Maytoni lampor

Det unga designföretaget Maytoni startades 2009 i Tyskland. Deras formgivning har gett många dekorativa lösningar på belysning i offentliga och privata miljöer. Det är lätt att bli förälskad i deras lampor med charmiga skärmar. De gillar att blanda modernt med vintage, vilket avspeglas i lampskärmar som får textil och metall att gifta sig perfekt!

Lamporna hos Maytonis återförsäljare

 • Balkpendellampa Iceberg, 3 lampor

  Balkpendellampa Iceberg, 3 lampor
  Hänglampa Iceberg med tre ljuskällor och glittrande ljuseffekt Dekorativ, elegant och samtidigt tidlöst modern är designen på pendellampan Icebergs tre runda lampskärmar, som inte bara sörjer för optimalt ljus ovanför matbordet, men även vid köksön. Speciellt formgivningen av de enstaka skärmarna sörjer för lampans speciella utstrålning. Den övre delen består av förnicklad metall, den nedre delen av transparent glas, så att kristallkedjorna i skärmen är synliga, vilket ger designen ett lyxigt och glansfullt utseende. Samtidigt skapas en stämningsfull och romantisk ljuseffekt, tack vare de glittrande kristallkedjorna.
 • Hänglampa Broni av betong, Ø 20 cm

  Hänglampa Broni av betong, Ø 20 cm
  Broni upphängningslampa i industriell design Upphängningslampan Broni imponerar tack vare lampskärmen i betong. Det väcker föreningar med exponerade tegelväggar, högt i tak och stora fönsterfronter. Lampan passar perfekt med den industriella designen och kan därför enkelt integreras i ett loft eller i ett annat modernt vardagsrum med liknande inredningsdetaljer. Lampan är fäst i en enkel svart upphängning.
 • Pendellampa Balbo i gulbrunt

  Pendellampa Balbo i gulbrunt
  Fantastiskt vacker glashänglampa Balbo i druvdesign Denna hänglampa imponerar med en design som inte bara är lekfull, men även elegant och originell, eftersom lampskärmen inte som vanligt består av ett element, men istället många enstaka glasskärmar som anordnades som druvor runt centrumet. Sammanlagt åtta G9-ljuskällor, som kan beställas som tillbehör, får denna konstruktion att lysa. Tack vare den speciella formen och glasfärgen blir lampan inte bara optiskt till höjdpunkten, men även ljustekniskt, i och med att ljuset sprids av ”glasdruvorna”, så att en speciell ljusstämning skapas i rummet. Utrustad med dimbara G9-ljuskällor kan ljusstyrkan via den fasta installationen anpassas efter situationen.
 • Konstnärligt svängd ljuskrona Intreccio

  Konstnärligt svängd ljuskrona Intreccio
  Elegans möter modernitet – ljuskrona Intreccio med 6 ljuskällor Ljuskronan Intreccio blir tack vare sin filigrana form och den stilfulla färgen till en iögonfallande höjdpunkt och ett lika stilfullt inredningselement. Sex snövita textilskärmar sörjer för mjuk ljusfördelning och en bländfri ljusatmosfär. Speciellt stilfull blir ljuskronan med sina smala metallband, som med den gyllene färgen och svängda formen utgör en kontrast till den snövita lampstommen, vilket gör designen ännu lyxigare.
 • Maytoni Track skena 100cm (Vit)

  Maytoni Track skena 100cm (Vit)
  En 100cm lång skena från Maytoni som passar 1-fas skensystemet Track. Tillverkad av pulverlackad aluminium och finns i två olika färger. Praktisk och modern skena som passar lika bra såväl på kontoret som hemma i vardagsrummet. Kombinera med spottar eller pendlar i Maytoni Track-serien. Justerbar Tillbehör & spottar beställes separat.Skenan finns i antingen svart eller vit. Spotlights ingår ej.
 • Bordslampa Bird med handgjord metallfågel

  Bordslampa Bird med handgjord metallfågel
  Bordslampa Bird med vacker, handgjord fågel Tack vare den veckade linneskärmen avger denna bordslampa Bird ett extremt hemtrevligt och varmt ljus, som verkligen får dig att slappna av. Men till skillnad från många andra lampor måste Bird inte nödvändigtvis vara tänd för att berika rummet. Många små detaljer gör bordslampan till en mycket dekorativ inredningsdetalj - även när den är släckt. Den vackra utsmyckade lampsockeln ser mycket dekorativ ut, men lampans absoluta höjdpunkt är definitivt den lilla handgjorda fågeln av metall, som har gjort sig bekväm på en avsats nedanför skärmen. Ett litet band med rosett är knutet runt skärmen, vilket avrundar den lekfulla designen hos bordslampan Bird på ett perfekt sätt.
 • Textilbordslampa Intreccio i ädel design

  Textilbordslampa Intreccio i ädel design
  Vackert gestaltad bordslampa Intreccio Denna bordslampa imponerar med en design, som inte bara utstrålar modernitet, men även en viss elegans. Detta tack vare den vackert formade och snövitt lackerade metallramen med ett gyllene metallband i mitten. Den konstnärligt gestaltade stommen kombineras med en kantig textilskärm, som mjukt bländar av ljuset med sin vita textilstruktur och fördelar det jämnt i rummet. En strömbrytare integrerades i Intreccios sladd.
 • Erich ljuskrona 12L (Krom)

  Erich ljuskrona 12L (Krom)
  Erich är en mycket elegant taklampa som är en nutida version av den klassiska takkronan. Den blir en smyckande detalj i det moderna hemmet och kommer garanterat att hamna i blickfånget. Denna version är tillverkad av metall och har 12st armar som sticker ut i olika riktningar. Varje arm bär på en kupa i frostat glas som omger ljuskällan och bidrar till att det dels blir en behaglig och vacker ljusspridning, men också till att lampan får dess eleganta uttryck. Placera lampan i vardagsrummet där alla kan begrunda dess skönhet och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna mässing och krom.Lampan är justerbar i höjden.Ljuskällor ingår ej.OBS! Använd E14-päronlampor i lampan, då klotlampor blir för stora.
 • Elegant glas-taklampa Diametrik - vit guld

  Elegant glas-taklampa Diametrik - vit guld
  Glasskärm med sandblästrat mönster - taklampa Diametrik Skärmen på taklampan Diametrik är konstnärligt utformad - både den runda metallramen, dekorerad med små dekorativa ornament, och den krökta skärmen som pryds av ett klassiskt, sandblästrat mönster. En sak är säker: Spelet med ljus och skuggor behärskar Diametrik som ingen annan. Det infallande ljuset belyser glasets mönster från insidan och framhäver de detaljerade utsmyckningarna. Den återstående ytan av satinerat glas dämpar ljuset, så att en mysig allmänbelysning kan fylla rummet. Värda att nämnas är de små metallelementen som pryder både ram och glas. Det är dessa som gör intrycket av taklampan fullkomligt.
 • Vintage-hänglampa Irving med bärnstensglas

  Vintage-hänglampa Irving med bärnstensglas
  Irving – hänglampa i modern vintage-design Hänglampan Irving är ett riktigt blickfång i hemmet. Vintage-designen gör den till en dekorativ ljuskälla som kan integreras i olika interiörer. Den bärnstensfärgade glasskärmen ger Irving dessutom en tidlös form och färg, vilket är perfekt för matsalen. Det snarare kraftiga metallupphänget fulländar hela hänglampans design. Det rekommenderas en ljuskälla som kompletterar lampans vintagelook. Under tillbehör finns flera förslag för ljuskällor som passar perfekt till hänglampan Irving.
 • Rund pendellampa Dallas, guld

  Rund pendellampa Dallas, guld
  Rund pendellampa Dallas med 25 guldfärgade kulglas Pendellampan Dallas är mycket dekorativ, även när den inte är tänd, på grund av de färgade glaslampor som är placerade runt en guldfärgad metallring, som å ena sidan visar sin vackra form och å andra sidan glasets mjuka guldton. Med sina 25 glaslampor lyser pendellampan Dallas med ett milt ljus och ett blänkande sken som skapar en mycket charmerande atmosfär.
 • Nostalgia pendel 9L (Mässing/guld)

  Nostalgia pendel 9L (Mässing/guld)
  Nostalgia är en modern och dekorativ pendel som garanterat kommer hamna i blickfånget. Dess eleganta och kreativa design gör att den verkligen tar plats och dessutom höjer det eleganta uttrycket i hela rummet. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i mässing och kontrasterande mattsvarta grenar som sticker ut i olika längder från mitten. Grenarna bär på totalt 9st kupor i opalglas som dels skapar eleganta kontraster, men också bidrar till att det blir en mjuk och behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Nostalgia finns i fler varianter.Ljuskällor ingår ej. OBS!! Fungerar endast med E14 päronlampa
 • LED-utomhusvägglampa Times Square svart

  LED-utomhusvägglampa Times Square svart
  Robusta, LED-vägglampa Times Square som avger ljus uppåt och nedåt LED-utomhusvägglampan Times Square imponerar först med sin toppmoderna, kantiga design, som gör den till ett dekorativt inslag på fasaden. En annan positiv punkt är den robusta bearbetningen av höljet, som är tillverkat av metall, som är beständiga mot temperatur och korrosion. Times Square står därför emot svåra väderleksförhållanden. Times Square ger en säker omgivningsbelysning med ett mjukt ljus som strålar uppåt och nedåt, t.ex. i närheten av infarten.
 • 3-armad hänglampa Bird med linneskärmar

  3-armad hänglampa Bird med linneskärmar
  Vacker hänglampa Bird med tre linneskärmar Denna hänglampa Bird är mycket mer än en vanlig lampa. Lampan fascinerar vid första anblicken med sin mycket detaljerade utformning och trevliga utstrålning. Metallkroppen är dekorerad utvändigt och pryds med smyckande krusiduller. De tre skärmarna är gjorda av linne och kan enkelt tas av för rengöring. Varje skärm är dekorerad med en grårandig rosett, som utgör en av de lekfulla detaljerna hos denna lampa. Men det som verkligen är speciellt och även avgörande för namngivningen är de söta små fåglarna som har tillverkats för hand. Under varje skärm, samt nära kedjeupphängningen sitter en liten fågel. Då är det inte svårt att föreställa sig vacker fågelsång, som de små djuren fyller rummet med. Bird - en underbar hänglampa för alla som gillar lekfulla accessoarer.
 • Glaspendellampa Blues, 1 ljuskälla

  Glaspendellampa Blues, 1 ljuskälla
  Pendellampa Blues med en speciell elegans Att en unik belysningseffekt kan skapas genom att använda en enda glasskärm, bevisar denna eleganta pendellampa Blues. På en smal, nickelfärgad upphängningsanordning sitter en nedåtöppnad, smal skärm i lätt vågig formblåst glas. Vid första anblicken är det knappt synligt, men insidan av glasskärmen har dekorerats med gnistrande kedjor av åttkantiga kristaller, vilka å ena sidan döljer ljuskällan och å andra sidan får lampan att gnistra. Om Blues placeras över köks- eller vardagsrumsbordet, avancerar den till en ljusgivare som skiljer sig från mängden.
 • Textilljuskrona Intreccio med 8 ljuskällor

  Textilljuskrona Intreccio med 8 ljuskällor
  Ljuskrona Intreccio med 8 armar och gyllene detaljer Ljuskronans design är svängd och elegant, så att den inte bara passar till moderna interiörer, men även sofistikerade kommersiella lokaler. Gyllene metallband pryder den annars snövitt lackerade metallstommen med sammanlagt åtta lamparmar. Alla armar håller i en ljuskälla med vita textilskärmar. Skärmarna fulländar inte bara Intreccios design, men sörjer även för extra behaglig och bländfri belysning.
 • Glaspendellampa Bergen med regneffekt Ø 25 cm

  Glaspendellampa Bergen med regneffekt Ø 25 cm
  Effektfull glaspendellampa Bergen med regneffekt Alla vet, att el och vatten är en dålig kombination, men just dessa element kombinerades hos hänglampan Bergen. Skillnaden är dock, att man inte använde riktigt vatten, men istället skapade en fascinerade regneffekt på glasskärmen. Detta ovanliga utseende sörjer inte bara för en unik och fascinerande effekt i moderna hem, men även för en speciell ljusstämningen, tack vare den rökgrå glasskärmen som ger mjukt och jämnt ljus. Passande rustikalampor finns att beställa som tillbehör.
 • Bris tavelbelysning (Svart)

  Bris tavelbelysning (Svart)
  Bris är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och plast. Ledlisten som går att vinkla ger en fin och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Integrerad LED på 12W, med 820Lm och 4000K vitt ljus. Bris finns även i andra varianter.
 • Ljuskrona Bella med yppiga hängen

  Ljuskrona Bella med yppiga hängen
  Ljuskrona Bella: strålande vacker belysning för eleganta miljöer Med denna fantastiska kronlampa vet man inte vad man först ska beundra: metallstommen belagd med varm guldfärg, det omgivande patinerade mässingbandet med vackra ornament, eller de otaliga, olika slipade kristallerna i olika former och storlekar? Ljuskronna Bella är som ett konstverk, som även utan ljus ger ett strålande intryck, men vars fantastiska utstrålning avges när ljuset tänds och som då både betonar den varma glansen hos metallförgyllningen och de intensivt skimrande kristallerna.
 • Balbo 38cm (Amber)

  Balbo 38cm (Amber)
  Balbo är en vacker plafond som ger en maffig och smyckande karaktär i rummet den placeras i. Dess eleganta design gör att den garanterat kommer hamna i blickfånget, oavsett var den placeras. Lampan har en stomme av metall med grenar som bär upp flera glaskupor som tillsammans hänger ihop i en klunga. I denna klungan döljer sig 4st ljuskällor som bidrar till att det blir en effektfull och elegant ljusspridning genom glaskuporna när lampan är tänd. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för bästa synliga resultat. Önskas det att tona ner ljuset för att skapa en speciell atmosfär i rummet, så koppla lampan till en dimmer.Finns i färgerna rökfärgad och amber. Ljuskällor ingår ej.
 • Maytoni Track skena 200cm (Vit)

  Maytoni Track skena 200cm (Vit)
  En 200cm lång skena från Maytoni som passar 1-fas skensystemet Track. Tillverkad av pulverlackad aluminium och finns i två olika färger. Praktisk och modern skena som passar lika bra såväl på kontoret som hemma i vardagsrummet. Kombinera med spottar eller pendlar i Maytoni Track-serien. Tillbehör & spottar beställes separat.Skenan finns i antingen svart eller vit. Spotlights ingår ej.
 • Bris tavelbelysning (Vit)

  Bris tavelbelysning (Vit)
  Bris är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och plast. Ledlisten som går att vinkla ger en fin och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Integrerad LED på 12W, med 820Lm och 4000K vitt ljus. Bris finns även i andra varianter.
 • Cremefärgad satin-hänglampa Olivia

  Cremefärgad satin-hänglampa Olivia
  Elegant satin-hänglampa Olivia med handgjord skärm Filigrana detaljer pryder det handgjorda lamphuset på hänglampan Olivia som presenterar sig i dämpade färger. Den elfenbensfärgade stommen kombineras med en cremefärgad skärm av tät, veckad satin, vars skrynkliga yta kommer särskilt till sin rätt med ett infallande ljussken. Olivia tar som belysningsobjekt ingen dominerande ställning i rummet, men lampans charm går inte obemärkt förbi. Olivia lyser stilfullt upp privata vardagsrum, sovrum eller utrymmen i offentliga byggnader, såsom hotell och restauranger som redan kännetecknas av en klassisk inredningsstil.
 • Pendellampa Balbo i rökgrå

  Pendellampa Balbo i rökgrå
  Fantastiskt vacker glashänglampa Balbo i druvdesign Denna hänglampa imponerar med en design som inte bara är lekfull, men även elegant och originell, eftersom lampskärmen inte som vanligt består av ett element, men istället många enstaka glasskärmar som anordnades som druvor runt centrumet. Sammanlagt åtta G9-ljuskällor, som kan beställas som tillbehör, får denna konstruktion att lysa. Tack vare den speciella formen och glasfärgen blir lampan inte bara optiskt till höjdpunkten, men även ljustekniskt, i och med att ljuset sprids av ”glasdruvorna”, så att en speciell ljusstämning skapas i rummet. Utrustad med dimbara G9-ljuskällor kan ljusstyrkan via den fasta installationen anpassas efter situationen.
 • Fermi – rund pendellampa – 30 cm

  Fermi – rund pendellampa – 30 cm
  Glamorös och ädel: hänglampa Fermi med glittrande kristallhängen Hänglampan Fermi har en globformad lampskärm, vilkens övre del består av förnicklad metall och nedre del av genomskinligt glas. Genom den genomskinliga delen är ljuskällan med kristallkedjorna synlig, så att hela designen redan släckt ser mycket elegant och glamoröst ut. Tänds lampan, bryts ljuset av kristallerna och börjar att glittra på ett underbart sätt. Även ljuset som är resultatet av detta sörjer för en wow-effekt, i och med att de enstaka ljusstrålarna, som bryts av kristallerna, skapar ett jämnt och hemtrevligt ljus. Oavsett om den monteras enkelt eller flera i rad: Fermi sätter fantastiska accenter i rummet och ger kraftfull belysning i olika områden av rummet, exempelvis ovanför matbordet.
 • Taklampa Dallas med 12 glaskulor, guld

  Taklampa Dallas med 12 glaskulor, guld
  Taklampan Dallas med 12 lampor - tonat glas i guldfärg I alla riktningar - uppåt, nedåt och längs sidorna - sträcker sig de tolv glaskärmarna från taklampan Dallas. De är fastsatta i tre armar som kommer från takkåpan, som, precis som takfästet, är lackerade i guldfärg för att matcha det glas som tonats i samma färg. Glastoningen är en garant för en fascinerande ljuseffekt och ger upphov till en skimrande stämning med en bekvämlighet som alla känner sig nöjda med. Glaskulorna avspeglar också varandra när ljuset är tänt, vilket ytterligare förstärker Dallas effektivitet.
 • Decart tavelbelysning (Svart)

  Decart tavelbelysning (Svart)
  Decart är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl.Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning in mot väggen.Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen.Integrerad LED på 12W, med 800Lm och 4000K vitt ljus.Decart finns även i andra varianter.
 • Bordslampa Olivia med cremefärgad satinskärm

  Bordslampa Olivia med cremefärgad satinskärm
  Olivia - elegant bordslampa med skärm av veckad satin Bordslampor är välkomna ljuskällor där lite extra ljus behövs för att ge mer komfort. Olivia är en bordslampa som i form av en sådan ytterligare ljuskälla kan användas i nästan alla delar av hemmet. Med dess omsorgsfullt handgjorda elfenbensfärgade fot  och den genomskinliga satinskärmen representerar lampan den klassiska typen av bordslampor. När det gäller färgsättningen håller Olivia sig diskret i bakgrunden, men övertygar om inte förr när ljuset försiktigt och jämnt lyser genom det fina satintyget.
 • Tyg-vägglampa Bird med fågelfigur

  Tyg-vägglampa Bird med fågelfigur
  Vägglampa Bird pryds av dekorativa fåglar Som namnet antyder är denna vägglampa Bird precis rätt för alla fågelvänner. Det verkar nästan som om den lilla fågeln satte sig på lamparmen av en slump, för att leta efter mat eller tak över huvudet. Men denna lilla metallfågel har faktiskt placerats där avsiktligt, för att ge vägglampan det där lilla extra. Resten av lampans design har anpassats efter detta, och är också mycket lekfull. Ett grå- och vitrandigt band har knutits runt linneskärmen, som ger ett mysigt ljussken. Skärmen är löstagbar och kan därför enkelt rengöras.
 • Decart tavelbelysning (Vit)

  Decart tavelbelysning (Vit)
  Decart är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl.Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning in mot väggen.Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen.Integrerad LED på 12W, med 800Lm och 4000K vitt ljus.Decart finns även i andra varianter.
 • Erich vägg 1L (Krom)

  Erich vägg 1L (Krom)
  Erich är en elegant vägglampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Denna variant är tillverkad av metall och har en böjd arm som bär på en kupa i frostat glas. Denna kupan omger ljuskällan och bidrar till att det dels blir en behaglig och vacker ljusspridning, men också till att lampan får dess eleganta uttryck. Placera lampan i vardagsrummet, sovrummet eller hallen och låt alla kan begrunda dess skönhet.Finns i färgerna mässing och krom.Finns även i en variant med 2st ljuskällor.Ljuskälla ingår ej.
 • Orion tavelbelysning (Svart)

  Orion tavelbelysning (Svart)
  Orion är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl.Ledlisten ger en fin och braljusspridning neråt.Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen.Integrerad LED på 9W, med 600Lm och 4000K vitt ljus.Orion finns även i andra varianter.
 • Revero kristall 50cm (Mässing/guld)

  Revero kristall 50cm (Mässing/guld)
  Revero är en stor, ståtlig och modern kristallkrona som ger hela rummet ett exklusivt intryck. Den blir en pampig detalj i vardagsrummet eller vid entrén, men också i offentliga miljöer såsom caféer, restauranger och pampiga salar. Lampan är tillverkad av metall, har en mässingfärgad finish och består av flera rektangulära prismor som hänger ner från armaturen i olika etapper. Dolda bakom prismorna sitter 7st ljuskällor som säkerställer ett bra och funktionellt ljus som sprids på ett mycket dekorativt vis genom prismorna när lampan är tänd. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka. Revero finns även i krom, samt i andra storlekar.Ljuskällor (7st) ingår ej.
 • Vägglampa Dallas krom, 13 lampor

  Vägglampa Dallas krom, 13 lampor
  Kromfärgad vägglampa Dallas med lampskärmar av glas Dallas är en modern vägglampa som lockar allas uppmärksamhet tack vare sin ovanliga design. Den består av 13 glassfärer som fästes över en längd av 95 cm. Bollarna är orienterade olika - antingen nedåt, uppåt eller framåt. Detta säkerställer jämn och ljus allsidig belysning. Glaset har en intressant kromeffekt som ger en strålande ljus och skapar en mysig atmosfär. Dessa vackra lampskärmar kompletteras med en matchande stativ .
 • Kristalltaklampa Karolina Ø 51 cm

  Kristalltaklampa Karolina Ø 51 cm
  Taklampa Karolina med drömlika kristallsmycken Den här taklampan ger en strålande vacker rumsbelysning som inte liknar någon annan. Å ena sidan är det stativet med en lätt guldtouch som ger ljuset en varm känsla, och å andra sidan är det flertalet olika kristaller som skapar en speciell ljuseffekt med sitt gnistrande. Taklampan Karolina:s stora blickfång är framför allt de stora kristaller som finns mitt i skärmen.
 • Balbo 50cm (Smoke)

  Balbo 50cm (Smoke)
  Vacker och dekorativ takplafond med rökfärgade eller amberfärgade glas. Ljuskällorna sitter inne i armaturen vilket gör att kulorna speglar ljuset.Ljuskällor ingår ej.
 • Erich ljuskrona 8L (Krom)

  Erich ljuskrona 8L (Krom)
  Erich är en mycket elegant taklampa som är en nutida version av den klassiska takkronan. Den blir en smyckande detalj i det moderna hemmet och kommer garanterat att hamna i blickfånget. Lampan är tillverkad av metall och har 8st armar som sticker ut i olika riktningar. Varje arm bär på en kupa i frostat glas som omger ljuskällan och bidrar till att det dels blir en behaglig och vacker ljusspridning, men också till att lampan får dess eleganta uttryck. Placera lampan i vardagsrummet där alla kan begrunda dess skönhet och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna mässing och krom.Ljuskällor ingår ej.OBS! Använd E14-päronlampor i lampan, då klotlampor blir för stora.
 • Intreccio – golvlampa med gyllene detalj

  Intreccio – golvlampa med gyllene detalj
  Vit-gyllene textilgolvlampa Intreccio Oavsett om den placeras i vardagsrummet eller sovrummet – denna golvlampa sörjer alltid för speciell charm. Den består av en skivformad lampfot och smal lampstomme med en E27-sockel och en vit textilskärm i klassisk form på toppen. Särskilt iögonfallande är det smala metallbandet som pryder den övre delen av Intreccios stomme och ger den med sin gyllene färg och slingrande form en stilfull och modern touch. En tvättäkta prydnad!
 • Revero kristall 70cm (Krom)

  Revero kristall 70cm (Krom)
  Revero är en stor, ståtlig och modern kristallkrona som ger hela rummet ett exklusivt intryck. Den blir en pampig detalj i vardagsrummet eller vid entrén, men också i offentliga miljöer såsom caféer, restauranger och pampiga salar. Lampan är tillverkad av metall, har en förkromad finish och består av flera rektangulära prismor som hänger ner från armaturen i olika etapper. Dolda bakom prismorna sitter 12st ljuskällor som säkerställer ett bra och funktionellt ljus som sprids på ett mycket dekorativt vis genom prismorna när lampan är tänd. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka. Revero finns även i mässing, samt i andra storlekar.Ljuskällor (12st) ingår ej.
 • Dallas 69cm (Mässing/guld)

  Dallas 69cm (Mässing/guld)
  Dallas är en mycket smakfull och maffig taklampa som garanterat sätter karaktär i rummet den placeras i. Var den än placeras så kommer den hamna i blickfånget och sprida ett vackert och behagligt ljus i husets alla rum. Lampan består av en metallring som hänger ner i vajrar från takplattan. Vid denna metallring sitter 25st ljuskällor i kluster och skapar tillsammans ett mycket elegant uttryck. Varje ljuskälla är omgiven av en dekorativ glaskupa som dels bidrar till att lampan får en fin ljusspridning, men också till att den får dess lyxiga look.Lampan finns i två färger, krom med rökfärgade kupor, samt mässing med amberfärgade kupor. Ljuskällor (25st) ingår ej.
 • Fortano vägglampa (Mässing/guld)

  Fortano vägglampa (Mässing/guld)
  Fortano är en vacker och modern vägglampa som tillför elegans till interiören. Den är tillverkad av metall, har en finish i mässing och en cylinderformad skärm i vitt glas som omger ljuskällan och bidrar till en jämn, behaglig och bländfri ljusspridning. Fortano är även försedd med svartlackade detaljer under skärmen, vilket skapar fina kontraster mot både mässingen och det vita glaset. Placera lampan i vardagsrummet, sovrummet eller hallen och placera gärna flera på rad för ett pampigare intryck. Fortano finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Nostalgia, 6 lampor

  Hänglampa Nostalgia, 6 lampor
  Utsökt upphängningslampa Nostalgi - 6 lampor Raka linjer och sfärer - dessa geometriska element bestämmer utseendet på den sexflammiga Nostalgi-pendellampan och, som färgerna matt guld, svart och vitt, ger den en modern elegans som kan integreras i många rum. Tre raka metallstänger är fästa vid upphängningsstången i mitten, var och en - förskjuten i höjd - stöder två sfäriska lampor av vitt glas. Detta skapar en ljus rumsbelysning från en hängande lampa som är en absolut blickfång även när den inte är upplyst. - Höjdjusterbar endast vid montering
 • Tavelbelysning Renoir i vitt, 2 x E14 25 W

  Tavelbelysning Renoir i vitt, 2 x E14 25 W
  Vit tavelbelysning Renoir med justeringsmekanism tavelbelysning Renoir imponerar med en mycket dekorativ design och färg. Den vita lampan med en vackert patinerad yta och dekorativ väggrosett kan placeras perfekt med en justeringsmekanism med en låsskruv för att perfekt scenera en målning eller ett foto. tavelbelysning Renoir var gjord av metall och understryker en romantisk eller antik inredningsstil perfekt genom sin design. Två E14-lampor upp till 25 W (ingår ej) sätter väggdekorationen i rätt ljus.
 • Taklampa Broche med kristaller, Ø 40 cm

  Taklampa Broche med kristaller, Ø 40 cm
  Elegant Broche taklampa gnistrar och lyser tack vare många kristaller Om du inte vill göra utan något speciellt i ditt vardagsrum kan du falla tillbaka på den glamorösa Broche- taklampa . Den består av en rund belysningsarmatur som har försetts med många kristaller i olika storlekar. När ljuset slås på börjar Broche glittra och skina, eftersom ljuset bryts många gånger och kristallerna reflekterar varandra. Detta skapar underbara ljusstunder som skapar en mysig atmosfär. Denna magnifika lampa lockar allas uppmärksamhet och skär alltid en fin figur
 • Fino tavelbelysning (Krom)

  Fino tavelbelysning (Krom)
 • Revero kristall 80cm (Mässing/guld)

  Revero kristall 80cm (Mässing/guld)
  Revero är en stor, ståtlig och modern kristallkrona som ger hela rummet ett exklusivt intryck. Den blir en pampig detalj i vardagsrummet eller vid entrén, men också i offentliga miljöer såsom caféer, restauranger och pampiga salar. Lampan är tillverkad av metall, har en mässingfärgad finish och består av flera rektangulära prismor som hänger ner från armaturen i olika etapper. Dolda bakom prismorna sitter 16st ljuskällor som säkerställer ett bra och funktionellt ljus som sprids på ett mycket dekorativt vis genom prismorna när lampan är tänd. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka. Revero finns även i krom, samt i andra storlekar.Ljuskällor (16st) ingår ej.
 • Renoir 36cm (Vit)

  Renoir 36cm (Vit)
  Renoir är en vacker och antik tavelbelysning som passar in i klassiska interiörer, rustika miljöer och i pampiga salar. Den är tillverkad metall, har en vit finish och är smyckad med flera klassiska och iögonfallande detaljer. Lampan är försedd med ett spänne (ovanför skärmen) som ger möjlighet att ställa in hur skärmen ska vara vinklad och därav hur ljuset ska falla på tavlan eller spegeln. Renoir är även försedd med två ljuskällor och säkerställer därför att lysa upp och framhäva nedanstående objekt på bästa sätt. Ljuskällor ingår ej. 
 • Zeil plafond (Mässing/guld)

  Zeil plafond (Mässing/guld)
  Zeil är en vacker plafond som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Lampan har en ram som är tillverkad av metall där allt går genomgående i samma färg. Den är även smyckad med klara glasrutor som omger ljuskällorna och ger lampan dess industriella uttryck. Lampan är försedd med tre stycken ljuskällor som tillsammans bidrar med ett bra ljus och en jämn ljusspridning. Använd dekorativa ljuskällor i lampan och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär. Finns i färgerna mässing och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Balbo 50cm (Amber)

  Balbo 50cm (Amber)
  Vacker och dekorativ takplafond med rökfärgade eller amberfärgade glas. Ljuskällorna sitter inne i armaturen vilket gör att kulorna speglar ljuset.Ljuskällor ingår ej.
 • Messina taklampa (Mässing/guld)

  Messina taklampa (Mässing/guld)
  Messina är en behaglig och modern taklampa som passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet eller hallen. Den är tillverkad av metall och har en guldfärgad ram med matchande kedja och takkopp. Innanför den guldfärgade ramen sitter en behaglig och mjuk linneskärm som omger ljuskällorna och bidrar till en jämn ljusspridning, men också till vackra och mjuka kontraster mot den hårda metallen.Ljuskällor (4st) ingår ej.
 • Satellit LED (Vit)

  Satellit LED (Vit)
  Satellit är en smyckande och funktionell taklampa som ger interiören ett lyft och garanterat hamnar i blickfånget. Den är skapad i en modern och iögonfallande design som gör att den ser nästintill svävande ut. Lampan består av en stor metallring som bär på 6st vrid- och riktbara spotlights. Dessa spotlights är försedda med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och förser hela rummet med det ljus som krävs. Lampan passar in i större rum som i en sal, aula eller ett större vardagsrum. Justerbar i höjden vid montering.Finns i färgerna svart och vit.Integrerad LED-belysning.Övrig information om spotlights;De är svängbara horisontellt 340° och vertikalt 90°.De har en skyddande skärm i akryl.
 • Vesper 18L (Svart)

  Vesper 18L (Svart)
  Vesper är en modern och spektakulär taklampa som garanterat hamnar i blickfånget, oavsett var den placeras i interiören. Den är tillverkad av metall, har en vacker mässingfärgad finish och är smyckad med 9st armar som sticker ut från lampans mitt i olika riktningar. Varje arm bär på två stycken skärmar, en som pekar uppåt och en som pekat nedåt, vilket gör att ljuset sprids i två riktningar när lampan är tänd. Varje arm är dessutom vridbar, vilket ger möjligheten att både rikta ljuset dit det önskas, men också att sätta sin egen prägel på lampan. Placera lampan i vardagsrummet eller i matsalen, där den verkligen får ta sin plats och synas.Vesper finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart/mässing och vit/mässing. Ljuskällor (18st) ingår ej.
 • Vesper 14L (Vit)

  Vesper 14L (Vit)
  Vesper är en modern och spektakulär taklampa som garanterat hamnar i blickfånget, oavsett var den placeras i interiören. Den är tillverkad av metall, har en vacker mässingfärgad finish och är smyckad med 7st armar som sticker ut från lampans mitt i olika riktningar. Varje arm bär på två stycken skärmar, en som pekar uppåt och en som pekat nedåt, vilket gör att ljuset sprids i två riktningar när lampan är tänd. Varje arm är dessutom vridbar, vilket ger möjligheten att både rikta ljuset dit det önskas, men också att sätta sin egen prägel på lampan. Placera lampan i vardagsrummet eller i matsalen, där den verkligen får ta sin plats och synas.Vesper finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart/mässing och vit/mässing. Ljuskällor (14st) ingår ej.
 • Recinto 40cm (Krom)

  Recinto 40cm (Krom)
  Recinto är en vacker taklampa som är en modern version av den klassiska takkronan. Dess lyxiga design gör att den lätt hamnar i blickfånget, oavsett var den placeras i hemmet. Lampan är tillverkad av metall och består av flera lyxiga kristallelement som sitter som en ram runt hela lampan. Nedtill sitter även där en kristallstrukturerad skärm som bidrar främst till en exklusiv look, men också till en spännande och inbjudande ljusspridning. Bakom skärmen sitter 6st ljuskällor som bidrar till ett ljus som både är funktionellt och dekorativt. Koppla gärna Recinto till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Orion tavelbelysning (Silver)

  Orion tavelbelysning (Silver)
  Orion är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl.Ledlisten ger en fin och braljusspridning neråt.Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen.Integrerad LED på 9W, med 600Lm och 4000K vitt ljus.Orion finns även i andra varianter.
 • Vägglampa Brionia med satinskärm

  Vägglampa Brionia med satinskärm
  Stilfull vägglampa Brionia med 2 lampor Den lekfulla men mycket dekorativa vägglampan Brionia har två små lampskärmar. Dessa är gjorda av plisserat satin och ger ett jämnt, mjukt ljus. Lampkroppen är gjord av metall och är lätt utsmyckad. En liten kristallupphängning är fäst på de båda lamparmarna, vilket ökar lekfullheten. Vägglampan Brionia är lämplig för alla boningsrum där elegant, stilfull och lekfull extrabelysning krävs. Med sina cremevita toner passar den även lätt in i nästan alla inredningar.
 • Line LED 78cm (Vit)

  Line LED 78cm (Vit)
  Line är en plafond som garanterat hamnar i blickfånget med dess rektangulära former och moderna deisgn. Lampan består av flera rektangulära metallramar som sticker ut åt olika håll och är snyggt sammansatta med varandra. Line är försedd med integrerad LED-belysning som går längs med underkanten på de rektangulära stängerna, vilket inte bara ger ett bra ljus utan även känns väldigt exklusivt. LED-lamporna sprider ett varmvitt ljus (3000K) och ger en bra belysning till hela rummet. Ljuset är dessutom bländfritt på grund av det skyddande akryllagret som omger ljuskällorna. Lampan passar lika bra till att belysa ett kök, som ett vardagsrum eller större entré. Finns i svart och vit.Integrerad LED-belysning. 
 • Dallas 123cm (Krom)

  Dallas 123cm (Krom)
  Dallas är en mycket smakfull och maffig taklampa som garanterat sätter karaktär i rummet den placeras i. Var den än placeras så kommer den hamna i blickfånget och sprida ett vackert och behagligt ljus i husets alla rum. Lampan består av en metallstång som hänger ner i vajrar från takplattan. Vid denna stång sitter 25st ljuskällor i olika riktningar och skapar tillsammans ett mycket elegant uttryck. Varje ljuskälla är omgiven av en dekorativ glaskupa som dels bidrar till att lampan får en fin ljusspridning, men också till att den får dess lyxiga look. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Lampan finns i två färger: krom med rökfärgade kupor, samt mässing med amberfärgade kupor. Ljuskällor (25st) ingår ej.
 • Line LED 101cm (Vit)

  Line LED 101cm (Vit)
  Line är en taklampa som garanterat hamnar i blickfånget med dess strama former och moderna deisgn. Den består av flera metallstänger som är snyggt sammansatta och hänger ner från takplattan i vajrar, vilket gör att lampan ser nästintill svävande ut. Den är försedd med integrerad LED-belysning som går längs med underkanten på stängerna, vilket inte bara ger ett bra ljus utan även känns väldigt exklusivt. LED-lamporna sprider ett varmvitt ljus (3000K) och ger en bra belysning till hela rummet. Ljuset är dessutom bländfritt på grund av det skyddande akryllagret som omger ljuskällorna. Lampan passar lika bra till att belysa ett kök, som ett vardagsrum eller större entré. Finns i svart och vit.Integrerad LED-belysning. 
 • Facet plafond (Guld)

  Facet plafond (Guld)
  Facet är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och glas.Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa prismorna ger en fin och bra ljusspridning runt om sig.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som en snygg inredningsdetalj.Ljuskällor ingår ej.Facet finns även i andra varianter.
 • Tessara vägglampa LED (Mässing/guld)

  Tessara vägglampa LED (Mässing/guld)
  Tessara är en vacker och elegant vägglampa som garanterat tar sin plats i interiören och hamnar i blickfånget, oavsett var den placeras. Dess exklusiva design gör att den passar lika bra i såväl offentliga miljöer, som hemma i vardagsrummet eller hallen. Lampan är tillverkad av metall, har en guldlackad finish och är smyckad med flera vita glaskupor som sticker ut från stommen i olika riktningar. Dessa glaskupor skapar eleganta kontraster, men ger också en mjuk och bländfri ljusspridning i rummet när lampan är tänd. Tessara är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 3000K.Tessara finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Aritos 47cm (Vit)

  Aritos 47cm (Vit)
  Aritos är en behaglig plafond som ger ett fint ljus i den klassiska interiören. Den är tillverkad av vit- och guldlackad metall och har ett smyckande mönster som går genomgående över hela plafonden. Den vita glaskupan omger 4st ljuskällor och bidrar till ett behagligt ljus, samt en fin och jämn ljusspridning. Ljuskällor ingår ej. 
 • Palace kristall 80cm (Mässing/guld)

  Palace kristall 80cm (Mässing/guld)
  Palace är en klassisk kristallplafond som ger en pampig och elegant känsla i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den är skapad med en stomme i mässingfärgad metall med matchande detaljer och takkopp. Lampan bär upp flera dekorativa kristaller i olika fomer, från runda till avlånga, från fasta till hängande i olika storlekar och etapper. Palace får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma rundar av lampan på ett mycket elegant vis. Palace är försedd med 10st ljuskällor som sitter dolda i lampan och bidrar med ett fint ljus och härlig ljusspridning.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Erich 5L (Krom)

  Erich 5L (Krom)
  Erich är en mycket elegant taklampa blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Denna variant är tillverkad av metall och har 5st armar som sticker ut i olika riktningar. Varje arm bär på en kupa i frostat glas som omger ljuskällan och bidrar till att det dels blir en behaglig och vacker ljusspridning, men också till att lampan får dess eleganta uttryck. Placera lampan i vardagsrummet där alla kan begrunda dess skönhet och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna mässing och krom.Ljuskällor ingår ej.OBS! Använd E14-päronlampor i lampan, då klotlampor blir för stora.
 • Maytoni Track Vuoro (4000K/2400 lm) (Vit)

  Maytoni Track Vuoro (4000K/2400 lm) (Vit)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett kallvitt ljus (4000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning.OBS! Denna variant har 2400 lumen, vilket ger en väldigt stark belysning. Placera förslagsvis i större rum där det är högt till tak.
 • Revero kristall 80cm (Krom)

  Revero kristall 80cm (Krom)
  Revero är en stor, ståtlig och modern kristallkrona som ger hela rummet ett exklusivt intryck. Den blir en pampig detalj i vardagsrummet eller vid entrén, men också i offentliga miljöer såsom caféer, restauranger och pampiga salar. Lampan är tillverkad av metall, har en förkromad finish och består av flera rektangulära prismor som hänger ner från armaturen i olika etapper. Dolda bakom prismorna sitter 16st ljuskällor som säkerställer ett bra och funktionellt ljus som sprids på ett mycket dekorativt vis genom prismorna när lampan är tänd. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka. Revero finns även i mässing, samt i andra storlekar.Ljuskällor (16st) ingår ej.
 • Hänglampa Nostalgia, 9 lampor

  Hänglampa Nostalgia, 9 lampor
  Hänglampa Nostalgia med 9 lampor och kulskärmar av glas Hänglampan Nostalgia ser fantastisk ut: Tre raka linjer av metall i mitten förgrenar sig ut i utrymmet med nio enskilda kulformade lampor på olika höjder. Denna geometriska bild ger varje rum en frisk modern känsla. Lampan i kulform består av vitt glas som är ljust upplyst av de lampor som sitter inuti. Det uppstår en omfattande rumsbelysning med en mjuk karaktär. Färgerna är svart, matt guld och vitt, vilket ser mycket elegant ut. - Höjdjusterbar endast vid montering
 • Epic tavelbelysning (Krom)

  Epic tavelbelysning (Krom)
  Epic är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl. Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning ner och upp. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Integrerad LED på 12W, med 650Lm och 4000K vitt ljus. Epic finns även i andra varianter.
 • Fulton LED 13,5cm (Svart)

  Fulton LED 13,5cm (Svart)
  Fulton är en stilren fasadbelysning som är diskret i sitt utförande och ger ett fint och elegant ljus längs fasaden. Den passar lika fint på husväggen som vid entrén, altanen eller balkongen. Lampan är tillverkad av högkvalitativ metall och är IP54-klassad, vilket innebär att den klarar av att stå emot hårda väderomslag, regn och mindre dammpartiklar. Den är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt upp- och nedljus längs fasaden. Placera med fördel fler på rad för ett maffigare intryck. Finns i färgerna vit, grå och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Bowery fasadbelysning 2L (Svart)

  Bowery fasadbelysning 2L (Svart)
  Bowery är en modern och stilren fasadbelysning, tillverkad av högkvalitativ metall och skapad i en cylindrisk design. Den är IP54-klassad vilket gör att den klarar av att hantera både vattenstänk, hårda väderomslag och mindre dammpartiklar. Bowery ger ett dekorativt upp-och nedljus längs fasaden eller vid entrén. Placera gärna fler på rad för att skapa en maffigare effekt.Enkel att koppla till en dimmer (ingår ej).Ljuskällor ingår ej.
 • Dallas 13 vägglampa (Smoke)

  Dallas 13 vägglampa (Smoke)
  Dekorativ vägglampa med rökfärgade eller amberfärgade glas. Stomme i krom eller guld. Ansluts med sladd direkt från väggen in i lampan.Ljuskällorna sitter inuti glasen vilket ger en bländfri och fin belysning.Ljuskällor ingår ej.
 • Maytoni Oculus LED-tavelbelysning, 65 cm

  Maytoni Oculus LED-tavelbelysning, 65 cm
 • Dallas 9 vägglampa (Smoke)

  Dallas 9 vägglampa (Smoke)
  Vacker och dekorativ vägglampa med rökfärgade eller amberfärgade glas. Ansluts med sladd direkt från vägg in i lampan.Ljuskällorna sitter inuti glaskuporna vilket ger en fin bländfri belysning.Ljuskällor ingår ej.
 • Renoir 36cm (Brons)

  Renoir 36cm (Brons)
  Renoir är en vacker och antik tavelbelysning som passar in i klassiska interiörer, rustika miljöer och i pampiga salar. Den är tillverkad metall, har en finish i brons och är smyckad med flera klassiska och iögonfallande detaljer. Lampan är försedd med ett spänne (ovanför skärmen) som ger möjlighet att ställa in hur skärmen ska vara vinklad och därav hur ljuset ska falla på tavlan eller spegeln. Renoir är även försedd med två ljuskällor och säkerställer därför att lysa upp och framhäva nedanstående objekt på bästa sätt. Ljuskällor ingår ej. 
 • LED-utomhusvägglampa Fulton, 10 x 10 cm, vit

  LED-utomhusvägglampa Fulton, 10 x 10 cm, vit
  Med justerbar utgångsvinkel - LED utomhusvägglampa Fulton Den vackra, enkelt designade utomhusvägglampan Fulton är utrustad med moderna, energieffektiva lysdioder. Dessa lyser uppåt och nedåt med universellt vitt ljus. Utgångsvinkeln på varje sida kan enkelt justeras, från bred till smal, efter önskemål. Den fyrkantiga formen på utomhusvägglampan gör den också till en visuell blickfång som är lika modern som den är tidlös. Den robusta metallramen säkerställer också att utomhuslampan tål alla väder.
 • Taklampa Balbo, glas rökgrått, 13 lampor

  Taklampa Balbo, glas rökgrått, 13 lampor
  Druvformad taklampa Balbo med en lekfull design taklampa Balbo är ett uttryck för extravagans och exklusiv design. Lampan består av ett förnicklat takfäste, som är omgivet av eleganta glassfärer. De druvliknande arrangerade bollarna inspirerar tack vare den fascinerande rökt glasoptiken. Glasets speciella nyans skapar en effektiv atmosfär. Den lekfulla designen är särskilt populär i moderna vardagsrum, vilket innebär att Balbo kan användas som en dekorativ blickfång i vardagsrummet.
 • Maytoni Track pendel (Svart)

  Maytoni Track pendel (Svart)
  Modern och elegant pendel som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och går genomgående i samma färg, vilket skapar ett mycket rent och behagligt intryck. Den ger ett bra och funktionellt ljus när den är tänd, dels nedåt men också runtomkring lampan. Placera över både matsalsbordet och köksön och koppla gärna på flera pendlar på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Puntes Ø 51,7 cm

  Hänglampa Puntes Ø 51,7 cm
  Dekorativ upphängningslampa Puntes Mycket dekorativt och ändå modernt, så kommer Puntes hänglampa från. Den består av en kromfärgad stativ och flera glasinsatser som är uppradade på utsidan av skuggan och ger lampan ett anmärkningsvärt utseende. Puntes passar mycket bra som bordsbelysning i moderna vardagsrum.
 • Picasso 44,5cm (Mässing/guld)

  Picasso 44,5cm (Mässing/guld)
  Picasso är en vacker och antik tavelbelysning som passar in i klassiska interiörer och i pampiga salar. Den är tillverkad metall, har en finish i guld och är smyckad med flera klassiska och iögonfallande detaljer. Lampan är försedd med ett spänne (ovanför skärmen) som ger möjlighet att ställa in hur skärmen ska vara vinklad och därav hur ljuset ska falla på tavlan eller spegeln. Picasso är försedd med två ljuskällor och säkerställer därför att lysa upp och framhäva nedanstående objekt på bästa sätt. Ljuskällor ingår ej. 
 • Ottilia kristall 65cm (Mässing/guld)

  Ottilia kristall 65cm (Mässing/guld)
  Ottilia är en klassiskt vacker kristallplafond som verkligen ger karaktär till rummet den placeras i. Den blir en smakfull detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Lampan är skapad med en stomme av guldlackad metall och är smyckad med flera runda kristaller som går genomgående över hela plafonden. Lampan får det perfekta avslutet nedtill där en större kristallprisma hänger ned undertill och verkligen ramar in plafonden på ett mycket elegant vis. Denna varianten är försedd med 12st ljuskällor, vilket säkerställer ett bra ljus och en elegant ljusspridning genom prismorna. Koppla gärna plafonden till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Palace kristall 40cm (Mässing/guld)

  Palace kristall 40cm (Mässing/guld)
  Palace är en klassisk kristallplafond som ger en pampig och elegant känsla i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den är skapad med en stomme i mässingfärgad metall med matchande detaljer och takkopp. Lampan bär upp flera dekorativa kristaller i olika fomer, från runda till avlånga, från fasta till hängande i olika storlekar och etapper. Palace får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma rundar av lampan på ett mycket elegant vis. Palace är försedd med 5st ljuskällor som sitter dolda i plafonden och bidrar med ett fint ljus och härlig ljusspridning.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Talento takkrona (Krom)

  Talento takkrona (Krom)
  Talento är en pampig kristallkrona som passar perfekt till att pryda större rum eller salar. Dess vackra och slående design gör att lampan garanterat hamnar i centrum och drar blickarna till sig.Armatur för fast installation och finns även som bord och vägglampa. Ljuskälla ingår ej.
 • LED-utomhusvägglampa Times Square vit

  LED-utomhusvägglampa Times Square vit
  Robusta, LED-vägglampa Times Square som avger ljus uppåt och nedåt LED-utomhusvägglampan Times Square imponerar först med sin toppmoderna, kantiga design, som gör den till ett dekorativt inslag på fasaden. En annan positiv punkt är den robusta bearbetningen av höljet, som är tillverkat av metall, som är beständiga mot temperatur och korrosion. Times Square står därför emot svåra väderleksförhållanden. Times Square ger en säker omgivningsbelysning med ett mjukt ljus som strålar uppåt och nedåt, t.ex. i närheten av infarten.
 • Alfa 8,5cm (Svart)

  Alfa 8,5cm (Svart)
  Alfa är en stilren och praktisk spotlight som är liten i storleken, men ger stora möjligheter till att belysa både mindre och större rum. Lampan är så pass kraftfull att den kan belysa en mindre hall eller entré på egen hand, men är även exemplariskt till att belysa ett större rum genom att placera fler i rad eller utspridda på olika platser i taket. Den är stilren och enkel i sitt utförande och belyser rummet utan att ta allt för mycket uppmärksamhet från annat. Koppla lampan till en dimmer för att själv bestämma ljusstyrkan och önskad atmosfär. Alfa är tillverkad av pulverlackad aluminium och finns i vit och svart.Går även fästa på väggen om det önskas. Ljuskälla ingår ej.
 • Fortano 8L (Mässing/guld)

  Fortano 8L (Mässing/guld)
  Fortano är en vacker, modern och pampig taklampa som kan ge hela interiören ett lyft. Den är tillverkad av metall, har en finish i mässing och består av 8st armar som sticker ut från lampans center i olika riktningar. Dessa armar bär en varsin cylinderformad skärm i vitt glas som omger ljuskällan och bidrar till en jämn, behaglig och bländfri ljusspridning. Fortano är även försedd med svartlackade detaljer, dels under varje skärm, men också på lampans stomme. Dessa detaljer skapar fina kontraster mot både mässingen och de vita glasen. Placera lampan i vardagsrummet eller över matsalsbordet där den verkligen får ta sin plats och synas. Koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Fortano finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Taklampa Bolla Amber

  Taklampa Bolla Amber
  Taklampa Bolla från varumärket MayToni i färgen amber. Serien Bolla finns i flera olika färger och utföranden både som plafond och taklampa inkl olika färger.
 • LED-vägglampa Trame, rektangulär

  LED-vägglampa Trame, rektangulär
  Modern vägglampa Trame med varma vita lysdioder Den moderna designen av LED-vägglampan Trame är övertygande vid första anblicken. Tre metalliska rektanglar är snyggt anordnade ovanför varandra och har energieffektiva lysdioder på baksidan, vilket ger ett behagligt omgivande ljus när ljuset tänds. Trame LED-vägglampan är perfekt för alla vardagsrum, som vardagsrummet eller matsalen, och kan också lysa i den kommersiella sektorn. Oavsett om det är hotell eller restauranger, kan den moderna och eleganta designen användas på många sätt.
 • Bolla taklampa (Amber)

  Bolla taklampa (Amber)
  Bolla är en otroligt elegant taklampa som garanterat hamnar i blickfånget - var den än placeras. Den är tillverkad av mässingfärgad metall och består av flera metallspröt som sticker ut från lampans center i olika riktningar. Dessa metallspröt är smyckade med vackra amberfärgade glaskupor i olika storlekar som pryder lampan på ett mycket elegant vis. Bolla är försedd med sex stycken ljuskällor som sitter dolda vid takplattan och skapar en fin och behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Använd gärna dekorativa i lampan ljuskällor för finast resultat. Bolla finns även i en variant med rökfärgade glaskupor.Ljuskällor ingår ej.
 • Maytoni Track pendel (Vit)

  Maytoni Track pendel (Vit)
  Modern och elegant pendel som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och går genomgående i samma färg, vilket skapar ett mycket rent och behagligt intryck. Den ger ett bra och funktionellt ljus när den är tänd, dels nedåt men också runtomkring lampan. Placera över både matsalsbordet och köksön och koppla gärna på flera pendlar på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Maytoni Track Vuoro (4000K/1150lm) (Svart)

  Maytoni Track Vuoro (4000K/1150lm) (Svart)
  Vuoro är en modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Vuoro är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett kallvitt ljus (4000K) och förser rummet med en bra grundbelysning. Den ger ett funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat. Finns i svart eller vit.Integrerad LED-belysning. OBS! Denna variant har 1150 lm, finns även i andra ljusstyrkor.
 • Nostalgia Vägg 2L (Svart)

  Nostalgia Vägg 2L (Svart)
  Nostalgia är en modern och dekorativ vägglampa som garanterat kommer hamna i blickfånget. Dess eleganta och kreativa design gör att den verkligen tar plats och dessutom höjer det eleganta uttrycket i rummet. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i mässing och kontrasterande mattsvarta stänger som sticker ut i olika riktningar från mitten. Grenarna bär på 2st kupor i opalglas som dels skapar eleganta kontraster, men också bidrar till att det blir en mjuk och behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Nostalgia finns i fler varianter.Ljuskällor ingår ej. OBS!! fungerar endast med E14 päronlampa
 • Wall Street pollare 2L (Svart)

  Wall Street pollare 2L (Svart)
  Wall street är en praktisk och funktionell pollare som är anpassad för utomhusbruk. Den är IP54-klassad vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk, fukt och hårda väderomslag. Lampan är tillverkad av aluminium, har en mattsvart finish och är försedd med två stycken spotlights. Dessa spotlights går att rikta, vilket ger möjligheten att belysa och framhäva specifika detaljer eller delar av trädgården eller uppfarten. Wall street är även skyddad mot extrema temperaturer och kommer inte heller börja rosta.Ljuskällor ingår ej.
 • Finelli tavelbelysning (Brons)

  Finelli tavelbelysning (Brons)
 • Times Square 20cm (Svart)

  Times Square 20cm (Svart)
  Times Square är en dekorativ fasadbelysning som är lika fin för sig själv vid entrén, som fler i rad längs husväggen. Lampan är tillverkad av högkvalitativ metall och är IP54-klassad, vilket innebär att den klarar av att stå emot regn, mindre dammpartiklar och kraftiga väderomslag. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varvmitt och inbjudande upp-och nedljus längs fasaden. Finns i färgerna vit och svart.Times Square finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Pascal plafond (Vit)

  Pascal plafond (Vit)
  Dekorativa Pascal sprider en antik och varm känsla i hemmet. Stommen i antikmässing eller borstad vit bryter snyggt den vita skärmen som släpper igenom ett behagligt sken och ett fint mönster.Armatur för fast installation och finns i olika färger och storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Venera plafond (Mässing/guld)

  Venera plafond (Mässing/guld)
  Venera är en elegant och stilren taklampa som blir smyckande i såväl det moderna hemmet som i mer klassiska miljöer. Lampan består av två stycken skärmar - en yttre skärm i skuren metall som ramar in lampan, samt en inre skärm i textil som omger ljuskällorna och bidrar till en behaglig och fin ljusspridning. Kombinationen av dessa två skärmar i både färg, design och material ger lampan en mycket elegant look som passar i både vardagsrummet och sovrummet.Venera finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Dallas 65cm (Krom)

  Dallas 65cm (Krom)
  Dallas är en mycket smakfull och maffig taklampa som garanterat sätter karaktär i rummet den placeras i. Var den än placeras så kommer den hamna i blickfånget och sprida ett vackert och behagligt ljus i husets alla rum. Denna variant består av flera metallgrenar som sticker ut åt olika håll från takplattan. Grenarna bär upp totalt 24st ljuskällor som var och en är omgivna av dekorativa glaskupor som dels bidrar till att lampan får en fin ljusspridning, men också till att den får dess lyxiga look. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Lampan finns i krom med rökfärgade kupor, samt mässing med amberfärgade kupor. Ljuskällor (24st) ingår ej.
 • Jackson taklampa 98cm (Svart)

  Jackson taklampa 98cm (Svart)
  Stor och maffig taklampa i mattsvart och med lamphållare i borstad mässing. Använd normallampor eller globlampor av dekorativ sort för bästa effekt.Ljuskällor ingår ej.
 • Ventura 12L (Mässing/guld)

  Ventura 12L (Mässing/guld)
  Ventura är en exklusiv och stor taklampa som sätter karaktär på rummet den placeras i och garanterat hamnar i blickfånget. Den är skapad i en modern och tilltalanade design, med strama armar i mattborstad guld och kontrasterande mattsvarta detaljer. Varje arm bär på ovala amberfärgade glaskupor som omsluter ljuskällorna och bidrar till en fin och jämn ljusspridning. Lampan passar bäst i stora rum såsom i salar, aulor eller ett större vardagsrum. Den är lika fin i alla vinklar och ger hela rummet ett lyft! Använd dekorativa ljuskällor för bästa resultat och koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad atmosfär. Lampan är tillverkad i metall. Ventura finns även i andra varianter.Ljuskällor (12st) ingår ej.
 • Aritos plafond (Brun)

  Aritos plafond (Brun)
  Dekorativa Aritos sprider en antik och varm känsla i hemmet. Stommen i antikmässing eller borstad vit bryter snyggt den vita skärmen som släpper igenom ett behagligt sken och ett fint mönster.Armatur för fast installation och finns i olika färger och storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Ripple plafond 50cm (Krom)

  Ripple plafond 50cm (Krom)
  Ripple är en spännande plafond som blir en dekorativ detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och är prydd med en tufft hamrad skärm som skapar ett iögonfallande och levande uttryck. Den nedre skärmen är lätt frostad och släpper igenom ett ljus som både är funktionellt och dekorativt. Denna variant är försedd med 5st ljuskällor som bidrar till en jämn ljusspridning som förser rummet med en bra grundbelysning.Ripple finns även i andra varianter.Ljuskällor (5st) ingår ej.
 • Maytoni Grace bordslampa 1 lampa mässing/beige

  Maytoni Grace bordslampa 1 lampa mässing/beige
 • Dallas 123cm (Mässing/guld)

  Dallas 123cm (Mässing/guld)
  Dallas är en mycket smakfull och maffig taklampa som garanterat sätter karaktär i rummet den placeras i. Var den än placeras så kommer den hamna i blickfånget och sprida ett vackert och behagligt ljus i husets alla rum. Lampan består av en metallstång som hänger ner i vajrar från takplattan. Vid denna stång sitter 25st ljuskällor i olika riktningar och skapar tillsammans ett mycket elegant uttryck. Varje ljuskälla är omgiven av en dekorativ glaskupa som dels bidrar till att lampan får en fin ljusspridning, men också till att den får dess lyxiga look. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Lampan finns i två färger: krom med rökfärgade kupor, samt mässing med amberfärgade kupor. Ljuskällor (25st) ingår ej.
 • Balbo pendel 50cm (Smoke)

  Balbo pendel 50cm (Smoke)
  Balbo är en vacker taklampa som ger en maffig och smyckande karaktär i rummet den placeras i. Dess eleganta design gör att den garanterat kommer hamna i blickfånget, oavsett var den placeras. Lampan har en stomme av metall med grenar som bär upp flera glaskupor som tillsammans hänger ihop i en stor klunga. I klungan döljer sig 8st ljuskällor som bidrar till att det blir en effektfull och elegant ljusspridning genom glaskuporna när lampan är tänd. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för bästa synliga resultat. Önskas det att tona ner ljuset för att skapa en speciell atmosfär i rummet, så koppla lampan till en dimmer.Finns i färgerna rökfärgad och amber. Ljuskällor ingår ej.
 • Beekman LED (Svart)

  Beekman LED (Svart)
  Beekman är en vägglampa som är skapad i en modern och spännande design. Den är tillverkad av metall och har ett iögonfallande utseende som passar lika bra i privata miljöer som i offentliga. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus (3000K). Ljuskällan sitter dold bakom skärmen, vilket ger lampan ett indirekt och mjukt ljus som går upp längs väggen. Beekman är fin för sig själv, men blir också otroligt elegant ifall fler lampor placeras i rad längs en längre vägg.Finns i vit och svart.Integrerad LED-belysning. 
 • Dallas 9 vägglampa (Mässing/guld)

  Dallas 9 vägglampa (Mässing/guld)
  Vacker och dekorativ vägglampa med rökfärgade eller amberfärgade glas. Ansluts med sladd direkt från vägg in i lampan.Ljuskällorna sitter inuti glaskuporna vilket ger en fin bländfri belysning.Ljuskällor ingår ej.
 • Salamanca lyktstolpe (Brun)

  Salamanca lyktstolpe (Brun)
  Salamanca är en klassisk och stilren pollare med en elegant design, gjord av metall och glas.Ljuskällan som omfångas av det vita glaset ger en fin och bra ljusspridning runtom sig.Placera förslagsvis längs med uppfarten, vid entrén, uteplatsen eller i trädgården.Ljuskälla ingår ej.Salamanca finns även i andra varianter.
 • Maytoni Track Elti Spotlight (Svart)

  Maytoni Track Elti Spotlight (Svart)
  Modern, elegant och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Den ger ett bra och funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet, garderoben eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Fermi 30cm (Mässing/guld)

  Fermi 30cm (Mässing/guld)
  Fermi är en smakfull pendel som är utsmyckad med många tidlösa detaljer kombinerat med nya spännande inslag. Lampan har en skärm som är guldfärgad upptill och klar nedtill, vilket skapar en modern och elegant look. Bakom skärmen hänger flera dekorativa remsor med prismor som skymtar genom den klara delen av skärmen. När lampan är tänd sprids ljuset dels genom skärmen, men reflekteras också genom prismorna på ett mycket smakfullt vis. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka. Sladden går att justera i höjd vid montering. Ljuskälla ingår ej.
 • Beira taklampa 8L (Silver)

  Beira taklampa 8L (Silver)
  Beira är en vacker och iögonfallande taklampa som blir en smyckande detalj i såväl klassiska hem som i moderna interiöerer. Den är tillverkad av metall, har en finish i nickel och är smyckad med 8st armar som bär på en varsin vit skärm. Dessa skärmar är skapade i textil och släpper igenom ljuset på ett mycket fint och behagligt vis. Beira är även smyckad med flera kristalldetaljer, dels under vardera skärm, men också längs lampans stomme. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka i rummet. ​Beira finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Dallas 69cm (Krom)

  Dallas 69cm (Krom)
  Dallas är en mycket smakfull och maffig taklampa som garanterat sätter karaktär i rummet den placeras i. Var den än placeras så kommer den hamna i blickfånget och sprida ett vackert och behagligt ljus i husets alla rum. Lampan består av en metallring som hänger ner i vajrar från takplattan. Vid denna metallring sitter 25st ljuskällor i kluster och skapar tillsammans ett mycket elegant uttryck. Varje ljuskälla är omgiven av en dekorativ glaskupa som dels bidrar till att lampan får en fin ljusspridning, men också till att den får dess lyxiga look.Lampan finns i två färger, krom med rökfärgade kupor, samt mässing med amberfärgade kupor. Ljuskällor (25st) ingår ej.
 • Vägglampa Nostalgia, 2 lampor

  Vägglampa Nostalgia, 2 lampor
  Geometriskt designad vägglampa Nostalgi - 2 lampor Tre raka linjer, en rektangel och två sfärer avgör utseendet på tvåflammarnostalgi: vägglampan med det rektangulära väggfästet, ramstängerna korsade på två punkter och de två sfärerna av frostat glas fungerar inte bara som en källa till atmosfärisk extrabelysning i en modern boendemiljö, men också som ett dekorativt element som betonar stilen. Ramens harmoniska färgschema i mattguld och svart ger en intressant kontrast till glasbollarnas vita.
 • Vägglampa Vintage, 2 lampor

  Vägglampa Vintage, 2 lampor
  Elegant vintage vägglampa med nyanser av vit satin Den bronsfärgade stativ och de krämvita lampskärmarna skapar en elegant, harmonisk helhetsbild. Vägglampan Vintage övertygar vid första anblicken med sin lekfulla, samordnade design. Förutom de två använda materialen har små kristaller införlivats och extremt dekorativa ändband på lampskärmarna. Sammantaget erbjuder Vintage vägglampan ett övertygande totalpaket för moderna och klassiskt inredda vardagsrum.
 • Utomhusvägglampa Bronx 1 lampa

  Utomhusvägglampa Bronx 1 lampa
  Svartmålad yttervägglampa Bronx - 1 lampa Utomhusvägglampan Bronx trivs med ett mycket robust utförande, dvs den är utrustad med temperatur- och korrosionsbeständighet, samt en design som harmoniserar med många fasadkonstruktioner. Bronx avger sitt ljus fram och till sidorna och belyser därmed z. B. Husingångar och andra fastighetsområden, vilket också innebär mer säkerhet på utsidan.
 • Indiana - burvägglampa svart

  Indiana - burvägglampa svart
  Extraordinär vägglampa Indiana i ett trendigt burutseende Indiana vägglampa är en mycket speciell höjdpunkt inom området extra belysning: ramen för det mattvita lampglaset, som avger mycket atmosfäriskt ljus, bildas av en bur av filigran metallstavar. Upphängningen består av ett brunt läderband med vilket Indiana helt enkelt hängs på väggfästet. Strömförsörjningen sker via den integrerade stickproppen. På / av-omkopplaren är också inbyggd i kabeln. En ljuskälla som inte bara ger attraktiv och mycket bekväm extrabelysning utan också har en hög dekorativ effekt.
 • Hänglampa Nostalgia, 3 lampor

  Hänglampa Nostalgia, 3 lampor
  Estetiskt designad pendellampa Nostalgi - 3 lampor Med sin geometriska touch, som skapas av ramens linjära form och lampglasens sfäriska form, fångar Nostalgi- pendellampa med tre lampor omedelbart ögonen i varje rum och är redan upplyst. Så snart lampan tänds lyser de opala vita sfäriska glasögonen i starkt ljus. Ramens färgschema i mattguld och svart står i slående kontrast till glasets nyanser. - Höjdjusterbar endast vid montering
 • Gilbert plafond 8L (Svart)

  Gilbert plafond 8L (Svart)
  Gilbert är en mycket stilren taklampa som är en nutida version av den klassiska takkronan. Den blir en smyckande detalj i det moderna hemmet och kommer garanterat att hamna i blickfånget. Lampan är tillverkad av svartlackad metall och har 8st armar som sticker ut i olika riktningar. Varje arm bär på en öppen ljuskälla, vilket gör att man med enkelhet kan variera uttrycket på lampan genom att använda ljuskällor i egen smak och tycke, eller mixa olika varianter med varandra. Placera lampan i vardagsrummet där alla kan begrunda dess skönhet och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bella kristallkrona 8L (Mässing/guld)

  Bella kristallkrona 8L (Mässing/guld)
  Bella är en vacker och klassisk kristallkrona som verkligen ger karaktär till rummet den placeras i. Den blir en smakfull detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska interiörer. Lampan är skapad med en stomme av guldplaterad metall och är utsmyckad med flera vackra kristaller i olika former och storlekar. Lampan får det perfekta avslutet nedtill där kristallerna hänger ner i olika längder från den nedre ringen. En utmärkande detalj på kristallkronan är den mittersta ringen som är prydd med ett smakfullt mönster som verkligen sätter sin prägel på lampan. När lampan är tänd sprids ett behagligt och mjukt ljus genom prismorna, så koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Bella finns även i en mindre storlek.Ljuskällor ingår ej.
 • Pendellampa Eustoma ljusblå

  Pendellampa Eustoma ljusblå
  pendellampa Eustoma med färgat transparent glas skugga pendellampa Eustoma presenterar sig med ett metalluttag som hänger i en tvinnad upphängning som är omgiven av en imponerande vacker glasskärm. Skuggan är inte bara tilltalande på grund av sin extravaganta form utan också på grund av dess färgade genomskinlighet, vilket också ger ljuset som avges i alla riktningar en speciell känsla. En modern ljusdesign med en romantisk touch.
 • Elegant vägglampa Olivia, veckad skärm

  Elegant vägglampa Olivia, veckad skärm
  Cremefärgad satin-vägglampa Olivia Vägglampan Olivia utstrålar ren elegans. Svaret på frågan varifrån elegansen kommer måste man inte söka länge efter - en blick räcker. Ett av skälen är den vackert formade väggplattan, från vilken en böjd lamparm utgår. Båda elementen har tillverkats för hand. Ett annat skäl står den vackra skärmen av finaste, veckad satin för, och gör Olivia till en ljusgivare av exceptionell elegans. när lampan är tänd släpper tyget mjukt igenom ljuset igenom den och skapar därmed skapar en hemtrevlig och varm atmosfär. Inte att förglömma är plattan som påminner om forna tiders stearinskydd och som håller fästet. Den är dekorerad med vackra ornament som rundar av utformningen av vägglampan.
 • Jupiter vägglampa (Mässing)

  Jupiter vägglampa (Mässing)
  Jupiter är en modern och elegant vägglampa med en unik design, gjord av aluminium.Ljuskällan som omfångas av den guldfärgade, triangelformade skärmen ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis flera i grupp i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj.Integrerad LED på 12W, med 1300Lm och 3000K varmvitt ljus.Jupiter finns även i andra varianter.
 • Wall street 2L (Svart)

  Wall street 2L (Svart)
  Wall street är en praktisk och funktionell vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Den är IP54-klassad vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk, fukt och hårda väderomslag. Lampan är tillverkad av aluminium, har en mattsvart finish och är försedd med två stycken spotlights. Dessa spotlights går att rikta, vilket ger möjligheten att belysa och framhäva specifika detaljer eller delar av trädgården eller uppfarten. Wall street är även skyddad mot extrema temperaturer och kommer inte heller börja rosta.Ljuskällor ingår ej.
 • Rueca pendel (Mässing/guld)

  Rueca pendel (Mässing/guld)
  Rueca är en vacker pendel som är lika fin hängande för sig själv, som fler i en rad eller i ett kluster. Den är tillverkad av metall, är mässingfärgad i sin finish och bär på en transparent räfflad glaskupa som sitter centrerad i lampan. Bakom skärmen sitter en GU10-lampa som är dold i sockeln och ger en fin och elegant ljusspridning genom skärmen när lampan är tänd. Rueca är lika fin i vardagsrummet som hängande i ett hörn i sovrummet eller vid entrén.Rueca finns även i nickel.Ljuskälla ingår ej.
 • Vinare 3L pendel (Mässing/guld)

  Vinare 3L pendel (Mässing/guld)
  Vinare är en stilfull och vacker taklampa som pryder det moderna vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Den är tillverkad av metall, har en finish i mässing och består av 3st pendlar som hänger ner från takplattan i olika ettapper. Dessa pendlar bär på en varsin dekorativ kupa i bärnstensfärgat glas, alla tre i olika storlekar, som är skapade i en vacker, böljande design. Placera Vinare över matsalsbordet eller soffbordet där den verkligen får ta sin plats i rummet och synas. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat.Höjden på pendlarna går att justera efter egen smak och tycke.Vinare finns även i andra färger och varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Freccia 91cm LED (Mässing/guld)

  Freccia 91cm LED (Mässing/guld)
  Freccia är en spektakulär och otroligt elegant taklampa som garanterat hamnar i blickfånget och ger ett lyft till hela interiören. Den är tillverkad av metall och består av en vacker mässingstång som hänger ner från taket och takplattan via två vajrar. Denna varianten är prydd med en stor, beige glaskupa som omger ljuskällan och bidrar dels till en behaglig ljusspridning, men också till eleganta kontraster mot mässingen. Freccia är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och förser rummet med en fin och jämn grundbelysning.Lampan är justerbar i höjden.Freccia finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Ripple plafond 30cm (Krom)

  Ripple plafond 30cm (Krom)
  Ripple är en spännande plafond som blir en dekorativ detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och är prydd med en tufft hamrad skärm som skapar ett iögonfallande och levande uttryck. Den nedre skärmen är lätt frostad och släpper igenom ett ljus som både är funktionellt och dekorativt. Denna variant är försedd med 3st ljuskällor som bidrar till en jämn ljusspridning som förser rummet med en bra grundbelysning.Ripple finns även i andra varianter.Ljuskällor (3st) ingår ej.
 • Govanni 71cm (Brons)

  Govanni 71cm (Brons)
  Govanni är en vacker och antik tavelbelysning som passar in i klassiska interiörer och i pampiga salar. Den är tillverkad metall, har en finish i brons och är smyckad med flera klassiska och iögonfallande detaljer. Lampan är försedd med två stycken spännen (ovanför skärmen) som ger möjlighet att ställa in hur skärmen ska vara vinklad och därav hur ljuset ska falla på tavlan eller spegeln. Govanni är dessutom försedd med fyra stycken ljuskällor och säkerställer därför att lysa upp och framhäva nedanstående objekt på bästa sätt. Ljuskällor ingår ej. 
 • Step pendel LED (Vit)

  Step pendel LED (Vit)
  Step är en stilren och praktisk pendel som passar in perfekt i det moderna hemmet, över förslagsvis ett rektangulärt matsalsbordet eller köksö. Lampan är tillverkad av metall och består av en rektangulär, avrundad metallplatta som hänger ner från takplattan via två vajrar. Denna metallplattan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus och förser rummet med den grundbelysningen som krävs. När lampan är tänd sprids ett funktionellt och behagligt ljus dels på nedanstående yta, men också indirekt runtomkring lampan. Lampan är justerbar i höjden efter behov.Finns i färgerna svart och vit.Integrerad LED-belysning.
 • Fad pendel (Svart)

  Fad pendel (Svart)
  Fad är en modern taklampa med en unik design, gjord av metall och akryl.Dem runda ljuskällorna utplacerade i den runda ramen ger en fin och bra ljusspridning. Ljuskällorna går att vinkla 340° vågrätt.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över det runda matbordet.Integrerad LED på 36W, 2800Lm och 3000K varmvitt ljus.Höjden går att justera från 80cm till 150cm.Fad finns även i andra varianter.
 • Epic tavelbelysning (Krom)

  Epic tavelbelysning (Krom)
  Epic är en modern och stilren tavelbelysning med en minimalistisk design, gjord av metall och akryl. Ledlisten ger en fin och stark ljusspridning ner och upp. Placera förslagsvis över tavlan eller över spegeln i hallen. Integrerad LED på 16W, med 900Lm och 4000K vitt ljus. Epic finns även i andra varianter.
 • Taklampa Dallas, guld, 13 lampor

  Taklampa Dallas, guld, 13 lampor
  Dallas taklampa i guld med glaskulor för fascinerande ljusstunder Elegant och ovanligt - det är Dallas taklampa . Den består av en långsträckt metallstång till vilken 13 enskilda lampskärmar är gjorda av glas. Några av dem är uppe och andra är nere. Detta säkerställer enhetlig belysning. Dessutom har glaset en ljus, bärnstensfärgad färg som effektivt sprider ljuset in i rummet. Glasets färg kompletteras av ramens glänsande gyllene yta. Detta gör att lampan ser särskilt elegant ut.
 • Tet-a-tet taklampa 7L (Svart)

  Tet-a-tet taklampa 7L (Svart)
  Tet-a-tet är en stilren taklampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av 7st armar som sticker ut från lampans mitt i olika riktningar. Varje arm bär på en varsin ljuskälla med svart skärm och en kontrasterande vit sockel. När lampan är tänd sprids ljuset på ett smakfullt sätt, dels nedåt men också runtom lampan på ett både funktionellt och dekorativt vis. Lampan är lika fin i vardagsrummet som i köket och tillför garanterat en elegant känsla i hemmets alla rum.Tet-a-tet finns även i andra varianter.Ljuskällor (7st) ingår ej.
 • Taklampa Abigail Svart

  Taklampa Abigail Svart
  Taklampa Abigail svart är en vacker armatur från tyska varumärket Maytoni. Finns även i färgen vit.
 • Picasso 44,5cm (Vit)

  Picasso 44,5cm (Vit)
  Picasso är en vacker och antik tavelbelysning som passar in i klassiska interiörer och i pampiga salar. Den är tillverkad metall, har en gammelvit finish och är smyckad med flera klassiska och iögonfallande detaljer. Lampan är försedd med ett spänne (ovanför skärmen) som ger möjlighet att ställa in hur skärmen ska vara vinklad och därav hur ljuset ska falla på tavlan eller spegeln. Picasso är försedd med två ljuskällor och säkerställer därför att lysa upp och framhäva nedanstående objekt på bästa sätt. Ljuskällor ingår ej.
 • Rendez-vous vägglampa (Mässing/guld)

  Rendez-vous vägglampa (Mässing/guld)
  Rendez-vous är en elegant vägglampa som är en smyckande detalj i moderna hem och interiörer. Den är tillverkad av metall, har en mässingfärgad finish och är försedd med en vit glaskupa som omger ljuskällan och dels bidrar med fina kontraster, men också till ett fint, mjukt och bländfritt ljus. Placera lampan över i vardagsrummet, sovrummet eller fler i rad i en längre hall. Rendez-vous finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej.
 • Ios 176 LED (Vit)

  Ios 176 LED (Vit)
  Ios 175 är en modern, praktisk och diskret vägglampa som tillför det lilla extra i hemmet. Den är tillverkad av aluminium och är utrustad med en rikt- och vridbar spotlight. Spotlighten är försedd med en LED-lampa som sprider ett varmvitt ljus (3000K), vilket är optimalt till läsning eller för att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Förutom ljuset från spotlighten så har lampan även ett dekorativt LED-ljus som löper längs hela sidan och bakom väggplattan, vilket skapar en tuff och iögonfallande ljuseffekt på väggen. Lampan har två separata strömbrytare, en till varje del, vilket gör att du själv kan bestämma hur du önskar att lampan ska lysa. Finns i färgerna svart och vit.Integrerad LED-belysning.
 • Nostalgi vägglampa (Svart)

  Nostalgi vägglampa (Svart)
  Nostalgi är en stilren vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och ger ett lyft till hela interiören. Den är tillverkad av metall och består tre svartlackade stänger som är snyggt sammansatta med varandra och bär på två ljuskällor. Dessa ljuskällor är omgivna av vita glaskupor som dels skapar fina kontraster, men också bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Nostalgi är även smyckad med mässingfärgade detaljer som gör att lampan får sitt eleganta och iögonfallande uttryck.Nostalgi finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.  OBS! Fungerar endast med E14 päronlampa
 • Atom 2-spot downlight (Svart)

  Atom 2-spot downlight (Svart)
  Atom är en infälld downlight som är enkla och stilrena i sitt uttryck, samtidigt som de ger en bra och effektiv belysning i rummet. Armaturen är tillverkad av pulverlackad metall och är försedd med två stycken spotlights som går att rotera 25°. Perfekt för att kunna välja var i rummet ljuset ska falla. Inbyggnadsdjup: 7,4cm.Ljuskällor ingår ej.
 • Vägglampa Grace, 2 lampor

  Vägglampa Grace, 2 lampor
  Med kristallhängningar - två-låga Grace vägglampa Snygg och lekfull samtidigt: Grace vägglampan kombinerar en vintage touch med en lätt elegans. Dess två lampskärmar är gjorda av lite transparent, vit organza som skapar en speciell ljus . Dessa två nyanser sitter tronade på metallramen på vägglampan, som är mycket utsmyckad, dekorativ och trimmad för att se gammal ut i den lumpiga stilen. Det lumpiga utseendet kombineras skickligt med kristallens gnistan, som ingår som komponenter och integreras som en gardin på lampan. Vägglampan Grace är en speciell lampa som vet hur man övertygar som en dekorativ blickfång och ytterligare ljuskälla. Oavsett om det är i vardagsrummet, i matsalen eller i en hall, kan vägglampan med två flammor användas på många sätt.
 • Erich pendel (Krom)

  Erich pendel (Krom)
  Erich är en elegant pendel som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den har en kupa i frostat glas som omger ljuskällan och bidrar till att det dels blir en behaglig och vacker ljusspridning, men också till att lampan får dess eleganta uttryck. Detaljerna på lampan är i metall och har samma färg både på takfästet och nedtill på fästet vid glaskupan. Lampan är fin hängande för sig själv, men blir också väldigt snygg om den placeras i en rad eller i ett kluster med flera lampor av samma sort.Finns i färgerna mässing och krom.Ljuskälla ingår ej. OBS: fungerar endast med E14 päronlampa
 • Vägglampa Erich i mässing med glasskärm

  Vägglampa Erich i mässing med glasskärm
  Liten vägglampa Erich med glasskärm Den attraktiva designen av den lilla vägglampan Erich är klassisk och ändå mycket modern. En mässingsfärgad stativ håller en lampskärm, som är gjord av matt glas och hålls i vitt. Glaset är helt stängt och format till en vacker boll, som rymmer ett E14- uttag inuti, som kan utrustas med en lämplig lampa. När ljuset slås på slipper ljusstyrkan genom glaset mycket försiktigt och utan bländning, så att ett behagligt extra och omgivande ljus skapas. Erich är perfekt för moderna och klassiskt inredda vardagsrum.
 • Antic vägglampa (Cognac)

  Antic vägglampa (Cognac)
  Antic är en unik, vacker och elegant vägglampa gjord av metall och glas. Det dekorativa och något färgade glaset gör att lampan garanterat blickfånget i rummet! Placera förslagsvis i hallen, eller längs med en korridor. Alternativt som en smyckande detalj i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej. Antic finns även i andra varianter.
 • Collar pendel 4 LED (Vit)

  Collar pendel 4 LED (Vit)
  Collar är en smakfull pendel som är lika fin hängande för sig själv som fler i rad eller i ett kluster. Lampan är prydd med 4st glasdekorationer, allt från element i frostat glas till räfflade och mönstrade glas i olika storlekar. Innanför dessa glasdekoer sitter integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera lampan i ett hörn, över en skänk eller fler i rad över ett större bord. Collar finns även i en annan variant som är snygg att matcha med.Integrerad LED-belysning.
 • Vesper 14L (Svart)

  Vesper 14L (Svart)
  Vesper är en modern och spektakulär taklampa som garanterat hamnar i blickfånget, oavsett var den placeras i interiören. Den är tillverkad av metall, har en vacker mässingfärgad finish och är smyckad med 7st armar som sticker ut från lampans mitt i olika riktningar. Varje arm bär på två stycken skärmar, en som pekar uppåt och en som pekat nedåt, vilket gör att ljuset sprids i två riktningar när lampan är tänd. Varje arm är dessutom vridbar, vilket ger möjligheten att både rikta ljuset dit det önskas, men också att sätta sin egen prägel på lampan. Placera lampan i vardagsrummet eller i matsalen, där den verkligen får ta sin plats och synas.Vesper finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart/mässing och vit/mässing. Ljuskällor (14st) ingår ej.
 • Fortano 10L (Mässing/guld)

  Fortano 10L (Mässing/guld)
  Fortano är en vacker, modern och pampig taklampa som kan ge hela interiören ett lyft. Den är tillverkad av metall, har en finish i mässing och består av 10st armar som sticker ut från lampans center i olika riktningar. Dessa armar bär en varsin cylinderformad skärm i vitt glas som omger ljuskällan och bidrar till en jämn, behaglig och bländfri ljusspridning. Fortano är även försedd med svartlackade detaljer, dels under varje skärm, men också på lampans stomme. Dessa detaljer skapar fina kontraster mot både mässingen och de vita glasen. Placera lampan i vardagsrummet eller över matsalsbordet där den verkligen får ta sin plats och synas. Koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Fortano finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Maytoni Track Spotlight (Vit)

  Maytoni Track Spotlight (Vit)
  Modern, diskret och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Den ger ett bra och funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Fleur vägglampa (Svart)

  Fleur vägglampa (Svart)
  Fleur är en vacker vägglampa med en elegant design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning runt om sig. Placera förslagsvis vid entrén, altanen eller terrassen. Ljuskälla ingår ej. Fleur finns även i andra varianter.
 • Finelli 55cm LED (Svart)

  Finelli 55cm LED (Svart)
  Finelli är en stilren och modern tavelbelysning som lätt smälter in bland övrig inredning i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall och har en genomgående svart finish över hela lampan. Finelli är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) som framhäver tavlan eller bilden på bästa sätt. Lampan har dessutom en vippbar arm upptill som ger möjligheten att bestämma hur ljuset ska falla över tavlan. Integrerad LED-belysning. 
 • Ring Modern pendel 4L (Mässing/guld)

  Ring Modern pendel 4L (Mässing/guld)
  Ring är en otroligt elegant pendel som är blir en smyckande detalj i det moderna hemmet och garanterat kommer hamna i blickfånget. Lampan är tillverkad av svartlackad metall och består av en dekorativ metallring som hänger ner från taket via en kabel och två vajrar. Lampan är försedd med 4st runda kupor i frostat glas, som sticker ut från metallringen i olika riktningar och omger varsin ljuskälla. Dessa kupor bidrar dels till en fin och jämn ljusspridning, men också till att det blir vackra kontraster mot den hårda metallen. Placera lampan över matsalsbordet eller köksön där den verkligen får ta sin plats och hamna i fokus. Koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Ring finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Antic vägglampa (Grå)

  Antic vägglampa (Grå)
  Antic är en unik, vacker och elegant vägglampa gjord av metall och glas. Det dekorativa och rökfärgade glaset gör att lampan garanterat blickfånget i rummet! Placera förslagsvis i hallen, eller längs med en korridor. Alternativt som en smyckande detalj i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej. Antic finns även i andra varianter.
 • Maytoni Track Elti Spotlight (Vit)

  Maytoni Track Elti Spotlight (Vit)
  Modern, elegant och praktisk spotlight som ska kombineras med Track 1-fas skensystem från Maytoni. Denna spotlight är tillverkad av pulverlackad aluminium och är vridbar i 355°, vilket ger möjligheten att vrida spotlighen i den riktning som önskas. Den ger ett bra och funktionellt ljus på såväl kontoret som hemma i vardagsrummet, garderoben eller köket. Koppla gärna på flera spotlights på samma skena för att uppnå önskat resultat.Finns i svart och vitt.Ljuskälla ingår ej.
 • Florero Bord 46cm (Vit)

  Florero Bord 46cm (Vit)
  Florero är en ståtlig och elegant bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl klassiska hem som i moderna interiöerer. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och är smyckad med en mjuk, konformad skärm i bomull. Denna skärm släpper igenom ljuset på ett mycket fint och behagligt vis och skapar även fina kontraster mot den hårda metallen. Florero är även smyckad med vackra kristalldetaljer som pryder lampans fot och ger lampan dess exklusiva uttryck.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Florero finns även i andra varianter.​Ljuskälla ingår ej.
 • Onda takspot LED (Svart)

  Onda takspot LED (Svart)
  Onda är en högkvalitativ och smart spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre hall eller toalett, som att placera flera i rad för att belysa ett större rum. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger rummet en bra grundbelysning. Onda är delad på mitten, vilket ger möjligheten att rotera och justera den nedre delen horisontellt (355 °) och vertikalt (90 °). Detta öppnar upp för en stor belysningsmöjlighet och till att vinkla ljuset i den riktnings som önskas. Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Beekman vägglampa (Svart)

  Beekman vägglampa (Svart)
 • Basfor kristall 30cm (Silver)

  Basfor kristall 30cm (Silver)
  Basfor är en klassisk kristallplafond som ger en pampig känsla i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den är skapad med en stomme i metall, har en finish i nickel/antik, och bär upp flera dekorativa kristaller i olika storlekar och fomer, från små runda prismor till stora avlånga. Basfor får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma hänger ner från lampan och rundar av den på ett mycket elegant vis. Lampan är försedd med 3st ljuskällor som sitter dolda i lampan och bidrar med ett fint ljus och härlig ljusspridning.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Wall Street pollare 1L (Svart)

  Wall Street pollare 1L (Svart)
  Wall street är en praktisk och funktionell pollare som är anpassad för utomhusbruk. Den är IP54-klassad vilket innebär att den är skyddad mot vattenstänk, fukt och hårda väderomslag. Lampan är tillverkad av aluminium, har en mattsvart finish och är försedd med en praktisk spotlight. Denna spotlight går att rikta, vilket ger möjligheten att belysa och framhäva specifika detaljer eller delar av trädgården eller uppfarten. Wall street är även skyddad mot extrema temperaturer och kommer inte heller börja rosta.Ljuskällor ingår ej.
 • lita pendel 6L (Mässing/guld)

  lita pendel 6L (Mässing/guld)
  Lita är en otroligt elegant och tilltalande pendel som ger ett lyft i den moderna interiören. Den är tillverkad av metall, har en matt guldfinish och består av 6st armar som sticker ut från mitten i olika riktningar. Varje arm bär på en varsin ljuskälla som var och en är omgiven av en vacker skärm i amberfärgat glas. Glaset gör att lampan går enhetligt i samma nyanser och bidrar även till en fin och behaglig ljusspridning. Placera lampan över matsalsbordet eller soffbordet och låt den ta sin plats och synas. Ljuskällor ingår ej.
 • Utsmyckad textilhänglampa Manfred Ø 60 cm

  Utsmyckad textilhänglampa Manfred Ø 60 cm
  Rund textilhänglampa Manfred med lyxiga kristaller Hänglampan Manfred är ideal för effektiv belysning av moderna rum. Den runda skärmen är tillverkad av PVC och är täckt med vitt tyg. Skärmens nedre kant pryds med en upphängning av kristaller av olika former och storlekar. Upphängningssystemet är väldigt diskret och den väldekorerade lampskärmen drar åt sig all uppmärksamhet. Så snart ljuset tänds bryts det in kristallelementen och skapar vackra reflektioner. En fantastisk lampa för stämningsfull allmän- eller område belysning som är perfekt för till exempel festlig bordsbelysning.
 • Ripple vägglampa (Krom)

  Ripple vägglampa (Krom)
  Ripple är en spännande vägglampa som blir en dekorativ detalj i såväl hallen som i vardagsrummet eller längs trappen. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och är prydd med en tufft hamrad skärm som skapar ett iögonfallande och levande uttryck. Den nedre skärmen är lätt frostad och släpper igenom ett ljus som både är funktionellt och dekorativt. Ripple finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Hail pendel (Krom)

  Hail pendel (Krom)
  Hail är en vacker taklampa med en elegant design, gjord av metall och glas.Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa prismorna ger en glittrande och bra ljusspridning runt om sig.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som en snygg inredningsdetalj.Ljuskällor ingår ej. Höjden går att justera från 82-132cm.Hail finns även i andra varianter.
 • Axis pendel (Guld)

  Axis pendel (Guld)
  Axis är en unik, vacker och elegant taklampa gjord av aluminium och frostad akryl. Dem tre vågräta armarna är rörliga, vilket gör att man kan bestämma sin design och ljusbelysning själv. Placera förslagsvis i sovrummet, över matbordet eller i vardagsrummet. Dem tre armarna har integrerad LED på 40W, med 3600 lumen och 3000K varmvitt ljus. Höjden är justerbar. Minimum höjd, 33cm och max höjd, 82cm. Axis finns även i andra varianter.
 • Rektangulär hänglampa Dallas, guldfärgad

  Rektangulär hänglampa Dallas, guldfärgad
  Imponerande hänglampa Dallas med globformade glas i guld Den avlånga skärmen hos hänglampan Dallas består av en guldfärgad, lackerad metallstång med sammanlagt 25 lysrör i globform och pekar i alla riktningar. Det guldtonade glaset skapar en mycket harmonisk, mjuk ljusstämning. Ljuseffekten hos denna extravaganta hänglampa är fenomenal: elegant, behaglig - helt enkelt stämningsfull, och exakt det rätta för att t.ex. belysa ett långt bord.
 • Basfor kristall 46cm (Mässing/guld)

  Basfor kristall 46cm (Mässing/guld)
  Basfor är en klassisk kristallplafond som ger en pampig känsla i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den är skapad med en stomme i guld/antikfärgad metall och bär upp flera dekorativa kristaller i olika storlekar och fomer, från små runda prismor till stora avlånga. Basor får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma hänger ner från lampan och rundar av den på ett mycket elegant vis. Basfor är försedd med 12st ljuskällor som sitter dolda i lampan och bidrar med ett fint ljus och härlig ljusspridning.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Palace kristall 80cm (Mässing/guld)

  Palace kristall 80cm (Mässing/guld)
  Palace är en klassisk kristallplafond som ger en pampig och elegant känsla i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den är skapad med en stomme i mässingfärgad metall med matchande detaljer och takkopp. Lampan bär upp flera dekorativa kristaller i olika fomer, från runda till avlånga, från fasta till hängande i olika storlekar och etapper. Palace får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma rundar av lampan på ett mycket elegant vis. Palace är försedd med 14st ljuskällor som sitter dolda i lampan och bidrar med ett fint ljus och härlig ljusspridning.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Ligero vägglampa (Mässing/guld)

  Ligero vägglampa (Mässing/guld)
  Ligero är en stilren vägglampa som ger ett elegant intryck till den moderna interiören. Den är tillverkad av mässingfärgad metall och har en elegant transparent glaskupa som omger ljuskällan och är prydd med ett vackert, böljande mönster. När lampan är tänd sprids ljuset genom det mönstrade glaset och skapar en härlig och mjuk ljusspridning i rummet. Ligero är fin hängande för sig själv, men blir också väldigt smyckande ifall fler lampor av samma sort placeras på en rad i t.ex. en längre hall.Ligero finns även som vägglampa.Ljuskälla ingår ej.
 • Revero kristall 70cm (Mässing/guld)

  Revero kristall 70cm (Mässing/guld)
  Revero är en stor, ståtlig och modern kristallkrona som ger hela rummet ett exklusivt intryck. Den blir en pampig detalj i vardagsrummet eller vid entrén, men också i offentliga miljöer såsom caféer, restauranger och pampiga salar. Lampan är tillverkad av metall, har en mässingfärgad finish och består av flera rektangulära prismor som hänger ner från armaturen i olika etapper. Dolda bakom prismorna sitter 12st ljuskällor som säkerställer ett bra och funktionellt ljus som sprids på ett mycket dekorativt vis genom prismorna när lampan är tänd. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka. Revero finns även i krom, samt i andra storlekar.Ljuskällor (12st) ingår ej.
 • Nostalgia pendel 3L (Svart)

  Nostalgia pendel 3L (Svart)
  Nostalgia är en modern och dekorativ pendel som garanterat kommer hamna i blickfånget. Dess eleganta och kreativa design gör att den verkligen tar plats och dessutom höjer det eleganta uttrycket i hela rummet. Lampan är tillverkad av metall, har en mattsvart finish och kontrasterande mässingfärgade socklar och detaljer. Lampan bär på 3st kupor i opalglas som dels skapar eleganta kontraster, men också bidrar till att det blir en mjuk och behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Nostalgia finns i fler varianter.Ljuskällor ingår ej. OBS!! Fungerar endast med E14 päronlampa
 • Dallas 65cm (Mässing/guld)

  Dallas 65cm (Mässing/guld)
  Dallas är en mycket smakfull och maffig taklampa som garanterat sätter karaktär i rummet den placeras i. Var den än placeras så kommer den hamna i blickfånget och sprida ett vackert och behagligt ljus i husets alla rum. Denna variant består av flera metallgrenar som sticker ut åt olika håll från takplattan. Grenarna bär upp totalt 24st ljuskällor som var och en är omgivna av dekorativa glaskupor som dels bidrar till att lampan får en fin ljusspridning, men också till att den får dess lyxiga look. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Lampan finns i krom med rökfärgade kupor, samt mässing med amberfärgade kupor. Ljuskällor (24st) ingår ej.
 • Dallas 13 vägglampa (Mässing/guld)

  Dallas 13 vägglampa (Mässing/guld)
  Dekorativ vägglampa med rökfärgade eller amberfärgade glas. Stomme i krom eller guld. Ansluts med sladd direkt från väggen in i lampan.Ljuskällorna sitter inuti glasen vilket ger en bländfri och fin belysning.Ljuskällor ingår ej.
 • Dallas 5 vägglampa (Krom)

  Dallas 5 vägglampa (Krom)
  Dallas är en vacker vägglampa garanterat kommer hamna i blickfånget och sprida ett vackert och behagligt ljus i husets alla rum. Denna variant består av en metallstång som bär upp totalt 5st ljuskällor som var och en är omgivna av dekorativa glaskupor. Kuporna bidrar dels till att lampan får en fin och bländfri ljusspridning, men också till att den får dess lyxiga look. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Lampan finns i krom/rökfärgad & mässing/amberLevereras utan sladd - installeras direkt i väggen.Ljuskällor (5st) ingår ej.
 • Solen plafond 40cm LED (Amber)

  Solen plafond 40cm LED (Amber)
  Solen är en spännande plafond som både ger ett bra ljus till interiören samtidigt som den är en smyckande inredningsdetalj. Lampan har en dekorativ skärm i bärnstensfärgat glas som är skapad med flera rinnande "vattendroppar" i glaset, vilket ger intrycket av att skärmen är blöt och har stått i regn eller vattenstänk. Bakom den yttre skärmen sitter även en inre skärm som omger ljuskällan och bidrar till ett effektfullt ljus när lampan är tänd. Solen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) som både är funktionellt och dekorativt i interiören.Solen finns även i andra varianter. Integrerad LED-belysning.
 • Solen plafond 50cm LED (Amber)

  Solen plafond 50cm LED (Amber)
  Solen är en spännande plafond som både ger ett bra ljus till interiören samtidigt som den är en smyckande inredningsdetalj. Lampan har en dekorativ skärm i bärnstensfärgat glas som är skapad med flera rinnande "vattendroppar" i glaset, vilket ger intrycket av att skärmen är blöt och har stått i regn eller vattenstänk. Bakom den yttre skärmen sitter även en inre skärm som omger ljuskällan och bidrar till ett effektfullt ljus när lampan är tänd. Solen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) som både är funktionellt och dekorativt i interiören.Solen finns även i andra varianter. Integrerad LED-belysning.
 • Tommy pendel 25cm (Krom)

  Tommy pendel 25cm (Krom)
  Tommy är en vacker och inbjudande pendel som blir lika stilfull i det moderna hemmet som i klassiska interiörer. Pendeln har en bas i metall och är smyckad med en munblåst, räfflad glaskupa som släpper igenom en dekorativ mängd med ljus genom glaset. Sladden är justerbar, vilket ger möjligheten att själv ställa in önskad höjd på lampan. Denna varianten har förkromat glas, men Tommy finns även i andra färger och storlekar. Dessa är snygga att kombinera med varandra, förslagsvis att hänga i en rad över ett matsalsbord, eller kombinera olika färger och storlekar i ett kluster. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat.Levereras med en svart kabel med en matchande takplatta.Ljuskälla ingår ej.
 • Maytoni Erich ljuskrona 12 lampor mässing/vit

  Maytoni Erich ljuskrona 12 lampor mässing/vit
 • Maytoni Renoir tavelbelysning, brons, antik optik

  Maytoni Renoir tavelbelysning, brons, antik optik
 • Utomhusvägglampa Bronx 2 lampor

  Utomhusvägglampa Bronx 2 lampor
  Bronx yttre vägglampa med uppåt- och nedåtbalk Med denna vackra vägglampa i ett modernt utseende kan en mängd olika belysningsuppgifter utföras utomhus, som å ena sidan leder till mer komfort och å andra sidan naturligtvis också en extra säkerhetsaspekt. Bronx vägglampa är både temperaturbeständig och korrosionsbeständig, så att glädjen i denna vackra ljuskälla, som badar utomhusområdet i mjukt ljus, håller länge.
 • Raphael tavelbelysning (Brons)

  Raphael tavelbelysning (Brons)
 • Palace kristall 50cm (Mässing/guld)

  Palace kristall 50cm (Mässing/guld)
  Palace är en klassisk kristallplafond som ger en pampig och elegant känsla i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Den är skapad med en stomme i mässingfärgad metall med matchande detaljer och takkopp. Lampan bär upp flera dekorativa kristaller i olika fomer, från runda till avlånga, från fasta till hängande i olika storlekar och etapper. Palace får en fin avslutning nedtill då en större kristallprisma rundar av lampan på ett mycket elegant vis. Palace är försedd med 6st ljuskällor som sitter dolda i lampan och bidrar med ett fint ljus och härlig ljusspridning.Finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Maytoni Mabell vägglampa av glas, koppar

  Maytoni Mabell vägglampa av glas, koppar
 • Maytoni Marmo vägglampa i guld med marmor

  Maytoni Marmo vägglampa i guld med marmor
 • Maytoni Rando utomhusvägglampa, 2 lampor, vit

  Maytoni Rando utomhusvägglampa, 2 lampor, vit
 • Rhino bordlampa (Vit)

  Rhino bordlampa (Vit)
  Rhino är en stilfull och spännande bordlampa som är en fin detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av polyresin och har en snygg struktur som ger lampan ett lite mer levande uttryck. Den bär upp en rund textilskärm som släpper igenom ljuset på ett behagligt vis och skapar en inbjudande atmosfär i hemmet. Ställ lampan på byrån i sovrummet eller låt den pryda bordet i vardagsrummet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Tillverkad av polyresin (okrossbar plast). Finns i svart och vit.Ljuskälla ingår ej. 
 • Trame LED (Vit)

  Trame LED (Vit)
  Trame är en vägglampa som är skapad i en modern och spännande design. Den är tillverkad av metall och har ett iögonfallande utseende som man direkt blir mer nyfiken på. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus (3000K). Ljuskällan sitter dold bakom skärmen, vilket ger lampan ett indirekt och mjukt ljus som går upp längs väggen. Trame är fin för sig själv, men blir också otroligt elegant ifall fler lampor placeras i rad längs en längre vägg.Finns i svart och vit.Integrerad LED-belysning. 
 • Olympia LED 97cm (Vit)

  Olympia LED 97cm (Vit)
  Olympia LED är en exklusiv plafond som ger ett bra ljus samtidigt som den är både diskret och elegant i sitt uttryck. Lampan består av fem stycken metallringar i olika storlekar som är snyggt sammansatta med varandra i en snygg visuell struktur. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som löper längs insidan av varje ring, sprider ett varmvitt ljus och förser rummet med det ljus som krävs. Lampan hänger endast ner 7cm från taket, vilket ger möjligheten att även placera lampan i rum med lägre takhöjd. Finns i färgerna krom och vit.Ljuskälla ingår ej. 
 • Pendellampa Spider, 1 lampa med burnskärm

  Pendellampa Spider, 1 lampa med burnskärm
  pendellampa Spider med estetiskt formad burskärm - 1 lampa Med sin svarta design och attraktiva nyansdesign ser detta pendellampa särskilt trendigt ut och kan perfekt harmoniseras, till exempel med den industriella stilen och många moderna inredningsalternativ. Den använda ljuskällan (ingår ej) är synlig från alla sidor och strålar ut sitt ljus runtom, vilket säkerställer tillräcklig omgivande belysning. Det dekorativa utseendet på Spider-hänglampan avrundas bäst med ett glödtråd eller en rustik belysning. Matchande lampor kan beställas under tillbehör.
 • Taklampa Broche med kristaller, Ø 49 cm

  Taklampa Broche med kristaller, Ø 49 cm
  Elegant Broche taklampa gnistrar och lyser tack vare många kristaller Om du inte vill göra utan något speciellt i ditt vardagsrum kan du falla tillbaka på den glamorösa Broche- taklampa . Den består av en rund belysningsarmatur som har försetts med många kristaller i olika storlekar. När ljuset slås på börjar Broche glittra och skina, eftersom ljuset bryts många gånger och kristallerna reflekterar varandra. Detta skapar underbara ljusstunder som skapar en mysig atmosfär. Denna magnifika lampa lockar allas uppmärksamhet och skär alltid en fin figur.
 • Hänglampa Iceberg, 1 lampa, nickel

  Hänglampa Iceberg, 1 lampa, nickel
  Ovanlig hängande lampa Isberg med kristaller för underbara ljusreflektioner Den eleganta hängande lampan Iceberg inspirerar tack vare dess underbara optik och glänsande kristaller. Den sfäriska lampskärmen är gjord av glas, varav hälften är av nickel, medan den andra hälften är klassiskt transparent. Detta innebär att kristallkedjorna syns tydligt inuti paraplyet. Dessa ger lampan ett elegant och högkvalitativt utseende. Dessutom reflekterar kristallerna ljuset och skapar magiska ögonblick. Eftersom det är en flammlampa kan den användas för riktad belysning. Alternativt kan den också hängas i en grupp så att större rum är jämnt upplysta.
 • Vägglampa Erich i nickel med två glasskärmar

  Vägglampa Erich i nickel med två glasskärmar
  Modern vägglampa Erich med matt glas Tvåflammig vägglampa Erich övertygar vid första anblicken med sin formade design och de sfäriska lampskärmarna. Dessa är gjorda av vitt matt glas och har vardera ett E14- uttag som kan utrustas med lämpliga lampor. Med en varmvit glödlampa lyser Erich i ett behagligt, mjukt ljus. Vägglampan är därför perfekt för extra belysning, till exempel i vardagsrum, matsalar eller i korridorer.
 • Vägglampa Erich i mässing med två glasskärmar

  Vägglampa Erich i mässing med två glasskärmar
  Klassisk vägglampa Erich med lampskärmar av matt glas stativ i matt mässing, nyanserna i matt glas - den eleganta och klassiskt designade vägglampan Erich imponerar med sin eleganta exteriör. Lampskärmarna, som är sfäriska, varje E14-uttag, som ska utrustas med en ljuskälla. Erich-lampan är den perfekta väggbelysningen till exempel i vardagsrum, matsalar eller hallar. Den är idealisk för elegant extra- eller omgivande belysning och kan också se bra ut när den är avstängd.
 • Vägglampa Erich i nickel med glasskärm

  Vägglampa Erich i nickel med glasskärm
  Nickelfärgad vägglampa Erich med en vit glasskärm Den moderna vägglampan Erich är utrustad med en nickelfärgad stativ och en vit, matt glasskärm. Den har ett E14- uttag som måste vara utrustat med en lämplig lampa. Ljuset lyser försiktigt genom det matta glaset och avger ljusstyrkan försiktigt och utan bländning i miljön. Vägglampan Erich är därför idealisk som extra belysning, till exempel i vardagsrummet eller som en liten lampa på sängen.
 • LED-vägglampa Everett, bredd 57 cm

  LED-vägglampa Everett, bredd 57 cm
  Modern vägglampa Everett med varma vita lysdioder Den formade vägglampan Everett med en ganska enkel design är utrustad med en vitlackerad metallram. Detta innehåller, dolda bakom satinerade diffusorer, energieffektiva LED-moduler som skonsamt och bländarfritt belyser omgivningen med ett varmt vitt ljus. På grund av den nedåtgående riktningen är Everett-vägglampan idealisk, till exempel för installation ovanför byråer eller skänk eller i garderobsområdet ovanför spegeln.
 • Textilvägglampa Manfred med kristaller

  Textilvägglampa Manfred med kristaller
  Exklusivt designad Manfred vägglampa med kristallsmycken Att utrusta ett vardagsrum eller sovrum med en elegant ljuskälla med en speciell ljuseffekt är definitivt möjligt med Manfred vägglampa. Den vackra lampa är utrustad med en textiltäckt skugga som har kristallkedjor i nedre kanten, som redan ser obelysta på grund av sin skönhet. Om belysningen slås på, skapar ljusets refraktioner reflektioner som imponerande betonar kristallelementens olika storlekar och former. En mycket atmosfärisk glödande extra ljuskälla som - placeras individuellt eller i par - andas en exklusiv känsla i varje atmosfär.
 • Hänglampa Miraggio

  Hänglampa Miraggio
  Elegant hänglampa Miraggio med kristallhängen Den lilla hänglampan Miraggio har en lampskärm som består av många små, vita trådar. Dessa sträcks individuellt och resulterar i slutändan i ett ovanligt paraply. Designen är avrundad med en snygg kristalldekoration. På lampskärmens nedre sida finns ett platt kristallelement som halvt optiskt stänger skärmen, samt en valfri kristall som hänger i form av ett droppformat element. Miraggio är en elegant, elegant upphängningslampa som är lika effektiv i klassiska interiörer som i moderna vardagsrum.
 • Hänglampa Plec med burskärm i guld

  Hänglampa Plec med burskärm i guld
  Upphängningslampa Plec med lampskärm av mjölkglas Den moderna upphängningslampan Plec har en sfärisk lampskärm gjord av mjölkglas. Detta är omgivet av en burliknande struktur som består av enskilda metallstag. Dessa har hög kontrast i matt guld. Plec-hänglampan är idealisk för samtida vardagsrum, oavsett om den är praktisk belysning ovanför matbordet eller som en dekorativ ljuskälla i vardagsrummet.
 • Vägglampa Gilbert i industriell stil

  Vägglampa Gilbert i industriell stil
  Öppen vägglampa Gilbert för dekorativa ljuskällor Det är den hippa och trendiga industriella stilen som Gilbert-vägglampan designar. Den enkla och mycket minimalistiska metallramen på lampan rymmer två E27-uttag som visar ljuskällorna öppna. Detta gör det möjligt att använda dekorativa glödlampor och rustika lampor som ger vägglampan pricken över i. Gilbert är perfekt för moderna anläggningar, antingen som ett dekorativt föremål eller som ett praktiskt extra- och omgivande ljus.
 • Vägglampa Gelid med kristallglasskivor

  Vägglampa Gelid med kristallglasskivor
  Mousserande kristaller - Gelid vägglampa Det är inte bara övertygande med sitt ljus - Gelid-vägglampan består av många enskilda kristallglasrutor som, när de sätts ihop, bildar den halvcirkelformade lampskärmen. Ljuset lyser ut inifrån och bryts ned i de kristallina skivorna. Detta skapar en elegant och elegant glöd som gör Gelid-lampan så speciell. Den är perfekt som en visuell höjdpunkt som en liten extrabelysning, till exempel i vardagsrum, sovrum eller i korridorer.
 • LED-vägglampa Everett, bredd 40,5 cm

  LED-vägglampa Everett, bredd 40,5 cm
  Modern vägglampa Everett med varma vita lysdioder Den formade vägglampan Everett med en ganska enkel design är utrustad med en vitlackerad metallram. Detta innehåller, dolda bakom satinerade diffusorer, energieffektiva LED-moduler som skonsamt och bländarfritt belyser omgivningen med ett varmt vitt ljus. På grund av den nedåtgående riktningen är Everett-vägglampan idealisk, till exempel för installation ovanför byråer eller skänk eller i garderobsområdet ovanför spegeln.
 • LED-vägglampa Trame, oval form i vitt

  LED-vägglampa Trame, oval form i vitt
  LED-vägglampa Trame i elegant design Snyggt, elegant och dessutom behagligt ljus: Trame LED-vägglampan är övertygande över hela linjen. Den består av en oval formad metallkropp som är utrustad med energieffektiva lysdioder på insidan. Ljuset kan fly upp och ner genom de öppna sidorna och därmed skapa ett vackert spel av ljus och skugga på väggen. Det resulterande omgivande ljuset är inte bara övertygande i privata vardagsrum utan kan också användas lika bra för kommersiella ändamål, till exempel på hotell eller restauranger.
 • Pendellampa Eustoma grön

  Pendellampa Eustoma grön
  pendellampa Eustoma med färgat transparent glas skugga pendellampa Eustoma presenterar sig med ett metalluttag som hänger i en tvinnad upphängning som är omgiven av en imponerande vacker glasskärm. Skuggan är inte bara tilltalande på grund av sin extravaganta form utan också på grund av dess färgade genomskinlighet, vilket också ger ljuset som avges i alla riktningar en speciell känsla. En modern ljusdesign med en romantisk touch.
 • Taklampa Balbo, glas bärnsten

  Taklampa Balbo, glas bärnsten
  Magisk taklampa Balbo med glaskulor för underbara glanseffekter Balbo- taklampa är en fascinerande blickfång som är ett särskilt stort konstverk tack vare sin lekfulla modernitet. Lampan består av ett takfäste med en elegant nickelfinish, som är omgiven av glaskulor. Sfärerna är ordnade i form av en druva och tack vare sin bärnstensfärgade färg skapar de underbara ljusstunder. Eftersom glaset reflekterar ljuset från kroppens insida, vilket ger lampan en magisk glöd som den för vidare till omgivningen.