By Rydéns golvlampor

Golvlampor från By Rydéns finns med fast eller rörliga flexarmar. Alla har unik design och det är lätt att hitta sin favoritlampa. Vissa av golvlamporna har strömbrytare på stången medan andra har en knapp på golvet.

Populärt inom By Rydéns golvlampor

 • By Rydéns Foggy golvlampa, 5 skärmar, svart

  By Rydéns Foggy golvlampa, 5 skärmar, svart
  Golvlampan Foggy med fem ljuskällor – en lyckad kombination av klassiskt och modernt Golvlampan Foggys textilskärmar har diskreta färger i olika grå nyanser, festligt vitt och elegant svart. Dessa kan vid behov justeras för att skapa individuell belysning. Golvlampan Foggy med fem ljuskällor är perfekt lämplig för stora vardagsrum, matsalar eller sovrum och är en snygg och imposant ljuskälla. Denna lampa kan användas både som grundbelysning i en del av rummet eller för att belysa särskilda områden direkt, exempelvis läshörnan.
 • By Rydéns Golvlampa Foggy med textilskärm och tre ljuskällor

  By Rydéns Golvlampa Foggy med textilskärm och tre ljuskällor
  Golvlampa Foggy med tre skärmar i olika färger för elegant belysning Denna ljuskälla övertygar med sin smala form och ett harmoniskt utseende. Den eleganta golvlampan Foggy med tre textilskärmar i vitt, grått och svart gör ett diskret intryck men är ändå höjdpunkten i alla rum. Vad gäller designen satsar denna modell på klara linjer och dämpade färger för att uppnå maximal elegans. Klassiska element som lampskärmar i form av stympade koner och en rak fot tolkades på ett kreativt sätt, så att ett originellt och stilfullt utseende skapas. Vid behov kan ljuset justeras på olika sätt. Golvlampan Foggy med tre ljuskällor fungerar lika bra för att ljussätta läshörnan i vardagsrummet som för atmosfärisk belysning i sovrummet. Denna lampa passar inte också utmärkt till de flesta moderna interiörerna och harmoniserar dessutom med klassiska stilar. Framför allt estetiskt sofistikerade koncept med fokus på originalitet kompletteras av denna lyckade design.
 • By Rydéns - Vega Golvlampa Ek/Vit By Rydéns

  By Rydéns - Vega Golvlampa Ek/Vit By Rydéns
  Vega golv Ek/Vit är en simpel golvlampa, som är utförd i trä och med en simpel cylinderformad lampskärm i vit. De tre kryssande benen ger ett stilrent och modernt uttryck, som passar in i alla inredningsstilar. Valet av naturliga material passar lätt in i tidens trender, där naturen fortsatt får mer uppmärksamhet i den moderna inredningen. Använd golvlampan i vardagsrummet, där den sänder ut ett diffust ljus i rummet. Lampans öppning i toppen och i botten, kastar ett direkt ljus, som reflekteras i rummets ljusa yta. Det snygga stativet i trä ger hemmet en varm och trevlig atmosfär.
 • By Rydéns Leola golvlampa Svart marmor-rökgrå

  By Rydéns Leola golvlampa Svart marmor-rökgrå
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på By Rydéns golvlampor

 • By Rydéns Leola Golvlampa H150 Cm Rökgrå - Golvlampor Glas Svart - 4100590-4505

  By Rydéns Leola Golvlampa H150 Cm Rökgrå - Golvlampor Glas Svart - 4100590-4505
  Leola golvlampa från By Rydéns med en klassisk design med modern känsla och ett industriellt uttryck perfekt för vardagsrummet. Den har en rökgrå kupa i glas med en stam i metall och en svart sladd med en strömbrytare. Bra att veta om Leola golvlampa - Finns även som bordslampa.- Lampan är dimbar om den kombineras med en extern dimmer.- 230V.- Ljuskälla säljs separat.- E27- 40 Watt Vi har valt ut Svart Golvlampor i Glas från By Rydéns med stor omsorg.
 • Orlando golvlampa, krom/vit 138cm

  Orlando golvlampa, krom/vit 138cm
  Golvlampa Orlando är en av våra mest populära lampor. Med sin ledlampa för förstärkt ljus när du läser är den populär att sätta vid favoritfåtöljen. Vill du bara skapa stämningsfullt ljus&hellip:
 • Puls golvlampa, mattvit 157 cm

  Puls golvlampa, mattvit 157 cm
  En mycket behändig och modern golvlampa med lång guldfärgad metallstomme och en cylinderformad lampskärm i matt vit färg - Puls golvlampa ingår i serien med samma namn och passar in i de flesta&hellip:
 • Golvlampa 3Some 3-låg

  Golvlampa 3Some 3-låg
  3Some är en vacker och stilren golvlampa i metall, och med ett jämt, harmoniskt och bländfritt ljus. Lampan är formgiven av Anders Eriksson. Du behöver 3 styck ljuskällor som inte ingår. Sockel: G9, max watt: 20. Höjd 167 cm. Sladdlängd: 2,5 meter.
 • By Rydéns - Golvlampa Orlando - Mässing

  By Rydéns - Golvlampa Orlando - Mässing
  Golvlampa av metall med skärm, skärmens höjd 26 cm och diameter 36 cm. Höjd 157 cm. LED 3W ingår. E27 , ingår ej. Separata brytare. Transparent kabel 200 cm.
 • By Rydéns Bazar golvlampa Sandsvart

  By Rydéns Bazar golvlampa Sandsvart
 • By Rydéns Rina golvlampa Vit

  By Rydéns Rina golvlampa Vit
 • Golvlampa Rina

  Golvlampa Rina
  Rina är en stilren golvlampa, ståendes på tre ben i metall. Skärmen i bomull finns i två färger, svart eller vit. Lampan kan placeras i såväl sovrum som i vardagsrum, där du behöver en dekorativ ljuspunkt som lyser upp. Denna golvlampa är av klassiks
 • By Rydéns - Golvlampa Maison utomhusbelysning - Svart

  By Rydéns - Golvlampa Maison utomhusbelysning - Svart
  Golvlampa Mailson i matt svart. H: 78 cm, Ø: 24 cm, E27 stor sockel. 5 meter svart gummikabel. Lampan är IP44 och passar för utomhusbruk.
 • By Rydéns - Orlando Golvlampa Brass/White By Rydéns

  By Rydéns - Orlando Golvlampa Brass/White By Rydéns
  Orlando Golvlampa Brass/White - By Rydéns, Mässing, Metall
 • By Rydéns Orlando golvlampa vit, kromstativ

  By Rydéns Orlando golvlampa vit, kromstativ
 • By Rydéns Duetto Golvlampa Sandsvart Inkl Skärmar Vit

  By Rydéns Duetto Golvlampa Sandsvart Inkl Skärmar Vit
  Duetto golvlampa svart med vita skärmar från By Rydéns Höjd 170 cm Fotens diameter 26,3 cm Effekt max 40 W Ljuskälla Ingår Nej Sockel E27 Antal ljuskällor 2 st Dimbar - Färg Svart/Vit Material&hellip:
 • By Rydéns Punto golvlampa, 4 lampor

  By Rydéns Punto golvlampa, 4 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Golvlampa Puls

  Golvlampa Puls
  Modern design med praktiska böjning passar Puls golvlampa lika bra som anonym läslampa bredvid en fåtölj eller som en mer markerad inredningsdetalj i valfritt rum. Lampfoten består av en cirkelformad platta. Toppen av lampkroppen förgrenar sig till t
 • By Rydéns Rina Golvlampa H145 Cm Svart - Golvlampor Metall Svart - 4100700-4000

  By Rydéns Rina Golvlampa H145 Cm Svart - Golvlampor Metall Svart - 4100700-4000
  Rina golvlampa från By Rydéns med en klassisk design med en stor, rund lampskärm i bomull och terylen och tre ben i metall perfekta för alla hem, oavsett stil och smak. Bra att veta om Rina golvlampa - Lampan är dimbar om den kombineras med en extern dimmer.- Ljuskälla säljs separat.- E27- 40 Watt Vi har valt ut Svart Golvlampor i Metall från By Rydéns med stor omsorg.
 • By Rydéns Heroes Golvlampa 12-L Svart

  By Rydéns Heroes Golvlampa 12-L Svart
  Heroes Golvlampa Höjd 165 cm Bredd 50 cm Djup 50 cm Effekt max 8 W Ljuskälla Ingår Nej Sockel E27 Antal ljuskällor 12 st Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Färg Svart Material Metall Design By Rydéns&hellip:
 • By Rydéns Turno Golvlampa Mattsvart

  By Rydéns Turno Golvlampa Mattsvart
  Produktbeskrivning Turno golvlampa ingår i serien Turno från By Rydéns och har en modern touch som skapar effekt i ditt hem oavsett var du placerar den. Med de frostade glasen och den gula insidan av&hellip:
 • By Rydéns Orlando golvlampa läslampa krom/vit

  By Rydéns Orlando golvlampa läslampa krom/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Boyle Golvlampa Smoke Grey - By Rydéns

  Boyle Golvlampa Smoke Grey - By Rydéns
  Boyle Golvlampa Smoke Grey - By Rydéns, Grå, Metall
 • Best Golvlampa H140 Sand/Svart - By Rydéns

  Best Golvlampa H140 Sand/Svart - By Rydéns
  Best Golvlampa H140 Sand/Svart - By Rydéns, Svart, Metall
 • By Rydéns - Vega Golvlampa Valnöt/Vit By Rydéns

  By Rydéns - Vega Golvlampa Valnöt/Vit By Rydéns
  Vega golv Valnöt/Vit är en simpel golvlampa, som är utförd i trä och med en simpel cylinderformad lampskärm i vit. De tre kryssande benen ger ett stilrent och modernt uttryck, som passar in i alla inredningsstilar. Valet av naturliga material passar lätt in i tidens trender, där naturen fortsatt får mer uppmärksamhet i den moderna inredningen. Använd golvlampan i vardagsrummet, där den sänder ut ett diffust ljus i rummet. Lampans öppning i toppen och i botten, kastar ett direkt ljus, som reflekteras i rummets ljusa yta. Det snygga stativet i trä ger hemmet en varm och trevlig atmosfär.
 • By Rydéns Orlando Golvlampa/läslampa Antik/Vit Inkl. Skärm

  By Rydéns Orlando Golvlampa/läslampa Antik/Vit Inkl. Skärm
  Produktbeskrivning Orlando golvlampa från By Rydéns som med sin elegant design och praktiska funktioner har blivit en populär modell. Denna lampa är perfekt för dig som älskar att läsa eller bara&hellip:
 • By Rydéns Puls Golvlampa 2-L H217cm Mattsvart

  By Rydéns Puls Golvlampa 2-L H217cm Mattsvart
  Puls svart/guld 2-l golvlampa/läslampa från By Rydéns Höjd 217 cm Bredd 40 cm Djup 147,5 cm Sladdlängd 250 cm Effekt max 2x7 W Sockel GU10 Ljuskälla Ingår ej Färg Svart/Guld Material Metall Design&hellip:
 • By Rydéns Orlando Golvlampa Krom/vit - Golvlampor Metall Vit - 1988780-5000

  By Rydéns Orlando Golvlampa Krom/vit - Golvlampor Metall Vit - 1988780-5000
  Orlando Golvlampa, Krom/Vit från By Rydéns. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Metall från By Rydéns med stor omsorg.
 • By Rydéns - Fondi golvlampa

  By Rydéns - Fondi golvlampa
  Fondi är en enkel och stilren golvlampa i svart metall. Ljushållaren i matt mässing viker av från den raka foten och riktar ljuset nedåt. Höjd 151cm E27 lamphållare max 60W. Design By Rydéns
 • By Rydéns Curve Golvlampa Mattguld

  By Rydéns Curve Golvlampa Mattguld
 • By Rydéns - Captain Uplight Golvlampa Sand/Black By Rydéns

  By Rydéns - Captain Uplight Golvlampa Sand/Black By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Captain är en iögonfallande lampa. Med inspiration från studiolampan, har designen ett både industriellt och retro uttryck. Lampans skärm är uppbyggd omkring två skärmar - en liten skärm som döljer ljuskällan och låter ljuset träffa den gyllene innersidan, medans en stor skärm reflekterar ett varmt och diffust ljus ut i rummet. Lampan är en del av en serie, som består av golvlampan, taklampan och vägglampan. Oavsett vilken lampa du faller för i serien, ger den inte bara rummet en fantastisk belysning, men fungerar likaså som en sann skulpturell objekt - även när den är släckt. Se hela den unika Captain serien här.
 • By Rydéns Punto golvlampa 160 cm Matt svart

  By Rydéns Punto golvlampa 160 cm Matt svart
 • By Rydéns - Golvlampa Softy H150cm - Vit

  By Rydéns - Golvlampa Softy H150cm - Vit
  Softy golvlampa ger ett mjukt sken omkring sig och där den placeras. Softy finns även som bordslampa och taklampa så kombinationsmöjligheterna med den här serien är stora. Softy golvlampa är 150 cm hög och skärmen har en diameter om 33 cm. Sladdlängd
 • Golvlampa Seagrass H120 cm

  Golvlampa Seagrass H120 cm
  Seagrass golvlampa är precis som taklampan handgjord, där den svarta har materialet färgat jute och den naturfärgade består av sjögräs. Seagrass golvlampa är en stor och mäktig lampa med sina generösa 120 cm på höjden. Diametern på det bredaste områd
 • By Rydéns Honey Golvlampa H 125 Grå Sammet Utgått

  By Rydéns Honey Golvlampa H 125 Grå Sammet Utgått
  Honey Golvlampa från By Rydéns Material: Sammetstyg/Metall Mått: Ø27cm - H 125cm Ljuskälla: Max 40W E27, Ingår Ej Strömbrytare på sladden ENERGIKLASS: A++-E
 • By Rydéns Orlando golvlampa beige, antikmässingsstativ

  By Rydéns Orlando golvlampa beige, antikmässingsstativ
 • By Rydéns Luton golvlampa, vit/svart, 150 cm

  By Rydéns Luton golvlampa, vit/svart, 150 cm
  Svartvitt extra lampa för modern interiör - textil golvlampa Luton Även om färgerna är utformade i motsatta färger kompletterar Luton golvlampa element varandra för att bilda ett harmoniskt övergripande objekt. Textilparaplyet i linnetyg är utformat som en vertikalt öppen, rundad kuboid. Den svarta metallramen består av en fot som tar skuggans grundform och två smala ben. De senare har de två lamputtagen; en enda förlängning av ramen skjuter något ut utanför skärmen den håller.
 • Punto Golvlampa, Matt svart 160cm

  Punto Golvlampa, Matt svart 160cm
  Karismatisk design. Punto golvlampa i svart matt metall och vita matta glaskupor ger ett modernt och stilenligt intryck. Här möts runda former och raka linjer i en högst charmig konstellation. Trots&hellip:
 • Rina Golvlampa Black - By Rydéns

  Rina Golvlampa Black - By Rydéns
  Rina Golvlampa Black - By Rydéns, Svart, Metall
 • Golvlampa Rina

  Golvlampa Rina
  Rina är en stilren golvlampa, ståendes på tre ben i metall. Skärmen i bomull finns i två färger, svart eller vit. Lampan kan placeras i såväl sovrum som i vardagsrum, där du behöver en dekorativ ljuspunkt som lyser upp. Denna golvlampa är av klassiks
 • By Rydéns Fondi golvlampa Mattsvart

  By Rydéns Fondi golvlampa Mattsvart
 • Seagrass golvlampa, Natur 120cm

  Seagrass golvlampa, Natur 120cm
  Seagrass golvlampa är By Rydéns senaste tillskott i Seagrass-familjen, taklampan har äntligen fått golvlampor vid sin sida! Seagrass passar perfekt hemma hos dig som inte kan få nog av naturstilen&hellip:
 • By Rydéns Foggy golvlampa sandblack, 3 armar

  By Rydéns Foggy golvlampa sandblack, 3 armar
 • By Rydéns - Orlando Golvlampa Antique/White By Rydéns

  By Rydéns - Orlando Golvlampa Antique/White By Rydéns
  Orlando Golvlampa Antique/White - By Rydéns, Metall, Metall
 • By Rydéns Punto Golvlampa 55Cm Mattsvart

  By Rydéns Punto Golvlampa 55Cm Mattsvart
  Punto golvlampa svart/vit från By Rydéns Höjd 160 cm Diameter 31,5 cm Djup 31,5 cm Sladdlängd 250 cm Effekt max 4x5 W Sockel G9 Ljuskälla Ingår ej Färg Svart/Vit Material Metall/Glas Design By Rydéns&hellip:
 • Vega Golvlampa Valnöt/Vit - By Rydéns

  Vega Golvlampa Valnöt/Vit - By Rydéns
  Vega Golvlampa Valnöt/Vit - By Rydéns, Vit, Trä
 • By Rydéns - Best Golvlampa H140 Sand/Svart By Rydéns

  By Rydéns - Best Golvlampa H140 Sand/Svart By Rydéns
  Best Floor Lamp H140 Sand/Black är en elegant och minimalistisk design som kan pryda både traditionella och moderna inredningsstilar. Golvlampan har en elegant design med ett flexibelt lamphuvud som kan justeras i önskade riktningar beroende på dina behov och ditt humör. Den vita insidan av lamphuvudet ger en jämn, mjuk och behaglig belysning, vilket gör den perfekt bredvid ditt skrivbord, din fåtölj eller soffgrupp. Lamphuvudet är också försett med små hål som gör att små, fina ljusstrålar kan flöda uppåt, vilket skapar en avslappnad och mysig atmosfär. Se alla vackra golvlampor från By Rydéns här.
 • By Rydéns Seagrass golvlampa natur

  By Rydéns Seagrass golvlampa natur
 • By Rydéns Orlando golvlampa läslampa svart

  By Rydéns Orlando golvlampa läslampa svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Golvlampa YUKON, 150 cm

  Golvlampa YUKON, 150 cm
  Yukon är en modern och minimalistisk golvlampa. Den stilrena lampan i metall, har en enkel design där fokus ligger på de karaktäristiska benen. Lamphuvudet är justerbar och reflekterar ett behagligt ljus perfekt för läshörnan. Höjd 150 cm. Antal ljus
 • By Rydéns Orlando Golvlampa Antik/beige - Golvlampor Metall Beige - 1988780-5504

  By Rydéns Orlando Golvlampa Antik/beige - Golvlampor Metall Beige - 1988780-5504
  Orlando Golvlampa, Antik/Beige från By Rydéns. Vi har valt ut Beige Golvlampor i Metall från By Rydéns med stor omsorg.
 • By Rydéns - Golvlampa Puls - Svart

  By Rydéns - Golvlampa Puls - Svart
  Modern design med praktiska böjning passar Puls golvlampa lika bra som anonym läslampa bredvid en fåtölj eller som en mer markerad inredningsdetalj i valfritt rum. Lampfoten består av en cirkelformad platta. Toppen av lampkroppen förgrenar sig till t
 • By Rydéns Yankton golvlampa sandsvart

  By Rydéns Yankton golvlampa sandsvart
 • Golvlampa Orlando

  Golvlampa Orlando
  Golvlampa av metall med skärm, skärmens höjd 26 cm och diameter 36 cm. Höjd 157 cm. LED 3W ingår. E27 , ingår ej. Separata brytare. Transparent kabel 200 cm.
 • Orlando Golvlampa Black/Black - By Rydéns

  Orlando Golvlampa Black/Black - By Rydéns
  Orlando Golvlampa Black/Black - By Rydéns, Svart, Metall
 • By Rydéns Bazar golvlampa Sandvit

  By Rydéns Bazar golvlampa Sandvit
 • By Rydéns - Bazar Golvlampa Sand/Black By Rydéns

  By Rydéns - Bazar Golvlampa Sand/Black By Rydéns
  Bazar Floor Lamp Sand/Black är en enkel, mångsidig och modern lampa med en flexibel design som är utformad för att maximera din njutning och nytta av denna ljuskälla. Lampans voluminösa metallskärm har en vit insida som reflekterar ljuset så att det framstår som ännu klarare och en bred öppning som ger en bred stråle av direkt ljus in i rummet. En utmärkande egenskap hos denna lampmodell är den flerdelade tvådelade ramen, som är formad i karakteristiska böjningar och möjliggör finjustering av lampskärmen, så att du kan justera ljusets riktning med stor precision. Du kan därför välja om du vill ha direkt belysning riktad nedåt eller mot rummet, eller indirekt belysning med skärmen riktad uppåt eller mot väggen. Denna mångsidighet gör Bazar till en lampa som inte är begränsad till en viss typ av rum. Lampan ingår i Bazar-serien från den svenska belysningstillverkaren By Rydéns. Se hela serien här
 • Foggy golvlampa 3-låg

  Foggy golvlampa 3-låg
  Foggy är en golvlampa med 175 cm höjd och totalt 32 cm bred. På den enkla basen sitter tre armar i olika längd med 3 st skärmar i olika mått med blandade färgställningar i tonerna grå, svart och vit. Golvlampan blir dekorativ vid din soffa eller favo
 • By Rydéns Puls 2-låg golvlampa Matt svart

  By Rydéns Puls 2-låg golvlampa Matt svart
 • Honey golvlampa, grå 125cm

  Honey golvlampa, grå 125cm
  Lampserien Honey från By Rydéns. En stilfull sammetskärm i tre olika färger. Lampan finns både som bord och golvmodell. Höjd 125 cm Diameter 27 cm Sladdlängd 250 cm Effekt max 2*40W Sockel Stor&hellip:
 • Vega golvlampa, ek/vit 160cm

  Vega golvlampa, ek/vit 160cm
  Golvlampa Vega är en massiv lampa av renaste trä. De korslagda tre benen skapar en extra twist på lampan. I toppen en vacker skärm i vitt som förstärker enkelheten i denna vackra golvfot. Höjd 160&hellip:
 • By Rydéns Bazar Golvlampa Sandsvart - Golvlampor Metall Sandsvart - 4100610-4007

  By Rydéns Bazar Golvlampa Sandsvart - Golvlampor Metall Sandsvart - 4100610-4007
  Bazar golvlampa från By Rydéns med en klassisk design i metall med en modern touch och ett riktbart lamphuvud med ställbara leder. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Bra att veta om Bazar golvlampa - Uppskattas för den dekorativa designen.- Golvlampan finns i olika färgval.- Kombinera golvlampan med en ljuskälla från By Rydéns.- Gjord av metall.- Ljuskälla säljs separat. Golvlampans tekniska egenskaper:- Höjd: 1470 mm.- Diameter: 260 mm.- Sladdlängd: 2500 mm.- Vikt: 5.7 kg.- 25.0 Watt- Sockel: E27 Vi har valt ut Sandsvart Golvlampor i Metall från By Rydéns med stor omsorg.
 • By Rydéns Vega Golvlampa 160 Cm Ek - Golvlampor Trä Ek - 4100020-6002

  By Rydéns Vega Golvlampa 160 Cm Ek - Golvlampor Trä Ek - 4100020-6002
  Lys upp ditt utrymme med elegans! Träffa Vega golvlampa, en högstående symbol av stil som kombinerar den varma, naturliga essensen av trä med de skarpa, rena linjerna i dess vita skärm. Oavsett om du kryper upp med en favoritbok i din mysiga läshörna eller lägger till en touch av sofistikering i ditt vardagsrum, garanterar Vegas robusta, korsade träben både stabilitet och en gnutta modern känsla. Bra att veta om Vega golvlampa - Vega uppskattas för den stilrena designen.- Vega är också omtyckt för det trevliga ljuset.- Golvlampa i trä.- Erbjuds i flera varianter.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Ek Golvlampor i Trä från By Rydéns med stor omsorg.
 • By Rydéns - Golvlampa Seagrass H120 cm - Natur

  By Rydéns - Golvlampa Seagrass H120 cm - Natur
  Seagrass golvlampa är precis som taklampan handgjord, där den svarta har materialet färgat jute och den naturfärgade består av sjögräs. Seagrass golvlampa är en stor och mäktig lampa med sina generösa 120 cm på höjden. Diametern på det bredaste områd
 • By Rydéns Curve Golvlampa Mörkröd

  By Rydéns Curve Golvlampa Mörkröd
 • By Rydéns Foggy Golvlampa 5 Sandsvart - Golvlampor Metall Svart - 4100440-4007

  By Rydéns Foggy Golvlampa 5 Sandsvart - Golvlampor Metall Svart - 4100440-4007
  Foggy finns i två olika varianter och består av fem armar med tillhörande lampskärmar. Beroende på om du väljer Foggy Sandsvart eller Foggy Sandvit så ändras även kulören på lampskärmarna. Foggy tar för sig och blir ett dekorativt inslag i miljön den placeras i.EgenskaperSvart sladd 250 cmTransformator och dimmer köpes separatRekommenderad ljuskälla transparant LED klotLjuskälla köpes separat (5 st)Skärm av Terylene/Bomull Vi har valt ut Svart Golvlampor i Metall från By Rydéns med stor omsorg.
 • Turno golvlampa, Matt svart

  Turno golvlampa, Matt svart
  När enformighet inte är ett alternativ. Med Turno golvlampa i klassisk svart metall har du möjlighet att ställa in ljuskällorna efter tycke och smak. Då Turno golvlampa inte har någon baksida, kan&hellip:
 • By Rydéns Punto Golvlampa - Golvlampor Metall Mattsvart

  By Rydéns Punto Golvlampa - Golvlampor Metall Mattsvart
  Golvlampa från By Rydéns med en karakteristisk design i svart metall med runda, Mattvita lampskärmar i glas för att ge ett behagligt ljus. Den har en generös storlek perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Golvlampan har en dimmer för justering av ljusstyrka. Om golvlampan från By Rydéns- Punto uppskattas för det behagliga ljuset.- Punto är också omtyckt för dimmerfunktionen.- Tillverkad av metall och glas.- Ljuskälla ingår inte.- Från serien Punto.- Endast för inomhusbruk. Shoppa Golvlampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • By Rydéns - Yankton bord/golvlampa - Svart

  By Rydéns - Yankton bord/golvlampa - Svart
  Yankton är en supersnygg lampa för utomhusbruk. Lampan som ser ut som en lykfta försedd med ett hant ag kan placeras på trappan till din entre eller kanske rent av ute på ditt trädäck. Lampan är försed d med en gummikabel och är IP44 klassad. Max wat
 • By Rydéns - Golvlampa BEST, 140 cm - Svart

  By Rydéns - Golvlampa BEST, 140 cm - Svart
  Best är en modern och minimalistisk golvlampa i metall. Den stilrena lampan har en enkel design. Huvudet är justerbart och skapar ett mjukt och behagligt sken perfekt för din läshörna! Höjd 140 cm, diameter 20 cm. Antal ljuskällor 1 styck. Ljuskälla
 • By Rydéns - Golvlampa Dixton Höjd 150cm - Svart

  By Rydéns - Golvlampa Dixton Höjd 150cm - Svart
  En hängande lykta på en metallram, en modern staty eller en enastående inredningsdetalj - golvlampan dixton lämnar ingen oberörd. Det långa och rektangulära metallstativet och den hängande lampskärmen i glas upptill gör att golvlampan dixton kan stå
 • Leola golvlampa

  Leola golvlampa
  Leola är en golvlampa i metall, som både känns klassisk och modern. Det vackra rökfärgade glaset ger ett skönt och mjukt sken. Lampan passar utmärkt att placera bredvid soffan, eller på ett annat ställe dit du vill rikta blickarna. Sockel E27. Max 40
 • Golvlampa Imperia H165 cm

  Golvlampa Imperia H165 cm
  Imperia golvlampan har en mattsvart fot i metall samt tre armar i samma material, som håller två vitmatta, ovala glaskupor var. Glaskuporna är tjocka och rejäla och inger en lyxig känsla. De skruvas på för hand och du kan därför själv välja hur du vi
 • Captain golvlampa, svart/guld 170cm

  Captain golvlampa, svart/guld 170cm
  Lyft upp rummet med denna stora golvlampa från By Rydéns. Captain golvlampa finns i både svart/guld och vit/silver. Kombinera med en LED-lampa med varmt ljus för bäst effekt. Finns även som tak och&hellip:
 • Captain mini golvlampa

  Captain mini golvlampa
  Golvlampa Captain mini är en riktig eyecatcher. Med sin effektfulla ljusbild och spännande karaktär får denna lampa ditt rum att bli unikt. Höjd 145 cm E27 Lamphålla, max 60W. Design By Rydéns
 • Captain mini golvlampa, svart/guld 145cm

  Captain mini golvlampa, svart/guld 145cm
  Lyft upp rummet med golvlampa Captain mini från By Rydéns. Captain mini golvlampa finns i både svart/guld och vit/silver. Kombinera med en LED-lampa med varmt ljus för bäst effekt. Finns även som&hellip:
 • By Rydéns Puls 2-låg golvlampa Matt vit

  By Rydéns Puls 2-låg golvlampa Matt vit
 • By Rydéns - Rina Golvlampa White By Rydéns

  By Rydéns - Rina Golvlampa White By Rydéns
  Rina Golvlampa White - By Rydéns, Vit, Metall
 • By Rydéns Puls Golvlampa 2-L H217cm Mattvit

  By Rydéns Puls Golvlampa 2-L H217cm Mattvit
  Puls vit/guld 2-l golvlampa/läslampa från By Rydéns Höjd 217 cm Bredd 40 cm Djup 147,5 cm Sladdlängd 250 cm Effekt max 2x7 W Sockel GU10 Ljuskälla Ingår ej Färg Vit/Guld Material Metall Design&hellip:
 • By Rydéns Puls svängd golvlampa 2fl vit matt

  By Rydéns Puls svängd golvlampa 2fl vit matt
  Lätt böjd Puls golvlampa - tvåflammigEn modernt utformad höjdpunkt för hela vardagsrummet är den tvåflammiga Puls golvlampan. Två ramstänger kommer ut från basen, som beskriver en lätt kurva och är försedda med varsin rörformad metallskärm i sina övre ändar. Skärmarna kan vridas så att ljusriktningen kan justeras efter behov. Ljuskällorna kan kopplas separat.
 • By Rydéns Fondi Golvlampa H151cm Matt Svart - Golvlampor Svart - 4100370-4002

  By Rydéns Fondi Golvlampa H151cm Matt Svart - Golvlampor Svart - 4100370-4002
  Fondi Golvlampa H151cm, Matt Svart från By Rydéns. Vi har valt ut Svart Golvlampor från By Rydéns med stor omsorg.
 • By Rydéns - Turno Golvlampa Black/Gold By Rydéns

  By Rydéns - Turno Golvlampa Black/Gold By Rydéns
  Turno Golvlampa Svart/Guld bryter av mot monoton design i en vacker, mångfacetterad konstruktion som fångar ögat och tillför dynamik till inredningen. Lampan är en del av en hel serie som består av golv-, bords- och Plafonder samt en ljuskrona. Den här specialserien kännetecknas av en mångsidig belysningsteknik som ger flexibilitet till rummets belysningskoncept. Glödlampan är innesluten i en cylinder av frostat glas som lyser upp effektivt när lampan tänds. Den konventionella lampskärmen har dock ersatts av en metallplatta på ena sidan och en glasplatta på den andra sidan av ljuskällan. Möjligheterna är många för den här lampan eftersom plattorna kan roteras efter behov. Det gör att du kan växla mellan ett starkt ljus från glaset och ett mer dämpat och reflekterande ljus från metallplattan. Det svarta färgschemat och den estetiska kombinationen av glas och metall gör Turno-serien perfekt för moderna interiörer. Se hela serien här
 • By Rydéns Puls Golvlampa H157cm Mattsvart

  By Rydéns Puls Golvlampa H157cm Mattsvart
  Puls svart/guld golvlampa/läslampa från By Rydéns Höjd 157 cm Bredd/Diameter 23 cm Sladdlängd 250 cm, transparent plast Effekt max 5 W Sockel GU10 Ljuskälla Ingår ej Färg Svart/Guld Material Metall&hellip:
 • By Rydéns 3Some Golvlampa 3-L Antikguld

  By Rydéns 3Some Golvlampa 3-L Antikguld
  3Some golvlampa från By Rydéns Design: Anders Eriksson Material: Metall/Glas Mått: H 167cm - 250cm transparent sladd Ljuskälla: Max 230V 3 x 20W G9, ingår ej Strömbrytare på sladd ENERGIKLASS: A++&hellip:
 • Captain Golvlampa Svart/Guld - By Rydéns

  Captain Golvlampa Svart/Guld - By Rydéns
  Captain Golvlampa Svart/Guld - By Rydéns, Svart, Metall
 • Rina Golvlampa White - By Rydéns

  Rina Golvlampa White - By Rydéns
  Rina Golvlampa White - By Rydéns, Vit, Metall
 • By Rydéns - Captain mini golvlampa

  By Rydéns - Captain mini golvlampa
  Golvlampa Captain mini är en riktig eyecatcher. Med sin effektfulla ljusbild och spännande karaktär får denna lampa ditt rum att bli unikt. Höjd 145 cm E27 Lamphålla, max 60W. Design By Rydéns
 • By Rydéns Leola Golvlampa H150cm Svart/Rökgrå

  By Rydéns Leola Golvlampa H150cm Svart/Rökgrå
  Leola golvlampa från By Rydéns Material: Metall/Glas Mått: Ø 28 cm - H 150cm - D 35,5cm - 250cm svart sladd Ljuskälla: Max 230V 40W E27, ingår ej Strömbrytare på sladd
 • By Rydéns Puls golvlampa vit

  By Rydéns Puls golvlampa vit
 • By Rydéns - Foggy 3 Golvlampa Sand/Black By Rydéns

  By Rydéns - Foggy 3 Golvlampa Sand/Black By Rydéns
  Design By Rydéns Koncept Foggy golv är en två meter hög golvlampa, som består av en enkel bas, med fem armar i olika längder och med fem olika lampskärmar - i olika storlekar och en blandning av färgerna svart, vit och grå. Den unika sammansättningen ger lampan ett dekorativt uttryck, som tillför personlighet till din inredning. De justerbara ljuskällorna ger möjlighet för att justera ljuset i den riktning man har behov för, men lampans kan likaså användas som generell rumbelysning. Det harmoniska utseende passar lätt in i den moderna inredningsstil såväl som den klassiska - perfekt i förbindelse med soffan eller den föredragna fåtöljen. En snygg kombination av den moderna golvlampan och de klassiska kägelformade lampskärmarna - med fokus på linjära linjer och diskreta färger, är lampan både originell och stilfull. Se hela urvalet av dekorativa golvlampor från By Rydens här.
 • By Rydéns Puls Golvlampa Mattsvart - Golvlampor Metall Mattsvart - 4100800-4002

  By Rydéns Puls Golvlampa Mattsvart - Golvlampor Metall Mattsvart - 4100800-4002
  Puls golvlampa från By Rydéns med en modern stil i metall med ett riktbart lamphuvud för bra arbetsbelysning och lyxiga, guldiga detaljer. Den har en praktisk strömbrytare på lamphuvudet för enkel användning. Bra att veta om Puls golvlampa - Puls uppskattas för den moderna designen.- Puls är också omtyckt för det riktbara lamphuvudet.- Golvlampan finns i olika färgval.- Finns även som en bordslampa.- Ingår i serien Puls.- Gjord av metall.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: Gu10- Max. 5 Watt- Bredd: 230 mm.- Höjd: 1570 mm.- Vikt: 4 kg.- Sladdlängd: 2500 mm. Vi har valt ut Mattsvart Golvlampor i Metall från By Rydéns med stor omsorg.
 • By Rydéns - Puls golvlampa H 157cm - Vit

  By Rydéns - Puls golvlampa H 157cm - Vit
  En mycket behändig och modern golvlampa med lång metallstomme och en cylinderformad lampskärm. Puls golvlampa ingår i serien med samma namn och passar in i de flesta stilar. Den stadiga foten gör lampan stabil oavsett placering och med en ordentlig s
 • By Rydéns Seagrass golvlampa svart

  By Rydéns Seagrass golvlampa svart
 • By Rydéns - Boyle Golvlampa Smoke Grey By Rydéns

  By Rydéns - Boyle Golvlampa Smoke Grey By Rydéns
  Boyle Golvlampa Smoke Grey - By Rydéns, Grå, Metall
 • By Rydéns Maison Golvlampa Ip44 Sandsvart 67 Cm - Golvlampor Metall Sandsvart - 4100210-4007

  By Rydéns Maison Golvlampa Ip44 Sandsvart 67 Cm - Golvlampor Metall Sandsvart - 4100210-4007
  Maison Golvlampa IP44 Sandsvart, 67 cm från By Rydéns. Vi har valt ut Sandsvart Golvlampor i Metall från By Rydéns med stor omsorg.
 • Golvlampa Bazar H147cm

  Golvlampa Bazar H147cm
  Bazar golvlampa i metall, är både dekorativ och har ett utmärkt ljus för läsning. Du behöver 1 styck ljuskälla som inte ingår. Sockel: E27, max watt: 25. Höjd 147 cm och diameter 26 cm. Sladdlängd: 2,5 meter.
 • By Rydéns - Golvlampa Stanley IP44 Höjd 120cm - Svart

  By Rydéns - Golvlampa Stanley IP44 Höjd 120cm - Svart
  Ett naturligt inslag utomhus. Ge din uteplats en ordentlig uppfräschning med den trendiga och eleganta golvlampan stanley för utomhusbruk. Det är vår vackra och populära inomhuslampa dixton som fått en uppfräschning för utomhusbruk. Basen på golvlamp
 • Luton golvlampa, Svart/Vit 150cm

  Luton golvlampa, Svart/Vit 150cm
  Den svartvita T-formade golvlampan Luton blir ett med din inredning oavsett i vilket rum den placeras. Foten i svart metall med det långa stativet gifter sig utmärkt med den rektangulära linneskärmen&hellip:
 • Maison Utomhus Golvlampa H:78 cm - By Rydéns

  Maison Utomhus Golvlampa H:78 cm - By Rydéns
  Maison golvlampa som kan placerias i uterummet eller på terrassen. Botten är tung, så den kan stå emot regn och rusk. Efter längre tids placering ute kommer lampan att få en mer rå patina, som ger ett helt särskilt uttryck till lampan. När det är mör
 • Orlando golvlampa, mässing/vit 138cm

  Orlando golvlampa, mässing/vit 138cm
  Golvlampa Orlando är en av våra mest populära lampor. Med sin ledlampa för förstärkt ljus när du läser är den populär att sätta vid favoritfåtöljen. Vill du bara skapa stämningsfullt ljus&hellip:
 • Bazar Golvlampa Sand/Black - By Rydéns

  Bazar Golvlampa Sand/Black - By Rydéns
  Bazar Golvlampa Sand/Black - By Rydéns, Beige, Metall
 • By Rydéns Shelby Golvlampa Mattsvart-Guld

  By Rydéns Shelby Golvlampa Mattsvart-Guld
  Material: Metall Färg: Svart/Guld Kabel m: 2,5 Sockel: G9 Watt: Max 5 W IP Klass: IP20 Brytare: Sladdströmbrytare Inklusive ljuskälla: Nej Antal ljuskällor: 3 Bredd cm: 44 Höjd cm: 160 Produktbeskrivning&hellip: