ONLI takpendel

Dubai, Zoe och Foresta är tre exempel på takpendel från belysningsföretaget ONLI. Här ser du bilder och priser på deras lampor online. ONLI's lampskärmar är inte rädda för att ta ut svängarna och ta plats i rummet.

Populärt inom ONLI takpendel

 • Hänglampa Nera Fiore i blommig form av metall

  Hänglampa Nera Fiore i blommig form av metall
  Svart hängande lampa Nera Fiore i form av en blommaHängande lampan Nera Fiore har en skugga som består av enskilda blad av fina metallsträngar, vilket skapar en stor blomma. På grund av den stora diametern ser pendellampan också bra ut i stora rum, till exempel över matbordet eller en sittgrupp. På grund av den filigrana, öppna designen strålar ljuset också uppåt och skapar vackra ljuseffekter. Armaturen ser ännu mer dekorativ ut när den är utrustad med en ljuskälla med LED-filament.
 • Hänglampa Ambeta i strålande gult

  Hänglampa Ambeta i strålande gult
  Pendellampa Ambeta i solgultAmbeta är en strålande gul lackerad pendellampa i metall som passar in i många inredningar och skapar ett färgstarkt blickfång i rummet. Vare sig över matbordet, i köket eller till och med i sovrummet - den lite skandinaviskt utseendefulla lampan är mångsidig och dekorativ. Tack vare den vita insidan av skärmen reflekteras det ljus som avges av glödlampan optimalt.
 • Hänglampa Lente med satinerad glasskärm Ø 40 cm

  Hänglampa Lente med satinerad glasskärm Ø 40 cm
  Lente hängande lampa med skärm i satinglasLente är en hängande lampa som kan belysa ett matbord eller en bänk, enskilt eller som ett par, och i många inredningsstilar. Dess lätt böjda skärm av glas har en satinfinish och en bred kant är utformad med dekorativa linjemönster. Beroende på belysningskraven kan den vackert utrustas med en globelampa, antingen i en klar version med LED-trådar eller för bländfri belysning med en opalvit version.
 • Pendellampa Ambeta i frisk ljusblå färg

  Pendellampa Ambeta i frisk ljusblå färg
  Hängande lampa Ambeta av metall i ljusblåttHängande lampan Ambetas skärmens utsida och den runda kepsen har utformats i en fräsch blå färg. Skärmens insida är lackerad i vitt, så att ljuset reflekteras på bästa möjliga sätt. Hänglampan passar inte bara i vardagsrummet, till exempel i matsalen eller i köket, den är också snygg i ett sovrum. Den blå skärmen passar perfekt till ljusa trätoner.

Fler tips på ONLI takpendel

 • Hänglampa Piattino svart/guld Ø 28 cm

  Hänglampa Piattino svart/guld Ø 28 cm
  Piattino hängande lampa med glänsande gyllene skärmDen platta skärmen av smidd metall i glänsande gyllene design och designad med ett vackert reliefmönster gör Piattino hängande lampa till en höjdpunkt över varje bord. Lampans vackra utseende förstärks och skärmens mönster kommer också till sin rätt ännu bättre när en klar lampa med LED-filament väljs som ljuskälla.
 • Hänglampa Coen

  Hänglampa Coen
  Både skärmen och upphängningen av Coen-pendellampan är gjorda av rotting. Skärmen i form av en avtrubbad kon kombinerar olika mönster och ger plats för en E27-lampa (ingår inte). Svarta applikationer avrundar Coen.
 • Hänglampa Aloha B

  Hänglampa Aloha B
  Pendellampan Aloha B har en kupolformad baldakin i svart. Lampans skärm är tillverkad av raffia, som är fäst i tre nivåer. Den erbjuder plats för en E27 glödlampa (ingår inte).
 • Hänglampa Aloha A

  Hänglampa Aloha A
  Pendellampan Aloha A har en kupolformad baldakin i svart. Skärmen, som breddas mot botten, är tillverkad av raffia och övertygar med sitt naturliga utseende. Den erbjuder plats för en E27 glödlampa (ingår inte).