QAZQA utebelysning

Stilrena utelampor och lyktor från QAZQA i lätt industriell design. Här hittar du ett urval av deras sortiment för utebelysning hos nätbutiker. Klicka på den QAZQA utelampa du vill läsa mer om.

Populärt inom QAZQA utebelysning

 • Vintage utomhusvägglyktabrons - Antigua

  Vintage utomhusvägglyktabrons - Antigua
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är denna Antigua för dig! Den eleganta vintage designen med målat glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd av 44,5 cm, ett djup på 26 cm och en bredd på 18 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 100 watt). För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med denna Antigua!
 • Landsbygdens utomhus lykta bas svart IP44 - Anna

  Landsbygdens utomhus lykta bas svart IP44 - Anna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk svart lykta? Sedan hittade du den i Anna plastlyktan! Du kan se vintage designen i alla kurvor och eleganta ytor. Den utomhus lykta basen har sex klara rutor som gör ljuskällan tydligt synlig, så välj en vacker glödlampa. Denna lykta har en diameter på 22 cm och en höjd av 38,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Denna lykta lampa har en bas och du kan till exempel placera den på en höjd nivå i din trädgård. Med denna klassiska dimbara lampa lägger du verkligen en touch av stil till din entré eller trädgård. 220 mm x 385 mm
 • Romantisk vägglampa utomhus brons - London

  Romantisk vägglampa utomhus brons - London
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är detta London för dig! Den eleganta vintage designen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd på 34 cm och ett djup på 18 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med detta London!"
 • Klassisk utomhuslykta antracit 230cm 3-ljus - Platar

  Klassisk utomhuslykta antracit 230cm 3-ljus - Platar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna höft 3-lätta Platar-lykta är tillskottet till din trädgård. Designen är baserad på den klassiska utomhuslyktan och har fått en ny modern twist. Ljuset distribueras brett genom den öppna aluminiumramen med transparenta plastpaneler. Platar har de stora E27-beslagen och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dem med det. Om du vill använda lampans dimbarhet måste du ansluta en extern dimmer. Denna lampa ser bra ut på en terrass med sin 230 cm höga. Kort sagt: en elegant men attraktiv blickfång för din trädgård. 600 mm x 2300 mm

Fler tips på QAZQA utebelysning

 • Modern utomhusvägglampa svart 2-ljus IP44 - Odense

  Modern utomhusvägglampa svart 2-ljus IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Odense är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval av aluminium i svart färg är det en riktig modern lampa. De 2 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång genom rökglaset. Lampans totala storlek är en höjd på 33 cm, en längd på 8,5 cm och en bredd på 17,2 cm. Se till att du beställer ljuskällor med E27-armatur för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa vägglampan utomhus. Odense är dimbar (dimmer ingår ej). Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Odense det perfekta valet.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rökglaseffekt - Danmark

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rökglaseffekt - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du också lägga till mer atmosfär utanför? Det kan du göra med vägglampan Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör den så speciell är att plasten har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har ett djup på 1,1 cm, höjd 16,5 cm och längd 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, en längd på 6 cm och en bredd på 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Gör din utomhusmiljö säker och stämningsfull med vägglampan Danmark.
 • Utomhuslampa aluminium med rörelsessensor inkl LED - Uma

  Utomhuslampa aluminium med rörelsessensor inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att skapa en fin effekt på baksidan av huset, till exempel. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett trevligt mjukt vitt ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 310 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänkskyddad och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Aluminiumfärgen ger ditt hus ett modernt utseende. Uma är perfekt längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Ett trevligt extra är rörelsesdetektorn som placeras längst ner på lampan. Så hoppar han på när han upptäcker rörelse. Placera denna lampa var du inte vill sätta på eller stänga av lampan med en strömbrytare. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Uma definitivt åt dig.
 • Utomhusvägglykta antikguld med ljus-mörk sensor IP44 - Charlois

  Utomhusvägglykta antikguld med ljus-mörk sensor IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Är din trädgård redo för den industriella stilen ännu? Med Charlois kompletterar du din industriträdgård. Utomhusvägglampan är gjord av aluminium och avslutad i en antik guldfärg. Lampans höjd är 33,5 cm, längden 14 cm och bredden 21,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Du är alltid på den säkra sidan med skymningssensorn. Charlois slår på när det blir mörkt och släcks igen så fort det blir ljust. Charlois är dimbar, dimmer ingår ej. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Charlois!
 • Modern vägglampa mörkgrå IP54 - Zaandam

  Modern vägglampa mörkgrå IP54 - Zaandam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna fina Zaandam vägglampa ger din trädgård det lilla extra. Den eleganta och minimalistiska designen gör att denna vägglampa sticker ut. Genom att använda en speciell glödlampa är Zaandam vägglampa ett riktigt blickfång i din trädgård, på terrassen och även i badrummet! Denna lampa känns hemma på din ytterdörr, på terrassen, men den är också ett tillskott bredvid spegeln i badrummet. Lampans beslag har ett IP-värde på IP54, så den är extremt motståndskraftig mot vattenstänk trots att lampan är öppen. Den har en höjd på 29 cm, djup på 15,5 cm och en höjd på 29 cm. Du gör den komplett med en E27 ljuskälla (max. 15 Watt). Den är även dimbar med en extern dimmer; gör det mysigt på kvällen! Gå för lyx hemma med vår Zaandam.
 • Uppsättning av 2 utomhusvägg ljus svart rostfritt stål IP44 - Solo

  Uppsättning av 2 utomhusvägg ljus svart rostfritt stål IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna utomhuslampa Solo har en förenklad och modern design. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta betyder att det här lilla kraftverket enkelt kan placeras utanför. Lampan kan anslutas till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Den har en höjd av 11,8 cm och ett djup på 11 cm. Monteringsplattan har en höjd av 8,5 cm. Slutför den med en GU10-ljuskälla (35 Watt) för att slutföra din Solo. Solo-vägglampan känns hemma inte bara utanför utan också i badrummet. En riktig atmosfärskapare för både ute och inne! Nu ännu billigare som en uppsättning av 2!
 • Utomhus stående lykta svart 120 cm IP44 - Havanna

  Utomhus stående lykta svart 120 cm IP44 - Havanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk svart lykta? Då har du hittat den i Havanna-lyktan av aluminium med glasrutor! Du kan se vintagedesignen i alla kurvor och eleganta finish. Den stående utomhuslampan har sex klara fönster, så att ljuskällan syns tydligt, så välj en snygg glödlampa. Denna lykta har en diameter på 20 cm och en höjd på 120 cm. Lampan har ett stort E27-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max. 60 Watt). Du kan placera denna lyktalampa i din trädgård, även snyggt med några bredvid varandra längs din trädgårdsgång. Med denna klassiska dimbara Havana-lampa ger du verkligen en touch av stil till din trädgård. 13.1 cm x 120 cm
 • Modern utomhus vägglampa vit plast oval - Baleno

  Modern utomhus vägglampa vit plast oval - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Baleno är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i plast har en vit finish. Lampans totala storlek är en höjd på 7,5 cm, en längd på 6,8 cm och en bredd på 9,2 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med GU10-beslag separat. Detta ingår inte. Baleno har en hög IP-klassning på IP65. Detta gör den lämplig för utomhusbruk och tål säkert en kraftig regnskur! Behöver du lite mindre ljus? Baleno är dimbar, men en dimmer ingår ej. Njuter av naturen till sent med Baleno.
 • Utomhus vägglampa antik guld justerbar IP44 - Capital

  Utomhus vägglampa antik guld justerbar IP44 - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En fin utomhuslampa som är unikt avslutad med en antik guldfärg som ger ett klassiskt och romantiskt utseende! Denna vägglampa stjäl showen vid din ytterdörr eller på terrassen! Den är justerbar så att du kan välja att montera lampan nedåt eller uppåt: super kul! Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot stänkvatten. Lampan har en höjd av 35 cm och ett djup av 19,7 cm. Med en E27-ljuskälla på max 15 Watt gör du vårt kapital komplett och det är klart att lysa i din trädgård! Obs! Ljuskällan ingår inte i denna lampa. Du kan dimma den med en extern dimmer (ingår ej). På så sätt gör du det extra mysigt! En klassiker i storlek för utomhusbruk: det är vår Capital vägglampa
 • Yttervägg lätt stål IP44 - Duo

  Yttervägg lätt stål IP44 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design. Ljuset från denna lampa lyser uppåt och nedåt. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 16 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer den. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta Duo-vägglampa är definitivt en tillgång till din fasad!
 • Utomhusvägglykta svart med räfflat glas och ljus-mörk sensor - Charlois

  Utomhusvägglykta svart med räfflat glas och ljus-mörk sensor - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Rätt utomhusbelysning är mycket viktig för atmosfären i din trädgård. Med utomhus vägglampa Charlois, det är okej! Denna stämningsskapare känner sig helt hemma i en modern trädgård. Den är gjord av aluminium och glas och är färdig i svart. Charlois har en längd på 14 cm, en bredd på 21,5 cm och en höjd på 33,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Du är alltid på den säkra sidan med skymningssensorn. Charlois slår på när det blir mörkt och släcks igen så fort det blir ljust. Charlois är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Charlois det perfekta valet.
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus rörelsesensor - Simon

  Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus rörelsesensor - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Rätt utomhusbelysning är mycket viktig för atmosfären i din trädgård. Med utomhus vägglampa Simon, det är okej! Denna stämningsskapare känner sig helt hemma i en modern trädgård. Den är gjord av stål och har vit finish. Tack vare Simons 2 ljuspunkter fångar denna utomhusvägglampa omedelbart ögat! Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. Lampans totala storlek är 12,1 cm hög, 23 cm lång och 9,1 cm bred. Den ej utbytbara LED-belysningen förbrukar 3,6 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Tack vare sitt IP-värde på IP54 är den stänksäker och därför lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 400 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Upptäcks rörelse av Simon? Då tänder rörelsesensorn belysningen. Njuter av naturen till sent med Simon.
 • Vägg- och taklampa guld / mässing oval IP44 - Noutica

  Vägg- och taklampa guld / mässing oval IP44 - Noutica
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna dimbara vägg- och taklampa i nautisk stil har ett namngivet namn: Noutica. Ta med dig den mysiga nostalgiska / vintage-atmosfären till ditt hem med denna skeppslampa. Den har ett tungt metallguld / mässingshus med en robust yta och har därför ett starkt och robust utseende. Glaset har en lättnad som gör det komplett och ger en speciell ljuseffekt. Den har en höjd på 10,6 cm, längden på 25 cm och bredden på 16 cm. Monteringsplattan har en höjd av 2,5 cm, längden 25 cm och bredden 16 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max. 60 watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Eftersom Noutica har ett IP-värde på IP44 är det lämpligt för fuktiga utrymmen som badrummet, men det kan också placeras ute i regnet. Gå till en industriell och nostalgisk känsla med denna vägg- och taklampa Noutica. 250 mm x 160 mm x 106 mm
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. 2 WiFi GU10 - Duo

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. 2 WiFi GU10 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa Duo har en förenklad och modern design i en svart färg. Lampan är tillverkad av rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta gör det enkelt att placera detta lilla kraftcenter utomhus. Lampan kan anslutas till 230 volt. Den har en höjd av 10 cm och ett djup av 11 cm. Denna Duo levereras med 2 WiFi GU10 -ljuskällor på 35 Watt. Dessa ljuskällor kan styras via WiFi med en app på din telefon, Google Home eller Alexa. Du kan till exempel justera ljusstyrkan på 350 lumen genom att dämpa den. Du kan också själv bestämma färgtemperaturen (2200 - 4000K). Du kan gå från extra varmt vitt ljus till vitt (funktionellt) ljus. I genomsnitt håller lampan 25 000 brinntimmar. Du kan också ställa in lampan i tid via appen, så du glömmer aldrig att stänga av belysningen. Super praktiskt och energibesparande! Enkel men snygg på ytterväggen, vår Duo vägglampa.
 • Klassisk utomhuslykta antikguld 125 cm IP44 - Daphne

  Klassisk utomhuslykta antikguld 125 cm IP44 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslykta Daphne är en riktig klassiker! Dess chica utseende gör den till ett riktigt måste för trädgården. Lyktan är gjord av aluminium med plast och är avslutad i en antik guldfärg. Den har ett djup på 25,5 cm, en höjd på 125 cm och en längd på 36,5 cm. Du avslutar lyktan med en ljuskälla med E27-beslag på max 15 watt. Se till att du beställer dessa separat. På grund av sitt IP44-värde lämpar sig lyktan för skyddade platser utomhus, som mot trädgårdsboden eller bredvid ytterdörren. Din trädgård är komplett med den klassiska utomhuslyktan Daphne!
 • Smart utomhusvägglampa svart med glas inkl Wifi ST64 - Rotterdam

  Smart utomhusvägglampa svart med glas inkl Wifi ST64 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Rotterdam är en av våra storsäljare! Denna finns nu även som smart lampa. ST64 WiFi-ljuskällan är lätt att styra med appen på din smartphone, surfplatta eller hemassistent. Du kan till exempel justera ljusintensiteten (806 lumen) och färgtemperaturen (1 800 - 3 600 Kelvin) i appen. Rotterdam är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Tack vare sitt IP44-värde är vägglampan stänksäker. Rotterdam har en höjd på 30 cm, en längd på 21 cm och en bredd på 16,2 cm. Monteringsplattan har en höjd på 2,8 cm, längd 12 cm och bredd 10,2 cm. Ge ditt hem en modern twist med vägglampa Rotterdam. 21 cm x 16.2 cm x 30 cm
 • Modern vägglampa antracit IP44 - Baleno I

  Modern vägglampa antracit IP44 - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno I är en riktig blickfångare i och runt ditt hus. Han ger ett fint betesljus längs väggen. Detta är super vackert när det är mörkt! Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den. Det är också dimbart, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår inte). Baleno I är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 7,5 cm hög. Aluminium som används, den mörkgrå (antracit) etiketten och formen ger lampan en elegant vridning, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno I är verkligen lämplig för utsidan på grund av IP-värdet på IP44, men du kan därför också placera den i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Smart spotlight svart 14,5 cm inkl LED IP65 med jordstift - Ruud

  Smart spotlight svart 14,5 cm inkl LED IP65 med jordstift - Ruud
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Dags att piffa upp din trädgård? Det gör du med Ruud. Denna utomhusvägglampa i aluminium är färdig i svart. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. Lampans totala storlek är en höjd på 31,3 cm, en längd på 14,5 cm och en bredd på 6,1 cm. Den integrerade LED-belysningen håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar och förbrukar 30 watt. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP65. Det gör den vattentät och lämplig för utomhusbruk. Extra behändig: Ruud är smart och kan därför fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Tillägget till din uteplats, Ruud!
 • Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo

  Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Solo-vägglampa har en enkel och modern design. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta betyder att det här lilla kraftverket enkelt kan placeras utanför. Lampan kan anslutas till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Platsen kan lätt justeras via kulleddet så att du låter ljuset lysa exakt där du vill. Super praktiskt! Den har en höjd av 14,4 cm och ett djup på 9,5 cm. Fläckens diameter är 6 cm. Komplettera den med en GU10-ljuskälla (35 Watt) för att slutföra din Solo. Solo-vägglampan känns hemma inte bara utanför utan också i badrummet. En riktig atmosfärskapare för både ute och inne!
 • Buiten wandlamp zwart met smoke kap 2-lichts IP44 - Denmark

  Buiten wandlamp zwart met smoke kap 2-lichts IP44 - Denmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, superhändig! Joren är tillverkad i aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 23 cm, en längd på 16 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, höjd 28 cm och längd 9 cm. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Joren är den perfekta vägglampan för intill fram- eller bakdörren och garanterar säkerheten i din trädgård!
 • Utomhusvägglampa zink IP44 - München

  Utomhusvägglampa zink IP44 - München
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included München vägglampa är vackert avslutad med metall och glas. Kännetecknas av den lantliga stilen i en cool zinkkvalitet. Den har en längd på 20 cm, en höjd på 25 cm och ett djup på 35 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 9,7 cm. Komplettera din utomhusvägglampa med en valfri ljuskälla, som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Ljuskällan sticker ut fint i detta klara glas. Lampan är även dimbar med extern dimmer. Ett trevligt plus: tack vare IP-värdet på IP44 kan den även placeras på din terrass utomhus eller i badrummet. Alla kommer att hitta en trevlig plats för detta vackra München!
 • Modern vägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sapphire Deluxe

  Modern vägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sapphire Deluxe
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Sapphire Deluxe vägglampa är en toppkvalitetslampa. Ljuset distribueras inte bara vackert av de vita plastplattorna, utan det släpps också upp ljus och lampa på toppen och botten. Rostfritt stål gör lampan elegant, modern och cool. Denna vägglampa är mycket lämplig för utomhusbruk eftersom den har IP44, men kan därför också användas perfekt i badrummet. Lätt att ansluta till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna vägglampa har ett djup på 9 cm, en höjd på 10 cm och en bredd på 31,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 25 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med det (max. 15 Watt). Sammantaget är denna Sapphire-vägglampa ett modernt och elegant tillägg till ditt hem.
 • Utomhuslampa inkl solcell, rörelsedetektor och skymningsbrytare - Volendam

  Utomhuslampa inkl solcell, rörelsedetektor och skymningsbrytare - Volendam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Om du letar efter funktionell utomhusbelysning med ett elegant modernt utseende, är Volendam något för dig! Denna utomhuslampa i aluminium med en kall grå färg kan användas som bordslampa, men även som markbelysning. Det finns ingen anledning att installera en sladd eftersom den fungerar på solenergi. Så himla energisnål! Dessutom slås Volendam på automatiskt när det blir mörkt eller när rörelse upptäcks. Dessutom är den med sitt IP-värde på IP54 stänksäker. Den integrerade LED-belysningen har en ljuseffekt på 300 lumen och 2700 Kelvin och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Denna utomhuslampa har en höjd på 24,5 centimeter, en längd på 20 centimeter och en bredd på 20 centimeter. Med den medföljande markstiftet kan du fästa Volendamen ordentligt i marken så att den tål en vindpust. Du kan till och med sätta en liten planta i den. En riktigt snygg allrounder för trädgården eller på balkongen!
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi GU10 - ensam

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi GU10 - ensam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du avsluta din enkla och minimalistiska interiör? Välj sedan den smarta vägglampan Solo. Lampan är gjord av rostfritt stål och med ett IP-värde IP44 är den stänksäker. Detta gör det enkelt att placera detta lilla kraftverk utomhus. Platsen kan enkelt ställas in via kulkopplingen så att du kan skina ljuset precis där du vill ha det. Super praktiskt! Den har en höjd av 14,4 cm och ett djup av 9,5 cm. Fläckens diameter är 6 cm. Denna Solo-vägglampa levereras med en smart GU10-ljuskälla (5 Watt och i genomsnitt 25 000 brinntimmar) och är enkel att använda med din smartphone och smarta hemassistent. Ljuskällan har maximalt 350 lumen och kan ställas in mellan 2200 och 4000 Kelvin. Med denna plats har du stämningsbelysning, grundbelysning och funktionell belysning i ett! Solo vägglampan känns hemma inte bara ute utan också i badrummet. En riktig atmosfärstillverkare för både inne och ute!
 • Klassisk utomhuslyktvägg ner mörkgrå IP44 - Platar

  Klassisk utomhuslyktvägg ner mörkgrå IP44 - Platar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Platar-lykta är det perfekta tillskottet till din trädgård. Designen är baserad på den klassiska utomhuslyktan och har fått en ny modern twist. Ljuset sprids allmänt genom den öppna ramen. Denna lampa ser bra ut mot en vägg eller på en terrass, till exempel. Det har ett IP-värde på 44. Lampan har en diameter på 29 cm och en höjd på 30 cm. Monteringsplattan har en diameter på 7,5 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Kort sagt: en elegant men attraktiv blickfång för din trädgård.
 • Vintage vägglampa antikguld av plast - Baleno I

  Vintage vägglampa antikguld av plast - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En supermodern och tidlös vägglampa i plast. Eftersom det ger ett fint betesljus på väggen skapar det en mysig atmosfär på din altan eller vid ytterdörren. Lampan har GU10-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att beställa den med den (max 7 Watt). Du kan även dimma den med en extern dimmer (ingår ej). Den har en höjd på 9 cm och en längd på 7 cm. Lampans djup är 9,2 cm. Plasten som används, den gyllene färgen och formen ger lampan en elegant touch, vilket gör den bäst lämpad för en industriell, modern eller designmiljö. Produkten är verkligen lämplig för utomhusbruk tack vare IP-värdet på IP44. Ett måste som känns hemma överallt!
 • Modern vägglampa mörkgrå IP44 - Dreamy

  Modern vägglampa mörkgrå IP44 - Dreamy
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta och moderna utomhuslampa är en riktig stämningsskapare. Vägglampa Dreamy är en vacker downlighter som ger mycket atmosfäriskt ljus. Lampan är gjord av aluminium och med ett IP-värde 44 är denna utomhuslampa stänksäker. Detta gör att detta lilla kraftpaket enkelt kan hängas utomhus. Lampan har ett djup på 8,5 cm, en höjd på 16,5 cm och en bredd på 12,5 cm. Den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Du avslutar lampan med en ljuskälla med GU10-armatur (max 35 Watt), denna måste ändå beställas separat. Denna moderna och eleganta Dreamy vägglampa är verkligen en tillgång för din fasad!
 • Industriell utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Hanneke

  Industriell utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Hanneke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården är Hanneke! Vägglampan utomhus har en mörkgrå färg och är gjord av aluminium. Lampans diameter är 25,4 cm och den har ett djup på 10,6 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte! Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Med Hanneke har du alltid rätt ljus ute!
 • Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox

  Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Superfunktionell utomhuslampa av hög kvalitet. Den lyser uppåt och nedåt vilket ger en fin effekt på ytterväggen! Vägglampan har en höjd på 22,3 cm och ett djup på 11,3 cm. Lampan har ett IP-värde på IP54, vilket gör den mycket lämplig för utomhusbruk. Vägglampa Fox är utrustad med två GU10 beslag. Observera: dessa ljuskällor ingår inte och måste beställas separat i vår webshop (max. 25 Watt). Fox är även dimbar med extern dimmer (ingår ej). En mycket solid och snygg lampa för utomhusbruk! 80 mm x 80 mm x 223 mm
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå rörelsesensor IP44 - Rox

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå rörelsesensor IP44 - Rox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Med utomhuslampan Rox kan du enkelt dekorera dina trädgårdsväggar. De mörka och dystra trädgårdsväggarna försvinner som snö i solen på kvällen när du fäster Rox vägglampa. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på 44 är den stänksäker. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Förutom att denna lampa är väldigt trevlig att se är lampan också väldigt praktisk. Den har en PIR-rörelsesensor. När rörelse registreras utanför slås den på omedelbart. Praktiskt, tidlöst och supertåligt! Lampan har ett djup på 19 cm, en diameter på 7,6 cm och en höjd på 40 cm. Monteringsplattan har en längd på 16 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt), denna måste ändå beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta vägglampa Rox är verkligen en tillgång för din fasad! 76 mm x 400 mm
 • Set med 4 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno I

  Set med 4 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Kan din interiör använda en snygg vägglampa? Då är Baleno I vad du letar efter! Dess moderna design säkerställer att den passar in i alla interiörer. Vägglampan är tillverkad i aluminium och i finishen antracitgrå. Den har ett djup på 9 cm, en höjd på 7,9 cm och en längd på 6,5 cm. Baleno I kommer i ett set om 4. Så se till att beställa 4 GU10 ljuskällor på max 35 Watt för att komplettera vägglampan. Med sitt IP44-värde är vägglampan stänksäker. Perfekt för mot väggen bredvid ytterdörren eller i badrummet. Lampan är dimbar när du ansluter den till en extern dimmer (ingår ej). Ge din interiör en modern twist med vägglampan Baleno I.
 • Uppsättning av 2 moderna vägglampor svart IP44 - Baleno I

  Uppsättning av 2 moderna vägglampor svart IP44 - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno I är en riktig blickfångare i och runt ditt hus. Han ger ett fint betesljus längs väggen. Detta är super vackert när det är mörkt! Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den. Det är också dimbart, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår inte). Baleno I är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 7,5 cm hög. Aluminium som används, det svarta märket och formen, ger lampan en elegant vridning, vilket gör det bäst för en modern miljö. Baleno I är verkligen lämplig för utsidan på grund av IP-värdet på IP44, men du kan därför också placera den i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det! Nu ännu billigare som en uppsättning av två! 90 mm x 70 mm x 80 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum

  Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Ovum är en tidlös vägglampa för dina ytterväggar. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggarna. Super trevligt när det är mörkt ute! Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 700 lumen. Det ger behagligt varmt vitt humörsljus. Med 30 000 brinntimmar är du säker på en energieffektiv lampa. Lampan har en längd på 12,9 cm, en höjd på 10,5 cm och ett djup på 8,5 cm. Väggens monteringsplatta har en längd och en höjd av 7,5 cm och ett djup av 2,5 cm. Den svarta färgen och formen ger den en modern touch, vilket gör att den passar bäst i en modern miljö. Ovum är lämpligt för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44. Detta gör att det är stänksäkert, perfekt för bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Din utomhusmiljö får ett riktigt lyft från utomhusvägglampan Ovum. Tveka inte längre!
 • Set med 2 utomhus vägglampor mörkgrå 17,5cm inkl LED - Batt

  Set med 2 utomhus vägglampor mörkgrå 17,5cm inkl LED - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Batt LED kan användas i många rum. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika enkelt utomhus. Utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Med high power" lysdioderna ger denna lampa mycket ljus med låg förbrukning. Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 17,5 cm. Lampan har 2 LED-ljuskällor med 6 Watt, 686 lumen och 3000 Kelvin. Batt har också ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer både inomhus och utomhus, perfekt! Nu även i ett set om 2!"
 • Modern utomhusvägglampa vit IP55 inkl GU10 3-stegs dimbar - Carlo

  Modern utomhusvägglampa vit IP55 inkl GU10 3-stegs dimbar - Carlo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En modern utomhusvägglampa som vackert belyser ditt hem! Behöver du det? Då hittade du det. Denna vita Carlo utomhusvägglampa är perfekt för väggen i ett modernt hus. Lampan är utrustad med en 3-stegs dimbar LED GU10-ljuskälla med maximalt 400 lumen. Du kan ställa in detta på 100%, 60% och 30% ljusstyrka genom att snabbt trycka på väggbrytaren. Ljuskällan dämpar också i Kelvin från 6500, till 4000, till 3000 Kelvin. Den ljusa färgen blir därför varmare. Carlo har en höjd av 25,5 cm och ett djup av 11 cm. Den har ett IP-värde på IP55, vilket innebär att den är väl skyddad utanför. En riktig tillgång för ditt hem, denna Carlo! 95 mm x 255 mm
 • Modern utomhusvägglampa vit plast 2-ljus - Baleno

  Modern utomhusvägglampa vit plast 2-ljus - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Är din trädgård redo för den moderna stilen ännu? Med Baleno fullbordar du din moderna trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av plast och har en vit färg. De 2 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Lampans höjd är 15 cm, längden 6,8 cm och bredden 9,2 cm. Glöm inte att beställa ljuskällorna med GU10-armatur separat. Dessa ingår inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP65. Det gör den vattentät och lämplig för utomhusbruk. Baleno är dimbar, dimmer ingår ej. Njuter av naturen till sent med Baleno.
 • Landsvägg ljus svart IP44 - Guardado

  Landsvägg ljus svart IP44 - Guardado
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Guardado är inte en vanlig utomhuslampa, men det gör den så rolig och unik. Du skulle inte säga från designen att denna lampa är för utsidan, men med IP44 är den verkligen. Guardado vägglampa är tillverkad av metall med ett skyddande glas för ljuskällan. Burkonstruktionen gör denna lampa unik och lekfull och kommer att vara ett komplement till ditt utomhusutrymme. Lampan har ett djup på 23 cm och en höjd på 30 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ge en trevlig utomhuslampa med Guardado.
 • Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera

  Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i stål med opalskärm. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 39 cm och en längd på 25 cm och ett djup på 28 cm. Glaskulan har en diameter på 25 cm och en höjd på 25 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11,5 cm. Lampan har en IP44-klassning, vilket gör den perfekt för utomhusbruk eller i badrummet. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Vägg- och taklampa antracit IP54 - Glöd

  Vägg- och taklampa antracit IP54 - Glöd
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägg- och taklampa Glow har en minimalistisk och elegant design i en rund form. Denna funktionella vägglampa med mörkgrå (antracit) färgad aluminiumkant och matt vit plast ger ett vackert mjukt betesljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Denna lampa har ett IP-värde på IP54, vilket gör den lämplig för fuktiga utrymmen som badrummet, men den kan även placeras i trädgården. Den är designad för att tåla regn. Den har en diameter på 30 cm och en höjd på 10 cm. Monteringsplattan har en diameter på 30 cm. Lampan har två stora E27-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att beställa dessa med den (max 18 Watt). Med denna vägg- och taklampa skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt. 300 mm x 100 mm
 • Utomhusvägglykta rostbrun med rörelsesensor IP44 - Charlois

  Utomhusvägglykta rostbrun med rörelsesensor IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa för utomhusbruk Charlois passar perfekt intill ytterdörren, trädgårdshuset eller på terrassen. Utomhuslampan i aluminium har en rostbrun färg. Den har ett djup på 21,5 cm, en höjd på 33 cm och en längd på 14 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 33 cm och en längd på 8 cm. Tack vare sitt IP44-värde är den stänksäker och lämpar sig för skyddade platser som mot huset. Charlois har en rörelsesensor, vilket gör lampan också hållbar. Den slås bara på när den känner av rörelse. Satsa på en snygg E27 passande ljuskälla på max 40 watt, för den syns tydligt (ingår ej). Skapa en trevlig atmosfär i din trädgård med utomhusvägglampa Charlois.
 • Industriell utomhuslykta svart 100 cm IP44 - Charlois

  Industriell utomhuslykta svart 100 cm IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket trevligt tillskott till trädgården, denna Charlois. Det imponerar med sin svarta färg och designutseende. Den är gjord av aluminium med plast. Charlois har en höjd på 100 cm, längd och bredd på 14 cm. Du kompletterar den här produkten med en ljuskälla med E27-koppling (max 40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår ej). När du dimmar den här utomhuslampan skapar du en mycket trevlig atmosfär i trädgården eller på terrassen på kvällen. På grund av IP44-värdet IP44 är lampan stänksäker, perfekt för utomhusbruk! Tänk hur snygg denna Charlois skulle se ut bredvid trädgårdsstigen eller på terrassen. Denna utomhuslampa ger extra atmosfär i din trädgård! 14 cm x 14 cm x 100 cm
 • Modern utomhus vägglampa svart IP54 - Stockholm

  Modern utomhus vägglampa svart IP54 - Stockholm
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Klassiker med ett nytt utseende, det vill säga den moderna utomhusvägglampan Stockholm. Den är gjord av plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 9,6 cm, en höjd på 24 cm och en längd på 8,8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, en höjd på 23,5 cm och en längd på 6,3 cm. Komplettera Stockholm med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker och därför perfekt lämpad för utomhusbruk! Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Gör din utemiljö modern med vägglampan Stockholm.
 • Utomhusvägglampa vit plast oval 2-ljus - Baleno

  Utomhusvägglampa vit plast oval 2-ljus - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Du kan komplettera din trädgård helt med utomhusvägglampa Baleno! Det är helt i linje med den senaste trenden; modern. Utomhusvägglampan i plast är färdig i vitt och är ett riktigt blickfång för trädgården. Med 2 ljuspunkter är denna utomhusvägglampa en stjärna i alla rum. Lampans totala storlek är en höjd på 15 cm, en längd på 6,8 cm och en bredd på 9,2 cm. Vägglampan utomhus har GU10-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Med sitt höga IP65-värde är den tålig mot regn och perfekt för trädgården. Baleno är dimbar, dimmer ingår ej. Välj denna utomhusvägglampa och förläng din utomhusnjutning.
 • Smart modern utomhusvägglampa svart inkl. WiFi ST64 - Rullo

  Smart modern utomhusvägglampa svart inkl. WiFi ST64 - Rullo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mysig utomhuslampa, denna Rullo. Vackert avslutad i svart med rostfritt stål. Det passar fint under din moderna eller lantliga terrass för att skapa en mysig atmosfär! Lampan har en höjd av 24,5 cm och en diameter av 8,5 cm. Väggens monteringsplatta har en höjd av 11,5 cm och en längd av 7 cm. Denna vägglampa levereras med en smart E27-ljuskälla (7 watt och i genomsnitt 15 000 brinntimmar) som du enkelt kan använda med din smarta hemassistent eller via en app på din smartphone. Ljuskällan har maximalt 806 lumen och 1800 till 3000 Kelvin. På så sätt kan du själv bestämma om du vill belysa din trädgård attraktivt eller funktionellt. En idealisk multifunktionell lampa! Obs! Denna lampa har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänksäker. Så du kan montera den under din terrass för en mysig atmosfär under varma sommarkvällar! 9 cm x 8.5 cm x 24.5 cm
 • Vägglampa svart IP65 - Lucia

  Vägglampa svart IP65 - Lucia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Lucia vägglampa är en minimalistisk och elegant design i rund form. Denna vägglampa med svart plastkant och matt vit plast ger vackert mjukt strykljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Denna lampa har ett IP-värde på IP65, vilket gör den lämplig för våta områden som badrummet, men den kan också placeras i trädgården. Det är avsett för regn. Den har en diameter på 30 cm och ett djup på 9 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Med denna vägglampa skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt.
 • Industriell vägglampa rostbrun 26 cm IP44 - Charlois

  Industriell vägglampa rostbrun 26 cm IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken vacker lampa Charlois är! Dess rostigbruna färg gör den väldigt stilren och ger värme till din interiör eller trädgård. Vägglampan är gjord av aluminium med glas. Den har ett djup på 14 cm, en höjd på 26 cm och en längd på 14 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, höjd 20 cm och längd 9 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt). Tack vare sitt IP-värde på IP44 är lampan stänksäker, vilket gör den lämplig för skyddade platser utanför eller fuktiga rum i huset som badrummet. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Gå efter stil med den industriella vägglampan Charlois!
 • Industriell vägglampa rostbrun IP44 - Baleno II

  Industriell vägglampa rostbrun IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare i och runt ditt hus. Han ger ett fint betesljus längs väggen. Detta är super vackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer den. Det är också dimbart, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår inte). Baleno II är 6,5 cm bred och 14,5 cm hög. Aluminium som används, rostkvalitet och form ger lampan en elegant vridning, vilket gör den bäst lämpad för en industriell miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utsidan på grund av IP-värdet på IP44, men du kan därför också placera den i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Harvey

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Harvey
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ge en säker och modern utomhusmiljö med Harvey. Denna vägglampa ser bra ut bredvid ytterdörren eller trädgårdshuset och ger trevlig belysning där det behövs. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Harvey har LED-belysning som inte kan bytas ut. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin, vilket gör den perfekt ljus för mörkret. På grund av dess höga IP-värde IP54 är lampan stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Gör det säkert i din trädgård med vägglampan Harvey.
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark

  Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Vill du också lägga till mer atmosfär utanför? Det kan du göra med vägglampa Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör den så speciell är att plasten har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har ett djup på 11,7 cm, en höjd på 18,7 cm och en längd på 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, längd 6 cm och bredd 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Med skymningsbrytaren tänds belysningen när det blir mörkt och släcks igen när det blir ljust ute. På så sätt glömmer du aldrig att tända eller släcka lampan, superhändigt! Gör din utomhusmiljö säker och attraktiv med vägglampa Danmark.
 • Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Med Batt utomhusvägglampan skapar du ett hotellchique utseende med en modern touch! Denna vägglampa är 17,5 cm lång, 9 cm hög och 3 cm djup. Monteringsplattan är 14,5 cm lång, 5,5 cm hög och 2 cm djup. Denna vägglampa levereras med en (ej utbytbar) LED på 12 Watt med i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ljuskällan har en luftintensitet på 800 lumen och totalt 3000 Kelvin. Det gör denna vägglampa till ett verkligt kraftverk. Obs! Vägglampan är inte dimbar. Med upp och ner ljuset skapar du en superfin ljuseffekt längst upp och ned på lampan på din vägg. Med ett IP-värde på IP65 är denna vägglampa stänksäker och perfekt för användning som utomhuslampa. Skapa mer atmosfär i din trädgård eller på din fasad med utomhusvägglampan Batt!
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Batt LED kan användas i många rum. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika enkelt utomhus. Utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Med high power" lysdioderna ger denna lampa mycket ljus med låg förbrukning. Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 17,5 cm. Lampan har 2 LED-ljuskällor med 6 Watt, 686 lumen och 3000 Kelvin. Batt har också ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer, både inomhus och utomhus, så den är idealisk!"
 • Set med 2 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno II

  Set med 2 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II är 9 cm djup, 15 cm hög och 6,5 cm bred. Monteringsplattan har en längd på 6,5 cm och en bredd på 15 cm. Aluminiumet som används, den mörkgrå (antracit) färgen och formen ger lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det! Nu ännu billigare som en uppsättning av två!
 • Modern vägglampa stål IP44 - Cederic Up

  Modern vägglampa stål IP44 - Cederic Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en vacker badrumslampa? Tack vare IP44-värdet är Cederic Up mycket lämplig för badrummet! Cederic Up är en vägglampa i stål med glas. Den har ett djup på 11,4 cm, en höjd på 14,2 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm och en diameter på 8 cm. Den är stänksäker (IP44) och kan därför placeras var som helst i badrummet. Denna vägglampa levereras utan ljuskälla, så glöm inte att beställa en annan ljuskälla med G9-armatur (max 8 watt). Cederic Up är dimbar med extern dimmer och kan därför användas som en funktionell lampa och som en atmosfärisk lampa. Komplettera ditt badrum med en modern vägglampa!
 • Modern vägglampa svart IP44 - Baleno I.

  Modern vägglampa svart IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno I är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har en GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno I är 9,2 cm djup, 7 cm lång och 9 cm hög. På grund av plasten som används, den svarta färgen och formen får lampan en snygg touch, vilket gör att den passar bäst i en modern miljö. Baleno I passar verkligen utomhus på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Modern snedställd utomhusvägglampa grå IP55 inkl LED - Amelia

  Modern snedställd utomhusvägglampa grå IP55 inkl LED - Amelia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en snygg vägglampa för utomhusbruk? Den här är perfekt för dig! Den passar perfekt i en modern miljö. När man hänger några bredvid varandra på ytterväggen skapar man genast en trevlig stämning på kvällen. Det är en LED-belysning, så lampan håller väldigt länge och är energisnål. Tack vare IP-värdet på 55 är den stänksäker och dammsäker, så den kan säkert ta stryk när det regnar! Lampan har ett djup på 17 cm, en diameter på 9,5 cm och en höjd på 34,5 cm. Lampan har en integrerad ljuskälla med 6 watt, 800 lumen, 2700 Kelvin och 25 000 brinntimmar. Ge din fasad mer atmosfär med vägglampan Amelia! 95 mm x 345 mm
 • Smart buiten wandlamp zwart IP44 incl. Wifi A60 - Hurricane 1

  Smart buiten wandlamp zwart IP44 incl. Wifi A60 - Hurricane 1
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable
 • Industriell vägglampa för utomhusgrå IP44 - Sutton Up

  Industriell vägglampa för utomhusgrå IP44 - Sutton Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna industriella Sutton Up mörkgrå vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Det är därför det är viktigt att du väljer en speciell ljuskälla, eftersom den är synlig! Genom att beställa en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 100 Watt) kompletterar du denna vägglampa. Sutton har en höjd av 32,5 cm och en längd på 17 cm. Lampans djup är 25,5 cm. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej), för en extra mysig atmosfär på kvällen! Det är tillverkat i rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44, vilket gör det perfekt motståndskraftigt mot regn! Ett verkligt mervärde vid din ytterdörr eller bakdörr. 170 mm x 236 mm x 313 mm
 • Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Danmark

  Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Danmark är ett fint tillskott till trädgården! Denna utomhusvägglampa passar perfekt till den moderna stilen. Vägglampan utomhus har en vit färg och är gjord av aluminium. De 2 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Denna utomhusvägglampa har en längd på 8,5 cm, en bredd på 11,5 cm och en höjd på 30,5 cm. Se till att du beställer ljuskällor med E27-armatur för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Danmark är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Njuter av naturen till sent med Danmark.
 • Modern utomhusvägglampa vit IP44 - Caz

  Modern utomhusvägglampa vit IP44 - Caz
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Caz är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en vit finish. Lampans höjd är 9,5 cm, längden 36 cm och bredden 7,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,1 cm, en höjd på 5,8 cm och en längd på 26,4 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat (max. 40 watt). Detta ingår inte. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Behöver du lite mindre ljus? Caz är dimbar, men en dimmer ingår inte. Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Caz det perfekta valet.
 • Moderne buiten wandlamp donkergrijs met opaal - Malios

  Moderne buiten wandlamp donkergrijs met opaal - Malios
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Utomhuslykta svart 220 cm 2-ljus IP44 - Havanna

  Utomhuslykta svart 220 cm 2-ljus IP44 - Havanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den klassiska utomhuslyktan som man ofta ser på film! Havanna är tillbaka och helt samtida med sin nostalgiska design. Utomhuslyktan är gjord av aluminium med glas. Den har en höjd på 220 cm, längd på 60 cm och bredd på 20 cm. Havanna levereras exklusive ljuskällor. Så se till att du har två ljuskällor, vardera med E27-armatur (max. 60 Watt). Utomhuslyktan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. På grund av det höga IP-värdet på IP44 är lyktan lämplig för utomhusbruk. Ge din trädgård en klassisk look med Havanna utomhuslyktan! 60 cm x 20 cm x 220 cm
 • Utelampa antracit med ljus-mörk sensor inkl LED - Uma

  Utelampa antracit med ljus-mörk sensor inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen hemma i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när man hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att till exempel skapa en vacker effekt på baksidan av huset. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett skönt mjukt vitt ljus genom den (ej utbytbara) LED den innehåller med 460 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44 vilket gör att den är stänksäker och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Antracitfärgen ger ditt hem ett modernt utseende. Uma är idealisk längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Ett trevligt extratillskott är ljus-mörk-sensorn. Så den slår på när det börjar bli mörkt ute. Vill du ha en snygg modern lampa för utomhusbruk? Då är denna Uma definitivt något för dig.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Skittle

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Skittle
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös vägglampa för ytterväggarna. Den är färdig i rostfritt stål och en vacker svart färg. Den har en höjd av 9,5 cm och en diameter på 11 cm. Lampans djup är 14,5 cm. Komplettera din Skittle med en ljuskälla som passar i en GU10-armatur (max. 35 Watt). Det ger behaglig belysning vid din ytterdörr eller under terrassen. Med ett IP-värde på IP44 är den vattentät och är därför en perfekt utomhuslampa! Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Skittle kommer till sin egen i en modern miljö.
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED uppladdningsbar - Yara

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED uppladdningsbar - Yara
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är denna Yara vad du letar efter! Kombinationen av aluminium och mörkgrå gör den till en riktig modern lampa. Denna lampa har integrerad LED-belysning med en ljuseffekt på 180 lumen och 3 000 Kelvin. Lampans totala storlek är 25 cm hög, 10 cm lång och 14,3 cm bred. Denna utomhusvägglampa är dimbar, med knappen upptill. Den är uppladdningsbar via USB-port, så super hållbar! Tveka inte längre och välj Yara!
 • Lykta till gång och terrass 'Malios 45' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Lykta till gång och terrass 'Malios 45' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En utomhuslampa som helt hör hemma i en modern miljö. Den har en längd och bredd av 8 cm och en höjd av 45 cm. Du får den bästa effekten i trädgården eller på terrassen när du sätter ihop lite! Tack vare IP44-värdet för IP44 kan det stå regn perfekt! Det är en idealisk lampa att placera längs trädgårdsstigen eller terrassen, för när du vill ha en mysig kväll kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår inte). Med en E27-ljuskälla på högst 60 Watt (stor montering) kan du avsluta din lampa helt! Ge din trädgård en modern twist med dessa Malios! 80 mm x 80 mm x 450 mm
 • Smart utomhuslykta svart 3-ljus inkl Wifi ST64 - New Orleans

  Smart utomhuslykta svart 3-ljus inkl Wifi ST64 - New Orleans
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Stående lykta New Orleans är en klassiker bland utomhuslampor! Den har fått ett nytt utseende eftersom den kommer med 3 smarta WiFi-ljuskällor. Dessa har en ljuseffekt på 806 lumen och 1800 - 3600 Kelvin. Du kan styra belysningen via din smartphone, surfplatta eller hemassistent. Den har en höjd på 230 cm och en bredd på 55 cm. På grund av sitt IP44-värde är New Orleans stänksäker och lämplig för trädgården. Den är gjord av plast med glas och avslutad i svart. Denna klassiska utomhuslampa bör inte saknas i din trädgård!
 • Smart buitenwandlamp zwart IP44 incl. Wifi ST64 - Jarra

  Smart buitenwandlamp zwart IP44 incl. Wifi ST64 - Jarra
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Emmerald 1 är en utomhuslampa av högsta kvalitet. Vägglampan är tillverkad i rostfritt stål med plast i en vacker mörkgrå (antracit) färg. En vacker, modern och snygg design! Huven släpper även igenom lite ljus på sidorna, vilket skapar en vacker ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan har en höjd på 26 cm och en längd på 23 cm. Den har ett djup på 10,5 cm. Monteringsplattans mått: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa ta stryk och är därför extremt lämplig för utomhusbruk! Emerald I är utrustad med en rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Den kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. super praktiskt! Det perfekta tillskottet till din fasad.
 • Modern vägglampa svart IP54 - Marshall

  Modern vägglampa svart IP54 - Marshall
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken vacker utomhuslampa Marshall är! Glaset som omger ljuskällan ger utomhusvägglampan ett modernt utseende. Marshall är tillverkad av aluminium med glas och är färdig i svart. Detta gör det väldigt tidlöst och passar alla livsstilar! Den har ett djup av 16,6 cm, en höjd av 20 cm och en längd av 13,6 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,2 cm, en höjd av 10,5 cm och en längd av 8 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla som har en E27-koppling (max 18 Watt). Beställ dessa separat i vår webbshop. Marshall är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Med sitt IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker, perfekt för intill ytter- eller bakdörren. Men i badrummet är också ett alternativ! Ge din interiör mer stil med den moderna vägglampan Marshall.
 • Design utomhus vägglampa svart IP44 - Schiedam

  Design utomhus vägglampa svart IP44 - Schiedam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Schiedam är en robust utomhusvägglampa som tål en regnskur. Lampan är gjord av svart aluminium och plast. Den har ett djup på 18,5 cm, en höjd på 32,5 cm och en längd på 14,3 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Du kompletterar denna utomhusvägglampa med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). På så sätt kan du göra det väldigt mysigt på kvällen på terrassen eller i trädgården! Tack vare IP-värdet på IP44 är vägglampan utomhus stänksäker, perfekt för ytterdörren eller friggeboden. Alla kommer att hitta en plats hemma för denna vackra Schiedam.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna slående utomhusvägglampa skapar en vacker ljuseffekt tack vare det prickiga mönstret. Lampan är gjord av glas med stål och är färdig i svart. Den har ett djup på 11,6 cm, en höjd på 26 cm och en längd på 12,4 cm. Du avslutar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 20 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under taket. Ge bra belysning runt ditt hus med Nicole vägglampa.
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Orleans Up

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Orleans Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included New Orleans Up är en klassiker bland utomhuslampor! En tidlös design men ändå mycket snygg. Vägglampan är gjord av rostfritt stål med glas och är klar i svart. Den har ett djup av 26,8 cm, en höjd av 43 cm och en längd av 20 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 17,5 cm och en längd av 12 cm. New Orleans Up har en ljuskälla med E27-koppling (max 60 Watt). Glöm inte att beställa detta extra. På grund av IP44: s höga IP-värde är vägglampan stänksäker. Perfekt för intill ytterdörren eller trädgårdshuset. Gör ditt utomhusområde lite säkrare med New Orleans Up vägglampa!
 • Modern vägglampa antikguld IP44 - Baleno II

  Modern vägglampa antikguld IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är ett riktigt blickfång för i och runt ditt hem. Det ger ett fint betesljus längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är även dimbar, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II har en längd på 6,5 cm, ett djup på 9 cm och en höjd på 15 cm. Plasten som används, den svarta med guldstämplar och formen ger lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP-värdet på IP44, men du kan även placera den inne i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Modern utomhus vägglampa mörkgrå ljus-mörk sensor IP44 - Rox

  Modern utomhus vägglampa mörkgrå ljus-mörk sensor IP44 - Rox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Med utomhuslampan Rox kan du enkelt dekorera dina trädgårdsväggar. De mörka och dystra trädgårdsväggarna försvinner som snö i solen på kvällen när du fäster Rox vägglampa. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på 44 är den stänksäker. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Förutom att denna lampa är väldigt trevlig att se är lampan också väldigt praktisk. Den har en LUX ljus-mörk-sensor. Den tänds när det börjar bli mörkt ute. Praktiskt, tidlöst och supertåligt! Lampan har ett djup på 19 cm, en diameter på 7,6 cm och en höjd på 40 cm. Monteringsplattan har en längd på 16 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 15 Watt), denna måste ändå beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta vägglampa Rox är verkligen en tillgång för din fasad! 76 mm x 400 mm
 • Industriell vägglampa rostbrun 38 cm 2-ljus IP44 - Charlois

  Industriell vägglampa rostbrun 38 cm 2-ljus IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken vacker lampa Charlois är! Dess rostigbruna färg och två ljuspunkter gör den väldigt stilren och ger värme till din interiör eller trädgård. Vägglampan är gjord av aluminium med glas. Den har ett djup på 13,5 cm, en höjd på 38 cm och en längd på 14 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, höjd 20 cm och längd 9 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt). Tack vare sitt IP-värde på IP44 är lampan stänksäker, vilket gör den lämplig för skyddade platser utanför eller fuktiga rum i huset som badrummet. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Gå för stil med den industriella vägglampan Charlois!
 • Vägg ljusgrå IP65 - Lucia

  Vägg ljusgrå IP65 - Lucia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Lucia vägglampa är en minimalistisk och elegant design i rund form. Denna vägglampa med grå plastkant och matt vit plast ger vackert mjukt strykljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Denna lampa har ett IP-värde på IP65, vilket gör den lämplig för våta områden som badrummet, men den kan också placeras i trädgården. Det är avsett för regn. Den har en diameter på 30 cm och ett djup på 9 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Med denna vägglampa skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Luc

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Luc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Med vägglampan Luc får även din trädgård en modern twist. Vägglampan är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Stängerna skapar en vacker ljuseffekt i rummet när belysningen är på. Lampan har ett djup på 23,5 cm, höjd 28 cm och längd 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 28 cm och längd 13 cm. Du avslutar vägglampan med en E27-ljuskälla på 40 Watt. Tack vare sitt höga IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker och därför perfekt lämpad för utomhusbruk. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Luc har en rörelsedetektor, när han känner av rörelse tänds belysningen direkt. Supersäkert och praktiskt till exempel bredvid ytterdörren eller trädgårdsskjulet. Den moderna vägglampan Luc bör inte saknas i din trädgård!
 • Modern vägglampa utomhus grå IP44 - Baleno I.

  Modern vägglampa utomhus grå IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En supermodern och tidlös vägglampa. Eftersom det ger ett vackert betesbelysning på väggen, skapar det en mysig atmosfär på din terrass eller vid ytterdörren. Lampan har en GU10-anslutning och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 7 Watt). Du kan också dimma den med en extern dimmer (detta ingår inte). Den har en höjd av 9 cm och en längd av 7 cm. Lampans djup är 9,2 cm. På grund av det aluminium som används, den mörkgrå färgen och formen får lampan en snygg touch, vilket gör den bäst i en modern eller designmiljö. Produkten är verkligen lämplig för utomhusbruk tack vare IP44-värdet IP44. Ett måste som känns hemma överallt!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsedetektor - Capital

  Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsedetektor - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Capital är klassikern bland vägglampor. En av de mest kända men ändå snygga armaturerna. Vägglampan är gjord av plast med glas och är klar i svart. Den har en total höjd på 36,7 cm, djup 21 cm och längd 15 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 16 cm och en längd av 11 cm. Kapitalet kompletteras med en ljuskälla med E27-anslutning (max 15 Watt). Glöm inte att beställa detta extra! Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. På grund av IP44-värdet IP44 är vägglampan lämplig för utomhusbruk nära trädgårdshuset eller bredvid ytterdörren. Med rörelsedetektorn tänds lampan när rörelse detekteras. På så sätt behöver du inte oroa dig för att glömma att sätta på eller stänga av lampan. Super praktiskt! Denna klassiker borde inte saknas i din trädgård!
 • Modern utomhusvägglampa rund inkl LED - Pod

  Modern utomhusvägglampa rund inkl LED - Pod
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk och elegant design i rund form är denna Pod-vägglampa. Denna atmosfäriska vägglampa ger vackra mjuka strålkastare i trädgården eller uppfarten. Förutom att det ser trevligt ut är det också mycket ekonomiskt tack vare det inbyggda LED-ljuset! Detta sparar mycket pengar och du bidrar till en bättre miljö. Med denna lampa skapar du atmosfär på din terrass eller på väggen bredvid din ytterdörr, också trevligt med flera bredvid varandra. Tyvärr får inte användas i kombination med en extern dimmer. Lampan har en diameter på 12,5 cm och är 3 cm djup. Vänta inte längre och få denna lampa hemma!
 • Industriell vägglampa utomhus grå IP44 - Sutton down

  Industriell vägglampa utomhus grå IP44 - Sutton down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna industriella Sutton down mörkgrå vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Det är därför det är viktigt att du väljer en speciell ljuskälla, eftersom den är synlig! Genom att beställa en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 100 Watt) kompletterar du denna vägglampa. Suttonen har en höjd av 32,5 cm och en längd på 17 cm. Lampans djup är 25,5 cm. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej), för en extra mysig atmosfär på kvällen! Det är tillverkat i rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44, vilket gör det perfekt motståndskraftigt mot regn! Ett verkligt mervärde vid din ytterdörr eller bakdörr. 170 mm x 260 mm x 325 mm
 • Modern vägglampa mörkgrå IP44 - Sapphire Deluxe

  Modern vägglampa mörkgrå IP44 - Sapphire Deluxe
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslampa av högsta kvalitet är denna vägglampa Sapphire Deluxe. Ljuset distribueras inte bara attraktivt av 'lamellerna', utan strålar också ljus längst upp och ner på lampan. Rostfritt stål gör lampan elegant, modern och cool. Denna vägglampa är mycket lämplig för utomhus eftersom den har IP44. Lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 9 cm, en höjd på 10 cm och en bredd på 31,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 10 cm och en bredd på 25 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 15 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Sammantaget är denna Sapphire-vägglampa ett modernt och elegant tillägg till ditt hem.
 • Retro vägglampa krom 23 cm IP44 - Nautica 1 oval

  Retro vägglampa krom 23 cm IP44 - Nautica 1 oval
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna dimbara vägg- och taklampa i nautisk stil har ett namn som heter: Nautica. Ta med den mysiga retro / vintage-atmosfären till ditt hem med denna skeppslampa. Det har ett kromhus i tungmetall med en stabil yta, vilket ger det ett starkt, robust utseende. Glaset har en lättnad som kompletterar det och ger det en speciell ljuseffekt. Denna vägg- och taklampa har en höjd av 23 cm, en längd av 16,5 cm och ett djup av 10,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Eftersom Nautica har ett IP-värde på IP44, är det lämpligt för fuktiga rum som badrummet, men det kan också placeras ute i regnet. Gå efter en nostalgisk känsla med denna vägg- och taklampa Nautica.
 • Modern utomhuslampvägg svart - Odense

  Modern utomhuslampvägg svart - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En riktig blickfångare för ytterväggarna, denna Odense utomhuslampa! Denna utomhusarmatur levereras utan ljuskälla; Så se till att du har en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 13 watt). Den har en total höjd på 17 cm och en diameter på 8,5 cm. Monteringsplattan har en höjd och längd på 6,5 cm. Du kan dimma denna Odense med en extern dimmer för extra atmosfär på kvällen! Det passar perfekt i en modern miljö, men ger varje trädgård eller terrass en tidlös dimension! Lampan är tillverkad i rostfritt stål. Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot regnvatten. Skaffa en trevlig blickfång på terrassen eller vid ytterdörren med Odense! 85 mm x 116 mm x 170 mm
 • Modern vägglampa vit IP54 - Marshall

  Modern vägglampa vit IP54 - Marshall
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken vacker utomhuslampa Marshall är! Glaset som omger ljuskällan ger utomhusvägglampan ett modernt utseende. Marshall är tillverkad av aluminium med glas och är klar i vitt. Detta gör det väldigt tidlöst och passar alla livsstilar! Den har ett djup av 16,6 cm, en höjd av 20 cm och en längd av 13,6 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,2 cm, en höjd av 10,5 cm och en längd av 8 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla som har en E27-koppling (max 18 Watt). Beställ dessa separat i vår webbshop. Marshall är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Med sitt IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker, perfekt för intill ytter- eller bakdörren. Men i badrummet är också ett alternativ! Ge din interiör mer stil med den moderna vägglampan Marshall.
 • Vintage vägglampa antikguld 26 cm IP44 - Charlois

  Vintage vägglampa antikguld 26 cm IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården Charlois är! Denna utomhusvägglampa passar perfekt till den industriella stilen. Vägglampan utomhus har en antik guldfärg och är gjord av aluminium med glas. Vägglampan utomhus har en bredd på 14 cm, är 14 cm lång och 26 cm hög. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Behöver du lite mindre ljus? Charlois är dimbar, men en dimmer ingår inte. Njuter av naturen till sent med Charlois.
 • Lantlig utomhusvägglampa antikguld IP44 - Kansas

  Lantlig utomhusvägglampa antikguld IP44 - Kansas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Kansas ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är gjord av stål och avslutad i antikt guld. Detta gör den perfekt för en lantlig trädgård. Kansas har en längd på 29,4 cm, en bredd på 37 cm och en höjd på 30,3 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Sitt inte längre i mörkret och åk till Kansas.
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål rörelsessensor IP44 - Mira

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål rörelsessensor IP44 - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt vacker att se, är lampan också mycket praktisk. Det finns nämligen en PIR-rörelsessensor på den. Denna har en räckvidd på sju meter och kan justeras mellan 10 sekunder och fem minuter. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Set med 4 moderna vägglampor svart IP44 - Baleno I

  Set med 4 moderna vägglampor svart IP44 - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ge din interiör en modern twist med vägglampan Baleno II. Den kommer i ett set om 4, så du får tillräckligt med belysning till ett bra pris! Vägglampan har ett djup på 9 cm, längd 6,5 cm och höjd 7,9 cm. Det fina med Baleno II är att lampan ger ljus både ovan och under. Detta ger dig en vacker, atmosfärisk ljuseffekt. Du kompletterar setet med 4 vägglampor med 8 GU10 ljuskällor (max. 35 Watt). Så glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP44-värde är vägglampan stänksäker, perfekt för intill ytterdörren eller till och med i badrummet. Vill du skapa ännu mer atmosfär kan du koppla vägglamporna till en dimmer. Denna snygga vägglampa bör inte saknas i din moderna interiör.
 • Smart vägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Baleno

  Smart vägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett fint betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Vägglampan levereras med en GU10 Smart WiFi-ljuskälla. Det här är lätt att styra med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. Ljuskällan kan ändras i ljusstyrka och färg. På så sätt skapar du alltid önskad atmosfär hemma. Ljuskällan har en ljuseffekt på 350 lumen och 2200 - 4000 Kelvin. I genomsnitt håller ljuskällan 25 000 brinnande timmar. Baleno är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 7,9 cm hög. Monteringsplattan har en längd på 8 cm och en bredd på 7 cm. Användningen av rostfritt stål, den svarta färgen och formen ger lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno är lämplig för utomhusbruk på grund av IP-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Modern vägglampa grå IP44 - Baleno II

  Modern vägglampa grå IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II är 7 cm bred, 9,2 cm djup och 16 cm hög. På grund av plasten som används, den mörkgrå färgen och formen får lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Vintage utomhus vägglykta brons - Antigua Up

  Vintage utomhus vägglykta brons - Antigua Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården Antigua är! Denna utomhusvägglampa passar perfekt till den klassiska stilen. Vägglampan utomhus har bronsfärg och är gjord av aluminium. Glaset har ett litet färgat fönster, vilket skapar en mysig atmosfär! Vägglampan utomhus har en bredd på 26 cm, är 18,4 cm lång och 44 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Antigua är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Njuter av naturen till sent med Antigua.
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED 10-ljus IP54 - Silly

  Utomhusvägglampa svart inkl LED 10-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Skapa mer atmosfär i din trädgård med utomhusvägglampa Silly! Denna utomhusvägglampa är gjord av aluminium och har en svart färg. Han känner sig helt hemma med den moderna stilen. De 10 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Denna lampa har integrerad LED-belysning på 2 700 Kelvin. Silly har en längd på 27 cm, en bredd på 5 cm och en höjd på 8 cm. Lysdioden förbrukar 11 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Utomhusvägglampan har ett IP-värde på IP54, vilket gör den stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Lysdioden har max 960 lumen, vilket gör den till ett riktigt kraftpaket! Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Silly det perfekta valet.
 • Industriell utomhusvägglampa rostbrun IP44 - Hanneke

  Industriell utomhusvägglampa rostbrun IP44 - Hanneke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården är Hanneke! Vägglampan utomhus har en rostbrun färg och är gjord av aluminium. Lampans diameter är 25,4 cm och den har ett djup på 10,6 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte! Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Med Hanneke har du alltid rätt ljus ute!
 • Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1

  Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Vägglampa Rotterdam ger ditt tak eller trädgårdsbod det lilla extra. Denna häftiga vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en vacker strykningseffekt på din vägg. Genom att använda en speciell glödlampa är vägglampa Rotterdam ett riktigt blickfång i din trädgård! Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänkskyddad. Det är också enkelt att ansluta till 230 volt. Förutom att den här lampan är väldigt trevlig att se, är lampan också mycket praktisk. Den har en LUX ljus-mörk sensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljus igen. Super praktiskt! Lampan är 32,5 cm hög, 10 cm djup och 16,5 cm bred. Denna moderna och eleganta Rotterdam-vägglampa är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är verkligen en tillgång för din fasad.
 • Industriële buiten wandlamp zwart IP44 met mesh - Rotterdam

  Industriële buiten wandlamp zwart IP44 met mesh - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Klassisk utomhusvägglampa antikt guld med rörelsesensor - New Haven

  Klassisk utomhusvägglampa antikt guld med rörelsesensor - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included New Haven är vägglampan om du letar efter en attraktiv lampa för din fasad eller yttervägg. Det ger ditt hem klassiska och antika atmosfärer. Rörelsesensorn tänds när lampan upptäcker rörelse; som verkligen ger dig en känsla av säkerhet. Den antika guldfinishen ger ditt hem också ett vintageutseende. Lampan har en längd på 17,1 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 21,2 cm. Monteringsplattan har en fjäder på 11 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 1,5 cm. Med en E27-ljuskälla på upp till 15 W kan du göra denna vägglampa komplett (ljuskälla ingår ej). Denna armatur kan dimmas med en extern dimmer, men observera: detta är inte möjligt om lampans rörelsedetektor är ansluten. Kan du komplettera din fasad med New Haven vägglampa?
 • Utomhusvägglampa svart med räfflat glas 2-ljus IP44 - Charlois

  Utomhusvägglampa svart med räfflat glas 2-ljus IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Charlois ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är gjord av aluminium med glas och avslutad i svart. Detta gör den perfekt för en modern trädgård. Med 2 ljuspunkter är denna utomhusvägglampa en stjärna i alla rum. Lampans totala storlek är en höjd på 38 cm, en längd på 14 cm och en bredd på 13,5 cm. Vägglampan utomhus har E27-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Att sitta ute med Charlois: denna utomhusvägglampa gör att du knappt vill gå in.