ONLI takpendel

Dubai, Zoe och Foresta är tre exempel på takpendel från belysningsföretaget ONLI. Här ser du bilder och priser på deras lampor online. ONLI's lampskärmar är inte rädda för att ta ut svängarna och ta plats i rummet.

Populärt inom ONLI takpendel

 • Hänglampa Nera Fiore i blommig form av metall

  Hänglampa Nera Fiore i blommig form av metall
  Svart hängande lampa Nera Fiore i form av en blommaHängande lampan Nera Fiore har en skugga som består av enskilda blad av fina metallsträngar, vilket skapar en stor blomma. På grund av den stora diametern ser pendellampan också bra ut i stora rum, till exempel över matbordet eller en sittgrupp. På grund av den filigrana, öppna designen strålar ljuset också uppåt och skapar vackra ljuseffekter. Armaturen ser ännu mer dekorativ ut när den är utrustad med en ljuskälla med LED-filament.
 • Hänglampa Ambeta i strålande gult

  Hänglampa Ambeta i strålande gult
  Pendellampa Ambeta i solgultAmbeta är en strålande gul lackerad pendellampa i metall som passar in i många inredningar och skapar ett färgstarkt blickfång i rummet. Vare sig över matbordet, i köket eller till och med i sovrummet - den lite skandinaviskt utseendefulla lampan är mångsidig och dekorativ. Tack vare den vita insidan av skärmen reflekteras det ljus som avges av glödlampan optimalt.
 • Hänglampa Lente med satinerad glasskärm Ø 40 cm

  Hänglampa Lente med satinerad glasskärm Ø 40 cm
  Lente hängande lampa med skärm i satinglasLente är en hängande lampa som kan belysa ett matbord eller en bänk, enskilt eller som ett par, och i många inredningsstilar. Dess lätt böjda skärm av glas har en satinfinish och en bred kant är utformad med dekorativa linjemönster. Beroende på belysningskraven kan den vackert utrustas med en globelampa, antingen i en klar version med LED-trådar eller för bländfri belysning med en opalvit version.