QAZQA fasadbelysning

Det finns många fina, minimalistiska lampor för monterad på husfasad. Här är utbudet från QAZQA med t ex Otan, Bink och Uma vägglampa. Vissa skickar ljus både uppåt och neråt medan andra bara har ett dovt ljus som du kan montera husnummer på.

Populärt inom QAZQA fasadbelysning

 • Romantisk vägglampa utomhus brons - London

  Romantisk vägglampa utomhus brons - London
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en klassisk antik utomhusvägglampa? Då är denna London-lampa definitivt något för dig! Med sin graciösa vintage-design och 'gamla' glas ger den en stilren touch till din ytterdörr eller entré. Denna hängande lyktaformade utomhusvägglampa är 34 cm hög och 18 cm djup. Den har en E27-sockel för en ljuskälla med maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du även dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Avsluta din trädgård eller framsida med denna London-lykta!
 • Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark

  Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med pulverlackering i polyester och en plastskärm. Levereras med ett superpraktiskt klistermärkesark så att du kan lägga till ditt husnummer på lampan. Husnummer och vacker belysning i ett! Danmark är 17 cm hög och 8,5 cm lång. Den är 11,5 cm djup. Monteringsplattan för ytterväggen är 6,5 cm lång och bred. Perfekt resistent mot regnvatten tack vare IP-värdet IP44. Du kan placera den bredvid din ytterdörr som stämningslampa eller som funktionell belysning när du kommer hem sent. Med en glödlampa som passar i en E27-sockel (max 13 W) kan du slutföra Danmark. Lampan kan även dimmas med en extern dimmer. Ge ditt hem ett behagligt ljus med Danmark!
 • Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6

  Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Otan är här för att ge dina ytterväggar stil! Den har en mörkgrå finish med en pulverlackering i polyester. Den har icke-utbytbara LED-lampor (integrerade i lampan). LED-lampan (12 watt) har en ljusstyrka på 493 lumen och 3 000 Kelvin. Det innebär att den ger ett vackert, varmt ljus! Ljuset lyser uppåt och nedåt, vilket skapar en vacker skuggningseffekt på din vägg. Otan är en perfekt utomhuslampa tack vare sin IP-klassning på IP54. Observera: lampan är inte dimbar. Otan har en genomsnittlig livslängd på 30 000 brinntimmar. Den är 14 cm hög och 14 cm lång. Lampans djup är 5 cm. Kvalitet och design går hand i hand i denna tidlösa lampa!
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna eleganta Mira-vägglampa är en högkvalitativ utomhuslampa tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkigt glas. Denna utomhusvägglampa har en vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus i botten och toppen och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa kan enkelt anslutas till 230 volt. Med IP44 är den skyddad mot regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Lampan är 10 cm djup, 15,5 cm hög och 13,5 cm bred. Den har en stor E27-sockel och levereras utan glödlampa, så se till att beställa en (max 60 W). Lampan kan även dimmas med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira-vägglampan är det perfekta tillskottet till din fasad!
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på QAZQA fasadbelysning

 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Skittle

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Skittle
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En tidlös vägglampa för dina ytterväggar. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en vacker svart färg. Den är 9,5 cm hög och har en diameter på 11 cm. Lampans djup är 14,5 cm. Med en glödlampa som passar i en GU10-sockel (max 35 W) kan du komplettera din Skittle. Den ger behagligt sken vid din ytterdörr eller under altanen. Med ett IP-värde på IP44 är den vattentät och därför en perfekt utomhuslampa! Lampan kan även dimmas med en extern dimmer. Skittle kommer till sin rätt i en modern miljö.
 • Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna eleganta Emmerald 1-vägglampa är en högkvalitativ utomhuslampa. Vägglampan är tillverkad av rostfritt stål med plast i en vacker mörkgrå (antracit) färg. En vacker, modern och elegant design! Skärmen släpper även igenom lite ljus på sidorna, vilket skapar en vacker ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan är 26 cm hög och 23 cm lång. Den är 10,5 cm djup. Mått på monteringsplattan: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan kan enkelt anslutas till 230 volt. Med ett IP-värde på IP44 tål denna vägglampa en hel del och är därför extremt lämplig för utomhusbruk! Emerald I är utrustad med en rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Den reagerar på rörelser genom att tända ljuset. Superpraktiskt! Den perfekta tillägget till din fasad.
 • Utomhusvägglampa svart med räfflat glas 2-ljus IP44 - Charlois

  Utomhusvägglampa svart med räfflat glas 2-ljus IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan Charlois ger din trädgård det där lilla extra. Denna iögonfallande lampa är tillverkad av aluminium med ribbat glas och har en snygg svart finish. Det gör den till ett perfekt val för en modern eller industriell trädgård. Med 2 ljuspunkter sticker denna utomhusvägglampa ut i alla utrymmen. Lampans totala mått är 38 cm i höjd, 14 cm i längd och 13,5 cm i bredd. Utomhusvägglampan är utrustad med E27-socklar. Glöm inte att beställa de två glödlamporna separat. Utomhusvägglampan har ett IP-värde på IP44. Det innebär att den är stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men observera att en dimmer inte ingår. Njut av att sitta utomhus med Charlois: denna utomhusvägglampa kommer att få dig att vilja stanna utomhus!
 • Vägglampa 'Harry' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus

  Vägglampa 'Harry' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp En modern utomhuslampa speciellt för dig! Harry passar verkligen in i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer verkligen till sin rätt när du placerar två eller tre stycken bredvid varandra för att skapa en vacker effekt i din trädgård. Lampan ger ett starkt, ljust sken tack vare den (ej utbytbara) LED-lampan som är inbyggd i den med 700 lumen. Denna Harry är 21,5 cm hög och 8 cm bred. Den antracitfärgade färgen ger din trädgård en modern look. Harry är perfekt för att framhäva en viss del av trädgården eller uteplatsen. Med ett IP-värde på IP44 är den perfekt resistent mot stänkvatten. Letar du efter en fin modern utomhuslampa? Då är denna Harry definitivt något för dig.
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Joren

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampan Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sin IP-klassning på IP44 är vägglampan stänksäker, vilket är superpraktiskt! Joren är tillverkad av aluminium med plast och har en svart finish. Den är 23 cm djup, 16 cm lång och 28 cm hög. Monteringsplattan är 2,8 cm djup, 28 cm hög och 9 cm lång. Du kan komplettera vägglampan med en glödlampa med E27-sockel på max 40 W. Joren är den perfekta vägglampan för sidan av ytterdörren eller bakdörren tack vare sin rörelsesensor. På så sätt tänds lampan när den känner av rörelse, vilket säkerställer säkerheten i din trädgård!
 • Vägglampa utomhus mörkgrå 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Vägglampa utomhus mörkgrå 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. LED-vägglampan Batt kan användas i en mängd olika utrymmen. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men lika gärna utomhus. Högkvalitativ utomhuslampa tillverkad av högkvalitativ aluminium med polyesterpulverlackering. Denna lampa ger mycket ljus med låg förbrukning tack vare LED-lamporna med hög effekt. Lampan är 3 cm djup, 9 cm hög och 17,5 cm bred. Lampan har 2 LED-lampor med 6 watt, 686 lumen och 3 000 kelvin. Batt har även en genomsnittlig livslängd på 30 000 timmar. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljusstyrka gör denna lampa lämplig för många användningsområden både inomhus och utomhus, så den är perfekt!
 • Utomhusvägglampa antracit 2-ljus IP44 med rörelsesensor - Duo

  Utomhusvägglampa antracit 2-ljus IP44 med rörelsesensor - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Duo-vägglampa i mörkgrått rostfritt stål är en superfunktionell utomhuslampa med en elegant design och inbyggd rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Duo svarar på rörelse genom att tända ljuset. En del av ljuset från denna lampa lyser uppåt och en del nedåt, vilket skapar en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 tål denna vägglampa regn. Den kan enkelt anslutas till 230 volt. Lampan är 10,5 cm djup och 21 cm hög. Monteringsplattan är 14,8 cm lång och 6,7 cm bred. Lampan innehåller två GU10-socklar och inkluderar inte en glödlampa, så se till att beställa dem separat. Sensorn har en räckvidd på 8 meter. Denna moderna och eleganta Duo-vägglampa kommer garanterat att bli en tillgång till din yttervägg.
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl WiFi GU10 - Femke

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl WiFi GU10 - Femke
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå med rök - Malios

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå med rök - Malios
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Med utomhusvägglampan Malios kan du fullända din trädgård! Den är helt i linje med den senaste trenden; modern. Utomhusvägglampan i rostfritt stål har en mörkgrå finish. Plasten är i färgen rökgrå, vilket ger lampan extra atmosfär när du slår på den. Utomhusvägglampan är 12,5 cm bred, 8 cm lång och 28,8 cm hög. Utomhusvägglampan har en E27-sockel. Se till att beställa denna glödlampa separat för att fullända lampan. Utomhusvägglampan har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Behöver du lite mindre ljus? Malios är dimbar, men en dimmer ingår inte. Med Malios kan du inte gå fel: du kommer att vilja lägga till denna utomhusvägglampa i din trädgård, på balkongen eller på uteplatsen! 8 cm x 12.5 cm x 28.8 cm
 • Utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED med rörelsedetektor - Dualy

  Utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED med rörelsedetektor - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna 9 watts Dualy har en elegant design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert utförd i svart och plast, vilket mjukar upp ljuseffekten. Den är 20 cm hög och 16 cm lång. Lampans djup är 5,3 cm. Med en genomsnittlig bränntid på 30 000 timmar kommer Dualy att hålla länge. Dualy har en rörelsesensor och kommer att reagera på upptäckta rörelser genom att tända ljuset. Lampan har integrerad LED med en ljusstyrka på 3 000 K och 820 lumen. Detta ger ett varmt vitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och är därför främst lämplig för funktionell belysning på uteplatsen eller vid ytterdörren. Med ett IP-värde på IP44 är den verkligen lämplig som utomhusbelysning!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Esmee

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Less is more! Vägglampan Esmee bevisar detta än en gång. Den enkla designen gör att den är en modern och väldigt elegant vägglampa. Den är tillverkad av aluminium och har en rostbrun färg. Vägglampan är 20,6 cm djup, 11,5 cm hög och 16,5 cm lång. Esmee har inbyggd LED-belysning. Denna har en ljusstyrka på 2 700 kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt för bredvid ytterdörren eller på förrådet i trädgården! Se till att det är säkert i din utomhusmiljö med vägglampan Esmee!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampan Femke är superstämningsfull och den perfekta lampan att placera bredvid ytterdörren, på förrådet eller på staketet. Den är tillverkad av aluminium med glas och har en svart finish. Detta gör den tidlös och modern. Den är 9,4 cm djup, 18,1 cm hög och 13,8 cm lång. Monteringsplattan är 2 cm djup, 14 cm hög och 13 cm lång. Avsluta utomhusvägglampan med en glödlampa som har en GU10-sockel (max 35 W). Se till att beställa denna separat. Tack vare rörelsesensorn tänds lampan automatiskt när den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt igen efter den tid du har ställt in. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäker. Har du tänkt på att sätta den i badrummet? Den skulle se riktigt stämningsfull ut mot en mörk vägg. Vägglampan Femke är precis vad du letar efter!
 • Modern utomhusvägglampa svart 2-ljus IP44 - Odense

  Modern utomhusvägglampa svart 2-ljus IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan Odense är en av våra bästsäljare, och det är lätt att förstå varför! Valet av material, aluminium i svart färg och plast i grå, transparent färg, gör den till en verkligt modern lampa. De två ljuspunkterna gör den till ett blickfång och samtidigt funktionell. Lampans totala mått är en höjd på 33 cm, en längd på 8,5 cm och en bredd på 17,2 cm. Se till att beställa två E27-glödlampor för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser, till exempel mot huset eller under ett tak. Skapa extra stämning i trädgården genom att dimma utomhusvägglampan. Odense är dimbar (dimmer ingår ej). Saknar din utomhusyta lite stämning? Då är Odense det perfekta valet för din trädgård. 8.5 cm x 17.2 cm x 33 cm
 • Vägglampa utomhus rostbrun plast oval 2-ljus - Baleno

  Vägglampa utomhus rostbrun plast oval 2-ljus - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En rolig blickfångare till din trädgård; denna Baleno-lampa är precis vad du letar efter! Den plastiga utomhusvägglampan har en rostbrun finish. Dess ovala form gör den perfekt för en modern trädgård. Baleno är 6,8 cm lång, 9,2 cm bred och 15 cm hög. Se till att beställa en GU10-lampa för att komplettera lampan. Med sitt höga IP65-värde är den regnresistent och perfekt för trädgården. Baleno är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar inte en dimmer. Vänta inte längre, välj Baleno!
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED 6-ljus IP54 - Silly

  Utomhusvägglampa svart inkl LED 6-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Med utomhusvägglampan Silly kan du fullända din trädgård! Den är helt i linje med den senaste trenden; modern. Utomhusvägglampan i aluminium är svart och är ett riktigt blickfång i trädgården. De 6 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare. Utomhusvägglampan har icke-utbytbara LED-lampor på 2 700 kelvin. Utomhusvägglampan är 4 cm bred, 17 cm lång och 8 cm hög. Den integrerade LED-belysningen varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar och förbrukar 6 watt. Med ett IP-värde på IP54 är den stänksäker och lämplig för utomhusbruk. LED:en har maximalt 480 lumen, vilket gör den till en riktig kraftpaket! Njut av utomhuslivet till sent med Silly.
 • Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Med Batt utomhusvägglampa skapar du en elegant och chic look med en modern touch! Denna vägglampa är 17,5 cm lång, 9 cm hög och 3 cm djup. Monteringsplattan är 14,5 cm lång, 5,5 cm hög och 2 cm djup. Denna vägglampa levereras med en integrerad (ej utbytbar) 12 watts LED-lampa med en genomsnittlig brinntid på 30 000 timmar. Lampan har en total ljusstyrka på 800 lumen vid 3 000 kelvin. Detta gör denna vägglampa till en riktig kraftpaket. Observera att denna vägglampa inte är dimbar. Upp- och nedåtriktade lampor skapar en vacker ljuseffekt ovanför och under lampan på din vägg. Med ett IP-värde på IP65 är denna vägglampa vattentät och perfekt som utomhuslampa. Skapa mer stämning i din trädgård eller på din fasad med Batt utomhusvägglampa!
 • Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo

  Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Solo-vägglampa har en enkel och modern design. Lampan är tillverkad av rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänksäker. Det betyder att denna lilla kraftpaket enkelt kan placeras utomhus. Lampan kan anslutas till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Spotlighten är lätt att justera via kulleden, så att du kan rikta ljuset exakt dit du vill. Superpraktiskt! Den är 14,4 cm hög och 9,5 cm djup. Spotlightens diameter är 6 cm. Kompletteras med en GU10-lampa (35 W) för att göra din Solo komplett. Solo-vägglampan passar inte bara utomhus utan även i badrummet. En riktig stämningsskapare både inomhus och utomhus!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Miro

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Det blir inte mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar alla inredningsstilar, från modern till rustik! Den är svart och gjord av plast, vilket ger lampan en behaglig och mjuk ton. Den är 25,4 cm hög och 6,5 cm djup. Lampan är 17,6 cm lång. Miro har även en rörelsesensor och reagerar på upptäckta rörelser genom att tända lampan. Kompletterar Miro med en glödlampa som passar i en E27-sockel (max 10 W). Det är en vägglampa som är perfekt för utomhusbelysning tack vare sin IP-klassning på IP44. Den perfekta kombinationen av modern och tidlös. 176 mm x 65 mm x 254 mm
 • Set med 2 utomhus vägglampa mörkgrå 2-ljus ljus-mörk sensor - Duo

  Set med 2 utomhus vägglampa mörkgrå 2-ljus ljus-mörk sensor - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Duo-vägglampa i rostfritt stål i färgen mörkgrå (antracit) är en superfunktionell utomhuslampa med en elegant design. Den har en LUX ljus-mörksensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust igen. Superpraktiskt och den levereras som ett set med 2! Ljuset från denna lampa lyser uppåt och nedåt. Detta skapar en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa regntät. Den är också enkel att ansluta till 230 volt. Lampan är 11 cm djup och 21,5 cm hög. Monteringsplattan är 14,8 cm lång och 6,8 cm bred. Lampan har två GU10-socklar och levereras utan glödlampor, så se till att du beställer fyra glödlampor till den. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta Duo-vägglampa kommer garanterat att vara en tillgång till din fasad!
 • Vägglampa utomhus mörkgrå IP54 rörelsesensor - Tide

  Vägglampa utomhus mörkgrå IP54 rörelsesensor - Tide
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan Tide ger din trädgård det där lilla extra. Denna blickfång är tillverkad av aluminium och har en mörkgrå finish. Detta gör den perfekt för en modern trädgård. Denna utomhusvägglampa är 14 cm lång, 9 cm bred och 28,5 cm hög. Utomhusvägglampan har en E27-sockel. Se till att beställa denna glödlampa separat. Med IP44 är lampan stänksäker och kan placeras utomhus på skyddade platser, till exempel mot huset eller under en markis. Var aldrig i mörkret igen med denna utomhusvägglampa med rörelsesensor. Tide tänds när rörelse upptäcks. Saknar din utomhusyta fortfarande lite stämning? Då är Tide det perfekta valet.
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum

  Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Ovum är en tidlös vägglampa för dina ytterväggar. Den ger en vacker skrapljus längs väggarna. Superhärligt när det är mörkt ute! Lampan har integrerad LED med en ljusstyrka på 3 000 Kelvin och 700 lumen. Den ger ett behagligt varmt vitt stämningsljus. Med 30 000 brinntimmar är du säker på en energieffektiv lampa. Lampan är 12,9 cm lång, 10,5 cm hög och 8,5 cm djup. Monteringsplattan för väggen är 7,5 cm lång och hög och 2,5 cm djup. Den svarta färgen och formen ger den en verkligt modern touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Ovum är lämplig för utomhusbruk tack vare dess IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker, perfekt för bredvid ytterdörren eller på förrådet i trädgården. Din utomhusmiljö kommer att få en riktig boost från Ovum utomhusvägglampa. Så tveka inte längre!
 • Modern utomhus vägglampa svart IP54 - Stockholm

  Modern utomhus vägglampa svart IP54 - Stockholm
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Den moderna utomhusvägglampan Stockholm är en klassiker med en ny twist. Den är tillverkad av plast och har en svart finish. Den är 9,6 cm djup, 24 cm hög och 8,8 cm lång. Monteringsplattan är 2 cm djup, 23,5 cm hög och 6,3 cm lång. Kompletterar Stockholm med en E27-lampa (max 15W). Glöm inte att beställa den separat. Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker och därför perfekt för utomhusbruk! Vägglampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Ge din utomhusyta en modern look med vägglampan Stockholm.
 • Utomhusvägglampa mörkgrön med skymningssensor IP44 - Rotterdam

  Utomhusvägglampa mörkgrön med skymningssensor IP44 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan Rotterdam ger din trädgård det där lilla extra. Detta blickfång är tillverkat av rostfritt stål och har en grön finish. Det gör den perfekt för en industriell trädgård. Rotterdam är 16 cm lång, 33 cm hög och 11 cm bred. Se till att du även beställer en glödlampa med E27-sockel för att komplettera lampan. Utomhusvägglampan har ett IP-värde på IP44. Det betyder att den är lämplig för skyddade utomhusområden. Med skymningssensorn är du alltid täckt. Rotterdam tänds när det blir mörkt och släcks igen när det blir ljust. Saknar ditt utomhusområde fortfarande lite stämning? Då är Rotterdam det perfekta valet. 16 cm x 11 cm x 33 cm
 • Modern utomhus vägglampa vit med opal skärm IP44 - Odense

  Modern utomhus vägglampa vit med opal skärm IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp
 • Vägglampa utomhus svart IP44 inkl LED med ljus-mörk sensor - Dualy

  Vägglampa utomhus svart IP44 inkl LED med ljus-mörk sensor - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna 9-watts Dualy har en elegant design, perfekt för dina ytterväggar. Den har en vacker finish i svart och plast, vilket mjukar upp ljuseffekten. Den är 20 cm hög och 16 cm lång. Lampans djup är 5,3 cm. Med en genomsnittlig brinntid på 30 000 timmar kommer du att njuta av denna lampa under lång tid. Dualy fungerar med en ljus-mörker-sensor. Lampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust igen. Lampan har integrerad LED med en ljusstyrka på 3 000 K och 820 lumen. Detta ger ett varmt vitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och är därför främst lämplig för funktionell belysning på uteplatsen eller vid din ytterdörr. Med en IP-klass på IP44 är den verkligen lämplig för utomhusbelysning!
 • Utomhusvägglampa svart med rörelsesensor 2-ljus - Boris

  Utomhusvägglampa svart med rörelsesensor 2-ljus - Boris
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Ge din utomhusyta stil och funktionalitet med utomhusvägglampan Boris! Denna moderna lampa i svart är tillverkad av svart aluminium och glas. Boris är 21,5 cm hög, 8,3 cm lång och 10,5 cm djup. Lampan är utrustad med en GU10-sockel och har två ljuspunkter, en ovanför och en under. Boris är dimbar, även om en dimmer inte ingår. Den inbyggda rörelsesensorn ger extra säkerhet och bekvämlighet. Lägg till en touch av modern elegans i din trädgård eller på din uteplats och njut av stämningsfull belysning! 7 cm x 22.2 cm
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED justerbar - Kamile

  Utomhusvägglampa svart inkl LED justerbar - Kamile
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Kamile är ett riktigt blickfång för både inomhus och utomhus. Den är justerbar, så du kan själv bestämma var lampan ska sitta. Vill du belysa något i din trädgård? Då ska du välja Kamile. Lampan har integrerad LED-belysning. Kamile är 10 cm hög, 20 cm lång och 17 cm bred. Aluminium och plast som används, den svarta färgen och formen ger lampan ett elegant utseende, vilket gör den bäst lämpad för en modern miljö. Kamile är verkligen lämplig för utomhusbruk tack vare dess IP-värde på IP54, men du kan även placera den inomhus i badrummet. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du har hittat den! 20 cm x 17 cm x 10 cm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Hurricane 1

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Hurricane 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Hurricane 1 är en utmärkt vägglampa att placera bredvid ytterdörren eller vid förrådet. Den ser inte bara till att ljuset lyser nedåt, utan även uppåt och mot dig. På så sätt har du alltid tillräckligt med ljus i mörkret! Vägglampan är gjord av rostfritt stål med plast och har en svart finish. Den är 12,8 cm djup, 11 cm hög och 28,7 cm lång. Du kan komplettera vägglampan med en glödlampa med E27-sockel (max 40 W). Se till att beställa den separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår ej). Tack vare den höga IP-klassningen på IP44 är vägglampan lämplig för utomhusbruk och är stänksäker. Hurricane 1 är den perfekta vägglampan om du vill ge din trädgård lite stil. Tveka inte längre!
 • Utomhusvägglampa svart med guld inkl LED 4-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa svart med guld inkl LED 4-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Skapa stämning med Edwin. Denna vägglampa passar för både inomhus- och utomhusbruk. Tack vare sin höga IP54-klass är den stänksäker. Lampan är tillverkad av aluminium. Utsidan är svart och insidan i guld/mässing, vilket skapar en varm ljuseffekt när lampan är tänd. Den är 10 cm djup, 10 cm hög och 20 cm lång. Edwin har 4 inbyggda LED-lampor. Dessa har en ljusstyrka på 700 lumen och 2 700 kelvin. I genomsnitt håller den inbyggda LED:en i 25 000 brinntimmar. Insidan av lampan skapar en vacker strimmig effekt på väggen, både överst och längst ner på lampan. Vägglampan Edwin passar perfekt in i den moderna livsstilen, men egentligen kan alla använda en Edwin! 20 cm x 10 cm x 10 cm
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun 11,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa rostbrun 11,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Är din trädgård redo för en modern stil? Med Batt kan du fullända din moderna trädgård. Utomhusvägglampan är gjord av aluminium med glas och har en rostbrun finish. LED-belysningen i lampan är integrerad i armaturen. Denna utomhusvägglampa är 11,5 cm lång, 3 cm bred och 9 cm hög. Den integrerade LED-belysningen håller i genomsnitt 25 000 brinntimmar och förbrukar 3,2 watt. Med sitt höga IP65-värde är den regnresistent och perfekt för trädgården. Tack vare den höga ljusstyrkan på upp till 486 lumen passar utomhusvägglampan bra som funktionsbelysning. De 2 700 kelvinen ger ett varmt, vitt ljus. Denna lampa skapar stämning i din trädgård. Med Batt är du alltid i goda händer: du vill väl lägga till denna utomhusvägglampa i din trädgård, på balkongen eller terrassen?
 • Smart modern utomhusvägglampa svart inkl. WiFi ST64 - Rullo

  Smart modern utomhusvägglampa svart inkl. WiFi ST64 - Rullo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Rullo är en härlig utomhuslampa. Vackert utförd i svart med rostfritt stål. Den passar perfekt under din moderna eller lantliga uteplats för att skapa en mysig atmosfär! Lampan är 24,5 cm hög och har en diameter på 8,5 cm. Monteringsplattan för väggen är 11,5 cm hög och 7 cm lång. Denna vägglampa levereras med en smart E27-lampa (7 watt och i genomsnitt 15 000 brinntimmar) som du enkelt kan styra med din smarta hem-assistent eller via en app på din smartphone. Lampan har maximalt 806 lumen och 1 800 till 3 000 kelvin. På så sätt kan du själv bestämma om du vill belysa din trädgård på ett stämningsfullt eller funktionellt sätt. En idealisk multifunktionell lampa! Observera: denna lampa har en IP-klassning på IP44, vilket innebär att den är stänksäker. Du kan därför montera den under din uteplats för en mysig atmosfär under varma sommarkvällar! 9 cm x 8.5 cm x 24.5 cm
 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 rörelsesensor - Harvey

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 rörelsesensor - Harvey
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Säkra en säker och modern utomhusmiljö med Harvey. Denna vägglampa ser fantastisk ut bredvid ytterdörren eller förrådet och ger behaglig belysning där det behövs. Den tänds så fort den upptäcker rörelse och stängs även av automatiskt. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten. Vägglampan är tillverkad av aluminium med plast och har en antracitgrå finish. Den är 13,4 cm djup, 8,6 cm hög och 17 cm lång. Monteringsplattan är 2,5 cm djup, 8,6 cm hög och 17 cm lång. Harvey har icke-utbytbara LED-lampor. Den har en ljusstyrka på 600 lumen och 2 700 kelvin, vilket gör den till den perfekta lampan för mörkret. Med sin höga IP-klassning på IP54 är lampan stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Gör det säkert i din trädgård med vägglampan Harvey.
 • Utomhusvägglampa rostbrun IP44 med rörelsesensor - Ruben

  Utomhusvägglampa rostbrun IP44 med rörelsesensor - Ruben
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Skapa mer stämning i din trädgård med utomhusvägglampan Ruben! Denna utomhusvägglampa är tillverkad av rostfritt stål och har en rostbrun färg. Den passar perfekt in i en industriell stil. Utomhusvägglampan är 16,8 cm bred, 14 cm lång och 30,3 cm hög. Se till att beställa en glödlampa med E27-sockel (max 40 W) för att komplettera lampan. Utomhusvägglampan har en IP-klassning på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Upptäckar Ruben rörelse? Då slås ljuset på med hjälp av rörelsesensorn. Ruben är en riktig vinnare. Alltid rätt stämning utomhus med denna utomhusvägglampa.
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Ruben

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Ruben
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Är din trädgård redo för industriell stil? Med Ruben kan du fullända din industriella trädgård. Utomhusvägglampan är tillverkad av rostfritt stål och har en svart finish. Utomhusvägglampan är 16 cm bred, 10,2 cm lång och 29,6 cm hög. Utomhusvägglampan har en E27-sockel. Se till att beställa denna glödlampa separat. Med ett IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade områden som mot huset, carporten eller under en takåsk. Ruben är dimbar, vilket gör att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa har ingen dimmer. Med Ruben har du alltid rätt ljus utomhus!
 • Smart utomhusvägglampa antik guld IP44 inkl WiFi A60 - Daphne

  Smart utomhusvägglampa antik guld IP44 inkl WiFi A60 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Dags att lysa upp din trädgård? Det kan du göra med Daphne. Denna vägglampa för utomhusbruk i aluminium är i guld. Utomhusvägglampan passar perfekt till den klassiska livsstilen. Utomhusvägglampan är 35 cm bred, 25,5 cm lång och 46 cm hög. Tack vare sin IP-klassning på IP44 är den lämplig för skyddade platser, som t.ex. mot huset, vid carporten eller under en markis. Med 380 lumen är lampan lämplig för användning i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Daphne levereras komplett med en E27-ljuskälla. I genomsnitt håller denna ljuskälla i 15 000 brinntimmar. Vägglampan förbrukar 4,9 watt under tiden. Du behöver inte ta dig ur soffan längre, för Daphne är även smart och kan styras på distans med din smartphone eller ditt smarta hem-system. Denna utomhusvägglampa är dimbar, dimmer ingår. Njut av att sitta ute med Daphne: denna utomhusvägglampa kommer att få dig att vilja stanna ute!
 • Design utomhusvägglampa svart med rörelsedetektor IP44 - Boris

  Design utomhusvägglampa svart med rörelsedetektor IP44 - Boris
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en snygg utomhuslampa med rörelsedetektor? Här är Boris! Denna trendiga lampa är tillverkad av svart aluminium. Boris är 23 cm hög, 8,3 cm lång och 11 cm bred. Du kan komplettera denna lampa med en ljuskälla med GU10-sockel. Lampan är dimbar (dimmer ingår ej) och har en praktisk rörelsedetektor för extra säkerhet och användarvänlighet. Tack vare IP44-certifieringen är den stänkskyddad och perfekt för utomhusbruk. Ge din trädgård en modern touch med denna praktiska utomhusvägglampa. 7 cm x 14.9 cm
 • Industriell utomhusvägglampa mörkgrå kon IP44 - Natas

  Industriell utomhusvägglampa mörkgrå kon IP44 - Natas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Är det dags att lysa upp din trädgård? Det kan du göra med Natas. Denna utomhusvägglampa i stål har en mörkgrå finish. Utomhusvägglampan passar perfekt in i den industriella inredningsstilen. Lampan är 20,5 cm hög, 22 cm lång och 24,4 cm bred. Glöm inte att beställa en separat glödlampa med E27-sockel. Den ingår inte. Utomhusvägglampan har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Natas är dimbar, så du kan enkelt justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar inte en dimmer. Saknar ditt utomhusområde fortfarande lite stämning? Då är Natas det perfekta valet.
 • Industriell utomhusvägglampa antikguld IP44 - Hanneke

  Industriell utomhusvägglampa antikguld IP44 - Hanneke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Hanneke är ett utmärkt tillskott till din trädgård! Utomhusvägglampan har guldfärgade detaljer och är gjord av aluminium. Lampans diameter är 25,4 cm och den har ett djup på 10,6 cm. Glöm inte att beställa en separat glödlampa med E27-sockel. Den ingår inte! Utomhusvägglampan har en IP-klassning på IP44. Det innebär att den är stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Med Hanneke har du alltid rätt belysning utomhus!
 • Klassisk svart utomhusvägglampa med rörelsedetektor - Capital

  Klassisk svart utomhusvägglampa med rörelsedetektor - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Capital är den klassiska vägglampan. En av de mest kända och ändå stilrena armaturerna. Vägglampan är tillverkad av plast med glas och har en svart finish. Den är totalt 36,7 cm hög, 21 cm djup och 15 cm lång. Monteringsplattan är 2,5 cm djup, 16 cm hög och 11 cm lång. Du kan komplettera Capital med en glödlampa med E27-sockel (max 15 W). Glöm inte att beställa den separat! Tack vare dess IP44-klassning är vägglampan lämplig för utomhusbruk, till exempel vid förrådet eller vid ytterdörren. Med rörelsedetektorn tänds lampan när rörelse upptäcks. På så sätt behöver du inte oroa dig för att glömma att tända eller släcka lampan. Superpraktiskt! Denna klassiker får inte saknas i din trädgård!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Få tag på en modern utomhusvägglampa med vår Skyf! Denna vägglampa är tillverkad av plast och har en rostbrun finish. Den är 5,8 cm djup och 16,5 cm i diameter. Monteringsplattan är 2,5 cm djup och 5 cm i diameter. LED-lampan avger extra varmt vitt ljus på 2 700 kelvin. Denna vägglampa har en IP-klassning på IP54 och är därför stänksäker och dammtät. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus)vägglampa? Du har hittat den!
 • Modern utomhusvägglampa svart med rörelsedetektor IP44 - Rox

  Modern utomhusvägglampa svart med rörelsedetektor IP44 - Rox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Den moderna utomhusvägglampan Rox är ett utmärkt val för att belysa din utomhusmiljö. Denna snygga lampa, i svart finish, har en praktisk rörelsedetektor som säkerställer att du alltid har ljus när du behöver det. Tillverkad av stål och plast kombinerar Rox ett elegant utseende med funktionalitet. Med en höjd på 40 cm, en längd på 7,6 cm och en bredd på 8,5 cm är denna lampa kompakt men iögonfallande. Observera att ljuskällan inte ingår och måste köpas separat. Rox erbjuder inte bara praktisk belysning utan ger även en modern touch till din utomhusmiljö. Förbättra säkerheten och utseendet på din utomhusmiljö med Rox-utomhusvägglampan. 7.6 cm x 8.5 cm x 40 cm
 • Utomhusvägglampa svart med rörelsesensor IP44 - Gleam

  Utomhusvägglampa svart med rörelsesensor IP44 - Gleam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Gleam har en unik design som ger din trädgård eller uteplats det där lilla extra. En vacker finish i klart glas och en tidlös svart färg. Lampan är 35 cm hög och 16 cm djup. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 10,2 cm. Denna lampa har en rörelsedetektor och tänds därför när den känner av rörelse. En vackert utförd lampa som garanterar säkerhet! Skapa en trevlig atmosfär med en dekorativ glödlampa som passar i en E27-sockel (max 60 W). Med en IP44 är den perfekt vattenresistent. En vägglampa, perfekt för trädgården!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun - Malios

  Modern utomhusvägglampa rostbrun - Malios
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är Malios precis vad du söker! Kombinationen av rostfritt stål och rostbrun gör den till en verkligt modern lampa. Eftersom plastskyddet är transparent skapar den en fantastisk atmosfär i din trädgård när lampan är tänd. Denna utomhusvägglampa är 8 cm lång, 12,5 cm bred och 28,8 cm hög. Se till att beställa en glödlampa med E27-sockel för att slutföra lampan. IP44 innebär att du kan placera lampan utomhus på skyddade platser, till exempel mot ditt hus eller under en markis. Skapa en extra stämning i ditt hem genom att dimma utomhusvägglampan. Malios är dimbar (dimmer ingår ej). Du gör alltid ett bra val med Malios. Detta är en utomhusvägglampa som du definitivt vill ha i din trädgård, på balkongen eller på uteplatsen! 8 cm x 12.5 cm x 28.8 cm
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro

  Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Du kan inte bli mer tidlös än Miro. Denna lampa matchar alla inredningsstilar, från modern till lantlig! Den är svart och gjord av plast, vilket ger ljuset en behaglig och mjuk ton. Den är 21,4 cm hög och 6,5 cm djup. Lampans längd är 17,6 cm. Tack vare den inbyggda ljus-mörk-sensorn tänds lampan när det blir mörkt och släcks när det blir ljust igen. Superpraktiskt! Du kan komplettera Miro med en glödlampa som passar i en E27-sockel (max 10 W). Glöm inte att beställa denna separat! Det är en vägglampa som är lämplig som utomhusbelysning tack vare dess IP-värde på IP44. Det betyder att den är stänkskyddad och lämplig för skyddade områden runt huset, till exempel bredvid ytterdörren eller på förrådet. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Den perfekta gyllene medelvägen mellan modern och tidlös.
 • Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR70 med ljus-mörk sensor - Duo

  Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR70 med ljus-mörk sensor - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp
 • Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford

  Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en klassisk, antik utomhusvägglampa? Då är denna antracitfärgade (mörkgrå) Oxford något för dig! Med sin vintage-design ger den verkligen din ytterdörr eller entré en stilfull touch. Denna utomhusvägglampa är 25,5 cm hög och 23 cm djup. Den har en E27-sockel för en glödlampa med maximalt 60 W. För att göra det mysigt på kvällen kan du även dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Avsluta din trädgård eller fasad med denna Oxford-utomhuslampa!
 • Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi A60 IP44- Rotterdam 2

  Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi A60 IP44- Rotterdam 2
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Rotterdam 2 vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en vacker skuggningseffekt på ytterväggen. Lampan är 16 cm lång, 10 cm djup och 25,5 cm hög. Rotterdam är tillverkad av rostfritt stål och har en IP-klassning på IP44: den är alltså perfekt motståndskraftig mot regn! Denna armatur levereras med en WiFi-lampa med E27-sockel (max 60 W). Rotterdam 2 är en smart utomhusvägglampa, vilket innebär att den enkelt kan styras via WiFi med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. Detta gör att du själv kan bestämma lampans ljusstyrka (800 lumen) och färgtemperatur (2 700 Kelvin). Du kan justera färgtemperaturen från extra varmvit till vit. Du kan även ställa in lampan på en timer via appen, så att du aldrig glömmer att släcka lampan. Denna vägglampa ser fantastisk ut bredvid ytterdörren eller i trädgården vid ditt förråd! Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam 2.
 • Utomhusvägglampa i stål 2-ljus IP44 med skymningssensor - Duo

  Utomhusvägglampa i stål 2-ljus IP44 med skymningssensor - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Duo-vägglampa i rostfritt stål är en superfunktionell utomhuslampa med en elegant design. Den har en LUX ljus-mörker sensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust igen. Superpraktiskt! Ljuset från denna lampa lyser uppåt och nedåt. Detta skapar en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa regntät. Den kan även enkelt anslutas till 230 volt. Lampan är 10,7 cm djup och 21,5 cm hög. Monteringsplattan är 15 cm lång och 6,8 cm bred. Lampan har två GU10-socklar och levereras utan glödlampor, så se till att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta Duo-vägglampa kommer garanterat att bli en tillgång till din fasad!
 • Design utomhusvägglampa svart IP44 - Boris

  Design utomhusvägglampa svart IP44 - Boris
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Ge din utomhusyta stil och funktion med utomhusvägglampan Boris! Denna eleganta svarta vägglampa är tillverkad av aluminium. Den är elegant och kompakt med en höjd på 13 cm, en längd på 9 cm och ett djup på 10 cm. Armaturen har en GU10-sockel, ljuskällan ingår inte, så glöm inte att beställa en! Lampan är dimbar (dimmer ingår ej) och har IP44-certifiering, vilket gör den stänksäker. Ge din trädgård eller uteplats modern elegans och njut av stämningsfull belysning! 7 cm x 13.2 cm
 • Smart utomhusvägglampa mörkgrå inkl Wifi ST64 - Oxford

  Smart utomhusvägglampa mörkgrå inkl Wifi ST64 - Oxford
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Välj en stilren utomhusvägglampa med denna Oxford. Lampan är tillverkad av plast med aluminium och har en mörkgrå finish. Den är 23 cm djup, 25,5 cm hög och 18 cm lång. Monteringsplattan är 11,5 cm i diameter och 2 cm hög. Denna smarta lampa är enkel att styra med appen på din smartphone, Google Home eller Alexa. Den medföljande glödlampan har en brinntid på 15 000 timmar och är dimbar med en extern dimmer. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa lämplig för utomhusbruk mot huset. Skaffa en klassisk utomhusvägglampa med denna Oxford.
 • Vägglampa utomhus mörkgrå IP44 ljus-mörk sensor - Tide

  Vägglampa utomhus mörkgrå IP44 ljus-mörk sensor - Tide
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan Tide är en av våra bästsäljare, och det förstår vi! Materialvalet, aluminium i mörkgrå färg, gör den till en verkligt modern lampa. Utomhusvägglampan är 9 cm bred, 14 cm lång och 28,5 cm hög. Utomhusvägglampan har en E27-sockel. Se till att beställa denna glödlampa separat. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser, till exempel mot huset eller under en markis. Denna utomhusvägglampa levereras med en skymningssensor. Tide tänds när det blir mörkt och släcks så fort det blir ljust. Tide är dimbar, men dimmern ingår inte. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Tveka inte längre och välj Tide!
 • Modern utomhusvägglampa vit plast 2-ljus - Baleno

  Modern utomhusvägglampa vit plast 2-ljus - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Är din trädgård redo för en modern stil? Med Baleno kan du fullända din moderna trädgård. Utomhusvägglampan är tillverkad av plast och har en vit finish. De två ljuspunkterna gör vägglampan till en riktig stämningshöjare! Lampan är 15 cm hög, 6,8 cm lång och 9,2 cm bred. Glöm inte att beställa GU10-lamporna separat. Dessa ingår inte. Utomhusvägglampan har ett IP-värde på IP65. Det gör den vattentät och lämplig för utomhusbruk. Baleno är dimbar, dimmer ingår ej. Njut av utomhuslivet till sent med Baleno! 6.8 cm x 9.2 cm x 15 cm
 • Modern utomhusvägglampa grå gjord av plast - Baleno

  Modern utomhusvägglampa grå gjord av plast - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En supermodern och tidlös vägglampa i plast. Eftersom den ger ett vackert sken på väggen skapar den en mysig atmosfär på din uteplats eller vid ytterdörren. Lampan har en GU10-sockel och levereras utan glödlampa, så se till att beställa en (max 7 W). Du kan även dimma den med en extern dimmer (ingår ej). Den är 9 cm hög och 7 cm lång. Lampans djup är 9,2 cm. Den använda plasten, den mörkgrå färgen och formen ger lampan en elegant touch, vilket gör den bäst lämpad för en modern eller designermiljö. Produkten är verkligen lämplig för utomhusbruk tack vare sitt IP-värde på IP44. Ett måste som passar in överallt!
 • Vägglampa utomhus svart med rökglas 26 cm IP44 - Charlois

  Vägglampa utomhus svart med rökglas 26 cm IP44 - Charlois
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan Charlois kommer att fullända din trädgård! Den är helt i linje med den senaste trenden; modern. Utomhusvägglampan i aluminium och glas är svart med bronsfinish och är ett riktigt blickfång i trädgården. Lampans totala mått är 26 cm hög, 14 cm lång och 14 cm bred. Glöm inte att beställa en separat ljuskälla med E27-sockel. Den ingår inte. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser, t.ex. mot huset eller under en markis. Charlois är dimbar, vilket gör att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar inte en dimmer. Välj denna utomhusvägglampa och förläng din utomhusnjutning.
 • Industriell utomhusvägglampa rostbrun kon IP44 - Natas

  Industriell utomhusvägglampa rostbrun kon IP44 - Natas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Med Natas utomhusvägglampa kan du fullända din trädgård! Den passar perfekt in i den senaste trenden: industriell. Den stående utomhusvägglampan är rostbrun och är ett riktigt blickfång i trädgården. Natas är 22 cm lång, 24,4 cm bred och 20,5 cm hög. Se till att beställa en ljuskälla med E27-sockel för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser, till exempel mot huset eller under en markis. Behöver du lite mindre ljus? Natas är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tveka inte längre och välj Natas!
 • Utomhusvägglampa svart fyrkantig inkl LED IP65 - Avg

  Utomhusvägglampa svart fyrkantig inkl LED IP65 - Avg
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp En rolig blickfångare till din trädgård; denna moderna Gem är precis vad du letar efter! Den svarta utomhusvägglampan i plast är perfekt. LED-belysningen i lampan är integrerad i armaturen. Utomhusvägglampan är 3,2 cm bred, 12 cm lång och 12 cm hög. I genomsnitt håller LED-lampan i 25 000 timmar. Utomhusvägglampan använder 3 watt. Med sitt höga IP65-värde är den regnresistent och perfekt för trädgården. Med 110 lumen är lampan lämplig för användning i trädgården. Gem är en riktig vinnare. Alltid rätt stämning utomhus med denna utomhusvägglampa.
 • Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR111 IP44 - Duo

  Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR111 IP44 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Skapa en varm atmosfär i din trädgård med Duo utomhusvägglampa! Tillverkad av hållbart aluminium med glasdetaljer, denna lampa i tidlös svart utstrålar den perfekta moderna looken. Med sina två ljuspunkter fångar Duo omedelbart ögat och ger både funktionellt indirekt ljus och atmosfärisk belysning. Med en bredd på 16,6 cm och en höjd på 22 cm passar denna lampa perfekt i alla utomhusmiljöer. Glöm inte att beställa matchande GU10-lampor för en komplett upplevelse. Tack vare sin IP44-klassificering är Duo perfekt för skyddade områden, t.ex. mot huset, staketet eller under en markis. Fullända din utomhusmiljö och välj Duos atmosfäriska belysning!
 • Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 - Joeri

  Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 - Joeri
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En klassisk vägglampa för utomhus med en vintage-twist. Det är Joeri! Dess uppdaterade design säkerställer att den är helt modern. Lampan är tillverkad av plast och har en finish i mässing. Den är 11,2 cm djup, 21,5 cm hög och 18,5 cm lång. Monteringsplattan är 2,5 cm djup, 8,5 cm hög och 7,2 cm lång. Du kan komplettera Joeri med en glödlampa med E27-sockel (max 15 W). Se till att beställa denna separat. Med ett IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt bredvid ytterdörren eller på trädgårdsförrådet. Joeri är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Ge din trädgård en modern look med vägglampan Joeri för utomhus!
 • Modern utomhus vägglampa svart plast oval - Baleno

  Modern utomhus vägglampa svart plast oval - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Rätt utomhusbelysning är väldigt viktig för stämningen i din trädgård. Med utomhusvägglampan Baleno är du redo! Denna stämningsskapare passar perfekt in i en modern trädgård. Den är tillverkad av plast och har en svart finish. De totala måtten på lampan är en höjd på 7,5 cm, en längd på 6,8 cm och en bredd på 9,2 cm. Glöm inte att beställa en separat glödlampa med GU10-sockel. Den ingår inte. Med sitt höga IP65-värde är den regntålig och perfekt för trädgården. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Med Baleno är du alltid på rätt spår: du vill väl ha denna utomhusvägglampa i din trädgård, på balkongen eller på uteplatsen? 6.8 cm x 9.2 cm x 7.5 cm
 • Smart utomhusvägglampa grå inkl Wifi G95- Sutton down

  Smart utomhusvägglampa grå inkl Wifi G95- Sutton down
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampan Sutton down är en klassiker bland utomhusvägglampor. Glödlampan syns tydligt genom glasrutorna. Sutton down är tillverkad av rostfritt stål med glas och har en mörkgrå finish. Den är 32,5 cm hög, 17 cm lång och 26 cm bred. Monteringsplattan är 8,5 cm lång och 12 cm bred. Vägglampan levereras med en smart G95 E27-sockellampa. Den kan enkelt styras från din smartphone, surfplatta eller hem-assistent. Släck och tänd lampan bekvämt eller dimma den från din fåtölj. Placera Sutton down bredvid ytterdörren, vid förrådet eller på staketet för mer stämning! 17 cm x 26 cm x 32.5 cm
 • Modern utomhus vägglampa svart plast - Baleno

  Modern utomhus vägglampa svart plast - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är Baleno det du söker! Kombinationen av plast och svart gör den till en verkligt modern lampa. Lampan är 7,5 cm hög, 6,8 cm lång och 9,2 cm bred. Glöm inte att beställa en separat glödlampa med GU10-sockel. Den ingår inte. Baleno har ett högt IP-värde på IP65. Det gör den lämplig för utomhusbruk och den tål garanterat ett kraftigt regn! Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Njut av utomhuslivet till sent med Baleno. 6.8 cm x 9.2 cm x 7.5 cm
 • Smart utomhusvägglampa svart med glas inkl Wifi ST64 - Rotterdam

  Smart utomhusvägglampa svart med glas inkl Wifi ST64 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan Rotterdam är en av våra bästsäljare! Nu finns den även som smart lampa. Glödlampan ST64 Wifi kan enkelt styras med appen på din smartphone, surfplatta eller hemhjälp. I appen kan du till exempel justera ljusstyrkan (806 lumen) och färgtemperaturen (1 800 – 3 600 kelvin). Rotterdam är tillverkad av aluminium med glas och har en svart finish. Vägglampan är stänksäker tack vare sin IP44-klassning. Rotterdam är 30 cm hög, 21 cm lång och 16,2 cm bred. Monteringsplattan är 2,8 cm hög, 12 cm lång och 10,2 cm bred. Ge ditt hem en modern touch med vägglampan Rotterdam. 21 cm x 16.2 cm x 30 cm
 • Industriell utomhusvägglampa rostbrun IP44 - Danmark

  Industriell utomhusvägglampa rostbrun IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Rätt utomhusbelysning är väldigt viktig för stämningen i din trädgård. Med utomhusvägglampan Danmark är du redo! Denna stämningshöjare passar perfekt i en industriell trädgård. Den är tillverkad av aluminium med plast och har en finish i rostbrun. Danmark är 8,5 cm lång, 8,5 cm bred och 17 cm hög. Bredden inklusive monteringsplattan är 12,8 cm. Själva monteringsplattan är 6,2 cm hög. Utomhusvägglampan har en E27-sockel. Se till att beställa denna glödlampa separat. Den är stänksäker med ett IP-värde på IP44 och passar bra i skyddade områden, till exempel mot huset, carporten eller under en markis. Med Danmark har du alltid rätt ljus utomhus!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 inkl rörelsedetektor - Daphne

  Utomhusvägglampa svart IP44 inkl rörelsedetektor - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp En klassisk utomhusvägglampa med en ny look, det är vår Daphne. Lampan är tillverkad av svart aluminium och plast. Denna vägglampa är inte bara vacker att titta på, utan är även väldigt funktionell eftersom den är utrustad med en rörelsedetektor. Så fort någon kommer nära denna utomhuslampa tänds den direkt. Lampan är 35 cm djup, 54 cm hög och 25,5 cm lång. Monteringsplattan är 11,5 cm lång, 15 cm hög och 1,6 cm djup. Du kompletterar lampan med en glödlampa med E27-sockel (max 60 W), men denna måste beställas separat. Lampan kan dimmas med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Häng lampan där ljuset inte alltid behöver vara på och låt sensorn göra sitt jobb.
 • Design utomhusvägglampa svart 2-ljus IP44 - Boris

  Design utomhusvägglampa svart 2-ljus IP44 - Boris
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Boris vägglampor är ett utmärkt val för dig som gillar modern stil. Dessa lampor, med en elegant svart finish, ger en modern touch till alla utrymmen. Med sin minimalistiska design passar dessa lampor perfekt i en mängd olika utrymmen. Boris-lampan är tillverkad av aluminium och ger ett elegant och lyxigt utseende. Lamporna har ett djup på 11,3 cm, en diameter på 7 cm och en höjd på 18,2 cm, vilket gör dem till en kompakt och stilren belösningslösning. Dessa lampor är dimbara så att du kan justera ljusintensiteten efter dina preferenser och humör. Kom dock ihåg att dimmern måste köpas separat. Ljuskällan ingår inte, vilket ger dig friheten att välja en ljuskälla som bäst passar dina behov. Boris vägglampa är inte bara funktionell utan också ett stilfullt komplement till din inredning. Förbättra atmosfären och ge ditt utrymme modern elegans med denna vackra vägglampa. 7 cm x 18.2 cm
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Silly

  Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Med utomhusvägglampan Silly kan du göra din trädgård komplett! Den är helt i linje med den senaste trenden; modern. Utomhusvägglampan i aluminium med plast är vit och är ett riktigt blickfång i trädgården. De två ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Denna lampa har integrerad LED-belysning. Denna utomhusvägglampa är 8,5 cm lång, 4 cm bred och 8 cm hög. Den icke-utbytbara LED-belysningen använder 2,4 watt och har en genomsnittlig brinntid på 30 000 timmar. Utomhusvägglampan har ett IP-värde på IP54. Det gör den lämplig för skyddade platser utomhus. LED:en har en ljusstyrka på 170 lumen. Det gör den perfekt som stämningsbelysning. Tveka inte längre och välj Silly!
 • Modern utomhusvägglampa vit 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa vit 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. LED-vägglampan Batt kan användas i många olika utrymmen. Med ett IP-värde på IP65 kan denna vägglampa till och med användas i badrummet, men den kan lika gärna användas utomhus. Högkvalitativ utomhuslampa tillverkad av högkvalitativ aluminium med en vit pulverlackering i polyester. Vägglampan Batt är utrustad med två icke-utbytbara LED-moduler med mycket ljus vid låg förbrukning. Dessa har totalt 13,5 watt, 686 lumen och 3 000 kelvin. Batt har även en genomsnittlig bränntid på 30 000 timmar. Lampan är 3 cm djup, 9 cm hög och 17,5 cm bred. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och hög ljusstyrka gör denna lampa lämplig för många användningsområden både inomhus och utomhus, så den är perfekt!
 • Svart utomhusvägglampa med skymningssensor - Rotterdam

  Svart utomhusvägglampa med skymningssensor - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampan Rotterdam ger din veranda eller sommarstuga det där lilla extra. Denna coola vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Det skapar en vacker ränder-effekt på din vägg. Genom att använda en speciell glödtrådslampa blir vägglampan Rotterdam ett riktigt blickfång i din trädgård! Med IP-värdet IP44 är denna utomhuslampa stänksäker. Den är också enkel att ansluta till 230 volt. Förutom att denna lampa är väldigt snygg att titta på är den även väldigt praktisk. Den har en LUX ljus-mörker-sensor (skymningssensor). Det innebär att utomhuslampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust igen. Superpraktiskt! Lampan är 32,5 cm hög, 10 cm djup och 16,5 cm bred. Tillverkad av högkvalitativ aluminium är denna moderna och eleganta vägglampa Rotterdam garanterat en tillgång till din fasad.
 • Modern utomhusvägglampa svart med rökskärm IP44 - Odense

  Modern utomhusvägglampa svart med rökskärm IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp En rolig blickfångare till din trädgård; denna moderna Odense är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan är tillverkad av plast och aluminium. Odense har en svart finish med en rökgrå skärm. Utomhusvägglampan är 11,8 cm bred, 8,5 cm lång och 17,3 cm hög. Utomhusvägglampan har en E27-sockel. Se till att beställa denna glödlampa separat. Med ett IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade områden som mot huset, carporten eller under en markis. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Dimmer ingår ej. Saknar ditt moderna eller industriella utomhusutrymme fortfarande lite stämning? Då är Odense det perfekta valet.
 • Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Kansas

  Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Kansas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp
 • Vägglampa utomhus svart IP44 Ljus-mörk sensor - Ruben

  Vägglampa utomhus svart IP44 Ljus-mörk sensor - Ruben
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Med utomhusvägglampan Ruben kan du fullända din trädgård! Den passar perfekt in i den industriella stilen. Utomhusvägglampan RV0S har en svart finish och är ett riktigt blickfång i trädgården. Lampans totala mått är 30,3 cm i höjd, 14 cm i längd och 16,8 cm i bredd. Utomhusvägglampan har en E27-sockel (max 40 W). Se till att beställa denna glödlampa separat. Med ett IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade områden, som till exempel mot huset, carporten eller under ett tak. Med skymningssensorn är du alltid på rätt plats. Ruben tänds när det blir mörkt och släcks igen när det blir ljust. Med Ruben har du alltid rätt belysning utomhus!
 • Utomhusvägglampa svart med opalglas IP44 - Huma

  Utomhusvägglampa svart med opalglas IP44 - Huma
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Huma-vägglampa består av en rund svart aluminiumram med en vit plastkula. Med en rolig E27-glödlampa i armaturen blir den ett riktigt blickfång i trädgården! Huma är 17 cm djup, 27,5 cm hög och 15 cm lång. Monteringsplattan är 2,4 cm djup, 7,5 cm hög och 6,7 cm lång. Denna produkt levereras utan glödlampa. Du kan komplettera den med en glödlampa med E27-sockel (max 28 W). Lampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Med ett IP-värde på IP44 är lampan stänksäker, perfekt för utomhusbruk! Tänk dig hur vacker denna Huma skulle se ut vid din ytterdörr eller på ditt förråd i trädgården, tveka inte längre!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Dover

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Dover
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan Dover är ett vackert tillskott till alla klassiska utemiljöer. Denna antika lampa har en svart finish och är tillverkad av stål och glas. Dover kombinerar en robust konstruktion med ett elegant utseende. Med en höjd på 25 cm, en längd på 17,2 cm och en bredd på 17,2 cm har lampan de perfekta dimensionerna för att skapa en iögonfallande men inte överväldigande närvaro. Vägglampan Dover är utformad för att vara dimbar, så att du kan justera ljusstyrkan efter dina önskemål. Dimmern måste dock köpas separat. Dessutom ingår inte ljuskällan, vilket gör att du kan välja den perfekta ljuskällan som uppfyller dina behov. Dover ger inte bara praktisk belysning, utan tillför även en touch av klassisk elegans till din utomhusmiljö. Belys din utemiljö med den snygga och funktionella utomhusvägglampan Dover och njut av den stämning som den skapar. 17.2 cm x 17.2 cm x 25 cm
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl WiFi ST64 - New Haven

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl WiFi ST64 - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan New Haven ger en extra touch till din trädgård. Denna blickfång är tillverkad av plast med glas och har en svart finish. Det gör den perfekt för en klassisk trädgård. New Haven är 17,1 cm lång, 21,2 cm bred och 35,6 cm hög. Med ett IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade områden som mot huset, carporten eller under en markis. Tack vare sin höga ljusstyrka på upp till 400 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionsbelysning. Denna utomhusvägglampa levereras med en E27-glödlampa. Den förbrukar 7 watt och har en genomsnittlig livslängd på 15 000 brinntimmar. Du behöver inte ens resa dig från soffan, eftersom New Haven också är smart och kan styras på distans med din smartphone eller ditt smarta hem-system. New Haven är dimbar, vilket gör att du enkelt kan justera atmosfären. Saknar din utomhusmiljö lite stämning? Då är New Haven det perfekta valet.
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 2-ljus IP54 - Silly

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 2-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är Silly precis vad du söker! Kombinationen av aluminium och mörkgrå gör den till en verkligt modern lampa. Eftersom lampan har 2 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i utrymmet. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen och ger vackert skenande ljus på väggarna. Lampan är 8,5 cm lång, 4 cm bred och 8 cm hög. Den icke-utbytbara LED-belysningen förbrukar endast 2,4 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med en IP54-klassning kan du placera lampan utomhus i skyddade områden, till exempel mot huset, under en markis eller till och med i badrummet. Ljuskällorna har en total ljusstyrka på 170 lumen. Det gör den perfekt som stämningsbelysning. Silly är verkligen en topprestare!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Med vägglampan Luc får även din trädgård en modern touch. Vägglampan är tillverkad av aluminium med glas och har en svart finish. Stavarna skapar en vacker ljuseffekt i rummet när lampan är tänd. Lampan är 23,5 cm djup, 28 cm hög och 16,5 cm lång. Monteringsplattan är 2,2 cm djup, 28 cm hög och 13 cm lång. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-sockel på 40 watt. Tack vare sin höga IP-klassning, IP44, är vägglampan stänksäker och därför perfekt för utomhusbruk. Vägglampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Den moderna vägglampan Luc är ett måste för din trädgård!
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED och sol - Sunnie

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED och sol - Sunnie
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Är det dags att lysa upp din trädgård? Det kan du göra med Sunnie. Denna utomhusvägglampa i aluminium har en mörkgrå finish. Utomhusvägglampan passar perfekt in i den moderna livsstilen. Utomhusvägglampan har icke-utbytbara LED-lampor. Den har en ljusstyrka på 350 lumen och 3 000 Kelvin. Lampans totala mått är 8 cm i höjd, 18,8 cm i längd och 12,5 cm i bredd. Sunnie är en väldigt hållbar lampa eftersom den laddas av solpanelen på toppen. Tack vare rörelsesensorn slås lampan endast på när den upptäcker rörelse. På så sätt har du bara ljus när du verkligen behöver det! Saknar din utomhusyta stämning? Då är Sunnie det perfekta valet.
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med nät - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med nät - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vill du skapa mer stämning i din trädgård? Det kan du göra med Rotterdam. Denna utomhusvägglampa har en stålram med glasfinish. Utomhusvägglampan passar perfekt in i den industriella inredningsstilen eftersom den är svart. Rotterdam är 16 cm lång, 33,5 cm hög och 10 cm djup. Se till att beställa en glödlampa med E27-sockel för att komplettera lampan. Med ett IP-värde på 44 är denna vägglampa stänksäker och lämplig för utomhusbruk i skyddade områden, till exempel mot huset eller under en markis. Rotterdam är dimbar, så att du enkelt kan justera stämningen. Observera: denna utomhusvägglampa inkluderar inte en dimmer. Saknar din utomhusyta fortfarande lite stämning? Då är Rotterdam det perfekta valet.
 • Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi ST64 IP44 - Rotterdam

  Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi ST64 IP44 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Rotterdam-vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Välj smart belysning i trädgården med vår Rotterdam! Vägglampan levereras med en WiFi-lampa på max 60 W (E27-sockel). Rotterdam-vägglampan är enkel att använda via WiFi och appen på din smartphone, via Google Home eller Alexa. Du kan justera ljusets intensitet och ställa in en tid för lampan att tändas eller släckas. Superpraktiskt när det redan är mörkt och du precis har stigit ur bilen! Observera: du kan bara använda appen med WiFi! Denna WiFi-lampa har en minnesfunktion. Rotterdam ser fantastisk ut bredvid ytterdörren eller i trädgården vid ditt förråd! Den är 16 cm lång, 33,5 cm hög och 10 cm djup. Rotterdam är tillverkad av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44: perfekt motståndskraftig mot regn! En smart lösning för utomhus, vår Rotterdam.
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Edwin utomhusvägglampa är ett slående inslag för både inne och ute i ditt hem. Lampan har ett vackert ljus som lyser både uppåt och nedåt, vilket skapar en fin skuggningseffekt på din vägg. Lampan innehåller en (ej utbytbar) 230V LED-lampa med en ljusstyrka på 2700 Kelvin och 180 lumen. Lampan är gjord av aluminium i vit färg. Utomhusvägglampan är helt fyrkantig med en djup, längd och bredd på 10 cm. Dessutom har denna lampa en IP-klassning på IP54 (stänksäker).
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Luc

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Luc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Med vägglampan Luc får även din trädgård en modern touch. Vägglampan är tillverkad av aluminium med glas och har en svart finish. Stavarna skapar en vacker ljuseffekt i rummet när lampan är tänd. Lampan är 23,5 cm djup, 28 cm hög och 16,5 cm lång. Monteringsplattan är 2,2 cm djup, 28 cm hög och 13 cm lång. Du kan komplettera vägglampan med en glödlampa med E27-sockel på 40 watt. Med sitt höga IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker och därför perfekt lämpad för utomhusbruk. Luc har en rörelsesensor, när den upptäcker rörelse tänds lampan omedelbart. Supertryggt och praktiskt till exempel bredvid ytterdörren eller vid förrådet i trädgården. Den moderna vägglampan Luc får inte saknas i din trädgård!
 • Vintage utomhusvägglampa svart IP54 - Kiki

  Vintage utomhusvägglampa svart IP54 - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Behöver din ytterdörr eller entré en modern touch? Då är Kiki-utomhuslampan något för dig! Den här lampan kan användas både som taklampa och vägglampa. Valet är ditt! Kiki är gjord av plast och har en guld/mässingfinish. Den har en diameter på 9,2 cm och en höjd på 16 cm. Kompletterar Kiki med en E27-glödlampa (max 15 W). Kom ihåg att beställa den separat. Med ett IP-värde på IP54 är lampan stänksäker och dammtät. Perfekt för utomhusbruk, men kanske även snygg i badrummet? Missa inte chansen och satsa på modern livsstil med Kiki. 92 mm x 160 mm
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee

  Utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Less is more! Vägglampan Esmee bevisar det än en gång. Den enkla designen gör den till en modern och väldigt elegant vägglampa. Den är tillverkad av aluminium och har en svart finish. Vägglampan är 20 cm djup, 15,3 cm hög och 16,5 cm lång. Esmee har inbyggd LED-belysning. Den har en ljusstyrka på 2 700 kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt bredvid ytterdörren eller på förrådet i trädgården! Rörelsesensorn ser till att belysningen tänds när den upptäcker rörelse. Se till att det är säkert i din utomhusmiljö med vägglampan Esmee!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun plast 2-ljus - Baleno

  Modern utomhusvägglampa rostbrun plast 2-ljus - Baleno
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Är din trädgård redo för en modern stil? Med Baleno kan du fullända din moderna trädgård. Utomhusvägglampan är tillverkad av plast och har en rostbrun finish. De två ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Utomhusvägglampan är 9,2 cm bred, 6,8 cm lång och 15 cm hög. Utomhusvägglampan har GU10-socklar. Se till att beställa glödlamporna separat. Med ett IP-värde på IP65 är den regntålig och perfekt för trädgården. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Saknar din utomhusmiljö stämning? Då är Baleno det perfekta valet.
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna iögonfallande utomhusvägglampa skapar en vacker ljuseffekt tack vare sitt prickiga mönster. Lampan är tillverkad av plast med aluminium och har en svart finish. Den är 11,6 cm djup, 26 cm hög och 12,4 cm lång. Du kan komplettera vägglampan med en glödlampa med E27-sockel (max 20 W). Se till att beställa den separat. Vägglampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Med ett IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade områden som vid ytterdörren eller under en markis. Ge ditt hem bra belysning med vägglampan Nicole.
 • Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt

  Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp En minimalistisk lampa, men ändå så stämningsfull. LED-vägglampan Batt kan användas i många olika utrymmen. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men lika lätt även utomhus. En högkvalitativ utomhuslampa tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverlackering. Superläcker design. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljusstyrka gör denna lampa lämplig för många användningsområden både inomhus och utomhus, så den är perfekt! Lampan är 3 cm djup, 9 cm hög och 11,5 cm bred. Lampan har två LED-lampor med 3 watt (totalt 6 watt), 200 lumen (totalt 400 lumen), 3 000 kelvin och 30 000 brinntimmar. Den perfekta lampan för din inredning!
 • Utomhusvägglampa vit med halvljus och solsensor - Kayo

  Utomhusvägglampa vit med halvljus och solsensor - Kayo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Twilight switch included, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Är din trädgård redo för en modern stil? Med Kayo kan du fullända din moderna trädgård. Utomhusvägglampan är tillverkad av plast och har en vit finish. Kayo är 9,7 cm hög, 23 cm lång och 4,27 cm bred. Utomhusvägglampan har icke-utbytbara LED-lampor. I genomsnitt håller LED-lampan i 35 000 brinntimmar. Utomhusvägglampan förbrukar 6 watt. Kayo har två olika lägen. Läge A, där lampan alltid lyser med 30 % på natten och när det finns rörelse inom 6 meter växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Läge B: lampan lyser alltid med 50 % på natten och när det finns rörelse inom 6 meter växlar belysningen till 100 % i 20 sekunder. Efter 5 timmar eller när batteriet är under 30 % växlar lampan till ekonomiläge. Lampan använder även solenergi. Med Kayo har du alltid rätt utomhusbelysning! 23 cm x 4.27 cm x 9.7 cm
 • Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne

  Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan Daphne är en riktig klassiker! Den eleganta designen gör den till ett måste för trädgården. Vägglampan är tillverkad av aluminium med plast och har en antik guld finish. Den är 35 cm djup, 46 cm hög och 25,5 cm lång. Monteringsplattan är 1,6 cm djup, 15 cm hög och 11,5 cm lång. Du kan komplettera vägglampan med en glödlampa med E27-sockel på max 15 watt. Se till att beställa den separat. Tack vare IP44-klassningen är vägglampan lämplig för skyddade utomhusområden, till exempel vid förrådet eller vid ytterdörren. Med den klassiska utomhusvägglampan Daphne är din trädgård komplett!
 • Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Odense

  Utomhusvägglampa svart med opalskärm 2-ljus IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan Odense är en av våra bästsäljare, och vi förstår varför! Valet av material, svart aluminium och plast, gör den till en verkligt modern lampa. De två ljuspunkterna gör lampan till ett riktigt blickfång. Lampans totala mått är en höjd på 33 cm, en längd på 8,5 cm och en bredd på 17,2 cm. Se till att beställa glödlampor med E27-sockel för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser, t.ex. mot huset eller under ett tak. Skapa extra stämning i trädgården genom att dimma utomhusvägglampan. Odense är dimbar (dimmer ingår ej). Saknar din utomhusyta lite stämning? Då är Odense det perfekta valet. 8.5 cm x 17.2 cm x 33 cm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Dualy

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Denna 9 watt Dualy har en elegant design, perfekt för dina ytterväggar. Den är vackert utförd i svart och plast, vilket mjukar upp ljuseffekten. Den är 20 cm hög och 16 cm lång. Lampans djup är 5,3 cm. Med 30 000 brinntimmar kommer du att njuta av denna lampa under lång tid. Lampan har integrerad LED med en ljusstyrka på 3 000 K och 820 lumen. Detta ger ett varmt vitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och är därför främst lämplig för funktionell belysning på uteplatsen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 är den verkligen lämplig som utomhusbelysning!
 • Vägglampa utomhus mörkgrön med rörelsedetektor IP44 - Rotterdam

  Vägglampa utomhus mörkgrön med rörelsedetektor IP44 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included,Nej, utan sladd och stickpropp Kompletter din trädgård med utomhusvägglampan Rotterdam! Den är helt i linje med den senaste trenden: industriell. Utomhusvägglampan i rostfritt stål har en grön finish och är ett riktigt blickfång i trädgården. Vägglampan är 16 cm lång, 33 cm hög och 11 cm bred. Glöm inte att beställa en separat glödlampa med E27-sockel. Den ingår inte. Med IP44 kan du placera lampan utomhus i skyddade områden, till exempel mot huset eller under en markis. Dessutom är denna lampa utrustad med en rörelsesensor, vilket innebär att den tänds när rörelse upptäcks. Tveka inte längre och välj Rotterdam! 16 cm x 11 cm x 33 cm
 • Utomhusvägglampa svart med rökglas hexagon och skymningssensor - Danmark

  Utomhusvägglampa svart med rökglas hexagon och skymningssensor - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included,Nej, utan sladd och stickpropp Är det dags att lysa upp din trädgård? Gör det med Danmark. Denna vägglampa för utomhusbruk i aluminium har en svart finish. Utomhusvägglampan passar perfekt in i den moderna livsstilen. Denna utomhusvägglampa är 11,5 cm lång, 15 cm bred och 17 cm hög. Glöm inte att beställa en separat glödlampa med E27-sockel. Denna ingår inte. Med ett IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade områden, till exempel mot huset, carporten eller under en markis. Denna utomhusvägglampa levereras med en skymningsensor. Danmark tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljust. Välj denna utomhusvägglampa och förläng din njutning utomhus.
 • Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 6-ljus IP54 - Silly

  Vägglampa utomhus mörkgrå inkl LED 6-ljus IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Fräscha upp din trädgård med vår Silly utomhusvägglampa. Denna lampa, tillverkad av robust aluminium, har en elegant mörkgrå look. Sillies sex ljuspunkter ger tillräckligt med ljus och en vacker effekt på väggen. Den inbyggda LED-belysningen är superekonomisk. Med måtten 8 cm hög, 17 cm lång och 4 cm bred passar Silly enkelt in på många ställen. Den förbrukar endast 6 watt och har en lång livslängd på 30 000 timmar. Denna lampa är perfekt för skyddade utomhusområden, till exempel bredvid ditt hus eller under en markis. Med 480 lumen och varmt vitt ljus på 2 700 Kelvin skapar Silly en mysig atmosfär. Välj Silly för stilfull och effektiv belysning i din trädgård.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Chimay

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Chimay
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Är det dags att lysa upp din trädgård? Det kan du göra med Chimay. Denna utomhusvägglampa i aluminium har en svart finish och en skärm i plast. Utomhusvägglampan passar perfekt in i den moderna livsstilen. Utomhusvägglampan är 14,5 cm bred, 12 cm lång och 17,5 cm hög. Glöm inte att beställa en separat glödlampa med E27-sockel. Den ingår inte. Utomhusvägglampan har ett IP-värde på IP54. Det betyder att den är stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Behöver du lite mindre ljus? Chimay är dimbar, men en dimmer ingår inte. Njut av utomhuslivet till sent med Chimay.
 • Industriell fyrkantig vägglampa utomhus svart IP23 - Rotterdam

  Industriell fyrkantig vägglampa utomhus svart IP23 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Rotterdam-vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en vacker randig effekt på ytterväggen. Därför är det viktigt att välja en vacker glödlampa eftersom den kommer att synas! Välj en glödlampa som passar i en E27-sockel (max 60 W). Lampan är även dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är tillverkad av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP23: så den är perfekt tålig mot regn! Denna vägglampa ser fantastisk ut bredvid ytterdörren eller i trädgården vid ditt förråd! Lampan är 41 cm hög, 26 cm lång och 21 cm djup. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Smart utomhusvägglampa zink IP44 inkl WiFi A60 - München

  Smart utomhusvägglampa zink IP44 inkl WiFi A60 - München
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp När du säger rustik inredning, säger du München! Denna utomhusvägglampa har en grå färg och är gjord av zink, stål och glas. München är ett riktigt blickfång för din inredning. Vägglampan är 35 cm djup, 25 cm hög och 20 cm lång. Med maximalt 380 lumen ger lampan mycket ljus och är därför lämplig för funktionell belysning. Extra användbart: München är smart och kan därför styras på distans med din smartphone eller ditt smarta hem-system. Den perfekta tillägget till din inredning, München!
 • Modern utomhus vägglampa stål IP44 - Rox

  Modern utomhus vägglampa stål IP44 - Rox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna eleganta utomhusvägglampa Rox ger din fasad en elegant touch på ett ögonblick. Tillverkad av rostfritt stål, den är en perfekt, modern lampa att hänga utomhus. Lampan avger ett starkt, vitt ljus. Eftersom lampan sitter på väggen som en fackla ger den ett väldigt modernt utseende. Lampan är 7,6 cm i diameter och 40 cm hög. Du kan komplettera lampan med en glödlampa med E27-sockel (max 20 W), men denna måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta vägglampa Rox kommer garanterat att bli en tillgång för din fasad! 76 mm x 400 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Jamal

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Jamal
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Utomhusvägglampan Jamal ger din trädgård det där lilla extra. Denna blickfångare är tillverkad av aluminium och har en svart finish. Det gör den till ett perfekt val för en modern trädgård. De 2 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Denna lampa har integrerad LED-belysning. Utomhusvägglampan är 6,5 cm bred, 9 cm lång och 50 cm hög. Den integrerade LED-belysningen har en genomsnittlig livslängd på 30 000 timmar och förbrukar 18 watt. Med IP54 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under ett tak. LED:en ger maximalt 1 400 lumen, vilket gör den till ett riktigt kraftpaket! Saknar din utomhusyta stämning? Då är Jamal det perfekta valet.
 • Modern Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR70 IP44 - Duo

  Modern Utomhusvägglampa svart 2-ljus AR70 IP44 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Skapa en varm atmosfär i din trädgård med Duo utomhusvägglampa! Tillverkad av hållbart aluminium med glasdetaljer, denna lampa i tidlös svart utstrålar den perfekta moderna looken. Med sina två ljuspunkter fångar Duo omedelbart ögat och ger både funktionellt indirekt ljus och stämningsbelysning. Med en bredd på 12,7 cm och en höjd på 20 cm passar denna lampa smidigt in i alla utomhusutrymmen. Glöm inte att beställa matchande GU10-lampor för en komplett upplevelse. Tack vare sin IP44-klassificering är Duo perfekt för skyddade områden, som mot huset, staketet eller under en markis. Fullända ditt utomhusutrymme och välj Duos stämningsfulla belysning!
 • Utomhusvägglampa zink IP44 - München

  Utomhusvägglampa zink IP44 - München
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampan München har en vacker finish i metall och glas. Den kännetecknas av sin lantliga stil i en cool zinkfinish. Den är 20 cm lång, 25 cm hög och 35 cm djup. Väggfästplattan har en diameter på 9,7 cm. Kompletterar denna utomhusvägglampa med en glödlampa efter eget val som passar en E27-sockel (max 60 W). Glödlampan syns vackert genom det klara glaset. Lampan är även dimbar med en extern dimmer. Som en extra bonus kan den, tack vare sin IP44-klassning, användas på din uteplats eller i badrummet. Alla kan hitta en fin plats för denna vackra München-lampa!