QAZQA lyktor

Populärt inom QAZQA lyktor

 • Vintage utomhusvägglyktabrons - Antigua

  Vintage utomhusvägglyktabrons - Antigua
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är denna Antigua för dig! Den eleganta vintage designen med målat glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd av 44,5 cm, ett djup på 26 cm och en bredd på 18 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 100 watt). För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med denna Antigua!
 • Lykta till gång och terrass 'Malios 45' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Lykta till gång och terrass 'Malios 45' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En utomhuslampa som helt hör hemma i en modern miljö. Den har en längd och bredd av 8 cm och en höjd av 45 cm. Du får den bästa effekten i trädgården eller på terrassen när du sätter ihop lite! Tack vare IP44-värdet för IP44 kan det stå regn perfekt! Det är en idealisk lampa att placera längs trädgårdsstigen eller terrassen, för när du vill ha en mysig kväll kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår inte). Med en E27-ljuskälla på högst 60 Watt (stor montering) kan du avsluta din lampa helt! Ge din trädgård en modern twist med dessa Malios! 80 mm x 80 mm x 450 mm
 • Klassisk utomhuslykta piedestal svart IP44 - New Orleans

  Klassisk utomhuslykta piedestal svart IP44 - New Orleans
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk svart lykta? Då har du hittat den i New Orleans aluminiumlykta! Du kan se vintagedesignen i alla kurvor och eleganta finish. Utomhuslyktans piedestal har sex klara diamanter genom vilka ljuskällan är tydligt synlig, så välj en snygg glödlampa. Denna lykta har en diameter på 23 cm och en höjd på 48 cm. Foten har en diameter på 17 cm. Lampan har ett stort E27-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max. 60 Watt). Denna lyktalampa har en piedestal och kan t.ex. placeras på en höjd i din trädgård. Med denna klassiska dimbara lampa New Orleans ger du verkligen en touch av stil till din entré eller din trädgård. 230 mm x 480 mm
 • Modern utomhus lykta mörkgrå 136,5 cm - Platar

  Modern utomhus lykta mörkgrå 136,5 cm - Platar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna höftlantern Platar är tillägget till din trädgård. Designen är baserad på den klassiska utomhuslantern och har fått en ny modern twist. Ljuset sprider sig brett genom den öppna ramen. Platar levereras utan E27-ljuskälla, du måste fortfarande beställa den separat. Detta gör att du kan bestämma dig själv hur mycket ljus du vill ha i din trädgård, atmosfärisk eller funktionell. Om du vill använda lampans dimma, måste du ansluta en extern dimmer. Denna lampa ser bra ut på en terrass med 136,5 cm hög. Kort sagt: En snygg och attraktiv blickfångare för din trädgård.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på QAZQA lyktor

 • Utomhusvägglykta svart med rörelsesensor IP44 - New Orleans upp

  Utomhusvägglykta svart med rörelsesensor IP44 - New Orleans upp
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Klassisk och tidlös utomhuslykta. Extremt lämpad som belysning bredvid din entré, men den ser såklart även bra ut som trädgårdsbelysning. Lampan är tillverkad i svartlackerad aluminium med glasfönster. New Orleans up är inte bara vacker till utseendet, den är också en superfunktionell utomhuslampa med rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörker. Den kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. Vägglyktan har ett djup på 28 cm, en höjd på 48 cm, en längd på 21 cm och en bredd på 20 cm. Monteringsplattan har en längd på 22,5 cm. Du kompletterar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 60 Watt), men denna måste beställas separat. Häng lampan där ljuset inte alltid behöver vara på och låt sensorn göra sitt jobb.
 • Utomhusvägglykta svart med räfflat glas IP44 - Charlois

  Utomhusvägglykta svart med räfflat glas IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är denna Charlois vad du letar efter! Dess kombination av aluminium, räfflat glas och svart gör den till en verkligt modern lampa. Lampan passar även i en industriträdgård. Lampans höjd är 33 cm, längd 14 cm och djup 21,5 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Denna lampa är perfekt för till exempel under carporten eller taket. Behöver du lite mindre ljus? Charlois är dimbar, men en dimmer ingår inte. Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Charlois det perfekta valet för din trädgård.
 • Antik utomhuslykta guld 3-ljus IP44 - New Haven

  Antik utomhuslykta guld 3-ljus IP44 - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den antika utomhuslyktan New Haven ger en nostalgisk känsla i dig! En utomhuslykta som den borde vara. Den är gjord av plast med glas och avslutad i guld. Lampan har en diameter på 53 cm och en höjd på 216,5 cm. Du kompletterar New Haven med tre ljuskällor, var och en med en E27-anslutning (max 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat, eftersom de inte ingår. På grund av det höga IP-värdet på IP44 är lyktan stänksäker, så lämplig för trädgården eller bredvid trädgårdsstigen. Ge en säker utomhusmiljö med New Haven-lyktan. 530 mm x 2165 mm
 • Klassisk utomhusvägglykta svart IP44 - Brygge

  Klassisk utomhusvägglykta svart IP44 - Brygge
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Är din trädgård redo för den klassiska stilen ännu? Med Brygge fullbordar du din klassiska trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av rostfritt stål och har en svart färg. Lampans höjd är 28,9 cm, längden 23 cm och bredden 30 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Brygge är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Välj denna utomhusvägglampa och förläng din utomhusnjutning.
 • Lamplykta 'Platar' Moderna grafit/aluminium - Passande för LED / Utomhus

  Lamplykta 'Platar' Moderna grafit/aluminium - Passande för LED / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Platar-lykta är det perfekta tillskottet till din trädgård. Designen är baserad på den klassiska utomhuslyktan och har fått en ny modern twist. Ljuset sprids allmänt genom den öppna ramen. Denna lampa ser bra ut på en terrass eller lågt staket. Kort sagt: en elegant men attraktiv blickfång för din trädgård. Lampan har en höjd av 36,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 17 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Vill du ha en modern lampa för utsidan? Då är denna Platar definitivt åt dig.
 • Klassisk utomhuslykta svart 100 cm IP44 - Brygge

  Klassisk utomhuslykta svart 100 cm IP44 - Brygge
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården är Brygge! Denna stående utomhuslampa passar perfekt till den klassiska stilen. Den stående utomhuslampan har en svart färg och är gjord av rostfritt stål med plast. Lampans totala storlek är 100 cm hög, 23 cm lång och 25,5 cm bred. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Brygge är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa den stående utomhuslampan. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Brygge!
 • Utomhusvägglykta antikguld med rörelsesensor IP44 - Charlois

  Utomhusvägglykta antikguld med rörelsesensor IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna industriella Charlois är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en antik guldfinish. Charlois har en längd på 14 cm, bredd på 21,5 cm och en höjd på 33 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Dessutom är denna lampa utrustad med en rörelsesensor, så den tänds när rörelse upptäcks. Du kan inte gå fel med Charlois: skulle du inte vilja lägga till denna utomhusvägglampa till din trädgård, balkong eller terrass?
 • Klassisk utomhusvägglykta svart IP44 - New Orleans dun

  Klassisk utomhusvägglykta svart IP44 - New Orleans dun
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Klassisk och tidlös utomhuslykta. Extremt lämplig som belysning bredvid din entré, men självklart inte heller malplacerad som trädgårdsbelysning. New Orleans-dunet är tillverkat av svartlackerad aluminium med glasfönster. Vägglyktan har ett djup på 20 cm, en höjd på 40,8 cm och en längd på 28 cm. Monteringsplattan har en längd på 20,5 cm, bredd på 13,7 cm och ett djup på 3 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 60 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Med denna klassiska lampa ger du verkligen en touch av stil till din terrass eller din trädgård.
 • Utomhusvägglykta antikguld med ljus-mörk sensor IP44 - Charlois

  Utomhusvägglykta antikguld med ljus-mörk sensor IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Är din trädgård redo för den industriella stilen ännu? Med Charlois kompletterar du din industriträdgård. Utomhusvägglampan är gjord av aluminium och avslutad i en antik guldfärg. Lampans höjd är 33,5 cm, längden 14 cm och bredden 21,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Du är alltid på den säkra sidan med skymningssensorn. Charlois slår på när det blir mörkt och släcks igen så fort det blir ljust. Charlois är dimbar, dimmer ingår ej. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Charlois!
 • Industriell utomhuslykta svart 100 cm IP44 - Charlois

  Industriell utomhuslykta svart 100 cm IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket trevligt tillskott till trädgården, denna Charlois. Det imponerar med sin svarta färg och designutseende. Den är gjord av aluminium med plast. Charlois har en höjd på 100 cm, längd och bredd på 14 cm. Du kompletterar den här produkten med en ljuskälla med E27-koppling (max 40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår ej). När du dimmar den här utomhuslampan skapar du en mycket trevlig atmosfär i trädgården eller på terrassen på kvällen. På grund av IP44-värdet IP44 är lampan stänksäker, perfekt för utomhusbruk! Tänk hur snygg denna Charlois skulle se ut bredvid trädgårdsstigen eller på terrassen. Denna utomhuslampa ger extra atmosfär i din trädgård! 14 cm x 14 cm x 100 cm
 • Utomhusvägglykta svart med räfflat glas och ljus-mörk sensor - Charlois

  Utomhusvägglykta svart med räfflat glas och ljus-mörk sensor - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Rätt utomhusbelysning avgör atmosfären i din trädgård. Detta är perfekt med Charlois utomhusvägglampa! Denna atmosfärskapare känner sig helt hemma i en modern eller industriell trädgård. Den är gjord av aluminium och räfflat glas och finishen i svart. Charlois har en längd på 14 cm, djup på 21,5 cm och en höjd på 33,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta medföljer inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Denna lampa är perfekt för under tak eller carport. Denna utomhusvägglampa är mycket funktionell tack vare skymningssensorn. Charlois slår på när det blir mörkt och släcks igen så fort det blir ljust. Charlois är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Charlois det perfekta valet.
 • Klassisk utomhuslykta svart 125 cm IP44 - Daphne

  Klassisk utomhuslykta svart 125 cm IP44 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslykta Daphne är en riktig klassiker! Dess chica utseende gör den till ett riktigt måste för trädgården. Lyktan är gjord av aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 25,5 cm, en höjd på 125 cm och en längd på 36,5 cm. Du avslutar lyktan med en ljuskälla med E27-beslag på max 15 watt. Se till att du beställer dessa separat. På grund av sitt IP44-värde lämpar sig lyktan för skyddade platser utomhus, som mot trädgårdsboden eller bredvid ytterdörren. Din trädgård är komplett med den klassiska utomhuslyktan Daphne!
 • Industriell utomhuslykta rostbrun 100 cm IP44 - Charlois

  Industriell utomhuslykta rostbrun 100 cm IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården, denna Charlois. Den imponerar med sin rostigbruna färg och designutseende. Den är gjord av aluminium med glas. Charlois har en höjd på 100 cm, längd och bredd på 14 cm. Du kan komplettera denna produkt med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), som du måste beställa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). När du dimper denna utomhuslampa skapar du en mycket trevlig atmosfär i trädgården eller på terrassen på kvällen. Tack vare IP-värdet på IP44 är lampan stänksäker, perfekt för utomhusbruk! Tänk bara så fin den här Charlois skulle se ut bredvid trädgårdsgången eller på terrassen. Denna utomhuslampa ger extra atmosfär till din trädgård!
 • Utomhusvägglykta rostbrun med rörelsesensor IP44 - Charlois

  Utomhusvägglykta rostbrun med rörelsesensor IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Vägglampa för utomhusbruk Charlois passar perfekt intill ytterdörren, trädgårdshuset eller på terrassen. Utomhuslampan i aluminium har en rostbrun färg. Den har ett djup på 21,5 cm, en höjd på 33 cm och en längd på 14 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 33 cm och en längd på 8 cm. Tack vare sitt IP44-värde är den stänksäker och lämpar sig för skyddade platser som mot huset. Charlois har en rörelsesensor, vilket gör lampan också hållbar. Den slås bara på när den känner av rörelse. Satsa på en snygg E27 passande ljuskälla på max 40 watt, för den syns tydligt (ingår ej). Skapa en trevlig atmosfär i din trädgård med utomhusvägglampa Charlois.
 • Vägglykta utomhus rostbrun med ljus-mörk sensor IP44 - Charlois

  Vägglykta utomhus rostbrun med ljus-mörk sensor IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Charlois är en robust utomhuslampa för väggen. Perfekt för intill ytterdörren, trädgårdshuset eller på terrassen. Vägglampan är gjord av aluminium med glas och avslutad i en rostbrun färg. Den har ett djup på 21,5 cm, en höjd på 33 cm och en längd på 14 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 33 cm och en längd på 8 cm. Du avslutar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Tack vare skymningssensorn behöver du aldrig oroa dig för om du har släckt eller släckt belysningen. När det blir mörkt tänds belysningen och när det blir ljust igen släcks den automatiskt. Lägg till atmosfär till din utomhusmiljö med Charlois.
 • Klassisk utomhuslykta antikguld 100 cm IP44 - Brygge

  Klassisk utomhuslykta antikguld 100 cm IP44 - Brygge
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Rätt utomhusbelysning är mycket viktig för atmosfären i din trädgård. Med stående utomhuslampa Brygge är det okej! Denna stämningsskapare känner sig helt hemma i en klassisk trädgård. Den är gjord av rostfritt stål med plast och avslutad i en antik guldfärg. Lampans höjd är 100 cm, längden 23 cm och bredden 25,5 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Golvlampan för utomhusbruk har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Brygge är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa den stående utomhuslampan. Att sitta ute med Brygge: denna stående utomhuslampa gör att du knappt vill gå in.
 • Klassisk utomhusvägglykta svart IP55 - Lessie

  Klassisk utomhusvägglykta svart IP55 - Lessie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Klassisk och tidlös utomhuslykta. Extremt lämplig som belysning intill din entré, men naturligtvis inte heller malplacerad som trädgårdsbelysning. Lessie är färdig i svart och tillverkad av plast. Vägglyktan har en höjd av 35 cm och en längd på 22 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 60 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Välj en snygg filament LED -lampa eftersom den är tydligt synlig för de transparenta diamanterna". Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Med ett IP-värde på IP55 är vägglampan stänkskyddad, perfekt för utomhusbruk! Med denna klassiska Lessie -lampa kan du verkligen ge en touch av stil till din uteplats eller trädgård."
 • Vintage utomhus vägglykta antikguld IP44 - Charlois

  Vintage utomhus vägglykta antikguld IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Komplettera din trädgård med Charlois utomhusvägglampa! Den passar perfekt in i en industriell stil. Utomhusvägglampan i aluminium är utförd i antikguld och är ett riktigt blickfång för trädgården. Vägglampan utomhus har en bredd på 21,5 cm, är 14 cm lång och 33 cm hög. Se till att du beställer en ljuskälla med E27-armatur (max. 40W) för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Charlois är dimbar, men en dimmer ingår inte. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa vägglampan utomhus. Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Charlois det perfekta valet.
 • Klassisk utomhuslykta antikguld 125 cm IP44 - Daphne

  Klassisk utomhuslykta antikguld 125 cm IP44 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslykta Daphne är en riktig klassiker! Dess chica utseende gör den till ett riktigt måste för trädgården. Lyktan är gjord av aluminium med plast och är avslutad i en antik guldfärg. Den har ett djup på 25,5 cm, en höjd på 125 cm och en längd på 36,5 cm. Du avslutar lyktan med en ljuskälla med E27-beslag på max 15 watt. Se till att du beställer dessa separat. På grund av sitt IP44-värde lämpar sig lyktan för skyddade platser utomhus, som mot trädgårdsboden eller bredvid ytterdörren. Din trädgård är komplett med den klassiska utomhuslyktan Daphne!
 • Utomhusvägglykta svart med rörelsesensor IP44 - Charlois

  Utomhusvägglykta svart med rörelsesensor IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Vägglampa för utomhusbruk Charlois passar perfekt intill ytterdörren, trädgårdshuset eller på terrassen. Utomhuslampan i aluminium är färdig i svart. Den har ett djup på 21,5 cm, en höjd på 33 cm och en längd på 14 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 33 cm och en längd på 8 cm. Tack vare sitt IP44-värde är den stänksäker och lämpar sig för skyddade platser som mot huset. Charlois har en rörelsesensor, vilket gör lampan också hållbar. Den slås bara på när den känner av rörelse. Satsa på en snygg E27 passande ljuskälla på max 40 watt, för den syns tydligt (ingår ej). Skapa en trevlig atmosfär i din trädgård med utomhusvägglampa Charlois.
 • Utomhusvägglykta svart med ljus-mörk sensor IP44 - Charlois

  Utomhusvägglykta svart med ljus-mörk sensor IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Vägglampa Charlois ger ditt hus det lilla extra på utsidan. Den eleganta och minimalistiska designen ger denna vägglampa ett coolt utseende. Denna industriella vägglampa består av en svart rektangulär aluminiumram med glaspaneler på sidorna. Detta ger en fin effekt på din vägg. Denna variant av Charlois-serien har en ljus-mörk-sensor så att den slår på automatiskt när det blir mörkt och stängs av automatiskt när det blir ljust. Vägglampan lämpar sig mycket väl för att placera en speciell glödtrådsljuskälla (E27). Glöm inte att beställa dessa själv. Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänksäker. Du kan även ansluta den till 220/230 volt. Vägglampan är 21,5 cm hög, har en längd på 14 cm och ett djup på 21,5 cm. Monteringsplattan har även en höjd på 33 cm och en längd på 8 cm. Denna eleganta industriella vägglampa Charlois med ljus-mörk-sensor är definitivt en tillgång bredvid din port eller ytterdörr!
 • Smart utomhusvägglykta svart med räfflat glas inkl WiFi A60 - Charlois

  Smart utomhusvägglykta svart med räfflat glas inkl WiFi A60 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Skapa mer atmosfär i din trädgård med Charlois utomhusvägglampa! Denna utomhusvägglampa är gjord av aluminium och har en svart färg. Han känner sig helt hemma med den moderna stilen. Lampans höjd är 33 cm, längd 14 cm och bredd 21,5 cm. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Med max 806 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Charlois levereras inklusive en E27 ljuskälla. Denna förbrukar 8,5 watt och varar i genomsnitt 10 000 timmar. Denna utomhusvägglampa är också smart. Det betyder att den kan fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Skapa extra atmosfär i ditt hem genom att dämpa vägglampan utomhus. Charlois är dimbar, dimmer ingår. Du kan inte gå fel med Charlois: skulle du inte vilja lägga till denna utomhusvägglampa till din trädgård, balkong eller terrass?
 • Klassisk utomhuslykta svart 200 cm IP44 - Havanna

  Klassisk utomhuslykta svart 200 cm IP44 - Havanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den klassiska utomhuslyktan, men med en modern twist! New Orleans är tillbaka och helt uppdaterad med sin nostalgiska design. Utomhuslyktan är gjord av aluminium med glas. Den har en höjd på 200 cm och en diameter på 23 cm. New Orleans levereras utan ljuskälla. Så se till att du har en ljuskälla med E27-armatur (max. 60 Watt). Utomhuslyktan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. På grund av det höga IP-värdet på IP44 är lyktan lämplig för utomhusbruk. Ge din trädgård en klassisk look med New Orleans utomhuslykta! 23 cm x 200 cm
 • Utomhusvägglykta svart med räfflat glas och rörelsesensor - Charlois

  Utomhusvägglykta svart med räfflat glas och rörelsesensor - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Charlois utomhusvägglampa är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval av svart aluminium och räfflat glas är det en verkligt modern lampa. Charlois har en längd på 14 cm, djup på 21,5 cm och en höjd på 33 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Dess IP-värde på IP44 gör den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Var aldrig i mörkret igen med denna utomhusvägglampa med rörelsesensor. Charlois tänds när rörelse upptäcks. På så sätt brinner aldrig lampan för ingenting. Denna funktion gör lampan extra praktisk. Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Charlois det perfekta valet.
 • Utomhusvägglykta svart med rörelsesensor IP44 - Havanna

  Utomhusvägglykta svart med rörelsesensor IP44 - Havanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Klassisk och tidlös utomhuslykta. Extremt lämpad som belysning bredvid din entré, men den ser såklart även bra ut som trädgårdsbelysning. Lampan är tillverkad i svartlackerat rostfritt stål med glasfönster. New Orleans up är inte bara vacker till utseendet, den är också en superfunktionell utomhuslampa med rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörker. Den kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. Vägglyktan har ett djup på 26,8 cm, en höjd på 43 cm och en längd på 20 cm. Monteringsplattan har en längd på 12 cm, höjd på 22 cm och djup på 2,5 cm. Du kompletterar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 60 Watt), men denna måste beställas separat. Häng lampan där ljuset inte alltid behöver vara på och låt sensorn göra sitt jobb.