Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

Philips Hue bordslampor

Populärt inom Philips Hue bordslampor

 • Philips Hue Iris bordslampa LED

  Bordslampa som passar till Philips Hue-systemet. Färga ditt hem med ljus, välj bland 16 miljoner färger. Smart belysning med många ljusinställningar. Passar alla rum, bara det finns ett eluttag.
 • Philips Hue Bloom White Bordslampa - Philips Hue

 • Wellness Hue Bordslampa Svart - Philips Hue

  Philips Hue Wellness Bordslampor
 • Philips Hue Beyond Bordslampa - Philips Hue

  Beyond taklampan är den jättecoola taklampan från Philips Hue. Hela idéen till Philips Hue bygger på en stämningsbaserad tillgång till belysning. Ljus kan mer än bara att göra det enklare att

Fler tips på Philips Hue bordslampor

 • Philips Hue Bloom White Bordslampa - Philips Hue

  TillverkarePhilips KonceptPhilips Hue Bloom White Bordslampa är den perfekta lampan för att skapa stämningsbelysning i hemmet. Du kan använda den för att framhäva detaljer och möbler eller så kan du ha den på skrivbordet eller nattduksbordet och ställa in ljuset till exempelvis arbets-/avslappningsljus. Bom du har den bredvid sängen, kan du ställa in lampan till att sakta dämpa belysningen på natten och successivt öka ljuset på morgonen. Du kan använda den när det är fest och välj mellan 16 miljoner färger för att ge en häftig stämning i rummet. Du kan använda den överallt där du har ett eluttag i närheten och den kan både vara synlig eller dold, helt beroende på hur du vill att ljuset faller. Använd din surfplatta eller smartphone för att ställa in Bloom-lampan eller köp en en en Philips Hue Tap Switch eller Philips Hue Dim Switch som du kan använda som en kontakt på väggen eller där du vill styra ljuset från. För att du ska styra din Philips Bloom-lampa behöver du en Philips Hue bridge.Med denna kan du ansluta 50 glödlampor eller 12 olika lampor, så med en bridge och de glödlampor du behöver, kan du styra ljuset i hela hemmet.
 • Philips Hue Beyond Bordslampa - Philips Hue

  TillverkarePhilips KonceptPhilips Hue Beyond Bordslampa är en modern lampa som passar in alla moderna hem och den ska bara kopplas in i ett vägguttag så har du ljus. Bordslampan behöver två oberoende LED-lampor, där den ena kan användas för funktionell belysning, medan den andra kan användas för stämningsbelysning. Den ena är ?upplight? och den andra är ?downlight?. Dessa två kan också ställas in så att de lyser med olika färger och intensitet. Liksom allt annat från Philips Hue, kan du ställa in ljuset beroende på om du behöver koppla av, arbeta, behöver extra energi eller till fest, när det ska vara starka färger. Använd din surfplatta eller smartphone för att styra Beyond bordslampa eller köp en Philips Hue Tap Switch eller Philips Hue Dim Switch som du kan använda som en kontakt på väggen eller där du vill styra ljuset från. För att du ska styra din Philips Beyond Bordslampa behöver du en Philips Hue bridge.Med denna kan du ansluta 50 glödlampor eller 12 olika lampor, så med en bridge och de glödlampor du behöver, kan du styra ljuset i hela hemmet.
 • Philips Hue Color Go White Bordslampa - Philips Hue

  Color Go bordslampa i vitt är en av de smarta bordslamporna frånPhilips Hue. Hela idéen till Philips Hue bygger på en stämningsbaserad tillgång till belysning. Ljus kan mer än bara att göra de
 • Philips Hue Color Go White Bordslampa - Philips Hue

  TillverkarePhilips KonceptHär är lampan du alltid har saknat. Philips Hue Color Go White är en mångsidig lampa som du kan bära med dig överallt. På lampan kan du välja mellan de 5 dynamiska effekter eller en viss färg.Om du har en Bridge och Philips Hue app kan du ställa in den att lysa precis som du vill i exakt den färg du vill ha. Du kan sitta i vardagsrummet och stänga av lampan i ditt barns rum med din smartphone eller surfplatta. Du kan ta den med dig runt i huset på kvällen med ett svagt ljus så att du kommer ner i varv på ett avslappnat sätt innan du ska sova. Du kan fördelaktigt sätta den i sovrummet och ställa in så att den dämpar belysningen successivt och att den sedan på morgonen ökar gradvis när du ska vakna.Du kan även ha den på ditt kontorsbord med den ideala arbetsljuset vid 4000-4500 K eller så kan du placera den på bordet när det är dags för trädgårdsfest med en festlig färg. Lampan är inte vattentät, men har en täthet av IP20 och är gjord för att motstå hög luftfuktighet.Använd din surfplatta eller smartphone för att koda Go ljus eller köpa en Philips Hue Tap Switch eller Philips Hue Dim Switch, som du kan använda som en kontakt på väggen eller där du behöver styra ljuset från. För att du kan styra din Philips Go Bordslampa behöver du en en Philips Hue bridge.Med denna kan du ansluta 50 glödlampor eller 12 olika lampor, så med en Bridge och de glödlampor du behöver, kan du styra ljuset i hela hemmet.
 • Felicity Bordslampa Vit - Philips Hue

 • Philips Hue Play ljusskena 2-pack

  Effektfull belysning till hemmet. Välj mellan 50 000 nyanser vitt ljus och 16 miljoner färger. Kan placeras stående, liggande eller hängas på plats. Montera dem bakom TV:n - skapa stämningsfull bakgrundsbelysning. Kompatibel med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home.
 • Signe Hue Bordslampa Lamp Alu - Philips Hue

  ProducentPhilipsKonceptSigne bordslampan från Philips Hue, är en av bordslamporna, i deras populära Hue serie. Signe fås också som golvlampa.Tillsätt lite färg till dina väggar, eller en läcker omgivande glöd i lokalen, med Signe bordslampan. Signe bordslampan, från Philips Hue, kan sända ut varje ton av vitt ljus- plus 16 miljoner andra färger. Så det är bara fantastin som sätter gränser.Anslut din nya Signe bordslampa från Philips Hue, till den smarta 'Hue Bridge' för att låsa upp alla möjligheter.
 • Wellness Hue Bordslampa Svart - Philips Hue

 • Philips Hue Go bordslampa LED, Bluetooth

  Bärbar bordslampa som passar till Philips Hue-systemet. Laddningsbar - fungerar både trådlöst och ansluten till elnätet. Smart belysning med massor av ljuseffekter. Kan användas separat, via Bluetooth eller inkopplad till Philips Hue-systemet. Med många inställningar - bl.a. wake-up light.
 • Wellner Hue Bordslampa Vit - Philips Hue

  Wellner Hue Bordslampa i vitt är en av de många jättecoola bordslamporna från Philips Hue. Hela idéen till Philips Hue bygger på en stämningsbaserad tillgång till belysning. Ljus kan mer än b
 • Wellner Hue Bordslampa Vit - Philips Hue

  ProducentPhilips Hue KonceptWellner bordslampa från Philips Hue är en riktigt bra bordslampa som du kan använda just där du vill ha belysning. Den passar till att ge stämningsljus, läsljus, ljus för mer energi eller till att lysa upp ett mörkt hörn. Det medföljer en 9,5W Philips Hue glödlampa och en dimmer, men glödlampan kan bytas ut allt eftersom.