Novaresi bordslampor

Populärt inom Novaresi bordslampor

 • 24-karats guldpläterad sänglampa Molle

  24-karats guldpläterad sänglampa Molle
  Bordslampa Molle med 24-karats guldpläterad metallstomme i klassisk look Molle är en vacker ljusspridare för lägenheter och villor som är inredda i klassisk stil. Glaselementen är så att säga inrullade och har en särskild spårstruktur med omväxlande klara och vita segment vilket skapar ett vackert ljusspel som ger trivsel och en välkomnande atmosfär. Bordslampans metallstomme är försedd med en 24-karats guldplätering - för en utstrålning av grace och elegans! Molle är utomordentligt lämplig för användning som sänglampa.
 • Strålande kristallbordslampa Dorico

  Strålande kristallbordslampa Dorico
  Fyrkantig kristallbordslampa Dorico med starkt ljussken Man kanske inte ser det vid första anblicken, men det är individuella stänger som bildar skärmen på bordslampa och som i detta speciella arrangemang reflekterar ljuset åtskilliga gånger och därmed ger ett intryck av ett glimrande ljussken. En stämningsfull ljusspridare med en speciell charm och ett garanterat blickfång. Den förkromade stommen är ett perfekt komplement till det moderna kristallutseendet.
 • Bordslampa Tulipani med Murano-glas

  Bordslampa Tulipani med Murano-glas
  Mångsidig extra lampa - bordslampa Tulipani Med denna bordslampa den tulpanformade nyansen av Murano-glas omedelbart ögat, som också har en liknande färgstruktur som blomman med samma namn: vita och klara ränder växlar så att ljuset och glansen från krom- pläterad väggfäste lyser igenom.
 • Glasbordslampa Foglie av Murano-glas

  Glasbordslampa Foglie av Murano-glas
  Fancy bordslampa Foglie med bladdekor i Murano-glas Foglie bordslampa har en extremt förtrollande design. Glaselement i stiliserad bladform hängs runt lamparm . Det eleganta Murano-glaset höljer in de 24-karat guldpläterade stativ en direkt. Starkt ljus och en distinkt atmosfär gör Foglie, förutom de högkvalitativa materialen, till det idealiska tilläggsljuset i en elegant interiör.

Fler tips på Novaresi bordslampor

 • Bordslampa Oldies But Goldies kristall 4 lampor

  Bordslampa Oldies But Goldies kristall 4 lampor
  Modernistisk bordslampa Oldies But Goldies med fyra lågor Med en höjd på 60 cm och en diameter på 50 cm intar bordslampa Oldies But Goldies en central plats på matbordet. Deras speciella ljusåtergivning möjliggörs av fyra ljuslampor. Tack vare utseendet, som definieras av den förkromade metallen, har kristallapplikationerna en återhållsam elegans.