Sladdlös bordslampa

Less på alla sladdar och kablar som bara ligger och ser fula ut? Här har du exempel på sladdlös bordslampa så att ditt skrivbord ser mer städat ut. Den enda sladd du behöver handskas med kan vara den som behövs för att ladda upp det inbyggda batteriet i den sladdlösa bordslampan.

16 bordslampor utan sladd

 • ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Brass ferm LIVING

  ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Brass ferm LIVING
  Design Regulärt företag för ferm LIVING Meridian ToGo Table Lamp Brass har en enkelhet och elegans som passar alla inredningsstilar från modern till traditionell. Lampan har en finurlig komposition av tre geometriska element som bidrar till dess enkla estetik, som du kan placera var som helst i ditt hem, bland annat på nattduksbordet, fönsterbrädan eller bokhyllan, där den sprider ett jämnt, mjukt och bländfritt ljus. Meridian är också en sladdlös lampa, vilket ger dig ännu fler inrednings- och belysningsalternativ, eftersom du kan flytta runt den efter dina behov, där den också har en praktisk böjd stam som fungerar som ett handtag, vilket gör det lättare att bära och flytta runt lampan. Dessutom är lampan också dimbar och utrustad med ett antal olika inställningar, så att du kan styra ljusintensiteten och ställa in precis rätt stämning. Lampan är lätt att ladda och har en livslängd på 12 timmar åt gången. Med denna tidlösa och stilfulla design är du garanterad både en funktionell ljuskälla och ett estetiskt inslag i din inredning. Meridian finns i en mängd vackra färger - Se dem här!
 • &Tradition - Manhattan SC52 Portable Bordslampa Canvas/Bronzed Brass &Tradition

  &Tradition - Manhattan SC52 Portable Bordslampa Canvas/Bronzed Brass &Tradition
  Design Space Copenhagen för &Tradition Manhattan SC52 Portable Table Lamp Canvas/Bronzed Brass är en elegant och snygg design som lyckas skapa precis rätt stämning. Manhattan är en industriellt inspirerad bärbar bordslampa med en fot i anodiserad aluminium med vackra kolonndetaljer och en krämfärgad canvasskärm. Eftersom den här härliga bordslampan är sladdlös kan du använda den var som helst i ditt hem, till exempel i vardagsrummet, på matbordet, på fönsterbrädan eller var som helst där du behöver bra, behaglig belysning för att skapa en mysig och avslappnad atmosfär. Bordslampan är batteridriven och kan fungera i 11 timmar på en full laddning i högsta inställningen eller i cirka 20 timmar med ett extra batterialternativ. Du kan enkelt ladda lampan med hjälp av en magnetisk USB-kabel eller en laddningsbricka. Dessutom kan du dimma ljuset i lampan till 100 %, 70 % eller 40 %, så att du kan anpassa ljusintensiteten efter dina behov och ditt humör. Se fler bärbara bordslampor från &Tradition här
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy lobby red

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy lobby red
  Portabel bordslampa, bellboy lobby red från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy jungle green

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy jungle green
  Portabel bordslampa, bellboy jungle green från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra&hellip:
 • ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Cashmere ferm LIVING

  ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Cashmere ferm LIVING
  Design Regulärt företag för ferm LIVING Meridian ToGo bordslampa Cashmere har en enkelhet och elegans som passar alla inredningsstilar från modern till traditionell. Lampan har en finurlig komposition av tre geometriska element som bidrar till dess enkla estetik, som du kan placera var som helst i ditt hem, bland annat på nattduksbordet, fönsterbrädan eller bokhyllan, där den sprider ett jämnt, mjukt och bländfritt ljus. Meridian är också en sladdlös lampa, vilket ger dig ännu fler inrednings- och belysningsalternativ, eftersom du kan flytta runt den efter dina behov, där den också har en praktisk böjd stam som fungerar som ett handtag, vilket gör det lättare att bära och flytta runt lampan. Dessutom är lampan också dimbar och utrustad med ett antal olika inställningar, så att du kan styra ljusintensiteten och ställa in precis rätt stämning. Lampan är lätt att ladda och har en livslängd på 12 timmar åt gången. Med denna tidlösa och stilfulla design är du garanterad både en funktionell ljuskälla och ett estetiskt inslag i din inredning. Meridian finns i en mängd vackra färger - Se dem här!
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy anthracite

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy anthracite
  Portabel bordslampa, bellboy anthracite från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • Uppladdningsbar skrivbordslampa

  Uppladdningsbar skrivbordslampa
  Välj mellan tre nyanser av vittStarkt ljus som går att dimmaSladdlös bordslampa till skrivbord, fönster Med en uppladdningsbar skrivbordslampa behöver du inte ta hänsyn till eluttag i väggen och&hellip:
 • Santa & Cole - Sylvestrina Portable Bordslampa Santa & Cole

  Santa & Cole - Sylvestrina Portable Bordslampa Santa & Cole
  Sylvestrina Portable Table Lamp är en unik och elegant bordslampa som, förutom att ha ett ljusliknande utseende som utstrålar mysighet, även har en otroligt smart bärbar funktion eftersom den är sladdlös. Den drivs inte heller av olja, gas eller kablar utan istället av ett effektivt uppladdningsbart batteri som du enkelt kan slå på och justera med en knapptryckning, så du behöver inte oroa dig för brandrisker eller tankning. Dess bärbara funktion är också extremt användbar eftersom den ger oändliga möjligheter att placera lampan, eftersom den inte begränsas av en sladd, så du kan fritt flytta runt den efter ditt humör och behov. Sylvestrina portabelas iögonfallande och unika design innebär också att den kommer att se bra ut i vilket rum som helst i hemmet, där den kommer att uppskattas av alla som betraktar den. Lampan har en inbyggd LED-ljuskälla med en livslängd på 40 000 timmar innan den behöver laddas, och ljuset kan dämpas i två nivåer. Se fler unika bordslampor från Santa & Cole
 • ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Black ferm LIVING

  ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Black ferm LIVING
  Design Regulärt företag för ferm LIVING Meridian ToGo Table Lamp Black har en enkelhet och elegans som passar alla inredningsstilar från modern till traditionell. Lampan har en finurlig komposition av tre geometriska element som bidrar till dess enkla estetik, som du kan placera var som helst i ditt hem, bland annat på nattduksbordet, fönsterbrädan eller bokhyllan, där den sprider ett jämnt, mjukt och bländfritt ljus. Meridian är också en sladdlös lampa, vilket ger dig ännu fler inrednings- och belysningsalternativ, eftersom du kan flytta runt den efter dina behov, där den också har en praktisk böjd stam som fungerar som ett handtag, vilket gör det lättare att bära och flytta runt lampan. Dessutom är lampan också dimbar och utrustad med ett antal olika inställningar, så att du kan styra ljusintensiteten och ställa in precis rätt stämning. Lampan är lätt att ladda och har en livslängd på 12 timmar åt gången. Med denna tidlösa och stilfulla design är du garanterad både en funktionell ljuskälla och ett estetiskt inslag i din inredning. Meridian finns i en mängd vackra färger - Se dem här!
 • Santa & Cole Cestita Batteri Portabel Bordslampa Vitt Glas

  Santa & Cole Cestita Batteri Portabel Bordslampa Vitt Glas
  Design: Santa & Cole Koncept: Cestita Batería är den nya medlemmen i Cesta-familjen - en portabel, sladdlös version av den ikoniska Cesta-lampan. Den nya versionen förstärker charmen med de tidigare utgåvorna med sitt varma och inbjudande ljus. Denna lampa designades av Miguel Milá och skapar en härlig atmosfär. Ta med den till trädgården eller låt den lysa upp alla hörn av ditt hem tack vare det långlivade uppladdningsbara batteriet. Med sin enkla design är Cestita Batería lätt att ta med överallt - du behöver bara ladda om batteriet då och då.
 • Eva Solo Sunlight Solcell Lampa 50,5 Cm - Bordslampor Stål Vit - 571371

  Eva Solo Sunlight Solcell Lampa 50,5 Cm - Bordslampor Stål Vit - 571371
  SunLight solcell från Eva Solo med stilren, tidlös design i aluminium med underbar, frostad känsla perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den har användarvänlig, automatisk funktion för enkel användning. Bra att veta om SunLight solcell - Stilren, tidlös design.- Tillverkad av aluminium och frostad finish.- Inbyggd LED.- För inomhus- och utomhusbruk.- Batteri ingår.- Batteri: 3xAAA- Sladdlös lampa.- Solcellen finns i olika storlekar. Hur bör du ta hand om solcellen?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Stål från Eva Solo med stor omsorg.
 • Martinelli Luce Mini Pipistrello 1965 Bordslampa Vit U. Sladd

  Martinelli Luce Mini Pipistrello 1965 Bordslampa Vit U. Sladd
  Design: Gae Aulenti Koncept: Mini Pipistrello 1965 från Martinelli Luce har fått många nya lampor och storlekar med tiden. Den första lampan introducerades redan av Elio Martinelli och Gae Aulenti 1965, Aulenti som huvuddesignern av lampan gav den glädje redan då. Lampan är fortfarande stor erkänd och produceras fortfarande i nya storlekar och färger idag. Lamporna har många olika egenskaper trots att de ser likadana ut. Denna lampa är sladdlös och har en touch-dimningsknapp. Bordslampan har fått sitt namn från en fladdermus, då inspirationen kommer från djurets vingar. Lampan finns i vit, mörkbrun och blågrön
 • Santa & Cole Cestita Batteri Portabel Bordslampa Vit Plast

  Santa & Cole Cestita Batteri Portabel Bordslampa Vit Plast
  Design: Santa & Cole Koncept: Cestita Batería är den nya medlemmen i Cesta-familjen - en portabel, sladdlös version av den ikoniska Cesta-lampan. Den nya versionen förstärker charmen med de tidigare utgåvorna med sitt varma och inbjudande ljus. Denna lampa designades av Miguel Milá och skapar en härlig atmosfär. Ta med den till trädgården eller låt den lysa upp alla hörn av ditt hem tack vare det långlivade uppladdningsbara batteriet. Med sin enkla design är Cestita Batería lätt att ta med överallt - du behöver bara ladda om batteriet då och då.
 • Audo Copenhagen Audo JWDA laddningsbar bordslampa, dammig grön

  Audo Copenhagen Audo JWDA laddningsbar bordslampa, dammig grön
  Bärbar bordslampa JWDA med uppladdningsbart batteri, dimbar Detta är den sladdlösa versionen av den klassiska bordslampan JWDA, som erbjuder mer frihet och flexibilitet för inomhusbelysning. Bordslampan är inspirerad av traditionella oljelampor och tillverkad av kontrasterande material och är ett riktigt blickfång med genomtänkta detaljer och praktiska funktioner. Det integrerade, uppladdningsbara batteriet ger upp till 18 timmars ljus när det är fulladdat, ljusstyrkan kan justeras med den runda mässingsdimmerbrytaren på den färgade stålbasen. Den tilltalande elliptiskt formade skärmen är tillverkad av munblåst opalglas och fungerar som en diffusor som avger ett bländfritt och jämnt ljus runt om - Levereras med magnetisk USB-laddningskabel - Laddningstid ca 6,5 h - Belysningstid vid 100% ljusstyrka ca 7 h - Belysningstid vid 50% ljusstyrka ca 13 h - Belysningstid vid 25% ljusstyrka ca 18 h Den eleganta och minimalistiskt designade armaturen skapades av den svenska formgivaren Jonas Wagell. Serien har fått sitt namn efter den studio han grundade i Stockholm 2008. Han arbetar för den danska designtillverkaren Audo Copenhagen. Audo Copenhagen är känt för sin känsla för gemenskap - de har alltid fascinerats av hur individer och utrymmen kan förenas genom bra design. Deras mål är att producera lampor som kännetecknas av genomtänkta detaljer, högkvalitativa material och mänskliga behov för att skapa en varaktig och stark relation mellan designers, tillverkare och kunder.
 • Martinelli Luce Mini Pipistrello 1965 Bordslampa Mörkbrun U. Sladd

  Martinelli Luce Mini Pipistrello 1965 Bordslampa Mörkbrun U. Sladd
  Design: Gae Aulenti Koncept: Mini Pipistrello 1965 från Martinelli Luce har fått många nya lampor och storlekar med tiden. Den första lampan introducerades redan av Elio Martinelli och Gae Aulenti 1965, Aulenti som huvuddesignern av lampan gav den glädje redan då. Lampan är fortfarande stor erkänd och produceras fortfarande i nya storlekar och färger idag. Lamporna har många olika egenskaper trots att de ser likadana ut. Denna lampa är sladdlös och har en touch-dimningsknapp. Bordslampan har fått sitt namn från en fladdermus, då inspirationen kommer från djurets vingar. Lampan finns i vit, mörkbrun och blågrön
 • Bärbar bordslampa Cannes IP44

  Bärbar bordslampa Cannes IP44
  Tack vare sin praktiska storlek och det faktum att den är sladdlös gör den bärbara bordslampan cannes det enkelt för dig att ta den med dig vart du än vill. Lampan är tillverkad av polykarbonat och ljusstyrkan kan regleras med touchfunktionen på ovan

En uppladdningsbar skrivbordslampa tillför en flexibilitet som gör att du kan använda lampan på flera olika ställen. När din portabla lampa väl är uppladdad, antingen via solceller från dagsljuset eller via nätkabel och laddning från eluttag, kan du bära och ställa den var du vill.