Lampor från Cottex

 • Prio bordlampa (Trä)

  Prio bordlampa (Trä)
  En härlig bordlampa i svart metall med detaljer i trä. Kombinera gärna med en snygg dekorationsglödlampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Läza bordlampa vit (Vit)

  Läza bordlampa vit (Vit)
  Läza bordlampa är skapad i en rund och modern design. Den är i matt vit med stilfulla detaljer i krom. Den ultimata skrivbordslampan som både är enkel men samtidigt otroligt elegant. Den sprider dessutom ett bra ljus till läsning! Skärmens diameter är på 12cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Alpha 4 spotlight (Vit)

  Alpha 4 spotlight (Vit)
  Alpha 4 är en spotlight i snygg matt finish som finns både i vit och svart. Perfekta taklampan om du vill ha en lampa som sprider ett bra ljus, utan att dra för mycket uppmärksamhet mot taket. Riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Ljuskällor ingår ej.
 • Spartan bordsfot (Förkromad/blank)

  Spartan bordsfot (Förkromad/blank)
  Spartan bordsfot, enkel och stilren design som är tänkt att användas med en dekorativ ljuskälla. Enkel att placera ut och kan varieras i oändlighet! Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Pablo bordlampa svart (Svart)

  Pablo bordlampa svart (Svart)
  En snygg bordslampa med en annorlunda och stilfull design. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Maria Theresia krona (Vit)

  Maria Theresia krona (Vit)
  Snygga takkronan Maria Theresia i vitlackad metall, kombinerat med vackra akrylprismor. Lampan har 6st ljuskällor som vackert pryder din lampa. Ljuskällor ingår ej.
 • Läza bordlampa svart (Svart)

  Läza bordlampa svart (Svart)
  Läza bordlampa är skapad i en rund och modern design. Den är i matt svart med stilfulla mässingfärgade detaljer. Den ultimata skrivbordslampan som både är enkel men samtidigt otroligt elegant. Den sprider dessutom ett bra ljus till läsning!  ?Skärmens diameter är på 12cm. Ljuskälla ingår ej.
 • New Haven med hiss (Svart)

  New Haven med hiss (Svart)
  Snygga New Haven med hiss i antik. Fin att placera över köksbordet och ger en rustik och industriell känsla över ditt hem. Ljuskälla ingår ej. Observera att lampan inte har samma funktionalitet som en traditionell hisslampa. Höjden går däremot att justera.
 • Iriz 40cm (Koppar)

  Iriz 40cm (Koppar)
  Mindre rundformad kristallkrona i koppar eller antik. Ger ett klart och vackert ljus från akrylprismorna. Ljuskälla ingår ej.
 • Pablo bordlampa (Vit)

  Pablo bordlampa (Vit)
  En snygg bordslampa med en annorlunda och stilfull design.Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Belgravia bordslampa (Förkromad/blank)

  Belgravia bordslampa (Förkromad/blank)
  Belgravia är en vacker bordlampa som garanterat bidrar med en varm och välkomnande stämning i ditt hem. Den är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen eller bänken. Foten är tillverkad i metall och skärmen är i textil. Den finns i fyra utföranden, vilken är din favorit?  Ljuskälla ingår ej.
 • Palissad bordlampa (Trä)

  Palissad bordlampa (Trä)
  En klassisk och mysig lampa i trä med flätat rep som handtag. Den är både väldigt fräsch och lättplacerad, lite marin i stilen. Den finns i två olika färger, både i klassiskt trä men också i vitt. Kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • New Haven (Svart)

  New Haven (Svart)
  Snygga taklampan New Haven i antiksvart. Fin att placera över köksbordet och ger en rustik och industriell känsla över ditt hem. Dessutom sprider den ett bra ljus! Ljuskälla ingår ej.
 • Excel fönsterlampa (Förkromad/blank)

  Excel fönsterlampa (Förkromad/blank)
  En vacker och stilfull fönsterlampa i krom eller antik. Passar i alla typer av fönster och är 13cm i diameter. Dessutom skymtar man ljuskällan bakom ramen vilket skapar en behagligt atmosfär och en trevlig ljusbild när den är tänd. Total höjd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Läza golvlampa vit (Vit)

  Läza golvlampa vit (Vit)
  Läza är en enkel och elegant golvlampa som sprider ett bra ljus. Perfekt till läsning men sprider också ett bra ljus i allmänhet. Fungerar lika bra bakom fåtöljen i vardagsrummet, som i det tomma hörnet i sovrummet. Var väljer du att placera din golvlampa? Den är matt vit med kromade detaljer och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Sirocco bordlampa (Mässing/guld)

  Sirocco bordlampa (Mässing/guld)
  Sirocco! En bordlampa med mönstrat glas, nästan lika vacker släckt som tänd. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Glob Lågenergi E27 13W

  Glob Lågenergi E27 13W
 • Spartan takplafond (Förkromad/blank)

  Spartan takplafond (Förkromad/blank)
  Spartan takplafond i förkromad metall. Välj till lämpliga ljuskällor så blir lampan ett smycke i taket! Ljuskälla ingår ej.
 • Läza fönsterlampa (Svart)

  Läza fönsterlampa (Svart)
  Enkel och smäcker fönsterlampa i svart/mässing eller vit/krom. Kort sladd med takkontakt. Sladdlängd: 150cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Network golvlampa komplett (Svart)

  Network golvlampa komplett (Svart)
  Komplett golvlampa med skärm och riktbar spotlight. 5W LED ingår i spotlighten, till skärmen ingår ingen ljuskälla. Till den svarta varianten är det mässingsdetaljer och till den vita kromade detaljer.
 • Converto + skärm (Mässing/guld)

  Converto + skärm (Mässing/guld)
  Converto är en vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall. Härlig och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken som i fönstret. Lampan levereras med vit skärm, men går även att använda utan skärmen för ett lite tuffare intryck. Ljuskälla ingår ej.
 • 1898 Bordslampa Glas/Vit

  1898 Bordslampa Glas/Vit
 • Bubble (Grå)

  Bubble (Grå)
  Enkel och modern lampa på keramikfot med en linneskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Maria Theresia 60cm (Svart)

  Maria Theresia 60cm (Svart)
  Maria Theresia är en elegant och vacker kristallkrona, gjord i metall med prismor i akryl. Prismorna har en lite mörkare ton, vilket gör lampan ännu vackrare. Sprider ett inbjudande ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Converto + skärm (Betong)

  Converto + skärm (Betong)
  Converto är en vacker bordlampa med en fot i kromad metall och en stabil fotplatta i betong. Härlig och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken som i fönstret. Lampan levereras med vit skärm, men går även att använda utan skärmen för ett lite tuffare intryck. Ljuskälla ingår ej.
 • Converto + skärm (Koppar)

  Converto + skärm (Koppar)
  Converto är en vacker bordlampa med en fot i kopparfärgad metall och en stabil fotplatta i svart marmor. Härlig och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken som i fönstret. Lampan levereras med vit skärm, men går även att använda utan skärmen för ett lite tuffare intryck. Ljuskälla ingår ej.
 • Nest Fönsterlampa Vit

  Nest Fönsterlampa Vit
 • Excel plafond (Förkromad/blank)

  Excel plafond (Förkromad/blank)
  Excel är en elegant och stilren taklampa, tillverkad i förkromad metall i en vacker och iögonfallande design. Excel har 6st ljuskällor som är omslutna av tufft mönstrade skärmar. När lampan är tänd sprids en härlig ljusbild i rummet.  Diameter på fot: 14cm. Ljuskällor (6st) ingår ej.
 • Prismo plafond LED (Vit)

  Prismo plafond LED (Vit)
  En fin LED-plafond med prismor i mitten. Ger ett dekorativt ljus men funkar även som allmänbelysning till mindre rum. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
 • Viggen large plafond LED (Vit)

  Viggen large plafond LED (Vit)
  Lite större plafond i vitt glas och integrerad LED som ger ett varmvitt ljus och funkar bra som allmänbelysning i ett rum.
 • Alpha 5 spotlight (Vit)

  Alpha 5 spotlight (Vit)
  Den omåttligt populära och eleganta plafonden Alpha, här med 5st riktbara spotlights och vit finish. Tillverkad i metall och har förkromade detaljer. Sprider ett mycket bra ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • New haven fönsterlampa (Svart)

  New haven fönsterlampa (Svart)
  New haven fönsterlampa, populär serie i svart/guld. Levereras med 1,2m sladd och takkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Cottex Belgravia XL krom

  Cottex Belgravia XL krom
  Bordslampa Belgravia XL från Cottex är en vacker bordslampa i krom med vit skärm. Med sin klassiska design kommer Belgravia att lysa upp varje hem, även när den inte är tänd.Belgravia XL är 58
 • Spartan fönsterupphäng (Förkromad/blank)

  Spartan fönsterupphäng (Förkromad/blank)
  Fönsterupphänget Spartan är tillverkad av metall, med finish i krom, mässing eller koppar. Vilken variant passar bäst in hemma hos dig?  3,5m kabel med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Läza vägg svart/mässing (Svart)

  Läza vägg svart/mässing (Svart)
  Läza är en populär och stilren vägglampa i svartlackad metall och dekorativa detaljer i mässing. Lampans arm är svängbar och skärmen går att rikta efter behov. Ger ett optimalt ljus till läsning och är enkel att placera. Ljuskälla ingår ej.
 • Läza vägglampa vit/krom (Vit)

  Läza vägglampa vit/krom (Vit)
  Läza är en populär och stilren vägglampa i vitlackad metall och dekorativa detaljer i krom. Lampans arm är svängbar och skärmen går att rikta efter behov. Ger ett optimalt ljus till läsning och är enkel att placera. Ljuskälla ingår ej.
 • Alpha sänglampa (Vit)

  Alpha sänglampa (Vit)
  Alpha är en praktisk och stilig vägglampa i vit- eller svartlackad metall. Den har en riktbar spotligt som gör att du enkelt kan vinkla ljuset dit du önskar att ha den. Alpha drar inte allt för mycket uppmärksamhet till sig, vilket gör att den även är väldigt lätt att placera i ditt hem. Ger ett bra ljus som är optimalt till läsning. Ljuskälla ingår ej.
 • Converto + skärm (Förkromad/blank)

  Converto + skärm (Förkromad/blank)
  Converto är en vacker bordlampa med en fot i kromad metall. Härlig och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken som i fönstret. Lampan levereras med vit skärm, men går även att använda utan skärmen för ett lite tuffare intryck. Ljuskälla ingår ej.
 • Converto + skärm (Grå)

  Converto + skärm (Grå)
  Converto är en vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall och en stabil fotplatta i grå marmor. Härlig och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken som i fönstret. Lampan levereras med vit skärm, men går även att använda utan skärmen för ett lite tuffare intryck. Ljuskälla ingår ej.
 • Cobble pendel (Antikmässing)

  Cobble pendel (Antikmässing)
  Cobble är en oerhört trivsam fönsterlampa, tillverkad med en sockel i antikmässing, stilrent, klart räfflat glas och svart textilkabel. Ljuskällan sticker ner lite nedanför glaset, så använd gärna en dekorativ ljuskälla i Cobble.  Sladdlängd: 350cm textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Skomakare lampa (Frostat)

  Skomakare lampa (Frostat)
  En klassisk skomakarlampa med skärm i munblåst, frostat glas och stilrena detaljer i antikmässing. Stilren och enkel fönsterlampa som enkelt smälter in med övrig inredning. Ljuskälla ingår ej.
 • Superb plafond (Förkromad/blank)

  Superb plafond (Förkromad/blank)
  Vacker plafond i förkromad metall som du med fördel kan placera både i hallen, sovrummet och vardagsrummet. Den är diskret samtidigt som den är otroligt vacker! Den har 4st ljuskällor som är omslutna av härligt, mönstrade (öppna) skärmar.  Diameter på bas: 14cm. Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Cluster plafond LED (Vit)

  Cluster plafond LED (Vit)
  Cluster är en fin LED-plafond med prismor i mitten. Ger ett dekorativt ljus men funkar även som allmänbelysning till mindre rum. Samtidigt som den är enkel som gör prismorna att Cluster är otroligt elegant och lyxig! Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
 • Alpha golvlampa (Vit)

  Alpha golvlampa (Vit)
  Alpha golvlampa är tillverkad i metall och finns i antingen i vit eller svart finish. Sprider ett bra ljus och har en snygg och enkel design - perfekt om du vill ha en lampa som smälter in bland övrig inredning och är lätt att placera. Ljuskälla ingår ej.
 • Läza golvlampa 1arm (Svart)

  Läza golvlampa 1arm (Svart)
  Läza är en enkel och elegant golvlampa som sprider ett bra ljus. Perfekt till läsning men sprider också ett bra ljus i allmänhet. Fungerar lika bra bakom fåtöljen i vardagsrummet, som i det tomma hörnet i sovrummet. Var väljer du att placera din golvlampa? Den är matt svart med detaljer i borstad mässing och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Läza golvlampa 2arm (Svart)

  Läza golvlampa 2arm (Svart)
  Läza golvlampa i svart med snygga detaljer i borstad mässing. Golvlampan finns med både en och två armar. Skärmarna är på 12cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.
 • New Haven golvlampa (Svart)

  New Haven golvlampa (Svart)
  New haven golvlampa i antiksvart. Klassisk stil och golvströmbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Läza dubbel golvlampa Vit (Vit)

  Läza dubbel golvlampa Vit (Vit)
  Läza golvlampa i vit med kromade detaljer. Två strömbrytare på lampan så att du kan tända var lampa för sig. Flexibla armar så du kan rikta ljuset där du behöver det. Ljuskällor ingår ej.
 • Alpha flex 2 vit (Vit)

  Alpha flex 2 vit (Vit)
  Alpha är en praktisk och stilig vägglampa i vitlackad metall. Den är utrustad med två stycken flexarmar som du enkelt justerar efter behov. Du tänder var lampa för sig med hjälp av en varsin vippbrytare. Ljuskällor ingår ej.
 • Spartan Wood bordlampa (Svart)

  Spartan Wood bordlampa (Svart)
  Spartan wood är uppföljaren av den omåttligt populära serien Spartan, men nu i en mjukare och lite lyxigare variant. Detaljerna på lampan är i trä och gör att bordlampan får ett mjukare uttryck. Använd gärna en dekorativ ljuskälla. Ljuskällor ingår ej.
 • New Haven XL (Svart)

  New Haven XL (Svart)
  Snygga New Haven XL i antik med en vit insida. Fin att placera över köksbordet och ger en rustik och industriell känsla över ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Prima plafond (Antikmässing)

  Prima plafond (Antikmässing)
  Prima plafond är lyxig och elegant, tillverkad i metall med en yta i antikmässing. Vacker taklampa som sprider en härlig ljusbild i rummet när den är tänd. Placeras med fördel både i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Diameter på fot: 14cm. Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Zodiac large plafond LED (Vit)

  Zodiac large plafond LED (Vit)
  Zodiac är en lite större plafond som är utsmyckad med ett vackert mönster. Den är enkel och elegant och drar inte allt för mycket uppmärksamhet till sig. Lampan är utrustad med intergrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus och ger ett bra allmänljus. Integrerad LED-belysning.
 • Bordslampa Lykta

  Bordslampa Lykta
  Av trä/metall. Höjd 36 cm, bredd 20,5 cm. Sladdlängd ca 160 cm. E14 1x40W. Färg vit
 • Manchester XL (Förkromad/blank)

  Manchester XL (Förkromad/blank)
  Bordlampan Manchester i ett större format. Den har två eleganta bågar som går från stommen upp till topp, där vi sedan möts av den klarvita skärmen som ger ett otroligt vackert ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan ringo (Förkromad/blank)

  Spartan ringo (Förkromad/blank)
  En dekorativ bordsfot som är rejält genomarbetad. Tung fot och en solid dekorring helt i metall. Transparant sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan ringo 20cm (Förkromad/blank)

  Spartan ringo 20cm (Förkromad/blank)
  Dekorativ och genomarbetad takpendel i guld eller krom. Helt i metall och en lite bredare metallram runt ljuskällan ger en exklusiv känsla. ?Ljuskälla ingår ej.
 • Alphaville flex 2 (Förkromad/blank)

  Alphaville flex 2 (Förkromad/blank)
  Alphaville 2 sänglampa med två riktbara armar och strömbrytare till varje. Ljuskällor ingår ej.
 • Alpha Vägglampa Spotlight Vit

  Alpha Vägglampa Spotlight Vit
 • Avenue Takplafond Kristall

  Avenue Takplafond Kristall
 • Nypa LED klämlampa (Grå)

  Nypa LED klämlampa (Grå)
  Nypa LED är en otroligt praktisk och lättplacerad klämlampa som du enkelt kan fästa på skrivbodet, i bokhyllan eller skiljeväggen. Nypa är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra arbetsljus. Dessutom har den en flexibel arm så att du enkelt kan rikta den så som du önskar.  Integrerad LED-belysning.
 • Sublim plafond (Förkromad/blank)

  Sublim plafond (Förkromad/blank)
  Sublim är en elegant och stilren taklampa, tillverkad i förkromad metall i en vacker och iögonfallande design. Den har 6st ljuskällor som är omslutna av vackra kristallskärmar. När lampan är tänd sprids en härlig ljusbild i rummet.  Diameter på fot: 14cm. Ljuskällor (6st) ingår ej.
 • Pot fönsterlampa (Svart)

  Pot fönsterlampa (Svart)
  Fönsterlampa i vit eller svart plåt med rustika detaljer som upphäng i vintagemässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Santorini (Svart)

  Santorini (Svart)
  Santorini, dekorativ bordlampa med runda former som smälter in samtidigt som den drar ögonen till sig. Finns i vit och silvermetall, silver kallar vi svart i färgvalet. Ljuskälla ingår ej.
 • Cottex Belgravia

  Cottex Belgravia
  Bordslampa Belgravia från Cottex är en stilfull bordslampa i krom med vit skärm. Med sin klassiska design kommer Belgravia att lysa upp varje hem, även när den inte är tänd.Till Belgravia behö
 • Fönsterlampa Spartan

  Fönsterlampa Spartan
  Fönsterlampa med stilrent uttryck. Höjd 21 cm, Ø 10 cm. 1xE27, max 60W. Färg krom.
 • Vindla golvlampa LED (Förkromad/blank)

  Vindla golvlampa LED (Förkromad/blank)
  Vindla är en otroligt stilren golvlampa i en spännande design. Tillverkad i förkromad metall med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus. Mycket snygg golvlampa som dessutom är enkel att placera i ditt hem. Integrerad LED-belysning. 
 • Pollux vägglampa (Svart)

  Pollux vägglampa (Svart)
  Praktisk och fräsh vägglampa i metall som finns i både svart och vitt. Gemensamt för de båda är att de har kromade detaljer som lyfter lampan ytterligare. Riktbar spotlight som sprider ett bra ljus och som dessutom är diskret på din vägg.  Strömbrytare på väggplatta.  Ljuskälla ingår ej.
 • Viggen plafond LED (Vit)

  Viggen plafond LED (Vit)
  Viggen är en enkel och klassisk plafond i vitt glas som är lätt att placera i ditt hem. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Den smälter in fint i de flesta rum och inredningsstilar och drar inte åt sig för mycket uppmärksamhet. Perfekt om du vill ha en ren och slät känsla i ditt hem. Fästerna på plafonden är i kromad metall. Integrerad LED-belysning.
 • Orbit plafond LED (Vit)

  Orbit plafond LED (Vit)
  Orbit är en snygg vit plafond i glas, utsmyckad med ett mönster av cirklar i olika storlekar. Den har också dekorativt kromade detaljer som sätter lite extra liv och rörelse i plafonden. Utrustad med LED-belysning som ger ett bra och starkt ljus. Integrerad LED-belysning.
 • Taklampa Pearl

  Taklampa Pearl
  Dekorativ lampa med 1 600 träkulor. Bredd 38 cm, höjd 52 cm, djup 38 cm.Material:Trä/metall . E27 (ingår ej), max 60W, sladdlängd: 50 cm. Färg vit.
 • Taklampa New Haven

  Taklampa New Haven
  Rustik taklampa i industriell design! Antiksvart metall och vit insida. Material/färg: Antik svat/vit. Höjd 26 cm, Ø 37 cm, kedjans längd 100 cm. E27 60W (ingår ej).
 • Viggen LED plafond 35cm (Vit)

  Viggen LED plafond 35cm (Vit)
  LED-plafond i opalvitt glas som ger ett varmvitt ljus. Är fullt dimbar och enkel uppsättning.
 • Belize LED (Vit)

  Belize LED (Vit)
  Dekorativ glasplafond i LED med mönster, ger ett bra varmvitt ljus. Enkel uppsättning.
 • Lexington LED-plafond 3-stegsdimmer (Vit)

  Lexington LED-plafond 3-stegsdimmer (Vit)
  Snygg glasplafond med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus motsvarande 75W. Inbyggd tre-stegsdimmer i lampan vilket innebär att du endast kan ha strömbrytare till plafonden. Om du tänder så lyser lampan 100%, släcker du och tänder igen snabbt så lyser lampan 66% av ljusstyrkan. Och ytterligare en gång så är ljusstyrkan nere på 30%. Väldigt populärt i rum där man inte vill eller kan installera en dimmer men ändå kunna välja ljusnivå.
 • Lexington LED Large 3-steg (Vit)

  Lexington LED Large 3-steg (Vit)
  Snygg glasplafond med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus motsvarande 2x75W. Inbyggd tre-stegsdimmer i lampan vilket innebär att du endast kan ha strömbrytare till plafonden. Om du tänder så lyser lampan 100%, släcker du och tänder igen snabbt så lyser lampan 66% av ljusstyrkan. Och ytterligare en gång så är ljusstyrkan nere på 30%. Väldigt populärt i rum där man inte vill eller kan installera en dimmer men ändå kunna välja ljusnivå.
 • Miss Marble (Vit)

  Miss Marble (Vit)
  Bordlampa Miss Marble i metall och marmorimiterad plåt. Levereras komplett med lampfot och skärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Majlis (Grå)

  Majlis (Grå)
  Majlis bordlampa är en kombo av metall och keramik. Levereras komplett med lampfot och skärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Ottilia (Antikmässing)

  Ottilia (Antikmässing)
  Bordlampa i keramik och metall, levereras komplett med lampfot och skärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Tobacco bordslampa (Svart)

  Tobacco bordslampa (Svart)
  Nätt bordslampa i keramik och vackert bladmönster. Svart eller beige utförande. Ljuskälla ingår ej.
 • Eminent plafond (Förkromad/blank)

  Eminent plafond (Förkromad/blank)
  Eminent är en vacker plafond, tillverkad i förkromad metall med 3st vackra kristallskärmar som döljer ljuskällorna. Elegant, diskret och otroligt vacker!  Diameter på bas: 14cm. Ljuskällor (3st) ingår ej.
 • Spartan Pendel Krom

  Spartan Pendel Krom
 • New Haven bordlampa (Svart)

  New Haven bordlampa (Svart)
  Snygga New Haven med sin mörka, matta finish och mjuka, robusta form - nu även som bordlampa. En härlig lampa som är fantastisk att kolla på och som dessutom är ställbar samt höj- och sänkbar. Skärmen justerar du enkelt efter behov.  Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Maria Theresa

  Taklampa Maria Theresa
  Dekorativ lampa med akrylprismor. Höjd 65 cm, bredd 60 cm. 6xE14, max 40W. Färg vit.
 • Taklampa Maria Theresa

  Taklampa Maria Theresa
  Dekorativ lampa med akrylprismor. Höjd 65 cm, bredd 60 cm. 6xE14, max 40W. Färg svart.
 • Bordslampa Antik

  Bordslampa Antik
  Dekorativlampa i snygg design. Höjd 48 cm inkl skärm. Skärm diam 24x12 cm. Fot stl 17,5x9 cm. E14 max 40W. Färg vit.
 • Bordslampa Lykta

  Bordslampa Lykta
  Av trä/metall. Höjd 36 cm, bredd 20,5 cm. Sladdlängd ca 160 cm. E14 1x40W. Färg brun.
 • Fönsterlampa New Haven

  Fönsterlampa New Haven
  Rustik fönsterlampa i industriell design! Antiksvart metall och vit insida. Material/färg: Antik svat/vit. Höjd 15 cm, Ø 17,5 cm. E14 40W (ingår ej).
 • Viggen LED 30cm (Vit)

  Viggen LED 30cm (Vit)
  LED-plafond med vitt opalglas. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 60W glödlampa. Lång livslängd och utbytbar transformator. Enkel uppsättning på takkrok och takkontakt ingår.
 • Hampton Linen fönsterlampa (Vit)

  Hampton Linen fönsterlampa (Vit)
  Mysig liten fönsterlampa med vitt sladd och stomme klädd i vitt linnetyg. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Pot

  Taklampa Pot
 • Belgravia XL (Förkromad/blank)

  Belgravia XL (Förkromad/blank)
  Ståtlig och elegant bordlampa Belgravia XL. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Rektangulär skärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Juvel bordlampa (Klar/transparant)

  Juvel bordlampa (Klar/transparant)
  Vacker bordlampa i glas och metall med detaljer i fina K5-kristall. Levereras komplett med lampfot och skärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan takplafond 4 (Förkromad/blank)

  Spartan takplafond 4 (Förkromad/blank)
  Spartan takplafond i förkromad metall. Vacker att se på samtidigt som den sprider ett fint ljus. Välj till lämpliga ljuskällor så blir lampan ett smycke i taket! Armarna är fullt riktbara. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Antik

  Bordslampa Antik
  Dekorativlampa i snygg design. Höjd 48 cm inkl skärm. Skärm diam 24x12 cm. Fot stl 17,5x9 cm. E14 max 40W. Färg svart.
 • Trivial bordlampa (Vit)

  Trivial bordlampa (Vit)
  Här har vi en härlig och tuff bordlampa med spännande detaljer på foten och en behagligt skärm. Den är lite antikinspirerad och skapar en härlig atmosfär omkring sig när den är tänd. Den finns i tre olika färger, vilken är din favorit? Ljuskälla ingår ej.
 • Viggen LED plafond 48cm (Vit)

  Viggen LED plafond 48cm (Vit)
  LED-plafond i opalvitt glas som ger ett varmvitt ljus. Är fullt dimbar och enkel uppsättning.
 • Komet LED (Vit)

  Komet LED (Vit)
  Dekorativ LED-plafond som ger ett bra varmvitt ljus. Prismor som ger en extra dimension i lampan.
 • Stella LED (Vit)

  Stella LED (Vit)
  Dekorativ glasplafond med LED-teknik. Ger ett varmvitt bra ljus och är enkel att sätta upp.
 • Diva LED (Vit)

  Diva LED (Vit)
  Dekorativ glasplafond med LED-teknik, ger ett bra varmvitt ljus och är enkel att sätta upp.
 • Viggen takplafond 50cm (Vit)

  Viggen takplafond 50cm (Vit)
  Lite större glasplafond i opalvitt glas. Tre E27 hållare gör att du kan få ordentligt med ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Avenida (Förkromad/blank)

  Avenida (Förkromad/blank)
  Pampig taklampa med kristall (slipat glas) i oval form. Stilren och elegant, passar perfekt över ett fint matbord. Ljuskällor ingår ej.
 • Bordslampa Trivial

  Bordslampa Trivial
  Av keramik. Höjd 33 cm, diameter 14 cm. E14 40W. Färg blå med vit skärm.
 • Majlis bordlampa (Vit)

  Majlis bordlampa (Vit)
  Vacker bordlampa i keramik och metall. Komplett med lampskärm och lampfot. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Divoza vit

  Taklampa Divoza vit
  Taklampa som ger en skön och mysig känsla och ett trivsamt ljus. Storlek ca 15,5x82 cm. 3xE14, 40W. Färg vit/murano glas.
 • Alpha rondell (Vit)

  Alpha rondell (Vit)
  Alpha rondell är en spotlight i snygg matt finish, finns både i vit och svart. Den har riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Perfekt om du vill tillföra bra ljus till rummet, men inte vill att lampan ska sticka ut allt för mycket. Ljuskälla ingår ej utan du får köpa till halogen eller LED.
 • Living Taklampa Munblåst Glas

  Living Taklampa Munblåst Glas
 • Taklampa Pearl

  Taklampa Pearl
  Dekorativ lampa med 1 600 träkulor. Bredd 38 cm, höjd 52 cm, djup 38 cm.Material:Trä/metall. E27 (ingår ej), max 60W, sladdlängd: 50 cm. Färg svart.
 • Spartan ringo 30cm (Mässing/guld)

  Spartan ringo 30cm (Mässing/guld)
  Dekorativ och genomarbetad takpendel i guld, krom eller svart. Helt i metall och en lite bredare metallram runt ljuskällan ger en exklusiv känsla. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Trivial

  Bordslampa Trivial
  Av keramik. Höjd 33 cm, diameter 14 cm. E14 40W. Färg vit.
 • Fönsterlampa Hampton

  Fönsterlampa Hampton
  Fönsterlampa med lampskärm av vitt linnetyg. Höjd 13 cm, diameter 15 cm. E14 max 40W. Färg vit.
 • Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 35cm

  Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 35cm
  Lexington plafond 35 cm CottexLexington är en vacker plafond som lyfter känslan i ditt rum och sprider ett härligt ljus omkring sig. Plafonden har inbyggd LED med trestegsdimmer som reglerar ljusst
 • Avenue plafond (Förkromad/blank)

  Avenue plafond (Förkromad/blank)
  Maffig takplafond med K9 kristall som ger en fantastisk lyster. Ljuskälla ingår ej.
 • Rhonda fönsterlampa (Vit)

  Rhonda fönsterlampa (Vit)
  Klassisk fönsterlampa i borstad krom och opalvitt glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Nautica bordlampa (Svart)

  Nautica bordlampa (Svart)
  Fina bordlyktan Nautica från Cottex som finns i två olika färger. Dekorativ och går att placera lite varstans. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Kobe vit

  Taklampa Kobe vit
  Taklampa i vit aluminium med detaljer i krom. Storlek ca 26,5x35 cm. 1x60W, sockel E27.
 • Taklampa Kobe svart

  Taklampa Kobe svart
  Taklampa i svart aluminium ned detaljer i krom. Storlek ca 26,5x35 cm. 1x60W, sockel E27.
 • Fönsterlampa Läza vit

  Fönsterlampa Läza vit
  Mycket populär fönsterlampa i metall. Storlek ca 14,5x12 cm. 1x40W, sockel E14. Färg vit.
 • Capella takplafond (Svart)

  Capella takplafond (Svart)
  Snygg och stilren takplafond i mattsvart/klarglas, förkromad/blank/klarglas, mattsvart/rökfärgat glas. Ger ett bra ljus och passar perfekt med dimmer. Ljuskällor ingår ej.
 • Pompa bordslampa (Svart)

  Pompa bordslampa (Svart)
  Vacker bordsalampa som passar i de flesta miljöer. Matchande sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Folium bordlampa (Grå)

  Folium bordlampa (Grå)
  Palmbladsmönstrad bordslampa i högblankt utförande. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Folium bordslampa (Grå)

  Folium bordslampa (Grå)
  Palmbladsmönstrad bordslampa i matt utförande, sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Sandhammaren LED Batteri (Beige/brun)

  Sandhammaren LED Batteri (Beige/brun)
  En helt ny lykta som går att använda såväl inom- som utomhus. Ger ett mjukt och stämningsfullt ljus när dagen övergår till kväll. 2x AA/LR6 (ingår ej) Dimmer.
 • Tube bordslampa (Vit)

  Tube bordslampa (Vit)
  Snygg och stilren bordlampa i högglansigt vitt med fina kromdetaljer. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa New Haven

  Bordslampa New Haven
  Med sin mörka, matta finish och lika mjuka som robusta form ger denna bordslampa karaktär till varje hem. Höjd 50 cm. E14 max 40W. Färg svart.
 • Sving golvlampa (Svart)

  Sving golvlampa (Svart)
  En funktionell golvlampa med strömbrytare på sockeln och svängbar arm så att du med lätthet kan rikta ljuset där du behöver, till exempel i läsfåtöljen. Ljuskälla ingår ej.
 • Fönsterlampa Spartan Ringo

  Fönsterlampa Spartan Ringo
  Fönsterlampa i form av hänge i mässing med futuristisk design. Höjd 20 cm, diameter 20 cm. E14 max 40W. Färg mässing.
 • Bordslampa Trivial

  Bordslampa Trivial
  Av keramik. Höjd 33 cm, diameter 14 cm. E14 40W. Färg svart.
 • New Chelsea (Vit)

  New Chelsea (Vit)
  Bordlampa New Chelsea med kromad metall och vit eller svartlackad trä. Oval lampskärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Nest fönsterlampa (Vit)

  Nest fönsterlampa (Vit)
  Fönsterlampa i tvinnat papper som finns i vit färg. Sladd med takkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Divoza svart

  Taklampa Divoza svart
  Taklampa som ger en skön och mysig känsla och ett trivsamt ljus. Storlek ca 15,5x82 cm. 3xE14, 40W. Färg Svart/mörkt trä/mureno glas.
 • Fönsterlampa Spartan

  Fönsterlampa Spartan
  Fönsterlampa med stilrent uttryck.Höjd 21 cm, Ø 10 cm. 1xE27, max 60W. Färg mässing
 • Kupol bordslampa (Vit)

  Kupol bordslampa (Vit)
  Fräsch bordslampa med matchande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Fiore bordslampa (Mässing/guld)

  Fiore bordslampa (Mässing/guld)
  Trendig bordslampa med guldantik finish. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Klassisk blå bordlampa (Blå)

  Klassisk blå bordlampa (Blå)
  Vacker porslinslampa som med ornamentering för tankarna till ostindien. Handmålad. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Flexibel bordslampa (Vit)

  Flexibel bordslampa (Vit)
  Ny smidig bordlampa i avskalad och funktionell design. Du kan rikta ljuset dit du vill och strömbrytaren sitter praktiskt på lamphuvudet. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Amadeus bordslampa (Svart)

  Amadeus bordslampa (Svart)
  Med sin smala form och ovala skärm så kan Amadeus bordlampa placeras lite var som helst i hemmet. Den svarta skärmen ger ett fint ljus nedåt. Ljuskälla ingår ej.
 • Kardemumma bordlampa (Svart)

  Kardemumma bordlampa (Svart)
  Bordslampa i vackert snidat trä, brunsvart stomme med en svart skärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Muscot bordlampa (Svart)

  Muscot bordlampa (Svart)
  Bordslampa i vackert snidat trä, brunsvart fot med en svart skärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Zippo bordsfot (Mässing/guld)

  Zippo bordsfot (Mässing/guld)
  Bordsfot i antikmässing eller antiksilver, använd en dekorativ ljuskälla av eget val. Ljuskälla ingår ej.
 • Kao bordslampa (Vit)

  Kao bordslampa (Vit)
  Modern bordslampa med ett helt eget uttryck i form av ett ansikte. Passar både i vardagsrummet och på sängbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Koster LED batteri (Brun/beige)

  Koster LED batteri (Brun/beige)
  En helt ny lykta som går att använda såväl inom- som utomhus. Ger ett mjukt och stämningsfullt ljus när dagen övergår till kväll. 2x AA/LR6 (ingår ej). Dimmer.
 • Fönsterlampa Elvis

  Fönsterlampa Elvis
  Svartkrom, höjd 18 cm, diameter 13 cm, sladd 1,3 m.E14 1x40W.
 • Fönsterlampa Polle

  Fönsterlampa Polle
  Höjd 12 cm, diameter 12 cm, sladd 1,3 m.E14 Max 40W. Takkontakt ingår ej.
 • Alpha slim LED (Vit)

  Alpha slim LED (Vit)
  Enkel läslampa med riktbar spotlight. Utbytbar LED-lampa ingår som ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 20W.
 • Fönsterlampa Spartan Ringo

  Fönsterlampa Spartan Ringo
  Fönsterlampa i form av hänge i krom med futuristisk design. Höjd 20 cm, diameter 20 cm. E14 max 40W. Färg krom.
 • Taklampa Hampton

  Taklampa Hampton
  Lampskärm av vitt linnetyg. Höjd 40 cm, diameter 40 cm. E27 max 60W. Färg vit.
 • Fönsterlampa Läza svart

  Fönsterlampa Läza svart
  Mycket populär fönsterlampa i metall. Storlek ca 14,5x12 cm. 1x40W, sockel E14. Färg svart.
 • Prio fönsterpendel (Förkromad/blank)

  Prio fönsterpendel (Förkromad/blank)
  Prio fönsterpendel med svart stomme och svart tvinnad tygkabel, finns med sockel i mässing, krom eller koppar. 3,5m kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Prakt bordslampa (Mässing/guld)

  Prakt bordslampa (Mässing/guld)
  Bordslampa i exklusivt utförande i mässingsfärg eller krom. Svart skärm ingår. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan glaspendel (Förkromad/blank)

  Spartan glaspendel (Förkromad/blank)
  Fina pendeln Spartan som är tillverkad med en skärm i glas och detaljer i antingen krom, svart eller vit. Liten och nätt med sina 10cm i diameter. Vilken färg hade passat hemma hos dig? Ljuskälla ingår ej.
 • Blomst bordlampa (Mässing/guld)

  Blomst bordlampa (Mässing/guld)
  Trendig bordslampa med guldantik finish. Passar med enbart ljuskälla eller med skärm för ett mer indirekt ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Flexibel golvlampa (Vit)

  Flexibel golvlampa (Vit)
  Ny smidig golvlampa i avskalad och funktionell design. Lamparmen är riktbar och strömbrytaren sitter smart placerat på lamphuvudet. Ljuskälla ingår ej.
 • Duett golvlampa (Antikmässing)

  Duett golvlampa (Antikmässing)
  Stilren golvlampa som är en läslampa och stämningsljus i ett. Två strömbrytare gör att lamporna kan tändas individuellt. Dubbla strömbrytare på lampa/Flexarmar. Ljuskällor ingår ej.
 • Vinga LED Batteri (Beige/brun)

  Vinga LED Batteri (Beige/brun)
  En helt ny lykta som går att använda såväl inom- som utomhus. Ger ett mjukt och stämningsfullt ljus när dagen övergår till kväll. 2x AA/LR6 (ingår ej) Dimmer.
 • Bordslampa Spartan Ringo

  Bordslampa Spartan Ringo
  Bordslampa i mässing med futuristisk design. Höjd 34,5 cm, diameter 30 cm, fot (bas 14 cm. E27 1x60W.
 • Spartan Wood pendel (Vit)

  Spartan Wood pendel (Vit)
  Spartan wood är uppföljaren av den omåttligt populära pendeln Spartan, men nu i en mjukare och lite lyxigare variant. Detaljerna på lampan är i trä och gör att pendeln får ett mjukare uttryck. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan. Sladdlängd: 350cm matchande kabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Fönsterlampa Elvis

  Fönsterlampa Elvis
  Mässingslampa, höjd 18 cm, diameter 13 cm, sladd 1,3 m.E14 1x40W.
 • Campus bordslampa (Svart)

  Campus bordslampa (Svart)
  Dekorativ och lättplacerad bordslampa i metall och en fin opalvit kupa. Matchande textilsladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spartan Ringo

  Bordslampa Spartan Ringo
  Bordslampa i krom med futuristisk design. Höjd 34,5 cm, diameter 30 cm, fot (bas 14 cm. E27 1x60W.
 • Bordslampa Spartan Ringo

  Bordslampa Spartan Ringo
  Bordslampa i svart krom med futuristisk design. Höjd 34,5 cm, diameter 30 cm, fot (bas) 14 cm. E27 1x60W.
 • Fönsterlampa Polle

  Fönsterlampa Polle
  Höjd 12 cm, diameter 12 cm, sladd 1,3 m.E14 Max 40W. Takkontakt ingår ej.
 • Fönsterlampa SpartanRingo

  Fönsterlampa SpartanRingo
  Fönsterlampa i form av hänge med futuristisk design. Höjd 20 cm, diameter 20 cm. E14 max 40W. Färg svart.
 • Cottex Skomakarlampa opalglas 20cm

  Cottex Skomakarlampa opalglas 20cm
  Lampskärm i opalglas till skomakarlampa 20 cm CottexSkomakarskärmen från Cottex är tillverkad i ett opalfärgat glas som ger ett behagligt ljus och en klassisk känsla.OBS! Du behöver komplettera
 • Capella fönsterlampa (Rökfärgat)

  Capella fönsterlampa (Rökfärgat)
  Fönsterlampa Capella i mattsvart metall och ett fint rökfärgat glas. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • 1898 bordlampa (Vit)

  1898 bordlampa (Vit)
  1898, en snygg bordlampa som är designad som en gammal lykta. Lite marin och otroligt trivsam! Finns i klassiskt trä, eller i vitt - du väljer vad som är snyggast hemma hos just dig! Tillverkad i trä och levereras med transparent kabel + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Cottex Skomakarlampa opalglas 15cm

  Cottex Skomakarlampa opalglas 15cm
  Lampskärm i opalglas till skomakarlampa 15 cm CottexSkomakarskärmen från Cottex är tillverkad i ett opalfärgat glas som ger ett behagligt ljus och en klassisk känsla.OBS! Du behöver komplettera
 • Compass takplafond LED (Vit)

  Compass takplafond LED (Vit)
  Takplafond i vitt glas med ett fint mönster. Integrerad LED på 12W som är fullt dimbar och motsvarar cirka 75W.
 • Cottex Skomakarlampa opalglas 25cm

  Cottex Skomakarlampa opalglas 25cm
  Lampskärm i opalglas till skomakarlampa 25 cm CottexSkomakarskärmen från Cottex är tillverkad i ett opalfärgat glas som ger ett behagligt ljus och en klassisk känsla.OBS! Du behöver komplettera
 • Zimba (Mässing/guld)

  Zimba (Mässing/guld)
  Zimba är en unik och intressant bordlampa med en ståtlig lejoninna som spanar ute på savannen. Den guldfärgade lejoninnan är handmålad och står på en rektangulär svart fot med matchande skärm. Sprider ett behagligt och inbjudande ljus när den är tänd och passar perfekt i fönstret eller på byrån.  Zimba finns även i silver. Ljuskälla ingår ej.
 • Zimba (Silver)

  Zimba (Silver)
  Zimba är en unik och intressant bordlampa med en ståtlig lejoninna som spanar ute på savannen. Den silverfärgade lejoninnan är handmålad och står på en rektangulär svart fot med matchande skärm. Sprider ett behagligt och inbjudande ljus när den är tänd och passar perfekt i fönstret eller på byrån.  Zimba finns även i guld. Ljuskälla ingår ej.
 • Etsy (Järn)

  Etsy (Järn)
  Etsy är en vacker och nätt pendel med ett välbekant formspråk. Laserskuren skärm i metall med flera små hål där ljuset tränger igenom och skapar en härlig ljusspridning. Denna variant är i järnfinish, men Etsy finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Etsy (Förkromad/blank)

  Etsy (Förkromad/blank)
  Etsy är en vacker och nätt pendel med ett välbekant formspråk. Laserskuren skärm i metall med flera små hål där ljuset tränger igenom och skapar en härlig ljusspridning. Denna variant är förkromad, men Etsy finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej. 
 • Etsy (Svart)

  Etsy (Svart)
  Etsy är en vacker och nätt pendel med ett välbekant formspråk. Laserskuren skärm i metall med flera små hål där ljuset tränger igenom och skapar en härlig ljusspridning. Denna variant är i svart/guld, men Etsy finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Prakt (Mässing/guld)

  Prakt (Mässing/guld)
  Prakt är en exklusiv pendel som förutom att ge ljus även är en fin inredningsdetalj. Denna härliga lampan går att variera i oändlighet med olika typer av dekorativa ljuskällor. Tillverkad i mässingfärgad metall med svarta detaljer.  Sladdlängd: 350cm textilkabel med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Capella (Opalglas)

  Capella (Opalglas)
  Capella är en elegant och mjuk pendel som passar in i de flesta rum och interiörer. Lampan har ett svart upphäng med en öppen skärm i opalglas.  Sladdlängd: 350cm svart kabel. Ljuskälla ingår ej.
ilead