QAZQA badrumsbelysning

Populärt inom QAZQA badrumsbelysning

 • Modern badrumsväggslampa svart 62 cm IP44 - Cascada

  Modern badrumsväggslampa svart 62 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en effekt på 1050 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Vägglampan kan användas under lång tid (30 000 brinntimmar). Lampan har en längd på 62 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!
 • Vägglampa för badrum stål 32 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Vägglampa för badrum stål 32 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en effekt på 540 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Vägglampan Cascada håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Lampan har en längd på 32 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!
 • Modernt badrumsvägglampa stål 62 cm IP44 - Cascada

  Modernt badrumsvägglampa stål 62 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en kapacitet på 1050 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Du kan njuta av Cascadas vägglampa länge tack vare genomsnittet på 30 000 brinntimmar. Lampan har en längd på 62 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!
 • Modern badrumsvägglampa stål 92 cm IP44 - Cascada

  Modern badrumsvägglampa stål 92 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en effekt på 540 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Med ett genomsnitt på 30 000 brinntimmar är Cascada -vägglampan en hållare i din inredning. Lampan har en längd på 92 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!

Fler tips på QAZQA badrumsbelysning

 • Vägglampa för badrum svart 32 cm IP44 - Cascada

  Vägglampa för badrum svart 32 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en effekt på 470 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Du kan njuta av Cascadas vägglampa länge tack vare genomsnittet på 30 000 brinntimmar. Lampan har en längd på 32 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. Behöver du en tidlös badrumslampa? Denna Cascada uppfyller dina förväntningar!
 • Modern badrumsvägglampa svart 92 cm IP44 - Cascada

  Modern badrumsvägglampa svart 92 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Vår Cascada vägglampa kommer till sin rätt perfekt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull accent. Den har en integrerad LED -modul med en effekt på 1750 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att få allt klart för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och därför riktigt lämplig för funktionell användning. Med i genomsnitt 30 000 brinntimmar kan du göra goda framsteg med Cascada tills vidare. Lampan har en längd på 92 cm, ett djup av 7,2 cm och en höjd på 5 cm. Med IP44 -resistent mot stänkvatten. En lekfull lampa i badrummet!