Aneta Belysning bordslampor

Det finns många fina bordslampor från Aneta Belysning. Vi gillar speciellt antika stilen i August bordlampa men också indiska Sita i perforerat stål som släpper igenom ljuset vackert.

Populärt inom Aneta Belysning bordslampor

 • Bordslampa August 1

  Bordslampa August 1
  AUGUST bordslampa 18cm, antik / beige. Lampa med glasskärm och strömbrytare på sladden. Material: metall och glas
 • Bordslampa Raima

  Bordslampa Raima
  RAIMA bordslampa, brons / beige. Dekorativ och indisk inspirerad lampa med strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Aneta Globus bordl.vit

  Aneta Globus bordl.vit
  Bordslampan Globus från Aneta Belysning är en mycket diskret och mysig lampa.Den är tillverkad av glas och har en 2 meter lång sladd med strömbrytare.Till Globus behöver du en päronformad ljusk
 • Aneta Globus bordl.vit

  Aneta Globus bordl.vit
  Bordslampan Globus från Aneta Belysning är en mycket diskret och mysig lampa.Den är tillverkad av glas och har en 2 meter lång sladd med strömbrytare.Till Globus behöver du en päronformad ljusk

Fler tips på Aneta Belysning bordslampor

 • Molekyl bordlampa (Mässing/guld)

  Molekyl bordlampa (Mässing/guld)
  Molekyl är en stilren bordlampa som är skapad i runda, mjuka former med ett modernt uttryck. Foten är tillverkad av metall och bär upp en glaskupa som omger ljuskällan. Lampan finns i två färger - Den svarta är lite mer tuff med sin synliga ljuskälla, medan varianten i mässing är mer elegant och klassisk i sitt utförande. Lampan är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller entrén.Finns i färgerna svart/rökfärgad och mässing/opal. Sladdlängd: 190cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta Globus 18471-95 rökgrå Ø180

  Aneta Globus 18471-95 rökgrå Ø180
  Bordslampa Globus 18471-95 rökgrå Ø180 AnetaBordslampa i rökgrått glas. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår, Ljussockel E14, max 40 Watt.
 • Johanna bordlampa 30cm (Förkromad/blank)

  Johanna bordlampa 30cm (Förkromad/blank)
  Vacker bordlampa i krom, skapad med runda och mjuka former, samt kreativa och stiliga detaljer i akryl. Passar lika bra i sovrummet som på bordet eller fönsterkarmen. Strömbrytaren är placerad på sladden.Sladdlängd: 180cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa LED MOTO

  Bordslampa LED MOTO
  Moto bordslampa LED i färg vit. Lampans huvudmaterial är metall. Ljuskälla med 7W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer. Ljusstyrka på ljuskällan är 530 lumen med 3000 kelvin färgtemperatur som motsvarar varmvit ljus. Föväntad livstid på L
 • Bordslampa Sigrid

  Bordslampa Sigrid
  SIGRID bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Anette 70cm (Förkromad/blank)

  Anette 70cm (Förkromad/blank)
  Anette är en stilren bordlampa som gör sig lika bra på fönsterkarmen som på ditt nattduksbord. Lampan är gjord i silverfärgad metall kombinerat med en snygg, vit textilskärm. Väldigt välkomnande och vacker bordlampa. Finns även en lägre variant. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Minna bord (Blå)

  Minna bord (Blå)
  Vacker bordslampa i tre olika glasfärger. Ger ett bländfritt och dekorativt ljus.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Artic bordlampa LED (Svart)

  Artic bordlampa LED (Svart)
  Artic är en bordlampa som både är praktisk, smidig och diskret. Dess enkla och rena design gör att den passar in i de flesta interiörer utan att utmärka sig allt för mycket. Artic är utrustad med en LED-lampa som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och dessutom är dimbar. Perfekt för att kunna växla mellan läsbelysning och mysbelysning när det önskas. Lampans skärm är vippbar i leden som är placerad under lamphuvudet.Finns i färgerna svart, mässing och vit. Sladdlängd: 200cm + dimmer & stickkontakt.LED-lampa ingår (utbytbar).
 • Bordslampa LED MOTO

  Bordslampa LED MOTO
  Moto bordslampa LED i färg vit. Lampans huvudmaterial är metall. Ljuskälla med 7W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer. Ljusstyrka på ljuskällan är 530 lumen med 3000 kelvin färgtemperatur som motsvarar varmvit ljus. Föväntad livstid på L
 • Alaska bordlampa (Grå)

  Alaska bordlampa (Grå)
  Alaska är en spännande bordlampa som är utsmyckad med flera industriella detaljer. Den har en skärm i metall som är skapad i en järngrå finish, vilket gör att den får ett äldre och mer rustikt utseende. Den står på en stadig fot av trä och går att vinkla upp och ned efter behov. Perfekt för att kunna rikta ljuset mot specifika delar eller detaljer. Alaska ger också möjligheten att med små medel tillföra en industriell touch i rummet. Sladdlängd: 190cm + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Diplomat bordlampa (Svart)

  Diplomat bordlampa (Svart)
  Snygg, stilren och elegant bordlampa, tillverkad i metall med stabil fot och mycket dekorativa glasväggar som omringar ljuskällan. Passar lika bra i fönstret som på bänken eller bordet. Strömbrytare på sladden.Ljuskälla ingår ej.
 • Sao Paolo bordlampa (Koppar)

  Sao Paolo bordlampa (Koppar)
  Pordlampan Sao Paolo är en riktigt härlig lampa med en dekorativ fot i glas. Den finns i flera olika färger, alla kombinerat med en vit textilskärm. När lampan är tänd så sprids ett härligt ljus genom skärmen som verkligen kan höja hela rummet till nya höjder!Brytaren sitter på lampans sladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Cubes bordslampa svart

  Cubes bordslampa svart
  Cubes bordslampa i svart och mässings detaljer, från varumärket Scan Lamps. Lampa har en modern look och passar perfekt vid sidan av soffan, i en hylla eller på ett snyggt sideboard. Bordslampan g
 • Cubes bordslampa (Svart)

  Cubes bordslampa (Svart)
  Stilren bordlampa med två kubiska metallstommar i mattsvart och antikmässing. Använd en dekorativ ljuskälla.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa ESTER

  Bordslampa ESTER
  Ester bordslampa i färg mässing. Lampans huvudmaterial är metall. E14 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med stickpropp. IP-k
 • Fiona 21cm (Silver)

  Fiona 21cm (Silver)
  Fiona är en liten och nätt bordlampa som är enkel att placera i hemmet. Den är tillverkad av glas och har en vackert mönstrad struktur. Den eleganta skärmen bidrar dels med en spännande ljusspridning, men också till ett tilltalande utseende även när lampan är släckt. Lampan bidrar till en mysig och hemtrevlig atmosfär och kan med fördel placeras tillsammans med flera av samma sort.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Gemini bordlampa LED (Mässing/guld)

  Gemini bordlampa LED (Mässing/guld)
  Elegant bordlampa i guld med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus. Prismor sitter längs hela lampan vilket ger ett fint krispigt ljus. Tre-stegs dimbar, tre olika styrkor i ljuset som är enkelt att ställa in. LED-lamporna har en livslängd på cirka 50.000h.
 • Mitte bordlampa (Svart)

  Mitte bordlampa (Svart)
  Mitte är en mycket elegant bordlampa som passar lika bra i moderna hem som i rustika eller industriella miljöer. Den är tillverkad av svartlackad metall och bär en dekorativ amberfärgad glaskupa upptill. Dess härliga design gör att den är enkel att placera och blir en iögonfallande detalj på såväl byrån, bänken och fönsterkarmen. Använd en dekorativ ljuskälla i Mitte för finast resultat, då den är synlig genom glaset.​Mitte finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Romeo 30cm (Vit)

  Romeo 30cm (Vit)
  Bordslampa i antikvit med en fin vit skärm. Strömbrytare med sladd och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Marine

  Bordslampa Marine
  MARINE bordslampa. Lampan är inkluderad skärm. Slå på lamphållaren. Material: glas och textil
 • Bordslampa Bling 25cm

  Bordslampa Bling 25cm
  BLING bordslampa Ø25cm, krom Strömbrytare på sladden. Material: metall och akryl
 • Ottilia bord (Beige/brun)

  Ottilia bord (Beige/brun)
  Bordlampa i glas, beige/brun eller rökfärgat. Lamphållare och ljuskälla dolt inne i glaset och ger ett bländfritt ljus.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • LOOP bordslampa, stål

  LOOP bordslampa, stål
  Bordslampan Loop i stål från varumärket Aneta. En bordslampa med led ljuskälla monterad i 2 runda cirklar. En riktig blickfångare med vacker design som enkelt passar in i ditt hem. Finns i färge
 • Cornelia bordlampa (Vit)

  Cornelia bordlampa (Vit)
  Cornelia är en spännande bordlampa som tillför ett elegant intryck till interiören. Foten på lampan är tillverkad av glas och har ett vackert strukturerat mönster som går genomgående över hela foten. Detta mönster ger lampan en tidlös look, vilket gör att den är lätt att placera ut i de flesta rum och interiörer. Skärmen är tillverkad av textil, lätt veckad i sitt utförande och släpper igenom en fin mängd med ljus.Finns i färgerna pärlemovit och blå.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Ottilia

  Bordslampa Ottilia
  OTTILIA bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Hero bordlampa LED (Vit)

  Hero bordlampa LED (Vit)
  Hero är en snygg, justerbar och smidig bordslampa i metall som kommer i flera olika färger. Armen på lampan är flexibel vilket är väldigt praktiskt - du kan därför vrida och vänta lampan helt efter eget behov av ljus.Brytaren sitter på bordplattan och den sprider ett varmvitt ljus.Integrerad LED-belysning.
 • Orfeus bordslampa mässing

  Orfeus bordslampa mässing
  Orfeus en bordslampa i mässing från varumärket Aneta. Lampan har en klassisk design som passar perfekt att ha på ett bord i vardagsrummet, men även i sovrummet på nattduksbordet. Kombinera din O
 • Bordslampa Koj

  Bordslampa Koj
  KOJ bordslampa. Lampan är inkluderad skärm. Slå på lamphållaren. Material: glas och textil
 • Eva bordslampa (Svart)

  Eva bordslampa (Svart)
  Eva är en stilig och enkel bordslampa i krom som kommer i tre olika färger; svart, grå och vit. Den är väldigt praktisk eftersom att den har en flexibel arm som gör att du enkelt kan vrida skärmen helt efter eget behov. Den är optimal till läsning och passar perfekt på skrivbordet.Ljusbrytaren sitter på sladden.Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta Globus 18472-01 opalvit Ø240

  Aneta Globus 18472-01 opalvit Ø240
  Mysig opalvit bordslampaBordslampan Globus från Aneta Belysning är en mycket diskret och mysig lampa. Den är tillverkad av glas och har en 2 meter lång sladd med strömbrytare. Till Globus behöve
 • Balder (Svart)

  Balder (Svart)
  Balder är en dekorativ och praktiskt skrivbordslampa som är en fin detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av metall, har en mattsvart finish med matchande textilkabel och dekorativa detaljer i mässing. Ger ett bra och funktionellt ljus som är perfekt till läsning, studier eller till att belysa skrivbordet på kontoret.Sladdlängd: 190cm + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Artic bordlampa LED (Mässing/guld)

  Artic bordlampa LED (Mässing/guld)
  Artic är en bordlampa som både är praktisk, smidig och diskret. Dess enkla och rena design gör att den passar in i de flesta interiörer utan att utmärka sig allt för mycket. Artic är utrustad med en LED-lampa som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och dessutom är dimbar. Perfekt för att kunna växla mellan läsbelysning och mysbelysning när det önskas. Lampans skärm är vippbar i leden som är placerad under lamphuvudet.Finns i färgerna svart, mässing och vit. Sladdlängd: 200cm + dimmer & stickkontakt.LED-lampa ingår (utbytbar).
 • VENDELA (Vit)

  VENDELA (Vit)
  Vendela är en exklusiv och härlig bordslampa med en skärm i textil och flera hängande dekorativa prismor i glas. Den finns i flera olika färger och passar in både i barnrummet som i vardagsrummet eller köket.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Ottilia

  Bordslampa Ottilia
  OTTILIA bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Ljusdal bordlampa (Vit)

  Ljusdal bordlampa (Vit)
  Komplett bordslampa med skärm. Levereras med matchande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bling bordlampa 25cm (Förkromad/blank)

  Bling bordlampa 25cm (Förkromad/blank)
  Bling är en vacker bordlampa som är liten, nätt och enkel att placera i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och är smyckad med flera runda prismor som går genomgående runt hela lampan. När Bling är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Bling finns även i andra storlekar.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta Globus 18470-95 rökgrå Ø130

  Aneta Globus 18470-95 rökgrå Ø130
  Bordslampa Globus 18470-95 rökgrå Ø130 AnetaDekorativ bordslampa i rökfärgat glas. Finns i flera storlekar och kan med fördel kombineras med varandra.Till Globus behöver du en ljuskälla med E1
 • Artic bordlampa LED (Vit)

  Artic bordlampa LED (Vit)
  Artic är en bordlampa som både är praktisk, smidig och diskret. Dess enkla och rena design gör att den passar in i de flesta interiörer utan att utmärka sig allt för mycket. Artic är utrustad med en LED-lampa som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och dessutom är dimbar. Perfekt för att kunna växla mellan läsbelysning och mysbelysning när det önskas. Lampans skärm är vippbar i leden som är placerad under lamphuvudet.Finns i färgerna svart, mässing och vit. Sladdlängd: 200cm + dimmer & stickkontakt.LED-lampa ingår (utbytbar).
 • Globus 24cm (Rökfärgad)

  Globus 24cm (Rökfärgad)
  Globus är en populär bordlampa som nu finns i rökfärgat glas. En lättplacerad lampa som pryder bokhyllan, fönsterbrädan eller byrån på ett mycket elegant vis. Globus finns även i två andra storlekar som är mycket tacksamma att kombinera med varandra för ett mer effektfullt uttryck. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 24cm (Vit)

  Globus 24cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck?Ljuskälla ingår ej.
 • Molekyl bordslampa opal (Mässing/guld)

  Molekyl bordslampa opal (Mässing/guld)
  Bordslampa Molekyl i borstad mässing och med tre opalvita glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår ej.
 • Globus 18cm (Rökfärgad)

  Globus 18cm (Rökfärgad)
  Globus är en populär bordlampa som nu finns i rökfärgat glas. En liten, nätt och lättplacerad lampa som pryder bokhyllan, fönsterbrädan eller byrån på ett mycket elegant vis. Globus finns även i två andra storlekar som är mycket tacksamma att kombinera med varandra för ett mer effektfullt uttryck. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spira

  Bordslampa Spira
  SPIRA bordlampa, mellan med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Bordslampa Sarek

  Bordslampa Sarek
  SAREK bordslampa. Läslampa med justerbart huvud. Strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Mona bordlampa (Vit)

  Mona bordlampa (Vit)
  Mona är en vacker och smakfull bordlampa som är enkel att placera ut i hemmet. Den passar in i de flesta interiörer och är lika fin på en fönsterkarm som på en byrå eller skänk. Foten är tillverkad av keramik och är smyckad med ett dekorativt strukturerat mönster som går runt längs hela foten. Den vita textilskärmen släpper igenom ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd och skapar en hemtrevlig atmosfär i hemmets alla hörn.Finns i färgerna vit och blå.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Orfeus bordlampa LED (Mässing/guld)

  Orfeus bordlampa LED (Mässing/guld)
  Orfeus är en smyckande bordlampa som blir en fin detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av mässingfärgad metall, står på en stabil fot i marmor och bär på en kupa i opalglas. Lampan är försedd med en intregrerad LED-lampa som sprider ett varmvitt och behaligt ljus omkring sig när lampan är tänd. Den har dessutom en dimmer på sladden, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Loop 35cm (Borstat stål)

  Loop 35cm (Borstat stål)
  Loop är en elegant bordlampa som drar blickarna till sig och avger ett fint ljus i hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och består av två ringar i olika storlekar som är snyggt sammansatta med bordsplattan. Båda ringarna är försedda med LED-lister sitter på insidan av ringarna och avger ett vackert och dekorativt ljus (3000K). Loop är även försedd med en 3-stegs dimmer på sladden som ger möjligheten att dimma lampan i tre steg och ställa in önskad ljusstyrka.Finns i färgerna champagne och stål.Integrerad LED-belysning. 
 • Bordslampa Marine

  Bordslampa Marine
  MARINE bordslampa. Lampan är inkluderad skärm. Slå på lamphållaren. Material: glas och textil
 • Juno bordlampa LED (Borstat stål)

  Juno bordlampa LED (Borstat stål)
  Juno är en enkel men praktisk bordlampa som ger ett bra ljus samtidigt som den inte drar allt för mycket uppmärksamhet till sig i designen. Den är tillverkad av metall, har en finish i stål och är försedd med en flexibel arm som ger möjligheten att rikta ljuset dit det önskas. Lampan är också försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger det ljus som krävs för läsning eller kontorsarbete. Strömbrytaren är placerad på lampans fot.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Rille bordslampa (Svart)

  Rille bordslampa (Svart)
  Bordslampa i mattsvart metall med ett fint opalvitt glas med ränder i. Svart sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa ALLINGTON

  Bordslampa ALLINGTON
  Allington bordslampa i färg antiksilver. Lampans huvudmaterial är metall. 5 x E14 sockel för ljuskälla med 5 x 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med s
 • VENDELA (Rosa)

  VENDELA (Rosa)
  Vendela är en exklusiv och härlig bordslampa med en skärm i textil och flera hängande dekorativa prismor i glas. Den finns i flera olika färger och passar in både i barnrummet som i vardagsrummet eller köket.Ljuskälla ingår ej.
 • Romeo 25cm (Vit)

  Romeo 25cm (Vit)
  Bordslampa Romeo i antikvit med en fin vit skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 13cm (Rökfärgad)

  Globus 13cm (Rökfärgad)
  Globus är en populär bordlampa som nu finns i rökfärgat glas. En liten, nätt och lättplacerad lampa som pryder bokhyllan, fönsterbrädan eller byrån på ett mycket elegant vis. Globus finns även i två andra storlekar som är mycket tacksamma att kombinera med varandra för ett mer effektfullt uttryck. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Torne

  Bordslampa Torne
  TORNE bordlampa med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Marine bordlampa (Svart)

  Marine bordlampa (Svart)
  Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande skärm. Den skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i och blir en smyckande och vacker detalj både i moderna och klassiska miljlöer. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom textilskärmen som skapar en mjuk och härlig känsla i rummet.  Finns i färgerna svart, vit och natur.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Ottilia bord (Rökfärgad)

  Ottilia bord (Rökfärgad)
  Bordlampa i glas, beige/brun eller rökfärgat. Lamphållare och ljuskälla dolt inne i glaset och ger ett bländfritt ljus.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Bordslampa Sarek

  Bordslampa Sarek
  SAREK bordslampa. Läslampa med justerbart huvud. Strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Bordslampa Bling

  Bordslampa Bling
  BLING bordslampa 38cm, krom Strömbrytare på sladden. Material: metall och akryl
 • Fussili bordlampa (Grå)

  Fussili bordlampa (Grå)
  Fussili är en enkel men elegant bordlampa som passar lika bra i ett sovrum som i vardagsrummet eller entrén. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och har en behaglig skärm i textil som släpper igenom ljuset på ett mycket fint sätt. Lampan är lätt att placera och ger ett dekorativt och vackert ljus i hemmets alla hörn. Då skärmen är i textil så känns den också väldigt mysig och behaglig att ha i sin inredning.Finns i färgerna vit och grå.Levereras med sladd + strömbrytare & stickontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa JOSEFINE

  Bordslampa JOSEFINE
  Josefine bordslampa i färg svart. Lampans huvudmaterial är metall. E14 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med stickpropp. IP-k
 • Marine bordlampa (Vit)

  Marine bordlampa (Vit)
  Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande skärm. Den skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i och blir en smyckande och vacker detalj både i moderna och klassiska miljlöer. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom textilskärmen som skapar en mjuk och härlig känsla i rummet.  Finns i färgerna svart, vit och natur.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Mallorca bordlampa (Vit)

  Mallorca bordlampa (Vit)
  Bordlampa Mallorca i borstat stål med vit organza skärm och hängande prismor. Dekorativ bordlampa som blir finast med en klar ljuskälla! Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Aneta Globus 18472-95 rökgrå Ø240

  Aneta Globus 18472-95 rökgrå Ø240
  Bordslampa Globus 18472-95 rökgrå Ø240 AnetaRökgrå bordslampa i glas. Ljuskälla ingår. Strömbrytare på sladden. Lampsockel E14, Max 40 Watt
 • Bordslampa Sigrid

  Bordslampa Sigrid
  SIGRID bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Aneta Loop 18800-04 champange

  Aneta Loop 18800-04 champange
  Bordslampa Loop 18800-04 champagne AnetaElegant bordslampa i champagnefärgad metall. LED-lister sitter på insidan av de båda ringarna som ger ett vackert och dekorativt ljus. 3-stegsdimmer på slad
 • Mona bordlampa (Blå)

  Mona bordlampa (Blå)
  Mona är en vacker och smakfull bordlampa som är enkel att placera ut i hemmet. Den passar in i de flesta interiörer och är lika fin på en fönsterkarm som på en byrå eller skänk. Foten är tillverkad av keramik och är smyckad med ett dekorativt strukturerat mönster som går runt längs hela foten. Den vita textilskärmen släpper igenom ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd och skapar en hemtrevlig atmosfär i hemmets alla hörn.Finns i färgerna vit och blå.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Molekyl (Mässing/guld)

  Molekyl (Mässing/guld)
  Dekorativ bordslampa i mattborstad mässing och ett opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Rille bordslampa svart

  Rille bordslampa svart
  Rille bordslampa i svart metall och vitt opalglas från varumärket Aneta. En stilren bordslampa som du kan kombinera till alla olika möbler och stilar. Serien Rille finns i flera olika utföranden s
 • Bordslampa BIRKA

  Bordslampa BIRKA
  Birka bordslampa i färg svart/matt mässing. Lampans huvudmaterial är metall/textil. E27 sockel för ljuskälla med 60W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på lampan. Lampan ansluts til ström m
 • Bordslampa Sigrid

  Bordslampa Sigrid
  SIGRID bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Eketorp bordslampa (Svart)

  Eketorp bordslampa (Svart)
  Bordlampa Eketorp som levereras komplett med fot i mattsvart med detaljer i borstad mässing och en svart skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Ottilia

  Bordslampa Ottilia
  OTTILIA bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Molekyl bordlampa (Svart)

  Molekyl bordlampa (Svart)
  Molekyl är en stilren bordlampa som är skapad i runda, mjuka former med ett modernt uttryck. Foten är tillverkad av metall och bär upp en glaskupa som omger ljuskällan. Lampan finns i två färger - Den svarta är lite mer tuff med sin synliga ljuskälla, medan varianten i mässing är mer elegant och klassisk i sitt utförande. Lampan är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller entrén.Finns i färgerna svart/rökfärgad och mässing/opal. Sladdlängd: 190cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa EKETORP

  Bordslampa EKETORP
  Eketorp bordslampa i färg svart/matt mässing. Lampans huvudmaterial är metall/textil. E14 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på lampan. Lampan ansluts til ström
 • Fatima 30,5cm (Klar/transparent)

  Fatima 30,5cm (Klar/transparent)
  Fatima är en vacker bordlampa som blir en fin inredningsdetalj i de flesta interiörer. Den är tillverkad i svartlackad metall med matchande textilkabel och en dekorativ skärm i glas. Det utstickande mönstret på glaset gör dels att lampan ser lite mer levande ut, men bidrar också till en spännande ljusspridning i rummet den placeras i. Använd en dekorativ LED-lampa i Fatima för att få ut bästa resultat. Sladdlängd: 170cm + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa BRISAD

  Bordslampa BRISAD
  Brisad bordslampa i färg guld/svart. Lampans huvudmaterial är metall/textil. E27 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med stickp
 • Sita bordlampa (Silver)

  Sita bordlampa (Silver)
  Vackra Sita är en bordlampa som är tillverkad i metall och har ett mycket dekorativt hålmönster genomgående längs hela skärmen. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom mönstret som skapar en vacker ljusbild i rummet. Sita har en yta i antiksilver.Sladdlängd: 180cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Bow bordlampa (Svart)

  Bow bordlampa (Svart)
  Bow är en stilren bordlampa som blir en smyckande detalj i den moderna eller skandinaviska interiören. Den är tillverkad av metall och är smyckad med ett dekorativt hänge i konstläder som dels skapar fina kontraster, men också ger lampan ett lite mer elegant uttryck. Skärmen är vridbar och går att ställa in efter hur det önskas att ljuset faller. Bling fungerar bra som skrivbordslampa, men är också fin på nattygsbordet, bänken eller byrån.Lampan har dekorativa detaljer i mässing.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa JOSEFINE

  Bordslampa JOSEFINE
  Josefine bordslampa i färg svart. Lampans huvudmaterial är metall. E14 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med stickpropp. IP-k
 • Flaske bordlampa (Grön)

  Flaske bordlampa (Grön)
  Flaske är en spännande och unik bordlampa som är designad i form av en flaska. Själva flaskan är skapad i lätt färgat glas och omger ljuskällan på ett mycket fint vis. Den står sedan på en stabil fot i trä som skapar fina och naturliga kontraster på lampan och ger den ett mer jordnära uttryck. Flaske ger möjligheten att dels tillsätta en liten färgklick i hemmet, men också att tillföra en unik och spännande inredningsdetalj till  interiören. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Ljusdal bordlampa (Antikmässing)

  Ljusdal bordlampa (Antikmässing)
  Komplett bordslampa med skärm. Levereras med matchande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Marine bordlampa (Beige/brun)

  Marine bordlampa (Beige/brun)
  Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande skärm. Den skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i och blir en smyckande och vacker detalj både i moderna och klassiska miljlöer. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom textilskärmen som skapar en mjuk och härlig känsla i rummet.  Finns i färgerna svart, vit och natur.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Vinda bordlampa (Trä)

  Vinda bordlampa (Trä)
  Bordlampa i trä med en opalvit kupa. Ger ett vackert och stämningsfullt ljus. Svart/vit textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Flamingo (Mässing/guld)

  Flamingo (Mässing/guld)
  Flamingo är en ståtlig bordlampa som inte bara avger ljus, utan är även ett spännande inslag i inredningen. Den ståtliga flamingon är guldfärgad och passar snyggt ihop med den fransade lampskärmen. Lampan har en imponerande höjd på 67cm, vilket gör att den passar perfekt i ett större fönster, men också som en snygg inredningsdetalj på bänken eller byrån. Lampans fot är gjord i metall och har en finish i svartguld.Sladdlängd: 150cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Sving bordslampa, krom

  Sving bordslampa, krom
  Sving bordslampa är en kreativ armatur med stilren design från svenska varumärket Aneta. Lampan har ett vackert och unikt ljus som går längst med hela lampan. Placera bordslampan i vardagsrummet,
 • Minna bord (Grön)

  Minna bord (Grön)
  Vacker bordslampa i tre olika glasfärger. Ger ett bländfritt och dekorativt ljus.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spira

  Bordslampa Spira
  SPIRA bordlampa, hög med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Fiona 15,5cm (Silver)

  Fiona 15,5cm (Silver)
  Fiona är en liten och nätt bordlampa som är enkel att placera i hemmet. Den är tillverkad av glas och har en vackert mönstrad struktur. Den eleganta skärmen bidrar dels med en spännande ljusspridning, men också till ett tilltalande utseende även när lampan är släckt. Lampan bidrar till en mysig och hemtrevlig atmosfär och kan med fördel placeras tillsammans med flera av samma sort.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Globus 13cm (Vit)

  Globus 13cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck?Ljuskälla ingår ej.
 • VENDELA (Lila)

  VENDELA (Lila)
  Vendela är en exklusiv och härlig bordslampa med en skärm i textil och flera hängande dekorativa prismor i glas. Den finns i flera olika färger och passar in både i barnrummet som i vardagsrummet eller köket.Ljuskälla ingår ej.
 • Bow bordlampa (Vit)

  Bow bordlampa (Vit)
  Bow är en stilren bordlampa som blir en smyckande detalj i den moderna eller skandinaviska interiören. Den är tillverkad av metall och är smyckad med ett dekorativt hänge i konstläder som dels skapar fina kontraster, men också ger lampan ett lite mer elegant uttryck. Skärmen är vridbar och går att ställa in efter hur det önskas att ljuset faller. Bling fungerar bra som skrivbordslampa, men är också fin på nattygsbordet, bänken eller byrån.Lampan har dekorativa detaljer i mässing.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Moto bordlampa LED (Vit)

  Moto bordlampa LED (Vit)
  Moto är en praktisk och stilren bordlampa som passar lika bra på kontoret som på skrivbordet eller i vardagsrummet. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger det optimala ljuset till läsning eller annan koncentrationskrävande aktivitet. Moto är även försedd med en dimmer, vilket ger möjlighet att ställa in önskad ljusstyrka - Perfekt för att snabbt och enkelt kunna variera mellan stark läsbelysning och nedtonad mysbelysning. Dimmern är placerad på lampans fot.Finns i färgerna stål och vit.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Bordslampa Sita

  Bordslampa Sita
  SITA bordslampa, stål. Dekorativ och indisk inspirerad lampa med strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Bling bordlampa (Förkromad/blank)

  Bling bordlampa (Förkromad/blank)
  Bling är en vacker bordlampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ihopsatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Denna versionen av Bling har en lång fot, men den finns även tillgänglig i två andra modeller med liten fot.Strömbrytare på sladden.Ljuskälla ingår ej.
 • Moon bordlampa 25cm (Vit)

  Moon bordlampa 25cm (Vit)
  Moon är en vacker och iögonfallande bordlampa som tillför både elegans och stil var den än placeras i hemmet. Den är tillverkad av högkvalitativ akryl och har en lätt strukturerad skärm, vilket gör att den påminner om vår måne på himmelen. När lampan är tänd sprids ett mjukt och bländfritt ljus genom skärmen och skapar en nästan magisk atmosfär i rummet den placeras i.Moon finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa LED Hero

  Bordslampa LED Hero
  HERO bordlampa med vit ledning och strömbrytare på lampan. Elanslutning med plug-in driver.