QAZQA vägglampor

Populärt inom QAZQA vägglampor

 • Modern vägglampa koppar med flexarm - Brescia Combi

  Modern vägglampa koppar med flexarm - Brescia Combi
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Modern vägglampa i koppar, som är lätt att kombinera med en slående eller enkel lampskärm: du kan välja hur du dekorerar din vägglampa! Läslampan har en integrerad LED 2V-modul och du kan använda den flexibla armen för att justera LED-läslampan i den riktning du vill. Med 3000 Kelvin och 120 lumen är lampan perfekt att använda på kvällen och dagen. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på/av-knapparna på lampans monteringsplatta. Detta gör det möjligt att manövrera lampan och läslampan separat. Komplettera Brescia med en ljuskälla med E27 som passar upp till max 60 Watt. Obs: detta ingår inte men du kan enkelt beställa det i vår webshop. Lampan har ett djup på 20 cm och en höjd på 33 cm. Den justerbara armen har en längd på 22 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 10 cm. Hitta en snygg lampskärm och komplettera din inredning med denna Brescia Combi!
 • Vägglampa 'Amy' Design aluminium - Inomhus

  Vägglampa 'Amy' Design aluminium - Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna moderna Amy-vägglampa ger en överraskande ljuseffekt! Ser bra ut i hallen, men faktiskt är denna vägglampa bra i alla rum i ditt hus. Aluminiumfinishen ger det ett extra elegant utseende. Slutför lampan helt med en G9-ljuskälla på maximalt 40 watt. Den har en längd och djup på 8 cm och en höjd på 19 cm. Monteringsplattan för väggen har en längd och bredd på 8 cm. Om du vill göra det mysigt på kvällen: denna lampa är också dimbar (dimmer ingår inte). Ge ditt hus en fin effekt med denna Amy!
 • Industriell vägg- och taklampa svart tiltbar - Guida

  Industriell vägg- och taklampa svart tiltbar - Guida
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en industriell vägglampa med en nationell touch? Då är du på rätt plats här. Vägglampa Guida är en rustik lampa med en industriell känsla. Detta beror på den matta svarta ytan och den vita insidan av huven. De robusta detaljerna gör detta till en vägglampa med bra klass. Lampan har en liten E14-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 25 watt). Denna vägglampa har en höjd på 17 cm, en längd på 24 cm och en bredd på 14 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10,5 cm och en höjd av 2,7 cm. Vägglampa Guida kommer snabbt att erövra en plats i din interiör! 240 mm x 140 mm x 170 mm
 • Vägglampa 'WL Cage 1 grijs' Moderna grå/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'WL Cage 1 grijs' Moderna grå/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Trevlig luftig design med en stark minimalistisk bild, väljer du också detta snygga utseende? Ditt hem eller kontor kommer att förpackas i en bra atmosfär som du kan njuta av varje dag. Designens öppna natur är perfekt för att använda en av våra vackra dekorativa ljuskällor, vara en trendsättare och vara före resten. 230 mm x 180 mm x 180 mm

Fler tips på QAZQA vägglampor

 • Industriell vägglampa svart med ställning - Cage Rack

  Industriell vägglampa svart med ställning - Cage Rack
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ta in en industriell atmosfär i ditt hem med denna Cage Rack vägglampa. Cage Rack är tillverkad av robust svart stål, så det håller länge. Den har ett djup på 18 cm, en höjd på 25 cm och en längd på 20 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, en höjd på 25 cm och en längd på 20 cm. Lampan innehåller ingen ljuskälla, som måste beställas separat. Beslaget är E27 med max 60 Watt. Den är dimbar, men ingen dimmer ingår. Betyg denna industrilampa så att ditt utrymme kommer att lysa!
 • Modern vägglampa mässing 2-ljus - Jeana

  Modern vägglampa mässing 2-ljus - Jeana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Jeana ger en lyxig look till din interiör. Lampan har en ljuspunkt som lyser uppåt och nedåt. De ger båda en snygg sömnadseffekt på väggen. Lampan är gjord av stål och ytbehandlad i mässing. Den har ett djup på 8 cm, en höjd på 20 cm och en längd på 5,4 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, höjd 9 cm och längd 4 cm. Du kompletterar Jeana med 2 ljuskällor som var och en har en GU10-armatur (max 7 Watt). Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Jeana passar perfekt i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Klä upp din interiör på ett mysigt sätt med denna moderna vägglampa.
 • Set om 2 vägglampa svart med trä inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza

  Set om 2 vägglampa svart med trä inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, EU power socket included Vill du skapa en modern look? Handla då Riza vägglampa! Denna uppsättning med 2 vägglampor gjorda av stål med en färgkombination av svart och naturligt ger ett vackert modernt utseende. Riza vägglampa har ett djup på 11 cm, en höjd på 12 cm och en längd på 30 cm. Denna lampa innehåller även en inbyggd USB-portal och möjlighet att ladda din telefon trådlöst. Lampan levereras inklusive ej utbytbara LED 230V ljuskällor. Dessa ljuskällor håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ge ett modernt blickfång med den svarta vägglampan Riza!
 • Design avlång vägglampa vit 25 cm - Houx

  Design avlång vägglampa vit 25 cm - Houx
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Houx ger en tidlös touch till dina bostadsområden: ditt kök, ditt vardagsrum eller ditt sovrum är trevligt upplyst tack vare denna vägglampa! Houx lyser lätt uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. En subtil lampa för på väggen: som beskriver Houx! Lampan har en höjd av 6 cm, en längd på 25 cm och en bredd på 10,2 cm. Du avslutar lampan med två ljuskällor med en G9-armatur (max. 5 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplett din interiör med denna tidlösa vägglampa. 250 mm x 102 mm x 60 mm
 • Set med 2 moderna vägglampor svarta med guldinredning 9,7 cm - Transfer Groove

  Set med 2 moderna vägglampor svarta med guldinredning 9,7 cm - Transfer Groove
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Minimalistiskt designad vägglampa av aluminium, i svart och guld. Tack vare öppningarna på båda sidor projiceras ett attraktivt betesljus på väggarna. Lampan är perfekt i matsalen, kontoret, sovrummet eller vardagsrummet. Den är dimbar (dimmer ingår ej), så att du kan skapa den perfekta atmosfären själv. Lampan har ett djup på 12,3 cm, en höjd på 9,7 cm och en längd på 9,7 cm. Monteringsplattan har en längd på 9,7 cm och en bredd på 9,7 cm. Denna armatur passar ljuskällor av energiklass A++ till E. Du kan komplettera denna vägglampa helt genom att beställa en ljuskälla som passar i en G9-armatur (max 40 Watt). Med Transfer Groove tar du in ett vackert stycke modern belysning med ett lyxigt utseende in i ditt hem. Nu ännu billigare som ett set om 2!
 • Design avlång vägglampa vit 35 cm - Houx

  Design avlång vägglampa vit 35 cm - Houx
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Houx ger en tidlös touch till dina bostadsområden: ditt kök, ditt vardagsrum eller ditt sovrum är trevligt upplyst tack vare denna vägglampa! Houx lyser lätt uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. Den vita färgen ger en modern look till dina moderna utrymmen! En subtil lampa för på väggen: som beskriver Houx. Lampan har en höjd av 6 cm, en längd på 35 cm och en bredd på 10,7 cm. Du avslutar lampan med tre ljuskällor med en G9-armatur (max. 5 watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplett din interiör med denna tidlösa vägglampa. 350 mm x 107 mm x 60 mm
 • Badrumsspegel svart 50 cm inkl. LED med touchdimmer - Miral

  Badrumsspegel svart 50 cm inkl. LED med touchdimmer - Miral
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Lägg till lyxig hotellkänsla i ditt badrum med denna Miral. Den runda badrumsspegeln har integrerad LED -belysning med en ljusstyrka på 1428 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör den perfekt för att applicera din smink eller styla ditt hår. Lampan är dimbar med touchdimmer på spegeln. På så sätt kan du justera ljuset själv när det är för starkt eller när du behöver mer ljus. Spegeln är gjord av aluminium med glas och har en svart kant. Den har en diameter på 50 cm och ett djup på 3,8 cm. Med sitt IP-värde på IP44 är spegeln stänkskyddad, perfekt för badrummet. Denna moderna spegel får inte saknas i ditt badrum.
 • Modern vägglampa svart med guld 9,7 cm - Transfer Groove

  Modern vägglampa svart med guld 9,7 cm - Transfer Groove
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Minimalistiskt designad vägglampa av aluminium, i svart och guld. Tack vare öppningarna på båda sidor projiceras ett attraktivt betesljus på väggarna. Lampan är perfekt i matsalen, kontoret, sovrummet eller vardagsrummet. Den är dimbar (dimmer ingår ej), så att du kan skapa den perfekta atmosfären själv. Lampan har ett djup på 12,3 cm, en höjd på 9,7 cm och en längd på 9,7 cm. Monteringsplattan har en längd på 9,7 cm och en bredd på 9,7 cm. Du kan komplettera denna vägglampa helt genom att beställa en ljuskälla som passar i en G9-armatur (max 40 Watt). Med Transfer Groove tar du in ett vackert stycke modern belysning med ett lyxigt utseende in i ditt hem.
 • Orientalisk vägglampa vit med rotting 20 cm - Magna Rattan

  Orientalisk vägglampa vit med rotting 20 cm - Magna Rattan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En riktig belysningstillbehör på din vägg, vår Magna Rattan! Denna vägglampa är gjord av vitt stål med en vacker rottingfinish. En unik men tidlös kombination. Lampan ger en österländsk atmosfär till din interiör. Lampan är 35 cm hög och har ett djup på 22,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Skärmen har en diameter på 20 cm. Observera: för att få vår Magna Rattan att glänsa måste du beställa en extra E14 ljuskälla (max. 25 Watt). Välj en dimbar ljuskälla för att skapa en mysig atmosfär. Du kan dimma lampan med en extern dimmer (t.ex. din väggströmbrytare). Ge en fin touch till din inredning med denna vägglampa!
 • Uppsättning av två moderna vägglampor vit - Transfer

  Uppsättning av två moderna vägglampor vit - Transfer
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Transfer är en minimalistisk vägglampa, färdig i vit aluminium. Det är en verklig tidlös lampa, perfekt i din moderna interiör. Den har en höjd och längd på 8 cm. Överföringsdjupet är 10,5 cm. Denna vägglampa ger en fin ljuseffekt på väggen, eftersom ljuset lyser upp och ner. Du gör denna vägglampa komplett med en ljuskälla som passar i en G9-armatur (max. 40 watt) och den är dimbar med en extern dimmer! Transfer gör varje rum i huset lite mer mysigt. Ge en tidlös blickfång hemma! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Lantlig vägglampa svart med rep 45 cm - Leia

  Lantlig vägglampa svart med rep 45 cm - Leia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Leia är ett riktigt blickfång för en lantlig inredning! Lampan är gjord av rep och har en naturlig färg. Vägglampan har en diameter på 45 cm och en höjd på 9,5 cm. Vägglampan har en E27 armatur. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Denna vägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tillägget till din inredning, Leia! 45 cm x 9.5 cm
 • Art deco vägglampa guld med USB och grå nyans - Brescia

  Art deco vägglampa guld med USB och grå nyans - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Brescia vägglampa har nu utökats med en USB-anslutning! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett romantiskt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en gyllene färg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den grå lampskärmen i kombination med guld är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum! 210 mm x 180 mm x 420 mm
 • Design vägglampa vit fyrkant - Sabbir

  Design vägglampa vit fyrkant - Sabbir
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, vit vägglampa i minimalistisk design, det är vår Sabbir. Lampan har en höjd av 14,5 cm och ett djup av 8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 7 cm. Det är den perfekta lampan att använda som en grundlampa i hallen, i sovrummet eller på kontoret. Sabbir känner sig hemma i alla rum i huset! Du kompletterar den med 2 GU10 LED-ljuskällor på max 50 Watt (Obs! Ljuskällorna ingår inte). Du kan också dimma vägglampan med en extern dimmer, detta ingår inte. Gör det mysigt hemma med Sabbir!
 • Designvägglampa svart med guld - Amy

  Designvägglampa svart med guld - Amy
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna designvägglampa Amy ger en överraskande ljuseffekt! Ser bra ut i hallen, men faktiskt är denna vägglampa bra i alla rum i ditt hus. Kombinationen av svart med guld ger honom den lilla extra. Slutför lampan helt med en G9-ljuskälla på maximalt 40 watt. Den har en längd och djup på 8 cm och en höjd på 20 cm. Monteringsplattan för väggen har en längd och bredd på 8 cm. Om du vill göra det mysigt på kvällen: denna lampa är också dimbar (dimmer ingår inte). Ge ditt hus en fin effekt med denna Amy! 80 mm x 80 mm x 200 mm
 • Modern vägglampa guld 2-ljus med rökglas - Aten

  Modern vägglampa guld 2-ljus med rökglas - Aten
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Aten är ett glatt tillskott till ditt vardagsrum, sovrum eller hall! De två ljuspunkterna ser ut som två lysande blommor på väggen. Lampan är gjord av stål, avslutad i guld med glas. Glaset har en rökeffekt som skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Aten har en total höjd på 41 cm, djup på 14,5 cm och längd 23 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm och en höjd på 2,5 cm. Glasskärmarna har vardera en diameter på 10 cm. Du kompletterar vägglampan med två ljuskällor, som alla har en G9-koppling (max 28 Watt). Se till att du inte glömmer att beställa detta. Aten är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. En mycket attraktiv vägglampa med en modern kant. Aten är den vägglampa du letar efter!
 • Design vägglampa antikguld - Folla

  Design vägglampa antikguld - Folla
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ge din inredning en designprägel med vår Folla. Ett riktigt blickfång, den har en vacker design med öga för detaljer, vilket ger extra atmosfär. Totalhöjden är 41 cm, djupet 25 cm och längden 36 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Du avslutar denna lampa med en E27 ljuskälla (max. 25 Watt). Gå för extra mysighet genom att dimma denna vackra vägglampa med en extern dimmer (t.ex. din väggströmbrytare). Atmosfär garanterad i ditt hem eller kontor!
 • Vintage vägglampa mässing - Giraff

  Vintage vägglampa mässing - Giraff
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en unik vägglampa? Då är giraff det du letar efter. Denna vägglampa tar genast ut safarikänslan. Lampan är gjord av aluminium med stål och avslutad i mässing. Det ger den en lyxig och modern touch med en vintage-touch. Giraff har ett djup av 28 cm, en höjd av 34,5 cm och en längd av 14 cm. Monteringsplattan har en höjd av 23 cm och en längd av 10,5 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla som har en E27-koppling (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. För att göra det ännu mysigare i rummet kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Ge din inredning ett lyft med Giraffe vägglampa!
 • Industriell vägglampa brun med guldjusterbar - Sax

  Industriell vägglampa brun med guldjusterbar - Sax
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vår sax är en unik vägglampa för ditt hem! Den är gjord av stål och har en rostbrun färg på utsidan. Detta ger det ett industriellt utseende, som om det kom rakt ut från en fabrik. Insidan av skuggan är guld, vilket skapar en varm ljuseffekt i rummet. Sax har en höjd av 29,5 cm, en längd av 58 cm och en bredd av 17,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 24 cm och en bredd av 6 cm. Saxarmen är i längd, minst 35 cm och högst 58 cm. Så du kan välja var du vill att ljuset ska lysa! Den levereras med en kabel med en maximal längd på 240 cm. Avsluta saxen med en fin ljuskälla på maximalt 40 Watt som passar i en E27-armatur. Lampan är också dimbar med en extern dimmer; så bestäm din egen atmosfär. Välj en industriell blickfångare hemma med denna Scissors vägglampa. 580 mm x 175 mm x 295 mm
 • Vägglampa med strömbrytare 'Combi ' Moderna guld - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa med strömbrytare 'Combi ' Moderna guld - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det perfekta valet för alla älskare av minimalistiska och moderna mönster! Välj den otänkbara charmen hos Combi-vägglampan. Finns i olika färger. Tack vare brytaren på fixturen är denna vägglampa också perfekt för att hänga bredvid din säng. Vägglampan levereras utan ljuskälla, om du väljer en E27 glödlampa med lite lumen, är detta en riktig stämningstillverkare för sovrummet, men naturligtvis kan denna vägglampa också användas i alla andra rum i ditt hus.
 • Smart vägglampa svart med USB inkl Wifi A60 och GU10 - Zeno

  Smart vägglampa svart med USB inkl Wifi A60 och GU10 - Zeno
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är Zeno vägglampa vad du letar efter! Vägglampan är gjord av stål med tyg och finish i svart. Zeno har en höjd på 52 cm, en längd på 20 cm och en bredd på 16 cm. Du behöver inte längre gå upp ur soffan, för Zeno är också smart och kan fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Med max 806 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Denna vägglampa levereras med en E27 ljuskälla. Den medföljande ljuskällan för Zeno förbrukar 7 watt och håller i genomsnitt 15 000 brinntimmar. Du kommer förmodligen fortfarande att hitta en plats för denna Zeno. 20 cm x 16 cm x 52 cm
 • Art Deco vägglampa svart med guld - Emilienne

  Art Deco vägglampa svart med guld - Emilienne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Säger man art déco-inredning så säger man Emilienne! Denna vägglampa har en gyllene färg och är gjord av stål. Emilienne är ett riktigt blickfång för din inredning. Lampans höjd är 30 cm, längden 30 cm och bredden 10,8 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa vägglampan. Obs: Dimmer ingår ej. Tveka inte längre och gå för Emilienne!
 • Art Deco vägglampa svart med sammet mörkgrå skugga - Stacca

  Art Deco vägglampa svart med sammet mörkgrå skugga - Stacca
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Stacca är en Art Deco-touch i din interiör. Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg en retro look. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en mörkgrå sammetskugga med en gyllene inredning. Detta ger en fin ljuseffekt i rummet. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Avsluta Stacca med en ljuskälla för en E27-armatur (40 Watt). Läslampan har en integrerad LED-modul på 100 lumen och 2700 Kelvin (varmt ljus). Den är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Locket har en diameter på 16 cm. Den kompletta vägglampan har en höjd av 47 cm. Den flexibla läsarmen har en längd på 24 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Modern vägglampa svart - Transfer

  Modern vägglampa svart - Transfer
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Transfer är en minimalistisk vägglampa, färdig i vacker svart aluminium. Det är en verklig tidlös lampa, perfekt i din moderna interiör. Den har en höjd och längd på 8 cm. Överföringsdjupet är 10,5 cm. Denna vägglampa ger en fin ljuseffekt på väggen, eftersom ljuset lyser uppåt och nedåt. Du gör denna vägglampa komplett med en ljuskälla som passar in i en G9-armatur (max. 40 Watt) och den kan dimmas med en extern dimmer! Transfer gör varje rum i huset så lite mer mysigt. Se till att du har ett tidlöst blickfång i ditt hem!
 • Smart wandlamp zwart met goud vierkant incl. 2 Wifi GU10 - Sab

  Smart wandlamp zwart met goud vierkant incl. 2 Wifi GU10 - Sab
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer
 • Vägglampa svart med guldinredning 6 lampor - Whistle

  Vägglampa svart med guldinredning 6 lampor - Whistle
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En lampa behöver inte ta mycket plats för att ge det där speciella tillskottet till din interiör. Denna vägglampa är gjord av stål och avslutad i svart med guld/mässing. Visslan har ett djup på 13,5 cm, en höjd på 50 cm och en längd på 30 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, en höjd på 7,5 cm och en längd på 30,5 cm. Lampan kommer med skärm och har en diameter på 10 cm och en höjd på 50 cm. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej) och glöm inte att beställa 6st ljuskällor med G9-beslag (max 40 watt) separat. Lägg snabbt till det i din kundvagn och Whistle gör att dekorera en tårta!
 • Art Deco vägglampa svart med rökglas - Ayesha

  Art Deco vägglampa svart med rökglas - Ayesha
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow, vilken cool vägglampa Ayesha är! Denna passar perfekt i en art déco-interiör. Lampan är gjord av rökglas med stål och är avslutad i svart med grått. Ayesha har ett djup på 16 cm och en diameter på 27 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa vägglampan. Ayesha är dimbar (dimmer ingår ej). Tillägget till din interiör, Ayesha!
 • Badrumsspegel guld inkl LED med touch dimmer oval - Miral

  Badrumsspegel guld inkl LED med touch dimmer oval - Miral
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function En riktig retropryl men i en multifunktionell jacka! Miral är en snygg badrumsspegel som har en touchdimmer. Detta gör att du själv kan bestämma spegelns ljusstyrka genom att röra vid spegeln. På så sätt kommer du aldrig att besväras av för starkt ljus på morgonen. Miral är gjord av glas med aluminium och är guld. Den har ett djup på 3,8 cm, en höjd på 90 cm och en längd på 60 cm. Denna produkt levereras inklusive icke utbytbar LED-belysning (21 Watt), som varar i genomsnitt 30 000 timmar. Med en ljuseffekt på 2700 Kelvin och 326 lumen är det ett riktigt kraftpaket med funktionellt ljus, men den är lätt att dämpa med hjälp av touchdimmern. Med ett IP-värde på IP44 är spegeln stänksäker, perfekt att använda i badrummet! Vi är helt förälskade i denna Miral.
 • Design vägglampa svart med guld - Sab

  Design vägglampa svart med guld - Sab
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, svart vägglampa i minimalistisk design med en gyllene interiör. En riktig atmosfärskapare! Vägglampa Sab kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 20 cm, en längd av 9,6 cm och ett djup av 11,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm och ett djup av 2,5 cm. Du kompletterar denna Sab med 2 GU10 ljuskällor (max 50 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med vår Sab.
 • Vägglampa koppar med läslampa och skärm 18 cm svart - Brescia

  Vägglampa koppar med läslampa och skärm 18 cm svart - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Brescia är ett riktigt måste för en modern inredning. Den är klar i svart med kopparfärg och gjord av stål med tyg. Läslampan är extra behändig! Vägglampan har en bredd på 22 cm, är 18 cm lång och 30 cm hög. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27 och GU10 beslag för att komplettera lampan. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa vägglampan. Dimmer ingår ej. Tillägget till din interiör, Brescia!
 • Design avlång vägglampa vit 60 cm - Houx

  Design avlång vägglampa vit 60 cm - Houx
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Houx ger en tidlös touch till dina bostadsområden: ditt kök, ditt vardagsrum eller ditt sovrum är trevligt upplyst tack vare denna vägglampa! Houx lyser lätt uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. Den vita färgen ger en modern look till dina moderna utrymmen! En subtil lampa för på väggen: som beskriver Houx. Lampan har en höjd av 6 cm, en längd på 60 cm och en bredd på 10,5 cm. Du avslutar lampan med fyra ljuskällor med en G9-armatur (max. 5 watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplett din interiör med denna tidlösa vägglampa. 600 mm x 105 mm x 60 mm
 • Design vägglampa svart inkl LED - Patrick

  Design vägglampa svart inkl LED - Patrick
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Få en riktig designvägglampa hemma med denna Patrick. Denna vägglampa är gjord av plast med stål och avslutad i en tidlös svart färg. Den har en diameter på 14 cm, en höjd på 15,5 cm och en bredd på 9,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm och ett djup på 3,5 cm. Ljuskällan sitter fast i armaturen och kan därför inte bytas ut. Är det dags för en frisk fläkt genom ditt interiör? Kanske Patrick erbjuder dig lösningen! 14 cm x 15.5 cm
 • Design vägglampa svart - Sab Honey

  Design vägglampa svart - Sab Honey
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, svart vägglampa i minimalistisk design. En riktig atmosfärskapare! Lampans gyllene yta ger diffust ljus. Vägglampa Sab kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 20 cm, en längd av 9,6 cm och ett djup av 11,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm och ett djup av 2,5 cm. Du kompletterar denna Sab med 2 GU10 ljuskällor (max 50 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med vår Sab.
 • Modern badrumsspegel 60x80 cm inkl. LED med touchdimmer IP44 - Miral

  Modern badrumsspegel 60x80 cm inkl. LED med touchdimmer IP44 - Miral
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Om du letar efter en funktionell badrumsspegel, leta inte längre! Denna Miral är lätt att styra med pekdämparen på spegeln. Detta gör att du kan styra ljusintensiteten själv genom att vidröra spegeln, vilket är superfint! Miral är gjord av glas med aluminium. Den har 3 cm djup, 60 cm höjd och 80 cm längd. Spegeln levereras inklusive ej utbytbar LED-belysning som varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med en ljuseffekt på 2700 Kelvin och 1380 lumen är det ett riktigt kraftverk! På grund av IP-värdet på IP44 är spegeln stänkskyddad, perfekt för badrummet! Tveka inte längre och gå till Miral badrumsspegel!
 • Gips för vägglampor - Aurel Novo

  Gips för vägglampor - Aurel Novo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett riktigt snyggt tillskott till ditt hem, det är Aurel Novo vägglampa. Denna lampa ger en superfin ljuseffekt längst upp och ned på lampan. Lampan har en längd på 30 cm, en höjd på 7,5 cm och ett djup på 10 cm. Med en E14-ljuskälla gör du denna vägglampa helt komplett (ingår ej). Du kan dimma denna vägglampa med en extern dimmer. Detta ingår inte. Detta är den perfekta vägglampan för stämningsbelysning eller grundbelysning i ditt hem eller kontor. Går du för Aurel Novo?
 • Orientalisk vägglampa guldkrämskärm med fransar - Franxa

  Orientalisk vägglampa guldkrämskärm med fransar - Franxa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Du ger dig en riktig östlig atmosfär i ditt hem med denna Franxa vägglampa. Denna lampa har en guldarmatur och krämfärgad lampskärm. Lampskärmen med fransar ger en vacker och atmosfärisk ljuseffekt i hela rummet. Den har en höjd av 37 cm och ett djup av 26 cm. Monteringsplattan har en diameter på 16 cm. Den medföljande sladden är 180 cm lång. Komplett Franxa med en E27 ljuskälla på max. 40 Watt. Obs! Denna ljuskälla ingår inte och måste beställas separat. Du kan också dimma denna vägglampa med en extern dimmer (ingår ej). Gör det extra mysigt hemma med vår Franxa vägglampa! En perfekt nattlampa bredvid sängen eller en stämningsmakare i vardagsrummet. Även om ljuset är släckt stjäl det showen i ditt interiör!
 • Modernt vägglampostål med grå skugga - Brescia

  Modernt vägglampostål med grå skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå moderna! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en vacker stålfärg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Avsluta Brescia med en ljuskälla för en E27-armatur. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den grå lampskärmen i kombination med stålarmaturen ger ro till din interiör. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Smart vägglampa svart 2-ljus justerbar inkl Wifi A60 - Lune

  Smart vägglampa svart 2-ljus justerbar inkl Wifi A60 - Lune
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Komplettera din interiör med Lune! Denna vägglampa är utförd i svart och är gjord av stål. Lune bör inte saknas i en retroinredning! Vägglampan har en höjd på 40 cm, en längd på 90 cm och en bredd på 14 cm. Lune är justerbar och de 2 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Extra praktisk: Lune är smart och kan därför fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa vägglampan. Vilken vinnare Luna är. Alltid rätt atmosfär hemma med denna vägglampa. 90 cm x 14 cm x 40 cm
 • Design vägglampa svart - Spira

  Design vägglampa svart - Spira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Ta med dig en riktig designlampa i ditt hem med vår Spira vägglampa. Huven är spiralformad, vilket gör den till en riktig blickfång i ditt interiör! Den har en höjd av 30 cm och ett djup av 16,5 cm. Den medföljande sladden är 190 cm lång. Huvens öppna design säkerställer att ljuskällan syns tydligt. Så köp dig en slående E27-ljuskälla på max. 40 Watt! Obs! Ljuskällan ingår inte i lampan. Du kan dimma den med en extern dimmer (ingår ej). Placera denna Spira i ditt sovrum eller använd den som en stämningslampa i ditt vardagsrum. Vad du än föredrar: med denna taklampa skapar du ett lyxigt utseende i din interiör.
 • Lantlig vägglampa svart med trä - Flinta

  Lantlig vägglampa svart med trä - Flinta
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Fräscha upp din interiör med vägglampa Flint. Eftersom den är gjord av trä med stål och är avslutad i svart med guld, är den ett riktigt måste för en lantlig inredning. Vägglampan har en bredd på 19,8 cm, är 13 cm lång och 26 cm hög. Vägglampan har en E27 armatur. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Denna vägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du är alltid på rätt plats med Flint: du vill ha den här vägglampan i ditt hem, eller hur?
 • Modern vägglampa mörk brons fyrkantig - Sandy

  Modern vägglampa mörk brons fyrkantig - Sandy
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Sandy är ett riktigt blickfång för en modern inredning! Lampan är gjord av aluminium och är brons. De 2 ljuspunkterna gör den till en riktig atmosfärskapare! Vägglampan har en bredd på 10 cm, är 8,25 cm lång och 14,2 cm hög. Se till att du beställer ljuskällor med GU10-armatur för att komplettera lampan. Behöver du lite mindre ljus? Sandy är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du kan inte sluta stirra på denna vägglampa: Sandy bör inte saknas i din inredning!
 • Modern vägglampa svart med läslampa - Brescia

  Modern vägglampa svart med läslampa - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Få in en modern vägglampa i ditt hem med vår Brescia. Den är gjord av stål och har en tidlös svart färg. Den charmiga vägglampan är gjord för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan. Den har ett djup på 20 cm, en höjd på 20 cm och en längd på 9,8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, en längd på 9,8 cm och en bredd på 9,8 cm. Du kompletterar denna lampa med en E27 och en GU10 ljuskälla, glöm inte att beställa dessa separat. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ganska multifunktionell vägglampa i huset med denna Brescia.
 • Orientalisk vägglampa svart med rotting 20 cm - Magna Rattan

  Orientalisk vägglampa svart med rotting 20 cm - Magna Rattan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En riktig belysningstillbehör på din vägg, vår Magna Rattan! Denna vägglampa är gjord av svart stål med en vacker rottingfinish. En unik men tidlös kombination. Lampan ger en österländsk atmosfär till din interiör. Lampan är 35 cm hög och har ett djup på 22,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Skärmen har en diameter på 20 cm. Observera: för att få vår Magna Rattan att glänsa måste du beställa en extra E14 ljuskälla (max. 25 Watt). Välj en dimbar ljuskälla för att skapa en mysig atmosfär. Du kan dimma lampan med en extern dimmer (t.ex. din väggströmbrytare). Ge en fin touch till din inredning med denna vägglampa!
 • Industriell vägglampa svart med trä justerbar - Arthur

  Industriell vägglampa svart med trä justerbar - Arthur
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Arthur är ett riktigt blickfång för en industriell inredning! Vägglampan är brun med svart och gjord av trä med stål. Lampans totala storlek är 27,5 cm hög, 18 cm lång och 40 cm bred. Hänga huven på ett annat ställe? Det är möjligt: Arthur är justerbar. Vägglampan har en E27 armatur. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Denna vägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Vilken vinnare Arthur är. Alltid rätt atmosfär hemma med denna vägglampa.
 • Art deco vägglampa guld med USB och svart skugga - Brescia

  Art deco vägglampa guld med USB och svart skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vår Brescia vägglampa har nu utökats med en USB-anslutning! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett romantiskt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en gyllene färg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den svarta lampskärmen i kombination med guld är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Design vägglampa vit 30 cm - Johanna

  Design vägglampa vit 30 cm - Johanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skaffa en riktig designvägglampa med Johanna. Denna lampa ger en vacker ljuseffekt på väggarna eftersom ljuset avbryts av de vita stålstängerna. Johanna har ett djup på 20 cm, höjd 27 cm och längd 30 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Avsluta vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Johanna ser vacker ut i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Inred din interiör på ett mysigt sätt med vägglampa Johanna.
 • Industriell Vägglampa - Svart - Frodo

  Industriell Vägglampa - Svart - Frodo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Frodo är en mycket tidlös vägglampa! Den är vackert klar i en matt svart färg och en vit inredning. Monteringsplattan har en diameter av 12 cm, lampans skugga har en diameter på 20 cm. Du gör lampan komplett med en fin ljuskälla (max 40 watt) som passar in i en E27-montering. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer. Så gör det extra mysigt på kvällen med denna Frodo! Fyll i ditt industriella eller Art Deco interiör med denna vackra vägglampa. 300 mm x 200 mm x 200 mm
 • Modern Stilren Vägglampa 25 cm Svart - Houx

  Modern Stilren Vägglampa 25 cm Svart - Houx
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Modern och stilren vägglampa i svart finish. Houx" 25 cm är smal och enkel och avger ett varmt och stämningsfullt ljus som kommer att addera djärvhet och livfullhet till din valda plats. Perfekt i storlek och form, den här lampan är 25 cm lång, 10,2 cm bred och 6 cm i höjd. Den perfekta vägglampan för att avge mjuk belysning tack vare dess frostade skärm som kommer skapa rätt atmosfär. Sätt flera tillsammans i din korridor, perfekt under dina köksskåp eller som extrabelysning i ditt vardagsrum. Houx 25 cm kräver 2 x G9 5W LED-glödlampor. 250 mm x 102 mm x 60 mm"
 • Art Deco vägglampa antikguld 71 cm 2 lampor - Kelly

  Art Deco vägglampa antikguld 71 cm 2 lampor - Kelly
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Avsluta din inredning med Kelly! Denna vägglampa är utförd i guld och är gjord av stål. Kelly bör absolut inte saknas i en Art Deco-interiör! Vägglampan har en bredd på 10 cm, är 71 cm lång och 42 cm hög. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa vägglampan. Kelly är dimbar (dimmer ingår ej). Tveka inte längre och välj Kelly!
 • Vägglampa brons med vit skärm och justerbar arm - Ladas Deluxe

  Vägglampa brons med vit skärm och justerbar arm - Ladas Deluxe
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ladas är en klassisk modern vägglampa för vardagsrummet, sovrummet eller kontoret. Med sin justerbara arm bestämmer du var ljuset lyser, superhändigt! Lampan är gjord av stål och är brons med vit tygskärm. Lampan har en höjd på 35 cm, längd 25 cm och bredd 46,25 cm. Skärmen har en diameter på 25 cm och en höjd på 18 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm och en tjocklek på 2,5 cm. Du kompletterar Ladas med en ljuskälla med E27-armatur (40 Watt), du måste fortfarande beställa denna separat. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Ladas är ett vackert tillskott till din inredning och bör därför absolut inte missas!
 • Uppsättning av 2 vägglampor halvrunda svart - Trumma

  Uppsättning av 2 vägglampor halvrunda svart - Trumma
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna trumma är en landsväggslampa, färdig i tyg, vilket skapar en vacker ljuseffekt i dina bostadsområden. Tyget har en svart färg som skapar ett varmt utseende. Vackert i din hall eller i ditt vardagsrum! Ditt sovrum kommer också att uppgraderas med trumman. Det är en halvrund vägglampa med en längd på 30 cm och en höjd av 12 cm. Lampans djup är 15 cm. Du kompletterar den med en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Denna lampa är också dimbar med en extern dimmer; gör det ännu roligare hemma med trumman! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Set med 2 moderna vägglampor svart - Otan

  Set med 2 moderna vägglampor svart - Otan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Otan kan användas i många rum. Vägglampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt aluminium med svart pulverlackering. Vägglampan monteras tätt på väggen och har en öppning både upptill och nedtill, vilket skapar en vacker ljuseffekt på väggen. Denna moderna vägglampa från Otan kommer i ett set om 2! Lampan har två G9-armaturer och levereras utan ljuskälla, så se till att beställa fyra till (max. 40 Watt). Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Den har ett djup på 5 cm, en höjd på 14 cm och en bredd på 24 cm. Tack vare sin eleganta design och mjuka ljus är denna lampa en riktig stämningsskapare för din interiör!
 • Modern vägglampa svart inkl LED med USB - Thijs

  Modern vägglampa svart inkl LED med USB - Thijs
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, EU power socket included Vägglampa Thijs är den perfekta vägglampan för sovrummet. Tack vare USB-portalen och den U-formade hållaren kan du enkelt ladda din smartphone vid din lampa. Ljuset är lätt att justera, användbart när du till exempel vill läsa en bok. Vägglampan är gjord av stål och ytbehandlad i svart. Den har ett djup på 14 cm, en höjd på 16 cm och en längd på 28 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 170 lumen och 2700 Kelvin. I genomsnitt håller den i cirka 30 000 brinntimmar, så en trevlig långläsning! Vägglampa Thijs är vad du behöver!
 • Art deco vägglampa koppar - Facil 1

  Art deco vägglampa koppar - Facil 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det perfekta valet för alla älskare av minimalistiska och moderna mönster! Välj den otänkbara charm som kommer med Facil-serien och ge varje rum den lilla extra charmen! Stålfixturen är färdig i en matt kopparfärg. Denna vägglampa levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer en stor E27-monterad ljuskälla G95 (max. 60 Watt) själv. En ljuskälla med guldlinjeavslutning ger en fin effekt, även om lampan inte är tänd. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej) för att skapa en perfekt atmosfär. Den har en höjd av 8,5 cm och ett djup på 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 6,6 cm och ett djup på 2 cm. Facil-serien finns i ett urval av olika färger och variationer.
 • Smart wandlamp zwart met rek incl. 2 Wifi G95 - Cage Rack

  Smart wandlamp zwart met rek incl. 2 Wifi G95 - Cage Rack
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer
 • Orientalisk vägglampa rostbrun 2-ljus - Mary

  Orientalisk vägglampa rostbrun 2-ljus - Mary
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Mary är ett riktigt blickfång för din inredning! Dess unika design säkerställer att du får en vacker ljuseffekt på väggen. Mary är gjord av stål och har en rostbrun färg. Den har ett djup på 13 cm, en höjd på 53 cm och en längd på 93 cm. Du kompletterar vägglampan med två ljuskällor som var och en har en E27-beslag (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Mary är en vacker vägglampa för hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Ta in en orientalisk atmosfär i ditt hem med Mary!
 • Vägglampa mässing 62 cm inkl LED IP44 - Jerre

  Vägglampa mässing 62 cm inkl LED IP44 - Jerre
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Wow, vilken cool vägglampa Jerre är! Detta passar perfekt i en designinredning. Lampan är gjord av plast med stål och är utförd i guld. Jerre har en längd på 62 cm, ett djup på 13,5 cm och en höjd på 5,5 cm. Vägglampan har ej utbytbar LED-belysning. Lysdioden använder 22 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med max 968 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Denna lampa avger ett varmt vitt ljus på 2 700 Kelvin. Du är alltid på rätt plats med Jerre: du vill ha den här vägglampan i ditt hem, eller hur?
 • Modern vägglampa vit med svart skugga - Brescia

  Modern vägglampa vit med svart skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå moderna! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i vit färg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den svarta lampskärmen i kombination med en vit armatur är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Modern vägglampa vit rund - VT 1

  Modern vägglampa vit rund - VT 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampan VT 1 är perfekt att använda i din moderna interiör. Stålfoten på denna pendellampa och den runda vita skärmen ger den moderna touchen. Lampan har en storlek på 19,5 cm djup och 20,2 cm hög. Denna lilla atmosfärsmaskin är lätt att montera tack vare monteringsplattan med en diameter på 10 cm. Lampan har E27-beslag och kan användas med extern dimmer. Obs: ljuskälla och dimmer ingår ej men kan enkelt beställas i vår webshop. Ge din inredning en vacker atmosfär i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.
 • Vägglampa svart med velourskärm svart 35 cm justerbar - Blitz

  Vägglampa svart med velourskärm svart 35 cm justerbar - Blitz
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är vägglampa Blitz vad du letar efter! Vägglampan är gjord av stål och har en finish i svart. Blitz har en längd på 158,5 cm, en bredd på 35 cm och en höjd på 20 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Denna vägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Saknar din interiör lite atmosfär? Då är Blitz det perfekta valet.
 • Landsvägglampa grå - Vete

  Landsvägglampa grå - Vete
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En attraktiv interiör börjar med belysning. Med Vete-vägglampan tar du med dig en elegant och lyxig design till ditt hem. Den har en höjd av 19,5 cm, en bredd på 15 cm och ett djup på 11,5 cm. Ljusskärmen i bomull är öppen i topp och botten, så den sprider varmt ljus utan att se beslag. Om du beställer denna lampa får du tyvärr inte en ljuskälla, så se till att du beställer en annan E27-lampa själv. För att göra det lite mysigare (eftersom vi gärna gör det) kan du också dimma denna vägglampa med en extern dimmer (detta måste fortfarande beställas separat).
 • Modern vägglampa rektangulär grå - Drum

  Modern vägglampa rektangulär grå - Drum
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna trumma är en modern vägglampa, färdig i tyg, vilket skapar en vacker ljuseffekt i dina vardagsrum. Tyget har en grå färg som garanterar ett varmt utseende. Vackert i din hall eller i ditt vardagsrum! Ditt sovrum kommer också att uppgraderas med trumman. Trumman har en längd på 30 cm och en höjd av 12,5 cm. Lampans djup är 12 cm. Du gör den komplett med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 40 Watt). Denna lampa är också dimbar med en extern dimmer; gör det ännu roligare hemma med trumman!
 • Uppsättning av två moderna kromvägglampor - Facil 1

  Uppsättning av två moderna kromvägglampor - Facil 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det perfekta valet för alla älskare av minimalistiska och moderna mönster! Välj den otänkbara charm som kommer med Facil-serien och ge varje rum den lilla extra charmen! Stålfixturen är färdig i en blank kromfärg. Denna vägglampa levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer en stor E27-montering av ljuskälla G95 (max. 60 Watt) själv. En ljuskälla med guldlinjeavslutning ger en fin effekt, även om lampan inte är tänd. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej) för att skapa en perfekt atmosfär. Den har en höjd av 8,5 cm och ett djup på 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 6,6 cm och ett djup på 2 cm. Facil-serien finns i ett urval av olika färger och variationer. Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Industriell vägglampa brons - Haicha

  Industriell vägglampa brons - Haicha
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Haicha ger en varm känsla i din inredning. Denna vägglampa passar perfekt i en industriell eller modern interiör. Den är gjord av stål och färdig i brons. De små hålen i lampskärmen ger en mysig ljuseffekt när belysningen är tänd. Vägglampan har ett djup på 29 cm, en höjd på 29 cm och en längd på 18 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 11 cm. Du avslutar Haicha med en E27 ljuskälla på max 25 watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Komplettera ditt sovrum, vardagsrum eller hall med vägglampa Haicha!
 • Modern vägglampa svart och guld - Vete

  Modern vägglampa svart och guld - Vete
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En minimalistisk lampa, men åh så atmosfärisk. Vägglampa Vete är tillämplig på många områden. Den har en svart färg med en gyllene inredning och användningen av bomullstyg avger ett atmosfäriskt ljus. Den öppna designen ger lampan en vacker ljuseffekt på väggen. Vete är 19,5 cm hög. Med en E27-ljuskälla på högst 40 watt kan du fylla i denna vägglampa! De Vete själv är väldigt mysig, men du kan också dimma det för att göra det ännu roligare. Dimmer ingår inte. Denna lampa beror på den eleganta designen och det mjuka ljuset som är en riktig stämningstillverkare för ditt utrymme. 150 mm x 115 mm x 195 mm
 • Set med 2 moderna vägglampor svart fyrkantig - Sandy

  Set med 2 moderna vägglampor svart fyrkantig - Sandy
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Du har förmodligen fortfarande plats för denna uppsättning av 2 moderna vägglampor. Sandy är färdig i svart och tillverkad av stål. Vägglamporna har vardera ett djup på 10 cm, en höjd på 14,2 cm och en längd på 8,25 cm. Sandy levereras utan ljuskällor: du måste beställa dessa separat. Vill du skapa mer atmosfär? Vägglamporna är dimbara (dimmer ingår ej). Det perfekta valet för exempelvis köket, men också ett bra komplement till vardagsrummet. Alltid tillräckligt med ljus med Sandy!
 • Vägglampa svart med skärmblå strömbrytare och flexarm - Merwe

  Vägglampa svart med skärmblå strömbrytare och flexarm - Merwe
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken stilren vägglampa, denna Merwe! Vägglampan Merwe hör verkligen hemma i en modern inredning. Även perfekt som nattlampa. Kombinationen av den blå färgen och den snygga designen gör den väldigt tidlös och stilren. Den har ett djup på 31 cm, en höjd på 14 cm och en längd på 10 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 9 cm. Du kompletterar denna lampa med en E14 ljuskälla, glöm inte att beställa den separat. Gör det extra mysigt hemma med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar. Du kan ställa in flexarmen hur du vill ha den, så att du kan bestämma var ljuset lyser. Få den perfekta vägglampan för din interiör med vår Merwe.
 • Vägglampa svart med velourgul nyans - Stacca

  Vägglampa svart med velourgul nyans - Stacca
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Stacca är ett slående föremål i huset. Denna vägglampa är perfekt som blickfång i ditt hem. Det är en praktisk och snygg vägglampa som utförs i en okergul sammetskärm i kombination med en svart, tät armatur. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Avsluta Stacca med en ljuskälla för en E27-armatur (40 Watt). Läslampan har en integrerad LED-modul på 100 lumen och 2700 Kelvin (varmt ljus). Den är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Locket har en diameter på 16 cm. Den kompletta vägglampan har en höjd av 47 cm. Den flexibla läsarmen har en längd på 24 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Modern vägglampa svart med mässing - Sabbio

  Modern vägglampa svart med mässing - Sabbio
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, svart vägglampa i minimalistisk design. Vägglampa Sabbio kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Sabbio är gjord av aluminium och i svart. Eftersom insidan är färdig i mässing får rummet en varm ljuseffekt. Den har en höjd av 10,5 cm, en längd av 9,5 cm och ett djup av 8,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 7 cm, en längd av 4,8 cm och ett djup av 2 cm. Du kompletterar denna vägglampa med en G9-ljuskälla (max 40 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert betesbelysning längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå till mer atmosfär i ditt hem med vår Sabbio.
 • Design vägglampa svart med guld - Sinem

  Design vägglampa svart med guld - Sinem
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett riktigt blickfång, även med ljuset släckt! Denna Sinem vägglampa är vackert avslutad i guld med svart: en snygg kombination. Eftersom skuggan hänger över ljuskällan ger detta indirekt väggbelysning. Det är en vacker lampa i till exempel hallen, vardagsrummet eller köket. Vägglampan har en höjd på 27 cm och ett djup på 10 cm. Guldmonteringsplattan har en längd och bredd på 8 cm. Observera: denna Sinem levereras utan ljuskälla: beställ själv en G9 LED-ljuskälla på max 28 Watt. Den är även dimbar med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Letar du efter ett riktigt blickfång med en designprägel? Välj då denna Sinem!
 • Modern vägglampa stål med läslampa - Brescia

  Modern vägglampa stål med läslampa - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Få in en modern vägglampa i ditt hem med vår Brescia. Den charmiga vägglampan är gjord för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan. Den har ett djup på 20 cm, en höjd på 20 cm och en längd på 9,8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, en längd på 9,8 cm och en bredd på 9,8 cm. Du kompletterar denna lampa med en E27 och en GU10 ljuskälla, glöm inte att beställa dessa separat. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ganska multifunktionell vägglampa i huset med denna Brescia.
 • Vägglampa stål med vit skugga och justerbar arm - Ladas

  Vägglampa stål med vit skugga och justerbar arm - Ladas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ladas är en klassisk modern vägglampa för vardagsrummet, sovrummet eller kontoret. Med sin justerbara arm bestämmer du var ljuset lyser, superhändigt! Lampan är tillverkad i stål med en vit tygskärm. Lampan har en höjd på 35 cm, längden 25 cm och bredden 46,3 cm. Skuggan har en diameter på 25 cm och en höjd på 18 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm och en tjocklek av 2,5 cm. Du kompletterar Ladas med en ljuskälla med E27-armatur (40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Ladas är ett trevligt tillägg till din interiör och borde verkligen inte missa! 25 cm x 46.3 cm x 35 cm
 • Retro vägglampa svart - Chappie

  Retro vägglampa svart - Chappie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna robusta Chappie bevisar att en retrolampa också kan vara väldigt stämningsfull. Den är vackert avslutad i en svart färg. Denna vägglampa har ett totalt djup på 26 cm. Lampans skärm har en diameter på 15 cm. Artikeln levereras med en kabel med en maxlängd på 180 cm. Du kan justera armen så att du kan välja var du vill att ljuset ska lysa. Detta är väldigt användbart när du till exempel vill läsa en bok! Gör din Chappie ännu mer stämningsfull med en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Den är även dimbar med en extern dimmer för att göra den ännu mysigare hemma. Du kan använda den som en funktionell lampa när du läser eller som en stämningslampa i sovrummet eller vardagsrummet. Chappie gör varje rum lite mer intimt! 260 mm x 150 mm x 220 mm
 • Modern vägglampa vit - Otan S.

  Modern vägglampa vit - Otan S.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, vit vägglampa i minimalistisk design. Men åh så stämningsfullt! Vägglampa Otan kan användas i många rum i huset. Den har en höjd av 16 cm, en längd av 10 cm och ett djup av 5,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 15,5 cm. Du slutför Otan 5 med 2 G9-ljuskällor (max 40 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med vår Otan 5.
 • Modern vägglampa guld med opalglas 2-light - Aten

  Modern vägglampa guld med opalglas 2-light - Aten
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken söt vägglampa Aten är! På grund av sin opala runda nyans sprids ljuset gradvis genom rummet. Lampan är gjord av stål med glas och finish i guld, med en vit opal konvex skärm. Aten har ett djup på 10 cm, en höjd på 41 cm och en längd på 23 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 10 cm. Du kompletterar vägglampan med två G9-ljuskällor på max 28 watt. Se till att du beställer dessa separat. Aten passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Gör din interiör modern med Atens vägglampa!
 • Väggfärgad brons vridbar och lutbar med omkopplare - Karin 1

  Väggfärgad brons vridbar och lutbar med omkopplare - Karin 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket blickfång i huset! Karin 1-platsen hör verkligen i en modern interiör. Kombinationen av bronsfärgen och den eleganta designen på huven gör den mycket tidlös och elegant. Den har en höjd av 11 cm, en längd på 8 cm och ett djup på 12 cm. Diametern på lampskärmen är 7,5 cm. Plattan som ska monteras på väggen har en diameter på 8 cm. Lampan har en GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 35 watt). Denna väggflek har en på och av-brytare på fixturen. Ge din interiör ett modernt utseende med denna Karin 1! Karin-platsen finns i olika former och färger.
 • Art Deco vägglampa antikguld 105 cm 2 lampor - Lauf

  Art Deco vägglampa antikguld 105 cm 2 lampor - Lauf
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Säger man Art Deco-interiör så säger man Lauf! Denna vägglampa har en gyllene färg och är gjord av stål. Lauf är ett riktigt blickfång för din inredning. De 2 ljuspunkterna ger perfekt belysning. Denna vägglampa har en längd på 105 cm, en bredd på 10 cm och en höjd på 50 cm. Vägglampan har E27-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Behöver du lite mindre ljus? Lauf är dimbar, men en dimmer ingår ej. Tillägget till din interiör, Lauf!
 • Vintage vägglampa svart med mässing 15 cm 2-ljus - Kayleigh

  Vintage vägglampa svart med mässing 15 cm 2-ljus - Kayleigh
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Välj ett elegant vintagetillägg till ditt hem med vår Kayleigh-kollektion. Denna vägglampa är färdig med mässing och svart: denna kombination gör den till en unik lampa, Kayleigh kommer också att stjäla showen i huset med ljuset släckt! Lampan har en höjd på 50 cm och ett djup på 18 cm. Observera: den levereras utan ljuskälla. Så beställ dig en E27 ljuskälla på max 40 Watt och låt din Kayleigh lysa i dina rum. En vägglampa är den perfekta grundbelysningen: så montera den på väggen i hallen, i köket eller i vardagsrummet och njut av denna vintage blickfång i många år framöver!
 • Design vägglampa svart med guld - Alone R.

  Design vägglampa svart med guld - Alone R.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Alone R vägglampa i aluminium är tidlöst avslutad i svart med en oval form och gyllene interiör. Den gyllene ytan på lampans insida skapar en mysig och varm atmosfär i ditt hem! Lampan har en höjd av 10 cm och en längd av 16 cm. Monteringsplattan har ett djup av 1,5 cm och en höjd av 5 cm. Du kompletterar denna designlampa med en G9-ljuskälla på max 40 Watt. Obs! Du måste fortfarande beställa denna ljuskälla separat i vår webbshop. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Så gör det mysigt hemma med vår Alone R! På grund av den öppna designen på toppen och botten ger den ett vackert betesbelysning på väggen. En tidlös pryl för hallen, i vardagsrummet eller i sovrummet!
 • Vägglampa stål inkl. LED-läslampa med omkopplare - Kombi

  Vägglampa stål inkl. LED-läslampa med omkopplare - Kombi
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det perfekta valet för alla älskare av minimalistiska och moderna mönster! Välj charmen hos Combi-vägglampan. Denna vägglampa har en läsarm med en inbyggd LED-modul på 2800 Kelvin och 180 lumen. Detta gör att det lyser varmt ljus genom din interiör. Den har också en E27-armatur för vilken du själv kan välja en ljuskälla. Om du väljer ett E27-glödtråd med lite lumen är detta en riktig stämningstillverkare för sovrummet bredvid din säng. Naturligtvis kan denna vägglampa också användas perfekt på ditt hemmakontor! På grund av de två omkopplarna på fixturen kan lamporna manövreras oberoende av varandra. En riktig tillgång för din interiör!
 • Uppsättning av två moderna vägglampor i aluminium - Amy

  Uppsättning av två moderna vägglampor i aluminium - Amy
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna moderna vägglampa Amy ger en överraskande ljuseffekt! Är vackert i hallen, men faktiskt kan denna vägglampa användas i alla rum i ditt hus. Aluminiumfinishen ger det ett extra elegant utseende. Med en G9-ljuskälla på högst 40 Watt kan du avsluta din lampa helt. Den har en längd och djup på 8 cm och en höjd på 19 cm. Monteringsplattan för väggen har en längd och bredd på 8 cm. Om du vill göra det mysigt på kvällen: denna lampa är också dimbar (dimmer ingår inte). Ge ditt hus en vacker effekt med denna Amy! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2.
 • Retro vägglampa guld / mässing med skugga - Demi

  Retro vägglampa guld / mässing med skugga - Demi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vår Demi-vägglampa är riktigt super kul! Den är vackert färdig i matt svart med en gyllene mössa med en vit inredning. Det ger en fin ljuseffekt! Du gör vägglampan komplett med en fin ljuskälla på maximalt 60 watt som passar in i en E27-armatur. Du kan dimma lampan med en extern dimmer; bestäm din egen atmosfär i huset! Den har en total längd på 75 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 8 cm. Lampan levereras med en sladd och plugg med en maximal längd på 160 cm. Letar du efter ett trevligt blickfång på din vägg i ditt sovrum eller i ditt vardagsrum? Då är Demi för dig! 750 mm x 160 mm x 700 mm
 • Modern vägglampa svart med vit skugga - Brescia

  Modern vägglampa svart med vit skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss gå moderna! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i svart färg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den vita lampskärmen i kombination med svart är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum! 210 mm x 180 mm x 420 mm
 • Uppsättning av två moderna vägglampor antracit - Transfer

  Uppsättning av två moderna vägglampor antracit - Transfer
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna överföring är en minimalistisk vägglampa. Aluminiumet är färdig i en vacker mörkgrå färg (antracit). Det är en verklig tidlös lampa, perfekt i din moderna interiör. Den har en höjd och längd på 8 cm. Överföringsdjupet är 10,5 cm. Monteringsplattan har en bredd och längd på 8 cm. Denna vägglampa ger en fin ljuseffekt på väggen, eftersom ljuset lyser upp och ner. Denna armatur passar en ljuskälla i energiklassen A ++ till E. Du kompletterar denna vägglampa med en ljuskälla som passar i en G9-armatur (max. 40 watt) och den kan dimmas med en extern dimmer (dimmer ingår ej)! Transfer gör varje rum i huset lite mer mysigt. Ge en tidlös blickfång hemma! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Modern vägglampa svart 62 cm inkl LED IP44 - Jerre

  Modern vägglampa svart 62 cm inkl LED IP44 - Jerre
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt ditt badrum lysa med den svarta vägglampan Jerre. Denna moderna vägglampa är gjord av plast med stål. Den har ett djup på 13,5 cm, en höjd på 5,5 cm och en längd på 62 cm. Jerre levereras inklusive en ej utbytbar LED-ljuskälla med en ljuseffekt på 2700 Kelvin och 968 lumen. Denna ljuskälla håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP-värdet IP44 är den stänksäker och perfekt för badrummet. Komplettera ditt badrum med vägglampa Jerre!
 • Vägglampa mässing med läslampa och skärm 18 cm blommor - Brescia

  Vägglampa mässing med läslampa och skärm 18 cm blommor - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med vägglampa Brescia kan du fullända din inredning! Den kommer till sin rätt i en modern interiör. Armaturen är blommig med guld/mässing och tillverkad av stål med tyg. Läslampan gör läsningen till ett sant nöje! Lampans totala storlek är 30 cm hög, 18 cm lång och 22 cm bred. Vägglampan har en E27 armatur. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Brescia är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Obs: denna vägglampa innehåller ingen dimmer. Vilken vinnare Brescia är. Alltid rätt atmosfär hemma med denna vägglampa.
 • Industriell vägglampa svart med trä och strömbrytare - Arthur

  Industriell vägglampa svart med trä och strömbrytare - Arthur
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vägglampa Arthur känner sig helt hemma i en industriell interiör. Lampan är gjord av trä och är färdig i svart. Denna vägglampa har en längd på 25 cm, en bredd på 16 cm och en höjd på 22,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Arthur kommer med sladd och stickpropp. Sladden är 200 cm lång. Behöver du lite mindre ljus? Arthur är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tillägget till din interiör, Arthur!
 • Modern vägglampa vit inkl LED med USB - Ted

  Modern vägglampa vit inkl LED med USB - Ted
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna moderna vägglampa är inte bara superbehändig som extraljus för rummet, utan du kan även sätta din telefon på den. Anslut den sedan till USB-porten så kan du ladda den direkt. Letar du alltid efter ett ställe att ladda din telefon? På så sätt kommer du aldrig att förlora det igen! Vägglampa Ted fungerar även som förvaringsplats förutom en lampa. Den är vit och gjord av stål med en träskiva ovanpå. Den har ett djup på 14 cm, en höjd på 11,5 cm och en längd på 25 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8,5 cm och en längd på 21,7 cm. Vägglampan kommer med en (ej utbytbar) LED. Denna har ett genomsnittligt antal brinntimmar på 15 000 och har en färgtemperatur på 3 000 K (varmvitt ljus). Lampan ger 300 lumen, så att lampan även ger bra direktljus utöver atmosfärsljus. Lampan är inte dimbar. En superhändig och multifunktionell vägglampa!
 • Modern vägglampa mörkgrå - Transfer

  Modern vägglampa mörkgrå - Transfer
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Transfer är en minimalistisk vägglampa, färdig i vackert mörkgrått aluminium. Det är en riktig tidlös lampa, perfekt i din moderna interiör. Den har en höjd och längd på 8 cm. Överföringens djup är 10,5 cm. Monteringsplattan har en bredd och längd på 8 cm. Denna vägglampa ger en fin ljuseffekt på väggen, eftersom ljuset lyser uppåt och nedåt. Du kompletterar denna vägglampa med en ljuskälla som passar i en G9 -armatur (max. 40 Watt) och den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej)! Transfer gör varje rum i huset bara lite mysigare. Ge ett tidlöst blickfång i ditt hem!
 • Vägglampa svart med velourskärm blå 35 cm justerbar - Blitz

  Vägglampa svart med velourskärm blå 35 cm justerbar - Blitz
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Fräscha upp din interiör med vägglampa Blitz. Eftersom den är gjord av stål och är klar i blått är den ett riktigt måste för en modern inredning. Lampans totala storlek är 20 cm hög, 158,5 cm lång och 35 cm bred. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27 armatur separat. Detta ingår inte. Blitz är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Obs: denna vägglampa innehåller ingen dimmer. Tillägget till din interiör, Blitz!
 • Vägglampa svart med svart skugga och justerbar arm - Ladas

  Vägglampa svart med svart skugga och justerbar arm - Ladas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ladas är en klassisk modern vägglampa för vardagsrummet, sovrummet eller kontoret. Med sin justerbara arm bestämmer du var ljuset lyser, superhändigt! Lampan är tillverkad i svart stål med svart tygskärm. Lampan har en höjd på 35 cm, längden 25 cm och bredden 46,3 cm. Skuggan har en diameter på 25 cm och en höjd på 18 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm och en tjocklek av 2,5 cm. Du kompletterar Ladas med en ljuskälla med E27-armatur (40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Ladas är ett trevligt tillägg till din interiör och borde verkligen inte missa! 25 cm x 46.3 cm x 35 cm
 • Modern vägglampa svart 2-ljus - Jeana

  Modern vägglampa svart 2-ljus - Jeana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ge din interiör en lyxig look med vägglampan Jeana. Lampan har en ljuspunkt som lyser uppåt och nedåt. De ger båda en snygg sömnadseffekt på väggen. Lampan är gjord av stål och har en finish i svart. Den har ett djup på 8 cm, en höjd på 20 cm och en längd på 5,4 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, höjd 9 cm och längd 4 cm. Du kompletterar Jeana med 2 ljuskällor som var och en har en GU10-armatur (max 7 Watt). Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Jeana passar perfekt i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Klä upp din interiör på ett mysigt sätt med denna moderna vägglampa.
 • Design vägglampa vit - Arre

  Design vägglampa vit - Arre
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös design vägglampa i vit färg, denna Arre. Tack vare den öppna designen på huven ger den en vacker ljuseffekt i ditt rum och mot väggen. Den har en höjd på 18 cm och en diameter på 8 cm. Monteringsplattan har en storlek på 7 cm x 7 cm. Gör det komplett med en GU10-ljuskälla på max 50 Watt. Obs! Denna ljuskälla ingår inte, du kan fortfarande beställa den separat i vår webbshop! Du skapar den bästa effekten när du hänger två eller tre bredvid varandra. En idealisk grundlampa i hallen eller i matsalen! Den är dimbar med en extern dimmer. Skapa atmosfär i ditt hem med vår Arre vägglampa. 80 mm x 180 mm
 • Modern vägglampa vit 3 -ljus - Tjada Novo

  Modern vägglampa vit 3 -ljus - Tjada Novo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Omedelbar atmosfär och bra belysning i ditt rum med denna moderna vägglampa Tjada Novo. Denna vägglampa med 3 ljus är grunden för alla rum, hemma eller på kontoret. På grund av den vackra designen lyser ljuset både uppåt och nedåt. Detta ger ett fint betelys på väggen, vilket gör denna lampa idealisk som grundbelysning. Tjada Novo 3-light är 7,8 cm djup, 7,8 cm hög och 50,8 cm lång. Var uppmärksam; vägglampan behöver tre ljuskällor för att lysa. Dessa ingår inte, så se till att du beställer dem i vår webbshop. Välj tre ljuskällor som passar en G9 -armatur på max 25 Watt. Du kan också ansluta Tjada Novo till en extern dimmer för extra atmosfär. Dimmern ingår inte. Du kan skapa perfekt grundbelysning i din interiör med Tjada Novo!
 • Vintage vägglampa guld - Botanica

  Vintage vägglampa guld - Botanica
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa kommer från Botanica-serien. Denna serie är helt i linje med de senaste trenderna och kombinerar botaniska blad med guld. Guld är en trendig och glamorös färg som aldrig kommer att gå ur mode. Den speciella designen skapar en vacker ljuseffekt på väggen när du tänder lampan. Avsluta Botanica med en snygg ljuskälla som passar i en E14-armatur (max. 7 Watt)! Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lampan har ett djup på 12,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 13 cm och en höjd på 3 cm. Denna vägglampa är ett vackert och unikt blickfång i din inredning.
 • Smart vägglampa stål med grå skärm inkl Wifi A60 - Brescia

  Smart vägglampa stål med grå skärm inkl Wifi A60 - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Wow, vilken cool vägglampa Brescia är! Den passar perfekt i en modern interiör. Lampan är gjord av stål med tyg och är utförd i grått med stål. Denna vägglampa har en längd på 18 cm, en bredd på 21 cm och en höjd på 42 cm. Vägglampan har max 806 lumen vilket gör den till ett riktigt kraftpaket! Brescia levereras inklusive en E27 ljuskälla. Den medföljande ljuskällan för Brescia förbrukar 7 watt och håller i genomsnitt 15 000 brinntimmar. Denna vägglampa är också smart. Det betyder att den kan fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Tack vare läslampan kan du fortsätta läsa i timmar. Sitt inte längre i mörkret och satsa på Brescia.
 • Art Deco vägglampa svart 2-ljus - Broom

  Art Deco vägglampa svart 2-ljus - Broom
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Få ett riktigt blickfång hemma med vår kvast! Denna vägglampa är gjord av stål och har en tidlös svart färg. Den har ett djup på 23 cm, en höjd på 30 cm och en längd på 18 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 10,5 cm. Du kompletterar denna lampa med två E27-ljuskällor på upp till 40 Watt. Skapa mer atmosfär i ditt hem med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Denna kvast passar alla rum, komplettera din inredning med denna Art Deco vägglampa.
 • Botonic vägglampa stål med velour skugga påfågel - Combi

  Botonic vägglampa stål med velour skugga påfågel - Combi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss gå årgång! Denna cylindriska velour-vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett vintage utseende. Det gör vägglampan verkligen unik på grund av användningen av en sammet påfågel design och guld finish inuti. I kombination med stålfixturen är bilden helt färdig. Med en E27-ljuskälla (som måste beställas separat) kan du avsluta denna lampa helt. Vägglampan är dimbar (dimmer ingår ej) och ger ditt hem i en mysig atmosfär. Lampskärmen har en diameter på 20 cm men finns även i andra storlekar. Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Modern vägglampa svart med guld - VT 1

  Modern vägglampa svart med guld - VT 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken vacker vägglampa VT1. Mycket modern i sin design. Eftersom skärmens insida är guld ger lampan en varm ljuseffekt. Vägglampan är gjord av tyg med stål och är klar i svart med guld. Den har ett djup av 20,1 cm, en höjd av 20,3 och en längd av 17 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 8 cm och en längd av 8 cm. Skuggan har ett djup av 17 cm, en höjd av 12 cm och en längd av 17 cm. Du kompletterar VT1 med en ljuskälla som har en E27-koppling (max. 60 Watt). Glöm inte att beställa detta extra! Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. En vacker vägglampa för vardagsrummet, sovrummet eller kontoret. VT1 lägger till atmosfären i din interiör och det får du inte missa!
 • Set med 2 vägglampor vita inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza

  Set med 2 vägglampor vita inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, EU power socket included Vill du skapa en modern look? Handla då Riza vägglampa! Denna uppsättning med 2 vägglampor gjorda av stål, dess vita finish ger ett snyggt modernt utseende. Riza vägglampa har ett djup på 11 cm, en höjd på 12 cm och en längd på 30 cm. Denna lampa innehåller även en inbyggd USB-portal och möjlighet att ladda din telefon trådlöst. Lampan levereras inklusive ej utbytbara LED-ljuskällor. Dessa ljuskällor har en ljuseffekt på 2700 Kelvin och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ge ett modernt blickfång med den guld-vita vägglampan Riza!
 • Design vägglampa svart fyrkant - Sab Honey

  Design vägglampa svart fyrkant - Sab Honey
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna svarta fyrkantiga vägglampa har en tidlös och minimalistisk design. En riktig atmosfärskapare! Den gyllene ytan och bikakegallret ger diffust ljus på väggen. Denna vägglampa är perfekt för användning i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Naturligtvis kommer denna Sab också att se bra ut på ditt kontor. Denna vägglampa har ett djup av 11,4 cm, en höjd av 20 cm och en längd av 9,6 cm. Monteringsplattan är 2,5 cm djup, 10 cm hög och 5 cm lång. Sab Honey levereras utan ljuskälla. Du kan beställa dessa i vår webbshop. Se till att du väljer två ljuskällor med en GU10-anslutning på högst 50 Watt. På kvällen kan du dimma denna vägglampa med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Detta ingår inte. Ett underbart tillskott till din interiör! Gå för mer atmosfär hemma med vår Sab Honey.