QAZQA badrumsbelysning

QAZQA har badrumsbelysning som du kan montera antingen på väggen eller i taket. Lamporna har minst IP44-klassning för att tåla badrumsmiljöer. Om du inte redan har eldragningen klar, tänk på att du måste anlita en elektriker för att installera belysning i badrummet.

Populärt inom QAZQA badrumsbelysning

 • Modern badrumsvägglampa svart 62 cm IP44 - Cascada

  Modern badrumsvägglampa svart 62 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Vår Cascada-vägglampa kommer verkligen till sin rätt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull touch till inredningen. Den har en integrerad LED-modul med en effekt på 950 lumen och 3 000 kelvin; denna vägglampa ger ett varmt, vitt ljus i badrummet. Perfekt för att göra sig redo för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och är därför mycket lämplig för funktionell användning. Vägglampan kan användas under lång tid (25 000 brinntimmar). Lampan är 62 cm lång, 7,5 cm djup och 5 cm hög. Med IP44 stänkskydd. En lekfull lampa i badrummet!
 • Badrumsvägglampa stål 32 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Badrumsvägglampa stål 32 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Vår Cascada vägglampa kommer verkligen till sin rätt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull touch till inredningen. Den har en integrerad LED-modul med en effekt på 540 lumen och 3000 Kelvin; denna vägglampa ger ett varmt, vitt ljus i badrummet. Perfekt för att göra sig redo för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och är därför lämplig för funktionell användning. Cascada vägglampa håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Lampan är 32 cm lång, 7,5 cm djup och 5 cm hög. Med IP44 stänksäker. En lekfull lampa i badrummet!
 • Modernt badrumsvägglampa stål 62 cm IP44 - Cascada

  Modernt badrumsvägglampa stål 62 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Vår Cascada-vägglampa kommer verkligen till sin rätt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull touch till inredningen. Den har en integrerad LED-modul med en effekt på 1 050 lumen och 3 000 Kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att göra dig redo för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och är därför perfekt för funktionellt bruk. Du kommer att njuta av Cascada-vägglampan under lång tid tack vare dess genomsnittliga brinntid på 30 000 timmar. Lampan är 62 cm lång, 7,2 cm djup och 5 cm hög. Med IP44 stänkskydd. En lekfull lampa i badrummet!
 • Modern badrumsvägglampa svart 92 cm IP44 - Cascada

  Modern badrumsvägglampa svart 92 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Vår Cascada-vägglampa kommer verkligen till sin rätt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull touch till inredningen. Den har en integrerad LED-modul med en effekt på 1 750 lumen och 3 000 kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att göra sig i ordning för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och är därför väldigt lämplig för funktionell användning. Med en genomsnittlig bränntid på 30 000 timmar kan du njuta av Cascada under lång tid framöver. Lampan är 92 cm lång, 7,2 cm djup och 5 cm hög. Med IP44 är den stänksäker. En lekfull lampa i badrummet!
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på QAZQA badrumsbelysning

 • Modern badrumstaklampa mässing 3-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa mässing 3-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Behöver din moderna inredning en uppdatering? Då är badrumslampan Bath precis vad du letar efter! Badrumslampan är tillverkad av stål med glas och har en guld finish. Eftersom lampan har 3 ljuspunkter ger den alltid tillräckligt med ljus i rummet. Badrumslampan har en diameter på 28,5 cm och en höjd på 9,8 cm. Glöm inte att beställa glödlampor med G9-sockel separat. Dessa ingår inte. IP44-värdet säkerställer att den är lämplig för användning i badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Denna badrumslampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Stanna inte i mörkret längre och välj Bath. 28.5 cm x 9.8 cm
 • Modern badrumsvägglampa svart IP44 - Badkar

  Modern badrumsvägglampa svart IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Wow, vilken cool vägglampa Bath är! Den passar perfekt i en modern inredning. Lampan är tillverkad av stål och glas och har en svart finish. Denna vägglampa är 10,5 cm lång, 11,5 cm bred och 16,5 cm hög. Glöm inte att beställa en separat glödlampa med G9-sockel. Den ingår inte. Med sin IP44 är denna vägglampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Observera att den inte är skyddad mot direkta vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Bath är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du kommer garanterat att hitta en plats för denna Bath.
 • Modern badrumstaklampa svart 3-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa svart 3-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Badrumslampan Bath är ett riktigt blickfång i en modern inredning! Badrumslampan är svart och tillverkad av stål och glas. Tack vare Bath:s 3 ljuspunkter sticker denna badrumslampa ut direkt! Bath har en diameter på 28,5 cm och en höjd på 9,8 cm. Glöm inte att beställa ljuskällor med G9-sockel separat. Dessa ingår inte. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för användning i badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Bath är dimbar, men en dimmer ingår inte. Saknar din inredning lite stämning? Då är Bath det perfekta valet. 28.5 cm x 9.8 cm
 • Modern badrumsvägglampa vit IP44 - Badkar

  Modern badrumsvägglampa vit IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Behöver din moderna inredning en uppdatering? Då är vägglampan Bath precis vad du letar efter! Vägglampan är tillverkad av stål med glas och har en vit finish. Denna vägglampa är 10,5 cm lång, 11,5 cm bred och 16,5 cm hög. Se till att beställa en glödlampa med G9-sockel för att komplettera lampan. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för användning i badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Bath är dimbar, vilket gör det enkelt att justera atmosfären. Observera: denna vägglampa inkluderar inte en dimmer. Du kommer inte att kunna slita blicken från denna vägglampa: Bath är ett måste för din inredning!
 • Modern badrumstaklampa stål 3-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa stål 3-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Badrumslampan Bath passar perfekt in i en modern inredning. Lampan är tillverkad av stål och glas och har en finish i stål. De 3 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningshöjare! Lampan är 28,5 cm i diameter och 9,8 cm hög. Glöm inte att beställa ljuskällor med G9-sockel separat. Dessa ingår inte. Med sin IP44 är denna badrumslampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Observera att den inte är skyddad mot direkta vattenstrålar. Skapa extra stämning i ditt hem genom att dimma badrumslampan. Bath är dimbar (dimmer ingår ej). Du kan inte gå fel med Bath: du vill ha denna badrumslampa i ditt hem, eller hur? 28.5 cm x 9.8 cm
 • Modern badrumsvägglampa stål 92 cm IP44 - Cascada

  Modern badrumsvägglampa stål 92 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Vår Cascada-vägglampa kommer verkligen till sin rätt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull touch till inredningen. Den har en integrerad LED-modul med en effekt på 540 lumen och 3 000 Kelvin; denna vägglampa ger ett varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att göra dig redo för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och är därför perfekt för funktionellt bruk. Med en genomsnittlig brinntid på 30 000 timmar är Cascada-vägglampan en permanent del av din inredning. Lampan är 92 cm lång, 7,2 cm djup och 5 cm hög. Med IP44 stänkskydd. En lekfull lampa i badrummet!
 • Modern badrumstaklampa vit 3-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa vit 3-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Badrumslampan Bath är ett måste för en modern inredning. Den är vit och tillverkad av stål och glas. De 3 ljuspunkterna ger perfekt belysning. Bath har en diameter på 28,5 cm och en höjd på 9,8 cm. Badrumslampan har G9-socklar. Se till att beställa glödlamporna separat. Med ett IP-värde på 44 är Bath stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Inte skyddad mot vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Bath är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tveka inte längre och välj Bath! 28.5 cm x 9.8 cm
 • Modern badrumstaklampa krom 4-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa krom 4-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Badrumslampan Bath är ett riktigt blickfång för en modern inredning! Lampan är tillverkad av stål med glas och är kromfärgad. De 4 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningshöjare! Denna badrumslampa är 23 cm lång, 23 cm bred och 9,8 cm hög. Badrumslampan har G9-socklar. Se till att beställa glödlamporna separat. Med sin IP44 är denna badrumslampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Observera att den inte är skyddad mot direkta vattenstrålar. Bath är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma badrumslampan. Med Bath får du alltid rätt ljus i ditt hem!
 • Modern badrumstaklampa mässing fyrkantig 4-ljus - Cederic

  Modern badrumstaklampa mässing fyrkantig 4-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Fullända din inredning med Cederic! Denna taklampa har en guld finish och är tillverkad av stål. Cederic är ett absolut måste i en modern inredning! Tack vare de 4 ljuspunkterna på Cederic, fångar denna taklampa omedelbart ögat! Taklampan är 26 cm bred, 26 cm lång och 10,3 cm hög. Glöm inte att beställa de 4 glödlamporna med G9-sockel separat. Dessa ingår inte. Med ett IP-värde på 44 är Cederic stänksäker och lämplig för användning i badrummet. På så sätt kan du skapa ett badrum i hotellchic-stil! Denna badrumslampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Det perfekta tillskottet till din moderna inredning, Cederic!
 • Modern badrumstaklampa vit 3-ljus - Cederic

  Modern badrumstaklampa vit 3-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp När du säger modern inredning, säger du Cederic! Denna badrumslampa är vit och tillverkad av stål. Cederic är ett riktigt blickfång i din inredning. De tre glaslamporna gör den till ett riktigt blickfång. Badrumslampan har en diameter på 23 cm och en höjd på 10,3 cm. Badrumslampan har G9-socklar. Se till att beställa glödlamporna separat. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för användning i badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Cederic är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma badrumslampan. Med Cederic gör du alltid rätt: du vill ha denna badrumslampa i ditt hem, eller hur? 23 cm x 10.3 cm
 • Modern badrumstaklampa svart 3-ljus - Cederic

  Modern badrumstaklampa svart 3-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Med badrumslampan Cederic kan du fullända din inredning! Den kommer till sin rätt i en modern inredning. Armaturen är svart och tillverkad av stål. Glaskulorna är vita. De 3 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Badrumslampan är 23 cm i diameter och 10,3 cm hög. Badrumslampan har G9-socklar. Se till att beställa glödlamporna separat. Med sitt IP-värde på 44 är Cederic stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Inte skyddad mot vattenstrålar. Skapa extra stämning i ditt hem genom att dimma badrumslampan. Cederic är dimbar (dimmer ingår ej). Du kan inte slita blicken från denna badrumslampa: Cederic är ett måste för din inredning! 23 cm x 10.3 cm
 • Badrumsvägglampa mässing 62 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Badrumsvägglampa mässing 62 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Skaffa en snygg vägglampa till hemmet med Cascada. Denna moderna vägglampa är tillverkad av plast med aluminium och har en guld finish. Den är 5 cm djup, 7,5 cm hög och 62 cm lång. Monteringsplattan är 5 cm hög, 18,3 cm lång och 3 cm bred. De två glödlamporna är ej utbytbara och avger varmt vitt ljus. Den har en IP-klassning på IP44, vilket innebär att den är stänksäker. Kompletterar din moderna inredning med Cascada!
 • Badrumsvägglampa mässing 32 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Badrumsvägglampa mässing 32 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Få en stilren vägglampa till ditt hem med Cascada. Den här moderna vägglampan är gjord av plast med aluminium och har en guld finish. Den är 5 cm djup, 7,5 cm hög och 32 cm lång. Monteringsplattan är 5 cm hög, 18,3 cm lång och 3 cm bred. De två glödlamporna är inte utbytbara och avger ett varmt vitt ljus. Fullända din moderna inredning med Cascada!
 • Modern badrumsvägglampa stål IP44 - Badkar

  Modern badrumsvägglampa stål IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Få en fräschare inredning med vägglampan Bath. Den är tillverkad av stål med glas och har en stålfärgad finish, vilket gör den till ett måste för en modern inredning. Bath är 10,5 cm lång, 11,5 cm bred och 16,5 cm hög. Vägglampan har en G9-sockel. Se till att beställa denna glödlampa separat. Med ett IP-värde på 44 är Bath stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Den är inte skyddad mot vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Bath är dimbar, men en dimmer ingår inte. Den perfekta tillägget till din inredning, Bath!
 • Klassisk badrumsvägglampa vit IP44 2-ljus - Bath Arc

  Klassisk badrumsvägglampa vit IP44 2-ljus - Bath Arc
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampan Bath passar perfekt in i en modern inredning. Lampan är tillverkad av stål och glas och har en vit finish. De två ljuspunkterna gör den till en riktig stämningshöjare! Bath är 22,3 cm lång, 11,5 cm bred och 11,5 cm hög. Vägglampan har G9-socklar. Se till att beställa glödlamporna separat. IP44-värdet säkerställer att den är lämplig för användning i badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Skapa extra stämning i ditt hem genom att dimma vägglampan. Bath är dimbar (dimmer ingår ej). Bath är en riktig vinnare. Alltid rätt stämning i ditt hem med denna vägglampa.
 • Modern badrumstaklampa krom 3-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa krom 3-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Med badrumslampan Bath kan du fullända din inredning! Den kommer till sin rätt i en modern inredning. Armaturen är i krom och tillverkad av stål med glas. De 3 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningsskapare! Bath har en diameter på 28,5 cm och en höjd på 9,8 cm. Se till att beställa glödlampor med G9-sockel för att komplettera lampan. Med ett IP-värde på 44 är Bath stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Inte skyddad mot vattenstrålar. Denna badrumslampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Tveka inte längre och välj Bath! 28.5 cm x 9.8 cm
 • Modern badrumsvägglampa vit IP44 2-ljus - Badkar

  Modern badrumsvägglampa vit IP44 2-ljus - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Fullända din inredning med Bath! Denna vägglampa har en vit finish och är tillverkad av stål och glas. Bath är ett absolut måste i en modern inredning! De två ljuspunkterna ger perfekt belysning. Bath är 22,3 cm lång, 11,5 cm bred och 11,5 cm hög. Vägglampan har G9-socklar. Se till att beställa glödlamporna separat. Med IP44 är denna vägglampa stänkskyddad och lämplig för användning i badrummet. Observera att den inte är skyddad mot direkta vattenstrålar. Behöver du lite mindre ljus? Bath är dimbar, men en dimmer ingår inte. Du kommer inte att kunna slita blicken från denna vägglampa: Bath är ett måste i din inredning!
 • Modern badrumsvägglampa mässing IP44 - Badkar

  Modern badrumsvägglampa mässing IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vägglampan Bath är ett riktigt blickfång i en modern inredning! Vägglampan är guld och tillverkad av stål och glas. Lampans totala mått är en höjd på 16,5 cm, en längd på 10,5 cm och en bredd på 11,5 cm. Glöm inte att beställa en separat glödlampa med G9-sockel. Den ingår inte. Med ett IP-värde på 44 är Bath stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Inte skyddad mot vattenstrålar. Bath är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma vägglampan. Med Bath får du alltid rätt ljus i ditt hem!
 • Badrumsvägglampa mässing 92 cm inkl LED IP44 - Cascada

  Badrumsvägglampa mässing 92 cm inkl LED IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Skapa en stilren vägglampa i ditt hem med Cascada. Denna moderna vägglampa är tillverkad av plast med aluminium och har en guld finish. Den är 5 cm djup, 7,5 cm hög och 92 cm lång. Monteringsplattan är 5 cm hög, 18,3 cm lång och 3 cm bred. De tre lamporna är inte utbytbara och avger ett varmt vitt ljus. Den har en IP-klassning på IP44, vilket innebär att den är stänksäker. Fullända din moderna inredning med Cascada!
 • Modern badrumstaklampa vit fyrkantig 4-ljus - Cederic

  Modern badrumstaklampa vit fyrkantig 4-ljus - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Taklampan Cederic är ett måste för en modern inredning. Den är vit och tillverkad av stål. De 4 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Denna taklampa är 26 cm lång, 26 cm bred och 10,3 cm hög. Se till att beställa 4 glödlampor med G9-sockel för att komplettera lampan. Med ett IP-värde på 44 är Cederic stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Hur elegant är inte det! Cederic är dimbar, vilket gör att du enkelt kan justera atmosfären. Observera: denna taklampa inkluderar inte en dimmer. Saknar din inredning fortfarande lite stämning? Då är Cederic det perfekta valet.
 • Modern badrumstaklampa vit 4-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa vit 4-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Badrumslampan Bath passar perfekt in i en modern inredning. Lampan är tillverkad av stål med glas och har en vit finish. De 4 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningshöjare! Badrumslampan är 23 cm bred, 23 cm lång och 9,8 cm hög. Glöm inte att beställa glödlampor med G9-sockel separat. Dessa ingår inte. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för användning i badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Bath är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma badrumslampan. Den perfekta tillskottet till din inredning, Bath!
 • Modern badrumstaklampa svart 4-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa svart 4-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Fullända din inredning med Bath! Denna badrumslampa har en svart finish och är tillverkad av stål och glas. Bath är ett absolut måste i en modern inredning! De 4 ljuspunkterna ger perfekt belysning. Denna badrumslampa är 23 cm lång, 23 cm bred och 9,8 cm hög. Glöm inte att beställa ljuskällor med G9-sockel separat. Dessa ingår inte. Med sin IP44-klassning är denna badrumslampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Observera att den inte är skyddad mot direkta vattenstrålar. Skapa extra stämning i ditt hem genom att dimma badrumslampan. Bath är dimbar (dimmer ingår ej). Bath är en riktig vinnare. Alltid rätt stämning i ditt hem med denna badrumslampa.
 • Modern badrumstaklampa stål 4-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa stål 4-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Badrumslampan Bath kommer att fullända din inredning! Den ser bäst ut i en modern inredning. Armaturen har en stålfärg och är tillverkad av stål och glas. De 4 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningshöjare! Badrumslampan är 23 cm bred, 23 cm lång och 9,8 cm hög. Badrumslampan har G9-socklar. Se till att beställa glödlamporna separat. Med sin IP44-klassning är denna badrumslampa stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Observera att den inte är skyddad mot direkta vattenstrålar. Denna badrumslampa är dimbar, men en dimmer ingår inte. Med Bath kan du inte gå fel: du vill ha denna badrumslampa i ditt hem, eller hur?
 • Modern badrumstaklampa mässing 4-ljus IP44 - Badkar

  Modern badrumstaklampa mässing 4-ljus IP44 - Badkar
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Badrumslampan Bath är ett riktigt blickfång i en modern inredning! Lampan är tillverkad av stål med glas och är guld. De 4 ljuspunkterna gör den till en riktig stämningshöjare! Denna badrumslampa är 23 cm lång, 23 cm bred och 9,8 cm hög. Se till att beställa glödlampor med G9-sockel för att komplettera lampan. Dess IP44-värde säkerställer att den är lämplig för användning i badrummet, eftersom den är stänksäker. Lampan är dock inte skyddad mot vattenstrålar. Behöver du mindre ljus? Bath är dimbar, men en dimmer ingår inte. Den perfekta tillskottet till din inredning, Bath!
 • Vägglampa för badrum svart 32 cm IP44 - Cascada

  Vägglampa för badrum svart 32 cm IP44 - Cascada
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Vår Cascada-vägglampa kommer verkligen till sin rätt ovanför badrumsspegeln! Med sin raka form och sin fräscha finish i plast med stål ger lampan en lekfull touch till inredningen. Den har en integrerad LED-modul med en effekt på 470 lumen och 3 000 kelvin; denna vägglampa ger varmt vitt ljus i badrummet. Perfekt för att göra dig redo för dagen! Observera: denna lampa är inte dimbar och är därför mycket lämplig för funktionellt bruk. Du kommer att njuta av Cascada-vägglampan under lång tid tack vare dess genomsnittliga brinntid på 30 000 timmar. Lampan är 32 cm lång, 7,2 cm djup och 5 cm hög. Med IP44 stänkskydd. Behöver du en tidlös badrumslampa? Denna Cascada kommer att uppfylla dina förväntningar!
 • Modern badrumstaklampa mässing 3 lampor - Cederic

  Modern badrumstaklampa mässing 3 lampor - Cederic
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Badrumslampan Cederic är ett riktigt blickfång i en modern inredning! Badrumslampan är guld och gjord av stål. Glaskulan har en vit finish. De 3 ljuspunkterna gör denna lampa till ett riktigt blickfång. Lampan har en diameter på 23 cm och en höjd på 10,3 cm. Se till att beställa glödlampor med en G9-sockel för att komplettera lampan. Med ett IP-värde på 44 är Cederic stänksäker och lämplig för användning i badrummet. Inte skyddad mot vattenstrålar. Cederic är dimbar, dimmer ingår ej. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dimma badrumslampan. Du kan fortsätta att titta på denna badrumslampa: vilken pärla Cederic är! 23 cm x 10.3 cm