QAZQA fasadbelysning

Det finns många fina, minimalistiska lampor för monterad på husfasad. Här är utbudet från QAZQA med t ex Otan, Bink och Uma vägglampa. Vissa skickar ljus både uppåt och neråt medan andra bara har ett dovt ljus som man kan montera husnummer på.

Populärt inom QAZQA fasadbelysning

 • Romantisk vägglampa utomhus brons - London

  Romantisk vägglampa utomhus brons - London
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är detta London för dig! Den eleganta vintage designen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd på 34 cm och ett djup på 18 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med detta London!"
 • Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark

  Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med polyesterpulverbeläggning och plastskärm. Levereras med superhändigt klistermärkeark för att ge ditt husnummer på lampan. Husnummer och vacker belysning i 1 så! Danmark har en höjd på 17 cm och en längd på 8,5 cm. Den har ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan för ytterväggen har en längd och bredd på 6,5 cm. Perfekt resistent mot regnvatten tack vare IP44-värdet för IP44. Du kan placera den bredvid din ytterdörr som ett humörljus eller som ett funktionsljus när du kommer hem sent. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 13 watt) kan du avsluta Danmark helt. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Ge trevligt ljus hemma med Danmark!
 • Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6

  Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Otan är här för att ge stil till dina ytterväggar! Den är färdig i en mörkgrå färg med en polyesterpulverbeläggning. Den har icke-utbytbar LED (integrerad i lampan). Lysdioden (12 Watt) har en ljuseffekt på 493 lumen och 3000 Kelvin. Som ett resultat ger det vackert varmt ljus! Ljuset lyser uppåt och nedåt, vilket skapar en fin strykningseffekt på din vägg. Otan är en perfekt utomhuslampa tack vare IP -värdet på IP54. Obs: lampan är inte dimbar. Otan varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Den har en höjd och längd på 14 cm. Lampans djup är 5 cm. Kvalitet och design kombineras i denna tidlösa lampa!
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!

Fler tips på QAZQA fasadbelysning

 • Vägglampa 'Amsterdam' Moderna svart/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Amsterdam' Moderna svart/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna coola vägglampa består av en fyrkantig ram med ett dekorativt tak, tack vare glaspanelerna på sidorna skapar en vacker strykeffekt på din vägg. För att göra bilden komplett ska du överväga att välja en dekorativ ljuskälla som kan ses! Montera lampan lätt på din vägg med monteringsplattan på botten av fixturen.
 • Vägglampa 'Francy' Moderna vit/polyester - Passande för LED / Utomhus

  Vägglampa 'Francy' Moderna vit/polyester - Passande för LED / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En utomhuslampa av stor klass, gjord av högkvalitativ plastkvalitet! Kom aldrig hem i mörkret igen tack vare den praktiska Francy! Lampan levereras inklusive LED som gör den mycket energieffektiv så att lampan aldrig behöver bytas ut. Gjord i Italien, helt enkelt en superprodukt!
 • Vägglampa med skärm 'Basso' Klassisk svart/polyester - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa med skärm 'Basso' Klassisk svart/polyester - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En utomhuslampa av hög kvalitet, gjord av plast i svart finish med vackra dekorativa detaljer! Denna lampa är komplett med den transparenta glödlampan som placeras runt ljuskällan. Materialet är av hög kvalitet, slagfast och därför också mycket lämpligt för allmänna utrymmen, till exempel. Armaturen är utrustad med en E27-armatur och lämpar sig för olika ljuskällor, så inget fel med det!
 • Vägglampa med rörelsedetektor/sensor på solcell 'Dark 2' Moderna svart/polyester - LED inkluderat / Utomhuslampa

  Vägglampa med rörelsedetektor/sensor på solcell 'Dark 2' Moderna svart/polyester - LED inkluderat / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Idealisk lösning för att placera en utomhuslampa på en plats där du inte har ström. Fungerar med solenergi och kan växla via en rörelsedetektor. Super lätt att installera, ingenting är lättare!
 • Vägglampa 'Angle 3' Moderna brunrost/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Angle 3' Moderna brunrost/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Ljuset distribueras inte bara attraktivt av 'lamellerna', utan lampans över- och botten avger också ljus. På grund av den slagfasta vita opalvita plastlocken, mycket lämplig för allmänna utrymmen. Komplett med en E27-lamphållare så att du väljer den ljuskälla som också kan bytas ut.
 • Vägglampa med rörelsedetektor/sensor på solcell 'WL Coolio' Lantlig rostfritt stål - LED inkluderat / Utomhus

  Vägglampa med rörelsedetektor/sensor på solcell 'WL Coolio' Lantlig rostfritt stål - LED inkluderat / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Coolio är en enkel men mycket vacker utomhuslampa. Med sin moderna karaktär är det ett värdigt tillskott till ditt hem! Den största fördelen med denna lampa är det faktum att det är en lampa som fungerar på solenergi. Detta i kombination med det inbyggda LED-ljuset garanterar att det är en mycket effektiv lampa som är bra för din plånbok och miljön! Coolio har ett IP44-värde, vilket innebär att den är skyddad mot vatten, perfekt för utomhus! Lampans mått är 10 cm x 3,9 cm x 6 cm.
 • Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 20,8 cm - Kiki

  Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 20,8 cm - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en vintage touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i mässing/guld. Den har 12,1 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Utomhus vägglampa svart med opal vit skärm IP44 - Danmark

  Utomhus vägglampa svart med opal vit skärm IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Högkvalitativ utomhuslampa i aluminium av hög kvalitet med polyesterpulverbeläggning och plastskärm i opalvit. Detta moderna dimbara Danmark är vackert utformat för att på ett attraktivt sätt belysa din ytterdörr eller terrass. Detta Danmark har ett IP-värde på IP44, så det är helt motståndskraftigt mot regn. Den har en höjd av 16,5 cm, ett djup av 11,1 cm och en längd av 8,3 cm. Denna produkt levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer en ljuskälla med en E27-anslutning på maximalt 15 Watt. Komplettera din ytterdörr eller vägg på terrassen med vårt Danmark! Obs: Om kondens är synlig i huven kan det bero på bristen på värmeeffekt från LED-lampor, vilket inte är något problem för armaturen. För att förhindra fukt i armaturen är denna vägglampa lämplig för olika ljuskällor.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Prato Down är en svart utomhuslampa med ett modernt utseende och elegant design som sticker ut. Den har en höjd på 23,5 cm och ett djup på 27 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 10 cm. Prato Downs glas är transparent så att ljuskällan är synlig. Ge därför en dekorativ variant som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller på terrassen. Lampan är också dimbar med en extern dimmer för en extra trevlig kväll! Med ett IP-värde på IP44 är det lämpligt som utomhusbelysning. Genom denna vägglampa hänga lysa upp din stil din entré eller trädgård.
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Få en modern utomhusvägglampa med vår Skyf! Denna vägglampa är gjord av plast och har en rostbrun färg. Den har ett djup på 5,8 cm och en diameter på 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 5 cm. LED-ljuskällan avger extra varmvitt ljus på 2700 Kelvin. Denna vägglampa har ett IP-värde på IP54 och är därför stänksäker och dammfri. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Vägglampa 'New Hampshire' Lantlig grå/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'New Hampshire' Lantlig grå/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Generös, tidlös klassisk romantisk vägglampa.
 • Utomhus vägglampa svart med plast IP44 rostfritt stål - Sfera

  Utomhus vägglampa svart med plast IP44 rostfritt stål - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Robust och enkel modern utomhusvägglampa i rostfritt stål och plastskärm. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storlek, har en total höjd på 36,9 cm och ett djup på 27 cm. Lampan har IP44, vilket gör den perfekt för utomhusbruk! Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 40 Watt), detta måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Tänd din yttervägg med Sfera!
 • Modern utomhusvägglampa stål 2-ljus IP55 - Bashful

  Modern utomhusvägglampa stål 2-ljus IP55 - Bashful
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Enkel och kompakt vägglampa. Ljuset lyser upp och ner längs väggen, vilket skapar en vacker ljuseffekt. Bashful-platsen har en höjd av 20,5 cm, ett djup på 11,5 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 8 cm. Den är vackert färdig i stål som ger en modern touch. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer dessa (max. 6 watt vardera). Du kan dimma denna Bashful med en extern dimmer. Dessutom har denna vägglampa Bashful ett IP-värde på IP55, vilket innebär att den är lämplig för våta områden som badrummet eller terrassen. En tidlös vägglampa, perfekt i ditt badrum, terrass, hall, vardagsrum eller i sovrummet!
 • Vägglampa 'Duo PIR' Moderna grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Duo PIR' Moderna grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna utomhuslampa har en vacker mörkgrå färg och, tack vare designen, ett modernt utseende. Försköna dina väggar genom att välja Duo utomhuslampa och njuta av den vackra designen till fullo! Funktionalitet som bäst tack vare tillsatsen av den infraröda sensorn, så trevlig och energieffektiv!
 • Vägglampa 'Cubo' Design grafit/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Cubo' Design grafit/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Superljuseffekter med denna eleganta utomhuslampa gjord helt av gjuten aluminium.
 • Utomhus vägglampa svart IP54 20,8 cm med rörelsedetektor - Kiki

  Utomhus vägglampa svart IP54 20,8 cm med rörelsedetektor - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en modern touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i svart. Den har 12,8 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. På grund av rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när vi upptäcker rörelse. super praktiskt! Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Emmerald 1 är en utomhuslampa av högsta kvalitet. Vägglampan är tillverkad i rostfritt stål med plast i en vacker mörkgrå (antracit) färg. En vacker, modern och snygg design! Huven släpper även igenom lite ljus på sidorna, vilket skapar en vacker ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan har en höjd på 26 cm och en längd på 23 cm. Den har ett djup på 10,5 cm. Monteringsplattans mått: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa ta stryk och är därför extremt lämplig för utomhusbruk! Emerald I är utrustad med en rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Den kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. super praktiskt! Det perfekta tillskottet till din fasad.
 • Vägglampa 'Latina' Moderna brunrost/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Latina' Moderna brunrost/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Sänder ut atmosfäriskt ljus upp och ner på väggen. Komplett med en E27-lamphållare så att du väljer den ljuskälla som också kan bytas ut.
 • Vägglampa med rörelsedetektor/sensor 'WL Danzi' Moderna grå/polyester - Passande för LED / Utomhus

  Vägglampa med rörelsedetektor/sensor 'WL Danzi' Moderna grå/polyester - Passande för LED / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Danzi vägglampa ger ljus in i de mörka kvällarna. Denna utomhuslampa har en modern oval form med en elegant grå finish. Spåren på framsidan av Danzi-vägglampan ger en överraskande effekt. Dessutom är lampan dimbar vilket skapar extra atmosfär (dimmer ingår inte). En utomhuslampa av hög kvalitet, slagtålig och en fest för ögonen.
 • Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1

  Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Vägglampa Rotterdam ger ditt tak eller trädgårdsbod det lilla extra. Denna häftiga vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en vacker strykningseffekt på din vägg. Genom att använda en speciell glödlampa är vägglampa Rotterdam ett riktigt blickfång i din trädgård! Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänkskyddad. Det är också enkelt att ansluta till 230 volt. Förutom att den här lampan är väldigt trevlig att se, är lampan också mycket praktisk. Den har en LUX ljus-mörk sensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljus igen. Super praktiskt! Lampan är 32,5 cm hög, 10 cm djup och 16,5 cm bred. Denna moderna och eleganta Rotterdam-vägglampa är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är verkligen en tillgång för din fasad.
 • Industriell utomhusvägglampa guld IP44 med glas - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa guld IP44 med glas - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Den är färdig i en guldfärg. Välj en snygg ljuskälla, eftersom den syns i armaturen. I denna armatur passar en ljuskälla i en E27-armatur (max. 60 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är gjord av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäker. Perfekt för skyddade platser som under carporten eller bredvid ytterdörren. Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården på ditt sommarhus! Lampan har en längd på 16 cm, en höjd på 33,5 cm och ett djup på 10 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, höjd 33,5 cm och längd 16 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Utomhusvägglampa rostig brun inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee

  Utomhusvägglampa rostig brun inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Mindre är mer! Vägglampan Esmee bevisar det än en gång. Dess enkla design gör den till en modern och mycket snygg vägglampa. Den är gjord av aluminium och har en rostbrun färg. Vägglampan har ett djup på 20 cm, en höjd på 15,3 cm och en längd på 16,5 cm. Esmee har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt för bredvid ytterdörren eller i friggeboden! Rörelsedetektorn ser till att belysningen tänds när den upptäcker rörelse. Säkerställ säkerhet i din utomhusmiljö med vägglampa Esmee!
 • utomhusvägglampa koppar IP44 - New Port up

  utomhusvägglampa koppar IP44 - New Port up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslampan New Port up är en vacker lampa för varje trädgård! Med denna lampa i din trädgård har du omedelbart ett mycket trevligt blickfång, trevligt till exempel bredvid ytterdörren! Denna kopparfärgade vägglyktan passar perfekt i en romantisk miljö, där ord som frivolous och graciös är nyckelord. Den nya porten är 31 cm hög, 20 cm bred och 20,5 cm djup. En stor fördel med den nya porten är IP-värdet för IP44, vilket gör den vattentät. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Dessutom är han det Tveka inte längre och slutför din trädgård med den nya hamnen! Häng den till exempel på väggarna på din terrass och få en vacker atmosfär där!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 20,8 cm - Kiki

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 20,8 cm - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en modern touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i svart. Den har 12,1 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Femke

  Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Femke är en attraktiv men mycket modern vägglampa. Lampan är tillverkad i aluminium med glas och är klar i svart. Dess design gör den väldigt tidlös. Den har 9,4 cm djup, 18,1 cm höjd och 13,8 cm längd. Monteringsplattan har 2 cm djup, 14 cm höjd och 13 cm längd. Du avslutar Femke med en ljuskälla med en GU10 -passning (max. 35 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Eftersom belysningen lyser nedåt får du en vacker och stämningsfull sömnadseffekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 är ljuskällan stänkskyddad och lämplig för mot väggen bredvid ytterdörren eller trädgårdsskjulet, till exempel. Lampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Femke har en skymningsbrytare och slår därför på och av automatiskt. Så du glömmer aldrig att tända eller släcka lampan. Skapa en modern och attraktiv utomhusmiljö med Femke vägglampa.
 • Modern utomhus vägglampa svart inkl LED - Khuvan

  Modern utomhus vägglampa svart inkl LED - Khuvan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En vägglampa med ett snyggt utseende, det är Khuvan! Denna vägglampa har en längd på 14,3 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, höjd på 19,3 cm och djup på 2 cm. Khuvan vägglampa kommer med icke utbytbar LED-belysning på 9 Watt och 30 000 brinntimmar. Lysdioden har 830 lumen och 3000 Kelvin och är inte dimbar. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa resistent mot stänkvatten. Denna vägglampa är perfekt att använda som funktionsbelysning eller grundbelysning i din trädgård eller på din fasad. Vänta inte längre och ge din trädgård eller hem ett modernt utseende med Khuvan vägglampa!
 • Vägglampa 'Solo' Moderna grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Solo' Moderna grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna utomhuslampa har en vacker mörkgrå färg och, tack vare designen, ett modernt utseende. Försköna dina väggar genom att välja Solo utomhuslampa och njut av den vackra designen till fullo!
 • Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta Emmerald vägglampa är en utomhuslampa av högsta kvalitet gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vägglampa har en vacker, modern och elegant design. Huvan släpper även igenom lite ljus på sidorna vilket ger en väldigt fin effekt. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med IP44 tål denna vägglampa en dusch eller en smäll och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt trevlig att se är lampan också väldigt praktisk. Den har en PIR-rörelsesensor. När rörelse registreras utanför slås den på omedelbart. Praktiskt, tidlöst och supertåligt! Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 23 cm. Monteringsplattan har en höjd på 21 cm, en längd på 21 cm och en bredd på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Emmerald är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Vägglampa 'WL Duo' Moderna svart/polyester - Passande för LED / Utomhus

  Vägglampa 'WL Duo' Moderna svart/polyester - Passande för LED / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa har en enkel och modern design. Upp och ner lättare ger massor av atmosfäriskt ljus. Lampan är gjord av plast och med IP-värde 44 är det stänkskyddat. Det betyder att det här lilla kraftverket lätt kan hängas utanför. Eftersom denna lampa är helt tillverkad av plast, är den endast lämplig för LED-ljuskällor.
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee

  Utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Mindre är mer! Vägglampan Esmee bevisar det än en gång. Dess enkla design gör den till en modern och mycket snygg vägglampa. Den är gjord av aluminium och är färdig i svart. Vägglampan har ett djup på 20 cm, en höjd på 15,3 cm och en längd på 16,5 cm. Esmee har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt för bredvid ytterdörren eller i friggeboden! Rörelsedetektorn ser till att belysningen tänds när den upptäcker rörelse. Säkerställ säkerhet i din utomhusmiljö med vägglampa Esmee!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Spiare

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Spiare
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Letar du efter en modern utomhuslampa? Då är Spiare vägglampa vad du letar efter! Lampan kommer med en ej utbytbar LED med 14 Watt och 30 000 brinntimmar. Lysdioden har 495 lumen och 3000 Kelvin och är inte dimbar. Denna armatur har även en rörelsesensor, där du enkelt kan ställa in känslighet och tid när belysningen ska vara tänd. Denna lampa har en längd på 15,8 cm, ett djup på 4,5 cm och en höjd på 21,3 cm. Monteringsplattan har en längd på 9,5 cm, ett djup på 4,5 cm och en höjd på 21,3 cm. Den svarta finishen gör denna moderna lampa till ett riktigt tillskott till din fasad eller terrass. Vänta inte längre utan köp Spiare!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Esmee

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Mindre är mer! Vägglampan Esmee bevisar det än en gång. Dess enkla design gör den till en modern och mycket snygg vägglampa. Den är gjord av aluminium och har en rostbrun färg. Vägglampan har ett djup på 20,6 cm, en höjd på 11,5 cm och en längd på 16,5 cm. Esmee har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt för bredvid ytterdörren eller i friggeboden! Säkerställ säkerhet i din utomhusmiljö med vägglampa Esmee!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Joeri

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Joeri
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En klassisk utomhusvägglampa i en modern jacka. Det är Yuri! Den nya designen säkerställer att den är helt uppdaterad. Lampan är tillverkad i plast och är klar i svart. Den har 11,2 cm djup, 21,5 cm höjd och 18,5 cm längd. Monteringsplattan har 2,5 cm djup, 8,5 cm höjd och 7,2 cm längd. Du avslutar Joeri med en ljuskälla med en E27 -passning (max. 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat. På grund av dess IP-värde IP54 är vägglampan stänkskyddad. Perfekt för bredvid ytterdörren eller på trädgården. Joeri är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Klä upp din trädgård på ett modernt sätt med utomhusvägglampan Joeri!
 • Vägglampa med rörelsedetektor/sensor på solcell 'Twilight' Moderna svart/polyester - LED inkluderat / Utomhus

  Vägglampa med rörelsedetektor/sensor på solcell 'Twilight' Moderna svart/polyester - LED inkluderat / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Den perfekta lösningen för utomhus ... Detta är Twilight Wall lampan, en liten lampa med bra prestanda! Denna lampa är omedelbart klar för användning, det handlar bara om att monteras mot en vägg. Det finns inte ens en strömanslutning, tack vare den inbyggda solcellen brinner Twilight helt på egen hand. Dessutom finns det en smart sensor inbyggd, när skymningen faller kommer den att svara på rörelse och tända ljuset automatiskt. Detta lilla kraftverk kommer att bränna med 10% av full effekt i skymningen och växla från den dimma positionen till full effekt när rörelse upptäcks.
 • Smart romantisk utomhusvägglampa brons inkl. Wifi A60 - London

  Smart romantisk utomhusvägglampa brons inkl. Wifi A60 - London
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik utseende vägglykta? Då är denna variant av London-serien verkligen något för dig! Den graciösa vintagedesignen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / entré. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktform har en höjd på 34 cm och ett djup på 18 cm. Denna utomhuslykta har en smart E27-ljuskälla (7 watt och i genomsnitt 15 000 brinntimmar). Lyktan har maximalt 806 lumen och 1800 till 3000 Kelvin. Med en ljuskälla har du stämningsbelysning, grundbelysning och funktionell belysning i din trädgård. Du väljer själv ljusstyrka och ljusfärg, som du enkelt kan ställa in via din smartphone eller smarta hemassistent. Komplettera din trädgård eller fasad med denna London!"
 • Plafond och vägglampa 'Glow R' Moderna grå/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa

  Plafond och vägglampa 'Glow R' Moderna grå/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Trevlig design med en slagtålig opal vit plastlock som också släpper lite ljus på sidan. Komplett med en E27-lamphållare så att du väljer den ljuskälla som också kan bytas ut. Lämplig för både vägg och tak.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Miro

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det kommer inte att vara mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar varje livsstil, från modern till land! Han slutade på en svart färg och plast genom vilket ljus blir en varm och mjuk ton. Den har en höjd av 21,4 och ett djup på 6,5 cm. Lampans längd är 17,6 cm. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 10 Watt) kompletterar du Miro. Det är en vägglampa verkligen lämpar sig för utomhus tack vare IP IP44. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Det perfekta gyllene medelvärdet mellan modernt och tidlöst.
 • Utomhusvägglampa antracit IP44 med rörelsessensor - Duo

  Utomhusvägglampa antracit IP44 med rörelsessensor - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna vägglampa Duo i mörkgrått rostfritt stål är en superfunktionell utomhuslampa med en elegant design och utrustad med en rörelsessensor. Du behöver inte längre söka efter dina husnycklar i mörkret. Duo svarar på rörelser genom att slå på belysningen. Ljuset från denna lampa strålar upp och ner. Detta ger en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa tåla regnet. Det är också lätt att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 10,5 cm och en höjd av 21 cm. Monteringsplattan har en längd på 14,8 cm och en bredd på 6,7 cm. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du beställer den med den. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Sensorn har en räckvidd på 8 meter. Denna moderna och eleganta vägglampa Duo är verkligen en tillgång till din fasad.
 • Vägglampa 'Cover' Design grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Cover' Design grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Super elegant och platt design. Med LED-lamporna med hög effekt ger denna lampa mycket ljus med låg förbrukning. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer både inomhus och utomhus.
 • Vägglampa 'Harry' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus

  Vägglampa 'Harry' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En modern utomhuslampa speciellt för dig! Harry tillhör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du placerar två eller tre bredvid varandra för att skapa en vacker effekt i din trädgård. Lampan ger ett starkt klart ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 700 lumen. Harry är 21,5 cm hög och 8 cm bred. Antracitfärgen ger din trädgård ett modernt utseende. Harry är idealisk för att accentuera en specifik bit i trädgården eller på terrassen. Med IP-värdet på IP44 tål det enkelt att stänkande vatten. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Harry definitivt för dig.
 • Utomhusvägglampa antik guld IP44 inkl rörelsedetektor - Daphne

  Utomhusvägglampa antik guld IP44 inkl rörelsedetektor - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included En klassisk utomhusvägglampa med ett nytt utseende, det är vår Daphne. Lampan är gjord av guld/mässing aluminium med plast. Denna vägglampa är inte bara vacker att se på, utan är också mycket funktionell eftersom den är utrustad med en rörelsesensor. Så fort någon kommer nära denna utomhuslampa tänds den omedelbart. Dessutom är lampan dimbar (dimmer ingår ej.) Lampan har ett djup på 35 cm, en höjd på 54 cm och en längd på 25,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, höjd på 15 cm och djup på 1,6 cm. . Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 60 Watt). Observera att du fortfarande måste beställa detta separat.
 • Romantisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Haven

  Romantisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med New Haven skapar du en romantisk atmosfär på dina ytterväggar. Den är klar i plast och en svart färg. Lampan har en höjd på 35,6 cm och ett djup på 21,2 cm. Lampan är dekorerad av glaspanelerna runt. Armaturen är utrustad med en E27-armatur. Välj en dekorativ E27-ljuskälla på max 15 Watt själv. Med ett IP-värde på IP44, perfekt på ytterväggen eller på terrassen! Skapa en mysig atmosfär.
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Litt

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Litt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ingenting är trevligare än en bra utomhuslampa bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Litt är ett exempel på en sådan perfekt utomhuslampa på dessa platser. Den är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 19,8 cm och en längd av 8,4 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 7 cm och en längd av 7,4 cm. Litt har icke-utbytbar LED-belysning, som har en ljuseffekt på 440 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör belysningen perfekt för utomhusbruk. Med sitt höga IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker och tål därför en kraftig regndusch. Gör din utomhusmiljö säkrare med vägglampan Litt.
 • Modern utomhusvägglampa svart - Rullo

  Modern utomhusvägglampa svart - Rullo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mysig utomhuslampa, denna Rullo. Snyggt färdig i svart med rostfritt stål. Det passar fint under din moderna eller lantliga terrass för att skapa en mysig atmosfär! Lampan har en höjd på 24,5 cm och en diameter på 8,5 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd av 11,5 cm och en längd på 7 cm. Du gör Rullo komplett med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max. 15 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Observera: denna lampa har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänkskyddad. Så du kan montera den under terrassen för en mysig atmosfär under varma sommarkvällar! 90 mm x 85 mm x 245 mm
 • Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne

  Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Daphne är en riktig klassiker! Dess chica utseende gör den till ett riktigt måste för trädgården. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är avslutad i en antik guldfärg. Den har ett djup på 35 cm, en höjd på 46 cm och en längd på 25,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,6 cm, höjd 15 cm och längd 11,5 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 15 watt. Se till att du beställer dessa separat. På grund av sitt IP44-värde lämpar sig vägglampan för skyddade platser utomhus, som mot trädgårdsboden eller bredvid ytterdörren. Din trädgård är komplett med den klassiska utomhusvägglampan Daphne!
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl LED - Uma

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att skapa en fin effekt på baksidan av huset, till exempel. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett trevligt mjukt vitt ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 310 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänkskyddad och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Antracitfärgen ger ditt hus ett modernt utseende. Uma är perfekt längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Uma definitivt åt dig.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, superhändig! Joren är tillverkad i aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 23 cm, en längd på 16 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, höjd 28 cm och längd 9 cm. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Joren är den perfekta vägglampan för intill fram- eller bakdörren och garanterar säkerheten i din trädgård!
 • Vägglampa 'Montana 2' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Montana 2' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Slank och tidlös utomhuslampa i rostfritt stål för indirekt atmosfärbelysning längs väggen. De transparenta Plexiglas-kanterna ger också en dekorativ ljuseffekt.
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål svart IP44 - Jarra

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål svart IP44 - Jarra
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En modern, tidlös vägglampa. Dina ytterväggar får en elegant lampa. Den är vackert färdig i svart färg och klart glas. Genom det klara glaset är ljuskällan vackert synlig i fixturen. Obs: Jarra levereras utan ljuskälla. Välj därför en dekorativ variant som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Det är också dimbart med en extern dimmer; på detta sätt kan du göra det extra mysigt på din terrass eller i trädgården på kvällen. Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot regnvatten. Jarra har en höjd på 25 cm och en längd på 15 cm. Monteringsplattan har samma mått: höjd 25 cm och längd 15 cm. Ge vår trevliga ljus i din trädgård med vår Jarra.
 • Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt

  Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ändå så atmosfärisk. Vägglampa Batt LED kan användas i många utrymmen. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika lätt utanför. Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Super elegant design. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer både inomhus och utomhus, idealisk! Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 11,5 cm. Lampan har två LED-ljuskällor med 3 Watt (totalt 6 Watt), 200 lumen (totalt 400 lumen), 3000 Kelvin och 30000 bränningstimmar. Den perfekta lampan för din interiör!
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP55 - Elisa

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP55 - Elisa
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Om du letar efter en vacker modern vägglampa för att belysa din uppfart, trädgårdsväg, cykelskur eller garage, är denna svarta Elisa -vägglampa precis vad du letar efter. Utomhuslampan är tillverkad av stöttåligt material med IP55. Dessutom är denna vägglampa inte missfärgad av UV -strålar och den är rost- och korrosionsfri. Lampan är och förblir en pärla i alla väderförhållanden! Lampan har 16,5 cm djup, 12,5 cm höjd och 12,5 cm bredd. Lampan levereras med en 3-stegs dimbar GX53-ljuskälla på 3 Watt med max 350 lumen. Du kan ställa in dessa till 100%, 60% och 30% ljusstyrka genom att trycka på väggomkopplaren snabbt. Ljuskällan dämpas också i Kelvin från 6500, till 4000, till 3000 Kelvin. Den ljusa färgen blir därför varmare. Skaffa Elisa nu och gör din trädgård komplett!
 • Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford

  Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är denna antracit (mörkgrå) Oxford för dig! Vintage designen lägger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa har en höjd av 25,5 cm och ett djup på 23 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Komplett din trädgård eller fasad med denna Oxford utomhuslampa!
 • Vägglampa 'Angle 1' Moderna grå/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Angle 1' Moderna grå/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning i kombination med opalvit slagfast plast. Sänder ut atmosfäriskt ljus upp och ner på väggen. Komplett med en E27-lamphållare så att du väljer den ljuskälla som också kan bytas ut.
 • Modern Rektangulär Utomhus-Vägglampa Mörkgrå inkl. LED - Opacus

  Modern Rektangulär Utomhus-Vägglampa Mörkgrå inkl. LED - Opacus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Opacus ger ett tidlöst blickfång på din vägg. Den mörkgrå färgen i kombination med mjölkglaset gör den väldigt snygg, så den hör hemma i din moderna trädgård eller under din moderna terrass! Lampan har en höjd av 30 cm, en längd på 7 cm och en bredd på 5,5 cm. Den har integrerad LED (ej utbytbar). Denna LED lyser för 3000 Kelvin och 532 lumen, vilket ger varmt vitt ljus: mycket mysigt! I genomsnitt håller lampan 30 000 brinntimmar. Tack vare ett IP -värde på IP65 är det motståndskraftigt mot regn. Obs! Denna lampa är inte dimbar. Den perfekta utomhusvägglampan!
 • Vägglampa 'WL Solo' Moderna svart/polyester - Passande för LED / Utomhus

  Vägglampa 'WL Solo' Moderna svart/polyester - Passande för LED / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa har en enkel och modern design. Nerljuset ger mycket humörljus. Lampan är gjord av plast och med IP-värde 44 är den stänkskyddad. Detta betyder att det här lilla kraftverket lätt kan hängas utanför.
 • Vägglampa 'Malios' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Malios' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mycket elegant vinklad utomhuslampa i rostfritt stål med en opal vit akrylskärm.
 • Vägglampa med rörelsedetektor/sensor 'Scout LED' Moderna grå/polyester - LED inkluderat / Utomhus

  Vägglampa med rörelsedetektor/sensor 'Scout LED' Moderna grå/polyester - LED inkluderat / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Den perfekta lösningen för utomhus ... Detta är vägglampan Scout, en liten lampa med bra prestanda! Denna lampa är omedelbart klar för användning, det handlar bara om att monteras mot en vägg. Det finns inte ens en strömanslutning, tack vare den inbyggda solcellen brinner Scout helt under sin egen kraft. Dessutom finns det en smart sensor inbyggd, när skymningen faller kommer den att svara på rörelse och tända ljuset automatiskt. Det brinner 30 sekunder efter att denna rörelse har upptäckts. Superhändigt så ett litet kraftverk på platser där lamporna inte behöver brinna kontinuerligt!
 • Lantlig utomhusvägglampa svart IP44 - Kansas

  Lantlig utomhusvägglampa svart IP44 - Kansas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampan i Kansas är den perfekta kombinationen mellan cool och lantlig! Den svarta glansiga ytan ger den här lampan ett tufft utseende. Med en lämplig E27-ljuskälla på upp till 60 watt kan du skapa riktat ljus, stämningsbelysning eller grundljus i din trädgård eller vid din ytterdörr (ljuskälla ingår ej). Lampan har en bredd på 37 cm, en höjd på 30,3 cm och en diameter på 29,4 cm. Monteringsplattan har en diameter på 13 cm och en höjd på 2,5 cm. Med ett IP-värde på IP44 är denna lampa stänksäker och skyddad mot lätta regndroppar. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplettera din terrass eller fasad med denna robusta och lantliga Kansas vägglampa! 29.4 cm x 30.3 cm
 • Vägglampa 'Sapphire' Design grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Sapphire' Design grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Elegant design, modernt materialval i en elegant jacka. Sapphire utomhuslampa kommer säkert att ses på din vägg! Utrustad med E27-armatur och därför lämplig för olika ljuskällor. 320 mm x 90 mm x 100 mm
 • Vägglampa 'Malios' Moderna grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Malios' Moderna grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vackra utomhuslampa är gjord av mörkgrå och bidrar till en modern, elegant look för din trädgård. Tack vare det diffusa glaset kommer ljuset inte att hindra dig och säkerställa en trevlig, atmosfärisk helhetsbild. Malios är en bild på din vägg! 80 mm x 80 mm x 350 mm
 • Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital

  Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En fin utomhuslampa som är tidlöst avslutad i svart men med ett klassiskt och romantiskt utseende! Denna vägglampa stjäl showen vid din ytterdörr eller på terrassen! Den är justerbar så att du kan välja att montera lampan nedåt eller uppåt: super kul! Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot stänkvatten. Lampan har en höjd av 35 cm och ett djup av 19,7 cm. Med en E27-ljuskälla på max 15 Watt gör du vårt kapital komplett och det är klart att lysa i din trädgård! Obs! Ljuskällan ingår inte i denna lampa. Du kan dimma den med en extern dimmer (ingår ej). På så sätt gör du det extra mysigt! En klassiker i storlek för utomhusbruk: det är vår Capital vägglampa
 • Utomhus vägglampa rostfritt stål ljusmörk sensor - Mira

  Utomhus vägglampa rostfritt stål ljusmörk sensor - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt vacker att se, är lampan också mycket praktisk. Det finns nämligen en LUX ljusmörk sensor på den; utomhusljuset tänds när det blir mörkt och slocknar när det blir ljus igen. Super praktiskt! Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Vägglampa 'Tide II' Moderna brunrost/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Tide II' Moderna brunrost/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. På grund av den slagfasta vita opalvita plastlocken, mycket lämplig för allmänna utrymmen. Komplett med en E27-lamphållare så att du väljer den ljuskälla som också kan bytas ut. Kan användas som vägg- och taklampa.
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro

  Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det blir inte mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar varje levande stil, från modern till landsbygd! Den är klar i svart färg och plast, vilket ger ljuset en behaglig och mjuk ton. Den har en höjd av 21,4 och ett djup av 6,5 cm. Lampans längd är 17,6 cm. Tack vare den inbyggda ljus-mörka sensorn tänds lampan när det blir mörkt och släckt när det blir ljus igen. Super praktiskt! Komplettera Miro med en ljuskälla som passar in i en E27-koppling (max 10 Watt). Glöm inte att beställa detta extra! Det är en vägglampa som är lämplig som utomhusbelysning tack vare IP-värdet IP44. Detta gör det stänksäkert och lämpligt för skyddade platser runt huset, som bredvid ytterdörren eller på trädgårdsskuren. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Den perfekta balansen mellan modern och tidlös.
 • Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim

  Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna vägglampa Prim har en minimalistisk och elegant design i rektangulär form. Denna stämningsfulla vägglampa ger vackert mjukt betesljus. Förutom att det ser vackert ut är det också mycket ekonomiskt tack vare sitt inbyggda LED-ljus! Detta sparar dig mycket pengar och bidrar till en bättre miljö. Plus att du inte längre behöver beställa en separat ljuskälla! Lampan har en bredd på 21 cm, en höjd på 8,5 cm och ett djup på 3 cm. Lampan har en integrerad LED-ljuskälla med 6 Watt, 220 lumen, 2700 Kelvin och 30 000 brinntimmar. Med denna lampa skapar du atmosfär på din altan eller på väggen bredvid din ytterdörr!
 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Litt

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Litt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Ingenting är trevligare än en bra utomhuslampa bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Litt är ett exempel på en sådan perfekt utomhuslampa på dessa platser. Den är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Litt slås på så snart det upptäcker rörelse och stängs av automatiskt. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten, den har ett djup på 13,4 cm, höjd på 19,8 cm och längd på 8,4 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 7 cm och en längd av 7,4 cm. Litt har icke-utbytbar LED-belysning, som har en ljuseffekt på 440 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör belysningen perfekt för utomhusbruk. Med sitt höga IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker och tål därför en kraftig regndusch. Gör din utomhusmiljö säkrare med vägglampan Litt.
 • Vägglampa med rörelsedetektor/sensor 'Rox IR' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa med rörelsedetektor/sensor 'Rox IR' Moderna rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna vackra vägglampa är gjord av mörkgrå och har ett elegant minimalistiskt utseende. Du kan enkelt montera denna lampa diagonalt mot en vägg som en modern fackla. Helt praktiskt tack vare den extra infraröda rörelsedetektorn ger denna lampa ljus när någon kommer i sortimentet och är därför extra energieffektiv! 80 mm x 400 mm
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark

  Utomhusvägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Vill du också lägga till mer atmosfär utanför? Det kan du göra med vägglampan Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör den så speciell är att plasten har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har ett djup på 11,7 cm, höjd på 18,7 cm och längd på 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, längd 6 cm och bredd 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Med skymningsbrytaren tänds belysningen direkt när rörelse detekteras. På så sätt glömmer du aldrig att tända eller släcka lampan, superhändigt! Gör din utomhusmiljö säker och stämningsfull med vägglampan Danmark.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med vägglampan Luc får även din trädgård en modern twist. Vägglampan är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Stängerna skapar en vacker ljuseffekt i rummet när belysningen är på. Lampan har ett djup på 23,5 cm, höjd 28 cm och längd 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 28 cm och längd 13 cm. Du avslutar vägglampan med en E27-ljuskälla på 40 Watt. Tack vare sitt höga IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker och därför perfekt lämpad för utomhusbruk. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Den moderna vägglampan Luc bör inte saknas i din trädgård!
 • Vintage utomhusvägglampa koppar IP44 - Prato

  Vintage utomhusvägglampa koppar IP44 - Prato
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampan Prato erbjuder en välbekant design i ett fräscht nytt utseende. Denna lampa är den perfekta kombinationen mellan vintage och retro. Det ger verkligen värde till din vintage livsstil! Prato består av rostfritt stål i kopparfärg. Dessutom extra praktiskt vad gäller hängalternativ (monteringsplattan har en diameter på 12 cm). Prato har en höjd av 24 cm och ett djup av 26,5 cm. Ljuskällan är synlig tack vare det transparenta glaset, så välj en slående variant som passar i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Så gemytlighet med Prato! Tack vare IP-värdet på IP44 är det stänkskyddat och du kan enkelt montera det bredvid din ytterdörr eller under terrassen som ett stämningsbelysning. Ge ditt hem en retro touch med denna Prato!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Stockholm

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Stockholm
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Klassiker med ett nytt utseende, det vill säga den moderna utomhusvägglampan Stockholm. Den är gjord i plast och färdig i svart. Den har 9,6 cm djup, 24 cm höjd och 8,8 cm längd. Monteringsplattan har 2 cm djup, 23,5 cm höjd och 6,3 cm längd. Avsluta Stockholm med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänkskyddad och därför perfekt lämpad för utomhusbruk! Vägglampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö modern med Stockholms vägglampa.
 • Vägglampa 'Latina' Moderna grå/aluminium - Passande för LED / Utomhus

  Vägglampa 'Latina' Moderna grå/aluminium - Passande för LED / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Sänder ut atmosfäriskt ljus upp och ner på väggen. Komplett med en E27-lamphållare så att du väljer den ljuskälla som också kan bytas ut.
 • Vägglampa med rörelsedetektor/sensor 'Malios' Moderna rostfritt stål Utomhuslampa

  Vägglampa med rörelsedetektor/sensor 'Malios' Moderna rostfritt stål Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included, Motion sensor included Mycket elegant vinklad utomhuslampa i rostfritt stål med en opal vit akrylskärm. Med rörelsesdetektor
 • Vägglampa 'Slab' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus

  Vägglampa 'Slab' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ett snyggt utseende för utsidan. Utomhus vägglampa Slab är tillverkad av aluminium med en grå pulverlack, vilket ger denna lampa en solid och modern utseende. Plattan levereras med en integrerad LED på 650 lumen och 3000K. Det betyder att du inte längre behöver beställa en ljuskälla eller att ljuskällan kan bytas ut. Vägglampa Slab har IP65 vilket gör den extremt lämplig för utomhusbruk. Husnummerklister levereras också med denna lampa, vilket gör den extra lämplig för ytterdörren. Allt som allt ett snyggt utseende på utsidan.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Batt LED kan användas i många rum. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika enkelt utomhus. Utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Med high power" lysdioderna ger denna lampa mycket ljus med låg förbrukning. Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 17,5 cm. Lampan har 2 LED-ljuskällor med 6 Watt, 686 lumen och 3000 Kelvin. Batt har också ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer, både inomhus och utomhus, så den är idealisk!"
 • Vägglampa 'Solo' Moderna stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Solo' Moderna stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En riktad plats för utsidan.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Skittle

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Skittle
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös vägglampa för ytterväggarna. Den är färdig i rostfritt stål och en vacker svart färg. Den har en höjd av 9,5 cm och en diameter på 11 cm. Lampans djup är 14,5 cm. Komplettera din Skittle med en ljuskälla som passar i en GU10-armatur (max. 35 Watt). Det ger behaglig belysning vid din ytterdörr eller under terrassen. Med ett IP-värde på IP44 är den vattentät och är därför en perfekt utomhuslampa! Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Skittle kommer till sin egen i en modern miljö.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Latina

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Latina
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken vacker vägglampa Latina är! Dess snygga design gör den till en modern vägglampa och även lämplig för utomhusbruk! Lampan är gjord av rostfritt stål med glas och är klar i svart. Eftersom lampan avger ljus både på toppen och botten ger den en fin strykeffekt på väggen. Vägglampan har en höjd av 8,2 cm, en längd av 22 cm och ett djup av 12,2 cm. Monteringsplattan har en höjd av 7,5 cm, en längd av 14 cm och ett djup av 3,5 cm. Med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt) kan du verkligen komplettera vägglampan! Så glöm inte att beställa detta extra. Latina är dimbar med en extern dimmer, ingår inte. Med sitt IP-värde IP44 är vägglampan lämplig för utomhusbruk eller i badrummet och är stänksäker. Ge din trädgård en modern touch med vägglampan Latina.
 • Modern sluttande vägglampa utomhus grå IP55 inkl LED - Amelia

  Modern sluttande vägglampa utomhus grå IP55 inkl LED - Amelia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en snygg hänglampa utomhus? Den här är perfekt för dig! Den passar perfekt i en modern miljö. När man hänger några bredvid varandra på ytterväggen skapar man direkt en trevlig stämning på kvällen. Det är LED -belysning, så lampan håller mycket länge och är energieffektiv. På grund av IP-värdet 55 är det stänksäkert och dammtätt, så det kan verkligen ta stryk när det regnar! Lampan har ett djup på 17 cm, en diameter på 9,5 cm och en höjd på 34,5 cm. Lampan har en integrerad ljuskälla med 6 Watt, 800 lumen, 2700 Kelvin och 25 000 brinntimmar. Ge din fasad mer atmosfär med Amelia vägglampa! 95 mm x 345 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna slående utomhusvägglampa skapar en vacker ljuseffekt tack vare det prickiga mönstret. Lampan är gjord av glas med stål och är färdig i svart. Den har ett djup på 11,6 cm, en höjd på 26 cm och en längd på 12,4 cm. Du avslutar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 20 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under taket. Ge bra belysning runt ditt hus med Nicole vägglampa.
 • Vägglampa med rörelsedetektor/sensor på solcell 'Solaris' Moderna aluminium - LED inkluderat / Utomhus

  Vägglampa med rörelsedetektor/sensor på solcell 'Solaris' Moderna aluminium - LED inkluderat / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Den perfekta lösningen för utsidan! Med vår Solaris får du en mycket komplett produkt hemma. Denna utomhuslampa är praktisk, till exempel krävs ingen anslutning till elnätet tack vare solcellen på toppen. När det börjar lysa utanför kommer Solaris att erbjuda en hjälpande hand, den smarta sensorn upptäcker rörelse och reagerar på detta genom att slå på ljuset. Installationen är superenkel, det här är bara att montera på väggen och du är klar!
 • Vägglampa med rörelsedetektor/sensor på solcell 'VAP Duo' Moderna svart/aluminium - LED inkluderat / Utomhuslampa

  Vägglampa med rörelsedetektor/sensor på solcell 'VAP Duo' Moderna svart/aluminium - LED inkluderat / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Idealt denna lampa med en solpanel och två justerbara tunga aluminiumfläckar. Använd var som helst där du inte har ström men vill ha ljus när du behöver det. Batteriet laddas genom solpanelen. När det är mörkt, upptäcker IR-rörelsedetektorn att du är där och slår på de supereffektiva men mycket starka två LED-ljuskällorna. Eftersom lampan och solpanelen är ansluten med en kabel kan du montera dem separat där de fungerar bäst.
 • Vägglampa 'Francy' Moderna grå/polyester - Passande för LED / Utomhus

  Vägglampa 'Francy' Moderna grå/polyester - Passande för LED / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En utomhuslampa i bra klass, tillverkad i plastkvalitet av hög kvalitet! Kom aldrig hem i mörkret igen tack vare den praktiska Francy! Tillverkad i Italien, helt enkelt en super produkt!
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå inkl LED IP65 - Sandstone 2

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå inkl LED IP65 - Sandstone 2
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Liten men fin, den perfekta vägglampan för utomhusbruk! Vägglampa Sandstone 2 hittar snabbt en plats i eller runt huset, med det subtila och minimalistiska utseendet blir detta inga problem! Redo för år av ostörd njutning, armaturen är utrustad med en inbyggd LED-modul (185 lumen, 3000 Kelvin och 3,5 watt) och garanterar tusentals brinntimmar. Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 7 cm och en längd på 16 cm. Sandstone 2 är den perfekta vägglampan för alla!
 • Utomhusvägglampa zink IP44 - München

  Utomhusvägglampa zink IP44 - München
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included München vägglampa är vackert avslutad med metall och glas. Kännetecknas av den lantliga stilen i en cool zinkkvalitet. Den har en längd på 20 cm, en höjd på 25 cm och ett djup på 35 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 9,7 cm. Komplettera din utomhusvägglampa med en valfri ljuskälla, som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Ljuskällan sticker ut fint i detta klara glas. Lampan är även dimbar med extern dimmer. Ett trevligt plus: tack vare IP-värdet på IP44 kan den även placeras på din terrass utomhus eller i badrummet. Alla kommer att hitta en trevlig plats för detta vackra München!
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum

  Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Ovum är en tidlös vägglampa för dina ytterväggar. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggarna. Super trevligt när det är mörkt ute! Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 700 lumen. Det ger behagligt varmt vitt humörsljus. Med 30 000 brinntimmar är du säker på en energieffektiv lampa. Lampan har en längd på 12,9 cm, en höjd på 10,5 cm och ett djup på 8,5 cm. Väggens monteringsplatta har en längd och en höjd av 7,5 cm och ett djup av 2,5 cm. Den svarta färgen och formen ger den en modern touch, vilket gör att den passar bäst i en modern miljö. Ovum är lämpligt för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44. Detta gör att det är stänksäkert, perfekt för bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Din utomhusmiljö får ett riktigt lyft från utomhusvägglampan Ovum. Tveka inte längre!
 • Vägglampa 'Frankfurt' Moderna grå/zink - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Frankfurt' Moderna grå/zink - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Enkelt formad vägglampa av zink, lämplig för utomhusbruk. Ger en fin betande ljus nerför väggen.
 • Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Med Batt utomhusvägglampan skapar du ett hotellchique utseende med en modern touch! Denna vägglampa är 17,5 cm lång, 9 cm hög och 3 cm djup. Monteringsplattan är 14,5 cm lång, 5,5 cm hög och 2 cm djup. Denna vägglampa levereras med en (ej utbytbar) LED på 12 Watt med i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ljuskällan har en luftintensitet på 800 lumen och totalt 3000 Kelvin. Det gör denna vägglampa till ett verkligt kraftverk. Obs! Vägglampan är inte dimbar. Med upp och ner ljuset skapar du en superfin ljuseffekt längst upp och ned på lampan på din vägg. Med ett IP-värde på IP65 är denna vägglampa stänksäker och perfekt för användning som utomhuslampa. Skapa mer atmosfär i din trädgård eller på din fasad med utomhusvägglampan Batt!
 • Vägglampa 'Rox' Moderna grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Rox' Moderna grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vackra vägglampa är gjord av mörkgrå och har ett elegant minimalistiskt utseende. Du kan enkelt montera denna lampa diagonalt mot en vägg som en modern fackla. 80 mm x 400 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart IP65 inkl. LED solar - Charlotte

  Modern utomhusvägglampa svart IP65 inkl. LED solar - Charlotte
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Modern vägglampa Charlotte ger omedelbart din trädgård ett uppsving! Dess snygga design gör den mycket tidlös och lämplig för varje livsstil. Den är tillverkad av stål och färdig i svart. Charlotte har 13 cm djup, 13 cm höjd och 13 cm längd. Lampans ovansida har en solpanel som laddar lampan automatiskt. Så energieffektivt! Den integrerade LED -belysningen har en ljuseffekt på 100 lumen och 2700 Kelvin. I genomsnitt varar belysningen 30 000 brinntimmar, så du kan njuta av lampan extra länge. Med sitt IP-värde på IP65 är lampan stänkskyddad, perfekt för bredvid ytterdörren eller mot staketet. Tack vare rörelsesensorn tänds belysningen automatiskt när den upptäcker rörelse. Så du behöver aldrig oroa dig för om du har tänt eller stängt av belysningen. Utomhusvägglampa Charlotte gör ditt liv lite mer modernt och stämningsfullt.
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Orleans Up

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Orleans Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included New Orleans Up är en klassiker bland utomhuslampor! En tidlös design men ändå mycket snygg. Vägglampan är gjord av rostfritt stål med glas och är klar i svart. Den har ett djup av 26,8 cm, en höjd av 43 cm och en längd av 20 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 17,5 cm och en längd av 12 cm. New Orleans Up har en ljuskälla med E27-koppling (max 60 Watt). Glöm inte att beställa detta extra. På grund av IP44: s höga IP-värde är vägglampan stänksäker. Perfekt för intill ytterdörren eller trädgårdshuset. Gör ditt utomhusområde lite säkrare med New Orleans Up vägglampa!
 • Vägglampa 'Solo PIR' Moderna grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Solo PIR' Moderna grå/rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna utomhuslampa har en vacker mörkgrå färg och, tack vare designen, ett modernt utseende. Försköna dina väggar genom att välja Solo utomhuslampa och njut av den vackra designen till fullo! Funktionalitet som bäst tack vare tillsatsen av den infraröda sensorn, så trevlig och energieffektiv!
 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Zane

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Zane
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Ge en säker utomhusmiljö med Zane vägglampa. Denna lampa passar perfekt med den moderna levande stilen. Det är super praktiskt eftersom det är justerbart. På så sätt bestämmer du var ljuset lyser. Litt slås på så snart den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt av rörelsesensorn. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten. Zane är tillverkad av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,02 cm, en höjd av 11,75 och en längd av 12,04 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1 cm, längd 6,6 cm och bredd 7,6 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning och är därför inte utbytbar. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin. Detta ger utomhuslampan mycket ljus så att du enkelt kan sätta nyckeln i nyckelhålet när du är vid ytterdörren. Med ett IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och tål en kraftig regndusch. Komplettera ditt trädgårdshus eller ytterdörr med vägglampan Zane utomhus.
 • Vägglampa 'Sapphire' Design rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa

  Vägglampa 'Sapphire' Design rostfritt stål - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Elegant design, modernt materialval i en elegant jacka. Sapphire utomhuslampa kommer säkert att ses på din vägg! Utrustad med E27-armatur och därför lämplig för olika ljuskällor.
 • Plafond och vägglampa 'Glow O II' Moderna grå/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa

  Plafond och vägglampa 'Glow O II' Moderna grå/aluminium - Passande för LED / Utomhuslampa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Högkvalitativ utomhuslampa av högkvalitativt aluminium med polyesterpulverbeläggning. Vacker design med ett slagtåligt opalvitt plastskydd, därför extremt lämpligt för offentliga utrymmen. Komplett med en E27-lamphållare så att du väljer den ljuskälla som också kan bytas ut.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Suzie är en utomhusvägglampa med snygg design! De svarta rasterna skapar en lekfull effekt. Lampan är gjord av aluminium med plast och är färdig i svart och vitt. Suzie har ett djup på 9,8 cm, höjd på 26,7 cm och längd på 14,6 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 2,67 cm och längd 1,36 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under carporten. Gör det säkert i din trädgård med vägglampa Suzie!
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Femke

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Femke är superatmosfärisk och den perfekta lampan för bredvid ytterdörren, på trädgårdshuset eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är klar i svart. Det gör det tidlöst och modernt. Den har ett djup av 9,4 cm, en höjd av 18,1 cm och en längd av 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 13 cm. Den kompletterar utomhusvägglampan med en ljuskälla som har en GU10-koppling (max 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäkert. Har du någonsin funderat på att lägga den i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut mot en mörk vägg där. Lampan är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!