Novaresi lampor

Novaresi Illuminazione Milano är ett italienskt företag som designar och säljer vacker belysning i elegant stil. Glaskonst från Murano (ön utanför Venedig) utgör stommen i designen och Novaresi gör en hel del lampdesign på beställning i alla möjliga olika storlekar, former och ljuseffekter. Det här är ett luxuöst lampmärke och enligt oss nummer ett när gäller taklampor i murano glas.

 • Kristallkrona 007 för gnistrande ögonblick

  Kristallkrona 007 för gnistrande ögonblick
  Imponerande kristallkrona 007 i särskild form för ett glamouröst, gnistrande ljus i rummet Kristaller har alltid betraktats som en symbol för luxuös belysning - och det inte utan anledning, eftersom de ger en oöverträffat gnistrande belysning i rummet och understryker inredningen till perfektion. I denna kristallkrona är ljushängena ordnade i ringar som i sin tur är ordnade i etapper vilket ger en form som avsmalnar både uppåt och nedåt. På stommen sitter både långa hängen och kristallkedjor som perfekt harmonierar med varandra. Med sin höjd på 190 cm är denna taklampa inte lämplig för alla bostadsrum, men ger en enastående belysning i äldre byggnader med hög takhöjd, salar och foajéer – till exempel lobbyn i ett förstklassigt hotell.
 • Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm

  Muranoglastaklampa Tulipani, 45 cm
  Pendellampa Tulipani av klart och vitt muranoglas Ljuskällorna i denna taklampa av muranoglas är inte direkt synliga eftersom de är täckta av lätt böjda glaselement. De gör att ljuset tonas ner och fyller rummet i en mjuk likformighet. Glasdekoren påminner också om en vacker prydnadsfisk eller fjäderdräkten hos en vacker fågel. De enskilda elementen är vitlackerade i mitten och avslutas med en klar kant som ger ett mycket elegant utseende. En dekorativ pendellampa för många tillfällen, stilar och utrymmen.
 • Tronchi - hänglampa av klart Murano-glas

  Tronchi - hänglampa av klart Murano-glas
  Utsökt upphängningslampa Tronchi med en kaskad av Murano-glaselement Tronchi-upphängningslampan består av ett stort antal högkvalitativa Murano-glascylindrar i transparent färg. De skapar en idiosynkratisk, fascinerande struktur med en extremt vacker karisma. Fem glödlampor inuti lampan ger detta glaskonstverk en spektakulär glans. Tronchi skapar effektiv ljusbelysning i rummet och kompletterar det eleganta vardagsrummet.
 • Molle - taklampa av vridet glas

  Molle - taklampa av vridet glas
  Taklampa Molle med 24-karats guldpläterad metallstomme i klassisk look Molle är en vacker ljusspridare för lägenheter och villor som är inredda i klassisk stil. Glaselementen är så att säga inrullade och har en särskild spårstruktur med omväxlande klara och vita segment vilket skapar ett vackert ljusspel som ger trivsel och en välkomnande atmosfär. Metallstommen är försedd med en 24-karats guldplätering - för en utstrålning av grace och elegans!
 • Glaserad hänglampa Rondini med 24 karatguld

  Glaserad hänglampa Rondini med 24 karatguld
  Häpnadsväckande hänglampa Rondini i oförglömligt designat Murano-glas Hänglampan Rondinis består av en förgylld stomme på 24-karat med många små krokar. Ståtligt designade Murano-glasskivor hänger från dessa i olika höjd. Glaselementen i vitt eller genomskinligt utseende bildar ett oförglömligt blickfång i vardagsrumstaket. De fyra inre ljuskällorna avger ett utomordentligt magnifikt ljusintryck. Rondini är ett konstnärligt ljusredskap för stilfulla boningar.
 • Centoventuno - taklampa av kristall

  Centoventuno - taklampa av kristall
  Avsmalnande kristallampa Centoventuno med förkromad metallstomme Kristallhängena och den förkromade metallstommen ger denna taklampa en glamourös och modern touch. Hängena reflekterar ljus på många sätt så att rummet badar i ett förtrollande, gnistrande ljus. En fin detalj är kristallskärmens avsmalnande, spetsiga form nedtill. De enskilda stavarna är dessutom slipade i en särskild form som gör att när man tittar på ljuset underifrån verkar det som om man har en rad glittrande stjärnor framför sig - så att stjärnorna inte bara lyser upp himlen, utan även sprider glädje i vardagsrummet!
 • Taklampa av glas Foglie, 6 lampor

  Taklampa av glas Foglie, 6 lampor
  Förtrollande taklampa Foglie i blomform med Murano-glas – sex lampor Taklampan Foglie är en elegant blomma med sex blomblad i genomskinligt Murano-glas. Bakom varje blomblad finns det en ljuskälla som förvandlar designen till en ljusblomma. Takfästet raffinerat med 24-karats guld Foglie är en taklampa som är lika förtjusande som den är praktfull och berikar det något romantiska vardagsrummet. Ljuset som inte är bländande ger en ljus rumsbelysning och skapar samtidigt en stämningsfull atmosfär.
 • Effektfull kristalltaklampa Drappi

  Effektfull kristalltaklampa Drappi
  Avsmalnande kristallampa Drappi med förkromad metallstomme och ett stort antal slipade kristallstavar Kristallhängena och den förkromade metallstommen ger denna taklampa en glamourös och modern touch. Hängena reflekterar ljus på många sätt så att rummet badar i ett förtrollande, gnistrande ljus. En fin detalj är kristallskärmens avsmalnande, spetsiga form nedtill. De enskilda kristallstavarna är dessutom slipade i en särskild form som gör att när man tittar på ljuset underifrån verkar det som om man har en rad glittrande stjärnor framför sig - så att stjärnorna inte bara lyser upp himlen, utan även sprider glädje i vardagsrummet!
 • Hänglampa Pioggia, 24 karat förgylld, Ø 55 cm

  Hänglampa Pioggia, 24 karat förgylld, Ø 55 cm
  Skär glasstavar för en glittrande atmosfär - Pioggia-pendellampan Pioggia-pendellampan visar sig vara en riktig blickfång även när den är avstängd. Så snart ljuset tänds utvecklar det dock sin fulla charm. Då bryts det utsända ljuset vackert ut i de skurna glasstavarna, som sett underifrån ser ut som små stjärnor och även gnistrar. Suspensionen av Pioggia är en annan höjdpunkt för denna ljuskälla, eftersom den är 24-karat guldpläterad och lyser med de avskurna glasstavarna.
 • Stor kristallkrona Pigna, 24 karat guldpläterad

  Stor kristallkrona Pigna, 24 karat guldpläterad
  Avsmalnande kristallkrona Pigna med en 24 karats guldpläterad metallstomme Kristallhängena och den guldpläterade metallstommen ger denna taklampa en klassisk och glamourös touch. Hängena reflekterar ljus på många sätt så att rummet badar i ett förtrollande, gnistrande ljus. En fin detalj är kristallskärmens avsmalnande, spetsiga form nedtill. De enskilda stavarna är dessutom slipade i en särskild form som gör att när man tittar på ljuset underifrån verkar det som om man har en rad glittrande stjärnor framför sig - så att stjärnorna inte bara lyser upp himlen, utan även sprider glädje i vardagsrummet!
 • Mycket vacker kristallampa Chiocciola

  Mycket vacker kristallampa Chiocciola
  Avsmalnande kristallampa Chiocciola med förkromad metallstomme Kristallhängena och den förkromade metallstommen ger denna taklampa en glamourös och modern touch. Hängena reflekterar ljus på många sätt så att rummet badar i ett förtrollande, gnistrande ljus. Fina detaljer är kristallskärmens avsmalnande, spetsiga form nedtill och det rosettformade arrangemanget av stavarna. De enskilda kristallstavarna är dessutom slipade i en särskild form som gör att när man tittar på ljuset underifrån verkar det som om man har en rad glittrande stjärnor framför sig - så att stjärnorna inte bara lyser upp himlen, utan även sprider glädje i vardagsrummet!
 • 24 K guldpläterad kristalltaklampa Punta

  24 K guldpläterad kristalltaklampa Punta
  Avsmalnande kristalltaklampa Punta med en 24 karats guldpläterad metallstomme Kristallhängena och den guldpläterade metallstommen ger denna taklampa en klassisk och glamourös touch. Hängena reflekterar ljus på många sätt så att rummet badar i ett förtrollande, gnistrande ljus. En fin detalj är kristallskärmens avsmalnande, spetsiga form nedtill. De enskilda stavarna är dessutom slipade i en särskild form som gör att när man tittar på ljuset underifrån verkar det som om man har en rad glittrande stjärnor framför sig - så att stjärnorna inte bara lyser upp himlen, utan även sprider glädje i vardagsrummet!
 • Glasstav-taklampa Cannucce

  Glasstav-taklampa Cannucce
  Vackert ljusspel med taklampan Cannucce Många fint arbetade stavar, närmare bestämt rör av glas, är ordnade i en cirkel i taklampan Cannucce och skapar ett särskilt effektfullt ljusspel när G9-halogenlamporna tänds. Då ser det nämligen ut som att flera ljusringar läggs till den cylindriska skärmen. Cannucce kan användas som taklampa i hemmet för att tillföra det lilla extra, men är också lämplig i gastronomiska miljöer som en dekorativ ljusspridare med enastående effekt.
 • Murano-vägglampa Tronchi

  Murano-vägglampa Tronchi
  Spektakulär vägglampa Tronchi med Murano-glas i transparent optik Den extraordinära vägglampan Tronchi består av fem Murano-glascylindrar med två lampor bakom sig. Optiken påminner om orgelrör och isformationernas transparenta struktur. Denna fascinerande lampa sätter en högkvalitativ blickfång på väggen och ger ljus, effektiv belysning. Tronchi är det perfekta extra ljuset för det eleganta vardagsrummet.
 • Förgylld kristalltaklampa Losanghe, 55 cm

  Förgylld kristalltaklampa Losanghe, 55 cm
  Sensationell kristalltaklampa Losanghe med 24-karats förgyllning Taklampan Losanghe är ett ståtligt mästerverk vad gäller fantastisk design. Den fyrkantiga lampan är gjord av ett förgyllt takfäste på 24-karat. Blykristallstavar av hög kvalitet är arrangerade ovanpå detta i en pyramidformad stratifiering. Åtta ljuskällor förvandlar den lysande lampan till en arkitektonisk struktur av ljus, guld och kristaller. Denna oförglömliga taklampa är det idealiska valet för alla prestigefyllda tillfällen. I bostaden kan den dekorera vardagsrummet, sovrummet och hallen.
 • Genomskinlig vägglampa Rondini med 24-karats guld

  Genomskinlig vägglampa Rondini med 24-karats guld
  Vägglampa Rondini av hög kvalitet med fascinerande Murano-glas och guldplätering Vägglampan Rondini är en riktig blickfång. Å ena sidan beror det på den ovanliga formen. Tre individuella Murano-glaselement hängs på krokar och skapar i detta format lampskyddet. Å andra sidan beror det på den fascinerande glaskonstruktionen av transparenta och vita ytor. Det guldpläterade väggfästet (24 karat) skimrar genom glasrutorna. Två lampor sätter denna fascinerande design i ljuset och ger ett oförglömligt extra ljus. Det tas särskilt väl hand om i en konstnärlig livsmiljö.
 • Miro - glastaklampa med dekorrand

  Miro - glastaklampa med dekorrand
  Vägglampa Miro av glas med silverfärgad dekorrand Denna taklampa består nästan enbart av glas vilket ger ett särskilt vackert utseende. Skärmen i mitten är i klar, men genomkorsas av otaliga små luftbubblor som ger en nedtoning av ljuset och ett angenämt jämnt sken i rummet. Kanten som även den är av glas är silverlackerad och försedd med en dekor i form av rankor. Miro är idealisk som taklampa i rum med klassisk stil, men passar med sitt lekfulla utseende även mycket bra som ett kontrasterande element till en modern livsstil.
 • Klassiskt vacker vägglampa Molle, 24 K guldplät.

  Klassiskt vacker vägglampa Molle, 24 K guldplät.
  Vägglampa Molle med 24-karats guldpläterad metallstomme i klassisk look Molle är en vacker ljusspridare för lägenheter och villor som är inredda i klassisk stil. Glaselementen är så att säga inrullade och har en särskild spårstruktur med omväxlande klara och vita segment vilket skapar ett vackert ljusspel som ger trivsel och en välkomnande atmosfär. Vägglampans metallstomme är försedd med en 24-karats guldplätering - för en utstrålning av grace och elegans!
 • Opulent kristallhänglampa Woolball 85 cm diameter

  Opulent kristallhänglampa Woolball 85 cm diameter
  Exklusiv belysning med Woolball kristallhängslampa Upphängningslampan Woolball visar sig vara en riktig blickfång när den är avstängd. Så snart ljuset tänds utvecklar det dock sin fulla charm. Då bryts det utsända ljuset vackert ut i de böjda kristallstavarna som verkar svänga från ena sidan av ramen till den andra. På grund av sin storlek är denna taklampa särskilt lämplig för att belysa större rum eller för användning på hotell och restauranger.
 • 24-karats guldpläterad sänglampa Molle

  24-karats guldpläterad sänglampa Molle
  Bordslampa Molle med 24-karats guldpläterad metallstomme i klassisk look Molle är en vacker ljusspridare för lägenheter och villor som är inredda i klassisk stil. Glaselementen är så att säga inrullade och har en särskild spårstruktur med omväxlande klara och vita segment vilket skapar ett vackert ljusspel som ger trivsel och en välkomnande atmosfär. Bordslampans metallstomme är försedd med en 24-karats guldplätering - för en utstrålning av grace och elegans! Molle är utomordentligt lämplig för användning som sänglampa.
 • Genomskinlig glashänglampa Cobweb, 46 cm

  Genomskinlig glashänglampa Cobweb, 46 cm
  Hänglampa Spindelnät med en utsökt glaskupa Upphängningslampan Cobweb visar sig vara en riktig blickfång även när den är avstängd. Så snart ljuset tänds utvecklar det dock sin fulla charm. Då bryts det emitterade ljuset vackert ut i skärmen, som består av ett nät av transparent glas, så att vackra reflektioner skapas.
 • Svängd kristalltaklampa Shine

  Svängd kristalltaklampa Shine
  Som en gnistrande gardin: Kristalltaklampan inspirerar varje betraktare och fungerar som ett blickfång Kristall har alltid varit omtyckt främst på grund av dess ljusreflekterande egenskaper. Denna taklampa är ett utmärkt exempel på denna effekt med sina många hängande kedjor. Ljuset som avges av totalt fem ljuskällor fångas upp på otaliga sätt av kristallerna och avges därefter till rummet med en glamourös och sublimt gnistrande effekt. Utseendet förhöjs även av taklampans lätt svängda form. En strålande blickfång när det gäller belysning!
 • Strålande kristallbordslampa Dorico

  Strålande kristallbordslampa Dorico
  Fyrkantig kristallbordslampa Dorico med starkt ljussken Man kanske inte ser det vid första anblicken, men det är individuella stänger som bildar skärmen på bordslampa och som i detta speciella arrangemang reflekterar ljuset åtskilliga gånger och därmed ger ett intryck av ett glimrande ljussken. En stämningsfull ljusspridare med en speciell charm och ett garanterat blickfång. Den förkromade stommen är ett perfekt komplement till det moderna kristallutseendet.
 • Blommig taklampa Lotvs av muranoglas

  Blommig taklampa Lotvs av muranoglas
  Guldskimrande florentinsk taklampa Lotvs, 24-karats guldpläterad Som späda, precis utslagna blommor framstår de enskilda elementen av muranoglas som tillsammans utgör skärmen i denna florentinskt utformade taklampa. De transparenta blommorna är tonade i guld och sprider ett milt, varmt skimmer som ger en mysig och inbjudande atmosfär. En lampa i klassisk stil vars 24-karats guldpläterade metallyta ger ett ovanligt elegant utseende.
 • Spiralformad kristalltaklampa Shine, 30 cm

  Spiralformad kristalltaklampa Shine, 30 cm
  Fascinerande taklampa Glans med kristallhängningar i spiralform - fem lampor Shine- taklampa slipper de vanliga typerna av lampskärmar eller diffusorer. Den omger sina fem lampor med ett tyg av kristall. Kristallridån hängs i en spiralform från en rund krom takfäste. När lamporna tänds börjar ljusfestivalen. Refraktioner av färg, ljusreflektioner och glittrande kristallglans skapar en hisnande atmosfär. Shine är den perfekta lampan för ett effektivt humör.
 • Taklampa Budino guld klar 50 cm

  Taklampa Budino guld klar 50 cm
  Budino taklampa : en höjdpunkt gjord av Murano-glas och guld - 50 cm i diameter Budino taklampa , helt och hållet av högkvalitativt Murano-glas, utstrålar vackert ljus för lysande rumsbelysning. Den delvis applicerade 24-karats guldpläteringen ger det emitterade ljuset en lysande skimmer, så att en mycket speciell atmosfär skapas i rummet.
 • Dekorativ taklampa Monja av Murano-glas

  Dekorativ taklampa Monja av Murano-glas
  Vit taklampa Monja i ett tilltalande utseende taklampa Monja i vitt Murano-glas med ett centralt monterat, dekorativt element av glänsande förkromad metall lyser starkt ljus in i rummet. Även när den är avstängd fungerar denna vackra taklampa som en dekorativ blickfång i taket. Monja kan också bringas i harmoni med de mest olika inredningsstilarna.
 • Glasvägglampa Foglie av Murano-glas

  Glasvägglampa Foglie av Murano-glas
  Förtrollande vägglampa Foglie tillverkad av Murano-glas med 24 karat guld Foglie vägglampa är ett magiskt belysningstillbehör för otroligt atmosfärisk accentbelysning. Det finns tre krokar på det guldpläterade väggfästet. Tre stiliserade blad av fint Murano-glas hängs från dem. 24-karats guldplätering skimrar effektivt genom det ädla glaset. När den är upplyst skapar Foglie en fantastisk ljusatmosfär.
 • Taklampa Tartaruga, 60 cm

  Taklampa Tartaruga, 60 cm
  taklampa Tartaruga med en stor skärm av Murano-glas Den stora nyansen på Tartaruga- taklampa imponerar med sin tilltalande glasstruktur och en genomskinlighet som imponerande släpper igenom det 24-karats guldpläterade takfästet. Denna vackra taklampa ger en elegant atmosfär en speciell känsla och är också en absolut blickfång när den är avstängd.
 • Ljuskrona Oldies But Goldies kristall 12 lampor

  Ljuskrona Oldies But Goldies kristall 12 lampor
  100 cm hög ljuskrona Oldies But Goldies med 12 lampor Oldies But Goldies- ljuskrona med tolv lampor är en extraordinär ljuskälla, den består till stor del av kristallglas som har formats till många enskilda element som gör att den vackra ljuskrona ännu mer unik. Den har en diameter på 70 cm.
 • Gyllene kristallvägglampa Losanghe

  Gyllene kristallvägglampa Losanghe
  Kristallvägglampa Losanghe med 24-karats guldpläterad metallram Som kristallvägglampa har Losanghe en särskilt klassisk touch. Inte minst den guldpläterade metallramen som kan anas genom kristallstavarna är orsaken till detta. För gnistrande ljus i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.
 • Kvadratisk taklampa Archimede förgylld

  Kvadratisk taklampa Archimede förgylld
  Kvadratisk taklampa Archimede fascinerar med gyllene glans Med taklampan Archimede kommer en verklig kaskad av glaselement från den kvadratiska metallbasen ut i rummet, som delvis verkar genomskinlig och delvis förgyllda. Takfästet är överdraget med en 24-karats förgyllning. Det utstrålande ljuset får ensemblen att gnistra.
 • Taklampa Budino guld klar 30 cm

  Taklampa Budino guld klar 30 cm
  Budino taklampa : en höjdpunkt gjord av Murano-glas och guld - 30 cm i diameter Budino taklampa , helt och hållet av högkvalitativt Murano-glas, utstrålar vackert ljus för lysande rumsbelysning. Den delvis applicerade 24-karats guldpläteringen ger det emitterade ljuset en lysande skimmer, så att en mycket speciell atmosfär skapas i rummet.
 • Vit vägglampa Monja, 50 cm

  Vit vägglampa Monja, 50 cm
  Vägglampa Monja i vitt glas Med en diameter på 50 cm är Monja en vägglampa som också kan användas i större rum. Den strålande vita ger intrycket av harmoni och renhet, insatsen i mitten, som ger intrycket att lampan är täckt av dagg och regndroppar, är en speciell blickfångare. En vägglampa som är lika vacker som den är diskret i färg och som kommer till sin rätt i klassiskt inredda vardagsrum.
 • Vackert genomstrålande vägglampa Monja

  Vackert genomstrålande vägglampa Monja
  Vägglampa Monja - förtrollande ljuskälla gjord av Murano-glas Monja vägglampa i vitt glas avger ett skimrande ljus till omgivningen. Även när den är avstängd fungerar den här vackra vägglampan som en dekorativ blickfång. Monja kan också bringas i harmoni med de mest olika inredningsstilarna.
 • Ljuskrona Oldies But Goldies kristall 21 lampor

  Ljuskrona Oldies But Goldies kristall 21 lampor
  ljuskrona Oldies But Goldies med kristallglas The Oldies But Goldies ljuskrona är en iögonfallande. Tack vare tjugo belysningsmedlen, som sitter i glastips formade som ljus, ger det också en tillräcklig mängd ljus in i rummet. Resten av ljuskronan är också utförligt gjord av kristallglas. Upphängningen är 133 cm lång.
 • Förgylld glasvägglampa Alba i 24 karat

  Förgylld glasvägglampa Alba i 24 karat
  Utsökta vägglampan Alba är tillverkad i högkvalitativt muranoglas med guldplätering på 24 karat Vägglampan Alba som är helt tillverkad i muranoglas avger ett strålande vackert ljus i rummet. Guldpläteringen på 24 karat som applicerats på det genomskinliga glaset på vissa ställen ger ljuset en alldeles speciell glans. En fin detalj är det centrala bladet, som också är tillverkat av glas.
 • Soap - taklampa med eleganta glaskulor

  Soap - taklampa med eleganta glaskulor
  Stor taklampa Soap med kristallelement och skimrande glaskulor Soap - att detta namn inte valdes av en slump blir strax tydligt när man ser de många glaskulorna som är en del av denna designorienterade taklampa. Dessa är inte bara klara utan har även en regnbågsskimrande yta som påminner om såpbubblor. Det spelar ingen roll om det är de såpbubblor som barn blåser i luften eller om det är de som uppstår där det finns tvål och vatten, som i badrummet eller i köket. Magi undgår i alla fall ingen och även vuxna känner sig bekymmerslösa vid anblicken och påminns om glada dagar i barndomen. Inte bara påminner de om såpbubblor, den skimrande ytan kan också reflektera ljuset mycket mer - i alla regnbågens färger! En taklampa som kan användas för att ge en särskild accent över matbordet i en modernt inredd, stor privat bostad eller som ett blickfång i en restaurang. Den imponerande diametern på 95 cm gör att taklampan Soap är särskilt lämplig för installation i stora utrymmen.
 • Muranoglastaklampa Quadrus

  Muranoglastaklampa Quadrus
  Spännande taklampa Quadrus med glaseffekter Taklampan Quadrus övertygar med sin fantastiska ljusstyrka, eftersom ljuset avges på olika sätt i rummet, tack vare det speciella muranoglaset. Detta sker även tack vare de olika beläggningarna i silver och guld. Ljusreflektionerna ger rummet en varm och hemtrevlig känsla när lampan tänds.
 • Bordslampa Tulipani med Murano-glas

  Bordslampa Tulipani med Murano-glas
  Mångsidig extra lampa - bordslampa Tulipani Med denna bordslampa den tulpanformade nyansen av Murano-glas omedelbart ögat, som också har en liknande färgstruktur som blomman med samma namn: vita och klara ränder växlar så att ljuset och glansen från krom- pläterad väggfäste lyser igenom.
 • Vägglampa Tulipani med Murano-glas

  Vägglampa Tulipani med Murano-glas
  Slående vägglampa Tulipani i kromad metall Den extraordinära vägglampan Tulipani lockar beundrande blickar. Den består av ett väggfäste av förkromad metall framför vilken tre glaselement är fästa. Dessa är dekorerade med mönster av vitt glas och hålls på väggfästet med remmar. djup är 12,5 cm.
 • Taklampa Budino guld klar 40 cm

  Taklampa Budino guld klar 40 cm
  Budino taklampa : en höjdpunkt gjord av Murano-glas och guld - 40 cm i diameter Budino taklampa , helt och hållet av högkvalitativt Murano-glas, utstrålar vackert ljus för lysande rumsbelysning. Den delvis applicerade 24-karats guldpläteringen ger det emitterade ljuset en lysande skimmer, så att en mycket speciell atmosfär skapas i rummet.
 • Taklampa Tartaruga av Murano-glas, 80 cm

  Taklampa Tartaruga av Murano-glas, 80 cm
  Magnifik taklampa Tartaruga med guld och Murano-glas Tartaruga taklampa har en sluten lampskärm gjord av fint Murano-glas. Den dekorativa glasstrukturen är gjord av hög kvalitet och förtrollar med ett fascinerande utseende. Takfästet med 24-karats guldplätering skimrar genom det eleganta glaset och ger rummet sin egen magi. Tartaruga är ett blickfång i en exklusiv levnadsmiljö. Det sätter en visuellt imponerande accent och skapar ljus allsidig belysning.
 • Konstfullt utformad muranoglasvägglampa Miro

  Konstfullt utformad muranoglasvägglampa Miro
  Vägglampa Miro av glas med silverfärgad dekorrand Denna vägglampa består nästan enbart av glas vilket ger ett särskilt vackert utseende. Skärmen i mitten är i klar, men genomkorsas av otaliga små luftbubblor som ger en nedtoning av ljuset och ett angenämt jämnt sken i rummet. Kanten som även den är av glas är silverlackerad och försedd med en dekor i form av rankor. Miro är idealisk som vägglampa i rum med klassisk stil, men passar med sitt lekfulla utseende även mycket bra som ett kontrasterande element till en modern livsstil.
 • Rund taklampa Archimede förgylld

  Rund taklampa Archimede förgylld
  Imponerande taklampa Archimede med guld Takfästet på Archimede taklampa är belagt med 24 K guld och ser därför särskilt elegant ut. Otaliga långsträckta glaselement hänger från detta, där det starka ljuset reflekteras tusentals gånger innan det släpps ut i rummet, där det är vackert fördelat.
 • Vägglampa Circus av Murano-glas

  Vägglampa Circus av Murano-glas
  Vägglampa Circus i glas - en dekorativ extra ljuskälla Filigranglasringar är uppradade i Circus vägglampa och skapar ytterligare atmosfärisk belysning i ljusets glans. Genomskinligheten hos ringarna avbryts av fyra ringar i koppar, som lyser varmt i ljuset.
 • Vägglampa Grecia av glas med guld

  Vägglampa Grecia av glas med guld
  Blommformad vägglampa Grecia med Murano-glas Den 40 cm höga vägglampan Grecia ger inte bara mer ljus. Det är också ett vackert dekorativt element. Den ljusa lampskärmen är gjord av Murano-glas, som har formen av en blomma. Det genomskinliga väggfästet är tillverkat av metall och 24 K guldpläterat.
 • Glasbordslampa Foglie av Murano-glas

  Glasbordslampa Foglie av Murano-glas
  Fancy bordslampa Foglie med bladdekor i Murano-glas Foglie bordslampa har en extremt förtrollande design. Glaselement i stiliserad bladform hängs runt lamparm . Det eleganta Murano-glaset höljer in de 24-karat guldpläterade stativ en direkt. Starkt ljus och en distinkt atmosfär gör Foglie, förutom de högkvalitativa materialen, till det idealiska tilläggsljuset i en elegant interiör.
 • Guld genomskinlig vägglampa Tartaruga

  Guld genomskinlig vägglampa Tartaruga
  Vacker vägglampa Tartaruga med 24 K guldplätering Den 35 cm höga vägglampan Tartaruga är unik av två element: Lampskärmen i Murano-glas och dekorerad med konstnärliga mönster och det 24 K guldpläterade väggfästet, som lyser genom den 25 cm breda skärmen.
 • Vägglampa Oldies But Goldies kristall 3 lampor

  Vägglampa Oldies But Goldies kristall 3 lampor
  Exklusivt utformad ljuskälla för en festlig atmosfär - vägglampa Oldies But Goldies Med denna förtrollande vägglampa kan de mest varierade designade rummen få en festlig glans. De tre stearinljusens axlar är gjorda av glänsande förkromad metall och lyser med de genomskinliga kristallhängningarna i det strålande ljuset.
 • Bordslampa Oldies But Goldies kristall 4 lampor

  Bordslampa Oldies But Goldies kristall 4 lampor
  Modernistisk bordslampa Oldies But Goldies med fyra lågor Med en höjd på 60 cm och en diameter på 50 cm intar bordslampa Oldies But Goldies en central plats på matbordet. Deras speciella ljusåtergivning möjliggörs av fyra ljuslampor. Tack vare utseendet, som definieras av den förkromade metallen, har kristallapplikationerna en återhållsam elegans.
 • Circus taklampa med kedjedekor

  Circus taklampa med kedjedekor
  Smakfull taklampa Circus med olikfärgade muranoglaskedjor Muranoglaselement i ringform har i denna klassiska och eleganta taklampa sammanfogats till kedjor som delvis överlappar varandra. Det ljus som avges från de 12 halogenlamporna måste passera genom de olikfärgade glaselement i klar, silver, guld och koppar och därmed skapas vackra ljusreflexer som ger ett gnistrande ljus och låter vardagsrummet bada i en elegant atmosfär. Med sin kantlängd på 155 cm är denna taklampa en verkligt imponerande syn. Lampan installeras idealiskt i ett stort, luftigt utrymme för att den ska få sin fulla effekt.
 • Stegvis arrangerad vägglampa Colonna

  Stegvis arrangerad vägglampa Colonna
  Avsmalnande kristallampa Colonna med förkromad metallstomme och ett stort antal slipade kristallstavar Kristallhängena och den förkromade metallstommen ger denna kristallvägglampa en glamourös och modern touch. Hängena reflekterar ljus på många sätt så att rummet badar i ett förtrollande, gnistrande ljus. En fin detalj är kristallskärmens avsmalnande, spetsiga form nedtill. De enskilda kristallstavarna är dessutom slipade i en särskild form som gör att när man tittar på ljuset underifrån verkar det som om man har en rad glittrande stjärnor framför sig - så att stjärnorna inte bara lyser upp himlen, utan även sprider glädje i vardagsrummet!