By Rydéns lampor

By Rydéns är ett företag från Gnosjö som startades 1958 för att utveckla och producera armatur som folk vill ha. Om du vill se och känna på lamporna från By Rydéns kan du bege sig till deras stora showroom i Gnosjö.

Vill du beställa en lampa kan du göra det online då företaget har många återförsäljare som de samarbetar med. Några populära kategorier av belysning är:

Återförsäljarnas utbud av By Rydéns lampor

 • By Rydéns Foggy golvlampa, 5 skärmar, svart

  By Rydéns Foggy golvlampa, 5 skärmar, svart
  Golvlampan Foggy med fem ljuskällor – en lyckad kombination av klassiskt och modernt Golvlampan Foggys textilskärmar har diskreta färger i olika grå nyanser, festligt vitt och elegant svart. Dessa kan vid behov justeras för att skapa individuell belysning. Golvlampan Foggy med fem ljuskällor är perfekt lämplig för stora vardagsrum, matsalar eller sovrum och är en snygg och imposant ljuskälla. Denna lampa kan användas både som grundbelysning i en del av rummet eller för att belysa särskilda områden direkt, exempelvis läshörnan.
 • Yankton Utomhuslampe Grå - By Rydéns

  Yankton Utomhuslampe Grå - By Rydéns
  Yankton Utomhuslampa Grå Utomhuslampa som kan användas i uterummet eller på terrassen. Yanktion liknar en klassisk lykta, men är en mer alldaglig ljuskälla.
 • By Rydéns Gross pendellampa, 50 cm, rökgrå

  By Rydéns Gross pendellampa, 50 cm, rökgrå
  Extravagant hängande lampa Gross - bestående av 37 glaskulorDen som vill placera en absolut blickfångare mitt i rummet, svängande från taket, kommer säkert att träffa rätt med hängande lampan Gross. Pendellampan består av 37 individuella glaskulor som verkar vara arrangerade slumpmässigt för att bilda lampskärm för de åtta G9-lamporna. Inifrån avger glödlamporna sitt briljanta och, tack vare glaskulornas blanka yta, glittrande ljus utåt. Lämplig för vardagsrum, sovrum, men även för representativa offentliga utrymmen.
 • By Rydéns Hermione vägglampa med kabel, mässing

  By Rydéns Hermione vägglampa med kabel, mässing
  Marockansk vägglampa Hermine för förtrollande ljus Vägglampan Hermine garanterar effektiv belysning i orientalisk stil. Den är tillverkad i metall med en matt mässingsfinish. Väggfästet i form av en rektangulär platta har ett E14-lampfäste för individuell montering. Den omges av den halvcirkelformade lampskärmen, som har en öppning upptill och nedtill. Dessutom kännetecknas den av det speciella stjärnliknande hålmönstret, som effektivt avger ljuset i rummet.
 • By Rydéns Golvlampa Foggy med textilskärm och tre ljuskällor

  By Rydéns Golvlampa Foggy med textilskärm och tre ljuskällor
  Golvlampa Foggy med tre skärmar i olika färger för elegant belysning Denna ljuskälla övertygar med sin smala form och ett harmoniskt utseende. Den eleganta golvlampan Foggy med tre textilskärmar i vitt, grått och svart gör ett diskret intryck men är ändå höjdpunkten i alla rum. Vad gäller designen satsar denna modell på klara linjer och dämpade färger för att uppnå maximal elegans. Klassiska element som lampskärmar i form av stympade koner och en rak fot tolkades på ett kreativt sätt, så att ett originellt och stilfullt utseende skapas. Vid behov kan ljuset justeras på olika sätt. Golvlampan Foggy med tre ljuskällor fungerar lika bra för att ljussätta läshörnan i vardagsrummet som för atmosfärisk belysning i sovrummet. Denna lampa passar inte också utmärkt till de flesta moderna interiörerna och harmoniserar dessutom med klassiska stilar. Framför allt estetiskt sofistikerade koncept med fokus på originalitet kompletteras av denna lyckade design.
 • By Rydéns - Vega Golvlampa Ek/Vit By Rydéns

  By Rydéns - Vega Golvlampa Ek/Vit By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Vega golv Ek/Vit är en simpel golvlampa, som är utförd i trä och med en simpel cylinderformad lampskärm i vit. De tre kryssande benen ger ett stilrent och modernt uttryck, som passar in i alla inredningsstilar. Valet av naturliga material passar lätt in i tidens trender, där naturen fortsatt får mer uppmärksamhet i den moderna inredningen. Använd golvlampan i vardagsrummet, där den sänder ut ett diffust ljus i rummet. Lampans öppning i toppen och i botten, kastar ett direkt ljus, som reflekteras i rummets ljusa yta. Det snygga stativet i trä ger hemmet en varm och trevlig atmosfär.
 • Maison Utomhus Taklampa - By Rydéns

  Maison Utomhus Taklampa - By Rydéns
  Maison Utomhus Pendellampa Maison Pendeln gör ditt uterum unikt. Skärmen har ett vackert mönster, som släpper igenom ljuset, och i mörkret ger det en vacker ljusreflektion på omgivningen.
 • By Rydéns Trevisio Läslampskärm Svart

  By Rydéns Trevisio Läslampskärm Svart
  Trevisio från By Rydéns Material: Bomull Mått: Ø 20cm - H 21cm Fäste: Toppring E27
 • Row 3 spotlight skena, mässing 60cm

  Row 3 spotlight skena, mässing 60cm
  Row är en flexibel belysningsskena som kan användas både för att ge dekorationsljus, allmänljus eller riktat ljus beroende på vilka ljuskällor man sätter i. Formgivaren Katarina Dahl rekommenderar&hellip:
 • Correct takskena 4-låg, mattvit

  Correct takskena 4-låg, mattvit
  Correct är en 4-låg takskena i metall med riktbara huvuden. Med sitt stilrena utförande passar takskenan lika bra i hall som sovrum eller kök. Höjd 17,5 cm Bredd 83 cm Effekt max 4*35W Sockel GU10&hellip:
 • By Rydéns Smokie bordslampa svart

  By Rydéns Smokie bordslampa svart
  Dekorativ bordslampa Smokie i svart – aparta ljusaccenter för mångsidig användning Som en blandning av puristiska motiv och en retro-känsla blir bordslampan Smokie till ett effektfullt blickfång i alla rum. Designen lyckas att kombinera enkla geometriska former och skapar ett utseende som inspirerades av industrialiseringen. Med en diskret svart färg övertygar bordslampan Smokie ändå med sitt ovanliga utseende. Denna unika modell harmoniserar med olika inredningskoncept. Bordslampan Smokie passar inte minst till rum i industriell eller retro-stil. Även vissa landhusstilar samt diskret puristiska skandinaviska interiörer kompletteras av denna speciella ljuskälla. Med bordslampan Smokie skapar man dekorativa, markanta ljusaccenter i vardagsrummet eller hallen. Bordslampan Smokie övertygar även som läslampa i sovrummet.
 • By Rydéns Captain vägglampa svart-guld

  By Rydéns Captain vägglampa svart-guld
 • By Rydéns Smokie bordslampa, guld

  By Rydéns Smokie bordslampa, guld
  Bordslampa Smokie i originaldesign - dekorativ och praktiskInspirerad av industriålderns funktionella ljuskällor, fängslar bordslampan Smokie med sin harmoniska men ändå ovanliga design. Kombinationen av okomplicerad geometri och elegant guldfinish ger modellen en distinkt känsla. Den attraktiva bordslampan Smokie i guld ser lika harmonisk ut på en highboard eller fönsterbräda i vardagsrummet som på en speglad byrå i hallen eller nattduksbordet i sovrummet. Framför allt passar denna ljuskälla in i estetiskt sofistikerade inredningskoncept med en minimalistisk touch. Rumslösningar i trendig industristil, rymliga loft och vissa retrokoncept kommer tydligt att dra nytta av Smokie bordslampa.
 • By Rydéns Leola golvlampa Svart marmor-rökgrå

  By Rydéns Leola golvlampa Svart marmor-rökgrå
 • By Rydéns Bazar mini vägglampa Grå

  By Rydéns Bazar mini vägglampa Grå
 • By Rydéns Maison hänglampa för utomhusbruk

  By Rydéns Maison hänglampa för utomhusbruk
  Dekorativ belysning i utomhusområdet med hänglampan Maison Den som har ett tak ovanför entrén eller terrassen kan inte bara belysa området med hjälp av den orientaliskt inspirerade hänglampan Maison, utan även sörjer för dekorativ belysning som är extra mysig. Den cylindriska metallskärmen med mönstret sörjer för effekter med ljus och skuggor på väggen och i taket. Belysning kombinerad med dekoration kännetecknar denna utomhushänglampa. Med stickkontakt och 5 m lång kabel.
 • By Rydéns - Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm By Rydéns

  By Rydéns - Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Maison Utomhus Golvlampa är en stilfull utomhuslampa, som är gjord i perforerad metall. Genom det hålade mönster, skiner ljuset ut i omgivningen och ger ett spännande spel mellan ljus och skugga. Lampan är en del av en liten serie, som består av golvlampan i två storlekar och taklampan. Hela serien är tålig mot vind och väder, men kommer vid långvarigt utomhusbruk uppnå en unik patinering. Använd taklampan över trädgårdsbordet på terrassen, där den ger en fantastisk stämning på de sena sommarkvällarna. Golvlamporna kan lätt användas som stämningsgivande belysning på trappan vid ingången, där det äventyrliga ljus verkar inbjudande.
 • By Rydéns - Vega Golvlampa Valnöt/Vit By Rydéns

  By Rydéns - Vega Golvlampa Valnöt/Vit By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Vega golv Valnöt/Vit är en simpel golvlampa, som är utförd i trä och med en simpel cylinderformad lampskärm i vit. De tre kryssande benen ger ett stilrent och modernt uttryck, som passar in i alla inredningsstilar. Valet av naturliga material passar lätt in i tidens trender, där naturen fortsatt får mer uppmärksamhet i den moderna inredningen. Använd golvlampan i vardagsrummet, där den sänder ut ett diffust ljus i rummet. Lampans öppning i toppen och i botten, kastar ett direkt ljus, som reflekteras i rummets ljusa yta. Det snygga stativet i trä ger hemmet en varm och trevlig atmosfär.
 • Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm - By Rydéns

  Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm - By Rydéns
  Maison golvlampaär användbar till utomhusbruk. Placera den i uterummet eller på terrassen. Botten är tung, så den kan stå emot regn och rusk. Efter längre tids placering ute kommer lampan att få en mer rå patina, som ger ett helt särskilt uttryck til
 • Orlando skärm, vit 36cm

  Orlando skärm, vit 36cm
  En textilskärm i svart från By Rydéns. Passar bland annat till golvlampsmodellen Orlando. Diameter 36 cm Effekt max 60 W Färg Vit Material Textil By Rydéns är ett familjeföretag som grundades i&hellip:
 • By Rydéns Venice Skärm Rund 33 Vit Utgått

  By Rydéns Venice Skärm Rund 33 Vit Utgått
  Venice från By Rydéns Material: Bomull Mått: Ø 33cm - H 26cm Fäste: Ring
 • By Rydéns Gross Bar pendellampa, bärnsten

  By Rydéns Gross Bar pendellampa, bärnsten
  Hänglampa avlång glas Gross Bar Ett antal små glaskulor har kombinerats för att bilda en molnliknande struktur för skuggan på Gross Bar-hänglampan - och däremellan finns alltid ett lamputtag. G9-lamporna (ingår ej) i dessa socklar ger inte bara belysning utan också den speciella glansen hos detta hängande ljus. Om det är påslaget skimrar också glasbollarna i ljuset.
 • By Rydéns Gross Mini Pendel 30 Cm Multi - Taklampor Glas Klar - 4200640-7000

  By Rydéns Gross Mini Pendel 30 Cm Multi - Taklampor Glas Klar - 4200640-7000
  Gross Mini Pendel 30 cm, Multi från By Rydéns. Vi har valt ut Klar Taklampor i Glas från By Rydéns med stor omsorg.
 • By Rydéns Hayden LED-hänglampa, 115 cm

  By Rydéns Hayden LED-hänglampa, 115 cm
  Som ett moln - LED-pendellampa HaydenDen guldfärgade LED-pendellampan Hayden består av ett metallnät som är täckt av många små LED-ljuspunkter. Metallnätet är format som ett moln, vilket skapar en illusion av att armaturen svävar som ett moln under taket. Visuellt sett är Hayden tilltalande både när den är tänd och när den är släckt. Det är en av de armaturer som nästan kan beskrivas som ett litet ljuskonstverk.
 • By Rydéns Gross plafond Ø 50 cm rökgrå

  By Rydéns Gross plafond Ø 50 cm rökgrå
 • By Rydéns Lofty bordslampa med textilskärm vit

  By Rydéns Lofty bordslampa med textilskärm vit
  Välformad bordslampa Lofty – originell och stilfull lösning för atmosfäriska ljuskoncept En iögonfallande lampfot och en enkel lampskärm som utgör en kontrast till foten gör denna modell till en effektfull ljusaccent. Bordslampan Lofty imponerar som apart och stilfull designlösning med många användningsområden. Lampskärmens strålande vita tyg gör ett festligt och elegant intryck och den tredimensionella dekorationen påminner om daggdroppar och smakfulla pärlhalsband. Med sina många användningsområden fungerar bordslampan Lofty lika bra i vardagsrummet som när den används som läslampa i sovrummet. Lampan harmoniserar med eleganta, moderna interiörer, men också med tidlösa och även nostalgiskt inspirerade stilar. Även i vissa urbana koncept kan bordslampan Lofty integreras utan problem.
 • By Rydéns Bazar golvlampa Sandvit

  By Rydéns Bazar golvlampa Sandvit
 • By Rydéns Gross plafond Ø 50 cm amber

  By Rydéns Gross plafond Ø 50 cm amber
 • By Rydéns - Maison Utomhus Golvlampa H:78 cm By Rydéns

  By Rydéns - Maison Utomhus Golvlampa H:78 cm By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Maison Utomhus Golvlampa är en stilfull utomhuslampa, som är gjord i perforerad metall. Genom det hålade mönster, skiner ljuset ut i omgivningen och ger ett spännande spel mellan ljus och skugga. Lampan är en del av en liten serie, som består av golvlampan i två storlekar och taklampan. Hela serien är tålig mot vind och väder, men kommer vid långvarigt utomhusbruk uppnå en unik patinering. Använd taklampan över trädgårdsbordet på terrassen, där den ger en fantastisk stämning på de sena sommarkvällarna. Golvlamporna kan lätt användas som stämningsgivande belysning på trappan vid ingången, där det äventyrliga ljus verkar inbjudande.
 • By Rydéns Gross taklampa, grå, 30 cm

  By Rydéns Gross taklampa, grå, 30 cm
  Taklampa Gross med tolv rökgråa glasbollar 12 utsökta rökgråa glasklot hålls uppe av en blänkande, halvsfärisk takfäste i metall. Denna armaturs särskilda belysning skapas av tre G9-ljuskällor som sitter i takfästet och som belyser glasbollar uppifrån. Taklampan Gross är ett blickfång för varje rum.
 • By Rydéns Gross glashänglampa, färgglad, 30 cm

  By Rydéns Gross glashänglampa, färgglad, 30 cm
  Hänglampan Gross med 19 färgade glasklot På en förkromad metallkula sitter 19 utsökta glasskulor i olika färger. De belyses av tre valbara G9-ljuskällor och ger en spännande färg i rummet. Denna särskilda hänglampa hålls upp av ett stålrep. - kan anslutas antingen med kontakt eller via konventionell takanslutning med takkåpa (ingår)
 • By Rydéns Heroes plafond mattsvart

  By Rydéns Heroes plafond mattsvart
 • By Rydéns Heroes taklampa matt svart, mässing

  By Rydéns Heroes taklampa matt svart, mässing
  Taklampa Hero med 12 lampor i elegant svart och mässing - effektfullt utseende Taklampan Hero imponerar med sin effektfulla kombination av enkla geometriska former som skapar en komplex men harmonisk helhetsbild. Lampan med 12 lampor har en diskret och förnämt svart färg som skapar en effektfull kontrast till uttagets varma utseende med mässingsyta. På så sätt skapas ett dynamiskt utseende. Ännu mer omväxlingsrik blir lampan om ljuskällor i flera storlekar och olika former används. Taklampan Hero med tolv lamparmar harmoniserar perfekt med interiörer i tidlös stil samt industriella inredningsstilar. I stora vindsvåningar eller kök och även i breda hallar övertygar taklampan Hero med 12 lampor.
 • By Rydéns Gross plafond amber

  By Rydéns Gross plafond amber
 • By Rydéns Gross taklampa smoke grey

  By Rydéns Gross taklampa smoke grey
 • By Rydéns Hermione golvlampa, mässing

  By Rydéns Hermione golvlampa, mässing
  Marockansk golvlampa Hermine Golvlampan Hermine är tillverkad av metall med en matt mässingsfinish. Den förmedlar orientalisk känsla till betraktaren och ger en behaglig ljus atmosfär. Lampskärmen består av två cylindern som är sammanfogade i varandra och har olika höjd och diameter. Båda elementen är utformade med ett stjärnliknande perforerat mönster och låter ljuset lysa in i rummet på ett särskilt effektivt sätt. Lampskärmen stöds av en enkel stavkonstruktion på en rund lampfot. Ett E27-uttag ger plats för dina egna ljuskällor.
 • By Rydéns Correct 4200730 Takspot 5:A Rund Svart Exkl. Ljuskällor

  By Rydéns Correct 4200730 Takspot 5:A Rund Svart Exkl. Ljuskällor
  Correct takspot 5:a svart från By Rydéns Höjd 14,5 cm Bredd/Diameter 30 cm Djup 30 cm Effekt max 5x35 W Sockel GU10 Ljuskälla Ingår ej Färg Svart Material Metall Design By Rydéns Energiklass A++-E&hellip:
 • By Rydéns Correct 4200730 Takspot 5:A Rund Vit Exkl. Ljuskällor

  By Rydéns Correct 4200730 Takspot 5:A Rund Vit Exkl. Ljuskällor
  Correct takspot 5:a vit från By Rydéns Höjd 14,5 cm Bredd/Diameter 30 cm Djup 30 cm Effekt max 5x35 W Sockel GU10 Ljuskälla Ingår ej Färg Vit Material Metall Design By Rydéns Energiklass A++-E Övrigt&hellip:
 • By Rydéns Venice Skärm Oval 23/18X18 Svart

  By Rydéns Venice Skärm Oval 23/18X18 Svart
  Venice från By Rydéns Material: Bomull Mått: Ø 23cm/18cm - H 18cm Fäste: Klofäste
 • Punto Plafond, Matt svart 5-låg

  Punto Plafond, Matt svart 5-låg
  Karismatisk design. Punto plafond i svart matt metall och vita matta glaskupor ger ett modernt och stilenligt intryck. Här möts runda former och raka linjer i en högst charmig konstellation. Trots att&hellip:
 • By Rydéns Duetto Golvlampa Sandsvart Inkl Skärmar Vit

  By Rydéns Duetto Golvlampa Sandsvart Inkl Skärmar Vit
  Duetto golvlampa svart med vita skärmar från By Rydéns Höjd 170 cm Fotens diameter 26,3 cm Effekt max 40 W Ljuskälla Ingår Nej Sockel E27 Antal ljuskällor 2 st Dimbar - Färg Svart/Vit Material&hellip:
 • By Rydéns - Captain Golvlampa Svart/Guld By Rydéns

  By Rydéns - Captain Golvlampa Svart/Guld By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Captain Svart/Guld är en iögonfallande lampa. Med inspiration från studiolampan, har designen ett både industriellt och retro uttryck. Lampans skärm är uppbyggd omkring två skärmar - en liten skärm som döljer ljuskällan och låter ljuset träffa den gyllene innersidan, medans en stor skärm reflekterar ett varmt och diffust ljus ut i rummet. Lampan är en del av en serie, som består av golvlampan, taklampan och vägglampan. Oavsett vilken lampa du faller för i serien, ger den inte bara rummet en fantastisk belysning, men fungerar likaså som en sann skulpturell objekt - även när den är släckt. Se hela den unika Captain serien här.
 • By Rydéns Vega Golvlampa 160 Cm Valnöt - Golvlampor Trä Valnöt - 4100020-6003

  By Rydéns Vega Golvlampa 160 Cm Valnöt - Golvlampor Trä Valnöt - 4100020-6003
  Lys upp ditt utrymme med elegans! Träffa Vega golvlampa, en högstående symbol av stil som kombinerar den varma, naturliga essensen av trä med de skarpa, rena linjerna i dess vita skärm. Oavsett om du kryper upp med en favoritbok i din mysiga läshörna eller lägger till en touch av sofistikering i ditt vardagsrum, garanterar Vegas robusta, korsade träben både stabilitet och en gnutta modern känsla. Bra att veta om Vega golvlampa - Vega uppskattas för den stilrena designen.- Vega är också omtyckt för det trevliga ljuset.- Golvlampa i trä.- Erbjuds i flera varianter.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Valnöt Golvlampor i Trä från By Rydéns med stor omsorg.
 • By Rydéns Gross taklampa Multi

  By Rydéns Gross taklampa Multi
 • By Rydéns Bazar mini vägglampa sandvit

  By Rydéns Bazar mini vägglampa sandvit
 • By Rydéns Hermione bordslampa, mässing

  By Rydéns Hermione bordslampa, mässing
  Bordslampa Hermine i marockansk stil Hermine bordslampa är cylindrisk och tillverkad av metall med mässingsfinish. Mönstret på lampskärmen, som omger hela lampan, påminner om Orienten och ger ett marockanskt intryck i alla rum. Lamphållaren med E14-fäste hålls av tre filigranfötter. Lampan är belyst med en valfri glödlampa som lyser uppåt och runt om i rummet, vilket skapar en mysig atmosfär.
 • By Rydéns Rina golvlampa Svart

  By Rydéns Rina golvlampa Svart
 • By Rydéns Captain uplight-golvlampa svartguld

  By Rydéns Captain uplight-golvlampa svartguld
  Captain Uplight golvlampa med extra reflektor för indirekt ljusGolvlampan Captain Uplight består av en metallram på vilken en rund lampskärm med en extra reflektor är fäst. Lampskärmen, vars öppning är vänd uppåt, har en guldfärgad design på insidan och reflektorn, som döljer ljuskällan, är svart. Den rektangulära lampfoten ger en säker ställning och är utformad med en svart sandfinish, precis som stången och utsidan av lampplattan. Captain ger associationer till en fotografs utrustning och passar perfekt in i moderna interiörer.
 • By Rydéns Skärm Till Omega Bord Stor Vit

  By Rydéns Skärm Till Omega Bord Stor Vit
  Höjd 25 cm Djup 16 cm Bredd 40 cm Färg Vit Sockel E27 Produktbeskrivning Reservskärm till Omega bordslampa. Den här lampskärmen passar även till andra lampor som har en E27 sockel.
 • Gross plafond, mattvit 30cm

  Gross plafond, mattvit 30cm
  Gross är en fantastisk, exklusiv plafond i glas bestående av kulor som formar en lampa. Denna variant av Gross har en mattvit finish i glaset. Höjd 20 cm Diameter 30 cm Effekt max 3*40 W Sockel G9 Ljuskällor&hellip:
 • By Rydéns Venice Skärm Rund 33 Svart

  By Rydéns Venice Skärm Rund 33 Svart
  Venice från By Rydéns Material: Bomull Mått: Ø 33cm - H 26cm Fäste: Ring
 • By Rydéns Lampskärm Honey 35Cm Benvit Exkl. Upphäng

  By Rydéns Lampskärm Honey 35Cm Benvit Exkl. Upphäng
 • Orlando skärm, Beige 36cm

  Orlando skärm, Beige 36cm
  En textilskärm i beigeg från By Rydéns. Passar bland annat till golvlampsmodellen Orlando. Diameter 36 cm Effekt max 60 W Färg Beige Material Textil By Rydéns är ett familjeföretag som grundades&hellip:
 • By Rydéns Skina Vägglampa 1-L Krom Ip44

  By Rydéns Skina Vägglampa 1-L Krom Ip44
  Skina vägglampa/badrumsarmatur 1-l från By Rydéns Design: Jon Eliasson Material: Metall/Glas Mått: H 21cm - Ø 8cm - Djup 11cm Ljuskälla: Max 40W E27, Ingår Ej Fast Installation KAPSLINGSKLASS: IP44&hellip:
 • By Rydéns Dots/Level Skärm Vit Bomull 33Cm

  By Rydéns Dots/Level Skärm Vit Bomull 33Cm
  Dots lampskärm från Rydéns Material: Bomull Mått: Ø33cm - H19,5cm Fäste: Inbyggd lyra, ringfäste E27
 • By Rydéns Dots/Level Skärm Svart Bomull 33Cm

  By Rydéns Dots/Level Skärm Svart Bomull 33Cm
  Dots lampskärm från Rydéns Material: Bomull Mått: Ø33cm - H19,5cm Fäste: Inbyggd lyra, ringfäste E27
 • By Rydéns Daisy Bordslampa Mattguld 50Cm

  By Rydéns Daisy Bordslampa Mattguld 50Cm
  Daisy bordslampa från By Rydéns Design: Wis Design Material: metall Färg: guld volt: 230V Kabel m: 2 Sockel: E27 Watt: 5W IP Klass: IP20 Brytare: strömbrytare på sladd Inklusive ljuskälla: nej Antal&hellip:
 • Busso Vägglampa, Svart

  Busso Vägglampa, Svart
  Busso vägglampa från By Rydens. Busso är den mäktiga och maffiga vägglampan som ger ett gediget avtryck i ditt hem. Konstverket är handgjort i svart/mörkbrunt marbanträ vilket gör att varje exemplar&hellip:
 • By Rydéns Ocean Plafond II 40Cm Vit Ip44

  By Rydéns Ocean Plafond II 40Cm Vit Ip44
  Produktbeskrivning Ocean II är en elegant och funktionell plafond som kommer att bli ett stilfullt tillskott till ditt hem. Med sitt tidlösa designkoncept i matt opalglas erbjuder den en vacker och behaglig&hellip:
 • By Rydéns Ocean 1 Plafond 25Cm Vit Ip44

  By Rydéns Ocean 1 Plafond 25Cm Vit Ip44
  Produktbeskrivning Ocean I är en elegant och mångsidig plafond med en tidlös design i matt opalglas. Den tillverkas med en robust metallfäste för ökad hållbarhet och stabilitet. Dess stilrena utseende&hellip:
 • Puls Takskena 5-låg, mattvit 110 cm

  Puls Takskena 5-låg, mattvit 110 cm
  Fyll rummet med ljus från golv till tak - Puls takskena med fem spottar går att rikta åt det håll du vill. Skenans design är enkel men med en stor elegans i modernt utförande Höjd 35 cm Bredd&hellip:
 • By Rydéns Top Spotlight Upl 3:A Vit

  By Rydéns Top Spotlight Upl 3:A Vit
  Top Spotlight Upl 3:a från By Rydéns Design: Note Design Studio Material: Aluminium Mått: H 18cm - B 49cm Ljuskälla: 3x Max 12V 50W AR111, ingår Dimbar: Ja Fast installation, Transformator ingår
 • By Rydéns Taft Takskärm Rost 50Cm Exkl Upphäng

  By Rydéns Taft Takskärm Rost 50Cm Exkl Upphäng
  Taft takskärm från By Rydéns Material: Tyg Storlek: Ø:50cm - H Fäste: Ringfäste E27 OBS! Lampupphäng ingår EJ, Se relaterade artiklar
 • Orlando skärm, svart 36cm

  Orlando skärm, svart 36cm
  En textilskärm i svart från By Rydéns. Passar bland annat till golvlampsmodellen Orlando. Diameter 36 cm Effekt max 60 W Färg Svart Material Textil By Rydéns är ett familjeföretag som grundades&hellip:
 • Gross plafond, rökgrå 30cm

  Gross plafond, rökgrå 30cm
  Gross är en fantastisk, exklusiv plafond i glas bestående av kulor som formar en lampa. Glaskulorna är skira med en härlig finish. Denna plafond skapar verkligen ett utropstecken i ditt hem. Höjd&hellip:
 • Remy taklampa, svart 57cm

  Remy taklampa, svart 57cm
  Taklampa Remy är en belysning skapad av textila remmar, där ljuset silas igenom på ett behagfullt sätt. Inspirationen till lampan är hämtad från modevärlden och den välskräddade looken med detaljer&hellip:
 • By Rydéns Lampskärm Honey 35Cm Grön Exkl. Upphäng

  By Rydéns Lampskärm Honey 35Cm Grön Exkl. Upphäng
 • By Rydéns Delphia Bord/Golvlampa Sandsvart Ip44

  By Rydéns Delphia Bord/Golvlampa Sandsvart Ip44
  Delphia flyttbar golvlampa/utomhusarmatur från By Rydéns Material: Metall/Glas Mått: Ø 30cm - H 60cm Ljuskälla: Max 240V 40W E27, Ingår Ej Levereras med 5m sladd och stickpropp KAPSLINGSKLASS: IP44&hellip:
 • By Rydéns - Bazar Vägglampa Svart By Rydéns

  By Rydéns - Bazar Vägglampa Svart By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Bazar vägg Svart är en karaktäristisk och fantastisk vägglampa, som med en flexibel arm, kan justeras på flera olika sätt. Med inspiration från de industriella lampor, har lampan fått ett snyggt och retro uttryck. Den diskreta strömbrytaren är placerad på lampans skärm, så den är lätt att betjäna. Den vackra vägglampan finns i två olika versioner. En simpel modell, med två justerbara delar och den stora vägglampan, med fyra justerbara delar och en räckvidd på 122 cm. Båda modeller passar både i sovrummet som läslampa, men också i köket som extra belysning över kokböckerna.
 • By Rydéns - Orlando Golvlampa Antique/White By Rydéns

  By Rydéns - Orlando Golvlampa Antique/White By Rydéns
  Orlando Golvlampa Antique/White - By Rydéns, Vit, Metall
 • By Rydéns In Love Bordslampa 57Cm Mattsvart inkl. skärm

  By Rydéns In Love Bordslampa 57Cm Mattsvart inkl. skärm
  In Love bordslampa från By Rydéns Design: Åsa Gessle Material: metall/tyg Färg: svart/svart med koppar insida volt: 230V Kabel m: 2 Sockel: E27 Watt: 5W IP Klass: IP20 Brytare: strömbrytare på sladd&hellip:
 • By Rydéns Gross Plafond 50Cm Rökfärgad Exkl. Ljuskällor

  By Rydéns Gross Plafond 50Cm Rökfärgad Exkl. Ljuskällor
  Produktbeskrivning Gross är en fantastisk, exklusiv plafond i glas bestående av 24 kulor som formar sig likt ett moln. Glaskulorna är skira med en härlig finish. Denna taklampa skapar verkligen ett&hellip:
 • Correct takspot 6-låg Matt svart

  Correct takspot 6-låg Matt svart
  By Rydéns omåttligt populära serie Correct har fått ännu en familjemedlem, en sexarmad takskena. Inte nog med att varje spotlight kan vinklas åt alla håll, på Correct Spotlight kan du även vrida&hellip:
 • Skärm till Vega golvlampa

  Skärm till Vega golvlampa
  Skärm Vega passar till Vega golvlampa från By Rydéns. Ibland är olyckan framme och en lampskärm går sönder, kanske en reva i tyget eller en envis fläck som inte går bort? Vi har reservskärmar&hellip:
 • Gross PlafondØ30 Smoke Grey - By Rydéns

  Gross PlafondØ30 Smoke Grey - By Rydéns
  Gross PlafondØ30 Smoke Grey - By Rydéns, Grå, Metall
 • By Rydéns Monarque plafond Krom-svart

  By Rydéns Monarque plafond Krom-svart
 • By Rydéns - Gross Taklampa Ø50 Smoke By Rydéns

  By Rydéns - Gross Taklampa Ø50 Smoke By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Gross Taklampa 8 Smoke är en lätt och elegant lampa i en utsökt och exklusiv design. Den består av en klunga av munblåsta glaskulor, som kombinerade minor och ett lätt moln eller kanske en klase av vindruvor. Det lätta glaset ger lampan ett luftigt uttryck, som ger designen lätthet och elegans. Lampans unika utseende ger lampan en konstnärlig look, som både ger inredningen personlighet och ett fantastiskt ljus. Använd den som blickfång över matbordet eller i en entré med högt till taket, där den lyser upp omgivningen med ett mjukt stämningsgivande ljus. Med Gross lampan får du inte bara en raffinerad design, men också ett fantastiskt ljus utfört i hög kvalitet.
 • By Rydéns Captain Vägglampa Svart/guld - Vägglampor Metall Svart - 2829570-4000

  By Rydéns Captain Vägglampa Svart/guld - Vägglampor Metall Svart - 2829570-4000
  Captain Vägglampa, Svart/Guld från By Rydéns. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Metall från By Rydéns med stor omsorg.
 • By Rydéns Ebbot pendellampa, bärnsten, Ø 20 cm

  By Rydéns Ebbot pendellampa, bärnsten, Ø 20 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • By Rydéns Captain mini golvlampa sandsvart

  By Rydéns Captain mini golvlampa sandsvart
 • By Rydéns Labelle hänglampa, bärnsten

  By Rydéns Labelle hänglampa, bärnsten
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • By Rydéns Correct 3 takspotlight Guld

  By Rydéns Correct 3 takspotlight Guld
 • By Rydéns Gross taklampa liten multi

  By Rydéns Gross taklampa liten multi
 • By Rydéns Ebbot pendellampa, bärnsten, Ø 26,5 cm

  By Rydéns Ebbot pendellampa, bärnsten, Ø 26,5 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • By Rydéns Labelle Pendel Amber - Taklampor Glas Amber - 4201750-5503

  By Rydéns Labelle Pendel Amber - Taklampor Glas Amber - 4201750-5503
  Labelle pendel från By Rydéns med en lyxig design med justerbara armar för att styra ljusets riktning och fyra randiga glaskupor. Den har en justerbar höjd för optimal funktionalitet. En perfekt taklampa för vardagsrummet eller matrummet, för att ge lite extra ljus över bordet. Bra att veta om Labelle pendel - Lyxig design.- Justerbara armar.- Fyra randiga glaskupor.- Gjord av metall.- 4 socklar.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E14- 5.0 Watt- Djup: 595 mm.- Bredd: 900 mm.- Höjd: 1500 mm.- Sladdlängd: 1200 mm.- 230 V.- Vikt: 2.95 kg. Vi har valt ut Amber Taklampor i Glas från By Rydéns med stor omsorg.
 • By Rydéns Omega bordslampa 52 cm mässing-vit

  By Rydéns Omega bordslampa 52 cm mässing-vit
 • By Rydéns Smokey bordslampa guld, klar

  By Rydéns Smokey bordslampa guld, klar
 • By Rydéns Bazar vägglampa sandvit

  By Rydéns Bazar vägglampa sandvit
 • By Rydéns Bazar takpendel svart

  By Rydéns Bazar takpendel svart
 • By Rydéns Bazar vägglampa Grå

  By Rydéns Bazar vägglampa Grå
 • By Rydéns Splendor taklampa rökgrå

  By Rydéns Splendor taklampa rökgrå
 • By Rydéns Paragon bordslampa 52 cm Matt svart-svart

  By Rydéns Paragon bordslampa 52 cm Matt svart-svart
 • By Rydéns - Skärm Solid - Vit

  By Rydéns - Skärm Solid - Vit
  Skärm Solid i bomull. H: 14 cm, Ø: 15 cm. Skärmen har klofäste.
 • By Rydéns Splendor vägglampa Guld-amber

  By Rydéns Splendor vägglampa Guld-amber
 • Maison Utomhus Golvlampa H:78 cm - By Rydéns

  Maison Utomhus Golvlampa H:78 cm - By Rydéns
  Maison golvlampa som kan placerias i uterummet eller på terrassen. Botten är tung, så den kan stå emot regn och rusk. Efter längre tids placering ute kommer lampan att få en mer rå patina, som ger ett helt särskilt uttryck till lampan. När det är mör
 • By Rydéns Bellissimo Grande hänglampa rökgrå

  By Rydéns Bellissimo Grande hänglampa rökgrå
  Bellissimo Grande - vacker taklampa av glasLampskärmen av fint, rökgrått glas fångar omedelbart betraktarens blick, även på grund av dess runda form, som smalnar av mot botten. Den ger en direkt vy över ljuskällan, för vilken belysningsmedlet kan väljas. Glasskärmen på Bellissimo Grande hålls av en metallskärm och upphängningen åtföljs av en svart tvinnad kabel. - kan anslutas med stickpropp eller via konventionell takanslutning med baldakin (inkl.)
 • By Rydéns Gross Pendel glas klart

  By Rydéns Gross Pendel glas klart
 • By Rydéns Planet taklampa 50 cm svart-guld

  By Rydéns Planet taklampa 50 cm svart-guld
 • By Rydéns Granada pendel natur

  By Rydéns Granada pendel natur
 • By Rydéns Gross plafond Mattvit

  By Rydéns Gross plafond Mattvit

By Rydéns lampor från Gnosjö till Hong Kong

Huvudkontoret ligger fortfarande i småländska Gnosjö men By Rydéns har etablerat konto även i Hong Kong och Guangdong i Kina. I Gnosjö talas det om en speciell Gnosjö-anda som gett upphov till många framgångsrika företag och duktiga entreprenörer. Företaget är familjeägt och i ledningen finns idag Annelie Rydén-Wik, vars pappa Arne startade företaget.