Maytoni lampor

Det unga designföretaget Maytoni startades 2009 i Tyskland. Deras formgivning har gett många dekorativa lösningar på belysning i offentliga och privata miljöer. Det är lätt att bli förälskad i deras lampor med charmiga skärmar. De gillar att blanda modernt med vintage, vilket avspeglas i lampskärmar som får textil och metall att gifta sig perfekt!

Lamporna hos Maytonis återförsäljare

 • Balkpendellampa Iceberg, 3 lampor

  Balkpendellampa Iceberg, 3 lampor
  Pendellampa Iceberg med tre lampor och gnistrande ljuseffektVacker, elegant och samtidigt tidlöst modern är designen på de tre sfäriska lampskärmarna på pendellampan Iceberg, som inte bara förser ett matbord med optimalt ljus, utan också ger ljus efter behov över en köksbänk. Designen av armaturens enskilda skärmar skapar en speciell utstrålning, eftersom de är gjorda av förnicklad metall i det övre området och transparent glas i det nedre området, varigenom de kristallkedjor som dinglar inuti kan ses, vilket ger designen en lyxig och glamorös look. Men man ska inte heller bortse från ljuseffekten, som är särskilt stämningsfull och romantisk tack vare de gnistrande kristallkedjorna.
 • Hänglampa Broni av betong, Ø 20 cm

  Hänglampa Broni av betong, Ø 20 cm
  Broni upphängningslampa i industriell design Upphängningslampan Broni imponerar tack vare lampskärmen i betong. Det väcker föreningar med exponerade tegelväggar, högt i tak och stora fönsterfronter. Lampan passar perfekt med den industriella designen och kan därför enkelt integreras i ett loft eller i ett annat modernt vardagsrum med liknande inredningsdetaljer. Lampan är fäst i en enkel svart upphängning.
 • Pendellampa Balbo i gulbrunt

  Pendellampa Balbo i gulbrunt
  Fantastiskt vacker glashänglampa Balbo i druvdesign Denna hänglampa imponerar med en design som inte bara är lekfull, men även elegant och originell, eftersom lampskärmen inte som vanligt består av ett element, men istället många enstaka glasskärmar som anordnades som druvor runt centrumet. Sammanlagt åtta G9-ljuskällor, som kan beställas som tillbehör, får denna konstruktion att lysa. Tack vare den speciella formen och glasfärgen blir lampan inte bara optiskt till höjdpunkten, men även ljustekniskt, i och med att ljuset sprids av ”glasdruvorna”, så att en speciell ljusstämning skapas i rummet. Utrustad med dimbara G9-ljuskällor kan ljusstyrkan via den fasta installationen anpassas efter situationen.
 • Decart tavelbelysning (Vit)

  Decart tavelbelysning (Vit)
  Decart är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl.Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning in mot väggen.Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen.Integrerad LED på 12W, med 800Lm och 4000K vitt ljus.Decart finns även i andra varianter.
 • Bris tavelbelysning (Svart)

  Bris tavelbelysning (Svart)
  Bris är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och plast. Ledlisten som går att vinkla ger en fin och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Integrerad LED på 12W, med 820Lm och 4000K vitt ljus. Bris finns även i andra varianter.
 • Decart tavelbelysning (Svart)

  Decart tavelbelysning (Svart)
  Decart är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl.Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning in mot väggen.Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen.Integrerad LED på 12W, med 800Lm och 4000K vitt ljus.Decart finns även i andra varianter.
 • Bris tavelbelysning (Vit)

  Bris tavelbelysning (Vit)
  Bris är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och plast. Ledlisten som går att vinkla ger en fin och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Integrerad LED på 12W, med 820Lm och 4000K vitt ljus. Bris finns även i andra varianter.
 • Ljuskrona Bella med yppiga hängen

  Ljuskrona Bella med yppiga hängen
  Bella ljuskrona: strålande vacker belysning för en festlig atmosfärMed denna fantastiskt designade ljuskrona vet du inte vad du ska beundra först: metallramen belagd i ett varmt guld, det omgivande patinerade mässingsbandet med de fina ornamenten eller de otaliga, olika slipade kristallerna i olika former och storlekar?Bella-ljuskronan är ett konstverk som gör ett grandiost intryck när den inte är tänd, men först när ljuset tänds kommer dess festliga strålglans till sin fulla rätt och då framhävs både metallförgyllningens varma glans och kristallernas intensiva gnistrande.
 • Erich ljuskrona 12L (Krom)

  Erich ljuskrona 12L (Krom)
  Erich är en mycket elegant taklampa som är en nutida version av den klassiska takkronan. Den blir en smyckande detalj i det moderna hemmet och kommer garanterat att hamna i blickfånget. Denna version är tillverkad av metall och har 12st armar som sticker ut i olika riktningar. Varje arm bär på en kupa i frostat glas som omger ljuskällan och bidrar till att det dels blir en behaglig och vacker ljusspridning, men också till att lampan får dess eleganta uttryck. Placera lampan i vardagsrummet där alla kan begrunda dess skönhet och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna mässing och krom.Lampan är justerbar i höjden.Ljuskällor ingår ej.OBS! Använd E14-päronlampor i lampan, då klotlampor blir för stora.
 • Orion tavelbelysning (Svart)

  Orion tavelbelysning (Svart)
  Orion är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl.Ledlisten ger en fin och braljusspridning neråt.Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen.Integrerad LED på 9W, med 600Lm och 4000K vitt ljus.Orion finns även i andra varianter.
 • Rund pendellampa Dallas, guld

  Rund pendellampa Dallas, guld
  Rund pendellampa Dallas med 25 guldfärgade sfäriska glasPendellampan Dallas är mycket dekorativ även när den inte är tänd, tack vare lampskärmarna av tonat glas som är placerade runt en guldfärgad lackerad metallring, som är slående å ena sidan på grund av sin vackra sfäriska form och å andra sidan på grund av den mjuka guldtonen i glaset.När Dallas är tänd sprider den ett mjukt tonat ljus med ett strålande skimmer genom de 25 glaslamporna, vilket skapar en mycket förtrollande atmosfär.
 • Nostalgia pendel 9L (Mässing/guld)

  Nostalgia pendel 9L (Mässing/guld)
  Nostalgia är en modern och dekorativ pendel som garanterat kommer hamna i blickfånget. Dess eleganta och kreativa design gör att den verkligen tar plats och dessutom höjer det eleganta uttrycket i hela rummet. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i mässing och kontrasterande mattsvarta grenar som sticker ut i olika längder från mitten. Grenarna bär på totalt 9st kupor i opalglas som dels skapar eleganta kontraster, men också bidrar till att det blir en mjuk och behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Nostalgia finns i fler varianter.Ljuskällor ingår ej. OBS!! Fungerar endast med E14 päronlampa
 • Revero kristall 50cm (Mässing/guld)

  Revero kristall 50cm (Mässing/guld)
  Revero är en stor, ståtlig och modern kristallkrona som ger hela rummet ett exklusivt intryck. Den blir en pampig detalj i vardagsrummet eller vid entrén, men också i offentliga miljöer såsom caféer, restauranger och pampiga salar. Lampan är tillverkad av metall, har en mässingfärgad finish och består av flera rektangulära prismor som hänger ner från armaturen i olika etapper. Dolda bakom prismorna sitter 7st ljuskällor som säkerställer ett bra och funktionellt ljus som sprids på ett mycket dekorativt vis genom prismorna när lampan är tänd. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka. Revero finns även i krom, samt i andra storlekar.Ljuskällor (7st) ingår ej.
 • Glaspendellampa Blues, 1 ljuskälla

  Glaspendellampa Blues, 1 ljuskälla
  Blues pendelarmatur med speciell elegansDen eleganta pendelarmaturen Blues visar vilken unik ljuseffekt som kan skapas med hjälp av en enda glasskärm. En smal, smal skärm av lätt vågigt glas är fäst vid en smal, nickelfärgad upphängning. Insidan av glasskärmen, som knappt syns vid första anblicken, har dekorerats med gnistrande kedjor av åttkantiga kristaller, som å ena sidan döljer ljuskällan och å andra sidan får lampan att glittra. Placerad ovanför köks- eller vardagsrumsbordet blir Blues en ljuskälla av det speciella slaget.
 • Glaspendellampa Bergen med regneffekt Ø 25 cm

  Glaspendellampa Bergen med regneffekt Ø 25 cm
  Effektiv glaspendellampa Bergen med regneffektAtt elektricitet och vatten normalt inte harmoniserar med varandra borde vara känt för alla, men det är just dessa två element som har ingått en symbiotisk förbindelse i Bergen-pendellampan. Den enda skillnaden är dock att designen inte använder riktigt vatten, utan bara en konstgjord regneffekt på glasskärmen, vilket skapar detta fascinerande utseende. På grund av detta ovanliga utseende uppnår lampan inte bara en unik och fascinerande effekt i det moderna vardagsrummet, utan ger också en speciell ljusstämning i rummet, eftersom den rökgrå glasskärmen skapar en mjuk och jämn ljusspridning. Matchande, så kallade Rustika-lampor ingår i tillbehören och kan beställas samtidigt.
 • Rörformad glas-vägglampa Venera - guld

  Rörformad glas-vägglampa Venera - guld
  Elegant Venera vägglampa med rörformad glasskärmVägglampan Venera blir en dekorativ extra ljuskälla tack vare den lätt avfasade, rörformade glasskärmen, som hålls av ett dekorativt dekorerat metallelement. Tack vare ljuskällornas placering sprids ljuset jämnt både uppåt och nedåt och skapar en vacker ljuseffekt på väggen. Var Venera hittar sin plats är helt upp till den personliga smaken, men rum som sovrummet, vardagsrummet eller hallen är givna platser, eftersom det är områden i hemmet där ett mysigt accentljus vanligtvis är välkommet.
 • Balbo 38cm (Amber)

  Balbo 38cm (Amber)
  Balbo är en vacker plafond som ger en maffig och smyckande karaktär i rummet den placeras i. Dess eleganta design gör att den garanterat kommer hamna i blickfånget, oavsett var den placeras. Lampan har en stomme av metall med grenar som bär upp flera glaskupor som tillsammans hänger ihop i en klunga. I denna klungan döljer sig 4st ljuskällor som bidrar till att det blir en effektfull och elegant ljusspridning genom glaskuporna när lampan är tänd. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för bästa synliga resultat. Önskas det att tona ner ljuset för att skapa en speciell atmosfär i rummet, så koppla lampan till en dimmer.Finns i färgerna rökfärgad och amber. Ljuskällor ingår ej.
 • LED-utomhusvägglampa Times Square svart

  LED-utomhusvägglampa Times Square svart
  Robusta, LED-vägglampa Times Square som avger ljus uppåt och nedåt LED-utomhusvägglampan Times Square imponerar först med sin toppmoderna, kantiga design, som gör den till ett dekorativt inslag på fasaden. En annan positiv punkt är den robusta bearbetningen av höljet, som är tillverkat av metall, som är beständiga mot temperatur och korrosion. Times Square står därför emot svåra väderleksförhållanden. Times Square ger en säker omgivningsbelysning med ett mjukt ljus som strålar uppåt och nedåt, t.ex. i närheten av infarten.
 • Maytoni Track skena 200cm (Vit)

  Maytoni Track skena 200cm (Vit)
  En 200cm lång skena från Maytoni som passar 1-fas skensystemet Track. Tillverkad av pulverlackad aluminium och finns i två olika färger. Praktisk och modern skena som passar lika bra såväl på kontoret som hemma i vardagsrummet. Kombinera med spottar eller pendlar i Maytoni Track-serien. Elanslutning sitter på skenan.Tillbehör & spottar beställes separat.Skenan finns i antingen svart eller vit. Spotlights ingår ej.
 • Pendellampa Balbo i rökgrå

  Pendellampa Balbo i rökgrå
  Drömlik glaspendellampa Balbo i druvdesign Denna pendellampa imponerar med en design som inte bara uttrycker en viss lekfullhet, utan också ger en viss elegans och originalitet, eftersom lampskärmen inte som vanligt består av ett element, utan bildas av många enskilda glasskärmar som är ordnade i en druvform runt mitten. Denna struktur belyses av totalt åtta G9-lampor, som kan beställas som tillbehör. Tack vare den speciella formen och glasfärgen är armaturen inte bara en visuell utan även en teknisk höjdpunkt, för när ljuset sprids genom de enskilda glasdruvorna skapas en speciell ljusatmosfär i rummet. Utrustad med dimbara G9-ljuskällor kan ljusstyrkan anpassas till situationen via husanslutningen.
 • Fermi – rund pendellampa – 30 cm

  Fermi – rund pendellampa – 30 cm
  Glamorös och ädel: Fermi pendellampa med gnistrande kristallhängenPendellampan Fermi har en sfäriskt formad lampskärm som är tillverkad av nickelpläterad metall i den övre delen och klarglas i den nedre delen. Genom det klara området syns kristallkedjorna runt glödlampan, så att den övergripande designen redan har ett mycket elegant och glamoröst utseende när den är släckt. När lampan tänds bryts ljuset i kristallernas enskilda fasetter, som börjar gnistra på ett underbart sätt. Det resulterande ljuset skapar ytterligare en wow-effekt, eftersom de enskilda ljusstrålarna som bryter igenom kristallerna skapar ett mycket enhetligt och mysigt ljus.Oavsett om Fermi monteras individuellt eller i grupp skapar den inte bara underbara accenter i vardagsrummet, utan ger också stark belysning för olika områden, till exempel matplatsen.
 • Taklampa Dallas med 12 glaskulor, guld

  Taklampa Dallas med 12 glaskulor, guld
  Taklampa Dallas med tolv lampor - glasen är guldfärgadeDe tolv glasskärmarna på taklampan Dallas sträcker sig åt alla håll - uppåt, nedåt och åt sidorna. De är fästa vid tre armar som sträcker sig från baldakinen, som - liksom takfästet - är målade i guld för att matcha glasen, som är tonade i samma nyans. Glasfärgningen garanterar en fascinerande ljuseffekt och skapar en glamorös atmosfär, med en mysighet som får alla att känna sig som hemma. Glaskulorna reflekterar dessutom varandra när ljuset tänds, vilket ytterligare förstärker Dallas effektfulla verkan.
 • Orion tavelbelysning (Silver)

  Orion tavelbelysning (Silver)
  Orion är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl.Ledlisten ger en fin och braljusspridning neråt.Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen.Integrerad LED på 9W, med 600Lm och 4000K vitt ljus.Orion finns även i andra varianter.
 • Epic tavelbelysning (Krom)

  Epic tavelbelysning (Krom)
  Epic är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl. Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning ner och upp. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Integrerad LED på 12W, med 650Lm och 4000K vitt ljus. Epic finns även i andra varianter.
 • Fino tavelbelysning (Krom)

  Fino tavelbelysning (Krom)
  Fino är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och har kromfinish. Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Finns i två olika storlekar.Integrerad LED-belysning.
 • Balbo 50cm (Smoke)

  Balbo 50cm (Smoke)
  Vacker och dekorativ takplafond med rökfärgade eller amberfärgade glas. Ljuskällorna sitter inne i armaturen vilket gör att kulorna speglar ljuset.Ljuskällor ingår ej.
 • Erich vägg 1L (Krom)

  Erich vägg 1L (Krom)
  Erich är en elegant vägglampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Denna variant är tillverkad av metall och har en böjd arm som bär på en kupa i frostat glas. Denna kupan omger ljuskällan och bidrar till att det dels blir en behaglig och vacker ljusspridning, men också till att lampan får dess eleganta uttryck. Placera lampan i vardagsrummet, sovrummet eller hallen och låt alla kan begrunda dess skönhet.Finns i färgerna mässing och krom.Finns även i en variant med 2st ljuskällor.Ljuskälla ingår ej.
 • Kristalltaklampa Karolina Ø 51 cm

  Kristalltaklampa Karolina Ø 51 cm
  Karolina taklampa med vackra kristallsmyckenDen här taklampan ger en strålande vacker rumsbelysning som är oöverträffad. Å ena sidan är det den ljusguldfärgade ramen som ger ljuset en varm ton, å andra sidan är det de många olika kristallerna som med sitt gnistrande skänker en speciell ljuseffekt. Det iögonfallande med taklampan Karolina är de stora kristallerna i mitten av skärmen.
 • Vägglampa Dallas krom, 13 lampor

  Vägglampa Dallas krom, 13 lampor
  Kromfärgad vägglampa Dallas med lampskärmar av glas Dallas är en modern vägglampa som lockar allas uppmärksamhet tack vare sin ovanliga design. Den består av 13 glassfärer som fästes över en längd av 95 cm. Bollarna är orienterade olika - antingen nedåt, uppåt eller framåt. Detta säkerställer jämn och ljus allsidig belysning. Glaset har en intressant kromeffekt som ger en strålande ljus och skapar en mysig atmosfär. Dessa vackra lampskärmar kompletteras med en matchande stativ .
 • Taklampa Broche med kristaller, Ø 40 cm

  Taklampa Broche med kristaller, Ø 40 cm
  Elegant Broche taklampa gnistrar och lyser tack vare många kristaller Om du inte vill göra utan något speciellt i ditt vardagsrum kan du falla tillbaka på den glamorösa Broche- taklampa . Den består av en rund belysningsarmatur som har försetts med många kristaller i olika storlekar. När ljuset slås på börjar Broche glittra och skina, eftersom ljuset bryts många gånger och kristallerna reflekterar varandra. Detta skapar underbara ljusstunder som skapar en mysig atmosfär. Denna magnifika lampa lockar allas uppmärksamhet och skär alltid en fin figur
 • Zeil plafond (Mässing/guld)

  Zeil plafond (Mässing/guld)
  Zeil är en vacker plafond som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Lampan har en ram som är tillverkad av metall där allt går genomgående i samma färg. Den är även smyckad med klara glasrutor som omger ljuskällorna och ger lampan dess industriella uttryck. Lampan är försedd med tre stycken ljuskällor som tillsammans bidrar med ett bra ljus och en jämn ljusspridning. Använd dekorativa ljuskällor i lampan och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär. Finns i färgerna mässing och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Epic tavelbelysning (Krom)

  Epic tavelbelysning (Krom)
  Epic är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl. Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning ner och upp. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Integrerad LED på 16W, med 900Lm och 4000K vitt ljus. Epic finns även i andra varianter.
 • Basfor kristall 30cm (Mässing/guld)

  Basfor kristall 30cm (Mässing/guld)
  Basfor är en klassisk kristallplafond som ger en pampig känsla i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den är skapad med en stomme i guld/antikfärgad metall och bär upp flera dekorativa kristaller i olika storlekar och fomer, från små runda prismor till stora avlånga. Palace får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma hänger ner från lampan och rundar av den på ett mycket elegant vis. Palace är försedd med 3st ljuskällor som sitter dolda i lampan och bidrar till ett fint ljus och härlig ljusspridning.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Dallas 69cm (Mässing/guld)

  Dallas 69cm (Mässing/guld)
  Dallas är en mycket smakfull och maffig taklampa som garanterat sätter karaktär i rummet den placeras i. Var den än placeras så kommer den hamna i blickfånget och sprida ett vackert och behagligt ljus i husets alla rum. Lampan består av en metallring som hänger ner i vajrar från takplattan. Vid denna metallring sitter 25st ljuskällor i kluster och skapar tillsammans ett mycket elegant uttryck. Varje ljuskälla är omgiven av en dekorativ glaskupa som dels bidrar till att lampan får en fin ljusspridning, men också till att den får dess lyxiga look.Lampan finns i två färger, krom med rökfärgade kupor, samt mässing med amberfärgade kupor. Ljuskällor (25st) ingår ej.
 • Erich ljuskrona 8L (Krom)

  Erich ljuskrona 8L (Krom)
  Erich är en mycket elegant taklampa som är en nutida version av den klassiska takkronan. Den blir en smyckande detalj i det moderna hemmet och kommer garanterat att hamna i blickfånget. Lampan är tillverkad av metall och har 8st armar som sticker ut i olika riktningar. Varje arm bär på en kupa i frostat glas som omger ljuskällan och bidrar till att det dels blir en behaglig och vacker ljusspridning, men också till att lampan får dess eleganta uttryck. Placera lampan i vardagsrummet där alla kan begrunda dess skönhet och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna mässing och krom.Ljuskällor ingår ej.OBS! Använd E14-päronlampor i lampan, då klotlampor blir för stora.
 • Revero kristall 80cm (Mässing/guld)

  Revero kristall 80cm (Mässing/guld)
  Revero är en stor, ståtlig och modern kristallkrona som ger hela rummet ett exklusivt intryck. Den blir en pampig detalj i vardagsrummet eller vid entrén, men också i offentliga miljöer såsom caféer, restauranger och pampiga salar. Lampan är tillverkad av metall, har en mässingfärgad finish och består av flera rektangulära prismor som hänger ner från armaturen i olika etapper. Dolda bakom prismorna sitter 16st ljuskällor som säkerställer ett bra och funktionellt ljus som sprids på ett mycket dekorativt vis genom prismorna när lampan är tänd. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka. Revero finns även i krom, samt i andra storlekar.Ljuskällor (16st) ingår ej.
 • Onda takspot LED (Svart)

  Onda takspot LED (Svart)
  Onda är en högkvalitativ och smart spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre hall eller toalett, som att placera flera i rad för att belysa ett större rum. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger rummet en bra grundbelysning. Onda är delad på mitten, vilket ger möjligheten att rotera och justera den nedre delen horisontellt (355 °) och vertikalt (90 °). Detta öppnar upp för en stor belysningsmöjlighet och till att vinkla ljuset i den riktnings som önskas. Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Tavelbelysning Renoir i vitt, 2 x E14 25 W

  Tavelbelysning Renoir i vitt, 2 x E14 25 W
  Vit tavellampa Renoir med justeringsmekanismTavellampan Renoir imponerar med en mycket dekorativ design och färgskala. Den vita lampan med en vackert patinerad yta och dekorativ väggrosett kan placeras perfekt med en justeringsmekanism med låsskruv för att perfekt iscensätta en målning eller ett foto.Renoir-tavellampan tillverkades av metall och understryker perfekt en romantisk eller till och med antik inredningsstil med sin design. Två E14-lampor upp till 25 W (ingår ej) sätter väggdekorationen perfekt i rätt ljus.
 • Balbo 50cm (Amber)

  Balbo 50cm (Amber)
  Vacker och dekorativ takplafond med rökfärgade eller amberfärgade glas. Ljuskällorna sitter inne i armaturen vilket gör att kulorna speglar ljuset.Ljuskällor ingår ej.
 • Renoir 36cm (Vit)

  Renoir 36cm (Vit)
  Renoir är en vacker och antik tavelbelysning som passar in i klassiska interiörer, rustika miljöer och i pampiga salar. Den är tillverkad metall, har en vit finish och är smyckad med flera klassiska och iögonfallande detaljer. Lampan är försedd med ett spänne (ovanför skärmen) som ger möjlighet att ställa in hur skärmen ska vara vinklad och därav hur ljuset ska falla på tavlan eller spegeln. Renoir är även försedd med två ljuskällor och säkerställer därför att lysa upp och framhäva nedanstående objekt på bästa sätt. Ljuskällor ingår ej. 
 • Maytoni Track Elti Spotlight (Svart)

  Maytoni Track Elti Spotlight (Svart)
  Modern, elegant och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Den ger ett bra och funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet, garderoben eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Ottilia kristall 65cm (Mässing/guld)

  Ottilia kristall 65cm (Mässing/guld)
  Ottilia är en klassiskt vacker kristallplafond som verkligen ger karaktär till rummet den placeras i. Den blir en smakfull detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Lampan är skapad med en stomme av guldlackad metall och är smyckad med flera runda kristaller som går genomgående över hela plafonden. Lampan får det perfekta avslutet nedtill där en större kristallprisma hänger ned undertill och verkligen ramar in plafonden på ett mycket elegant vis. Denna varianten är försedd med 12st ljuskällor, vilket säkerställer ett bra ljus och en elegant ljusspridning genom prismorna. Koppla gärna plafonden till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Fortano vägglampa (Mässing/guld)

  Fortano vägglampa (Mässing/guld)
  Fortano är en vacker och modern vägglampa som tillför elegans till interiören. Den är tillverkad av metall, har en finish i mässing och en cylinderformad skärm i vitt glas som omger ljuskällan och bidrar till en jämn, behaglig och bländfri ljusspridning. Fortano är även försedd med svartlackade detaljer under skärmen, vilket skapar fina kontraster mot både mässingen och det vita glaset. Placera lampan i vardagsrummet, sovrummet eller hallen och placera gärna flera på rad för ett pampigare intryck. Fortano finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Satellit LED (Vit)

  Satellit LED (Vit)
  Satellit är en smyckande och funktionell taklampa som ger interiören ett lyft och garanterat hamnar i blickfånget. Den är skapad i en modern och iögonfallande design som gör att den ser nästintill svävande ut. Lampan består av en stor metallring som bär på 6st vrid- och riktbara spotlights. Dessa spotlights är försedda med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och förser hela rummet med det ljus som krävs. Lampan passar in i större rum som i en sal, aula eller ett större vardagsrum. Justerbar i höjden vid montering.Finns i färgerna svart och vit.Integrerad LED-belysning.Övrig information om spotlights;De är svängbara horisontellt 340° och vertikalt 90°.De har en skyddande skärm i akryl.
 • Messina taklampa (Mässing/guld)

  Messina taklampa (Mässing/guld)
  Messina är en behaglig och modern taklampa som passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet eller hallen. Den är tillverkad av metall och har en guldfärgad ram med matchande kedja och takkopp. Innanför den guldfärgade ramen sitter en behaglig och mjuk linneskärm som omger ljuskällorna och bidrar till en jämn ljusspridning, men också till vackra och mjuka kontraster mot den hårda metallen.Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Hänglampa Nostalgia, 6 lampor

  Hänglampa Nostalgia, 6 lampor
  Utsökt upphängningslampa Nostalgi - 6 lampor Raka linjer och sfärer - dessa geometriska element bestämmer utseendet på den sexflammiga Nostalgi-pendellampan och, som färgerna matt guld, svart och vitt, ger den en modern elegans som kan integreras i många rum. Tre raka metallstänger är fästa vid upphängningsstången i mitten, var och en - förskjuten i höjd - stöder två sfäriska lampor av vitt glas. Detta skapar en ljus rumsbelysning från en hängande lampa som är en absolut blickfång även när den inte är upplyst. - Höjdjusterbar endast vid montering
 • Dune kristall (Krom)

  Dune kristall (Krom)
  Dune är en otroligt magnifik kristallplafond som passar in lika fint i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Stommen är gjord av metall och har kromfinish. Lampan består av flera transparenta prismor hängandes ner från stommen i etapper. Ett extremt lyxigt alternativ för att skapa atmosfär och lysa upp ditt vardagsrum, matsal, sovrum eller entré. Toils är försedd med 6 stycken ljuskällor som ger ett fint, mjukt och behaglig ljus genom prismorna när lampan är tänd.Ljuskällor ingår ej.
 • Cascade kristallkrona (Guld)

  Cascade kristallkrona (Guld)
  Cascade är en otroligt magnifik kristallkrona med rund mässingsram och består av flera transparenta prismor hängandes ner i olika etapper, i spiralform. Ett extremt stilfullt alternativ för att skapa atmosfär och lysa upp ditt vardagsrum, matsal, sovrum eller entré. Cascade finns i två olika varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Facet plafond (Guld)

  Facet plafond (Guld)
  Facet är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och glas.Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa prismorna ger en fin och bra ljusspridning runt om sig.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som en snygg inredningsdetalj.Ljuskällor ingår ej.Facet finns även i andra varianter.
 • Fulton LED 13,5cm (Svart)

  Fulton LED 13,5cm (Svart)
  Fulton är en stilren fasadbelysning som är diskret i sitt utförande och ger ett fint och elegant ljus längs fasaden. Den passar lika fint på husväggen som vid entrén, altanen eller balkongen. Lampan är tillverkad av högkvalitativ metall och är IP54-klassad, vilket innebär att den klarar av att stå emot hårda väderomslag, regn och mindre dammpartiklar. Den är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt upp- och nedljus längs fasaden. Placera med fördel fler på rad för ett maffigare intryck. Finns i färgerna vit, grå och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Bowery fasadbelysning 2L (Svart)

  Bowery fasadbelysning 2L (Svart)
  Bowery är en modern och stilren fasadbelysning, tillverkad av högkvalitativ metall och skapad i en cylindrisk design. Den är IP54-klassad vilket gör att den klarar av att hantera både vattenstänk, hårda väderomslag och mindre dammpartiklar. Bowery ger ett dekorativt upp-och nedljus längs fasaden eller vid entrén. Placera gärna fler på rad för att skapa en maffigare effekt.Enkel att koppla till en dimmer (ingår ej).Ljuskällor ingår ej.
 • Orion tavelbelysning (Vit)

  Orion tavelbelysning (Vit)
  Orion är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl. Ledlisten ger en fin och braljusspridning neråt. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Integrerad LED på 9W, med 600Lm och 4000K vitt ljus. Orion finns även i andra varianter.
 • Finelli tavelbelysning (Brons)

  Finelli tavelbelysning (Brons)
  Finelli är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och har bronsfinish. Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Finns i två olika storlekar.Integrerad LED-belysning.
 • Vägglampa Brionia med satinskärm

  Vägglampa Brionia med satinskärm
  Stilfull vägglampa Brionia med 2 lampor Den lekfulla men mycket dekorativa vägglampan Brionia har två små lampskärmar. Dessa är gjorda av plisserat satin och ger ett jämnt, mjukt ljus. Lampkroppen är gjord av metall och är lätt utsmyckad. En liten kristallupphängning är fäst på de båda lamparmarna, vilket ökar lekfullheten. Vägglampan Brionia är lämplig för alla boningsrum där elegant, stilfull och lekfull extrabelysning krävs. Med sina cremevita toner passar den även lätt in i nästan alla inredningar.
 • Maytoni Grace bordslampa 1 lampa mässing/beige

  Maytoni Grace bordslampa 1 lampa mässing/beige
  Maytoni maytoni grace bordslampa 1 lampa mässing/beige Grace, för vardagsrum / matsal, metall, organza, E14, 40 W, H: 55 cm
 • Finelli 55cm LED (Svart)

  Finelli 55cm LED (Svart)
  Finelli är en stilren och modern tavelbelysning som lätt smälter in bland övrig inredning i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall och har en genomgående svart finish över hela lampan. Finelli är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) som framhäver tavlan eller bilden på bästa sätt. Lampan har dessutom en vippbar arm upptill som ger möjligheten att bestämma hur ljuset ska falla över tavlan. Integrerad LED-belysning. 
 • Dallas 123cm (Krom)

  Dallas 123cm (Krom)
  Dallas är en mycket smakfull och maffig taklampa som garanterat sätter karaktär i rummet den placeras i. Var den än placeras så kommer den hamna i blickfånget och sprida ett vackert och behagligt ljus i husets alla rum. Lampan består av en metallstång som hänger ner i vajrar från takplattan. Vid denna stång sitter 25st ljuskällor i olika riktningar och skapar tillsammans ett mycket elegant uttryck. Varje ljuskälla är omgiven av en dekorativ glaskupa som dels bidrar till att lampan får en fin ljusspridning, men också till att den får dess lyxiga look. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Lampan finns i två färger: krom med rökfärgade kupor, samt mässing med amberfärgade kupor. Ljuskällor (25st) ingår ej.
 • Vesper 14L (Vit)

  Vesper 14L (Vit)
  Vesper är en modern och spektakulär taklampa som garanterat hamnar i blickfånget, oavsett var den placeras i interiören. Den är tillverkad av metall, har en vacker mässingfärgad finish och är smyckad med 7st armar som sticker ut från lampans mitt i olika riktningar. Varje arm bär på två stycken skärmar, en som pekar uppåt och en som pekat nedåt, vilket gör att ljuset sprids i två riktningar när lampan är tänd. Varje arm är dessutom vridbar, vilket ger möjligheten att både rikta ljuset dit det önskas, men också att sätta sin egen prägel på lampan. Placera lampan i vardagsrummet eller i matsalen, där den verkligen får ta sin plats och synas.Vesper finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart/mässing och vit/mässing. Ljuskällor (14st) ingår ej.
 • Recinto 40cm (Krom)

  Recinto 40cm (Krom)
  Recinto är en vacker taklampa som är en modern version av den klassiska takkronan. Dess lyxiga design gör att den lätt hamnar i blickfånget, oavsett var den placeras i hemmet. Lampan är tillverkad av metall och består av flera lyxiga kristallelement som sitter som en ram runt hela lampan. Nedtill sitter även där en kristallstrukturerad skärm som bidrar främst till en exklusiv look, men också till en spännande och inbjudande ljusspridning. Bakom skärmen sitter 6st ljuskällor som bidrar till ett ljus som både är funktionellt och dekorativt. Koppla gärna Recinto till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Eustoma pendel (Nickel)

  Eustoma pendel (Nickel)
  Snygga taklampan skapad i fantastiska former i glas kombinerat med detaljer likt den tvinnade kabeln och ett mönstrat glas. Väldigt läcker taklampa som finns i flera varianter. Passar lika bra i offentliga som privata miljöer. Sladdlängd: 175 cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Dallas 65cm (Mässing/guld)

  Dallas 65cm (Mässing/guld)
  Dallas är en mycket smakfull och maffig taklampa som garanterat sätter karaktär i rummet den placeras i. Var den än placeras så kommer den hamna i blickfånget och sprida ett vackert och behagligt ljus i husets alla rum. Denna variant består av flera metallgrenar som sticker ut åt olika håll från takplattan. Grenarna bär upp totalt 24st ljuskällor som var och en är omgivna av dekorativa glaskupor som dels bidrar till att lampan får en fin ljusspridning, men också till att den får dess lyxiga look. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Lampan finns i krom med rökfärgade kupor, samt mässing med amberfärgade kupor. Ljuskällor (24st) ingår ej.
 • Jackson taklampa 98cm (Svart)

  Jackson taklampa 98cm (Svart)
  Stor och maffig taklampa i mattsvart och med lamphållare i borstad mässing. Använd normallampor eller globlampor av dekorativ sort för bästa effekt.Ljuskällor ingår ej.
 • Dallas 13 vägglampa (Smoke)

  Dallas 13 vägglampa (Smoke)
  Dekorativ vägglampa med rökfärgade eller amberfärgade glas. Stomme i krom eller guld. Ansluts med sladd direkt från väggen in i lampan.Ljuskällorna sitter inuti glasen vilket ger en bländfri och fin belysning.Ljuskällor ingår ej.
 • Palace kristall 40cm (Mässing/guld)

  Palace kristall 40cm (Mässing/guld)
  Palace är en klassisk kristallplafond som ger en pampig och elegant känsla i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den är skapad med en stomme i mässingfärgad metall med matchande detaljer och takkopp. Lampan bär upp flera dekorativa kristaller i olika fomer, från runda till avlånga, från fasta till hängande i olika storlekar och etapper. Palace får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma rundar av lampan på ett mycket elegant vis. Palace är försedd med 5st ljuskällor som sitter dolda i plafonden och bidrar med ett fint ljus och härlig ljusspridning.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Line LED 78cm (Vit)

  Line LED 78cm (Vit)
  Line är en plafond som garanterat hamnar i blickfånget med dess rektangulära former och moderna deisgn. Lampan består av flera rektangulära metallramar som sticker ut åt olika håll och är snyggt sammansatta med varandra. Line är försedd med integrerad LED-belysning som går längs med underkanten på de rektangulära stängerna, vilket inte bara ger ett bra ljus utan även känns väldigt exklusivt. LED-lamporna sprider ett varmvitt ljus (3000K) och ger en bra belysning till hela rummet. Ljuset är dessutom bländfritt på grund av det skyddande akryllagret som omger ljuskällorna. Lampan passar lika bra till att belysa ett kök, som ett vardagsrum eller större entré. Finns i svart och vit.Integrerad LED-belysning. 
 • Erich 5L (Krom)

  Erich 5L (Krom)
  Erich är en mycket elegant taklampa blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Denna variant är tillverkad av metall och har 5st armar som sticker ut i olika riktningar. Varje arm bär på en kupa i frostat glas som omger ljuskällan och bidrar till att det dels blir en behaglig och vacker ljusspridning, men också till att lampan får dess eleganta uttryck. Placera lampan i vardagsrummet där alla kan begrunda dess skönhet och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna mässing och krom.Ljuskällor ingår ej.OBS! Använd E14-päronlampor i lampan, då klotlampor blir för stora.
 • Maytoni Track Vuoro (4000K/2400 lm) (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (4000K/2400 lm) (Vit)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett kallvitt ljus (4000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning.OBS! Denna variant har 2400 lumen, vilket ger en väldigt stark belysning. Placera förslagsvis i större rum där det är högt till tak.
 • Tessara vägglampa LED (Mässing/guld)

  Tessara vägglampa LED (Mässing/guld)
  Tessara är en vacker och elegant vägglampa som garanterat tar sin plats i interiören och hamnar i blickfånget, oavsett var den placeras. Dess exklusiva design gör att den passar lika bra i såväl offentliga miljöer, som hemma i vardagsrummet eller hallen. Lampan är tillverkad av metall, har en guldlackad finish och är smyckad med flera vita glaskupor som sticker ut från stommen i olika riktningar. Dessa glaskupor skapar eleganta kontraster, men ger också en mjuk och bländfri ljusspridning i rummet när lampan är tänd. Tessara är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 3000K.Tessara finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Line LED 101cm (Vit)

  Line LED 101cm (Vit)
  Line är en taklampa som garanterat hamnar i blickfånget med dess strama former och moderna deisgn. Den består av flera metallstänger som är snyggt sammansatta och hänger ner från takplattan i vajrar, vilket gör att lampan ser nästintill svävande ut. Den är försedd med integrerad LED-belysning som går längs med underkanten på stängerna, vilket inte bara ger ett bra ljus utan även känns väldigt exklusivt. LED-lamporna sprider ett varmvitt ljus (3000K) och ger en bra belysning till hela rummet. Ljuset är dessutom bländfritt på grund av det skyddande akryllagret som omger ljuskällorna. Lampan passar lika bra till att belysa ett kök, som ett vardagsrum eller större entré. Finns i svart och vit.Integrerad LED-belysning. 
 • Hänglampa Nostalgia, 9 lampor

  Hänglampa Nostalgia, 9 lampor
  Hänglampa Nostalgia med 9 lampor och kulskärmar av glas Hänglampan Nostalgia ser fantastisk ut: Tre raka linjer av metall i mitten förgrenar sig ut i utrymmet med nio enskilda kulformade lampor på olika höjder. Denna geometriska bild ger varje rum en frisk modern känsla. Lampan i kulform består av vitt glas som är ljust upplyst av de lampor som sitter inuti. Det uppstår en omfattande rumsbelysning med en mjuk karaktär. Färgerna är svart, matt guld och vitt, vilket ser mycket elegant ut. - Höjdjusterbar endast vid montering
 • Nostalgia Vägg 2L (Svart)

  Nostalgia Vägg 2L (Svart)
  Nostalgia är en modern och dekorativ vägglampa som garanterat kommer hamna i blickfånget. Dess eleganta och kreativa design gör att den verkligen tar plats och dessutom höjer det eleganta uttrycket i rummet. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i mässing och kontrasterande mattsvarta stänger som sticker ut i olika riktningar från mitten. Grenarna bär på 2st kupor i opalglas som dels skapar eleganta kontraster, men också bidrar till att det blir en mjuk och behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Nostalgia finns i fler varianter.Ljuskällor ingår ej. OBS!! fungerar endast med E14 päronlampa
 • Times Square 20cm (Svart)

  Times Square 20cm (Svart)
  Times Square är en dekorativ fasadbelysning som är lika fin för sig själv vid entrén, som fler i rad längs husväggen. Lampan är tillverkad av högkvalitativ metall och är IP54-klassad, vilket innebär att den klarar av att stå emot regn, mindre dammpartiklar och kraftiga väderomslag. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varvmitt och inbjudande upp-och nedljus längs fasaden. Finns i färgerna vit och svart.Times Square finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Pascal plafond (Vit)

  Pascal plafond (Vit)
  Dekorativa Pascal sprider en antik och varm känsla i hemmet. Stommen i antikmässing eller borstad vit bryter snyggt den vita skärmen som släpper igenom ett behagligt sken och ett fint mönster. Armatur för fast installation och finns i olika färger och storlek. Ljuskälla ingår ej.
 • Govanni 71cm (Brons)

  Govanni 71cm (Brons)
  Govanni är en vacker och antik tavelbelysning som passar in i klassiska interiörer och i pampiga salar. Den är tillverkad metall, har en finish i brons och är smyckad med flera klassiska och iögonfallande detaljer. Lampan är försedd med två stycken spännen (ovanför skärmen) som ger möjlighet att ställa in hur skärmen ska vara vinklad och därav hur ljuset ska falla på tavlan eller spegeln. Govanni är dessutom försedd med fyra stycken ljuskällor och säkerställer därför att lysa upp och framhäva nedanstående objekt på bästa sätt. Ljuskällor ingår ej. 
 • Renoir 36cm (Brons)

  Renoir 36cm (Brons)
  Renoir är en vacker och antik tavelbelysning som passar in i klassiska interiörer, rustika miljöer och i pampiga salar. Den är tillverkad metall, har en finish i brons och är smyckad med flera klassiska och iögonfallande detaljer. Lampan är försedd med ett spänne (ovanför skärmen) som ger möjlighet att ställa in hur skärmen ska vara vinklad och därav hur ljuset ska falla på tavlan eller spegeln. Renoir är även försedd med två ljuskällor och säkerställer därför att lysa upp och framhäva nedanstående objekt på bästa sätt. Ljuskällor ingår ej. 
 • Picasso 44,5cm (Mässing/guld)

  Picasso 44,5cm (Mässing/guld)
  Picasso är en vacker och antik tavelbelysning som passar in i klassiska interiörer och i pampiga salar. Den är tillverkad metall, har en finish i guld och är smyckad med flera klassiska och iögonfallande detaljer. Lampan är försedd med ett spänne (ovanför skärmen) som ger möjlighet att ställa in hur skärmen ska vara vinklad och därav hur ljuset ska falla på tavlan eller spegeln. Picasso är försedd med två ljuskällor och säkerställer därför att lysa upp och framhäva nedanstående objekt på bästa sätt. Ljuskällor ingår ej. 
 • Palace kristall 100cm (Mässing/guld)

  Palace kristall 100cm (Mässing/guld)
  Palace är en klassisk kristallplafond som ger en pampig och elegant känsla i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den är skapad med en stomme i mässingfärgad metall med matchande detaljer och takkopp. Lampan bär upp flera dekorativa kristaller i olika fomer, från runda till avlånga, från fasta till hängande i olika storlekar och etapper. Palace får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma rundar av lampan på ett mycket elegant vis. Palace är försedd med 18st ljuskällor som sitter dolda i lampan och bidrar med ett fint ljus och härlig ljusspridning.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Basfor kristall 46cm (Mässing/guld)

  Basfor kristall 46cm (Mässing/guld)
  Basfor är en klassisk kristallplafond som ger en pampig känsla i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den är skapad med en stomme i guld/antikfärgad metall och bär upp flera dekorativa kristaller i olika storlekar och fomer, från små runda prismor till stora avlånga. Basor får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma hänger ner från lampan och rundar av den på ett mycket elegant vis. Basfor är försedd med 12st ljuskällor som sitter dolda i lampan och bidrar med ett fint ljus och härlig ljusspridning.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Jupiter vägglampa (Mässing)

  Jupiter vägglampa (Mässing)
  Jupiter är en modern och elegant vägglampa med en unik design, gjord av aluminium.Ljuskällan som omfångas av den guldfärgade, triangelformade skärmen ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis flera i grupp i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj.Integrerad LED på 12W, med 1300Lm och 3000K varmvitt ljus.Jupiter finns även i andra varianter.
 • Bella kristallkrona 8L (Mässing/guld)

  Bella kristallkrona 8L (Mässing/guld)
  Bella är en vacker och klassisk kristallkrona som verkligen ger karaktär till rummet den placeras i. Den blir en smakfull detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Lampan är skapad med en stomme av guldplaterad metall och är utsmyckad med flera vackra kristaller i olika former och storlekar. Lampan får det perfekta avslutet nedtill där kristallerna hänger ner i olika längder från den nedre ringen. En utmärkande detalj på kristallkronan är den mittersta ringen som är prydd med ett smakfullt mönster som verkligen sätter sin prägel på lampan. När lampan är tänd sprids ett behagligt och mjukt ljus genom prismorna, så koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Bella finns även i en mindre storlek.Ljuskällor ingår ej.
 • Sevilla kristall 40cm (Mässing/guld)

  Sevilla kristall 40cm (Mässing/guld)
  Sevilla är en stor och pampig kristallkrona som passar perfekt till att pryda större rum eller salar. Dess vackra och slående design gör att lampan garanterat hamnar i centrum och drar blickarna till sig. Den har en gulpläterad ram i metall med matchande detaljer, kedja och takkopp. Den är sedan smyckad med flera dekorativa prismor i olika storlekar, från runda till droppformade, genomgående kring hela lampan. Sevilla får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma rundar av lampan på ett mycket smakfullt vis. Koppla Sevilla till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Ljuskällor (6st) ingår ej. 
 • Maytoni Track Vuoro (4000K/1150lm) (Svart)

  Maytoni Track Vuoro (4000K/1150lm) (Svart)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett kallvitt ljus (4000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning. OBS! Denna variant har 1150 lm, finns även i andra ljusstyrkor.
 • Venera plafond (Mässing/guld)

  Venera plafond (Mässing/guld)
  Venera är en elegant och stilren taklampa som blir smyckande i såväl det moderna hemmet som i mer klassiska miljöer. Lampan består av två stycken skärmar - en yttre skärm i skuren metall som ramar in lampan, samt en inre skärm i textil som omger ljuskällorna och bidrar till en behaglig och fin ljusspridning. Kombinationen av dessa två skärmar i både färg, design och material ger lampan en mycket elegant look som passar i både vardagsrummet och sovrummet.Venera finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Oculus tavelbelysning (Guld)

  Oculus tavelbelysning (Guld)
  Oculus är en stilren tavelbelysning med en elegant design, gjord av metall och glas.Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning runt om sig.Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen.Integrerad LED på 12W, med 950Lm och 3000K varmvitt ljus.Oculus finns även i andra varianter.
 • Talento takkrona (Krom)

  Talento takkrona (Krom)
  Talento är en pampig kristallkrona som passar perfekt till att pryda större rum eller salar. Dess vackra och slående design gör att lampan garanterat hamnar i centrum och drar blickarna till sig. Armatur för fast installation och finns även som bord och vägglampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Fino tavelbelysning (Krom)

  Fino tavelbelysning (Krom)
  Fino är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och har kromfinish. Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Finns i två olika storlekar.Integrerad LED-belysning.
 • Cascade kristallkrona (Guld)

  Cascade kristallkrona (Guld)
  Cascade är en otroligt magnifik kristallkrona med rund mässingsram och består av flera transparenta prismor hängandes ner i olika etapper, i spiralform. Ett extremt stilfullt alternativ för att skapa atmosfär och lysa upp ditt vardagsrum, matsal, sovrum eller entré. Cascade finns i två olika varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Points Track Lighting (Svart)

  Points Track Lighting (Svart)
  Spotlight från Points-kollektionen för Maytoni's magnetiska skensystem. Den dolda integrerade LED-belysning lyser bekvämt för ögonen med 24º spridvikel som även går att vinkla. Lampan avger ett varmt ljus (3000K), 20W och 1200lm. Tillverkad av aluminum med svart finish och passar i alla interiörer. Ej lämplig med en extern dimmer.Integrerad LED-belysning.
 • Maytoni Rando utomhusvägglampa, 2 lampor, svart

  Maytoni Rando utomhusvägglampa, 2 lampor, svart
  Rando vägglampa för utomhusbruk har en modern design. Den runda kroppen är tillverkad av metall och tack vare skyddsklass IP54 är huset skyddat mot damm och stänkvatten, vilket gör den till en idealisk ljuskälla för utomhusbruk
 • Dallas vägglampa (Krom)

  Dallas vägglampa (Krom)
 • Fortano 8L (Mässing/guld)

  Fortano 8L (Mässing/guld)
  Fortano är en vacker, modern och pampig taklampa som kan ge hela interiören ett lyft. Den är tillverkad av metall, har en finish i mässing och består av 8st armar som sticker ut från lampans center i olika riktningar. Dessa armar bär en varsin cylinderformad skärm i vitt glas som omger ljuskällan och bidrar till en jämn, behaglig och bländfri ljusspridning. Fortano är även försedd med svartlackade detaljer, dels under varje skärm, men också på lampans stomme. Dessa detaljer skapar fina kontraster mot både mässingen och de vita glasen. Placera lampan i vardagsrummet eller över matsalsbordet där den verkligen får ta sin plats och synas. Koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Fortano finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Tommy pendel 25cm (Mässing/guld)

  Tommy pendel 25cm (Mässing/guld)
  Tommy är en vacker och inbjudande pendel som blir lika stilfull i det moderna hemmet som i klassiska interiörer. Pendeln har en bas i metall och är smyckad med en munblåst, räfflad glaskupa som släpper igenom en dekorativ mängd med ljus genom glaset. Sladden är justerbar, vilket ger möjligheten att själv ställa in önskad höjd på lampan. Denna varianten har guldfärgat glas, men Tommy finns även i andra färger och storlekar. Dessa är snygga att kombinera med varandra, förslagsvis att hänga i en rad över ett matsalsbord, eller kombinera olika färger och storlekar i ett kluster. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat.Levereras med en svart kabel med matchande takplatta.Ljuskälla ingår ej.
 • Picasso 44,5cm (Vit)

  Picasso 44,5cm (Vit)
  Picasso är en vacker och antik tavelbelysning som passar in i klassiska interiörer och i pampiga salar. Den är tillverkad metall, har en gammelvit finish och är smyckad med flera klassiska och iögonfallande detaljer. Lampan är försedd med ett spänne (ovanför skärmen) som ger möjlighet att ställa in hur skärmen ska vara vinklad och därav hur ljuset ska falla på tavlan eller spegeln. Picasso är försedd med två ljuskällor och säkerställer därför att lysa upp och framhäva nedanstående objekt på bästa sätt. Ljuskällor ingår ej.
 • Maytoni Track pendel (Svart)

  Maytoni Track pendel (Svart)
  Modern och elegant pendel som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och går genomgående i samma färg, vilket skapar ett mycket rent och behagligt intryck. Den ger ett bra och funktionellt ljus när den är tänd, dels nedåt men också runtomkring lampan. Placera över både matsalsbordet och köksön och koppla gärna på flera pendlar på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bolla taklampa (Amber)

  Bolla taklampa (Amber)
  Bolla är en otroligt elegant taklampa som garanterat hamnar i blickfånget - var den än placeras. Den är tillverkad av mässingfärgad metall och består av flera metallspröt som sticker ut från lampans center i olika riktningar. Dessa metallspröt är smyckade med vackra amberfärgade glaskupor i olika storlekar som pryder lampan på ett mycket elegant vis. Bolla är försedd med sex stycken ljuskällor som sitter dolda vid takplattan och skapar en fin och behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Använd gärna dekorativa i lampan ljuskällor för finast resultat. Bolla finns även i en variant med rökfärgade glaskupor.Ljuskällor ingår ej.
 • Maytoni Track pendel (Vit)

  Maytoni Track pendel (Vit)
  Modern och elegant pendel som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och går genomgående i samma färg, vilket skapar ett mycket rent och behagligt intryck. Den ger ett bra och funktionellt ljus när den är tänd, dels nedåt men också runtomkring lampan. Placera över både matsalsbordet och köksön och koppla gärna på flera pendlar på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Step pendel LED (Vit)

  Step pendel LED (Vit)
  Step är en stilren och praktisk pendel som passar in perfekt i det moderna hemmet, över förslagsvis ett rektangulärt matsalsbordet eller köksö. Lampan är tillverkad av metall och består av en rektangulär, avrundad metallplatta som hänger ner från takplattan via två vajrar. Denna metallplattan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus och förser rummet med den grundbelysningen som krävs. När lampan är tänd sprids ett funktionellt och behagligt ljus dels på nedanstående yta, men också indirekt runtomkring lampan. Lampan är justerbar i höjden efter behov.Finns i färgerna svart och vit.Integrerad LED-belysning.
 • Ripple plafond 50cm (Krom)

  Ripple plafond 50cm (Krom)
  Ripple är en spännande plafond som blir en dekorativ detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och är prydd med en tufft hamrad skärm som skapar ett iögonfallande och levande uttryck. Den nedre skärmen är lätt frostad och släpper igenom ett ljus som både är funktionellt och dekorativt. Denna variant är försedd med 5st ljuskällor som bidrar till en jämn ljusspridning som förser rummet med en bra grundbelysning.Ripple finns även i andra varianter.Ljuskällor (5st) ingår ej.
 • LED-utomhusvägglampa Fulton, 10 x 10 cm, vit

  LED-utomhusvägglampa Fulton, 10 x 10 cm, vit
  Med justerbar utgångsvinkel - LED utomhusvägglampa Fulton Den vackra, enkelt designade utomhusvägglampan Fulton är utrustad med moderna, energieffektiva lysdioder. Dessa lyser uppåt och nedåt med universellt vitt ljus. Utgångsvinkeln på varje sida kan enkelt justeras, från bred till smal, efter önskemål. Den fyrkantiga formen på utomhusvägglampan gör den också till en visuell blickfång som är lika modern som den är tidlös. Den robusta metallramen säkerställer också att utomhuslampan tål alla väder.
 • Taklampa Balbo, glas rökgrått, 13 lampor

  Taklampa Balbo, glas rökgrått, 13 lampor
  Druvformad taklampa Balbo med en lekfull design taklampa Balbo är ett uttryck för extravagans och exklusiv design. Lampan består av ett förnicklat takfäste, som är omgivet av eleganta glassfärer. De druvliknande arrangerade bollarna inspirerar tack vare den fascinerande rökt glasoptiken. Glasets speciella nyans skapar en effektiv atmosfär. Den lekfulla designen är särskilt populär i moderna vardagsrum, vilket innebär att Balbo kan användas som en dekorativ blickfång i vardagsrummet.