By Rydens bordslampor

Populärt inom By Rydens bordslampor

 • Flake opal h30 cm (Vit)

  Flake opal h30 cm (Vit)
  Cylinderformad lampa i glas, passar in på de flesta ställen. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Omega h67 cm (Vit)

  Omega h67 cm (Vit)
  Omega bordlampa med fot i mässing och vit linneskärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Hermine H28cm (Mässing/guld)

  Hermine H28cm (Mässing/guld)
  Hermine är en otroligt vacker bordlampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Passar lika bra i sovrummet som i ditt kök eller vardagsrum. Ljuskälla ingår ej.
 • Tiara bordlampa (Förkromad/blank)

  Tiara bordlampa (Förkromad/blank)
  Tiara bordlampa med stomme i metall och akrylprismor. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på By Rydens bordslampor

 • Lemur 1-låg (Grå)

  Lemur 1-låg (Grå)
  Skrivbordslampa Lemur med skärm i grått och detaljer i mässing. Svartlackerad fot med tvinad tyggkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Gross Ø38cm Amber

  By Rydéns Gross Ø38cm Amber
  Bordslampa med glaskulor, bärnstenPopulära Gross utökas med en ytterligare artikel, den kommer nämligen som bordslampa. Gross är en fantastisk, exklusiv bordslampa i glas bestående av kulor som
 • Mesh h55cm (Silver)

  Mesh h55cm (Silver)
  Elegant bordslampa i silver, lagom storlek för fönsterbräda. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Vieste bordslampa Beige

  Vieste bordslampa Beige
 • Omega Bordslampa 44cm

  Omega Bordslampa 44cm
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Av metall, krom med skärm. Höjd 52 cm. Mått på skärm 27x12 höjd 17 cm. Lamphållare E27. transparent kabel, 170 cm, med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Leola H31cm (Rökfärgad)

  Leola H31cm (Rökfärgad)
  Lättplacerad bordlampa med metallfot och rökfärgat glas. Ger att vackert sken och passar bra vid nattduksbordet eller som dekorationsbelysning vid sidobord. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Honey bordslampa 38 cm Grå

  Honey bordslampa 38 cm Grå
 • Paragon H52cm (Svart)

  Paragon H52cm (Svart)
  Bordlampa med snyggt grafiskt formspråk, rektangulär svart linneskärm. Passar utmärkt i fönstret eller vid sängbordet. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Stella Polaris bordslampa

  Stella Polaris bordslampa
  Stella Polaris bordslampa i metall. "När jag var liten tittade jag alltid efter Polstjärnan på himlen. Det fascinerade mig att den lyste mycket starkare än alla andra stjärnor. Jag trodde också att det måste vara den som var Betlehemsstjärnan
 • Bordslampa Gross

  Bordslampa Gross
  Gross Bordslampa med sina skira, vackra glaskulor kommer göra succé i ditt hem! Höjd 30 cm, Ø 38 cm. Sockel 6xG9. Max 40 W.
 • Cono bordslampa (Trä)

  Cono bordslampa (Trä)
  Cono är en trendig bordlampa som är tillverkad av eukalyptusträd (ett träd som har funnits i miljoner år och är snabbväxande). Det som är extra speciellt med Cono är att den är handgjord, vilket gör att varje exemplar är unikt i sitt slag. Perfekt bordlampa för dig som gillar att utsmycka ditt hem med unika former och naturliga färger.  För att skapa en varmare atmosfär i rummet så kan man med fördel använda en varmare ljuskälla i lampan. Ställningen är tillverkad i metall. I serien Cono finns även en taklampa i liknande stil.  Sladdlängd: 250cm svart (plast) + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Omega h52cm (Vit)

  Omega h52cm (Vit)
  Omega bordlampa med fot i mässing och vit linneskärm. Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Smokie bordslampa svart

  By Rydéns Smokie bordslampa svart
  Dekorativ bordslampa Smokie i svart – aparta ljusaccenter för mångsidig användning Som en blandning av puristiska motiv och en retro-känsla blir bordslampan Smokie till ett effektfullt blickfång i alla rum. Designen lyckas att kombinera enkla geometriska former och skapar ett utseende som inspirerades av industrialiseringen. Med en diskret svart färg övertygar bordslampan Smokie ändå med sitt ovanliga utseende. Denna unika modell harmoniserar med olika inredningskoncept. Bordslampan Smokie passar inte minst till rum i industriell eller retro-stil. Även vissa landhusstilar samt diskret puristiska skandinaviska interiörer kompletteras av denna speciella ljuskälla. Med bordslampan Smokie skapar man dekorativa, markanta ljusaccenter i vardagsrummet eller hallen. Bordslampan Smokie övertygar även som läslampa i sovrummet. Energiklass: A++
 • Flake Bordslampa 30cm

  Flake Bordslampa 30cm
 • By Rydéns Honey H38cm Guld

  By Rydéns Honey H38cm Guld
  Modern bordslampa med sammetsskärmHoney är en modern, lättplacerad bordslampa med svart metallstomme och en rak, rund sammetsskärm.DimensionHoney är 38 cm hög och 21 cm i diameter. Sladdlängden
 • Lofty Slim h54cm (Borstat stål)

  Lofty Slim h54cm (Borstat stål)
  Exklusiv bordlampa i borstat stål eller svart metall, matchande skärm ingår. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Lofty H55cm (Borstat stål)

  Lofty H55cm (Borstat stål)
  Vacker lampfot i metall och en passande vit skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Lofty h55 svart matt/sv skärm

  By Rydéns Lofty h55 svart matt/sv skärm
  Bordslampa Lofty svart matt/svart By RydénsBordslampan Lofty har en riktigt snygg lampfot i metall och kommer med en matchande svart bomullsskärm.Lampfoten har en exklusiv och något orientalisk kä
 • Bordslampa Gross

  Bordslampa Gross
  Gross Bordslampa med sina skira, vackra glaskulor kommer göra succé i ditt hem! Höjd 30 cm, Ø 38 cm. Sockel 6xG9. Max 40 W.
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Av metall, krom med skärm. Höjd 67cm. Skärmens mått: mått: L 40 cm, D 16 cm, H 25 cm. Lamphållare E27. transparent kabel, 170 cm, med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Omega h52cm (Vit)

  Omega h52cm (Vit)
  Ståtlig bordlampa i hel vitt, vittlackad stålfot och en vit skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. ?Ljuskälla ingår ej.
 • Fondi bordslampa

  Fondi bordslampa
  Fondi är en enkel och stilren bordlampa i svart metall. Ljushållaren i matt mässing viker av från den raka foten och riktar ljuset nedåt. Höjd 27cm E27 lamphållare max 40W. Design By Rydéns
 • Omega h69cm (Vit)

  Omega h69cm (Vit)
  Ståtlig bordlampa i hel vitt, vittlackad stålfot och en vit skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Smokey Guld matt/klar

  By Rydéns Smokey Guld matt/klar
  Stilig bordslampa Smokey bordslampa kommer i en genomtänkt design. Bordslampan är enkel att placera och passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet.Lampan är i matt guld med klart glas.T
 • Honey H38cm (Grå)

  Honey H38cm (Grå)
  Modern och lättplacerad bordlampa med svart metallstomme och en rak, rund sammetsskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Sikri Bordslampa Ø28 Nickel - By Rydéns

  Sikri Bordslampa Ø28 Nickel - By Rydéns
  DesignBy RydensKonceptSikri Nickel består av en lätt oval lampskärm i metall, med perforerade små hål. Ljuset skiner igenom de hålade mönstret, och skapat ett mjukt ljus som ger rummet karaktär, samt en trevlig atmosfär.Designen får fram tankarna i riktning av orientalisk design. Lampan är namngiven efter den historiska byn 'Sikri' nära Agra i Indien, där man hittar hundratals av gallerfönster, som påminner om det perforerade mönstret i lampans skärm.Den iögonfallande lampan finns som både taklampa och bordslampa - i silver eller guld. Använd taklampan över matbordet, där den ger ett vackert blickfång och lyser upp rummet med ett diffust ljus, medans bordslampan är perfekt till att lysa upp ett av hemmets mörka hörn, ytterst dekorativ på en byrå eller som en stämningsfull nattlampa.Se hela Sikri-serien här.
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Omega Bordslampa i en blank finish inklusive bomullsskärm. Höjden på denna lättplacerade lampa är 69 cm. Skärmens mått är 40 cm x 16 cm. Fotens mått: 18 cm x 12 cm. Sladdlängd 200 cm. Sockel E27. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika type
 • Rina golvlampa (Vit)

  Rina golvlampa (Vit)
  Rina är en elegant golvlampa i klassisk design, stående på tre ben i metall med en rund skärm i bomull. Dess enkla och stilrena design gör den lätt att placera ut i ditt hem. Låt den stå vid sidan av soffan, eller varför inte belysa det mörka hörnet i sovrummet? Lampan sprider ett behagligt ljus och passar i de flesta hem och interiörer. Sladdlängd: 250cm (plast), vit sladd med strömbrytare. Rina finns även i svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Lofty bordslampa

  Lofty bordslampa
  Lotfy bordlampa har en exklusiv och något orientalisk känsla och passar lika bra i ett djupt fönster som på din sideboard. Lampan i antiksilver har en vit bomullsskärm. Ø33cm Höjd 56cm E27 lamphållare. Design By Rydéns
 • By Rydéns Smokie bordslampa, guld

  By Rydéns Smokie bordslampa, guld
  Originell designbordslampa Smokie – dekorativ och praktisk Inspirerad av de funktionella ljuskällorna under industrialiseringen övertygar bordslampan Smokie med sin harmoniska och samtidigt ovanliga formgivning. Kombinationen av okomplicerad geometri och en snygg gyllene yta ger modellen sin aparta känsla. En ljuskälla (ingår ej) som omsluts av ett halvrunt glashölje sörjer för kraftfullt ljus och dekorativa accenter i rummet. Den attraktiva bordslampan Smokie i guld gör ett lika harmoniskt intryck på ett skåp eller fönsterbrädan i vardagsrummet som på en byrå i hallen eller nattduksbordet i sovrummet. Ljuskällan passar främst i estetiskt sofistikerade inredningskoncept med en minimalistisk känsla. Även hem i modernt industriell stil, stora loft och vissa retro-interiörer kompletteras av bordslampan Smokie. Energiklass: A++
 • By Rydéns Paragon H52cm Svart

  By Rydéns Paragon H52cm Svart
  Tidlös grafisk bordslampa, 52 cmParagon passar utmärkt i fönstret eller vid sängbordet. Det svarta grafiska formspråket känns tidlöst och trendigt på samma gång.Paragon är 52 cm hög, 17 cm
 • Bordslampa Gloria

  Bordslampa Gloria
  Bordslampa Gloria i metall, höjd 53 cm. Ø20 cm. E27 lamphållare, transparent kabel, max 40W. Ljuskälla ingår ej. Design Malin Lundmark.
 • By Rydéns Fondi bordslampa

  By Rydéns Fondi bordslampa
  Puristisk bordslampa Fondi av svart metall Enkla och stilrena bordslampan Fondi passar bra in i moderna rum. Lampan består av ett mattsvart metallstativ som ovan är böjt vinkelrätt. En lamphållare i svart mässing hänger från den där ett E27-uttag har försetts med en ljuskälla för individuell montering. Ljuset strålar därmed nedåt. Energiklass: A++
 • Colby H26cm (Svart)

  Colby H26cm (Svart)
  Colby är en enkel, konformad bordlampa i svart metall som är lätt att placera i ditt hem. Den är tillverkad i metall med perforerade hål som ger ett effektfullt ljusgenomsläpp när lampan är tänd. Lampan passar bra på fönsterbrädan, i bokhyllan eller på sidobordet och skapar en inbjudande atmosfär.  Finns även i fler färger.  Sladdlängd: 180cm transparent (plast) + stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Gross bordslampa amber

  Gross bordslampa amber
 • Adorn bordslampa vit

  Adorn bordslampa vit
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Av metall, krom med skärm. Höjd 67cm. Skärmens mått: mått: L 40 cm, D 16 cm, H 25 cm. Lamphållare E27. transparent kabel, 170 cm, med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Costa Rica H55cm (Mässing/guld)

  Costa Rica H55cm (Mässing/guld)
  Costa Rica är en formgiven bordlampa av Monica Nagy. Bordlampan består av ett monsterablad i matt mässing som för tankarna till Art Deco. Idén till Costa Rica föddes under en promenad i trädgården, med inspiration från svunna epoker och upplevelser från härliga resor. Denna vackra bordlampan tillför elegans i ditt hem och passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet eller entrén. I serien Costa Rica ingår även fler lampor. Sladdlängd: 200cm transparent (plast) + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Honey bordslampa 38 cm Guld

  Honey bordslampa 38 cm Guld
 • Vieste bordlampa (Beige/brun)

  Vieste bordlampa (Beige/brun)
  Vieste är en modern bordlampa med en svart metallstomme och en rak, rund skärm i sammet. Det är en utmärkande och iögonfallande golvlampa som passar lika bra i vardagsrummet som mysbelysning i sovrummet. Denna beiga varianten tillför en jordnära och mysig atmosför och sprider ett behagligt och inbjudande ljus i ditt hem. Finns även tillgänglig med en röd skärm. Sladdlängd: 200cm svart (plast) + strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
 • Bolt bordslampa matt grå

  Bolt bordslampa matt grå
 • Colby H26cm (Mässing/guld)

  Colby H26cm (Mässing/guld)
  Colby är en enkel, konformad bordlampa i guldfärgad metall som är lätt att placera i ditt hem. Den är tillverkad i metall med perforerade hål som ger ett effektfullt ljusgenomsläpp när lampan är tänd. Lampan passar bra på fönsterbrädan, i bokhyllan eller på sidobordet och skapar en inbjudande atmosfär.  Finns även i fler färger.  Sladdlängd: 180cm transparent (plast) + stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Splendor bordslampa Krom-rökgrå

  Splendor bordslampa Krom-rökgrå
 • By Rydéns Lofty Slim H54cm Satin/vit

  By Rydéns Lofty Slim H54cm Satin/vit
  Bordslampa Lofty Slim Satin/vit By RydénsLofty Slim har en riktigt snygg lampfot i silverfärgad metall och kommer med en matchande vit bomullsskärm. Lampfoten har en exklusiv och något orientalisk
 • Bordslampa Gross Ø38 cm

  Bordslampa Gross Ø38 cm
 • Bordslampa Rod

  Bordslampa Rod
 • Lemur bordslampa Grå

  Lemur bordslampa Grå
 • Omega bordslampa 67 cm mässing-vit

  Omega bordslampa 67 cm mässing-vit
 • By Rydéns Lofty H55cm Satin/vit skärm

  By Rydéns Lofty H55cm Satin/vit skärm
  Bordslampa Lofty Satin/vit By RydénsBordslampan Lofty har en riktigt snygg lampfot i antiksilverfärgad metall och kommer med en matchande vit bomullsskärm. Lampfoten har en exklusiv och något orie
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Bordslampa Omega i blank mässingsfärg inkl skärm. E27 stor lamphållare med strömbrytare på transparenta sladden. Totalhöjd 52 cm, bredd 27 cm, djup 12 cm.
 • Lofty Bordslampa

  Lofty Bordslampa
 • Paragon bordslampa 69 cm Matt svart-svart

  Paragon bordslampa 69 cm Matt svart-svart
 • Peacebubble Bordslampa H30 cm Amber - By Rydéns

  Peacebubble Bordslampa H30 cm Amber - By Rydéns
  DesignBy RydensKonceptPeacebubble bord Amber är en otroligt stilfull bordslampa. Med en lampfot i beting, har lampan ett stabilt och maskulint uttryck. En perfekt kontrast till den lätta och "skröpliga" skärmen av glas, som ger lampan en feminin och elegant look.Som namnet indikerar, ger den simpla bordslampan ett fredligt ljus till omgivningen. Perfekt i förbindelse med att den avstressande och fredliga livsstil vi strävar efter i vardagen, i stigande grad avspeglar sig i den moderna inredningen. Använd den som trevlig belysning på byrån, ett litet bord eller i fönsterkarmen - med en diameter på blott 20 centimeter, är bordslampan lätt att placera utan att den tar för mycket plats i inredningen.Se Peacebubble Bordslampan i olika färger här.
 • Omega Bordslampa 69cm

  Omega Bordslampa 69cm
 • Bordslampa Smokie

  Bordslampa Smokie
  Smokie Bordslampa passar lika bra i ditt fönster som på nattygsbordet. Lampans höjd 30 cm, Ø 14 cm. Sockel E14. Sladdlängd 200 cm. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika typer av ljuskällor kan ha stor påverkan på stil och utseende hos lampan
 • Bordslampa Gloria, By Rydéns

  Bordslampa Gloria, By Rydéns
  Bordslampa i snygg design. Den runda plattan reflekterar ljuset vackert. Köp till en ljuskälla - gärna med klart glas för bästa effekt. Hög modell - 53 cm.
 • Bordslampa Stella Polaris

  Bordslampa Stella Polaris
  Bordslampa Stella Polaris i metall. Höjd 42 cm. Djup 6 cm. E14, liten sockel max 25W(ingår ej). 3,5 meter kabel med brytare. EUR-plugg. Design: Erika Lövkvist.
 • Splendor bordslampa (Amber)

  Splendor bordslampa (Amber)
  Splendor är en trendig och elegant bordslampa som tillför det lilla extra till ditt hem. Den består av en mässingfärgad fot med 8st amberfärgade glaskulor. För att få ut maximal effekt av lampan så finns en dimmer installerad på sladden, vilket gör att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan efter vad som passar just dig eller rummet den är placerad i. Varför inte placera lampan på fönsterbrädet eller på ett sideboard i vardagsrummet där alla kan beundra den. Finns även i färgen smoke.  Sladdlängd: 200cm (plastsladd) med dimmer. Ljuskällor ingår ej. 
 • Gross Ø38cm (Rökfärgad)

  Gross Ø38cm (Rökfärgad)
  Magnifik bordlampa som består av rök eller amberfärgad glas. Stomme i metall med 6st ljuskällor (ingår ej) som döljs nästan helt av glaskulorna. Sladd med stickkontakt. Ljuskällor ingår ej.
 • Bordslampa COLBY, höjd 26 cm

  Bordslampa COLBY, höjd 26 cm
  Colby bordlampa är en enkel metallfot i sandy vit finish med perforerade hål som gör det möjligt för ljuset att sippra ut och skapa en fin ljuseffekt. Höjd 26 cm, diameter 15 cm. Ljuskälla 1 styck. Ljuskälla ingår ej. Max 40 W. Sladdlängd 1
 • Bordslampa MONARQUE, 31 cm

  Bordslampa MONARQUE, 31 cm
  Monarque är en helt fantastisk bordslampa i klar akryl med kromade detaljer. En snygg lampa som skapar avtryck där den placeras. Höjd 31 cm, diameter 18 cm. Antal ljuskällor 1 styck. Ljuskälla ingår ej. Max 40 W. Sladdlängd 2 meter.
 • Gloria bordlampa (Förkromad/blank)

  Gloria bordlampa (Förkromad/blank)
  Fantastiska Gloria - nu även som bordlampa. Stilren och vacker bordlampa med en platta som är placerad bak ljuskällan för ett extra härligt skimmer. Finns i antingen krom eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Omega bordslampa 52 cm mässing-vit

  Omega bordslampa 52 cm mässing-vit
 • Driva Bordslampa H32 Mat Mässing - By Rydéns

  Driva Bordslampa H32 Mat Mässing - By Rydéns
 • Vieste bordslampa Röd

  Vieste bordslampa Röd
 • By Rydéns Honey H38cm Rosa

  By Rydéns Honey H38cm Rosa
  Modern bordslampa med sammetsskärmHoney är en modern, lättplacerad bordslampa med svart metallstomme och en rak, rund sammetsskärm.DimensionHoney är 38 cm hög och 21 cm i diameter. Sladdlängden
 • Omega bordslampa 52 cm krom-vit

  Omega bordslampa 52 cm krom-vit
 • Flake opal h40 cm (Vit)

  Flake opal h40 cm (Vit)
  Cylinderformad lampa i glas, passar in på de flesta ställen. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Smokey bordslampa guld, klar

  Smokey bordslampa guld, klar
 • 3Some bordslampa (Antikmässing)

  3Some bordslampa (Antikmässing)
  3Some, en vacker och stilren bordlampa i antikmässing med opalvita glas. Transparant sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskällor ingår ej.
 • Smokey bordslampa rökgrå, svart

  Smokey bordslampa rökgrå, svart
 • Flake Bordslampa 40cm

  Flake Bordslampa 40cm
 • Omega Bordslampa 52cm

  Omega Bordslampa 52cm
 • Gross bordslampa Multi

  Gross bordslampa Multi
 • Omega h67 cm (Svart)

  Omega h67 cm (Svart)
  Snygg bordlampa i unik design, finns med svart eller vit tygskärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa LOFTY SLIM, 54 cm

  Bordslampa LOFTY SLIM, 54 cm
  Lofty Slim är en riktigt snygg lampfot i silverfärgad metall. Foten har en exklusiv och något orientalisk känsla och passar lika bra i ett djupt fönster som på din sideboard. Höjd 54 cm, diameter 18 cm. Skärm i diameter upptill 15 cm. Antal l
 • Leola bordslampa Svart marmor-rökgrå

  Leola bordslampa Svart marmor-rökgrå
 • By Rydéns Paragon H69cm Svart

  By Rydéns Paragon H69cm Svart
  Tidlös grafisk bordslampa, 69 cmParagon passar utmärkt i fönstret eller vid sängbordet. Det svarta grafiska formspråket känns tidlöst och trendigt på samma gång.Paragon är 69 cm hög, 40 cm
 • Omega h52 cm (Vit)

  Omega h52 cm (Vit)
  Snygg bordlampa i unik design, finns med svart eller vit tygskärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Vieste bordlampa (Röd)

  Vieste bordlampa (Röd)
  Vieste är en modern bordlampa med en svart metallstomme och en rak, rund skärm i sammet. Det är en utmärkande och iögonfallande golvlampa som passar lika bra i vardagsrummet som mysbelysning i sovrummet. Denna röda varianten tillför dessutom en härlig färgklick i ditt hem och sprider ett behagligt och inbjudande ljus.  Finns även tillgänglig med en beige skärm. Sladdlängd: 200cm svart (plast) + strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej. 
 • Omega Bordslampa 53cm

  Omega Bordslampa 53cm
 • Bordslampa FLAKE, 40 cm

  Bordslampa FLAKE, 40 cm
  Flake är en bordslampa som är enkel att placera i ditt fönster. Den är tillverkad helt i vitt glas och skenet när lampan är tänd är rent och fräscht. Höjd 40 cm, diameter 10 cm. Antal ljuskällor 1 styck. Ljuskälla ingår ej. Max 60 W. Sla
 • 3Some bordslampa Antikguld

  3Some bordslampa Antikguld
 • By Rydéns Omega

  By Rydéns Omega
  En klassisk lampa som passar bra på fönsterbrädan tack vare sitt lilla djup.Den enkla och stilrena tygskärmen skapar ett vackert ljus.
 • Bordslampa Smokie

  Bordslampa Smokie
  Smokie Bordslampa passar lika bra i ditt fönster som på nattygsbordet. Lampans höjd 30 cm, Ø 14 cm. Sockel E14. Sladdlängd 200 cm. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika typer av ljuskällor kan ha stor påverkan på stil och utseende hos lampan
 • Bordslampa Gloria, By Rydéns

  Bordslampa Gloria, By Rydéns
  Bordslampa i snygg design. Den runda plattan reflekterar ljuset vackert. Köp till en ljuskälla - gärna med klart glas för bästa effekt. Hög modell - 53 cm.
 • Paragon bordslampa 52 cm Matt svart-svart

  Paragon bordslampa 52 cm Matt svart-svart
 • Hermine Bordslampa

  Hermine Bordslampa
 • Colby H26cm (Vit)

  Colby H26cm (Vit)
  Colby är en enkel, konformad bordlampa i vit metall som är lätt att placera i ditt hem. Den är tillverkad i metall med perforerade hål som ger ett effektfullt ljusgenomsläpp när lampan är tänd. Lampan passar bra på fönsterbrädan, i bokhyllan eller på sidobordet och skapar en inbjudande atmosfär.  Finns även i fler färger.  Sladdlängd: 180cm transparent (plast) + stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Adorn Bordslampa

  Adorn Bordslampa
  Adorn är en bordslampa som påminner om ett träd. Formgivare Duo Form. De små ljuskällorna ger ett läckert sken till denna lampa som kan lysa upp ditt fönster året runt, eller som ljusstake till vintern. Höjd 53 cm, diameter 10 cm. Sockel 6xE
 • Fondi H45cm (Svart)

  Fondi H45cm (Svart)
  Enkel och stilren bordlampa i mattsvart med sockel i mässing. Använd en dekorativ ljuskälla för att sätta en egen prägel på lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Smokey

  Bordslampa Smokey
 • Bolt H50cm (Grå)

  Bolt H50cm (Grå)
  Snygg skrivbordslampa som är enkel att placera, passar in både på nattduksbordet som på arbetsbänken. Ljuskälla ingår ej.
 • Etui bordlampa (Vit)

  Etui bordlampa (Vit)
  Stilren bordlampa i rund och mjuk design. I foten finner du ett såkallat etui - en öppning där du kan förvara t.ex. smycken eller nycklar. Du öppnar den enkelt med hjälp av den lilla knappen som är placerad på lampans fot. Lampans skärm är i bomull och basen i metall.  Ljuskälla ingår ej. 
 • Paragon H69cm (Svart)

  Paragon H69cm (Svart)
  Bordlampa med snyggt grafiskt formspråk, rektangulär svart linneskärm. Passar utmärkt i fönstret eller vid sängbordet. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. ?Ljuskälla ingår ej.
 • Fondi bordslampa svart-mässing

  Fondi bordslampa svart-mässing
 • By Rydéns Gross Ø38cm Rökgrå

  By Rydéns Gross Ø38cm Rökgrå
  Bordslampa med glaskulor, rökgråPopulära Gross utökas med en ytterligare artikel, den kommer nämligen som bordslampa. Gross är en fantastisk, exklusiv bordslampa i glas bestående av kulor som f
ilead