Philips Hue lampor

Philips Hue är det smarta belysningssystemet som går att styra via mobilen, Apple Homekit, Google Assistant, Amazon Alexa och IFTTT. Det finns även en fjärrkontroll som brukar följa med startpaketet, eller som går att köpa separat.

Hue fungerar genom att man ansluter bryggan till en router. Kommunikationen från mobil eller annan enhet går sedan genom bryggan, som i sin tur styr lamporna.

Startpaket med Hue brygga, fjärrkontroll och LED-lampor

För att installera Philips Hue i ditt hem kan du komma igång med ett startpaket. De består av en brygga, en fjärrkontroll och LED-lampor.

 • Being Plafond Vit - Philips Hue

  Being Plafond Vit - Philips Hue
  ProducentPhilips Koncept Philips Hue Being taklampa är en mycket enkel och stilren lampa som är perfekt till entren, sovrummet eller kontoret, där man har nytta av de egenskaper som Philips Hue-lamporna&hellip:
 • Being Plafond Svart - Philips Hue

  Being Plafond Svart - Philips Hue
  ProducentPhilips Koncept Philips Hue Being taklampa är en mycket enkel och stilren lampa som är perfekt till entren, sovrummet eller kontoret, där man har nytta av de egenskaper som Philips Hue-lamporna&hellip:
 • Still Plafond Svart - Philips Hue

  Still Plafond Svart - Philips Hue
  Producent Philips Koncept Still plafondlampan i Svart från Philips Hue är en vacker och stilren lampa, som är helt perfekt att ha i entrén, kontoret eller sovrummet. Likaså är den perfekt över matbordet,&hellip:
 • Buckram Plafond Single Spot Svart - Philips Hue

  Buckram Plafond Single Spot Svart - Philips Hue
 • Still Plafond Alu - Philips Hue

  Still Plafond Alu - Philips Hue
  Producent Philips Koncept Still plafondlampan i Alu från Philips Hue är en vacker och stilren lampa, som är helt perfekt att ha i entrén, kontoret eller sovrummet. Likaså är den perfekt över matbordet,&hellip:
 • Cher Hue Plafond Svart - Philips Hue

  Cher Hue Plafond Svart - Philips Hue
 • Milliskin Plafond Vit - Philips Hue

  Milliskin Plafond Vit - Philips Hue
 • Philips Hue Color 5,5W E14 - Philips Hue

  Philips Hue Color 5,5W E14 - Philips Hue
  Philips Hue White and Color Kronglödlampa E14
 • Cher Hue Taklampa Vit - Philips Hue

  Cher Hue Taklampa Vit - Philips Hue
  Design: Philips Hue Koncept Vacker och enkel pendel i nordisk design från Philips Hue. Glödlampa och fjärrkontroll medföljer med lampan. Den monteras enkelt och smidigt med den medföljande fjärrkontrollen&hellip:
 • Still Plafond Vit - Philips Hue

  Still Plafond Vit - Philips Hue
 • Buckram Plafond Single Spot Vit - Philips Hue

  Buckram Plafond Single Spot Vit - Philips Hue
 • Buckram Plafond 3xBar/Tube Vit - Philips Hue

  Buckram Plafond 3xBar/Tube Vit - Philips Hue
 • Fair Plafond Svart - Philips Hue

  Fair Plafond Svart - Philips Hue
  Tilverkaren Philips Koncept Fair pendel i Svart från Philips Hue är en fin och stilren lampa, som är helt ideell att använda över matbordet. Fair pendel är med White Ambiance, vilket betyder att&hellip:
 • Buckram Plafond Plate/Spiral Svart - Philips Hue

  Buckram Plafond Plate/Spiral Svart - Philips Hue
 • Amaze Taklampa Svart - Philips Hue

  Amaze Taklampa Svart - Philips Hue
  Producent Philips Koncept Philips Hue Amaze taklampa Svart är en mycket enkel och stilren lampa som är perfekt till entren, sovrummet eller kontoret, där man har nytta av de egenskaper som Philips Hue-lamporna&hellip:
 • Being Plafond Alu - Philips Hue

  Being Plafond Alu - Philips Hue
  ProducentPhilips Koncept Philips Hue Being taklampa är en mycket enkel och stilren lampa som är perfekt till entren, sovrummet eller kontoret, där man har nytta av de egenskaper som Philips Hue-lamporna&hellip:
 • Buckram Plafond Single Spot m/Switch Svart - Philips Hue

  Buckram Plafond Single Spot m/Switch Svart - Philips Hue
 • Buckram Plafond Plate/Spiral Vit - Philips Hue

  Buckram Plafond Plate/Spiral Vit - Philips Hue
 • Buckram Plafond 3xBar/Tube Svart - Philips Hue

  Buckram Plafond 3xBar/Tube Svart - Philips Hue
 • Fair Hue Taklampa Vit - Philips Hue

  Fair Hue Taklampa Vit - Philips Hue
  Tilverkaren Philips Koncept Fair pendel i Vit från Philips Hue är en fin och stilren lampa, som är helt ideell att använda över matbordet. Fair pendel är med White Ambiance, vilket betyder att den&hellip:
 • Fair Hue Taklampa Svart - Philips Hue

  Fair Hue Taklampa Svart - Philips Hue
  Tilverkaren Philips Koncept Fair pendel i Svart från Philips Hue är en fin och stilren lampa, som är helt ideell att använda över matbordet. Fair pendel är med White Ambiance, vilket betyder att&hellip:
 • Appear fasadbelysning (Silver)

  Appear fasadbelysning (Silver)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Vägglampan Appear erbjuder ett subtilt men ändå kraftfullt ljus i en av 16 miljoner färger genom att rikta sina strålar både uppåt och nedåt, vilket skapar en skarp, riktad ljustriangel mot väggen till din entré eller altan. Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Hue Bridge ingår inte. Denna variant är i rostfritt stål.Ljuskällan motsvarar ett ljus på 49W.Integrerad LED-belysning.Produktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Flourish Hue Taklampa Bluetooth - Philips Hue

  Flourish Hue Taklampa Bluetooth - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips HUE Koncept Flourish Hue Taklampa Bluetooth är från en serie frostade glaslampor som ger ett fantastiskt mjukt ljus. Den moderna och eleganta lampan är perfekt för&hellip:
 • Buckram Plafond Single Spot m/Switch Vit - Philips Hue

  Buckram Plafond Single Spot m/Switch Vit - Philips Hue
 • Struana Hue Plafond Vit - Philips Hue

  Struana Hue Plafond Vit - Philips Hue
  Producent Philips Koncept Philips Hue Struana taklampa i vitt är en mycket enkel och stilren lampa som är helt perfekt till badrummet då den har en IP grad på 44 (Observera att du inte får placera&hellip:
 • Buckram Plafond 2xBar/Tube Svart - Philips Hue

  Buckram Plafond 2xBar/Tube Svart - Philips Hue
 • Wellner Hue Bordslampa Vit - Philips Hue

  Wellner Hue Bordslampa Vit - Philips Hue
  Producent Philips Hue Koncept Wellner bordslampa från Philips Hue är en riktigt bra bordslampa som du kan använda just där du vill ha belysning. Den passar till att ge stämningsljus, läsljus, ljus&hellip:
 • Discover Hue WACA EU (Svart)

  Discover Hue WACA EU (Svart)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Strålkastaren Discover kan anslutas till din befintliga Hue Bridge så att du får tillgång till alla funktioner som välkomnar dig hem. Med miljoner färgalternativ kan du också skapa stämning. (Hue Bridge ingår inte.) Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Hue Bridge krävs.Ljuskällan motsvarar ett ljus på 79W.Integrerad LED-belysning.Produktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Philips Hue Being Taklampa Vit

  Philips Hue Being Taklampa Vit
  Design: PhilipsKoncept:Being taklampa från Philips är den perfekta kombinationen av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience ljuskälla med dimmerströmbrytare. På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Being-modellen är enormt elegant med sin mjuka form och yta och den passar till alla hem med sin estetik och enkelhet. Being taklampan finns i en vacker lite matt svart färg, en lite matt vit modell samt en i aluminium.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue White Ambiance Aurelle Kvadrat Taklampa Stor

  Philips Hue White Ambiance Aurelle Kvadrat Taklampa Stor
  Design: PhilipsKoncept:Hue Aurelle Kvadrat Taklampa Stor från Philips är den perfekta lampan för att skapa helt rätt ljus i ett rum. Hue Aurelle Hue Aurelle är en taklampe-serie som finns i 4 olika former och storlekar. Aurelle Taklampa Låg finns i rund, rektangel eller kvadrat, där den kvadratiska modellen finns i två storlekar. Lampan har en inbyggd ljuskälla som ger ett fint ljus och som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus eller ett klart arbetsjus. De många ljusfunktionerna och den enkla och moderna designen, gör att lampan smälter fint och diskret in på kontoret eller ett av hemmets rum. När du köper din Hue Aurelle Kvadrat Taklampa Stor följer det med en dimmerkontakt så att du lätt kan kontrollera ljuset.Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Turaco fasadbelysning (Antracit)

  Turaco fasadbelysning (Antracit)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Turaco-väggbelysningen kan anslutas till din befintliga Hue-brygga för tillgång till alla funktioner som fjärrstyrning, geofencing och schemaläggning. Hue-brygga ingår ej. Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Produktfördelar:White- varmvitt ljus (2700K)Hue Bridge krävsDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Impress fasadbelysning 12cm (Svart)

  Impress fasadbelysning 12cm (Svart)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Vägglampan Impress kan anslutas till din befintliga Hue Bridge så att du får tillgång till alla funktioner, såsom fjärrstyrning och rutiner. Den är också perfekt för att skapa stämning. (Philips Hue Bridge ingår inte.) Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Hue Bridge krävs.Ljuskällan motsvarar ett ljus på 49WIntegrerad LED-belysning.Produktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Impress fasadbelysning 19cm (Svart)

  Impress fasadbelysning 19cm (Svart)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Vägglampan Impress kan anslutas till din befintliga Hue Bridge så att du får tillgång till alla funktioner, såsom fjärrstyrning och rutiner. Den är också perfekt för att skapa stämning. (Philips Hue Bridge ingår inte.) Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Hue Bridge krävs.Ljuskällan motsvarar ett ljus på 49WIntegrerad LED-belysning.Produktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Appear fasadbelysning (Svart)

  Appear fasadbelysning (Svart)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Vägglampan Appear erbjuder ett subtilt men ändå kraftfullt ljus i en av 16 miljoner färger genom att rikta sina strålar både uppåt och nedåt, vilket skapar en skarp, riktad ljustriangel mot väggen till din entré eller altan. Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Hue Bridge ingår inte. Ljuskällan motsvarar ett ljus på 49W.Integrerad LED-belysning.Produktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • 5,7W Centura Hue Wca Rund Svart

  5,7W Centura Hue Wca Rund Svart
  Den infällda spotlighten Philips Hue Centura är ett modernt och diskret tillägg till ditt hem, som förhöjer ditt boende genom att skapa fantastisk atmosfär. Kategorin White and color ambiance ger dig möjligheten att justera belysningen i ditt rum med över 16 miljoner nyanser av färg, så att du får möjligheten att skräddarsy din belysning till stunden. Endast fantasin sätter gränserna. Ljuskällan drar mindre el än klassiska ljusjkälor vilket gör denna armatur till ett fantastiskt val nite bara för ditt hem men även för miljön.
 • Attract fasadbelysning (Svart)

  Attract fasadbelysning (Svart)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Utomhuslyktan Attract har en glasskärm skapar en unik ljuseffekt på väggen. Den är traditionellt utformad men ger ändå ett modernt intryck på altanen, i trädgården eller entrén. Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Koppla till en Hue Bridge för att få tillgång till alla smarta funktioner. Integrerad LED-belysning.Produktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Buckram Plafond 2xBar/Tube Vit - Philips Hue

  Buckram Plafond 2xBar/Tube Vit - Philips Hue
 • Philips Hue Fair Taklampa Vit

  Philips Hue Fair Taklampa Vit
  Design: PhilipsKoncept:Fair taklampa från Philips är en perfekt kombination av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience glödlampa med dimmerkontakt. På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Fair-modellen är i all sin enkelhet otroligt stilren. Klassisk och modern på samma gång. Fair-taklampan finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Amaze Takpendel Vit

  Philips Hue Amaze Takpendel Vit
  Design: PhilipsKoncept:Amaze Takpendeln från Philips är den perfekta kombinationen av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience ljuskälla med dimmerströmbrytare . På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Amaze-modellen är enormt elegant med sin mjuka form och yta och den passar till alla hem med sin estetik och enkelhet. Amaze takpendeln finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Runner Triple Spotlight Svart

  Philips Hue Runner Triple Spotlight Svart
  Design: PhilipsKoncept:Runner HUE Spotlight från Philips är en enkel spotlight som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men den utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Philips Hue Runner-modellen finns som enkel, dubbel eller trippel spotlight fastsatta på tre olika längdplattor och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. Runner-modellen finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg. Modellen finns både med och utan dimmer.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue White Ambiance Aurelle Rund Taklampa

  Philips Hue White Ambiance Aurelle Rund Taklampa
  Design: PhilipsKoncept:Hue Aurelle Rund Taklampa från Philips är den perfekta lampan för att skapa helt rätt ljus i ett rum. Hue Aurelle är en taklampe-serie som finns i 4 olika former och storlekar. Aurelle Taklampa Låg finns i rund, rektangel eller kvadrat, där den kvadratiska modellen finns i två storlekar. Lampan har en inbyggd ljuskälla som ger ett fint ljus och som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus eller ett klart arbetsjus. De många ljusfunktionerna och den enkla och moderna designen, gör att lampan smälter fint och diskret in på kontoret eller ett av hemmets rum. När du köper din Hue Aurelle Kvadrat Taklampa Stor följer det med en dimmerkontakt så att du lätt kan kontrollera ljuset.Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Flourish Hue Plafond Bluetooth - Philips Hue

  Flourish Hue Plafond Bluetooth - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips HUE Koncept Flourish Hue Plafond Bluetooth är från en serie frostade glaslampor som ger ett fantastiskt mjukt ljus. Den moderna och eleganta lampan är perfekt för&hellip:
 • Lucca fasadbelysning (Antracit)

  Lucca fasadbelysning (Antracit)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Lucca-vägglyktan kan anslutas till din befintliga Hue-brygga så att du får tillgång till alla funktioner såsom fjärrstyrning, geofencing och schemaläggning. Hue-brygga ingår ej. Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Produktfördelar:White - varmvitt ljus (2700K)Hue Bridge krävsDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Resonate fasadbelysning (Svart)

  Resonate fasadbelysning (Svart)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Genom att rikta sitt ljus i triangulära ljuseffekter både uppåt och nedåt låter vägglampan Resonate dig belysa din altan eller uteplats med elegant, färgglatt ljus. Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Integrerad LED-belysning.Produktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Philips Vintage hänglampa E27, roséguld

  Philips Vintage hänglampa E27, roséguld
  Philips hänglampa i roséguld med E27-uttag Denna hänglampa från Philips består uteslutande av en svart kapell, en kabel och ett E27- uttag av rosa guldmetall. Hänglampan är den perfekta plattformen för att sätta en dekorativ ljuskälla i rampljuset.
 • Amarant Hue (utomhus) (Svart)

  Amarant Hue (utomhus) (Svart)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Sprid ljus över stora utomhusytor, som staket, väggar och häckar, med vit och färgad belysning. Amarant linjär spotlight är en del av LowVolt-systemet och ansluts till ett Philips Hue-nätaggregat. Du kan till och med koppla ihop flera spotlights för att skapa en vägg av ljus. Lampan är IP65-klassad och är skyddad mot både hårt väder och vattenstänk från alla håll.Motsvarar ett ljus på 104W.Hue-brygga ingår ej.Integrerad LED-belysning.Produktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusLowVolt-system – förlängningSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Tuar fasadbelysning (Silver)

  Tuar fasadbelysning (Silver)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Tuar-vägglyktan kan anslutas till din befintliga Hue-brygga så att du får tillgång till alla funktioner såsom fjärrstyrning, geofencing och schemaläggning. Hue-brygga ingår ej. Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Lampan har en finish i rostfritt stål.Ljuskällan motsvarar ett ljus på 60W.E27 LED-lampa ingår.Produktfördelar:White - Varmvitt ljus (2700K)Hue Bridge krävsDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Philips HueW G125 7W E27

  Philips HueW G125 7W E27
  Skapa ett stilsäkert inslag i ditt hem med en rund LED-globlampa med tvinnad glödtråd. Lampan har vintagestil, men med en modern touch, och kan göra allt som andra smarta ljuskällor kan göra, inklusive sänka eller öka ljusstyrkan. Går att styra via Bluetooth, app eller röst. Parkoppla med en Hue-brygga för att få tillgång till samtliga funktioner.Motsvarar ett ljus på 40W.
 • 25W Fair Hue Taklampa Svart

  25W Fair Hue Taklampa Svart
  Philips Hue Fair är en takplafond med en väldigt vid ljusvinkel och en unik och modern design som kommer att förhöja ytorna i ditt hem. Denna rmatur belyser både ytorna under sig men även taket genomm att sprida sitt ljus åt sidorna, och som en del av kategorin White ambiance, kan du välja mellan toner av kallt och varmvitt ljus. Låt Fair hjälpa dig vakna upp, få energi och koncentrera dig under dagen och mot kvällen slappna av. Med dess högkvalitativa design kombinerar armaturen både form och funktionalitet, samtidigt som att den använder en energisnål och långlivad LED-modul. Fair är enkel att koppla och kontrollera med dina smarta enheter, olika accessoarer eller din röst.
 • GU10 5,7W Centura Hue Infälld S. Vit

  GU10 5,7W Centura Hue Infälld S. Vit
  Den infällda spotlighten Philips Hue Centura är ett modernt och diskret tillägg till ditt hem, som förhöjer ditt boende genom att skapa fantastisk atmosfär. Kategorin White and color ambiance ger dig möjligheten att justera belysningen i ditt rum med över 16 miljoner nyanser av färg, så att du får möjligheten att skräddarsy din belysning till stunden. Endast fantasin sätter gränserna. Ljuskällan drar mindre el än klassiska ljusjkälor vilket gör denna armatur till ett fantastiskt val nite bara för ditt hem men även för miljön.
 • 20W Adore Hue Vägglampa Vit

  20W Adore Hue Vägglampa Vit
  Philips Hue Adore är en serie med smarta badrumsarmaturer som är del av ekosystemet Hue. Denna väggarmatur med 360 graders belysningsvinkel ser till så att du både får fantastiskt ljus för din spegel samtidigt som att den lyser upp resten av badrummet. Kan även kombineras med en takplafond för optimalt ljus i badrummet. Armaturens White ambiance LED-modul låter dig byta mellan kalla och varma toner av vitt ljus. Detta är den större versionen med en bredd på 67.5cm.
 • Philips Hue Fair Takpendel Vit

  Philips Hue Fair Takpendel Vit
  Design: PhilipsKoncept:Fair Takpendeln från Philips är en perfekt kombination av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience glödlampa med dimmerkontakt. På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Fair-modellen är i all sin enkelhet otroligt stilren. Klassisk och modern på samma gång. Fair-takpendeln finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Connected Struana Taklampa

  Philips Hue Connected Struana Taklampa
  Design: PhilipsKoncept:Hue Connected Strauna Taklampa från Philips är den perfekta lampan till badrummet och en av de första Philips Hue-produkterna som är godkända till badrum. Connected-serien är en rad av Philips bäst säljande lampor, som de nu har valt att utrusta med Hue-teknik. Det var populära lampor innan, men med Hue-tekniken har de blivit ännu mer populära, och enligt kunderna har de en snygg design och ett bra ljus. Lampan har en inbyggd ljuskälla som ger ett fint ljus och som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus eller ett klart arbetsljus. De många ljusfunktionerna och den enkla och moderna designen gör att lampan hänger fint och diskret i taket, oavsett om det är på kontoret, badrummet eller i sovrummet. Du kan styra ljuset på din Hue Connected Strauna Taklampa med dimmerkontakt som följer med när du köper lampan. Därutöver kan ljuset lätt dämpas och styras via en app i din smartphone eller tablet. OBS! Om du är intresserad i att styra ljuset från din smartphone eller tablet, ska du köpa till en Hue Bridge, den ingår inte i köpet. Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Philips Hue Runner Single Spotlight Vit Exkl. Dimmer

  Philips Hue Runner Single Spotlight Vit Exkl. Dimmer
  Design: PhilipsKoncept:Runner HUE Spotlight från Philips är en enkel spotlight som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men den utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Philips Hue Runner-modellen finns som enkel, dubbel eller trippel spotlight fastsatta på tre olika längdplattor och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. Runner-modellen finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg. Modellen finns både med och utan dimmer.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Pillar Dubbel Spotlight Svart

  Philips Hue Pillar Dubbel Spotlight Svart
  Design: PhilipsKoncept:Philips Hue Pillar Spotlight har en fin och enkel design som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men som utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Pillar-modellen finns med en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hue Pillar Dobbel Spotlight levereras med en 4-stegsdimmer samt en Hue White Ambiance GU10 ljuskälla och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. De redan inprogrammerade ljusinställningarna (mys, koncentration, läsljus och energize) aktiveras på strömbrytaren där du också kan styra ljusstyrkan. Om du vill styra ljuset via din smartmobil eller surfplatta behövs en Hue Bridge.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue White Ambiance Aurelle Kvadrat Taklampa Mindre

  Philips Hue White Ambiance Aurelle Kvadrat Taklampa Mindre
  Design: PhilipsKoncept:Hue Aurelle Kvadrat Taklampa Mindre från Philips är den perfekta lampan för att skapa helt rätt ljus i ett rum. Hue Aurelle är en taklampe-serie som finns i 4 olika former och storlekar. Aurelle Taklampa Låg finns i rund, rektangel eller kvadrat, där den kvadratiska modellen finns i två storlekar. Lampan har en inbyggd ljuskälla som ger ett fint ljus och som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus eller ett klart arbetsjus. De många ljusfunktionerna och den enkla och moderna designen, gör att lampan smälter fint och diskret in på kontoret eller ett av hemmets rum. När du köper din Hue Aurelle Kvadrat Taklampa Mindre följer det med en dimmerkontakt så att du lätt kan kontrollera ljuset.Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Philips Hue Runner Dubbel Spotlight Vit

  Philips Hue Runner Dubbel Spotlight Vit
  Design: PhilipsKoncept:Runner HUE Spotlight från Philips är en enkel spotlight som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men den utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Philips Hue Runner-modellen finns som enkel, dubbel eller trippel spotlight fastsatta på tre olika längdplattor och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. Runner-modellen finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg. Modellen finns både med och utan dimmer.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Being Taklampa Aluminium

  Philips Hue Being Taklampa Aluminium
  Design: PhilipsKoncept:Being taklampa från Philips är den perfekta kombinationen av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience ljuskälla med dimmerströmbrytare. På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Being-modellen är enormt elegant med sin mjuka form och yta och den passar till alla hem med sin estetik och enkelhet. Being taklampan finns i en vacker lite matt svart färg, en lite matt vit modell samt en i aluminium.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Still Taklampa Svart

  Philips Hue Still Taklampa Svart
  Design: PhilipsKoncept:Still taklampa från Philips är den perfekta kombinationen av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience ljuskälla med dimmerkontakt . På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Still-modellen är en enkel taklampa som ändå strålar av detaljer med sina parallella ränder som omfamnar lampan utan att lampan blir uppmärksamhetskrävande. Taklampan finns i en vacker lite matt svart färg, en lite matt vit modell samt en i aluminium.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Adore 2-spot (Vit)

  Adore 2-spot (Vit)
  Philips Hue är en serie för det smarta hemmet, med lampor för alla rum och tillfällen. Med Philips Hue White Ambiance Adore spotlight i ditt badrum kan du njuta av ljusinställningar som hjälper dig att få energi, koncentrera dig, läsa och slappna av. Använd strömbrytaren med dimmer för att skapa rätt stämning för alla tillfällen. Anslut till Hue Bridge för att uppleva systemets oändliga möjligheter. Lampan är tillverkad av metall och har en vit finish.Dimmer switch medföljer.Produktfördelar:White ambiance - Dimbar i ljusstyrka och färgtemperatur.Bridge-aktiveradDimmer switch medföljerSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Philips Hue White 2-pack GU10 5,2W

  Philips Hue White 2-pack GU10 5,2W
  Philips Hue White 2-pack, smart belysning från Philips Hue. Sätt i de här två smarta GU10 LED-ljuskällorna i dina spotlights och njut av ett mjukt vitt ljus samt omedelbar trådlös dimring i alla&hellip:
 • Philips Hue Iris Bordslampa 570 lm Svart

  Philips Hue Iris Bordslampa 570 lm Svart
  Philips Hue Iris (gen. 4) är en smart bordslampa för Philips Hue-system. Belys hemmet med någon av de 16 miljoner färger som lampan ger ifrån sig. Kan anpassas efter musik, användas som wake up-light och synkroniseras med andra lampor. Kan användas direkt via Bluetooth eller med Hue-brygga (50840) för full funktionalitet.
 • Philips Hue Iris Bordslampa 570 lm Vit

  Philips Hue Iris Bordslampa 570 lm Vit
  Philips Hue Iris (gen. 4) är en smart bordslampa för Philips Hue-system. Belys hemmet med någon av de 16 miljoner färger som lampan ger ifrån sig. Kan anpassas efter musik, användas som wake up-light och synkroniseras med andra lampor. Kan användas direkt via Bluetooth eller med Hue-brygga (50840) för full funktionalitet.
 • Being Hue Taklampa Vit - Philips Hue

  Being Hue Taklampa Vit - Philips Hue
  Producent Philips Koncept Philips Hue Being taklampa är en mycket enkel och stilren lampa som är perfekt till entren, sovrummet eller kontoret, där man har nytta av de egenskaper som Philips Hue-lamporna&hellip:
 • Color Go Bordslampa Bluetooth - Philips Hue

  Color Go Bordslampa Bluetooth - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips HUE Koncept Color Go Bluetooth är en super mångsidig lampa som du kan ta med var som helst. Den bärbara lampan är perfekt för att ställa in rätt stämning tack&hellip:
 • Flourish Hue Bordslampa Bluetooth - Philips Hue

  Flourish Hue Bordslampa Bluetooth - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips HUE Koncept Flourish Hue Bordslampa Bluetooth är från en serie frostade glaslampor som ger ett fantastiskt mjukt ljus. Den moderna och eleganta lampan är perfekt för&hellip:
 • Philips Hue Liane Vägglampa Svart

  Philips Hue Liane Vägglampa Svart
  Philips Hue Liane är en smart vägglampa för Philips Hue-system. Lampan ger ifrån sig mjukt, varmvitt till kallt dagsljus (2000-6500 K) och kan även lysa i upp till 16 miljoner olika färger. Kan anpassas efter musik, användas som wake up-light och synkroniseras med andra lampor. Kan användas direkt via Bluetooth eller med Hue-brygga (50840)
 • Philips Hue Flourish Bordslampa

  Philips Hue Flourish Bordslampa
  Philips Hue Flourish är en smart bordslampa för Philips Hue-system. Lampan ger ifrån sig mjukt, varmvitt till kallt dagsljus (2000-6500 K) och kan även lysa i upp till 16 miljoner olika färger. Kan anpassas efter musik, användas som wake up-light och synkroniseras med andra lampor. Kan användas direkt via Bluetooth eller med Hue-brygga (5084
 • Philips Hue Sana Vägglampa Vit

  Philips Hue Sana Vägglampa Vit
  Philips Hue Sana är en smart vägglampa för Philips Hue-system. Lampan ger ifrån sig mjukt, varmvitt till kallt dagsljus (2000-6500 K) och kan även lysa i upp till 16 miljoner olika färger. Kan anpassas efter musik, användas som wake up-light och synkroniseras med andra lampor. Kan användas direkt via Bluetooth eller med Hue-brygga (50840) f
 • Philips Hue Sana Vägglampa Svart

  Philips Hue Sana Vägglampa Svart
  Philips Hue Sana är en smart vägglampa för Philips Hue-system. Lampan ger ifrån sig mjukt, varmvitt till kallt dagsljus (2000-6500 K) och kan även lysa i upp till 16 miljoner olika färger. Kan anpassas efter musik, användas som wake up-light och synkroniseras med andra lampor. Kan användas direkt via Bluetooth eller med Hue-brygga (50840) f
 • Philips Hue Go Bärbar bordslampa

  Philips Hue Go Bärbar bordslampa
  Philips Hue Go är en smart portabel bordslampa för Philips Hue-system. Ett inbyggt, uppladdningsbart batteri gör lampan bärbar och ger stämningsfull belysning i upp till 18 timmar. Utrustad med en knapp för att enkelt skifta genom sju inbyggda ljusinställningar. Kan användas direkt via Bluetooth eller med Hue-brygga (50840) för full funkti
 • Philips Hue Amaze Takpendel Svart

  Philips Hue Amaze Takpendel Svart
  Design: PhilipsKoncept:Amaze Takpendeln från Philips är den perfekta kombinationen av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience ljuskälla med dimmerströmbrytare. På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Amaze-modellen är enormt elegant med sin mjuka form och yta och den passar till alla hem med sin estetik och enkelhet. Amaze takpendeln finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Pillar Single Spotlight Vit inkl. Dimmer

  Philips Hue Pillar Single Spotlight Vit inkl. Dimmer
  Design: PhilipsKoncept:Philips Hue Pillar Spotlight har en fin och enkel design som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men som utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Pillar-modellen finns med en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hue Pillar Single Spotlight levereras med en 4-stegsdimmer samt en Hue White Ambiance GU10 ljuskälla och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. De redan inprogrammerade ljusinställningarna (mys, koncentration, läsljus och energize) aktiveras på strömbrytaren där du också kan styra ljusstyrkan. Om du vill styra ljuset via din smartmobil eller surfplatta behövs en Hue Bridge.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Pillar Single Spotlight Vit Exkl. Dimmer

  Philips Hue Pillar Single Spotlight Vit Exkl. Dimmer
  Design: PhilipsKoncept:Philips Hue Pillar Spotlight har en fin och enkel design som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men som utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Pillar-modellen finns med en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hue Pillar Single Spotlight levereras med en 4-stegsdimmer samt en Hue White Ambiance GU10 ljuskälla och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. De redan inprogrammerade ljusinställningarna (mys, koncentration, läsljus och energize) aktiveras på strömbrytaren där du också kan styra ljusstyrkan. Om du vill styra ljuset via din smartmobil eller surfplatta behövs en Hue Bridge.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Cher Takpendel Vit

  Philips Hue Cher Takpendel Vit
  Design: PhilipsKoncept:Cher Takpendeln från Philips är en perfekt kombination av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience glödlampa med dimmerkontakt. På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Cher-modellen är med dess mjuka form och enkla snitt en lampa som passar alla hem. Lampan är både spännande och tidlös på samma gång och utstrålar charm och stil. Cher takpendeln finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Runner Single Spotlight Svart inkl. Dimmer

  Philips Hue Runner Single Spotlight Svart inkl. Dimmer
  Design: PhilipsKoncept:Runner HUE Spotlight från Philips är en enkel spotlight som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men den utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Philips Hue Runner-modellen finns som enkel, dubbel eller trippel spotlight fastsatta på tre olika längdplattor och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. Runner-modellen finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg. Modellen finns både med och utan dimmer.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Flourish White Colour Ambiance Taklampa

  Philips Hue Flourish White Colour Ambiance Taklampa
  Design: PhilipsKoncept:Hue Flourish Taklampa från Philips är den perfekta lampan för att skapa helt rätt stämning i ditt hem. Hue Flourish finns som bords-, tak- och pendellampa och alla har en stor rund lampskärm utformad i räfflat opalglas. Lampan har en inbyggd ljuskälla som ger ett fint ljus och som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus, ett klart arbetsljus eller om du vill ha färg är det också en möjlighet. De många ljusfunktionerna och den moderna designen gör att lampan är fin i fönstret, eller hänger snyggt i taket, i sovrummet eller över matbordet. Hue Flourish Taklampa kan lätt styras och dämpas via en app i din smartphone eller tablet. OBS! Om du är intresserad i att styra ljuset från din smartphone eller tablet, ska du köpa till en Hue Bridge, den ingår inte i köpet. Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Philips Hue Pillar Single Spotlight Svart

  Philips Hue Pillar Single Spotlight Svart
  Design: PhilipsKoncept:Philips Hue Pillar Spotlight har en fin och enkel design som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men som utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Hue Pillar Spotlight finns både med enkel och dubbel spotlight och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. Lampan levereras med en Hue White Ambiance GU10 ljuskälla.Pillar-modellen finns med en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg. Modellen finns både med och utan dimmer.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue White Ambiance Aurelle Taklampa

  Philips Hue White Ambiance Aurelle Taklampa
  Design: PhilipsKoncept:Hue Aurelle Rektangel Taklampa från Philips är den perfekta lampan för att skapa helt rätt ljus i ett rum. Hue Aurelle är en taklampe-serie som finns i 4 olika former och storlekar. Aurelle Taklampa Låg finns i rund, rektangel eller kvadrat, där den kvadratiska modellen finns i två storlekar. Lampan har en inbyggd ljuskälla som ger ett fint ljus och som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus eller ett klart arbetsjus. De många ljusfunktionerna och den enkla och moderna designen, gör att lampan smälter fint och diskret in på kontoret eller ett av hemmets rum. När du köper din Hue Aurelle Rektangel Taklampa följer det med en dimmerkontakt så att du lätt kan kontrollera ljuset.Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Philips Hue Pillar Single Spotlight Svart inkl. Dimmer

  Philips Hue Pillar Single Spotlight Svart inkl. Dimmer
  Design: PhilipsKoncept:Philips Hue Pillar Spotlight har en fin och enkel design som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men som utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Pillar-modellen finns med en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hue Pillar Single Spotlight levereras med en 4-stegsdimmer samt en Hue White Ambiance GU10 ljuskälla och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. De redan inprogrammerade ljusinställningarna (mys, koncentration, läsljus och energize) aktiveras på strömbrytaren där du också kan styra ljusstyrkan. Om du vill styra ljuset via din smartmobil eller surfplatta behövs en Hue Bridge.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Runner Dubbel Spotlight Svart

  Philips Hue Runner Dubbel Spotlight Svart
  Design: PhilipsKoncept:Runner HUE Spotlight från Philips är en enkel spotlight som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men den utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Philips Hue Runner-modellen finns som enkel, dubbel eller trippel spotlight fastsatta på tre olika längdplattor och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. Runner-modellen finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg. Modellen finns både med och utan dimmer.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Ensis Långbordspendel

  Philips Hue Ensis Långbordspendel
  Design: PhilipsKoncept:Hue Ensis Långbordspendel från Philips är den perfekta lampan för att skapa helt rätt ljus i ett rum. Den slanka långa lampkroppen, hänger snyggt över långbordet, oavsett om det är det stora matbordet eller i konferenslokalen. Du kan själv välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus, ett klart arbetsjus eler om du vill ha färg, så är det också möjlighet till det. Lampan har två inbyggda ljuskällor, den ena har ett uppåtriktat ljus och den andra ett nedåtriktat. De två ljuskällorna kan styras oberoende av varandra. De många ljusfunktionerna och den slanka eleganta designen gör att Ensis pendeln är otroligt mångsidig. Hue Ensis Långbordspendel kan lätt styras och dämpas via en app i din smartphone eller tablet.  Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Philips Hue Cher Takpendel Svart

  Philips Hue Cher Takpendel Svart
  Design: PhilipsKoncept:Cher Takpendeln från Philips är en perfekt kombination av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience glödlampa med dimmerkontakt. På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Cher-modellen är med dess mjuka form och enkla snitt en lampa som passar alla hem. Lampan är både spännande och tidlös på samma gång och utstrålar charm och stil. Cher takpendeln finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Pillar Single Spotlight Vit

  Philips Hue Pillar Single Spotlight Vit
  Design: PhilipsKoncept:Philips Hue Pillar Spotlight har en fin och enkel design som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men som utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Hue Pillar Spotlight finns både med enkel och dubbel spotlight och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. Lampan levereras med en Hue White Ambiance GU10 ljuskälla.Pillar-modellen finns med en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg. Modellen finns både med och utan dimmer.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Being Taklampa Svart

  Philips Hue Being Taklampa Svart
  Design: PhilipsKoncept:Being taklampa från Philips är den perfekta kombinationen av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience ljuskälla med dimmerströmbrytare. På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Being-modellen är enormt elegant med sin mjuka form och yta och den passar till alla hem med sin estetik och enkelhet. Being taklampan finns i en vacker lite matt svart färg, en lite matt vit modell samt en i aluminium.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Connected Still Taklampa i Vit

  Philips Hue Connected Still Taklampa i Vit
  Design: PhilipsKoncept:Hue Connected Still Taklampa i Vit från Philips är en del av Connected-serien, som omfattar en rad av Philips bäst säljande lampor, som de nu har valt att tillföra Hue-teknik. Det var populära lampor innan, men med Hue-tekniken har de blivit ännu mer populära, och enligt kunderna har de en snygg design och ett bra ljus. Lampan har en inbyggd ljuskälla som ger ett fint ljus och som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus eller ett klart arbetsljus. De många ljusfunktionerna och det enkla och moderna designen, betyder att lampan är snygg och diskret, och smälter in fint om det så är på kontoret eller i sovrummet. Du kan styra ljuset på din Hue Connected Still Taklampa med dimmerkontakten, som medföljer när du köper lampan. Därutöver kan ljuset lätt dämpas och styras via en app till din smartphone eller tablet. OBS! Om du är intresserad i att styra ljuset från din smartphone eller tablet, ska du köpa till en Hue Bridge, den ingår inte i köpet. Värt att veta om Philips Hue: Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge. En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor. Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma. Fungerar både till iPhone och Andriod. Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här
 • Philips Hue Pillar Single Spotlight Svart Exkl. Dimmer

  Philips Hue Pillar Single Spotlight Svart Exkl. Dimmer
  Design: PhilipsKoncept:Philips Hue Pillar Spotlight har en fin och enkel design som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men som utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Pillar-modellen finns med en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hue Pillar Single Spotlight levereras med en 4-stegsdimmer samt en Hue White Ambiance GU10 ljuskälla och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. De redan inprogrammerade ljusinställningarna (mys, koncentration, läsljus och energize) aktiveras på strömbrytaren där du också kan styra ljusstyrkan. Om du vill styra ljuset via din smartmobil eller surfplatta behövs en Hue Bridge.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Fair Taklampa Svart

  Philips Hue Fair Taklampa Svart
  Design: PhilipsKoncept:Fair taklampa från Philips är en perfekt kombination av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience glödlampa med dimmerkontakt. På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Fair-modellen är i all sin enkelhet otroligt stilren. Klassisk och modern på samma gång. Fair-taklampan finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Runner Single Spotlight Vit

  Philips Hue Runner Single Spotlight Vit
  Design: PhilipsKoncept:Runner HUE Spotlight från Philips är en enkel spotlight som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men den utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Philips Hue Runner-modellen finns som enkel, dubbel eller trippel spotlight fastsatta på tre olika längdplattor och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. Runner-modellen finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg. Modellen finns både med och utan dimmer.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Runner Single Spotlight Vit inkl. Dimmer

  Philips Hue Runner Single Spotlight Vit inkl. Dimmer
  Design: PhilipsKoncept:Runner HUE Spotlight från Philips är en enkel spotlight som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men den utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Philips Hue Runner-modellen finns som enkel, dubbel eller trippel spotlight fastsatta på tre olika längdplattor och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. Runner-modellen finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg. Modellen finns både med och utan dimmer.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Flourish White Colour Ambiance Bordslampa

  Philips Hue Flourish White Colour Ambiance Bordslampa
  Design: PhilipsKoncept:Hue Flourish Bordslampa från Philips är den perfekta lampan för att skapa helt rätt ljus i ett rum. Hue Flourish kommer som bord, loft og pendellampe, alle med en stor rund lampeskærm, udformet i rillet opalglas. Lampan har en inbyggd ljuskälla som ger ett fint ljus och som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus, ett klart arbetsljus eller om du vill ha färg är det också en möjlighet. De många ljusfunktionerna och den moderna designen gör att lampan är fin i fönstret, eller hänger snyggt i taket, i sovrummet eller över matbordet. Hue Flourish Bordslampa kan lätt styras och dämpas via en app i din smartphone eller tablet. OBS! Om du är intresserad i att styra ljuset från din smartphone eller tablet, ska du köpa till en Hue Bridge, den ingår inte i köpet. Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Philips Hue Pillar Dubbel Spotlight Vit

  Philips Hue Pillar Dubbel Spotlight Vit
  Design: PhilipsKoncept:Philips Hue Pillar Spotlight har en fin och enkel design som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men som utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Pillar-modellen finns med en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hue Pillar Dobbel Spotlight levereras med en 4-stegsdimmer samt en Hue White Ambiance GU10 ljuskälla och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. De redan inprogrammerade ljusinställningarna (mys, koncentration, läsljus och energize) aktiveras på strömbrytaren där du också kan styra ljusstyrkan. Om du vill styra ljuset via din smartmobil eller surfplatta behövs en Hue Bridge.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Fair Takpendel Svart

  Philips Hue Fair Takpendel Svart
  Design: PhilipsKoncept:Fair Takpendeln från Philips är en perfekt kombination av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience glödlampa med dimmerkontakt. På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Fair-modellen är i all sin enkelhet otroligt stilren. Klassisk och modern på samma gång. Fair-takpendeln finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Flourish White Colour Ambiance Pendel

  Philips Hue Flourish White Colour Ambiance Pendel
  Design: PhilipsKoncept:Hue Flourish Pendel från Philips är den perfekta lampan för att skapa helt rätt stämning i ditt hem. Hue Flourish finns som bords-, tak- och pendellampa och alla har en stor rund lampskärm utformad i räfflat opalglas. Lampan har en inbyggd ljuskälla som ger ett fint ljus och som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus, ett klart arbetsljus eller om du vill ha färg är det också en möjlighet. De många ljusfunktionerna och den moderna designen gör att lampan är fin i fönstret, eller hänger snyggt i taket, i sovrummet eller över matbordet. Hue Flourish Pendel kan lätt styras och dämpas via en app i din smartphone eller tablet. OBS! Om du är intresserad i att styra ljuset från din smartphone eller tablet, ska du köpa till en Hue Bridge, den ingår inte i köpet. Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Philips Hue Runner Single Spotlight Svart

  Philips Hue Runner Single Spotlight Svart
  Design: PhilipsKoncept:Runner HUE Spotlight från Philips är en enkel spotlight som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men den utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Philips Hue Runner-modellen finns som enkel, dubbel eller trippel spotlight fastsatta på tre olika längdplattor och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. Runner-modellen finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg. Modellen finns både med och utan dimmer.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue GO

  Philips Hue GO
  Design: PhilipsKoncept:Hue Go från Philips är den perfekta lampan till dig som önskar funktion och ett hav av användningsmöjigheter. Hue Go är en mindre och smart lampa, som bjuder på spännande funktioner och användningsmöjligheter. Lampan kan laddas upp och har en batteritid på 3 timmar samtidigt som det bara tar 1,5 timme att ladda upp den. Den kan med fördel användas i trädgården, som stämningsbelysning sena sommarkvällar, mysbelysning i vardagsrummet eller Wake-Up-ljus i sovrummet. Lampan är utrustad med en inbyggd ljuskälla som ger ett fint ljus, som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus, ett klart arbetsljus eller om du vill ha färg i lampan så har du 16 miljoner olika att välja mellan. De kan lätt styras och dämpas via en app i din smartphone eller tablet. OBS! Om du är intresserad i att styra ljuset från din smartphone eller tablet, ska du köpa till en Hue Bridge, den ingår inte i köpet.Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Philips Hue Runner Single Spotlight Svart Exkl. Dimmer

  Philips Hue Runner Single Spotlight Svart Exkl. Dimmer
  Design: PhilipsKoncept:Runner HUE Spotlight från Philips är en enkel spotlight som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet men den utstrålar kvalitet och stil. Den passar till alla hem med sin snygga yta och rena design. Philips Hue Runner-modellen finns som enkel, dubbel eller trippel spotlight fastsatta på tre olika längdplattor och du har därför möjligheten att få precis det ljus du önskar till ditt hem. Runner-modellen finns i en vacker lite matt svart färg och en lite matt vit färg. Modellen finns både med och utan dimmer.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Still Taklampa Aluminium

  Philips Hue Still Taklampa Aluminium
  Design: PhilipsKoncept:Still taklampa från Philips är den perfekta kombinationen av Philips mest populära modeller och Philips Hue White Ambience ljuskälla med dimmerkontakt . På det sättet har du alltid möjligheten för att skapa det perfekta ljuset för varje ögonblick genom att förbinda, kontrollera och dämpa dina ljuskällor trådlöst. Förutom det kan du också prova Philips inprogrammerade ljusinställningar med deras Tap-kontakt (mys, koncentration, läsljus och energize) som följer med.Philips Hue Still-modellen är en enkel taklampa som ändå strålar av detaljer med sina parallella ränder som omfamnar lampan utan att lampan blir uppmärksamhetskrävande. Taklampan finns i en vacker lite matt svart färg, en lite matt vit modell samt en i aluminium.Hitta mer inspiration här meethue.com>
 • Philips Hue Signe Bordslampa

  Philips Hue Signe Bordslampa
  Design: PhilipsKoncept:Hue Signe Bordslampa från Philips är den perfekta lampan för att skapa helt rätt ljus i ett rum. Hue Signe finns som bords- och golvlampa och ger ett fint indirekt ljus som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus, ett klart arbetsljus eller om du vill ha färg är det också en möjlighet. De många ljusfunktionerna och den slanka och eleganta designen gör att lampan lämpar sig utmärkt till stämningsbelysning i ett av hemmets hörn eller vänd mot andra stora ytor. Hue Signe Bordslampa styrs och dämpas lätt via en app i din smartphone eller tablet.OBS! Om du är intresserad i att styra ljuset från din smartphone eller tablet, ska du köpa till en Hue Bridge, den ingår inte i köpet. Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Philips HueWCA 6W GU10 2P

  Philips HueWCA 6W GU10 2P
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter samtidigt som den är lätt att använda. Sätt färg på valfritt rum med två smarta spotlights, som avger varmvitt till kallvitt ljus och 16 miljoner färger. Använd Bluetooth för direkt styrning av belysningen i ett rum eller anslut till Hue-bryggan för att få tillgång till samtliga funktioner.
 • GU10 5W Adore Hue Inf.Spot Krom

  GU10 5W Adore Hue Inf.Spot Krom
  Philips Hue Adore är en serie med smarta badrumsarmaturer som är del av ekosystemet Hue. Denna infällda spotlight har en väldigt låg profil mot taket och ger ditt badrum ett fantastisk modernt utseende. Perfekt för alla som vill ha en lite mer subtil belysning i deras badrum. Kommer med en inkluderad White ambiance GU10-ljuskälla som kan ändra ljuset från en energigivande kall nyans av vitt ljus till en mer varm och avslappnande nyans av gult ljus.
 • GU10 5W Adore Hue Spot Vit 2X

  GU10 5W Adore Hue Spot Vit 2X
  Philips Hue Adore är en serie med smarta badrumsarmaturer som är del av ekosystemet Hue. Denna spotlight med två justerbara huvuden fungerar perfekt i mindre badrum där belysning över spegeln behövs. Kommer med två inkluderade White ambiance GU10-ljuskällor som kan ändra ljuset från en energigivande kall nyans av vitt ljus till en mer varm och avslappnande nyans av gult ljus.
 • Discover Hue Utomhus Vägglampa - Philips Hue

  Discover Hue Utomhus Vägglampa - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips HUE Koncept Discover Hue Utomhus XX är ett smart projekt från Philips Hue. Med mycket hög ljusstyrka är lamporna perfekta i samband med större utomhusområden, där&hellip:
 • 25W Adore Hue Väggl. Krom

  25W Adore Hue Väggl. Krom
  Philips Hue Adore är en serie med smarta badrumsarmaturer som är del av ekosystemet Hue. Denna väggarmatur med upp-och-ner-belysning ser till så att du både får fantastiskt ljus för din spegel samtidigt som att den lyser upp resten av badrummet. Kan även kombiner med en takplafond för optimalt ljus i badrummet. Armaturens White ambiance LED-modul låter dig byta mellan kalla och varma toner av vitt ljus.
 • Buckram tilläggsspot (Svart)

  Buckram tilläggsspot (Svart)
  Spotlighten Philips Hue White Ambiance Buckram i svart ger ett varmt till kallvitt ljus för dina dagliga rutiner. Justera spotlighten för att framhäva hörnen i ett rum. Styr direkt med Bluetooth eller anslut till en Hue Bridge om du vill ha fler smarta ljusfunktioner.Tillverkad av metall i en svart finish.​Motsvarar ett ljus på 50W.GU10 LED-lampa ingår.Produktfördelar:White ambiance - dimbar i ljusstyrka och färgtemperatur.Bridge-aktiveradSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • 17,1W Centura Hue Wca Svart X3

  17,1W Centura Hue Wca Svart X3
  Den infällda spotlighten Philips Hue Centura är ett modernt och diskret tillägg till ditt hem, som förhöjer ditt boende genom att skapa fantastisk atmosfär. Kategorin White and color ambiance ger dig möjligheten att justera belysningen i ditt rum med över 16 miljoner nyanser av färg, så att du får möjligheten att skräddarsy din belysning till stunden. Endast fantasin sätter gränserna. Ljuskällan drar mindre el än klassiska ljusjkälor vilket gör denna armatur till ett fantastiskt val nite bara för ditt hem men även för miljön. Detta är ett 3-pack med runda Centura i svart.
 • Turaco Utomhus Pollare Bred Antracit - Philips Hue

  Turaco Utomhus Pollare Bred Antracit - Philips Hue
  ProducentPhilips Koncept Turaco är en skön utomhuslampa, med en enkel och elegant look, som kommer passa in i både det klassiska och moderna hemmet. Du kan ställa in ljuset till att tända och släcka&hellip:
 • Turaco Utomhus Pollare Smal Antracit - Philips Hue

  Turaco Utomhus Pollare Smal Antracit - Philips Hue
  ProducentPhilips Koncept Turaco är en skön utomhuslampa, med en enkel och elegant look, som kommer passa in i både det klassiska och moderna hemmet. Du kan ställa in ljuset till att tända och släcka&hellip:
 • Lucca Utomhus Vägglampa Antracit - Philips Hue

  Lucca Utomhus Vägglampa Antracit - Philips Hue
  ProducentPhilips Koncept Lucca är supermodern och ett fantastiskt tillskott till din uppfart, säng eller vägg. Tucca har en simpel look, som ändå är annorlunda med de eleganta ringarna i toppen.&hellip:
 • Lucca Utomhus Pollare Låg Antracit - Philips Hue

  Lucca Utomhus Pollare Låg Antracit - Philips Hue
  ProducentPhilips Koncept För med det feta Philips Hue system ut! Det populära belysnings-system, Hue, har nu en läcker serie av utomhuslampor. Den fantastiska utomhusserien av lampor, Lucca, består&hellip:
 • Tuar Utomhus Vägglampa - Philips Hue

  Tuar Utomhus Vägglampa - Philips Hue
  Design: Philips Hue för Philips Hue Koncept Philips Hues Tuar-serie av utomhuslampor er tillverkade i borstat aluminium samt designat så ljuset fördelar sig brett och ger ett bra orientringsljus vid&hellip:
 • Impress Hue Utomhus Vägglampa Large - Philips Hue

  Impress Hue Utomhus Vägglampa Large - Philips Hue
  Design Philips Design for Philips HUE Koncept Impress HUE Utomhus är en imponerande lampa som ger ett vackert ljus utomhus. Tack vare det smarta Philips Hue-systemet kan du justera ditt ljus i ljusstyrka,&hellip:
 • Lily Spike Utomhus Spot 3x8W Antracit - Philips Hue

  Lily Spike Utomhus Spot 3x8W Antracit - Philips Hue
  Design: Philips Hue för Philips Hue Koncept Tre spottar till utomhusbruk från Philips Hue. Strömförsörjning medföljer och tillkoppling kräver endast en utomhuskontakt (då får själv montera dem&hellip:
 • Lily Spike Extension t/Utomhus Spot 1x8W Antracit - Philips Hue

  Lily Spike Extension t/Utomhus Spot 1x8W Antracit - Philips Hue
  Design: Philips Hue för Philips Hue 1 stk. Extra spot som kan monteras vid en existerande spot - se dem her Det medföljer INTE strömförsörjning och den extra spotten ska tillkopplas till den strömförsörjning&hellip:
 • Impress Hue 230V Utomhus Pollare Base Unit - Philips Hue

  Impress Hue 230V Utomhus Pollare Base Unit - Philips Hue
  Design Philips Design for Philips HUE Koncept Impress Base Unit fungerar som ett startpaket och utgör basen för en praktisk lösning när det gäller utomhusbelysning. Lampan är ansluten till ett vanligt&hellip:
 • Impress Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa - Philips Hue

  Impress Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa - Philips Hue
  Design Philips Design for Philips HUE Koncept Impress Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa är en imponerande lampa som ger ett vackert ljus utomhus. Tack vare det smarta Philips Hue-systemet&hellip:
 • GU10 5,7W Centura Hue Infälld R. Vit

  GU10 5,7W Centura Hue Infälld R. Vit
  Den infällda spotlighten Philips Hue Centura är ett modernt och diskret tillägg till ditt hem, som förhöjer ditt boende genom att skapa fantastisk atmosfär. Kategorin White and color ambiance ger dig möjligheten att justera belysningen i ditt rum med över 16 miljoner nyanser av färg, så att du får möjligheten att skräddarsy din belysning till stunden. Endast fantasin sätter gränserna. Ljuskällan drar mindre el än klassiska ljusjkälor vilket gör denna armatur till ett fantastiskt val nite bara för ditt hem men även för miljön.
 • 13W Adore Hue Vägglampa

  13W Adore Hue Vägglampa
  Philips Hue Adore är en serie med smarta badrumsarmaturer som är del av ekosystemet Hue. Denna väggarmatur med 360 graders belysningsvinkel ser till så att du både får fantastiskt ljus för din spegel samtidigt som att den lyser upp resten av badrummet. Kan även kombiner med en takplafond för optimalt ljus i badrummet. Armaturens White ambiance LED-modul låter dig byta mellan kalla och varma toner av vitt ljus. Detta är den mindre versionen med en bredd på 42.4 cm.
 • Tuar Utomhus Pollare Bred Inox - Philips Hue

  Tuar Utomhus Pollare Bred Inox - Philips Hue
  Design: Philips Hue för Philips Hue Koncept Philips Hues Tuar-serie av utomhuslampor er tillverkade i borstat aluminium samt designat så ljuset fördelar sig brett och ger ett bra orientringsljus vid&hellip:
 • GU10 5W Adore Hue Spot Vit 3X

  GU10 5W Adore Hue Spot Vit 3X
  Philips Hue Adore är en serie med smarta badrumsarmaturer som är del av ekosystemet Hue. Denna spotlight med tre justerbara huvuden fungerar perfekt i mindre badrum där belysning över spegeln behövs. Kommer med tre inkluderade White ambiance GU10-ljuskällor som kan ändra ljuset från en energigivande kall nyans av vitt ljus till en mer varm och avslappnande nyans av gult ljus.
 • Hue Runner 2-spot (Vit)

  Hue Runner 2-spot (Vit)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter samtidigt som den är lätt att använda. Lampan White Ambiance Runner har justerbara spotlights så att du kan lysa upp alla hörn i ett rum med ett varmt till kallvitt ljus. Använd de inbyggda ljusinställningarna för dina dagliga rutiner och styr direkt med den medföljande Hue Dimmer switch. Lägg till en Hue Bridge för att få tillgång till alla smarta funktioner. Tillverkad av metall i en vitlackad finish.Dimmer switch medföljer.LED-lampor ingår.Produktfördelar:White ambiance - Dimra i ljusstyrka och färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appLägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer.
 • Impress Hue Utomhus Pollare High - Philips Hue

  Impress Hue Utomhus Pollare High - Philips Hue
  Design Philips Design for Philips HUE Koncept Impress HUE Utomhus är en imponerande lampa som ger ett vackert ljus utomhus. Tack vare det smarta Philips Hue-systemet kan du justera ditt ljus i ljusstyrka,&hellip:
 • Turaco Utomhus Vägglampa Antracit - Philips Hue

  Turaco Utomhus Vägglampa Antracit - Philips Hue
  ProducentPhilips Koncept Turaco är en skön utomhuslampa, med en enkel och elegant look, som kommer passa in i både det klassiska och moderna hemmet. Du kan ställa in ljuset till att tända och släcka&hellip:
 • Hue Outdoor Lightstrip 2m - Philips Hue

  Hue Outdoor Lightstrip 2m - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips HUE Koncept HUE Outdoor Lightstrip 2m är en ljusremsa utomhus som också kan användas inomhus. Den ansluts enkelt till det smarta Philips HUE-systemet, så att du kan&hellip:
 • Philips Hue Color 4.3W Bluetooth GU10 Päronlampa 3pcs. - Philips Hue

  Philips Hue Color 4.3W Bluetooth GU10 Päronlampa 3pcs. - Philips Hue
  Design Philips Hue Koncept Philips Hue Color 4.3W Bluetooth GU10 Päronlampa 3pcs. Om du har problem när det kommer till glödlampor så kommer här en liten förklaring om det viktigaste som du bör
 • GU10 5W Adore Hue Inf.Spot Krom 3X

  GU10 5W Adore Hue Inf.Spot Krom 3X
  Philips Hue Adore är en serie med smarta badrumsarmaturer som är del av ekosystemet Hue. Denna infällda spotlight har en väldigt låg profil mot taket och ger ditt badrum ett fantastisk modernt utseende. Perfekt för alla som vill ha en lite mer subtil belysning i deras badrum. Kommer med en inkluderad White ambiance GU10-ljuskälla som kan ändra ljuset från en energigivande kall nyans av vitt ljus till en mer varm och avslappnande nyans av gult ljus. Detta är ett 3-pack.
 • Buckram tilläggsspot (Vit)

  Buckram tilläggsspot (Vit)
  Spotlighten Philips Hue White Ambiance Buckram i vitt ger ett varmt till kallvitt ljus för dina dagliga rutiner. Justera spotlighten för att framhäva hörnen i ett rum. Styr direkt med Bluetooth eller anslut till en Hue Bridge om du vill ha fler smarta ljusfunktioner.Tillverkad av metall i en vit finish.Motsvarar ett ljus på 50W.GU10 LED-lampa ingår.Produktfördelar:White ambiance - dimbar i ljusstyrka och färgtemperatur.Bridge-aktiveradSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Buckram spotlight (Vit)

  Buckram spotlight (Vit)
  Philips Hue är en serie för det smarta hemmet, med lampor för alla rum och tillfällen. Spotlighten White Ambiance Buckram i vitt ger ett varmt till kallvitt ljus för dina dagliga rutiner. Justera spotlighten för att framhäva hörnen i ett rum och styr direkt med den medföljande Hue Dimmer switch eller Bluetooth. Anslut till en Hue Bridge om du vill ha fler funktioner.​Tillverkad av metall i en vit finish.Dimmer switch medföljer.GU10 LED-lampa medföljer.Produktfördelar:White ambiance - Dimra i ljusstyrka och i färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appDimmer switch medföljerLägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer.
 • GU10 6W Hue Fugato Spot Svart X4

  GU10 6W Hue Fugato Spot Svart X4
  Philiips Hue Fugato är en spotlight med fyra inkluderade White and color ambiance GU10 ljuskällor som ger dig fantastisk frihet när det kommer till att välja hur du vill att din belysning ska förbättra ditt liv. Den diskreta spotlighten är perfekt för de flesta inomhusytor där du kan skapa den atmosfären du söker för dig och ditt hem. Du kan styra ljuset och ändra mellan 16 miljoner nyanser av färg, med oändligt många olika kombinationer och möjligheter. Bara din fantasi sätter gränserna. Ljuskällorna drar mycket mindre energi än traditionella ljuskällor vilket gör den till ett bättre val även för miljön. Detta är ett fantastiskt val av armatur som ger ditt hem en förbättrad atsmofär samtidigt som att den är energisnål och långlivad.
 • Hue Outdoor Lightstrip 5m - Philips Hue

  Hue Outdoor Lightstrip 5m - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips HUE Koncept HUE Outdoor Lightstrip 5m är en ljusremsa utomhus som också kan användas inomhus. Den ansluts enkelt till det smarta Philips HUE-systemet, så att du kan&hellip:
 • 22,5W Being Hue Taklampa Vit

  22,5W Being Hue Taklampa Vit
  Philips Hue Being är en simpel, cirkulär takplafond som passa alla inomhusytor. Armaturen kommer med White ambiance funktionalitet, vilket för att den kan ändra ljustemperatur beroende på tid på dygnet eller aktivitet. Använd en varmare, gul ljuston för att skapa en mysig kväll med vänner och familj och använd istället en kallare, blåvit nyans av ljus för att få en energikick på morgonen. All kontroll sker trådlöst via din smarta telefon, dina Hue-accessoarer eller med hjälp röstassistenter, vilket för upplevelsen enkel och smidig.
 • 27W Adore Hue Vägglampa Krom

  27W Adore Hue Vägglampa Krom
  Philips Hue Adore är en serie med smarta badrumsarmaturer som är del av ekosystemet Hue. Denna spegelarmatur skapar ett fantastiskt ljus kring ditt handfat. Perfekt för en mer minimalistisk inredning i ditt badrum. Kan även kombineras med en takplafond för optimalt ljus i badrummet. Armaturens White ambiance LED-modul låter dig byta mellan kalla och varma toner av vitt ljus.
 • 17,1W Xamento Hue Wca Krom

  17,1W Xamento Hue Wca Krom
  Skapa ett levande badrum med Philips Hue Xamento. En infälld spotlight i silver som gömmer sig diskret i taket men bidrar med ett fantastiskt ljus. Vinkla helt enkelt ljuset mot skåp eller konstverk på väggen med det justerbara huvudet. Använd upp till 16 miljoner färger för att förvandla ditt gamla badrum till ett lyxigt spa på en tropisk ö med de olika färginställningarna till ditt förfogande. Ljusen har IP44 vilket betyder att de klarar av rinnade vatten samt ånga. Rätt belysning är extra viktig i norden med de mörka vinterperioderna. Utnyttja även belysning i olika nyanser av vitt med hjälp av Xamento, så att din vardag blir extra smidig och behaglig.
 • HueWCA Lily XL spotlight (outdoor) (Svart)

  HueWCA Lily XL spotlight (outdoor) (Svart)
  Philips Hue är en serie för det smarta och moderna hemmet. Lily XL har samma snygga design som Lily spotlight, men i ett större format och mer kraftfullt ljus. Använd den avtagbara kåpan för att skapa en riktad ljuseffekt och välj mellan vitt ljus eller en av de 16 miljoner färgerna. Armaturen är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial - speciellt framtagna för utomhusbruk.Ljuskällan motsvarar ett ljus på 80W.OBS! Hue Bridge krävs.Integrerad LED-belysningProduktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusLowVolt-system – förlängningSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Daylo Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa Inox - Philips Hue

  Daylo Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa Inox - Philips Hue
 • Philips Hue Color 9W Bluetooth 2x Päronlampa&1x Bridge E27 - Philips Hue

  Philips Hue Color 9W Bluetooth 2x Päronlampa&1x Bridge E27 - Philips Hue
  Design Philips Hue Koncept Philips Hue Color 9W Bluetooth 2x Päronlampa&1x Bridge E27 Om du har problem när det kommer till glödlampor så kommer här en liten förklaring om det viktigaste som du
 • Impress fasadbelysning 14cm (Svart)

  Impress fasadbelysning 14cm (Svart)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter i och utanför det moderna hemmet. Vägglampan Impress kan anslutas till din befintliga Hue Bridge så att du får tillgång till alla funktioner, såsom fjärrstyrning och rutiner. Den är också perfekt för att skapa stämning. (Philips Hue Bridge ingår inte.) Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial för bästa prestanda utomhus. Den är IP44-klassad och är skyddad mot både fukt, regnstänk och hårt väder.Hue Bridge krävs.Ljuskällan motsvarar ett ljus på 49WIntegrerad LED-belysning.Produktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusDrivs med nätströmSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • Hue Runner 2-spot (Svart)

  Hue Runner 2-spot (Svart)
  Philips Hue är en smart serie som erbjuder oändliga belysningsmöjligheter samtidigt som den är lätt att använda. Lampan White Ambiance Runner har justerbara spotlights så att du kan lysa upp alla hörn i ett rum med ett varmt till kallvitt ljus. Använd de inbyggda ljusinställningarna för dina dagliga rutiner och styr direkt med den medföljande Hue Dimmer switch. Lägg till en Hue Bridge för att få tillgång till alla smarta funktioner. Tillverkad av metall i en svartlackad finish.Dimmer switch medföljer.LED-lampor ingår.Produktfördelar:White ambiance - Dimra i ljusstyrka och färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appLägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer.
 • Econic Trädgårdslampa High - Philips Hue

  Econic Trädgårdslampa High - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips Hue Koncept Econic Hue Trädgårdslampa High är från en serie Philips Hue utomhuslampor som rör sig i en klassisk design kombinerad med modern teknik. Med Philips&hellip:
 • GU10 5W Pillar Hue Single Spot Vit

  GU10 5W Pillar Hue Single Spot Vit
  Philips Hue Pillar är en spotlight i hög kvalitet som är designad och konstruerad för att hålla länge och samtidigt ge ifrån sig ett fantastiskt ljus som passar alla ytor i ditt hem. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare den inkluderade White ambiance GU10-ljuskällan. Denna enhet inkluderar en Hue Dimmer switch.
 • GU10 5W Pillar Hue Ext. Spot Svart

  GU10 5W Pillar Hue Ext. Spot Svart
  Philips Hue Pillar är en spotlight i hög kvalitet som är designad och konstruerad för att hålla länge och samtidigt ge ifrån sig ett fantastiskt ljus som passar alla ytor i ditt hem. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare den inkluderade White ambiance GU10-ljuskällan. Denna utökningsenhet inkluderar inte en Hue Dimmer switch.
 • GU10 10W Runner Hue Svart Spot X2

  GU10 10W Runner Hue Svart Spot X2
  Philips Hue Runner är en serie med takspotlights med klassiska korta cylindriska huvuden som ger armaturen en mer kompakt känsla. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare de två inkluderade White ambiance GU10-ljuskällorna. Denna spotlight inkluderar en Hue Dimmer switch.
 • Appear Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa - Philips Hue

  Appear Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips Hue Koncept Appear Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa är en utomhuslampa, med full Philips Hue Color-funktion. Det innebär att du har möjlighet att enkelt&hellip:
 • Resonate Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa Black - Philips Hue

  Resonate Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa Black - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips Hue Koncept Resonate Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa Black är en utomhuslampa, med full Philips Hue Color-funktion. Det innebär att du har möjlighet&hellip:
 • Resonate Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa Inox - Philips Hue

  Resonate Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa Inox - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips Hue Koncept Resonate Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa Inox är en utomhuslampa, med full Philips Hue Color-funktion. Det innebär att du har möjlighet att&hellip:
 • Daylo Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa Black - Philips Hue

  Daylo Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa Black - Philips Hue
 • GU10 5W Runner Hue Ext. Spot Vit

  GU10 5W Runner Hue Ext. Spot Vit
  Philips Hue Runner är en serie med takspotlights med klassiska korta cylindriska huvuden som ger armaturen en mer kompakt känsla. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare den inkluderade White ambiance GU10-ljuskällan. Denna spotlight inkluderar inte en Hue Dimmer switch.
 • GU10 5W Runner Hue Ext. Spot Svart

  GU10 5W Runner Hue Ext. Spot Svart
  Philips Hue Runner är en serie med takspotlights med klassiska korta cylindriska huvuden som ger armaturen en mer kompakt känsla. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare den inkluderade White ambiance GU10-ljuskällan. Denna spotlight inkluderar inte en Hue Dimmer switch.
 • GU10 5W Pillar Hue Single Spot Svart

  GU10 5W Pillar Hue Single Spot Svart
  Philips Hue Pillar är en spotlight i hög kvalitet som är designad och konstruerad för att hålla länge och samtidigt ge ifrån sig ett fantastiskt ljus som passar alla ytor i ditt hem. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare den inkluderade White ambiance GU10-ljuskällan. Denna enhet inkluderar en Hue Dimmer switch.
 • Impress Hue 230V Utomhus Pollare Extension Low - Philips Hue

  Impress Hue 230V Utomhus Pollare Extension Low - Philips Hue
  Design Philips Design for Philips HUE Koncept Impress extension Utomhus är en utökning Impress Hue Base Unit och fungerar inte ensam. När du har fått Impress Hue-basenheten kan du ansluta upp till&hellip:
 • Hue Pillar enkel spot (Svart)

  Hue Pillar enkel spot (Svart)
  Philips Hue är en serie för det smarta hemmet, med lampor för alla rum och tillfällen. Den enkla spotlighten White Ambiance Pillar i svart ger ett varmt till kallvitt ljus i alla rum. Styr direkt med Bluetooth eller den medföljande Hue Dimmer switch. Upptäck alla smarta ljusfunktioner med Philips Hue Bridge.Motsvarar en ljuskälla på 50W.Dimmer switch medföljer.GU10 LED-lampa medföljer.Produktfördelar:White ambiance - dimra i ljusstyrka och i färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appDimmer switch medföljerLägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer.
 • 17,1W Centura Hue Wca Vit X3

  17,1W Centura Hue Wca Vit X3
  Den infällda spotlighten Philips Hue Centura är ett modernt och diskret tillägg till ditt hem, som förhöjer ditt boende genom att skapa fantastisk atmosfär. Kategorin White and color ambiance ger dig möjligheten att justera belysningen i ditt rum med över 16 miljoner nyanser av färg, så att du får möjligheten att skräddarsy din belysning till stunden. Endast fantasin sätter gränserna. Ljuskällan drar mindre el än klassiska ljusjkälor vilket gör denna armatur till ett fantastiskt val nite bara för ditt hem men även för miljön. Detta är ett 3-pack med runda Centura i vitt.
 • GU10 15W Runner Hue Spot Vit X3

  GU10 15W Runner Hue Spot Vit X3
  Philips Hue Runner är en serie med takspotlights med klassiska korta cylindriska huvuden som ger armaturen en mer kompakt känsla. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare de två inkluderade White ambiance GU10-ljuskällorna. Denna spotlight inkluderar en Hue Dimmer switch.
 • GU10 15W Runner Hue Spot Svart X3

  GU10 15W Runner Hue Spot Svart X3
  Philips Hue Runner är en serie med takspotlights med klassiska korta cylindriska huvuden som ger armaturen en mer kompakt känsla. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare de tre inkluderade White ambiance GU10-ljuskällorna. Denna spotlight inkluderar en Hue Dimmer switch.
 • 25W Fair Hue Taklampa Vit

  25W Fair Hue Taklampa Vit
  Philips Hue Fair är en takplafond med en väldigt vid ljusvinkel och en unik och modern design som kommer att förhöja ytorna i ditt hem. Denna rmatur belyser både ytorna under sig men även taket genomm att sprida sitt ljus åt sidorna, och som en del av kategorin White ambiance, kan du välja mellan toner av kallt och varmvitt ljus. Låt Fair hjälpa dig vakna upp, få energi och koncentrera dig under dagen och mot kvällen slappna av. Med dess högkvalitativa design kombinerar armaturen både form och funktionalitet, samtidigt som att den använder en energisnål och långlivad LED-modul. Fair är enkel att koppla och kontrollera med dina smarta enheter, olika accessoarer eller din röst.
 • 22,5W Being Hue Taklampa Svart

  22,5W Being Hue Taklampa Svart
  Philips Hue Being är en simpel, cirkulär takplafond som passa alla inomhusytor. Armaturen kommer med White ambiance funktionalitet, vilket för att den kan ändra ljustemperatur beroende på tid på dygnet eller aktivitet. Använd en varmare, gul ljuston för att skapa en mysig kväll med vänner och familj och använd istället en kallare, blåvit nyans av ljus för att få en energikick på morgonen. All kontroll sker trådlöst via din smarta telefon, dina Hue-accessoarer eller med hjälp röstassistenter, vilket för upplevelsen enkel och smidig.
 • GU10 10W Pillar Hue Spot Vit X2

  GU10 10W Pillar Hue Spot Vit X2
  Philips Hue Pillar är en spotlight i hög kvalitet som är designad och konstruerad för att hålla länge och samtidigt ge ifrån sig ett fantastiskt ljus som passar alla ytor i ditt hem. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare de två inkluderade White ambiance GU10-ljuskällorna. Denna dubbelspotlight inkluderar en Hue Dimmer switch.
 • GU10 5W Runner Hue Single Spot Svart

  GU10 5W Runner Hue Single Spot Svart
  Philips Hue Runner är en serie med takspotlights med klassiska korta cylindriska huvuden som ger armaturen en mer kompakt känsla. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare den inkluderade White ambiance GU10-ljuskällan. Denna spotlight inkluderar en Hue Dimmer switch.
 • 17,1W Xamento Hue Wca Krom 3X

  17,1W Xamento Hue Wca Krom 3X
  Skapa ett levande badrum med Philips Hue Xamento. En infälld spotlight i silver som gömmer sig diskret i taket men bidrar med ett fantastiskt ljus. Vinkla helt enkelt ljuset mot skåp eller konstverk på väggen med det justerbara huvudet. Använd upp till 16 miljoner färger för att förvandla ditt gamla badrum till ett lyxigt spa på en tropisk ö med de olika färginställningarna till ditt förfogande. Ljusen har IP44 vilket betyder att de klarar av rinnade vatten samt ånga. Rätt belysning är extra viktig i norden med de mörka vinterperioderna. Utnyttja även belysning i olika nyanser av vitt med hjälp av Xamento, så att din vardag blir extra smidig och behaglig.
 • 25W Adore Hue Taklampa Krom

  25W Adore Hue Taklampa Krom
  Philips Hue Adore är en serie med smarta badrumsarmaturer som är del av ekosystemet Hue. Denna smidiga och snygga takplafond med låg profil ger en modern känsla till ditt badrum. Ljuset sprids ut jämnt över både små och större badrum. Armaturens White ambiance LED-modul kan ändra ljuset från en energigivande kall nyans av vitt ljus till en mer varm och avslappnande nyans av gult ljus.
 • GU10 5W Adore Hue Spot Rund Vit 3X

  GU10 5W Adore Hue Spot Rund Vit 3X
  Philips Hue Adore är en serie med smarta badrumsarmaturer som är del av ekosystemet Hue. Denna spotlight med tre justerbara huvuden fungerar perfekt i medelstora till stora badrum där belysning över spegeln behövs. Kommer med tre inkluderade White ambiance GU10-ljuskällor som kan ändra ljuset från en energigivande kall nyans av vitt ljus till en mer varm och avslappnande nyans av gult ljus.
 • Buckram spotlight (Svart)

  Buckram spotlight (Svart)
  Philips Hue är en serie för det smarta hemmet, med lampor för alla rum och tillfällen. Spotlighten White Ambiance Buckram i svart ger ett varmt till kallvitt ljus för dina dagliga rutiner. Justera spotlighten för att framhäva hörnen i ett rum och styr direkt med den medföljande Hue Dimmer switch eller Bluetooth. Anslut till en Hue Bridge om du vill ha fler funktioner.​Tillverkad av metall i en svart finish.Motsvarar en ljuskälla på 50W.Dimmer switch medföljerGU10 LED-lampa medföljer.Produktfördelar:White ambiance - Dimra i ljusstyrka och i färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appDimmer switch medföljerLägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer.
 • Hue Runner enkel spot (Vit)

  Hue Runner enkel spot (Vit)
  Philips Hue är en serie för det smarta hemmet, med lampor för alla rum och tillfällen. Spotlighten White Ambiance Runner i vitt har ett justerbart huvud så att du kan lysa upp alla hörn i ett rum med ett varmt till kallvitt ljus. Använd de inbyggda ljusinställningarna och styr direkt med den medföljande Hue Dimmer switch eller Bluetooth. Anslut till en Hue Bridge om du vill ha fler funktioner.Motsvarar en ljusstyrka på 50W.Dimmer switch medföljer.GU10 LED-lampa medföljer.Produktfördelar:White ambiance - dimra i ljusstyrka och i färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appDimmer switch medföljerLägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer
 • Hue Runner enkel spot (Svart)

  Hue Runner enkel spot (Svart)
  Philips Hue är en serie för det smarta hemmet, med lampor för alla rum och tillfällen. Spotlighten White Ambiance Runner i svart har ett justerbart huvud så att du kan lysa upp alla hörn i ett rum med ett varmt till kallvitt ljus. Använd de inbyggda ljusinställningarna och styr direkt med den medföljande Hue Dimmer switch eller Bluetooth. Anslut till en Hue Bridge om du vill ha fler funktioner.Motsvarar en ljusstyrka på 50W.Dimmer switch medföljer.GU10 LED-lampa medföljer.Produktfördelar:White ambiance - dimra i ljusstyrka och i färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appDimmer switch medföljerLägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer.
 • Hue Pillar dubbel spot (Svart)

  Hue Pillar dubbel spot (Svart)
  Philips Hue är en serie för det smarta hemmet, med lampor för alla rum och tillfällen. Den enkla spotlighten Philips Hue White Ambiance Pillar i svart ger ett varmt till kallvitt ljus i alla rum. Styr direkt med Bluetooth eller den medföljande Hue Dimmer switch. Upptäck alla smarta ljusfunktioner med Philips Hue Bridge.Dimmer switch medföljerGU10 LED-lampaor medföljerProduktfördelar:White ambiance - dimra i ljusstyrka och i färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appDimmer switch medföljerLägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer
 • Hue Pillar tilläggssport (Svart)

  Hue Pillar tilläggssport (Svart)
  Philips Hue är en serie för det smarta hemmet, med lampor för alla rum och tillfällen. Enkelspotlighten White Ambiance Pillar i ger ett varmt till kallvitt ljus i alla rum. Styr direkt med Bluetooth eller upptäck alla smarta ljusfunktioner med Philips Hue Bridge.GU10 LED-lampa medföljer.Produktfördelar:White ambiance - Dimra i ljusstyrka och färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appStyr med röst (Hue Bridge krävs).Lägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer.
 • Hue Pillar dubbel spot (Vit)

  Hue Pillar dubbel spot (Vit)
  Philips Hue är en serie för det smarta hemmet, med lampor för alla rum och tillfällen. Den enkla spotlighten Philips Hue White Ambiance Pillar i vitt ger ett varmt till kallvitt ljus i alla rum. Styr direkt med Bluetooth eller den medföljande Hue Dimmer switch. Upptäck alla smarta ljusfunktioner med Philips Hue Bridge.Dimmer switch medföljerGU10 LED-lampaor medföljerProduktfördelar:White ambiance - dimra i ljusstyrka och i färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appDimmer switch medföljerLägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer.
 • Hue Pillar enkel spot (Vit)

  Hue Pillar enkel spot (Vit)
  Philips Hue är en serie för det smarta hemmet, med lampor för alla rum och tillfällen. Den enkla spotlighten White Ambiance Pillar i vitt ger ett varmt till kallvitt ljus i alla rum. Styr direkt med Bluetooth eller den medföljande Hue Dimmer switch. Upptäck alla smarta ljusfunktioner med Philips Hue Bridge.Motsvarar en ljuskälla på 50W.Dimmer switch medföljer.GU10 LED-lampa medföljer.Produktfördelar:White ambiance - dimra i ljusstyrka och i färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appDimmer switch medföljerLägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer.
 • HueWCA Lily spotlight (outdoor) (Svart)

  HueWCA Lily spotlight (outdoor) (Svart)
  Philips Hue är en serie för det smarta och moderna hemmet. Utöka ditt befintliga smarta Philips Hue-system med Lily-spotlights för utomhusbruk med hjälp av denna tilläggsspotlight. Anslut bara till ett valfritt standarduttag och se din trädgård lysa i miljontals nyanser av vitt eller färgat ljus. Armaturen är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial - speciellt framtagna för utomhusbruk.Ljuskällan motsvarar ett ljus på 49W.Strömförsörjningsenhet ingår inte. OBS! Hue Bridge krävs.Integrerad LED-belysningProduktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusLowVolt-system – förlängningSmart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • HueWCA Lily spotlight 3p (outdoor) (Svart)

  HueWCA Lily spotlight 3p (outdoor) (Svart)
  Philips Hue är en serie för det smarta och moderna hemmet. Med Lily spotlight i 3-pack kan du lysa upp dina favoritplatser utomhus, skapa intressanta skuggor och mycket annat. Anslut dem till ett valfritt standarduttag med hjälp av den medföljande strömförsörjningsenheten med låg spänning och se din trädgård lysa i miljontals nyanser av vitt eller färgat ljus. Armaturen är tillverkad av högkvalitativ aluminium och överlägsna syntetmaterial - speciellt framtagna för utomhusbruk.Ljuskällorna motsvarar ett ljus på 49W/ljuskälla.Strömförsörjningsenhet ingår.OBS! Hue Bridge krävs.Integrerad LED-belysningProduktfördelar:White and Color Ambiance - Full belysningskontroll.Hue Bridge krävsVitt och färgat ljusStrömförsörjningsenhet ingår.Smart styrning med Hue bridge (ingår ej).
 • GU10 10W Pillar Hue Spot Svart X2

  GU10 10W Pillar Hue Spot Svart X2
  Philips Hue Pillar är en spotlight i hög kvalitet som är designad och konstruerad för att hålla länge och samtidigt ge ifrån sig ett fantastiskt ljus som passar alla ytor i ditt hem. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare de två inkluderade White ambiance GU10-ljuskällorna. Denna dubbelspotlight inkluderar en Hue Dimmer switch.
 • Cher Hue Taklampa Svart - Philips Hue

  Cher Hue Taklampa Svart - Philips Hue
 • Philips Hue Gradient Signe golvlampa (Svart)

  Philips Hue Gradient Signe golvlampa (Svart)
 • Philips Hue Gradient Signe golvlampa (Vit)

  Philips Hue Gradient Signe golvlampa (Vit)
 • GU10 5W Pillar Hue Ext. Spot Vit

  GU10 5W Pillar Hue Ext. Spot Vit
  Philips Hue Pillar är en spotlight i hög kvalitet som är designad och konstruerad för att hålla länge och samtidigt ge ifrån sig ett fantastiskt ljus som passar alla ytor i ditt hem. Denna armatur är enkel att koppla till ditt ekosystem och kan kontrolleras med dina smarta enheter, med rösten eller med en av flera Hue-accessoarer. Slappna av med varmvit belysning på kvällen eller få en energikick på morgonen med mer blåvita toner tack vare den inkluderade White ambiance GU10-ljuskällan. Denna utökningsenhet inkluderar inte en Hue Dimmer switch.
 • 40W Power Supply Hue Outdoor IP67 - Philips Hue

  40W Power Supply Hue Outdoor IP67 - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips Hue Koncept 40W Power Supply Hue Outdoor IP67 är en strömförsörjning som passar philips Hues lågvolts utomhuslampor - Inklusive Impress, Lily och Calla, samt LED-remsor&hellip:
 • Being Hue Taklampa Svart - Philips Hue

  Being Hue Taklampa Svart - Philips Hue
  Producent Philips Koncept Philips Hue Being taklampa är en mycket enkel och stilren lampa som är perfekt till entren, sovrummet eller kontoret, där man har nytta av de egenskaper som Philips Hue-lamporna&hellip:
 • 24W Cher Hue Taklampa Svart

  24W Cher Hue Taklampa Svart
  Philips Hue Cher är en unikt designad takplafond som passar alla inomhusmiljöer. Formen på armaturen försäkrar en jämn och bred belysningsyta och med LED-modulen i kategorin White ambiance får du möjligheten att ändra mellan kalla och varma toner av vitt ljus. Ljuset kontrolleras enkelt via den inkluderade fjärrkontrollen Hue Dimmer switch eller någon av dina smarta enheter ifall du väljer att installera och koppla armaturen till en Hue Bridge..
 • Hue Pillar tilläggsspot (Vit)

  Hue Pillar tilläggsspot (Vit)
  Philips Hue är en serie för det smarta hemmet, med lampor för alla rum och tillfällen. Enkelspotlighten White Ambiance Pillar i ger ett varmt till kallvitt ljus i alla rum. Styr direkt med Bluetooth eller upptäck alla smarta ljusfunktioner med Philips Hue Bridge.GU10 LED-lampa medföljer.Produktfördelar:White ambiance - Dimra i ljusstyrka och färgtemperatur.Bluetooth-aktiveradBridge-aktiveradBluetooth-styrning via appStyr med röst (Hue Bridge krävs).Lägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer.
 • LV Cable 2,5M + T-part Hue Outdoor IP67 - Philips Hue

  LV Cable 2,5M + T-part Hue Outdoor IP67 - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips Hue Koncept LV Cable 2,5M + T-part Hue Outdoor IP67 kan användas för att utöka området mellan Philips Hues utomhusbelysning och strömförsörjningen. Om du har en&hellip:
 • Welcome Hue Utomhus Vägglampa - Philips Hue

  Welcome Hue Utomhus Vägglampa - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips HUE KonceptWelcome Hue Utomhus är ett smart projekt från Philips Hue. Med en mycket hög ljusstyrka är lamporna perfekta i samband med större utomhusområden där&hellip:
 • Signe Hue Gradiant Golvlampa White Bluetooth - Philips Hue

  Signe Hue Gradiant Golvlampa White Bluetooth - Philips Hue
 • Adore Hue Bathroom Plafond Krom - Philips Hue

  Adore Hue Bathroom Plafond Krom - Philips Hue
 • Milliskin Square Plafond Alu - Philips Hue

  Milliskin Square Plafond Alu - Philips Hue
 • Gradiant Signe Hue Bordslampa Bluetooth - Philips Hue

  Gradiant Signe Hue Bordslampa Bluetooth - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips HUE Koncept Signe Bordslampa är en modern och snygg lampa som är perfekt för att skapa en stämning. Perfekt för att förvandla ditt vardagsrum eller spelrum till&hellip:
 • Econic 2 Utomhus Vägglampa - Philips Hue

  Econic 2 Utomhus Vägglampa - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips Hue Koncept Econic Hue Vägglampa är från en serie Philips Hue utomhuslampor som rör sig i en klassisk design kombinerad med modern teknik. Med Philips Hue Products&hellip:
 • Philips Hue Tuar Utomhus Vägglampa

  Philips Hue Tuar Utomhus Vägglampa
  Design: PhilipsKoncept:Hue Tuar Utomhus Vägglampa från Philips är en del av Tuar-serien som är en utomhuslamp-serie från Hue. Serien omfattar vägglampa, låg pollare och en hög pollare. Det följer med 1 stk. Hue White Ambiance 9,5 W E27 ljuskälla som ger ett fint ljus som du själv kan justera. Du kan välja om ljuskällan ska ge ett varmt och mysigt ljus eller ett mer kallt och klart ljus. De många ljusfunktionerna och den stilfulla och eleganta designen gör att lampan står fint i trädgården, längs med uppfarten eller längs med en av husets många väggar. Det är möjligt att styra ljuset på din Hue Tuar Utomhus Vägglampa genom att använda en dimmerkontakt eller via en app i din telefon eller tablet. OBS! Om du är intresserad i att styra ljuset från din smartphone eller tablet, ska du köpa till en Hue Bridge, den ingår inte i köpet. Viktigt - När du använder Hue ljuskällor till uthomhusbruk är det viktigt att en av ljuskällorna är inom en rimlig räckvidd av hemmet. Systemet fungerar så att när du justerar/tänder ljuset via din App/dimmerkontakt skickas signalen vidare till din Bridge, som därefter skickar signalen vidare till ljuskällan. Därför är det nödvändigt att en av ljuskällorna kan uppfatta signalen. Hue använder ZigBee teknik för att länka samman deras ljuskällor, dvs. att när en av dina ljuskällor mottager signalen från din Bridge eller dimmerkontakt, så skickas informationen vidare till de andra ljuskällor. Genom att använda ZigBee får du en mycket längre räckvidd än om du skulle använda Wi-Fi. En Hue ljuskälla har en räckvidd på ca. 10 minuter, men vi rekommenderar fortfarande att man testar avstånden innan man stöper fast lampan i jorden. En Hue ljuskälla har en räckvidd på ca. 10 minuter, men vi rekommenderar fortfarande att man testar avstånden innan man stöper fast lampan i jorden. Värt att veta om Philips Hue:Du kan ansluta upp till 50 ljuskällor/lampor till en Bridge.En kontakt/fjärrkontroll kontrollerar upp till 10 ljuskällor/lampor.Ljuskällorna tänder med vitt ljus efter tryck på kontakten. De kan tändas och släckas trådlöst - även när du inte är hemma.Fungerar både till iPhone och Andriod.Tänd-, släck och däpmningskontroll via app kräver att kontakten är tänd.Få mer information här meethue.com>
 • Lucca Utomhus Pollare Hög Antracit - Philips Hue

  Lucca Utomhus Pollare Hög Antracit - Philips Hue
  ProducentPhilips Koncept För med det feta Philips Hue system ut! Det populära belysnings-system, Hue, har nu en läcker serie av utomhuslampor. Den fantastiska utomhusserien av lampor, Lucca, består&hellip:
 • Impress Hue Utomhus Vägglampa Narrow - Philips Hue

  Impress Hue Utomhus Vägglampa Narrow - Philips Hue
  Design Philips Design for Philips HUE Koncept Impress HUE Utomhus är en imponerande lampa som ger ett vackert ljus utomhus. Tack vare det smarta Philips Hue-systemet kan du justera ditt ljus i ljusstyrka,&hellip:
 • Calla Large Hue Utomhus Pollare Extension - Philips Hue

  Calla Large Hue Utomhus Pollare Extension - Philips Hue
  Design Philips Design for Philips HUE Koncept Calla extension Utomhus är en utökning till Calla Hue Base Unit och fungerar inte ensam. När du har Calla Hue-basenheten kan du ansluta upp till 4 Calla-förlängningar,&hellip:
 • Econic 3 Utomhus Vägglampa Square - Philips Hue

  Econic 3 Utomhus Vägglampa Square - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips Hue Koncept Econic Hue Square är från en serie Philips Hue utomhuslampor som rör sig i en klassisk design kombinerad med modern teknik. Med Philips Hue Products kan&hellip:
 • Econic Trädgårdslampa Low - Philips Hue

  Econic Trädgårdslampa Low - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips Hue Koncept Econic Hue Trädgårdslampa är från en serie Philips Hue utomhuslampor som rör sig i en klassisk design kombinerad med modern teknik. Med Philips Hue Products&hellip:
 • Econic Utomhus Vägglampa - Philips Hue

  Econic Utomhus Vägglampa - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips Hue Koncept Econic Hue Vägglampa är från en serie Philips Hue utomhuslampor som rör sig i en klassisk design kombinerad med modern teknik. Med Philips Hue Products&hellip:
 • Impress Hue 24V Utomhus Pollare Low - Philips Hue

  Impress Hue 24V Utomhus Pollare Low - Philips Hue
  Design Philips Design for Philips HUE Koncept Impress HUE Utomhus är en imponerande lampa som ger ett vackert ljus utomhus. Tack vare det smarta Philips Hue-systemet kan du justera ditt ljus i ljusstyrka,&hellip:
 • Attract Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa - Philips Hue

  Attract Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa - Philips Hue
  Design Philips Design för Philips Hue Koncept Attract Hue White & Color Ambiance Utomhus Vägglampa från Philips Hue är en enkel lampa med ett klassiskt formspråk och en modern touch. I kombination&hellip:
 • Calla Extension t/Utomhus Pollare Antracit - Philips Hue

  Calla Extension t/Utomhus Pollare Antracit - Philips Hue
  Producent Philips Koncept Calle utomhus lampa från Philips Hue, är en supermodern lösning på din utebelysning. Med sin enkla design, kommer den passa in o varje bostad och med det smarta Philips Hue&hellip:
 • Hue Perifo taklampa set 4 cylinder (Svart)

  Hue Perifo taklampa set 4 cylinder (Svart)
  Smidig och smart belysning. Den här satsen med belysningsskenor för tak i svart omfattar fyra cylinderspotlights, två 1- etersskenor och en strömförsörjningsenhet som sitter mellan två skenor. Oändliga möjligheter: • Bli din egen belysningsdesigner • Helt anpassningsbara • Flexibel design • Gjord för tak eller väggar. • Styr det på ditt sätt • Skapa en personlig upplevelse med färggrann smart belysning • Få tillgång till alla smarta funktioner med Hue Bridge • Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljus
 • Hue Perifo taklampa set 4 cylinder (Vit)

  Hue Perifo taklampa set 4 cylinder (Vit)
  Smidig och smart belysning. Den här satsen med belysningsskenor för tak i vitt omfattar fyra cylinderspotlights, två 1-metersskenor och en strömförsörjningsenhet som sitter mellan två skenor. Oändliga möjligheter: • Bli din egen belysningsdesigner • Helt anpassningsbara • Flexibel design • Gjord för tak eller väggar • Styr det på ditt sätt • Skapa en personlig upplevelse med färggrann smart belysning • Få tillgång till alla smarta funktioner med Hue Bridge • Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljus
 • Hue Perifo taklampa set 3 cylinder 1 LB (Svart)

  Hue Perifo taklampa set 3 cylinder 1 LB (Svart)
  Smidig och smart belysning. Den här satsen med smarta belysningsskenor för tak i svart omfattar tre cylinderspotlights, en linjär ljusskena, en 1-metersskena, en 1,5-metersskena och en strömförsörjningsenhet som sitter mellan två skenor. Oändliga möjligheter: • Bli din egen belysningsdesigner • Helt anpassningsbara • Flexibel design • Gjord för tak eller väggar • Styr det på ditt sätt • Skapa en personlig upplevelse med färggrann smart belysning • Få tillgång till alla smarta funktioner med Hue Bridge • Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljus.
 • Hue Perifo taklampa set 3 cylinder 1 LB (Vit)

  Hue Perifo taklampa set 3 cylinder 1 LB (Vit)
  Smidig och smart belysning. Den här satsen med belysningsskenor för tak i svart omfattar tre cylinderspotlights, två 1-metersskenor och en strömförsörjningsenhet som sitter mellan två skenor. Oändliga möjligheter: • Bli din egen belysningsdesigner • Helt anpassningsbara • Flexibel design • Gjord för tak eller väggar • Styr det på ditt sätt • Skapa en personlig upplevelse med färggrann smart belysning • Få tillgång till alla smarta funktioner med Hue Bridge • Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljus.