Lampkultur » Taklampor » Plafond

Cottex plafond

Populärt inom Cottex plafond

 • Excel plafond (Förkromad/blank)

  Excel plafond (Förkromad/blank)
  Excel är en elegant och stilren taklampa, tillverkad i förkromad metall i en vacker och iögonfallande design. Excel har 6st ljuskällor som är omslutna av tufft mönstrade skärmar. När lampan är tänd sprids en härlig ljusbild i rummet.  Diameter på fot: 14cm. Ljuskällor (6st) ingår ej.
 • Cluster plafond LED (Vit)

  Cluster plafond LED (Vit)
  Cluster är en fin LED-plafond med prismor i mitten. Ger ett dekorativt ljus men funkar även som allmänbelysning till mindre rum. Samtidigt som den är enkel som gör prismorna att Cluster är otroligt elegant och lyxig! Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
 • Prismo plafond LED (Vit)

  Prismo plafond LED (Vit)
  En fin LED-plafond med prismor i mitten. Ger ett dekorativt ljus men funkar även som allmänbelysning till mindre rum. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
 • Viggen large plafond LED (Vit)

  Viggen large plafond LED (Vit)
  Lite större plafond i vitt glas och integrerad LED som ger ett varmvitt ljus och funkar bra som allmänbelysning i ett rum.

Fler tips på Cottex plafond

 • Orbit plafond LED (Vit)

  Orbit plafond LED (Vit)
  Orbit är en snygg vit plafond i glas, utsmyckad med ett mönster av cirklar i olika storlekar. Den har också dekorativt kromade detaljer som sätter lite extra liv och rörelse i plafonden. Utrustad med LED-belysning som ger ett bra och starkt ljus. Integrerad LED-belysning.
 • Avenue plafond (Förkromad/blank)

  Avenue plafond (Förkromad/blank)
  Maffig takplafond med K9 kristall som ger en fantastisk lyster. Ljuskälla ingår ej.
 • Viggen LED plafond 48cm (Vit)

  Viggen LED plafond 48cm (Vit)
  LED-plafond i opalvitt glas som ger ett varmvitt ljus. Är fullt dimbar och enkel uppsättning.
 • Komet LED (Vit)

  Komet LED (Vit)
  Dekorativ LED-plafond som ger ett bra varmvitt ljus. Prismor som ger en extra dimension i lampan.
 • Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 35cm

  Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 35cm
 • Esplanad kristall plafond (Förkromad/blank)

  Esplanad kristall plafond (Förkromad/blank)
  Esplanad är en otroligt exklusiv och vacker plafond, tillverkad i förkromad metall med en massor dekorativa prismor! När lampan är tänd så blir det ett fantastisk sken genom prismorna och även när den är släckt så glittrar den vackert i ditt hem. Sprider en lyxig känsla i rummet du har valt att placera den i. Ljuskällor ingår ej.
 • Superb plafond (Förkromad/blank)

  Superb plafond (Förkromad/blank)
  Vacker plafond i förkromad metall som du med fördel kan placera både i hallen, sovrummet och vardagsrummet. Den är diskret samtidigt som den är otroligt vacker! Den har 4st ljuskällor som är omslutna av härligt, mönstrade (öppna) skärmar.  Diameter på bas: 14cm. Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Prima plafond (Antikmässing)

  Prima plafond (Antikmässing)
  Prima plafond är lyxig och elegant, tillverkad i metall med en yta i antikmässing. Vacker taklampa som sprider en härlig ljusbild i rummet när den är tänd. Placeras med fördel både i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Diameter på fot: 14cm. Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Avenue Takplafond Kristall

  Avenue Takplafond Kristall
 • Lexington LED Large 3-steg (Vit)

  Lexington LED Large 3-steg (Vit)
  Snygg glasplafond med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus motsvarande 2x75W. Inbyggd tre-stegsdimmer i lampan vilket innebär att du endast kan ha strömbrytare till plafonden. Om du tänder så lyser lampan 100%, släcker du och tänder igen snabbt så lyser lampan 66% av ljusstyrkan. Och ytterligare en gång så är ljusstyrkan nere på 30%. Väldigt populärt i rum där man inte vill eller kan installera en dimmer men ändå kunna välja ljusnivå.
 • Viggen plafond LED (Vit)

  Viggen plafond LED (Vit)
  Viggen är en enkel och klassisk plafond i vitt glas som är lätt att placera i ditt hem. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Den smälter in fint i de flesta rum och inredningsstilar och drar inte åt sig för mycket uppmärksamhet. Perfekt om du vill ha en ren och slät känsla i ditt hem. Fästerna på plafonden är i kromad metall. Integrerad LED-belysning.
 • Zodiac large plafond LED (Vit)

  Zodiac large plafond LED (Vit)
  Zodiac är en lite större plafond som är utsmyckad med ett vackert mönster. Den är enkel och elegant och drar inte allt för mycket uppmärksamhet till sig. Lampan är utrustad med intergrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus och ger ett bra allmänljus. Integrerad LED-belysning.
 • Viggen LED 30cm (Vit)

  Viggen LED 30cm (Vit)
  LED-plafond med vitt opalglas. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 60W glödlampa. Lång livslängd och utbytbar transformator. Enkel uppsättning på takkrok och takkontakt ingår.
 • Alpha 5 spotlight (Vit)

  Alpha 5 spotlight (Vit)
  Den omåttligt populära och eleganta plafonden Alpha, här med 5st riktbara spotlights och vit finish. Tillverkad i metall och har förkromade detaljer. Sprider ett mycket bra ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Viggen LED plafond 35cm (Vit)

  Viggen LED plafond 35cm (Vit)
  LED-plafond i opalvitt glas som ger ett varmvitt ljus. Är fullt dimbar och enkel uppsättning.
 • Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 48cm

  Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 48cm
 • Eminent plafond (Förkromad/blank)

  Eminent plafond (Förkromad/blank)
  Eminent är en vacker plafond, tillverkad i förkromad metall med 3st vackra kristallskärmar som döljer ljuskällorna. Elegant, diskret och otroligt vacker!  Diameter på bas: 14cm. Ljuskällor (3st) ingår ej.
 • Capella takplafond (Svart)

  Capella takplafond (Svart)
  Snygg och stilren takplafond i mattsvart/klarglas, förkromad/blank/klarglas, mattsvart/rökfärgat glas. Ger ett bra ljus och passar perfekt med dimmer. Ljuskällor ingår ej.
 • Lexington LED-plafond 3-stegsdimmer (Vit)

  Lexington LED-plafond 3-stegsdimmer (Vit)
  Snygg glasplafond med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus motsvarande 75W. Inbyggd tre-stegsdimmer i lampan vilket innebär att du endast kan ha strömbrytare till plafonden. Om du tänder så lyser lampan 100%, släcker du och tänder igen snabbt så lyser lampan 66% av ljusstyrkan. Och ytterligare en gång så är ljusstyrkan nere på 30%. Väldigt populärt i rum där man inte vill eller kan installera en dimmer men ändå kunna välja ljusnivå.
 • Stella LED (Vit)

  Stella LED (Vit)
  Dekorativ glasplafond med LED-teknik. Ger ett varmvitt bra ljus och är enkel att sätta upp.
 • Belize LED (Vit)

  Belize LED (Vit)
  Dekorativ glasplafond i LED med mönster, ger ett bra varmvitt ljus. Enkel uppsättning.
 • Sublim plafond (Förkromad/blank)

  Sublim plafond (Förkromad/blank)
  Sublim är en elegant och stilren taklampa, tillverkad i förkromad metall i en vacker och iögonfallande design. Den har 6st ljuskällor som är omslutna av vackra kristallskärmar. När lampan är tänd sprids en härlig ljusbild i rummet.  Diameter på fot: 14cm. Ljuskällor (6st) ingår ej.
 • Nockeby takplafond (Svart)

  Nockeby takplafond (Svart)
  Plafond i klassisk stil. Svart metall med glas, lampsocklar i antikmässing. Ljuskällor ingår ej.
 • Diva LED (Vit)

  Diva LED (Vit)
  Dekorativ glasplafond med LED-teknik, ger ett bra varmvitt ljus och är enkel att sätta upp.
 • Viggen takplafond 50cm (Vit)

  Viggen takplafond 50cm (Vit)
  Lite större glasplafond i opalvitt glas. Tre E27 hållare gör att du kan få ordentligt med ljus. Ljuskällor ingår ej.
ilead