Lampor från By Rydéns

I Gnosjö talas det om en speciell Gnosjö-anda som gett upphov till många framgångsrika företag och duktiga entreprenörer. By Rydéns är ett av dessa och startades 1958 för att utveckla och producera armatur som folk vill ha.

Från Gnosjö till Hong Kong

Huvudkontoret ligger fortfarande i småländska Gnosjö men By Rydéns har etablerat konto även i Hong Kong och Guangdong i Kina. Företaget är familjeägt och i ledningen finns idag Annelie Rydén-Wik, vars pappa Arne startade företaget.

Om man vill se och känna på lamporna från By Rydéns kan man bege sig till deras stora showroom i Gnosjö. Vill du beställa en lampa kan du göra det online då företaget har många återförsäljare som de samarbetar med.

 • Hoop ø38cm (Vit)

  Hoop ø38cm (Vit)
  Taklampa Hoop i metall med snygg textilkabel till. Snygg look med sitt kromade fäste och snygga färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Bazar Ø17cm (Svart)

  Bazar Ø17cm (Svart)
  Den älskvärda Bazar - nu även som fönsterlampa. Skapad i en snygg och stilren design med dekorativa detaljer över lampans skärm. Den är lika snygg att placera i ditt fönster som över matbordet, eller varför inte fler ihop i grupp? Bazar finns i antingen sandsvart eller sandvit, båda med en vit insida.  Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Ocean 1 (Vit)

  Ocean 1 (Vit)
  Badrumsplafond med vitt fäste och vitt matt glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Planet Ø66cm (Svart)

  Planet Ø66cm (Svart)
  Spektakulär taklampa Planet i svart lackad metall med guldig insida. Ger ett varmt och behagligt ljus när lampan är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • Flake opal h30 cm (Vit)

  Flake opal h30 cm (Vit)
  Cylinderformad lampa i glas, passar in på de flesta ställen. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Ocean 2 (Vit)

  Ocean 2 (Vit)
  Badrumsplafond med vitt fäste och vitt matt glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Najim fönsterlampa H25cm (Mässing/guld)

  Najim fönsterlampa H25cm (Mässing/guld)
  Najim är en liten söt fönsterlampa, skapad i ett härligt mönster och lite magiskt uttryck! När lampan är tänd så sprids ljuset på ett vackert sätt genom mönstret och skapar en härlig ljusbild omkring sig. Lampan finns i antingen krom eller matt guld. Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Foggy golvlampa med fem skärmar

  By Rydéns Foggy golvlampa med fem skärmar
  Golvlampan Foggy med fem ljuskällor – en lyckad kombination av klassiskt och modernt Golvlampan Foggys textilskärmar har diskreta färger i olika grå nyanser, festligt vitt och elegant svart. Dessa kan vid behov justeras för att skapa individuell belysning. Golvlampan Foggy med fem ljuskällor är perfekt lämplig för stora vardagsrum, matsalar eller sovrum och är en snygg och imposant ljuskälla. Denna lampa kan användas både som grundbelysning i en del av rummet eller för att belysa särskilda områden direkt, exempelvis läshörnan. Energiklass: A++
 • Omega h67 cm (Vit)

  Omega h67 cm (Vit)
  Omega bordlampa med fot i mässing och vit linneskärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Hermine H28cm (Mässing/guld)

  Hermine H28cm (Mässing/guld)
  Hermine är en otroligt vacker bordlampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Passar lika bra i sovrummet som i ditt kök eller vardagsrum. Ljuskälla ingår ej.
 • Colon fönsterlampa (Förkromad/blank)

  Colon fönsterlampa (Förkromad/blank)
  Colon är en snygg, stilren fönsterlampa i metall som har ett lite retro uttryck. Den finns i färgerna krom eller matt mässing, båda i en snygg kombination med pressat glas.  Ljuskälla ingår ej.
 • Row spot 3-låg (Mässing/guld)

  Row spot 3-låg (Mässing/guld)
  Row takskena som enkelt hängs på takkrok och med riktbara armar. Du väljer själv vilken typ av ljuskälla du vill ha i lampan, vilket gör att du bestämmer vilket typ av ljus lampan ska ge helt själv. Ljuskälla ingår ej.
 • Tiara bordlampa (Förkromad/blank)

  Tiara bordlampa (Förkromad/blank)
  Tiara bordlampa med stomme i metall och akrylprismor. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Apollo takspot 3 mattvit (Vit)

  Apollo takspot 3 mattvit (Vit)
  Snygg och stilren taklampa i metall med tre stycken vridbara spotlights. Den är i mattvit färg med detaljer i krom. Ljuskällor ingår ej.
 • Hermine H157cm (Mässing/guld)

  Hermine H157cm (Mässing/guld)
  Hermine är en otroligt vacker golvlampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Lampan sprider en varm och inbjudande känsla i ditt hem. 200cm transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.  
 • Gloria bordlampa (Förkromad/blank)

  Gloria bordlampa (Förkromad/blank)
  Fantastiska Gloria - nu även som bordlampa. Stilren och vacker bordlampa med en platta som är placerad bak ljuskällan för ett extra härligt skimmer. Finns i antingen krom eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Bazar mini (Svart)

  Bazar mini (Svart)
  Den omåttligt populära vägglampan Bazar finns nu i en mindre variant - Bazar mini. Snygg, enkel och praktiskt vägglampa som fungerar lika bra i sovrummet som i hallen eller köket. Lampan är enkel att rikta och justera helt efter eget behov. Finns i sandsvart, sandvit och nu även i grått. Strömbrytare på lampans skärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Stelt vägglampa LED (Vit)

  Stelt vägglampa LED (Vit)
  Stelt vägglampa är unik i sitt utförande och smälter enkelt in bland övrig inredning. Den har integrerad LED-belysning på 3W som ger ett varmvitt ljus. Du kan rikta denna diskreta lampa så att du får ljuset där du vill ha det.
 • Omega h52cm (Vit)

  Omega h52cm (Vit)
  Omega bordlampa med fot i mässing och vit linneskärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Flake opal h40 cm (Vit)

  Flake opal h40 cm (Vit)
  Cylinderformad lampa i glas, passar in på de flesta ställen. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pigalle 3-låg (Svart)

  Pigalle 3-låg (Svart)
  Snygg och spännande golvlampa med tre stycken justerbara armar. På varje arm sitter en reglerbar skärm som alla är prydda med snygga detaljer i krom. Ger ett bra ljus som både bidrar till allmänbelysningen och är optimalt till läsning. Ljuskällor ingår ej.
 • Big vägglampa 30cm (Vit)

  Big vägglampa 30cm (Vit)
  Big badrumslampa i mattvit metall med integrerad LED på 6W. Ger ett varmvitt ljus som motsvarar ca 40W. Passar perfekt över spegeln!
 • Captain tak (Svart)

  Captain tak (Svart)
  Captain taklampa i svart/guld eller vit/silver. Ger ett dekorativt ljus som dock inte är tänkt till köksbord eller liknande då ljuset blir lite färgat av insidan. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa DUETTO, 170 cm

  Golvlampa DUETTO, 170 cm
  Duetto golvlampa i krom rekommenderas till dig som gillar en klassisk golvlampa som inte tar alltför mycket plats. Lampan är 170 cm hög och i toppen tronar två skärmar som är riktbara. Skärmarna är tillverkade i vit bomull. Antal ljuskällor
 • Seagrass (Beige/brun)

  Seagrass (Beige/brun)
  Ny taklampa från By Rydéns i sjögräs material. Gör sig bäst med en klar glödlampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Torcia h42cm (Svart)

  Torcia h42cm (Svart)
  Snygg, enkel och stilren vägglampa som är lätt att placera på din vägg. Ger ett fint uppljus och sprider ett behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Maison Golvlampa 78cm

  Maison Golvlampa 78cm
 • Captain golv (Svart)

  Captain golv (Svart)
  Captain golvlampa, otroligt fräck golvlampa som bland annat setts i Melodifestivalen. Denna lampan är utrustad med en golvdimmer. Material - Metall Ljuskälla ingår ej.
 • Hermine H21cm (Mässing/guld)

  Hermine H21cm (Mässing/guld)
  Hermine är en otroligt vacker vägglampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Hermine är både varm och inbjudande och sprider en härlig känsla i ditt rum. 200cm transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Lowa taklampa (Mässing/guld)

  Lowa taklampa (Mässing/guld)
  Taklampa med format glas och sockel + upphäng i mässing eller koppar. Ljuskälla ingår ej.
 • Amadeus Ø30cm (Antikmässing)

  Amadeus Ø30cm (Antikmässing)
  Amadeus är en lyxig och exklusiv plafond som passar bra i både klassisk och modern miljö. Lampans bas är i metall, med en yta i antikmässing och dekorativa glasprismor som sprider ett vackert och behagligt ljus i rummet.  Ljuskälla ingår ej.
 • Nimbus 1-låg (Förkromad/blank)

  Nimbus 1-låg (Förkromad/blank)
  Badrumslampa i krom med frostade glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Bolt H50cm (Grå)

  Bolt H50cm (Grå)
  Snygg skrivbordslampa som är enkel att placera, passar in både på nattduksbordet som på arbetsbänken. Ljuskälla ingår ej.
 • Bolt H152 (Grå)

  Bolt H152 (Grå)
  Lättplacerad golvlampa i grått eller vit med en snygg textilkabel längs lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Bristol Ø15cm Amber

  By Rydéns Bristol Ø15cm Amber
  Charmig fönsterpendel Bristol är en charmig fönsterpendel. Den är tillverkad i pressat glas och har ett vackert mönster med ett upphänge i antik mässing. Bristol har en transparent kabel på 3,
 • Colby H26cm (Svart)

  Colby H26cm (Svart)
  Colby är en enkel, konformad bordlampa i svart metall som är lätt att placera i ditt hem. Den är tillverkad i metall med perforerade hål som ger ett effektfullt ljusgenomsläpp när lampan är tänd. Lampan passar bra på fönsterbrädan, i bokhyllan eller på sidobordet och skapar en inbjudande atmosfär.  Finns även i fler färger.  Sladdlängd: 180cm transparent (plast) + stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Gross Ø30cm (Amber)

  Gross Ø30cm (Amber)
  Den populära serien Gross kompletteras nu med en plafond. Kromat fäste som omges av vacka glaskulor, ljuskällorna döljs på ett dekorativt sätt mellan glaskulorna. Ljuskällor ingår ej.
 • Bling 175 cm (Klar/transparent)

  Bling 175 cm (Klar/transparent)
  Dekorativt upphäng bestående av formpressat glas med manschetter i mitten. Ljuskälla ingår ej.
 • Omega Bordslampa 53cm

  Omega Bordslampa 53cm
 • Omega Bordslampa 69cm

  Omega Bordslampa 69cm
 • Tres taklampa vit/krom (Förkromad/blank)

  Tres taklampa vit/krom (Förkromad/blank)
  Snygg och spännande taklampa med ett vitt fäste, textilsladd och snygga kromade detaljer. Kombinera med dekorativa glödlampor. Ljuskällor ingår ej.
 • Glashänglampa Bellissimo i rosa

  Glashänglampa Bellissimo i rosa
  Välformad glashänglampa Bellissimo Bellissimo, vilket betyder speciellt vacker, är det mycket passande namnet för den harmoniskt gestaltade hänglampan med glasskärm. Glasskärmen är nästen helt försluten och något transparent. I och med att den är transparent, är ljuskällan synlig, så att en dekorativ sådan rekommenderas. Lämpliga ljuskällor är t.ex. rustikalampor eller LED-filamentlampor. Energiklass: A++
 • 3Some bordslampa (Antikmässing)

  3Some bordslampa (Antikmässing)
  3Some, en vacker och stilren bordlampa i antikmässing med opalvita glas. Transparant sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskällor ingår ej.
 • By Rydéns Castor 4100480-5000 Vit

  By Rydéns Castor 4100480-5000 Vit
  Vacker golvlampa i gedigna materialDen här golvlampan från By Rydéns återspeglar deras ambition och arbete för att skapa mångsidig belysning. I gedigna material ger den ett lika luftigt som stab
 • By Rydéns Gross Rökgrå

  By Rydéns Gross Rökgrå
  Plafond Gross rökgrå By RydénsMed rökgrå skira glaskulorNu finns populära Gross även som plafond. De skira, vackra glaskulorna kan nu hänga i din hall eller i ditt sovrum fristående eller som
 • By Rydéns Glaspendellampa Gross, bärnsten

  By Rydéns Glaspendellampa Gross, bärnsten
  Extravagant pendellampa Gross – består av 37 glaskulor Den som vill ha ett riktigt blickfång i taket mitt i rummet, har hittat rätt med pendellampan Gross. Pendellampan består av 37 glaskulor, som verkar vara placerade på måfå och utgör lampskärmen för de åtta G9-ljuskällorna. Ljuskällorna lyser briljant från mitten av lampan och får glaskulornas ytor att glittra i ljuset. Lämplig för vardags- eller sovrum, men även offentliga lokaler. Energiklass: A++
 • Colby Ø71cm (Svart)

  Colby Ø71cm (Svart)
  Colby är en vägglampa i metall i lite oversize, ger en indirekt ljus på väggen och även genom de små hålen på lampan. Ljuskällor ingår ej.
 • Etui bordlampa (Vit)

  Etui bordlampa (Vit)
  Stilren bordlampa i rund och mjuk design. I foten finner du ett såkallat etui - en öppning där du kan förvara t.ex. smycken eller nycklar. Du öppnar den enkelt med hjälp av den lilla knappen som är placerad på lampans fot. Lampans skärm är i bomull och basen i metall.  Ljuskälla ingår ej. 
 • Captain mini (Svart)

  Captain mini (Svart)
  Ny mini-version av vår populära Captain golvlampa. Denna modell är lite mindre och utan dimmer på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Hermine Bordslampa

  Hermine Bordslampa
 • Omega Bordslampa 44cm

  Omega Bordslampa 44cm
 • Omega Bordslampa 52cm

  Omega Bordslampa 52cm
 • Bazar Mini Vägglampa

  Bazar Mini Vägglampa
 • Monarque Ø50cm (Klar/transparent)

  Monarque Ø50cm (Klar/transparent)
  Läcker takplafond med prismor (akryl) som omger hela lampan. Ger ett fint ljusspel och passar bra i det moderna hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • By Rydéns Castor 4100480-4000 Svart

  By Rydéns Castor 4100480-4000 Svart
  Vacker golvlampa i gedigna materialDen här golvlampan från By Rydéns återspeglar deras ambition och arbete för att skapa mångsidig belysning. I gedigna material ger den ett lika luftigt som stab
 • Skina vägglampa 1-låg (Förkromad/blank)

  Skina vägglampa 1-låg (Förkromad/blank)
  Skina badrumslampa i kromfärgad metall. Skärmen är i frostat glas som ger en fin ljusspridning genom glaset.  Ljuskälla ingår ej.
 • Lofty bordslampa

  Lofty bordslampa
  Lotfy bordlampa har en exklusiv och något orientalisk känsla och passar lika bra i ett djupt fönster som på din sideboard. Lampan i antiksilver har en vit bomullsskärm. Ø33cm Höjd 56cm E27 lamphållare. Design By Rydéns
 • Fondi H151cm (Svart)

  Fondi H151cm (Svart)
  Golvlampa i svartlackad metall och lampsockel i borstad mässing. Använd en dekorativ glödlampa i denna lampa! Ljuskälla ingår ej.
 • Amadeus Plafond

  Amadeus Plafond
 • Hermine Vägglampa

  Hermine Vägglampa
 • Gross Plafond Amber

  Gross Plafond Amber
 • Planet Taklampa Ø 50cm

  Planet Taklampa Ø 50cm
 • Maison Golvlampa 67cm

  Maison Golvlampa 67cm
 • Flake Bordslampa 30cm

  Flake Bordslampa 30cm
 • By Rydéns Glaspendellampa Gross, rökgrå

  By Rydéns Glaspendellampa Gross, rökgrå
  Extravagant pendellampa Gross – består av 37 glaskulor Den som vill ha ett riktigt blickfång i taket mitt i rummet, har hittat rätt med pendellampan Gross. Pendellampan består av 37 glaskulor, som verkar vara placerade på måfå och utgör lampskärmen för de åtta G9-ljuskällorna. Ljuskällorna lyser briljant från mitten av lampan och får glaskulornas ytor att glittra i ljuset. Lämplig för vardags- eller sovrum, men även offentliga lokaler. Energiklass: A++
 • Omega h52cm (Vit)

  Omega h52cm (Vit)
  Ståtlig bordlampa i hel vitt, vittlackad stålfot och en vit skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. ?Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Pigalle i svart med sex ljuskällor

  Hänglampa Pigalle i svart med sex ljuskällor
  Utskjutande hänglampa Pigalle med sex lamparmar Sex lamparmar som sträcker sig åt olika håll kännetecknar hänglampan Pigalles design, som tillverkades helt och hållet av matt svart metall. Armarna kan lutas med 80° och även de enstaka lampskärmarna kan lutas. Belysning lik en spotlight, som samtidigt garanterar belysning av hela rummet kan realiseras på ett designtekniskt intressant och tilltalande sätt, tack vare hänglampan Pigalle. Energiklass: A++
 • Lofty Bordslampa

  Lofty Bordslampa
 • Bordslampa Gloria, By Rydéns

  Bordslampa Gloria, By Rydéns
  Bordslampa i snygg design. Den runda plattan reflekterar ljuset vackert. Köp till en ljuskälla - gärna med klart glas för bästa effekt. Hög modell - 53 cm.
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
 • By Rydéns Smokie bordslampa, guld

  By Rydéns Smokie bordslampa, guld
  Originell designbordslampa Smokie – dekorativ och praktisk Inspirerad av de funktionella ljuskällorna under industrialiseringen övertygar bordslampan Smokie med sin harmoniska och samtidigt ovanliga formgivning. Kombinationen av okomplicerad geometri och en snygg gyllene yta ger modellen sin aparta känsla. En ljuskälla (ingår ej) som omsluts av ett halvrunt glashölje sörjer för kraftfullt ljus och dekorativa accenter i rummet. Den attraktiva bordslampan Smokie i guld gör ett lika harmoniskt intryck på ett skåp eller fönsterbrädan i vardagsrummet som på en byrå i hallen eller nattduksbordet i sovrummet. Ljuskällan passar främst i estetiskt sofistikerade inredningskoncept med en minimalistisk känsla. Även hem i modernt industriell stil, stora loft och vissa retro-interiörer kompletteras av bordslampan Smokie. Energiklass: A++
 • Bordslampa Rod

  Bordslampa Rod
 • Yankton Utomhuslampe Svart - By Rydéns

  Yankton Utomhuslampe Svart - By Rydéns
  Yankton Utomhuslampa SvartUtomhuslampa, som liknar en lykta. Använd den i uterummet, eller på din terrass. Bra flexibilitet med den långa sladden, så att du kan flytta ljuset där du har behov fö
 • Maison Utomhus Taklampa - By Rydéns

  Maison Utomhus Taklampa - By Rydéns
  Maison Utomhus PendellampaMaison Pendeln gör ditt uterum unikt. Skärmen har ett vackert mönster, som släpper igenom ljuset, och i mörkret ger det en vacker ljusreflektion på omgivningen.
 • By Rydéns Smokey Svart matt/rökgrå

  By Rydéns Smokey Svart matt/rökgrå
  Stilig bordslampa Smokey bordslampa kommer i en genomtänkt design. Bordslampan är enkel att placera och passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet.Lampan är mattsvart med rökgrått gla
 • Leola H31cm (Rökfärgad)

  Leola H31cm (Rökfärgad)
  Lättplacerad bordlampa med metallfot och rökfärgat glas. Ger att vackert sken och passar bra vid nattduksbordet eller som dekorationsbelysning vid sidobord. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Orlando

  Golvlampa Orlando
  Golvlampa av metall med skärm, skärmens höjd 26 cm och diameter 36 cm. Höjd 157 cm. LED 3W ingår. E27 , ingår ej. Separata brytare. Transparent kabel 200 cm.
 • Bordslampa Stella Polaris

  Bordslampa Stella Polaris
  Bordslampa Stella Polaris i metall. Höjd 42 cm. Djup 6 cm. E14, liten sockel max 25W(ingår ej). 3,5 meter kabel med brytare. EUR-plugg. Design: Erika Lövkvist.
 • Bordslampa Gross

  Bordslampa Gross
  Gross Bordslampa med sina skira, vackra glaskulor kommer göra succé i ditt hem! Höjd 30 cm, Ø 38 cm. Sockel 6xG9. Max 40 W.
 • Mesh h55cm (Silver)

  Mesh h55cm (Silver)
  Elegant bordslampa i silver, lagom storlek för fönsterbräda. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Honey H38cm Grå

  By Rydéns Honey H38cm Grå
  Modern bordslampa med sammetsskärmHoney är en modern, lättplacerad bordslampa med svart metallstomme och en rak, rund sammetsskärm.DimensionHoney är 38 cm hög och 21 cm i diameter. Sladdlängden
 • Lemur 1-låg (Grå)

  Lemur 1-låg (Grå)
  Skrivbordslampa Lemur med skärm i grått och detaljer i mässing. Svartlackerad fot med tvinad tyggkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Amadeus Taklampa

  Amadeus Taklampa
 • Bolt Mini Vägglampa

  Bolt Mini Vägglampa
 • Bolt Bordslampa

  Bolt Bordslampa
 • Captain mini Golvlampa

  Captain mini Golvlampa
 • Glashänglampa Bellissimo i bärnsten

  Glashänglampa Bellissimo i bärnsten
  Välformad glashänglampa Bellissimo Bellissimo, vilket betyder speciellt vacker, är det mycket passande namnet för den harmoniskt gestaltade hänglampan med glasskärm. Glasskärmen är nästen helt försluten och något transparent. I och med att den är transparent, är ljuskällan synlig, så att en dekorativ sådan rekommenderas. Lämpliga ljuskällor är t.ex. rustikalampor eller LED-filamentlampor. Energiklass: A++
 • Hänglampa Random med 8 ljuskällor, svart

  Hänglampa Random med 8 ljuskällor, svart
  Synlig ljuskälla som designkännetecken: hänglampa Random Åtta lamparmar som är mycket raka utgör stommen hos hänglampan Random, som designern Katarina Dahl förklarar på följande sätt: ”Idén bakom hänglampans design är strukturerat kaos.” Nästan godtyckligt men ändå strukturerad och formad anordnades de svarta metallarmarna med uppåtböjda ändar som rymmer socklarna för ljuskällorna. De åtta armarna har dock inte likadana socklar. Fyra socklar är avsedda för E27-ljuskällor, medan de resterande är avsedda för E14-ljuskällor. Bortsett från sockeln är det fritt fram att välja en ljuskälla. Den borde dock vara dekorativ, eftersom ljuskällorna är hela lampdesignens mittpunkt. Både rustikalampor, LED-filamentlampor och globlampor är lämpliga alternativ. Hänglampan Random lämnar utrymme för användaren att gestalta den med hjälp av ljuskällorna. Energiklass: A++
 • By Rydéns Maison hänglampa för utomhusbruk

  By Rydéns Maison hänglampa för utomhusbruk
  Dekorativ belysning i utomhusområdet med hänglampan Maison Den som har ett tak ovanför entrén eller terrassen kan inte bara belysa området med hjälp av den orientaliskt inspirerade hänglampan Maison, utan även sörjer för dekorativ belysning som är extra mysig. Den cylindriska metallskärmen med mönstret sörjer för effekter med ljus och skuggor på väggen och i taket. Belysning kombinerad med dekoration kännetecknar denna utomhushänglampa. Med stickkontakt och 5 m lång kabel. Energiklass: A++
 • Hermine Golvlampa

  Hermine Golvlampa
 • Gross Ø50cm (Rökfärgad)

  Gross Ø50cm (Rökfärgad)
  Gross plafond 50cm. Plafond omgiven av glaskulor i rökfärgat eller amber. Ger ett fantastiskt intryck när den är tänd och blir ett smycke i taket. Ljuskällor ingår ej.
 • Gross Ø38cm (Rökfärgad)

  Gross Ø38cm (Rökfärgad)
  Magnifik bordlampa som består av rök eller amberfärgad glas. Stomme i metall med 6st ljuskällor (ingår ej) som döljs nästan helt av glaskulorna. Sladd med stickkontakt. Ljuskällor ingår ej.
 • By Rydéns Smokie bordslampa svart

  By Rydéns Smokie bordslampa svart
  Dekorativ bordslampa Smokie i svart – aparta ljusaccenter för mångsidig användning Som en blandning av puristiska motiv och en retro-känsla blir bordslampan Smokie till ett effektfullt blickfång i alla rum. Designen lyckas att kombinera enkla geometriska former och skapar ett utseende som inspirerades av industrialiseringen. Med en diskret svart färg övertygar bordslampan Smokie ändå med sitt ovanliga utseende. Denna unika modell harmoniserar med olika inredningskoncept. Bordslampan Smokie passar inte minst till rum i industriell eller retro-stil. Även vissa landhusstilar samt diskret puristiska skandinaviska interiörer kompletteras av denna speciella ljuskälla. Med bordslampan Smokie skapar man dekorativa, markanta ljusaccenter i vardagsrummet eller hallen. Bordslampan Smokie övertygar även som läslampa i sovrummet. Energiklass: A++
 • Plafond Gross Ø50cm

  Plafond Gross Ø50cm
 • By Rydéns Trevisio

  By Rydéns Trevisio
  Golvlampa Trevisio By RydénsTrevisio är en vacker golvlampa som ger ett behagligt läs- eller mysljus. Den har ett justerbart lamphuvud och en vit skärm i tyg.Till Trevisio behöver du en ljuskäll
 • By Rydéns Omega

  By Rydéns Omega
  En klassisk lampa som passar bra på fönsterbrädan tack vare sitt lilla djup.Den enkla och stilrena tygskärmen skapar ett vackert ljus.
 • Yankton Utomhuslampe Grå - By Rydéns

  Yankton Utomhuslampe Grå - By Rydéns
  Yankton Utomhuslampa GråUtomhuslampa som kan användas i uterummet eller på terrassen. Yanktion liknar en klassisk lykta, men är en mer alldaglig ljuskälla.
 • By Rydéns Smokey Guld matt/klar

  By Rydéns Smokey Guld matt/klar
  Stilig bordslampa Smokey bordslampa kommer i en genomtänkt design. Bordslampan är enkel att placera och passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet.Lampan är i matt guld med klart glas.T
 • Monarque H31cm (Klar/transparent)

  Monarque H31cm (Klar/transparent)
  Elegant bordlampa i klar akryl med kromade detaljer. Ger ett fint ljusspel som visas på miljöbilden. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Av metall, krom med skärm. Höjd 52 cm. Mått på skärm 27x12 höjd 17 cm. Lamphållare E27. transparent kabel, 170 cm, med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Fönsterlampa Bazar

  Fönsterlampa Bazar
  Fönsterlampa Bazar, dia 17 cm. Höjd 18 cm, 3,5 m kabel med brytare. E27 lamphållare, max 40W. Ljuskälla ingår ej. Design By Rydéns.
 • Fönsterlampa Bazar

  Fönsterlampa Bazar
  Fönsterlampa Bazar, dia 17 cm. Höjd 18 cm, 3,5 m kabel med brytare. E27 lamphållare, max 40W. Ljuskälla ingår ej. Design By Rydéns.
 • By Rydéns Paragon H52cm Svart

  By Rydéns Paragon H52cm Svart
  Tidlös grafisk bordslampa, 52 cmParagon passar utmärkt i fönstret eller vid sängbordet. Det svarta grafiska formspråket känns tidlöst och trendigt på samma gång.Paragon är 52 cm hög, 17 cm
 • By Rydéns Gross Ø38cm Rökgrå

  By Rydéns Gross Ø38cm Rökgrå
  Bordslampa med glaskulor, rökgråPopulära Gross utökas med en ytterligare artikel, den kommer nämligen som bordslampa. Gross är en fantastisk, exklusiv bordslampa i glas bestående av kulor som f
 • Bordslampa MONARQUE, 31 cm

  Bordslampa MONARQUE, 31 cm
  Monarque är en helt fantastisk bordslampa i klar akryl med kromade detaljer. En snygg lampa som skapar avtryck där den placeras. Höjd 31 cm, diameter 18 cm. Antal ljuskällor 1 styck. Ljuskälla ingår ej. Max 40 W. Sladdlängd 2 meter.
 • Bordslampa Smokie

  Bordslampa Smokie
  Smokie Bordslampa passar lika bra i ditt fönster som på nattygsbordet. Lampans höjd 30 cm, Ø 14 cm. Sockel E14. Sladdlängd 200 cm. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika typer av ljuskällor kan ha stor påverkan på stil och utseende hos lampan
 • Colby H26cm (Vit)

  Colby H26cm (Vit)
  Colby är en enkel, konformad bordlampa i vit metall som är lätt att placera i ditt hem. Den är tillverkad i metall med perforerade hål som ger ett effektfullt ljusgenomsläpp när lampan är tänd. Lampan passar bra på fönsterbrädan, i bokhyllan eller på sidobordet och skapar en inbjudande atmosfär.  Finns även i fler färger.  Sladdlängd: 180cm transparent (plast) + stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Mesh h21cm (Silver)

  Mesh h21cm (Silver)
  Vägglampa i silver med ett härligt utstansat mönster. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt men går även att montera med fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Spotlight Row 3

  Spotlight Row 3
  Spotlight Row sandvit, längd 60 cm, höjd 20 cm, 3 st E27 stora ledade lamphållare. Max 60W. Ljuskällor ingår ej, hänger på takkrok. Design Katarina Dahl.Takkontakt ingår ej på grund av nytt EU direktiv. De finns att beställa separat. Jorda
 • Hayden taklampa LED L75cm Guld

  Hayden taklampa LED L75cm Guld
  Hayden taklampa LED L75cm Guld...
 • By Rydéns Honey H38cm Guld

  By Rydéns Honey H38cm Guld
  Modern bordslampa med sammetsskärmHoney är en modern, lättplacerad bordslampa med svart metallstomme och en rak, rund sammetsskärm.DimensionHoney är 38 cm hög och 21 cm i diameter. Sladdlängden
 • By Rydéns Lofty h55 svart matt/sv skärm

  By Rydéns Lofty h55 svart matt/sv skärm
  Bordslampa Lofty svart matt/svart By RydénsBordslampan Lofty har en riktigt snygg lampfot i metall och kommer med en matchande svart bomullsskärm.Lampfoten har en exklusiv och något orientalisk kä
 • Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm - By Rydéns

  Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm - By Rydéns
  DesignBy RydensKonceptMaison Utomhus Golvlampa är en stilfull utomhuslampa, som är gjord i perforerad metall. Genom det hålade mönster, skiner ljuset ut i omgivningen och ger ett spännande spel mellan ljus och skugga.Lampan är en del av en liten serie, som består av golvlampan i två storlekar och taklampan. Hela serien är tålig mot vind och väder, men kommer vid långvarigt utomhusbruk uppnå en unik patinering. Använd taklampan över trädgårdsbordet på terrassen, där den ger en fantastisk stämning på de sena sommarkvällarna. Golvlamporna kan lätt användas som stämningsgivande belysning på trappan vid ingången, där det äventyrliga ljus verkar inbjudande.
 • Bazar golvlampa Sandvit

  Bazar golvlampa Sandvit
 • Flake Bordslampa 40cm

  Flake Bordslampa 40cm
 • Treno Vägglampa

  Treno Vägglampa
 • Spindelon Taklampa 9 Låg

  Spindelon Taklampa 9 Låg
 • Correct Vägglampa Svart

  Correct Vägglampa Svart
 • Vägglampa Badrum/Utomhus Svart

  Vägglampa Badrum/Utomhus Svart
 • Duetto golvlampa

  Duetto golvlampa
 • Pigalle Golvlampa 3 Låg

  Pigalle Golvlampa 3 Låg
 • Yankton Bord/golvlampa

  Yankton Bord/golvlampa
 • Orlando Golvlampa

  Orlando Golvlampa
 • Torcia Vägglampa

  Torcia Vägglampa
 • Bolt Golvlampa

  Bolt Golvlampa
 • Ohio Vägglampa Exklusive Skärm

  Ohio Vägglampa Exklusive Skärm
 • Colby Vägglampa

  Colby Vägglampa
 • By Rydéns Bling hänglampa i glas

  By Rydéns Bling hänglampa i glas
  Hänglampa Bling – apart blandning av stilar för ett unikt ljuskoncept Lik en nät istapp fascinerar hänglampan Bling med sitt smala och lekfulla utseende. Inspirerad av en praktfull ljuskrona överraskar modellen med sin eleganta, moderna känsla. Hänglampan Bling tillverkades av högkvalitativt, fasetterat slipat klarglas och gör ett imposant men ändå tyngdlöst intryck. Den originella, nätta hänglampan Bling i glas harmoniserar perfekt med nostalgiska interiörer fungerar även i klassiska och konstnärliga moderna hem. Den snygga ljuskällan passar bra i köket eller i sovrummet, men kan även användas som lampa i hallen. Energiklass: A++
 • Glashänglampa Bellissimo i rökgrått

  Glashänglampa Bellissimo i rökgrått
  Välformad glashänglampa Bellissimo Bellissimo, vilket betyder speciellt vacker, är det mycket passande namnet för den harmoniskt gestaltade hänglampan med glasskärm. Glasskärmen är nästen helt försluten och något transparent. I och med att den är transparent, är ljuskällan synlig, så att en dekorativ sådan rekommenderas. Lämpliga ljuskällor är t.ex. rustikalampor eller LED-filamentlampor. Energiklass: A++
 • Heroes 12-låg (Svart)

  Heroes 12-låg (Svart)
  Maffig takplafond som garanterat drar blickarna till sig. Finns i svart/mässing och krom. Använd en dekorativ ljuskälla (helst dimbar) då det blir mycket ljus från den här rackaren! Ljuskällor ingår ej.
 • By Rydéns Foggy balkhänglampa, 5 ljuskällor

  By Rydéns Foggy balkhänglampa, 5 ljuskällor
  Imponerande balklampa Foggy – klassiska designelement och apart utseende Designen leker med populära och klassiska formgivningar och framhäver den tidlösa stympade konen på ett kreativt sätt. Balkhänglampan Foggy med fem ljuskällor använder sig på ett lyckat sätt av en elegant grå färg och blandar svart och vitt för ett konstrastrikt utseende. Svängbara skärmar sörjer för mer flexibilitet. Med hjälp av balkhänglampan Foggy blir grundbelysningen stilfullare eller särskilda områden i vardagsrummet eller matsalen kan ljussättas direkt. Den klarar även bägge delar samtidigt. Balklampan Foggy med fem svängbara textilskärmar passar utmärkt till tidlöst klassiska och moderna interiörer, men även puristiska hem kompletteras av den attraktiva ljuskällan. Energiklass: A++
 • Golvlampa Orlando

  Golvlampa Orlando
 • Bordslampa Smokey

  Bordslampa Smokey
 • Fondi H45cm (Svart)

  Fondi H45cm (Svart)
  Enkel och stilren bordlampa i mattsvart med sockel i mässing. Använd en dekorativ ljuskälla för att sätta en egen prägel på lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • By Rydéns Bazar mini Sandsvart

  By Rydéns Bazar mini Sandsvart
  Vägglampan Bazar finns nu i denna mindre variant - Bazar mini. Den matchar naturligtvis sin storebror och smälter fint in i industristilen, men även i det retro-inspirerade hemmet.Mini är en mindr
 • By Rydéns Gross Amber

  By Rydéns Gross Amber
  Plafond Gross Amber By RydénsMed skira amberfärgade glaskulorNu finns populära Gross även som plafond. De skira, vackra glaskulorna kan nu hänga i din hall eller i ditt sovrum fristående eller s
 • By Rydéns Orlando Krom

  By Rydéns Orlando Krom
  Golvlampa Orlando krom By RydénsPopulära Orlando i krom. Den har en LED-lampa för förstärkt läsljus som gör den perfekt vid favoritfåtöljen. Vill du bara skapa stämningsfullt ljus släcker d
 • By Rydéns Lofty Slim H54cm Satin/vit

  By Rydéns Lofty Slim H54cm Satin/vit
  Bordslampa Lofty Slim Satin/vit By RydénsLofty Slim har en riktigt snygg lampfot i silverfärgad metall och kommer med en matchande vit bomullsskärm. Lampfoten har en exklusiv och något orientalisk
 • By Rydéns Lofty H55cm Satin/vit skärm

  By Rydéns Lofty H55cm Satin/vit skärm
  Bordslampa Lofty Satin/vit By RydénsBordslampan Lofty har en riktigt snygg lampfot i antiksilverfärgad metall och kommer med en matchande vit bomullsskärm. Lampfoten har en exklusiv och något orie
 • Leola H150cm (Svart)

  Leola H150cm (Svart)
  Vacker och dekorativ golvlampa i svart metall och med ett fint rökfärgat glas. Lättplacerad. Sladd med golvströmbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Smokey H30cm (Svart)

  Smokey H30cm (Svart)
  Lättplacerad bordlampa med svart stomme/rökfärgat glas eller guld/klart glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Hermine

  Bordslampa Hermine
  Bordslampa Hermine i metall med matt mässingsfinish. H: 28 cm, Ø: 14 cm. E14 liten sockel max 40W (ingår ej). 2 meter transparent kabel med brytare.
 • Golvlampa Maison utomhusbelysning

  Golvlampa Maison utomhusbelysning
  Golvlampa Mailson i matt svart. H: 67 cm, Ø: 24 cm, E27 stor sockel. 5 meter svart gummikabel. Lampan är IP44 och passar för utomhusbruk.
 • Bordslampa Gloria

  Bordslampa Gloria
  Bordslampa Gloria i metall, höjd 53 cm. Ø20 cm. E27 lamphållare, transparent kabel, max 40W. Ljuskälla ingår ej. Design Malin Lundmark.
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Bordslampa Omega i blank mässingsfärg inkl skärm. E27 stor lamphållare med strömbrytare på transparenta sladden. Totalhöjd 52 cm, bredd 27 cm, djup 12 cm.
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Av metall, krom med skärm. Höjd 67cm. Skärmens mått: mått: L 40 cm, D 16 cm, H 25 cm. Lamphållare E27. transparent kabel, 170 cm, med brytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Correct spotlight 5

  Correct spotlight 5
  Correct spotlight tak 5 svart metall för takkrok höjd 15 cm dia 30 cm GU10 35Wx5 ingår ej Max watt: 35W Volt: 230V Sockel: GU10 Ljuskälla ingår: Nej Material: Metall Mått: H: 14,5 cm, Ø: 30 cm Takkontakt ing
 • By Rydéns Paragon H69cm Svart

  By Rydéns Paragon H69cm Svart
  Tidlös grafisk bordslampa, 69 cmParagon passar utmärkt i fönstret eller vid sängbordet. Det svarta grafiska formspråket känns tidlöst och trendigt på samma gång.Paragon är 69 cm hög, 40 cm
 • Bordslampa FLAKE, 40 cm

  Bordslampa FLAKE, 40 cm
  Flake är en bordslampa som är enkel att placera i ditt fönster. Den är tillverkad helt i vitt glas och skenet när lampan är tänd är rent och fräscht. Höjd 40 cm, diameter 10 cm. Antal ljuskällor 1 styck. Ljuskälla ingår ej. Max 60 W. Sla
 • Plafond Gross Ø30

  Plafond Gross Ø30
  Gross Plafond med sina skira, vackra glaskulorna kan nu hänga i din hall eller i ditt sovrum. Plafonden är 30 cm i diameter och innefattar 12 glaskulor. Lampans höjd 20 cm. Sockel 3xG9. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika typer av ljuskällor
 • Bordslampa Smokie

  Bordslampa Smokie
  Smokie Bordslampa passar lika bra i ditt fönster som på nattygsbordet. Lampans höjd 30 cm, Ø 14 cm. Sockel E14. Sladdlängd 200 cm. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika typer av ljuskällor kan ha stor påverkan på stil och utseende hos lampan
 • Bordslampa Omega

  Bordslampa Omega
  Omega Bordslampa i en blank finish inklusive bomullsskärm. Höjden på denna lättplacerade lampa är 69 cm. Skärmens mått är 40 cm x 16 cm. Fotens mått: 18 cm x 12 cm. Sladdlängd 200 cm. Sockel E27. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika type
 • Lofty Slim h54cm (Borstat stål)

  Lofty Slim h54cm (Borstat stål)
  Exklusiv bordlampa i borstat stål eller svart metall, matchande skärm ingår. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond Hero

  Plafond Hero
  Hero Takplafond består av flera kortare armar som håller totalt 12 ljuskällor. Denna takplafond funkar lika bra i hallen som i tonårsrummet. Av metall. Sockel 12xE27. Ø 72 cm, höjd 28 cm. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika typer av ljuskäl
 • Fönsterlampa Etoile 30 cm

  Fönsterlampa Etoile 30 cm
  Fönsterlampa Etoile i metall. Höjd 30 cm. Djup 10 cm. E14, liten sockel max 25W(ingår ej). 3,5 meter transparent kabel med brytare.
 • Plafond Monarque

  Plafond Monarque
  Monarque är en takplafond i klar akryl med kromade detaljer som gör ditt rum intressant och exklusivt. Takplafonden är 50 cm i diameter och har plats för 3 ljuskällor med E27 sockel. Lampans höjd 28 cm. Max 40 W. Ljuskälla ingår ej. Olika t
 • Easy golvlampa (Grå)

  Easy golvlampa (Grå)
  Golvlampa Easy i mattgrå metall med dekor i mässing. Använd en dekorativ globljuskälla LED i lampan. Lättplacerad och kan fungera både som läslampa och dekoration. Ljuskälla ingår ej.
 • Sikri Bordslampa Ø28 Guld - By Rydéns

  Sikri Bordslampa Ø28 Guld - By Rydéns
  DesignBy RydensKonceptSikri Guld består av en lätt oval lampskärm i metall, med perforerade små hål. Ljuset skiner igenom de hålade mönstret, och skapat ett mjukt ljus som ger rummet karaktär, samt en trevlig atmosfär.Designen får fram tankarna i riktning av orientalisk design. Lampan är namngiven efter den historiska byn 'Sikri' nära Agra i Indien, där man hittar hundratals av gallerfönster, som påminner om det perforerade mönstret i lampans skärm.Den iögonfallande lampan finns som både taklampa och bordslampa - i silver eller guld. Använd taklampan över matbordet, där den ger ett vackert blickfång och lyser upp rummet med ett diffust ljus, medans bordslampan är perfekt till att lysa upp ett av hemmets mörka hörn, ytterst dekorativ på en byrå eller som en stämningsfull nattlampa.Se hela Sikri-serien här.
 • Stella Polaris bordslampa

  Stella Polaris bordslampa
  Stella Polaris bordslampa i metall. "När jag var liten tittade jag alltid efter Polstjärnan på himlen. Det fascinerade mig att den lyste mycket starkare än alla andra stjärnor. Jag trodde också att det måste vara den som var Betlehemsstjärnan
 • Stella Polaris fönsterstjärna

  Stella Polaris fönsterstjärna
  Stella Polaris i metall, är en julstjärna att hänga i fönstret för en skön känsla av jul. "När jag var liten tittade jag alltid efter Polstjärnan på himlen. Det fascinerade mig att den lyste mycket starkare än alla andra stjärnor. Jag tro
 • Captain Golvlampa Svart/Guld - By Rydéns

  Captain Golvlampa Svart/Guld - By Rydéns
  DesignBy RydensKonceptCaptain Svart/Guld är en iögonfallande lampa. Med inspiration från studiolampan, har designen ett både industriellt och retro uttryck. Lampans skärm är uppbyggd omkring två skärmar - en liten skärm som döljer ljuskällan och låter ljuset träffa den gyllene innersidan, medans en stor skärm reflekterar ett varmt och diffust ljus ut i rummet. Lampan är en del av en serie, som består av golvlampan, taklampan och vägglampan. Oavsett vilken lampa du faller för i serien, ger den inte bara rummet en fantastisk belysning, men fungerar likaså som en sann skulpturell objekt - även när den är släckt. Se hela den unika Captain serien här.
 • Seagrass Taklampa

  Seagrass Taklampa
 • Planet Taklampa Ø 66cm

  Planet Taklampa Ø 66cm
 • Colby Taklampa

  Colby Taklampa
 • Gloria Vägglampa

  Gloria Vägglampa
 • Bazar Vägglampa

  Bazar Vägglampa
 • Hero Taklampa 24 Låg Svart

  Hero Taklampa 24 Låg Svart
 • Gross Bar Taklampa Amber

  Gross Bar Taklampa Amber
 • Bellissimo Grande Taklampa

  Bellissimo Grande Taklampa
 • Hero Taklampa 24 Låg Krom

  Hero Taklampa 24 Låg Krom
 • Correct Takspot 5 Huvud Svart

  Correct Takspot 5 Huvud Svart
 • Ocean II Tak/Vägg IP44

  Ocean II Tak/Vägg IP44
 • Random Taklampa 8 Huvud

  Random Taklampa 8 Huvud
 • Golvlampa Pigalle i svart med tre ljuskällor

  Golvlampa Pigalle i svart med tre ljuskällor
  Tre justerbara armar – golvlampan Pigalle i matt svart Flexibilitet kombinerad med enkel elegans och en gnutta industridesign utgör golvlampan Pigalles charm. De tre armarna kan vridas i önskad position och även justeras i höjden och lutningsvinkeln. Metallskärmarna monterades så klart också så att man kan justera och rikta ljuset individuellt. Golvlampan Pigalle är ett mångsidigt belysningsobjekt som t.ex. kan användas i läshörnet eller för att belysa områden av vardagsrummet. Riktad och flexibelt användbar samt bred belysning i ett bestämt område i rummet är möjlig med hjälp av golvlampan Pigalle. Energiklass: A++
 • Hermine Taklampa

  Hermine Taklampa
 • Bordslampa Gloria, By Rydéns

  Bordslampa Gloria, By Rydéns
  Bordslampa i snygg design. Den runda plattan reflekterar ljuset vackert. Köp till en ljuskälla - gärna med klart glas för bästa effekt. Hög modell - 53 cm.
 • Omega h69cm (Vit)

  Omega h69cm (Vit)
  Ståtlig bordlampa i hel vitt, vittlackad stålfot och en vit skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Heroes 12-låg (Svart)

  Heroes 12-låg (Svart)
  Läcker väggplafond som kräver sin plats, men som verkligen blir en unik detalj i hemmet där den får plats. Välj dekorativa ljuskällor och koppla gärna en dimmer till lampan. Ljuskällor ingår ej.
 • By Rydéns Lofty – bordslampa med textilskärm

  By Rydéns Lofty – bordslampa med textilskärm
  Välformad bordslampa Lofty – originell och stilfull lösning för atmosfäriska ljuskoncept En iögonfallande lampfot och en enkel lampskärm som utgör en kontrast till foten gör denna modell till en effektfull ljusaccent. Bordslampan Lofty imponerar som apart och stilfull designlösning med många användningsområden. Lampskärmens strålande vita tyg gör ett festligt och elegant intryck och den tredimensionella dekorationen påminner om daggdroppar och smakfulla pärlhalsband. Med sina många användningsområden fungerar bordslampan Lofty lika bra i vardagsrummet som när den används som läslampa i sovrummet. Lampan harmoniserar med eleganta, moderna interiörer, men också med tidlösa och även nostalgiskt inspirerade stilar. Även i vissa urbana koncept kan bordslampan Lofty integreras utan problem. Energiklass: A++
 • Taklampa Leo

  Taklampa Leo
 • Plafond Hero

  Plafond Hero
 • By Rydéns Brighton vägglampa med sladd och kontakt

  By Rydéns Brighton vägglampa med sladd och kontakt
  Vägglampa Brighton i minimalistisk look – flexibel och funktionell Denna enkla lampa i diskret svart övertygar med sina flytande former. En kombination av runda och raka former skapar ett harmoniskt utseende med en minimalistisk känsla. Vägglampan Brighton utstrålar något nostalgiskt och kan justeras efter behag. Denna modell levereras med kontakt och sladd för en enkel installation. Den är perfekt lämplig för puristiska och minimalistiska rum, men den svarta vägglampan Brighton passar också i retro-interiörer. Även den skandinaviska eller Shabby-stilen profiterar av denna modell. Vägglampan Brighton är lika lämplig för användning i vardags- eller sovrummet, men även hallar och moderna kök. För att komplettera ljuskonceptet rekommenderas flera lampor med reducerade former och metallskärmar. Energiklass: A++
 • By Rydéns Heroes, taklampa med 12 ljuskällor, krom

  By Rydéns Heroes, taklampa med 12 ljuskällor, krom
  Apart taklampa Heroes – unik ljuskälla för stora rum Taklampan Heroes metallyta övertygar med sitt glansfulla krom och sörjer för ett festligt utseende. Tack vare tolv ljuskällor (ingår ej) sörjer lampan för kraftfullt ljus och är perfekt lämplig för stora rum. Oavsett om rummet är tidlöst eller modernt inrett, har en retro-stil eller är ett snyggt loft – taklampan Heroes med tolv ljuskällor och förkromad yta kan perfekt integreras i olika interiörer. Ännu mer spännande blir utseendet när ljuskällor i olika storlekar och former används. Energiklass: A++
 • Taklampa Monarque Grande

  Taklampa Monarque Grande
 • Plafond Gross Ø30cm Rökgrå

  Plafond Gross Ø30cm Rökgrå
 • Bordslampa Gross Ø38 cm

  Bordslampa Gross Ø38 cm
 • Vägglampa Hero

  Vägglampa Hero
 • Plafond Monarque Ø50cm

  Plafond Monarque Ø50cm
 • Golvlampa Rod

  Golvlampa Rod
 • Conroy Bords-/Golvlampa Blå - By Rydéns

  Conroy Bords-/Golvlampa Blå - By Rydéns
  Conroy Bord-/golvlampa Blå - By Rydéns Dekorationslampan, som kan placeras på golv eller bord. Pressat färgat glas. En fin myslampa, som i sin utformning är retro, men lampan passar bra in i de f
 • Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm - By Rydéns

  Maison Utomhus Golvlampa H:67 cm - By Rydéns
  Maison golvlampa är användbar till utomhusbruk. Placera den i uterummet eller på terrassen. Botten är tung, så den kan stå emot regn och rusk. Efter längre tids placering ute kommer lampan att
 • By Rydéns Bazar l61.5-122.cm Svart

  By Rydéns Bazar l61.5-122.cm Svart
  Bazar från ByRydéns är en snygg ledad lampa som passar lika bra på väggen som i taket. Smälter fint in i industristilen men även i det retro-inspirerade hemmet.De fyra lederna gör att du kan j
 • By Rydéns Amadeus Ø30cm Antik

  By Rydéns Amadeus Ø30cm Antik
  Plafonden Amadeus från By Rydéns har en exklusiv droppformad design i antikmässing med glasprismor. När du tänder den reflekterar dessa prismor ljuset och ger en härlig ljusbild i rummet.Till Am
 • By Rydéns Bazar mini Sandvit

  By Rydéns Bazar mini Sandvit
  Vägglampan Bazar finns nu i denna mindre variant - Bazar mini. Den matchar naturligtvis sin storebror och smälter fint in i industristilen, men även i det retro-inspirerade hemmet.Mini är en mindr
 • Paragon H52cm (Svart)

  Paragon H52cm (Svart)
  Bordlampa med snyggt grafiskt formspråk, rektangulär svart linneskärm. Passar utmärkt i fönstret eller vid sängbordet. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Paragon H69cm (Svart)

  Paragon H69cm (Svart)
  Bordlampa med snyggt grafiskt formspråk, rektangulär svart linneskärm. Passar utmärkt i fönstret eller vid sängbordet. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. ?Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Pigalle

  Golvlampa Pigalle
  Golvlampa Pigalle i svart matt metall med kromade detaljer. H: 160 cm, Ø: 60 cm, 3xE27 stor sockel max 40W (ingår ej). Strömbrytare på lamphållare. Armarna är reglerbara i höjd och sidled.
 • Vägglampa Bazar

  Vägglampa Bazar
  Vägglampa Bazar i sandvit metall. Höjd: 37,5 cm. Justerbar arm 61,5 cm - 122 cm . E27 stor sockel(ingår ej). Max 42W. 2 m kabel med stickkontakt.
 • Vägglampa Gloria

  Vägglampa Gloria
  Vägglampa i metall. H: 22,5 cm, B: 12,5 cm, L: 20 cm, E27 stor sockel max 60W (ingår ej). 2 m transparent kabel med brytare och stickkontakt. Design: Malin Lundmark.
 • Correct spotlight 3

  Correct spotlight 3
  Correct spotlight tak 3 svart metall för takkrok höjd 15 cm dia 14 cm GU10 35Wx3 ingår ej Max watt: 35W Volt: 230V Sockel: GU10 Ljuskälla ingår: Nej Material: Metall Mått: H: 14 cm, Ø: 20 cm Takkontakt ingår
ilead