EOS lampa

Ravn Christensen är nog väldigt stolt över den spridning och uppmärksamhet som EOS lampa har fått genom märket Umage. EOS lampskärm finns i många olika storlekar, modeller och färger. Den görs som taklampa, golvlampa eller bordslampa. Här kan du se EOS designerlampa som går att köpa online idag!

EOS taklampa pendel eller plafond

Det finns både plafonder och takpendel med charmiga EOS lampskärm. Man kan välja på olika storlekar som mini, medium, och stora large. Du kan också välja färger bland vit, grå och ljust brun.

 • UMAGE Vit Designtaklampa Eos up

  UMAGE Vit Designtaklampa Eos up
  Vit taklampa Eos up med fluffig fjäderskärm Vid designprocessen av taklampan Eos och dess ovanliga skärm av äkta gåsfjädrar hämtade designern Søren Ravn Christensen inspirationen från det nordiska landskapets vackra skönhet. På så sätt skapades en unik ljuskälla som med sitt fluffiga utseende samt mjuka ljuset skapar en hemtrevlig atmosfär. Eos up är lämplig som allmänbelysning, t.ex. i sovrummet eller som områdesbelysning som badar vardagsrummet i mjukt ljus och sörjer för en elegant känsla i rummet. Eos up kan även användas som vägglampa. Blir fjädrarna dammiga, kan de enkelt rengöras med hjälp av en hårtork. Lampan är en produkt från danska företaget UMAGE, som har som mål att vidareutveckla skandinavisk design och skapa lampor med naturlig karaktär med hjälp av noggrant hantverk. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Stor designhänglampa Eos i vitt

  UMAGE Stor designhänglampa Eos i vitt
  Vit hänglampa Eos large med stor fjäderskärm Hänglampan Eos larges skärm består av en stor, fluffig form med äkta gåsfjädrar. Ca 4 500 äkta fjädrar klistrades på basen i papper. På så sätt skapades en lampskärm som med sina egenskaper sörjer för en otrolig ljuseffekt: varm, mjuk och mycket mysig. Eos large är en design av danske Søren Ravn Christensen, en av grundarna och kreativa utvecklare hos företaget UMAGE, en tillverkare, som har som mål att med sina produkter, vilka med naturlig skönhet kombinerad med hög funktionalitet är populära världen över, vidareutveckla skandinavisk design. Hänglampan Eos large sörjer som bordsbelysning för adekvat ljus i omgivningen och skapar en stämningsfull atmosfär. OBS: Blir lampan smutsig, kan en hårtork användas för att rengöra den. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Fjäderhänglampa Eos medium, ljusgrå

  UMAGE Fjäderhänglampa Eos medium, ljusgrå
  Hänglampa Eos medium med fjäderskärm i ljusgrått Naturligt material samt en färg, som är vanlig i naturen, dominerar hänglampan Eos mediums utseende. Den ovanliga skärmen består av ca 1 800 gåsfjädrar som klistrades på papper, vilket sörjer för en mycket fluffig yta. Mjukheten kännetecknar dock inte bara skärmen i sin helhet, utan även ljuset från lampan. Detta sörjer för en fantastisk områdesbelysning med mjuk karaktär. En hänglampa, som vidareutvecklar skandinavisk design, helt efter föreställningar som lamptillverkaren UMAGE och en av dess grundare och kreativa utvecklaren, Søren Ravn Christensen, som designade hänglampan Eos, hade. UMAGE lägger under tillverkningsprocessen stor vikt på noggrant hantverk och hänsyn till miljön. - För att rengöra hänglampan Eos medium kan en hårtork användas. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Med gåsfjädrar – hänglampa Eos micro, vit

  UMAGE Med gåsfjädrar – hänglampa Eos micro, vit
  Fluffig hänglampa Eos micro i vitt – naturligt vacker Hänglampan Eos micros skärm – ett designobjekt av Søren Ravn Christensen (kreativ utvecklare och en av grundarna bakom Vita Copenhagen) – utstrålar ren naturlighet. Detta är främst ett resultat av materialet som Christensen valde för skärmen. Ca 500 äkta gåsfjädrar klistrades på papper och blev på så sätt till en unik lampskärm, som sörjer för varm, behaglig belysning och en elegant känsla i varje interiör. Eos’ design inspirerades av det nordiska landskapets skönhet och naturens färger. OBS: Blir lampan någon gång smutsig, kan den enkelt rengöras med en hårtork. UMAGE är en dansk lamptillverkare som har som mål att vidareutveckla skandinavisk design. På så sätt skapas tidlöst vackra ljuskällor som utstrålar ren naturlighet vad gäller funktionen och utseendet samt en charm som ingen kan motstå. Tillverkaren lägger stor vikt på noggrant hantverk med hänsyn till ekologiska aspekter och hållbarhet. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Ljusgrå skärm – pendellampa Eos X-large

  UMAGE Ljusgrå skärm – pendellampa Eos X-large
  Stor pendellampa Eos X-large i ljusbrunt Pendellampan Eos X-large med ljusbrun skärm av äkta gåsfjädrar är ett sant blickfång i vardags- och sovrum. Den neutrala färgen passar optimalt till otaliga inredningsfärger och -stilar, precis som hela designen som utstrålar skandinavisk naturlighet. Hänglampan, som sörjer för en fantastisk ljuseffekt, designades av kreativa utvecklaren och en av grundarna bakom danska lampföretaget UMAGE, Søren Ravn Christensen. UMAGE står för vidareutveckling av Skandinaviens puristiska design, som imponerar med enkel naturlighet och funktioner. Hänglampa Eos belyser exempelvis stora matbord på ett optimalt och mycket behagligt sätt. Ljuset som avges skapar en mycket behaglig atmosfär. OBS: Blir lampan smutsig, kan en hårtork användas för att rengöra den. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Ljusgrå designhänglampa Eos X-large

  UMAGE Ljusgrå designhänglampa Eos X-large
  Ljusgrå hänglampa Eos X-large – puristiskt naturlig Nästan otaliga äkta fjädrar utgör hänglampan Eos X-larges skärm: ca 6 000 gåsfjädrar klistrades på basen i papper och utgör på så sätt skärmen, som redan släckt imponerar med sin naturliga skönhet. Man behöver bara titta på den för att förstå hur fluffig den är. Detta sörjer för en behaglig känsla som bara förstärks när lampan tänds och badar rummet i behagligt, mjukt ljus. Rengöring: Blir Eos dammig, kan dammet enkelt fjärnas med hjälp av en hårtork. Denna ovanliga hänglampa skapades av danska designern, kreativa utvecklaren och en av grundarna bakom lampföretaget UMAGE, Søren Ravn Christensen. UMAGE har som mål att skapa lampor med utseenden som är en vidareutveckling av den skandinaviska designen med sin puristisk, nordiska skönhet och enkel funktionalitet. Här tas även hänsyn till miljön och noggrant hantverk för att skapa hållbara produkter med högt värde, en självklar aspekt för UMAGE. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Mantra Iluminación Eos taklampa i molnform, 90 cm

  Mantra Iluminación Eos taklampa i molnform, 90 cm
  Taklampa Eos - även lämplig för takförsedda utomhusområden tack vare IP44 Plastskärmen på taklampan Eos ser nästan ut som ett riktigt moln på en vacker sommarhimmel - den verkar viktlös och luftig. Eos är lämplig för vardagsrum, men kan också användas i skyddade utomhusmiljöer, t.ex. för att belysa en pergola. Glödlamporna ingår inte i leveransen.
 • UMAGE Eos micro hänglampa grå

  UMAGE Eos micro hänglampa grå
  Mjuk och fluffig – hänglampa Eos micro med grå gåsfjädrar Hänglampan Eos micro består av en liten lampskärm som är tillverkad av riktiga fjädrar. Den grå fjäderdräkten sätts samman för hand, fjäder efter fjäder, på basen av papper. Resultatet är en imponerande lampskärm som övertygar redan med sitt ovanliga utseende. Tänds ljuset, sörjer hänglampan Eos micro för en mjuk ljuseffekt samt en avkopplande och trevlig atmosfär i rummet. Lampan Eos micro formgavs av det unga danska märket UMAGE by VITA Copenhagen. Deras designlampor är alltid av högsta kvalitet och inspirerades av den nordiska naturen. Här lägger man stor vikt på ekologisk hållbarhet, med speciell fokus på valet av material, tillverkningen och leveransen. Lamporna från UMAGE by VITA Copenhagen levereras därför i en trendig ask, vilket har blivit märkets kännetecken. Vid tillverkningen av hänglampa Eos micro användes inga fjädrar från levande djur.

Golvlamporna med EOS fjädriga lampskärm

I vardagsrummet gör sig någon av dessa fina och fluffiga EOS-lampor perfekt. Välj en som är rätt i storlek och har en färg som passar in i din stil. Golvlamporna har antingen ett eller tre ben.

 • UMAGE Eos medium golvlampa vit

  UMAGE Eos medium golvlampa vit
  Designergolvlampa Eos medium med vit skärm Naturlig mjukhet, det är bara ett av de attribut som man tänker på när man tittar på golvlampan Eos med sin skärm som är utformad av äkta gåsfjädrar. Lampskärmen som designats av Søren Ravn Christensen från det danska företaget UMAGE är redan något mycket speciellt, inte bara visuellt utan även funktionellt. Eos avger ett mjukt och skonsamt ljus som ger en elegant känsla till varje interiör. Dessutom har golvlampan Eos ett smalt, vitt golvstativ av designern Anders Klem, också han från Danmark, vars passion är att utveckla moderna lampor. - Inga fjädrar från levande djur används. - Eos kan enkelt rengöras med en hårtork.
 • UMAGE Eos golvlampa vit

  UMAGE Eos golvlampa vit
  Designergolvlampa Eos large med vit gåsfjäderskärm Fluffiga, äkta gåsfjädrar - ca 4 500 stycken - pryder skärmen på golvlampan Eos. Detta ser inte bara väldigt dekorativt ut, utan skapar också en mjuk och behaglig ljusatmosfär, så att Eos large är idealisk som t.ex. områdesbelysning i vardagsrummet. Den attraktiva skärmen, som är designad av Søren Ravn Christensen från företaget Vita Copenhagen, kombinerades med det raka och extremt eleganta golvstället, som är designat av den unge danske designern Anders Klem, som brinner för utvecklingen av moderna lampor. Under glödlampshållaren finns en strömbrytare som kan användas för att bekvämt tända och släcka den stora golvlampan Eos. Tack vare sitt dekorativa mässingsutseende avrundar den harmoniskt det visuella helhetsintrycket. Om skuggan skulle bli dammig kan den enkelt rengöras med en hårtork. Tillverkaren av Eos large, Vita Copenhagen från Danmark, har ägnat sig åt att vidareutveckla den skandinaviska designen i en strävan att förena dess skönhet, purism och funktionalitet och komplettera den med hantverk och hänsyn till ekologiska frågor. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos medium golvlampa ljusgrå

  UMAGE Eos medium golvlampa ljusgrå
  Golvlampa Eos medium med ljusgrå gåsfjäderskärm Den första impulsen när man tittar på Eos medium golvlampa är att man vill röra vid skärmen för att känna hur fluffig den är tack vare de ca 1 800 äkta gåsfjädrarna. Mjukheten är dock inte bara en fråga om hur materialet känns, utan också om det ljus som avges och som mjukt lyser upp omgivningen. Skärmen, som kommer från Søren Ravn Christensen, kreativ utvecklare och medgrundare av det danska belysningsföretaget UMAGE, kompletteras av den eleganta, vita armaturramen av designern Anders Klem för att bilda Eos medium golvlampa, som berikar varje levande miljö med både sitt dekorativa utseende och sitt atmosfäriska ljus. Belysningstillverkaren UMAGE från Danmark har som mål att vidareutveckla den populära skandinaviska designen genom att kombinera skönhet, enkelhet och funktion och komplettera dem med ett omsorgsfullt hantverk för att skapa produkter av bestående värde. - Inga fjädrar från levande djur används. - När den är smutsig rengör du bara skuggan med en hårtork.
 • UMAGE Eos medium golvlampa trefot vit

  UMAGE Eos medium golvlampa trefot vit
  Trebent designgolvlampa Eos medium med gåsfjäderskärm Båda komponenterna, som tillsammans utgör golvlampan Eos, skärmen Eos medium samt det vita, trebenta stativet Tripod, designades av Søren Ravn Christensen. Den vackra, fluffiga skärmen med ca 1 800 äkta gåsfjädrar är inte bara utseendemässigt, utan även vad gäller känslan något alldeles speciellt. Tack vare fjädrarna blir ljuset mycket mjukt och stämningsfullt. OBS: Blir skärmen dammig, kan den snabbt rengöras med en hårtork. Den trebenta lampstommen passar perfekt till detta. Den kan monteras på några få sekunder och gör golvlampan Eos till en modern inredningsaccessoar som harmoniserar med alla inredningsstilar. Utrustad med en 300 cm lång anslutningssladd och sladdströmbrytare. Danska företaget UMAGE har blivit känt som producent av moderna lampor med estetisk, skandinavisk design. Företagets huvudintresse gäller vidareutvecklingen av designen med hjälp av noggrant hantverk som är hållbart. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos X-large golvlampa grå

  UMAGE Eos X-large golvlampa grå
  Iögonfallande golvlampa Eos X-large med ljusgrå skärm av fjädrar Eos golvlampans skärm har en imponerande diameter på 75 cm. Men det är inte därför som alla omedelbart lägger märke till golvlampan. Det beror på den ljusgrå färgen som är tillverkad av cirka 6 000 äkta gåsfjädrar. Detta ger inte bara en mycket naturlig känsla visuellt, utan även när det gäller ljuseffekten. En golvlampa som är ett mycket dekorativt tillbehör i en modern inredningsstil tack vare sin kombination med ett elegant, vitt golvstativ. Designen av skärmen skapades av Søren Ravn Christensen, som arbetar som kreativ utvecklare för företaget UMAGE, som han också är medgrundare till. Den danska designern Anders Klem, som brinner för utvecklingen av moderna armaturer, är ansvarig för ramens utformning. Observera: Om skärmen blir smutsig kan den enkelt rengöras med en hårtork. Företaget UMAGE har sitt säte i Danmark och tillverkar armaturer av hög kvalitet med hänsyn till ekologiska aspekter. Resultatet är extraordinär design med ett hållbart tillvägagångssätt. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos large golvlampa trefot ljusbrun

  UMAGE Eos large golvlampa trefot ljusbrun
  Designgolvlampa Eos large med trebent stativ och ljusbrun skärm En stor mängd fjädrar – närmare bestämt ca 4 500 stycken – användes för att tillverka golvlampan Eos larges vackra skärm. Fjädrarna är äkta och stammar från gäss. De är mjuka och fluffiga och gör samma intryck som skärmen. På så sätt sörjer golvlampan Eos large även släckt för en behaglig rumsatmosfär, som förstärks ytterligare, när lampan tänds och ljussätter omgivningen med ett mjukt ljus. Hela utseendet verkar mycket naturligt och i kombination med det trebenta stativet skapas en ljuskälla, som är mångsidigt användbar i moderna interiörer. OBS: Blir skärmen smutsig (t.ex. damm) kan den enkelt rengöras med en hårtork. Golvlampan Eos large är en design av Søren Ravn Christensen, som med denna förverkligar vad lampföretaget UMAGE, där han är kreativ utvecklare och en av grundarna, står för: en vidareutveckling av den skandinaviska designen med hjälp av noggrant hantverk och hänsyn till miljön. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos X-large golvlampa trefot ljusgrå

  UMAGE Eos X-large golvlampa trefot ljusgrå
  Trebent golvlampa Eos X-large med ljusgrå fjäderskärm Golvlampan Eos X-large övertygar med sitt naturliga utseende som den får av skärmens design. Skärmen består av ca 6 000 äkta gåsfjädrar som klistrades på en pappersbas. Självklart användes inga fjädrar från levande djur. Fjädrarna skapar å ena sidan ett fluffigt utseende, som får betraktaren att må bra, å andra sidan en mjuk, behaglig ljuseffekt. Precis som det trebenta stativet designades även skärmen Eos X-large av danska designern Søren Ravn Christensen, som jobbar för lamptillverkaren UMAGE och är en av dess grundare. UMAGE ägnar sig med sitt produktsortiment åt lampor av högt värde som de får genom det noggranna hantverket. Fokus ligger på att vidareutveckla skandinavisk design. - En vanlig hårtork kan användas för att rengöra skärmen.
 • UMAGE Eos X-large golvlampa vit

  UMAGE Eos X-large golvlampa vit
  Vit golvlampa Eos X-large - en attraktivt utformad ljuskälla Naturlighet är trumfkortet för Eos X-large golvlampa och den neutrala vita färgen gör att den passar till många färger och inredningsstilar i hemmet. Omkring 6 000 vita gåsfjädrar - limmade på ett pappersunderlag - bildar den ovanliga skuggan. Skuggans struktur, som är designad av Søren Ravn Christensen, skapar en mycket behaglig, mjuk ljusstämning som ger en mysig atmosfär i rummet. Eos X-large kompletteras med en smal, vit armaturram av den danske designern Anders Klem. Det ger en elegant touch till helheten. Med en snygg mässingsbrytare under glödlampshållaren. Det danska armaturföretaget UMAGE fokuserar på tillverkning av estetiska armaturer i vidareutvecklad skandinavisk design och lägger stor vikt vid noggrant hantverk och ekologiska kriterier. - Inga fjädrar från levande djur används. - En vanlig hårtork kan användas för att rengöra skärmen.

Bordslampa EOS

Kan du inte få för mycket av EOS finns det självklart också bordslampor i samma stil. Fluffet är unikt för varje skärm och välj mellan grå, brun eller vit och lampfot i vit eller svart färg. Vågar du gå på guldig mässing kombinerat med skärmfärgen champagne?

 • UMAGE Eos mini bordslampa vit/svart

  UMAGE Eos mini bordslampa vit/svart
  Eos mini bordslampa - skärm av fjädrar på svart stativ Eos mini kombinerar enkla grundformer med ett självständigt utseende och ett modernt mervärde. Søren Ravn Christensen, drivkraften bakom den danska armaturtillverkaren UMAGE, har designat en armatur som harmonierar med atmosfären i många interiörer i det moderna och skandinaviska inredningskonceptet. Den vita skuggan är täckt med gåsfjädrar runt om, vilket ger en lätt karaktär. Detta stöds av det svarta stativets slanka stav. En USB-anslutning i basen för laddning av exempelvis smartphones står för modern funktionalitet. - En hårtork rekommenderas för att rengöra Eos mini bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos medium bordslampa vit

  UMAGE Eos medium bordslampa vit
  White Spring bordslampa Eos medium Med sin fluffiga, luftiga skärm med äkta gåsfjädrar erbjuder Eos medium en speciell unik försäljningspunkt som gör bordslampan till ett effektivt och ljust blickfång för interiörer som är inredda i modern eller skandinavisk stil. Ramen är ett smalt bordsställ i vitt. Dess smala form understryker den viktlösa karaktären hos skärmen. Dessutom finns det en integrerad USB-port i basen, vilket är ett praktiskt extra alternativ för att ladda elektroniska enheter. - En hårtork rekommenderas för rengöring av Eos medium bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos medium bordslampa vit/mässing

  UMAGE Eos medium bordslampa vit/mässing
  Spring bordslampa Eos medium med smalt stativ - elegans i vitt och mässing Tack vare kombinationen av en vit skärm och ett elegant stativ i borstad mässing framstår bordslampan Eos medium, designad av den danska designern Søren Ravn Christensen, som ädel och ljus. Ett speciellt knep är att täcka skuggan med ca 1 800 gåsfjädrar. Detta ger Eos medium en känsla av tyngdlöshet och ger ett särskilt mjukt ljus. Armaturen, som tillverkas av den välkända tillverkaren UMAGE, har även en USB-anslutning som gör det möjligt att ladda elektroniska enheter. - En hårtork rekommenderas för rengöring av Eos medium bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Designbordslampa Eos medium, vit

  UMAGE Designbordslampa Eos medium, vit
  Bordslampan Eos medium i vitt med charmig fjäderskärm Bordslampan Eos medium utstrålar ren estetik och funktionalitet, både vad gäller skärmen och lampstommen. Båda designades av Søren Ravn Christensen, som är kreativ utvecklare och en av grundarna av lampföretaget UMAGE, som har som mål att vidareutveckla den skandinaviska designen med sin minimalistiska skönhet och ren funktionalitet. Eos mediums skärm, som består av ca 1 800 äkta gåsfjädrar, har inte bara ett mycket naturligt utseende, utan sörjer även för en behagligt mjuk ljuseffekt. Det vackra trebenta stativet består av vitlackerat aluminium och ger hela designen en elegant, tidlös känsla. Utrustad med en 200 cm lång textilsladd med sladdströmbrytare. - Inga fjädrar från levande djur används. - Kan enkelt rengöras med en hårtork.
 • UMAGE Med fjäderskärm – trebent bordslampa Eos micro

  UMAGE Med fjäderskärm – trebent bordslampa Eos micro
  Bordslampan Eos micro – designobjekt med ett utseende lätt som en fjäder Den lilla bordslampan med vacker fjäderskärm sörjer både släckt och tänd för dekorativa accenter i alla rum. Detta beror både på den ovanliga skärmen – skärmen består av ca 500 äkta gåsfjädrar som klistrades på papper – och det moderna, trebenta lampstativet, som harmoniserar perfekt med skärmen. Båda delarna designades av Søren Ravn Christensen, en av grundarna av danska lampföretaget UMAGE, där han även är aktiv som kreativ utvecklare. Bordslampan Eos är på grund av skärmens egenskaper en idealisk ljuskälla för mjuk, behaglig accentbelysning. Utrustad med en 200 cm lång textilsladd med integrerad strömbrytare. UMAGE tillverkar lampor, som kännetecknas av den skandinaviska designens minimalistiska estetik. Målet är att med noggrant hantverk vidareutvecklar denna design och samtidigt inte glömmer ekologiska aspekter under processen. På så sätt skapas ovanlig formgivning med en hållbar utgångspunkt. - Inga fjädrar från levande djur används. - Skärmen kan enkelt rengöras med en hårtork.
 • UMAGE Eos – bordslampa medium med ljusbrun skärm

  UMAGE Eos – bordslampa medium med ljusbrun skärm
  Designbordslampa Eos medium med trebent stativ – skärm ljusbrun Bordslampan Eos mediums skärm utstrålar något alldeles speciellt. Detta beror på de ca 1 800 äkta gåsfjädrar på skärmen, som gör att Eos mediums utseende gör ett mycket mjukt och naturligt intryck. På grund av skärmens material får det kraftiga ljuset en mjuk karaktär, när bordslampan tänds. Med sitt dekorativa utseende och effektfulla ljus är bordslampan ett vackert tillägg i varje rum och sörjer för en mysig atmosfär. Till detta passar lampstativet Tripod, som – precis som skärmen – designades av danske Søren Ravn Christensen för företaget Vita Copenhagen. Lampstommen är utrustad med en 200 cm lång sladd inklusive strömbrytare. OBS: Skärmen kan enkelt rengöras med hjälp av en hårtork. Danska lamptillverkaren Vita Copenhagen fokuserar med sitt produktsortiment på en vidareutveckling av den skandinaviska designen med hjälp av noggrant hantverk och med hänsyn till ekologiska aspekter. På så sätt skapas lampobjekt av hållbar skönhet. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos mini bordslampa brun/mässing

  UMAGE Eos mini bordslampa brun/mässing
  Bordslampa Eos mini med skärm i brun fjäderdräkt och stativ i mässing Varma färger ger Eos mini en mysig utstrålning. På grund av fjädrarnas starka dämpande effekt bidrar även karaktären hos det framväxande ljuset till detta. Dessutom går en touch av lätthet hand i hand med den heltäckande fjäderbesättningen på skärmen, som understöds av den eleganta stativets smala stång. Eos mini har utformats av Søren Ravn Christensen, kreativ chef för den danska tillverkaren UMAGE. Lampan bidrar till en varm och inbjudande atmosfär i vardagsrum och lounger och harmonierar utmärkt med moderna och skandinaviska inredningskoncept. Tack vare USB-laddningsutgången, t.ex. för smartphones, uppfyller Eos mini även moderna tekniska krav. - En hårtork rekommenderas för att rengöra Eos mini bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE 2-i-1 bordslampa Eos micro, vit

  UMAGE 2-i-1 bordslampa Eos micro, vit
  Vit trebent bordslampa Eos micro med tre justerbara fötter Bordslampan Eos micro har två speciella egenskaper: å ena sidan består skärmen av äkta gåsfjädrar – ca 500 stycken –, å andra sidan är den utrustad med trebenta lampstativet Tripod base, som kan justeras i höjden med ca 6 cm. Benen kan nämligen monteras på två olika sätt. Här lyckades designern Søren Ravn Christensen att skapa en design, som utmärks av naturlig skönhet och ett mycket mjukt ljus, som välkomnas som stämningsfull tilläggsbelysning i alla rum. Bordslampan Eos micro är utrustad med en textilsladd (200 cm) och en sladdströmbrytare. Vid behov kan skärmen enkelt rengöras med en hårtork. UMAGE är en dansk lamptillverkare, som Søren Ravn Christensen är en av grundarna av samt jobbar för som kreativ utvecklare. UMAGE lägger under produktionen stor vikt på att vidareutveckla den skandinaviska designens funktionalitet och rena skönhet med hjälp av noggrant hantverk. - Inga fjädrar från levande djur används.

Kan du inte få nog av fluff så ta gärna en titt på alla våra exempel på taklampa med fjädrar. Även om urvalet domineras av EOS så finns det några andra varumärken med fjäderlampor.