QAZQA utebelysning

Stilrena utelampor och lyktor från QAZQA i lätt industriell design. Här hittar du ett urval av deras sortiment för utebelysning hos nätbutiker. Klicka på den QAZQA utelampa du vill läsa mer om.

Populärt inom QAZQA utebelysning

 • Vintage utomhusvägglyktabrons - Antigua

  Vintage utomhusvägglyktabrons - Antigua
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är denna Antigua för dig! Den eleganta vintage designen med målat glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd av 44,5 cm, ett djup på 26 cm och en bredd på 18 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 100 watt). För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med denna Antigua!
 • Landsbygdens utomhus lykta bas svart IP44 - Anna

  Landsbygdens utomhus lykta bas svart IP44 - Anna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk svart lykta? Sedan hittade du den i Anna plastlyktan! Du kan se vintage designen i alla kurvor och eleganta ytor. Den utomhus lykta basen har sex klara rutor som gör ljuskällan tydligt synlig, så välj en vacker glödlampa. Denna lykta har en diameter på 22 cm och en höjd av 38,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Denna lykta lampa har en bas och du kan till exempel placera den på en höjd nivå i din trädgård. Med denna klassiska dimbara lampa lägger du verkligen en touch av stil till din entré eller trädgård. 220 mm x 385 mm
 • Romantisk vägglampa utomhus brons - London

  Romantisk vägglampa utomhus brons - London
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är detta London för dig! Den eleganta vintage designen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd på 34 cm och ett djup på 18 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med detta London!"
 • Landsbygdens utomhus lykta bas vit IP44 - Anna

  Landsbygdens utomhus lykta bas vit IP44 - Anna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk vit lykta? Sedan hittade du den i Anna plastlyktan! Du kan se vintage designen i alla kurvor och eleganta ytor. Den utomhus lykta basen har sex klara rutor som gör ljuskällan tydligt synlig, så välj en vacker glödlampa. Denna lykta har en diameter på 22 cm och en höjd av 38,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Denna lykta lampa har en bas och du kan till exempel placera den på en höjd nivå i din trädgård. Med denna klassiska dimbara lampa lägger du verkligen en touch av stil till din entré eller trädgård. 220 mm x 385 mm

Fler tips på QAZQA utebelysning

 • Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt

  Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ändå så atmosfärisk. Vägglampa Batt LED kan användas i många utrymmen. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika lätt utanför. Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Super elegant design. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer både inomhus och utomhus, idealisk! Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 11,5 cm. Lampan har två LED-ljuskällor med 3 Watt (totalt 6 Watt), 200 lumen (totalt 400 lumen), 3000 Kelvin och 30000 bränningstimmar. Den perfekta lampan för din interiör!
 • Yttre vägglampa antracit IP44 - Emmerald 1

  Yttre vägglampa antracit IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta vägglampa Emmerald 1 är en utomhuslampa av högsta kvalitet i högkvalitativt rostfritt stål i en vacker mörkgrå färg (antracit). En vacker, modern och elegant design! Huven släpper också lite ljus på sidorna, vilket skapar en fin ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan har en höjd av 26 cm och en längd på 23 cm. Den har ett djup på 9 cm. Dimensionerna på monteringsplattan: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan är enkel att ansluta till 230 volt. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa slå en takt och är därför extremt lämplig för utomhus! Det perfekta tillskottet till din fasad.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Suzie är en utomhusvägglampa med snygg design! De svarta rasterna skapar en lekfull effekt. Lampan är gjord av aluminium med plast och är färdig i svart och vitt. Suzie har ett djup på 9,8 cm, höjd på 26,7 cm och längd på 14,6 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 2,67 cm och längd 1,36 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under carporten. Gör det säkert i din trädgård med vägglampa Suzie!
 • Trädgårdsflamplampa svart inkl. Sladd och kontakt IP65 - Done

  Trädgårdsflamplampa svart inkl. Sladd och kontakt IP65 - Done
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Oavsett var i trädgården du vill placera denna stift gjort, den är väldigt liten och därför perfekt för din trädgård! Trots sin lilla storlek är den till exempel mycket bra på att tända ett träd i din trädgård. Det är indirekt ljus, vilket gör det riktigt mysigt för dig att sitta ute på kvällen! Med ett IP-värde på IP65 är det motståndskraftigt mot alla väderförhållanden. Med en GU10-ljuskälla på högst 50 watt kan du slutföra Klar och den är klar att lysa i din trädgård! Den har en total höjd på 30 cm. Artikeln levereras med sladd och plugg, vars maximala längd är 185 cm. Platshuvudet är justerbart så att du kan rikta ljuset dit du vill ha det. Om du vill skapa mysigt ljus på kvällen kan du också dimma det (dimmer ingår inte). En modern och elegant trädgårdsplats: det är gjort. 130 mm x 98 mm x 300 mm
 • Utomhus stående lykta svart 120 cm IP44 - Havanna

  Utomhus stående lykta svart 120 cm IP44 - Havanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk svart lykta? Då har du hittat den i Havanna-lyktan av aluminium med glasrutor! Du kan se vintagedesignen i alla kurvor och eleganta finish. Den stående utomhuslampan har sex klara fönster, så att ljuskällan syns tydligt, så välj en snygg glödlampa. Denna lykta har en diameter på 20 cm och en höjd på 120 cm. Lampan har ett stort E27-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max. 60 Watt). Du kan placera denna lyktalampa i din trädgård, även snyggt med några bredvid varandra längs din trädgårdsgång. Med denna klassiska dimbara Havana-lampa ger du verkligen en touch av stil till din trädgård. 13.1 cm x 120 cm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP67 inkl. LED - Mamete

  Modern utomhusvägglampa svart IP67 inkl. LED - Mamete
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Bra belysning i din trädgård är mycket viktigt. Mamente kan hjälpa dig med det. Denna moderna utomhusvägglampa är inte bara funktionell, men den ser också väldigt snygg ut! Vägglampan är tillverkad i plast och är klar i svart. Den har 6 cm djup, 13 cm höjd och 6 cm längd. Mamente har icke-utbytbar LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 170 lumen och 3000 Kelvin. I genomsnitt håller lampan 15 000 brinntimmar. Med ett IP -värde på IP67 är vägglampan vattentät och dammtät. Perfekt för utomhus, men i badrummet är också ett alternativ! Mamente är vad du behöver.
 • Modern vägglampa antracit IP44 - Hurricane 1

  Modern vägglampa antracit IP44 - Hurricane 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna moderna vägglampa är perfekt för att skapa en stämningsfull miljö utomhus. Atmosfärsljuset kommer inte bara genom lamellerna, utan strålar även ut ljus från toppen och botten. Eftersom lampan är stänksäker (IP44) är den den perfekta lampan för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 12,8 cm, en höjd på 11 cm och en längd på 28,7 cm. Monteringsplattan har en längd på 11 cm och en bredd på 29 cm. Lampan har en E27 armatur. Gör denna vägglampa komplett med en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 40 Watt). Den är även dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Lätt att ansluta till 230 volt. Allt som allt är vägglampan Hurricane 1 ett modernt och elegant tillskott till ditt hem.
 • Modern yttervägglampa mörkgrå inkl LED IP54 - Sandsten 1

  Modern yttervägglampa mörkgrå inkl LED IP54 - Sandsten 1
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Liten men fin, den perfekta vägglampan för utomhus! Vägglampa Sandstone 1 hittar snabbt en plats i eller runt huset, med det subtila och minimalistiska utseendet kommer detta inte att vara ett problem! Armaturen är redo för år med ostörd njutning och är utrustad med en inbyggd LED-modul (100 lumen och 3000 Kelvin) och garanterar tusentals brinntimmar. Lampan har ett djup av 3,3 cm, en höjd av 6 cm och en längd på 9,7 cm. Sandstone 1 är den perfekta vägglampan för alla!
 • Modern vägglampa svart IP54 - Marshall

  Modern vägglampa svart IP54 - Marshall
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken vacker utomhuslampa Marshall är! Glaset som omger ljuskällan ger utomhusvägglampan ett modernt utseende. Marshall är tillverkad av aluminium med glas och är färdig i svart. Detta gör det väldigt tidlöst och passar alla livsstilar! Den har ett djup av 16,6 cm, en höjd av 20 cm och en längd av 13,6 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,2 cm, en höjd av 10,5 cm och en längd av 8 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla som har en E27-koppling (max 18 Watt). Beställ dessa separat i vår webbshop. Marshall är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Med sitt IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker, perfekt för intill ytter- eller bakdörren. Men i badrummet är också ett alternativ! Ge din interiör mer stil med den moderna vägglampan Marshall.
 • Modern Rektangulär Utomhus-Vägglampa Mörkgrå inkl. LED - Opacus

  Modern Rektangulär Utomhus-Vägglampa Mörkgrå inkl. LED - Opacus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Opacus ger ett tidlöst blickfång på din vägg. Den mörkgrå färgen i kombination med mjölkglaset gör den väldigt snygg, så den hör hemma i din moderna trädgård eller under din moderna terrass! Lampan har en höjd av 30 cm, en längd på 7 cm och en bredd på 5,5 cm. Den har integrerad LED (ej utbytbar). Denna LED lyser för 3000 Kelvin och 532 lumen, vilket ger varmt vitt ljus: mycket mysigt! I genomsnitt håller lampan 30 000 brinntimmar. Tack vare ett IP -värde på IP65 är det motståndskraftigt mot regn. Obs! Denna lampa är inte dimbar. Den perfekta utomhusvägglampan!
 • Golvlampa vit 51 cm IP44 - Storm Large

  Golvlampa vit 51 cm IP44 - Storm Large
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Cord and plug included Vår berömda Storm har en storebror! Multifunktionell och miljövänlig. Designer Femke Creemers från Caravanity använde den ikoniska formen på stormlampan och översatte den till en lampa som verkligen är stormbeständig (IP-värde på IP44). Det är en ikonisk utomhuslampa som du kan använda var som helst: inom eller utanför. Använd det som ett blickfång i din trädgård eller under terrassen. Stormen har en höjd av 51 cm och en bredd på 35 cm. Basen har en diameter på 23 cm. Den levereras med en kabel vars längd är 4,8 meter: så väldigt lång! Komplett din Storm med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur. Obs: Stormen är inte dimbar. Naturligtvis kan du alltid välja att köpa en ljuskälla med flameffekt för ännu mer atmosfär. Välj ett unikt blickfång i din trädgård med Storm Large!
 • Modern vägglampa svart IP44 - Baleno II

  Modern vägglampa svart IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 15 cm hög. Aluminium som används, den svarta färgen och formen, ger lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Klassieke buiten wandlamp antiek goud IP44 - Daphne

  Klassieke buiten wandlamp antiek goud IP44 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox

  Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Superfunktionell utomhuslampa av hög kvalitet. Den lyser uppåt och nedåt vilket ger en fin effekt på ytterväggen! Vägglampan har en höjd på 22,3 cm och ett djup på 11,3 cm. Lampan har ett IP-värde på IP54, vilket gör den mycket lämplig för utomhusbruk. Vägglampa Fox är utrustad med två GU10 beslag. Observera: dessa ljuskällor ingår inte och måste beställas separat i vår webshop (max. 25 Watt). Fox är även dimbar med extern dimmer (ingår ej). En mycket solid och snygg lampa för utomhusbruk! 80 mm x 80 mm x 223 mm
 • Modern vägglampa stål IP44 2-ljus - Cederic

  Modern vägglampa stål IP44 2-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med denna vägglampa är spots ett minne blott. Välj en slående lampa i ditt badrum med den moderna Cederic. Cederic är en stållampa med glas och har två ljuspunkter. Det ser bra ut bredvid spegeln i badrummet. Det kan han också ha tack vare IP44-värdet, vilket gör att den är stänksäker. Cederic har ett djup på 11,3 cm, en höjd på 20,4 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm och ett djup på 3 cm. Den levereras utan ljuskällor, så skaffa ytterligare två lämpliga ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Oavsett om du behöver en funktionell lampa eller letar efter mysigt stämningsljus: med Cederic kan du göra både och. Den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ge ditt badrum en modern och lyxig look med denna vägglampa.
 • Modern vägglampa aluminium IP44 - Baleno II

  Modern vägglampa aluminium IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II har ett djup av 9 cm, en höjd av 15 cm och en längd av 6,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 14,5 cm och en bredd på 6,5 cm. Användningen av aluminium och den snygga formen ger lampan en mycket modern touch. Baleno II passar verkligen utomhus på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. 2 WiFi GU10 - Duo

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. 2 WiFi GU10 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa Duo har en förenklad och modern design i en svart färg. Lampan är tillverkad av rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta gör det enkelt att placera detta lilla kraftcenter utomhus. Lampan kan anslutas till 230 volt. Den har en höjd av 10 cm och ett djup av 11 cm. Denna Duo levereras med 2 WiFi GU10 -ljuskällor på 35 Watt. Dessa ljuskällor kan styras via WiFi med en app på din telefon, Google Home eller Alexa. Du kan till exempel justera ljusstyrkan på 350 lumen genom att dämpa den. Du kan också själv bestämma färgtemperaturen (2200 - 4000K). Du kan gå från extra varmt vitt ljus till vitt (funktionellt) ljus. I genomsnitt håller lampan 25 000 brinntimmar. Du kan också ställa in lampan i tid via appen, så du glömmer aldrig att stänga av belysningen. Super praktiskt och energibesparande! Enkel men snygg på ytterväggen, vår Duo vägglampa.
 • Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Emmerald 1 är en utomhuslampa av högsta kvalitet. Vägglampan är tillverkad i rostfritt stål med plast i en vacker mörkgrå (antracit) färg. En vacker, modern och snygg design! Huven släpper även igenom lite ljus på sidorna, vilket skapar en vacker ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan har en höjd på 26 cm och en längd på 23 cm. Den har ett djup på 10,5 cm. Monteringsplattans mått: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa ta stryk och är därför extremt lämplig för utomhusbruk! Emerald I är utrustad med en rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Den kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. super praktiskt! Det perfekta tillskottet till din fasad.
 • Modern utomhuslampvägg svart - Odense

  Modern utomhuslampvägg svart - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En riktig blickfångare för ytterväggarna, denna Odense utomhuslampa! Denna utomhusarmatur levereras utan ljuskälla; Så se till att du har en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 13 watt). Den har en total höjd på 17 cm och en diameter på 8,5 cm. Monteringsplattan har en höjd och längd på 6,5 cm. Du kan dimma denna Odense med en extern dimmer för extra atmosfär på kvällen! Det passar perfekt i en modern miljö, men ger varje trädgård eller terrass en tidlös dimension! Lampan är tillverkad i rostfritt stål. Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot regnvatten. Skaffa en trevlig blickfång på terrassen eller vid ytterdörren med Odense! 85 mm x 116 mm x 170 mm
 • Industriell vägg- och taklampa svart oval IP44 - Noutica

  Industriell vägg- och taklampa svart oval IP44 - Noutica
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna dimbara vägg- och taklampa i nautisk stil har ett namngivet namn: Noutica. Ta med dig den mysiga nostalgiska / vintage-atmosfären till ditt hem med denna skeppslampa. Den har ett tungt metallhölje med en robust yta, vilket ger det ett starkt och robust utseende. Glaset har en lättnad som gör det komplett och ger en speciell ljuseffekt. Den har en höjd på 10,6 cm, längden på 25 cm och bredden på 16 cm. Monteringsplattan har en höjd av 2,5 cm, längden 25 cm och bredden 16 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max. 60 watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Eftersom Noutica har ett IP-värde på IP44 är det lämpligt för fuktiga utrymmen som badrummet, men det kan också placeras ute i regnet. Gå till en industriell och nostalgisk känsla med denna vägg- och taklampa Noutica. 250 mm x 160 mm x 106 mm
 • Set med 2 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno II

  Set med 2 moderna vägglampor antracit IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II är 9 cm djup, 15 cm hög och 6,5 cm bred. Monteringsplattan har en längd på 6,5 cm och en bredd på 15 cm. Aluminiumet som används, den mörkgrå (antracit) färgen och formen ger lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det! Nu ännu billigare som en uppsättning av två!
 • Vägglampa grå IP55 inkl. 1 x GU10 3-stegs dimbar - Franca

  Vägglampa grå IP55 inkl. 1 x GU10 3-stegs dimbar - Franca
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer För att sätta din trädgård, terrass eller till och med badrummet i rampljuset, är denna Franca vägglampa det bästa valet! Den grå färgen är mycket tidlös, så du kan njuta av denna lampa i flera år. Lampan levereras inklusive en 3-stegs dimbar GU10-ljuskälla med max 400 lumen. Med omkopplaren dämpas ljuskällan i Kelvin mellan 2700K och 4000K. Lampan är faktiskt perfekt för din trädgård, även om den också ser snygg ut i badrummet eller på kontoret. Ett trevligt extra till vägglampan är att den kan dimmas i tre steg med strömbrytaren på väggen. Detta innebär att du själv kan bestämma ljusintensiteten i ditt interiör. Välj starkt ljus för att arbeta och mysigt ljus för att skapa atmosfär på kvällen! Gå från 100% ljus (arbetsljus) till 60% och till 30% (riktigt humörljus). Den har en diameter på 9 cm och en höjd av 12,5 cm. Lampans djup är 10,5 cm. På grund av IP-värdet för IP55 är det stänkskyddat, super praktiskt. Franca är vad du letar efter! 90 mm x 125 mm
 • Retro vägglampa brun 23 cm IP44 - Nautica 1 oval

  Retro vägglampa brun 23 cm IP44 - Nautica 1 oval
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna dimbara vägg- och taklampa i nautisk stil har ett namn som heter: Nautica. Ta med den mysiga retro / vintage-atmosfären till ditt hem med denna skeppslampa. Det har ett tungmetallbrunt hölje med en stabil yta, vilket ger det ett starkt, robust utseende. Glaset har en lättnad som kompletterar det och ger det en speciell ljuseffekt. Denna vägg- och taklampa har en höjd av 23 cm, en längd av 16,5 cm och ett djup av 10,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Eftersom Nautica har ett IP-värde på IP44, är det lämpligt för fuktiga rum som badrummet, men det kan också placeras ute i regnet. Gå efter en nostalgisk känsla med denna vägg- och taklampa Nautica.
 • Smart vägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Baleno

  Smart vägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett fint betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Vägglampan levereras med en GU10 Smart WiFi-ljuskälla. Det här är lätt att styra med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. Ljuskällan kan ändras i ljusstyrka och färg. På så sätt skapar du alltid önskad atmosfär hemma. Ljuskällan har en ljuseffekt på 350 lumen och 2200 - 4000 Kelvin. I genomsnitt håller ljuskällan 25 000 brinnande timmar. Baleno är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 7,9 cm hög. Monteringsplattan har en längd på 8 cm och en bredd på 7 cm. Användningen av rostfritt stål, den svarta färgen och formen ger lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno är lämplig för utomhusbruk på grund av IP-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Modern vägglampa stål IP44 - Cederic

  Modern vägglampa stål IP44 - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken fin, rund lampa Cederic är! Subtil men ändå en fin accent i ditt badrum. Cederic är en rund stållampa med glas. Den har ett djup på 11,7 cm och en diameter på 10 cm. Monteringsplattan har ett djup på 4 cm och en diameter på 10 cm. En ljuskälla med G9-armatur (max. 28 watt) passar i den. Du måste beställa detta separat, eftersom det inte ingår. Lampan har ett IP-värde på IP44. Det gör att den är stänksäker och passar därför mycket bra i fuktiga rum. Som badrummet! Den är även dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Letar du efter en subtil men ändå modern vägglampa? Då är Cederic något för dig.
 • Vägglampa vit 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Vägglampa vit 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Batt LED kan användas i många rum, med ett IP -värde på IP65, denna vägglampa kan även användas i badrummet, men också lika lätt utanför. Utomhuslampa av högsta kvalitet i aluminium av hög kvalitet med en polyesterpulverlackering i vit färg. Vägglampan Batt är utrustad med två icke-utbytbara LED-moduler med mycket ljus med låg förbrukning. Dessa har totalt 6 Watt, 400 lumen och 3000 Kelvin. Batt har också i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Lampan har ett djup av 3 cm, en höjd av 9 cm och en bredd på 17,5 cm. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och stor ljusstyrka gör denna lampa lämplig för många applikationer, både inomhus och utomhus, så den är idealisk!
 • Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark

  Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med polyesterpulverbeläggning och plastskärm. Levereras med superhändigt klistermärkeark för att ge ditt husnummer på lampan. Husnummer och vacker belysning i 1 så! Danmark har en höjd på 17 cm och en längd på 8,5 cm. Den har ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan för ytterväggen har en längd och bredd på 6,5 cm. Perfekt resistent mot regnvatten tack vare IP44-värdet för IP44. Du kan placera den bredvid din ytterdörr som ett humörljus eller som ett funktionsljus när du kommer hem sent. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 13 watt) kan du avsluta Danmark helt. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Ge trevligt ljus hemma med Danmark!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Orleans Down

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Orleans Down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Är du redo att helt utforma din yttervägg eller fasad med denna coola klassiska vägglampa? Kom igång nu med New Orleans Down! Denna vägglampa har ett vackert elegant utseende som ger ditt hem ett klassiskt utseende. Vägglampan har en längd på 20 cm, en höjd på 43 cm och ett djup på 26,8 cm. Monteringsplattan har en längd på 12 cm, en höjd på 17 cm och ett djup på 26,8 cm. Vägglampan levereras utan E27-ljuskälla, så beställ en vacker ljuskälla på upp till 60 Watt så kan du låta din trädgård lysa. Vägglampan är dimbar med en extern dimmer (detta ingår inte). Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa stänksäker. Komplettera din trädgård med denna vackra vägglampa!
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Batt LED kan användas i många rum. Med ett IP -värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika lätt utanför. Utomhuslampa av högsta kvalitet i aluminium av hög kvalitet med en polyesterpulverbeläggning. Med LED -lamporna med hög effekt ger denna lampa mycket ljus med låg förbrukning. Lampan har ett djup av 3 cm, en höjd av 9 cm och en bredd på 17,5 cm. Lampan har 2 LED -ljuskällor med 6 Watt, 400 lumen och 3000 Kelvin. Batt har också ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer, både inomhus och utomhus, så den är idealisk!
 • Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta Emmerald vägglampa är en utomhuslampa av högsta kvalitet gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vägglampa har en vacker, modern och elegant design. Huvan släpper även igenom lite ljus på sidorna vilket ger en väldigt fin effekt. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med IP44 tål denna vägglampa en dusch eller en smäll och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt trevlig att se är lampan också väldigt praktisk. Den har en PIR-rörelsesensor. När rörelse registreras utanför slås den på omedelbart. Praktiskt, tidlöst och supertåligt! Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 23 cm. Monteringsplattan har en höjd på 21 cm, en längd på 21 cm och en bredd på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Emmerald är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Modern vägglampa svart GU10 AR70 IP54 - Baleno II

  Modern vägglampa svart GU10 AR70 IP54 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare i och runt huset. Det ger ett fint betesljus längs väggen. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor. Obs: denna Baleno är lämplig för 2 GU10 AR70-ljuskällor. Lampan är dimbar med en extern dimmer för att göra det mysigt på terrassen på kvällen. Det är också en perfekt lampa bredvid fram- eller bakdörren! Baleno II har en höjd av 21 cm och en längd på 8,3 cm. På grund av det aluminium som används, den svarta färgen och formen får lampan en elegant yta, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utsidan på grund av IP-värdet på IP54, men du kan också placera den i badrummet bredvid spegeln. Den perfekta ljuspunkten på mörka kvällar!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP65 inkl. LED solar - Charlotte

  Modern utomhusvägglampa svart IP65 inkl. LED solar - Charlotte
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Modern vägglampa Charlotte ger omedelbart din trädgård ett uppsving! Dess snygga design gör den mycket tidlös och lämplig för varje livsstil. Den är tillverkad av stål och färdig i svart. Charlotte har 13 cm djup, 13 cm höjd och 13 cm längd. Lampans ovansida har en solpanel som laddar lampan automatiskt. Så energieffektivt! Den integrerade LED -belysningen har en ljuseffekt på 100 lumen och 2700 Kelvin. I genomsnitt varar belysningen 30 000 brinntimmar, så du kan njuta av lampan extra länge. Med sitt IP-värde på IP65 är lampan stänkskyddad, perfekt för bredvid ytterdörren eller mot staketet. Tack vare rörelsesensorn tänds belysningen automatiskt när den upptäcker rörelse. Så du behöver aldrig oroa dig för om du har tänt eller stängt av belysningen. Utomhusvägglampa Charlotte gör ditt liv lite mer modernt och stämningsfullt.
 • Modern vägglampa aluminium IP44 - Ben 2

  Modern vägglampa aluminium IP44 - Ben 2
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Ben 2 är ett riktigt modernt blickfång för din vägg. Aluminiumfärgen och materialet och formen gör det enormt modernt, så det passar bäst i en modern miljö. På grund av IP-värdet för IP44 är det lämpligt för fuktiga rum som badrummet eller skyddade mot ett staket. Ben 2 vägglampan har ett djup på 9 cm, är 15 cm hög och 6,5 cm bred. Den är monterad tätt på väggen och har en öppning på både topp och botten, vilket skapar en vacker ljuseffekt på väggen. Lampan har två GU10-beslag och levereras exklusive ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer dem med detta (max. 35 watt vardera). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ge din (yttre) vägg en tidlös touch med Ben 2-vägglampan.
 • Smart modern utomhusvägglampa antracit IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark

  Smart modern utomhusvägglampa antracit IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med denna vägglampa får du direkt en lampa av högsta kvalitet. Den högkvalitativa aluminiumen med en polyesterpulverbeläggning och klar plastskärm ger denna lampa ett lyxigt utseende. Detta moderna dimbara mörkgrå Danmark är vackert utformat för att belysa din trädgård eller terrass på ett attraktivt och funktionellt sätt tack vare den klara skuggan. Detta Danmark har ett IP -värde på IP44, så det är avsett mot stänkvatten. Vägglampan har en längd på 8,5 cm, en höjd på 17 cm och ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 6,5 cm, en höjd på 6,5 cm och ett djup på 3 cm. Tack vare den medföljande smarta E27 -ljuskällan har du en multifunktionell utomhuslampa med denna vägglampa. Ljuskällan har totalt 806 lumen och ljusfärgen kan justeras från 1800 till 3000 Kelvin. Dämpa ljuset till önskad ljusstyrka och ljusfärg och ha funktionellt, grundläggande eller atmosfäriskt ljus. Du styr allt detta med din smartphone eller smarta hemassistent. Ljuskällan har en energiförbrukning på 7 Watt och i genomsnitt cirka 25 000 brinntimmar. Ett mycket energieffektivt och snyggt val! Obs: Om kondens syns i skuggan kan det bero på bristande värmeeffekt från LED -lampor, vilket inte är ett problem för armaturen. Komplettera din trädgård med den smarta vägglampan Danmark!
 • Yttre vägglampa antracit IP44 roterbar och lutbar - Solo

  Yttre vägglampa antracit IP44 roterbar och lutbar - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design utförd i mörkgrå (antracit). Ljuset från denna lampa lyser ner. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Lampan är också mycket lätt att justera via kulleddet. Detta gör att denna vägglampa kan lysa i alla riktningar. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 12 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 35 Watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna vägglampa Solo har vacker, modern och elegant design.
 • Vägg och tak ljusgrå kvadrat IP54 - Ariel

  Vägg och tak ljusgrå kvadrat IP54 - Ariel
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna minimalistiska och eleganta design i fyrkantig form är denna vägg- och taklampa Ariel. Denna vägg- och taklampa med mörkgrå plastbotten och en matt vit plastbredd i vilken LED-modulen är inbyggd. Detta ger vackert betande ljus så att du inte tittar på ljuskällan. Denna LED-modul kan inte bytas ut. Denna lampa har ett IP-värde på IP54, vilket gör den lämplig för våta områden som badrummet, men den kan också placeras i trädgården. Det är avsett för regn. Den har en längd och bredd på 20 cm och en höjd av 4,5 cm. Med denna vägg- och taklampa skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt.
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi GU10 - ensam

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi GU10 - ensam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du avsluta din enkla och minimalistiska interiör? Välj sedan den smarta vägglampan Solo. Lampan är gjord av rostfritt stål och med ett IP-värde IP44 är den stänksäker. Detta gör det enkelt att placera detta lilla kraftverk utomhus. Platsen kan enkelt ställas in via kulkopplingen så att du kan skina ljuset precis där du vill ha det. Super praktiskt! Den har en höjd av 14,4 cm och ett djup av 9,5 cm. Fläckens diameter är 6 cm. Denna Solo-vägglampa levereras med en smart GU10-ljuskälla (5 Watt och i genomsnitt 25 000 brinntimmar) och är enkel att använda med din smartphone och smarta hemassistent. Ljuskällan har maximalt 350 lumen och kan ställas in mellan 2200 och 4000 Kelvin. Med denna plats har du stämningsbelysning, grundbelysning och funktionell belysning i ett! Solo vägglampan känns hemma inte bara ute utan också i badrummet. En riktig atmosfärstillverkare för både inne och ute!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Stockholm

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Stockholm
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Klassiker med ett nytt utseende, det vill säga den moderna utomhusvägglampan Stockholm. Den är gjord i plast och färdig i svart. Den har 9,6 cm djup, 24 cm höjd och 8,8 cm längd. Monteringsplattan har 2 cm djup, 23,5 cm höjd och 6,3 cm längd. Avsluta Stockholm med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänkskyddad och därför perfekt lämpad för utomhusbruk! Vägglampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö modern med Stockholms vägglampa.
 • Modern vägglampa svart IP44 2-ljus - Cederic

  Modern vägglampa svart IP44 2-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med denna vägglampa är spots ett minne blott. Välj en slående lampa i ditt badrum med den moderna Cederic. Cederic är en svart stållampa med glas och har två ljuspunkter. Det ser bra ut bredvid spegeln i badrummet. Det kan han också ha tack vare IP44-värdet, vilket gör att den är stänksäker. Cederic har ett djup på 11,3 cm, en höjd på 20,4 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan har en diameter på 8 cm och ett djup på 3 cm. Den levereras utan ljuskällor, så skaffa ytterligare två lämpliga ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Oavsett om du behöver en funktionell lampa eller letar efter mysigt stämningsljus: med Cederic kan du göra både och. Den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Ge ditt badrum en modern och lyxig look med denna vägglampa.
 • Modern vägglampa vit - Baleno II

  Modern vägglampa vit - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett fint betesbelysning längs väggen. Super vackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno II är 7 cm bred, 9,2 cm djup och 16 cm hög. Plasten som används, den vita färgen och formen ger lampan en snygg touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP-värdet IP44, men du kan också placera den i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Latina

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Latina
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken vacker vägglampa Latina är! Dess snygga design gör den till en modern vägglampa och även lämplig för utomhusbruk! Lampan är gjord av rostfritt stål med glas och är klar i svart. Eftersom lampan avger ljus både på toppen och botten ger den en fin strykeffekt på väggen. Vägglampan har en höjd av 8,2 cm, en längd av 22 cm och ett djup av 12,2 cm. Monteringsplattan har en höjd av 7,5 cm, en längd av 14 cm och ett djup av 3,5 cm. Med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt) kan du verkligen komplettera vägglampan! Så glöm inte att beställa detta extra. Latina är dimbar med en extern dimmer, ingår inte. Med sitt IP-värde IP44 är vägglampan lämplig för utomhusbruk eller i badrummet och är stänksäker. Ge din trädgård en modern touch med vägglampan Latina.
 • Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford

  Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är denna antracit (mörkgrå) Oxford för dig! Vintage designen lägger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa har en höjd av 25,5 cm och ett djup på 23 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Komplett din trädgård eller fasad med denna Oxford utomhuslampa!
 • Vägg ljusgrå IP65 justerbar - Remi

  Vägg ljusgrå IP65 justerbar - Remi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Remi vägglampa är en minimalistisk och elegant design i oval form. Denna ovala vägglampa med grå plastkant och matt vit plast ger vackert mjukt strykljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Denna lampa har ett IP-värde på IP65, vilket gör den lämplig för våta områden som badrummet, men den kan också placeras i trädgården. Det är avsett för regn. Lamporna från Remi-serien är utrustade med en justerbar ledpunkt på väggfästet. Den har en höjd av 33 cm, en längd på 23 cm och ett djup på 9 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Med denna vägglampa skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt. 230 mm x 90 mm x 330 mm
 • Modern vägglampa stål 48 cm IP44 3-ljus - Cederic

  Modern vägglampa stål 48 cm IP44 3-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna stora vägglampa väcker uppmärksamhet i ditt badrum. Uppgradera ditt badrum med en modern vägglampa! Funktionell och helt enkelt väldigt vacker. Cederic är en vägglampa i stål med glas och har 3 ljuspunkter. Den har ett djup på 10,4 cm, en höjd på 8 cm och en längd på inte mindre än 48 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 48 cm. Ljuskällorna är exklusiva, så beställ tre ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Tack vare det höga IP-värdet på IP44 tål de en vattenstänk och kan därför även användas i badrummet. Den är dimbar med en extern dimmer (ingår ej), så den passar för alla ändamål. Kan den här lampan snart lysa upp ditt badrum?
 • Modern utomhusvägglampa aluminium IP44 - Ben 1

  Modern utomhusvägglampa aluminium IP44 - Ben 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Ben 1 är ett riktigt modernt blickfång för din yttervägg. Aluminiumfärgen och formen gör den extremt tät, så den passar bäst i en modern miljö. Det är en riktig utomhusplats som strålar mysigt ljus så att du kan sitta ute i din trädgård på kvällen. Du får den bästa effekten om du hänger två ihop. Lampan har ett djup på 9 cm, en höjd av 7,9 cm och en bredd på 6,5 cm. Du avslutar lampan med en GU10-ljuskälla (max. 35 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Tack vare IP-värdet på 44 är det helt stänkskyddat! Om du fortfarande letar efter en speciell yttervägglampa är Ben 1 definitivt åt dig.
 • Vägglampa svart IP65 - Maddi

  Vägglampa svart IP65 - Maddi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna minimalistiska och eleganta design i oval form är denna Maddi-vägglampa. Denna ovala vägglampa med svart plastkant och matt vit plast ger vackert mjukt strykljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Denna lampa har ett IP-värde på IP65, vilket gör den lämplig för våta områden som badrummet, men den kan också placeras i trädgården. Det är avsett för regn. Den har en höjd av 33 cm, en längd på 23 cm och ett djup på 9 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Med denna vägglampa skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP55 inkl GU10 - Carlo

  Modern utomhusvägglampa svart IP55 inkl GU10 - Carlo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer En modern vägglampa utomhus för att vackert belysa ditt hem! Behöver du det? Då hittade du det. Denna svarta Carlo utomhusvägglampa är perfekt för väggarna i ett modernt hem. Lampan är utrustad med en LED GU10-ljuskälla med maximalt 400 lumen. Med omkopplaren dämpas ljuskällan i Kelvin mellan 2700K och 4000K. Den ljusa färgen blir därför varmare. Carlo har en höjd av 25,5 cm och ett djup av 11 cm. Den har ett IP-värde på IP55, vilket innebär att den är väl skyddad utanför. En riktig tillgång för ditt hem, denna Carlo!
 • Utomhus vägglampa svart med opal vit skärm IP44 - Danmark

  Utomhus vägglampa svart med opal vit skärm IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Högkvalitativ utomhuslampa i aluminium av hög kvalitet med polyesterpulverbeläggning och plastskärm i opalvit. Detta moderna dimbara Danmark är vackert utformat för att på ett attraktivt sätt belysa din ytterdörr eller terrass. Detta Danmark har ett IP-värde på IP44, så det är helt motståndskraftigt mot regn. Den har en höjd av 16,5 cm, ett djup av 11,1 cm och en längd av 8,3 cm. Denna produkt levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer en ljuskälla med en E27-anslutning på maximalt 15 Watt. Komplettera din ytterdörr eller vägg på terrassen med vårt Danmark! Obs: Om kondens är synlig i huven kan det bero på bristen på värmeeffekt från LED-lampor, vilket inte är något problem för armaturen. För att förhindra fukt i armaturen är denna vägglampa lämplig för olika ljuskällor.
 • Malt stift av stål med monteringsmaterial

  Malt stift av stål med monteringsmaterial
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Universal varmgalvaniserad jordstift komplett med monteringsmaterial. Denna markstift säkerställer att du enkelt kan sätta fast din trädgårdsbelysning i din trädgård. Du kan enkelt lägga den i marken, gräset eller grus. Den har en längd och bredd på 16 cm och en höjd av 46,3 cm (denna del går i marken). Monteringsplattan är utformad så att du kan montera en lampa med två, tre eller fyra monteringspunkter. Komplett med fyra bultar och muttrar för att montera lampan på stiftet. Ett superhändigt och praktiskt sätt att säkert montera din trädgårdslampa. 160 mm x 160 mm x 467 mm
 • Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsedetektor - Capital

  Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsedetektor - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Capital är klassikern bland vägglampor. En av de mest kända men ändå snygga armaturerna. Vägglampan är gjord av plast med glas och är klar i svart. Den har en total höjd på 36,7 cm, djup 21 cm och längd 15 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 16 cm och en längd av 11 cm. Kapitalet kompletteras med en ljuskälla med E27-anslutning (max 15 Watt). Glöm inte att beställa detta extra! Lampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. På grund av IP44-värdet IP44 är vägglampan lämplig för utomhusbruk nära trädgårdshuset eller bredvid ytterdörren. Med rörelsedetektorn tänds lampan när rörelse detekteras. På så sätt behöver du inte oroa dig för att glömma att sätta på eller stänga av lampan. Super praktiskt! Denna klassiker borde inte saknas i din trädgård!
 • Moderna rektangulära vägglampor stål IP44 - Rotterdam 1

  Moderna rektangulära vägglampor stål IP44 - Rotterdam 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam-vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Det är därför det är viktigt att du väljer en speciell ljuskälla, eftersom den är synlig! Välj en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam 1 är tillverkad i rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44: perfekt motståndskraftigt mot regn! Denna vägglampa hänger fint bredvid ytterdörren eller i trädgården i ditt trädgårdshus! Lampan har en längd på 16 cm, en höjd av 33,5 cm och ett djup på 10 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Modern vägglampa antracit IP44 - Baleno II

  Modern vägglampa antracit IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno II är en riktig blickfångare i och runt ditt hus. Han ger ett fint betesljus längs väggen. Detta är super vackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer den. Det är också dimbart, så att du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår inte). Baleno II är 6,5 cm bred och 14,5 cm hög. Aluminium som används, den mörkgrå (antracit) etiketten och formen ger lampan en elegant vridning, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Baleno II är verkligen lämplig för utsidan på grund av IP-värdet på IP44, men du kan därför också placera den i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, superhändig! Joren är tillverkad i aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 23 cm, en längd på 16 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, höjd 28 cm och längd 9 cm. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Joren är den perfekta vägglampan för intill fram- eller bakdörren och garanterar säkerheten i din trädgård!
 • Yttre vägglampa antracit IP44 - Solo

  Yttre vägglampa antracit IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design utförd i mörkgrå (antracit). Ljuset från denna lampa lyser ner. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 12 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 35 Watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna vägglampa Solo har vacker, modern och elegant design.
 • Utomhus vägglampa svart med plast IP44 rostfritt stål - Sfera

  Utomhus vägglampa svart med plast IP44 rostfritt stål - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Robust och enkel modern utomhusvägglampa i rostfritt stål och plastskärm. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storlek, har en total höjd på 36,9 cm och ett djup på 27 cm. Lampan har IP44, vilket gör den perfekt för utomhusbruk! Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 40 Watt), detta måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Tänd din yttervägg med Sfera!
 • Landsvägg ljusvit IP44 - Anna

  Landsvägg ljusvit IP44 - Anna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk vit lykta? Sedan hittade du den i Anna plastlyktan! Du kan se vintage designen i alla kurvor och eleganta ytor. Den utvändiga vägglampan har sex klara rutor, så att ljuskällan är tydligt synlig, så välj en vacker glödlampa. Denna lykta har ett djup på 27,5 cm, en höjd av 45 cm och en längd på 13 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Denna lykta lampa kan monteras stående eller hängande, valet är ditt. Med denna klassiska dimbara lampa lägger du verkligen en touch av stil till din entré eller trädgård.
 • Modern fyrkantig vägglampa inkl LED med nummerklistermärke - Plater

  Modern fyrkantig vägglampa inkl LED med nummerklistermärke - Plater
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Detta är den perfekta vägglampan för både ute och inne! Vägglampa Plater är idealisk på grund av den eleganta designen, den kompakta storleken och den inbyggda LED-modulen. En stark ljuseffekt kontra låg energiförbrukning! Den inbyggda LED-modulen har 18W, 1800 lumen och 2700K. Denna LED-modul kan inte bytas ut. Denna armatur är lämplig för både vägg och tak. Den har en diameter på 27,8 cm. Plater har ett IP-värde på IP65, vilket gör den vattentät och mycket lämplig för utomhusbruk. Den levereras med ett nummer-klistermärkeark, superhändigt att klistra in ditt husnummer på! En fin lampa och ett husnummer i ett!
 • Vägglampa grå IP65 - Maddi

  Vägglampa grå IP65 - Maddi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna minimalistiska och eleganta design i oval form är denna Maddi-vägglampa. Denna ovala vägglampa med grå plastkant och matt vit plast ger vackert mjukt strykljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Denna lampa har ett IP-värde på IP65, vilket gör den lämplig för våta områden som badrummet, men den kan också placeras i trädgården. Det är avsett för regn. Den har en höjd av 33 cm, en längd på 23 cm och ett djup på 9 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Med denna vägglampa skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt.
 • Modern vägglampa vit IP54 - Marshall

  Modern vägglampa vit IP54 - Marshall
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken vacker utomhuslampa Marshall är! Glaset som omger ljuskällan ger utomhusvägglampan ett modernt utseende. Marshall är tillverkad av aluminium med glas och är klar i vitt. Detta gör det väldigt tidlöst och passar alla livsstilar! Den har ett djup av 16,6 cm, en höjd av 20 cm och en längd av 13,6 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,2 cm, en höjd av 10,5 cm och en längd av 8 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla som har en E27-koppling (max 18 Watt). Beställ dessa separat i vår webbshop. Marshall är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Med sitt IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker, perfekt för intill ytter- eller bakdörren. Men i badrummet är också ett alternativ! Ge din interiör mer stil med den moderna vägglampan Marshall.
 • Modern vägglampa svart 13,5 cm inkl. LED IP67 - Mamete

  Modern vägglampa svart 13,5 cm inkl. LED IP67 - Mamete
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Mamete är en multifunktionell lampa som du kan använda både inomhus och utomhus. Trots sin ringa storlek är denna vägglampa ett riktigt kraftpaket och mycket lämpligt för garaget eller för funktionell utomhusbelysning. Vägglampan är tillverkad i svart plast och har en höjd av 13,5 cm. Dessutom har den en längd och ett djup på 6 cm. Den har en G9 -koppling och levereras komplett med ljuskälla. Den har 15 000 brinntimmar och ger varmt, vitt ljus. Med sina IP -värden på IP67 är den damm- och vattentät.
 • Set med 4 industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno II

  Set med 4 industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno II
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken robust vägglampa Baleno I. Dess rostigbruna färg ger en industriell touch till din interiör. Vägglampan är gjord av aluminium och kommer i ett set om 4! Den har ett djup på 9 cm, en höjd på 15 cm och en längd på 6,5 cm. Det fina med Baleno I är att lampan ger ljus både ovan och under. Du kompletterar vägglampan med åtta GU10 ljuskällor på max 35 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Vägglamporna är dimbara med extern dimmer, som ej ingår. Med sitt IP44-värde är Baleno I stänksäker. Perfekt för intill ytterdörren eller i badrummet. Komplettera din industriella interiör med vägglampan Baleno I.
 • Trädgårdsfläck svart inkl. Sladd och kontakt 230 cm IP65 - Basic

  Trädgårdsfläck svart inkl. Sladd och kontakt 230 cm IP65 - Basic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Punkteringsplats Basic är en enkel och enkel lampa. Det är mycket litet och därför perfekt att placera i din trädgård! Trots sin lilla storlek är den mycket bra på att tända ett träd i din trädgård till exempel. Med ett IP-värde på IP65 är det vattentätt. Med en GU10-ljuskälla på högst 50 Watt kan du slutföra Basic-platsen och den är klar att lysa i din trädgård! Den har en diameter på 9,7 cm och en höjd av 10 cm. Jordstiftet har en längd på 17 cm. Platshuvudet är justerbart så att du kan rikta ljuset dit du vill ha det. En grundläggande och ren trädgårdsfläck: det är den grundläggande markplatsen. 97 mm x 100 mm
 • Utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED med rörelsedetektor - Dualy

  Utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED med rörelsedetektor - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med ett genomsnittligt antal på 30 000 brinntimmar håller Dualy länge. Dualy har en rörelsedetektor och reagerar på detekterade rörelser genom att tända belysningen. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta ger varmvitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Skittle

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Skittle
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös vägglampa för ytterväggarna. Den är färdig i rostfritt stål och en vacker svart färg. Den har en höjd av 9,5 cm och en diameter på 11 cm. Lampans djup är 14,5 cm. Komplettera din Skittle med en ljuskälla som passar i en GU10-armatur (max. 35 Watt). Det ger behaglig belysning vid din ytterdörr eller under terrassen. Med ett IP-värde på IP44 är den vattentät och är därför en perfekt utomhuslampa! Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Skittle kommer till sin egen i en modern miljö.
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro

  Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det blir inte mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar varje levande stil, från modern till landsbygd! Den är klar i svart färg och plast, vilket ger ljuset en behaglig och mjuk ton. Den har en höjd av 21,4 och ett djup av 6,5 cm. Lampans längd är 17,6 cm. Tack vare den inbyggda ljus-mörka sensorn tänds lampan när det blir mörkt och släckt när det blir ljus igen. Super praktiskt! Komplettera Miro med en ljuskälla som passar in i en E27-koppling (max 10 Watt). Glöm inte att beställa detta extra! Det är en vägglampa som är lämplig som utomhusbelysning tack vare IP-värdet IP44. Detta gör det stänksäkert och lämpligt för skyddade platser runt huset, som bredvid ytterdörren eller på trädgårdsskuren. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Den perfekta balansen mellan modern och tidlös.
 • Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6

  Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Otan är här för att ge stil till dina ytterväggar! Den är färdig i en mörkgrå färg med en polyesterpulverbeläggning. Den har icke-utbytbar LED (integrerad i lampan). Lysdioden (12 Watt) har en ljuseffekt på 493 lumen och 3000 Kelvin. Som ett resultat ger det vackert varmt ljus! Ljuset lyser uppåt och nedåt, vilket skapar en fin strykningseffekt på din vägg. Otan är en perfekt utomhuslampa tack vare IP -värdet på IP54. Obs: lampan är inte dimbar. Otan varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Den har en höjd och längd på 14 cm. Lampans djup är 5 cm. Kvalitet och design kombineras i denna tidlösa lampa!
 • Vägg- och taklampa grå IP65 - Maddi

  Vägg- och taklampa grå IP65 - Maddi
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna minimalistiska och eleganta design i oval form är denna vägg- och taklampa Maddi. Denna ovala vägg- och taklampa med grå plastkant och matt vit plast ger vackert mjukt bete-ljus så att du inte ser in i ljuskällan. Denna lampa har ett IP-värde på IP65, vilket gör den lämplig för våta områden som badrummet, men den kan också placeras i trädgården. Det är avsett för regn. Den har en höjd av 33 cm, en längd på 23 cm och ett djup på 9 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Med denna vägg- och taklampa skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt.
 • Set med 2 industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno I.

  Set med 2 industriella vägglampor rostbrun IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno I är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer dessa med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno I är 9 cm djup, 6,5 cm lång och 7,9 cm hög. Monteringsplattan har en längd på 6,5 cm och en bredd på 7,5 cm. Aluminiumet som används, rostmärket och formen ger lampan en snygg touch, vilket gör att den passar bäst i en industriell miljö. Baleno I är verkligen lämplig för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det! Nu ännu billigare som en uppsättning av två!
 • Yttervägglampa stål IP44 - Solo

  Yttervägglampa stål IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med elegant design av rostfritt stål. Ljuset från denna lampa lyser ner. Detta ger en underbar effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan detta väggljus tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11,5 cm och en höjd av 12 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm och en bredd på 4,5 cm. Lampan har GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 35 Watt). Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna vägglampa Solo har vacker, modern och elegant design.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Hurricane 1

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Hurricane 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Hurricane 1 är en fin vägglampa för ytterdörren eller trädgårdshuset. Han ser inte bara till att ljuset lyser nedåt utan också uppåt och mot dig. På så sätt har du alltid tillräckligt med ljus i mörkret! Vägglampan är gjord av rostfritt stål med plast och är klar i svart. Den har ett djup av 12,8 cm, en höjd av 11 cm och en längd av 28,7 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 40 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (detta ingår inte). På grund av IP44: s höga IP-värde är vägglampan lämplig för utomhusbruk och stänksäker. Hurricane 1 är den perfekta vägglampan om du vill lägga lite stil till din trädgård. Tveka inte längre!
 • Modern Utomhuslampa Svart med Glaspaneler - Rotterdam Long

  Modern Utomhuslampa Svart med Glaspaneler - Rotterdam Long
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vi är kär i detta Rotterdam Long vägglampa utomhus! Det utstrålar lyx och elegans tack vare den vackra kombinationen av den svarta ramen och det klara glaset. Han är helt hemma i din lantliga miljö. Med ett IP-värde på IP44 är det motståndskraftigt mot regn. Ditt utomhusutrymme på landsbygden är bara komplett med denna Rotterdam Long utomhuslampa. Lampan har en höjd av 35,2 cm, en längd på 12,2 cm och en bredd av 12,2 cm. Du avslutar lampan med en E27-ljuskälla (max. 60 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam Long! 122 mm x 12.2 cm x 352 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Marcel

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Marcel
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Modern utomhusvägglampa Marcel har ett klassiskt utseende. Lampan, gjord av aluminium och plast, är färdig i svart. Den har en höjd på 22 cm, längd på 25 cm och bredd på 22,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm och en diameter på 10 cm. Du kompletterar utomhuslampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Marcel är med sitt IP44-värde stänksäker och passar därför intill ytter- eller bakdörren, under taket eller i friggeboden. Gör din utomhusmiljö säker med vägglampan Marcel. 25 cm x 22.5 cm x 22 cm
 • Utelampa antracit med rörelsesensor inkl LED - Uma

  Utelampa antracit med rörelsesensor inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen hemma i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när man hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att skapa en vacker effekt på baksidan av huset till exempel. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett skönt mjukt vitt ljus tack vare den (ej utbytbara) LED som sitter i den med 460 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44 vilket gör att den är stänksäker och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Antracitfärgen ger ditt hem en modern look. Uma är idealisk längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Ett trevligt extra är rörelsedetektorn som är placerad längst ner på lampan. Så den slås på när den upptäcker rörelse. Placera denna lampa där du inte vill tända eller släcka lampan med en strömbrytare. Vill du ha en snygg modern lampa för utomhusbruk? Då är denna Uma definitivt något för dig.
 • Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Med Batt utomhusvägglampan skapar du ett hotellchique utseende med en modern touch! Denna vägglampa är 17,5 cm lång, 9 cm hög och 3 cm djup. Monteringsplattan är 14,5 cm lång, 5,5 cm hög och 2 cm djup. Denna vägglampa levereras med en (ej utbytbar) LED på 12 Watt med i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ljuskällan har en luftintensitet på 800 lumen och totalt 3000 Kelvin. Det gör denna vägglampa till ett verkligt kraftverk. Obs! Vägglampan är inte dimbar. Med upp och ner ljuset skapar du en superfin ljuseffekt längst upp och ned på lampan på din vägg. Med ett IP-värde på IP65 är denna vägglampa stänksäker och perfekt för användning som utomhuslampa. Skapa mer atmosfär i din trädgård eller på din fasad med utomhusvägglampan Batt!
 • Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 - Joeri

  Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 - Joeri
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En klassisk utomhusvägglampa med ett vintage -utseende. Det är Yuri! Den nya designen säkerställer att den är helt uppdaterad. Lampan är tillverkad i plast och är utförd i mässing. Den har 11,2 cm djup, 21,5 cm höjd och 18,5 cm längd. Monteringsplattan har 2,5 cm djup, 8,5 cm höjd och 7,2 cm längd. Du avslutar Joeri med en ljuskälla med en E27 -passning (max. 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat. På grund av dess IP-värde IP54 är vägglampan stänkskyddad. Perfekt för bredvid ytterdörren eller på trädgården. Joeri är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Klä upp din trädgård på ett modernt sätt med utomhusvägglampan Joeri!
 • Smart utomhusvägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Solo

  Smart utomhusvägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, With touch function Denna Solo utomhuslampa har en enkel och modern design. Lampan är gjord av rostfritt stål och med ett IP-värde IP44 är den stänksäker. Detta gör det enkelt att placera detta lilla kraftverk utomhus. Lampan kan anslutas till 230 volt. Den har en höjd på 11,8 cm och ett djup på 11 cm. Monteringsplattan har en höjd av 8,5 cm och ett djup av 3 cm. Utomhusvägglampan levereras med en GU10 Smart WiFi-ljuskälla. Det här är lätt att styra med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. Ljuskällan kan ändras i ljusstyrka och färg. På så sätt skapar du alltid önskad atmosfär hemma. Ljuskällan har en ljuseffekt på 350 lumen och 2200 - 4000 Kelvin. I genomsnitt håller ljuskällan 25 000 brinnande timmar. Solo vägglampan känns hemma inte bara ute utan också i badrummet. En riktig atmosfärstillverkare för både inne och ute!
 • Modern vägglampa vit IP44 - Baleno I.

  Modern vägglampa vit IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Baleno I är en riktig blickfångare för i och runt ditt hem. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggen. Det här är supervackert när det är mörkt! Lampan har en GU10-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Den är också dimbar, så du kan skapa en mysig atmosfär (dimmer ingår ej). Baleno I är 9,2 cm djup, 7 cm lång och 9 cm hög. På grund av plasten som används, den vita färgen och formen får lampan en snygg touch, vilket gör att den passar bäst i en modern miljö. Baleno I passar verkligen utomhus på grund av IP44-värdet IP44, men du kan också placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade det!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 20,8 cm - Kiki

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 20,8 cm - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en modern touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i svart. Den har 12,1 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Modern vägglampa svart 28 cm IP44 2-ljus - Cederic

  Modern vägglampa svart 28 cm IP44 2-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du ha en slående badrumslampa? Med sitt IP44-värde är Cederic mycket lämplig för badrummet och ett riktigt blickfång! Cederic är en svart stållampa med glas och två ljuspunkter. Den har ett djup på 10,4 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 28 cm. Den är stänksäker (IP44) och därför lämplig för badrummet. Du behöver två ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Beställ även dessa, eftersom dessa inte medföljer lampan. Letar du efter en stämningsfull lampa och funktionell lampa i ett? Detta är möjligt med Cederic, eftersom den är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Välj en slående lampa, för badrummet syns också!
 • Vägglampa antracit 11,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Vägglampa antracit 11,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Batt LED kan användas i många rum, med ett IP -värde på IP65, denna vägglampa kan även användas i badrummet, men också lika lätt utanför. Utomhuslampa av högsta kvalitet i aluminium av hög kvalitet med en polyesterpulverlackering i en mörkgrå (antracit) färg. Batt-vägglampan är utrustad med två icke-utbytbara LED-moduler med mycket ljus med låg förbrukning. Dessa har totalt 6 Watt, 400 lumen och 3000 Kelvin. Batt har också 30 000 brinntimmar. Lampan har ett djup av 3 cm, en höjd av 9 cm och en bredd på 11,5 cm. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och stor ljusstyrka gör denna lampa lämplig för många applikationer, både inomhus och utomhus, så den är idealisk!
 • Utomhuslampa aluminium med rörelsessensor inkl LED - Uma

  Utomhuslampa aluminium med rörelsessensor inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att skapa en fin effekt på baksidan av huset, till exempel. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett trevligt mjukt vitt ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 310 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänkskyddad och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Aluminiumfärgen ger ditt hus ett modernt utseende. Uma är perfekt längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Ett trevligt extra är rörelsesdetektorn som placeras längst ner på lampan. Så hoppar han på när han upptäcker rörelse. Placera denna lampa var du inte vill sätta på eller stänga av lampan med en strömbrytare. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Uma definitivt åt dig.
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke

  Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa Femke är superatmosfärisk och den perfekta lampan för bredvid ytterdörren, på trädgårdshuset eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är klar i svart. Det gör det tidlöst och modernt. Den har ett djup av 9,4 cm, en höjd av 18,1 cm och en längd av 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 13 cm. Den kompletterar utomhusvägglampan med en ljuskälla som har en GU10-koppling (max 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Tack vare rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt vid den tid du ställer in. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäkert. Har du någonsin funderat på att lägga den i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut mot en mörk vägg där. Lampan är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!
 • Modern vägglampa mörkgrå IP54 - Zaandam

  Modern vägglampa mörkgrå IP54 - Zaandam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna fina vägglampa Zaandam ger din trädgård det lilla extra. Den snygga och minimalistiska designen gör att denna vägglampa sticker ut. Genom att använda en speciell glödlampa är Zaandams vägglampa en riktig blickfång i din trädgård, på terrassen och till och med i badrummet! Denna lampa känns hemma vid din ytterdörr, på terrassen, men den är också ett tillägg bredvid spegeln i badrummet. Lampan har ett IP-värde på IP54, så den är extremt beständig mot stänkvatten. Den har en höjd av 29 cm, ett djup av 15,5 cm och en höjd av 29 cm. Du kompletterar den med en E27-ljuskälla (max 15 Watt). Den är också dimbar med en extern dimmer; gör det mysigt på kvällen! Gå för lyx hemma med vår Zaandam.
 • Vägg- och taklampa svart IP65 - Lucia

  Vägg- och taklampa svart IP65 - Lucia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Lucia vägg- och taklampa är en minimalistisk och elegant design i rund form. Denna vägg- och taklampa med svart plastkant och matt vit plast ger vackert mjukt bete-ljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Denna lampa har ett IP-värde på IP65, vilket gör den lämplig för våta områden som badrummet, men den kan också placeras i trädgården. Det är avsett för regn. Den har en diameter på 30 cm och ett djup på 9 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 60 watt). Med denna vägg- och taklampa skapar du atmosfär på din terrass eller i ditt badrum, valet är ditt. 300 mm x 90 mm
 • Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo

  Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Solo-vägglampa har en enkel och modern design. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta betyder att det här lilla kraftverket enkelt kan placeras utanför. Lampan kan anslutas till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Platsen kan lätt justeras via kulleddet så att du låter ljuset lysa exakt där du vill. Super praktiskt! Den har en höjd av 14,4 cm och ett djup på 9,5 cm. Fläckens diameter är 6 cm. Komplettera den med en GU10-ljuskälla (35 Watt) för att slutföra din Solo. Solo-vägglampan känns hemma inte bara utanför utan också i badrummet. En riktig atmosfärskapare för både ute och inne!
 • Industriell fyrkantig vägglampa utomhus svart IP23 - Rotterdam

  Industriell fyrkantig vägglampa utomhus svart IP23 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykningseffekt på ytterväggen. Det är därför det är viktigt att du väljer en vacker ljuskälla, eftersom den är synlig! Välj en ljuskälla som passar i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är tillverkat i rostfritt stål och har ett IP -värde på IP23: perfekt motståndskraftigt mot regn! Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården i ditt sommarhus! Lampan har en höjd av 41 cm, en längd på 26 cm och ett djup på 21 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Utomhuslykta svart 220 cm 2-ljus IP44 - Havanna

  Utomhuslykta svart 220 cm 2-ljus IP44 - Havanna
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den klassiska utomhuslyktan som man ofta ser på film! Havanna är tillbaka och helt samtida med sin nostalgiska design. Utomhuslyktan är gjord av aluminium med glas. Den har en höjd på 220 cm, längd på 60 cm och bredd på 20 cm. Havanna levereras exklusive ljuskällor. Så se till att du har två ljuskällor, vardera med E27-armatur (max. 60 Watt). Utomhuslyktan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. På grund av det höga IP-värdet på IP44 är lyktan lämplig för utomhusbruk. Ge din trädgård en klassisk look med Havanna utomhuslyktan! 60 cm x 20 cm x 220 cm
 • Industriell utomhusvägglampa guld IP44 med glas - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa guld IP44 med glas - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Den är färdig i en guldfärg. Välj en snygg ljuskälla, eftersom den syns i armaturen. I denna armatur passar en ljuskälla i en E27-armatur (max. 60 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är gjord av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäker. Perfekt för skyddade platser som under carporten eller bredvid ytterdörren. Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården på ditt sommarhus! Lampan har en längd på 16 cm, en höjd på 33,5 cm och ett djup på 10 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, höjd 33,5 cm och längd 16 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital

  Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En fin utomhuslampa som är tidlöst avslutad i svart men med ett klassiskt och romantiskt utseende! Denna vägglampa stjäl showen vid din ytterdörr eller på terrassen! Den är justerbar så att du kan välja att montera lampan nedåt eller uppåt: super kul! Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot stänkvatten. Lampan har en höjd av 35 cm och ett djup av 19,7 cm. Med en E27-ljuskälla på max 15 Watt gör du vårt kapital komplett och det är klart att lysa i din trädgård! Obs! Ljuskällan ingår inte i denna lampa. Du kan dimma den med en extern dimmer (ingår ej). På så sätt gör du det extra mysigt! En klassiker i storlek för utomhusbruk: det är vår Capital vägglampa
 • Klassisk utomhuslyktvägg ner mörkgrå IP44 - Platar

  Klassisk utomhuslyktvägg ner mörkgrå IP44 - Platar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Platar-lykta är det perfekta tillskottet till din trädgård. Designen är baserad på den klassiska utomhuslyktan och har fått en ny modern twist. Ljuset sprids allmänt genom den öppna ramen. Denna lampa ser bra ut mot en vägg eller på en terrass, till exempel. Det har ett IP-värde på 44. Lampan har en diameter på 29 cm och en höjd på 30 cm. Monteringsplattan har en diameter på 7,5 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Kort sagt: en elegant men attraktiv blickfång för din trädgård.
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi A60 - München

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi A60 - München
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included München är en enkel men ändå praktisk vägglampa för utomhusbruk eller i garaget. Det är smart och du kan styra det inte bara via din telefon, utan också via röststyrning med Google Home eller Alexa. Vägglampa München är en svart stållampa. Den är 36 cm djup, 25 cm hög och 26 cm lång. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm och en höjd av 4 cm. Den har en E27 -koppling och levereras inklusive en WiFi -ljuskälla på max. 60 Watt. Den har 806 Lumen och är dimbar via en extern dimmer (ingår ej) eller via appen. Du kan därför ställa in ljusstyrkan efter dina önskemål. Du kan också justera ljusvärmen från 1800 K (extra varmvit) till 3000 K (varm neutralvit). Vägglampan har ett IP -värde på IP44 och är därför perfekt motståndskraftigt mot regn. Tack vare de smarta funktionerna kan du styra Munch via din telefon, men också via Google Home eller Alexa. Du kan ställa in ett schema så att lampan alltid tänds och släcks av sig själv vid en viss tidpunkt. Super praktiskt!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 2-ljus - Duo

  Utomhusvägglampa svart IP44 2-ljus - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa Duo är en superfunktionell utomhuslampa med en snygg design i en tidlös svart färg.Ljuset från denna lampa strålar uppåt och nedåt. Detta ger en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 tål denna vägglampa regn. Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att beställa dessa med den. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Den är också enkel att ansluta till 230 volt. Den har ett djup på 11 cm, en höjd på 16 cm och en längd på 6 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd på 8,5 cm, djup på 3 cm och längd på 5 cm. En tidlös tillgång till din trädgård!
 • Utomhusvägglampa svart med klar sfär inkl rörelsedetektor - Sfera

  Utomhusvägglampa svart med klar sfär inkl rörelsedetektor - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i rostfritt stål och klar plast. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 36,9 cm och ett djup på 27 cm. En fin fördel med denna vägglampa: du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Sfera har en rörelsedetektor och reagerar på upptäckta rörelser genom att tända belysningen, super praktiskt! Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket gör den perfekt för utomhusbruk! Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt), denna måste beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Landsvägglampa svart med glas - Elza

  Landsvägglampa svart med glas - Elza
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vi är helt kär i Elza! En fin lampa för utsidan, den utstrålar lyx och elegans; komplettera ditt landsbygdens yttre med Elza. Det är vackert avslutat med en svart ram runt det klara glaset. En riktig landsbygdens touch till din ytterdörr! Med ett IP-värde på IP44 är det motståndskraftigt mot regn. Gör det komplett med en ljuskälla som passar i en E27-armatur på maximalt 25 watt. Behöver du kul? Då kan du också dimma denna Elza med en extern dimmer. Den har en total höjd på 39 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 11,5 cm. Letar du efter den perfekta vägglampan utomhus? Då är Elza för dig! 140 mm x 11.5 cm x 390 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Gleam

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Gleam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Gleam har en knäppa design som ger din trädgård eller terrass det lilla extra. En vacker finish i klart glas och en tidlös svart färg. Lampan har en höjd på 31 cm och ett djup på 16 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 11 cm. Ge trevligt atmosfäriskt ljus med en dekorativ ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 60 watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Med en IP44 är den perfekt vattentålig. En vägglampa, perfekt i trädgården!
 • Modern utomhusbordslampa svart IP44 - Jarra

  Modern utomhusbordslampa svart IP44 - Jarra
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Din terrass får en elegant lampa med denna Jarra. Denna lampa kan också placeras perfekt i badrummet. Den är vackert färdig i svart färg och klart glas. Genom det klara glaset är ljuskällan vackert synlig i fixturen. Obs: Jarra levereras utan ljuskälla. Välj därför en dekorativ variant som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Det är också dimbart med en extern dimmer; på detta sätt kan du göra det ännu mysigare på kvällen under terrassen eller i ditt badrum. Med ett IP-värde på IP44 är den perfekt vattentålig. Den har en höjd på 22,6 cm och en diameter på 11,6 cm. Artikeln levereras med kabel med en längd på 300 cm. Stil och klass med denna Jarra. 116 mm x 226 mm
 • Set med 4 moderna vägglampor svart IP44 - Baleno I

  Set med 4 moderna vägglampor svart IP44 - Baleno I
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ge din interiör en modern twist med vägglampan Baleno II. Den kommer i ett set om 4, så du får tillräckligt med belysning till ett bra pris! Vägglampan har ett djup på 9 cm, längd 6,5 cm och höjd 7,9 cm. Det fina med Baleno II är att lampan ger ljus både ovan och under. Detta ger dig en vacker, atmosfärisk ljuseffekt. Du kompletterar setet med 4 vägglampor med 8 GU10 ljuskällor (max. 35 Watt). Så glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP44-värde är vägglampan stänksäker, perfekt för intill ytterdörren eller till och med i badrummet. Vill du skapa ännu mer atmosfär kan du koppla vägglamporna till en dimmer. Denna snygga vägglampa bör inte saknas i din moderna interiör.
 • Modern vägglampa svart 48 cm IP44 3-ljus - Cederic

  Modern vägglampa svart 48 cm IP44 3-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna stora vägglampa väcker uppmärksamhet i ditt badrum. Uppgradera ditt badrum med en modern vägglampa! Funktionell och helt enkelt väldigt vacker. Cederic är en svart vägglampa i stål med glas och har 3 ljuspunkter. Den har ett djup på 10,4 cm, en höjd på 8 cm och en längd på inte mindre än 48 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 48 cm. Ljuskällorna är exklusiva, så beställ tre ljuskällor med G9-armatur (max 28 watt). Tack vare det höga IP-värdet på IP44 tål de en vattenstänk och kan därför även användas i badrummet. Den är dimbar med en extern dimmer (ingår ej), så den passar för alla ändamål. Kan den här lampan snart lysa upp ditt badrum?
 • Retro vägglampa krom 23 cm IP44 - Nautica 1 oval

  Retro vägglampa krom 23 cm IP44 - Nautica 1 oval
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna dimbara vägg- och taklampa i nautisk stil har ett namn som heter: Nautica. Ta med den mysiga retro / vintage-atmosfären till ditt hem med denna skeppslampa. Det har ett kromhus i tungmetall med en stabil yta, vilket ger det ett starkt, robust utseende. Glaset har en lättnad som kompletterar det och ger det en speciell ljuseffekt. Denna vägg- och taklampa har en höjd av 23 cm, en längd av 16,5 cm och ett djup av 10,5 cm. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Eftersom Nautica har ett IP-värde på IP44, är det lämpligt för fuktiga rum som badrummet, men det kan också placeras ute i regnet. Gå efter en nostalgisk känsla med denna vägg- och taklampa Nautica.