QAZQA badrumsbelysning

Populärt inom QAZQA badrumsbelysning

 • Vägglampa för badrum stål 32 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Vägglampa för badrum stål 32 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en effekt på 540 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Vägglampan Cascada håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Lampan har en längd på 32 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!
 • Modernt badrumsvägglampa stål 62 cm IP44 - Cascada

  Modernt badrumsvägglampa stål 62 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en kapacitet på 1050 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Du kan njuta av Cascadas vägglampa länge tack vare genomsnittet på 30 000 brinntimmar. Lampan har en längd på 62 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!
 • Modern badrumsvägglampa stål 92 cm IP44 - Cascada

  Modern badrumsvägglampa stål 92 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en effekt på 540 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Med ett genomsnitt på 30 000 brinntimmar är Cascada -vägglampan en hållare i din inredning. Lampan har en längd på 92 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!
 • Modern badrumsvägglampa svart 92 cm IP44 - Cascada

  Modern badrumsvägglampa svart 92 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en effekt på 1750 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Med i genomsnitt 30 000 brinntimmar kan du göra goda framsteg med Cascada tills vidare. Lampan har en längd på 92 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!

Fler tips på QAZQA badrumsbelysning

 • Badrumsvägglampa mässing 92 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Badrumsvägglampa mässing 92 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Skaffa en snygg vägglampa med Cascada. Denna moderna vägglampa är gjord av plast med aluminium och har en gyllene färg. Den har ett djup på 5 cm, en höjd på 7,5 cm och en längd på 92 cm. Monteringsplattan har en höjd på 5 cm, en längd på 18,3 cm och en bredd på 3 cm. De tre ljuskällorna är inte utbytbara och avger varmvitt ljus. Den har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänksäker. Komplettera din moderna interiör med denna Cascada!
 • Badrumsvägglampa mässing 32 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Badrumsvägglampa mässing 32 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Skaffa en snygg vägglampa med Cascada. Denna moderna vägglampa är gjord av plast med aluminium och har en gyllene färg. Den har ett djup på 5 cm, en höjd på 7,5 cm och en längd på 32 cm. Monteringsplattan har en höjd på 5 cm, en längd på 18,3 cm och en bredd på 3 cm. De två ljuskällorna är inte utbytbara och avger varmvitt ljus. Komplettera din moderna interiör med denna Cascada!
 • Badrumsvägglampa mässing 62 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Badrumsvägglampa mässing 62 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Skaffa en snygg vägglampa med Cascada. Denna moderna vägglampa är gjord av plast med aluminium och har en gyllene färg. Den har ett djup på 5 cm, en höjd på 7,5 cm och en längd på 62 cm. Monteringsplattan har en höjd på 5 cm, en längd på 18,3 cm och en bredd på 3 cm. De två ljuskällorna är inte utbytbara och avger varmvitt ljus. Den har ett IP-värde på IP44, vilket betyder att den är stänksäker. Komplettera din moderna interiör med denna Cascada!