Lucide taklampor

Lucide har många fina taklampor i unik design. Lester rörliga takpendel och Iögonfallande hänglampa Alegro är några av exemplen.

Populärt inom Lucide taklampor

 • Hänglampa Dolti med svarta hängen

  Hänglampa Dolti med svarta hängen
  Praktfull hänglampa Dolti i svart Metallskärmen som är lackerad i djupsvart och de transparenta, svarta akrylglasstenarna hos hänglampan Dolti ger ett litet mystiskt intryck. Stenarna reflekterar ljuset från energisparlamporna inuti skärmen. På så sätt skapar Dolti en vacker, glittrande ljuseffekt som får rummet att stråla. Energiklass: A++
 • Taklampa Pearl av glas, Ø 50 cm

  Taklampa Pearl av glas, Ø 50 cm
  Elegant taklampa Pearl med hängen av kristallglas Denna taklampa ur kollektionen Pearl har en iögonfallande och exklusiv design och kan ge det lilla extra i många olika inredningsstilar. I en förkromad och transparent glasskärm finns många hängande pärlor av kristallglas. De bidrar till en glittrande effektfull belysning som alltid skapar en speciell atmosfär. Den individuella designen av taklampan Pearl pryds av en passande, förkromad baldakin. Energiklass: A++
 • Iögonfallande hänglampa Alegro i svart

  Iögonfallande hänglampa Alegro i svart
  Hänglampan Alegro är ett verkligt blickfång Hänglampan Alegro fascinerar med sin harmoniska, sexkantiga form. Lampskärmen av svart tyg med kopparfärg på insidan är ett blickfång. Baldakin och upphängning är enkelt utformade och också i svart, så att all uppmärksamhet dras till den intressanta skärmen hos hänglampan Alegro. Lampan är öppen nedåt, vilket gör hänglampan Alegro till en stark ljuskälla. Energiklass: A++
 • Lampkrona Arabesque med mystisk ton, svart

  Lampkrona Arabesque med mystisk ton, svart
  En lampkrona för att understryka atmosfären i hemmet: Arabesque Arabesque ser ut som en mystisk klenod. Den blir ett blickfång i rummet och understryker kraftfullt en atmosfär där man inte bara ser till funktionell belysning, utan där belysningslösningen ska integreras i helhetskonceptet. För att avrunda det typiska utseendet hos en lampkrona kan E14-stearinljus- eller vinpust-lampor användas. De ger lampkronan Arabesque en extra portion charm. Det låga priset gör det dessutom möjligt att föra in ett tilltalande, nytt element i rummet. Energiklass: A++

Fler tips på Lucide taklampor

 • Vacker pendellampa Atoma, rostfärgad

  Vacker pendellampa Atoma, rostfärgad
  Rostfärgad pendellampa Atoma som vacker prydnad i stilfulla inredningar Atoma hör till de ljuskällor som uppfattas som mycket eleganta. Detta intryck uppstår ur samspelet mellan olika utseendemässiga faktorer. På så sätt kan man för det första se att metallbanden är formskönt vridna, vilket verkar litet lekfullt. För det andra har metallbanden hos pendellampan en fin hålstruktur, som tillsammans med ljuset som lyser genom dem skapar ett helt speciellt ljus som nästan är glittrande och som hela tiden bryts av de tunna metallytorna. Vidare har metallen en rostfärgad yta som är varm och ädel. Energiklass: A++
 • Tycho taklampa

  Tycho taklampa
  Exklusiv taklampa i mattsvart eller mattborstad mässing med sex rökfärgade glas. Svart textilkabel (110cm) som går enkelt att justera vid montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Dolti 45cm (Vit)

  Dolti 45cm (Vit)
  Dolti är en pendel som kombinerar elegans och romantik på ett mycket tilltalande vis. Lampans skärm är tillverkad av metall med vackert hängande prismor i akryl. Lampans mångsidiga design gör att den passar lika bra över köksbordet, som till att tillföra en lite mer romantisk touch i ett sovrum. Dolti sprider ett varmt och brett ljus, dels genom prismorna men också runt omkring skärmen.Finns i färgerna svart, vit och taupe. ​Finns även i en mindre storlek.Sladdlängd: 120cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Fix multiple 3

  Fix multiple 3
  Taklampa med takfäste i metall, textilkabel och lamphållare i silikon. Passar perfekt över matbord, bardisken etc. Sladdlängden 100cm justerar du innan montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Exceptionell hänglampa Marco

  Exceptionell hänglampa Marco
  Imponerande hänglampa Marco i utförande med satinerat krom Hänglampan Marco har en konformad skärm av metall. Den har en modern yta i satinerat krom. På grund av den ljustäta metallen skapar hänglampan Marco en uteslutande nedåtriktad ljusstråle, som är idealisk platsbelysning över matbordet eller sittgruppen. En individuell och mycket tilltalande hänglampa för moderna inredningsstilar. Energiklass: A++
 • Delano LED (Förkromad/blank)

  Delano LED (Förkromad/blank)
  Delano LED är en pendel med rena linjer och snygga detaljer. Dess enkla och förjusande design gör att den passar in i de flesta inredningsstilar, allt från modern stil till lantlig. Den har 5st ljuskällor som är är utrustade med integrerad LED-belysning (3000K). Lampan gör sig perfekt över ett rektangulärt matbord eller biljardbord, men passar bra i de flesta rum. Den är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är dessutom både dimbar och justerbar i höjden.Finns i färgerna matt guld/mässing och satin krom.Integrerad LED-belysning. Övrigt:Bredd på takfäste: 22cm
 • Tycho (Mässing/guld)

  Tycho (Mässing/guld)
  Tycho är en taklampa i en mycket imponerande och spännande formgivning. Den är försedd med fyra stycken sfäriska glaskupor som tillsammans bildar ett balanserat och elegant intryck. Glaskuporna är lite lätt färgade, vilket gör att lampan sprider ett mjukt och behagligt ljus när den är tänd. Perfekta taklampan att placera i loungen eller vardagsrummet. Finns i färgerna svart och matt guld/mässing. Ljuskällor ingår ej.
 • Ride (Svart)

  Ride (Svart)
  Ride är en liten och nätt taklampa i metall som ger ett bra och riktat ljus. Den passar perfekt till att belysa specifika föremål som hyllor eller tavlor, men också till att placera i rad över t.ex. köksbänken eller köksön. Skärmen är både vrid- och lutbar vilket gör det enkelt att belysa den platsen eller detaljen som önskas. Finns i färgkombinationerna vit/krom och svart/koppar.Ljuskälla ingår (varmvitt ljus, utbytbar).Övrigt: Mått på takplatta: diameter 10cm.
 • Foskal LED 21,5cm (Mässing/guld)

  Foskal LED 21,5cm (Mässing/guld)
  Foskal LED är en exklusiv och tilltalande serie som sticker ut i sitt mjuka och tidlösa formspråk. Armaturen är försedd med en integrerad LED-lampa som sitter dold bakom den cirkulära skärmen. Detta gör att det skapas en härlig ljusreflektion, ett indirekt ljus och en mycket behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Foskal går även att fästa på väggen och blir den perfekta ljuskällan i trappen eller hallen. Finns i färgerna svart, silver, matt guld/mässing och vit. Foskal finns även i andra storlekar. Integrerad LED-belysning. 
 • Coral taklampa 40cm (Grå)

  Coral taklampa 40cm (Grå)
  Taklampa i tyg, tre olika färger. Akrylskiva underst för att förhindra bländning. Passar bra över köksbord, vardagsrum, sovrum.Ljuskälla ingår ej.
 • Xyrus 1 LED

  Xyrus 1 LED
  Exklusiv takspotlight med en riktbar spott, levereras inklusive en utbytbar LED-lampa som ger ett varmvitt ljus.Ljuskälla ingår.
 • Julius taklampa 28cm

  Julius taklampa 28cm
  Vacker taklampa i mattsvart bas, med mässingsdetaljer och ett fint rökfärgat glas.Sladdlängden går att justera vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Justerbar LED-takspot Mitrax - 3 ljuskällor

  Justerbar LED-takspot Mitrax - 3 ljuskällor
  Individuellt riktbar LED-takspot Mitrax med tre ljuskällor De tre ljuskällorna hos LED-takspoten Mitrax döljer sig diskret i den 54 cm långa, lätt rundade balken som med sin vita yta ser tidlös och modern ut. De runda spotlighternas ljusriktning kan anpassas till situationen i rummet, tack vare den vrid- och svängbara leden. På så sätt blir önskad del av rummet optimalt belyst och sveps in i en behaglig atmosfär. Dessutom är de inbyggda, varmvita LED-lamporna särskilt energieffektiva och har lång livslängd. Energiklass: A+
 • Bran LED

  Bran LED
  Bran LED är en IP54-klassad utomhuslampa som är försedd med en vrid- och riktbar spotlight.  Spotlighten är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt och starkt ljus (2700K). Använd spotlighten till att belysa ett specifikt föremål eller använd den som allmänbelysning och placera den längs fasaden. Ett tips är att placera fler på rad för ett tuffare intryck. Tillverkad av högkvalitativ aluminium.Integrerad LED-belysning. 
 • LED-taklampa Talowe, vit, Ø 60 cm

  LED-taklampa Talowe, vit, Ø 60 cm
  Rund LED-taklampa Talowe i vitt Talowe består av en vit, rund aluminiumkropp vars kant går lodrät nedåt. LED-ljuskällorna placeras inte i den centrala, cirkelformade ytan i taket, utan bakom ett matt akrylhölje på insidan av kanten. Detta gör Talowe till en källa för grundbelysning som harmoniseras med dess enkla, tidlösa utformning med många olika bonings- och uppehållsrum. Som bonus är Talowe kompatibel med bakåtstyrda dimrar. Energiklass: A++
 • Leanne 10 taklampa

  Leanne 10 taklampa
  Ståtlig och elegant taklampa i mattsvart metall med 10st nakna ljuskällor. Använd i ett utrymme där du vill att lampan ska synas. Högt i tak, över matbord eller vardagsrum. Välj ljuskällor för att sätta din egna prägel på lampan. Sladdlängden justerar du enkelt vid montering (130cm).Ljuskällor ingår ej.
 • Amine LED

  Amine LED
  Amine LED är en vacker och slående taklampa som sticker ut tack vare sina unika, runda former. Lampan är försedd med fem stycken ljuskällor som sprider ett varmvitt och behagligt ljus (3000K). Ljuskällorna sitter dolda bakom de rostbruna, cirkulära skärmarna, vilket gör att det skapas en härlig ljusreflektion och ett glödande indirekt ljus när lampan är tänd. Använd gärna lampan tillsammans med en dimmer för att direkt skapa den önskade atmosfären i rummet. Tillverkad av höägkvalitativ metallIntegrerad LED-belysning.
 • Mesh 49cm taklampa

  Mesh 49cm taklampa
  Taklampa i svart trådbur, mattsvart metall. Använd en dekorativ ljuskälla eller en opalvit ljuskälla. Sladdlängden är justerbar vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Xyrus 4 LED

  Xyrus 4 LED
  Exklusiv takspotlight med fyra riktbara spottar som levereras med utbytbara LED-lampor som ger ett varmvitt ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • Lampkrona Arabesque med ädel ton, transparent

  Lampkrona Arabesque med ädel ton, transparent
  Estetisk lampkrona Arabesque av plast Denna filigrana, transparenta lampa skapar en uttalat romantisk och lekfull ton i rummet. Eleganta vindpustlampor ger denna lampkrona en ännu ädlare effekt. Många dekorativa stenar hänger i små kedjor ned från denna svängda lampa. Den transparenta plasten bryter ljuset och skapar ett mångfasetterat skimmer på väggarna och i taket. Lampan kan placeras på många olika ställen. Den passar lika bra i ett stilfullt vardagsrum som över ett matbord, i ett sovrum eller i en särskilt vacker hall. Energiklass: A++
 • Coral taklampa 40cm (Vit)

  Coral taklampa 40cm (Vit)
  Taklampa i tyg, tre olika färger. Akrylskiva underst för att förhindra bländning. Passar bra över köksbord, vardagsrum, sovrum.Ljuskälla ingår ej.
 • Xyrus 1 LED

  Xyrus 1 LED
  Exklusiv takspotlight med en riktbar spott, levereras inklusive en utbytbar LED-lampa som ger ett varmvitt ljus.Ljuskälla ingår.
 • Trendig betonghänglampa Copain

  Trendig betonghänglampa Copain
  Supertrendig betonghänglampa Copain Alla känner nu till att betong inte längre bara finns i byggbranschen, utan även i bostäder sedan flera år tillbaka. Med sina tunga och mäktiga men ändå bräckliga egenskaper har den en unik effekt i bostaden, vilket gör Copain till ett absolut blickfång. Om man kombinerar det hela med ljus - som i fallet med hänglampan Copain - kommer det att leda till unika ljusmoment som kännetecknas av en hemtrevlig stämning. Den klara utformningen och den släta betongstrukturen gör lampan till en absolut trendsetter! Energiklass: A++
 • Foskal LED 21,5cm (Silver)

  Foskal LED 21,5cm (Silver)
  Foskal LED är en exklusiv och tilltalande serie som sticker ut i sitt mjuka och tidlösa formspråk. Armaturen är försedd med en integrerad LED-lampa som sitter dold bakom den cirkulära skärmen. Detta gör att det skapas en härlig ljusreflektion, ett indirekt ljus och en mycket behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Foskal går även att fästa på väggen och blir den perfekta ljuskällan i trappen eller hallen. Finns i färgerna svart, silver, matt guld/mässing och vit. Foskal finns även i andra storlekar. Integrerad LED-belysning. 
 • HV-inbyggnadslampa Chimney med två ljuskällor

  HV-inbyggnadslampa Chimney med två ljuskällor
  Chimney - inbyggnadsspotlight med två svängbara spotlighter Mångsidigt användbar i privata hem och offentliga lokaler är högvolts-inbyggnadsspotlighten Chimney, vars spotlights kan vridas 360° i kåpan. Dessutom kan de svängas, så att de kan accentuera bestämda områden med riktat ljus. Material- och färgval – borstat aluminium som ram i kombination med en svart insida - gör inbyggnadsspotlighten till en lampa som passar till många olika inredningar. Energiklass: A++
 • Mesh 30cm (Mässing/guld)

  Mesh 30cm (Mässing/guld)
  Mesh är en sfärisk plafond med en nätmönstrad skärm av högkvalitativ metall. Denna taklampan har en vintage look som passar som en iögonfallande detalj i de flesta rum och interiörer. När lampan är tänd sprids ett mjukt ljus genom skärmen som skapar en härlig ljusbild omkring lampan. Ljuskällan blir fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för att maximera effekten på lampan. Finns i färgerna svart och matt guld/mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Dolti 45cm (Beige/brun)

  Dolti 45cm (Beige/brun)
  Dolti är en pendel som kombinerar elegans och romantik på ett mycket tilltalande vis. Lampans skärm är tillverkad av metall med vackert hängande prismor i akryl. Lampans mångsidiga design gör att den passar lika bra över köksbordet, som till att tillföra en lite mer romantisk touch i ett sovrum. Dolti sprider ett varmt och brett ljus, dels genom prismorna men också runt omkring skärmen.Finns i färgerna svart, vit och taupe. ​Finns även i en mindre storlek.Sladdlängd: 120cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Florien (Amber)

  Florien (Amber)
  Florien är en elegant pendel som är uppbyggd av två glasskärmar - En yttre, färgad glasskärm och en inre oval glasskärm som omsluter ljuskällan. Dessa två skärmar skapar tillsammans en mycket effektfull och lyxig pendel som garanterat drar blickarna till sig. Detaljerna på lampan är i matchande metalldetaljer och hjälper till att höja det lyxiga uttrycket ytterligare. Finns i färgerna svart och amber.Ljuskälla ingår ej.
 • Tala LED (Vit)

  Tala LED (Vit)
  Tala är en takstrålkastare som är perfekt till den som önskar att lyfta fram specifika detaljer i rummet. Den är vrid- och lutbar vilket gör det enkelt att ställa in helt var ljuset ska riktas. Armaturen är försedd med en integrerad LED-lampa som inte bara ger ett bra ljus, utan även ger möjlighet till att justera färgtemperaturen på ljuset från kallt till varmt. Dessutom är LED-lampan dimbar vilket ger dig full kontroll på både färgtemperatur, men också ljusstyrkan. Perfekt för att kunna ställa in en önskad atmosfär eller stämning i rummet.Tillverkad av högkvalitativ metall.Finns i färgerna svart och vit. Integrerad LED-belysning. Information om färgtemperatur:Kan justeras från 2200K (varmgul) till 3000K (varmvitt).  
 • Manuela 40cm (Vit)

  Manuela 40cm (Vit)
  Manuela är en trendig taklampa som kombinerar moderna detaljer och dekorativ konstruktion. Det är en lampa som passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet och gör sig allra bäst med en dekorativ ljuskälla. Då lampan endast bygger ner 23cm från taket så passar den även in som en fin detalj i trängre utrymmen, som i entrén eller i trappen. Tillverkad av högkvalitativ metall. Finns i färgerna svart, vit och grå.Ljuskälla ingår ej.
 • Saar 48cm taklampa

  Saar 48cm taklampa
  Taklampa Saar, svart metallnät och lamphållare i mässing. 130cm svart textilsladd som går att justera vid montering. Använd en dekorativ ljuskälla med varmt ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • Svart burhänglampa Mesh

  Svart burhänglampa Mesh
  Dekorativ hänglampa Mesh i trendig burform Ljuskällan omges hos hänglampan Mesh av en svart, oval metallbur som genom sin fina nätstruktur lämnar blicken helt fri till ljuskällan och därmed garanterar ett allsidigt ljusutsläpp. Särskilt originell ser lampan ut om man utrustar den med en dekorativ globlampa (se Tillbehör). Dimbar med hjälp av elinstallationen i hemmet. Energiklass: A++
 • Burtaklampa Manuela i vitt, 40 cm

  Burtaklampa Manuela i vitt, 40 cm
  Dekorativ skärm med bur-utseende: taklampa Manuela Smala metallband utgör lampskärmen i taklampan Manuela. En slags kulform med lätt tillplattade rundningar uppåt och nedåt blir resultatet. Den burformade skärmen frigör blicken på ljuskällan och tillåter ljuset att obehindrat flöda ut i rummet. För att uppnå en optiskt tilltalande effekt bör man vid valet av ljuskälla (ingår ej) tänka på att den är dekorativ, t.ex. en globlampa med synliga glödtrådar eller en LED-filamentljuskälla i globform. Energiklass: A++
 • Burtaklampa Manuela, svart, 40 cm

  Burtaklampa Manuela, svart, 40 cm
  Dekorativ skärm med bur-utseende: taklampa Manuela Smala metallband utgör lampskärmen i taklampan Manuela. En slags kulform med lätt tillplattade rundningar uppåt och nedåt blir resultatet. Den burformade skärmen frigör blicken på ljuskällan och tillåter ljuset att obehindrat flöda ut i rummet. För att uppnå en optiskt tilltalande effekt bör man vid valet av ljuskälla (ingår ej) tänka på att den är dekorativ, t.ex. en globlampa med synliga glödtrådar eller en LED-filamentljuskälla i globform. Energiklass: A++
 • 8 lampor taklampa Lester, svart

  8 lampor taklampa Lester, svart
  Stor taklampa Lester med 8 metallarmar Taklampan Lester med sina 8 stora metallarmar har fokus på de ljuskällor som används, eftersom lampan är helt konstruerad utan lampskärmar. Åtta armar kommer från den runda takkåpan i alla riktningar. En del är kortare, en del är längre. Detta innebär att de åtta ljuskällorna i uttagen har olika riktningar, så att även stora rum kan belysas med taklampan Lester. Utformningen är som vackrast när filamentglödlampor i kolvform används, vilket kan ses på bilden. Energiklass: A++
 • Malunga (Grå)

  Malunga (Grå)
  Malunga är en pendel som är skapad i en perfekt kombination av ljus och geometri. Skärmen är tillverkad av metall och är lätt färgad på insidan för ett mer effektfullt uttryck. Var du än väljer att placera Malunga så bjuder den garanterat på ett intressant ljusspel som kommer dra blickarna till sig.Sladdlängd: 130cm, svart textilkabel.Finns i färgerna svart, vit och grå.Ljuskälla ingår ej. 
 • Gipsy (Vit)

  Gipsy (Vit)
  Gipsy är en taklampa som med dess eleganta design passar perfekt in i en modern eller rustik miljö. Den är enkel och stilren och tar inte allt för mycket uppmärksamhet från övriga saker i rummet. Skärmarna är tillverkade av högkvalitativ gips som tillsammans med svarta detaljer ger en modern look. Kablarna går att justera i höjden innan montering.Sladdlängd: 130cm (svarta tygkablar).Finns i svart eller vit.Ljuskällor ingår ej. 
 • Jaden

  Jaden
  Jaden är en härlig taklampa i en skandinavisk look. Den består av tre stycken pendlar i vitlackad stål, med matchande takfäste och svarta kontrasterande tygsladdar. När lampan är tänd sprids ett behagligt och mjukt ljus genom skärmarna som ger ett perfekt ljus över t.ex. matsalsbordet. Tygsladdarna är justerbara - Häng lampan som den är, eller justera lamporna i höjden efter egen smak och tycke.Ljuskällor ingår ej.
 • Tilltalande hänglampa Ricky, svart

  Tilltalande hänglampa Ricky, svart
  Ovanlig hänglampa Ricky i toppmodernt utförande Den svarta hänglampan Ricky är ett verkligt blickfång och kan särskilt bra kombineras med moderna inredningsstilar. Den trendiga hänglampan fascinerar genom den formsköna metallskärmen av svarta metallstavar, som omger ljuskällan och fattningen som en bur. Men Ricky ser inte bara bra ut, utan bidrar även till klar belysning. Energiklass: A++
 • Focker – hänglampa i flygplansform

  Focker – hänglampa i flygplansform
  Den silvergrå hänglampan Focker ger möjlighet till temainredning i barnkammarbelysningen Att även människor kan flyga är ett urgammalt önsketänkande, som fascinerat människor och fortfarande gör det. Men föst under de båda senaste århundradena har det faktiskt blivit möjligt att betrakta världen uppifrån, från en annan synvinkel. Det är inte bara vuxna som fascineras av detta - nej, även barn älskar att fantisera om detta och många har säkert pilot som sitt första yrkesval. Med denna hänglampa kommer denna önskan under de första levnadsåren litet närmare, åtminstone i fantasin, där man kan fundera över äventyrliga flygturer och utforska fjärran orter på jorden. Kliv in, starta propellern och flyg! Energiklass: A++
 • Collin

  Collin
  Collin är en vacker taklampa som på ett mycket elegant vis blandar de klassiska prismorna med den moderna aluminiumram. Lampan är försedd med fem stycken ljuskällor som tillsammans bidrar med ett mjukt och vackert ljus genom prismorna. Med Collin kan man enkelt bidra med en rustik boost i hemmet, eller bryta av den moderna inredningen och skapa en härlig atmosfär.Ljuskällor ingår ej.
 • Otona 40cm (Vit)

  Otona 40cm (Vit)
  Otona är en taklampa som har blivit en riktig favorit hos många. De triangulära formerna ger lampan en unik och spektakulär look som blir en riktig blickfångare i vardagsrummet eller köket. Skärmen är tillverkad av metall och skapar en härlig ljusspridning genom springorna när lampan är tänd. Höjden går att justera efter behov.Finns i färgerna svart och vit. Finns även i andra storlekar. Ljuskällor ingår ej.
 • Ayla

  Ayla
  Ayla är en modern och lekfull taklampa som är en inbjudande detalj i entrén, vardagsrummet eller sovrummet. Skärmen är tillverkad av förkromad metall som håller i flera slipade akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett mjukt ljus genom prismorna som skapar en nästan förtrollande ljusbild i rummet. Sladdlängd: 100cm.Ljuskälla ingår ej. 
 • Galla (Grå)

  Galla (Grå)
  Galla håller en perfekt balans mellan klass och elegans. Den är tillverkad i en mjuk men iögonfallande design som spelar med geometriska former och linjer. Den smälter lätt in i de flesta rum och interiörer och sprider ett härligt ljus, dels nedåt men också genom mönstret i skärmen. Alla färger har matchande sladd och fäste.Finns i färgerna vit, svart och grå.Sladdlängd: 150cm.Ljuskälla ingår ej. 
 • Träskärm av vita ringar - hänglampan Tora

  Träskärm av vita ringar - hänglampan Tora
  Hänglampan Tora med träskärm - ett iögonfallande blickfång Denna vackra hänglampa med den ovanliga skärmen av åtta olika stora träringar som är draperade över varandra ser dekorativ ut, redan i släckt tillstånd, men sin fulla verkan får den när ljuset tänds. Mellan träringarna är blicken fri till ljuskällan. Energiklass: A++
 • Tube spotlight

  Tube spotlight
  Utanpåliggande spotlight i aluminium, går att vinkla spotten så att du kan rikta ljuset dit du vill.Ljuskälla ingår ej.
 • Saar 28cm taklampa

  Saar 28cm taklampa
  Taklampa Saar, svart metallnät och lamphållare i mässing. 130cm svart textilsladd som går att justera vid montering. Använd en dekorativ ljuskälla med varmt ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • Mesh 45cm (Mässing/guld)

  Mesh 45cm (Mässing/guld)
  Mesh är en sfärisk plafond med en nätmönstrad skärm av högkvalitativ metall. Taklampan har en vintage look som passar som en iögonfallande detalj i de flesta rum och interiörer. När lampan är tänd sprids ett mjukt ljus genom skärmen som skapar en härlig ljusbild omkring lampan. Ljuskällan blir fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för att maximera effekten på lampan. Finns i färgerna svart och matt guld/mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Sigma 118cm LED

  Sigma 118cm LED
  Modern taklampa i mattsvart metall med integrerad LED som ger ett varmvitt och fint ljus nedåt. Höjden går att ställa in och lampan är fullt dimbar.
 • Universell hänglampa Coral, vit, 60 cm

  Universell hänglampa Coral, vit, 60 cm
  En hänglampa med enkel design för verkligen alla rum: hänglampan Coral Coral är skapad för att erbjuda en glad belysningslösning som verkligen passar i alla rum i hemmet. Modernt, naturligt, med ljusa eller mörka möbler: Coral anpassar sig sömlöst till den befintliga bilden och övertygar med det den är tänkt för: med sin belysning. Lampan på maximalt 60 W är idealisk med klassiska och moderna ljuskällor. På så sätt kan exempelvis en hög kostnadsbesparing göras om man använder energisparlampor och dessutom ökar ljuskällans livslängd. Vilken ljuskälla som än används: den glada tygskärmen understödjer en varm, hemtrevlig atmosfär. Observera: Hänglampan Coral levereras alltid med en upphängningsanordning med tre linor, som visas på bilden med den vita varianten, inte med en upphängning med bara en lina. Energiklass: A++
 • Rund LED-takrondell Mitrax i vitt

  Rund LED-takrondell Mitrax i vitt
  Rund LED-takrondell Mitrax - universellt användbar ljuskälla LED-takrondellen Mitrax har tre vrid- och svängbara LED-spotlights, så att man kan skapa optimala belysningsförhållanden i rummet. För ett ljusflöde på 1 350 lumen behöver den bara 5 Watt ström per spotlight, så att lampan som helhet är mycket energieffektiv. Stommen, liksom de tre spotarna är runda till formen och lackerade i vitt. Därigenom anpassar sig lampan fint till de mest skilda inredningsstilar utan att bli alltför iögonfallande. Dessutom kan ljusstyrkan regleras enligt önskemål med hjälp av en extern dimmer på väggen. Energiklass: A+
 • Universell hänglampa Coral, mullvadsgrått, 40 cm

  Universell hänglampa Coral, mullvadsgrått, 40 cm
  En hänglampa med enkel design för verkligen alla rum: hänglampan Coral Coral är skapad för att erbjuda en glad belysningslösning som verkligen passar i alla rum i hemmet. Modernt, naturligt, med ljusa eller mörka möbler: Coral anpassar sig sömlöst till den befintliga bilden och övertygar med det den är tänkt för: med sin belysning. Lampan på maximalt 60 W är idealisk med klassiska och moderna ljuskällor. På så sätt kan exempelvis en hög kostnadsbesparing göras om man använder energisparlampor och dessutom ökar ljuskällans livslängd. Vilken ljuskälla som än används: den glada tygskärmen understödjer en varm, hemtrevlig atmosfär. Observera: Hänglampan Coral levereras alltid med en upphängningsanordning med tre linor, som visas på bilden med den vita varianten, inte med en upphängning med bara en lina. Energiklass: A++
 • Devon LED (Vit)

  Devon LED (Vit)
  Devon LED är en modern pendel i metall med tre stycken ljuskällor. Varje ljuskälla är konisk och bildar tillsammans med varandra en triangel, vilket skapar ett snyggt visuellt uttryck. Lamporna är utrustade med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och endast drar 3W per lampa. Den är lättplacerad och passar i de flesta rum och inredningsstilar. Justerbar höjd: från 35cm - 160cm.Integrerad LED-belysning.
 • Mesh 30cm

  Mesh 30cm
  Mesh är en sfärisk plafond med en nätmönstrad skärm av högkvalitativ metall. Denna taklampan har en vintage look som passar som en iögonfallande detalj i de flesta rum och interiörer. När lampan är tänd sprids ett mjukt ljus genom skärmen som skapar en härlig ljusbild omkring lampan. Ljuskällan blir fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för att maximera effekten på lampan. Finns i färgerna svart och matt guld/mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Delano LED

  Delano LED
  Delano LED är en pendel med rena linjer och snygga detaljer. Dess enkla och förjusande design gör att den passar in i de flesta inredningsstilar, allt från modern stil till lantlig. Den har 5st ljuskällor som är är utrustade med integrerad LED-belysning (3000K). Lampan gör sig perfekt över ett rektangulärt matbord eller biljardbord, men passar bra i de flesta rum. Den är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är dessutom både dimbar och justerbar i höjden.Finns i färgerna matt guld/mässing och satin krom.Integrerad LED-belysning. Övrigt:Bredd på takfäste: 22cm
 • Kvadratisk LED-taklampa Mitrax

  Kvadratisk LED-taklampa Mitrax
  Kvadratisk, praktisk, bra! LED-taklampan Mitrax med fyra justerbara LED-spotlights I den kvadratiska takstommen med lätt rundade hörn hos LED-taklampan Mitrax sitter fyra runda LED-spotlights som kan vridas 360° eller svängas lätt om man drar ut dem. På så sätt anpassas ljuset individuellt till situationen i rummet. Genom den rena designen passar Mitrax perfekt i moderna vardagsrum. Oberoende av den aktuella färggestaltningen passar lampan in harmoniskt, tack vare den vita finishen. Energiklass: A+
 • Hänglampa Bodo, ljust trä

  Hänglampa Bodo, ljust trä
  Päronformad hänglampa Bodo av trä Bodo är en hänglampa tillverkad av bågformade trästrävor, som sammantaget påminner om ett päron. Strävorna är placerade så att de låter blicken falla direkt på ljuskällan. Lampans upphängningshöjd bestäms en gång för alla vid installationen. Hänglampan kombinerar modern design med naturmaterial, och garanterar en trivsam atmosfär i rummet. Energiklass: A++
 • Manuela (Grå)

  Manuela (Grå)
  Manuela är en trendig taklampa som kombinerar moderna detaljer och dekorativ konstruktion. Det är en lampa som passar lika bra över middagsbordet som i vardagsrummet eller sovrummet och gör sig allra bäst i kombination med en dekorativ ljuskälla. Maximal höjd på lampan är 182cm, men denna höjden går att justera innan montering om så önskas. Finns i svart, koppar och grå.Ljuskälla ingår ej.
 • Mesh 22cm taklampa

  Mesh 22cm taklampa
  Mesh taklampa i mattsvart metall, använd en dekorativ ljuskälla med varmvitt ljus alternativt en opalvit ljuskälla. Sladdlängden är justerbar vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Zino (Mässing/guld)

  Zino (Mässing/guld)
  Zino är en pendel i aluminium som är lika fin hängande för sig själv, som flera på rad över ett bord eller i olika etapper i ett kluster. Lampan har en spännande cylindrisk glaskupa som går i en mjuk och effektfull övergång från skugga till ljus. En riktigt elegant pendel som med fördel kan användas tillsammans med en dimmer. Sladdlängd: 130cm.Finns i färgerna svart, matt guld/mässing och amber.Ljuskälla ingår ej. 
 • Binari LED 4

  Binari LED 4
  Binari LED är en modern taklampa som har en robust bas i metall och fyra stycken integrerade LED-lampor. Ljuskällorna sprider ett varmvitt ljus (2700K) och påminner lite om små planeter, med sfäriska metallskärmar och gyllene ljusspridning. Binari passar bra i moderna hem, men är också en spännande detalj att bryta av med i andra interiörer. Den finns även som pendel.Skärmarna är vrid- och lutbara.Finns i färgerna svart eller vit. Ljuskälla ingår ej.
 • Orientaliskt designad hänglykta Byrsa

  Orientaliskt designad hänglykta Byrsa
  Skapar en orientalisk stämning – hänglykta Byrsa Elegant och mycket dekorativ – så kan hänglyktan Byrsas design beskrivas, med en lampskärm som utgör ett riktigt blickfång, eftersom den tillverkades av perforerad, rostbrun metall och pryds av otaliga, färgade små glasstenar, som ger hela designen en orientalisk känsla. Tänd som släckt ett riktigt blickfång! Energiklass: A++
 • Hänglampa Gipsy med naturligt utseende, av gips

  Hänglampa Gipsy med naturligt utseende, av gips
  Modern hänglampa Gipsy med lampskärm av snövitt gips Lampskärmen hos hänglampan Gipsy är - som namnet antyder - tillverkad av äkta gips och därför snövit. Dessutom har den en modern och samtidigt enkel form, så att lampan blir ett verkligt blickfång över matbordet och liknande. Inuti lampskärmen sitter en E27-fattning där utöver en vanlig glödlampa även en energisnål LED-ljuskälla kan användas. Ljuset avges nedåt från den vida skärmen, så att ytan under blir jämnt belyst. Energiklass: A++
 • Madee 1

  Madee 1
  Takspotlight med en riktbar spott, rökfärgat glas omger ljuskällan.Ljuskälla ingår ej.
 • Noralie taklampa

  Noralie taklampa
  Taklampa Noralie i svartmålad trä, ljuskällan sitter innanför och ger ett fint ljus. Sladdlängden går att justera vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Universell hänglampa Coral, mullvadsgrått, 60 cm

  Universell hänglampa Coral, mullvadsgrått, 60 cm
  En hänglampa med enkel design för verkligen alla rum: hänglampan Coral Coral är skapad för att erbjuda en glad belysningslösning som verkligen passar i alla rum i hemmet. Modernt, naturligt, med ljusa eller mörka möbler: Coral anpassar sig sömlöst till den befintliga bilden och övertygar med det den är tänkt för: med sin belysning. Lampan på maximalt 60 W är idealisk med klassiska och moderna ljuskällor. På så sätt kan exempelvis en hög kostnadsbesparing göras om man använder energisparlampor och dessutom ökar ljuskällans livslängd. Vilken ljuskälla som än används: den glada tygskärmen understödjer en varm, hemtrevlig atmosfär. Observera: Hänglampan Coral levereras alltid med en upphängningsanordning med tre linor, som visas på bilden med den vita varianten, inte med en upphängning med bara en lina. Energiklass: A++
 • Otona 60cm (Vit)

  Otona 60cm (Vit)
  Otona är en taklampa som har blivit en riktig favorit hos många. De triangulära formerna ger lampan en unik och spektakulär look som blir en riktig blickfångare i vardagsrummet eller köket. Skärmen är tillverkad av metall och döljer 3st ljuskällor som tillsammans skapar ett optimalt arbetsljus. Höjden går att justera efter behov.Sladdlängd: 130cm (matchande textilkabel och takkopp). Finns i färgerna svart och vit. Finns även i andra storlekar. Ljuskällor ingår ej.
 • LED-taklampa Talowe, vit, Ø 80 cm

  LED-taklampa Talowe, vit, Ø 80 cm
  Rund LED-taklampa Talowe i vitt Talowe består av en vit, rund aluminiumkropp vars kant går lodrät nedåt. LED-ljuskällorna placeras inte i den centrala, cirkelformade ytan i taket, utan bakom ett matt akrylhölje på insidan av kanten. Detta gör Talowe till en källa för grundbelysning som harmoniseras med dess enkla, tidlösa utformning med många olika bonings- och uppehållsrum. Som bonus är Talowe kompatibel med bakåtstyrda dimrar. Energiklass: A++
 • Goosy soft taklampa

  Goosy soft taklampa
  Vacker taklampa med vita gåsfjädrar som ger ett mjukt och behagligt ljus. Passar perfekt i sovrummet eller där man vill ha en mjuk ton i ljuset. Textilupphäng med justerbar sladd ingår.Ljuskälla ingår ej.
 • Tala 2 LED (Vit)

  Tala 2 LED (Vit)
  Tala är en takstrålkastare som är perfekt till den som önskar att lyfta fram specifika detaljer i rummet. Den är vrid- och lutbar vilket gör det enkelt att ställa in helt var ljuset ska riktas. Armaturen är försedd med två integrerade LED-lampor som inte bara ger ett bra ljus, utan även ger möjlighet till att justera färgtemperaturen på ljuset från kallt till varmt. Dessutom är LED-lamporna dimbara vilket ger dig full kontroll på både färgtemperatur, men också ljusstyrkan. Perfekt för att kunna ställa in en önskad atmosfär eller stämning i rummet.Tillverkad av högkvalitativ metall.Finns i färgerna svart och vit. Integrerad LED-belysning. Information om färgtemperatur:Kan justeras från 2200K (varmgul) till 3000K (varmvitt). 
 • Hänglampa Neil med metallskärm, brons

  Hänglampa Neil med metallskärm, brons
  Bronsfärgad hänglampa Neil Hänglampan Neil är ett speciellt mångsidigt belysningsobjekt. Den kan användas i kombination med en snarare modern stil, men även andra inredningar. Vid monteringen kan lampans höjd justeras. Ljuset avges nedåt och är dessutom energisnålt om en LED-ljuskälla sätts i. Hänglampan Neil är tillverkad av metall. Energiklass: A++
 • Manuela 50cm taklampa

  Manuela 50cm taklampa
  Taklampa i svarta eller gråa metallstänger, använd en dekorativ globljuskälla i lampan. Sladdlängden går att justera vid montering.Ljuskälla ingår ej.
 • Woody – en unik pendellampa

  Woody – en unik pendellampa
  Pendellampa Woody i form som en spetsig lök, med tryck som ser ut som trä Tvärt emot vad namnet antyder består skärmen hos pendellampan Woody inte av trä, utan av metall. Bedrägligt äkta imponerar den med sin varma träton med vacker ådring i tryck. Den lökformade skärmen är ett hemtrevligt och dekorativt blickfång över ett bord, redan i släckt tillstånd. Eftersom skärmen är ogenomsläpplig för ljus blir bara området under lampan belyst. En vanlig glödlampa med fattning E27 (max 60 W) kan användas för belysningen, liksom en energisparlampa eller en tidsenlig LED-lampa, så att pendellampan Woody är ett bra val, även när det gäller energiförbrukningen. Energiklass: A++
 • Mesh dubbel taklampa

  Mesh dubbel taklampa
  Taklampa i antracitgrå med två skärmar i metalltrådar. Passar bra i såväl moderna som industriella miljöer. Sladdarna går att justera vid montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Klotrund aluminiumhänglampa Volo, 40 cm

  Klotrund aluminiumhänglampa Volo, 40 cm
  Effektfulla ljusreflexer med hänglampan Volo Som en rund kula av sval, glänsande metall svävar hänglampan Volo från taket. Lampskärmen är tillverkad av aluminium och man kan bara få en blick av ljuskällan genom en smal, horisontell öppning. I tänt tillstånd skapar hänglampan Volo intressanta ljuseffekter som iscensätter många olika rum i privata hem eller offentliga lokaler. Energiklass: A++
 • LED-taklampa Mitrax med justerbara huvud

  LED-taklampa Mitrax med justerbara huvud
  Dimbar LED-taklampa Mitrax i vitt Ytan hos LED-taklampan Mitrax är i tidlöst vitt och den rundade formen på lampan ser harmonisk och tilltalande ut. Man kan vrida och svänga båda ljuskällorna, dessutom är de utrustade med dimbara LED-lampor som är klara och energisnåla. En praktisk prydnad för hallen och bostaden. Energiklass: A+
 • Raka

  Raka
  Raka är resultatet av när den moderna taklampan möter den klassiska. Lampans skärm är tillverkad av metall och är prydd med ett dekorativt hålmönster där ljuset vackert tränger igenom. Inte nog med det så är lampan försedd med flera vackra akrylprismor som skapar en fängslande ljusspridning. Lampan passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller köket. Finns i färgerna svart eller vit. Ljuskällor ingår ej.
 • Utomhustaklampa Dukan IP65, 2 lampor

  Utomhustaklampa Dukan IP65, 2 lampor
  2 lampor taklampa Dukan för utomhusområdet: utrustad med IP65 Taklampan Dukan har två E27-uttag som presenteras som i ett vitrinskåp, och det klara glaset gör att man kan se ljuskällorna helt fritt. Ljusutloppet är möjligt åt alla sidor. Skyddet mot stänkvatten och dammtätheten (IP65) gör det möjligt att använda den utomhus, helt utan betänkligheter. Där kan den till exempel placeras vid ingångar, carports eller garage och ger tillräcklig belysning på det önskade området. Den fyrkantiga, enkla kroppen gör det lätt att integrera och placera utomhustaklampan. Dessutom är det lätt att rengöra. Den som föredrar det lite trevligare kan ansluta taklampan till en extern dimmer och således påverka ljusintensiteten. Energiklass: A++
 • Wolfram 100cm (Mässing/guld)

  Wolfram 100cm (Mässing/guld)
  Wolfram är en elegant pendel som påminner lite om en himlakropp. Lampans skärm är tillverkad av stål som är snyggt sammansatt och skapar en effektfull dynamik. De tre ljuskällorna är fullt synliga genom skärmen och skapar ett fängslande ljusmönster när lampan är tänd. Passar i modernare hem men är också en häftig, kontrasterande detalj i andra interiörer. Koppla gärna lampan till en dimmer för maximal effekt. Wolfram finns även i andra storlekar.Finns i färgerna svart och matt guld/mässing. Sladdlängd: 500cm (Maximal höjd på lampan: 520cm).Ljuskälla ingår ej.
 • Carbony 50cm

  Carbony 50cm
  Carbony LED är en fängslande, sfärisk taklampa som är tillverkad av högkvalitativt kol. Den är skapad i en modern design med kolstänger som förbinder lampans topp och botten. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning som är placerad centrerat bakom kolstängerna. Detta gör att ljuset sprids vackert och elegant i alla riktningar genom skärmen. Carbony LED är en vacker inredningsdetalj att placera i vardagsrummet eller sovrummet. Integrerad LED-belysning. 
 • Dounia

  Dounia
  Dounia är en pendel som är skapad i en härlig, tidlös design. Oavsett om du har en klassisk eller modern inredning så kommer Dounia passa in och ta sin plats. Lampans tre ljuskällor är vackert omslutna av rökfärgade glasskärmar, som tillsammans med den svartlackade metallramen verkligen sätter prägel på lampan. Placeras med fördel över t.ex. ett rektangulärt matsalsbord.Ljuskällor ingår ej. 
 • Dolti (Beige/brun)

  Dolti (Beige/brun)
  Dolti är en pendel som kombinerar elegans och romantik på ett mycket tilltalande vis. Lampans skärm är tillverkad av metall med vackert hängande prismor i akryl. Lampans mångsidiga design gör att den passar lika bra över köksbordet, som till att tillföra en lite mer romantisk touch i ett sovrum. Dolti sprider ett varmt och brett ljus, dels genom prismorna men också runt omkring skärmen.Finns i färgerna svart, vit och taupe. Sladdlängd: 100cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Ruben taklampa

  Ruben taklampa
  Taklampa i svart metall med fyra lamphållare i mässing. Använd dekorativa ljuskällor i lampan med varmt sken, alternativt opalvita ljuskällor med vitare ljus. Sladdlängden går att justera vid montering.Ljuskällor ingår ej.
 • Surtus

  Surtus
  Surtus är en rektangulär taklampa i en industriell stil som garanterat drar blickarna åt sig. De två svarta plattorna är tillverkade av högkvalitativ metall och håller tillsammans upp ljuskällorna på ett mycket elegant vis. Denna taklampan passar väldigt bra i moderna hem, eller om man bara önskar att tillföra en lite industriell touch i hemmet. Ett tips är att använda dekorativa ljuskällor i lampan, samt att koppla lampan till en dimmer för absolut bästa resultat. Sladdlängd: 130cm (svart tygsladd med vajer).Ljuskällor ingår ej. 
 • Lester rörlig takplafond

  Lester rörlig takplafond
  Flexibel takplafond där du själva justerar armarna efter önskemål. Använd dekorativa ljuskällor och skapa din egna unika stil!Ljuskällor ingår ej.
 • Kopparfärgad pendellampa Vivana

  Kopparfärgad pendellampa Vivana
  Dekorativt utformad pendellampa Vivana med ädel kopparfinish Tack vare den kopparfärgade lackeringen och den vackra formen på skärmen drar pendellampan Vivana många blickar till sig. Skärmen består av överlappande, lätt genomskinliga metallstavar som ger lampan en underbart lekfull och luftigt lätt touch. Genom att metallstängerna inte helt döljer ljuskällan ger den ett viktigt bidrag till lampans utseende. Framför allt så kallade globlampor skapar en mycket dekorativ effekt hos pendellampan Vivana. Energiklass: A++
 • Judi takplafond

  Judi takplafond
  Takplafond i mattsvart bas med en fint rökfärgat glas.Ljuskälla ingår ej.
 • Brassy

  Brassy
  Brassy är en taklampa i en industriell stil, tillverkad av högkvalitativ metall med svartlackad finish. Placera lampan över ett köksbord, soffbord, eller häng två tillsammans i grupp för ett tufft resultat. Höjden på lampan går att justera innan montering om så önskas.Sladdlängd: 130cm.Ljuskälla ingår ej.
 • HV-inbyggnadslampa Chimney, en ljuskälla

  HV-inbyggnadslampa Chimney, en ljuskälla
  Inbyggnadsspotlight Chimney med svängbar ljuskälla Puristisk och funktionell sörjer inbyggnadsspotlighten Chimney med sin högvolts-ljuskälla (ingår inte) för riktat punktljus. För ökad funktionalitet kan spotlighten vridas 360° i kåpan. Eftersom det är en högvoltslampa behövs ingen transformator. De angivna inbyggnadsmåtten gäller inklusive fästklamrar. Energiklass: A++
 • Ride

  Ride
  Ride är en liten och nätt taklampa i metall som ger ett bra och riktat ljus. Den passar perfekt till att belysa specifika föremål som hyllor eller tavlor, men också till att placera i rad över t.ex. köksbänken eller köksön. Skärmen är både vrid- och lutbar vilket gör det enkelt att belysa den platsen eller detaljen som önskas. Finns i färgkombinationerna vit/krom och svart/koppar.Ljuskälla ingår (varmvitt ljus, utbytbar).Övrigt: Mått på takplatta: diameter 10cm.
 • Coral taklampa 40cm

  Coral taklampa 40cm
  Taklampa i tyg, tre olika färger. Akrylskiva underst för att förhindra bländning. Passar bra över köksbord, vardagsrum, sovrum.Ljuskälla ingår ej.
 • Woody - trendig hänglampa i trädesign

  Woody - trendig hänglampa i trädesign
  I skenbart äkta trädesign - hänglampan Woody Lampskärmen hos hänglampan Woody, som är tillverkad av metall, imponerar med en trälackering som ser äkta ut och ger designen en mycket dekorativ effekt och samtidigt en naturlig ton. Även den tilltalande skärmformen skapar intrycket att det rör sig om äkta trä. Som helhet sett har lampan ett mycket effektfullt utseende som kommer väl till sin rätt, särskilt i moderna vardagsrum. Energiklass: A++
 • Foskal LED 34,5cm (Mässing/guld)

  Foskal LED 34,5cm (Mässing/guld)
  Foskal LED är en exklusiv och tilltalande serie som sticker ut i sitt mjuka och tidlösa formspråk. Armaturen är försedd med en integrerad LED-lampa som sitter dold bakom den cirkulära skärmen. Detta gör att det skapas en härlig ljusreflektion, ett indirekt ljus och en mycket behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Foskal går även att fästa på väggen och blir den perfekta ljuskällan i trappen eller hallen. Tillverkad av högkvalitativ metall. Finns i färgerna svart, silver, matt guld/mässing och vit. Foskal finns även i andra storlekar. Integrerad LED-belysning. 
 • Reda 32cm

  Reda 32cm
  Reda är inte bara en taklampa - den är även en iögonfallande och spännande inredningsdetalj. Lampan är skapad av flera sammansatta metallstänger som tillsammans ramar in ljuskällan på ett mycket elegant sätt. När den är tänd så sprids ljuset mellan stängerna och bildar en härlig ljusbild uppe i taket och längs väggarna. Ljuskälla ingår ej. 
 • Lucide (Vit)

  Lucide (Vit)
  Tube är en modern och högkvalitativ och utanpåliggande spotlight som är tillverkad helt i aluminium. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre hall eller toalett, som att placera flera i rad och belysa ett större rum. Tube är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i.  Ljuskällan går även att rikta efter behov. Koppla gärna Tube till en dimmer för att kunna ställa in önskad atmosfär i rummet. Finns i färgerna matt guld/mässing, satin/krom, svart och vit.Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Ruben, svart

  Taklampa Ruben, svart
  Kvadratisk taklampa Ruben - öppen åt alla sidor Taklampan Ruben är utformad som en kub. Den är minimalistisk, ganska smal och den kan utan kompromisser integreras i många inredningsstilar och är inte särskilt påträngande. Beroende på vilket glödlampa som används kan den dock dra till sig uppmärksamhet och ge omgivningen ett behagligt ljus. Den moderna mörka optiken följer de nuvarande boningsstilskraven och lägger tonvikten på en trevlig accent. På grund av den smala monteringsplattan är den enkelt att fästa och ser inte klumpig ut. Vid val av ljuskälla rekommenderas en LED-filamentlampa som kan erhållas från Tillbehör. Taklampan kan dimmas med hjälp av en extern dimmer vilket gör den användbar i varje situation. De öppna sidorna som går åt alla riktningar ger en strålande belysning och en stor ljusavgivande yta. Energiklass: A++
 • Träfärgad hänglampa Woody med vid skärm

  Träfärgad hänglampa Woody med vid skärm
  Dekorativ hänglampa Woody med vid skärm Woody består inte - som namnet får en att tro - av trä, utan av metall. Den har ett trätryck som ser mycket naturligt ut, har vacker ådring och ser bedrägligt äkta ut. Skärmen, som går ihop till en spets uppåt och har en vid öppning, belyser ett stort område under lampan, exempelvis matbordet eller köksbordet. Med Woody är energisnål belysning möjlig, för utöver vanliga glödlampor kan även LED-lampor eller energisparlampor användas. Energiklass: A++
 • Pearl 50cm

  Pearl 50cm
  Pearl är en taklampa som smyckar taket på ett mycket elegant vis. Lampans skärm är tillverkad av munblåst glas som är lätt rökfärgat, vilket gör att de vackra prismorna som är gömda bakom skärmen uppenbarar sig. När lampan är tänd sprids ett mjukt och härligt ljus genom prismorna och skapar en lyxig och varm atmosfär. Lampan passar in fint både i en lantlig och modern interiör.Ljuskällor ingår ej.