Cottex plafond

Populärt inom Cottex plafond

 • Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 48cm

  Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 48cm
  Lexington plafond 48 cm CottexLexington är en vacker plafond som lyfter känslan i ditt rum och sprider ett härligt ljus omkring sig. Plafonden har inbyggd LED med trestegsdimmer som reglerar ljusst
 • Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 35cm

  Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 35cm
  Lexington plafond 35 cm CottexLexington är en vacker plafond som lyfter känslan i ditt rum och sprider ett härligt ljus omkring sig. Plafonden har inbyggd LED med trestegsdimmer som reglerar ljusst
 • Alpha 5 spotlight

  Alpha 5 spotlight
  Den omåttligt populära och eleganta plafonden Alpha, här med 5st riktbara spotlights och vit finish. Tillverkad i metall och har förkromade detaljer. Sprider ett mycket bra ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • Viggen plafond LED

  Viggen plafond LED
  Viggen är en enkel och klassisk plafond i vitt glas som är lätt att placera i ditt hem. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Den smälter in fint i de flesta rum och inredningsstilar och drar inte åt sig för mycket uppmärksamhet. Perfekt om du vill ha en ren och slät känsla i ditt hem. Fästerna på plafonden är i kromad metall.Integrerad LED-belysning.

Fler tips på Cottex plafond

 • Viggen LED plafond 48cm

  Viggen LED plafond 48cm
  LED-plafond i opalvitt glas som ger ett varmvitt ljus. Är fullt dimbar och enkel uppsättning.
 • Cluster plafond LED

  Cluster plafond LED
  Cluster är en fin LED-plafond med prismor i mitten. Ger ett dekorativt ljus men funkar även som allmänbelysning till mindre rum. Samtidigt som den är enkel som gör prismorna att Cluster är otroligt elegant och lyxig!Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
 • Orbit plafond LED

  Orbit plafond LED
  Orbit är en snygg vit plafond i glas, utsmyckad med ett mönster av cirklar i olika storlekar. Den har också dekorativt kromade detaljer som sätter lite extra liv och rörelse i plafonden. Utrustad med LED-belysning som ger ett bra och starkt ljus.Integrerad LED-belysning.
 • Avenue plafond

  Avenue plafond
  Maffig takplafond med K9 kristall som ger en fantastisk lyster.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella takplafond

  Capella takplafond
  Snygg och stilren takplafond i mattsvart/klarglas, förkromad/blank/klarglas, mattsvart/rökfärgat glas. Ger ett bra ljus och passar perfekt med dimmer.Ljuskällor ingår ej.
 • Prismo plafond LED

  Prismo plafond LED
  En fin LED-plafond med prismor i mitten. Ger ett dekorativt ljus men funkar även som allmänbelysning till mindre rum. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
 • Spartan takplafond

  Spartan takplafond
  Spartan takplafond i förkromad eller kopparfärgad metall. Välj till lämpliga ljuskällor så blir lampan ett smycke i taket!Ljuskälla ingår ej.
 • Excel plafond

  Excel plafond
  Excel är en elegant och stilren taklampa, tillverkad i förkromad metall i en vacker och iögonfallande design. Excel har 6st ljuskällor som är omslutna av tufft mönstrade skärmar. När lampan är tänd sprids en härlig ljusbild i rummet. Diameter på fot: 14cm.Ljuskällor (6st) ingår ej.
 • Lexington LED Large 3-steg

  Lexington LED Large 3-steg
  Snygg glasplafond med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus motsvarande 2x75W. Inbyggd tre-stegsdimmer i lampan vilket innebär att du endast kan ha strömbrytare till plafonden.Om du tänder så lyser lampan 100%, släcker du och tänder igen snabbt så lyser lampan 66% av ljusstyrkan. Och ytterligare en gång så är ljusstyrkan nere på 30%. Väldigt populärt i rum där man inte vill eller kan installera en dimmer men ändå kunna välja ljusnivå.
 • Spartan takplafond 4

  Spartan takplafond 4
  Spartan takplafond i förkromad eller kopparfärgad metall. Välj till lämpliga ljuskällor så blir lampan ett smycke i taket! Armarna är fullt riktbara.Ljuskälla ingår ej.
 • Zodiac large plafond LED

  Zodiac large plafond LED
  Zodiac är en lite större plafond som är utsmyckad med ett vackert mönster. Den är enkel och elegant och drar inte allt för mycket uppmärksamhet till sig. Lampan är utrustad med intergrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus och ger ett bra allmänljus.Integrerad LED-belysning.
 • Superb plafond

  Superb plafond
  Vacker plafond i förkromad metall som du med fördel kan placera både i hallen, sovrummet och vardagsrummet. Den är diskret samtidigt som den är otroligt vacker! Den har 4st ljuskällor som är omslutna av härligt, mönstrade (öppna) skärmar. Diameter på bas: 14cm.Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Sublim plafond

  Sublim plafond
  Sublim är en elegant och stilren taklampa, tillverkad i förkromad metall i en vacker och iögonfallande design. Den har 6st ljuskällor som är omslutna av vackra kristallskärmar. När lampan är tänd sprids en härlig ljusbild i rummet. Diameter på fot: 14cm.Ljuskällor (6st) ingår ej.
 • Belize LED

  Belize LED
  Dekorativ glasplafond i LED med mönster, ger ett bra varmvitt ljus. Enkel uppsättning.
 • Lexington LED-plafond 3-stegsdimmer

  Lexington LED-plafond 3-stegsdimmer
  Snygg glasplafond med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus motsvarande 75W. Inbyggd tre-stegsdimmer i lampan vilket innebär att du endast kan ha strömbrytare till plafonden.Om du tänder så lyser lampan 100%, släcker du och tänder igen snabbt så lyser lampan 66% av ljusstyrkan. Och ytterligare en gång så är ljusstyrkan nere på 30%. Väldigt populärt i rum där man inte vill eller kan installera en dimmer men ändå kunna välja ljusnivå.
 • Viggen large plafond LED

  Viggen large plafond LED
  Lite större plafond i vitt glas och integrerad LED som ger ett varmvitt ljus och funkar bra som allmänbelysning i ett rum.
 • Prima plafond

  Prima plafond
  Prima plafond är lyxig och elegant, tillverkad i metall med en yta i antikmässing. Vacker taklampa som sprider en härlig ljusbild i rummet när den är tänd. Placeras med fördel både i hallen, sovrummet eller vardagsrummet.Diameter på fot: 14cm.Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Viggen LED 30cm

  Viggen LED 30cm
  LED-plafond med vitt opalglas. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 60W glödlampa. Lång livslängd och utbytbar transformator. Enkel uppsättning på takkrok och takkontakt ingår.
 • Eminent plafond

  Eminent plafond
  Eminent är en vacker plafond, tillverkad i förkromad metall med 3st vackra kristallskärmar som döljer ljuskällorna. Elegant, diskret och otroligt vacker! Diameter på bas: 14cm.Ljuskällor (3st) ingår ej.
 • Komet LED

  Komet LED
  Dekorativ LED-plafond som ger ett bra varmvitt ljus. Prismor som ger en extra dimension i lampan.
 • Diva LED

  Diva LED
  Dekorativ glasplafond med LED-teknik, ger ett bra varmvitt ljus och är enkel att sätta upp.
 • Viggen LED plafond 35cm

  Viggen LED plafond 35cm
  LED-plafond i opalvitt glas som ger ett varmvitt ljus. Är fullt dimbar och enkel uppsättning.
 • Stella LED

  Stella LED
  Dekorativ glasplafond med LED-teknik. Ger ett varmvitt bra ljus och är enkel att sätta upp.