QAZQA vägglampor

Populärt inom QAZQA vägglampor

 • Vägglampa med läslampa 'Brescia Combi' Moderna koppar - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa med läslampa 'Brescia Combi' Moderna koppar - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Modern kopparvägglampa, som enkelt kan kombineras med en slående eller enkel lampskärm: du kan välja hur du ska dekorera din vägglampa! Läslampan har en integrerad LED 2V-modul och du kan justera LED-läslampan i den riktning du vill ha med den flexibla armen. Med 3000 Kelvin och 120 lumen är lampan perfekt för användning på kvällen och under dagen. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Lampan har ett djup på 15 cm. Den justerbara armen har en längd på 22 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 10 cm. Hitta en fin lampskärm och slutför din interiör med denna Brescia Combi!
 • Vägglampa 'Amy' Design aluminium - Inomhus

  Vägglampa 'Amy' Design aluminium - Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna moderna Amy-vägglampa ger en överraskande ljuseffekt! Ser bra ut i hallen, men faktiskt är denna vägglampa bra i alla rum i ditt hus. Aluminiumfinishen ger det ett extra elegant utseende. Slutför lampan helt med en G9-ljuskälla på maximalt 40 watt. Den har en längd och djup på 8 cm och en höjd på 19 cm. Monteringsplattan för väggen har en längd och bredd på 8 cm. Om du vill göra det mysigt på kvällen: denna lampa är också dimbar (dimmer ingår inte). Ge ditt hus en fin effekt med denna Amy!
 • Vägglampa 'Alban' Lantlig grå/sten/betong - Passar för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Alban' Lantlig grå/sten/betong - Passar för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna landsbygdsvägglampa är tillverkad av betong. Denna användning av material ger Alban vägglampa ett elegant och naturligt utseende. Betonglampan är monterad tätt på väggen och har en öppning både på topp och botten. G9-ljuskällan på max 25 watt (ingår inte) ger en fin ljuseffekt på väggens topp och botten. Armaturen består av fin gjuten betong och har en grå färg. Trots betongen är Alban-vägglampan inte grovt färdig. Detta gör att denna robusta pärla passar in i många interiörstilar. Denna vägglampa har IP20. Vägglampan har en längd på 14 cm, ett djup på 14 cm och en höjd av 13,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 3 cm, en längd på 9 cm och en bredd på 9 cm. För att göra det lite mysigare kan du också dimma denna vägglampa med en extern dimmer (detta måste fortfarande beställas separat). Slutför din interiör med Alban!
 • Vägglampa 'Combi Classic' Retro svart/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Combi Classic' Retro svart/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Tuff vintage utseende och klassisk charm! Combi Classic-vägglampan kommer i en tidlös svart färg. Levereras utan skugga, så att du kan montera din lampa själv med en fin lampskärm och ljuskälla. Gör ett uttalande med ett slående mössa!

Fler tips på QAZQA vägglampor

 • Klassisk vägglampa krom IP44 - Bath 2 arc

  Klassisk vägglampa krom IP44 - Bath 2 arc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Kromhöljet med böjd bar och elegant design passar perfekt i ett modernt badrum. De två opala vita lampskärmarna säkerställer att ljuset är mjukt och fint delat och att du inte tittar på de ljusa ljuskällorna. Denna vägglampa har ett IP-värde på IP44 så att du kan placera den i fuktiga rum som badrummet. Den har ett djup på 18,5 cm, en höjd på 18 cm och en längd på 10,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 9,5 cm. Bath 2 har två G9-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer dem med detta (vardera max 28 Watt). En super elegant och modern vägglampa för ditt badrum.
 • Badrumsspegel svart 50 cm inkl. LED med touchdimmer - Miral

  Badrumsspegel svart 50 cm inkl. LED med touchdimmer - Miral
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Lägg till lyxig hotellkänsla i ditt badrum med denna Miral. Den runda badrumsspegeln har integrerad LED -belysning med en ljusstyrka på 1428 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör den perfekt för att applicera din smink eller styla ditt hår. Lampan är dimbar med touchdimmer på spegeln. På så sätt kan du justera ljuset själv när det är för starkt eller när du behöver mer ljus. Spegeln är gjord av aluminium med glas och har en svart kant. Den har en diameter på 50 cm och ett djup på 3,8 cm. Med sitt IP-värde på IP44 är spegeln stänkskyddad, perfekt för badrummet. Denna moderna spegel får inte saknas i ditt badrum.
 • Modern vägglampa guld - Otan S.

  Modern vägglampa guld - Otan S.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En mysig, gyllene vägglampa i minimalistisk design. Men åh så stämningsfullt! Vägglampa Otan kan användas i många rum i huset. Den har en höjd av 16 cm, en längd av 10 cm och ett djup av 5,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 15,5 cm. Du kompletterar denna Otan S med 2 G9 ljuskällor (max 40 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! För mer atmosfär hemma med vår Otan S.
 • Orientalisk vägglampa svart - Vadi

  Orientalisk vägglampa svart - Vadi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vadi är en mysig vägglampa med en orientalisk twist. Den är gjord av stål och finishen i svart. Detta gör den lämplig för alla boendestilar. Den har en total längd på 25 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 15 cm. Du avslutar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Genom att koppla vägglampan till en dimmer kan du dämpa belysningen och skapa mer stämning i rummet (dimmer ingår ej). Tack vare lampskärmens öppna struktur får du en vacker ljuseffekt i rummet. Gör det mysigt hemma med Vadi vägglampa.
 • Industriell vägglampa svart - Facil 1

  Industriell vägglampa svart - Facil 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det perfekta valet för alla älskare av minimalistiska och moderna mönster! Välj den otänkbara charm som kommer med Facil-serien och ge varje rum den lilla extra charmen! Stålfixturen är färdig i en matt svart färg. Denna vägglampa levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer en stor E27-monterad ljuskälla G95 (max. 60 Watt) själv. En ljuskälla med guldlinjeavslutning ger en fin effekt, även om lampan inte är tänd. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej) för att skapa en perfekt atmosfär. Den har en höjd av 8,5 cm och ett djup på 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 6,6 cm och ett djup på 2 cm. Facil-serien finns i ett urval av olika färger och variationer.
 • Design avlång vägglampa vit 35 cm - Houx

  Design avlång vägglampa vit 35 cm - Houx
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Houx ger en tidlös touch till dina bostadsområden: ditt kök, ditt vardagsrum eller ditt sovrum är trevligt upplyst tack vare denna vägglampa! Houx lyser lätt uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. Den vita färgen ger en modern look till dina moderna utrymmen! En subtil lampa för på väggen: som beskriver Houx. Lampan har en höjd av 6 cm, en längd på 35 cm och en bredd på 10,7 cm. Du avslutar lampan med tre ljuskällor med en G9-armatur (max. 5 watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplett din interiör med denna tidlösa vägglampa. 350 mm x 107 mm x 60 mm
 • Modern vägglampa vit med skugga velour svart - Brescia

  Modern vägglampa vit med skugga velour svart - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå chic! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett lyxigt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i vit färg. Huven är tillverkad i svart velour. Förutom den unika designen på utsidan är lampskärmen vackert färdig med guld på insidan. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Industriell vägglampa svart - Cage Mesh

  Industriell vägglampa svart - Cage Mesh
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ta med den eleganta hotellkänslan in i ditt hem med Cage Mesh. Maskstrukturen säkerställer att du får en mystisk ljuseffekt på väggen. Vägglampan är tillverkad i stål och är svart. Den har 20 cm djup, 18 cm höjd och 18 cm längd. Monteringsplattan har 2 cm djup, 18 cm höjd och 18 cm längd. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 40 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Gå efter en ljuskälla som också ser snygg ut, eftersom den är tydligt synlig i armaturen. För att skapa ännu mer atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Cage Mesh är den perfekta vägglampan för hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Lägg till lyx med denna industriella vägglampa.
 • Set med 2 vägglampor vita inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza

  Set med 2 vägglampor vita inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, EU power socket included Vill du skapa en modern look? Handla då Riza vägglampa! Denna uppsättning med 2 vägglampor gjorda av stål, dess vita finish ger ett snyggt modernt utseende. Riza vägglampa har ett djup på 11 cm, en höjd på 12 cm och en längd på 30 cm. Denna lampa innehåller även en inbyggd USB-portal och möjlighet att ladda din telefon trådlöst. Lampan levereras inklusive ej utbytbara LED-ljuskällor. Dessa ljuskällor har en ljuseffekt på 2700 Kelvin och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ge ett modernt blickfång med den guld-vita vägglampan Riza!
 • Orientalisk vägglampa rostbrun 2-ljus - Mary

  Orientalisk vägglampa rostbrun 2-ljus - Mary
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Mary är ett riktigt blickfång för din inredning! Dess unika design säkerställer att du får en vacker ljuseffekt på väggen. Mary är gjord av stål och har en rostbrun färg. Den har ett djup på 13 cm, en höjd på 53 cm och en längd på 93 cm. Du kompletterar vägglampan med två ljuskällor som var och en har en E27-beslag (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Mary är en vacker vägglampa för hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Ta in en orientalisk atmosfär i ditt hem med Mary!
 • Modern vägglampa vit med svart skugga - Brescia

  Modern vägglampa vit med svart skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå moderna! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i vit färg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den svarta lampskärmen i kombination med en vit armatur är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Taupe vägglampa med kopparhangman

  Taupe vägglampa med kopparhangman
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Om du letar efter en rolig, förenklad och unik vägglampa har du kommit till rätt ställe. Vägglampa Hangman har en öppen karaktär och användningen av två material gör lampan väldigt spännande. Denna vägglampa fungerar perfekt som nattlampa i sovrummet, men är också väldigt trevlig i en hall eller ett vardagsrum. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej). Att lägga till en speciell ljuskälla på max 25 Watt kompletterar Hangman-vägglampan. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Lampan har ett djup på 20 cm och en höjd på 22,5 cm. Sladden har en längd på 220 cm. Vägglampa Hangman är ett elegant tillägg till din interiör.
 • Industriell vägglampa antik zink - Tay

  Industriell vägglampa antik zink - Tay
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Tay-vägglampan hör till en vacker industriell interiör. Den antika zinkfinishen gör det till ett riktigt blickfång i interiören. Lampan har en höjd på 30 cm och en längd på 52 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11,7 cm. Du avslutar denna vackra vägglampa helt med en fin ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 40 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Du kan dämpa Tay med en extern dimmer (dimmer ingår inte), så gör det extra mysigt i din retro inredning! Tay-vägglampan är det perfekta tillskottet till alla interiörer!
 • Modern vägglampa svart - Pluk

  Modern vägglampa svart - Pluk
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Enkelt men stilrent, det är vår Pluk vägglampa! En vacker svart lampskärm i tyg kombinerat med en gyllene insida av huven för en vacker ljuseffekt. Lampan har ett djup på 22 cm, höjd på 31 cm och en längd på 18 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm. Denna vägglampa känns hemma i alla rum och anpassar sig till alla interiörer. Bra grundbelysning i hall, vardagsrum eller sovrum! Observera: vår Pluk levereras utan ljuskälla, så se till att du har en E27 LED-ljuskälla på max 40 Watt. Den är även dimbar med en extern dimmer (t.ex. en väggströmbrytare). Kul är garanterat med vår vackra Pluk!
 • Design vägglampa svart med guld med flexarm - Melone

  Design vägglampa svart med guld med flexarm - Melone
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter den perfekta läslampan för bredvid din säng eller soffa? Då får du ett unikt objekt med denna design vägglampa. Vägglampan har en längd på 9 cm, en höjd på 30 cm och ett djup på 22 cm. Den justerbara armen har en maximal längd på 26 cm. På så sätt har du alltid det perfekta ljuset för en bra bok, men du kan enkelt låta belysningen lysa någon annanstans för en mysig atmosfär. Lampan saknar fortfarande en E14-ljuskälla (ingår ej) på maximalt 4 Watt och kan även dimas med en extern dimmer (ingår ej). Ge ditt sovrum den lilla designen extra och du är säker på ett unikt utseende.
 • Modern vägglampa vit - Slam

  Modern vägglampa vit - Slam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Slam aluminium vägglampa är tidlöst avslutad i vitt med en rund form. Den har en höjd på 26,2 cm och en diameter på 5,6 cm. Du kompletterar den med en GU10-ljuskälla på max 50 Watt. Obs! Du måste fortfarande beställa denna ljuskälla separat. Det ger diffust ljus på din vägg. Du får bäst effekt när du monterar två eller tre bredvid varandra! Denna Slam är en perfekt baslampa för hallen eller i ett modernt vardagsrum. Du kan också dimma den med din väggbrytare på väggen (extern dimmer). Skapa en tidlös atmosfär hemma med vår Slam! 56 mm x 262 mm
 • Industriell vägglampa betong - Mighty

  Industriell vägglampa betong - Mighty
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En industriell blickfångare i ditt hem, det är vår Mighty vägglampa. Den vackra ytan i betong i ljusgrå färg ger den en cool touch. Ljuskällan är vackert synlig i fixturen så att du kan välja en dekorativ variant. Lampan levereras utan ljuskälla; välj därför en själv som passar i en E27-armatur på max 40 Watt. Denna taklampa passar perfekt i ditt robusta vardagsrum, men det är också en humör i sovrummet som nattljus. Lampan har en höjd av 29 cm och en diameter på 11 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10,7 cm. Lampans djup är 20 cm. Du kan också dimma det med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Passar alla rum i huset, denna Mighty!
 • Vintage vägg- och taklampa brun tiltbar - Barrack

  Vintage vägg- och taklampa brun tiltbar - Barrack
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Barracks vägg- och taklampa är ett speciellt utseende. De robusta detaljerna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Det är en rustik metallvägg- och taklampa med ett lantligt, vintage utseende i färgerna väderbitna med vit inredning. Denna lampa är handgjord och därför unik, så din kopia kan skilja sig något från fotot. Denna vägg- och taklampa har ett djup på 36 cm, en höjd på 23 cm och en längd på 20,5 cm. Lampskärmen är lutbar så att du bestämmer var ljuset lyser. Den rustika Barrack-lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 40 watt). Lampans rustika karaktär kommer att vara en humör för din interiör!
 • Vintage vägglampa guld 30 cm - Botanica

  Vintage vägglampa guld 30 cm - Botanica
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ta med ett gyllene blickfång i ditt hem med denna vintage Botanica vägglampa. Den har en höjd av 30 cm och ett djup av 27 cm. Lampans längd är 45 cm. Botanica levereras inklusive en 150 cm lång sladd. Ljuskällan syns tydligt i armaturen. Välj därför en slående E14-ljuskälla på max. 40 Watt. Du måste fortfarande beställa denna ljuskälla separat. Botanica, färdig i vackert guld med löv, känns hemma i ditt sovrum, i studiet eller till och med på kontoret! Den är dimbar med en extern dimmer. Så se till att du har riktigt kul hemma!
 • Art Deco vägglampa brons - Leaf

  Art Deco vägglampa brons - Leaf
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included The Leaf talar för sig själv: ett vackert bronsblad som en extra till denna vägglampa. Super trevligt tillskott till din Art Deco eller lantlig inredning. Den har en höjd på 40 cm och en bredd på 14 cm. Den levereras med en sladd med en längd på 188 cm. Det vackert färdiga Leaf" ger en trevlig atmosfär i ditt hem. Precis vad du behöver! Avsluta detta blickfång med en ljuskälla som passar i en E27-anslutning på maximalt 40 Watt! Se till att du har en cool variant eftersom den här ljuskällan syns i fixturen. Leaf är också dimbar med en extern dimmer. Även när ljuset är släckt är detta blad en blickfång i hallen eller i vardagsrummet! 0 mm x 14 cm x 400 mm"
 • Klassisk vägglampa beige med zinkskugga - Matt

  Klassisk vägglampa beige med zinkskugga - Matt
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss bli stilrena! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett klassiskt utseende. Det gör vägglampan verkligen unik genom att använda zink utsidan och taupe-finishen inuti. I kombination med den beige fixturen är bilden komplett. Lampan har ett djup på 29,5 cm och en höjd av 29,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 40 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Modern vägglampa vit inkl LED med USB - Ted

  Modern vägglampa vit inkl LED med USB - Ted
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna moderna vägglampa är inte bara superbehändig som extraljus för rummet, utan du kan även sätta din telefon på den. Anslut den sedan till USB-porten så kan du ladda den direkt. Letar du alltid efter ett ställe att ladda din telefon? På så sätt kommer du aldrig att förlora det igen! Vägglampa Ted fungerar även som förvaringsplats förutom en lampa. Den är vit och gjord av stål med en träskiva ovanpå. Den har ett djup på 14 cm, en höjd på 11,5 cm och en längd på 25 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8,5 cm och en längd på 21,7 cm. Vägglampan kommer med en (ej utbytbar) LED. Denna har ett genomsnittligt antal brinntimmar på 15 000 och har en färgtemperatur på 3 000 K (varmvitt ljus). Lampan ger 300 lumen, så att lampan även ger bra direktljus utöver atmosfärsljus. Lampan är inte dimbar. En superhändig och multifunktionell vägglampa!
 • Designvägglampa svart justerbar - Luna

  Designvägglampa svart justerbar - Luna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa från QAZQA har en elegant och förfinad armatur, vilket gör den till en riktig vinnare. Den ser både modern och retro ut tack vare sin slående form. Den svarta färgen gör den mycket tidlös. Luna är en unik vägglampa, armen och lampskärmen är justerbara så att du kan lysa ljuset där du behöver det. Den har en längd på 67 cm och en höjd på 30 cm. Väggmonteringsplattan har en höjd av 12 cm och en längd på 5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max. 60 watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer: bestäm din egen atmosfär! Gör en speciell blickfång hemma med Luna. 670 mm x 170 mm x 300 mm
 • Set med 2 industriella vägglampor silver - Brent

  Set med 2 industriella vägglampor silver - Brent
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skulle din industriella interiör kunna använda en cool vägglampa? Då är Brent vad du letar efter! Vägglampan är gjord av stål och finish i silver. Den har ett djup på 10 cm, en höjd på 17 cm och en längd på 11 cm. Mässingsskärmarna har en diameter på 8,5 cm och en höjd på 12 cm. Du kompletterar de två vägglamporna med två ljuskällor som vardera har ett E27-beslag på max 40 Watt. Brent är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Spotarna kan justeras separat från varandra, så att du alltid bestämmer var ljuset lyser. super praktiskt! Avsluta din industriella interiör med Brent.
 • Modern vägglampa stål med läslampa och skugga velour 20/20/20 påfågel - guld

  Modern vägglampa stål med läslampa och skugga velour 20/20/20 påfågel - guld
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå moderna! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en vacker mässingsfärg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan, som du kan anpassa dig själv efter din smak. Lampskärmen med påfågeltryck i kombination med guldinredning är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! En riktig måste-ha.
 • Modern vägglampa vit med grå skugga - Brescia

  Modern vägglampa vit med grå skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå moderna! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en vacker vit färg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Avsluta Brescia med en ljuskälla för en E27-armatur. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den grå lampskärmen i kombination med den vita armaturen ger ro till din interiör. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Modern vägglampa vit rund - VT 1

  Modern vägglampa vit rund - VT 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampan VT 1 är perfekt att använda i din moderna interiör. Stålbotten på den här hängande lampan och den runda vita skuggan ger en modern touch. Lampan har en storlek på 19,5 cm djup och 19,5 cm hög. Denna lilla stämningstillverkare är lätt att montera på grund av monteringsplattan med en diameter på 10 cm. Lampan har E27-armatur och kan användas med en extern dimmer. Observera: ljuskälla och dimmer ingår inte, men kan enkelt beställas i vår webbshop. Förse din interiör med en vacker atmosfär skapare i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.
 • Modern vägglampa guld - Transfer

  Modern vägglampa guld - Transfer
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow, det här är ännu en modern lampa. Transfern strålar nästan från din vägg! Denna vägglampa är fyrkantig och gjord av stål. Han har en gyllene färg. Den har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 8 cm. Den levereras utan ljuskälla, så skaffa en ljuskälla med G9-armatur (max 40 watt). Lampan kan enkelt dimmas med en extern dimmer (ingår ej) så att du kan anpassa den till den atmosfär du letar efter. Exklusiv sladd och stickpropp. Är du också ett fan av denna vägglampa?
 • Modern vägglampa vit - Sabbio

  Modern vägglampa vit - Sabbio
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, vit vägglampa i minimalistisk design. Vägglampa Sabbio kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 10,5 cm, en längd av 9,5 cm och ett djup av 8,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 7 cm och ett djup av 2 cm. Du kompletterar denna vägglampa med 1 G9 ljuskälla (max 40 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den är också dimbar med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med vår Sabbio.
 • Modern vägglampa vit - Gypsy Tum

  Modern vägglampa vit - Gypsy Tum
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Gypsy Tum är en modern vägglampa som lyser både ljuset uppåt och nedåt. Denna vita vägglampa är gjord av gips med glas. Den har en höjd av 9,5 cm, en längd på 24,5 cm och ett djup på 12 cm. Monteringsplattans djup är 2,5 cm. Du kompletterar lampan med en ljuskälla med en E14-armatur (25 Watt). Du måste beställa detta separat. Om du vill skapa lite extra atmosfär kan du ansluta en dimmer till vägglampan. Detta ingår inte. Gypsy Tum är en tidlös modern vägglampa som passar perfekt i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.
 • Klassisk vägglampa koppar med svart velourskärm - Matt

  Klassisk vägglampa koppar med svart velourskärm - Matt
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss bli stilrena! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett klassiskt utseende. Det gör vägglampan verkligen unik genom att använda det sammet svarta utsidan och den gyllene ytan inuti. I kombination med kopparfixturen är bilden komplett. Lampan har ett djup på 22,5 cm och en höjd av 24,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Modern vägglampa runt svart - Sandig

  Modern vägglampa runt svart - Sandig
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mycket trevlig vägglampa i en tidlös design! Sandig vägglampa erbjuder ett vackert, modernt utseende att njuta av i flera år. Vägglampan Sandy lyser uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. Lampan har ett djup på 10,5 cm och en höjd av 14,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 5 cm. Du avslutar lampan med två GU10-armaturer (max 50 Watt). Dessutom är lampan dimbar (inget dimmer ingår). Är det dags för en frisk bris genom din interiör? Kanske erbjuder Sandy dig lösningen!
 • Modern vägglampa svart 2-ljus med USB och flexarm - Flero

  Modern vägglampa svart 2-ljus med USB och flexarm - Flero
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En multifunktionell vägglampa, denna Flero. Denna lampa är avslutad med metallsvart med anslutning för USB för laddning av din surfplatta och/eller smartphone! Mycket funktionell och tidlös. Du kan ställa in flexarmen hur du vill ha den, så att du kan bestämma var ljuset lyser! Vägglampan har en total höjd på 45 cm och en bredd på 18 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd och djup på 10 cm. Flexarmen består av integrerad LED på 2700 Kelvin och 100 lumen. Flero lyser därför ett mysigt varmt ljus genom din interiör! Du måste fortfarande beställa lampan som lyser mot väggen, på baksidan av armaturen. Detta är en ljuskälla med G9-koppling. Det är en perfekt läslampa för sovrummet. Obs: denna lampa är inte dimbar. Komplettera ditt sovrum med Flero vägglampa.
 • Orientalisk vägglampa guld 2-light - Slige

  Orientalisk vägglampa guld 2-light - Slige
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken vacker vägglampa Slige är. Dess gyllene ovaler med unik struktur ser väldigt chic ut. Vägglampan är gjord av stål och finish i guld. Den har ett djup på 14 cm, höjd på 55 cm och längd på 85 cm. Du kompletterar vägglampan med 2 st E27 passande ljuskällor på max 25 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Vill du skapa extra atmosfär kan du koppla lampan till en dimmer. Komplettera din orientaliska interiör med vägglampan Slige.
 • Industriell vägglampa antik koppar - Spey

  Industriell vägglampa antik koppar - Spey
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included De Spey är en industriell blickfångare internt. Den antika kopparfärgen är vackert färdig vilket ger den en riktig industriell look! Det ser bra ut på ditt kontor, i matsalen eller i sovrummet: Spey ger ett unikt intryck! Lampan har en bredd på 22 cm, en längd på 39 cm, en minimihöjd på 17 cm och en maximal höjd på 39 cm. Locket har en diameter på 22 cm och en höjd av 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 13,2 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 40 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ett trevligt extra i din industriella interiör? Det är detta Spey! 390 mm x 220 mm x 130 mm
 • Designvägglampa svart med guld - Amy

  Designvägglampa svart med guld - Amy
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna designvägglampa Amy ger en överraskande ljuseffekt! Ser bra ut i hallen, men faktiskt är denna vägglampa bra i alla rum i ditt hus. Kombinationen av svart med guld ger honom den lilla extra. Slutför lampan helt med en G9-ljuskälla på maximalt 40 watt. Den har en längd och djup på 8 cm och en höjd på 20 cm. Monteringsplattan för väggen har en längd och bredd på 8 cm. Om du vill göra det mysigt på kvällen: denna lampa är också dimbar (dimmer ingår inte). Ge ditt hus en fin effekt med denna Amy! 80 mm x 80 mm x 200 mm
 • Modern vägglampa svart med guld - Plattor

  Modern vägglampa svart med guld - Plattor
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Plats är en elegant och modern vägglampa som passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Den är gjord av metall och är svart med guld. Den gyllene interiören skapar en varm och mysig ljuseffekt på din vägg. Vägglampan har ett djup av 8 cm, en höjd av 13 cm och en längd av 28,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 7 cm och en längd av 24 cm. Du kompletterar plattor med en ljuskälla med G9-koppling (max 40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (Obs: ingår ej). Ge din inredning ett lyft med den moderna vägglampan Plats!
 • Modern vägglampa guld - kub

  Modern vägglampa guld - kub
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Cube vägglampa är en riktig blickfångare. Den moderna, geometriska designen blir en erkänd del av din interiör. Gillar du också att vara före trenderna? När du går i havet med kuben drar du den här vagnen! Lampan har ett djup på 13,5 cm och en höjd av 17,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11 cm och en bredd på 11 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en G9-armatur (max. 40 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Börja njuta av denna skönhet idag!
 • Vintage vägglampa guld med svart velour skugga - Matt

  Vintage vägglampa guld med svart velour skugga - Matt
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss gå årgång! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg en vintage look. Det gör vägglampan verkligen unik genom att använda det sammet svarta utsidan och den gyllene ytan inuti. I kombination med den gyllene fixturen är bilden helt färdig. Lampan har ett djup på 21,5 cm och en höjd på 24 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Design vägglampa svart med guld - Faldo

  Design vägglampa svart med guld - Faldo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En unik design vägglampa i svart och en gyllene interiör. Den gyllene ytan på lampans insida skapar en mysig och varm atmosfär i ditt hem! Lampan har en höjd av 17,9 cm och ett djup av 9,8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 1,5 cm och en längd av 5 cm. Du kompletterar denna designade vägglampa med en G9-ljuskälla på max. 40 Watt. Obs! Du måste fortfarande beställa denna ljuskälla separat i vår webbshop. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Så gör det mysigt hemma med vår Faldo! Lampans snygga vikta design gör den till en riktig blickfång. En tidlös pryl för hallen, i vardagsrummet eller i sovrummet!
 • Design wandlamp antiek goud - Robert

  Design wandlamp antiek goud - Robert
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Modern vägglampa svart justerbar - Muro

  Modern vägglampa svart justerbar - Muro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Försäkra enkelhet hemma med denna Muro. En modern vägglampa, perfekt som nattlampa i sovrummet. Perfekt balans mellan mysighet och funktionalitet! Du kan flytta detta ljus från vänster till höger, så att du kan bestämma var du vill ha ljuset! Monteringsplattan har en höjd av 15 cm och en längd på 30 cm. Djupet är 15 cm. Artikeln levereras med kabel med en längd på 195 cm. Den svarta färgen gör den mycket tidlös. Gör din vägglampa komplett med en dekorativ ljuskälla som passar i en 27 armatur (max 40 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. En tidlös blickfångare hemma? Det är Muro!
 • Lantlig vägglampa trä - Bloc

  Lantlig vägglampa trä - Bloc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Bloc är en mycket trevlig och kompakt vägglampa. Eftersom den är gjord av trä har den ett naturligt utseende och passar perfekt i ett lantligt interiör. Vägglampan har en höjd av 8 cm, ett djup av 11 cm och en längd av 10 cm. Ljuskällan som passar denna bordslampa har en E27-koppling (max 10 Watt), se till att du beställer den separat. Välj en ljuskälla som också ser snygg ut, till exempel med bärnstensfärgat eller rökglas. På så sätt skapar du extra atmosfär i rummet och lampan ser ännu bättre ut! Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Bloc är den perfekta vägglampan för vardagsrum, sovrum eller hall. Lägg till atmosfär i ditt interiör med Bloc vägglampa!
 • Vintage vägglampa svart - Fugl

  Vintage vägglampa svart - Fugl
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Fugl-lampan väcker omedelbart all uppmärksamhet när den placeras i ditt hem. Med munnen har den en passande / ljuskälla som den ger vackert ljus och atmosfär till ditt interiör. Djurlampor blir en riktig trend, de passar perfekt in i den botaniska och vintage levande stilen. Denna fina svarta fågelvägglampa i aluminium sitter på en gren och är snyggt detaljerad. Ge din interiör en extra boost med denna trendiga vägglampa. Fugl-lampan väger 1,8 kg och är enkel att installera. Den har en längd på 18 cm, en höjd på 50 cm och ett djup på 50 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 25 Watt). Ljuskällan är synlig i denna lampa, så välj en slående variant, till exempel en LED-glödlampa. Du kan också dimma lampan med en extern dimmer för ännu mer atmosfär. Ge det en fin plats på din vägg.
 • Modern vägglampa stål utan skugga - Arc

  Modern vägglampa stål utan skugga - Arc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna moderna båglampa är idealisk för väggmontering. Trevligt vid soffan eller vid ett bord. Eftersom vägglampan är justerbar i höjd och längd (80-64 cm) passar den perfekt i alla rum. Vägglampans huvud är också justerbar, så att du kan låta ljuset lysa var du vill. Ledningen på vägglampan är 240 cm lång. Bågen är trevlig att kombinera med otaliga vackra lampskärmar, du måste fortfarande beställa dem separat. Slutför lampan med en E27-ljuskälla (detta ingår inte). Denna båge är en modern och multifunktionell vägglampa!
 • Modern vägglampa fyrkantig vit - Sandig

  Modern vägglampa fyrkantig vit - Sandig
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mycket trevlig vägglampa i en tidlös design! Sandig vägglampa erbjuder ett vackert, modernt utseende att njuta av i flera år. Vägglampan Sandy lyser uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd av 14 cm och en längd på 8,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 5 cm. Du avslutar lampan med två GU10-armaturer (max 50 Watt). Dessutom är lampan dimbar (inget dimmer ingår). Är det dags för en frisk bris genom din interiör? Kanske erbjuder Sandy dig lösningen!
 • Modern väggbåglampstål med vit skugga 50/50/25 justerbar

  Modern väggbåglampstål med vit skugga 50/50/25 justerbar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Letar du efter en slående vägglampa inklusive skugga där du omedelbart ger atmosfär till din interiör? Då är denna moderna båge vägglampa definitivt för dig! Denna båglampa är idealisk för väggmontering. Trevligt vid soffan eller ovanför ett bord. Justerbar i höjd och längd (80-64 cm) så superpraktiskt. Vägglampan är tillverkad av stål men har ett mjukt utseende på grund av den vita vita tygskärmen med en diameter på 50 cm. Lampan levereras med sladd och kontakt och kan dimmas (dimmer ingår ej). Denna lampa behöver bara en E27-ljuskälla och då är den klar att lysa!
 • Vägglampa 'WL Cage 1 grijs' Moderna grå/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'WL Cage 1 grijs' Moderna grå/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Trevlig luftig design med en stark minimalistisk bild, väljer du också detta snygga utseende? Ditt hem eller kontor kommer att förpackas i en bra atmosfär som du kan njuta av varje dag. Designens öppna natur är perfekt för att använda en av våra vackra dekorativa ljuskällor, vara en trendsättare och vara före resten. 230 mm x 180 mm x 180 mm
 • Smart Art Deco vägglampa koppar inkl. G95 WiFi ljuskälla - Facil

  Smart Art Deco vägglampa koppar inkl. G95 WiFi ljuskälla - Facil
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det perfekta valet för alla som älskar minimalistisk och modern design! Välj den omisskännliga charmen som följer med Facil-serien och ge varje rum lite extra charm! Stålarmaturen är färdig i matt kopparfärg. Denna vägglampa levereras med en G95 WiFi-ljuskälla. Det här är enkelt att kontrollera med appen på din smartphone, Google-hem eller Alexa. Ljuskällan ger en vacker varm ljuseffekt i rummet. Med appen är den också dimbar, så att du själv kan skapa önskad atmosfär. Den har en höjd av 8,5 cm, en längd av 6,6 cm och ett djup av 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 6,6 cm och ett djup på 2,5 cm. Få enkelt atmosfären i ditt hem med koppar Facil!
 • Vintage Vägglampa Marmor med Antik Mässing - Ouse

  Vintage Vägglampa Marmor med Antik Mässing - Ouse
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ouse är en vacker vägglampa som är färdig med antik mässing och marmor! Den retro looken är fantastisk. Den gyllene interiören ger en fin ljuseffekt på din vägg när denna lampa är tänd. Ouse är en riktig blickfångare i din interiör: den ger en uppgradering till din hall eller vardagsrum. Lampan har en höjd på 25,5 cm och en längd på 15 cm. Monteringsplattan har en längd på 25,5 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 40 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Gör ett retro tillägg till din vägg med denna Ouse vägglampa!
 • Industriell vägglampa svart - Fotu

  Industriell vägglampa svart - Fotu
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken mysig vägglampa denna Fotu är! Den är gjord av trä med stål och är färdig i svart. Den är lätt att rotera, så du bestämmer var ljuset lyser. Lampan har ett djup på 18 cm, höjd på 17 cm och längd på 14 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm. Skärmen har en diameter på 14 cm och en höjd på 10,5 cm. Du kompletterar Fotu med en E27 ljuskälla (40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Denna Fotu passar perfekt i ett industriellt vardagsrum eller sovrum. Tveka inte längre och komplettera din inredning med denna topper.
 • Design avlång vägglampa svart 60 cm - Houx

  Design avlång vägglampa svart 60 cm - Houx
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Houx ger en tidlös touch till dina bostadsområden: ditt kök, ditt vardagsrum eller ditt sovrum är trevligt upplyst tack vare denna vägglampa! Houx lyser lätt uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. En subtil lampa för på väggen: som beskriver Houx! Lampan har en höjd av 6 cm, en längd på 60 cm och en bredd på 10,5 cm. Du avslutar lampan med fyra ljuskällor med en G9-armatur (max. 5 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplett din interiör med denna tidlösa vägglampa. 600 mm x 105 mm x 60 mm
 • Orientalisk vägglampa guld 3-ljus - Tashi

  Orientalisk vägglampa guld 3-ljus - Tashi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Tashi är en mycket unik vägglampa på grund av sin design! De olika cirklarna ger en glad twist till din vägg med en vacker strykeffekt. Lampan är gjord av stål och finish i guld. Tashi har ett djup på 12 cm, höjd på 52 cm och längd på 93 cm. Du avslutar vägglampan med 3 ljuskällor med E27-beslag (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. För att skapa extra atmosfär kan du koppla lampan till en dimmer, som inte ingår. Ge din interiör ett riktigt blickfång med vägglampan Tashi.
 • Modern vägglampa grå - Simple Drum

  Modern vägglampa grå - Simple Drum
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna enkla trumma är en modern vägglampa, färdig i tyg, vilket skapar en vacker ljuseffekt i dina vardagsrum. Tyget har en grå färg som garanterar ett varmt utseende. Vackert i din hall eller i ditt vardagsrum! Ditt sovrum kommer också att uppgraderas med trumman. Simple Drum har en höjd på 20 cm och en längd på 13 cm. Lampans djup är 9 cm. Du gör den komplett med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 40 Watt). Denna lampa är också dimbar med en extern dimmer; gör det ännu trevligare hemma med Simple Drum!
 • Orientalisk vägglampa antik guld 3-ljus - Balla

  Orientalisk vägglampa antik guld 3-ljus - Balla
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter ett blickfång för din inredning? Då är Balla vad du letar efter! Tack vare sin unika design drar den snabbt till sig uppmärksamhet. De olika cirklarna med öppen struktur ger en stämningsfull och orientalisk känsla i rummet. Balla är gjord av stål och har en antik guldfärg. Vägglampan har ett djup på 14 cm, höjd på 43 cm och längd på 95 cm. Du avslutar lampan med 3 ljuskällor som var och en har ett E27-beslag (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, denna ingår ej men ger extra stämning! Ge din interiör en orientalisk twist med vägglampan Balla.
 • Vägglampa rund svart med guld - Sola

  Vägglampa rund svart med guld - Sola
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Enkel, neutral, kompakt och överallt tillämplig vägglampa. Ljuset lyser upp och ner längs väggen, vilket skapar en fin ljuseffekt. Platsen har en höjd av 10,3 cm och en diameter på 8,2 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd av 8 cm och ett djup på 3 cm. Det är vackert avslutat med en svart färg på utsidan och guld på insidan: som skapar en varm ljuseffekt i huset. Ge en ljuskälla som passar i en G9-armatur (max 40 Watt). Du kan dimma denna Sola med en extern dimmer. En tidlös vägglampa, perfekt i din hall, vardagsrum eller i sovrummet!
 • Vägglampa vit med guld inkl LED 3-stegs dimbar IP44 - Yordi

  Vägglampa vit med guld inkl LED 3-stegs dimbar IP44 - Yordi
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Komplettera ditt badrum med den klassiska vägglampan Yordi! Denna guld-vita vägglampa är gjord av plast med stål. Den har ett djup på 9,4 cm, en höjd på 5 cm och en längd på 62,8 cm. Yordi levereras inklusive en ej utbytbar LED-ljuskälla, som har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Lampan är dimbar med 3-stegs dimmer, vilket innebär att när du trycker på ljusströmbrytaren en gång får du 100% ljus, en andra gång 60% och en tredje gång 30% (atmosfäriskt) ljus. Med IP-värdet på IP44 är den perfekt för badrummet. Lys upp ditt badrum med vägglampan Yordi!
 • Industriell vägglampa koppar med mässingsjusterbar - Liko

  Industriell vägglampa koppar med mässingsjusterbar - Liko
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Liko ger behagligt atmosfäriskt ljus i ditt vardagsrum, sovrum eller i köket! Det är helt färdigt i koppar med mässingsinredning som ger diffust ljus. Mycket mysigt! Den har en höjd av 19,5 cm och ett djup av 27 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Du avslutar din Liko helt med en E27-ljuskälla (max 25 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa separat. Liko är också roterbar så att du kan låta ljuset lysa var du vill. Det är till exempel mycket användbart för att markera något. Det är också en fin lampa i hallen! Gå med trevlig stämningsbelysning med vår Liko vägglampa!
 • Modern vägglampa koppar med skugga velour svart - Brescia

  Modern vägglampa koppar med skugga velour svart - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss bli stilrena! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett romantiskt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i kopparfärg. Huven är tillverkad i svart velour. Förutom den unika designen på utsidan är lampskärmen vackert färdig med guld på insidan. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Landsväggslampa halvrunda grädde - Trumma

  Landsväggslampa halvrunda grädde - Trumma
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna trumma är en vägglampa på landsbygden, färdig i tyg, vilket skapar en vacker ljuseffekt i dina bostadsområden. Tyget har en ljus krämfärg som garanterar ett varmt utseende. Vackert i din hall eller i ditt vardagsrum! Ditt sovrum kommer också att uppgraderas med trumman. Det är en halvrund vägglampa med en längd på 30 cm och en höjd av 12 cm. Lampans djup är 15 cm. Du gör den komplett med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 40 Watt). Denna lampa är också dimbar med en extern dimmer; gör det ännu roligare hemma med trumman!
 • Modern vägglampa svart stål justerbar - Botu

  Modern vägglampa svart stål justerbar - Botu
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en modern vägglampa? Då är Botu exakt vad du letar efter! Denna vägglampa är svart och tillverkad av stål. Du kan enkelt vända det så att ljuset alltid lyser på önskad plats, superhändigt! Botu är 18 cm djup, 11,5 cm hög och 9 cm lång. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm och är 2,5 cm djup. Skuggan har en diameter på 9 cm och en höjd av 12 cm. Tack vare den öppna skuggan är ljuskällan tydligt synlig i fixturen. Välj därför en slående variant. Vägglampan levereras utan ljuskälla. För att slutföra det måste du beställa en ljuskälla med E14-montering (40 Watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Botu är en riktig boost för ditt vardagsrum, sovrum eller kontor!
 • Vintage vägglampa guld med velour skugga 20/20/20 påfågel - Matt

  Vintage vägglampa guld med velour skugga 20/20/20 påfågel - Matt
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss gå årgång! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg en vintage look. Lampan har en sammet påfågeldesign och en guldfinish inuti. I kombination med guldarmaturen är bilden komplett. Med en E27-ljuskälla (som måste beställas separat) kan du avsluta denna lampa helt. Vägglampan är dimbar (dimmer ingår ej) och ger ditt hem i en mysig atmosfär. Lampskärmen har en diameter på 20 cm men finns även i andra storlekar. Ditt hem är bara riktigt komplett med denna unika vägglampa.
 • Set med 2 industriella vägglampor mässing med trä - Brent

  Set med 2 industriella vägglampor mässing med trä - Brent
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skulle din industriella interiör kunna använda en cool vägglampa? Då är Brent vad du letar efter! Vägglampan är gjord av trä med stål och avslutad i brunt med mässing. Den har ett djup på 11 cm, en höjd på 19 cm och en längd på 11 cm. Mässingshattarna har en diameter på 8 cm och en höjd på 12 cm. Du kompletterar de två vägglamporna med två ljuskällor som var och en har ett E27-beslag på max 40 Watt. Brent är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Spotarna kan justeras separat från varandra, så att du alltid bestämmer var ljuset lyser. super praktiskt! Avsluta din industriella interiör med Brent.
 • Modern vägglampa vit med vit skugga - Brescia

  Modern vägglampa vit med vit skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå moderna! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i vit färg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den grå lampskärmen i kombination med en vit armatur är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Design vägglampa mässing 39 cm - Johanna

  Design vägglampa mässing 39 cm - Johanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skaffa en riktig designvägglampa med Johanna. Denna lampa skapar en glad ljuseffekt på väggarna, eftersom ljuset avbryts av mässingsstängerna i stål. Johanna har 20 cm djup, 20 cm höjd och 39 cm längd. Monteringsplattan har 2,5 cm djup, 17 cm höjd och 8,8 cm längd. Avsluta vägglampan med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår ej). Johanna ser vacker ut i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Dekorera din inredning på ett mysigt sätt med vägglampa Johanna.
 • Art deco vägglampa guld med grå skugga - Brescia

  Art deco vägglampa guld med grå skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå vintage! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett romantiskt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en gyllene färg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den grå lampskärmen i kombination med guld är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Modern vägglampa grå - VT 1

  Modern vägglampa grå - VT 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampan VT 1 är perfekt att använda i din moderna interiör. Stålbotten och den eleganta grå nyansen ger en modern touch. Lampan är 20 cm hög och 20 cm djup. Basen har en storlek på 8 cm lång och 8 cm bred. Lampan har en E27-armatur för en ljuskälla på max 60 Watt och kan användas med en extern dimmer. Observera: ljuskälla och dimmer ingår inte, men kan enkelt beställas i vår webbshop. Förse din interiör med en vacker stämningstillverkare, som humörljus i hallen eller som ett nattljus bredvid din säng.
 • Uppsättning av två designvägglampor vit - Vik

  Uppsättning av två designvägglampor vit - Vik
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den senaste designtopparen från stallen i varumärket QAZQA! Med en enkel och elegant design har denna vägglampa ett lyxigt utseende. Denna designvägglampa kan användas i det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Fold-vägglampan har ett djup på 9,2 cm, en höjd på 17 cm och en längd på 24 cm. Den är tillverkad i aluminium med en matt vit finish. Insidan av denna vägglampa är silverfärgad, vilket ger en speciell ljuseffekt när lampan är på. Lampan har G9-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 40 watt). Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Njut av denna mångsidiga vikvägglampa, som också kan dimmas med en extern dimmer (ingår inte), och fyll din interiör med ett varmt ljus. Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Industriell vägglampa svart med träjusterbar - Arthur

  Industriell vägglampa svart med träjusterbar - Arthur
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Arthur-vägglampan får din interiör att lysa! Tack vare kombinationen av stål och trä passar denna vägglampa perfekt i din robusta inredning. Stålet är vackert färdig i svart färg. På grund av nätet är ljuskällan vacker och skapar en fin ljuseffekt på väggen. Lampan har en höjd på 30 cm, ett djup på 40 cm och en längd på 18 cm. Monteringsplattan har en längd på 13 och en höjd av 20,5 cm. En brytare är monterad på monteringsplattan som du kan slå lampan på och av. Lampskärmen är justerbar, så du bestämmer var du vill att ljuset ska lysa. Du gör vägglampan komplett med en fin LED-glödlampa med högst 40 watt, passande i en stor E27-armatur.
 • Industriell vägglampa mörkgrå - rörmokare 1

  Industriell vägglampa mörkgrå - rörmokare 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tuff och slående atmosfärskapare för alla. Du får den bästa effekten i huset när du monterar två bredvid varandra, till exempel ett trevligt nattljus bredvid sängen? Det är också en fin lampa som stämningsbelysning i hallen eller i vardagsrummet. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm. Lampan har en höjd på 18 cm och ett djup på 17 cm. Observera: denna rörmokare 1 levereras utan ljuskälla. Välj därför en slående, robust variant. Se till att den passar in i en E27-armatur (max. 60 watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej); skapa mer atmosfär på kvällen med denna vägglampa. Rörmokare 1 är helt hemma i en industriell, tuff miljö!
 • Retro vägglampa guld / mässing med skugga - Demi

  Retro vägglampa guld / mässing med skugga - Demi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vår Demi-vägglampa är riktigt super kul! Den är vackert färdig i matt svart med en gyllene mössa med en vit inredning. Det ger en fin ljuseffekt! Du gör vägglampan komplett med en fin ljuskälla på maximalt 60 watt som passar in i en E27-armatur. Du kan dimma lampan med en extern dimmer; bestäm din egen atmosfär i huset! Den har en total längd på 75 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 8 cm. Lampan levereras med en sladd och plugg med en maximal längd på 160 cm. Letar du efter ett trevligt blickfång på din vägg i ditt sovrum eller i ditt vardagsrum? Då är Demi för dig! 750 mm x 160 mm x 700 mm
 • Industriell vägglampa svart - Drum Mesh

  Industriell vägglampa svart - Drum Mesh
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Drum Mesh är en lampa som imponerar med sin unika öppna design och finish. Lampskärmen är öppen, vilket ger dig en fin ljuseffekt i rummet. Monteringsplattan är helt färdig i tidlös svart och trä för det lilla extra! Ge en lekfull ljuseffekt genom att köpa en vacker E27-ljuskälla på 40 Watt. Obs! Ljuskällan ingår inte och måste beställas separat i vår webbshop. Lampskärmens diameter är 23 cm. Lampan har en total höjd på 33 cm och ett djup på 29,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm. Drum Mesh passar helt in i ditt industriella vardagsrum, sovrum, men är också en riktig blickfång på kontoret! Redo för mer kul? Du kan dimma lampan med en extern dimmer (ingår ej). Även med lamporna släckta stjäl vårt Drum Mesh showen. Hämta den nu!
 • Vintage vägg- och taklampa rostbrun tiltbar - Barrack

  Vintage vägg- och taklampa rostbrun tiltbar - Barrack
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Barracks vägg- och taklampa är ett speciellt utseende. De robusta detaljerna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Det är en rustik metallvägg och taklampa med en lantlig, vintage look i färgerna rostbrun med gyllene interiör. Denna lampa är handgjord och därför unik, så din kopia kan skilja sig något från fotot. Denna vägg- och taklampa har ett djup på 36 cm, en höjd på 23 cm och en längd på 20,5 cm. Lampskärmen är lutbar så att du bestämmer var ljuset lyser. Den rustika Barrack-lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 40 watt). Lampans rustika karaktär kommer att vara en humör för din interiör!
 • Modern vägglampa guld inkl. LED IP44 med spegel - Miral

  Modern vägglampa guld inkl. LED IP44 med spegel - Miral
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ge ditt badrum ett lyxigt utseende med Miral -vägglampan. Denna spegel har en upplyst ring på kanten, extra praktisk när du sminkar dig. Spegeln har också en guldkant, vilket ger den ett modernt och lyxigt utseende. Miral är gjord av glas med aluminium. Den har ett djup på 4,5 cm och en diameter på 50 cm. Glaset har en diameter på 48,5 cm. Monteringsplattan har ett djup av 0,5 cm, 1,5 cm höjd och 25 cm längd. Miral har icke-utbytbar LED-belysning. Den här har 1344 lumen och 3000 Kelvin. Detta gör det till ett riktigt kraftverk och ger mycket ljus. I genomsnitt varar belysningen 30 000 brinntimmar. Miral har ett IP-värde på IP44, vilket innebär att det är stänkskyddat. Den perfekta spegeln och vägglampan i ett för badrummet!
 • Art deco vägglampa guld med USB och flexarm - Brescia Combi

  Art deco vägglampa guld med USB och flexarm - Brescia Combi
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Brescia vägglampa har nu utökats med en USB-anslutning! Du avslutar det med ett självvalt lock. Den gyllene armaturen ger en fin extra till din lampa. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul och du kan justera LED-läslampan i den riktning du vill ha med den flexibla armen. Med 3000 Kelvin och 120 lumen är lampan perfekt för användning på kvällen och under dagen. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Lampan har en höjd av 33 cm. Den justerbara armen har en längd på 22 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 10 cm. Hitta en fin lampskärm och slutför din interiör med denna Brescia Combi! 200 mm x 100 mm x 330 mm
 • Smart design vägglampa svart inkl. WiFi GU10 - Sandy

  Smart design vägglampa svart inkl. WiFi GU10 - Sandy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mycket modern vägglampa med tidlös design! Vägglampan Sandy erbjuder ett vackert, modernt utseende att njuta av i många år framöver. Sandy vägglampa lyser uppåt och nedåt, vilket ger ett fint betesbelysning på väggen. Lampan har ett djup av 10,5 cm, en längd av 8 cm och en höjd av 14,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm, en längd av 8 cm och en bredd av 5 cm. Sandy har en längd och bredd på 8,2 cm och en höjd av 2,5 cm. Platsen levereras inklusive en GU10 Smart WiFi-ljuskälla. Det här är lätt att styra med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. Ljuskällan kan ändras i ljusstyrka och färg. På så sätt skapar du alltid önskad atmosfär hemma. Ljuskällan har en ljuseffekt på 350 lumen och 2200 - 4000 Kelvin. I genomsnitt håller ljuskällan 25 000 brinnande timmar. Är det dags för en frisk luft genom ditt interiör? Kanske erbjuder Sandy dig lösningen!
 • Design vägglampa svart med guldfyrkant - Sab

  Design vägglampa svart med guldfyrkant - Sab
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En mysig och tidlös vägglampa i minimalistisk design! En riktig atmosfärskapare. Vägglampa Sab kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 20 cm, en längd av 9,6 cm och ett djup av 11,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm och ett djup av 2,5 cm. Du kompletterar denna Sab med 2 GU10 ljuskällor (max 50 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Med guldfinishen på insidan ger denna Sab ett mysigt, guldbetande ljus längs väggen; både ner och upp. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med denna vägglampa.
 • Industriell vägglampa svart inkl. G125 DECO 180lm - Facil 1

  Industriell vägglampa svart inkl. G125 DECO 180lm - Facil 1
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det perfekta valet för alla som älskar minimalistisk och modern design! Välj den omisskännliga charmen som Facil-serien ger med sig och ge varje rum lite extra charm! Stålarmaturen har en matt svart färg. Denna vägglampa levereras med en mycket slående ljuskälla, en E27 globlampa! Det är en riktig dekoration i huset och med 180 lumen och 2700 Kelvin är den helt lämplig som stämningsmakare tack vare det låga antalet lumen och det varma vita ljuset på 2700 Kelvin. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej) för att skapa den perfekta atmosfären. Den har en höjd av 8,5 cm och ett djup av 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 6,6 cm och ett djup på 2 cm. Facil-serien finns i ett urval av olika färger och variationer. 13 cm x 8.5 cm
 • Uppsättning av 2 vägglampor stål med skugga, läsarm inkl LED - Bergamo

  Uppsättning av 2 vägglampor stål med skugga, läsarm inkl LED - Bergamo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En attraktiv, tidlös vägglampa. Denna Bergamo hör helt och hållet till ditt moderna vardagsrum eller sovrum. Det är en funktionell lampa tack vare den flexibla läsarmen inklusive integrerad LED: den har en ljuseffekt på 2400 Kelvin och 90 lumen. Lampan har i genomsnitt 10 000 brinntimmar. Gör din lampa ännu mer komplett med köp av en ljuskälla som passar i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Skärmen på denna lampa har en längd på 30 cm och en höjd av 20 cm. Läsarmen har en maxlängd på 40 cm. Du kan styra läsarmen och ljuskällan i huven separat från varandra. Super praktiskt! Obs! Denna lampa är inte dimbar. Ge en tidlös läslampa i sovrummet med Bergamo. Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Vintage vägglampa svart - Toucan

  Vintage vägglampa svart - Toucan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Toucan-lampan väcker omedelbart all uppmärksamhet när den placeras i ditt hem. En armatur / ljuskälla är fäst vid grenen, med vilken den ger vackert ljus och atmosfär till ditt interiör. Djurlampor blir en riktig trend, de passar perfekt in i den botaniska och vintage levande stilen. Denna fina svarta fågelvägglampa i aluminium har formen av en tukan och är vackert detaljerad. Ge din interiör en extra boost med denna trendiga vägglampa. Toucan-lampan väger 2,5 kg och är enkel att installera. Den har en längd på 29,2 cm, en höjd på 31,7 cm och ett djup på 21,7 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 25 Watt). Ljuskällan är synlig i denna lampa, så välj en slående variant, till exempel en LED-glödlampa. Du kan också dimma lampan med en extern dimmer för ännu mer atmosfär. Ge det en fin plats på din vägg.
 • Design vägglampa svart med guld - Sab

  Design vägglampa svart med guld - Sab
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, svart vägglampa i minimalistisk design med en gyllene interiör. En riktig atmosfärskapare! Vägglampa Sab kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 20 cm, en längd av 9,6 cm och ett djup av 11,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm och ett djup av 2,5 cm. Du kompletterar denna Sab med 2 GU10 ljuskällor (max 50 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med vår Sab.
 • Design vägglampa svart - Sarella

  Design vägglampa svart - Sarella
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Letar du efter ett designblickfång? Sök inte längre! Med Sarella på väggen har du en snygg vägglampa hemma. Kåpans öppna design skapar en vacker ljuseffekt på väggen. Lampan har en höjd på 30 cm och ett djup på 16 cm. Lampans sladdlängd är 200 cm. Observera att denna lampa levereras utan ljuskälla, så beställ en E27 ljuskälla med max 40 Watt! Du kan även dimma lampan med en extern dimmer (t.ex. väggströmbrytare) för att skapa en mysig atmosfär. Ge snygga accenter på väggen med vår Sarella vägglampa i huset!
 • Oosterse wandlamp zwart met rotan 20 cm - Magna Rotan

  Oosterse wandlamp zwart met rotan 20 cm - Magna Rotan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Modern vägglampa svart 15,5 cm - Facile

  Modern vägglampa svart 15,5 cm - Facile
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vackert på grund av sin enkelhet, det är Facile! Denna vägglampa är gjord av stål och är svart, vilket gör den vacker och tidlös. Den har en höjd av 15,5 cm, ett djup av 10 cm och en längd av 9 cm. Monteringsplattan har en diameter på 9 cm och en höjd av 2,5 cm. Denna artikel levereras utan ljuskälla. Så du måste själv beställa en ljuskälla E27 (max. 40 Watt). Det bästa är naturligtvis om det också är en fin ljuskälla, till exempel en ljuskälla med rökglas, bärnstensglas eller med färgad huvudspegel. Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Facile vägglampan är perfekt för hall, vardagsrum eller sovrum. Denna atmosfärstillverkare borde inte saknas i din interiör!
 • Industriell vägglampa svart med trä 49 cm - Hiso

  Industriell vägglampa svart med trä 49 cm - Hiso
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Hur snygg är den här vägglampan med belysning i form av ett hus? Hiso vägglampa ger genast din hematmosfär. Du kan också placera ett fint tillbehör till vänster om denna lampa. Lampan har en längd på 36 cm, ett djup på 10 cm och en höjd på 49 cm. Denna vägglampa levereras med en sladd (180 cm) med en kontakt. Med en vacker E27-ljuskälla på upp till 25 watt kan du göra denna vägglampa komplett (ingår ej). Denna vägglampa är perfekt att använda för grundbelysning eller stämningsbelysning. Komplettera ditt hem med den här fina Hiso vägglampan!
 • Landsvägglampa svart - Vete

  Landsvägglampa svart - Vete
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En attraktiv interiör börjar med belysning. Med Vete-vägglampan tar du med dig en elegant och lyxig design till ditt hem. Den har en höjd av 19,5 cm, en bredd på 15 cm och ett djup på 11,5 cm. Ljusskärmen i bomull är öppen i topp och botten, så den sprider varmt ljus utan att se beslag. Om du beställer denna lampa får du tyvärr inte en ljuskälla, så se till att du beställer en annan E27-lampa själv. För att göra det lite mysigare (eftersom vi gärna gör det) kan du också dimma denna vägglampa med en extern dimmer (detta måste fortfarande beställas separat).
 • Design wandlamp antiek staal - Moos

  Design wandlamp antiek staal - Moos
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Industriell vägglampa svart med ställning - Cage Rack

  Industriell vägglampa svart med ställning - Cage Rack
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ta in en industriell atmosfär i ditt hem med denna Cage Rack vägglampa. Cage Rack är tillverkad av robust svart stål, så det håller länge. Den har ett djup på 18 cm, en höjd på 25 cm och en längd på 20 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, en höjd på 25 cm och en längd på 20 cm. Lampan innehåller ingen ljuskälla, som måste beställas separat. Beslaget är E27 med max 60 Watt. Den är dimbar, men ingen dimmer ingår. Betyg denna industrilampa så att ditt utrymme kommer att lysa!
 • Design wandlamp koper - Noah

  Design wandlamp koper - Noah
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Modernt vägglampostål med grå skugga - Brescia

  Modernt vägglampostål med grå skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå moderna! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en vacker stålfärg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Avsluta Brescia med en ljuskälla för en E27-armatur. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den grå lampskärmen i kombination med stålarmaturen ger ro till din interiör. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Moderne wandlamp goud vierkant - Sandy

  Moderne wandlamp goud vierkant - Sandy
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Industriell vägglampa betong - Box

  Industriell vägglampa betong - Box
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna industriella vägglampa är tillverkad av betong. Denna användning av material ger Box-vägglampan ett elegant och naturligt utseende. Armaturen består av fin gjuten betong och har en grå färg. Trots betongen är Box-vägglampan inte grovt färdig. Detta gör att denna robusta pärla passar in i många interiörstilar. Denna vägglampa har en fyrkantig design och är 11,5 cm hög, 11,5 cm bred och 11,5 cm djup. Betonglampan monteras tätt på väggen och har en öppning både på topp och botten. G9-ljuskällan (ingår inte) ger därför en fin ljuseffekt på väggens topp och botten. Slutför din interiör med Wall Wall Box!
 • Vintage vägglampa mässing - Kamelfågel

  Vintage vägglampa mässing - Kamelfågel
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Du kommer genast att lysa från denna lampa! Den glada fixturen liknar en struts. Detta är verkligen ett blickfång för din interiör. Vägglampan är gjord av aluminium med stål och är avslutad i mässing. Det ger det ett modernt utseende. Den har ett djup av 24,5 cm, en höjd av 31 cm och en längd av 9,5 cm. Monteringsplattan har ett djup av 13 cm, en höjd av 11,5 cm och en längd av 9,5 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med en E27-koppling (max 25 Watt). För lite extra atmosfär kan du ansluta vägglampan till en dimmer som inte ingår. Kamelfågel är ett vackert tillskott till hallen, barnens sovrum eller vardagsrum. Ljus upp din interiör med vägglampan Camel bird.
 • Vägglampa svart med velourgul nyans - Stacca

  Vägglampa svart med velourgul nyans - Stacca
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Stacca är ett slående föremål i huset. Denna vägglampa är perfekt som blickfång i ditt hem. Det är en praktisk och snygg vägglampa som utförs i en okergul sammetskärm i kombination med en svart, tät armatur. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Avsluta Stacca med en ljuskälla för en E27-armatur (40 Watt). Läslampan har en integrerad LED-modul på 100 lumen och 2700 Kelvin (varmt ljus). Den är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Locket har en diameter på 16 cm. Den kompletta vägglampan har en höjd av 47 cm. Den flexibla läsarmen har en längd på 24 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Industriell vägg- och taklampa svart tiltbar - Guida

  Industriell vägg- och taklampa svart tiltbar - Guida
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en industriell vägglampa med en nationell touch? Då är du på rätt plats här. Vägglampa Guida är en rustik lampa med en industriell känsla. Detta beror på den matta svarta ytan och den vita insidan av huven. De robusta detaljerna gör detta till en vägglampa med bra klass. Lampan har en liten E14-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 25 watt). Denna vägglampa har en höjd på 17 cm, en längd på 24 cm och en bredd på 14 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10,5 cm och en höjd av 2,7 cm. Vägglampa Guida kommer snabbt att erövra en plats i din interiör! 240 mm x 140 mm x 170 mm
 • Modern vägglampa fyrkantig svart - Sandig

  Modern vägglampa fyrkantig svart - Sandig
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mycket trevlig vägglampa i en tidlös design! Sandig vägglampa erbjuder ett vackert, modernt utseende att njuta av i flera år. Vägglampan Sandy lyser uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd av 14 cm och en längd på 8,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 5 cm. Du avslutar lampan med två GU10-armaturer (max 50 Watt). Dessutom är lampan dimbar (inget dimmer ingår). Är det dags för en frisk bris genom din interiör? Kanske erbjuder Sandy dig lösningen!
 • Modern vägglampa vit - Otan S.

  Modern vägglampa vit - Otan S.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, vit vägglampa i minimalistisk design. Men åh så stämningsfullt! Vägglampa Otan kan användas i många rum i huset. Den har en höjd av 16 cm, en längd av 10 cm och ett djup av 5,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 15,5 cm. Du slutför Otan 5 med 2 G9-ljuskällor (max 40 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med vår Otan 5.
 • Modern vägglampa svart - Transfer

  Modern vägglampa svart - Transfer
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Transfer är en minimalistisk vägglampa, färdig i vacker svart aluminium. Det är en verklig tidlös lampa, perfekt i din moderna interiör. Den har en höjd och längd på 8 cm. Överföringsdjupet är 10,5 cm. Denna vägglampa ger en fin ljuseffekt på väggen, eftersom ljuset lyser uppåt och nedåt. Du gör denna vägglampa komplett med en ljuskälla som passar in i en G9-armatur (max. 40 Watt) och den kan dimmas med en extern dimmer! Transfer gör varje rum i huset så lite mer mysigt. Se till att du har ett tidlöst blickfång i ditt hem!
 • Uppsättning av fyra moderna vägglampor svart - Transfer

  Uppsättning av fyra moderna vägglampor svart - Transfer
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Transfer är en minimalistisk vägglampa, färdig i vacker svart aluminium. Det är en verklig tidlös lampa, perfekt i din moderna interiör. Den har en höjd och längd på 8 cm. Överföringsdjupet är 10,5 cm. Denna vägglampa ger en fin ljuseffekt på väggen, eftersom ljuset lyser upp och ner. Du gör denna vägglampa komplett med en ljuskälla som passar i en G9-armatur (max. 40 watt) och den kan dimmas med en extern dimmer! Transfer gör varje rum i huset lite mer mysigt. Ge en tidlös blickfång hemma! Nu ännu billigare som en uppsättning på 4!