Novaresi lampor

Novaresi Illuminazione Milano är ett italienskt företag som designar och säljer vacker belysning i elegant stil. Glaskonst från Murano (ön utanför Venedig) utgör stommen i designen och Novaresi gör en hel del lampdesign på beställning i alla möjliga olika storlekar, former och ljuseffekter. Det här är ett luxuöst lampmärke och enligt oss nummer ett när gäller taklampor i murano glas.

 • Novaresi Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm

  Novaresi Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm
  Pendellampa Tulipani i klart och vitt MuranoglasLjuskällorna i denna pendellampa i Muranoglas är inte direkt synliga, eftersom de täcks av de lätt böjda glaselementen. Ljuset släpps därför ut med dämpad effekt och fyller rummet med en mjuk jämnhet. Arrangemanget av glasdekorationerna påminner också lite om en vacker prydnadsfisk eller fjäderdräkten hos en vacker fågel. De enskilda elementen är vitlackerade i mitten och avslutas med en klar kant, vilket ser utomordentligt elegant ut. En dekorativ taklampa för många tillfällen, stilar och utrymmen.
 • Novaresi Tronchi - hänglampa av klart Murano-glas

  Novaresi Tronchi - hänglampa av klart Murano-glas
  Utsökt pendellampa från Tronchi med en kaskad av Murano-glaselementPendellampan från Tronchi består av en mängd högkvalitativa cylindrar av Murano-glas i transparent färg. De skapar en egenartat fascinerande struktur med enastående vacker utstrålning. Fem ljuskällor inuti lampan ger detta glaskonstverk en spektakulär glans. Tronchi skapar en effektfull rumsbelysning och kompletterar det eleganta vardagsrummet.
 • Novaresi Molle - taklampa av vridet glas

  Novaresi Molle - taklampa av vridet glas
  Vriden pendellampa Molle med skyddsklass IP21Om dina egna rum är klassiskt inredda är pendellampan Molle den perfekta belysningen att matcha. Skärmen skimrar i ljuset och består av ett hängande klart och vitt Muranoglas. Det ser ut som om den precis har rullats ihop till många små rullar. Den 55 cm höga pendellampan ser också särskilt elegant ut tack vare 24 K-guldpläteringen av ramen, som faktiskt är gjord av metall.
 • Novaresi Glaserad hänglampa Rondini med 24 karatguld

  Novaresi Glaserad hänglampa Rondini med 24 karatguld
  Hisnande Rondini-lampa i oförglömligt designat MuranoglasPendellampan Rondini består av en 24 karats guldpläterad lampram med många små krokar. Från den hänger vackert designade Murano-glasskivor i olika höjdskikt. Glaselementen i vit eller transparent optik bildar ett oförglömligt blickfång i vardagsrummets tak. De fyra ljuskällorna inuti skapar enastående ljusintryck. Rondini är en konstnärlig armaturaccessoar för eleganta vardagsrum.
 • Novaresi Effektfull kristalltaklampa Drappi

  Novaresi Effektfull kristalltaklampa Drappi
  Imponerande kristallpendellampa Drappi med förkromad metallDen extravaganta kristallpendellampan Drappi är särskilt väl lämpad för mycket nobelt inredda rum. Det spelar ingen roll om det är för det privata vardagsrummet eller för stora balsalar. Högt i tak är viktigt, eftersom Drappi har en höjd på 120 cm. Eftersom kristallpendellampan Drappi inte är precis smal med en maximal diameter på 70 cm, bör rummet vara motsvarande stort. Trots sin storlek är kristallpendellampan Drappi allt annat än klumpig. Tack vare sina mjuka former och det faktum att den blir mer spetsig nedåt ser den till och med elegant ut.
 • Novaresi Centoventuno - taklampa av kristall

  Novaresi Centoventuno - taklampa av kristall
  Gnistrande kristallarmatur Contoventuno med stjärnmagiStommen på kristallarmaturen Contoventuno är tillverkad av förkromad metall, vilket harmonierar särskilt bra med kristallen som kristallarmaturens upphängning är tillverkad av. Tack vare upphängningen reflekteras kristallarmaturens ljus, som kommer från fyra lampor med 60 W vardera, många gånger och fördelas på så sätt gnistrande i hela rummet. Formen på Contoventuno kristallampa är strukturerad på ett sådant sätt att diametern på ursprungligen 55 cm blir mindre och mindre mot botten tills den slutar i en vacker spets. Den som betraktar lampan underifrån får en känsla av att befinna sig under en riktig stjärnhimmel.
 • Novaresi Taklampa av glas Foglie, 6 lampor

  Novaresi Taklampa av glas Foglie, 6 lampor
  Vacker Foglie-taklampa i blomform med Murano-glas - sex lampor Foglie-taklampan är utformad som en elegant blomma med sex kronblad i klart Murano-glas. Bakom varje kronblad finns en ljuskälla som förvandlar designen till en blomma av ljus. Taklampan är förfinad med 24 karats guld. Foglie är en taklampa som är lika förtjusande som den är praktfull och berikar det lite romantiska vardagsrummet. Dess bländfria ljus skapar en ljus rumsbelysning och samtidigt en stämningsfull atmosfär.
 • Novaresi Mycket vacker kristallampa Chiocciola

  Novaresi Mycket vacker kristallampa Chiocciola
  Förtrollande kristallampa Chiocciola med en höjd på 70 cmNär du ser kristallampan Chiocciola kommer du att bli mållös. Du måste helt enkelt förundras över denna detaljerade och genomarbetade kristallampa. Även släckt är den ett smycke som drar blickarna till sig även i stora salar. Kristallampans ram är tillverkad av förkromad metall, vilket skapar en visuellt perfekt kombination med de fascinerande hängande kristallerna. Med hjälp av sju 60 W-lampor tänds kristallpendeln först. Ljuset reflekteras tusen gånger innan det kastas ut i rummet, där ett hisnande gnistrande ljus skapas. Arrangemanget av hängningen liknar en oändlig slinga.
 • Novaresi Stor kristallkrona Pigna, 24 karat guldpläterad

  Novaresi Stor kristallkrona Pigna, 24 karat guldpläterad
  Pigna avsmalnande kristallampa med 24 karats guldpläterad metallramKristallhängena och den guldpläterade metallramen ger den här pendellampan en klassisk och glamorös touch. Hängningarna reflekterar ljuset på många olika sätt, så att rummet skiner i ett förföriskt gnistrande ljus. Den spetsiga formen på kristallskärmen, som smalnar av nedåt, är också visuellt slående. Dessutom är de enskilda stavarna skurna i en speciell form, som när du tittar på lampan underifrån ser ut som om du har flera glittrande stjärnor framför dig - så att stjärnornas magi inte bara ger glädje till himlen, utan också till vardagsrummet!
 • Novaresi Hänglampa Pioggia, 24 karat förgylld, Ø 55 cm

  Novaresi Hänglampa Pioggia, 24 karat förgylld, Ø 55 cm
  Slipade glasstavar för en gnistrande atmosfär - pendellampan PioggiaPendellampan Pioggia är ett riktigt blickfång när den är släckt. Men så fort ljuset tänds kommer den till sin fulla rätt. Då bryts ljuset på ett vackert sätt i de slipade glasstavarna, som ser ut och gnistrar som små stjärnor när man ser dem underifrån. Upphängningen från Pioggia är en annan höjdpunkt i denna ljusdispenser, eftersom den är 24 karats guldpläterad och lyser som en stjärna med de slipade glasstavarna.
 • Novaresi 24 K guldpläterad kristalltaklampa Punta

  Novaresi 24 K guldpläterad kristalltaklampa Punta
  Strålande taklampa Punta i kristall med äkta guldTaklampan Punta i kristall ger elegant belysning. Lampans ram är tillverkad av metall och är cirkulär med en diameter på 40 cm. Det speciella med den: den är förgylld med 24 K guld. Pendeln, som är fäst vid denna ram och smalnar av mot botten, är gjord av kristall i vilken ljuset från de tre 60 W-lamporna reflekteras tills det slutligen lyser upp hela rummet på ett gnistrande sätt. Taklampans höjd är 33 cm. Tack vare alla dessa speciella egenskaper är Punta kristalltaklampa inte bara lämplig för det privata vardagsrummet utan också för offentliga utrymmen.
 • Novaresi Murano-vägglampa Tronchi

  Novaresi Murano-vägglampa Tronchi
  Spektakulär Tronchi-vägglampa med Murano-glas i transparent lookDen extraordinära Tronchi-vägglampan består av fem cylindrar i Murano-glas med två ljuskällor bakom. Utseendet påminner diskret om orgelpipor och den transparenta strukturen hos isformationer. Denna fascinerande armatur är ett högkvalitativt blickfång på väggen och ger en ljusstark och effektiv belysning. Tronchi är den perfekta extra armaturen för det eleganta vardagsrummet.
 • Novaresi Glasstav-taklampa Cannucce

  Novaresi Glasstav-taklampa Cannucce
  Vackert ljusspel med Cannucce pendellampa Många filigranstavar, eller rättare sagt glasrör, är placerade i en cirkel i Cannucce pendellampa och skapar ett särskilt effektfullt ljusspel när G9-halogenlamporna är tända. Då ser det ut som om flera ljusringar förenas runt den cylindriska skärmen. Cannucce kan användas som pendelarmatur i privata hem för det där lilla extra, men den är också en dekorativ ljuskälla med en extraordinär effekt i den gastronomiska sektorn.
 • Novaresi Förgylld kristalltaklampa Losanghe, 55 cm

  Novaresi Förgylld kristalltaklampa Losanghe, 55 cm
  Sensationell kristalltaklampa Losanghe med 24 karats guldpläteringTaklampan Losanghe är ett ädelt mästerverk när det gäller magnifik design. Den fyrkantiga lampan består av en 24 karat guldpläterad takarmatur. På den är högkvalitativa stavar av blykristall placerade i ett pyramidformat lager. Åtta ljuskällor förvandlar den briljanta armaturen till en arkitektonisk struktur av ljus, guld och kristall. Denna oförglömliga taklampa i kristall är det perfekta valet för alla prestigefyllda tillfällen. I vardagsrummet kan den dekorera både vardagsrum, sovrum och hall.
 • Novaresi Genomskinlig glashänglampa Cobweb, 46 cm

  Novaresi Genomskinlig glashänglampa Cobweb, 46 cm
  Cobweb pendellampa med utsökt glasskärmCobweb pendellampa är ett riktigt blickfång när den är släckt. Men så fort lampan tänds kommer dess charm till sin fulla rätt. Då bryts det avgivande ljuset vackert i skärmen, som består av ett nät av transparent glas, vilket skapar vackra reflektioner.
 • Novaresi Taklampa Budino guld klar 40 cm

  Novaresi Taklampa Budino guld klar 40 cm
  Budino taklampa: en höjdpunkt av Murano-glas och guld - 40 cm diameterTaklampan Budino är helt tillverkad av högkvalitativt Murano-glas och sprider ett strålande vackert ljus för briljant rumsbelysning. Den delvis applicerade 24 karats guldpläteringen ger det strålande ljuset ett briljant skimmer, vilket skapar en mycket speciell atmosfär i rummet.
 • Novaresi Ljuskrona Oldies But Goldies kristall 12 lampor

  Novaresi Ljuskrona Oldies But Goldies kristall 12 lampor
  100 cm hög ljuskrona Oldies But Goldies med 12 glödlamporDen tolvlampiga ljuskronan Oldies But Goldies är en extraordinär ljuskälla. Den består till stor del av kristallglas, som har formats till många enskilda element som gör den vackra ljuskronan ännu mer unik. Den har en diameter på 70 cm.
 • Novaresi Spiralformad kristalltaklampa Shine, 30 cm

  Novaresi Spiralformad kristalltaklampa Shine, 30 cm
  Fascinerande taklampa Shine med hängande kristall i spiralform - fem flammorTaklampan Shine saknar de vanliga typerna av lampskärm eller diffusor. Den omger sina fem ljuskällor med ett tyg tillverkat av kristall. Kristallgardinen hänger i en spiralform från en rund takarmatur i krom. När belysningen tänds börjar ljusfesten. Färgbrytningar, ljusreflexer och glittrande kristaller skapar en hisnande stämning. Shine är den perfekta armaturen för en effektfull stämning.
 • Novaresi Taklampa Budino guld klar 30 cm

  Novaresi Taklampa Budino guld klar 30 cm
  Budino taklampa: en höjdpunkt av Murano-glas och guld - 30 cm diameterTaklampan Budino är helt tillverkad av högkvalitativt Murano-glas och sprider ett strålande vackert ljus för briljant rumsbelysning. Den delvis applicerade 24 karats guldpläteringen ger det strålande ljuset ett briljant skimmer, vilket skapar en mycket speciell atmosfär i rummet.
 • Novaresi Genomskinlig vägglampa Rondini med 24-karats guld

  Novaresi Genomskinlig vägglampa Rondini med 24-karats guld
  Högkvalitativ vägglampa Rondini med fascinerande Murano-glas och förgyllningVägglampan Rondini är en riktig blickfångare. Å ena sidan beror det på den ovanliga designen. Tre individuella Murano-glaselement hänger på krokar och skapar lampskärmen i denna formation. Å andra sidan beror det på den fascinerande glasdesignen som består av transparenta och vita ytor. Det guldpläterade väggfästet (24 karat) skimrar genom glasrutorna. Två ljuskällor sätter denna fascinerande design i ljuset och skapar en oförglömlig extralampa. Den passar särskilt bra i en konstnärlig miljö.
 • Novaresi Taklampa Budino guld klar 50 cm

  Novaresi Taklampa Budino guld klar 50 cm
  Budino taklampa: en höjdpunkt av Murano-glas och guld - 50 cm diameterTaklampan Budino är helt tillverkad av högkvalitativt Murano-glas och sprider ett strålande vackert ljus för briljant rumsbelysning. Den delvis applicerade 24 karats guldpläteringen ger det utstrålade ljuset ett briljant skimmer, vilket skapar en mycket speciell atmosfär i rummet.
 • Novaresi Kvadratisk taklampa Archimede förgylld

  Novaresi Kvadratisk taklampa Archimede förgylld
  Kvadratisk Archimede taklampa fascinerar med guldglans Med Archimede taklampa väller en veritabel kaskad av glaselement in i rummet från den kvadratiska metallbasen, av vilka vissa är klara och andra guldpläterade. Takarmaturen har täckts med 24 karats guldplätering. Det strålande ljuset får helheten att glittra på ett imponerande sätt.
 • Novaresi Klassiskt vacker vägglampa Molle, 24 K guldplät.

  Novaresi Klassiskt vacker vägglampa Molle, 24 K guldplät.
  Klassisk vägglampa Molle med 24 karats guldpläterad metallramMolle är en vacker ljuskälla för lägenheter och hus inredda i klassisk stil. Glaselementen är böjda på ett sätt och har en speciell räfflad struktur. Dessutom växlar klara sekvenser med vita, så att ett mycket vackert ljusspel skapas, vilket ger mysighet och en inbjudande atmosfär. Vägglampans metallram har en 24 karats guldplätering - för en aura av grace och elegans!
 • Novaresi Dekorativ taklampa Monja av Murano-glas

  Novaresi Dekorativ taklampa Monja av Murano-glas
  Vit Monja taklampa med tilltalande utseendeTaklampan Monja av vitt Murano-glas med ett centralt monterat dekorelement av glänsande förkromad metall sprider starkt ljus i rummet. Även när den är släckt är denna vackra taklampa ett dekorativt blickfång i taket. Monja kan också harmoniseras med en mängd olika inredningsstilar.
 • Novaresi Miro - glastaklampa med dekorrand

  Novaresi Miro - glastaklampa med dekorrand
  Sagolik taklampa Miro med ädel dekorativ kantTaklampan Miro är idealisk för sovrum tack vare sitt förtrollande utseende. I princip har den formen av en kvadrat med en längd och bredd på 67 cm vardera. Sidorna är dock inte bara släta utan något vågiga, så att de är anpassade till det utsmyckade mönstret. I mitten är skärmen tillverkad av Muranoglas. Många små bubblor ger den ett unikt utseende. Samtidigt säkerställer de också en idealisk dämpning av ljuset så att det faller försiktigt in i rummet.
 • Novaresi Taklampa Tartaruga, 60 cm

  Novaresi Taklampa Tartaruga, 60 cm
  Taklampa Tartaruga med stor skärm av MuranoglasDen stora skärmen på taklampan Tartaruga inspirerar med en tilltalande glasstruktur och en transparens som låter glansen från den 24 karat guldpläterade takarmaturen lysa igenom på ett imponerande sätt. Denna vackra taklampa ger en speciell känsla till en elegant atmosfär och är också ett absolut blickfång när den är avstängd.
 • Novaresi 24-karats guldpläterad sänglampa Molle

  Novaresi 24-karats guldpläterad sänglampa Molle
  Klassisk bordslampa Molle med guld Bordslampan Molle har en diameter på 18 cm och en höjd på 27 cm. Det gör att den ser liten och elegant ut och inte stör. Å andra sidan är den också tillräckligt stor för att försiktigt lysa upp omgivningen med sin 60 W glödlampa. Ramen, som framför allt syns vid basen och upptill, är tillverkad av metall som är 24 K guldpläterad. Runt ljuskällan finns flera glasrullar.
 • Novaresi Blommig taklampa Lotvs av muranoglas

  Novaresi Blommig taklampa Lotvs av muranoglas
  Guldskimrande florentinsk taklampa Lotvs, 24 karat guldpläteradDe enskilda elementen av Muranoglas som tillsammans bildar en skärm i denna taklampa i florentinsk stil ser ut som skira blommor som just har blommat ut. De i grunden transparenta blommorna är guldfärgade, vilket skapar ett mjukt och varmt skimmer när lampan är tänd, vilket gör atmosfären mysig och inbjudande. En ljuskälla i klassisk stil, vars 24 karats guldpläterade metallyta ger den ett mycket elegant utseende.
 • Novaresi Vägglampa Tulipani med Murano-glas

  Novaresi Vägglampa Tulipani med Murano-glas
  Iögonfallande vägglampa Tulipani i kromad metallDen ovanliga vägglampan Tulipani drar till sig beundrande blickar. Den består av ett väggfäste av förkromad metall framför vilket tre glaselement är fästa. Dessa är dekorerade med mönster av vitt glas och hålls fast på väggfästet med hjälp av band. Deras utskjutning är 12,5 cm.
 • Novaresi Soap - taklampa med eleganta glaskulor

  Novaresi Soap - taklampa med eleganta glaskulor
  Stor Soap-pendellampa med kristallelement och iriserande glassfärer Soap - det blir snabbt tydligt att detta namn inte valts godtyckligt, man behöver bara titta på ytan på de många glassfärer som ingår i denna designorienterade pendellampa. De är inte bara klara, utan har faktiskt en iriserande yta, som man känner igen från såpbubblor. Det spelar ingen roll om det är såpbubblor som blåses upp i luften som en populär barnleksak eller såpbubblor som uppstår av en slump där tvål och vatten möts, till exempel i badrummet eller köket. I vilket fall som helst kan ingen undgå deras magi och även vuxna känner sig förflyttade tillbaka till sorglösa och lyckliga dagar i barndomen vid åsynen av dem. Den iriserande ytan påminner inte bara om såpbubblor, den reflekterar också ljuset mycket starkare - i regnbågens alla färger! En pendelarmatur med vilken man kan sätta speciella accenter, över matbordet i en modern, rymlig privatbostad eller som blickfång i en restaurang. Den stora diametern på 95 cm rekommenderar Soap som taklampa särskilt för stora rum.
 • Novaresi Taklampa Tartaruga av Murano-glas, 80 cm

  Novaresi Taklampa Tartaruga av Murano-glas, 80 cm
  Fantastisk Tartaruga taklampa med guld och Murano-glasTaklampan Tartaruga har en stängd lampskärm av ädelt Murano-glas. Den dekorativa glasstrukturen är tillverkad av hög kvalitet och förtrollar med sin fascinerande look. Takarmaturen med 24 karats guldplätering skimrar genom det eleganta glaset och tillför sin egen magi till rummet. Tartaruga är ett blickfång i en exklusiv boendemiljö. Den sätter en visuellt imponerande accent och skapar en ljus rundstrålning.
 • Novaresi Strålande kristallbordslampa Dorico

  Novaresi Strålande kristallbordslampa Dorico
  Hörnbordslampa Dorico i kristall med starkt ljus Du kanske inte ser det vid första anblicken, men det är enskilda stavar som bildar skärmen på denna bordslampa och som i detta speciella arrangemang reflekterar det utsända ljuset flera gånger och därmed skapar intrycket av ett glittrande ljus. En stämningsfull ljuskälla med speciell utstrålning och iögonfallande garanti. Den förkromade ramen kompletterar den moderna kristall-looken perfekt.
 • Novaresi Rund taklampa Archimede förgylld

  Novaresi Rund taklampa Archimede förgylld
  Imponerande Archimede taklampa med guldTakarmaturen på Archimede taklampa är täckt med 24 K guld och ser därför särskilt ädel ut. Otaliga avlånga glaselement hänger från den, i vilka det starka ljuset reflekteras tusen gånger innan det släpps ut i rummet, där det fördelas vackert.
 • Novaresi Gyllene kristallvägglampa Losanghe

  Novaresi Gyllene kristallvägglampa Losanghe
  Losanghe vägglampa i kristall med 24 karat guldpläterad metallramLosanghe är en vägglampa i kristall med en särskilt klassisk touch. Det beror inte minst på den guldpläterade metallramen som syns genom kristallstavarna. För gnistrande ljus i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.
 • Novaresi Glasvägglampa Foglie av Murano-glas

  Novaresi Glasvägglampa Foglie av Murano-glas
  Förtrollande vägglampa Foglie i Muranoglas med 24 karats guldVägglampan Foglie är ett förtrollande belysningstillbehör för enastående stämningsfull accentbelysning. Det guldpläterade väggfästet har tre krokar. På dem hänger tre stiliserade blad av fint Muranoglas. Den 24 karats förgyllningen skimrar effektfullt genom det ädla glaset. När Foglie är tänd skapar den en fantastisk ljusatmosfär.
 • Novaresi Vit vägglampa Monja, 50 cm

  Novaresi Vit vägglampa Monja, 50 cm
  Vägglampa Monja i vitt glas Med en diameter på 50 cm är Monja en vägglampa som också kan användas i större rum. Den strålande vita ger intrycket av harmoni och renhet, insatsen i mitten, som ger intrycket att lampan är täckt av dagg och regndroppar, är en speciell blickfångare. En vägglampa som är lika vacker som den är diskret i färg och som kommer till sin rätt i klassiskt inredda vardagsrum.
 • Novaresi Muranoglastaklampa Quadrus

  Novaresi Muranoglastaklampa Quadrus
  Spännande Quadrus taklampa med glaseffekterTaklampan Quadrus imponerar med sin speciella ljusstyrka, eftersom de speciella Murano-glasen riktar ljuset in i rummet på olika sätt. Detta beror inte minst på de olika ytbeläggningarna, t.ex. silver eller guld. Ljusreflexerna gör att rummet upplevs som särskilt varmt och mysigt när lampan är tänd.
 • Novaresi Vackert genomstrålande vägglampa Monja

  Novaresi Vackert genomstrålande vägglampa Monja
  Vägglampa Monja - förtrollande ljuskälla av Murano-glasVägglampan Monja av vitt glas sprider mjukt skimrande ljus till sin omgivning. Även när den är släckt är denna vackra vägglampa ett dekorativt blickfång. Monja kan också harmoniseras med en mängd olika inredningsstilar.
 • Novaresi Förgylld glasvägglampa Alba i 24 karat

  Novaresi Förgylld glasvägglampa Alba i 24 karat
  Utsökt Alba vägglampa av högkvalitativt Murano-glas med 24 karats guldpläteringVägglampan Alba, som är helt tillverkad av Murano-glas, ger en strålande vacker extra belysning i rummet. Den 24 karats guldplätering, som har applicerats på det transparenta glaset på vissa ställen, ger ljuset en speciell glans. Bladet i mitten, som också är tillverkat av glas, är en vacker detalj.
 • Novaresi Glasbordslampa Foglie av Murano-glas

  Novaresi Glasbordslampa Foglie av Murano-glas
  Foglie bordslampa med bladdekoration tillverkad av MuranoglasBordslampan Foglie har en mycket charmig design. Glaselement i stiliserad bladform hänger runt lampans arm. Det dyrbara Murano-glaset omsluter bokstavligen den 24 karat guldpläterade lampramen. Starkt ljus och en distinkt atmosfär, utöver de högkvalitativa materialen, gör Foglie till den perfekta extra lampan i en elegant inredning.
 • Novaresi Bordslampa Tulipani med Murano-glas

  Novaresi Bordslampa Tulipani med Murano-glas
  Mångsidig extra ljuskälla - Tulipani bordslampaMed denna bordslampa fångar den tulpanformade skärmen av Murano-glas omedelbart ögat, som också har en liknande färgstruktur som blomman med samma namn: Vita och klara ränder växlar så att både ljuset och glansen från det förkromade väggfästet lyser igenom.
 • Novaresi Konstfullt utformad muranoglasvägglampa Miro

  Novaresi Konstfullt utformad muranoglasvägglampa Miro
  Miro vägglampa av glas med silverfärgad dekorativ kantDen här vägglampan är nästan helt tillverkad av glas, vilket ser särskilt vackert ut. Skärmen i mitten är i princip klar, men den är fylld med otaliga små luftbubblor som dämpar ljuset, som sedan lyser behagligt jämnt ut i rummet. Kanten, som också är gjord av glas, är silverlackerad och har en rankformad dekoration. Som vägglampa passar Miro utmärkt i klassiskt inredda rum, men med sin lekfulla look passar den också mycket bra som kontrast till den moderna livsstilen.
 • Novaresi Vägglampa Grecia av glas med guld

  Novaresi Vägglampa Grecia av glas med guld
  Blomformad Grecia vägglampa med Murano-glasDen 40 cm höga Grecia vägglampan ger inte bara mer ljus. Den är också ett vackert dekorativt element. Den ljusa lampskärmen är tillverkad av Muranoglas och har formen av en blomma. Den genomskinliga vägghållaren är tillverkad av metall och 24 K guldpläterad.
 • Novaresi Stegvis arrangerad vägglampa Colonna

  Novaresi Stegvis arrangerad vägglampa Colonna
  Colonna trappstegsvägglampa med kristallDen som har turen att ha en lägenhet med mycket högt i tak eller vill dekorera en offentlig plats som en foajé hittar den perfekta belysningskällan i Colonna vägglampa. Den är 150 cm hög och har en diameter på 50 cm. Diametern är dock bara i den övre kanten av det angivna värdet, mot botten blir diametern mindre och mindre i sju steg. Den imponerande vägglampan är tillverkad av förkromad metall, som utgör ramen, och av stavformad kristall, som utgör upphängningen. Ljuset är särskilt starkt eftersom totalt 9 lampor med 60 W vardera används i vägglampan.
 • Novaresi Guld genomskinlig vägglampa Tartaruga

  Novaresi Guld genomskinlig vägglampa Tartaruga
  Vacker Tartaruga vägglampa med 24 K guldpläteringDen 35 cm höga Tartaruga vägglampan är unik tack vare framför allt två element: den överdådigt utformade skärmen i Murano-glas dekorerad med sirliga mönster och det 24 K guldpläterade väggfästet, som lyser genom den 25 cm breda skärmen.
 • Novaresi Vägglampa Circus av Murano-glas

  Novaresi Vägglampa Circus av Murano-glas
  Circus vägglampa av glas - en dekorativ extra ljuskällaFiligrana glasringar radar upp sig i Circus vägglampa och skapar en stämningsfull extra belysning i skenet av ljuset. Ringarnas transparens bryts av fyra ringar i koppar, som lyser varmt i ljuset.
 • Novaresi Vägglampa Oldies But Goldies kristall 3 lampor

  Novaresi Vägglampa Oldies But Goldies kristall 3 lampor
  Exklusivt utformad ljuskälla för en festlig atmosfär - vägglampa Oldies But GoldiesMed denna förtrollande vägglampa kan de mest annorlunda rum inredas med en festlig glöd. De tre stearinljusens skaft är tillverkade av blank förkromad metall och glänser tillsammans med den transparenta kristallen som hänger i det strålande ljuset.
 • Novaresi Bordslampa Oldies But Goldies kristall 4 lampor

  Novaresi Bordslampa Oldies But Goldies kristall 4 lampor
  Modernistisk bordslampa Oldies But Goldies med fyra flammorMed en höjd på 60 cm och en diameter på 50 cm intar bordslampan Oldies But Goldies en central plats på matbordet. Dess speciella belysning möjliggörs av fyra stearinljus. Tack vare utseendet, som definieras av förkromad metall, får kristallapplikationerna en återhållsam elegans.