Novaresi kristallkronor

Det gnistrar från Novaresis imponerande kristallkronor. De här lyxiga takkronorna tillför flärd till belysningen. Kristallpendel 007 passar till rum med mycket hög takhöjd då den är 190 cm lång. Pigna är lika majestätisk men är 50 cm på höjden och har guldpläterade kristaller.

Populärt inom Novaresi kristallkronor

  • Kristallkrona 007 för gnistrande ögonblick

    Kristallkrona 007 för gnistrande ögonblick
    Imponerande kristallpendel 007 i en speciell form för en glamorös gnista i rummetKristaller har alltid ansetts vara sinnebilden för lyxig belysning och verkligen inte utan anledning, eftersom de skapar en gnista i rummet som verkligen är ojämförlig och perfekt understryker omgivningens storslagenhet. I denna kristallpendel är det strålande hänget arrangerat i ett slags steg- eller ringform, där formen smalnar av uppåt och nedåt. På ramen sitter både avlånga upphängningar och kristallkedjor, som harmonierar perfekt med varandra. Med en höjd på 190 cm är pendellampan verkligen inte ett exempel för varje vardagsrum, men är utmärkt lämpad för belysning av höga gamla byggnader, hallar och mottagningshallar, man tänker här till exempel på foajén på ett exklusivt hotell.
  • Stor kristallkrona Pigna, 24 karat guldpläterad

    Stor kristallkrona Pigna, 24 karat guldpläterad
    Pigna avsmalnande kristallampa med 24 karats guldpläterad metallramKristallhängena och den guldpläterade metallramen ger den här pendellampan en klassisk och glamorös touch. Hängningarna reflekterar ljuset på många olika sätt, så att rummet skiner i ett förföriskt gnistrande ljus. Den spetsiga formen på kristallskärmen, som smalnar av nedåt, är också visuellt slående. Dessutom är de enskilda stavarna skurna i en speciell form, som när du tittar på lampan underifrån ser ut som om du har flera glittrande stjärnor framför dig - så att stjärnornas magi inte bara ger glädje till himlen, utan också till vardagsrummet!
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.