Cottex lampor

Cottex är ett företag med kontor och lager i Malmö. De jobbar som grossister inom belysning och importerar lampor från hela världen. Cottex har också egen design och har även reservdelar till flera av lamporna i sortimentet.

Den som vill köpa en Cottex-lampa gör det enklast från någon av deras återförsäljare. Vi har samlat ihop ett urval av belysning från svenska nätbutiker. Här är vårt resultat:

 • New haven 3a taklampa (Svart)

  New haven 3a taklampa (Svart)
  Taklampa med tre skärmar i metall. Antik svart/guld, ger ett fint ljus nedåt på bordet och passar perfekt som kökslampa.Ljuskällor ingår ej.Maxlängd: 120cm
 • Capella 3 taklampa (Svart)

  Capella 3 taklampa (Svart)
  Stilren taklampa i mattsvart med tre rökfärgade glas. Sladdlängden går enkelt justera vid montering, hängs enkelt på takkrok. De rökfärgade glasen ger lite dovare belysning och inte lika bländande som klarglas. Bild 2 är detaljbild men visar Capella 4.Ljuskällor ingår ej.
 • Lampskärm i opalglas 20 cm

  Lampskärm i opalglas 20 cm
  Lampskärm i opalglas till skomakarlampa 20 cm Cottex Skomakarskärmen från Cottex är tillverkad i ett opalfärgat glas som ger ett behagligt ljus och en klassisk känsla.
 • New Haven med hiss (Svart)

  New Haven med hiss (Svart)
  Snygga New Haven med hiss i antik. Fin att placera över köksbordet och ger en rustik och industriell känsla över ditt hem.Ljuskälla ingår ej.Observera att lampan inte har samma funktionalitet som en traditionell hisslampa. Höjden går däremot att justera.
 • Glob Lågenergi E27 13W

  Glob Lågenergi E27 13W
 • Wave 3-step LED (Krom)

  Wave 3-step LED (Krom)
  Wave taklampa i krom med inbyggd LED. Ställbar höjd på lampan. Lampan är utrustad med step-dim vilket innebär att när du tänder lampan lyser den med 100% styrka. Släck och tänd snabbt så lyser lampan 40%, upprepa och 10%. Väntar du lite längre så återställs alltid lampan och den börjar på 100%.
 • Salle plafond (Smoke)

  Salle plafond (Smoke)
  Salle är en modern och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en kromad finish och är smyckad med en rund kupa i rökfärgat glas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en modern och inbjudande look på lampan. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Använd en dekorativ ljuskälla i armaturen för finast resultat.​Ljuskälla ingår ej.
 • Lampskärm i opalglas 25 cm

  Lampskärm i opalglas 25 cm
  Lampskärm i opalglas till skomakarlampa 25 cm Cottex Skomakarskärmen från Cottex är tillverkad i ett opalfärgat glas som ger ett behagligt ljus och en klassisk känsla
 • Alpha 2 spotlight (Vit)

  Alpha 2 spotlight (Vit)
  Stilrena takspotlighten Alpha 2 i matt vit eller svart. Enkel och stilren lampa som passar perfekt om du vill tillföra ett bra ljus i rummet, men samtidigt vill ha en diskret taklampa. Riktbara spotlights och enkel upphängning på takkrok. Finns i flera olika modeller och storlekar.Ljuskällor ingår ej.
 • Eminent plafond (Krom)

  Eminent plafond (Krom)
  Eminent är en vacker plafond, tillverkad i förkromad metall med 3st vackra kristallskärmar som döljer ljuskällorna. Elegant, diskret och otroligt vacker! Diameter på bas: 14cm.Ljuskällor (3st) ingår ej.
 • Bordslampa antik lykta av trä

  Bordslampa antik lykta av trä
  Ljuvlig lykta i en antik design som lysar upp i mörkret. Kommer i två naturtrogna färger.Storlek: höjd 36 cm, bredd 20,5 cmMaterial: trä/metallSockel/watt: E14, 40W (glödlampa ingår ej)Sladdlängd: 140 cmKontakt: stickkontakt
 • Skomakarlampa 15cm (opal) (Svart)

  Skomakarlampa 15cm (opal) (Svart)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i opalglas, en sockel av svartlackad metall och en matchande sladd. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med svart PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Klassisk blå bordlampa (Blå)

  Klassisk blå bordlampa (Blå)
  Vacker porslinslampa som med ornamentering för tankarna till ostindien. Handmålad. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Skärm medföljer.Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa New Haven av metall

  Taklampa New Haven av metall
  Klassisk taklampa med en industriell design som håller över tid och som är lätt att matcha med övrig inredning i hemmet. Passar perfekt att hänga upp i köket för att skapa en ombonad känsla.Storlek: höjd 26 cm, ø37 cmFärg: antiksvart med vit insidaMaterial: metallSockel/watt: E27, 60WSladdlängd: 130 cmKontakt: takkontakt (medföljer ej)
 • Tubo 20cm (svart) (Smoke)

  Tubo 20cm (svart) (Smoke)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 20cm lång, har en skärm i rökfärgat glas och en dekorativ svartlackad sockel i metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Duett golvlampa (Antikmässing)

  Duett golvlampa (Antikmässing)
  Stilren golvlampa som är en läslampa och stämningsljus i ett. Två strömbrytare gör att lamporna kan tändas individuellt. Dubbla strömbrytare på lampa/Flexarmar.Ljuskällor ingår ej.
 • Alpha 4 spotlight (Vit)

  Alpha 4 spotlight (Vit)
  Alpha 4 är en spotlight i snygg matt finish som finns både i vit och svart. Perfekta taklampan om du vill ha en lampa som sprider ett bra ljus, utan att dra för mycket uppmärksamhet mot taket. Riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Ljuskällor ingår ej.
 • Bordslampa antik lykta av trä

  Bordslampa antik lykta av trä
  Ljuvlig lykta i en antik design som lysar upp i mörkret. Kommer i två naturtrogna färger.Storlek: höjd 36 cm, bredd 20,5 cmMaterial: trä/metallSockel/watt: E14, 40W (glödlampa ingår ej)Sladdlängd: 140 cmKontakt: stickkontakt
 • Florens (Svart)

  Florens (Svart)
  Taklampa i antiksvart och fina muranoglas. Hängs enkelt på takkrok och går att anpassa höjden.Ljuskällor ingår ej.
 • Baton plafond (Svart)

  Baton plafond (Svart)
  Baton är en modern taklampa som ger ett fint ljus till rummet samtidigt som den är en riktigt härlig inredningsdetalj. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är försedd med tre stycken armar med två ljuskällor på vardera arm. Dessa armar är vridbara efter behov, vilket dels gör att man kan ställa in var ljuset ska falla, men också att man med enkelhet kan bestämma hur man önskar att armaturen ska se ut. Använd dekorativa globlampor i lampan för ett liknande resultat som på bilderna, eller blanda olika ljuskällor för ett mer lekfullt uttryck. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad atmosfär och ljusstyrka i rummet.Ljuskällor ingår ej. 
 • Salle plafond (Smoke)

  Salle plafond (Smoke)
  Salle är en modern och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en svartlackadfinish och är smyckad med en rund kupa i rökfärgat glas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en modern och inbjudande look på lampan. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Använd en dekorativ ljuskälla i armaturen för finast resultat.Salle finns även i en klassisk variant med en antik finish och kupa i opalglas.​Ljuskälla ingår ej.
 • Umbrella 5 taklampa (Mässing/guld)

  Umbrella 5 taklampa (Mässing/guld)
  Fantastisk taklampa som ger en lyxig känsla över matbordet. Sladdlängden är ställbar och lampan hängs enkelt på takkrok. Ger en fin ljusbild nedåt.Ljuskällor ingår ej.
 • Alpha sänglampa (Svart)

  Alpha sänglampa (Svart)
  Alpha är en praktisk och stilig vägglampa i vit- eller svartlackad metall. Den har en riktbar spotligt som gör att du enkelt kan vinkla ljuset dit du önskar att ha den. Alpha drar inte allt för mycket uppmärksamhet till sig, vilket gör att den även är väldigt lätt att placera i ditt hem. Ger ett bra ljus som är optimalt till läsning.Ljuskälla ingår ej.
 • Umbrella 5 taklampa (Krom)

  Umbrella 5 taklampa (Krom)
  Fantastisk taklampa som ger en lyxig känsla över matbordet. Sladdlängden är ställbar och lampan hängs enkelt på takkrok. Ger en fin ljusbild nedåt.Ljuskällor ingår ej.
 • Skomakare lampa (Vit)

  Skomakare lampa (Vit)
  En klassisk skomakarlampa med skärm i munblåst, frostat glas och stilrena detaljer i antikmässing. Stilren och enkel fönsterlampa som enkelt smälter in med övrig inredning.Ljuskälla ingår ej.
 • Wave LED step-dim (Svart)

  Wave LED step-dim (Svart)
  Wave taklampa i mattsvart med inbyggd LED. Ställbar höjd på lampan. Lampan är utrustad med step-dim vilket innebär att när du tänder lampan lyser den med 100% styrka. Släck och tänd snabbt så lyser lampan 40%, upprepa och 10%. Väntar du lite längre så återställs alltid lampan och den börjar på 100%. OBS: Funkar EJ med en väggdimmer
 • Salle plafond (Smoke)

  Salle plafond (Smoke)
  Salle är en modern och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en mässingsfinish och är smyckad med en rund kupa i rökfärgat glas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en modern och inbjudande look på lampan. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Använd en dekorativ ljuskälla i armaturen för finast resultat.​Ljuskälla ingår ej.
 • Alpha sänglampa (Vit)

  Alpha sänglampa (Vit)
  Alpha är en praktisk och stilig vägglampa i vit- eller svartlackad metall. Den har en riktbar spotligt som gör att du enkelt kan vinkla ljuset dit du önskar att ha den. Alpha drar inte allt för mycket uppmärksamhet till sig, vilket gör att den även är väldigt lätt att placera i ditt hem. Ger ett bra ljus som är optimalt till läsning.Ljuskälla ingår ej.
 • Viggen LED 30cm (Vit)

  Viggen LED 30cm (Vit)
  LED-plafond med vitt opalglas. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 60W glödlampa. Lång livslängd och utbytbar transformator. 
 • Ines bordslampa (Antikmässing)

  Ines bordslampa (Antikmässing)
  Bordslampa i antikmässing och med en vit plisserad tygskärm. Dekorativ och lättplacerad bordlampa!
 • Cobble pendel (Antikmässing)

  Cobble pendel (Antikmässing)
  Cobble är en oerhört trivsam fönsterlampa, tillverkad med en sockel i antikmässing, stilrent, klart räfflat glas och svart textilkabel. Ljuskällan sticker ner lite nedanför glaset, så använd gärna en dekorativ ljuskälla i Cobble. Sladdlängd: 350cm textilkabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Salle plafond (Mässing/guld)

  Salle plafond (Mässing/guld)
  Salle är en modern och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en mässingsfinish och är smyckad med en rund kupa i klarglas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en modern och inbjudande look på lampan. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Använd en dekorativ ljuskälla i armaturen för finast resultat.​Ljuskälla ingår ej.
 • Arc rak taklampa (Svart)

  Arc rak taklampa (Svart)
  Arc, rak taklampa i mattsvart eller förkromad/blank. Lamphållarna går att rikta. Sladdlängden 150cm går att justera vid montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Alpha 2 spotlight (Svart)

  Alpha 2 spotlight (Svart)
  Stilrena takspotlighten Alpha 2 i matt vit eller svart. Enkel och stilren lampa som passar perfekt om du vill tillföra ett bra ljus i rummet, men samtidigt vill ha en diskret taklampa. Riktbara spotlights och enkel upphängning på takkrok. Finns i flera olika modeller och storlekar.Ljuskällor ingår ej.
 • Divoza 3 taklampa (Vit)

  Divoza 3 taklampa (Vit)
  Vackra taklampan Divoza har tre stycken lampor som är skyddade av mjölkigt glas, fina inslag i trä och även plats för två stycken värmeljus. Vacker och stilren taklampa som sprider ett mysigt och inbjudande ljus. Ljuskällor ingår ej.Totalhöjd: 120cm
 • Skomakarlampa 20cm (opal) (Mässing/guld)

  Skomakarlampa 20cm (opal) (Mässing/guld)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i opalglas och en sockel i metall med finish i borstad mässing. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Tubo 30cm (mässing) (Transparent)

  Tubo 30cm (mässing) (Transparent)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 30cm lång, har en skärm i klarglas och en dekorativ sockel i mässingfärgad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej. 
 • Tubo 30cm (mässing) (Smoke)

  Tubo 30cm (mässing) (Smoke)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 30cm lång, har en skärm i rökfärgat glas och en dekorativ sockel i mässingfärgad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej. 
 • Vindla golvlampa (Svart)

  Vindla golvlampa (Svart)
  Vindla är en otroligt stilren golvlampa i en spännande design. Tillverkad i mattsvart med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus. Mycket snygg golvlampa som dessutom är enkel att placera i ditt hem.Integrerad LED-belysning. 
 • Capella 3 taklampa (Svart)

  Capella 3 taklampa (Svart)
  Taklampa Capella 3 i mattsvart med tre opalvita glas. Sprider ljuset bra och passar perfekt över matbordet. Sladdlängden kan du justera vid montering och lampan hängs enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Fönsterlampa Spartan Ringo

  Fönsterlampa Spartan Ringo
  Fönsterlampa i form av hänge med futuristisk design. Storlek: höjd 20 cm, ø20 cmMaterial: metallSockel/watt: E14. 40WSladdlängd: 350 cmKontakt: stickkontakt
 • Capella 3 taklampa (Svart)

  Capella 3 taklampa (Svart)
  Taklampa i svart, krom eller guld med tre fina klara glas som sprider ljuset bra över matbordet. Lampan hängs enkelt på takkrok och sladdlängden går att justera vid montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Smidig taklampa (Krom)

  Smidig taklampa (Krom)
  Stilren taklampa i mattsvart, borstad mässing eller krom. Sladdlängden justeras vid montering, lampan hängs enkelt på takkrok. Du kan sätta din egen prägel på lampan genom att välja de ljuskällor du önskar.Ljuskällor ingår ej.
 • Spartan ringo 20cm (Mässing/guld)

  Spartan ringo 20cm (Mässing/guld)
  Dekorativ och genomarbetad takpendel i guld eller krom. Helt i metall och en lite bredare metallram runt ljuskällan ger en exklusiv känsla.​Ljuskälla ingår ej.
 • Fönsterlampa Spartan Ringo

  Fönsterlampa Spartan Ringo
  Fönsterlampa i form av hänge med futuristisk design. Storlek: höjd 20 cm, ø20 cmMaterial: metallSockel/watt: E14. 40WSladdlängd: 350 cmKontakt: stickkontakt
 • Lampskärm i opalglas 15 cm

  Lampskärm i opalglas 15 cm
  Lampskärm i opalglas till skomakarlampa 15 cm Cottex Skomakarskärmen från Cottex är tillverkad i ett opalfärgat glas som ger ett behagligt ljus och en klassisk känsla.
 • Lexi taklampa svart (Svart)

  Lexi taklampa svart (Svart)
  Lexi är en stilren taklampa med tre stycken svarta lampor och snygga detaljer i mässing. Passar lika fint i köket som i vardagsrummet och sprider ett bra ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • Tubo 15cm (mässing) (Smoke)

  Tubo 15cm (mässing) (Smoke)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i rökfärgat glas och en dekorativ sockel i mässingfärgad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Alpha rondell (Vit)

  Alpha rondell (Vit)
  Alpha rondell är en spotlight i snygg matt finish, finns både i vit och svart. Den har riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Perfekt om du vill tillföra bra ljus till rummet, men inte vill att lampan ska sticka ut allt för mycket.Ljuskälla ingår ej utan du får köpa till halogen eller LED.
 • Diva LED (Vit)

  Diva LED (Vit)
  Dekorativ glasplafond med LED-teknik, ger ett bra varmvitt ljus och är enkel att sätta upp.
 • Skomakarlampa 20cm (opal) (Vit)

  Skomakarlampa 20cm (opal) (Vit)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i opalglas och en sockel i förkromad metall. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 20cm (klar) (Svart)

  Skomakarlampa 20cm (klar) (Svart)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i klarglas, en sockel av svartlackad metall och en matchande sladd. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med svart PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Capella klarglas (Mässing/guld)

  Capella klarglas (Mässing/guld)
  Capella är en modern och enkel fönsterlampa med en metallbas i borstad mässing och kupa i klarglas. Placeras med fördel i ditt fönster, men är också perfekt till att belysa ett tomt hörn eller placeras flera lampor tillsammans i ett kluster. Finns även i färgerna krom och svart. Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Skomakarlampa 15cm (opal) (Mässing/guld)

  Skomakarlampa 15cm (opal) (Mässing/guld)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i opalglas och en sockel i metall med finish i borstad mässing. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Belgravia XL (Krom)

  Belgravia XL (Krom)
  Ståtlig och elegant bordlampa Belgravia XL. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Rektangulär skärm.Ljuskälla ingår ej.
 • Majlis (Grå)

  Majlis (Grå)
  Majlis bordlampa är en kombo av metall och keramik. Levereras komplett med lampfot och skärm.Ljuskälla ingår ej.
 • Kupol bordslampa (Vit)

  Kupol bordslampa (Vit)
  Fräsch bordslampa med matchande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Strazza step-dim LED (Krom)

  Strazza step-dim LED (Krom)
  Taklampa Strazza i förkromad metall med ställbara armar. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus. Sladden går att justera vid upphängning.Inbyggd Step-dim:Tänd lampan > 100% ljusstyrkaSläck och tänd snabbt > 40%Upprepa > 10%Lampan har inbyggd step-dim vilket innebär att den ej fungerar med en väggdimmer.
 • Prakt bordslampa (Mässing/guld)

  Prakt bordslampa (Mässing/guld)
  Bordslampa i exklusivt utförande i mässingsfärg eller krom. Svart skärm ingår. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Salle plafond (Svart)

  Salle plafond (Svart)
  Salle är en klassisk och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en svart finish och är smyckad med en rund kupa i opalglas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och bländfri ljusspridning i rummet när lampan är tänd. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • New Haven (Svart)

  New Haven (Svart)
  Snygga taklampan New Haven i antiksvart. Fin att placera över köksbordet och ger en rustik och industriell känsla över ditt hem. Dessutom sprider den ett bra ljus!Ljuskälla ingår ej.
 • Alpha rondell (Svart)

  Alpha rondell (Svart)
  Alpha rondell är en spotlight i snygg matt finish, finns både i vit och svart. Den har riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Perfekt om du vill tillföra bra ljus till rummet, men inte vill att lampan ska sticka ut allt för mycket.Ljuskälla ingår ej utan du får köpa till halogen eller LED.
 • Excel plafond (Krom)

  Excel plafond (Krom)
  Excel är en elegant och stilren taklampa, tillverkad i förkromad metall i en vacker och iögonfallande design. Excel har 6st ljuskällor som är omslutna av tufft mönstrade skärmar. När lampan är tänd sprids en härlig ljusbild i rummet. Diameter på fot: 14cm.Ljuskällor (6st) ingår ej.
 • Capella Mini (mässing) (Smoke)

  Capella Mini (mässing) (Smoke)
  Capella Mini är en elegant och dekorativ fönsterlampa som passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska interiöer. Capella är lika fin i ett fönster som till att belysa ett hörn, eller hängas tillsammans med flera lampor av samma sort i ett kluster.  Denna variant har mässingfärgade detaljer och en kupa i rökfärgat glas som omger ljuskällan.Finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Skomakarlampa 20cm (rök) (Vit)

  Skomakarlampa 20cm (rök) (Vit)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i rökfärgat glas och en sockel i förkromad metall. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 15cm (rök) (Vit)

  Skomakarlampa 15cm (rök) (Vit)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i rökfärgat glas och en sockel i förkromad metall. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 20cm (klar) (Vit)

  Skomakarlampa 20cm (klar) (Vit)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i klarglas och en sockel i förkromad metall. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 20cm (rök) (Mässing/guld)

  Skomakarlampa 20cm (rök) (Mässing/guld)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i rökfärgat glas och en sockel i metall med finish i borstad mässing. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Skomakarlampa 15cm (klar) (Mässing/guld)

  Skomakarlampa 15cm (klar) (Mässing/guld)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i klarglas och en sockel i metall med finish i borstad mässing. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Klassisk Svart (Svart)

  Klassisk Svart (Svart)
  Vacker porslinslampa som med ornamentering för tankarna till ostindien. Handmålad. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Ines bordlampa (Borstat stål)

  Ines bordlampa (Borstat stål)
  Bordslampa i borstat stål och med en vit plisserad tygskärm. Dekorativ och lättplacerad bordlampa!
 • Alpha 4 (Antikmässing)

  Alpha 4 (Antikmässing)
  Alpha 4 är en spotlight i snygg antikmässing. Perfekta taklampan om du vill ha en lampa som sprider ett bra ljus, utan att dra för mycket uppmärksamhet mot taket. Riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Ljuskällor ingår ej.
 • Alpha rondell (Antikmässing)

  Alpha rondell (Antikmässing)
  Alpha rondell är en spotlight i snygg antikmässing finish. Den har riktbara spottar och hängs enkelt på takkrok. Perfekt om du vill tillföra bra ljus till rummet, men inte vill att lampan ska sticka ut allt för mycket.Ljuskälla ingår ej.
 • New Haven XL (Svart)

  New Haven XL (Svart)
  Snygga New Haven XL i antik med en vit insida. Fin att placera över köksbordet och ger en rustik och industriell känsla över ditt hem.Ljuskälla ingår ej.
 • Lexington LED-plafond 3-stegsdimmer (Vit)

  Lexington LED-plafond 3-stegsdimmer (Vit)
  Snygg glasplafond med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus motsvarande 75W. Inbyggd tre-stegsdimmer i lampan vilket innebär att du endast kan ha strömbrytare till plafonden.Om du tänder så lyser lampan 100%, släcker du och tänder igen snabbt så lyser lampan 66% av ljusstyrkan. Och ytterligare en gång så är ljusstyrkan nere på 30%. Väldigt populärt i rum där man inte vill eller kan installera en dimmer men ändå kunna välja ljusnivå.
 • Cobble taklampa (Antik)

  Cobble taklampa (Antik)
  Cobbler är en sekelskiftesinspirerad pendel i skomakarstil med klarglas och metalldetaljer i mattsvart/antikmässing. Den avlånga takkoppen med de tre glasskärmarna gör att lampan passar utmärkt ovanför ett avlångt matbord, bar eller köksö. Lampan har tre stycken 120 cm långa svarta textilkablar som är justerbara i höjd, samt en takkopp gjord av svart metall.Ljuskällor ingår ej.
 • Cobble plafond (Antik)

  Cobble plafond (Antik)
  Cobbler är en plafond i skomakarstil som både är stilren och diskret i sitt utförande. Den är tillverkad i metall med bas i antikmässing, kontrasterande mattsvarta detaljer och en veckad glasskärm som kommer i flera olika färger. På denna variant är glaset i rökfärgat glas.Ljuskälla ingår ej. 
 • Excel fönsterlampa (Mässing/guld)

  Excel fönsterlampa (Mässing/guld)
  En vacker och stilfull fönsterlampa i krom eller antik. Passar i alla typer av fönster och är 13cm i diameter. Dessutom skymtar man ljuskällan bakom ramen vilket skapar en behagligt atmosfär och en trevlig ljusbild när den är tänd.Total höjd: 180cm.Ljuskälla ingår ej. 
 • Excel fönsterlampa (Krom)

  Excel fönsterlampa (Krom)
  En vacker och stilfull fönsterlampa i krom eller antik. Passar i alla typer av fönster och är 13cm i diameter. Dessutom skymtar man ljuskällan bakom ramen vilket skapar en behagligt atmosfär och en trevlig ljusbild när den är tänd.Total höjd: 180cm.Ljuskälla ingår ej. 
 • Tubo 20cm (svart) (Opal)

  Tubo 20cm (svart) (Opal)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 20cm lång, har en skärm i opalglas och dekorativa svartlackade detaljer. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Umbrella takplafond (Krom)

  Umbrella takplafond (Krom)
  Väldesignad takplafond i metallbas med fyra eleganta glas. Lampan sprider ljuset bra och fungerar bra både i hall och rum. Hängs enkelt på takkrok och är fullt dimbar. Rökfärgad (svart/rökfärgad) och mässing/guld levereras med rökfärgade glas.Ljuskällor ingår ej.
 • Spartan ringo 30cm (Krom)

  Spartan ringo 30cm (Krom)
  Dekorativ och genomarbetad takpendel i guld, krom eller svart. Helt i metall och en lite bredare metallram runt ljuskällan ger en exklusiv känsla.Ljuskälla ingår ej.
 • Avenida kristall 40cm (Krom)

  Avenida kristall 40cm (Krom)
  Avenida är en vacker plafond som är lika fin i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av förkromad metall och består av flera remsor med prismor (K9) som hänger ner från takplattan i olika etapper. Avenida är försedd med 5st ljuskällor som bidrar till ett ljus som både är funktionellt och dekorativt. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka i rummet. Ljuskällor ingår ej. 
 • Pompa bordslampa (Svart)

  Pompa bordslampa (Svart)
  Vacker bordsalampa som passar i de flesta miljöer. Matchande sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Tubo 20cm (mässing) (Smoke)

  Tubo 20cm (mässing) (Smoke)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 20cm lång, har en skärm i rökfärgat glas och en dekorativ sockel i mässingfärgad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.    
 • Tubo 15cm (krom) (Smoke)

  Tubo 15cm (krom) (Smoke)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i rökfärgat glas och en dekorativ sockel i förkromad metall. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Pollux 3-spot (Vit)

  Pollux 3-spot (Vit)
  Pollux är en stilren och snygg taklampa som har tre stycken riktbara spotlights. Efterträdare till de populära taklamporna Delta och Orion. Tidlös 3-spot som sprider ett bra ljus och passar i de flesta hem. Finns i antingen svart eller vitt.Ljuskällor ingår ej.
 • Pollux 4-spot (Vit)

  Pollux 4-spot (Vit)
  Pollux är en stilren och snygg taklampa som har fyra stycken riktbara spotlights. Efterträdare till de populära taklamporna Delta och Orion. Tidlös 4-spot sprider ett bra ljus och passar i de flesta hem. Finns i antingen svart eller vitt, båda varianterna med detaljer i krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Tubo 15cm (krom) (Opal)

  Tubo 15cm (krom) (Opal)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i opalglas och dekorativa detaljer i krom. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan ringo 30cm (Mässing/guld)

  Spartan ringo 30cm (Mässing/guld)
  Spartan Ringo är en dekorativ bordsfot som är rejält genomarbetad. Tung, stabil fot och en solid dekorring helt i metall. Transparant sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella Mini (svart) (Transparent)

  Capella Mini (svart) (Transparent)
  Capella Mini är en elegant och dekorativ fönsterlampa som passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska interiöer. Capella är lika fin i ett fönster som till att belysa ett hörn, eller hängas tillsammans med flera lampor av samma sort i ett kluster.  Denna variant har mattsvarta detaljer och en kupa i klarglas som omger ljuskällan.Finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Capella (Opal)

  Capella (Opal)
  Capella är en modern och enkel fönsterlampa med en bas i svartlackad metall och kupa i opalglas. Placeras med fördel i ditt fönster, men är också perfekt till att belysa ett tomt hörn eller placeras flera lampor tillsammans i ett kluster. I serien Capella finns även lampor med kupor i klarglas.Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Spartan fönsterupphäng (Krom)

  Spartan fönsterupphäng (Krom)
  Fönsterupphänget Spartan är tillverkad av metall, med finish i krom.3,5m kabel med stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Salle plafond (Opal)

  Salle plafond (Opal)
  Salle är en klassisk och elegant plafond som ger ett fint ljus i interiören samtidigt som den är enkel och tidlös i sitt uttryck. Den är tillverkad av metall, har en antik finish och är smyckad med en rund kupa i opalglas. Denna kupa omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och bländfri ljusspridning i rummet när lampan är tänd. Salle passar fint i de flesta rum och interiörer och kan med fördel placeras fler på raken i en längre passage eller i ett större rum som kräver mer ljus. Salle finns även i en svartlackad variant med en rökfärgad glaskupa.Ljuskälla ingår ej.
 • Ditmar bordlampa (Antikmässing)

  Ditmar bordlampa (Antikmässing)
  Bordlampa i klassisk stil. Antikmässing med en opalvit glaskupa. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Rose plafond 5L (Krom)

  Rose plafond 5L (Krom)
  Rose är en vacker och elegant plafond som blir ett riktigt smycke uppe i taket. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och är försedd med fem stycken ljuskällor. Dessa ljuskällor sitter lätt synliga, omgivna av rosenformade frostade skärmar, vilket ger rummet en behaglig och mjuk ljusspridning när lampan är tänd. Rose ger ett smyckande intryck till såväl hallen som vardagsrummet eller sovrummet. Koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i interiören.Rose finns även i en mindre variant med 3st ljuskällor.Ljuskällor ingår ej. 
 • Skomakarlampa 15cm (opal) (Vit)

  Skomakarlampa 15cm (opal) (Vit)
  Denna dekorativa skomakarlampan blir en smyckade detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Denna variant har en konformad skärm i opalglas och en sockel i förkromad metall. Lampan hänger lika fint för sig själv i ett fönster, som fler tillsammans i rad över ett matsalsbord.Finns även i andra varianter och storlekar.Levereras med transparent PVC-kabel + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Tubo 15cm (svart) (Opal)

  Tubo 15cm (svart) (Opal)
  Tubo är en elegant serie med pendlar som finns i flera olika storlekar. Denna variant är 15cm lång, har en skärm i opalglas och dekorativa mattsvarta detaljer. Tubo hänger fint för sig själv i ett fönster eller i ett hörn, men blir också fin ifall fler lampor hänger tillsammans i ett kluster. Kombinera gärna olika storlekar med varandra.Ljuskälla ingår ej.
 • New Haven Iron Edition (Järn)

  New Haven Iron Edition (Järn)
  New Haven är en rustik och vacker taklampa som ger ett lyft till såväl moderna rum som i klassiska eller lantliga interiörer. Den är tillverkad av metall och har en handmålad finish i järn, vilket skapar en antik och lite ruff känsla över lampan. New Haven är försedd med tre stycken skärmar som tillsammans säkerställer ett funktionellt och bra ljus i rummet och ned över nedanstående yta. Placera lampan förslagsvis över ett rektangulärt matsalsbord eller en köksö, där behovet av ljus är stort, men också där den får synas och framhävas.Ljuskällor ingår ej.OBS! Då armaturen är handmålad kan det vissa färgskillnader förekomma. Varje lampa är unik.
 • New Chelsea (Svart)

  New Chelsea (Svart)
  Bordlampa New Chelsea med kromad metall och vit eller svartlackad trä. Oval lampskärm.Ljuskälla ingår ej.