Cottex golvlampor

Populärt inom Cottex golvlampor

 • Läza golvlampa 1arm

  Läza golvlampa 1arm
  Läza golvlampa i svart med snygga detaljer i borstad mässing. Golvlampan finns med både en och två armar. Skärmen är på 12cm i diameter.Ljuskälla ingår ej.
 • Läza golvlampa 2arm

  Läza golvlampa 2arm
  Läza golvlampa i svart med snygga detaljer i borstad mässing. Golvlampan finns med både en och två armar. Skärmarna är på 12cm i diameter.Ljuskälla ingår ej.
 • New Haven golvlampa

  New Haven golvlampa
  New haven golvlampa i antiksvart. Klassisk stil och golvströmbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Läza dubbel golvlampa Vit

  Läza dubbel golvlampa Vit
  Läza golvlampa i vit med kromade detaljer. Två strömbrytare på lampan så att du kan tända var lampa för sig. Flexibla armar så du kan rikta ljuset där du behöver det.Ljuskällor ingår ej.

Fler tips på Cottex golvlampor

 • Sving golvlampa

  Sving golvlampa
  En funktionell golvlampa med strömbrytare på sockeln och svängbar arm så att du med lätthet kan rikta ljuset där du behöver, till exempel i läsfåtöljen.Ljuskälla ingår ej.
 • Network golvlampa komplett (Svart)

  Network golvlampa komplett (Svart)
  Komplett golvlampa med skärm och riktbar spotlight. 5W LED ingår i spotlighten, till skärmen ingår ingen ljuskälla.Till den svarta varianten är det mässingsdetaljer och till den vita kromade detaljer.
 • Vindla golvlampa LED

  Vindla golvlampa LED
  Vindla är en otroligt stilren golvlampa i en spännande design. Tillverkad i förkromad metall med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus. Mycket snygg golvlampa som dessutom är enkel att placera i ditt hem.Integrerad LED-belysning. 
 • Flexibel golvlampa

  Flexibel golvlampa
  Ny smidig golvlampa i avskalad och funktionell design. Lamparmen är riktbar och strömbrytaren sitter smart placerat på lamphuvudet.Ljuskälla ingår ej.
 • Network golvlampa komplett (Vit)

  Network golvlampa komplett (Vit)
  Komplett golvlampa med skärm och riktbar spotlight. 5W LED ingår i spotlighten, till skärmen ingår ingen ljuskälla.Till den svarta varianten är det mässingsdetaljer och till den vita kromade detaljer.
 • Läza golvlampa vit

  Läza golvlampa vit
  Läza är en enkel och elegant golvlampa som sprider ett bra ljus. Perfekt till läsning men sprider också ett bra ljus i allmänhet. Fungerar lika bra bakom fåtöljen i vardagsrummet, som i det tomma hörnet i sovrummet. Var väljer du att placera din golvlampa? Den är matt vit med kromade detaljer och strömbrytare på sladden.Ljuskälla ingår ej.
 • Duett golvlampa

  Duett golvlampa
  Stilren golvlampa som är en läslampa och stämningsljus i ett. Två strömbrytare gör att lamporna kan tändas individuellt. Dubbla strömbrytare på lampa/Flexarmar.Ljuskällor ingår ej.