Lampkultur » Taklampor

Märken på taklampor:

Oluce taklampor

Populärt inom Oluce taklampor

 • Lyndon Taklampa Krom/Transparent - Oluce

  DesignVico Magistretti for Oluce KonceptLyndon taklampan är en vacker taklampa i krom och transparent glas, från Oluce designat av Vico Magistretti i 1977.En fantastisk taklampa, i kandelaber stil, som har 4 vackra glasfält där ljuskällan befinner sig. Ljuset faller vackert ut i lokalen och tankarna tas tillbaka till atmosfären i vackra storstäder, i slutet av 1900-talet.Med Lyndon taklampan är det tydligt, att se designaren Vico Magistretti's förkärlek till simpla geometriska former. Denna taklampa är heller inget undtantag och den briljerar i sitt enkla, nästan, industriella uttryck.En riktigt snygg taklampa, till en lokal som behöver en stilmedveten touch från en svunnen tid.
 • Colombo Taklampa Vit - Oluce

 • Recuerdo Taklampa Alu/Transparent - Oluce

  DesignMariana Pellegrino Soto för Oluce KonceptRecuerdo lampserien från Oluce designad av Mariana Pellegrino Soto är en riktigt snygg lampserie bestående av en bordslampa och en taklampa.Recuerdo Taklampa Alu/Transparent, primärt designelement är den snygga, transparenta, glasfärgen som dominerar uttrycket. Själva ljuskällan ligger i en frostad glascylinder, som är inuti den primära glaskulan. Den inre glaskonstruktionen i samarbete med den yttre, ger ett lekfullt diffust ljus.Kombinationen av de två glaskonstruktioner i Recuerdo Taklampa Alu/Transparent ger en super fet effekt igenom det quiltade uttryck den yttersta glaskulan har. Detta skapar ett snyggt spel mellan ljus och skuggor, som gör andra lampor avundsvärda.
 • Circles Taklampa Vit/Silver - Oluce

Fler tips på Oluce taklampor

 • Sonora Taklampa Vit - Oluce

  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti's andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Vit håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.
 • Berlin Vägglampa/Taklampa Ø30 - Oluce

 • Lanterna Taklampa - Oluce

  DesignMarta Laudani & Marco Romanelli för Oluce KonceptOluce har i samarbete med Marta Laudani & Marco Romanelli skapat Lanterna. En snygg taklampa, som kastar ett vackert och diffust ljus. Det visuella intrycket du är kvar med, är lätt inkapslat i luften. En härlig enkel design, med ett skönt ljus, som passar in i alla moderna hem - Eller för den sakens skull, över disken eller baren.Lanterna taklampan består av 2 klockformade Muranoglas-diffusor -Den ena inkapslade i den andra. Den yttre och första diffusorn är gjord i klart glas, det stänger ut ljuset i lokalen. Den andra, och inre diffusorn, innehåller ljuskällan och är gjord av sandblåst glas, som ger ljuset en behaglig diffus karaktär.Lanterna taklampan är ett snyggt designstycke från Oluce och kommer, utan tvivel, att se bra ut till andra råa element i din inredning.
 • Canopy Taklampa Vit - Oluce

 • Sonora Taklampa Opal - Oluce

  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti's andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Opal håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.
 • Alba Taklampa Dubbelt Mässing/Opal - Oluce

 • The Globe Taklampa Ø20 - Oluce

 • Fiore Taklampa Krom Ø46 - Oluce

 • Canopy Taklampa Vit/Melon - Oluce

 • Sonora Taklampa Svart Ø90 - Oluce

  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti's andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Svart Ø90 håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.
 • Sonora Taklampa Vit/Guld Ø90 - Oluce

  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti's andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Vit/Guld Ø90 håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.
 • Coroa Taklampa - Oluce

 • Sonora Taklampa Svart - Oluce

  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti's andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Svart håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.
 • Alba Taklampa Mässing/Opal - Oluce

 • La Sixty 107 Vägglampa/Taklampa - Oluce

  DesignOluce for Oluce KonceptMed La Sixty 107 Vägglampa/Taklampa, har Oluce skapat en snygg vägglampa, som tar ljuset tillbaka i tiden, till sin irsprungliga symbolik: Solen. Med en serie av vägg-och taklampor, bestående av samma design i 3 storlekar, tog Oluce i 2006, La Sixty 107 Vägglampa/Taklampa, till världen. Med sin opalblåsta diffuser skärm, kännetecknas genom sin runda design, som är avslutet av ett cirkulärt mönster präglat in i glaset. La Sixty finns i 3 storlekar:Model 107 med en diameter på Ø15 cm. och ett djup på 7 cm.Model 127 med en diameter på Ø27 cm. och ett djup på 12 cm.Model 137 med en diameter på Ø37 cm. och ett djup på 14 cm.La Sixty 107 Vägglampa/Taklampa, kan med fördel kombineras med de andra storlekarna i serien för, att skapa en unik, dekorativ väggbelysning.
 • Fiore Taklampa Krom Ø75 - Oluce

 • JK Vägglampa/Taklampa Svart/Vit - Oluce

 • Sonora Taklampa Svart/Guld Ø90 - Oluce

  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti's andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Svart/Guld Ø90 håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.