QAZQA badrumsbelysning

QAZQA har badrumsbelysning som du kan montera antingen på väggen eller i taket. Lamporna har minst IP44-klassning för att tåla badrumsmiljöer. Om du inte redan har eldragningen klar, tänk på att du måste anlita en elektriker för att installera belysning i badrummet.

Populärt inom QAZQA badrumsbelysning

 • Modern badrumsvägglampa svart 62 cm IP44 - Cascada

  Modern badrumsvägglampa svart 62 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,No, this article does not contain a cord and plug Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED-modul med en uteffekt på 950 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmvitt ljus i badrummet. Perfekt att göra sig redo för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför verkligen lämplig för funktionell användning. Vägglampan kan användas under lång tid (25 000 brinntimmar). Lampan har en längd på 62 cm, ett djup på 7,5 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!
 • Badrumsvägglampa stål 32 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Badrumsvägglampa stål 32 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,No, this article does not contain a cord and plug Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED-modul med en uteffekt på 540 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmvitt ljus i badrummet. Perfekt att göra sig redo för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför verkligen lämplig för funktionell användning. Cascada vägglampa håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Lampan har en längd på 32 cm, ett djup på 7,5 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!
 • Modernt badrumsvägglampa stål 62 cm IP44 - Cascada

  Modernt badrumsvägglampa stål 62 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,No, this article does not contain a cord and plug Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en kapacitet på 1050 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Du kan njuta av Cascadas vägglampa länge tack vare genomsnittet på 30 000 brinntimmar. Lampan har en längd på 62 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!
 • Modern badrumstaklampa svart fyrkantig 4-ljus - Cederic

  Modern badrumstaklampa svart fyrkantig 4-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är badrumslampan Cederic vad du letar efter! Badrumslampan är gjord av stål och finish i svart. Glaskulorna är färdiga i vitt. Med 4 ljuspunkter är denna badrumslampa en stjärna i alla rum. Denna badrumslampa har en längd på 26 cm, en bredd på 26 cm och en höjd på 10,3 cm. Se till att du beställer ljuskällor med G9-armatur för att komplettera lampan. Tack vare sitt IP-värde på 44 är Cederic motståndskraftig mot stänkvatten och lämplig för badrummet. Ej skyddad mot vattenstrålar. Denna badrumslampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Sitt inte längre i mörkret och välj Cederic.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på QAZQA badrumsbelysning

 • Modern badrumstaklampa svart 3-ljus - Cederic

  Modern badrumstaklampa svart 3-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Med badrumslampan Cederic kan du fullända din inredning! Den kommer till sin rätt i en modern interiör. Armaturen är svart och tillverkad av stål. Glaskulorna är färdiga i vitt. De 3 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Badrumslampan har en diameter på 23 cm och en höjd på 10,3 cm. Badrumslampan har G9-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Tack vare sitt IP-värde på 44 är Cederic motståndskraftig mot stänkvatten och lämplig för badrummet. Ej skyddad mot vattenstrålar. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa badrumslampan. Cederic är dimbar (dimmer ingår ej). Du kan inte sluta stirra på den här badrumslampan: Cederic bör inte saknas i din inredning! 23 cm x 10.3 cm
 • Modern badrumstaklampa mässing fyrkantig 4-ljus - Cederic

  Modern badrumstaklampa mässing fyrkantig 4-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Avsluta din inredning med Cederic! Denna taklampa är utförd i guld och är gjord av stål. Cederic bör inte saknas i en modern inredning! Tack vare de 4 ljuspunkterna i Cederic fångar denna taklampa omedelbart ögat! Taklampan har en bredd på 26 cm, är 26 cm lång och 10,3 cm hög. Glöm inte att beställa de 4 ljuskällorna med G9-armatur separat. Dessa ingår inte. Tack vare sitt IP-värde på 44 är Cederic motståndskraftig mot stänkvatten och lämplig för badrummet. Med detta skapar du ett chict hotellbadrum! Denna badrumslampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tillägget till din moderna interiör, Cederic!
 • Badrumsvägglampa mässing 32 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Badrumsvägglampa mässing 32 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,No, this article does not contain a cord and plug Skaffa en snygg vägglampa med Cascada. Denna moderna vägglampa är gjord av plast med aluminium och har en gyllene färg. Den har ett djup på 5 cm, en höjd på 7,5 cm och en längd på 32 cm. Monteringsplattan har en höjd på 5 cm, en längd på 18,3 cm och en bredd på 3 cm. De två ljuskällorna är inte utbytbara och avger varmvitt ljus. Komplettera din moderna interiör med denna Cascada!
 • Modern badrumstaklampa vit 3-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa vit 3-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Badrumslampa Bath är ett riktigt måste för en modern inredning. Den är färdig i vit färg och tillverkad av stål med glas. De 3 ljuspunkterna ger perfekt belysning. Badkaret har en diameter på 28,5 cm och en höjd på 9,8 cm. Badrumslampan har G9-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Tack vare sitt IP-värde på 44 är Bath resistent mot stänkvatten och passar badrummet. Ej skyddad mot vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Badkaret är dimbart, men en dimmer ingår ej. Tveka inte längre och gå för Bath! 28.5 cm x 9.8 cm
 • Modern badrumstaklampa stål 3-ljus - Cederic

  Modern badrumstaklampa stål 3-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Ta in en modern stämningsskapare i ditt hem med vår Cederic. Denna taklampa är gjord av stål med vitt glas. Den har en diameter på 23 cm och en höjd på 10,3 cm. Monteringsplattan har en diameter på 19,9 cm och en höjd på 2,5 cm. De tre nödvändiga G9-ljuskällorna finns ännu inte med, dessa kan enkelt beställas i vår webshop. Gör det extra mysigt hemma med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Komplettera din interiör med denna moderna Cederic. 23 cm x 10.3 cm
 • Modern badrumstaklampa krom 4-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa krom 4-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Badrumslampa Bath är ett riktigt blickfång för en modern inredning! Lampan är gjord av stål med glas och är kromfärgad. De 4 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Denna badrumslampa har en längd på 23 cm, en bredd på 23 cm och en höjd på 9,8 cm. Badrumslampan har G9-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Med sin IP44 är denna badrumslampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. OBS, inte skyddad mot direkta vattenstrålar. Badkaret är dimbart, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa badrumslampan. Med Bath får du alltid rätt ljus i ditt hem!
 • Modern badrumsvägglampa krom IP44 - Badkar

  Modern badrumsvägglampa krom IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Vägglampa Bath är ett riktigt måste för en modern inredning. Den är utförd i kromfärg och tillverkad av stål och glas. Vägglampan har en bredd på 11,5 cm, är 10,5 cm lång och 16,5 cm hög. Glöm inte att beställa en ljuskälla med G9-armatur separat. Detta ingår inte. Med sin IP44 är denna vägglampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. OBS, inte skyddad mot direkta vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Badkaret är dimbart, men en dimmer ingår ej. Du kan inte sluta stirra på denna vägglampa: Badkar bör inte saknas i din inredning!
 • Modern badrumsvägglampa vit IP44 2-ljus - Badkar

  Modern badrumsvägglampa vit IP44 2-ljus - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Komplettera din interiör med Bath! Denna vägglampa är färdig i vitt och är gjord av stål och glas. Badkar bör inte saknas i en modern inredning! De 2 ljuspunkterna ger perfekt belysning. Badkaret har en längd på 22,3 cm, en bredd på 11,5 cm och en höjd på 11,5 cm. Vägglampan har G9-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Med sin IP44 är denna vägglampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. OBS, inte skyddad mot direkta vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Badkaret är dimbart, men en dimmer ingår ej. Du kan inte sluta stirra på denna vägglampa: Badkar bör inte saknas i din inredning!
 • Modern badrumstaklampa svart 3-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa svart 3-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Badrumslampa Bath är ett riktigt blickfång för en modern inredning! Badrumslampan är svart och gjord av stål och glas. Tack vare de 3 ljuspunkterna i Bath fångar denna badrumslampa omedelbart ögat! Badkaret har en diameter på 28,5 cm och en höjd på 9,8 cm. Glöm inte att beställa ljuskällorna med G9-armatur separat. Dessa ingår inte. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Badkaret är dimbart, men en dimmer ingår ej. Saknar din interiör lite atmosfär? Då är Bath det perfekta valet. 28.5 cm x 9.8 cm
 • Modern badrumstaklampa mässing 4-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa mässing 4-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Badrumslampa Bath är ett riktigt blickfång för en modern inredning! Lampan är gjord av stål med glas och är guld. De 4 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Denna badrumslampa har en längd på 23 cm, en bredd på 23 cm och en höjd på 9,8 cm. Se till att du beställer ljuskällor med G9-armatur för att komplettera lampan. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Badkaret är dimbart, men en dimmer ingår ej. Tillägget till din interiör, Bath!
 • Modern badrumstaklampa vit 4-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa vit 4-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Badrumslampa Bath känns helt hemma i en modern inredning. Lampan är gjord av stål med glas och är färdig i vitt. De 4 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Badrumslampan har en bredd på 23 cm, är 23 cm lång och 9,8 cm hög. Glöm inte att beställa ljuskällorna med G9-armatur separat. Dessa ingår inte. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Badkaret är dimbart, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa badrumslampan. Tillägget till din interiör, Bath!
 • Modern badrumstaklampa krom 3-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa krom 3-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Med badrumslampa Bath kan du fullända din inredning! Den kommer till sin rätt i en modern interiör. Armaturen är krom och tillverkad av stål med glas. De 3 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Badkaret har en diameter på 28,5 cm och en höjd på 9,8 cm. Se till att du beställer ljuskällor med G9-armatur för att komplettera lampan. Tack vare sitt IP-värde på 44 är Bath resistent mot stänkvatten och passar badrummet. Ej skyddad mot vattenstrålar. Denna badrumslampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tveka inte längre och gå för Bath! 28.5 cm x 9.8 cm
 • Badrumsvägglampa mässing 92 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Badrumsvägglampa mässing 92 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,No, this article does not contain a cord and plug Skaffa en snygg vägglampa med Cascada. Denna moderna vägglampa är gjord av plast med aluminium och har en gyllene färg. Den har ett djup på 5 cm, en höjd på 7,5 cm och en längd på 92 cm. Monteringsplattan har en höjd på 5 cm, en längd på 18,3 cm och en bredd på 3 cm. De tre ljuskällorna är inte utbytbara och avger varmvitt ljus. Den har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänksäker. Komplettera din moderna interiör med denna Cascada!
 • Modern badrumstaklampa mässing 3 lampor - Cederic

  Modern badrumstaklampa mässing 3 lampor - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Badrumslampa Cederic är ett riktigt blickfång för en modern inredning! Badrumslampan är guld och gjord av stål. Glaskulorna har en vit finish. De 3 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Lampan har en diameter på 23 cm och en höjd på 10,3 cm. Se till att du beställer ljuskällor med G9-armatur för att komplettera lampan. Tack vare sitt IP-värde på 44 är Cederic motståndskraftig mot stänkvatten och lämplig för badrummet. Ej skyddad mot vattenstrålar. Cederic är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa badrumslampan. Du kan fortsätta titta på den här badrumslampan: vilken pärla Cederic är! 23 cm x 10.3 cm
 • Modern badrumsvägglampa svart IP44 - Badkar

  Modern badrumsvägglampa svart IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Wow, vilken cool vägglampa Bath är! Den passar perfekt i en modern interiör. Lampan är gjord av stål och glas och är färdig i svart. Denna vägglampa har en längd på 10,5 cm, en bredd på 11,5 cm och en höjd på 16,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med G9-armatur separat. Detta ingår inte. Med sin IP44 är denna vägglampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. OBS, inte skyddad mot direkta vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Badkaret är dimbart, men en dimmer ingår ej. Du vet förmodligen hur man hittar en plats för detta bad.
 • Modern badrumstaklampa vit 3-ljus - Cederic

  Modern badrumstaklampa vit 3-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Säger man modern inredning så säger man Cederic! Denna badrumslampa har en vit färg och är gjord av stål. Cederic är ett riktigt blickfång för din inredning. De 3 ljuspunkterna i glas gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Badrumslampan har en diameter på 23 cm och en höjd på 10,3 cm. Badrumslampan har G9-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Cederic är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa badrumslampan. Du är alltid på rätt plats med Cederic: skulle du inte vilja ha den här badrumslampan i ditt hem? 23 cm x 10.3 cm
 • Modern badrumsvägglampa svart 92 cm IP44 - Cascada

  Modern badrumsvägglampa svart 92 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,No, this article does not contain a cord and plug Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en effekt på 1750 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Med i genomsnitt 30 000 brinntimmar kan du göra goda framsteg med Cascada tills vidare. Lampan har en längd på 92 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!
 • Modern badrumstaklampa stål 4-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa stål 4-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Med badrumslampa Bath kan du fullända din inredning! Den kommer till sin rätt i en modern interiör. Armaturen har stålfärg och är gjord av stål och glas. De 4 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Badrumslampan har en bredd på 23 cm, är 23 cm lång och 9,8 cm hög. Badrumslampan har G9-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Med sin IP44 är denna badrumslampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. OBS, inte skyddad mot direkta vattenstrålar. Denna badrumslampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du är alltid på rätt plats med Bath: skulle du inte vilja ha den här badrumslampan i ditt hem?
 • Modern badrumstaklampa mässing 3-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa mässing 3-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är badrumslampa Bath vad du letar efter! Badrumslampan är gjord av stål med glas och finish i guld. Eftersom lampan har 3 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i rummet. Badrumslampan har en diameter på 28,5 cm och en höjd på 9,8 cm. Glöm inte att beställa ljuskällorna med G9-armatur separat. Dessa ingår inte. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Denna badrumslampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Sluta sitta i mörkret och gå till Bath. 28.5 cm x 9.8 cm
 • Modern badrumstaklampa stål 3-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa stål 3-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Badrumslampa Bath känns helt hemma i en modern inredning. Lampan är gjord av stål och glas och är färdig i stålfärg. De 3 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Lampan har en diameter på 28,5 cm och en höjd på 9,8 cm. Glöm inte att beställa ljuskällorna med G9-armatur separat. Dessa ingår inte. Med sin IP44 är denna badrumslampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. OBS, inte skyddad mot direkta vattenstrålar. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa badrumslampan. Badkaret är dimbart (dimmer ingår ej). Du är alltid på rätt plats med Bath: du vill ha den här badrumslampan hemma, eller hur? 28.5 cm x 9.8 cm
 • Modern badrumsvägglampa mässing IP44 - Badkar

  Modern badrumsvägglampa mässing IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Vägglampa Bath är ett riktigt blickfång för en modern inredning! Vägglampan är guld och gjord av stål och glas. Lampans totala storlek är en höjd på 16,5 cm, en längd på 10,5 cm och en bredd på 11,5 cm. Glöm inte att beställa en ljuskälla med G9-armatur separat. Detta ingår inte. Tack vare sitt IP-värde på 44 är Bath resistent mot stänkvatten och passar badrummet. Ej skyddad mot vattenstrålar. Badkaret är dimbart, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma vägglampan. Med Bath får du alltid rätt ljus i ditt hem!
 • Modern badrumstaklampa stål fyrkantig 4-ljus - Cederic

  Modern badrumstaklampa stål fyrkantig 4-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är taklampan Cederic vad du letar efter! Taklampan är gjord av stål och ytbehandlad i en stålfärg. Med 4 ljuspunkter är denna badrumslampa en stjärna i alla rum. Denna badrumslampa har en längd på 26 cm, en bredd på 26 cm och en höjd på 10,3 cm. Se till att du beställer ljuskällor med G9-armatur för att komplettera lampan. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Du får en hotellchic-känsla i ditt badrum från Cederic. Den är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma taklampan. Tveka inte längre och välj Cederic!
 • Modern badrumsvägglampa vit IP44 - Badkar

  Modern badrumsvägglampa vit IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är vägglampa Bath vad du letar efter! Vägglampan är gjord av stål med glas och finish i vitt. Denna vägglampa har en längd på 10,5 cm, en bredd på 11,5 cm och en höjd på 16,5 cm. Se till att du beställer en annan ljuskälla med G9-armatur för att komplettera lampan. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Badkaret är dimbart, så att du enkelt kan justera atmosfären. Obs: denna vägglampa innehåller ingen dimmer. Du kan inte sluta stirra på denna vägglampa: Badkar bör inte saknas i din inredning!
 • Badrumsvägglampa mässing 62 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Badrumsvägglampa mässing 62 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,No, this article does not contain a cord and plug Skaffa en snygg vägglampa med Cascada. Denna moderna vägglampa är gjord av plast med aluminium och har en gyllene färg. Den har ett djup på 5 cm, en höjd på 7,5 cm och en längd på 62 cm. Monteringsplattan har en höjd på 5 cm, en längd på 18,3 cm och en bredd på 3 cm. De två ljuskällorna är inte utbytbara och avger varmvitt ljus. Den har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänksäker. Komplettera din moderna interiör med denna Cascada!
 • Modern badrumstaklampa svart 4-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa svart 4-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Komplettera din interiör med Bath! Denna badrumslampa är färdig i svart och är gjord av stål med glas. Badkar bör inte saknas i en modern inredning! De 4 ljuspunkterna ger perfekt belysning. Denna badrumslampa har en längd på 23 cm, en bredd på 23 cm och en höjd på 9,8 cm. Glöm inte att beställa ljuskällorna med G9-armatur separat. Dessa ingår inte. Med sin IP44 är denna badrumslampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. OBS, inte skyddad mot direkta vattenstrålar. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa badrumslampan. Badkaret är dimbart (dimmer ingår ej). Vilken vinnare Bath är. Alltid rätt atmosfär hemma med denna badrumslampa.
 • Modern badrumsvägglampa stål IP44 - Badkar

  Modern badrumsvägglampa stål IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Fräscha upp din interiör med vägglampa Bath. Eftersom den är gjord av stål med glas och är färdig i stålfärg är den ett riktigt måste för en modern inredning. Badkaret har en längd på 10,5 cm, en bredd på 11,5 cm och en höjd på 16,5 cm. Vägglampan har en G9-beslag. Se till att du beställer denna ljuskälla separat. Tack vare sitt IP-värde på 44 är Bath resistent mot stänkvatten och passar badrummet. Ej skyddad mot vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Badkaret är dimbart, men en dimmer ingår ej. Tillägget till din interiör, Bath!
 • Klassisk badrumsvägglampa vit IP44 2-ljus - Bath Arc

  Klassisk badrumsvägglampa vit IP44 2-ljus - Bath Arc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Vägglampa Bath känns helt hemma i en modern inredning. Lampan är gjord av stål och glas och är färdig i vitt. De 2 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Badkaret har en längd på 22,3 cm, en bredd på 11,5 cm och en höjd på 11,5 cm. Vägglampan har G9-beslag. Se till att du beställer ljuskällorna separat. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Gå för extra stämning hemma genom att dämpa vägglampan. Badkaret är dimbart (dimmer ingår ej). Vilken vinnare Bath är. Alltid rätt atmosfär hemma med denna vägglampa.
 • Modern badrumstaklampa vit fyrkantig 4-ljus - Cederic

  Modern badrumstaklampa vit fyrkantig 4-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,No, this article does not contain a cord and plug Taklampa Cederic är ett riktigt måste för en modern inredning. Den är färdig i vit färg och tillverkad av stål. De 4 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Denna taklampa har en längd på 26 cm, en bredd på 26 cm och en höjd på 10,3 cm. Se till att du beställer 4 ljuskällor med G9-armatur för att komplettera lampan. Tack vare sitt IP-värde på 44 är Cederic motståndskraftig mot stänkvatten och lämplig för badrummet. Hur chic är det! Cederic är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Obs: denna taklampa innehåller ingen dimmer. Saknar din interiör lite atmosfär? Då är Cederic det perfekta valet.
 • Modern badrumsvägglampa stål 92 cm IP44 - Cascada

  Modern badrumsvägglampa stål 92 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,No, this article does not contain a cord and plug Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en effekt på 540 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Med ett genomsnitt på 30 000 brinntimmar är Cascada -vägglampan en hållare i din inredning. Lampan har en längd på 92 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!