Lampkultur » Vägglampor

Märken på vägglampor:

Philips Hue vägglampor

Populärt inom Philips Hue vägglampor

 • Philips Hue Phoenix Vägglampa - Vit

 • Liane Hue Vägglampa Svart - Philips Hue

 • Tuar Utomhus Vägglampa - Philips Hue

  Design:Philips Hue för Philips HueKonceptPhilips Hues Tuar-serie av utomhuslampor er tillverkade i borstat aluminium samt designat så ljuset fördelar sig brett och ger ett bra orientringsljus vid infarter, trädgårdar eller på husets fasad.Som med Philips Hues övriga ljuskällor kan denna lampseries ljus ställas in. Det kräver dock köp av Philips Hue Apple Homekit. Ett system som ”bygger en bro” mellan dina Philips Hue ljuskällor och din telefon eller surfplatta - du kan sedan styra ljusets styrka och slå på/av via din telefon/surfplatta.
 • Lucca Utomhus Vägglampa Antracit - Philips Hue

  ProducentPhilips KonceptLucca är supermodern och ett fantastiskt tillskott till din uppfart, säng eller vägg. Tucca har en simpel look, som ändå är annorlunda med de eleganta ringarna i toppen. Lucca kommer både som vägglampa,Du kan ställa in lyset till att tändas och släckas efter ditt behov, och det kan t.ex. vara en god idé i förhållande till stöld.Lucca lampan kan snacka ihop sig med dina övriga lampor från Philips Hue och kan använda samma bro. du kan också använda Tucca helt för sig själv, här krävs det dock att du köper till en bro.

Fler tips på Philips Hue vägglampor

 • Sana Hue Vägglampa Svart - Philips Hue

 • Liane Hue Vägglampa Vit - Philips Hue

 • Turaco Utomhus Vägglampa Antracit - Philips Hue

  ProducentPhilips KonceptTuraco är en skön utomhuslampa, med en enkel och elegant look, som kommer passa in i både det klassiska och moderna hemmet.Du kan ställa in ljuset till att tända och släcka efter ditt behov, och det kan t.ex. vara en bra idé i förhållande till stöld.Turaco lampan kan snacka ihop sig med dina övriga lampor från Philips Hue och kan använda samma bridge. Du kan också använda Turaco helt för sig själv, här kräver det dock att du köper till en bridge.
 • Sana Hue Vägglampa Vit - Philips Hue