Färgglada Lampor & Lampskärmar

Sätt färg på inredningen med färgglada lampor! Vi visar dig taklampor, bordslampor och vägglampor med mycket färger. I vårt urval av färgglad belysning finns flerfärgade lampskärmar eller olikfärgade lampor som hänger i kluster. Det kan också finnas nån enstaka enfärgad lampa men då i en absolut glad färg!

Färgglada taklampor

 • Clayre&Eef Gloria – pendellampa i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Gloria – pendellampa i Tiffany-stil
  Blommig Gloria pendellampa med glasskärm i Tiffany-designPendellampan Gloria har en dekorativ glasskärm med en imponerande diameter på 70 cm. Lampan inspirerar med sin Tiffany-design, som samtidigt har blommiga element. Den färgglada skärmen i form av en skål hålls av totalt sju metallsträngar, som är en extra höjdpunkt. Gloria kan användas i rymliga privata hem såväl som i entréhallar på klassiska hotell.
 • Clayre&Eef Sabet – pendellampa i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Sabet – pendellampa i Tiffany-stil
  Sabet pendellampa med glasskärm i Tiffany-look med färgglad fruktdekorFör alla som älskar Tiffany-stilen är denna imponerande pendellampa helt rätt val: Den iögonfallande glasskärmen är utformad med ett fantastiskt fruktstilleben. Med sin längd på 94 cm är Sabet perfekt för att belysa ett stort matbord och ger ett stämningsfullt ljus för en mysig atmosfär. Denna vackra taklampa är också mycket dekorativ när den är släckt. Med kedjeupphängning.
 • KARE Saloon Flower - färgglad taklampa

  KARE Saloon Flower - färgglad taklampa
  Färgglad SALOON FLOWER-pendellampa med nio nyanser i olika färger Man kan frestas att tro att det är färgglada kjolar som virvlar runt här. Det är inte helt fel, för det är verkligen ingen slump att pendellampan heter SALOON FLOWER. Oavsett om du tänker på saloonen på 1920-talet eller känner dig påmind om saloonen i vilda västern, så dansade och njöt människor av det färgstarka livet i båda. Insidan av de klassiskt utformade paraplyerna, som delvis är dekorerade med blommönster, är särskilt attraktiv.
 • Näve Färgglad glastaklampa Aurinia

  Näve Färgglad glastaklampa Aurinia
  Färgglad Aurinia-pendellampa med färgglada glaskulor - tio flammor Aurinia-pendellampan är ett extravagant och glatt blickfång. På en central kromkula sitter - likt en igelkott - otaliga fina metallstag. Färgglada glaskulor är så att säga spetsade på dem. Glada färger - rött, orange, gult, rosa, blått och grönt - kännetecknar den fascinerande glaslampan. De är arrangerade i olika storlekar. Det skimrande glaset döljer inte ljuskällorna helt, utan skapar en känsla av lätthet och transparens. Ljusutsläppet skapar ett diskret färgspel. Aurinia-pendellampan ger en färgstark accent i ljust inredda vardagsrum och skapar ett attraktivt stämningsljus. Den kan placeras ovanför en sittgrupp och skapa en mysig och glad atmosfär som accentbelysning. I rum med infällda spotlights i taket kan den ge en vacker kontrast.
 • KARE Saloon Flowers 5 design pendellampa

  KARE Saloon Flowers 5 design pendellampa
  Klassiska element i en modern look - Saloon Flowers 5 pendellampa är ett slående designobjekt Golvlampskärmar i taket? Inga problem med Saloon Flowers 5! Pendellampan har 5 klassiska lampskärmar (silvergrå, lila, ockra, turkos och röd) på blå textilkabel, som tillsammans skapar ett färgstarkt, modernt konstverk. Som en färgglad blombukett utstrålar lampan mys och värme hela tiden och för in våren i hemmet oavsett väder. Varje nyans är unik och kan skilja sig från de som visas på bilderna.
 • Reality Leuchten Hänglampa Clover i regnbågsfärger

  Reality Leuchten Hänglampa Clover i regnbågsfärger
  Färgglad pendellampa Clover med färgglada skimrande akrylelementMed de många akrylelementen placerade ovanpå varandra ser pendellampan Clover ut som en färgglad skimrande blomma. Skärmen på denna taklampa, som fyller varje rum med sitt färgspel, består av flera lager av dessa färgglada, transparenta akrylblad. Det infallande ljuset får skärmen att skina i regnbågens alla färger. Clover - en taklampa som inte bara får barnhjärtan att slå snabbare.
 • Näve Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar

  Näve Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar
  Fräsch Rainbow Bowl-pendellampa med vita skärmar Rainbow Bowl-pendellampan har en fräsch, avslappnad design. De sju vita glasskärmarna ger ett kraftfullt ljus när E14-lampan är rätt vald. Färgglada kablar fungerar som hållare och matarledning. Glänsande metall används för stöd, buntring och sockel. Det livfulla utseendet på Rainbow Bowl hänglampa bidrar till atmosfären i livliga och moderna vardagsrum och matsalar.
 • Dalber Polisen - Pendellampa till pojkrummet

  Dalber Polisen - Pendellampa till pojkrummet
  Motiven lyser i mörkret - Polis pendellampa Poliser och brandmän är små pojkars stora hjältar. Med motiv av helikoptrar, polisbilar och brandbilar kommer pendellampan Police att glädja alla barn. Med den här lampan kan pojkarna berätta om sitt drömjobb varje dag och är väl skyddade när de leker och sover. En speciell höjdpunkt i hänglampan blir synlig först när ljuset släcks på kvällen, eftersom det är då det färgglada motivet börjar lysa. Tillverkad i Europa.

Bordslampor med färgglad design

 • POPP Bokstavslampa J, Rosa

  POPP Bokstavslampa J, Rosa
  POPPs färgglada bokstavslampa är den perfekta inredningsdetaljen i det kreativa barnrummet. Lamporna sticker ut med lekfull design och avger ett mjukt och behagligt ljus. Ställ lampan på hyllan, i fönstret eller vid sängen. Den drivs av två AAA-batterier och tänds med ett enkelt knapptryck. Kombinera gärna med fler lampor från POPP för att skapa na
 • Clayre&Eef Färgglad bordslampa Lotta i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Färgglad bordslampa Lotta i Tiffany-stil
  Blomsterinspirerad Lotta bordslampa i Tiffany-stilBordslampan Lotta inspirerar med sin blomsterinspirerade Tiffany-design. Glaselement i blå och gröna nyanser, som nästan ser ut som äkta blad och frukter, bildar den färgglada lampskärmen. Ytterligare dekorativa detaljer är spridda ädelstenar och lampans välformade bas.
 • Artistar Melika bordslampa i Tiffany-stil

  Artistar Melika bordslampa i Tiffany-stil
  Detaljerad Tiffany-design pryder Melika bordslampa Denna underbara bordslampa påminner om Art Nouveau, men ser förtrollande ut i kombination med en mängd olika stilar. Den perfekt formade ramen smälter harmoniskt samman med skärmen, som består av inte mindre än 465 enskilda glaselement. Det färgglada blommönstret på skärmen kommer naturligt till sin rätt när lampan tänds. Bordslampan Melika är 60 cm hög och passar perfekt som en attraktiv accentbelysning i t.ex. vardagsrummet - med handgjorda glaselement
 • Artistar Bordslampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil

  Artistar Bordslampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil
  Färgglad blomsteroptik i Tiffany-stil - Elaine bordslampaBordslampan Elaine kommer i klassisk Tiffany-stil och fängslar med ett färgglatt blommosaikmönster bestående av 851 enskilda glasbitar. I kombination med den mörka basen blir resultatet en mycket sammanhängande och ovanlig design som gör lampan till ett blickfång i alla rum.
 • Clayre&Eef Rikt dekorerad bordslampa Claire

  Clayre&Eef Rikt dekorerad bordslampa Claire
  Claire bordslampa i Tiffany-stilMed den rikt dekorerade Claire bordslampan vet du inte var du ska titta först. Till ramen i form av en gren där en fågel har gjort sig hemmastadd? På glasskärmen med de färgglada blommotiven? Eller på de två dragströmbrytarna, som inte bara är dekorativa, utan med vilka armaturen också bekvämt kan tändas och släckas.
 • POPP Bokstavslampa O, Grön

  POPP Bokstavslampa O, Grön
  POPPs färgglada bokstavslampa är den perfekta inredningsdetaljen i det kreativa barnrummet. Lamporna sticker ut med lekfull design och avger ett mjukt och behagligt ljus. Ställ lampan på hyllan, i fönstret eller vid sängen. Den drivs av två AAA-batterier och tänds med ett enkelt knapptryck. Kombinera gärna med fler lampor från POPP för att skapa na
 • Clayre&Eef Kantig bordslampa Sina i Tiffany-design

  Clayre&Eef Kantig bordslampa Sina i Tiffany-design
  Sina - en kantig, vackert mönstrad bordslampa i Tiffany-lookDen färgglada bordslampan Sina i rak form med dekorativt Tiffany-mönster är inte bara vacker att titta på, den ger också ett mysigt och varmt ljus i rummet, oavsett om det är vardagsrum eller sovrum. Lampan är utrustad med en strömbrytare i matarledningen.
 • Artistar Ovanliga bordslampan Jordis

  Artistar Ovanliga bordslampan Jordis
  Bordslampan Jordis med en skärm i extravagant Tiffany-design Den 62 cm höga bordslampan Jordis utstrålar en speciell charm, som även som släckt presenterar sig som ett omisskännligt tillbehör i en individuell inredningsstil. Dess mörka armatur i trä-look bär en glasskärm av färgglada handgjorda glasdetaljer. Dessa små glasdetaljer ger en fantastisk effekt. Redan innan den är tänd är den ett idealiskt blickfång, bordslampan Jordis utvecklar dock sin fulla skönhet så snart ljuset tänds och utseendet kan visas upp i all sin glans. Jordis skärm består av totalt 164 glasdetaljer.

Färgglada golvlampor

 • Paul Neuhaus Elegant golvlampa ABUJA

  Paul Neuhaus Elegant golvlampa ABUJA
  Elegant golvlampa ABUJA Golvlamapn ABUJA kombinerar afrikansk design och modern stil. Armaturen imponerar med en icke iögonfallande elegans som understryks av färgglada kontraster. Den ljusa lampskärmen skapar ett mjukt ljus som garanterar en avslappnad atmosfär. Golvlampan är handgjort och kan med fördel användas med lågenergilampor. Den är utrustad med en dragströmbrytare. Kabelns längd är 2 m.
 • Näve Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad

  Näve Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad
  Iögonfallande textilgolvlampa Colori med färgglada skärmarRedan från de sammanflätade metallbenen är det tydligt att golvlampan Colori går i en livlig, modern riktning. Höjdpunkten, i ordets rätta bemärkelse, är de fem förskjutna färgglada textilskärmarna. När en kraftfull E14-lampa väljs är Colori golvlampa idealisk som ett färgstarkt blickfång i fräscha och modernt designade vardagsrum, matsalar och sovrum.
 • Lindby LED-golvlampa Hadis, RGB, fjärrkontroll, vit, 120 cm

  Lindby LED-golvlampa Hadis, RGB, fjärrkontroll, vit, 120 cm
  Glittrande LED-golvlampa Hadis med fjärrstyrd RGB-funktion och varmvitt ljus Denna LED-golvlampa är ett riktigt blickfång, särskilt när den är tänd, eftersom den kan lysa upp i färgglada RGB-färger som kan väljas individuellt. Olika färgväxlingslägen är också möjliga. Färgspektaklet styrs via fjärrkontrollen som medföljer lampan. För vardagsbruk kan lampan också enkelt användas i en varmvit färg och naturligtvis är det också möjligt att ändra ljusstyrkan efter önskemål. Den runda ljusbasen är förkromad och Hadis golvlampa har ett extravagant kristallutseende, vilket skapar en underbar gnista och gör att lampan ser särskilt glamorös ut.
 • Stilnovo Färgglad LED-båglampa Oxygen_FL1, justerbar

  Stilnovo Färgglad LED-båglampa Oxygen_FL1, justerbar
  Höjdjusterbar LED-båglampa Oxygen_FL1 i gultDen stora och iögonfallande LED-båglampan Oxgen_FL1 kännetecknas av en modern design som understryks av en innovativ ljusteknik. Detta beror på att lampskärmens övergripande visuella utseende kompletteras av en vit plastdiffusor som riktar ljuset. På insidan finns filigrana mikrogravyrer som sprider det varmvita ljuset jämnt och fint i omgivningen. Tack vare OptiLight-tekniken är diffusorn transparent och därmed osynlig när den är avstängd. Diffusorn omges av en ljusgul, rund lampskärm av plast som ger en härlig färgklick. Den fina, höjdjusterbara bågformade ramen löper ner från skärmen. Ljusstyrkan kan regleras med den integrerade tryckdimmern.
 • QUOIZEL Golvlampa Maybeck i Tiffany design

  QUOIZEL Golvlampa Maybeck i Tiffany design
  Golvlampa Maybeck med färgglad skärm i Tiffany-stil Golvlampan Maybeck blir ett absolut blickfång i varje rum. Detta garanteras dels av ramen i en ädel Valiant-bronsfinish och dels av den dekorativa skärmen, som består av en mängd konstglaselement i Tiffany-stil. De enskilda elementens färger kommer till sin rätt i samspelet med det strålande ljuset - inkl. två dragströmbrytare för separat tillkoppling av ljuskällorna
 • Kundalini Konstnärlig golvlampa Shakti vit

  Kundalini Konstnärlig golvlampa Shakti vit
  Högkvalitativ och färgglad golvlampa Shakti Designergolvlampan Shakti är visuellt tilltalande. Med sina klassiska linjer och sin moderna tolkning är den en absolut höjdpunkt i varje rum. Tack vare två ljuskällor som kan dämpas efter behov skapas ett varmt och mycket harmoniskt omgivningsljus som kan göra ditt eget hem ännu mer hemtrevligt. Tekniskt sett är diffusorn den mest övertygande funktionen. Den är tillverkad av ett laserskuren plexiglasrör som har extruderats. Denna mycket innovativa teknik med så kallad samextrusion garanterar att ett jämnt ljus alltid kan avges, som lyser i ett strålande vitt. Ytterligare en accent läggs på den vackra basen, som dessutom är förkromad. Bakom designprodukten står det italienska företaget Kundalini, som tillämpar sin företagsfilosofi i varje koncept: "Människans kraft" är namnet, som kommer från forntida indiska, och det är just denna kraft som ska återspeglas i lamporna. Bland de framstående designers som redan har arbetat för Kundalini finns Norman Foster, Alessandro Mendini och Helen Konturis.
 • Kundalini - Atomium Golvlampa White KDLN

  Kundalini - Atomium Golvlampa White KDLN
  Design Hopf & Wortmann för Kundalini Atomium Floor Lamp White med sina färgglada släta ytor har ett formspråk som skriker avantgarde. Atomium är resultatet av ett rikt samarbete mellan den tyska designduon Hopf & Wortmann - Büro für Form och den italienska belysningstillverkaren Kundalini, som är erkända för sin vackra och estetiskt tilltalande design. Det konstfulla formspråk som kännetecknar Atomium bordslampa syns tydligt när du slår på lampan och alla sex glödlampor lyser upp sin omgivning, medan mitten kontrasteras mjukt i ett matt, diffust sken. Den plastiska, tredimensionella formen gör att skenet från de sex ljuskällorna avges brett i rummet. Bordslampan Atomium är således en effektiv ljuskälla samt ett dekorativt tillägg till vardagsrummet och en konstnärlig upplevelse för betraktaren. Atomium finns även som vägglampa och pendel i samma vackra design. Se dem alla här.
 • Searchlight Golvlampa Dragonfly i Tiffany-stil

  Searchlight Golvlampa Dragonfly i Tiffany-stil
  Golvlampan Dragonfly förtrollar med sin färgglada glasskärm Golvlampan Dragonfly med sin detaljerade glasskärm i Tiffany-stil ger ett mysigt och varmt ljus i vardagsrummet. Den lever upp till sitt namn, eftersom det på den övre kanten av skärmen finns fint bearbetade trollsländor som tillsammans med den färgglada glasmosaiken skapar en harmonisk helhetsbild. Golvlampans ädla charm kompletteras av en fot i gammal mässingslook.

Färgglatt inrett i speciell stil

Vissa designstilar är mer färgglada än andra och du har säkert noterat Tiffany-stilen bland lamporna vi valt ut. Ursprungligen kom den sig av färgade glasbitar ihopsatta som mosaik.

En annan inredningsstil som ger ett färgglatt hem är florentisk stil. Starka influenser från blommor i olika färger är typiskt för florentisk belysning.

Modern LED-teknik har gjort det möjligt att ha flerfärgad belysning med 1000-tals olika färgnyanser. Det finns exempel på flerfärgade slingor med ljus där du kan bestämma färgerna själv med en app.