By Rydéns lampor

I Gnosjö talas det om en speciell Gnosjö-anda som gett upphov till många framgångsrika företag och duktiga entreprenörer. By Rydéns är ett av dessa och startades 1958 för att utveckla och producera armatur som folk vill ha.

By Rydéns lampor från Gnosjö till Hong Kong

Huvudkontoret ligger fortfarande i småländska Gnosjö men By Rydéns har etablerat konto även i Hong Kong och Guangdong i Kina. Företaget är familjeägt och i ledningen finns idag Annelie Rydén-Wik, vars pappa Arne startade företaget.

Om man vill se och känna på lamporna från By Rydéns kan man bege sig till deras stora showroom i Gnosjö. Vill du beställa en lampa kan du göra det online då företaget har många återförsäljare som de samarbetar med.

 • Cloud taklampa 48cm (Smoke)

  Cloud taklampa 48cm (Smoke)
  Cloud taklampa med rökfärgade, amberfärgade eller klara glas. Ger en väldigt fin effekt när glaskulorna omger ljuskällan. Sladdlängden ställer du enkelt in vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Monroe plafond (Krom)

  Monroe plafond (Krom)
  Takplafond Monroe i mässing/svart, krom eller mattsvart. Sätt din egen prägel på lampan genom att välja de ljuskällor du önskar. Lampan hängs ju enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Omega Bordslampa 44cm

  Omega Bordslampa 44cm
 • Gross Plafond Amber

  Gross Plafond Amber
 • Bazar Mini Vägglampa

  Bazar Mini Vägglampa
 • By Rydéns Foggy golvlampa, 5 skärmar, svart

  By Rydéns Foggy golvlampa, 5 skärmar, svart
  Golvlampan Foggy med fem ljuskällor – en lyckad kombination av klassiskt och modernt Golvlampan Foggys textilskärmar har diskreta färger i olika grå nyanser, festligt vitt och elegant svart. Dessa kan vid behov justeras för att skapa individuell belysning. Golvlampan Foggy med fem ljuskällor är perfekt lämplig för stora vardagsrum, matsalar eller sovrum och är en snygg och imposant ljuskälla. Denna lampa kan användas både som grundbelysning i en del av rummet eller för att belysa särskilda områden direkt, exempelvis läshörnan.
 • Yankton Utomhuslampe Grå - By Rydéns

  Yankton Utomhuslampe Grå - By Rydéns
  Yankton Utomhuslampa Grå Utomhuslampa som kan användas i uterummet eller på terrassen. Yanktion liknar en klassisk lykta, men är en mer alldaglig ljuskälla.
 • By Rydéns Gross pendellampa, 50 cm, bärnsten

  By Rydéns Gross pendellampa, 50 cm, bärnsten
  Extravagant pendellampa Gross – består av 37 glaskulor Den som vill ha ett riktigt blickfång i taket mitt i rummet, har hittat rätt med pendellampan Gross. Pendellampan består av 37 glaskulor, som verkar vara placerade på måfå och utgör lampskärmen för de åtta G9-ljuskällorna. Ljuskällorna lyser briljant från mitten av lampan och får glaskulornas ytor att glittra i ljuset. Lämplig för vardags- eller sovrum, men även offentliga lokaler.
 • Amadeus Plafond

  Amadeus Plafond
 • By Rydéns Gross pendellampa, 50 cm, rökgrå

  By Rydéns Gross pendellampa, 50 cm, rökgrå
  Extravagant pendellampa Gross – består av 37 glaskulor Den som vill ha ett riktigt blickfång i taket mitt i rummet, har hittat rätt med pendellampan Gross. Pendellampan består av 37 glaskulor, som verkar vara placerade på måfå och utgör lampskärmen för de åtta G9-ljuskällorna. Ljuskällorna lyser briljant från mitten av lampan och får glaskulornas ytor att glittra i ljuset. Lämplig för vardags- eller sovrum, men även offentliga lokaler.
 • Lofty bordslampa

  Lofty bordslampa
  Lotfy bordslampa har en exklusiv och något orientalisk känsla och passar lika bra i ett djupt fönster som på din sideboard. Lampan i antiksilver har en vit bomullsskärm. Ø33cm Höjd 56cm E27 lamphållare. Design By Rydéns
 • Plafond Gross Ø50 cm - Bärnsten

  Plafond Gross Ø50 cm - Bärnsten
 • Vega Golvlampa Ek/Vit - By Rydéns

  Vega Golvlampa Ek/Vit - By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Vega golv Ek/Vit är en simpel golvlampa, som är utförd i trä och med en simpel cylinderformad lampskärm i vit. De tre kryssande benen ger ett stilrent och modernt uttryck,&hellip:
 • Hermine Bordslampa

  Hermine Bordslampa
 • Flake Bordslampa 30cm

  Flake Bordslampa 30cm
 • By Rydéns Hermine vägglampa

  By Rydéns Hermine vägglampa
  Marockansk vägglampa Hermine för förtrollande ljus Vägglampan Hermine garanterar effektiv belysning i orientalisk stil. Den är tillverkad i metall med en matt mässingsfinish. Väggfästet i form av en rektangulär platta har ett E14-lampfäste för individuell montering. Den omges av den halvcirkelformade lampskärmen, som har en öppning i toppen och botten. Dessutom kännetecknas den av det speciella stjärnliknande hålmönstret, som effektivt avger ljuset i rummet.
 • Coni skåpbelysning (Krom)

  Coni skåpbelysning (Krom)
  Skåpbelysning till badrum. Stomme i Krom eller mattsvart med opalvita glas.Ljuskällor ingår ej.
 • Plafond Gross Ø30cm Rökgrå

  Plafond Gross Ø30cm Rökgrå
 • Fönsterlampa Bazar

  Fönsterlampa Bazar
  Fönsterlampa Bazar, dia 17 cm. Höjd 18 cm, 3,5 m kabel med brytare. E27 lamphållare, max 40W. Ljuskälla ingår ej. Design By Rydéns.
 • Captain mini Golvlampa

  Captain mini Golvlampa
 • Maison Utomhus Taklampa - By Rydéns

  Maison Utomhus Taklampa - By Rydéns
  Maison Utomhus Pendellampa Maison Pendeln gör ditt uterum unikt. Skärmen har ett vackert mönster, som släpper igenom ljuset, och i mörkret ger det en vacker ljusreflektion på omgivningen.
 • Bordslampa Gross

  Bordslampa Gross
  Gross Bordslampa med sina skira, vackra glaskulor kommer göra succé i ditt hem! Höjd 30 cm, Ø 38 cm. Sockel 6xG9. Max 40 W.
 • Golvlampa Foggy med textilskärm och tre ljuskällor

  Golvlampa Foggy med textilskärm och tre ljuskällor
  Golvlampa Foggy med tre skärmar i olika färger för elegant belysning Denna ljuskälla övertygar med sin smala form och ett harmoniskt utseende. Den eleganta golvlampan Foggy med tre textilskärmar i vitt, grått och svart gör ett diskret intryck men är ändå höjdpunkten i alla rum. Vad gäller designen satsar denna modell på klara linjer och dämpade färger för att uppnå maximal elegans. Klassiska element som lampskärmar i form av stympade koner och en rak fot tolkades på ett kreativt sätt, så att ett originellt och stilfullt utseende skapas. Vid behov kan ljuset justeras på olika sätt. Golvlampan Foggy med tre ljuskällor fungerar lika bra för att ljussätta läshörnan i vardagsrummet som för atmosfärisk belysning i sovrummet. Denna lampa passar inte också utmärkt till de flesta moderna interiörerna och harmoniserar dessutom med klassiska stilar. Framför allt estetiskt sofistikerade koncept med fokus på originalitet kompletteras av denna lyckade design.
 • By Rydéns Smokie bordslampa svart

  By Rydéns Smokie bordslampa svart
  Dekorativ bordslampa Smokie i svart – aparta ljusaccenter för mångsidig användning Som en blandning av puristiska motiv och en retro-känsla blir bordslampan Smokie till ett effektfullt blickfång i alla rum. Designen lyckas att kombinera enkla geometriska former och skapar ett utseende som inspirerades av industrialiseringen. Med en diskret svart färg övertygar bordslampan Smokie ändå med sitt ovanliga utseende. Denna unika modell harmoniserar med olika inredningskoncept. Bordslampan Smokie passar inte minst till rum i industriell eller retro-stil. Även vissa landhusstilar samt diskret puristiska skandinaviska interiörer kompletteras av denna speciella ljuskälla. Med bordslampan Smokie skapar man dekorativa, markanta ljusaccenter i vardagsrummet eller hallen. Bordslampan Smokie övertygar även som läslampa i sovrummet.
 • By Rydéns Smokie bordslampa, guld

  By Rydéns Smokie bordslampa, guld
  Originell designbordslampa Smokie – dekorativ och praktisk Inspirerad av de funktionella ljuskällorna under industrialiseringen övertygar bordslampan Smokie med sin harmoniska och samtidigt ovanliga formgivning. Kombinationen av okomplicerad geometri och en snygg gyllene yta ger modellen sin aparta känsla. En ljuskälla (ingår ej) som omsluts av ett halvrunt glashölje sörjer för kraftfullt ljus och dekorativa accenter i rummet. Den attraktiva bordslampan Smokie i guld gör ett lika harmoniskt intryck på ett skåp eller fönsterbrädan i vardagsrummet som på en byrå i hallen eller nattduksbordet i sovrummet. Ljuskällan passar främst i estetiskt sofistikerade inredningskoncept med en minimalistisk känsla. Även hem i modernt industriell stil, stora loft och vissa retro-interiörer kompletteras av bordslampan Smokie.
 • Fönsterlampa Bazar

  Fönsterlampa Bazar
  Fönsterlampa Bazar, dia 17 cm. Höjd 18 cm, 3,5 m kabel med brytare. E27 lamphållare, max 40W. Ljuskälla ingår ej. Design By Rydéns.
 • Coni 3-låg väggbelysning (Krom)

  Coni 3-låg väggbelysning (Krom)
  Coni väggbelysning som är godkänd för badrum. Krom eller mattsvart bas med tre fina opalvita glas som sprider ljuset bra.Ljuskällor ingår ej.
 • Bolt Mini Vägglampa

  Bolt Mini Vägglampa
 • Planet Taklampa - Sandsvart/guld

  Planet Taklampa - Sandsvart/guld
 • Bordslampa Hermine

  Bordslampa Hermine
  Bordslampa Hermine i metall med matt mässingsfinish. H: 28 cm, Ø: 14 cm. E14 liten sockel max 40W (ingår ej). 2 meter transparent kabel med brytare.
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Av metall, krom med skärm. Höjd 67cm. Skärmens mått: mått: L 40 cm, D 16 cm, H 25 cm. Lamphållare E27. transparent kabel, 170 cm, med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Av metall, krom med skärm. Höjd 52 cm. Mått på skärm 27x12 höjd 17 cm. Lamphållare E27. transparent kabel, 170 cm, med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa FLAKE, 40 cm

  Bordslampa FLAKE, 40 cm
  Flake är en bordslampa som är enkel att placera i ditt fönster. Den är tillverkad helt i vitt glas och skenet när lampan är tänd är rent och fräscht. Höjd 40 cm, diameter 10 cm. Antal ljuskällor 1 styck. Ljuskälla ingår ej. Max 60 W. Sla
 • Plafond Monarque

  Plafond Monarque
  Monarque är en takplafond i klar akryl med kromade detaljer som gör ditt rum intressant och exklusivt. Takplafonden är 50 cm i diameter och har plats för 3 ljuskällor med E27 sockel. Lampans höjd 28 cm. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika t
 • Monroe plafond (Svart)

  Monroe plafond (Svart)
  Takplafond Monroe i mässing/svart, krom eller mattsvart. Sätt din egen prägel på lampan genom att välja de ljuskällor du önskar. Lampan hängs ju enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Hero Taklampa 24 Låg Svart

  Hero Taklampa 24 Låg Svart
 • By Rydéns Maison hänglampa för utomhusbruk

  By Rydéns Maison hänglampa för utomhusbruk
  Dekorativ belysning i utomhusområdet med hänglampan Maison Den som har ett tak ovanför entrén eller terrassen kan inte bara belysa området med hjälp av den orientaliskt inspirerade hänglampan Maison, utan även sörjer för dekorativ belysning som är extra mysig. Den cylindriska metallskärmen med mönstret sörjer för effekter med ljus och skuggor på väggen och i taket. Belysning kombinerad med dekoration kännetecknar denna utomhushänglampa. Med stickkontakt och 5 m lång kabel.
 • Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm - By Rydéns

  Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm - By Rydéns
  Maison golvlampaär användbar till utomhusbruk. Placera den i uterummet eller på terrassen. Botten är tung, så den kan stå emot regn och rusk. Efter längre tids placering ute kommer lampan att f
 • Bordslampa Smokey

  Bordslampa Smokey
  Smokey Bordslampa passar lika bra i ditt fönster som på nattygsbordet. Lampans höjd 30 cm, Ø 14 cm. Sockel E14. Sladdlängd 200 cm. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika typer av ljuskällor kan ha stor påverkan på stil och utseende hos lampan
 • Vega Golvlampa Valnöt/Vit - By Rydéns

  Vega Golvlampa Valnöt/Vit - By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Vega golv Valnöt/Vit är en simpel golvlampa, som är utförd i trä och med en simpel cylinderformad lampskärm i vit. De tre kryssande benen ger ett stilrent och modernt uttryck,&hellip:
 • By Rydéns Leola golvlampa Svart marmor-rökgrå

  By Rydéns Leola golvlampa Svart marmor-rökgrå
 • Vega Golvlampa Vit/Valnöt

  Vega Golvlampa Vit/Valnöt
  Golvlampa Vega är en massiv lampa på 160 centimeter som finns i äkta ek och äkta valnöt. De korslagda tre benen skapar en snygg twist på den annars stilrena lampan. På toppen av lampan ser vi e
 • Flake Bordslampa 40cm

  Flake Bordslampa 40cm
 • Gross Bar Taklampa Amber

  Gross Bar Taklampa Amber
 • By Rydéns Lofty bordslampa med textilskärm vit

  By Rydéns Lofty bordslampa med textilskärm vit
  Välformad bordslampa Lofty – originell och stilfull lösning för atmosfäriska ljuskoncept En iögonfallande lampfot och en enkel lampskärm som utgör en kontrast till foten gör denna modell till en effektfull ljusaccent. Bordslampan Lofty imponerar som apart och stilfull designlösning med många användningsområden. Lampskärmens strålande vita tyg gör ett festligt och elegant intryck och den tredimensionella dekorationen påminner om daggdroppar och smakfulla pärlhalsband. Med sina många användningsområden fungerar bordslampan Lofty lika bra i vardagsrummet som när den används som läslampa i sovrummet. Lampan harmoniserar med eleganta, moderna interiörer, men också med tidlösa och även nostalgiskt inspirerade stilar. Även i vissa urbana koncept kan bordslampan Lofty integreras utan problem.
 • Fondi bordslampa

  Fondi bordslampa
  Fondi är en enkel och stilren bordslampa i svart metall. Ljushållaren i matt mässing viker av från den raka foten och riktar ljuset nedåt. Höjd 27cm E27 lamphållare max 40W. Design By Rydéns
 • Golvlampa YUKON, 150 cm

  Golvlampa YUKON, 150 cm
  Yukon är en modern och minimalistisk golvlampa. Den stilrena lampan i metall, har en enkel design där fokus ligger på de karaktäristiska benen. Lamphuvudet är justerbar och reflekterar ett behagligt ljus perfekt för läshörnan. Höjd 150 cm. A
 • Bordslampa FLAKE, 30 cm

  Bordslampa FLAKE, 30 cm
  Flake är en bordslampa som är enkel att placera i ditt fönster. Den är tillverkad helt i vitt glas och skenet när lampan är tänd är rent och fräscht. Höjd 30 cm, diameter 10 cm. Antal ljuskällor 1 styck. Ljuskälla ingår ej. Max 60 W. Sla
 • By Rydéns Gross Bar pendellampa, bärnsten

  By Rydéns Gross Bar pendellampa, bärnsten
  Hänglampa avlång glas Gross Bar Ett antal små glaskulor har kombinerats för att bilda en molnliknande struktur för skuggan på Gross Bar-hänglampan - och däremellan finns alltid ett lamputtag. G9-lamporna (ingår ej) i dessa socklar ger inte bara belysning utan också den speciella glansen hos detta hängande ljus. Om det är påslaget skimrar också glasbollarna i ljuset.
 • Planet Taklampa Ø 66cm

  Planet Taklampa Ø 66cm
 • Bazar Vägglampa

  Bazar Vägglampa
 • Bellissimo Grande Taklampa

  Bellissimo Grande Taklampa
 • Hermine Taklampa

  Hermine Taklampa
 • Fondi golvlampa

  Fondi golvlampa
  Fondi är en enkel och stilren golvlampa i svart metall. Ljushållaren i matt mässing viker av från den raka foten och riktar ljuset nedåt. Höjd 151cm E27 lamphållare max 60W. Design By Rydéns
 • Captain mini golvlampa

  Captain mini golvlampa
  Golvlampa Captain mini är en riktig eyecatcher. Med sin effektfulla ljusbild och spännande karaktär får denna lampa ditt rum att bli unikt. Höjd 145 cm. Bredd 45 cm. Skärmens diameter 38 cm. Sockel E27. Max 60W. Design By Rydéns.
 • Adorn bordslampa

  Adorn bordslampa
  Adorn är en bordslampa som påminner om ett träd. Formgivare Duo Form. De små ljuskällorna ger ett läckert sken till denna lampa som kan lysa upp ditt fönster året runt, eller som ljusstake till vintern. Höjd 53 cm, diameter 10 cm. Sockel 6xE
 • Gross Plafond Ø30 Amber - By Rydéns

  Gross Plafond Ø30 Amber - By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Gross Plafond Ø30 Amber är en lätt och elegant lampa i en utsökt och exklusiv design. Den består av en klunga av munblåsta glaskulor, som kombinerade minor och ett lätt&hellip:
 • Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm - By Rydéns

  Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm - By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Maison Utomhus Golvlampa är en stilfull utomhuslampa, som är gjord i perforerad metall. Genom det hålade mönster, skiner ljuset ut i omgivningen och ger ett spännande spel&hellip:
 • By Rydéns Captain mini golvlampa sandvit

  By Rydéns Captain mini golvlampa sandvit
 • By Rydéns Bazar golvlampa Sandvit

  By Rydéns Bazar golvlampa Sandvit
 • By Rydéns Captain vägglampa svart-guld

  By Rydéns Captain vägglampa svart-guld
 • By Rydéns Bazar mini vägglampa Grå

  By Rydéns Bazar mini vägglampa Grå
 • Correct takskena (Vit)

  Correct takskena (Vit)
  Takspotlight med riktbara spottar som enkelt hängs på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Coni skåpbelysning (Svart)

  Coni skåpbelysning (Svart)
  Skåpbelysning till badrum. Stomme i Krom eller mattsvart med opalvita glas.Ljuskällor ingår ej.
 • Cloud taklampa 48cm (Amber)

  Cloud taklampa 48cm (Amber)
  Cloud taklampa med rökfärgade, amberfärgade eller klara glas. Ger en väldigt fin effekt när glaskulorna omger ljuskällan. Sladdlängden ställer du enkelt in vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Correct takskena (Mässing/guld)

  Correct takskena (Mässing/guld)
  Takspotlight i guldfärgad metall med fyra riktbara spottar. Detaljer i krom. Hängs enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Treno Vägglampa - Svart

  Treno Vägglampa - Svart
 • Taklampa Splendor Bar

  Taklampa Splendor Bar
  Splendor Bar är en takpendel bestående av 24 skira glaskulor i rad. Glasen är placerade i ett effektfullt mönster. Lampan passar utmärkt över matsalsbordet eller varför inte över konferensbordet? Lampans längd 124 cm, bredd 24 cm. Sockel 25x
 • Gross Bar taklampa

  Gross Bar taklampa
  Gross Bar är en vacker, exklusiv takpendel bestående av 38 st skira glas i kluster. 8xG9, ljuskällor ingår ej. Design By RydénsTakkontakt ingår ej på grund av nytt EU direktiv. De finns att beställa separat.
 • Bellissimo TaklampaØ25 Amber - By Rydéns

  Bellissimo TaklampaØ25 Amber - By Rydéns
  Glaspendellampa i en vacker bärnstensfärg. Häng flera över matbordet och skapa en vacker helhet. Belissimo hängs upp i en vajer och med en sladd som slingrar runt vilket ger ett fint samspel till
 • Maison Utomhus Golvlampa H:78 cm - By Rydéns

  Maison Utomhus Golvlampa H:78 cm - By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Maison Utomhus Golvlampa är en stilfull utomhuslampa, som är gjord i perforerad metall. Genom det hålade mönster, skiner ljuset ut i omgivningen och ger ett spännande spel&hellip:
 • Plafond Gross Ø 50 cm

  Plafond Gross Ø 50 cm
  Gross Plafond med sina skira, vackra glaskulor kan nu hänga i din hall eller i ditt sovrum. Plafonden är 50 cm i diameter och innefattar 24 glaskulor. Höjd 27 cm. Sockel 6xG9. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika typer av ljuskällor kan ha sto
 • By Rydéns Gross taklampa smoke grey

  By Rydéns Gross taklampa smoke grey
 • Leola golvlampa (Svart)

  Leola golvlampa (Svart)
  Vacker och dekorativ golvlampa i svart metall och med ett fint rökfärgat glas. Lättplacerad. Sladd med golvströmbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Miner taklampa (Rost)

  Miner taklampa (Rost)
  Miner är en spännande taklampa som passar in lika bra i det moderna hemmet, som i klassiska hem eller industriella miljöer. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i svartrost och bär på fyra stycken ljuskällor, var och en omgivna av nätade metallskärmar. Miner passar perfekt över ett rektangulärt matsalsbord, en köksö eller som en smyckande detalj över biljardbordet. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla den gärna till en dimmer för att få full kontroll över ljusstyrkan.Ljuskällor ingår ej. 
 • Captain Golvlampa Svart/Guld - By Rydéns

  Captain Golvlampa Svart/Guld - By Rydéns
  Design By Rydens Koncept Captain Svart/Guld är en iögonfallande lampa. Med inspiration från studiolampan, har designen ett både industriellt och retro uttryck. Lampans skärm är uppbyggd omkring två&hellip:
 • By Rydéns Move hänglampa, svart

  By Rydéns Move hänglampa, svart
  Upphängningslampa Rör dig med 24 ljuskällor Move-upphängningslampan är modern och puristisk i design med sin svartmetallram och de genomskinliga glaskuglarna som omsluter de 24 ljuskällorna (G9-uttag, utan lampor). Bollarna fungerar som såpbubblor som flyter i luften. Move erbjuder bra allroundbelysning och är perfekt för att belysa ett stort vardagsrum eller matbord.
 • By Rydéns Spindelon hänglampa

  By Rydéns Spindelon hänglampa
  Upphängningslampa Spindelon med individuellt fästbara lampor Spindelon är en enkel upphängningslampa med en rund, matt svart hållare utrustad med nio E27-lamputtag. Denna taklampa kan ges unikhet genom att fästa de nio uttagen i taket antingen i samma höjd eller enligt dina egna idéer. Genom att montera den i olika höjder blir Spindelon en speciell blickfång i varje rum. Lampans uttag kan utrustas med olika belysningsmedel. Användning av energieffektiva ljuskällor för långsiktig ekonomisk konsumtion rekommenderas. - Kan anslutas antingen med en kontakt eller via en vanlig takanslutning med kapell (inkl.)
 • Skärm Trevisio

  Skärm Trevisio
  Skärm i bomull med E27 (stor sockel) toppring. H: 21,5 cm, Ø nedtill: 20 cm, Ø upptill: 10 cm. Max 30W. Passar till golvfot Trevisio.
 • Orlando Golvlampa

  Orlando Golvlampa
 • Colby Vägglampa

  Colby Vägglampa
 • Gross Bar Taklampa Rökgrå

  Gross Bar Taklampa Rökgrå
 • Row Takskena 3-låg - Krom

  Row Takskena 3-låg - Krom
 • By Rydéns Heroes taklampa matt svart, mässing

  By Rydéns Heroes taklampa matt svart, mässing
  Taklampa Hero med 12 lampor i elegant svart och mässing - effektfullt utseende Taklampan Hero imponerar med sin effektfulla kombination av enkla geometriska former som skapar en komplex men harmonisk helhetsbild. Lampan med 12 lampor har en diskret och förnämt svart färg som skapar en effektfull kontrast till uttagets varma utseende med mässingsyta. På så sätt skapas ett dynamiskt utseende. Ännu mer omväxlingsrik blir lampan om ljuskällor i flera storlekar och olika former används. Taklampan Hero med tolv lamparmar harmoniserar perfekt med interiörer i tidlös stil samt industriella inredningsstilar. I stora vindsvåningar eller kök och även i breda hallar övertygar taklampan Hero med 12 lampor.
 • Plafond Hero - Svart matt

  Plafond Hero - Svart matt
 • Vägglampa Hermine

  Vägglampa Hermine
  Vägglampa Hermine i metall med matt mässingsfinish. H: 21 cm, B: 13 cm L: 22 cm. E14 liten sockel max 40W (ingår ej). 2 meter transparent kabel med brytare.
 • Vägglampa Bazar Mini

  Vägglampa Bazar Mini
  Vägglampa Bazar Mini i metall. H 25 cm B 49 cm, L 17 cm. E27 stor sockel, max 40W (ljuskälla ingår ej). 2 meter svart kabel. Strömbrytare på skärmens ovansida. Lampan väggmonteras med metallplatta med skruvar.
 • Captain mini golvlampa

  Captain mini golvlampa
  Golvlampa Captain mini är en riktig eyecatcher. Med sin effektfulla ljusbild och spännande karaktär får denna lampa ditt rum att bli unikt. Höjd 145 cm E27 Lamphålla, max 60W. Design By Rydéns
 • Plafond Gross Ø 30 cm

  Plafond Gross Ø 30 cm
  Plafond Gross i glas med takfäste i krom. 12 st glas i amberfärg. Krokupphäng. Diameter 30 cm, höjd 20 cm. G9 max 40Wx3 (ingår ej). Volt/Max Watt: 230V/40W Sockel: 3xG9 Ljuskälla ingår: Nej Material: Glas/metall Mått: H: 20 cm, Ø: 30 cm
 • Vägglampa Bazar

  Vägglampa Bazar
  Bazar är en karaktäristisk och fantastisk vägglampa i metall, bestående av 3 böjbara, ställbara leder. Fullt utdragen är lampan 122 cm med riktbart lamphuvud. Mått på lampkupan: Höjd 37,5 cm och diameter 17 cm. Bazar ingår i en familj av s
 • By Rydéns Gross taklampa, grå, 30 cm

  By Rydéns Gross taklampa, grå, 30 cm
  Taklampa Gross med tolv rökgråa glasbollar 12 utsökta rökgråa glasklot hålls uppe av en blänkande, halvsfärisk takfäste i metall. Denna armaturs särskilda belysning skapas av tre G9-ljuskällor som sitter i takfästet och som belyser glasbollar uppifrån. Taklampan Gross är ett blickfång för varje rum.
 • By Rydéns Gross glashänglampa, färgglad, 30 cm

  By Rydéns Gross glashänglampa, färgglad, 30 cm
  Hänglampan Gross med 19 färgade glasklot På en förkromad metallkula sitter 19 utsökta glasskulor i olika färger. De belyses av tre valbara G9-ljuskällor och ger en spännande färg i rummet. Denna särskilda hänglampa hålls upp av ett stålrep. - kan anslutas antingen med kontakt eller via konventionell takanslutning med takkåpa (ingår)
 • By Rydéns Gross taklampa Multi

  By Rydéns Gross taklampa Multi
 • By Rydéns Honey golvlampa 125 cm Grå

  By Rydéns Honey golvlampa 125 cm Grå
 • By Rydéns Captain uplight-golvlampa svartguld

  By Rydéns Captain uplight-golvlampa svartguld
  Captain Uplight med extra reflektor för indirekt ljus Captain Uplight består av en metallram med en rund lampa med en ytterligare reflektor monterad. Lampskärmen, med öppningen mot överkanten, är guldfärgad på insidan och reflektorn, som döljer ljuskällan, är svart. Indirekt belysning ger ett trevligt ljus. Den rektangulära lampfoten ser till att den står säkert och är utformad i en svart sandfinish, precis som stången och utsidan av lampplattan. Captain ger en associationer till en fotografs utrustning och passar perfekt in i moderna anläggningar.
 • Bazar fönsterlampa (Svart)

  Bazar fönsterlampa (Svart)
  Den älskvärda Bazar - nu även som fönsterlampa. Skapad i en snygg och stilren design med dekorativa detaljer över lampans skärm. Den är lika snygg att placera i ditt fönster som över matbordet, eller varför inte fler ihop i grupp? Bazar finns i antingen sandsvart eller sandvit, båda med en vit insida. Sladdlängd: 350cm + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Gross plafond (Smoke)

  Gross plafond (Smoke)
  Den populära serien Gross kompletteras nu med en plafond. Kromat fäste som omges av vacka glaskulor, ljuskällorna döljs på ett dekorativt sätt mellan glaskulorna.Ljuskällor ingår ej.
 • Gross Bar taklampa (Smoke)

  Gross Bar taklampa (Smoke)
  Magnifik och spektakulär taklampa där ljuskällorna omges av amberfärgade eller rökfärgade glaskupor. Ger ett fint ljus och passar bra över ett modernt matbord. Iögonfallande och tuff design som gör att man nästan tappar andan!Ljuskällor ingår ej.
 • Leo taklampa (Svart)

  Leo taklampa (Svart)
  Leo taklampa i sandsvart metall har 24st armar i olika längder som var och en bär på en varsin ljuskälla. Den är väldigt spännande i sitt utförande och passar perfekt för dig som vill ha ett lite mer exklusivt uttryck i din inredningsstil. Lampan gör sig bäst i kombination med en dimmer, så att du själv kan ställa in ljusstyrkan och skapa den atmosfär som du önskar.​Ljuskällorna på bilden är 95mm (transparent).Sladdlängd: 120cm (svart textil).Ljuskällor ingår ej.
 • Carroll taklampa (Krom)

  Carroll taklampa (Krom)
  Taklampan Carroll består utav en mängd små kromade akrylklot som lyser upp rummet på ett effektfullt sätt. Ljuskällorna sitter innanför och lyser upp kloten.Utbytbara LED-lampor ingår.
 • Correct takskena (Svart)

  Correct takskena (Svart)
  Takspotlight med riktbara spottar som enkelt hängs på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Bazar Golvlampa Vit

  Bazar Golvlampa Vit
  Bazar Golvlampa Vit är en industriell design från By Rydéns populära Bazar-serie. Golvlampan finns i svart och vitt och ljuset är utmärkt att använda som läslampa vid soffan eller kanske säng
 • Leola golvlampa Svart/Grå

  Leola golvlampa Svart/Grå
  Leola är en golvlampa som både känns klassisk och modern. Det vackra rökfärgade glaset ger ett härligt och mjukt sken. Lampan passar utmärkt att placera bredvid soffan, eller på ett annat stä
 • By Rydéns Vega Golvlampa H160cm Vit/ Valnöt - Golvlampor Vit - 4100020-6003

  By Rydéns Vega Golvlampa H160cm Vit/ Valnöt - Golvlampor Vit - 4100020-6003
  Vega Golvlampa H160cm, Vit/ Valnöt från By Rydéns. Vi har valt ut Vit Golvlampor från By Rydéns med stor omsorg.
 • Monroe plafond (Mässing/guld)

  Monroe plafond (Mässing/guld)
  Takplafond Monroe i mässing/svart, krom eller mattsvart. Sätt din egen prägel på lampan genom att välja de ljuskällor du önskar. Lampan hängs ju enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Luna 5 spotlight (Svart)

  Luna 5 spotlight (Svart)
  Takspotlight Luna i mattsvart med fem riktbara spottar. Hängs enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Plafond Monarque Ø50cm

  Plafond Monarque Ø50cm
 • Leola Bordslampa Svart marmor/rökgrå 31cm

  Leola Bordslampa Svart marmor/rökgrå 31cm
 • By Rydéns Hayden LED-hänglampa, 115 cm

  By Rydéns Hayden LED-hänglampa, 115 cm
  Som ett moln - LED-hänglampan Hayden Den gyllene LED-handlampan Hayden består av ett metallnät som är försett med många små LED-ljuspunkter. Metallnätet är utformat som ett moln, vilket skapar en illusion om får armaturen att framstå som ett svävande moln under taket. Hayden är optiskt tilltalande både när den är tänd och när den är släckt. Den är en av de lampor som man nästan kan kalla ett litet ljuskonstverk.
 • By Rydéns Hermine bordslampa

  By Rydéns Hermine bordslampa
  Bordslampa Hermine i marockansk stil Bordslampan Hermine är cylinderformad och tillverkad av metall med mässingfinish. Mönstret på den skärm som omger hela armaturen påminner om Orienten och förtrollar med en marockansk flair i varje rum. Lampfästet med E14-uttag hålls fast på tre filigrana fötter. Lampans belysning utförs med en ljuskälla som man kan välja själv som avger ljuset uppåt och runt omkring i rummet vilket ger en god atmosfär.
 • By Rydéns Gross Grande hänglampa, bärnsten

  By Rydéns Gross Grande hänglampa, bärnsten
  Glaskulor som såpbubblor: pendellampa Gross Grande Som en ansamling av såpbubblor eller ett kluster av flera små ballonger ser lampskärmen på pendellampan Gross Grande ut, som i traditionell bemärkelse egentligen inte alls kan betecknas som en lampskärm. Lampan är i sig ett konstverk där ljuskällorna är gömda mellan glaskulorna. Sammanlagt åtta uttag för G9-ljuskällor ger den belysning och samtidigt det gnistrande och det skimmer som den här hänglampan sprider i rummet.
 • Gross Grande Taklampa Rökgrå

  Gross Grande Taklampa Rökgrå
 • Gross Taklampa Amber

  Gross Taklampa Amber
 • Omega Bordslampa 52cm

  Omega Bordslampa 52cm
 • Bellissimo Taklampa

  Bellissimo Taklampa
 • Correct Takskena 4 Huvud Vit

  Correct Takskena 4 Huvud Vit
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Bordslampa Omega i blank mässingsfärg inkl skärm, E27 stor lamphållare med strömbrytare på transparenta sladden. Totalhöjd 69 cm, bredd 40 cm, djup 16 cm.
 • Bordslampa LOFTY SLIM, 54 cm

  Bordslampa LOFTY SLIM, 54 cm
  Lofty Slim är en riktigt snygg lampfot i silverfärgad metall. Foten har en exklusiv och något orientalisk känsla och passar lika bra i ett djupt fönster som på din sideboard. Höjd 54 cm, diameter 18 cm. Skärm i diameter upptill 15 cm. Antal l
 • Plafond Gross Ø 50 cm

  Plafond Gross Ø 50 cm
  Gross Plafond med sina skira, vackra glaskulor kan nu hänga i din hall eller i ditt sovrum. Plafonden är 50 cm i diameter och innefattar 24 glaskulor. Höjd 27 cm. Sockel 6xG9. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika typer av ljuskällor kan ha sto
 • By Rydéns Honey H38cm Rosa

  By Rydéns Honey H38cm Rosa
  Modern bordslampa med sammetsskärm Honey är en modern, lättplacerad bordslampa med svart metallstomme och en rak, rund sammetsskärm. DimensionHoney är 38 cm hög och 21
 • By Rydéns Honey H150cm Rosa

  By Rydéns Honey H150cm Rosa
  Modern golvlampa med sammetsskärm By Rydéns Honey är en modern, lättplacerad golvlampa med svart metallstomme och en rak, rund sammetsskärm. DimensionHoney är 125 cm
 • Vägglampa Bazar

  Vägglampa Bazar
  Bazar är en karaktäristisk och fantastisk vägglampa i metall, bestående av 3 böjbara, ställbara leder. Fullt utdragen är lampan 122 cm med riktbart lamphuvud. Mått på lampkupan: Höjd 37,5 cm och diameter 17 cm. Bazar ingår i en familj av s
 • By Rydéns Ebbot hänglampa, bärnsten, Ø 26,5 cm

  By Rydéns Ebbot hänglampa, bärnsten, Ø 26,5 cm
 • Spindelon Taklampa - By Rydéns

  Spindelon Taklampa - By Rydéns
  Med taklampan Spindelon kan du själv skapa det önskade uttrycket. Nio sladdar som kan vridas kommer ut från rosetten, som var för sig skall monteras i taket. Placera de efter din önskan. Lampans
 • By Rydéns Captain mini golvlampa sandsvart

  By Rydéns Captain mini golvlampa sandsvart
 • By Rydéns Gross taklampa liten multi

  By Rydéns Gross taklampa liten multi
 • By Rydéns Row taklampa vit

  By Rydéns Row taklampa vit
 • By Rydéns Heroes plafond mattsvart

  By Rydéns Heroes plafond mattsvart
 • By Rydéns Omega bordslampa 52 cm mässing-vit

  By Rydéns Omega bordslampa 52 cm mässing-vit
 • By Rydéns Smokey bordslampa guld, klar

  By Rydéns Smokey bordslampa guld, klar
 • By Rydéns Bazar vägglampa sandvit

  By Rydéns Bazar vägglampa sandvit
 • By Rydéns Bazar takpendel svart

  By Rydéns Bazar takpendel svart
 • By Rydéns Bazar vägglampa Grå

  By Rydéns Bazar vägglampa Grå
 • By Rydéns Splendor taklampa rökgrå

  By Rydéns Splendor taklampa rökgrå
 • By Rydéns Row taklampa krom

  By Rydéns Row taklampa krom
 • By Rydéns Paragon bordslampa 52 cm Matt svart-svart

  By Rydéns Paragon bordslampa 52 cm Matt svart-svart
 • By Rydéns Splendor vägglampa Guld-amber

  By Rydéns Splendor vägglampa Guld-amber
 • By Rydéns Bazar mini vägglampa sandvit

  By Rydéns Bazar mini vägglampa sandvit
 • By Rydéns Planet taklampa 50 cm svart-guld

  By Rydéns Planet taklampa 50 cm svart-guld
 • Golvlampa Rina

  Golvlampa Rina
  Rina är en stilren golvlampa, ståendes på tre ben i metall. Skärmen i bomull finns i två färger, svart eller vit. Lampan kan placeras i såväl sovrum som i vardagsrum, där du behöver en dekorativ ljuspunkt som lyser upp. Denna golvlampa är
 • By Rydéns Ebbot hänglampa, bärnsten, Ø 20 cm

  By Rydéns Ebbot hänglampa, bärnsten, Ø 20 cm
 • By Rydéns Carroll plafond Ø58 cm Krom

  By Rydéns Carroll plafond Ø58 cm Krom
 • By Rydéns Colby vägglampa Ø70 cm Guld

  By Rydéns Colby vägglampa Ø70 cm Guld
 • Ocean I tak/vägg (Vit)

  Ocean I tak/vägg (Vit)
  Badrumsplafond med vitt fäste och vitt matt glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Ocean II tak/vägg (Vit)

  Ocean II tak/vägg (Vit)
  Badrumsplafond med vitt fäste och vitt matt glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Lofty Slim bordslampa (Borstat stål)

  Lofty Slim bordslampa (Borstat stål)
  Exklusiv bordlampa i borstat stål eller svart metall, matchande skärm ingår. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bazar fönsterlampa (Vit)

  Bazar fönsterlampa (Vit)
  Den älskvärda Bazar - nu även som fönsterlampa. Skapad i en snygg och stilren design med dekorativa detaljer över lampans skärm. Den är lika snygg att placera i ditt fönster som över matbordet, eller varför inte fler ihop i grupp? Bazar finns i antingen sandsvart eller sandvit, båda med en vit insida. Sladdlängd: 350cm + stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Spindelon taklampa (Svart)

  Spindelon taklampa (Svart)
  Spindelon taklampa, för dig som vill ha det något speciellt och unikt! Du bestämmer själv vart de olika sladdarna ska hänga (metallfäste till varje sladd som skruvas upp) och även vilken höjd sladdarna ska hänga i.Ljuskällor ingår ej.
 • Gross plafond (Amber)

  Gross plafond (Amber)
  Den populära serien Gross kompletteras nu med en plafond. Kromat fäste som omges av vacka glaskulor, ljuskällorna döljs på ett dekorativt sätt mellan glaskulorna.Ljuskällor ingår ej.
 • Captain taklampa (Svart)

  Captain taklampa (Svart)
  Captain taklampa i svart/guld eller vit/silver. Ger ett dekorativt ljus som dock inte är tänkt till köksbord eller liknande då ljuset blir lite färgat av insidan.Ljuskälla ingår ej.
 • Carroll plafond (Krom)

  Carroll plafond (Krom)
  Maffig takplafond som består utav en mängd kromade akrylklot som lyser upp rummet på ett effektfullt sätt. Ljuskällorna sitter innanför och lyser upp kloten. Levereras med utbytbara LED-lampor.
 • Correct takspot (Vit)

  Correct takspot (Vit)
  Takspotlight med riktbara spottar, hängs enkelt på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Hermine vägglampa (Mässing/guld)

  Hermine vägglampa (Mässing/guld)
  Hermine är en otroligt vacker vägglampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Hermine är både varm och inbjudande och sprider en härlig känsla i ditt rum.200cm transparent sladd med strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Bazar vägglampa (Grå)

  Bazar vägglampa (Grå)
  Här har vi den unika och otroligt populära vägglampan Bazar från By Rydéns. Den har flera ställbara ledbara (låsbara) armar och riktbar skärm. Den är riktigt poppis med all rätt - den är ju både otroligt snygg men även väldigt praktisk.Strömbrytare på sladden.Ljuskälla ingår ej.
 • Cloud taklampa 48cm (Transparent)

  Cloud taklampa 48cm (Transparent)
  Cloud taklampa med rökfärgade, amberfärgade eller klara glas. Ger en väldigt fin effekt när glaskulorna omger ljuskällan. Sladdlängden ställer du enkelt in vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Plumber fönsterlampa (Svart)

  Plumber fönsterlampa (Svart)
  Plumber är en härlig fönsterlampa som blir en spännande inredningsdetalj och ljuskälla i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en finish i svartrost och är smyckad med flera grova och välarbetade detaljer. Plumber ger fullt med belysningsmöjligheter då den är lika fin i ett fönster, hängande i ett hörn, liggande längs en hylla eller hängande fler tillsammans i ett kluster över ett matsalsbord. Använd en dekorativ ljuskälla för bästa resultat. Plumber finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Captain Vägglampa Svart/guld - Vägglampor Metall Svart - 2829570-4000

  By Rydéns Captain Vägglampa Svart/guld - Vägglampor Metall Svart - 2829570-4000
  Captain Vägglampa, Svart/Guld från By Rydéns. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Metall från By Rydéns med stor omsorg.
 • Foggy golvlampa 5-låg

  Foggy golvlampa 5-låg
  Foggy är en golvlampa med 2 meters höjd och total bredd på 80 cm. På den enkla basen sitter fem armar i olika längd med 5 st skärmar i olika mått med blandade färgställningar i tonerna grå, svart och vit. Golvlampan blir dekorativ vid din s
 • Spindelon Taklampa 9 Låg

  Spindelon Taklampa 9 Låg
 • Bellissimo Taklampa - Amber

  Bellissimo Taklampa - Amber
 • Foggy golvlampa 3-låg

  Foggy golvlampa 3-låg
  Foggy är en golvlampa med 175 cm höjd och totalt 32 cm bred. På den enkla basen sitter tre armar i olika längd med 3 st skärmar i olika mått med blandade färgställningar i tonerna grå, svart och vit. Golvlampan blir dekorativ vid din soffa e
 • Aston vägglampa (Svart)

  Aston vägglampa (Svart)
  Aston är en smart och praktisk vägglampa som både smyckar hemmet samtidigt som den ger ett bra och funktionellt ljus till läsning. Lampan är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är utrustad med en praktisk saxarm som ger möjligheten att justera lampans djup till max 50cm. Förutom detta så är lampan svängbar i sidled, vilket gör att man med enkelhet kan svänga in den intill väggen ifall det skulle behövas. Insidan av skärmen är vit, vilket är optimalt till läsning eller för att belysa och framhäva specifika detaljer i rummet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Aston finns även som bordlampa.Ljuskälla ingår ej. 
 • Plafond Amadeus

  Plafond Amadeus
  Plafond Amadeus i antikfärgad metall och med prismor i klarglas. H: 39 cm, Ø: 30 cm. E27 stor sockel max 60W (ingår ej). Krokupphängning.Takkontakt ingår ej på grund av nytt EU direktiv. De finns att beställa separat.
 • Ebbot 3 pendel (Grå)

  Ebbot 3 pendel (Grå)
  Detta är en taklampa som är perfekt för dig som vill ha fler skärmar som hänger ned för ett maffigt intryck och bra belysning – men som bara har ett uttag i taket. Ebbot taklampa i kluster har nämligen tre skärmar i glas med varsin lyxig, svart tvinnad textilsladd som hänger ned från en samlad takkopp. Takkoppen är en rund platta på 30 centimeter i stilren mattsvart metall. Skärmarna är lika stora och har en diameter på 40 centimeter. Du kan välja själv om du vill att skärmarna ska hänga ned lika långt eller om de ska ha olika längd. Till taklampan behöver du 3 ljuskällor, där vi rekommenderar färgen amber för vackrast sken. Ebbot finns i två färger; amber som ger en något mjukare ton och rökgrå som inger ett tuffare intryck. Ebbot finns även som enkel skärm i två olika storlekar för den som har mindre yta eller vill ha en enklare lampa. Taklampan är höj- och sänkbar och blir som mest 155 centimeter.
 • By Rydéns Captain vägglampa, svart guld

  By Rydéns Captain vägglampa, svart guld
  Vägglampa för kapten med indirekt belysning Vägglampan Captain, som är gjord av metall, skapar en mycket speciell ljusbild. En guldfärgad lampskylt rymmer ett E27- uttag som täcks av en reflektor med en svart yta. Den resulterande indirekta belysningen garanterar en mysig ljusatmosfär i varje rum. Du kan välja ljuskälla själv.
 • Seagrass taklampa (Brun)

  Seagrass taklampa (Brun)
  Ny taklampa från By Rydéns i sjögräs material. Gör sig bäst med en klar glödlampa.Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Diego golvlampa Brun

  By Rydéns Diego golvlampa Brun
 • By Rydéns Correct 3 takspotlight Guld

  By Rydéns Correct 3 takspotlight Guld
 • Gross Plafond Mattvit Ø30cm

  Gross Plafond Mattvit Ø30cm
 • Bazar Vägglampa Grå

  Bazar Vägglampa Grå
  Serien Bazar är en utav By Rydéns mest populära vägglampor - och vi håller med! Bazar Vägglampa Grå är en perfekt läslampa med sin justerbara arm som går att vrida till de lägen som önskar
 • Omega Bordslampa 52 cm Mässing/Vit

  Omega Bordslampa 52 cm Mässing/Vit
  Omega är By Rydéns mest populära bordslampa. Lampan är stilren, elegant och passar i alla hem. Omega är tidlös och lättplacerad: den är vacker både i ett fönster, på ett sideboard eller på
 • Bazar Vägglampa Vit

  Bazar Vägglampa Vit
  Bazar Vägglampa Vit är en utav By Rydéns mest populära vägglampa: en karaktäristisk vägglampa i metall som ger ditt hem en stilfull, inbjudande och varm känsla. Med sina böjbara leder och sit
 • Omega Bordslampa 52 Krom/Vit

  Omega Bordslampa 52 Krom/Vit
  Omega är By Rydéns mest populära bordslampa - och vi är inte förvånade! Lampan är stilren och elegant och gör sig bra i såväl ett fönster som på sideboard eller ett sängbord. Det smidigas
 • Bazar Vägglampa Svart

  Bazar Vägglampa Svart
  Bazar är en utav By Rydéns mest populära vägglampa: en karaktäristisk vägglampa i metall som ger ditt hem en stilfull, inbjudande och varm känsla. Med sina böjbara leder och sitt riktade lamph
 • By Rydéns Gross plafond Smoke

  By Rydéns Gross plafond Smoke
 • By Rydéns Correct 3 takspotlight Svart

  By Rydéns Correct 3 takspotlight Svart
 • Bazar vägglampa medium 89cm (Vit)

  Bazar vägglampa medium 89cm (Vit)
  Möt By Rydéns populära vägglampa Bazar; en karaktäristisk vägglampa i metall som ger ditt hem en stilfull, inbjudande och varm känsla. Med sina böjbara leder och sitt riktade lamphuvud fungerar Bazar utmärkt som läslampa i sovrummet och som ljuskälla över köksbänken i köket. Lampan är dimbar i kombination med dimbara ljuskällor och är således även perfekt att ha som mysbelysning och inredningsdetalj i hallen eller vardagsrummet.Bazar vägglampas alla användningsområden och funktionella, justerbara leder gör att du kan forma den så att den passar in i just ditt hem och får det utseende och användningsområde som du önskar.Ljuskälla ingår ej.
 • Bazar vägglampa medium 89cm (Svart)

  Bazar vägglampa medium 89cm (Svart)
  Möt By Rydéns populära vägglampa Bazar; en karaktäristisk vägglampa i metall som ger ditt hem en stilfull, inbjudande och varm känsla. Med sina böjbara leder och sitt riktade lamphuvud fungerar Bazar utmärkt som läslampa i sovrummet och som ljuskälla över köksbänken i köket. Lampan är dimbar i kombination med dimbara ljuskällor och är således även perfekt att ha som mysbelysning och inredningsdetalj i hallen eller vardagsrummet.Bazar vägglampas alla användningsområden och funktionella, justerbara leder gör att du kan forma den så att den passar in i just ditt hem och får det utseende och användningsområde som du önskar.Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Foggy golvlampa, fem skärmar, vit

  By Rydéns Foggy golvlampa, fem skärmar, vit
  Foggy golvlampa med fem lampor med olika textilnyanser Foggy- golvlampa med sina fem olika nyanser på den vita metallramen är en slags ljusbågslampa , som inte bara har olika storlekar, de har också olika färger: vit, grå, beige och rosa. Lamparmarna kan justeras individuellt. Foggy kan användas både som en del av den grundbelysning belysning och för direkt belysning av vissa områden, till exempel en läshörna.
 • Puls vägglampa vit matt

  Puls vägglampa vit matt
  Vid sängen, bredvid bokhyllan, på väggen i hallen...Puls vägglampa är verkligen flexibel och kan fästas lite varstans i hemmet där du känner att du har behov av extra ljus. Den skapar rymd, en
 • Gross taklampa Ø50cm Vit matt

  Gross taklampa Ø50cm Vit matt
  Gross Taklampa Ø50cm Mattvit utstrålar lyx med sina 37 stycken munblåsta glaskupor. Kuporna påminner om atomer och lampan blir som ett svävande moln i ditt rum. Denna populära taklampa kommer fy
 • Gross Bar taklampa

  Gross Bar taklampa
  Gross Bar är en vacker, exklusiv takpendel bestående av 38 st skira glas i kluster. 8xG9, ljuskällor ingår ej. Design By Rydéns. Lampans bredd 80 cm, djup 36 cm. Totalhöjd 147 cm. Sladdlängd 120 cm, kan kortas. Takkontakt ingår ej på grund a
 • By Rydéns Gross Grande hänglampa, rökgrå

  By Rydéns Gross Grande hänglampa, rökgrå
  Glaskulor som såpbubblor: pendellampa Gross Grande Som en ansamling av såpbubblor eller ett kluster av flera små ballonger ser lampskärmen på pendellampan Gross Grande ut, som i traditionell bemärkelse egentligen inte alls kan betecknas som en lampskärm. Lampan är i sig ett konstverk där ljuskällorna är gömda mellan glaskulorna. Sammanlagt åtta uttag för G9-ljuskällor ger den belysning och samtidigt det gnistrande och det skimmer som den här hänglampan sprider i rummet.
 • Colby bordslampa Sandsvart

  Colby bordslampa Sandsvart
  Colby bordslampa är en enkel metallfot i sandy svart finish med perforerade hål som gör det möjligt f ör ljuset att sippra ut och skapa en fin ljuseffekt. Hjöden är 26 cm. Volt/Max watt: 230V/40W Sockel: E27 Ljuskälla ingår: Nej Material
 • Skärm Solid

  Skärm Solid
  Skärm Solid i blå bomull. H: 18 cm, Ø: 18 cm. Skärmen har klofäste.
 • Dean Plafond (Smoke)

  Dean Plafond (Smoke)
  Dean är en mycket elegant plafond som passar in perfekt i det moderna hemmet. Den ger ett rent och smyckande intryck till rummet, samtidigt som den ger ett bra och funktionellt ljus. Lampan är tillverkad av metall, har en sandsvart finish och är försedd med fem stycken ljuskällor som var och en sitter dolda bakom de rökfärgade glaskuporna. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att få full kontroll över ljusstyrkan och för att ställa in önskad atmosfär i interiören.Ljuskällor ingår ej. 
 • Monroe Plafond (Krom)

  Monroe Plafond (Krom)
  Monroe är en elegant taklampa som ger ett bra ljus i rummet samtidigt som den är en vacker inredningsdetalj. Den är tillverkad av metall och går genomgående i en satinfinish, vilket ger lampan ett rent och elegant uttryck. Monroe ger möjlighet att sätta sin egen prägel på lampan med olika ljuskällor, förslagsvis runda globlampor så som på bilden, eller andra varianter i egen smak och tycke.Monroe finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Costa Rica vägglampa (Mässing/guld)

  Costa Rica vägglampa (Mässing/guld)
  Vacker vägglampa med två blad i metall. Ger ett fint indirekt ljus på väggen. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Bellissimo Grande hänglampa rökgrå

  By Rydéns Bellissimo Grande hänglampa rökgrå
  Bellissimo Grande - vacker hängande lampa i glas Lampskärmen i delikat, rökigt grått glas fångar också omedelbart betraktarens öga på grund av sin runda form som smalnar nedåt. Det möjliggör en direkt vy av ljuskällan, där ljuskällan kan väljas. Glasskärmen från Bellissimo Grande hålls av en metalltak och upphängningen åtföljs av en svart, vriden kabel. - Kan anslutas antingen med en kontakt eller via en vanlig takanslutning med kapell (inkl.)
 • By Rydéns Gross taklampa, vit matt, 50 cm

  By Rydéns Gross taklampa, vit matt, 50 cm
  Matt vit taklampa stor med glaskulor Flera små mattvita glassfärer bildar den druvliknande lampskärmen på Gross taklampa . Lamporna (G9, ingår ej) sitter mellan glaskulorna och tänder dem. Stor är en taklampa med det speciella snygga något: ingen vanlig design, men ändå mycket mångsidig i alla möjliga rum.
 • By Rydéns Bazar hänglampa sandvit

  By Rydéns Bazar hänglampa sandvit
  Höjdjusterbar upphängningslampa Bazar av metall Denna hängande lampa var gjord av metall och kännetecknas av den sandbelagda ytan. En enkel, rund lampskärm döljer ett E27- uttag som kan utrustas efter behov. Användning av energibesparande ljuskällor rekommenderas för långsiktig ekonomisk konsumtion. Ljuskotten faller bara nedåt och säkerställer optimal belysning av rummet. Armaturens upphängning består av tre rörliga länkar som möjliggör höjdjustering. - Kan anslutas antingen via kontakt eller via konventionell takanslutning
 • Omega Bordslampa 69 cm

  Omega Bordslampa 69 cm
 • Ocean II tak/vägg (Svart)

  Ocean II tak/vägg (Svart)
  Behöver du en neutral och klassisk plafond? Isåfall faller valet lätt på Ocean som är en glasplafond i vitt matt glas. Lampan är enkel att placera både i din hall eller i ditt badrum, då den också är IP-klassad. Ocean II är vår större variant av Ocean, och har en diameter på 40 cm.
 • Correct vägglampa (Mässing/guld)

  Correct vägglampa (Mässing/guld)
  Correct vägglampa är en stilren och minimalistisk väggspott med riktbart huvud där du enkelt skräddarsyr ditt ljus. På lamphuvudet finns en pinne i metall som du använder för att flytta ljuset i rätt riktning utan att du behöver oroa dig för att lampan är varm. Correct vägglampa har en inbyggd dimmer vilket gör det enkelt att bestämma ljusstyrka utefter behov. Vi rekommenderar att du köper till dimbara LED-lampor med GU10 sockel så du får ut de mesta av din Correct.
 • Maison Utomhus Golvlampa H:78 cm - By Rydéns

  Maison Utomhus Golvlampa H:78 cm - By Rydéns
  Maison golvlampa som kan placerias i uterummet eller på terrassen. Botten är tung, så den kan stå emot regn och rusk. Efter längre tids placering ute kommer lampan att få en mer rå patina, som
 • Correct Badrum 4-spotlight (Vit)

  Correct Badrum 4-spotlight (Vit)
  Correct takspotlight, nyutvecklad och framtagen för att vara godkänd för badrum. IP21 klassificering.Ljuskällor ingår ej.
 • Buckler golvlampa H 160 cm

  Buckler golvlampa H 160 cm
  Buckler golvlampa för tankarna till ett runt teleskop. Den unika designen gör den lika praktisk som golvlampa som iögonfallande inredningsdetalj. Det trebenta stativet är gjort av vackert trä medan skärmen kommer i metall med antiksilverfärg.
 • Plafond Heros 72 cm

  Plafond Heros 72 cm
  Denna takplafond är ett fantastiskt komplement till vår storsäljande taklampa Heroes. Plafonden passar perfekt hos dig som har lite lägre i tak eller trångt om plats - men ändå vill ha en uttrycksfull lampa. Plafonden består av flera kortare
 • By Rydéns Heroes golvlampa med 12 uttag

  By Rydéns Heroes golvlampa med 12 uttag
 • By Rydéns Cabano hänglampa, 1 lampa, beige

  By Rydéns Cabano hänglampa, 1 lampa, beige