Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

Aneta Belysning bordslampor

 • August bordlampa (Antikmässing)

  August är en klassisk strindbergslampa i lite mindre design med en fot i mörk antikmässing och ett mönstrat beigeglas. Kanske att du har en äldre inredningsstil, eller vill bryta av en modernare stil med denna härliga lampan? Sprider ett hemtrevlig och behagligt ljus omkring sig när den är tänd, men är också en vacker inredningsdetalj. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 13cm (Vit)

  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas och fot i kromad metall. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck? Ljuskälla ingår ej.
 • August mini bordlampa (Antikmässing)

  August mini är en klassisk strindbergslampa i lite mindre design med en fot i mörk antikmässing och ett mönstrat beigeglas. Kanske att du har en äldre inredningsstil, eller vill bryta av en modernare stil med denna härliga lampan? Sprider ett hemtrevlig och behagligt ljus omkring sig när den är tänd, men är också en vacker inredningsdetalj. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Edinburgh bordlampa (Silver)

  Edinburgh är en snygg och klassisk lampserie i metall, med antiksilver som yta. Denna varianten sprider inte bara ett bra ljus utan är en otroligt vacker inredningsdetalj. Du kan justera skärmen helt efter eget behov av ljus, och lampan passar perfekt på skrivbordet. Brytaren sitter på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Brighton bordslampa (Förkromad/blank)

  Brighton är en snygg, modern bordslampa i förkromad metall som enkelt går att justera efter behov. Förutom att sprida ett bra ljus så är även Brighton en härlig inredningsdetalj som du gärna ska ha stående framme på skrivbordet eller nattygsbordet. Strömbrytaren sitter på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Eva bordslampa (Svart)

  Eva är en stilig och enkel bordslampa i krom som kommer i tre olika färger: svart, grå och vit. Den är väldigt praktisk eftersom att den har en flexibel arm som gör att du enkelt kan vrida skärmen helt efter eget behov. Den är optimal till läsning och passar perfekt på skrivbordet. Ljusbrytaren sitter på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Hero bordlampa LED (Silver)

  Hero är en snygg, justerbar och smidig bordslampa i metall som kommer i flera olika färger. Armen på lampan är flexibel vilket är väldigt praktiskt - du kan därför vrida och vänta lampan helt efter eget behov av ljus. Brytaren sitter på bordplattan och den sprider ett varmvitt ljus. Integrerad LED-belysning.
 • Juno bordslampa (Svart)

  Juno är en snygg, enkel och justerbar bordslampa i metall som finns både i svart och vitt. Den är enkel och lätt att placera, dessutom är den utrustad med en flexibel arm som gör att du enkelt kan rikta ljuset så som du önslar. Brytaren sitter på lampans fot och den sprider ett varmvitt ljus. Integrerad LED.
 • Sao Paolo bordlampa (Amber)

  Pordlampan Sao Paolo är en riktigt härlig lampa med en dekorativ fot i glas. Den finns i flera olika färger, alla kombinerat med en vit textilskärm. När lampan är tänd så sprids ett härligt ljus genom skärmen som verkligen kan höja hela rummet till nya höjder! Brytaren sitter på lampans sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 18cm (Vit)

  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas och fot i kromad metall. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftigare uttryck?  ?Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 24cm (Vit)

  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas och fot i kromad metall. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck? Ljuskälla ingår ej.
 • Flynn bordslampa (Svart)

  Snygga och enkla bordlampan Flynn i antingen svart, koppar eller krom. Den är enkel och elegant i sitt utförande och är anpassad för att använda i kombination med en dekorativ ljuskälla. Tröttnar du på lampans design så kan du ändra hela intrycket genom att byta ljuskälla - hur praktiskt som helst. I serien Flynn finns också andra varianter om du skulle vilja kombinera och ha en genomgående stil. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Novo bordlampa (Svart)

  Novo är en fin och unik bordlampa i krom, som har en behagligt svart textilskärm. Liten och mysig bordlampa som kan placeras både på nattygsbordet, som i fönstret eller på bänken i hallen. Brytare på sladd. Sladdlängd: 190cm Ljuskälla ingår ej. OBS: lampan har utgått och vi har endast ett fåtal kvar i lager.
 • Luke bordslampa trä/råjärn (Järn)

  En snygg bordslampa i trä och råjärn. Justerbar både i gängorna vid lampans arm, samt vid skärmen. Ger ett bra arbetsljus och är snygg att placera på skrivbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Floda bordlampa (Borstat stål)

  Bordlampa av antikfärgad eller borstat stål. Skärm av matt opalvitt glas. Ställbar skärm med slangled. Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 30cm (Vit)

  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas och fot i kromad metall. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck?  ?Ljuskälla ingår ej.
 • Wilma bordslampa liten (Förkromad/blank)

  Wilma är en snygg, klassisk bordslampa i metall med en lampskärm i textil. Den finns i två olika varianter och är, pga sin enkla design, väldigt lätt att placera ut i ditt hem. Dessutom är den diskret! Passar lika bra på nattygsbordet som på bänken i hallen eller köket. Ljuskälla ingår ej.
 • Vendela bordslampa (Vit)

  Vendela är en exklusiv och härlig bordslampa med en skärm i textil och flera hängande dekorativa prismor i glas. Den finns i flera olika färger och passar in både i barnrummet som i vardagsrummet eller köket. Ljuskälla ingår ej.
 • Mystik bordlampa (Brons)

  Mystik är, precis som namnet, en mystisk men också otroligt härlig bordlampa i metall. Den har ett genomgående hålmönster som sprider sig längs hela skärmen. När lampan är tänd så sprids ljuset genom mönstret vilket skapar en härlig och mysig atmosfär. Den finns i flera olika färger och har strömbrytaren placerad på sladden. Sladdlängd: 180cm Ljuskälla ingår ej.
 • Sarek bordlampa röd (Röd)

  En härlig skrivbordlampa i metall, med en blankröd yta och en praktisk flexarm. Perfekt som arbetslampa, då du enkelt kan justera lampan efter eget behov. Ljuskälla ingår ej.
 • Anette 55cm silver/vit (Förkromad/blank)

  Anette är en stilren bordlampa som gör sig lika bra på fönsterkarmen som på ditt nattduksbord. Lampan är gjord i silverfärgad metall kombinerat med en snygg, vit textilskärm. Väldigt välkomnande och vacker bordlampa. Finns även en högre variant. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Anette 70cm silver/vit (Förkromad/blank)

  Anette är en stilren bordlampa som gör sig lika bra på fönsterkarmen som på ditt nattduksbord. Lampan är gjord i silverfärgad metall kombinerat med en snygg, vit textilskärm. Väldigt välkomnande och vacker bordlampa. Finns även en lägre variant.  Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Carmen bordlampa (Mässing/guld)

  Den otroligt vackra bordlampan Carmen har en bas i metall kombinrat med dekorativa prismor i akryl. När lampan är tänd sprids ljuset genom prismorna på ett väldigt vackert sätt! Carmen finns i antingen mässing eller krom. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Propp bordlampa trä/glas (Beige/brun)

  Propp är en härlig bordlampa med en bas i trä och en kupa i glas. Ljuskällan är synlig bak glaset och hela lampan skapar en härlig atmosfär när den är tänd. Lampan finns i två olika typer, en ljusare variant med klart glas och en mörkare med rökfärgat glas. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Posh bordlampa (Mässing/guld)

  Snygg och stabil bordlampa i en otroligt vacker design. Posh finns i två olika färger - mässing/svart samt krom/vit. Den passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller bänken. Väldigt härlig och behaglig bordlampa, med fot i metall och skärm i textil. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Stavanger bordlampa (Förkromad/blank)

  Skrivbordslampa i metall i flera färger och ytbehandlingar. Inbyggd dimmerbrytare på fotplattan. Ställbar skärm med slangled. Inkl. halogenreflektorlampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Luke bordslampa vit/råjärn

  En snygg bordslampa i vitborstad trä och råjärn. Justerbar både i gängorna vid lampans arm, samt vid skärmen. Ger ett bra arbetsljus och är snygg att placera på skrivbordet. Sladdlängd: 180cm, brytare på lamphållare. Ljuskälla ingår ej.
 • Western bordlampa (Brons)

  Western är en snygg bordlampa i bronsfärgad metall kombinerat med en vit riktbar skärm. Skapad i en rustik design och passar lika bra på nadttduksbordet som på bordet eller bänken. Ljuskälla ingår ej. 
 • Johanna bordlampa 30cm (Förkromad/blank)

  Vacker bordlampa i krom, skapad med runda och mjuka former, samt kreativa och stiliga detaljer i akryl. Passar lika bra i sovrummet som på bordet eller fönsterkarmen. Strömbrytaren är placerad på sladden. Sladdlängd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Johanna bordlampa 34cm (Förkromad/blank)

  Vacker bordlampa i krom, skapad med runda och mjuka former, samt kreativa och stiliga detaljer i akryl. Passar lika bra i sovrummet som på bordet eller fönsterkarmen. Strömbrytaren är placerad på sladden. Sladdlängd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Claudine tenn bordlampa (Vit)

  Snygg och vacker bordlampa med fot i metall, detaljer i glas och vit textilskärm. Mycket stilren bordlampa som sprider elegans i rummet och verkligen kan lyfta hela rummet till nya höjder. Den är helt 71cm hög vilket gör den otroligt ståtlig och iögonfallande. Ljuskälla ingår ej. OBS: Lampan har utgått och vi har endast ett fåtal kvar i lager.
 • Pastill bordlampa LED (Silver)

  Snygga och praktiska bordlampa Pastill, tillverkad i stål med en mycket praktisk flexarm som gör att du enkelt kan rikta ljuset efter behov. Du tänder och släcker lampan på bordplattan. Integrerad LED-belysning. 
 • Brummy bordlampa (Beige/brun)

  Brummy bordlampa brons-beige. Stickkontakt med strömbrytare på sladden.
 • Gibo bordlampa (Förkromad/blank)

  Gibo är en snygg och stilren bordlampa, med en dekorativ fot i kromad metall kombinerat med en mörkgrå textilskärm. Sprider ett fint och behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Leo bordlampa (Vit)

  Leo är en tuff bordlampa med ett lejon som fot, helt vit med en vit skärm. Enkel att placera och passar fint in i en modern inredningsstil. Strömbrytaren är placerad på lampans sockel vilket gör den smidig att tända och släcka. Varför inte placera den på nattygsbordet? Ljuskälla ingår ej. 
 • Diplomat bordlampa (Svart)

  Snygg, stilren och elegant bordlampa, tillverkad i metall med stabil fot och mycket dekorativa glasväggar som omringar ljuskällan. Passar lika bra i fönstret som på bänken eller bordet.  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Skir bordlampa kräm

  Skir är en lyxig bordlampa i metall, med dekorativa prismor i glas. Placera på bordet, bänken eller i ditt fönster och låt ljuset spridas vackert genom prismorna. Ljuskälla ingår ej.
 • Flory bordlampa lång (Svart)

  Flory är en fantastisk bordlampa tillverkad i svartlackad metall kombinerat med en rökfärgad glaskupa. När lampan är tänd sprids ett elegant och vackert ljus genom glaskupan.  Strömbrytare + stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Melina bordlampa (Rökfärgad)

  Vackra bordslampan Melina har en fot i rökfärgat glas med kromade detaljer och en behaglig vit skärm. Stilren och härlig lampa i runda och mjuka former. Den är 58cm i höjden vilket gör den ståtlig och iögonfallande. Ingen kan missa Melina!  Skärm: diameter 32cm, höjd 24cm.  Ljuskälla ingår ej.
 • Flory bordlampa kort (Svart)

  Flory är en fantastisk bordlampa tillverkad i svartlackad metall kombinerat med en rökfärgad glaskupa. När lampan är tänd sprids ett elegant och vackert ljus genom glaskupan.  Strömbrytare + stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Sita bordlampa (Silver)

  Vackra Sita är en bordlampa som är tillverkad i metall och har ett mycket dekorativt hålmönster genomgående längs hela skärmen. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom mönstret som skapar en vacker ljusbild i rummet. Sita har en yta i antiksilver. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bling bordlampa 25cm (Förkromad/blank)

  Bling är en vacker bordlampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ihopsatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Bling finns även i en mindre storlek på 20cm i diameter. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Bling bordlampa 20cm (Förkromad/blank)

  Bling är en vacker bordlampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ihopsatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Bling finns även i en större storlek på 25cm i diameter. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Bling bordlampa (Förkromad/blank)

  Bling är en vacker bordlampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ihopsatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Denna versionen av Bling har en lång fot, men den finns även tillgänglig i två andra modeller med liten fot. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Mitte bordlampa (Svart)

  Mitte är en trivsam och trevlig bordlampa som sprider ett behagligt ljus i ditt hem. Förutom att sprida ljus så är den också en otroligt vacker inredningsdetalj med den slående kombinationen av svart yta, matchande tygkabel och amberfärgat glas. Ljuskällan är dessutom synlig bakom glaset vilket förhöjer elegansen ytterligare. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej. 
 • Mitra bordlampa (Beige/brun)

  Vackra bordlampan Mitra, tillverkad i stålfärgad metall, utsmyckad med ett vackert hålmönster genomgående längst hela skärmen. Otroligt mysig och fin lampa som sprider ett härligt sken genom mönstret när den är tänd.  Sladdlängd: 180cm + strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Marine bordlampa (Svart)

  Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande svart skärm. Skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i. Sprider ett fint ljus och är en riktigt härlig inredningsdetalj!  Sladdlängd: 190cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Agnes svart/guld

  Agnes är en vacker bordlampa i den snygga kombinationen svart och guld. Stilren och elegant, lätt att placera i ditt hem och sprider en lyxig känsla runtomkring sig.  Mått på skärm: Höjd 16cm, Bredd 20cm, Djup 11cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Stavanger bordlampa (Silver)

  Stavanger är en bordlampa i metall med en finish i tenn. Den har en praktisk flexarm som gör att du kan vrida och vända på den efter eget behov. Lampan är också utrustad med dimmer, så du ställer enkelt in vilken ljusstyrka du önskar att ha. Optimala skrivbordslampan.  Ljuskälla ingår ej.
 • Gemini bordlampa LED (Mässing/guld)

  Elegant bordlampa i guld med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus. Prismor sitter längs hela lampan vilket ger ett fint krispigt ljus. Tre-stegs dimbar, tre olika styrkor i ljuset som är enkelt att ställa in. LED-lamporna har en livslängd på cirka 50.000h.
 • Ottilia bord (Beige/brun)

  Bordlampa i glas, beige/brun eller rökfärgat. Lamphållare och ljuskälla dolt inne i glaset och ger ett bländfritt ljus. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Minna bord (Rosa)

  Vacker bordslampa i tre olika glasfärger. Ger ett bländfritt och dekorativt ljus. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Romeo 30cm (Vit)

  Bordslampa i antikvit med en fin vit skärm. Strömbrytare med sladd och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Romeo 25cm (Vit)

  Bordslampa Romeo i antikvit med en fin vit skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Vinda bordlampa (Trä)

  Bordlampa i trä med en opalvit kupa. Ger ett vackert och stämningsfullt ljus. Svart/vit textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.