Taklampor med fjädrar

En lampskärm med fjädrar ger ett mjukt intryck i heminredningen. En taklampa med fjädrar passar bra i till exempel vardagsrum eller sovrum. Helt dominerande är UMAGE med sin EOS fjäderlampa som finns i olika storlekar, former och färger.

Fjäderlampor till taket

 • UMAGE Vit Designtaklampa Eos up

  UMAGE Vit Designtaklampa Eos up
  Vit taklampa Eos up med fluffig fjäderskärm Vid designprocessen av taklampan Eos och dess ovanliga skärm av äkta gåsfjädrar hämtade designern Søren Ravn Christensen inspirationen från det nordiska landskapets vackra skönhet. På så sätt skapades en unik ljuskälla som med sitt fluffiga utseende samt mjuka ljuset skapar en hemtrevlig atmosfär. Eos up är lämplig som allmänbelysning, t.ex. i sovrummet eller som områdesbelysning som badar vardagsrummet i mjukt ljus och sörjer för en elegant känsla i rummet. Eos up kan även användas som vägglampa. Blir fjädrarna dammiga, kan de enkelt rengöras med hjälp av en hårtork. Lampan är en produkt från danska företaget UMAGE, som har som mål att vidareutveckla skandinavisk design och skapa lampor med naturlig karaktär med hjälp av noggrant hantverk. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Stor designhänglampa Eos i vitt

  UMAGE Stor designhänglampa Eos i vitt
  Vit hänglampa Eos large med stor fjäderskärm Hänglampan Eos larges skärm består av en stor, fluffig form med äkta gåsfjädrar. Ca 4 500 äkta fjädrar klistrades på basen i papper. På så sätt skapades en lampskärm som med sina egenskaper sörjer för en otrolig ljuseffekt: varm, mjuk och mycket mysig. Eos large är en design av danske Søren Ravn Christensen, en av grundarna och kreativa utvecklare hos företaget UMAGE, en tillverkare, som har som mål att med sina produkter, vilka med naturlig skönhet kombinerad med hög funktionalitet är populära världen över, vidareutveckla skandinavisk design. Hänglampan Eos large sörjer som bordsbelysning för adekvat ljus i omgivningen och skapar en stämningsfull atmosfär. OBS: Blir lampan smutsig, kan en hårtork användas för att rengöra den. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Fjäderhänglampa Eos medium, ljusgrå

  UMAGE Fjäderhänglampa Eos medium, ljusgrå
  Hänglampa Eos medium med fjäderskärm i ljusgrått Naturligt material samt en färg, som är vanlig i naturen, dominerar hänglampan Eos mediums utseende. Den ovanliga skärmen består av ca 1 800 gåsfjädrar som klistrades på papper, vilket sörjer för en mycket fluffig yta. Mjukheten kännetecknar dock inte bara skärmen i sin helhet, utan även ljuset från lampan. Detta sörjer för en fantastisk områdesbelysning med mjuk karaktär. En hänglampa, som vidareutvecklar skandinavisk design, helt efter föreställningar som lamptillverkaren UMAGE och en av dess grundare och kreativa utvecklaren, Søren Ravn Christensen, som designade hänglampan Eos, hade. UMAGE lägger under tillverkningsprocessen stor vikt på noggrant hantverk och hänsyn till miljön. - För att rengöra hänglampan Eos medium kan en hårtork användas. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Med gåsfjädrar – hänglampa Eos micro, vit

  UMAGE Med gåsfjädrar – hänglampa Eos micro, vit
  Fluffig hänglampa Eos micro i vitt – naturligt vacker Hänglampan Eos micros skärm – ett designobjekt av Søren Ravn Christensen (kreativ utvecklare och en av grundarna bakom Vita Copenhagen) – utstrålar ren naturlighet. Detta är främst ett resultat av materialet som Christensen valde för skärmen. Ca 500 äkta gåsfjädrar klistrades på papper och blev på så sätt till en unik lampskärm, som sörjer för varm, behaglig belysning och en elegant känsla i varje interiör. Eos’ design inspirerades av det nordiska landskapets skönhet och naturens färger. OBS: Blir lampan någon gång smutsig, kan den enkelt rengöras med en hårtork. UMAGE är en dansk lamptillverkare som har som mål att vidareutveckla skandinavisk design. På så sätt skapas tidlöst vackra ljuskällor som utstrålar ren naturlighet vad gäller funktionen och utseendet samt en charm som ingen kan motstå. Tillverkaren lägger stor vikt på noggrant hantverk med hänsyn till ekologiska aspekter och hållbarhet. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Ljusgrå skärm – pendellampa Eos X-large

  UMAGE Ljusgrå skärm – pendellampa Eos X-large
  Stor pendellampa Eos X-large i ljusbrunt Pendellampan Eos X-large med ljusbrun skärm av äkta gåsfjädrar är ett sant blickfång i vardags- och sovrum. Den neutrala färgen passar optimalt till otaliga inredningsfärger och -stilar, precis som hela designen som utstrålar skandinavisk naturlighet. Hänglampan, som sörjer för en fantastisk ljuseffekt, designades av kreativa utvecklaren och en av grundarna bakom danska lampföretaget UMAGE, Søren Ravn Christensen. UMAGE står för vidareutveckling av Skandinaviens puristiska design, som imponerar med enkel naturlighet och funktioner. Hänglampa Eos belyser exempelvis stora matbord på ett optimalt och mycket behagligt sätt. Ljuset som avges skapar en mycket behaglig atmosfär. OBS: Blir lampan smutsig, kan en hårtork användas för att rengöra den. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Ljusgrå designhänglampa Eos X-large

  UMAGE Ljusgrå designhänglampa Eos X-large
  Ljusgrå hänglampa Eos X-large – puristiskt naturlig Nästan otaliga äkta fjädrar utgör hänglampan Eos X-larges skärm: ca 6 000 gåsfjädrar klistrades på basen i papper och utgör på så sätt skärmen, som redan släckt imponerar med sin naturliga skönhet. Man behöver bara titta på den för att förstå hur fluffig den är. Detta sörjer för en behaglig känsla som bara förstärks när lampan tänds och badar rummet i behagligt, mjukt ljus. Rengöring: Blir Eos dammig, kan dammet enkelt fjärnas med hjälp av en hårtork. Denna ovanliga hänglampa skapades av danska designern, kreativa utvecklaren och en av grundarna bakom lampföretaget UMAGE, Søren Ravn Christensen. UMAGE har som mål att skapa lampor med utseenden som är en vidareutveckling av den skandinaviska designen med sin puristisk, nordiska skönhet och enkel funktionalitet. Här tas även hänsyn till miljön och noggrant hantverk för att skapa hållbara produkter med högt värde, en självklar aspekt för UMAGE. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos micro hänglampa grå

  UMAGE Eos micro hänglampa grå
  Mjuk och fluffig – hänglampa Eos micro med grå gåsfjädrar Hänglampan Eos micro består av en liten lampskärm som är tillverkad av riktiga fjädrar. Den grå fjäderdräkten sätts samman för hand, fjäder efter fjäder, på basen av papper. Resultatet är en imponerande lampskärm som övertygar redan med sitt ovanliga utseende. Tänds ljuset, sörjer hänglampan Eos micro för en mjuk ljuseffekt samt en avkopplande och trevlig atmosfär i rummet. Lampan Eos micro formgavs av det unga danska märket UMAGE by VITA Copenhagen. Deras designlampor är alltid av högsta kvalitet och inspirerades av den nordiska naturen. Här lägger man stor vikt på ekologisk hållbarhet, med speciell fokus på valet av material, tillverkningen och leveransen. Lamporna från UMAGE by VITA Copenhagen levereras därför i en trendig ask, vilket har blivit märkets kännetecken. Vid tillverkningen av hänglampa Eos micro användes inga fjädrar från levande djur.
 • Dalber Pendellampa med fjäderliknande fjäril

  Dalber Pendellampa med fjäderliknande fjäril
  Vacker Butterfly-pendellampa Fjärilarna fladdrar lätt och glatt över hela skuggan på denna pendellampa och gläder åskådare i alla åldrar. Vårens små budbärare finns här i många olika färger, vilket perfekt understryker den barnvänliga pendellampans effekt på det goda humöret. Ett fantastiskt blickfång och en fantastisk ljuskälla för barnrummet när som helst! Tillverkad i Europa.
 • UMAGE Designpendellampa Eos mini i vitt

  UMAGE Designpendellampa Eos mini i vitt
  Dekorativ pendellampa Eos mini i vitt – en naturlig skönhet Pendellampan Eos mini fascinerar med en behaglig ljuseffekt samt naturlig design som ligger helt rätt i tiden. Skärmen utvecklades av danska designern Søren Ravn Christensen och består av en bas i papper på vilken sammanlagt lagt ca 900 äkta gåsfjädrar klistrades. Resultatet är en fluffig lampskärm, som med sitt ovanliga utseende även i släckt tillstånd blir till en dekorativ höjdpunkt i varje interiör. Dessutom bidrar det unika, mjuka ljuset till en behaglig atmosfär i rummet. OBS: Blir skärmen dammig, kan den enkelt rengöras med en hårtork. Det danska lampföretaget UMAGE, som grundades bland annat av designern bakom pendellampan Eos mini, har som mål att vidareutveckla den skandinaviska designen med miljön i fokus. Företaget erbjuder praktiska designer som tillverkas av hållbara material. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos micro hänglampa brun

  UMAGE Eos micro hänglampa brun
  Dekorativ hänglampa Eos micro med ljusbrun fjäderdräkt Den lilla lampan Eos micro formgavs av det unga danska märket UMAGE by VITA Copenhagen. Det speciella med lampan är valet av materialet: äkta gåsfjädrar pryder lampskärmen och gör den lilla hänglampan Eos micro till ett riktigt blickfång i rummet. De ljusbruna fjädrar sätts en efter en för hand på basen av papper, vilket resulterar i en dekorativ höjdpunkt. Tänds ljuset, badar den fluffiga hänglampan Eos micro omgivningen i mjukt och behagligt ljus, vilket bidrar till en trevlig atmosfär i rummet. Blir lampskärmen dammig, kan den enkelt göras ren med hjälp av en hårtork. Det unga, danska märket UMAGE by VITA Copenhagen står för unika och moderna lampor som tydligt präglas av en skandinavisk stil. De danska formgivarna hämtar inspirationen till detta från naturen i Norden. Denna inspirationskälla avspeglas av alla modeller och gör varje produkt från UMAGE unik och autentisk.
 • UMAGE Eos mini pendellampa fjädrar grå

  UMAGE Eos mini pendellampa fjädrar grå
  Imponerande utseende – pendellampa Eos mini i ljusgrått Det speciella med denna pendellampa av märket UMAGE by VITA Copenhagen är helt säkert det unika materialet: äkta gåsfjädrar sattes för hand – fjäder efter fjäder – på ett pappershölje, så att denna unika lampskärm skapades. Med det naturliga materialet verkar skärmen livlig och lätt. Tänds ljuset, skapas en unik atmosfär och en speciell ljuseffekt, som ljussätter rummet mjukt och mycket behagligt. Tänd eller släckt – pendellampan Eos mini är ett blickfång i alla rum. OBS: Blir pendellampan dammig, kan det enkelt tas bort med hjälp av en hårtork. Det danska företaget UMAGE by VITA Copenhagen står för moderna och skandinaviska formgivningar av hög kvalitet. Lampskärmen Eos är en formgivning av en av grundarna, danske formgivaren Søren Ravn Christensen. Vid tillverkningen av fjäderskärmarna används inga fjädrar från levande djur.
 • UMAGE Ljusbrun skärm – hänglampan Eos medium

  UMAGE Ljusbrun skärm – hänglampan Eos medium
  Ljusbrun skärm – hänglampan Eos medium Vad gäller färgen och materialet hämtade designern Søren Ravn Christensen inspirationen för hänglampan Eos medium uppenbarligen från naturen. Ett mjukt ljusbrunt präglar de ca 1 800 äkta gåsfjädrarna, som klistrades på skärmen av papper. Färgen på fjädrarna gör ljuset från ljuskällan ännu mjukare. På så sätt skapas en mycket mysig atmosfär och en ljuseffekt, som i varje rum där Eos medium används är iögonfallande på ett behagligt sätt. Eos medium är lämplig som ljuskälla ovanför matbordet eller som områdesbelysning vid sittgruppen i vardagsrummet. Om fjädrarna någon gång skulle bli dammiga, kan de enkelt rengöras med hjälp av en hårtork. Danska tillverkaren UMAGE har med sina designer som mål att vidareutveckla skandinavisk design med sin rena skönhet och hög funktionalitet. Detta förverkligar företag med produkter, där noggrant hantverk och hänsyn till miljön är viktiga. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Umage Eos Taklampa Mini Vit Exkl Upphäng

  Umage Eos Taklampa Mini Vit Exkl Upphäng
  Eos Mini taklampsskärm/bordlampskärm från Umage (Vita Copenhagen) Design: Soren Ravn Christensen Material: Gåsfjäder/Papper Mått: Ø 35cm - H 20cm Ljuskälla: Max 240V 30W E27, Ingår Ej OBS! Lampupphäng&hellip:
 • UMAGE Eos medium hänglampa rosa

  UMAGE Eos medium hänglampa rosa
  Hänglampa Eos medium med fjäderskärm i ljusrosa Den danska lamptillverkaren UMAGE:s högsta höns, Søren Ravn Christensen, har med Eos medium utformat en hänglampa vars lätta utseende ger uppehålls- eller vardagsrummet något litet extra. Den särskilda utformningen är baserad på naturliga material. Omkring 1 800 gåsfjädrar är fästa på papper. Även inspirationskällan till färgning, den ljuva rosan från flamingos och japanska körsbärsblommor, finns i naturen. Ljuset tränger utåt med en mjuk, dämpad karaktär som passar perfekt med fjädrarnas mjukhet. - för att rengöra bordslampan Eos medium rekommenderas en hårtork. - Det används inga fjädrar från levande djur.
 • UMAGE Eos Esther Large pendellampa ljusgrå/vit

  UMAGE Eos Esther Large pendellampa ljusgrå/vit
  Oval hängande lampa Eos Esther i molnform Eos Esther hängande lampa av äkta gåsfjädrar har fått sitt namn från den grekiska mytologin. Eos är gryningens gudinna och den danska designern Søren Ravn Christensen skapade därför en koppling till molnen som svävar på himlen i sin design - det är precis den effekt som Eos Esther-lampan har på betraktaren. Ett moln som utstrålar lätthet, renhet och självförtroende. Eos Esther ger dig en känsla av trygghet och får dig att känna dig bekväm och lyser upp rummet på ett vänligt sätt. Dess smala och eleganta form gör den lämplig för ett matbord, men dess karisma garanterar också att du kan känna dig bekväm i sovrummet. Ljusstrålen passerar genom fjädrarna runt omkring i ett bländfritt sken och skapar på så sätt en behaglig och stämningsfull atmosfär. Tack vare den justerbara trådkonstruktionen kan den hängas i fyra olika vinklar, vilket gör att den ser mer spännande och livlig ut. Fjädrarna kan snabbt och enkelt rengöras med en vanlig hårtork. Sedan 2008 har den danskbaserade belysningstillverkaren UMAGE tillverkat estetiska designlampor som är starkt influerade av den skandinaviska stilen och landskapet. UMAGE skapar konstverk som är hållbara, funktionella och moderna. - inga fjädrar från levande djur används
 • UMAGE Extra stor hänglampa Eos med vit skärm

  UMAGE Extra stor hänglampa Eos med vit skärm
  Fantastisk ljuskälla för stora rum: vit hänglampa Eos X-large Naturlighet är hänglampan Eos X-larges trumf: den gigantiska skärmen består av en pappersform på vilken sammanlagt ca 6 000 gåsfjädrar klistrades. Skärmen ger varmt, behagligt ljus, som skapar en stämningsfull atmosfär i alla rum. Hänglampan Eos X-large har en neutral, vit färg som passar till många inredningsfärger och -stilar. Blir skärmen dammig, kan den enkelt rengöras med hjälp av en vanlig hårtork. Detta mästerverk designades av skandinaviska designern Søren Ravn Christensen från Danmark. Han är en av grundarna av lampföretaget UMAGE och jobbar där som kreativ utvecklare. UMAGE by Vita Copenhagen värdesätter produkter med naturlig skönhet och klara former, utan att försumma funktionaliteten. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Pendellampa Eos large – ljusbrun skärm

  UMAGE Pendellampa Eos large – ljusbrun skärm
  Bedårande pendellampa Eos large med ljusbrun skärm Det naturliga skärmmaterialet – skärmen består av ca 4 500 äkta gåsfjädrar på en bas i papper – och den bedårande ljusstämningen, som designljuskällan skapar, utgör pendellampan Eos’ fokus. Man behöver bara titta på Eos large för att väcka en angenäm må bra-känsla. Tänds ljuset, berikas varje rum av dess stämningsfulla ljuseffekt. Eos large är idealisk som bordsbelysning i matrummet, man även som huvudsaklig ljuskälla i vardags- eller sovrummet. Pendellampan Eos large designades av den kreative utvecklaren och en av grundarana bakom lampföretaget UMAGE, Søren Ravn Christensen, som med denna design lyckades att förverkliga en av företagets principer, att vidareutveckla skandinavisk design. OBS: Eos large skärm kan vid behov rengöras med hjälp av en hårtork. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Umage Eos Taklampa XXl Vit Exkl. Upphäng

  Umage Eos Taklampa XXl Vit Exkl. Upphäng
  EOS XXL taklampsskärm från Umage (Vita Copenhagen) Design: Soren Ravn Christensen Material: Gåsfjäder/Papper Mått: Ø 110cm - H 70cm Ljuskälla: Max 240V 60W E27, Ingår Ej OBS! Lampupphäng för&hellip:
 • Umage Eos Up Vägg-/ Taklampa Medium Vit

  Umage Eos Up Vägg-/ Taklampa Medium Vit
  Design: Søren Ravn Christensen för Umage Koncept EOS tak- och vägglampan är gjord för att liva upp väggar och tak i alla typer av rum. Denna ytlampa kan kombineras med andra EOS-lampor eller kan avnjutas i sin egen enkelhet. Lampan är gjord av äkta gåsfjädrar vilket ger en unik estetik, samt ett vackert spel när ljuset i lampan tänds. Perfekt för ett vardagsrum eller hall där ett iögonfallande element saknas.
 • Umage Eos Mini Grå Exkl Upphäng

  Umage Eos Mini Grå Exkl Upphäng
  Eos Mini taklampsskärm/bordlampskärm från Umage (Vita Copenhagen) Design: Soren Ravn Christensen Material: Gåsfjäder/Papper Mått: Ø 35cm - H 20cm Ljuskälla: Max 240V 30W E27, Ingår Ej OBS! Lampupphäng&hellip:
 • UMAGE Eos medium pendellampa fjädrar röd

  UMAGE Eos medium pendellampa fjädrar röd
  Modern, skandinavisk design - pendellampa Eos medium Riktiga gåsfjädrar utgör grunden för Eos medium pendellampa ljus. Lampskärmen på Eos-lampan ser mjuk och mysig ut, även utan ljus. Detta säkerställs av fjädrarna som utstrålar ljushet och som är fästa på en pappersbas. Det är viktigt att inga fjädrar från levande djur används i produktionen. Den intensiva röda ger en fin färgstänk här. När ljuset tänds avger Eos medium pendellampa en mjuk, indirekt ljus som sätter varje rum i en särskilt mysig ljusatmosfär som inbjuder dig att koppla av och varva ner. Obs: Om paraplyet blir dammigt, rengör det helt enkelt med en hårtork.
 • UMAGE Eos Evia hänglampa medium vit/vit

  UMAGE Eos Evia hänglampa medium vit/vit
  Strålande vit hängande lampa Eos Evia med delikat skärm av fjädrar Majestätisk, fridfull och mjuk - dessa attribut, bland många andra, gäller för den förtrollande Eos Evia hängande lampan från det danska märket UMAGE by VITA copenhagen. Den fina, lätta och livliga lampskärmen är tillverkad av äkta gåsfjädrar och verkar sväva i rummet. Det är inte bara själva lampan med sin ljusvita skärm som ser fluffig och mjuk ut, utan även ljuset som den avger. Detta skapar en behaglig atmosfär i rummet, som kan förstärkas ytterligare genom att montera flera armaturer som en ensemble. Lampskärmens känsliga fjädrar kan enkelt rengöras med en hårtork om de har samlat lite damm efter ett tag. Det unga danska märket UMAGE by VITA copenhagen står för unika och moderna lampor med ett tydligt skandinaviskt inflytande. De danska designers som ansvarar för designen inspireras alltid av landskapet i Skandinavien. Dessa influenser återfinns i varje modell och gör UMAGE:s artiklar så unika och autentiska.
 • UMAGE Eos Evia Stor taklampa ljusbrun/vit

  UMAGE Eos Evia Stor taklampa ljusbrun/vit
  Fluffy-light hängande lampa Eos Evia med gåsfjäderskärm Den extravaganta skärmen på Eos Evia hängande lampa är täckt med gåsfjädrar, vilket ger den sin speciella lätthet. Å ena sidan påminner lampan om ofarliga moln på en annars blå himmel, å andra sidan är Eos Evias form tydligt baserad på en bikupa. Men varken den ena eller den andra associationen är överraskande, eftersom det danska märket UMAGE, som designar och tillverkar dessa lampor, står för design som bland annat återspeglar den skandinaviska kopplingen till naturen. Företagets närhet till naturen återspeglas logiskt nog också i det faktum att produkterna blir alltmer hållbara. Till exempel används mycket platsbesparande kartonger för förpackning av UMAGE-lampor, som tar liten plats vid leverans och därmed sparar koldioxid. Dessutom kan kartongerna fortfarande användas som färgglada och dekorativa förvaringslådor i hyllor eller skåp. Gåsfjädrarna som används till paraplyerna i Eos-serien kommer inte från levande djur, utan är en biprodukt från livsmedelsindustrin. Där skulle de annars förbrännas. På UMAGE återvinns detta uppenbara avfall på ett hållbart sätt.
 • UMAGE Eos Esther Medium pendellampa, vit/vit

  UMAGE Eos Esther Medium pendellampa, vit/vit
  Eos Esther oval hängande lampa i molnform Pendellampan Eos Esther, som är tillverkad av äkta gåsfjädrar, har fått sitt namn från den grekiska mytologin. Eos är gryningens gudinna och den danska designern Søren Ravn Christensen skapade därför en koppling till molnen som svävar på himlen i sin design - det är precis så som Eos Esther-lampan påverkar betraktaren. Ett moln som utstrålar lätthet, renhet och självförtroende. Eos Esther ger dig en känsla av trygghet och får dig att känna dig bekväm och lyser upp rummet på ett vänligt sätt. Dess smala och eleganta form gör den lämplig för ett matbord, men dess karisma garanterar också att du kan känna dig bekväm i sovrummet. Ljusstrålen passerar genom fjädrarna runt omkring i ett bländfritt sken och skapar på så sätt en behaglig och stämningsfull atmosfär. Tack vare den justerbara trådkonstruktionen kan den hängas i fyra olika vinklar, vilket gör att den ser mer spännande och livlig ut. Fjädrarna kan rengöras snabbt och enkelt med en vanlig hårtork. Sedan 2008 har den danskbaserade ljustillverkaren UMAGE tillverkat estetiska designlampor som är starkt influerade av den skandinaviska stilen och det skandinaviska landskapet. UMAGE skapar konstverk som är hållbara, funktionella och moderna. - inga fjädrar från levande djur används

Olika former på fjäderlampa

Den klassiska EOS-lampan är rund som en boll men det finns andra former också. Vill du ha en plattare form likt en plafond kan du välja EOS Esther. Vill du ha en mer oval form som en hängande bikupa från taket väljer du EOS Evia. De flesta lamporna här på sidan är original, men det kan förekomma kopior från varumärken som försökt efterlikna fjäderkänslan.

EOS tre olika modeller av fjäderlampor

Så rengör du en fjäderlampa

Det kanske inte är det man tänker på innan man köper en lampa men tanken uppstår efter en tid då fjäderlampan hängt i taket hemma. Hur tusan gör man rent en fjäderlampa på bästa sätt?

Att damm kommer att lägga sig på fjädrarna är oundvikligt. Men lugn, det är jättelätt att rengöra fjäderlampan. Ta ner den från taket och ta ut den på altanen eller balkongen. Med en hårfön kan du blåsa bort dammet lätt som en plätt!

Känner du att det killar lite i näsan av alla dessa fjädrar? Du vet väl att det finns många andra fluffiga taklampor som inte har fjäderdesignen.