QAZQA fasadbelysning

Det finns många fina, minimalistiska lampor för monterad på husfasad. Här är utbudet från QAZQA med t ex Otan, Bink och Uma vägglampa. Vissa skickar ljus både uppåt och neråt medan andra bara har ett dovt ljus som du kan montera husnummer på.

Populärt inom QAZQA fasadbelysning

 • Romantisk vägglampa utomhus brons - London

  Romantisk vägglampa utomhus brons - London
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är detta London för dig! Den eleganta vintage designen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd på 34 cm och ett djup på 18 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med detta London!"
 • Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark

  Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med polyesterpulverbeläggning och plastskärm. Levereras med superhändigt klistermärkeark för att ge ditt husnummer på lampan. Husnummer och vacker belysning i 1 så! Danmark har en höjd på 17 cm och en längd på 8,5 cm. Den har ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan för ytterväggen har en längd och bredd på 6,5 cm. Perfekt resistent mot regnvatten tack vare IP44-värdet för IP44. Du kan placera den bredvid din ytterdörr som ett humörljus eller som ett funktionsljus när du kommer hem sent. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 13 watt) kan du avsluta Danmark helt. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Ge trevligt ljus hemma med Danmark!
 • Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6

  Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Otan är här för att ge stil till dina ytterväggar! Den är färdig i en mörkgrå färg med en polyesterpulverbeläggning. Den har icke-utbytbar LED (integrerad i lampan). Lysdioden (12 Watt) har en ljuseffekt på 493 lumen och 3000 Kelvin. Som ett resultat ger det vackert varmt ljus! Ljuset lyser uppåt och nedåt, vilket skapar en fin strykningseffekt på din vägg. Otan är en perfekt utomhuslampa tack vare IP -värdet på IP54. Obs: lampan är inte dimbar. Otan varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Den har en höjd och längd på 14 cm. Lampans djup är 5 cm. Kvalitet och design kombineras i denna tidlösa lampa!
 • Utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 med rörelsedetektor - Sfera

  Utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 med rörelsedetektor - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i stål med opal skärm. Sfera är stark och hållbar, vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhusutrymme för att skapa atmosfär. Den har en rörelsedetektor som gör att den kan upptäcka rörelse. På så sätt slås den på när du kommer i närheten, eller så avskräcker den omedelbart objudna gäster. En behändig lampa! Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 38 cm och en diameter på 25 cm. Lampan har IP44, vilket gör den perfekt för användning utomhus eller i badrummet. Du kompletterar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 60 Watt), men dessa måste beställas separat. Lys upp din yttervägg med Sfera! 270 mm x 270 mm x 369 mm
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på QAZQA fasadbelysning

 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 rörelsesensor - Harvey

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 rörelsesensor - Harvey
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Ge en säker och modern utomhusmiljö med Harvey. Denna vägglampa ser bra ut bredvid ytterdörren eller trädgårdshuset och ger trevlig belysning där det behövs. Den slås på så snart den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Harvey har LED-belysning som inte kan bytas ut. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin, vilket gör den perfekt ljus för mörkret. På grund av dess höga IP-värde IP54 är lampan stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Gör det säkert i din trädgård med vägglampan Harvey.
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Danmark

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vill du också lägga till mer atmosfär utanför? Det kan du göra med vägglampan Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör den så speciell är att plasten har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har en bredd på 8,3 cm, höjd 21,2 cm och längd 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, längd 6 cm och bredd 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Med rörelsedetektorn tänds belysningen omedelbart när rörelse detekteras. På så sätt glömmer du aldrig att tända eller släcka lampan, superhändigt! Gör din utomhusmiljö säker och stämningsfull med vägglampan Danmark. 11.9 cm x 8.3 cm x 21.2 cm
 • Modern utomhusvägglampa vit inkl LED IP54 - Simon

  Modern utomhusvägglampa vit inkl LED IP54 - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Utomhusvägglampa Simon säkerställer en säker trädgård. Simon är tillverkad i stål och är färdig i vitt. Den har ett djup på 9,1 cm, en höjd på 16 cm och en längd på 13 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, en höjd på 14,3 cm och en längd på 11 cm. Lysdioden är integrerad i armaturen. Denna har en ljuseffekt på 400 lumen och 3 000 Kelvin. Perfekt för bredvid ytterdörren eller vid friggeboden. I genomsnitt håller utomhusvägglampan cirka 25 000 brinntimmar. Med sitt IP-värde på IP54 är lampan stänksäker, så den tål lite regn. Lampan är även justerbar, så du bestämmer var belysningen lyser. Skaffa den här praktiska Simon nu!
 • Design utomhus vägglampa svart IP44 - Schiedam

  Design utomhus vägglampa svart IP44 - Schiedam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Schiedam är en robust utomhusvägglampa som tål en regnskur. Lampan är gjord av svart aluminium och plast. Den har ett djup på 18,5 cm, en höjd på 32,5 cm och en längd på 14,3 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Du kompletterar denna utomhusvägglampa med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). På så sätt kan du göra det väldigt mysigt på kvällen på terrassen eller i trädgården! Tack vare IP-värdet på IP44 är vägglampan utomhus stänksäker, perfekt för ytterdörren eller friggeboden. Alla kommer att hitta en plats hemma för denna vackra Schiedam.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå med rök - Malios

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå med rök - Malios
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Komplettera din trädgård med Malios utomhusvägglampa! Det är helt enligt den senaste trenden; modern. Den rostfria utomhusvägglampan är färdig i mörkgrått. Plasten är i rökgrå färg vilket ger lampan extra atmosfär när du tänder den. Vägglampan utomhus har en bredd på 12,5 cm, är 8 cm lång och 28,8 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Behöver du lite mindre ljus? Malios är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du kan inte gå fel med Malios: skulle du inte vilja lägga till denna utomhusvägglampa till din trädgård, balkong eller terrass? 8 cm x 12.5 cm x 28.8 cm
 • Utomhusvägglampa svart med rörelsesensor IP44 - Gleam

  Utomhusvägglampa svart med rörelsesensor IP44 - Gleam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Gleam har en unik design som ger din trädgård eller terrass det lilla extra. En vacker finish i klart glas och en tidlös svart färg. Lampan har en höjd på 35 cm och ett djup på 16 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 10,2 cm. Denna lampa har en rörelsedetektor och tänds därför när den känner av rörelse. En vackert avslutad lampa som garanterar säkerhet! Ge behagligt atmosfäriskt ljus med en dekorativ ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Med en IP44 är den perfekt vattenbeständig. En vägglampa, perfekt i trädgården!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa rostbrun 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vilket fint tillskott till trädgården är Batt! Denna utomhusvägglampa passar perfekt till den moderna stilen. Vägglampan utomhus har en rostbrun färg och är gjord av aluminium och glas. Denna lampa har integrerad LED-belysning. Batt har en längd på 17,5 cm, bredd på 3 cm och en höjd på 9 cm. Lysdioden förbrukar 5,4 watt och håller i genomsnitt 25 000 timmar. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 686 lumen och 2 700 Kelvin är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP65. Detta gör den vattentät och lämplig för utomhusbruk. Med max 686 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Välj denna utomhusvägglampa och förläng din utomhusnjutning.
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED och sol - Sonne

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED och sol - Sonne
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Är din trädgård redo för den moderna stilen ännu? Med Sonne fullbordar du din moderna trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av aluminium med plast och är färdig i en mörkgrå färg. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning på 150 lumen och 3 000 Kelvin. Sonne har en längd på 10 cm, en bredd på 12,5 cm och en höjd på 17 cm. Sonne är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Utomhuslampan har en solpanel, så den laddas automatiskt. När Sonne upptäcker rörelse tänds belysningen automatiskt. Njuter av naturen till sent med Sonne.
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Miro

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Det blir inte mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar alla boendestilar, från modernt till lantligt! Den är utförd i svart färg och plast, vilket ger ljuset en behaglig och mjuk ton. Den har en höjd på 25,4 och ett djup på 6,5 cm. Längden på lampan är 17,6 cm. Miro har även en rörelsedetektor och reagerar på detekterade rörelser genom att tända belysningen. Du kan komplettera Miro med en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 10 Watt). Det är en vägglampa som verkligen lämpar sig för utomhusbelysning tack vare IP-värdet på IP44. Den perfekta gyllene medelvägen mellan modernt och tidlöst. 176 mm x 65 mm x 254 mm
 • Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Danmark

  Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en attraktiv lampa som också är funktionell? Då är denna Danmarks utomhusvägglampa perfekt för din trädgård. Lampan passar bra till den moderna stilen. Danmark är tillverkat av aluminium och plast. Vägglampan utomhus har en vit och svart färg. De 2 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Denna utomhusvägglampa har en längd på 8,5 cm, bredd på 11,5 cm och en höjd på 30,5 cm. Se till att du beställer ljuskällor med E27-armatur för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör lampan stänksäker och lämpar sig för skyddade platser utomhus. Danmark är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa vägglampan utomhus. Njut av naturen till sent med Danmark. 8.5 cm x 11.5 cm x 30.5 cm
 • Vägglampa utomhus mörkgrå och rörelsedetektor IP44 - Danmark

  Vägglampa utomhus mörkgrå och rörelsedetektor IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Utomhusvägglampa Danmark ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är tillverkat av aluminium med plast och finish i mörkgrått. Detta gör den perfekt för en modern trädgård. Danmark har en längd på 8,5 cm, en bredd på 8,5 cm och en höjd på 17 cm. Bredden inklusive monteringsplatta är 12,8 cm. Själva monteringsplattan är 6,2 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Finns det någon rörelse som observeras av Danmark? Då tänder rörelsesensorn belysningen. Med Danmark har du alltid rätt ljus ute!
 • Modern utomhus vägglampa grå IP44 - Danmark

  Modern utomhus vägglampa grå IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Är din trädgård redo för den moderna stilen? Med Danmark kan du komplettera din moderna trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av aluminium med plast och ytbehandlad i en grå och vit färg. Danmark har en längd på 8,5 cm, en bredd på 8,5 cm och en höjd på 17 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, en höjd på 6,2 cm och en längd på 6,2 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Med IP44 är denna lampa stänksäker och du kan placera den utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Sitt inte längre i mörkret och gå för Danmark.
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med nät - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med nät - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du göra din trädgård mer attraktiv? Det gör du med Rotterdam. Denna utomhusvägglampa har en stålram, avslutad med glas. Vägglampan utomhus passar perfekt till den industriella boendestilen eftersom den är färdig i svart. Rotterdam har en längd på 16 cm, en höjd på 33,5 cm och ett djup på 10 cm. Se till att du beställer en ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Tack vare IP-värdet 44 är denna vägglampa stänksäker och lämpar sig för att placeras utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Rotterdam är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Rotterdam det perfekta valet.
 • Industriell vägglampa för utomhusgrå IP44 - Sutton Up

  Industriell vägglampa för utomhusgrå IP44 - Sutton Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna industriella Sutton Up mörkgrå vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Det är därför det är viktigt att du väljer en speciell ljuskälla, eftersom den är synlig! Genom att beställa en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 100 Watt) kompletterar du denna vägglampa. Sutton har en höjd av 32,5 cm och en längd på 17 cm. Lampans djup är 25,5 cm. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej), för en extra mysig atmosfär på kvällen! Det är tillverkat i rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44, vilket gör det perfekt motståndskraftigt mot regn! Ett verkligt mervärde vid din ytterdörr eller bakdörr. 170 mm x 236 mm x 313 mm
 • Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Emmerald Classic

  Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Emmerald Classic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta vägglampa Emmerald Classic är en utomhuslampa av högsta kvalitet gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vägglampa har en vacker, modern och elegant design. Huvan släpper även igenom lite ljus på sidorna vilket ger en väldigt fin effekt. Dekoren i glaset gör också denna lampa väldigt speciell. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med IP44 tål denna vägglampa en dusch eller en smäll och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 23,5 cm. Monteringsplattan har en höjd på 21 cm och en bredd på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Emmerald Classic är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED uppladdningsbar - Yara

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED uppladdningsbar - Yara
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är denna Yara vad du letar efter! Dess kombination av aluminium och mörkgrå gör den till en verkligt modern lampa. Denna lampa har integrerad LED-belysning med en ljuseffekt på 180 lumen och 3 000 Kelvin. Lampans totala mått är 25 cm hög, 10 cm lång och 14,3 cm bred. Denna utomhusvägglampa är dimbar, med knappen upptill. Den är uppladdningsbar via USB-port, så den är supertålig! Tveka inte längre och välj Yara!
 • Modern utomhusvägglampa aluminium IP44 - Ben 1

  Modern utomhusvägglampa aluminium IP44 - Ben 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Ben 1 är ett riktigt modernt blickfång för din yttervägg. Aluminiumfärgen och formen gör den extremt tät, så den passar bäst i en modern miljö. Det är en riktig utomhusplats som strålar mysigt ljus så att du kan sitta ute i din trädgård på kvällen. Du får den bästa effekten om du hänger två ihop. Lampan har ett djup på 9 cm, en höjd av 7,9 cm och en bredd på 6,5 cm. Du avslutar lampan med en GU10-ljuskälla (max. 35 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Tack vare IP-värdet på 44 är det helt stänkskyddat! Om du fortfarande letar efter en speciell yttervägglampa är Ben 1 definitivt åt dig.
 • Industriell fyrkantig vägglampa utomhus svart IP23 - Rotterdam

  Industriell fyrkantig vägglampa utomhus svart IP23 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykningseffekt på ytterväggen. Det är därför det är viktigt att du väljer en vacker ljuskälla, eftersom den är synlig! Välj en ljuskälla som passar i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är tillverkat i rostfritt stål och har ett IP -värde på IP23: perfekt motståndskraftigt mot regn! Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården i ditt sommarhus! Lampan har en höjd av 41 cm, en längd på 26 cm och ett djup på 21 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Emmerald 1 är en utomhuslampa av högsta kvalitet. Vägglampan är tillverkad i rostfritt stål med plast i en vacker mörkgrå (antracit) färg. En vacker, modern och snygg design! Huven släpper även igenom lite ljus på sidorna, vilket skapar en vacker ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan har en höjd på 26 cm och en längd på 23 cm. Den har ett djup på 10,5 cm. Monteringsplattans mått: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa ta stryk och är därför extremt lämplig för utomhusbruk! Emerald I är utrustad med en rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Den kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. super praktiskt! Det perfekta tillskottet till din fasad.
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Femke

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Femke är superatmosfärisk och den perfekta lampan för bredvid ytterdörren, på trädgårdshuset eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är klar i svart. Det gör det tidlöst och modernt. Den har ett djup av 9,4 cm, en höjd av 18,1 cm och en längd av 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 13 cm. Den kompletterar utomhusvägglampan med en ljuskälla som har en GU10-koppling (max 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäkert. Har du någonsin funderat på att lägga den i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut mot en mörk vägg där. Lampan är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Femke vägglampa är superstämningsfull och den perfekta lampan för intill ytterdörren, i friggeboden eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Det gör den tidlös och modern. Den har ett djup på 9,4 cm, en höjd på 18,1 cm och en längd på 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, höjd 14 cm och längd 13 cm. Vägglampan utomhus kompletteras med en ljuskälla som har en GU10-armatur (max. 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Tack vare rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när den känner av rörelse och släcks automatiskt vid den tid du ställer in. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäker. Har du någonsin tänkt på att placera den här i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut där mot en mörk vägg. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!
 • Utomhusvägglampa rostig brun inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee

  Utomhusvägglampa rostig brun inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Mindre är mer! Vägglampan Esmee bevisar det än en gång. Dess enkla design gör den till en modern och mycket snygg vägglampa. Den är gjord av aluminium och har en rostbrun färg. Vägglampan har ett djup på 20 cm, en höjd på 15,3 cm och en längd på 16,5 cm. Esmee har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt för bredvid ytterdörren eller i friggeboden! Rörelsedetektorn ser till att belysningen tänds när den upptäcker rörelse. Säkerställ säkerhet i din utomhusmiljö med vägglampa Esmee!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital

  Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En fin utomhuslampa som är tidlöst avslutad i svart men med ett klassiskt och romantiskt utseende! Denna vägglampa stjäl showen vid din ytterdörr eller på terrassen! Den är justerbar så att du kan välja att montera lampan nedåt eller uppåt: super kul! Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot stänkvatten. Lampan har en höjd av 35 cm och ett djup av 19,7 cm. Med en E27-ljuskälla på max 15 Watt gör du vårt kapital komplett och det är klart att lysa i din trädgård! Obs! Ljuskällan ingår inte i denna lampa. Du kan dimma den med en extern dimmer (ingår ej). På så sätt gör du det extra mysigt! En klassiker i storlek för utomhusbruk: det är vår Capital vägglampa
 • Utomhusvägglampa vit med halvljus och solsensor - Kayo

  Utomhusvägglampa vit med halvljus och solsensor - Kayo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Twilight switch included, Motion sensor included Är din trädgård redo för den moderna stilen? Med Kayo kan du komplettera din moderna trädgård. Vägglampan utomhus är gjord av plast och har en vit färg. Kayo har en höjd på 9,7 cm, en längd på 23 cm och en bredd på 4,27 cm. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. I genomsnitt varar lysdioden i 35 000 timmar. Vägglampan utomhus förbrukar 6 watt. Kayo har två olika lägen. Position A, där lampan alltid brinner med 30 % på natten och när det är rörelse inom 6 meter, växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Läge B: lampan brinner alltid med 50 % på natten och när det är rörelse inom 6 meter växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Efter 5 timmar eller när batteriet är mindre än 30 % växlar lampan till energisparläge. Lampan använder även solenergi. Med Kayo har du alltid rätt utomhusbelysning! 23 cm x 4.27 cm x 9.7 cm
 • Röd utomhusvägglampa med halvljus och solsensor - Kayo

  Röd utomhusvägglampa med halvljus och solsensor - Kayo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Twilight switch included, Motion sensor included Utomhusvägglampa Kayo är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval, plast i röd färg, är det en riktigt modern lampa. Kayo har en höjd på 9,7 cm, en längd på 23 cm och en bredd på 4,27 cm. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Med max 900 lumen ger belysningen mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Kayo förbrukar 6 watt och håller i genomsnitt 35 000 timmar. Kayo har 2 olika lägen: Läge A, där lampan alltid brinner med 30 % på natten och när det är rörelse inom 6 meter växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Läge B: lampan brinner alltid med 50 % på natten och när det är rörelse inom 6 meter växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Efter 5 timmar eller när batteriet är mindre än 30 % växlar lampan till energisparläge. Lampan använder också solenergi. Med Kayo har du alltid rätt utomhusbelysning! 23 cm x 4.27 cm x 9.7 cm
 • Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR111 IP44 - Duo

  Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR111 IP44 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skapa en varm atmosfär i din trädgård med Duo utomhusvägglampa! Tillverkad av slitstark aluminium med glasdetaljer, denna lampa i tidlöst svart utstrålar den perfekta moderna looken. Med sina två ljuspunkter fångar Duon omedelbart ögat och tillför både funktionellt indirekt ljus och atmosfärisk belysning. Med en bredd på 16,6 cm och en höjd på 22 cm passar denna lampa utan ansträngning in i alla utomhusutrymmen. Glöm inte att beställa matchande GU10-ljuskällor för en komplett upplevelse. Tack vare sin IP44-klassning är Duo idealisk för skyddade platser som mot huset, staketet eller under tak. Komplettera ditt utomhusutrymme och välj den atmosfäriska belysningen från Duo!
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED 4-ljus IP54 - Silly

  Utomhusvägglampa svart inkl LED 4-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Möt Silly, den moderna utomhusvägglampan som lyser upp varje trädgård och badrum! Denna lampa, i snygg svart aluminium, är inte bara ett blickfång, utan erbjuder även funktionellt varmt ljus på 2 700 Kelvin tack vare de fyra integrerade LED-ljuspunkterna. Med sina kompakta mått – en höjd på 8 cm, längd på 12 cm och bredd på 4 cm – passar Silly var som helst och ger stil överallt. Den är energisnål med en förbrukning på endast 4,8 watt och håller inte mindre än 30 000 timmar. IP54-värdet gör den stänksäker och mångsidig, idealisk för både utomhus och inomhus i badrummet. Silly avger ett atmosfäriskt sken med 370 lumen, perfekt för att lysa upp alla önskade hörn. Välj Silly och skapa atmosfär i ditt rum med denna charmiga och hållbara lampa.
 • Modern utomhusvägglampa svart med rökskärm IP44 - Odense

  Modern utomhusvägglampa svart med rökskärm IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett trevligt blickfång för din trädgård; detta moderna Odense är precis vad du letar efter! Vägglampan utomhus är gjord av plast och aluminium. Odense har en svart finish med en rökgrå huva. Vägglampan utomhus har en bredd på 11,8 cm, är 8,5 cm lång och 17,3 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Dess IP-värde på IP44 gör den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa vägglampan utomhus. Dimmer ingår ej. Saknar ditt moderna eller industriella uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Odense det perfekta valet.
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee

  Utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Mindre är mer! Vägglampan Esmee bevisar det än en gång. Dess enkla design gör den till en modern och mycket snygg vägglampa. Den är gjord av aluminium och är färdig i svart. Vägglampan har ett djup på 20 cm, en höjd på 15,3 cm och en längd på 16,5 cm. Esmee har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt för bredvid ytterdörren eller i friggeboden! Rörelsedetektorn ser till att belysningen tänds när den upptäcker rörelse. Säkerställ säkerhet i din utomhusmiljö med vägglampa Esmee!
 • Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo

  Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Solo-vägglampa har en enkel och modern design. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta betyder att det här lilla kraftverket enkelt kan placeras utanför. Lampan kan anslutas till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Platsen kan lätt justeras via kulleddet så att du låter ljuset lysa exakt där du vill. Super praktiskt! Den har en höjd av 14,4 cm och ett djup på 9,5 cm. Fläckens diameter är 6 cm. Komplettera den med en GU10-ljuskälla (35 Watt) för att slutföra din Solo. Solo-vägglampan känns hemma inte bara utanför utan också i badrummet. En riktig atmosfärskapare för både ute och inne!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Få en modern utomhusvägglampa med vår Skyf! Denna vägglampa är gjord av plast och har en rostbrun färg. Den har ett djup på 5,8 cm och en diameter på 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 5 cm. LED-ljuskällan avger extra varmvitt ljus på 2700 Kelvin. Denna vägglampa har ett IP-värde på IP54 och är därför stänksäker och dammfri. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Vintage utomhusvägglampa koppar IP44 - Prato

  Vintage utomhusvägglampa koppar IP44 - Prato
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampan Prato erbjuder en välbekant design i ett fräscht nytt utseende. Denna lampa är den perfekta kombinationen mellan vintage och retro. Det ger verkligen värde till din vintage livsstil! Prato består av rostfritt stål i kopparfärg. Dessutom extra praktiskt vad gäller hängalternativ (monteringsplattan har en diameter på 12 cm). Prato har en höjd av 24 cm och ett djup av 26,5 cm. Ljuskällan är synlig tack vare det transparenta glaset, så välj en slående variant som passar i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Så gemytlighet med Prato! Tack vare IP-värdet på IP44 är det stänkskyddat och du kan enkelt montera det bredvid din ytterdörr eller under terrassen som ett stämningsbelysning. Ge ditt hem en retro touch med denna Prato!
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Danmark

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att piffa upp din trädgård? Det gör man med Danmark. Denna utomhusvägglampa i aluminium med plast är färdig i mörkgrått. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. Denna utomhusvägglampa har en längd på 8,5 cm, bredd på 8,5 cm och en höjd på 17 cm. Bredden inklusive väggfäste är 11,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta medföljer inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Sitt inte längre i mörkret och gå för Danmark.
 • Utomhusvägglampa svart med räfflat glas 2-ljus IP44 - Charlois

  Utomhusvägglampa svart med räfflat glas 2-ljus IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Charlois utomhusvägglampa ger din trädgård den lilla extra stämningsfulla känslan. Detta blickfång är gjord av aluminium med räfflat glas och finish i svart. Detta gör den till en perfekt passform för en modern eller industriell trädgård. Med 2 ljuspunkter är denna utomhusvägglampa en framstående i alla rum. Lampans totala mått är 38 cm hög, 14 cm lång och 13,5 cm bred. Vägglampan utomhus har E27-beslag. Se till att du beställer de två ljuskällorna separat. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Att sitta ute med Charlois: denna utomhusvägglampa gör att du nästan inte vill gå in.
 • Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1

  Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Vägglampa Rotterdam ger ditt tak eller trädgårdsbod det lilla extra. Denna häftiga vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en vacker strykningseffekt på din vägg. Genom att använda en speciell glödlampa är vägglampa Rotterdam ett riktigt blickfång i din trädgård! Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänkskyddad. Det är också enkelt att ansluta till 230 volt. Förutom att den här lampan är väldigt trevlig att se, är lampan också mycket praktisk. Den har en LUX ljus-mörk sensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljus igen. Super praktiskt! Lampan är 32,5 cm hög, 10 cm djup och 16,5 cm bred. Denna moderna och eleganta Rotterdam-vägglampa är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är verkligen en tillgång för din fasad.
 • Utomhus vägglampa antik guld justerbar IP44 - Capital

  Utomhus vägglampa antik guld justerbar IP44 - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En fin utomhuslampa som är unikt avslutad med en antik guldfärg som ger ett klassiskt och romantiskt utseende! Denna vägglampa stjäl showen vid din ytterdörr eller på terrassen! Den är justerbar så att du kan välja att montera lampan nedåt eller uppåt: super kul! Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot stänkvatten. Lampan har en höjd av 35 cm och ett djup av 19,7 cm. Med en E27-ljuskälla på max 15 Watt gör du vårt kapital komplett och det är klart att lysa i din trädgård! Obs! Ljuskällan ingår inte i denna lampa. Du kan dimma den med en extern dimmer (ingår ej). På så sätt gör du det extra mysigt! En klassiker i storlek för utomhusbruk: det är vår Capital vägglampa
 • Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Denna eleganta Emmerald vägglampa är en högkvalitativ utomhuslampa gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vägglampa har en vacker, modern och elegant design. Huvan släpper även igenom lite ljus på sidorna vilket ger en väldigt fin effekt. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med IP44 tål denna vägglampa en dusch eller en smäll och är därför idealisk för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt vacker att se på så är lampan också väldigt praktisk. Den har en PIR-rörelsesensor. När rörelse upptäcks utanför slås den omedelbart på. Praktiskt, tidlöst och superhållbart! Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 23 cm. Monteringsplattan har en höjd på 21 cm, en längd på 21 cm och en bredd på 12 cm. Du kompletterar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt), men denna måste beställas separat. Emmerald vägglampa är det perfekta komplementet till din fasad!
 • Vägglampa utomhus rostbrun IP44 Ljus-mörk sensor - Ruben

  Vägglampa utomhus rostbrun IP44 Ljus-mörk sensor - Ruben
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Komplettera din trädgård med Ruben utomhusvägglampa! Han känner sig helt hemma med den industriella stilen. Den rostfria utomhusvägglampan är klar i rostbrunt och är ett riktigt blickfång för trädgården. Ruben har en längd på 14 cm, bredd på 16,8 cm och en höjd på 30,3 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur (max. 40W) separat. Detta medföljer inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Denna utomhusvägglampa kommer med en skymningssensor. Ruben slår på när det blir mörkt och släcker så fort det blir ljust. Med Ruben har du alltid rätt ljus ute!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsesensor - New Haven

  Klassisk utomhusvägglampa svart med rörelsesensor - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included New Haven är vägglampan om du letar efter en snygg lampa till din fasad eller yttervägg. Det ger ditt hem en helt klassisk eller lantlig atmosfär. Rörelsesensorn slås på när lampan känner av rörelse; som verkligen ger dig en trygg känsla. Den mattsvarta finishen ger omedelbart ditt hem en chic look. Lampan har en längd på 17,1 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 21,2 cm. Monteringsplattan har en längd på 11 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 1,5 cm. Komplettera denna vägglampa med en E27 ljuskälla på max 15 Watt (ljuskälla ingår ej). Kommer du att komplettera din fasad med vägglampan New Haven?
 • Utomhus vägglampa svart med opal vit skärm IP44 - Danmark

  Utomhus vägglampa svart med opal vit skärm IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Högkvalitativ utomhuslampa i aluminium av hög kvalitet med polyesterpulverbeläggning och plastskärm i opalvit. Detta moderna dimbara Danmark är vackert utformat för att på ett attraktivt sätt belysa din ytterdörr eller terrass. Detta Danmark har ett IP-värde på IP44, så det är helt motståndskraftigt mot regn. Den har en höjd av 16,5 cm, ett djup av 11,1 cm och en längd av 8,3 cm. Denna produkt levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer en ljuskälla med en E27-anslutning på maximalt 15 Watt. Komplettera din ytterdörr eller vägg på terrassen med vårt Danmark! Obs: Om kondens är synlig i huven kan det bero på bristen på värmeeffekt från LED-lampor, vilket inte är något problem för armaturen. För att förhindra fukt i armaturen är denna vägglampa lämplig för olika ljuskällor.
 • Industriell utomhusvägglampa svart med guld IP44 - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa svart med guld IP44 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Plattan bakom ljuskällan är guld, precis som armaturen. Detta skapar en varm ljuseffekt. Välj en snygg ljuskälla, då den syns i armaturen. I denna armatur passar en ljuskälla in i en E27-armatur (max. 60 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är gjord av stål och har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäker. Perfekt för skyddade platser som under carporten eller bredvid ytterdörren. Denna vägglampa hänger fint bredvid ytterdörren eller i trädgården hos ditt trädgårdshus! Lampan har en längd på 16 cm, en höjd på 33,5 cm och ett djup på 10 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Utomhusvägglampa svart med klarglas inkl rörelsedetektor - Sfera

  Utomhusvägglampa svart med klarglas inkl rörelsedetektor - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i rostfritt stål och klar plast. Sfera är stark och hållbar, vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhusutrymme för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 36,9 cm och ett djup på 27 cm. En fin fördel med denna vägglampa: du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Sfera har en rörelsedetektor och reagerar på upptäckta rörelser genom att tända belysningen, superhändigt! Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket gör den perfekt för utomhusbruk! Du kompletterar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt), men denna måste beställas separat. Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim

  Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna vägglampa Prim har en minimalistisk och elegant design i rektangulär form. Denna stämningsfulla vägglampa ger vackert mjukt betesljus. Förutom att det ser vackert ut är det också mycket ekonomiskt tack vare sitt inbyggda LED-ljus! Detta sparar dig mycket pengar och bidrar till en bättre miljö. Plus att du inte längre behöver beställa en separat ljuskälla! Lampan har en bredd på 21 cm, en höjd på 8,5 cm och ett djup på 3 cm. Lampan har en integrerad LED-ljuskälla med 6 Watt, 220 lumen, 2700 Kelvin och 30 000 brinntimmar. Med denna lampa skapar du atmosfär på din altan eller på väggen bredvid din ytterdörr!
 • Utomhusvägglampa rostbrun IP44 med rörelsesensor - Ruben

  Utomhusvägglampa rostbrun IP44 med rörelsesensor - Ruben
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Skapa mer atmosfär i din trädgård med Ruben utomhusvägglampa! Denna utomhusvägglampa är gjord av rostfritt stål och har en rostbrun färg. Han känner sig helt hemma med den industriella stilen. Vägglampan utomhus har en bredd på 16,8 cm, är 14 cm lång och 30,3 cm hög. Se till att du beställer en ljuskälla med E27-armatur (max. 40W) för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Uppfattar Ruben rörelse? Då tänder rörelsesensorn belysningen. Vilken fantastisk person Ruben är. Alltid rätt atmosfär ute med denna utomhusvägglampa.
 • Smart utomhusvägglampa antracit inkl. WiFi A60 - Emmerald

  Smart utomhusvägglampa antracit inkl. WiFi A60 - Emmerald
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna snygga Emmerald vägglampa är en utomhuslampa av högsta kvalitet. Vägglampan är gjord av rostfritt stål med plast i en vacker mörkgrå (antracit) färg. En vacker, modern och elegant design! Huven släpper också lite ljus på sidorna, vilket skapar en vacker ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan har en höjd av 26 cm och en längd av 23 cm. Den har ett djup på 9 cm. Monteringsplattans mått: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan är enkel att ansluta till 220/230 volt. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa slå och är därför extremt lämplig för utomhusbruk! Emerald levereras med en smart WiFi-ljuskälla. Det här är lätt att styra med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. Du behöver inte längre söka efter dina husnycklar i mörkret. Det kommer att svara på rörelser genom att tända lamporna. Super praktiskt! Det perfekta tillskottet till din fasad.
 • Modern utomhus vägglampa svart - Elly

  Modern utomhus vägglampa svart - Elly
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Rätt utomhusbelysning avgör atmosfären i din trädgård. Detta är perfekt med Elly utomhusvägglampa! Denna atmosfärskapare känner sig helt hemma i en modern trädgård. Den är gjord av rostfritt stål och har en finish i svart. Lampans totala mått är 29,5 cm hög, 30 cm lång och 32 cm bred. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta medföljer inte. Dess IP-värde på IP44 gör den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Elly är dimbar, så du kan enkelt anpassa atmosfären efter ditt eget val. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Sluta sitta i mörkret och gå efter Elly. 30 cm x 32 cm x 29.5 cm
 • Modern utomhus vägglampa mörkgrå ljus-mörk sensor IP44 - Rox

  Modern utomhus vägglampa mörkgrå ljus-mörk sensor IP44 - Rox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Med utomhuslampan Rox kan du enkelt dekorera dina trädgårdsväggar. De mörka och dystra trädgårdsväggarna försvinner som snö i solen på kvällen när du fäster Rox vägglampa. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på 44 är den stänksäker. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Förutom att denna lampa är väldigt trevlig att se är lampan också väldigt praktisk. Den har en LUX ljus-mörk-sensor. Den tänds när det börjar bli mörkt ute. Praktiskt, tidlöst och supertåligt! Lampan har ett djup på 19 cm, en diameter på 7,6 cm och en höjd på 40 cm. Monteringsplattan har en längd på 16 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 15 Watt), denna måste ändå beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta vägglampa Rox är verkligen en tillgång för din fasad! 76 mm x 400 mm
 • Utomhusvägglampa svart med guld inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa svart med guld inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Lägg till atmosfär med Edwin. Denna vägglampa är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. På grund av sitt höga IP54-värde är den stänksäker. Lampan är gjord av aluminium. Utsidan är utförd i svart och insidan i guld/mässing, vilket skapar en varm ljuseffekt när belysningen är tänd. Den har ett djup på 10 cm, en höjd på 10 cm och en längd på 10 cm. Edwin har 2 integrerade LED-lampor. Dessa har en ljuseffekt på 360 lumen och 2700 Kelvin. Lampans insida skapar en vacker strykeffekt på väggen, både upptill och under lampan. Vägglampa Edwin passar perfekt till den moderna boendestilen, men alla kan faktiskt använda en Edwin!
 • Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 20,8 cm - Kiki

  Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 20,8 cm - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en vintage touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i mässing/guld. Den har 12,1 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera

  Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i stål med opalskärm. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 39 cm och en längd på 25 cm och ett djup på 28 cm. Glaskulan har en diameter på 25 cm och en höjd på 25 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11,5 cm. Lampan har en IP44-klassning, vilket gör den perfekt för utomhusbruk eller i badrummet. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl LED - Uma

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att skapa en fin effekt på baksidan av huset, till exempel. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett trevligt mjukt vitt ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 310 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänkskyddad och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Antracitfärgen ger ditt hus ett modernt utseende. Uma är perfekt längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Uma definitivt åt dig.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Suzie är en utomhusvägglampa med snygg design! De svarta rasterna skapar en lekfull effekt. Lampan är gjord av aluminium med plast och är färdig i svart och vitt. Suzie har ett djup på 9,8 cm, höjd på 26,7 cm och längd på 14,6 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 2,67 cm och längd 1,36 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under carporten. Gör det säkert i din trädgård med vägglampa Suzie!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED med rörelsedetektor - Dualy

  Utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED med rörelsedetektor - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med ett genomsnittligt antal på 30 000 brinntimmar håller Dualy länge. Dualy har en rörelsedetektor och reagerar på detekterade rörelser genom att tända belysningen. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta ger varmvitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Modern utomhusvägglampa svart med opalskärm IP44 - Odense

  Modern utomhusvägglampa svart med opalskärm IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Odense är en superfin vägglampa för utomhus. Trevligt vid ytterdörren eller trädgårdshuset. Lampan är gjord av aluminium med plast och är svart med vit opal. Opalskuggan ger mysigt, diffust ljus! Lampan har ett djup av 11,8 cm, en höjd av 17,3 cm och en längd av 8,5 cm. Monteringsplattan har ett djup av 4 cm, en bredd av 7 cm och en längd av 7 cm. Du kan komplettera Odense med en ljuskälla med E27-koppling (max 15 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är lämplig för utomhusbruk tack vare IP-värdet IP44, vilket gör den stänksäker. Odense används främst för funktionellt ljus och är ett tidlöst tillskott till trädgården eller terrassen!
 • Design utomhus vägglampa svart inkl LED IP44 med ljus-mörk sensor - Khuvan

  Design utomhus vägglampa svart inkl LED IP44 med ljus-mörk sensor - Khuvan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Kan din fasad behöva lite designerbelysning? Välj då vägglampa Khuvan! Denna vägglampa är utrustad med en ljus-mörk sensor, så du behöver aldrig tända ljuset själv. När det blir mörkt tänds denna lampa automatiskt. Lampan har en längd på 14,3 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 2,5 cm. Vägglampan kommer med en ej utbytbar LED med 30 000 brinntimmar och 9 Watt. Ljuskällan är ett riktigt kraftpaket med 830 lumen och 3000 Kelvin. Obs: du kan inte dämpa denna ljuskälla. Med ett IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Gör din vägg stilren med denna designvägglampa Khuvan!
 • Modern utomhus vägglampa svart plast - Baleno

  Modern utomhus vägglampa svart plast - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är denna Baleno vad du letar efter! På grund av sin kombination av plast och svart är det en riktig modern lampa. Lampans höjd är 7,5 cm, längden 6,8 cm och bredden 9,2 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med GU10-beslag separat. Detta ingår inte. Baleno har en hög IP-klassning på IP65. Detta gör den lämplig för utomhusbruk och tål säkert en kraftig regnskur! Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Njuter av naturen till sent med Baleno. 6.8 cm x 9.2 cm x 7.5 cm
 • Utomhusvägglampa antik guld IP44 inkl rörelsedetektor - Daphne

  Utomhusvägglampa antik guld IP44 inkl rörelsedetektor - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included En klassisk utomhusvägglampa med ett nytt utseende, det är vår Daphne. Lampan är gjord av guld/mässing aluminium med plast. Denna vägglampa är inte bara vacker att se på, utan är också mycket funktionell eftersom den är utrustad med en rörelsesensor. Så fort någon kommer nära denna utomhuslampa tänds den omedelbart. Lampan har ett djup på 35 cm, en höjd på 54 cm och en längd på 25,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, höjd på 15 cm och djup på 1,6 cm. . Du kompletterar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 60 Watt). Observera att du fortfarande måste beställa dessa separat.
 • Modern utomhus vägglampa vit plast oval - Baleno

  Modern utomhus vägglampa vit plast oval - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Baleno är precis vad du letar efter! Vägglampan utomhus är gjord av vit plast och har en rund finish. Lampans totala mått är 7,5 cm hög, 6,8 cm lång och 9,2 cm bred. Glöm inte att beställa en ljuskälla med GU10-armatur separat. Detta medföljer inte. Baleno har ett högt IP-värde på IP65. Detta gör den lämplig för utomhusbruk och tål säkert en kraftig regnskur! Behöver du lite mindre ljus? Baleno är dimbar, men en dimmer ingår ej. Tack vare dimbarheten kan du själv bestämma atmosfären. Njut av naturen till sent med Baleno. 6.8 cm x 9.2 cm x 7.5 cm
 • Utomhusvägglampa zink IP44 - München

  Utomhusvägglampa zink IP44 - München
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included München vägglampa är vackert avslutad med metall och glas. Kännetecknas av den lantliga stilen i en cool zinkkvalitet. Den har en längd på 20 cm, en höjd på 25 cm och ett djup på 35 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 9,7 cm. Komplettera din utomhusvägglampa med en valfri ljuskälla, som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Ljuskällan sticker ut fint i detta klara glas. Lampan är även dimbar med extern dimmer. Ett trevligt plus: tack vare IP-värdet på IP44 kan den även placeras på din terrass utomhus eller i badrummet. Alla kommer att hitta en trevlig plats för detta vackra München!
 • Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford

  Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är denna antracit (mörkgrå) Oxford för dig! Vintage designen lägger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa har en höjd av 25,5 cm och ett djup på 23 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Komplett din trädgård eller fasad med denna Oxford utomhuslampa!
 • Modern utomhus vägglampa svart IP54 - Stockholm

  Modern utomhus vägglampa svart IP54 - Stockholm
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Klassiker med ett nytt utseende, det vill säga den moderna utomhusvägglampan Stockholm. Den är gjord av plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 9,6 cm, en höjd på 24 cm och en längd på 8,8 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, en höjd på 23,5 cm och en längd på 6,3 cm. Komplettera Stockholm med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker och därför perfekt lämpad för utomhusbruk! Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Gör din utemiljö modern med vägglampan Stockholm.
 • Industriell vägglampa utomhus grå IP44 - Sutton down

  Industriell vägglampa utomhus grå IP44 - Sutton down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna industriella Sutton down mörkgrå vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Det är därför det är viktigt att du väljer en speciell ljuskälla, eftersom den är synlig! Genom att beställa en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 100 Watt) kompletterar du denna vägglampa. Suttonen har en höjd av 32,5 cm och en längd på 17 cm. Lampans djup är 25,5 cm. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej), för en extra mysig atmosfär på kvällen! Det är tillverkat i rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44, vilket gör det perfekt motståndskraftigt mot regn! Ett verkligt mervärde vid din ytterdörr eller bakdörr. 170 mm x 260 mm x 325 mm
 • Lantlig utomhusvägglampa svart IP44 - Kansas

  Lantlig utomhusvägglampa svart IP44 - Kansas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampan i Kansas är den perfekta kombinationen mellan cool och lantlig! Den svarta glansiga ytan ger den här lampan ett tufft utseende. Med en lämplig E27-ljuskälla på upp till 60 watt kan du skapa riktat ljus, stämningsbelysning eller grundljus i din trädgård eller vid din ytterdörr (ljuskälla ingår ej). Lampan har en bredd på 37 cm, en höjd på 30,3 cm och en diameter på 29,4 cm. Monteringsplattan har en diameter på 13 cm och en höjd på 2,5 cm. Med ett IP-värde på IP44 är denna lampa stänksäker och skyddad mot lätta regndroppar. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplettera din terrass eller fasad med denna robusta och lantliga Kansas vägglampa! 29.4 cm x 30.3 cm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Joeri

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Joeri
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En klassisk utomhusvägglampa i en modern jacka. Det är Yuri! Den nya designen säkerställer att den är helt uppdaterad. Lampan är tillverkad i plast och är klar i svart. Den har 11,2 cm djup, 21,5 cm höjd och 18,5 cm längd. Monteringsplattan har 2,5 cm djup, 8,5 cm höjd och 7,2 cm längd. Du avslutar Joeri med en ljuskälla med en E27 -passning (max. 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat. På grund av dess IP-värde IP54 är vägglampan stänkskyddad. Perfekt för bredvid ytterdörren eller på trädgården. Joeri är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Klä upp din trädgård på ett modernt sätt med utomhusvägglampan Joeri!
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum

  Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Ovum är en tidlös vägglampa för dina ytterväggar. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggarna. Super trevligt när det är mörkt ute! Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 700 lumen. Det ger behagligt varmt vitt humörsljus. Med 30 000 brinntimmar är du säker på en energieffektiv lampa. Lampan har en längd på 12,9 cm, en höjd på 10,5 cm och ett djup på 8,5 cm. Väggens monteringsplatta har en längd och en höjd av 7,5 cm och ett djup av 2,5 cm. Den svarta färgen och formen ger den en modern touch, vilket gör att den passar bäst i en modern miljö. Ovum är lämpligt för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44. Detta gör att det är stänksäkert, perfekt för bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Din utomhusmiljö får ett riktigt lyft från utomhusvägglampan Ovum. Tveka inte längre!
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål rörelsessensor IP44 - Mira

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål rörelsessensor IP44 - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt vacker att se, är lampan också mycket praktisk. Det finns nämligen en PIR-rörelsessensor på den. Denna har en räckvidd på sju meter och kan justeras mellan 10 sekunder och fem minuter. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Utomhus vägglampa rostfritt stål ljusmörk sensor - Mira

  Utomhus vägglampa rostfritt stål ljusmörk sensor - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt vacker att se, är lampan också mycket praktisk. Det finns nämligen en LUX ljusmörk sensor på den; utomhusljuset tänds när det blir mörkt och slocknar när det blir ljus igen. Super praktiskt! Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Industriell utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Hanneke

  Industriell utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Hanneke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården är Hanneke! Vägglampan utomhus har en mörkgrå färg och är gjord av aluminium. Lampans diameter är 25,4 cm och den har ett djup på 10,6 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte! Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Med Hanneke har du alltid rätt ljus ute!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna slående utomhusvägglampa ger en vacker ljuseffekt tack vare det prickiga mönstret. Lampan är gjord av plast med aluminium och är färdig i svart. Den har ett djup på 11,6 cm, en höjd på 26 cm och en längd på 12,4 cm. Du avslutar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under taket. Ge bra belysning runt ditt hus med vägglampa Nicole.
 • Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox

  Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Superfunktionell utomhuslampa av hög kvalitet. Den lyser uppåt och nedåt vilket ger en fin effekt på ytterväggen! Vägglampan har en höjd på 22,3 cm och ett djup på 11,3 cm. Lampan har ett IP-värde på IP54, vilket gör den mycket lämplig för utomhusbruk. Vägglampa Fox är utrustad med två GU10 beslag. Observera: dessa ljuskällor ingår inte och måste beställas separat i vår webshop (max. 25 Watt). Fox är även dimbar med extern dimmer (ingår ej). En mycket solid och snygg lampa för utomhusbruk! 80 mm x 80 mm x 223 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Simon

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Är din trädgård redo för den moderna stilen ännu? Med Simon fullbordar du din moderna trädgård. Utomhusvägglampan är gjord av stål och ytbehandlad i en svart färg. Denna lampa har integrerad LED-belysning. Vägglampan utomhus har en bredd på 9,1 cm, är 23 cm lång och 12,1 cm hög. Lysdioden använder 3,6 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP54 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Med max 400 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Njuter av naturen till sent med Simon.
 • Utomhusvägglampa svart rostfritt stål IP44 - Solo

  Utomhusvägglampa svart rostfritt stål IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna utomhuslampa Solo har en förenklad och modern design. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta betyder att det här lilla kraftverket enkelt kan placeras utanför. Lampan kan anslutas till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Den har en höjd av 11,8 cm och ett djup på 11 cm. Monteringsplattan har en höjd av 8,5 cm. Komplettera den med en GU10-ljuskälla (35 Watt) för att slutföra din Solo. Solo-vägglampan känns hemma inte bara utanför utan också i badrummet. En riktig atmosfärskapare för både ute och inne!
 • Utomhusvägglampa svart med halvljus och sensor på sol - Charlotte

  Utomhusvägglampa svart med halvljus och sensor på sol - Charlotte
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Modern vägglampa Charlotte ger omedelbart din trädgård ett lyft! Dess eleganta design gör den mycket tidlös och passar alla boendestilar. Den är gjord av stål och är färdig i svart. Charlotte har ett djup på 13 cm, höjd på 13 cm och längd på 13 cm. Ovansidan av lampan har en solpanel, som laddar lampan automatiskt. Så energisnål! Den integrerade LED-belysningen har en ljuseffekt på 100 lumen och 2700 Kelvin. Belysningen varar i snitt 30 000 brinntimmar, så du kan njuta av lampan extra länge. Med sitt IP-värde på IP65 är lampan stänksäker, perfekt för intill ytterdörren eller mot staketet. Charlotte har olika positioner: Alternativ A ser till att ljuset tänds automatiskt på natten. När den inte upptäcker någon rörelse under 30 sekunder går belysningen till 20 %. Alternativ B ser till att ljuset tänds automatiskt på natten. När den inte känner av någon rörelse under 30 sekunder slocknar belysningen. Vägglampa för utomhusbruk Charlotte gör ditt liv lite mer modernt och stämningsfullt.
 • Modern Rektangulär Utomhus-Vägglampa Mörkgrå inkl. LED - Opacus

  Modern Rektangulär Utomhus-Vägglampa Mörkgrå inkl. LED - Opacus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Opacus ger ett tidlöst blickfång på din vägg. Den mörkgrå färgen i kombination med mjölkglaset gör den väldigt snygg, så den hör hemma i din moderna trädgård eller under din moderna terrass! Lampan har en höjd av 30 cm, en längd på 7 cm och en bredd på 5,5 cm. Den har integrerad LED (ej utbytbar). Denna LED lyser för 3000 Kelvin och 532 lumen, vilket ger varmt vitt ljus: mycket mysigt! I genomsnitt håller lampan 30 000 brinntimmar. Tack vare ett IP -värde på IP65 är det motståndskraftigt mot regn. Obs! Denna lampa är inte dimbar. Den perfekta utomhusvägglampan!
 • Modern utomhusvägglampa svart med rökglas 26 cm IP44 - Dijon

  Modern utomhusvägglampa svart med rökglas 26 cm IP44 - Dijon
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att piffa upp din trädgård? Det gör du med Dijon. Denna utomhusvägglampa i aluminium med glas är färdig i svart. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. Vägglampan utomhus har en bredd på 14 cm, är 14 cm lång och 26 cm hög. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Behöver du lite mindre ljus? Dijon är dimbar, men en dimmer ingår inte. Vilken vinnare Dijon är. Alltid rätt atmosfär ute med denna utomhusvägglampa.
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 10-ljus IP54 - Silly

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 10-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Silly är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en mörkgrå finish. De 10 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Vägglampan utomhus har ej utbytbar LED-belysning. Lampans höjd är 8 cm, längden 27 cm och bredden 5 cm. Lysdioden förbrukar 11 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP54 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 960 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Att sitta ute med Silly: denna utomhusvägglampa gör att du knappt vill gå in.
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun IP44 justerbar - Ciara

  Modern utomhusvägglampa rostbrun IP44 justerbar - Ciara
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Rätt utomhusbelysning avgör atmosfären i din trädgård. Detta är perfekt med Ciara utomhusvägglampa! Denna atmosfärskapare känner sig helt hemma i en modern trädgård. Den är gjord av aluminium med glas och finish i rostbrunt. Lampans totala mått är 13 cm hög, 10 cm lång och 12,5 cm bred. Lampan är justerbar, så att du kan bestämma vilken del av ditt utomhusutrymme du vill sätta i rampljuset. Glöm inte att beställa en ljuskälla med GU10-armatur (max 35W) separat. Detta medföljer inte. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Ciara!
 • Klassisk utomhusvägglampa antikguld med rörelsesensor - New Haven

  Klassisk utomhusvägglampa antikguld med rörelsesensor - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included New Haven är vägglampan om du letar efter en snygg lampa till din fasad eller yttervägg. Det ger ditt hem en helt klassisk och antik atmosfär. Rörelsesensorn slås på när lampan känner av rörelse; som verkligen ger dig en trygg känsla. Den antika guldfinishen ger också ditt hem en vintagelook. Lampan har en längd på 17,1 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 21,2 cm. Monteringsplattan har en längd på 11 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 1,5 cm. Komplettera denna vägglampa med en E27 ljuskälla på max 15 Watt (ljuskälla ingår ej). Kommer du att komplettera din fasad med vägglampan New Haven?
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Hurricane 1

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Hurricane 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Hurricane 1 är en fin vägglampa för ytterdörren eller trädgårdshuset. Han ser inte bara till att ljuset lyser nedåt utan också uppåt och mot dig. På så sätt har du alltid tillräckligt med ljus i mörkret! Vägglampan är gjord av rostfritt stål med plast och är klar i svart. Den har ett djup av 12,8 cm, en höjd av 11 cm och en längd av 28,7 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 40 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (detta ingår inte). På grund av IP44: s höga IP-värde är vägglampan lämplig för utomhusbruk och stänksäker. Hurricane 1 är den perfekta vägglampan om du vill lägga lite stil till din trädgård. Tveka inte längre!
 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Zane

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Zane
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Ge en säker utomhusmiljö med Zane vägglampa. Denna lampa passar perfekt med den moderna levande stilen. Det är super praktiskt eftersom det är justerbart. På så sätt bestämmer du var ljuset lyser. Litt slås på så snart den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt av rörelsesensorn. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten. Zane är tillverkad av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,02 cm, en höjd av 11,75 och en längd av 12,04 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1 cm, längd 6,6 cm och bredd 7,6 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning och är därför inte utbytbar. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin. Detta ger utomhuslampan mycket ljus så att du enkelt kan sätta nyckeln i nyckelhålet när du är vid ytterdörren. Med ett IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och tål en kraftig regndusch. Komplettera ditt trädgårdshus eller ytterdörr med vägglampan Zane utomhus.
 • Modern vägglampa utomhus grå IP44 - Baleno I.

  Modern vägglampa utomhus grå IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En supermodern och tidlös vägglampa. Eftersom det ger ett vackert betesbelysning på väggen, skapar det en mysig atmosfär på din terrass eller vid ytterdörren. Lampan har en GU10-anslutning och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 7 Watt). Du kan också dimma den med en extern dimmer (detta ingår inte). Den har en höjd av 9 cm och en längd av 7 cm. Lampans djup är 9,2 cm. På grund av det aluminium som används, den mörkgrå färgen och formen får lampan en snygg touch, vilket gör den bäst i en modern eller designmiljö. Produkten är verkligen lämplig för utomhusbruk tack vare IP44-värdet IP44. Ett måste som känns hemma överallt!
 • Modern utomhusvägglampa svart med rökglas 26 cm IP44 - Reims

  Modern utomhusvägglampa svart med rökglas 26 cm IP44 - Reims
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skapa mer atmosfär i din trädgård med utomhusvägglampa Reims! Denna utomhusvägglampa är gjord av aluminium och har en svart färg. Ränderna på glaset skapar en mystisk ljuseffekt. Han känner sig helt hemma med den moderna stilen. Lampans höjd är 26 cm, längden 14 cm och bredden 14 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Reims är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Njuter av naturen till sent med Reims.
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark

  Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Vill du också lägga till mer atmosfär utanför? Det kan du göra med vägglampa Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör den så speciell är att plasten har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har ett djup på 11,7 cm, en höjd på 18,7 cm och en längd på 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, längd 6 cm och bredd 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Med skymningsbrytaren tänds belysningen när det blir mörkt och släcks igen när det blir ljust ute. På så sätt glömmer du aldrig att tända eller släcka lampan, superhändigt! Gör din utomhusmiljö säker och attraktiv med vägglampa Danmark.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Marcel

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Marcel
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Modern utomhusvägglampa Marcel har ett klassiskt utseende. Lampan, gjord av aluminium och plast, är färdig i svart. Den har en höjd på 22 cm, längd på 25 cm och bredd på 22,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm och en diameter på 10 cm. Du kompletterar utomhuslampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Marcel är med sitt IP44-värde stänksäker och passar därför intill ytter- eller bakdörren, under taket eller i friggeboden. Gör din utomhusmiljö säker med vägglampan Marcel. 25 cm x 22.5 cm x 22 cm
 • Modern utomhus vägglampa svart plast 2-ljus - Baleno

  Modern utomhus vägglampa svart plast 2-ljus - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Skapa mer atmosfär i din trädgård med Baleno utomhusvägglampa! Denna utomhusvägglampa är gjord av plast och har en svart färg. Han känner sig helt hemma med den moderna stilen. Denna utomhusvägglampa har en längd på 6,8 cm, bredd på 9,2 cm och en höjd på 15 cm. Lampan har två ljuspunkter vilket ger denna lampa mycket atmosfär. Se till att du beställer ljuskällor med GU10-armatur för att komplettera lampan. Baleno har ett högt IP-värde på IP65. Detta gör den lämplig för utomhusbruk och tål säkert en kraftig regnskur! Behöver du lite mindre ljus? Baleno är dimbar, men en dimmer ingår ej. Skapa atmosfär i din trädgård med Baleno! 6.8 cm x 9.2 cm x 15 cm
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Joren

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Vägglampa Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, superhändig! Joren är tillverkad i aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 23 cm, en längd på 16 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, höjd 28 cm och längd 9 cm. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Joren är den perfekta vägglampan för intill fram- eller bakdörren tack vare sin rörelsesensor. Belysningen tänds när den upptäcker rörelse, vilket garanterar säkerheten i din trädgård!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Esmee

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Mindre är mer! Vägglampan Esmee bevisar det än en gång. Dess enkla design gör den till en modern och mycket snygg vägglampa. Den är gjord av aluminium och har en rostbrun färg. Vägglampan har ett djup på 20,6 cm, en höjd på 11,5 cm och en längd på 16,5 cm. Esmee har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt för bredvid ytterdörren eller i friggeboden! Säkerställ säkerhet i din utomhusmiljö med vägglampa Esmee!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Chimay

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Chimay
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att piffa upp din trädgård? Det gör du med Chimay. Denna utomhusvägglampa i aluminium är färdig i svart och har en plastskärm. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. Vägglampan utomhus har en bredd på 14,5 cm, är 12 cm lång och 17,5 cm hög. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta medföljer inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP54. Detta gör den stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Behöver du lite mindre ljus? Chimay är dimbar, men en dimmer ingår inte. Njut av naturen till sent med Chimay.
 • Modern snedställd utomhusvägglampa grå IP55 inkl LED - Amelia

  Modern snedställd utomhusvägglampa grå IP55 inkl LED - Amelia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en snygg vägglampa för utomhusbruk? Den här är perfekt för dig! Den passar perfekt i en modern miljö. När man hänger några bredvid varandra på ytterväggen skapar man genast en trevlig stämning på kvällen. Det är en LED-belysning, så lampan håller väldigt länge och är energisnål. Tack vare IP-värdet på 55 är den stänksäker och dammsäker, så den kan säkert ta stryk när det regnar! Lampan har ett djup på 17 cm, en diameter på 9,5 cm och en höjd på 34,5 cm. Lampan har en integrerad ljuskälla med 6 watt, 800 lumen, 2700 Kelvin och 25 000 brinntimmar. Ge din fasad mer atmosfär med vägglampan Amelia! 95 mm x 345 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med vägglampan Luc får även din trädgård en modern twist. Vägglampan är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Stängerna skapar en vacker ljuseffekt i rummet när belysningen är på. Lampan har ett djup på 23,5 cm, höjd 28 cm och längd 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 28 cm och längd 13 cm. Du avslutar vägglampan med en E27-ljuskälla på 40 Watt. Tack vare sitt höga IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker och därför perfekt lämpad för utomhusbruk. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Den moderna vägglampan Luc bör inte saknas i din trädgård!
 • Smart utomhusvägglampa svart med räfflat glas inkl 2 st WiFi A60 - Charlois

  Smart utomhusvägglampa svart med räfflat glas inkl 2 st WiFi A60 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Charlois är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en svart finish. Eftersom lampan har 2 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i rummet. Lampans totala mått är 38 cm hög, 14 cm lång och 13,5 cm bred. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade platser utomhus. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 806 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Vägglampan utomhus levereras hem till dig inklusive E27 ljuskällor. De förbrukar 8,5 watt och håller i genomsnitt 10 000 timmar. Har du glömt att släcka lampan? Styr din belysning på distans med din smartphone eller smarta hemsystem. Skapa extra atmosfär i ditt hem genom att dämpa vägglampan utomhus. Charlois är dimbar, dimmer ingår. Sluta sitta i mörkret och gå efter Charlois.
 • Svart utomhusvägglampa med halvljus och solsensor - Kayo

  Svart utomhusvägglampa med halvljus och solsensor - Kayo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Twilight switch included, Motion sensor included Utomhusvägglampa Kayo är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval, plast i svart färg, är det en riktigt modern lampa. Kayo har en höjd på 9,7 cm, en längd på 23 cm och en bredd på 4,27 cm. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Kayo har 2 olika lägen: Läge A, där lampan alltid brinner med 30 % på natten och när det är rörelse inom 6 meter växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Läge B: lampan brinner alltid med 50 % på natten och när det är rörelse inom 6 meter växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Efter 5 timmar eller när batteriet är mindre än 30 % växlar lampan till energisparläge. Lampan använder också solenergi. Med Kayo har du alltid rätt utomhusbelysning! 23 cm x 4.27 cm x 9.7 cm
 • Modern utomhusvägglampa vit IP44 - Caz

  Modern utomhusvägglampa vit IP44 - Caz
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Caz är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en vit finish. Lampans höjd är 9,5 cm, längden 36 cm och bredden 7,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,1 cm, en höjd på 5,8 cm och en längd på 26,4 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat (max. 40 watt). Detta ingår inte. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Behöver du lite mindre ljus? Caz är dimbar, men en dimmer ingår inte. Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Caz det perfekta valet.
 • Utomhusvägglampa antracit IP44 med rörelsesensor - Solo

  Utomhusvägglampa antracit IP44 med rörelsesensor - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Denna Duo vägglampa är en superfunktionell utomhuslampa med en snygg design i mörkgrå (antracit) och utrustad med en rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörker. Solo kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. Ljuset från denna lampa strålar nedåt. Detta ger en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 tål denna vägglampa regn. Den är också enkel att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 10,5 cm och en höjd på 14,8 cm. Monteringsplattan har en längd på 14,8 cm och en bredd på 6,7 cm. Lampan har GU10-beslag och levereras utan ljuskälla, så se till att beställa denna separat (max 35 Watt). Denna Solo vägglampa har en vacker, modern och elegant design.
 • Utomhusvägglampa svart och mässing 2-ljus - Rotterdam

  Utomhusvägglampa svart och mässing 2-ljus - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är det här Rotterdam vad du letar efter! Dess kombination av svart stål, glas och gulddetaljer gör den till en riktig industrilampa. De 2 ljuspunkterna gör den till en riktig atmosfärskapare! Lampans totala mått är 28 cm hög, 28 cm lång och 10 cm djup. Denna lampa är multifunktionell eftersom den även kan användas som taklampa. Denna Rotterdam har två E27-kopplingar. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Med IP23 är denna lampa regnvattentät och kan placeras på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Rotterdam är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar ingen dimmer. Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Rotterdam det perfekta valet.
 • Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Odense

  Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Odense är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval av svart aluminium och plast är det en verkligt modern lampa. De 2 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Lampans totala mått är 33 cm hög, 8,5 cm lång och 17,2 cm bred. Se till att du beställer ljuskällor med E27-armatur för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. Skapa extra atmosfär i trädgården genom att dämpa vägglampan utomhus. Odense är dimbar (dimmer ingår ej). Saknar ditt uteområde fortfarande lite atmosfär? Då är Odense det perfekta valet. 8.5 cm x 17.2 cm x 33 cm
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 2-ljus IP54 - Silly

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 2-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är Silly precis vad du letar efter! Dess kombination av aluminium och mörkgrå gör den till en verkligt modern lampa. Eftersom lampan har 2 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i rummet. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen och ger vackert betesljus på väggarna. Denna lampa har en längd på 8,5 cm, en bredd på 4 cm och en höjd på 8 cm. Den ej utbytbara LED-belysningen förbrukar endast 2,4 watt och håller i genomsnitt 30 000 timmar. Med en IP54-klassning kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset, under ett tak eller till och med i badrummet. Ljuskällorna har en total ljuseffekt på 170 lumen. Detta gör den perfekt som stämningsbelysning. Silly är riktigt bra!
 • Modern vägglampa utomhus IP44 - Khana

  Modern vägglampa utomhus IP44 - Khana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att lysa upp din terrass eller fasad? Gör det med den moderna utomhusvägglampan Khana! Denna vägglampa har en längd på 25 cm, en höjd på 32,8 cm och ett djup på 32,8 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Komplettera Khana med en E27-ljuskälla på upp till 40 watt. Du kan dimma den här lampan med en extern dimmer. Ljuskällan och dimmern ingår inte. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa stänksäker och tål regndroppar. Letar du efter grundläggande belysning eller stämningsbelysning i trädgården? Leta inte längre och gå efter Khana vägglampa!