QAZQA fasadbelysning

Det finns många fina, minimalistiska lampor för monterad på husfasad. Här är utbudet från QAZQA med t ex Otan, Bink och Uma vägglampa. Vissa skickar ljus både uppåt och neråt medan andra bara har ett dovt ljus som man kan montera husnummer på.

Populärt inom QAZQA fasadbelysning

 • Romantisk vägglampa utomhus brons - London

  Romantisk vägglampa utomhus brons - London
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är detta London för dig! Den eleganta vintage designen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktaform har en höjd på 34 cm och ett djup på 18 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Slutför din trädgård eller fasad med detta London!"
 • Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark

  Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med polyesterpulverbeläggning och plastskärm. Levereras med superhändigt klistermärkeark för att ge ditt husnummer på lampan. Husnummer och vacker belysning i 1 så! Danmark har en höjd på 17 cm och en längd på 8,5 cm. Den har ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan för ytterväggen har en längd och bredd på 6,5 cm. Perfekt resistent mot regnvatten tack vare IP44-värdet för IP44. Du kan placera den bredvid din ytterdörr som ett humörljus eller som ett funktionsljus när du kommer hem sent. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 13 watt) kan du avsluta Danmark helt. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Ge trevligt ljus hemma med Danmark!
 • Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6

  Utomhusvägglampa mörkgrå IP54 inkl LED - Otan Outdoor 6
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Otan är här för att ge stil till dina ytterväggar! Den är färdig i en mörkgrå färg med en polyesterpulverbeläggning. Den har icke-utbytbar LED (integrerad i lampan). Lysdioden (12 Watt) har en ljuseffekt på 493 lumen och 3000 Kelvin. Som ett resultat ger det vackert varmt ljus! Ljuset lyser uppåt och nedåt, vilket skapar en fin strykningseffekt på din vägg. Otan är en perfekt utomhuslampa tack vare IP -värdet på IP54. Obs: lampan är inte dimbar. Otan varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Den har en höjd och längd på 14 cm. Lampans djup är 5 cm. Kvalitet och design kombineras i denna tidlösa lampa!
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål IP44 - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!

Fler tips på QAZQA fasadbelysning

 • Utomhus vägglampa antik guld justerbar IP44 - Capital

  Utomhus vägglampa antik guld justerbar IP44 - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En fin utomhuslampa som är unikt avslutad med en antik guldfärg som ger ett klassiskt och romantiskt utseende! Denna vägglampa stjäl showen vid din ytterdörr eller på terrassen! Den är justerbar så att du kan välja att montera lampan nedåt eller uppåt: super kul! Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot stänkvatten. Lampan har en höjd av 35 cm och ett djup av 19,7 cm. Med en E27-ljuskälla på max 15 Watt gör du vårt kapital komplett och det är klart att lysa i din trädgård! Obs! Ljuskällan ingår inte i denna lampa. Du kan dimma den med en extern dimmer (ingår ej). På så sätt gör du det extra mysigt! En klassiker i storlek för utomhusbruk: det är vår Capital vägglampa
 • Smart utomhusvägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Solo

  Smart utomhusvägglampa svart inkl. WiFi GU10 IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, With touch function Denna Solo utomhuslampa har en enkel och modern design. Lampan är gjord av rostfritt stål och med ett IP-värde IP44 är den stänksäker. Detta gör det enkelt att placera detta lilla kraftverk utomhus. Lampan kan anslutas till 230 volt. Den har en höjd på 11,8 cm och ett djup på 11 cm. Monteringsplattan har en höjd av 8,5 cm och ett djup av 3 cm. Utomhusvägglampan levereras med en GU10 Smart WiFi-ljuskälla. Det här är lätt att styra med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. Ljuskällan kan ändras i ljusstyrka och färg. På så sätt skapar du alltid önskad atmosfär hemma. Ljuskällan har en ljuseffekt på 350 lumen och 2200 - 4000 Kelvin. I genomsnitt håller ljuskällan 25 000 brinnande timmar. Solo vägglampan känns hemma inte bara ute utan också i badrummet. En riktig atmosfärstillverkare för både inne och ute!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 2-ljus - Duo

  Utomhusvägglampa svart IP44 2-ljus - Duo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa Duo är en superfunktionell utomhuslampa med en snygg design i en tidlös svart färg.Ljuset från denna lampa strålar uppåt och nedåt. Detta ger en vacker effekt på väggen. Med ett IP-värde på IP44 tål denna vägglampa regn. Lampan har två GU10-armaturer och levereras utan ljuskällor, så se till att beställa dessa med den. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Den är också enkel att ansluta till 230 volt. Den har ett djup på 11 cm, en höjd på 16 cm och en längd på 6 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd på 8,5 cm, djup på 3 cm och längd på 5 cm. En tidlös tillgång till din trädgård!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED med rörelsedetektor - Dualy

  Utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED med rörelsedetektor - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med ett genomsnittligt antal på 30 000 brinntimmar håller Dualy länge. Dualy har en rörelsedetektor och reagerar på detekterade rörelser genom att tända belysningen. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta ger varmvitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Utomhus vägglampa fyrkantig 1-ljus mörkgrå IP54 - Fox

  Utomhus vägglampa fyrkantig 1-ljus mörkgrå IP54 - Fox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Superfunktionell utomhuslampa av hög kvalitet. Tillverkad av aluminium i en vacker mörkgrå finish med plastglas. Lampan har IP54, vilket gör den mycket lämplig för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 11 cm, en höjd av 15 cm, en längd på 8 cm och en bredd på 7,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 8 cm och en bredd på 7,5 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en GU10-armatur (max. 35 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Detta Fox-vägglampa utomhus är en solid och elegant lampa för utsidan. 80 mm x 80 mm x 150 mm
 • Smart romantisk utomhusvägglampa brons inkl. Wifi A60 - London

  Smart romantisk utomhusvägglampa brons inkl. Wifi A60 - London
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik utseende vägglykta? Då är denna variant av London-serien verkligen något för dig! Den graciösa vintagedesignen med gammalt" glas ger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / entré. Denna utomhusvägglampa i hängande lyktform har en höjd på 34 cm och ett djup på 18 cm. Denna utomhuslykta har en smart E27-ljuskälla (7 watt och i genomsnitt 15 000 brinntimmar). Lyktan har maximalt 806 lumen och 1800 till 3000 Kelvin. Med en ljuskälla har du stämningsbelysning, grundbelysning och funktionell belysning i din trädgård. Du väljer själv ljusstyrka och ljusfärg, som du enkelt kan ställa in via din smartphone eller smarta hemassistent. Komplettera din trädgård eller fasad med denna London!"
 • Utomhus vägglampa svart inkl. LED med rörelsesensor - Gaev

  Utomhus vägglampa svart inkl. LED med rörelsesensor - Gaev
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Idealisk utomhusvägglampa svart med en modern design som automatiskt tänds vid rörelse. Med denna Gaev har du alltid belysning där du behöver det. Tack vare den inbyggda rörelsesensorn tänds lampan bara när du behöver den. Praktiskt för dig själv och bidrar till säkerheten i ditt hem. Tack vare den inbyggda LED-modulen på 600 lumen och 3000 Kelvin får du omedelbart varmt vitt ljus där du behöver det. Till exempel vid ytterdörren eller skjulet. Med ett IP-värde IP-44 är det stänksäkert. Gaev har ett djup av 5 cm, en höjd av 22,3 cm och en längd av 14,3 cm. Den moderna designen är gjord i vackert tidlöst svart rostfritt stål och plast. Tveka inte längre och gör ditt hem lite säkrare med denna snygga Gaev.
 • Utomhus vägglampa svart med rörelsedetektor IP44 - Rotterdam 1

  Utomhus vägglampa svart med rörelsedetektor IP44 - Rotterdam 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa Rotterdam ger ditt tak eller ditt trädgårdsskjul lite extra. Den snygga och minimalistiska designen gör att denna vägglampa sticker ut. Denna moderna vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på din vägg. Genom att använda en speciell glödlampa är Rotterdam-vägglampan en riktig blickfång i din trädgård! Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänksäker. Det är också enkelt att ansluta till 230 volt. Du behöver inte längre söka efter dina husnycklar i mörkret. Rotterdam har en rörelsedetektor och kommer att svara på upptäckta rörelser genom att sätta på belysningen. Räckvidden för denna lampa är cirka 7 meter. Lampan är 32,5 cm hög, 16,5 cm bred och 10 cm djup. Denna moderna och eleganta vägglampa Rotterdam är tillverkad av högkvalitativt aluminium och är verkligen en tillgång för din fasad.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Latina

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Latina
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken vacker vägglampa Latina är! Dess snygga design gör den till en modern vägglampa och även lämplig för utomhusbruk! Lampan är gjord av rostfritt stål med glas och är klar i svart. Eftersom lampan avger ljus både på toppen och botten ger den en fin strykeffekt på väggen. Vägglampan har en höjd av 8,2 cm, en längd av 22 cm och ett djup av 12,2 cm. Monteringsplattan har en höjd av 7,5 cm, en längd av 14 cm och ett djup av 3,5 cm. Med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt) kan du verkligen komplettera vägglampan! Så glöm inte att beställa detta extra. Latina är dimbar med en extern dimmer, ingår inte. Med sitt IP-värde IP44 är vägglampan lämplig för utomhusbruk eller i badrummet och är stänksäker. Ge din trädgård en modern touch med vägglampan Latina.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Marcel

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Marcel
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Modern utomhusvägglampa Marcel har ett klassiskt utseende. Lampan, gjord av aluminium och plast, är färdig i svart. Den har en höjd på 22 cm, längd på 25 cm och bredd på 22,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm och en diameter på 10 cm. Du kompletterar utomhuslampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Marcel är med sitt IP44-värde stänksäker och passar därför intill ytter- eller bakdörren, under taket eller i friggeboden. Gör din utomhusmiljö säker med vägglampan Marcel. 25 cm x 22.5 cm x 22 cm
 • Modern utomhusvägglampa svart 11,5 cm inkl. LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa svart 11,5 cm inkl. LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Med Batt utomhusvägglampan skapar du ett hotellchique utseende med en modern touch! Denna vägglampa är 11,5 cm lång, 9 cm hög och 3 cm djup. Monteringsplattan är 8,5 cm lång, 5,5 cm hög och 2 cm djup. Denna vägglampa levereras med en (ej utbytbar) 6 W LED med i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ljuskällan har en ljusintensitet på 400 lumen och 3000 Kelvin. Det gör denna vägglampa till ett verkligt kraftverk. Obs! Vägglampan är inte dimbar. Med upp- och nedljuset ger du en superfin ljuseffekt längst upp och längst ner på lampan på din vägg. Med ett IP-värde på IP65 är denna vägglampa stänkvattentålig och kan användas perfekt som en utomhuslampa. Skapa mer atmosfär i din trädgård eller på din fasad med utomhusvägglampa Batt!
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål svart IP44 - Jarra

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål svart IP44 - Jarra
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En modern, tidlös vägglampa. Dina ytterväggar får en elegant lampa. Den är vackert färdig i svart färg och klart glas. Genom det klara glaset är ljuskällan vackert synlig i fixturen. Obs: Jarra levereras utan ljuskälla. Välj därför en dekorativ variant som passar i en E27-armatur (max 40 Watt). Det är också dimbart med en extern dimmer; på detta sätt kan du göra det extra mysigt på din terrass eller i trädgården på kvällen. Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot regnvatten. Jarra har en höjd på 25 cm och en längd på 15 cm. Monteringsplattan har samma mått: höjd 25 cm och längd 15 cm. Ge vår trevliga ljus i din trädgård med vår Jarra.
 • Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi ST64 IP44 - Rotterdam

  Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi ST64 IP44 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam-vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. En WiFi-ljuskälla (E27) ljuskälla (60 Watt) passar i denna lampa. Rotterdam-vägglampan är enkel att använda via WiFi och appen på din smartphone, via Google Home eller Alexa. Du kan justera lampans ljusintensitet och ställa in en tid då lampan tänds eller släcks. Super praktiskt när det redan är mörkt och du bara går ut ur bilen! Obs! Du kan bara använda appen med WiFi! Denna WiFi-ljuskälla har en minnesfunktion. Rotterdam hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården på ditt sommarhus! Den har en längd på 16 cm, en höjd på 33,5 cm och ett djup på 10 cm. Rotterdam är tillverkat av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44: perfekt motståndskraftigt mot regn! En smart lösning för utsidan, vår Rotterdam.
 • Utomhus vägglampa svart IP55 inkl. LED med sol - Fortunato

  Utomhus vägglampa svart IP55 inkl. LED med sol - Fortunato
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Fortunato är en modern och elegant utomhuslampa med fin belysning. Det är också bra för en bättre miljö eftersom den har en solpanel, så att lampan laddar sig själv automatiskt. Vägglampan är tillverkad i plast och är svart. Den har 17 cm djup, 4,5 cm höjd och 16,5 cm längd. Monteringsplattan har ett djup av 0,5 cm, en höjd av 4 cm och en längd på 7,5 cm. Fortunato har integrerad LED -belysning. Denna har en total ljuseffekt på 280 lumen och är dimbar i färgtemperatur; 3 000 - 6 500 Kelvin. Du kan enkelt göra detta genom att trycka på knappen på lampan. Vägglampan har också en rörelsedetektor, så lampan tänds när den känner av rörelse. Super praktiskt till ytterdörren till exempel! Med ett IP-värde på IP55 är lampan stänkskyddad, perfekt lämpad för utomhusbruk. Ge mer säkerhet runt ditt hem med Fortunato vägglampa.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Spiare

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Spiare
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Letar du efter en modern utomhuslampa? Då är Spiare vägglampa vad du letar efter! Lampan kommer med en ej utbytbar LED med 14 Watt och 30 000 brinntimmar. Lysdioden har 495 lumen och 3000 Kelvin och är inte dimbar. Denna armatur har även en rörelsesensor, där du enkelt kan ställa in känslighet och tid när belysningen ska vara tänd. Denna lampa har en längd på 15,8 cm, ett djup på 4,5 cm och en höjd på 21,3 cm. Monteringsplattan har en längd på 9,5 cm, ett djup på 4,5 cm och en höjd på 21,3 cm. Den svarta finishen gör denna moderna lampa till ett riktigt tillskott till din fasad eller terrass. Vänta inte längre utan köp Spiare!
 • Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1

  Utomhusvägglampa svart med ljus -mörk sensor - Rotterdam 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Vägglampa Rotterdam ger ditt tak eller trädgårdsbod det lilla extra. Denna häftiga vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en vacker strykningseffekt på din vägg. Genom att använda en speciell glödlampa är vägglampa Rotterdam ett riktigt blickfång i din trädgård! Med ett IP-värde på IP44 är denna utomhuslampa stänkskyddad. Det är också enkelt att ansluta till 230 volt. Förutom att den här lampan är väldigt trevlig att se, är lampan också mycket praktisk. Den har en LUX ljus-mörk sensor (skymningssensor); utomhuslampan tänds när det blir mörkt och släcks när det blir ljus igen. Super praktiskt! Lampan är 32,5 cm hög, 10 cm djup och 16,5 cm bred. Denna moderna och eleganta Rotterdam-vägglampa är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är verkligen en tillgång för din fasad.
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke

  Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Femke
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa Femke är superatmosfärisk och den perfekta lampan för bredvid ytterdörren, på trädgårdshuset eller på staketet. Den är gjord av aluminium med glas och är klar i svart. Det gör det tidlöst och modernt. Den har ett djup av 9,4 cm, en höjd av 18,1 cm och en längd av 13,8 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 13 cm. Den kompletterar utomhusvägglampan med en ljuskälla som har en GU10-koppling (max 35 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Tack vare rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt vid den tid du ställer in. Femke har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäkert. Har du någonsin funderat på att lägga den i badrummet? Det skulle också se väldigt attraktivt ut mot en mörk vägg där. Lampan är dimbar med en extern dimmer som inte ingår. Vägglampa Femke är precis vad du letar efter!
 • Utomhus vägglampa svart inkl. LED med ljus / mörk sensor - Gaev

  Utomhus vägglampa svart inkl. LED med ljus / mörk sensor - Gaev
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Tack vare IP-värdena för IP-44 är denna moderna vägglampa perfekt för utomhusbruk eller i badrummet. Denna moderna Gaev kommer inte att se malplacerad ut på väggarna i ditt hus, skjul eller staket. Nu ännu enklare med ljus/mörk sensor. Den slås på automatiskt när det börjar bli mörkt ute och av igen när det blir ljust på morgonen. Denna Gaev levereras med en 600 lumen och 3000 Kelvin LED -moduler. Som ett resultat ger det vackert neutralt vitt ljus i trädgården så att du också kan hitta rätt i mörkret. Gaev är 5 cm djup, 19,4 cm hög och 14,3 cm lång. Se till att din trädgård är väl upplyst med denna moderna Gaev.
 • Industriell utomhusvägglampa guld IP44 med glas - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa guld IP44 med glas - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Den är färdig i en guldfärg. Välj en snygg ljuskälla, eftersom den syns i armaturen. I denna armatur passar en ljuskälla i en E27-armatur (max. 60 Watt). Lampan är även dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är gjord av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44 och är därför stänksäker. Perfekt för skyddade platser som under carporten eller bredvid ytterdörren. Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården på ditt sommarhus! Lampan har en längd på 16 cm, en höjd på 33,5 cm och ett djup på 10 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2 cm, höjd 33,5 cm och längd 16 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Modern utomhusvägglampa svart med opalskärm IP44 - Odense

  Modern utomhusvägglampa svart med opalskärm IP44 - Odense
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Odense är en superfin vägglampa för utomhus. Trevligt vid ytterdörren eller trädgårdshuset. Lampan är gjord av aluminium med plast och är svart med vit opal. Opalskuggan ger mysigt, diffust ljus! Lampan har ett djup av 11,8 cm, en höjd av 17,3 cm och en längd av 8,5 cm. Monteringsplattan har ett djup av 4 cm, en bredd av 7 cm och en längd av 7 cm. Du kan komplettera Odense med en ljuskälla med E27-koppling (max 15 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är lämplig för utomhusbruk tack vare IP-värdet IP44, vilket gör den stänksäker. Odense används främst för funktionellt ljus och är ett tidlöst tillskott till trädgården eller terrassen!
 • Modern utomhusvägglampa stål IP44 - Rox

  Modern utomhusvägglampa stål IP44 - Rox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta Rox-vägglampa utomhus ger dig omedelbart en elegant touch utanför. Genom att använda rostfritt stål är det en idealisk, modern lampa att hänga utanför. Lampan ger ett klart vitt ljus. Eftersom lampan är monterad mot väggen som en fackla ger den en mycket modern look. Lampan har en diameter på 8 cm och en höjd av 40 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 20 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Denna moderna och eleganta Rox-vägglampa är definitivt en tillgång till din fasad! 76 mm x 400 mm
 • Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford

  Romantisk vägglampa utomhus mörkgrå - Oxford
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en klassisk, antik snygg vägglampa utomhus? Då är denna antracit (mörkgrå) Oxford för dig! Vintage designen lägger verkligen en touch av stil till din ytterdörr / ingång. Denna utomhusvägglampa har en höjd av 25,5 cm och ett djup på 23 cm. Den har en E27-armatur för en ljuskälla på maximalt 60 watt. För att göra det mysigt på kvällen kan du också dimma denna lampa (dimmer ingår ej). Komplett din trädgård eller fasad med denna Oxford utomhuslampa!
 • Modern Rektangulär Utomhus-Vägglampa Mörkgrå inkl. LED - Opacus

  Modern Rektangulär Utomhus-Vägglampa Mörkgrå inkl. LED - Opacus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Opacus ger ett tidlöst blickfång på din vägg. Den mörkgrå färgen i kombination med mjölkglaset gör den väldigt snygg, så den hör hemma i din moderna trädgård eller under din moderna terrass! Lampan har en höjd av 30 cm, en längd på 7 cm och en bredd på 5,5 cm. Den har integrerad LED (ej utbytbar). Denna LED lyser för 3000 Kelvin och 532 lumen, vilket ger varmt vitt ljus: mycket mysigt! I genomsnitt håller lampan 30 000 brinntimmar. Tack vare ett IP -värde på IP65 är det motståndskraftigt mot regn. Obs! Denna lampa är inte dimbar. Den perfekta utomhusvägglampan!
 • Utomhus vägglampa svart med opal vit skärm IP44 - Danmark

  Utomhus vägglampa svart med opal vit skärm IP44 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Högkvalitativ utomhuslampa i aluminium av hög kvalitet med polyesterpulverbeläggning och plastskärm i opalvit. Detta moderna dimbara Danmark är vackert utformat för att på ett attraktivt sätt belysa din ytterdörr eller terrass. Detta Danmark har ett IP-värde på IP44, så det är helt motståndskraftigt mot regn. Den har en höjd av 16,5 cm, ett djup av 11,1 cm och en längd av 8,3 cm. Denna produkt levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer en ljuskälla med en E27-anslutning på maximalt 15 Watt. Komplettera din ytterdörr eller vägg på terrassen med vårt Danmark! Obs: Om kondens är synlig i huven kan det bero på bristen på värmeeffekt från LED-lampor, vilket inte är något problem för armaturen. För att förhindra fukt i armaturen är denna vägglampa lämplig för olika ljuskällor.
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå inkl LED IP65 - Sandsten 2

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå inkl LED IP65 - Sandsten 2
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Liten men fin, den perfekta vägglampan för utomhus! Vägglampa Sandstone 2 hittar snabbt en plats i eller runt huset, med det subtila och minimalistiska utseendet kommer detta inte att vara ett problem! Armaturen är redo för år med ostörd njutning och är utrustad med en inbyggd LED-modul (150 lumen och 3000 Kelvin) och garanterar tusentals brinntimmar. Lampan har ett djup av 3 cm, en höjd av 7 cm och en längd på 16 cm. Sandstone 2 är den perfekta vägglampan för alla!
 • Klassisk utomhusvägglampa antikt guld med rörelsesensor - New Haven

  Klassisk utomhusvägglampa antikt guld med rörelsesensor - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included New Haven är vägglampan om du letar efter en attraktiv lampa för din fasad eller yttervägg. Det ger ditt hem klassiska och antika atmosfärer. Rörelsesensorn tänds när lampan upptäcker rörelse; som verkligen ger dig en känsla av säkerhet. Den antika guldfinishen ger ditt hem också ett vintageutseende. Lampan har en längd på 17,1 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 21,2 cm. Monteringsplattan har en fjäder på 11 cm, en höjd på 15 cm och ett djup på 1,5 cm. Med en E27-ljuskälla på upp till 15 W kan du göra denna vägglampa komplett (ljuskälla ingår ej). Denna armatur kan dimmas med en extern dimmer, men observera: detta är inte möjligt om lampans rörelsedetektor är ansluten. Kan du komplettera din fasad med New Haven vägglampa?
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Suzie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Suzie är en utomhusvägglampa med snygg design! De svarta rasterna skapar en lekfull effekt. Lampan är gjord av aluminium med plast och är färdig i svart och vitt. Suzie har ett djup på 9,8 cm, höjd på 26,7 cm och längd på 14,6 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 2,67 cm och längd 1,36 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 20 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under carporten. Gör det säkert i din trädgård med vägglampa Suzie!
 • Utomhus vägglampa rostfritt stål ljusmörk sensor - Mira

  Utomhus vägglampa rostfritt stål ljusmörk sensor - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt vacker att se, är lampan också mycket praktisk. Det finns nämligen en LUX ljusmörk sensor på den; utomhusljuset tänds när det blir mörkt och slocknar när det blir ljus igen. Super praktiskt! Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP65 inkl. LED solar - Charlotte

  Modern utomhusvägglampa svart IP65 inkl. LED solar - Charlotte
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included, Motion sensor included Modern vägglampa Charlotte ger omedelbart din trädgård ett uppsving! Dess snygga design gör den mycket tidlös och lämplig för varje livsstil. Den är tillverkad av stål och färdig i svart. Charlotte har 13 cm djup, 13 cm höjd och 13 cm längd. Lampans ovansida har en solpanel som laddar lampan automatiskt. Så energieffektivt! Den integrerade LED -belysningen har en ljuseffekt på 100 lumen och 2700 Kelvin. I genomsnitt varar belysningen 30 000 brinntimmar, så du kan njuta av lampan extra länge. Med sitt IP-värde på IP65 är lampan stänkskyddad, perfekt för bredvid ytterdörren eller mot staketet. Tack vare rörelsesensorn tänds belysningen automatiskt när den upptäcker rörelse. Så du behöver aldrig oroa dig för om du har tänt eller stängt av belysningen. Utomhusvägglampa Charlotte gör ditt liv lite mer modernt och stämningsfullt.
 • Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa svart 17,5 cm inkl. LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Med Batt utomhusvägglampan skapar du ett hotellchique utseende med en modern touch! Denna vägglampa är 17,5 cm lång, 9 cm hög och 3 cm djup. Monteringsplattan är 14,5 cm lång, 5,5 cm hög och 2 cm djup. Denna vägglampa levereras med en (ej utbytbar) LED på 12 Watt med i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Ljuskällan har en luftintensitet på 800 lumen och totalt 3000 Kelvin. Det gör denna vägglampa till ett verkligt kraftverk. Obs! Vägglampan är inte dimbar. Med upp och ner ljuset skapar du en superfin ljuseffekt längst upp och ned på lampan på din vägg. Med ett IP-värde på IP65 är denna vägglampa stänksäker och perfekt för användning som utomhuslampa. Skapa mer atmosfär i din trädgård eller på din fasad med utomhusvägglampan Batt!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP55 inkl GU10 - Carlo

  Modern utomhusvägglampa svart IP55 inkl GU10 - Carlo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer En modern vägglampa utomhus för att vackert belysa ditt hem! Behöver du det? Då hittade du det. Denna svarta Carlo utomhusvägglampa är perfekt för väggarna i ett modernt hem. Lampan är utrustad med en LED GU10-ljuskälla med maximalt 400 lumen. Med omkopplaren dämpas ljuskällan i Kelvin mellan 2700K och 4000K. Den ljusa färgen blir därför varmare. Carlo har en höjd av 25,5 cm och ett djup av 11 cm. Den har ett IP-värde på IP55, vilket innebär att den är väl skyddad utanför. En riktig tillgång för ditt hem, denna Carlo!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP67 inkl. LED - Mamete

  Modern utomhusvägglampa svart IP67 inkl. LED - Mamete
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Bra belysning i din trädgård är mycket viktigt. Mamente kan hjälpa dig med det. Denna moderna utomhusvägglampa är inte bara funktionell, men den ser också väldigt snygg ut! Vägglampan är tillverkad i plast och är klar i svart. Den har 6 cm djup, 13 cm höjd och 6 cm längd. Mamente har icke-utbytbar LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 170 lumen och 3000 Kelvin. I genomsnitt håller lampan 15 000 brinntimmar. Med ett IP -värde på IP67 är vägglampan vattentät och dammtät. Perfekt för utomhus, men i badrummet är också ett alternativ! Mamente är vad du behöver.
 • Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. 2 WiFi GU10 - Duo

  Smart utomhusvägglampa svart IP44 inkl. 2 WiFi GU10 - Duo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna vägglampa Duo har en förenklad och modern design i en svart färg. Lampan är tillverkad av rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta gör det enkelt att placera detta lilla kraftcenter utomhus. Lampan kan anslutas till 230 volt. Den har en höjd av 10 cm och ett djup av 11 cm. Denna Duo levereras med 2 WiFi GU10 -ljuskällor på 35 Watt. Dessa ljuskällor kan styras via WiFi med en app på din telefon, Google Home eller Alexa. Du kan till exempel justera ljusstyrkan på 350 lumen genom att dämpa den. Du kan också själv bestämma färgtemperaturen (2200 - 4000K). Du kan gå från extra varmt vitt ljus till vitt (funktionellt) ljus. I genomsnitt håller lampan 25 000 brinntimmar. Du kan också ställa in lampan i tid via appen, så du glömmer aldrig att stänga av belysningen. Super praktiskt och energibesparande! Enkel men snygg på ytterväggen, vår Duo vägglampa.
 • Design utomhus vägglampa svart inkl LED IP44 med ljus-mörk sensor - Khuvan

  Design utomhus vägglampa svart inkl LED IP44 med ljus-mörk sensor - Khuvan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Kan din fasad behöva lite designerbelysning? Välj då vägglampa Khuvan! Denna vägglampa är utrustad med en ljus-mörk sensor, så du behöver aldrig tända ljuset själv. När det blir mörkt tänds denna lampa automatiskt. Lampan har en längd på 14,3 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 2,5 cm. Vägglampan kommer med en ej utbytbar LED med 30 000 brinntimmar och 9 Watt. Ljuskällan är ett riktigt kraftpaket med 830 lumen och 3000 Kelvin. Obs: du kan inte dämpa denna ljuskälla. Med ett IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker. Gör din vägg stilren med denna designvägglampa Khuvan!
 • Utomhus vägglampa svart IP54 20,8 cm med rörelsedetektor - Kiki

  Utomhus vägglampa svart IP54 20,8 cm med rörelsedetektor - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en modern touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i svart. Den har 12,8 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. På grund av rörelsedetektorn tänds belysningen automatiskt när vi upptäcker rörelse. super praktiskt! Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Miro

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det kommer inte att vara mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar varje livsstil, från modern till land! Han slutade på en svart färg och plast genom vilket ljus blir en varm och mjuk ton. Den har en höjd av 21,4 och ett djup på 6,5 cm. Lampans längd är 17,6 cm. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 10 Watt) kompletterar du Miro. Det är en vägglampa verkligen lämpar sig för utomhus tack vare IP IP44. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Det perfekta gyllene medelvärdet mellan modernt och tidlöst.
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark

  Utomhus vägglampa svart IP44 med skymningsbrytare - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Twilight switch included Vill du också lägga till mer stämning ute? Det kan du göra med vägglampan Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör det så speciellt är att glaset har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har ett djup på 11,7 cm, en höjd på 18,7 cm och en längd på 8,3 cm. Monteringsplattan har 2,8 cm djup, 6 cm längd och 6 cm bredd. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänkskyddad. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Med skymningsbrytaren tänds belysningen omedelbart när rörelse detekteras. På så sätt glömmer du aldrig att slå på eller stänga av lampan, super praktiskt! Gör din utomhusmiljö säker och stämningsfull med den danska vägglampan.
 • Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Utomhusvägglampa antracit med rörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Emmerald 1 är en utomhuslampa av högsta kvalitet. Vägglampan är tillverkad i rostfritt stål med plast i en vacker mörkgrå (antracit) färg. En vacker, modern och snygg design! Huven släpper även igenom lite ljus på sidorna, vilket skapar en vacker ljuseffekt på dina ytterväggar. Lampan har en höjd på 26 cm och en längd på 23 cm. Den har ett djup på 10,5 cm. Monteringsplattans mått: 21 cm hög och 12 cm bred. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med ett IP-värde på IP44 kan denna vägglampa ta stryk och är därför extremt lämplig för utomhusbruk! Emerald I är utrustad med en rörelsesensor. Du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Den kommer att reagera på rörelser genom att tända lamporna. super praktiskt! Det perfekta tillskottet till din fasad.
 • Modern utomhusvägglampa aluminium IP44 - Ben 1

  Modern utomhusvägglampa aluminium IP44 - Ben 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Ben 1 är ett riktigt modernt blickfång för din yttervägg. Aluminiumfärgen och formen gör den extremt tät, så den passar bäst i en modern miljö. Det är en riktig utomhusplats som strålar mysigt ljus så att du kan sitta ute i din trädgård på kvällen. Du får den bästa effekten om du hänger två ihop. Lampan har ett djup på 9 cm, en höjd av 7,9 cm och en bredd på 6,5 cm. Du avslutar lampan med en GU10-ljuskälla (max. 35 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Tack vare IP-värdet på 44 är det helt stänkskyddat! Om du fortfarande letar efter en speciell yttervägglampa är Ben 1 definitivt åt dig.
 • Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox

  Modern utomhus vägglampa fyrkantig 2-ljus mörkgrå - Fox
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Superfunktionell utomhuslampa av hög kvalitet. Den lyser uppåt och nedåt vilket ger en fin effekt på ytterväggen! Vägglampan har en höjd på 22,3 cm och ett djup på 11,3 cm. Lampan har ett IP-värde på IP54, vilket gör den mycket lämplig för utomhusbruk. Vägglampa Fox är utrustad med två GU10 beslag. Observera: dessa ljuskällor ingår inte och måste beställas separat i vår webshop (max. 25 Watt). Fox är även dimbar med extern dimmer (ingår ej). En mycket solid och snygg lampa för utomhusbruk! 80 mm x 80 mm x 223 mm
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP55 - Elisa

  Modern utomhusvägglampa svart inkl LED IP55 - Elisa
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Om du letar efter en vacker modern vägglampa för att belysa din uppfart, trädgårdsväg, cykelskur eller garage, är denna svarta Elisa -vägglampa precis vad du letar efter. Utomhuslampan är tillverkad av stöttåligt material med IP55. Dessutom är denna vägglampa inte missfärgad av UV -strålar och den är rost- och korrosionsfri. Lampan är och förblir en pärla i alla väderförhållanden! Lampan har 16,5 cm djup, 12,5 cm höjd och 12,5 cm bredd. Lampan levereras med en 3-stegs dimbar GX53-ljuskälla på 3 Watt med max 350 lumen. Du kan ställa in dessa till 100%, 60% och 30% ljusstyrka genom att trycka på väggomkopplaren snabbt. Ljuskällan dämpas också i Kelvin från 6500, till 4000, till 3000 Kelvin. Den ljusa färgen blir därför varmare. Skaffa Elisa nu och gör din trädgård komplett!
 • Utomhusvägglampa svart med klar sfär inkl rörelsedetektor - Sfera

  Utomhusvägglampa svart med klar sfär inkl rörelsedetektor - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i rostfritt stål och klar plast. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 36,9 cm och ett djup på 27 cm. En fin fördel med denna vägglampa: du behöver inte längre leta efter dina husnycklar i mörkret. Sfera har en rörelsedetektor och reagerar på upptäckta rörelser genom att tända belysningen, super praktiskt! Lampan har ett IP-värde på IP44, vilket gör den perfekt för utomhusbruk! Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt), denna måste beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Industriell vägglampa för utomhusgrå IP44 - Sutton Up

  Industriell vägglampa för utomhusgrå IP44 - Sutton Up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna industriella Sutton Up mörkgrå vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Det är därför det är viktigt att du väljer en speciell ljuskälla, eftersom den är synlig! Genom att beställa en ljuskälla som passar i en E27-armatur (max 100 Watt) kompletterar du denna vägglampa. Sutton har en höjd av 32,5 cm och en längd på 17 cm. Lampans djup är 25,5 cm. Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej), för en extra mysig atmosfär på kvällen! Det är tillverkat i rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44, vilket gör det perfekt motståndskraftigt mot regn! Ett verkligt mervärde vid din ytterdörr eller bakdörr. 170 mm x 236 mm x 313 mm
 • Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt

  Modern utomhusvägglampa vit 11,5 cm inkl LED - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ändå så atmosfärisk. Vägglampa Batt LED kan användas i många utrymmen. Med ett IP-värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika lätt utanför. Utomhuslampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med en polyesterpulverbeläggning. Super elegant design. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer både inomhus och utomhus, idealisk! Lampan har ett djup på 3 cm, en höjd på 9 cm och en bredd på 11,5 cm. Lampan har två LED-ljuskällor med 3 Watt (totalt 6 Watt), 200 lumen (totalt 400 lumen), 3000 Kelvin och 30000 bränningstimmar. Den perfekta lampan för din interiör!
 • Industriell fyrkantig vägglampa utomhus svart IP23 - Rotterdam

  Industriell fyrkantig vägglampa utomhus svart IP23 - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykningseffekt på ytterväggen. Det är därför det är viktigt att du väljer en vacker ljuskälla, eftersom den är synlig! Välj en ljuskälla som passar i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är tillverkat i rostfritt stål och har ett IP -värde på IP23: perfekt motståndskraftigt mot regn! Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården i ditt sommarhus! Lampan har en höjd av 41 cm, en längd på 26 cm och ett djup på 21 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Oxford

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - Oxford
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Oxford är klassikern bland utomhusvägglampor. En av de mest kända armaturerna och det gör det väldigt snyggt! Oxford är gjord av aluminium med plast och är svart. Den har en diameter på 15,1 cm, en höjd av 25,5 cm och en bredd på 23 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11,5 cm och är 2 cm hög. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt). Gå efter en ljuskälla som också ser bra ut, för den syns tydligt! Vägglampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. På grund av dess IP-värde IP44 är vägglampan stänksäker. Perfekt för mot trädgårdshuset eller bredvid ytterdörren. Skapa en klassisk men säker utomhusmiljö med Oxford vägglampa! 15.1 cm x 25.5 cm
 • Modern utomhusvägglampa rostfritt stål rörelsessensor IP44 - Mira

  Modern utomhusvägglampa rostfritt stål rörelsessensor IP44 - Mira
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta vägglampa Mira är en utomhuslampa av högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och mjölkglas. Denna yttervägglampa har vacker, modern och elegant design. Lampan släpper igenom vackert ljus på toppen och botten och är utrustad med opalglas, vilket ger en mycket fin effekt. Denna vägglampa är enkel att ansluta till 230 volt. Med IP44 är den avsedd för regn och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt vacker att se, är lampan också mycket praktisk. Det finns nämligen en PIR-rörelsessensor på den. Denna har en räckvidd på sju meter och kan justeras mellan 10 sekunder och fem minuter. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Lampan har ett djup på 10 cm, en höjd av 15,5 cm och en bredd på 13,5 cm. Den har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer den med detta (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Mira vägglampa är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Smart modern utomhusvägglampa antracit IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark

  Smart modern utomhusvägglampa antracit IP44 inkl. Wifi A60 - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med denna vägglampa får du direkt en lampa av högsta kvalitet. Den högkvalitativa aluminiumen med en polyesterpulverbeläggning och klar plastskärm ger denna lampa ett lyxigt utseende. Detta moderna dimbara mörkgrå Danmark är vackert utformat för att belysa din trädgård eller terrass på ett attraktivt och funktionellt sätt tack vare den klara skuggan. Detta Danmark har ett IP -värde på IP44, så det är avsett mot stänkvatten. Vägglampan har en längd på 8,5 cm, en höjd på 17 cm och ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 6,5 cm, en höjd på 6,5 cm och ett djup på 3 cm. Tack vare den medföljande smarta E27 -ljuskällan har du en multifunktionell utomhuslampa med denna vägglampa. Ljuskällan har totalt 806 lumen och ljusfärgen kan justeras från 1800 till 3000 Kelvin. Dämpa ljuset till önskad ljusstyrka och ljusfärg och ha funktionellt, grundläggande eller atmosfäriskt ljus. Du styr allt detta med din smartphone eller smarta hemassistent. Ljuskällan har en energiförbrukning på 7 Watt och i genomsnitt cirka 25 000 brinntimmar. Ett mycket energieffektivt och snyggt val! Obs: Om kondens syns i skuggan kan det bero på bristande värmeeffekt från LED -lampor, vilket inte är ett problem för armaturen. Komplettera din trädgård med den smarta vägglampan Danmark!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Nicole
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna slående utomhusvägglampa skapar en vacker ljuseffekt tack vare det prickiga mönstret. Lampan är gjord av glas med stål och är färdig i svart. Den har ett djup på 11,6 cm, en höjd på 26 cm och en längd på 12,4 cm. Du avslutar vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 20 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, perfekt för skyddade platser som intill ytterdörren eller under taket. Ge bra belysning runt ditt hus med Nicole vägglampa.
 • Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 - Joeri

  Vintage utomhus vägglampa mässing IP54 - Joeri
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En klassisk utomhusvägglampa med ett vintage -utseende. Det är Yuri! Den nya designen säkerställer att den är helt uppdaterad. Lampan är tillverkad i plast och är utförd i mässing. Den har 11,2 cm djup, 21,5 cm höjd och 18,5 cm längd. Monteringsplattan har 2,5 cm djup, 8,5 cm höjd och 7,2 cm längd. Du avslutar Joeri med en ljuskälla med en E27 -passning (max. 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat. På grund av dess IP-värde IP54 är vägglampan stänkskyddad. Perfekt för bredvid ytterdörren eller på trädgården. Joeri är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Klä upp din trädgård på ett modernt sätt med utomhusvägglampan Joeri!
 • Vägglampa utomhus svart IP44 inkl LED med ljus-mörk sensor - Dualy

  Vägglampa utomhus svart IP44 inkl LED med ljus-mörk sensor - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Twilight switch included Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000 kan du njuta av denna lampa länge. Dualy fungerar på en ljus-mörk sensor. Lampan tänds när det blir mörkt och slocknar när det blir ljust igen. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta säkerställer varmt vitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Utomhus vägglampa antracit inkl. LED IP54 justerbar - Zane

  Utomhus vägglampa antracit inkl. LED IP54 justerbar - Zane
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ge en säker utomhusmiljö med Zane vägglampa. Denna lampa passar perfekt med den moderna levande stilen. Det är super praktiskt eftersom det är justerbart. På så sätt bestämmer du var ljuset lyser. Zane är tillverkad av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,02 cm, en höjd av 11,75 och en längd av 12,04 cm. Monteringsplattan har ett djup på 1 cm, längd 6,6 cm och bredd 7,6 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning och är därför inte utbytbar. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin. Detta ger utomhuslampan mycket ljus så att du enkelt kan sätta nyckeln i nyckelhålet när du är vid ytterdörren. Med ett IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och tål en kraftig regndusch. Komplettera ditt trädgårdshus eller ytterdörr med vägglampan Zane utomhus.
 • Smart modern utomhusvägglampa svart inkl. WiFi ST64 - Rullo

  Smart modern utomhusvägglampa svart inkl. WiFi ST64 - Rullo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mysig utomhuslampa, denna Rullo. Vackert avslutad i svart med rostfritt stål. Det passar fint under din moderna eller lantliga terrass för att skapa en mysig atmosfär! Lampan har en höjd av 24,5 cm och en diameter av 8,5 cm. Väggens monteringsplatta har en höjd av 11,5 cm och en längd av 7 cm. Denna vägglampa levereras med en smart E27-ljuskälla (7 watt och i genomsnitt 15 000 brinntimmar) som du enkelt kan använda med din smarta hemassistent eller via en app på din smartphone. Ljuskällan har maximalt 806 lumen och 1800 till 3000 Kelvin. På så sätt kan du själv bestämma om du vill belysa din trädgård attraktivt eller funktionellt. En idealisk multifunktionell lampa! Obs! Denna lampa har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänksäker. Så du kan montera den under din terrass för en mysig atmosfär under varma sommarkvällar! 9 cm x 8.5 cm x 24.5 cm
 • Modern vägglampa utomhus IP44 - Khana

  Modern vägglampa utomhus IP44 - Khana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Dags att lysa upp din terrass eller fasad? Gör det med den moderna utomhusvägglampan Khana! Denna vägglampa har en längd på 25 cm, en höjd på 32,8 cm och ett djup på 32,8 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Komplettera Khana med en E27-ljuskälla på upp till 40 watt. Du kan dimma den här lampan med en extern dimmer. Ljuskällan och dimmern ingår inte. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa stänksäker och tål regndroppar. Letar du efter grundläggande belysning eller stämningsbelysning i trädgården? Leta inte längre och gå efter Khana vägglampa!
 • Utomhus vägglampa svart med plast IP44 rostfritt stål - Sfera

  Utomhus vägglampa svart med plast IP44 rostfritt stål - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Robust och enkel modern utomhusvägglampa i rostfritt stål och plastskärm. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storlek, har en total höjd på 36,9 cm och ett djup på 27 cm. Lampan har IP44, vilket gör den perfekt för utomhusbruk! Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 40 Watt), detta måste beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Tänd din yttervägg med Sfera!
 • Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Joren

  Utomhusvägglampa svart IP44 med rörelsesensor - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vägglampa Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, vilket är superhändigt! Joren är tillverkad i aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 23 cm, en längd på 16 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, höjd 28 cm och längd 9 cm. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Joren är den perfekta vägglampan för intill fram- eller bakdörren tack vare sin rörelsesensor. Till exempel tänds belysningen när den upptäcker rörelse, vilket garanterar säkerheten i din trädgård!
 • Modern utomhusvägglampa grafit 14,3 cm IP44 - Latina

  Modern utomhusvägglampa grafit 14,3 cm IP44 - Latina
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Trevlig kvalitet utomhuslampa gjuten av gjuten aluminium i en mörkgrå polyesterpulverbeläggning Ger en lekfull ljuseffekt på väggen upp och ner. Denna moderna Latina har en total längd på 22 cm och djup 12 cm. Monteringsplattan har en längd på 14,3 cm och en bredd på 7,7 cm. Latina är också dimbar och därför en liten men kraftfull atmosfär skapare i din trädgård. Den levereras utan dimmer och ljuskälla, men kan enkelt kombineras med en E27 LED-lampa med en effekt på 60 W. Dessutom är Latina stänkskydd (IP44). Ge din trädgårdsatmosfär med Latina.
 • Modern utomhusvägglampa svart - Rullo

  Modern utomhusvägglampa svart - Rullo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Mysig utomhuslampa, denna Rullo. Snyggt färdig i svart med rostfritt stål. Det passar fint under din moderna eller lantliga terrass för att skapa en mysig atmosfär! Lampan har en höjd på 24,5 cm och en diameter på 8,5 cm. Monteringsplattan för väggen har en höjd av 11,5 cm och en längd på 7 cm. Du gör Rullo komplett med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max. 15 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Observera: denna lampa har ett IP-värde på IP44, vilket gör den stänkskyddad. Så du kan montera den under terrassen för en mysig atmosfär under varma sommarkvällar! 90 mm x 85 mm x 245 mm
 • utomhusvägglampa koppar IP44 - New Port up

  utomhusvägglampa koppar IP44 - New Port up
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhuslampan New Port up är en vacker lampa för varje trädgård! Med denna lampa i din trädgård har du omedelbart ett mycket trevligt blickfång, trevligt till exempel bredvid ytterdörren! Denna kopparfärgade vägglyktan passar perfekt i en romantisk miljö, där ord som frivolous och graciös är nyckelord. Den nya porten är 31 cm hög, 20 cm bred och 20,5 cm djup. En stor fördel med den nya porten är IP-värdet för IP44, vilket gör den vattentät. Lampan har en stor E27-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den. Dessutom är han det Tveka inte längre och slutför din trädgård med den nya hamnen! Häng den till exempel på väggarna på din terrass och få en vacker atmosfär där!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Luc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Med vägglampan Luc får även din trädgård en modern twist. Vägglampan är gjord av aluminium med glas och är färdig i svart. Stängerna skapar en vacker ljuseffekt i rummet när belysningen är på. Lampan har ett djup på 23,5 cm, höjd 28 cm och längd 16,5 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,2 cm, höjd 28 cm och längd 13 cm. Du avslutar vägglampan med en E27-ljuskälla på 40 Watt. Tack vare sitt höga IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker och därför perfekt lämpad för utomhusbruk. Vägglampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Den moderna vägglampan Luc bör inte saknas i din trädgård!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Kiki

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhusvägglampan Kiki ger en modern twist till din trädgård på grund av dess design. Det ser ut som om lampan har växt upp ur väggen. Lampan är tillverkad av plast och är svart. Den har ett djup på 15,8 cm och en diameter på 9,2 cm. Du kompletterar Kiki med en ljuskälla med en E27 -passning (max. 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är lampan stänkskyddad, vilket gör den lämplig för bredvid ytterdörren eller på trädgården. Lampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Ge mer säkerhet och ljus i din trädgård med Kiki -vägglampan.
 • Design utomhusvägglampa svart IP44 - Schiedam

  Design utomhusvägglampa svart IP44 - Schiedam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Schiedam är en cool utomhusvägglampa som tål en regndusch. Lampan är tillverkad i svart aluminium och plast. Den har ett djup på 18,5 cm, höjden 32,5 cm och längden 14,3 cm. Monteringsplattan har en diameter på 11 cm och ett djup på 2,5 cm. Du kompletterar denna vägglampa utomhus med en ljuskälla med E27-armatur (max 40 Watt), som du fortfarande måste beställa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår inte). På så sätt gör du det väldigt mysigt på kvällen på terrassen eller i trädgården! På grund av IP44-värdet för IP44 är den utomhusvägglampan stänkskydd, perfekt för ytterdörren eller trädgårdsskalet. Alla kommer att hitta en plats hemma för denna vackra Schiedam.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Stockholm

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 - Stockholm
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Klassiker med ett nytt utseende, det vill säga den moderna utomhusvägglampan Stockholm. Den är gjord i plast och färdig i svart. Den har 9,6 cm djup, 24 cm höjd och 8,8 cm längd. Monteringsplattan har 2 cm djup, 23,5 cm höjd och 6,3 cm längd. Avsluta Stockholm med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänkskyddad och därför perfekt lämpad för utomhusbruk! Vägglampan är dimbar med en extern dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö modern med Stockholms vägglampa.
 • Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1

  Modern utomhusvägglampa stålrörelsesensor IP44 - Emmerald 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Denna eleganta Emmerald vägglampa är en utomhuslampa av högsta kvalitet gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vägglampa har en vacker, modern och elegant design. Huvan släpper även igenom lite ljus på sidorna vilket ger en väldigt fin effekt. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med IP44 tål denna vägglampa en dusch eller en smäll och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Förutom att denna lampa är väldigt trevlig att se är lampan också väldigt praktisk. Den har en PIR-rörelsesensor. När rörelse registreras utanför slås den på omedelbart. Praktiskt, tidlöst och supertåligt! Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 23 cm. Monteringsplattan har en höjd på 21 cm, en längd på 21 cm och en bredd på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Emmerald är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital

  Klassisk utomhusvägglampa svart justerbar IP44 - Capital
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En fin utomhuslampa som är tidlöst avslutad i svart men med ett klassiskt och romantiskt utseende! Denna vägglampa stjäl showen vid din ytterdörr eller på terrassen! Den är justerbar så att du kan välja att montera lampan nedåt eller uppåt: super kul! Med ett IP-värde på IP44 är det perfekt motståndskraftigt mot stänkvatten. Lampan har en höjd av 35 cm och ett djup av 19,7 cm. Med en E27-ljuskälla på max 15 Watt gör du vårt kapital komplett och det är klart att lysa i din trädgård! Obs! Ljuskällan ingår inte i denna lampa. Du kan dimma den med en extern dimmer (ingår ej). På så sätt gör du det extra mysigt! En klassiker i storlek för utomhusbruk: det är vår Capital vägglampa
 • Vägglampa 'Harry' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus

  Vägglampa 'Harry' Moderna grafit/aluminium - LED inkluderat / Utomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En modern utomhuslampa speciellt för dig! Harry tillhör verkligen i en modern miljö. Denna utomhuslampa kommer till sin rätt när du placerar två eller tre bredvid varandra för att skapa en vacker effekt i din trädgård. Lampan ger ett starkt klart ljus genom den (inte utbytbara) lysdioden som finns i den med 700 lumen. Harry är 21,5 cm hög och 8 cm bred. Antracitfärgen ger din trädgård ett modernt utseende. Harry är idealisk för att accentuera en specifik bit i trädgården eller på terrassen. Med IP-värdet på IP44 tål det enkelt att stänkande vatten. Vill du ha en trevlig modern lampa för utsidan? Då är denna Harry definitivt för dig.
 • Modern utomhusvägglampa vit IP55 inkl GU10 3-stegs dimbar - Carlo

  Modern utomhusvägglampa vit IP55 inkl GU10 3-stegs dimbar - Carlo
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En modern utomhusvägglampa som vackert belyser ditt hem! Behöver du det? Då hittade du det. Denna vita Carlo utomhusvägglampa är perfekt för väggen i ett modernt hus. Lampan är utrustad med en 3-stegs dimbar LED GU10-ljuskälla med maximalt 400 lumen. Du kan ställa in detta på 100%, 60% och 30% ljusstyrka genom att snabbt trycka på väggbrytaren. Ljuskällan dämpar också i Kelvin från 6500, till 4000, till 3000 Kelvin. Den ljusa färgen blir därför varmare. Carlo har en höjd av 25,5 cm och ett djup av 11 cm. Den har ett IP-värde på IP55, vilket innebär att den är väl skyddad utanför. En riktig tillgång för ditt hem, denna Carlo! 95 mm x 255 mm
 • Vintage utomhusvägglampa koppar IP44 - Prato

  Vintage utomhusvägglampa koppar IP44 - Prato
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampan Prato erbjuder en välbekant design i ett fräscht nytt utseende. Denna lampa är den perfekta kombinationen mellan vintage och retro. Det ger verkligen värde till din vintage livsstil! Prato består av rostfritt stål i kopparfärg. Dessutom extra praktiskt vad gäller hängalternativ (monteringsplattan har en diameter på 12 cm). Prato har en höjd av 24 cm och ett djup av 26,5 cm. Ljuskällan är synlig tack vare det transparenta glaset, så välj en slående variant som passar i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Så gemytlighet med Prato! Tack vare IP-värdet på IP44 är det stänkskyddat och du kan enkelt montera det bredvid din ytterdörr eller under terrassen som ett stämningsbelysning. Ge ditt hem en retro touch med denna Prato!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Gleam

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Gleam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Gleam har en knäppa design som ger din trädgård eller terrass det lilla extra. En vacker finish i klart glas och en tidlös svart färg. Lampan har en höjd på 31 cm och ett djup på 16 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 11 cm. Ge trevligt atmosfäriskt ljus med en dekorativ ljuskälla som passar i en E27-armatur (max. 60 watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Med en IP44 är den perfekt vattentålig. En vägglampa, perfekt i trädgården!
 • Modern utomhus vägglampa svart inkl LED - Khuvan

  Modern utomhus vägglampa svart inkl LED - Khuvan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En vägglampa med ett snyggt utseende, det är Khuvan! Denna vägglampa har en längd på 14,3 cm, en höjd på 19,3 cm och ett djup på 5 cm. Monteringsplattan har en längd på 11,5 cm, höjd på 19,3 cm och djup på 2 cm. Khuvan vägglampa kommer med icke utbytbar LED-belysning på 9 Watt och 30 000 brinntimmar. Lysdioden har 830 lumen och 3000 Kelvin och är inte dimbar. Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa resistent mot stänkvatten. Denna vägglampa är perfekt att använda som funktionsbelysning eller grundbelysning i din trädgård eller på din fasad. Vänta inte längre och ge din trädgård eller hem ett modernt utseende med Khuvan vägglampa!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rökglas - Danmark

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 med rökglas - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vill du också lägga till mer stämning ute? Det kan du göra med vägglampan Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör det så speciellt är att glaset har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har 1,1 cm djup, 16,5 cm höjd och 8,3 cm längd. Monteringsplattan har 3 cm djup, 6 cm längd och 6 cm bredd. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänkskyddad. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Gör din utomhusmiljö säker och stämningsfull med den danska vägglampan.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Prato Down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Prato Down är en svart utomhuslampa med ett modernt utseende och elegant design som sticker ut. Den har en höjd på 23,5 cm och ett djup på 27 cm. Monteringsplattan för väggen har en diameter på 10 cm. Prato Downs glas är transparent så att ljuskällan är synlig. Ge därför en dekorativ variant som passar i en E27-armatur (max. 60 Watt). Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller på terrassen. Lampan är också dimbar med en extern dimmer för en extra trevlig kväll! Med ett IP-värde på IP44 är det lämpligt som utomhusbelysning. Genom denna vägglampa hänga lysa upp din stil din entré eller trädgård.
 • Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum

  Modern utomhusvägglampa svart inkl. LED IP44 - Ovum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Ovum är en tidlös vägglampa för dina ytterväggar. Det ger ett vackert betesbelysning längs väggarna. Super trevligt när det är mörkt ute! Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 700 lumen. Det ger behagligt varmt vitt humörsljus. Med 30 000 brinntimmar är du säker på en energieffektiv lampa. Lampan har en längd på 12,9 cm, en höjd på 10,5 cm och ett djup på 8,5 cm. Väggens monteringsplatta har en längd och en höjd av 7,5 cm och ett djup av 2,5 cm. Den svarta färgen och formen ger den en modern touch, vilket gör att den passar bäst i en modern miljö. Ovum är lämpligt för utomhusbruk på grund av IP44-värdet IP44. Detta gör att det är stänksäkert, perfekt för bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Din utomhusmiljö får ett riktigt lyft från utomhusvägglampan Ovum. Tveka inte längre!
 • Modern sluttande vägglampa utomhus grå IP55 inkl LED - Amelia

  Modern sluttande vägglampa utomhus grå IP55 inkl LED - Amelia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en snygg hänglampa utomhus? Den här är perfekt för dig! Den passar perfekt i en modern miljö. När man hänger några bredvid varandra på ytterväggen skapar man direkt en trevlig stämning på kvällen. Det är LED -belysning, så lampan håller mycket länge och är energieffektiv. På grund av IP-värdet 55 är det stänksäkert och dammtätt, så det kan verkligen ta stryk när det regnar! Lampan har ett djup på 17 cm, en diameter på 9,5 cm och en höjd på 34,5 cm. Lampan har en integrerad ljuskälla med 6 Watt, 800 lumen, 2700 Kelvin och 25 000 brinntimmar. Ge din fasad mer atmosfär med Amelia vägglampa! 95 mm x 345 mm
 • Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera

  Modern utomhusvägglampa stål rostfritt stål IP44 - Sfera
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Stabil och enkel modern utomhusvägglampa i stål med opalskärm. Sfera är stark och hållbar vilket gör den till en idealisk vägglampa för alla områden i din trädgård eller utomhus för att skapa atmosfär. Denna vägglampa är kompakt i storleken, har en total höjd på 38 cm och en diameter på 25 cm. Lampan har IP44, vilket gör den perfekt för utomhusbruk eller badrum. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), dessa måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Lys upp din yttervägg med Sfera!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP54 20,8 cm - Kiki

  Modern utomhusvägglampa svart IP54 20,8 cm - Kiki
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utomhus vägglampa Kiki garanterar inte bara säkerheten eftersom det finns ljus, utan ger också en modern touch till din utomhusmiljö. Vägglampan är tillverkad i plast och färdig i svart. Den har 12,1 cm djup, 8,4 cm längd och 20,8 cm höjd. Monteringsplattan har ett djup av 2 cm och en höjd av 8,4 cm. Kiki kompletteras med en E27 -passande ljuskälla med max. 5 Watt. Glöm inte att beställa dessa separat. Med sitt IP-värde på IP54 är vägglampan stänksäker och dammfri, perfekt för utomhusbruk! För att skapa lite extra atmosfär kan du ansluta lampan till en dimmer, som inte ingår. Gör din utomhusmiljö säker med Kiki -vägglampan!
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Harvey

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Harvey
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ge en säker och modern utomhusmiljö med Harvey. Denna vägglampa ser bra ut bredvid ytterdörren eller trädgårdshuset och ger trevlig belysning där det behövs. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Harvey har LED-belysning som inte kan bytas ut. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin, vilket gör den perfekt ljus för mörkret. På grund av dess höga IP-värde IP54 är lampan stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Gör det säkert i din trädgård med vägglampan Harvey.
 • Modern utomhusvägglampa grå IP55 inkl LED - Amelia

  Modern utomhusvägglampa grå IP55 inkl LED - Amelia
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du efter en snygg hänglampa utomhus? Den här är perfekt för dig! Den passar perfekt i en modern miljö. När man hänger några bredvid varandra på ytterväggen skapar man direkt en trevlig stämning på kvällen. Det är LED -belysning, så lampan håller mycket länge och är energieffektiv. På grund av IP-värdet 55 är det stänksäkert och dammtätt, så det kan verkligen ta stryk när det regnar! Lampan har ett djup på 11 cm, en diameter på 9,5 cm och en höjd på 25,5 cm. Lampan har en integrerad ljuskälla med 6 Watt, 800 lumen, 2700 Kelvin och 25 000 brinntimmar. Ge din fasad mer atmosfär med Amelia vägglampa! 95 mm x 255 mm
 • Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med glas - Rotterdam

  Industriell utomhusvägglampa svart IP44 med glas - Rotterdam
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam vägglampa består av en rektangulär ram med glaspaneler på sidorna. Välj en fin ljuskälla, eftersom den syns i armaturen. I denna armatur passar en ljuskälla in i en E27 -armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Rotterdam är tillverkat av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44 och är därför stänkskyddat. Perfekt för skyddade platser som under carporten eller bredvid ytterdörren. Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården i ditt sommarhus! Lampan har en längd på 16 cm, en höjd av 33,5 cm och ett djup av 10 cm. Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam!
 • Utomhusvägglampa svart rostfritt stål IP44 - Solo

  Utomhusvägglampa svart rostfritt stål IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna utomhuslampa Solo har en förenklad och modern design. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta betyder att det här lilla kraftverket enkelt kan placeras utanför. Lampan kan anslutas till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Den har en höjd av 11,8 cm och ett djup på 11 cm. Monteringsplattan har en höjd av 8,5 cm. Komplettera den med en GU10-ljuskälla (35 Watt) för att slutföra din Solo. Solo-vägglampan känns hemma inte bara utanför utan också i badrummet. En riktig atmosfärskapare för både ute och inne!
 • Antik utomhus vägglampa guld IP44 - New Haven

  Antik utomhus vägglampa guld IP44 - New Haven
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Den antika utomhusvägglampan New Haven ger en nostalgisk känsla i dig! En utomhusvägglampa som den borde vara. Den är gjord av plast med glas och avslutad i guld. Lampan har ett djup av 21,5 cm, en höjd av 35,6 cm och en längd av 17,1 cm. Monteringsplattan har ett djup av 1,5 cm, en höjd av 14 cm och en längd av 11 cm. Du kompletterar New Haven med en ljuskälla som har en E27-anslutning (max 15 Watt). Se till att du beställer dessa separat. På grund av IP44: s höga IP-värde är vägglampan stänksäker, så den är lämplig för utsidan bredvid ytterdörren eller trädgårdshuset. Skapa en säker utomhusmiljö med New Haven vägglampa.
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Danmark

  Utomhus vägglampa svart IP44 med rörelsedetektor - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Vill du också lägga till mer stämning ute? Det kan du göra med vägglampan Danmark. Denna svarta vägglampa är gjord av aluminium med plast. Det som gör det så speciellt är att glaset har en rökeffekt. Detta skapar en mysig atmosfär. Vägglampan har en bredd på 8,3 cm, höjd på 21,2 cm och längd på 8,3 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,5 cm, en längd på 6 cm och en bredd på 6 cm. Du kompletterar Danmark med en ljuskälla med E27 -armatur (max. 15 Watt). Glöm inte att beställa dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (ingår ej). Med sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänkskyddad. Detta gör den perfekt för skyddade platser som bredvid ytterdörren eller under carporten. Med rörelsedetektorn tänds belysningen omedelbart när rörelse detekteras. På så sätt glömmer du aldrig att slå på eller stänga av lampan, super praktiskt! Gör din utomhusmiljö säker och stämningsfull med den danska vägglampan. 8.3 cm x 8.3 cm x 21.2 cm
 • Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Emmerald Classic

  Modern utomhus vägglampa rostbrun IP44 - Emmerald Classic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna eleganta vägglampa Emmerald Classic är en utomhuslampa av högsta kvalitet gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Denna vägglampa har en vacker, modern och elegant design. Huvan släpper även igenom lite ljus på sidorna vilket ger en väldigt fin effekt. Dekoren i glaset gör också denna lampa väldigt speciell. Lampan är lätt att ansluta till 230 volt. Med IP44 tål denna vägglampa en dusch eller en smäll och är därför extremt lämplig för utomhusbruk. Lampan har ett djup på 10,5 cm, en höjd på 26 cm och en bredd på 23,5 cm. Monteringsplattan har en höjd på 21 cm och en bredd på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med E27-armatur (max. 40 Watt), denna måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med extern dimmer (dimmer ingår ej). Vägglampa Emmerald Classic är det perfekta tillskottet till din fasad!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Joren
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa Joren har en modern design och är perfekt för din trädgård. Tack vare sitt IP-värde på IP44 är vägglampan stänksäker, superhändig! Joren är tillverkad i aluminium med plast och är färdig i svart. Den har ett djup på 23 cm, en längd på 16 cm och en höjd på 28 cm. Monteringsplattan har ett djup på 2,8 cm, höjd 28 cm och längd 9 cm. Du kan komplettera vägglampan med en ljuskälla med E27-armatur på max 40 Watt. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Joren är den perfekta vägglampan för intill fram- eller bakdörren och garanterar säkerheten i din trädgård!
 • Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 rörelsesensor - Harvey

  Utomhus vägglampa grå inkl. LED IP54 rörelsesensor - Harvey
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Motion sensor included Ge en säker och modern utomhusmiljö med Harvey. Denna vägglampa ser bra ut bredvid ytterdörren eller trädgårdshuset och ger trevlig belysning där det behövs. Den slås på så snart den upptäcker rörelse och stängs av automatiskt. Så du behöver inte oroa dig för att lampan brinner hela natten. Vägglampan är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 8,6 cm och en längd av 17 cm. Harvey har LED-belysning som inte kan bytas ut. Den har en ljuseffekt på 600 lumen och 2700 Kelvin, vilket gör den perfekt ljus för mörkret. På grund av dess höga IP-värde IP54 är lampan stänksäker och lämplig för utomhusbruk. Gör det säkert i din trädgård med vägglampan Harvey.
 • Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim

  Modern rektangulär utomhusvägglampa grå inkl LED - Prim
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna vägglampa Prim har en minimalistisk och elegant design i rektangulär form. Denna stämningsfulla vägglampa ger vackert mjukt betesljus. Förutom att det ser vackert ut är det också mycket ekonomiskt tack vare sitt inbyggda LED-ljus! Detta sparar dig mycket pengar och bidrar till en bättre miljö. Plus att du inte längre behöver beställa en separat ljuskälla! Lampan har en bredd på 21 cm, en höjd på 8,5 cm och ett djup på 3 cm. Lampan har en integrerad LED-ljuskälla med 6 Watt, 220 lumen, 2700 Kelvin och 30 000 brinntimmar. Med denna lampa skapar du atmosfär på din altan eller på väggen bredvid din ytterdörr!
 • Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Orleans Down

  Klassisk utomhusvägglampa svart IP44 - New Orleans Down
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Är du redo att helt utforma din yttervägg eller fasad med denna coola klassiska vägglampa? Kom igång nu med New Orleans Down! Denna vägglampa har ett vackert elegant utseende som ger ditt hem ett klassiskt utseende. Vägglampan har en längd på 20 cm, en höjd på 43 cm och ett djup på 26,8 cm. Monteringsplattan har en längd på 12 cm, en höjd på 17 cm och ett djup på 26,8 cm. Vägglampan levereras utan E27-ljuskälla, så beställ en vacker ljuskälla på upp till 60 Watt så kan du låta din trädgård lysa. Vägglampan är dimbar med en extern dimmer (detta ingår inte). Med ett IP-värde på IP44 är denna vägglampa stänksäker. Komplettera din trädgård med denna vackra vägglampa!
 • Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo

  Vägglampa utomhus svart justerbar IP44 - Solo
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Solo-vägglampa har en enkel och modern design. Lampan är tillverkad i rostfritt stål och med ett IP-värde på IP44 är den stänkskyddad. Detta betyder att det här lilla kraftverket enkelt kan placeras utanför. Lampan kan anslutas till 230 volt. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Platsen kan lätt justeras via kulleddet så att du låter ljuset lysa exakt där du vill. Super praktiskt! Den har en höjd av 14,4 cm och ett djup på 9,5 cm. Fläckens diameter är 6 cm. Komplettera den med en GU10-ljuskälla (35 Watt) för att slutföra din Solo. Solo-vägglampan känns hemma inte bara utanför utan också i badrummet. En riktig atmosfärskapare för både ute och inne!
 • Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt

  Modern utomhusvägglampa mörkgrå 17,5 cm inkl LED IP65 - Batt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En minimalistisk lampa, men ack så stämningsfull. Vägglampa Batt LED kan användas i många rum. Med ett IP -värde på 65 kan denna vägglampa användas i badrummet, men också lika lätt utanför. Utomhuslampa av högsta kvalitet i aluminium av hög kvalitet med en polyesterpulverbeläggning. Med LED -lamporna med hög effekt ger denna lampa mycket ljus med låg förbrukning. Lampan har ett djup av 3 cm, en höjd av 9 cm och en bredd på 17,5 cm. Lampan har 2 LED -ljuskällor med 6 Watt, 400 lumen och 3000 Kelvin. Batt har också ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000. Kombinationen av kvalitet, design, ekonomi och ljuseffekt gör denna lampa lämplig för många applikationer, både inomhus och utomhus, så den är idealisk!
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Hurricane 1

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 - Hurricane 1
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Hurricane 1 är en fin vägglampa för ytterdörren eller trädgårdshuset. Han ser inte bara till att ljuset lyser nedåt utan också uppåt och mot dig. På så sätt har du alltid tillräckligt med ljus i mörkret! Vägglampan är gjord av rostfritt stål med plast och är klar i svart. Den har ett djup av 12,8 cm, en höjd av 11 cm och en längd av 28,7 cm. Du kompletterar vägglampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 40 Watt). Se till att du beställer dessa separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (detta ingår inte). På grund av IP44: s höga IP-värde är vägglampan lämplig för utomhusbruk och stänksäker. Hurricane 1 är den perfekta vägglampan om du vill lägga lite stil till din trädgård. Tveka inte längre!
 • Modern vägglampa utomhus grå IP44 - Baleno I.

  Modern vägglampa utomhus grå IP44 - Baleno I.
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included En supermodern och tidlös vägglampa. Eftersom det ger ett vackert betesbelysning på väggen, skapar det en mysig atmosfär på din terrass eller vid ytterdörren. Lampan har en GU10-anslutning och levereras utan ljuskälla, så se till att du beställer den med den (max 7 Watt). Du kan också dimma den med en extern dimmer (detta ingår inte). Den har en höjd av 9 cm och en längd av 7 cm. Lampans djup är 9,2 cm. På grund av det aluminium som används, den mörkgrå färgen och formen får lampan en snygg touch, vilket gör den bäst i en modern eller designmiljö. Produkten är verkligen lämplig för utomhusbruk tack vare IP44-värdet IP44. Ett måste som känns hemma överallt!
 • Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro

  Utomhus vägglampa svart IP44 med ljus-mörk sensor - Miro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Det blir inte mer tidlöst än Miro. Denna lampa passar varje levande stil, från modern till landsbygd! Den är klar i svart färg och plast, vilket ger ljuset en behaglig och mjuk ton. Den har en höjd av 21,4 och ett djup av 6,5 cm. Lampans längd är 17,6 cm. Tack vare den inbyggda ljus-mörka sensorn tänds lampan när det blir mörkt och släckt när det blir ljus igen. Super praktiskt! Komplettera Miro med en ljuskälla som passar in i en E27-koppling (max 10 Watt). Glöm inte att beställa detta extra! Det är en vägglampa som är lämplig som utomhusbelysning tack vare IP-värdet IP44. Detta gör det stänksäkert och lämpligt för skyddade platser runt huset, som bredvid ytterdörren eller på trädgårdsskuren. Lampan är dimbar med en extern dimmer. Den perfekta balansen mellan modern och tidlös.
 • Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi A60 IP44- Rotterdam 2

  Smart utomhusvägglampa svart inkl WiFi A60 IP44- Rotterdam 2
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Rotterdam 2 vägglampa består av en fyrkantig ram med glaspaneler på sidorna. Detta skapar en fin strykeffekt på ytterväggen. Lampan har en längd på 16 cm, ett djup på 10 cm och en höjd på 25,5 cm. Rotterdam är tillverkad av rostfritt stål och har ett IP-värde på IP44: perfekt motståndskraftigt mot regn! Denna armatur levereras med en WiFi-ljuskälla med E27-anslutning (max. 60 Watt). Rotterdam 2 är en smart utomhusvägglampa, vilket innebär att den är enkel att använda via WiFi med appen på din telefon, Google Home eller Alexa. På så sätt bestämmer du lampans ljusstyrka (800 lumen) och färgtemperatur (2700 Kelvin) själv. Du kan justera färgtemperaturen från extra varmt vitt ljus till vitt ljus. Du kan också ställa in lampan i tid via appen så att du aldrig glömmer att stänga av belysningen. Denna vägglampa hänger vackert bredvid ytterdörren eller i trädgården på ditt sommarhus! Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Rotterdam 2.
 • Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Dualy

  Modern utomhusvägglampa svart IP44 inkl LED - Dualy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna 9 Watt Dualy har en chic design, perfekt för dina ytterväggar. Vackert avslutad med svart och plast, vilket gör ljuseffekten mjukare. Den har en höjd på 20 cm och en längd på 16 cm. Lampans djup är 5,3 cm. Med 30 000 brinntimmar kan du njuta av denna lampa länge. Lampan har integrerad LED med en ljuseffekt på 3000 K och 820 lumen. Detta säkerställer varmt vitt ljus. Observera: denna lampa är inte dimbar och därför särskilt lämplig för funktionell belysning på terrassen eller vid din ytterdörr. Med ett IP-värde på IP44 passar den verkligen som utomhusbelysning!
 • Modern utomhus vägglampa svart IP44 - Ciara

  Modern utomhus vägglampa svart IP44 - Ciara
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Utelampa Ciara passar mot väggen eller i taket. Spotten är justerbar, så du bestämmer alltid var belysningen lyser. super praktiskt! Ciara är gjord av aluminium med glas och finish i svart. Fläcken har ett djup på 12,5 cm, en höjd på 13 cm och en längd på 10 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm och ett djup på 2 cm. Ciara är färdig med en ljuskälla med GU10-armatur på max 35 Watt. Se till att du beställer dessa separat. Spotten är dimbar med extern dimmer (ingår ej). Tack vare sitt höga IP-värde på IP44 är spotten stänksäker och passar därför utomhus eller i badrummet. Skapa mer atmosfär med spot Ciara!
 • Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Litt

  Modern utomhusvägglampa antracit inkl. LED IP54 - Litt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Ingenting är trevligare än en bra utomhuslampa bredvid ytterdörren eller på trädgårdshuset. Litt är ett exempel på en sådan perfekt utomhuslampa på dessa platser. Den är gjord av aluminium med plast och är klar i antracitgrått. Den har ett djup av 13,4 cm, en höjd av 19,8 cm och en längd av 8,4 cm. Monteringsplattan har ett djup av 2,5 cm, en höjd av 7 cm och en längd av 7,4 cm. Litt har icke-utbytbar LED-belysning, som har en ljuseffekt på 440 lumen och 2700 Kelvin. Detta gör belysningen perfekt för utomhusbruk. Med sitt höga IP-värde IP54 är vägglampan stänksäker och tål därför en kraftig regndusch. Gör din utomhusmiljö säkrare med vägglampan Litt.