor automatiskt sätts på när någon närmar sig. LED-ljuskällan med GU10-sockel kan - i motsats till den fast installerade LED-modulen, bytas ut vid behov. Tekniska data Rörelsesensor: - Täckningsvinkel: 110 ° - Täckningsområde: 5 m - Inställbar ljustid: 15 - 420 sekunder Energiklass: A+
 • I antikbrun - LED-utomhusvägglampa Riga

  Nedåtstrålande LED-utomhusvägglampa Riga i antikbrun ton Den antikbruna färgskalan, i samband med den cylindriska designen, ger LED-utomhusvägglampan Riga ett vackert utseende som harmoniserar med alla designkoncept. Därigenom, att ljuset uteslutande strålar nedåt, skapas inte bara en punktriktad belysning av ett visst område, utan det uppstår även en indirekt belysningseffekt. Den för driften nödvändiga LED-ljuskällan med GU10-sockel ingår i leveransen och strålar i en mysig, varmvit ljusfärg. Med en passande hörnanslutning (se Tillbehör) kan Riga även monteras på hushörn. Energiklass: A+
 • Svart utomhusvägglampa Onja

  Av slitstarkt aluminiumgjutgods: Utomhusvägglampan Onja med skyddsklass IP44 Onja är en modern utomhusvägglampa, som består av en halvcirkelformadformad armatur i aluminiumgjutgods och en räfflad glasskiva, vilket ger en jämn fördelning av ljuset. Detta produceras av E27-ljuskällan (se Tillbehör) inuti lampan, som inte bara utstrålar ljuset snett framåt och nedåt, utan också genom den smala ljusspringan överst på skärmen. Skyddsklassen IP44 sörjer för att lampan är väderbeständig och inte skadas vid regn. Energiklass: A++
 • Servoi fasadbelysning LED (Vit)

  Snygg, stilren och enkel vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i metall med en slitstark skyddande plastskärm. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Integrerad LED-belysning.
 • Modern soldriven LED-markspettslampa Toni i 6-pack

  Soldriven LED-markspettslampa Toni i 6-pack Soldrivna LED-markspettslampan Toni tillverkades av väderbeständigt rostfritt stål och plast och får mörka stigar och rabatter i trädgården att stråla och gör dem till trädgårdens mittpunkt. Lampan levereras i set om 6, så att den även kan användas för att ljussätta större områden på ett stämningsfullt sätt, exempelvis en större damm eller längre stig i trädgården. Lystid: ca 6 timmar
 • Soldriven LED-markspettslampa Moni i 3-pack

  Iscensätter trädgården mjukt – soldriven LED-markspettslampa Moni i 3-pack LED-solarlampan Moni är idealisk för att belysa och markera små stigar eller rabatter under natten på ett stämningsfullt sätt och samtidigt dekorativt iscensätta dessa, eftersom den levereras i praktiskt 3-pack och kan enkelt placeras överallt i trädgården. Solarlampan tillverkades av väderbeständigt rostfritt stål och är utrustad med en något lutande lampskärm, på vilkens ovansida solpanelen sitter. Denna har ett integrerat batteri som laddas under dagen med hjälp av solen för att få lysdioderna att lysa under natten. Solarlampan har en maximal lystid mellan 6 och 8 timmar.
 • Utomhusvägglampa MILTON I, rostfritt stål

  MILTON I utomhusvägglampa i 3 färger På den ovala vägghållaren med bearbetade detaljer skjuter skärmen ut nedåt. Det klara glaset garanterar en klar belysning. MILTON I finns i varianterna rostfritt stål, antikbrun eller antikgrön. Energiklass: A++
 • LED-utomhuslampa Riga upp- och ned

  LED-gatlyktan Riga av rostfritt stål med tvåsidigt ljusutsläpp LED-gatlyktan Riga glänser inte bara genom materialet i rostfritt stål, utan också genom utstrålningen från de ljusa LED-lamporna, som lyser både uppåt och nedåt. Den tidlösa designen gör Riga till en mångsidig ljuskälla som passar till olika stilar. Utrustad med skyddsklass IP54. Två lampor (GU10, 2 x 2,5 W LED) ingår i leveransen. Energiklass: B
 • LED-husnummerlampa Pardela 1

  Både lampa och husnummer: LED-husnummerlampan Pardela 1 med IP44 Med LED-husnummerlampan Pardela 1 slår husägaren två flugor med en smäll eftersom lampan inte bara kan belysa husnumret utan samtidigt också entrén. Husnummerlampan Pardela 1 är tillverkad i rostfritt stål och övertygar genom modern och rätlinjig design. Självhäftande bokstäver (A-F, 1x vardera) och siffror (0-9, 3x vardera) medföljer. Energiklass: A+
 • Tidlöst vacker LED-utomhusvägglampa Beverly

  Attraktiv LED-utomhusvägglampa Beverly Beverly är inte bara när det gäller utformningen en särskilt attraktiv utomhusvägglampa, utan även när det gäller belysningssätt. Det varmvita LED-ljuset sprids underbart och jämnt fördelat i det omgivande området, genom den cylindriska, optiskt tvådelade plastskärmen som består av en transparent utomhusskärm och en däri sittande satinerad lampskärm. De upptill och nedtill monterade dekorativa ringarna av rostfritt stål ger lampan ett modernt intryck, vilket passar särskilt bra för modernt designade uteplatser. Energiklass: A+
 • Predazzo LED (Antracitgrå)

  Den snygga fasadbelysningen Predazzo, gjord i galvaniserad stål med en finish i antracit. Är utrustad med LED-belysning och sprider ett fint, varmvitt upp- och nedljus på din vägg. Integrerad LED-belysning.
 • Belyst LED-dekorationsglas Lea – soldriven

  Dekorativ LED-solarlampa Lea i glas Det soldrivna LED-dekorationsglaset Lea sörjer under varma sommarkvällar för stämningsfulla och mjuka ljusaccenter. Den består av genomskinligt glas med räfflad struktur och en solpanel på ovansidan, vilkens integrerade batteri under dagen laddas av solen, för att få lysdioderna att lysa under natten. Lysdioderna i glaset tänds automatiskt och släcks igen efter ca 6 till 8 timmar.
 • Soldriven LED-husnummerlampa Milla rostfritt stål

  Soldriven LED-husnummerlampa Milla med stomme i rostfritt stål Denna högkvalitativa husnummerlampa i rostfritt stål klarar sig helt utan elanslutning och är därmed den perfekta lösningen för alla fasader, där en direkt elanslutning inte är möjlig. Detta problem har man lyckats undgå genom att montera en solpanel på stommens ovansida som under dagen laddar batteriet, som också sitter i stommen i rostfritt stål, för att belysa husnumret under natten. Tack vare det moderna rostfria stålet passar Milla till många sorters hus, utan att sticka ut på ett obehagligt sätt. - lystid: 6 till 8 timmar - inklusive klistermärken med siffror
 • Grå soldriven LED-markspettslampa Mino

  Soldriven LED-markspettslampa Mino i naturlig stendesign Tack vare den grå plastkroppen i stendesign smälter den soldrivna LED-markspettslampan Mino harmoniskt in i utomhusområdet. På grund av den enkla monteringen med hjälp av markspett och soldriften är den idealisk för att belysa små stigar och rabatter i trädgården på ett stämningsfullt sätt och markera samt dekorativt iscensätta dessa. Genom den satinerade plastskärmen avges det varmvita LED-ljus mjukt och bländfritt i omgivningen så att en särskilt stämningsfull atmosfär skapas. Lampan har en lystid på ca 6 timmar.
 • Soldriven LED-utomhusvägglampa Argon med sensor

  Med rörelsesensor – soldriven LED-vägglampa Aragon Under dagen laddas batteriet på LED-vägglampans ovansida med hjälp av solpanelen för att förse LED-belysningen med tillräcklig el under natten. Men inte bara tack vare den autonoma strömförsörjningen övertygar lampan, utan framför allt tack vare den integrerade rörelsesensorn, som tänder ljuset automatiskt vid behov. På så sätt registreras rörelse inom på 5 meter och en säker belysning garanteras. Avkänningsvinkeln är 120°.
 • Bergen Portlykta - Vit

 • Alamonte Bordslampa IP44 - Stål