Aneta Belysning bordslampor

Det finns många fina bordslampor från Aneta Belysning. Vi gillar speciellt antika stilen i August bordlampa men också indiska Sita i perforerat stål som släpper igenom ljuset vackert.

Populärt inom Aneta Belysning bordslampor

 • Bordslampa August 1

  Bordslampa August 1
  AUGUST bordslampa 18cm, antik / beige. Lampa med glasskärm och strömbrytare på sladden. Material: metall och glas
 • Aneta Globus bordl.vit

  Aneta Globus bordl.vit
  Bordslampan Globus från Aneta Belysning är en mycket diskret och mysig lampa.Den är tillverkad av glas och har en 2 meter lång sladd med strömbrytare.Till Globus behöver du en päronformad ljusk
 • Aneta Globus bordl.vit

  Aneta Globus bordl.vit
  Bordslampan Globus från Aneta Belysning är en mycket diskret och mysig lampa.Den är tillverkad av glas och har en 2 meter lång sladd med strömbrytare.Till Globus behöver du en päronformad ljusk
 • Bordslampa Mitra

  Bordslampa Mitra
  MITRA bordslampa, stål. Dekorativ och indisk inspirerad lampa med strömbrytare på sladden. Material: metall

Fler tips på Aneta Belysning bordslampor

 • Aneta Globus 18472-01 opalvit Ø240

  Aneta Globus 18472-01 opalvit Ø240
  Mysig opalvit bordslampaBordslampan Globus från Aneta Belysning är en mycket diskret och mysig lampa. Den är tillverkad av glas och har en 2 meter lång sladd med strömbrytare. Till Globus behöve
 • Marine bordlampa (Vit)

  Marine bordlampa (Vit)
  Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande skärm. Den skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i och blir en smyckande och vacker detalj både i moderna och klassiska miljlöer. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom textilskärmen som skapar en mjuk och härlig känsla i rummet.  Finns i färgerna svart, vit och natur.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Ottilia

  Bordslampa Ottilia
  OTTILIA bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Mona bordlampa (Vit)

  Mona bordlampa (Vit)
  Mona är en vacker och smakfull bordlampa som är enkel att placera ut i hemmet. Den passar in i de flesta interiörer och är lika fin på en fönsterkarm som på en byrå eller skänk. Foten är tillverkad av keramik och är smyckad med ett dekorativt strukturerat mönster som går runt längs hela foten. Den vita textilskärmen släpper igenom ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd och skapar en hemtrevlig atmosfär i hemmets alla hörn.Finns i färgerna vit och blå.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Sigrid

  Bordslampa Sigrid
  SIGRID bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Sirius bordlampa (Vit)

  Sirius bordlampa (Vit)
  Sirius är en vacker och elegant bordlampa som smälter in fint i de flesta interiörer. Den är tillverkad av vitt glas, vilket skapar en mjuk och behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Den vågiga strukturen i glaset sätter karaktär på lampan och gör att den känns lite mer levande i sitt uttryck. Den är lättplacerad och passar lika bra på byrån, bänken eller i bokhyllan.Sladdlängd: 180cm + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Johanna bordlampa 30cm (Förkromad/blank)

  Johanna bordlampa 30cm (Förkromad/blank)
  Vacker bordlampa i krom, skapad med runda och mjuka former, samt kreativa och stiliga detaljer i akryl. Passar lika bra i sovrummet som på bordet eller fönsterkarmen. Strömbrytaren är placerad på sladden.Sladdlängd: 180cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Molekyl 3 rökfärgad bordlampa (Svart)

  Molekyl 3 rökfärgad bordlampa (Svart)
  Molekyl bordlampa i mattsvart metall och tre rökfärgade glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår ej.
 • Molekyl (Mässing/guld)

  Molekyl (Mässing/guld)
  Dekorativ bordslampa i mattborstad mässing och ett opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 13cm (Vit)

  Globus 13cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck?Ljuskälla ingår ej.
 • Sisal bordslampa stor naturvit

  Sisal bordslampa stor naturvit
  Sisal bordslampa naturvit från Aneta är en bordsarmatur tillverkad i rep och textil. Skärmen har en matchande naturvit färg som skänker ett härligt ljus. Placera bordslampan i vardagsrum eller s
 • Alaska bordlampa (Grå)

  Alaska bordlampa (Grå)
  Alaska är en spännande bordlampa som är utsmyckad med flera industriella detaljer. Den har en skärm i metall som är skapad i en järngrå finish, vilket gör att den får ett äldre och mer rustikt utseende. Den står på en stadig fot av trä och går att vinkla upp och ned efter behov. Perfekt för att kunna rikta ljuset mot specifika delar eller detaljer. Alaska ger också möjligheten att med små medel tillföra en industriell touch i rummet. Sladdlängd: 190cm + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Vinda bordslampa liten svart

  Vinda bordslampa liten svart
  Den populära bordslampa Vinda från Aneta finns nu i färgen svart/rök. Denna mindre bordslampa har en vacker design som passar många hem. Finns även i samma storlekar med trä färg.
 • Bordslampa Marine

  Bordslampa Marine
  MARINE bordslampa. Lampan är inkluderad skärm. Slå på lamphållaren. Material: glas och textil
 • Eva bordslampa (Svart)

  Eva bordslampa (Svart)
  Eva är en stilig och enkel bordslampa i krom som kommer i tre olika färger; svart, grå och vit. Den är väldigt praktisk eftersom att den har en flexibel arm som gör att du enkelt kan vrida skärmen helt efter eget behov. Den är optimal till läsning och passar perfekt på skrivbordet.Ljusbrytaren sitter på sladden.Ljuskälla ingår ej.
 • Mystik bordlampa (Svart)

  Mystik bordlampa (Svart)
  Mystik är, precis som namnet, en mystisk men också otroligt härlig bordlampa i metall. Den har ett genomgående hålmönster som sprider sig längs hela skärmen. När lampan är tänd så sprids ljuset genom mönstret vilket skapar en härlig och mysig atmosfär. Den finns i flera olika färger och har strömbrytaren placerad på sladden.Sladdlängd: 180cmLjuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Vinda stor

  Bordslampa Vinda stor
  Vinda bordslampan i vitt glas med trä detaljer från varumärket Aneta. Bordslampan har en skandinavisk look med ljust trä som omfamnar den vita glaskupan. Dekorera med Vinda bredvid soffan, i en ö
 • Bordslampa FLAMINGO

  Bordslampa FLAMINGO
  Flamingo bordslampa i färg svartguld/guld. Lampans huvudmaterial är metall/textil. E27 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med
 • Bordslampa Spira

  Bordslampa Spira
  SPIRA bordlampa, liten med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Bordslampa JOSEFINE

  Bordslampa JOSEFINE
  Josefine bordslampa i färg svart. Lampans huvudmaterial är metall. E14 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med stickpropp. IP-k
 • VENDELA (Rosa)

  VENDELA (Rosa)
  Vendela är en exklusiv och härlig bordslampa med en skärm i textil och flera hängande dekorativa prismor i glas. Den finns i flera olika färger och passar in både i barnrummet som i vardagsrummet eller köket.Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta Globus 18470-95 rökgrå Ø130

  Aneta Globus 18470-95 rökgrå Ø130
  Bordslampa Globus 18470-95 rökgrå Ø130 AnetaDekorativ bordslampa i rökfärgat glas. Finns i flera storlekar och kan med fördel kombineras med varandra.Till Globus behöver du en ljuskälla med E1
 • Moto bordlampa LED (Borstat stål)

  Moto bordlampa LED (Borstat stål)
  Moto är en praktisk och stilren bordlampa som passar lika bra på kontoret som på skrivbordet eller i vardagsrummet. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger det optimala ljuset till läsning eller annan koncentrationskrävande aktivitet. Moto är även försedd med en dimmer, vilket ger möjlighet att ställa in önskad ljusstyrka - Perfekt för att snabbt och enkelt kunna variera mellan stark läsbelysning och nedtonad mysbelysning. Dimmern är placerad på lampans fot.Finns i färgerna stål och vit.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Aneta Globus 18471-95 rökgrå Ø180

  Aneta Globus 18471-95 rökgrå Ø180
  Bordslampa Globus 18471-95 rökgrå Ø180 AnetaBordslampa i rökgrått glas. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår, Ljussockel E14, max 40 Watt.
 • Mallorca bordlampa (Vit)

  Mallorca bordlampa (Vit)
  Bordlampa Mallorca i borstat stål med vit organza skärm och hängande prismor. Dekorativ bordlampa som blir finast med en klar ljuskälla! Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Molekyl bordlampa (Mässing/guld)

  Molekyl bordlampa (Mässing/guld)
  Molekyl är en stilren bordlampa som är skapad i runda, mjuka former med ett modernt uttryck. Foten är tillverkad av metall och bär upp en glaskupa som omger ljuskällan. Lampan finns i två färger - Den svarta är lite mer tuff med sin synliga ljuskälla, medan varianten i mässing är mer elegant och klassisk i sitt utförande. Lampan är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller entrén.Finns i färgerna svart/rökfärgad och mässing/opal. Sladdlängd: 190cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Torne

  Bordslampa Torne
  TORNE bordlampa med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Bordslampa Ottilia

  Bordslampa Ottilia
  OTTILIA bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Posh bordlampa (Förkromad/blank)

  Posh bordlampa (Förkromad/blank)
  Snygg och stabil bordlampa i en otroligt vacker design. Den passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller bänken. Väldigt härlig och behaglig bordlampa, med fot i metall och skärm i textil.Sladdlängd: 180cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Loop 35cm (Borstat stål)

  Loop 35cm (Borstat stål)
  Loop är en elegant bordlampa som drar blickarna till sig och avger ett fint ljus i hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och består av två ringar i olika storlekar som är snyggt sammansatta med bordsplattan. Båda ringarna är försedda med LED-lister sitter på insidan av ringarna och avger ett vackert och dekorativt ljus (3000K). Loop är även försedd med en 3-stegs dimmer på sladden som ger möjligheten att dimma lampan i tre steg och ställa in önskad ljusstyrka.Finns i färgerna champagne och stål.Integrerad LED-belysning. 
 • Minna bord (Rosa)

  Minna bord (Rosa)
  Vacker bordslampa i tre olika glasfärger. Ger ett bländfritt och dekorativt ljus.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Veck

  Bordslampa Veck
  VECK bordlampa med vit ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Bordslampa Sarek

  Bordslampa Sarek
  SAREK bordslampa. Läslampa med justerbart huvud. Strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Eketorp bordslampa (Svart)

  Eketorp bordslampa (Svart)
  Bordlampa Eketorp som levereras komplett med fot i mattsvart med detaljer i borstad mässing och en svart skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Rille bordslampa (Svart)

  Rille bordslampa (Svart)
  Bordslampa i mattsvart metall med ett fint opalvitt glas med ränder i. Svart sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Spira

  Bordslampa Spira
  SPIRA bordlampa, mellan med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Aneta Loop 18800-04 champange

  Aneta Loop 18800-04 champange
  Bordslampa Loop 18800-04 champagne AnetaElegant bordslampa i champagnefärgad metall. LED-lister sitter på insidan av de båda ringarna som ger ett vackert och dekorativt ljus. 3-stegsdimmer på slad
 • Ljusdal bordlampa (Vit)

  Ljusdal bordlampa (Vit)
  Komplett bordslampa med skärm. Levereras med matchande skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa ALLINGTON

  Bordslampa ALLINGTON
  Allington bordslampa i färg antiksilver. Lampans huvudmaterial är metall. 5 x E14 sockel för ljuskälla med 5 x 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med s
 • Molekyl 1 rökfärgad bordlampa (Svart)

  Molekyl 1 rökfärgad bordlampa (Svart)
  Modern bordlampa i mattsvart metall och ett fint rökfärgat glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Posh

  Bordslampa Posh
  POSH bordslampa. Lampan ingår i en oval skärm. Strömbrytare på sladden. Material: metall och textil
 • Bordslampa Spira

  Bordslampa Spira
  SPIRA bordlampa, hög med klar ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Marine bordlampa (Beige/brun)

  Marine bordlampa (Beige/brun)
  Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande skärm. Den skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i och blir en smyckande och vacker detalj både i moderna och klassiska miljlöer. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom textilskärmen som skapar en mjuk och härlig känsla i rummet.  Finns i färgerna svart, vit och natur.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Fussili bordlampa (Vit)

  Fussili bordlampa (Vit)
  Fussili är en enkel men elegant bordlampa som passar lika bra i ett sovrum som i vardagsrummet eller entrén. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och har en behaglig skärm i textil som släpper igenom ljuset på ett mycket fint sätt. Lampan är lätt att placera och ger ett dekorativt och vackert ljus i hemmets alla hörn. Då skärmen är i textil så känns den också väldigt mysig och behaglig att ha i sin inredning.Finns i färgerna vit och grå.Levereras med sladd + strömbrytare & stickontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Vinda 24cm (Svart)

  Vinda 24cm (Svart)
  Vinda är en vacker bordlampa som passar bra i det moderna hemmet, men också som ett spänannde inslag i andra interiörer. Lampan har en stabil fot i svart trä och en räfflad kupa i rökfärgat glas som omger ljuskällan. Den räfflade kupan bidrar till ett lite mer levande uttryck, men också till en fin och behaglig ljusspridning. Lampan passar lika bra på byrån i sovrummet som på bänken i köket eller hallen. Vinda finns även i en större storlek.Sladdlängd: 175cm + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta Globus 18472-95 rökgrå Ø240

  Aneta Globus 18472-95 rökgrå Ø240
  Bordslampa Globus 18472-95 rökgrå Ø240 AnetaRökgrå bordslampa i glas. Ljuskälla ingår. Strömbrytare på sladden. Lampsockel E14, Max 40 Watt
 • Globus 24cm (Rökfärgad)

  Globus 24cm (Rökfärgad)
  Globus är en populär bordlampa som nu finns i rökfärgat glas. En lättplacerad lampa som pryder bokhyllan, fönsterbrädan eller byrån på ett mycket elegant vis. Globus finns även i två andra storlekar som är mycket tacksamma att kombinera med varandra för ett mer effektfullt uttryck. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Orfeus bordslampa mässing

  Orfeus bordslampa mässing
  Orfeus en bordslampa i mässing från varumärket Aneta. Lampan har en klassisk design som passar perfekt att ha på ett bord i vardagsrummet, men även i sovrummet på nattduksbordet. Kombinera din O
 • Juno bordlampa LED (Borstat stål)

  Juno bordlampa LED (Borstat stål)
  Juno är en enkel men praktisk bordlampa som ger ett bra ljus samtidigt som den inte drar allt för mycket uppmärksamhet till sig i designen. Den är tillverkad av metall, har en finish i stål och är försedd med en flexibel arm som ger möjligheten att rikta ljuset dit det önskas. Lampan är också försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger det ljus som krävs för läsning eller kontorsarbete. Strömbrytaren är placerad på lampans fot.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Minna bord (Grön)

  Minna bord (Grön)
  Vacker bordslampa i tre olika glasfärger. Ger ett bländfritt och dekorativt ljus.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa EKETORP

  Bordslampa EKETORP
  Eketorp bordslampa i färg svart/matt mässing. Lampans huvudmaterial är metall/textil. E14 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på lampan. Lampan ansluts til ström
 • Bordslampa Marine

  Bordslampa Marine
  MARINE bordslampa. Lampan är inkluderad skärm. Slå på lamphållaren. Material: glas och textil
 • Fussili bordlampa (Grå)

  Fussili bordlampa (Grå)
  Fussili är en enkel men elegant bordlampa som passar lika bra i ett sovrum som i vardagsrummet eller entrén. Den är tillverkad av högkvalitativ plast och har en behaglig skärm i textil som släpper igenom ljuset på ett mycket fint sätt. Lampan är lätt att placera och ger ett dekorativt och vackert ljus i hemmets alla hörn. Då skärmen är i textil så känns den också väldigt mysig och behaglig att ha i sin inredning.Finns i färgerna vit och grå.Levereras med sladd + strömbrytare & stickontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Sisal bordslampa liten naturvit

  Sisal bordslampa liten naturvit
  Sisal bordslampa naturvit liten från Aneta är en bordsarmatur tillverkad i rep och textil. Skärmen har en matchande naturvit färg som skänker ett härligt ljus. Placera bordslampan i vardagsrum e
 • Minna bord (Blå)

  Minna bord (Blå)
  Vacker bordslampa i tre olika glasfärger. Ger ett bländfritt och dekorativt ljus.Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Orfeus bordlampa LED (Mässing/guld)

  Orfeus bordlampa LED (Mässing/guld)
  Orfeus är en smyckande bordlampa som blir en fin detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av mässingfärgad metall, står på en stabil fot i marmor och bär på en kupa i opalglas. Lampan är försedd med en intregrerad LED-lampa som sprider ett varmvitt och behaligt ljus omkring sig när lampan är tänd. Den har dessutom en dimmer på sladden, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Bordslampa LED MOTO

  Bordslampa LED MOTO
  Moto bordslampa LED i färg vit. Lampans huvudmaterial är metall. Ljuskälla med 7W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer. Ljusstyrka på ljuskällan är 530 lumen med 3000 kelvin färgtemperatur som motsvarar varmvit ljus. Föväntad livstid på L
 • Bordslampa Sita

  Bordslampa Sita
  SITA bordslampa, stål. Dekorativ och indisk inspirerad lampa med strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Sao Paolo bordlampa (Koppar)

  Sao Paolo bordlampa (Koppar)
  Pordlampan Sao Paolo är en riktigt härlig lampa med en dekorativ fot i glas. Den finns i flera olika färger, alla kombinerat med en vit textilskärm. När lampan är tänd så sprids ett härligt ljus genom skärmen som verkligen kan höja hela rummet till nya höjder!Brytaren sitter på lampans sladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa August 2

  Bordslampa August 2
  AUGUST bordslampa 28cm, antik / beige. Lampa med glasskärm och strömbrytare på sladden. Material: metall och glas
 • Globus 18cm (Rökfärgad)

  Globus 18cm (Rökfärgad)
  Globus är en populär bordlampa som nu finns i rökfärgat glas. En liten, nätt och lättplacerad lampa som pryder bokhyllan, fönsterbrädan eller byrån på ett mycket elegant vis. Globus finns även i två andra storlekar som är mycket tacksamma att kombinera med varandra för ett mer effektfullt uttryck. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Mona bordlampa (Blå)

  Mona bordlampa (Blå)
  Mona är en vacker och smakfull bordlampa som är enkel att placera ut i hemmet. Den passar in i de flesta interiörer och är lika fin på en fönsterkarm som på en byrå eller skänk. Foten är tillverkad av keramik och är smyckad med ett dekorativt strukturerat mönster som går runt längs hela foten. Den vita textilskärmen släpper igenom ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd och skapar en hemtrevlig atmosfär i hemmets alla hörn.Finns i färgerna vit och blå.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa JOHANNA

  Bordslampa JOHANNA
  Johanna bordslampa i färg krom/klar. Lampans huvudmaterial är metall/akryl. E14 sockel för ljuskälla med 40W max wattstyrka. Ljuskällor medföljer inte. Lampan tänds och släcks med strömbrytare på sladd. Lampan ansluts til ström med stickpr
 • Hero bordlampa LED (Vit)

  Hero bordlampa LED (Vit)
  Hero är en snygg, justerbar och smidig bordslampa i metall som kommer i flera olika färger. Armen på lampan är flexibel vilket är väldigt praktiskt - du kan därför vrida och vänta lampan helt efter eget behov av ljus.Brytaren sitter på bordplattan och den sprider ett varmvitt ljus.Integrerad LED-belysning.
 • Marine bordlampa (Svart)

  Marine bordlampa (Svart)
  Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande skärm. Den skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i och blir en smyckande och vacker detalj både i moderna och klassiska miljlöer. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom textilskärmen som skapar en mjuk och härlig känsla i rummet.  Finns i färgerna svart, vit och natur.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Marine

  Bordslampa Marine
  MARINE bordslampa. Lampan är inkluderad skärm. Slå på lamphållaren. Material: glas och textil
 • Moto bordlampa LED (Vit)

  Moto bordlampa LED (Vit)
  Moto är en praktisk och stilren bordlampa som passar lika bra på kontoret som på skrivbordet eller i vardagsrummet. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger det optimala ljuset till läsning eller annan koncentrationskrävande aktivitet. Moto är även försedd med en dimmer, vilket ger möjlighet att ställa in önskad ljusstyrka - Perfekt för att snabbt och enkelt kunna variera mellan stark läsbelysning och nedtonad mysbelysning. Dimmern är placerad på lampans fot.Finns i färgerna stål och vit.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Romeo 25cm (Vit)

  Romeo 25cm (Vit)
  Bordslampa Romeo i antikvit med en fin vit skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Sigrid

  Bordslampa Sigrid
  SIGRID bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Hero bordlampa LED (Silver)

  Hero bordlampa LED (Silver)
  Hero är en snygg, justerbar och smidig bordslampa i metall som kommer i flera olika färger. Armen på lampan är flexibel vilket är väldigt praktiskt - du kan därför vrida och vänta lampan helt efter eget behov av ljus.Brytaren sitter på bordplattan och den sprider ett varmvitt ljus.Integrerad LED-belysning.
 • Bordslampa Bling 25cm

  Bordslampa Bling 25cm
  BLING bordslampa Ø25cm, krom Strömbrytare på sladden. Material: metall och akryl
 • Rille bordslampa svart

  Rille bordslampa svart
  Rille bordslampa i svart metall och vitt opalglas från varumärket Aneta. En stilren bordslampa som du kan kombinera till alla olika möbler och stilar. Serien Rille finns i flera olika utföranden s
 • Globus 24cm (Vit)

  Globus 24cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck?Ljuskälla ingår ej.
 • VENDELA (Vit)

  VENDELA (Vit)
  Vendela är en exklusiv och härlig bordslampa med en skärm i textil och flera hängande dekorativa prismor i glas. Den finns i flera olika färger och passar in både i barnrummet som i vardagsrummet eller köket.Ljuskälla ingår ej.
 • Flamingo (Mässing/guld)

  Flamingo (Mässing/guld)
  Flamingo är en ståtlig bordlampa som inte bara avger ljus, utan är även ett spännande inslag i inredningen. Den ståtliga flamingon är guldfärgad och passar snyggt ihop med den fransade lampskärmen. Lampan har en imponerande höjd på 67cm, vilket gör att den passar perfekt i ett större fönster, men också som en snygg inredningsdetalj på bänken eller byrån. Lampans fot är gjord i metall och har en finish i svartguld.Sladdlängd: 150cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Sving bordslampa, krom

  Sving bordslampa, krom
  Sving bordslampa är en kreativ armatur med stilren design från svenska varumärket Aneta. Lampan har ett vackert och unikt ljus som går längst med hela lampan. Placera bordslampan i vardagsrummet,
 • Fiona 15,5cm (Silver)

  Fiona 15,5cm (Silver)
  Fiona är en liten och nätt bordlampa som är enkel att placera i hemmet. Den är tillverkad av glas och har en vackert mönstrad struktur. Den eleganta skärmen bidrar dels med en spännande ljusspridning, men också till ett tilltalande utseende även när lampan är släckt. Lampan bidrar till en mysig och hemtrevlig atmosfär och kan med fördel placeras tillsammans med flera av samma sort.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • LOOP bordslampa, stål

  LOOP bordslampa, stål
  Bordslampan Loop i stål från varumärket Aneta. En bordslampa med led ljuskälla monterad i 2 runda cirklar. En riktig blickfångare med vacker design som enkelt passar in i ditt hem. Finns i färge
 • Bordslampa LED Hero

  Bordslampa LED Hero
  HERO bordlampa med vit ledning och strömbrytare på lampan. Elanslutning med plug-in driver.
 • Mystik bordlampa (Antikmässing)

  Mystik bordlampa (Antikmässing)
  Mystik är, precis som namnet, en mystisk men också otroligt härlig bordlampa i metall. Den har ett genomgående hålmönster som sprider sig längs hela skärmen. När lampan är tänd så sprids ljuset genom mönstret vilket skapar en härlig och mysig atmosfär. Den finns i flera olika färger och har strömbrytaren placerad på sladden.Sladdlängd: 180cmLjuskälla ingår ej.
 • Vendela bordslampa svart

  Vendela bordslampa svart
  Vendela bordslampa är en snygg och elegant lampa. Foten är i krom och skärmen är i svart textil. De hängande glasprismorna sprider en lyxig känsla över lampan.Ljuskälla ingår ej.
 • Johanna bordlampa 34cm (Förkromad/blank)

  Johanna bordlampa 34cm (Förkromad/blank)
  Vacker bordlampa i krom, skapad med runda och mjuka former, samt kreativa och stiliga detaljer i akryl. Passar lika bra i sovrummet som på bordet eller fönsterkarmen. Strömbrytaren är placerad på sladden.Sladdlängd: 180cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Artic bordlampa LED (Svart)

  Artic bordlampa LED (Svart)
  Artic är en bordlampa som både är praktisk, smidig och diskret. Dess enkla och rena design gör att den passar in i de flesta interiörer utan att utmärka sig allt för mycket. Artic är utrustad med en LED-lampa som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och dessutom är dimbar. Perfekt för att kunna växla mellan läsbelysning och mysbelysning när det önskas. Lampans skärm är vippbar i leden som är placerad under lamphuvudet.Finns i färgerna svart, mässing och vit. Sladdlängd: 200cm + dimmer & stickkontakt.LED-lampa ingår (utbytbar).
 • Bordslampa Ottilia

  Bordslampa Ottilia
  OTTILIA bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Globus 18cm (Vit)

  Globus 18cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas och fot i kromad metall. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftigare uttryck? ​Ljuskälla ingår ej.
 • Gemini bordlampa LED (Mässing/guld)

  Gemini bordlampa LED (Mässing/guld)
  Elegant bordlampa i guld med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus. Prismor sitter längs hela lampan vilket ger ett fint krispigt ljus. Tre-stegs dimbar, tre olika styrkor i ljuset som är enkelt att ställa in. LED-lamporna har en livslängd på cirka 50.000h.
 • Sita bordlampa (Silver)

  Sita bordlampa (Silver)
  Vackra Sita är en bordlampa som är tillverkad i metall och har ett mycket dekorativt hålmönster genomgående längs hela skärmen. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom mönstret som skapar en vacker ljusbild i rummet. Sita har en yta i antiksilver.Sladdlängd: 180cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • VENDELA (Lila)

  VENDELA (Lila)
  Vendela är en exklusiv och härlig bordslampa med en skärm i textil och flera hängande dekorativa prismor i glas. Den finns i flera olika färger och passar in både i barnrummet som i vardagsrummet eller köket.Ljuskälla ingår ej.
 • Prikk bordslampa

  Prikk bordslampa
  Prikk bordslampa med bordsfot i vit med blåa prickar. Vit skärm ingår. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Birka bordlampa (Svart)

  Birka bordlampa (Svart)
  Birka är en modern och intressant bordlampa som både sprider ett bra ljus och är en fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall i en mattsvart finish, med en stilren och unik svängarm i mässing och en behagligt, svart textilskärm. När lampan är tänd sprids ett mjukt och bländfritt ljus genom skärmen och skapar en ombonad känsla. En fin bordlampa med spännande detaljer som verkligen sätter karaktär på lampan.Levereras med strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 13cm (Rökfärgad)

  Globus 13cm (Rökfärgad)
  Globus är en populär bordlampa som nu finns i rökfärgat glas. En liten, nätt och lättplacerad lampa som pryder bokhyllan, fönsterbrädan eller byrån på ett mycket elegant vis. Globus finns även i två andra storlekar som är mycket tacksamma att kombinera med varandra för ett mer effektfullt uttryck. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • August 28cm (Antikmässing)

  August 28cm (Antikmässing)
  August är en klassisk strindbergslampa i lite mindre design med en fot i mörk antikmässing och ett mönstrat beigeglas. Kanske att du har en äldre inredningsstil, eller vill bryta av en modernare stil med denna härliga lampan? Sprider ett hemtrevlig och behagligt ljus omkring sig när den är tänd, men är också en vacker inredningsdetalj.Strömbrytare på sladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Sigrid

  Bordslampa Sigrid
  SIGRID bordlampa med ledning och strömbrytare på sladd. Elanslutning med stickpropp.
 • Bordslampa Bling

  Bordslampa Bling
  BLING bordslampa 38cm, krom Strömbrytare på sladden. Material: metall och akryl
 • Mitte bordlampa (Svart)

  Mitte bordlampa (Svart)
  Mitte är en mycket elegant bordlampa som passar lika bra i moderna hem som i rustika eller industriella miljöer. Den är tillverkad av svartlackad metall och bär en dekorativ amberfärgad glaskupa upptill. Dess härliga design gör att den är enkel att placera och blir en iögonfallande detalj på såväl byrån, bänken och fönsterkarmen. Använd en dekorativ ljuskälla i Mitte för finast resultat, då den är synlig genom glaset.​Mitte finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • August 22cm (Antikmässing)

  August 22cm (Antikmässing)
  August mini är en klassisk strindbergslampa i lite mindre design med en fot i mörk antikmässing och ett mönstrat beigeglas. Kanske att du har en äldre inredningsstil, eller vill bryta av en modernare stil med denna härliga lampan? Sprider ett hemtrevlig och behagligt ljus omkring sig när den är tänd, men är också en vacker inredningsdetalj.Strömbrytare på sladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Mitra bordlampa (Silver)

  Mitra bordlampa (Silver)
  Vackra bordlampan Mitra, tillverkad i stålfärgad metall, utsmyckad med ett vackert hålmönster genomgående längst hela skärmen. Otroligt mysig och fin lampa som sprider ett härligt sken genom mönstret när den är tänd. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Hagavik bordlampa (Silver)

  Hagavik bordlampa (Silver)
  Lite större och rejäl bordlampa i tennfärgad metall och en fyrkantig vit textilskärm.Ljuskälla ingår ej.