Novaresi takpendel

Populärt inom Novaresi takpendel

 • Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm

  Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm
  Pendellampa Tulipani av klart och vitt muranoglas Ljuskällorna i denna taklampa av muranoglas är inte direkt synliga eftersom de är täckta av lätt böjda glaselement. De gör att ljuset tonas ner och fyller rummet i en mjuk likformighet. Glasdekoren påminner också om en vacker prydnadsfisk eller fjäderdräkten hos en vacker fågel. De enskilda elementen är vitlackerade i mitten och avslutas med en klar kant som ger ett mycket elegant utseende. En dekorativ pendellampa för många tillfällen, stilar och utrymmen.
 • Tronchi - hänglampa av klart Murano-glas

  Tronchi - hänglampa av klart Murano-glas
  Utsökt upphängningslampa Tronchi med en kaskad av Murano-glaselement Tronchi-upphängningslampan består av ett stort antal högkvalitativa Murano-glascylindrar i transparent färg. De skapar en idiosynkratisk, fascinerande struktur med en extremt vacker karisma. Fem glödlampor inuti lampan ger detta glaskonstverk en spektakulär glans. Tronchi skapar effektiv ljusbelysning i rummet och kompletterar det eleganta vardagsrummet.
 • Molle - taklampa av vridet glas

  Molle - taklampa av vridet glas
  Taklampa Molle med 24-karats guldpläterad metallstomme i klassisk look Molle är en vacker ljusspridare för lägenheter och villor som är inredda i klassisk stil. Glaselementen är så att säga inrullade och har en särskild spårstruktur med omväxlande klara och vita segment vilket skapar ett vackert ljusspel som ger trivsel och en välkomnande atmosfär. Metallstommen är försedd med en 24-karats guldplätering - för en utstrålning av grace och elegans!
 • Glaserad hänglampa Rondini med 24 karatguld

  Glaserad hänglampa Rondini med 24 karatguld
  Häpnadsväckande hänglampa Rondini i oförglömligt designat Murano-glas Hänglampan Rondinis består av en förgylld stomme på 24-karat med många små krokar. Ståtligt designade Murano-glasskivor hänger från dessa i olika höjd. Glaselementen i vitt eller genomskinligt utseende bildar ett oförglömligt blickfång i vardagsrumstaket. De fyra inre ljuskällorna avger ett utomordentligt magnifikt ljusintryck. Rondini är ett konstnärligt ljusredskap för stilfulla boningar.

Fler tips på Novaresi takpendel

 • Effektfull kristalltaklampa Drappi

  Effektfull kristalltaklampa Drappi
  Avsmalnande kristallampa Drappi med förkromad metallstomme och ett stort antal slipade kristallstavar Kristallhängena och den förkromade metallstommen ger denna taklampa en glamourös och modern touch. Hängena reflekterar ljus på många sätt så att rummet badar i ett förtrollande, gnistrande ljus. En fin detalj är kristallskärmens avsmalnande, spetsiga form nedtill. De enskilda kristallstavarna är dessutom slipade i en särskild form som gör att när man tittar på ljuset underifrån verkar det som om man har en rad glittrande stjärnor framför sig - så att stjärnorna inte bara lyser upp himlen, utan även sprider glädje i vardagsrummet!
 • Hänglampa Pioggia, 24 karat förgylld, Ø 55 cm

  Hänglampa Pioggia, 24 karat förgylld, Ø 55 cm
  Skär glasstavar för en glittrande atmosfär - Pioggia-pendellampan Pioggia-pendellampan visar sig vara en riktig blickfång även när den är avstängd. Så snart ljuset tänds utvecklar det dock sin fulla charm. Då bryts det utsända ljuset vackert ut i de skurna glasstavarna, som sett underifrån ser ut som små stjärnor och även gnistrar. Suspensionen av Pioggia är en annan höjdpunkt för denna ljuskälla, eftersom den är 24-karat guldpläterad och lyser med de avskurna glasstavarna.
 • Opulent kristallhänglampa Woolball 85 cm diameter

  Opulent kristallhänglampa Woolball 85 cm diameter
  Exklusiv belysning med Woolball kristallhängslampa Upphängningslampan Woolball visar sig vara en riktig blickfång när den är avstängd. Så snart ljuset tänds utvecklar det dock sin fulla charm. Då bryts det utsända ljuset vackert ut i de böjda kristallstavarna som verkar svänga från ena sidan av ramen till den andra. På grund av sin storlek är denna taklampa särskilt lämplig för att belysa större rum eller för användning på hotell och restauranger.
 • Centoventuno - taklampa av kristall

  Centoventuno - taklampa av kristall
  Avsmalnande kristallampa Centoventuno med förkromad metallstomme Kristallhängena och den förkromade metallstommen ger denna taklampa en glamourös och modern touch. Hängena reflekterar ljus på många sätt så att rummet badar i ett förtrollande, gnistrande ljus. En fin detalj är kristallskärmens avsmalnande, spetsiga form nedtill. De enskilda stavarna är dessutom slipade i en särskild form som gör att när man tittar på ljuset underifrån verkar det som om man har en rad glittrande stjärnor framför sig - så att stjärnorna inte bara lyser upp himlen, utan även sprider glädje i vardagsrummet!
 • Glasstav-taklampa Cannucce

  Glasstav-taklampa Cannucce
  Vackert ljusspel med taklampan Cannucce Många fint arbetade stavar, närmare bestämt rör av glas, är ordnade i en cirkel i taklampan Cannucce och skapar ett särskilt effektfullt ljusspel när G9-halogenlamporna tänds. Då ser det nämligen ut som att flera ljusringar läggs till den cylindriska skärmen. Cannucce kan användas som taklampa i hemmet för att tillföra det lilla extra, men är också lämplig i gastronomiska miljöer som en dekorativ ljusspridare med enastående effekt.
 • Soap - taklampa med eleganta glaskulor

  Soap - taklampa med eleganta glaskulor
  Stor taklampa Soap med kristallelement och skimrande glaskulor Soap - att detta namn inte valdes av en slump blir strax tydligt när man ser de många glaskulorna som är en del av denna designorienterade taklampa. Dessa är inte bara klara utan har även en regnbågsskimrande yta som påminner om såpbubblor. Det spelar ingen roll om det är de såpbubblor som barn blåser i luften eller om det är de som uppstår där det finns tvål och vatten, som i badrummet eller i köket. Magi undgår i alla fall ingen och även vuxna känner sig bekymmerslösa vid anblicken och påminns om glada dagar i barndomen. Inte bara påminner de om såpbubblor, den skimrande ytan kan också reflektera ljuset mycket mer - i alla regnbågens färger! En taklampa som kan användas för att ge en särskild accent över matbordet i en modernt inredd, stor privat bostad eller som ett blickfång i en restaurang. Den imponerande diametern på 95 cm gör att taklampan Soap är särskilt lämplig för installation i stora utrymmen.
 • Genomskinlig glashänglampa Cobweb, 46 cm

  Genomskinlig glashänglampa Cobweb, 46 cm
  Hänglampa Spindelnät med en utsökt glaskupa Upphängningslampan Cobweb visar sig vara en riktig blickfång även när den är avstängd. Så snart ljuset tänds utvecklar det dock sin fulla charm. Då bryts det emitterade ljuset vackert ut i skärmen, som består av ett nät av transparent glas, så att vackra reflektioner skapas.
 • Mycket vacker kristallampa Chiocciola

  Mycket vacker kristallampa Chiocciola
  Avsmalnande kristallampa Chiocciola med förkromad metallstomme Kristallhängena och den förkromade metallstommen ger denna taklampa en glamourös och modern touch. Hängena reflekterar ljus på många sätt så att rummet badar i ett förtrollande, gnistrande ljus. Fina detaljer är kristallskärmens avsmalnande, spetsiga form nedtill och det rosettformade arrangemanget av stavarna. De enskilda kristallstavarna är dessutom slipade i en särskild form som gör att när man tittar på ljuset underifrån verkar det som om man har en rad glittrande stjärnor framför sig - så att stjärnorna inte bara lyser upp himlen, utan även sprider glädje i vardagsrummet!