Lampor från Oluce

 • Sonora Taklampa Vit/Guld Ø90 - Oluce

  Sonora Taklampa Vit/Guld Ø90 - Oluce
  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti?s andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Vit/Guld Ø90 håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.
 • Alba Taklampa Mässing/Opal - Oluce

  Alba Taklampa Mässing/Opal - Oluce
  Design Mariana Pellegrino Soto för OluceKonceptAlba, är en fantastisk lampserie, från Oluce, designad av Mariana Pellegrino Soto. Lampserien består av en bordslampa, två typer golvlampor, en vägglampa och två typer av taklampor. Alla lampor i serien osar av kvalitet och fokuserat hantverk.Själva konceptet med Alba Taklampa Mässing/Opal är enkel: Designaren Mariana Pellegrino Soto lät sig inspireras av en droppe vatten. De organiska linjer och former från regndroppar, i skarp kontrast till de markanta och skarpa linjer från själva stativet.Oluce och Mariana Pellegrino Soto har lyckats att variera den ovannämnda kontrasten, så alla lampor i serien behåller sin balanserade look utan, att varken den organiska, eller skarpa karaktär, kommer att dominera uttrycket.Lamporna i serien kastar, alla, sitt ljus ut igenom den snygga mjölkvita skärmen, som ger ett elegant diffust ljus ut i lokalen. Ett skönt tillskott till lokalen, oavsett modell.
 • Coupe Bordslampa Vit - Oluce

  Coupe Bordslampa Vit - Oluce
  DesignJoe Colombo för OluceKonceptCoupe serien av lampor, är en läcker serie, av klassiska designlampor, från Oluce designad av Joe Colombo i 1967. Lampserien består av en rad bordslampor, golvlampor och vägglampor som alla delar samma stilsäkra uttryck.Hela serien av lampor vann i 1968 "The International Design Award" från det amerikanska institutet för inredningsdesign. Ett stående pris, som också var med till att bära lampserien, förtjänt, framåt. Lampserien är också ett fast element på både MoMA i New York och "Neue Sammlung" museet i Munchen.Coupe Bordslampa Vit biljerar i sin design och sätt att tänka ljus på. Den intelligenta konstruktionen, låter dig justera ljus och uttryck, genom att ge möjlighet för både att justera skärmen i en upp- eller nedåtriktning, samt vippa skärmen från sida till sida.
 • Sonora Taklampa Opal - Oluce

  Sonora Taklampa Opal - Oluce
  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti?s andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Opal håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.
 • Spider Bordslampa Svart - Oluce

  Spider Bordslampa Svart - Oluce
 • Atollo Bordslampa Medium Guld - Oluce

  Atollo Bordslampa Medium Guld - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo bordslampa Medium Guld är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Spider Golvlampa Vit - Oluce

  Spider Golvlampa Vit - Oluce
 • Lu-Lu Bordslampa Vit - Oluce

  Lu-Lu Bordslampa Vit - Oluce
  DesignStefano Casciani för Oluce KonceptLu-Lu serien av lampor från Oluce, designad av Stefano Casciani i 1996, består av en bordslampa i vit och en golvlampa i vit, med samma genomgående design av själva diffusern.Stefano Casciani har med Lu-Lu Bordslampa Vit, skapat en lampa med helt enkla, nästan primitiva, linjer. Den vita färgen understryker, att det här är ljuset och skuggorna som har varit i skarpt fokus hela vägen igenom. Linjerna, formen och uttrycket är bara böjda nog för att, skapa ett uttryck som bara behåller sin artiga natur, men fortfarande kastar ut ett fantastiskt ljus.Själva grundidén har varit att hålla det enkelt - men elegant, är själva konstruktionen av Lu-Lu Bordslampa Vit. inte så enkel. Den fantastiska snygga glasdiffusern, kräver en såkallad dubbelform, som glaset blåser i. Inte direkt en enkel process, till en enkel design - Men det är med att skapa den snygga kombination av Murano glas och förkromad metall, som kännetecknar Lu-Lu Bordslampa Vit.
 • Spider Bordslampa Vit - Oluce

  Spider Bordslampa Vit - Oluce
 • Fiore Taklampa Krom Ø46 - Oluce

  Fiore Taklampa Krom Ø46 - Oluce
  Design Marta Laudani &: Marco Romanelli för OluceKonceptOluce har i samarbete med Marta Laudani &: Marco Romanelli designat Fiore taklampan. En vacker och skulpturell taklampa, som finns i antingen 7 eller 13 fixturer. Designerna har lyckats att återskapa många av 1970-talets designprinciper med denna taklampa - men har också hittat inspiration till formuttrycket, i naturens värld.Själva lampkronan på Ø46 är utformad, med en central kärna, och flera fixturer som fördelar sig, naturligt, runt om den centrala konstellationen - Som kastar tankarna på sättet, hur en blomma och sina kronblad formar sig på, i naturen.Fiore taklampan är konstruerad i transparent, munblåst glas, som är monterad på en förkromad metallstruktur som håller antingen 7 eller 13 fixturer, i vacker formation. En fantastisk taklampa med ett klassiskt men modernt uttryck.
 • Berlin Vägglampa/Taklampa Ø30 - Oluce

  Berlin Vägglampa/Taklampa Ø30 - Oluce
  DesignChristophe för OluceKonceptBerlin vägg- och plafondlampan från Oluce designad av Christophe Pillet är en fantastiskt läcker lampa. Simpel i sina former, men avancerad i sitt uttryck.Med Berlin vägg- och plafondlampan lyckas Oluce ta det traditionella anonyma uttrycket som vägg- och taklampor brukar ha och vända upp och ner. Med fokus på skulpturella, Christophe Pillet försöker låta lampan komma ut snarare än att falla in - Och det har lyckats!Den läckra vägg- och plafondlampa, Berlin, har en diameter på ø30 cm, vilket gör att den bra till taket: men samtidigt inte så stor, att det ser klumpigt ut på väggen.Lampan i sig börjar sitt uttryck via en solid metallring med en tunn profil och släpper ut ljuset genom ett ark av trådnät som ger ett mjukt och diffust ljus. En elegant tolkning av modern "art deco" inredning.
 • Recuerdo Bordslampa Alu/Transparent - Oluce

  Recuerdo Bordslampa Alu/Transparent - Oluce
  DesignMariana Pellegrino Soto för Oluce KonceptRecuerdo lampserien från Oluce designad av Mariana Pellegrino Soto är en riktigt snygg lampserie bestående av en bordslampa och en taklampa.Recuerdo Bordslampa Alu/Transparent, primärt designelement är den snygga, transparenta, glasfärgen som dominerar uttrycket. Själva ljuskällan ligger i en frostad glascylinder, som är inuti den primära glaskulan. Den inre glaskonstruktionen i samarbete med den yttre, ger ett lekfullt diffust ljus.Kombinationen av de två glaskonstruktioner i Recuerdo Bordslampa Alu/Transparent ger en super fet effekt igenom det quiltade uttryck den yttersta glaskulan har. Detta skapar ett snyggt spel mellan ljus och skuggor, som gör andra lampor avundsvärda.
 • Alba Bordslampa Mässing/Opal - Oluce

  Alba Bordslampa Mässing/Opal - Oluce
  Design Mariana Pellegrino Soto för OluceKonceptAlba, är en fantastisk lampserie, från Oluce, designad av Mariana Pellegrino Soto. Lampserien består av en bordslampa, två typer golvlampor, en vägglampa och två typer av taklampor. Alla lampor i serien osar av kvalitet och fokuserat hantverk.Själva konceptet med Alba Bordslampa Mässing/Opal är enkel: Designaren Mariana Pellegrino Soto lät sig inspireras av en droppe vatten. De organiska linjer och former från regndroppar, i skarp kontrast till de markanta och skarpa linjer från själva stativet.Oluce och Mariana Pellegrino Soto har lyckats att variera den ovannämnda kontrasten, så alla lampor i serien behåller sin balanserade look utan, att varken den organiska, eller skarpa karaktär, kommer att dominera uttrycket.Lamporna i serien kastar, alla, sitt ljus ut igenom den snygga mjölkvita skärmen, som ger ett elegant diffust ljus ut i lokalen. Ett skönt tillskott till lokalen, oavsett modell.
 • Switch Bordslampa Svart - Oluce

  Switch Bordslampa Svart - Oluce
  DesignNendo för Oluce KonceptSwitch Bordslampa Svart , är en del av den läckra Switch serie av lampor -en fet nytolkning, av ett klassiskt lampkoncept, från Oluce, designat av den fantastiska Japanske lampdesigner, Nendo.Switch serien tar utgångspunkt i en klassisk lamptyp, kalad ?abat-jour? -En lampform de fleste har ett förhållande till, med den cylindriska lampskärmen, klädd i tyg, balanserande på en tunn, fin lampstång. I denna nytolkning, har Nendo lekt med materialerna och konstruerat den ikoniskt cylinderformade lampskärmen i metall, som finns i antingen svart eller guld. Det nya materialvalet är kombinerat med en ny funktion också. -Lampskärmen fungerar nu också som kontakt -Eller som på engelska 'switch', där lampserien också fått sitt namn ifrån.Genom att vrida på lampskärmen, kan lampan tändas och släckas - Detta ger en otroligt ren look, då Switch Bordslampa Svart , paradoxalt sätt, ser ut som att den inte har någon kontakt.
 • The Globe Taklampa Ø20 - Oluce

  The Globe Taklampa Ø20 - Oluce
 • Sonora Taklampa Svart - Oluce

  Sonora Taklampa Svart - Oluce
  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti?s andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Svart håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.
 • Coupe Bordslampa Svart - Oluce

  Coupe Bordslampa Svart - Oluce
  DesignJoe Colombo för OluceKonceptCoupe serien av lampor, är en läcker serie, av klassiska designlampor, från Oluce designad av Joe Colombo i 1967. Lampserien består av en rad bordslampor, golvlampor och vägglampor som alla delar samma stilsäkra uttryck.Hela serien av lampor vann i 1968 "The International Design Award" från det amerikanska institutet för inredningsdesign. Ett stående pris, som också var med till att bära lampserien, förtjänt, framåt. Lampserien är också ett fast element på både MoMA i New York och "Neue Sammlung" museet i Munchen.Coupe Bordslampa Svart biljerar i sin design och sätt att tänka ljus på. Den intelligenta konstruktionen, låter dig justera ljus och uttryck, genom att ge möjlighet för både att justera skärmen i en upp- eller nedåtriktning, samt vippa skärmen från sida till sida.
 • Stone of Glas Bordslampa Medium - Oluce

  Stone of Glas Bordslampa Medium - Oluce
  DesignMarco Romanelli för Oluce KonceptStone Of Glass är en vacker och annorlunda lampa som är designad av Marco Romanelli. Lampan fås i 3 storlekar och skapar ett vacker spel om man placerar dem stående ihop med varandra, men de kan absolut användas enskilt. Stone Of Glass är högst lämpad både som bord- och golvlampa. Den är gjord av Murano-glas som ger ett mjukt och indirekt stämningsfyllt sken.
 • Atollo Bordslampa Small Opal - Oluce

  Atollo Bordslampa Small Opal - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo bordslampa Small Opal är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.OBS! När du tar emot lampan kan den vara sned längst upp, där spjutet fäster till lampans skärm. Den sneda spetsen kan dock enkelt lossas och rättas till. Kontakta gärna kundservice om du har några frågor. Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Lyndon Taklampa Krom/Transparent - Oluce

  Lyndon Taklampa Krom/Transparent - Oluce
  DesignVico Magistretti for Oluce KonceptLyndon taklampan är en vacker taklampa i krom och transparent glas, från Oluce designat av Vico Magistretti i 1977.En fantastisk taklampa, i kandelaber stil, som har 4 vackra glasfält där ljuskällan befinner sig. Ljuset faller vackert ut i lokalen och tankarna tas tillbaka till atmosfären i vackra storstäder, i slutet av 1900-talet.Med Lyndon taklampan är det tydligt, att se designaren Vico Magistretti?s förkärlek till simpla geometriska former. Denna taklampa är heller inget undtantag och den briljerar i sitt enkla, nästan, industriella uttryck.En riktigt snygg taklampa, till en lokal som behöver en stilmedveten touch från en svunnen tid.
 • Recuerdo Taklampa Alu/Transparent - Oluce

  Recuerdo Taklampa Alu/Transparent - Oluce
  DesignMariana Pellegrino Soto för Oluce KonceptRecuerdo lampserien från Oluce designad av Mariana Pellegrino Soto är en riktigt snygg lampserie bestående av en bordslampa och en taklampa.Recuerdo Taklampa Alu/Transparent, primärt designelement är den snygga, transparenta, glasfärgen som dominerar uttrycket. Själva ljuskällan ligger i en frostad glascylinder, som är inuti den primära glaskulan. Den inre glaskonstruktionen i samarbete med den yttre, ger ett lekfullt diffust ljus.Kombinationen av de två glaskonstruktioner i Recuerdo Taklampa Alu/Transparent ger en super fet effekt igenom det quiltade uttryck den yttersta glaskulan har. Detta skapar ett snyggt spel mellan ljus och skuggor, som gör andra lampor avundsvärda.
 • Sonora Taklampa Svart Ø90 - Oluce

  Sonora Taklampa Svart Ø90 - Oluce
  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti?s andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Svart Ø90 håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.
 • Denq Bordslampa Opal - Oluce

  Denq Bordslampa Opal - Oluce
  DesignToshiyuki Kita för OluceKonceptMed Denq bordlampen har Toshiyuki Kita, med full intention, skapat en bordslampa som firar det tidslösa i de simpla och lugna linjer. Denq bordslampan från Oluce var starten på samarbetet mellan design maestron från Japan, Toshiyuki Kita, och Oluce. Denq bordslampan är en lampa som, på alla sätt, kan komma ikapp med själva den ikoniska ?Atollo? bordslampa från samma designkollektion, Oluce. Något som har varit tilltänkt helt från starten, kanske bl.a. för att designaren Toshiyuki Kita och ?Atollos? designer Vico Magiistretti är personliga vänner. Kan det inte ha varit en smula vänskaplig tävling, under skapandet av denna moderna designikon?Denq bordslampan kastar sitt vackra diffusa ljus ut i rummet, igenom den opala glasskärmen -och passar vackert på alla ytor.
 • The Globe Bordslampa - Oluce

  The Globe Bordslampa - Oluce
 • Lanterna Taklampa - Oluce

  Lanterna Taklampa - Oluce
  DesignMarta Laudani &: Marco Romanelli för Oluce KonceptOluce har i samarbete med Marta Laudani &: Marco Romanelli skapat Lanterna. En snygg taklampa, som kastar ett vackert och diffust ljus. Det visuella intrycket du är kvar med, är lätt inkapslat i luften. En härlig enkel design, med ett skönt ljus, som passar in i alla moderna hem - Eller för den sakens skull, över disken eller baren.Lanterna taklampan består av 2 klockformade Muranoglas-diffusor -Den ena inkapslade i den andra. Den yttre och första diffusorn är gjord i klart glas, det stänger ut ljuset i lokalen. Den andra, och inre diffusorn, innehåller ljuskällan och är gjord av sandblåst glas, som ger ljuset en behaglig diffus karaktär.Lanterna taklampan är ett snyggt designstycke från Oluce och kommer, utan tvivel, att se bra ut till andra råa element i din inredning.
 • Zanuso Bordslampa Vit - Oluce

  Zanuso Bordslampa Vit - Oluce
  DesignMarco Zanuso för OluceKonceptZanuso bordslampan är en av de många ikoniska lampor, från Oluce. Denna modell, också tidigare känd som '', var ursprungligen tilltänkt som skrivbordslampa. Inte en skrivbordslampa i traditionell känsla- Alltså ett praktiskt läsljus- Men något mer tilltänkt och designat till, att upplysa en yta, som inte nödvändigtvis skulle fungera i ett kontor- eller arbetsmiljö.I verkligheten hittar Zanuso bordslampan sin plats, på stort sätt alla ytor, som har behov för lite 'lokal belysning'. Den fantastiskt vackra geometriska form gör, att man har lust att placera denna skulpturella lampa, på alla ställen man har plats till den: och det har folk också gjort. Man hittar Zanuso bordslampan i vardagsrum, på byråar, eller som skulpturella tillskott i ett bokhyllesystem och- Ja, det finns också i sitt avsedda läge, skrivbordet.
 • Fiore Taklampa Krom Ø75 - Oluce

  Fiore Taklampa Krom Ø75 - Oluce
  Design Marta Laudani &: Marco Romanelli för OluceKonceptOluce har i samarbete med Marta Laudani &: Marco Romanelli designat Fiore taklampan. En vacker och skulpturell taklampa, som finns i antingen 7 eller 13 fixturer. Designerna har lyckats att återskapa många av 1970-talets designprinciper med denna taklampa - men har också hittat inspiration till formuttrycket, i naturens värld.Själva lampkronan på Ø75 är utformad, med en central kärna, och flera fixturer som fördelar sig, naturligt, runt om den centrala konstellationen - Som kastar tankarna på sättet, hur en blomma och sina kronblad formar sig på, i naturen.Fiore taklampan är konstruerad i transparent, munblåst glas, som är monterad på en förkromad metallstruktur som håller antingen 7 eller 13 fixturer, i vacker formation. En fantastisk taklampa med ett klassiskt men modernt uttryck.
 • Stone of Glas Bordslampa Large - Oluce

  Stone of Glas Bordslampa Large - Oluce
  DesignMarco Romanelli för Oluce KonceptStone Of Glass är en vacker och annorlunda lampa som är designad av Marco Romanelli. Lampan fås i 3 storlekar och skapar ett vacker spel om man placerar dem stående ihop med varandra, men de kan absolut användas enskilt. Stone Of Glass är högst lämpad både som bord- och golvlampa. Den är gjord av Murano-glas som ger ett mjukt och indirekt stämningsfyllt sken.
 • Atollo Bordslampa Large Opal Glas - Oluce

  Atollo Bordslampa Large Opal Glas - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo bordslampa Large Opal Glas är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.OBS! När du tar emot lampan kan den vara sned längst upp, där spjutet fäster till lampans skärm. Den sneda spetsen kan dock enkelt lossas och rättas till. Kontakta gärna kundservice om du har några frågor. Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Atollo Bordslampa Medium Opal Glas - Oluce

  Atollo Bordslampa Medium Opal Glas - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo bordslampa Medium Opal Glas är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.OBS! När du tar emot lampan kan den vara sned längst upp, där spjutet fäster till lampans skärm. Den sneda spetsen kan dock enkelt lossas och rättas till. Kontakta gärna kundservice om du har några frågor. Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Switch Bordslampa Guld - Oluce

  Switch Bordslampa Guld - Oluce
  DesignNendo för Oluce KonceptSwitch Bordslampa Guld, är en del av den läckra Switch serie av lampor -en fet nytolkning, av ett klassiskt lampkoncept, från Oluce, designat av den fantastiska Japanske lampdesigner, Nendo.Switch serien tar utgångspunkt i en klassisk lamptyp, kalad ?abat-jour? -En lampform de fleste har ett förhållande till, med den cylindriska lampskärmen, klädd i tyg, balanserande på en tunn, fin lampstång. I denna nytolkning, har Nendo lekt med materialerna och konstruerat den ikoniskt cylinderformade lampskärmen i metall, som finns i antingen svart eller guld. Det nya materialvalet är kombinerat med en ny funktion också. -Lampskärmen fungerar nu också som kontakt -Eller som på engelska 'switch', där lampserien också fått sitt namn ifrån.Genom att vrida på lampskärmen, kan lampan tändas och släckas - Detta ger en otroligt ren look, då Switch Bordslampa Guld, paradoxalt sätt, ser ut som att den inte har någon kontakt.
 • Eva Bordslampa Ø25 Svart/Guld - Oluce

  Eva Bordslampa Ø25 Svart/Guld - Oluce
 • Cylinda Bordslampa Guld/Mat Svart - Oluce

  Cylinda Bordslampa Guld/Mat Svart - Oluce
  DesignAngeletti &: Ruzza för OluceKonceptAngeletti &: Ruzza har i samarbete med Oluce designat Cylinda bordslampan i Guld/Mat Svart. En stilsäker bordslampa med aggressivt rena linjer, som namnet hänvisar till, har fått inspiration från cylinderns evigt funktionella formuttryck. Med blott två vackra cylindrar har Oluce lyckats att få fram ett uttryck, man annars skulle anse ha mer än en grundläggande form att skapa.En fantastisk bordslampa med ett fuskande enkelt uttryck och elegant ljus. Det är tydligt, att grundidén från Angeletti &: Ruzza har varit att ta bort och inte att tillföra. De har, med andra ord, sett sig färdiga då de inte fanns mer att ta bort - och inte då det inte var mer att tillföra.En vacker idé, som har skapat en minst likaså vacker bordslampa: Cylinda från Oluce.
 • Oluce Atollo - designerbordslampa, svart

  Oluce Atollo - designerbordslampa, svart
  En designklassiker med stil – bordslampan Atollo Atollo är namnet på denna klassiska design som formgivaren Vico Magistretti skapade 1977 för den italienska premiumtillverkaren Oluce. Den är inte bara ett utmärkt val för att försiktigt framhäva vardagsrummet, den är också ett elegant inredningstillbehör. Lampan består av en cylindrisk lampfot som går samman med toppen i en konisk form och en halvklotsformad lampskärm som precis som stommen är täckt med en blank lackfärg. Genom den nedåtriktade skärmöppningen strålar det ljus som produceras från två E27-ljuskällor (ej inkluderat). Det flödar direkt på bordsytan, vilket ger en indirekt och mycket mysig belysning. En specialfunktion: ljusstyrkan kan justeras individuellt via den integrerade dimmern. Atollos design har med tiden blivit en arketyp i belysningsvärlden. Därför har de medverkat i utställningar hos ett stort antal museer såsom Museum of Modern Art i Philadelphia, Kunstgewerbe i Zürich, Compasso d'Oro Adi i Italien med flera. Energiklass: A++
 • Atollo Bordslampa Large Svart - Oluce

  Atollo Bordslampa Large Svart - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo bordslampa Large Svart är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Atollo Bordslampa Small Svart - Oluce

  Atollo Bordslampa Small Svart - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo bordslampa Small Svart är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Atollo Bordslampa Small Guld - Oluce

  Atollo Bordslampa Small Guld - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo bordslampa Small Guld är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Atollo Bordslampa Large Guld - Oluce

  Atollo Bordslampa Large Guld - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo bordslampa Large Guld är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Alba Dubbelt Golvlampa Mässing/Opal - Oluce

  Alba Dubbelt Golvlampa Mässing/Opal - Oluce
  Design Mariana Pellegrino Soto för OluceKonceptAlba, är en fantastisk lampserie, från Oluce, designad av Mariana Pellegrino Soto. Lampserien består av en bordslampa, två typer golvlampor, en vägglampa och två typer av taklampor. Alla lampor i serien osar av kvalitet och fokuserat hantverk.Själva konceptet med Alba Dubbelt Golvlampa Mässing/Opal är enkel: Designaren Mariana Pellegrino Soto lät sig inspireras av en droppe vatten. De organiska linjer och former från regndroppar, i skarp kontrast till de markanta och skarpa linjer från själva stativet.Oluce och Mariana Pellegrino Soto har lyckats att variera den ovannämnda kontrasten, så alla lampor i serien behåller sin balanserade look utan, att varken den organiska, eller skarpa karaktär, kommer att dominera uttrycket.Lamporna i serien kastar, alla, sitt ljus ut igenom den snygga mjölkvita skärmen, som ger ett elegant diffust ljus ut i lokalen. Ett skönt tillskott till lokalen, oavsett modell.
 • Switch Golvlampa Guld - Oluce

  Switch Golvlampa Guld - Oluce
  DesignNendo för Oluce KonceptSwitch Golvlampa Guld, är en del av den läckra Switch serie av lampor -en fet nytolkning, av ett klassiskt lampkoncept, från Oluce, designat av den fantastiska Japanske lampdesigner, Nendo.Switch serien tar utgångspunkt i en klassisk lamptyp, kalad ?abat-jour? -En lampform de fleste har ett förhållande till, med den cylindriska lampskärmen, klädd i tyg, balanserande på en tunn, fin lampstång. I denna nytolkning, har Nendo lekt med materialerna och konstruerat den ikoniskt cylinderformade lampskärmen i metall, som finns i antingen svart eller guld. Det nya materialvalet är kombinerat med en ny funktion också. -Lampskärmen fungerar nu också som kontakt -Eller som på engelska 'switch', där lampserien också fått sitt namn ifrån.Genom att vrida på lampskärmen, kan lampan tändas och släckas - Detta ger en otroligt ren look, då Switch Golvlampa Guld, paradoxalt sätt, ser ut som att den inte har någon kontakt.
 • Sonora Taklampa Vit - Oluce

  Sonora Taklampa Vit - Oluce
  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti?s andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Vit håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.
 • Oluce Agnoli - minimalistisk golvlampa

  Oluce Agnoli - minimalistisk golvlampa
  Puristisk golvlampa Agnoli Möbelformgivaren Tito Agnoli har varit känd som en av de stora i branschen eftersom företaget med samma namn grundades 1954, och hans framgångar kan fortfarande hittas i många lägenheter i dag: Den Agnoli golvlampa fick sitt namn efter dess utvecklare och vet hur man imponerar med sin enkla, puristiska design. Designern anses vara en pionjär och medgrundare av minimalistisk design och nuvarande produkter bygger på idéer som uppstod för decennier sedan. Den minimalistiska Agnoli golvlampa har en Conalux-lampa, som möjliggör den mest exakta belysningen i ett rum. Detta tvingas genom ett rörligt uttag som lampan är monterad i sidled på stativ och kan användas för exakt belysning. En riktigt speciell egenskap som skiljer golvlampa är den underbara och raffinerade basen: Den är gjord av travertinmarmor och kombinerar det minimalistiska tillvägagångssättet med elegans och enkel funktion. En ljuskälla ingår i köpet och själva golvlampa drivs med en G9-ljuskälla, som har en effekt på 48 watt. För att ljuskällan ska passa in i B22- uttag på golvlampa ingår en motsvarande adapter i leveransen, vilket möjliggör problemfri användning. Dessutom ingår ett glasfäste som helt enkelt skjuts över lampan. Den italienska tillverkaren Oluce har Oluce på hög kvalitet och bearbetning av material i årtionden. Energiklass: E
 • Oluce Coupé - tidslös designgolvlampa vit

  Oluce Coupé - tidslös designgolvlampa vit
  Coupé golvlampa är ett strålande designobjekt Coupé är en riktig designklassiker som har vunnit många utmärkelser sedan de första utkasten 1967. Hittills är den en del av den permanenta utställningen i Museum of Modern Art i New York och i München Museum Neue Sammlung. Detta visar att en enkel design också har sin charm. Detta beror främst på tidlösheten som omger denna golvlampa . Med sin vridbara, nedåtriktade nyans ger den direkt ljus för läsning, arbete och många andra tillfällen. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna. Energiklass: A++
 • Atollo Bordslampa Large Vit - Oluce

  Atollo Bordslampa Large Vit - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo bordslampa Large Vit är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Atollo Bordslampa Medium Svart - Oluce

  Atollo Bordslampa Medium Svart - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo bordslampa Medium Svart är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Lu-Lu Golvlampa Vit - Oluce

  Lu-Lu Golvlampa Vit - Oluce
  DesignStefano Casciani för Oluce KonceptLu-Lu serien av lampor från Oluce, designad av Stefano Casciani i 1996, består av en bordslampa i vit och en golvlampa i vit, med samma genomgående design av själva diffusern.Stefano Casciani har med Lu-Lu Golvlampa Vit, skapat en lampa med helt enkla, nästan primitiva, linjer. Den vita färgen understryker, att det här är ljuset och skuggorna som har varit i skarpt fokus hela vägen igenom. Linjerna, formen och uttrycket är bara böjda nog för att, skapa ett uttryck som bara behåller sin artiga natur, men fortfarande kastar ut ett fantastiskt ljus.Själva grundidén har varit att hålla det enkelt - men elegant, är själva konstruktionen av Lu-Lu Golvlampa Vit. inte så enkel. Den fantastiska snygga glasdiffusern, kräver en såkallad dubbelform, som glaset blåser i. Inte direkt en enkel process, till en enkel design - Men det är med att skapa den snygga kombination av Murano glas och förkromad metall, som kännetecknar Lu-Lu Golvlampa Vit.
 • Sonora Taklampa Svart/Guld Ø90 - Oluce

  Sonora Taklampa Svart/Guld Ø90 - Oluce
  DesignVico Magistretti för Oluce KonceptSonora taklamporna från Oluce, designad av den världsberömda designern Vico Magistretti är en serie av klassiska taklampor, som finns i flera olika snygga färgkombinationer. Sonora taklamporna tar, liksom många av Vico Magistretti?s andra designs, utgångspunkt i hans förkärlek för enkel geometri. Denna taklampe-serie sticker heller inte av, i en annan riktning denna gång. Sonora Taklampa Svart/Guld Ø90 håller fast hans stilsäkra design som överraskar genom, att vara skapat av han, i 1976.Tidens tand har varit god vid Sonora taklamporna, som står likaså knivskarpt i deras uttryck i dag, som de gjorde för över 40 år sedan. En stilikon av en taklampa, som blandannat grundat i sin ålder men också sina tidslösa linjer, har hållit den goda stilen uppe i många år - och kommer fortsätta att göra, många år i framtiden.
 • Oluce Atollo - bordslampa i guld, 35 cm

  Oluce Atollo - bordslampa i guld, 35 cm
  Klassikern bland designer-bordslampor: Atollo Bordslampan Atollo är en lysande och praktfull kreation från företaget Oluce. Den har en cylindrisk lampfot som går ihop i spetsen på övre delen och är utrustad med en halvskålformad skärm som bildar en färgmässig enhet med foten. Den hemisfäriskt utformade skärmen avger ljuset nedåt på bordsytan, vilket ger en indirekt och mycket behaglig accent i omgivningen. På grund av sin elegans och indirekta ljusutlopp är lampan lämplig för många olika verksamhetsområden, såsom sovrummet eller vardagsrummet. Bordslampan Atollo, som finns att beskåda i många museer, är ett verk av designern Vico Magistretti, som 1977 utarbetade lampan i samarbete med det traditionella lampföretaget Oluce. Det italienska företaget Oluce lägger särskild vikt vid att tillverka sina armaturer med toppdesign, bästa kvalitet och förstklassig bearbetning. Energiklass: A++
 • Oluce Recuerdo - glashänglampa med lysdiod

  Oluce Recuerdo - glashänglampa med lysdiod
  Exklusiv hängande lampa Recuerdo med en relieffliknande glasskärm Vid designen av hänglampan Recuerdo inspirerades designern Mariana Pellegrino Soto av ett ögonblick från sin barndom när hon simmade och dykade i havet och fascinerades av ljusreflektionerna på havsbotten. Hon implementerade detta i Recuerdo-hänglampan med den reliefliknande strukturerade glasskärmen, som påminner om vattnet med sin genomskinlighet och med den reliefliknande glasstrukturen orsakar fascinerande ljusreflektioner som påminner om solens strålar i havet. Recuerdo-armaturen skapades i samarbete med den exklusiva tillverkaren Oluce , en italiensk Oluce som grundades 1945 och har tillverkat högklassiga belysningsarmaturer fram till i dag. Vid tillverkningen av sina lampor Oluce stor vikt vid traditionell bearbetning av hög kvalitet. Energiklass: A+
 • Oluce Empty - LED-hänglampa i vitt, 59 cm

  Oluce Empty - LED-hänglampa i vitt, 59 cm
  Vit LED-hängande lampa Töm med en kopparfärgad innerskärm Empty är en särskilt hemtrevlig taklampa som ändå är unik. Den expansiva, halvsfäriska aluminiumskärmen hålls i en blank vit som är helt ogenomskinlig. Belysningens magi äger rum under och inuti skuggan. Å ena sidan lyser de integrerade lysdioderna i skuggan direkt nedåt, vilket garanterar exakt områdesbelysning. Tom är därför särskilt lämplig för voluminösa bord. Å andra sidan finns det indirekt belysning genom den kopparfärgade innerskärmen, som reflekterar ljuset från lysdioderna och bidrar till armaturens bronsglans. Upphängningslampan Empty designades av Jörg Boner för det italienska företaget Oluce , som har producerat exklusiva Oluce i över 70 år. Energiklass: A+
 • Fresnel Svart Vägglampa - Oluce

  Fresnel Svart Vägglampa - Oluce
  DesignJoe Colombo för Oluce KonceptFresnel Vägglampa i Svart är en högklassig lampa som är gjord i kapslinsgklass IP44, vilket gör det lämplig som belysning i och runtomkring huset.Den robusta lampkroppen i aluminium är utrustad med en så kalla fresnel-lins i gjutet glad och sandblåst avskärning vid botten, vilket gör att det skapas ett direkt men samtidigt en diffust ljuseffekt. Fresnel kan användas både inne och ute, samt som en vägg- eller taklampa och fås i de fyra varianterna: Krom, Grå, Svart och Vit. Den är speciellt lämpad för badrummet och köket.
 • Cylinda Bordslampa Mat Svart - Oluce

  Cylinda Bordslampa Mat Svart - Oluce
  DesignAngeletti &: Ruzza för OluceKonceptAngeletti &: Ruzza har i samarbete med Oluce designat Cylinda bordslampan i Mat Svart. En stilsäker bordslampa med aggressivt rena linjer, som namnet hänvisar till, har fått inspiration från cylinderns evigt funktionella formuttryck. Med blott två vackra cylindrar har Oluce lyckats att få fram ett uttryck, man annars skulle anse ha mer än en grundläggande form att skapa.En fantastisk bordslampa med ett fuskande enkelt uttryck och elegant ljus. Det är tydligt, att grundidén från Angeletti &: Ruzza har varit att ta bort och inte att tillföra. De har, med andra ord, sett sig färdiga då de inte fanns mer att ta bort - och inte då det inte var mer att tillföra.En vacker idé, som har skapat en minst likaså vacker bordslampa: Cylinda från Oluce.
 • Alba Golvlampa Mässing/Opal - Oluce

  Alba Golvlampa Mässing/Opal - Oluce
  Design Mariana Pellegrino Soto för OluceKonceptAlba, är en fantastisk lampserie, från Oluce, designad av Mariana Pellegrino Soto. Lampserien består av en bordslampa, två typer golvlampor, en vägglampa och två typer av taklampor. Alla lampor i serien osar av kvalitet och fokuserat hantverk.Själva konceptet med Alba Golvlampa Mässing/Opal är enkel: Designaren Mariana Pellegrino Soto lät sig inspireras av en droppe vatten. De organiska linjer och former från regndroppar, i skarp kontrast till de markanta och skarpa linjer från själva stativet.Oluce och Mariana Pellegrino Soto har lyckats att variera den ovannämnda kontrasten, så alla lampor i serien behåller sin balanserade look utan, att varken den organiska, eller skarpa karaktär, kommer att dominera uttrycket.Lamporna i serien kastar, alla, sitt ljus ut igenom den snygga mjölkvita skärmen, som ger ett elegant diffust ljus ut i lokalen. Ett skönt tillskott till lokalen, oavsett modell.
 • Alba Taklampa Dubbelt Mässing/Opal - Oluce

  Alba Taklampa Dubbelt Mässing/Opal - Oluce
  Design Mariana Pellegrino Soto för OluceKonceptAlba, är en fantastisk lampserie, från Oluce, designad av Mariana Pellegrino Soto. Lampserien består av en bordslampa, två typer golvlampor, en vägglampa och två typer av taklampor. Alla lampor i serien osar av kvalitet och fokuserat hantverk.Själva konceptet med Alba Taklampa Dubbelt Mässing/Opal är enkel: Designaren Mariana Pellegrino Soto lät sig inspireras av en droppe vatten. De organiska linjer och former från regndroppar, i skarp kontrast till de markanta och skarpa linjer från själva stativet.Oluce och Mariana Pellegrino Soto har lyckats att variera den ovannämnda kontrasten, så alla lampor i serien behåller sin balanserade look utan, att varken den organiska, eller skarpa karaktär, kommer att dominera uttrycket.Lamporna i serien kastar, alla, sitt ljus ut igenom den snygga mjölkvita skärmen, som ger ett elegant diffust ljus ut i lokalen. Ett skönt tillskott till lokalen, oavsett modell.
 • Oluce Atollo - bordslampa med dimmer, guld

  Oluce Atollo - bordslampa med dimmer, guld
  Elegant bordslampa Atollo - ett designobjekt som erövrar världen Det första utkastet till bordslampan Atollo är från 1977. Och än i dag har den inte förlorat något av sin charm. Under årens lopp har den vunnit många utmärkelser och är en designklassiker som går att hitta på många museer runtom i världen. Lampan med dess karakteristiska svampform är tillverkat av lackerat aluminium. Lampskärmen säkerställer en målinriktad ljusfördelning och berikar varje atmosfär. Dimrar kan också användas för att skapa helt egna stämningar i varje rum. Ljuskällor ingår inte. Oluce - italienska designlampor sedan 1945 Sedan Oluce grundades 1945 har de varit en av de ledande italienska tillverkarna av designlampor. Under de senaste årtiondena har italienska och internationella designers utvecklat lampkreationer för Oluce, som med tiden har blivit sann belysningskonst. Erfarenheter från tillverkning av armaturer och en hög kvalitetsstandard vid val av material är grunden för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximet för Oluce:s formgivare. Energiklass: A++
 • Oluce Berlin taklampa, diameter 40 cm

  Oluce Berlin taklampa, diameter 40 cm
  Taklampa Berlin med mässingfinish - kan även användas som vägglampa Christophe Pillet är en fransk designer vars arbete är erkänt över hela världen och känt för dess elegans. Pillet använder ett tydligt uttryck och enkelhet i sina verk. Med taklampan Berlin har han gett en traditionell taklampa en elegant och dekorativ karaktär. Det som är speciellt med den här lampan är att Berlin kan användas både som tak- och vägglampa. Den kombinerar runda former med en blandning av metallmaterial och sandbestrålat glas. En rund metallring med satinerad finish håller en skiva av trådnätsglas, som ljuset från de två ljuskällorna lyser igenom. Därmed uppstår alltså en direkt belysning som samtidigt filtreras av glasdiffusorn. Pillet har utformat lampan Berlin för det äldsta italienska lampföretaget Oluce. Företaget grundades 1945 och ser alla sina verk som historier, vilket gör kollektionen rik och mångsidig. Oluces unika produktionskvalitet kännetecknas av estetisk och teknisk forskning. Energiklass: A++
 • Oluce Berlin taklampa, diameter 30 cm

  Oluce Berlin taklampa, diameter 30 cm
  Taklampa Berlin med mässingfinish - kan även användas som vägglampa Christophe Pillet är en fransk designer vars arbete är erkänt över hela världen och känt för dess elegans. Pillet använder ett tydligt uttryck och enkelhet i sina verk. Med taklampan Berlin har han gett en traditionell taklampa en elegant och dekorativ karaktär. Det som är speciellt med den här lampan är att Berlin kan användas både som tak- och vägglampa. Den kombinerar runda former med en blandning av metallmaterial och sandbestrålat glas. En rund metallring med satinerad finish håller en skiva av trådnätsglas, som ljuset från de två ljuskällorna lyser igenom. Därmed uppstår alltså en direkt belysning som samtidigt filtreras av glasdiffusorn. Pillet har utformat lampan Berlin för det äldsta italienska lampföretaget Oluce. Företaget grundades 1945 och ser alla sina verk som historier, vilket gör kollektionen rik och mångsidig. Oluces unika produktionskvalitet kännetecknas av estetisk och teknisk forskning. Energiklass: A++
 • Oluce Atollo - muranoglasbordslampa, 35 cm

  Oluce Atollo - muranoglasbordslampa, 35 cm
  Bordslampa Atollo från 1977 Bordslampan Atollo har sedan 1977 imponerat med sin enkla, raka svampform. Det är inte helt utan anledning som den har vunnit några priser sedan dess och finns på museer som sysslar med designklassiker från belysningskonsten. Det opalvita muranoglaset ger den ett angenämt ljus: De två ljuskällorna, som är placerade både under skärmen och lampans fot, ger både direkt och indirekt ljus. På så sätt passar Atollo bra på vardagsrumsbordet, byrån eller skrivbordet. Ljuskällan medföljer leveransen, så att Atollo kan tas i bruk omedelbart. Oluce binder samman kunskapen från 70 år av belysningskonst i sina lampkreationer. Grundat redan 1945 har lett till en enorm erfarenhet som återfinns i lamporna. Många artister som distribuerar sina verk via märket Oluce samarbetar även med dem. Utvalda material, attraktiv design och hög funktionalitet är typiskt för Oluce-produkter. Varumärket blivit ett känt namn över hela världen och har många nöjda kunder. Energiklass: A++
 • Oluce Plume bordslampa i brons

  Oluce Plume bordslampa i brons
  bordslampa Plume - tunn design och slående nyans Christophe Pillet är en fransk designer som inte bara designer lampor utan också är aktiv i projekt inom arkitektur, möbler och objektdesign. Baserat på 50-talsstilen designade han Plume- bordslampa , som är särskilt märkbar med sin skugga och är avsedd att påminna om en fjäder. Lampskärmen består av en tunn metallplatta som är vikta i mitten och under E14-ljuskällan - ingår inte i leveransen. Den Z-formade ljusstången förbinder inte bara skärmen med en stabil, rektangulär bas utan är också anslutningen av olika geometriska former. Pillet är känt för att ge objekt en viss elegans med enkelhet och tydlighet. De geometriska formerna, de smala konturerna och de matta ytorna på Plume ger bordslampa denna elegans och gör den till det perfekta ljuselementet i vardagsrummet. Plume tillverkas av den äldsta italienska designtillverkaren, som fortfarande är aktiv på marknaden idag. Oluce är känt över hela världen för modern belysning som Oluce trender och blir ikoner. Förutom att använda högkvalitativa material, arbeta med begåvade designers och undersöka nya trender och teknologier, Oluce med tiden och erbjuder en personaliseringstjänst för individuell belysning med den så kallade Skräddarsydda skräddarsy. Energiklass: A++
 • Oluce Lys - droppformad LED-hänglampa

  Oluce Lys - droppformad LED-hänglampa
  Den nuvarande trenden: LED - dimbar - koppar Angeletti & Ruzza, som är bland de bästa av de bästa som designers, har än en gång överträffat sig själva med detta droppformade LED-taklampa. Koppar ger denna hängande lampa ett modernt utseende som en klassisk lampa, hängande och i tårform. Den varmvita LED-lampan i kombination med avbländningsfunktionen och diffusorn säkerställer en jämn ljusfördelning i rummet. En klassisk lampa för futurister. Oluce gör det möjligt Detta droppformade LED-ljus är en annan imponerande skapelse från Oluce, som är särskilt populär bland den yngre generationen. Tack vare sin extremt smala och ekonomiska design och avsaknaden av överflödiga krusiduller är denna lampa det första valet för moderna bostads- och affärsutrymmen som fortfarande behöver lite känsla. Det är här jag lyser, det är här jag vill vara. Energiklass: A+
 • Oluce Sonora - opalglashänglampa, 50 cm

  Oluce Sonora - opalglashänglampa, 50 cm
  Upphängningslampa Sonora för vardagsrum och matsalar Den eleganta upphängningslampan Sonora är något för älskare av både moderna och klassiska inredningsstilar. Den stora, halvcirkelformade nyansen är gjord av högkvalitativt Murano-glas och sprider behagligt, mysigt ljus tack vare sin opala vita färg. Sonora finns med en diameter på 38 cm och 50 cm. Den kan idealiskt anpassas till bostadsutrymmets behov och är idealisk för användning ovanför matbordet eller vardagsrumsbordet. Tillsammans med en extra dimmer kan ljusintensiteten också justeras. Glödlamporna är redan inkluderade. Oluce märket står för högkvalitativa designerlampor. Här har konstnärliga lampor designats sedan 1945 och de fortsätter att imponera med sin funktionalitet och eleganta design. Olika artister från hela världen ger Oluce sin omisskännliga touch. Detta resulterar i produkter av högsta kvalitet och hållbarhet. Kärleksfull tillverkning och urval av högkvalitativa material gör lamporna från Oluce till riktiga Oluce . Energiklass: E
 • Oluce Lanterna - Muranoglashänglampa

  Oluce Lanterna - Muranoglashänglampa
  Slående upphängningslampa Lanterna Upphängningslampan Lanterna är något mycket speciellt tack vare sin innovativa design. Två lampskärmar skapar ett intressant ljusobjekt som avger behagligt ljus i vardagsrummet. Den yttre nyansen av transparent glas påminner om en blomvas och ger utsikten över den klassiskt formade nyansen av sandblästrat glas inuti. Lanterna kompletteras med aluminiumfästet. Om en lämplig dimmer är integrerad kan Lanterna också justeras individuellt med tanke på dess ljusintensitet. Oluce är ett varumärke med lång tradition. Det har varit en oumbärlig del av belysningsmarknaden sedan 1945 och har alltid varit inspirerande med innovativa produkter. Dessa skapas av kända artister som inte bara kommer från Italien utan också från många andra länder runt om i världen. Effektiva designerlampor med modern charm, i kombination med högkvalitativa material - det vill Oluce. Här uppfylls även de högsta kraven genom den detaljerade bearbetningen och urvalet av de sålda produkterna. Energiklass: A++
 • Oluce Lanternina - hänglampa av Muranoglas

  Oluce Lanternina - hänglampa av Muranoglas
  Den lilla hänglampan Lanternina avger starkt ljus med en diffus effekt Lanternina upphängningslampan är tidlöst vacker och kommer säkert att uppmärksamma med sin dubbla lampskärm gjord av Murano-glas. Den yttre nyansen är transparent och kompletteras med ett inre, sandblästrat glas. Detta skapar harmonisk belysning som understryker en mysig atmosfär. Lanternina är särskilt effektiv när du använder flera av dessa lampor bredvid varandra. Glödlampor ingår inte. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna. Energiklass: A++
 • Oluce Zanuso - retrodesignsbordslampa

  Oluce Zanuso - retrodesignsbordslampa
  Designbordslampan Zanuso - en klassiker från 1965 Det första utkastet till bordslampan Zanuso, namngiven efter sin skapare Marco Zanuso, kommer från sextiotalet förra århundradet. Och än i dag har den inte förlorat något av sin charm. Under årens lopp har den vunnit många priser och är i dag ett populärt designobjekt som pryder vardagsrummet och skrivbordet och ger indirekt ljus. Den stora halvklotsformade skärmen består av PMMA och är fastsatt på en rund fot med hjälp av en böjd metallarm. I gränssnittet mellan arm och fot kan bordslampan Zanuso vridas. Oluce - italiensk designerlampa sedan 1945 Sedan företaget bildades 1945 har företaget Oluce varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerlampor. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat belysningsarmaturer för Oluce, som med tiden har blivit verkliga ikoner inom belysningskonst. Erfarenhet av tillverkning av armaturer och en hög kvalitetsnivå vid valet av material är grunden för de optiskt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. En perfekt syntes av form och substans var och är drivkraften hos Oluces designer. Energiklass: A++
 • Oluce Alba - hänglampa av opalglas, 1 lampa

  Oluce Alba - hänglampa av opalglas, 1 lampa
  Alba - en speciell typ av pendellampa Alba pendellampa imponerar med en särskilt ren och oförfalskad design. Huvudfokus ligger på skuggan, som är gjord av opalt glas med en polerad yta. Det påminner om en daggdropps form, som också var inspiration från designern Mariana Pellegrino Soto, som designade detta ljusobjekt för det traditionella företaget Oluce . När det är upplyst skapar användningen av opalglas en fascinerande ljuseffekt som andas extra komfort i önskat utrymme. Den kända belysningstillverkaren Oluce är ett av de mest traditionella företagen i Italien. Under produktionen läggs särskild tonvikt inte bara på en sofistikerad design utan också på traditionell bearbetning och ett högkvalitativt materialval. Energiklass: A++
 • Oluce Piazza San Marco - designerhänglampa

  Oluce Piazza San Marco - designerhänglampa
  ljuskrona utan krona Österrike förbjöd “von” från adeln, Oluce kronan från ljuskronan - och Oluce därmed ljuskrona . Den moderna lampan är baserad på det absolut nödvändiga minimumet och kronar utseendet med förkromade armar och spegellampor. Under många år har inga nya magnifika slott byggts med konsekvenser för belysningsarmaturerna - detta har nu beaktats Oluce . Införande av återhållsamhet Denna ljuskrona påminner om ljuskrona från ädla dagar endast i spårämnen. Oluce presenterar sina kunder med en ljuskrona som fortfarande uppfyller alla krav för att införa belysningsarmaturer, men utan att kvävas i sin egen pompa. Armaturtillverkaren har utvecklat en representativ armatur som samtidigt tar hänsyn till miljöskydd och stigande energikostnader. Det är precis vad mindre är mer borde betyda. Energiklass: A++
 • Oluce Plateau - rund designerhänglampa

  Oluce Plateau - rund designerhänglampa
  Plateau - den hängande lampan som gör dig själv till designer Med Plateau-hänglampan har de två italienska formgivarna Antonia Astori och Nicola De Ponti skapat en lampa som gör att användaren själv kan bli designer. Sfärerna av opalvitt, handblåst glas är inte permanent monterade på plastplattan med hål utan kan ordnas på denna platta efter önskemål. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna. Energiklass: D
 • Oluce Sonora - vitlackerad pendellampa

  Oluce Sonora - vitlackerad pendellampa
  Imponerande upphängningslampa Sonora - en lysande höjdpunkt för stora rum Upphängningslampan Sonora är tidlöst vacker och mångsidig. Idealiskt placeras den ovanför vardagsrummet eller matbordet, som den bokstavligen sätter i rätt ljus med sin expansiva lampskärm gjord av robust PMMA. Sammantaget en snygg lampa med en modern touch. Med en diameter på 133 cm är Sonora också perfekt för att belysa stora rum, till exempel matsalar eller lobbyn. Glödlampor ingår. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna. Energiklass: E
 • Oluce Sonora - halvrund hänglampa vit guld

  Oluce Sonora - halvrund hänglampa vit guld
  Upphängningslampa Sonora med en stor skärm Upphängningslampan Sonora är perfekt för att optimalt belysa matsalen eller vardagsrummet med sitt direkta ljus. Deras eleganta färger svart eller vitt, var och en med en gyllene insida, kombinerar för att skapa ett attraktivt stilelement. Sonora passar in i både klassiska och moderna vardagsrum. Den stora nyansen med en diameter på 90 cm ger behagligt, starkt ljus. Dessutom kan Sonora också regleras flexibelt när det gäller ljusstyrka med lämplig dimmer . Oluce är ett varumärke med en lång historia. Det grundades 1945 och har gjort sig ett namn sedan dess. Internationella konstnärer, men också italienska designers, gör sina skapelser Oluce . Detta skapar ett kärleksfullt valt övergripande urval. Alla Oluce produkter kombinerar både form och substans med endast material av högsta kvalitet. Funktionella och visuellt tilltalande lampor garanterar ett effektivt utseende av Oluce produkter. Års erfarenhet av belysningskonst används här och kombineras med kraven från modern tid. Energiklass: E
 • Oluce Colombo 885 - designerhänglampa vit

  Oluce Colombo 885 - designerhänglampa vit
  Tradition möter modern design: hänglampan Colombo 885 Hänglampan Colombo 885 är otvetydigt modern: En enkel metallstav används som upphängning, reflektor är en lackerad aluminiumskärm. Trots denna puristiska, samtida design märker man lampan omisskännligt men inte riktigt påtaglig den stora tradition den står i. Denna karisma säkerställer att Colombo 885 smälter in i levande och arbetande sammanhang utan att framstå som en främmande kropp. Kroppen kan justeras i höjd och roteras på metallstången. Belysningsmedel ingår i priset och ingår i leveransen. Colombo 885 utstrålar tradition med Oluce den designades och tillverkades av det äldre italienska företaget Oluce . Detta företag har stått för innovativ design och högkvalitativa material sedan 1945 Energiklass: E
 • Oluce Kelly LED-vägglampa med up/down-ljus

  Oluce Kelly LED-vägglampa med up/down-ljus
  Varmvit, indirekt ljus - designer vägglampa Kelly Den minimalistiska men ändå formade vägglampan Kelly är en speciell designerlampa som omedelbart vet hur man övertygar. Den enkla designen i vita rymmer två energieffektiva LED-ljuskällor som försiktigt och indirekt avger sitt varma vita ljus uppåt och nedåt. Kelly ger därmed vacker extra- och accentbelysning som kommer till sin rätt i korridorer eller andra vardagsrum. Energiklass: A+
 • Oluce Sonora - guldfärgad hänglampa, 50 cm

  Oluce Sonora - guldfärgad hänglampa, 50 cm
  Ett fantastiskt utseende i guld: upphängningslampan Sonora Oluce Sonora från den exklusiva italienska tillverkaren Oluce imponerar med en enkel men ändå effektiv design. I designens förgrund finns den kupolformade lampskärmen, som är gjord av stål och belagd med en gyllene lack. Den gyllene ytan ger utseendet ett lyxigt och varmt utseende som är ännu mer effektivt när det är upplyst. För om ljuset träffar den gyllene ytan reflekteras det varmt och försiktigt i omgivningen, så att en mysig ljusatmosfär uppstår i rummet. På grund av den stora nyansöppningen uppnår lampan omfattande belysning - perfekt för att belysa bord. Sonora är ett verk av den kända designern Vico Magistretti, som designade lampan 1976 för premiumtillverkaren Oluce . I sin design inspirerades han av enkelhet och geometri. Energiklass: A++
 • Oluce Plateau - oval designerhänglampa

  Oluce Plateau - oval designerhänglampa
  Plateau - den hängande lampan som gör dig själv till designer Med Plateau-hänglampan har de två italienska formgivarna Antonia Astori och Nicola De Ponti skapat en lampa som gör att användaren själv kan bli designer. Sfärerna av opalvitt, handblåst glas är inte permanent monterade på plastplattan med hål utan kan ordnas på denna platta efter önskemål. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna. Energiklass: D
 • Oluce Empty - LED-hänglampa i brunt, 59 cm

  Oluce Empty - LED-hänglampa i brunt, 59 cm
  Exklusiv design hängande lampa Tom Schweizer Jörg Boner designade denna expansiva taklampa, som imponerar med en speciell ljuseffekt. LED-lamporna, som är placerade inuti den halvsfäriska skärmen, ger både direkt och indirekt belysning, vilket skapas genom reflektion av den kopparfärgade innerskärmen. Det tomma hängande ljuset kommer till sin rätt särskilt ovanför stora matbord och kan uppnå unika ljuseffekter där. Aluminiumskärmen, som i detta fall är mattbrun, finns också i blank vit. Glödlampor ingår i leveransen. Lampan kommer från Oluce, en riktig institution på den italienska belysningsmarknaden. Baserat på en lång tradition sätter Oluce- företaget regelbundet standarder inom Oluce . Energiklass: A+
 • Oluce Sonora - halvrund hänglampa svartguld

  Oluce Sonora - halvrund hänglampa svartguld
  Upphängningslampa Sonora med en stor skärm Upphängningslampan Sonora är perfekt för att optimalt belysa matsalen eller vardagsrummet med sitt direkta ljus. Deras eleganta färger svart eller vitt, var och en med en gyllene insida, kombinerar för att skapa ett attraktivt stilelement. Sonora passar in i både klassiska och moderna vardagsrum. Den stora nyansen med en diameter på 90 cm ger behagligt, starkt ljus. Dessutom kan Sonora också regleras flexibelt när det gäller ljusstyrka med lämplig dimmer . Oluce är ett varumärke med en lång historia. Det grundades 1945 och har gjort sig ett namn sedan dess. Internationella konstnärer, men också italienska designers, gör sina skapelser Oluce . Detta skapar ett kärleksfullt valt övergripande urval. Alla Oluce produkter kombinerar både form och substans med endast material av högsta kvalitet. Funktionella och visuellt tilltalande lampor garanterar ett effektivt utseende av Oluce produkter. Års erfarenhet av belysningskonst används här och kombineras med kraven från modern tid. Energiklass: E
 • Oluce Sonora - opalglashänglampa, 38 cm

  Oluce Sonora - opalglashänglampa, 38 cm
  Upphängningslampa Sonora för vardagsrum och matsalar Den eleganta upphängningslampan Sonora är något för älskare av både moderna och klassiska inredningsstilar. Den stora, halvcirkelformade nyansen är gjord av högkvalitativt Murano-glas och sprider behagligt, mysigt ljus tack vare sin opala vita färg. Sonora finns med en diameter på 38 cm och 50 cm. Den kan idealiskt anpassas till bostadsutrymmets behov och är idealisk för användning ovanför matbordet eller vardagsrumsbordet. Tillsammans med en extra dimmer kan ljusintensiteten också justeras. Glödlamporna är redan inkluderade. Oluce märket står för högkvalitativa designerlampor. Här har konstnärliga lampor designats sedan 1945 och de fortsätter att imponera med sin funktionalitet och eleganta design. Olika artister från hela världen ger Oluce sin omisskännliga touch. Detta resulterar i produkter av högsta kvalitet och hållbarhet. Kärleksfull tillverkning och urval av högkvalitativa material gör lamporna från Oluce till riktiga Oluce . Energiklass: E
 • Oluce Canopy - hänglampa, 90 cm, vit

  Oluce Canopy - hänglampa, 90 cm, vit
  Strålande vacker taklampa Betonade ljushet på ytan, lekfull kärlek till färg på insidan. Dessa är huvudfunktionerna i Canopy- Oluce, en italiensk tillverkare av belysning. Den delvis enkla designen, delvis kopplad till popkulturen, ger matsal, vardagsrum och kök en friskhetsbehandling och belyser dem samtidigt med arbetsbelysning som också kan vikas ut runt lampan för att belysa resten av rummet. Men på ett bländande sätt skyddar diffusorn, som är öppen längst ner, ljuset åt sidan. En praktisk pendellampa - och ändå har den karaktär. Den är skyldig tillverkaren. Och det är inte ett tomt skiffer, men designern Francesco Rota. I samarbete med belysningsföretaget Oluce skapade han en belysningslösning som skapades i syfte att skapa en smart lampa som inte är tråkig och ändå poängser framför allt med sitt starka ljus. Dessutom gläder det tittaren med kontrasten mellan neutralvit och en varm gul ton. Energiklass: A
 • Oluce Lys - droppformad pendellampa i vitt

  Oluce Lys - droppformad pendellampa i vitt
  Lys - en pendellampa med sofistikerad design Upphängningslampan Lys, som bara är ett av de många mästerverk av den italienska Oluce , presenterar sig elegant formad och täckt med en snövitfärgad lack . När lampan designades var det viktigt för de två formgivarna Daniele Ruzza och Silvana Angeletti att koncentrera sig på det väsentliga och på så sätt undvika onödiga material och färger. De lyckades också perfekt med hänglampan Lys, eftersom lampan med den droppformade lampskärmen lackerad i vitt utstrålar en underbart återhållen elegans. Placeras individuellt eller i grupper - även upphängd i taket i olika höjder - underbara accenter kan ställas in med armaturen, men de dominerar inte på något sätt rummet. Lys är gjord för att lysa av en energieffektiv LED som lyser i den behagliga ljusa färgen på varmvitt. Ljuset är också bländningsfritt tack vare den skivformade polykarbonatdiffusorn. Energiklass: A+
 • Oluce Alba - golvlampa med dimmer, 1 lampa

  Oluce Alba - golvlampa med dimmer, 1 lampa
  Inspirerad av en droppe vatten - Alba golvlampa med dimmer Med Alba- golvlampa har designern Mariana Pellegrino Soto lyckats skapa ett absolut mästerverk som har en särskilt stark visuell karisma. Lampan är formad av en L-formad, kvarhållande men ändå polerad effektiv stativ i mässing och en fäst lampskärm av ädel opalglas. Detta säkerställer den speciella wow-effekten, eftersom den med sin form och speciella positionering verkligen påminner om en naturlig droppe vatten. När den slås på översvämmas opalglasskärmen helt av ljus så att en särskilt trevlig och bländningsfri ljusbild skapas. Oluce - tillverkaren av denna golvlampa - är ett traditionellt italienskt belysningsföretag som arbetar med många kända designers och som exklusivt producerar lampor i premiumsektorn. Energiklass: A++
 • Oluce Sonora - svart hänglampa 50 cm

  Oluce Sonora - svart hänglampa 50 cm
  Kupolformad upphängningslampa Sonora i svart stål Vid utformningen av detta ljusobjekt inspirerades skaparen Vico Magistretti av effekten av geometriska former och enkelhet. Han insåg detta främst med designen av paraplyet, vilket är ett fantastiskt utseende på grund av dess kupolform och dess stora storlek. Skärmen var gjord av svartlackerat stål så att ljuset avges direkt nedåt från den stora skuggaöppningen för att till exempel helst lysa upp en bordsyta. Designern Vico Magistretti designade Sonora-lampan 1976 för den italienska premiumtillverkaren Oluce. Hittills har lampan förlorat sin charm, vilket gör den till en av de mest populära belysningsarmaturerna i lamptillverkaren. Energiklass: A++
 • Oluce Kin - kopparfärgad LED-hänglampa, 15 cm

  Oluce Kin - kopparfärgad LED-hänglampa, 15 cm
  Dimbar LED-hängande ljus Kin i en trendig blank kopparfinish Mycket klassisk i form, helt modern i färg: LED-taklampan av designern Francesco Rota är övertygande på många sätt. Utrustad med varma vita lysdioder och en diffusor för bländningsfri och enhetlig ljusfördelning, kombinerar den modern teknik med en klassisk form och elegant utseende. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna. Energiklass: A+
 • Oluce Zanuso - retrobordslampa i vitt

  Oluce Zanuso - retrobordslampa i vitt
  bordslampa Zanuso - en klassiker från 1965 Den första designen av bordslampa Zanuso, uppkallad efter skaparen Marco Zanuso, är från sextiotalet av förra seklet. Och den dag i dag har den inte förlorat sin charm. Det har vunnit många utmärkelser genom åren och är nu ett välkommet retroobjekt som pryder vardagsrummet såväl som skrivbordet hemma och ger det indirekt ljus. Den stora halvsfäriska nyansen är gjord av PMMA och fästs på den runda basen med hjälp av en krökt metallarm. Zanuso- bordslampa kan roteras vid gränsytan mellan arm och fot. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna. Energiklass: A++
 • Oluce Canopy - hänglampa, 60 cm, vit

  Oluce Canopy - hänglampa, 60 cm, vit
  Strålande vacker taklampa Betonade ljushet på ytan, lekfull kärlek till färg på insidan. Dessa är huvudfunktionerna i Canopy- Oluce, en italiensk tillverkare av belysning. Den delvis enkla designen, delvis kopplad till popkulturen, ger matsal, vardagsrum och kök en friskhetsbehandling och belyser dem samtidigt med arbetsbelysning som också kan vikas ut runt lampan för att belysa resten av rummet. Men på ett bländande sätt skyddar diffusorn, som är öppen längst ner, ljuset åt sidan. En praktisk pendellampa - och ändå har den karaktär. Den är skyldig tillverkaren. Och det är inte ett tomt skiffer, men designern Francesco Rota. I samarbete med belysningsföretaget Oluce skapade han en belysningslösning som skapades i syfte att skapa en smart lampa som inte är tråkig och ändå poängser framför allt med sitt starka ljus. Dessutom gläder det tittaren med kontrasten mellan neutralvit och en varm gul ton. Energiklass: A
 • Oluce Sonora - opalvita hänglampa

  Oluce Sonora - opalvita hänglampa
  Upphängningslampa Sonora med en halvcirkelformad skärm Upphängningslampan Sonora lyser helt i vitt. Den finns både med en diameter på 38 cm och med en diameter på 50 cm. På detta sätt anpassar den sig flexibelt till bostadsutrymmets behov. Den kan användas optimalt ovanför matbordet eller i vardagsrummet och ger varmt, direkt ljus här. Den halvcirkelformade nyansen är gjord av blåst Murano-glas och understryker klassisk, modern eller rustik känsla. Sonora levereras inklusive glödlampor. Oluce varumärkesprodukter står alltid för hög kvalitet, attraktivt utseende och funktionalitet. Konstnärer från hela världen kan hittas i produktutbudet och ge Oluce sin omisskännliga touch. De årtionden av erfarenheter som Oluce kan Oluce tillbaka på blir tydliga eftersom varumärket skapades redan 1945. Detta är ett elegant sätt att kombinera tradition och modernitet. Livslängd, högkvalitativa material och kärleksfullt utförande är typiska egenskaper hos Oluce. Energiklass: E
 • Oluce Circles - hänglampa, 65 cm, vit silver

  Oluce Circles - hänglampa, 65 cm, vit silver
  Hänglampa för cirklar av Laudani & Romanelli Hänglampan Circles är ett elegant tillskott till många inredningsstilar. Den runda nyansen består av fyra sammanvävda textilcirklar, vilket skapar ovanliga ljuseffekter. Designen kan också anpassas efter personliga önskemål - Cirklar finns antingen i brunt med en inredningsdesign i guld eller i silver och vitt på insidan. Cirklar har en diameter på 65 cm. Den vackra lampan designades av designerteamet Laudani & Romanelli 2011. Ljuskällorna för cirklar är redan inkluderade. Oluce har stått för varumärkeskvalitet sedan 1945. Toppklassdesigners från Italien och hela världen gör sina ljuskreationer tillgängliga för varumärket. Över 70 års erfarenhet kombineras med modern stil och dagens krav. Särskild tonvikt läggs på högsta kvalitet och en visuellt tilltalande design. Det är inte för ingenting som Oluce har gjort sig ett namn inom Oluce under så lång tid och är extremt populär bland kunderna. Form och substans förenas för att bilda det totala konstverk som är typiskt för Oluce . Energiklass: A
 • Oluce Colombo 761 - vägglampa, vit

  Oluce Colombo 761 - vägglampa, vit
  Vägglampa Colombo 761 i svart eller vitt Vägglampa Colombo imponerar med sin puristiska men också nostalgiska charm. Väggfästet är tillverkat av aluminium och metall, varigenom aluminium finns i vitt eller svart. Colombo 761 skär en särskilt bra figur i moderna bostads- eller affärslokaler, men det är också ett dekorativt och praktiskt inslag i rum med retro-chame. reflektor kan vridas och höjdjusteras. Som ett resultat anpassar den sig till många krav. Oluce förkroppsligar modern elegans, effektivitet och hög praktisk användning. Varumärket har gjort sig ett namn inom belysningsindustrin sedan 1945 och drar nytta av många års erfarenhet. Endast utvalda artister får göra sina skapelser tillgängliga för Oluce . På Oluce hittar du typiska italienska belysningskonst samt internationellt påverkade produkter. De imponerar alla med sin hållbarhet, högsta kvalitet och senaste design. Oluce från varumärket Oluce är därför något för kunder som har både visuella och funktionella krav på sin bostadsbelysning. Energiklass: E
 • Atollo Bordslampa Medium Satin Bronze - Oluce

  Atollo Bordslampa Medium Satin Bronze - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo Bordslampa Medium Satin Bronze är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Atollo Bordslampa Large Satin Bronze - Oluce

  Atollo Bordslampa Large Satin Bronze - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo Bordslampa Large Satin Bronze är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Oluce Cylinda LED-bordslampa svart

  Oluce Cylinda LED-bordslampa svart
  LED-bordslampa Cylinda med minimalistisk sofistikering Cylinda är en designlampa av Angeletti & Ruzza som scorer med geometriska former och tydliga konturer. Med det nedåt, varma vita ljuset från de inbyggda lysdioderna utstrålar Cylinda en lugn närvaro och en positiv atmosfär. Lampan består av två cylindrar som är mycket olika i storlek och tjocklek, så att den högre, smala versionen utgör Basis på lampan och den stora, smala skivan bildar en ljus nyans. Detta upptas av lysdioder på undersidan. Angeletti & Ruzza är båda utbildade i industriell design, som de lärde sig själva. Med sin egen designstudio i Rieti och många utmärkelser har de gjort sig ett namn inte bara inom belysning utan även i designen av möbler, möbler, porslin och badrumsmöbler. Den minimalistiska sofistiken i designspråket harmonerar perfekt med belysningstillverkarens Oluce ideal , som inte bara skapar tidens ljus med geometriska former och högkvalitativa ytor utan också Oluce dem till ikoner som går bortom trenden. Energiklass: A+
 • Oluce Canopy - hänglampa, 90 cm, brons-vit

  Oluce Canopy - hänglampa, 90 cm, brons-vit
  Exklusiv upphängningslampa Canopy - ett verk av den italienska formgivaren Oluce En platt, böjd lampskärm av metall och en subtil repupphängning som bokstavligen låter den enorma lampskärmen flyta i rummet - det här är komponenterna som utgör Canopy-hänglampan. Den bronsfärgade yttre ytan och den snövit interiören gör den till en omisskännlig höjdpunkt i alla rumsdesigner. Den vita insidan av skuggan låter ljuset stråla underbart starkt och kraftfullt från skuggöppningen och skapar bländningsfri och rymlig belysning - perfekt för att belysa stora matbord. Canopy är designen skyldig konstruktören Francesco Rota, en italiensk designer som designade lampan i samarbete med den traditionella belysningstillverkaren Oluce . Oluces-lampor tillhör de högkvalitativa och mest sofistikerade belysningsarmaturerna på den italienska ljusmarknaden. Energiklass: A
 • Oluce Sonora - guldfärgad hänglampa, 38 cm

  Oluce Sonora - guldfärgad hänglampa, 38 cm
  Ett fantastiskt utseende i guld: upphängningslampan Sonora Oluce Sonora från den exklusiva italienska tillverkaren Oluce imponerar med en enkel men ändå effektiv design. I designens förgrund finns den kupolformade lampskärmen, som är gjord av stål och belagd med en gyllene lack. Den gyllene ytan ger utseendet ett lyxigt och varmt utseende som är ännu mer effektivt när det är upplyst. För om ljuset träffar den gyllene ytan reflekteras det varmt och försiktigt i omgivningen, så att en mysig ljusatmosfär uppstår i rummet. På grund av den stora nyansöppningen uppnår lampan omfattande belysning - perfekt för att belysa bord. Sonora är ett verk av den kända designern Vico Magistretti, som designade lampan 1976 för premiumtillverkaren Oluce . I sin design inspirerades han av enkelhet och geometri. Energiklass: A++
 • Oluce Sonora - svart hänglampa 38 cm

  Oluce Sonora - svart hänglampa 38 cm
  Kupolformad upphängningslampa Sonora i svart stål Vid utformningen av detta ljusobjekt inspirerades skaparen Vico Magistretti av effekten av geometriska former och enkelhet. Han insåg detta främst med designen av paraplyet, vilket är ett fantastiskt utseende på grund av dess kupolform och dess stora storlek. Skärmen var gjord av svartlackerat stål så att ljuset avges direkt nedåt från den stora skuggaöppningen för att till exempel helst lysa upp en bordsyta. Designern Vico Magistretti designade Sonora-lampan 1976 för den italienska premiumtillverkaren Oluce. Hittills har lampan förlorat sin charm, vilket gör den till en av de mest populära belysningsarmaturerna i lamptillverkaren. Energiklass: A++
 • Oluce Coupé - bågvägglampa i svart

  Oluce Coupé - bågvägglampa i svart
  Den funktionella designade vägglampan med bågen: Coupé av Joe Colombo Coupé-modellen av den italienska designern Joe Colombo är en riktig klassiker eftersom den går tillbaka till 1967 och har tilldelats ett flertal priser sedan dess. Fram till denna dag kan vägglampan ses i New York Museum of Modern Art och i Neue Sammlung i München. Detta visar att det också kan finnas en mycket speciell charm i enkelheten och klassiken. Coupé är faktiskt inte så enkelt när man tänker på dess specialfunktioner. För en vägglampa har den redan en mycket ovanlig form med den förkromade välvda ramen. Detta möjliggör också en speciell användning av lampan, nämligen bredvid soffan som en läslampa eller bredvid sängen istället för en nattduksbordslampa. Det är också funktionellt på grund av dess flexibilitet. Höjden kan justeras på väggfästet och på huvudet. Det finns också en vridreglage på huvudet för att sätta på och stänga av den. Energiklass: A++
 • Oluce Canopy - hänglampa, 90 cm, vit-melon

  Oluce Canopy - hänglampa, 90 cm, vit-melon
  Strålande vacker taklampa Betonade ljushet på ytan, lekfull kärlek till färg på insidan. Dessa är huvudfunktionerna i Canopy- Oluce, en italiensk tillverkare av belysning. Den delvis enkla designen, delvis kopplad till popkulturen, ger matsal, vardagsrum och kök en friskhetsbehandling och belyser dem samtidigt med arbetsbelysning som också kan vikas ut runt lampan för att belysa resten av rummet. Men på ett bländande sätt skyddar diffusorn, som är öppen längst ner, ljuset åt sidan. En praktisk pendellampa - och ändå har den karaktär. Den är skyldig tillverkaren. Och det är inte ett tomt skiffer, men designern Francesco Rota. I samarbete med belysningsföretaget Oluce skapade han en belysningslösning som skapades i syfte att skapa en smart lampa som inte är tråkig och ändå poängser framför allt med sitt starka ljus. Dessutom gläder det tittaren med kontrasten mellan neutralvit och en varm gul ton. Energiklass: A
 • Oluce Colombo 885 - designerhänglampa svart

  Oluce Colombo 885 - designerhänglampa svart
  Tradition möter modern design: hänglampan Colombo 885 Hänglampan Colombo 885 är otvetydigt modern: En enkel metallstav används som upphängning, reflektor är en lackerad aluminiumskärm. Trots denna puristiska, samtida design märker man lampan omisskännligt men inte riktigt påtaglig den stora tradition den står i. Denna karisma säkerställer att Colombo 885 smälter in i levande och arbetande sammanhang utan att framstå som en främmande kropp. Kroppen kan justeras i höjd och roteras på metallstången. Belysningsmedel ingår i priset och ingår i leveransen. Colombo 885 utstrålar tradition med Oluce den designades och tillverkades av det äldre italienska företaget Oluce . Detta företag har stått för innovativ design och högkvalitativa material sedan 1945 Energiklass: E
 • Oluce Circles - hänglampa, 65 cm, brun-guld

  Oluce Circles - hänglampa, 65 cm, brun-guld
  Hänglampa för cirklar av Laudani & Romanelli Hänglampan Circles är ett elegant tillskott till många inredningsstilar. Den runda nyansen består av fyra sammanvävda textilcirklar, vilket skapar ovanliga ljuseffekter. Designen kan också anpassas efter personliga önskemål - Cirklar finns antingen i brunt med en inredningsdesign i guld eller i silver och vitt på insidan. Cirklar har en diameter på 65 cm. Den vackra lampan designades av designerteamet Laudani & Romanelli 2011. Ljuskällorna för cirklar är redan inkluderade. Oluce har stått för varumärkeskvalitet sedan 1945. Toppklassdesigners från Italien och hela världen gör sina ljuskreationer tillgängliga för varumärket. Över 70 års erfarenhet kombineras med modern stil och dagens krav. Särskild tonvikt läggs på högsta kvalitet och en visuellt tilltalande design. Det är inte för ingenting som Oluce har gjort sig ett namn inom Oluce under så lång tid och är extremt populär bland kunderna. Form och substans förenas för att bilda det totala konstverk som är typiskt för Oluce . Energiklass: A
 • Agnoli Golvlampa Nickel - Oluce

  Agnoli Golvlampa Nickel - Oluce
  DesignTito Agnoli för Oluce KonceptAgnoli golvlampan, är den äldsta designen i Oluce kollektionen. Uppkallad efter designaren, Tito Agnoli, är denna fantastiska golvlampa en föregångare för de minimaliska tendenser, vi känner och älskar från modern design.Agnoli golvlampan ger ett precist och direkt ljus, via cornalux-glödlampan som är monterad på ett elegant teleskopsystem. Foten är gjord i travertin-marmor och själva teleskopsystemet är förnicklad. En golvlampa som är designad i 1954, men som på alla sätt har nåd med nåd. En lampa som osar av funktionalitet, utan att bli grov i sitt uttryck: och en helt säker vinnare till vardagsrumsgolvet.Fortfarande en designklassiker som, nästan föralltid, kommer passa in tillsammans med många moderna designs.
 • Coupe 3320 Golvlampa Svart - Oluce

  Coupe 3320 Golvlampa Svart - Oluce
  DesignJoe Colombo för OluceKonceptCoupe serien av lampor, är en läcker serie, av klassiska designlampor, från Oluce designad av Joe Colombo i 1967. Lampserien består av en rad bordslampor, golvlampor och vägglampor som alla delar samma stilsäkra uttryck.Hela serien av lampor vann i 1968 "The International Design Award" från det amerikanska institutet för inredningsdesign. Ett stående pris, som också var med till att bära lampserien, förtjänt, framåt. Lampserien är också ett fast element på både MoMA i New York och "Neue Sammlung" museet i Munchen.XXX biljerar i sin design och sätt att tänka ljus på. Den intelligenta konstruktionen, låter dig justera ljus och uttryck, genom att ge möjlighet för både att justera skärmen i en upp- eller nedåtriktning, samt vippa skärmen från sida till sida.
 • Switch Golvlampa Svart - Oluce

  Switch Golvlampa Svart - Oluce
  DesignNendo för Oluce KonceptSwitch Golvlampa Svart, är en del av den läckra Switch serie av lampor -en fet nytolkning, av ett klassiskt lampkoncept, från Oluce, designat av den fantastiska Japanske lampdesigner, Nendo.Switch serien tar utgångspunkt i en klassisk lamptyp, kalad ?abat-jour? -En lampform de fleste har ett förhållande till, med den cylindriska lampskärmen, klädd i tyg, balanserande på en tunn, fin lampstång. I denna nytolkning, har Nendo lekt med materialerna och konstruerat den ikoniskt cylinderformade lampskärmen i metall, som finns i antingen svart eller guld. Det nya materialvalet är kombinerat med en ny funktion också. -Lampskärmen fungerar nu också som kontakt -Eller som på engelska 'switch', där lampserien också fått sitt namn ifrån.Genom att vrida på lampskärmen, kan lampan tändas och släckas - Detta ger en otroligt ren look, då Switch Golvlampa Svart, paradoxalt sätt, ser ut som att den inte har någon kontakt.
 • Coupe Golvlampa Guld Årsdagsmodell - Oluce

  Coupe Golvlampa Guld Årsdagsmodell - Oluce
  DesignJoe Colombo för OluceKonceptCoupe serien av lampor, är en läcker serie, av klassiska designlampor, från Oluce designad av Joe Colombo i 1967. Lampserien består av en rad bordslampor, golvlampor och vägglampor som alla delar samma stilsäkra uttryck.Hela serien av lampor vann i 1968 "The International Design Award" från det amerikanska institutet för inredningsdesign. Ett stående pris, som också var med till att bära lampserien, förtjänt, framåt. Lampserien är också ett fast element på både MoMA i New York och "Neue Sammlung" museet i Munchen.Coupe Golvlampa Guld biljerar i sin design och sätt att tänka ljus på. Den intelligenta konstruktionen, låter dig justera ljus och uttryck, genom att ge möjlighet för både att justera skärmen i en upp- eller nedåtriktning, samt vippa skärmen från sida till sida.
 • Coupe 3321 Golvlampa Svart - Oluce

  Coupe 3321 Golvlampa Svart - Oluce
  DesignJoe Colombo för OluceKonceptCoupe serien av lampor, är en läcker serie, av klassiska designlampor, från Oluce designad av Joe Colombo i 1967. Lampserien består av en rad bordslampor, golvlampor och vägglampor som alla delar samma stilsäkra uttryck.Hela serien av lampor vann i 1968 "The International Design Award" från det amerikanska institutet för inredningsdesign. Ett stående pris, som också var med till att bära lampserien, förtjänt, framåt. Lampserien är också ett fast element på både MoMA i New York och "Neue Sammlung" museet i Munchen.Coupe 3321 Golvlampa Svart biljerar i sin design och sätt att tänka ljus på. Den intelligenta konstruktionen, låter dig justera ljus och uttryck, genom att ge möjlighet för både att justera skärmen i en upp- eller nedåtriktning, samt vippa skärmen från sida till sida.
 • Spider Golvlampa Svart - Oluce

  Spider Golvlampa Svart - Oluce
 • Superluna Golvlampa Svart - Oluce

  Superluna Golvlampa Svart - Oluce
  DesignVictor Vasilev för Oluce KonceptSuperluna är en fet serie av lampor från Oluce, designad av Victor Vasilev. Lampserien består av en golvlampa och en vägglampa -Båda utgåvor finns i svart eller vit. Superluna lampserien från Oluce, är den första lampserie i samarbetet mellan Victor Vasilev och Oluce -En fantastisk design, där Victor Vasilev har låtit sig inspireras, av hans kollega Vico Magistretti?s designarbete för Oluce -Speciellt Vicos förmåga att utveckla ikoniska former och hitta potential i ljuset.Vackra likheter mellan Superluna Golvlampa Svart och Oluce?s tidigare ikoniska lampdesigns, är heller inte svår, att få ögat på. Två vackra halvkulor, placerat elegant på en förkromad stång. Halvkulorna rymmer också ljuskällan och reflekterar ljuset, vackert, ut i rummet -De fina halvkulor kan vridas och justeras på stången, så ljusfallet kan anpassas efter behov.
 • Coupe Golvlampa Vit - Oluce

  Coupe Golvlampa Vit - Oluce
  DesignJoe Colombo för OluceKonceptCoupe serien av lampor, är en läcker serie, av klassiska designlampor, från Oluce designad av Joe Colombo i 1967. Lampserien består av en rad bordslampor, golvlampor och vägglampor som alla delar samma stilsäkra uttryck.Hela serien av lampor vann i 1968 "The International Design Award" från det amerikanska institutet för inredningsdesign. Ett stående pris, som också var med till att bära lampserien, förtjänt, framåt. Lampserien är också ett fast element på både MoMA i New York och "Neue Sammlung" museet i Munchen.Coupe Golvlampa Vit biljerar i sin design och sätt att tänka ljus på. Den intelligenta konstruktionen, låter dig justera ljus och uttryck, genom att ge möjlighet för både att justera skärmen i en upp- eller nedåtriktning, samt vippa skärmen från sida till sida.
 • Oluce Atollo - bordslampa med dimmer, vit

  Oluce Atollo - bordslampa med dimmer, vit
  Elegant bordslampa Atollo - ett designobjekt som erövrar världen Det första utkastet till bordslampan Atollo är från 1977. Och än i dag har den inte förlorat något av sin charm. Under årens lopp har den vunnit många utmärkelser och är en designklassiker som går att hitta på många museer runtom i världen. Lampan med dess karakteristiska svampform är tillverkat av lackerat aluminium. Lampskärmen säkerställer en målinriktad ljusfördelning och berikar varje atmosfär. Dimrar kan också användas för att skapa helt egna stämningar i varje rum. Ljuskällor ingår inte. Oluce - italienska designlampor sedan 1945 Sedan Oluce grundades 1945 har de varit en av de ledande italienska tillverkarna av designlampor. Under de senaste årtiondena har italienska och internationella designers utvecklat lampkreationer för Oluce, som med tiden har blivit sann belysningskonst. Erfarenheter från tillverkning av armaturer och en hög kvalitetsstandard vid val av material är grunden för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximet för Oluce:s formgivare. Energiklass: A++
 • Oluce Atollo - bordslampa med dimmer, svart

  Oluce Atollo - bordslampa med dimmer, svart
  Elegant bordslampa Atollo - ett designobjekt som erövrar världen Det första utkastet till bordslampan Atollo är från 1977. Och än i dag har den inte förlorat något av sin charm. Under årens lopp har den vunnit många utmärkelser och är en designklassiker som går att hitta på många museer runtom i världen. Lampan med dess karakteristiska svampform är tillverkat av lackerat aluminium. Lampskärmen säkerställer en målinriktad ljusfördelning och berikar varje atmosfär. Dimrar kan också användas för att skapa helt egna stämningar i varje rum. Ljuskällor ingår inte. Oluce - italienska designlampor sedan 1945 Sedan Oluce grundades 1945 har de varit en av de ledande italienska tillverkarna av designlampor. Under de senaste årtiondena har italienska och internationella designers utvecklat lampkreationer för Oluce, som med tiden har blivit sann belysningskonst. Erfarenheter från tillverkning av armaturer och en hög kvalitetsstandard vid val av material är grunden för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximet för Oluce:s formgivare. Energiklass: A++
 • Oluce Atollo - muranoglasbordslampa, 50 cm

  Oluce Atollo - muranoglasbordslampa, 50 cm
  Bordslampa Atollo har fått ett flertal priser Bordslampan Atollo är ett riktigt designobjekt som utformades 1977. Sedan dess har den tilldelats flera priser och går även att hitta på internationella museer som ett utmärkt exempel på en designklassiker. Den är Oluce-märkets riktigt trofé och verkar aldrig bli omodern med sin svampliknande form. Retro- och den moderna stilen bildar tillsammans ett konstverk som inte bara utgör ett dekorativt element utan även en pålitlig ljuskälla. Vare sig det är på skrivbordet, byrån eller vardagsrumsbordet - den vita Atolla av muranoglas kan användas överallt. Dessutom kan den praktiska inbyggda dimmern anpassa ljusstyrkan efter behov. Lamporna medföljer Atollo. Oluce har sålt sina produkter sedan 1945 och har sedan dess gjort ett namn för sig själv i designlampornas värld. Högkvalitativa lampor i individuell design och av högsta kvalitet är resultatet av många års erfarenhet som Oluce redan har. Utvalda konstnärer från hela världen deltar och tillhandahåller sina designobjekt här. Detta skapar kreationer som uppfyller dagens krav, men som samtidigt har en viss traditionell stil. Det precisa urvalet av material och de höga kraven på de egna produkterna gör lamporna från Oluce mycket speciella. Energiklass: E
 • Oluce Atollo - muranoglasbordslampa, 70 cm

  Oluce Atollo - muranoglasbordslampa, 70 cm
  Bordslampa Atollo har fått ett flertal priser Bordslampan Atollo är ett riktigt designobjekt som utformades 1977. Sedan dess har den tilldelats flera priser och går även att hitta på internationella museer som ett utmärkt exempel på en designklassiker. Den är Oluce-märkets riktigt trofé och verkar aldrig bli omodern med sin svampliknande form. Retro- och den moderna stilen bildar tillsammans ett konstverk som inte bara utgör ett dekorativt element utan även en pålitlig ljuskälla. Vare sig det är på skrivbordet, byrån eller vardagsrumsbordet - den vita Atolla av muranoglas kan användas överallt. Dessutom kan den praktiska inbyggda dimmern anpassa ljusstyrkan efter behov. Lamporna medföljer Atollo. Oluce har sålt sina produkter sedan 1945 och har sedan dess gjort ett namn för sig själv i designlampornas värld. Högkvalitativa lampor i individuell design och av högsta kvalitet är resultatet av många års erfarenhet som Oluce redan har. Utvalda konstnärer från hela världen deltar och tillhandahåller sina designobjekt här. Detta skapar kreationer som uppfyller dagens krav, men som samtidigt har en viss traditionell stil. Det precisa urvalet av material och de höga kraven på de egna produkterna gör lamporna från Oluce mycket speciella. Energiklass: A++
 • Oluce Lase - LED-golvlampa i matt svart

  Oluce Lase - LED-golvlampa i matt svart
  LED-designgolvlampa Las med direkt och indirekt ljus LED-golvlampan är designtekniskt särskilt attraktiv med sin mattsvarta finish. Olika kvadratiska komponenter kombinerades med metallrör och sammanfogas till ett intressant helhetskonstverk. Tre av de kvadratiska komponenterna är utrustade med LED-lampor som avger direkt ljus, det vill säga nedåtriktat ljus, men även indirekt uppåtriktat ljus. Diffusorerna som ingår i dessa lampkroppar är gjorda av PMMA och har en satinerad yta så att de ger optimalt, diffust ljus och en ljuseffekt som inte bländar. Golvlampan Las är en produkt från Oluce, som har stått för högkvalitativa designerlampor i över 70 år. Oluce, som grundades 1945, är i dag den äldsta tillverkaren av designerlampor i Italien. Både italienska och internationella formgivare arbetar för Oluce och bidrar med sina designer till företagets internationella rykte. Många utmärkelser och många modeller, som nu är klassiker, talar för kvaliteten och estetiken hos lamporna från Oluce. Energiklass: A+
 • Oluce Fresnel - vägglampa med glaslins IP44 svart

  Oluce Fresnel - vägglampa med glaslins IP44 svart
  Fresnel-vägglampan sprider ett starkt ljus både inomhus och utomhus Denna högkvalitativa vägglampa är utrustad med IP44 för att tåla alla uppgifter i och omkring hemmet. Den robusta lampstommen i aluminium bär en s.k. Fresnel-lins av formgjutet glas med sandstrålat huvud. Detta ger en direkt och samtidigt diffus ljuseffekt. Fresnel kan också användas som vägg- eller takbelysning och passar särskilt bra i badrummet eller köket. Ljuskällor ingår inte. Oluce - italiensk designerlampa sedan 1945 Sedan företaget bildades 1945 har företaget Oluce varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerlampor. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat belysningsarmaturer för Oluce, som med tiden har blivit verkliga ikoner inom belysningskonst. Erfarenhet av tillverkning av armaturer och en hög kvalitetsnivå vid valet av material är grunden för de optiskt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. En perfekt syntes av form och substans var och är drivkraften hos Oluces designer. Energiklass: A++
 • Oluce Fresnel - vägglampa med glaslins IP44, vit

  Oluce Fresnel - vägglampa med glaslins IP44, vit
  Fresnel-vägglampan sprider ett starkt ljus både inomhus och utomhus Denna högkvalitativa vägglampa är utrustad med IP44 för att tåla alla uppgifter i och omkring hemmet. Den robusta lampstommen i aluminium bär en s.k. Fresnel-lins av formgjutet glas med sandstrålat huvud. Detta ger en direkt och samtidigt diffus ljuseffekt. Fresnel kan också användas som vägg- eller takbelysning och passar särskilt bra i badrummet eller köket. Ljuskällor ingår inte. Oluce - italiensk designerlampa sedan 1945 Sedan företaget bildades 1945 har företaget Oluce varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerlampor. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat belysningsarmaturer för Oluce, som med tiden har blivit verkliga ikoner inom belysningskonst. Erfarenhet av tillverkning av armaturer och en hög kvalitetsnivå vid valet av material är grunden för de optiskt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. En perfekt syntes av form och substans var och är drivkraften hos Oluces designer. Energiklass: A++
 • Oluce Fresnel - vägglampa med glaslins IP44, grå

  Oluce Fresnel - vägglampa med glaslins IP44, grå
  Fresnel-vägglampan sprider ett starkt ljus både inomhus och utomhus Denna högkvalitativa vägglampa är utrustad med IP44 för att tåla alla uppgifter i och omkring hemmet. Den robusta lampstommen i aluminium bär en s.k. Fresnel-lins av formgjutet glas med sandstrålat huvud. Detta ger en direkt och samtidigt diffus ljuseffekt. Fresnel kan också användas som vägg- eller takbelysning och passar särskilt bra i badrummet eller köket. Ljuskällor ingår inte. Oluce - italiensk designerlampa sedan 1945 Sedan företaget bildades 1945 har företaget Oluce varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerlampor. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat belysningsarmaturer för Oluce, som med tiden har blivit verkliga ikoner inom belysningskonst. Erfarenhet av tillverkning av armaturer och en hög kvalitetsnivå vid valet av material är grunden för de optiskt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. En perfekt syntes av form och substans var och är drivkraften hos Oluces designer. Energiklass: A++
 • Oluce Fresnel - vägglampa med glaslins IP44 krom

  Oluce Fresnel - vägglampa med glaslins IP44 krom
  Fresnel-vägglampan sprider ett starkt ljus både inomhus och utomhus Denna högkvalitativa vägglampa är utrustad med IP44 för att tåla alla uppgifter i och omkring hemmet. Den robusta lampstommen i aluminium bär en s.k. Fresnel-lins av formgjutet glas med sandstrålat huvud. Detta ger en direkt och samtidigt diffus ljuseffekt. Fresnel kan också användas som vägg- eller takbelysning och passar särskilt bra i badrummet eller köket. Ljuskällor ingår inte. Oluce - italiensk designerlampa sedan 1945 Sedan företaget bildades 1945 har företaget Oluce varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerlampor. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat belysningsarmaturer för Oluce, som med tiden har blivit verkliga ikoner inom belysningskonst. Erfarenhet av tillverkning av armaturer och en hög kvalitetsnivå vid valet av material är grunden för de optiskt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. En perfekt syntes av form och substans var och är drivkraften hos Oluces designer. Energiklass: A++
 • Oluce Atollo - bordslampa i svart, 35 cm

  Oluce Atollo - bordslampa i svart, 35 cm
  Klassikern bland designer-bordslampor: Atollo Bordslampan Atollo är en lysande och praktfull kreation från företaget Oluce. Den har en cylindrisk lampfot som går ihop i spetsen på övre delen och är utrustad med en halvskålformad skärm som bildar en färgmässig enhet med foten. Den hemisfäriskt utformade skärmen avger ljuset nedåt på bordsytan, vilket ger en indirekt och mycket behaglig accent i omgivningen. På grund av sin elegans och indirekta ljusutlopp är lampan lämplig för många olika verksamhetsområden, såsom sovrummet eller vardagsrummet. Bordslampan Atollo, som finns att beskåda i många museer, är ett verk av designern Vico Magistretti, som 1977 utarbetade lampan i samarbete med det traditionella lampföretaget Oluce. Det italienska företaget Oluce lägger särskild vikt vid att tillverka sina armaturer med toppdesign, bästa kvalitet och förstklassig bearbetning. Energiklass: A++
 • Atollo Bordslampa Small Satin Bronze - Oluce

  Atollo Bordslampa Small Satin Bronze - Oluce
  DesignVico Magistretti för OluceKonceptAtollo Bordslampa Small Satin Bronze är en kombination av geometriska former: en cylinder, en kägla och en halvkula. Tillsammans bildar de en ytterst dekorativ bordslampa, som har vunnit flera priser och står i dag som en av de största ikonerna inom italiensk design. Lampan har bland annat fått en stående plats på ?Museum of Modern Art? i New York.Lampans karaktäristiska skärm är framställd i antingen opalglas eller metall. Varianten i putsad metall, kan fås med en finish i antingen svart, guld eller vit. Om du väljer skärmen i opalglas, får du en skärm som ser vit ut när lampan är släkt, men lyser upp till en elegant och dekorativ lampa, när ljuset tänds.Lampan kommer dessutom i tre olika storlekar, så du har möjlighet att tillföra den raffinerade designen för hela hemmet. Antingen som nattlampa med en höjd på 35 cm. Som belysning på en byrå med lampan på 50 cm. eller den stora lampan på 70 cm. Som dessutom också kan stå direkt på golvet. Se hela den utsökta serien av Atollo bordslampor här
 • Oluce The Globe - bordslampa av glas

  Oluce The Globe - bordslampa av glas
  Designerbordslampa The Globe från 1964 Det syns verkligen inte att bordslampan The Globe från det italienska traditionsföretaget Oluce skapades redan på 1960-talet. Den verkar så modern och ovanlig att man utan tvivel också skulle kunna se den som en modern design. Joe Colombo, en av de mest begåvade italienska formgivarna på 60-talet, utarbetade The Globe 1964. Hans vision har alltid varit en framåtblickande vision. Han har fokuserat på vad som kan vara viktigt för oss i framtiden, hur vår värld kan se ut. Science fiction och utopier var alltid i hans tankar när han designade bruksföremål. Det är förmodligen också därför som hans designer, som denna bordslampa, i dag förefaller oss så moderna. The Globes sfäriska, genomskinliga glas är munblåst och fäst på en metallstruktur med en satinerad nickelfinish som ibland kan verka nästan antracitfärgad beroende på ljusinfallet. Energiklass: A++
 • Oluce Cylinda LED-bordslampa svart-guld

  Oluce Cylinda LED-bordslampa svart-guld
  LED-bordslampa Cylinda med minimalistisk sofistikering Cylinda är en designlampa av Angeletti & Ruzza som scorer med geometriska former och tydliga konturer. Med det nedåt, varma vita ljuset från de inbyggda lysdioderna utstrålar Cylinda en lugn närvaro och en positiv atmosfär. Lampan består av två cylindrar som är mycket olika i storlek och tjocklek, så att den högre, smala versionen utgör Basis på lampan och den stora, smala skivan bildar en ljus nyans. Detta upptas av lysdioder på undersidan. Angeletti & Ruzza är båda utbildade i industriell design, som de lärde sig själva. Med sin egen designstudio i Rieti och många utmärkelser har de gjort sig ett namn inte bara inom belysning utan även i designen av möbler, möbler, porslin och badrumsmöbler. Den minimalistiska sofistiken i designspråket harmonerar perfekt med belysningstillverkarens Oluce ideal , som inte bara skapar tidens ljus med geometriska former och högkvalitativa ytor utan också Oluce dem till ikoner som går bortom trenden. Energiklass: A+
 • Oluce Superlana - LED-designervägglampa, vit

  Oluce Superlana - LED-designervägglampa, vit
  Roterbar skärm: LED-vägglampa Superluna i vitt En halvklotformad nyans av vit metall är det avgörande elementet i designervägglampan Superluna. Det är anmärkningsvärt att skärmen kan justeras antingen med öppningen mot väggen eller in i rummet under montering. Med öppningen mot väggen intensifieras effekten av den indirekta ljuseffekten. LED-lamporna som är inbyggda i ramen och lyser inåt i skuggan, men också med den variant där skuggan med öppningen pekar in i rummet, lyser indirekt. Superluna vägglampa är en övertygande ljuskälla i form av design som ger Akzentlicht i vardagsrummet. Oluce, tillverkaren av denna lampa, kan se tillbaka på över 70 års tradition inom utveckling och tillverkning av designlampor. Oluce grundades 1945 och är nu den äldsta tillverkaren av designerbelysning i Italien. Både italienska och internationella designers arbetar för Oluce. Otaliga priser och många modeller, som nu är klassiker, talar för kvaliteten och estetiken hos lamporna från Oluce. Energiklass: A+
 • Oluce Colombo 761 - vägglampor, svart

  Oluce Colombo 761 - vägglampor, svart
  Vägglampa Colombo 761 i svart eller vitt Vägglampa Colombo imponerar med sin puristiska men också nostalgiska charm. Väggfästet är tillverkat av aluminium och metall, varigenom aluminium finns i vitt eller svart. Colombo 761 skär en särskilt bra figur i moderna bostads- eller affärslokaler, men det är också ett dekorativt och praktiskt inslag i rum med retro-chame. reflektor kan vridas och höjdjusteras. Som ett resultat anpassar den sig till många krav. Oluce förkroppsligar modern elegans, effektivitet och hög praktisk användning. Varumärket har gjort sig ett namn inom belysningsindustrin sedan 1945 och drar nytta av många års erfarenhet. Endast utvalda artister får göra sina skapelser tillgängliga för Oluce . På Oluce hittar du typiska italienska belysningskonst samt internationellt påverkade produkter. De imponerar alla med sin hållbarhet, högsta kvalitet och senaste design. Oluce från varumärket Oluce är därför något för kunder som har både visuella och funktionella krav på sin bostadsbelysning. Energiklass: E
 • Oluce Superlana - designer LED-bordslampa, vit

  Oluce Superlana - designer LED-bordslampa, vit
  Superluna - LED-bordslampa med indirekt ljus En halv sida som är öppen mot sidan representerar lampskärmen på LED-bordslampa Superluna.Skärmen är också en slags reflektor, eftersom lysdioderna är inbyggda i stavarna och riktas inåt i skuggan. Där reflekteras ljuset och släpps ut i rummet. Skärmen kan också roteras så att ljus kan justeras individuellt. Tack vare den indirekta ljuseffekten skapar Superluna bordslampa ett mysigt ljus som är bländningsfritt, eftersom det inte finns någon direkt syn på lysdioderna. LED-bordslampa Superluna är en design av det traditionella italienska företaget Oluce, som har designat och tillverkat designerlampor i över 70 år. Modellerna, utvecklade av både italienska och internationella designers, har vunnit många priser genom åren och är redan designklassiker idag. Energiklass: A+
 • Oluce Duca - mörkgrå LED-designerbordslampa

  Oluce Duca - mörkgrå LED-designerbordslampa
  LED-bordslampa Duca för användning på skrivbord, nattduksbord eller skänk Duca bordslampa ser väldigt konventionell och puristisk ut vid första anblicken. Det är dock deras många användningsområden som gör denna design så effektiv. Duca är en modell som kan placeras i sidobänken i vardagsrummet eller på korridoren samt på skrivbordet hemma eller på sängbordet i sovrummet. Oavsett som en accentljuskälla eller som riktad belysning på skrivbordet och sängbordet - Duca LED-designlampa är alltid rätt val. Denna lampa designades ursprungligen för det femstjärniga hotellet ME Milan Il Duca. Il Duca är ett ultramodernt lyxhotell i hjärtat av Milano. Belysningen måste också uppfylla besökarnas höga krav. Den italienska designern Nicola Gallizia fick uppdraget att designa belysning för rumsrummen. Medan Duca ursprungligen bara fanns som en bordslampa , designade han senare också en matchande vägglampa som skulle lysa upp korridorerna på hotellet. LED-bordslampa Superlana är en design av det traditionella italienska företaget Oluce, som har designat och tillverkat designerlampor i över 70 år. Modellerna, utvecklade av både italienska och internationella designers, har vunnit många priser genom åren och är redan designklassiker idag. Energiklass: A+
 • Oluce Switch - designerbordslampa i guld

  Oluce Switch - designerbordslampa i guld
  Chic bordslampa Switch, bordslampa med en integrerad dimmer bordslampa Switch är en riktig designerbit. Denna mycket speciella modell är naturligtvis först och främst märkbar på grund av sitt eleganta utseende. Switch har en klassisk form och har förfinats med guldfärgad metall. Lampans höjdpunkt är dock inte dess utseende, utan hur den fungerar. För om du letar efter en normal switch på Switch, hittar du den inte. För att tända lampan måste hela skärmen vridas. Som om det inte vore tillräckligt sofistikerat kan Switch bordslampa också dämpas på detta sätt. Switch är den perfekta lampan för att lägga till en touch av glamour och sofistikering i ett rum. På grund av det gyllene ljuset ser lampan ut som från en annan värld, men också modern och samtida. Tack vare sin klassiska form anpassar Switch sig till många olika inredningsstilar och kan idealiskt kombineras med andra dekorativa element. Den italienska designlampa Oluce de högsta kvalitet och tydligt skiljer sig från den breda massan av bordslampor. Energiklass: D
 • Oluce Spider - horisontell bordslampa, svart

  Oluce Spider - horisontell bordslampa, svart
  Utmärkt design bordslampa Spider: en riktig klassiker! bordslampa Spider designades av designern Joe Colombo 1965 i syfte att vara en horisontellt strålande ljuskälla. Aluminiumreflektorns höjd kan justeras med en plastfog så att ljuskällans strålvinkel kan varieras. Den tunna basen i blank krommetall skapar en tilltalande kontrast. Spider- bordslampa vann Compasso d'Oro Award 1967 och är fortfarande en del av de permanenta utställningarna i Milanos Triennale, Philadelphia Museum of Art, Düsseldorfs konstmuseum och Neue Sammlung -museet i München. Lampan ingår i leveransen. Lampan har ett B22- uttag och levereras med en G9-lampa (48 W), en motsvarande adapter så att lampan kan sättas in i B22- uttag och ett glasfäste som sitter över lampan. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna. Energiklass: E
 • Oluce Fiore - stiliserad vägglampa

  Oluce Fiore - stiliserad vägglampa
  Blommformad vägglampa Fiore Den charmiga vägglampan Fiore är en förtrollande blickfång på rumsväggen. Totalt sju ljushuvuden är ordnade som en blomma, genom vilken indirekt ljus sprids och ljuskällornas speglade huvuden projicerar specialeffekter. Här samlas transparenta och diffusa element. Den kan användas i många rum och kan vara ett attraktivt belysningsalternativ på kontoret, i vardagsrummet eller i köket. Fiore kan också användas som taklampa . De nödvändiga ljuskällorna ingår redan i leveransen. Oluce i belysningsindustrin i 70 år och har stor erfarenhet av tillverkning av designerlampor. Oluce samarbetar med utvalda artister från hela världen som gör sina skapelser tillgängliga för varumärket. Både italienska och internationella designers använder Oluce sina idéer. När det gäller tillverkning, design och funktionalitet Oluce ingen. Endast högkvalitativa, hållbara material används som tillgodoser behoven hos den kräsna kunden. Dessutom finns det en hög nivå av energieffektivitet och kombinationen med alla krav från modern tid. Det är inte för ingenting som Oluce har gjort sig ett namn under så lång tid när det gäller belysningskonst och Oluce designlampor. Energiklass: E
 • Oluce Fiore - trekantig glasvägglampa

  Oluce Fiore - trekantig glasvägglampa
  Vägglampa Fiore med fantastiska ljuseffekter Vägglampan Fiore är både modern och med en god dos retro charm. Detta kan användas både på väggen och som taklampa . De tre rutorna av blåst glas arrangerade i en triangel ger effektivt ljus som skapas av diffusa element. Fiore kan användas flexibelt, antingen i vardagsrummet eller i kommersiella lokaler. Det ser varken påträngande ut eller för pompöst, men är fortfarande en subtil blickfångare. Fiore tillverkades av den italienska designern Oluce. Detta grundades 1945 och har sedan dess specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa lampor. Oluce är en av de ledande tillverkarna av designerlampor och har verk av italienska och internationella designers i sitt sortiment. Här hittar du många ikoner för ljuskonst som har gjort sig ett namn över hela världen. Blandningen av effektivitet, funktionalitet och visuell Oluce är typisk för Oluce . Här kombineras 70 års erfarenhet av belysningskonst med kraven från modern tid. Energiklass: E
 • Oluce Plume vägglampa - djup 80 cm

  Oluce Plume vägglampa - djup 80 cm
  Modern design möter klassisk elegans - Plume vägglampa Plume är en modern vägglampa som har sitt ursprung i designen av Christophe Pillet och ska sprida en klassisk elegans. Hans verk kännetecknas av enkelhet och tydlighet och syftar till att uttrycka objekt med enkel elegans. Plume fångar omedelbart ögat genom den speciella lampskärmen, som består av en tunn metallplatta böjd i mitten och täcker ljuskällan. Ljuset är avskärmat och kan gå nedåt. Rummet ligger i en fantastisk ljus atmosfär. Visuellt erbjuder Plume-vägglampan en harmonisk sammansättning av geometriska former, tydliga konturer och matt yta. Christophe Pillet designar inte bara lampor utan arbetar också med många projekt inom möbler, föremål och arkitektur för kända varumärken. Designen för Plume-armaturserien kommer ursprungligen från belysningsprojektet för Sezz Hotel i Saint-Tropez, som realiserades av det italienska designföretaget Oluce . Oluce är det äldsta designföretaget i Italien som fortfarande är verksamt idag. Genom samarbete med kända designers, bearbetning av högkvalitativa material och implementering av modern teknik och trender, producerar Oluce fantastiska ljus som inte bara är moderna utan också överlever trender och blir ikoner. Energiklass: A+
 • Oluce Eva LED-bordslampa i kulform svart

  Oluce Eva LED-bordslampa i kulform svart
  Kulformad LED-bordslampa Eva med varierande ljusemission Denna sfäriska LED-bordslampa Eva designades av designern Francesca Borelli för Oluce . Designen består av kontakten mellan ljus, form och rörelse. Eva påminner om en solförmörkelse med sitt språk av färger och former, eftersom det indirekta ljuset skyddas av ett svart, runt lock i den svarta sfären. Detta cirkulära lock kan flyttas inåt och utåt så att den resulterande ljusspiralen ibland exponerar mer och ibland mindre av guldbladet på insidan av sfären. De olika mängderna av ljus skapar en intim atmosfär på ett lekfullt sätt. Francesca Borelli är en ung italienare som visar en tendens mot möbeldesign och vars arbete kännetecknas av en emotionell och konceptuell karaktär. Hon fokuserar på samspelet mellan former och färger. Oluce har varit det äldsta italienska designföretaget i belysningsvärlden sedan 1945 och arbetar fortfarande och strukturerar sin samling som en historia. Utbudet av produkter som är kända över hela världen som designikoner är rikt och varierat. Energiklass: A+
 • Oluce Recuerdo - LED-bordslampa av glas

  Oluce Recuerdo - LED-bordslampa av glas
  bordslampa Recuerdo - en uttrycksfull ljuskälla bordslampa Recuerdo utstrålar en underbar elegans och lätthet. Detta beror på den glödlampa som är tillverkad av glas och försedd med en lättnadslignande struktur. Det är också lampans huvudfokus och gör den till anläggningens juvel. På grund av den genomskinliga, lättnadsliknande glasstrukturen riktas ljuset, som genereras inuti av en E27-lampa (exklusiv), in i omgivningen på alla sidor, så att en enhetlig och effektiv ljus skapas. Vid designen av Recuerdo- bordslampa designern Mariana Pellegrino ihåg ett ögonblick från sin barndom när hon tittade på havsbottnen medan hon dykade och badade i Karibien och märkte fascinerande ljusreflektioner. Hon har reproducerat detta med hjälp av klart glas - vad vattnet ska representera - och den lättnadslignande strukturen i det - som skapar ljusreflektionerna. Energiklass: A+
 • Oluce Alba - vägglampa med opalglasskärm

  Oluce Alba - vägglampa med opalglasskärm
  En upplyst vattendroppe - vägglampa Alba Denna vägglampa utstrålar ren elegans. Den kommer från den italienska belysningstillverkaren Oluce och designades av designern Mariana Pellegrino Soto. Vid designen av Alba-vägglampan inspirerades designern av en droppe vatten vars form och renhet tydligt syns i skuggan. Detta gjordes enligt den traditionella glasblåsningskonsten och placerades på en känslig metallarm som slutar i ett runt väggfäste. Designen är särskilt elegant tack vare kombinationen av den genomskinliga, polerade opalglasskärmen med den satin mässingsytan på väggramen. Ljuset skyddas av opalglasskärmen och styrs därmed försiktigt och utan bländning in i rummet, så att en speciell känsla-bra atmosfär skapas. Oluce är en italiensk premiumtillverkare som inte bara lägger stor vikt vid en sofistikerad design i sina lätta skapelser utan också på högkvalitativt högkvalitativt utförande. Energiklass: A++
 • Oluce Yolk - designvägglampa med indirekt ljus

  Oluce Yolk - designvägglampa med indirekt ljus
  Vägglampa i glas med glänsande kromelement i mitten: äggula Yolk, det engelska ordet för yolk, säger faktiskt nästan allt om denna designerlampa. Du ser, det ser inte helt annorlunda ut än ett stekt ägg. I mitten, väggfästet och ett runt glänsande kromelement, runt denna centrala punkt en ring gjord av handblåst glas. Ljuskällan är inte synlig och avger sitt ljus mycket diffust, dvs också indirekt, vilket innebär att äggula är perfekt för att skapa mysighet och komfort. De italienska formgivarna Angeletti & Ruzza utvecklade äggula för belysningstillverkaren Oluce . Det traditionella företaget arbetar med välkända designers från hela världen. Oluce designade för Oluce har redan vunnit otaliga priser, och några av dem är redan moderna klassiker. Energiklass: A++
 • Oluce Voilà - designer LED-vägglampa

  Oluce Voilà - designer LED-vägglampa
  Harmoni i form och ljus Voilà! Namnet säger allt för den här lampan: där är jag - här går du! Med rundade ytterkanter försiktigt böjda in i rummet och en matt vit metall strålar denna armatur inledningsvis sig själv - och sätter sig därmed i ett otroligt dekorativt ljus som Voilà LED-väggarmatur förmedlar till miljön efter sin egen effektiva belysning. Detta säkerställer mycket speciella accenter i belysningen och imponerande indirekt strålning. På detta sätt är vägglampan Voilà en inredningsartikel med ljusstyrka som matchar inredningen. Från 1945 till toppen: Oluce Grundades 1945 satte de sig snabbt i spetsen för den italienska ljusvärlden med ljusa idéer i varmt ljus och originella designidéer. Företaget har lyckats attrahera kända designers. Samtidigt har filosofin följts från början att erbjuda kunder kvalitet istället för kvantitet. Alla lampor från Oluce ger ljusstyrka, men en hel del av dem är faktiskt inte längre ljus, utan snarare kult. Energiklass: A+
 • Oluce Coupé - tidslös designbordslampa svart

  Oluce Coupé - tidslös designbordslampa svart
  bordslampa Coupé - tidlös design med många utmärkelser Coupé är en bordslampa som har imponerat på människor i många år - den designades redan 1967 och har därför blivit en oumbärlig del av designarmarknaden. Det är inte för ingenting som det har en fast plats i New York Museum of Modern Arts och i München i Museum of the New Collection. Dess enkla men extraordinära design är, precis som den är idag, ett utmärkt komplement till många vardagsrumsstilar, vare sig det är klassiskt, modernt eller retro. Den finns i svart eller vitt och är tillverkad av aluminium och metall. Linjär design och funktionalitet talar för sig själva och gör Coupé till en pålitlig, attraktiv lampa för skrivbordet. Rätt glödlampor ingår redan i leveransen. Oluce har funnits sedan 1945 och är hem för många extraordinära lampor. Skapelserna kommer från designers från Italien såväl som från internationella kollegor. Fokus ligger här på materialens höga kvalitet, men också på dekorativ och modern design, kombinerat med kunskap från över 70 år av belysningskonst. Oluce höga krav på sina produkter och säljer endast lampor av exceptionellt hög kvalitet. Energiklass: E
 • Oluce Coupé - tidslös designbordslampa vit

  Oluce Coupé - tidslös designbordslampa vit
  bordslampa Coupé - tidlös design med många utmärkelser Coupé är en bordslampa som har imponerat på människor i många år - den designades redan 1967 och har därför blivit en oumbärlig del av designarmarknaden. Det är inte för ingenting som det har en fast plats i New York Museum of Modern Arts och i München i Museum of the New Collection. Dess enkla men extraordinära design är, precis som den är idag, ett utmärkt komplement till många vardagsrumsstilar, vare sig det är klassiskt, modernt eller retro. Den finns i svart eller vitt och är tillverkad av aluminium och metall. Linjär design och funktionalitet talar för sig själva och gör Coupé till en pålitlig, attraktiv lampa för skrivbordet. Rätt glödlampor ingår redan i leveransen. Oluce har funnits sedan 1945 och är hem för många extraordinära lampor. Skapelserna kommer från designers från Italien såväl som från internationella kollegor. Fokus ligger här på materialens höga kvalitet, men också på dekorativ och modern design, kombinerat med kunskap från över 70 år av belysningskonst. Oluce höga krav på sina produkter och säljer endast lampor av exceptionellt hög kvalitet. Energiklass: E
 • Oluce JK - indirekt strålande vägglampa, vit

  Oluce JK - indirekt strålande vägglampa, vit
  Den designade vägglampan JK skapar tilltalande ljuseffekter i rummet Vägglampan JK är modernt designad och utrustad med en liten retro charm och skapar behaglig extrabelysning som subtilt understryker känslan av vardagsrum och affärsrum, korridorer och trappor. Den rundade kroppen gjord av lackerad metall avger ljuset indirekt och reflekterande uppåt, vilket skapar ett vackert spel av ljus och skugga. Glödlampor ingår. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna. Energiklass: D
 • Oluce Coupé golvlampa guld-svart

  Oluce Coupé golvlampa guld-svart
  Höjdjusterbar och svängbar design golvlampa Coupé Joe Colombo designade denna eleganta Coupé- golvlampa med en halvcylindrisk aluminiumskärm 1967. Skärmen med sin gyllene yta är höjdjusterbar på stången och kan justeras individuellt genom att vridas. Huvudsakligen avges ljuset nedåt genom skärmöppningen, men en genomskinlig detalj bearbetas i det enkla och tydliga formspråket, så att en smal ljusstråle också kan komma ut genom en öppning på skärmens övre del. Den runda lampfoten, som också är försedd med en guldfinish, ger stabilitet och en visuell kontrast till lampans svarta ram. Designer Joe Colomo avled 1971. Han var känd för sina visionära idéer för en bättre framtid. Han var inte bara aktiv i ljusvärlden utan designade också möbler, funktionella föremål och hus. Han var permanent driven och inspirerad av konstnärlig och vetenskaplig forskning, vars resultat fick uttryck i unika och globalt kända föremål och ljus. Coupé tillverkas av det äldsta italienska designföretaget i Oluce. Med sin enkelhet, sofistikering och moderna teknik passar Coupé- golvlampa perfekt i Oluce konceptet. Företaget är känt för sina lampor, som inte bara är moderna på sin tid utan också överlever alla trender och blir ikoner. Energiklass: A++
 • Oluce Alba - hänglampa med två glasskärmar

  Oluce Alba - hänglampa med två glasskärmar
  Alba - hänglampa med två flammor Med sin okomplicerade och oförfalskade design pendellampa en speciell effekt i vardagsrummet. Eftersom Mariana Pellegrino Soto, skaparen av denna pendellampa, baserade designen på formen och renheten av en naturlig daggdroppe, vilket tydligt återspeglas i utformningen av de två opalglasfärgerna. De var fästa vid den känsliga metallramen i olika höjder och utstrålar en underbar elegans och lätthet genom sin polerade glasyta. När de två opala glasskärmarna är upplysta garanterar de inte bara en skonsam och bländfri belysning av omgivningen utan också en speciell dekorativ effekt. Oluce är ett av de mest traditionella företagen i Italien, som har producerat förstklassiga lampor sedan 1945 och samarbetar med många kända designerkändisar. Energiklass: A++
 • Oluce Alba - golvlampa med dimmer, 2 lampor

  Oluce Alba - golvlampa med dimmer, 2 lampor
  Graciöst designad Alba golvlampa med satin mässing och integrerad dimmer Med Alba- golvlampa med två flammor blir vardagsrummet en absolut blickfång eftersom det inte bara är designen utan också ljuseffekten som gör lampan till en särskilt effektiv lampa . Vid designen av golvlampa inspirerades designern Mariana Pellegrino av renheten och äktheten hos en droppe vatten. Detta syns mycket tydligt från de två lampskärmarna som är fästa till vänster och höger om fästet och är gjorda av fint opalt glas. I kombination med ramens satinerade mässingsfinish skapar detta ett särskilt elegant och elegant utseende. Det polerade opalglaset mjukar upp ljuset på väg in i omgivningen och avger det homogent och skapar en särskilt mysig ljusatmosfär. Ljusatmosfären kan utformas ännu mer individuellt med hjälp av den integrerade dimmer , för ju längre du försvagar ljuset, desto mysigare blir det. Energiklass: A++
 • Oluce Switch - designergolvlampa i guld

  Oluce Switch - designergolvlampa i guld
  Elegant golvlampa Brytare med integrerad vridomkopplare i skuggan Switch golvlampa är en riktig blickfång. Denna klassiska lampa i ett gyllene plagg kommer att bli höjdpunkten i varje rum. Lampan imponerar med sin enkla design som sticker ut från mängden på grund av sin enkelhet. Den cylinderformade skärmen från Switch är inte bara lampans optiska höjdpunkt utan också ett viktigt element när det gäller hur den fungerar. Switch har ingen brytare som konventionella lampor. Modellen slås på och av igen genom att vrida skärmen. Dessutom kan ljuset från armaturen dämpas på detta sätt efter behov. Lampan är lämplig för användning i vardagsrummet eller matsalen, men kan också vara ett blickfång i arbetsrummet och sovrummet. golvlampa Switch är ett av mästerverk av den italienska Oluce. Detta uppmärksammar sig själv om och om igen eftersom dess lampor inte bara är underbart vackra utan också funktionella. Tillverkarens högsta prioritet är att skapa armaturer som bildar en sluten enhet och är övertygande på alla nivåer. Switch golvlampa visar med glans att han lyckas. Energiklass: D
 • Oluce Coupé - tidlös designgolvlampa svart

  Oluce Coupé - tidlös designgolvlampa svart
  Coupé golvlampa är ett strålande designobjekt Coupé är en riktig designklassiker som har vunnit många utmärkelser sedan de första utkasten 1967. Hittills är den en del av den permanenta utställningen i Museum of Modern Art i New York och i München Museum Neue Sammlung. Detta visar att en enkel design också har sin charm. Detta beror främst på tidlösheten som omger denna golvlampa . Med sin vridbara, nedåtriktade nyans ger den direkt ljus för läsning, arbete och många andra tillfällen. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna. Energiklass: A++
 • Oluce Plume vägglampa - djup 160 cm

  Oluce Plume vägglampa - djup 160 cm
  Modern design möter klassisk elegans - Plume vägglampa Plume är en modern vägglampa som har sitt ursprung i designen av Christophe Pillet och ska sprida en klassisk elegans. Hans verk kännetecknas av enkelhet och tydlighet och syftar till att uttrycka objekt med enkel elegans. Plume fångar omedelbart ögat genom den speciella lampskärmen, som består av en tunn metallplatta böjd i mitten och täcker ljuskällan. Ljuset är avskärmat och kan gå nedåt. Rummet ligger i en fantastisk ljus atmosfär. Visuellt erbjuder Plume-vägglampan en harmonisk sammansättning av geometriska former, tydliga konturer och matt yta. Christophe Pillet designar inte bara lampor utan arbetar också med många projekt inom möbler, föremål och arkitektur för kända varumärken. Designen för Plume-armaturserien kommer ursprungligen från belysningsprojektet för Sezz Hotel i Saint-Tropez, som realiserades av det italienska designföretaget Oluce . Oluce är det äldsta designföretaget i Italien som fortfarande är verksamt idag. Genom samarbete med kända designers, bearbetning av högkvalitativa material och implementering av modern teknik och trender, producerar Oluce fantastiska ljus som inte bara är moderna utan också överlever trender och blir ikoner. Energiklass: A+
 • Oluce Alba - bordslampa av opalglas, dimbar

  Oluce Alba - bordslampa av opalglas, dimbar
  Effektiv bordslampa Alba gjord av fint opalglas Inspirerad av vattendroppens naturlighet skapades Alba- bordslampa som med sin design och sin magiska ljuseffekt lätt kan hittas var som helst i vardagsrummet. Den största och viktigaste delen av designen är lampskärmen, som är gjord av polerat opalglas och uppnår en speciell dekorativ effekt även när den är avstängd. Designen toppas av den känsliga basen, vilket ger det övergripande utseendet med sin satin mässingsfinish en extra bit lyx och värme. Alba är en kvalitetsprodukt tillverkad i Italien. Den kommer från den traditionella belysningstillverkaren Oluce, det äldsta designföretaget i belysningssektorn, som fortfarande är i drift idag. Energiklass: A++
 • Oluce Semplice - dimbar bordslampa, koppar

  Oluce Semplice - dimbar bordslampa, koppar
  Design bordslampa Semplice av Sam Hecht Denna bordslampa kan egentligen inte kallas semplice, det vill säga enkel, iögonfallande eller konstlös, för även om den kan verka enkel och framför allt enkel vid första anblicken är den på intet sätt saknad av sofistikering eller anmärkningsvärda detaljer. Sofistikering ligger i det faktum att denna modell gör bort med konventionerna för en bordslampa . En bordslampa behöver inte nödvändigtvis ha en bas och en arm som slutar med en skugga på toppen. Nej, det kan klara sig utan dessa attribut. Detta bevisas av Semplice, en bordslampa som designern Sam Hecht designade för det traditionella italienska företaget Oluce 2013. Semplice ger intrycket att den består av en kopparfärgad metallskärm som verkar flyta några centimeter över bordsytan av sig själv. Denna effekt möjliggörs genom det genomskinliga, handblåsta glaset som sträcker sig från kopparskärmen till bordsytan. En annan förfining är den integrerade dimmer, som inte bara är funktionell utan också har integrerats estetiskt i designen. Vredet sitter på lampans ovansida och är också tillverkat av koppar. Som ett resultat är det en naturlig del av bordslampa design. Energiklass: B
 • Oluce Spider - horisontell bordslampa, vit

  Oluce Spider - horisontell bordslampa, vit
  Utmärkt design bordslampa Spider: en riktig klassiker! bordslampa Spider designades av designern Joe Colombo 1965 i syfte att vara en horisontellt strålande ljuskälla. Aluminiumreflektorns höjd kan justeras med en plastfog så att ljuskällans strålvinkel kan varieras. Den tunna basen i blank krommetall skapar en tilltalande kontrast. Spider- bordslampa vann Compasso d'Oro Award 1967 och är fortfarande en del av de permanenta utställningarna i Milanos Triennale, Philadelphia Museum of Art, Düsseldorfs konstmuseum och Neue Sammlung -museet i München. Lampan ingår i leveransen. Lampan har ett B22- uttag och levereras med en G9-lampa (48 W), en motsvarande adapter så att lampan kan sättas in i B22- uttag och ett glasfäste som sitter över lampan. Oluce - italienska designerlampor sedan 1945 Sedan det grundades 1945 har Oluce företaget varit en av de ledande italienska tillverkarna av designerbelysning. Under de senaste decennierna har italienska och internationella designers utvecklat Oluce , som med tiden har blivit sanna ikoner för belysningskonsten. Erfarenhet av produktion av lampor och en hög kvalitetsstandard i materialval är Basis för de visuellt tilltalande men ändå funktionella och effektiva lamporna från Italien. Att skapa en perfekt syntes av form och substans var och är maximalt för Oluce designarna. Energiklass: E
 • Oluce Fiore - vägglampa av blåst glas

  Oluce Fiore - vägglampa av blåst glas
  Vägglampa Fiore med tre lågor Vägglampan Fiore ser subtil och samtidigt mycket modern ut. De tre blåsta glaslågorna är anordnade sida vid sida och levereras med nödvändiga ljuskällor med ett spegelhuvud. Det kombineras skickligt med det smala metallfästet. I det klassiska eller moderna hemmet såväl som i kommersiella rum är Fiore ett så tillförlitligt ljusalternativ och sprider en touch av retro charm. Ljusintensiteten kan också regleras när du köper en lämplig dimmer. Oluce har stått för belysningskonst sedan 1945. Här kombineras decennier av erfarenhet med modern design och moderna standarder. Oluce utvecklades av många kända designers som gjorde sina verk tillgängliga från hela världen. På detta sätt Oluce av internationell kunskap om belysningskonsten och säljer utvalda produkter av högsta kvalitet som överensstämmer med italiensk tradition. Lamporna uppfyller de högsta moderna kraven, är visuellt tilltalande och samtidigt funktionella. Därför är Oluce produkter den perfekta följeslagaren för kunder som vill ha hög kvalitet och individuell design. Energiklass: E
 • Coupe Mini Bordslampa Glossy Black - Oluce

  Coupe Mini Bordslampa Glossy Black - Oluce
 • Coupe Mini Bordslampa Mustard Yellow - Oluce

  Coupe Mini Bordslampa Mustard Yellow - Oluce
 • Coupe Mini Bordslampa Scarlet Red - Oluce

  Coupe Mini Bordslampa Scarlet Red - Oluce
 • Coupe Mini Bordslampa Anodic Bronze - Oluce

  Coupe Mini Bordslampa Anodic Bronze - Oluce