Novaresi vägglampor

Populärt inom Novaresi vägglampor

 • Murano-vägglampa Tronchi

  Murano-vägglampa Tronchi
  Spektakulär vägglampa Tronchi med Murano-glas i transparent optik Den extraordinära vägglampan Tronchi består av fem Murano-glascylindrar med två lampor bakom sig. Optiken påminner om orgelrör och isformationernas transparenta struktur. Denna fascinerande lampa sätter en högkvalitativ blickfång på väggen och ger ljus, effektiv belysning. Tronchi är det perfekta extra ljuset för det eleganta vardagsrummet.
 • Genomskinlig vägglampa Rondini med 24-karats guld

  Genomskinlig vägglampa Rondini med 24-karats guld
  Vägglampa Rondini av hög kvalitet med fascinerande Murano-glas och guldplätering Vägglampan Rondini är en riktig blickfång. Å ena sidan beror det på den ovanliga formen. Tre individuella Murano-glaselement hängs på krokar och skapar i detta format lampskyddet. Å andra sidan beror det på den fascinerande glaskonstruktionen av transparenta och vita ytor. Det guldpläterade väggfästet (24 karat) skimrar genom glasrutorna. Två lampor sätter denna fascinerande design i ljuset och ger ett oförglömligt extra ljus. Det tas särskilt väl hand om i en konstnärlig livsmiljö.
 • Klassiskt vacker vägglampa Molle, 24 K guldplät.

  Klassiskt vacker vägglampa Molle, 24 K guldplät.
  Vägglampa Molle med 24-karats guldpläterad metallstomme i klassisk look Molle är en vacker ljusspridare för lägenheter och villor som är inredda i klassisk stil. Glaselementen är så att säga inrullade och har en särskild spårstruktur med omväxlande klara och vita segment vilket skapar ett vackert ljusspel som ger trivsel och en välkomnande atmosfär. Vägglampans metallstomme är försedd med en 24-karats guldplätering - för en utstrålning av grace och elegans!
 • Gyllene kristallvägglampa Losanghe

  Gyllene kristallvägglampa Losanghe
  Kristallvägglampa Losanghe med 24-karats guldpläterad metallram Som kristallvägglampa har Losanghe en särskilt klassisk touch. Inte minst den guldpläterade metallramen som kan anas genom kristallstavarna är orsaken till detta. För gnistrande ljus i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.

Fler tips på Novaresi vägglampor

 • Stegvis arrangerad vägglampa Colonna

  Stegvis arrangerad vägglampa Colonna
  Avsmalnande kristallampa Colonna med förkromad metallstomme och ett stort antal slipade kristallstavar Kristallhängena och den förkromade metallstommen ger denna kristallvägglampa en glamourös och modern touch. Hängena reflekterar ljus på många sätt så att rummet badar i ett förtrollande, gnistrande ljus. En fin detalj är kristallskärmens avsmalnande, spetsiga form nedtill. De enskilda kristallstavarna är dessutom slipade i en särskild form som gör att när man tittar på ljuset underifrån verkar det som om man har en rad glittrande stjärnor framför sig - så att stjärnorna inte bara lyser upp himlen, utan även sprider glädje i vardagsrummet!
 • Vägglampa Oldies But Goldies kristall 3 lampor

  Vägglampa Oldies But Goldies kristall 3 lampor
  Exklusivt utformad ljuskälla för en festlig atmosfär - vägglampa Oldies But Goldies Med denna förtrollande vägglampa kan de mest varierade designade rummen få en festlig glans. De tre stearinljusens axlar är gjorda av glänsande förkromad metall och lyser med de genomskinliga kristallhängningarna i det strålande ljuset.
 • Konstfullt utformad muranoglasvägglampa Miro

  Konstfullt utformad muranoglasvägglampa Miro
  Vägglampa Miro av glas med silverfärgad dekorrand Denna vägglampa består nästan enbart av glas vilket ger ett särskilt vackert utseende. Skärmen i mitten är i klar, men genomkorsas av otaliga små luftbubblor som ger en nedtoning av ljuset och ett angenämt jämnt sken i rummet. Kanten som även den är av glas är silverlackerad och försedd med en dekor i form av rankor. Miro är idealisk som vägglampa i rum med klassisk stil, men passar med sitt lekfulla utseende även mycket bra som ett kontrasterande element till en modern livsstil.
 • Vägglampa Circus av Murano-glas

  Vägglampa Circus av Murano-glas
  Vägglampa Circus i glas - en dekorativ extra ljuskälla Filigranglasringar är uppradade i Circus vägglampa och skapar ytterligare atmosfärisk belysning i ljusets glans. Genomskinligheten hos ringarna avbryts av fyra ringar i koppar, som lyser varmt i ljuset.
 • Glasvägglampa Foglie av Murano-glas

  Glasvägglampa Foglie av Murano-glas
  Förtrollande vägglampa Foglie tillverkad av Murano-glas med 24 karat guld Foglie vägglampa är ett magiskt belysningstillbehör för otroligt atmosfärisk accentbelysning. Det finns tre krokar på det guldpläterade väggfästet. Tre stiliserade blad av fint Murano-glas hängs från dem. 24-karats guldplätering skimrar effektivt genom det ädla glaset. När den är upplyst skapar Foglie en fantastisk ljusatmosfär.
 • Guld genomskinlig vägglampa Tartaruga

  Guld genomskinlig vägglampa Tartaruga
  Vacker vägglampa Tartaruga med 24 K guldplätering Den 35 cm höga vägglampan Tartaruga är unik av två element: Lampskärmen i Murano-glas och dekorerad med konstnärliga mönster och det 24 K guldpläterade väggfästet, som lyser genom den 25 cm breda skärmen.
 • Vägglampa Tulipani med Murano-glas

  Vägglampa Tulipani med Murano-glas
  Slående vägglampa Tulipani i kromad metall Den extraordinära vägglampan Tulipani lockar beundrande blickar. Den består av ett väggfäste av förkromad metall framför vilken tre glaselement är fästa. Dessa är dekorerade med mönster av vitt glas och hålls på väggfästet med remmar. djup är 12,5 cm.
 • Förgylld glasvägglampa Alba i 24 karat

  Förgylld glasvägglampa Alba i 24 karat
  Utsökta vägglampan Alba är tillverkad i högkvalitativt muranoglas med guldplätering på 24 karat Vägglampan Alba som är helt tillverkad i muranoglas avger ett strålande vackert ljus i rummet. Guldpläteringen på 24 karat som applicerats på det genomskinliga glaset på vissa ställen ger ljuset en alldeles speciell glans. En fin detalj är det centrala bladet, som också är tillverkat av glas.
 • Vit vägglampa Monja, 50 cm

  Vit vägglampa Monja, 50 cm
  Vägglampa Monja i vitt glas Med en diameter på 50 cm är Monja en vägglampa som också kan användas i större rum. Den strålande vita ger intrycket av harmoni och renhet, insatsen i mitten, som ger intrycket att lampan är täckt av dagg och regndroppar, är en speciell blickfångare. En vägglampa som är lika vacker som den är diskret i färg och som kommer till sin rätt i klassiskt inredda vardagsrum.
 • Vackert genomstrålande vägglampa Monja

  Vackert genomstrålande vägglampa Monja
  Vägglampa Monja - förtrollande ljuskälla gjord av Murano-glas Monja vägglampa i vitt glas avger ett skimrande ljus till omgivningen. Även när den är avstängd fungerar den här vackra vägglampan som en dekorativ blickfång. Monja kan också bringas i harmoni med de mest olika inredningsstilarna.
 • Vägglampa Grecia av glas med guld

  Vägglampa Grecia av glas med guld
  Blommformad vägglampa Grecia med Murano-glas Den 40 cm höga vägglampan Grecia ger inte bara mer ljus. Det är också ett vackert dekorativt element. Den ljusa lampskärmen är gjord av Murano-glas, som har formen av en blomma. Det genomskinliga väggfästet är tillverkat av metall och 24 K guldpläterat.