Lampor från Aneta Belysning

 • Prizzi spegelbelysning (Förkromad/blank)

  Prizzi spegelbelysning (Förkromad/blank)
  Snygg och modern spegelbelysning i krom som är utrustad med integererad LED-belysning. Den sprider ett bra vitt ljus och passar perfekt över spegeln i badrummet. Den är dessutom väldigt diskret och elegant - perfekt om du vill skapa ett renare intryck i badrummet. Integerad LED-belysning.
 • Madelene kristallplafond (Förkromad/blank)

  Madelene kristallplafond (Förkromad/blank)
  Madelene är en vacker plafond som är utsmyckad med vackra prismor i akryl och förkromat fäste. När den är tänd så blir den verkligen oerhört elegant och vacker! Perfekt för att smycka ditt tak och skapa en lite lyxigare känsla i ditt hem. Ljuskälla ingår.
 • Flynn taklampa 5a upp (Förkromad/blank)

  Flynn taklampa 5a upp (Förkromad/blank)
  Flynn taklampa är verkligen en tuff och härlig lampa som lyser upp och drar blickarna till sig. Den är tillverkad i metall och är anpassad till att ha 5st dekorativa ljuskällor. Flynn finns i två färger, antingen krom eller koppar. Kan bli extra tuff med olika storlekar på ljuskällorna - men det väljer du hur du önskar att designa den! Sladdlängd: 100cm Ljuskällor ingår ej.
 • Tsar takpendel (Antikmässing)

  Tsar takpendel (Antikmässing)
  Tsar är en stilfull och elegant taklampa i metall. Den har en finish i antikmässing och väggar i  klart glas. Ljuskällorna blir synliga genom glaset så använd gärna dekorativa ljuskällor som du själv tycker om. En mysig och elegant taklampa som passar bra i de flesta rum. Krokupphäng ingår. Ljuskällor ingår ej.
 • Demi plafond fyrkantig (Förkromad/blank)

  Demi plafond fyrkantig (Förkromad/blank)
  Demi är en stilig plafond med fint mönster i metall och glas. Själva bladen på plafonden är skapade av prismor, vilket gör att hela plafonden får ett lyxigare intryck. Den finns både som en fyrkantig och en rund variant. Ljuskälla ingår ej.
 • August bordlampa (Antikmässing)

  August bordlampa (Antikmässing)
  August är en klassisk strindbergslampa i lite mindre design med en fot i mörk antikmässing och ett mönstrat beigeglas. Kanske att du har en äldre inredningsstil, eller vill bryta av en modernare stil med denna härliga lampan? Sprider ett hemtrevlig och behagligt ljus omkring sig när den är tänd, men är också en vacker inredningsdetalj. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Chateau takkrona medium (Förkromad/blank)

  Chateau takkrona medium (Förkromad/blank)
  Chateau är en serie med tre snygga takkronor i olika storlekar. Den har en bas i förkromad metall och är utsmyckad med många hängande prismor i olika storlekar. Alla tre, oavsett storlek, är väldigt lyxiga och höjer verkligen rummet till en ny nivå. Denna varianten har 9st ljuskällor som tillsammans skapar ett härligt och inbjudande ljus.  Ljuskällor ingår ej.
 • Demi plafond rund (Förkromad/blank)

  Demi plafond rund (Förkromad/blank)
  Demi är en stilig plafond med fint mönster i metall och glas. Själva bladen på plafonden är skapade av prismor, vilket gör att hela plafonden får ett lyxigare intryck. Den finns både som en fyrkantig och en rund variant. Ljuskälla ingår ej.
 • Eva bordslampa (Svart)

  Eva bordslampa (Svart)
  Eva är en stilig och enkel bordslampa i krom som kommer i tre olika färger: svart, grå och vit. Den är väldigt praktisk eftersom att den har en flexibel arm som gör att du enkelt kan vrida skärmen helt efter eget behov. Den är optimal till läsning och passar perfekt på skrivbordet. Ljusbrytaren sitter på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Napoli takplafond antik (Antikmässing)

  Napoli takplafond antik (Antikmässing)
  Napoli är en klassisk badrumsplafond i metall med finish i antikmässing och en glaskupa med struktur. Den sprider ett fint och behagligt ljus i rummet du väljer att placera den i. Den passar även fint i offentliga miljöer, så som trapphus eller restauranger. Ljuskälla ingår ej.
 • August mini bordlampa (Antikmässing)

  August mini bordlampa (Antikmässing)
  August mini är en klassisk strindbergslampa i lite mindre design med en fot i mörk antikmässing och ett mönstrat beigeglas. Kanske att du har en äldre inredningsstil, eller vill bryta av en modernare stil med denna härliga lampan? Sprider ett hemtrevlig och behagligt ljus omkring sig när den är tänd, men är också en vacker inredningsdetalj. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Kulan taklampa (Borstat stål)

  Kulan taklampa (Borstat stål)
  Kulan är en snygg, modern och enkel taklampa i rund form och ren design. Lampan är aluminiumfärgad med en vit insida för optimalt ljus. Perfekt att placera en och en, men också en riktig höjdare att placera fler i grupp eller på rad. Ljuskälla ingår inte.
 • Picasso enkel (Mässing/guld)

  Picasso enkel (Mässing/guld)
  Tavelbelysningen Picasso är tillverkad i metall och finns i antingen borstad mässing, stål eller antik. Den är enkel och stilfull armatur som lyser upp dina tavlor på bästa sätt!  Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 13cm (Vit)

  Globus 13cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck? Ljuskälla ingår ej.
 • Chateau takkrona stor (Förkromad/blank)

  Chateau takkrona stor (Förkromad/blank)
  Chateau är en serie med tre snygga takkronor i olika storlekar. Den har en bas i förkromad metall och är utsmyckad med många hängande prismor i olika storlekar. Alla tre, oavsett storlek, är väldigt lyxiga och höjer verkligen rummet till en ny nivå. Denna varianten har 18st ljuskällor som tillsammans skapar ett härligt och inbjudande ljus.  Ljuskällor ingår ej.
 • Chateau takkrona liten (Förkromad/blank)

  Chateau takkrona liten (Förkromad/blank)
  Chateau är en serie med tre snygga takkronor i olika storlekar. Denna varianten har plats för 5st ljuskällor och sprider ett väldigt bra och dekorativt ljus. Den är utsmyckad med flera olika hängande prismor som skapar ett fantastiskt intryck i rummet. Finishen är i krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Allington kristallkrona 70cm (Förkromad/blank)

  Allington kristallkrona 70cm (Förkromad/blank)
  Allington är en vacker och elegant kristallkrona i antiksilver. Den finns i tre olika storlekar och är, oavsett storlek, oerhört fin och ståtlig. Denna varianten har plats för 8st ljuskällor och sprider ett härlig och elegant ljus i rummet du väljer att placera den i.  Ljuskälla ingår ej.
 • Allington kristallkrona 86cm (Förkromad/blank)

  Allington kristallkrona 86cm (Förkromad/blank)
  Allington är en vacker och elegant kristallkrona i antiksilver. Den finns i tre olika storlekar och är, oavsett storlek, oerhört fin och ståtlig. Denna varianten har plats för 15st ljuskällor och sprider ett härlig och elegant ljus i rummet du väljer att placera den i. Denna varianten på 86cm är den största av kristallkronorna i serien Allington. Ljuskällor ingår ej.
 • Belissa kristallplafond rund (Förkromad/blank)

  Belissa kristallplafond rund (Förkromad/blank)
  En vacker rund kristallplafond som är anpassad till att ha i badrummet. Ger ett bra ljus och ger rummet en lyxig känsla. Finns även i en fyrkantig variant. Ljuskälla ingår ej.
 • Picasso dubbel (Mässing/guld)

  Picasso dubbel (Mässing/guld)
  Picasso dubbel är en tavelbelysning som är tillverkad i metall. Den finns i tre stycken stilrena färger och lyser verkligen upp motiven på bästa sätt. Vilken färg är din favorit? Sladdlängd: 240cm, vit. Ljuskälla ingår ej.
 • Iben fönsterlampa (Mässing/guld)

  Iben fönsterlampa (Mässing/guld)
  Iben är en härlig fönsterlampa med en vit cylindrisk skärm i mitten, omringad av en skärm i antingen mässing, vit eller grå. Sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Sladdlängd: 400cm + stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Avola badrumslampa (Förkromad/blank)

  Avola badrumslampa (Förkromad/blank)
  Avola är en stilren badrumslampa i förkromad metall med opalvita glas. Ger ett fint ljus och passar bra bredvid spegeln. Dessutom är den otroligt elegant! Ljuskällor ingår ej.
 • Badrumsbelysning Livorno Singel

  Badrumsbelysning Livorno Singel
  LIVORNO spotlight IP44, krom. Spot lampa för vägg- eller takmontering i badrummet. Lamphuvudet kan justeras till önskat läge. Material: metall
 • Globus 18cm (Vit)

  Globus 18cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas och fot i kromad metall. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftigare uttryck?  ?Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 24cm (Vit)

  Globus 24cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck? Ljuskälla ingår ej.
 • Diamant kristallplafond (Förkromad/blank)

  Diamant kristallplafond (Förkromad/blank)
  Diamant är en stilfull kristallplafond med vackra glasprismor, skapad i en elegant design. Takkoppen och detaljerna på lampan är i förkromad metall och prismorna skapar verkligen ett exklusivt intryck som kan lyfta hela rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Allington kristallkrona 57cm (Förkromad/blank)

  Allington kristallkrona 57cm (Förkromad/blank)
  Allington är en vacker och elegant kristallkrona i antiksilver. Den finns i tre olika storlekar och är, oavsett storlek, oerhört fin och ståtlig. Denna varianten har plats för 6st ljuskällor och sprider ett härlig och elegant ljus i rummet du väljer att placera den i.  Ljuskälla ingår ej.
 • Belissa kristallplafond fyrkant (Förkromad/blank)

  Belissa kristallplafond fyrkant (Förkromad/blank)
  En vacker fyrkantig kristallplafond som är anpassad till att ha i badrummet. Ger ett bra ljus och ger rummet en lyxig känsla. Finns också i en rund variant. Ljuskälla ingår ej
 • Napoli takplafond krom (Förkromad/blank)

  Napoli takplafond krom (Förkromad/blank)
  Klassisk badrumsplafond i förkromad metall  som har ett snyggt glas med struktur. Sprider ett härligt ljus och är en riktig klassiker i många hem! Perfekt ifall du har fler förkromade detaljer i badrummet, för då kommer den fram ytterligare. Ljuskälla ingår ej.
 • Freja kristall krom (Förkromad/blank)

  Freja kristall krom (Förkromad/blank)
  Freja - en vacker kristallplafond i förkromad metall kombinerat med runda, härliga kristaller i akryl. När lampan är tänd så sprids ett härligt ljus genom kristallerna vilket skapar en elegant och hemtrevlig atmosfär. Ljuskällor ingår ej.
 • Livorno vägg 2-spot (Förkromad/blank)

  Livorno vägg 2-spot (Förkromad/blank)
  Livorno är en stilren och snygg serie som är anpassad till att ha i badrummet. Denna snygga vägglampan har en kromad yta och två stycken riktbara spotlights. Sprider ett bra och naturligt ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Day golvlampa (Förkromad/blank)

  Day golvlampa (Förkromad/blank)
  Stilrena golvlampan Day, tillverkad i metall med kromad yta och fyra stycken flexibla armar som du kan justera helt efter eget behov. Varje arm håller upp en varsin ljuskälla som är omringad av dekorativa akrylprismor. Sladdlängd: 195cm. Ljuskällor ingår ej.
 • Gusto 3 golvlampa LED (Vit)

  Gusto 3 golvlampa LED (Vit)
  Gusto 3 är en stilren, snygg och dekorativ golvlampa med tre stycken vridbara spotlights. Den är tillverkad i metall och finns i två olika utföranden. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus (3000K). Den är också utrustad med dimmer - du väljer själv vilken ljusstyrka som passar för stunden. Sladdlängd: 170cm, svart. Fotdimme på sladden.  Integrerad LED-belysning. 
 • Giovanna (Förkromad/blank)

  Giovanna (Förkromad/blank)
  Plafonden Giovanna är härlig och elegant! Den sprider garanterat en lyxig känsla omkring sig när den är tänd, eftersom att ljuset sprids fint genom prismorna. Den är tillverkad i metall och prismorna är i glas. Den har tre stycken ljuskällor vilket gör att den även sprider ett väldigt bra ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Teresa badrumsplafond 36cm (Förkromad/blank)

  Teresa badrumsplafond 36cm (Förkromad/blank)
  Badrumsplafondem Teresa skapar verkligen en härlig och lyxig känsla i ditt badrum. Den har flera hängande akrylprismor och kromat fäste i metall. Hög IP-klass vilket möjliggör installation i badrum. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett elegant vis genom prismorna. Ljuskällor ingår ej.
 • Teresa badrumslampa (Förkromad/blank)

  Teresa badrumslampa (Förkromad/blank)
  Badrumslampan Teresa skapar ett härligt och lyxigt intryck i ditt badrum. Den är utsmyckad med flera hängande prismor och ljuskällan är omgiven av en kupa i opalglas. När den är tänd sprids ett elegant och vackert ljus i badrummet. Den passar de flesta inredningsstilar och interiörer. Ljuskälla ingår ej.
 • Vendela bordslampa (Vit)

  Vendela bordslampa (Vit)
  Vendela är en exklusiv och härlig bordslampa med en skärm i textil och flera hängande dekorativa prismor i glas. Den finns i flera olika färger och passar in både i barnrummet som i vardagsrummet eller köket. Ljuskälla ingår ej.
 • Mystik bordlampa (Brons)

  Mystik bordlampa (Brons)
  Mystik är, precis som namnet, en mystisk men också otroligt härlig bordlampa i metall. Den har ett genomgående hålmönster som sprider sig längs hela skärmen. När lampan är tänd så sprids ljuset genom mönstret vilket skapar en härlig och mysig atmosfär. Den finns i flera olika färger och har strömbrytaren placerad på sladden. Sladdlängd: 180cm Ljuskälla ingår ej.
 • Lido badrumsplafond (Förkromad/blank)

  Lido badrumsplafond (Förkromad/blank)
  Lido är en enkel och diskret badrumsplafond med kromad stomme och stilren opalkupa. Den sprider ett bra och diskret ljus och drar inte allt för mycket uppmärksamhet till sig. Ljuskälla ingår ej.
 • Livorno rak 3-spot (Förkromad/blank)

  Livorno rak 3-spot (Förkromad/blank)
  Livorno är inte bara snygg och stilren i ditt badrum, utan den sprider även ett otroligt bra ljus. Lampan är gjord i metall, med kromad yta och 3st riktbara spotlights som du kan justera helt efter eget behov. Finns även i en rund variant. Ljuskällor ingår ej.
 • Topp fönsterlampa oval (Betong)

  Topp fönsterlampa oval (Betong)
  Topp är en snygg lampserie i klart glas, som kommer med antingen betong eller koppardetaljer. Den är fin hängande ensam i ett fönster, men fungerar också bra när man hänger den fler i rad eller i en klunga. Sprider ett fint ljus och är väldigt lätt att placera i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Flynn pendel (Mässing/guld)

  Flynn pendel (Mässing/guld)
  Flynn pendel i metall kan verkligen sätta prägel på hela rummet. Den finns i flera olika dekorativa färger, något som passar alla. Den är anpassad för att ha en dekorativ ljuskälla, helt i din egen smak och tycke. Det bästa är att du enkelt byter ut ljuskällan om du vill ändra stil och uttryck på lampan. Sladdlängd: 400cm med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskällor ingår ej.
 • Gloss glaspendel (Rökfärgad)

  Gloss glaspendel (Rökfärgad)
  Gloss är en otroligt stilfull och vacker droppformad pendel som passar perfekt i ditt fönster. Den är gjord i rökfärgat glas och sprider ett vackert ljus omkring sig när den är tänd. Sladdlängd: 400cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Florens vägglampa (Förkromad/blank)

  Florens vägglampa (Förkromad/blank)
  Vackra vägglampan Florens är tillverkad i metall med en snyggt vinklad arm, vacker vit glaskupa och en yta i antingen krom eller mässing. Anpassad för att vara i badrummet och sprider ett bra och behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Floda bordlampa (Borstat stål)

  Floda bordlampa (Borstat stål)
  Bordlampa av antikfärgad eller borstat stål. Skärm av matt opalvitt glas. Ställbar skärm med slangled. Ljuskälla ingår ej.
 • Plankan (Valnöt)

  Plankan (Valnöt)
  Enpunktsupphäng och pendlar av mattborstad metall. Skärmar av matt opalvitt glas. Inkl. klara glaslyktor för värmeljus,utbytbara mot egna alternativ. Finns i valnöt, vitborstat trä och blankvit. Ljuskälla ingår ej.
 • Nicoline kristallplafond (Förkromad/blank)

  Nicoline kristallplafond (Förkromad/blank)
  Badrumsplafonden Nicoline har en vacker design med hängande akrylprismor och förkromat fäste. Hög IP-klass vilket möjliggör installation i badrum. Den har dessutom plats för 3st ljuskällor, vilket gör att den sprider ett bra ljus och skapar ett elegant intryck. Ljuskällor ingår ej.
 • Windsor takkrona 96cm (Förkromad/blank)

  Windsor takkrona 96cm (Förkromad/blank)
  Windsor är en riktigt härlig takkrona som finns i två olika storlekar. Oavsett storlek så är den otroligt elegant och kan verkligen lyfta rummet som den placeras i. Den är tillverkad i metall med en yta i antiksilver och flera härliga, hängande prismor. Ljuskällor ingår ej.
 • Windsor takkrona 58cm (Förkromad/blank)

  Windsor takkrona 58cm (Förkromad/blank)
  Windsor är en riktigt härlig takkrona som finns i två olika storlekar. Oavsett storlek så är den otroligt elegant och kan verkligen lyfta rummet som den placeras i. Den är tillverkad i metall med en yta i antiksilver och flera härliga, hängande prismor. Ljuskällor ingår ej.
 • Anette 55cm silver/vit (Förkromad/blank)

  Anette 55cm silver/vit (Förkromad/blank)
  Anette är en stilren bordlampa som gör sig lika bra på fönsterkarmen som på ditt nattduksbord. Lampan är gjord i silverfärgad metall kombinerat med en snygg, vit textilskärm. Väldigt välkomnande och vacker bordlampa. Finns även en högre variant. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Leah fönsterlampa (Rökfärgad)

  Leah fönsterlampa (Rökfärgad)
  Snygga och stilrena fönsterpendeln Leah med kromad sockel och en snygg glaskupa som kommer i tre olika färger. Sprider ett härligt ljus genom glaset.  Sladdlängd: 400cm + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Globus 30cm (Vit)

  Globus 30cm (Vit)
  Globus är en mysig bordlampa med ett opalvitt glas och fot i kromad metall. Den står väldigt stadigt och sprider ett inbjudande och vackert ljus omkring sig när den är tänd. Den finns dessutom i flera olika storlekar. Varför inte kombinera fler storlekar med varandra för ett häftiare uttryck?  ?Ljuskälla ingår ej.
 • Madelene taklampa 38cm (Vit)

  Madelene taklampa 38cm (Vit)
  Madelene är en snygg lampserie som både taklamp och plafond. Här har vi taklampan som är en riktig favorit hos många! Den har en diskret, genomskinlig vit skärm och är utsmyckad med flera, dekorativt hängande prismor i akryl. Den har förmågan att skapa en härlig atmosfär i rummet du placerar den i. Ljuskällor ingår ej.
 • Montana takkrona (Förkromad/blank)

  Montana takkrona (Förkromad/blank)
  Montana är en snygg, vacker och elegant takkrona som är full av glimrande glasprismor. Dessa vackra prismorna kombinerat med kromade detaljer gör denna lampan till en riktig skönhet. Varför inte placera den över bordet i vardagsrummet där alla kan beundra dess skönhet? Ljuskällor ingår ej.
 • Country golvlampa (Beige/brun)

  Country golvlampa (Beige/brun)
  Golvlampan Country är en snygg och klassisk lampa i metall med brun/beige lampskärm. Den är skapad i en helt fantastisk design som du med fördel kan placera både bakom soffan, men också i sovrummet eller köket där du har behov av extra ljus. Brytaren sitter på lampfoten. Ljuskälla ingår ej.
 • Livorno rondell 3-spot (Förkromad/blank)

  Livorno rondell 3-spot (Förkromad/blank)
  Livorno är inte bara snygg och stilren i ditt badrum, utan den sprider även ett otroligt bra ljus. Lampan är gjord i metall, med kromad yta och 3st riktbara spotlights som du kan justera helt efter eget behov.  Ljuskällor ingår ej.
 • Bling fönsterlampa (Förkromad/blank)

  Bling fönsterlampa (Förkromad/blank)
  Vackra fönsterlampan bling med klara akrylprismor och kromade detaljer. Sprider ljuset på ett otroligt fint sätt när den är tänd. Sladdlängd: 400cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Teresa 3 badrumslampa (Förkromad/blank)

  Teresa 3 badrumslampa (Förkromad/blank)
  Badrumslampan Teresa är tillverkad i förkromad metall och har flera hängande prismor i akryl. Den skapar ett lyxigt och elegant intryck som ger ett fint och trivsamt ljus i badrummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Johanna bordlampa 30cm (Förkromad/blank)

  Johanna bordlampa 30cm (Förkromad/blank)
  Vacker bordlampa i krom, skapad med runda och mjuka former, samt kreativa och stiliga detaljer i akryl. Passar lika bra i sovrummet som på bordet eller fönsterkarmen. Strömbrytaren är placerad på sladden. Sladdlängd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Opera plafond (Svart)

  Opera plafond (Svart)
  Opera är en otroligt vacker och exklusiv plafond, tillverkad i metall med svart yta och flera sammansatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna. Den är diskret samtidigt som den är som ett riktigt smycke i taket. Ljuskällor ingår ej.
 • Edda taklampa (Svart)

  Edda taklampa (Svart)
  Edda är en vacker och stilren plafond, tillverkad i svartlackad metall med mycket dekorativa, klara prismor i plast. Tillför elegans och lyx i ditt hem och spridet ljuset vackert genom prismorna när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
 • Lido takpendel (Vit)

  Lido takpendel (Vit)
  Lido pendel är otroligt stilren och härlig, den är dessutom anpassad för att kunna ha i badrummet. Tillverkad i metall med en vit glaskupa, förkromade detaljer och svart kabel. Sprider ett bra och behagligt ljus. Max höjd: 150cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Mitte bordlampa (Svart)

  Mitte bordlampa (Svart)
  Mitte är en trivsam och trevlig bordlampa som sprider ett behagligt ljus i ditt hem. Förutom att sprida ljus så är den också en otroligt vacker inredningsdetalj med den slående kombinationen av svart yta, matchande tygkabel och amberfärgat glas. Ljuskällan är dessutom synlig bakom glaset vilket förhöjer elegansen ytterligare. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej. 
 • Luke bordslampa vit/råjärn

  Luke bordslampa vit/råjärn
  En snygg bordslampa i vitborstad trä och råjärn. Justerbar både i gängorna vid lampans arm, samt vid skärmen. Ger ett bra arbetsljus och är snygg att placera på skrivbordet. Sladdlängd: 180cm, brytare på lamphållare. Ljuskälla ingår ej.
 • Kulan pendel (Vit)

  Kulan pendel (Vit)
  Fönsterlampan Kulan är skapad i en rund och behaglig modell i lackad metall. När den är tänd så släpps ljuset igenom nedåt vilket skapar en härlig elegans. Den är en liten och mysig lampa som med fördel kan placeras i fönstret, eller varför inte fler tillsammans över matsalsbordet? Tygsladd i matchande färg. Ljuskälla ingår ej.
 • Miro tavelbelysning LED (Mässing/guld)

  Miro tavelbelysning LED (Mässing/guld)
  Snygga tavelbelysningen Miro är tillverkad i metall och finns i tre olika färger - något för alla smaker. Miro har integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och kommer tillsammans med strömbrytare och stickkontakt.  Integrerad LED-belysning. 
 • Flory bordlampa lång (Svart)

  Flory bordlampa lång (Svart)
  Flory är en fantastisk bordlampa tillverkad i svartlackad metall kombinerat med en rökfärgad glaskupa. När lampan är tänd sprids ett elegant och vackert ljus genom glaskupan.  Strömbrytare + stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Singoalla plafond (Förkromad/blank)

  Singoalla plafond (Förkromad/blank)
  Singoalla - lyxig och vacker plafond som är tillverkad i förkromad metall med en massor stilrena akrylprismor i dekorativa bågar. Prismorna är klara och sprider ljuset på ett vackert sätt när lampan är tänd. Tillför elegans i rummet du väljer att placera den i.   Ljuskällor ingår ej.
 • Badrumsbelysning Lugano Vägglampa

  Badrumsbelysning Lugano Vägglampa
  LUGANO vägglampor IP44. Klassisk badrumslampa med glaskupol. Material: metall och glas
 • Luigi 1 (Antikmässing)

  Luigi 1 (Antikmässing)
  Den vackra och eleganta badrumslampan Lugano är tillverkad i metall och har en vacker opalvit glaskupa. Den är klassisk och väldigt vacker - både som tänd och släckt. Du väljer själv om du önskar att montera den upp eller ned. Ljuskällor ingår ej  
 • Aida fönsterlampa (Förkromad/blank)

  Aida fönsterlampa (Förkromad/blank)
  Aida är en vacker fönsterlampa i krom och prismor i klarglas. Den sprider ett välkomnande och fint ljus när den är tänd. Sladdlängd: 400cm + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Nice uplight LED (Antikmässing)

  Nice uplight LED (Antikmässing)
  Nice är en snygg, stilren och praktisk golvlampa som sprider ett varmvitt ljus i ditt hem. Den praktiska läsarmen är enkel att rikta och justera helt efter behov, vilket gör den optimal till t.ex. läsning. Både uplighten och läsarmen är utrustad med LED-belysning och har två separata dimrar. Finns i tre olika färger.  Integrerad LED-belysning. Upligt - 18W LED, Arm - 5W LED.
 • Swirl golvlampa LED (Aluminium)

  Swirl golvlampa LED (Aluminium)
  Stilrena golvlampan Swirl, tillverkad i aluminium med en stålfärgad yta och en mycket dekorativ design. Golvlampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. En fotdimmer är placerad på sladden, så du kan enkelt ställa in ljusstyrkan på golvlampan. Sladdlängd: 201cm. Integrerad LED-belysning.
 • Union fasadbelysning LED (Antracitgrå)

  Union fasadbelysning LED (Antracitgrå)
  Fasadbelysningen Union är tillverkad i aluminium med integrerad LED-belysning som ger ett snyggt varmvitt ljus på fasaden. Ger en spotlighteffekt uppåt och nedåt. Ansluts med vanlig 230V kabel. Utbytbara LED-chip.
 • Cyklo fasad LED (Antracitgrå)

  Cyklo fasad LED (Antracitgrå)
  Fasadbelysning i antracitgrått med integererad LED. Ger ett snygg upp- och nedljus som sprider ett varmvitt ljus och begagligt ljus. Perfekt att placera på verandan, altanen eller husväggen.  LED-chipen är utbytbara.
 • Bendir plafond (Grå)

  Bendir plafond (Grå)
  Bendir är en behaglig och snygg plafond, tillverkad i metall med ett snyggt omfång i textil. Sprider ett bra och bländfritt ljus - optimalt till hallen eller varför inte i sovrummet? Enkel och stilren plafond som lätt smälter in med övrig inredning. Ljuskällor ingår ej.
 • Bendir plafond (Vit)

  Bendir plafond (Vit)
  Bendir är en behaglig och snygg plafond, tillverkad i metall med ett snyggt omfång i vit textil. Sprider ett bra och bländfritt ljus - optimalt till hallen eller varför inte i sovrummet? Enkel och stilren plafond som lätt smälter in med övrig inredning. Ljuskällor ingår ej.
 • Sandnes golvlampa (Svart)

  Sandnes golvlampa (Svart)
  Sandnes golvlampa är inte bara snygg och stilren - den är också väldigt praktisk. Lampan har två stycken flexleder - en vid lampans huvud och en vid lampans arm. Du kan enkelt vrida och vända lampan så som du önskar. Den är också utrustad med dimmer som gör att du kan ställa in ljusstyrkan helt efter eget behov. Golvlampan är tillverkad i metall och finns i fyra olika färger. Sladdlängd: 190cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bling bordlampa 25cm (Förkromad/blank)

  Bling bordlampa 25cm (Förkromad/blank)
  Bling är en vacker bordlampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ihopsatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Bling finns även i en mindre storlek på 20cm i diameter. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Gusto golvlampa LED (Svart)

  Gusto golvlampa LED (Svart)
  Gusto är en stilren golvlampa, tillverkad i svartlackad metall med en praktisk mässingfärgad flexarm. Vrid lampan helt efter eget behov av ljus. Fungerar bra att placera bak fåtöljen då den ger ett optimalt läsljus. Den har integrerat LED-ljus som sprider ett varmvitt ljus. Den är också utrustad med dimmer så att du enkelt ställer in ljusstyrkan. Storlek på skärm: diameter 4,2cm, längd 8cm. Integrerad LED-belysning. 
 • Marine bordlampa (Svart)

  Marine bordlampa (Svart)
  Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande svart skärm. Skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i. Sprider ett fint ljus och är en riktigt härlig inredningsdetalj!  Sladdlängd: 190cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa August 2

  Bordslampa August 2
  AUGUST bordslampa 28cm, antik / beige. Lampa med glasskärm och strömbrytare på sladden. Material: metall och glas
 • Gusto läslampa (Vit)

  Gusto läslampa (Vit)
  Gusto läslampa i metall och integrerad LED på 5W som motsvarar ca 30W i ljusstyrka. Den sprider ett varmvitt och bra ljus och är även utrustad med dimmer - det är därför enkelt att ställa in ljusstyrkan helt efter eget behov av ljus. Finns i två olika färger, antingen vit eller svart/mässing. Integrerad LED-belysning.
 • Johanna bordlampa 34cm (Förkromad/blank)

  Johanna bordlampa 34cm (Förkromad/blank)
  Vacker bordlampa i krom, skapad med runda och mjuka former, samt kreativa och stiliga detaljer i akryl. Passar lika bra i sovrummet som på bordet eller fönsterkarmen. Strömbrytaren är placerad på sladden. Sladdlängd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Flory bordlampa kort (Svart)

  Flory bordlampa kort (Svart)
  Flory är en fantastisk bordlampa tillverkad i svartlackad metall kombinerat med en rökfärgad glaskupa. När lampan är tänd sprids ett elegant och vackert ljus genom glaskupan.  Strömbrytare + stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Bendit plafond romb (Vit)

  Bendit plafond romb (Vit)
  Bendir är en behaglig och snygg plafond, tillverkad i metall med ett snyggt mönstrat omfång i vit textil. Sprider ett bra och bländfritt ljus - optimalt till hallen eller varför inte i sovrummet? Enkel och stilren plafond som lätt smälter in med övrig inredning. Ljuskällor ingår ej.
 • Adrano singel (Förkromad/blank)

  Adrano singel (Förkromad/blank)
  Adrano är en stilren vägglampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är tillverkad i förkromad metall och har en vit glaskupa som omsluter ljuskällan. Sprider ett bra och vackert ljus i ditt badrum. Ljuskälla ingår ej.
 • Bling bordlampa 20cm (Förkromad/blank)

  Bling bordlampa 20cm (Förkromad/blank)
  Bling är en vacker bordlampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ihopsatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Bling finns även i en större storlek på 25cm i diameter. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Mitra bordlampa (Beige/brun)

  Mitra bordlampa (Beige/brun)
  Vackra bordlampan Mitra, tillverkad i stålfärgad metall, utsmyckad med ett vackert hålmönster genomgående längst hela skärmen. Otroligt mysig och fin lampa som sprider ett härligt sken genom mönstret när den är tänd.  Sladdlängd: 180cm + strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta MIRO Tavelbelysning Stål

  Aneta MIRO Tavelbelysning Stål
  Miro tavelbelysning från Aneta fäster du bakom tavlan och låter den lysa ner på ditt konstverk.Den har LED-belysning och en transparent sladd med strömbrytare.
 • Kopp vägglampa (Mässing/guld)

  Kopp vägglampa (Mässing/guld)
  Kopp är en snygg vägglampa med vridbar arm och fin ljusspridning. Med sin mattsvarta yta och matt mässingfärgade skärm blir Kopp en riktig succé.  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Melina bordlampa (Rökfärgad)

  Melina bordlampa (Rökfärgad)
  Vackra bordslampan Melina har en fot i rökfärgat glas med kromade detaljer och en behaglig vit skärm. Stilren och härlig lampa i runda och mjuka former. Den är 58cm i höjden vilket gör den ståtlig och iögonfallande. Ingen kan missa Melina!  Skärm: diameter 32cm, höjd 24cm.  Ljuskälla ingår ej.
 • Marita fönsterlampa (Förkromad/blank)

  Marita fönsterlampa (Förkromad/blank)
  Vacker fönsterlampa, tillverkad i förkromad metall med en vackert mönstrad glaskupa. En mysig och stilren fönsterlampa som sprider ett behagligt och vackert ljus. Strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pilot väggspot (Vit)

  Pilot väggspot (Vit)
  Pilot är en vägglampa som både är praktisk, enkel och mycket stilren. Du kan enkelt rikta skärmen efter behov av ljus och den är optimal att placera t.ex. över sängen eller skrivbordet. Lampan är tillverkad i metall och finns dessutom i tre trendiga färger - något för alla smaker. Väggplatta, diameter: 9cm. Sladdlängd: 248cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Sandnes läslampa (Vit)

  Sandnes läslampa (Vit)
  Sandnes är en enkel läslampa som finns i flera olika färger - allt för att passa in bra hemma hos dig. Den har en riktbar och praktisk arm som gör att du enkelt kan sprida lamphuvudet helt efter behov. Dessutom är den utrustad med dimmer så att du kan ställa in ljusstyrkan efter vad som passar för tillfället. Sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Budgie taklampa liten (Förkromad/blank)

  Budgie taklampa liten (Förkromad/blank)
  Vackra taklampan Budgie är en snygg, stilren och lite gammaldags serie med flera olika lampor och storlekar. Den skapar en elegant atmosfär kring sig när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
 • Aneta MIRO Tavelbelysning Guld

  Aneta MIRO Tavelbelysning Guld
  Miro tavelbelysning från Aneta fäster du bakom tavlan och låter den lysa ner på ditt konstverk.Den har LED-belysning och en transparent sladd med strömbrytare.
 • Aneta Cadiz uplight, svart/mäss

  Aneta Cadiz uplight, svart/mäss
  Golvlampa med läslampa och uplightCadiz är en elegant och praktisk golvlampa som, tack vara den vinklingsbara läsarmen, passar perfekt att ha som läslampa bredvid soffan eller fåtöljen. Den har&
 • Aneta Cadiz uplight, svart/stål

  Aneta Cadiz uplight, svart/stål
  Golvlampa med läslampa och uplightCadiz är en elegant och praktisk golvlampa som, tack vara den vinklingsbara läsarmen, passar perfekt att ha som läslampa bredvid soffan eller fåtöljen. Den har&
 • Bordslampa Raima

  Bordslampa Raima
  RAIMA bordslampa, brons / beige. Dekorativ och indisk inspirerad lampa med strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Lugano 1 (Förkromad/blank)

  Lugano 1 (Förkromad/blank)
  Badrumslampan Lugano är tillverkad i metall och har en snygg opalvit glaskupa. Den finns i två moderna färger och även i andra storlekar. Du väljer själv om du vill montera lampan med ljuskällorna uppåt eller nedåt - allt efter vad som passar just dig. Ljuskällor ingår ej.
 • Madelene takplafond (Förkromad/blank)

  Madelene takplafond (Förkromad/blank)
  Takplafond i förkromad/metall med hängande akrylprismor. Ljuskällorna sitter innanför prismorna vilket ger en fin effekt. Hängs enkelt på takkrok. Ljuskällor ingår ej.
 • Gusto golvlampa LED (Vit)

  Gusto golvlampa LED (Vit)
  Gusto är en stilren golvlampa, tillverkad i vitlackad metall med en praktisk förkromad flexarm. Vrid lampan helt efter eget behov av ljus. Fungerar bra att placera bak fåröljen då den ger ett optimalt läsljus. Den har integrerat LED-ljus som sprider ett varmvitt ljus. Den är också utrustad med dimmer så att du enkelt ställer in ljusstyrkan. Storlek på skärm: diameter 4,2cm, längd 8cm. Integrerad LED-belysning. 
 • Sita bordlampa (Silver)

  Sita bordlampa (Silver)
  Vackra Sita är en bordlampa som är tillverkad i metall och har ett mycket dekorativt hålmönster genomgående längs hela skärmen. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom mönstret som skapar en vacker ljusbild i rummet. Sita har en yta i antiksilver. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta Spotlight Pilot 3 stål

  Aneta Spotlight Pilot 3 stål
  Tre individuellt ställbara spotlights som ger ett bra ljus där du vill ha det. Kan användas med LED-ljuskälla. Enkel montering med takkrok.I serien Pilot finns även en golvlampa.
 • Split taklampa (Vit)

  Split taklampa (Vit)
  Taklampan Split är verkligen unik och otroligt härlig i sitt utförande. Den är skapad av flera metallskärvor som tillsammans skapar en fantastisk kreation. Den finns i antingen koppar eller vit, men det är svårt att avgöra vilken av färgerna som är snyggast! Den har små halogenlampor som döljs bra men som ändå ger ett riktigt bra ljus. Ljuskällor ingår.
 • Plafond Cadena

  Plafond Cadena
  CADENA plafond med integrerad 33W LED som ger 1500lm i varmt vitt ljus 2700K. Ljuskällan kan dimmas och har en livslängd ner till 70% ljus vid 50000h. Material: metall och aluminium
 • Bling bordlampa (Förkromad/blank)

  Bling bordlampa (Förkromad/blank)
  Bling är en vacker bordlampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ihopsatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Denna versionen av Bling har en lång fot, men den finns även tillgänglig i två andra modeller med liten fot. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Maryland taklampa (Beige/brun)

  Maryland taklampa (Beige/brun)
  Maryland är en häftig taklampa som är tillverkad i en lite rustik och ruff stil! Den sprider ett bra ljus och kommer i två olika färger. Detaljerna på lampan höjer den verkligen till nya höjder och kedjan är verkligen otroligt snygg i kombination med skärmen! Sprider dessutom ett bra ljus, så varför inte placera den över köksbordet? Ljuskälla ingår ej.
 • Romeo 30cm (Vit)

  Romeo 30cm (Vit)
  Bordslampa i antikvit med en fin vit skärm. Strömbrytare med sladd och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Vinda bordlampa (Trä)

  Vinda bordlampa (Trä)
  Bordlampa i trä med en opalvit kupa. Ger ett vackert och stämningsfullt ljus. Svart/vit textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta Hero

  Aneta Hero
  Golvlampan Hero ingår i en vacker serie lampor med LED-ljuskälla. Den energisnåla lampan ger ett behagligt ljus.Böjbart lamphuvud gör att du kan vinkla ljuset dit du vill ha det.
 • Aneta Plafond Iglo

  Aneta Plafond Iglo
  Plafond Iglo från Aneta med 42 cm i diameter ger ett bra ljus. Plafonden kan användas i de flesta miljöer tack vare sin mycket diskreta utformning i frostat glas och metall.Plafonder är bra när d
 • Aneta Spotlight Pilot 3 antikmässing

  Aneta Spotlight Pilot 3 antikmässing
  Tre individuellt ställbara spotlights som ger ett bra ljus där du vill ha det. Kan användas med LED-ljuskälla. Enkel montering med takkrok.I serien Pilot finns även en golvlampa.
 • Aneta Spotlight Pilot 4 antikmässing

  Aneta Spotlight Pilot 4 antikmässing
  En snygg spotlightskena med 4 individuellt ställbara spotlights ger ett bra ljus där du vill ha det. I serien Pilot finns även en golvlampa.Kan användas med LED-ljuskälla. Enkel montering med tak
 • Aneta Leah

  Aneta Leah
  Leah är en fönsterlampa/taklampa i glas och metall. Glaset ger ett stämningsfullt ljus.Den nätta formen gör att du kan använda Leah såväl i fönstret som i taket och även flera i grupp.Lampan
 • Aneta Globus bordl.vit

  Aneta Globus bordl.vit
  Bordslampan Globus från Aneta Belysning är en mycket diskret och mysig lampa.Den är tillverkad av glas och har en 2 meter lång sladd med strömbrytare.Till Globus behöver du en päronformad ljusk
 • Aneta Globus bordl.vit

  Aneta Globus bordl.vit
  Bordslampan Globus från Aneta Belysning är en mycket diskret och mysig lampa.Den är tillverkad av glas och har en 2 meter lång sladd med strömbrytare.Till Globus behöver du en päronformad ljusk
 • Plafond Aries

  Plafond Aries
  ARIES tak, krökt. Ljusmängd 1890lm, livslängd LED 50000h, varmt vitt ljus 3000K, dimbar. Material: metall och plast
 • Badrumsbelysning Modica Vägglampa 8w

  Badrumsbelysning Modica Vägglampa 8w
  MODICA vägglampa IP44 8W, krom. 8W T5 lysrör ingår. Vägglampa för placering horisontellt över spegeln i badrummet eller horisontellt bredvid spegeln med eluttag. Perfekt för till exempel hårtork eller laddning av rakapparaten. Material: metal
 • Badrumsbelysning Lugano Vägglampa

  Badrumsbelysning Lugano Vägglampa
  LUGANO vägglampor IP44. Klassisk badrumslampa med glaskupol. Material: metall och glas
 • Badrumsbelysning Napoli Plafond

  Badrumsbelysning Napoli Plafond
  NAPOLI tak IP44. Klassisk taklampa med glaskupol för badrum. Material: metall och glas
 • Badrumsbelysning Livorno Spot, dubbel

  Badrumsbelysning Livorno Spot, dubbel
  LIVORNO spot dubbel IP44, krom. Lampa som kan installeras i taket eller på väggen för badrum. Lamphuvudena kan justeras i önskad riktning. Ljuskällor ingår inte. Material: metall
 • Bordslampa Mitra

  Bordslampa Mitra
  MITRA bordslampa, stål. Dekorativ och indisk inspirerad lampa med strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Rille bordslampa (Svart)

  Rille bordslampa (Svart)
  Bordslampa i mattsvart metall med ett fint opalvitt glas med ränder i. Svart sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Takkrona Kronoberg

  Takkrona Kronoberg
  6 st ljushållare. Material: metall, färg svart. Höjd 54,5 cm, ø 60 cm. Krokupphäng ingår. Ljuskälla: Max 60W E27. Snyggt komplement är Glasskärm Kronoberg art.599620.
 • Rille takplafond (Svart)

  Rille takplafond (Svart)
  Rille takplafond i mattsvart metall och med ett fint opalvitt glas med ränder i. Ljuskälla ingår ej.
 • Molekyl takplafond svart (Rökfärgad)

  Molekyl takplafond svart (Rökfärgad)
  Modern takplafond i mattsvart metall och med rökfärgade glas i olika storlekar. Ljuskällorna sitter inuti glasen och minimerar därför bländning. Ljuskällor ingår ej.
 • Gemini bordlampa LED (Mässing/guld)

  Gemini bordlampa LED (Mässing/guld)
  Elegant bordlampa i guld med integrerad LED-teknik som ger ett varmvitt ljus. Prismor sitter längs hela lampan vilket ger ett fint krispigt ljus. Tre-stegs dimbar, tre olika styrkor i ljuset som är enkelt att ställa in. LED-lamporna har en livslängd på cirka 50.000h.
 • Minna bord (Rosa)

  Minna bord (Rosa)
  Vacker bordslampa i tre olika glasfärger. Ger ett bländfritt och dekorativt ljus. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Madame 33cm (Vit)

  Madame 33cm (Vit)
  Takplafond i tyg och helvit stomme. Hängs enkelt på takkrok, ger ett mysigt och dekorativt ljus perfekt för t.ex. sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Romeo 25cm (Vit)

  Romeo 25cm (Vit)
  Bordslampa Romeo i antikvit med en fin vit skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta Plafond Teresa

  Aneta Plafond Teresa
  Teresa plafond från Aneta har en yta i spegelglas och prismor i akryl/glas. Med sina fyra ljuspunkter ger den ett bra, klart och gnistrande ljus. Lika fin i badrummet, hallen eller sovrummet.
 • Aneta Spotlight Trackline Cone

  Aneta Spotlight Trackline Cone
  Trackline Cone från Aneta Belysning är ett spotlightsystem som är mycket smidigt och enkelt.Det är ett 230 Volts-system med skena, tre spotlights och en påbyggnadskoppling så att du kan förlän
 • Aneta Plafond Skrift

  Aneta Plafond Skrift
  Skrift plafond har en diameter på 42 cm och ger ett bra ljus.Plafonder är bra när du har lågt i tak eftersom de monteras platt mot taket och tar minimalt med plats i rummet.Skrift kan användas me
 • Aneta Pilot

  Aneta Pilot
  Snygg och modern golvlampa som passar utmärkt som läslampa vid soffan eller fåtöljen. I serien Pilot finns även matchande taklampor.Lätt att komma åt brytaren som även innehåller dimmer, perf
 • Aneta Leah

  Aneta Leah
  Leah är en fönsterlampa/taklampa i glas och metall. Glaset ger ett stämningsfullt ljus.Den nätta formen gör att du kan använda Leah såväl i fönstret som i taket och även flera i grupp.Lampan
 • Vägglampa, dubbel, Sandnes

  Vägglampa, dubbel, Sandnes
  SANDNES vägglampa dubbel. En praktisk lampa över sängen med två separata lampor som kan justeras. Omkopplare med dimmer finns på väggfästet. Material: metall
 • Plafond Tsar

  Plafond Tsar
  En klassisk plafondlampa av glas och metall
 • Badrumsbelysning Ribera vägglampa 9w LED

  Badrumsbelysning Ribera vägglampa 9w LED
  RIBERA vägglampa IP44 9W LED, krom. Ljusmängd 550lm, livslängd LED 30000h, varmt vitt ljus 3000K. Badrumslampa för montering horisontellt ovanför spegeln eller vertikalt bredvid spegeln. Material: metall och akryl
 • Badrumsbelysning Cutro

  Badrumsbelysning Cutro
  CUTRO tak IP44 LED, krom. Lätt mängd 900lm, livslängd LED 50000h, varmvit 3000K. Taklampa för badrum med akryl kupol. Material: metall och akryl
 • Badrumsbelysning Livorno 3platta

  Badrumsbelysning Livorno 3platta
  LIVORNO spot 3 plattan rak IP44, krom. Lampa som kan installeras i taket eller på väggen för badrum. Lamphuvudena kan justeras i önskad riktning. Ljuskällor ingår inte. Material: metall
 • Badrumsbelysning Luigi Vägglampa

  Badrumsbelysning Luigi Vägglampa
  LUIGI vägglampor IP44. Klassisk badrumslampa med glaskupol. Material: metall och glas
 • Badrumsbelysning Luigi Vägglampa

  Badrumsbelysning Luigi Vägglampa
  LUIGI vägglampor IP44. Klassisk badrumslampa med glaskupol. Material: metall och glas
 • Badrumsbelysning Napoli Plafond

  Badrumsbelysning Napoli Plafond
  NAPOLI tak IP44. Klassisk taklampa med glaskupol för badrum. Material: metall och glas
 • Badrumsbelysning Bari

  Badrumsbelysning Bari
  BARI skåpsbelysning 1 ljus IP44 LED, krom. Ljusmängd 250 lm, livslängd LED 50000h, varmt vitt ljus 3000K. Badrumslampa för montering på skåp eller vägg ovanför skåpet. Material: metall
 • Badrumsbelysning Bari

  Badrumsbelysning Bari
  BARI skåpsbelysning 2 lampor IP44 LED, krom. Ljusmängd 2x250lm, livslängd LED 50000h, varmt vitt ljus 3000K. Badrumslampa för montering på skåp eller vägg ovanför skåpet. Material: metall
 • Bordslampa Koj

  Bordslampa Koj
  KOJ bordslampa. Lampan är inkluderad skärm. Slå på lamphållaren. Material: glas och textil
 • Molekyl bordslampa (Mässing/guld)

  Molekyl bordslampa (Mässing/guld)
  Dekorativ bordslampa i mattborstad mässing och ett opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Globus

  Bordslampa Globus
  Material: glas, färg opalvit. Höjd 14,5 cm, bredd 18 cm, djup 18 cm. Sladdlängd 200 cm, med brytare. Ljuskälla: 25W E14.
 • Bordslampa Globus

  Bordslampa Globus
  Material: glas, färg opalvit. Höjd 20 cm, bredd 24 cm, djup 24 cm. Sladdlängd 200 cm, med brytare. Ljuskälla: 40W E14.
 • Lido (Svart)

  Lido (Svart)
  Badrumsplafond med svart bas och ett fint opalvitt glas. Sprider ljuset på ett bra sätt och funkar bra som allmänbelysning i ett mindre badrum. Ljuskälla ingår ej.
 • Rollo läslampa (Vit)

  Rollo läslampa (Vit)
  Rollo är en stilren och enkel vägglampa som passar perfekt att använda som läslampa! Den är tillverkad i metall och har en mattvit finish med svarta detaljer. Skärmen kan du enkelt rikta efter behov. Vill du inte använda den som läslampa så passar den också bra i hallen eller vardagsrummet, för att lysa upp specifika föremål. Mått på väggplatta: 10cm (diameter). Ljuskälla ingår ej.
 • Aries plafond LED (Förkromad/blank)

  Aries plafond LED (Förkromad/blank)
  LED-plafond i krom med ett fint varmvitt ljus. Dimbar och lång livslängd på LED-lamporna.
 • Birka (Svart)

  Birka (Svart)
  Stilren golvlampa i svart/mässing eller vit/krom. Levereras komplett med en passande lampskärm. Strömbrytare på lampsockeln. Ljuskälla ingår ej.
 • Madame 38cm (Vit)

  Madame 38cm (Vit)
  Dekorativ tygplafond med heltvitt fäste. Hängs enkelt på takkrok. Ger en mysig stämning och passar perfekt i t.ex. sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Aneta Plafond Iglo

  Aneta Plafond Iglo
  Plafond Iglo från Aneta med 50 cm i diameter ger ett bra ljus. Plafonden kan användas i de flesta miljöer tack vare sin mycket diskreta utformning i frostat glas och metall.Plafonder är bra när d
 • Aneta Golvlampa Pilot antikmässing

  Aneta Golvlampa Pilot antikmässing
  Snygg och modern golvlampa som passar utmärkt som läslampa vid soffan eller fåtöljen. I serien Pilot finns även matchande taklampor.Lätt att komma åt brytaren som även innehåller dimmer, perf
 • Aneta Globus

  Aneta Globus
  Globus är en liten fönsterlampa i opalvitt glas och krom. Det vita glaset gör ljuset mjukt och behagligt.Lampan har en 1,2 meter lång transparent sladd med stickkontakt.Till Globus behöver du en&
 • Aneta Leah fönsterl. amber

  Aneta Leah fönsterl. amber
  Leah är en fönsterlampa/taklampa i glas och metall. Glaset ger ett stämningsfullt ljus.Den nätta formen gör att du kan använda Leah såväl i fönstret som i taket och även flera i grupp.Lampan
 • Aneta Cosenza

  Aneta Cosenza
  Vägglampan Cosenza är en stilfull badrumslampa i glas och krom. Den gör sig utmärkt bredvid badrumsspegeln, gärna en på varje sida för en jämn ljusbild.Cosenza är dessutom utrustad med ett pr
 • Aneta Cosenza

  Aneta Cosenza
  Vägglampan Cosenza är en stilfull badrumslampa i glas och krom, och gör sig utmärkt ovanför badrumsspegeln. Det blir också fint att sätta två stycken lodrätt på varsin sida om spegeln.Cosenz
 • Aneta Golvlampa Nano vit

  Aneta Golvlampa Nano vit
  Nano från Aneta Belysning är en fräck golvlampa i vit metall med kromdetaljer. Den har inbyggd 5 W LED (400 lm) som ger dig ett utmärkt läsljus.Tack vare den flexibla armen kan du justera höjden
 • Loop bordlampa (Mässing/guld)

  Loop bordlampa (Mässing/guld)
  Elegant bordlampa i champagnefärgad metall. LED-lister sitter på insidan av de båda ringarna som ger ett vackert och dekorativt ljus. 3-stegs dimmer på sladden så att du kan få önskad ljusstyrka. 3000K varmvitt ljus.
 • Plafond Stella

  Plafond Stella
  STELLA plafond med glasskärm och plastupphängning. Ger bra allmän ljus i alla rum
 • Golvlampa Duved

  Golvlampa Duved
  DUVED golvlampa. Enkel och klassisk läslampa med justerbart lamphuvud. Strömbrytaren är på sladden. Material: metall
 • Fönsterlampa Mona

  Fönsterlampa Mona
  Liten och snygg fönsterlampa med 4 m sladd med vägguttag. Material: glas
 • Fönsterlampa Minna

  Fönsterlampa Minna
  MINNA fönsterlampa. Lampskärmen är i glas och har en 4m-sladd med strömbrytare och vägguttag.
 • Badrumsbelysning Modica vägglampa 14w

  Badrumsbelysning Modica vägglampa 14w
  MODICA vägglampa IP44 14W, krom. 14W T5 lysrör ingår. Vägglampa för placering horisontellt över spegeln i badrummet eller horisontellt bredvid spegeln med eluttag. Perfekt för till exempel hårtork eller laddning av rakapparaten. Material: met
 • Badrumsbelysning Modica Vägglampa 9w LED

  Badrumsbelysning Modica Vägglampa 9w LED
  MODICA vägglampa IP44 9W LED, krom. Ljusmängd 630lm, livslängd LED 30000h, varmt vitt ljus 3000K. Vägglampa för placering horisontellt över spegeln i badrummet eller horisontellt bredvid spegeln med eluttag. Perfekt för till exempel hårtork e
 • Badrumsbelysning Lido

  Badrumsbelysning Lido
  LIDO-hänge IP44, krom / vit. Takpendel med glaskupol för badrum. Lampan kan också användas i alla andra rum i huset. Justera till önskad höjd. Material: metall och glas
 • Bordslampa August 1

  Bordslampa August 1
  AUGUST bordslampa 18cm, antik / beige. Lampa med glasskärm och strömbrytare på sladden. Material: metall och glas
 • Bordslampa Sarek

  Bordslampa Sarek
  SAREK bordslampa. Läslampa med justerbart huvud. Strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Fönsterlampa Bling

  Fönsterlampa Bling
  BLING fönsterpendel Ø15cm, krom / klar. Vinus shuttle med 4 m kabel med vägguttag. Material: metall och akryl
 • Fönsterlampa Mona

  Fönsterlampa Mona
  Liten och snygg fönsterlampa med 4 m sladd med vägguttag. Material: glas
 • Cubes bordslampa (Svart)

  Cubes bordslampa (Svart)
  Stilren bordlampa med två kubiska metallstommar i mattsvart och antikmässing. Använd en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Veck

  Bordslampa Veck
  Material: plast, färg vit. Höjd 36,5 cm, bredd 16 cm, djup 16 cm. 160 cm sladd med strömbrytare. Ljuskälla: Max 40W E14.
 • Bordslampa Bling

  Bordslampa Bling
  Material: metall/plast, färg krom-klar. Höjd 25,5 cm, bredd 25 cm, djup 25 cm. Sladdlängd 200 cm, brytare på sladd. Ljuskälla: Max 40W E14.
 • Gemini golvlampa LED (Mässing/guld)

  Gemini golvlampa LED (Mässing/guld)
  Exklusiv golvlampa i guld med integrerad LED. Prismor längs hela golvlampan vilket ger ett fint krisp i ljuset. 2,4m lång sladd med stickkontakt. Livslängd på LED-lamporna cirka 50.000h. Golvdimmer på sladden så att man enkelt kan ställa in önskat ljus.
 • Aneta Plafond Skrift

  Aneta Plafond Skrift
  Skrift plafond har en diameter på 50 cm och ger ett bra ljus.Plafonder är bra när du har lågt i tak eftersom de monteras platt mot taket och tar minimalt med plats i rummet.Skrift kan användas me
 • Aneta Modica

  Aneta Modica
  En diskret badrumsarmatur som avger ett bra ljus. Dessutom utrustad med ett inbyggt strömuttag på sidan för t ex rakapparat eller hårtork.Lågenergilampa ingår.
 • Plafond Swirl

  Plafond Swirl
  SWIRL plafond i stål. Dimbara. Varmt vitt ljus 3000K. Livslängd LED 20000h. Ra80. 1552lm
 • Vägglampa Kopp

  Vägglampa Kopp
  KOPP vägglampa i modern färgkombination svart / mässing. Lampan kan vridas från sida till sida för önskat läge. På / av-brytaren är monterad på sladden.
 • Golvlampa Gusto

  Golvlampa Gusto
  GUSTO golvlampa 3 lampor. Fotdimmer. Varmt vitt ljus 3000K. Livstid upp till 70% ljus på LED 20000h. 3x400lm. LED-chipet är utbytbart som reservdel. Ra80. Material: metall
 • Vägglampa Eva

  Vägglampa Eva
  EVA-vägglampa är en praktisk lampa över sängen med två separata lampor som kan justeras. Omkopplare är monterade på väggfästet. Material: metall
 • Aria bordlampa

  Aria bordlampa
  Lite större och maffigare bordlampa i tennfärgad metall och en vit textilskärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Viva plafond (Förkromad/blank)

  Viva plafond (Förkromad/blank)
  Viva takplafond med grenar med eleganta prismor. Ljuskällorna sitter innanför grenarna och ger ett bra ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Plafond Bendir

  Plafond Bendir
  Bendir plafond. Dekorativt takljus som ger god allmän belysning. Lampan monteras enkelt på krokens tak. Material: textil
 • Badrumsbelysning Ribera 14w

  Badrumsbelysning Ribera 14w
  RIBERA vägglampa IP44 14W, krom. 14W T5 lysrör ingår. Badrumslampa för montering horisontellt ovanför spegeln eller vertikalt bredvid spegeln. Material: metall och akryl
 • Bordslampa Sita

  Bordslampa Sita
  SITA bordslampa, stål. Dekorativ och indisk inspirerad lampa med strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Golvlampa Sarek

  Golvlampa Sarek
  SAREK golvlampa. Läslampa med justerbart huvud. Strömbrytare på sladden. Material: metall
 • Posh bordlampa (Förkromad/blank)

  Posh bordlampa (Förkromad/blank)
  Snygg och stabil bordlampa i en otroligt vacker design. Den passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller bänken. Väldigt härlig och behaglig bordlampa, med fot i metall och skärm i textil. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Bling

  Bordslampa Bling
  Material: metall/plast, färg krom-klar. Höjd 16,5 cm, bredd 15 cm, djup 15 cm. Sladdlängd 200 cm, brytare på sladd. Ljuskälla: Max 40W E14.
 • Fönsterlampa Globus

  Fönsterlampa Globus
  Material: metall/glas, färg vit-krom. Höjd 16,5 cm, bredd 13 cm, djup 13 cm. Sladdlängd 100 cm, med takkontakt. Krokupphäng ingår. Ljuskälla: 40W E14.
 • Plafond Skrift

  Plafond Skrift
  Material: glas-metall, färg vit-stål. Höjd 14 cm, ø 34 cm. Krokupphäng ingår. Ljuskälla: 2x40W E14.
 • Ottilia bord (Beige/brun)

  Ottilia bord (Beige/brun)
  Bordlampa i glas, beige/brun eller rökfärgat. Lamphållare och ljuskälla dolt inne i glaset och ger ett bländfritt ljus. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Golvlampa Dandy

  Golvlampa Dandy
  DANDY golvlampa med metallskärm och träfot. Skärmen kan justeras och den är utrustad med en fotomkopplare
 • Plafond Tsar

  Plafond Tsar
  En klassisk plafondlampa av glas och metall
 • Badrumsbelysning Siracusa plafond 1

  Badrumsbelysning Siracusa plafond 1
  SIRACUSA tak IP44 AC LED, krom. Ljusmängd 650lm, LED 30000h livslängd, varmvit 3000K. Taklampa för badrum med glaskupol. Material: metall och glas
 • Badrumsbelysning Livorno Takspot

  Badrumsbelysning Livorno Takspot
  LIVORNO spot 3 plattor rund IP44, krom. Taklampa för badrum. Lamphuvudena kan justeras i önskad riktning. Ljuskällor ingår inte. Material: metall