QAZQA vägglampor

Populärt inom QAZQA vägglampor

 • Modern vägglampa koppar med flexarm - Brescia Combi

  Modern vägglampa koppar med flexarm - Brescia Combi
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Modern vägglampa i koppar, som är lätt att kombinera med en slående eller enkel lampskärm: du kan välja hur du dekorerar din vägglampa! Läslampan har en integrerad LED 2V-modul och du kan använda den flexibla armen för att justera LED-läslampan i den riktning du vill. Med 3000 Kelvin och 120 lumen är lampan perfekt att använda på kvällen och dagen. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på/av-knapparna på lampans monteringsplatta. Detta gör det möjligt att manövrera lampan och läslampan separat. Komplettera Brescia med en ljuskälla med E27 som passar upp till max 60 Watt. Obs: detta ingår inte men du kan enkelt beställa det i vår webshop. Lampan har ett djup på 20 cm och en höjd på 33 cm. Den justerbara armen har en längd på 22 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 10 cm. Hitta en snygg lampskärm och komplettera din inredning med denna Brescia Combi!
 • Vägglampa 'Amy' Design aluminium - Inomhus

  Vägglampa 'Amy' Design aluminium - Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna moderna Amy-vägglampa ger en överraskande ljuseffekt! Ser bra ut i hallen, men faktiskt är denna vägglampa bra i alla rum i ditt hus. Aluminiumfinishen ger det ett extra elegant utseende. Slutför lampan helt med en G9-ljuskälla på maximalt 40 watt. Den har en längd och djup på 8 cm och en höjd på 19 cm. Monteringsplattan för väggen har en längd och bredd på 8 cm. Om du vill göra det mysigt på kvällen: denna lampa är också dimbar (dimmer ingår inte). Ge ditt hus en fin effekt med denna Amy!
 • Vägglampa 'Alban' Lantlig grå/sten/betong - Passar för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Alban' Lantlig grå/sten/betong - Passar för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna landsbygdsvägglampa är tillverkad av betong. Denna användning av material ger Alban vägglampa ett elegant och naturligt utseende. Betonglampan är monterad tätt på väggen och har en öppning både på topp och botten. G9-ljuskällan på max 25 watt (ingår inte) ger en fin ljuseffekt på väggens topp och botten. Armaturen består av fin gjuten betong och har en grå färg. Trots betongen är Alban-vägglampan inte grovt färdig. Detta gör att denna robusta pärla passar in i många interiörstilar. Denna vägglampa har IP20. Vägglampan har en längd på 14 cm, ett djup på 14 cm och en höjd av 13,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 3 cm, en längd på 9 cm och en bredd på 9 cm. För att göra det lite mysigare kan du också dimma denna vägglampa med en extern dimmer (detta måste fortfarande beställas separat). Slutför din interiör med Alban!
 • Industriell vägg- och taklampa svart tiltbar - Guida

  Industriell vägg- och taklampa svart tiltbar - Guida
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en industriell vägglampa med en nationell touch? Då är du på rätt plats här. Vägglampa Guida är en rustik lampa med en industriell känsla. Detta beror på den matta svarta ytan och den vita insidan av huven. De robusta detaljerna gör detta till en vägglampa med bra klass. Lampan har en liten E14-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 25 watt). Denna vägglampa har en höjd på 17 cm, en längd på 24 cm och en bredd på 14 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10,5 cm och en höjd av 2,7 cm. Vägglampa Guida kommer snabbt att erövra en plats i din interiör! 240 mm x 140 mm x 170 mm

Fler tips på QAZQA vägglampor

 • Design vägglampa vit rund - Sab

  Design vägglampa vit rund - Sab
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, vit vägglampa i minimalistisk design. Men en riktig atmosfärskapare! Vägglampa Sab kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 20 cm, en längd av 9,6 cm och ett djup av 11,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm och ett djup av 2,5 cm. Du kompletterar denna Sab med 2 GU10 ljuskällor (max 50 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med vår Sab.
 • Set med 2 vägglampor vita inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza

  Set med 2 vägglampor vita inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, EU power socket included Vill du skapa en modern look? Handla då Riza vägglampa! Denna uppsättning med 2 vägglampor gjorda av stål, dess vita finish ger ett snyggt modernt utseende. Riza vägglampa har ett djup på 11 cm, en höjd på 12 cm och en längd på 30 cm. Denna lampa innehåller även en inbyggd USB-portal och möjlighet att ladda din telefon trådlöst. Lampan levereras inklusive ej utbytbara LED-ljuskällor. Dessa ljuskällor har en ljuseffekt på 2700 Kelvin och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ge ett modernt blickfång med den guld-vita vägglampan Riza!
 • Art Deco vägglampa svart 6-ljus - Tubi

  Art Deco vägglampa svart 6-ljus - Tubi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken chic vägglampa detta är! Tubi har ett lyxigt utseende tack vare sin stålarmatur som är färdig i svart. Eftersom belysningen lyser både uppåt och nedåt får du en vacker ljuseffekt på väggen. Vägglampan har ett djup på 12,5 cm, höjd 40 cm och längd 21 cm. Monteringsplattan har ett djup på 4 cm, höjd 9 cm och längd 8 cm. Du kompletterar Tubi med 6 ljuskällor som var och en ska ha en E27-armatur (max 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. För att skapa mer atmosfär i rummet kan du koppla lampan till en dimmer (ingår ej). Tubi är en vacker vägglampa för hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Komplettera din interiör med denna eleganta vägglampa!
 • Design vägglampa brons inkl LED med touch dimmer - Notia

  Design vägglampa brons inkl LED med touch dimmer - Notia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, With touch function Wow, vilken cool vägglampa Notia är! Detta passar perfekt i en designinredning. Lampan är gjord av stål och är utförd i brons. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Vägglampan har en bredd på 57,5 cm, är 11 cm lång och 15,5 cm hög. I snitt håller lysdioden 30 000 brinntimmar. Vägglampan förbrukar 9,5 watt. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 990 lumen är vägglampan lämplig för funktionell belysning. Vill du skapa lite mer atmosfär? Detta är möjligt med touchdimmern. Tillägget till din inredning, Notia!
 • Modern vägglampa svart 15,5 cm - Facile

  Modern vägglampa svart 15,5 cm - Facile
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vackert på grund av sin enkelhet, det är Facile! Denna vägglampa är gjord av stål och är svart, vilket gör den vacker och tidlös. Den har en höjd av 15,5 cm, ett djup av 10 cm och en längd av 9 cm. Monteringsplattan har en diameter på 9 cm och en höjd av 2,5 cm. Denna artikel levereras utan ljuskälla. Så du måste själv beställa en ljuskälla E27 (max. 40 Watt). Det bästa är naturligtvis om det också är en fin ljuskälla, till exempel en ljuskälla med rökglas, bärnstensglas eller med färgad huvudspegel. Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Facile vägglampan är perfekt för hall, vardagsrum eller sovrum. Denna atmosfärstillverkare borde inte saknas i din interiör!
 • Modern vägglampa svart IP44 2-ljus - Cederic

  Modern vägglampa svart IP44 2-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med denna vägglampa är spots ett minne blott. Välj en slående lampa i ditt badrum med den moderna Cederic. Cederic är en svart stållampa med glas och har två ljuspunkter. Det ser bra ut bredvid spegeln i badrummet. Det kan han också ha tack vare IP44-värdet, vilket gör att den är stänksäker. Cederic har ett djup på 11,3 cm, en höjd på 20,4 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm och ett djup på 3 cm. Den levereras utan ljuskällor, så skaffa ytterligare två lämpliga ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Oavsett om du behöver en funktionell lampa eller letar efter mysigt stämningsljus: med Cederic kan du göra både och. Den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ge ditt badrum en modern och lyxig look med denna vägglampa.
 • Uppsättning av två moderna vägglampor rektangulära grå - Trumma

  Uppsättning av två moderna vägglampor rektangulära grå - Trumma
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna trumma är en modern vägglampa, färdig i tyg, vilket skapar en vacker ljuseffekt i dina vardagsrum. Tyget har en grå färg som skapar ett varmt utseende. Vackert i din hall eller i ditt vardagsrum! Ditt sovrum kommer också att uppgraderas med trumman. Trumman har en längd på 30 cm och en höjd av 12,5 cm. Lampans djup är 12 cm. Du kompletterar den med en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Denna lampa är också dimbar med en extern dimmer; gör det ännu roligare hemma med trumman! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Modern vägglampa stål utan skugga - Arc

  Modern vägglampa stål utan skugga - Arc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna moderna båglampa är idealisk för väggmontering. Trevligt vid soffan eller vid ett bord. Eftersom vägglampan är justerbar i höjd och längd (80-64 cm) passar den perfekt i alla rum. Vägglampans huvud är också justerbar, så att du kan låta ljuset lysa var du vill. Ledningen på vägglampan är 240 cm lång. Bågen är trevlig att kombinera med otaliga vackra lampskärmar, du måste fortfarande beställa dem separat. Slutför lampan med en E27-ljuskälla (detta ingår inte). Denna båge är en modern och multifunktionell vägglampa!
 • Design vägglampa svart med guld - Gaze Up

  Design vägglampa svart med guld - Gaze Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Få ett riktigt blickfång i ditt hem med vår Gaze Up. Denna vägglampa ger en vacker ljuseffekt med sin gyllene färg. Denna lampa passar till ditt vardagsrum eller sovrum, men kan även stjäla showen i hallen eller köket. Den har ett djup på 20,3 cm och en längd på 17,4 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 9,7 cm. Du kompletterar denna lampa med en E27 ljuskälla. Glöm inte att beställa dessa separat. Gör det extra mysigt hemma med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar. Låt ditt utrymme lysa med Gaze Up.
 • Vägglampa vit med guld inkl LED 3-stegs dimbar IP44 - Yordi

  Vägglampa vit med guld inkl LED 3-stegs dimbar IP44 - Yordi
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Komplettera ditt badrum med den klassiska vägglampan Yordi! Denna guld-vita vägglampa är gjord av plast med stål. Den har ett djup på 9,4 cm, en höjd på 5 cm och en längd på 62,8 cm. Yordi levereras inklusive en ej utbytbar LED-ljuskälla, som har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Lampan är dimbar med 3-stegs dimmer, vilket innebär att när du trycker på ljusströmbrytaren en gång får du 100% ljus, en andra gång 60% och en tredje gång 30% (atmosfäriskt) ljus. Med IP-värdet på IP44 är den perfekt för badrummet. Lys upp ditt badrum med vägglampan Yordi!
 • Modern spot svart med guldinnerskärm - Buell Deluxe

  Modern spot svart med guldinnerskärm - Buell Deluxe
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vår vackra Buell Deluxe är en plats färdig i svart och med en gyllene inredning. Den gyllene accenten ger en vacker ljuseffekt på din vägg eller tak! Platsen är lutbar så att du kan rikta ljuset hur du vill ha det: väldigt praktiskt! Lampan har en höjd på 10 cm, en längd på 11,5 cm och en bredd på 8 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm och en höjd av 2,5 cm. Locket har en diameter på 8 cm och en höjd av 7 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en GU10-armatur (max. 35 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Varje rum i din interiör får en unik touch tack vare denna vackra vägg- och takfläck! 115 mm x 80 mm x 100 mm
 • Vägglampa Vik grå med koppar

  Vägglampa Vik grå med koppar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Köpa en unik vägglampa som ska användas som atmosfärskapare i din interiör? Vägglampan Fold är den perfekta kopian för dig! Denna vackert utformade vägglampa fyller din vägg med ett atmosfäriskt ljus och lyxigt utseende. Du avslutar lampan helt med en ljuskälla med en G9-armatur (max 40 Watt). Denna designvägglampa kan också användas i det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Njut av denna mångsidiga vikvägglampa, som också kan dimmas med en extern dimmer (ingår inte), och fyll ditt interiör med ett varmt ljus. Lampan har ett djup på 9,2 cm, en höjd på 17 cm och en längd på 24 cm. Monteringsplattan har en längd på 5 cm och en bredd på 8 cm. Slutför din interiör med Fold.
 • Orientalisk vägglampa brons 35 cm - Nidum

  Orientalisk vägglampa brons 35 cm - Nidum
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vår Nidum är en lampa som ger din inredning en orientalisk atmosfär! Den är avslutad med gasväv i färgen bons, så att ljuskällan syns snyggt. Det ger en fin effekt på väggen. Det är därför bäst att välja en dekorativ ljuskälla! Det är nödvändigt att den har en E27-koppling (max. 40 Watt). Den har ett djup på 10 cm, en höjd på 35 cm och en längd på 23 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Få ett riktigt blickfång i ditt hem med denna Nidum.
 • Vintage vägglampa svart med mässing - Kayleigh

  Vintage vägglampa svart med mässing - Kayleigh
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Välj ett elegant vintagetillägg till ditt hem med vår Kayleigh-kollektion. Denna vägglampa är färdig med mässing och svart: denna kombination gör den till en unik lampa, Kayleigh kommer också att stjäla showen i huset med ljuset släckt! Lampan har en höjd på 30 cm och ett djup på 10 cm. Observera: den levereras utan ljuskälla. Så beställ dig en E27 ljuskälla på max 40 Watt och låt din Kayleigh lysa i dina rum. En vägglampa är den perfekta grundbelysningen: montera den på väggen i väggen, i köket eller i vardagsrummet och njut av denna vintage blickfång i många år framöver!
 • Modern vägglampa vit inkl. LED - Plomp

  Modern vägglampa vit inkl. LED - Plomp
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Plomp är en mycket unik vägglampa! Den har vågiga former vilket gör den väldigt speciell. Denna lampa är en riktig blickfång i ditt vardagsrum eller i din hall! Den har en total längd på 46 cm och en höjd på 28 cm. Djupet är 4,5 cm. Lampan består av integrerad LED (ej utbytbar). Med 800 lumen och 2700 Kelvin är det en vägglampa med hög ljusstyrka. Den varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Obs: denna lampa är inte dimbar! Plomp är endast lämplig för funktionell belysning i huset. Komplettera din interiör med denna Plomp.
 • Modern vägglampa svart med guld - Lucas

  Modern vägglampa svart med guld - Lucas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Lucas är en riktig framstående! Vägglampan är vackert avslutad i svart med guld. Eftersom lampskärmen har en öppen design skapar detta en vacker ljuseffekt på väggen. Lampan har en höjd på 45 cm och ett djup på 35,5 cm. Vägglampan kommer med en sladd på 200 cm lång så att du enkelt kan tända och släcka din lampa! Observera: lampan levereras utan ljuskälla, se till att du har en E27 ljuskälla på max 40 Watt. Eftersom lampskärmen är öppen kan du välja en vackert färdig ljuskälla. Denna vägglampa är ett blickfång i matsalen, vardagsrummet eller i hallen. Vägglampor används ofta som grundbelysning i huset. Även med ljuset släckt är denna Lucas ett riktigt blickfång!
 • Art Deco vägglampa guld med svart bomullsskugga - Stacca

  Art Deco vägglampa guld med svart bomullsskugga - Stacca
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Stacca är en Art Deco-touch i din interiör. Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg en Art Deco eller retro look. Det är en praktisk och snygg vägglampa som utförs i svart i kombination med guld. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Avsluta Stacca med en ljuskälla för en E27-armatur (40 Watt). Läslampan har en integrerad LED-modul på 100 lumen och 2700 Kelvin (varmt ljus). Den är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Locket har en diameter på 16 cm. Den kompletta vägglampan har en höjd av 47 cm. Den flexibla läsarmen har en längd på 24 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Vägglampa svart med velourgul nyans - Stacca

  Vägglampa svart med velourgul nyans - Stacca
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Stacca är ett slående föremål i huset. Denna vägglampa är perfekt som blickfång i ditt hem. Det är en praktisk och snygg vägglampa som utförs i en okergul sammetskärm i kombination med en svart, tät armatur. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Avsluta Stacca med en ljuskälla för en E27-armatur (40 Watt). Läslampan har en integrerad LED-modul på 100 lumen och 2700 Kelvin (varmt ljus). Den är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Locket har en diameter på 16 cm. Den kompletta vägglampan har en höjd av 47 cm. Den flexibla läsarmen har en längd på 24 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Set med 2 moderna vägglampor svarta med USB - Valerie

  Set med 2 moderna vägglampor svarta med USB - Valerie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, EU power socket included En multifunktionell vägglampa, denna Valerie. Denna lampa är gjord av svart stål och har en inbyggd USB-anslutning för laddning av din surfplatta och/eller smartphone! Denna industriella vägglampa har ett djup på 15 cm, en höjd på 12 cm och en längd på 40 cm. Valerie levereras utan ljuskällan E27, denna måste beställas separat. Den är dimbar, men ingen dimmer ingår. Komplettera den industriella atmosfären i ditt hem med vägglampan Valerie!
 • Modern vägglampostål - Otan

  Modern vägglampostål - Otan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En minimalistisk lampa, men åh så atmosfärisk. Otan vägglampa kan användas i många områden. Vägglampa i högsta kvalitet av högkvalitativ aluminium med stålfinish. Vägglampan är monterad tätt på väggen och har en öppning på både topp och botten, vilket skapar en vacker ljuseffekt på väggen. Lampan har två GU9-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 40 watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Den har ett djup på 5 cm, en höjd av 14 cm och en bredd på 24 cm. Denna lampa beror på den eleganta designen och det mjuka ljuset som en verklig stämningstillverkare för din interiör!
 • Vägglampa rund svart med guld - Sola

  Vägglampa rund svart med guld - Sola
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Enkel, neutral, kompakt och överallt tillämplig vägglampa. Ljuset lyser upp och ner längs väggen, vilket skapar en fin ljuseffekt. Platsen har en höjd av 10,3 cm och en diameter på 8,2 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd av 8 cm och ett djup på 3 cm. Det är vackert avslutat med en svart färg på utsidan och guld på insidan: som skapar en varm ljuseffekt i huset. Ge en ljuskälla som passar i en G9-armatur (max 40 Watt). Du kan dimma denna Sola med en extern dimmer. En tidlös vägglampa, perfekt i din hall, vardagsrum eller i sovrummet!
 • Design avlång vägglampa svart 60 cm - Houx

  Design avlång vägglampa svart 60 cm - Houx
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Houx ger en tidlös touch till dina bostadsområden: ditt kök, ditt vardagsrum eller ditt sovrum är trevligt upplyst tack vare denna vägglampa! Houx lyser lätt uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. En subtil lampa för på väggen: som beskriver Houx! Lampan har en höjd av 6 cm, en längd på 60 cm och en bredd på 10,5 cm. Du avslutar lampan med fyra ljuskällor med en G9-armatur (max. 5 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplett din interiör med denna tidlösa vägglampa. 600 mm x 105 mm x 60 mm
 • Uppsättning av två moderna kromvägglampor - Facil 1

  Uppsättning av två moderna kromvägglampor - Facil 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det perfekta valet för alla älskare av minimalistiska och moderna mönster! Välj den otänkbara charm som kommer med Facil-serien och ge varje rum den lilla extra charmen! Stålfixturen är färdig i en blank kromfärg. Denna vägglampa levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer en stor E27-montering av ljuskälla G95 (max. 60 Watt) själv. En ljuskälla med guldlinjeavslutning ger en fin effekt, även om lampan inte är tänd. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej) för att skapa en perfekt atmosfär. Den har en höjd av 8,5 cm och ett djup på 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 6,6 cm och ett djup på 2 cm. Facil-serien finns i ett urval av olika färger och variationer. Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Design vägglampa svart - Sab Honey

  Design vägglampa svart - Sab Honey
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, svart vägglampa i minimalistisk design. En riktig atmosfärskapare! Lampans gyllene yta ger diffust ljus. Vägglampa Sab kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 20 cm, en längd av 9,6 cm och ett djup av 11,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm och ett djup av 2,5 cm. Du kompletterar denna Sab med 2 GU10 ljuskällor (max 50 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med vår Sab.
 • Vintage vägglampa mörkgrå med zinkskugga - Matt

  Vintage vägglampa mörkgrå med zinkskugga - Matt
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss gå årgång! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg en vintage look. Det gör vägglampan verkligen unik genom att använda zink yttre och taupe finish i. I kombination med den mörkgrå fixturen är bilden komplett. Lampan har ett djup på 23 cm och en höjd av 32 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Orientalisk vägglampa guld - Vadi

  Orientalisk vägglampa guld - Vadi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ta in den orientaliska atmosfären i ditt hem med Vadi vägglampa. Dess gyllene färg ger mycket värme i din inredning. Den öppna lampskärmen skapar en glad ljuseffekt på väggen. Vägglampan är gjord av stål och avslutad i guld med svart. Den har ett djup på 30 cm, en höjd på 35 cm och en längd på 25 cm. Monteringsplattan har en diameter på 15 cm och en höjd på 2,5 cm. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Men Vadi med en E27 ljuskälla, se till att du beställer denna separat. Vadi är en snygg vägglampa framför hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Gör det mysigt inomhus med Vadi vägglampa!
 • Orientalisk vägglampa svart 45 cm - Nidum

  Orientalisk vägglampa svart 45 cm - Nidum
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vår Nidum är en lampa som omedelbart ger din inredning en österländsk känsla! Den är avslutad med svarta metalltrådar så att ljuskällan syns snyggt. Den öppna huven skapar en attraktiv ljuseffekt på väggen. Välj därför en dekorativ ljuskälla! Se till att du har en E27 ljuskälla på max 40 Watt. Denna vägglampa känns hemma i ditt vardagsrum som en stämningslampa, i hallen eller till och med på ditt hemmakontor! Ditt sovrum kommer också att få en österländsk touch med denna Nidum. Skärmen har en höjd på 45 cm och ett djup på 10 cm. Sladden är 200 cm lång. Lampan är även dimbar med extern dimmer. Komplettera din interiör med denna orientaliska eyectacher!
 • Industriell vägglampa svart - Drum Mesh

  Industriell vägglampa svart - Drum Mesh
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Drum Mesh är en lampa som imponerar med sin unika öppna design och finish. Lampskärmen är öppen, vilket ger dig en fin ljuseffekt i rummet. Monteringsplattan är helt färdig i tidlös svart och trä för det lilla extra! Ge en lekfull ljuseffekt genom att köpa en vacker E27-ljuskälla på 40 Watt. Obs! Ljuskällan ingår inte och måste beställas separat i vår webbshop. Lampskärmens diameter är 23 cm. Lampan har en total höjd på 33 cm och ett djup på 29,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm. Drum Mesh passar helt in i ditt industriella vardagsrum, sovrum, men är också en riktig blickfång på kontoret! Redo för mer kul? Du kan dimma lampan med en extern dimmer (ingår ej). Även med lamporna släckta stjäl vårt Drum Mesh showen. Hämta den nu!
 • Vägglampa vit 62 cm inkl LED IP44 - Jerre

  Vägglampa vit 62 cm inkl LED IP44 - Jerre
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Kan din designinredning behöva en uppdatering? Då är vägglampan Jerre vad du letar efter! Vägglampan är gjord av stål och har vit finish. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Lampans höjd är 5,5 cm, längden 62 cm och bredden 13,5 cm. Den ej utbytbara LED-belysningen förbrukar 22 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Lysdioden har max 968 lumen, vilket gör den till ett riktigt kraftpaket! Tack vare sitt IP-värde på 44 är Jerre resistent mot stänkvatten och passar för badrummet. Ej skyddad mot vattenstrålar. Du kan fortsätta titta på den här vägglampan: vilken pärla Jerre är!
 • Modern vägglampa svart med rökglas - Stavelot

  Modern vägglampa svart med rökglas - Stavelot
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow, vilken cool vägglampa Stavelot är! Den passar perfekt i en modern interiör. Lampan är gjord av glas och är färdig i svart. Lampans totala storlek är 43 cm hög, 16 cm lång och 15 cm bred. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Stavelot är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma vägglampan. Du kommer förmodligen fortfarande att hitta en plats för denna Stavelot.
 • Designvägglampa vit - Vik

  Designvägglampa vit - Vik
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den senaste designtopparen från stallen i varumärket QAZQA! Med en enkel och elegant design har denna vägglampa ett lyxigt utseende. Denna designvägglampa kan användas i det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Fold-vägglampan har ett djup på 9,2 cm, en höjd på 17 cm och en längd på 24 cm. Den är tillverkad i aluminium med en matt vit finish. Insidan av denna vägglampa är silverfärgad, vilket ger en speciell ljuseffekt när lampan är på. Lampan har G9-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max 40 Watt). Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Njut av denna mångsidiga vikvägglampa, som också kan dimmas med en extern dimmer (ingår inte), och fyll ditt interiör med ett varmt ljus.
 • Klassisk vägglampa stål IP44 2-ljus - Bath Arc

  Klassisk vägglampa stål IP44 2-ljus - Bath Arc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Kan ditt badrum få nytt ljus? Välj en klassisk vägglampa! Bath Arc är en stållampa med glas och två ljuspunkter. Den har ett djup på 17,5 cm, en höjd på 17,5 cm och en längd på 22,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, en längd på 11,5 cm och en bredd på 11,5 cm. Den har ett IP-värde på IP44 vilket gör att den är stänksäker och kan därför även hängas på fuktiga ställen. Som badrummet! Bath Arc levereras utan ljuskälla, så beställ ytterligare två ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Denna vägglampa är även dimbar med extern dimmer (ingår ej), så den passar som stämningslampa och funktionslampa. Kommer den snart att hänga i ditt klassiska badrum?
 • Uppsättning av 2 moderna vägglampor rund vit - Sandig

  Uppsättning av 2 moderna vägglampor rund vit - Sandig
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vacker vägglampa i en tidlös design! Sandig vägglampa erbjuder ett vackert, modernt utseende i många år att njuta av. Vägglampan Sandy lyser ljus upp och ner, vilket ger ett fint betesljus mot väggen. Lampan har ett djup på 10,5 cm och en höjd av 14,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 5 cm. Du avslutar lampan med två armaturer GU10 (max. 50 watt). Lampan är också dimbar (inget dimmer ingår). Är det dags för en frisk luft genom ditt inre? Sandy kan erbjuda dig lösningen! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Lantlig vägglampa bambu - Canna

  Lantlig vägglampa bambu - Canna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna Canna är en vägglampa på landsbygden, gjord av bambu i kombination med stål. Ett attraktivt blickfång hemma! Ljuskällan syns fint i denna lampa, så välj en slående version! Komplettera din Canna med en ljuskälla med en E27 -montering på max 25 Watt. Den öppna bambuskärmen ger väggarna en vacker ljuseffekt. Lampan har en total höjd på 27 cm och ett djup på 15 cm. Taket har en diameter på 11,5 cm. Den medföljande kabeln har en längd på 29 cm. I ditt vardagsrum eller sovrum kan den fungera som en riktig stämningslampa. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Välj rätt atmosfär med denna Canna!
 • Retro vägglampa guld / mässing med skugga - Demi

  Retro vägglampa guld / mässing med skugga - Demi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vår Demi-vägglampa är riktigt super kul! Den är vackert färdig i matt svart med en gyllene mössa med en vit inredning. Det ger en fin ljuseffekt! Du gör vägglampan komplett med en fin ljuskälla på maximalt 60 watt som passar in i en E27-armatur. Du kan dimma lampan med en extern dimmer; bestäm din egen atmosfär i huset! Den har en total längd på 75 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 8 cm. Lampan levereras med en sladd och plugg med en maximal längd på 160 cm. Letar du efter ett trevligt blickfång på din vägg i ditt sovrum eller i ditt vardagsrum? Då är Demi för dig! 750 mm x 160 mm x 700 mm
 • Modern vägglampa svart med opalglas 2-light - Aten

  Modern vägglampa svart med opalglas 2-light - Aten
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken söt vägglampa Aten är! På grund av sin opala runda nyans sprids ljuset gradvis genom rummet. Lampan är gjord av stål med glas och avslutad i svart, med en vit opal konvex skärm. Aten har ett djup på 10 cm, en höjd på 41 cm och en längd på 23 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 10 cm. Du kompletterar vägglampan med två G9-ljuskällor på max 28 watt. Se till att du beställer dessa separat. Aten passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Gör din interiör modern med Atens vägglampa!
 • Orientalisk vägglampa svart med rotting 20 cm - Magna Rattan

  Orientalisk vägglampa svart med rotting 20 cm - Magna Rattan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En riktig belysningstillbehör på din vägg, vår Magna Rattan! Denna vägglampa är gjord av svart stål med en vacker rottingfinish. En unik men tidlös kombination. Lampan ger en österländsk atmosfär till din interiör. Lampan är 35 cm hög och har ett djup på 22,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Skärmen har en diameter på 20 cm. Observera: för att få vår Magna Rattan att glänsa måste du beställa en extra E14 ljuskälla (max. 25 Watt). Välj en dimbar ljuskälla för att skapa en mysig atmosfär. Du kan dimma lampan med en extern dimmer (t.ex. din väggströmbrytare). Ge en fin touch till din inredning med denna vägglampa!
 • Modern vägglampa grå - Simple Drum

  Modern vägglampa grå - Simple Drum
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna enkla trumma är en modern vägglampa, färdig i tyg, vilket skapar en vacker ljuseffekt i dina vardagsrum. Tyget har en grå färg som garanterar ett varmt utseende. Vackert i din hall eller i ditt vardagsrum! Ditt sovrum kommer också att uppgraderas med trumman. Simple Drum har en höjd på 20 cm och en längd på 13 cm. Lampans djup är 9 cm. Du gör den komplett med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 40 Watt). Denna lampa är också dimbar med en extern dimmer; gör det ännu trevligare hemma med Simple Drum!
 • Design vägglampa vit fyrkant - Sab

  Design vägglampa vit fyrkant - Sab
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, vit vägglampa i minimalistisk design! En riktig atmosfärskapare. Vägglampa Sab kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 20 cm, en längd av 9,6 cm och ett djup av 11,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm och ett djup av 2,5 cm. Du kompletterar denna Sab med 2 GU10 ljuskällor (max 50 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert betesbelysning längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med denna vägglampa.
 • Industriell vägglampa svart med guld 11,5 cm - Raspi

  Industriell vägglampa svart med guld 11,5 cm - Raspi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken cool vägglampa! Raspi är gjord av stål och avslutad i guld med svart. De små hålen i lampskärmen skapar en stämningsfull ljuseffekt på väggen. Kombinationen av svart och guld gör att lampan ser väldigt lyxig ut! Raspi har ett djup på 15 cm, en höjd på 25 cm och en längd på 11,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, höjd 8,5 cm och längd 10 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Raspi gör sig snygg i hallen, ovanför sängbordet eller i vardagsrummet. Lägg till atmosfär till din interiör med Raspi!
 • Retro vägglampa svart - Chappie

  Retro vägglampa svart - Chappie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna tuffa Chappie bevisar att en retro-lampa också kan vara väldigt atmosfärisk. Den är vackert färdig i svart färg. Denna vägglampa har en total längd på 26 cm. Lampskärmen har en diameter på 15 cm. Artikeln levereras med kabel med en maximal längd på 180 cm. Du kan justera armen så att du kan välja var du vill att ljuset ska lysa. Detta är mycket användbart när du vill läsa en bok, till exempel! Gör din Chappie ännu mer atmosfärisk med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max. 60 watt). Det är också dimbart med en extern dimmer för att göra det ännu mysigare hemma. Du kan använda det som ett funktionellt ljus när du läser eller som ett humörljus i sovrummet eller vardagsrummet. Chappie gör varje rum så lite mer intimt! 260 mm x 150 mm x 220 mm
 • Orientalisk vägglampa svart 35 cm - Nidum

  Orientalisk vägglampa svart 35 cm - Nidum
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vår Nidum är en lampa som ger din inredning en orientalisk atmosfär! Den är avslutad med mesh i den svarta färgen så att ljuskällan syns snyggt. Det ger en fin effekt på väggen. Det är därför bäst att välja en dekorativ ljuskälla! Det är nödvändigt att den har en E27-koppling (max. 40 Watt). Den har ett djup på 10 cm, en höjd på 35 cm och en längd på 23 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Få ett riktigt blickfång i ditt hem med denna Nidum.
 • Design vägglampa svart med guld - Alone S.

  Design vägglampa svart med guld - Alone S.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Alone S aluminium vägglampa har en tidlös finish i svart och gyllene interiör. Den gyllene ytan på lampans insida skapar en mysig och varm atmosfär i ditt hem! Lampan har en höjd av 10 cm och en längd av 15 cm. Monteringsplattan har ett djup av 1,5 cm och en höjd av 5 cm. Du kompletterar denna designlampa med en G9-ljuskälla på max 40 Watt. Obs! Du måste fortfarande beställa denna ljuskälla separat i vår webbshop. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Så gör det mysigt hemma med vår Alone S! På grund av den öppna designen på toppen och botten ger den ett vackert betesbelysning på väggen. En tidlös pryl för hallen, i vardagsrummet eller i sovrummet!
 • Vintage vägglampa guld - Animal Monkey

  Vintage vägglampa guld - Animal Monkey
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Fräscha upp din interiör med vägglampan Animal Monkey. Eftersom den är gjord i aluminium och är avslutad i guld/mässing med svart är den ett riktigt måste för en klassisk inredning. Animal Monkey har en längd på 28 cm, en bredd på 17 cm och en höjd på 36 cm. Vägglampan har en E27 armatur. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Artikeln levereras med sladd och stickpropp. Sladden är 200 cm lång. Denna vägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tillägget till din interiör, Animal Monkey!
 • Stram vägglampa guld med blå sammetskugga - Matt

  Stram vägglampa guld med blå sammetskugga - Matt
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss gå årgång! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg en vintage look. Det gör vägglampan verkligen unik genom kombinationen av sammetblå nyans och den gyllene fixturen. Lampan har ett djup på 23 cm och en höjd av 32 cm. Locket har en diameter på 20 cm och en höjd av 20 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Modern vägglampa vit - Slam

  Modern vägglampa vit - Slam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Slam aluminium vägglampa är tidlöst avslutad i vitt med en rund form. Den har en höjd på 26,2 cm och en diameter på 5,6 cm. Du kompletterar den med en GU10-ljuskälla på max 50 Watt. Obs! Du måste fortfarande beställa denna ljuskälla separat. Det ger diffust ljus på din vägg. Du får bäst effekt när du monterar två eller tre bredvid varandra! Denna Slam är en perfekt baslampa för hallen eller i ett modernt vardagsrum. Du kan också dimma den med din väggbrytare på väggen (extern dimmer). Skapa en tidlös atmosfär hemma med vår Slam! 56 mm x 262 mm
 • Modern flexibel vägglampa svart LED - Flex

  Modern flexibel vägglampa svart LED - Flex
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Flex är en idealisk läslampa eller accentbelysning. Som namnet antyder kan du bokstavligen gå åt alla håll med denna lampa. Den har en total längd på 26 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd av 8 cm. Lampans arm är flexibel, du kan enkelt rikta ljuset dit du vill ha det! Vägglampan har integrerad LED (ej utbytbar). Den är inte dimbar och därför perfekt för funktionellt ljus. Flex har i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med en av och på-knapp på lampan är den mycket användarvänlig. Gå för elegant och modernt med Flex!
 • Design vägglampa mässing inkl LED med touchdimmer - Notia

  Design vägglampa mässing inkl LED med touchdimmer - Notia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, With touch function Kan din designinredning behöva en uppdatering? Då är Notia vägglampa vad du letar efter! Vägglampan är gjord av stål och finish i guld. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Vägglampan har en bredd på 57,5 cm, är 11 cm lång och 15,5 cm hög. I snitt håller lysdioden 30 000 brinntimmar. Vägglampan förbrukar 9,5 watt. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 990 lumen är vägglampan lämplig för funktionell belysning. Använd touchdimmern för att välja rätt atmosfär i ditt hem. Behöver du lite mindre ljus? Notia är dimbar, men en dimmer ingår ej. Du kan inte sluta stirra på denna vägglampa: Notia bör inte saknas i din inredning!
 • Modern vägglampa svart inkl. USB-anslutning - Flero

  Modern vägglampa svart inkl. USB-anslutning - Flero
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös vägglampa i huset. Flero är ett multifunktionellt tillägg till ditt hem! Tack vare USB-anslutningen på plattformen kan du ladda din telefon medan lampan är på. Super praktiskt för bredvid din säng i sovrummet! Febo är tillverkad i svart stål, vilket ger en tuff look. Lampan har en höjd av 20,5 cm, längden 18 cm och djupet 15,2 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm, längden 10 cm och djupet 6 cm. Du kompletterar lampan med en ljuskälla med G9-armatur (40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. En trevlig pryl i sovrummet eller vardagsrummet: det är vår Flero!
 • Modern vägglampa vit 3 -ljus - Tjada Novo

  Modern vägglampa vit 3 -ljus - Tjada Novo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Omedelbar atmosfär och bra belysning i ditt rum med denna moderna vägglampa Tjada Novo. Denna vägglampa med 3 ljus är grunden för alla rum, hemma eller på kontoret. På grund av den vackra designen lyser ljuset både uppåt och nedåt. Detta ger ett fint betelys på väggen, vilket gör denna lampa idealisk som grundbelysning. Tjada Novo 3-light är 7,8 cm djup, 7,8 cm hög och 50,8 cm lång. Var uppmärksam; vägglampan behöver tre ljuskällor för att lysa. Dessa ingår inte, så se till att du beställer dem i vår webbshop. Välj tre ljuskällor som passar en G9 -armatur på max 25 Watt. Du kan också ansluta Tjada Novo till en extern dimmer för extra atmosfär. Dimmern ingår inte. Du kan skapa perfekt grundbelysning i din interiör med Tjada Novo!
 • Modern vägglampa Svart med 3-Step Dimmer inkl. LED - Twisted

  Modern vägglampa Svart med 3-Step Dimmer inkl. LED - Twisted
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Vägglampa Twisted är en designbit i din inredning. Den är vackert färdig i en tidlös svart färg med LED -remsor. Remsorna kan dimmas i tre steg. Så du kan bestämma din egen atmosfär i huset; gå från 100% ljus (arbetsljus) till 60% och till 30% ljus (riktigt humörljus). Lampan har en diameter på 20 cm och en höjd av 38 cm. Monteringsplattan har en diameter på 14,5 cm och en höjd av 4 cm. Lampan har en integrerad LED -ljuskälla med 11 Watt, 550 lumen och 2700 Kelvin. Lampan har en lång livslängd med 30 000 brinntimmar. Komplettera ditt moderna sovrum eller vardagsrum med denna vägglampa! 200 mm x 380 mm
 • Art deco vägglampa koppar med vit skugga - Brescia

  Art deco vägglampa koppar med vit skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå vintage! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett romantiskt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i kopparfärg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den vita lampskärmen i kombination med koppar är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Modern vägglampa vit och brons med läslampa - Renier

  Modern vägglampa vit och brons med läslampa - Renier
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Renier är en snygg vägglampa med två ljuspunkter, superhändig! Den är gjord av stål med plast och färdig i stål med en vit nyans. Vägglampan har ett djup på 24,6 cm, höjd 34 cm och längd 18 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, höjd på 15,7 cm och längd på 10 cm. Renier har ej utbytbar LED-belysning med en ljuseffekt på 170 lumen och 2700 Kelvin, vilket gör den perfekt som läslampa i exempelvis sovrummet. Renier är en av våra toppers som inte bör saknas i din inredning!
 • Modern vägglampa svart 28 cm IP44 2-ljus - Cederic

  Modern vägglampa svart 28 cm IP44 2-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du ha en slående badrumslampa? Med sitt IP44-värde är Cederic mycket lämplig för badrummet och ett riktigt blickfång! Cederic är en svart stållampa med glas och två ljuspunkter. Den har ett djup på 10,4 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Den är stänksäker (IP44) och därför lämplig för badrummet. Du behöver två ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Beställ även dessa, eftersom dessa inte medföljer lampan. Letar du efter en stämningsfull lampa och funktionell lampa i ett? Detta är möjligt med Cederic, eftersom den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Välj en slående lampa, för badrummet syns också!
 • Modern vägglampa vit 2-ljus - Tjada Novo

  Modern vägglampa vit 2-ljus - Tjada Novo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vacker vit gips vägglampa som ger betesljus på väggen både ovan och under. Denna vägglampa är ett utmärkt val för grundläggande belysning. På grund av sin tidlösa och fashionabla design ser den alltid bra ut i alla interiörer. Tjada Novo 2-light har ett djup och höjd på 7,8 cm och en längd på 35,3 cm. Vägglampan levereras utan ljuskällor, dessa kan du enkelt beställa i vår webshop. Se till att du väljer två med G9-passning och med max 25 Watt. Du kan dimma lampan på kvällen med en extern dimmer för extra atmosfär. Detta ingår inte. Börja här med din moderna design eller lantliga inredning av ditt hem eller kontor med Tjada Nova.
 • Modern vägglampa mörkgrå 1-ljus med strömbrytare - Combi

  Modern vägglampa mörkgrå 1-ljus med strömbrytare - Combi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det perfekta valet för alla älskare av minimalistiska och moderna mönster! Välj den otänkbara charmen hos Combi-vägglampan. Finns i olika färger. Denna lampa är en riktig stämningstillverkare för sovrummet, men naturligtvis kan denna vägglampa också användas i alla andra rum i ditt hus. Lampan har ett djup på 16 cm och en höjd av 17 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Tack vare brytaren på fixturen är denna vägglampa också perfekt för att hänga bredvid din säng. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Combi får snabbt en plats i din interiör!
 • Industriell Vägglampa - Svart - Frodo

  Industriell Vägglampa - Svart - Frodo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Frodo är en mycket tidlös vägglampa! Den är vackert klar i en matt svart färg och en vit inredning. Monteringsplattan har en diameter av 12 cm, lampans skugga har en diameter på 20 cm. Du gör lampan komplett med en fin ljuskälla (max 40 watt) som passar in i en E27-montering. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer. Så gör det extra mysigt på kvällen med denna Frodo! Fyll i ditt industriella eller Art Deco interiör med denna vackra vägglampa. 300 mm x 200 mm x 200 mm
 • Wandlamp zwart met leeslamp en kap 18 cm bloemen - Brescia

  Wandlamp zwart met leeslamp en kap 18 cm bloemen - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Orientalisk vägglampa brons 45 cm - Nidum

  Orientalisk vägglampa brons 45 cm - Nidum
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vår Nidum är en lampa som omedelbart ger din inredning en österländsk känsla! Den är färdig med metalltrådar i brons, så ljuskällan syns bra. Den öppna huven skapar en attraktiv ljuseffekt på väggen. Välj därför en dekorativ ljuskälla! Se till att du har en E27 ljuskälla på max 40 Watt. Denna vägglampa känns hemma i ditt vardagsrum som en stämningslampa, i hallen eller till och med på ditt hemmakontor! Ditt sovrum kommer också att få en österländsk touch med denna Nidum. Skärmen har en höjd på 45 cm och ett djup på 10 cm. Sladden är 200 cm lång. Lampan är även dimbar med en extern dimmer (t.ex. din väggströmbrytare). Komplettera din interiör med denna orientaliska eyectacher!
 • Badrumsspegel svart 50 cm inkl. LED med touchdimmer - Miral

  Badrumsspegel svart 50 cm inkl. LED med touchdimmer - Miral
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Lägg till lyxig hotellkänsla i ditt badrum med denna Miral. Den runda badrumsspegeln har integrerad LED -belysning med en ljusstyrka på 1428 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör den perfekt för att applicera din smink eller styla ditt hår. Lampan är dimbar med touchdimmer på spegeln. På så sätt kan du justera ljuset själv när det är för starkt eller när du behöver mer ljus. Spegeln är gjord av aluminium med glas och har en svart kant. Den har en diameter på 50 cm och ett djup på 3,8 cm. Med sitt IP-värde på IP44 är spegeln stänkskyddad, perfekt för badrummet. Denna moderna spegel får inte saknas i ditt badrum.
 • Smart Vägglampa stål med skärm krämvit inkl Wifi P45 - Bergamo

  Smart Vägglampa stål med skärm krämvit inkl Wifi P45 - Bergamo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Du kan komplettera din inredning med Bergamo vägglampa! Den kommer till sin rätt i en modern interiör. Armaturen är gjord av stål och har en vit skärm. Vägglampan har en bredd på 30 och en höjd på 33 cm. Längden inklusive justerbar läslampa är 40 cm. Lampskärmen har en höjd på 20 cm, en längd på 30 cm och en bredd på 15 cm. Med max 450 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Denna lampa har en färgtemperatur som sträcker sig från ett minimum av 1 800 K till ett maximum av 3 000 K. Bergamo levereras inklusive en E27 smart ljuskälla. Den medföljande ljuskällan för Bergamo förbrukar 4,5 watt och håller i genomsnitt 15 000 brinntimmar. Har du glömt att släcka lampan? Fjärrstyr din belysning med din smartphone eller smarta hemsystem. Dessutom har armaturen även ett justerbart läsljus. Detta har inga smarta funktioner. Sitt inte längre i mörkret och satsa på Bergamo.
 • Klassisk vägglampa guld med svart velourskugga - Combi

  Klassisk vägglampa guld med svart velourskugga - Combi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss bli stilrena! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett klassiskt utseende. Det gör vägglampan verkligen unik på grund av användningen av velour svart yttre och guldfinishen inuti. I kombination med guldarmaturen är bilden komplett. Lampan har ett djup på 22,5 cm och en höjd av 24,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Modern vägglampa vit - Colja Novo

  Modern vägglampa vit - Colja Novo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Colja Novo är en elegant och stämningsfull vägglampa. Dess snygga design säkerställer att den passar perfekt i en modern interiör. Placera vägglampan mot en vit vägg så att armaturen ser strömlinjeformad ut mot väggen. Lampan är gjuten i gips och är klar i vitt. Den har ett djup av 6 cm, en höjd av 16 cm och en längd av 10 cm. Men avsluta vägglampan med en ljuskälla med G9-armatur (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Eftersom belysningen är mot väggen och den ger ljus över och under får du en fin strykeffekt på väggen. Colja Novo är den perfekta vägglampan för hall, vardagsrum eller sovrum. Gör det mysigt och snyggt hemma med denna vackra vägglampa!
 • Vägglampa svart med guldinredning 2 lampor - Whistle

  Vägglampa svart med guldinredning 2 lampor - Whistle
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En lampa behöver inte ta mycket plats för att ge det där speciella tillskottet till din interiör. Denna vägglampa är gjord av stål och avslutad i svart med guld/mässing. Visslan har ett djup på 13 cm, en höjd på 40 cm och en längd på 10 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm och en diameter på 12 cm. Lampan kommer med skärm och har en diameter på 10 cm och en höjd på 40 cm. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej) och glöm inte att beställa två extra ljuskällor med G9-beslag (max 40 watt) separat. Lägg snabbt till det i din kundvagn och Whistle gör att dekorera en tårta!
 • Uppsättning av fyra moderna vägglampor svart - Transfer

  Uppsättning av fyra moderna vägglampor svart - Transfer
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Transfer är en minimalistisk vägglampa, färdig i vacker svart aluminium. Det är en verklig tidlös lampa, perfekt i din moderna interiör. Den har en höjd och längd på 8 cm. Överföringsdjupet är 10,5 cm. Denna vägglampa ger en fin ljuseffekt på väggen, eftersom ljuset lyser upp och ner. Du gör denna vägglampa komplett med en ljuskälla som passar i en G9-armatur (max. 40 watt) och den kan dimmas med en extern dimmer! Transfer gör varje rum i huset lite mer mysigt. Ge en tidlös blickfång hemma! Nu ännu billigare som en uppsättning på 4!
 • Vintage vägglampa svart - Botanica

  Vintage vägglampa svart - Botanica
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Botanica är en riktig lampa med klass! Den speciella designen skapar en vacker ljuseffekt på väggen när du slår på lampan. Vägglampan har en höjd på 29 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 13 cm. Den är vackert färdig i en svart svart färg. Avsluta Botanica med en fin ljuskälla som passar i en E14-armatur! Denna lampa är dimbar med en extern dimmer. Gör din interiör extra mysig med denna Botanica!
 • Modern vägglampa svart 2-ljus med USB och flexarm - Flero

  Modern vägglampa svart 2-ljus med USB och flexarm - Flero
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En multifunktionell vägglampa, denna Flero. Denna lampa är avslutad med metallsvart med anslutning för USB för laddning av din surfplatta och/eller smartphone! Mycket funktionell och tidlös. Du kan ställa in flexarmen hur du vill ha den, så att du kan bestämma var ljuset lyser! Vägglampan har en total höjd på 45 cm och en bredd på 18 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd och djup på 10 cm. Flexarmen består av integrerad LED på 2700 Kelvin och 100 lumen. Flero lyser därför ett mysigt varmt ljus genom din interiör! Du måste fortfarande beställa lampan som lyser mot väggen, på baksidan av armaturen. Detta är en ljuskälla med G9-koppling. Det är en perfekt läslampa för sovrummet. Obs: denna lampa är inte dimbar. Komplettera ditt sovrum med Flero vägglampa.
 • Modern vägglampa mässing med läslampa - Brescia

  Modern vägglampa mässing med läslampa - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skaffa en modern vägglampa med vår Brescia. Den är gjord av stål och avslutad i en guldfärg. Den charmiga vägglampan är gjord på ett sådant sätt att ge dig den perfekta belysningskombinationen genom den inbyggda läslampan. Brescia har ett djup på 20 cm, en höjd på 20 cm och en längd på 9,8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, en längd på 9,8 cm och en bredd på 9,8 cm. Du kompletterar denna lampa med en E27 och en GU10 ljuskälla, glöm inte att beställa dessa separat. Ljuskällan GU10 får ha en maxdiameter på 35 mm, annars får den inte plats i lampan. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mycket multifunktionell vägglampa i ditt hem med denna Brescia.
 • Modern vägglampa svart - Otan S.

  Modern vägglampa svart - Otan S.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, svart vägglampa i minimalistisk design. Men åh så stämningsfullt! Vägglampa Otan kan användas i många rum i huset. Den har en höjd av 16 cm, en längd av 10 cm och ett djup av 5,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 15,5 cm. Du kompletterar denna Otan S med 2 G9 ljuskällor (max 40 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! För mer atmosfär hemma med vår Otan S.
 • Design vägglampa antikguld - Carballo

  Design vägglampa antikguld - Carballo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Få ett riktigt blickfång i ditt hem med vår Carballo. Denna vägglampa är gjord av stål och har en vacker gyllene färg. Carballo passar alla rum, så den kan stjäla showen i vardagsrummet, i ditt sovrum men även i hallen. Den har ett djup på 26,5 cm, en höjd på 45 cm och en längd på 30,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Komplettera denna lampa med en E27 ljuskälla (max. 25 Watt), som måste beställas separat. Du kan göra det extra mysigt hemma på kvällen med en extern dimmer. Ge din inredning en designprägel med denna Carballo vägglampa.
 • Modern vägglampa svart med rökglas - Vidra

  Modern vägglampa svart med rökglas - Vidra
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Komplettera ditt hem med Vidra vägglampa! Perfekt för hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Denna attraktiva vägglampa är gjord av svart stål med glas. Glaset använder en rökeffekt som ger extra atmosfärisk belysning. Vidra har en höjd av 25 cm, ett djup av 13 cm och en längd av 14 cm. Monteringsplattan har ett djup av 8 cm, en höjd av 10 cm och en längd av 8 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 40 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Lampan är också dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Vägglampa Vidra är ett attraktivt tillskott till ditt hem!
 • Industriell vägglampa svart med guld rund - Kam

  Industriell vägglampa svart med guld rund - Kam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vägglampa Comb är ett riktigt blickfång för en industriell inredning! Vägglampan är svart med guld och gjord av stål. Denna vägglampa har en längd på 66 cm, ett djup på 15,5 cm och en höjd på 66 cm. Vägglampan har en E27 armatur. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Kam levereras med sladd och stickpropp. Sladden är 190 cm lång. Denna vägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Med Comb får du alltid rätt ljus hemma!
 • Modern vägglampa USB svart med flexarm utan skugga - Duppio

  Modern vägglampa USB svart med flexarm utan skugga - Duppio
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Duppio är extremt funktionell och tidlös! Du kan ställa in flexarmen hur du vill ha den, så att du kan bestämma var ljuset lyser. Den svarta färgen gör den mycket tidlös. Flexarmen och ljuset bakom fixturen består av integrerad LED (ej utbytbar) med både 3000 Kelvin och 200 lumen. Obs: denna lampa är inte dimbar. Den är verkligen lämplig som läslampa i sovrummet! Denna vägglampa har också en USB-anslutning: du kan därför enkelt ladda din telefon med din lampa. Se till hyggen och funktionaliteten hemma med denna Duppio!
 • Design vägglampa vit - Arre

  Design vägglampa vit - Arre
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös design vägglampa i vit färg, denna Arre. Tack vare den öppna designen på huven ger den en vacker ljuseffekt i ditt rum och mot väggen. Den har en höjd på 18 cm och en diameter på 8 cm. Monteringsplattan har en storlek på 7 cm x 7 cm. Gör det komplett med en GU10-ljuskälla på max 50 Watt. Obs! Denna ljuskälla ingår inte, du kan fortfarande beställa den separat i vår webbshop! Du skapar den bästa effekten när du hänger två eller tre bredvid varandra. En idealisk grundlampa i hallen eller i matsalen! Den är dimbar med en extern dimmer. Skapa atmosfär i ditt hem med vår Arre vägglampa. 80 mm x 180 mm
 • Vit vägglampa vit platt - Gipsy Arles

  Vit vägglampa vit platt - Gipsy Arles
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna moderna vägglampa från Gipsy Arles passar faktiskt till alla inredningar. Den är gjord av tätt gjutad gips så att du kan måla den, till exempel i färgen på din vägg. Denna vägglampa är monterad tätt på väggen och har en öppning på både topp och botten. G9-ljuskällan på max 25 watt (ingår inte) ger därför en fin ljuseffekt på väggens topp och botten. Vägglampan har en längd på 18 cm och en höjd på 9 cm. Monteringsplattan är 10 cm lång x 9 cm hög. För att göra det lite mysigare (eftersom vi gärna gör det) kan du också dimma denna vägglampa med en extern dimmer (detta måste fortfarande beställas separat). Ge din vägg en speciell effekt med dessa Gipsy Arles!
 • Industriell vägglampa svart med trä - Galg

  Industriell vägglampa svart med trä - Galg
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en cool industriell vägglampa? Sluta söka nu, den här galgen är exakt vad du letar efter! Genom att använda råvaror som metall i kombination med naturliga element som trä passar denna vägglampa perfekt i din robusta inredning. Denna vägglampa fungerar perfekt som nattlampa i sovrummet, men är också väldigt trevlig i en hall eller ett vardagsrum. Observera! Det finns ingen sladd eller kontakt på denna lampa, men det är väldigt lätt att göra själv. Monteringsplattan har en längd på 16,5 cm, den är 21 cm bred och kabeln har en längd på 23 cm. Galgen levereras utan ljuskälla, välj en vacker LED-glödlampa på upp till 60w med glödtråd. Denna vägglampa är dimbar men levereras utan dimmer. Se inte längre, beställ den perfekta industrivägglampan nu.
 • Vägglampa stål med läslampa och skugga velour 20/20/20 blå

  Vägglampa stål med läslampa och skugga velour 20/20/20 blå
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss bli stilrena! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i stålfärg. Huven är tillverkad i blå sammet. Förutom den unika designen på utsidan är lampskärmen vackert färdig med guld på insidan. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Denna vägglampa är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampans monteringsplatta. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Läslampan har en integrerad LED-modul (inte utbytbar). Du kan komplettera lampan med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Obs: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Den har ett djup på 23 cm och en total höjd på 45 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Uppsättning av 2 vägglampor halvrunda grå - Trumma

  Uppsättning av 2 vägglampor halvrunda grå - Trumma
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna trumma är en landsväggslampa, färdig i tyg, vilket skapar en vacker ljuseffekt i dina bostadsområden. Tyget har en grå färg som skapar ett varmt utseende. Vackert i din hall eller i ditt vardagsrum! Ditt sovrum kommer också att uppgraderas med trumman. Det är en halvrund vägglampa med en längd på 30 cm och en höjd av 12 cm. Lampans djup är 15 cm. Du kompletterar den med en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Denna lampa är också dimbar med en extern dimmer; gör det ännu roligare hemma med trumman! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Modern vägglampa stål med läslampa - Brescia

  Modern vägglampa stål med läslampa - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Få in en modern vägglampa i ditt hem med vår Brescia. Den charmiga vägglampan är gjord för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan. Den har ett djup på 20 cm, en höjd på 20 cm och en längd på 9,8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, en längd på 9,8 cm och en bredd på 9,8 cm. Du kompletterar denna lampa med en E27 och en GU10 ljuskälla, glöm inte att beställa dessa separat. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ganska multifunktionell vägglampa i huset med denna Brescia.
 • Industriell vägglampa svart med stativ 2-lampor - Cage Rack

  Industriell vägglampa svart med stativ 2-lampor - Cage Rack
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Få ditt utrymme att sticka ut med denna industriella 2-ljus vägglampa! Denna robusta svarta lampa är gjord av stål. Den har ett djup på 18 cm, en höjd på 25 cm och en längd på 40 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,8 cm, en höjd på 25 cm och en längd på 40 cm. Denna vägglampa levereras utan ljuskällorna E27, dessa måste beställas separat (max. 60 Watt). Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Ett riktigt mervärde för din inredning!
 • Set om 2 vägglampa svart med trä inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza

  Set om 2 vägglampa svart med trä inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, EU power socket included Vill du skapa en modern look? Handla då Riza vägglampa! Denna uppsättning med 2 vägglampor gjorda av stål med en färgkombination av svart och naturligt ger ett vackert modernt utseende. Riza vägglampa har ett djup på 11 cm, en höjd på 12 cm och en längd på 30 cm. Denna lampa innehåller även en inbyggd USB-portal och möjlighet att ladda din telefon trådlöst. Lampan levereras inklusive ej utbytbara LED 230V ljuskällor. Dessa ljuskällor håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ge ett modernt blickfång med den svarta vägglampan Riza!
 • Industriell vägglampa brons med svart - Tyne

  Industriell vägglampa brons med svart - Tyne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Tyne är en supercool vägglampa som kommer från ett industriellt loft! Bronsfärgen i kombination med den svarta munspel-armen kompletterar den verkligen. Tyne har en höjd av 22 cm och en längd av 55 cm. Den är justerbar i höjd, minst 43 cm och högst 55 cm. Så du kan själv bestämma var du vill ha ljus. Super praktiskt! Monteringsplattan har ett djup av 3,5 cm, en höjd av 22 cm och en bredd av 5,7 cm. Denna artikel levereras med sladd (185 cm) och kontakt. Vägglampan levereras utan ljuskälla, så avsluta den med en robust ljuskälla som passar i en E27-anslutning på maximalt 40 Watt. Denna Tyne passar fint i ditt industriella kök, vardagsrum eller hallen!
 • Industriell vägglampa svart - Fotu

  Industriell vägglampa svart - Fotu
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken mysig vägglampa denna Fotu är! Den är gjord av trä med stål och är färdig i svart. Den är lätt att rotera, så du bestämmer var ljuset lyser. Lampan har ett djup på 18 cm, höjd på 17 cm och längd på 14 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm. Skärmen har en diameter på 14 cm och en höjd på 10,5 cm. Du kompletterar Fotu med en E27 ljuskälla (40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Denna Fotu passar perfekt i ett industriellt vardagsrum eller sovrum. Tveka inte längre och komplettera din inredning med denna topper.
 • Modern vägglampa säckväv grå - Vete

  Modern vägglampa säckväv grå - Vete
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med Vete-vägglampan tar du med dig en elegant och lyxig design till ditt hem. Den har en höjd av 19,5 cm, en bredd på 15 cm och ett djup på 11,5 cm. Ljusskärmen i bomull är öppen i topp och botten, så den sprider varmt ljus utan att se beslag. Om du beställer denna lampa får du tyvärr inte en ljuskälla, så se till att du beställer en annan E27-lampa själv. För att göra det lite roligare (eftersom vi gärna gör det) kan du också dämpa detta pendelljus med en extern dimmer (detta måste fortfarande beställas separat). 150 mm x 115 mm x 195 mm
 • Design vägglampa svart 39 cm - Johanna

  Design vägglampa svart 39 cm - Johanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skaffa en riktig designvägglampa med Johanna. Denna lampa ger en glad ljuseffekt på väggarna, eftersom ljuset avbryts av de svarta stålstängerna. Johanna har 20 cm djup, 20 cm höjd och 39 cm längd. Monteringsplattan har 2,5 cm djup, 17 cm höjd och 8,8 cm längd. Avsluta vägglampan med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår ej). Johanna ser vacker ut i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Dekorera din inredning på ett mysigt sätt med vägglampa Johanna.
 • Badrumsspegel 60x80 cm inkl. LED med touchdimmer och klocka - Miral

  Badrumsspegel 60x80 cm inkl. LED med touchdimmer och klocka - Miral
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Miral är en superfin badrumsspegel och klocka i ett. Det är lätt att använda med pekdämparen i ljusintensiteten som är bekväm för dig. Spegeln har också en inbyggd klocka så att du effektivt kan planera din morgonrutin! Spegeln är gjord av glas med aluminium. Miral har ett djup på 4 cm, höjd på 80 cm och längd på 60 cm. Badrumsspegeln innehåller icke-utbytbar LED-belysning som i genomsnitt varar 30 000 brinntimmar. Lysdioden har en ljuseffekt på 2700 Kelvin och 480 lumen, vilket ger fint ljus i badrummet. Med ett IP-värde på IP44 är spegeln stänkskyddad, perfekt för användning i badrummet! Vänta inte längre och gå till Miral badrumsspegel med klocka!
 • Uppsättning av två moderna vägglampor svart - Transfer

  Uppsättning av två moderna vägglampor svart - Transfer
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Transfer är en minimalistisk vägglampa, färdig i vacker svart aluminium. Det är en verklig tidlös lampa, perfekt i din moderna interiör. Den har en höjd och längd på 8 cm. Överföringsdjupet är 10,5 cm. Denna vägglampa ger en fin ljuseffekt på väggen, eftersom ljuset lyser upp och ner. Du gör denna vägglampa komplett med en ljuskälla som passar i en G9-armatur (max. 40 watt) och den kan dimmas med en extern dimmer! Transfer gör varje rum i huset lite mer mysigt. Ge en tidlös blickfång hemma! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Lantlig oval vägglampa betong - Arles

  Lantlig oval vägglampa betong - Arles
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna lantliga vägglampa är gjord av betong. Denna användning av material ger Arles vägglampa ett elegant och naturligt utseende. Betonglampan monteras tätt på väggen och har öppning både upptill och nedtill. Ljuskällan G9 på max 25 watt (ingår ej) ger därför en fin ljuseffekt upptill och under väggen. Armaturen består av fin, gjuten betong och har en grå färg. Trots betongen är Arles vägglampa inte grovt färdig. Som ett resultat passar denna coola pärla i många inredningsstilar. Denna vägglampa har IP20, vilket gör den dammtät och lämplig för inomhusbruk. Vägglampan har en längd på 18 cm och en höjd på 9 cm. Monteringsplattan är 10 cm lång x 9 cm hög. För att göra det ännu roligare (eftersom vi gillar att göra det) kan du även dimma den här vägglampan med en extern dimmer (detta måste beställas separat).
 • Modern vägglampa vit rund - VT 1

  Modern vägglampa vit rund - VT 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampan VT 1 är perfekt att använda i din moderna interiör. Stålfoten på denna pendellampa och den runda vita skärmen ger den moderna touchen. Lampan har en storlek på 19,5 cm djup och 20,2 cm hög. Denna lilla atmosfärsmaskin är lätt att montera tack vare monteringsplattan med en diameter på 10 cm. Lampan har E27-beslag och kan användas med extern dimmer. Obs: ljuskälla och dimmer ingår ej men kan enkelt beställas i vår webshop. Ge din inredning en vacker atmosfär i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.
 • Design vägglampa svart - Baya

  Design vägglampa svart - Baya
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En unik blickfång tack vare sin öppna design och robusta design! Denna Baya vägglampa stjäl showen i vardagsrummet, i sovrummet eller som en grundlampa i hallen. Det är vackert färdigt i svart med en öppen design som ger en lekfull ljuseffekt i hela huset. Den har en diameter på 25,4 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm och en diameter av 10 cm. Komplettera din Baya med en slående ljuskälla som passar in i en E27-ljuskälla (max. 60 Watt). Obs! Ljuskällan ingår inte, så välj en fin variant själv! Lampan är också dimbar med en extern dimmer (ingår ej). Ge en sval ljuspunkt i ditt hem med vår Baya! 25.4 cm x 28 cm
 • Design avlång vägglampa svart 35 cm - Houx

  Design avlång vägglampa svart 35 cm - Houx
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Houx ger en tidlös touch till dina bostadsområden: ditt kök, ditt vardagsrum eller ditt sovrum är trevligt upplyst tack vare denna vägglampa! Houx lyser lätt uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. En subtil lampa för på väggen: som beskriver Houx! Lampan har en höjd av 6 cm, en längd på 35 cm och en bredd på 10,7 cm. Du avslutar lampan med tre ljuskällor med en G9-armatur (max. 5 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplett din interiör med denna tidlösa vägglampa. 350 mm x 107 mm x 60 mm
 • Design avlång vägglampa vit 60 cm - Houx

  Design avlång vägglampa vit 60 cm - Houx
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Houx ger en tidlös touch till dina bostadsområden: ditt kök, ditt vardagsrum eller ditt sovrum är trevligt upplyst tack vare denna vägglampa! Houx lyser lätt uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. Den vita färgen ger en modern look till dina moderna utrymmen! En subtil lampa för på väggen: som beskriver Houx. Lampan har en höjd av 6 cm, en längd på 60 cm och en bredd på 10,5 cm. Du avslutar lampan med fyra ljuskällor med en G9-armatur (max. 5 watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplett din interiör med denna tidlösa vägglampa. 600 mm x 105 mm x 60 mm
 • Modern vägglampa svart - Transfer

  Modern vägglampa svart - Transfer
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Transfer är en minimalistisk vägglampa, färdig i vacker svart aluminium. Det är en verklig tidlös lampa, perfekt i din moderna interiör. Den har en höjd och längd på 8 cm. Överföringsdjupet är 10,5 cm. Denna vägglampa ger en fin ljuseffekt på väggen, eftersom ljuset lyser uppåt och nedåt. Du gör denna vägglampa komplett med en ljuskälla som passar in i en G9-armatur (max. 40 Watt) och den kan dimmas med en extern dimmer! Transfer gör varje rum i huset så lite mer mysigt. Se till att du har ett tidlöst blickfång i ditt hem!
 • Modern vägglampa svart - kub

  Modern vägglampa svart - kub
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett fantastiskt nytt tillskott till QAZQA -kollektionen! Vägglampan Cube har hittat in i vårt sortiment och vi delar den gärna med dig! Den moderna, geometriska designen kommer att bli en erkänd del av din inredning. Gillar du också att ligga före trenderna? När du gör affärer med kuben kommer du att dra den här vagnen! Lampan är dimbar för att skapa ännu mer atmosfär (dimmer ingår inte). Lampan har ett djup på 13,5 cm och en höjd på 17,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11 cm och en bredd på 11 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla som passar G9 (max. 40 Watt). Börja njuta av denna skönhet idag!
 • Modern vägglampa guld med opalglas 2-light - Aten

  Modern vägglampa guld med opalglas 2-light - Aten
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken söt vägglampa Aten är! På grund av sin opala runda nyans sprids ljuset gradvis genom rummet. Lampan är gjord av stål med glas och finish i guld, med en vit opal konvex skärm. Aten har ett djup på 10 cm, en höjd på 41 cm och en längd på 23 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 10 cm. Du kompletterar vägglampan med två G9-ljuskällor på max 28 watt. Se till att du beställer dessa separat. Aten passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Gör din interiör modern med Atens vägglampa!
 • Uppsättning av två moderna vägglampor vit - kub

  Uppsättning av två moderna vägglampor vit - kub
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett fantastiskt nytt tillägg till QAZQA-kollektionen! Kubväggljus har hittat vägen in i vårt sortiment och vi skulle gärna dela det med dig! Den moderna, geometriska designen kommer att bli en erkänd del av din interiör. Gillar du också att vara före trenderna? När du går i havet med kuben drar du den här vagnen! Lampan är dimbar för att skapa ännu mer atmosfär (dimmer ingår inte). Lampan har ett djup på 13,5 cm och en höjd av 17,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11 cm och en bredd på 11 cm. Denna armatur passar en ljuskälla i energiklass A ++ till E. Du avslutar lampan med en ljuskälla för montering G9 (max. 40 watt). Börja njuta av denna skönhet idag! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Industriell vägglampa rostbrun - Bur

  Industriell vägglampa rostbrun - Bur
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En luftig design i rostbrun, denna Cage vägglampa. Väljer du också det här snygga utseendet? Ditt hem eller kontor kommer att omslutas i en fantastisk atmosfär som du kan njuta av varje dag. Designens öppna natur är perfekt för att välja en dekorativ ljuskälla! Fyll i denna rostiga bruna bur med en fin ljuskälla (E27-montering på max. 60 Watt) och skapa en mysig atmosfär i huset. Lampan har ett djup av 20 cm och en längd och höjd av 18 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm. Lampan är dimbar för att skapa den perfekta atmosfären. Ge fin basbelysning i ditt hem med denna bur.
 • Design vägglampa svart 18,5 cm inkl. LED med dimmer - Tableau

  Design vägglampa svart 18,5 cm inkl. LED med dimmer - Tableau
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Denna snygga vägglampa är ett riktigt tillskott till din interiör! Designen ger ditt hem omedelbart ett modernt utseende. Önskelampan har en höjd av 15 cm, en längd av 30 cm och en bredd av 18,5 cm. Monteringsplattan har ett djup av 5,5 cm, en höjd av 5 cm och en längd av 15 cm. Armen är lätt att justera i den riktning där du behöver ljuset. Denna vägglampa levereras med en icke-utbytbar LED på 4 Watt. Ljuskällan har 2700 Kelvin och maximalt 350 lumen. Med knappen på armaturen kan du enkelt dimma denna vägglampa till önskat ljusläge. Det gör denna lampa perfekt som nattlampa eller belysning, till exempel för att belysa en vacker målning. Vad ska du använda den här vägglampan till? 30 cm x 18.5 cm x 15 cm
 • Art Deco vägglampa svart med rökglas - Flore

  Art Deco vägglampa svart med rökglas - Flore
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Flore ger mysig stämningsbelysning! Denna vägglampa är den perfekta baslampan i din inredning: den är ett riktigt tillskott i hallen, i vardagsrummet, sovrummet eller hemmakontoret. Den är färdig med en svart armatur och rökglas. Rökglaset ger en vacker och dämpad ljuseffekt. Lampan har en höjd på 20,9 cm och en diameter på 15 cm. Lampan kommer med en sladd (150 cm lång) med vilken du enkelt kan tända eller släcka vägglampan. Obs: Flore levereras utan ljuskälla, se till att du har en E14 ljuskälla på max 25 Watt. Gå för stilrent och klass i ditt hem med denna Art Deco vägglampa. Även med ljuset släckt är denna Flore ett blickfång i huset. 15 cm x 20.9 cm