QAZQA fasadbelysning

Det finns många fina, minimalistiska lampor för monterad på husfasad. Här är utbudet från QAZQA med t ex Otan, Bink och Uma vägglampa. Vissa skickar ljus både uppåt och neråt medan andra bara har ett dovt ljus som man kan montera husnummer på.

Populärt inom QAZQA fasadbelysning

 • Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark

  Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med polyesterpulverbeläggning och plastskärm. Levereras med superhändigt klistermärkeark för att ge ditt husnummer på lampan. Husnummer och vacker belysning i 1 så! Danmark har en höjd på 17 cm och en längd på 8,5 cm. Den har ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan för ytterväggen har en längd och bredd på 6,5 cm. Perfekt resistent mot regnvatten tack vare IP44-värdet för IP44. Du kan placera den bredvid din ytterdörr som ett humörljus eller som ett funktionsljus när du kommer hem sent. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 13 watt) kan du avsluta Danmark helt. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Ge trevligt ljus hemma med Danmark!
 • Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6

  Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Otan är här för att ge stil till dina ytterväggar! Den är färdig i en mörkgrå färg med en polyesterpulverbeläggning. Den har icke-utbytbar LED (integrerad i lampan). Lysdioden (12 Watt) har en ljuseffekt på 493 lumen och 3000 Kelvin. Som ett resultat ger det vackert varmt ljus! Ljuset lyser uppåt och nedåt, vilket skapar en fin strykningseffekt på din vägg. Otan är en perfekt utomhuslampa tack vare IP -värdet på IP54. Obs: lampan är inte dimbar. Otan varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Den har en höjd och längd på 14 cm. Lampans djup är 5 cm. Kvalitet och design kombineras i denna tidlösa lampa!
 • Utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 med rörelsesdetektor - Sfera

  Utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 med rörelsesdetektor - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Robust och enkel modern vägglampa, färdig i stål med en opal nyans. Sfera är stark och hållbar, vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller uterum för att skapa atmosfär. Den har en rörelsesdetektor som upptäcker rörelse. Till exempel kommer han på när du kommer nära, eller det skrämmer omedelbart oönskade gäster. Ett praktiskt ljus! Denna vägglampa är kompakt i storlek, har en total höjd på 38 cm och en diameter på 25 cm. Lampan har IP44, vilket gör den perfekt för användning ute eller i badrummet. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Tänd din yttervägg med Sfera! 270 mm x 270 mm x 369 mm
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!

Fler tips på QAZQA fasadbelysning

 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Simon

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Är din trädgård redo för den moderna stilen ännu? Med Simon fullbordar du din moderna trädgård. Utomhusvägglampan är gjord av stål och ytbehandlad i en svart färg. Denna lampa har integrerad LED-belysning. Vägglampan utomhus har en bredd på 9,1 cm, är 23 cm lång och 12,1 cm hög. Lysdioden använder 3,6 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP54 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Med max 400 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Njuter av naturen till sent med Simon.
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi A60 - München

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi A60 - München
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included München är en enkel men ändå praktisk vägglampa för utomhusbruk eller i garaget. Det är smart och du kan styra det inte bara via din telefon, utan också via röststyrning med Google Home eller Alexa. Vägglampa München är en svart stållampa. Den är 36 cm djup, 25 cm hög och 26 cm lång. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm och en höjd av 4 cm. Den har en E27 -koppling och levereras inklusive en WiFi -ljuskälla på max. 60 Watt. Den har 806 Lumen och är dimbar via en extern dimmer (ingår ej) eller via appen. Du kan därför ställa in ljusstyrkan efter dina önskemål. Du kan också justera ljusvärmen från 1800 K (extra varmvit) till 3000 K (varm neutralvit). Vägglampan har ett IP -värde på IP44 och är därför perfekt motståndskraftigt mot regn. Tack vare de smarta funktionerna kan du styra Munch via din telefon, men också via Google Home eller Alexa. Du kan ställa in ett schema så att lampan alltid tänds och släcks av sig själv vid en viss tidpunkt. Super praktiskt!
 • Utomhusvägglampa svart med klar sfär inkl rörelsedetektor - Sfera

  Utomhusvägglampa svart med klar sfär inkl rörelsedetektor - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i rostfritt stål och klar plast. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 36,9 cm och ett djup på 27 cm. En fin fördel med denna vägglampa: du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Sfera har en rörelsedetektor och reagerar på upptäckta rörelser genom att tända belysningen, super praktiskt! Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket gör den perfekt för utomhusbruk! Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt), denna måste beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Modern utomhusvägglampa svart med rökglas 26 cm IP44 - Dijon

  Modern utomhusvägglampa svart med rökglas 26 cm IP44 - Dijon
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att piffa upp din trädgård? Det gör du med Dijon. Denna utomhusvägglampa i aluminium med glas är färdig i svart. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. Vägglampan utomhus har en bredd på 14 cm, är 14 cm lång och 26 cm hög. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Behöver du lite mindre ljus? Dijon är dimbar, men en dimmer ingår inte. Vilken vinnare Dijon är. Alltid rätt atmosfär ute med denna utomhusvägglampa.
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Daphne

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Daphne är en riktig klassiker! Dess chica utseende gör den till ett riktigt måste för trädgården. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 35 cm, en höjd på 46 cm och en längd på 25,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,6 cm, höjd 15 cm och längd 11,5 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 15 watt. Se till att du beställer dessa separat. På grund av sitt IP44-värde lämpar sig vägglampan för skyddade platser utomhus, som mot trädgårdsboden eller bredvid ytterdörren. Din trädgård är komplett med den klassiska utomhusvägglampan Daphne!
 • Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR70 IP44 - Duo

  Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR70 IP44 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att piffa upp din trädgård? Det gör du med Duo. Denna utomhusvägglampa i rostfritt stål är färdig i svart. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. Med 2 ljuspunkter är denna utomhusvägglampa en stjärna i alla rum. Vägglampan utomhus har en bredd på 12,7 cm, är 8 cm lång och 20 cm hög. Vägglampan utomhus har GU10-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. På grund av sitt IP-värde på IP20 lämpar den sig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Behöver du lite mindre ljus? Duo är dimbar, men en dimmer ingår inte. Vilken vinnare Duo är. Alltid rätt atmosfär ute med denna utomhusvägglampa.
 • Industriell utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Hanneke

  Industriell utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Hanneke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården är Hanneke! Vägglampan utomhus har en mörkgrå färg och är gjord av aluminium. Lampans diameter är 25,4 cm och den har ett djup på 10,6 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte! Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Med Hanneke har du alltid rätt ljus ute!
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum

  Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Ovum är en tidlös vägglampa för dina ytterväggar. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggarna. Super trevligt när det är mörkt ute! Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 700 lumen. Det ger behagligt varmt vitt humörsljus. Med 30 000 brinntimmar är du säker på en energieffektiv lampa. Lampan har en längd på 12,9 cm, en höjd på 10,5 cm och ett djup på 8,5 cm. Väggens monteringsplatta har en längd och en höjd av 7,5 cm och ett djup av 2,5 cm. Den svarta färgen och formen ger den en modern touch, vilket gör att den passar bäst i en modern miljö. Ovum är lämpligt för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44. Detta gör att det är stänksäkert, perfekt för bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Din utomhusmiljö får ett riktigt lyft från utomhusvägglampan Ovum. Tveka inte längre!
 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Zane

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Zane
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Ge en säker utomhusmiljö med Zane vägglampa. Denna lampa passar perfekt med den moderna levande stilen. Det är super praktiskt eftersom det är justerbart. På så sätt bestämmer du var ljuset lyser. Litt slås på så snart den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt av rörelsesensorn. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten. Zane är tillverkad av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,02 cm, en höjd av 11,75 och en längd av 12,04 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1 cm, längd 6,6 cm och bredd 7,6 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning och är därför inte utbytbar. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin. Detta ger utomhuslampan mycket ljus så att du enkelt kan sätta nyckeln i nyckelhålet när du är vid ytterdörren. Med ett IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och tål en kraftig regndusch. Komplettera ditt trädgårdshus eller ytterdörr med vägglampan Zane utomhus.
 • Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Emmerald 1 är en utomhuslampa av högsta kvalitet. Vägglampan är tillverkad i rostfritt stål med plast i en vacker mörkgrå (antracit) färg. En vacker, modern och snygg design! Huven släpper även igenom lite ljus på sidorna, vilket skapar en vacker ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan har en höjd på 26 cm och en längd på 23 cm. Den har ett djup på 10,5 cm. Monteringsplattans mått: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa ta stryk och är därför extremt lämplig för utomhusbruk! Emerald I är utrustad med en rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Den kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. super praktiskt! Det perfekta tillskottet till din fasad.
 • Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1

  Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Vägglampa Rotterdam ger ditt tak eller trädgårdsbod det lilla extra. Denna häftiga vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en vacker strykningseffekt på din vägg. Genom att använda en speciell glödlampa är vägglampa Rotterdam ett riktigt blickfång i din trädgård! Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänkskyddad. Det är också enkelt att ansluta till 230 volt. Förutom att den här lampan är väldigt trevlig att se, är lampan också mycket praktisk. Den har en LUX ljus-mörk sensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljus igen. Super praktiskt! Lampan är 32,5 cm hög, 10 cm djup och 16,5 cm bred. Denna moderna och eleganta Rotterdam-vägglampa är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är verkligen en tillgång för din fasad.
 • Modern utomhusvägglampa svart 11,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa svart 11,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Med Batt utomhusvägglampan skapar du en hotellchic look med en modern touch! Denna vägglampa är 11,5 cm lång, 9 cm hög och 3 cm djup. Monteringsplattan är 8,5 cm lång, 5,5 cm hög och 2 cm djup. Denna vägglampa kommer med en (ej utbytbar) 9 Watt LED med i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ljuskällan har en ljusintensitet på 486 lumen och 3000 Kelvin. Det gör denna vägglampa till ett riktigt kraftpaket. Obs: vägglampan är inte dimbar. Med upp- och nedljuset ger du en superfin ljuseffekt i toppen och botten av lampan på din vägg. Med ett IP-värde på IP65 är denna vägglampa vattenavvisande och kan användas perfekt som utomhuslampa. Skapa mer atmosfär i din trädgård eller på din fasad med utomhusvägglampa Batt!
 • Modern utomhus vägglampa vit plast oval - Baleno

  Modern utomhus vägglampa vit plast oval - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Baleno är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i plast har en vit finish. Lampans totala storlek är en höjd på 7,5 cm, en längd på 6,8 cm och en bredd på 9,2 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med GU10-beslag separat. Detta ingår inte. Baleno har en hög IP-klassning på IP65. Detta gör den lämplig för utomhusbruk och tål säkert en kraftig regnskur! Behöver du lite mindre ljus? Baleno är dimbar, men en dimmer ingår ej. Njuter av naturen till sent med Baleno.
 • Klassisk utomhusvägglampa antikt guld med rörelsesensor - New Haven

  Klassisk utomhusvägglampa antikt guld med rörelsesensor - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included New Haven är vägglampan om du letar efter en attraktiv lampa för din fasad eller yttervägg. Det ger ditt hem klassiska och antika atmosfärer. Rörelsesensorn tänds när lampan upptäcker rörelse; som verkligen ger dig en känsla av säkerhet. Den antika guldfinishen ger ditt hem också ett vintageutseende. Lampan har en längd på 17,1 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 21,2 cm. Monteringsplattan har en fjäder på 11 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 1,5 cm. Med en E27-ljuskälla på upp till 15 W kan du göra denna vägglampa komplett (ljuskälla ingår ej). Denna armatur kan dimmas med en extern dimmer, men observera: detta är inte möjligt om lampans rörelsedetektor är ansluten. Kan du komplettera din fasad med New Haven vägglampa?
 • Vägglampa utomhus svart IP44 inkl LED med ljus-mörk sensor - Dualy

  Vägglampa utomhus svart IP44 inkl LED med ljus-mörk sensor - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000 kan du njuta av denna lampa länge. Dualy fungerar på en ljus-mörk sensor. Lampan tänds när det blir mörkt och slocknar när det blir ljust igen. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta säkerställer varmt vitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Modern utomhus vägglampa mörkgrå IP44 - Tide

  Modern utomhus vägglampa mörkgrå IP44 - Tide
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Tide är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en mörkgrå finish. Lampans totala storlek är 28,5 cm hög, 14 cm lång och 9 cm bred. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tveka inte längre och gå för Tide!
 • Utomhusvägglampa rostbrun med rökskärm 2-ljus IP44 - Danmark

  Utomhusvägglampa rostbrun med rökskärm 2-ljus IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Du kan komplettera din trädgård helt med utomhusvägglampa Danmark! Det är helt i linje med den senaste trenden; industriell. Utomhusvägglampan i aluminium är färdig i rostbrunt och är ett riktigt blickfång för trädgården. Eftersom lampan har 2 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i rummet. Lampans höjd är 30,5 cm, längden 8,5 cm och bredden 11,5 cm. Se till att du beställer ljuskällor med E27-armatur för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa vägglampan utomhus. Danmark är dimbar (dimmer ingår ej). Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Danmark det perfekta valet.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Suzie är en utomhusvägglampa med snygg design! De svarta rasterna skapar en lekfull effekt. Lampan är gjord av aluminium med plast och är färdig i svart och vitt. Suzie har ett djup på 9,8 cm, höjd på 26,7 cm och längd på 14,6 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 2,67 cm och längd 1,36 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under carporten. Gör det säkert i din trädgård med vägglampa Suzie!
 • Vägglampa utomhus mörkgrå med rörelsedetektor IP44 - Danmark

  Vägglampa utomhus mörkgrå med rörelsedetektor IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Utomhusvägglampa Danmark ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är gjord av aluminium och finish i mörkgrått. Detta gör den perfekt för en modern trädgård. Danmark har en längd på 8,5 cm, en bredd på 8,5 cm och en höjd på 17 cm. Bredden inklusive monteringsplatta är 12,8 cm. Själva monteringsplattan är 6,2 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Upptäcks rörelse av Danmark? Då tänder rörelsesensorn belysningen. Med Danmark har du alltid rätt ljus ute!
 • Smart utomhusvägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Solo

  Smart utomhusvägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, With touch function Denna Solo utomhuslampa har en enkel och modern design. Lampan är gjord av rostfritt stål och med ett IP-värde IP44 är den stänksäker. Detta gör det enkelt att placera detta lilla kraftverk utomhus. Lampan kan anslutas till 230 volt. Den har en höjd på 11,8 cm och ett djup på 11 cm. Monteringsplattan har en höjd av 8,5 cm och ett djup av 3 cm. Utomhusvägglampan levereras med en GU10 Smart WiFi-ljuskälla. Det här är lätt att styra med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. Ljuskällan kan ändras i ljusstyrka och färg. På så sätt skapar du alltid önskad atmosfär hemma. Ljuskällan har en ljuseffekt på 350 lumen och 2200 - 4000 Kelvin. I genomsnitt håller ljuskällan 25 000 brinnande timmar. Solo vägglampan känns hemma inte bara ute utan också i badrummet. En riktig atmosfärstillverkare för både inne och ute!
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Simon

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vägglampa utomhus Simon är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval av stål i svart färg är det en riktig modern lampa. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Lampans totala storlek är 16 cm hög, 13 cm lång och 9,1 cm bred. Den ej utbytbara LED-belysningen förbrukar 3,6 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP54 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 400 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Njuter av naturen till sent med Simon.
 • Utomhus vägglampa svart med rörelsedetektor IP44 - Rotterdam 1

  Utomhus vägglampa svart med rörelsedetektor IP44 - Rotterdam 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa Rotterdam ger ditt tak eller ditt trädgårdsskjul lite extra. Den snygga och minimalistiska designen gör att denna vägglampa sticker ut. Denna moderna vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på din vägg. Genom att använda en speciell glödlampa är Rotterdam-vägglampan en riktig blickfång i din trädgård! Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänksäker. Det är också enkelt att ansluta till 230 volt. Du behöver inte längre söka efter dina husnycklar i mörkret. Rotterdam har en rörelsedetektor och kommer att svara på upptäckta rörelser genom att sätta på belysningen. Räckvidden för denna lampa är cirka 7 meter. Lampan är 32,5 cm hög, 16,5 cm bred och 10 cm djup. Denna moderna och eleganta vägglampa Rotterdam är tillverkad av högkvalitativt aluminium och är verkligen en tillgång för din fasad.
 • Set med 2 utomhus vägglampa mörkgrå 2-ljus ljus-mörk sensor - Duo

  Set med 2 utomhus vägglampa mörkgrå 2-ljus ljus-mörk sensor - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Denna Duo vägglampa tillverkad av rostfritt stål i färgen mörkgrå (antracit) är en superfunktionell utomhuslampa med en snygg design. Den har en LUX ljus-mörk-sensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och slocknar när det blir ljust igen. Superbehändig och den kommer som ett set om 2! Ljuset från denna lampa strålar uppåt och nedåt. Detta ger en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 tål denna vägglampa regn. Den är också enkel att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11 cm och en höjd på 21,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 14,8 cm och en bredd på 6,8 cm. Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att beställa fyra ljuskällor. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta vägglampa Duo är verkligen en tillgång för din fasad!
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke

  Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa Femke är superatmosfärisk och den perfekta lampan för bredvid ytterdörren, på trädgårdshuset eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är klar i svart. Det gör det tidlöst och modernt. Den har ett djup av 9,4 cm, en höjd av 18,1 cm och en längd av 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 13 cm. Den kompletterar utomhusvägglampan med en ljuskälla som har en GU10-koppling (max 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Tack vare rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt vid den tid du ställer in. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäkert. Har du någonsin funderat på att lägga den i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut mot en mörk vägg där. Lampan är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsesensor - New Haven

  Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsesensor - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included New Haven är vägglampan om du letar efter en attraktiv lampa för din fasad eller yttervägg. Det ger ditt hem en klassisk eller lantlig atmosfär. Rörelsesensorn tänds när lampan upptäcker rörelse; som verkligen ger dig en känsla av säkerhet. Den mattsvarta ytan ger ditt hem omedelbart ett elegant utseende. Lampan har en längd på 17,1 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 21,2 cm. Monteringsplattan har en fjäder på 11 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 1,5 cm. Med en E27-ljuskälla på upp till 15 W kan du göra denna vägglampa komplett (ljuskälla ingår ej). Denna armatur kan dimmas med en extern dimmer, men observera: detta är inte möjligt om lampans rörelsedetektor är ansluten. Kan du komplettera din fasad med New Haven vägglampa?
 • Smart utomhusvägglampa grå inkl Smart G95 - Sutton Up

  Smart utomhusvägglampa grå inkl Smart G95 - Sutton Up
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Sutton Up är en snygg Smart vägglampa för utomhusbruk. Vägglampan är tillverkad i rostfritt stål med glas i en mörkgrå färg. Den har en höjd på 31,3 cm, en längd på 17 cm och en bredd på 23,6 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3,5 cm, en höjd på 12 cm och en längd på 9 cm. Denna smarta lampa är lätt att styra med appen på din smartphone, Google home eller Alexa. Den medföljande ljuskällan E27 håller i 15 000 brinntimmar och är dimbar med extern dimmer (ingår ej). På grund av IP-värdet på IP44 är denna vägglampa lämplig för utomhus mot huset. Få en modern smart lampa med denna Sutton Up. 17 cm x 23.6 cm x 31.3 cm
 • Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox

  Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Superfunktionell utomhuslampa av hög kvalitet. Den lyser uppåt och nedåt vilket ger en fin effekt på ytterväggen! Vägglampan har en höjd på 22,3 cm och ett djup på 11,3 cm. Lampan har ett IP-värde på IP54, vilket gör den mycket lämplig för utomhusbruk. Vägglampa Fox är utrustad med två GU10 beslag. Observera: dessa ljuskällor ingår inte och måste beställas separat i vår webshop (max. 25 Watt). Fox är även dimbar med extern dimmer (ingår ej). En mycket solid och snygg lampa för utomhusbruk! 80 mm x 80 mm x 223 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Dualy

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med 30 000 brinntimmar kan du njuta av denna lampa länge. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta säkerställer varmt vitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Joren

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, vilket är superhändigt! Joren är tillverkad i aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 23 cm, en längd på 16 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, höjd 28 cm och längd 9 cm. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Joren är den perfekta vägglampan för intill fram- eller bakdörren tack vare sin rörelsesensor. Till exempel tänds belysningen när den upptäcker rörelse, vilket garanterar säkerheten i din trädgård!
 • Modern utomhus vägglampa vit plast - Baleno

  Modern utomhus vägglampa vit plast - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Du kan komplettera din trädgård helt med utomhusvägglampa Baleno! Det är helt i linje med den senaste trenden; modern. Utomhusvägglampan i plast är färdig i vitt och är ett riktigt blickfång för trädgården. Lampans höjd är 7,5 cm, längden 6,8 cm och bredden 9,2 cm. Vägglampan utomhus har en GU10-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Med sitt höga IP65-värde är den tålig mot regn och perfekt för trädgården. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa vägglampan utomhus. Baleno är dimbar (dimmer ingår ej). Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Baleno det perfekta valet.
 • Modern utomhus vägglampa mörkgrå ljus-mörk sensor IP44 - Rox

  Modern utomhus vägglampa mörkgrå ljus-mörk sensor IP44 - Rox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Med utomhuslampan Rox kan du enkelt dekorera dina trädgårdsväggar. De mörka och dystra trädgårdsväggarna försvinner som snö i solen på kvällen när du fäster Rox vägglampa. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på 44 är den stänksäker. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Förutom att denna lampa är väldigt trevlig att se är lampan också väldigt praktisk. Den har en LUX ljus-mörk-sensor. Den tänds när det börjar bli mörkt ute. Praktiskt, tidlöst och supertåligt! Lampan har ett djup på 19 cm, en diameter på 7,6 cm och en höjd på 40 cm. Monteringsplattan har en längd på 16 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 15 Watt), denna måste ändå beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta vägglampa Rox är verkligen en tillgång för din fasad! 76 mm x 400 mm
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Femke

  Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Femke är en attraktiv men mycket modern vägglampa. Lampan är tillverkad i aluminium med glas och är klar i svart. Dess design gör den väldigt tidlös. Den har 9,4 cm djup, 18,1 cm höjd och 13,8 cm längd. Monteringsplattan har 2 cm djup, 14 cm höjd och 13 cm längd. Du avslutar Femke med en ljuskälla med en GU10 -passning (max. 35 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Eftersom belysningen lyser nedåt får du en vacker och stämningsfull sömnadseffekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 är ljuskällan stänkskyddad och lämplig för mot väggen bredvid ytterdörren eller trädgårdsskjulet, till exempel. Lampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Femke har en skymningsbrytare och slår därför på och av automatiskt. Så du glömmer aldrig att tända eller släcka lampan. Skapa en modern och attraktiv utomhusmiljö med Femke vägglampa.
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED och sol - Sonne

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED och sol - Sonne
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Är din trädgård redo för den moderna stilen ännu? Med Sonne fullbordar du din moderna trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av aluminium med plast och är färdig i en mörkgrå färg. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning på 150 lumen och 3 000 Kelvin. Sonne har en längd på 10 cm, en bredd på 12,5 cm och en höjd på 17 cm. Sonne är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Utomhuslampan har en solpanel, så den laddas automatiskt. När Sonne upptäcker rörelse tänds belysningen automatiskt. Njuter av naturen till sent med Sonne.
 • Modern utomhus vägglampa svart plast - Baleno

  Modern utomhus vägglampa svart plast - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är denna Baleno vad du letar efter! På grund av sin kombination av plast och svart är det en riktig modern lampa. Lampans höjd är 7,5 cm, längden 6,8 cm och bredden 9,2 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med GU10-beslag separat. Detta ingår inte. Baleno har en hög IP-klassning på IP65. Detta gör den lämplig för utomhusbruk och tål säkert en kraftig regnskur! Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Njuter av naturen till sent med Baleno.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med vägglampan Luc får även din trädgård en modern twist. Vägglampan är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Stängerna skapar en vacker ljuseffekt i rummet när belysningen är på. Lampan har ett djup på 23,5 cm, höjd 28 cm och längd 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 28 cm och längd 13 cm. Du avslutar vägglampan med en E27-ljuskälla på 40 Watt. Tack vare sitt höga IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker och därför perfekt lämpad för utomhusbruk. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Den moderna vägglampan Luc bör inte saknas i din trädgård!
 • Modern utomhus vägglampa svart plast oval - Baleno

  Modern utomhus vägglampa svart plast oval - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Rätt utomhusbelysning är mycket viktig för atmosfären i din trädgård. Med utomhus vägglampa Baleno, det är okej! Denna stämningsskapare känner sig helt hemma i en modern trädgård. Den är gjord av plast och är färdig i svart. Lampans totala storlek är en höjd på 7,5 cm, en längd på 6,8 cm och en bredd på 9,2 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med GU10-beslag separat. Detta ingår inte. Med sitt höga IP65-värde är den tålig mot regn och perfekt för trädgården. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du är alltid på rätt plats med Baleno: vill du inte lägga till denna utomhusvägglampa till din trädgård, balkong eller terrass?
 • Modern utomhusvägglampa svart med rökglas 26 cm IP44 - Reims

  Modern utomhusvägglampa svart med rökglas 26 cm IP44 - Reims
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skapa mer atmosfär i din trädgård med utomhusvägglampa Reims! Denna utomhusvägglampa är gjord av aluminium och har en svart färg. Ränderna på glaset skapar en mystisk ljuseffekt. Han känner sig helt hemma med den moderna stilen. Lampans höjd är 26 cm, längden 14 cm och bredden 14 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Reims är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Njuter av naturen till sent med Reims.
 • Utomhusvägglampa röd med halvljus och sensor på sol - Kayo

  Utomhusvägglampa röd med halvljus och sensor på sol - Kayo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Twilight switch included, Motion sensor included Utomhusvägglampa Kayo är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval av plast i röd färg är det en riktig modern lampa. Kayo har en höjd på 9,7 cm, en längd på 23 cm och en bredd på 4,27 cm. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Med max 900 lumen ger belysningen mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Kayo förbrukar 6 watt och håller i genomsnitt 35 000 brinntimmar. Kayo har 2 olika lägen: I läge A brinner lampan på natten, alltid i 30 %. Upptäcks rörelse inom 6 meter? Då slår rörelsesensorn på belysningen till 100 %, efter att sensorn inte känner av någon rörelse under 20 sekunder tänds den igen i 30 %. I läge B brinner lampan på natten, alltid i 50 %. Ljuset blir 100 % när rörelsedetektorn känner av rörelse inom 6 meter. När det inte upptäcker någon rörelse under 20 sekunder kommer ljuset att gå tillbaka till 50 %. Efter 5 timmar eller när batteriet är mindre än 30 %, växlar lampan till lågenergiläge. Med Kayo har du alltid rätt ljus ute! 23 cm x 4.27 cm x 9.7 cm
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 10-ljus IP54 - Silly

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 10-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Silly är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en mörkgrå finish. De 10 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. Lampans höjd är 8 cm, längden 27 cm och bredden 5 cm. Lysdioden förbrukar 11 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP54 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 960 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Att sitta ute med Silly: denna utomhusvägglampa gör att du knappt vill gå in.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Danmark

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att piffa upp din trädgård? Det gör man med Danmark. Denna utomhusvägglampa i aluminium är färdig i mörkgrå färg. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. Denna utomhusvägglampa har en längd på 8,5 cm, en bredd på 8,5 cm och en höjd på 17 cm. Bredden inklusive fäste för vägg är 11,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Sitt inte längre i mörkret och gå för Danmark.
 • Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim

  Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna vägglampa Prim har en minimalistisk och elegant design i rektangulär form. Denna stämningsfulla vägglampa ger vackert mjukt betesljus. Förutom att det ser vackert ut är det också mycket ekonomiskt tack vare sitt inbyggda LED-ljus! Detta sparar dig mycket pengar och bidrar till en bättre miljö. Plus att du inte längre behöver beställa en separat ljuskälla! Lampan har en bredd på 21 cm, en höjd på 8,5 cm och ett djup på 3 cm. Lampan har en integrerad LED-ljuskälla med 6 Watt, 220 lumen, 2700 Kelvin och 30 000 brinntimmar. Med denna lampa skapar du atmosfär på din altan eller på väggen bredvid din ytterdörr!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 inkl rörelsedetektor - Daphne

  Utomhusvägglampa svart IP44 inkl rörelsedetektor - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included En klassisk utomhusvägglampa med ett nytt utseende, det är vår Daphne. Lampan är gjord av svart aluminium med plast. Denna vägglampa är inte bara vacker att se på, utan är också mycket funktionell eftersom den är utrustad med en rörelsesensor. Så fort någon kommer nära denna utomhuslampa tänds den omedelbart. Lampan har ett djup på 35 cm, en höjd på 54 cm och en längd på 25,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, höjd på 15 cm och djup på 1,6 cm. . Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 60 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Häng lampan där ljuset inte alltid behöver vara på och låt sensorn göra sitt jobb.
 • Utomhusvägglampa vit med halvljus och sensor på sol - Kayo

  Utomhusvägglampa vit med halvljus och sensor på sol - Kayo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Twilight switch included, Motion sensor included Är din trädgård redo för den moderna stilen ännu? Med Kayo fullbordar du din moderna trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av plast och har en vit färg. Kayo har en höjd på 9,7 cm, en längd på 23 cm och en bredd på 4,27 cm. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. I genomsnitt varar lysdioden 35 000 brinntimmar. Vägglampan utomhus förbrukar 6 watt. Kayo har två olika lägen. I läge A brinner lampan på natten, alltid i 30 %. Upptäcks rörelse inom 6 meter? Då slår rörelsesensorn på belysningen till 100 %, efter att sensorn inte känner av någon rörelse under 20 sekunder tänds den igen i 30 %. I läge B brinner lampan på natten, alltid i 50 %. Ljuset blir 100 % när rörelsedetektorn känner av rörelse inom 6 meter. När det inte upptäcker någon rörelse under 20 sekunder kommer ljuset att gå tillbaka till 50 %. Efter 5 timmar eller när batteriet är mindre än 30 % växlar lampan till lågenergiläge. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Kayo! 23 cm x 4.27 cm x 9.7 cm
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED 6-ljus IP54 - Silly

  Utomhusvägglampa vit inkl LED 6-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Utomhusvägglampa Silly är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! På grund av sitt materialval av aluminium med plast i vit färg är det en riktig modern lampa. De 6 ljuspunkterna ger perfekt belysning. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Vägglampan utomhus har en bredd på 4 cm, är 17 cm lång och 8 cm hög. Lysdioden använder 6 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP54. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 480 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Välj denna utomhusvägglampa och förläng din utomhusnjutning.
 • Modern utomhus vägglampa svart inkl LED - Khuvan

  Modern utomhus vägglampa svart inkl LED - Khuvan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En vägglampa med ett snyggt utseende, det är Khuvan! Denna vägglampa har en längd på 14,3 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, höjd på 19,3 cm och djup på 2 cm. Khuvan vägglampa kommer med icke utbytbar LED-belysning på 9 Watt och 30 000 brinntimmar. Lysdioden har 830 lumen och 3000 Kelvin och är inte dimbar. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa resistent mot stänkvatten. Denna vägglampa är perfekt att använda som funktionsbelysning eller grundbelysning i din trädgård eller på din fasad. Vänta inte längre och ge din trädgård eller hem ett modernt utseende med Khuvan vägglampa!
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED uppladdningsbar - Yara

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED uppladdningsbar - Yara
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är denna Yara vad du letar efter! Kombinationen av aluminium och mörkgrå gör den till en riktig modern lampa. Denna lampa har integrerad LED-belysning med en ljuseffekt på 180 lumen och 3 000 Kelvin. Lampans totala storlek är 25 cm hög, 10 cm lång och 14,3 cm bred. Denna utomhusvägglampa är dimbar, med knappen upptill. Den är uppladdningsbar via USB-port, så super hållbar! Tveka inte längre och välj Yara!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Marcel

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Marcel
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Modern utomhusvägglampa Marcel har ett klassiskt utseende. Lampan, gjord av aluminium och plast, är färdig i svart. Den har en höjd på 22 cm, längd på 25 cm och bredd på 22,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm och en diameter på 10 cm. Du kompletterar utomhuslampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Marcel är med sitt IP44-värde stänksäker och passar därför intill ytter- eller bakdörren, under taket eller i friggeboden. Gör din utomhusmiljö säker med vägglampan Marcel. 25 cm x 22.5 cm x 22 cm
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Litt

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Litt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ingenting är trevligare än en bra utomhuslampa bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Litt är ett exempel på en sådan perfekt utomhuslampa på dessa platser. Den är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 19,8 cm och en längd av 8,4 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 7 cm och en längd av 7,4 cm. Litt har icke-utbytbar LED-belysning, som har en ljuseffekt på 440 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör belysningen perfekt för utomhusbruk. Med sitt höga IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker och tål därför en kraftig regndusch. Gör din utomhusmiljö säkrare med vägglampan Litt.
 • Industriell utomhusvägglampa svart med guld IP44 - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa svart med guld IP44 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Plattan bakom ljuskällan är guld, precis som armaturen. Detta skapar en varm ljuseffekt. Välj en snygg ljuskälla, då den syns i armaturen. I denna armatur passar en ljuskälla in i en E27-armatur (max. 60 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är gjord av stål och har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäker. Perfekt för skyddade platser som under carporten eller bredvid ytterdörren. Denna vägglampa hänger fint bredvid ytterdörren eller i trädgården hos ditt trädgårdshus! Lampan har en längd på 16 cm, en höjd på 33,5 cm och ett djup på 10 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR111 IP44 - Duo

  Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR111 IP44 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skapa mer atmosfär i din trädgård med utomhusvägglampa Duo! Denna utomhusvägglampa är gjord av aluminium med glas och har en svart färg. Han känner sig helt hemma med den moderna stilen. Tack vare de 2 ljuspunkterna i Duo fångar denna utomhusvägglampa omedelbart ögat! Duo har en längd på 12 cm, bredd på 16,6 cm och en höjd på 22 cm. Se till att du beställer ljuskällor med GU10-armatur för att komplettera lampan. På grund av sitt IP-värde på IP20 lämpar den sig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tveka inte längre och välj Duo!
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. 2 WiFi GU10 - Duo

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. 2 WiFi GU10 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa Duo har en förenklad och modern design i en svart färg. Lampan är tillverkad av rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta gör det enkelt att placera detta lilla kraftcenter utomhus. Lampan kan anslutas till 230 volt. Den har en höjd av 10 cm och ett djup av 11 cm. Denna Duo levereras med 2 WiFi GU10 -ljuskällor på 35 Watt. Dessa ljuskällor kan styras via WiFi med en app på din telefon, Google Home eller Alexa. Du kan till exempel justera ljusstyrkan på 350 lumen genom att dämpa den. Du kan också själv bestämma färgtemperaturen (2200 - 4000K). Du kan gå från extra varmt vitt ljus till vitt (funktionellt) ljus. I genomsnitt håller lampan 25 000 brinntimmar. Du kan också ställa in lampan i tid via appen, så du glömmer aldrig att stänga av belysningen. Super praktiskt och energibesparande! Enkel men snygg på ytterväggen, vår Duo vägglampa.
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Femke

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Femke är superatmosfärisk och den perfekta lampan för bredvid ytterdörren, på trädgårdshuset eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är klar i svart. Det gör det tidlöst och modernt. Den har ett djup av 9,4 cm, en höjd av 18,1 cm och en längd av 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 13 cm. Den kompletterar utomhusvägglampan med en ljuskälla som har en GU10-koppling (max 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäkert. Har du någonsin funderat på att lägga den i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut mot en mörk vägg där. Lampan är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark

  Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Vill du också lägga till mer atmosfär utanför? Det kan du göra med vägglampa Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör den så speciell är att plasten har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har ett djup på 11,7 cm, en höjd på 18,7 cm och en längd på 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, längd 6 cm och bredd 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Med skymningsbrytaren tänds belysningen när det blir mörkt och släcks igen när det blir ljust ute. På så sätt glömmer du aldrig att tända eller släcka lampan, superhändigt! Gör din utomhusmiljö säker och attraktiv med vägglampa Danmark.
 • Antik utomhusvägglampa guld IP54 med rörelsesensor - Kiki

  Antik utomhusvägglampa guld IP54 med rörelsesensor - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en vintage touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i mässing/guld. Den har 12,8 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max 15 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Rörelsesensorn ser till att lampan tänds automatiskt när du går förbi lampan. Superhänt till exempelvis ytterdörren. Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Industriell utomhusvägglampa mörkgrå rund IP44 - Natas

  Industriell utomhusvägglampa mörkgrå rund IP44 - Natas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att piffa upp din trädgård? Det gör du med Natas. Denna utomhusvägglampa i stål är färdig i mörkgrå färg. Vägglampan utomhus passar perfekt till den industriella livsstilen. Lampans totala storlek är en höjd på 21,8 cm, en längd på 20,8 cm och en bredd på 23,8 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Natas!
 • Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Danmark

  Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Danmark är ett fint tillskott till trädgården! Denna utomhusvägglampa passar perfekt till den moderna stilen. Vägglampan utomhus har en vit färg och är gjord av aluminium. De 2 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Denna utomhusvägglampa har en längd på 8,5 cm, en bredd på 11,5 cm och en höjd på 30,5 cm. Se till att du beställer ljuskällor med E27-armatur för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Danmark är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Njuter av naturen till sent med Danmark.
 • Utomhusvägglampa svart med guld och rörelsedetektor - Rotterdam

  Utomhusvägglampa svart med guld och rörelsedetektor - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna Rotterdam vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Plattan bakom ljuskällan är guld, precis som armaturen. Detta skapar en varm ljuseffekt. Välj en snygg ljuskälla, då den syns i armaturen. I denna armatur passar en ljuskälla in i en E27-armatur (max. 60 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är gjord av stål och har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäker. Perfekt för skyddade platser som under carporten eller bredvid ytterdörren. Denna vägglampa hänger fint bredvid ytterdörren eller i trädgården hos ditt trädgårdshus! Lampan har en längd på 16 cm, en höjd på 33 cm och ett djup på 11 cm. Med rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när den känner av rörelse. Superbehändig och dessutom hållbar! Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Smart utomhusvägglampa svart med glas inkl Wifi ST64 - Rotterdam

  Smart utomhusvägglampa svart med glas inkl Wifi ST64 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Rotterdam är en av våra storsäljare! Denna finns nu även som smart lampa. ST64 WiFi-ljuskällan är lätt att styra med appen på din smartphone, surfplatta eller hemassistent. Du kan till exempel justera ljusintensiteten (806 lumen) och färgtemperaturen (1 800 - 3 600 Kelvin) i appen. Rotterdam är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Tack vare sitt IP44-värde är vägglampan stänksäker. Rotterdam har en höjd på 30 cm, en längd på 21 cm och en bredd på 16,2 cm. Monteringsplattan har en höjd på 2,8 cm, längd 12 cm och bredd 10,2 cm. Ge ditt hem en modern twist med vägglampa Rotterdam. 21 cm x 16.2 cm x 30 cm
 • Vintage utomhusvägglampa koppar IP44 - Prato

  Vintage utomhusvägglampa koppar IP44 - Prato
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampan Prato erbjuder en välbekant design i ett fräscht nytt utseende. Denna lampa är den perfekta kombinationen mellan vintage och retro. Det ger verkligen värde till din vintage livsstil! Prato består av rostfritt stål i kopparfärg. Dessutom extra praktiskt vad gäller hängalternativ (monteringsplattan har en diameter på 12 cm). Prato har en höjd av 24 cm och ett djup av 26,5 cm. Ljuskällan är synlig tack vare det transparenta glaset, så välj en slående variant som passar i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Så gemytlighet med Prato! Tack vare IP-värdet på IP44 är det stänkskyddat och du kan enkelt montera det bredvid din ytterdörr eller under terrassen som ett stämningsbelysning. Ge ditt hem en retro touch med denna Prato!
 • Modern utomhus vägglampa svart IP44 - Ciara

  Modern utomhus vägglampa svart IP44 - Ciara
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utelampa Ciara passar mot väggen eller i taket. Spotten är justerbar, så du bestämmer alltid var belysningen lyser. super praktiskt! Ciara är gjord av aluminium med glas och finish i svart. Fläcken har ett djup på 12,5 cm, en höjd på 13 cm och en längd på 10 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm och ett djup på 2 cm. Ciara är färdig med en ljuskälla med GU10-armatur på max 35 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Spotten är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Tack vare sitt höga IP-värde på IP44 är spotten stänksäker och passar därför utomhus eller i badrummet. Skapa mer atmosfär med spot Ciara!
 • Modern utomhus vägglampa svart IP44 - Bojan

  Modern utomhus vägglampa svart IP44 - Bojan
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Är din trädgård redo för den moderna stilen ännu? Med Bojan fullbordar du din moderna trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av aluminium och har en svart färg. Lampans höjd är 9 cm, längden 36,8 cm och bredden 7 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat (max. 40 watt). Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Behöver du lite mindre ljus? Bojan är dimbar, men en dimmer ingår ej. Vilken vinnare Bojan är. Alltid rätt atmosfär ute med denna utomhusvägglampa.
 • Modern utomhus vägglampa svart IP54 - Chimay

  Modern utomhus vägglampa svart IP54 - Chimay
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att piffa upp din trädgård? Det gör du med Chimay. Denna utomhusvägglampa i aluminium är färdig i svart och har en plastskärm. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. Vägglampan utomhus har en bredd på 14,5 cm, är 12 cm lång och 17,5 cm hög. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP54. Detta gör den stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Behöver du lite mindre ljus? Chimay är dimbar, men en dimmer ingår inte. Njuter av naturen till sent med Chimay.
 • Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 20,8 cm - Kiki

  Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 20,8 cm - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en vintage touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i mässing/guld. Den har 12,1 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun plast - Baleno

  Modern utomhusvägglampa rostbrun plast - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skapa mer atmosfär i din trädgård med utomhusvägglampa Baleno! Denna utomhusvägglampa är gjord av plast och har en rostbrun färg. Han känner sig helt hemma med den moderna stilen. Baleno har en längd på 6,8 cm, en bredd på 9,2 cm och en höjd på 7,5 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med GU10-beslag för att komplettera lampan. Baleno har en hög IP-klassning på IP65. Detta gör den lämplig för utomhusbruk och tål säkert en kraftig regnskur! Baleno är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Tveka inte längre och välj Baleno!
 • Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne

  Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Daphne är en riktig klassiker! Dess chica utseende gör den till ett riktigt måste för trädgården. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är avslutad i en antik guldfärg. Den har ett djup på 35 cm, en höjd på 46 cm och en längd på 25,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,6 cm, höjd 15 cm och längd 11,5 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 15 watt. Se till att du beställer dessa separat. På grund av sitt IP44-värde lämpar sig vägglampan för skyddade platser utomhus, som mot trädgårdsboden eller bredvid ytterdörren. Din trädgård är komplett med den klassiska utomhusvägglampan Daphne!
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 6-ljus IP54 - Silly

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 6-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Är din trädgård redo för den moderna stilen ännu? Med Silly fullbordar du din moderna trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av aluminium och har en mörkgrå färg. Eftersom lampan har 6 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i rummet. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Lampans höjd är 8 cm, längden 17 cm och bredden 4 cm. Lysdioden använder 6 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Tack vare sitt IP-värde på IP54 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Lysdioden har max 480 lumen, vilket gör den till ett riktigt kraftpaket! Med Silly har du alltid rätt ljus ute!
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med glas - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med glas - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Välj en fin ljuskälla, eftersom den syns i armaturen. I denna armatur passar en ljuskälla in i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är tillverkat av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44 och är därför stänkskyddat. Perfekt för skyddade platser som under carporten eller bredvid ytterdörren. Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården i ditt sommarhus! Lampan har en längd på 16 cm, en höjd av 33,5 cm och ett djup av 10 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Utomhusvägglampa svart med halvljus och sensor på sol - Kayo

  Utomhusvägglampa svart med halvljus och sensor på sol - Kayo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Twilight switch included, Motion sensor included Utomhusvägglampa Kayo är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! På grund av sitt materialval av plast i svart färg är det en riktig modern lampa. Kayo har en höjd på 9,7 cm, en längd på 23 cm och en bredd på 4,27 cm. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Kayo har 2 olika lägen: I läge A brinner lampan på natten, alltid i 30 %. Upptäcks rörelse inom 6 meter? Då slår rörelsesensorn på belysningen till 100 %, efter att sensorn inte känner av någon rörelse under 20 sekunder tänds den igen med 30 %. I läge B brinner lampan på natten, alltid i 50 %. Ljuset blir 100 % när rörelsedetektorn känner av rörelse inom 6 meter. När det inte upptäcker någon rörelse under 20 sekunder kommer ljuset att gå tillbaka till 50 %. Efter 5 timmar eller när batteriet är mindre än 30 % växlar lampan till lågenergiläge. Lampan använder också solenergi. Välj denna utomhusvägglampa och förläng din utomhusnjutning. 23 cm x 4.27 cm x 9.7 cm
 • Industriell utomhusvägglampa rostbrun rund IP44 - Natas

  Industriell utomhusvägglampa rostbrun rund IP44 - Natas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Rätt utomhusbelysning är mycket viktig för atmosfären i din trädgård. Med utomhus vägglampa Natas, det är okej! Denna stämningsskapare känner sig helt hemma i en industriträdgård. Den är gjord av stål och ytbehandlad i rostbrunt. Denna utomhusvägglampa har en längd på 20,8 cm, en bredd på 23,8 cm och en höjd på 21,8 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Natas är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Natas!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP67 inkl. LED - Mamete

  Modern utomhusvägglampa svart IP67 inkl. LED - Mamete
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Bra belysning i din trädgård är mycket viktigt. Mamente kan hjälpa dig med det. Denna moderna utomhusvägglampa är inte bara funktionell, men den ser också väldigt snygg ut! Vägglampan är tillverkad i plast och är klar i svart. Den har 6 cm djup, 13 cm höjd och 6 cm längd. Mamente har icke-utbytbar LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 170 lumen och 3000 Kelvin. I genomsnitt håller lampan 15 000 brinntimmar. Med ett IP -värde på IP67 är vägglampan vattentät och dammtät. Perfekt för utomhus, men i badrummet är också ett alternativ! Mamente är vad du behöver.
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Mal

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Mal
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Skapa mer atmosfär i din trädgård med utomhusvägglampa Mal! Denna utomhusvägglampa är gjord av aluminium med glas och har en svart färg. Han känner sig helt hemma med den moderna stilen. De 2 ljuspunkterna ger perfekt belysning. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. Denna utomhusvägglampa har en längd på 13 cm, en bredd på 6,95 cm och en höjd på 12,3 cm. Den ej utbytbara LED-belysningen förbrukar 3,1 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP54 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Med max 610 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Mal!
 • Vägglampa utomhus rostbrun plast oval 2-ljus - Baleno

  Vägglampa utomhus rostbrun plast oval 2-ljus - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Baleno är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i plast har en rostbrun finish. Baleno har en längd på 6,8 cm, en bredd på 9,2 cm och en höjd på 15 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med GU10-beslag för att komplettera lampan. Med sitt höga IP65-värde är den tålig mot regn och perfekt för trädgården. Baleno är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Tveka inte längre och välj Baleno!
 • Vägglampa utomhus mörkgrå IP54 rörelsesensor - Tide

  Vägglampa utomhus mörkgrå IP54 rörelsesensor - Tide
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Utomhusvägglampa Tide ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är gjord av aluminium och finish i mörkgrått. Detta gör den perfekt för en modern trädgård. Denna utomhusvägglampa har en längd på 14 cm, en bredd på 9 cm och en höjd på 28,5 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Med IP44 är lampan stänksäker och du kan placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Var aldrig i mörkret igen med denna utomhusvägglampa med rörelsesensor. Tidvattnet slås på när rörelse upptäcks. Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Tide det perfekta valet.
 • Utomhusvägglampa antracit IP44 med rörelsessensor - Duo

  Utomhusvägglampa antracit IP44 med rörelsessensor - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna vägglampa Duo i mörkgrått rostfritt stål är en superfunktionell utomhuslampa med en elegant design och utrustad med en rörelsessensor. Du behöver inte längre söka efter dina husnycklar i mörkret. Duo svarar på rörelser genom att slå på belysningen. Ljuset från denna lampa strålar upp och ner. Detta ger en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 10,5 cm och en höjd av 21 cm. Monteringsplattan har en längd på 14,8 cm och en bredd på 6,7 cm. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer den med den. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Sensorn har en räckvidd på 8 meter. Denna moderna och eleganta vägglampa Duo är verkligen en tillgång till din fasad.
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED 10-ljus IP54 - Silly

  Utomhusvägglampa vit inkl LED 10-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Silly är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium med plast har en vit finish. De 10 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. Denna utomhusvägglampa har en längd på 27 cm, en bredd på 4 cm och en höjd på 8 cm. Lysdioden förbrukar 11 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Tack vare sitt IP-värde på IP54 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Med max 960 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Tveka inte längre och välj Silly!
 • Smart modern utomhusvägglampa antracit IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark

  Smart modern utomhusvägglampa antracit IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Med denna vägglampa får du direkt en lampa av högsta kvalitet. Den högkvalitativa aluminiumen med en polyesterpulverbeläggning och klar plastskärm ger denna lampa ett lyxigt utseende. Detta moderna dimbara mörkgrå Danmark är vackert utformat för att belysa din trädgård eller terrass på ett attraktivt och funktionellt sätt tack vare den klara skuggan. Detta Danmark har ett IP -värde på IP44, så det är avsett mot stänkvatten. Vägglampan har en längd på 8,5 cm, en höjd på 17 cm och ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 6,5 cm, en höjd på 6,5 cm och ett djup på 3 cm. Tack vare den medföljande smarta E27 -ljuskällan har du en multifunktionell utomhuslampa med denna vägglampa. Ljuskällan har totalt 806 lumen och ljusfärgen kan justeras från 1800 till 3000 Kelvin. Dämpa ljuset till önskad ljusstyrka och ljusfärg och ha funktionellt, grundläggande eller atmosfäriskt ljus. Du styr allt detta med din smartphone eller smarta hemassistent. Ljuskällan har en energiförbrukning på 7 Watt och i genomsnitt cirka 25 000 brinntimmar. Ett mycket energieffektivt och snyggt val! Obs: Om kondens syns i skuggan kan det bero på bristande värmeeffekt från LED -lampor, vilket inte är ett problem för armaturen. Komplettera din trädgård med den smarta vägglampan Danmark!
 • Smart modern utomhusvägglampa svart inkl. WiFi ST64 - Rullo

  Smart modern utomhusvägglampa svart inkl. WiFi ST64 - Rullo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mysig utomhuslampa, denna Rullo. Vackert avslutad i svart med rostfritt stål. Det passar fint under din moderna eller lantliga terrass för att skapa en mysig atmosfär! Lampan har en höjd av 24,5 cm och en diameter av 8,5 cm. Väggens monteringsplatta har en höjd av 11,5 cm och en längd av 7 cm. Denna vägglampa levereras med en smart E27-ljuskälla (7 watt och i genomsnitt 15 000 brinntimmar) som du enkelt kan använda med din smarta hemassistent eller via en app på din smartphone. Ljuskällan har maximalt 806 lumen och 1800 till 3000 Kelvin. På så sätt kan du själv bestämma om du vill belysa din trädgård attraktivt eller funktionellt. En idealisk multifunktionell lampa! Obs! Denna lampa har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänksäker. Så du kan montera den under din terrass för en mysig atmosfär under varma sommarkvällar! 9 cm x 8.5 cm x 24.5 cm
 • Design utomhus vägglampa svart IP44 - Schiedam

  Design utomhus vägglampa svart IP44 - Schiedam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Schiedam är en robust utomhusvägglampa som tål en regnskur. Lampan är gjord av svart aluminium och plast. Den har ett djup på 18,5 cm, en höjd på 32,5 cm och en längd på 14,3 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Du kompletterar denna utomhusvägglampa med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). På så sätt kan du göra det väldigt mysigt på kvällen på terrassen eller i trädgården! Tack vare IP-värdet på IP44 är vägglampan utomhus stänksäker, perfekt för ytterdörren eller friggeboden. Alla kommer att hitta en plats hemma för denna vackra Schiedam.
 • Vintage utomhus vägglampa antikguld IP44 - Prato

  Vintage utomhus vägglampa antikguld IP44 - Prato
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är denna Prato vad du letar efter! På grund av sin kombination av rostfritt stål och guld är det en riktig klassisk lampa. Denna utomhusvägglampa har en längd på 21,6 cm, en bredd på 25,3 cm och en höjd på 23,5 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Prato är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Sitt inte längre i mörkret och satsa på Prato.
 • Vägglampa utomhus mörkgrå IP44 ljus-mörk sensor - Tide

  Vägglampa utomhus mörkgrå IP44 ljus-mörk sensor - Tide
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Utomhusvägglampa Tide är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval av aluminium i mörkgrå färg är det en riktig modern lampa. Vägglampan utomhus har en bredd på 9 cm, är 14 cm lång och 28,5 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Denna utomhusvägglampa kommer med en skymningssensor. Tide slår på när det blir mörkt och stängs av när det blir ljust. Tidvattnet är dimbart, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Tveka inte längre och gå för Tide!
 • Modern snedställd utomhusvägglampa grå IP55 inkl LED - Amelia

  Modern snedställd utomhusvägglampa grå IP55 inkl LED - Amelia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en snygg vägglampa för utomhusbruk? Den här är perfekt för dig! Den passar perfekt i en modern miljö. När man hänger några bredvid varandra på ytterväggen skapar man genast en trevlig stämning på kvällen. Det är en LED-belysning, så lampan håller väldigt länge och är energisnål. Tack vare IP-värdet på 55 är den stänksäker och dammsäker, så den kan säkert ta stryk när det regnar! Lampan har ett djup på 17 cm, en diameter på 9,5 cm och en höjd på 34,5 cm. Lampan har en integrerad ljuskälla med 6 watt, 800 lumen, 2700 Kelvin och 25 000 brinntimmar. Ge din fasad mer atmosfär med vägglampan Amelia! 95 mm x 345 mm
 • Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera

  Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i stål med opalskärm. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 39 cm och en längd på 25 cm och ett djup på 28 cm. Glaskulan har en diameter på 25 cm och en höjd på 25 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11,5 cm. Lampan har en IP44-klassning, vilket gör den perfekt för utomhusbruk eller i badrummet. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt

  Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ändå så atmosfärisk. Vägglampa Batt LED kan användas i många utrymmen. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika lätt utanför. Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Super elegant design. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer både inomhus och utomhus, idealisk! Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 11,5 cm. Lampan har två LED-ljuskällor med 3 Watt (totalt 6 Watt), 200 lumen (totalt 400 lumen), 3000 Kelvin och 30000 bränningstimmar. Den perfekta lampan för din interiör!
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi GU10 - ensam

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi GU10 - ensam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du avsluta din enkla och minimalistiska interiör? Välj sedan den smarta vägglampan Solo. Lampan är gjord av rostfritt stål och med ett IP-värde IP44 är den stänksäker. Detta gör det enkelt att placera detta lilla kraftverk utomhus. Platsen kan enkelt ställas in via kulkopplingen så att du kan skina ljuset precis där du vill ha det. Super praktiskt! Den har en höjd av 14,4 cm och ett djup av 9,5 cm. Fläckens diameter är 6 cm. Denna Solo-vägglampa levereras med en smart GU10-ljuskälla (5 Watt och i genomsnitt 25 000 brinntimmar) och är enkel att använda med din smartphone och smarta hemassistent. Ljuskällan har maximalt 350 lumen och kan ställas in mellan 2200 och 4000 Kelvin. Med denna plats har du stämningsbelysning, grundbelysning och funktionell belysning i ett! Solo vägglampan känns hemma inte bara ute utan också i badrummet. En riktig atmosfärstillverkare för både inne och ute!
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP55 - Elisa

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP55 - Elisa
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Om du letar efter en vacker modern vägglampa för att belysa din uppfart, trädgårdsväg, cykelskur eller garage, är denna svarta Elisa -vägglampa precis vad du letar efter. Utomhuslampan är tillverkad av stöttåligt material med IP55. Dessutom är denna vägglampa inte missfärgad av UV -strålar och den är rost- och korrosionsfri. Lampan är och förblir en pärla i alla väderförhållanden! Lampan har 16,5 cm djup, 12,5 cm höjd och 12,5 cm bredd. Lampan levereras med en 3-stegs dimbar GX53-ljuskälla på 3 Watt med max 350 lumen. Du kan ställa in dessa till 100%, 60% och 30% ljusstyrka genom att trycka på väggomkopplaren snabbt. Ljuskällan dämpas också i Kelvin från 6500, till 4000, till 3000 Kelvin. Den ljusa färgen blir därför varmare. Skaffa Elisa nu och gör din trädgård komplett!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Gleam

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Gleam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Gleam har en knäppa design som ger din trädgård eller terrass det lilla extra. En vacker finish i klart glas och en tidlös svart färg. Lampan har en höjd på 31 cm och ett djup på 16 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 11 cm. Ge trevligt atmosfäriskt ljus med en dekorativ ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 60 watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Med en IP44 är den perfekt vattentålig. En vägglampa, perfekt i trädgården!
 • Smart utomhusvägglampa svart med glas inkl Wifi ST64 - Rotterdam Long

  Smart utomhusvägglampa svart med glas inkl Wifi ST64 - Rotterdam Long
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam Long vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Lampan har en längd på 12,2 cm, en bredd på 12,2 cm och en höjd på 35,2 cm. Rotterdam Long är gjord av aluminium med glas och har ett IP-värde på IP44: perfekt tålig mot regn! Denna armatur kommer med en WiFi-ljuskälla med E27-armatur (max. 7 Watt). Rotterdam Long är en Smart utomhusvägglampa, vilket gör att den är enkel att använda via WiFi med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. På så sätt bestämmer du själv lampans ljusintensitet (806 lumen) och färgtemperatur (1 800 - 3 600 Kelvin). Du kan justera färgtemperaturen från extra varmvitt ljus till vitt ljus. Du kan även ställa in lampan i tid via appen, så att du aldrig glömmer att släcka belysningen. Denna vägglampa hänger fint bredvid ytterdörren eller i trädgården hos ditt trädgårdshus! Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam Long. 12.2 cm x 12.2 cm x 35.2 cm
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål svart IP44 - Jarra

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål svart IP44 - Jarra
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En modern, tidlös vägglampa. Dina ytterväggar får en elegant lampa. Den är vackert färdig i svart färg och klart glas. Genom det klara glaset är ljuskällan vackert synlig i fixturen. Obs: Jarra levereras utan ljuskälla. Välj därför en dekorativ variant som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Det är också dimbart med en extern dimmer; på detta sätt kan du göra det extra mysigt på din terrass eller i trädgården på kvällen. Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot regnvatten. Jarra har en höjd på 25 cm och en längd på 15 cm. Monteringsplattan har samma mått: höjd 25 cm och längd 15 cm. Ge vår trevliga ljus i din trädgård med vår Jarra.
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Få en modern utomhusvägglampa med vår Skyf! Denna vägglampa är gjord av plast och har en rostbrun färg. Den har ett djup på 5,8 cm och en diameter på 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 5 cm. LED-ljuskällan avger extra varmvitt ljus på 2700 Kelvin. Denna vägglampa har ett IP-värde på IP54 och är därför stänksäker och dammfri. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Modern utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Simon

  Modern utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vägglampa utomhus Simon ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är gjord av stål och finish i vitt. Detta gör den perfekt för en modern trädgård. Denna lampa har två integrerade LED-lampor. Lampans höjd är 12,1 cm, längden 23 cm och bredden 9,1 cm. I snitt håller lysdioden 30 000 brinntimmar. Vägglampan utomhus förbrukar 3,6 watt. Med IP54 kan du placera lampan utomhus och den tål en regnskur. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 400 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Du är alltid på rätt plats med Simon: vill du inte lägga till denna utomhusvägglampa till din trädgård, balkong eller terrass?
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Prato Down är en svart utomhuslampa med ett modernt utseende och elegant design som sticker ut. Den har en höjd på 23,5 cm och ett djup på 27 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 10 cm. Prato Downs glas är transparent så att ljuskällan är synlig. Ge därför en dekorativ variant som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller på terrassen. Lampan är också dimbar med en extern dimmer för en extra trevlig kväll! Med ett IP-värde på IP44 är det lämpligt som utomhusbelysning. Genom denna vägglampa hänga lysa upp din stil din entré eller trädgård.
 • Modern utomhus vägglampa stål IP44 - Rox

  Modern utomhus vägglampa stål IP44 - Rox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta utomhusvägglampa Rox ger omedelbart din utsida en elegant touch. Användningen av rostfritt stål gör den till en idealisk, modern lampa för att hänga utomhus. Lampan ger ett starkt vitt ljus. Eftersom lampan är monterad mot väggen som en ficklampa ger den ett mycket modernt utseende. Lampan har en diameter på 7,6 cm och en höjd på 40 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt), denna måste ändå beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta vägglampa Rox är verkligen en tillgång för din fasad! 76 mm x 400 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Miro

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det kommer inte att vara mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar varje livsstil, från modern till land! Han slutade på en svart färg och plast genom vilket ljus blir en varm och mjuk ton. Den har en höjd av 21,4 och ett djup på 6,5 cm. Lampans längd är 17,6 cm. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 10 Watt) kompletterar du Miro. Det är en vägglampa verkligen lämpar sig för utomhus tack vare IP IP44. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Det perfekta gyllene medelvärdet mellan modernt och tidlöst.
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål rörelsessensor IP44 - Mira

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål rörelsessensor IP44 - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt vacker att se, är lampan också mycket praktisk. Det finns nämligen en PIR-rörelsessensor på den. Denna har en räckvidd på sju meter och kan justeras mellan 10 sekunder och fem minuter. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Emmerald Classic

  Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Emmerald Classic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta vägglampa Emmerald Classic är en utomhuslampa av högsta kvalitet gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vägglampa har en vacker, modern och elegant design. Huvan släpper även igenom lite ljus på sidorna vilket ger en väldigt fin effekt. Dekoren i glaset gör också denna lampa väldigt speciell. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med IP44 tål denna vägglampa en dusch eller en smäll och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 23,5 cm. Monteringsplattan har en höjd på 21 cm och en bredd på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Emmerald Classic är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED 10-ljus IP54 - Silly

  Utomhusvägglampa svart inkl LED 10-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Skapa mer atmosfär i din trädgård med utomhusvägglampa Silly! Denna utomhusvägglampa är gjord av aluminium och har en svart färg. Han känner sig helt hemma med den moderna stilen. De 10 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Denna lampa har integrerad LED-belysning på 2 700 Kelvin. Silly har en längd på 27 cm, en bredd på 5 cm och en höjd på 8 cm. Lysdioden förbrukar 11 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Utomhusvägglampan har ett IP-värde på IP54, vilket gör den stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Lysdioden har max 960 lumen, vilket gör den till ett riktigt kraftpaket! Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Silly det perfekta valet.
 • Modern utomhus vägglampa svart - Elly

  Modern utomhus vägglampa svart - Elly
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Rätt utomhusbelysning är mycket viktig för atmosfären i din trädgård. Med utomhus vägglampa Elly, det är okej! Denna stämningsskapare känner sig helt hemma i en modern trädgård. Den är gjord av rostfritt stål och har en finish i svart. Lampans totala storlek är 29,5 cm hög, 30 cm lång och 32 cm bred. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Elly är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Sitt inte längre i mörkret och gå för Elly.