Aneta Belysning bordslampor

Det finns många fina bordslampor från Aneta Belysning. Vi gillar speciellt antika stilen i August bordlampa men också indiska Sita i perforerat stål som släpper igenom ljuset vackert.

Populärt inom Aneta Belysning bordslampor

 • Bordslampa August 1

  Bordslampa August 1
  AUGUST bordslampa 18cm, antik / beige. Lampa med glasskärm och strömbrytare på sladden. Material: metall och glas
 • Bordslampa Raima

  Bordslampa Raima
  RAIMA bordslampa, brons / beige. Dekorativ och indisk inspirerad lampa med strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Aneta Globus bordl.vit

  Aneta Globus bordl.vit
  Bordslampan Globus från Aneta Belysning är en mycket diskret och mysig lampa.Den är tillverkad av glas och har en 2 meter lång sladd med strömbrytare.Till Globus behöver du en päronformad ljusk
 • Aneta Globus bordl.vit

  Aneta Globus bordl.vit
  Bordslampan Globus från Aneta Belysning är en mycket diskret och mysig lampa.Den är tillverkad av glas och har en 2 meter lång sladd med strömbrytare.Till Globus behöver du en päronformad ljusk

Fler tips på Aneta Belysning bordslampor

 • Bordslampa Vinda liten

  Bordslampa Vinda liten
  Vinda bordslampan i vitt glas med trä detaljer från varumärket Aneta. Bordslampan har en skandinavisk look med ljust trä som omfamnar den vita glaskupan. Dekorera med Vinda bredvid soffan, i en ö
 • Bordslampa Kvartett

  Bordslampa Kvartett
  KVARTETT bordlampa med klar ledning och strömbrytare på lampan. Elanslutning med stickpropp.
 • Sisal bordslampa stor naturvit

  Sisal bordslampa stor naturvit
  Sisal bordslampa naturvit från Aneta är en bordsarmatur tillverkad i rep och textil. Skärmen har en matchande naturvit färg som skänker ett härligt ljus. Placera bordslampan i vardagsrum eller s
 • Juno bordlampa LED (Borstat stål)

  Juno bordlampa LED (Borstat stål)
  Juno är en enkel men praktisk bordlampa som ger ett bra ljus samtidigt som den inte drar allt för mycket uppmärksamhet till sig i designen. Den är tillverkad av metall, har en finish i stål och är försedd med en flexibel arm som ger möjligheten att rikta ljuset dit det önskas. Lampan är också försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger det ljus som krävs för läsning eller kontorsarbete. Strömbrytaren är placerad på lampans fot.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Moon bordlampa 20cm (Vit)

  Moon bordlampa 20cm (Vit)
  Moon är en vacker och iögonfallande bordlampa som tillför både elegans och stil var den än placeras i hemmet. Den är tillverkad av högkvalitativ akryl och har en lätt strukturerad skärm, vilket gör att den påminner om vår måne på himmelen. När lampan är tänd sprids ett mjukt och bländfritt ljus genom skärmen och skapar en nästan magisk atmosfär i rummet den placeras i.Moon finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Vinda bordslampa liten svart

  Vinda bordslampa liten svart
  Den populära bordslampa Vinda från Aneta finns nu i färgen svart/rök. Denna mindre bordslampa har en vacker design som passar många hem. Finns även i samma storlekar med trä färg.
 • Bordslampa BIRKA

  Bordslampa BIRKA
  Birka bordslampa i färg svart/matt mässing. Lampans huvudmaterial är metall/textil. E27 sockel för ljuskälla med 60W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på lampan. Lampan ansluts til ström m
 • Globus 18cm (Vit)

  Globus 18cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas och fot i kromad metall. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftigare uttryck? ​Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Torne

  Bordslampa Torne
  TORNE bordlampa med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Bordslampa Sigrid

  Bordslampa Sigrid
  SIGRID bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Bordslampa LED MOTO

  Bordslampa LED MOTO
  Moto bordslampa LED i färg vit. Lampans huvudmaterial är metall. Ljuskälla med 7W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer. Ljusstyrka på ljuskällan är 530 lumen med 3000 kelvin färgtemperatur som motsvarar varmvit ljus. Föväntad livstid på L
 • Bordslampa EMELIE

  Bordslampa EMELIE
  Emelie bordslampa i färg svart. Lampans huvudmaterial är metall. E27 sockel för ljuskälla med 60W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med stickpropp. IP-kla
 • Fussili bordlampa (Grå)

  Fussili bordlampa (Grå)
  Fussili är en enkel men elegant bordlampa som passar lika bra i ett sovrum som i vardagsrummet eller entrén. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och har en behaglig skärm i textil som släpper igenom ljuset på ett mycket fint sätt. Lampan är lätt att placera och ger ett dekorativt och vackert ljus i hemmets alla hörn. Då skärmen är i textil så känns den också väldigt mysig och behaglig att ha i sin inredning.Finns i färgerna vit och grå.Levereras med sladd + strömbrytare & stickontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • August 28cm (Antikmässing)

  August 28cm (Antikmässing)
  August är en klassisk strindbergslampa i lite mindre design med en fot i mörk antikmässing och ett mönstrat beigeglas. Kanske att du har en äldre inredningsstil, eller vill bryta av en modernare stil med denna härliga lampan? Sprider ett hemtrevlig och behagligt ljus omkring sig när den är tänd, men är också en vacker inredningsdetalj.Strömbrytare på sladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spira

  Bordslampa Spira
  SPIRA bordlampa, hög med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Bordslampa LED Hero

  Bordslampa LED Hero
  HERO bordlampa med vit ledning och strömbrytare på lampan. Elanslutning med plug-in driver.
 • Moto bordlampa LED (Borstat stål)

  Moto bordlampa LED (Borstat stål)
  Moto är en praktisk och stilren bordlampa som passar lika bra på kontoret som på skrivbordet eller i vardagsrummet. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger det optimala ljuset till läsning eller annan koncentrationskrävande aktivitet. Moto är även försedd med en dimmer, vilket ger möjlighet att ställa in önskad ljusstyrka - Perfekt för att snabbt och enkelt kunna variera mellan stark läsbelysning och nedtonad mysbelysning. Dimmern är placerad på lampans fot.Finns i färgerna stål och vit.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Aneta Globus 18472-95 rökgrå Ø240

  Aneta Globus 18472-95 rökgrå Ø240
  Bordslampa Globus 18472-95 rökgrå Ø240 AnetaDekorativ bordslampa i rökfärgat glas med strömbrytare på sladden.Ljuskälla ingår ejTill Globus behöver du en ljuskälla med sockel E14, max 40 Wa
 • Vendela bordslampa svart

  Vendela bordslampa svart
  Vendela bordslampa är en snygg och elegant lampa. Foten är i krom och skärmen är i svart textil. De hängande glasprismorna sprider en lyxig känsla över lampan.Ljuskälla ingår ej.
 • Posh bordlampa (Förkromad/blank)

  Posh bordlampa (Förkromad/blank)
  Snygg och stabil bordlampa i en otroligt vacker design. Den passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller bänken. Väldigt härlig och behaglig bordlampa, med fot i metall och skärm i textil.Sladdlängd: 180cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Ottilia bord (Beige/brun)

  Ottilia bord (Beige/brun)
  Bordlampa i glas, beige/brun eller rökfärgat. Lamphållare och ljuskälla dolt inne i glaset och ger ett bländfritt ljus.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Eva bordslampa (Svart)

  Eva bordslampa (Svart)
  Eva är en stilig och enkel bordslampa i krom som kommer i tre olika färger; svart, grå och vit. Den är väldigt praktisk eftersom att den har en flexibel arm som gör att du enkelt kan vrida skärmen helt efter eget behov. Den är optimal till läsning och passar perfekt på skrivbordet.Ljusbrytaren sitter på sladden.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordlampa Molekyl

  Bordlampa Molekyl
  En bordlampa i mässing och 3 opalvita glas. Passar i de flesta miljöer där man vill ha en klassiskt stilren armatur. Färg: Mattmässing Färg detaljer: Opalvit (glober) Material:Metall/glas Diameter:&hellip:
 • Flory bordlampa lång (Svart)

  Flory bordlampa lång (Svart)
  Flory är en fantastisk bordlampa tillverkad i svartlackad metall kombinerat med en rökfärgad glaskupa. När lampan är tänd sprids ett elegant och vackert ljus genom glaskupan. Strömbrytare + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Alaska bordlampa (Grå)

  Alaska bordlampa (Grå)
  Alaska är en spännande bordlampa som är utsmyckad med flera industriella detaljer. Den har en skärm i metall som är skapad i en järngrå finish, vilket gör att den får ett äldre och mer rustikt utseende. Den står på en stadig fot av trä och går att vinkla upp och ned efter behov. Perfekt för att kunna rikta ljuset mot specifika delar eller detaljer. Alaska ger också möjligheten att med små medel tillföra en industriell touch i rummet. Sladdlängd: 190cm + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Vinda bordlampa (Trä)

  Vinda bordlampa (Trä)
  Bordlampa i trä med en opalvit kupa. Ger ett vackert och stämningsfullt ljus. Svart/vit textilkabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 18cm (Rökfärgad)

  Globus 18cm (Rökfärgad)
  Globus är en populär bordlampa som nu finns i rökfärgat glas. En liten, nätt och lättplacerad lampa som pryder bokhyllan, fönsterbrädan eller byrån på ett mycket elegant vis. Globus finns även i två andra storlekar som är mycket tacksamma att kombinera med varandra för ett mer effektfullt uttryck. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • VENDELA (Lila)

  VENDELA (Lila)
  Vendela är en exklusiv och härlig bordslampa med en skärm i textil och flera hängande dekorativa prismor i glas. Den finns i flera olika färger och passar in både i barnrummet som i vardagsrummet eller köket.Ljuskälla ingår ej.
 • Vinda 24cm (Svart)

  Vinda 24cm (Svart)
  Vinda är en vacker bordlampa som passar bra i det moderna hemmet, men också som ett spänannde inslag i andra interiörer. Lampan har en stabil fot i svart trä och en räfflad kupa i rökfärgat glas som omger ljuskällan. Den räfflade kupan bidrar till ett lite mer levande uttryck, men också till en fin och behaglig ljusspridning. Lampan passar lika bra på byrån i sovrummet som på bänken i köket eller hallen. Vinda finns även i en större storlek.Sladdlängd: 175cm + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta Loop 18800-04 champange

  Aneta Loop 18800-04 champange
  Bordslampa Loop 18800-04 champagne AnetaElegant bordslampa i champagnefärgad metall. LED-lister sitter på insidan av de båda ringarna som ger ett vackert och dekorativt ljus. 3-stegsdimmer på slad
 • Aneta Globus 18471-95 rökgrå Ø180

  Aneta Globus 18471-95 rökgrå Ø180
  Bordslampa Globus 18471-95 rökgrå Ø180 AnetaDekorativ bordslampa i rökfärgat glas med strömbrytare på sladden.Ljuskälla ingår ejTill Globus behöver du en ljuskälla med sockel E14, max 40 Wa
 • Molekyl bordslampa opal (Mässing/guld)

  Molekyl bordslampa opal (Mässing/guld)
  Bordslampa Molekyl i borstad mässing och med tre opalvita glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår ej.
 • Bordslampa Bling

  Bordslampa Bling
  BLING bordslampa 38cm, krom Strömbrytare på sladden. Material: metall och akryl
 • Sirius bordlampa (Vit)

  Sirius bordlampa (Vit)
  Sirius är en vacker och elegant bordlampa som smälter in fint i de flesta interiörer. Den är tillverkad av vitt glas, vilket skapar en mjuk och behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Den vågiga strukturen i glaset sätter karaktär på lampan och gör att den känns lite mer levande i sitt uttryck. Den är lättplacerad och passar lika bra på byrån, bänken eller i bokhyllan.Sladdlängd: 180cm + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Cubes bordslampa (Svart)

  Cubes bordslampa (Svart)
  Stilren bordlampa med två kubiska metallstommar i mattsvart och antikmässing. Använd en dekorativ ljuskälla.Ljuskälla ingår ej.
 • Hagavik bordlampa (Silver)

  Hagavik bordlampa (Silver)
  Lite större och rejäl bordlampa i tennfärgad metall och en fyrkantig vit textilskärm.Ljuskälla ingår ej.
 • Rille bordslampa svart

  Rille bordslampa svart
  Rille bordslampa i svart metall och vitt opalglas från varumärket Aneta. En stilren bordslampa som du kan kombinera till alla olika möbler och stilar. Serien Rille finns i flera olika utföranden s
 • Bordlampa Globus 24

  Bordlampa Globus 24
  Globus från Aneta är en lite större glasglob,, perfekt att ställa i ett mörkt hörn. 20cm hög och 24cm i diameter, 2 meter kabel med sladdströmbrytare. Ljuskälla: E14 max 40w
 • Bordlampa Molekyl

  Bordlampa Molekyl
  Bordlampa från Aneta i matt mässing/opal vit. Färg: matt mässing/opalvit Material: metall/glas Mått (LxBxH): 13.5x13.5x43 Längd på ledning : 190 Elanslutning: Stickpropp Brytare: strömbrytare på&hellip:
 • Hero bordlampa LED (Silver)

  Hero bordlampa LED (Silver)
  Hero är en snygg, justerbar och smidig bordslampa i metall som kommer i flera olika färger. Armen på lampan är flexibel vilket är väldigt praktiskt - du kan därför vrida och vänta lampan helt efter eget behov av ljus.Brytaren sitter på bordplattan och den sprider ett varmvitt ljus.Integrerad LED-belysning.
 • Bordslampa ESTER

  Bordslampa ESTER
  Ester bordslampa i färg mässing. Lampans huvudmaterial är metall. E14 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med stickpropp. IP-k
 • Bordlampa Ottilia

  Bordlampa Ottilia
  Rökgrå bordlampa från Aneta. Färg: rökgrå Material: glas Mått (LxBxH): 16x16x18.5 Längd på ledning : 175 Elanslutning: Stickpropp Brytare: strömbrytare på sladd Ljuskälla: E27/25W Ljuskällor&hellip:
 • Bordslampa August 2

  Bordslampa August 2
  AUGUST bordslampa 28cm, antik / beige. Lampa med glasskärm och strömbrytare på sladden. Material: metall och glas
 • Molekyl 1 rökfärgad bordlampa (Svart)

  Molekyl 1 rökfärgad bordlampa (Svart)
  Modern bordlampa i mattsvart metall och ett fint rökfärgat glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Fiona 21cm (Silver)

  Fiona 21cm (Silver)
  Fiona är en liten och nätt bordlampa som är enkel att placera i hemmet. Den är tillverkad av glas och har en vackert mönstrad struktur. Den eleganta skärmen bidrar dels med en spännande ljusspridning, men också till ett tilltalande utseende även när lampan är släckt. Lampan bidrar till en mysig och hemtrevlig atmosfär och kan med fördel placeras tillsammans med flera av samma sort.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Romeo 25cm (Vit)

  Romeo 25cm (Vit)
  Bordslampa Romeo i antikvit med en fin vit skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 13cm (Vit)

  Globus 13cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck?Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Sarek

  Bordslampa Sarek
  SAREK bordslampa. Läslampa med justerbart huvud. Strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Bordlampa Globus 30

  Bordlampa Globus 30
  Fin glaslampa, perfekt att ställa i ett mörkt hörn. 23,5cm hög och 30cm i diameter, 2 meter kabel med sladdströmbrytare. Ljuskälla: E14 max 40w
 • Cubes bordslampa svart

  Cubes bordslampa svart
  Cubes bordslampa i svart och mässings detaljer, från varumärket Scan Lamps. Lampa har en modern look och passar perfekt vid sidan av soffan, i en hylla eller på ett snyggt sideboard. Bordslampan g
 • Bordslampa FLAMINGO

  Bordslampa FLAMINGO
  Flamingo bordslampa i färg svartguld/guld. Lampans huvudmaterial är metall/textil. E27 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med
 • Minna bord (Grön)

  Minna bord (Grön)
  Vacker bordslampa i tre olika glasfärger. Ger ett bländfritt och dekorativt ljus.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Sving bordslampa, krom

  Sving bordslampa, krom
  Sving bordslampa är en kreativ armatur med stilren design från svenska varumärket Aneta. Lampan har ett vackert och unikt ljus som går längst med hela lampan. Placera bordslampan i vardagsrummet,
 • Sita bordlampa (Silver)

  Sita bordlampa (Silver)
  Vackra Sita är en bordlampa som är tillverkad i metall och har ett mycket dekorativt hålmönster genomgående längs hela skärmen. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom mönstret som skapar en vacker ljusbild i rummet. Sita har en yta i antiksilver.Sladdlängd: 180cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Orfeus bordlampa LED (Mässing/guld)

  Orfeus bordlampa LED (Mässing/guld)
  Orfeus är en smyckande bordlampa som blir en fin detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av mässingfärgad metall, står på en stabil fot i marmor och bär på en kupa i opalglas. Lampan är försedd med en intregrerad LED-lampa som sprider ett varmvitt och behaligt ljus omkring sig när lampan är tänd. Den har dessutom en dimmer på sladden, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Bordslampa LED Hero

  Bordslampa LED Hero
  HERO bordlampa med vit ledning och strömbrytare på lampan. Elanslutning med plug-in driver.
 • Bordslampa Bell

  Bordslampa Bell
  Bell bordslampa med skärm i glas. Lampan är 37,5 cm hög och huvudmaterialet är metall/glas. Max effekt 30W. 1,9 meter sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Sao Paolo bordlampa (Koppar)

  Sao Paolo bordlampa (Koppar)
  Pordlampan Sao Paolo är en riktigt härlig lampa med en dekorativ fot i glas. Den finns i flera olika färger, alla kombinerat med en vit textilskärm. När lampan är tänd så sprids ett härligt ljus genom skärmen som verkligen kan höja hela rummet till nya höjder!Brytaren sitter på lampans sladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spira

  Bordslampa Spira
  SPIRA bordlampa, mellan med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Bordslampa Sigrid

  Bordslampa Sigrid
  SIGRID bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Bordslampa JOSEFINE

  Bordslampa JOSEFINE
  Josefine bordslampa i färg svart. Lampans huvudmaterial är metall. E14 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med stickpropp. IP-k
 • Ljusdal bordlampa (Vit)

  Ljusdal bordlampa (Vit)
  Komplett bordslampa med skärm. Levereras med matchande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Sisal bordslampa liten naturvit

  Sisal bordslampa liten naturvit
  Sisal bordslampa naturvit liten från Aneta är en bordsarmatur tillverkad i rep och textil. Skärmen har en matchande naturvit färg som skänker ett härligt ljus. Placera bordslampan i vardagsrum e
 • Molekyl (Mässing/guld)

  Molekyl (Mässing/guld)
  Dekorativ bordslampa i mattborstad mässing och ett opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Molekyl bordlampa (Svart)

  Molekyl bordlampa (Svart)
  Molekyl är en stilren bordlampa som är skapad i runda, mjuka former med ett modernt uttryck. Foten är tillverkad av metall och bär upp en glaskupa som omger ljuskällan. Lampan finns i två färger - Den svarta är lite mer tuff med sin synliga ljuskälla, medan varianten i mässing är mer elegant och klassisk i sitt utförande. Lampan är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller entrén.Finns i färgerna svart/rökfärgad och mässing/opal. Sladdlängd: 190cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Artic bordlampa LED (Vit)

  Artic bordlampa LED (Vit)
  Artic är en bordlampa som både är praktisk, smidig och diskret. Dess enkla och rena design gör att den passar in i de flesta interiörer utan att utmärka sig allt för mycket. Artic är utrustad med en LED-lampa som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och dessutom är dimbar. Perfekt för att kunna växla mellan läsbelysning och mysbelysning när det önskas. Lampans skärm är vippbar i leden som är placerad under lamphuvudet.Finns i färgerna svart, mässing och vit. Sladdlängd: 200cm + dimmer & stickkontakt.LED-lampa ingår (utbytbar).
 • Fussili bordlampa (Vit)

  Fussili bordlampa (Vit)
  Fussili är en enkel men elegant bordlampa som passar lika bra i ett sovrum som i vardagsrummet eller entrén. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och har en behaglig skärm i textil som släpper igenom ljuset på ett mycket fint sätt. Lampan är lätt att placera och ger ett dekorativt och vackert ljus i hemmets alla hörn. Då skärmen är i textil så känns den också väldigt mysig och behaglig att ha i sin inredning.Finns i färgerna vit och grå.Levereras med sladd + strömbrytare & stickontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Flynn bordslampa (Koppar)

  Flynn bordslampa (Koppar)
  Snygga och enkla bordlampan Flynn i antingen svart, koppar eller krom. Den är enkel och elegant i sitt utförande och är anpassad för att använda i kombination med en dekorativ ljuskälla. Tröttnar du på lampans design så kan du ändra hela intrycket genom att byta ljuskälla - hur praktiskt som helst. I serien Flynn finns också andra varianter om du skulle vilja kombinera och ha en genomgående stil.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Mitra

  Bordslampa Mitra
  MITRA bordslampa, stål. Dekorativ och indisk inspirerad lampa med strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Globus 24cm (Vit)

  Globus 24cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck?Ljuskälla ingår ej.
 • Bordlampa Globus 18

  Bordlampa Globus 18
  Globus från Aneta är en gullig mellanstor glaslampa, perfekt att ställa i ett mörkt hörn. 14,5cm hög och 18cm i diameter, 2 meter kabel med sladdströmbrytare. Ljuskälla: E14 max 40w Finns i flera&hellip:
 • Juno bordlampa LED (Svart)

  Juno bordlampa LED (Svart)
  Juno är en snygg, enkel och justerbar bordslampa i metall som finns både i svart och vitt. Den är enkel och lätt att placera, dessutom är den utrustad med en flexibel arm som gör att du enkelt kan rikta ljuset så som du önslar.Brytaren sitter på lampans fot och den sprider ett varmvitt ljus.Integrerad LED.
 • Mystik bordlampa (Svart)

  Mystik bordlampa (Svart)
  Mystik är, precis som namnet, en mystisk men också otroligt härlig bordlampa i metall. Den har ett genomgående hålmönster som sprider sig längs hela skärmen. När lampan är tänd så sprids ljuset genom mönstret vilket skapar en härlig och mysig atmosfär. Den finns i flera olika färger och har strömbrytaren placerad på sladden.Sladdlängd: 180cmLjuskälla ingår ej.
 • Bordslampa LED MOTO

  Bordslampa LED MOTO
  Moto bordslampa LED i färg vit. Lampans huvudmaterial är metall. Ljuskälla med 7W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer. Ljusstyrka på ljuskällan är 530 lumen med 3000 kelvin färgtemperatur som motsvarar varmvit ljus. Föväntad livstid på L
 • Bordslampa Posh

  Bordslampa Posh
  POSH bordslampa. Lampan ingår i en oval skärm. Strömbrytare på sladden. Material: metall och textil
 • Bordslampa Sigrid

  Bordslampa Sigrid
  SIGRID bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Molekyl 3 rökfärgad bordlampa (Svart)

  Molekyl 3 rökfärgad bordlampa (Svart)
  Molekyl bordlampa i mattsvart metall och tre rökfärgade glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår ej.
 • Anette 55cm (Förkromad/blank)

  Anette 55cm (Förkromad/blank)
  Anette är en stilren bordlampa som gör sig lika bra på fönsterkarmen som på ditt nattduksbord. Lampan är gjord i silverfärgad metall kombinerat med en snygg, vit textilskärm. Väldigt välkomnande och vacker bordlampa. Finns även en högre variant.Sladdlängd: 180cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Sita

  Bordslampa Sita
  SITA bordslampa, stål. Dekorativ och indisk inspirerad lampa med strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Minna bord (Blå)

  Minna bord (Blå)
  Vacker bordslampa i tre olika glasfärger. Ger ett bländfritt och dekorativt ljus.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • August 22cm (Antikmässing)

  August 22cm (Antikmässing)
  August mini är en klassisk strindbergslampa i lite mindre design med en fot i mörk antikmässing och ett mönstrat beigeglas. Kanske att du har en äldre inredningsstil, eller vill bryta av en modernare stil med denna härliga lampan? Sprider ett hemtrevlig och behagligt ljus omkring sig när den är tänd, men är också en vacker inredningsdetalj.Strömbrytare på sladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Rille bordslampa (Svart)

  Rille bordslampa (Svart)
  Bordslampa i mattsvart metall med ett fint opalvitt glas med ränder i. Svart sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta Bell 18100-15-01 svart/vit

  Aneta Bell 18100-15-01 svart/vit
  Bordslampa Bell 18100-15-01 svart/vit AnetaBell bordslampa med sina mjuka former passar alla rum i det moderna hemmet.Till Bell behövs en ljuskälla med liten sockel (E14)och max 30 W.Bell är 37,5 c
 • VENDELA (Rosa)

  VENDELA (Rosa)
  Vendela är en exklusiv och härlig bordslampa med en skärm i textil och flera hängande dekorativa prismor i glas. Den finns i flera olika färger och passar in både i barnrummet som i vardagsrummet eller köket.Ljuskälla ingår ej.
 • Johanna bordlampa 34cm (Förkromad/blank)

  Johanna bordlampa 34cm (Förkromad/blank)
  Vacker bordlampa i krom, skapad med runda och mjuka former, samt kreativa och stiliga detaljer i akryl. Passar lika bra i sovrummet som på bordet eller fönsterkarmen. Strömbrytaren är placerad på sladden.Sladdlängd: 180cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordlampa Molekyl

  Bordlampa Molekyl
  Bordslampa Molekyl i svart/rökgrå från Aneta belysning. Färg: svart/rökgrå Material: metall/glas Mått (LxBxH): 13.5x13.5x27 Längd på ledning : 180 Elanslutning: Stickpropp Brytare: strömbrytare&hellip:
 • Loop 35cm (Borstat stål)

  Loop 35cm (Borstat stål)
  Loop är en elegant bordlampa som drar blickarna till sig och avger ett fint ljus i hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och består av två ringar i olika storlekar som är snyggt sammansatta med bordsplattan. Båda ringarna är försedda med LED-lister sitter på insidan av ringarna och avger ett vackert och dekorativt ljus (3000K). Loop är även försedd med en 3-stegs dimmer på sladden som ger möjligheten att dimma lampan i tre steg och ställa in önskad ljusstyrka.Finns i färgerna champagne och stål.Integrerad LED-belysning. 
 • Mona bordlampa (Blå)

  Mona bordlampa (Blå)
  Mona är en vacker och smakfull bordlampa som är enkel att placera ut i hemmet. Den passar in i de flesta interiörer och är lika fin på en fönsterkarm som på en byrå eller skänk. Foten är tillverkad av keramik och är smyckad med ett dekorativt strukturerat mönster som går runt längs hela foten. Den vita textilskärmen släpper igenom ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd och skapar en hemtrevlig atmosfär i hemmets alla hörn.Finns i färgerna vit och blå.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spira

  Bordslampa Spira
  SPIRA bordlampa, liten med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Bling bordlampa 15cm (Förkromad/blank)

  Bling bordlampa 15cm (Förkromad/blank)
  Bling är en vacker bordlampa som är liten, nätt och enkel att placera i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och är smyckad med flera runda prismor som går genomgående runt hela lampan. När Bling är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Bling finns även i andra storlekar.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Molekyl bordlampa (Mässing/guld)

  Molekyl bordlampa (Mässing/guld)
  Molekyl är en stilren bordlampa som är skapad i runda, mjuka former med ett modernt uttryck. Foten är tillverkad av metall och bär upp en glaskupa som omger ljuskällan. Lampan finns i två färger - Den svarta är lite mer tuff med sin synliga ljuskälla, medan varianten i mässing är mer elegant och klassisk i sitt utförande. Lampan är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller entrén.Finns i färgerna svart/rökfärgad och mässing/opal. Sladdlängd: 190cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bling bordlampa (Förkromad/blank)

  Bling bordlampa (Förkromad/blank)
  Bling är en vacker bordlampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ihopsatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Denna versionen av Bling har en lång fot, men den finns även tillgänglig i två andra modeller med liten fot.Strömbrytare på sladden.Ljuskälla ingår ej.
 • Romeo 30cm (Vit)

  Romeo 30cm (Vit)
  Bordslampa i antikvit med en fin vit skärm. Strömbrytare med sladd och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • VENDELA (Vit)

  VENDELA (Vit)
  Vendela är en exklusiv och härlig bordslampa med en skärm i textil och flera hängande dekorativa prismor i glas. Den finns i flera olika färger och passar in både i barnrummet som i vardagsrummet eller köket.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Torne

  Bordslampa Torne
  TORNE bordlampa med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Hero bordlampa LED (Vit)

  Hero bordlampa LED (Vit)
  Hero är en snygg, justerbar och smidig bordslampa i metall som kommer i flera olika färger. Armen på lampan är flexibel vilket är väldigt praktiskt - du kan därför vrida och vänta lampan helt efter eget behov av ljus.Brytaren sitter på bordplattan och den sprider ett varmvitt ljus.Integrerad LED-belysning.
 • Globus 24cm (Rökfärgad)

  Globus 24cm (Rökfärgad)
  Globus är en populär bordlampa som nu finns i rökfärgat glas. En lättplacerad lampa som pryder bokhyllan, fönsterbrädan eller byrån på ett mycket elegant vis. Globus finns även i två andra storlekar som är mycket tacksamma att kombinera med varandra för ett mer effektfullt uttryck. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spira

  Bordslampa Spira
  SPIRA bordlampa, hög med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Mystik bordlampa (Antikmässing)

  Mystik bordlampa (Antikmässing)
  Mystik är, precis som namnet, en mystisk men också otroligt härlig bordlampa i metall. Den har ett genomgående hålmönster som sprider sig längs hela skärmen. När lampan är tänd så sprids ljuset genom mönstret vilket skapar en härlig och mysig atmosfär. Den finns i flera olika färger och har strömbrytaren placerad på sladden.Sladdlängd: 180cmLjuskälla ingår ej.