EGLO lampor

Det var 1969 som Ludwig Obweiser grundade märket EGLO i Österrike. I mitten på 1980-talet blev företaget en av de ledande tillverkarna av belysning i Europa. Idag finns deras lampor över hela världen och här nedanför finns de som passar för vår skandinaviska stil.

 • EGLO Hänglampa Townshend 4 i mörkbrunt

  EGLO Hänglampa Townshend 4 i mörkbrunt
  Hänglampa Townshend 4 i brunt Hänglampan Townshend 4 övertygar som praktisk lampa med ett unikt utseende. Lampan fascinerar med ett ovanligt utseende som blir till blickfånget i rummet. Med sin enkla formgivning kan lampan integreras i många olika inredningsstilar, så att ljuskonceptet hemma kompletteras på ett vackert sätt. Den bruna hänglampan består av ett avlångt fäste som påminner om en stålbalk och därmed sörjer för en industriell känsla i rummet. Runt balken slingrar sig flera kablar tätt intill varandra som håller i sex uttag samt ljuskällor (ingår inte). På så sätt skapas en strålande ljusdesign som når sin fulla potential ovanför matbordet eller köksön.
 • EGLO Tarbes - 3 ljuskällor Taklampa i vintage-stil

  EGLO Tarbes - 3 ljuskällor Taklampa i vintage-stil
  Originellt utformad taklampa Tarbes med unik ljuseffekt Taklampan Tarbes i vintage-stil består av en rund takbaldakin, en 79 cm lång metallstav som hänger från den och tre linupphängningar som var och en slutar i en skärm av trådnät - utrustad med E27-fattning. Genom den speciella utformningen av skärmen kan ljuset stråla ut åt alla håll, vilket medför en särskilt jämn belysning. Den avlånga formen gör att lampan passar att användas över ett matbord och liknande. Lampan kan dimmas via husets kablage.
 • EGLO Obregon - formskön taklampa i brunt

  EGLO Obregon - formskön taklampa i brunt
  Modern taklampa Obregon i tvåfärgad färgsättning Med en diameter på 35 cm och en upphängning på 110 cm passar taklampan Obregon idealiskt för belysning av ett matbord. Den är en gärna sedd gäst, som genom sin moderna utformning och färgsättning ser mycket dekorativ ut. Den harmoniskt formade skärmen är vit på insidan och brunlackerad utanpå, med ek högst upp. Ljuset från E27-ljuskällan (se Tillbehör) avges uppåt och nedåt och skapar en bred belysning av bordsytan.
 • EGLO LED-vägglampa Passa i brunt-koppar, två ljuskällor

  EGLO LED-vägglampa Passa i brunt-koppar, två ljuskällor
  Uppåt och nedåt lysande LED-vägglampa Passa Den här trendiga och stilfullt utformade vägglampan är en absolut berikning för det modernt inredda vardagsrummet, eftersom den är ett absolut blickfång tack vare sin tvåfärgade design och den moderna, tydliga formen. Men armaturen, som kallas Passa, inspirerar inte bara med sin design utan även med sin ljuseffekt, eftersom LED-ljuset avges i lika delar från de två öppningarna i toppen och botten och skapar ett särskilt behagligt ljus.
 • EGLO Hänglampa Barnstaple i industriell design

  EGLO Hänglampa Barnstaple i industriell design
  Industriell hänglampa Barnstaple i svart Moderna inredningsstilar framhävs perfekt med hänglampan Barnstaple, eftersom den industriellt inspirerade modellen i vintage-design passar perfekt i puristiska inredningskoncept med betongytor, naturligt trä och klara färger i svart och vitt. Lampskärmarna ser samtidigt ut som om de skulle kunna blicka tillbaka på en lång historia. Med de tre ljuskällorna som hänger i olika höjder skapar lampan ett ljuskoncept till hela rummet och en vacker atmosfär i vardagsrummet eller ovanför köksön. Det runda fästet kan enkelt monteras i taket och har en mörk träfärg som ger den industriella hänglampan en varm känsla. Detta gör lampan till ett välformat ljusobjekt i harmoniska färger som belyser hemmet på ett stilfullt sätt.
 • EGLO Charterhouse - en taklampa i vintage-stil

  EGLO Charterhouse - en taklampa i vintage-stil
  Charterhouse - en taklampa i vintage-look med tre ljuskällor En rektangulär skärm som består av en svartlackerad stålram och klara glasskivor gör taklampan Charterhouse till ett blickfång över matbordet. Genom skärmen iscensätts ljuskällan (fattning E27, glödlampor, LED-lampor eller energisparlampor kan användas) särskilt väl. Särskilt vacker är taklampan Charterhouse när glödlampor eller globlampor med glödtråd används. Taklampan i vintage-stil kan integreras i många inredningsstilar och ger klar belysning.
 • EGLO Utomhusvägglampa Cerno med rörelsevakt, svart

  EGLO Utomhusvägglampa Cerno med rörelsevakt, svart
  Svart, tidlös Cerno utomhusvägglampa med sensor Cerno utomhusvägglampa består av en böjd stålkropp i svart och en vit satinfinish glasljusyta. Tack vare stänkvattenskyddet (IP44) är den lämplig för utomhusbruk utan tvekan. Armaturen är utrustad med en rörelsesensor och tänder ljuset automatiskt. Detta belyser svåröverskådliga områden och avskräcker oinbjudna gäster. Den integrerade skymningssensorn mäter den omgivande ljusstyrkan och tänder ljuset endast när det verkligen behövs. Tack vare den tidlösa designen passar väggarmaturen in i många olika stilar i utomhusmiljön. Oavsett om det gäller terrass, balkong eller entré - den belyser alla områden säkert, pålitligt och bländfritt. - Sensorvinkel 90° - Sensorns ljusstyrka: 2 - 2000 lux - Sensorns varaktighet: 10 - 240 sek - Upptäcktsområde: 7 m
 • EGLO Utomhusvägglampa Cerno rörelsevakt rostfritt stål

  EGLO Utomhusvägglampa Cerno rörelsevakt rostfritt stål
  Cerno vägglampa för utomhusbruk består av en böjd stomme i rostfritt stål och en ljusyta i vitt satinlackat glas. Tack vare stänkvattenskyddet (IP44) är den lämplig för utomhusbruk utan tvekan. Armaturen är utrustad med en rörelsesensor och tänder ljuset automatiskt. Detta belyser svåröverskådliga områden och avskräcker oinbjudna gäster. Den integrerade skymningssensorn mäter den omgivande ljusstyrkan och tänder ljuset endast när det verkligen behövs. Tack vare den tidlösa designen passar väggarmaturen in i många olika stilar i utomhusmiljön. Oavsett om det gäller terrass, balkong eller entré - den belyser alla områden säkert, pålitligt och bländfritt. - Sensorvinkel 90° - Sensorns ljusstyrka: 2 - 2000 lux - Sensorns varaktighet: 10 - 240 sek - Upptäcktsområde: 7 m
 • EGLO Imponerande plafondlampa Campania

  EGLO Imponerande plafondlampa Campania
  Plafondlampa Campania i floral design med bladelement Denna exklusiva plafondlampa av hög kvalitet imponerar med sin utvändigt gestaltade takkrona i antikbrun ton. Talrika bruna och gyllene blad ger denna lampa en distinkt floral karaktär. De vitkalkade glasen i liknande former är perfekt integrerade. Campania är ett inredningsobjekt med charm som tack vare sitt unika utseende och en diameter på 77,5 cm blir till ett elegant blickfång i rum med klassisk inredningsstil. Lampan levereras med en elektronisk transformator.
 • EGLO Snygg textil-taklampa Lecio, guld-svart

  EGLO Snygg textil-taklampa Lecio, guld-svart
  Elegant taklampa Lecio med textilskärm Taklampan Lecio är ett verkligt blickfång i rummet. Den ovala textilskärmen är svart på utsidan och gyllene inuti. I samspel med de två ljuskällorna iscensätter den rummet på ett charmerande sätt. Upphängningshöjden är 110 cm. Passar för LED-lampor och energisparlampor med E27-fattning.
 • EGLO Brenda - en höj- och sänkbar taklampa

  EGLO Brenda - en höj- och sänkbar taklampa
  Höj- och sänkbar taklampa Brenda i svart/koppar Taklampan Brenda fascinerar med speciell design och flexibilitet. Taklampans skärm är tillverkad av stål i stegform. Ovansidan är matt svart och undersidan i modern kopparton. Denna kombination sörjer för en unik ljuseffekt. Med hjälp av spiralkabeln kan taklampan Brenda justeras i höjdled - den maximala upphängningen är 110 cm. Särskilt över köksbordet eller en köksö är taklampan Brenda snygg, och om den är i vägen kan man helt enkelt bara skjuta den uppåt.
 • EGLO 3 ljuskällor Vintage-taklampa Tarbes i svart

  EGLO 3 ljuskällor Vintage-taklampa Tarbes i svart
  Taklampa Tarbes i vintage-stil, tre ljuskällor Hos taklampan Tarbes hänger tre lampskärmar av tunt nät med E27-fattning i olika höjder från den runda baldakinen och skapar ett exceptionellt utseende som ser på samma gång modernt och rustikt ut. Eftersom skärmarna i princip är öppna är ljuskällorna synliga, så att de kommer väl till sin rätt. Vackrast blir den därför när man förser E27-fattningarna med globlampor. Dem och andra passande ljuskällor hittar du i tillbehörslistan.
 • EGLO Vägglampa Almera

  EGLO Vägglampa Almera
  ALMERA vägglampa med stor skärmVägglampan ALMERA har lite djuriska drag på grund av den oregelbundet genombrutna metallskärmen, som är fäst ovanför det gräddfärgade glaset. Ljuset släpps in i rummet genom springorna, men det kan obehindrat lysa uppåt och nedåt, vilket skapar en vacker effekt.
 • EGLO Utomhusvägglampa MILTON I, antikbrun

  EGLO Utomhusvägglampa MILTON I, antikbrun
  MILTON I utomhusvägglampa i 3 färger På den ovala vägghållaren med bearbetade detaljer skjuter skärmen ut nedåt. Det klara glaset garanterar en klar belysning. MILTON I finns i varianterna rostfritt stål, antikbrun eller antikgrön.
 • EGLO Pendellampa Oldbury i rustik design

  EGLO Pendellampa Oldbury i rustik design
  Pendellampa Oldbury i rustik formgivning Pendellampan Oldbury är med sin rustika stil som påminner om den industriella tiden ett riktigt blickfång. Två svarta kedjor i stål länkas samman i en list som skruvas fast i taket. I rummet under denna hänger en avlång träbjälke på vilken lampskärmar i stål monterades. Träbjälken dekoreras av fyra stålelement runt den. De tre skärmarna har en rund form med ljuskällorna (ingår inte) som sticker ut på undersidan. Pendellampan avger det varma ljuset inte bara nedåt, utan även åt sidorna så att bordet och rummet runtomkring belyses brett – ett statement i vardagsrummet eller matsalen.
 • EGLO Lecio - svart-gyllene textil-taklampa

  EGLO Lecio - svart-gyllene textil-taklampa
  Stilfull taklampa Lecio i ädla färger För stilfulla ögonblick sörjer taklampan Lecio, som utöver den runda textilskärmen glänser i de ädla färgerna guld och svart. Utsidan är helt i svart, insidan i guldfärg som reflekterar ljuset glansfullt och fördelar det i rummet.
 • EGLO Taklampa Anwick av stål med rottingflätning

  EGLO Taklampa Anwick av stål med rottingflätning
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • EGLO Silver LED-skrivbordslampa Cajero med dimmer

  EGLO Silver LED-skrivbordslampa Cajero med dimmer
  Ultraflexibel LED-byrålampa Cajero Tack vare den praktiska huvud- och fotleden har LED-byrålampan Cajero en hög grad av flexibilitet, vilket är särskilt viktigt när man arbetar vid ett skrivbord. Det är dock inte bara ljusriktningen som kan bestämmas individuellt, utan även ljusstyrkan, som uppnås genom att man helt enkelt rör vid den touchdimmer som finns på armaturens bas. Lysdioderna, som är fördelade under den vita plastdiffusorn, säkerställer också en homogen ljusfördelning. Men det är inte den enda bekvämligheten som armaturen erbjuder, eftersom ljuset dessutom är bländfritt tack vare diffusorn.
 • EGLO Svart taklampa Andrin - koppar på insidan

  EGLO Svart taklampa Andrin - koppar på insidan
  Taklampa Andrin med tvåfärgad skärm - svart-koppar Taklampan Andrin är i vintage-stil och drar blickarna till sig, särskilt genom den tvåfärgade skärmen. Utsidan är i svart och står i intressant kontrast till insidan, vars varma kopparton ger ljuset ett varmt skimmer.
 • EGLO Modern taklampa Optika Ø 35cm

  EGLO Modern taklampa Optika Ø 35cm
  Smakfull taklampa Optica med vit glasskärm Taklampan Optica har en modern och mycket diskret design. Den runda glasskärmen är utförd i vitt och sprider ett jämnt, klart ljus åt alla sidor. Taklampans moderna utseende kompletteras av en stomme i matt nickel som har en i hög grad elegant framtoning. Taklampan finner alltid sin rätta plats, i synnerhet i tidsenliga inredningsstilar.
 • EGLO LED-vägglampa Passa i svart-guld, två ljuskällor

  EGLO LED-vägglampa Passa i svart-guld, två ljuskällor
  Uppåt och nedåt lysande LED-vägglampa Passa Den här trendiga och stilfullt utformade vägglampan är en absolut berikning för det modernt inredda vardagsrummet, eftersom den är ett absolut blickfång tack vare sin tvåfärgade design och den moderna, tydliga formen. Men armaturen, som kallas Passa, inspirerar inte bara med sin design utan även med sin ljuseffekt, eftersom LED-ljuset avges i lika delar från de två öppningarna i toppen och botten och skapar ett särskilt behagligt ljus.
 • EGLO Textil-taklampa Lecio, 1 ljuskälla

  EGLO Textil-taklampa Lecio, 1 ljuskälla
  Satinerad taklampa Lecio med guldfärgad detalj Lecio är en rund taklampa. Lampskärmen består av stål med en guldfärgad beläggning på insidan. Den skapar inte bara behagligt ljus utan står i spännande kontrast till skärmens svartsatinerade utsida. Trots, eller kanske på grund av, den mörka ytan kan lampan lätt kombineras m ed olika inredningsstilar.
 • EGLO Rustik taklampa Bampton

  EGLO Rustik taklampa Bampton
  Bampton - en ovanlig taklampa i rustik design Denna taklampa är tillverkad av stål och får, genom sin rostigt bruna yta i kombination med den rustika designen en ovanlig, men ändå dekorativ effekt i vardagsrummet. Skärmen består av en nätkonstruktion, som lämnar blicken nästan helt fri till ljuskällan i mitten. Ljuset kan lysa åt alla sidor, vilket skapar en vacker atmosfär i omgivningen. Med den rätta, rustika ljuskällan kan lampans originella effekt förstärkas fantastiskt. (se Tillbehör)
 • EGLO Utomhusvägglampa Melgoa i nautisk design

  EGLO Utomhusvägglampa Melgoa i nautisk design
  Dekorativ utomhusvägglampa Melgoa med glasskärm Utomhusvägglampan Melgoa har en formgivning som påminner om lyktor på gamla hamnar och båtar i vintage stil och är ett riktigt blickfång både på dagen och natten. Den är dessutom en praktisk vägglampa som ger tillräcklig belysning på terrassen eller vid ytterdörren. Med sin böjda hals och skärmen som riktas något nedåt ger utomhusvägglampan Melgoa bra orienteringsbelysning och skapar samtidigt en behaglig atmosfär.
 • EGLO Priddy 1 vintagependellampa 1 lampa, koppar antik

  EGLO Priddy 1 vintagependellampa 1 lampa, koppar antik
  Liten taklampa Priddy 1 i vintage-stil med kopparfärgad skärm I antikkopparton är metalldelarna hos taklampan Priddy 1 utformade. Taklampan i vintage-stil kan användas för belysning på bord eller diskar i många olika rum i privata bostäder, men även i restauranger, där de blir ett fint komplement till en inredning i gammaldags stil. Inte bara vanliga glödlampor, utan även energisnåla LED-lampor och energisparlampor fungerar som ljuskälla.
 • EGLO Priddy 1 vintagependellampa 7 lampor, koppar antik

  EGLO Priddy 1 vintagependellampa 7 lampor, koppar antik
  Priddy 1 - taklampa i vintage-stil med sju ljuskällor De sju metallskärmarna hos taklampan Priddy 1 hänger ner från mitten av den runa baldakinen i ett knippe. På två ställen sitter kablarna ihop med ringar, så att skärmarna hänger tätt ihop med en total diameter på 38,5 cm. Baldakinen och metallskärmarnas utsidor är i antikkopparton, vilket gör taklampan Priddy till en idealisk ljuskälla för rum i vintage- eller lantlig stil. Eftersom som den utöver glödlampor även kan utrustas med energisnåla ljuskällor eller LED-lampor är energisnål belysning möjlig med taklampan. Den vita insidan av skärmarna reflekterar ljuset från ljuskällan så att det strålar klart och brett.
 • EGLO Soldriven LED-markspettslampa 48702 med glaskula

  EGLO Soldriven LED-markspettslampa 48702 med glaskula
  Solcellslampa 48702 med LED-belyst glaskula LED-solcellslampan 48702 är mycket dekorativ och ovanlig. Med hjälp av markspettet kan den enkelt placeras i alla sorters lösa underlag. Lampan skapar varmvita ljusaccenter som framhävs med hjälp av den orangefärgade glaskulan som sattes i ramen. Kulan hålls av en fyrkant i metall som står på spetsen och har en brun yta som harmoniserar med färgen orange. Ramens övre spets öppnas utåt och ger lampan ett dynamiskt utseende. Solpanelen monterades på markspettet och kan riktas flexibelt mot solen. Lampan styrs med hjälp av en strömbrytare. Solens energi lagras på dagen på ett NiMH-batteri med 300 mAh och möjliggör en lystid på upp till 6 timmar.
 • EGLO Pendellampa Townshend med trä 6 lampor

  EGLO Pendellampa Townshend med trä 6 lampor
  Hänglampa Townshend med träbalk och 6 lampor Pendellampan Townshend är ett riktigt blickfång och passar speciellt bra i vardags- och sovrum. Den kontrastrika formgivningen som består av en blandning av stål och trä kombinerar på så sätt industriell charm med en avskalad, jordnära stil som är ovanlig – och drar alla blickar till sig. Pendellampan består av ett fäste som monteras i taket. På två vajrar hänger en avlång träbalk i ljus design och med en naturlig struktur. Runt denna snurrades sammanlagt sex kablar med en ljuskälla var i änden. Lamporna kan anpassas efter behag i höjden, så att kablarnas montering ger mer flexibilitet.
 • EGLO Grå soldriven LED-markspettslampa Mino

  EGLO Grå soldriven LED-markspettslampa Mino
  Soldriven LED-markspettslampa Mino i naturlig stendesign Tack vare den grå plastkroppen i stendesign smälter den soldrivna LED-markspettslampan Mino harmoniskt in i utomhusområdet. På grund av den enkla monteringen med hjälp av markspett och soldriften är den idealisk för att belysa små stigar och rabatter i trädgården på ett stämningsfullt sätt och markera samt dekorativt iscensätta dessa. Genom den satinerade plastskärmen avges det varmvita LED-ljus mjukt och bländfritt i omgivningen så att en särskilt stämningsfull atmosfär skapas. Lampan har en lystid på ca 6 timmar.
 • EGLO Utomhusvägglampa MILTON, förzinkad

  EGLO Utomhusvägglampa MILTON, förzinkad
  MILTON utomhusvägglampa av förzinkat stål MILTON av förzinkat stål hänger litet snett på väggen, vilket ger en speciell effekt. Klart glas garanterar god belysning. En utomhusvägglampa som kan användas i nästan alla omgivningar och som passar i alla stilar.
 • EGLO Kubformad LED-utomhusvägglampa Desella

  EGLO Kubformad LED-utomhusvägglampa Desella
  Modern och stämningsfull utomhusvägglampa Desella med kubformad skärm Energieffektiva och hållbara LED-ljus har integrerats i den kubformade lampkroppen på utomhusvägglampan Desella, vilken med dess varmvita LED-ljus skapar ett behagligt och tillräckligt starkt ljus i ditt hem. Den vitsatinerade, fyrkantiga skärmen omfattas ovanifrån och från väggen av antracitfärgat pressgjutet aluminium, varigenom det jämnt fördelade ljuset kan spridas i alla riktningar i det omgivande området.
 • EGLO Elegant plafondlampa Impery i antik stil

  EGLO Elegant plafondlampa Impery i antik stil
  Taklampa Impery i stilren design En taklampa med en kungligt elegant design. Själva storleken och de materialen i antik stil utstrålar exklusivitet och lyx. Metallerna får sin antika karaktär genom bronsering som är en kemisk behandling med vacker svärtning av materialet som resultat, Det stilfulla opalglaset passar bra ihop med den bronserade metallen och skapar en antikiserande framtoning hos detta konstverk som inte lämnar något övrigt att önska. Denna serie omfatta sagolika tak- plafond- och vägglampor som kan användas som grundbelysningen i en genomtänkt inredning i antik stil.
 • EGLO LED-husnummerlampa Amarosi

  EGLO LED-husnummerlampa Amarosi
  LED utomhusvägglampa Amarosi med etikettuppsättning att klistra fast på Puristisk och enkel i design och effektiv i ljusstrålningen - det är den svarta LED-husnummerlampa Amarosi tillverkad av aluminium. I den övre delen av den L-formade vägglampan sitter varmvita lysdioder bakom en vit plastdiffusor, vars ljus sänds nedåt och något åt sidorna så att huvudsakligen området under lampan lyser upp. Lampans väggelement är avsedd att klistra fast husnumret. En uppsättning siffror och bokstäver att hålla fast på (3 x 0-9 och 1 x af) ingår.
 • EGLO Industritaklampa Easington

  EGLO Industritaklampa Easington
  I industri-look - taklampan Easington i stål Skärmen och takbaldakinen med kedjeupphängning är tillverkade av stål hos taklampan Easington. Med sin form och färgsättning förkroppsligar den industristilen, så att alla som tycker om den stilen kommer att älska den. Den kan utrustas med alla typer av ljuskälla med E27-fattning på upp till 60 Watt, vilket gör den särskilt flexibel när det gäller valet av ljuskälla.
 • EGLO LED-utomhusvägglampa Riga med två ljuskällor

  EGLO LED-utomhusvägglampa Riga med två ljuskällor
  Strömsparande, men ändå mycket ljusstark: LED-utomhusvägglampa Riga Denna med energieffektiv LED-ljusteknik försedda utomhusvägglampan är som gjord för en unik prydnad på husfasaden. Cylinderformad och förädlad med brun antikfinish, blir denna lampa t.ex. ett dekorativt belysningsobjekt på balkongen eller terrassen. Ljuset utstrålas därmed genom två LED-ljuskällor med GU10-sockel vertikalt från ljuskroppen, vilket skapar ett vackert ljussken på väggen. Även lämplig för hörnmontering (se Tillbehör)!
 • EGLO Schvungfullt formad vägglampa Sidney

  EGLO Schvungfullt formad vägglampa Sidney
  Schvungfullt formad vägglampa Sidney av rostfritt stål I klassisk form av en lanterna är denna gatlykta utformad. På den nedåtböjda stolpen hänger lampskärmen av glänsande rostfritt stål. Den välvda skärmen är av opalglas och garanterar därmed klar och bländfri belysning. På så sätt garanterar denna utomhusvägglampa mer säkerhet på vägar och infarter genom behagligt ljus.
 • EGLO Textilbordslampa Maserlo, cappuccino

  EGLO Textilbordslampa Maserlo, cappuccino
  Elegant bordslampa Maserlo med textilskärm En cappuccinofärgad tygskärm kombineras hos bordslampan Maserlo med en stålstomme i satinerad nickelton. Resultatet är en mycket elegant bordslampa som skapar något av hotellatmosfär. Ännu en blick på lampan visar dessutom den guldfärgade insidan på textilskärmen, som bidrar till stämningsfull belysning i sovrummet eller vardagsrummet. Där ger lampan stämningsfullt ljus och blir till en highlight i moderna boendemiljöer. För drift av lampan behövs en E27-ljuskälla som kan beställas i butiken.
 • EGLO Hänglampa Carlton 2 gallerskärm koppar Ø 45,5 cm

  EGLO Hänglampa Carlton 2 gallerskärm koppar Ø 45,5 cm
  Dekorativ hängande lampa Carlton 2 med blank kopparfinish Med sin filigran lampskärm i metall ger Carlton 2 pendellampan industriell charm till varje vardagsrum eller matsal. Tack vare den glänsande kopparfinishen har den dock också en viss elegans, så att den blir en ljuskälla med många facetter. Eftersom ljuskällan är nästan helt synlig i skuggan spelar den också en stor roll för utseendet. Därför bör man noga välja vilken lampa som ska användas i armaturen. Som tillbehör finns dekorativa ljuskällor, t.ex. globelampor.
 • EGLO Elegant taklampa Rondo 30 cm

  EGLO Elegant taklampa Rondo 30 cm
  Tidsenlig taklampa Rondo med vitt opalglas för jämnt ljus Taklampan Rondo skapar en inbjudande och jämn belysning både i vardagsrummet och i hallen. Den vita glasskärmen sprider klart ljus och kompletteras av en stomme i matt nickel-look. På grund av den diskreta formgivningen passar taklampan Rondo in i olika inredningsstilar.
 • EGLO Textil taklampa Campilo i vitt

  EGLO Textil taklampa Campilo i vitt
  Taklampan Campilo är utformad på ett iögonfallande sätt Designen hos denna taklampa är speciell och skiljer sig tydligt från mängden. Lampskärmen som inte ser ovanlig ut till formen är tillverkad av ett virrvarr av textiltrådar, vilket gör lampan unik. Redan i släckt tillstånd är lampan därför dekorativ och lekfull, men när man tänder den kommer skärmen verkligen till sin rätt och ställer de flesta inredningsobjekt i rummet i skuggan. Men även Campilos ljusverkan, som uppstår genom den textila utformningen av skärmen, är särskilt inbjudande och hemtrevlig.
 • EGLO Stilren vägglampa Zena, 39 cm

  EGLO Stilren vägglampa Zena, 39 cm
  Vägglampa Zena - funktionell och stilren Zena är en tidlös lampa av opalglas av hög kvalitet. Den låter sig lätt integreras i olika miljöer och avger pga sin konstruktion en säreget varm ljuskägla som bidrar till att skapa en behaglig atmosfär.
 • EGLO Hänglampa Carlton i svart Ø 31 cm

  EGLO Hänglampa Carlton i svart Ø 31 cm
  Extravagant hängande lampa Carlton i svart Den extravaganta designen på den här hängande lampan Carlton i vintagestil ger en speciell ljusdesign utöver ett tilltalande utseende. I den öppna lampskärmen möts geometriska figurer - guld på insidan och svart på utsidan - för att bilda en diamant. Ljuskällan (ingår inte) är synlig genom luckorna. Om en dimbar lampa används kan armaturen också dimmas. På så sätt kan man skapa ett individuellt rumsljus. Dessutom skapar lampans integrerade former föränderliga ljus- och skuggspel i rummet. Med det här effektiva ljusmönstret passar Carlton-pendellampan till exempel bra i vardagsrummet eller sovrummet. Den kan utrustas med LED- eller energisparlampor.
 • EGLO Newtown - en bordslampa i vintage-stil

  EGLO Newtown - en bordslampa i vintage-stil
  Bordslampa Newtown av svart metall i form av en bägare Utseendet hos bordslampan Newtown i vintage-stil står och faller med ljuskällan. Alldeles särskilt vacker är bordslampan när en glödlampa med filament- eller glödtrådar används. Metallstavarna hos bordslampan Newtown av stål får en strålkrans att uppstå på ytan där den står. En strömbrytare sitter bekvämt på kabeln.
 • EGLO Vintage-taklampa Tarbes i koppar, 3 ljuskällor

  EGLO Vintage-taklampa Tarbes i koppar, 3 ljuskällor
  Idealisk för belysning av matbord eller vardagsrumsbord - taklampan Tarbes i vintage-stil Den kopparglänsande taklampan Tarbes är ett mycket speciellt belysningsobjekt som med sin vintage-stil drar blickarna till sig, så fort man går in i rummet. Totalt tre lampskärmar av filigrant bearbetat metallnät ger med hjälp av ljuskällorna inuti en förtrollande ljusatmosfär i omgivningen. När man tänder lampan skapas ett snyggt ljus- och skuggspel av trådmönstret. Med en upphängning på 110 cm och en längd på 79 cm är Tarbes en suverän bordsbelysning.
 • EGLO Elegant golvlampa Baya, bronserad

  EGLO Elegant golvlampa Baya, bronserad
  Golvlampa Baya i klassisk färgsättning - inklusive dimmer Golvlampan Baya har klassiska färger och en vitt satinerad glasskärm. Som uplight kan golvlampan användas som stämningsfull extrabelysning. Den andra ljuskälla är flexibelt svängbar och kan användas t.ex. om läslampa. Dessutom är golvlampan utrustad med en dimmer som möjliggör en bekväm reglering av ljusstyrkan.
 • EGLO LED-utomhusvägglampa Robledo i rostfritt stål

  EGLO LED-utomhusvägglampa Robledo i rostfritt stål
  Robledo utomhusvägglampa i rostfritt stål med modern LED-teknik Den lilla LED-utomhusvägglampan Robledo har en cylindrisk armaturkropp med effektiva, moderna LED-lampor i mitten. Dessa lyser upp omgivningen med ett behagligt varmvitt sken, ger god orientering och harmonisk stämningsbelysning. Oavsett om den monteras vid husets entré, längs fasaden eller på uteplatsen - Robledo LED utomhusvägglampa ger tillräckligt med ljus överallt för att skapa säkerhet och komfort i utomhusområden.
 • EGLO Chic textilbordslampa Terega med betongfot

  EGLO Chic textilbordslampa Terega med betongfot
  Tilltalande bordslampa Tarega Det speciella med bordslampan Tarega är dess tilltalande fot, som består av materialen trä och betong. Genom samspelet med den tillhörande, mörkbruna textilskärmen ser den mycket industriell och samtidigt dekorativ ut. Genom textilskärmen filtreras ljuset dessutom mjukt, så att ett mjukare och mer bländfritt ljus uppstår. Strömbrytaren sitter på den diskreta anslutningskabeln.
 • EGLO Hänglampa Carlton, vintagelook, mynta Ø 31 cm

  EGLO Hänglampa Carlton, vintagelook, mynta Ø 31 cm
  Carlton - en pendelarmatur med trendigt färgkoncept och effektiv ljuseffekt Filigran metallsträngar i diamantform bildar skärmen på denna pärla av en hängande lampa. Den mintfärgade ståltrådsramen som omger lampan ger inte bara ett särskilt färgstarkt utseende, utan också en unik ljuseffekt, som skapas av skuggan från de enskilda metallstängerna när lampan är påslagen. Men även trådupphängningen, som metallkorgen och E27-uttaget är fästa vid, kontrasterar vackert mot resten av armaturen, eftersom den är svart i kontrast till skärmen.
 • EGLO Hänglampa Anwick av stål/rotting, Ø 37 cm

  EGLO Hänglampa Anwick av stål/rotting, Ø 37 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • EGLO Taklampa Fedor i antikdesign silver

  EGLO Taklampa Fedor i antikdesign silver
  Taklampa Fedor i form av en lykta i grått - ren nostalgi! Taklampan Fedor i form av en lykta understryker med stämningsfull belysning en nostalgiskt inspirerad inredningsstil, för ljuset lyser ohindrat genom det klara glaset. Som prydande detalj är lyktan även utrustad med en snodd.
 • EGLO Enkel tyg-bordslampa Lecio

  EGLO Enkel tyg-bordslampa Lecio
  Stilfull bordslampa Lecio för en modern inredning Bordslampan Lecio har en ädel textilskärm som är guldfärgad inuti och svart utanpå. Lampfoten och stommen är i glänsande, satinerat nickel. Totalt är lampan 42 cm. På nattduksbordet eller byrån blir denna inredningsdetalj en stilfull accessoar som skapar stämningsfull extrabelysning.
 • EGLO Textilhänglampa Maserlo, cappuccino, 38 cm

  EGLO Textilhänglampa Maserlo, cappuccino, 38 cm
  Rund hänglampa Maserlo med modern färgkombination Maserlo är en textillampa som kan visa upp en modern färgkombination. Ovansidan av lampskärmen har en tidsenlig cappuccino-ton medan insidan är i ädel guldton. Denna kombination av varma färger harmonierar med de mest skilda inredningsstilar. Maserlo skapar varmt ljus för en hemtrevlig atmosfär i rummet.
 • EGLO Dekorativ ljuskrona Basilano

  EGLO Dekorativ ljuskrona Basilano
  Modern och samtidigt klassisk - ljuskronan Basilano med transparenta glashängen Genom det prydande glashänget i kombination med de förkromade metalldelarna blir lampkronan Basilano en absolut highlight i vardagsrummet. Den består av en förkromad kedjeupphängning och åtta svängda lamparmar, som är omgivna av transparent glas och i varje ände försedd med en dekorerad glasskål - de så kallade vaxfångarna. På dem sitter E14-fattningarna, som ser särskilt stilrena ut när man utrustar dem med vindpust-stearinljuslampor (se Tillbehör).
 • EGLO Rund utomhusvägglmapa SEVILLA, förzinkat stål

  EGLO Rund utomhusvägglmapa SEVILLA, förzinkat stål
  Utomhusvägglampa SEVILLA i förzinkat stål Rund utomhusvägglampa SEVILLA med en stomme av förzinkat stål och ett satinerat glas som bryts vackert av en rand. SEVILLA är avsedd för energisnåla lampor och har skyddsklass IP44.
 • EGLO Tilltalande bordslampa Manalba

  EGLO Tilltalande bordslampa Manalba
  Ädel bordslampa Manalba med textilskärm i svart På byrån i hallen eller på ett sidobord i vardagsrummet - bordslampan Manala skapar en hemtrevlig ljusstämning överallt. Den har en klassisk, svart textilskärm och en guldfärgad metallfot, som tillsammans ser särskilt stilfulla och ädla ut.
 • EGLO Cylinderformad bordslampa Bayman

  EGLO Cylinderformad bordslampa Bayman
  Modern bordslampa Bayman i cylinderform Bordslampan Bayman har en ovanlig, smal och hög cylinderform. Det är dock inte formen utan det kromfärgade linjemönstret som gör lampan till ett blickfång. Den i övrigt vita lampskärmen sörjer för varm och jämn ljusfördelning, så att en hemtrevlig atmosfär uppstår i vardagsrummet. Till lampans fördelar hör naturligtvis den inbyggda E27-fattningen. Den möjliggör fritt val av ljuskälla, som kan vara en glödlampa, en halogenlampa eller en av de energieffektiva LED- och halogenljuskällorna.
 • EGLO Pendellampa Carlton, vintagestil, koppar Ø 31 cm

  EGLO Pendellampa Carlton, vintagestil, koppar Ø 31 cm
  Carlton - en öppen designad hängande lampa i vintagestil Den burformade, öppna skärmen på Carlton-pendellampan består av filigrana stålsträngar i en vacker kopparskugga. Pendellampan är designad i vintagestil och berikar sådana inredningsstilar, både i köket, vardagsrummet och matsalen. Den öppna skärmen gör det möjligt att se ljuskällan, vilket är anledningen till att pendellampan är vackrast när den är utrustad med en globellampa i ett speciellt utseende. Under tillbehör finns det olika versioner att välja mellan.
 • EGLO Minimalistiskt designad taklampa Silvares

  EGLO Minimalistiskt designad taklampa Silvares
  Betonggrå taklampa Silvares - tre ljuskällor Tack vare den minimalistiska formen är taklampan Silvares ett diskret blickfång där framför allt ljuseffekten står i förgrunden. Lampan består av en rund, 25 cm stor takplatta, där tre E27-fattningar sitter i olika höjd på diskreta kablar. Fattningarna är i industri-look, tack vare den betonggrå ytan. I kombination med passande E27-ljuskälla, som kan beställas separat under Tillbehör, blir den ovanligt dekorativ och mycket originell.
 • EGLO Golvlampa Barnstaple med 2 lampor

  EGLO Golvlampa Barnstaple med 2 lampor
  Golvlampa Barnstaple i vintage-design Med golvlampan Barnstaple får man en storslagen lampa i hemmet. Den eleganta lampan med en smal stång i svart stål och två spotlighter som placerades förskjutet i änden sitter på en rund lampfot med träplatta. Lampskärmarna tillverkades av zink och har ett något slitet utseende som fascinerar med sin industriella charm. Golvlampans båda spotlighterna kan justeras efter behag åt alla håll, så att rummet belyses optimalt. Oavsett om den används i vardagsrummet, kontoret eller läshörnan: den stilfulla lampan ger belysning som lägger fokus på möblerna i hemmet och samtidigt själv är ett designobjekt.
 • EGLO Bordslampa Barnstaple i industriell design

  EGLO Bordslampa Barnstaple i industriell design
  Svart-silvrig bordslampa Barnstaple Med bordslampan Barnstaple får man en glänsande skärm samt strålande ljus i hemmet för att belysa skrivbordet eller nattduksbordet. Den stabila foten har en trädesign med mörk patina, medan lampskärmen i metall med svarta detaljer utgör en diskret grund. Bordslampans industriella lampskärm är tillverkad av zink i trendigt sliten design. Detta utseende strålar minst lika mycket som ljuskällan i mitten. Den gyllene färgen sörjer dessutom för att skrivbordet, nattduksbordet m.m. badas i varmt ljus med en ädel gyllene glans. Med hjälp av skruvarna på skärmens smala del kan denna justeras variabelt, så att lampan ger ljus överallt, där man har behov för det.
 • EGLO Effektfullt lysande trävägglampa Sendero

  EGLO Effektfullt lysande trävägglampa Sendero
  Fint utformad vägglampa Sendero av trä Skärmen hos vägglampan Sendero består av otaliga träelement som sitter bredvid varandra och ger lampan dess förtrollande utseende, även i släckt tillstånd. När man tänder E27-ljuskällan i lampans inre uppstår ett andlöst ljus som ger rummet en speciell atmosfär. Ljuset kan dimmas med hjälp av en extern dimmer i husets elnät, så att en ännu behagligare ljusstämning kan skapas.
 • EGLO Pendellampan Townshend 4 lampor

  EGLO Pendellampan Townshend 4 lampor
  Pendellampa Townshend i svart och brunt Pendellampan Townshend ser inte bara tilltalande ut, utan övertygar med sina fyra lampor med flexibla anpassningsmöjligheter. Dessa kan placeras efter tycke och smak för att skapa ett helt nytt ljuskoncept som konstant kan förändras. Den välformade pendellampan monteras med ett svart fäste i taket. På upphängningssystemet monterades en avlång träbalk med ett naturligt utseende. Kablarna med fyra ljuskällor kan snurras runt denna bas flera gånger, så att lamporna antingen hänger i samma höjd eller olika höjder. Detta gör den perfekt för att belysa matbordet, korridoren eller möblerna någon annanstans i hemmet.
 • EGLO Elegant taklampa Rondo 20 cm

  EGLO Elegant taklampa Rondo 20 cm
  Tidsenlig taklampa Rondo med vitt opalglas för jämnt ljus Taklampan Rondo skapar en inbjudande och jämn belysning både i vardagsrummet och i hallen. Den vita glasskärmen sprider klart ljus och kompletteras av en stomme i matt nickel-look. På grund av den diskreta formgivningen passar taklampan Rondo in i olika inredningsstilar.
 • EGLO Guld-svart pendellampa Lecio i tyg

  EGLO Guld-svart pendellampa Lecio i tyg
  Oval hänglampa Lecio i svart och guld För den som tycker om iögonfallande inredningsdetaljer är taklampan Lecio med sin välformade textilskärm som är svart på utsidan och skirt guldfärgad inuti det helt rätta valet. I vardagsrummet sörjer lampan även i släckt tillstånd för en hemtrevlig atmosfär. Ljuskällorna, som beställs separat, får rummet att bada i glänsande ljus.
 • EGLO Konjaksfärgad ljuskrona Basilano i glas

  EGLO Konjaksfärgad ljuskrona Basilano i glas
  Konjaksfärgad ljuskrona Basilano med särskilt dekorativt utseende Lampkronan Basilano fascinerar med sin eleganta design, som präglas av de åtta svängda armarna av konjaksfärgat glas. Från den dinglar filigrana glasstenar som ger helhetsbilden en mycket tilltalande karaktär. De kromglänsande E14-fattningarna och det halvrunda ljuscentrum gör helheten ännu mer glansfull.
 • EGLO Hänglampa Newtown, svart, 3 lampor, rund

  EGLO Hänglampa Newtown, svart, 3 lampor, rund
  Rund pendellampa Newton med tre skärmar av metallstöd Newton tar med sig en nypa vintage in i vardagsrummet. Den svarta lampan är tillverkad av stål och består av en rund takkåpa från vilken de tre skärmarna hänger i olika höjder. Dessa består endast av en metallstöd som har formats till ett kärl så att ljuskällan syns helt och hållet. Det är därför rekommenderat att använda dekorativa filamentlampor (ingår inte).
 • EGLO Stämningsfull plafondlampa Dake, tredelad

  EGLO Stämningsfull plafondlampa Dake, tredelad
  Plafondlampa Dake erbjuder modern elegans Klassiska material och smart form förenad i denna lampa till ett modernt belysningsobjekt. Med sin expressiva form är lampan en frisk fläkt i varje rum. Designen är samtidigt diskret och lätt att kombinera med olika inredningsstilar.
 • EGLO Diskret plafondlampa Optika Ø 35cm

  EGLO Diskret plafondlampa Optika Ø 35cm
  Tilltalande plafondlampa Optica med vit glasskärm Plafondlampan i kollektionen Optica har en modern och mycket diskret design. Den runda glasskärmen är utförd i vitt och sprider ett jämnt, klart ljus åt alla sidor. Plafondlampans moderna utseende kompletteras av en stomme i matt nickel som har en i hög grad elegant framtoning. Plafondlampan finner alltid sin rätta plats, i synnerhet i moderna inredningsstilar. Optica finns i två storlekar.
 • EGLO Diskret plafondlampa Rondo

  EGLO Diskret plafondlampa Rondo
  Tilltalande plafondlampa Rondo med opalglasskärm Plafondlampan i kollektionen Rondo skapar en inbjudande och jämn belysning både i vardagsrummet och i hallen. Den vita glasskärmen sprider ljuset jämnt och kompletteras av en stomme i matt nickel-look. På grund av den diskreta formgivningen passar plafondlampan Rondo in i olika inredningar utan att störa inredningsstilen.
 • EGLO Snygg bordslampa Vintage

  EGLO Snygg bordslampa Vintage
  Bordslampan Vintage - garant för stämningsfullt extraljus Bordslampan Vintage liknar en upp-och-nedvänd ljuslykta: Stålstommen i patinerat brunt är tilltalande med ett nostalgiskt mönster, det klara lampglaset ger obehindrat ljusflöde åt alla sidor. På ett bord eller en byrå - denna lilla bordslampa sörjer för en speciell ljusatmosfär i rummet. Med snörströmbrytare.
 • EGLO Brun textilpendellampa Pasteri 57 cm

  EGLO Brun textilpendellampa Pasteri 57 cm
  Pasteri - rund taklampa med brun linneskärm Den platta, runda skärmen på taklampan Pasteri är tillverkad av linne. Tygets grova struktur låter ljuset skimra mjukt igenom och kommer till sin rätt särskilt bra när belysningen är tänd. I kombination med den vita diffusorn, som stänger skärmen i botten, skapas en modern och enkel ljuskälla som kan användas i många rum som grundbelysning, i det privata vardagsrummet eller sovrummet, men också på hotell eller i butiker, för att nämna några exempel. Med takarmaturen kan man uppnå energisparande belysning om man använder moderna LED-lampor i stället för konventionella glödlampor (se tillbehör).
 • EGLO Hänglampa Marilla, 9 lampor

  EGLO Hänglampa Marilla, 9 lampor
  Marilla pendellampa i polerad antik lookDen tilltalande antika designen på denna lampa beror inte bara på kombinationen av krämfärgat glas och filigranarbetade mässingselement, utan också särskilt på poleringsprocessen. Under poleringen bearbetas metallen kemiskt, vilket leder till de svarta missfärgningarna som stöder den antika designen. Marilla är en klassisk taklampa i antik-rustik stil. Den är diskret och samtidigt iögonfallande, dekorerar rum och ger tillförlitligt ljus. Förutom pendellampor erbjuder serien även tak-, vägg- och bordslampor.
 • EGLO Lykt-taklampa Mariola

  EGLO Lykt-taklampa Mariola
  Taklampa Mariola i nostalgisk lyktform Som en trädgårdslykta ser den vackra taklampan Mariola ut. Den är tillverkad helt i grått stål med ett vackert, genombrutet mönster som släpper igenom ljuset så att det skimrar i rummet. På så sätt kan ett rum i vintage-stil belysas stilfullt.
 • EGLO Florinia - vitpatinerad taklampa

  EGLO Florinia - vitpatinerad taklampa
  Taklampan Florinia ger stämningsfullt ljus för en nostalgisk atmosfär Med taklampan Florinia i nostalgisk stil kan man stilfullt betona en miljö i vintage-stil. Upphängningsanordningen av vitpatinerat stål innehåller ett klart lampglas så att ljuset avges ohindrat i omgivningen.
 • EGLO LED-bordslampa Barbotto i svart/guld

  EGLO LED-bordslampa Barbotto i svart/guld
  LED-bordslampa Barbotto i svart och guld Extravagans när den är som bäst: bordslampan Barbotto är en konstnärlig inredningsaccessoar som ger gyllene belysning på nattduksbordet, skrivbordet eller byrån. Lampans utsida är diskret, medan insidan övertygar desto mer och drar alla blickar till sig. Det vinkelrätta stålröret i svart är skurit över diagonalt för att visa fram bordslampans gyllene insida. Denna reflekterar ljuset så att en mjuk glans skapas i rummet. På så sätt skapas ett ädelt ljuskoncept som kompletterar hemmet på ett stämningsfullt sätt.
 • EGLO Hänglampa Carlton svart koppar Ø 31 cm

  EGLO Hänglampa Carlton svart koppar Ø 31 cm
  Carlton hängande lampa med extravagant designad skärm - svart-koppar Pendellampan Carlton blir ett riktigt blickfång i rummet. Stålskuggan liknar visuellt en ädelsten som skimrar i två färger. Med den här iögonfallande hängande lampan kan särskilt rum i vintage-look utformas individuellt och utrustas med tilltalande allmänbelysning.
 • EGLO Pendellampa Carlton 1, vit-guld, Ø 31 cm

  EGLO Pendellampa Carlton 1, vit-guld, Ø 31 cm
  Carlton Graphic Pendant Lamp i vitt och roséguld Den öppna lampskärmen på den här hängande lampan är sammansatt som om den vore av stålfragment. Kombinationen av vitt på utsidan och roséguld på insidan, tillsammans med de geometriska elementen, skapar en effektiv design. Beroende på betraktningsvinkeln uppstår olika optiska intryck. Dessutom finns det en ljuseffekt som skapas av formen. På så sätt sätter pendellampan stämningsfulla accenter i olika rum, till exempel i sovrummet. Det finns olika ljuskällor för hängande lampor, t.ex. lysdioder och energisparlampor. I likhet med den yttre färgsättningen är Carlton-pendellampans upphängning också vit. Samma sak gäller för lampans uttag.
 • EGLO Retro-bordslampa Dundee i mintgrönt

  EGLO Retro-bordslampa Dundee i mintgrönt
  Dundee - en mintfärgad bordslampa med stativstomme Mest utmärkande hos denna vackra bordslampa är den trebenta stommen som påminner om ett stativ. Även den spot-liknande lampskärmen, som kan riktas, förstärker detta intryck. I kombination med den trendiga färgsättningen, som består av den mintfärgade skärmen och de kopparfärgade detaljerna, får bordslampan ett intressant utseende och även en mycket dekorativ effekt. Dundee, som bordslampan heter, är utrustad med en strömbrytare på kabeln och samtliga E27-lampor kan användas (max 60 watt).
 • EGLO Magnetisk LED-bordslampa Petto

  EGLO Magnetisk LED-bordslampa Petto
  Mångsidigt användbar LED-bordslampa Petto med magnetisk fot LED-bordslampan Petto är särskilt mångsidigt användbar, tack vare att den kan monteras på olika sätt. Den kan ställas på en bordsyta eller monteras på väggen. Genom att den klotrunda spoten, som innehåller ljuskällan, inte är direkt förbunden med den skivformade stommen, utan hålls fast med hjälp av magneten i stommen, kan spotlighten placeras i många olika vinklar - vridas och svängas. Spoten, liksom den magnetiska plattan är i vitt, vilket gör lampan till en universellt användbar ljuskälla som utan problem kan integreras i alla inrednings- och färgkoncept.
 • EGLO Hänglampa Savy, 8 lampor

  EGLO Hänglampa Savy, 8 lampor
  Hänglampa Savy i bronserad antik optik Savy är en mycket vacker och stilfull hänglampa som både sprider ett behagligt ljus och är ett dekorativt inredningselement. Den bronserade metallen som framstår med elegant svärtning bidrar till lampans antika stil. Den rustika stilen på metalldelarna smälter samman med de moderna stildragen till ett fulländat konstverk. Den behagliga belysningen skapas av de uppåt öppna glasskärmarna och mittkupan med två ljuskällor.
 • EGLO Taklampa Vintage brun

  EGLO Taklampa Vintage brun
  Nostalgisk taklampa Vintage - brunpatinerad Som en upp-och-nedvänd ljuslykta ser den vackra taklampan Vintage ut: Stålstommen i patinerat brunt är tilltalande med ett nostalgiskt mönster, det klara lampglaset ger obehindrat ljusflöde åt alla sidor och skapar tilltalande allmänbelysning.
 • EGLO Klar bordslampa Kirian i form av lykta antiksilver

  EGLO Klar bordslampa Kirian i form av lykta antiksilver
  Nostalgisk bordslampa Kirian i form av en lykta Designen av bordslampan Kirian i form av en lykta är i antiksilver och påminner om gångna tider utan ström. Glascylindern är infattad i en stålstomme med en upphängningssladd i övre änden. Där ljuset förr hade sin plats sitter idag en elektrisk ljuskälla som skapar stämningsfull atmosfär i rummet och som tänds och släcks med en snörströmbrytare. I tänt eller släckt tillstånd - bordslampan i lyktform är alltid ett blickfång.
 • EGLO Originellt utformad bordslampa Tarbes

  EGLO Originellt utformad bordslampa Tarbes
  Ovanlig bordslampa Tarbes i trendig vintage-stil Denna bordslampa drar många blickar till sig, för den speciella utformningen gör den till ett snyggt blickfång. Det speciella är att den inte som vanligt består av en fot med skärm, utan att den påminner litet om en gammaldags byggnadslampa, som bara består av en E27-fattning, en skyddande metallkorg och en strömkabel. Men just detta utseende gör Tarbes till en mycket exceptionell ljuskälla. Och när man ser till hela lampan är det även en fördel att den sätter den dekorativa globlampan (se Tillbehör) i scen på ett särskilt dekorativt sätt. Med strömbrytare på kabeln.
 • EGLO LED-taklampan Nocito i svart-guld - 3 ljuskällor

  EGLO LED-taklampan Nocito i svart-guld - 3 ljuskällor
  LED-taklampan Nocito i svart-guld med tre ljuskällor LED-taklampan Nocito ser verkligt ädel och modern ut, inte bara genom sin färgsättning i svart-guld, utan även genom sin form. Den består av en rund taktallrik med guldfärgad patina och en smal lamparm, som är fäst på den och som har tre klotrunda skärmar. De är, liksom lamparmen, i svart, dekorerade med en guldfärgad kant. Ljuset från de tre GU10-LED-ljuskällorna inuti varje spot kan omedelbart ritas i önskad riktning genom att spotsen är rörliga.
 • EGLO Vintage-stil - taklampa Bojan koppar

  EGLO Vintage-stil - taklampa Bojan koppar
  Taklampa Bojan i vintage-stil - antikkoppar Denna tilltalande taklampa av stål har vacker form och en färg som inte är helt jämn, utan som har ett lätt färgspel. Taklampan Bojan passar för belysning av vardagsrummet och hallen och passar utmärkt i rum som är inredda i vintage-stil.
 • EGLO Stellato - taklampa med naturligt utseende

  EGLO Stellato - taklampa med naturligt utseende
  Stellato - taklampa med naturligt utseende Med hjälp av de naturliga trälamellerna skapar taklampan Stellato en särskilt vacker ljusbild i rummet, huvudsakligen genom att ljuset avges genom de enskilda lamellerna och på så sätt skapar vackra skuggor i taket. Genom det satinerade, cylinderformade lampglaset i mitten avbländas ljuset dessutom och avges jämnt i omgivningen. I E27-fattningen kan alla sorters ljuskällor upp till 60 Watt sättas i. Så det är vars och ens eget val, vilken ljuskälla man vill använda.
 • EGLO Vägglampa Marilla

  EGLO Vägglampa Marilla
  Vägglampa Marilla i polerad antik lookDen tilltalande antika designen på denna lampa beror inte bara på kombinationen av gräddfärgat glas och filigranarbetade mässingselement, utan också särskilt på poleringsprocessen. Under poleringen bearbetas metallen kemiskt, vilket leder till de svarta missfärgningarna som stöder den antika designen. Marilla är en klassisk vägglampa i antik-rustik stil. Diskret och samtidigt iögonfallande, dekorerar den rum och ger pålitligt ljus. Förutom vägglampor erbjuder serien även tak-, pendel- och bordslampor.
 • EGLO Bordslampa Chester, höjd 44 cm, svart/kopparfärgad, stål

  EGLO Bordslampa Chester, höjd 44 cm, svart/kopparfärgad, stål
  Effektiv bordslampa Chester i en trendig färgskala Denna bordslampa imponerar inte bara med sin särskilt attraktiva design, utan också med sin unika ljuseffekt. Den består av en trebensliknande metallram och en halvskalformad metallskärm som kan orienteras på olika sätt. Utsidan av metallskärmen och en del av den trebenta ramen är svart, medan insidan av skärmen och enskilda detaljer på ramen är målade i kopparfärg. Sammantaget ger bordslampan därför ett särskilt kontrastrikt och modernt utseende, som är särskilt effektivt i moderna vardagsrum. Chester har ett uttag E27, så det är upp till användaren att bestämma vilken typ av lampa som ska användas. Från traditionella glödlampor och energisparlampor till energieffektiva LED-lampor på upp till max 60 W kan användas i uttaget.
 • EGLO Elegant taklampa Rondo 25 cm

  EGLO Elegant taklampa Rondo 25 cm
  Tidsenlig taklampa Rondo med vitt opalglas för jämnt ljus Taklampan Rondo skapar en inbjudande och jämn belysning både i vardagsrummet och i hallen. Den vita glasskärmen sprider klart ljus och kompletteras av en stomme i matt nickel-look. På grund av den diskreta formgivningen passar taklampan Rondo in i olika inredningsstilar.
 • EGLO Inbyggd dimmer – LED-taklampan Cardito 1 70

  EGLO Inbyggd dimmer – LED-taklampan Cardito 1 70
  LED-taklampan Cardito 1 skapar ett fascinerande ljusspel Det är samspelet mellan de olika elementen som ger LED-taklampan Cardito 1 det där lilla extra. Den avlånga skärmen av aluminium och stål är besatt med en rad små kristaller som bryter ljuset många gånger och skapar en dynamisk och mångfasetterade belysning i vardagsrummet. Tack vare touch-funktionen kan lampan inte bara tändas och släckas, utan även dimras och ljustemperaturen kan varieras individuellt mellan 2 700 och 5 000 kelvin så att rummets atmosfär kan påverkas på ett positivt sätt.
 • EGLO Hänglampa Carlton svart-silver Ø 31 cm

  EGLO Hänglampa Carlton svart-silver Ø 31 cm
  Carlton hängande lampa med imponerande skärm i svart-silver Den ädelstensformade lampskärmen sätter scenen för Carlton-pendellampan som ett designobjekt. Stålkonstruktionen i svart och silver fungerar som en behaglig ljuskälla, särskilt i rum med retrolook och ger dem dessutom en extravagant touch.
 • EGLO Iögonfallande bordslampa Christin

  EGLO Iögonfallande bordslampa Christin
  Rostfärgad bordslampa i vintage-stil Vintage-looken ligger i trenden och ger längtan till gångna tider ett ansikte. Christin, som är helt i rostfärg, fascinerar betraktaren med dekorativt utformad metallskärm som lämnar blicken fri till ljuskällan. Bordslampan Christin drivs med en 60 W glödlampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen. Utrustad med strömbrytare.
 • EGLO Bordslampa Townshend

  EGLO Bordslampa Townshend
  Bordslampa Townshend i brunt och svart Den välformade bordslampan Townshend sörjer för strålande belysning i hemmet. Den glänser inte bara med den hängande ljuskällan, utan även kombinationen av materialen svart stål och laserat trä. Sen svarta foten garanterar samtidigt att lampan står stabilt och kabeln snurrades flera gånger runt träelementet för att komplettera formgivningen på ett snyggt sätt. Bordslampan övertygar på så sätt med sitt kontrastrika färg- och materialkoncept. Hos denna modell kombineras naturlighet och industriell charm för att skapa en inredningsaccessoar som garanterar en hemtrevlig stil. Oavsett om den placeras på nattduksbordet eller skrivbordet: denna lampa kompletterar ljuskonceptet i hemmet på ett lyckat sätt för ännu ett dekorativt blickfång.
 • EGLO Taklampa Valbiano cappuccino/guld 2 lampor

  EGLO Taklampa Valbiano cappuccino/guld 2 lampor
  Taklampa Valbiano med 2 lampor och vacker kombination av färger Taklampan Valbiano med en takkåpa med en platta i borstad mässing och två svängbara lampskärmar i cappuccinofärgad textil med gyllene insida är en snygg lampa för korridoren och vardagsrummet. Behagligt ljus lyser genom skärmens öppning och reflekteras varmt av den gyllene insidan.
 • EGLO Pendellampa Maserlo rund, mullvadsgrå/guld

  EGLO Pendellampa Maserlo rund, mullvadsgrå/guld
  Rund textilhänglampa Maserlo, mullvadsgrå skärm, gyllene inuti Hänglampan Maserlo presenterar sig själv som väldigt elegant och apart. Dess lampskärm är tillverkad i mullvadsgrått tyg på utsidan med en gyllene beläggning på insidan. Den hänger i tre linor av stål från den runda takkåpan med en matt nickelyta och belyser till exempel matsalsbordet eller till och med sittplatsen i vardagsrummet. Varm och trevlig, ljuset reflekteras genom skärmens gyllene insida. Utrustad med tre E27-uttag i vilka alla typer av ljuskällor passar, inklusive energieffektiva LED-lampor. Ljuskällan ingår inte i leveransen.
 • EGLO Hänglampa Rocamar 1 lampa i koppar

  EGLO Hänglampa Rocamar 1 lampa i koppar
  Rocamar halvklotformig hängande lampa - kopparfärgad Mycket klassisk form, helt modern färg - Rocamar hängande lampa är ett riktigt blickfång. Rocamar är tillverkad av stål och lackerad i en glansig kopparton och är mångsidig i alla typer av rum. Den är utrustad med ett E27-fäste och kan användas med en vanlig glödlampa, energisparlampor eller moderna LED-lampor.
 • EGLO Pendellampa Carlton 2, svart Ø 45,5 cm

  EGLO Pendellampa Carlton 2, svart Ø 45,5 cm
  Intressant designad Carlton 2 pendelarmatur med industriell charm Likt ett spindelnät väver filigran metallsträngar runt Carlton 2 pendelarmaturens centrum och skapar en ovanlig skugga. Skärmen är svart, liksom trådupphängningen och taklampan, vilket ger armaturen en lätt industriell touch. Ljuset strålar effektivt och särskilt jämnt ut på alla sidor genom metallnätet, vilket skapar ett särskilt vackert ljusmönster i rummet. På grund av den öppna skärmen bör ljuskällans optik väljas noggrant; dekorativa ljuskällor, som t.ex. globe-ljuskällor, är idealiska.
 • EGLO LED-takspot Zeraco med sex ljuskällor

  EGLO LED-takspot Zeraco med sex ljuskällor
  Zeraco - en LED-takspot i kantig form med sex ljuskällor Hörn och kanter bestämmer utseendet på LED-takspoten Zeraco med sex ljuskällor. Till höger och vänster om den kvadratiska baldakinen skjuter en ram med tre spots var ut. Varje spot kan vridas och svängas. Takspoten av stål i matt nickel-look skapar inte bara flexibilitet, utan även energisnål belysning, eftersom den levereras med LED-ljuskällor med fattning G10. Det varmvita ljuset kommer från utbytbara LED-lampor. - avsedd för ljuskällor i energiklass A++ till B
 • EGLO Industriell taklampa Barnstaple 2 lampor

  EGLO Industriell taklampa Barnstaple 2 lampor
  Taklampan Barnstaple i vintage-design med 2 lampor Taklampan Barnstaple med två ljuskällor har en takkåpa som består av metall och en brunt laserad träplatta. Båda lampskärmarna i vintage-stil består av stål med en sliten zinkyta. De kan vridas efter behag och med hjälp av de två svarta skruvarna kan lutningen justeras efter behag. På så sätt garanterar taklampan Barnstaple med två lampor riktad belysning och skapar tack vare vintage-designen fantasiska accenter i taket.
 • EGLO Stilig vägglampa Palmo, tvåarmad, nickel

  EGLO Stilig vägglampa Palmo, tvåarmad, nickel
  Funktionell vägglampa Palmo Denna vägglampa med sina moderna material ger en stilfull badrumsbelysning. Glas och metall har smält samman till en vacker enhet. Designen och den tilltalande cylinderformen kommer särskilt till sin rätt när lampan monteras vid sidan av en spegel. Serien omfattar en- och tvåarmade varianter i krom och nickel.