QAZQA utebelysning

Stilrena utelampor och lyktor från QAZQA i lätt industriell design. Här hittar du ett urval av deras sortiment för utebelysning hos nätbutiker. Klicka på den QAZQA utelampa du vill läsa mer om.

Populärt inom QAZQA utebelysning

 • Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark

  Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med polyesterpulverbeläggning och plastskärm. Levereras med superhändigt klistermärkeark för att ge ditt husnummer på lampan. Husnummer och vacker belysning i 1 så! Danmark har en höjd på 17 cm och en längd på 8,5 cm. Den har ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan för ytterväggen har en längd och bredd på 6,5 cm. Perfekt resistent mot regnvatten tack vare IP44-värdet för IP44. Du kan placera den bredvid din ytterdörr som ett humörljus eller som ett funktionsljus när du kommer hem sent. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 13 watt) kan du avsluta Danmark helt. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Ge trevligt ljus hemma med Danmark!
 • Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6

  Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Otan är här för att ge stil till dina ytterväggar! Den är färdig i en mörkgrå färg med en polyesterpulverbeläggning. Den har icke-utbytbar LED (integrerad i lampan). Lysdioden (12 Watt) har en ljuseffekt på 493 lumen och 3000 Kelvin. Som ett resultat ger det vackert varmt ljus! Ljuset lyser uppåt och nedåt, vilket skapar en fin strykningseffekt på din vägg. Otan är en perfekt utomhuslampa tack vare IP -värdet på IP54. Obs: lampan är inte dimbar. Otan varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Den har en höjd och längd på 14 cm. Lampans djup är 5 cm. Kvalitet och design kombineras i denna tidlösa lampa!
 • Lykta till gång och terrass 'Malios 45' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Lykta till gång och terrass 'Malios 45' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En utomhuslampa som helt hör hemma i en modern miljö. Den har en längd och bredd av 8 cm och en höjd av 45 cm. Du får den bästa effekten i trädgården eller på terrassen när du sätter ihop lite! Tack vare IP44-värdet för IP44 kan det stå regn perfekt! Det är en idealisk lampa att placera längs trädgårdsstigen eller terrassen, för när du vill ha en mysig kväll kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår inte). Med en E27-ljuskälla på högst 60 Watt (stor montering) kan du avsluta din lampa helt! Ge din trädgård en modern twist med dessa Malios! 80 mm x 80 mm x 450 mm
 • Trädgårdlampan med spet svart inkl. Sladd och kontakt IP65

  Trädgårdlampan med spet svart inkl. Sladd och kontakt IP65
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Oavsett var i trädgården du vill placera denna stift gjort, den är väldigt liten och därför perfekt för din trädgård! Trots sin lilla storlek är den till exempel mycket bra på att tända ett träd i din trädgård. Det är indirekt ljus, vilket gör det riktigt mysigt för dig att sitta ute på kvällen! Med ett IP-värde på IP65 är det motståndskraftigt mot alla väderförhållanden. Med en GU10-ljuskälla på högst 50 watt kan du slutföra Klar och den är klar att lysa i din trädgård! Den har en total höjd på 30 cm. Artikeln levereras med sladd och plugg, vars maximala längd är 185 cm. Platshuvudet är justerbart så att du kan rikta ljuset dit du vill ha det. Om du vill skapa mysigt ljus på kvällen kan du också dimma det (dimmer ingår inte). En modern och elegant trädgårdsplats: det är gjort. 130 mm x 98 mm x 300 mm
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på QAZQA utebelysning

 • Utomhusvägglampa svart med klarglas inkl rörelsedetektor - Sfera

  Utomhusvägglampa svart med klarglas inkl rörelsedetektor - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i rostfritt stål och klar plast. Sfera är stark och hållbar, vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhusutrymme för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 36,9 cm och ett djup på 27 cm. En fin fördel med denna vägglampa: du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Sfera har en rörelsedetektor och reagerar på upptäckta rörelser genom att tända belysningen, superhändigt! Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket gör den perfekt för utomhusbruk! Du kompletterar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt), men denna måste beställas separat. Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Utomhus vägglampa antik guld justerbar IP44 - Capital

  Utomhus vägglampa antik guld justerbar IP44 - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En fin utomhuslampa som är unikt avslutad med en antik guldfärg som ger ett klassiskt och romantiskt utseende! Denna vägglampa stjäl showen vid din ytterdörr eller på terrassen! Den är justerbar så att du kan välja att montera lampan nedåt eller uppåt: super kul! Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot stänkvatten. Lampan har en höjd av 35 cm och ett djup av 19,7 cm. Med en E27-ljuskälla på max 15 Watt gör du vårt kapital komplett och det är klart att lysa i din trädgård! Obs! Ljuskällan ingår inte i denna lampa. Du kan dimma den med en extern dimmer (ingår ej). På så sätt gör du det extra mysigt! En klassiker i storlek för utomhusbruk: det är vår Capital vägglampa
 • Set med 2 industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno I.

  Set med 2 industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Baleno I är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno I är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 7,9 cm hög. Monteringsplattan har en längd på 6,5 cm och en bredd på 7,5 cm. Aluminiumet som används, rostmärket och formen ger lampan en snygg touch, vilket gör att den passar bäst i en industriell miljö. Baleno I är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det! Nu ännu billigare som en uppsättning av två!
 • Smart utomhusvägglampa mörkgrå IP44 inkl 2st Wifi GU10 - Duo

  Smart utomhusvägglampa mörkgrå IP44 inkl 2st Wifi GU10 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampa Duo är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval av rostfritt stål i mörkgrå färg är det en riktig modern lampa. Eftersom lampan har 2 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i rummet. Lampans höjd är 16 cm, längd 6 cm och bredd 11,5 cm. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Vägglampan utomhus har en ljuseffekt på 350 lumen. Detta gör den perfekt att använda som stämningsbelysning. Duo levereras inklusive GU10 ljuskällor. Ljuskällorna håller i genomsnitt 20 000 brinntimmar och förbrukar 4,5 watt. Denna utomhusvägglampa är också smart. Det betyder att den kan fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Sitt inte längre i mörkret och satsa på Duo.
 • Design utomhus vägglampa svart IP44 - Schiedam

  Design utomhus vägglampa svart IP44 - Schiedam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Schiedam är en robust utomhusvägglampa som tål en regnskur. Lampan är gjord av svart aluminium och plast. Den har ett djup på 18,5 cm, en höjd på 32,5 cm och en längd på 14,3 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Du kompletterar denna utomhusvägglampa med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). På så sätt kan du göra det väldigt mysigt på kvällen på terrassen eller i trädgården! Tack vare IP-värdet på IP44 är vägglampan utomhus stänksäker, perfekt för ytterdörren eller friggeboden. Alla kommer att hitta en plats hemma för denna vackra Schiedam.
 • Utomhusvägglampa svart med rökskärm 2-ljus IP44 - Danmark

  Utomhusvägglampa svart med rökskärm 2-ljus IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vill du göra din trädgård attraktiv? Då är dessa utomhusvägglampor perfekta för din trädgård! Danmarkslampan är gjord av svart aluminium med grå plast. Denna utomhusvägglampa är 30,5 cm hög, 8,5 cm lång och 11,5 cm bred. Lampan ger extra atmosfär eftersom det finns plats för två ljuskällor med E27-beslag. Dessa ingår ej, beställ dessa för en komplett lampa. Lampan har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäker och perfekt för skyddade platser som till exempel under ett tak. För att skapa mer atmosfär är denna lampa dimbar, dimmern ingår ej. Med Danmarks lampor skapar du en attraktiv trädgård! 8.5 cm x 11.5 cm x 30.5 cm
 • Smart vägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Baleno

  Smart vägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Baleno är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett fint betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Vägglampan levereras med en GU10 Smart WiFi-ljuskälla. Det här är lätt att styra med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. Ljuskällan kan ändras i ljusstyrka och färg. På så sätt skapar du alltid önskad atmosfär hemma. Ljuskällan har en ljuseffekt på 350 lumen och 2200 - 4000 Kelvin. I genomsnitt håller ljuskällan 25 000 brinnande timmar. Baleno är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 7,9 cm hög. Monteringsplattan har en längd på 8 cm och en bredd på 7 cm. Användningen av rostfritt stål, den svarta färgen och formen ger lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno är lämplig för utomhusbruk på grund av IP-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Modern vägglampa vit GU10 AR70 IP54 - Baleno II

  Modern vägglampa vit GU10 AR70 IP54 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Baleno II är en riktig blickfångare i och runt huset. Det ger ett fint betesljus längs väggen. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor. Obs: denna Baleno är lämplig för 2 GU10 AR70-ljuskällor (35 Watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer för att göra det mysigt på terrassen på kvällen. Det är också en perfekt lampa bredvid fram- eller bakdörren! Baleno II har en höjd av 21 cm och en längd på 8,3 cm. På grund av det aluminium som används, den vita färgen och formen får lampan en elegant yta, så att den passar bäst i en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utsidan på grund av IP-värdet på IP54, men du kan också placera den i badrummet bredvid spegeln. Den perfekta ljuspunkten på mörka kvällar!
 • Utomhusvägglampa i stål 2-ljus IP44 med skymningssensor - Duo

  Utomhusvägglampa i stål 2-ljus IP44 med skymningssensor - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Duo-vägglampa i rostfritt stål är en superfunktionell utomhuslampa med en elegant design. Den har en LUX-ljus-mörker-sensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust igen. Superpraktiskt! Ljuset från denna lampa lyser uppåt och nedåt. Detta skapar en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa regnsäker. Den är också enkel att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 10,7 cm och en höjd på 21,5 cm. Monteringsplattan är 15 cm lång och 6,8 cm bred. Lampan har två GU10-socklar och levereras utan glödlampor, så se till att beställa dessa separat. Denna moderna och eleganta Duo-vägglampa blir garanterat en tillgång till din fasad!
 • Smart buiten wandlamp antiek goud IP44 incl. Wifi A60 - Daphne

  Smart buiten wandlamp antiek goud IP44 incl. Wifi A60 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp
 • Svart utomhusvägglampa med halvljus och solsensor - Kayo

  Svart utomhusvägglampa med halvljus och solsensor - Kayo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Twilight switch included, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampa Kayo är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval, plast i svart färg, är det en riktigt modern lampa. Kayo har en höjd på 9,7 cm, en längd på 23 cm och en bredd på 4,27 cm. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Kayo har 2 olika lägen: Läge A, där lampan alltid brinner med 30 % på natten och när det är rörelse inom 6 meter växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Läge B: lampan brinner alltid med 50 % på natten och när det är rörelse inom 6 meter växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Efter 5 timmar eller när batteriet är mindre än 30 % växlar lampan till energisparläge. Lampan använder också solenergi. Med Kayo har du alltid rätt utomhusbelysning! 23 cm x 4.27 cm x 9.7 cm
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Simon

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampa utomhus Simon är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval av stål i svart färg är det en riktig modern lampa. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Lampans totala storlek är 16 cm hög, 13 cm lång och 9,1 cm bred. Den ej utbytbara LED-belysningen förbrukar 3,6 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP54 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 400 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Njuter av naturen till sent med Simon.
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED 4-ljus IP54 - Silly

  Utomhusvägglampa vit inkl LED 4-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Upptäck Silly, den perfekta utomhusvägglampan för ditt utrymme! Med sin eleganta design i vit aluminium passar Silly sömlöst in i en modern miljö. De fyra ljuspunkterna i denna lampa drar till sig uppmärksamhet och skapar en lekfull effekt på vilken vägg som helst. Utrustad med integrerad LED-belysning är Silly inte bara snygg utan även energisnål, med en förbrukning på endast 4,8 watt och 30 000 brinntimmar. Den här lampan är 8 cm hög, 12 cm lång och 4 cm bred och passar var som helst. Tack vare IP54-värdet är Silly perfekt för skyddade utomhusområden som mot huset, under en carport eller vindskydd, och även i badrummet. Med en ljuseffekt på 370 lumen skapar Silly en varm, inbjudande atmosfär. Välj Silly och för in ljus och stil i ditt vardagsrum!
 • Uppsättning av 2 moderna vägglampor svart IP44 - Baleno I

  Uppsättning av 2 moderna vägglampor svart IP44 - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Baleno I är en riktig blickfångare i och runt ditt hus. Han ger ett fint betesljus längs väggen. Detta är super vackert när det är mörkt! Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den. Det är också dimbart, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår inte). Baleno I är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 7,5 cm hög. Aluminium som används, det svarta märket och formen, ger lampan en elegant vridning, vilket gör det bäst för en modern miljö. Baleno I är verkligen lämplig för utsidan på grund av IP-värdet på IP44, men du kan därför också placera den i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det! Nu ännu billigare som en uppsättning av två! 90 mm x 70 mm x 80 mm
 • Modern vägglampa mörkgrå IP44 - Ben 2

  Modern vägglampa mörkgrå IP44 - Ben 2
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Ben 2 är ett riktigt modernt blickfång för din vägg. Den mörkgrå färgen och formen gör den enormt modern, så den passar bäst i en modern miljö. På grund av IP-värdet för IP44 är det lämpligt för fuktiga rum som badrummet eller skyddade mot ett staket. Ben 2 vägglampan har ett djup på 9 cm, är 15 cm hög och 6,5 cm bred. Den är monterad tätt på väggen och har en öppning på både topp och botten, vilket skapar en vacker ljuseffekt på väggen. Lampan har två GU10-beslag och levereras exklusive ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer dem med detta (max. 35 watt vardera). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ge din (yttre) vägg en tidlös touch med Ben 2-vägglampan.
 • Industriell vägglampa svart 26 cm IP44 - Charlois

  Industriell vägglampa svart 26 cm IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Charlois vägglampa består av en rektangulär svart ram i aluminium med plast. Utrustad med genomskinliga paneler på sidan. Med en fin ljuskälla i fixturen blir den en riktig blickfång för trädgården! Charlois har ett djup av 14 cm, en höjd av 26 cm och en längd av 14 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 19 cm och en längd av 9 cm. Denna produkt levereras utan ljuskälla. Du kompletterar den med en ljuskälla med E27-koppling (max 40 Watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Med ett IP-värde på IP44 är lampan stänksäker, perfekt för utomhusbruk! Tänk hur vacker Charlois skulle se ut vid din ytterdörr eller ditt trädgårdshus, tveka inte längre! Ett tips: vägglampan skulle också vara ett trevligt tillskott till spegeln i badrummet.
 • Smart utomhusvägglampa svart med räfflat glas inkl 2 st WiFi A60 - Charlois

  Smart utomhusvägglampa svart med räfflat glas inkl 2 st WiFi A60 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Charlois är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en svart finish. Eftersom lampan har 2 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i rummet. Lampans totala mått är 38 cm hög, 14 cm lång och 13,5 cm bred. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 806 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Vägglampan utomhus levereras hem till dig inklusive E27 ljuskällor. De förbrukar 8,5 watt och håller i genomsnitt 10 000 timmar. Har du glömt att släcka lampan? Styr din belysning på distans med din smartphone eller smarta hemsystem. Skapa extra atmosfär i ditt hem genom att dämpa vägglampan utomhus. Charlois är dimbar, dimmer ingår. Sluta sitta i mörkret och gå efter Charlois.
 • Smart utomhusvägglampa svart med glas inkl Wifi ST64 - Rotterdam

  Smart utomhusvägglampa svart med glas inkl Wifi ST64 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampa Rotterdam är en av våra storsäljare! Denna finns nu även som smart lampa. ST64 WiFi-ljuskällan är lätt att styra med appen på din smartphone, surfplatta eller hemassistent. Du kan till exempel justera ljusintensiteten (806 lumen) och färgtemperaturen (1 800 - 3 600 Kelvin) i appen. Rotterdam är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Tack vare sitt IP44-värde är vägglampan stänksäker. Rotterdam har en höjd på 30 cm, en längd på 21 cm och en bredd på 16,2 cm. Monteringsplattan har en höjd på 2,8 cm, längd 12 cm och bredd 10,2 cm. Ge ditt hem en modern twist med vägglampa Rotterdam. 21 cm x 16.2 cm x 30 cm
 • Design utomhus vägglampa svart inkl LED IP44 med ljus-mörk sensor - Khuvan

  Design utomhus vägglampa svart inkl LED IP44 med ljus-mörk sensor - Khuvan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Kan din fasad behöva lite designerbelysning? Välj då vägglampa Khuvan! Denna vägglampa är utrustad med en ljus-mörk sensor, så du behöver aldrig tända ljuset själv. När det blir mörkt tänds denna lampa automatiskt. Lampan har en längd på 14,3 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 2,5 cm. Vägglampan kommer med en ej utbytbar LED med 30 000 brinntimmar och 9 Watt. Ljuskällan är ett riktigt kraftpaket med 830 lumen och 3000 Kelvin. Obs: du kan inte dämpa denna ljuskälla. Med ett IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Gör din vägg stilren med denna designvägglampa Khuvan!
 • Utomhusvägglampa svart med rörelsesensor IP44 - Gleam

  Utomhusvägglampa svart med rörelsesensor IP44 - Gleam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Gleam har en unik design som ger din trädgård eller terrass det lilla extra. En vacker finish i klart glas och en tidlös svart färg. Lampan har en höjd på 35 cm och ett djup på 16 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 10,2 cm. Denna lampa har en rörelsedetektor och tänds därför när den känner av rörelse. En vackert avslutad lampa som garanterar säkerhet! Ge behagligt atmosfäriskt ljus med en dekorativ ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Med en IP44 är den perfekt vattenbeständig. En vägglampa, perfekt i trädgården!
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus rörelsesensor - Simon

  Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus rörelsesensor - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Rätt utomhusbelysning är mycket viktig för atmosfären i din trädgård. Med utomhus vägglampa Simon, det är okej! Denna stämningsskapare känner sig helt hemma i en modern trädgård. Den är gjord av stål och har vit finish. Tack vare Simons 2 ljuspunkter fångar denna utomhusvägglampa omedelbart ögat! Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. Lampans totala storlek är 12,1 cm hög, 23 cm lång och 9,1 cm bred. Den ej utbytbara LED-belysningen förbrukar 3,6 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Tack vare sitt IP-värde på IP54 är den stänksäker och därför lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 400 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Upptäcks rörelse av Simon? Då tänder rörelsesensorn belysningen. Njuter av naturen till sent med Simon.
 • Modern Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR70 IP44 - Duo

  Modern Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR70 IP44 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Skapa en varm atmosfär i din trädgård med Duo utomhusvägglampa! Tillverkad av slitstark aluminium med glasdetaljer, denna lampa i tidlöst svart utstrålar den perfekta moderna looken. Med sina två ljuspunkter fångar Duon omedelbart ögat och tillför både funktionellt indirekt ljus och atmosfärisk belysning. Med en bredd på 12,7 cm och en höjd på 20 cm passar denna lampa utan ansträngning in i alla utomhusutrymmen. Glöm inte att beställa matchande GU10-ljuskällor för en komplett upplevelse. Tack vare sin IP44-klassning är Duo idealisk för skyddade platser som mot huset, staketet eller under tak. Komplettera ditt utomhusutrymme och välj den atmosfäriska belysningen från Duo!
 • Industriell utomhusvägglampa rostbrun kon IP44 - Natas

  Industriell utomhusvägglampa rostbrun kon IP44 - Natas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Du kan komplettera din trädgård helt med utomhusvägglampa Natas! Det är helt i linje med den senaste trenden; industriell. Utomhusvägglampan i stål är färdig i rostbrunt och är ett riktigt blickfång för trädgården. Natas har en längd på 22 cm, en bredd på 24,4 cm och en höjd på 20,5 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Behöver du lite mindre ljus? Natas är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tveka inte längre och gå för Natas!
 • Utomhusvägglykta svart med ljus-mörk sensor IP44 - Charlois

  Utomhusvägglykta svart med ljus-mörk sensor IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampa Charlois ger ditt hus det lilla extra på utsidan. Den eleganta och minimalistiska designen ger denna vägglampa ett coolt utseende. Denna industriella vägglampa består av en svart rektangulär aluminiumram med glaspaneler på sidorna. Detta ger en fin effekt på din vägg. Denna variant av Charlois-serien har en ljus-mörk-sensor så att den slår på automatiskt när det blir mörkt och stängs av automatiskt när det blir ljust. Vägglampan lämpar sig mycket väl för att placera en speciell glödtrådsljuskälla (E27). Glöm inte att beställa dessa själv. Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänksäker. Du kan även ansluta den till 220/230 volt. Vägglampan är 21,5 cm hög, har en längd på 14 cm och ett djup på 21,5 cm. Monteringsplattan har även en höjd på 33 cm och en längd på 8 cm. Denna eleganta industriella vägglampa Charlois med ljus-mörk-sensor är definitivt en tillgång bredvid din port eller ytterdörr!
 • Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford

  Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är denna antracit (mörkgrå) Oxford för dig! Vintage designen lägger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa har en höjd av 25,5 cm och ett djup på 23 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Komplett din trädgård eller fasad med denna Oxford utomhuslampa!
 • Vägglampa utomhus rostbrun plast oval 2-ljus - Baleno

  Vägglampa utomhus rostbrun plast oval 2-ljus - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna Baleno-lampa är precis vad du letar efter! Vägglampan för utomhusbruk har en rostbrun finish. Tack vare sin ovala form är denna lampa perfekt i en modern trädgård. Baleno har en längd på 6,8 cm, bredd på 9,2 cm och en höjd på 15 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med GU10-armatur för att komplettera lampan. Med sitt höga IP65-värde är den tålig mot regn och perfekt för trädgården. Baleno är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Tveka inte längre och välj Baleno!
 • Landsvägglampa svart med glas - Elza

  Landsvägglampa svart med glas - Elza
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vi är helt kär i Elza! En fin lampa för utsidan, den utstrålar lyx och elegans; komplettera ditt landsbygdens yttre med Elza. Det är vackert avslutat med en svart ram runt det klara glaset. En riktig landsbygdens touch till din ytterdörr! Med ett IP-värde på IP44 är det motståndskraftigt mot regn. Gör det komplett med en ljuskälla som passar i en E27-armatur på maximalt 25 watt. Behöver du kul? Då kan du också dimma denna Elza med en extern dimmer. Den har en total höjd på 39 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 11,5 cm. Letar du efter den perfekta vägglampan utomhus? Då är Elza för dig! 140 mm x 11.5 cm x 390 mm
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Ruben

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Ruben
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Är din trädgård redo för den industriella stilen? Med Ruben kan du komplettera din industriträdgård. Vägglampan utomhus är gjord av rostfritt stål och har en svart färg. Lampans totala mått är 30,3 cm hög, 14 cm lång och 16,8 cm bred. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Dess IP-värde på IP44 gör den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Dessutom är denna lampa utrustad med en rörelsesensor, så den tänds när rörelse upptäcks. Vilken fantastisk person Ruben är. Alltid rätt atmosfär ute med denna utomhusvägglampa.
 • Vägglampa 'Harry' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus

  Vägglampa 'Harry' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp En modern utomhuslampa speciellt för dig! Harry tillhör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du placerar två eller tre bredvid varandra för att skapa en vacker effekt i din trädgård. Lampan ger ett starkt klart ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 700 lumen. Harry är 21,5 cm hög och 8 cm bred. Antracitfärgen ger din trädgård ett modernt utseende. Harry är idealisk för att accentuera en specifik bit i trädgården eller på terrassen. Med IP-värdet på IP44 tål det enkelt att stänkande vatten. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Harry definitivt för dig.
 • Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi A60 IP44- Rotterdam 2

  Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi A60 IP44- Rotterdam 2
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Rotterdam 2 vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Lampan har en längd på 16 cm, ett djup på 10 cm och en höjd på 25,5 cm. Rotterdam är tillverkad av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44: perfekt motståndskraftigt mot regn! Denna armatur levereras med en WiFi-ljuskälla med E27-anslutning (max. 60 Watt). Rotterdam 2 är en smart utomhusvägglampa, vilket innebär att den är enkel att använda via WiFi med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. På så sätt bestämmer du lampans ljusstyrka (800 lumen) och färgtemperatur (2700 Kelvin) själv. Du kan justera färgtemperaturen från extra varmt vitt ljus till vitt ljus. Du kan också ställa in lampan i tid via appen så att du aldrig glömmer att stänga av belysningen. Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården på ditt sommarhus! Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam 2.
 • Uppsättning av två industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno II

  Uppsättning av två industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Baleno II är en riktig blickfångare i och runt ditt hus. Han ger ett fint betesljus längs väggen. Detta är super vackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer den. Det är också dimbart, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår inte). Baleno II är 6,5 cm bred och 14,5 cm hög. Aluminium som används, rostkvalitet och form ger lampan en elegant vridning, vilket gör den bäst lämpad för en industriell miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utsidan på grund av IP-värdet på IP44, men du kan därför också placera den i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det! Nu ännu billigare som en uppsättning av två!
 • Utomhusvägglampa svart med guld och rörelsedetektor - Rotterdam

  Utomhusvägglampa svart med guld och rörelsedetektor - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampan Rotterdam kombinerar en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Bakplattan bakom ljuskällan och armaturen är i en varm guldfärg, vilket ger en attraktiv ljuseffekt. Välj en snygg ljuskälla, eftersom den syns i armaturen. Denna armatur är lämplig för en ljuskälla med E27-armatur (max. 60W). Tillverkad av stål och med ett IP-värde på IP44, är Rotterdam stänksäker och idealisk för skyddade platser som under carporten eller bredvid ytterdörren. Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården på ditt trädgårdshus! Lampan har en längd på 16 cm, en höjd på 33 cm och ett djup på 11 cm. Vägglampan Rotterdam har en rörelsedetektor, så belysningen tänds automatiskt när rörelse upptäcks. Detta är inte bara superhändigt, utan också hållbart! Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Modern utomhus vägglampa vit med opal skärm IP44 - Odense

  Modern utomhus vägglampa vit med opal skärm IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp
 • Modern vägglampa svart IP65 - Houks

  Modern vägglampa svart IP65 - Houks
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vilken vacker utomhuslampa denna Houks är! Denna moderna utomhusvägglampa passar perfekt mot staketet, under carporten eller på terrassen. Den är gjord av plast och är klar i tidlöst svart. Houks har ett djup på 10,1 cm, en höjd på 9 cm och en längd på 23 cm. Du kompletterar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt), som du måste beställa separat. Dimma din lampa med en extern dimmer för att göra den mysig på kvällen! Observera: denna dimmer ingår inte. Med ett IP-värde på IP65 är lampan skyddad mot vattenstrålar. Denna vägglampa skulle också passa till badrummet, hur vackert skulle det vara! Det fina med denna lampa är att ljuset lyser både uppåt och nedåt. Så tveka inte längre och välj Houks vägglampa!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Danmark

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Vill du också lägga till mer atmosfär utanför? Det kan du göra med vägglampan Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör den så speciell är att plasten har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har en bredd på 8,3 cm, höjd 21,2 cm och längd 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, längd 6 cm och bredd 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Med rörelsedetektorn tänds belysningen omedelbart när rörelse detekteras. På så sätt glömmer du aldrig att tända eller släcka lampan, superhändigt! Gör din utomhusmiljö säker och stämningsfull med vägglampan Danmark. 11.9 cm x 8.3 cm x 21.2 cm
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Danmark

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Dags att piffa upp din trädgård? Det gör man med Danmark. Denna utomhusvägglampa i aluminium med plast är färdig i mörkgrått. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. Denna utomhusvägglampa har en längd på 8,5 cm, bredd på 8,5 cm och en höjd på 17 cm. Bredden inklusive väggfäste är 11,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta medföljer inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Sitt inte längre i mörkret och gå för Danmark.
 • Modern vägglampa svart inkl LED IP65 - Steph

  Modern vägglampa svart inkl LED IP65 - Steph
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable 22 cm x 6.9 cm x 4.5 cm
 • Smart utomhusvägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Solo

  Smart utomhusvägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, With touch function,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Solo utomhuslampa har en enkel och modern design. Lampan är gjord av rostfritt stål och med ett IP-värde IP44 är den stänksäker. Detta gör det enkelt att placera detta lilla kraftverk utomhus. Lampan kan anslutas till 230 volt. Den har en höjd på 11,8 cm och ett djup på 11 cm. Monteringsplattan har en höjd av 8,5 cm och ett djup av 3 cm. Utomhusvägglampan levereras med en GU10 Smart WiFi-ljuskälla. Det här är lätt att styra med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. Ljuskällan kan ändras i ljusstyrka och färg. På så sätt skapar du alltid önskad atmosfär hemma. Ljuskällan har en ljuseffekt på 350 lumen och 2200 - 4000 Kelvin. I genomsnitt håller ljuskällan 25 000 brinnande timmar. Solo vägglampan känns hemma inte bara ute utan också i badrummet. En riktig atmosfärstillverkare för både inne och ute!
 • Antik utomhusvägglampa guld IP54 med rörelsesensor - Kiki

  Antik utomhusvägglampa guld IP54 med rörelsesensor - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en vintage touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i mässing/guld. Den har 12,8 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max 15 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Rörelsesensorn ser till att lampan tänds automatiskt när du går förbi lampan. Superhänt till exempelvis ytterdörren. Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Utomhusvägglampa antracit IP44 med rörelsesensor - Solo

  Utomhusvägglampa antracit IP44 med rörelsesensor - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med en snygg design i mörkgrå (antracit) och utrustad med en rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörker. Solo kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. Ljuset från denna lampa strålar nedåt. Detta ger en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 tål denna vägglampa regn. Den är också enkel att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 10,5 cm och en höjd på 14,8 cm. Monteringsplattan har en längd på 14,8 cm och en bredd på 6,7 cm. Lampan har GU10-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att beställa denna separat (max 35 Watt). Denna Solo vägglampa har en vacker, modern och elegant design.
 • Utomhusvägglampa svart rektangulär inkl LED IP65 - Avg

  Utomhusvägglampa svart rektangulär inkl LED IP65 - Avg
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är denna pärla vad du letar efter! Dess kombination av plast och svart gör den till en verkligt modern lampa. Denna lampa har integrerad LED-belysning. Lampans höjd är 15 cm, längd 9 cm och bredd 3,2 cm. I genomsnitt varar lysdioden i 25 000 timmar. Vägglampan utomhus förbrukar 3 watt. Med sitt höga IP65-värde är den tålig mot regn och perfekt för trädgården. Ljuseffekten på 80 lumen gör den till en atmosfärskapare för trädgården. Tveka inte längre och välj Gem!
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Esmee

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Esmee är ett slående utseende på din vägg! Lampan är gjord av svart aluminium. Den har ett djup på 20,6 cm, en höjd på 11,5 cm och en längd på 16,5 cm. Monteringsplattan har en diameter, höjd på 11,5 cm, en längd på 7 cm och en bredd på 4 cm. Utomhuslampan kommer med en 230V LED-ljuskälla (ej utbytbar) med en ljusintensitet på 2700 Kelvin. Utelampan är inte dimbar.
 • Utomhusvägglykta svart med rörelsesensor IP44 - Havanna

  Utomhusvägglykta svart med rörelsesensor IP44 - Havanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Klassisk och tidlös utomhuslykta. Extremt lämpad som belysning bredvid din entré, men den ser såklart även bra ut som trädgårdsbelysning. Lampan är tillverkad i svartlackerat rostfritt stål med glasfönster. Havanna är inte bara vacker till utseendet, den är också en superfunktionell utomhuslampa med rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörker. Den kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. Vägglyktan har ett djup på 26,8 cm, en höjd på 43 cm och en längd på 20 cm. Monteringsplattan har en längd på 12 cm, höjd på 22 cm och djup på 2,5 cm. Du kompletterar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 60 Watt), men denna måste beställas separat. Häng lampan där ljuset inte alltid behöver vara på och låt sensorn göra sitt jobb.
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 6-ljus IP54 - Silly

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 6-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Fräscha upp din trädgård med vår Silly utomhusvägglampa. Denna lampa, gjord av robust aluminium, har en elegant mörkgrå look. Sillys sex ljuspunkter ger tillräckligt med ljus och en vacker effekt på väggen. Den inbyggda LED-belysningen är super ekonomisk. Silly är 8 cm hög, 17 cm lång och 4 cm bred och passar lätt på många ställen. Den förbrukar endast 6 watt och har en lång livslängd på 30 000 timmar. Denna lampa är idealisk för skyddade utomhusområden, till exempel bredvid ditt hus eller under tak. Med 480 lumen och varmvitt ljus på 2700 Kelvin skapar Silly en mysig atmosfär. Välj Silly för snygg och effektiv belysning i din trädgård.
 • Utomhuslampa inkl solcell, rörelsedetektor och skymningsbrytare - Volendam

  Utomhuslampa inkl solcell, rörelsedetektor och skymningsbrytare - Volendam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Om du letar efter funktionell utomhusbelysning med ett elegant modernt utseende, är Volendam något för dig! Denna utomhuslampa i aluminium med en kall grå färg kan användas som bordslampa, men även som markbelysning. Det finns ingen anledning att installera en sladd eftersom den fungerar på solenergi. Så himla energisnål! Dessutom slås Volendam på automatiskt när det blir mörkt eller när rörelse upptäcks. Dessutom är den med sitt IP-värde på IP54 stänksäker. Den integrerade LED-belysningen har en ljuseffekt på 300 lumen och 2700 Kelvin och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Denna utomhuslampa har en höjd på 24,5 centimeter, en längd på 20 centimeter och en bredd på 20 centimeter. Med den medföljande markstiftet kan du fästa Volendamen ordentligt i marken så att den tål en vindpust. Du kan till och med sätta en liten planta i den. En riktigt snygg allrounder för trädgården eller på balkongen!
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Femke

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampa Femke är superatmosfärisk och den perfekta lampan för bredvid ytterdörren, på trädgårdshuset eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är klar i svart. Det gör det tidlöst och modernt. Den har ett djup av 9,4 cm, en höjd av 18,1 cm och en längd av 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 13 cm. Den kompletterar utomhusvägglampan med en ljuskälla som har en GU10-koppling (max 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäkert. Har du någonsin funderat på att lägga den i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut mot en mörk vägg där. Lampan är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Dualy

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med 30 000 brinntimmar kan du njuta av denna lampa länge. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta säkerställer varmt vitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Femke vägglampa är superstämningsfull och den perfekta lampan för intill ytterdörren, i friggeboden eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Det gör den tidlös och modern. Den har ett djup på 9,4 cm, en höjd på 18,1 cm och en längd på 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, höjd 14 cm och längd 13 cm. Vägglampan utomhus kompletteras med en ljuskälla som har en GU10-armatur (max. 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Tack vare rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när den känner av rörelse och släcks automatiskt vid den tid du ställer in. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäker. Har du någonsin tänkt på att placera den här i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut där mot en mörk vägg. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!
 • Modern vägglampa svart inkl LED - Gem 2

  Modern vägglampa svart inkl LED - Gem 2
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Den mångsidiga ädelstenen är ett elegant tillskott till både inomhus- och utomhusutrymmen. Med ett integrerat 2,7 watt LED-belysningssystem producerar denna moderna vägglampa 114 lumen med en varm färgtemperatur på 2 700 Kelvin. Den svarta finishen på aluminiumet med glashölje ger en modern touch. Med en IP44-klassning är denna lampa idealisk för inomhus eller skyddade utomhusplatser, som mot huset eller under ett tak. Med en imponerande livslängd på 25 000 brinntimmar och en kompakt storlek på 10,5 cm x 6,4 cm x 10,5 cm är Gem ett utmärkt val för att berika din miljö både inomhus och utomhus. Upplev nöjet av atmosfäriskt indirekt ljus och njut av den behagliga belysningen längre.
 • Utomhusvägglampa svart rostfritt stål IP44 - Solo

  Utomhusvägglampa svart rostfritt stål IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna utomhuslampa Solo har en förenklad och modern design. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta betyder att det här lilla kraftverket enkelt kan placeras utanför. Lampan kan anslutas till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Den har en höjd av 11,8 cm och ett djup på 11 cm. Monteringsplattan har en höjd av 8,5 cm. Komplettera den med en GU10-ljuskälla (35 Watt) för att slutföra din Solo. Solo-vägglampan känns hemma inte bara utanför utan också i badrummet. En riktig atmosfärskapare för både ute och inne!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Havana Up

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Havana Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Havana Up är en klassiker bland utomhuslampor! En tidlös design, men ändå väldigt stilren. Vägglampan är tillverkad i rostfritt stål med glas och är färdig i svart. Den har ett djup på 26,8 cm, en höjd på 43 cm och en längd på 20 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, höjd 17,5 cm och längd 12 cm. Havana Up kompletteras med en ljuskälla med E27-armatur (max. 60 Watt). Glöm inte att beställa denna också. Tack vare det höga IP-värdet på IP44 är vägglampan stänksäker. Passar perfekt bredvid ytterdörren eller trädgårdsskjulet. Gör din uteplats lite säkrare med vägglampan Havana Up!
 • Ytterväggslampa antracit med husnummer IP54 - Glöd

  Ytterväggslampa antracit med husnummer IP54 - Glöd
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Glow-vägglampa är en minimalistisk och elegant design i rund form. Denna funktionella vägglampa med mörkgrå (antracit) färgad aluminiumkant och matt vit plast ger vackert mjukt strykljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Denna utomhuslampa har en diameter på 30 cm och ett djup på 9 cm. Den levereras med ett klistermärkeark för att ge din lampa ditt husnummer, perfekt för bredvid din ytterdörr. Lampan har två stora E27-beslag och levereras exklusive ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 18 Watt). Med denna vägglampa skapar du atmosfär på din terrass (utan husnummer) eller på väggen bredvid din ytterdörr (med klistermärke), valet är ditt. 300 mm x 90 mm
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun plast - Baleno

  Modern utomhusvägglampa rostbrun plast - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Skapa mer atmosfär i din trädgård med Baleno utomhusvägglampa! Denna utomhusvägglampa är gjord av plast och har en rostbrun färg. Han känner sig helt hemma med den moderna stilen. Baleno har en längd på 6,8 cm, bredd på 9,2 cm och en höjd på 7,5 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med GU10-armatur för att komplettera lampan. Baleno har ett högt IP-värde på IP65. Detta gör den lämplig för utomhusbruk och tål säkert en kraftig regnskur! Detta gör lampan mycket funktionell eftersom du kan placera Baleno var som helst. Baleno är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Tveka inte längre och välj Baleno! 6.8 cm x 9.2 cm x 7.5 cm
 • Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne

  Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampa Daphne är en riktig klassiker! Dess chica utseende gör den till ett riktigt måste för trädgården. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är avslutad i en antik guldfärg. Den har ett djup på 35 cm, en höjd på 46 cm och en längd på 25,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,6 cm, höjd 15 cm och längd 11,5 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 15 watt. Se till att du beställer dessa separat. På grund av sitt IP44-värde lämpar sig vägglampan för skyddade platser utomhus, som mot trädgårdsboden eller bredvid ytterdörren. Din trädgård är komplett med den klassiska utomhusvägglampan Daphne!
 • Klassisk utomhuslyktvägg ner mörkgrå IP44 - Platar

  Klassisk utomhuslyktvägg ner mörkgrå IP44 - Platar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Platar-lykta är det perfekta tillskottet till din trädgård. Designen är baserad på den klassiska utomhuslyktan och har fått en ny modern twist. Ljuset sprids allmänt genom den öppna ramen. Denna lampa ser bra ut mot en vägg eller på en terrass, till exempel. Det har ett IP-värde på 44. Lampan har en diameter på 29 cm och en höjd på 30 cm. Monteringsplattan har en diameter på 7,5 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Kort sagt: en elegant men attraktiv blickfång för din trädgård.
 • Utomhusvägglampa rostbrun inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa rostbrun inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Edwin är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en brun finish. Vägglampan har ej utbytbar LED-belysning. Edwin har en längd på 10 cm, en bredd på 10 cm och en höjd på 10 cm. I genomsnitt varar lysdioden i 25 000 brinntimmar. Denna utomhusvägglampa förbrukar 6 watt. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP54. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Lysdioden har en ljuseffekt på 360 lumen. Detta gör den perfekt som stämningsbelysning. Njuter av naturen till sent med Edwin!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun plast 2-ljus - Baleno

  Modern utomhusvägglampa rostbrun plast 2-ljus - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Är din trädgård redo för den moderna stilen? Med Baleno kan du komplettera din moderna trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av plast och har en rostbrun färg. De 2 ljuspunkterna gör den till en riktig atmosfärskapare! Vägglampan utomhus har en bredd på 9,2 cm, är 6,8 cm lång och 15 cm hög. Vägglampan utomhus har GU10-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Med IP-värdet IP65 tål den regn och är perfekt för trädgården. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Baleno det perfekta valet.
 • Modern vägglampa svart IP44 - Baleno II

  Modern vägglampa svart IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Baleno II är en riktig blickfångare i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II är 7 cm bred, 9,2 cm djup och 16 cm hög. På grund av plasten som används, den svarta färgen och formen får lampan en snygg touch, vilket gör att den passar bäst i en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Lamplykta 'Platar' Moderna grafit/aluminium - Passande för LED / Utomhus

  Lamplykta 'Platar' Moderna grafit/aluminium - Passande för LED / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Platar-lykta är det perfekta tillskottet till din trädgård. Designen är baserad på den klassiska utomhuslyktan och har fått en ny modern twist. Ljuset sprids allmänt genom den öppna ramen. Denna lampa ser bra ut på en terrass eller lågt staket. Kort sagt: en elegant men attraktiv blickfång för din trädgård. Lampan har en höjd av 36,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 17 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Vill du ha en modern lampa för utsidan? Då är denna Platar definitivt åt dig.
 • Yttre vägglampa antracit IP44 - Emmerald 1

  Yttre vägglampa antracit IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna eleganta vägglampa Emmerald 1 är en utomhuslampa av högsta kvalitet i högkvalitativt rostfritt stål i en vacker mörkgrå färg (antracit). En vacker, modern och elegant design! Huven släpper också lite ljus på sidorna, vilket skapar en fin ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan har en höjd av 26 cm och en längd på 23 cm. Den har ett djup på 9 cm. Dimensionerna på monteringsplattan: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan är enkel att ansluta till 230 volt. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa slå en takt och är därför extremt lämplig för utomhus! Det perfekta tillskottet till din fasad.
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en lämplig vägglampa för både inomhus och utomhus? Då är denna Edwin den perfekta vägglampan! Med upp- och nedljuset ger du en superfin ljuseffekt i toppen och botten av lampan på din vägg. Den är gjord av aluminium och har en tidlös svart färg. Lampan har ett IP-värde på IP54 och är därför stänksäker och dammfri. Den har en höjd på 10 cm, ett djup på 10 cm och en längd på 10 cm. LED-ljuskällan håller i 25 000 brinntimmar och har 360 lumen. Få ett modernt blickfång hemma med denna Edwin!
 • Yttre vägglampa antracit IP44 - Solo

  Yttre vägglampa antracit IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design utförd i mörkgrå (antracit). Ljuset från denna lampa lyser ner. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 12 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 35 Watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna vägglampa Solo har vacker, modern och elegant design.
 • Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Kansas

  Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Kansas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp
 • Utomhusvägglykta rostbrun med rörelsesensor IP44 - Charlois

  Utomhusvägglykta rostbrun med rörelsesensor IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampa för utomhusbruk Charlois passar perfekt intill ytterdörren, trädgårdshuset eller på terrassen. Utomhuslampan i aluminium har en rostbrun färg. Den har ett djup på 21,5 cm, en höjd på 33 cm och en längd på 14 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 33 cm och en längd på 8 cm. Tack vare sitt IP44-värde är den stänksäker och lämpar sig för skyddade platser som mot huset. Charlois har en rörelsesensor, vilket gör lampan också hållbar. Den slås bara på när den känner av rörelse. Satsa på en snygg E27 passande ljuskälla på max 40 watt, för den syns tydligt (ingår ej). Skapa en trevlig atmosfär i din trädgård med utomhusvägglampa Charlois.
 • Design vägglampa grå 16,5 cm inkl LED - Skyf

  Design vägglampa grå 16,5 cm inkl LED - Skyf
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Vår designvägglampa Skyf ger en vacker ljuseffekt på väggen. Den runda grå vägglampan är gjord av plast och har ett djup på 5,8 cm och en diameter på 16,5 cm. Monteringsplattan har en diameter på 5 cm. Skyf kommer med icke utbytbar LED-belysning (8 Watt). Med 2700 Kelvin och 600 lumen passar den perfekt som en funktionell lampa i badrummet eller utomhus. Skyf håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med ett IP-värde på IP54 är lampan stänksäker. Tveka inte längre och välj design i badrummet eller på ytterväggen.
 • Modern utomhusvägglampa vit IP44 - Caz

  Modern utomhusvägglampa vit IP44 - Caz
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Caz är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en vit finish. Lampans höjd är 9,5 cm, längden 36 cm och bredden 7,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,1 cm, en höjd på 5,8 cm och en längd på 26,4 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat (max. 40 watt). Detta ingår inte. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Behöver du lite mindre ljus? Caz är dimbar, men en dimmer ingår inte. Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Caz det perfekta valet.
 • Smart utomhuslykta guld 3-ljus inkl WiFi ST64 - New Haven

  Smart utomhuslykta guld 3-ljus inkl WiFi ST64 - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna klassiska New Haven är precis vad du letar efter! Plast med glas stående utomhuslampa har en guld/mässing finish. De 3 ljuspunkterna ger perfekt belysning. Lampan har en diameter på 53 cm och en höjd på 216,5 cm. Dess IP-värde på IP44 gör den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Med max 700 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Har du glömt att släcka lampan? Styr din belysning på distans med din smartphone eller smarta hemsystem. Skapa extra atmosfär i ditt hem genom att dämpa den stående utomhuslampan. New Haven är dimbar (dimmer ingår ej). Tillägget till ditt utomhusutrymme, New Haven! 53 cm x 216.5 cm
 • Modern utomhusvägglampa svart med rökskärm IP44 - Odense

  Modern utomhusvägglampa svart med rökskärm IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Ett trevligt blickfång för din trädgård; detta moderna Odense är precis vad du letar efter! Vägglampan utomhus är gjord av plast och aluminium. Odense har en svart finish med en rökgrå huva. Vägglampan utomhus har en bredd på 11,8 cm, är 8,5 cm lång och 17,3 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Dess IP-värde på IP44 gör den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa vägglampan utomhus. Dimmer ingår ej. Saknar ditt moderna eller industriella uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Odense det perfekta valet.
 • Utomhusvägglykta antikguld med rörelsesensor IP44 - Charlois

  Utomhusvägglykta antikguld med rörelsesensor IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna industriella Charlois är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en antik guldfinish. Charlois har en längd på 14 cm, bredd på 21,5 cm och en höjd på 33 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Dessutom är denna lampa utrustad med en rörelsesensor, så den tänds när rörelse upptäcks. Du kan inte gå fel med Charlois: skulle du inte vilja lägga till denna utomhusvägglampa till din trädgård, balkong eller terrass?
 • Romantisk utomhusvägglykta mörkgrön - London

  Romantisk utomhusvägglykta mörkgrön - London
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa London passar perfekt intill ytterdörren, trädgårdshuset eller på terrassen. Utomhuslampan i aluminium med glas har en grön färg. Den har ett djup på 17,8 cm, en höjd på 31,8 cm och en längd på 15,1 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, höjd 16 cm och längd 10,8 cm. Dess IP23-värde gör den regnvattentät och lämplig för skyddade platser som mot huset. Satsa på en snygg E27-ljuskälla på max 60 watt, för den syns tydligt (ingår ej). Skapa en trevlig atmosfär i din trädgård med London.
 • Modern vägglampa antracit IP44 - Hurricane 1

  Modern vägglampa antracit IP44 - Hurricane 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna moderna vägglampa är perfekt för att skapa en stämningsfull miljö utomhus. Atmosfärsljuset kommer inte bara genom lamellerna, utan strålar även ut ljus från toppen och botten. Eftersom lampan är stänksäker (IP44) är den den perfekta lampan för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 12,8 cm, en höjd på 11 cm och en längd på 28,7 cm. Monteringsplattan har en längd på 11 cm och en bredd på 29 cm. Lampan har en E27 armatur. Gör denna vägglampa komplett med en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 40 Watt). Den är även dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Lätt att ansluta till 230 volt. Allt som allt är vägglampan Hurricane 1 ett modernt och elegant tillskott till ditt hem.
 • Svart utomhusvägglampa med skymningssensor - Rotterdam

  Svart utomhusvägglampa med skymningssensor - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampa Rotterdam ger ditt tak eller friggebod det lilla extra. Denna coola vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på din vägg. Genom att använda en speciell glödlampa är Rotterdam vägglampa ett riktigt blickfång i din trädgård! Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänksäker. Den är också enkel att ansluta till 230 volt. Förutom att denna lampa är väldigt vacker att se på så är lampan också väldigt praktisk. Den har en LUX ljus-mörk-sensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust igen. Super praktiskt! Lampan är 32,5 cm hög, 10 cm djup och 16,5 cm bred. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, denna moderna och eleganta Rotterdam vägglampa är verkligen en tillgång för din fasad.
 • Smart utomhusvägglampa grå inkl Smart G95 - Sutton Up

  Smart utomhusvägglampa grå inkl Smart G95 - Sutton Up
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Sutton Up är en snygg Smart vägglampa för utomhusbruk. Vägglampan är tillverkad i rostfritt stål med glas i en mörkgrå färg. Den har en höjd på 31,3 cm, en längd på 17 cm och en bredd på 23,6 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3,5 cm, en höjd på 12 cm och en längd på 9 cm. Denna smarta lampa är lätt att styra med appen på din smartphone, Google home eller Alexa. Den medföljande ljuskällan E27 håller i 15 000 brinntimmar och är dimbar med extern dimmer (ingår ej). På grund av IP-värdet på IP44 är denna vägglampa lämplig för utomhus mot huset. Få en modern smart lampa med denna Sutton Up. 17 cm x 23.6 cm x 31.3 cm
 • Vägglampa antracit 11,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Vägglampa antracit 11,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Batt LED kan användas i många rum, med ett IP-värde på IP65, denna vägglampa kan även användas i badrummet, men kan även användas utomhus. Utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt aluminium med polyesterpulverlack i mörkgrå (antracit) färg. Vägglampan Batt är utrustad med två ej utbytbara LED-moduler som ger mycket ljus med låg förbrukning. Dessa har totalt 9 Watt, 486 lumen och 2700 Kelvin. Batt har också 30 000 brinntimmar. Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 11,5 cm. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och hög ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer både inomhus och utomhus, vilket gör den idealisk!
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 10-ljus IP54 - Silly

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 10-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Silly är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en mörkgrå finish. De 10 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. Lampans höjd är 8 cm, längden 27 cm och bredden 5 cm. Lysdioden förbrukar 11 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP54 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 960 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Att sitta ute med Silly: denna utomhusvägglampa gör att du knappt vill gå in.
 • Stående utomhuslykta svart 120 cm IP44 - New Orleans

  Stående utomhuslykta svart 120 cm IP44 - New Orleans
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en klassisk svart lykta? Då har du hittat den i New Orleans aluminiumlykta med glasfönster! Du kan se vintagedesignen i alla kurvor och elegant finish. Den stående utomhuslampan har sex klara rutor så att ljuskällan syns tydligt, så välj en vacker glödlampa. Denna lykta har en diameter på 20 cm och en höjd på 120 cm. Lampan har ett stort E27-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att beställa denna separat (max 60 Watt). Den här lyktlampan kan du placera i din trädgård, den är även fin med några bredvid varandra längs din trädgårdsgång. Med denna klassiska New Orleans dimbara lampa ger du verkligen en touch av stil till din trädgård. 23.1 cm x 120 cm
 • Industriell utomhusvägglampa antikguld IP44 - Hanneke

  Industriell utomhusvägglampa antikguld IP44 - Hanneke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vilket fint tillskott till trädgården är Hanneke! Vägglampan utomhus har gyllene färgaccenter och är gjord av aluminium. Lampans diameter är 25,4 cm och den har ett djup på 10,6 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte! Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Med Hanneke har du alltid rätt ljus ute!
 • Modern utomhusvägglampa aluminium IP44 - Ben 1

  Modern utomhusvägglampa aluminium IP44 - Ben 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Ben 1 är ett riktigt modernt blickfång för din yttervägg. Aluminiumfärgen och formen gör den extremt tät, så den passar bäst i en modern miljö. Det är en riktig utomhusplats som strålar mysigt ljus så att du kan sitta ute i din trädgård på kvällen. Du får den bästa effekten om du hänger två ihop. Lampan har ett djup på 9 cm, en höjd av 7,9 cm och en bredd på 6,5 cm. Du avslutar lampan med en GU10-ljuskälla (max. 35 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Tack vare IP-värdet på 44 är det helt stänkskyddat! Om du fortfarande letar efter en speciell yttervägglampa är Ben 1 definitivt åt dig.
 • Klassisk svart utomhusvägglampa med rörelsedetektor - Capital

  Klassisk svart utomhusvägglampa med rörelsedetektor - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Capital är klassikern bland vägglampor. En av de mest kända men ändå stilfulla armaturerna. Vägglampan är gjord av plast med glas och är färdig i svart. Den har en total höjd på 36,7 cm, djup på 21 cm och längd på 15 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, höjd 16 cm och längd 11 cm. Du kan komplettera Capital med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa denna! IP-värdet på IP44 gör vägglampan lämplig för användning utanför friggeboden eller intill ytterdörren till exempel. Med rörelsedetektorn tänds lampan när rörelse detekteras. På så sätt behöver du inte oroa dig för att glömma att tända eller släcka lampan. Super praktiskt! Denna klassiker bör inte saknas i din trädgård!
 • Smart stående utomhuslykta svart 120 cm inkl WiFi ST64 - New Orleans

  Smart stående utomhuslykta svart 120 cm inkl WiFi ST64 - New Orleans
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en stående utomhuslykta till trädgården, på terrassen eller intill trädgårdsgången? Då är New Orleans definitivt något för dig! Denna utomhuslykta är gjord av svart aluminium och avslutad med glas. Den har en diameter på 23,1 cm och en höjd på 120 cm. Denna utomhuslampa kommer med en smart E27 ljuskälla som du enkelt kan styra från din telefon eller smarta hemassistent. Denna ljuskälla har en strömförbrukning på 7 Watt och 15 000 brinntimmar. Ljuskällan har max 700 lumen och kan justeras från 1800 till 4000 Kelvin. På så sätt kan du ställa in exakt rätt ljusintensitet och ljusfärg som du vill ha. Du kan göra det väldigt mysigt i trädgården eller på terrassen på kvällen med denna utomhuslampa, men behöver du mer funktionellt ljus? Då är det också möjligt. Med ett IP-värde på IP44 är New Orleans stänksäker, vilket gör den lätt att placera var som helst i trädgården. Lägg till denna vackra klassiker i din trädgård och skapa extra atmosfär! 23.1 cm x 120 cm
 • Industriell utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Hanneke

  Industriell utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Hanneke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vilket fint tillskott till trädgården är Hanneke! Vägglampan utomhus har en mörkgrå färg och är gjord av aluminium. Lampans diameter är 25,4 cm och den har ett djup på 10,6 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte! Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Med Hanneke har du alltid rätt ljus ute!
 • Smart lantlig vägglampa svart inkl Wifi G95 - Sutton Up

  Smart lantlig vägglampa svart inkl Wifi G95 - Sutton Up
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampa Sutton ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är tillverkat av rostfritt stål och finish i svart. Detta gör den perfekt för en industriträdgård. Sutton har en längd på 17 cm, en bredd på 23,6 cm och en höjd på 31,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3,5 cm, längd 9 cm och höjd 12 cm. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Med max 806 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Ljusfärgen kan justeras i appen från varmvitt ljus till neutralvitt ljus. Utomhusvägglampan levereras hem till dig inklusive en E27 ljuskälla. Den medföljande ljuskällan förbrukar 7 watt och håller i genomsnitt 15 000 brinntimmar. Inte hemma på ett tag? Då kan Sutton fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Sutton är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Sitt inte längre i mörkret och satsa på Sutton.
 • Industriell trädgårdsspotlight rostbrun fyrkantig IP65 AR111 - Lennard

  Industriell trädgårdsspotlight rostbrun fyrkantig IP65 AR111 - Lennard
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Vill du lyfta fram element i din trädgård? Det gör du med Lennard! Denna trädgårdsspotlight är gjord av aluminium och har en robust rostbrun färg. Den har ett djup, höjd och längd på 15 cm. Du kompletterar Lennard med en ljuskälla i formatet AR111 och ett GU10-beslag på max 50 watt. Så glöm inte att beställa dessa separat! Tack vare sitt höga IP-värde på IP65 är lampan resistent mot vattenstrålar, vilket är perfekt för utomhusbruk. Lägg till atmosfär i din trädgård med Lennard!
 • Smart utomhuslykta svart 3-ljus inkl WiFi ST64 - New Orleans

  Smart utomhuslykta svart 3-ljus inkl WiFi ST64 - New Orleans
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp New Orleans stående lykta är en klassiker bland utomhuslampor! Den har fått ett nytt utseende eftersom den levereras med 3 smarta WiFi-ljuskällor. Dessa har en ljuseffekt på 806 lumen och 1800 - 3600 Kelvin. Du kan styra belysningen via din smartphone, surfplatta eller hemassistent. Den har en höjd på 223 cm och en bredd på 77 cm. På grund av sitt IP44-värde är New Orleans stänksäker och lämplig för trädgården. Den är gjord av aluminium med glas och avslutad i svart. Denna klassiska utomhuslampa bör inte saknas i din trädgård!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Femke

  Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Femke är en attraktiv men mycket modern vägglampa. Lampan är tillverkad i aluminium med glas och är klar i svart. Dess design gör den väldigt tidlös. Den har 9,4 cm djup, 18,1 cm höjd och 13,8 cm längd. Monteringsplattan har 2 cm djup, 14 cm höjd och 13 cm längd. Du avslutar Femke med en ljuskälla med en GU10 -passning (max. 35 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Eftersom belysningen lyser nedåt får du en vacker och stämningsfull sömnadseffekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 är ljuskällan stänkskyddad och lämplig för mot väggen bredvid ytterdörren eller trädgårdsskjulet, till exempel. Lampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Femke har en skymningsbrytare och slår därför på och av automatiskt. Så du glömmer aldrig att tända eller släcka lampan. Skapa en modern och attraktiv utomhusmiljö med Femke vägglampa.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå med rök - Malios

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå med rök - Malios
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Komplettera din trädgård med Malios utomhusvägglampa! Det är helt enligt den senaste trenden; modern. Den rostfria utomhusvägglampan är färdig i mörkgrått. Plasten är i rökgrå färg vilket ger lampan extra atmosfär när du tänder den. Vägglampan utomhus har en bredd på 12,5 cm, är 8 cm lång och 28,8 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Behöver du lite mindre ljus? Malios är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du kan inte gå fel med Malios: skulle du inte vilja lägga till denna utomhusvägglampa till din trädgård, balkong eller terrass? 8 cm x 12.5 cm x 28.8 cm
 • Utomhusvägglampa svart med halvljus och sensor på sol - Charlotte

  Utomhusvägglampa svart med halvljus och sensor på sol - Charlotte
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Modern vägglampa Charlotte ger omedelbart din trädgård ett lyft! Dess eleganta design gör den mycket tidlös och passar alla boendestilar. Den är gjord av stål och är färdig i svart. Charlotte har ett djup på 13 cm, höjd på 13 cm och längd på 13 cm. Ovansidan av lampan har en solpanel, som laddar lampan automatiskt. Så energisnål! Den integrerade LED-belysningen har en ljuseffekt på 100 lumen och 2700 Kelvin. Belysningen varar i snitt 30 000 brinntimmar, så du kan njuta av lampan extra länge. Med sitt IP-värde på IP65 är lampan stänksäker, perfekt för intill ytterdörren eller mot staketet. Charlotte har olika positioner: Alternativ A ser till att ljuset tänds automatiskt på natten. När den inte upptäcker någon rörelse under 30 sekunder går belysningen till 20 %. Alternativ B ser till att ljuset tänds automatiskt på natten. När den inte känner av någon rörelse under 30 sekunder slocknar belysningen. Vägglampa för utomhusbruk Charlotte gör ditt liv lite mer modernt och stämningsfullt.
 • Smart Utomhuslampa med markspets 50 cm IP44 inkl Wifi A60 - Bol

  Smart Utomhuslampa med markspets 50 cm IP44 inkl Wifi A60 - Bol
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Denna Bol utomhuslampa innehåller en jordstift! Lökarna passar perfekt i en modern miljö. Plastkulan är färgad vit, vilket sprider ljuset vackert. Ett riktigt blickfång för trädgården! Tack vare markstiftet kan du enkelt sticka utomhuslampan i gräset, gruset eller i marken. Denna Sphere har en diameter på 50 cm. Stiftet som går i marken har en höjd på 31 cm. Lampan har E27-beslag och levereras med WiFi-ljuskälla. Denna har en ljuseffekt på 806 lumen och 2200 - 4000 Kelvin. Bol är lätt att styra via appen på din smartphone, surfplatta eller hemassistent. Den levereras med gummianslutningskabel och stickpropp. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänksäker och lämpar sig för skyddade platser i trädgården. Trevligt när du sätter flera i din trädgård! 50 cm x 50 cm
 • Landsvägg ljus svart IP44 - Anna

  Landsvägg ljus svart IP44 - Anna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en klassisk svart lykta? Sedan hittade du den i Anna plastlyktan! Du kan se vintage designen i alla kurvor och eleganta ytor. Den utvändiga vägglampan har sex klara rutor, så att ljuskällan är tydligt synlig, så välj en vacker glödlampa. Denna lykta har ett djup på 27,5 cm, en höjd av 45 cm och en längd på 13 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Denna lykta lampa kan monteras stående eller hängande, valet är ditt. Med denna klassiska dimbara lampa lägger du verkligen en touch av stil till din entré eller trädgård.
 • Modern yttervägglampa mörkgrå IP44 - Ben 1

  Modern yttervägglampa mörkgrå IP44 - Ben 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Ben 1 är ett riktigt modernt blickfång för din yttervägg. Den mörkgrå färgen och formen gör den extremt snäv, så den passar bäst i en modern miljö. Det är en riktig utomhusplats som strålar mysigt ljus så att du kan sitta ute i din trädgård på kvällen. Du får den bästa effekten om du hänger två ihop. Lampan har ett djup på 9 cm, en höjd av 7,9 cm och en bredd på 6,5 cm. Du avslutar lampan med en GU10-ljuskälla (max. 35 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Tack vare IP-värdet på 44 är det helt stänkskyddat! Om du fortfarande letar efter en speciell yttervägglampa är Ben 1 definitivt åt dig.
 • Vintage utomhuslykta antikguld 120 cm - Antigua

  Vintage utomhuslykta antikguld 120 cm - Antigua
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Antigua stående utomhuslampa ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är gjord av aluminium med glas och avslutad i antikt guld. Detta gör den perfekt för en klassisk trädgård. Lampans höjd är 117 cm och diametern är 18,4 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Dess IP-värde på IP44 gör den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Antigua är dimbar, dimmer ingår ej. Vilken fantastisk plats Antigua är. Alltid rätt atmosfär ute med denna stående utomhuslampa. 18.4 cm x 117 cm
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå med opal - Malios

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå med opal - Malios
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vilket fint tillskott till trädgården är Malios! Denna utomhusvägglampa passar perfekt till den moderna stilen. Vägglampan utomhus har en mörkgrå färg och är tillverkad i rostfritt stål med vit plast. Malios har en längd på 8 cm, bredd på 12,5 cm och en höjd på 28,8 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta medföljer inte. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Malios är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Sluta sitta i mörkret och gå till Malios. 8 cm x 12.5 cm x 28.8 cm
 • Modern vägglampa antracit inkl. LED IP54 - Spector

  Modern vägglampa antracit inkl. LED IP54 - Spector
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp För elegant och modernt måste du gå till Spector. Denna moderna vägglampa är öppen upptill och nedtill, så du får en fin strykningseffekt på väggen. Den är tillverkad av aluminium med plast och är färdig i antracitgrå. Den har 7,8 cm djup, 10 cm höjd och 21 cm längd. Monteringsplattan har ett djup av 2,8 cm, en höjd av 6 cm och en längd på 10 cm. Spector innehåller integrerad LED -belysning med en ljusstyrka på 600 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör det till ett riktigt kraftverk! Tack vare sitt höga IP-värde IP54 är vägglampan stänkskyddad och dammfri. Den passar därför både i väggen i badrummet och bredvid ytterdörren. Ge din interiör en modern twist med Spector -vägglampan.
 • Utelampa antracit med rörelsesensor inkl LED - Uma

  Utelampa antracit med rörelsesensor inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen hemma i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när man hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att skapa en vacker effekt på baksidan av huset till exempel. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett skönt mjukt vitt ljus tack vare den (ej utbytbara) LED som sitter i den med 460 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44 vilket gör att den är stänksäker och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Antracitfärgen ger ditt hem en modern look. Uma är idealisk längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Ett trevligt extra är rörelsedetektorn som är placerad längst ner på lampan. Så den slås på när den upptäcker rörelse. Placera denna lampa där du inte vill tända eller släcka lampan med en strömbrytare. Vill du ha en snygg modern lampa för utomhusbruk? Då är denna Uma definitivt något för dig.
 • Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Odense

  Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampa Odense är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval av svart aluminium och plast är det en verkligt modern lampa. De 2 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Lampans totala mått är 33 cm hög, 8,5 cm lång och 17,2 cm bred. Se till att du beställer ljuskällor med E27-armatur för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Skapa extra atmosfär i trädgården genom att dämpa vägglampan utomhus. Odense är dimbar (dimmer ingår ej). Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Odense det perfekta valet. 8.5 cm x 17.2 cm x 33 cm
 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 rörelsesensor - Harvey

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 rörelsesensor - Harvey
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Ge en säker och modern utomhusmiljö med Harvey. Denna vägglampa ser bra ut bredvid ytterdörren eller trädgårdshuset och ger trevlig belysning där det behövs. Den slås på så snart den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Harvey har LED-belysning som inte kan bytas ut. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin, vilket gör den perfekt ljus för mörkret. På grund av dess höga IP-värde IP54 är lampan stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Gör det säkert i din trädgård med vägglampan Harvey.
 • Utomhusvägglampa vit med halvljus och solsensor - Kayo

  Utomhusvägglampa vit med halvljus och solsensor - Kayo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Twilight switch included, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Är din trädgård redo för den moderna stilen? Med Kayo kan du komplettera din moderna trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av plast och har en vit färg. Kayo har en höjd på 9,7 cm, en längd på 23 cm och en bredd på 4,27 cm. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. I genomsnitt varar lysdioden i 35 000 timmar. Vägglampan utomhus förbrukar 6 watt. Kayo har två olika lägen. Position A, där lampan alltid brinner med 30 % på natten och när det är rörelse inom 6 meter, växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Läge B: lampan brinner alltid med 50 % på natten och när det är rörelse inom 6 meter växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Efter 5 timmar eller när batteriet är mindre än 30 % växlar lampan till energisparläge. Lampan använder även solenergi. Med Kayo har du alltid rätt utomhusbelysning! 23 cm x 4.27 cm x 9.7 cm
 • Modern Utomhuslampa Svart med Glaspaneler - Rotterdam Long

  Modern Utomhuslampa Svart med Glaspaneler - Rotterdam Long
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vi är kär i detta Rotterdam Long vägglampa utomhus! Det utstrålar lyx och elegans tack vare den vackra kombinationen av den svarta ramen och det klara glaset. Han är helt hemma i din lantliga miljö. Med ett IP-värde på IP44 är det motståndskraftigt mot regn. Ditt utomhusutrymme på landsbygden är bara komplett med denna Rotterdam Long utomhuslampa. Lampan har en höjd av 35,2 cm, en längd på 12,2 cm och en bredd av 12,2 cm. Du avslutar lampan med en E27-ljuskälla (max. 60 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam Long! 122 mm x 12.2 cm x 352 mm
 • Set med 4 spike spotlights svart inkl LED IP65 solar uppladdningsbar - Garly

  Set med 4 spike spotlights svart inkl LED IP65 solar uppladdningsbar - Garly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Ja, med laddkabel Vilken vacker uppsättning med 4 Garly-spotlights för trädgården! Dessa spikljus har en svart färg och är gjorda av aluminium. Med sin IP65 är Garly mycket motståndskraftig mot fukt och är därför perfekt för trädgården. Varje spot är utrustad med en integrerad 3 Watt LED-modul, levererar 120 lumen och sprider ett varmt sken med en färgtemperatur på 3000 Kelvin. De har vardera en höjd på 28 cm, en längd på 24 cm och en bredd på 7 cm. Dessa spotlights, som arbetar på solenergi, är perfekta för att lysa upp dina trädgårdsgångar, rabatter eller terrasser. Tack vare strålkastarens justerbara huvud kan du rikta ljuset precis dit du behöver det. En modern och elegant spikplats: det är Garly. 24 cm x 7 cm x 28 cm
 • Landsvägg ljus svart IP44 - Guardado

  Landsvägg ljus svart IP44 - Guardado
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Guardado är inte en vanlig utomhuslampa, men det gör den så rolig och unik. Du skulle inte säga från designen att denna lampa är för utsidan, men med IP44 är den verkligen. Guardado vägglampa är tillverkad av metall med ett skyddande glas för ljuskällan. Burkonstruktionen gör denna lampa unik och lekfull och kommer att vara ett komplement till ditt utomhusutrymme. Lampan har ett djup på 23 cm och en höjd på 30 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ge en trevlig utomhuslampa med Guardado.