Novaresi bordslampor

Populärt inom Novaresi bordslampor

 • Novaresi 24-karats guldpläterad sänglampa Molle

  Novaresi 24-karats guldpläterad sänglampa Molle
  Klassisk bordslampa Molle med guld Bordslampan Molle har en diameter på 18 cm och en höjd på 27 cm. Det gör att den ser liten och elegant ut och inte stör. Å andra sidan är den också tillräckligt stor för att försiktigt lysa upp omgivningen med sin 60 W glödlampa. Ramen, som framför allt syns vid basen och upptill, är tillverkad av metall som är 24 K guldpläterad. Runt ljuskällan finns flera glasrullar.
 • Novaresi Strålande kristallbordslampa Dorico

  Novaresi Strålande kristallbordslampa Dorico
  Hörnbordslampa Dorico i kristall med starkt ljus Du kanske inte ser det vid första anblicken, men det är enskilda stavar som bildar skärmen på denna bordslampa och som i detta speciella arrangemang reflekterar det utsända ljuset flera gånger och därmed skapar intrycket av ett glittrande ljus. En stämningsfull ljuskälla med speciell utstrålning och iögonfallande garanti. Den förkromade ramen kompletterar den moderna kristall-looken perfekt.
 • Novaresi Glasbordslampa Foglie av Murano-glas

  Novaresi Glasbordslampa Foglie av Murano-glas
  Foglie bordslampa med bladdekoration tillverkad av MuranoglasBordslampan Foglie har en mycket charmig design. Glaselement i stiliserad bladform hänger runt lampans arm. Det dyrbara Murano-glaset omsluter bokstavligen den 24 karat guldpläterade lampramen. Starkt ljus och en distinkt atmosfär, utöver de högkvalitativa materialen, gör Foglie till den perfekta extra lampan i en elegant inredning.
 • Novaresi Bordslampa Tulipani med Murano-glas

  Novaresi Bordslampa Tulipani med Murano-glas
  Mångsidig extra ljuskälla - Tulipani bordslampaMed denna bordslampa fångar den tulpanformade skärmen av Murano-glas omedelbart ögat, som också har en liknande färgstruktur som blomman med samma namn: Vita och klara ränder växlar så att både ljuset och glansen från det förkromade väggfästet lyser igenom.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Novaresi bordslampor

 • Novaresi Bordslampa Oldies But Goldies kristall 4 lampor

  Novaresi Bordslampa Oldies But Goldies kristall 4 lampor
  Modernistisk bordslampa Oldies But Goldies med fyra flammorMed en höjd på 60 cm och en diameter på 50 cm intar bordslampan Oldies But Goldies en central plats på matbordet. Dess speciella belysning möjliggörs av fyra stearinljus. Tack vare utseendet, som definieras av förkromad metall, får kristallapplikationerna en återhållsam elegans.