QAZQA vägglampor

Populärt inom QAZQA vägglampor

 • Vägglampa 'Amy' Design aluminium - Inomhus

  Vägglampa 'Amy' Design aluminium - Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna moderna Amy-vägglampa ger en överraskande ljuseffekt! Ser bra ut i hallen, men faktiskt är denna vägglampa bra i alla rum i ditt hus. Aluminiumfinishen ger det ett extra elegant utseende. Slutför lampan helt med en G9-ljuskälla på maximalt 40 watt. Den har en längd och djup på 8 cm och en höjd på 19 cm. Monteringsplattan för väggen har en längd och bredd på 8 cm. Om du vill göra det mysigt på kvällen: denna lampa är också dimbar (dimmer ingår inte). Ge ditt hus en fin effekt med denna Amy!
 • Vägglampa 'Alban' Lantlig grå/sten/betong - Passar för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Alban' Lantlig grå/sten/betong - Passar för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna landsbygdsvägglampa är tillverkad av betong. Denna användning av material ger Alban vägglampa ett elegant och naturligt utseende. Betonglampan är monterad tätt på väggen och har en öppning både på topp och botten. G9-ljuskällan på max 25 watt (ingår inte) ger en fin ljuseffekt på väggens topp och botten. Armaturen består av fin gjuten betong och har en grå färg. Trots betongen är Alban-vägglampan inte grovt färdig. Detta gör att denna robusta pärla passar in i många interiörstilar. Denna vägglampa har IP20. Vägglampan har en längd på 14 cm, ett djup på 14 cm och en höjd av 13,5 cm. Monteringsplattan har en höjd av 3 cm, en längd på 9 cm och en bredd på 9 cm. För att göra det lite mysigare kan du också dimma denna vägglampa med en extern dimmer (detta måste fortfarande beställas separat). Slutför din interiör med Alban!
 • Vägglampa 'Combi Classic' Retro svart/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Combi Classic' Retro svart/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Tuff vintage utseende och klassisk charm! Combi Classic-vägglampan kommer i en tidlös svart färg. Levereras utan skugga, så att du kan montera din lampa själv med en fin lampskärm och ljuskälla. Gör ett uttalande med ett slående mössa!
 • Industriell vägg- och taklampa svart tiltbar - Guida

  Industriell vägg- och taklampa svart tiltbar - Guida
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en industriell vägglampa med en nationell touch? Då är du på rätt plats här. Vägglampa Guida är en rustik lampa med en industriell känsla. Detta beror på den matta svarta ytan och den vita insidan av huven. De robusta detaljerna gör detta till en vägglampa med bra klass. Lampan har en liten E14-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 25 watt). Denna vägglampa har en höjd på 17 cm, en längd på 24 cm och en bredd på 14 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10,5 cm och en höjd av 2,7 cm. Vägglampa Guida kommer snabbt att erövra en plats i din interiör! 240 mm x 140 mm x 170 mm

Fler tips på QAZQA vägglampor

 • Vägglampa 'Liuz 3' Moderna vit/aluminium - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa 'Liuz 3' Moderna vit/aluminium - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vacker vägglampa i en super elegant och platt design i full aluminium. Ger ett väldigt fint indirekt ljus mot väggen. LED-modulen på 9 watt har en mycket god ljuseffekt på 820 lumen i en varm vit ljusfärg. Toppkvalitetsarmatur med slitstark LED gör detta till en mycket lämplig projektarmatur.
 • Vägglampa 'Drum Basic' Moderna benvit/polyester - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Drum Basic' Moderna benvit/polyester - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mycket trevlig vägglampa i vår välkända Drum Basic-serie. Skapa en attraktiv och fridfull atmosfär i ditt hem eller kontor med detta eleganta utseende på din vägg! Levereras komplett med en matt glasplatta så att ljuset får en jämn och behaglig spridning!
 • Modern vägglampa guld 28 cm IP44 2-ljus - Cederic

  Modern vägglampa guld 28 cm IP44 2-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du ha en slående badrumslampa? Med sitt IP44-värde är Cederic mycket lämplig för badrummet och ett riktigt blickfång! Cederic är en guldfärgad stållampa med glas och två ljuspunkter. Den har ett djup på 10,4 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Den är stänksäker (IP44) och därför lämplig för badrummet. Du behöver två ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Beställ även dessa, eftersom dessa inte medföljer lampan. Letar du efter en stämningsfull lampa och funktionell lampa i ett? Detta är möjligt med Cederic, eftersom den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Välj en slående lampa, för badrummet syns också!
 • Vägglampa 'WL Neon Love ' Moderna röd/polyester - LED inkluderat / Utomhus, Inomhus

  Vägglampa 'WL Neon Love ' Moderna röd/polyester - LED inkluderat / Utomhus, Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Cord and plug included Letar du efter en robust vägglampa i form av hjärta? Då är detta Neon Love Red Wall Light mer än lämpligt för dig! Denna atmosfäriska vägglampa ger din vägg en direkt atmosfär så att sovrummet eller lekrummet omedelbart kan förses med ett blickfång. Detta robusta hjärta med en djup röd färg ger en mörk vägg extra atmosfär eller ger din ljusa vägg en glad vrid. Den röda vägglampan i Neon Love är utrustad med 2 Watt LED-belysning så detta röda väggljus från Neon Love kommer att hålla längre än ett vanligt Neon-ljus. Förse barnkammaren, sovrummet, köket eller annat rum i huset med en modern stämningstillverkare med denna Neon Love vägglampa!
 • Vintage vägglampa guld - Botanica

  Vintage vägglampa guld - Botanica
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa är från Botanica-serien. Denna serie är helt i linje med de senaste trenderna och kombinerar botaniska blad med guld. Guld är en trendig och glamorös färg som aldrig försvinner från mode. Den speciella designen skapar en vacker ljuseffekt på väggen när du slår på lampan. Avsluta Botanica med en fin ljuskälla som passar i en E14-armatur (max 40 Watt)! Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Lampan har ett djup på 12,5 cm, en höjd av 26 cm och en bredd på 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 13 cm och en höjd av 3 cm. Denna vägglampa är en vacker och unik blickfångare i din interiör.
 • Vintage vägglampa guld med velour skugga 20/20/20 påfågel - Combi

  Vintage vägglampa guld med velour skugga 20/20/20 påfågel - Combi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss gå årgång! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg en vintage look. Lampan har en sammet påfågeldesign och en guldfinish inuti. I kombination med guldarmaturen är bilden komplett. Med en E27-ljuskälla (som måste beställas separat) kan du avsluta denna lampa helt. Vägglampan är dimbar (dimmer ingår ej) och ger ditt hem i en mysig atmosfär. Lampskärmen har en diameter på 20 cm men finns även i andra storlekar. Ditt hem är bara riktigt komplett med denna unika vägglampa.
 • Design wandlamp roestbruin 30 cm - Johanna

  Design wandlamp roestbruin 30 cm - Johanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Modern vägglampa stål med läslampa och skugga velour 20/20/20 påfågel - guld

  Modern vägglampa stål med läslampa och skugga velour 20/20/20 påfågel - guld
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå moderna! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i en vacker mässingsfärg. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan, som du kan anpassa dig själv efter din smak. Lampskärmen med påfågeltryck i kombination med guldinredning är en riktig blickfångare som inte kan vara på sin plats! En riktig måste-ha.
 • Design avlång vägglampa svart 35 cm - Houx

  Design avlång vägglampa svart 35 cm - Houx
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Houx ger en tidlös touch till dina bostadsområden: ditt kök, ditt vardagsrum eller ditt sovrum är trevligt upplyst tack vare denna vägglampa! Houx lyser lätt uppåt och nedåt vilket ger ett fint betesljus mot väggen. En subtil lampa för på väggen: som beskriver Houx! Lampan har en höjd av 6 cm, en längd på 35 cm och en bredd på 10,7 cm. Du avslutar lampan med tre ljuskällor med en G9-armatur (max. 5 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplett din interiör med denna tidlösa vägglampa. 350 mm x 107 mm x 60 mm
 • Lantlig vägglampa svart med trä - Stronk

  Lantlig vägglampa svart med trä - Stronk
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en attraktiv vägglampa? Denna Sprout är vad du letar efter! En söt men lantlig armatur. Vägglampan är gjord i trä med stål, stålet är färdigt i svart. Den har 17,5 cm djup, 30 cm höjd och 13,8 cm längd. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 9,7 cm. Stålskärmen har en diameter på 13,8 cm och en höjd på 13,5 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 60 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Stubben är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Gör det mysigt hemma med den lantliga vägglampan Stronk.
 • Orientalisk vägglampa rostbrun 2-ljus - Mary

  Orientalisk vägglampa rostbrun 2-ljus - Mary
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Mary är ett riktigt blickfång för din inredning! Dess unika design säkerställer att du får en vacker ljuseffekt på väggen. Mary är gjord av stål och har en rostbrun färg. Den har ett djup på 13 cm, en höjd på 53 cm och en längd på 93 cm. Du kompletterar vägglampan med två ljuskällor som var och en har en E27-beslag (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Mary är en vacker vägglampa för hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Ta in en orientalisk atmosfär i ditt hem med Mary!
 • Modern vägglampa guld 2-ljus med rökglas - Aten

  Modern vägglampa guld 2-ljus med rökglas - Aten
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Aten är ett glatt tillskott till ditt vardagsrum, sovrum eller hall! De två ljuspunkterna ser ut som två lysande blommor på väggen. Lampan är gjord av stål, avslutad i guld med glas. Glaset har en rökeffekt som skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Aten har en total höjd på 41 cm, djup på 14,5 cm och längd 23 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm och en höjd på 2,5 cm. Glasskärmarna har vardera en diameter på 10 cm. Du kompletterar vägglampan med två ljuskällor, som alla har en G9-koppling (max 28 Watt). Se till att du inte glömmer att beställa detta. Aten är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. En mycket attraktiv vägglampa med en modern kant. Aten är den vägglampa du letar efter!
 • Retro vägglampa svart - Chappie

  Retro vägglampa svart - Chappie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna tuffa Chappie bevisar att en retro-lampa också kan vara väldigt atmosfärisk. Den är vackert färdig i svart färg. Denna vägglampa har en total längd på 26 cm. Lampskärmen har en diameter på 15 cm. Artikeln levereras med kabel med en maximal längd på 180 cm. Du kan justera armen så att du kan välja var du vill att ljuset ska lysa. Detta är mycket användbart när du vill läsa en bok, till exempel! Gör din Chappie ännu mer atmosfärisk med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max. 60 watt). Det är också dimbart med en extern dimmer för att göra det ännu mysigare hemma. Du kan använda det som ett funktionellt ljus när du läser eller som ett humörljus i sovrummet eller vardagsrummet. Chappie gör varje rum så lite mer intimt! 260 mm x 150 mm x 220 mm
 • Vintage vägglampa svart - Toucan

  Vintage vägglampa svart - Toucan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Toucan-lampan väcker omedelbart all uppmärksamhet när den placeras i ditt hem. En armatur / ljuskälla är fäst vid grenen, med vilken den ger vackert ljus och atmosfär till ditt interiör. Djurlampor blir en riktig trend, de passar perfekt in i den botaniska och vintage levande stilen. Denna fina svarta fågelvägglampa i aluminium har formen av en tukan och är vackert detaljerad. Ge din interiör en extra boost med denna trendiga vägglampa. Toucan-lampan väger 2,5 kg och är enkel att installera. Den har en längd på 29,2 cm, en höjd på 31,7 cm och ett djup på 21,7 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 25 Watt). Ljuskällan är synlig i denna lampa, så välj en slående variant, till exempel en LED-glödlampa. Du kan också dimma lampan med en extern dimmer för ännu mer atmosfär. Ge det en fin plats på din vägg.
 • Industriell vägglampa svart med guld 11,5 cm - Raspi

  Industriell vägglampa svart med guld 11,5 cm - Raspi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken cool vägglampa! Raspi är gjord av stål och avslutad i guld med svart. De små hålen i lampskärmen skapar en stämningsfull ljuseffekt på väggen. Kombinationen av svart och guld gör att lampan ser väldigt lyxig ut! Raspi har ett djup på 15 cm, en höjd på 25 cm och en längd på 11,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, höjd 8,5 cm och längd 10 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 25 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Raspi gör sig snygg i hallen, ovanför sängbordet eller i vardagsrummet. Lägg till atmosfär till din interiör med Raspi!
 • Modern vägglampa Svart med 3-Step Dimmer inkl. LED - Twisted

  Modern vägglampa Svart med 3-Step Dimmer inkl. LED - Twisted
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Vägglampa Twisted är en designbit i din inredning. Den är vackert färdig i en tidlös svart färg med LED -remsor. Remsorna kan dimmas i tre steg. Så du kan bestämma din egen atmosfär i huset; gå från 100% ljus (arbetsljus) till 60% och till 30% ljus (riktigt humörljus). Lampan har en diameter på 20 cm och en höjd av 38 cm. Monteringsplattan har en diameter på 14,5 cm och en höjd av 4 cm. Lampan har en integrerad LED -ljuskälla med 11 Watt, 550 lumen och 2700 Kelvin. Lampan har en lång livslängd med 30 000 brinntimmar. Komplettera ditt moderna sovrum eller vardagsrum med denna vägglampa! 200 mm x 380 mm
 • Vägglampa Vik grå med koppar

  Vägglampa Vik grå med koppar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Köpa en unik vägglampa som ska användas som atmosfärskapare i din interiör? Vägglampan Fold är den perfekta kopian för dig! Denna vackert utformade vägglampa fyller din vägg med ett atmosfäriskt ljus och lyxigt utseende. Du avslutar lampan helt med en ljuskälla med en G9-armatur (max 40 Watt). Denna designvägglampa kan också användas i det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Njut av denna mångsidiga vikvägglampa, som också kan dimmas med en extern dimmer (ingår inte), och fyll ditt interiör med ett varmt ljus. Lampan har ett djup på 9,2 cm, en höjd på 17 cm och en längd på 24 cm. Monteringsplattan har en längd på 5 cm och en bredd på 8 cm. Slutför din interiör med Fold.
 • Vägglampa 'Vedelago 3' Klassisk brun/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Vedelago 3' Klassisk brun/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Väljer du den här tidlösa klassikern som är insvept i vackra dekorationer? Vedelago-vägglampan är full av romantiska detaljer och bidrar till en underbar, varm atmosfär i ditt hem. Kombinationen av den eleganta formen och de speciella trädbladen ger ett fantastiskt resultat tillsammans! Vedelago-serien är handgjord i Italien och den visar ... Helt enkelt en toppprodukt!
 • Modern vägglampa vit - Gypsy Rampa

  Modern vägglampa vit - Gypsy Rampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Gypsy Rampa är en modern chic vägglampa. Tack vare sin snygga form fångar den snabbt ögat. Vägglampan är gjord av gips och är vit. Den har en höjd på 30 cm, längden 8 cm och djupet 13,5 cm. Monteringsplattan har en storlek på 15 cm hög, 8 cm lång och 5,5 cm djup. Du kan komplettera denna tidlösa vägglampa med en ljuskälla med G9-armatur (25 Watt), som du måste beställa separat. Vägglampan är dimbar med en extern dimmer, den ingår inte. Ge ditt vardagsrum, hall eller sovrum en modern touch med denna vackra Gypsy Rampa.
 • Klämlampa 'Young Flex' Moderna blå/polyester - Passande för LED / Inomhus

  Klämlampa 'Young Flex' Moderna blå/polyester - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Höft, ung och trendig klämlampa som kan användas överallt. Locket är tillverkat av silikon: obrottbar, ljusöverförande, värmebeständig och modern. Den flexibla armen är täckt med gummi i samma färg som huven. 85 mm x 355 mm
 • Modern väggbåglampstål med vit skugga 50/50/25 justerbar

  Modern väggbåglampstål med vit skugga 50/50/25 justerbar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Letar du efter en slående vägglampa inklusive skugga där du omedelbart ger atmosfär till din interiör? Då är denna moderna båge vägglampa definitivt för dig! Denna båglampa är idealisk för väggmontering. Trevligt vid soffan eller ovanför ett bord. Justerbar i höjd och längd (80-64 cm) så superpraktiskt. Vägglampan är tillverkad av stål men har ett mjukt utseende på grund av den vita vita tygskärmen med en diameter på 50 cm. Lampan levereras med sladd och kontakt och kan dimmas (dimmer ingår ej). Denna lampa behöver bara en E27-ljuskälla och då är den klar att lysa!
 • Vägglampa 'Rust' Industriell grå/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Rust' Industriell grå/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Fantastisk industriell och justerbar vägglampa i antik vintage look. Utseendet är mycket unikt och kan endast uppnås för hand. Kan naturligtvis också användas som taklampa.
 • Smart Art Deco vägglampa guld inkl. G95 WiFi ljuskälla - Facil

  Smart Art Deco vägglampa guld inkl. G95 WiFi ljuskälla - Facil
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det perfekta valet för alla som älskar minimalistisk och modern design! Välj den omisskännliga charmen i Facil-serien och ge vilket rum som helst lite extra charm! Stålarmaturen är färdig i mässing / guld. Denna vägglampa levereras med en G95 WiFi-ljuskälla. Det här är enkelt att kontrollera med appen på din smartphone, Google-hem eller Alexa. Ljuskällan ger en vacker varm ljuseffekt i rummet. Med appen är den också dimbar, så att du själv kan skapa önskad atmosfär. Den har en höjd av 8,5 cm, en längd av 6,6 cm och ett djup av 13 cm. Monteringsplattan har en diameter på 6,6 cm och ett djup på 2,5 cm. Få enkelt atmosfären i ditt hem med den gyllene Facil!
 • Orientalisk vägglampa svart med rep - Riki

  Orientalisk vägglampa svart med rep - Riki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Riki har ett modernt utseende med sin lampskärm som är färdig med jut rep. Lampskärmen ger en speciell ljuseffekt mot väggen. Skapa en orientalisk atmosfär i ditt vardagsrum eller sovrum på nolltid med vår Riki vägglampa! Den har en höjd av 30 cm och ett djup av 15 cm. Den medföljande sladden är 185 cm lång. Komplettera denna Riki med en vacker E27 ljuskälla på max 40 Watt! Obs! Du måste fortfarande beställa ljuskällan separat. Gör det mysigt på kvällen genom att dimma vägglampan med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ett attraktivt, orientaliskt tillskott till ditt hem!
 • Vägglampa svart med skärmrosa strömbrytare och flexarm - Merwe

  Vägglampa svart med skärmrosa strömbrytare och flexarm - Merwe
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken stilren vägglampa, denna Merwe! Vägglampan Merwe hör verkligen hemma i en modern inredning. Även perfekt som nattlampa. Kombinationen av den rosa färgen och den snygga designen gör den väldigt tidlös och stilren. Den har ett djup på 31 cm, en höjd på 14 cm och en längd på 10 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 9 cm. Du kompletterar denna lampa med en E14 ljuskälla, glöm inte att beställa den separat. Gör det extra mysigt hemma med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar. Du kan ställa in flexarmen hur du vill ha den, så att du kan bestämma var ljuset lyser. Få den perfekta vägglampan för din interiör med vår Merwe.
 • Design vägglampa antik koppar - Mees

  Design vägglampa antik koppar - Mees
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Få en unik designvägglampa med vår Mees. Denna lampa är gjord av stål och har en kopparfärg. Den perfekta grundbelysningen på ditt kontor, i matsalen eller i sovrummet: denna Mees lämnar ett unikt intryck! Den har ett djup på 21,5 cm och en höjd på 49,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Komplettera lampan med en lämplig E27-ljuskälla. Glöm inte att beställa dessa. Vill du skapa extra kul på kvällen? Du kan dimma den här lampan med en extern dimmer (t.ex. din väggströmbrytare). Ta in mer atmosfär i ditt hem med vår Mees.
 • Vägglampa 'Caja' Moderna vit/aluminium - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa 'Caja' Moderna vit/aluminium - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Enkel, neutral, kompakt och överallt tillämplig vägglampa med ljusemission upp och ner. Vägglampan är vackert utförd i vitt. 98 mm x 98 mm x 97 mm
 • Vägglampa 'Marie Theresa 2' Klassisk transparent/kristall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Marie Theresa 2' Klassisk transparent/kristall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Väljer du den tidlösa klassikern som är inslagna i vackra dekorationer och stilelement? Marie Theresa 2 vägglampa är en lampa med enastående charm! Kombinationen av dekorativa armar, glashängare och väggfästet i krom skapar en lyxig look som kommer att ses! 340 mm x 195 mm x 180 mm
 • Vägglampa 'Gipsy Arc' Moderna vit/gips - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Gipsy Arc' Moderna vit/gips - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa är gjord av elegant vit gips. Kan målas över. Ger indirekt atmosfärisk belysning
 • Orientalisk vägglampa guld 35 cm - Nidum

  Orientalisk vägglampa guld 35 cm - Nidum
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vår Nidum är en lampa som ger din inredning en orientalisk atmosfär! Den är avslutad med mesh i färgen guld, så att ljuskällan syns snyggt. Det ger en fin effekt på väggen. Det är därför bäst att välja en dekorativ ljuskälla! Det är nödvändigt att den har en E27-koppling (max. 40 Watt). Den har ett djup på 10 cm, en höjd på 35 cm och en längd på 23 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Få ett riktigt blickfång i ditt hem med denna Nidum.
 • Lantlig vägglampa svart med trä - Chon

  Lantlig vägglampa svart med trä - Chon
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken söt vägglampa denna Chon är. Kombinationen av svart stål med trälook ger den en lantlig look och passar in i alla interiörer. Vägglampan har en höjd på 25 cm, längd 13 cm och bredd 17,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, höjd 12 cm och längd 8 cm. Den svarta huvan med öppen struktur skapar en mysig ljuseffekt i rummet, denna huva har en diameter på 13 cm och en höjd på 12 cm. Chon är färdig med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt). Se till att även denna ljuskälla ser snygg ut, eftersom den syns tydligt i armaturen. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Den perfekta vägglampan för ett lantligt vardagsrum, sovrum eller kontor. Chon är vad du letar efter! 13 cm x 17.5 cm x 25 cm
 • Vägglampa 'Marie Theresa 1' Klassisk transparent/polyester - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Marie Theresa 1' Klassisk transparent/polyester - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Väljer du den här tidlösa klassikern som är insvept i vackra dekorationer och stilelement? Marie Theresa 1 vägglampa är en lampa med enastående charm! Kombinationen av dekorativ arm, hängare och väggfäste ger en lyxig look som kommer att ses!
 • Vägglampa fackla 'Branco 1' Klassisk grå/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa fackla 'Branco 1' Klassisk grå/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Traditionell grå vägglampa med en antik look.
 • Modern Stilren Vägglampa 25 cm Svart - Houx

  Modern Stilren Vägglampa 25 cm Svart - Houx
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Modern och stilren vägglampa i svart finish. Houx" 25 cm är smal och enkel och avger ett varmt och stämningsfullt ljus som kommer att addera djärvhet och livfullhet till din valda plats. Perfekt i storlek och form, den här lampan är 25 cm lång, 10,2 cm bred och 6 cm i höjd. Den perfekta vägglampan för att avge mjuk belysning tack vare dess frostade skärm som kommer skapa rätt atmosfär. Sätt flera tillsammans i din korridor, perfekt under dina köksskåp eller som extrabelysning i ditt vardagsrum. Houx 25 cm kräver 2 x G9 5W LED-glödlampor. 250 mm x 102 mm x 60 mm"
 • Industriell vägglampa brons - Haicha

  Industriell vägglampa brons - Haicha
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Haicha ger en varm känsla i din inredning. Denna vägglampa passar perfekt i en industriell eller modern interiör. Den är gjord av stål och färdig i brons. De små hålen i lampskärmen ger en mysig ljuseffekt när belysningen är tänd. Vägglampan har ett djup på 29 cm, en höjd på 29 cm och en längd på 18 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 11 cm. Du avslutar Haicha med en E27 ljuskälla på max 25 watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Komplettera ditt sovrum, vardagsrum eller hall med vägglampa Haicha!
 • Oosterse wandlamp rotan 35 cm met stekker - Rina

  Oosterse wandlamp rotan 35 cm met stekker - Rina
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Modern vägglampa stål med vit skärm justerbar - Hetta

  Modern vägglampa stål med vit skärm justerbar - Hetta
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Hetta är en tidlös modern vägg- och takplats som passar för en modern inredning. Platsen är gjord av stål, lampskärmen av vitt tyg. Platsen är roterbar, så du kan välja var du vill att ljuset ska lysa. Hetta har en höjd av 20 cm, en längd av 16 cm och en bredd av 10 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm och är 2,5 cm hög. Skärmen har en diameter på 10 cm och är 10 cm hög. Hetta är komplett med en ljuskälla med E14-koppling (15 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Ge din inredning ett lyft med denna moderna spotlight Hetta.
 • Vägglampa stål med läslampa och skugga velour 20/20/20 blå

  Vägglampa stål med läslampa och skugga velour 20/20/20 blå
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss bli stilrena! Denna vägglampa är perfekt för att ge din vägg ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i stålfärg. Huven är tillverkad i blå sammet. Förutom den unika designen på utsidan är lampskärmen vackert färdig med guld på insidan. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Denna vägglampa är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampans monteringsplatta. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Läslampan har en integrerad LED-modul (inte utbytbar). Du kan komplettera lampan med en ljuskälla med en E27-armatur på upp till 60 watt. Obs: detta ingår inte, men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Den har ett djup på 23 cm och en total höjd på 45 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Vägglampa 'Otan 4' Design aluminium - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa 'Otan 4' Design aluminium - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Superfin enkel platt design. På grund av de kompakta dimensioner och användningen av LED, som är tillämpliga överallt. Varje LED-lampa ingår i en lins, vilket resulterar i en vacker effekt på din vägg. Tillverkad av full aluminium.
 • Modern vägglampa vit - Kay Novo

  Modern vägglampa vit - Kay Novo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Atmosfär och stil sammanfaller med denna Kay Novo. Eftersom belysningen slår både över och under väggen får du en mysig ljuseffekt. När du också har en vit vägg blir lampan en med väggen. Kay Novo är gjord av gips och avslutad i vitt. Den har ett djup av 11,5 cm, en höjd av 11,5 cm och en längd av 11,5 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla som har en G9-koppling (max 25 Watt). Se till att du beställer dessa separat. För att skapa mer atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer som inte ingår. Kay Novo är en vacker vägglampa för hall, vardagsrum eller sovrum. Lägg till atmosfär i ditt interiör med Kay Novo.
 • Industriële wandlamp messing 2-lichts - Whistle

  Industriële wandlamp messing 2-lichts - Whistle
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Plafond och vägglampa 'Soap 3' Moderna transparent/glas - Passande för LED / Inomhus

  Plafond och vägglampa 'Soap 3' Moderna transparent/glas - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vacker dekorativ taklampa / vägglampa där 3 halogenlampor är omgiven av såpbubblor" i glas. Genom att använda de tunna metallstavarna som glasögonen är fästa till verkar såpbubblor flyta i rummet. Kan monteras mot väggen eller taket."
 • Vägglampa 'Otan 6' Design vit/aluminium - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa 'Otan 6' Design vit/aluminium - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Superfin enkel platt design. På grund av de kompakta dimensioner och användningen av LED, som är tillämpliga överallt. Varje LED-lampa ingår i en lins, vilket resulterar i en vacker effekt på din vägg. Tillverkad av full aluminium.
 • Art Deco vägglampa mässing med antikt glas - Scone

  Art Deco vägglampa mässing med antikt glas - Scone
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Scone är en superkul Art Deco vägglampa! Han lägger till lite extra till din nationella eller Art Deco-interiör. Den har en total höjd på 30 cm och en bredd på 17 cm. Den levereras med en sladd med en längd på 192 cm. Kombinationen av metallen och den antika bronsen ger den en klassisk look som är supervacker i din Art Deco-hall eller vardagsrum. Med en fin ljuskälla på högst 40 watt, montering i en E27-armatur, kan du avsluta Scone helt! Du kan enkelt ordna om detta i vår webbshop. Denna lampa är dimbar, dimmer ingår inte. Gör din hall eller vardagsrum extra mysig på kvällen med denna Art Deco Scone. 0 mm x 17 cm x 300 mm
 • Vägglampa med båge 'Bow 1' Moderna koppar - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa med båge 'Bow 1' Moderna koppar - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna ljusbågslampa är idealisk för väggmontering. Trevligt på soffan eller över ett bord. Justerbar i höjd och längd (63-108cm) och kan kombineras med otaliga huvar.
 • Vägglampa 'Otan' Klassisk brons - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa 'Otan' Klassisk brons - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Mycket snygg och neutral vägglampa för indirekt belysning längs väggen både upp och ner. Komplett med supereffektiv och tydlig LED-ljuskälla, är denna lampa mycket lämplig på platser där ljuset ofta tänds.
 • Modern vägglampa grå - VT 1

  Modern vägglampa grå - VT 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampan VT 1 är perfekt att använda i din moderna interiör. Stålbasen och den eleganta grå nyansen ger den moderna touchen. Lampan är 20,3 cm hög och 19,6 cm djup. Foten har en storlek på 8 cm lång och 8 cm bred. Lampan har E27 beslag för en ljuskälla på max 60 Watt och kan användas med extern dimmer. Obs: ljuskälla och dimmer ingår ej men kan enkelt beställas i vår webshop. Ge din inredning en vacker atmosfär, som stämningsljus i hallen eller som nattlampa bredvid din säng.
 • Industriell Förlängbar Vägglampa Rostbrun med Glasskärm - Scissors Glas

  Industriell Förlängbar Vägglampa Rostbrun med Glasskärm - Scissors Glas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Scissors Glass är en unik vägglampa i ditt hus! Denna vägglampa är mycket enkel att använda på grund av den utdragbara fixturen. Kombinationen av rostbrun och glaset gör det riktigt speciellt! Lampan har en höjd på 28 cm, en längd på 55,5 cm och en bredd på 16,5 cm. Locket har en diameter på 16,5 cm och en höjd av 11 cm. Monteringsplattan har en höjd av 23,5 cm och en bredd på 6 cm. Sladden har en längd på 235 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 40 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej) Välj en vintage vägglampa i ditt hem med saxglaset! 555 mm x 165 mm x 280 mm
 • Designvägglampa vit - Vik

  Designvägglampa vit - Vik
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den senaste designtopparen från stallen i varumärket QAZQA! Med en enkel och elegant design har denna vägglampa ett lyxigt utseende. Denna designvägglampa kan användas i det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Fold-vägglampan har ett djup på 9,2 cm, en höjd på 17 cm och en längd på 24 cm. Den är tillverkad i aluminium med en matt vit finish. Insidan av denna vägglampa är silverfärgad, vilket ger en speciell ljuseffekt när lampan är på. Lampan har G9-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max 40 Watt). Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Njut av denna mångsidiga vikvägglampa, som också kan dimmas med en extern dimmer (ingår inte), och fyll ditt interiör med ett varmt ljus.
 • Industriell vägglampa svart - Gaze

  Industriell vägglampa svart - Gaze
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampan Gauze får din interiör att glänsa! Den är vackert avslutad i en svart färg. Gallret gör att lampan sticker ut snyggt och ger en fin ljuseffekt på väggen. Lampan har en höjd på 36 cm, en bredd på 17,5 cm och en längd på 17 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 18 cm och en höjd på 2,5 cm. Komplettera lampan med en snygg ljuskälla som passar i en E27 armatur (max 60 Watt), denna måste ändå beställas separat. Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Gör ett fint tillskott till ditt hem med Gaze! 170 mm x 17.5 mm x 360 mm
 • Klassisk vägglampa svart med lampskärm guld - Nona

  Klassisk vägglampa svart med lampskärm guld - Nona
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Få in en klassiker i ditt hem med vår Nona vägglampa. Ett slående komplement till väggen i hallen eller i vardagsrummet. I sovrummet kan den perfekt fungera som nattlampa! Lampan är avslutad med en klassisk guldlampskärm och en svart armatur. Höjden på vägglampan är 27 cm och den har ett djup på 32 cm. Observera att Nona levereras utan ljuskälla. Komplettera lampan med en E14 ljuskälla på max 15 Watt och låt den lysa på din vägg! Den är även dimbar med en extern dimmer (t.ex. väggbrytare) för att göra det extra mysigt hemma. Skapa atmosfär med vår Nona vägglampa!
 • Vägglampa 'Otan' Design stål - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Otan' Design stål - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Superfin vägglampa inklusive två Philips energibesparande lampor för ljus i två riktningar.
 • Designvägglampa svart med guld - Amy

  Designvägglampa svart med guld - Amy
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna designvägglampa Amy ger en överraskande ljuseffekt! Ser bra ut i hallen, men faktiskt är denna vägglampa bra i alla rum i ditt hus. Kombinationen av svart med guld ger honom den lilla extra. Slutför lampan helt med en G9-ljuskälla på maximalt 40 watt. Den har en längd och djup på 8 cm och en höjd på 20 cm. Monteringsplattan för väggen har en längd och bredd på 8 cm. Om du vill göra det mysigt på kvällen: denna lampa är också dimbar (dimmer ingår inte). Ge ditt hus en fin effekt med denna Amy! 80 mm x 80 mm x 200 mm
 • Klassisk vägglampa guld med glas - Elien

  Klassisk vägglampa guld med glas - Elien
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss bli klassiska med vår Elien vägglampa. En klassisk lampa som har en unik finish med en gyllene armatur och glasskärm. Det är en stilren lampa som kan ge den perfekta grundbelysningen. Det är ett blickfång i varje rum i huset eller kontoret. Den har en höjd på 23 cm och ett djup på 18 cm. Låt din Elien lysa hemma! Observera: lampan levereras utan ljuskälla, beställ själv en G9 ljuskälla på max 28 Watt. Ett riktigt stilrent tillskott till din inredning, denna Elien!
 • Design vägglampa vit - Arre

  Design vägglampa vit - Arre
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös design vägglampa i vit färg, denna Arre. Tack vare den öppna designen på huven ger den en vacker ljuseffekt i ditt rum och mot väggen. Den har en höjd på 18 cm och en diameter på 8 cm. Monteringsplattan har en storlek på 7 cm x 7 cm. Gör det komplett med en GU10-ljuskälla på max 50 Watt. Obs! Denna ljuskälla ingår inte, du kan fortfarande beställa den separat i vår webbshop! Du skapar den bästa effekten när du hänger två eller tre bredvid varandra. En idealisk grundlampa i hallen eller i matsalen! Den är dimbar med en extern dimmer. Skapa atmosfär i ditt hem med vår Arre vägglampa. 80 mm x 180 mm
 • Vägglampa med strömbrytare 'Speaker' Moderna stål - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa med strömbrytare 'Speaker' Moderna stål - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Högtalarinsamlingen sätter trenden. Denna 1 lätta vägglampa är också ett tillägg till alla interiörer. Denna vägglampa levereras utan ljuskälla, så glöm inte att beställa en E27-passning så att du kan använda lampan direkt. Högtalaren har en kapacitet på 60w och är också lämplig för LED-lampor. Om du vill använda lampans dimma, se till att du köper en dimmer, eftersom det inte heller ingår i lampan. Vägglampan är ett riktigt komplement till ett modernt vardagsrum, så få det nu.
 • Orientalisk vägglampa sjögräs - Canno

  Orientalisk vägglampa sjögräs - Canno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Är din interiör helt i naturlig stil? Då är Canno vägglampa en perfekt match. Vägglampan är gjord av stål med sjögräs och har ett naturligt utseende. Den har ett djup på 17 cm, en höjd på 21 cm och en längd på 27 cm. Sladden har en längd på 185 cm. Komplettera din vägglampa med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Lägg till atmosfär i ditt vardagsrum, sovrum eller hall med Canno vägglampa!
 • Modern svart vägglampa med bomullsvarta nyanser - Stacca

  Modern svart vägglampa med bomullsvarta nyanser - Stacca
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Låt oss gå moderna! Vår Stacca vägglampa är perfekt för att ge ditt sovrum eller vardagsrum ett modernt utseende. Det är en praktisk och snygg vägglampa i tidlös svart. Den charmiga vägglampan är utformad för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan som du kan anpassa efter dina önskemål. Avsluta Stacca med en ljuskälla för en E27-armatur (40 Watt). Läslampan har en integrerad LED-modul på 100 lumen och 2700 Kelvin (varmt ljus). Den är lätt att använda tack vare på / av-knapparna på lampmonteringsplattan. Detta gör att lampan och läslampan kan användas separat. Locket har en diameter på 16 cm. Den kompletta vägglampan har en höjd av 47 cm. Den flexibla läsarmen har en längd på 24 cm. Perfekt som läslampa i ditt sovrum!
 • Vägglampa 'Vete' Moderna rosa/tyg - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Vete' Moderna rosa/tyg - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa i bomullstyg i rosa färg. Ett atmosfäriskt ljus avges genom användning av detta material.
 • Modern vägglampa vit med flexarm - Brescia Combi

  Modern vägglampa vit med flexarm - Brescia Combi
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Modern vit vägglampa, som är lätt att kombinera med en slående eller enkel lampskärm: du kan välja hur du dekorerar din vägglampa! Läslampan har en integrerad LED 2V-modul och du kan använda den flexibla armen för att justera LED-läslampan i den riktning du vill. Med 3000 Kelvin och 120 lumen är lampan perfekt att använda på kvällen och dagen. Denna Brescia är lätt att använda tack vare på/av-knapparna på lampans monteringsplatta. Detta gör det möjligt att manövrera lampan och läslampan separat. Komplettera Brescia med en ljuskälla med E27 som passar upp till max 60 Watt. Observera: detta ingår inte men du kan enkelt beställa det i vår webshop. Lampan har ett djup på 20 cm och en höjd på 33 cm. Den justerbara armen har en längd på 22 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 10 cm. Hitta en snygg lampskärm och komplettera din inredning med denna Brescia Combi!
 • Vägglampa 'WL Marte' Lantlig vit/glas - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'WL Marte' Lantlig vit/glas - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Marte har en klassisk design med spännande detaljer. Det mjölkaktiga vitt glaset ger en attraktiv ljusfördelning. Med vägglampa Marte kan du ge din interiör en lantlig, romantisk prägel. Den dimbara vägglampan (dimmer ej inkluderad) ger omedelbart en varm atmosfär till din interiör som du kan njuta av!
 • Vägglampa 'Grip' Moderna guld/aluminium - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa 'Grip' Moderna guld/aluminium - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vacker vägglampa i en super elegant och kompakt design i aluminium. Ger ett väldigt fint indirekt ljus mot väggen. LED-modulen på 5 watt har en mycket god ljuseffekt på 450 - 550 lumen i en varm vit ljusfärg. Toppkvalitetsarmatur med slitstark LED gör detta till en mycket lämplig projektarmatur. 160 mm x 100 mm
 • Klämlampa 'Young Flex' Moderna grå/polyester - Passande för LED / Inomhus

  Klämlampa 'Young Flex' Moderna grå/polyester - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Höft, ung och trendig klämlampa som kan användas överallt. Locket är tillverkat av silikon: obrottbar, ljusöverförande, värmebeständig och modern. Den flexibla armen är täckt med gummi i samma färg som huven. 85 mm x 135 mm
 • Vägglampa 'WL Cupa' Lantlig svart/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'WL Cupa' Lantlig svart/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Cupa vägglampa är ett riktigt blickfång! Denna lampa är rustik med en industriell känsla. Denna lampa är lätt justerbar och dimbar (dimmer ingår ej). En unik lampa som ger ett uttalande i din interiör.
 • Vägglampa 'Otan 6' Design aluminium - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa 'Otan 6' Design aluminium - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Superfin enkel platt design. På grund av de kompakta dimensioner och användningen av LED, som är tillämpliga överallt. Varje LED-lampa ingår i en lins, vilket resulterar i en vacker effekt på din vägg. Tillverkad av full aluminium.
 • Vägglampa 'Aspen' Retro svart/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Aspen' Retro svart/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Nostalgisk vägglampa i glansigt svart med vackra kromgångjärn.
 • Retro vägglampa guld / mässing med skugga - Demi

  Retro vägglampa guld / mässing med skugga - Demi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vår Demi-vägglampa är riktigt super kul! Den är vackert färdig i matt svart med en gyllene mössa med en vit inredning. Det ger en fin ljuseffekt! Du gör vägglampan komplett med en fin ljuskälla på maximalt 60 watt som passar in i en E27-armatur. Du kan dimma lampan med en extern dimmer; bestäm din egen atmosfär i huset! Den har en total längd på 75 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 8 cm. Lampan levereras med en sladd och plugg med en maximal längd på 160 cm. Letar du efter ett trevligt blickfång på din vägg i ditt sovrum eller i ditt vardagsrum? Då är Demi för dig! 750 mm x 160 mm x 700 mm
 • Modern vägglampa vit och stål med läslampa - Renier

  Modern vägglampa vit och stål med läslampa - Renier
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Renier är en snygg vägglampa med två ljuspunkter, superhändig! Den är gjord av stål med plast och färdig i stål med en vit nyans. Vägglampan har ett djup på 24,6 cm, höjd 34 cm och längd 18 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, höjd på 15,7 cm och längd på 10 cm. Renier har ej utbytbar LED-belysning med en ljuseffekt på 170 lumen och 2700 Kelvin, vilket gör den perfekt som läslampa i exempelvis sovrummet. Renier är en av våra toppers som inte bör saknas i din inredning!
 • Modern Elegant Vägglampa Svart inkl. LED - Tubox S

  Modern Elegant Vägglampa Svart inkl. LED - Tubox S
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Modern och snygg vägglampa i svart finish. Tubox S" är smal och enkel i sitt utförande, den avger en vacker, varm och atmosfärisk belysning som kommer att utgöra djärvhet och livfullhet på den plats du väljet att ha den. Perfekt i storlek och form, denna vägglampa avger ljus upp och ner, perfekt för ditt vardagsrum, kontors eller som en del av sovrumsbelysningen. Tubox S levereras komplett med inbyggd, ej utbytbar LED, 7.2W med en ljusutgång på 530 lumen."
 • Vintage Vägglampa Trä med Svart Nätskärm - Hangman

  Vintage Vägglampa Trä med Svart Nätskärm - Hangman
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vår Galgje är den perfekta vägglampan! Det gör ditt sovrum, vardagsrum eller hall helt komplett tack vare den vackra kombinationen av trä och den svarta ramlampan. Lampan har en höjd av 40 cm, en längd på 33 cm och en bredd på 16 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,5 cm och en höjd av 31,5 cm. Sladden har en längd på 240 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Längs din säng eller i hallen: Hangman känner sig omedelbart hemma! 330 mm x 160 mm x 400 mm
 • Stram vägglampa i stål med röd velourskärm - Matt

  Stram vägglampa i stål med röd velourskärm - Matt
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Låt oss bli stilrena! Denna cylindriska vägglampa är perfekt för att ge din vägg en vintage look. Det gör vägglampan verkligen unik genom kombinationen av sammetröd nyans och stålarmatur. Lampan har ett djup på 23 cm och en höjd av 32 cm. Locket har en diameter på 20 cm och en höjd av 20 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ditt hus är verkligen komplett med denna unika vägglampa!
 • Vägglampa svart med skärmgul strömbrytare och fexarm - Merwe

  Vägglampa svart med skärmgul strömbrytare och fexarm - Merwe
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken stilren vägglampa, denna Merwe! Vägglampan Merwe hör verkligen hemma i en modern inredning. Även perfekt som nattlampa. Kombinationen av den gula färgen och den snygga designen gör den väldigt tidlös och stilren. Den har ett djup på 31 cm, en höjd på 14 cm och en längd på 10 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 9 cm. Du kompletterar denna lampa med en E14 ljuskälla, glöm inte att beställa den separat. Gör det extra mysigt hemma med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar. Du kan ställa in flexarmen hur du vill ha den, så att du kan bestämma var ljuset lyser. Få den perfekta vägglampan för din interiör med vår Merwe.
 • Vägglampa 'Diablo II Q' Design grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhuslampa, Inomhus

  Vägglampa 'Diablo II Q' Design grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhuslampa, Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Super elegant design. Med LED-lamporna med hög effekt ger denna lampa mycket ljus med låg förbrukning. De konvexa linserna buntar ljuset fint så att ljuset projiceras längs väggen med en ren linje.
 • Vägglampa med skärm 'Drum S' Moderna brun/tyg - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa med skärm 'Drum S' Moderna brun/tyg - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vacker rektangulär vägglampa 30 cm med bomullsskugga i brunt. Vackert färdig med matt glasplattor på toppen och botten.
 • Vägglampa fackla 'Branco 2' Industriell brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa fackla 'Branco 2' Industriell brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Fantastisk tvåarmad vägglampa i en antik look. Mycket trevligt i kombination med E14 ljus ljuskällor.
 • Modern vägglampa koppar med läslampa - Brescia

  Modern vägglampa koppar med läslampa - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Få in en modern vägglampa i ditt hem med vår Brescia. Den charmiga vägglampan är gjord för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan. Den har ett djup på 20 cm, en höjd på 20 cm och en längd på 9,8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, en längd på 9,8 cm och en bredd på 9,8 cm. Du kompletterar denna lampa med en E27 och en GU10 ljuskälla, glöm inte att beställa dessa separat. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ganska multifunktionell vägglampa i huset med denna Brescia.
 • Vägglampa 'Facile' Moderna svart/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Facile' Moderna svart/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det perfekta valet för varje älskare av minimalistiska och moderna mönster! Välj den omisskännliga charm som Facil-serien ger. Finns i ett urval av olika färger och varianter. Denna Facile är en mycket elegant modern vägglampa. Designens öppna natur är perfekt för att använda en av våra vackra dekorativa E27-ljuskällor. Denna Facil är 24 cm hög och den matta svarta färgen ger lampan en cool touch och den gyllene passar lite romantisk. Den lekfulla designen sätts ihop på ett mycket snävt sätt, som ser super slank ut och ger varje rum den lilla extra charmen! Helt enkelt en perfekt produkt!
 • Modern vägglampa svart med guld - Lucas

  Modern vägglampa svart med guld - Lucas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Lucas är en riktig framstående! Vägglampan är vackert avslutad i svart med guld. Eftersom lampskärmen har en öppen design skapar detta en vacker ljuseffekt på väggen. Lampan har en höjd på 45 cm och ett djup på 35,5 cm. Vägglampan kommer med en sladd på 200 cm lång så att du enkelt kan tända och släcka din lampa! Observera: lampan levereras utan ljuskälla, se till att du har en E27 ljuskälla på max 40 Watt. Eftersom lampskärmen är öppen kan du välja en vackert färdig ljuskälla. Denna vägglampa är ett blickfång i matsalen, vardagsrummet eller i hallen. Vägglampor används ofta som grundbelysning i huset. Även med ljuset släckt är denna Lucas ett riktigt blickfång!
 • Vägglampa 'Gipsy Arles R' Moderna vit/gips - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Gipsy Arles R' Moderna vit/gips - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Modern vägglampa i elegant gjuten gips. Lätt att måla över i valfri färg. Detta är inte nödvändigt, gipsen är vackert färdig och naturligtvis vit, en färg som alltid är bra.
 • Vägglampa med strömbrytare 'Wandlamp Grace ' Moderna grå/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa med strömbrytare 'Wandlamp Grace ' Moderna grå/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Ny från pressen kommer Grace-serien in i scenen. Du kan inte längre ignorera det, en design med välsmakande detaljer att falla om och om igen! Den industriella karaktären kommer snabbt att bosätta sig i din interiör med sitt robusta men ändå mycket subtila utseende. En riktig höjdpunkt för atmosfärstillverkarna! Ge dig själv det nöje du förtjänar och börja njuta av denna skönhet idag!
 • Modern vägglampa vit - Vete

  Modern vägglampa vit - Vete
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En minimalistisk lampa, men åh så atmosfärisk. Vägglampa Vete är tillämplig på många områden. Den har en vit färg och genom användning av jutetyg avges ett atmosfäriskt ljus. Den öppna designen ger lampan en vacker ljuseffekt på väggen. Vete är 19,5 cm hög. Med en E27-ljuskälla på högst 40 watt kan du fylla i denna vägglampa! De Vete själv är väldigt mysig, men du kan också dimma det för att göra det ännu roligare. Dimmer ingår inte. Denna lampa beror på den eleganta designen och det mjuka ljuset som är en riktig stämningstillverkare för ditt utrymme. 150 mm x 115 mm x 195 mm
 • Design vägglampa vit fyrkant - Sab

  Design vägglampa vit fyrkant - Sab
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös, vit vägglampa i minimalistisk design! En riktig atmosfärskapare. Vägglampa Sab kan användas i många rum i huset och även på kontoret. Den har en höjd av 20 cm, en längd av 9,6 cm och ett djup av 11,4 cm. Monteringsplattan har en höjd av 10 cm och ett djup av 2,5 cm. Du kompletterar denna Sab med 2 GU10 ljuskällor (max 50 Watt). Obs! Du måste fortfarande beställa dessa ljuskällor separat i webbshoppen. Den kan också dimmas med en extern dimmer (t.ex. din väggbrytare). Tack vare den öppna designen på toppen och botten ger vägglampan ett vackert betesbelysning längs väggen. Ett vackert tillskott i hallen, i vardagsrummet eller i köket som grundbelysning! Gå för mer atmosfär hemma med denna vägglampa.
 • Vägglampa 'Drum Basic' Moderna benvit/polyester - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Drum Basic' Moderna benvit/polyester - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mycket trevlig vägglampa i vår välkända Drum Basic-serie. Skapa en attraktiv och fridfull atmosfär i ditt hem eller kontor med detta eleganta utseende på din vägg! Levereras komplett med en matt glasplatta så att ljuset får en jämn och behaglig spridning!
 • Vägglampa 'Quinto' Klassisk brun/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Quinto' Klassisk brun/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Välj den ursprungliga designen från Quinto-serien och dekorer ditt hem eller kontor med detta utmärkta och graciösa utseende! Denna atmosfär tillverkare är tillverkad för hand i Italien och du kan se det, super kvalitet!
 • Oval badrumspegel guld inkl LED med touchdimmer - Miral

  Oval badrumspegel guld inkl LED med touchdimmer - Miral
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function En riktig retro måste-ha, men i en multifunktionell jacka! Miral är en fin badrumsspegel som har en touchdimmer. Med detta bestämmer du själv spegelns ljusstyrka genom att vidröra spegeln. På så sätt kommer du aldrig att bli störd av för starkt ljus på morgonen. Miral är gjord av glas med aluminium och är guld. Den har 3,8 cm djup, 90 cm höjd och 60 cm längd. Denna produkt levereras inklusive icke-utbytbar LED-belysning (23,5 Watt), som varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med en ljuseffekt på 2700 Kelvin och 2397 lumen är det ett riktigt kraftverk med funktionellt ljus, men det är lätt att dämpa med touchdimmer. Med ett IP-värde på IP44 är spegeln stänkskyddad, perfekt för användning i badrummet! Vi är helt förälskade i denna Miral.
 • Vägglampa 'Rust' Industriell grön/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Rust' Industriell grön/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Fantastisk industriell och justerbar vägglampa i antik vintage look. Utseendet är mycket unikt och kan endast uppnås för hand. Kan naturligtvis också användas som taklampa.
 • Vintage vägglampa guld - Elefant

  Vintage vägglampa guld - Elefant
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Elefant-lampan väcker omedelbart all uppmärksamhet när den placeras i ditt hem. Med sin bagageutrymme har den en passande / ljuskälla som den ger vackert ljus och atmosfär till din interiör. Djurlampor blir en riktig trend, de passar perfekt in i den botaniska och vintage levande stilen. Denna fina vägglampa av guld / mässing i aluminium har huvudet på en elefant med ett vackert detaljerat ansikte. Ge din interiör en extra boost med denna trendiga vägglampa. Elefantlampan väger 1,9 kg och är enkel att installera. Den har en längd på 39,5 cm, en höjd på 33 cm och ett djup på 18 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 25 Watt). Ljuskällan är synlig i denna lampa, så välj en slående variant, till exempel en LED-glödlampa. Du kan också dimma lampan med en extern dimmer för ännu mer atmosfär. Ge det en fin plats på din vägg.
 • Vägglampa 'Soap 1' Moderna transparent/glas - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Soap 1' Moderna transparent/glas - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vacker dekorativ taklampa / vägglampa där en halogenlampa är omgiven av en glasbubbla. Genom att använda de tunna metallstängerna som glasögonen är fästa till verkar bubblan flyta i rymden. Kan monteras mot väggen eller taket.
 • Vägglampa 'Gipsy Coffee' Moderna vit/gips - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Gipsy Coffee' Moderna vit/gips - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa är gjord av elegant vit gips. Kan målas över. Ger indirekt atmosfärisk belysning.
 • Vägglampa 'Ramoscelli 2' Klassisk brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Ramoscelli 2' Klassisk brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utsmyckad italiensk tvåarmad vägglampa med dekorativa 'blad'. Vackra hantverkare detaljer i färg och finish.
 • Vägglampa 'Zero S' Moderna vit/gips - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa 'Zero S' Moderna vit/gips - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Entirely recessed light Speciell inbyggd lampa från GIPS för väggen med en enkel men mycket exklusiv look. Efter installationen är det bara den urtag som håller lampan synlig.
 • Vägglampa 'Gipsy Cannes' Moderna vit/gips - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'Gipsy Cannes' Moderna vit/gips - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa är gjord av elegant vit gips. Kan målas över. Ger indirekt atmosfärisk belysning.
 • Vintage vägglampa mässing - Kamelfågel

  Vintage vägglampa mässing - Kamelfågel
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Du kommer genast att lysa från denna lampa! Den glada fixturen liknar en struts. Detta är verkligen ett blickfång för din interiör. Vägglampan är gjord av aluminium med stål och är avslutad i mässing. Det ger det ett modernt utseende. Den har ett djup av 24,5 cm, en höjd av 31 cm och en längd av 9,5 cm. Monteringsplattan har ett djup av 13 cm, en höjd av 11,5 cm och en längd av 9,5 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med en E27-koppling (max 25 Watt). För lite extra atmosfär kan du ansluta vägglampan till en dimmer som inte ingår. Kamelfågel är ett vackert tillskott till hallen, barnens sovrum eller vardagsrum. Ljus upp din interiör med vägglampan Camel bird.
 • Vägglampa 'WL Matteo' Lantlig vit/glas - Passande för LED / Inomhus

  Vägglampa 'WL Matteo' Lantlig vit/glas - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Matteo är en vacker klassisk vägglampa. Alabasterglaset ger en varm och behaglig ljusfördelning. Denna italienska topper har en snygg och minimalistisk design med nickeldetaljer. Ett smakfullt tillägg till ditt hem!
 • Vägglampa 'Otan' Lantlig guld - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa 'Otan' Lantlig guld - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Mycket snygg och neutral vägglampa för indirekt belysning längs väggen både upp och ner. Komplett med supereffektiv och tydlig LED-ljuskälla, är denna lampa mycket lämplig på platser där ljuset ofta tänds.
 • Vägglampa målningsbar 'Picture 60' Design stål - Inomhus

  Vägglampa målningsbar 'Picture 60' Design stål - Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Större och mer professionell vägglampa för att belysa ett foto, affisch eller målning. Komplett med lysrör.
 • Industriell vägglampa betong - Mighty

  Industriell vägglampa betong - Mighty
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En industriell blickfångare i ditt hem, det är vår Mighty vägglampa. Den vackra ytan i betong i ljusgrå färg ger den en cool touch. Ljuskällan är vackert synlig i fixturen så att du kan välja en dekorativ variant. Lampan levereras utan ljuskälla; välj därför en själv som passar i en E27-armatur på max 40 Watt. Denna taklampa passar perfekt i ditt robusta vardagsrum, men det är också en humör i sovrummet som nattljus. Lampan har en höjd av 29 cm och en diameter på 11 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10,7 cm. Lampans djup är 20 cm. Du kan också dimma det med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Passar alla rum i huset, denna Mighty!
 • Modern vägglampa guld - Transfer 2

  Modern vägglampa guld - Transfer 2
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow, det här är ännu en modern lampa. Transfer 2 strålar nästan från din vägg! Denna vägglampa är fyrkantig och gjord av stål. Den har en utskärning i mitten som ger den en fin accent. Han har en gyllene färg. Den har ett djup på 12,2 cm, en höjd på 9,7 cm och en längd på 9,7 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 9,7 cm och en längd på 9,7 cm. Den levereras utan ljuskälla, så skaffa en ljuskälla med G9-armatur (max 40 watt). Lampan kan enkelt dimmas med en extern dimmer (ingår ej) så att du kan anpassa den till den atmosfär du letar efter. Exklusiv sladd och stickpropp. Är du också ett fan av denna vägglampa?
 • Modern vägglampa stål med läslampa - Brescia

  Modern vägglampa stål med läslampa - Brescia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Få in en modern vägglampa i ditt hem med vår Brescia. Den charmiga vägglampan är gjord för att ge dig den perfekta belysningskombinationen tack vare den inbyggda läslampan. Den har ett djup på 20 cm, en höjd på 20 cm och en längd på 9,8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, en längd på 9,8 cm och en bredd på 9,8 cm. Du kompletterar denna lampa med en E27 och en GU10 ljuskälla, glöm inte att beställa dessa separat. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ganska multifunktionell vägglampa i huset med denna Brescia.
 • Nej 'organ' Inomhus

  Nej 'organ' Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Smal och väldigt lätt att installera modern långsträckt vägglampa inklusive energisparande lampa. Det vackra diagonalt klippta opala vitt glaset är helt runt lampan.