EGLO lampor

Det var 1969 som Ludwig Obweiser grundade märket EGLO i Österrike. I mitten på 1980-talet blev företaget en av de ledande tillverkarna av belysning i Europa. Idag finns deras lampor över hela världen och här nedanför finns de som passar för vår skandinaviska stil.

 • Hänglampa Townshend 4 i mörkbrunt

  Hänglampa Townshend 4 i mörkbrunt
  Hänglampa Townshend 4 i brunt Hänglampan Townshend 4 övertygar som praktisk lampa med ett unikt utseende. Lampan fascinerar med ett ovanligt utseende som blir till blickfånget i rummet. Med sin enkla formgivning kan lampan integreras i många olika inredningsstilar, så att ljuskonceptet hemma kompletteras på ett vackert sätt. Den bruna hänglampan består av ett avlångt fäste som påminner om en stålbalk och därmed sörjer för en industriell känsla i rummet. Runt balken slingrar sig flera kablar tätt intill varandra som håller i sex uttag samt ljuskällor (ingår inte). På så sätt skapas en strålande ljusdesign som når sin fulla potential ovanför matbordet eller köksön.
 • Pasteri 57cm (Vit)

  Pasteri 57cm (Vit)
  Pasteri är en behaglig och diskret plafond som passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Den är ett fint inslag i det moderna hemmet, men passar bra i de flesta interiörer. Lampan är tillverkad av stål och har en utsmyckande fin skärm i textil. Den är försedd med 3st ljuskällor som tillsammans bidrar till ett bra ljus och en jämn ljusspridning. Lampan sprider ett behagligt och bländfritt ljus och smälter lätt in bland övrig inredning. Koppla gärna till en dimmer för att kunna tona ner belysningen och bestämma önskad ljusstyrka i rummet. Finns i färgerna grå och vit. Ljuskällor ingår ej. 
 • Tarbes - 3 ljuskällor Taklampa i vintage-stil

  Tarbes - 3 ljuskällor Taklampa i vintage-stil
  Originellt utformad taklampa Tarbes med unik ljuseffekt Taklampan Tarbes i vintage-stil består av en rund takbaldakin, en 79 cm lång metallstav som hänger från den och tre linupphängningar som var och en slutar i en skärm av trådnät - utrustad med E27-fattning. Genom den speciella utformningen av skärmen kan ljuset stråla ut åt alla håll, vilket medför en särskilt jämn belysning. Den avlånga formen gör att lampan passar att användas över ett matbord och liknande. Lampan kan dimmas via husets kablage.
 • LED-vägglampa Passa i brunt-koppar, två ljuskällor

  LED-vägglampa Passa i brunt-koppar, två ljuskällor
  Uppåt och nedåt lysande LED-vägglampa Passa Den här trendiga och stilfullt utformade vägglampan är en absolut berikning för det modernt inredda vardagsrummet, eftersom den är ett absolut blickfång tack vare sin tvåfärgade design och den moderna, tydliga formen. Men armaturen, som kallas Passa, inspirerar inte bara med sin design utan även med sin ljuseffekt, eftersom LED-ljuset avges i lika delar från de två öppningarna i toppen och botten och skapar ett särskilt behagligt ljus.
 • Obregon - formskön taklampa i brunt

  Obregon - formskön taklampa i brunt
  Modern taklampa Obregon i tvåfärgad färgsättning Med en diameter på 35 cm och en upphängning på 110 cm passar taklampan Obregon idealiskt för belysning av ett matbord. Den är en gärna sedd gäst, som genom sin moderna utformning och färgsättning ser mycket dekorativ ut. Den harmoniskt formade skärmen är vit på insidan och brunlackerad utanpå, med ek högst upp. Ljuset från E27-ljuskällan (se Tillbehör) avges uppåt och nedåt och skapar en bred belysning av bordsytan.
 • Charterhouse - en taklampa i vintage-stil

  Charterhouse - en taklampa i vintage-stil
  Charterhouse - en taklampa i vintage-look med tre ljuskällor En rektangulär skärm som består av en svartlackerad stålram och klara glasskivor gör taklampan Charterhouse till ett blickfång över matbordet. Genom skärmen iscensätts ljuskällan (fattning E27, glödlampor, LED-lampor eller energisparlampor kan användas) särskilt väl. Särskilt vacker är taklampan Charterhouse när glödlampor eller globlampor med glödtråd används. Taklampan i vintage-stil kan integreras i många inredningsstilar och ger klar belysning.
 • Snygg textil-taklampa Lecio, guld-svart

  Snygg textil-taklampa Lecio, guld-svart
  Elegant taklampa Lecio med textilskärm Taklampan Lecio är ett verkligt blickfång i rummet. Den ovala textilskärmen är svart på utsidan och gyllene inuti. I samspel med de två ljuskällorna iscensätter den rummet på ett charmerande sätt. Upphängningshöjden är 110 cm. Passar för LED-lampor och energisparlampor med E27-fattning.
 • Imponerande plafondlampa Campania

  Imponerande plafondlampa Campania
  Plafondlampa Campania i floral design med bladelement Denna exklusiva plafondlampa av hög kvalitet imponerar med sin utvändigt gestaltade takkrona i antikbrun ton. Talrika bruna och gyllene blad ger denna lampa en distinkt floral karaktär. De vitkalkade glasen i liknande former är perfekt integrerade. Campania är ett inredningsobjekt med charm som tack vare sitt unika utseende och en diameter på 77,5 cm blir till ett elegant blickfång i rum med klassisk inredningsstil. Lampan levereras med en elektronisk transformator.
 • 3 ljuskällor Vintage-taklampa Tarbes i svart

  3 ljuskällor Vintage-taklampa Tarbes i svart
  Taklampa Tarbes i vintage-stil, tre ljuskällor Hos taklampan Tarbes hänger tre lampskärmar av tunt nät med E27-fattning i olika höjder från den runda baldakinen och skapar ett exceptionellt utseende som ser på samma gång modernt och rustikt ut. Eftersom skärmarna i princip är öppna är ljuskällorna synliga, så att de kommer väl till sin rätt. Vackrast blir den därför när man förser E27-fattningarna med globlampor. Dem och andra passande ljuskällor hittar du i tillbehörslistan.
 • Hänglampa Barnstaple i industriell design

  Hänglampa Barnstaple i industriell design
  Industriell hänglampa Barnstaple i svart Moderna inredningsstilar framhävs perfekt med hänglampan Barnstaple, eftersom den industriellt inspirerade modellen i vintage-design passar perfekt i puristiska inredningskoncept med betongytor, naturligt trä och klara färger i svart och vitt. Lampskärmarna ser samtidigt ut som om de skulle kunna blicka tillbaka på en lång historia. Med de tre ljuskällorna som hänger i olika höjder skapar lampan ett ljuskoncept till hela rummet och en vacker atmosfär i vardagsrummet eller ovanför köksön. Det runda fästet kan enkelt monteras i taket och har en mörk träfärg som ger den industriella hänglampan en varm känsla. Detta gör lampan till ett välformat ljusobjekt i harmoniska färger som belyser hemmet på ett stilfullt sätt.
 • Vägglampa ALMERA med intressanta effekter

  Vägglampa ALMERA med intressanta effekter
  Vägglampa ALMERA med en spännande skärm Vägglampan ALMERA har lätt animaliska former med sin metallskärm med oregelbundna hål som bekläder det champagnefärgade glaset. Detta ger en intressant ljusspridning åt sidorna till skillnad från det obehindrade ljus som avges nedåt, vilket sammantaget ger en vacker ljusverkan.
 • Tvålågig LED-utomhusvägglampa Pias

  Tvålågig LED-utomhusvägglampa Pias
  Stilfull belysning för entrén: LED-utomhusvägglampan Pias Pias är en modern utomhusvägglampa vars design är ren rätlinjighet. En långsmal bas i rostfritt stål bär två kvadratiska ljusspridare med var sin energieffektiva lysdiod. Med skyddsklass IP44 är lampan tillräckligt skyddad mot väderpåverkan.
 • Brenda - en höj- och sänkbar taklampa

  Brenda - en höj- och sänkbar taklampa
  Höj- och sänkbar taklampa Brenda i svart/koppar Taklampan Brenda fascinerar med speciell design och flexibilitet. Taklampans skärm är tillverkad av stål i stegform. Ovansidan är matt svart och undersidan i modern kopparton. Denna kombination sörjer för en unik ljuseffekt. Med hjälp av spiralkabeln kan taklampan Brenda justeras i höjdled - den maximala upphängningen är 110 cm. Särskilt över köksbordet eller en köksö är taklampan Brenda snygg, och om den är i vägen kan man helt enkelt bara skjuta den uppåt.
 • Lecio - svart-gyllene textil-taklampa

  Lecio - svart-gyllene textil-taklampa
  Stilfull taklampa Lecio i ädla färger För stilfulla ögonblick sörjer taklampan Lecio, som utöver den runda textilskärmen glänser i de ädla färgerna guld och svart. Utsidan är helt i svart, insidan i guldfärg som reflekterar ljuset glansfullt och fördelar det i rummet.
 • Utomhusvägglampa MILTON I, antikbrun

  Utomhusvägglampa MILTON I, antikbrun
  MILTON I utomhusvägglampa i 3 färger På den ovala vägghållaren med bearbetade detaljer skjuter skärmen ut nedåt. Det klara glaset garanterar en klar belysning. MILTON I finns i varianterna rostfritt stål, antikbrun eller antikgrön.
 • Pasteri 57cm (Grå)

  Pasteri 57cm (Grå)
  Pasteri är en behaglig och diskret plafond som passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Den är ett fint inslag i det moderna hemmet, men passar bra i de flesta interiörer. Lampan är tillverkad av stål och har en utsmyckande fin skärm i textil. Den är försedd med 3st ljuskällor som tillsammans bidrar till ett bra ljus och en jämn ljusspridning. Lampan sprider ett behagligt och bländfritt ljus och smälter lätt in bland övrig inredning. Koppla gärna till en dimmer för att kunna tona ner belysningen och bestämma önskad ljusstyrka i rummet. Finns i färgerna grå och vit. Ljuskällor ingår ej. 
 • Silver LED-skrivbordslampa Cajero med dimmer

  Silver LED-skrivbordslampa Cajero med dimmer
  Ultra flexibel LED-skrivbordslampa Cajero LED-skrivbordslampa Cajero ger tack vare sina praktiska huvud- och fotled mycket flexibilitet, vilket just för arbete vid ett skrivbord är viktigt. Det är dock inte bara ljus riktning som kan bestämmas individuellt, utan även ljusstyrkan, som uppnås genom att vidröra touch dimmern, som befinner sig på lampfoten. LED-lampor som fördelar ljuset sitter under den vitt plastdiffusorn, som även ger en homogen fördelning av ljuset. Men det är inte det ända komfortabla med lampan, för diffusorn ser även till att ljuset bländas av.
 • Priddy 1 vintagependellampa 3 lampor, koppar antik

  Priddy 1 vintagependellampa 3 lampor, koppar antik
  Rund taklampa Priddy 1 i vintage-stil med 3 skärmar Tre metallskärmar i anikkoppar-look hänger från den runda baldakinen - även den i antikkoppar. Taklampan Priddy 1 förkroppsligar den aktuella vintage-looken och blir en prydnad i vare rum i vintage-stil. Om så önskas kan taklampan med tre ljuskällor även ge energisnål belysning, eftersom man förutom glödlampor även kan använda LED-lampor eller energisparlampor (fattning E27) för driften. Skärmarnas vita insidor garanterar god ljusreflektion och därmed klar belysning.
 • Charmant taklampa Diamond, fyrdelad

  Charmant taklampa Diamond, fyrdelad
  Fyrdelad taklampa Diamond med kristallglas Med taklampan Diamond får man ett glittrande ljus i rummet. Diamond består av en attraktiv förkromad upphängning med fyra skärmar i klarglas och kristallhängen. Ljuset bryts på flera sätt och skapar en gnistrande belysning.
 • Modern taklampa Optika Ø 35cm

  Modern taklampa Optika Ø 35cm
  Smakfull taklampa Optica med vit glasskärm Taklampan Optica har en modern och mycket diskret design. Den runda glasskärmen är utförd i vitt och sprider ett jämnt, klart ljus åt alla sidor. Taklampans moderna utseende kompletteras av en stomme i matt nickel som har en i hög grad elegant framtoning. Taklampan finner alltid sin rätta plats, i synnerhet i tidsenliga inredningsstilar.
 • LED-vägglampa Passa i svart-guld, två ljuskällor

  LED-vägglampa Passa i svart-guld, två ljuskällor
  Uppåt och nedåt lysande LED-vägglampa Passa Den här trendiga och stilfullt utformade vägglampan är en absolut berikning för det modernt inredda vardagsrummet, eftersom den är ett absolut blickfång tack vare sin tvåfärgade design och den moderna, tydliga formen. Men armaturen, som kallas Passa, inspirerar inte bara med sin design utan även med sin ljuseffekt, eftersom LED-ljuset avges i lika delar från de två öppningarna i toppen och botten och skapar ett särskilt behagligt ljus.
 • Priddy 1 vintagependellampa 1 lampa, koppar antik

  Priddy 1 vintagependellampa 1 lampa, koppar antik
  Liten taklampa Priddy 1 i vintage-stil med kopparfärgad skärm I antikkopparton är metalldelarna hos taklampan Priddy 1 utformade. Taklampan i vintage-stil kan användas för belysning på bord eller diskar i många olika rum i privata bostäder, men även i restauranger, där de blir ett fint komplement till en inredning i gammaldags stil. Inte bara vanliga glödlampor, utan även energisnåla LED-lampor och energisparlampor fungerar som ljuskälla.
 • Grå soldriven LED-markspettslampa Mino

  Grå soldriven LED-markspettslampa Mino
  Soldriven LED-markspettslampa Mino i naturlig stendesign Tack vare den grå plastkroppen i stendesign smälter den soldrivna LED-markspettslampan Mino harmoniskt in i utomhusområdet. På grund av den enkla monteringen med hjälp av markspett och soldriften är den idealisk för att belysa små stigar och rabatter i trädgården på ett stämningsfullt sätt och markera samt dekorativt iscensätta dessa. Genom den satinerade plastskärmen avges det varmvita LED-ljus mjukt och bländfritt i omgivningen så att en särskilt stämningsfull atmosfär skapas. Lampan har en lystid på ca 6 timmar.
 • Utomhusvägglampa MILTON, förzinkad

  Utomhusvägglampa MILTON, förzinkad
  MILTON utomhusvägglampa av förzinkat stål MILTON av förzinkat stål hänger litet snett på väggen, vilket ger en speciell effekt. Klart glas garanterar god belysning. En utomhusvägglampa som kan användas i nästan alla omgivningar och som passar i alla stilar.
 • Kubformad LED-utomhusvägglampa Desella

  Kubformad LED-utomhusvägglampa Desella
  Modern och stämningsfull utomhusvägglampa Desella med kubformad skärm Energieffektiva och hållbara LED-ljus har integrerats i den kubformade lampkroppen på utomhusvägglampan Desella, vilken med dess varmvita LED-ljus skapar ett behagligt och tillräckligt starkt ljus i ditt hem. Den vitsatinerade, fyrkantiga skärmen omfattas ovanifrån och från väggen av antracitfärgat pressgjutet aluminium, varigenom det jämnt fördelade ljuset kan spridas i alla riktningar i det omgivande området.
 • Elegant plafondlampa Impery i antik stil

  Elegant plafondlampa Impery i antik stil
  Taklampa Impery i stilren design En taklampa med en kungligt elegant design. Själva storleken och de materialen i antik stil utstrålar exklusivitet och lyx. Metallerna får sin antika karaktär genom bronsering som är en kemisk behandling med vacker svärtning av materialet som resultat, Det stilfulla opalglaset passar bra ihop med den bronserade metallen och skapar en antikiserande framtoning hos detta konstverk som inte lämnar något övrigt att önska. Denna serie omfatta sagolika tak- plafond- och vägglampor som kan användas som grundbelysningen i en genomtänkt inredning i antik stil.
 • Industritaklampa Easington

  Industritaklampa Easington
  I industri-look - taklampan Easington i stål Skärmen och takbaldakinen med kedjeupphängning är tillverkade av stål hos taklampan Easington. Med sin form och färgsättning förkroppsligar den industristilen, så att alla som tycker om den stilen kommer att älska den. Den kan utrustas med alla typer av ljuskälla med E27-fattning på upp till 60 Watt, vilket gör den särskilt flexibel när det gäller valet av ljuskälla.
 • Textil-taklampa Lecio, 1 ljuskälla

  Textil-taklampa Lecio, 1 ljuskälla
  Satinerad taklampa Lecio med guldfärgad detalj Lecio är en rund taklampa. Lampskärmen består av stål med en guldfärgad beläggning på insidan. Den skapar inte bara behagligt ljus utan står i spännande kontrast till skärmens svartsatinerade utsida. Trots, eller kanske på grund av, den mörka ytan kan lampan lätt kombineras m ed olika inredningsstilar.
 • Pendellampa Townshend med trä 6 lampor

  Pendellampa Townshend med trä 6 lampor
  Hänglampa Townshend med träbalk och 6 lampor Pendellampan Townshend är ett riktigt blickfång och passar speciellt bra i vardags- och sovrum. Den kontrastrika formgivningen som består av en blandning av stål och trä kombinerar på så sätt industriell charm med en avskalad, jordnära stil som är ovanlig – och drar alla blickar till sig. Pendellampan består av ett fäste som monteras i taket. På två vajrar hänger en avlång träbalk i ljus design och med en naturlig struktur. Runt denna snurrades sammanlagt sex kablar med en ljuskälla var i änden. Lamporna kan anpassas efter behag i höjden, så att kablarnas montering ger mer flexibilitet.
 • Utomhusvägglampa Melgoa i nautisk design

  Utomhusvägglampa Melgoa i nautisk design
  Dekorativ utomhusvägglampa Melgoa med glasskärm Utomhusvägglampan Melgoa har en formgivning som påminner om lyktor på gamla hamnar och båtar i vintage stil och är ett riktigt blickfång både på dagen och natten. Den är dessutom en praktisk vägglampa som ger tillräcklig belysning på terrassen eller vid ytterdörren. Med sin böjda hals och skärmen som riktas något nedåt ger utomhusvägglampan Melgoa bra orienteringsbelysning och skapar samtidigt en behaglig atmosfär.
 • Schvungfullt formad vägglampa Sidney

  Schvungfullt formad vägglampa Sidney
  Schvungfullt formad vägglampa Sidney av rostfritt stål I klassisk form av en lanterna är denna gatlykta utformad. På den nedåtböjda stolpen hänger lampskärmen av glänsande rostfritt stål. Den välvda skärmen är av opalglas och garanterar därmed klar och bländfri belysning. På så sätt garanterar denna utomhusvägglampa mer säkerhet på vägar och infarter genom behagligt ljus.
 • Priddy 1 vintagependellampa 7 lampor, koppar antik

  Priddy 1 vintagependellampa 7 lampor, koppar antik
  Priddy 1 - taklampa i vintage-stil med sju ljuskällor De sju metallskärmarna hos taklampan Priddy 1 hänger ner från mitten av den runa baldakinen i ett knippe. På två ställen sitter kablarna ihop med ringar, så att skärmarna hänger tätt ihop med en total diameter på 38,5 cm. Baldakinen och metallskärmarnas utsidor är i antikkopparton, vilket gör taklampan Priddy till en idealisk ljuskälla för rum i vintage- eller lantlig stil. Eftersom som den utöver glödlampor även kan utrustas med energisnåla ljuskällor eller LED-lampor är energisnål belysning möjlig med taklampan. Den vita insidan av skärmarna reflekterar ljuset från ljuskällan så att det strålar klart och brett.
 • Svart taklampa Andrin - koppar på insidan

  Svart taklampa Andrin - koppar på insidan
  Taklampa Andrin med tvåfärgad skärm - svart-koppar Taklampan Andrin är i vintage-stil och drar blickarna till sig, särskilt genom den tvåfärgade skärmen. Utsidan är i svart och står i intressant kontrast till insidan, vars varma kopparton ger ljuset ett varmt skimmer.
 • Soldriven LED-markspettslampa 48702 med glaskula

  Soldriven LED-markspettslampa 48702 med glaskula
  Solcellslampa 48702 med LED-belyst glaskula LED-solcellslampan 48702 är mycket dekorativ och ovanlig. Med hjälp av markspettet kan den enkelt placeras i alla sorters lösa underlag. Lampan skapar varmvita ljusaccenter som framhävs med hjälp av den orangefärgade glaskulan som sattes i ramen. Kulan hålls av en fyrkant i metall som står på spetsen och har en brun yta som harmoniserar med färgen orange. Ramens övre spets öppnas utåt och ger lampan ett dynamiskt utseende. Solpanelen monterades på markspettet och kan riktas flexibelt mot solen. Lampan styrs med hjälp av en strömbrytare. Solens energi lagras på dagen på ett NiMH-batteri med 300 mAh och möjliggör en lystid på upp till 6 timmar.
 • Pasteri 76cm (Vit)

  Pasteri 76cm (Vit)
  Pasteri är en behaglig och diskret plafond som passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Den är ett fint inslag i det moderna hemmet, men passar bra i de flesta interiörer. Lampan är tillverkad av stål och har en utsmyckande fin skärm i textil. Den är försedd med 5st ljuskällor som tillsammans bidrar till ett bra ljus och en jämn ljusspridning. Lampan sprider ett behagligt och bländfritt ljus och smälter lätt in bland övrig inredning. Koppla gärna till en dimmer för att kunna tona ner belysningen och bestämma önskad ljusstyrka i rummet. Finns i färgerna grå och vit. Ljuskällor ingår ej. 
 • LED-utomhusvägglampa Riga med två ljuskällor

  LED-utomhusvägglampa Riga med två ljuskällor
  Strömsparande, men ändå mycket ljusstark: LED-utomhusvägglampa Riga Denna med energieffektiv LED-ljusteknik försedda utomhusvägglampan är som gjord för en unik prydnad på husfasaden. Cylinderformad och förädlad med brun antikfinish, blir denna lampa t.ex. ett dekorativt belysningsobjekt på balkongen eller terrassen. Ljuset utstrålas därmed genom två LED-ljuskällor med GU10-sockel vertikalt från ljuskroppen, vilket skapar ett vackert ljussken på väggen. Även lämplig för hörnmontering (se Tillbehör)!
 • Stilren vägglampa Zena, 39 cm

  Stilren vägglampa Zena, 39 cm
  Vägglampa Zena - funktionell och stilren Zena är en tidlös lampa av opalglas av hög kvalitet. Den låter sig lätt integreras i olika miljöer och avger pga sin konstruktion en säreget varm ljuskägla som bidrar till att skapa en behaglig atmosfär.
 • Textilbordslampa Maserlo, cappuccino

  Textilbordslampa Maserlo, cappuccino
  Elegant bordslampa Maserlo med textilskärm En cappuccinofärgad tygskärm kombineras hos bordslampan Maserlo med en stålstomme i satinerad nickelton. Resultatet är en mycket elegant bordslampa som skapar något av hotellatmosfär. Ännu en blick på lampan visar dessutom den guldfärgade insidan på textilskärmen, som bidrar till stämningsfull belysning i sovrummet eller vardagsrummet. Där ger lampan stämningsfullt ljus och blir till en highlight i moderna boendemiljöer. För drift av lampan behövs en E27-ljuskälla som kan beställas i butiken.
 • Newtown - en bordslampa i vintage-stil

  Newtown - en bordslampa i vintage-stil
  Bordslampa Newtown av svart metall i form av en bägare Utseendet hos bordslampan Newtown i vintage-stil står och faller med ljuskällan. Alldeles särskilt vacker är bordslampan när en glödlampa med filament- eller glödtrådar används. Metallstavarna hos bordslampan Newtown av stål får en strålkrans att uppstå på ytan där den står. En strömbrytare sitter bekvämt på kabeln.
 • Vintage-taklampa Tarbes i koppar, 3 ljuskällor

  Vintage-taklampa Tarbes i koppar, 3 ljuskällor
  Idealisk för belysning av matbord eller vardagsrumsbord - taklampan Tarbes i vintage-stil Den kopparglänsande taklampan Tarbes är ett mycket speciellt belysningsobjekt som med sin vintage-stil drar blickarna till sig, så fort man går in i rummet. Totalt tre lampskärmar av filigrant bearbetat metallnät ger med hjälp av ljuskällorna inuti en förtrollande ljusatmosfär i omgivningen. När man tänder lampan skapas ett snyggt ljus- och skuggspel av trådmönstret. Med en upphängning på 110 cm och en längd på 79 cm är Tarbes en suverän bordsbelysning.
 • Chic textilbordslampa Terega med betongfot

  Chic textilbordslampa Terega med betongfot
  Tilltalande bordslampa Tarega Det speciella med bordslampan Tarega är dess tilltalande fot, som består av materialen trä och betong. Genom samspelet med den tillhörande, mörkbruna textilskärmen ser den mycket industriell och samtidigt dekorativ ut. Genom textilskärmen filtreras ljuset dessutom mjukt, så att ett mjukare och mer bländfritt ljus uppstår. Strömbrytaren sitter på den diskreta anslutningskabeln.
 • Hänglampa Carlton, vintagelook, mynta Ø 31 cm

  Hänglampa Carlton, vintagelook, mynta Ø 31 cm
  Carlton - en pendelarmatur med trendigt färgkoncept och effektiv ljuseffekt Filigran metallsträngar i diamantform bildar skärmen på denna pärla av en hängande lampa. Den mintfärgade ståltrådsramen som omger lampan ger inte bara ett särskilt färgstarkt utseende, utan också en unik ljuseffekt, som skapas av skuggan från de enskilda metallstängerna när lampan är påslagen. Men även trådupphängningen, som metallkorgen och E27-uttaget är fästa vid, kontrasterar vackert mot resten av armaturen, eftersom den är svart i kontrast till skärmen.
 • Taklampa Fedor i antikdesign silver

  Taklampa Fedor i antikdesign silver
  Taklampa Fedor i form av en lykta i grått - ren nostalgi! Taklampan Fedor i form av en lykta understryker med stämningsfull belysning en nostalgiskt inspirerad inredningsstil, för ljuset lyser ohindrat genom det klara glaset. Som prydande detalj är lyktan även utrustad med en snodd.
 • Textilhänglampa Maserlo, cappuccino, 38 cm

  Textilhänglampa Maserlo, cappuccino, 38 cm
  Rund hänglampa Maserlo med modern färgkombination Maserlo är en textillampa som kan visa upp en modern färgkombination. Ovansidan av lampskärmen har en tidsenlig cappuccino-ton medan insidan är i ädel guldton. Denna kombination av varma färger harmonierar med de mest skilda inredningsstilar. Maserlo skapar varmt ljus för en hemtrevlig atmosfär i rummet.
 • Dekorativ ljuskrona Basilano

  Dekorativ ljuskrona Basilano
  Modern och samtidigt klassisk - ljuskronan Basilano med transparenta glashängen Genom det prydande glashänget i kombination med de förkromade metalldelarna blir lampkronan Basilano en absolut highlight i vardagsrummet. Den består av en förkromad kedjeupphängning och åtta svängda lamparmar, som är omgivna av transparent glas och i varje ände försedd med en dekorerad glasskål - de så kallade vaxfångarna. På dem sitter E14-fattningarna, som ser särskilt stilrena ut när man utrustar dem med vindpust-stearinljuslampor (se Tillbehör).
 • Textil taklampa Campilo i vitt

  Textil taklampa Campilo i vitt
  Taklampan Campilo är utformad på ett iögonfallande sätt Designen hos denna taklampa är speciell och skiljer sig tydligt från mängden. Lampskärmen som inte ser ovanlig ut till formen är tillverkad av ett virrvarr av textiltrådar, vilket gör lampan unik. Redan i släckt tillstånd är lampan därför dekorativ och lekfull, men när man tänder den kommer skärmen verkligen till sin rätt och ställer de flesta inredningsobjekt i rummet i skuggan. Men även Campilos ljusverkan, som uppstår genom den textila utformningen av skärmen, är särskilt inbjudande och hemtrevlig.
 • Rombformad LED-utomhusvägglampa Infesto 1

  Rombformad LED-utomhusvägglampa Infesto 1
  Med rostfritt stål – modern LED-utomhusvägglampa Infesto 1 En modern, geometrisk from, kombinerad med energieffektiv och kraftfull LED-teknik: LED-utomhusvägglampan Infesto 1 övertygar direkt med sin enkla formgivning och passar därmed till alla fasader, hus och tomter. Den ger tillförlitligt och tillräckligt ljus och är idealisk för att belysa snarare mörka områden på ett smart sätt. Tack vare kapslingsklass IP44 är den skyddad mot vattenstänk och kan därmed användas överallt nära huset och i skyddade områden som exempelvis på fasaden eller terrassen under ett tak.
 • Pendellampa Oldbury i rustik design

  Pendellampa Oldbury i rustik design
  Pendellampa Oldbury i rustik formgivning Pendellampan Oldbury är med sin rustika stil som påminner om den industriella tiden ett riktigt blickfång. Två svarta kedjor i stål länkas samman i en list som skruvas fast i taket. I rummet under denna hänger en avlång träbjälke på vilken lampskärmar i stål monterades. Träbjälken dekoreras av fyra stålelement runt den. De tre skärmarna har en rund form med ljuskällorna (ingår inte) som sticker ut på undersidan. Pendellampan avger det varma ljuset inte bara nedåt, utan även åt sidorna så att bordet och rummet runtomkring belyses brett – ett statement i vardagsrummet eller matsalen.
 • Brenda svart/koppar (Koppar)

  Brenda svart/koppar (Koppar)
  Brenda, praktisk kökslampa med hissfunktion. Svart metall med kopparfärgad insida ger ett varmt och fint ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-husnummerlampa Amarosi

  LED-husnummerlampa Amarosi
  LED utomhusvägglampa Amarosi med etikettuppsättning att klistra fast på Puristisk och enkel i design och effektiv i ljusstrålningen - det är den svarta LED-husnummerlampa Amarosi tillverkad av aluminium. I den övre delen av den L-formade vägglampan sitter varmvita lysdioder bakom en vit plastdiffusor, vars ljus sänds nedåt och något åt sidorna så att huvudsakligen området under lampan lyser upp. Lampans väggelement är avsedd att klistra fast husnumret. En uppsättning siffror och bokstäver att hålla fast på (3 x 0-9 och 1 x af) ingår.
 • Rund utomhusvägglmapa SEVILLA, förzinkat stål

  Rund utomhusvägglmapa SEVILLA, förzinkat stål
  Utomhusvägglampa SEVILLA i förzinkat stål Rund utomhusvägglampa SEVILLA med en stomme av förzinkat stål och ett satinerat glas som bryts vackert av en rand. SEVILLA är avsedd för energisnåla lampor och har skyddsklass IP44.
 • Hänglampa Carlton 2 gallerskärm koppar Ø 45,5 cm

  Hänglampa Carlton 2 gallerskärm koppar Ø 45,5 cm
  Dekorativ hängande lampa Carlton 2 med blank kopparfinish Med sin filigran lampskärm i metall ger Carlton 2 pendellampan industriell charm till varje vardagsrum eller matsal. Tack vare den glänsande kopparfinishen har den dock också en viss elegans, så att den blir en ljuskälla med många facetter. Eftersom ljuskällan är nästan helt synlig i skuggan spelar den också en stor roll för utseendet. Därför bör man noga välja vilken lampa som ska användas i armaturen. Som tillbehör finns dekorativa ljuskällor, t.ex. globelampor.
 • Enkel tyg-bordslampa Lecio

  Enkel tyg-bordslampa Lecio
  Stilfull bordslampa Lecio för en modern inredning Bordslampan Lecio har en ädel textilskärm som är guldfärgad inuti och svart utanpå. Lampfoten och stommen är i glänsande, satinerat nickel. Totalt är lampan 42 cm. På nattduksbordet eller byrån blir denna inredningsdetalj en stilfull accessoar som skapar stämningsfull extrabelysning.
 • Rustik taklampa Bampton

  Rustik taklampa Bampton
  Bampton - en ovanlig taklampa i rustik design Denna taklampa är tillverkad av stål och får, genom sin rostigt bruna yta i kombination med den rustika designen en ovanlig, men ändå dekorativ effekt i vardagsrummet. Skärmen består av en nätkonstruktion, som lämnar blicken nästan helt fri till ljuskällan i mitten. Ljuset kan lysa åt alla sidor, vilket skapar en vacker atmosfär i omgivningen. Med den rätta, rustika ljuskällan kan lampans originella effekt förstärkas fantastiskt. (se Tillbehör)
 • LED-utomhusvägglampa Robledo i rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Robledo i rostfritt stål
  Utomhusvägglampa Robledo i rostfritt stål med modern LED-teknik Den lilla LED-utomhusvägglampan Robledo har en cylindrisk lampkropp med effektiva och moderna lysdioder i mitten. Dessa ljussätter omgivningen med behagligt varmvitt ljus och sörjer för bra orienteringsljus samt harmoniskt stämningsljus. Oavsett om den monteras vid ytterdörren, på fasaden eller vid terrassen – LED-utomhusvägglampan Robledo ger överallt tillräckligt ljus för att sörja för säkerhet och komfort på tomten.
 • Hänglampa Carlton i svart Ø 31 cm

  Hänglampa Carlton i svart Ø 31 cm
  Extravagant hängande lampa Carlton i svart Den extravaganta designen på den här hängande lampan Carlton i vintagestil ger en speciell ljusdesign utöver ett tilltalande utseende. I den öppna lampskärmen möts geometriska figurer - guld på insidan och svart på utsidan - för att bilda en diamant. Ljuskällan (ingår inte) är synlig genom luckorna. Om en dimbar lampa används kan armaturen också dimmas. På så sätt kan man skapa ett individuellt rumsljus. Dessutom skapar lampans integrerade former föränderliga ljus- och skuggspel i rummet. Med det här effektiva ljusmönstret passar Carlton-pendellampan till exempel bra i vardagsrummet eller sovrummet. Den kan utrustas med LED- eller energisparlampor.
 • Cylinderformad bordslampa Bayman

  Cylinderformad bordslampa Bayman
  Modern bordslampa Bayman i cylinderform Bordslampan Bayman har en ovanlig, smal och hög cylinderform. Det är dock inte formen utan det kromfärgade linjemönstret som gör lampan till ett blickfång. Den i övrigt vita lampskärmen sörjer för varm och jämn ljusfördelning, så att en hemtrevlig atmosfär uppstår i vardagsrummet. Till lampans fördelar hör naturligtvis den inbyggda E27-fattningen. Den möjliggör fritt val av ljuskälla, som kan vara en glödlampa, en halogenlampa eller en av de energieffektiva LED- och halogenljuskällorna.
 • Tilltalande bordslampa Manalba

  Tilltalande bordslampa Manalba
  Ädel bordslampa Manalba med textilskärm i svart På byrån i hallen eller på ett sidobord i vardagsrummet - bordslampan Manala skapar en hemtrevlig ljusstämning överallt. Den har en klassisk, svart textilskärm och en guldfärgad metallfot, som tillsammans ser särskilt stilfulla och ädla ut.
 • Minimalistiskt designad taklampa Silvares

  Minimalistiskt designad taklampa Silvares
  Betonggrå taklampa Silvares - tre ljuskällor Tack vare den minimalistiska formen är taklampan Silvares ett diskret blickfång där framför allt ljuseffekten står i förgrunden. Lampan består av en rund, 25 cm stor takplatta, där tre E27-fattningar sitter i olika höjd på diskreta kablar. Fattningarna är i industri-look, tack vare den betonggrå ytan. I kombination med passande E27-ljuskälla, som kan beställas separat under Tillbehör, blir den ovanligt dekorativ och mycket originell.
 • Effektfullt lysande trävägglampa Sendero

  Effektfullt lysande trävägglampa Sendero
  Fint utformad vägglampa Sendero av trä Skärmen hos vägglampan Sendero består av otaliga träelement som sitter bredvid varandra och ger lampan dess förtrollande utseende, även i släckt tillstånd. När man tänder E27-ljuskällan i lampans inre uppstår ett andlöst ljus som ger rummet en speciell atmosfär. Ljuset kan dimmas med hjälp av en extern dimmer i husets elnät, så att en ännu behagligare ljusstämning kan skapas.
 • Elegant taklampa Rondo 30 cm

  Elegant taklampa Rondo 30 cm
  Tidsenlig taklampa Rondo med vitt opalglas för jämnt ljus Taklampan Rondo skapar en inbjudande och jämn belysning både i vardagsrummet och i hallen. Den vita glasskärmen sprider klart ljus och kompletteras av en stomme i matt nickel-look. På grund av den diskreta formgivningen passar taklampan Rondo in i olika inredningsstilar.
 • Konjaksfärgad ljuskrona Basilano i glas

  Konjaksfärgad ljuskrona Basilano i glas
  Konjaksfärgad ljuskrona Basilano med särskilt dekorativt utseende Lampkronan Basilano fascinerar med sin eleganta design, som präglas av de åtta svängda armarna av konjaksfärgat glas. Från den dinglar filigrana glasstenar som ger helhetsbilden en mycket tilltalande karaktär. De kromglänsande E14-fattningarna och det halvrunda ljuscentrum gör helheten ännu mer glansfull.
 • Bordslampa Barnstaple i industriell design

  Bordslampa Barnstaple i industriell design
  Svart-silvrig bordslampa Barnstaple Med bordslampan Barnstaple får man en glänsande skärm samt strålande ljus i hemmet för att belysa skrivbordet eller nattduksbordet. Den stabila foten har en trädesign med mörk patina, medan lampskärmen i metall med svarta detaljer utgör en diskret grund. Bordslampans industriella lampskärm är tillverkad av zink i trendigt sliten design. Detta utseende strålar minst lika mycket som ljuskällan i mitten. Den gyllene färgen sörjer dessutom för att skrivbordet, nattduksbordet m.m. badas i varmt ljus med en ädel gyllene glans. Med hjälp av skruvarna på skärmens smala del kan denna justeras variabelt, så att lampan ger ljus överallt, där man har behov för det.
 • Golvlampa Barnstaple med 2 lampor

  Golvlampa Barnstaple med 2 lampor
  Golvlampa Barnstaple i vintage-design Med golvlampan Barnstaple får man en storslagen lampa i hemmet. Den eleganta lampan med en smal stång i svart stål och två spotlighter som placerades förskjutet i änden sitter på en rund lampfot med träplatta. Lampskärmarna tillverkades av zink och har ett något slitet utseende som fascinerar med sin industriella charm. Golvlampans båda spotlighterna kan justeras efter behag åt alla håll, så att rummet belyses optimalt. Oavsett om den används i vardagsrummet, kontoret eller läshörnan: den stilfulla lampan ger belysning som lägger fokus på möblerna i hemmet och samtidigt själv är ett designobjekt.
 • Diskret plafondlampa Rondo

  Diskret plafondlampa Rondo
  Tilltalande plafondlampa Rondo med opalglasskärm Plafondlampan i kollektionen Rondo skapar en inbjudande och jämn belysning både i vardagsrummet och i hallen. Den vita glasskärmen sprider ljuset jämnt och kompletteras av en stomme i matt nickel-look. På grund av den diskreta formgivningen passar plafondlampan Rondo in i olika inredningar utan att störa inredningsstilen.
 • Snygg bordslampa Vintage

  Snygg bordslampa Vintage
  Bordslampan Vintage - garant för stämningsfullt extraljus Bordslampan Vintage liknar en upp-och-nedvänd ljuslykta: Stålstommen i patinerat brunt är tilltalande med ett nostalgiskt mönster, det klara lampglaset ger obehindrat ljusflöde åt alla sidor. På ett bord eller en byrå - denna lilla bordslampa sörjer för en speciell ljusatmosfär i rummet. Med snörströmbrytare.
 • Pendellampa Carlton, vintagestil, koppar Ø 31 cm

  Pendellampa Carlton, vintagestil, koppar Ø 31 cm
  Carlton - en öppen designad hängande lampa i vintagestil Den burformade, öppna skärmen på Carlton-pendellampan består av filigrana stålsträngar i en vacker kopparskugga. Pendellampan är designad i vintagestil och berikar sådana inredningsstilar, både i köket, vardagsrummet och matsalen. Den öppna skärmen gör det möjligt att se ljuskällan, vilket är anledningen till att pendellampan är vackrast när den är utrustad med en globellampa i ett speciellt utseende. Under tillbehör finns det olika versioner att välja mellan.
 • Vacker taklampa Marilla, nioarmad

  Vacker taklampa Marilla, nioarmad
  Taklampa Marilla i bronserad antik stil Den tilltalande antikdesignen för denna lampa kommer till uttryck såväl i kombinationen av champagnefärgat glas och fint arbetade mässingsdetaljer som i bronseringseffekten på andra metalldelar. Under bronsering behandlas metallen med kemikalier som ger en typ av svärtning för att understryka den antika stilen på formgivningen. Marilla är en klassisk taklampa i antik och rustik stil, Den ger en diskret accent åt många rum och avger ett behagligt ljus. Serien omfattar förutom taklampor även plafond-, vägg- och bordslampor.
 • Elegant taklampa Rondo 20 cm

  Elegant taklampa Rondo 20 cm
  Tidsenlig taklampa Rondo med vitt opalglas för jämnt ljus Taklampan Rondo skapar en inbjudande och jämn belysning både i vardagsrummet och i hallen. Den vita glasskärmen sprider klart ljus och kompletteras av en stomme i matt nickel-look. På grund av den diskreta formgivningen passar taklampan Rondo in i olika inredningsstilar.
 • Lykt-taklampa Mariola

  Lykt-taklampa Mariola
  Taklampa Mariola i nostalgisk lyktform Som en trädgårdslykta ser den vackra taklampan Mariola ut. Den är tillverkad helt i grått stål med ett vackert, genombrutet mönster som släpper igenom ljuset så att det skimrar i rummet. På så sätt kan ett rum i vintage-stil belysas stilfullt.
 • Florinia - vitpatinerad taklampa

  Florinia - vitpatinerad taklampa
  Taklampan Florinia ger stämningsfullt ljus för en nostalgisk atmosfär Med taklampan Florinia i nostalgisk stil kan man stilfullt betona en miljö i vintage-stil. Upphängningsanordningen av vitpatinerat stål innehåller ett klart lampglas så att ljuset avges ohindrat i omgivningen.
 • Hänglampa Carlton svart koppar Ø 31 cm

  Hänglampa Carlton svart koppar Ø 31 cm
  Carlton hängande lampa med extravagant designad skärm - svart-koppar Pendellampan Carlton blir ett riktigt blickfång i rummet. Stålskuggan liknar visuellt en ädelsten som skimrar i två färger. Med den här iögonfallande hängande lampan kan särskilt rum i vintage-look utformas individuellt och utrustas med tilltalande allmänbelysning.
 • Guld-svart pendellampa Lecio i tyg

  Guld-svart pendellampa Lecio i tyg
  Oval hänglampa Lecio i svart och guld För den som tycker om iögonfallande inredningsdetaljer är taklampan Lecio med sin välformade textilskärm som är svart på utsidan och skirt guldfärgad inuti det helt rätta valet. I vardagsrummet sörjer lampan även i släckt tillstånd för en hemtrevlig atmosfär. Ljuskällorna, som beställs separat, får rummet att bada i glänsande ljus.
 • LED-bordslampa Barbotto i svart/guld

  LED-bordslampa Barbotto i svart/guld
  LED-bordslampa Barbotto i svart och guld Extravagans när den är som bäst: bordslampan Barbotto är en konstnärlig inredningsaccessoar som ger gyllene belysning på nattduksbordet, skrivbordet eller byrån. Lampans utsida är diskret, medan insidan övertygar desto mer och drar alla blickar till sig. Det vinkelrätta stålröret i svart är skurit över diagonalt för att visa fram bordslampans gyllene insida. Denna reflekterar ljuset så att en mjuk glans skapas i rummet. På så sätt skapas ett ädelt ljuskoncept som kompletterar hemmet på ett stämningsfullt sätt.
 • Pendellampan Townshend 4 lampor

  Pendellampan Townshend 4 lampor
  Pendellampa Townshend i svart och brunt Pendellampan Townshend ser inte bara tilltalande ut, utan övertygar med sina fyra lampor med flexibla anpassningsmöjligheter. Dessa kan placeras efter tycke och smak för att skapa ett helt nytt ljuskoncept som konstant kan förändras. Den välformade pendellampan monteras med ett svart fäste i taket. På upphängningssystemet monterades en avlång träbalk med ett naturligt utseende. Kablarna med fyra ljuskällor kan snurras runt denna bas flera gånger, så att lamporna antingen hänger i samma höjd eller olika höjder. Detta gör den perfekt för att belysa matbordet, korridoren eller möblerna någon annanstans i hemmet.
 • Brun textilpendellampa Pasteri 57 cm

  Brun textilpendellampa Pasteri 57 cm
  Pasteri - rund taklampa med brun linneskärm Den platta, runda skärmen på taklampan Pasteri är tillverkad av linne. Tygets grova struktur låter ljuset skimra mjukt igenom och kommer till sin rätt särskilt bra när belysningen är tänd. I kombination med den vita diffusorn, som stänger skärmen i botten, skapas en modern och enkel ljuskälla som kan användas i många rum som grundbelysning, i det privata vardagsrummet eller sovrummet, men också på hotell eller i butiker, för att nämna några exempel. Med takarmaturen kan man uppnå energisparande belysning om man använder moderna LED-lampor i stället för konventionella glödlampor (se tillbehör).
 • Hänglampa Newtown, svart, 3 lampor, rund

  Hänglampa Newtown, svart, 3 lampor, rund
  Rund pendellampa Newton med tre skärmar av metallstöd Newton tar med sig en nypa vintage in i vardagsrummet. Den svarta lampan är tillverkad av stål och består av en rund takkåpa från vilken de tre skärmarna hänger i olika höjder. Dessa består endast av en metallstöd som har formats till ett kärl så att ljuskällan syns helt och hållet. Det är därför rekommenderat att använda dekorativa filamentlampor (ingår inte).
 • Townshend golvlampa (Svart)

  Townshend golvlampa (Svart)
  Golvlampa i svart metall där två lampupphäng är snurrade runt detaljer i trä. Använd klara dekorativa ljuskällor i LED.Ljuskällor ingår ej.
 • Diskret plafondlampa Optika Ø 35cm

  Diskret plafondlampa Optika Ø 35cm
  Tilltalande plafondlampa Optica med vit glasskärm Plafondlampan i kollektionen Optica har en modern och mycket diskret design. Den runda glasskärmen är utförd i vitt och sprider ett jämnt, klart ljus åt alla sidor. Plafondlampans moderna utseende kompletteras av en stomme i matt nickel som har en i hög grad elegant framtoning. Plafondlampan finner alltid sin rätta plats, i synnerhet i moderna inredningsstilar. Optica finns i två storlekar.
 • Elegant golvlampa Baya, bronserad

  Elegant golvlampa Baya, bronserad
  Golvlampa Baya i klassisk färgsättning - inklusive dimmer Golvlampan Baya har klassiska färger och en vitt satinerad glasskärm. Som uplight kan golvlampan användas som stämningsfull extrabelysning. Den andra ljuskälla är flexibelt svängbar och kan användas t.ex. om läslampa. Dessutom är golvlampan utrustad med en dimmer som möjliggör en bekväm reglering av ljusstyrkan.
 • Retro-bordslampa Dundee i mintgrönt

  Retro-bordslampa Dundee i mintgrönt
  Dundee - en mintfärgad bordslampa med stativstomme Mest utmärkande hos denna vackra bordslampa är den trebenta stommen som påminner om ett stativ. Även den spot-liknande lampskärmen, som kan riktas, förstärker detta intryck. I kombination med den trendiga färgsättningen, som består av den mintfärgade skärmen och de kopparfärgade detaljerna, får bordslampan ett intressant utseende och även en mycket dekorativ effekt. Dundee, som bordslampan heter, är utrustad med en strömbrytare på kabeln och samtliga E27-lampor kan användas (max 60 watt).
 • Magnetisk LED-bordslampa Petto

  Magnetisk LED-bordslampa Petto
  Mångsidigt användbar LED-bordslampa Petto med magnetisk fot LED-bordslampan Petto är särskilt mångsidigt användbar, tack vare att den kan monteras på olika sätt. Den kan ställas på en bordsyta eller monteras på väggen. Genom att den klotrunda spoten, som innehåller ljuskällan, inte är direkt förbunden med den skivformade stommen, utan hålls fast med hjälp av magneten i stommen, kan spotlighten placeras i många olika vinklar - vridas och svängas. Spoten, liksom den magnetiska plattan är i vitt, vilket gör lampan till en universellt användbar ljuskälla som utan problem kan integreras i alla inrednings- och färgkoncept.
 • Hänglampa Savy, 8 lampor

  Hänglampa Savy, 8 lampor
  Hänglampa Savy i bronserad antik optik Savy är en mycket vacker och stilfull hänglampa som både sprider ett behagligt ljus och är ett dekorativt inredningselement. Den bronserade metallen som framstår med elegant svärtning bidrar till lampans antika stil. Den rustika stilen på metalldelarna smälter samman med de moderna stildragen till ett fulländat konstverk. Den behagliga belysningen skapas av de uppåt öppna glasskärmarna och mittkupan med två ljuskällor.
 • Taklampa Vintage brun

  Taklampa Vintage brun
  Nostalgisk taklampa Vintage - brunpatinerad Som en upp-och-nedvänd ljuslykta ser den vackra taklampan Vintage ut: Stålstommen i patinerat brunt är tilltalande med ett nostalgiskt mönster, det klara lampglaset ger obehindrat ljusflöde åt alla sidor och skapar tilltalande allmänbelysning.
 • Klar bordslampa Kirian i form av lykta antiksilver

  Klar bordslampa Kirian i form av lykta antiksilver
  Nostalgisk bordslampa Kirian i form av en lykta Designen av bordslampan Kirian i form av en lykta är i antiksilver och påminner om gångna tider utan ström. Glascylindern är infattad i en stålstomme med en upphängningssladd i övre änden. Där ljuset förr hade sin plats sitter idag en elektrisk ljuskälla som skapar stämningsfull atmosfär i rummet och som tänds och släcks med en snörströmbrytare. I tänt eller släckt tillstånd - bordslampan i lyktform är alltid ett blickfång.
 • LED-taklampan Nocito i svart-guld - 3 ljuskällor

  LED-taklampan Nocito i svart-guld - 3 ljuskällor
  LED-taklampan Nocito i svart-guld med tre ljuskällor LED-taklampan Nocito ser verkligt ädel och modern ut, inte bara genom sin färgsättning i svart-guld, utan även genom sin form. Den består av en rund taktallrik med guldfärgad patina och en smal lamparm, som är fäst på den och som har tre klotrunda skärmar. De är, liksom lamparmen, i svart, dekorerade med en guldfärgad kant. Ljuset från de tre GU10-LED-ljuskällorna inuti varje spot kan omedelbart ritas i önskad riktning genom att spotsen är rörliga.
 • Originellt utformad bordslampa Tarbes

  Originellt utformad bordslampa Tarbes
  Ovanlig bordslampa Tarbes i trendig vintage-stil Denna bordslampa drar många blickar till sig, för den speciella utformningen gör den till ett snyggt blickfång. Det speciella är att den inte som vanligt består av en fot med skärm, utan att den påminner litet om en gammaldags byggnadslampa, som bara består av en E27-fattning, en skyddande metallkorg och en strömkabel. Men just detta utseende gör Tarbes till en mycket exceptionell ljuskälla. Och när man ser till hela lampan är det även en fördel att den sätter den dekorativa globlampan (se Tillbehör) i scen på ett särskilt dekorativt sätt. Med strömbrytare på kabeln.
 • CARPI LED PLAF. LITEN IP44 KROM/VIT (Krom)

  CARPI LED PLAF. LITEN IP44 KROM/VIT (Krom)
  Stilfulla badrumslampan Carpi i stål, med en blank yta krom och vitt. Lampan har integrerad LED-belysning som ger ett varmvitt ljus. Finns i fler storlekar.Integrerad LED-belysning.LED-lampan går att byta.
 • Stilfull vägglampa Marilla

  Stilfull vägglampa Marilla
  Vägglampa Marilla i bronserad antik stil Den tilltalande antikdesignen för denna lampa kommer till uttryck såväl i kombinationen av champagnefärgat glas och fint arbetade mässingsdetaljer som i bronseringseffekten på andra metalldelar. Under bronsering behandlas metallen med kemikalier som ger en typ av svärtning för att understryka den antika stilen på formgivningen. Marilla är en klassisk vägglampa i antik och rustik stil, Den ger en diskret accent åt många rum och avger ett behagligt ljus. Serien omfattar förutom vägglampor även tak-, plafond- och bordslampor.
 • Stämningsfull plafondlampa Dake, tredelad

  Stämningsfull plafondlampa Dake, tredelad
  Plafondlampa Dake erbjuder modern elegans Klassiska material och smart form förenad i denna lampa till ett modernt belysningsobjekt. Med sin expressiva form är lampan en frisk fläkt i varje rum. Designen är samtidigt diskret och lätt att kombinera med olika inredningsstilar.
 • Iögonfallande bordslampa Christin

  Iögonfallande bordslampa Christin
  Rostfärgad bordslampa i vintage-stil Vintage-looken ligger i trenden och ger längtan till gångna tider ett ansikte. Christin, som är helt i rostfärg, fascinerar betraktaren med dekorativt utformad metallskärm som lämnar blicken fri till ljuskällan. Bordslampan Christin drivs med en 60 W glödlampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen. Utrustad med strömbrytare.
 • Trebent bordslampa Chester i vintage-stil

  Trebent bordslampa Chester i vintage-stil
  Effektfull bordslampa Chester i trendig färgsättning Denna bordslampa fascinerar inte bara med en särskilt formskön design, utan även med en unik ljusverkan. Den består av en stativliknande metallstomme och en halvskålformad metallskärm, där riktningen kan justeras. metallskärmens utsida, liksom en del av den trebenta stommen, är svart, medan skärmens insida och även vissa delar av stommen är lackerade i kopparfärg. Som helhet är bordslampan en särskilt kontrastrik och även modern inredningsdetalj, som kommer perfekt till sin rätt, särskilt i modernt inredda rum. Chester har en E27-fattning, så att användaren kan bestämma vilken sorts ljuskälla som ska användas. Från vanliga glödlampor, över energisparlampor till energieffektiva LED-lampor upp till 60 Watt kan sättas i fattningen.
 • Winkworth 1 Taklampa 1L (Svart)

  Winkworth 1 Taklampa 1L (Svart)
  Winkworth är en modern taklampa med en industriell design, gjord av stål.Den stora skärmen ger en fin och bra ljusspridning, med sin design blir det även en snygg inredningsdetalj.Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet.Sladden har en hissfunktion för att justera längden.Ljuskälla ingår ej.Winkworth finns även i andra varianter.
 • Elegant taklampa Rondo 25 cm

  Elegant taklampa Rondo 25 cm
  Tidsenlig taklampa Rondo med vitt opalglas för jämnt ljus Taklampan Rondo skapar en inbjudande och jämn belysning både i vardagsrummet och i hallen. Den vita glasskärmen sprider klart ljus och kompletteras av en stomme i matt nickel-look. På grund av den diskreta formgivningen passar taklampan Rondo in i olika inredningsstilar.
 • Vintage-stil - taklampa Bojan koppar

  Vintage-stil - taklampa Bojan koppar
  Taklampa Bojan i vintage-stil - antikkoppar Denna tilltalande taklampa av stål har vacker form och en färg som inte är helt jämn, utan som har ett lätt färgspel. Taklampan Bojan passar för belysning av vardagsrummet och hallen och passar utmärkt i rum som är inredda i vintage-stil.
 • Stellato - taklampa med naturligt utseende

  Stellato - taklampa med naturligt utseende
  Stellato - taklampa med naturligt utseende Med hjälp av de naturliga trälamellerna skapar taklampan Stellato en särskilt vacker ljusbild i rummet, huvudsakligen genom att ljuset avges genom de enskilda lamellerna och på så sätt skapar vackra skuggor i taket. Genom det satinerade, cylinderformade lampglaset i mitten avbländas ljuset dessutom och avges jämnt i omgivningen. I E27-fattningen kan alla sorters ljuskällor upp till 60 Watt sättas i. Så det är vars och ens eget val, vilken ljuskälla man vill använda.
 • Pendellampa Carlton 1, vit-guld, Ø 31 cm

  Pendellampa Carlton 1, vit-guld, Ø 31 cm
  Carlton Graphic Pendant Lamp i vitt och roséguld Den öppna lampskärmen på den här hängande lampan är sammansatt som om den vore av stålfragment. Kombinationen av vitt på utsidan och roséguld på insidan, tillsammans med de geometriska elementen, skapar en effektiv design. Beroende på betraktningsvinkeln uppstår olika optiska intryck. Dessutom finns det en ljuseffekt som skapas av formen. På så sätt sätter pendellampan stämningsfulla accenter i olika rum, till exempel i sovrummet. Det finns olika ljuskällor för hängande lampor, t.ex. lysdioder och energisparlampor. I likhet med den yttre färgsättningen är Carlton-pendellampans upphängning också vit. Samma sak gäller för lampans uttag.
 • Covaleda golvlampa (Vit)

  Covaleda golvlampa (Vit)
  Dekorativ golvlampa i vit eller svart. Metallskärm och ben i trä, du kan vinkla skärmen till önskad riktning. Sladd med golvströmbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-utomhusspotlight Casabas batteri vit

  LED-utomhusspotlight Casabas batteri vit
  Batteridriven LED utomhusstrålkastare Casabas med rörelsedetektor Den batteridrivna LED-utomhusstrålkastaren Casabas kan justeras flexibelt och belyser ett stort område med de två strålkastarna, som kan vridas och justeras i lutning - var som helst på fastigheten, även där det inte finns någon strömanslutning. Den integrerade rörelsedetektorn ger automatisk belysning så snart den upptäcker rörelse. Den har en räckvidd på upp till 8 meter och detekterar rörelser i en vinkel på 140 °. Sensorn kan ställas in i termer av både svarsbelysning (2-2 000 lux) och ljuslängd (3 till 420 sekunder). 4 batterier C krävs för drift. Batterierna ingår inte - se tillbehör.
 • Vintage-taklampa Tarbes med kopparfinish

  Vintage-taklampa Tarbes med kopparfinish
  Snygg vintage-bordslampa Tarbes med effektfull ljusverkan Bordslampan Tarbes i vintage-stil består av en E27-fattning, en svart kabel med strömbrytare och en filigrant bearbetad metallkorg i diamantform. metallkorgen är överdragen med en kopparglänsande finish, så att en snygg kontrast till den svarta kabeln skapas. Genom den enkla utformningen är det viktigaste blickfånget själva ljuskällan och dess ljusverkan. Tack vare metallkorgen utstrålas ljuset effektfullt i omgivningen. Globlampan som passar till vintage-stilen finns under knappen ”Tillbehör”.
 • Hänglampa Carlton svart-silver Ø 31 cm

  Hänglampa Carlton svart-silver Ø 31 cm
  Carlton hängande lampa med imponerande skärm i svart-silver Den ädelstensformade lampskärmen sätter scenen för Carlton-pendellampan som ett designobjekt. Stålkonstruktionen i svart och silver fungerar som en behaglig ljuskälla, särskilt i rum med retrolook och ger dem dessutom en extravagant touch.
 • Hänglampa Rocamar 1 lampa i koppar

  Hänglampa Rocamar 1 lampa i koppar
  Rocamar halvklotformig hängande lampa - kopparfärgad Mycket klassisk form, helt modern färg - Rocamar hängande lampa är ett riktigt blickfång. Rocamar är tillverkad av stål och lackerad i en glansig kopparton och är mångsidig i alla typer av rum. Den är utrustad med ett E27-fäste och kan användas med en vanlig glödlampa, energisparlampor eller moderna LED-lampor.
 • Taklampa Valbiano cappuccino/guld 2 lampor

  Taklampa Valbiano cappuccino/guld 2 lampor
  Taklampa Valbiano med 2 lampor och vacker kombination av färger Taklampan Valbiano med en takkåpa med en platta i borstad mässing och två svängbara lampskärmar i cappuccinofärgad textil med gyllene insida är en snygg lampa för korridoren och vardagsrummet. Behagligt ljus lyser genom skärmens öppning och reflekteras varmt av den gyllene insidan.
 • Bordslampa Townshend

  Bordslampa Townshend
  Bordslampa Townshend i brunt och svart Den välformade bordslampan Townshend sörjer för strålande belysning i hemmet. Den glänser inte bara med den hängande ljuskällan, utan även kombinationen av materialen svart stål och laserat trä. Sen svarta foten garanterar samtidigt att lampan står stabilt och kabeln snurrades flera gånger runt träelementet för att komplettera formgivningen på ett snyggt sätt. Bordslampan övertygar på så sätt med sitt kontrastrika färg- och materialkoncept. Hos denna modell kombineras naturlighet och industriell charm för att skapa en inredningsaccessoar som garanterar en hemtrevlig stil. Oavsett om den placeras på nattduksbordet eller skrivbordet: denna lampa kompletterar ljuskonceptet i hemmet på ett lyckat sätt för ännu ett dekorativt blickfång.
 • Pendellampa Maserlo rund, mullvadsgrå/guld

  Pendellampa Maserlo rund, mullvadsgrå/guld
  Rund textilhänglampa Maserlo, mullvadsgrå skärm, gyllene inuti Hänglampan Maserlo presenterar sig själv som väldigt elegant och apart. Dess lampskärm är tillverkad i mullvadsgrått tyg på utsidan med en gyllene beläggning på insidan. Den hänger i tre linor av stål från den runda takkåpan med en matt nickelyta och belyser till exempel matsalsbordet eller till och med sittplatsen i vardagsrummet. Varm och trevlig, ljuset reflekteras genom skärmens gyllene insida. Utrustad med tre E27-uttag i vilka alla typer av ljuskällor passar, inklusive energieffektiva LED-lampor. Ljuskällan ingår inte i leveransen.
 • Taklampa Anwick av stål med rottingflätning

  Taklampa Anwick av stål med rottingflätning
 • Pasteri plafond 47,5cm (Vit)

  Pasteri plafond 47,5cm (Vit)
  Pasteri är en behaglig och diskret plafond som passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Den är ett fint inslag i det moderna hemmet, men passar bra i de flesta interiörer. Lampan är tillverkad av stål, har en utsmyckande fin skärm i textil och en dekorativ knopp i satin. Denna varianten är försedd med 3st ljuskällor som tillsammans bidrar till ett bra ljus och en jämn ljusspridning. Lampan sprider ett behagligt och bländfritt ljus och smälter lätt in bland övrig inredning. Koppla gärna till en dimmer för att kunna tona ner belysningen och bestämma önskad ljusstyrka i rummet. Finns i färgerna taupe, grå och vit. Ljuskällor ingår ej. 
 • Udda vägglampa Dake

  Udda vägglampa Dake
  Vägglampan Dake erbjuder modern elegans Klassiska material och smart form förenad i denna lampa till ett modernt belysningsobjekt. Med sin expressiva form är lampan en frisk fläkt i varje rum. Designen är samtidigt diskret och lätt att kombinera med olika inredningsstilar.
 • Trendig vägglampa Viki 1

  Trendig vägglampa Viki 1
  Rondell för barnrummet med vägglampan Viki 1 Viki 1 är den perfekta ljuskällan för barnrummet. Ett speciellt inslag är de små blå bilarna som är monterade runt den runda lampkroppen. Dessa består av satinerat glas och ger ett jämnt och bländfritt ljus i rummet. På så sätt blir lekområdet belyst på ett trevligt sätt.
 • Priddy 1 vintagependellampa 1 lampa, svart

  Priddy 1 vintagependellampa 1 lampa, svart
  Liten taklampa Priddy 1 i vintage-stil med svart skärm I matt svart är metalldelarna hos taklampan Priddy 1 utformade. Taklampan i vintage-stil kan användas för belysning på bord eller diskar i många olika rum i privata bostäder, men även i restauranger, där de blir ett fint komplement till en inredning i gammaldags stil. Inte bara vanliga glödlampor, utan även energisnåla LED-lampor och energisparlampor fungerar som ljuskälla.
 • Vacker LED-vägglampa Almonte med glashänge, IP44

  Vacker LED-vägglampa Almonte med glashänge, IP44
  Almonte - en effektfull LED-vägglampa med kristallhänge LED-vägglampan Almonte övertygar genom den dekorativa utformningen i kombination med modernaste LED-teknik. Den består av en rund, förkromad väggplatta, en lyktliknande, böjd lamparm och ett dekorativt kristallhänge som utgör lampskärmen, och med ljuset från en effektstark G9-LED-lampa.Dessutom har lampan skyddsklass IP44, så att den även kan användas i badrummet, exempelvis till vänster och höger om spegeln. G9-LED-ljuskällan är utbytbar och får kristallhängena att gnistra när lampan är tänd.
 • Pendellampa Carlton 2, svart Ø 45,5 cm

  Pendellampa Carlton 2, svart Ø 45,5 cm
  Intressant designad Carlton 2 pendelarmatur med industriell charm Likt ett spindelnät väver filigran metallsträngar runt Carlton 2 pendelarmaturens centrum och skapar en ovanlig skugga. Skärmen är svart, liksom trådupphängningen och taklampan, vilket ger armaturen en lätt industriell touch. Ljuset strålar effektivt och särskilt jämnt ut på alla sidor genom metallnätet, vilket skapar ett särskilt vackert ljusmönster i rummet. På grund av den öppna skärmen bör ljuskällans optik väljas noggrant; dekorativa ljuskällor, som t.ex. globe-ljuskällor, är idealiska.
 • Ädel textil-golvlampa Maserlo

  Ädel textil-golvlampa Maserlo
  Snygg golvlampa Maserlo i svart-gyllene utseende Maserlo är en ädel golvlampa som kan kombineras med de mest skilda inredningsstilar. Den har en sirlig lampfot i matt nickel och en svart textilskärm, som är guldfärgad på insidan. Genom den glänsande insidan får lampan inte bara ett mycket elegant utseende, utan dessutom ett särskilt varmt ljussken, eftersom ljuset reflekteras underbart i det gyllene inre. Den praktiska fotströmbrytaren på kabeln gör att den kan tändas och släckas bekvämt.
 • Erseka plafond 48,5cm (Krom)

  Erseka plafond 48,5cm (Krom)
  Erseka är en mycket elegant taklampa som är en modern version av den klassiska kristallkronan. Den blir en smyckande ljuskälla i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Lampan är tillverkad av stål och går genomgående i en förkromad finish i allt från stomme till kedja och takkopp. Lampan består av fyra stycken ringar som hänger i olika etapper med rektangulära prismor som reflekterar ljuset på ett mycket smakfullt vis när lampan är tänd. Erseka är försedd med sju stycken ljuskällor som sitter dolda bakom prismorna och säkerställer ett vackert ljus och en jämn ljusspridning. Erseka finns även i andra varianter.Ljuskällor (7st) ingår ej.
 • LED-takspot Zeraco med sex ljuskällor

  LED-takspot Zeraco med sex ljuskällor
  Zeraco - en LED-takspot i kantig form med sex ljuskällor Hörn och kanter bestämmer utseendet på LED-takspoten Zeraco med sex ljuskällor. Till höger och vänster om den kvadratiska baldakinen skjuter en ram med tre spots var ut. Varje spot kan vridas och svängas. Takspoten av stål i matt nickel-look skapar inte bara flexibilitet, utan även energisnål belysning, eftersom den levereras med LED-ljuskällor med fattning G10. Det varmvita ljuset kommer från utbytbara LED-lampor. - avsedd för ljuskällor i energiklass A++ till B
 • Taklampa Enea-C LED RGBW, tre ljuskällor

  Taklampa Enea-C LED RGBW, tre ljuskällor
  Omställbar LED-taklampa Enea-C i många varianter - tre ljuskällor LED-taklampan Enea-C ger inte bara adekvat allmänbelysning med behagligt, varmvitt ljus för modernt inredda vardagsrum, utan är mycket omväxlingsrik när det gäller belysningsvarianterna. E14-ljuskällor (LED) på vardera fyra watt ingår i leveransen. Det speciella med denna ljuskälla är att den kan utstråla både varmvitt och färgat ljus (RGB). Ljusfärg och färgväxling styrs med fjärrkontroll. Ljuset kan dessutom dimmas till önskad intensitet med hjälp av fjärrkontrollen. - inkl. fjärrkontroll - 4 förinställda program - 16 möjliga färgvarianter
 • Taklampa Valbiano cappuccino/guld 4 lampor

  Taklampa Valbiano cappuccino/guld 4 lampor
  Taklampa Valbiano med 4 lampor och ädel kombination av färger I vardagsrum, långa korridorer eller sovrum kan olika områden i rummet belyses med taklampan Valbiano med 4 lampor. Den ädla formgivningen med en lång takkåpa med dekorativt bländskydd i borstad mässingsdesign och fyra cylindriska lampskärmar i cappuccino med blank insida i guld gör lampan till ett blickfång i taket. Den gyllene färgen och skärmens insida sörjer för en varm och behaglig ljusreflektion. Varje av de fyra skärmarna kan svängas och vridas efter behag, så att ljuset kan riktas åt olika håll.
 • Taklampa Barnstaple i industriell design 1 lampa

  Taklampa Barnstaple i industriell design 1 lampa
  Vintage Barnstaple takspotlight spot med justerbar spot Barnstaple- taklampa verkar komma från en helt annan tid - industriåldern i början av 1900-talet - den industriellt utseende vägglampan med sitt vintageutseende ser så verklig ut. Det mörka träskyddet och justeringshjulet på båda sidor om strålkastarleden, som kan användas för att ändra ljusets riktning, ser också snygg ut. En speciell blickfång och ett trendigt tillbehör av den trendiga vintagedesignen. Enstrålkastaren är också lämplig för väggmontering.
 • Industriell taklampa Barnstaple 2 lampor

  Industriell taklampa Barnstaple 2 lampor
  Taklampan Barnstaple i vintage-design med 2 lampor Taklampan Barnstaple med två ljuskällor har en takkåpa som består av metall och en brunt laserad träplatta. Båda lampskärmarna i vintage-stil består av stål med en sliten zinkyta. De kan vridas efter behag och med hjälp av de två svarta skruvarna kan lutningen justeras efter behag. På så sätt garanterar taklampan Barnstaple med två lampor riktad belysning och skapar tack vare vintage-designen fantasiska accenter i taket.
 • CARPI LED PLAF. STOR IP44 KROM/VIT (Krom)

  CARPI LED PLAF. STOR IP44 KROM/VIT (Krom)
  Stilfulla badrumslampan Carpi i stål, med en blank yta krom och vitt. Lampan har integrerad LED-belysning som ger ett varmvitt ljus. Finns i fler storlekar.Integrerad LED-belysning.LED-lampan går att byta.
 • Pinto glaspendel (Vit)

  Pinto glaspendel (Vit)
  En stilfull pendel i glas, med detaljer i krom. Väldigt snygg hängande i ditt fönster, över en bänk eller flera tillsammans i en grupp. Finns i antingen opal/klarglas eller rökfärgat glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Barnstaple golvlampa (Silver)

  Barnstaple golvlampa (Silver)
  Golvlampa i retrostil, två riktbara lampor så du kan själv bestämma hur ljuset ska falla.Ljuskällor ingår ej.
 • Clemente kristall 35cm (Krom)

  Clemente kristall 35cm (Krom)
  En mycket vacker och stilfull plafond, med en ram i kromad stål kombinerat med vackra kristaller. Lyxig och fin, sprider ett fantastiskt ljus genom prismorna.Ljuskällor ingår ej.
 • Principe LED (Mässing/guld)

  Principe LED (Mässing/guld)
  Magnifik kristallplafond med integrerad LED som ger ett fint varmvitt ljus. Fullt dimbar och ljuset är 3000K.
 • Alamonte 1 fasadbelysning (Svart)

  Alamonte 1 fasadbelysning (Svart)
  Alamonte 1 är en mycket stilren, modern och snygg serie som är anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i galvaniserad stål med svart yta och snygga, klara glasväggar. Låt denna vägglampan lysa upp din husvägg, garageuppfart, veranda eller altan. Mycket snygg lampa där ljuskällan är fullt synlig genom glaset.​Ljuskälla ingår ej.
 • Kibea fasadbelysning LED (Antracit)

  Kibea fasadbelysning LED (Antracit)
  Snygg och stilren vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i galvaniserad stål i färgerna antracit eller vit. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus på din vägg. Utbytbar LED-belysning ingår.
 • Casefabre takplafond 37cm (Svart)

  Casefabre takplafond 37cm (Svart)
  Casefabre är en dekorativ takplafond som passar perfekt i det moderna köket eller vardagsummet. Den är tillverkad av stål, har en finish i mattsvart och är smyckad med klara glasväggar som skyddar och omger ljuskällan, samt bidrar till ett lite industriellt uttryck på lampan. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset, så använd en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Casefabre finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Troy vit vägglampa (Vit)

  Troy vit vägglampa (Vit)
  Enkel väggplafond med vitt opalglas. Mysig och diskret, kanske den perfekta lampan att placera i t.ex. trappan där du inte vill ha ett bländande ljus.Ingen sladd medföljer utan lampan direktkopplas.Ljuskälla ingår ej.
 • Pasteri plafond 47,5cm (Grå)

  Pasteri plafond 47,5cm (Grå)
  Pasteri är en behaglig och diskret plafond som passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Den är ett fint inslag i det moderna hemmet, men passar bra i de flesta interiörer. Lampan är tillverkad av stål, har en utsmyckande fin skärm i textil och en dekorativ knopp i satin. Denna varianten är försedd med 3st ljuskällor som tillsammans bidrar till ett bra ljus och en jämn ljusspridning. Lampan sprider ett behagligt och bländfritt ljus och smälter lätt in bland övrig inredning. Koppla gärna till en dimmer för att kunna tona ner belysningen och bestämma önskad ljusstyrka i rummet. Finns i färgerna taupe, grå och vit. Ljuskällor ingår ej. 
 • Spadafora taklampa LED (Svart)

  Spadafora taklampa LED (Svart)
  Spadafora är en praktisk och elegant taklampa som ger ett funktionellt ljus över matsalsbordet eller köksön. Den består av en pulverlackad svart bas i aluminium och är smyckad med flera transparenta akrylelement. När lampan är tänd sprids ljuset genom dessa akrylelement, vilket blir otroligt dekorativt. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 3000K. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in den ljusstyrkan som önskas.Integrerad LED-belysning. 
 • Praktisk LED-utomhusvägglampa Melzo

  Praktisk LED-utomhusvägglampa Melzo
  För väggen, eller taket - LED-utomhuslampa Melzo Den praktiska LED-utomhusvägglampan Melzo kan installeras som en vägg- eller taklampa utomhus. Den moderna och variabla designen gör det också möjligt att placera den på marken. Lampans mångfald gör den till en riktig allrounder i utomhusområdet. Den ger alltid tillräckligt med ljus med sina energisnåla och effektiva LED-lampor som med sitt varmvita ljus lyser åt alla håll utan att bländas.
 • Stilig vägglampa Palmo, tvåarmad, krom

  Stilig vägglampa Palmo, tvåarmad, krom
  Funktionell vägglampa Palmo Denna vägglampa med sina moderna material ger en stilfull badrumsbelysning. Glas och metall har smält samman till en vacker enhet. Designen och den tilltalande cylinderformen kommer särskilt till sin rätt när lampan monteras vid sidan av en spegel. Serien omfattar en- och tvåarmade varianter i krom och nickel.
 • Stilig vägglampa Palmo, tvåarmad, nickel

  Stilig vägglampa Palmo, tvåarmad, nickel
  Funktionell vägglampa Palmo Denna vägglampa med sina moderna material ger en stilfull badrumsbelysning. Glas och metall har smält samman till en vacker enhet. Designen och den tilltalande cylinderformen kommer särskilt till sin rätt när lampan monteras vid sidan av en spegel. Serien omfattar en- och tvåarmade varianter i krom och nickel.
 • Stilren vägglampa Zena, 57 cm

  Stilren vägglampa Zena, 57 cm
  Vägglampa Zena - funktionell och stilren Zena är en tidlös lampa av opalglas av hög kvalitet. Den låter sig lätt integreras i olika miljöer och avger pga sin konstruktion en säreget varm ljuskägla som bidrar till att skapa en behaglig atmosfär.
 • LED-vägglampa Passa, 2 lampor, rund, vit

  LED-vägglampa Passa, 2 lampor, rund, vit
  Attraktivt utformad LED-vägglampa Passa med LED-lampa Ljuset från vägglampan Passa lyser inte bara uppåt och nedåt från den cylindriskt formade armaturkroppen, som är monterad på ett väggfäste av stål, utan även genom en central ljusspalt. Detta skapar en magisk ljusbild som inte bara lyfter fram själva armaturen utan också framhäver bostadsområdet. Eftersom två GU10 LED-lampor redan ingår i leveransen är en effektiv och långvarig drift möjlig.
 • Formskön LED-vägglampa Cailin - IP44

  Formskön LED-vägglampa Cailin - IP44
  Uppåt och nedåt lysande LED-vägglampa Cailin Formen hos vägglampan Cailin är modern och tidlös, vilket gör den lämplig för många användningsområden. Den består av två glasskärmar, som är öppna uppåt och nedåt och i mitten hålls av den kromglänsande metallstommen. Ljuset lyser uppåt och nedåt direkt från skärmen, så att ett vackert ljus uppstår på väggen. Men inte bara genom öppningarna lyser det varmvita LED-ljuset, utan även genom de båda glasskärmarnas vita satinering. På så sätt skapas en bländfri ljusatmosfär som belyser rummet mycket vackert. Tack vare IP44 kan lampan även användas i badrummet, eftersom elektroniken är skyddad från vattenstänk.
 • Ringformad LED-vägglampa Lasana

  Ringformad LED-vägglampa Lasana
  Den idealiska extrabelysningen för många rum - LED-vägglampan Lasana LED-vägglampan Lasana skapar en särskilt behaglig ljusstämning i rummet. Den består av en ringformad metallskärm och en rund väggarmatur. På insidan av den ringformade lampskärmen sitter små LED-lampor som omsluts av en diffusorring. Den blir vackert belyst av LED-lamporna när LED-belysningen är tänd, så att ett särskilt behagligt, bländfritt ljussken uppstår i rummet. Med 510 lumen ger vägglampan behagligt extraljus.
 • Hänglampa Savy, 5 lampor

  Hänglampa Savy, 5 lampor
  Hänglampa Savy i bronserad antik optik Savy är en mycket vacker och stilfull hänglampa som både sprider ett behagligt ljus och är ett dekorativt inredningselement. Den bronserade metallen som framstår med elegant svärtning bidrar till lampans antika stil. Den rustika stilen på metalldelarna smälter samman med de moderna stildragen till ett fulländat konstverk. Den behagliga belysningen skapas av de uppåt öppna glasskärmarna och mittkupan med två ljuskällor.
 • Inbyggd dimmer – LED-taklampan Cardito 1 70

  Inbyggd dimmer – LED-taklampan Cardito 1 70
  LED-taklampan Cardito 1 skapar ett fascinerande ljusspel Det är samspelet mellan de olika elementen som ger LED-taklampan Cardito 1 det där lilla extra. Den avlånga skärmen av aluminium och stål är besatt med en rad små kristaller som bryter ljuset många gånger och skapar en dynamisk och mångfasetterade belysning i vardagsrummet. Tack vare touch-funktionen kan lampan inte bara tändas och släckas, utan även dimras och ljustemperaturen kan varieras individuellt mellan 2 700 och 5 000 kelvin så att rummets atmosfär kan påverkas på ett positivt sätt.
 • Ädel glas-taklampa Bolsano

  Ädel glas-taklampa Bolsano
  Tilltalande taklampa Bolsano med dubbel glasskärm När glas är huvudmaterial i en lampa eller ett inredningsobjekt ser det oftast mycket modernt ut - så även i detta fall. Värt att nämna är dock att det inte bara handlar om en klar glasskärm, för taklampan Bolsano har en dubbel skärm. På utsidan sitter en klar kula, medan den inre cylinderformade skärmen fungerar som diffusor och bidrar till en jämn ljusfördelning med sin satinerade yta som även mildrar bländeffekten. En prydnad för tidsenligt inredda vardagsrum.
 • Taklampa Margrit i trä

  Taklampa Margrit i trä
  Taklampa Margrit i antik-stil Vintage-stilen visar sig även i denna vackra taklampa, som ser ut att vara från början av 1900-talet. Med den skillnaden att den drivs med modern ljusteknik och inte med fotogen. Särskilt dekorativ är upphängningen av silverfärgat, lackerat stål. Taklampan Margrit utrustas med en E27-glödlampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen.
 • LED-takspot Zeraco med fyra ljuskällor

  LED-takspot Zeraco med fyra ljuskällor
  LED-takspot Zeraco med fyra justerbara spots Kantig och mycket modern är LED-takspoten Zeraco med fyra ljuskällor. På båda sidorna om stommen i form av en ram kan två spotlights riktas efter önskemål. Takspotlighten levereras med utbytbara LED-ljuskällor (fattning GU10) i varmvitt. Vardagsrum, hallar etc. kan belysas energisnålt med takspotlighten Zeraco. - avsedd för ljuskällor i energiklass A++ till B
 • Textil taklampa Campilo i beige

  Textil taklampa Campilo i beige
  Taklampan Campilo är utformad på ett iögonfallande sätt Designen hos denna taklampa är speciell och skiljer sig tydligt från mängden. Lampskärmen som inte ser ovanlig ut till formen är tillverkad av ett virrvarr av textiltrådar, vilket gör lampan unik. Redan i släckt tillstånd är lampan därför dekorativ och lekfull, men när man tänder den kommer skärmen verkligen till sin rätt och ställer de flesta inredningsobjekt i rummet i skuggan. Men även Campilos ljusverkan, som uppstår genom den textila utformningen av skärmen, är särskilt inbjudande och hemtrevlig.
 • LED-golvlampa Barbotto i svart/guld

  LED-golvlampa Barbotto i svart/guld
  LED-golvlampa Barbotto i svart och guld LED-golvlampan Barbotto har en lång, smal cylindrisk form som utstrålar extravagans. Med sin gyllene beläggning på insidan ger den behagligt varmt ljus i rummet. Lampan kompletteras av en tunn fot så att den står stabilt. LED-ljuskällan sitter i golvlampans avlånga kropp och avger ljuset genom den sneda öppningen mot taket. Stålkroppens utsida är svart lackerad så att den i kombination med den gyllene övre delen utgör en tilltalande färgkontrast. Med sitt enkla, men ändå ädla utseende kan lampan integreras i många olika inredningskoncept.
 • Liten LED-taklampa Ferreros i vitt

  Liten LED-taklampa Ferreros i vitt
  Minimalistiskt utformad, effektfullt funktionell: LED-taklampan Ferreros LED-taklampan Ferreros fascinerar med sin mångsidighet. Den kan monteras både i taket och på väggen och utmärks av en hög energieffektivitet. På grund av storleken lägger man nästan inte märke till taklampan, men den skapar tack vare modern LED-teknik varmt vitt ljus som sörjer för en vänlig atmosfär i rummet. Ferreros’ insida är tillverkad av plast, medan höljet består av stål. Båda komponenterna är vita. På så sätt skapas en diskret helhetsbild som smälter in i vita tak och väggar.
 • LED-spegellampa Romendo för att sätta på

  LED-spegellampa Romendo för att sätta på
  Satinerade och förkromade spegellampan Romendo LED-Spegellampan Romendo lyser upp spegeln perfekt så att allt syns tydligt när man ser sig själv i spegeln. Vare sig det är i badrummet eller i hallen kan varje outfit, penseldrag och rakning tydligt ses med hjälp av den påsättbara lampan. Den praktiska LED-spegellampans utformning har ett rent utseende och runda former. Tack vare dess satinerade lampkropp skiner ljuset nedåt, medan det förkromade fästet, som är gjord av högkvalitativt stål, också skiner vackert ut i omgivningen.
 • Romendo LED 2L (Krom)

  Romendo LED 2L (Krom)
  Badrumslampa i förkromad metall med snygga ljusplattor. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
 • Fox bordlampa LED (Vit)

  Fox bordlampa LED (Vit)
  En enkel och klassisk skrivbordslampa i stål, med detaljer i krom. Lampan har integrerad LED-belysning som gör lampan energisnål samtidigt som den ger ett optimalt ljus till läsning. Finns i flera olika färger.LED-lampan ingår.
 • Coretto 2 pendel (Koppar)

  Coretto 2 pendel (Koppar)
  En snygg pendel i stål, med mjuka runda former, blank kopparfärgad yta och vit insida. Passar lika bra i ditt fönster som över en bänk eller ett bord.Ljuskälla ingår ej.
 • CARDITO 1 LED TAKL. HISS L70 KROM/KRIS (Krom)

  CARDITO 1 LED TAKL. HISS L70 KROM/KRIS (Krom)
  Spektakulär taklpendel som är unik i sitt slag. Förkromad metall och med en integrerad LED-list (motsvarar ca 150W) som förutom ger ett ljus neråt även belyser fina prismor som ligger i lampan.Dimmerfunktionen reglerar du själv på själva lampan, det går ej att koppla väggdimmer till denna armaturen.
 • Mogano plafond (Vit)

  Mogano plafond (Vit)
  Den populära taklampan Mogano! En enkel, snygg och modern plafond i stål som ger ett bra ljus till alla typer av rum. Lampan är enkel i sitt utförande, men insidan sticker ut lite vilket gör att den blir ett riktigt mästerverk! Finns i färgerna vit/silver och svart/koppar.Ljuskälla ingår ej.
 • Riga fasadbelysning LED (Antracit)

  Riga fasadbelysning LED (Antracit)
  Vacker fasadbelysning som lyser både upp och ned. Tillverkad i metall med skyddande kupor i plast. Fås i antingen antracitgrå eller vit.  Utrustad med LED-belysning som sprider ett bra och behagligt ljus som kommer lysa upp din vägg i många år framöver. Integrerad LED-belysning.
 • Morino fasadbelysning LED (Vit)

  Morino fasadbelysning LED (Vit)
  Morino är en vacker och stilren vägglampa, anpassad för utomhusbruk. Den är tillverkad i aluminium och finns i färgerna antracit eller vit. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt upp- och nedljus som kommer lysa fint på din vägg i många år framöver.Integrerad LED-belysning.
 • Perafita fasadbelysning LED (Vit)

  Perafita fasadbelysning LED (Vit)
  Vacker vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Har en otroligt fin ljusspridning då den lyser både upp, ner och även i mitten av lampan. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. Tillverkad i metall med en skyddande plastkåpa och finns i färgerna grafit eller vit. Integrerad LED-belysning.
 • Future (Vit)

  Future (Vit)
  Neutral plafond som utan problem kan lysa upp ett rum. Opal glas med mönster längs kanten och upphäng i borstat stål. Ljuskälla ingår ej.
 • Utomhusvägglampa Hilburn 1 med dekorativ skärm

  Utomhusvägglampa Hilburn 1 med dekorativ skärm
  Hilburn 1 - dekorativ vägglampa utomhus i antik silver Utomhusbelysning ska inte alltid vara funktionell, utan också ett dekorativt designelement i utomhusområdet samtidigt. Utomhusvägglampan Hilburn 1 kombinerar idealiskt båda egenskaperna. Perfekt för att belysa entréområden eller terrasser, det erbjuder ett starkt ljus med sin klara lampskärm, vilket säkerställer optimal säkerhet i mörkret och också kastar dekorativt ljus och skuggspel på fasaden. Samtidigt gör den tilltalande designen Hilburn 1 utomhusvägglampa till en riktig blickfång under dagen.
 • Golvlampa Fondachellli med svart skärm

  Golvlampa Fondachellli med svart skärm
  Svart Fondachelli-golvlampa med trebent stativ Fondachelli-golvlampan är helt i svart med ett fint trebent stativ av stål och en cylindrisk, platt skärm av tyg. Skärmens insida har färgats i trendig koppar, vilket inte bara ger ett ädelt utseende utan också en mycket vacker ljuseffekt. Golvlampan är utrustad med en fotbrytare i matarledningen för bekväm användning och kan utrustas med alla typer av E27-lampor (glödlampan ingår inte).
 • Utomhusvägglampa Cistierna av rostfritt stål

  Utomhusvägglampa Cistierna av rostfritt stål
  Utomhusvägglampa i rostfritt stål Cistierna Den ganska stora utomhusvägglampan Cistierna består av en platt väggplatta av rostfritt stål med rundade kanter, på vilken en vit plastdiffusor är fäst i ett brett band - även av rostfritt stål. Inuti denna böjda nyans finns två E27-uttag som kan utrustas med lampor upp till en maximal effekt på 10 W. LED-lampor, som kännetecknas av en lång livslängd och säkerställer belysning av utomhusområdet med låg energiförbrukning, rekommenderas särskilt.
 • Vägglampa Viki 2, blomma

  Vägglampa Viki 2, blomma
  Trendig vägglampa Viki 2 - rolig blomsterrondell i barnrummet Viki 2 är färgad i olika rosa toner och är den perfekta ljuskällan för ett barnvänligt rum. Lampan kan monteras både på väggen och i taket. Den centralt placerade runda kupan av satinerat glas utstrålar ett behagligt ljus för en hemtrevlig atmosfär i rummet.
 • LED-utomhusvägglampa Francari med sensor

  LED-utomhusvägglampa Francari med sensor
  LED utomhusvägglampa Francari i en extravagant form med sensor Med sin speciella design lockar Francari LED utomhusvägglampa allas uppmärksamhet, även när den är avstängd under dagen. Den antracitfärgade, pulverlackerade armaturen i aluminiumgjutgods avger endast ljuset från lysdioderna i det plana lamphuvud bakom ett satinerat lock nedåt. En stor effekt skapas genom reflektion av ljuset genom det halvcirkelformade fästet, som är täckt med reflekterande plast och i vilket det platta lamphuvud sitter. En rörelsesensor integrerad i det fyrkantiga väggelementet tänder ljuset vid behov. Den upptäcker rörelser i en vinkel på 90 ° och på ett avstånd på upp till 6 meter och belysningstiden kan ställas in från 10 sekunder till 12 minuter och svarets ljusstyrka från 10 till 2000 lux.
 • Tonego - LED-utomhusvägglampa i modern optik

  Tonego - LED-utomhusvägglampa i modern optik
  Smal armatur och vackert ljus - Tonego LED utomhusväggarmatur Den tunna, cylindriska Tonego utomhusvägglampan är perfekt för modern belysning i alla utomhusområden. Den lilla vägglampan är utrustad med effektiva lysdioder och belyser omgivningen utan bländning och garanterar behaglig belysning med sitt indirekta och varma vita ljus. Oavsett om det är på fasaden, på terrassen eller på balkongen - varhelst ljus behövs kan Tonego LED-utomhusvägglampa enkelt integreras.
 • Med vid skärm - taklampan Berenice

  Med vid skärm - taklampan Berenice
  Vintage-taklampan Berenice med vid skärm Den iögonfallande skärmen hos taklampan Berenice består helt av stål. Vintage-looken framhävs av vitkalkningen av skärmens yta. Inuti är skärmen vit så att ljuset reflekteras optimalt. Berenice ger en behaglig belysning i vardagsrummet och hallen.
 • Golvlampa Maronda med tre textilskärmar

  Golvlampa Maronda med tre textilskärmar
  Golvlampa Maronda med 3 lampor och skärmar i olika färger Med tre olika färgade textilskärmar (en vit, en brun och en antracit) som sticker ut från ett svart metallstativ, passar golvlampa Maronda in i de mest olika bostäderna och kan kombineras med många olika inredningar och stilar. Antingen till den moderna inredningen i svart-vit eller till en inredning med en naturlig lanthusdesign. Golvlampan är utrustad med en fotströmbrytare på sladden och kan anslutas till E14-ljuskällor av alla slag.
 • Encinitos plafond (Svart)

  Encinitos plafond (Svart)
  Ljuskälla ingår ej.
 • Solo 1 bordlampa (Mässing/guld)

  Solo 1 bordlampa (Mässing/guld)
  Snygga och stilrena bordslampan Solo 1, med en vit glasskärm och en fot i mässingfärgad stål. Lampan är utrustad med touchdimmer - lägg fingret på lampans fot och ljusstyrkan justeras.Ljuskälla ingår ej.
 • Rivato pendel (Silver)

  Rivato pendel (Silver)
  Rivato pendel i vitt glas och detaljer i krom. Väldigt vacker och dekorativ, passar bra i alla typer av rum.Ljuskälla ingår ej.
 • Newtown golvlampa (Svart)

  Newtown golvlampa (Svart)
  En enkel och stilren golvlampa i svart stål. Lyser vackert upp rummet och är både snygg och enkel att placera. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa.Ljuskälla ingår ej.
 • BAYA 1 LED UPLIGHT M.LÄSARM MÄSSING (Brons)

  BAYA 1 LED UPLIGHT M.LÄSARM MÄSSING (Brons)
  En snygg och praktisk golvlampa med integrerad LED-belysning. Den är utrustad med en uplight som har ett starkt och bra ljus och även en läslampa som går att vrda och justera på. Det är en dimmer på lampan som gör att du enkelt kan justera ljusstyrkan efter behov. Skärmen är i vitt glas och lampan finns i flera olika färger.Integrerad LED-belysning.Ljuskällorna går att byta ut.
 • Cardito taklampa (Vit)

  Cardito taklampa (Vit)
  Cardito är en modern och elegant plafond gjord av stål och glas. Kristallerna som utgör lampans skärm gör att ljuset reflekteras på ett vackert och behagligt sätt i rummet. Placera förslagsvis i allrummet, hallen eller sovrummet. Integrerad LED på 16W, med 2500lumen och 4000K vitt ljus.
 • Jorba fasadbelysning LED (Vit)

  Jorba fasadbelysning LED (Vit)
  Jorba är en snygg och enkel vägglampa, anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i gjuten aluminium med skyddande plastkupa. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och bra ljus på din vägg. Välj mellan färgerna vit eller antracit.Integrerad LED-belysning. 
 • Aloria fasadbelysning upp (Svart)

  Aloria fasadbelysning upp (Svart)
  Vackra vägglampan Aloria, tillverkad i gjuten aluminium med en slitstark och skyddande plastkupa. Lampan är anpassad för utomhusbruk och ljuskällan är fullt synlig bak plastkupan. Ljuskälla ingår ej.
 • Aloria fasadbelysning ned (Svart)

  Aloria fasadbelysning ned (Svart)
  Vackra vägglampan Aloria, tillverkad i gjuten aluminium med en slitstark och skyddande plastkupa. Lampan är anpassad för utomhusbruk och ljuskällan är fullt synlig bak plastkupan. Ljuskälla ingår ej.
 • Razoni (Svart)

  Razoni (Svart)
  Razoni takpendel med metallstänger och opalvitt glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Casefabre takplafond (Svart)

  Casefabre takplafond (Svart)
  Takplafond i mattsvart metall med klara glas. Använd en dekorativ ljuskälla med varm ton för bästa effekt.Ljuskälla ingår ej.
 • Passano 5 (Svart)

  Passano 5 (Svart)
  Takplafond i mattsvart med sex stora lamphållare, välj själv vilka ljuskällor du vill sätta i lampan för att sätta din egen prägel.Ljuskälla ingår ej.
 • Rivato vägglampa (Krom)

  Rivato vägglampa (Krom)
  Rivato vägglampa har en härlig skärm i opalvitt glas, som är prydd av dekorativa detaljer. Fin och mysig lampa som blir väldigt elegant när den är tänd.Ljuskälla ingår ej.
 • Vetro pendel 41,5cm (Vit)

  Vetro pendel 41,5cm (Vit)
  Vetro är en vacker taklampa som ger ett fint intryck till såväl moderna interiörer som mer klassiska. Lampan är tillverkad av högkvalitativ, vit plast och är smyckad med en vacker böljande skärm i satinerat vitt glas. Skärmen är även smyckad med flera klara kristaller, vilket gör att den känns väldigt elegant och lyxig i sitt uttryck. Lampan hissas enkelt upp och ned med det praktiska spiralupphänget. Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Anwick av stål/rotting, Ø 37 cm

  Hänglampa Anwick av stål/rotting, Ø 37 cm
 • Bordslampa Concessa cappuccino/guld

  Bordslampa Concessa cappuccino/guld
  bordslampa Concessa i mörkbrun och guld Med den extremt snygga Concessa- bordslampa lyser varje rum i en varm guldton. Lampan i mörkbrun inspirerar som ett designelement som harmoniserar med både klassiska och moderna inredningsstilar. Den mörka lampskärmen och den gyllene beläggningen på insidan kompletterar varandra perfekt - för ett harmoniskt övergripande ensemble som lyser upp varje rum. Den mörkbruna bordslampa imponerar framför allt med sin diskreta lampskärm av textil. Lampans interiör presenteras i ett glänsande guld så att unika ljuseffekter framträder i det omgivande rummet. Oavsett om det är i sovrummet eller vardagsrummet, på byrån eller på skrivbordet, ser den här lampan bra ut överallt och avrundar alla inredningsstilar på ett strålande sätt.
 • LED-utomhusvägglampa Fiumicino av aluminium

  LED-utomhusvägglampa Fiumicino av aluminium
  Fiumicino LED utomhusvägglampa i böjd form Fiumicino LED utomhusvägglampa säkerställer omfattande, strålande belysning tack vare de kraftfulla lysdioderna som installeras bakom det vita locket å ena sidan och det lätt böjda ljuselementet på väggfästet som är vinklat framåt på väggfästet. Kroppen på denna moderna utomhusvägglampa är gjord av svart med en lätt struktur, pulverlackerad aluminiumgjutgods, diffusorn är gjord av vit plast. Med Fiumicino LED-utomhusvägglampa belyses varje utomhusområde på ett energieffektivt, ljust och bländningsfritt sätt.
 • LED-utomhusvägglampa Culpina av aluminium antracit

  LED-utomhusvägglampa Culpina av aluminium antracit
  LED utomhusvägglampa Culpina med hörn och kanter LED-vägglampan utomhus Culpina designades konsekvent i vinklade former. Kroppen är gjord av aluminium med en strukturerad pulverlack. I den övre halvan av den rektangulära metallramen sitter skyddad och delad i två delar av en metallfäste, den vinklade spridaren av vit plast. Detta säkerställer enhetlig och bländningsfri ljusstrålning i omgivningen. Culpina är en vägglampa som är modern och samtida inte bara vad gäller form och färg utan även när det gäller ljusteknik.
 • Acolla 1 Led Plafond Kristall (Svart)

  Acolla 1 Led Plafond Kristall (Svart)
 • Hänglampa Amsfield i bambu, oval form

  Hänglampa Amsfield i bambu, oval form
  Hänglampa Amsfield med ovalt formad skärm av bambu Hänglampan Amsfield ger naturlig charm till varje rum där den monteras för att belysa bord. Lampans ovalt formade skärm består av bambu och en flätad bamburing i mitten runt skärmen. Den öppna utformningen kommer till stor del att sända ljuset direkt rakt ut i omgivningen och skärmens stavar kommer att skapa skuggbilder i rummet. Eftersom ljuskällan är synligt genom skärmen bör en dekorativ variant användas. Ett urval av lämpliga lampor finns under ”Välj ljuskälla” så att ljuskällan kan beställas tillsammans med lampan.
 • Gråblå taklampa Vintage

  Gråblå taklampa Vintage
  Nostalgisk taklampa Vintage - gråblå Som en upp-och-nedvänd ljuslykta ser den vackra taklampan Vintage ut: Stålstommen i gråblått är tilltalande med ett nostalgiskt mönster, det klara lampglaset ger obehindrat ljusflöde åt alla sidor och skapar tilltalande allmänbelysning.
 • Fradelo 1 Led Plafond 26X26/Kristall (Svart)

  Fradelo 1 Led Plafond 26X26/Kristall (Svart)
 • Wrington 1 bordlampa 2L (Svart)

  Wrington 1 bordlampa 2L (Svart)
  Wrington är en härlig bordlampa som erbjuder en modern design kombinerat med flera nostalgiska detaljer. Lampan är tillverkad av metall och går genomgående i en svart finish, vilket ger ett rent och behagligt intryck på lampan. Wrington är försedd med två stycken armar som går att vrida och justera helt efter eget behov. Detta ger dels möjligheten att sätta sin egen prägel på lampan, men också att man kan bestämma var ljuset ska falla. Ljuskällorna är synliga genom skärmarna, så använd dekorativa globlampor i för finast resultat.Wrington finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår ej.
 • Hänglampa Tarbes, 1 lampa, 17,5 cm, svart

  Hänglampa Tarbes, 1 lampa, 17,5 cm, svart
  Hänglampa Tarbes med svart burskärm Den svarta hänglampan har en svart vintagedesign. Skärmen är öppet utformat från individuella metallremsor så att ljuskällan kan ses utifrån och ljuset kan skina fritt i alla riktningar utan lampskärmen dämpar ljuset. Lampans dekorativa utseende blir komplett när en genomskinlig ljuskälla med glödtråd används som lampa.
 • Pandella 1 60cm (Svart)

  Pandella 1 60cm (Svart)
  Pandella 1 är en diskret och modern armatur som ger ett fint och funktionellt ljus nedöver spegeln. Den är tillverkad av aluminium, skapad i en svart- eller kromlackad finish och har en vit akrylskärm som omger ljuskällorna och bidrar till en jämn ljusspridning. Pandella är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett vitt ljus på 4000K, vilket är optimalt för att belysa badrumsspegeln. Armaturen är även IP44-klassad och därav skyddad mot både fukt, ånga och vattenstänk. Finns i färgerna svart och krom/silver.Pandella finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Pilone plafond LED (Vit)

  Pilone plafond LED (Vit)
  Pilone är en enkel, stilren och elegant plafond som ger ett fint och funktionellt ljus till badrummet. Den är tillverkad av stål och har en kupa i högkvalitativ plast som omger och skyddar ljuskällan, samt bidrar till en jämn och bländfri ljusspridning. Lampan går genomgående i en vit finish, vilket dels ger ett väldigt rent uttryck men gör att den också är lätt att placera. Pilone är IP44-klassad och anpassad för badrumsmiljö. Integrerad LED-belysning. 
 • Palmera (Borstat stål)

  Palmera (Borstat stål)
  Badrumslampan Palmera är enkel, stilren och elegant. Tillverkad i metall med en förkromad finish och opal vitt glas. Sprider ett naturligt och behagligt ljus. Finns även i en enkel variant. Du väljer själv om du vill placera denna vågrätt eller lodrätt.Ljuskälla ingår ejOBS! Fungerar endast med E14 päronlampa
 • Talbot bordslampa (Vit)

  Talbot bordslampa (Vit)
  Fina och mysiga bordslampan Talbot. Den är lätt att placera och skapar ett fint ljus genom den mönstrade ytan. Finns i två behagliga färger.Ljuskälla ingår ej. 
 • Geo mönster 35cm (Vit)

  Geo mönster 35cm (Vit)
  Bordlampa i vitt glas med ett fint klart mönster. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Barnstaple bord (Silver)

  Barnstaple bord (Silver)
  Bordlampa Barnstaple i ett klassiskt vintage look. Riktbar skärm och sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Palermo LED 29,5cm (Krom)

  Palermo LED 29,5cm (Krom)
  En stilren badrumslampa i kromad stål och vitt glas. Lampan har integrerad LED-belysning som ger ett starkt, bra och varmvitt ljus.LED-lampan går att byta.
 • Lora LED 32cm (Krom)

  Lora LED 32cm (Krom)
  En snygg badrumslampa med en ram i kromad stål och en kupa i opalglas. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett starkt och varmvitt ljus. LED-lampan går att byta.
 • PALMERA 1 LED VÄGGL. 2L IP44 KROM/OPAL (Krom)

  PALMERA 1 LED VÄGGL. 2L IP44 KROM/OPAL (Krom)
  En enkel och stilren badrumslampa i stål, med två snygga cylindrar i opalglas. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning som ger ett varmvitt ljus. Finns i borstad stål eller krom.Integrerad LED-belysning.
 • Tabiano 40cm (Krom)

  Tabiano 40cm (Krom)
  Spegelbelysning i krom med integrerad LED. Ger ett kallare ljus (4000K) men har då också högre färgåtergivning.
 • Baya (Borstat stål)

  Baya (Borstat stål)
  Uplight i två olika färger. Man kan dimmra både uplighten och läsarmen. Ljuskälla ingår. Uplight: R7S 1x300W + arm G9 Max. 1x40W.
 • Lantada (Trä)

  Lantada (Trä)
  Lantada är en snygg golvlampa i nötfärgat trä och stål, med en ljusbrun skärm i textil. Benen på lampan går att justera i höjden efter behov. Ljuskälla ingår ej. 
 • Chester golvlampa (Svart)

  Chester golvlampa (Svart)
  Den moderna och snygga golvlampan Chester i stål med en svart yta och en riktbar lampskärm. Insidan av skärmen är i koppar vilket gör att det blir ett varmt och fint sken. Ljuskälla ingår ej.