Färgglada Lampor & Lampskärmar

Sätt färg på inredningen med färgglada lampor! Vi visar dig taklampor, bordslampor och vägglampor med mycket färger. I vårt urval av färgglad belysning finns flerfärgade lampskärmar eller olikfärgade lampor som hänger i kluster. Det kan också finnas nån enstaka enfärgad lampa men då i en absolut glad färg!

Färgglada taklampor

 • Färgglad takkrona NOVARA

  Färgglad takkrona NOVARA
  Högkvalitativt dekorerad ljuskrona NOVARA med 170 cm upphängningMed en diameter på 57 cm är ljuskronan NOVARA så kompakt utformad att alla applikationer som kommer från korpusen skapar en extremt sammanhängande bild. Totalt sex E14-glödlampor är insatta som yttre hörnmarkeringar. De är anslutna till huvuddelen via svepande, krämfärgade metallstag. Därifrån individualiserar överdimensionerade kronblad ljuskronan, som tillverkades enligt IP20-standarder. Tillverkad inom ramen för en manufakturproduktion i den toskanska moderfabriken. En dimmer, som inte ingår i leveransen, kan också användas för att anpassa ljuset till den omgivande ljusstyrkan.
 • Gloria – pendellampa i Tiffany-stil

  Gloria – pendellampa i Tiffany-stil
  Blommig Gloria pendellampa med glasskärm i Tiffany-designPendellampan Gloria har en dekorativ glasskärm med en imponerande diameter på 70 cm. Lampan inspirerar med sin Tiffany-design, som samtidigt har blommiga element. Den färgglada skärmen i form av en skål hålls av totalt sju metallsträngar, som är en extra höjdpunkt. Gloria kan användas i rymliga privata hem såväl som i entréhallar på klassiska hotell.
 • Sabet – pendellampa i Tiffany-stil

  Sabet – pendellampa i Tiffany-stil
  Sabet pendellampa med glasskärm i Tiffany-look med färgglad fruktdekorFör alla som älskar Tiffany-stilen är denna imponerande pendellampa helt rätt val: Den iögonfallande glasskärmen är utformad med ett fantastiskt fruktstilleben. Med sin längd på 94 cm är Sabet perfekt för att belysa ett stort matbord och ger ett stämningsfullt ljus för en mysig atmosfär. Denna vackra taklampa är också mycket dekorativ när den är släckt. Med kedjeupphängning.
 • Lampkrona Starlight Rainbow sex ljuskällor

  Lampkrona Starlight Rainbow sex ljuskällor
  Lampkrona Starlight Rainbow - en färgglad ljuskälla i barockform Denna lampkrona i barockstil är tillverkad av metall och plast och drar alla blickar till sig, tack vare sin regnbågsskimrande färgprakt. Behängd med färgglada akrylelement. En ovanlig taklampa, som blir ett absolut blickfång i vardagsrum i de mest skilda inredningsstilar.
 • Färgglad glastaklampa Aurinia

  Färgglad glastaklampa Aurinia
  Färgglad Aurinia-pendellampa med färgglada glaskulor - tio flammor Aurinia-pendellampan är ett extravagant och glatt blickfång. På en central kromkula sitter - likt en igelkott - otaliga fina metallstag. Färgglada glaskulor är så att säga spetsade på dem. Glada färger - rött, orange, gult, rosa, blått och grönt - kännetecknar den fascinerande glaslampan. De är arrangerade i olika storlekar. Det skimrande glaset döljer inte ljuskällorna helt, utan skapar en känsla av lätthet och transparens. Ljusutsläppet skapar ett diskret färgspel. Aurinia-pendellampan ger en färgstark accent i ljust inredda vardagsrum och skapar ett attraktivt stämningsljus. Den kan placeras ovanför en sittgrupp och skapa en mysig och glad atmosfär som accentbelysning. I rum med infällda spotlights i taket kan den ge en vacker kontrast.
 • Saloon Flower - flerfärgad hänglampa

  Saloon Flower - flerfärgad hänglampa
  Flerfärgad hänglampa SALOON FLOWER med nio skärmar i olika färger Litet tänker man att det är färgglada kjolar som virvlar omkring här. Det kan vara att man inte ligger så långt från sanningen, eftersom taklampan inte av en slump fått namnet SALOON FLOWER. Om man då bara tänker på salongerna från tjugotalet, eller känner sig förflyttad till en saloon i vilda västern, dansade man och bejakade livet med glädje på båda ställena. Särskilt vackert utseende har insidan av de klassiskt utformade skärmarna, då de är delvis dekorerade med blommönster.
 • Förtrollande taklampa FERRARA, 6 ljuskällor

  Förtrollande taklampa FERRARA, 6 ljuskällor
  Färgglad, blominspirerad taklampa FERRARA Blominspirerade taklampan FERRARA består av blommig metalldekor i varma pastellnyanser som röd, grön och beige. FERRARA utgör en dekorativ färgklick både i taket och på väggen. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Taklampa Rosy Butterfly i Tiffanystil

  Taklampa Rosy Butterfly i Tiffanystil
  Fjärilar och färgglada glasprickar pryder taklampan Rosy Butterfly Den crémefärgade taklampan Rosy Butterfly visar upp formen av en kula, som pryds av dekorativa fjärilar i rosa, rött och lila samt dessutom talrika färgglada prickar av glas. Den ovanliga lampan i Tiffanystil fästs i taket med en mörkbrun kedjeupphängning och sprider med sin lyckade design en unik charm.

Bordslampor med färgglad design

 • POPP Bokstavslampa J, Rosa

  POPP Bokstavslampa J, Rosa
  POPPs färgglada bokstavslampa är den perfekta inredningsdetaljen i det kreativa barnrummet. Lamporna sticker ut med lekfull design och avger ett mjukt och behagligt ljus. Ställ lampan på hyllan, i fönstret eller vid sängen. Den drivs av två AAA-batterier och tänds med ett enkelt knapptryck. Kombinera gärna med fler lampor från POPP för att skapa na
 • Färgglad bordslampa Lotta i Tiffany-stil

  Färgglad bordslampa Lotta i Tiffany-stil
  Blomsterinspirerad Lotta bordslampa i Tiffany-stilBordslampan Lotta inspirerar med sin blomsterinspirerade Tiffany-design. Glaselement i blå och gröna nyanser, som nästan ser ut som äkta blad och frukter, bildar den färgglada lampskärmen. Ytterligare dekorativa detaljer är spridda ädelstenar och lampans välformade bas.
 • Färgglad bordslampa Zebre för badrummet

  Färgglad bordslampa Zebre för badrummet
  Roliga zebror på skärmen till bordslampan ZebreEn flock zebror med roliga utseende rör sig i barnrummet. Men det är inte bara de små som kommer att njuta av lampan, även de yngre kommer att ha roligt med den färgglada bordslampan Zebre. Den passar både i barnrummet och i vardagsrummet. Förutom behaglig belysning erbjuder denna lampa också låg strömförbrukning och lång livslängd när den är utrustad med energisparlampor.
 • Bordslampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil

  Bordslampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil
  Färgglad blomsteroptik i Tiffany-stil - Elaine bordslampaBordslampan Elaine kommer i klassisk Tiffany-stil och fängslar med ett färgglatt blommosaikmönster bestående av 851 enskilda glasbitar. I kombination med den mörka basen blir resultatet en mycket sammanhängande och ovanlig design som gör lampan till ett blickfång i alla rum.
 • Bordslampa Melika i Tiffany-stil

  Bordslampa Melika i Tiffany-stil
  Melika bordslampa pryder den detaljerade Tiffany-designen Denna underbara bordslampa har optiska drag av jugendstil, men ser väldigt förtrollande ut i kombination med de mest varierande stilvarianterna. Den perfekt designade stativ en harmonisk anslutning till skärmen, som består av inte mindre än 465 enskilda glaselement. Det färgglada blommönstret på skärmen visas naturligtvis bäst när ljuset tänds. Melika bordslampa är 60 cm hög och kan användas som attraktiv accentbelysning, t.ex. B. för vardagsrummet. - med handgjorda glaselement
 • Kantig bordslampa Sina i Tiffany-design

  Kantig bordslampa Sina i Tiffany-design
  Sina - en kantig, vackert mönstrad bordslampa i Tiffany-lookDen färgglada bordslampan Sina i rak form med dekorativt Tiffany-mönster är inte bara vacker att titta på, den ger också ett mysigt och varmt ljus i rummet, oavsett om det är vardagsrum eller sovrum. Lampan är utrustad med en strömbrytare i matarledningen.
 • Rikt dekorerad bordslampa Claire

  Rikt dekorerad bordslampa Claire
  Claire bordslampa i Tiffany-stilMed den rikt dekorerade Claire bordslampan vet du inte var du ska titta först. Till ramen i form av en gren där en fågel har gjort sig hemmastadd? På glasskärmen med de färgglada blommotiven? Eller på de två dragströmbrytarna, som inte bara är dekorativa, utan med vilka armaturen också bekvämt kan tändas och släckas.
 • Bordslampa Fiera i Tiffanystil

  Bordslampa Fiera i Tiffanystil
  Bordslampan Fiera fascinerar med cool pärlemor och färgglada glasstenar Den ädla dekoren på bordslampan Fiera glänser som pärlemor och de lila, orange och röda glasstenarna gnistrar om vartannat. Tillsammans med den stora basen i gammal mässing skapar detta ett mycket harmoniskt helhetsintryck med en briljant ljuseffekt. Bordslampan Fiera är dessutom utrustad med två dragströmbrytare för separat tändning av lamporna.

Färgglada golvlampor

 • Ticon – golvlampa med skärmar med tygöverdrag

  Ticon – golvlampa med skärmar med tygöverdrag
  Golvlampa Ticon med färgglada skärmar i sammet Med golvlampan Ticon får man en mysig må bra-känsla i varje rum. Oavsett om den används i sov- eller vardagsrummet, den eleganta och samtidigt kontrastrika golvlampan med tre skärmar och dynamisk sammanflätad stomme fungerar som konstobjekt som drar blickarna till sig. Lampskärmarna med sammetsöverdrag i rött, grått och blått skapar en spännande färgkontrast som framhäver den stämningsfulla atmosfären i hemmet. Denna effekt stöds av den gyllene beläggningen på insidan. Dessutom fungerar små hål i skärmen inte bara som dekoration, utan även som fina öppningar genom vilka ljuset kan skapa häpnadsväckande effekter i det mörka rummet.
 • Färgglad golvlampa ARIADNE i tiffanystil

  Färgglad golvlampa ARIADNE i tiffanystil
  Magnifik golvlampa ARIADNE förtrollar i vacker Tiffany-stilEn särskilt dekorativ golvlampa är ARIADNE, som kommer att glädja älskare av Tiffany-stilen. Den stora skärmen har ett färgglatt blommotiv som lyser starkt när lampan är tänd. Rummet blir också ljust och jämnt upplyst.
 • BAOBAB - den hängande golvlampan, platina

  BAOBAB - den hängande golvlampan, platina
  Intressant golvlampa BAOBAB i veckad form En speciell highlight i varje modern miljö är golvlampan BAOBAB, som hänger från taket, designad av Oriano Favaretto. Vägglampan är i veckad form med runda utsprång. Också ljuskällorna sitter i runda fördjupningar, så att sex lampor strålar uppåt och två nedåt och ger en vacker ljuseffekt i rummet. Den exceptionella golvlampan BAOBAB finns i färgerna vitt, platina, rött eller antracit. Den kan användas som färgglad accent och trendigt dekorationsobjekt för extra belysning i de mest olika rum, är höj- och sänkbar och har en praktisk fotströmbrytare.
 • Elegant golvlampa ABUJA

  Elegant golvlampa ABUJA
  Elegant golvlampa ABUJA Golvlamapn ABUJA kombinerar afrikansk design och modern stil. Armaturen imponerar med en icke iögonfallande elegans som understryks av färgglada kontraster. Den ljusa lampskärmen skapar ett mjukt ljus som garanterar en avslappnad atmosfär. Golvlampan är handgjort och kan med fördel användas med lågenergilampor. Den är utrustad med en dragströmbrytare. Kabelns längd är 2 m.
 • Avlång LED-RGB-golvlampa Hadis, dimbar

  Avlång LED-RGB-golvlampa Hadis, dimbar
  Glittrande LED-golvlampa Hadis med varmvitt ljus och RGB-funktion, som är styrbar via fjärrkontroll Denna LED-golvlampa är alltid ett riktigt blickfång, men speciellt när den är tänd, eftersom den kan lysa i färgglada RGB-färger, som man kan välja individuellt. Dessutom finns olika lägen där färgen skiftar konstant. Alla färgnyanser kan styras via fjärrkontrollen som ingår i leveransen av lampan. För mer vardaglig användning kan lampan också bara lysa varmvitt och så klart är det möjligt att justera ljusstyrkan efter behag. Den runda lampfoten är förkromad och golvlampan Hadis har ett extravagant utseende med kristaller, vilket sörjer för en vackert glittrande effekt och gör belysningen ytterst glamoröst.
 • Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad

  Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad
  Iögonfallande textilgolvlampa Colori med färgglada skärmarRedan från de sammanflätade metallbenen är det tydligt att golvlampan Colori går i en livlig, modern riktning. Höjdpunkten, i ordets rätta bemärkelse, är de fem förskjutna färgglada textilskärmarna. När en kraftfull E14-lampa väljs är Colori golvlampa idealisk som ett färgstarkt blickfång i fräscha och modernt designade vardagsrum, matsalar och sovrum.
 • Tilltalande golvlampa Anni

  Tilltalande golvlampa Anni
  Handgjord glasskärm i klara färger pryder golvlampan AnniDen här vackra golvlampan passar perfekt in i en rustik inredningsstil och blir ett absolut blickfång i varje vardagsrum. Den ger stämningsfull extrabelysning, t.ex. vid sitthörnan, där det strålande ljuset verkligen framhäver den färgglada glasskärmen i Tiffany-look och skapar en mysig atmosfär. Med den vridbara ramen blir resultatet en mycket dekorativ ljuskälla som drar till sig allas uppmärksamhet.
 • Färgglad LED-båglampa Oxygen_FL1, justerbar

  Färgglad LED-båglampa Oxygen_FL1, justerbar
  Höjdjusterbar LED-båglampa Oxygen_FL1 i gultDen stora och iögonfallande LED-båglampan Oxgen_FL1 kännetecknas av en modern design som understryks av en innovativ ljusteknik. Detta beror på att lampskärmens övergripande visuella utseende kompletteras av en vit plastdiffusor som riktar ljuset. På insidan finns filigrana mikrogravyrer som sprider det varmvita ljuset jämnt och fint i omgivningen. Tack vare OptiLight-tekniken är diffusorn transparent och därmed osynlig när den är avstängd. Diffusorn omges av en ljusgul, rund lampskärm av plast som ger en härlig färgklick. Den fina, höjdjusterbara bågformade ramen löper ner från skärmen. Ljusstyrkan kan regleras med den integrerade tryckdimmern.

Färgglatt inrett i speciell stil

Vissa designstilar är mer färgglada än andra och du har säkert noterat Tiffany-stilen bland lamporna vi valt ut. Ursprungligen kom den sig av färgade glasbitar ihopsatta som mosaik.

En annan inredningsstil som ger ett färgglatt hem är florentisk stil. Starka influenser från blommor i olika färger är typiskt för florentisk belysning.

Modern LED-teknik har gjort det möjligt att ha flerfärgad belysning med 1000-tals olika färgnyanser. Det finns exempel på flerfärgade slingor med ljus där du kan bestämma färgerna själv med en app.