Lucide utebelysning

Populärt inom Lucide utebelysning

 • Dingo LED pollare (Vit)

  Dingo LED pollare (Vit)
  Dingo LED är en IP44-klassad pollare som klarar av hårt väder och klimat. Dess eleganta design gör den idealisk att placera längs gången, garageuppfarten eller för att smälta in och belysa specifika föremål. Armaturen sprider ett varmvitt och behagligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär i trädgården.Ljuskällan är dimbar och går att koppla till dimmer.Finns i färgerna svart och vit. LED-lampa ingår (går att byta ut).
 • Zico

  Zico
  Zico är en rustik lyktstolpe som påminner lite om den klassiska lyktan. Den skapar en inbjudande och mysig atmosfär på terassen, längs gången eller stående i trädgården. Armaturen är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är dessutom IP44-klassad - den klarar alltså av hårda vindar och extremt väder med briljans. Ljuskällan är placerad bakom en kraftfull glaskupa som skapar en mysig vintageeffekt. Använd gärna en dekorativ ljuskälla för ett modernare och tuffare intryck. Skärmen är i glas.Finns i färgerna svart och satin/krom.Ljuskälla ingår ej. 
 • Nostalgisk utomhusvägglampa Cottage

  Nostalgisk utomhusvägglampa Cottage
  Cottage - utomhusväggbelysning i nostalgisk look Vid anblicken av den nostalgiska utomhusvägglampan Cottage känner man sig som förflyttad till en annan tid. En speciell höjdpunkt är den formsköna glaskolven på den rostbruna stommen, där ljuskällan sitter. Genom det satinerade glaset utstrålar vägglampan behaglig belysning. Energiklass: A++
 • Rund LED-utomhusvägglampa Ayo, 2 ljuskällor

  Rund LED-utomhusvägglampa Ayo, 2 ljuskällor
  Speciell ljuseffekt - svart LED-utomhusvägglampa Ayo LED-utomhusvägglampan inbjuder till behaglig vistelse på terrassen eller balkongen. Genom ljusutsläppet uppåt och nedåt skapas en behagligt bländfri belysning. Färg och form gör LED-utomhusvägglampan Ayo till en tidlös beståndsdel på varje fasad ute. Energiklass: A+

Fler tips på Lucide utebelysning

 • Ninke

  Ninke
  Ninke är en pollare som skapar en jämn, mjuk och fin ljusspridning i trädgården eller längs gången eller garageuppfarten. Pollaren är IP54-klassad, vilket gör att den står emot hårda väderförhållanden och skyddar mot mindre partiklar. Ninke är konstruerad för ett långvarigt och pålitligt utomhusbruk och är verkligen en pollare att lita på.Tillverkad av högkvalitativ aluminium. Ljuskälla ingår ej. 
 • Fedor 79,5cm

  Fedor 79,5cm
  Fedor är en IP44-klassad pollare i stål som klarar av att stå emot hårda väderförhållanden. Med sin stilrena design och sitt eleganta uttryck så skapar den en smakfull atmosfär i trädgården. Placera på terassen, vid entrén eller fler i rad längs garageuppfarten eller gången. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i pollaren för ett mer effektfullt uttryck. Armaturen är även dimbar och går att koppla till dimmer.Finns i färgerna svart eller satin/krom.Tillgänglig i en mindre storlek. Ljuskälla ingår ej.
 • Nostalgisk hänglampa Cottage för utomhusbruk

  Nostalgisk hänglampa Cottage för utomhusbruk
  Högkvalitativ hänglampa Cottage i nostalgi-look Hänglampan Cottage är avsedd för utomhusbruk och övertygar med sin tilltalande nostalgi-look. Den skapar sydstatsromantik, exempelvis på terrassen. Energiklass: A++
 • Fedor 49,5cm (Förkromad/blank)

  Fedor 49,5cm (Förkromad/blank)
  Fedor är en IP44-klassad pollare som klarar av att stå emot hårda väderförhållanden. Med sin stilrena design och sitt eleganta uttryck så skapar den en smakfull atmosfär i trädgården. Placera på terassen, vid entrén eller fler i rad längs garageuppfarten eller gången. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i pollaren för ett mer effektfullt uttryck. Armaturen är även dimbar och går att koppla till dimmer.Finns i färgerna svart eller satin/krom.Finns även i en större storlek. Ljuskälla ingår ej.
 • Zaro fasadbelysning 11cm

  Zaro fasadbelysning 11cm
  Zaro är en modern och stilren fasadbelysning, tillverkad av högkvalitativ aluminium och skapad i en mjukt avrundad design. Den är IP44-klassad vilket gör att den klarar av att hantera både vattenstänk, hårda väderomslag och mindre dammpartiklar. Zaro ger ett dekorativt och inbjudande nedljus längs fasaden eller vid entrén. Placera gärna fler på rad för att skapa en maffigare effekt.Enkel att koppla till en dimmer (ingår ej).Zaro finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Antik väglykta Cottage

  Antik väglykta Cottage
  Cottage - en vackert formad väglykta Väglykan Cottage imponerar genom sin exceptionella utformning. Lampan hänger på en böjd arm, fritt över metallstommen. En satinerad glasskärm över ljuskällan garanterar bländfrihet och jämnt ljus. En speciell väglykta som inte bara ger ljus och därmed säkerhet, utan även är en prydnad utomhus. Energiklass: A++
 • Fedor 49,5cm

  Fedor 49,5cm
  Fedor är en IP44-klassad pollare som klarar av att stå emot hårda väderförhållanden. Med sin stilrena design och sitt eleganta uttryck så skapar den en smakfull atmosfär i trädgården. Placera på terassen, vid entrén eller fler i rad längs garageuppfarten eller gången. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i pollaren för ett mer effektfullt uttryck. Armaturen är även dimbar och går att koppla till dimmer.Finns i färgerna svart eller satin/krom.Finns även i en större storlek. Ljuskälla ingår ej.
 • Utomhusvägglampa Dukan IP65 svart

  Utomhusvägglampa Dukan IP65 svart
  Vägglampa Dukan i lyktform - utformad för utomhusbruk Utomhusvägglampan Dukan utlovar lång livslängd och tillförlitlighet. Lampan är skyddad på bästa sätt med IP65. Den är dammtät och skyddad mot stänkvatten. Optiskt har den formen av en lykta. Dukan, som är tillverkad av aluminium och glas, är utrustad med ett E27-uttag som lämpar sig bäst med en LED-filamentljuskälla (ingår inte. Genom glasskivorna kan ljuset läcka ut obehindrat åt alla sidor. Dukan rekommenderas särskilt för fasadbelysning i hemmets entré. Energiklass: A++
 • Utomhus vägglampa Cadix av aluminiumgjutning

  Utomhus vägglampa Cadix av aluminiumgjutning
  Utvändig vägglampa Cadix med en intressant design Den yttre vägglampan Cadix av svart aluminiumgjutgods är designad i en modern lyktform och utrustad med en klar diffusor i form av ett rör. Genom detta är synen på ljuskällan fri. På bilden är utomhusvägglampan utrustad med en rörformad ljuskälla och intressant arrangerade lysdioder. Belysningsmedlet ingår inte i leveransomfånget, men kan väljas och beställas direkt - under Välj tändljus lagras olika varianter, till och med en med en integrerad sensor. Energiklass: A++
 • Dingo LED pollare

  Dingo LED pollare
  Dingo LED är en IP44-klassad pollare som klarar av hårt väder och klimat. Dess eleganta design gör den idealisk att placera längs gången, garageuppfarten eller för att smälta in och belysa specifika föremål. Armaturen sprider ett varmvitt och behagligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär i trädgården.Ljuskällan är dimbar och går att koppla till dimmer.Finns i färgerna svart och vit. LED-lampa ingår (går att byta ut).
 • Texas IR LED

  Texas IR LED
  Texas IR LED är en stilren pollare som skapar en trevlig och funktionell utomhusmiljö i trädgården eller längs garageuppfarten. Pollaren är försedd med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och som endast förbrukar 6W! Dessutom har den en knappt synlig, integrerad rörelsesensor som gör att lampan helt enkelt lyser när den behöver lysa. Otroligt praktisk pollare som dessutom är IP54-klassad - hårdare väder och dammpartiklar har inte en chans. Integrerad LED-belysning. 
 • Utomhusvägglampa Lindelo med klarglas

  Utomhusvägglampa Lindelo med klarglas
  Utomhusvägglampa av metall Lindelo med glasskärm Lindelo utomhusvägglampa - en klassisk omdefinierad. Det som ser ut som ett avtagbart paraply vid första anblicken är en permanent installerad lykta vid andra anblicken. Lampan som hänger ner är skyddad av ett allroundskydd av glas som samtidigt ger utsikt över lampan. Det rekommenderas att använda en glödlampa för att ge lampan ännu mer uttryck. kapslingsklass IP23 - för att endast installeras i skyddade områden utomhus! Energiklass: A++
 • Zaro fasadbelysning 10cm

  Zaro fasadbelysning 10cm
  Zaro är en modern och stilren fasadbelysning, tillverkad av högkvalitativ aluminium och skapad i en rektangulär design. Den är IP44-klassad vilket gör att den klarar av att hantera både vattenstänk, hårda väderomslag och mindre dammpartiklar. Zaro ger ett dekorativt och inbjudande nedljus längs fasaden eller vid entrén. Placera gärna fler på rad för att skapa ett pampigare effekt.Enkel att koppla till en dimmer (ingår ej).Zaro finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Justin (Vit)

  Justin (Vit)
  Justin är till synes en elegant, klassisk bordlampa som bär på flera spännande funktioner. Lampan är trådlös och laddas enkelt upp via USB-uttaget som är placerat under skärmen, sedan är det fritt fram att bära med sig Justin dit man önskar. Låt lampan lysa upp härliga sommarkvällar på altanen, vid korgstolen på verandan med en spännande bok eller på matbordet under grillkvällen i trädgården. Justin är en IP44-klassad bordlampa som är anpassad för att klara av extrema väderförhållanden. Den är dessutom dimbar för att kunna bidra ytterligare till stämningen.Touchdimmer på lampan.Integrerad LED-belysning. Batteritid: Upp till 9 timmar vid maximalt watt.Mått på skärm: Höjd 8cm, Diameter 11cm. 
 • Lori

  Lori
  Lori är en modern fasadbelysning för att lysa upp din trädgård, fasad eller ytterdörr. Lampan är IP44-klassad och klarar därför av extrema väderförhållanden med bravur. Lampan är även utrustad med en dag- och nattsensor som anpassar ljuset efter vilket ljus det är utomhus (tänds när det mörknar och släcks när det ljusnar). Använd gärna en dekorativ ljuskälla för att få ut maximal effekt av lampan.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-utomhusvägglampa Slits IP54 antracit

  LED-utomhusvägglampa Slits IP54 antracit
  LED-vägglampa Slitsar med lamellyta LED-vägglampan Slits är idealiskt utrustad för utomhusbruk. Med IP54 är den skyddad mot inträngande av damm och stänkvatten. Aluminiumhöljet hålls i en mycket enkel, fyrkantig form, men ytan har en spännande struktur som gör att ljuset sticker ut. Den består av många lameller som säkerställer att en speciell ljusspridning sker. Ljuset avges till vänster, höger, under och fram och kastar koniska ljusytor på väggen. Plastkuboid som innehåller LED är fäst på armaturens övre del och avger ljuset över hela ytan. Slitsar är mycket lämpliga för belysning av fasader eller för accentbelysning på terrasser. Energiklass: A++
 • Solcells-utomhusvägglampa Tanso med sensor

  Solcells-utomhusvägglampa Tanso med sensor
  Modern sol utomhus vägglampa Tenso Ett solcellslampa som har allt - Tenso utomhusvägglampa. Utrustad med en integrerad LED-ljuskälla lyser lampan i varmt vitt ljus på husets fasad. Slå på via av / på-lampan, den integrerade skymningssensorn säkerställer att ljuset tänds automatiskt så snart det blir mörkt och släcks automatiskt när det är starkt. Oberoende av strömanslutning kan denna Tenso utomhusvägglampa installeras var som helst. Energiklass: A+
 • Tireno fotlykta

  Tireno fotlykta
  Tireno är en klassisk fotlykta som för tankarna till barockstilen. Den är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är även IP44-klassad - den klarar alltså att stå emot regn och hårt väder med stor briljans. Tireno passar perfekt i trädgården eller vid uppfarten för att skapa en inbjudande och härlig atmosfär. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan för en maffigare känsla. Finns i färgerna svart och antikgrön.I serien Tireno ingår även andra lampor.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-husnummerlampa Thesi, svart

  LED-husnummerlampa Thesi, svart
  Thesi – tidlös LED-husnummerlampa, svart Med LED-husnummerlampan Thesi kan en vacker kontrast skapas till de ljusaste fasader. I leveransen ingår ljusa klistersiffror, som bryter av mot den svarta aluminiumbakgrunden och därmed blir tydligt läsbara. Ett behagligt och varmvitt ljus hjälper också till för att belysa entrén och eventuella trappsteg i mörkret. Ett ark med självhäftande husnummer ingår i leveransen. Energiklass: A+
 • Vit LED-gånglampa Dingo med GU10-LED

  Vit LED-gånglampa Dingo med GU10-LED
  Elegant LED-gånglampa Dingo i vitt På många utomhusområden kan den dekorativa och relativt enkla LED-gånglampan Dingo monteras som ljuskälla på trappor, gångar eller terrasser. I det cylindriska lamphuvudet sitter en GU10-LED-ljuskälla som medföljer och kan bytas ut. LED-gånglampan Dingo är robust bearbetad av aluminium och glas och lackerad i matt vit färg. LED-lampans varmvita ljus avges i en vinkel på 40° nedåt. Energiklass: A+
 • Zaro fasadbelysning 16cm (Vit)

  Zaro fasadbelysning 16cm (Vit)
  Zaro är en modern och stilren fasadbelysning, tillverkad av högkvalitativ aluminium och skapad i en rektangulär design. Den är IP44-klassad vilket gör att den klarar av att hantera både vattenstänk, hårda väderomslag och mindre dammpartiklar. Zaro ger ett dekorativt upp-och nedljus längs fasaden eller vid entrén. Placera gärna fler på rad för att skapa en maffigare effekt.Enkel att koppla till en dimmer (ingår ej).Zaro finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Fjara LED

  Fjara LED
  Fjara LED är en retro utomhuslykta som inte bara är en vacker detalj, utan även en riktig stämningshöjare. Den är tillverkad av högkvalitativ metall och har en rund, vit kupa i Pvc som omger ljuskällan. Lyktan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett vamvitt ljus (2800K) och som även är dimbart via touchdimmern som är placerad på lyktan. Ta med denna härliga lykta ut på altanen, verandan eller ut i trädgården och låt den bidra med både ljus och en mysig atmosfär.Laddas enkelt via den medföljande USB-kabeln (100cm).IP44-klassad för ett pålitligt utomhusbruk.Integrerad LED-belysning.
 • Taylor IP44 1-spot (Svart)

  Taylor IP44 1-spot (Svart)
  Taylor är en modern vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Den är IP44-klassad vilket innebär att den klarar av att stå emot regn och hårda väderomslag med största briljans. Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är försedd med en vrid- och lutbar spotlight. Denna spotlight ger möjligheten att rikta ljuset dit det önskas, mot specifika detaljer eller delar av trädgården eller uterummet. Taylor är även försedd med en rörelsesensor som tänds när den uppfattar rörelse.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • Gånglampa Nando

  Gånglampa Nando
  Rund gånglampa Nando i antracit Gånglampan Nando, tillverkad i aluminium, har rundade former. På en cirkelformad sockel, ett högt cylinderformat stativ, som håller upp en rund vertikal stav. Här finns skärmen som består av cylindriska och koniska sektioner. Den GU10-uttagen som finns inuti är riktade nedåt och skyddas från väder och vind med ett skruvbart glashölje. Pollaren Nando är ett återhållsamt och modernt val för att belysa gångbanor och infarter. Energiklass: A++
 • LED-solcellsutomhusvägglampa Basic med sensor

  LED-solcellsutomhusvägglampa Basic med sensor
  Solcellsdriven LED-utomhusvägglampa Basic i svart Denna solcellsdrivna LED-utomhusvägglampa är utmärkt för belysning av vägar eller ingångar runt huset, eftersom rörelsesensorn som är installerad i ett robust aluminiumhölje i god tid registrerar personer som kommer i närheten och tänder automatiskt ljuset så att en säker belysning kan garanteras. Utrustad med kapslingsklass IP44. Teknisk information rörelsesensor: - räckvidd: max. 3 meter - registreringsvinkel: 120° När skymningsvärdet har uppnåtts ska lampan aktivera ett grundläggande ljus. Om rörelsesensorn därefter registrerar en rörelse så tänds lampan med full ljusstyrka. Energiklass: A+
 • Lewis fasadbelysning (Svart)

  Lewis fasadbelysning (Svart)
  Lewis är en modern fasadbelysning som blir en inbjudande detalj vid entrén, på verandan eller längs fasaden. Armaturen är IP44-klassad och klarar av att stå emot både regn, fukt och hårda väderomslag. Den är tillverkad av högkvalitativ Pvc med en dekorativ klar kupa som ramar in ljuskällan. Lampan kan monteras både uppåt och nedåt, helt beroende på smak och stil. Använd en dekorativ LED-lampa i Lewis för finast resultat.Lätt att ansluta till en dimmer (ingår ej).Finns i färgerna matt guld/mässing och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Dingo, GU10

  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Dingo, GU10
  Modern LED-utomhusvägglampa Dingo i antracit Ljusskenet från LED-utomhusvägglampan Dingo är riktat nedåt och lampan passar framför allt i moderna miljöer. Skärmen består av metall och är, liksom stommen, helt antracitgrå och blir bredare nedåt. I leveransen ingår en LED-ljuskälla för fattning GU10, som vid behov kan dimmas med hjälp av en extern dimmer. Energiklass: A+
 • Utomhusvägglampa Makkum

  Utomhusvägglampa Makkum
  Eyecatcher vägglampa Makkum för skyddade utomhusområden Den lyktliknande vägglampan Makkum för ytterväggsområdet är allt annat än tråkig. Omslutet av glas och ett rutnätsliknande hölje är ljuskällan skyddad. Om du väljer en glödlampa, kommer lampan att få en extravagans. - Observera - kapslingsklass IP23 - endast för skyddade utomhusområden Energiklass: A++
 • LED-utomhusvägglampa Cadra med text

  LED-utomhusvägglampa Cadra med text
  Fyrkantig LED-vägglampa Cadra med märkessats Cadra är en fyrkantig LED-vägglampa som levereras med en etikettuppsättning och kan också användas som husnummerlampa . Lysdioder med varmvitt ljusfärg installerades runt i ramen av svartlackerad aluminium så att indirekt belysning skapas. Med husnumret på visar LED-vägglampan leverantörer, besökare eller till och med utryckningsfordon rätt väg i mörkret. Etikettuppsättningen (svart, höjd 4 cm) med två siffror vardera från 0 till 9 och bokstäverna a till d (1 x vardera) ingår. Tack vare IP65- kapslingsklass kan Cadra LED-vägglampa tåla även de mest ogynnsamma väderförhållandena. Energiklass: A+
 • Zaro fasadbelysning 16cm (Vit)

  Zaro fasadbelysning 16cm (Vit)
  Zaro är en modern och stilren fasadbelysning, tillverkad av högkvalitativ aluminium och skapad i en rektangulär design. Den är IP44-klassad vilket gör att den klarar av att hantera både vattenstänk, hårda väderomslag och mindre dammpartiklar. Zaro ger ett dekorativt upp-och nedljus längs fasaden eller vid entrén. Placera gärna fler på rad för att skapa en maffigare effekt.Enkel att koppla till en dimmer (ingår ej).Zaro finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Texas pollare 60cm

  Texas pollare 60cm
  Texas är en pollare i en exklusiv design som gör det enkelt att skapa en mer elegant atmosfär i trädgården. Den är perfekt lämpad till att lysa upp gångar, garageuppfarter, terasser eller specifika föremål i trädgården. Armaturen är utrustad med LED-belysning som sprider ett behagligt och varmvitt ljus (3000K). Texas är IP44-klassad och är konstruerad för ett långvarigt och pålitligt utomhusbruk.Tillverkad av högkvalitativ aluminium i färgen antracit.Integrerad LED-belysing.
 • Utomhusvägglampa Keppel av metall och glas

  Utomhusvägglampa Keppel av metall och glas
  Modern utomhusvägglampa Keppel i metall Ett litet men fint ljus döljs bakom galler - Keppel vägglampa. Tydliga regndroppar på den klara glasskärmen och ett skyddande galler kompletterar designen av vägglampan Keppel. Med hjälp av en LED-ljuskälla kan denna lampa drivas energibesparande. En LED-lampa med en vacker glödtrådsdesign är särskilt dekorativ. kapslingsklass IP23 - för att endast installeras i skyddade områden utomhus! Energiklass: A++
 • Utomhusvägglampa Cottage, Ø 25 cm, svart

  Utomhusvägglampa Cottage, Ø 25 cm, svart
  Svart utomhusvägglampa Cottage med vintage-charm Den karakteristiska metallskärmen med förskjutna avsnitt liknar en antik gatlykta. Den ger utomhusvägglampan Cottage dess särskilda utstrålning. Ett satinerat glashölje skyddar E27-ljuskällan från väder och vind, och skapar en angenäm runtombelysning. Energiklass: A++
 • Arne LED (Förkromad/blank)

  Arne LED (Förkromad/blank)
  Arne LED är en IP44-klassad markspotlight som är perfekt till att belysa specifika föremål, träd eller buskar i trädgården. Armaturen är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och starkt ljus (2700K) och det cylindriska lamphuvudet går att luta vertikalt efter behov. Arne LED är skapad i högkvalitativt stål och är konstruerad för ett långvarigt och pålitligt utombusbruk. Finns i färgerna svart och satin/krom.Sladdlängd: 190cm.LED-lampa ingår (går att byta).
 • Texas pollare

  Texas pollare
  Texas är en pollare i en exklusiv design som gör det enkelt att skapa en mer elegant atmosfär i trädgården. Den är perfekt lämpad till att lysa upp gångar, garageuppfarter, terasser eller specifika föremål i trädgården. Armaturen är utrustad med LED-belysning som sprider ett indirekt, behagligt och varmvitt ljus (3000K). Texas är IP44-klassad och är konstruerad för ett långvarigt och pålitligt utomhusbruk.Tillverkad av högkvalitativ aluminium i färgen antracit.Integrerad LED-belysing.Mått på bas: 6cm x 9cm. 
 • Lewis fasadbelysning

  Lewis fasadbelysning
  Lewis är en modern fasadbelysning som blir en inbjudande detalj vid entrén, på verandan eller längs fasaden. Armaturen är IP44-klassad och klarar av att stå emot både regn, fukt och hårda väderomslag. Den är tillverkad av högkvalitativ Pvc med en dekorativ klar kupa som ramar in ljuskällan. Lampan kan monteras både uppåt och nedåt, helt beroende på smak och stil. Använd en dekorativ LED-lampa i Lewis för finast resultat.Lätt att ansluta till en dimmer (ingår ej).Finns i färgerna matt guld/mässing och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Pollare Zico av aluminium, svart

  Pollare Zico av aluminium, svart
  Zico pollare i robust aluminium Zico- pollare är allt annat än påfallande. Svart som natten och ändå lyser det upp mörka stigar och hörn. I sin enkla stil passar den alla externa faktorer och kan bli en blickfång på varje väg tack vare en iögonfallande ljuskälla. Den är särskilt robust och är väderbeständig tack vare kapslingsklass IP44 Energiklass: A++
 • Väglampa Cottage, svart

  Väglampa Cottage, svart
  Väglampa Cottage med antik prägel, svart Den svarta väglampan Cottage är optiskt tilltalande med sin nostalgiska charm. Den levererar extra säkerhet utomhus under den mörka delen av dygnet. Den nedåtriktade skärmen har en matt glaskolv som avger ljus på sidorna och nedåt. Som hållare används en sidplacerad halvrund stav som bärs upp av ett vertikalt stativ. Energiklass: A++
 • Utomhusvägglampa Nispar med metallram

  Utomhusvägglampa Nispar med metallram
  Chic utomhusvägglampa Nispen i svart metall Runden måste gå in på torget - Nispen utomhusvägglampa designades antagligen enligt detta motto. Med sin ojämförliga design, en blandning av rund, genomskinlig glödlampa och kantad metallram, sticker den ut från många andra utomhusbelysning och representerar en extraordinär ljuskälla på fasaden.Ljuset är särskilt dekorativt när en kronljuslampa i glödoptik och vacker gustform används. Energiklass: A++
 • Tireno lyktstolpe

  Tireno lyktstolpe
  Tireno är en klassisk lyktstolpe som för tankarna till barockstilen. Den är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är även IP44-klassad - den klarar alltså att stå emot regn och hårt väder med stor briljans. Tireno passar perfekt i trädgården eller vid uppfarten för att skapa en inbjudande och härlig atmosfär. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan för en maffigare känsla. Finns i färgerna svart och antikgrön.I serien Tireno ingår även andra lampor.Ljuskälla ingår ej.
 • Zaro fasadbelysning 16cm

  Zaro fasadbelysning 16cm
  Zaro är en modern och stilren fasadbelysning, tillverkad av högkvalitativ aluminium och skapad i en rektangulär design. Den är IP44-klassad vilket gör att den klarar av att hantera både vattenstänk, hårda väderomslag och mindre dammpartiklar. Zaro ger ett dekorativt upp-och nedljus längs fasaden eller vid entrén. Placera gärna fler på rad för att skapa en maffigare effekt.Enkel att koppla till en dimmer (ingår ej).Zaro finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Utomhusvägglampa Matslot, höjd 24,6 cm

  Utomhusvägglampa Matslot, höjd 24,6 cm
  Utomhusvägglampa Matslot av mattsvart metall och klart glas Utomhusvägglampan Matslot passar på rustika husfasader, men även på stugväggen eller en modern byggnad. Detta eftersom den är väldigt rätlinjigt utformad med mattsvart metall och klart glas. Väggfästet och skärmen är båda kantigt formade, som blir något bredare längre ned och är bestyckade med klara glasskivor med fasettslipningar på kanten. Den är riktad mot en liten utstickare som är riktad nedåt längs väggfästet. Skärmens klara glas gör att man kan se ljuskällan. För att få den optiska effekt som är synlig på den avbildade modellen bör man använda en filament LED-lampa i päronform eller rustikform. Ljuskällan ingår inte i leveransen. Energiklass: A++
 • Goa LED

  Goa LED
  Goa LED är en nytänkande pollare som på ett elegant vis lyser upp gången, terassen eller trädgården. Den är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett behagligt och varmvitt ljus (3000K). Goa LED är dessutom IP54-klassad, vilket gör att den står emot hårda väderförhållanden och skyddar mot mindre partiklar. Denna pollare ger möjligheten att skapa en mycket inbjudande miljö i trädgården och passar dessutom utmärkt till att lysa upp blommor och rabatter. Tillverkad av högkvalitativ aluminium.Integrerad LED-belysning. 
 • Zico (Förkromad/blank)

  Zico (Förkromad/blank)
  Zico är en rustik lyktstolpe som påminner lite om den klassiska lyktan. Den skapar en inbjudande och mysig atmosfär på terassen, längs gången eller stående i trädgården. Armaturen är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är dessutom IP44-klassad - den klarar alltså av hårda vindar och extremt väder med briljans. Ljuskällan är placerad bakom en kraftfull glaskupa som skapar en mysig vintageeffekt. Använd gärna en dekorativ ljuskälla för ett modernare och tuffare intryck. Skärmen är i glas.Finns i färgerna svart och satin/krom.Ljuskälla ingår ej. 
 • Zaro fasadbelysning 11cm (Vit)

  Zaro fasadbelysning 11cm (Vit)
  Zaro är en modern och stilren fasadbelysning, tillverkad av högkvalitativ aluminium och skapad i en mjukt avrundad design. Den är IP44-klassad vilket gör att den klarar av att hantera både vattenstänk, hårda väderomslag och mindre dammpartiklar. Zaro ger ett dekorativt och inbjudande nedljus längs fasaden eller vid entrén. Placera gärna fler på rad för att skapa en maffigare effekt.Enkel att koppla till en dimmer (ingår ej).Zaro finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Zaro fasadbelysning 16cm

  Zaro fasadbelysning 16cm
  Zaro är en modern och stilren fasadbelysning, tillverkad av högkvalitativ aluminium och skapad i en rektangulär design. Den är IP44-klassad vilket gör att den klarar av att hantera både vattenstänk, hårda väderomslag och mindre dammpartiklar. Zaro ger ett dekorativt upp-och nedljus längs fasaden eller vid entrén. Placera gärna fler på rad för att skapa en maffigare effekt.Enkel att koppla till en dimmer (ingår ej).Zaro finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Dingo - LED-vägglampa för utomhusbruk

  Dingo - LED-vägglampa för utomhusbruk
  Vit LED-vägglampa Dingo utomhusbruk , IP44 Dingo är en ljuskälla för utomhusbruk, som naturligtvis även kan användas inomhus. Tack vare skyddsklass IP44 kan Dingo användas i våtrum, eftersom den är tillräckligt skyddad. Lampan, som består av metall med vit yta kan exempelvis monteras som modern ljuskälla i badrummet, där fukten inte kan påverka LED-lampan. En LED-lampa med GU10-sockel ingår i leveransen. Det är en energisnål och långlivad lampa. Energiklass: A+
 • Dingo - LED-väglampa GU10

  Dingo - LED-väglampa GU10
  LED-väglampa Dingo i modern design LED-väglampan Dingo passar särskilt väl till modernt utformade utomhusområden för belysning av terrasser, infarter, gångar etc. Det varmvita ljuset avges med en strålningsvinkel på 40° nedåt, så att gångar, trappor och infarter på tomten blir perfekt belysta. Lampan är tillverkad av aluminium och glas. Den levereras med en extremt energisnål, långlivad GU10-LED-ljuskälla som kan bytas ut. Energiklass: A+
 • Utomhusvägglampa Solid, uttag upptill

  Utomhusvägglampa Solid, uttag upptill
  Utomhus vägglampa Solid med dagsljussensor Tack vare sin moderna design som en stående cylinder av svartmetall och en opal vit plastdiffusor som är innesluten med revben, passar Solid påfallande in i utomhusområdet under dagen. Om den omgivande ljusstyrkan sjunker under 8 till 30 lux under skymningen aktiveras yttervägglampan. Konventionell styrning via en väggbrytare är också möjlig. Energiklass: A++
 • LED-utomhusvägglampa Justin i svart

  LED-utomhusvägglampa Justin i svart
  LED utomhusvägglampa Justin - modern inom optik och belysningsteknik Justin är en LED-utomhusvägglampa som är modern och samtida både i sin design och i den inbyggda tekniken. Den svarta lampan i aluminium är utrustad med varma vita lysdioder vars ljus sänds nedåt genom öppningen. Med kapslingsklass IP65 är den optimalt skyddad från elementen. I entréområdet, på balkongen eller terrassen, individuellt eller som ett par bredvid en dörr - med Justin LED utomhusvägglampa kan många områden belysas på ett modernt sätt. Energiklass: A+
 • Nando pollare

  Nando pollare
  Nando är en stabil pollare som passar perfekt till att lysa upp gången eller uppfarten. Den är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är dessutom IP54-klassad, vilket gör att den står emot hårda väderförhållande och skyddar mot mindre partiklar. Dess enkla och rena design och matta antracitfinish gör att den blir ett säkert val till alla typer av miljöer. Matcha gärna med vägglampan i samma serie för en enhetlig trädgård och utomhusmiljö. Ljuskälla ingår ej. 
 • Lori pollare

  Lori pollare
  Lori är en elegant och modern tolkning av klassisk utomhusbelysning. Denna pollare är IP44-klassad och klarar av att hantera hårda väderförhållanden med bravur. Den är även utrustad med en dag- och nattsensor som anpassar ljuset efter vilket ljus det är utomhus (tänds när det mörknar och släcks när det ljusnar). Placeras förslagsvis vid entrén, längs gången eller garageuppfarten och skapar en inbjudande och smakfull atmosfär i trädgården.Använd gärna en dekorativ ljuskälla för att få ut maximal effekt av lampan.Tillverkad av högkvalitativ aluminium.Lori finns även som vägglampa. Ljuskälla ingår ej. 
 • Justin

  Justin
  Justin är till synes en elegant, klassisk bordlampa som bär på flera spännande funktioner. Lampan är trådlös och laddas enkelt upp via USB-uttaget som är placerat under skärmen, sedan är det fritt fram att bära med sig Justin dit man önskar. Låt lampan lysa upp härliga sommarkvällar på altanen, vid korgstolen på verandan med en spännande bok eller på matbordet under grillkvällen i trädgården. Justin är en IP44-klassad bordlampa som är anpassad för att klara av extrema väderförhållanden. Den är dessutom dimbar för att kunna bidra ytterligare till stämningen.Touchdimmer på lampan.Integrerad LED-belysning. Batteritid: Upp till 9 timmar vid maximalt watt.Mått på skärm: Höjd 8cm, Diameter 11cm. 
 • Klassisk utomhusvägglampa Mirane i rostfritt stål

  Klassisk utomhusvägglampa Mirane i rostfritt stål
  Mirane - utomhusvägglampa med klassisk look i rostfritt stål Med sin design utan krusiduller och sitt diskreta utseende är utomhusvägglampan Mirane av rostfritt stål en optimal prydnad för en klassisk stil. En vägglampa med en yta i satinerat krom är alltid en prydnad på fasaden och skapar tillräckligt med ljus för kvällar i det fria, till exempel när man grillar. Energiklass: A++
 • Arne LED

  Arne LED
  Arne LED är en IP44-klassad markspotlight som är perfekt till att belysa specifika föremål, träd eller buskar i trädgården. Armaturen är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och starkt ljus (2700K) och det cylindriska lamphuvudet går att luta vertikalt efter behov. Arne LED är skapad i högkvalitativt stål och är konstruerad för ett långvarigt och pålitligt utombusbruk. Finns i färgerna svart och satin/krom.Sladdlängd: 190cm.LED-lampa ingår (går att byta).
 • Manal spotlight LED

  Manal spotlight LED
  Manal är den perfekta spotlighten till att belysa specifika föremål i din trädgård eller längs fasaden. Istället för en klassisk cylindrisk spotlight så är denna skapad med en överlappande skärm på den övre halvan, vilket gör att spotten känns mer modern och nyskapande. Dessutom gör den lilla skärmen att ljuskällan blir fri från damm och sand och därav både estetisk och funktionell. Den är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är IP65-klassad, vilket innebär att den klarar av att hantera extrema väderförhållanden och förhindrar mindre partiklar att ta sig in i armaturen.Integrerad LED-belysning.  
 • Utomhusvägglampa Zico, svart

  Utomhusvägglampa Zico, svart
  Modern vägglampa Zico i aluminium Zico vägglampa är svart och modern och förfinar varje utomhusområde. I en tidlös stil ger denna lampa ljus på mörka kvällar. För att göra lampan ännu mer iögonfallande kan till exempel en rustik eller glödlampa användas. När du använder LED-lampor är lampan särskilt energieffektiv. Produktionen av aluminium garanterar ett robust utomhusbelysning som tål alla väderförhållanden. Energiklass: A++
 • Utomhushänglampa Cottage, svart

  Utomhushänglampa Cottage, svart
  Taklampa Cottage - nostalgisk charm utomhus Cottage upphängningslampan är gjord av metall med en svart yta. Baldakin, kedjefjädring och paraply skapar ett rustikt, antikt utseende. Å ena sidan skyddar den satinerade glödlampan E-27-lampan från väderpåverkan och ger det utsända ljuset nedåt och horisontellt en behaglig, jämn karaktär. Energiklass: A++
 • Taylor IP44 2-spot (Svart)

  Taylor IP44 2-spot (Svart)
  Taylor är en modern vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Den är IP44-klassad vilket innebär att den klarar av att stå emot regn och hårda väderomslag med största briljans. Lampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är försedd med två stycken vrid- och lutbara spotlights. Dessa spotlights ger möjligheten att rikta ljuset dit det önskas, mot specifika detaljer eller delar av trädgården eller uterummet. Taylor är även försedd med en rörelsesensor som tänds när den uppfattar rörelse.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskällor ingår ej. 
 • Nando

  Nando
  Nando är en klassisk fasadbelysning som passar perfekt till att lysa upp fasaden eller entrén. Den är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är dessutom IP54-klassad, vilket gör att den står emot hårda väderförhållande och skyddar mot mindre partiklar. Dess enkla och rena design och matta antracitfinish gör att den blir ett säkert val till alla typer av miljöer. Matcha gärna med pollaren i samma serie för en enhetlig trädgård och utomhusmiljö. Ljuskälla ingår ej. 
 • Zaro fasadbelysning 10cm (Vit)

  Zaro fasadbelysning 10cm (Vit)
  Zaro är en modern och stilren fasadbelysning, tillverkad av högkvalitativ aluminium och skapad i en rektangulär design. Den är IP44-klassad vilket gör att den klarar av att hantera både vattenstänk, hårda väderomslag och mindre dammpartiklar. Zaro ger ett dekorativt och inbjudande nedljus längs fasaden eller vid entrén. Placera gärna fler på rad för att skapa ett pampigare effekt.Enkel att koppla till en dimmer (ingår ej).Zaro finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Texas

  Texas
  Texas är en fasadbelysning i en exklusiv design som gör det enkelt att skapa en mer elegant atmosfär i trädgården. Den är perfekt lämpad till att lysa upp entrén, altanen eller placeras fler i rad längs husväggen. Armaturen är utrustad med LED-belysning som sprider ett behagligt och varmvitt ljus (3000K). Texas är IP54-klassad och klarar av regn och mindre partiklar.Tillverkad av högkvalitativ aluminium i färgen antracit.Finns även som pollare.Integrerad LED-belysing.
 • Utomhusvägglampa Cottage, Ø 30 cm, rostbrun

  Utomhusvägglampa Cottage, Ø 30 cm, rostbrun
  Utomhusvägglampa Cottage i rostbrun metall Väggfästet, den svängda vertikala staven samt skärmen har en rustik, rostbrun yta. Vägglampan Cottage får på detta sätt en antik prägel. En avlång kolv i satinerat glas fungerar som skydd för E27-ljuskällan. Den skyddar mot stänkvatten och ger en bländfri belysning runtom. Energiklass: A++
 • Tatum LED

  Tatum LED
  Tatum är en smidig och praktisk trädgårdsspot som stickes ner i gräset eller gruset i trädgården. Lamphuvudet är lutbart och riktas enkelt mot föremål som önskas att belysas. Tatum är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett riktat, behagligt och varmvitt ljus (3000K). Armaturen är även IP65-klassad vilket innebär att den klarar av extremt väder och hårt klimat på bästa sätt. Tillverkad av högkvalitativ aluminium i färgen antracit. I seren Tatum finns också strålastare och pollare.Integrerad LED-belysning.Höjd på lamphuvud: 13cm. 
 • Fedor 79,5cm (Förkromad/blank)

  Fedor 79,5cm (Förkromad/blank)
  Fedor är en IP44-klassad pollare i stål som klarar av att stå emot hårda väderförhållanden. Med sin stilrena design och sitt eleganta uttryck så skapar den en smakfull atmosfär i trädgården. Placera på terassen, vid entrén eller fler i rad längs garageuppfarten eller gången. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i pollaren för ett mer effektfullt uttryck. Armaturen är även dimbar och går att koppla till dimmer.Finns i färgerna svart eller satin/krom.Tillgänglig i en mindre storlek. Ljuskälla ingår ej.
 • Combo pollare 45cm

  Combo pollare 45cm
  Combo är en modern pollare som på ett snyggt och elegant vis lyser upp gången eller garageuppfarten. Den är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett indirekt, behagligt och varmvitt ljus (3000K). Combo är dessutom IP54-klassad, vilket gör att den står emot hårda väderförhållande och skyddar mot mindre partiklar. Denna pollare gör att du med små medel kan skapa en mycket inbjudande och smakfull atmosfär i din trädgård.Tillverkad av högkvalitativ aluminium.Integrerad LED-belysning. 
 • Solid pollare

  Solid pollare
  Solid är en klassisk pollare som är tillverkad av högkvalitativ aluminium i färgen antracit. Armaturen är IP54-klassad och klarar att stå emot regn och mindre partiklar. Placera på terassen, längs gången eller garageuppfarten och låt den sprida ett inbjudande och behagligt ljus i trädgården. Armaturen är dimbar och går att koppla till dimmer.Solid finns även som fasadbelysning. Ljuskälla ingår ej.
 • Goa - kantig LED-utomhusvägglampa, svart

  Goa - kantig LED-utomhusvägglampa, svart
  Goa - LED-utomhusvägglampa med uppåt- och nedåtriktat ljus, svart Den ljusstråle som avges av LED-utomhusvägglampa Goa uppåt och nedåt ser ut som en spegling. Med sina rena form imponerar den med sin ljusverkan som gör den till ett blickfång på terrassen eller vid entrén. Trivsel och en mycket fin atmosfär kommer på köpet. Lampan kan monteras horisontellt, enligt illustrationen, men även vertikalt. Energiklass: A
 • Pollare Zico, krom matt

  Pollare Zico, krom matt
  Zico pollare i tidlös design Zico pollare lyser med sin enkelhet och elegans. I en modern krom anpassar den sig till alla yttre förhållanden och lyser i en enkel design. Genom att använda LED-lampor kan lampan användas på ett energibesparande sätt. pollare är gjord av robust aluminium som trotsar alla väderförhållanden. Energiklass: A++
 • Utomhusvägglampa Matslot, höjd 30,5 cm

  Utomhusvägglampa Matslot, höjd 30,5 cm
  Utomhusvägglampa Matslot av mattsvart metall och klart glas Utomhusvägglampan Matslot passar på rustika husfasader, men även på stugväggen eller en modern byggnad. Detta eftersom den är väldigt rätlinjigt utformad med mattsvart metall och klart glas. Väggfästet och skärmen är båda kantigt formade, som blir något bredare längre ned och är bestyckade med klara glasskivor med fasettslipningar på kanten. Den är riktad mot en liten utstickare som är riktad nedåt längs väggfästet. Skärmens klara glas gör att man kan se ljuskällan. För att få den optiska effekt som är synlig på den avbildade modellen bör man använda en filament LED-lampa i päronform eller rustikform. Ljuskällan ingår inte i leveransen. Energiklass: A++