Novaresi vägglampor

Det glittrande glaset från Novaresis vägglampor är svårt att slita blicken från. Det är något förtrollande med lampor som är gjorda i Muranoglas. Det är lite av en specialitet hos Novaresi som har sån belysning även för väggen.

Populärt inom Novaresi vägglampor

 • Novaresi Murano-vägglampa Tronchi

  Novaresi Murano-vägglampa Tronchi
  Spektakulär Tronchi-vägglampa med Murano-glas i transparent lookDen extraordinära Tronchi-vägglampan består av fem cylindrar i Murano-glas med två ljuskällor bakom. Utseendet påminner diskret om orgelpipor och den transparenta strukturen hos isformationer. Denna fascinerande armatur är ett högkvalitativt blickfång på väggen och ger en ljusstark och effektiv belysning. Tronchi är den perfekta extra armaturen för det eleganta vardagsrummet.
 • Novaresi Genomskinlig vägglampa Rondini med 24-karats guld

  Novaresi Genomskinlig vägglampa Rondini med 24-karats guld
  Högkvalitativ vägglampa Rondini med fascinerande Murano-glas och förgyllningVägglampan Rondini är en riktig blickfångare. Å ena sidan beror det på den ovanliga designen. Tre individuella Murano-glaselement hänger på krokar och skapar lampskärmen i denna formation. Å andra sidan beror det på den fascinerande glasdesignen som består av transparenta och vita ytor. Det guldpläterade väggfästet (24 karat) skimrar genom glasrutorna. Två ljuskällor sätter denna fascinerande design i ljuset och skapar en oförglömlig extralampa. Den passar särskilt bra i en konstnärlig miljö.
 • Novaresi Klassiskt vacker vägglampa Molle, 24 K guldplät.

  Novaresi Klassiskt vacker vägglampa Molle, 24 K guldplät.
  Klassisk vägglampa Molle med 24 karats guldpläterad metallramMolle är en vacker ljuskälla för lägenheter och hus inredda i klassisk stil. Glaselementen är böjda på ett sätt och har en speciell räfflad struktur. Dessutom växlar klara sekvenser med vita, så att ett mycket vackert ljusspel skapas, vilket ger mysighet och en inbjudande atmosfär. Vägglampans metallram har en 24 karats guldplätering - för en aura av grace och elegans!
 • Novaresi Vägglampa Tulipani med Murano-glas

  Novaresi Vägglampa Tulipani med Murano-glas
  Iögonfallande vägglampa Tulipani i kromad metallDen ovanliga vägglampan Tulipani drar till sig beundrande blickar. Den består av ett väggfäste av förkromad metall framför vilket tre glaselement är fästa. Dessa är dekorerade med mönster av vitt glas och hålls fast på väggfästet med hjälp av band. Deras utskjutning är 12,5 cm.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Novaresi vägglampor

 • Novaresi Vackert genomstrålande vägglampa Monja

  Novaresi Vackert genomstrålande vägglampa Monja
  Vägglampa Monja - förtrollande ljuskälla av Murano-glasVägglampan Monja av vitt glas sprider mjukt skimrande ljus till sin omgivning. Även när den är släckt är denna vackra vägglampa ett dekorativt blickfång. Monja kan också harmoniseras med en mängd olika inredningsstilar.
 • Novaresi Glasvägglampa Foglie av Murano-glas

  Novaresi Glasvägglampa Foglie av Murano-glas
  Förtrollande vägglampa Foglie i Muranoglas med 24 karats guldVägglampan Foglie är ett förtrollande belysningstillbehör för enastående stämningsfull accentbelysning. Det guldpläterade väggfästet har tre krokar. På dem hänger tre stiliserade blad av fint Muranoglas. Den 24 karats förgyllningen skimrar effektfullt genom det ädla glaset. När Foglie är tänd skapar den en fantastisk ljusatmosfär.
 • Novaresi Vägglampa Oldies But Goldies kristall 3 lampor

  Novaresi Vägglampa Oldies But Goldies kristall 3 lampor
  Exklusivt utformad ljuskälla för en festlig atmosfär - vägglampa Oldies But GoldiesMed denna förtrollande vägglampa kan de mest annorlunda rum inredas med en festlig glöd. De tre stearinljusens skaft är tillverkade av blank förkromad metall och glänser tillsammans med den transparenta kristallen som hänger i det strålande ljuset.
 • Novaresi Vit vägglampa Monja, 50 cm

  Novaresi Vit vägglampa Monja, 50 cm
  Vägglampa Monja i vitt glas Med en diameter på 50 cm är Monja en vägglampa som också kan användas i större rum. Den strålande vita ger intrycket av harmoni och renhet, insatsen i mitten, som ger intrycket att lampan är täckt av dagg och regndroppar, är en speciell blickfångare. En vägglampa som är lika vacker som den är diskret i färg och som kommer till sin rätt i klassiskt inredda vardagsrum.
 • Novaresi Vägglampa Grecia av glas med guld

  Novaresi Vägglampa Grecia av glas med guld
  Blomformad Grecia vägglampa med Murano-glasDen 40 cm höga Grecia vägglampan ger inte bara mer ljus. Den är också ett vackert dekorativt element. Den ljusa lampskärmen är tillverkad av Muranoglas och har formen av en blomma. Den genomskinliga vägghållaren är tillverkad av metall och 24 K guldpläterad.
 • Novaresi Gyllene kristallvägglampa Losanghe

  Novaresi Gyllene kristallvägglampa Losanghe
  Losanghe vägglampa i kristall med 24 karat guldpläterad metallramLosanghe är en vägglampa i kristall med en särskilt klassisk touch. Det beror inte minst på den guldpläterade metallramen som syns genom kristallstavarna. För gnistrande ljus i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.
 • Novaresi Vägglampa Circus av Murano-glas

  Novaresi Vägglampa Circus av Murano-glas
  Circus vägglampa av glas - en dekorativ extra ljuskällaFiligrana glasringar radar upp sig i Circus vägglampa och skapar en stämningsfull extra belysning i skenet av ljuset. Ringarnas transparens bryts av fyra ringar i koppar, som lyser varmt i ljuset.
 • Novaresi Stegvis arrangerad vägglampa Colonna

  Novaresi Stegvis arrangerad vägglampa Colonna
  Colonna trappstegsvägglampa med kristallDen som har turen att ha en lägenhet med mycket högt i tak eller vill dekorera en offentlig plats som en foajé hittar den perfekta belysningskällan i Colonna vägglampa. Den är 150 cm hög och har en diameter på 50 cm. Diametern är dock bara i den övre kanten av det angivna värdet, mot botten blir diametern mindre och mindre i sju steg. Den imponerande vägglampan är tillverkad av förkromad metall, som utgör ramen, och av stavformad kristall, som utgör upphängningen. Ljuset är särskilt starkt eftersom totalt 9 lampor med 60 W vardera används i vägglampan.
 • Novaresi Guld genomskinlig vägglampa Tartaruga

  Novaresi Guld genomskinlig vägglampa Tartaruga
  Vacker Tartaruga vägglampa med 24 K guldpläteringDen 35 cm höga Tartaruga vägglampan är unik tack vare framför allt två element: den överdådigt utformade skärmen i Murano-glas dekorerad med sirliga mönster och det 24 K guldpläterade väggfästet, som lyser genom den 25 cm breda skärmen.
 • Novaresi Konstfullt utformad muranoglasvägglampa Miro

  Novaresi Konstfullt utformad muranoglasvägglampa Miro
  Miro vägglampa av glas med silverfärgad dekorativ kantDen här vägglampan är nästan helt tillverkad av glas, vilket ser särskilt vackert ut. Skärmen i mitten är i princip klar, men den är fylld med otaliga små luftbubblor som dämpar ljuset, som sedan lyser behagligt jämnt ut i rummet. Kanten, som också är gjord av glas, är silverlackerad och har en rankformad dekoration. Som vägglampa passar Miro utmärkt i klassiskt inredda rum, men med sin lekfulla look passar den också mycket bra som kontrast till den moderna livsstilen.
 • Novaresi Förgylld glasvägglampa Alba i 24 karat

  Novaresi Förgylld glasvägglampa Alba i 24 karat
  Utsökt Alba vägglampa av högkvalitativt Murano-glas med 24 karats guldpläteringVägglampan Alba, som är helt tillverkad av Murano-glas, ger en strålande vacker extra belysning i rummet. Den 24 karats guldplätering, som har applicerats på det transparenta glaset på vissa ställen, ger ljuset en speciell glans. Bladet i mitten, som också är tillverkat av glas, är en vacker detalj.