Maytoni spotlights

I sortimentet av spotlights från Maytoni finns det både infällda spots och lampor som sätts på en skena (track). Svart, vitt och mässing är de färger som Maytoni har på de flesta av lamporna.

Populärt inom Maytoni spotlights

 • Maytoni Track skena 200cm (Vit)

  Maytoni Track skena 200cm (Vit)
  En 200cm lång skena från Maytoni som passar 1-fas skensystemet Track. Tillverkad av pulverlackad aluminium och finns i två olika färger. Praktisk och modern skena som passar lika bra såväl på kontoret som hemma i vardagsrummet. Kombinera med spottar eller pendlar i Maytoni Track-serien. Elanslutning sitter på skenan.Tillbehör & spottar beställes separat.Skenan finns i antingen svart eller vit. Spotlights ingår ej.
 • Onda takspot LED (Svart)

  Onda takspot LED (Svart)
  Onda är en högkvalitativ och smart spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre hall eller toalett, som att placera flera i rad för att belysa ett större rum. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger rummet en bra grundbelysning. Onda är delad på mitten, vilket ger möjligheten att rotera och justera den nedre delen horisontellt (355 °) och vertikalt (90 °). Detta öppnar upp för en stor belysningsmöjlighet och till att vinkla ljuset i den riktnings som önskas. Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Maytoni Track Vuoro (4000K/2400 lm) (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (4000K/2400 lm) (Vit)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett kallvitt ljus (4000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning.OBS! Denna variant har 2400 lumen, vilket ger en väldigt stark belysning. Placera förslagsvis i större rum där det är högt till tak.
 • Maytoni Track pendel (Vit)

  Maytoni Track pendel (Vit)
  Modern och elegant pendel som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och går genomgående i samma färg, vilket skapar ett mycket rent och behagligt intryck. Den ger ett bra och funktionellt ljus när den är tänd, dels nedåt men också runtomkring lampan. Placera över både matsalsbordet och köksön och koppla gärna på flera pendlar på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Maytoni spotlights

 • Yin downlight (Svart)

  Yin downlight (Svart)
  Yin downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall. Placeras förslagsvis i badrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår. 230V.
 • Atom 2-spot downlight (Svart)

  Atom 2-spot downlight (Svart)
  Atom är en infälld downlight som är enkla och stilrena i sitt uttryck, samtidigt som de ger en bra och effektiv belysning i rummet. Armaturen är tillverkad av pulverlackad metall och är försedd med två stycken spotlights som går att rotera 25°. Perfekt för att kunna välja var i rummet ljuset ska falla. Inbyggnadsdjup: 7,4cm.Ljuskällor ingår ej.
 • Focus spot (Guld)

  Focus spot (Guld)
  Focus är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Riktbar horisontellt och vertikalt. Ljuskällan omfångas av skärmen vilket ger ett fint, bra och riktat ljus. Fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Treo spotlight (Svart)

  Treo spotlight (Svart)
  Treo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger ett fint, starkt och riktat ljus. Spotten går att vinkla. Placera förslagsvis flera i rad längs en korridor eller flera i grupp i ett större rum. Går att montera både på vägg och tak. Integrerad LED på 13W, med 1350Lm och 3000K varmvitt ljus. Treo finns även i andra varianter.
 • Maytoni Track Vuoro (4000K/2400 lm) (Svart)

  Maytoni Track Vuoro (4000K/2400 lm) (Svart)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett kallvitt ljus (4000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning.OBS! Denna variant har 2400 lumen, vilket ger en väldigt stark belysning. Placera förslagsvis i större rum där det är högt till tak.
 • Zoom downlight (Svart)

  Zoom downlight (Svart)
  Zoom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av aluminium och en ram i svart eller vit. Placeras förslagsvis i badrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler modeller. Integrerad LED 230V. IP65.
 • Vuoro Track Lighting (Vit)

  Vuoro Track Lighting (Vit)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, starkt och riktat ljus.Integrerad LED på 40W, med 3500Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 1-fas skena.
 • Metal Modern Spotlight (Svart)

  Metal Modern Spotlight (Svart)
  Metal Modern är en dekorativ och funktionell taklampa för infällning i taket. Den är tillverkad av aluminium och försedd med en vinklingsbar spotlight som ger ett starkt och funktionellt ljus till rummet den placeras i. Fäll in en armatur i ett mindre utrymme, eller fäll in flera armaturer i ett större rum för ett maffigare intryck. Ljuskälla ingår ej.Djup för infällning: 7cm
 • Kappell Downlight (Svart)

  Kappell Downlight (Svart)
  Kappell är en modern och klassisk spotlight med en tidlös design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som omfångas av den dekorativa ringen och ger en fin och stark ljusspridning neråt.Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor eller flera i grupp i ett större rum.Integrerad LED på 10W, 950Lm och 4000K vitt ljus.Kappell finns även i andra varianter.
 • Maytoni Track Focus Spotlight (Vit)

  Maytoni Track Focus Spotlight (Vit)
  Modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 360°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Den ger ett bra och funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet, garderoben eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Atom Downlight (Svart)

  Atom Downlight (Svart)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart, krom eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler versioner. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Share Downlight (Vit)

  Share Downlight (Vit)
  Share är en modern spotlight med en tidlös design, gjord av aluminium. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa ringen och ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Share finns även i andra varianter.
 • Maytoni Track Vuoro (4000K/800lm) (Svart)

  Maytoni Track Vuoro (4000K/800lm) (Svart)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett kallvitt ljus (4000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning.OBS! Finns även en variant som lyser starkare (2400 lm).
 • Maytoni Track Vuoro (3000K) (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (3000K) (Vit)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning.
 • Maytoni Track Vuoro (Svart)

  Maytoni Track Vuoro (Svart)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, starkt och riktat ljus.Integrerad LED på 30W, med 2400Lm och 4000K vitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Elti spot (Vit)

  Elti spot (Vit)
  Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighten i den riktning som önskas. Två spotlights på en skena bidrar till mycket ljus och därmed även ett bra alternativ för varje hem och rum. Fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Slim downlight (Svart)

  Slim downlight (Svart)
  Downlight slim är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. _x000D_Armatur för fast installation. Finns i fler versioner.. _x000D_Ljuskälla ingår ej. 230V. _x000D_
 • Treo spotlight (Svart)

  Treo spotlight (Svart)
  Treo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger ett fint, starkt och riktat ljus. Spotten går att vinkla.Placera förslagsvis flera i rad längs en korridor eller flera i grupp i ett större rum. Går att montera både på vägg och tak.Integrerad LED på 13W, med 1300Lm och 4000K vitt ljus.Treo finns även i andra varianter.
 • Atom Downlight (Vit)

  Atom Downlight (Vit)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande, fyrkantig, spotlight av metall och en ram i svart eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler versioner. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Maytoni Track Focus (Guld)

  Maytoni Track Focus (Guld)
  Track Focus är en modern spotlight med en elegant design, gjord av aluminium i matt guld. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Ljuskälla ingår ej. Dimbar.Finns i fler färger. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Yin downlight (Vit)

  Yin downlight (Vit)
  Yin downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall. Placeras förslagsvis i badrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår. 230V.
 • Elti spotlight (Svart)

  Elti spotlight (Svart)
  Elti är en stilren spotlight som både är otroligt praktisk samtidigt som den ger ett rent och snyggt intryck. Armaturen är tillverkad av aluminium och har en pulverlackerad finish för att undvika att det blir repor eller annat som kan förstöra materialet. Lampan är helt vrid- och justerbar, både horisontellt  (355 °) och vertikalt (355 °), vilket ger alla möjligheter till att rikta ljuset helt i den riktning som önskas. Lampan passar perfekt till att belysa specifika delar eller detaljer av rummet, men blir också otroligt praktisk ifall fler placeras i en rad eller i ett mönster i taket för att belysa ett helt rum.Ljuskälla ingår ej.
 • FOCUS S spot (Vit)

  FOCUS S spot (Vit)
  FOCUS spotlight kombinerar modern och enkel design. Materialet är aluminium och kan placeras i de flesta olika inredningsstilar. Samma modell finns i olika färger, så du kan mixa och matcha som du vill och låta din kreativitet flöda. Finns i riktbar variant, och enkel cylinderformad. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Yin downlight (Svart)

  Yin downlight (Svart)
  Yin downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall. Placeras förslagsvis i badrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår. 230V.
 • Maytoni Track Vuoro (Svart)

  Maytoni Track Vuoro (Svart)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Integrerad LED på 20W, med 1500Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Reif downlight (Vit)

  Reif downlight (Vit)
  Serien “Reif” består av ett gäng spotlights i industriell och modern stil, samt tillför ett spännande och dekorativt intryck i den interiör dem placeras. Finns i färgerna vit svar - med eller utan guldiga detaljer. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • BASIS Track Lighting (Svart)

  BASIS Track Lighting (Svart)
  Track Basis är en modern och stilren spotlightbelysning med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus. Spotten går att vinkla.Integrerad LED på 12W, med 850Lm och 4000K vitt ljus. Ej dimbar. Fästs i skenan med magnet.Basis finns i fler varianter. Kombinera med Maytoni's magnetiska skena.
 • Share Downlight (Svart)

  Share Downlight (Svart)
  Share är en modern spotlight med en tidlös design, gjord av aluminium. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa ringen och ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Share finns även i andra varianter.
 • Maytoni Track Spotlight (Vit)

  Maytoni Track Spotlight (Vit)
  Modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Den ger ett bra och funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • FOCUS S spot (Svart)

  FOCUS S spot (Svart)
  FOCUS spotlight kombinerar modern och enkel design. Materialet är aluminium och kan placeras i de flesta olika inredningsstilar. Samma modell finns i olika färger, så du kan mixa och matcha som du vill och låta din kreativitet flöda. Finns i riktbar variant, och enkel cylinderformad. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Onda takspot LED (Vit)

  Onda takspot LED (Vit)
  Onda är en högkvalitativ och smart spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre hall eller toalett, som att placera flera i rad för att belysa ett större rum. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger rummet en bra grundbelysning. Onda är delad på mitten, vilket ger möjligheten att rotera och justera den nedre delen horisontellt (355 °) och vertikalt (90 °). Detta öppnar upp för en stor belysningsmöjlighet och till att vinkla ljuset i den riktnings som önskas. Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Track lamps Track Lighting (Svart)

  Track lamps Track Lighting (Svart)
  Track Lamps är en modern och stilren spotlightbelysning med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus neråt. Integrerad LED på 13W, med 800Lm och 4000K vitt ljus. Ej dimbar. Fästs i skenan med magnet. 122cm i höjd. Track Lamps finns i fler varianter. Kombinera med Maytoni's skena.
 • Maytoni Track Vuoro (4000K/1150lm) (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (4000K/1150lm) (Vit)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett kallvitt ljus (4000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning. OBS! Denna variant har 1150 lm, finns även i andra ljusstyrkor.
 • FOCUS S spot (Vit)

  FOCUS S spot (Vit)
  FOCUS spotlight kombinerar modern och enkel design. Materialet är aluminium och kan placeras i de flesta olika inredningsstilar. Samma modell finns i olika färger, så du kan mixa och matcha som du vill och låta din kreativitet flöda. Finns i riktbar variant, och enkel cylinderformad. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Maytoni Track Focus (Vit)

  Maytoni Track Focus (Vit)
  Track Focus är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Ljuskälla ingår ej. Dimbar.Finns i fler färger. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Atom Downlight (Silver)

  Atom Downlight (Silver)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart, krom eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler versioner. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Maytoni Track Vuoro (4000K/800lm) (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (4000K/800lm) (Vit)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett kallvitt ljus (4000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning.OBS! Finns även en variant som lyser starkare (2400 lm).
 • Treo spotlight (Vit)

  Treo spotlight (Vit)
  Treo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger ett fint, starkt och riktat ljus. Spotten går att vinkla.Placera förslagsvis flera i rad längs en korridor eller flera i grupp i ett större rum. Går att montera både på vägg och tak.Integrerad LED på 13W, med 1300Lm och 4000K vitt ljus.Treo finns även i andra varianter.
 • Wall Street pollare 1L (Svart)

  Wall Street pollare 1L (Svart)
  Wall street är en praktisk och funktionell pollare som är anpassad för utomhusbruk. Den är IP54-klassad vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk, fukt och hårda väderomslag. Lampan är tillverkad av aluminium, har en mattsvart finish och är försedd med en praktisk spotlight. Denna spotlight går att rikta, vilket ger möjligheten att belysa och framhäva specifika detaljer eller delar av trädgården eller uppfarten. Wall street är även skyddad mot extrema temperaturer och kommer inte heller börja rosta.Ljuskällor ingår ej.
 • Alfa 8,5cm (Svart)

  Alfa 8,5cm (Svart)
  Alfa är en stilren och praktisk spotlight som är liten i storleken, men ger stora möjligheter till att belysa både mindre och större rum. Lampan är så pass kraftfull att den kan belysa en mindre hall eller entré på egen hand, men är även exemplariskt till att belysa ett större rum genom att placera fler i rad eller utspridda på olika platser i taket. Den är stilren och enkel i sitt utförande och belyser rummet utan att ta allt för mycket uppmärksamhet från annat. Koppla lampan till en dimmer för att själv bestämma ljusstyrkan och önskad atmosfär. Alfa är tillverkad av pulverlackad aluminium och finns i vit och svart.Går även fästa på väggen om det önskas. Ljuskälla ingår ej.
 • BASIS Track Lighting (Svart)

  BASIS Track Lighting (Svart)
  Track Basis är en modern och stilren spotlightbelysning med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Integrerad LED på 20W, med 1500Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar. Fästs i skenan med magnet.Basis finns i fler varianter. Kombinera med Maytoni's magnetiska skena.
 • Treo spotlight (Vit)

  Treo spotlight (Vit)
  Treo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger ett fint, starkt och riktat ljus. Spotten går att vinkla.Placera förslagsvis flera i rad längs en korridor eller flera i grupp i ett större rum. Går att montera både på vägg och tak.Integrerad LED på 13W, med 1200Lm och 3000K varmvitt ljus.Treo finns även i andra varianter.
 • Vuoro Track Lighting (Svart)

  Vuoro Track Lighting (Svart)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, starkt och riktat ljus.Integrerad LED på 40W, med 3500Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 1-fas skena.
 • Focus spot (Vit)

  Focus spot (Vit)
  Focus är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Riktbar horisontellt och vertikalt. Ljuskällan omfångas av skärmen vilket ger ett fint, bra och riktat ljus. Fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Maytoni Track Spotlight (Svart)

  Maytoni Track Spotlight (Svart)
  Modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Den ger ett bra och funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Reif downlight (Svart)

  Reif downlight (Svart)
  Serien “Reif” består av ett gäng spotlights i industriell och modern stil, samt tillför ett spännande och dekorativt intryck i den interiör dem placeras. Finns i färgerna vit svar - med eller utan guldiga detaljer. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Atom Downlight (Vit)

  Atom Downlight (Vit)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart, krom eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler versioner. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Atom Downlight (Silver)

  Atom Downlight (Silver)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart, krom eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler versioner. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Maytoni Track Vuoro (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (Vit)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Integrerad LED på 10W, med 800Lm och 4000K vitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 3-fas  skena.
 • Points Track Lighting (Svart)

  Points Track Lighting (Svart)
  Track Points är en modern och stilren spotlightbelysning med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus. Spotten går att vinkla.Integrerad LED på 11W, med 750Lm och 4000K vitt ljus. Ej dimbar. Fästs i skenan med magnet.Points finns i fler varianter. Kombinera med Maytoni's magnetiska skena.
 • Focus spot (Vit)

  Focus spot (Vit)
  Focus är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Riktbar horisontellt och vertikalt. Ljuskällan omfångas av skärmen vilket ger ett fint, bra och riktat ljus. Fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Reif downlight (Svart)

  Reif downlight (Svart)
  Serien “Reif” består av ett gäng spotlights i industriell och modern stil, samt tillför ett spännande och dekorativt intryck i den interiör dem placeras. Finns i färgerna vit svar - med eller utan guldiga detaljer. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Maytoni Track Vuoro (4000K/1150lm) (Svart)

  Maytoni Track Vuoro (4000K/1150lm) (Svart)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett kallvitt ljus (4000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning. OBS! Denna variant har 1150 lm, finns även i andra ljusstyrkor.
 • FOCUS S spot (Mässing)

  FOCUS S spot (Mässing)
  FOCUS spotlight kombinerar modern och enkel design. Materialet är aluminium och kan placeras i de flesta olika inredningsstilar. Samma modell finns i olika färger, så du kan mixa och matcha som du vill och låta din kreativitet flöda. Finns i riktbar variant, och enkel cylinderformad. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Zoom downlight (Vit)

  Zoom downlight (Vit)
  Zoom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av aluminium och en ram i svart eller vit. Placeras förslagsvis i badrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler modeller. Integrerad LED 230V. IP65.
 • Maytoni Track Vuoro (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (Vit)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Integrerad LED på 20W, med 1500Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Elti spot (Svart)

  Elti spot (Svart)
  Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighten i den riktning som önskas. Två spotlights på en skena bidrar till mycket ljus och därmed även ett bra alternativ för varje hem och rum.Fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Maytoni Track Vuoro (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (Vit)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Integrerad LED på 20W, med 1600Lm och 4000K vitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Zoom downlight (Vit)

  Zoom downlight (Vit)
  Zoom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av aluminium och en ram i svart eller vit. Placeras förslagsvis i badrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler modeller. Integrerad LED 230V. IP65.
 • Atom Downlight (Vit)

  Atom Downlight (Vit)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart, krom eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler versioner. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Maytoni Track Focus Spotlight (Svart)

  Maytoni Track Focus Spotlight (Svart)
  Modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 360°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Den ger ett bra och funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet, garderoben eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Maytoni Track Vuoro (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (Vit)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Integrerad LED på 10W, med 750Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Zoom downlight (Svart)

  Zoom downlight (Svart)
  Zoom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av aluminium och en ram i svart eller vit. Placeras förslagsvis i badrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler modeller. Integrerad LED 230V. IP65.
 • Yin downlight (Vit)

  Yin downlight (Vit)
  Yin downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall. Placeras förslagsvis i badrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår. 230V.
 • Share Downlight (Svart)

  Share Downlight (Svart)
  Share är en modern spotlight med en tidlös design, gjord av aluminium. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa ringen och ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Share finns även i andra varianter.
 • BASIS Track Lighting (Svart)

  BASIS Track Lighting (Svart)
  Track Basis är en modern och stilren spotlightbelysning med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Integrerad LED på 20W, med 1600Lm och 4000K vitt ljus. Ej dimbar. Fästs i skenan med magnet.Basis finns i fler varianter. Kombinera med Maytoni's magnetiska skena.
 • Maytoni Track Vuoro (Svart)

  Maytoni Track Vuoro (Svart)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, starkt och riktat ljus.Integrerad LED på 30W, med 2400Lm och 4000K vitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Reif downlight (Vit)

  Reif downlight (Vit)
  Serien “Reif” består av ett gäng spotlights i industriell och modern stil, samt tillför ett spännande och dekorativt intryck i den interiör dem placeras. Finns i färgerna vit svar - med eller utan guldiga detaljer. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Maytoni Track Elti Spotlight (Svart)

  Maytoni Track Elti Spotlight (Svart)
  Modern, elegant och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Den ger ett bra och funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet, garderoben eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Focus spot (Svart)

  Focus spot (Svart)
  FOCUS spotlight kombinerar modern och enkel design. Materialet är aluminium och kan placeras i de flesta olika inredningsstilar. Samma modell finns i olika färger, så du kan mixa och matcha som du vill och låta din kreativitet flöda. Finns i riktbar variant, och enkel cylinderformad. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Atom Downlight (Vit)

  Atom Downlight (Vit)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. _x000D_Armatur för fast installation. Finns i fler versioner.. _x000D_Ljuskälla ingår ej. 230V. _x000D_
 • Points Track Lighting (Svart)

  Points Track Lighting (Svart)
  Track Points är en modern och stilren spotlightbelysning med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger ett fint, starkt och riktat ljus. Spotten går att vinkla.Integrerad LED på 20W, med 1600Lm och 4000K vitt ljus. Ej dimbar. Fästs i skenan med magnet.Points finns i fler varianter. Kombinera med Maytoni's magnetiska skena.
 • Atom Downlight (Svart)

  Atom Downlight (Svart)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler versioner. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • FOCUS S spot (Svart)

  FOCUS S spot (Svart)
  FOCUS spotlight kombinerar modern och enkel design. Materialet är aluminium och kan placeras i de flesta olika inredningsstilar. Samma modell finns i olika färger, så du kan mixa och matcha som du vill och låta din kreativitet flöda. Finns i riktbar variant, och enkel cylinderformad. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Maytoni Track pendel (Svart)

  Maytoni Track pendel (Svart)
  Modern och elegant pendel som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och går genomgående i samma färg, vilket skapar ett mycket rent och behagligt intryck. Den ger ett bra och funktionellt ljus när den är tänd, dels nedåt men också runtomkring lampan. Placera över både matsalsbordet och köksön och koppla gärna på flera pendlar på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Share Downlight (Vit)

  Share Downlight (Vit)
  Share är en modern spotlight med en tidlös design, gjord av aluminium. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa ringen och ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Share finns även i andra varianter.
 • Alfa 8,5cm (Vit)

  Alfa 8,5cm (Vit)
  Alfa är en stilren och praktisk spotlight som är liten i storleken, men ger stora möjligheter till att belysa både mindre och större rum. Lampan är så pass kraftfull att den kan belysa en mindre hall eller entré på egen hand, men är även exemplariskt till att belysa ett större rum genom att placera fler i rad eller utspridda på olika platser i taket. Den är stilren och enkel i sitt utförande och belyser rummet utan att ta allt för mycket uppmärksamhet från annat. Koppla lampan till en dimmer för att själv bestämma ljusstyrkan och önskad atmosfär. Alfa är tillverkad av pulverlackad aluminium och finns i vit och svart.Går även fästa på väggen om det önskas. Ljuskälla ingår ej.
 • Reif downlight (Svart)

  Reif downlight (Svart)
  Serien “Reif” består av ett gäng spotlights i industriell och modern stil, samt tillför ett spännande och dekorativt intryck i den interiör dem placeras. Finns i färgerna vit svar - med eller utan guldiga detaljer. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Track lamps Track Lighting (Svart)

  Track lamps Track Lighting (Svart)
  Track Lamps är en modern och stilren spotlightbelysning med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus neråt. Integrerad LED på 13W, med 800Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar. Fästs i skenan med magnet. 124cm i höjd. Track Lamps finns i fler varianter. Kombinera med Maytoni's skena.
 • Maytoni Track Vuoro (Svart)

  Maytoni Track Vuoro (Svart)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Integrerad LED på 10W, med 750Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Metal Modern Spotlight 2L (Svart)

  Metal Modern Spotlight 2L (Svart)
  Metal Modern är en dekorativ och funktionell taklampa för infällning i taket. Den är tillverkad av aluminium och försedd med två stycken vinklingsbara spotlights som ger ett starkt och funktionellt ljus till rummet den placeras i. Fäll in en armatur i ett mindre utrymme, eller fäll in flera armaturer i ett större rum för ett maffigare intryck. Ljuskällor ingår ej.
 • Reif downlight (Vit)

  Reif downlight (Vit)
  Serien “Reif” består av ett gäng spotlights i industriell och modern stil, samt tillför ett spännande och dekorativt intryck i den interiör dem placeras. Finns i färgerna vit svar - med eller utan guldiga detaljer. Armatur för fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Elti spot (Vit)

  Elti spot (Vit)
  Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighten i den riktning som önskas. Ett bra alternativ för varje hem och rum. Fast installation. Ljuskälla ingår ej.
 • Atom Downlight (Vit)

  Atom Downlight (Vit)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler versioner. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Atom Downlight (Svart)

  Atom Downlight (Svart)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart, krom eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler versioner. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Atom Downlight (Silver)

  Atom Downlight (Silver)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart, krom eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler versioner. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Maytoni Track Vuoro (Svart)

  Maytoni Track Vuoro (Svart)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus.Integrerad LED på 10W, med 800Lm och 4000K vitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Maytoni Track Vuoro (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (Vit)
  Track Vuoro är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, starkt och riktat ljus.Integrerad LED på 30W, med 2400Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar.Vuoro finns i varianter. Kombinera med Maytoni's 3-fas skena.
 • Maytoni Track skena 200cm (Svart)

  Maytoni Track skena 200cm (Svart)
  En 200cm lång skena från Maytoni som passar 1-fas skensystemet Track. Tillverkad av pulverlackad aluminium och finns i två olika färger. Praktisk och modern skena som passar lika bra såväl på kontoret som hemma i vardagsrummet. Kombinera med spottar eller pendlar i Maytoni Track-serien. Elanslutning sitter på skenan.Tillbehör & spottar beställes separat.Skenan finns i antingen svart eller vit. Spotlights ingår ej.
 • Kappell Downlight (Krom)

  Kappell Downlight (Krom)
  Kappell är en modern och klassisk spotlight med en tidlös design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa ringen och ger en fin och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor eller flera i grupp i ett större rum. Integrerad LED på 10W, 950Lm och 4000K vitt ljus. Kappell finns även i andra varianter.
 • Maytoni Track Vuoro (3000K) (Svart)

  Maytoni Track Vuoro (3000K) (Svart)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning.
 • Treo spotlight (Svart)

  Treo spotlight (Svart)
  Treo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium.Ljuskällan ger ett fint, starkt och riktat ljus. Spotten går att vinkla.Placera förslagsvis flera i rad längs en korridor eller flera i grupp i ett större rum. Går att montera både på vägg och tak.Integrerad LED på 13W, med 1400Lm och 4000K vitt ljus.Treo finns även i andra varianter.
 • BASIS Track Lighting (Svart)

  BASIS Track Lighting (Svart)
  Track Basis är en modern och stilren spotlightbelysning med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger ett fint, bra och riktat ljus. Spotten går att vinkla.Integrerad LED på 10W, med 800Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar. Fästs i skenan med magnet.Basis finns i fler varianter. Kombinera med Maytoni's magnetiska skena.
 • Wall Street pollare 2L (Svart)

  Wall Street pollare 2L (Svart)
  Wall street är en praktisk och funktionell pollare som är anpassad för utomhusbruk. Den är IP54-klassad vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk, fukt och hårda väderomslag. Lampan är tillverkad av aluminium, har en mattsvart finish och är försedd med två stycken spotlights. Dessa spotlights går att rikta, vilket ger möjligheten att belysa och framhäva specifika detaljer eller delar av trädgården eller uppfarten. Wall street är även skyddad mot extrema temperaturer och kommer inte heller börja rosta.Ljuskällor ingår ej.
 • Atom Downlight (Svart)

  Atom Downlight (Svart)
  Atom downlight är en lyxig, dekorativ och smyckande spotlight av metall och en ram i svart, krom eller vit. Placeras förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, i sin ensamhet eller i grupp på rad. Går att justera vinkel. Armatur för fast installation. Finns i fler versioner. Ljuskälla ingår ej. 230V.
 • Points Track Lighting (Svart)

  Points Track Lighting (Svart)
  Track Points är en modern och stilren spotlightbelysning med en minimalistisk design, gjord av aluminium och plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger ett fint, starkt och riktat ljus. Spotten går att vinkla.Integrerad LED på 20W, med 1350Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar. Fästs i skenan med magnet.Points finns i fler varianter. Kombinera med Maytoni's magnetiska skena.

Maytoni Track: Spotlights på skena

Maytoni Track är en serie med olika längder på skenorna som du monterar i taket. I skenan kan man trä in och flytta spotlampor som man vill. Det finns skenor i svart eller vit färg och lite olika lampor att köpa till.

Förutom riktbara spots kan man också hänga små takpendlar i sin Maytoni Track. Även de finns i vit eller svart färg.