Lucide lampor

 • Lucide Golvlampa Mesh, svart, båglampa

  Lucide Golvlampa Mesh, svart, båglampa
  Mesh-golvlampa i en modern båglampsversion Båglampor får ett allt större intresse, vilket säkert till stor del beror på deras mångsidighet. Den välvda Mesh-armaturen är idealisk för läsplatser. Den flexibla placeringen gör att den kan användas som kompletterande belysning i många områden. Tack vare den utskjutande bågen kan den till exempel stå bakom soffan och belysa sittplatsen direkt ovanifrån. Det är mycket modernt och individuellt utformat. Den burformade lampskärmen av metallnät utstrålar en extravagant energi som i kombination med den svepande armen skapar en harmonisk övergång. Mesh-golvlampan är dock mycket minimalistisk och smälter elegant in i rummet. För bekvämare drift finns en strömbrytare integrerad i matningsledningen för att slå på eller av.
 • Lucide LED-utomhusvägglampa Texas med rörelsevakt

  Lucide LED-utomhusvägglampa Texas med rörelsevakt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucide Pearl taklampa av glas, Ø 50 cm

  Lucide Pearl taklampa av glas, Ø 50 cm
  Elegant Pearl-taklampa med hängande kristallglas Denna taklampa från Pearl-kollektionen har en iögonfallande och exklusiv design som sätter pricken över i:et på många inredningsstilar. Inuti en transparent skärm av kromglas hänger otaliga pärlor av kristallglas. Dessa ger en glittrande och effektfull belysning som alltid skapar en speciell atmosfär. Den individuella designen hos Pearl-taklampan kompletteras av en förkromad baldakin.
 • Lucide Utomhusvägglampa Aruba, Ø 25 cm, rostbrun

  Lucide Utomhusvägglampa Aruba, Ø 25 cm, rostbrun
  Aruba - utomhusvägglampa i nostalgiskt utseende Du känner dig förflyttad till en annan tid när du ser denna nostalgiskt utseende Aruba utomhusvägglampa. Ett särskilt blickfång är den välformade glaskupan på den rostbruna metallramen, under vilken ljuskällan är placerad. Vägglampan ger ett behagligt ljus genom det satinerade glaset.
 • Lucide Tahar - orientalisk pendellampa

  Lucide Tahar - orientalisk pendellampa
  Ger rummet en orientalisk känsla - Tahar pendellampa Denna pendellampa ger rummet en orientalisk känsla. Detta uppnås framför allt genom det intrikata mönstret i den sfäriska, svarta metallskärmen, som skapar en mycket dekorativ effekt i rummet även när den är släckt. Särskilt mysigt blir det när du tänder ljuset, som tack vare filigranmönstren i skärmen sprids på ett särskilt behagligt sätt i omgivningen.
 • Lucide Possio - Vägglampa med betongskärm och trä

  Lucide Possio - Vägglampa med betongskärm och trä
  Modernt utseende Possio vägglampa med grå skärm av betong Betong, som tidigare bara var ett relevant material inom byggbranschen, hittar alltmer in i konventionella inredningar. Därför utrustas nu även armaturer med betongkomponenter eftersom man har insett att det ser mycket dekorativt ut. Det gör också Possio vägglampa till ett belysningsobjekt som mycket väl kan kombineras med industriella stilar eller integreras i ett fabriksloft i sann stil.
 • Lucide Tahar bordslampa i orientalisk design, 34 cm

  Lucide Tahar bordslampa i orientalisk design, 34 cm
  Rund Tahar bordslampa med orientaliskt mönster Med Tahar bordslampa kan du ta med dig orientens magi till dina egna fyra väggar, för med sin filigrana metallskärm i rund form och sin unika ljuseffekt skapar bordslampan en speciell effekt i rummet. Det filigrana mönstret sprider ljuset mjukt och särskilt jämnt i omgivningen och skapar en mysig och romantisk atmosfär. Bordslampan är idealisk som extra ljuskälla i vardagsrummet, t.ex. på ett sidobord, på en byrå eller på fönsterbrädan.
 • Lucide Manuela taklampa med bur, Ø 40 cm, svart

  Lucide Manuela taklampa med bur, Ø 40 cm, svart
  Dekorativ lampskärm i bur-look: Taklampa ManuelaSmala band av metall bildar lampskärmen på taklampan Manuela. Resultatet är en slags sfärisk form med något tillplattade kurvor upptill och nedtill. Den burformade skärmen avslöjar ljuskällan och låter ljuset skina obehindrat in i rummet. För att uppnå en visuellt tilltalande effekt bör man vid valet av ljuskälla (exkl.) se till att den är dekorativ, t.ex. en klotlampa med synliga glödtrådar eller en LED-glödlampa i klotform.
 • Lucide Xio LED-vägglampa, bredd 13 cm, vit

  Lucide Xio LED-vägglampa, bredd 13 cm, vit
  Xio LED-vägglampa med liten vit metallskärm och justerbart ljusflöde på båda sidor Xio är en LED-vägglampa med cylindrisk form och en öppning upptill och nedtill. Ljuset släpps ut vid dessa punkter, och från de flesta perspektiv sker detta på ett sådant sätt att ljuskällan inte ses direkt, utan endast dess mysiga ljus uppfattas. Xio är därför ett av de belysningsobjekt som har en särskilt mysig effekt. Ljusets spridningsvinkel kan också ändras upptill och nedtill, vilket bidrar ännu mer till en verkligt exklusiv ljuseffekt som perfekt kompletterar en elegant atmosfär.
 • Lucide Mirasol bordslampa i vit marmor

  Lucide Mirasol bordslampa i vit marmor
  Bordslampa Mirasol - Spaniens solros Denna högkvalitativa och eleganta bordslampa ger stor stabilitet på tack vare marmorsockeln. Sockeln ser mycket tilltalande ut på grund av de fina linjerna. Den guldfärgade skärmen ger den nödvändiga elegansen. Tre uttag finns inbyggda under skärmen. När lamporna lyser reflekteras ljusstrålen i den gyllene lampskärmen. Detta gör att ljuset avges med mycket värme. För den som inte nöjer sig med detta kan göra ljuset ännu mildare och anpassa det till situationen på bästa sätt med den inbyggda dimströmbrytaren på kabeln. Bordslampan har ett högt dekorativt värde och fungerar utmärkt som accentbelysning och extrabelysning i vardagsrummet.
 • Lucide Utomhusvägglampa Aruba, Ø 25 cm, svart

  Lucide Utomhusvägglampa Aruba, Ø 25 cm, svart
  Svart Aruba utomhusvägglampa med vintage charm Den karakteristiska metallskärmen med trappsteg är modellerad efter en antik gatlykta. Det ger Aruba utomhusvägglampa dess speciella karisma. Ett satinerat glasskydd skyddar E27-lampan från väder och vind och ger en behaglig rund belysning.
 • Lucide Cona golvlampa med vit metallskärm

  Lucide Cona golvlampa med vit metallskärm
  Cona golvlampa med träliknande stomme och vridbar skärm Den perfekta platsen för Cona golvlampa är i vardagsrummet bredvid soffan. Cona ger tillräckligt med ljus för till exempel mysig tidningsläsning. Skärmen kan svängas uppåt och nedåt så att ljuset kan anpassas till omständigheterna och riktas efter behov. Conas smala metallstomme, som är lackerad i en elegant trälook, är särskilt iögonfallande. Metallbasen och skärmen i vitt skapar en harmonisk visuell kontrast. Golvlampan kan naturligtvis även användas i andra delar av hemmet, t.ex. i arbetsrummet.
 • Lucide Cona - Bordslampa med ram i trälook

  Lucide Cona - Bordslampa med ram i trälook
  Natural Cona - bordslampa i metall Den moderna bordslampan består av en metallram i träutseende. Basen liknar en böjd träpinne. Lampans skärm är också tillverkad av metall. Den moderna industridesignen utstrålar en charmig look, som om den kommer från en kreativ verkstad.
 • Lucide Isla hängande lampa i mjukt blått

  Lucide Isla hängande lampa i mjukt blått
  Blå Isla metallpendellampa Mysig belysning för bord eller disk i kök eller matsal - med Isla metallpendellampa blir det möjligt. Metallskärmen gör att ljuset bara strålar nedåt. Den vita insidan förstärker ljuseffekten. Den blå, halvblanka ytan på skärmen ger hänglampan Isla en lite nostalgisk touch.
 • Lucide Dekorativ Shadi bordslampa i svart

  Lucide Dekorativ Shadi bordslampa i svart
  Skrivbordslampan Shadi imponerar även som elegant bordslampa i vardagsrummet Skrivbordslampan Shadi är tillverkad av svart metall. Lampans bas är mycket diskret, men den uttrycksfulla lampskärmen är ett blickfång. Den är lekfullt omgiven av kablar och kan justeras individuellt med hjälp av justerskruven. Shadi skrivbordslampa kan också placeras i vardagsrummet tack vare sitt attraktiva och välformade utseende.
 • Lucide LED-lampa E27 ST64 4W 2 200 K bärnsten med sensor

  Lucide LED-lampa E27 ST64 4W 2 200 K bärnsten med sensor
  Dekorativ LED-lampa E27 ST64 4W med dag/natt-sensor Denna LED-lampa E27 i en vacker rustik form med bärnstensfärgat glas är mycket dekorativ och praktisk, särskilt i utomhusarmaturer eller i armaturer i hallen eller trapphuset, eftersom en integrerad skymningssensor har byggts in osynligt i lampfästet, som automatiskt tänder lampan i skymningen och släcker den i gryningen. - med integrerad sensor för automatisk på- och avstängning ( ; 30 lux - av)
 • Lucide Linjär bordslampa Beli i svart

  Lucide Linjär bordslampa Beli i svart
  Beli bordslampa ger ett starkt intryck Beli bordslampa i svart metall har en modern look. Trots sin höjd på 30 centimeter drar lampan till sig allas uppmärksamhet på ett skickligt sätt. Lampskärmen på bordslampan Beli gör det möjligt att se ljuskällan tack vare de fina strukturerna. En glödlampa ser mycket dekorativ ut eftersom den drar ögat direkt till ljuskällan.
 • Lucide Elegant designad Vivana vägglampa

  Lucide Elegant designad Vivana vägglampa
  Vivana vägglampa med stämningsfull belysning i elegant kopparlook Med sin sofistikerade design är Vivana vägglampa inte bara ett mycket elegant inredningselement som stilfullt kompletterar det moderna vardagsrummet, utan skapar också en mycket behaglig ljuskänsla i rummet, eftersom den något överlappande placeringen av avlånga metallremsor riktar ljuset indirekt in i rummet och skapar en mysig och mycket jämn ljuskänsla. Ljusstyrkan hos de använda G9-lamporna kan justeras individuellt med en lämplig väggdimmer.
 • Lucide Elegant ljuskrona i arabesk, transp.

  Lucide Elegant ljuskrona i arabesk, transp.
  Estetisk Arabesque-ljuskrona av plast Denna filigrankrona med transparent utseende ger vardagsrummet en romantisk och lekfull touch. Eleganta vindkastlampor skapar en ännu mer sofistikerad effekt på denna ljuskrona. Många dekorativa stenar hänger i små kedjor från denna böjda ljuskrona. Den transparenta plasten bryter ljuset och kastar en mängd spridda skimmer på väggar och tak. Ljuskronan kan placeras på många olika sätt. Den passar lika bra i ett elegant vardagsrum, ovanför ett matbord, i ett sovrum eller i en särskilt attraktiv entré.
 • Lucide Tahar bordslampa i orientalisk design 39 cm

  Lucide Tahar bordslampa i orientalisk design 39 cm
  Skapar magiska ljusstunder: Tahar bordslampa Bordslampan Tahar med sin sagolika, filigranformade metallskärm ger en speciell effekt i alla rum. När lampan är tänd skapar det orientaliska mönstret i skärmen ett magiskt spel av ljus och skuggor som skapar en speciell atmosfär i rummet.
 • Lucide Chago bordslampa i metall, vit

  Lucide Chago bordslampa i metall, vit
  Kompakt bordslampa Chago i briljant vitt Tack vare sin kompakta storlek är bordslampan Chago i vitt perfekt för användning på en hylla, på ett sideboard eller till och med på ett nattduksbord. Lamphuvudet kan lutas, vilket gör att ljuskäglan kan justeras efter behov. Den neutrala vita färgen passar alla typer av inredning och smälter diskret in i helhetsintrycket.
 • Lucide Coffee Lamp bordslampa med brun tygskärm

  Lucide Coffee Lamp bordslampa med brun tygskärm
  Rostbrun Coffee Lamp bordslampa Coffee Lamp bordslampans stomme består av fyra stålstag som är placerade i rät vinkel. Lampan lever upp till sitt namn, eftersom den rostbruna tygskärmen påminner om färgen på en utsökt cappuccino, som du kan koppla av och njuta av i det mysiga skenet från dess ljus.
 • Lucide Isla pendellampa med metallskärm, vit

  Lucide Isla pendellampa med metallskärm, vit
  Vit Isla-pendel med metallskärm Isla-pendeln, vars skärm är tillverkad av vitlackerad metall med en silkesmatt yta, utstrålar en vintage-look. Den kan också mycket väl integreras i lantlig stil, t.ex. i köket för att belysa bordet eller en bänk. Pendellampan Isla kan även utrustas med LED-lampor eller lågenergilampor för energisnål belysning.
 • Lucide Utomhushänglampa Aruba, rostbrun

  Lucide Utomhushänglampa Aruba, rostbrun
  Aruba pendellampa i nostalgisk look Aruba pendellampa är idealisk för utomhusbruk och bidrar till en speciell atmosfär på till exempel terrassen. Baldakinen och skärmen är sammankopplade med en kedja. E27-lampan är omgiven av en glaskula i satin.
 • Lucide Isla pendellampa med metallskärm i rosé

  Lucide Isla pendellampa med metallskärm i rosé
  Vacker Isla-pendellampa i varmt rosé Isla-pendellampan i metall ger rummet en romantisk touch. Isla-pendeln passar särskilt bra i ett kök i lantlig stil eller vintagestil. Utsidan av skärmen är målad i en delikat roséfärg med en satinmatt finish, medan insidan är vit för bättre ljusfördelning. Förutom glödlampor kan man även använda LED-lampor eller lågenergilampor.
 • Lucide Kopparfärgad Vivana pendellampa

  Lucide Kopparfärgad Vivana pendellampa
  Dekorativt utformad Vivana-pendellampa med elegant kopparfinish Vivana-pendellampan drar till sig mycket uppmärksamhet tack vare sin kopparfärgade finish och vackra skärmdesign. Skärmen består av överlappande, lätt genomskinliga metallband som ger armaturen en härligt lekfull och lätt, luftig touch. Eftersom metallbanden inte helt skymmer sikten mot ljuskällan, bidrar de också i hög grad till utseendet. Särskilt klotlampor ger en mycket dekorativ effekt tillsammans med Vivana-pendellampan.
 • Lucide Otona - Svart bordslampa i metall

  Lucide Otona - Svart bordslampa i metall
  Svart bordslampa Otona med en magnifik ljuseffekt Otona skiljer sig visuellt från de flesta andra bordslampor eftersom den ser ut som en svart sfär. Men eftersom lampan är tillverkad av metall skulle inget ljus komma ut om det inte fanns några mellanrum. Därför har bordslampan designats med många små trianglar, som alla är gjorda av metall och svarta, för att skapa en vackert formad skärm. Detta resulterar naturligtvis inte i en bordslampa som är särskilt ljusstark, men vars ljuseffekt kan beskrivas som mysig och effektiv när fina ljusstrålar tränger ut genom de triangulära linjerna.
 • Lucide Vit Dolti-pendellampa med akrylglasstenar

  Lucide Vit Dolti-pendellampa med akrylglasstenar
  Dolti-pendellampan har en vit skärm av akrylglas Färgen vit förknippas i allmänhet med lätthet och lugn - egenskaper som perfekt beskriver Dolti-pendellampan. Kombinationen av en vitlackerad metallskärm och vita transparenta akrylglasstenar ger en behaglig belysning. Den glittrande skärmen reflekterar ljuset från lågenergilampan och får rummet att skina.
 • Lucide Svart Otona pendellampa i metall

  Lucide Svart Otona pendellampa i metall
  Perfekt formad Otona pendellampa med svart metallskärm Om man tittar närmare på den sfäriska skärmen består Otona av många små trianglar av metall. Mellan dem finns det små springor som gör att ljuset kan spridas effektivt. På undersidan av pendellampan finns dessutom en öppning som släpper ut det mesta av ljuset, vilket gör Otona särskilt lämplig för mysig bordsbelysning.
 • Lucide Chago bordslampa i metall, grå

  Lucide Chago bordslampa i metall, grå
  Justerbar bordslampa Chago, grå Bordslampan Chago i grått ger ett fint ljus åt tavlor eller prydnadsföremål. Den kan användas som läslampa och, naturligtvis, för att komplettera huvudbelysningen. Den är tillverkad av metall och är därför mycket robust. Den är energibesparande när den används med en LED-ljuskälla.
 • Lucide Goa - vinklad LED utomhusvägglampa i svart

  Lucide Goa - vinklad LED utomhusvägglampa i svart
  Goa - en svart LED-vägglampa för utomhusbruk som lyser både uppåt och nedåt Ljuskäglan som LED-vägglampan för utomhusbruk Goa sprider uppåt och nedåt på fasaden ser ut som en spegelbild. Med sin enkla design imponerar den med sin ljuseffekt, som gör det till en fröjd för ögat, oavsett om det är på uteplatsen eller i entrén, och skapar en mysig och attraktiv atmosfär. Armaturen kan inte bara monteras horisontellt som på bilden - den kan även monteras vertikalt.
 • Lucide Curf golvlampa med svart lampskärm

  Lucide Curf golvlampa med svart lampskärm
  Ung, fräsch och lätt: golvlampan Curf När man ser golvlampan Curf väcks genast associationer till lätthet och fräschhet. Designen av lampan är graciös och genom kroppen av ljust trä ser den naturlig och naturnära ut. Lampskärmen, foten och highlighten av metall mitt på ger lampan modernitet. Lampskärmen har en behaglig storlek utan att verka påträngande.
 • Lucide Gipsy - hängande lampa i konisk gips

  Lucide Gipsy - hängande lampa i konisk gips
  Tillverkad av äkta gips: Gipsy pendellampa Som namnet "Gipsy" antyder är denna pendellampa inget vanligt belysningsföremål, för till skillnad från vanliga pendellampor - som vanligtvis har en lampskärm av textil eller metall - är denna lampskärm gjord av äkta gips. Detta ger inte bara lampan ett unikt utseende, utan skapar också en underbart mysig belysningsatmosfär, eftersom användningen av detta naturliga material skapar en underbart varm och mycket bekväm rumskänsla.
 • Lucide Mesh-pendellampa, enkel belysning, svart, Ø 15 cm

  Lucide Mesh-pendellampa, enkel belysning, svart, Ø 15 cm
  Dekorativ Mesh-pendel i trendig burdesign Ljuskällan i Mesh-pendeln omges av en svart, oval metallbur som tack vare sin fina rutstruktur lämnar ljuskällan helt fri och därmed garanterar ljusinsläpp från alla håll. Armaturen ser särskilt originell ut när den är utrustad med en dekorativ globe-ljuskälla (se tillbehör). Dimbar via husanslutning.
 • Lucide Utomhusvägglampa Aruba, Ø 30 cm, rostbrun

  Lucide Utomhusvägglampa Aruba, Ø 30 cm, rostbrun
  Aruba utomhusvägglampa av rostbrun metall Väggfästet, den böjda vertikala stången och skärmen har en rustik rostbrun finish. Detta ger Aruba vägglampa en antik touch. En långsträckt glödlampa av satinglas fungerar som skydd för E27-lampan. Den är stänkvattenskyddad och ger bländfri belysning runt om.
 • Lucide Manuela taklampa med bur, Ø 40 cm, vit

  Lucide Manuela taklampa med bur, Ø 40 cm, vit
  Dekorativ lampskärm i bur-look: Taklampa ManuelaSmala band av metall bildar lampskärmen på taklampan Manuela. Resultatet är en slags sfärisk form med något tillplattade kurvor upptill och nedtill. Den burformade skärmen avslöjar ljuskällan och låter ljuset skina obehindrat in i rummet. För att uppnå en visuellt tilltalande effekt bör man vid valet av ljuskälla (exkl.) se till att den är dekorativ, t.ex. en klotlampa med synliga glödtrådar eller en LED-glödlampa i klotform.
 • Lucide Nordisk vit bordslampa i trä med tygskärm

  Lucide Nordisk vit bordslampa i trä med tygskärm
  Nordisk bordslampa i trä med vit textilskärm Nomen est omen: Denna vackra bordslampa ser ut precis som den heter - Nordic - och är en tidlöst vacker extra ljuskälla som kan användas på många olika sätt i hemmet i kombination med en mängd olika inredningsstilar. Oavsett om det är som sänglampa i sovrummet, som accentbelysning i vardagsrummet eller som inbjudande ljuskälla i entrén - Nordic är ett trevligt blickfång överallt. Skärmdimensioner - höjd 16 cm, Ø botten 15 cm, Ø topp 12 cm
 • Lucide Gipsy vägglampa tillverkad av gips

  Lucide Gipsy vägglampa tillverkad av gips
  Gipsy vägglampa - elegant och tidlös Modern och lekfull - så kan man beskriva Gipsy vägglampa. Med sin organiskt formade kropp passar den utmärkt in i en modern inredningsstil. Ljuset är öppet upptill och nedtill och lyser försiktigt utåt. Många små öppningar pryder också den böljande kroppen. Det resulterande ljuset skapar en underbar atmosfär. Den helt vita färgen gör att lampan kan användas på många olika ställen i hemmet. Ljuset kan även dimmas med en extern väggbrytare. För detta krävs en lämplig ljuskälla.
 • Lucide Sublim golvlampa Shadi

  Lucide Sublim golvlampa Shadi
  Golvlampan Shadi är en elegant allroundlampa I klassiskt svart gör golvlampan Shadi ett skickligt intryck. Tack vare sin diskreta form kan den användas nästan överallt: som läslampa bakom soffan, som elegant belysning i omklädningsrummet eller som kraftfull ljuskälla i hallen. Det finns ingen strömbrytare som förstör lampans eleganta utseende, eftersom den sitter på anslutningskabeln. Lampskärmen drar lätt blickarna till sig med sin tilltalande form. Tack vare en dekorativ justerskruv kan lampskärmens orientering enkelt varieras.
 • Lucide Bodo pendellampa, ljust trä

  Lucide Bodo pendellampa, ljust trä
  Bodo är en pendellampa tillverkad av böjda träribbor, vars övergripande utseende påminner om ett päron. De enskilda stagen är arrangerade på ett sådant sätt att de ger en direkt bild av ljuskällan. Lampans upphängningshöjd kan endast varieras under installationen. Denna taklampa kombinerar modern design med naturliga material och garanterar en mysig rumsatmosfär.
 • Lucide Curf golvlampa med vit lampskärm

  Lucide Curf golvlampa med vit lampskärm
  Ung, fräsch och lätt: golvlampan Curf När man ser golvlampan Curf väcks genast associationer till lätthet och fräschhet. Designen av lampan är graciös och genom kroppen av ljust trä ser den naturlig och naturnära ut. Lampskärmen, foten och highlighten av metall mitt på ger lampan modernitet. Lampskärmen har en behaglig storlek utan att verka påträngande.
 • Lucide Xio LED-vägglampa, bredd 13 cm, svart

  Lucide Xio LED-vägglampa, bredd 13 cm, svart
  Liten Xio LED-vägglampa i svart metall - upp-och-ner-belysning Xio LED-vägglampa har en halvcirkelform och imponerar med sitt dubbelsidiga ljusflöde. Ljuset har en mycket mysig effekt eftersom du knappast kan se ljuskällan direkt. Istället kan man justera vinkeln på ljusflödet och på så sätt påverka det effektiva ljusflödet ytterligare. Oavsett om det är smalt, brett eller medium - allt är möjligt - en vacker höjdpunkt för det moderna vardagsrummet!
 • Lucide Afrikansk-inspirerad Canna vägglampa

  Lucide Afrikansk-inspirerad Canna vägglampa
  Canna vägglampa tar den afrikanska solen in i vardagsrummet När man tittar på Canna vägglampa kommer man genast att tänka på stäppgräset på den afrikanska savannen. Tunna, bronserade metallstänger klättrar upp för den trattformade glasskärmen som filigrana grässtrån och döljer glödlampans ljuskälla. Det ser ut som om den afrikanska solen håller på att gå ner vid horisonten. För alla Afrika-älskare är Canna den perfekta lampan för att ge mysigt ljus som omedelbart väcker reslusten. Glödlampor upp till 40 W eller energispar- och LED-lampor kan användas i armaturens E14-sockel.
 • Lucide Svart Lester taklampa med 6 armar

  Lucide Svart Lester taklampa med 6 armar
  Svart Lester taklampa i metall med 6 armar Den 6-ljusa taklampan Lester har en minimalistisk design. Den rymliga designen ger bra belysning även i stora rum, medan den filigrana, moderna designen gör den till en iögonfallande ljuskälla i taket trots sin enkelhet. Den kan utrustas med alla typer av ljuskällor och ser mycket attraktiv ut med användning av glödlampsformade ljuskällor, medan användningen av LED-lampor säkerställer modern, energibesparande belysning.
 • Lucide LED-solcellsutomhusvägglampa Basic med sensor

  Lucide LED-solcellsutomhusvägglampa Basic med sensor
  Solcellsdriven LED-vägglampa för utomhusbruk Basic i svart Den här solcellsdrivna LED-vägglampan för utomhusbruk är idealisk för att belysa gångar eller entréer runt huset, eftersom rörelsesensorn som är inbyggd i det robusta aluminiumhöljet upptäcker närmande människor i god tid och automatiskt tänder ljuset, vilket garanterar säker belysning hela tiden. Utrustad med IP44-skydd. Teknisk data Rörelsesensor: - Räckvidd: max. 3 meter - Avkänningsvinkel: 120° När skymningsnivån uppnås tänder armaturen ett grundljus. Om rörelsesensorn upptäcker rörelse, växlar armaturen till full ljusstyrka.
 • Lucide Keppel utomhusvägglampa tillverkad av metall och glas

  Lucide Keppel utomhusvägglampa tillverkad av metall och glas
  Modern utomhusvägglampa Keppel av metall Ett litet men fint ljus döljs bakom galler - vägglampan Keppel. Tydliga regndroppar på den klara glasskärmen och ett skyddsgaller kompletterar designen på Keppel vägglampa. Denna lampa kan användas på ett energibesparande sätt genom att sätta in en LED-ljuskälla. En LED-lampa i vacker glödtrådsdesign är särskilt dekorativ. Skyddsklass IP23 - får endast installeras i skyddade utomhusområden!
 • Lucide Thesi LED-lampa för husnummer, svart

  Lucide Thesi LED-lampa för husnummer, svart
  Thesi - tidlös LED-husnummerlampa, svart Thesi LED-husnummerlampa skapar en vacker kontrast till de vanligtvis ljusa fasaderna. I leveransen ingår ljusa självhäftande siffror som avtecknar sig mot det svarta aluminiumet och därför är tydligt läsbara. Ett behagligt varmvitt ljus bidrar dessutom till att diskret lysa upp entrén och eventuella trappsteg i mörkret. En husnummerskylt för påklistring ingår i leveransen.
 • Lucide Vägglampa Carlyn badrum svart

  Lucide Vägglampa Carlyn badrum svart
  Vägglampa Carlyn för moderna badrum Vägglampan Carlyn är tillverkad på ungefär samma sätt som en vägglampa. Den har ett aluminiumhölje som är öppet på fem sidor. I mitten placeras det fäste där den ljusreflekterande anordningen sitter, vilken används på ett sådant sätt att glödlampan är riktad uppåt. På grund av de öppna sidorna är ett perfekt ljusflöde möjlig eftersom lampan inte är avskärmat på något sätt. På grund av denna synlighet rekommenderas en filamentlampa, eftersom den även är ett riktigt blickfång. Vägglampan är utrustad med IP54 för användning i badrummet.
 • Lucide Fix vägglampa i trä, vit sockel

  Lucide Fix vägglampa i trä, vit sockel
  Puristiskt utformad vägglampa Fix med kabel och kontakt Fix är en mycket enkel armatur i skandinavisk design, vars väggfäste är tillverkad av ljust trä och placerad i en vinkel på väggen. Ett lamputtag, vars upphängningssystem är lindat genom fästet och även efter montering fortfarande kan ändras, kan bestyckas med en ljuskälla som man kan välja själv. Kabeln är försedd med en omkopplare och en kontakt.
 • Lucide Zico vägglampa för utomhusbruk, svart

  Lucide Zico vägglampa för utomhusbruk, svart
  Modern vägglampa Zico av aluminium Svart och modern, vägglampan Zico förhöjer alla utomhusområden. I en tidlös stil ger denna lampa ljus under mörka kvällar. För att göra armaturen ännu mer iögonfallande kan du t.ex. använda en Rustika- eller glödlampa. Armaturen är särskilt energieffektiv vid användning av LED-ljuskällor. Aluminiumkonstruktionen garanterar en robust utomhusbelysning som tål alla väderförhållanden.
 • Lucide Taklampa Carlyn badrum två ljus svart

  Lucide Taklampa Carlyn badrum två ljus svart
  2 lampor taklampa Carlyn till badrummet Taklampan Carlyn är utrustad med IP54 för användning i badrummet. Den har två ljuskällor som står sida vid sida och pekar i motsatt riktning. Det fyrkantiga höljet är tillverkat i aluminium. På grund av den öppna ramen avges ljuset från alla sidor, vilket ger optimal allmän belysning. För att öka dekorationsfaktorn rekommenderas användning av filamentglödlampor, eftersom ljuskällorna är fullt synbara i denna lampa.
 • Lucide Utomhusvägglampa Dudley, mässing

  Lucide Utomhusvägglampa Dudley, mässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucide Judi taklampa av glas, Ø 30,5 cm

  Lucide Judi taklampa av glas, Ø 30,5 cm
  Judi taklampa av rökgrått transparent glas Judi taklampa imponerar med sin harmoniska glaslook. Den rökgrå transparenta skärmen ger ett lyxigt intryck och är av mycket hög kvalitet. När lampan är släckt är ytan lätt spegelvänd. Så snart den tänds lyser den i full prakt och avger sitt ljus runt omkring och direkt nedåt i omgivningen. En glödlampa rekommenderas som ljuskälla; detta ger lampan ett mycket elegant utseende och ökar den dekorativa faktorn avsevärt - externt dimbar
 • Lucide Mirasol bordslampa svart marmor

  Lucide Mirasol bordslampa svart marmor
  Bordslampa Mirasol - Spaniens solros Denna högkvalitativa och eleganta bordslampa ger stor stabilitet på tack vare marmorsockeln. Sockeln ser mycket tilltalande ut på grund av de fina linjerna. Den guldfärgade skärmen ger den nödvändiga elegansen. Tre uttag finns inbyggda under skärmen. När lamporna lyser reflekteras ljusstrålen i den gyllene lampskärmen. Detta gör att ljuset avges med mycket värme. För den som inte nöjer sig med detta kan göra ljuset ännu mildare och anpassa det till situationen på bästa sätt med den inbyggda dimströmbrytaren på kabeln. Bordslampan har ett högt dekorativt värde och fungerar utmärkt som accentbelysning och extrabelysning i vardagsrummet.
 • Lucide Fix vägglampa i trä, svart sockel

  Lucide Fix vägglampa i trä, svart sockel
  Puristiskt utformad vägglampa Fix med kabel och kontakt Fix är en mycket enkel armatur i skandinavisk design, vars väggfäste är tillverkad av ljust trä och placerad i en vinkel på väggen. Ett lamputtag, vars upphängningssystem är lindat genom fästet och även efter montering fortfarande kan ändras, kan bestyckas med en ljuskälla som man kan välja själv. Kabeln är försedd med en omkopplare och en kontakt.
 • Lucide Svart vägglampa Mizuko i nordisk stil

  Lucide Svart vägglampa Mizuko i nordisk stil
  Svart Mizuko vägglampa i metall med strömbrytare Mizuko vägglampa är tillverkad av svartlackerad metall i en underbart enkel och okomplicerad nordisk stil. Lampskärmen, som är vit på insidan för optimal ljusreflektion, kan vridas i önskad riktning på den breda armen. Armen kan också vridas i sidled med hjälp av en led, vilket garanterar absolut flexibilitet. Utrustad med en strömbrytare på väggfästet kan den manövreras direkt. Vägglampan Mizuko är lämplig för LED-lampor, så att inget står i vägen för effektiv och kostnadseffektiv belysning.
 • Lucide Matslot vägglampa för utomhusbruk, höjd 30,5 cm

  Lucide Matslot vägglampa för utomhusbruk, höjd 30,5 cm
  Utomhusvägglampa Matslot av mattsvart metall och klart glas Utomhusvägglampan Matslot passar på rustika husfasader, men även på stugväggen eller en modern byggnad. Detta eftersom den är väldigt rätlinjigt utformad med mattsvart metall och klart glas. Väggfästet och skärmen är båda kantigt formade, som blir något bredare längre ned och är bestyckade med klara glasskivor med fasettslipningar på kanten. Den är riktad mot en liten utstickare som är riktad nedåt längs väggfästet. Skärmens klara glas gör att man kan se ljuskällan. För att få den optiska effekt som är synlig på den avbildade modellen bör man använda en filament LED-lampa i päronform eller rustikform. Ljuskällan ingår inte i leveransen.
 • Lucide Sofistikerad skrivbordslampa Hester, svart

  Lucide Sofistikerad skrivbordslampa Hester, svart
  Hester - en svart skrivbordslampa med sofistikerad look Skrivbordslampan Hester kombinerar funktionalitet och sofistikering. Den svarta skrivbordslampan har en platt bas och en rörformad, snedställd lampskärm och kan placeras på ett skrivbord eller på ett sidobord i vardagsrummet. Utrustad med en GU10 LED-ljuskälla (ingår ej) avger den energisparande ljus som lyser upp arbets- eller läsområdet flexibelt och exakt tack vare möjligheten att rotera och luta lamphuvudet.
 • Lucide Malunga pendellampa, svart-guld

  Lucide Malunga pendellampa, svart-guld
  Snygg Malunga pendellampa Malunga pendellampa har allt. Den nästan runda skärmen innehåller många trianglar, varav några ger en glimt av insidan - armaturens gyllene centrum. Den gyllene beläggningen på insidan ger lampan en mycket speciell ljuseffekt. Lampan är tillverkad av metall och kan vid behov även dimmas via husinstallationen. Detta kräver användning av en dimbar ljuskälla.
 • Lucide Jesse Vägglampa 1 Svart

  Lucide Jesse Vägglampa 1 Svart
  Design: Lucide Koncept: Jesse vägglampan är speciellt designad för att användas säkert i fuktiga miljöer, vilket gör den lämplig för badrum. Den har en cylindrisk lampskärm av premiumglas, som bärs upp av en metallfot, som du du väljer i färgen svart. Den är enkel att montera på väggen med hjälp av en metallplatta, och du har möjlighet att ansluta vägglampan till en kompatibel dimmer. Dess tidlösa design smälter väl in i vilken inredning som helst. Lampan är utrustad med två ljuskällor som sprider ett varmt och mjukt ljus genom det opalfärgade glaset. Lampskärmarna stöds av en svart bas.
 • Lucide Talowe LED-taklampa, vit, Ø 60 cm

  Lucide Talowe LED-taklampa, vit, Ø 60 cm
  Rund LED taklampa Talowe i vitt Talowe består av en vit, rund aluminiumkropp vars kant går ut vertikalt nedåt. LED-ljuskällorna är inte placerade i det centrala cirkulära området som ligger mot taket, utan bakom ett matt akrylskydd på insidan av kanten. Detta gör Talowe till en källa för ambient belysning som med sin enkla, tidlösa design harmonierar med många olika möblerade vardagsrum och loungeutrymmen. Som en bonus är Talowe kompatibel med fasdimmers med ledande och efterföljande fasdimrar.
 • Lucide Lester taklampa med åtta ljuspunkter, svart

  Lucide Lester taklampa med åtta ljuspunkter, svart
  Stor taklampa Lester med 8 metallarmar Huvudfokus för taklampan Lester med sina 8 breda metallarmar ligger på de ljuskällor som används, eftersom lampan har utformats helt utan skärmar. Åtta armar skjuter ut från den runda baldakinen i alla riktningar, vissa är kortare, andra är längre. På så sätt pekar de åtta ljuskällorna i socklarna åt olika håll, så att även stora rum blir tillräckligt upplysta med taklampan Lester. Designen ser bäst ut när glödlampsformade ljuskällor med glödtrådsutseende används, som visas på bilden.
 • Lucide Chago bordslampa i metall, rosa

  Lucide Chago bordslampa i metall, rosa
  Diskret Chago bordslampa med skärm i rosa Chago bordslampa i pastellrosa är ett blickfång för alla flickors sovrum. Men Chago bordslampa ser inte bara bra ut i sovrummet, utan också på byråer eller hyllor. Det justerbara huvudet är praktiskt för användning som läslampa eller för att belysa dekorativa element.
 • Lucide Bordslampa Charlize rökgrå

  Lucide Bordslampa Charlize rökgrå
  Charlize bordslampa av glas och marmor Charlize bordslampa kännetecknas av sina högkvalitativa, robusta material. Den runda skärmen är tillverkad av rökgrått transparent glas. Den något böjda formen ger lampan dess speciella uttryck, som också drar till sig uppmärksamhet. Den dominerande lampbasen är gjord av marmor och verkar mycket solid och stabil. Den är utrustad med en strömbrytare i mitten, som framträder som en diskret detalj i guld. Den grå transparenta glasskärmen sprider ljuset obehindrat åt alla håll. Omgivningen badar i ett mjukt ljus.Obs: För glödlampor med en maximal diameter på 5,8 cm (se tillbehör).
 • Lucide Pepijn vägglampa med kabel och stickpropp

  Lucide Pepijn vägglampa med kabel och stickpropp
  Svart och guld Pepijn vägglampa med stickpropp och dimmer i tre nivåer Pepijn vägglampa är designad i matt svart kombinerat med guld, vilket ger den ett sofistikerat utseende. Metallskärmen, som påminner om en kinesisk hatt, är fäst vid väggfästet på ett brett fäste, så att ljuset kan spridas över ett brett område. Vägglampan är utrustad med en kabel med kontakt, så att ett uttag är allt som behövs för att ansluta den. En integrerad dimmer med tre nivåer gör att ljusstyrkan kan varieras.
 • Lucide Orrin pendellampa i metall, två lampor

  Lucide Orrin pendellampa i metall, två lampor
  Orrin tvåljus pendellampa med metallskärmar i svart och koppar Orrin är en stämningsfull pendellampa som kan justeras för att passa in i rummet. Kablarna som kommer från en central svart baldakin leds genom fritt placerbara takfästen, som också gör det möjligt att justera höjden på pendeln. Skärmarna består av en inre cylinder med kopparfinish och en yttre cylinder i svart. Orrin ger direkt nedåtriktad belysning, men det perforerade materialet skapar ljusmönster som förändras beroende på betraktarens position.
 • Lucide Ruben vägglampa, svart

  Lucide Ruben vägglampa, svart
  Ruben vägglampa med ljusinsläpp från alla sidor Ruben vägglampa utstrålar elegans och modernitet. Metallramens svarta design är iögonfallande och lätt att integrera överallt. Lampan är fjäderlätt och kan enkelt monteras på väggen med den smala, svarta plattan. Den mässingsfärgade armaturen - i kombination med en matchande LED-glödljuskälla - är en komposition av elegans och harmoni mot den svarta väggen. Den utstrålar en mycket speciell atmosfär och badar omgivningen i ett mysigt ljus. Öppningen på alla sidor ger en rund belysning som kan justeras individuellt med en extern dimmer.
 • Lucide Tungsten pendellampa, oval skärm, 65 cm, guld

  Lucide Tungsten pendellampa, oval skärm, 65 cm, guld
  Gyllene Wolfram-pendellampa med nätliknande metallskärm Skärmen på Wolfram-pendellampan ser ut som ett vidmaskigt nät eller galler. Den består av fina metallstrån som bildar en oval som hänger horisontellt från baldakinen med hjälp av kabeln. I mitten av ovalen sitter E27-sockeln, som kan förses med vilken ljuskälla som helst (max. 60 W). Till exempel ser en bärnstensfärgad glaslampa med LED-lampor i ett vackert glödtrådsutseende, som på bilden, mycket attraktiv ut. Ljuskällan ingår inte i leveransen, välj och beställ via "Välj ljuskälla". Ljuset kan stråla i alla riktningar genom den öppna skärmen, med stag som skapar unika effekter i omgivningen och ett spel av ljus och skugga på väggar och tak.
 • Lucide Makkum vägglampa för utomhusbruk

  Lucide Makkum vägglampa för utomhusbruk
  Iögonfallande vägglampa Makkum för skyddade utomhusmiljöer Den lanternformade vägglampan Makkum för utomhusväggar är allt annat än tråkig. Ljuskällan är skyddad av glas och en gallerliknande omramning. Om du väljer en glödlampa får armaturen en extravagant touch - Obs - kapslingsklass IP23 - endast för skyddade utomhusområden
 • Lucide Hänglampa Leanne, svart, 6 lampor

  Lucide Hänglampa Leanne, svart, 6 lampor
  Sex-ljuspendel Leanne i intressant konstruktion Pendellampan Leanne består av en ovanlig metallkonstruktion och har ett intressant koncept. Den har en vertikal, stabil hållare i mitten med tre horisontellt riktade armar. I ändarna av varje arm finns två E27-uttag som pekar uppåt. Det tydliga och dominerande utseendet gör Leanne pendelarmaturen till ett blickfång. - höjden kan justeras en gång under monteringen - externt dimbar
 • Lucide LED-lampa E27 rör T32 5W 2 200 K dimbar 30cm

  Lucide LED-lampa E27 rör T32 5W 2 200 K dimbar 30cm
  Lång, rörformig LED-lampa E27 5W i bärnstensfärgat glas med varmvita lysdioder Den här långa, rörformiga E27 LED-lampan med en lång glödlampa i bärnstensfärgat glas har ett dekorativt glödtrådsutseende. Den ger en särskilt varm belysning och är lämplig för armaturer utan skärm eller för armaturer där ljuskällan är synlig genom en öppen skärm. Lampan är dimbar med många kommersiellt tillgängliga dimrar. - strålningsvinkel 360°
 • Lucide LED-lampa E27 rör T30 4W 2 200 K bärnsten sensor

  Lucide LED-lampa E27 rör T30 4W 2 200 K bärnsten sensor
  LED-lampa E27 i rörform 4W i bärnsten med dag/natt-sensor Ett oerhört dekorativt utseende och utrustningen med en dag/natt-sensor gör denna LED-rörlampa till en idealisk och representativ ljuskälla för utomhusarmaturer. Vid mörker ser skymningssensorn till att ljuset slås på automatiskt ( ;30 lux) släcks det igen. - med integrerad skymningssensor för automatisk tändning och släckning
 • Lucide Utomhusvägglampa Dudley, svart

  Lucide Utomhusvägglampa Dudley, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucide Dudley vägglampa för utomhusbruk, utskjutande nedtill, mässing

  Lucide Dudley vägglampa för utomhusbruk, utskjutande nedtill, mässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucide Zico pollarlampa av aluminium, svart

  Lucide Zico pollarlampa av aluminium, svart
  Zico pollarlampa av robust aluminium Zico pollarlampa är allt annat än diskret. Svart som natten lyser den ändå upp mörka gångvägar och hörn. Med sin enkla stil matchar den alla yttre faktorer och kan bli ett blickfång på alla vägar med sin markanta ljuskälla. Tack vare kapslingsklass IP44 är den särskilt robust och väderbeständig.
 • Lucide Extravaganza Gust bordslampa, guld/svart

  Lucide Extravaganza Gust bordslampa, guld/svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucide Extravaganza Chimp vägglampa, guld matt/svart

  Lucide Extravaganza Chimp vägglampa, guld matt/svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucide Orlando pendellampa, rökgrå, tre lampor

  Lucide Orlando pendellampa, rökgrå, tre lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucide Utomhus väggspotlight Taylor Sensor, 1-ljus vit

  Lucide Utomhus väggspotlight Taylor Sensor, 1-ljus vit
  Modern GU10 utomhusstrålkastare Taylor med rörelsesensor Tillverkad av aluminium, Taylor utomhusvägglampa med en rektangulär anslutningsbox och justerbart, cylindriskt strålkastarhuvud, tack vare den infällda GU10-hållaren, riktat ljus för det moderna utomhusområdet. Slå på och av kan göras automatiskt via rörelsesensorn. - Sensoravstånd upp till 8 m - registreringsvinkel 100 ° - Huvudet kan justeras 360 ° - Tidsinställning möjlig från 5 sekunder till 8 minuter - Skymningströskel justerbar från 10 till 2000 lux - Givaromkopplingseffekt max. 200 W.
 • Lucide Claire Mini vägglampa för utomhusbruk, glasskärm, 1-ljus

  Lucide Claire Mini vägglampa för utomhusbruk, glasskärm, 1-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucide Utomhus vägglampa Dudley, flat/rund, svart

  Lucide Utomhus vägglampa Dudley, flat/rund, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lucide Lionel bordslampa i svart metall

  Lucide Lionel bordslampa i svart metall
  Lionel bordslampa med rörformad skärm tillverkad av metallstag på en fyrkantig bas Lionel bordslampa är tillverkad av svart metall med en matt, sandblästrad yta. Lampan har en platt, fyrkantig bas och består av en E27-sockel som omges av en bred skärm tillverkad av enskilda metallstag. Tack vare den öppna designen med luckor är ljuskällan synlig från utsidan och armaturens utseende kan ändras med valet av ljuskälla. En LED-lampa i form av ett klart rör där lysdioderna har placerats med hjälp av tekniken med tvinnade glödtrådar ser mycket attraktiv ut. En lämplig lampa kan beställas direkt via "Välj ljuskälla".
 • Lucide Orrin pendellampa i metall, en lampa

  Lucide Orrin pendellampa i metall, en lampa
  Orrin pendellampa med perforerad metallskärm Orrin pendellampa består av en dubbelskärm som består av en inre kopparfärgad sfär och en yttre svart sfär. Den regelbundna perforeringen av metallen dämpar ljuset något från sidorna och skapar ljusmönster som förändras beroende på betraktarens position. Vertikalt faller ljuset obehindrat in i rummet. På så sätt ger Orrin både allmänbelysning och direktbelysning och är idealisk för användning i vardagsrum och lounger med högt i tak eller ovanför bord.
 • Lucide Mesh-pendellampa, enkel belysning, svart, Ø 46 cm

  Lucide Mesh-pendellampa, enkel belysning, svart, Ø 46 cm
  Svart Mesh-pendellampa med skärm av metallnät Den dubbla skärmen på Mesh-pendellampan är tillverkad av en enda bit metallnät, vilket skapar ett mycket intressant utseende. Metallnätet ger pendellampan en viss lätthet och gör att ljuskällan syns, vilket är anledningen till att användningen av en dekorativ ljuskälla, till exempel en glaslampa med filament-look, rekommenderas särskilt. I vardagsrum inredda i modern stil eller vintagestil kan pendellampan användas som ljuskälla i vardagsrum och matsal, och ger då inte bara bordsbelysning utan även stämningsfull belysning i rummet.
 • Lucide Taklampa Zidane 45 cm svart med träelement

  Lucide Taklampa Zidane 45 cm svart med träelement
  Svart Zidane taklampa med mörka träelement Den svarta Zidane taklampan består av ett runt takelement med mörka träelement runtom, som ramar in ljuskällan som ska sättas in i en E27-sockel i mitten. För att få det utseende som visas på bilden måste en LED-lampa med tonat glas med en diameter på 9,5 cm och vackert arrangerade LED-lampor sättas in i E27-sockeln. En matchande glödlampa kan beställas direkt.
 • Lucide Lionel pendellampa med fem skärmar

  Lucide Lionel pendellampa med fem skärmar
  Pendellampa med fem lampor Lionel Fem långa, runda skärmar, som är öppet utformade av enskilda fina metallstag, hänger ned från den runda baldakinen. Pendellampan är helt tillverkad i svart metall och passar utmärkt i alla moderna miljöer, oavsett om den hänger ovanför ett matbord eller en köksbänk. Pendellampans utseende kan ändras med valet av ljuskälla. E27-socklarna i lampskärmarna är lämpliga för rörformade glödlampor, medan de med LED-lampor som är arrangerade i tvinnad filamentteknik, som visas på bilden, ser mycket attraktiva ut. Ljuskällorna ingår inte, men kan väljas och beställas direkt via "Välj ljuskälla".
 • Lucide Ottelien vägglampa, svart/guld

  Lucide Ottelien vägglampa, svart/guld
  Ottelien vägglampa - en kombination av många former Ottelien vägglampa utstrålar en graciös glamour och har en intressant design. Från den rektangulära väggmonteringens övre kant utgår en ring som visuellt omsluter och stabiliserar ljuskällan. I den nedre änden kommer en böjd hållare ut från en liten gyllene detalj, som i sin tur har en gyllene beslag i änden där uttaget sitter. Trots sin känsliga design väcker den uppmärksamhet, inte minst eftersom ljuskällan är helt synlig och kan stråla i alla riktningar. Vägglampan är idealisk för att lysa upp korridorer eller som ett omgivande ljus i vardagsrummet - dimbar
 • Lucide Hester golvlampa i vit metall

  Lucide Hester golvlampa i vit metall
  Hester golvlampa med minimalistisk design i vit metall Smal, delikat och minimalistisk - den lilla golvlampan Hester är tillverkad av metall och vitmålad. Lamphuvudet kan roteras och vridas så att ljuskäglan alltid är i perfekt position, vilket gör golvlampan idealisk att placera bredvid en läsfåtölj i vardagsrummet. Den kan integreras i moderna eller skandinaviska vardagsrum och lyser upp dem på ett modernt och energieffektivt sätt, eftersom den är lämplig för montering med en långvarig och effektiv LED-ljuskälla (GU10-bas - ingår ej).
 • Lucide Ruben bordslampa, svart

  Lucide Ruben bordslampa, svart
  Ruben bordslampa med på/av-brytare för bekväm användning Ruben bordslampa är idealisk för mysiga, tysta hörn i huset där du inte behöver mycket ljus men vill koppla av och lyssna på musik, till exempel. Det är bäst att använda en varmvit LED-lampa i filamentoptik för E27-sockeln för att omedelbart skapa rätt atmosfär. Ruben har ett mycket tydligt designspråk och ser ut som en kub. Den nuvarande metallramen håller ljuskällan i centrum i en guldfärgad sockel. Bordslampan Ruben kan integreras sömlöst i alla typer av inredningar och tar knappt upp någon plats. Bordslampan Ruben fungerar som extra belysning och stämningsbelysning och kan bekvämt tändas och släckas med en strömbrytare på kabeln.
 • Lucide Lionel pendellampa med skärm av metall

  Lucide Lionel pendellampa med skärm av metall
  Lionel pendellampa i svart med öppen skärm Utseendet på Lionel pendellampa kan påverkas av valet av ljuskälla. Den långa skärmen, som har en öppen design bestående av enskilda fina metallstag, innehåller en E27-sockel som måste monteras med en rörformad LED-lampa (ingår ej). Beroende på vilken ljuskälla man väljer kan man påverka ljusstrålningen och armaturens utseende. Som bilden visar är en lampa med roterade LED-lampor i glödtrådsteknik den vackraste.
 • Lucide Dorian LED-takspotlight med tre lampor, dimbar till varm

  Lucide Dorian LED-takspotlight med tre lampor, dimbar till varm
  Dorian taklampa med tre ljuskällor ger flexibilitet Dorian taklampa med tre ljuskällor är en mycket funktionell och mångsidig följeslagare. De tre ljuskällorna kan användas för att skapa individuella ljuspunkter. Spotlights lyser direkt med en spridningsvinkel på 40° och kan roteras och svängas upp till 360° oberoende av varandra. Den enkla designen med svängda linjer och olika former gör att de passar in i nästan alla inredningsstilar och samtidigt är moderna! Med funktionen "dim to warm" kan det varmare ljuset ställas in i flera steg.
 • Lucide Cadix utomhusvägglampa av pressgjuten aluminium

  Lucide Cadix utomhusvägglampa av pressgjuten aluminium
  Cadix utomhusvägglampa med intressant design Cadix utomhusvägglampa i svart pressgjuten aluminium har en modern lyktform och är utrustad med en klar diffusor i form av ett rör. Detta ger en tydlig bild av ljuskällan. På bilden är utomhusvägglampan utrustad med en rörformad ljuskälla och intressant placerade LED-lampor. Ljuskällan ingår inte i leveransen, men kan väljas och beställas direkt - under "Välj ljuskälla" finns olika alternativ tillgängliga, inklusive en med en integrerad sensor.
 • Lucide Vägglampa i svart metall Otona

  Lucide Vägglampa i svart metall Otona
  Intressant Otona vägglampa av svart metall Ett intressant samspel mellan linjer och ytor - det är den innovativa Otona vägglampan - en modern lampa för moderna interiörer. Den ser ut som om den består av otaliga trianglar av matt svartlackerad metall som har sammanfogats till en halvcirkelformad, cylindrisk kropp. Ljuset släpps ut genom de smala springorna mellan de enskilda trianglarna, så att de framträder som fina linjer mot den svarta metallen och skapar ett fascinerande geometriskt ljusspel.
 • Lucide Pepijn golvlampa i svart och guld, enkel lampa

  Lucide Pepijn golvlampa i svart och guld, enkel lampa
  Pepijn golvlampa i svart och guld med metallskärm Formen på den platta skärmen på Pepijn golvlampa påminner om en kinesisk hatt. Den sitter i vinkel med sockeln dekorerad med en guldfärgad dekorring på den böjda stången och är också guldfärgad på insidan, medan den är målad i matt svart på utsidan, precis som ramen. Pepijn golvlampa är utrustad med en strömbrytare med en tregradig dimmer i mitten av ramen, som kan användas för att ställa in tre ljusstyrkenivåer.
 • Lucide Galen böjbar LED-vägglampa i svart

  Lucide Galen böjbar LED-vägglampa i svart
  Modern LED-vägglampa Galen med flexibel arm De är energieffektiva, ultraflexibla och ultramoderna, de tre egenskaperna som skiljer Galen LED-vägglampa och gör den till en särskilt mångsidig lampa i vardagsrummet. Genom sin flexibla lamparm ljusvinkeln bestämmas individuellt, så detta kan situationen eller åtgärden justeras optimalt.
 • Lucide Mesh pendellampa, två ljuskällor, svart

  Lucide Mesh pendellampa, två ljuskällor, svart
  Mesh beam-pendellampa med två metallskärmar Mesh beam-pendellampan med två metallskärmar är en ljuskälla för rum inredda i modern eller vintage stil. Ljuset från lamporna skiner effektfullt genom skärmarnas metallnät och belyser inte bara bordsytan utan även hela rummet i stort. Armaturen ser särskilt attraktiv ut när den är utrustad med dekorativa ljuskällor i filament-look, som ingår i tillbehören. Om dimbara ljuskällor används kan ljusstyrkan regleras med en dimmer i heminstallationen.
 • Lucide Taklampa Reda svart Ø 32 cm

  Lucide Taklampa Reda svart Ø 32 cm
  Reda taklampa imponerar med sin perfekta form Reda har många fasetter, vilket verkligen blir tydligt i olika rum och från olika perspektiv. De svarta metallfästena bildar en rund lampskärm runt den centrala ljuspunkten, som kommer från den använda E27-lampan. Taklampans smäckra design gör den till en elegant accessoar för moderna bostäder. Men den kan också användas för att framhäva andra stilar - externt dimbar
 • Lucide Matslot vägglampa för utomhusbruk, höjd 24,6 cm

  Lucide Matslot vägglampa för utomhusbruk, höjd 24,6 cm
  Utomhusvägglampa Matslot av mattsvart metall och klart glas Utomhusvägglampan Matslot passar på rustika husfasader, men även på stugväggen eller en modern byggnad. Detta eftersom den är väldigt rätlinjigt utformad med mattsvart metall och klart glas. Väggfästet och skärmen är båda kantigt formade, som blir något bredare längre ned och är bestyckade med klara glasskivor med fasettslipningar på kanten. Den är riktad mot en liten utstickare som är riktad nedåt längs väggfästet. Skärmens klara glas gör att man kan se ljuskällan. För att få den optiska effekt som är synlig på den avbildade modellen bör man använda en filament LED-lampa i päronform eller rustikform. Ljuskällan ingår inte i leveransen.
 • Lucide Ruben pendellampa, svart

  Lucide Ruben pendellampa, svart
  Höjdjusterbar pendellampa Ruben Pendellampan Ruben har en ovanlig design och är därför mycket iögonfallande. Den drar till sig uppmärksamheten och håller den kvar med sina stämningsfulla detaljer. Den svarta metallramen omger ljuskällan i mitten, som är fastskruvad på en guldfärgad sockel. Den svarta kabeln smälter samman med den svarta takhuven och den kubliknande kvadraten tycks sväva i luften och släppa ut ljus i alla riktningar. Trots sin enkelhet skapar pendellampan Ruben en mysig atmosfär och inbjuder dig att stanna. Pendellampan kan enkelt anslutas till en dimmer - kan endast justeras till en upphängningshöjd på max. 150 cm under installationen
 • Lucide Lindelo vägglampa för utomhusbruk med klart glas

  Lucide Lindelo vägglampa för utomhusbruk med klart glas
  Lindelo utomhusvägglampa i metall med glasskärm Lindelo utomhusvägglampa - en omdefinierad klassiker. Det som vid första anblicken ser ut som en avtagbar skärm är vid närmare granskning en fast lykta. Ljuskällan, som hänger nedåt, skyddas av en heltäckande glasskärm som också ger insyn i ljuskällan. För att ge armaturen ännu mer uttryck rekommenderas användning av en glödljuskälla. Skyddsklass IP23 - får endast installeras i skyddade utomhusområden!