Sladdlös bordslampa

Less på alla sladdar och kablar som bara ligger och ser fula ut? Här har du exempel på sladdlös bordslampa så att ditt skrivbord ser mer städat ut. Den enda sladd du behöver handskas med kan vara den som behövs för att ladda upp det inbyggda batteriet i den sladdlösa bordslampan.

16 bordslampor utan sladd

 • ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Brass

  ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Brass
  Design Regulärt företag för ferm LIVING Meridian ToGo Table Lamp Brass har en enkelhet och elegans som passar alla inredningsstilar från modern till traditionell. Lampan har en finurlig komposition av tre geometriska element som bidrar till dess enkla estetik, som du kan placera var som helst i ditt hem, bland annat på nattduksbordet, fönsterbrädan eller bokhyllan, där den sprider ett jämnt, mjukt och bländfritt ljus. Meridian är också en sladdlös lampa, vilket ger dig ännu fler inrednings- och belysningsalternativ, eftersom du kan flytta runt den efter dina behov, där den också har en praktisk böjd stam som fungerar som ett handtag, vilket gör det lättare att bära och flytta runt lampan. Dessutom är lampan också dimbar och utrustad med ett antal olika inställningar, så att du kan styra ljusintensiteten och ställa in precis rätt stämning. Lampan är lätt att ladda och har en livslängd på 12 timmar åt gången. Med denna tidlösa och stilfulla design är du garanterad både en funktionell ljuskälla och ett estetiskt inslag i din inredning. Meridian finns i en mängd vackra färger - Se dem här!
 • &Traditional - Manhattan SC52 Portable Bordslampa Canvas/Bronzed Brass &Tradition

  &Traditional - Manhattan SC52 Portable Bordslampa Canvas/Bronzed Brass &Tradition
  Design Space Copenhagen för &Tradition Manhattan SC52 Portable Table Lamp Canvas/Bronzed Brass är en elegant och snygg design som lyckas skapa precis rätt stämning. Manhattan är en industriellt inspirerad bärbar bordslampa med en fot i anodiserad aluminium med vackra kolonndetaljer och en krämfärgad canvasskärm. Eftersom den här härliga bordslampan är sladdlös kan du använda den var som helst i ditt hem, till exempel i vardagsrummet, på matbordet, på fönsterbrädan eller var som helst där du behöver bra, behaglig belysning för att skapa en mysig och avslappnad atmosfär. Bordslampan är batteridriven och kan fungera i 11 timmar på en full laddning i högsta inställningen eller i cirka 20 timmar med ett extra batterialternativ. Du kan enkelt ladda lampan med hjälp av en magnetisk USB-kabel eller en laddningsbricka. Dessutom kan du dimma ljuset i lampan till 100 %, 70 % eller 40 %, så att du kan anpassa ljusintensiteten efter dina behov och ditt humör. Se fler bärbara bordslampor från &Tradition här
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy lobby red

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy lobby red
  Portabel bordslampa, bellboy lobby red från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • Uppladdningsbar skrivbordslampa

  Uppladdningsbar skrivbordslampa
  Välj mellan tre nyanser av vittStarkt ljus som går att dimmaSladdlös bordslampa till skrivbord, fönster Med en uppladdningsbar skrivbordslampa behöver du inte ta hänsyn till eluttag i väggen och&hellip:
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy anthracite

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy anthracite
  Portabel bordslampa, bellboy anthracite från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Cashmere

  ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Cashmere
  Design Regulärt företag för ferm LIVING Meridian ToGo bordslampa Cashmere har en enkelhet och elegans som passar alla inredningsstilar från modern till traditionell. Lampan har en finurlig komposition av tre geometriska element som bidrar till dess enkla estetik, som du kan placera var som helst i ditt hem, bland annat på nattduksbordet, fönsterbrädan eller bokhyllan, där den sprider ett jämnt, mjukt och bländfritt ljus. Meridian är också en sladdlös lampa, vilket ger dig ännu fler inrednings- och belysningsalternativ, eftersom du kan flytta runt den efter dina behov, där den också har en praktisk böjd stam som fungerar som ett handtag, vilket gör det lättare att bära och flytta runt lampan. Dessutom är lampan också dimbar och utrustad med ett antal olika inställningar, så att du kan styra ljusintensiteten och ställa in precis rätt stämning. Lampan är lätt att ladda och har en livslängd på 12 timmar åt gången. Med denna tidlösa och stilfulla design är du garanterad både en funktionell ljuskälla och ett estetiskt inslag i din inredning. Meridian finns i en mängd vackra färger - Se dem här!
 • Santa & Cole - Sylvestrina Portable Bordslampa

  Santa & Cole - Sylvestrina Portable Bordslampa
  Design Enric Sòria & Jordi Garcés för Santa & Cole Sylvestrina Portable Table Lamp är en unik och elegant bordslampa som, förutom att ha ett ljusliknande utseende som utstrålar mysighet, även har en otroligt smart bärbar funktion eftersom den är sladdlös. Den drivs inte heller av olja, gas eller kablar utan istället av ett effektivt uppladdningsbart batteri som du enkelt kan slå på och justera med en knapptryckning, så du behöver inte oroa dig för brandrisker eller tankning. Dess bärbara funktion är också extremt användbar eftersom den ger oändliga möjligheter att placera lampan, eftersom den inte begränsas av en sladd, så du kan fritt flytta runt den efter ditt humör och behov. Sylvestrina portabelas iögonfallande och unika design innebär också att den kommer att se bra ut i vilket rum som helst i hemmet, där den kommer att uppskattas av alla som betraktar den. Lampan har en inbyggd LED-ljuskälla med en livslängd på 40 000 timmar innan den behöver laddas, och ljuset kan dämpas i två nivåer. Se fler unika bordslampor från Santa & Cole
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy jungle green

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy jungle green
  Portabel bordslampa, bellboy jungle green från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra&hellip:
 • Audo Copenhagen - Carrie Portable Bordslampa White

  Audo Copenhagen - Carrie Portable Bordslampa White
  Design Norm Architects för Audo Copenhagen Carrie Portable Table Lamp White är en varm liten vän som du kan ta med dig överallt: en snygg och praktisk skapelse av designgruppen Norm Architects för det populära danska märket Audo Copenhagen, som specialiserar sig på enkel och elegant design. Den lilla, mjuka sfären i Carrie-lampan, det böjda, mjuka handtaget och den klassiska kombinationen av metall och glas vittnar om Audo Copenhagens höga kvalitetskrav och stilmedvetenhet i sin design. Lampan har en dämpad glasskärm som avger ett mjukt, varmt, atmosfäriskt sken. En ren mysig diffusor var du än befinner dig. Med sin sladdlösa design och justerbara ljusintensitet (tre inställningar) är Carrie Portable Table Lamp en underbart mångsidig lampa som lyser i upp till 10 timmar på den högsta inställningen. Carrie Portable Table Lamp är utformad med frihet och flexibilitet i åtanke och finns i en rad olika vackra färger. Se vårt urval av andra vackra bordslampor från Audo Copenhagen här
 • ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Black

  ferm LIVING - Meridian ToGo Bordslampa Black
  Design Regulärt företag för ferm LIVING Meridian ToGo Table Lamp Black har en enkelhet och elegans som passar alla inredningsstilar från modern till traditionell. Lampan har en finurlig komposition av tre geometriska element som bidrar till dess enkla estetik, som du kan placera var som helst i ditt hem, bland annat på nattduksbordet, fönsterbrädan eller bokhyllan, där den sprider ett jämnt, mjukt och bländfritt ljus. Meridian är också en sladdlös lampa, vilket ger dig ännu fler inrednings- och belysningsalternativ, eftersom du kan flytta runt den efter dina behov, där den också har en praktisk böjd stam som fungerar som ett handtag, vilket gör det lättare att bära och flytta runt lampan. Dessutom är lampan också dimbar och utrustad med ett antal olika inställningar, så att du kan styra ljusintensiteten och ställa in precis rätt stämning. Lampan är lätt att ladda och har en livslängd på 12 timmar åt gången. Med denna tidlösa och stilfulla design är du garanterad både en funktionell ljuskälla och ett estetiskt inslag i din inredning. Meridian finns i en mängd vackra färger - Se dem här!
 • Santa & Cole Cestita Batteri Portabel Bordslampa Vitt Glas

  Santa & Cole Cestita Batteri Portabel Bordslampa Vitt Glas
  Design: Santa & Cole Koncept: Cestita Batería är den nya medlemmen i Cesta-familjen - en portabel, sladdlös version av den ikoniska Cesta-lampan. Den nya versionen förstärker charmen med de tidigare utgåvorna med sitt varma och inbjudande ljus. Denna lampa designades av Miguel Milá och skapar en härlig atmosfär. Ta med den till trädgården eller låt den lysa upp alla hörn av ditt hem tack vare det långlivade uppladdningsbara batteriet. Med sin enkla design är Cestita Batería lätt att ta med överallt - du behöver bara ladda om batteriet då och då.
 • LIEWOOD Samson Nattlampa, Sandy

  LIEWOOD Samson Nattlampa, Sandy
  Nattlampa från LIEWOOD med en inbyggd LED-lampa som inte blir varm. Den har mjuk, kramvänlig silikon. Perfekt för barn att somna utan att vara mörkrädda. – Sladdlös. – Laddas med USB-c kabel. – Fri från skadliga kemikalier. – CE-märkt. – Silikon.
 • Santa & Cole Cestita Batteri Portabel Bordslampa Vit Plast

  Santa & Cole Cestita Batteri Portabel Bordslampa Vit Plast
  Design: Santa & Cole Koncept: Cestita Batería är den nya medlemmen i Cesta-familjen - en portabel, sladdlös version av den ikoniska Cesta-lampan. Den nya versionen förstärker charmen med de tidigare utgåvorna med sitt varma och inbjudande ljus. Denna lampa designades av Miguel Milá och skapar en härlig atmosfär. Ta med den till trädgården eller låt den lysa upp alla hörn av ditt hem tack vare det långlivade uppladdningsbara batteriet. Med sin enkla design är Cestita Batería lätt att ta med överallt - du behöver bara ladda om batteriet då och då.
 • LIEWOOD Winston Nattlampa, Panda Creme de la Creme

  LIEWOOD Winston Nattlampa, Panda Creme de la Creme
  Nattlampa från LIEWOOD med en inbyggd LED-lampa som inte blir varm. Den har mjuk, kramvänlig silikon. Perfekt för barn att somna utan att vara mörkrädda. – Sladdlös. – Laddas med USB-c kabel. – Fri från skadliga kemikalier. – CE-märkt. – Silikon.
 • LIEWOOD Callie Nattlampa 2-Pack, Cat Rose/ Golden Caramel

  LIEWOOD Callie Nattlampa 2-Pack, Cat Rose/ Golden Caramel
  Nattlampa från LIEWOOD med en inbyggd LED-lampa som inte blir varm. Den har mjuk, kramvänlig silikon. Perfekt för barn att somna utan att vara mörkrädda. – 2-pack. – Sladdlös. – Laddas med USB-c kabel. – Fri från skadliga kemikalier. – CE-märkt. – Silikon.
 • LIEWOOD Ditlev Nattlampa, Penguin Dark Rose

  LIEWOOD Ditlev Nattlampa, Penguin Dark Rose
  Nattlampa från LIEWOOD med en inbyggd LED-lampa som inte blir varm. Den har mjuk, kramvänlig silikon. Perfekt för barn att somna utan att vara mörkrädda – Sladdlös. – Laddas med USB-c kabel. – Fri från skadliga kemikalier. – CE-märkt. – Ej lämplig för barn under 3 år. – Silikon.

En uppladdningsbar skrivbordslampa tillför en flexibilitet som gör att du kan använda lampan på flera olika ställen. När din portabla lampa väl är uppladdad, antingen via solceller från dagsljuset eller via nätkabel och laddning från eluttag, kan du bära och ställa den var du vill.