QAZQA vägglampor

Köp dig en vägglampa från QAZQA i en stil som passar rummet. De har vägglampor i svart, mässing, brons och aluminium. Se bilder på ett urval av QAZQAs vägglampor du hittar på nätet här.

Populärt inom QAZQA vägglampor

 • Modern vägglampa koppar med flexarm - Brescia Combi

  Modern vägglampa koppar med flexarm - Brescia Combi
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Modern vägglampa i koppar, som är lätt att kombinera med en slående eller enkel lampskärm: du kan välja hur du dekorerar din vägglampa! Läslampan har en integrerad LED 2V-modul och du kan använda den flexibla armen för att justera LED-läslampan i den riktning du vill. Med 3000 Kelvin och 120 lumen är lampan perfekt att använda på kvällen och dagen. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på/av-knapparna på lampans monteringsplatta. Detta gör det möjligt att manövrera lampan och läslampan separat. Komplettera Brescia med en ljuskälla med E27 som passar upp till max 60 Watt. Obs: detta ingår inte men du kan enkelt beställa det i vår webshop. Lampan har ett djup på 20 cm och en höjd på 33 cm. Den justerbara armen har en längd på 22 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 10 cm. Hitta en snygg lampskärm och komplettera din inredning med denna Brescia Combi!
 • Vägglampa 'Amy' Design aluminium - Inomhus

  Vägglampa 'Amy' Design aluminium - Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna moderna Amy-vägglampa ger en överraskande ljuseffekt! Ser bra ut i hallen, men faktiskt är denna vägglampa bra i alla rum i ditt hus. Aluminiumfinishen ger det ett extra elegant utseende. Slutför lampan helt med en G9-ljuskälla på maximalt 40 watt. Den har en längd och djup på 8 cm och en höjd på 19 cm. Monteringsplattan för väggen har en längd och bredd på 8 cm. Om du vill göra det mysigt på kvällen: denna lampa är också dimbar (dimmer ingår inte). Ge ditt hus en fin effekt med denna Amy!
 • Lantlig fyrkantig vägglampa betong - Alban

  Lantlig fyrkantig vägglampa betong - Alban
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna lantliga vägglampa är gjord av betong. Denna materialanvändning ger Alban vägglampa ett elegant och naturligt utseende. Betonglampan monteras tätt på väggen och har öppning både upptill och nedtill. G9-ljuskällan på max 25 watt (ingår ej) ger därför en vacker ljuseffekt på ovan- och undersidan av väggen. Armaturen består av fin, gjuten betong och har en grå färg. Trots betongen är Alban vägglampa inte grovt färdig. Som ett resultat passar denna robusta pärla in i många inredningsstilar. Denna vägglampa har IP20. Vägglampan har en längd på 14 cm, ett djup på 14 cm och en höjd på 14 cm. Monteringsplattan har en höjd på 3 cm, en längd på 9 cm och en bredd på 9 cm. För att göra det ännu mysigare kan du även dimma den här vägglampan med en extern dimmer. Komplettera din interiör med Alban!
 • Vägglampa 'WL Cage 1 grijs' Moderna grå/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'WL Cage 1 grijs' Moderna grå/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Trevlig luftig design med en stark minimalistisk bild, väljer du också detta snygga utseende? Ditt hem eller kontor kommer att förpackas i en bra atmosfär som du kan njuta av varje dag. Designens öppna natur är perfekt för att använda en av våra vackra dekorativa ljuskällor, vara en trendsättare och vara före resten. 230 mm x 180 mm x 180 mm
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på QAZQA vägglampor

 • Smart vägglampa svart med guld inkl WiFi G9 - Sunrise

  Smart vägglampa svart med guld inkl WiFi G9 - Sunrise
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp
 • Industriell vägglampa grå justerbar - Blända

  Industriell vägglampa grå justerbar - Blända
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Stabil industrilampa i vacker mörkgrå satinfinish. Vägglampan har en cool, industriell design. Eftersom det finns gångjärn på tre ställen kan lampan formas. De rejäla anslutningsdelarna ser till att den önskade formen också finns kvar så fort du har satt den i önskad form, lampans skärm är även lutbar. Den är även dimbar (dimmer ingår ej), så att du kan skapa den perfekta atmosfären. Lampan passar till matsalen, köket eller vardagsrummet. Lampan har en längd på 80 cm och en höjd på 40 cm. Du kan komplettera denna vägglampa genom att beställa en ljuskälla som passar i en E27 armatur (max 60 Watt). Dazzle är ett riktigt coolt tillskott till ditt hem.
 • Vintage vägglampa mörkgrå med zinkskugga - Matt

  Vintage vägglampa mörkgrå med zinkskugga - Matt
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Låt oss gå årgång! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg en vintage look. Det gör vägglampan verkligen unik genom att använda zink yttre och taupe finish i. I kombination med den mörkgrå fixturen är bilden komplett. Lampan har ett djup på 23 cm och en höjd av 32 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Vägglampa svart med fotkontakt 3 lampor - Jeana Luxe

  Vägglampa svart med fotkontakt 3 lampor - Jeana Luxe
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är Jeana Luxe vägglampa vad du letar efter! Vägglampan är gjord av stål och har en finish i svart. De 3 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Lampans totala storlek är en höjd på 121 cm, en längd på 14 cm och en bredd på 9,5 cm. Glöm inte att beställa ljuskällorna med GU10-armatur separat. Dessa ingår inte. Artikeln levereras med sladd och stickpropp. Sladden är 300 cm lång. Jeana Luxe är dimbar, så att du enkelt kan anpassa atmosfären. Obs: denna vägglampa innehåller ingen dimmer. Tillägget till din interiör, Jeana Luxe!
 • Art Deco vägglampa koppar 138 cm - Cirklar

  Art Deco vägglampa koppar 138 cm - Cirklar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Circles talar för sig själv: en super Art Deco vägglampa, färdig med alla koppar cirklar. Den har en total längd på 138 cm; en riktig blickfångare! Höjden är 64 cm. Du låter din vägglampa lysa med tre fina ljuskällor som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Ge mysigt atmosfäriskt ljus i ditt hem med Circles! Det ger främst indirekt ljus på väggen i huset. Denna lampa är också dimbar med en extern dimmer. Placera Circles vägglampa i ditt vardagsrum eller hall. Även när ljuset inte lyser är dessa cirklar ett riktigt blickfång.
 • Smart wandlamp eiken hout 24 cm incl. LED - Otan

  Smart wandlamp eiken hout 24 cm incl. LED - Otan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp
 • Vintage vägglampa mörkgrå med velour skugga fjäril - Combi

  Vintage vägglampa mörkgrå med velour skugga fjäril - Combi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Låt oss gå årgång! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg en vintage look. Det gör vägglampan verkligen unik på grund av att man använder yttersidan av sammettava och den gyllene ytan. I kombination med den mörkgrå fixturen är bilden helt färdig. Lampan har ett djup på 23 cm och en höjd på 30,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), som fortfarande måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Väggfärgad brons vridbar och lutbar med omkopplare - Karin 1

  Väggfärgad brons vridbar och lutbar med omkopplare - Karin 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vilket blickfång i huset! Karin 1-platsen hör verkligen i en modern interiör. Kombinationen av bronsfärgen och den eleganta designen på huven gör den mycket tidlös och elegant. Den har en höjd av 11 cm, en längd på 8 cm och ett djup på 12 cm. Diametern på lampskärmen är 7,5 cm. Plattan som ska monteras på väggen har en diameter på 8 cm. Lampan har en GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 35 watt). Denna väggflek har en på och av-brytare på fixturen. Ge din interiör ett modernt utseende med denna Karin 1! Karin-platsen finns i olika former och färger.
 • Modern vägglampa svart och guld - Vete

  Modern vägglampa svart och guld - Vete
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En minimalistisk lampa, men åh så atmosfärisk. Vägglampa Vete är tillämplig på många områden. Den har en svart färg med en gyllene inredning och användningen av bomullstyg avger ett atmosfäriskt ljus. Den öppna designen ger lampan en vacker ljuseffekt på väggen. Vete är 19,5 cm hög. Med en E27-ljuskälla på högst 40 watt kan du fylla i denna vägglampa! De Vete själv är väldigt mysig, men du kan också dimma det för att göra det ännu roligare. Dimmer ingår inte. Denna lampa beror på den eleganta designen och det mjuka ljuset som är en riktig stämningstillverkare för ditt utrymme. 150 mm x 115 mm x 195 mm
 • Modern vägglampa fyrkantig vit - Sola

  Modern vägglampa fyrkantig vit - Sola
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Enkel, neutral, kompakt och överallt tillämplig vägglampa. Ljuset lyser upp och ner längs väggen, vilket skapar en fin ljuseffekt. Platsen har en höjd av 10,3 cm och ett djup på 10 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd av 6 cm. Den är vackert färdig i en elegant vit färg som gör den väldigt modern. Ge en ljuskälla som passar i en G9-armatur (max 40 Watt). Du kan dimma denna Sola med en extern dimmer. En tidlös vägglampa, perfekt i din hall, vardagsrum eller i sovrummet!
 • Modern badrumsspegel 80 cm inkl LED och touchdimmer - Sebas

  Modern badrumsspegel 80 cm inkl LED och touchdimmer - Sebas
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,Nej, utan sladd och stickpropp Denna eleganta, moderna badrumsspegel ger omedelbart din interiör en lyxig look! Sebas har ett djup på 3 cm och en diameter på 80 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 47,8 cm och en längd på 52 cm. Spegeln har en inbyggd LED-list. Denna har en ljuseffekt på 760 lumen, 2 700 Kelvin och 23 watt. Med touchdimmern på spegeln kan du enkelt slå på och av belysningen. Lysdioden är även dimbar, så att du alltid har den perfekta ljusintensiteten! Sebas håller cirka 30 000 brinntimmar, så du kan njuta av Sebas extra länge. På grund av sitt IP44-värde lämpar sig Sebas även för badrummet, eftersom det är stänksäkert. Ge ditt badrum en stilren twist med Sebas!
 • Modern vägglampa stål med läslampa och skugga velour 20/20/20 påfågel - guld

  Modern vägglampa stål med läslampa och skugga velour 20/20/20 påfågel - guld
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Låt oss gå moderna! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en vacker mässingsfärg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan, som du kan anpassa dig själv efter din smak. Lampskärmen med påfågeltryck i kombination med guldinredning är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! En riktig måste-ha.
 • Design vägglampa svart - Sabbir

  Design vägglampa svart - Sabbir
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En tidlös, svart vägglampa i minimalistisk design. Men en riktig atmosfärskapare! Vägglampa Sabbir kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 14,5 cm, en längd av 9,5 cm och ett djup av 8,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 7 cm och ett djup av 2 cm. Du slutför denna Sabbir med 2 GU10 ljuskällor (max 50 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert betesbelysning längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med denna vägglampa.
 • Modern vägglampa stål IP44 2-ljus - Badkar

  Modern vägglampa stål IP44 2-ljus - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Wow, den här lampan ser vacker ut i badrummet! Med sitt IP-värde på IP44 är den mycket lämplig för det. Något för dig? Vägglampa Bath är en stållampa med glas. Det finns två ljuspunkter i den. Den är långsträckt och har en längd på 22,3 cm, en höjd på 11,5 cm och ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, en höjd på 11,5 cm och ett djup på 3 cm. Två ljuskällor med G9-armatur (max. 28 watt) passar i den. Detta ingår inte och du måste beställa det separat. Den har ett IP44-värde och är därför stänksäker. Denna vägglampa är även dimbar med extern dimmer (ingår ej), så den passar som stämningslampa och funktionslampa. Ge ditt badrum en modern look med denna vägglampa!
 • Modern vägglampa vit - Otan

  Modern vägglampa vit - Otan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En minimalistisk lampa, men åh så atmosfärisk. Otan vägglampa kan användas i många områden. Vägglampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en vit pulverbeläggning. Vägglampan är monterad tätt på väggen och har en öppning på både topp och botten, vilket skapar en vacker ljuseffekt på väggen. Lampan har två GU9-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 40 watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Den har ett djup på 5 cm, en höjd av 14 cm och en bredd på 24 cm. Denna lampa beror på den eleganta designen och det mjuka ljuset som en verklig stämningstillverkare för din interiör!
 • Modern vägglampa mörk brons - Transfer

  Modern vägglampa mörk brons - Transfer
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Wow, vilken cool vägglampa Transfer är! Detta passar perfekt i en modern interiör. Lampan är gjord av aluminium och är utförd i brons. Lampans höjd är 8 cm, längd 8 cm och bredd 10,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med G9-armatur separat. Detta medföljer inte. Behöver du lite mindre ljus? Transfer är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du kan förmodligen fortfarande hitta en plats för denna överföring.
 • Modern vägglampostål - Otan

  Modern vägglampostål - Otan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En minimalistisk lampa, men åh så atmosfärisk. Otan vägglampa kan användas i många områden. Vägglampa i högsta kvalitet av högkvalitativ aluminium med stålfinish. Vägglampan är monterad tätt på väggen och har en öppning på både topp och botten, vilket skapar en vacker ljuseffekt på väggen. Lampan har två GU9-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 40 watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Den har ett djup på 5 cm, en höjd av 14 cm och en bredd på 24 cm. Denna lampa beror på den eleganta designen och det mjuka ljuset som en verklig stämningstillverkare för din interiör!
 • Lantlig vägglampa svart med rotting 25 cm - Kata

  Lantlig vägglampa svart med rotting 25 cm - Kata
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Kata är stämningsfull och slående! Ett riktigt blickfång, även med lamporna släckta. Om du letar efter en lantlig touch är Kata verkligen vad du behöver. Den är avslutad med rottingskärm och svart. Eftersom huven har en öppen design skapar den en mysig ljuseffekt på väggen. Kata är ett mysigt tillskott till alla rum i huset. Den har en diameter på 25 cm och ett djup på 8,5 cm. Komplett Kata med en E27 ljuskälla på max 40 Watt (obs: ljuskälla ingår ej, denna måste beställas separat). Välj en slående variant, eftersom ljuskällan är synlig. Gå för atmosfären hemma med vår Kata!
 • Smart Art Deco vägglampa koppar inkl. G95 WiFi ljuskälla - Facil

  Smart Art Deco vägglampa koppar inkl. G95 WiFi ljuskälla - Facil
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Det perfekta valet för alla som älskar minimalistisk och modern design! Välj den omisskännliga charmen som följer med Facil-serien och ge varje rum lite extra charm! Stålarmaturen är färdig i matt kopparfärg. Denna vägglampa levereras med en G95 WiFi-ljuskälla. Det här är enkelt att kontrollera med appen på din smartphone, Google-hem eller Alexa. Ljuskällan ger en vacker varm ljuseffekt i rummet. Med appen är den också dimbar, så att du själv kan skapa önskad atmosfär. Den har en höjd av 8,5 cm, en längd av 6,6 cm och ett djup av 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 6,6 cm och ett djup på 2,5 cm. Få enkelt atmosfären i ditt hem med koppar Facil!
 • Klassisk vägglampa svart IP44 2-ljus - Bath Arc

  Klassisk vägglampa svart IP44 2-ljus - Bath Arc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Kan ditt badrum få nytt ljus? Välj en klassisk vägglampa! Bath Arc är en svart stållampa med glas och två ljuspunkter. Den har ett djup på 17,5 cm, en höjd på 17,5 cm och en längd på 22,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, en längd på 11,5 cm och en bredd på 11,5 cm. Den har ett IP-värde på IP44 vilket gör att den är stänksäker och kan därför även hängas på fuktiga ställen. Som badrummet! Bath Arc levereras utan ljuskälla, så beställ ytterligare två ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Denna vägglampa är även dimbar med extern dimmer (ingår ej), så den passar som stämningslampa och funktionslampa. Kommer den snart att hänga i ditt klassiska badrum?
 • Modern vägglampa vit med skugga velour svart - Brescia

  Modern vägglampa vit med skugga velour svart - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Låt oss gå chic! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett lyxigt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i vit färg. Huven är tillverkad i svart velour. Förutom den unika designen på utsidan är lampskärmen vackert färdig med guld på insidan. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Modern vägglampa vit - Colja Novo

  Modern vägglampa vit - Colja Novo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Colja Novo är en elegant och stämningsfull vägglampa. Dess snygga design säkerställer att den passar perfekt i en modern interiör. Placera vägglampan mot en vit vägg så att armaturen ser strömlinjeformad ut mot väggen. Lampan är gjuten i gips och är klar i vitt. Den har ett djup av 6 cm, en höjd av 16 cm och en längd av 10 cm. Men avsluta vägglampan med en ljuskälla med G9-armatur (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Eftersom belysningen är mot väggen och den ger ljus över och under får du en fin strykeffekt på väggen. Colja Novo är den perfekta vägglampan för hall, vardagsrum eller sovrum. Gör det mysigt och snyggt hemma med denna vackra vägglampa!
 • Industriell vägglampa svart med mässing - Haicha

  Industriell vägglampa svart med mässing - Haicha
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vilken cool vägglampa Haicha är! Det ger en varm känsla i din inredning. Denna vägglampa passar perfekt i en industriell eller modern interiör. Den är gjord av stål och avslutad i brons med svart. De små hålen i lampskärmen ger en mysig ljuseffekt när belysningen är tänd. Vägglampan har ett djup på 29 cm, en höjd på 29 cm och en längd på 18 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 11 cm. Du avslutar Haicha med en E27 ljuskälla på max 25 watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Komplettera ditt sovrum, vardagsrum eller hall med vägglampa Haicha!
 • Svart vägglampa med USB och fyrkantig svart nyans - Combi 1

  Svart vägglampa med USB och fyrkantig svart nyans - Combi 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vår vägglampa Combi 1 har nu utökats med en USB-anslutning, praktiskt för att ladda din telefon! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg en modern atmosfär. Det är en praktisk och snygg vägglampa i svart färg med svart fyrkantig nyans och guldinredning. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 40 Watt). Lampan kan också dimmas med en extern dimmer (ingår inte). Denna Combi 1 är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampans monteringsplatta. Den har en höjd på 27 cm, en längd på 20 cm och en bredd på 16 cm. Monteringsplattan har en höjd och längd på 10 cm. Den svarta lampskärmen i kombination med guld är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum! 200 mm x 160 mm x 270 mm
 • Art Deco vägglampa koppar 105 cm 2-ljus - Lauf

  Art Deco vägglampa koppar 105 cm 2-ljus - Lauf
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Wow, vilken cool vägglampa Lauf är! Denna passar perfekt i en art déco-interiör. Lampan är gjord av stål och färdig i koppar. De 2 ljuspunkterna gör den till en riktig atmosfärskapare! Vägglampan har ett djup på 10 cm, är 105 cm lång och 47 cm hög. Vägglampan har 2 st E27 beslag (max 25W). Se till att du beställer ljuskällorna separat. Lauf är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna vägglampa innehåller ingen dimmer. Denna unika vägglampa passar till olika rum i huset, som vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Missa inte detta blickfång: Lauf är pricken över i:et som din interiör behöver!
 • Design vägglampa svart fyrkant - Sabbir

  Design vägglampa svart fyrkant - Sabbir
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En tidlös, svart vägglampa i minimalistisk design, det är vår Sabbir. Lampan har en höjd av 14,5 cm och ett djup av 8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 7 cm. Det är den perfekta lampan att använda som en grundlampa i hallen, i sovrummet eller på kontoret. Sabbir känner sig hemma i alla rum i huset! Du kompletterar den med 2 GU10 LED-ljuskällor på max 50 Watt (Obs! Ljuskällorna ingår inte). Eftersom lampan är öppen uppe och nere ger den ett fint betesbelysning på väggen. Du kan också dimma vägglampan med en extern dimmer, detta ingår inte. Gör det mysigt hemma med Sabbir!
 • Klassisk vägglampa vit med fjärils velourskugga - Matt

  Klassisk vägglampa vit med fjärils velourskugga - Matt
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Låt oss gå årgång! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg en vintage look. Det gör vägglampan verkligen unik genom kombinationen av fjärils velourskärm och den gamla vita fixturen. Lampan har ett djup på 29,5 cm och en höjd av 29,5 cm. Locket har en diameter på 20 cm och en höjd av 20 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 40 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Modern vägglampa guld IP44 - Cederic Up

  Modern vägglampa guld IP44 - Cederic Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en lyxig badrumslampa? Tack vare IP44-värdet är den vackra vägglampan Cederic Up mycket lämplig för badrummet! Cederic Up är en guldfärgad vägglampa i stål med glas. Den har ett djup på 11,4 cm, en höjd på 14,2 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm och en diameter på 8 cm. Den är stänksäker (IP44) och kan därför placeras var som helst i badrummet. Denna vägglampa levereras utan ljuskälla, så glöm inte att beställa en annan ljuskälla med G9-armatur (max 8 watt). Cederic Up är dimbar med extern dimmer och kan därför användas som en funktionell lampa och som en atmosfärisk lampa. Komplettera ditt badrum med denna eleganta vägglampa!
 • Orientalisk vägglampa guld - Zayn

  Orientalisk vägglampa guld - Zayn
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Zayn är en vackert färdig vägglampa i guld och ger en vacker ljuseffekt i rummet. Den har en höjd av 20 cm och ett djup av 11,5 cm. Lampans design skapar en mysig ljuseffekt i rummet och denna Zayn hör hemma i din hall eller i sovrummet bredvid sängen! Komplettera denna roliga vägglampa med en E14-ljuskälla på maximalt 40 Watt. Du måste fortfarande beställa ljuskällan separat. Du kan dimma lampan med en extern dimmer (ingår ej). Ta med en östlig atmosfär i ditt hem med vår mysiga Zayn.
 • Vägglampa svart 40 cm inkl G125 toppspegel svart dimbar - Leia

  Vägglampa svart 40 cm inkl G125 toppspegel svart dimbar - Leia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Wow, vilken cool vägglampa Leia är! Detta passar perfekt i en lantlig interiör. Lampan är gjord av tyg och är färdig i svart. Den har en diameter på 40 cm och ett djup på 29,6 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Vägglampan levereras inkl huvudspegelljuskälla. Detta säkerställer att du inte tittar direkt in i ljuset när belysningen är på. Ljuskällan har en kapacitet på 200 lumen och 1 800 Kelvin, vilket gör den perfekt som stämningsbelysning. Leia är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Obs: denna vägglampa innehåller ingen dimmer. Du är alltid på rätt plats med Leia: du vill ha den här vägglampan i ditt hem, eller hur?
 • Set van 2 smart wandlampen donkerbrons 9,7 cm incl. LED - Transfer Groove

  Set van 2 smart wandlampen donkerbrons 9,7 cm incl. LED - Transfer Groove
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp
 • Vägglampa rund svart med guld - Sola

  Vägglampa rund svart med guld - Sola
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Enkel, neutral, kompakt och överallt tillämplig vägglampa. Ljuset lyser upp och ner längs väggen, vilket skapar en fin ljuseffekt. Platsen har en höjd av 10,3 cm och en diameter på 8,2 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd av 8 cm och ett djup på 3 cm. Det är vackert avslutat med en svart färg på utsidan och guld på insidan: som skapar en varm ljuseffekt i huset. Ge en ljuskälla som passar i en G9-armatur (max 40 Watt). Du kan dimma denna Sola med en extern dimmer. En tidlös vägglampa, perfekt i din hall, vardagsrum eller i sovrummet!
 • Uppsättning av 2 vägglampor design svart / guld inkl LED - Caja

  Uppsättning av 2 vägglampor design svart / guld inkl LED - Caja
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Kompakt och tillämplig överallt, ger Caja vägglampa en attraktiv bild i ditt hem eller kontor. Tack vare öppningarna på båda sidor projiceras ett vackert betelys på dina väggar. Lampan levereras inkl. LED. Lysdioden har en ljusstyrka på 400 lumen, går upp till 3000 Kelvin och har en effekt på 6. Lampan har ett djup på 12,6 cm, en höjd på 9,7 cm, en längd på 9,7 cm och en bredd på 9,7 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 8,5 cm. På grund av färgkombinationen svart/guld ger Caja ett lyxigt utseende i ditt hem eller kontor. Nu ännu billigare som en uppsättning av 2! 97 mm x 97 mm x 97 mm
 • Modern Smart vägglampa svart inkl. 2 WiFi GU10 - Sandy

  Modern Smart vägglampa svart inkl. 2 WiFi GU10 - Sandy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Vilken vacker vägglampa den här Sandy är! Ett modernt tillskott till din interiör. Lampan är gjord av stål och är svart, vilket gör lampan tidlös. Den har en höjd av 14 cm, en längd av 8,5 cm och ett djup av 10,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm och en bredd av 5 cm. Sandy levereras med 2 GU10 WiFi-ljuskällor. Dessa kan styras via WiFi med en app på din telefon, Google Home eller Alexa. Du kan till exempel justera ljusintensiteten på 345 lumen genom att dimma den. Du kan också själv bestämma färgtemperaturen (2200 - 4000 Kelvin), du kan gå från extra varmt vitt ljus till kallvitt ljus. I genomsnitt håller lampan 25 000 timmar. Du kan också ställa in lampan i tid via appen så att du aldrig glömmer att stänga av belysningen. Skapa atmosfär i vardagsrummet, sovrummet eller hallen med denna moderna vägglampa Sandy!
 • Vintage vägglampa vit med rosa velourskugga - Matt

  Vintage vägglampa vit med rosa velourskugga - Matt
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Låt oss gå årgång! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg en vintage look. Det gör vägglampan verkligen unik genom att använda den sammetrosa utsidan och den gyllene ytan inuti. I kombination med den vita fixturen är bilden helt klar. Lampan har ett djup på 23 cm och en höjd på 30,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Industriell vägglampa svart med stativ 2-lampor - Cage Rack

  Industriell vägglampa svart med stativ 2-lampor - Cage Rack
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Få ditt utrymme att sticka ut med denna industriella 2-ljus vägglampa! Denna robusta svarta lampa är gjord av stål. Den har ett djup på 18 cm, en höjd på 25 cm och en längd på 40 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,8 cm, en höjd på 25 cm och en längd på 40 cm. Denna vägglampa levereras utan ljuskällorna E27, dessa måste beställas separat (max. 60 Watt). Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Ett riktigt mervärde för din inredning!
 • Set om 2 vägglampa svart med trä inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza

  Set om 2 vägglampa svart med trä inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, EU power socket included,Nej, utan sladd och stickpropp Vill du skapa en modern look? Handla då Riza vägglampa! Denna uppsättning med 2 vägglampor gjorda av stål med en färgkombination av svart och naturligt ger ett vackert modernt utseende. Riza vägglampa har ett djup på 11 cm, en höjd på 12 cm och en längd på 30 cm. Denna lampa innehåller även en inbyggd USB-portal och möjlighet att ladda din telefon trådlöst. Lampan levereras inklusive ej utbytbara LED 230V ljuskällor. Dessa ljuskällor håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ge ett modernt blickfång med den svarta vägglampan Riza!
 • Vägglampa svart med guldinredning 2 lampor - Whistle

  Vägglampa svart med guldinredning 2 lampor - Whistle
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En lampa behöver inte ta mycket plats för att ge det där speciella tillskottet till din interiör. Denna vägglampa är gjord av stål och avslutad i svart med guld/mässing. Visslan har ett djup på 13 cm, en höjd på 40 cm och en längd på 10 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm och en diameter på 12 cm. Lampan kommer med skärm och har en diameter på 10 cm och en höjd på 40 cm. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej) och glöm inte att beställa två extra ljuskällor med G9-beslag (max 40 watt) separat. Lägg snabbt till det i din kundvagn och Whistle gör att dekorera en tårta!
 • Vägglampa mässing med läslampa och skärm 18 cm svart - Brescia

  Vägglampa mässing med läslampa och skärm 18 cm svart - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Fräscha upp din interiör med vägglampa Brescia. Eftersom den är gjord av stål med tyg och är avslutad i guld/mässing med svart är den ett riktigt måste för en modern inredning. Läslampan är extra behändig! Lampans totala storlek är 30 cm hög, 18 cm lång och 22 cm bred. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Behöver du lite mindre ljus? Brescia är dimbar, men en dimmer ingår ej. Du vet förmodligen hur du hittar en plats för denna Brescia.
 • Vintage vägglampa mässing - Fugl

  Vintage vägglampa mässing - Fugl
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Fugl-lampan väcker omedelbart all uppmärksamhet när den placeras i ditt hem. Med munnen har den en passande / ljuskälla som den ger vackert ljus och atmosfär till ditt interiör. Djurlampor blir en riktig trend, de passar perfekt in i den botaniska och vintage levande stilen. Denna fina vägglampa av guld / mässing i aluminium sitter på en gren och är snyggt detaljerad. Ge din interiör en extra boost med denna trendiga vägglampa. Fugl-lampan väger 1,8 kg och är enkel att installera. Den har en längd på 18 cm, en höjd på 50 cm och ett djup på 50 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 25 Watt). Ljuskällan är synlig i denna lampa, så välj en slående variant, till exempel en LED-glödlampa. Du kan också dimma lampan med en extern dimmer för ännu mer atmosfär. Ge det en fin plats på din vägg.
 • Industriell vägglampa mörkgrå med strömbrytare - Arthur

  Industriell vägglampa mörkgrå med strömbrytare - Arthur
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Vägglampa Arthur känner sig helt hemma i en industriell interiör. Lampan är gjord av stål och är utförd i mörkgrått. Denna vägglampa har en längd på 25 cm, bredd på 16 cm och en höjd på 22,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta medföljer inte. Arthur kommer med sladd och stickpropp. Sladden är 200 cm lång. Behöver du lite mindre ljus? Arthur är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tillägget till din interiör, Arthur!
 • Uppsättning av 2 vägglampor halvrunda svart - Trumma

  Uppsättning av 2 vägglampor halvrunda svart - Trumma
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna trumma är en landsväggslampa, färdig i tyg, vilket skapar en vacker ljuseffekt i dina bostadsområden. Tyget har en svart färg som skapar ett varmt utseende. Vackert i din hall eller i ditt vardagsrum! Ditt sovrum kommer också att uppgraderas med trumman. Det är en halvrund vägglampa med en längd på 30 cm och en höjd av 12 cm. Lampans djup är 15 cm. Du kompletterar den med en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Denna lampa är också dimbar med en extern dimmer; gör det ännu roligare hemma med trumman! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Modern vägglampa mörk brons fyrkantig - Sola

  Modern vägglampa mörk brons fyrkantig - Sola
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är Sola vägglampa vad du letar efter! Vägglampan är gjord av aluminium och utförd i brons. Lampans höjd är 10,2 cm, längd 8,25 cm och bredd 10 cm. Vägglampan har en G9-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Sola är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa vägglampan. Saknar din interiör fortfarande lite atmosfär? Då är Sola det perfekta valet.
 • Klassisk vägglampa krom IP44 - Bath 2 arc

  Klassisk vägglampa krom IP44 - Bath 2 arc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Kromhöljet med böjd bar och elegant design passar perfekt i ett modernt badrum. De två opala vita lampskärmarna säkerställer att ljuset är mjukt och fint delat och att du inte tittar på de ljusa ljuskällorna. Denna vägglampa har ett IP-värde på IP44 så att du kan placera den i fuktiga rum som badrummet. Den har ett djup på 18,5 cm, en höjd på 18 cm och en längd på 10,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 9,5 cm. Bath 2 har två G9-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer dem med detta (vardera max 28 Watt). En super elegant och modern vägglampa för ditt badrum.
 • Modern vägglampa vit - Gypsy Suka

  Modern vägglampa vit - Gypsy Suka
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Gypsy Suke är en super tidlös vägglampa som passar in i varje interiör. Denna vita vägglampa är gjord av gips med stål. Den har en storlek på 14 cm hög, 28 cm lång och 14 cm djup. Monteringsplattan har en storlek på 28 cm lång, 14 cm bred och 2,5 cm djup. Du kan komplettera Gypsy Suka med en ljuskälla med en E14-armatur (25 Watt), som du måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer, den ingår inte. Gypsy Suka är en vägglampa som passar perfekt i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Tveka inte längre!
 • Modern vägglampa svart - Otan S.

  Modern vägglampa svart - Otan S.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En tidlös, svart vägglampa i minimalistisk design. Men åh så stämningsfullt! Vägglampa Otan kan användas i många rum i huset. Den har en höjd av 16 cm, en längd av 10 cm och ett djup av 5,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 15,5 cm. Du kompletterar denna Otan S med 2 G9 ljuskällor (max 40 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! För mer atmosfär hemma med vår Otan S.
 • Vägglampa svart med velourgul nyans - Stacca

  Vägglampa svart med velourgul nyans - Stacca
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Stacca är ett slående föremål i huset. Denna vägglampa är perfekt som blickfång i ditt hem. Det är en praktisk och snygg vägglampa som utförs i en okergul sammetskärm i kombination med en svart, tät armatur. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Avsluta Stacca med en ljuskälla för en E27-armatur (40 Watt). Läslampan har en integrerad LED-modul på 100 lumen och 2700 Kelvin (varmt ljus). Den är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Locket har en diameter på 16 cm. Den kompletta vägglampan har en höjd av 47 cm. Den flexibla läsarmen har en längd på 24 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Design vägglampa gul justerbar - Triangolo

  Design vägglampa gul justerbar - Triangolo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Triangolo vägglampa är det perfekta komplementet till en designerinredning. Denna vägglampa är klar i gult och är gjord av stål. Triangolo bör absolut inte saknas i en designinredning! Lampan har en diameter på 22 cm och en längd på 117 cm. En ytterligare fördel är att Triangolo är justerbar i längd, du kan justera den från minimum 80 cm till max 117 cm. Vägglampan har E27-beslag (max 25W). Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Behöver du mindre ljus och mer atmosfär? Triangolo är dimbar, men en dimmer ingår ej. Oavsett om det är i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, med Triangolo för du alltid in stilrent ljus i ditt hem.
 • Modernt vägglampostål med grå skugga - Brescia

  Modernt vägglampostål med grå skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Låt oss gå moderna! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en vacker stålfärg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Avsluta Brescia med en ljuskälla för en E27-armatur. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den grå lampskärmen i kombination med stålarmaturen ger ro till din interiör. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Modern vägglampa stål IP44 2-ljus - Cederic

  Modern vägglampa stål IP44 2-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Med denna vägglampa är spots ett minne blott. Välj en slående lampa i ditt badrum med den moderna Cederic. Cederic är en stållampa med glas och har två ljuspunkter. Det ser bra ut bredvid spegeln i badrummet. Det kan han också ha tack vare IP44-värdet, vilket gör att den är stänksäker. Cederic har ett djup på 11,3 cm, en höjd på 20,4 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm och ett djup på 3 cm. Den levereras utan ljuskällor, så skaffa ytterligare två lämpliga ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Oavsett om du behöver en funktionell lampa eller letar efter mysigt stämningsljus: med Cederic kan du göra både och. Den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ge ditt badrum en modern och lyxig look med denna vägglampa.
 • Design vägglampa vit - Sabbir

  Design vägglampa vit - Sabbir
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En tidlös, vit vägglampa i minimalistisk design. Men en riktig atmosfärskapare! Vägglampa Sabbir kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 14,5 cm, en längd av 9,5 cm och ett djup av 8,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 7 cm och ett djup av 2 cm. Du slutför denna Sabbir med 2 GU10 ljuskällor (max 50 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert betesbelysning längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med denna vägglampa.
 • Orientalisk vägglampa brons 45 cm - Nidum

  Orientalisk vägglampa brons 45 cm - Nidum
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Vår Nidum är en lampa som omedelbart ger din inredning en österländsk känsla! Den är färdig med metalltrådar i brons, så ljuskällan syns bra. Den öppna huven skapar en attraktiv ljuseffekt på väggen. Välj därför en dekorativ ljuskälla! Se till att du har en E27 ljuskälla på max 40 Watt. Denna vägglampa känns hemma i ditt vardagsrum som en stämningslampa, i hallen eller till och med på ditt hemmakontor! Ditt sovrum kommer också att få en österländsk touch med denna Nidum. Skärmen har en höjd på 45 cm och ett djup på 10 cm. Sladden är 200 cm lång. Lampan är även dimbar med en extern dimmer (t.ex. din väggströmbrytare). Komplettera din interiör med denna orientaliska eyectacher!
 • Modern vägglampa vit - Vete

  Modern vägglampa vit - Vete
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En minimalistisk lampa, men åh så atmosfärisk. Vägglampa Vete är tillämplig på många områden. Den har en vit färg och genom användning av jutetyg avges ett atmosfäriskt ljus. Den öppna designen ger lampan en vacker ljuseffekt på väggen. Vete är 19,5 cm hög. Med en E27-ljuskälla på högst 40 watt kan du fylla i denna vägglampa! De Vete själv är väldigt mysig, men du kan också dimma det för att göra det ännu roligare. Dimmer ingår inte. Denna lampa beror på den eleganta designen och det mjuka ljuset som är en riktig stämningstillverkare för ditt utrymme. 150 mm x 115 mm x 195 mm
 • Modern vägglampa runt vit - Sandig

  Modern vägglampa runt vit - Sandig
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Mycket trevlig vägglampa i en tidlös design! Sandig vägglampa erbjuder ett vackert, modernt utseende att njuta av i flera år. Vägglampan Sandy lyser uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. Lampan har ett djup på 10,5 cm och en höjd av 14,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 5 cm. Du avslutar lampan med två GU10-armaturer (max 50 Watt). Dessutom är lampan dimbar (inget dimmer ingår). Är det dags för en frisk bris genom din interiör? Kanske erbjuder Sandy dig lösningen!
 • Design väggspegel svart inkl. LED justerbar IP44 med dragkabel - Vicino

  Design väggspegel svart inkl. LED justerbar IP44 med dragkabel - Vicino
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Vicino är en elegant och extremt robust kromväggsspegel i svart färg, vilket gör den väldigt tidlös. Den är utrustad med integrerad LED. Den icke-utbytbara lysdioden håller i 20 000 brinntimmar. Du kan vrida den här spegeln så att den zoomar in 2x, vilket hjälper till att få en bättre sikt vid läggning. Den icke-utbytbara LED-lampan fungerar på ström, 8 Watt. Med 3000 Kelvin och 106 lumen ger det varmt vitt ljus i hela ditt badrum. Obs! Den här väggspegeln är inte dimbar. Det är perfekt vattentåligt tack vare IP-värdet IP44. Den är också lutningsbar och vridbar vilket gör det enkelt att använda denna Vicino! Med en dragkabel kan du tända och stänga av lampan i spegeln. Den har en total längd på 38,5 cm och en höjd på 33 cm. Spegeln har en diameter på 19 cm. Väggens monteringsplatta har en diameter på 11 cm. Komplettera ditt badrum med den här praktiska spegeln! 385 mm x 130 mm x 330 mm
 • Lantlig vägglampa ek - Otan

  Lantlig vägglampa ek - Otan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampa Otan är ett perfekt val för älskare av lantlig stil. Denna lampa, gjord av trä och avslutad i en naturlig färg, utstrålar värme och lugn. Otans design säkerställer att den hänger tätt mot väggen, vilket skapar en vacker ljuseffekt över och under lampan. Med två ljuspunkter ger Otan stämningsfull belysning i varje rum. Måtten på Otan är idealiska med en höjd på 14 cm, en längd på 24 cm och en bredd på 8 cm. Glöm inte att beställa G9 ljuskällor separat för att komplettera lampan. Otan är dimbar, så du kan justera ljusintensiteten efter önskemål för extra atmosfär (obs: dimmer ingår ej). Välj vägglampan Otan och få in ett stilrent och attraktivt element i ditt hem.
 • Industriell vägglampa grå betong - Arles

  Industriell vägglampa grå betong - Arles
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna robusta vägglampa Arles passar faktiskt in i alla interiörer. Betonglampan är monterad tätt på väggen och har en öppning i topp och botten, vilket skapar en vacker ljuseffekt på väggen. Armaturen består av fingjuten betong och har en grå färg. Trots betongen är Arles vägglampa inte grovt färdig. Detta gör att denna robusta artikel passar i många interiörstilar. Lampan har G9-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max 25 watt (. Vägglampan har ett djup på 10 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 18 cm. Monteringsplattan är 8,5 cm bred och 9 cm lång. För att göra det lite mysigare (eftersom det är vad vi vill göra) kan du också dimma denna vägglampa med en extern dimmer (detta måste fortfarande beställas separat). Ge din vägg en speciell effekt med denna Arles!
 • Modern vägglampa svart rund 2-ljus - Sandy

  Modern vägglampa svart rund 2-ljus - Sandy
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Mycket vacker vägglampa i tidlös design! Vägglampa Sandy erbjuder ett vackert, modernt utseende att njuta av i många år framöver. Sandy vägglampa lyser upp och ner, vilket ger ett vackert betesljus på väggen. Lampan har ett djup på 10 cm och en höjd på 14,2 cm. Monteringsplattan har en höjd på 10 cm och en bredd på 5 cm. Du kompletterar lampan med två GU10-armaturer (max 50 Watt). Dessutom är lampan även dimbar (ingen dimmer ingår). Är det dags för en frisk fläkt i ditt inre? Sandy kan erbjuda dig lösningen!
 • Art Deco vägglampa svart och rökglas - Flore

  Art Deco vägglampa svart och rökglas - Flore
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Flore ger mysig stämningsbelysning! Denna vägglampa är den perfekta baslampan i din interiör: den är ett riktigt tillskott i hallen, vardagsrummet, sovrummet eller hemmakontoret. Den är färdig med en svart armatur och rökt glas. Rökglaset ger en vacker och dämpad ljuseffekt. Lampan har en höjd på 20,9 cm och en diameter på 15 cm. Lampan levereras med en sladd (150 cm lång) med vilken du enkelt kan tända eller släcka vägglampan. Observera: Flore levereras utan ljuskälla, så se till att du har en E14 ljuskälla på max 25 Watt. Gå för stilrent och klass i ditt hem med denna Art Deco vägglampa. Även med lamporna släckta är denna Flore ett blickfång i ditt hem. 15 cm x 20.9 cm
 • Gyllene USB-vägglampa med vit skugga - Brescia Combi

  Gyllene USB-vägglampa med vit skugga - Brescia Combi
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Vår Brescia vägglampa har nu utökats med en USB-anslutning! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett romantiskt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en gyllene färg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Obs: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den vita lampskärmen i kombination med guld är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum! 210 mm x 180 mm x 420 mm
 • Modern vägglampa vit - Sabbio

  Modern vägglampa vit - Sabbio
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En tidlös, vit vägglampa i minimalistisk design. Vägglampa Sabbio kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 10,5 cm, en längd av 9,5 cm och ett djup av 8,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 7 cm och ett djup av 2 cm. Du kompletterar denna vägglampa med 1 G9 ljuskälla (max 40 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den är också dimbar med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med vår Sabbio.
 • Industriell vägglampa svart med trä 2-ljus - Paleta Mai

  Industriell vägglampa svart med trä 2-ljus - Paleta Mai
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Är den industriella levnadsstilen helt din grej? Då gör vägglampan Paleta Mai den komplett! Träet med lampans svarta detaljer gör denna lampa till ett riktigt coolt tillskott till din interiör. Lampan har en längd på 28,5 cm, en höjd på 20 cm och ett djup på 10,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 20,5 cm, en höjd på 12 cm och ett djup på 2 cm. Du kompletterar vägglampan med två E27-ljuskällor på maximalt 40 Watt vardera. Du kan dimma lampan med en extern dimmer. Dimmer och ljuskällor ingår inte. Vägglampan är perfekt att använda som stämningsbelysning eller funktionell belysning som nattlampa eller vägglampa i hallen! Så, redo att ge ditt hem den lilla industriella touchen? Gå sedan till vägglampan Paleta Mai
 • Modern spot svart med guldinnerskärm - Buell Deluxe

  Modern spot svart med guldinnerskärm - Buell Deluxe
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vår vackra Buell Deluxe är en plats färdig i svart och med en gyllene inredning. Den gyllene accenten ger en vacker ljuseffekt på din vägg eller tak! Platsen är lutbar så att du kan rikta ljuset hur du vill ha det: väldigt praktiskt! Lampan har en höjd på 10 cm, en längd på 11,5 cm och en bredd på 8 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm och en höjd av 2,5 cm. Locket har en diameter på 8 cm och en höjd av 7 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en GU10-armatur (max. 35 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Varje rum i din interiör får en unik touch tack vare denna vackra vägg- och takfläck! 115 mm x 80 mm x 100 mm
 • Modern vägglampa Svart med 3-Step Dimmer inkl. LED - Twisted

  Modern vägglampa Svart med 3-Step Dimmer inkl. LED - Twisted
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampa Twisted är en designbit i din inredning. Den är vackert färdig i en tidlös svart färg med LED -remsor. Remsorna kan dimmas i tre steg. Så du kan bestämma din egen atmosfär i huset; gå från 100% ljus (arbetsljus) till 60% och till 30% ljus (riktigt humörljus). Lampan har en diameter på 20 cm och en höjd av 38 cm. Monteringsplattan har en diameter på 14,5 cm och en höjd av 4 cm. Lampan har en integrerad LED -ljuskälla med 11 Watt, 550 lumen och 2700 Kelvin. Lampan har en lång livslängd med 30 000 brinntimmar. Komplettera ditt moderna sovrum eller vardagsrum med denna vägglampa! 200 mm x 380 mm
 • Uppsättning av 2 moderna vägglampor rund vit - Sandig

  Uppsättning av 2 moderna vägglampor rund vit - Sandig
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vacker vägglampa i en tidlös design! Sandig vägglampa erbjuder ett vackert, modernt utseende i många år att njuta av. Vägglampan Sandy lyser ljus upp och ner, vilket ger ett fint betesljus mot väggen. Lampan har ett djup på 10,5 cm och en höjd av 14,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 5 cm. Du avslutar lampan med två armaturer GU10 (max. 50 watt). Lampan är också dimbar (inget dimmer ingår). Är det dags för en frisk luft genom ditt inre? Sandy kan erbjuda dig lösningen! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Modern vägglampa guld 2-ljus med rökglas - Aten

  Modern vägglampa guld 2-ljus med rökglas - Aten
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampa Aten är ett glatt tillskott till ditt vardagsrum, sovrum eller hall! De två ljuspunkterna ser ut som två lysande blommor på väggen. Lampan är gjord av stål, avslutad i guld med glas. Glaset har en rökeffekt som skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Aten har en total höjd på 41 cm, djup på 14,5 cm och längd 23 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm och en höjd på 2,5 cm. Glasskärmarna har vardera en diameter på 10 cm. Du kompletterar vägglampan med två ljuskällor, som alla har en G9-koppling (max 28 Watt). Se till att du inte glömmer att beställa detta. Aten är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. En mycket attraktiv vägglampa med en modern kant. Aten är den vägglampa du letar efter!
 • Orientalisk vägglampa rotting 35 cm med stickpropp - Rina

  Orientalisk vägglampa rotting 35 cm med stickpropp - Rina
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vilken värme och atmosfär du skapar med denna orientaliska vägglampa. Rina är gjord av bambu med stål och avslutad i natur med svart. Vägglampan har en diameter på 35 centimeter och ett djup på 16,5 centimeter. Monteringsplattan har en diameter på 10 centimeter och ett djup på 3 centimeter. Lampan kommer med en lampskärm och den har ett djup på 10,5 centimeter och en diameter på 35 centimeter. Lägg till lite extra atmosfär till till exempel ditt sovrum eller kontor genom att dimma lampan (dimmer ingår ej). Glöm inte att lägga till ytterligare en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 watt). Den här Rina ser vacker ut!
 • Art Deco vägglampa svart 2-ljus - Broom

  Art Deco vägglampa svart 2-ljus - Broom
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Få ett riktigt blickfång hemma med vår kvast! Denna vägglampa är gjord av stål och har en tidlös svart färg. Den har ett djup på 23 cm, en höjd på 30 cm och en längd på 18 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 10,5 cm. Du kompletterar denna lampa med två E27-ljuskällor på upp till 40 Watt. Skapa mer atmosfär i ditt hem med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Denna kvast passar alla rum, komplettera din inredning med denna Art Deco vägglampa.
 • Modern vägglampa mörkgrå 1-ljus med strömbrytare - Combi

  Modern vägglampa mörkgrå 1-ljus med strömbrytare - Combi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Det perfekta valet för alla älskare av minimalistiska och moderna mönster! Välj den otänkbara charmen hos Combi-vägglampan. Finns i olika färger. Denna lampa är en riktig stämningstillverkare för sovrummet, men naturligtvis kan denna vägglampa också användas i alla andra rum i ditt hus. Lampan har ett djup på 16 cm och en höjd av 17 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Tack vare brytaren på fixturen är denna vägglampa också perfekt för att hänga bredvid din säng. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Combi får snabbt en plats i din interiör!
 • Art deco vägglampa guld med svart skugga - Brescia

  Art deco vägglampa guld med svart skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Låt oss gå vintage! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett romantiskt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i mässingsfärg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den svarta lampskärmen i kombination med guld är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Design vägglampa rostbrun 39 cm - Johanna

  Design vägglampa rostbrun 39 cm - Johanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Skaffa en riktig designvägglampa med Johanna. Denna lampa ger en vacker ljuseffekt på väggarna, eftersom ljuset avbryts av de rostbruna stålbalkarna. Johanna har ett djup på 20 cm, höjd på 20 cm och längd på 39 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 17 cm och en längd på 9 cm. Avsluta vägglampan med en E27 ljuskälla (max. 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Johanna ser vacker ut i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Inred din interiör på ett mysigt sätt med vägglampa Johanna.
 • Industriell vägglampa svart justerbar - Scissors Cage

  Industriell vägglampa svart justerbar - Scissors Cage
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Vår saxbur är en unik vägglampa i ditt hem! Den har en höjd av 25 cm, en längd av 59 cm och en bredd av 10,5 cm. Armen är justerbar i längd, minst 35 cm och högst 59 cm. Så du kan välja var du vill att ljuset ska lysa! Monteringsplattan har en höjd av 24 cm och är 6 cm bred. Skärmen har en diameter på 10,5 cm och en höjd på 19 cm. Sax Cage levereras med en kabel med en maximal längd på 235 cm. Kombinationen av stålarmen och huvens vackra finish gör den riktigt speciell! Den synliga ljuskällan är en extra blickfångare. Avsluta saxburet med en fin ljuskälla på maximalt 40 Watt som passar in i en E27-armatur. Du måste fortfarande beställa dessa separat. Lampan är också dimbar med en extern dimmer; så bestäm din egen atmosfär. Välj en vintage vägglampa hemma med Scissors Cage! 590 mm x 105 mm x 250 mm
 • Modern vägglampa svart 62 cm inkl LED IP44 - Jerre

  Modern vägglampa svart 62 cm inkl LED IP44 - Jerre
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Låt ditt badrum lysa med den svarta vägglampan Jerre. Denna moderna vägglampa är gjord av plast med stål. Den har ett djup på 13,5 cm, en höjd på 5,5 cm och en längd på 62 cm. Jerre levereras inklusive en ej utbytbar LED-ljuskälla med en ljuseffekt på 2700 Kelvin och 968 lumen. Denna ljuskälla håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP-värdet IP44 är den stänksäker och perfekt för badrummet. Komplettera ditt badrum med vägglampa Jerre!
 • Design vägglampa svart med guldfyrkant - Sab

  Design vägglampa svart med guldfyrkant - Sab
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En mysig och tidlös vägglampa i minimalistisk design! En riktig atmosfärskapare. Vägglampa Sab kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 20 cm, en längd av 9,6 cm och ett djup av 11,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm och ett djup av 2,5 cm. Du kompletterar denna Sab med 2 GU10 ljuskällor (max 50 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Med guldfinishen på insidan ger denna Sab ett mysigt, guldbetande ljus längs väggen; både ner och upp. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med denna vägglampa.
 • Modern vägglampa guld rund - Sandy

  Modern vägglampa guld rund - Sandy
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Jättefin vägglampa i tidlös design! Vägglampa Sandy erbjuder ett vackert, modernt utseende att njuta av i många år framöver. Den är gjord av aluminium och har en vacker guldfärg. Vägglampan Sandy lyser uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus på väggen. Lampan har ett djup på 10 cm och en höjd på 14,2 cm. Monteringsplattan har en höjd på 10 cm, en längd på 5 cm och ett djup på 1,7 cm. Du avslutar lampan med två armaturer GU10 (max. 50 Watt). Lampan är även dimbar (ingen dimmer ingår). Är det dags för en frisk fläkt genom ditt interiör? Kanske Sandy erbjuder dig lösningen!
 • Modern vägglampa LED stål - Arch

  Modern vägglampa LED stål - Arch
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampan Arch är en modern, snygg och superfunktionell lampa som helt integrerar din vägg i inredningen! Denna coola lampa med medföljande LED-belysning är inte bara väldigt vacker, den har även en integrerad dimningsfunktion. Med ett tryck på knappen tänds bågen med full ljusstyrka, med den andra tryckningen kommer lampan att använda 60% kapacitet och den tredje tryckningen 30%, med en fjärde tryckning slocknar lampan! Detta är perfekt om du vill bestämma atmosfären i ditt hem själv utan att behöva köpa en dimmer! Lampan har ett djup på 7,5 cm, en höjd på 11 cm och en bredd på 36 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Lampan har 6 Watt, 310 lumen, 3000 Kelvin och 30000 brinntimmar. Ta in atmosfären i ditt hem med vägglampan Arch!
 • Vägglampa stål med flexarm - Karin flex

  Vägglampa stål med flexarm - Karin flex
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vilket blickfång i huset! Karin flex vägglampa hör verkligen i en modern interiör. Också perfekt som nattljus. Kombinationen av stålfärgen och den eleganta designen gör den mycket tidlös och elegant. Den har en höjd på 27 cm, en längd på 8 cm och ett djup på 9 cm. Lampskärmens diameter är 7,5 cm. Plattan för montering i taket har en diameter på 8 cm. Lampan har en GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 35 watt). Du kan ställa in flexarmen hur du vill ha den, så att du kan bestämma var ljuset lyser. Denna läslampa har en på och av-brytare på fixturen. Ge din interiör ett modernt utseende med denna Karin flex! Karin-platsen finns i olika former och färger.
 • Väggbåglampa stål med skugga blå 50/50/25 justerbar

  Väggbåglampa stål med skugga blå 50/50/25 justerbar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Denna moderna väggbåglampa är en verklig humörskapare i din interiör! Det är en tidlös båglampa med en mineralblå lampskärm. En båglampa ger både funktionellt och atmosfäriskt ljus i vardagsrummet. Denna vägglampa har en total höjd på 80 cm och ett djup på 89 cm. Locket har en diameter på 50 cm. Bågen är justerbar, så du bestämmer omfånget själv. Lampan levereras med sladd och kontakt, så superlätt att ansluta. Den levereras utan ljuskälla. Med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt) kan du fylla din båglampa. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Skapa en trevlig atmosfär med denna moderna väggbåglampa.
 • Modern vägglampa svart inkl LED med USB - Ted

  Modern vägglampa svart inkl LED med USB - Ted
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, EU power socket included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna moderna vägglampa är inte bara superbehändig som extraljus för rummet, utan du kan även sätta din telefon på den. Anslut den sedan till USB-porten så kan du ladda den direkt. Letar du alltid efter ett ställe att ladda din telefon? På så sätt kommer du aldrig att förlora det igen! Vägglampa Ted fungerar även som förvaringsplats förutom en lampa. Den är svart och gjord av stål med en träskiva ovanpå. Den har ett djup på 14 cm, en höjd på 11,5 cm och en längd på 25 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8,5 cm och en längd på 21,7 cm. Vägglampan kommer med en (ej utbytbar) LED. Denna har ett genomsnittligt antal brinntimmar på 15 000 och har en färgtemperatur på 3 000 K (varmvitt ljus). Lampan ger 300 lumen, så att lampan även ger bra direktljus utöver atmosfärsljus. Lampan är inte dimbar. En superhändig och multifunktionell vägglampa!
 • Art deco vägglampa guld - Facil 1

  Art deco vägglampa guld - Facil 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Det perfekta valet för alla älskare av minimalistiska mönster! Välj den otänkbara charm som kommer med Facil-serien och ge varje rum den lilla extra charmen! Stålfixturen är färdig i en matt guldfärg. Denna vägglampa levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer en stor dekorativ E27-montering av ljuskälla G95 (max. 60 watt) själv. En ljuskälla med guldlinjeavslutning ger en fin effekt, även om lampan inte är tänd. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej) för att skapa en perfekt atmosfär. Den har en höjd av 8,5 cm och ett djup på 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 6,6 cm och ett djup på 2 cm. Facil-serien finns i ett urval av olika färger och variationer.
 • Modern vägglampa svart med guld - Sunrise

  Modern vägglampa svart med guld - Sunrise
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Sunrise är en så attraktiv vägglampa. Som namnet antyder är den väldigt lik soluppgången. Vackert för vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Den är gjord av stål och avslutad i svart med guld. Den har ett djup på 9,7 cm och en diameter på 20 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm och en diameter på 14 cm. Du avslutar vägglampan med en ljuskälla med G9-armatur (max 28 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Sunrises organiska design gör den mycket modern. Lägg till atmosfär till din interiör med vägglampan Sunrise!
 • Lantlig vägglampa svart med rep 45 cm - Leia

  Lantlig vägglampa svart med rep 45 cm - Leia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Uppgradera din lantliga interiör med den unika Leia vägglampan! Detta blickfång, gjord av rep, svart stål och finish i en naturlig färg, ger karaktär till alla rum. Vägglampan har en diameter på 45 cm och en höjd på 9,5 cm. Glöm inte att köpa en ljuskälla med E27-armatur (max. 40W) separat, eftersom den inte ingår. Med möjligheten att dämpa vägglampan kan du enkelt skapa önskad atmosfär i ditt hem. Observera: en dimmer ingår inte. Oavsett om det är i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, ger Leia vägglampa en subtil, lantlig charm till alla rum. Tillägget till din inredning, Leia! 45 cm x 9.5 cm
 • Vägglampa svart med velourskärm blå 35 cm justerbar - Blitz

  Vägglampa svart med velourskärm blå 35 cm justerbar - Blitz
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Fräscha upp din interiör med vägglampa Blitz. Eftersom den är gjord av stål och är klar i blått är den ett riktigt måste för en modern inredning. Lampans totala storlek är 20 cm hög, 158,5 cm lång och 35 cm bred. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27 armatur separat. Detta ingår inte. Blitz är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Obs: denna vägglampa innehåller ingen dimmer. Tillägget till din interiör, Blitz!
 • Design vägglampa antikguld - Carballo

  Design vägglampa antikguld - Carballo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Få ett riktigt blickfång i ditt hem med vår Carballo. Denna vägglampa är gjord av stål och har en vacker gyllene färg. Carballo passar alla rum, så den kan stjäla showen i vardagsrummet, i ditt sovrum men även i hallen. Den har ett djup på 26,5 cm, en höjd på 45 cm och en längd på 30,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Komplettera denna lampa med en E27 ljuskälla (max. 25 Watt), som måste beställas separat. Du kan göra det extra mysigt hemma på kvällen med en extern dimmer. Ge din inredning en designprägel med denna Carballo vägglampa.
 • Stram vägglampa i stål med röd velourskärm - Matt

  Stram vägglampa i stål med röd velourskärm - Matt
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Låt oss bli stilrena! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg en vintage look. Det gör vägglampan verkligen unik genom kombinationen av sammetröd nyans och stålarmatur. Lampan har ett djup på 23 cm och en höjd av 32 cm. Locket har en diameter på 20 cm och en höjd av 20 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Vägglampa halvrunda grå - Trumma

  Vägglampa halvrunda grå - Trumma
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna trumma är en vägglampa i lantlig stil, färdig i tyg, vilket skapar en vacker ljuseffekt i dina vardagsrum. Tyget har en grå färg som garanterar ett varmt utseende. Vackert i din hall eller i ditt vardagsrum! Ditt sovrum kommer också att uppgraderas med trumman. Det är en halvrund vägglampa med en längd på 30 cm och en höjd av 12 cm. Lampans djup är 15 cm. Du gör den komplett med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 40 Watt). Denna lampa är också dimbar med en extern dimmer; gör det ännu roligare hemma med trumman!
 • Vägglampa med strömbrytare 'Combi 1' Moderna stål - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa med strömbrytare 'Combi 1' Moderna stål - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Det perfekta valet för alla älskare av minimalistiska och moderna mönster! Välj den otänkbara charmen hos Combi-vägglampan. Finns i olika färger. Vägglampan levereras utan ljuskälla, om du väljer en E27 glödlampa med lite lumen är detta en verklig stämningstillverkare för sovrummet, men naturligtvis kan denna vägglampa också användas i alla andra rum i ditt hus. Den har en höjd av 16,5 cm och en bredd på 15 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 11 cm. Combi & är lätt att använda med en strömbrytare på fixturen. Perfekt när du vill tända eller stänga av ljuset i sängen!
 • Modern flexibel vägglampa USB svart - Zeno

  Modern flexibel vägglampa USB svart - Zeno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Zeno är en idealisk läslampa eller accentbelysning. Denna vägglampa har USB-anslutning: så att du enkelt kan ladda din telefon! Den har en total längd på 42,5 cm. Väggmonteringsplattan har en höjd av 10 cm och en längd på 10 cm. Lampans arm är flexibel, du kan enkelt rikta ljuset dit du vill ha det! Du avslutar flexarmen med en ljuskälla som passar i en GU10-armatur (max 50 Watt). Detta ingår inte men kan enkelt beställas i vår webbshop. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (ingår inte). Ge gemytlighet och funktionalitet hemma med denna Zeno. 425 mm x 100 mm x 1700 mm
 • Vägglampa brons med vit skärm och justerbar arm - Ladas Deluxe

  Vägglampa brons med vit skärm och justerbar arm - Ladas Deluxe
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Ladas är en klassisk modern vägglampa för vardagsrummet, sovrummet eller kontoret. Med sin justerbara arm bestämmer du var ljuset lyser, superhändigt! Lampan är gjord av stål och är brons med vit tygskärm. Lampan har en höjd på 35 cm, längd 25 cm och bredd 46,25 cm. Skärmen har en diameter på 25 cm och en höjd på 18 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm och en tjocklek på 2,5 cm. Du kompletterar Ladas med en ljuskälla med E27-armatur (40 Watt), du måste fortfarande beställa denna separat. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Ladas är ett vackert tillskott till din inredning och bör därför absolut inte missas!
 • Modern vägglampa vit - Otan S.

  Modern vägglampa vit - Otan S.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En tidlös, vit vägglampa i minimalistisk design. Men åh så stämningsfullt! Vägglampa Otan kan användas i många rum i huset. Den har en höjd av 16 cm, en längd av 10 cm och ett djup av 5,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 15,5 cm. Du slutför Otan 5 med 2 G9-ljuskällor (max 40 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert beteljus längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med vår Otan 5.
 • Modern vägglampa guld 28 cm IP44 2-ljus - Cederic

  Modern vägglampa guld 28 cm IP44 2-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vill du ha en slående badrumslampa? Med sitt IP44-värde är Cederic mycket lämplig för badrummet och ett riktigt blickfång! Cederic är en guldfärgad stållampa med glas och två ljuspunkter. Den har ett djup på 10,4 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Den är stänksäker (IP44) och därför lämplig för badrummet. Du behöver två ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Beställ även dessa, eftersom dessa inte medföljer lampan. Letar du efter en stämningsfull lampa och funktionell lampa i ett? Detta är möjligt med Cederic, eftersom den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Välj en slående lampa, för badrummet syns också!
 • Modern badrumsspegel guld inkl LED och touch dimmer - Geraldien

  Modern badrumsspegel guld inkl LED och touch dimmer - Geraldien
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,Nej, utan sladd och stickpropp Wow! Denna moderna badrumsspegel ger dig den där lyxiga hotellkänslan i ditt hem. Den ovala spegeln är gjord av glas med aluminium och har en borstad guldfärg. En matt LED-remsa är inbyggd i spegeln. Det gör att du alltid har tillräckligt med ljus när du står framför den, men den lyser inte för starkt i dina ögon. Du kan enkelt styra ljuset med touchdimmern på framsidan av spegeln. LED har en ljuseffekt på 345 lumen, 2700 Kelvin och 28 watt. Geraldien har ett IP-värde på IP44 och är därför lämplig för badrummet. Den har en höjd på 120 cm, en längd på 45 cm och ett djup på 3,8 cm. Gå för lyx med Geraldien badrumsspegel!
 • Set med 2 vägglampor svart med guld inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza

  Set med 2 vägglampor svart med guld inkl LED med USB och induktionsladdare - Riza
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, EU power socket included,Nej, utan sladd och stickpropp Vill du skapa en modern look? Handla då Riza vägglampa! Denna uppsättning med 2 vägglampor gjorda av stål med en färgkombination av guld och svart ger ett vackert modernt utseende. Riza vägglampa har ett djup på 11 cm, en höjd på 12 cm och en längd på 30 cm. Denna lampa innehåller även en inbyggd USB-portal och möjlighet att ladda din telefon trådlöst. Lampan levereras inklusive ej utbytbara LED-ljuskällor. Dessa ljuskällor har en ljuseffekt på 2700 Kelvin och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ge ett modernt blickfång med den guld- och svarta vägglampan Riza!
 • Art deco vägglampa guld med grå skugga - Brescia

  Art deco vägglampa guld med grå skugga - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Låt oss gå vintage! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett romantiskt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en gyllene färg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Läslampan har en integrerad LED 2V-modul. Du kan komplettera Brescia med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Observera: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Den har en diameter på 18 cm och en total höjd av 42 cm. Den grå lampskärmen i kombination med guld är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Modern vägglampa svart - Slam

  Modern vägglampa svart - Slam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Slam-vägglampa i aluminium är tidlöst avslutad i svart med en rund form. Den har en höjd på 26,2 cm och en diameter på 5,6 cm. Du kompletterar den med en GU10-ljuskälla på max 50 Watt. Obs! Du måste fortfarande beställa denna ljuskälla separat. Det ger diffust ljus på din vägg. Du får bäst effekt när du monterar två eller tre bredvid varandra! Denna Slam är en perfekt baslampa för hallen eller i ett modernt vardagsrum. Du kan också dimma den med din väggbrytare på väggen (extern dimmer). Skapa en tidlös atmosfär hemma med vår Slam! 56 mm x 262 mm
 • Klassisk vägglampa guld tygskärm vit - Cas

  Klassisk vägglampa guld tygskärm vit - Cas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vilken söt lampa Cas är. Ge din interiör en klassisk look med denna vägglampa! Cas är tillverkad av guldfärgat stål och har en vit tygskärm. Den har ett djup på 27 cm, en höjd på 33 cm och en längd på 24 cm. Kepsen har en diameter på 24 cm och en höjd på 20 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm och ett djup på 2,5 cm. En ljuskälla med E27-armatur (max. 40 watt) passar i den. Glöm inte att beställa denna, eftersom den levereras utan ljuskälla. Lampan är lätt att dimma via en extern dimmer (dimmer ingår ej). Väldigt snyggt till väggen. Kommer han snart att hänga i ditt hus?
 • Modernt set med 4 vägglampor svarta med guld 2-ljus - Transfer Groove

  Modernt set med 4 vägglampor svarta med guld 2-ljus - Transfer Groove
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Dessa Transfer Groove vägglampor kommer i ett set om 4! Perfekt för hallen, sovrummet eller vardagsrummet. På så sätt skapar du en helhet av din interiör. Eftersom armaturen är avbruten får du en lekfull ljuseffekt i rummet. Strykeffekten på väggen gör också vägglampan extra attraktiv. Vägglamporna är gjorda av stål och ytbehandlade i svart. Varje vägglampa har en höjd på 9,7 cm, ett djup på 12,5 cm och en längd på 9,7 cm. Du kompletterar detta set med 4 ljuskällor, var och en med en G9-armatur (max. 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglamporna är dimbara med extern dimmer, som ej ingår. Komplettera din moderna interiör med vägglampan Transfer Groove!
 • Smart industriell vägglampa svart med trä inkl. WiFi G95 - Gallow

  Smart industriell vägglampa svart med trä inkl. WiFi G95 - Gallow
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en cool industriell vägglampa? Sluta sedan leta nu, denna Gallow är precis vad du letar efter! Genom att använda råvaror som metall i kombination med naturliga element som trä passar denna vägglampa perfekt i din robusta interiör. Denna vägglampa fungerar perfekt som nattlampa i sovrummet, men är också väldigt fin i en hall eller vardagsrum. Var uppmärksam! Det finns ingen sladd eller kontakt på den här lampan, men det är väldigt enkelt att montera själv. Monteringsplattan har en längd på 16,5 cm, den är 21 cm bred och kabeln har en längd på 23 cm. Denna vägglampa levereras med en smart E27 G95 -ljuskälla med högst 806 lumen och 1800 till 3000 Kelvin. Lampan har en strömförbrukning på 7 Watt och i genomsnitt 15 000 brinntimmar. Lampan är enkel att använda via din smartphone eller din smarta hemassistent, bara från soffan! Med den smarta varianten av Gallowlamp får du en multifunktionell lampa i ditt hem som alltid sätter rätt stämning! Leta inte längre, beställ den här perfekta industriella vägglampan nu.