Maytoni lampor

Det unga designföretaget Maytoni startades 2009 i Tyskland. Deras formgivning har gett många dekorativa lösningar på belysning i offentliga och privata miljöer. Det är lätt att bli förälskad i deras lampor med charmiga skärmar. De gillar att blanda modernt med vintage, vilket avspeglas i lampskärmar som får textil och metall att gifta sig perfekt!

Lamporna hos Maytonis återförsäljare

 • Maytoni Balkpendellampa Iceberg, 3 lampor

  Maytoni Balkpendellampa Iceberg, 3 lampor
  Pendellampa Iceberg med tre lampor och gnistrande ljuseffektVacker, elegant och samtidigt tidlöst modern är designen på de tre sfäriska lampskärmarna på pendellampan Iceberg, som inte bara förser ett matbord med optimalt ljus, utan också ger ljus efter behov över en köksbänk. Designen av armaturens enskilda skärmar skapar en speciell utstrålning, eftersom de är gjorda av förnicklad metall i det övre området och transparent glas i det nedre området, varigenom de kristallkedjor som dinglar inuti kan ses, vilket ger designen en lyxig och glamorös look. Men man ska inte heller bortse från ljuseffekten, som är särskilt stämningsfull och romantisk tack vare de gnistrande kristallkedjorna.
 • Maytoni Hänglampa Broni av betong, Ø 20 cm

  Maytoni Hänglampa Broni av betong, Ø 20 cm
  Broni upphängningslampa i industriell design Upphängningslampan Broni imponerar tack vare lampskärmen i betong. Det väcker föreningar med exponerade tegelväggar, högt i tak och stora fönsterfronter. Lampan passar perfekt med den industriella designen och kan därför enkelt integreras i ett loft eller i ett annat modernt vardagsrum med liknande inredningsdetaljer. Lampan är fäst i en enkel svart upphängning.
 • Maytoni Pendellampa Balbo i gulbrunt

  Maytoni Pendellampa Balbo i gulbrunt
  Fantastiskt vacker glashänglampa Balbo i druvdesign Denna hänglampa imponerar med en design som inte bara är lekfull, men även elegant och originell, eftersom lampskärmen inte som vanligt består av ett element, men istället många enstaka glasskärmar som anordnades som druvor runt centrumet. Sammanlagt åtta G9-ljuskällor, som kan beställas som tillbehör, får denna konstruktion att lysa. Tack vare den speciella formen och glasfärgen blir lampan inte bara optiskt till höjdpunkten, men även ljustekniskt, i och med att ljuset sprids av ”glasdruvorna”, så att en speciell ljusstämning skapas i rummet. Utrustad med dimbara G9-ljuskällor kan ljusstyrkan via den fasta installationen anpassas efter situationen.
 • Maytoni Ljuskrona Bella med yppiga hängen

  Maytoni Ljuskrona Bella med yppiga hängen
  Bella ljuskrona: strålande vacker belysning för en festlig atmosfärMed denna fantastiskt designade ljuskrona vet du inte vad du ska beundra först: metallramen belagd i ett varmt guld, det omgivande patinerade mässingsbandet med de fina ornamenten eller de otaliga, olika slipade kristallerna i olika former och storlekar?Bella-ljuskronan är ett konstverk som gör ett grandiost intryck när den inte är tänd, men först när ljuset tänds kommer dess festliga strålglans till sin fulla rätt och då framhävs både metallförgyllningens varma glans och kristallernas intensiva gnistrande.
 • Maytoni LED-utomhusvägglampa Times Square svart

  Maytoni LED-utomhusvägglampa Times Square svart
  Robusta, LED-vägglampa Times Square som avger ljus uppåt och nedåt LED-utomhusvägglampan Times Square imponerar först med sin toppmoderna, kantiga design, som gör den till ett dekorativt inslag på fasaden. En annan positiv punkt är den robusta bearbetningen av höljet, som är tillverkat av metall, som är beständiga mot temperatur och korrosion. Times Square står därför emot svåra väderleksförhållanden. Times Square ger en säker omgivningsbelysning med ett mjukt ljus som strålar uppåt och nedåt, t.ex. i närheten av infarten.
 • Maytoni Rund pendellampa Dallas, guld

  Maytoni Rund pendellampa Dallas, guld
  Rund pendellampa Dallas med 25 guldfärgade sfäriska glasPendellampan Dallas är mycket dekorativ även när den inte är tänd, tack vare lampskärmarna av tonat glas som är placerade runt en guldfärgad lackerad metallring, som är slående å ena sidan på grund av sin vackra sfäriska form och å andra sidan på grund av den mjuka guldtonen i glaset.När Dallas är tänd sprider den ett mjukt tonat ljus med ett strålande skimmer genom de 25 glaslamporna, vilket skapar en mycket förtrollande atmosfär.
 • Maytoni Glaspendellampa Bergen med regneffekt Ø 25 cm

  Maytoni Glaspendellampa Bergen med regneffekt Ø 25 cm
  Effektiv glaspendellampa Bergen med regneffektAtt elektricitet och vatten normalt inte harmoniserar med varandra borde vara känt för alla, men det är just dessa två element som har ingått en symbiotisk förbindelse i Bergen-pendellampan. Den enda skillnaden är dock att designen inte använder riktigt vatten, utan bara en konstgjord regneffekt på glasskärmen, vilket skapar detta fascinerande utseende. På grund av detta ovanliga utseende uppnår lampan inte bara en unik och fascinerande effekt i det moderna vardagsrummet, utan ger också en speciell ljusstämning i rummet, eftersom den rökgrå glasskärmen skapar en mjuk och jämn ljusspridning. Matchande, så kallade Rustika-lampor ingår i tillbehören och kan beställas samtidigt.
 • Maytoni Rörformad glas-vägglampa Venera - guld

  Maytoni Rörformad glas-vägglampa Venera - guld
  Elegant Venera vägglampa med rörformad glasskärmVägglampan Venera blir en dekorativ extra ljuskälla tack vare den lätt avfasade, rörformade glasskärmen, som hålls av ett dekorativt dekorerat metallelement. Tack vare ljuskällornas placering sprids ljuset jämnt både uppåt och nedåt och skapar en vacker ljuseffekt på väggen. Var Venera hittar sin plats är helt upp till den personliga smaken, men rum som sovrummet, vardagsrummet eller hallen är givna platser, eftersom det är områden i hemmet där ett mysigt accentljus vanligtvis är välkommet.
 • Maytoni Renoir tavelbelysning, brons, antik optik

  Maytoni Renoir tavelbelysning, brons, antik optik
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Taklampa Dallas med 12 glaskulor, guld

  Maytoni Taklampa Dallas med 12 glaskulor, guld
  Taklampa Dallas med tolv lampor - glasen är guldfärgadeDe tolv glasskärmarna på taklampan Dallas sträcker sig åt alla håll - uppåt, nedåt och åt sidorna. De är fästa vid tre armar som sträcker sig från baldakinen, som - liksom takfästet - är målade i guld för att matcha glasen, som är tonade i samma nyans. Glasfärgningen garanterar en fascinerande ljuseffekt och skapar en glamorös atmosfär, med en mysighet som får alla att känna sig som hemma. Glaskulorna reflekterar dessutom varandra när ljuset tänds, vilket ytterligare förstärker Dallas effektfulla verkan.
 • Maytoni Tavelbelysning Renoir i vitt, 2 x E14 25 W

  Maytoni Tavelbelysning Renoir i vitt, 2 x E14 25 W
  Vit tavellampa Renoir med justeringsmekanismTavellampan Renoir imponerar med en mycket dekorativ design och färgskala. Den vita lampan med en vackert patinerad yta och dekorativ väggrosett kan placeras perfekt med en justeringsmekanism med låsskruv för att perfekt iscensätta en målning eller ett foto.Renoir-tavellampan tillverkades av metall och understryker perfekt en romantisk eller till och med antik inredningsstil med sin design. Två E14-lampor upp till 25 W (ingår ej) sätter väggdekorationen perfekt i rätt ljus.
 • Maytoni Pendellampa Balbo i rökgrå

  Maytoni Pendellampa Balbo i rökgrå
  Drömlik glaspendellampa Balbo i druvdesign Denna pendellampa imponerar med en design som inte bara uttrycker en viss lekfullhet, utan också ger en viss elegans och originalitet, eftersom lampskärmen inte som vanligt består av ett element, utan bildas av många enskilda glasskärmar som är ordnade i en druvform runt mitten. Denna struktur belyses av totalt åtta G9-lampor, som kan beställas som tillbehör. Tack vare den speciella formen och glasfärgen är armaturen inte bara en visuell utan även en teknisk höjdpunkt, för när ljuset sprids genom de enskilda "glasdruvorna" skapas en speciell ljusatmosfär i rummet. Utrustad med dimbara G9-ljuskällor kan ljusstyrkan anpassas till situationen via husanslutningen.
 • Maytoni Fermi – rund pendellampa – 30 cm

  Maytoni Fermi – rund pendellampa – 30 cm
  Glamorös och ädel: Fermi pendellampa med gnistrande kristallhängenPendellampan Fermi har en sfäriskt formad lampskärm som är tillverkad av nickelpläterad metall i den övre delen och klarglas i den nedre delen. Genom det klara området syns kristallkedjorna runt glödlampan, så att den övergripande designen redan har ett mycket elegant och glamoröst utseende när den är släckt. När lampan tänds bryts ljuset i kristallernas enskilda fasetter, som börjar gnistra på ett underbart sätt. Det resulterande ljuset skapar ytterligare en wow-effekt, eftersom de enskilda ljusstrålarna som bryter igenom kristallerna skapar ett mycket enhetligt och mysigt ljus.Oavsett om Fermi monteras individuellt eller i grupp skapar den inte bara underbara accenter i vardagsrummet, utan ger också stark belysning för olika områden, till exempel matplatsen.
 • Maytoni Kristalltaklampa Karolina Ø 51 cm

  Maytoni Kristalltaklampa Karolina Ø 51 cm
  Karolina taklampa med vackra kristallsmyckenDen här taklampan ger en strålande vacker rumsbelysning som är oöverträffad. Å ena sidan är det den ljusguldfärgade ramen som ger ljuset en varm ton, å andra sidan är det de många olika kristallerna som med sitt gnistrande skänker en speciell ljuseffekt. Det iögonfallande med taklampan Karolina är de stora kristallerna i mitten av skärmen.
 • Maytoni Picasso vägglampa, tavelbelysning i guld

  Maytoni Picasso vägglampa, tavelbelysning i guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Taklampa Broche med kristaller, Ø 40 cm

  Maytoni Taklampa Broche med kristaller, Ø 40 cm
  Elegant Broche taklampa gnistrar och lyser tack vare många kristaller Om du inte vill göra utan något speciellt i ditt vardagsrum kan du falla tillbaka på den glamorösa Broche- taklampa . Den består av en rund belysningsarmatur som har försetts med många kristaller i olika storlekar. När ljuset slås på börjar Broche glittra och skina, eftersom ljuset bryts många gånger och kristallerna reflekterar varandra. Detta skapar underbara ljusstunder som skapar en mysig atmosfär. Denna magnifika lampa lockar allas uppmärksamhet och skär alltid en fin figur
 • Maytoni Vägglampa Dallas krom, 13 lampor

  Maytoni Vägglampa Dallas krom, 13 lampor
  Kromfärgad vägglampa Dallas med lampskärmar av glas Dallas är en modern vägglampa som lockar allas uppmärksamhet tack vare sin ovanliga design. Den består av 13 glassfärer som fästes över en längd av 95 cm. Bollarna är orienterade olika - antingen nedåt, uppåt eller framåt. Detta säkerställer jämn och ljus allsidig belysning. Glaset har en intressant kromeffekt som ger en strålande ljus och skapar en mysig atmosfär. Dessa vackra lampskärmar kompletteras med en matchande stativ .
 • Maytoni Grace bordslampa 1 lampa mässing/beige

  Maytoni Grace bordslampa 1 lampa mässing/beige
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Hänglampa Nostalgia, 6 lampor

  Maytoni Hänglampa Nostalgia, 6 lampor
  Utsökt upphängningslampa Nostalgi - 6 lampor Raka linjer och sfärer - dessa geometriska element bestämmer utseendet på den sexflammiga Nostalgi-pendellampan och, som färgerna matt guld, svart och vitt, ger den en modern elegans som kan integreras i många rum. Tre raka metallstänger är fästa vid upphängningsstången i mitten, var och en - förskjuten i höjd - stöder två sfäriska lampor av vitt glas. Detta skapar en ljus rumsbelysning från en hängande lampa som är en absolut blickfång även när den inte är upplyst. - Höjdjusterbar endast vid montering
 • Maytoni Vägglampa Brionia med satinskärm

  Maytoni Vägglampa Brionia med satinskärm
  Stilfull vägglampa Brionia med 2 lampor Den lekfulla men mycket dekorativa vägglampan Brionia har två små lampskärmar. Dessa är gjorda av plisserat satin och ger ett jämnt, mjukt ljus. Lampkroppen är gjord av metall och är lätt utsmyckad. En liten kristallupphängning är fäst på de båda lamparmarna, vilket ökar lekfullheten. Vägglampan Brionia är lämplig för alla boningsrum där elegant, stilfull och lekfull extrabelysning krävs. Med sina cremevita toner passar den även lätt in i nästan alla inredningar.
 • Maytoni Picasso vägglampa, tavelbelysning i brins

  Maytoni Picasso vägglampa, tavelbelysning i brins
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Hänglampa Nostalgia, 9 lampor

  Maytoni Hänglampa Nostalgia, 9 lampor
  Hänglampa Nostalgia med 9 lampor och kulskärmar av glas Hänglampan Nostalgia ser fantastisk ut: Tre raka linjer av metall i mitten förgrenar sig ut i utrymmet med nio enskilda kulformade lampor på olika höjder. Denna geometriska bild ger varje rum en frisk modern känsla. Lampan i kulform består av vitt glas som är ljust upplyst av de lampor som sitter inuti. Det uppstår en omfattande rumsbelysning med en mjuk karaktär. Färgerna är svart, matt guld och vitt, vilket ser mycket elegant ut. - Höjdjusterbar endast vid montering
 • Maytoni Rektangulär hänglampa Dallas, guldfärgad

  Maytoni Rektangulär hänglampa Dallas, guldfärgad
  Imponerande pendellampa Dallas med sfäriska glas i guldDen avlånga skärmen på pendellampan Dallas består av en guldfärgad lackerad metallstång på vilken totalt 25 sfäriska lampglas är fästa och pekar i alla riktningar. Det guldfärgade tonade glaset skapar en mycket harmonisk och mjuk ljusatmosfär. Ljuseffekten hos denna extravaganta taklampa är fenomenal: festlig, mysig - helt enkelt stämningsfull, precis rätt för att belysa t.ex. ett långbord på rätt sätt.
 • Maytoni LED-utomhusvägglampa Times Square vit

  Maytoni LED-utomhusvägglampa Times Square vit
  Robusta, LED-vägglampa Times Square som avger ljus uppåt och nedåt LED-utomhusvägglampan Times Square imponerar först med sin toppmoderna, kantiga design, som gör den till ett dekorativt inslag på fasaden. En annan positiv punkt är den robusta bearbetningen av höljet, som är tillverkat av metall, som är beständiga mot temperatur och korrosion. Times Square står därför emot svåra väderleksförhållanden. Times Square ger en säker omgivningsbelysning med ett mjukt ljus som strålar uppåt och nedåt, t.ex. i närheten av infarten.
 • Maytoni Rökglasskärm - vägglampan Irving

  Maytoni Rökglasskärm - vägglampan Irving
  Justerbar vägglampa Irving i vintagedesignVägglampan Irving är inte bara ett belysningsföremål, utan också ett inredningselement som på ett avgörande sätt formar din inredningsstil.Den består av ett runt väggfäste och en vacker glasskärm i rökgrått, som är ansluten till väggplattan med ett guldfärgat metallfäste som ser solitt ut. En särskild höjdpunkt här är att lampskärmen kan lutas något med två låsskruvar i hållaren, så att hela skärmen kan riktas in efter önskemål.För den öppna skärmdesignen är användningen av dekorativa glödlampor särskilt lämplig, till exempel så kallade vintage-lampor i glödlampsform. Deras design tillför inte bara något extra, utan ger också ett mycket mysigt ljus.
 • Maytoni LED-vägglampa Trame, rektangulär

  Maytoni LED-vägglampa Trame, rektangulär
  Modern vägglampa Trame med varma vita lysdioder Den moderna designen av LED-vägglampan Trame är övertygande vid första anblicken. Tre metalliska rektanglar är snyggt anordnade ovanför varandra och har energieffektiva lysdioder på baksidan, vilket ger ett behagligt omgivande ljus när ljuset tänds. Trame LED-vägglampan är perfekt för alla vardagsrum, som vardagsrummet eller matsalen, och kan också lysa i den kommersiella sektorn. Oavsett om det är hotell eller restauranger, kan den moderna och eleganta designen användas på många sätt.
 • Maytoni Rando utomhusvägglampa, 2 lampor, svart

  Maytoni Rando utomhusvägglampa, 2 lampor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Arco hänglampa med 6 glasskärmar

  Maytoni Arco hänglampa med 6 glasskärmar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Aster vägglampa av pressat glas

  Maytoni Aster vägglampa av pressat glas
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Hänglampa Puntes Ø 51,7 cm

  Maytoni Hänglampa Puntes Ø 51,7 cm
  Dekorativ upphängningslampa Puntes Mycket dekorativt och ändå modernt, så kommer Puntes hänglampa från. Den består av en kromfärgad stativ och flera glasinsatser som är uppradade på utsidan av skuggan och ger lampan ett anmärkningsvärt utseende. Puntes passar mycket bra som bordsbelysning i moderna vardagsrum.
 • Maytoni Palace ljuskrona med kristallskärm

  Maytoni Palace ljuskrona med kristallskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Taklampa Balbo, glas rökgrått, 13 lampor

  Maytoni Taklampa Balbo, glas rökgrått, 13 lampor
  Druvformad taklampa Balbo med en lekfull design taklampa Balbo är ett uttryck för extravagans och exklusiv design. Lampan består av ett förnicklat takfäste, som är omgivet av eleganta glassfärer. De druvliknande arrangerade bollarna inspirerar tack vare den fascinerande rökt glasoptiken. Glasets speciella nyans skapar en effektiv atmosfär. Den lekfulla designen är särskilt populär i moderna vardagsrum, vilket innebär att Balbo kan användas som en dekorativ blickfång i vardagsrummet.
 • Maytoni LED-utomhusvägglampa Fulton, 10 x 10 cm, vit

  Maytoni LED-utomhusvägglampa Fulton, 10 x 10 cm, vit
  Med justerbar utgångsvinkel - LED utomhusvägglampa Fulton Den vackra, enkelt designade utomhusvägglampan Fulton är utrustad med moderna, energieffektiva lysdioder. Dessa lyser uppåt och nedåt med universellt vitt ljus. Utgångsvinkeln på varje sida kan enkelt justeras, från bred till smal, efter önskemål. Den fyrkantiga formen på utomhusvägglampan gör den också till en visuell blickfång som är lika modern som den är tidlös. Den robusta metallramen säkerställer också att utomhuslampan tål alla väder.
 • Maytoni Beekman LED-utomhusvägglampa 3 000 K svart

  Maytoni Beekman LED-utomhusvägglampa 3 000 K svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Rando utomhusvägglampa, 1 lampor, vit

  Maytoni Rando utomhusvägglampa, 1 lampor, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Rim LED-hänglampa, 840, 3 ringar, svart

  Maytoni Rim LED-hänglampa, 840, 3 ringar, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Vesper hänglampa 14 lampor svart/guld

  Maytoni Vesper hänglampa 14 lampor svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Erich ljuskrona 12 lampor nickel/vitt

  Maytoni Erich ljuskrona 12 lampor nickel/vitt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Zaragoza ljuskrona 5 lampor textilskärm

  Maytoni Zaragoza ljuskrona 5 lampor textilskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Rando utomhusvägglampa, 2 lampor, vit

  Maytoni Rando utomhusvägglampa, 2 lampor, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Marmo vägglampa i guld med marmor

  Maytoni Marmo vägglampa i guld med marmor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Mabell vägglampa av glas, koppar

  Maytoni Mabell vägglampa av glas, koppar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Hoop infälld taklampa, vinklad, vit

  Maytoni Hoop infälld taklampa, vinklad, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Grace ljuskrona 6 lampor mässing/vitt

  Maytoni Grace ljuskrona 6 lampor mässing/vitt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Erich ljuskrona 12 lampor mässing/vit

  Maytoni Erich ljuskrona 12 lampor mässing/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Erich ljuskrona mässing rosé, metall/glas, 8 lampor.

  Maytoni Erich ljuskrona mässing rosé, metall/glas, 8 lampor.
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Gånglampa Bronx

  Maytoni Gånglampa Bronx
  Bronx vägarmatur för säker belysning av fastighetenMed sin moderna design matchar Bronx vägarmatur många aktuella fastighetsvarianter. Stommen i Bronx Pathway Armature är tillverkad av en metalllegering som är både temperatur- och korrosionsbeständig, så att du kan ha glädje av denna estetiska ljuskälla under lång tid. Bronx Path Armature är också ett vackert tillbehör för modern utomhusdesign under dagtid.
 • Maytoni Utomhusvägglampa Bronx 2 lampor

  Maytoni Utomhusvägglampa Bronx 2 lampor
  Uppåt och nedåt lysande utomhusvägglampa BronxMed denna vackra vägglampa i modern look kan en mängd olika belysningsuppgifter realiseras i utomhusområdet, vilket å ena sidan leder till mer komfort och å andra sidan naturligtvis också utgör en extra säkerhetsaspekt.Bronx vägglampa är både temperaturbeständig och korrosionsskyddad, så att nöjet med denna vackra ljuskälla, som badar utomhusområdet i mjukt ljus, varar länge.
 • Maytoni Vägglampa Nostalgia, 2 lampor

  Maytoni Vägglampa Nostalgia, 2 lampor
  Geometriskt designad vägglampa Nostalgi - 2 lampor Tre raka linjer, en rektangel och två sfärer avgör utseendet på tvåflammarnostalgi: vägglampan med det rektangulära väggfästet, ramstängerna korsade på två punkter och de två sfärerna av frostat glas fungerar inte bara som en källa till atmosfärisk extrabelysning i en modern boendemiljö, men också som ett dekorativt element som betonar stilen. Ramens harmoniska färgschema i mattguld och svart ger en intressant kontrast till glasbollarnas vita.
 • Maytoni Utomhusvägglampa Bronx 1 lampa

  Maytoni Utomhusvägglampa Bronx 1 lampa
  Svartmålad yttervägglampa Bronx - 1 lampa Utomhusvägglampan Bronx trivs med ett mycket robust utförande, dvs den är utrustad med temperatur- och korrosionsbeständighet, samt en design som harmoniserar med många fasadkonstruktioner. Bronx avger sitt ljus fram och till sidorna och belyser därmed z. B. Husingångar och andra fastighetsområden, vilket också innebär mer säkerhet på utsidan.
 • Maytoni Hänglampa Nostalgia, 3 lampor

  Maytoni Hänglampa Nostalgia, 3 lampor
  Estetiskt designad pendellampa Nostalgi - 3 lampor Med sin geometriska touch, som skapas av ramens linjära form och lampglasens sfäriska form, fångar Nostalgi- pendellampa med tre lampor omedelbart ögonen i varje rum och är redan upplyst. Så snart lampan tänds lyser de opala vita sfäriska glasögonen i starkt ljus. Ramens färgschema i mattguld och svart står i slående kontrast till glasets nyanser. - Höjdjusterbar endast vid montering
 • Maytoni Taklampa Dallas, guld, 13 lampor

  Maytoni Taklampa Dallas, guld, 13 lampor
  Dallas taklampa i guld med glaskulor för fascinerande ljusstunder Elegant och ovanligt - det är Dallas taklampa . Den består av en långsträckt metallstång till vilken 13 enskilda lampskärmar är gjorda av glas. Några av dem är uppe och andra är nere. Detta säkerställer enhetlig belysning. Dessutom har glaset en ljus, bärnstensfärgad färg som effektivt sprider ljuset in i rummet. Glasets färg kompletteras av ramens glänsande gyllene yta. Detta gör att lampan ser särskilt elegant ut.
 • Maytoni LED-vägglampa Trame, oval form i vitt

  Maytoni LED-vägglampa Trame, oval form i vitt
  LED-vägglampa Trame i elegant design Snyggt, elegant och dessutom behagligt ljus: Trame LED-vägglampan är övertygande över hela linjen. Den består av en oval formad metallkropp som är utrustad med energieffektiva lysdioder på insidan. Ljuset kan fly upp och ner genom de öppna sidorna och därmed skapa ett vackert spel av ljus och skugga på väggen. Det resulterande omgivande ljuset är inte bara övertygande i privata vardagsrum utan kan också användas lika bra för kommersiella ändamål, till exempel på hotell eller restauranger.
 • Maytoni LED-vägglampa Trame, oval form i svart

  Maytoni LED-vägglampa Trame, oval form i svart
  LED-vägglampa Trame i elegant design Snyggt, elegant och dessutom behagligt ljus: Trame LED-vägglampan är övertygande över hela linjen. Den består av en oval formad metallkropp som är utrustad med energieffektiva lysdioder på insidan. Ljuset kan fly upp och ner genom de öppna sidorna och därmed skapa ett vackert spel av ljus och skugga på väggen. Det resulterande omgivande ljuset är inte bara övertygande i privata vardagsrum utan kan också användas lika bra för kommersiella ändamål, till exempel på hotell eller restauranger.
 • Maytoni Vägglampa Erich i mässing med glasskärm

  Maytoni Vägglampa Erich i mässing med glasskärm
  Liten vägglampa Erich med glasskärm Den attraktiva designen av den lilla vägglampan Erich är klassisk och ändå mycket modern. En mässingsfärgad stativ håller en lampskärm, som är gjord av matt glas och hålls i vitt. Glaset är helt stängt och format till en vacker boll, som rymmer ett E14- uttag inuti, som kan utrustas med en lämplig lampa. När ljuset slås på slipper ljusstyrkan genom glaset mycket försiktigt och utan bländning, så att ett behagligt extra och omgivande ljus skapas. Erich är perfekt för moderna och klassiskt inredda vardagsrum.
 • Maytoni Vägglampa Grace, 2 lampor

  Maytoni Vägglampa Grace, 2 lampor
  Med kristallhängningar - två-låga Grace vägglampa Snygg och lekfull samtidigt: Grace vägglampan kombinerar en vintage touch med en lätt elegans. Dess två lampskärmar är gjorda av lite transparent, vit organza som skapar en speciell ljus . Dessa två nyanser sitter tronade på metallramen på vägglampan, som är mycket utsmyckad, dekorativ och trimmad för att se gammal ut i den lumpiga stilen. Det lumpiga utseendet kombineras skickligt med kristallens gnistan, som ingår som komponenter och integreras som en gardin på lampan. Vägglampan Grace är en speciell lampa som vet hur man övertygar som en dekorativ blickfång och ytterligare ljuskälla. Oavsett om det är i vardagsrummet, i matsalen eller i en hall, kan vägglampan med två flammor användas på många sätt.
 • Maytoni Pendellampa Eustoma ljusblå

  Maytoni Pendellampa Eustoma ljusblå
  pendellampa Eustoma med färgat transparent glas skugga pendellampa Eustoma presenterar sig med ett metalluttag som hänger i en tvinnad upphängning som är omgiven av en imponerande vacker glasskärm. Skuggan är inte bara tilltalande på grund av sin extravaganta form utan också på grund av dess färgade genomskinlighet, vilket också ger ljuset som avges i alla riktningar en speciell känsla. En modern ljusdesign med en romantisk touch.
 • Maytoni LED-vägglampa Trame vit

  Maytoni LED-vägglampa Trame vit
  LED vägglampa Trame - elegant ljusobjekt för väggen På samma sätt som en fågel som cirklar i luften, placeras LED-vägglampan Trame med sin elegant designade metallram mot väggen. Ljuskroppen, gjord av glas, rymmer en varmvit LED-ljuskälla som ger en mild belysning av omgivningen. En vägglampa som kan harmoniseras med många moderna väggdesigner och fungerar som ett dekorativt element när den är avstängd.
 • Maytoni Taklampa Broche med kristaller, Ø 49 cm

  Maytoni Taklampa Broche med kristaller, Ø 49 cm
  Elegant Broche taklampa gnistrar och lyser tack vare många kristaller Om du inte vill göra utan något speciellt i ditt vardagsrum kan du falla tillbaka på den glamorösa Broche- taklampa . Den består av en rund belysningsarmatur som har försetts med många kristaller i olika storlekar. När ljuset slås på börjar Broche glittra och skina, eftersom ljuset bryts många gånger och kristallerna reflekterar varandra. Detta skapar underbara ljusstunder som skapar en mysig atmosfär. Denna magnifika lampa lockar allas uppmärksamhet och skär alltid en fin figur.
 • Maytoni Vägglampa Erich i nickel med glasskärm

  Maytoni Vägglampa Erich i nickel med glasskärm
  Nickelfärgad vägglampa Erich med en vit glasskärm Den moderna vägglampan Erich är utrustad med en nickelfärgad stativ och en vit, matt glasskärm. Den har ett E14- uttag som måste vara utrustat med en lämplig lampa. Ljuset lyser försiktigt genom det matta glaset och avger ljusstyrkan försiktigt och utan bländning i miljön. Vägglampan Erich är därför idealisk som extra belysning, till exempel i vardagsrummet eller som en liten lampa på sängen.
 • Maytoni Vägglampa Erich i mässing med två glasskärmar

  Maytoni Vägglampa Erich i mässing med två glasskärmar
  Klassisk vägglampa Erich med lampskärmar av matt glas stativ i matt mässing, nyanserna i matt glas - den eleganta och klassiskt designade vägglampan Erich imponerar med sin eleganta exteriör. Lampskärmarna, som är sfäriska, varje E14-uttag, som ska utrustas med en ljuskälla. Erich-lampan är den perfekta väggbelysningen till exempel i vardagsrum, matsalar eller hallar. Den är idealisk för elegant extra- eller omgivande belysning och kan också se bra ut när den är avstängd.
 • Maytoni Hänglampa Plec med burskärm i guld

  Maytoni Hänglampa Plec med burskärm i guld
  Upphängningslampa Plec med lampskärm av mjölkglas Den moderna upphängningslampan Plec har en sfärisk lampskärm gjord av mjölkglas. Detta är omgivet av en burliknande struktur som består av enskilda metallstag. Dessa har hög kontrast i matt guld. Plec-hänglampan är idealisk för samtida vardagsrum, oavsett om den är praktisk belysning ovanför matbordet eller som en dekorativ ljuskälla i vardagsrummet.
 • Maytoni Vägglampa Erich i nickel med två glasskärmar

  Maytoni Vägglampa Erich i nickel med två glasskärmar
  Modern vägglampa Erich med matt glas Tvåflammig vägglampa Erich övertygar vid första anblicken med sin formade design och de sfäriska lampskärmarna. Dessa är gjorda av vitt matt glas och har vardera ett E14- uttag som kan utrustas med lämpliga lampor. Med en varmvit glödlampa lyser Erich i ett behagligt, mjukt ljus. Vägglampan är därför perfekt för extra belysning, till exempel i vardagsrum, matsalar eller i korridorer.
 • Maytoni Vägglampa Gilbert i industriell stil

  Maytoni Vägglampa Gilbert i industriell stil
  Öppen vägglampa Gilbert för dekorativa ljuskällor Det är den hippa och trendiga industriella stilen som Gilbert-vägglampan designar. Den enkla och mycket minimalistiska metallramen på lampan rymmer två E27-uttag som visar ljuskällorna öppna. Detta gör det möjligt att använda dekorativa glödlampor och rustika lampor som ger vägglampan pricken över i. Gilbert är perfekt för moderna anläggningar, antingen som ett dekorativt föremål eller som ett praktiskt extra- och omgivande ljus.
 • Maytoni Vägglampa Gelid med kristallglasskivor

  Maytoni Vägglampa Gelid med kristallglasskivor
  Mousserande kristaller - Gelid vägglampa Det är inte bara övertygande med sitt ljus - Gelid-vägglampan består av många enskilda kristallglasrutor som, när de sätts ihop, bildar den halvcirkelformade lampskärmen. Ljuset lyser ut inifrån och bryts ned i de kristallina skivorna. Detta skapar en elegant och elegant glöd som gör Gelid-lampan så speciell. Den är perfekt som en visuell höjdpunkt som en liten extrabelysning, till exempel i vardagsrum, sovrum eller i korridorer.
 • Maytoni Taklampa Balbo, glas bärnsten

  Maytoni Taklampa Balbo, glas bärnsten
  Magisk taklampa Balbo med glaskulor för underbara glanseffekter Balbo- taklampa är en fascinerande blickfång som är ett särskilt stort konstverk tack vare sin lekfulla modernitet. Lampan består av ett takfäste med en elegant nickelfinish, som är omgiven av glaskulor. Sfärerna är ordnade i form av en druva och tack vare sin bärnstensfärgade färg skapar de underbara ljusstunder. Eftersom glaset reflekterar ljuset från kroppens insida, vilket ger lampan en magisk glöd som den för vidare till omgivningen.
 • Maytoni Pendellampa Eustoma med ett klart glas

  Maytoni Pendellampa Eustoma med ett klart glas
  Upphängningslampa Eustoma med en dekorativ glasskärm Oavsett om det är installerat ensamt eller dekorativt i en grupp, är den lilla Eustoma- pendellampa en riktig blickfång med sin eleganta glasskärm. Lampskärmen är gjord av klippt glas - väldigt enkelt, transparent och tydligt i sin färg. Här utsänds ljuset försiktigt nedåt och genom glaset in i omgivningen, vilket skapar en mycket trevlig omgivning och extra ljus som ser bra ut över diskar, bord, byråer eller skänk.
 • Maytoni Taklampa Dallas med 12 glaskulor, krom

  Maytoni Taklampa Dallas med 12 glaskulor, krom
  Dallas taklampa - en glamorös ljuskälla med effektiv ljuseffektTolv sfäriska lampor av kromfärgat glas pryder Dallas taklampa, som är idealisk för exklusiv inredning av ett modernt vardagsrum. När lampan är släckt är den extravaganta looken ett riktigt blickfång, men när ljuset tänds blir Dallas taklampa ett riktigt blickfång som drar till sig uppmärksamheten på ett magiskt sätt. Förutom den fantastiska effekten av varje enskilt belyst glas, tillkommer den övergripande effekten av glaslamporna som belyser varandra. Resultatet är en nästan magisk atmosfär.
 • Maytoni Hänglampa Blues, 3 lampor, rökgrå

  Maytoni Hänglampa Blues, 3 lampor, rökgrå
  Magisk hänglampa Blues med dolda kristallkedjor Den eleganta upphängningslampan Blues inspirerar tack vare de tre glasskärmarna med nickelfinish. Glaset är inte slät, men har fina, vertikala spår. Upphängningen är filigran och reserverad så att fokus förblir på lampskärmarna. Glasets nickelutseende ger lampan en modern aspekt och gör den samtidigt till ett trendigt dekorativt element. Lampskärmarna blir bara lite genomskinliga när de slås på så att kristallkedjorna gömda inuti blir synliga. Kristallerna är en fascinerande syn, eftersom de bryter ljus många gånger och så framkallar underbara reflektioner.
 • Maytoni Taklampa Gilbert i vintagedesign

  Maytoni Taklampa Gilbert i vintagedesign
  Trendig taklampa Gilbert med minimalistisk design Gilbert taklampa en trendig industriell design. Det enkla takfästet utgör mitten av de matt svarta metallstöden. Därifrån går stagarna i olika riktningar och sprider sig i rymden. Åtta E27-lampor krävs som ljuskällor. När du väljer lampor ska glödlampor användas, eftersom de kompletterar designen perfekt. Gilbert kan användas på många sätt. Oavsett om det är i ett modernt vardagsrum eller på en restaurang, är den här lampan alltid en speciell blickfång.
 • Maytoni Hänglampa Bicones i svart, Ø 14 cm

  Maytoni Hänglampa Bicones i svart, Ø 14 cm
  Modern elegans - hängande lampa Bicones med bokelement Den är perfekt för modern bordsbelysning - upphängningslampan Bicones med sin trattformade lampskärm som är öppen längst ner. Detta är helt enkelt klädd i matt svart, liksom det matchande takfästet och textilkabeln för upphängningen. Endast ett element passar inte in i färgdiktaten: Lampskärmens övre ände är försedd med ett designelement av bokträ som sticker ut från den annars mörka konstruktionen.
 • Maytoni Hänglampa Bicones i svart, Ø 22 cm

  Maytoni Hänglampa Bicones i svart, Ø 22 cm
  Modern elegans - hängande lampa Bicones med bokelement Den är perfekt för modern bordsbelysning - upphängningslampan Bicones med sin trattformade lampskärm som är öppen längst ner. Detta är helt enkelt klädd i matt svart, liksom det matchande takfästet och textilkabeln för upphängningen. Endast ett element passar inte in i färgdiktaten: Lampskärmens övre ände är försedd med ett designelement av bokträ som sticker ut från den annars mörka konstruktionen.
 • Maytoni Hänglampa Dallas, krom

  Maytoni Hänglampa Dallas, krom
  Dallas pendellampa med kromfärgade sfäriska glas Pendellampan Dallas med 25 lampor är som en dröm: den avlånga skärmen består av kromfärgade sfäriska glas som är fästa på en lång metallstång. Den kompletta armaturen ser modern och samtidigt mycket festlig ut, eftersom de belysta glasen strålar ett särskilt briljant ljus på grund av sin nyans.En iögonfallande grund- och områdesbelysning för det moderna vardagsrummet, som ger varje rum en speciell exklusivitet.
 • Maytoni Vägglampa Parma av gips, 8 x 20 cm

  Maytoni Vägglampa Parma av gips, 8 x 20 cm
  Gips vägglampa Parma för ett behagligt, indirekt ljus Den elegant designade och enkelt bevarade vägglampan Parma har två uttag för GU10-lampor, som möjliggör en ljusstråle beroende på topp och botten. Beroende på vilken ljuskälla som används kan ljuset till exempel ge ett speciellt extra och omgivande ljus med en behaglig, varmvit ljusstråle. Oavsett om det är i vardagsrummet, i matsalen eller i korridoren kan den lilla Parma-lampan användas på många sätt. Tack vare det använda materialet kan det också anpassas efter färg, eftersom gipsen kan målas. Oavsett om det helt enkelt är designat i vitt eller färgstarkt, kan det yttre utseendet enkelt anpassas till interiören.
 • Maytoni LED-vägglampa Trame svart

  Maytoni LED-vägglampa Trame svart
  LED vägglampa Trame - elegant ljusobjekt för väggen På samma sätt som en fågel som cirklar i luften, placeras LED-vägglampan Trame med sin elegant designade metallram mot väggen. Ljuskroppen, gjord av glas, rymmer en varmvit LED-ljuskälla som ger en mild belysning av omgivningen. En vägglampa som kan harmoniseras med många moderna väggdesigner och fungerar som ett dekorativt element när den är avstängd.
 • Maytoni Dallas taklampa 20-ljus, höjd 25 cm, svart

  Maytoni Dallas taklampa 20-ljus, höjd 25 cm, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Mabell vägglampa av glas, krom

  Maytoni Mabell vägglampa av glas, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Dallas pendellampa 25 ljus, rund, svart

  Maytoni Dallas pendellampa 25 ljus, rund, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Reflex LED-pendellampa, tygskärmar, 3 fl.

  Maytoni Reflex LED-pendellampa, tygskärmar, 3 fl.
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Reflex LED-pendel, skärm i tyg, 1 fl.

  Maytoni Reflex LED-pendel, skärm i tyg, 1 fl.
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Tau LED-pendellampa med ljusrör

  Maytoni Tau LED-pendellampa med ljusrör
  Guldfärgad LED-pendellampa med integrerat ljusrör Med sin guldfärgade ram och flexibla ljusrör ger LED-pendellampan Tau omgivningen en sofistikerad och samtidigt modern touch. Tack vare sitt speciella utseende passar den både i privata och offentliga miljöer, t.ex. i museer eller gallerier. Tack vare den höga densiteten hos de integrerade LED-lamporna ger pendellampan ett jämnt och mjukt ljus som ger en varm belysning av omgivningen. Silikonröret kan lindas på olika sätt runt aluminiumramen, gulnar inte och är dessutom mycket starkt.
 • Maytoni Enigma LED-pendellampa, justerbar, vit

  Maytoni Enigma LED-pendellampa, justerbar, vit
  Justerbar LED-pendellampa Enigma med smal ljuskälla Med sitt moderna utseende är LED-pendellampan Enigma ett vackert blickfång i vardagsrummet, både när den är tänd och släckt. Tack vare den platta skärmen kan pendellampan användas flexibelt. Den kan t.ex. användas som ljuskälla i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Höjden på lampan kan justeras snabbt och enkelt. Det är också möjligt att ändra ljusets riktning eller lampskärmens orientering med hjälp av en integrerad mekanism. Enigma sprider varmt ljus till omgivningen och skapar en behaglig atmosfär i rummet
 • Maytoni Enigma LED-pendellampa, justerbar, mässingsfärgad

  Maytoni Enigma LED-pendellampa, justerbar, mässingsfärgad
  Justerbar LED-pendellampa Enigma med smal ljuskälla Med sitt moderna utseende är LED-pendellampan Enigma ett vackert blickfång i vardagsrummet, både när den är tänd och släckt. Tack vare den platta skärmen kan pendellampan användas flexibelt. Den kan t.ex. användas som ljuskälla i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Höjden på lampan kan justeras snabbt och enkelt. Det är också möjligt att ändra ljusets riktning eller lampskärmens orientering med hjälp av en integrerad mekanism. Enigma sprider varmt ljus till omgivningen och skapar en behaglig atmosfär i rummet
 • Maytoni Avantgarde vägglampa, glasskärm, svart

  Maytoni Avantgarde vägglampa, glasskärm, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Cascade LED-pendellampa, svart, 3-ljus

  Maytoni Cascade LED-pendellampa, svart, 3-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Cascade LED-pendellampa, svart, 5-ljus

  Maytoni Cascade LED-pendellampa, svart, 5-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Cascade LED-pendellampa, svart, 1-ljus

  Maytoni Cascade LED-pendellampa, svart, 1-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Antic vägglampa, upp och ned, grå

  Maytoni Antic vägglampa, upp och ned, grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Infälld spot Atom, GU10, vit, kantig ram

  Maytoni Infälld spot Atom, GU10, vit, kantig ram
  downlight Atom med en fyrkantig ram i subtilt vitt Atom- downlight enkla design smälter underbart in i taket med sin vita färg och märks knappast när den stängs av. Men när ljuset slås på blir dess funktionalitet tydlig: GU10-lampans ljus (ingår ej) lyser nedåt på ett riktat och individuellt justerbart sätt. Ljuskällan kan svängas upp till 25 ° åt båda sidor så att varje område nedan kan belysas perfekt. Kan användas i en mängd olika vardagsrum, till exempel i vardagsrummet, i korridoren eller i en studie.
 • Maytoni Inbyggnadslampa Akron, justerbar, rund, svart

  Maytoni Inbyggnadslampa Akron, justerbar, rund, svart
  Rund inbyggnadslampa Akron med svängbar ljuskälla Den modernt designade Akron inbyggnadslampa i aluminium är perfekt för takinstallation, till exempel i privata vardagsrum eller kommersiella kontor. Den inbyggnadslampa armaturen är utrustad med GU10-lampor, som som ljuskälla kan svängas 25 ° i ramen och därmed justeras individuellt. Detta möjliggör målinriktad och flexibel belysning.
 • Maytoni Jupiter LED-vägglampa, guld, Ø 44,8cm

  Maytoni Jupiter LED-vägglampa, guld, Ø 44,8cm
  Rund LED-vägglampa Jupiter i elegant guldkropp LED-vägglampan Jupiter är utrustad med varmvita lysdioder som ger ett behagligt och mysigt ljus. Tack vare den runda formen avges ljuset jämnt i alla riktningar, vilket skapar en indirekt belysning längs väggen. Kroppen av metall och akryl är helt i guld och sprider en lyxig charm. Med den här armaturen kan både moderna och tidlöst inredda rum utformas på ett effektivt sätt. Jupiter kan användas enskilt eller i kombination med flera andra armaturer för att skapa ett distinkt och individuellt ljuskoncept. LED-armaturen är inte bara en ljuskälla utan också ett dekorativt inredningselement som fungerar som en höjdpunkt på väggen även när den är avstängd och ger rummet en elegant design
 • Maytoni Fleur utomhushänglampa, guld

  Maytoni Fleur utomhushänglampa, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Fleur gånglampa, guld

  Maytoni Fleur gånglampa, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Mare vägglampa, krom

  Maytoni Mare vägglampa, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Mabell vägglampa av glas, guld

  Maytoni Mabell vägglampa av glas, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Mare vägglampa, guld

  Maytoni Mare vägglampa, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Jupiter LED-vägglampa, marmorerad/klar

  Maytoni Jupiter LED-vägglampa, marmorerad/klar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Maytoni Jupiter LED vägglampa, guld, Ø 38,1cm

  Maytoni Jupiter LED vägglampa, guld, Ø 38,1cm
  Rund LED-vägglampa Jupiter i elegant guldkropp LED-vägglampan Jupiter är utrustad med varmvita lysdioder som ger ett behagligt och mysigt ljus. Tack vare den runda formen avges ljuset jämnt i alla riktningar, vilket skapar en indirekt belysning längs väggen. Kroppen av metall och akryl är helt i guld och sprider en lyxig charm. Med den här armaturen kan både moderna och tidlöst inredda rum utformas på ett effektivt sätt. Jupiter kan användas enskilt eller i kombination med flera andra armaturer för att skapa ett distinkt och individuellt ljuskoncept. LED-armaturen är inte bara en ljuskälla utan också ett dekorativt inredningselement som fungerar som en höjdpunkt på väggen även när den är avstängd och ger rummet en elegant design
 • Maytoni Jupiter LED vägglampa, guld, Ø 25cm

  Maytoni Jupiter LED vägglampa, guld, Ø 25cm
  Rund LED-vägglampa Jupiter i elegant guldkropp LED-vägglampan Jupiter är utrustad med varmvita lysdioder som ger ett behagligt och mysigt ljus. Tack vare den runda formen avges ljuset jämnt i alla riktningar, vilket skapar en indirekt belysning längs väggen. Kroppen av metall och akryl är helt i guld och sprider en lyxig charm. Med den här armaturen kan både moderna och tidlöst inredda rum utformas på ett effektivt sätt. Jupiter kan användas enskilt eller i kombination med flera andra armaturer för att skapa ett distinkt och individuellt ljuskoncept. LED-armaturen är inte bara en ljuskälla utan också ett dekorativt inredningselement som fungerar som en höjdpunkt på väggen även när den är avstängd och ger rummet en elegant design
 • Maytoni Fleur vägglampa, brons

  Maytoni Fleur vägglampa, brons
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!