QAZQA utebelysning

Stilrena utelampor och lyktor från QAZQA i lätt industriell design. Här hittar du ett urval av deras sortiment för utebelysning hos nätbutiker. Klicka på den QAZQA utelampa du vill läsa mer om.

Populärt inom QAZQA utebelysning

 • Vintage utomhusvägglyktabrons - Antigua

  Vintage utomhusvägglyktabrons - Antigua
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är denna Antigua för dig! Den eleganta vintage designen med målat glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd av 44,5 cm, ett djup på 26 cm och en bredd på 18 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 100 watt). För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med denna Antigua!
 • Landsbygdens utomhus lykta bas svart IP44 - Anna

  Landsbygdens utomhus lykta bas svart IP44 - Anna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk svart lykta? Sedan hittade du den i Anna plastlyktan! Du kan se vintage designen i alla kurvor och eleganta ytor. Den utomhus lykta basen har sex klara rutor som gör ljuskällan tydligt synlig, så välj en vacker glödlampa. Denna lykta har en diameter på 22 cm och en höjd av 38,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Denna lykta lampa har en bas och du kan till exempel placera den på en höjd nivå i din trädgård. Med denna klassiska dimbara lampa lägger du verkligen en touch av stil till din entré eller trädgård. 220 mm x 385 mm
 • Romantisk vägglampa utomhus brons - London

  Romantisk vägglampa utomhus brons - London
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är detta London för dig! Den eleganta vintage designen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd på 34 cm och ett djup på 18 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med detta London!"
 • Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark

  Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med polyesterpulverbeläggning och plastskärm. Levereras med superhändigt klistermärkeark för att ge ditt husnummer på lampan. Husnummer och vacker belysning i 1 så! Danmark har en höjd på 17 cm och en längd på 8,5 cm. Den har ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan för ytterväggen har en längd och bredd på 6,5 cm. Perfekt resistent mot regnvatten tack vare IP44-värdet för IP44. Du kan placera den bredvid din ytterdörr som ett humörljus eller som ett funktionsljus när du kommer hem sent. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 13 watt) kan du avsluta Danmark helt. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Ge trevligt ljus hemma med Danmark!
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på QAZQA utebelysning

 • Modern vägglampa antracit IP44 - Baleno I

  Modern vägglampa antracit IP44 - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno I är en riktig blickfångare i och runt ditt hus. Han ger ett fint betesljus längs väggen. Detta är super vackert när det är mörkt! Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den. Det är också dimbart, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår inte). Baleno I är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 7,5 cm hög. Aluminium som används, den mörkgrå (antracit) etiketten och formen ger lampan en elegant vridning, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno I är verkligen lämplig för utsidan på grund av IP-värdet på IP44, men du kan därför också placera den i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Joeri

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Joeri
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En klassisk utomhusvägglampa i en modern jacka. Det är Yuri! Den nya designen säkerställer att den är helt uppdaterad. Lampan är tillverkad i plast och är klar i svart. Den har 11,2 cm djup, 21,5 cm höjd och 18,5 cm längd. Monteringsplattan har 2,5 cm djup, 8,5 cm höjd och 7,2 cm längd. Du avslutar Joeri med en ljuskälla med en E27 -passning (max. 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat. På grund av dess IP-värde IP54 är vägglampan stänkskyddad. Perfekt för bredvid ytterdörren eller på trädgården. Joeri är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Klä upp din trädgård på ett modernt sätt med utomhusvägglampan Joeri!
 • Modern trädgårdsspot svart rund IP65 AR111 - Lennard

  Modern trädgårdsspot svart rund IP65 AR111 - Lennard
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vill du lyfta fram element i din trädgård? Det gör du med Lennard! Trädgårdsspotten är gjord av aluminium och har en svart färg. Den har en diameter på 17,5 cm och en höjd på 15 cm. Du kompletterar Lennard med en AR11 GU10 passande ljuskälla på max 50 watt. Så glöm inte att beställa dessa separat! Tack vare sitt höga IP-värde på IP65 är lampan resistent mot vattenstrålar, perfekt för utomhusbruk! Lägg till atmosfär i din trädgård med Lennard! 17.5 cm x 15 cm
 • Utomhusvägglampa zink IP44 - München

  Utomhusvägglampa zink IP44 - München
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included München vägglampa är vackert avslutad med metall och glas. Kännetecknas av den lantliga stilen i en cool zinkkvalitet. Den har en längd på 20 cm, en höjd på 25 cm och ett djup på 35 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 9,7 cm. Komplettera din utomhusvägglampa med en valfri ljuskälla, som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Ljuskällan sticker ut fint i detta klara glas. Lampan är även dimbar med extern dimmer. Ett trevligt plus: tack vare IP-värdet på IP44 kan den även placeras på din terrass utomhus eller i badrummet. Alla kommer att hitta en trevlig plats för detta vackra München!
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Edwin utomhusvägglampa är ett slående utseende för i och runt ditt hem. Lampan har vackert ljus som lyser både uppåt och nedåt vilket ger en snygg strykeffekt på din vägg. Lampan innehåller en (ej utbytbar) LED-ljuskälla på 230V med en ljuseffekt på 2700 Kelvin och 180 lumen. Lampan är gjord av aluminium i en vit färg. Vägglampan utomhus är helt fyrkantig med ett djup, längd och bredd på 10 cm. Dessutom har denna lampa ett IP-värde på IP54 (stänksäker).
 • Lykta till gång och terrass 'Malios 45' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Lykta till gång och terrass 'Malios 45' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En utomhuslampa som helt hör hemma i en modern miljö. Den har en längd och bredd av 8 cm och en höjd av 45 cm. Du får den bästa effekten i trädgården eller på terrassen när du sätter ihop lite! Tack vare IP44-värdet för IP44 kan det stå regn perfekt! Det är en idealisk lampa att placera längs trädgårdsstigen eller terrassen, för när du vill ha en mysig kväll kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår inte). Med en E27-ljuskälla på högst 60 Watt (stor montering) kan du avsluta din lampa helt! Ge din trädgård en modern twist med dessa Malios! 80 mm x 80 mm x 450 mm
 • Trädgårdsfläck rostbrun fyrkantig IP65 AR111 - Lennard

  Trädgårdsfläck rostbrun fyrkantig IP65 AR111 - Lennard
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vill du lyfta fram element i din trädgård? Det gör du med Lennard! Trädgårdsspotten är gjord av aluminium och har en rostbrun färg. Den har ett djup på 15 cm, en höjd på 15 cm och en längd på 15 cm. Du kompletterar Lennard med en ljuskälla med GU10-armatur på max 50 watt. Så glöm inte att beställa dessa separat! Tack vare sitt höga IP-värde på IP65 är lampan resistent mot vattenstrålar, perfekt för utomhusbruk! Lägg till atmosfär i din trädgård med Lennard!
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl WiFi ST64 - Jarra

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl WiFi ST64 - Jarra
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Komplettera din trädgård med Jarra utomhusvägglampa! Det är helt enligt den senaste trenden; modern. Den rostfria utomhusvägglampan är färdig i svart och är ett riktigt blickfång för trädgården. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Vägglampan utomhus har max 806 lumen, vilket gör den till ett riktigt kraftpaket! Jarra levereras inklusive en E27 ljuskälla. Den medföljande ljuskällan förbrukar 7 watt och håller i genomsnitt 15 000 timmar. Denna utomhusvägglampa är också smart. Det betyder att den kan fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Jarra är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa vägglampan utomhus. Vilken vinnare Jarra är. Alltid rätt atmosfär ute med denna utomhusvägglampa.
 • Modern utomhus vägglampa svart - Elly

  Modern utomhus vägglampa svart - Elly
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Rätt utomhusbelysning är mycket viktig för atmosfären i din trädgård. Med utomhus vägglampa Elly, det är okej! Denna stämningsskapare känner sig helt hemma i en modern trädgård. Den är gjord av rostfritt stål och har en finish i svart. Lampans totala storlek är 29,5 cm hög, 30 cm lång och 32 cm bred. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Elly är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Sitt inte längre i mörkret och gå för Elly.
 • Smart lantlig vägglampa svart inkl Wifi G95 - Sutton Up

  Smart lantlig vägglampa svart inkl Wifi G95 - Sutton Up
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Sutton ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är tillverkat av rostfritt stål och finish i svart. Detta gör den perfekt för en industriträdgård. Sutton har en längd på 17 cm, en bredd på 23,6 cm och en höjd på 31,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3,5 cm, längd 9 cm och höjd 12 cm. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Med max 806 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Ljusfärgen kan justeras i appen från varmvitt ljus till neutralvitt ljus. Utomhusvägglampan levereras hem till dig inklusive en E27 ljuskälla. Den medföljande ljuskällan förbrukar 7 watt och håller i genomsnitt 15 000 brinntimmar. Inte hemma på ett tag? Då kan Sutton fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Sutton är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Sitt inte längre i mörkret och satsa på Sutton.
 • Modern utomhusvägglampa vit inkl LED IP54 - Simon

  Modern utomhusvägglampa vit inkl LED IP54 - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Utomhusvägglampa Simon säkerställer en säker trädgård. Simon är tillverkad i stål och är färdig i vitt. Den har ett djup på 9,1 cm, en höjd på 16 cm och en längd på 13 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, en höjd på 14,3 cm och en längd på 11 cm. Lysdioden är integrerad i armaturen. Denna har en ljuseffekt på 400 lumen och 3 000 Kelvin. Perfekt för bredvid ytterdörren eller vid friggeboden. I genomsnitt håller utomhusvägglampan cirka 25 000 brinntimmar. Med sitt IP-värde på IP54 är lampan stänksäker, så den tål lite regn. Lampan är även justerbar, så du bestämmer var belysningen lyser. Skaffa den här praktiska Simon nu!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun plast 2-ljus - Baleno

  Modern utomhusvägglampa rostbrun plast 2-ljus - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Är din trädgård redo för den moderna stilen ännu? Med Baleno fullbordar du din moderna trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av plast och har en rostbrun färg. De 2 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Vägglampan utomhus har en bredd på 9,2 cm, är 6,8 cm lång och 15 cm hög. Vägglampan utomhus har GU10-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Med sitt höga IP65-värde är den tålig mot regn och perfekt för trädgården. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Baleno det perfekta valet.
 • Modern yttervägglampa mörkgrå IP44 - Ben 1

  Modern yttervägglampa mörkgrå IP44 - Ben 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Ben 1 är ett riktigt modernt blickfång för din yttervägg. Den mörkgrå färgen och formen gör den extremt snäv, så den passar bäst i en modern miljö. Det är en riktig utomhusplats som strålar mysigt ljus så att du kan sitta ute i din trädgård på kvällen. Du får den bästa effekten om du hänger två ihop. Lampan har ett djup på 9 cm, en höjd av 7,9 cm och en bredd på 6,5 cm. Du avslutar lampan med en GU10-ljuskälla (max. 35 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Tack vare IP-värdet på 44 är det helt stänkskyddat! Om du fortfarande letar efter en speciell yttervägglampa är Ben 1 definitivt åt dig.
 • Modern utomhusvägglampa svart - Rullo

  Modern utomhusvägglampa svart - Rullo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mysig utomhuslampa, denna Rullo. Snyggt färdig i svart med rostfritt stål. Det passar fint under din moderna eller lantliga terrass för att skapa en mysig atmosfär! Lampan har en höjd på 24,5 cm och en diameter på 8,5 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd av 11,5 cm och en längd på 7 cm. Du gör Rullo komplett med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max. 15 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Observera: denna lampa har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänkskyddad. Så du kan montera den under terrassen för en mysig atmosfär under varma sommarkvällar! 90 mm x 85 mm x 245 mm
 • Industriell utomhusvägglampa rostbrun rund IP44 - Natas

  Industriell utomhusvägglampa rostbrun rund IP44 - Natas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Rätt utomhusbelysning är mycket viktig för atmosfären i din trädgård. Med utomhus vägglampa Natas, det är okej! Denna stämningsskapare känner sig helt hemma i en industriträdgård. Den är gjord av stål och ytbehandlad i rostbrunt. Denna utomhusvägglampa har en längd på 20,8 cm, en bredd på 23,8 cm och en höjd på 21,8 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Natas är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Natas!
 • Smart spotlight svart 14,5 cm inkl LED IP65 med jordstift - Ruud

  Smart spotlight svart 14,5 cm inkl LED IP65 med jordstift - Ruud
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Dags att piffa upp din trädgård? Det gör du med Ruud. Denna utomhusvägglampa i aluminium är färdig i svart. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. Lampans totala storlek är en höjd på 31,3 cm, en längd på 14,5 cm och en bredd på 6,1 cm. Den integrerade LED-belysningen håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar och förbrukar 30 watt. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP65. Det gör den vattentät och lämplig för utomhusbruk. Extra behändig: Ruud är smart och kan därför fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Tillägget till din uteplats, Ruud!
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke

  Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa Femke är superatmosfärisk och den perfekta lampan för bredvid ytterdörren, på trädgårdshuset eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är klar i svart. Det gör det tidlöst och modernt. Den har ett djup av 9,4 cm, en höjd av 18,1 cm och en längd av 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 13 cm. Den kompletterar utomhusvägglampan med en ljuskälla som har en GU10-koppling (max 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Tack vare rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt vid den tid du ställer in. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäkert. Har du någonsin funderat på att lägga den i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut mot en mörk vägg där. Lampan är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna slående utomhusvägglampa ger en vacker ljuseffekt tack vare det prickiga mönstret. Lampan är gjord av plast med aluminium och är färdig i svart. Den har ett djup på 11,6 cm, en höjd på 26 cm och en längd på 12,4 cm. Du avslutar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under taket. Ge bra belysning runt ditt hus med vägglampa Nicole.
 • Smart utomhusvägglampa svart med räfflat glas inkl WiFi A60 - Charlois

  Smart utomhusvägglampa svart med räfflat glas inkl WiFi A60 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Komplettera din trädgård med Charlois utomhusvägglampa! Det är helt enligt den senaste trenden; modern. Utomhusvägglampan i aluminium är färdig i svart och är ett riktigt blickfång för trädgården. Vägglampan utomhus har en bredd på 14 cm, är 14 cm lång och 26 cm hög. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 806 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Utomhusvägglampan levereras hem till dig inklusive en E27 ljuskälla. I genomsnitt varar denna ljuskälla 10 000 timmar. Utomhusvägglampan förbrukar därför 8,5 watt. Inte hemma på ett tag? Då kan Charlois fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Behöver du lite mindre ljus? Charlois är dimbar, dimmer ingår. Vilken fantastisk person Charlois är. Alltid rätt atmosfär ute med denna utomhusvägglampa.
 • Set med 4 industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno I

  Set med 4 industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken robust vägglampa Baleno I. Dess rostigbruna färg ger en industriell touch till din interiör. Vägglampan är gjord av aluminium och kommer i ett set om 4! Den har ett djup på 9 cm, en höjd på 7,9 cm och en längd på 6,5 cm. Du kompletterar vägglampan med fyra GU10 ljuskällor på max 35 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Vägglamporna är dimbara med extern dimmer, som ej ingår. Med sitt IP44-värde är Baleno I stänksäker. Perfekt för intill ytterdörren eller i badrummet. Komplettera din industriella interiör med vägglampan Baleno I.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå inkl LED IP65 - Sandstone 2

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå inkl LED IP65 - Sandstone 2
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Liten men fin, den perfekta vägglampan för utomhusbruk! Vägglampa Sandstone 2 hittar snabbt en plats i eller runt huset, med det subtila och minimalistiska utseendet blir detta inga problem! Redo för år av ostörd njutning, armaturen är utrustad med en inbyggd LED-modul (185 lumen, 3000 Kelvin och 3,5 watt) och garanterar tusentals brinntimmar. Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 7 cm och en längd på 16 cm. Sandstone 2 är den perfekta vägglampan för alla!
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED 4-ljus IP54 - Silly

  Utomhusvägglampa svart inkl LED 4-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Silly är ett fint tillskott till trädgården! Denna utomhusvägglampa passar perfekt till den moderna stilen. Vägglampan utomhus har en svart färg och är gjord av aluminium. Tack vare de 4 ljuspunkterna på Silly fångar denna utomhusvägglampa omedelbart ögat! Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen och har 2 700 Kelvin. Lampans totala storlek är 8 cm hög, 12 cm lång och 4 cm bred. Den ej utbytbara LED-belysningen förbrukar 4,8 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP54 kan du placera lampan utomhus, eftersom den är stänksäker. Ljuseffekten på 370 lumen gör den till en stämningsskapare för vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Välj denna utomhusvägglampa och förläng din utomhusnjutning.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Batt LED kan användas i många rum. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika enkelt utomhus. Utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Med high power" lysdioderna ger denna lampa mycket ljus med låg förbrukning. Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 17,5 cm. Lampan har 2 LED-ljuskällor med 6 Watt, 686 lumen och 3000 Kelvin. Batt har också ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer, både inomhus och utomhus, så den är idealisk!"
 • Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital

  Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En fin utomhuslampa som är tidlöst avslutad i svart men med ett klassiskt och romantiskt utseende! Denna vägglampa stjäl showen vid din ytterdörr eller på terrassen! Den är justerbar så att du kan välja att montera lampan nedåt eller uppåt: super kul! Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot stänkvatten. Lampan har en höjd av 35 cm och ett djup av 19,7 cm. Med en E27-ljuskälla på max 15 Watt gör du vårt kapital komplett och det är klart att lysa i din trädgård! Obs! Ljuskällan ingår inte i denna lampa. Du kan dimma den med en extern dimmer (ingår ej). På så sätt gör du det extra mysigt! En klassiker i storlek för utomhusbruk: det är vår Capital vägglampa
 • Yttre vägglampa antracit IP44 - Duo

  Yttre vägglampa antracit IP44 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design utförd i mörkgrå (antracit). Ljuset från denna lampa lyser uppåt och nedåt. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 16 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer den. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta Duo-vägglampa är definitivt en tillgång till din fasad!
 • Utomhusvägglampa rostbrun med rökskärm 2-ljus IP44 - Danmark

  Utomhusvägglampa rostbrun med rökskärm 2-ljus IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Du kan komplettera din trädgård helt med utomhusvägglampa Danmark! Det är helt i linje med den senaste trenden; industriell. Utomhusvägglampan i aluminium är färdig i rostbrunt och är ett riktigt blickfång för trädgården. Eftersom lampan har 2 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i rummet. Lampans höjd är 30,5 cm, längden 8,5 cm och bredden 11,5 cm. Se till att du beställer ljuskällor med E27-armatur för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa vägglampan utomhus. Danmark är dimbar (dimmer ingår ej). Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Danmark det perfekta valet.
 • Modern vägglampa antikguld IP44 - Baleno I

  Modern vägglampa antikguld IP44 - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno I är ett riktigt blickfång för i och runt ditt hem. Det ger ett fint betesljus längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har GU10-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Den är även dimbar så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno I är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 7,9 cm hög. Monteringsplattan har en längd på 8 cm och en bredd på 7 cm. Aluminiumet som används, det svarta med guldstämplar och formen ger lampan en elegant touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno I är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP-värdet på IP44, men du kan även placera den inne i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Femke

  Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Femke är en attraktiv men mycket modern vägglampa. Lampan är tillverkad i aluminium med glas och är klar i svart. Dess design gör den väldigt tidlös. Den har 9,4 cm djup, 18,1 cm höjd och 13,8 cm längd. Monteringsplattan har 2 cm djup, 14 cm höjd och 13 cm längd. Du avslutar Femke med en ljuskälla med en GU10 -passning (max. 35 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Eftersom belysningen lyser nedåt får du en vacker och stämningsfull sömnadseffekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 är ljuskällan stänkskyddad och lämplig för mot väggen bredvid ytterdörren eller trädgårdsskjulet, till exempel. Lampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Femke har en skymningsbrytare och slår därför på och av automatiskt. Så du glömmer aldrig att tända eller släcka lampan. Skapa en modern och attraktiv utomhusmiljö med Femke vägglampa.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå med opal - Malios

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå med opal - Malios
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården Malios är! Denna utomhusvägglampa passar perfekt till den moderna stilen. Vägglampan utomhus har en mörkgrå färg och är tillverkad i rostfritt stål. Malios har en längd på 8 cm, en bredd på 12,5 cm och en höjd på 28,8 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Malios är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Sitt inte längre i mörkret och gå för Malios.
 • Vintage utomhuslykta antikguld 45 cm - Antigua

  Vintage utomhuslykta antikguld 45 cm - Antigua
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skapa mer atmosfär i din trädgård med Antigua stående utomhuslampa! Denna stående utomhuslampa är gjord av aluminium med glas och har en antik guldfärg. Han känner sig helt hemma med den klassiska stilen. Denna utomhuslampa har en diameter på 18,4 cm och en höjd på 47 cm. Den utomhusstående lampan har en E27-armatur. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Behöver du lite mindre ljus? Antigua är dimbar, men en dimmer ingår inte. Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Antigua det perfekta valet.
 • Smart vägg- och taklampa mörkgrå inkl WiFi A60 - Glöd

  Smart vägg- och taklampa mörkgrå inkl WiFi A60 - Glöd
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Rätt utomhusbelysning avgör atmosfären i din trädgård. Detta är möjligt med Glow utomhusvägglampan! Denna atmosfärskapare känner sig helt hemma i en modern trädgård. Den är gjord av aluminium med plast och finish i mörkgrått. Eftersom lampan har 2 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i rummet. Lampan har en diameter på 30 cm och en höjd på 10 cm. Med IP54 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 806 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Inte hemma på ett tag? Då kan Glow fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Skapa extra atmosfär genom att dämpa vägglampan utomhus. Tveka inte längre och välj Glow! 30 cm x 10 cm
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED IP54 rörelsesensor - Simon

  Utomhusvägglampa vit inkl LED IP54 rörelsesensor - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Vägglampa utomhus Simon ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är gjord av stål och finish i vitt. Detta gör den perfekt för en modern trädgård. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Vägglampan utomhus har en bredd på 9,1 cm, är 13 cm lång och 16 cm hög. Den integrerade LED-belysningen håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar och förbrukar 3,6 watt. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP54. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Med max 400 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Upptäcks rörelse av Simon? Då tänder rörelsesensorn belysningen. Att sitta ute med Simon: utomhusvägglampan gör att du knappt vill gå in.
 • Lantern utomhuslykta svart IP44 - New Orleans 3

  Lantern utomhuslykta svart IP44 - New Orleans 3
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vacker utomhuslampa i lantlig stil. På grund av utomhuslampans höjd är denna modell från New Orleans-kollektionen också extremt lämplig som orienteringsljus. Med IP44 perfekt tålig mot regn! Lampan har en höjd på 230 cm och en bredd på 55 cm. Foten har en diameter på 26 cm. Du avslutar lampan med tre ljuskällor med E27-armatur (max 60 Watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Vill du ha en snygg lampa för utomhusbruk? Då är detta New Orleans definitivt något för dig!
 • Modern vägglampa utomhus grå IP44 - Baleno I.

  Modern vägglampa utomhus grå IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En supermodern och tidlös vägglampa. Eftersom det ger ett vackert betesbelysning på väggen, skapar det en mysig atmosfär på din terrass eller vid ytterdörren. Lampan har en GU10-anslutning och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 7 Watt). Du kan också dimma den med en extern dimmer (detta ingår inte). Den har en höjd av 9 cm och en längd av 7 cm. Lampans djup är 9,2 cm. På grund av det aluminium som används, den mörkgrå färgen och formen får lampan en snygg touch, vilket gör den bäst i en modern eller designmiljö. Produkten är verkligen lämplig för utomhusbruk tack vare IP44-värdet IP44. Ett måste som känns hemma överallt!
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en lämplig vägglampa för både inomhus och utomhus? Då är denna Edwin den perfekta vägglampan! Med upp- och nedljuset ger du en superfin ljuseffekt i toppen och botten av lampan på din vägg. Den är gjord av aluminium och har en tidlös svart färg. Lampan har ett IP-värde på IP54 och är därför stänksäker och dammfri. Den har en höjd på 10 cm, ett djup på 10 cm och en längd på 10 cm. LED-ljuskällan håller i 25 000 brinntimmar och har 360 lumen. Få ett modernt blickfång hemma med denna Edwin!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Esmee

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Mindre är mer! Vägglampan Esmee bevisar det än en gång. Dess enkla design gör den till en modern och mycket snygg vägglampa. Den är gjord av aluminium och har en rostbrun färg. Vägglampan har ett djup på 20,6 cm, en höjd på 11,5 cm och en längd på 16,5 cm. Esmee har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt för bredvid ytterdörren eller i friggeboden! Säkerställ säkerhet i din utomhusmiljö med vägglampa Esmee!
 • Modern Rektangulär Utomhus-Vägglampa Mörkgrå inkl. LED - Opacus

  Modern Rektangulär Utomhus-Vägglampa Mörkgrå inkl. LED - Opacus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Opacus ger ett tidlöst blickfång på din vägg. Den mörkgrå färgen i kombination med mjölkglaset gör den väldigt snygg, så den hör hemma i din moderna trädgård eller under din moderna terrass! Lampan har en höjd av 30 cm, en längd på 7 cm och en bredd på 5,5 cm. Den har integrerad LED (ej utbytbar). Denna LED lyser för 3000 Kelvin och 532 lumen, vilket ger varmt vitt ljus: mycket mysigt! I genomsnitt håller lampan 30 000 brinntimmar. Tack vare ett IP -värde på IP65 är det motståndskraftigt mot regn. Obs! Denna lampa är inte dimbar. Den perfekta utomhusvägglampan!
 • Modern vägglampa svart 26,8 cm IP44 - Jarra

  Modern vägglampa svart 26,8 cm IP44 - Jarra
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En modern, tidlös vägglampa. Dina ytterväggar får en elegant lampa. Denna lampa kan också placeras perfekt i badrummet. Den är vackert färdig i svart färg och klart glas. Genom det klara glaset är ljuskällan vackert synlig i fixturen. Obs: Jarra levereras utan ljuskälla. Välj därför en dekorativ variant som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Det är också dimbart med en extern dimmer; på detta sätt kan du göra det extra mysigt i trädgården eller i ditt badrum på kvällen. Med ett IP-värde på IP44 är den perfekt vattentålig. Denna Jarra har en höjd av 26,8 cm och en längd på 11,6 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11,8 till 15 cm. Stil och klass med denna Jarra.
 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 rörelsesensor - Harvey

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 rörelsesensor - Harvey
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Ge en säker och modern utomhusmiljö med Harvey. Denna vägglampa ser bra ut bredvid ytterdörren eller trädgårdshuset och ger trevlig belysning där det behövs. Den slås på så snart den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Harvey har LED-belysning som inte kan bytas ut. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin, vilket gör den perfekt ljus för mörkret. På grund av dess höga IP-värde IP54 är lampan stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Gör det säkert i din trädgård med vägglampan Harvey.
 • Set med 2 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno I.

  Set med 2 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno I är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har en GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno I är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 7,9 cm hög. Monteringsplattan har en längd på 6,5 cm och en bredd på 7,5 cm. Aluminiumet som används, den mörkgrå (antracit) färgen och formen ger lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno I är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det! Nu ännu billigare som en uppsättning av två!
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl LED - Uma

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att skapa en fin effekt på baksidan av huset, till exempel. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett trevligt mjukt vitt ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 310 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänkskyddad och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Antracitfärgen ger ditt hus ett modernt utseende. Uma är perfekt längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Uma definitivt åt dig.
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Få en modern utomhusvägglampa med vår Skyf! Denna vägglampa är gjord av plast och har en rostbrun färg. Den har ett djup på 5,8 cm och en diameter på 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 5 cm. LED-ljuskällan avger extra varmvitt ljus på 2700 Kelvin. Denna vägglampa har ett IP-värde på IP54 och är därför stänksäker och dammfri. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Modern yttervägglampa mörkgrå inkl LED IP54 - Sandsten 1

  Modern yttervägglampa mörkgrå inkl LED IP54 - Sandsten 1
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Liten men fin, den perfekta vägglampan för utomhus! Vägglampa Sandstone 1 hittar snabbt en plats i eller runt huset, med det subtila och minimalistiska utseendet kommer detta inte att vara ett problem! Armaturen är redo för år med ostörd njutning och är utrustad med en inbyggd LED-modul (100 lumen och 3000 Kelvin) och garanterar tusentals brinntimmar. Lampan har ett djup av 3,3 cm, en höjd av 6 cm och en längd på 9,7 cm. Sandstone 1 är den perfekta vägglampan för alla!
 • Modern utomhusvägglampa svart med opalskärm IP44 - Odense

  Modern utomhusvägglampa svart med opalskärm IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Odense är en superfin vägglampa för utomhus. Trevligt vid ytterdörren eller trädgårdshuset. Lampan är gjord av aluminium med plast och är svart med vit opal. Opalskuggan ger mysigt, diffust ljus! Lampan har ett djup av 11,8 cm, en höjd av 17,3 cm och en längd av 8,5 cm. Monteringsplattan har ett djup av 4 cm, en bredd av 7 cm och en längd av 7 cm. Du kan komplettera Odense med en ljuskälla med E27-koppling (max 15 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är lämplig för utomhusbruk tack vare IP-värdet IP44, vilket gör den stänksäker. Odense används främst för funktionellt ljus och är ett tidlöst tillskott till trädgården eller terrassen!
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Femke

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Femke är superatmosfärisk och den perfekta lampan för bredvid ytterdörren, på trädgårdshuset eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är klar i svart. Det gör det tidlöst och modernt. Den har ett djup av 9,4 cm, en höjd av 18,1 cm och en längd av 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 13 cm. Den kompletterar utomhusvägglampan med en ljuskälla som har en GU10-koppling (max 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäkert. Har du någonsin funderat på att lägga den i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut mot en mörk vägg där. Lampan är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!
 • Vägglampa utomhus svart IP44 inkl LED med ljus-mörk sensor - Dualy

  Vägglampa utomhus svart IP44 inkl LED med ljus-mörk sensor - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000 kan du njuta av denna lampa länge. Dualy fungerar på en ljus-mörk sensor. Lampan tänds när det blir mörkt och slocknar när det blir ljust igen. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta säkerställer varmt vitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Modern utomhus vägglampa vit plast oval - Baleno

  Modern utomhus vägglampa vit plast oval - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Baleno är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i plast har en vit finish. Lampans totala storlek är en höjd på 7,5 cm, en längd på 6,8 cm och en bredd på 9,2 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med GU10-beslag separat. Detta ingår inte. Baleno har en hög IP-klassning på IP65. Detta gör den lämplig för utomhusbruk och tål säkert en kraftig regnskur! Behöver du lite mindre ljus? Baleno är dimbar, men en dimmer ingår ej. Njuter av naturen till sent med Baleno.
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Ruben

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Ruben
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Är din trädgård redo för den industriella stilen? Med Ruben kan du komplettera din industriträdgård. Vägglampan utomhus är gjord av rostfritt stål och har en svart färg. Vägglampan utomhus har en bredd på 16 cm, är 10,2 cm lång och 29,6 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Dess IP-värde på IP44 gör den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Ruben är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Med Ruben har du alltid rätt ljus ute!
 • Smart utomhusvägglampa rostbrun IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark

  Smart utomhusvägglampa rostbrun IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Hur cool är denna rostbruna vägglampa Denkmark? Det ger din trädgård omedelbart en tuff och rå touch. Detta industriella rostfärgade Danmark är vackert utformat för att atmosfäriskt belysa din trädgård eller terrass tack vare den tydliga nyansen. Detta Danmark har ett IP-värde på IP44, så det är avsett för regn. Den här versionen av Danmark har en E27 smart ljuskälla (7 Watt och i genomsnitt 15 000 brinntimmar) som är enkel att använda via din smartphone eller smarta hemassistent. Ljuskällan har maximalt 806 lumen och 1800 till 3000 Kelvin. Du kan ställa in denna ljuskälla i önskad ljusstyrka och ljusfärg. Alltid rätt stämning i din trädgård! Obs: Om kondens är synlig i skuggan kan det bero på bristen på värmeeffekt från LED-lampor, vilket inte är något problem för armaturen. Gör din trädgård komplett med denna vackra vägglampa!
 • Utomhusvägglampa antracit IP44 med rörelsessensor - Duo

  Utomhusvägglampa antracit IP44 med rörelsessensor - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna vägglampa Duo i mörkgrått rostfritt stål är en superfunktionell utomhuslampa med en elegant design och utrustad med en rörelsessensor. Du behöver inte längre söka efter dina husnycklar i mörkret. Duo svarar på rörelser genom att slå på belysningen. Ljuset från denna lampa strålar upp och ner. Detta ger en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 10,5 cm och en höjd av 21 cm. Monteringsplattan har en längd på 14,8 cm och en bredd på 6,7 cm. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer den med den. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Sensorn har en räckvidd på 8 meter. Denna moderna och eleganta vägglampa Duo är verkligen en tillgång till din fasad.
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Silly

  Utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Dags att piffa upp din trädgård? Det gör du med Silly. Denna utomhusvägglampa i aluminium är färdig i svart. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. De 2 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Den har en ljuseffekt på 170 lumen och 2 700 Kelvin. Silly har en längd på 8,5 cm, en bredd på 4 cm och en höjd på 8 cm. Den integrerade LED-belysningen håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar och förbrukar 2,4 watt. Tack vare sitt IP-värde på IP54 är den stänksäker. Detta gör den perfekt som stämningsbelysning för utomhusbruk. Välj denna utomhusvägglampa och förläng din utomhusnjutning.
 • Utomhuslampa med markspets 50 cm IP44 - Bol

  Utomhuslampa med markspets 50 cm IP44 - Bol
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En perfekt baslampa i trädgården eller på terrassen. Denna utomhuslampa Bulb kommer med en markspets! Passar perfekt till en modern eller lantlig livsstil. Plastglödlampan är färgad vit, vilket sprider ljuset vackert. Ett riktigt blickfång för trädgården! Tack vare markstiftet kan du enkelt sätta utomhuslampan i gräset, gruset eller i marken. Denna Sphere har en diameter på 50 cm. Stiftet som går i marken har en höjd på 12,5 cm. Lampan har ett stort E27-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att beställa den med den (max 150 Watt). För att göra det ännu mysigare på kvällen är denna lampa även dimbar (dimmer ingår ej). Den levereras med gummianslutningskabel och stickpropp. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänksäker och lämplig för skyddade platser i trädgården. Fin att kombinera med olika storlekar: Bol 40 cm, Bol 30. 500 mm x 500 mm
 • Modern utomhus vägglampa mörkgrå ljus-mörk sensor IP44 - Rox

  Modern utomhus vägglampa mörkgrå ljus-mörk sensor IP44 - Rox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Med utomhuslampan Rox kan du enkelt dekorera dina trädgårdsväggar. De mörka och dystra trädgårdsväggarna försvinner som snö i solen på kvällen när du fäster Rox vägglampa. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på 44 är den stänksäker. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Förutom att denna lampa är väldigt trevlig att se är lampan också väldigt praktisk. Den har en LUX ljus-mörk-sensor. Den tänds när det börjar bli mörkt ute. Praktiskt, tidlöst och supertåligt! Lampan har ett djup på 19 cm, en diameter på 7,6 cm och en höjd på 40 cm. Monteringsplattan har en längd på 16 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 15 Watt), denna måste ändå beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta vägglampa Rox är verkligen en tillgång för din fasad! 76 mm x 400 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Esmee

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Esmee är ett slående utseende på din vägg! Lampan är gjord av svart aluminium. Den har ett djup på 20,6 cm, en höjd på 11,5 cm och en längd på 16,5 cm. Monteringsplattan har en diameter, höjd på 11,5 cm, en längd på 7 cm och en bredd på 4 cm. Utomhuslampan kommer med en 230V LED-ljuskälla (ej utbytbar) med en ljusintensitet på 2700 Kelvin. Utelampan är inte dimbar.
 • Modern utomhus vägglampa svart IP44 - Ciara

  Modern utomhus vägglampa svart IP44 - Ciara
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utelampa Ciara passar mot väggen eller i taket. Spotten är justerbar, så du bestämmer alltid var belysningen lyser. super praktiskt! Ciara är gjord av aluminium med glas och finish i svart. Fläcken har ett djup på 12,5 cm, en höjd på 13 cm och en längd på 10 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm och ett djup på 2 cm. Ciara är färdig med en ljuskälla med GU10-armatur på max 35 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Spotten är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Tack vare sitt höga IP-värde på IP44 är spotten stänksäker och passar därför utomhus eller i badrummet. Skapa mer atmosfär med spot Ciara!
 • Modern utomhusvägglampa vit IP55 inkl GU10 3-stegs dimbar - Carlo

  Modern utomhusvägglampa vit IP55 inkl GU10 3-stegs dimbar - Carlo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En modern utomhusvägglampa som vackert belyser ditt hem! Behöver du det? Då hittade du det. Denna vita Carlo utomhusvägglampa är perfekt för väggen i ett modernt hus. Lampan är utrustad med en 3-stegs dimbar LED GU10-ljuskälla med maximalt 400 lumen. Du kan ställa in detta på 100%, 60% och 30% ljusstyrka genom att snabbt trycka på väggbrytaren. Ljuskällan dämpar också i Kelvin från 6500, till 4000, till 3000 Kelvin. Den ljusa färgen blir därför varmare. Carlo har en höjd av 25,5 cm och ett djup av 11 cm. Den har ett IP-värde på IP55, vilket innebär att den är väl skyddad utanför. En riktig tillgång för ditt hem, denna Carlo! 95 mm x 255 mm
 • Utelampa antracit med ljus-mörk sensor inkl LED - Uma

  Utelampa antracit med ljus-mörk sensor inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen hemma i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när man hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att till exempel skapa en vacker effekt på baksidan av huset. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett skönt mjukt vitt ljus genom den (ej utbytbara) LED den innehåller med 460 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44 vilket gör att den är stänksäker och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Antracitfärgen ger ditt hem ett modernt utseende. Uma är idealisk längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Ett trevligt extratillskott är ljus-mörk-sensorn. Så den slår på när det börjar bli mörkt ute. Vill du ha en snygg modern lampa för utomhusbruk? Då är denna Uma definitivt något för dig.
 • Modern vägglampa mörkgrå inkl LED IP54 fyrkantig - Evi

  Modern vägglampa mörkgrå inkl LED IP54 fyrkantig - Evi
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Du kan inte bli mer modern med denna fyrkantiga Evi vägglampa. Ett riktigt blickfång på väggen. Denna vägglampa har ett IP-värde på IP54, vilket innebär att den är avsedd för fuktiga utrymmen och kan därför placeras ute i regnet eller i badrummet. Den fyrkantiga formen och den mörkgrå (antracit) färgen gör den ännu mer speciell. Hittar du inte den fyrkantiga formen som passar ditt hem finns denna Evi även i en rund form. Så något för alla! Evi ger ett fint vitt ljus genom de (ej utbytbara) LED-modulerna. Eftersom den är öppen både upptill och nertill skapas en vacker ljuseffekt på väggen. Den är 11 cm hög och 11 cm bred. Evi är en idealisk modern (utomhus) vägglampa.
 • Landsvägg ljus svart IP44 - Guardado

  Landsvägg ljus svart IP44 - Guardado
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Guardado är inte en vanlig utomhuslampa, men det gör den så rolig och unik. Du skulle inte säga från designen att denna lampa är för utsidan, men med IP44 är den verkligen. Guardado vägglampa är tillverkad av metall med ett skyddande glas för ljuskällan. Burkonstruktionen gör denna lampa unik och lekfull och kommer att vara ett komplement till ditt utomhusutrymme. Lampan har ett djup på 23 cm och en höjd på 30 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ge en trevlig utomhuslampa med Guardado.
 • Smart utomhusvägglykta svart med räfflat glas inkl WiFi A60 - Charlois

  Smart utomhusvägglykta svart med räfflat glas inkl WiFi A60 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Skapa mer atmosfär i din trädgård med Charlois utomhusvägglampa! Denna utomhusvägglampa är gjord av aluminium och har en svart färg. Han känner sig helt hemma med den moderna stilen. Lampans höjd är 33 cm, längd 14 cm och bredd 21,5 cm. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Med max 806 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Charlois levereras inklusive en E27 ljuskälla. Denna förbrukar 8,5 watt och varar i genomsnitt 10 000 timmar. Denna utomhusvägglampa är också smart. Det betyder att den kan fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Skapa extra atmosfär i ditt hem genom att dämpa vägglampan utomhus. Charlois är dimbar, dimmer ingår. Du kan inte gå fel med Charlois: skulle du inte vilja lägga till denna utomhusvägglampa till din trädgård, balkong eller terrass?
 • Set med 2 romantiska utomhusvägglyktor brons - London

  Set med 2 romantiska utomhusvägglyktor brons - London
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antikt utseende utomhusvägglykta? Då är detta London-set verkligen något för dig! Den graciösa vintagedesignen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr/entré. Denna uppsättning med 2 utomhusvägglampor i form av hängande lyktor har vardera en höjd på 34 cm, ett djup på 18 cm och en längd på 15 cm. Lägg själv till två E27-ljuskällor på max 60 Watt. Med sitt IP-värde på IP23 kan du placera dessa lampor inomhus utomhus. För att göra det mysigt på kvällen kan du även dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Komplettera din trädgård eller fasad med denna London-set om 2!"
 • Utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED med rörelsedetektor - Dualy

  Utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED med rörelsedetektor - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med ett genomsnittligt antal på 30 000 brinntimmar håller Dualy länge. Dualy har en rörelsedetektor och reagerar på detekterade rörelser genom att tända belysningen. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta ger varmvitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Med Batt utomhusvägglampan skapar du ett hotellchique utseende med en modern touch! Denna vägglampa är 17,5 cm lång, 9 cm hög och 3 cm djup. Monteringsplattan är 14,5 cm lång, 5,5 cm hög och 2 cm djup. Denna vägglampa levereras med en (ej utbytbar) LED på 12 Watt med i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ljuskällan har en luftintensitet på 800 lumen och totalt 3000 Kelvin. Det gör denna vägglampa till ett verkligt kraftverk. Obs! Vägglampan är inte dimbar. Med upp och ner ljuset skapar du en superfin ljuseffekt längst upp och ned på lampan på din vägg. Med ett IP-värde på IP65 är denna vägglampa stänksäker och perfekt för användning som utomhuslampa. Skapa mer atmosfär i din trädgård eller på din fasad med utomhusvägglampan Batt!
 • Smart modern utomhusvägglampa antracit IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark

  Smart modern utomhusvägglampa antracit IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Med denna vägglampa får du direkt en lampa av högsta kvalitet. Den högkvalitativa aluminiumen med en polyesterpulverbeläggning och klar plastskärm ger denna lampa ett lyxigt utseende. Detta moderna dimbara mörkgrå Danmark är vackert utformat för att belysa din trädgård eller terrass på ett attraktivt och funktionellt sätt tack vare den klara skuggan. Detta Danmark har ett IP -värde på IP44, så det är avsett mot stänkvatten. Vägglampan har en längd på 8,5 cm, en höjd på 17 cm och ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 6,5 cm, en höjd på 6,5 cm och ett djup på 3 cm. Tack vare den medföljande smarta E27 -ljuskällan har du en multifunktionell utomhuslampa med denna vägglampa. Ljuskällan har totalt 806 lumen och ljusfärgen kan justeras från 1800 till 3000 Kelvin. Dämpa ljuset till önskad ljusstyrka och ljusfärg och ha funktionellt, grundläggande eller atmosfäriskt ljus. Du styr allt detta med din smartphone eller smarta hemassistent. Ljuskällan har en energiförbrukning på 7 Watt och i genomsnitt cirka 25 000 brinntimmar. Ett mycket energieffektivt och snyggt val! Obs: Om kondens syns i skuggan kan det bero på bristande värmeeffekt från LED -lampor, vilket inte är ett problem för armaturen. Komplettera din trädgård med den smarta vägglampan Danmark!
 • Modern vägglampa antracit IP44 - Baleno II

  Modern vägglampa antracit IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare i och runt ditt hus. Han ger ett fint betesljus längs väggen. Detta är super vackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer den. Det är också dimbart, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår inte). Baleno II är 6,5 cm bred och 14,5 cm hög. Aluminium som används, den mörkgrå (antracit) etiketten och formen ger lampan en elegant vridning, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utsidan på grund av IP-värdet på IP44, men du kan därför också placera den i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Utomhusvägglampa rostbrun inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa rostbrun inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Edwin är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en brun finish. Vägglampan har ej utbytbar LED-belysning. Edwin har en längd på 10 cm, en bredd på 10 cm och en höjd på 10 cm. I genomsnitt varar lysdioden i 25 000 brinntimmar. Denna utomhusvägglampa förbrukar 6 watt. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP54. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Lysdioden har en ljuseffekt på 360 lumen. Detta gör den perfekt som stämningsbelysning. Njuter av naturen till sent med Edwin!
 • Smart modern utomhusvägglampa svart inkl. WiFi ST64 - Rullo

  Smart modern utomhusvägglampa svart inkl. WiFi ST64 - Rullo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mysig utomhuslampa, denna Rullo. Vackert avslutad i svart med rostfritt stål. Det passar fint under din moderna eller lantliga terrass för att skapa en mysig atmosfär! Lampan har en höjd av 24,5 cm och en diameter av 8,5 cm. Väggens monteringsplatta har en höjd av 11,5 cm och en längd av 7 cm. Denna vägglampa levereras med en smart E27-ljuskälla (7 watt och i genomsnitt 15 000 brinntimmar) som du enkelt kan använda med din smarta hemassistent eller via en app på din smartphone. Ljuskällan har maximalt 806 lumen och 1800 till 3000 Kelvin. På så sätt kan du själv bestämma om du vill belysa din trädgård attraktivt eller funktionellt. En idealisk multifunktionell lampa! Obs! Denna lampa har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänksäker. Så du kan montera den under din terrass för en mysig atmosfär under varma sommarkvällar! 9 cm x 8.5 cm x 24.5 cm
 • Yttervägglampa stål IP44 - Solo

  Yttervägglampa stål IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design av rostfritt stål. Ljuset från denna lampa lyser ner. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 12 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 35 Watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna vägglampa Solo har vacker, modern och elegant design.
 • Klassisk utomhuslykta antikguld 100 cm IP44 - Brygge

  Klassisk utomhuslykta antikguld 100 cm IP44 - Brygge
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Rätt utomhusbelysning är mycket viktig för atmosfären i din trädgård. Med stående utomhuslampa Brygge är det okej! Denna stämningsskapare känner sig helt hemma i en klassisk trädgård. Den är gjord av rostfritt stål med plast och avslutad i en antik guldfärg. Lampans höjd är 100 cm, längden 23 cm och bredden 25,5 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Golvlampan för utomhusbruk har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Brygge är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa den stående utomhuslampan. Att sitta ute med Brygge: denna stående utomhuslampa gör att du knappt vill gå in.
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED 10-ljus IP54 - Silly

  Utomhusvägglampa vit inkl LED 10-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Silly är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium med plast har en vit finish. De 10 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. Denna utomhusvägglampa har en längd på 27 cm, en bredd på 4 cm och en höjd på 8 cm. Lysdioden förbrukar 11 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Tack vare sitt IP-värde på IP54 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Med max 960 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Tveka inte längre och välj Silly!
 • Yttre vägglampa antracit IP44 - Kansas grafit

  Yttre vägglampa antracit IP44 - Kansas grafit
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Kansas grafitvägglampa är färdig i matt mörkgrå med en vit inre av skuggan. Den lantliga designen ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Den har en längd på 29,4 cm, en höjd på 30,3 cm och ett djup på 37 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 13 cm. Det är tillverkat av aluminium och glas. Med ett IP-värde på IP44 är det stänkskyddat och skyddat mot regndroppar. Komplettera din Kansas grafit med en valfri ljuskälla, montering i en E27-armatur (max. 60 Watt). Ljuskällan ser bra ut i detta klara glas. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Sök efter Kansas-grafitvägglampan och ge terrassen eller fasaden en lantlig prägel.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Luc

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Luc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Med vägglampan Luc får även din trädgård en modern twist. Vägglampan är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Stängerna skapar en vacker ljuseffekt i rummet när belysningen är på. Lampan har ett djup på 23,5 cm, höjd 28 cm och längd 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 28 cm och längd 13 cm. Du avslutar vägglampan med en E27-ljuskälla på 40 Watt. Tack vare sitt höga IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker och därför perfekt lämpad för utomhusbruk. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Luc har en rörelsedetektor, när han känner av rörelse tänds belysningen direkt. Supersäkert och praktiskt till exempel bredvid ytterdörren eller trädgårdsskjulet. Den moderna vägglampan Luc bör inte saknas i din trädgård!
 • Smart vägglampa svart 38 cm 2-ljus IP44 inkl Wifi ST64 - Charlois

  Smart vägglampa svart 38 cm 2-ljus IP44 inkl Wifi ST64 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Charlois ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är gjord av aluminium och finish i svart. Detta gör den perfekt för en designträdgård. Eftersom lampan har 2 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus. Charlois har en längd på 14 cm, en bredd på 13,5 cm och en höjd på 38 cm. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Vägglampan utomhus har max 806 lumen, vilket gör den till ett riktigt kraftpaket! Vägglampan utomhus levereras hem till dig inklusive E27 ljuskällor. De förbrukar 7 watt och håller i genomsnitt 15 000 brinntimmar. Extra behändig: Charlois är smart och kan därför fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Charlois!
 • Modern snedställd utomhusvägglampa grå IP55 inkl LED - Amelia

  Modern snedställd utomhusvägglampa grå IP55 inkl LED - Amelia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en snygg vägglampa för utomhusbruk? Den här är perfekt för dig! Den passar perfekt i en modern miljö. När man hänger några bredvid varandra på ytterväggen skapar man genast en trevlig stämning på kvällen. Det är en LED-belysning, så lampan håller väldigt länge och är energisnål. Tack vare IP-värdet på 55 är den stänksäker och dammsäker, så den kan säkert ta stryk när det regnar! Lampan har ett djup på 17 cm, en diameter på 9,5 cm och en höjd på 34,5 cm. Lampan har en integrerad ljuskälla med 6 watt, 800 lumen, 2700 Kelvin och 25 000 brinntimmar. Ge din fasad mer atmosfär med vägglampan Amelia! 95 mm x 345 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Suzie är en utomhusvägglampa med snygg design! De svarta rasterna skapar en lekfull effekt. Lampan är gjord av aluminium med plast och är färdig i svart och vitt. Suzie har ett djup på 9,8 cm, höjd på 26,7 cm och längd på 14,6 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 2,67 cm och längd 1,36 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under carporten. Gör det säkert i din trädgård med vägglampa Suzie!
 • Utomhuslampa inkl solcell, rörelsedetektor och skymningsbrytare - Volendam

  Utomhuslampa inkl solcell, rörelsedetektor och skymningsbrytare - Volendam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Om du letar efter funktionell utomhusbelysning med ett elegant modernt utseende, är Volendam något för dig! Denna utomhuslampa i aluminium med en kall grå färg kan användas som bordslampa, men även som markbelysning. Det finns ingen anledning att installera en sladd eftersom den fungerar på solenergi. Så himla energisnål! Dessutom slås Volendam på automatiskt när det blir mörkt eller när rörelse upptäcks. Dessutom är den med sitt IP-värde på IP54 stänksäker. Den integrerade LED-belysningen har en ljuseffekt på 300 lumen och 2700 Kelvin och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Denna utomhuslampa har en höjd på 24,5 centimeter, en längd på 20 centimeter och en bredd på 20 centimeter. Med den medföljande markstiftet kan du fästa Volendamen ordentligt i marken så att den tål en vindpust. Du kan till och med sätta en liten planta i den. En riktigt snygg allrounder för trädgården eller på balkongen!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark

  Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Vill du också lägga till mer atmosfär utanför? Det kan du göra med vägglampa Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör den så speciell är att plasten har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har ett djup på 11,7 cm, en höjd på 18,7 cm och en längd på 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, längd 6 cm och bredd 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Med skymningsbrytaren tänds belysningen när det blir mörkt och släcks igen när det blir ljust ute. På så sätt glömmer du aldrig att tända eller släcka lampan, superhändigt! Gör din utomhusmiljö säker och attraktiv med vägglampa Danmark.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå med rök - Malios

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå med rök - Malios
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Du kan komplettera din trädgård helt med Malios utomhusvägglampa! Det är helt i linje med den senaste trenden; modern. Den rostfria utomhusvägglampan är färdig i brons och är ett riktigt blickfång för trädgården. Vägglampan utomhus har en bredd på 12,5 cm, är 8 cm lång och 28,8 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Behöver du lite mindre ljus? Malios är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du är alltid på rätt plats med Malios: vill du inte lägga till denna utomhusvägglampa till din trädgård, balkong eller terrass?
 • Modern utomhusvägglampa rund inkl LED - Pod

  Modern utomhusvägglampa rund inkl LED - Pod
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk och elegant design i rund form är denna Pod-vägglampa. Denna atmosfäriska vägglampa ger vackra mjuka strålkastare i trädgården eller uppfarten. Förutom att det ser trevligt ut är det också mycket ekonomiskt tack vare det inbyggda LED-ljuset! Detta sparar mycket pengar och du bidrar till en bättre miljö. Med denna lampa skapar du atmosfär på din terrass eller på väggen bredvid din ytterdörr, också trevligt med flera bredvid varandra. Tyvärr får inte användas i kombination med en extern dimmer. Lampan har en diameter på 12,5 cm och är 3 cm djup. Vänta inte längre och få denna lampa hemma!
 • Modern vägglampa svart inkl LED - Gem 2

  Modern vägglampa svart inkl LED - Gem 2
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna pärla är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium med glas har en svart finish. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. Denna utomhusvägglampa har en längd på 10,5 cm, en bredd på 6,4 cm och en höjd på 10,5 cm. I genomsnitt varar lysdioden i 25 000 brinntimmar. Vägglampan utomhus förbrukar 2,7 watt. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Med 114 lumen ger denna utomhuslampa atmosfäriskt ljus. Välj denna utomhusvägglampa och förläng din utomhusnjutning.
 • Vintage utomhus vägglykta antikguld IP44 - Charlois

  Vintage utomhus vägglykta antikguld IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Du kan komplettera din trädgård helt med utomhusvägglampa Charlois! Det är helt i linje med den senaste trenden; industriell. Utomhusvägglampan i aluminium är utförd i antikguld och är ett riktigt blickfång för trädgården. Vägglampan utomhus har en bredd på 21,5 cm, är 14 cm lång och 33 cm hög. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Charlois är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Charlois det perfekta valet.
 • Modern vägglampa antracit inkl. LED IP54 - Spector

  Modern vägglampa antracit inkl. LED IP54 - Spector
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable För elegant och modernt måste du gå till Spector. Denna moderna vägglampa är öppen upptill och nedtill, så du får en fin strykningseffekt på väggen. Den är tillverkad av aluminium med plast och är färdig i antracitgrå. Den har 7,8 cm djup, 10 cm höjd och 21 cm längd. Monteringsplattan har ett djup av 2,8 cm, en höjd av 6 cm och en längd på 10 cm. Spector innehåller integrerad LED -belysning med en ljusstyrka på 600 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör det till ett riktigt kraftverk! Tack vare sitt höga IP-värde IP54 är vägglampan stänkskyddad och dammfri. Den passar därför både i väggen i badrummet och bredvid ytterdörren. Ge din interiör en modern twist med Spector -vägglampan.
 • Modern trädgårdsspot svart rund IP65 - Lennard

  Modern trädgårdsspot svart rund IP65 - Lennard
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vill du lyfta fram element i din trädgård? Det gör du med Lennard! Trädgårdsspotten är gjord av aluminium och har en svart färg. Den har en diameter på 11,8 cm och en höjd på 11,8 cm. Du kompletterar Lennard med en GU10 passande ljuskälla på max 50 watt. Så glöm inte att beställa dessa separat! Tack vare sitt höga IP-värde på IP65 är lampan resistent mot vattenstrålar, perfekt för utomhusbruk! Lägg till atmosfär i din trädgård med Lennard! 11.8 cm x 11.8 cm
 • Industriell utomhuslykta svart 100 cm IP44 - Charlois

  Industriell utomhuslykta svart 100 cm IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket trevligt tillskott till trädgården, denna Charlois. Det imponerar med sin svarta färg och designutseende. Den är gjord av aluminium med plast. Charlois har en höjd på 100 cm, längd och bredd på 14 cm. Du kompletterar den här produkten med en ljuskälla med E27-koppling (max 40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår ej). När du dimmar den här utomhuslampan skapar du en mycket trevlig atmosfär i trädgården eller på terrassen på kvällen. På grund av IP44-värdet IP44 är lampan stänksäker, perfekt för utomhusbruk! Tänk hur snygg denna Charlois skulle se ut bredvid trädgårdsstigen eller på terrassen. Denna utomhuslampa ger extra atmosfär i din trädgård! 14 cm x 14 cm x 100 cm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, superhändig! Joren är tillverkad i aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 23 cm, en längd på 16 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, höjd 28 cm och längd 9 cm. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Joren är den perfekta vägglampan för intill fram- eller bakdörren och garanterar säkerheten i din trädgård!
 • Smart vägglampa rostbrun IP44 inkl 2st Wifi GU10 - Baleno

  Smart vägglampa rostbrun IP44 inkl 2st Wifi GU10 - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Vilket fint tillskott till trädgården är Baleno! Denna utomhusvägglampa passar perfekt till den lantliga stilen. Vägglampan utomhus har en rostbrun färg och är gjord av aluminium. De 2 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Baleno har en längd på 6,5 cm, ett djup på 9 cm och en höjd på 15 cm. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Med 350 lumen lämpar sig lampan för stämningsbelysning. Utomhusvägglampan levereras hem till dig inklusive GU10 ljuskällor. Ljuskällorna håller i genomsnitt 20 000 brinntimmar och förbrukar 4,5 watt. Du behöver inte längre gå upp ur soffan, eftersom Baleno också är smart och kan fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Baleno!
 • Industriell utomhusvägglampa rostbrun IP44 - Hanneke

  Industriell utomhusvägglampa rostbrun IP44 - Hanneke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården är Hanneke! Vägglampan utomhus har en rostbrun färg och är gjord av aluminium. Lampans diameter är 25,4 cm och den har ett djup på 10,6 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte! Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Med Hanneke har du alltid rätt ljus ute!
 • Utomhusvägglampa rostbrun IP44 med rörelsesensor - Ruben

  Utomhusvägglampa rostbrun IP44 med rörelsesensor - Ruben
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Skapa mer atmosfär i din trädgård med Ruben utomhusvägglampa! Denna utomhusvägglampa är gjord av rostfritt stål och har en rostbrun färg. Han känner sig helt hemma med den industriella stilen. Vägglampan utomhus har en bredd på 16,8 cm, är 14 cm lång och 30,3 cm hög. Se till att du beställer en ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Uppfattar Ruben rörelse? Då tänder rörelsesensorn belysningen. Vilken fantastisk person Ruben är. Alltid rätt atmosfär ute med denna utomhusvägglampa.
 • Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Emmerald 1 är en utomhuslampa av högsta kvalitet. Vägglampan är tillverkad i rostfritt stål med plast i en vacker mörkgrå (antracit) färg. En vacker, modern och snygg design! Huven släpper även igenom lite ljus på sidorna, vilket skapar en vacker ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan har en höjd på 26 cm och en längd på 23 cm. Den har ett djup på 10,5 cm. Monteringsplattans mått: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa ta stryk och är därför extremt lämplig för utomhusbruk! Emerald I är utrustad med en rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Den kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. super praktiskt! Det perfekta tillskottet till din fasad.
 • Yttre vägglampa antracit IP44 roterbar och lutbar - Solo

  Yttre vägglampa antracit IP44 roterbar och lutbar - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design utförd i mörkgrå (antracit). Ljuset från denna lampa lyser ner. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Lampan är också mycket lätt att justera via kulleddet. Detta gör att denna vägglampa kan lysa i alla riktningar. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 12 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 35 Watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna vägglampa Solo har vacker, modern och elegant design.
 • Vägglampa utomhus rostbrun plast oval 2-ljus - Baleno

  Vägglampa utomhus rostbrun plast oval 2-ljus - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Baleno är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i plast har en rostbrun finish. Baleno har en längd på 6,8 cm, en bredd på 9,2 cm och en höjd på 15 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med GU10-beslag för att komplettera lampan. Med sitt höga IP65-värde är den tålig mot regn och perfekt för trädgården. Baleno är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Tveka inte längre och välj Baleno!
 • Modern vägglampa svart IP55 inkl. 1 x GU10 - Franca

  Modern vägglampa svart IP55 inkl. 1 x GU10 - Franca
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer För att sätta din trädgård, terrass eller till och med badrummet i rampljuset, är denna Franca vägglampa det bästa valet! Den svarta färgen är mycket tidlös, så du kan njuta av denna lampa i flera år. Lampan levereras inklusive en dimbar GU10 -ljuskälla med max 400 lumen. Med omkopplaren dämpas ljuskällan i Kelvin mellan 2700K och 4000K. Lampan är faktiskt perfekt för din trädgård, även om den också ser snygg ut i badrummet eller på kontoret. Obs: denna vägglampa är inte dimbar, så den är lämplig för funktionell belysning. Den har en diameter på 9 cm och en höjd av 12,5 cm. Lampans djup är 10,5 cm. På grund av IP-värdet för IP55 är det stänkskyddat. Ett riktigt måste! 90 mm x 125 mm
 • Modern vägglampa svart IP54 - Marshall

  Modern vägglampa svart IP54 - Marshall
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken vacker utomhuslampa Marshall är! Glaset som omger ljuskällan ger utomhusvägglampan ett modernt utseende. Marshall är tillverkad av aluminium med glas och är färdig i svart. Detta gör det väldigt tidlöst och passar alla livsstilar! Den har ett djup av 16,6 cm, en höjd av 20 cm och en längd av 13,6 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,2 cm, en höjd av 10,5 cm och en längd av 8 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla som har en E27-koppling (max 18 Watt). Beställ dessa separat i vår webbshop. Marshall är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Med sitt IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker, perfekt för intill ytter- eller bakdörren. Men i badrummet är också ett alternativ! Ge din interiör mer stil med den moderna vägglampan Marshall.
 • Vintage vägglampa antikguld av plast - Baleno II

  Vintage vägglampa antikguld av plast - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är ett riktigt blickfång för i och runt ditt hem. Det ger ett fint betesljus längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att beställa dessa med den. Den är även dimbar, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II är 7 cm bred, 9,2 cm djup och 16 cm hög. Plasten som används, den gyllene färgen och formen ger lampan en elegant touch, vilket gör den bäst lämpad för en industriell eller modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP-värdet på IP44, men du kan även placera den inne i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro

  Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det blir inte mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar varje levande stil, från modern till landsbygd! Den är klar i svart färg och plast, vilket ger ljuset en behaglig och mjuk ton. Den har en höjd av 21,4 och ett djup av 6,5 cm. Lampans längd är 17,6 cm. Tack vare den inbyggda ljus-mörka sensorn tänds lampan när det blir mörkt och släckt när det blir ljus igen. Super praktiskt! Komplettera Miro med en ljuskälla som passar in i en E27-koppling (max 10 Watt). Glöm inte att beställa detta extra! Det är en vägglampa som är lämplig som utomhusbelysning tack vare IP-värdet IP44. Detta gör det stänksäkert och lämpligt för skyddade platser runt huset, som bredvid ytterdörren eller på trädgårdsskuren. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Den perfekta balansen mellan modern och tidlös.
 • Modern vägglampa aluminium IP44 - Baleno II

  Modern vägglampa aluminium IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II har ett djup av 9 cm, en höjd av 15 cm och en längd av 6,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 14,5 cm och en bredd på 6,5 cm. Användningen av aluminium och den snygga formen ger lampan en mycket modern touch. Baleno II passar verkligen utomhus på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Industriell utomhuslykta rostbrun 100 cm IP44 - Charlois

  Industriell utomhuslykta rostbrun 100 cm IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården, denna Charlois. Den imponerar med sin rostigbruna färg och designutseende. Den är gjord av aluminium med glas. Charlois har en höjd på 100 cm, längd och bredd på 14 cm. Du kan komplettera denna produkt med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), som du måste beställa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). När du dimper denna utomhuslampa skapar du en mycket trevlig atmosfär i trädgården eller på terrassen på kvällen. Tack vare IP-värdet på IP44 är lampan stänksäker, perfekt för utomhusbruk! Tänk bara så fin den här Charlois skulle se ut bredvid trädgårdsgången eller på terrassen. Denna utomhuslampa ger extra atmosfär till din trädgård!
 • Set med 4 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno I

  Set med 4 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Kan din interiör använda en snygg vägglampa? Då är Baleno I vad du letar efter! Dess moderna design säkerställer att den passar in i alla interiörer. Vägglampan är tillverkad i aluminium och i finishen antracitgrå. Den har ett djup på 9 cm, en höjd på 7,9 cm och en längd på 6,5 cm. Baleno I kommer i ett set om 4. Så se till att beställa 4 GU10 ljuskällor på max 35 Watt för att komplettera vägglampan. Med sitt IP44-värde är vägglampan stänksäker. Perfekt för mot väggen bredvid ytterdörren eller i badrummet. Lampan är dimbar när du ansluter den till en extern dimmer (ingår ej). Ge din interiör en modern twist med vägglampan Baleno I.
 • Set med 2 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno II

  Set med 2 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II är 9 cm djup, 15 cm hög och 6,5 cm bred. Monteringsplattan har en längd på 6,5 cm och en bredd på 15 cm. Aluminiumet som används, den mörkgrå (antracit) färgen och formen ger lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det! Nu ännu billigare som en uppsättning av två!