Flerfärgad ljusslinga

En flerfärgad ljusslinga kan ge mysbelysning en fredagskväll eller partykänsla på lördagsnatten. Man kan ju använda vanliga glödlampor och måla glaset på de, eller så köper man LED-slingor som ger olika färger på en gång.

//sök i kategorin ljusslingor, efter tecknen "färgad" eller "rgb" i produktnamnet
 • Gloria – pendellampa i Tiffany-stil

  Gloria – pendellampa i Tiffany-stil
  Blommig pendellampa Gloria med glasskärm i Tiffany-stil Pendellampan Gloria har en dekorativ glasskärm med en imponerande diameter på 70 cm. Lampan övertygar med Tiffany-designen med blommiga detaljer. Den färgglada skärmen med en form som liknar en skål hålls av sammanlagt sju metallstänger som är ett blickfång i sig. Gloria är perfekt till stora hus eller foajéer i klassiska hotell.
 • Dekorationslampan Claas i Tiffanystil 56 cm

  Dekorationslampan Claas i Tiffanystil 56 cm
  Bordslampan Claas - en dekorativ fyr i Tiffany-design Dekorationslampan Claas skapar Nordsjöstämning oavsett var man ställer den. Exklusivt framställd i Tiffanystil gestaltet, sprider denna maritima bordslampa sitt varma sken och skapar en atmosfär av välmående.
 • Fasettrik bordslampa Bea i tiffanystil

  Fasettrik bordslampa Bea i tiffanystil
  Bordslampan Bea i tiffanystil utgör en stämningsfull accentbelysning Bea är dekorativt utformad i tiffanystil och lämpar sig fint både som stämningsfull accentbelysning i vardagsrummet och som sänglampa i sovrummet. Skärmen är sammansatt av 128 glaselement och sprider tack vare sin varma färggivning ett nyansrikt ljussken i varje rum. Bordslampan Bea är lämplig att användas med energisparlampor och passar därför bra in i ett energisnålt belysningskoncept.
 • Hänglampa Elanda i tiffanystil, 1 ljuskälla

  Hänglampa Elanda i tiffanystil, 1 ljuskälla
  Stiltrogen hänglampa ELANDA i tiffanystil med handtillverkad glasskärm ELANDA är en vacker hänglampa som är tillverkad i den omtyckta tiffanystilen och vars olikfärgade glaselement bildar ett konstfullt, naturtroget mönster. Designen med de diskreta, harmoniska färgerna drar alla blickar till sig.
 • Charmiga bordslampan Serafina i Tiffany-stil

  Charmiga bordslampan Serafina i Tiffany-stil
  Bordslampan Serafina med handgjorda glasdetaljer i Tiffany-stil Bordslampan Serafina är alla lägen mycket dekorativ - både som tänd eller släckt - och i alla rum. Glasskärmen visar ett färgglatt framställt fågelmotiv vilket naturligtvis är som vackrast när ljuset är tänt. Vare sig den används som accentbelysning på ett litet sidobord i vardagsrummet, på en byrå i entrén eller på nattduksbordet i sovrummet - faller den här bordslampan alltid angenämt i blicken.
 • Bordslampa 5299 i Tiffany-typ, 2 dragströmbrytare

  Bordslampa 5299 i Tiffany-typ, 2 dragströmbrytare
  bordslampa 5299 med kulört glaskupa i Tiffany optik Med sin mångfärgade glasskärm, som sattes ihop av otaliga element för att bilda ett fascinerande mönster, liksom den syntetiska hartsramen , som är gjord av en enda färg i mörkbrun, ser bordslampa 5299 helt enkelt vacker ut. Färgdesignen och ramens detaljerade design förutbestämmer bordslampa 5299 för användning i klassisk inredningsstil. Det finns två E27-uttag installerade som kan utrustas med alla typer av ljuskällor - inklusive LED-ljuskällor. Ljuskällorna kan kopplas separat från varandra med de två integrerade dragbrytarna.
 • Takflöjten Diamond i Tiffanystil

  Takflöjten Diamond i Tiffanystil
  Crémefärgade takflöjten Diamond med Tiffany-rutmönster Som en lampa i Tiffanystil presenterar sig takflöjten Diamond ganska enkelt i en elegant crémefärg med ett vackert rutmönster. Glasskärmen avslutas med an dekorativ rand. Takflöjten Diamond sörjer för varmt ljus och anpassar sig med sitt diskreta utseende inte bara in i ett stort antal vardagsrum, utan ligger med sin crémefärg även helt i den moderna trenden.
 • Bordslampa Tulipania i tiffanystil

  Bordslampa Tulipania i tiffanystil
  Bordslampan Tulipania i tiffanystil Bordslampan Tulipania dekoreras med en crémefärgad lampskärm som har formen av en blomma och röda accenter av glas. Fot och armatur är filigrant framställda av polyresin. Den runda foten är dessutom smyckad med ett dekorativt blad. Med denna diskreta, smakfulla design i Tiffanystil pryder bordslampan Tulipania som läs- eller nattygsbordslampa de mest olika sovrum.
 • Bordslampa KT1082+PBLM11 i Tiffany-stil

  Bordslampa KT1082+PBLM11 i Tiffany-stil
  Färgglad, slående bordslampa i Tiffany-stil Skärmen på denna bordslampa designades i en färgstark och fantasifull design med en oregelbunden kant. 576 individuella, annorlunda formade glaselement monteras för hand och bildar ett lysande konstverk. Foten i en detaljerad struktur gjord av brunt gjutet harts stöder den magnifika lampskärmen och har två E27-uttag. Runt skärmen är dekorerad med ibland fästa pärlor som sticker ut i lättnad. Den stora bordslampa kan också placeras mycket bra på en pall och är inte bara en extra ljuskälla utan också ett slående dekorativt föremål.
 • Bordslampa 5907, färgat glas Tiffany-stil

  Bordslampa 5907, färgat glas Tiffany-stil
  bordslampa 5907 i Tiffany-stil - en vackert glödande ljuskälla Denna bordslampa en känsla överallt i lägenheten: Detta beror dels på dess dekorativa design i Tiffany-stil och å andra sidan på den estetiska ljuseffekten som resulterar i kombination med det färgade glaset. De olika färgerna i glaset sticker också ut imponerande från den syntetiska hartsbasens mörkbrun. Oavsett om det är på fönsterbrädan, på en byrå, nattduksbordet eller på en hylla i vardagsrummet - 5907 skapar en fantastisk ljusatmosfär överallt.
 • Hänglampa KT1836-40+C2 i Tiffany-stil

  Hänglampa KT1836-40+C2 i Tiffany-stil
  Upphängningslampa KT1836-40 + C2 i Tiffani-stil med fyrkantig skärm Den pendellampa KT1836-40 + C2 ritades i Tiffany design. Till skillnad från de vanliga blommönstren i denna design visar den sig dock i en vinklad design och ett grafiskt mönster. Lampans fyrsidiga nyans designades av 64 handgjorda glaselement i vinkelmönster. Färgkombinationen kräm, bärnsten och rött gör den till en mångsidig taklampa som inte är föremål för något mode. Ovanför ett bord avger den stark belysning nedåt och mjuk belysning tränger igenom hela rummet genom glasskärmen. Den pendellampa KT1836-40 + C2 med ett vackert dekorerade canopy och kedja suspension levereras utan lampa.
 • Bordslampa 5920, svängd form, Tiffany-stil

  Bordslampa 5920, svängd form, Tiffany-stil
  bordslampa 5920 i form av en blomma - made in Tiffany stil Den bordslampa 5920 väcker omedelbart samband med en tulpan i observatören, som glas lampskärm i Tiffany ser inte bara grundar sig på en blomma, men också påminner om den färgstarka blomsterriket med färgsättning. Den böjda lampstången som smälter in i lampbasen har en blommönster. Förutom det övergripande visuella intrycket av en blomma, är skärmen, som består av många glasdelar, försedd med blommotiv. Det finns också tre stjälkar med löv i slutet av stången, som är böjd i S-form. Den runda basen visar också ett bladmotiv och kompletterar det blommiga konstverket. Den bordslampa 5920 är ett blickfång i varje rum och kommer definitivt att hitta den idealiska platsen som ytterligare belysning.
 • Bordslampa 6027 med glasskärm Tiffany-design

  Bordslampa 6027 med glasskärm Tiffany-design
  Vackert utformad bordslampa 6027 i Tiffany-stil På en fot tillverkad av robust syntetiskt harts (polyresin) har bordslampa 6027 en dekorativt formad glasskärm som består av många glaselement i färgerna mörkbrun, grön och grädde som har sammanställts för att bilda geometriska mönster. När den är avstängd, en dekorativ blickfång, erbjuder den mångsidiga bordslampa 6027 en enastående syn.
 • Dekorationslampa 6017, 2 papegojor, Tiffany-stil

  Dekorationslampa 6017, 2 papegojor, Tiffany-stil
  dekorationsbelysning lampa 6017 med två papegojor i Tiffany-stil Den dekorationsbelysning ljus 6017 består av en gren-look stativ av syntetiskt harts. På var och en av de två grenarna finns en papegoja av glas som presenteras i Tiffany-stil. De ljusa färgerna kommer till sin rätt under belysningen. 6017 är perfekt som en extravagant rumsdekoration och avger en mysig extra belysning.
 • Bordslampa 5207 i Tiffany-stil, creme-grön

  Bordslampa 5207 i Tiffany-stil, creme-grön
  Dekorativt ljusobjekt för atmosfär i Tiffany-stil - bordslampa 5207 Tiffany-stilen är känd för detaljerad och dekorativ bearbetning av mångfärgade glaselement, som består av polyresin. Detta arbetsteknik används också för 5207 bordslampa och visar en livlig mönster i grönt och brunt som sätter sig från den gräddfärgade glas och har en blom- effekt. Kronad av en elegant spets och tronad på en robust metallbotten, som också är konstnärligt utformad i ett vågliknande bordslampa, är bordslampan 5207 en dekorativ blickfång på sidobordet, fönsterbrädan eller på byrån i bostadsområde. Det ger rummet en varm atmosfär.
 • Taklampa Finna i tiffanystil

  Taklampa Finna i tiffanystil
  Den klassiska taklampan FINNA ger en behaglig atmosfär i alla vardagsrum Denna taklampa i FINNA-serien är ett stilfullt blickfång i alla rum. Den fint bearbetade lampskärmen återger sommarens färger och framkallar en naturlig trivsel med sitt varma ljus. Kombinationen med den mörka metallen är mycket stilfull.
 • Florala bordslampan Eleanor i Tiffanystil

  Florala bordslampan Eleanor i Tiffanystil
  Bordslampan Eleanor förtrollar med violett och bladgrönt i Tiffanystil Bordslampan Eleanor sörjer med dess floralt utförda skärm, prydd med lila violer och yppigt grönska för färgglad belysning och en avspänd atmosfär. Den underbara Tiffanyskärmen sprider ett dämpat ljus och integrerar sig på grund av blomstermosaiken i de mest olikt inredda vardagsrum.
 • Dekorationslampa 6016, varmluftsballong, Tiffany

  Dekorationslampa 6016, varmluftsballong, Tiffany
  Ovanlig dekorationsbelysning 6016 i Tiffany-stil En dekorativ toppartikel och leverantör av atmosfärisk accentbelysning är det dekorationsbelysning ljuset 6016: Ljuset, designat som en historisk luftballong, ser ut som om det lånades direkt från Jules Vennes bästsäljare Runt om i världen på 80 dagar. Själva ballongen är gjord av färgade glasdelar i Tiffany-stil, stativ och det övre elementet är gjord av polyresin i mörkbrun. Till och med en dekorations hit när den inte är upplyst blir 6016 en absolut blickfång när ljuset tänds.
 • Bankirlampa Dragonfly i Tiffanystil

  Bankirlampa Dragonfly i Tiffanystil
  Ovanliga bankirlampan Dragonfly i Tiffanystil Bordslampan Dragonfly kombinerar smart bankirstil och Tiffanystil och sätter en speciell accent på varje skrivbord! Lampan är med sin praktfulla bruna fot, den ovanligt designade lampskärmen prydd med en dekorativ trollslända. Dessutom är den vackra bordslampan utrustad med en praktisk dragströmbrytare.
 • Charmig bordslampa AMALIA i tiffanystil

  Charmig bordslampa AMALIA i tiffanystil
  Vacker bordslampa AMALIA i handtillverkad tiffanystil Mörk metall och ljust glas gör denna bordslampa i AMALIA-serien till en stilfull inredningsdetalj i tiffanystil, som passar bra in i olika inredningsstilar. Den dekorativa foten är krönt av en fyrkantig skärm, på vilken varje enskild glasbit omsorgsfullt har satts dit för hand. Bordslampans ljusa färger skapar en varm ljusverkan som ger omgivningen en harmonisk atmosfär.
 • Tiffany-taklampa Eddart

  Tiffany-taklampa Eddart
  Kantiga taklampan Eddart i Tiffanystil Den berömda Tiffanystilen visar sig alltid som klassikt tidlös och skänker en gedigen atmosfär åt varje rum. Många enskilda glaselement fogar sig samman till ett vackert mönster. De varma färgnyanserna sörjer för en angenäm belysning. Särskilt över ett stort bord kommer denna lampa optimalt till sin rätt.
 • MOSAICO - hänglampa i tiffanystil

  MOSAICO - hänglampa i tiffanystil
  Hänglampan MOSAICO gör intryck med sina många fyrkantiga plattor av handtillverkat glas Till skillnad från de flesta lampor i tiffanystil, som ofta har ett blomstermönster eller en fruktdekor, har alla de handtillverkade glasplattorna en fyrkantig form vilket ger lampan dess unika utseende. När ljuset faller genom det färgade glaset skapas ett vackert sken som bidrar till en inbjudande och trivsam atmosfär.
 • Hänglampa Kassandra i tiffanystil, 2 x E27

  Hänglampa Kassandra i tiffanystil, 2 x E27
  Attraktiv KASSANDRA hängande lampa sprider en antik medelhavsfantasi. Pendellampan ANTHEA skapar en mysig atmosfär med sin vackra glasskärm i Tiffany-stil. De enskilda glasbitarna sätts ihop för hand, vilket ger en högkvalitativ produkt. Pendellampan sprider varmt ljus, men är också ett bra blickfång när den är avstängd.
 • Bordslampa 5966 med färgat glas i Tiffany-stil

  Bordslampa 5966 med färgat glas i Tiffany-stil
  Tvåflammig bordslampa 5966 i Tiffany-stil En bordslampa i Tiffany-stil med en elegant formad lampbas och två vackra glasfärger: många glaselement i färgerna grädde, bärnsten, rött och grönt gör bordslampa 5966 till ett imponerande ljusobjekt. De två lampskärmarna placeras på en böjd stång och riktas uppåt så att ljusstrålen flyter både uppåt och genom den färgglada glasskärmen. Den unika böjda designen gör denna bordslampa till ett dekorativt ljusobjekt för både rustika och moderna vardagsrum.
 • Diskret bordslampa ELANDA, tiffanystil 41 cm

  Diskret bordslampa ELANDA, tiffanystil 41 cm
  Fin bordslampa ELENDA i klassisk stil ELANDA är en vacker bordslampa för klassiska och tidlösa inredningsstilar. Den ger en behaglig atmosfär i alla rum och är en fröjd för ögat för alla som älskar denna vackra glaskonst.
 • I Tiffanystil framställda golvlampan Bradley

  I Tiffanystil framställda golvlampan Bradley
  Golvlampan Bradley i klassisk Tiffany-look Den i Tiffanystil framställda glasskärmen presenterar sig enkelt i créme och mörkbrunt och sörjer för angenäm, bländfri belysning. Glasskärmens kant bildar en filigran prydnad - den dekorativa höjdpunkten hos denna imponerande golvlampa. Med detta klassiska utseende integreras golvlampan Bradley i mängder av vardagsrum, för att dränka dessa i dess varma ljus.
 • Hänglampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil

  Hänglampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil
  Hänglampa Elaine med blomstermönstrad skärm i tiffanystil Denna hänglampa i tiffanystil lyser med sin färgsprakande blomstermosaik. Skärmen är sammansatt av totalt 851 handtillverkade tiffany-glasbitar – det ger en absolut unik design och en vacker ljussättning. Hänglampan Elaine kan användas med energisparlampor.
 • Frieda - golvlampa i Tiffanydesign

  Frieda - golvlampa i Tiffanydesign
  Golvlampan Frieda i Tiffanystil med praktiska dragströmbrytare Golvlampans skärm har också sammansatt glaselement som har en kopparkant och är hoplödda. För skärmen har relativt täckta färger valts - i motsats till många andra Tiffany-lampor, vars skärmar för det mesta är mycket färgglada. Golvlampan är 165 cm hög och låter sig sig betjänas av tre praktiska dragströmbrytare. De tre glödlamporna kan sättas på och av var för sig.
 • Tiffany tavelbelysning (Antikmässing)

  Tiffany tavelbelysning (Antikmässing)
 • Underbar stormlampa Shirley i Tiffanystil

  Underbar stormlampa Shirley i Tiffanystil
  Underbar stormlampa Shirley i Tiffanystil Denna stormlampa i Tiffanystil sätter en enastående dekorativ accent. Den konstnärliga glasskärmen pryds med ett elegant blomstermotiv i delikat lila och grönt. Därmed sörjer bordslampan Shirley för en färgsprakande ljusspel och en atmosfär i fullständig harmoni.
 • Nury – taklampa i Tiffany-stil

  Nury – taklampa i Tiffany-stil
  Nury – taklampa i Tiffany-stil Taklampan Nurys lampskärm består av många enstaka glaselement i naturfärger. Kanten med röda blommar sörjer för färgade accenter. Genom anordningen av de olika färgade elementen skapas ett tilltalande mönster. För att skapa Tiffany-stilen sammanlöddas de enstaka glaselementen med bly.
 • Golvlampa 5944 med cylinderskärm, Tiffany-stil

  Golvlampa 5944 med cylinderskärm, Tiffany-stil
  Lampa 5944 golvlampa med en cylindrisk glaskupa De visar sig golvlampa 5944 med enkla geometriska former och fortfarande har en stor effekt när glaskupa med sina blå glaselement belyses av påslagen ljuskällan. Den cylindriska lampskärmen, som designades i stil med Tiffany-lamporna, har glaselement i kräm- och blåtoner. De två ljuskällorna kan kopplas separat från varandra med dragstång. Lampfoten säkerställer stabilitet och är något glödande i form och har en korrugerad struktur på basen.
 • Taklampa i Tiffanystil Anthia 2

  Taklampa i Tiffanystil Anthia 2
  Vackra taklampan Anthia 2 i Tiffanystil Taklampan Anthia förenar skickligt Tiffanystilen med antika framställningselement. Glasskärmen är förnämlig i créme-gult och sätter en vacker accent med den färgstarka spridningen. Skärmen är dekorerad med en dyrbart utförd kant som påminner om lekfulla vinrankor. Ett värdefullt stilelement för många vardagsrum.
 • Stormtaklampan Kimberly i Tiffanystil, 45 cm

  Stormtaklampan Kimberly i Tiffanystil, 45 cm
  Underbara stormlampan Kimberly i Tiffanystil Denna stormlampa i Tiffanystil sätter en enastående dekorativ accent. Den konstnärliga glasskärmen är utförd i créme och blått och pryds med små accenter i rött. Därmed sörjer bordslampan Kimberly för färggrant ljus och förvandlar rummet till en harmonisk plats.
 • Taklampa Florent i Tiffanystil

  Taklampa Florent i Tiffanystil
  Taklampan Florent i klassisk Tiffany-stil De enskilda glasbitarna hos den här taklampan i Tiffanystil är formade som blad och skapar ett symetriskt mönster. Och det antikbehandlade takfästet harmonierar mycket vacker med denna konstnärliga skärm som utstrålar det gedigna, varma ljuset. På så sätt är Florent en dekorativ highlight, som sörjer för en elegant atmosfärsbelysning.
 • Bordslampa 5998 skaldjursmönster, Tiffany-Look

  Bordslampa 5998 skaldjursmönster, Tiffany-Look
  bordslampa 5998 med ett skal mönster i Tiffany designen Denna snyggt designade bordslampa av glas i Tiffany-stil och en mörkbrun stativ av polyresin, ett robust syntetiskt harts, fungerar som en blickfång på alla ställen i lägenheten å ena sidan och som leverantör av mycket atmosfärisk extrabelysning på den andra. För skuggan sattes bruna, vita och krämfärgade glasbitar i form av ett skal. En fest för ögonen!
 • Villads - taklampa i Tiffanystil

  Villads - taklampa i Tiffanystil
  Taklampan Villads med mosaikskärm Genom dess avstånd till taket kan man nästan kalla den för en hänglampa. I lampans skärm i Tiffanystil sitter mångfärgade glasbitar tillsammans och bildar en mosaik. Med de mörka och ljusa glasdelarna sprider den ljus i olika intensitet.
 • Handtillverkad bordslampa FLORA i tiffanystil

  Handtillverkad bordslampa FLORA i tiffanystil
  Den klassiska bordslampan FLORA i tiffanystil tillverkas för hand Denna bordslampa i FLORA-serien lyser med sin klassiska design som smälter in i de mest skiftande inredningsstilar. Den iögonfallande skärmen med blomstermönster i tiffanystil är ett blickfång och handtillverkad av 492 enskilda delar. Lampan ger ett milt ljus som understryker en behaglig atmosfär
 • Dekorationslampa 6002, sköldpaddor Tiffany-look

  Dekorationslampa 6002, sköldpaddor Tiffany-look
  I Tiffany-design: dekorationsbelysning lampa 6002 - en älskvärd sköldpaddaduo Modersköldpaddan bär sitt barn på skalet - den dekorationsbelysning lampan 6002 visar detta älskvärda scenario.Glaselementen i skalet på båda djuren är gjorda i Tiffany-stil, ben och huvuden är gjorda av polyresin i mörkbrun. Ljuset som släpps ut av det använda belysningsmedlet ger tankarnas ljusa färger ännu bättre.
 • Golvlampa KT1836-50+P1837 i Tiffany-stil

  Golvlampa KT1836-50+P1837 i Tiffany-stil
  golvlampa KT1836-50 + P1837 i Tiffani stil med en fyrkantig skugga Medan lampor i Tiffany-stil ofta kännetecknas av blommönster och ljusa färger, är den här modellen baserad på en vinklad, grafisk design. På den vackert dekorerade stativ sitter en fyrkantig nyans, som sattes samman av totalt 64 handgjorda glaselement. Glaselementen designades också uteslutande i en rak linje i en mängd olika geometriska former. De har övervägande beige färg, några bärnsten och några röda. Tack vare denna färgschema, de KT1836-50 + P1837 golvlampa passar i många färgkoncept och inredning.
 • LILLIE - taklampa i tiffanystil

  LILLIE - taklampa i tiffanystil
  Smakfull taklampa LILLIE i tiffanystil Denna vackra taklampa är en pärla i en modern tolkning av tiffanystilen. Den nedåtvända, dekorerade skärmen hålls uppe av fyra kedjor i en baldakin. När ljuset passerar genom det färgade glaset uppstår en lekfull ljuseffekt och en varm atmosfär i rummet. Taklampan LILLIE är alltid ett blickfång.
 • Bordslampa i tiffanystil JANNEKE

  Bordslampa i tiffanystil JANNEKE
  Söt bordslampa JANNEKE i handbearbetad tiffanystil Bordslampan JANNEKE ger en klassisk rustik ton i alla rum. Den halvrunda skärmen i tiffanystil har ett dekorativt trollsländemotiv som är resultatet av ett utsökt hantverk. Bordslampans omgivning blir varmt och jämnt belyst så att en behaglig atmosfär uppstår.
 • Rund taklampa Kimberly i Tiffanystil, 38 cm

  Rund taklampa Kimberly i Tiffanystil, 38 cm
  I Tiffanystil gestaltad taklampa med bred kant Som taklampa i Tiffanystil presenterar sig Kimberly med en glasskärm i créme och blått, som dekoreras med små accenter i rött. Avslutet på den runda skärmen bildas av en bred kant av metall. Taklampan Kimberly ger ett varmt ljus passar in i en mängd olika vardagsrum.
 • Bordslampa Kassandra i Tiffany-stil, höjd 59 cm

  Bordslampa Kassandra i Tiffany-stil, höjd 59 cm
  Handgjord Tiffany bordslampa Kassandra med glasapplikationer Kassandra bordslampa är unik och imponerar med lampskärmens form och ytstruktur. Detta hålls i den bruna bastonen och accentueras av det detaljerade stativet av gjutet harts. Lampan är ett atmosfäriskt tillbehör på bordet och kan utrustas med två ljuskällor.
 • Färgglad golvlampa ARIADNE i tiffanystil

  Färgglad golvlampa ARIADNE i tiffanystil
  Den magnifika golvlampan ARIADNE är en prydnad i vacker tiffanystil ARIADNE är en mycket dekorativ golvlampa som väcker förtjusning hos den som älskar tiffanystilen. Den stora skärmen har ett färgrikt blomstermotiv som strålar ljust när lampan är tänd. Även rummet får en god och jämn belysning.
 • Vackra taklampan Yria i Tiffany-stil

  Vackra taklampan Yria i Tiffany-stil
  Tiffany-design när den är som bäst: Taklampan Yria med snyggt mönstrad skärm Som huvudljuskälla i vardagsrummet eller som ljusspridare över matbordet: Taklampan Yria utgör alltid ett ytterst speciellt blickfång. Det beror i huvudsak på det färgrika blomstermönstret som de totalt 234 sammansatta glasdetaljerna utgör och som med eller utan ljus ger en förtrollande effekt. Denna vackra taklampa skall inte bara ses som ett belysningsobjekt utan tjänar också som ett stilgivande element. Yria passar särskilt bra med en rustik kedjeupphängning i en lantligt rustik inredning. Kedjeupphängningens längd är 150 cm.
 • Bordslampa KT1082+AG711P i Tiffany-stil

  Bordslampa KT1082+AG711P i Tiffany-stil
  Färgrik bordslampa KT1082 + AG711P i Tiffany-design med trädskivalook Foten på bordslampa KT1082 + AG711P, designad i Tiffany-stil, är gjord av metall och designades i form av en trädskiva. stativ består av tre metallgrenar som hålls samman av ett rep. På toppen av den sitter en fantastiskt vacker lampskärm gjord av inte mindre än 576 individuella, handgjorda glaselement, som har sammanställts för att bilda en fantasifull Tiffani-stil. I lampskärmens nedre kant pryds också många färgglada små pärlor. Den mer än 60 cm höga bordslampa blir en färgstark blickfång tack vare denna unika design, oavsett var den placeras. De matchande E27-lamporna finns separat från tillbehören.
 • Mr. Wattson Bordslampa Tiffany Green - Bordslampor Ask Tiffany Green - 12V-SWR-TG

  Mr. Wattson Bordslampa Tiffany Green - Bordslampor Ask Tiffany Green - 12V-SWR-TG
  Mr. Wattson bordslampa från Mr. Wattson med en retroinspirerad design med en rund lampskärm i aluminium och en kropp i ask. Lampan har en textilsladd med en strömbrytare och en medföljande ljuskälla. Lampans arm är ställbar så att du kan justera den som det passar dig. Välj mellan olika färger. Formgiven av Soyee Studio. Bra att veta om Mr. Wattson bordslampa - Retroinspirerad design.- Rund lampskärm.- Tillverkad av ask och aluminium.- LED.- G4- Höjd: 180 mm.- Bredd: 155 mm.- Djup: 276 mm.- Sladdlängd: 2300 mm. Vi har valt ut Tiffany Green Bordslampor i Ask från Mr. Wattson med stor omsorg.
 • Hänglampa Elanda i tiffanystil, 2 ljuskälla

  Hänglampa Elanda i tiffanystil, 2 ljuskälla
  Stiltrogen hänglampa ELANDA i tiffanystil med handtillverkad glasskärm ELANDA är en vacker hänglampa som är tillverkad i den omtyckta tiffanystilen och vars olikfärgade glaselement bildar ett konstfullt, naturtroget mönster. Designen med de diskreta, harmoniska färgerna drar alla blickar till sig.
 • Bordslampa 6021 blandade färger Tiffany-skärm

  Bordslampa 6021 blandade färger Tiffany-skärm
  bordslampa 6021 med en rik kontrast Glas skuggan av bordslampa 6021 ser särskilt elegant på grund av färgkontrast mellan de vita glaselementen i det övre området och det angränsande gräns gjord av olika färgade glasbitar. Det fantastiska utseendet kompletteras med en mörkbrun, detaljerad syntetisk hartsbas. Den höga bordslampa ser väldigt närvarande ut på alla ställen även när den inte tänds, men dess fulla charm utvecklas så snart ljuset tänds och lampglaset sätter scenen effektivt.
 • Elegant bordslampa Cambria, Tiffanystil

  Elegant bordslampa Cambria, Tiffanystil
  Omsorgsfullt bearbetad bordslampa Cambria i Tiffanystil Elegans och stilrenhet utmärker bordslampan Cambria. Den vackert bearbetade skärmen i Tiffanystil utvecklar den dekorativa foten i antik-look. På detta sätt skapas inte bara en harmonisk totalbild, utan även en angenäm extrabelysning. Bordslampan Rose är utrustad med två separata strömbrytare för ljuskällan.
 • Hänglampa KT9810+C2 i Tiffany-stil

  Hänglampa KT9810+C2 i Tiffany-stil
  Colorful pendellampa KT9810 + C2 i Tiffani stil Fantastiska färger och en vacker form präglar hänglampan KT9810 + C2. Din lampskärm består av 729 individuella glaselement som var handgjorda och satt ihop som druvor, bananer, löv, grenar och andra frukter för att hänga lampan. pendellampa är en färgstark blickfång ovanför ett bord i matsalen eller vardagsrummet, som blir ännu mer strålande så snart ljuset tänds. Två E27-uttag har placerats i skuggan, som är lämpliga för användning av alla typer av E27-ljuskällor och sätter skärmen i rampljuset. Lampans upphängning med kedja och utsmyckad takros kompletterar den vackra designen.