Novaresi takpendel

Populärt inom Novaresi takpendel

 • Novaresi Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm

  Novaresi Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm
  Pendellampa Tulipani i klart och vitt MuranoglasLjuskällorna i denna pendellampa i Muranoglas är inte direkt synliga, eftersom de täcks av de lätt böjda glaselementen. Ljuset släpps därför ut med dämpad effekt och fyller rummet med en mjuk jämnhet. Arrangemanget av glasdekorationerna påminner också lite om en vacker prydnadsfisk eller fjäderdräkten hos en vacker fågel. De enskilda elementen är vitlackerade i mitten och avslutas med en klar kant, vilket ser utomordentligt elegant ut. En dekorativ taklampa för många tillfällen, stilar och utrymmen.
 • Novaresi Tronchi - hänglampa av klart Murano-glas

  Novaresi Tronchi - hänglampa av klart Murano-glas
  Utsökt pendellampa från Tronchi med en kaskad av Murano-glaselementPendellampan från Tronchi består av en mängd högkvalitativa cylindrar av Murano-glas i transparent färg. De skapar en egenartat fascinerande struktur med enastående vacker utstrålning. Fem ljuskällor inuti lampan ger detta glaskonstverk en spektakulär glans. Tronchi skapar en effektfull rumsbelysning och kompletterar det eleganta vardagsrummet.
 • Novaresi Molle - taklampa av vridet glas

  Novaresi Molle - taklampa av vridet glas
  Vriden pendellampa Molle med skyddsklass IP21Om dina egna rum är klassiskt inredda är pendellampan Molle den perfekta belysningen att matcha. Skärmen skimrar i ljuset och består av ett hängande klart och vitt Muranoglas. Det ser ut som om den precis har rullats ihop till många små rullar. Den 55 cm höga pendellampan ser också särskilt elegant ut tack vare 24 K-guldpläteringen av ramen, som faktiskt är gjord av metall.
 • Novaresi Glaserad hänglampa Rondini med 24 karatguld

  Novaresi Glaserad hänglampa Rondini med 24 karatguld
  Hisnande Rondini-lampa i oförglömligt designat MuranoglasPendellampan Rondini består av en 24 karats guldpläterad lampram med många små krokar. Från den hänger vackert designade Murano-glasskivor i olika höjdskikt. Glaselementen i vit eller transparent optik bildar ett oförglömligt blickfång i vardagsrummets tak. De fyra ljuskällorna inuti skapar enastående ljusintryck. Rondini är en konstnärlig armaturaccessoar för eleganta vardagsrum.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Novaresi takpendel

 • Novaresi Glasstav-taklampa Cannucce

  Novaresi Glasstav-taklampa Cannucce
  Vackert ljusspel med Cannucce pendellampa Många filigranstavar, eller rättare sagt glasrör, är placerade i en cirkel i Cannucce pendellampa och skapar ett särskilt effektfullt ljusspel när G9-halogenlamporna är tända. Då ser det ut som om flera ljusringar förenas runt den cylindriska skärmen. Cannucce kan användas som pendelarmatur i privata hem för det där lilla extra, men den är också en dekorativ ljuskälla med en extraordinär effekt i den gastronomiska sektorn.
 • Novaresi Centoventuno - taklampa av kristall

  Novaresi Centoventuno - taklampa av kristall
  Gnistrande kristallarmatur Contoventuno med stjärnmagiStommen på kristallarmaturen Contoventuno är tillverkad av förkromad metall, vilket harmonierar särskilt bra med kristallen som kristallarmaturens upphängning är tillverkad av. Tack vare upphängningen reflekteras kristallarmaturens ljus, som kommer från fyra lampor med 60 W vardera, många gånger och fördelas på så sätt gnistrande i hela rummet. Formen på Contoventuno kristallampa är strukturerad på ett sådant sätt att diametern på ursprungligen 55 cm blir mindre och mindre mot botten tills den slutar i en vacker spets. Den som betraktar lampan underifrån får en känsla av att befinna sig under en riktig stjärnhimmel.
 • Novaresi Soap - taklampa med eleganta glaskulor

  Novaresi Soap - taklampa med eleganta glaskulor
  Stor Soap-pendellampa med kristallelement och iriserande glassfärer Soap - det blir snabbt tydligt att detta namn inte valts godtyckligt, man behöver bara titta på ytan på de många glassfärer som ingår i denna designorienterade pendellampa. De är inte bara klara, utan har faktiskt en iriserande yta, som man känner igen från såpbubblor. Det spelar ingen roll om det är såpbubblor som blåses upp i luften som en populär barnleksak eller såpbubblor som uppstår av en slump där tvål och vatten möts, till exempel i badrummet eller köket. I vilket fall som helst kan ingen undgå deras magi och även vuxna känner sig förflyttade tillbaka till sorglösa och lyckliga dagar i barndomen vid åsynen av dem. Den iriserande ytan påminner inte bara om såpbubblor, den reflekterar också ljuset mycket starkare - i regnbågens alla färger! En pendelarmatur med vilken man kan sätta speciella accenter, över matbordet i en modern, rymlig privatbostad eller som blickfång i en restaurang. Den stora diametern på 95 cm rekommenderar Soap som taklampa särskilt för stora rum.
 • Novaresi Hänglampa Pioggia, 24 karat förgylld, Ø 55 cm

  Novaresi Hänglampa Pioggia, 24 karat förgylld, Ø 55 cm
  Slipade glasstavar för en gnistrande atmosfär - pendellampan PioggiaPendellampan Pioggia är ett riktigt blickfång när den är släckt. Men så fort ljuset tänds kommer den till sin fulla rätt. Då bryts ljuset på ett vackert sätt i de slipade glasstavarna, som ser ut och gnistrar som små stjärnor när man ser dem underifrån. Upphängningen från Pioggia är en annan höjdpunkt i denna ljusdispenser, eftersom den är 24 karats guldpläterad och lyser som en stjärna med de slipade glasstavarna.
 • Novaresi Mycket vacker kristallampa Chiocciola

  Novaresi Mycket vacker kristallampa Chiocciola
  Förtrollande kristallampa Chiocciola med en höjd på 70 cmNär du ser kristallampan Chiocciola kommer du att bli mållös. Du måste helt enkelt förundras över denna detaljerade och genomarbetade kristallampa. Även släckt är den ett smycke som drar blickarna till sig även i stora salar. Kristallampans ram är tillverkad av förkromad metall, vilket skapar en visuellt perfekt kombination med de fascinerande hängande kristallerna. Med hjälp av sju 60 W-lampor tänds kristallpendeln först. Ljuset reflekteras tusen gånger innan det kastas ut i rummet, där ett hisnande gnistrande ljus skapas. Arrangemanget av hängningen liknar en oändlig slinga.
 • Novaresi Genomskinlig glashänglampa Cobweb, 46 cm

  Novaresi Genomskinlig glashänglampa Cobweb, 46 cm
  Cobweb pendellampa med utsökt glasskärmCobweb pendellampa är ett riktigt blickfång när den är släckt. Men så fort lampan tänds kommer dess charm till sin fulla rätt. Då bryts det avgivande ljuset vackert i skärmen, som består av ett nät av transparent glas, vilket skapar vackra reflektioner.
 • Novaresi Effektfull kristalltaklampa Drappi

  Novaresi Effektfull kristalltaklampa Drappi
  Imponerande kristallpendellampa Drappi med förkromad metallDen extravaganta kristallpendellampan Drappi är särskilt väl lämpad för mycket nobelt inredda rum. Det spelar ingen roll om det är för det privata vardagsrummet eller för stora balsalar. Högt i tak är viktigt, eftersom Drappi har en höjd på 120 cm. Eftersom kristallpendellampan Drappi inte är precis smal med en maximal diameter på 70 cm, bör rummet vara motsvarande stort. Trots sin storlek är kristallpendellampan Drappi allt annat än klumpig. Tack vare sina mjuka former och det faktum att den blir mer spetsig nedåt ser den till och med elegant ut.