QAZQA utebelysning

Stilrena utelampor och lyktor från QAZQA i lätt industriell design. Här hittar du ett urval av deras sortiment för utebelysning hos nätbutiker. Klicka på den QAZQA utelampa du vill läsa mer om.

Populärt inom QAZQA utebelysning

 • Vintage utomhusvägglyktabrons - Antigua

  Vintage utomhusvägglyktabrons - Antigua
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är denna Antigua för dig! Den eleganta vintage designen med målat glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd av 44,5 cm, ett djup på 26 cm och en bredd på 18 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 100 watt). För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med denna Antigua!
 • Landsbygdens utomhus lykta bas svart IP44 - Anna

  Landsbygdens utomhus lykta bas svart IP44 - Anna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk svart lykta? Sedan hittade du den i Anna plastlyktan! Du kan se vintage designen i alla kurvor och eleganta ytor. Den utomhus lykta basen har sex klara rutor som gör ljuskällan tydligt synlig, så välj en vacker glödlampa. Denna lykta har en diameter på 22 cm och en höjd av 38,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Denna lykta lampa har en bas och du kan till exempel placera den på en höjd nivå i din trädgård. Med denna klassiska dimbara lampa lägger du verkligen en touch av stil till din entré eller trädgård. 220 mm x 385 mm
 • Romantisk vägglampa utomhus brons - London

  Romantisk vägglampa utomhus brons - London
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är detta London för dig! Den eleganta vintage designen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd på 34 cm och ett djup på 18 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med detta London!"
 • Klassisk utomhuslykta antracit 230cm 3-ljus - Platar

  Klassisk utomhuslykta antracit 230cm 3-ljus - Platar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna höft 3-lätta Platar-lykta är tillskottet till din trädgård. Designen är baserad på den klassiska utomhuslyktan och har fått en ny modern twist. Ljuset distribueras brett genom den öppna aluminiumramen med transparenta plastpaneler. Platar har de stora E27-beslagen och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dem med det. Om du vill använda lampans dimbarhet måste du ansluta en extern dimmer. Denna lampa ser bra ut på en terrass med sin 230 cm höga. Kort sagt: en elegant men attraktiv blickfång för din trädgård. 600 mm x 2300 mm

Fler tips på QAZQA utebelysning

 • Klassisk utomhusvägglykta vit IP55 - Iessie

  Klassisk utomhusvägglykta vit IP55 - Iessie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Klassisk och tidlös utomhuslykta. Extremt lämplig som belysning intill din entré, men naturligtvis inte heller malplacerad som trädgårdsbelysning. Lessie är vit och tillverkad av plast. Vägglyktan har en höjd av 35 cm och en längd på 22 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 60 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Välj en snygg filament LED -lampa eftersom den är tydligt synlig för de transparenta diamanterna". Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Med sitt IP-värde på IP55 är vägglampan stänkskyddad, perfekt för utomhusbruk! Med denna klassiska Lessie -lampa kan du verkligen ge en touch av stil till din uteplats eller trädgård."
 • Antik utomhuslykta guld 3-ljus IP44 - New Haven

  Antik utomhuslykta guld 3-ljus IP44 - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den antika utomhuslyktan New Haven ger en nostalgisk känsla i dig! En utomhuslykta som den borde vara. Den är gjord av plast med glas och avslutad i guld. Lampan har en diameter på 53 cm och en höjd på 216,5 cm. Du kompletterar New Haven med tre ljuskällor, var och en med en E27-anslutning (max 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat, eftersom de inte ingår. På grund av det höga IP-värdet på IP44 är lyktan stänksäker, så lämplig för trädgården eller bredvid trädgårdsstigen. Ge en säker utomhusmiljö med New Haven-lyktan. 530 mm x 2165 mm
 • Industriell utomhusvägglampa guld IP44 med glas - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa guld IP44 med glas - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Den är färdig i en guldfärg. Välj en snygg ljuskälla, eftersom den syns i armaturen. I denna armatur passar en ljuskälla i en E27-armatur (max. 60 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är gjord av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäker. Perfekt för skyddade platser som under carporten eller bredvid ytterdörren. Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården på ditt sommarhus! Lampan har en längd på 16 cm, en höjd på 33,5 cm och ett djup på 10 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, höjd 33,5 cm och längd 16 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Modern vägglampa aluminium IP44 - Baleno I.

  Modern vägglampa aluminium IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno I är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har en GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno I är 9 cm djup, 6,5 cm bred och 7,5 cm hög. Monteringsplattan har en längd på 7,5 cm och en bredd på 6,5 cm. Tack vare användningen av aluminium och den snygga formen passar den perfekt in i en modern miljö. Baleno I är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke

  Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa Femke är superatmosfärisk och den perfekta lampan för bredvid ytterdörren, på trädgårdshuset eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är klar i svart. Det gör det tidlöst och modernt. Den har ett djup av 9,4 cm, en höjd av 18,1 cm och en längd av 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 13 cm. Den kompletterar utomhusvägglampan med en ljuskälla som har en GU10-koppling (max 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Tack vare rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt vid den tid du ställer in. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäkert. Har du någonsin funderat på att lägga den i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut mot en mörk vägg där. Lampan är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!
 • Yttre vägglampa antracit IP44 - Duo

  Yttre vägglampa antracit IP44 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design utförd i mörkgrå (antracit). Ljuset från denna lampa lyser uppåt och nedåt. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 16 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer den. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta Duo-vägglampa är definitivt en tillgång till din fasad!
 • Set med 2 moderna vägglampor aluminium IP44 - Baleno I.

  Set med 2 moderna vägglampor aluminium IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno I är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett fint betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har en GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno I har en höjd av 7,9 cm, en bredd av 6,5 cm och ett djup av 9 cm. Monteringsplattan har en längd på 7,5 cm och en bredd på 6,5 cm. På grund av användningen av aluminium och formen får lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno I är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det! Nu ännu billigare som en uppsättning av två!
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Edwin utomhusvägglampa är ett slående utseende för i och runt ditt hem. Lampan har vackert ljus som lyser både uppåt och nedåt vilket ger en snygg strykeffekt på din vägg. Lampan innehåller en (ej utbytbar) LED-ljuskälla på 230V med en ljuseffekt på 2700 Kelvin och 180 lumen. Lampan är gjord av aluminium i en vit färg. Vägglampan utomhus är helt fyrkantig med ett djup, längd och bredd på 10 cm. Dessutom har denna lampa ett IP-värde på IP54 (stänksäker).
 • Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsesensor - New Haven

  Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsesensor - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included New Haven är vägglampan om du letar efter en attraktiv lampa för din fasad eller yttervägg. Det ger ditt hem en klassisk eller lantlig atmosfär. Rörelsesensorn tänds när lampan upptäcker rörelse; som verkligen ger dig en känsla av säkerhet. Den mattsvarta ytan ger ditt hem omedelbart ett elegant utseende. Lampan har en längd på 17,1 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 21,2 cm. Monteringsplattan har en fjäder på 11 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 1,5 cm. Med en E27-ljuskälla på upp till 15 W kan du göra denna vägglampa komplett (ljuskälla ingår ej). Denna armatur kan dimmas med en extern dimmer, men observera: detta är inte möjligt om lampans rörelsedetektor är ansluten. Kan du komplettera din fasad med New Haven vägglampa?
 • Lykta till gång och terrass 'Malios 45' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Lykta till gång och terrass 'Malios 45' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En utomhuslampa som helt hör hemma i en modern miljö. Den har en längd och bredd av 8 cm och en höjd av 45 cm. Du får den bästa effekten i trädgården eller på terrassen när du sätter ihop lite! Tack vare IP44-värdet för IP44 kan det stå regn perfekt! Det är en idealisk lampa att placera längs trädgårdsstigen eller terrassen, för när du vill ha en mysig kväll kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår inte). Med en E27-ljuskälla på högst 60 Watt (stor montering) kan du avsluta din lampa helt! Ge din trädgård en modern twist med dessa Malios! 80 mm x 80 mm x 450 mm
 • Retro vägglampa guld 23 cm IP44 - Nautica oval

  Retro vägglampa guld 23 cm IP44 - Nautica oval
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna dimbara vägg- och taklampa i nautisk stil har ett namn som heter: Nautica. Ta med den mysiga retro / vintage-atmosfären till ditt hem med denna skeppslampa. Den har ett metallhölje av guld / mässing med en robust yta och har därför ett starkt, robust utseende. Glaset har en lättnad som kompletterar det och ger det en speciell ljuseffekt. Denna vägg- och taklampa har en höjd av 23 cm, en längd av 16,5 cm och ett djup av 10,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Eftersom Nautica har ett IP-värde på IP44, är det lämpligt för fuktiga rum som badrummet, men det kan också placeras ute i regnet. Gå efter en nostalgisk känsla med denna vägg- och taklampa Nautica.
 • Utomhus vägglampa svart IP54 20,8 cm med rörelsedetektor - Kiki

  Utomhus vägglampa svart IP54 20,8 cm med rörelsedetektor - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en modern touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i svart. Den har 12,8 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. På grund av rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när vi upptäcker rörelse. super praktiskt! Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Harvey

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Harvey
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ge en säker och modern utomhusmiljö med Harvey. Denna vägglampa ser bra ut bredvid ytterdörren eller trädgårdshuset och ger trevlig belysning där det behövs. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Harvey har LED-belysning som inte kan bytas ut. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin, vilket gör den perfekt ljus för mörkret. På grund av dess höga IP-värde IP54 är lampan stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Gör det säkert i din trädgård med vägglampan Harvey.
 • Yttervägg lätt stål IP44 - Duo

  Yttervägg lätt stål IP44 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design. Ljuset från denna lampa lyser uppåt och nedåt. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 16 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer den. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta Duo-vägglampa är definitivt en tillgång till din fasad!
 • Yttervägglampa antracit med husnummer IP54 - Tidvatten V

  Yttervägglampa antracit med husnummer IP54 - Tidvatten V
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En modern kvalitet utomhusvägglampa Tide V. Denna funktionella vägglampa har en aluminiumkant med en polyesterpulverbeläggning i en mörkgrå (antracit) färg. Den matta vita plasten ger vackert mjukt strykljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Denna utomhuslampa har en höjd på 28,5 cm, en längd på 14 cm och ett djup på 9 cm. Den levereras med ett klistermärkeark för att ge din lampa ditt husnummer, perfekt för bredvid din ytterdörr. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 18 Watt). Med denna vägglampa skapar du atmosfär på din terrass (utan husnummer) eller på väggen bredvid din ytterdörr (med klistermärke), valet är ditt.
 • Utomhuslykta svart 220 cm 3-ljus IP44 - Havanna

  Utomhuslykta svart 220 cm 3-ljus IP44 - Havanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den klassiska utomhuslyktan som man ofta ser på film! Havanna är tillbaka och helt samtida med sin nostalgiska design. Utelyktan är gjord av rostfritt stål med glas. Den har en höjd på 220 cm och en diameter på 56 cm. Havanna levereras exklusive ljuskällor. Så se till att du har tre ljuskällor, var och en med E27-armatur (max. 60 Watt). Utomhuslyktan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. På grund av det höga IP-värdet på IP44 är lyktan lämplig för utomhusbruk. Ge din trädgård en klassisk look med Havanna utomhuslyktan! 56 cm x 220 cm
 • Industriell vägg- och taklampa svart oval IP44 - Noutica

  Industriell vägg- och taklampa svart oval IP44 - Noutica
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna dimbara vägg- och taklampa i nautisk stil har ett namngivet namn: Noutica. Ta med dig den mysiga nostalgiska / vintage-atmosfären till ditt hem med denna skeppslampa. Den har ett tungt metallhölje med en robust yta, vilket ger det ett starkt och robust utseende. Glaset har en lättnad som gör det komplett och ger en speciell ljuseffekt. Den har en höjd på 10,6 cm, längden på 25 cm och bredden på 16 cm. Monteringsplattan har en höjd av 2,5 cm, längden 25 cm och bredden 16 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max. 60 watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Eftersom Noutica har ett IP-värde på IP44 är det lämpligt för fuktiga utrymmen som badrummet, men det kan också placeras ute i regnet. Gå till en industriell och nostalgisk känsla med denna vägg- och taklampa Noutica. 250 mm x 160 mm x 106 mm
 • Industriell vägglampa svart IP44 - Bares

  Industriell vägglampa svart IP44 - Bares
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Bares vägglampa har en pansarpulverbeläggning i en vacker svart färg. Detta gör vägglampan väldigt tidlös. Bares har tydliga glasrutor så att ljuset reflekteras optimalt. Avsluta därför din lampa med en dekorativ ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 40 Watt). Lampan har en höjd på 22 cm och en diameter på 13 cm. Lampans djup är 17,3 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 11 cm. Tack vare IP44-värdet för IP44 är det perfekt för utomhusbelysning vid ytterdörren eller på terrassen. Bares kan också användas som ett humörljus i badrummet. Obs: denna lampa är inte dimbar. Ge trevlig stämningsbelysning i trädgården med detta blickfång!
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro

  Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det blir inte mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar varje levande stil, från modern till landsbygd! Den är klar i svart färg och plast, vilket ger ljuset en behaglig och mjuk ton. Den har en höjd av 21,4 och ett djup av 6,5 cm. Lampans längd är 17,6 cm. Tack vare den inbyggda ljus-mörka sensorn tänds lampan när det blir mörkt och släckt när det blir ljus igen. Super praktiskt! Komplettera Miro med en ljuskälla som passar in i en E27-koppling (max 10 Watt). Glöm inte att beställa detta extra! Det är en vägglampa som är lämplig som utomhusbelysning tack vare IP-värdet IP44. Detta gör det stänksäkert och lämpligt för skyddade platser runt huset, som bredvid ytterdörren eller på trädgårdsskuren. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Den perfekta balansen mellan modern och tidlös.
 • Modern sluttande vägglampa utomhus grå IP55 inkl LED - Amelia

  Modern sluttande vägglampa utomhus grå IP55 inkl LED - Amelia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en snygg hänglampa utomhus? Den här är perfekt för dig! Den passar perfekt i en modern miljö. När man hänger några bredvid varandra på ytterväggen skapar man direkt en trevlig stämning på kvällen. Det är LED -belysning, så lampan håller mycket länge och är energieffektiv. På grund av IP-värdet 55 är det stänksäkert och dammtätt, så det kan verkligen ta stryk när det regnar! Lampan har ett djup på 17 cm, en diameter på 9,5 cm och en höjd på 34,5 cm. Lampan har en integrerad ljuskälla med 6 Watt, 800 lumen, 2700 Kelvin och 25 000 brinntimmar. Ge din fasad mer atmosfär med Amelia vägglampa! 95 mm x 345 mm
 • Klassisk utomhusvägglykta svart IP44 - New Orleans dun

  Klassisk utomhusvägglykta svart IP44 - New Orleans dun
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Klassisk och tidlös utomhuslykta. Extremt lämplig som belysning bredvid din entré, men självklart inte heller malplacerad som trädgårdsbelysning. New Orleans-dunet är tillverkat av svartlackerad aluminium med glasfönster. Vägglyktan har ett djup på 20 cm, en höjd på 40,8 cm och en längd på 28 cm. Monteringsplattan har en längd på 20,5 cm, bredd på 13,7 cm och ett djup på 3 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 60 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Med denna klassiska lampa ger du verkligen en touch av stil till din terrass eller din trädgård.
 • Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera

  Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i stål med opalskärm. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 39 cm och en längd på 25 cm och ett djup på 28 cm. Glaskulan har en diameter på 25 cm och en höjd på 25 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11,5 cm. Lampan har en IP44-klassning, vilket gör den perfekt för utomhusbruk eller i badrummet. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Roxy

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Roxy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Dekorera dina ytterväggar med denna Roxy. Den ger vacker belysning tack vare den integrerade LED med en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 500 lumen. Ett varmt vitt betesljus längs dina väggar garanteras! Lampan har en höjd på 10,5 cm och en diameter på 8 cm. Den svarta färgen och finishen i plast gör den väldigt tidlös. Med ett IP-värde på IP44 är det en perfekt lampa för utomhusbelysning. Komplettera dina ytterväggar med denna Roxy. Det är en riktig tidlös utomhuslampa längs din ytterdörr. 80 mm x 105 mm
 • Smart buitenwandlamp donker grijs incl. Wifi ST64 - Oxford

  Smart buitenwandlamp donker grijs incl. Wifi ST64 - Oxford
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Modern yttervägglampa mörkgrå med ljusmörk sensor - Harry

  Modern yttervägglampa mörkgrå med ljusmörk sensor - Harry
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included En modern utomhuslampa speciellt för dig! Harry tillhör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du placerar två eller tre bredvid varandra för att skapa en vacker effekt i din trädgård. Lampan ger ett starkt klart ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 700 lumen. Harry är 21,5 cm hög och 8 cm bred. Antracitfärgen ger din trädgård ett modernt utseende. Harry är idealisk för att accentuera en specifik bit i trädgården eller på terrassen. Med IP-värdet på IP44 tål det enkelt att stänkande vatten. Den ljusmörka sensorn är en trevlig extra. Så han börjar när det börjar bli mörkt ute. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Harry definitivt för dig.
 • Trädgårdsfläck svart inkl. Sladd och kontakt 230 cm IP65 - Basic

  Trädgårdsfläck svart inkl. Sladd och kontakt 230 cm IP65 - Basic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Punkteringsplats Basic är en enkel och enkel lampa. Det är mycket litet och därför perfekt att placera i din trädgård! Trots sin lilla storlek är den mycket bra på att tända ett träd i din trädgård till exempel. Med ett IP-värde på IP65 är det vattentätt. Med en GU10-ljuskälla på högst 50 Watt kan du slutföra Basic-platsen och den är klar att lysa i din trädgård! Den har en diameter på 9,7 cm och en höjd av 10 cm. Jordstiftet har en längd på 17 cm. Platshuvudet är justerbart så att du kan rikta ljuset dit du vill ha det. En grundläggande och ren trädgårdsfläck: det är den grundläggande markplatsen. 97 mm x 100 mm
 • Utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 med rörelsesdetektor - Sfera

  Utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 med rörelsesdetektor - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Robust och enkel modern vägglampa, färdig i stål med en opal nyans. Sfera är stark och hållbar, vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller uterum för att skapa atmosfär. Den har en rörelsesdetektor som upptäcker rörelse. Till exempel kommer han på när du kommer nära, eller det skrämmer omedelbart oönskade gäster. Ett praktiskt ljus! Denna vägglampa är kompakt i storlek, har en total höjd på 38 cm och en diameter på 25 cm. Lampan har IP44, vilket gör den perfekt för användning ute eller i badrummet. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Tänd din yttervägg med Sfera! 270 mm x 270 mm x 369 mm
 • Retro vägglampa brun 18 cm IP44 - Nautica 2 oval

  Retro vägglampa brun 18 cm IP44 - Nautica 2 oval
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna dimbara vägg- och taklampa i nautisk stil har ett namn som heter: Nautica. Ta med den mysiga retro / vintage-atmosfären till ditt hem med denna skeppslampa. Det har ett tungmetallbrunt hölje med en stabil yta, vilket ger det ett starkt, robust utseende. Glaset har en lättnad som kompletterar det och ger det en speciell ljuseffekt. Denna vägglampa har en höjd av 18 cm, en längd av 14 cm och ett djup av 10 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Eftersom Nautica har ett IP-värde på IP44, är det lämpligt för fuktiga rum som badrummet, men det kan också placeras ute i regnet. Gå efter en nostalgisk känsla med denna vägg- och taklampa Nautica.
 • Romantisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Haven

  Romantisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med New Haven skapar du en romantisk atmosfär på dina ytterväggar. Den är klar i plast och en svart färg. Lampan har en höjd på 35,6 cm och ett djup på 21,2 cm. Lampan är dekorerad av glaspanelerna runt. Armaturen är utrustad med en E27-armatur. Välj en dekorativ E27-ljuskälla på max 15 Watt själv. Med ett IP-värde på IP44, perfekt på ytterväggen eller på terrassen! Skapa en mysig atmosfär.
 • Design utomhus vägglampa svart inkl LED IP44 med ljus-mörk sensor - Khuvan

  Design utomhus vägglampa svart inkl LED IP44 med ljus-mörk sensor - Khuvan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Kan din fasad behöva lite designerbelysning? Välj då vägglampa Khuvan! Denna vägglampa är utrustad med en ljus-mörk sensor, så du behöver aldrig tända ljuset själv. När det blir mörkt tänds denna lampa automatiskt. Lampan har en längd på 14,3 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 2,5 cm. Vägglampan kommer med en ej utbytbar LED med 30 000 brinntimmar och 9 Watt. Ljuskällan är ett riktigt kraftpaket med 830 lumen och 3000 Kelvin. Obs: du kan inte dämpa denna ljuskälla. Med ett IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Gör din vägg stilren med denna designvägglampa Khuvan!
 • Utomhuslampa aluminium med rörelsessensor inkl LED - Uma

  Utomhuslampa aluminium med rörelsessensor inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att skapa en fin effekt på baksidan av huset, till exempel. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett trevligt mjukt vitt ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 310 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänkskyddad och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Aluminiumfärgen ger ditt hus ett modernt utseende. Uma är perfekt längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Ett trevligt extra är rörelsesdetektorn som placeras längst ner på lampan. Så hoppar han på när han upptäcker rörelse. Placera denna lampa var du inte vill sätta på eller stänga av lampan med en strömbrytare. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Uma definitivt åt dig.
 • Klassisk utomhusvägglampa antikt guld med rörelsesensor - New Haven

  Klassisk utomhusvägglampa antikt guld med rörelsesensor - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included New Haven är vägglampan om du letar efter en attraktiv lampa för din fasad eller yttervägg. Det ger ditt hem klassiska och antika atmosfärer. Rörelsesensorn tänds när lampan upptäcker rörelse; som verkligen ger dig en känsla av säkerhet. Den antika guldfinishen ger ditt hem också ett vintageutseende. Lampan har en längd på 17,1 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 21,2 cm. Monteringsplattan har en fjäder på 11 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 1,5 cm. Med en E27-ljuskälla på upp till 15 W kan du göra denna vägglampa komplett (ljuskälla ingår ej). Denna armatur kan dimmas med en extern dimmer, men observera: detta är inte möjligt om lampans rörelsedetektor är ansluten. Kan du komplettera din fasad med New Haven vägglampa?
 • Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Emmerald Classic

  Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Emmerald Classic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta vägglampa Emmerald Classic är en utomhuslampa av högsta kvalitet gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vägglampa har en vacker, modern och elegant design. Huvan släpper även igenom lite ljus på sidorna vilket ger en väldigt fin effekt. Dekoren i glaset gör också denna lampa väldigt speciell. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med IP44 tål denna vägglampa en dusch eller en smäll och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 23,5 cm. Monteringsplattan har en höjd på 21 cm och en bredd på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Emmerald Classic är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Utomhusvägglampa zink IP44 - München

  Utomhusvägglampa zink IP44 - München
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included München vägglampa är vackert avslutad med metall och glas. Kännetecknas av den lantliga stilen i en cool zinkkvalitet. Den har en längd på 20 cm, en höjd på 25 cm och ett djup på 35 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 9,7 cm. Komplettera din utomhusvägglampa med en valfri ljuskälla, som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Ljuskällan sticker ut fint i detta klara glas. Lampan är även dimbar med extern dimmer. Ett trevligt plus: tack vare IP-värdet på IP44 kan den även placeras på din terrass utomhus eller i badrummet. Alla kommer att hitta en trevlig plats för detta vackra München!
 • Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6

  Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Otan är här för att ge stil till dina ytterväggar! Den är färdig i en mörkgrå färg med en polyesterpulverbeläggning. Den har icke-utbytbar LED (integrerad i lampan). Lysdioden (12 Watt) har en ljuseffekt på 493 lumen och 3000 Kelvin. Som ett resultat ger det vackert varmt ljus! Ljuset lyser uppåt och nedåt, vilket skapar en fin strykningseffekt på din vägg. Otan är en perfekt utomhuslampa tack vare IP -värdet på IP54. Obs: lampan är inte dimbar. Otan varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Den har en höjd och längd på 14 cm. Lampans djup är 5 cm. Kvalitet och design kombineras i denna tidlösa lampa!
 • Set med 4 industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno I

  Set med 4 industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken robust vägglampa Baleno I. Dess rostigbruna färg ger en industriell touch till din interiör. Vägglampan är gjord av aluminium och kommer i ett set om 4! Den har ett djup på 9 cm, en höjd på 7,9 cm och en längd på 6,5 cm. Du kompletterar vägglampan med fyra GU10 ljuskällor på max 35 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Vägglamporna är dimbara med extern dimmer, som ej ingår. Med sitt IP44-värde är Baleno I stänksäker. Perfekt för intill ytterdörren eller i badrummet. Komplettera din industriella interiör med vägglampan Baleno I.
 • Vägglampa antracit IP54 - Tidvatten

  Vägglampa antracit IP54 - Tidvatten
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En modern kvalitet vägglampa av högsta kvalitet. Det har ett IP-värde på IP54, vilket gör det lämpligt för våta områden som badrummet, men du kan också hänga det utanför i regnet. Denna funktionella vägglampa har en aluminiumkant med en polyesterpulverbeläggning i en mörkgrå (antracit) färg. Den matta vita plasten ger vackert mjukt strykljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Lampan har en höjd av 28,5 cm, en längd på 14 cm och ett djup på 9 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 18 Watt). Med denna vägglampa skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, superhändig! Joren är tillverkad i aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 23 cm, en längd på 16 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, höjd 28 cm och längd 9 cm. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Joren är den perfekta vägglampan för intill fram- eller bakdörren och garanterar säkerheten i din trädgård!
 • Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 20,8 cm - Kiki

  Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 20,8 cm - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en vintage touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i mässing/guld. Den har 12,1 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Modern yttervägglampa mörkgrå inkl LED IP54 - Mal

  Modern yttervägglampa mörkgrå inkl LED IP54 - Mal
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Utomhuslampan Mal är ett riktigt blickfång! Litet är vackert. Den avger ett vackert vitt ljus genom den (ej utbytbara) lysdioden med 550 lumen, 8 watt, 3000 Kelvin och 30 000 brinntimmar. Den bästa effekten får du när du hänger några bredvid varandra på husets yttervägg. Antracitfärgen ger den ett riktigt modernt utseende och passar därför bäst i en modern miljö. Den är väldigt minimalistisk, vilket inte gör att den sticker ut på grund av sin storlek, men modellen gör den speciell. Formen är 12,3 cm hög, 13 cm bred och 7 cm djup. Monteringsplattan har en längd på 12,3 cm och en bredd på 13 cm. Den har ett IP -värde på IP54. Detta gör den stänkskyddad. Perfekt för ytterväggen! Letar du fortfarande efter en snygg utomhuslampa? Du hittade honom!
 • Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Med Batt utomhusvägglampan skapar du ett hotellchique utseende med en modern touch! Denna vägglampa är 17,5 cm lång, 9 cm hög och 3 cm djup. Monteringsplattan är 14,5 cm lång, 5,5 cm hög och 2 cm djup. Denna vägglampa levereras med en (ej utbytbar) LED på 12 Watt med i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ljuskällan har en luftintensitet på 800 lumen och totalt 3000 Kelvin. Det gör denna vägglampa till ett verkligt kraftverk. Obs! Vägglampan är inte dimbar. Med upp och ner ljuset skapar du en superfin ljuseffekt längst upp och ned på lampan på din vägg. Med ett IP-värde på IP65 är denna vägglampa stänksäker och perfekt för användning som utomhuslampa. Skapa mer atmosfär i din trädgård eller på din fasad med utomhusvägglampan Batt!
 • Modern rektangulär yttervägglampa svart med glas - Rotterdam

  Modern rektangulär yttervägglampa svart med glas - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vi är förälskade i denna utomhusvägglampa i Rotterdam! Det utstrålar lyx och elegans tack vare den vackra kombinationen av den svarta ramen och det klara glaset. Han är helt hemma i din lantliga miljö. Det är en riktig blickfångare vid din ytterdörr eller under din terrass. Rotterdam har en total höjd på 30 cm och en bredd på 21 cm. Monteringsplattan har en höjd på 12 cm. Med en fin ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 60 Watt) kan du göra Rotterdam komplett. Med ett IP-värde på IP44 är det motståndskraftigt mot regn. Om du vill göra det extra mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa med en extern dimmer. Din terrass i landlig stil eller ytterdörren är bara komplett med denna Rotterdam utomhuslampa. Han har stulit våra hjärtan! 210 mm x 16.2 cm x 300 mm
 • Smart vintage buiten wandlantaarn brons incl. Wifi A60 - Antigua

  Smart vintage buiten wandlantaarn brons incl. Wifi A60 - Antigua
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Vägg- och taklampa grå IP65 - Lucia

  Vägg- och taklampa grå IP65 - Lucia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Lucia vägg- och taklampa är en minimalistisk och elegant design i rund form. Denna vägg- och taklampa med grå plastkant och matt vit plast ger vackert mjukt betesljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Denna lampa har ett IP-värde på IP65, vilket gör den lämplig för våta områden som badrummet, men den kan också placeras i trädgården. Det är avsett för regn. Den har en diameter på 30 cm och ett djup på 9 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Med denna vägg- och taklampa skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt.
 • Modern vägg- och taklampa grå IP65 - Gelmi

  Modern vägg- och taklampa grå IP65 - Gelmi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna taklampa från Gelmi är en minimalistisk och elegant design i rund form. Denna vägg- och taklampa med vitgrå plastkant och matt vitplast ger vacker mjuk strålkastare så att du inte ser i ljuskällan. Denna lampa har ett IP-värde på IP65, vilket gör den lämplig för våta områden som badrummet, men den kan också placeras perfekt i trädgården. Det är avsett för regnet. Den har en diameter på 31,5 cm och en höjd av 9 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 11 watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Med denna vägg- och taklampa Gelmi skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt. 315 mm x 90 mm
 • Yttre vägglampa antracit IP44 roterbar och lutbar - Solo

  Yttre vägglampa antracit IP44 roterbar och lutbar - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design utförd i mörkgrå (antracit). Ljuset från denna lampa lyser ner. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Lampan är också mycket lätt att justera via kulleddet. Detta gör att denna vägglampa kan lysa i alla riktningar. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 12 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 35 Watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna vägglampa Solo har vacker, modern och elegant design.
 • Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim

  Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna vägglampa Prim har en minimalistisk och elegant design i rektangulär form. Denna stämningsfulla vägglampa ger vackert mjukt betesljus. Förutom att det ser vackert ut är det också mycket ekonomiskt tack vare sitt inbyggda LED-ljus! Detta sparar dig mycket pengar och bidrar till en bättre miljö. Plus att du inte längre behöver beställa en separat ljuskälla! Lampan har en bredd på 21 cm, en höjd på 8,5 cm och ett djup på 3 cm. Lampan har en integrerad LED-ljuskälla med 6 Watt, 220 lumen, 2700 Kelvin och 30 000 brinntimmar. Med denna lampa skapar du atmosfär på din altan eller på väggen bredvid din ytterdörr!
 • Modern utomhus vägglampa svart inkl LED - Khuvan

  Modern utomhus vägglampa svart inkl LED - Khuvan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En vägglampa med ett snyggt utseende, det är Khuvan! Denna vägglampa har en längd på 14,3 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, höjd på 19,3 cm och djup på 2 cm. Khuvan vägglampa kommer med icke utbytbar LED-belysning på 9 Watt och 30 000 brinntimmar. Lysdioden har 830 lumen och 3000 Kelvin och är inte dimbar. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa resistent mot stänkvatten. Denna vägglampa är perfekt att använda som funktionsbelysning eller grundbelysning i din trädgård eller på din fasad. Vänta inte längre och ge din trädgård eller hem ett modernt utseende med Khuvan vägglampa!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Femke

  Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Femke är en attraktiv men mycket modern vägglampa. Lampan är tillverkad i aluminium med glas och är klar i svart. Dess design gör den väldigt tidlös. Den har 9,4 cm djup, 18,1 cm höjd och 13,8 cm längd. Monteringsplattan har 2 cm djup, 14 cm höjd och 13 cm längd. Du avslutar Femke med en ljuskälla med en GU10 -passning (max. 35 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Eftersom belysningen lyser nedåt får du en vacker och stämningsfull sömnadseffekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 är ljuskällan stänkskyddad och lämplig för mot väggen bredvid ytterdörren eller trädgårdsskjulet, till exempel. Lampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Femke har en skymningsbrytare och slår därför på och av automatiskt. Så du glömmer aldrig att tända eller släcka lampan. Skapa en modern och attraktiv utomhusmiljö med Femke vägglampa.
 • Utomhus vägglampa svart IP55 inkl. LED med sol - Fortunato

  Utomhus vägglampa svart IP55 inkl. LED med sol - Fortunato
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Fortunato är en modern och elegant utomhuslampa med fin belysning. Det är också bra för en bättre miljö eftersom den har en solpanel, så att lampan laddar sig själv automatiskt. Vägglampan är tillverkad i plast och är svart. Den har 17 cm djup, 4,5 cm höjd och 16,5 cm längd. Monteringsplattan har ett djup av 0,5 cm, en höjd av 4 cm och en längd på 7,5 cm. Fortunato har integrerad LED -belysning. Denna har en total ljuseffekt på 280 lumen och är dimbar i färgtemperatur; 3 000 - 6 500 Kelvin. Du kan enkelt göra detta genom att trycka på knappen på lampan. Vägglampan har också en rörelsedetektor, så lampan tänds när den känner av rörelse. Super praktiskt till ytterdörren till exempel! Med ett IP-värde på IP55 är lampan stänkskyddad, perfekt lämpad för utomhusbruk. Ge mer säkerhet runt ditt hem med Fortunato vägglampa.
 • Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne

  Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Daphne är en riktig klassiker! Dess chica utseende gör den till ett riktigt måste för trädgården. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är avslutad i en antik guldfärg. Den har ett djup på 35 cm, en höjd på 46 cm och en längd på 25,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,6 cm, höjd 15 cm och längd 11,5 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 15 watt. Se till att du beställer dessa separat. På grund av sitt IP44-värde lämpar sig vägglampan för skyddade platser utomhus, som mot trädgårdsboden eller bredvid ytterdörren. Din trädgård är komplett med den klassiska utomhusvägglampan Daphne!
 • Smart wandlamp zwart 38 cm 2-lichts IP44 incl. Wifi ST64 - Charlois

  Smart wandlamp zwart 38 cm 2-lichts IP44 incl. Wifi ST64 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Modern Utomhuslampa Svart med Glaspaneler - Rotterdam Long

  Modern Utomhuslampa Svart med Glaspaneler - Rotterdam Long
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vi är kär i detta Rotterdam Long vägglampa utomhus! Det utstrålar lyx och elegans tack vare den vackra kombinationen av den svarta ramen och det klara glaset. Han är helt hemma i din lantliga miljö. Med ett IP-värde på IP44 är det motståndskraftigt mot regn. Ditt utomhusutrymme på landsbygden är bara komplett med denna Rotterdam Long utomhuslampa. Lampan har en höjd av 35,2 cm, en längd på 12,2 cm och en bredd av 12,2 cm. Du avslutar lampan med en E27-ljuskälla (max. 60 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam Long! 122 mm x 12.2 cm x 352 mm
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Retro vägglampa brun 23 cm IP44 - Nautica 1 oval

  Retro vägglampa brun 23 cm IP44 - Nautica 1 oval
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna dimbara vägg- och taklampa i nautisk stil har ett namn som heter: Nautica. Ta med den mysiga retro / vintage-atmosfären till ditt hem med denna skeppslampa. Det har ett tungmetallbrunt hölje med en stabil yta, vilket ger det ett starkt, robust utseende. Glaset har en lättnad som kompletterar det och ger det en speciell ljuseffekt. Denna vägg- och taklampa har en höjd av 23 cm, en längd av 16,5 cm och ett djup av 10,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Eftersom Nautica har ett IP-värde på IP44, är det lämpligt för fuktiga rum som badrummet, men det kan också placeras ute i regnet. Gå efter en nostalgisk känsla med denna vägg- och taklampa Nautica.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP65 inkl. LED solar - Charlotte

  Modern utomhusvägglampa svart IP65 inkl. LED solar - Charlotte
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Modern vägglampa Charlotte ger omedelbart din trädgård ett uppsving! Dess snygga design gör den mycket tidlös och lämplig för varje livsstil. Den är tillverkad av stål och färdig i svart. Charlotte har 13 cm djup, 13 cm höjd och 13 cm längd. Lampans ovansida har en solpanel som laddar lampan automatiskt. Så energieffektivt! Den integrerade LED -belysningen har en ljuseffekt på 100 lumen och 2700 Kelvin. I genomsnitt varar belysningen 30 000 brinntimmar, så du kan njuta av lampan extra länge. Med sitt IP-värde på IP65 är lampan stänkskyddad, perfekt för bredvid ytterdörren eller mot staketet. Tack vare rörelsesensorn tänds belysningen automatiskt när den upptäcker rörelse. Så du behöver aldrig oroa dig för om du har tänt eller stängt av belysningen. Utomhusvägglampa Charlotte gör ditt liv lite mer modernt och stämningsfullt.
 • Modern vägglampa mörkgrå IP44 - Ben 2

  Modern vägglampa mörkgrå IP44 - Ben 2
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Ben 2 är ett riktigt modernt blickfång för din vägg. Den mörkgrå färgen och formen gör den enormt modern, så den passar bäst i en modern miljö. På grund av IP-värdet för IP44 är det lämpligt för fuktiga rum som badrummet eller skyddade mot ett staket. Ben 2 vägglampan har ett djup på 9 cm, är 15 cm hög och 6,5 cm bred. Den är monterad tätt på väggen och har en öppning på både topp och botten, vilket skapar en vacker ljuseffekt på väggen. Lampan har två GU10-beslag och levereras exklusive ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer dem med detta (max. 35 watt vardera). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ge din (yttre) vägg en tidlös touch med Ben 2-vägglampan.
 • Utomhusvägglampa svart med klar sfär inkl rörelsedetektor - Sfera

  Utomhusvägglampa svart med klar sfär inkl rörelsedetektor - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i rostfritt stål och klar plast. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 36,9 cm och ett djup på 27 cm. En fin fördel med denna vägglampa: du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Sfera har en rörelsedetektor och reagerar på upptäckta rörelser genom att tända belysningen, super praktiskt! Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket gör den perfekt för utomhusbruk! Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt), denna måste beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Modern utomhuslampa svart inkl. Uppladdningsbar LED IP44 - Denlu

  Modern utomhuslampa svart inkl. Uppladdningsbar LED IP44 - Denlu
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Denlu är en utomhuslampa som inte får missa på kvällarna i din trädgård eller på din balkong. Denna utomhuslampa är den stämningsskapare du letar efter. Den är gjord av svart aluminium med plast. Den har en höjd av 32,3 cm, en bredd av 14,3 cm och en längd av 14,3 cm. Denlu har LED-belysning som inte kan bytas ut. Utelampan har en ljuseffekt på 150 lumen och 3000 Kelvin, så superatmosfäriskt! I genomsnitt varar det i 12 brinnande timmar. Detta är uppladdningsbart med den medföljande kabeln, som har en USB-anslutning. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänksäker. Den perfekta snygga utomhuslampan som du enkelt kan placera på bordet. Denlu borde inte saknas i din trädgård! 14.3 cm x 14.3 cm x 32.3 cm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Kiki

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampan Kiki ger en modern twist till din trädgård på grund av dess design. Det ser ut som om lampan har växt upp ur väggen. Lampan är tillverkad av plast och är svart. Den har ett djup på 15,8 cm och en diameter på 9,2 cm. Du kompletterar Kiki med en ljuskälla med en E27 -passning (max. 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är lampan stänkskyddad, vilket gör den lämplig för bredvid ytterdörren eller på trädgården. Lampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Ge mer säkerhet och ljus i din trädgård med Kiki -vägglampan.
 • Vintage vägglampa antikguld av plast - Baleno II

  Vintage vägglampa antikguld av plast - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är ett riktigt blickfång för i och runt ditt hem. Det ger ett fint betesljus längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att beställa dessa med den. Den är även dimbar, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II är 7 cm bred, 9,2 cm djup och 16 cm hög. Plasten som används, den gyllene färgen och formen ger lampan en elegant touch, vilket gör den bäst lämpad för en industriell eller modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP-värdet på IP44, men du kan även placera den inne i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Modern vägglampa svart IP44 - Baleno I.

  Modern vägglampa svart IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno I är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har en GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno I är 9,2 cm djup, 7 cm lång och 9 cm hög. På grund av plasten som används, den svarta färgen och formen får lampan en snygg touch, vilket gör att den passar bäst i en modern miljö. Baleno I passar verkligen utomhus på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Modern utomhuslampa med markspets 40 cm IP44 - Bol

  Modern utomhuslampa med markspets 40 cm IP44 - Bol
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna utomhuslampa Bulb innehåller en markspets! Lökarna passar perfekt i en modern miljö. Plastglödlampan är färgad vit, vilket sprider ljuset vackert. Ett riktigt blickfång för trädgården! Tack vare markstiftet kan du enkelt sätta utomhuslampan i gräset, gruset eller i marken. Denna Sphere har en diameter på 40 cm. Stiftet som går i marken har en höjd på 12,5 cm. Lampan har ett stort E27-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att beställa den med den (max 40 Watt). För att göra det ännu mysigare på kvällen är denna lampa även dimbar (dimmer ingår ej). Den levereras med gummianslutningskabel och stickpropp. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänksäker och lämpar sig för skyddade platser i trädgården. En mysig, tidlös lampa för trädgården! 400 mm x 400 mm
 • Modern utomhuslampvägg svart - Odense

  Modern utomhuslampvägg svart - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En riktig blickfångare för ytterväggarna, denna Odense utomhuslampa! Denna utomhusarmatur levereras utan ljuskälla; Så se till att du har en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 13 watt). Den har en total höjd på 17 cm och en diameter på 8,5 cm. Monteringsplattan har en höjd och längd på 6,5 cm. Du kan dimma denna Odense med en extern dimmer för extra atmosfär på kvällen! Det passar perfekt i en modern miljö, men ger varje trädgård eller terrass en tidlös dimension! Lampan är tillverkad i rostfritt stål. Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot regnvatten. Skaffa en trevlig blickfång på terrassen eller vid ytterdörren med Odense! 85 mm x 116 mm x 170 mm
 • Utomhus vägglampa antracit inkl. LED IP54 justerbar - Zane

  Utomhus vägglampa antracit inkl. LED IP54 justerbar - Zane
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ge en säker utomhusmiljö med Zane vägglampa. Denna lampa passar perfekt med den moderna levande stilen. Det är super praktiskt eftersom det är justerbart. På så sätt bestämmer du var ljuset lyser. Zane är tillverkad av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,02 cm, en höjd av 11,75 och en längd av 12,04 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1 cm, längd 6,6 cm och bredd 7,6 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning och är därför inte utbytbar. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin. Detta ger utomhuslampan mycket ljus så att du enkelt kan sätta nyckeln i nyckelhålet när du är vid ytterdörren. Med ett IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och tål en kraftig regndusch. Komplettera ditt trädgårdshus eller ytterdörr med vägglampan Zane utomhus.
 • Uppsättning av två moderna vägglampor stål IP44 - Baleno II

  Uppsättning av två moderna vägglampor stål IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare i och runt ditt hus. Han ger ett fint betesljus längs väggen. Detta är super vackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer den. Det är också dimbart, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår inte). Baleno II är 6,5 cm bred och 14,5 cm hög. På grund av det rostfria stål som används och formen får lampan en elegant touch, vilket gör att den passar bäst i en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utsidan på grund av IP-värdet på IP44, men du kan därför också placera den i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det! Nu ännu billigare som en uppsättning av två!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 20,8 cm - Kiki

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 20,8 cm - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en modern touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i svart. Den har 12,1 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Prato Down är en svart utomhuslampa med ett modernt utseende och elegant design som sticker ut. Den har en höjd på 23,5 cm och ett djup på 27 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 10 cm. Prato Downs glas är transparent så att ljuskällan är synlig. Ge därför en dekorativ variant som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller på terrassen. Lampan är också dimbar med en extern dimmer för en extra trevlig kväll! Med ett IP-värde på IP44 är det lämpligt som utomhusbelysning. Genom denna vägglampa hänga lysa upp din stil din entré eller trädgård.
 • Retro vägglampa guld 18 cm IP44 - Nautica 2 oval

  Retro vägglampa guld 18 cm IP44 - Nautica 2 oval
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna dimbara vägg- och taklampa i nautisk stil har ett namn som heter: Nautica. Ta med den mysiga retro / vintage-atmosfären till ditt hem med denna skeppslampa. Den har ett metallhölje av guld / mässing med en robust yta och har därför ett starkt, robust utseende. Glaset har en lättnad som kompletterar det och ger det en speciell ljuseffekt. Denna vägg- och taklampa har en höjd av 18 cm, en längd av 14 cm och ett djup av 10 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Eftersom Nautica har ett IP-värde på IP44, är det lämpligt för fuktiga rum som badrummet, men det kan också placeras ute i regnet. Gå efter en nostalgisk känsla med denna vägg- och taklampa Nautica.
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Danmark

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vill du också lägga till mer atmosfär utanför? Det kan du göra med vägglampan Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör den så speciell är att plasten har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har en bredd på 8,3 cm, höjd 21,2 cm och längd 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, längd 6 cm och bredd 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Med rörelsedetektorn tänds belysningen omedelbart när rörelse detekteras. På så sätt glömmer du aldrig att tända eller släcka lampan, superhändigt! Gör din utomhusmiljö säker och stämningsfull med vägglampan Danmark. 11.9 cm x 8.3 cm x 21.2 cm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Miro

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det kommer inte att vara mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar varje livsstil, från modern till land! Han slutade på en svart färg och plast genom vilket ljus blir en varm och mjuk ton. Den har en höjd av 21,4 och ett djup på 6,5 cm. Lampans längd är 17,6 cm. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 10 Watt) kompletterar du Miro. Det är en vägglampa verkligen lämpar sig för utomhus tack vare IP IP44. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Det perfekta gyllene medelvärdet mellan modernt och tidlöst.
 • Smart romantisk utomhusvägglampa brons inkl. Wifi A60 - London

  Smart romantisk utomhusvägglampa brons inkl. Wifi A60 - London
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik utseende vägglykta? Då är denna variant av London-serien verkligen något för dig! Den graciösa vintagedesignen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / entré. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktform har en höjd på 34 cm och ett djup på 18 cm. Denna utomhuslykta har en smart E27-ljuskälla (7 watt och i genomsnitt 15 000 brinntimmar). Lyktan har maximalt 806 lumen och 1800 till 3000 Kelvin. Med en ljuskälla har du stämningsbelysning, grundbelysning och funktionell belysning i din trädgård. Du väljer själv ljusstyrka och ljusfärg, som du enkelt kan ställa in via din smartphone eller smarta hemassistent. Komplettera din trädgård eller fasad med denna London!"
 • Modern yttervägglampa grå IP44 - Danmark

  Modern yttervägglampa grå IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa av högsta kvalitet, färdig i högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning och matt plastskärm. Detta moderna dimbara mörkgrå Danmark är vackert utformat för att attraktivt belysa din trädgård eller terrass tack vare den matta skuggan. Detta Danmark har ett IP-värde på IP44, så det är avsett för regn men kan också användas i badrummet. Danmark levereras utan ljuskälla, se till att du beställer en ljuskälla med en E27-armatur (stor beslag) på högst 13 watt. Obs! Om kondens är synlig i huven kan det bero på bristen på värmeemission från LED-lampor, vilket inte är ett problem för armaturen. För att förhindra fukt i fixturen är denna vägglampa lämplig för olika ljuskällor.
 • Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta Emmerald vägglampa är en utomhuslampa av högsta kvalitet gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vägglampa har en vacker, modern och elegant design. Huvan släpper även igenom lite ljus på sidorna vilket ger en väldigt fin effekt. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med IP44 tål denna vägglampa en dusch eller en smäll och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt trevlig att se är lampan också väldigt praktisk. Den har en PIR-rörelsesensor. När rörelse registreras utanför slås den på omedelbart. Praktiskt, tidlöst och supertåligt! Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 23 cm. Monteringsplattan har en höjd på 21 cm, en längd på 21 cm och en bredd på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Emmerald är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Litt

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Litt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ingenting är trevligare än en bra utomhuslampa bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Litt är ett exempel på en sådan perfekt utomhuslampa på dessa platser. Den är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 19,8 cm och en längd av 8,4 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 7 cm och en längd av 7,4 cm. Litt har icke-utbytbar LED-belysning, som har en ljuseffekt på 440 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör belysningen perfekt för utomhusbruk. Med sitt höga IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker och tål därför en kraftig regndusch. Gör din utomhusmiljö säkrare med vägglampan Litt.
 • Industriell utomhusvägglykta svart IP44 - Charlois

  Industriell utomhusvägglykta svart IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Charlois ger ditt hus det lilla extra på utsidan. Den eleganta och minimalistiska designen ger denna vägglampa ett coolt utseende. Denna industriella vägglampa består av en svart rektangulär aluminiumram med glaspaneler på sidorna. Detta ger en fin effekt på din vägg. Vägglampan är extremt lämplig för att placera en speciell glödtrådsljuskälla (E27). Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänksäker. Du kan även ansluta den till 220/230 volt. Vägglampan är 33 cm hög, har en längd på 14 cm och ett djup på 21,5 cm. Monteringsplattan har även en höjd på 33 cm, en längd på 8 cm och ett djup på 2,5 cm. Denna eleganta industriella vägglampa Charlois är verkligen en tillgång för din fasad!
 • Industriell vägglampa rostbrun 26 cm IP44 - Charlois

  Industriell vägglampa rostbrun 26 cm IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken vacker lampa Charlois är! Dess rostigbruna färg gör den väldigt stilren och ger värme till din interiör eller trädgård. Vägglampan är gjord av aluminium med glas. Den har ett djup på 14 cm, en höjd på 26 cm och en längd på 14 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, höjd 20 cm och längd 9 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt). Tack vare sitt IP-värde på IP44 är lampan stänksäker, vilket gör den lämplig för skyddade platser utanför eller fuktiga rum i huset som badrummet. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Gå efter stil med den industriella vägglampan Charlois!
 • Set med 4 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno II

  Set med 4 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Kan din interiör använda en snygg vägglampa? Då är Baleno II vad du letar efter! Dess moderna design säkerställer att den passar in i alla interiörer. Vägglampan är tillverkad i aluminium och i finishen antracitgrå. Den har ett djup på 9 cm, en höjd på 15 cm och en längd på 6,5 cm. Baleno II kommer i ett set om 4. Det fina med Baleno II är att lampan ger ljus både ovan och under. Så se till att du beställer 8 GU10 ljuskällor på max 35 Watt för att komplettera vägglampan. Med sitt IP44-värde är vägglampan stänksäker. Perfekt för mot väggen bredvid ytterdörren eller i badrummet. Lampan är dimbar när du ansluter den till en extern dimmer (ingår ej). Ge din interiör en modern twist med vägglampan Baleno II.
 • Utomhus vägglykta svart med rörelsesensor IP44 - New Orleans

  Utomhus vägglykta svart med rörelsesensor IP44 - New Orleans
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Klassisk och tidlös utomhuslykta. Mycket lämplig som belysning bredvid din entré, men naturligtvis inte på sin plats som trädgårdsbelysning. Lampan är tillverkad av svartlackerat rostfritt stål med glasrutor. New Orleans upp är inte bara vackert i utseende, det är också en superfunktionell utomhuslampa med en rörelsesensor. Du behöver inte längre söka efter dina husnycklar i mörkret. Han kommer att svara på rörelser genom att tända lamporna. Vägglyktan har ett djup av 26,8 cm, en höjd av 43 cm och en längd av 20 cm. Monteringsplattan har en längd på 12 cm, en höjd på 22 cm och ett djup på 2,5 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 60 Watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Häng lampan där ljuset inte alltid behöver vara på och låt sensorn göra sitt arbete.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Batt LED kan användas i många rum. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika enkelt utomhus. Utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Med high power" lysdioderna ger denna lampa mycket ljus med låg förbrukning. Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 17,5 cm. Lampan har 2 LED-ljuskällor med 6 Watt, 686 lumen och 3000 Kelvin. Batt har också ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer, både inomhus och utomhus, så den är idealisk!"
 • Modern vägglampa utomhus IP44 - Khana

  Modern vägglampa utomhus IP44 - Khana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att lysa upp din terrass eller fasad? Gör det med den moderna utomhusvägglampan Khana! Denna vägglampa har en längd på 25 cm, en höjd på 32,8 cm och ett djup på 32,8 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Komplettera Khana med en E27-ljuskälla på upp till 40 watt. Du kan dimma den här lampan med en extern dimmer. Ljuskällan och dimmern ingår inte. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa stänksäker och tål regndroppar. Letar du efter grundläggande belysning eller stämningsbelysning i trädgården? Leta inte längre och gå efter Khana vägglampa!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rökglaseffekt - Danmark

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rökglaseffekt - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du också lägga till mer atmosfär utanför? Det kan du göra med vägglampan Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör den så speciell är att plasten har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har ett djup på 1,1 cm, höjd 16,5 cm och längd 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, en längd på 6 cm och en bredd på 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Gör din utomhusmiljö säker och stämningsfull med vägglampan Danmark.
 • Design utomhusvägglampa svart IP44 - Schiedam

  Design utomhusvägglampa svart IP44 - Schiedam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Schiedam är en cool utomhusvägglampa som tål en regndusch. Lampan är tillverkad i svart aluminium och plast. Den har ett djup på 18,5 cm, höjden 32,5 cm och längden 14,3 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Du kompletterar denna vägglampa utomhus med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår inte). På så sätt gör du det väldigt mysigt på kvällen på terrassen eller i trädgården! På grund av IP44-värdet för IP44 är den utomhusvägglampan stänkskydd, perfekt för ytterdörren eller trädgårdsskalet. Alla kommer att hitta en plats hemma för denna vackra Schiedam.
 • Yttervägglampa stål IP44 - Solo

  Yttervägglampa stål IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design av rostfritt stål. Ljuset från denna lampa lyser ner. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 12 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 35 Watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna vägglampa Solo har vacker, modern och elegant design.
 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Zane

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Zane
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Ge en säker utomhusmiljö med Zane vägglampa. Denna lampa passar perfekt med den moderna levande stilen. Det är super praktiskt eftersom det är justerbart. På så sätt bestämmer du var ljuset lyser. Litt slås på så snart den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt av rörelsesensorn. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten. Zane är tillverkad av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,02 cm, en höjd av 11,75 och en längd av 12,04 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1 cm, längd 6,6 cm och bredd 7,6 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning och är därför inte utbytbar. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin. Detta ger utomhuslampan mycket ljus så att du enkelt kan sätta nyckeln i nyckelhålet när du är vid ytterdörren. Med ett IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och tål en kraftig regndusch. Komplettera ditt trädgårdshus eller ytterdörr med vägglampan Zane utomhus.
 • Country vägglampa svart IP44 - Sutton Up

  Country vägglampa svart IP44 - Sutton Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Sutton Up är en mjuk vägglampa som passar perfekt till ytterdörren eller lusthuset. Det är också ett riktigt tillskott i badrummet, till exempel bredvid spegeln. Kombinationen av glas med svart rostfritt stål ger en fin look på din dörr eller i badrummet. Sutton UP har ett djup av 23,6 cm, en höjd av 31,3 cm och en längd av 17 cm. Monteringsplattan har en höjd av 12 cm och en längd av 9 cm. Du kompletterar lampan med en ljuskälla med E27-koppling (100 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Belysningen är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Tack vare IP-värdet IP44 är det perfekt stänksäkert och riktigt lämpligt för utomhus eller i badrummet. Tveka inte längre och lägg till den här fina Sutton Up. Inuti eller utanför: valet är ditt!
 • Landsbygdens utomhus lykta bas vit IP44 - Anna

  Landsbygdens utomhus lykta bas vit IP44 - Anna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk vit lykta? Sedan hittade du den i Anna plastlyktan! Du kan se vintage designen i alla kurvor och eleganta ytor. Den utomhus lykta basen har sex klara rutor som gör ljuskällan tydligt synlig, så välj en vacker glödlampa. Denna lykta har en diameter på 22 cm och en höjd av 38,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Denna lykta lampa har en bas och du kan till exempel placera den på en höjd nivå i din trädgård. Med denna klassiska dimbara lampa lägger du verkligen en touch av stil till din entré eller trädgård. 220 mm x 385 mm
 • Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsedetektor - Capital

  Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsedetektor - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Capital är klassikern bland vägglampor. En av de mest kända men ändå snygga armaturerna. Vägglampan är gjord av plast med glas och är klar i svart. Den har en total höjd på 36,7 cm, djup 21 cm och längd 15 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 16 cm och en längd av 11 cm. Kapitalet kompletteras med en ljuskälla med E27-anslutning (max 15 Watt). Glöm inte att beställa detta extra! Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. På grund av IP44-värdet IP44 är vägglampan lämplig för utomhusbruk nära trädgårdshuset eller bredvid ytterdörren. Med rörelsedetektorn tänds lampan när rörelse detekteras. På så sätt behöver du inte oroa dig för att glömma att sätta på eller stänga av lampan. Super praktiskt! Denna klassiker borde inte saknas i din trädgård!
 • Landsvägg ljus svart IP44 - Guardado

  Landsvägg ljus svart IP44 - Guardado
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Guardado är inte en vanlig utomhuslampa, men det gör den så rolig och unik. Du skulle inte säga från designen att denna lampa är för utsidan, men med IP44 är den verkligen. Guardado vägglampa är tillverkad av metall med ett skyddande glas för ljuskällan. Burkonstruktionen gör denna lampa unik och lekfull och kommer att vara ett komplement till ditt utomhusutrymme. Lampan har ett djup på 23 cm och en höjd på 30 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ge en trevlig utomhuslampa med Guardado.
 • Modern yttervägglampa mörkgrå inkl LED IP54 - Sandsten 1

  Modern yttervägglampa mörkgrå inkl LED IP54 - Sandsten 1
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Liten men fin, den perfekta vägglampan för utomhus! Vägglampa Sandstone 1 hittar snabbt en plats i eller runt huset, med det subtila och minimalistiska utseendet kommer detta inte att vara ett problem! Armaturen är redo för år med ostörd njutning och är utrustad med en inbyggd LED-modul (100 lumen och 3000 Kelvin) och garanterar tusentals brinntimmar. Lampan har ett djup av 3,3 cm, en höjd av 6 cm och en längd på 9,7 cm. Sandstone 1 är den perfekta vägglampan för alla!
 • Retro vägglampa guld IP44 - Nautica rund

  Retro vägglampa guld IP44 - Nautica rund
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna dimbara vägg- och taklampa i nautisk stil har ett namn som heter: Nautica. Ta med den mysiga retro / vintage-atmosfären till ditt hem med denna skeppslampa. Den har ett metallhölje av guld / mässing med en robust yta och har därför ett starkt, robust utseende. Glaset har en lättnad som kompletterar det och ger det en speciell ljuseffekt. Denna vägg- och taklampa har en diameter på 24 cm och ett djup på 10 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Eftersom Nautica har ett IP-värde på IP44, är det lämpligt för fuktiga rum som badrummet, men det kan också placeras ute i regnet. Gå efter en nostalgisk känsla med denna vägg- och taklampa Nautica.
 • Utomhuslampa antracit med ljusmörk sensor inkl LED - Uma

  Utomhuslampa antracit med ljusmörk sensor inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att skapa en fin effekt på baksidan av huset, till exempel. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett trevligt mjukt vitt ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 310 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänkskyddad och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Antracitfärgen ger ditt hus ett modernt utseende. Uma är perfekt längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Den ljusmörka sensorn är en trevlig extra. Så han börjar när det börjar bli mörkt ute. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Uma definitivt åt dig.
 • Modern utomhus vägglampa svart IP44 - Ciara

  Modern utomhus vägglampa svart IP44 - Ciara
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utelampa Ciara passar mot väggen eller i taket. Spotten är justerbar, så du bestämmer alltid var belysningen lyser. super praktiskt! Ciara är gjord av aluminium med glas och finish i svart. Fläcken har ett djup på 12,5 cm, en höjd på 13 cm och en längd på 10 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm och ett djup på 2 cm. Ciara är färdig med en ljuskälla med GU10-armatur på max 35 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Spotten är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Tack vare sitt höga IP-värde på IP44 är spotten stänksäker och passar därför utomhus eller i badrummet. Skapa mer atmosfär med spot Ciara!
 • Modern utomhusvägglampa stål 2-ljus IP55 - Bashful

  Modern utomhusvägglampa stål 2-ljus IP55 - Bashful
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Enkel och kompakt vägglampa. Ljuset lyser upp och ner längs väggen, vilket skapar en vacker ljuseffekt. Bashful-platsen har en höjd av 20,5 cm, ett djup på 11,5 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 8 cm. Den är vackert färdig i stål som ger en modern touch. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer dessa (max. 6 watt vardera). Du kan dimma denna Bashful med en extern dimmer. Dessutom har denna vägglampa Bashful ett IP-värde på IP55, vilket innebär att den är lämplig för våta områden som badrummet eller terrassen. En tidlös vägglampa, perfekt i ditt badrum, terrass, hall, vardagsrum eller i sovrummet!
 • Smart buitenwandlamp zwart IP44 incl. Wifi ST64 - Jarra

  Smart buitenwandlamp zwart IP44 incl. Wifi ST64 - Jarra
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Gleam

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Gleam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Gleam har en knäppa design som ger din trädgård eller terrass det lilla extra. En vacker finish i klart glas och en tidlös svart färg. Lampan har en höjd på 31 cm och ett djup på 16 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 11 cm. Ge trevligt atmosfäriskt ljus med en dekorativ ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 60 watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Med en IP44 är den perfekt vattentålig. En vägglampa, perfekt i trädgården!
 • Utomhusvägglampa rostig brun inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee

  Utomhusvägglampa rostig brun inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Mindre är mer! Vägglampan Esmee bevisar det än en gång. Dess enkla design gör den till en modern och mycket snygg vägglampa. Den är gjord av aluminium och har en rostbrun färg. Vägglampan har ett djup på 20 cm, en höjd på 15,3 cm och en längd på 16,5 cm. Esmee har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt för bredvid ytterdörren eller i friggeboden! Rörelsedetektorn ser till att belysningen tänds när den upptäcker rörelse. Säkerställ säkerhet i din utomhusmiljö med vägglampa Esmee!