QAZQA fasadbelysning

Det finns många fina, minimalistiska lampor för monterad på husfasad. Här är utbudet från QAZQA med t ex Otan, Bink och Uma vägglampa. Vissa skickar ljus både uppåt och neråt medan andra bara har ett dovt ljus som man kan montera husnummer på.

Populärt inom QAZQA fasadbelysning

 • Romantisk vägglampa utomhus brons - London

  Romantisk vägglampa utomhus brons - London
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är detta London för dig! Den eleganta vintage designen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd på 34 cm och ett djup på 18 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med detta London!"
 • Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark

  Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med polyesterpulverbeläggning och plastskärm. Levereras med superhändigt klistermärkeark för att ge ditt husnummer på lampan. Husnummer och vacker belysning i 1 så! Danmark har en höjd på 17 cm och en längd på 8,5 cm. Den har ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan för ytterväggen har en längd och bredd på 6,5 cm. Perfekt resistent mot regnvatten tack vare IP44-värdet för IP44. Du kan placera den bredvid din ytterdörr som ett humörljus eller som ett funktionsljus när du kommer hem sent. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 13 watt) kan du avsluta Danmark helt. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Ge trevligt ljus hemma med Danmark!
 • Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6

  Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Otan är här för att ge stil till dina ytterväggar! Den är färdig i en mörkgrå färg med en polyesterpulverbeläggning. Den har icke-utbytbar LED (integrerad i lampan). Lysdioden (12 Watt) har en ljuseffekt på 493 lumen och 3000 Kelvin. Som ett resultat ger det vackert varmt ljus! Ljuset lyser uppåt och nedåt, vilket skapar en fin strykningseffekt på din vägg. Otan är en perfekt utomhuslampa tack vare IP -värdet på IP54. Obs: lampan är inte dimbar. Otan varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Den har en höjd och längd på 14 cm. Lampans djup är 5 cm. Kvalitet och design kombineras i denna tidlösa lampa!
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!

Fler tips på QAZQA fasadbelysning

 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi A60 - München

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. WiFi A60 - München
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included München är en enkel men ändå praktisk vägglampa för utomhusbruk eller i garaget. Det är smart och du kan styra det inte bara via din telefon, utan också via röststyrning med Google Home eller Alexa. Vägglampa München är en svart stållampa. Den är 36 cm djup, 25 cm hög och 26 cm lång. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm och en höjd av 4 cm. Den har en E27 -koppling och levereras inklusive en WiFi -ljuskälla på max. 60 Watt. Den har 806 Lumen och är dimbar via en extern dimmer (ingår ej) eller via appen. Du kan därför ställa in ljusstyrkan efter dina önskemål. Du kan också justera ljusvärmen från 1800 K (extra varmvit) till 3000 K (varm neutralvit). Vägglampan har ett IP -värde på IP44 och är därför perfekt motståndskraftigt mot regn. Tack vare de smarta funktionerna kan du styra Munch via din telefon, men också via Google Home eller Alexa. Du kan ställa in ett schema så att lampan alltid tänds och släcks av sig själv vid en viss tidpunkt. Super praktiskt!
 • Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford

  Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är denna antracit (mörkgrå) Oxford för dig! Vintage designen lägger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa har en höjd av 25,5 cm och ett djup på 23 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Komplett din trädgård eller fasad med denna Oxford utomhuslampa!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP65 inkl. LED solar - Charlotte

  Modern utomhusvägglampa svart IP65 inkl. LED solar - Charlotte
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Modern vägglampa Charlotte ger omedelbart din trädgård ett uppsving! Dess snygga design gör den mycket tidlös och lämplig för varje livsstil. Den är tillverkad av stål och färdig i svart. Charlotte har 13 cm djup, 13 cm höjd och 13 cm längd. Lampans ovansida har en solpanel som laddar lampan automatiskt. Så energieffektivt! Den integrerade LED -belysningen har en ljuseffekt på 100 lumen och 2700 Kelvin. I genomsnitt varar belysningen 30 000 brinntimmar, så du kan njuta av lampan extra länge. Med sitt IP-värde på IP65 är lampan stänkskyddad, perfekt för bredvid ytterdörren eller mot staketet. Tack vare rörelsesensorn tänds belysningen automatiskt när den upptäcker rörelse. Så du behöver aldrig oroa dig för om du har tänt eller stängt av belysningen. Utomhusvägglampa Charlotte gör ditt liv lite mer modernt och stämningsfullt.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Prato Down är en svart utomhuslampa med ett modernt utseende och elegant design som sticker ut. Den har en höjd på 23,5 cm och ett djup på 27 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 10 cm. Prato Downs glas är transparent så att ljuskällan är synlig. Ge därför en dekorativ variant som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller på terrassen. Lampan är också dimbar med en extern dimmer för en extra trevlig kväll! Med ett IP-värde på IP44 är det lämpligt som utomhusbelysning. Genom denna vägglampa hänga lysa upp din stil din entré eller trädgård.
 • Utomhus vägglampa svart med opal vit skärm IP44 - Danmark

  Utomhus vägglampa svart med opal vit skärm IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Högkvalitativ utomhuslampa i aluminium av hög kvalitet med polyesterpulverbeläggning och plastskärm i opalvit. Detta moderna dimbara Danmark är vackert utformat för att på ett attraktivt sätt belysa din ytterdörr eller terrass. Detta Danmark har ett IP-värde på IP44, så det är helt motståndskraftigt mot regn. Den har en höjd av 16,5 cm, ett djup av 11,1 cm och en längd av 8,3 cm. Denna produkt levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer en ljuskälla med en E27-anslutning på maximalt 15 Watt. Komplettera din ytterdörr eller vägg på terrassen med vårt Danmark! Obs: Om kondens är synlig i huven kan det bero på bristen på värmeeffekt från LED-lampor, vilket inte är något problem för armaturen. För att förhindra fukt i armaturen är denna vägglampa lämplig för olika ljuskällor.
 • Vägglampa 'Harry' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus

  Vägglampa 'Harry' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En modern utomhuslampa speciellt för dig! Harry tillhör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du placerar två eller tre bredvid varandra för att skapa en vacker effekt i din trädgård. Lampan ger ett starkt klart ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 700 lumen. Harry är 21,5 cm hög och 8 cm bred. Antracitfärgen ger din trädgård ett modernt utseende. Harry är idealisk för att accentuera en specifik bit i trädgården eller på terrassen. Med IP-värdet på IP44 tål det enkelt att stänkande vatten. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Harry definitivt för dig.
 • Klassisk utomhusvägglampa antikt guld med rörelsesensor - New Haven

  Klassisk utomhusvägglampa antikt guld med rörelsesensor - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included New Haven är vägglampan om du letar efter en attraktiv lampa för din fasad eller yttervägg. Det ger ditt hem klassiska och antika atmosfärer. Rörelsesensorn tänds när lampan upptäcker rörelse; som verkligen ger dig en känsla av säkerhet. Den antika guldfinishen ger ditt hem också ett vintageutseende. Lampan har en längd på 17,1 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 21,2 cm. Monteringsplattan har en fjäder på 11 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 1,5 cm. Med en E27-ljuskälla på upp till 15 W kan du göra denna vägglampa komplett (ljuskälla ingår ej). Denna armatur kan dimmas med en extern dimmer, men observera: detta är inte möjligt om lampans rörelsedetektor är ansluten. Kan du komplettera din fasad med New Haven vägglampa?
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Kiki

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampan Kiki ger en modern twist till din trädgård på grund av dess design. Det ser ut som om lampan har växt upp ur väggen. Lampan är tillverkad av plast och är svart. Den har ett djup på 15,8 cm och en diameter på 9,2 cm. Du kompletterar Kiki med en ljuskälla med en E27 -passning (max. 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är lampan stänkskyddad, vilket gör den lämplig för bredvid ytterdörren eller på trädgården. Lampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Ge mer säkerhet och ljus i din trädgård med Kiki -vägglampan.
 • Vägglampa utomhus mörkgrå IP54 rörelsesensor - Tide

  Vägglampa utomhus mörkgrå IP54 rörelsesensor - Tide
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Utomhusvägglampa Tide ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är gjord av aluminium och finish i mörkgrått. Detta gör den perfekt för en modern trädgård. Denna utomhusvägglampa har en längd på 14 cm, en bredd på 9 cm och en höjd på 28,5 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Med IP44 är lampan stänksäker och du kan placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Var aldrig i mörkret igen med denna utomhusvägglampa med rörelsesensor. Tidvattnet slås på när rörelse upptäcks. Är det fortfarande lite atmosfär i ditt utomhusutrymme? Då är Tide det perfekta valet.
 • Smart modern utomhusvägglampa antracit IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark

  Smart modern utomhusvägglampa antracit IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med denna vägglampa får du direkt en lampa av högsta kvalitet. Den högkvalitativa aluminiumen med en polyesterpulverbeläggning och klar plastskärm ger denna lampa ett lyxigt utseende. Detta moderna dimbara mörkgrå Danmark är vackert utformat för att belysa din trädgård eller terrass på ett attraktivt och funktionellt sätt tack vare den klara skuggan. Detta Danmark har ett IP -värde på IP44, så det är avsett mot stänkvatten. Vägglampan har en längd på 8,5 cm, en höjd på 17 cm och ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 6,5 cm, en höjd på 6,5 cm och ett djup på 3 cm. Tack vare den medföljande smarta E27 -ljuskällan har du en multifunktionell utomhuslampa med denna vägglampa. Ljuskällan har totalt 806 lumen och ljusfärgen kan justeras från 1800 till 3000 Kelvin. Dämpa ljuset till önskad ljusstyrka och ljusfärg och ha funktionellt, grundläggande eller atmosfäriskt ljus. Du styr allt detta med din smartphone eller smarta hemassistent. Ljuskällan har en energiförbrukning på 7 Watt och i genomsnitt cirka 25 000 brinntimmar. Ett mycket energieffektivt och snyggt val! Obs: Om kondens syns i skuggan kan det bero på bristande värmeeffekt från LED -lampor, vilket inte är ett problem för armaturen. Komplettera din trädgård med den smarta vägglampan Danmark!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Suzie är en utomhusvägglampa med snygg design! De svarta rasterna skapar en lekfull effekt. Lampan är gjord av aluminium med plast och är färdig i svart och vitt. Suzie har ett djup på 9,8 cm, höjd på 26,7 cm och längd på 14,6 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 2,67 cm och längd 1,36 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under carporten. Gör det säkert i din trädgård med vägglampa Suzie!
 • Design utomhusvägglampa svart IP44 - Schiedam

  Design utomhusvägglampa svart IP44 - Schiedam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Schiedam är en cool utomhusvägglampa som tål en regndusch. Lampan är tillverkad i svart aluminium och plast. Den har ett djup på 18,5 cm, höjden 32,5 cm och längden 14,3 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Du kompletterar denna vägglampa utomhus med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår inte). På så sätt gör du det väldigt mysigt på kvällen på terrassen eller i trädgården! På grund av IP44-värdet för IP44 är den utomhusvägglampan stänkskydd, perfekt för ytterdörren eller trädgårdsskalet. Alla kommer att hitta en plats hemma för denna vackra Schiedam.
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Joren

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, vilket är superhändigt! Joren är tillverkad i aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 23 cm, en längd på 16 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, höjd 28 cm och längd 9 cm. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Joren är den perfekta vägglampan för intill fram- eller bakdörren tack vare sin rörelsesensor. Till exempel tänds belysningen när den upptäcker rörelse, vilket garanterar säkerheten i din trädgård!
 • Modern utomhusvägglampa svart 11,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa svart 11,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Med Batt utomhusvägglampan skapar du en hotellchic look med en modern touch! Denna vägglampa är 11,5 cm lång, 9 cm hög och 3 cm djup. Monteringsplattan är 8,5 cm lång, 5,5 cm hög och 2 cm djup. Denna vägglampa kommer med en (ej utbytbar) 9 Watt LED med i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ljuskällan har en ljusintensitet på 486 lumen och 3000 Kelvin. Det gör denna vägglampa till ett riktigt kraftpaket. Obs: vägglampan är inte dimbar. Med upp- och nedljuset ger du en superfin ljuseffekt i toppen och botten av lampan på din vägg. Med ett IP-värde på IP65 är denna vägglampa vattenavvisande och kan användas perfekt som utomhuslampa. Skapa mer atmosfär i din trädgård eller på din fasad med utomhusvägglampa Batt!
 • Utomhus vägglampa svart med rörelsedetektor IP44 - Rotterdam 1

  Utomhus vägglampa svart med rörelsedetektor IP44 - Rotterdam 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa Rotterdam ger ditt tak eller ditt trädgårdsskjul lite extra. Den snygga och minimalistiska designen gör att denna vägglampa sticker ut. Denna moderna vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på din vägg. Genom att använda en speciell glödlampa är Rotterdam-vägglampan en riktig blickfång i din trädgård! Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänksäker. Det är också enkelt att ansluta till 230 volt. Du behöver inte längre söka efter dina husnycklar i mörkret. Rotterdam har en rörelsedetektor och kommer att svara på upptäckta rörelser genom att sätta på belysningen. Räckvidden för denna lampa är cirka 7 meter. Lampan är 32,5 cm hög, 16,5 cm bred och 10 cm djup. Denna moderna och eleganta vägglampa Rotterdam är tillverkad av högkvalitativt aluminium och är verkligen en tillgång för din fasad.
 • Vägglampa utomhus mörkgrå IP54 ljus-mörk sensor - Tide

  Vägglampa utomhus mörkgrå IP54 ljus-mörk sensor - Tide
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Utomhusvägglampa Tide är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval av aluminium i mörkgrå färg är det en riktig modern lampa. Vägglampan utomhus har en bredd på 9 cm, är 14 cm lång och 28,5 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Denna utomhusvägglampa kommer med en skymningssensor. Tide slår på när det blir mörkt och stängs av när det blir ljust. Tidvattnet är dimbart, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Tveka inte längre och gå för Tide!
 • Vintage utomhusvägglampa koppar IP44 - Prato

  Vintage utomhusvägglampa koppar IP44 - Prato
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampan Prato erbjuder en välbekant design i ett fräscht nytt utseende. Denna lampa är den perfekta kombinationen mellan vintage och retro. Det ger verkligen värde till din vintage livsstil! Prato består av rostfritt stål i kopparfärg. Dessutom extra praktiskt vad gäller hängalternativ (monteringsplattan har en diameter på 12 cm). Prato har en höjd av 24 cm och ett djup av 26,5 cm. Ljuskällan är synlig tack vare det transparenta glaset, så välj en slående variant som passar i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Så gemytlighet med Prato! Tack vare IP-värdet på IP44 är det stänkskyddat och du kan enkelt montera det bredvid din ytterdörr eller under terrassen som ett stämningsbelysning. Ge ditt hem en retro touch med denna Prato!
 • Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Emmerald Classic

  Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Emmerald Classic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta vägglampa Emmerald Classic är en utomhuslampa av högsta kvalitet gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vägglampa har en vacker, modern och elegant design. Huvan släpper även igenom lite ljus på sidorna vilket ger en väldigt fin effekt. Dekoren i glaset gör också denna lampa väldigt speciell. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med IP44 tål denna vägglampa en dusch eller en smäll och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 23,5 cm. Monteringsplattan har en höjd på 21 cm och en bredd på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Emmerald Classic är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Vägglampa utomhus svart IP44 inkl LED med ljus-mörk sensor - Dualy

  Vägglampa utomhus svart IP44 inkl LED med ljus-mörk sensor - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000 kan du njuta av denna lampa länge. Dualy fungerar på en ljus-mörk sensor. Lampan tänds när det blir mörkt och slocknar när det blir ljust igen. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta säkerställer varmt vitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Industriell utomhusvägglampa rostbrun rund IP44 - Natas

  Industriell utomhusvägglampa rostbrun rund IP44 - Natas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Rätt utomhusbelysning är mycket viktig för atmosfären i din trädgård. Med utomhus vägglampa Natas, det är okej! Denna stämningsskapare känner sig helt hemma i en industriträdgård. Den är gjord av stål och ytbehandlad i rostbrunt. Denna utomhusvägglampa har en längd på 20,8 cm, en bredd på 23,8 cm och en höjd på 21,8 cm. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Natas är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Natas!
 • utomhusvägglampa koppar IP44 - New Port up

  utomhusvägglampa koppar IP44 - New Port up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslampan New Port up är en vacker lampa för varje trädgård! Med denna lampa i din trädgård har du omedelbart ett mycket trevligt blickfång, trevligt till exempel bredvid ytterdörren! Denna kopparfärgade vägglyktan passar perfekt i en romantisk miljö, där ord som frivolous och graciös är nyckelord. Den nya porten är 31 cm hög, 20 cm bred och 20,5 cm djup. En stor fördel med den nya porten är IP-värdet för IP44, vilket gör den vattentät. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Dessutom är han det Tveka inte längre och slutför din trädgård med den nya hamnen! Häng den till exempel på väggarna på din terrass och få en vacker atmosfär där!
 • Industriell vägglampa för utomhusgrå IP44 - Sutton Up

  Industriell vägglampa för utomhusgrå IP44 - Sutton Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna industriella Sutton Up mörkgrå vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Det är därför det är viktigt att du väljer en speciell ljuskälla, eftersom den är synlig! Genom att beställa en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 100 Watt) kompletterar du denna vägglampa. Sutton har en höjd av 32,5 cm och en längd på 17 cm. Lampans djup är 25,5 cm. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej), för en extra mysig atmosfär på kvällen! Det är tillverkat i rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44, vilket gör det perfekt motståndskraftigt mot regn! Ett verkligt mervärde vid din ytterdörr eller bakdörr. 170 mm x 236 mm x 313 mm
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Harvey

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Harvey
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ge en säker och modern utomhusmiljö med Harvey. Denna vägglampa ser bra ut bredvid ytterdörren eller trädgårdshuset och ger trevlig belysning där det behövs. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Harvey har LED-belysning som inte kan bytas ut. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin, vilket gör den perfekt ljus för mörkret. På grund av dess höga IP-värde IP54 är lampan stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Gör det säkert i din trädgård med vägglampan Harvey.
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Litt

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Litt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ingenting är trevligare än en bra utomhuslampa bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Litt är ett exempel på en sådan perfekt utomhuslampa på dessa platser. Den är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 19,8 cm och en längd av 8,4 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 7 cm och en längd av 7,4 cm. Litt har icke-utbytbar LED-belysning, som har en ljuseffekt på 440 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör belysningen perfekt för utomhusbruk. Med sitt höga IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker och tål därför en kraftig regndusch. Gör din utomhusmiljö säkrare med vägglampan Litt.
 • Lantlig utomhusvägglampa svart IP44 - Kansas

  Lantlig utomhusvägglampa svart IP44 - Kansas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampan i Kansas är den perfekta kombinationen mellan cool och lantlig! Den svarta glansiga ytan ger den här lampan ett tufft utseende. Med en lämplig E27-ljuskälla på upp till 60 watt kan du skapa riktat ljus, stämningsbelysning eller grundljus i din trädgård eller vid din ytterdörr (ljuskälla ingår ej). Lampan har en bredd på 37 cm, en höjd på 30,3 cm och en diameter på 29,4 cm. Monteringsplattan har en diameter på 13 cm och en höjd på 2,5 cm. Med ett IP-värde på IP44 är denna lampa stänksäker och skyddad mot lätta regndroppar. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Komplettera din terrass eller fasad med denna robusta och lantliga Kansas vägglampa! 29.4 cm x 30.3 cm
 • Romantisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Haven

  Romantisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med New Haven skapar du en romantisk atmosfär på dina ytterväggar. Den är klar i plast och en svart färg. Lampan har en höjd på 35,6 cm och ett djup på 21,2 cm. Lampan är dekorerad av glaspanelerna runt. Armaturen är utrustad med en E27-armatur. Välj en dekorativ E27-ljuskälla på max 15 Watt själv. Med ett IP-värde på IP44, perfekt på ytterväggen eller på terrassen! Skapa en mysig atmosfär.
 • Utomhus vägglampa svart IP54 20,8 cm med rörelsedetektor - Kiki

  Utomhus vägglampa svart IP54 20,8 cm med rörelsedetektor - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en modern touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i svart. Den har 12,8 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. På grund av rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när vi upptäcker rörelse. super praktiskt! Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 med rörelsesdetektor - Sfera

  Utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 med rörelsesdetektor - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Robust och enkel modern vägglampa, färdig i stål med en opal nyans. Sfera är stark och hållbar, vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller uterum för att skapa atmosfär. Den har en rörelsesdetektor som upptäcker rörelse. Till exempel kommer han på när du kommer nära, eller det skrämmer omedelbart oönskade gäster. Ett praktiskt ljus! Denna vägglampa är kompakt i storlek, har en total höjd på 38 cm och en diameter på 25 cm. Lampan har IP44, vilket gör den perfekt för användning ute eller i badrummet. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Tänd din yttervägg med Sfera! 270 mm x 270 mm x 369 mm
 • Industriell utomhusvägglampa rostbrun IP44 - Hanneke

  Industriell utomhusvägglampa rostbrun IP44 - Hanneke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården är Hanneke! Vägglampan utomhus har en rostbrun färg och är gjord av aluminium. Lampans diameter är 25,4 cm och den har ett djup på 10,6 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte! Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Med Hanneke har du alltid rätt ljus ute!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Esmee

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Mindre är mer! Vägglampan Esmee bevisar det än en gång. Dess enkla design gör den till en modern och mycket snygg vägglampa. Den är gjord av aluminium och har en rostbrun färg. Vägglampan har ett djup på 20,6 cm, en höjd på 11,5 cm och en längd på 16,5 cm. Esmee har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt för bredvid ytterdörren eller i friggeboden! Säkerställ säkerhet i din utomhusmiljö med vägglampa Esmee!
 • Utomhus vägglampa svart inkl. LED med rörelsesensor - Gaev

  Utomhus vägglampa svart inkl. LED med rörelsesensor - Gaev
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Idealisk utomhusvägglampa svart med en modern design som automatiskt tänds vid rörelse. Med denna Gaev har du alltid belysning där du behöver det. Tack vare den inbyggda rörelsesensorn tänds lampan bara när du behöver den. Praktiskt för dig själv och bidrar till säkerheten i ditt hem. Tack vare den inbyggda LED-modulen på 600 lumen och 3000 Kelvin får du omedelbart varmt vitt ljus där du behöver det. Till exempel vid ytterdörren eller skjulet. Med ett IP-värde IP-44 är det stänksäkert. Gaev har ett djup av 5 cm, en höjd av 22,3 cm och en längd av 14,3 cm. Den moderna designen är gjord i vackert tidlöst svart rostfritt stål och plast. Tveka inte längre och gör ditt hem lite säkrare med denna snygga Gaev.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Latina

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Latina
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken vacker vägglampa Latina är! Dess snygga design gör den till en modern vägglampa och även lämplig för utomhusbruk! Lampan är gjord av rostfritt stål med glas och är klar i svart. Eftersom lampan avger ljus både på toppen och botten ger den en fin strykeffekt på väggen. Vägglampan har en höjd av 8,2 cm, en längd av 22 cm och ett djup av 12,2 cm. Monteringsplattan har en höjd av 7,5 cm, en längd av 14 cm och ett djup av 3,5 cm. Med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt) kan du verkligen komplettera vägglampan! Så glöm inte att beställa detta extra. Latina är dimbar med en extern dimmer, ingår inte. Med sitt IP-värde IP44 är vägglampan lämplig för utomhusbruk eller i badrummet och är stänksäker. Ge din trädgård en modern touch med vägglampan Latina.
 • Utomhusvägglampa svart med klar sfär inkl rörelsedetektor - Sfera

  Utomhusvägglampa svart med klar sfär inkl rörelsedetektor - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i rostfritt stål och klar plast. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 36,9 cm och ett djup på 27 cm. En fin fördel med denna vägglampa: du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Sfera har en rörelsedetektor och reagerar på upptäckta rörelser genom att tända belysningen, super praktiskt! Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket gör den perfekt för utomhusbruk! Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt), denna måste beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED IP54 rörelsesensor - Simon

  Utomhusvägglampa vit inkl LED IP54 rörelsesensor - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Vägglampa utomhus Simon ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är gjord av stål och finish i vitt. Detta gör den perfekt för en modern trädgård. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Vägglampan utomhus har en bredd på 9,1 cm, är 13 cm lång och 16 cm hög. Den integrerade LED-belysningen håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar och förbrukar 3,6 watt. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP54. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Med max 400 lumen ger lampan mycket ljus och lämpar sig därför för funktionell belysning. Upptäcks rörelse av Simon? Då tänder rörelsesensorn belysningen. Att sitta ute med Simon: utomhusvägglampan gör att du knappt vill gå in.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Batt LED kan användas i många rum. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika enkelt utomhus. Utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Med high power" lysdioderna ger denna lampa mycket ljus med låg förbrukning. Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 17,5 cm. Lampan har 2 LED-ljuskällor med 6 Watt, 686 lumen och 3000 Kelvin. Batt har också ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer, både inomhus och utomhus, så den är idealisk!"
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Esmee

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Esmee är ett slående utseende på din vägg! Lampan är gjord av svart aluminium. Den har ett djup på 20,6 cm, en höjd på 11,5 cm och en längd på 16,5 cm. Monteringsplattan har en diameter, höjd på 11,5 cm, en längd på 7 cm och en bredd på 4 cm. Utomhuslampan kommer med en 230V LED-ljuskälla (ej utbytbar) med en ljusintensitet på 2700 Kelvin. Utelampan är inte dimbar.
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl LED - Uma

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl LED - Uma
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En modern utomhuslampa speciellt för dig! Uma hör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du hänger två eller tre bredvid varandra på väggen för att skapa en fin effekt på baksidan av huset, till exempel. Den är 12 cm hög och 7,5 cm bred. Lampan ger ett trevligt mjukt vitt ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 310 lumen. Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänkskyddad och behöver en skyddad plats; till exempel under taket. Antracitfärgen ger ditt hus ett modernt utseende. Uma är perfekt längs ytterdörren eller för att accentuera terrassen. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Uma definitivt åt dig.
 • Design utomhus vägglampa svart inkl LED IP44 med ljus-mörk sensor - Khuvan

  Design utomhus vägglampa svart inkl LED IP44 med ljus-mörk sensor - Khuvan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Kan din fasad behöva lite designerbelysning? Välj då vägglampa Khuvan! Denna vägglampa är utrustad med en ljus-mörk sensor, så du behöver aldrig tända ljuset själv. När det blir mörkt tänds denna lampa automatiskt. Lampan har en längd på 14,3 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 2,5 cm. Vägglampan kommer med en ej utbytbar LED med 30 000 brinntimmar och 9 Watt. Ljuskällan är ett riktigt kraftpaket med 830 lumen och 3000 Kelvin. Obs: du kan inte dämpa denna ljuskälla. Med ett IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Gör din vägg stilren med denna designvägglampa Khuvan!
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Simon

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vägglampa utomhus Simon är en av våra storsäljare, och vi förstår varför! Tack vare sitt materialval av stål i svart färg är det en riktig modern lampa. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Lampans totala storlek är 16 cm hög, 13 cm lång och 9,1 cm bred. Den ej utbytbara LED-belysningen förbrukar 3,6 watt och håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Med IP54 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 400 lumen är utomhusvägglampan lämplig för funktionell belysning. Njuter av naturen till sent med Simon.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rökglaseffekt - Danmark

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rökglaseffekt - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du också lägga till mer atmosfär utanför? Det kan du göra med vägglampan Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör den så speciell är att plasten har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har ett djup på 1,1 cm, höjd 16,5 cm och längd 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, en längd på 6 cm och en bredd på 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27-armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Gör din utomhusmiljö säker och stämningsfull med vägglampan Danmark.
 • Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Emmerald 1 är en utomhuslampa av högsta kvalitet. Vägglampan är tillverkad i rostfritt stål med plast i en vacker mörkgrå (antracit) färg. En vacker, modern och snygg design! Huven släpper även igenom lite ljus på sidorna, vilket skapar en vacker ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan har en höjd på 26 cm och en längd på 23 cm. Den har ett djup på 10,5 cm. Monteringsplattans mått: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa ta stryk och är därför extremt lämplig för utomhusbruk! Emerald I är utrustad med en rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Den kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. super praktiskt! Det perfekta tillskottet till din fasad.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Dualy

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med 30 000 brinntimmar kan du njuta av denna lampa länge. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta säkerställer varmt vitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi A60 IP44- Rotterdam 2

  Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi A60 IP44- Rotterdam 2
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam 2 vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Lampan har en längd på 16 cm, ett djup på 10 cm och en höjd på 25,5 cm. Rotterdam är tillverkad av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44: perfekt motståndskraftigt mot regn! Denna armatur levereras med en WiFi-ljuskälla med E27-anslutning (max. 60 Watt). Rotterdam 2 är en smart utomhusvägglampa, vilket innebär att den är enkel att använda via WiFi med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. På så sätt bestämmer du lampans ljusstyrka (800 lumen) och färgtemperatur (2700 Kelvin) själv. Du kan justera färgtemperaturen från extra varmt vitt ljus till vitt ljus. Du kan också ställa in lampan i tid via appen så att du aldrig glömmer att stänga av belysningen. Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården på ditt sommarhus! Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam 2.
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee

  Utomhusvägglampa svart inkl LED IP54 rörelsesensor - Esmee
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Mindre är mer! Vägglampan Esmee bevisar det än en gång. Dess enkla design gör den till en modern och mycket snygg vägglampa. Den är gjord av aluminium och är färdig i svart. Vägglampan har ett djup på 20 cm, en höjd på 15,3 cm och en längd på 16,5 cm. Esmee har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2700 Kelvin. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker. Perfekt för bredvid ytterdörren eller i friggeboden! Rörelsedetektorn ser till att belysningen tänds när den upptäcker rörelse. Säkerställ säkerhet i din utomhusmiljö med vägglampa Esmee!
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro

  Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det blir inte mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar varje levande stil, från modern till landsbygd! Den är klar i svart färg och plast, vilket ger ljuset en behaglig och mjuk ton. Den har en höjd av 21,4 och ett djup av 6,5 cm. Lampans längd är 17,6 cm. Tack vare den inbyggda ljus-mörka sensorn tänds lampan när det blir mörkt och släckt när det blir ljus igen. Super praktiskt! Komplettera Miro med en ljuskälla som passar in i en E27-koppling (max 10 Watt). Glöm inte att beställa detta extra! Det är en vägglampa som är lämplig som utomhusbelysning tack vare IP-värdet IP44. Detta gör det stänksäkert och lämpligt för skyddade platser runt huset, som bredvid ytterdörren eller på trädgårdsskuren. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Den perfekta balansen mellan modern och tidlös.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP67 inkl. LED - Mamete

  Modern utomhusvägglampa svart IP67 inkl. LED - Mamete
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Bra belysning i din trädgård är mycket viktigt. Mamente kan hjälpa dig med det. Denna moderna utomhusvägglampa är inte bara funktionell, men den ser också väldigt snygg ut! Vägglampan är tillverkad i plast och är klar i svart. Den har 6 cm djup, 13 cm höjd och 6 cm längd. Mamente har icke-utbytbar LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 170 lumen och 3000 Kelvin. I genomsnitt håller lampan 15 000 brinntimmar. Med ett IP -värde på IP67 är vägglampan vattentät och dammtät. Perfekt för utomhus, men i badrummet är också ett alternativ! Mamente är vad du behöver.
 • Industriell utomhusvägglampa mörkgrå rund IP44 - Natas

  Industriell utomhusvägglampa mörkgrå rund IP44 - Natas
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att piffa upp din trädgård? Det gör du med Natas. Denna utomhusvägglampa i stål är färdig i mörkgrå färg. Vägglampan utomhus passar perfekt till den industriella livsstilen. Lampans totala storlek är en höjd på 21,8 cm, en längd på 20,8 cm och en bredd på 23,8 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den lämplig för skyddade utomhusområden. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tillägget till ditt utomhusutrymme, Natas!
 • Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf

  Modern utomhusvägglampa rostbrun inkl LED IP54 - Skyf
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Få en modern utomhusvägglampa med vår Skyf! Denna vägglampa är gjord av plast och har en rostbrun färg. Den har ett djup på 5,8 cm och en diameter på 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm och en diameter på 5 cm. LED-ljuskällan avger extra varmvitt ljus på 2700 Kelvin. Denna vägglampa har ett IP-värde på IP54 och är därför stänksäker och dammfri. Letar du fortfarande efter en supermodern (utomhus) vägglampa? Du hittade honom!
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Danmark

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att piffa upp din trädgård? Det gör man med Danmark. Denna utomhusvägglampa i aluminium är färdig i mörkgrå färg. Vägglampan utomhus passar perfekt till den moderna boendestilen. Denna utomhusvägglampa har en längd på 8,5 cm, en bredd på 8,5 cm och en höjd på 17 cm. Bredden inklusive fäste för vägg är 11,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Sitt inte längre i mörkret och gå för Danmark.
 • Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox

  Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Superfunktionell utomhuslampa av hög kvalitet. Den lyser uppåt och nedåt vilket ger en fin effekt på ytterväggen! Vägglampan har en höjd på 22,3 cm och ett djup på 11,3 cm. Lampan har ett IP-värde på IP54, vilket gör den mycket lämplig för utomhusbruk. Vägglampa Fox är utrustad med två GU10 beslag. Observera: dessa ljuskällor ingår inte och måste beställas separat i vår webshop (max. 25 Watt). Fox är även dimbar med extern dimmer (ingår ej). En mycket solid och snygg lampa för utomhusbruk! 80 mm x 80 mm x 223 mm
 • Modern utomhus vägglampa svart inkl LED - Khuvan

  Modern utomhus vägglampa svart inkl LED - Khuvan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En vägglampa med ett snyggt utseende, det är Khuvan! Denna vägglampa har en längd på 14,3 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, höjd på 19,3 cm och djup på 2 cm. Khuvan vägglampa kommer med icke utbytbar LED-belysning på 9 Watt och 30 000 brinntimmar. Lysdioden har 830 lumen och 3000 Kelvin och är inte dimbar. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa resistent mot stänkvatten. Denna vägglampa är perfekt att använda som funktionsbelysning eller grundbelysning i din trädgård eller på din fasad. Vänta inte längre och ge din trädgård eller hem ett modernt utseende med Khuvan vägglampa!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Marcel

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Marcel
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Modern utomhusvägglampa Marcel har ett klassiskt utseende. Lampan, gjord av aluminium och plast, är färdig i svart. Den har en höjd på 22 cm, längd på 25 cm och bredd på 22,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm och en diameter på 10 cm. Du kompletterar utomhuslampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Marcel är med sitt IP44-värde stänksäker och passar därför intill ytter- eller bakdörren, under taket eller i friggeboden. Gör din utomhusmiljö säker med vägglampan Marcel. 25 cm x 22.5 cm x 22 cm
 • Utomhus vägglampa antracit inkl. LED IP54 justerbar - Zane

  Utomhus vägglampa antracit inkl. LED IP54 justerbar - Zane
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ge en säker utomhusmiljö med Zane vägglampa. Denna lampa passar perfekt med den moderna levande stilen. Det är super praktiskt eftersom det är justerbart. På så sätt bestämmer du var ljuset lyser. Zane är tillverkad av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,02 cm, en höjd av 11,75 och en längd av 12,04 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1 cm, längd 6,6 cm och bredd 7,6 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning och är därför inte utbytbar. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin. Detta ger utomhuslampan mycket ljus så att du enkelt kan sätta nyckeln i nyckelhålet när du är vid ytterdörren. Med ett IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och tål en kraftig regndusch. Komplettera ditt trädgårdshus eller ytterdörr med vägglampan Zane utomhus.
 • Modern utomhusvägglampa rund inkl LED - Pod

  Modern utomhusvägglampa rund inkl LED - Pod
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk och elegant design i rund form är denna Pod-vägglampa. Denna atmosfäriska vägglampa ger vackra mjuka strålkastare i trädgården eller uppfarten. Förutom att det ser trevligt ut är det också mycket ekonomiskt tack vare det inbyggda LED-ljuset! Detta sparar mycket pengar och du bidrar till en bättre miljö. Med denna lampa skapar du atmosfär på din terrass eller på väggen bredvid din ytterdörr, också trevligt med flera bredvid varandra. Tyvärr får inte användas i kombination med en extern dimmer. Lampan har en diameter på 12,5 cm och är 3 cm djup. Vänta inte längre och få denna lampa hemma!
 • Modern utomhusvägglampa vit inkl LED IP54 - Simon

  Modern utomhusvägglampa vit inkl LED IP54 - Simon
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Utomhusvägglampa Simon säkerställer en säker trädgård. Simon är tillverkad i stål och är färdig i vitt. Den har ett djup på 9,1 cm, en höjd på 16 cm och en längd på 13 cm. Monteringsplattan har ett djup på 3 cm, en höjd på 14,3 cm och en längd på 11 cm. Lysdioden är integrerad i armaturen. Denna har en ljuseffekt på 400 lumen och 3 000 Kelvin. Perfekt för bredvid ytterdörren eller vid friggeboden. I genomsnitt håller utomhusvägglampan cirka 25 000 brinntimmar. Med sitt IP-värde på IP54 är lampan stänksäker, så den tål lite regn. Lampan är även justerbar, så du bestämmer var belysningen lyser. Skaffa den här praktiska Simon nu!
 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Litt

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Litt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Ingenting är trevligare än en bra utomhuslampa bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Litt är ett exempel på en sådan perfekt utomhuslampa på dessa platser. Den är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Litt slås på så snart det upptäcker rörelse och stängs av automatiskt. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten, den har ett djup på 13,4 cm, höjd på 19,8 cm och längd på 8,4 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 7 cm och en längd av 7,4 cm. Litt har icke-utbytbar LED-belysning, som har en ljuseffekt på 440 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör belysningen perfekt för utomhusbruk. Med sitt höga IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker och tål därför en kraftig regndusch. Gör din utomhusmiljö säkrare med vägglampan Litt.
 • Modern vägglampa utomhus IP44 - Khana

  Modern vägglampa utomhus IP44 - Khana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att lysa upp din terrass eller fasad? Gör det med den moderna utomhusvägglampan Khana! Denna vägglampa har en längd på 25 cm, en höjd på 32,8 cm och ett djup på 32,8 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Komplettera Khana med en E27-ljuskälla på upp till 40 watt. Du kan dimma den här lampan med en extern dimmer. Ljuskällan och dimmern ingår inte. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa stänksäker och tål regndroppar. Letar du efter grundläggande belysning eller stämningsbelysning i trädgården? Leta inte längre och gå efter Khana vägglampa!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital

  Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En fin utomhuslampa som är tidlöst avslutad i svart men med ett klassiskt och romantiskt utseende! Denna vägglampa stjäl showen vid din ytterdörr eller på terrassen! Den är justerbar så att du kan välja att montera lampan nedåt eller uppåt: super kul! Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot stänkvatten. Lampan har en höjd av 35 cm och ett djup av 19,7 cm. Med en E27-ljuskälla på max 15 Watt gör du vårt kapital komplett och det är klart att lysa i din trädgård! Obs! Ljuskällan ingår inte i denna lampa. Du kan dimma den med en extern dimmer (ingår ej). På så sätt gör du det extra mysigt! En klassiker i storlek för utomhusbruk: det är vår Capital vägglampa
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Skittle

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Skittle
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En tidlös vägglampa för ytterväggarna. Den är färdig i rostfritt stål och en vacker svart färg. Den har en höjd av 9,5 cm och en diameter på 11 cm. Lampans djup är 14,5 cm. Komplettera din Skittle med en ljuskälla som passar i en GU10-armatur (max. 35 Watt). Det ger behaglig belysning vid din ytterdörr eller under terrassen. Med ett IP-värde på IP44 är den vattentät och är därför en perfekt utomhuslampa! Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Skittle kommer till sin egen i en modern miljö.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå inkl LED IP65 - Sandstone 2

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå inkl LED IP65 - Sandstone 2
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Liten men fin, den perfekta vägglampan för utomhusbruk! Vägglampa Sandstone 2 hittar snabbt en plats i eller runt huset, med det subtila och minimalistiska utseendet blir detta inga problem! Redo för år av ostörd njutning, armaturen är utrustad med en inbyggd LED-modul (185 lumen, 3000 Kelvin och 3,5 watt) och garanterar tusentals brinntimmar. Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 7 cm och en längd på 16 cm. Sandstone 2 är den perfekta vägglampan för alla!
 • Modern utomhusvägglampa svart med opalskärm IP44 - Odense

  Modern utomhusvägglampa svart med opalskärm IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Odense är en superfin vägglampa för utomhus. Trevligt vid ytterdörren eller trädgårdshuset. Lampan är gjord av aluminium med plast och är svart med vit opal. Opalskuggan ger mysigt, diffust ljus! Lampan har ett djup av 11,8 cm, en höjd av 17,3 cm och en längd av 8,5 cm. Monteringsplattan har ett djup av 4 cm, en bredd av 7 cm och en längd av 7 cm. Du kan komplettera Odense med en ljuskälla med E27-koppling (max 15 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är lämplig för utomhusbruk tack vare IP-värdet IP44, vilket gör den stänksäker. Odense används främst för funktionellt ljus och är ett tidlöst tillskott till trädgården eller terrassen!
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum

  Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Ovum är en tidlös vägglampa för dina ytterväggar. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggarna. Super trevligt när det är mörkt ute! Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 700 lumen. Det ger behagligt varmt vitt humörsljus. Med 30 000 brinntimmar är du säker på en energieffektiv lampa. Lampan har en längd på 12,9 cm, en höjd på 10,5 cm och ett djup på 8,5 cm. Väggens monteringsplatta har en längd och en höjd av 7,5 cm och ett djup av 2,5 cm. Den svarta färgen och formen ger den en modern touch, vilket gör att den passar bäst i en modern miljö. Ovum är lämpligt för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44. Detta gör att det är stänksäkert, perfekt för bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Din utomhusmiljö får ett riktigt lyft från utomhusvägglampan Ovum. Tveka inte längre!
 • Utomhusvägglampa svart med guld inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa svart med guld inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Lägg till atmosfär med Edwin. Denna vägglampa är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. På grund av sitt höga IP54-värde är den stänksäker. Lampan är gjord av aluminium. Utsidan är utförd i svart och insidan i guld/mässing, vilket skapar en varm ljuseffekt när belysningen är tänd. Den har ett djup på 10 cm, en höjd på 10 cm och en längd på 10 cm. Edwin har 2 integrerade LED-lampor. Dessa har en ljuseffekt på 180 lumen och 2700 Kelvin. Lampans insida skapar en vacker strykeffekt på väggen, både upptill och under lampan. Vägglampa Edwin passar perfekt till den moderna boendestilen, men alla kan faktiskt använda en Edwin!
 • Antik utomhusvägglampa guld IP54 med rörelsesensor - Kiki

  Antik utomhusvägglampa guld IP54 med rörelsesensor - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en vintage touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i mässing/guld. Den har 12,8 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max 15 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Rörelsesensorn ser till att lampan tänds automatiskt när du går förbi lampan. Superhänt till exempelvis ytterdörren. Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP55 - Elisa

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP55 - Elisa
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Om du letar efter en vacker modern vägglampa för att belysa din uppfart, trädgårdsväg, cykelskur eller garage, är denna svarta Elisa -vägglampa precis vad du letar efter. Utomhuslampan är tillverkad av stöttåligt material med IP55. Dessutom är denna vägglampa inte missfärgad av UV -strålar och den är rost- och korrosionsfri. Lampan är och förblir en pärla i alla väderförhållanden! Lampan har 16,5 cm djup, 12,5 cm höjd och 12,5 cm bredd. Lampan levereras med en 3-stegs dimbar GX53-ljuskälla på 3 Watt med max 350 lumen. Du kan ställa in dessa till 100%, 60% och 30% ljusstyrka genom att trycka på väggomkopplaren snabbt. Ljuskällan dämpas också i Kelvin från 6500, till 4000, till 3000 Kelvin. Den ljusa färgen blir därför varmare. Skaffa Elisa nu och gör din trädgård komplett!
 • Vintage utomhus vägglampa antikguld IP44 - Prato

  Vintage utomhus vägglampa antikguld IP44 - Prato
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en lämplig utomhusvägglampa? Då är denna Prato vad du letar efter! På grund av sin kombination av rostfritt stål och guld är det en riktig klassisk lampa. Denna utomhusvägglampa har en längd på 21,6 cm, en bredd på 25,3 cm och en höjd på 23,5 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Med IP44 kan du placera lampan utomhus på skyddade platser som mot huset eller under tak. Prato är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma utomhusvägglampan. Sitt inte längre i mörkret och satsa på Prato.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med vägglampan Luc får även din trädgård en modern twist. Vägglampan är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Stängerna skapar en vacker ljuseffekt i rummet när belysningen är på. Lampan har ett djup på 23,5 cm, höjd 28 cm och längd 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 28 cm och längd 13 cm. Du avslutar vägglampan med en E27-ljuskälla på 40 Watt. Tack vare sitt höga IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker och därför perfekt lämpad för utomhusbruk. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Den moderna vägglampan Luc bör inte saknas i din trädgård!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Gleam

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Gleam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Gleam har en knäppa design som ger din trädgård eller terrass det lilla extra. En vacker finish i klart glas och en tidlös svart färg. Lampan har en höjd på 31 cm och ett djup på 16 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 11 cm. Ge trevligt atmosfäriskt ljus med en dekorativ ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 60 watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Med en IP44 är den perfekt vattentålig. En vägglampa, perfekt i trädgården!
 • Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1

  Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Vägglampa Rotterdam ger ditt tak eller trädgårdsbod det lilla extra. Denna häftiga vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en vacker strykningseffekt på din vägg. Genom att använda en speciell glödlampa är vägglampa Rotterdam ett riktigt blickfång i din trädgård! Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänkskyddad. Det är också enkelt att ansluta till 230 volt. Förutom att den här lampan är väldigt trevlig att se, är lampan också mycket praktisk. Den har en LUX ljus-mörk sensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljus igen. Super praktiskt! Lampan är 32,5 cm hög, 10 cm djup och 16,5 cm bred. Denna moderna och eleganta Rotterdam-vägglampa är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är verkligen en tillgång för din fasad.
 • Modern utomhusvägglampa svart - Rullo

  Modern utomhusvägglampa svart - Rullo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mysig utomhuslampa, denna Rullo. Snyggt färdig i svart med rostfritt stål. Det passar fint under din moderna eller lantliga terrass för att skapa en mysig atmosfär! Lampan har en höjd på 24,5 cm och en diameter på 8,5 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd av 11,5 cm och en längd på 7 cm. Du gör Rullo komplett med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max. 15 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Observera: denna lampa har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänkskyddad. Så du kan montera den under terrassen för en mysig atmosfär under varma sommarkvällar! 90 mm x 85 mm x 245 mm
 • Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta Emmerald vägglampa är en utomhuslampa av högsta kvalitet gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vägglampa har en vacker, modern och elegant design. Huvan släpper även igenom lite ljus på sidorna vilket ger en väldigt fin effekt. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med IP44 tål denna vägglampa en dusch eller en smäll och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt trevlig att se är lampan också väldigt praktisk. Den har en PIR-rörelsesensor. När rörelse registreras utanför slås den på omedelbart. Praktiskt, tidlöst och supertåligt! Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 23 cm. Monteringsplattan har en höjd på 21 cm, en längd på 21 cm och en bredd på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Emmerald är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Vägglampa utomhus mörkgrå med rörelsedetektor IP44 - Danmark

  Vägglampa utomhus mörkgrå med rörelsedetektor IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Utomhusvägglampa Danmark ger din trädgård det lilla extra. Detta blickfång är gjord av aluminium och finish i mörkgrått. Detta gör den perfekt för en modern trädgård. Danmark har en längd på 8,5 cm, en bredd på 8,5 cm och en höjd på 17 cm. Bredden inklusive monteringsplatta är 12,8 cm. Själva monteringsplattan är 6,2 cm hög. Vägglampan utomhus har en E27-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Upptäcks rörelse av Danmark? Då tänder rörelsesensorn belysningen. Med Danmark har du alltid rätt ljus ute!
 • Modern utomhusvägglampa stål 2-ljus IP55 - Bashful

  Modern utomhusvägglampa stål 2-ljus IP55 - Bashful
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Enkel och kompakt vägglampa. Ljuset lyser upp och ner längs väggen, vilket skapar en vacker ljuseffekt. Bashful-platsen har en höjd av 20,5 cm, ett djup på 11,5 cm och en längd på 8 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 8 cm. Den är vackert färdig i stål som ger en modern touch. Lampan har två GU10-beslag och levereras utan ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer dessa (max. 6 watt vardera). Du kan dimma denna Bashful med en extern dimmer. Dessutom har denna vägglampa Bashful ett IP-värde på IP55, vilket innebär att den är lämplig för våta områden som badrummet eller terrassen. En tidlös vägglampa, perfekt i ditt badrum, terrass, hall, vardagsrum eller i sovrummet!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Oxford

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Oxford
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Oxford är klassikern bland utomhusvägglampor. En av de mest kända armaturerna och det gör det väldigt snyggt! Oxford är gjord av aluminium med plast och är svart. Den har en diameter på 15,1 cm, en höjd av 25,5 cm och en bredd på 23 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11,5 cm och är 2 cm hög. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt). Gå efter en ljuskälla som också ser bra ut, för den syns tydligt! Vägglampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. På grund av dess IP-värde IP44 är vägglampan stänksäker. Perfekt för mot trädgårdshuset eller bredvid ytterdörren. Skapa en klassisk men säker utomhusmiljö med Oxford vägglampa! 15.1 cm x 25.5 cm
 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Zane

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 med rörelsesensor - Zane
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Ge en säker utomhusmiljö med Zane vägglampa. Denna lampa passar perfekt med den moderna levande stilen. Det är super praktiskt eftersom det är justerbart. På så sätt bestämmer du var ljuset lyser. Litt slås på så snart den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt av rörelsesensorn. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten. Zane är tillverkad av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,02 cm, en höjd av 11,75 och en längd av 12,04 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1 cm, längd 6,6 cm och bredd 7,6 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning och är därför inte utbytbar. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin. Detta ger utomhuslampan mycket ljus så att du enkelt kan sätta nyckeln i nyckelhålet när du är vid ytterdörren. Med ett IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och tål en kraftig regndusch. Komplettera ditt trädgårdshus eller ytterdörr med vägglampan Zane utomhus.
 • Industriell utomhusvägglampa antikguld IP44 - Hanneke

  Industriell utomhusvägglampa antikguld IP44 - Hanneke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilket fint tillskott till trädgården är Hanneke! Vägglampan utomhus har gyllene färgaccenter och är gjord av aluminium. Lampans diameter är 25,4 cm och den har ett djup på 10,6 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med E27-armatur separat. Detta ingår inte! Vägglampan utomhus har ett IP-värde på IP44. Detta gör den stänksäker och lämplig för skyddade utomhusområden. Med Hanneke har du alltid rätt ljus ute!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Hurricane 1

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Hurricane 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Hurricane 1 är en fin vägglampa för ytterdörren eller trädgårdshuset. Han ser inte bara till att ljuset lyser nedåt utan också uppåt och mot dig. På så sätt har du alltid tillräckligt med ljus i mörkret! Vägglampan är gjord av rostfritt stål med plast och är klar i svart. Den har ett djup av 12,8 cm, en höjd av 11 cm och en längd av 28,7 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 40 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (detta ingår inte). På grund av IP44: s höga IP-värde är vägglampan lämplig för utomhusbruk och stänksäker. Hurricane 1 är den perfekta vägglampan om du vill lägga lite stil till din trädgård. Tveka inte längre!
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå rörelsesensor IP44 - Rox

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå rörelsesensor IP44 - Rox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Med utomhuslampan Rox kan du enkelt dekorera dina trädgårdsväggar. De mörka och dystra trädgårdsväggarna försvinner som snö i solen på kvällen när du fäster Rox vägglampa. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på 44 är den stänksäker. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Förutom att denna lampa är väldigt trevlig att se är lampan också väldigt praktisk. Den har en PIR-rörelsesensor. När rörelse registreras utanför slås den på omedelbart. Praktiskt, tidlöst och supertåligt! Lampan har ett djup på 19 cm, en diameter på 7,6 cm och en höjd på 40 cm. Monteringsplattan har en längd på 16 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt), denna måste ändå beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta vägglampa Rox är verkligen en tillgång för din fasad! 76 mm x 400 mm
 • Modern utomhus vägglampa mörkgrå IP44 - Tide

  Modern utomhus vägglampa mörkgrå IP44 - Tide
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ett trevligt blickfång för din trädgård; denna moderna Tide är precis vad du letar efter! Utomhusvägglampan i aluminium har en mörkgrå finish. Lampans totala storlek är 28,5 cm hög, 14 cm lång och 9 cm bred. Se till att du beställer en annan ljuskälla med E27-armatur för att komplettera lampan. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är den lämplig för skyddade platser som mot huset, carporten eller under tak. Denna utomhusvägglampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tveka inte längre och gå för Tide!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Stockholm

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Stockholm
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Klassiker med ett nytt utseende, det vill säga den moderna utomhusvägglampan Stockholm. Den är gjord i plast och färdig i svart. Den har 9,6 cm djup, 24 cm höjd och 8,8 cm längd. Monteringsplattan har 2 cm djup, 23,5 cm höjd och 6,3 cm längd. Avsluta Stockholm med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänkskyddad och därför perfekt lämpad för utomhusbruk! Vägglampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö modern med Stockholms vägglampa.
 • Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne

  Klassisk utomhusvägglampa antikguld IP44 - Daphne
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampa Daphne är en riktig klassiker! Dess chica utseende gör den till ett riktigt måste för trädgården. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är avslutad i en antik guldfärg. Den har ett djup på 35 cm, en höjd på 46 cm och en längd på 25,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1,6 cm, höjd 15 cm och längd 11,5 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 15 watt. Se till att du beställer dessa separat. På grund av sitt IP44-värde lämpar sig vägglampan för skyddade platser utomhus, som mot trädgårdsboden eller bredvid ytterdörren. Din trädgård är komplett med den klassiska utomhusvägglampan Daphne!
 • Industriell vägglampa utomhus grå IP44 - Sutton down

  Industriell vägglampa utomhus grå IP44 - Sutton down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna industriella Sutton down mörkgrå vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Det är därför det är viktigt att du väljer en speciell ljuskälla, eftersom den är synlig! Genom att beställa en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 100 Watt) kompletterar du denna vägglampa. Suttonen har en höjd av 32,5 cm och en längd på 17 cm. Lampans djup är 25,5 cm. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej), för en extra mysig atmosfär på kvällen! Det är tillverkat i rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44, vilket gör det perfekt motståndskraftigt mot regn! Ett verkligt mervärde vid din ytterdörr eller bakdörr. 170 mm x 260 mm x 325 mm
 • Modern vägglampa utomhus grå IP44 - Baleno I.

  Modern vägglampa utomhus grå IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En supermodern och tidlös vägglampa. Eftersom det ger ett vackert betesbelysning på väggen, skapar det en mysig atmosfär på din terrass eller vid ytterdörren. Lampan har en GU10-anslutning och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 7 Watt). Du kan också dimma den med en extern dimmer (detta ingår inte). Den har en höjd av 9 cm och en längd av 7 cm. Lampans djup är 9,2 cm. På grund av det aluminium som används, den mörkgrå färgen och formen får lampan en snygg touch, vilket gör den bäst i en modern eller designmiljö. Produkten är verkligen lämplig för utomhusbruk tack vare IP44-värdet IP44. Ett måste som känns hemma överallt!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP55 inkl GU10 - Carlo

  Modern utomhusvägglampa svart IP55 inkl GU10 - Carlo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer En modern vägglampa utomhus för att vackert belysa ditt hem! Behöver du det? Då hittade du det. Denna svarta Carlo utomhusvägglampa är perfekt för väggarna i ett modernt hem. Lampan är utrustad med en LED GU10-ljuskälla med maximalt 400 lumen. Med omkopplaren dämpas ljuskällan i Kelvin mellan 2700K och 4000K. Den ljusa färgen blir därför varmare. Carlo har en höjd av 25,5 cm och ett djup av 11 cm. Den har ett IP-värde på IP55, vilket innebär att den är väl skyddad utanför. En riktig tillgång för ditt hem, denna Carlo!
 • Modern sluttande vägglampa utomhus grå IP55 inkl LED - Amelia

  Modern sluttande vägglampa utomhus grå IP55 inkl LED - Amelia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en snygg hänglampa utomhus? Den här är perfekt för dig! Den passar perfekt i en modern miljö. När man hänger några bredvid varandra på ytterväggen skapar man direkt en trevlig stämning på kvällen. Det är LED -belysning, så lampan håller mycket länge och är energieffektiv. På grund av IP-värdet 55 är det stänksäkert och dammtätt, så det kan verkligen ta stryk när det regnar! Lampan har ett djup på 17 cm, en diameter på 9,5 cm och en höjd på 34,5 cm. Lampan har en integrerad ljuskälla med 6 Watt, 800 lumen, 2700 Kelvin och 25 000 brinntimmar. Ge din fasad mer atmosfär med Amelia vägglampa! 95 mm x 345 mm
 • Modern utomhusvägglampa grafit 14,3 cm IP44 - Latina

  Modern utomhusvägglampa grafit 14,3 cm IP44 - Latina
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Trevlig kvalitet utomhuslampa gjuten av gjuten aluminium i en mörkgrå polyesterpulverbeläggning Ger en lekfull ljuseffekt på väggen upp och ner. Denna moderna Latina har en total längd på 22 cm och djup 12 cm. Monteringsplattan har en längd på 14,3 cm och en bredd på 7,7 cm. Latina är också dimbar och därför en liten men kraftfull atmosfär skapare i din trädgård. Den levereras utan dimmer och ljuskälla, men kan enkelt kombineras med en E27 LED-lampa med en effekt på 60 W. Dessutom är Latina stänkskydd (IP44). Ge din trädgårdsatmosfär med Latina.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, superhändig! Joren är tillverkad i aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 23 cm, en längd på 16 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, höjd 28 cm och längd 9 cm. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Joren är den perfekta vägglampan för intill fram- eller bakdörren och garanterar säkerheten i din trädgård!
 • Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt

  Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ändå så atmosfärisk. Vägglampa Batt LED kan användas i många utrymmen. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika lätt utanför. Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Super elegant design. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer både inomhus och utomhus, idealisk! Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 11,5 cm. Lampan har två LED-ljuskällor med 3 Watt (totalt 6 Watt), 200 lumen (totalt 400 lumen), 3000 Kelvin och 30000 bränningstimmar. Den perfekta lampan för din interiör!
 • Set med 2 utomhus vägglampa mörkgrå 2-ljus ljus-mörk sensor - Duo

  Set med 2 utomhus vägglampa mörkgrå 2-ljus ljus-mörk sensor - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Denna Duo vägglampa tillverkad av rostfritt stål i färgen mörkgrå (antracit) är en superfunktionell utomhuslampa med en snygg design. Den har en LUX ljus-mörk-sensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och slocknar när det blir ljust igen. Superbehändig och den kommer som ett set om 2! Ljuset från denna lampa strålar uppåt och nedåt. Detta ger en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 tål denna vägglampa regn. Den är också enkel att ansluta till 230 volt. Lampan har ett djup på 11 cm och en höjd på 21,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 14,8 cm och en bredd på 6,8 cm. Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att beställa fyra ljuskällor. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta vägglampa Duo är verkligen en tillgång för din fasad!
 • Utomhusvägglampa svart rostfritt stål IP44 - Solo

  Utomhusvägglampa svart rostfritt stål IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna utomhuslampa Solo har en förenklad och modern design. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta betyder att det här lilla kraftverket enkelt kan placeras utanför. Lampan kan anslutas till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Den har en höjd av 11,8 cm och ett djup på 11 cm. Monteringsplattan har en höjd av 8,5 cm. Komplettera den med en GU10-ljuskälla (35 Watt) för att slutföra din Solo. Solo-vägglampan känns hemma inte bara utanför utan också i badrummet. En riktig atmosfärskapare för både ute och inne!
 • Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa vit inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Edwin utomhusvägglampa är ett slående utseende för i och runt ditt hem. Lampan har vackert ljus som lyser både uppåt och nedåt vilket ger en snygg strykeffekt på din vägg. Lampan innehåller en (ej utbytbar) LED-ljuskälla på 230V med en ljuseffekt på 2700 Kelvin och 180 lumen. Lampan är gjord av aluminium i en vit färg. Vägglampan utomhus är helt fyrkantig med ett djup, längd och bredd på 10 cm. Dessutom har denna lampa ett IP-värde på IP54 (stänksäker).
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Orleans Down

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Orleans Down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Är du redo att helt utforma din yttervägg eller fasad med denna coola klassiska vägglampa? Kom igång nu med New Orleans Down! Denna vägglampa har ett vackert elegant utseende som ger ditt hem ett klassiskt utseende. Vägglampan har en längd på 20 cm, en höjd på 43 cm och ett djup på 26,8 cm. Monteringsplattan har en längd på 12 cm, en höjd på 17 cm och ett djup på 26,8 cm. Vägglampan levereras utan E27-ljuskälla, så beställ en vacker ljuskälla på upp till 60 Watt så kan du låta din trädgård lysa. Vägglampan är dimbar med en extern dimmer (detta ingår inte). Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa stänksäker. Komplettera din trädgård med denna vackra vägglampa!
 • Utomhusvägglampa zink IP44 - München

  Utomhusvägglampa zink IP44 - München
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included München vägglampa är vackert avslutad med metall och glas. Kännetecknas av den lantliga stilen i en cool zinkkvalitet. Den har en längd på 20 cm, en höjd på 25 cm och ett djup på 35 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 9,7 cm. Komplettera din utomhusvägglampa med en valfri ljuskälla, som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Ljuskällan sticker ut fint i detta klara glas. Lampan är även dimbar med extern dimmer. Ett trevligt plus: tack vare IP-värdet på IP44 kan den även placeras på din terrass utomhus eller i badrummet. Alla kommer att hitta en trevlig plats för detta vackra München!
 • Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim

  Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna vägglampa Prim har en minimalistisk och elegant design i rektangulär form. Denna stämningsfulla vägglampa ger vackert mjukt betesljus. Förutom att det ser vackert ut är det också mycket ekonomiskt tack vare sitt inbyggda LED-ljus! Detta sparar dig mycket pengar och bidrar till en bättre miljö. Plus att du inte längre behöver beställa en separat ljuskälla! Lampan har en bredd på 21 cm, en höjd på 8,5 cm och ett djup på 3 cm. Lampan har en integrerad LED-ljuskälla med 6 Watt, 220 lumen, 2700 Kelvin och 30 000 brinntimmar. Med denna lampa skapar du atmosfär på din altan eller på väggen bredvid din ytterdörr!
 • Utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin

  Utomhusvägglampa svart inkl LED 2-ljus IP54 - Edwin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en lämplig vägglampa för både inomhus och utomhus? Då är denna Edwin den perfekta vägglampan! Med upp- och nedljuset ger du en superfin ljuseffekt i toppen och botten av lampan på din vägg. Den är gjord av aluminium och har en tidlös svart färg. Lampan har ett IP-värde på IP54 och är därför stänksäker och dammfri. Den har en höjd på 10 cm, ett djup på 10 cm och en längd på 10 cm. LED-ljuskällan håller i 25 000 brinntimmar och har 360 lumen. Få ett modernt blickfång hemma med denna Edwin!
 • Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo

  Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Solo-vägglampa har en enkel och modern design. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta betyder att det här lilla kraftverket enkelt kan placeras utanför. Lampan kan anslutas till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Platsen kan lätt justeras via kulleddet så att du låter ljuset lysa exakt där du vill. Super praktiskt! Den har en höjd av 14,4 cm och ett djup på 9,5 cm. Fläckens diameter är 6 cm. Komplettera den med en GU10-ljuskälla (35 Watt) för att slutföra din Solo. Solo-vägglampan känns hemma inte bara utanför utan också i badrummet. En riktig atmosfärskapare för både ute och inne!
 • Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera

  Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i stål med opalskärm. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 39 cm och en längd på 25 cm och ett djup på 28 cm. Glaskulan har en diameter på 25 cm och en höjd på 25 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11,5 cm. Lampan har en IP44-klassning, vilket gör den perfekt för utomhusbruk eller i badrummet. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Antik utomhus vägglampa guld IP44 - New Haven

  Antik utomhus vägglampa guld IP44 - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den antika utomhusvägglampan New Haven ger en nostalgisk känsla i dig! En utomhusvägglampa som den borde vara. Den är gjord av plast med glas och avslutad i guld. Lampan har ett djup av 21,5 cm, en höjd av 35,6 cm och en längd av 17,1 cm. Monteringsplattan har ett djup av 1,5 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 11 cm. Du kompletterar New Haven med en ljuskälla som har en E27-anslutning (max 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat. På grund av IP44: s höga IP-värde är vägglampan stänksäker, så den är lämplig för utsidan bredvid ytterdörren eller trädgårdshuset. Skapa en säker utomhusmiljö med New Haven vägglampa.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Roxy

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Roxy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Dekorera dina ytterväggar med denna Roxy. Den ger vacker belysning tack vare den integrerade LED med en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 500 lumen. Ett varmt vitt betesljus längs dina väggar garanteras! Lampan har en höjd på 10,5 cm och en diameter på 8 cm. Den svarta färgen och finishen i plast gör den väldigt tidlös. Med ett IP-värde på IP44 är det en perfekt lampa för utomhusbelysning. Komplettera dina ytterväggar med denna Roxy. Det är en riktig tidlös utomhuslampa längs din ytterdörr. 80 mm x 105 mm