Lampkultur » Taklampor

Märken på taklampor:

Aneta Belysning taklampor

 • Madelene kristallplafond (Förkromad/blank)

  Madelene är en vacker plafond som är utsmyckad med vackra prismor i akryl och förkromat fäste. När den är tänd så blir den verkligen oerhört elegant och vacker! Perfekt för att smycka ditt tak och skapa en lite lyxigare känsla i ditt hem. Ljuskälla ingår.
 • Crocus taklampa vit (Vit)

  En otroligt elegant taklampa i plast, med designen av en dekorativ blomma. Passar bra i alla typer av rum och interiörer. Sladdlängd: 110cm Ljuskälla ingår ej.
 • Stråla plafond 42cm (Vit)

  Stråla är en vacker och enkel taklampa som är perfekt om du söker en stilren plafond som inte drar till sig för mycket uppmärksamhet. Den har en skärm i vitt glas och dekorativa ståldetaljer. Den sprider dessutom ett riktigt bra ljus med sina 3st ljuskällor som placeras bak skärmen. Den finns både i omkrets 42cm och 50cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Flynn taklampa 5a upp (Förkromad/blank)

  Flynn taklampa är verkligen en tuff och härlig lampa som lyser upp och drar blickarna till sig. Den är tillverkad i metall och är anpassad till att ha 5st dekorativa ljuskällor. Flynn finns i två färger, antingen krom eller koppar. Kan bli extra tuff med olika storlekar på ljuskällorna - men det väljer du hur du önskar att designa den! Sladdlängd: 100cm Ljuskällor ingår ej.
 • Chateau takkrona stor (Förkromad/blank)

  Chateau är en serie med tre snygga takkronor i olika storlekar. Den har en bas i förkromad metall och är utsmyckad med många hängande prismor i olika storlekar. Alla tre, oavsett storlek, är väldigt lyxiga och höjer verkligen rummet till en ny nivå. Denna varianten har 18st ljuskällor som tillsammans skapar ett härligt och inbjudande ljus.  Ljuskällor ingår ej.
 • Cyklon plafond 34cm (Vit)

  Cyklon är en snygg och stilren takplafond i vitt glas och detaljer i stål. Den har ett dekorativt mönster som är genomgående över hela skärmen. Samtidigt som den är diskret så är det också otroligt elegant uppe i ditt tak. Den finns i tre olika storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Demi plafond fyrkantig (Förkromad/blank)

  Demi är en stilig plafond med fint mönster i metall och glas. Själva bladen på plafonden är skapade av prismor, vilket gör att hela plafonden får ett lyxigare intryck. Den finns både som en fyrkantig och en rund variant. Ljuskälla ingår ej.
 • Band plafond 50cm (Svart)

  Plafonden Band är en snygg takplafond, med vitt och grått mönster som skapar en härlig harmoni! Den sprider ett bra ljus och är en trivsam inredningsdetalj. Den finns både i diameter 42cm och 50cm. Ljuskällor ingår ej.
 • Vinranka plafond (Vit)

  Vinranka är en härlig plafond i vitt glas, smyckad med ett vackert blomstermönster och detaljer i antikmässing. Den är diskret uppe i taket men samtidigt väldigt vacker med sitt klara mönster. Sprider dessutom ett väldigt bra ljus och passar lika bra i hallen som i köket eller trappen. Ljuskällor ingår ej.
 • Giovanna (Förkromad/blank)

  Plafonden Giovanna är härlig och elegant! Den sprider garanterat en lyxig känsla omkring sig när den är tänd, eftersom att ljuset sprids fint genom prismorna. Den är tillverkad i metall och prismorna är i glas. Den har tre stycken ljuskällor vilket gör att den även sprider ett väldigt bra ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Chateau takkrona medium (Förkromad/blank)

  Chateau är en serie med tre snygga takkronor i olika storlekar. Den har en bas i förkromad metall och är utsmyckad med många hängande prismor i olika storlekar. Alla tre, oavsett storlek, är väldigt lyxiga och höjer verkligen rummet till en ny nivå. Denna varianten har 9st ljuskällor som tillsammans skapar ett härligt och inbjudande ljus.  Ljuskällor ingår ej.
 • Cyklon plafond 50cm (Vit)

  Cyklon är en snygg och stilren takplafond i vitt glas och stål. Den finns i tre olika storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Luster plafond 50cm (Förkromad/blank)

  Plafonden Luster är en stilren och elegant taklampa i vitt och klart glas. Den är behaglig och elegant, dessutom sprider den ett riktigt bra ljus med sina 8st ljuskällor. Den kommer i tre olika storlekar, 30cm, 40cm och 50cm. Ljuskällor ingår ej  
 • Tsar takpendel (Antikmässing)

  Tsar är en stilfull och elegant taklampa i metall. Den har en finish i antikmässing och väggar i  klart glas. Ljuskällorna blir synliga genom glaset så använd gärna dekorativa ljuskällor som du själv tycker om. En mysig och elegant taklampa som passar bra i de flesta rum. Krokupphäng ingår. Ljuskällor ingår ej.
 • Venus taklampa 4 (Borstat stål)

  Venus taklampa i krom med 4st riktbara lampor i vitt glas. Ljuskällor ingår ej.
 • Bladverk plafond 50cm (Vit)

  Bladverk är en snygg, enkel och mönstrad plafond i vitt glas och detaljer i stål. Mönstret är i klarglas, vilket gör att det lyser upp lite mer när lampan är tänd. Den är väldigt stilren, fin och elegant! Kommer i tre olika storlekar. Ljuskällor ingår ej.
 • Demi plafond rund (Förkromad/blank)

  Demi är en stilig plafond med fint mönster i metall och glas. Själva bladen på plafonden är skapade av prismor, vilket gör att hela plafonden får ett lyxigare intryck. Den finns både som en fyrkantig och en rund variant. Ljuskälla ingår ej.
 • Luster plafond 40cm (Förkromad/blank)

  Plafonden Luster är en stilren och elegant taklampa i vitt och klart glas. Den är behaglig och elegant, dessutom sprider den ett riktigt bra ljus med sina 6st ljuskällor. Den kommer i tre olika storlekar, 30cm, 40cm och 50cm. Ljuskällor ingår ej  
 • Palmblad plafond 42cm (Vit)

  Palmblad är en snygg, mönstrad plafond i vitt glas och detaljer i stål. Den är utsmyckad med ett härligt mönster med klara palmblad. Den är diskret och elegant uppe i ditt tak och finns dessutom i två olika storlekar, med diameter 42cm eller 50cm. Ljuskällor ingår ej.
 • Palmblad plafond 50cm (Vit)

  Palmblad är en snygg, mönstrad plafond i vitt glas och detaljer i stål. Den är utsmyckad med ett härligt mönster med klara palmblad. Den är diskret och elegant uppe i ditt tak och finns dessutom i två olika storlekar, med diameter 42cm eller 50cm. Ljuskällor ingår ej.
 • Savona kristallplafond (Antikmässing)

  Savona är en stilfull kristallplafond, tillverkad i metall med en finish i antikmässing. Den är anpassad till att ha i badrumsmiljö och är en riktigt elegant taklampa. Den har flera fina prismor och är skapad i en klassisk och mjuk design. Ljuskälla ingår ej.
 • Vendela plafond vit (Vit)

  En snygg, vit plafond i vit textil, med dekorativa prismor i glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Julietta plafond (Förkromad/blank)

  Julietta är en vacker plafond i kromad metall, utsmyckad med 4st runda kristallbollar. Väldigt fin taklampa som sprider ett härligt ljus genom kristallbollarna när den är tänd. Dessutom är den fin som ett smycke i ditt tak! Ljuskällor ingår ej.
 • Plankan (Valnöt)

  Enpunktsupphäng och pendlar av mattborstad metall. Skärmar av matt opalvitt glas. Inkl. klara glaslyktor för värmeljus,utbytbara mot egna alternativ. Finns i valnöt, vitborstat trä och blankvit. Ljuskälla ingår ej.
 • Härva 56 (Vit)

  Härliga taklampan Härva är en riktigt tuff taklampa som du med fördel kan placera i de flesta rum. Genom den härliga skärmen så visar ljuskällan lite vilket höjer stilen på lampan ytterligare. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan för att sätta din egna prägel på den. Ljuskälla ingår ej.
 • Bling 6 (Borstat stål)

  Takplafond Bling är tillverkad med en finish borstat stål och 6st kupor med sammansatta små prismor (akryl) som skapar dekorativa kristallbollar. När lampan är tänd sprids ljuset genom kristallbollarna på ett mycket vackert sätt. Dessutom så sprids ljuset upp i taket vilken är oerhört dekorativt. I serien Bling finns även andra varianter om du vill kombinera eller se mer. Ljuskällor ingår ej.
 • Nicoline kristallplafond (Förkromad/blank)

  Badrumsplafonden Nicoline har en vacker design med hängande akrylprismor och förkromat fäste. Hög IP-klass vilket möjliggör installation i badrum. Den har dessutom plats för 3st ljuskällor, vilket gör att den sprider ett bra ljus och skapar ett elegant intryck. Ljuskällor ingår ej.
 • Teresa badrumsplafond 36cm (Förkromad/blank)

  Badrumsplafondem Teresa skapar verkligen en härlig och lyxig känsla i ditt badrum. Den har flera hängande akrylprismor och kromat fäste i metall. Hög IP-klass vilket möjliggör installation i badrum. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett elegant vis genom prismorna. Ljuskällor ingår.
 • Salsta plafond (Förkromad/blank)

  Salsta är en snygg och elegant lampserie i metal/krom och med snygga glasprismor. Ljuskälla ingår ej.
 • Bladverk plafond 42cm (Vit)

  Bladverk är en snygg, enkel och mönstrad plafond i vitt glas och detaljer i stål. Mönstret är i klarglas, vilket gör att det lyser upp lite mer när lampan är tänd. Den är väldigt stilren, fin och elegant! Kommer i tre olika storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Diamant kristallplafond (Förkromad/blank)

  Diamant är en stilfull kristallplafond med vackra glasprismor, skapad i en elegant design. Takkoppen och detaljerna på lampan är i förkromad metall och prismorna skapar verkligen ett exklusivt intryck som kan lyfta hela rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Iglo plafond 42cm (Vit)

  Iglo är en enkel, snygg och rund plafond i vitt glas, med dekorativa detaljer i stål. Den är perfekt att placera i ett rum där du vill att lampan ska vara diskret och smälta in snyggt i inredningen. Den drar inte allt för mycket uppmärksamhet till sig och sprider ett bra ljus. Den finns dessutom i tre olika storlekar. Ljuskällor ingår ej.
 • Luster plafond 30cm (Förkromad/blank)

  Plafonden Luster är en stilren och elegant taklampa i vitt och klart glas. Den är behaglig och elegant, dessutom sprider den ett riktigt bra ljus med sina 4st ljuskällor. Den kommer i tre olika storlekar, 30cm, 40cm och 50cm. Ljuskällor ingår ej.
 • Snurr plafond 5 (Förkromad/blank)

  Snurr är en snygg och modern plafond med bas i förkromad metall och fem stycken vackra glaskupor. Den är skapad i en vild och levande design vilket gör att den blir riktigt härlig och dekorativ. Då den endast bygger ner 13cm från taket så passar den även bra till lägre takhöjd. Ljuskällor ingår ej.
 • Belissa kristallplafond fyrkant (Förkromad/blank)

  En vacker fyrkantig kristallplafond som är anpassad till att ha i badrummet. Ger ett bra ljus och ger rummet en lyxig känsla. Finns också i en rund variant. Ljuskälla ingår ej
 • Flynn taklampa 5a ned (Koppar)

  Flynn taklampa är verkligen en tuff och härlig lampa som lyser upp och drar blickarna till sig. Den är tillverkad i metall och är anpassad till att ha 5st dekorativa ljuskällor. Flynn finns i två färger, antingen krom eller koppar. Kan bli extra tuff med olika storlekar på ljuskällorna - men det väljer du hur du önskar att designa den! Sladdlängd: 105cm Ljuskällor ingår ej.
 • Flynn taklampa 4a (Svart)

  Flynn taklampa är verkligen en tuff och härlig lampa som lyser upp och drar blickarna till sig. Den är tillverkad i metall och är anpassad till att ha 4st dekorativa ljuskällor. Flynn finns i två färger, antingen krom eller koppar. Kan bli extra tuff med olika storlekar på ljuskällorna - men det väljer du hur du önskar att designa den! Sladdlängd: 120cm Ljuskällor ingår ej.
 • Flynn taklampa 6a (Koppar)

  Flynn taklampa är verkligen en tuff och härlig lampa som lyser upp och drar blickarna till sig. Den är tillverkad i metall och är anpassad till att ha 6st dekorativa ljuskällor. Flynn finns i två färger, antingen krom eller koppar. Kan bli extra tuff med olika storlekar på ljuskällorna - men det väljer du hur du önskar att designa den! Sladdlängd: 90cm Ljuskällor ingår ej.
 • Vendela taklampa korall (Orange)

  En snygg korallfärgad pendel i textil, med dekorativa prismor i glas. Sladdlängd: 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Princess plafond (Vit)

  En stilren plafond i vitt glas, med dekorativa pärlor och detaljer i stål. Ljuskälla ingår ej.
 • Happy 3-spot (Vit)

  Happy 3-spot är en stilren och tuff taklampa med tre stycken riktbara spotlights. Tillverkad i metall med en vit yta och förkromade detaljer. Ljuskällor ingår ej.
 • Split taklampa (Koppar)

  Taklampan Split är verkligen unik och otroligt härlig i sitt utförande. Den är skapad av flera metallskärvor som tillsammans skapar en fantastisk kreation. Den finns i antingen koppar eller vit, men det är svårt att avgöra vilken av färgerna som är snyggast! Den har små halogenlampor som döljs bra men som ändå ger ett riktigt bra ljus. Ljuskällor ingår.
 • Chateau takkrona liten (Förkromad/blank)

  Chateau är en serie med tre snygga takkronor i olika storlekar. Denna varianten har plats för 5st ljuskällor och sprider ett väldigt bra och dekorativt ljus. Den är utsmyckad med flera olika hängande prismor som skapar ett fantastiskt intryck i rummet. Finishen är i krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Kulan taklampa (Borstat stål)

  Kulan är en snygg, modern och enkel taklampa i rund form och ren design. Lampan är aluminiumfärgad med en vit insida för optimalt ljus. Perfekt att placera en och en, men också en riktig höjdare att placera fler i grupp eller på rad. Ljuskälla ingår inte.
 • Lynx takplafond 38cm (Förkromad/blank)

  Lynx är en serie med snygga och exklusiva takkronor och plafonder i olika storlekar. Denna varianten är fyrkantig och 38cm i bredd och djup. Den har en bas i förkromad metall som är omgiven av flera, lyxiga hängande prismor. Skapar en lyxig och härlig atmosfär i rummet när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
 • Lynx takplafond 30cm (Förkromad/blank)

  Lynx är en serie med snygga och exklusiva takkronor och plafonder i olika storlekar. Denna varianten är fyrkantig och 30cm i bredd och djup. Den har en bas i förkromad metall som är omgiven av flera, lyxiga hängande prismor. Skapar en lyxig och härlig atmosfär i rummet när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
 • Madelene taklampa 38cm (Vit)

  Madelene är en snygg lampserie som både taklamp och plafond. Här har vi taklampan som är en riktig favorit hos många! Den har en diskret, genomskinlig vit skärm och är utsmyckad med flera, dekorativt hängande prismor i akryl. Den har förmågan att skapa en härlig atmosfär i rummet du placerar den i. Ljuskällor ingår ej.
 • Montana takkrona (Förkromad/blank)

  Montana är en snygg, vacker och elegant takkrona som är full av glimrande glasprismor. Dessa vackra prismorna kombinerat med kromade detaljer gör denna lampan till en riktig skönhet. Varför inte placera den över bordet i vardagsrummet där alla kan beundra dess skönhet? Ljuskällor ingår ej.
 • Bambu takplafond 50cm (Vit)

  Den härliga och omtyckta plafonden Bambu har spridit ljus i många hem! Den är en snygg, enkel och stilig plafond med mönster. Ljuskälla ingår ej. OBS: produkten är utgående och vi har endast ett fåtal kvar i lager.
 • Cyklon plafond 42cm (Vit)

  Cyklon är en snygg och stilren takplafond i vitt glas och stål. Den finns i tre olika storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Allington kristallkrona 57cm (Förkromad/blank)

  Allington är en vacker och elegant kristallkrona i antiksilver. Den finns i tre olika storlekar och är, oavsett storlek, oerhört fin och ståtlig. Denna varianten har plats för 6st ljuskällor och sprider ett härlig och elegant ljus i rummet du väljer att placera den i.  Ljuskälla ingår ej.
 • Allington kristallkrona 70cm (Förkromad/blank)

  Allington är en vacker och elegant kristallkrona i antiksilver. Den finns i tre olika storlekar och är, oavsett storlek, oerhört fin och ståtlig. Denna varianten har plats för 8st ljuskällor och sprider ett härlig och elegant ljus i rummet du väljer att placera den i.  Ljuskälla ingår ej.
 • Allington kristallkrona 86cm (Förkromad/blank)

  Allington är en vacker och elegant kristallkrona i antiksilver. Den finns i tre olika storlekar och är, oavsett storlek, oerhört fin och ståtlig. Denna varianten har plats för 15st ljuskällor och sprider ett härlig och elegant ljus i rummet du väljer att placera den i. Denna varianten på 86cm är den största av kristallkronorna i serien Allington. Ljuskällor ingår ej.
 • Windsor takkrona 96cm (Förkromad/blank)

  Windsor är en riktigt härlig takkrona som finns i två olika storlekar. Oavsett storlek så är den otroligt elegant och kan verkligen lyfta rummet som den placeras i. Den är tillverkad i metall med en yta i antiksilver och flera härliga, hängande prismor. Ljuskällor ingår ej.
 • Windsor takkrona 58cm (Förkromad/blank)

  Windsor är en riktigt härlig takkrona som finns i två olika storlekar. Oavsett storlek så är den otroligt elegant och kan verkligen lyfta rummet som den placeras i. Den är tillverkad i metall med en yta i antiksilver och flera härliga, hängande prismor. Ljuskällor ingår ej.
 • Belissa kristallplafond rund (Förkromad/blank)

  En vacker rund kristallplafond som är anpassad till att ha i badrummet. Ger ett bra ljus och ger rummet en lyxig känsla. Finns även i en fyrkantig variant. Ljuskälla ingår ej.
 • Snoddas pendel 3 (Vit)

  En snygg, dekorativ pendel, innehållande 3st kupor som omges av vitt flätat rep, hängande i olika etapper. Sladdlängd: 120cm Ljuskällor ingår ej.
 • Maryland taklampa vit (Vit)

  En stilren och gammaldags taklampa i vit metall. Passar bra i alla typer av rum och ger ett bra ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Bambu vit/stål 42cm (Vit)

  En snygg, enkel och stilig plafond i glas med ett vackert bambumönster. Ljuskälla ingår ej.
 • Skrift plafond 50cm (Vit)

  Skrift är en vacker plafond i glas med en fin, diskret skrift som mönster. Den förhöjer hela intrycket i rynnet och ger dessutom, med sina tre ljuskällor, ett väldigt bra ljus. Elegant taklampa som passar lika bra i sovrummet som i köket eller trappen. Ljuskällor ingår ej.
 • Freja kristall krom (Förkromad/blank)

  Freja - en vacker kristallplafond i förkromad metall kombinerat med runda, härliga kristaller i akryl. När lampan är tänd så sprids ett härligt ljus genom kristallerna vilket skapar en elegant och hemtrevlig atmosfär. Ljuskällor ingår ej.
 • Lux 3 plafond (Förkromad/blank)

  Lux är en stilren och lyxig plafond i kromad metall med tre stycken glaskupor. På glaskuporna är över halvan kromad och nedre i klarglas. Ljuskällorna visar bak glaskuporna vilket gör lampan ännu mer spännande. Skärm: diameter: 13cm, höjd: 11cm.  Ljuskällor ingår ej.
 • Lux taklampa (Koppar)

  Taklampa Lux, en rund glaskupa med färgad överdel. Transparent sladd och matchande takkopp. Sladdlängd 120cm.
 • Day 3 plafond (Förkromad/blank)

  Den otroligt vackra plafonden Day, med kromad takplatta, kromade detaljer och dekorativa akrylprismor. När lampan är tänd så sprids det ett fint ljus genom prismorna. En elegant plafond som tillför stil i ditt hem. Ljuskällor ingår ej. 
 • Sibyll plafond (Antikmässing)

  Sibyll är en stilren plafond i metall med en yta i antikmässing och klara glasväggar. Ljuskällan är fullt synlig bak glaset så använd gärna en dekorativ sådan. Sprider ett fint ljus och är en otroligt behaglig och fin taklampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Day 4 plafond (Förkromad/blank)

  Den otroligt vackra plafonden Day, med kromad takplatta, kromade detaljer och dekorativa akrylprismor. När lampan är tänd så sprids det ett fint ljus genom prismorna. En elegant plafond som tillför stil i ditt hem. Ljuskällor ingår ej. 
 • Pondus plafond 50cm (Vit)

  Pondus är en stilren och vacker plafond med ett vackert ormbunke-mönster. Sprider ett fint ljus och är samtidigt diskret uppe i ditt tak. Ljuskällor ingår ej.
 • Edda taklampa (Svart)

  Edda är en vacker och stilren plafond, tillverkad i svartlackad metall med mycket dekorativa, klara prismor i plast. Tillför elegans och lyx i ditt hem och spridet ljuset vackert genom prismorna när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
 • Singoalla plafond (Förkromad/blank)

  Singoalla - lyxig och vacker plafond som är tillverkad i förkromad metall med en massor stilrena akrylprismor i dekorativa bågar. Prismorna är klara och sprider ljuset på ett vackert sätt när lampan är tänd. Tillför elegans i rummet du väljer att placera den i.   Ljuskällor ingår ej.
 • Opera plafond (Förkromad/blank)

  Opera är en otroligt vacker och exklusiv plafond, tillverkad i metall med förkromad yta och flera sammansatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna och skapar en lite lyxigare och härligare atmosfär i rummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bendir plafond (Vit)

  Bendir är en behaglig och snygg plafond, tillverkad i metall med ett snyggt omfång i vit textil. Sprider ett bra och bländfritt ljus - optimalt till hallen eller varför inte i sovrummet? Enkel och stilren plafond som lätt smälter in med övrig inredning. Ljuskällor ingår ej.
 • Opera plafond (Svart)

  Opera är en otroligt vacker och exklusiv plafond, tillverkad i metall med svart yta och flera sammansatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna. Den är diskret samtidigt som den är som ett riktigt smycke i taket. Ljuskällor ingår ej.
 • Bendir plafond (Grå)

  Bendir är en behaglig och snygg plafond, tillverkad i metall med ett snyggt omfång i textil. Sprider ett bra och bländfritt ljus - optimalt till hallen eller varför inte i sovrummet? Enkel och stilren plafond som lätt smälter in med övrig inredning. Ljuskällor ingår ej.
 • Bendit plafond romb (Vit)

  Bendir är en behaglig och snygg plafond, tillverkad i metall med ett snyggt mönstrat omfång i vit textil. Sprider ett bra och bländfritt ljus - optimalt till hallen eller varför inte i sovrummet? Enkel och stilren plafond som lätt smälter in med övrig inredning. Ljuskällor ingår ej.
 • Maryland taklampa (Beige/brun)

  Maryland är en häftig taklampa som är tillverkad i en lite rustik och ruff stil! Den sprider ett bra ljus och kommer i två olika färger. Detaljerna på lampan höjer den verkligen till nya höjder och kedjan är verkligen otroligt snygg i kombination med skärmen! Sprider dessutom ett bra ljus, så varför inte placera den över köksbordet? Ljuskälla ingår ej.
 • Lynx plafond oval

  Lynx är en serie med snygga och exklusiva takkronor och plafonder i olika storlekar. Denna varianten är rund och hela 50cm i diameter. Den har en bas i förkromad metall som är omgiven av flera, lyxiga hängande prismor. Skapar en lyxig och härlig atmosfär i rummet när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
 • Budgie taklampa liten (Förkromad/blank)

  Vackra taklampan Budgie är en snygg, stilren och lite gammaldags serie med flera olika lampor och storlekar. Den skapar en elegant atmosfär kring sig när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
 • Ekrar plafond (Borstat stål)

  Plafond med fint mönster, finns med antik eller satin upphäng. Ljuskälla ingår ej.
 • Salsta taklampa (Vit)

  Vackra taklampan Salsta är en snygg och elegant lampa som är tillverkad i metall. Den har en förkromad finish och är utsmyckad med otroligt fina prismor i glas. Sprider ett fint och lyxigt intryck i ditt hem, och när den är tänd så lyser det vackert genom prismorna. Ljuskälla ingår ej.
 • Signe takkrona 8:a

  Signe är en snygg serie med eleganta takkronor, innehållande antingen 5 eller 8 lampor och många vackra glasprismor. Den är riktigt elegant att placera i sovrummet eller i vardagsrummet, där alla kan beundra dess skönhet. En riktigt härlig inredningsdetalj som dessutom sprider ett bra ljus i ditt hem. Ljuskällor ingår ej.
 • Aries plafond LED (Förkromad/blank)

  LED-plafond i krom med ett fint varmvitt ljus. Dimbar och lång livslängd på LED-lamporna.
 • Madame 33cm (Vit)

  Takplafond i tyg och helvit stomme. Hängs enkelt på takkrok, ger ett mysigt och dekorativt ljus perfekt för t.ex. sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Madame 38cm (Vit)

  Dekorativ tygplafond med heltvitt fäste. Hängs enkelt på takkrok. Ger en mysig stämning och passar perfekt i t.ex. sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Sefyr (Vit)

  Plafond med fint opalglas med ränder i. Ger en bra allmänbelysning samtidigt som den sitter diskret i taket. Ljuskälla ingår ej.