Cottex lampor

Cottex är ett företag med kontor och lager i Malmö. De jobbar som grossister inom belysning och importerar lampor från hela världen. Cottex har också egen design och har även reservdelar till flera av lamporna i sortimentet.

Den som vill köpa en Cottex-lampa gör det enklast från någon av deras återförsäljare. Vi har samlat ihop ett urval av belysning från svenska nätbutiker. Här är vårt resultat:

 • Umbrella 5 taklampa (Smoke)

  Umbrella 5 taklampa (Smoke)
  Fantastisk taklampa som ger en lyxig känsla över matbordet. Sladdlängden är ställbar och lampan hängs enkelt på takkrok. Ger en fin ljusbild nedåt.Ljuskällor ingår ej.
 • New haven 3a taklampa (Svart)

  New haven 3a taklampa (Svart)
  Taklampa med tre skärmar i metall. Antik svart/guld, ger ett fint ljus nedåt på bordet och passar perfekt som kökslampa.Ljuskällor ingår ej.Maxlängd: 120cm
 • Capella 3 taklampa (Svart)

  Capella 3 taklampa (Svart)
  Stilren taklampa i mattsvart med tre rökfärgade glas. Sladdlängden går enkelt justera vid montering, hängs enkelt på takkrok. De rökfärgade glasen ger lite dovare belysning och inte lika bländande som klarglas. Bild 2 är detaljbild men visar Capella 4.Ljuskällor ingår ej.
 • Lampskärm i opalglas 20 cm

  Lampskärm i opalglas 20 cm
  Lampskärm i opalglas till skomakarlampa 20 cm Cottex Skomakarskärmen från Cottex är tillverkad i ett opalfärgat glas som ger ett behagligt ljus och en klassisk känsla.
 • Libra 4 (Svart)

  Libra 4 (Svart)
  Takspotlight Libra 4 rak i mattsvart metall och detaljer i borstad mässing. Riktbara spottar så att du enkelt kan rikta ljuset där du önskar. Lampan hängs smidigt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Glob Lågenergi E27 13W

  Glob Lågenergi E27 13W
 • Cottex Belgravia

  Cottex Belgravia
  Bordslampa Belgravia från Cottex är en stilfull bordslampa i krom med vit skärm. Med sin klassiska design kommer Belgravia att lysa upp varje hem, även när den inte &a
 • Wave 3-step LED (Krom)

  Wave 3-step LED (Krom)
  Wave taklampa i krom med inbyggd LED. Ställbar höjd på lampan. Lampan är utrustad med step-dim vilket innebär att när du tänder lampan lyser den med 100% styrka. Släck och tänd snabbt så lyser lampan 40%, upprepa och 10%. Väntar du lite längre så återställs alltid lampan och den börjar på 100%.
 • Cottex Belgravia XL krom

  Cottex Belgravia XL krom
  Bordslampa Belgravia XL från Cottex är en vacker bordslampa i krom med vit skärm. Med sin klassiska design kommer Belgravia att lysa upp varje hem, även när den inte är
 • Baton plafond svart/mässing (Svart)

  Baton plafond svart/mässing (Svart)
  Baton är en modern taklampa som ger ett fint ljus till rummet samtidigt som den är en riktigt härlig inredningsdetalj. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är försedd med tre stycken armar med två ljuskällor på vardera arm. Dessa armar är vridbara efter behov, vilket dels gör att man kan ställa in var ljuset ska falla, men också att man med enkelhet kan bestämma hur man önskar att armaturen ska se ut. Lampsocklarna är i mattborstad mässing.Använd dekorativa globlampor i lampan för ett liknande resultat som på bilderna, eller blanda olika ljuskällor för ett mer lekfullt uttryck. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad atmosfär och ljusstyrka i rummet.
 • New Haven med hiss (Svart)

  New Haven med hiss (Svart)
  Snygga New Haven med hiss i antik. Fin att placera över köksbordet och ger en rustik och industriell känsla över ditt hem.Ljuskälla ingår ej.Observera att lampan inte har samma funktionalitet som en traditionell hisslampa. Höjden går däremot att justera.
 • Alpha 2 spotlight (Vit)

  Alpha 2 spotlight (Vit)
  Stilrena takspotlighten Alpha 2 i matt vit eller svart. Enkel och stilren lampa som passar perfekt om du vill tillföra ett bra ljus i rummet, men samtidigt vill ha en diskret taklampa. Riktbara spotlights och enkel upphängning på takkrok. Finns i flera olika modeller och storlekar.Ljuskällor ingår ej.
 • Bordslampa antik lykta av trä

  Bordslampa antik lykta av trä
  Ljuvlig lykta i en antik design som lysar upp i mörkret. Kommer i två naturtrogna färger.Storlek: höjd 36 cm, bredd 20,5 cmMaterial: trä/metallSockel/watt: E14, 40W (glödlampa ingår ej)Sladdlängd: 140 cmKontakt: stickkontakt
 • Salle plafond (Smoke)

  Salle plafond (Smoke)
  Salle är en modern och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en kromad finish och är smyckad med en rund kupa i rökfärgat glas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en modern och inbjudande look på lampan. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Använd en dekorativ ljuskälla i armaturen för finast resultat.​Ljuskälla ingår ej.
 • Lampskärm i opalglas 25 cm

  Lampskärm i opalglas 25 cm
  Lampskärm i opalglas till skomakarlampa 25 cm Cottex Skomakarskärmen från Cottex är tillverkad i ett opalfärgat glas som ger ett behagligt ljus och en klassisk känsla
 • Klassisk blå bordlampa (Blå)

  Klassisk blå bordlampa (Blå)
  Vacker porslinslampa som med ornamentering för tankarna till ostindien. Handmålad. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa New Haven av metall

  Taklampa New Haven av metall
  Klassisk taklampa med en industriell design som håller över tid och som är lätt att matcha med övrig inredning i hemmet. Passar perfekt att hänga upp i köket för att skapa en ombonad känsla.Storlek: höjd 26 cm, ø37 cmFärg: antiksvart med vit insidaMaterial: metallSockel/watt: E27, 60WSladdlängd: 130 cmKontakt: takkontakt (medföljer ej)
 • Bordslampa antik lykta av trä

  Bordslampa antik lykta av trä
  Ljuvlig lykta i en antik design som lysar upp i mörkret. Kommer i två naturtrogna färger.Storlek: höjd 36 cm, bredd 20,5 cmMaterial: trä/metallSockel/watt: E14, 40W (glödlampa ingår ej)Sladdlängd: 140 cmKontakt: stickkontakt
 • Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 35cm

  Cottex Lexington STEPDIM1-2-3 35cm
  Lexington plafond 35 cm CottexLexington är en vacker plafond som lyfter känslan i ditt rum och sprider ett härligt ljus omkring sig. Plafonden har inbyggd LED med trestegsdimmer som reg
 • Eminent plafond (Krom)

  Eminent plafond (Krom)
  Eminent är en vacker plafond, tillverkad i förkromad metall med 3st vackra kristallskärmar som döljer ljuskällorna. Elegant, diskret och otroligt vacker! Diameter på bas: 14cm.Ljuskällor (3st) ingår ej.
 • Alpha 4 spotlight (Vit)

  Alpha 4 spotlight (Vit)
  Alpha 4 är en spotlight i snygg matt finish som finns både i vit och svart. Perfekta taklampan om du vill ha en lampa som sprider ett bra ljus, utan att dra för mycket uppmärksamhet mot taket. Riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Ljuskällor ingår ej.
 • Skomakarlampa 15cm (opal) (Svart)

  Skomakarlampa 15cm (opal) (Svart)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i opalglas, en sockel av svartlackad metall och en matchande sladd. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med svart PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa New Haven

  Bordslampa New Haven
  Med sin mörka, matta finish och lika mjuka som robusta form ger denna bordslampa karaktär till varje hem. Höjd 50 cm. E14 max 40W. Färg svart.
 • Duett golvlampa (Antikmässing)

  Duett golvlampa (Antikmässing)
  Stilren golvlampa som är en läslampa och stämningsljus i ett. Två strömbrytare gör att lamporna kan tändas individuellt. Dubbla strömbrytare på lampa/Flexarmar.Ljuskällor ingår ej.
 • Florens (Svart)

  Florens (Svart)
  Taklampa i antiksvart och fina muranoglas. Hängs enkelt på takkrok och går att anpassa höjden.Ljuskällor ingår ej.
 • Alpha sänglampa (Svart)

  Alpha sänglampa (Svart)
  Alpha är en praktisk och stilig vägglampa i vit- eller svartlackad metall. Den har en riktbar spotligt som gör att du enkelt kan vinkla ljuset dit du önskar att ha den. Alpha drar inte allt för mycket uppmärksamhet till sig, vilket gör att den även är väldigt lätt att placera i ditt hem. Ger ett bra ljus som är optimalt till läsning.Ljuskälla ingår ej.
 • Salle plafond (Smoke)

  Salle plafond (Smoke)
  Salle är en modern och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en svartlackadfinish och är smyckad med en rund kupa i rökfärgat glas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en modern och inbjudande look på lampan. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Använd en dekorativ ljuskälla i armaturen för finast resultat.Salle finns även i en klassisk variant med en antik finish och kupa i opalglas.​Ljuskälla ingår ej.
 • Skomakare lampa (Vit)

  Skomakare lampa (Vit)
  En klassisk skomakarlampa med skärm i munblåst, frostat glas och stilrena detaljer i antikmässing. Stilren och enkel fönsterlampa som enkelt smälter in med övrig inredning.Ljuskälla ingår ej.
 • Baton plafond (Svart)

  Baton plafond (Svart)
  Baton är en modern taklampa som ger ett fint ljus till rummet samtidigt som den är en riktigt härlig inredningsdetalj. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är försedd med tre stycken armar med två ljuskällor på vardera arm. Dessa armar är vridbara efter behov, vilket dels gör att man kan ställa in var ljuset ska falla, men också att man med enkelhet kan bestämma hur man önskar att armaturen ska se ut. Använd dekorativa globlampor i lampan för ett liknande resultat som på bilderna, eller blanda olika ljuskällor för ett mer lekfullt uttryck. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad atmosfär och ljusstyrka i rummet.Ljuskällor ingår ej. 
 • Wave LED step-dim (Svart)

  Wave LED step-dim (Svart)
  Wave taklampa i mattsvart med inbyggd LED. Ställbar höjd på lampan. Lampan är utrustad med step-dim vilket innebär att när du tänder lampan lyser den med 100% styrka. Släck och tänd snabbt så lyser lampan 40%, upprepa och 10%. Väntar du lite längre så återställs alltid lampan och den börjar på 100%. OBS: Funkar EJ med en väggdimmer
 • Fönsterlampa Spartan Ringo

  Fönsterlampa Spartan Ringo
  Fönsterlampa i form av hänge med futuristisk design. Storlek: höjd 20 cm, ø20 cmMaterial: metallSockel/watt: E14. 40WSladdlängd: 350 cmKontakt: stickkontakt
 • Alpha slim 4 LED (Grå)

  Alpha slim 4 LED (Grå)
  Stilren takspotlight med riktbara spottar. Utbytbar GU10 mini LED ingår, motsvarar cirka 20W och ger ett varmvitt ljus. Hängs enkelt på takkrok.
 • Tubo 20cm (svart) (Smoke)

  Tubo 20cm (svart) (Smoke)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 20cm lång, har en skärm i rökfärgat glas och en dekorativ svartlackad sockel i metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Umbrella 5 taklampa (Mässing/guld)

  Umbrella 5 taklampa (Mässing/guld)
  Fantastisk taklampa som ger en lyxig känsla över matbordet. Sladdlängden är ställbar och lampan hängs enkelt på takkrok. Ger en fin ljusbild nedåt.Ljuskällor ingår ej.
 • Umbrella 5 taklampa (Krom)

  Umbrella 5 taklampa (Krom)
  Fantastisk taklampa som ger en lyxig känsla över matbordet. Sladdlängden är ställbar och lampan hängs enkelt på takkrok. Ger en fin ljusbild nedåt.Ljuskällor ingår ej.
 • Cobble pendel (Antikmässing)

  Cobble pendel (Antikmässing)
  Cobble är en oerhört trivsam fönsterlampa, tillverkad med en sockel i antikmässing, stilrent, klart räfflat glas och svart textilkabel. Ljuskällan sticker ner lite nedanför glaset, så använd gärna en dekorativ ljuskälla i Cobble. Sladdlängd: 350cm textilkabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Pot fönsterlampa (Svart)

  Pot fönsterlampa (Svart)
  Fönsterlampa i vit eller svart plåt med rustika detaljer som upphäng i vintagemässing.Ljuskälla ingår ej.Levereras med gammal takkontakt.
 • Alpha 2 spotlight (Svart)

  Alpha 2 spotlight (Svart)
  Stilrena takspotlighten Alpha 2 i matt vit eller svart. Enkel och stilren lampa som passar perfekt om du vill tillföra ett bra ljus i rummet, men samtidigt vill ha en diskret taklampa. Riktbara spotlights och enkel upphängning på takkrok. Finns i flera olika modeller och storlekar.Ljuskällor ingår ej.
 • Viggen LED 30cm (Vit)

  Viggen LED 30cm (Vit)
  LED-plafond med vitt opalglas. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 60W glödlampa. Lång livslängd och utbytbar transformator. 
 • Ines bordslampa (Antikmässing)

  Ines bordslampa (Antikmässing)
  Bordslampa i antikmässing och med en vit plisserad tygskärm. Dekorativ och lättplacerad bordlampa!
 • Capella 3 taklampa (Svart)

  Capella 3 taklampa (Svart)
  Taklampa Capella 3 i mattsvart med tre opalvita glas. Sprider ljuset bra och passar perfekt över matbordet. Sladdlängden kan du justera vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Capella 3 taklampa (Svart)

  Capella 3 taklampa (Svart)
  Taklampa i svart, krom eller guld med tre fina klara glas som sprider ljuset bra över matbordet. Lampan hängs enkelt på takkrok och sladdlängden går att justera vid montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Capella 3 taklampa (Krom)

  Capella 3 taklampa (Krom)
  Taklampa i svart, krom eller guld med tre fina klara glas som sprider ljuset bra över matbordet. Lampan hängs enkelt på takkrok och sladdlängden går att justera vid montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Smidig taklampa (Krom)

  Smidig taklampa (Krom)
  Stilren taklampa i mattsvart, borstad mässing eller krom. Sladdlängden justeras vid montering, lampan hängs enkelt på takkrok. Du kan sätta din egen prägel på lampan genom att välja de ljuskällor du önskar.Ljuskällor ingår ej.
 • Skomakarlampa 20cm (opal) (Mässing/guld)

  Skomakarlampa 20cm (opal) (Mässing/guld)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i opalglas och en sockel i metall med finish i borstad mässing. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Gyllebo kristallplafond (Antikmässing)

  Gyllebo kristallplafond (Antikmässing)
  Klassisk kristallplafond i antikmässing med fina prismor. Sprider ljuset på ett fantastiskt fint sätt och blir ett riktigt smycke i taket! Hängs enkelt på takkrok.
 • Fönsterlampa Spartan Ringo

  Fönsterlampa Spartan Ringo
  Fönsterlampa i form av hänge med futuristisk design. Storlek: höjd 20 cm, ø20 cmMaterial: metallSockel/watt: E14. 40WSladdlängd: 350 cmKontakt: stickkontakt
 • Salle plafond (Smoke)

  Salle plafond (Smoke)
  Salle är en modern och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en mässingsfinish och är smyckad med en rund kupa i rökfärgat glas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en modern och inbjudande look på lampan. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Använd en dekorativ ljuskälla i armaturen för finast resultat.​Ljuskälla ingår ej.
 • Lampskärm i opalglas 15 cm

  Lampskärm i opalglas 15 cm
  Lampskärm i opalglas till skomakarlampa 15 cm Cottex Skomakarskärmen från Cottex är tillverkad i ett opalfärgat glas som ger ett behagligt ljus och en klassisk känsla.
 • Fönsterlampa Spartan Ringo

  Fönsterlampa Spartan Ringo
  Fönsterlampa i form av hänge med futuristisk design. Storlek: höjd 20 cm, ø20 cmMaterial: metallSockel/watt: E14. 40WSladdlängd: 350 cmKontakt: stickkontakt
 • Alpha slim LED (Borstat stål)

  Alpha slim LED (Borstat stål)
  Stilren och elegant takspotlight som levereras med utbytbara LED-lampor som ger ett varmvitt ljus. Hängs enkelt på takkrok och kontakt ingår.
 • Alpha rondell (Vit)

  Alpha rondell (Vit)
  Alpha rondell är en spotlight i snygg matt finish, finns både i vit och svart. Den har riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Perfekt om du vill tillföra bra ljus till rummet, men inte vill att lampan ska sticka ut allt för mycket.Ljuskälla ingår ej utan du får köpa till halogen eller LED.
 • Arc rak taklampa (Svart)

  Arc rak taklampa (Svart)
  Arc, rak taklampa i mattsvart eller förkromad/blank. Lamphållarna går att rikta. Sladdlängden 150cm går att justera vid montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Alpha sänglampa (Vit)

  Alpha sänglampa (Vit)
  Alpha är en praktisk och stilig vägglampa i vit- eller svartlackad metall. Den har en riktbar spotligt som gör att du enkelt kan vinkla ljuset dit du önskar att ha den. Alpha drar inte allt för mycket uppmärksamhet till sig, vilket gör att den även är väldigt lätt att placera i ditt hem. Ger ett bra ljus som är optimalt till läsning.Ljuskälla ingår ej.
 • Tubo 15cm (mässing) (Smoke)

  Tubo 15cm (mässing) (Smoke)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i rökfärgat glas och en dekorativ sockel i mässingfärgad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Tubo 15cm (svart) (Transparent)

  Tubo 15cm (svart) (Transparent)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i klarglas och dekorativa svarta detaljer. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Tubo 30cm (mässing) (Transparent)

  Tubo 30cm (mässing) (Transparent)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 30cm lång, har en skärm i klarglas och en dekorativ sockel i mässingfärgad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej. 
 • Vindla golvlampa (Svart)

  Vindla golvlampa (Svart)
  Vindla är en otroligt stilren golvlampa i en spännande design. Tillverkad i mattsvart med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus. Mycket snygg golvlampa som dessutom är enkel att placera i ditt hem.Integrerad LED-belysning. 
 • Tubo 15cm (mässing) (Transparent)

  Tubo 15cm (mässing) (Transparent)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i klarglas och en dekorativ sockel i mässingfärgad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella 3 taklampa (Mässing/guld)

  Capella 3 taklampa (Mässing/guld)
  Taklampa i svart, krom eller guld med tre fina klara glas som sprider ljuset bra över matbordet. Lampan hängs enkelt på takkrok och sladdlängden går att justera vid montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Skomakarlampa 20cm (opal) (Vit)

  Skomakarlampa 20cm (opal) (Vit)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i opalglas och en sockel i förkromad metall. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 20cm (klar) (Svart)

  Skomakarlampa 20cm (klar) (Svart)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i klarglas, en sockel av svartlackad metall och en matchande sladd. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med svart PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 15cm (opal) (Mässing/guld)

  Skomakarlampa 15cm (opal) (Mässing/guld)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i opalglas och en sockel i metall med finish i borstad mässing. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Majlis (Grå)

  Majlis (Grå)
  Majlis bordlampa är en kombo av metall och keramik. Levereras komplett med lampfot och skärm.Ljuskälla ingår ej.
 • Kupol bordslampa (Vit)

  Kupol bordslampa (Vit)
  Fräsch bordslampa med matchande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan ringo 20cm (Mässing/guld)

  Spartan ringo 20cm (Mässing/guld)
  Dekorativ och genomarbetad takpendel i guld eller krom. Helt i metall och en lite bredare metallram runt ljuskällan ger en exklusiv känsla.​Ljuskälla ingår ej.
 • Viggen plafond LED (Vit)

  Viggen plafond LED (Vit)
  Viggen är en enkel och klassisk plafond i vitt glas som är lätt att placera i ditt hem. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Den smälter in fint i de flesta rum och inredningsstilar och drar inte åt sig för mycket uppmärksamhet. Perfekt om du vill ha en ren och slät känsla i ditt hem. Fästerna på plafonden är i kromad metall.Integrerad LED-belysning.
 • Alpha slim LED (Grå)

  Alpha slim LED (Grå)
  Stilren och elegant takspotlight som levereras med utbytbara LED-lampor som ger ett varmvitt ljus. Hängs enkelt på takkrok och kontakt ingår.
 • Capella taklampa (Svart)

  Capella taklampa (Svart)
  Vacker taklampa i mattsvart/klarglas, krom/klarglas, borstad mässing/klarglas, mattsvart/rökfärgat glas. Passar perfekt över matbordet och ger ett elegant intryck. Hängs enkelt på takkrok. Sladdlängd 150cm som går att justera vid montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Arc rak taklampa (Krom)

  Arc rak taklampa (Krom)
  Arc, rak taklampa i mattsvart eller förkromad/blank. Lamphållarna går att rikta. Sladdlängden 150cm går att justera vid montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Tubo 20cm (svart) (Transparent)

  Tubo 20cm (svart) (Transparent)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 20cm lång, har en skärm i klarglas och en dekorativ sockel i svartlackad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Klassisk Svart (Svart)

  Klassisk Svart (Svart)
  Vacker porslinslampa som med ornamentering för tankarna till ostindien. Handmålad. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Ines bordlampa (Borstat stål)

  Ines bordlampa (Borstat stål)
  Bordslampa i borstat stål och med en vit plisserad tygskärm. Dekorativ och lättplacerad bordlampa!
 • Tubo 15cm (krom) (Opal)

  Tubo 15cm (krom) (Opal)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i opalglas och dekorativa detaljer i krom. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Alpha rondell (Antikmässing)

  Alpha rondell (Antikmässing)
  Alpha rondell är en spotlight i snygg antikmässing finish. Den har riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Perfekt om du vill tillföra bra ljus till rummet, men inte vill att lampan ska sticka ut allt för mycket.Ljuskälla ingår ej.
 • Alpha 4 (Antikmässing)

  Alpha 4 (Antikmässing)
  Alpha 4 är en spotlight i snygg antikmässing. Perfekta taklampan om du vill ha en lampa som sprider ett bra ljus, utan att dra för mycket uppmärksamhet mot taket. Riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Ljuskällor ingår ej.
 • Skomakarlampa 15cm (rök) (Vit)

  Skomakarlampa 15cm (rök) (Vit)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i rökfärgat glas och en sockel i förkromad metall. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 20cm (rök) (Vit)

  Skomakarlampa 20cm (rök) (Vit)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i rökfärgat glas och en sockel i förkromad metall. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 15cm (klar) (Mässing/guld)

  Skomakarlampa 15cm (klar) (Mässing/guld)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i klarglas och en sockel i metall med finish i borstad mässing. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 20cm (rök) (Mässing/guld)

  Skomakarlampa 20cm (rök) (Mässing/guld)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i rökfärgat glas och en sockel i metall med finish i borstad mässing. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Salle plafond (Krom)

  Salle plafond (Krom)
  Salle är en modern och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en kromad finish och är smyckad med en rund kupa i klarglas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en modern och inbjudande look på lampan. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Använd en dekorativ ljuskälla i armaturen för finast resultat.​Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Kupol

  Bordslampa Kupol
  Dekorativ trendig lampa med textilskärm och fot av keramik. Höjd 33,5 cm, skärm Ø 19 cm. E14, 40W.
 • Tubo 30cm (mässing) (Smoke)

  Tubo 30cm (mässing) (Smoke)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 30cm lång, har en skärm i rökfärgat glas och en dekorativ sockel i mässingfärgad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej. 
 • Capella klarglas (Mässing/guld)

  Capella klarglas (Mässing/guld)
  Capella är en modern och enkel fönsterlampa med en metallbas i borstad mässing och kupa i klarglas. Placeras med fördel i ditt fönster, men är också perfekt till att belysa ett tomt hörn eller placeras flera lampor tillsammans i ett kluster. Finns även i färgerna krom och svart. Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Belgravia bordslampa (Svart)

  Belgravia bordslampa (Svart)
  Belgravia är en vacker bordlampa som garanterat bidrar med en varm och välkomnande stämning i ditt hem. Den är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen eller bänken. Foten är tillverkad i metall och skärmen är i textil. Den finns i fyra utföranden, vilken är din favorit? Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan ringo 30cm (Mässing/guld)

  Spartan ringo 30cm (Mässing/guld)
  Spartan Ringo är en dekorativ bordsfot som är rejält genomarbetad. Tung, stabil fot och en solid dekorring helt i metall. Transparant sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Belgravia XL (Krom)

  Belgravia XL (Krom)
  Ståtlig och elegant bordlampa Belgravia XL. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Rektangulär skärm.Ljuskälla ingår ej.
 • Pompa bordslampa (Svart)

  Pompa bordslampa (Svart)
  Vacker bordsalampa som passar i de flesta miljöer. Matchande sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Prakt bordslampa (Mässing/guld)

  Prakt bordslampa (Mässing/guld)
  Bordslampa i exklusivt utförande i mässingsfärg eller krom. Svart skärm ingår. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Excel fönsterlampa (Krom)

  Excel fönsterlampa (Krom)
  En vacker och stilfull fönsterlampa i krom eller antik. Passar i alla typer av fönster och är 13cm i diameter. Dessutom skymtar man ljuskällan bakom ramen vilket skapar en behagligt atmosfär och en trevlig ljusbild när den är tänd.Total höjd: 180cm.Ljuskälla ingår ej. 
 • Excel fönsterlampa (Mässing/guld)

  Excel fönsterlampa (Mässing/guld)
  En vacker och stilfull fönsterlampa i krom eller antik. Passar i alla typer av fönster och är 13cm i diameter. Dessutom skymtar man ljuskällan bakom ramen vilket skapar en behagligt atmosfär och en trevlig ljusbild när den är tänd.Total höjd: 180cm.Ljuskälla ingår ej. 
 • Spartan ringo 30cm (Krom)

  Spartan ringo 30cm (Krom)
  Dekorativ och genomarbetad takpendel i guld, krom eller svart. Helt i metall och en lite bredare metallram runt ljuskällan ger en exklusiv känsla.Ljuskälla ingår ej.
 • Lexi taklampa svart (Svart)

  Lexi taklampa svart (Svart)
  Lexi är en stilren taklampa med tre stycken svarta lampor och snygga detaljer i mässing. Passar lika fint i köket som i vardagsrummet och sprider ett bra ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • Iriz 40cm (Koppar)

  Iriz 40cm (Koppar)
  Mindre rundformad kristallkrona i koppar eller antik. Ger ett klart och vackert ljus från akrylprismorna. Ljuskälla ingår ej.
 • Pollux 3-spot (Vit)

  Pollux 3-spot (Vit)
  Pollux är en stilren och snygg taklampa som har tre stycken riktbara spotlights. Efterträdare till de populära taklamporna Delta och Orion. Tidlös 3-spot som sprider ett bra ljus och passar i de flesta hem. Finns i antingen svart eller vitt.Ljuskällor ingår ej.
 • Pollux 4-spot (Vit)

  Pollux 4-spot (Vit)
  Pollux är en stilren och snygg taklampa som har fyra stycken riktbara spotlights. Efterträdare till de populära taklamporna Delta och Orion. Tidlös 4-spot sprider ett bra ljus och passar i de flesta hem. Finns i antingen svart eller vitt, båda varianterna med detaljer i krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Excel plafond (Krom)

  Excel plafond (Krom)
  Excel är en elegant och stilren taklampa, tillverkad i förkromad metall i en vacker och iögonfallande design. Excel har 6st ljuskällor som är omslutna av tufft mönstrade skärmar. När lampan är tänd sprids en härlig ljusbild i rummet. Diameter på fot: 14cm.Ljuskällor (6st) ingår ej.
 • Diva LED (Vit)

  Diva LED (Vit)
  Dekorativ glasplafond med LED-teknik, ger ett bra varmvitt ljus och är enkel att sätta upp.
 • Lexington LED-plafond 3-stegsdimmer (Vit)

  Lexington LED-plafond 3-stegsdimmer (Vit)
  Snygg glasplafond med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus motsvarande 75W. Inbyggd tre-stegsdimmer i lampan vilket innebär att du endast kan ha strömbrytare till plafonden.Om du tänder så lyser lampan 100%, släcker du och tänder igen snabbt så lyser lampan 66% av ljusstyrkan. Och ytterligare en gång så är ljusstyrkan nere på 30%. Väldigt populärt i rum där man inte vill eller kan installera en dimmer men ändå kunna välja ljusnivå.
 • Alpha rondell (Svart)

  Alpha rondell (Svart)
  Alpha rondell är en spotlight i snygg matt finish, finns både i vit och svart. Den har riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Perfekt om du vill tillföra bra ljus till rummet, men inte vill att lampan ska sticka ut allt för mycket.Ljuskälla ingår ej utan du får köpa till halogen eller LED.
 • New Haven (Svart)

  New Haven (Svart)
  Snygga taklampan New Haven i antiksvart. Fin att placera över köksbordet och ger en rustik och industriell känsla över ditt hem. Dessutom sprider den ett bra ljus!Ljuskälla ingår ej.
 • New Haven XL (Svart)

  New Haven XL (Svart)
  Snygga New Haven XL i antik med en vit insida. Fin att placera över köksbordet och ger en rustik och industriell känsla över ditt hem.Ljuskälla ingår ej.
 • Tubo 15cm (krom) (Smoke)

  Tubo 15cm (krom) (Smoke)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i rökfärgat glas och en dekorativ sockel i förkromad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Tubo 15cm (svart) (Smoke)

  Tubo 15cm (svart) (Smoke)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i rökfärgat glas och dekorativa svarta detaljer. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Tubo 20cm (svart) (Opal)

  Tubo 20cm (svart) (Opal)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 20cm lång, har en skärm i opalglas och dekorativa svartlackade detaljer. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Avenida kristall 40cm (Krom)

  Avenida kristall 40cm (Krom)
  Avenida är en vacker plafond som är lika fin i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av förkromad metall och består av flera remsor med prismor (K9) som hänger ner från takplattan i olika etapper. Avenida är försedd med 5st ljuskällor som bidrar till ett ljus som både är funktionellt och dekorativt. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka i rummet. Ljuskällor ingår ej. 
 • Living fönsterlampa (Svart)

  Living fönsterlampa (Svart)
  Vacker fönsterlampa Living med metallsockel och 4m matchande tygsladd med stickkontakt.Ljuskälla ingår ej (E27 normallampa dekorationsljus rekommenderas).
 • Girla plafond LED (Vit)

  Girla plafond LED (Vit)
  Girla är en vacker och elegant plafond som ger ett smyckande intryck till rummet. Den är tillverkad av glas och är prydd med ett vackert mönster som går genomgående över hela plafonden. Detta mönster gör att plafonden känns mer levande, samtidigt som det blir otroligt dekorativ uppe i taket. Girla är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett funktionellt ljus och förser rummet med en bra grundbelysning.Integrerad LED-belysning.
 • Smidig taklampa (Svart)

  Smidig taklampa (Svart)
  Stilren taklampa i mattsvart, borstad mässing eller krom. Sladdlängden justeras vid montering, lampan hängs enkelt på takkrok. Du kan sätta din egen prägel på lampan genom att välja de ljuskällor du önskar.Ljuskällor ingår ej.
 • Belgravia bordslampa (Vit)

  Belgravia bordslampa (Vit)
  Belgravia är en vacker bordlampa som garanterat bidrar med en varm och välkomnande stämning i ditt hem. Den är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen eller bänken. Foten är tillverkad i metall och skärmen är i textil. Den finns i fyra utföranden, vilken är din favorit? Ljuskälla ingår ej.
 • Skomakarlampa 20cm (klar) (Vit)

  Skomakarlampa 20cm (klar) (Vit)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i klarglas och en sockel i förkromad metall. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 15cm (opal) (Vit)

  Skomakarlampa 15cm (opal) (Vit)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i opalglas och en sockel i förkromad metall. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Umbrella 5 taklampa (Svart)

  Umbrella 5 taklampa (Svart)
  Fantastisk taklampa som ger en lyxig känsla över matbordet. Sladdlängden är ställbar och lampan hängs enkelt på takkrok. Ger en fin ljusbild nedåt.Ljuskällor ingår ej.
 • Upphäng Metall (Svart)

  Upphäng Metall (Svart)
  Ett dekorativt och rustikt upphäng i metall som ger möjlighet att skapa sin egna prägel i rummet. Den öppnar upp för flera belysningsmöjligheter och är lika fin i ett fönster som hängande i ett hörn, liggande längs en bänk eller hängande fler tillsammans i ett kluster över ett matsalsbord. Upphänget är tillverkat av metall och finns i fyra olika färger (se sista bilden). Dessa färger är även fina att kombinera med varandra om man vill skapa ett lite mer lekfullt uttryck i interiören. Använd en dekorativ ljuskälla i upphänget för finast resultat.Denna varianten har en svart finish.Levereras med svart textilkabel och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Tubo 15cm (svart) (Opal)

  Tubo 15cm (svart) (Opal)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i opalglas och dekorativa mattsvarta detaljer. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella Mini (krom) (Transparent)

  Capella Mini (krom) (Transparent)
  Capella Mini är en elegant och dekorativ fönsterlampa som passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska interiöer. Capella är lika fin i ett fönster som till att belysa ett hörn, eller hängas tillsammans med flera lampor av samma sort i ett kluster.  Denna variant har förkromade detaljer och en kupa i klarglas som omger ljuskällan.Finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella fönsterlampa (Smoke)

  Capella fönsterlampa (Smoke)
  Fönsterlampa Capella i mattsvart metall och ett fint rökfärgat glas. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan.Ljuskälla ingår ej.
 • New Chelsea XL (Vit)

  New Chelsea XL (Vit)
  New Chelsea XL är den större versionen av den klassiska bordlampan New Chelsea. Den är tillverkad av metall, har en finish i antingen svart eller vit, samt är smyckad med en matchande textilskärm. Denna skärm släpper igenom en fin mängd med ljus som både ger rummet en fin allmänbelysning, samtidigt som ljuset är väldigt mjukt och dekorativt. Denna varianten är 61cm i höjd. vilket gör att den blir en framhävande och vacker detalj i hemmet - oavsett var den placeras. Se de sista bilderna för att jämföra storleken på New Chelsea och New Chelsea XL.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Mått på skärmen: 18cm x 30cm
 • Salle plafond (Mässing/guld)

  Salle plafond (Mässing/guld)
  Salle är en modern och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en mässingsfinish och är smyckad med en rund kupa i klarglas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en modern och inbjudande look på lampan. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Använd en dekorativ ljuskälla i armaturen för finast resultat.​Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan glaspendel (Krom)

  Spartan glaspendel (Krom)
  Spartan glaspendel i förkromad metall med ett fint rökfärgat glas. 3,5m svart sladd med stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bubble (Grå)

  Bubble (Grå)
  Bubble är en enkel och modern bordlampa som är lätt att placera ur i hemmet. Den har en bubblig fot i keramik och bär på en cylindrisk skärm i textil som släpper igenom ett fint och behagligt ljus när lampan är tänd. Bubble är lika smyckande att placera på fönsterkarmen som på en byrå i sovrummet, eller en skänk i hallen.Finns i flera olika färger.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.OBS! Det finns två varianter i grått, se nedan:B1223GRA - mörkgråB1223LG - ljusgrå
 • New Chelsea (Svart)

  New Chelsea (Svart)
  Bordlampa New Chelsea med kromad metall och vit eller svartlackad trä. Oval lampskärm.Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan fönsterupphäng (Krom)

  Spartan fönsterupphäng (Krom)
  Fönsterupphänget Spartan är tillverkad av metall, med finish i krom.3,5m kabel med stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Excel fönsterlampa (Svart)

  Excel fönsterlampa (Svart)
  En vacker och stilfull fönsterlampa i krom eller antik. Passar i alla typer av fönster och är 13cm i diameter. Dessutom skymtar man ljuskällan bakom ramen vilket skapar en behagligt atmosfär och en trevlig ljusbild när den är tänd.Total höjd: 180cm.Ljuskälla ingår ej. 
 • Läza fönsterlampa (Svart)

  Läza fönsterlampa (Svart)
  Enkel och smäcker fönsterlampa i svart/mässing eller vit/krom.Ljuskälla ingår ej.
 • New haven fönsterlampa (Svart)

  New haven fönsterlampa (Svart)
  New haven fönsterlampa, populär serie i svart/guld. Levereras med 1,2m sladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan ringo 30cm (Mässing/guld)

  Spartan ringo 30cm (Mässing/guld)
  Dekorativ och genomarbetad takpendel i guld, krom eller svart. Helt i metall och en lite bredare metallram runt ljuskällan ger en exklusiv känsla.Ljuskälla ingår ej.
 • Divoza 3 taklampa (Vit)

  Divoza 3 taklampa (Vit)
  Vackra taklampan Divoza har tre stycken lampor som är skyddade av mjölkigt glas, fina inslag i trä och även plats för två stycken värmeljus. Vacker och stilren taklampa som sprider ett mysigt och inbjudande ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Prima plafond (Antikmässing)

  Prima plafond (Antikmässing)
  Prima plafond är lyxig och elegant, tillverkad i metall med en yta i antikmässing. Vacker taklampa som sprider en härlig ljusbild i rummet när den är tänd. Placeras med fördel både i hallen, sovrummet eller vardagsrummet.Diameter på fot: 14cm.Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Superb plafond (Krom)

  Superb plafond (Krom)
  Vacker plafond i förkromad metall som du med fördel kan placera både i hallen, sovrummet och vardagsrummet. Den är diskret samtidigt som den är otroligt vacker! Den har 4st ljuskällor som är omslutna av härligt, mönstrade (öppna) skärmar. Diameter på bas: 14cm.Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Viggen LED plafond 48cm (Vit)

  Viggen LED plafond 48cm (Vit)
  LED-plafond i opalvitt glas som ger ett varmvitt ljus. Är fullt dimbar och enkel uppsättning.
 • Viggen LED plafond 35cm (Vit)

  Viggen LED plafond 35cm (Vit)
  LED-plafond i opalvitt glas som ger ett varmvitt ljus. Är fullt dimbar och enkel uppsättning.
 • Pot taklampa (Svart)

  Pot taklampa (Svart)
  Taklampa i svart plåt med rustika detaljer som lampladd och kedja/upphäng i vintagemässing. Blir en iögonfallande detalj i rummet. 80cm lång kedja.Ljuskälla ingår ej.
 • Alpha 4 spotlight (Svart)

  Alpha 4 spotlight (Svart)
  Alpha 4 är en spotlight i snygg matt finish som finns både i vit och svart. Perfekta taklampan om du vill ha en lampa som sprider ett bra ljus, utan att dra för mycket uppmärksamhet mot taket. Riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Ljuskällor ingår ej.
 • Flexibel (Vit)

  Flexibel (Vit)
  Flexibel är en nätt och lättplacerad fönsterlampa i avskalad design. Passar lika bra hängande för sig själv, som fler tillsammans i ett kluster. Tillverkad i vitlackad metall med transparent kabel.Finns även i svart. Ljuskälla ingår ej
 • Capella Mini (mässing) (Transparent)

  Capella Mini (mässing) (Transparent)
  Capella Mini är en elegant och dekorativ fönsterlampa som passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska interiöer. Capella är lika fin i ett fönster som till att belysa ett hörn, eller hängas tillsammans med flera lampor av samma sort i ett kluster.  Denna variant har mässingfärgade detaljer och en kupa i klarglas som omger ljuskällan.Finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella Mini (mässing) (Smoke)

  Capella Mini (mässing) (Smoke)
  Capella Mini är en elegant och dekorativ fönsterlampa som passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska interiöer. Capella är lika fin i ett fönster som till att belysa ett hörn, eller hängas tillsammans med flera lampor av samma sort i ett kluster.  Denna variant har mässingfärgade detaljer och en kupa i rökfärgat glas som omger ljuskällan.Finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella Mini (svart) (Transparent)

  Capella Mini (svart) (Transparent)
  Capella Mini är en elegant och dekorativ fönsterlampa som passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska interiöer. Capella är lika fin i ett fönster som till att belysa ett hörn, eller hängas tillsammans med flera lampor av samma sort i ett kluster.  Denna variant har mattsvarta detaljer och en kupa i klarglas som omger ljuskällan.Finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Tubo 20cm (mässing) (Smoke)

  Tubo 20cm (mässing) (Smoke)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 20cm lång, har en skärm i rökfärgat glas och en dekorativ sockel i mässingfärgad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.    
 • Strazza step-dim LED (Krom)

  Strazza step-dim LED (Krom)
  Taklampa Strazza i förkromad metall med ställbara armar. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus. Sladden går att justera vid upphängning.Inbyggd Step-dim:Tänd lampan > 100% ljusstyrkaSläck och tänd snabbt > 40%Upprepa > 10%Lampan har inbyggd step-dim vilket innebär att den ej fungerar med en väggdimmer.
 • Rille 3 plafond (Svart)

  Rille 3 plafond (Svart)
  Takplafond i metall med räfflade socklar. Hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Skomakare fönsterlampa (Svart)

  Skomakare fönsterlampa (Svart)
  Stilren, modern och tuff skomakarlampa som är lika fin hängande i ett fönster som i ett hörn eller över ett bord. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och en elegant konformad skärm i rökfärgat glas. Ljuskällan blir fullt synlig genom glaset, vilket ger lampan ett modernt och spännande uttryck.Levereras med svart kabel och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Spartan upphäng (Mässing/guld)

  Spartan upphäng (Mässing/guld)
  Guldig lampsockel med 3,5m textilsladd med stickkontakt. Vanlig E27 lamphållare, välj själv vilken ljuskälla du önskar till.Ljuskälla ingår ej.
 • Ditmar bordlampa (Antikmässing)

  Ditmar bordlampa (Antikmässing)
  Bordlampa i klassisk stil. Antikmässing med en opalvit glaskupa. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • 1898 bordlampa (Svart)

  1898 bordlampa (Svart)
  1898 är en bordlampa som fått sin inspiration från den klassiska lyktan. Den är tillverkad av trä och är lite marin i sitt utförande. Ljuskällan omslutes av en cylindrisk glasskärm och lampan är utsmyckad med flera dekorativa och iögonfallande detaljer. En riktigt mysig bordlampa som tillför en lantlig känsla i hemmet. Den finns i färgerna trä, vit och svart.Levereras med transparent kabel + strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Rose plafond 3L (Krom)

  Rose plafond 3L (Krom)
  Rose är en vacker och elegant plafond som blir ett riktigt smycke uppe i taket. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och är försedd med tre stycken ljuskällor. Dessa ljuskällor sitter lätt synliga, omgivna av rosenformade frostade skärmar, vilket ger rummet en behaglig och mjuk ljusspridning när lampan är tänd. Rose ger ett smyckande intryck till såväl hallen som vardagsrummet eller sovrummet. Koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i interiören.Rose finns även i en större variant med 5st ljuskällor.Ljuskällor ingår ej. 
 • Vattenhyacint 33cm (Svart)

  Vattenhyacint 33cm (Svart)
  Vattenhyacint är en trendig lampskärm som finns i två olika färger. Den passar in perfekt i det moderna hemmet och blir en smyckande detalj i skandinaviska interiörer. Skärmen är tillverkad av naturlig vattenhyacint som är tvinnad och snyggt sammansatt till ett öppet, dekorativt mönster som går genomgående kring hela skärmen. Lampan är fin hängande för sig själv, men blir också otroligt elegant ifall fler lampor placeras ihop, förslagsvis i rad över ett längre bord eller hängande i ett kluster. Dess behagliga design ger varje rum en lite mer jordnära touch.Använd dekorativ ljuskälla i Vattenhyacint för finast resultat. Ljuskälla ingår ej.OBS! Endast skärm! välj till ett svart eller vitt textilupphäng under "rekommenderade tillbehör".
 • Living fönsterlampa (Vit)

  Living fönsterlampa (Vit)
  Vacker fönsterlampa Living med metallsockel och 4m matchande tygsladd med stickkontakt.Ljuskälla ingår ej (E27 normallampa dekorationsljus rekommenderas).
 • Smidig taklampa (Mässing/guld)

  Smidig taklampa (Mässing/guld)
  Stilren taklampa i mattsvart, borstad mässing eller krom. Sladdlängden justeras vid montering, lampan hängs enkelt på takkrok. Du kan sätta din egen prägel på lampan genom att välja de ljuskällor du önskar.Ljuskällor ingår ej.
 • Skomakarlampa 15cm (klar) (Vit)

  Skomakarlampa 15cm (klar) (Vit)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i klarglas och en sockel i förkromad metall. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 20cm (opal) (Svart)

  Skomakarlampa 20cm (opal) (Svart)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i opalglas, en sockel av svartlackad metall och en matchande sladd. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med svart PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 15cm (rök) (Svart)

  Skomakarlampa 15cm (rök) (Svart)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i rökfärgat glas, en sockel av svartlackad metall och en matchande sladd. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med svart PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 20cm (rök) (Svart)

  Skomakarlampa 20cm (rök) (Svart)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i rökfärgat glas, en sockel av svartlackad metall och en matchande sladd. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med svart PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 15cm (klar) (Svart)

  Skomakarlampa 15cm (klar) (Svart)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i klarglas, en sockel av svartlackad metall och en matchande sladd. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med svart PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Umbrella takplafond (Krom)

  Umbrella takplafond (Krom)
  Väldesignad takplafond i metallbas med fyra eleganta glas. Lampan sprider ljuset bra och fungerar bra både i hall och rum. Hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar. Rökfärgad (svart/rökfärgad) och mässing/guld levereras med rökfärgade glas.Ljuskällor ingår ej.
 • Cottex Kupol 33,5 cm grå

  Cottex Kupol 33,5 cm grå
  Bordslampa Kupol 33,5 cm grå Cottex 60-tals lookCottex Kupol är en bordslampa i sobert grått med matchande skärm som för tankarna till 60-talet. LjuskällaTill denna l
 • Skomakare vägglampa (Antikmässing)

  Skomakare vägglampa (Antikmässing)
  En vacker och klassisk skomakarlampa som garanterat tillför stil och elegans i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en finish i antik och bär upp en vit, konformad skärm i glas. Skärmen är riktbar efter behov, vilket gör det enkelt att bestämma hur ljuset ska falla och för att undvika bländning. Denna varianten är klassisk i sitt uttryck, dels på grund av material och färgval, men också då den är smyckad med flera klassika detaljer. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Finns även i en svart variant med rökfärgad skärm.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella takplafond (Krom)

  Capella takplafond (Krom)
  Snygg och stilren takplafond i mattsvart/klarglas, förkromad/blank/klarglas, mattsvart/rökfärgat glas. Ger ett bra ljus och passar perfekt med dimmer.Ljuskällor ingår ej.
 • New Haven Iron Edition (Järn)

  New Haven Iron Edition (Järn)
  New Haven är en rustik och vacker taklampa som ger ett lyft till såväl moderna rum som i klassiska eller lantliga interiörer. Den är tillverkad av metall och har en handmålad finish i järn, vilket skapar en antik och lite ruff känsla över lampan. New Haven är försedd med tre stycken skärmar som tillsammans säkerställer ett funktionellt och bra ljus i rummet och ned över nedanstående yta. Placera lampan förslagsvis över ett rektangulärt matsalsbord eller en köksö, där behovet av ljus är stort, men också där den får synas och framhävas.Ljuskällor ingår ej.OBS! Då armaturen är handmålad kan det vissa färgskillnader förekomma. Varje lampa är unik.
 • Umbrella takplafond (Smoke)

  Umbrella takplafond (Smoke)
  Väldesignad takplafond i metallbas med fyra eleganta glas. Lampan sprider ljuset bra och fungerar bra både i hall och rum. Hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar. Rökfärgad (svart/rökfärgad) och mässing/guld levereras med rökfärgade glas.Ljuskällor ingår ej.
 • Capella takplafond (Mässing/guld)

  Capella takplafond (Mässing/guld)
  Snygg och stilren takplafond i mattborstad mässingfärg/rökfärgat glas. Ger ett bra ljus och passar perfekt med dimmer.Ljuskällor ingår ej.
 • Spartan glaspendel (Smoke)

  Spartan glaspendel (Smoke)
  Spartan glaspendel i guldig metall med ett fint rökfärgat glas. 3,5m svart sladd med stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Kensington bordlampa (Krom)

  Kensington bordlampa (Krom)
  Kensington är en vacker och elegant bordlampa som blir en utmärkande detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall och är skapad i enkla och rena former, vilket gör att den är lätt att placera och är både stilren och enkel i sitt uttryck. Den rektangulära vita skärmen är i textil och släpper igenom en behaglig mängd med ljus som både är funktionellt och dekorativt.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Finns i färgerna borstad mässing, krom och svart.Ljuskälla ingår ej.Mått på skärmen: Bredd - 27cm, djup 12cm.Mått på foten: Bredd - 18cm, djup 10cm.
 • Libra golvlampa (Svart)

  Libra golvlampa (Svart)
  Libra är en golvlampa som både är elegeant i sitt uttryck, men också väldigt praktisk att använda. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är smyckad med en matchande svart skärm i textil. Libra är försedd med två stycken ljuskällor - En ljuskälla upptill som ger en fin allmänbelysning, samt en riktbar spotlight som passar perfekt för läsbelysning eller till att belysa en specifik detalj i rummet. Till dessa ljuskällor sitter två stycken strömbrytare kopplade, vilket gör att man med enkelhet bestämmer om båda ljuskällorna ska vara tända samtidigt, eller endast en åt gången. Denna varianten har dekorativa detaljer i antikmässing.Ljuskällor ingår ej.Ljuskällor:Uplight: E27, Max 60W.Spotlight: GU10, Max 40W.
 • Tubo 30cm (svart) (Transparent)

  Tubo 30cm (svart) (Transparent)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 30cm lång, har en skärm i klarglas och en dekorativ sockel i svartlackad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Tubo 30cm (krom) (Transparent)

  Tubo 30cm (krom) (Transparent)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 30cm lång, har en skärm i klarglas och en dekorativ sockel i förkromad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej. 
 • Capella Mini (svart) (Smoke)

  Capella Mini (svart) (Smoke)
  Capella Mini är en elegant och dekorativ fönsterlampa som passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska interiöer. Capella är lika fin i ett fönster som till att belysa ett hörn, eller hängas tillsammans med flera lampor av samma sort i ett kluster.  Denna variant har mattsvarta detaljer och en kupa i rökfärgat glas som omger ljuskällan.Finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella Mini (svart) (Opal)

  Capella Mini (svart) (Opal)
  Capella Mini är en elegant och dekorativ fönsterlampa som passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska interiöer. Capella är lika fin i ett fönster som till att belysa ett hörn, eller hängas tillsammans med flera lampor av samma sort i ett kluster.  Denna variant har mattsvarta detaljer och en kupa i opalglas som omger ljuskällan.Finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella (Opal)

  Capella (Opal)
  Capella är en modern och enkel fönsterlampa med en bas i svartlackad metall och kupa i opalglas. Placeras med fördel i ditt fönster, men är också perfekt till att belysa ett tomt hörn eller placeras flera lampor tillsammans i ett kluster. I serien Capella finns även lampor med kupor i klarglas.Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Kensington bordlampa (Svart)

  Kensington bordlampa (Svart)
  Kensington är en vacker och elegant bordlampa som blir en utmärkande detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall och är skapad i enkla och rena former, vilket gör att den är lätt att placera och är både stilren och enkel i sitt uttryck. Den rektangulära vita skärmen är i textil och släpper igenom en behaglig mängd med ljus som både är funktionellt och dekorativt.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Finns i färgerna borstad mässing, krom och svart.Ljuskälla ingår ej.Mått på skärmen: Bredd - 27cm, djup 12cm.Mått på foten: Bredd - 18cm, djup 10cm.
 • Mini Strindberg (Svart)

  Mini Strindberg (Svart)
  Mini Strindberg är en vacker bordlampa som gör sig bra i klassiska hem, där den gärna smyckar kontoret, bänken eller fönsterbrädan. Denna varianten är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och en elegant kupa i opalglas som skapar fina kontraster. Denna eleganta kombinationen av svart och vitt gör att lampan känns mer modern i sitt uttryck, vilket gör att den skiljer sig en del mot de andra Strindberglamporna. Mini Strindberg finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Salle plafond (Svart)

  Salle plafond (Svart)
  Salle är en klassisk och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en svart finish och är smyckad med en rund kupa i opalglas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och bländfri ljusspridning i rummet när lampan är tänd. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Libra golvlampa (Vit)

  Libra golvlampa (Vit)
  Libra är en golvlampa som både är elegeant i sitt uttryck, men också väldigt praktisk att använda. Den är tillverkad av metall, har en fin finish och är smyckad med en matchande skärm i textil. Libra är försedd med två stycken ljuskällor - En ljuskälla upptill som ger en fin allmänbelysning, samt en riktbar spotlight som passar perfekt för läsbelysning eller till att belysa en specifik detalj i rummet. Till dessa ljuskällor sitter två stycken strömbrytare kopplade, vilket gör att man med enkelhet bestämmer om båda ljuskällorna ska vara tända samtidigt, eller endast en åt gången. Ljuskällor ingår ej.Ljuskällor:Uplight: E27, Max 60W.Spotlight: GU10, Max 40W.
 • Upphäng Metall (Mässing/guld)

  Upphäng Metall (Mässing/guld)
  Ett dekorativt och rustikt upphäng i metall som ger möjlighet att skapa sin egna prägel i rummet. Den öppnar upp för flera belysningsmöjligheter och är lika fin i ett fönster som hängande i ett hörn, liggande längs en bänk eller hängande fler tillsammans i ett kluster över ett matsalsbord. Upphänget är tillverkat av metall och finns i fyra olika färger (se sista bilden). Dessa färger är även fina att kombinera med varandra om man vill skapa ett lite mer lekfullt uttryck i interiören. Använd en dekorativ ljuskälla i upphänget för finast resultat.Denna varianten har en finish i borstad mässing.Levereras med svart textilkabel och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Upphäng Metall (Krom)

  Upphäng Metall (Krom)
  Ett dekorativt och rustikt upphäng i metall som ger möjlighet att skapa sin egna prägel i rummet. Den öppnar upp för flera belysningsmöjligheter och är lika fin i ett fönster som hängande i ett hörn, liggande längs en bänk eller hängande fler tillsammans i ett kluster över ett matsalsbord. Upphänget är tillverkat av metall och finns i fyra olika färger (se sista bilden). Dessa färger är även fina att kombinera med varandra om man vill skapa ett lite mer lekfullt uttryck i interiören. Använd en dekorativ ljuskälla i upphänget för finast resultat.Denna varianten har en finish i borstad krom.Levereras med svart textilkabel och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Tubo 15cm (krom) (Transparent)

  Tubo 15cm (krom) (Transparent)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i klarglas och en dekorativ sockel i förkromad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan ringo 40cm (Krom)

  Spartan ringo 40cm (Krom)
  Vackra och eleganta fönsterlampan Spartan Ringo med 40cm i diameter. Använd en dekorativ ljuskälla till lampan för bästa effekt.Sladd med takkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Etsy (Svart)

  Etsy (Svart)
  Etsy är en vacker och nätt pendel med ett välbekant formspråk. Laserskuren skärm i metall med flera små hål där ljuset tränger igenom och skapar en härlig ljusspridning. Denna variant är i svart/guld, men Etsy finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej.
 • Siv (Grå)

  Siv (Grå)
  Bordlampa Siv i grå keramik med en passande grå skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella 3 taklampa (Mässing/guld)

  Capella 3 taklampa (Mässing/guld)
  Taklampa i borstad mässing med tre rökfärgade glas. Sladdlängden är ställbar vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Spartan glaspendel (Smoke)

  Spartan glaspendel (Smoke)
  Spartan glaspendel i svart metall med ett fint rökfärgat glas. 3,5m svart sladd med stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella Mini (vit) (Opal)

  Capella Mini (vit) (Opal)
  Capella Mini är en elegant och dekorativ fönsterlampa som passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska interiöer. Capella är lika fin i ett fönster som till att belysa ett hörn, eller hängas tillsammans med flera lampor av samma sort i ett kluster.  Denna variant har vita detaljer och en kupa i opalglas som omger ljuskällan.Finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Rille 3 plafond (Borstat stål)

  Rille 3 plafond (Borstat stål)
  Takplafond i metall med räfflade socklar. Hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar.Ljuskällor ingår ej.
 • Polo (Svart)

  Polo (Svart)
  Polo är en vacker och modern fönsterlampa med skärm i svartlackad metall och utstickande guldfärgade detaljer som bryter av den runda och mjuka formen på lampan.Polo finns även i andra färger.Sladdlängd: 150cm, transparent kabel.Ljuskälla ingår ej.OBS! Levereras med DCL-kontakt.
 • Bubble XL (Vit)

  Bubble XL (Vit)
  Bubble XL är en enkel och modern bordlampa som är lätt att placera ur i hemmet. Den har en bubblig fot i keramik och bär på en cylindrisk skärm i textil som släpper igenom ett fint och behagligt ljus när lampan är tänd. Denna modell är lite större än den ursprungsmodellen Bubble.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Strazza plafond LED (3-stegs.dim) (Svart)

  Strazza plafond LED (3-stegs.dim) (Svart)
  Strazza är en spännande plafond som lätt hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Den är tillverkad av metall och består av tre stycken stänger som sticker ut från mitten i olika riktningar. Dessa metallstänger bär på varsin integrerad LED-list som sträcker sig längs hela stången och bidrar till en fin, jämn och behaglig ljusspridning. Armarna är justerbara och går att justera efter önskemål (se exempel på produktbilderna). Förutom detta så är Strazza även utrustad med en trestegsdimmer, vilket ger möjligheten att justera ljusstyrkan på lampan via väggströmbrytaren.Lampan går genomgående i en svart finish.Strazza finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Palissad bordlampa (Vit)

  Palissad bordlampa (Vit)
  En klassisk och mysig lampa i trä med flätat rep som handtag. Den är både väldigt fräsch och lättplacerad, lite marin i stilen. Den finns i två olika färger, både i klassiskt trä men också i vitt.Kabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Pablo bordlampa (Vit)

  Pablo bordlampa (Vit)
  En snygg bordslampa med en annorlunda och stilfull design.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Pablo bordlampa svart (Svart)

  Pablo bordlampa svart (Svart)
  En snygg bordslampa med en annorlunda och stilfull design. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Converto + skärm (Koppar)

  Converto + skärm (Koppar)
  Converto är en vacker bordlampa med en fot i kopparfärgad metall och en stabil fotplatta i svart marmor. Härlig och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken som i fönstret. Lampan levereras med vit skärm, men går även att använda utan skärmen för ett lite tuffare intryck.Ljuskälla ingår ej.
 • Belgravia bordslampa (Krom)

  Belgravia bordslampa (Krom)
  Belgravia är en vacker bordlampa som garanterat bidrar med en varm och välkomnande stämning i ditt hem. Den är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen eller bänken. Foten är tillverkad i metall och skärmen är i textil. Den finns i fyra utföranden, vilken är din favorit? Ljuskälla ingår ej.
 • New Haven bordlampa (Svart)

  New Haven bordlampa (Svart)
  Snygga New Haven med sin mörka, matta finish och mjuka, robusta form - nu även som bordlampa. En härlig lampa som är fantastisk att kolla på och som dessutom är ställbar samt höj- och sänkbar. Skärmen justerar du enkelt efter behov. Ljuskälla ingår ej.
 • Bubble (Svart)

  Bubble (Svart)
  Bubble är en enkel och modern bordlampa som är lätt att placera ur i hemmet. Den har en bubblig fot i keramik och bär på en cylindrisk skärm i textil som släpper igenom ett fint och behagligt ljus när lampan är tänd. Bubble är lika smyckande att placera på fönsterkarmen som på en byrå i sovrummet, eller en skänk i hallen.Finns i flera olika färger.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.OBS! Det finns två varianter i grått, se nedan:B1223GRA - mörkgråB1223LG - ljusgrå
 • Majlis bordlampa (Vit)

  Majlis bordlampa (Vit)
  Vacker bordlampa i keramik och metall. Komplett med lampskärm och lampfot.Ljuskälla ingår ej.
 • Ottilia (Antikmässing)

  Ottilia (Antikmässing)
  Bordlampa i keramik och metall, levereras komplett med lampfot och skärm.Ljuskälla ingår ej.
 • Kupol bordslampa (Svart)

  Kupol bordslampa (Svart)
  Fräsch bordslampa med matchande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Prakt bordslampa (Krom)

  Prakt bordslampa (Krom)
  Bordslampa i exklusivt utförande i mässingsfärg eller krom. Svart skärm ingår. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Flexibel bordslampa (Vit)

  Flexibel bordslampa (Vit)
  Ny smidig bordlampa i avskalad och funktionell design. Du kan rikta ljuset dit du vill och strömbrytaren sitter praktiskt på lamphuvudet. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Blomst bordlampa (Mässing/guld)

  Blomst bordlampa (Mässing/guld)
  Trendig bordslampa med guldantik finish. Passar med enbart ljuskälla eller med skärm för ett mer indirekt ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • Campus bordslampa (Mässing/guld)

  Campus bordslampa (Mässing/guld)
  Dekorativ och lättplacerad bordslampa i metall och en fin opalvit kupa. Matchande textilsladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.