Umage lampor

Umage har många olika lampor och belysning i urban design. De är nog mest känd för sin EOS lampa i fjäderskrud. Samma formgivare ligger bakom taklampan Asteria som kanske är lite av motsatsen med sitt minimalistiska uttryck. En annan lampa vi gillar är Aluvia som påminner om en kotte.

Belysning från Umage

 • Asteria Taklampa Antracit - Umage

  Asteria Taklampa Antracit - Umage
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Taklampa Antracit är en slank, minimalistisk och vacker lampa som är designad till framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel som är&hellip:
 • Vit Designtaklampa Eos up

  Vit Designtaklampa Eos up
  Vit taklampa Eos up med fluffig fjäderskärm Vid designprocessen av taklampan Eos och dess ovanliga skärm av äkta gåsfjädrar hämtade designern Søren Ravn Christensen inspirationen från det nordiska landskapets vackra skönhet. På så sätt skapades en unik ljuskälla som med sitt fluffiga utseende samt mjuka ljuset skapar en hemtrevlig atmosfär. Eos up är lämplig som allmänbelysning, t.ex. i sovrummet eller som områdesbelysning som badar vardagsrummet i mjukt ljus och sörjer för en elegant känsla i rummet. Eos up kan även användas som vägglampa. Blir fjädrarna dammiga, kan de enkelt rengöras med hjälp av en hårtork. Lampan är en produkt från danska företaget UMAGE, som har som mål att vidareutveckla skandinavisk design och skapa lampor med naturlig karaktär med hjälp av noggrant hantverk. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Fjäderhänglampa Eos medium, ljusgrå

  Fjäderhänglampa Eos medium, ljusgrå
  Hänglampa Eos medium med fjäderskärm i ljusgrått Naturligt material samt en färg, som är vanlig i naturen, dominerar hänglampan Eos mediums utseende. Den ovanliga skärmen består av ca 1 800 gåsfjädrar som klistrades på papper, vilket sörjer för en mycket fluffig yta. Mjukheten kännetecknar dock inte bara skärmen i sin helhet, utan även ljuset från lampan. Detta sörjer för en fantastisk områdesbelysning med mjuk karaktär. En hänglampa, som vidareutvecklar skandinavisk design, helt efter föreställningar som lamptillverkaren UMAGE och en av dess grundare och kreativa utvecklaren, Søren Ravn Christensen, som designade hänglampan Eos, hade. UMAGE lägger under tillverkningsprocessen stor vikt på noggrant hantverk och hänsyn till miljön. - För att rengöra hänglampan Eos medium kan en hårtork användas. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Stor designhänglampa Eos i vitt

  Stor designhänglampa Eos i vitt
  Vit hänglampa Eos large med stor fjäderskärm Hänglampan Eos larges skärm består av en stor, fluffig form med äkta gåsfjädrar. Ca 4 500 äkta fjädrar klistrades på basen i papper. På så sätt skapades en lampskärm som med sina egenskaper sörjer för en otrolig ljuseffekt: varm, mjuk och mycket mysig. Eos large är en design av danske Søren Ravn Christensen, en av grundarna och kreativa utvecklare hos företaget UMAGE, en tillverkare, som har som mål att med sina produkter, vilka med naturlig skönhet kombinerad med hög funktionalitet är populära världen över, vidareutveckla skandinavisk design. Hänglampan Eos large sörjer som bordsbelysning för adekvat ljus i omgivningen och skapar en stämningsfull atmosfär. OBS: Blir lampan smutsig, kan en hårtork användas för att rengöra den. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Asteria Taklampa Ruby - Umage

  Asteria Taklampa Ruby - Umage
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Taklampa Ruby är en slank, minimalistisk och vacker lampa som är designad till framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel som är dimbar.&hellip:
 • UMAGE Eos medium golvlampa vit

  UMAGE Eos medium golvlampa vit
  Designergolvlampa Eos medium med vit skärm Naturlig mjukhet, det är bara ett av de attribut som man tänker på när man tittar på golvlampan Eos med sin skärm som är utformad av äkta gåsfjädrar. Lampskärmen som designats av Søren Ravn Christensen från det danska företaget UMAGE är redan något mycket speciellt, inte bara visuellt utan även funktionellt. Eos avger ett mjukt och skonsamt ljus som ger en elegant känsla till varje interiör. Dessutom har golvlampan Eos ett smalt, vitt golvstativ av designern Anders Klem, också han från Danmark, vars passion är att utveckla moderna lampor. - Inga fjädrar från levande djur används. - Eos kan enkelt rengöras med en hårtork.
 • UMAGE Eos mini bordslampa vit/svart

  UMAGE Eos mini bordslampa vit/svart
  Eos mini bordslampa - skärm av fjädrar på svart stativ Eos mini kombinerar enkla grundformer med ett självständigt utseende och ett modernt mervärde. Søren Ravn Christensen, drivkraften bakom den danska armaturtillverkaren UMAGE, har designat en armatur som harmonierar med atmosfären i många interiörer i det moderna och skandinaviska inredningskonceptet. Den vita skuggan är täckt med gåsfjädrar runt om, vilket ger en lätt karaktär. Detta stöds av det svarta stativets slanka stav. En USB-anslutning i basen för laddning av exempelvis smartphones står för modern funktionalitet. - En hårtork rekommenderas för att rengöra Eos mini bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Med gåsfjädrar – hänglampa Eos micro, vit

  Med gåsfjädrar – hänglampa Eos micro, vit
  Fluffig hänglampa Eos micro i vitt – naturligt vacker Hänglampan Eos micros skärm – ett designobjekt av Søren Ravn Christensen (kreativ utvecklare och en av grundarna bakom Vita Copenhagen) – utstrålar ren naturlighet. Detta är främst ett resultat av materialet som Christensen valde för skärmen. Ca 500 äkta gåsfjädrar klistrades på papper och blev på så sätt till en unik lampskärm, som sörjer för varm, behaglig belysning och en elegant känsla i varje interiör. Eos’ design inspirerades av det nordiska landskapets skönhet och naturens färger. OBS: Blir lampan någon gång smutsig, kan den enkelt rengöras med en hårtork. UMAGE är en dansk lamptillverkare som har som mål att vidareutveckla skandinavisk design. På så sätt skapas tidlöst vackra ljuskällor som utstrålar ren naturlighet vad gäller funktionen och utseendet samt en charm som ingen kan motstå. Tillverkaren lägger stor vikt på noggrant hantverk med hänsyn till ekologiska aspekter och hållbarhet. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Ljusgrå skärm – pendellampa Eos X-large

  Ljusgrå skärm – pendellampa Eos X-large
  Stor pendellampa Eos X-large i ljusbrunt Pendellampan Eos X-large med ljusbrun skärm av äkta gåsfjädrar är ett sant blickfång i vardags- och sovrum. Den neutrala färgen passar optimalt till otaliga inredningsfärger och -stilar, precis som hela designen som utstrålar skandinavisk naturlighet. Hänglampan, som sörjer för en fantastisk ljuseffekt, designades av kreativa utvecklaren och en av grundarna bakom danska lampföretaget UMAGE, Søren Ravn Christensen. UMAGE står för vidareutveckling av Skandinaviens puristiska design, som imponerar med enkel naturlighet och funktioner. Hänglampa Eos belyser exempelvis stora matbord på ett optimalt och mycket behagligt sätt. Ljuset som avges skapar en mycket behaglig atmosfär. OBS: Blir lampan smutsig, kan en hårtork användas för att rengöra den. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Silvia mini bordslampa vit

  UMAGE Silvia mini bordslampa vit
  Bordslampa Silvia mini med trebent stomme och organiskt utseende Den neutrala vita färgen gör bordslampan Silvia mini med sin skärm i hållbar plast och överlappande, trekantiga blad som påminner om en exotisk frukt, inte mindre iögonfallande. Man kan själv välja, om skärmen ska monteras med bladen öppnade uppåt eller nedåt. Skärmen designades av Vita-designteamet hos danska lamptillverkaren UMAGE från Danmark, som producerar lampor inspirerade av skandinavisk designen och som samtidigt vidareutvecklar den. Lampan Tripod med det trebenta golvstativet designades av den kreativa utvecklaren och en av grundarna bakom företaget UMAGE; Søren Ravn Christensen. Den fascinerar med sin tidlösa enkelhet och en 200 cm lång sladd, som är en fast del av lampans utseende. Inklusive strömbrytare på kabeln.
 • UMAGE Eos medium bordslampa vit

  UMAGE Eos medium bordslampa vit
  White Spring bordslampa Eos medium Med sin fluffiga, luftiga skärm med äkta gåsfjädrar erbjuder Eos medium en speciell unik försäljningspunkt som gör bordslampan till ett effektivt och ljust blickfång för interiörer som är inredda i modern eller skandinavisk stil. Ramen är ett smalt bordsställ i vitt. Dess smala form understryker den viktlösa karaktären hos skärmen. Dessutom finns det en integrerad USB-port i basen, vilket är ett praktiskt extra alternativ för att ladda elektroniska enheter. - En hårtork rekommenderas för rengöring av Eos medium bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Ljusgrå designhänglampa Eos X-large

  Ljusgrå designhänglampa Eos X-large
  Ljusgrå hänglampa Eos X-large – puristiskt naturlig Nästan otaliga äkta fjädrar utgör hänglampan Eos X-larges skärm: ca 6 000 gåsfjädrar klistrades på basen i papper och utgör på så sätt skärmen, som redan släckt imponerar med sin naturliga skönhet. Man behöver bara titta på den för att förstå hur fluffig den är. Detta sörjer för en behaglig känsla som bara förstärks när lampan tänds och badar rummet i behagligt, mjukt ljus. Rengöring: Blir Eos dammig, kan dammet enkelt fjärnas med hjälp av en hårtork. Denna ovanliga hänglampa skapades av danska designern, kreativa utvecklaren och en av grundarna bakom lampföretaget UMAGE, Søren Ravn Christensen. UMAGE har som mål att skapa lampor med utseenden som är en vidareutveckling av den skandinaviska designen med sin puristisk, nordiska skönhet och enkel funktionalitet. Här tas även hänsyn till miljön och noggrant hantverk för att skapa hållbara produkter med högt värde, en självklar aspekt för UMAGE. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Designhänglampa Aluvia mini i pärlemor

  Designhänglampa Aluvia mini i pärlemor
  Pärlemorfärgad hänglampa Aluvia mini med organiskt utseende Utseendemässigt påminner hänglampan Aluvia med skärmen av aluminiumblad om en exotisk frukt. Aluminiumelementen gör hänglampan lätt men ändå robust. Bladens pärlemorfärgade lackering ger ljuset en mjuk och mysig glans. Redan släckt är lampan ett uppseendeväckande designobjekt. Tänds den, visar lampan hela sin skönhet. Designlampor från företaget UMAGE by Vita Copenhagen, en dansk lamptillverkare, har som mål att vidareutveckla skandinavisk design. De kombinerar enkelhet, estetik och funktionalitet, vilket kompletteras av noggrant hantverk med hänsyn till miljön.
 • UMAGE Eos medium bordslampa vit/mässing

  UMAGE Eos medium bordslampa vit/mässing
  Spring bordslampa Eos medium med smalt stativ - elegans i vitt och mässing Tack vare kombinationen av en vit skärm och ett elegant stativ i borstad mässing framstår bordslampan Eos medium, designad av den danska designern Søren Ravn Christensen, som ädel och ljus. Ett speciellt knep är att täcka skuggan med ca 1 800 gåsfjädrar. Detta ger Eos medium en känsla av tyngdlöshet och ger ett särskilt mjukt ljus. Armaturen, som tillverkas av den välkända tillverkaren UMAGE, har även en USB-anslutning som gör det möjligt att ladda elektroniska enheter. - En hårtork rekommenderas för rengöring av Eos medium bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Hänglampa Acorn 3 ljuskällor svart och mässing

  Hänglampa Acorn 3 ljuskällor svart och mässing
  Svart hänglampa Acorn, tre ljuskällor – kärna i polerad mässing Designern Jacob Rudbeck inspirerades av naturens skönhet, när han designade Acorns skärm. Med Acorn uppmärksammar han naturens förmågor, som enligt honom är världens bästa grafiska formgivare. Acorn heter ekollon på svenska, dvs. ekens frukt, som under hösten ligger överallt runt träden. Skärmen liknar med sin svarta plastovandel, genomskinligt glas och polerad mässingskärna denna frukt. Metallfärgen sörjer dessutom för en mycket stämningsfull ljuseffekt. Lika svart är upphänget Cannonball Cluster till tre ljuskällor, som designades av Søren Ravn Christensen. Med hjälp av detta kan skärmarna antingen hängas i samma höjd eller i olika höjder. Hänglampan Acorn är i kombination med många inredningsstilar lämplig som bords- eller allmänbelysning. En designprodukt från danska företaget UMAGE, som har som mål att vidareutveckla den skandinaviska designen med sin speciella estetik, enkelhet och funktionalitet och skapa produkter av speciellt värde.
 • Trebent bordslampa Silvia mini med skärm stål

  Trebent bordslampa Silvia mini med skärm stål
  Bordslampa Silvia mini med stålfärgad skärm – 3 ben Bordslampan Silvia mini består av två delar, som var för sig är speciella: skärmen i bladdesign formgavs av Vita-designteamet hos företaget Vita Copenhagen, medan det vita stativet Tripod designades av Søren Ravn Christensen, kreativ utvecklare och en av grundarna av UMAGE. Den diskret gestaltade stommen gör i kombination med den extravaganta skärmen ett snarare enkelt intryck och betonar istället skärmens exotiska utseende. Ljuset lyser uppåt och nedåt och något genom mellanrummen mellan de bladformade plastelementen. På så sätt skapas en unik och vacker ljuseffekt, som välkomnas i alla rum. Lamptillverkaren UMAGE har som mål att tillverka produkter, som återspeglar den skandinaviska designens estetik och funktionalitet och samtidigt vidareutvecklar denna.
 • UMAGE Eos micro hänglampa grå

  UMAGE Eos micro hänglampa grå
  Mjuk och fluffig – hänglampa Eos micro med grå gåsfjädrar Hänglampan Eos micro består av en liten lampskärm som är tillverkad av riktiga fjädrar. Den grå fjäderdräkten sätts samman för hand, fjäder efter fjäder, på basen av papper. Resultatet är en imponerande lampskärm som övertygar redan med sitt ovanliga utseende. Tänds ljuset, sörjer hänglampan Eos micro för en mjuk ljuseffekt samt en avkopplande och trevlig atmosfär i rummet. Lampan Eos micro formgavs av det unga danska märket UMAGE by VITA Copenhagen. Deras designlampor är alltid av högsta kvalitet och inspirerades av den nordiska naturen. Här lägger man stor vikt på ekologisk hållbarhet, med speciell fokus på valet av material, tillverkningen och leveransen. Lamporna från UMAGE by VITA Copenhagen levereras därför i en trendig ask, vilket har blivit märkets kännetecken. Vid tillverkningen av hänglampa Eos micro användes inga fjädrar från levande djur.
 • Asteria Forest Taklampa - Umage

  Asteria Forest Taklampa - Umage
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria pendellampa är en slank, minimalistisk och snygg lampa som är designad för framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel som är dimningsbar.&hellip:
 • Designpendellampa Eos mini i vitt

  Designpendellampa Eos mini i vitt
  Dekorativ pendellampa Eos mini i vitt – en naturlig skönhet Pendellampan Eos mini fascinerar med en behaglig ljuseffekt samt naturlig design som ligger helt rätt i tiden. Skärmen utvecklades av danska designern Søren Ravn Christensen och består av en bas i papper på vilken sammanlagt lagt ca 900 äkta gåsfjädrar klistrades. Resultatet är en fluffig lampskärm, som med sitt ovanliga utseende även i släckt tillstånd blir till en dekorativ höjdpunkt i varje interiör. Dessutom bidrar det unika, mjuka ljuset till en behaglig atmosfär i rummet. OBS: Blir skärmen dammig, kan den enkelt rengöras med en hårtork. Det danska lampföretaget UMAGE, som grundades bland annat av designern bakom pendellampan Eos mini, har som mål att vidareutveckla den skandinaviska designen med miljön i fokus. Företaget erbjuder praktiska designer som tillverkas av hållbara material. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Designhänglampa Acorn, vit och polerad koppar

  Designhänglampa Acorn, vit och polerad koppar
  Hänglampa Acorn med vit ovandel och sockel i polerad koppar Hänglampan Acorn utmärks av stämningsfull belysning som är den perfekta ljuskällan t.ex. ovanför bordet eller köksbänken. Namnet fick hänglampan på grund av sitt kreativa ursprung. Det engelska ordet ”acorn” betyder ekollon, det vill sägen ekens frukt. Designen formgavs av danske Jacob Rudbeck som hämtar inspiration från naturen, som han anser vara världens bästa grafiska formgivare. Därför skapade han skärmens avrundade fyrkantiga form med vit ovandel i silikon, genomskinliga glasväggar och en kärna i polerad koppar, som symboliserar frukten. Metallen sörjer för att ljuset får en behaglig glans, så att belysning blir mycket mysig. Rudbeck designade Acorn för danska lampföretaget UMAGE, som har som mål att deras produkter vidareutveckla skandinavisk design med noggrant hantverk och hänsyn till miljöaspekter. På så sätt skapas hållbart vackra lampor.
 • Asteria Taklampa Pearl - Umage

  Asteria Taklampa Pearl - Umage
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Taklampa Pearl är en slank, minimalistisk och vacker lampa som är designad till framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel som är dimbar.&hellip:
 • Designbordslampa Eos medium, vit

  Designbordslampa Eos medium, vit
  Bordslampan Eos medium i vitt med charmig fjäderskärm Bordslampan Eos medium utstrålar ren estetik och funktionalitet, både vad gäller skärmen och lampstommen. Båda designades av Søren Ravn Christensen, som är kreativ utvecklare och en av grundarna av lampföretaget UMAGE, som har som mål att vidareutveckla den skandinaviska designen med sin minimalistiska skönhet och ren funktionalitet. Eos mediums skärm, som består av ca 1 800 äkta gåsfjädrar, har inte bara ett mycket naturligt utseende, utan sörjer även för en behagligt mjuk ljuseffekt. Det vackra trebenta stativet består av vitlackerat aluminium och ger hela designen en elegant, tidlös känsla. Utrustad med en 200 cm lång textilsladd med sladdströmbrytare. - Inga fjädrar från levande djur används. - Kan enkelt rengöras med en hårtork.
 • UMAGE Carmina golvlampa trefot vit

  UMAGE Carmina golvlampa trefot vit
  Vit golvlampa Carmina – en nordiskt designad skönhet Golvlampan Carmina designades av danska designerna Søren Ravn Christensen och Anders Klem och skärmens mjuka linjer påminner om Danmarks vågiga sanddyner I kombination med det vita, trebenta stativet Tripod i aluminium sörjer skärmen i hållbar polypropen och polykarbonat för en fantastisk ljuseffekt. En skandinaviskt designad golvlampa från märket UMAGE, ett danskt lampföretaget, som står för högkvalitativa produkter i nordiskt minimalistisk stil. - 300 cm lång textilsladd med strömbrytare ingår
 • UMAGE Silvia medium golvlampa trefot stål

  UMAGE Silvia medium golvlampa trefot stål
  Golvlampa Silvia medium med trebent stativ och stålfärgad skärm En exotisk känsla omger golvlampan Silvia medium, vilkens skärm består av trekantiga blad i hållbar plast. De överlappande bladen ger intrycket att man har en vacker planta stående framför sig. Skärmkonstruktionen skapar ett mycket stämningsfullt ljus som lyser uppåt och nedåt samt genom mellanrummen mellan elementen. Skärmen med yta i borstat stål är en formgivning av Vita-designteamet, medan den lätt monterade stommen med tre ben designades av danske designern Søren Ravn Christensen. Under sockeln fästades i mitten en 300 cm lång anslutningssladd med integrerad strömbrytare, som blir till en viktig del av hela designen. Silvia medium – en golvlampa, som lämnar inget kvar att önska vad gäller funktionen och designen och är ett exempel för de mångsidiga lampdesignerna från danska företaget UMAGE som lägger stor vikt på vidareutvecklingen av den skandinaviska designen.
 • Eos – bordslampa medium med ljusbrun skärm

  Eos – bordslampa medium med ljusbrun skärm
  Designbordslampa Eos medium med trebent stativ – skärm ljusbrun Bordslampan Eos mediums skärm utstrålar något alldeles speciellt. Detta beror på de ca 1 800 äkta gåsfjädrar på skärmen, som gör att Eos mediums utseende gör ett mycket mjukt och naturligt intryck. På grund av skärmens material får det kraftiga ljuset en mjuk karaktär, när bordslampan tänds. Med sitt dekorativa utseende och effektfulla ljus är bordslampan ett vackert tillägg i varje rum och sörjer för en mysig atmosfär. Till detta passar lampstativet Tripod, som – precis som skärmen – designades av danske Søren Ravn Christensen för företaget Vita Copenhagen. Lampstommen är utrustad med en 200 cm lång sladd inklusive strömbrytare. OBS: Skärmen kan enkelt rengöras med hjälp av en hårtork. Danska lamptillverkaren Vita Copenhagen fokuserar med sitt produktsortiment på en vidareutveckling av den skandinaviska designen med hjälp av noggrant hantverk och med hänsyn till ekologiska aspekter. På så sätt skapas lampobjekt av hållbar skönhet. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • 2-i-1 bordslampa Eos micro, vit

  2-i-1 bordslampa Eos micro, vit
  Vit trebent bordslampa Eos micro med tre justerbara fötter Bordslampan Eos micro har två speciella egenskaper: å ena sidan består skärmen av äkta gåsfjädrar – ca 500 stycken –, å andra sidan är den utrustad med trebenta lampstativet Tripod base, som kan justeras i höjden med ca 6 cm. Benen kan nämligen monteras på två olika sätt. Här lyckades designern Søren Ravn Christensen att skapa en design, som utmärks av naturlig skönhet och ett mycket mjukt ljus, som välkomnas som stämningsfull tilläggsbelysning i alla rum. Bordslampan Eos micro är utrustad med en textilsladd (200 cm) och en sladdströmbrytare. Vid behov kan skärmen enkelt rengöras med en hårtork. UMAGE är en dansk lamptillverkare, som Søren Ravn Christensen är en av grundarna av samt jobbar för som kreativ utvecklare. UMAGE lägger under produktionen stor vikt på att vidareutveckla den skandinaviska designens funktionalitet och rena skönhet med hjälp av noggrant hantverk. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos mini bordslampa brun/mässing

  UMAGE Eos mini bordslampa brun/mässing
  Bordslampa Eos mini med skärm i brun fjäderdräkt och stativ i mässing Varma färger ger Eos mini en mysig utstrålning. På grund av fjädrarnas starka dämpande effekt bidrar även karaktären hos det framväxande ljuset till detta. Dessutom går en touch av lätthet hand i hand med den heltäckande fjäderbesättningen på skärmen, som understöds av den eleganta stativets smala stång. Eos mini har utformats av Søren Ravn Christensen, kreativ chef för den danska tillverkaren UMAGE. Lampan bidrar till en varm och inbjudande atmosfär i vardagsrum och lounger och harmonierar utmärkt med moderna och skandinaviska inredningskoncept. Tack vare USB-laddningsutgången, t.ex. för smartphones, uppfyller Eos mini även moderna tekniska krav. - En hårtork rekommenderas för att rengöra Eos mini bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Asteria Taklampa Petrol - Umage

  Asteria Taklampa Petrol - Umage
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Taklampa Petrol är en slank, minimalistisk och vacker lampa som är designad till framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel som är dimbar.&hellip:
 • Dekorativ hänglampa Silvia medium, vit

  Dekorativ hänglampa Silvia medium, vit
  Attraktivt designad hänglampa Silvia medium med vit skärm Hänglampan Silvia medium är med sin vita bladskärm en optisk höjdpunkt i många olika inredningar. De trekantiga bladen består av plast och går aldrig sönder. De anordnades så att bladen ligger ovanpå varandra, vilket resulterar i ett utseende som liknar en frukt från sydliga länder. Detta associerar man med värme och ljus och detta avger hänglampan Silvia medium på ett alldeles speciellt sätt. Ljuset avges både upp- och nedåt samt genom mellanrummen mellan bladen, så att en unik ljuseffekt skapas, som välkomnas i alla rum. Det danska lampföretaget UMAGE designar och producerar estetiska, praktiska och hantverksmässigt solida lampor och vidareutvecklar på så sätt den skandinaviska designens historia. Tillverkaren lägger samtidigt stort fokus på hållbara produkter.
 • Designpendellampa Acorn, vit och mässing

  Designpendellampa Acorn, vit och mässing
  Skärm i vitt och mässing – naturligt designad pendellampa Acorn Till hösten hittar man de vackra frukten från eken överallt – ekollonet har även varit inspirationen till pendellampan Acorn (sv. ekollon). Jacob Rudbeck, en dansk designer, som konstant formgiver vackra produkter för de stora skandinaviska designmärken hittar inspiration i naturen, som enligt honom är världens bästa grafiska formgivare. Pendellampan Acorn har en skärm som består av tre delar som tydliggör detta: en överdel i vit silikon, organiskt format, transparent glas och en fin kärna i mässingsfärg. Acorn är perfekt för att angenämt belysa exempelvis matbordet med mjukt, skimrande ljus och skapa en stämningsfull atmosfär. Rudbeck designade denna attraktiva pendellampa för danska lamptillverkaren UMAGE, som har som mål att producera lampor som utstrålar den skandinaviska designens minimalistiska skönhet och funktionalitet och vidareutveckla denna. Tillverkaren lägger stor vikt både på noggrant hantverk och hänsyn till miljöaspekter.
 • UMAGE Eos medium golvlampa ljusgrå

  UMAGE Eos medium golvlampa ljusgrå
  Golvlampa Eos medium med ljusgrå gåsfjäderskärm Den första impulsen när man tittar på Eos medium golvlampa är att man vill röra vid skärmen för att känna hur fluffig den är tack vare de ca 1 800 äkta gåsfjädrarna. Mjukheten är dock inte bara en fråga om hur materialet känns, utan också om det ljus som avges och som mjukt lyser upp omgivningen. Skärmen, som kommer från Søren Ravn Christensen, kreativ utvecklare och medgrundare av det danska belysningsföretaget UMAGE, kompletteras av den eleganta, vita armaturramen av designern Anders Klem för att bilda Eos medium golvlampa, som berikar varje levande miljö med både sitt dekorativa utseende och sitt atmosfäriska ljus. Belysningstillverkaren UMAGE från Danmark har som mål att vidareutveckla den populära skandinaviska designen genom att kombinera skönhet, enkelhet och funktion och komplettera dem med ett omsorgsfullt hantverk för att skapa produkter av bestående värde. - Inga fjädrar från levande djur används. - När den är smutsig rengör du bara skuggan med en hårtork.
 • Med fjäderskärm – trebent bordslampa Eos micro

  Med fjäderskärm – trebent bordslampa Eos micro
  Bordslampan Eos micro – designobjekt med ett utseende lätt som en fjäder Den lilla bordslampan med vacker fjäderskärm sörjer både släckt och tänd för dekorativa accenter i alla rum. Detta beror både på den ovanliga skärmen – skärmen består av ca 500 äkta gåsfjädrar som klistrades på papper – och det moderna, trebenta lampstativet, som harmoniserar perfekt med skärmen. Båda delarna designades av Søren Ravn Christensen, en av grundarna av danska lampföretaget UMAGE, där han även är aktiv som kreativ utvecklare. Bordslampan Eos är på grund av skärmens egenskaper en idealisk ljuskälla för mjuk, behaglig accentbelysning. Utrustad med en 200 cm lång textilsladd med integrerad strömbrytare. UMAGE tillverkar lampor, som kännetecknas av den skandinaviska designens minimalistiska estetik. Målet är att med noggrant hantverk vidareutvecklar denna design och samtidigt inte glömmer ekologiska aspekter under processen. På så sätt skapas ovanlig formgivning med en hållbar utgångspunkt. - Inga fjädrar från levande djur används. - Skärmen kan enkelt rengöras med en hårtork.
 • UMAGE Aluvia mini bordslampa mässing/svart

  UMAGE Aluvia mini bordslampa mässing/svart
  Aluvia mini bordslampa - mässingsfärgad skärm på svart stativ med stång Aluvia mini är en dekorativ ljuskälla och ett inredningsobjekt för det moderna vardagsrummet och vardagsrummet. Skuggan framhävs perfekt av det diskreta svarta bordsstället. Med många överlappande aluminiumelement i borstad mässing har den formen av en exotisk blomma. En USB-port vid stativets bas kan användas för att ladda till exempel en smartphone.
 • UMAGE Acorn hänglampa 2 lampor rökgrå stål

  UMAGE Acorn hänglampa 2 lampor rökgrå stål
  Hänglampa Acorn med två glasskärmar i metallisk-grå färg Med Acorns variant med två lampor har den danska lamptillverkaren UMAGE en hänglampa i sortimentet som kombinerar två glasskärmar i form av ekollon med upphänget Cannonball. Vid formgivningen av skärmarna hade designern Jacob Rudbeck frukten av eken som modell. Den yttre formen består av en kåpa i blankt stål som omringar lampfattningen nedåt och en skärm av glas i diskret rökgrå färg. Den centrala takkåpan har en rund form som liknar en kanonkula och som också är anledningen till namnet. Textilsladdarna som kommer ur denna leder dessutom till olika takfästen. Valet av placering under monteringen av dessa bestämmer avståndet mellan skärmarna. Dessutom kan sladdarna dras genom fästena för att anpassa pendlarnas höjd, exempelvis över bordet i det nytt inredda vardagsrummet.
 • Umage Eos Up plafond vit 40 cm

  Umage Eos Up plafond vit 40 cm
 • Vit bordslampa Carmina med trebent stativ

  Vit bordslampa Carmina med trebent stativ
  Trebent bordslampa Carmina – en äkta skandinavisk skönhet Bordslampan Carmina med sin iögonfallande skärm samt enkelt trebent stativ är resultatet av ett samarbete mellan Søren Ravn Christensen (en av grundarna av Vita Copenhagen) och Anders Klem, som sedan examen 2013 på Kungliga Danska Konstakademin/Designskolan ägnar sig åt sin passion för moderna lampor. Carminas skärmdesign skapar associationen till vågiga sanddyner på Danmarks kust och utstrålar med sina mjukt böjda, klara linjer något från landskapets naturlighet. En bordslampa som överallt sörjer för atmosfärisk tilläggsbelysning och därutöver är ett stilfullt element i naturligt inredda hem. Lampföretaget UMAGE by Vita Copenhagen skapar lampor som återspeglar den populära skandinaviska designen på ett modernt sätt och samtidigt övertygar med handverket, där tillverkaren lägger stor vikt på att producera hållbara produkter.
 • I borstad mässing – pendellampa Silvia mini

  I borstad mässing – pendellampa Silvia mini
  Mässingsfärgad pendellampa Silvia mini – ett riktigt blickfång Designpendellampan Silvia mini lägger man märke till främst på grund av den ovanliga skärmen: Otaliga element i hållbar plast ser mycket organiska ut och sammansattes till en form som med de enstaka delar formade som trekantiga blad liknar en exotisk frukt. Bladen har en borstad mässingsfärg, vilken ger ljuset en speciell känsla, så att en stämningsfull områdesbelysning skapas. Designteamet på UMAGE lyckades att formgiva en modern klassiker, som harmoniserar med nästan alla inredningsstilar och med sitt tidlösa utseende återspeglar den naturlig skandinaviska estetiken. Dessutom spelade, bortsett från praktiska, handverkliga och designtekniska aspekter, även miljöaspekter och hållbarhet en stor roll vid produktionen av Silvia.
 • Pärlemorfärgad pendellampa Aluvia medium

  Pärlemorfärgad pendellampa Aluvia medium
  Designpendellampa Aluvia medium med pärlemorfärgad skärm Estetik, enkelhet samt funktionalitet – dessa är kriterierna som danska producenten UMAGE by Vita Copenhagen har vad gäller företagets lampdesigner och dessa förverkligas konsekvent. Även med hänglampan Aluvia medium lyckades man med detta: materialet aluminium gör att Aluvia är lätt, men ändå robust. De bladliknande aluminiumdelarna lackerades i pärlemorfärg. Detta sörjer för att ljuset har en mjuk glans och rummet blir ännu mysigare. Aluvia medium utstrålar en blommig känsla och är populär exempelvis som bordsbelysning med ett mycket accentfullt ljus. – går aldrig sönder
 • Eos mini – bordslampa med trebent stativ

  Eos mini – bordslampa med trebent stativ
  Trebent bordslampa Eos mini – skärm med äkta fjädrar Bordslampan Eos minis mest iögonfallande kännetecken är garanterad skärmen: ca 900 äkta gåsfjädrar klistrades på en pappersbas, vilket å ena sidan utstrålar en underbar naturlighet, å andra sidan sörjer för mycket stämningsfull belysning. Oavsett om den placeras på fönsterbrädan, på byrån i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet: bordslampan Eos mini, som formgavs av danske designern Søren Ravn Christensen, är överallt ett blickfång och en tilltalande tilläggsbelysning. Det attraktiva utseendet kompletteras av det trebenta stativet, som också designades av kreativa utvecklaren och en av grundarna bakom lampföretaget UMAGE och är lika modernt som tidlöst. Det är utrustat med en 200 cm lång textilsladd och strömbrytare på sladden. Fjäderskärmen är lätt att rengöra: damm kan enkelt fjärnas med hjälp av en hårtork. UMAGE – med huvudkontor i Danmark – producerar ljuskällor med nordisk design, som är känd för sin skönhet och enkla funktionalitet. Målet är, att vidareutveckla denna design med hjälp av noggrant hantverk och hänsyn till miljön. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Skärm ljusgrå – bordslampa Eos medium

  Skärm ljusgrå – bordslampa Eos medium
  Trebent bordslampa Eos medium med fjäderskärm i ljusgrått Denna vackra designbordslampa av Søren Ravn Christensen med ljusgrå skärm av äkta gåsfjädrar samt det trebenta lampstativet Tripod i vitlackerat aluminium sörjer för en elegant känsla i alla interiörer. Dessutom skapar lampan en mycket behaglig tilläggsbelysning. Den är lämplig som nattduksbordslampa eller som inbjudande ljuskälla på sidobordet i vardagsrummet. I mitten av stommen är en 200 cm lång anslutningssladd med strömbrytare integrerad, som utgör en fast del av designen. Designern Søren Ravn Christensen är både en av grundarna och kreativ utvecklare hos företaget UMAGE, en dansk lamptillverkare som ägnar sig åt att med sina produkter vidareutveckla skandinavisk design och dess rena estetik. - Inga fjädrar från levande djur används. - Blir skärmen smutsig kan den enkelt rengöras med en hårtork.
 • UMAGE Eos X-large golvlampa grå

  UMAGE Eos X-large golvlampa grå
  Iögonfallande golvlampa Eos X-large med ljusgrå skärm av fjädrar Eos golvlampans skärm har en imponerande diameter på 75 cm. Men det är inte därför som alla omedelbart lägger märke till golvlampan. Det beror på den ljusgrå färgen som är tillverkad av cirka 6 000 äkta gåsfjädrar. Detta ger inte bara en mycket naturlig känsla visuellt, utan även när det gäller ljuseffekten. En golvlampa som är ett mycket dekorativt tillbehör i en modern inredningsstil tack vare sin kombination med ett elegant, vitt golvstativ. Designen av skärmen skapades av Søren Ravn Christensen, som arbetar som kreativ utvecklare för företaget UMAGE, som han också är medgrundare till. Den danska designern Anders Klem, som brinner för utvecklingen av moderna armaturer, är ansvarig för ramens utformning. Observera: Om skärmen blir smutsig kan den enkelt rengöras med en hårtork. Företaget UMAGE har sitt säte i Danmark och tillverkar armaturer av hög kvalitet med hänsyn till ekologiska aspekter. Resultatet är extraordinär design med ett hållbart tillvägagångssätt. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Skärm i mässing – trebent bordslampa Silvia mini

  Skärm i mässing – trebent bordslampa Silvia mini
  Bordslampa Silvia mini: mässingsfärgad skärm och vitt, trebent stativ Hos bordslampan Silvia mini är färgkontrasten mellan den borstade mässingen och vita färgen lika iögonfallande som designskillnaden mellan skärmen och det trebenta stativet. Just detta gör denna ljuskälla för accentbelysning så pass charmerande. Skärmen formgavs av Vita-designteamet och den trebenta stommen av danska designern Søren Ravn Christensen. Medan skärmen med sin bladdesign utstrålar en exotisk känsla, är stommen snarare tidlöst elegant. Vad gäller ljuset sörjer bordslampan Silvia mini för accentbelysning, vilket gör den perfekt som tilläggsbelysning i en mängd olika rum. En kvalitetsprodukt från danska lamptillverkaren UMAGE, som med sina produkter vill vidareutveckla den skandinaviska designens rena estetik och funktionalitet. Detta sker med noggrant hantverk samt en produktion som tar hänsyn till miljön. - inklusive 200 cm lång textilsladd med strömbrytare
 • Clava Dine Taklampa, Vit

  Clava Dine Taklampa, Vit
  Taklampa från de danska varumärket Umage, med design fråpn VITA Copenhagen. Lampans design är en blandning av modernretro både till form och materialet. Dekorera ditt hem snygg belysning på väl
 • UMAGE Aluvia mini hänglampa rubinröd

  UMAGE Aluvia mini hänglampa rubinröd
  Hänglampa Aluvia mini - inspirerad av naturen Lampskärmen på det moderna Aluvia mini-hängande ljuset har en lamellstruktur som består av individuella aluminiumplåtar. Tillsammans bildar dessa en skärm som påminner om en exotisk växt och som är en speciell höjdpunkt i varje rum. Ljuset som lyser inifrån skapar en unik ljuseffekt som fördjupar varje rum i en mycket speciell atmosfär. UMAGE by VITA Copenhagen har satt sig som mål att vidareutveckla skandinavisk design. Dina lampor kombinerar alltid enkelhet med speciell estetik och modern funktionalitet. Imponerande hantverk och ett ekologiskt förhållningssätt till naturen spelar en lika viktig roll på UMAGE som den grova skandinaviska naturens påverkan på alla designutkast.
 • Asteria Up Plafond Anthracite - UMAGE

  Asteria Up Plafond Anthracite - UMAGE
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Up Plafond Anthracite är en slank, minimalistisk och snygg lampa som är designad för framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel. Det&hellip:
 • Retro-chic pendellampa Clava Dine, vit

  Retro-chic pendellampa Clava Dine, vit
  Vitlackerad designpendellampa Clava Dine i retrostil Pendellampan Clava Dine består av en stilfull lampskärm med små hål och övertygar med en modern retrostil: En enkel lampa sörjer för stämningsfull allmän- eller områdesbelysning, men lampan är även perfekt för att placera i grupp ovanför ett långt bord. Ljuset avges främst nedåt. Men genom små hål i skärmen avges ljuset även något åt sidorna, vilket har en mycket atmosfärisk effekt. Clava Dine designades av Søren Ravn Christensen, kreativ utvecklare och en av grundarna bakom danska företaget UMAGE by Vita Copenhagen. Lamptillverkaren producerar högkvalitativa, unika lampor med målet att vidareutveckla skandinavisk design, som är känd för sin skönhet, enkla naturlighet och ren funktionalitet.
 • Hänglampa Acorn 3 ljuskällor, vit och koppar

  Hänglampa Acorn 3 ljuskällor, vit och koppar
  Skärm i vitt med kopparkärna: hänglampan Acorn med tre ljuskällor Hänglampan Acorn kan med rätta beskrivas som ett lyckat samarbete mellan två designer från Skandinavien. Skärmarna och upphänget är separata formgivningar av Jacob Rudbeck respektive Søren Ravn Christensen. Jacob Rudbeck hämtade inspirationen till designen från naturen, vilket inte bara återspeglas av skärmarnas form, utan även namnet. Båda hämtades nämligen från ekollonet (engelska ”acorn”). Rudbeck kopierade den rundade fyrkantiga formen för skärmarnas design. Ovandelen i silikon, de genomskinliga glasväggarna samt metallkärnan i kopparfärg gör likheten till ekollonet perfekt. Søren Ravn Christensens upphäng Cannonball Cluster kompletterar skärmarna och gör dem till en hänglampa med tre ljuskällor med ett utseende som kan varieras, genom att montera skärmarna i samma höjd eller olika höjder. Danska lamptillverkaren UMAGE ägnar sig åt ett produktsortiment som vidareutvecklar skandinavisk design, vilken förenar skönhet, enkelhet och funktionalitet. Allt kompletteras av noggrant hantverk och en produktion som tar hänsyn till miljön.
 • UMAGE Carmina mini hänglampa vit

  UMAGE Carmina mini hänglampa vit
  Ett stilfullt uttryck av skandinavisk estetik: hänglampan Carmina mini Lika bräckligt som ljuset får en att tro är hänglampan Carmina mini faktiskt inte. Skärmen består av polypropen och polykarbonat och är därmed mycket hållbar. Även designtekniskt lämnar denna hänglampa ett starkt intryck. Carmina mini harmoniserar med otaliga inredningsvarianter och övertygar med en unik ljuseffekt. Designerna Søren Ravn Christensen, en av grundarna och kreativ utvecklare på danska företaget UMAGE, och Anders Klem, som sedan examen från Kungliga Danska Konstakademien och Designskolan 2013 ägnar sig åt att designa moderna lampor, hämtade inspirationen till denna fantastiska design från danska kustens vågiga skönhet. Lampföretaget UMAGEs produkter handlar om vidareutvecklingen av den skandinaviska designen med hänsyn till aspekter som funktionalitet, skönhet och enkelhet. Genom noggrant hantverk och ekologiskt umgänge med miljön skapar UMAGE hållbara och vackra lampor.
 • UMAGE Eos golvlampa vit

  UMAGE Eos golvlampa vit
  Designergolvlampa Eos large med vit gåsfjäderskärm Fluffiga, äkta gåsfjädrar - ca 4 500 stycken - pryder skärmen på golvlampan Eos. Detta ser inte bara väldigt dekorativt ut, utan skapar också en mjuk och behaglig ljusatmosfär, så att Eos large är idealisk som t.ex. områdesbelysning i vardagsrummet. Den attraktiva skärmen, som är designad av Søren Ravn Christensen från företaget Vita Copenhagen, kombinerades med det raka och extremt eleganta golvstället, som är designat av den unge danske designern Anders Klem, som brinner för utvecklingen av moderna lampor. Under glödlampshållaren finns en strömbrytare som kan användas för att bekvämt tända och släcka den stora golvlampan Eos. Tack vare sitt dekorativa mässingsutseende avrundar den harmoniskt det visuella helhetsintrycket. Om skuggan skulle bli dammig kan den enkelt rengöras med en hårtork. Tillverkaren av Eos large, Vita Copenhagen från Danmark, har ägnat sig åt att vidareutveckla den skandinaviska designen i en strävan att förena dess skönhet, purism och funktionalitet och komplettera den med hantverk och hänsyn till ekologiska frågor. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos large golvlampa trefot ljusbrun

  UMAGE Eos large golvlampa trefot ljusbrun
  Designgolvlampa Eos large med trebent stativ och ljusbrun skärm En stor mängd fjädrar – närmare bestämt ca 4 500 stycken – användes för att tillverka golvlampan Eos larges vackra skärm. Fjädrarna är äkta och stammar från gäss. De är mjuka och fluffiga och gör samma intryck som skärmen. På så sätt sörjer golvlampan Eos large även släckt för en behaglig rumsatmosfär, som förstärks ytterligare, när lampan tänds och ljussätter omgivningen med ett mjukt ljus. Hela utseendet verkar mycket naturligt och i kombination med det trebenta stativet skapas en ljuskälla, som är mångsidigt användbar i moderna interiörer. OBS: Blir skärmen smutsig (t.ex. damm) kan den enkelt rengöras med en hårtork. Golvlampan Eos large är en design av Søren Ravn Christensen, som med denna förverkligar vad lampföretaget UMAGE, där han är kreativ utvecklare och en av grundarna, står för: en vidareutveckling av den skandinaviska designen med hjälp av noggrant hantverk och hänsyn till miljön. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Aluvia medium pendellampa rubinröd

  UMAGE Aluvia medium pendellampa rubinröd
  Inspirerad av naturen: designert pendellampa Aluvia Den ovanliga formen fångar omedelbart: den moderna pendellampa från den danska designmärket UMAGE av VITA Copenhagen har arkliknande delar av aluminium som, när de sätts ihop, skapar ett speciellt utseende. Materialet gör att lampan ser väldigt lätt ut och ändå är den robust och obrytbar. När den slås på lyser ljuset genom de enskilda bladen på ett fascinerande sätt och skapar en imponerande och trevlig atmosfär. Oavsett om den är på eller av - Aluvias designerlampa är en riktig blickfång i varje rum. Det unga företaget UMAGE av VITA Copenhagen står för specialhantverk, modern estetik och enkelhet i kombination med funktionalitet. Och allt detta med ett särskilt fokus på hållbarhet och miljöskydd. Alla mönster är inspirerade av skönheten i den nordiska naturen och bildar en puristisk och modern skandinavisk stil.
 • UMAGE Eos micro hänglampa brun

  UMAGE Eos micro hänglampa brun
  Dekorativ hänglampa Eos micro med ljusbrun fjäderdräkt Den lilla lampan Eos micro formgavs av det unga danska märket UMAGE by VITA Copenhagen. Det speciella med lampan är valet av materialet: äkta gåsfjädrar pryder lampskärmen och gör den lilla hänglampan Eos micro till ett riktigt blickfång i rummet. De ljusbruna fjädrar sätts en efter en för hand på basen av papper, vilket resulterar i en dekorativ höjdpunkt. Tänds ljuset, badar den fluffiga hänglampan Eos micro omgivningen i mjukt och behagligt ljus, vilket bidrar till en trevlig atmosfär i rummet. Blir lampskärmen dammig, kan den enkelt göras ren med hjälp av en hårtork. Det unga, danska märket UMAGE by VITA Copenhagen står för unika och moderna lampor som tydligt präglas av en skandinavisk stil. De danska formgivarna hämtar inspirationen till detta från naturen i Norden. Denna inspirationskälla avspeglas av alla modeller och gör varje produkt från UMAGE unik och autentisk.
 • UMAGE Aluvia mini hänglampa mässing borstad

  UMAGE Aluvia mini hänglampa mässing borstad
  Mässingsfärgad hänglampa Aluvia mini – ett designobjekt Hos Aluvia mini lekar den danska tillverkaren UMAGE med en metallisk-gedigen karaktär i borstad mässing och bladdesignens lätthet. Otaliga element i form av blad överlappar och utgör en markant skärm som utseendemässigt liknar en växt. Aluvia mini ger direkt belysning för området under lampan och grundbelysning med hjälp av ljuset som avges mot taket. Dessutom skapar bladen en ljuseffekt med reflektioner som gör Aluvia mini till ett blickfång i vardagsrum och alla andra rum.
 • UMAGE Aluvia mini golvlampa mässing trebent svart

  UMAGE Aluvia mini golvlampa mässing trebent svart
  Golvlampa Aluvia mini i borstad mässing med svart trebent stativ Golvlampan Aluvia mini är tillverkad av aluminium och består av en organiskt inspirerad skärm med överlappande bladelement i borstad mässing och ett klassiskt svart trebent stativ. Denna kombination ur den danska tillverkaren UMAGE:s sortiment kombinerar en inspirerade formgivning med den skandinaviska stilens klarhet. Aluvia mini är ett högkvalitativt blickfång för moderna vardagsrum och andra rum som med hjälp av reflektionerna mellan bladen sörjer för intressanta ljuseffekter.
 • Asteria Mini Taklampa Forest Green - UMAGE

  Asteria Mini Taklampa Forest Green - UMAGE
  Koncept Asteria Mini Taklampa Forest Greenär en vacker, minimalistisk och vacker lampa, designat till framtiden. Lampan har en inbyggd LED panel som är dimbar. Det är en lampa som ägnar sig riktig
 • Umage Asteria Mini taklampa Forest green

  Umage Asteria Mini taklampa Forest green
 • Pendellampan Aluvia mini – antracitfärgad skärm

  Pendellampan Aluvia mini – antracitfärgad skärm
  Antracitfärgad pendellampa Aluvia mini – ett ovanligt designobjekt Med pendellampan Aluvia mini i antracit får man en lampa som tack vare sitt organiska utseende redan släckt är ett blickfång. De enstaka skärmdelarna består av aluminium och formades som blad som anordnades så att lampan liknar en dekorativ, exotisk frukt. Tänds ljuset, skapas en fascinerande ljuseffekt med en charm som är svårt att motstå. I och med att Aluvia mini är så pass unik, är den inte bara en praktisk ljuskälla, utan även ett dekorativt inredningsobjekt, som berikar olika inredningar. En iögonfallande designprodukt från danska lamptillverkaren UMAGE, som har som mål att vidareutveckla den skandinaviska designen med sin naturliga skönhet samt med sina estetiska, enkla och praktiska produkter skapa en unik atmosfär.
 • I svart och koppar – hänglampa Acorn 2 ljuskällor

  I svart och koppar – hänglampa Acorn 2 ljuskällor
  Effektfullt kombinerad pendellampa Acorn – 2 ljuskällor Pendellampan Acorn är lämplig för en mängd olika belysningsvarianter. Den sörjer för en stämningsfull ljuseffekt som allmän- eller områdesbelysning och visar sig ha ett variabelt utseende, i och med att skärmarna antingen kan hängas på samma höjd eller olika höjder. I detta syfte kombinerades två Acorn-skärmar, designade av Jacob Rudbeck, och upphänget Cannonball Cluster för två ljuskällor, som i sin tur designades av Søren Ravn Christensen, en av grundarna och designerna hos UMAGE. Namnet fick lampan av skärmarnas form: Deras utseende liknar ett ekollon (engelska ”acorn”) med glaset som har en fyrkantig rundad form, en svart ovandel och metallkärna i polerad koppar. Denna metallkärna sörjer dessutom för en fantastisk ljusstämning i rummet. Upphänget är utrustad med en rund takkåpa (som rymmer sladdarna) och två 250 cm långa sladdar. Som ljuskällor rekommenderas snygga filament- eller rustikalampor, som finns att köpa som tillbehör.
 • UMAGE Eos X-large golvlampa trefot ljusgrå

  UMAGE Eos X-large golvlampa trefot ljusgrå
  Trebent golvlampa Eos X-large med ljusgrå fjäderskärm Golvlampan Eos X-large övertygar med sitt naturliga utseende som den får av skärmens design. Skärmen består av ca 6 000 äkta gåsfjädrar som klistrades på en pappersbas. Självklart användes inga fjädrar från levande djur. Fjädrarna skapar å ena sidan ett fluffigt utseende, som får betraktaren att må bra, å andra sidan en mjuk, behaglig ljuseffekt. Precis som det trebenta stativet designades även skärmen Eos X-large av danska designern Søren Ravn Christensen, som jobbar för lamptillverkaren UMAGE och är en av dess grundare. UMAGE ägnar sig med sitt produktsortiment åt lampor av högt värde som de får genom det noggranna hantverket. Fokus ligger på att vidareutveckla skandinavisk design. - En vanlig hårtork kan användas för att rengöra skärmen.
 • UMAGE Aluvia mini hänglampa blå

  UMAGE Aluvia mini hänglampa blå
  Hänglampa Aluvia mini - inspirerad av naturen Lampskärmen på det moderna Aluvia mini-hängande ljuset har en lamellstruktur som består av individuella aluminiumplåtar. Tillsammans bildar dessa en skärm som påminner om en exotisk växt och som är en speciell höjdpunkt i varje rum. Ljuset som lyser inifrån skapar en unik ljuseffekt som fördjupar varje rum i en mycket speciell atmosfär. UMAGE by VITA Copenhagen har satt sig som mål att vidareutveckla skandinavisk design. Dina lampor kombinerar alltid enkelhet med speciell estetik och modern funktionalitet. Imponerande hantverk och ett ekologiskt förhållningssätt till naturen spelar en lika viktig roll på UMAGE som den grova skandinaviska naturens påverkan på alla designutkast.
 • UMAGE Shade hänglampa svart, med filtskärm

  UMAGE Shade hänglampa svart, med filtskärm
  Hänglampa Shade med attraktiv filtskärm i grått Hänglampan Shades dekorativa skärm består av filt och kan kombineras med vackra ljuskällor som exempelvis en filamentlampa med kolfiberdesign. Skärmen placeras direkt på ljuskällan. Genom att ändra skärmens position på glödlampan kan ljusmängden och ljusets riktning justeras samt bländning undvikas. Shade är ett mycket estetiskt designobjekt av danske formgivaren Søren Ravn Christensen, en kreativ utvecklare och en av grundläggarna bakom lampföretaget UMAGE (Danmark). Hänglampan Shade är bara ett exemplar av många från UMAGE och ett bra exempel på företagets principer: de vill vidareutveckla skandinavisk design och komplettera dess skönhet och funktionalitet med gediget hantverk samt ett hållbart tillvägagångssätt för att värna om miljön.
 • UMAGE Shade bordslampa svart/filt

  UMAGE Shade bordslampa svart/filt
  Bordslampa Shade med originell filtskärm Det speciella med bordslampan Shade är att skärmen placeras direkt på ljuskällan. Används en rustika- eller filamentlampa, förändras hela bordslampans stil på ett enkelt sätt. Genom att ändra skärmens position på glödlampan kan ljusmängden samt ljusets riktning justeras och bländning undvikas. Med hjälp av en trebent lampfot gav formgivaren Søren Ravn Christensen (kreativ utvecklare och en av grundläggarna bakom företaget UMAGE från Danmark) bordslampan en speciell touch. Den har höjdjusterbara fötter, så att lampan kan anpassas efter användarens individuella behov. Lamptillverkaren UMAGE har som mål att producera lampor som både utseendemässig och funktionell är en vidareutveckling av den estetiska och funktionella skandinaviska designen. Samtidigt lägger tillverkaren stor fokus på gediget hantverk och miljöaspekter.
 • UMAGE Eos mini pendellampa fjädrar grå

  UMAGE Eos mini pendellampa fjädrar grå
  Imponerande utseende – pendellampa Eos mini i ljusgrått Det speciella med denna pendellampa av märket UMAGE by VITA Copenhagen är helt säkert det unika materialet: äkta gåsfjädrar sattes för hand – fjäder efter fjäder – på ett pappershölje, så att denna unika lampskärm skapades. Med det naturliga materialet verkar skärmen livlig och lätt. Tänds ljuset, skapas en unik atmosfär och en speciell ljuseffekt, som ljussätter rummet mjukt och mycket behagligt. Tänd eller släckt – pendellampan Eos mini är ett blickfång i alla rum. OBS: Blir pendellampan dammig, kan det enkelt tas bort med hjälp av en hårtork. Det danska företaget UMAGE by VITA Copenhagen står för moderna och skandinaviska formgivningar av hög kvalitet. Lampskärmen Eos är en formgivning av en av grundarna, danske formgivaren Søren Ravn Christensen. Vid tillverkningen av fjäderskärmarna används inga fjädrar från levande djur.
 • Umage Asteria Mini taklampa Petrol blue

  Umage Asteria Mini taklampa Petrol blue
 • Umage Asteria Up plafond large Pearl white

  Umage Asteria Up plafond large Pearl white
 • Umage Asteria golvlampa Forest green

  Umage Asteria golvlampa Forest green
 • Ripples cusp (Vit)

  Ripples cusp (Vit)
  Vackra serien Ripples som fått sin vågiga inspiration från de lugna, nordiska haven. Är lika fin hängande ensam, som att hänga tillsammans flera i grupp.Upphäng ingår i priset. Önskar du längre sladd? Kontakta oss för prisuppgifter.Ljuskälla ingår ej.
 • Ljusbrun skärm – hänglampan Eos medium

  Ljusbrun skärm – hänglampan Eos medium
  Ljusbrun skärm – hänglampan Eos medium Vad gäller färgen och materialet hämtade designern Søren Ravn Christensen inspirationen för hänglampan Eos medium uppenbarligen från naturen. Ett mjukt ljusbrunt präglar de ca 1 800 äkta gåsfjädrarna, som klistrades på skärmen av papper. Färgen på fjädrarna gör ljuset från ljuskällan ännu mjukare. På så sätt skapas en mycket mysig atmosfär och en ljuseffekt, som i varje rum där Eos medium används är iögonfallande på ett behagligt sätt. Eos medium är lämplig som ljuskälla ovanför matbordet eller som områdesbelysning vid sittgruppen i vardagsrummet. Om fjädrarna någon gång skulle bli dammiga, kan de enkelt rengöras med hjälp av en hårtork. Danska tillverkaren UMAGE har med sina designer som mål att vidareutveckla skandinavisk design med sin rena skönhet och hög funktionalitet. Detta förverkligar företag med produkter, där noggrant hantverk och hänsyn till miljön är viktiga. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Silvia medium golvlampa stål

  UMAGE Silvia medium golvlampa stål
  Designgolvlampa Silvia medium med stålfärgad skärm När man tittar på Silvia medium golvlampa är det framför allt en sak som sticker ut: den organiska strukturen på skärmen som består av en mängd bladformade plastelement. Den triangulära formen på de enskilda delarna innebär också att ljuset inte bara kommer in genom öppningarna på över- och undersidan av skärmen, utan också genom de mellanrum som ser ut som blad. Resultatet är en fascinerande ljusatmosfär som till exempel kan användas för att göra sittplatsen i vardagsrummet mycket hemtrevlig. Utrustad med en dekorativ brytare i mässing. Medan den stålfärgade lampskärmen har utformats av Vita Design Team är det Anders Klem från Danmark som står för utformningen av den smala ramen i vitt. Efter att ha tagit examen från Royal Danish Academy of Art/Design School 2013 upptäckte han sin passion för att designa moderna lampor. Det danska belysningsföretaget Vita Copenhagen har som huvudintresse att skapa produkter i modern, skandinavisk design och samtidigt bevara dess nordiska skönhet och höga funktionalitet genom noggrant hantverk.
 • UMAGE Eos X-large golvlampa vit

  UMAGE Eos X-large golvlampa vit
  Vit golvlampa Eos X-large - en attraktivt utformad ljuskälla Naturlighet är trumfkortet för Eos X-large golvlampa och den neutrala vita färgen gör att den passar till många färger och inredningsstilar i hemmet. Omkring 6 000 vita gåsfjädrar - limmade på ett pappersunderlag - bildar den ovanliga skuggan. Skuggans struktur, som är designad av Søren Ravn Christensen, skapar en mycket behaglig, mjuk ljusstämning som ger en mysig atmosfär i rummet. Eos X-large kompletteras med en smal, vit armaturram av den danske designern Anders Klem. Det ger en elegant touch till helheten. Med en snygg mässingsbrytare under glödlampshållaren. Det danska armaturföretaget UMAGE fokuserar på tillverkning av estetiska armaturer i vidareutvecklad skandinavisk design och lägger stor vikt vid noggrant hantverk och ekologiska kriterier. - Inga fjädrar från levande djur används. - En vanlig hårtork kan användas för att rengöra skärmen.
 • UMAGE Eos medium golvlampa trefot vit

  UMAGE Eos medium golvlampa trefot vit
  Trebent designgolvlampa Eos medium med gåsfjäderskärm Båda komponenterna, som tillsammans utgör golvlampan Eos, skärmen Eos medium samt det vita, trebenta stativet Tripod, designades av Søren Ravn Christensen. Den vackra, fluffiga skärmen med ca 1 800 äkta gåsfjädrar är inte bara utseendemässigt, utan även vad gäller känslan något alldeles speciellt. Tack vare fjädrarna blir ljuset mycket mjukt och stämningsfullt. OBS: Blir skärmen dammig, kan den snabbt rengöras med en hårtork. Den trebenta lampstommen passar perfekt till detta. Den kan monteras på några få sekunder och gör golvlampan Eos till en modern inredningsaccessoar som harmoniserar med alla inredningsstilar. Utrustad med en 300 cm lång anslutningssladd och sladdströmbrytare. Danska företaget UMAGE har blivit känt som producent av moderna lampor med estetisk, skandinavisk design. Företagets huvudintresse gäller vidareutvecklingen av designen med hjälp av noggrant hantverk som är hållbart. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Trebent golvlampa Aluvia medium, antracit

  Trebent golvlampa Aluvia medium, antracit
  Antracitfärgad skärm och svart stomme: trebent golvlampa Aluvia Två designer av danske formgivaren Søren Ravn Christensen, kreativ utvecklare och en av grundarna bakom lampföretaget UMAGE, kombinerades till en golvlampa, som är svårt att överträffa både vad gäller estetiken och funktionaliteten. På det trebenta stativet Tripod, som består av svartlackerat aluminium, sitter den antracitfärgade skärmen Aluvia, som på grund av dess extravaganta bladdesign liknar en exotisk planta. Men golvlampan Aluvia imponerar inte bara med sitt fascinerande utseende, utan även den fantastiska ljuseffekten, som gör den till en utmärkt ljuskälla för stämningsfull accentbelysning. I stativet är en 300 cm lång anslutningssladd med strömbrytare integrerad, som utgör ännu en dekorativ accent. Danska lampföretaget UMAGE lägger vad gäller produktsortimentet stort fokus på vidareutvecklingen av den skandinaviska designen, som står för minimalistisk estetik och funktionalitet.
 • Clava Dine Taklampa, Mässing

  Clava Dine Taklampa, Mässing
  Taklampa från de danska varumärket Umage, med design från VITA Copenhagen. Lampans design är en blandning av modern retro både till form och materialet. Dekorera ditt hem snygg belysning på väl
 • UMAGE Ribbon mini hänglampa vit

  UMAGE Ribbon mini hänglampa vit
  Ljus och skuggor perfekt iscensatta: hänglampa Ribbon Med denna lampskärm – en design av italienske formgivaren Lorenzo Radaelli – skapas belysning som aldrig har varit finare. Ribbon består av enstaka plastremsor som sammanflätades och som är lätt genomskinliga. Med sin organiska formgivning med kurvor och veck skapas en effekt med ljus och skuggor som gör Ribbon till ett blickfång var den än placeras och som sörjer för mycket mjuk, harmonisk områdesbelysning. Hänglampan Ribbon kombineras med det moderna upphängningssetet Cord som formgavs av VITA Design Team och består av en textilsladd i vitt, en enkel takkåpa samt ett E27-uttag. Den italienske formgivaren Lorenzo Radaelli, som har examen från Bauhaus-universitet i Weimar, satsar med sina verk alltid på strategisk design för att utveckla progressiva och moderna produkter som övertygar med ett unikt, dekorativt utseende. Den danska lamptillverkaren UMAGE står för unika formgivningar med ett hållbart tillvägagångssätt. Detta sker genom att vidareutveckla skandinavisk design med sin puristiska skönhet och funktionalitet i kombination med gediget hantverk och hänsyn till miljön.
 • UMAGE Aluvia medium pendellampa blå

  UMAGE Aluvia medium pendellampa blå
  Inspirerad av naturen: designert pendellampa Aluvia Den ovanliga formen fångar omedelbart: den moderna pendellampa från den danska designmärket UMAGE av VITA Copenhagen har arkliknande delar av aluminium som, när de sätts ihop, skapar ett speciellt utseende. Materialet gör att lampan ser väldigt lätt ut och ändå är den robust och obrytbar. När den slås på lyser ljuset genom de enskilda bladen på ett fascinerande sätt och skapar en imponerande och trevlig atmosfär. Oavsett om den är på eller av - Aluvias designerlampa är en riktig blickfång i varje rum. Det unga företaget UMAGE av VITA Copenhagen står för specialhantverk, modern estetik och enkelhet i kombination med funktionalitet. Och allt detta med ett särskilt fokus på hållbarhet och miljöskydd. Alla mönster är inspirerade av skönheten i den nordiska naturen och bildar en puristisk och modern skandinavisk stil.
 • UMAGE Aluvia medium hänglampa mässing borstad

  UMAGE Aluvia medium hänglampa mässing borstad
  Inspirerande designhänglampa Aluvia medium med yta i borstad mässing Med Aluvia medium har designteamet hos danska tillverkaren UMAGE skapat ett attraktivt blickfång. Hänglampan påminner om en gigantisk blomma av en exotisk växt. De överlappande bladen i aluminium har en borstad mässingsyta som utstrålar ädel elegans. Ljuset avges uppåt och nedåt och igenom mellanrummen mellan bladen. På så sätt fungerar Aluvia som lampa exempelvis i vardagsrummet eller över matbordet som ett riktigt blickfång. Upphänget med takkåpan, sladden och uttaget har en diskret svart färg.
 • UMAGE Acorn hänglampa 2 lampor bärnsten mässing

  UMAGE Acorn hänglampa 2 lampor bärnsten mässing
  Hänglampa med två lampor, varm utstrålning och praktisk takkåpa Cannonball Acorn är en blandning av harmoni och inspiration. Designen som inspirerades av ekollonet formgavs av Jacob Rudbeck för den kända danska lamptillverkaren UMAGE. Speciellt med en filamentlampa blir Acorn till en stilfull lampa för vardags- och väntrum med ett modernt och skandinaviskt inredningskoncept. En kåpa i aluminium med mässingsyta som omringar lampfattningen fortsätts av en transparent glasskärm med varm bärnstensfärg som blir allt smalare nedtill. Som takkåpa fungerar upphängningssystemet Cannonball. Huvudelementet är försett med en svart, kulformad silikonsfär. Från denna hänger sladdarna som förs igenom ytterligare några takfästen som möjliggör en variabel upphängning av Acorns skärmarna och dessutom kan placeras på olika sätt, beroende på monteringsavståndet.
 • Asteria Taklampa Pearl - Umage

  Asteria Taklampa Pearl - Umage
  Koncept Asteria Taklampa Pearlär en vacker, minimalistisk och vacker lampa, designat till framtiden. Lampan har en inbyggd LED panel som är dimbar. Det är en lampa som ägnar sig riktigt bra över
 • Chimes Taklampa Mörk Ek - Umage

  Chimes Taklampa Mörk Ek - Umage
  Koncept Baserat på skogens lugna och nordiska stämning har Umage skapat en vacker liten serie på två pendellampor i organiska material och med ett snyggt minimalistiskt formspråk. Asger Risborg J
 • Taklampa Aluvia Saffran Yellow

  Taklampa Aluvia Saffran Yellow
  Umage Taklampa Aluvia Saffran Yellow Från djupet av oceanerna, till den livliga staden som passerar de förtrollande skogarna, allt i en eklektrisk produkt. Med sina karaktäristiska blad tillverkad av&hellip:
 • Chimes Taklampa Oak Black - Umage

  Chimes Taklampa Oak Black - Umage
  Koncept Baserat på skogens lugna och nordiska stämning har Umage skapat en vacker liten serie på två pendellampor i organiska material och med ett snyggt minimalistiskt formspråk. Asger Risborg J
 • Umage Clava Dine taklampa Ø43 cm Red earth

  Umage Clava Dine taklampa Ø43 cm Red earth
 • Umage Asteria taklampa Forest green

  Umage Asteria taklampa Forest green
 • Umage Asteria taklampa Ruby red

  Umage Asteria taklampa Ruby red
 • Umage Asteria taklampa Anthracite grey

  Umage Asteria taklampa Anthracite grey
 • UMAGE Carmina golvlampa vit

  UMAGE Carmina golvlampa vit
  Designergolvlampan Carmina lyser med ren skönhet Golvlampan Carmina, en produkt av de danska formgivarna Søren Ravn Christensen och Anders Klem, har redan i obelyst tillstånd en stor känsla och berikar varje naturlig inredningsstil. Men så snart lampan är tänd, visar den sin fulla estetik och framhäver t.ex. sittplatsen i vardagsrummet med sin mycket mysiga ljusatmosfär. Carminas obruten plastskärm, som fångar ögat med sin mjuka vågform och den resulterande ljuseffekten, kompletteras av en vitlackerad, smal metallram för att skapa en golvlampa som med sin design gör sig påmind överallt. Den danska armaturtillverkaren UMAGE by Vita Copenhagen har som företagsfilosofi att vidareutveckla den skandinaviska designen, som inspirerar med sin naturliga klarhet. I kombination med noggrant hantverk och ett ekologiskt förhållningssätt till miljön skapas extraordinär design med ett hållbart förhållningssätt.
 • Designpendellampa Silvia, borstad mässing

  Designpendellampa Silvia, borstad mässing
  Fascinerande designad hänglampa Silvia medium – borstad mässing Hänglampan Silvia medium utstrålar redan när den är släckt en varm glans på grund av ytan i borstad mässing. Tänds lampan, förstärks denna effekt ytterligare. Då avges ljuset inte bara nedåt och uppåt, utan även genom de små mellanrummen mellan de bladformade elementen, vilka utgör skärmen. Hela lampan liknar en exotisk frukt, vilket räcker för att få en att drömma om värme och ljus. Silvia gör denna dröm till verklighet: Ljuseffekten är helt enkelt fantastisk och skapar en mycket behaglig atmosfär i rummet, oavsett om den används som huvudsakliga ljuskälla eller områdesbelysning. Danska lampföretaget UMAGE fokuserar på att vidareutveckla skandinavisk design på ett modernt sätt. Detta lyckades de med med denna attraktiva lampa, som övertygar med ren skönhet och funktionalitet, medan man under tillverkningsprocessen också tog hänsyn till miljön.
 • Pendellampa Acorn med tre ljuskällor, vit och stål

  Pendellampa Acorn med tre ljuskällor, vit och stål
  Dekorativ hänglampan Acorn i vitt och stål – 3 ljuskällor Hänglampan Acorn består av två delar från olika designer: Upphänget med namnet Cannonball Cluster formgavs av Søren Ravn Christensen, som är kreativ utvecklare och en av grundarna bakom lampföretaget UMAGE. De tre skärmarna designades i sin tur av Jacob Rudbeck, som har jobbat för stora skandinaviska designmärken. De fyrkantiga, rundade skärmarna är nätta, men tack vare designen, som påminner om ett ekollon (engelska ”acorn”), ändå mycket iögonfallande. Denna kombination är både utseendemässigt som praktiskt mycket lovande: Upphänget kan under monteringen flexibelt anpassas, så att de enstaka lamporna kan antingen hängas i samma höjd eller i olika höjder. Från den runda takkåpan hänger tre textilsladder som med respektive 250 cm längd lämnar utrymme till att vara kreativ. En hänglampa med skandinavisk design, som övertygar med både naturlig skönhet och hög funktionalitet, precis vad danska producenten UMAGE har som mål.
 • 3 ljuskällor – pendellampa Acorn, svart och koppar

  3 ljuskällor – pendellampa Acorn, svart och koppar
  Svart hänglampa Acorn med glänsande kopparkärna – 3 ljuskällor Oftast lägger vi knappt märke till naturens alla skönheter i våra dagliga liv. Desto bättre är det, att designer som danske Jacob Rudbeck påminner oss om dessa. Rudbeck inspirerades av ekollonets utseende (engelska ”acorn”). Skärmen är med sin fyrkantiga, avrundade form lika iögonfallande som det lilla ekollonet. Den har en ovandel precis som modellen från naturen och en kärna i en glänsande varm kopparfärg som har ett positivt inflytande på ljuseffekten. Tre av dessa vackra skärmar utgör i kombination med upphänget Cannonball Cluster för tre ljuskällor, som designades av Søren Ravn Christensen, hänglampan Acorn, ett paradexempel på skandinavisk design. Skärmarna kan hängas i olika höjder. En produkt från danska lamptillverkaren UMAGE, som står för högkvalitativa lampor i skandinavisk design och som har som mål att vidareutveckla denna.
 • UMAGE Eos medium golvlampa trefot ljusgrå

  UMAGE Eos medium golvlampa trefot ljusgrå
  Designgolvlampa Eos medium med trebent stativ och skärm av gåsfjädrar Kombinationen av två designobjekt av danska designern Søren Ravn Christensen gör golvlampan Eos medium till en alldeles speciell lampa: den ljusgrå skärmen Eos medium kombinerades med det vitlackerade, trebenta stativet och utgör en vacker golvlampa, som är lika attraktiv tänd som släckt. Skärmen består av en pappersform på vilken sammanlagt ca 1 800 gåsfjädrar klistrades. Så fort ljuset tänds sörjer det naturliga materialet för en fantastisk ljuseffekt som skapar en behaglig atmosfär. Stativet övertygar med en rak konstruktion och är utrustad med en 300 cm lång textilsladd med strömbrytare. OBS: Blir fjäderskärmen smutsig, kan den enkelt rengöras med en hårtork. Danska lamptillverkaren UMAGEVita Copenhagen producerar kvalitetsprodukter av noggrant hantverk som imponerar med sin estetiska, skandinaviska design, vilkens vidareutveckling är företagets fokus. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Chimes Taklampa Mörk Ek - Umage

  Chimes Taklampa Mörk Ek - Umage
  Design Asger Risborg Jakobsen for UMAGE Koncept Baserat på skogens lugna och nordiska stämning har Umage skapat en serie på två taklampor i organiska material och med ett minimalistiskt formspråk.&hellip:
 • Asteria Taklampa, Blå

  Asteria Taklampa, Blå
  Taklampa från de danska varumärket Umea, med design från VITA COPENHAGEN. En stilren tidlös design som ger en lyxig look. Med dess platta form tar den inte mycket plats men den är fortfarande en
 • UMAGE Aluvia mini golvlampa svart/rubinröd

  UMAGE Aluvia mini golvlampa svart/rubinröd
  Modern designgolvlampa Aluvia med trebent stativ Skandinavisk design med fulländad estetik: golvlampan är ett perfekt samspel mellan den extravaganta lampskärmen från Aluvia-serien och ett modernt, trebent stativ i svart. Skärmen består av lamelliknande aluminiumdelar som tillsammans utgör Aluvia:s ovanliga utseende. Det påminner lite om en kran eller en exotisk blomma och man märker omedelbart att denna modell inte inspirerats av något annat än naturen själv. Golvlampan Aluvia är en underbar stämnings- och kompletterade ljus. Förutom dess förtrollande utformning går ljuset genom aluminiumbladen på ett fascinerande sätt när lampan tänds, vilket skapar ett unikt ljusspel. Golvlampan Aluvia är utrustad med en 300 cm lång sladd med strömbrytare, vilket är en extra praktiskt och dekorativ accent. Företaget UMAGE by VITA Copenhagen är ett ungt designföretag som övertygar med sin speciella hantverkskunskap, estetiska och funktionella lampor och sin särskilda betoning på miljöskydd och hållbarhet. Alla designer är inspirerade av den unika nordiska naturen.
 • Taklampa Asteria

  Taklampa Asteria
  Umage Taklampa Asteria Sikta mot stjärnorna med Asteria! Den är född vid korsningen av design, teknik och hantverk och innehåller inbyggda LED-lampor i en elegant, minimalistisk form med en design&hellip:
 • Vit Lampskärm Eos Up

  Vit Lampskärm Eos Up
  Umage Vit Lampskärm Eos Up Eos Up är hälften så stor som den ikoniska Eos-lampskärmen och är den bättre hälften som fungerar utmärkt på vilken vägg eller på vilket tak som helst! Eos Up är&hellip:
 • Lampskärm Conia Koppar

  Lampskärm Conia Koppar
  Umage Lampskärm Conia Koppar Conia har en tydlig designreferens till naturens skönhet, och konformen ger ett mjukt och mörkfritt omgivande ljus vilket gör det till en perfekt konstnärlig bit för&hellip:
 • Idea LED Lampa A+ 6 W E 27

  Idea LED Lampa A+ 6 W E 27
  Umage Idea LED Lampa A+ 6 W E 27 IDEA LED-lampa från VITA Copenhagen är en stark, energisk ljuskälla som hämtat inspiration från Thomas Edisons ursprungliga glödlampa. Lampan har hög färgåtergivning&hellip:
 • Asteria Taklampa Petrol - Umage

  Asteria Taklampa Petrol - Umage
  Koncept Asteria Taklampa Petrolär en vacker, minimalistisk och vacker lampa, designat till framtiden. Lampan har en inbyggd LED panel som är dimbar. Det är en lampa som ägnar sig riktigt bra över
 • Asteria Bordslampa Ruby Red - UMAGE

  Asteria Bordslampa Ruby Red - UMAGE
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Bordslampa Ruby Red är en slank, minimalistisk och snygg lampa som är designad för framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel som är&hellip:
 • Asteria Bordslampa Forest Green - UMAGE

  Asteria Bordslampa Forest Green - UMAGE
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Bordslampa Forest Green är en slank, minimalistisk och snygg lampa som är designad för framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel som&hellip:
 • Ljusgrå Lampskärm Eos Feather

  Ljusgrå Lampskärm Eos Feather
  Umage Ljusgrå Lampskärm Eos Feather Eos drar sin kraft och fascinerande skönhet från jordens toner i det nordiska landskapet. Dessa unika lampskärmar är gjorda av alla naturliga gåsfjädrar och&hellip:
 • Asteria Mini Taklampa Petrol Blue - UMAGE

  Asteria Mini Taklampa Petrol Blue - UMAGE
  Koncept Asteria Mini Taklampa Petrol Blueär en vacker, minimalistisk och vacker lampa, designat till framtiden. Lampan har en inbyggd LED panel som är dimbar. Det är en lampa som ägnar sig riktigt
 • Umage Idea LED E27 2W Ø45 mm

  Umage Idea LED E27 2W Ø45 mm
 • Umage Asteria bordslampa Ruby red

  Umage Asteria bordslampa Ruby red
 • Umage Asteria Mini taklampa Ruby red

  Umage Asteria Mini taklampa Ruby red
 • Umage Asteria taklampa Saffron yellow

  Umage Asteria taklampa Saffron yellow
 • Umage Clava Dine taklampa Ø43 cm Ochre

  Umage Clava Dine taklampa Ø43 cm Ochre
 • Umage Jazz taklampa Ek

  Umage Jazz taklampa Ek
 • Umage Asteria golvlampa Anthracite grey

  Umage Asteria golvlampa Anthracite grey
 • Umage Asteria golvlampa Pearl white

  Umage Asteria golvlampa Pearl white
 • Umage Asteria golvlampa Ruby red

  Umage Asteria golvlampa Ruby red
 • Ovanlig hänglampa Carmina medium

  Ovanlig hänglampa Carmina medium
  Hänglampa Carmina med ovanlig skärmdesign Hänglampans skärm består av polypropen och polykarbonat, så att den inte kan gå sönder. Designens raka linjer är en hyllning till Danmarks sanddyner. Carmina berikar med sin nordisk-minimalistiska design samt mjuka, mysiga belysning varje naturligt gestaltad interiör. Hänglampan Carmina är ett samarbete mellan designerna Søren Ravn Christensen – kreativa utvecklaren och en av grundarna bakom det danska lampföretaget UMAGE – och Anders Klem, som 2013 tog examen på Kungliga Danska Konstakademien/Designskolan och sedan dess ägnar sig åt sin passion att utveckla moderna lampor. UMAGE har som mål att driva den skandinaviska designhistorian framåt. Företagets designer kombinerar estetik och enkelhet med funktionalitet och kompletterar allt med omsorgsfullt handverk och hänsyn till naturen. På så sätt skapas unik design med en hållbar utgångspunkt.
 • Stålfärgad designpendellampa Silvia mini

  Stålfärgad designpendellampa Silvia mini
  Designpendellampa Silvia mini i modern stålfärg Med sin snarare kalla färg gör pendellampan Silvia mini i borstat stål ändå ett intryck som är allt annat än kallt. Detta tack vare ”bladskärmens” estetiska design. Med otaliga trekantiga blad liknar Silvias skärm en exotisk frukt, så att pendellampan inte behöver tändas för att dra blickarna till sig. Så fort ljuset tänds och lyser igenom bladen blir hela ljuskällans fantastiska charm tydlig. Den berikar rummet med sin dekorativa skönhet och sörjer därutöver för en accentrik ljuseffekt som skapar en stämningsfull atmosfär. Det danska lampföretaget UMAGE har som mål att vidareutveckla den populära skandinaviska designen och skapar lampor med skönhet och funktionalitet i fokus, men tar även hänsyn till miljön under tillverkningsprocessen.
 • Exklusiv hänglampa Silvia medium stål

  Exklusiv hänglampa Silvia medium stål
  Ovanlig hänglampa Silvia medium – stålfärgad Hänglampan Silvia mediums skärm fascinerar inte bara utseendemässigt vad gäller formen – den består av många, trekantiga plastelement i bladform – utan även vad gäller färgen. Bladen har en färg som liknar borstat stål. Detta ger den attraktiva ljuskällan en extra modern känsla. Redan släckt är hänglampan Silvia medium ett blickfång i rum med olika inredningar, tänds den, framhävs lampans alla fasetter och den blir till intressets mittpunkt. Tack vare den fascinerande ljuseffekten skapas en behaglig må bra-atmosfär. Denna fantastiska ljuskälla designades och produceras av danska företaget UMAGE by Vita Copenhagen, som fokuserar på att vidareutveckla skandinavisk design med hela dess skönhet och ren funktionalitet, men även ekologiska aspekter som hållbarhet spelar en roll.
 • Aluvia medium – antracitfärgad hänglampa

  Aluvia medium – antracitfärgad hänglampa
  Aluvia medium – antracitfärgad designhänglampa med exotisk känsla Hänglampan Aluvia medium utstrålar ren skönhet med något alldeles speciellt. Skärmen kan lätt associeras med en exotisk planta eftersom de enstaka aluminiumdelarna i bladform överlappar lik en blomma. Ljuset avges både uppåt och nedåt och även något genom mellanrummen mellan bladen. På så sätt skapas en ovanlig ljusstämning, som berikar alla rum. En hänglampa för attraktiv allmän- eller områdesbelysning. Teamet bakom UMAGE, en dansk tillverkare av exklusiva designprodukter, har skapat hänglampan Aluvia medium som en ljuskälla som utstrålar den skandinaviska designens rena skönhet och sörjer för charmiga ljusaccenter.
 • Hänglampa Clava Dine med mässingsfärgad skärm

  Hänglampa Clava Dine med mässingsfärgad skärm
  Hänglampa Clava Dine i retrodesign – borstad mässing Hänglampan Clava Dine är med sin stilfulla lampskärm i retrodesign redan släckt ett riktigt blickfång. Hela lampans estetik kommer dock inte till sin rätt förrän den tänds, så att ljuset avges nedåt och hålmönstret i mitten av skärmen framhävs. Ljuset lyser genom de små hålen runt lampan och sörjer för en mycket atmosfärisk belysning i omgivningen. Denna attraktiva ljuskälla designades av Søren Ravn Christensen från företaget UMAGE, en dansk lamptillverkare som har som mål att vidareutveckla skandinavisk design och producerar designlampor med höga krav vad gäller estetik, funktionalitet och noggrant hantverk. Med hänsyn till miljön skapas lampor med långvarigt värde.
 • UMAGE Acorn hänglampa vitt/stål, 1 lampa

  UMAGE Acorn hänglampa vitt/stål, 1 lampa
  Modern hänglampa Acorn med vit ovandel och uttag i polerat stål Hänglampan Acorns design inspirerades utan tvivel av ekollonet (engelska ”acorn”). Precis som sitt naturliga motstycke har den en avrundad, fyrkantig form. Ovandelen består av vitt silikon och ”frukten” består av en sockel med glödlampan i mitten. Ovandelen ovanifrån och metallfinishen på de annars genomskinliga glasväggarna ger ett skimrande och mycket behagligt ljus. Den optimala ljuskällan för belysning av ett matbord eller en köksbänk. Designern bakom hänglampan Acorn är danske Jacob Rudbeck, som hämtar inspirationen från naturen, eftersom han tycker att naturen fortfarande är världens bästa grafiska formgivare. Rudbeck designar produkter för Skandinaviens stora designmärken. Även trendiga danska lamptillverkaren Vita UMAGE som har som mål att vidareutveckla skandinavisk design genom att kombinera estetik, purism och funktionalitet med noggrant hantverk för att skapa hållbara och vackra produkter.
 • Pendellampa Acorn, två ljuskällor, vit och koppar

  Pendellampa Acorn, två ljuskällor, vit och koppar
  Vita ovandelar, kärna i polerad koppar: pendellampan Acorn med två ljuskällor Pendellampan Acorn är med sina två skärmar, som är en hyllning till ekollonet, ett riktigt blickfång. Denna populära frukt från eken gav Acorn (sv. ekollon) både namnet och designen. Skärmarna består av genomskinligt glas med synlig ljuskälla samt en vit ovandel i silikon var. Som ”frukten” fungerar sockeln i metall med polerad kopparyta. Metallens glans återspeglas i ljuset som belyser omgivningen på ett behagligt sätt. Acorn är en design av danske Jacob Rudbeck, som för sitt arbete för kända skandinaviska designmärken ofta har inspirerats av naturens mångsidighet och skönhet. I kombination med upphänget Cannonball Cluster av designern Søren Ravn Christensen får pendellampan Acorn två ljuskällor. Båda skärmarna kan hängas i olika höjder. Denna harmoniska kombination säljs av danska lampföretaget UMAGE, som har som mål att vidareutveckla Skandinaviens tilltalande design med sin puristiska skönhet och funktionalitet och producera lampor av hög kvalitet och med tidlös estetik.
 • UMAGE Silvia medium golvlampa trefot vit

  UMAGE Silvia medium golvlampa trefot vit
  Designgolvlampa Silvia medium – helt i vitt Golvlampa Silvia medium är en mycket dekorativ kombination som harmoniserar med nästan alla inredningsstilar. Skärmen – en design av Vita-designteamet – sitter på det trebenta stativet, som designades av Søren Ravn Christensen, kreativ utvecklare och en av grundarana bakom danska lampföretaget UMAGE. Den vitlackerade aluminiumstommens diskreta enkelhet utgör en iögonfallande kontrast till lampskärmens utseende. Skärmen består av lika vita plastdelar som på grund av sin överlappande anordning och trekantiga bladform påminner om blommiga element från sydliga länder. Tänds ljuset, skapas en accentrik områdesbelysning för vardagsrummet. Utrustad med sladdströmbrytare och 300 cm lång textilsladd. Lamptillverkaren UMAGE står med sina kreationer för en vidareutveckling av den skandinaviska designen med sin rena skönhet och höga funktionalitet.
 • UMAGE Eos large golvlampa ljusgrå

  UMAGE Eos large golvlampa ljusgrå
  Golvlampa Eos stor med ljusgrå skärm: Designobjekt med ett naturligt utseende Golvlampan Eos large är ett absolut blickfång, vilket främst beror på den ovanliga skärmen. Ungefär 4 500 gåsfjädrar limmades fast på ett pappersunderlag. Resultatet är en skugga som ser väldigt fluffig ut, och därför skapar Eos large en mysig atmosfär även när den inte är upplyst. Så snart ljuset är påslaget förtrollar Eos large omgivningen med en mycket mjuk och behaglig ljusatmosfär. Ett fantastiskt designverk av Søren Ravn Christensen, kreativ utvecklare och medgrundare av det danska företaget UMAGE. Ramen på Eos large är också imponerande: Det vita golvstället har utformats av designern Anders Klem och harmonierar perfekt med skuggan med sin enkla elegans. En ljusdispenser som konkret passar in i belysningssortimentet från tillverkaren UMAGE, som har satt som mål att vidareutveckla skandinavisk design och komplettera dess estetik och minimalism med omsorgsfullt hantverk för att skapa vackra produkter med ett hållbart värde, utan att glömma bort ekologiska hänsyn. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos X-large golvlampa trefot vit

  UMAGE Eos X-large golvlampa trefot vit
  Vit, trebent golvlampa Eos X-large med stor skärm Trebenta golvlampan Eos X-large med stor fjäderskärm är helt vit. Skärmen är försedd med ca 6 000 äkta gåsfjädrar som inte bara känns mjuka och fluffiga, utan även sörjer för en mycket mjuk ljuseffekt. Designern bakom Eos X-large, Søren Ravn Christensen, har inspirerats av den nordiska designens enkla skönhet som övertygar med stor naturlighet. Även tillhörande trebenta lampstativet designades av Christensen, kreativ utvecklare och en av grundarna bakom UMAGE, en dansk lamptillverkare som ser sin uppgift i att vidareutveckla skandinavisk design genom att skapa högkvalitativa produkter. - Inga fjädrar från levande djur används. - Blir skärmen smutsig, kan den rengöras med hjälp av en hårtork.
 • UMAGE Asteria Floor LED-golvlampa antracit

  UMAGE Asteria Floor LED-golvlampa antracit
  LED-golvlampa Asteria Floor med platt skärm och dimmer Den danska designerlamptillverkaren UMAGE:s lampserie Asteria har utökats med en serie golvlampor. Dessa fascinerar precis som alla andra lampor i serien med den platta skärm som avger ljuset uppåt och nedåt genom satinerade diffusorer, och som i kanten består av ett smalt metallband. Stabiliteten står den platta, stora foten för med sina 5 justerbara fötter, även på ojämna golv. LED-golvlampan Asteria är försedd med en vridströmbrytare med dimmer ovanpå skärmen som gör det möjligt att anpassa ljuset efter varje stämning eller situation. En perfekt ljuskälla för vardagsrum, hotellrum, väntrum med mera. Den danska formgivaren Søren Ravn Christensen tog fram lampserien Asteria. UMAGE:s kreativa utvecklare och medgrundare är kända för sina designer med futuristisk ljusteknik och en puristiskt look, och dess lampor kan berika de mest skilda inredningsstilarna. Det danska företaget UMAGE har som mål att vidareutveckla den estetiska skandinaviska designen och komplettera dess enkelhet och funktionalitet med högkvalitativt hantverk och ekologiskt miljötänk.
 • UMAGE Aluvia mini golvlampa rubinröd

  UMAGE Aluvia mini golvlampa rubinröd
  Fascinerande ljuseffekt – designgolvlampa Aluvia Lysande rubinrött – golvlampan Aluvias imponerande lampskärm i denna färg lägger man direkt märke till. Lampan formgavs av danske Søren Ravn Christensen som också är en av grundarna bakom märket och företaget UMAGE by VITA Copenhagen. Aluvia minis skärm har med sina fjäll- eller bladliknande aluminiumdelar inte bara ett speciellt utseende, utan skapar tack vare just dessa komponenter även en fascinerande ljuseffekt i rummet. Ljuset avges fördelat och lyser igenom mellanrummen mellan de enstaka delarna inte bara uppåt, utan även åt sidorna. Aluvia är alltså inte bara ett blickfång på grund av den skandinaviska designen, utan kan även övertyga med sitt stämningsfulla ljus. Det danska märket UMAGE står som inget annat för högkvalitativa lampor i ovanlig, skandinavisk design. Hållbarhet spelar en viktig roll hos företaget och de arbetar alltid med högkvalitativa material samt en miljövänlig produktion och emballage. Märkets kännetecken är att lamporna levereras i kompakta presentaskar.
 • Vit Taklampa Cuna

  Vit Taklampa Cuna
  Umage Vit Taklampa Cuna Cuna kombinerar skulpturala detaljer med en mjuk diffus belysning. Taklampan är gjord av pulverlackerat stål med alla delar hängande på varandra utan montering - endast tyngdkraften&hellip:
 • UMAGE Asteria, Ruby Red

  UMAGE Asteria, Ruby Red
  Design, teknologi och hantverkskunnande möts i nya Asteria Medium. Lampskärmen har inbyggda LED-lampor och en slimmad minimalistisk form, där framtiden möter nuet. Asteria Medium är idealisk ovan&hellip:
 • Taklampa Aluvia Anthracite

  Taklampa Aluvia Anthracite
  Umage Taklampa Aluvia Anthracite Från djupet av oceanerna, till den livliga staden som passerar de förtrollande skogarna, allt i en eklektrisk produkt. Med sina karaktäristiska blad tillverkad av aluminium&hellip:
 • Asteria Bordslampa Pearl White - UMAGE

  Asteria Bordslampa Pearl White - UMAGE
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Bordslampa Pearl White är en slank, minimalistisk och snygg lampa som är designad för framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel som&hellip:
 • Asteria Bordslampa Anthracite - UMAGE

  Asteria Bordslampa Anthracite - UMAGE
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Bordslampa Anthracite är en slank, minimalistisk och snygg lampa som är designad för framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel som är&hellip:
 • Asteria Mini Taklampa Anthracite - UMAGE

  Asteria Mini Taklampa Anthracite - UMAGE
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Mini Taklampa Anthracite är en slank, minimalistisk och snygg lampa som är designad för framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel som&hellip:
 • Umage Alva taklampa mini Ø 20,5 cm

  Umage Alva taklampa mini Ø 20,5 cm
 • Umage Alva taklampa medium Ø 24,5 cm

  Umage Alva taklampa medium Ø 24,5 cm
 • Umage Asteria bordslampa Pearl white

  Umage Asteria bordslampa Pearl white
 • Umage Asteria bordslampa Anthracite grey

  Umage Asteria bordslampa Anthracite grey
 • Umage Asteria bordslampa Forest green

  Umage Asteria bordslampa Forest green
 • Umage Asteria Mini taklampa Pearl white

  Umage Asteria Mini taklampa Pearl white
 • Umage Asteria Mini taklampa Anthracite grey

  Umage Asteria Mini taklampa Anthracite grey
 • Umage Asteria Up plafond large Anthracite grey

  Umage Asteria Up plafond large Anthracite grey
 • Umage Clava Dine taklampa Ø43 cm Umber

  Umage Clava Dine taklampa Ø43 cm Umber
 • Umage Asteria taklampa Pearl white

  Umage Asteria taklampa Pearl white
 • Umage Clava Dine taklampa Ø43 cm Slate

  Umage Clava Dine taklampa Ø43 cm Slate
 • Umage Jazz taklampa Mörk ek

  Umage Jazz taklampa Mörk ek
 • UMAGE Silvia medium pendellampa, grå

  UMAGE Silvia medium pendellampa, grå
  Modern skandinavisk design - pendellampa Silvia medium med grå nyans Den moderna pendellampa Silvia är perfekt för att skapa en speciell blickfång i vardagsrummet. Den imponerande lampskärmen består av flera bikakor av polypropen som är anordnade på ett överlappande sätt och så visuellt liknar en kronärtskocka. Denna organiska form gör designlampan Silvia unik. Det erbjuder också en underbar ljuseffekt, eftersom ljuset kan lysa uppåt och nedåt samt genom de enskilda bladen. Oavsett om det används ovanför ett modernt matbord eller i vardagsrummet eller sovrummet, erbjuder Silvia som en pendellampa design och behagligt ljus samtidigt. Lampan levereras i enskilda delar, som kan sättas ihop på några minuter. Dessutom är lampan mycket lätt att sköta, honungskakan av plast kan lätt torkas av med en fuktig trasa.
 • Asteria Golvlampa Anthracite - Umage

  Asteria Golvlampa Anthracite - Umage
 • Asteria Golvlampa Forest Green - Umage

  Asteria Golvlampa Forest Green - Umage
 • UMAGE Eos XL - Ljusbrun

  UMAGE Eos XL - Ljusbrun
  Fjäderlampan UMAGE EOS XL med ljusbruna fjädrar är en svävande, himmelsk dröm för alla slags rum. EOS är en designfavorit i tusentals hem och det är lätt att förstå varför. Med flärdfull lätthet bidrar ljuset från EOS till en plats som lugnar själen och sprider ro i rummet. Fjäderlampan är perfekt för alla slags rum, sovrummet, vardagsrummet, till och med i barnrummet blir EOS fjäderlampa en svävande dröm. Höjd: 45 cm Diameter: 75 cm Material: Gåsfjädrar och papper Lampa: Max 60W, E27 / E26 Vård: Rengörs lätt med hjälp av hårtork Går att använda både som golvlampa och taklampa (går att fästa på en lampfot) Köp till kabelset, inkluderar 2,1 m av textilkabel, takkopp och E27 sockel. Denna artikel passar samtliga UMAGE´s lampor. Svart art nr. 4006, vit art nr. 4005.
 • UMAGE bordslampa Silvia mini vit/stål

  UMAGE bordslampa Silvia mini vit/stål
  Silvia mini bordslampa - modern design med praktiska detaljer Silvia mini bordslampa består av ett elegant, metalliskt bordsstativ och Silvia mini lampskärm. Dessa två ädelt formade komponenter skapar en magnifik bordslampa som bjuder in dig att dröja kvar. De organiska, triangulära bladen på skärmen är okrossbara och inspirerade av naturen. Genom dem får du ett bländfritt ljus som skapar en varm och mysig atmosfär. Det här konstverket förhöjer alla utrymmen i ditt hem och drar till sig uppmärksamhet. De tydliga kanterna ger riktningen och ger ett avslappnat och mångsidigt omgivande ljus. Lampans enkla men moderna fot har en mässingsbrytare och en dold USB-port som fungerar även när lampan är avstängd. Detta gör bordslampan särskilt praktisk, eftersom du snabbt och enkelt kan tända och släcka den och ladda din mobiltelefon eller surfplatta utan att den syns tydligt. Den danska lamptillverkaren UMAGE har alltid den typiska skandinaviska designen som utgångspunkt för sina designlampor - enkel, slät och funktionell. Under utformningen av designen påverkas detta av estetik och moderna detaljer. I bakgrunden finns dock alltid hantverk och miljöskydd, som ligger designerna varmt om hjärtat och som syns i varje steg de tar.
 • Extravagant hänglampa Silvia mini vit

  Extravagant hänglampa Silvia mini vit
  En modern designklassiker: hänglampa Silvia mini i vitt Hänglampan Silvia präglas av skärmens design, som består av otaliga trekantiga blad som gör ett nästan organiskt intryck. Utseendemässigt är lampan redan släckt ett blickfång. Tänds den, blir hänglampan Silvia till rummets höjdpunkt och sörjer för mycket accentrik, behaglig allmän- och områdesbelysning. I klassiskt vitt kan den kombineras med många olika inredningsfärger. Företaget UMAGE med huvudkontor i Danmark är världskänt för sina estetiska lampor som utstrålar den skandinaviska designens puristiska skönhet. Tillverkarens mål är att kombinera funktionalitet med klar och vacker design och vid handverket ta hänsyn till miljön för att garantera hållbara produkter.
 • Konisk skärm –hänglampa Conia mini vit

  Konisk skärm –hänglampa Conia mini vit
  Strålande vacker hänglampa Conia mini i vitt Hänglampan Conia minis skärm består av otaliga överlappande, koniska plastelement och går aldrig sönder. Formen sörjer för mjukt, bländfritt ljus, som välkomnas i alla rum. På så sätt är hänglampan Conia lämplig för att belysa matbordet eller som allmänbelysning i små rum. Hänglampan Conia mini formgavs av Søren Ravn Christensen, en dansk designer som är en av grundarna bakom företaget UMAGE, som har som grundprincip att vidareutveckla skandinaviska lampor, vilket han även lyckades med hos denna lampa.
 • Conia medium – effektfull hänglampa i vitt

  Conia medium – effektfull hänglampa i vitt
  Hänglampa Conia medium med accentfull ljuseffekt – vit Hänglampan Conia medium skapar en fantastisk ljusbild, som består av en konisk skärm av strålande vitlackerade, överlappande plastelement, som gör ett organiskt intryck. Ljuset avges bländfritt, så att Conia medium är idealisk som exempelvis bordsbelysning. Man kan tydligt märka att designern Søren Ravn Christensen inspirerades av naturen. Christensen jobbar som kreativ utvecklare på företaget UMAGE som han är en av grundarna av. Den danska lamptillverkaren kännetecknas av den skandinaviska designens rena naturlighet, enkla funktionalitet och noggranna hantverk.
 • Modern pendellampa Acorn, svart och koppar

  Modern pendellampa Acorn, svart och koppar
  Svart ovandel, kopparfärgad kärna: vackra pendellampan Acorn Pendellampan Acorn är nätt, men ändå ett blickfång som direkt fångar intresset. Detta beror främst på designen som hämtades av danske Jacob Rudbeck från naturen. Han inspirerades av de små frukterna från ekträdet, ekollonet (engelska ”acorn”), både vad gäller lampans utseende och namn. Pendellampan Acorn består av en svart silikonovandel med transparent lampglas med en sockel i varm kopparfärg. Så fort ljuskällan monteras i lampan – dekorativa lampor finns att köpa som tillbehör – sörjer Acorn med sitt mjukt skimrande ljus för behaglig områdesbelysning. Jacob Rudbeck skapade pendellampan Acorn för danska företaget UMAGE, som ägnar sig åt produktionen av högkvalitativa produkter, som vidareutvecklar den skandinaviska designens utseende och funktion.
 • UMAGE Acorn hänglampa vitt/stål, 2 lampor

  UMAGE Acorn hänglampa vitt/stål, 2 lampor
  Pendellampa Acorn med två ljuskällor i vitt och stål Pendellampan Acorn är en kombination av skärmen Acorn av designern Jacob Rudbeck och upphängningssystemet med två lampor Cannonball Cluster, en design av kreativa utvecklaren och en av grundarna av danska lampföretaget UMAGE, Søren Ravn Christensen. De två skärmarna påminner utseendemässigt om ekollon som det finns otaliga av under hösten och ofta används för dekorationssyften. Detta resulterade i namnet Acorn (sv. ekollon). Varje skärm består av genomskinligt lampglas med en sockel i metall – i detta fall polerat stål – samt en vit silikonovandel. En dekorativ pendellampa som är perfekt som mysig belysning ovanför matbordet. Upphänget gör det möjligt att montera två pendellampor linjärt eller i olika höjder i taket. Leveransen infattar: 2 x 250 cm textilkabel.
 • I vitt och mässing – hänglampa Acorn 2 ljuskällor

  I vitt och mässing – hänglampa Acorn 2 ljuskällor
  Attraktivt designad hänglampa Acorn: vit och polerad mässing Två skärmar pryder hänglampan Acorn: varje skärm påminner både vad gäller formen och uppbyggnaden om en av naturens skatter, ekollonet. Därifrån fick lampan även sitt namn Acorn (sv. ekollon). Jacob Rudbeck, som designade Acorn, hämtar ofta inspirationen från naturen, som enligt honom är världens bästa grafiska formgivare. Hänglampan Acorn kompletteras av upphänget Cannonball Cluster för två ljuskällor, som i sin tur designades av Søren Ravn Christensen. Den är utrustad med en takkåpa i tidlös design, som rymmer sladdarna och samtidigt presenterar dessa på ett unikt sätt. Skärmarna kan hänga i samma höjd eller olika höjder, vilket lämnar utrymme för kreativiteten. Helst används dekorativa ljuskällor, t.ex. retrofit eller filamentlampor, eftersom ljuskällan är synlig från alla håll. Passande ljuskällor kan beställas som tillbehör. Danska lamptillverkaren UMAGE ligger helt rätt i tiden med sina produkter, som å ena sidan återspeglar den populära skandinaviska designen med sin estetik, enkelhet och funktionalitet och å andra sidan vidareutvecklar denna.
 • Svart-stålfärgad hänglampa Acorn, 2 ljuskällor

  Svart-stålfärgad hänglampa Acorn, 2 ljuskällor
  Hänglampan Acorn i svart och stål – 2 ljuskällor Kombinationen av formgivningar från två danska designer – skärmen Acorn designades av Jacob Rudbeck och upphänget Cannonball Cluster till två ljuskällor av Søren Ravn Christensen – resulterar i en fantastisk hänglampa, som med sin tidlösa skönhet berikar otaliga inredningar. Upphänget består av två runda takkåpor som rymmer sladdarna samt två 250 cm långa textilsladdar, som gör det möjligt att montera två lampor i taket, antingen i samma höjd eller olika höjder. Skärmarna gör det tydligt, varifrån namnet kommer. Acorn betyder på svenska ekollon och är frukten av eken. Skärmarna har samma uppbyggnad: en ovandel i svart plast, transparenta glasväggar samt en metallkärna i polerat stål. Lamptillverkaren UMAGE anses i Danmark med sin vidareutveckling av den skandinaviska designen vara en trendsättare. Därutöver satsar företaget på noggrant hantverk och en hållbar produktion. På så sätt skapas unik design med en hållbar utgångspunkt.
 • Designhänglampa Acorn – svart och mässing

  Designhänglampa Acorn – svart och mässing
  Hänglampa Acorn med två skärmar – svart och polerad mässing Två Acorn-skärmar designad av danske Jacob Rudbeck kombinerad med upphänget Cannonball Cluster för två ljuskällor av Søren Ravn Christensen, kreativ utvecklare och en av grundarna av renommerade lampföretaget UMAGE, utgör en pendellampa med två ljuskällor som är svårt att toppa både vad gäller designen och funktionen. Namnet Acorn är en tydlig hänvisning till designen, som har sitt ursprung i Jacob Rudbecks kärlek för naturen. Acorn betyder på svenska ekollon, vilket återspeglas i skärmens design. Under den svarta ovandelen i silikon sitter en kärna i polerad mässing, som har stor inflytande på ljuseffekten. Denna ger ljuset en mjuk glans, så att en behaglig atmosfär skapas i rummet. Lampglaset är transparent, så att ljuskällan är synlig. Det rekommenderas att använda en dekorativ ljuskälla till förmån av utseendet. Passande ljuskällor finns att köpa som tillbehör.
 • UMAGE Silvia medium golvlampa trefot mässing

  UMAGE Silvia medium golvlampa trefot mässing
  Trebent golvlampa Silvia medium med mässingsfärgad skärm Golvlampan Silvia mediums skärm liknar en planta och dess exotiska skönhet framhävs av mässingsfärgen, speciellt när lampan tänds. Skärmen av Vita-designteamet blir i kombination med den trebenta, vitlackerade lampstommen som designades av Søren Ravn Christensen, till en lampa som inte bara fungerar som ljuskällan, utan även blir till ett blickfång i rummet, även om lampan är släckt. En fantastisk designgolvlampa, producerad av danske företaget UMAGE, med målet att vidareutveckla den skandinaviska designen med sin minimalistiska skönhet. - utrustad med sladdströmbrytare och 300 cm lång textilsladd.
 • UMAGE Eos medium golvlampa ljusbrun

  UMAGE Eos medium golvlampa ljusbrun
  Ljusbrun skärm av fjädrar pryder Eos medium golvlampa Den ovanliga fjäderskärmen av designern Søren Ravn Christensen och det tidlöst vackra golvstället av Anders Klem bildar en speciell symbios i golvlampan Eos medium: Enkelheten i den smala, vita ramen distraherar inte på något sätt från lampskärmens extravaganta utseende. Den består av ca 1 800 ljusbruna gåsfjädrar som limmats fast på en pappersbotten, vilket ger en skugga som drar till sig det strålande ljuset särskilt mjukt. Golvlampan Eos medium tänds och släcks via en elegant strömbrytare i mässing, som är placerad under uttaget på ramen och är ett extra dekorativt tillbehör. En golvlampa som passar perfekt in i produktportföljen för det danska belysningsföretaget UMAGE, vars utgångspunkt i tillverkningen av lampor är att vidareutveckla skandinavisk design. - Om skuggan blir smutsig är det bara att ta bort dammet med en hårtork. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos X-large golvlampa ljusbrun

  UMAGE Eos X-large golvlampa ljusbrun
  Golvlampa Eos X-large med ljusbrun skärm och vit ram Skärmen på golvlampan Eos X-large, som består helt av äkta gåsfjädrar, utstrålar naturlig känsla. Den här vackra looken är redan avstängd och drar till sig alla blickar. Men så snart ljuset är tänt, utvecklar Eos golvlampa sin fulla charm. De mjuka fjädrarna ger ljuset ett särskilt mjukt skimmer. Den smala lampramen är helt enkelt vitlackerad och utstrålar en viss elegans. Golvstället som är designat av Anders Klem är det perfekta komplementet till Eos X-large-skärmen av designern Søren Ravn Christensen. En ljusdispenser som lämpar sig utmärkt för extra belysning i vardagsrummet och som utan belysning blir en dekorativ accessoar i en naturlig inredningsstil. Företaget UMAGE från Danmark distribuerar armaturer av högsta kvalitet, med fokus på noggrant hantverk och med hänsyn till den ekologiska miljön. - Inga fjädrar från levande djur används. - Om skärmen är smutsig kan du rengöra den med en hårtork.
 • UMAGE Eos medium golvlampa trefot ljusbrun

  UMAGE Eos medium golvlampa trefot ljusbrun
  Designgolvlampa Eos medium: ljusgrå skärm, vitt trebent stativ Denna golvlampa omges av en alldeles speciell känsla. På grund av dess ljusgrå fjäderskräm ser lampan mycket naturlig ut och med den vita, trebenta lampstommen samtidigt mycket modern. På så sätt kan den integreras i en mängd olika, moderna inredningsstilar. Eos medium designades av Søren Ravn Christensen och berikar med sin behagliga, mjuka ljusstämning exempelvis sittgruppen i vardagsrummet. Christensen är en kreativ utvecklare och en av grundarna bakom danska lampföretaget UMAGE, som med sitt produktsortiment koncentrerar sig på att vidareutveckla skandinavisk design och samtidigt läger stor vikt på noggrant hantverk med hänsyn till miljön. - Inga fjädrar från levande djur används. - Skärmen kan rengöras med hjälp av en hårtork.
 • UMAGE Silvia Mini bordslampa guld/tripod svart

  UMAGE Silvia Mini bordslampa guld/tripod svart
  Glamorös bordslampa Silvia Mini med organiskt formade lameller De formande organiska lamellerna, som optiskt fläcker uppåt som en bäversvans, kommer säkert att locka allas uppmärksamhet. Plasten på Silvia Mini bordslampa är okrossbar och är ordnad på ett något överlappande sätt. Beroende på dina egna krav kan skärmen installeras i två varianter. Antingen öppna upp eller ner. Silvia garanterar behagligt omgivande ljus och skapar en mysig atmosfär i rummet. Bländfritt ljus dyker upp mellan lamellerna och sprids mycket. Beroende på valet av E27-ljuskälla kan stämningen som lampan skapar påverkas eller optimeras. Trebensstativet designades av grundaren av UMAGE - Søren Ravn Christensen. Den är helt enkelt formad och återhållen men har en praktisk funktion. Stativet är justerbart och kan antingen ställas in i ett lågt läge, vilket ger det en större diameter än basen, eller i ett högre läge, vilket gör basen mindre. Företaget UMAGE har satt upp uppgiften att UMAGE det skandinaviska landskapet och Skandinaviens karaktär i deras ljus. De kombinerar hållbarhet med estetik och utvecklar harmoniska, moderna lampor som vet hur man kan förbättra alla rum.
 • Chimes Taklampa Ek - Umage

  Chimes Taklampa Ek - Umage
  Design Asger Risborg Jakobsen for UMAGE Koncept Baserat på skogens lugna och nordiska stämning har Umage skapat en serie på två taklampor i organiska material och med ett minimalistiskt formspråk.&hellip:
 • Canonball Cluster 2 Taklampa, Vit

  Canonball Cluster 2 Taklampa, Vit
  Taklampa med trendig design från Umage - VITA COPENHAGEN. Med en större silikonkopp som man enkelt och snyggt döljer sladdarna. Lampan har två lampsladdar som är 2,5M, att antingen dekorera med g
 • Lampskärm Silvia Mini Ø 32 x 24,5 cm

  Lampskärm Silvia Mini Ø 32 x 24,5 cm
  Silvia lampskärm med sin karaktäristiskt organiska form och triangulära blad är en modern klassiker som passar alla hem. Silvia lyser upp och bidrar med en mysig stämning i ditt hem. Kan användas både som hängande lampa och på ett golvstativ
 • UMAGE Aluvia mini hänglampa gul

  UMAGE Aluvia mini hänglampa gul
  Hänglampa Aluvia mini - inspirerad av naturen Lampskärmen på det moderna Aluvia mini-hängande ljuset har en lamellstruktur som består av individuella aluminiumplåtar. Tillsammans bildar dessa en skärm som påminner om en exotisk växt och som är en speciell höjdpunkt i varje rum. Ljuset som lyser inifrån skapar en unik ljuseffekt som fördjupar varje rum i en mycket speciell atmosfär. UMAGE by VITA Copenhagen har satt sig som mål att vidareutveckla skandinavisk design. Dina lampor kombinerar alltid enkelhet med speciell estetik och modern funktionalitet. Imponerande hantverk och ett ekologiskt förhållningssätt till naturen spelar en lika viktig roll på UMAGE som den grova skandinaviska naturens påverkan på alla designutkast.
 • Taklampa Asteria

  Taklampa Asteria
  Umage Taklampa Asteria Sikta mot stjärnorna med Asteria! Den är född vid korsningen av design, teknik och hantverk och innehåller inbyggda LED-lampor i en elegant, minimalistisk form med en design&hellip:
 • Asteria Mini Taklampa Saffron Yellow - UMAGE

  Asteria Mini Taklampa Saffron Yellow - UMAGE
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Mini Taklampa Saffron Yellow är en slank, minimalistisk och snygg lampa som är designad för framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel&hellip:
 • UMAGE Silvia mini pendellampa, grå

  UMAGE Silvia mini pendellampa, grå
  Skandinavisk design och speciell pendellampa - Silvia mini pendelarmatur med grå nyans Lampskärmen av Silvia designer pendellampa visuellt av en kronärtskocka. På samma sätt som frukten består paraplyet också av många enskilda blad. Dessa plastplattor är helt enkelt kopplade ihop och bildar därmed grunden för lampan. Eftersom de är nära varandra kan ljus lätt passera genom bladen. Armaturen lyser också uppåt och nedåt och skapar en speciell ljuseffekt. Detta är perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Designlampan kan också användas som bordsbelysning. En optisk blickfång garanteras i alla fall.
 • Eos plafond M (krom) (Vit)

  Eos plafond M (krom) (Vit)
  Eos är en populär och omtalad lampa som har en stomme av papper och är tillverkad av äkta fågeldun. Dunet kommer inte från levande gäss utan är biprodukter av livsmedelsindustrin. Lampan avger ett varmt, behagligt och bländfritt ljus omkring sig när den är tänd och skapar en mysig atmosfär i rummet den placeras i. Denna varianten av Eos har vita fjädrar och levereras med ett förkromat upphäng som endast säljes på LampGallerian.Ljuskälla ingår ej. Övrig information:Lampan rengörs enkelt genom att blåsa på den med hårtork.Bör undvika direkt solljus.
 • Asteria Floor LED (Vit)

  Asteria Floor LED (Vit)
  Asteria är en serie som är skapad i en minimalistisk och lätt design, vilket gör att den aldrig går ur stil. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett varmt och behagligt ljus och en härlig ljusspridning. Den har dessutom en vit, skyddande akrylskärm som omger ljuskällan och säkerställer en mjuk och behaglig ljusspridning. Lampan är lätt att placera och ger en elegant touch till varje hörn i hemmet.Finns i flera olika färger.Integrerad LED-belysning.
 • Asteria Golvlampa Black - Umage

  Asteria Golvlampa Black - Umage
 • Clava Dine (Röd)

  Clava Dine (Röd)
  Clava Dine är en populär pendel som är en favorit i många hem och interiörer. Den är en intressant och snygg lampa som har en spännande retrotouch - perfekt för den som med enkla medel önskar att tillföra lite mer liv och karaktär i hemmet. På grund av dess exklusiva och eleganta uttryck passar den lika bra över köksbordet som över soffbordet. Skärmen är tillverkad av aluminium och har ett dekorativt hålmönster som löper längs hela skärmen.Finns i flera eleganta färger.Förutom dessa färgerna finns den även i vitt, stål, koppar och mässing.Ljuskälla ingår ej.OBS! Levereras utan upphäng.Önskas ett upphäng så se under rekommenderat tillbehör. 
 • Asteria Move Bordslampa Pearl White - Umage

  Asteria Move Bordslampa Pearl White - Umage
  Design Søren Ravn Christensen för UMAGE Koncept Asteria Move Bordslampa Pearl White är en vacker, slank och minimalistisk lampa i en transportabel version. Det inbyggda batteriet laddas upp enkelt via&hellip:
 • UMAGE Carmina Mini bordslampa vit/tripod base w

  UMAGE Carmina Mini bordslampa vit/tripod base w
  Höjdjusterbar bordslampa Carmina Mini med minimalistiska komponenter Utrustad med en slående nyans och en stabil, fasthållen bas, är Carmina Mini bordslampa lämplig för nästan alla inredningsstil. Skuggan består av olika komponenter som placeras ovanpå varandra i vågor och i tydliga linjer. Designern inspirerades av vågorna och sanddynerna vid den danska kusten och ger därmed en del av den skandinaviska livsstilen till dina egna fyra väggar. De böjda komponenterna är okrossbara och av hög kvalitet. De släpper ut ljuset genom luckorna på alla sidor och skapar en fascinerande ljusbild. Tack vare det höjdjusterbara stativet kan bordslampa enkelt justeras. Du har valet mellan två lägen: Antingen väljer du den högre inställningen med Ø fot 15,8 cm och höjd 18,6 cm eller den undre med Ø fot 24 cm och höjd 12,5 cm. Det innebär att den kan anpassas till det utrymme som finns i de olika rummen och också kan placeras på smalare föremål. UMAGE är ett dansk designföretag som vill kombinera hållbarhet och funktionalitet i moderna, innovativa produkter och alltid motiverad att bryta ny mark.
 • UMAGE Eos UP - Vit

  UMAGE Eos UP - Vit
  EOS UP är en unik plafond som går att använda både i taket och på väggen. De mjuka fjädrarna och det drömska uttrycket hos EOS gör denna lampa till en stilren favorit i alla slags rum. Använd EOS UP bredvid sängen, i korridorens tak eller som ett unikt konstverk på vardagsrummets vägg. Med EOS UP är allt möjligt. Mått: o 40 cm, H 15 cm Material: Gåsfjädrar, Stål, Papper Rengörs enkelt med en hårfön. Obs. LED-lampa måste användas för att fjäderlampan ska hålla.
 • Umage Eos Esther Lampskärm Medium - Lampskärmar Stål Vit - 2347

  Umage Eos Esther Lampskärm Medium - Lampskärmar Stål Vit - 2347
  Eos Esther är en oval lampskärm från Umage och senaste tillskottet till deras dunserie. Den populära Eos serien är formgiven av Søren Ravn Christensen. Lampskärmen har en funktion som gör att den kan roteras för att sedan hängas i fyra olika vinklar. Häng med fördel Esther i ett kluster av andra lampskärmar för att skapa en spännande effekt i rummet. Välj mellan två olika storlekar och tänk på att köpa till ljuskälla och upphäng om behovet finns. Det är rekommenderat att enbart använda ljuskällor av typen LED till lampskärmen Eos. Vanliga glödlampor kan bli för varma vilket gör att rispappret gulnar och torkar. Vi har valt ut Vit Lampskärmar i Stål från Umage med stor omsorg.
 • Chimes Taklampa Cluster 3, Mörk Ek

  Chimes Taklampa Cluster 3, Mörk Ek
  Chimes-lampan i en klustermodell bestående av tre Chimes. En bit massiv mörk ek, kombinerad med en varm LED-strålkastare ger de nordiska tonerna i naturen. Chimes cluster 3 är inspirerad av de gra
 • Eos plafond L (krom) (Grå)

  Eos plafond L (krom) (Grå)
  Eos är en populär och omtalad lampa som har en stomme av papper och är tillverkad av äkta fågeldun. Dunet kommer inte från levande gäss utan är biprodukter av livsmedelsindustrin. Lampan avger ett varmt, behagligt och bländfritt ljus omkring sig när den är tänd och skapar en mysig atmosfär i rummet den placeras i. Denna varianten av Eos har ljusgråa fjädrar och levereras med ett förkromat upphäng som endast säljes på LampGallerian.Ljuskälla ingår ej. Övrig information:Lampan rengörs enkelt genom att blåsa på den med hårtork.Bör undvika direkt solljus.
 • Lampskärm Carmina Mini Ø 32 cm x 22 cm

  Lampskärm Carmina Mini Ø 32 cm x 22 cm
  Fin lampa med stilren, vågliknande design. Carmina mini är en mindre lampa som passar för dem som vill ha en liten och stilren lampa som inte tar för mycket utrymme. Lampan kan användas både på en lampfot och som taklampa och den finns även i
 • Lampskärm Aluvia mini Ø 40 x 30 cm

  Lampskärm Aluvia mini Ø 40 x 30 cm
  ALUVIA blir rummets pärla med sitt magiska ljus och dynamiska design. Lampan ger ett kraftfullt och stilrent intryck och skapar en riktigt skön stämning. Denna designfavorit kommer från det magiska varumärket UMAGE, känt för sina vackra lampor
 • Pendellampa Eos large – ljusbrun skärm

  Pendellampa Eos large – ljusbrun skärm
  Bedårande pendellampa Eos large med ljusbrun skärm Det naturliga skärmmaterialet – skärmen består av ca 4 500 äkta gåsfjädrar på en bas i papper – och den bedårande ljusstämningen, som designljuskällan skapar, utgör pendellampan Eos’ fokus. Man behöver bara titta på Eos large för att väcka en angenäm må bra-känsla. Tänds ljuset, berikas varje rum av dess stämningsfulla ljuseffekt. Eos large är idealisk som bordsbelysning i matrummet, man även som huvudsaklig ljuskälla i vardags- eller sovrummet. Pendellampan Eos large designades av den kreative utvecklaren och en av grundarana bakom lampföretaget UMAGE, Søren Ravn Christensen, som med denna design lyckades att förverkliga en av företagets principer, att vidareutveckla skandinavisk design. OBS: Eos large skärm kan vid behov rengöras med hjälp av en hårtork. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Extra stor hänglampa Eos med vit skärm

  Extra stor hänglampa Eos med vit skärm
  Fantastisk ljuskälla för stora rum: vit hänglampa Eos X-large Naturlighet är hänglampan Eos X-larges trumf: den gigantiska skärmen består av en pappersform på vilken sammanlagt ca 6 000 gåsfjädrar klistrades. Skärmen ger varmt, behagligt ljus, som skapar en stämningsfull atmosfär i alla rum. Hänglampan Eos X-large har en neutral, vit färg som passar till många inredningsfärger och -stilar. Blir skärmen dammig, kan den enkelt rengöras med hjälp av en vanlig hårtork. Detta mästerverk designades av skandinaviska designern Søren Ravn Christensen från Danmark. Han är en av grundarna av lampföretaget UMAGE och jobbar där som kreativ utvecklare. UMAGE by Vita Copenhagen värdesätter produkter med naturlig skönhet och klara former, utan att försumma funktionaliteten. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Designhänglampa Acorn – svart och stål

  Designhänglampa Acorn – svart och stål
  Hänglampa Acorn med svart ovandel och kärna av polerat stål Hänglampan Acorns blickfång är den glänsande polerade stålkärnan med lampsockeln. Skärmen består av en svart ovandel i silikon samt genomskinligt glas. Ljuskällan är synlig från alla håll, så att en dekorativ ljuskälla som t.ex. en filamentlampa rekommenderas. Vid första blicken lägger man märke till den fyrkantiga formen med rundade hörn, som inte helt slumpmässigt liknar ett ekollon (engelska ”acorn”). Den iögonfallande lampans formgivare, danske Jacob Rudbeck, har samarbetat med Skandinaviens stora designmärken och har utvecklat denna vackra ljuskälla för lampföretaget Vita Copenhagen. Han har naturen som förebild, eftersom denna enligt honom skapar de vackraste designerna. Vita Copenhagen står för produkter med noggrant hantverk som återspeglar den nordiska designens rena skönhet och funktionalitet med hänsyn till miljöaspekter.
 • UMAGE Silvia medium golvlampa vit

  UMAGE Silvia medium golvlampa vit
  Vit golvlampa Silvia medium med extravagant designad skärm Golvlampan Silvia medium fungerar inte bara som en ljuskälla, utan också som ett dekorativt inredningstillbehör som formar boendet på ett mycket speciellt sätt tack vare sin ovanliga design. Skärmen - en design av Vita Design Team från den danska armaturtillverkaren Vita Copenhagen - består av okrossbara plastblad i form av en triangel, som har sammanfogats till en mycket organisk struktur. Ljuset avges både uppåt och nedåt samt genom mellanrummen mellan skuggkonstruktionerna och lyser upp omgivningen med ett mjukt och behagligt ljus. I kombination med det smala golvstativet som designats av den unge danske designern Anders Klem blir resultatet en golvlampa som passar in i många olika inredningsstilar. Golvlampan Silvia medium tänds via en dekorativ mässingsbrytare som sitter under sockeln. Belysningsföretaget Vita Köpenhamns produktlinje handlar om att vidareutveckla skandinavisk design, komplettera dess attraktiva purism och funktionalitet med noggrant hantverk, samtidigt som man tar hänsyn till ekologiska aspekter.
 • UMAGE Silvia medium golvlampa mässing

  UMAGE Silvia medium golvlampa mässing
  Tilltalande designad golvlampa Silvia medium - skärm i borstad mässing Trekantiga blad i hållbar plast präglar golvlampan Silvia mediums skärm, så att hela lampan liknar en exotisk planta. Denna moderna klassiker passar till alla inredningsstilar och är även släckt ett dekorativt blickfång. Så fort ljuset tänds och lyser genom mellanrummen mellan bladen skapas en fantastisk ljuseffekt, som berikar hela rummets atmosfär. Skärmen designades av Vita-designteamet, medan det stiliga stativet är en formgivning av Anders Klem, en dansk designer som ägnar sig åt att designa moderna lampor. Den vita stommen framhäver skärmens yta i borstad mässing. Under sockeln befinner en dekorativ strömbrytare i mässing, som används för att tända och släcka golvlampan Silvia medium. En högkvalitativ designprodukt, som tillverkas av danska företaget Vita Copenhagen som är känt för sina estetiska lampkreationer i skandinavisk design.
 • UMAGE Eos large golvlampa ljusbrun

  UMAGE Eos large golvlampa ljusbrun
  Fascinerande designer golvlampa Eos stor: skugga i ljusbrun Skärmen på den stora golvlampan Eos erbjuder en ovanlig syn: var du än tittar kan du se ljusbruna gåsfjädrar - cirka 4 500 stycken. De ger skuggan en mycket naturlig känsla och skapar en fantastisk ljusatmosfär. Detta skapar den typ av omgivande belysning som önskas, till exempel i vardagsrummets sittgrupp. Den stora golvlampan Eos kompletteras av den vitlackerade ramen, som ger ett enkelt och elegant utseende. Utrustad med en dekorativ brytare i mässing. Skärmdesign: Søren Ravn Christensen Ramkonstruktion: Anders Klem De två danska formgivarna Christensen och Klem har utvecklat komponenterna till golvlampan Eos för belysningstillverkaren UMAGE by Vita Copenhagen, som skapar högkvalitativa produkter med ekologiska hänsyn och fokuserar på vidareutveckling av skandinavisk design. - Inga fjädrar från levande djur används. - Skuggan kan vid behov rengöras med en hårtork.
 • Skärm i vitt – trebent golvlampa Eos large

  Skärm i vitt – trebent golvlampa Eos large
  Vit golvlampa Eos large med trebent stativ Designgolvlampan Eos large av danske Søren Ravn Christensen består av två delar, som har var sin specialitet. Skärmen Eos large tillverkas av äkta gåsfjädrar och associeras med mjukhet, när lampan är släckt. Tänds den, visas denna mjukhet även i ljuseffekten. Med sitt mjuka ljus är Eos lämplig som tilläggsbelysning exempelvis i vardagsrum. Blir skärmen dammig, kan det enkelt fjärnas med hjälp av en hårtork. Trebenta stativet Tripod består av aluminium med vit lackering och övertygar med sitt tidlöst puristiska utseende, som passar perfekt till skärmen Eos large. Lamptillverkaren UMAGE står för lampor av hög kvalitet. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Golvlampa Eos large med trebent stativ – grå

  Golvlampa Eos large med trebent stativ – grå
  Utrustad med trebent stativ: designgolvlampa Eos large Designgolvlampa Eos larges ljusgrå skärm är utan tvivel intressets mittpunkt hos denna vackra ljuskälla. Detta beror på det ovanliga materialet som användes för skärmen: ca 4 500 gåsfjädrar. Fjädrarna sörjer för att lampan inte bara utseendemässigt utstrålar mjukhet, utan även har en positiv effekt på ljuset. Det trebenta stativet och den 300 cm långa textilsladden med sladdströmbrytare övertygar med sin moderna, tidlösa design. Om fjädrarna någon gång skulle bli dammiga, kan de enkelt rengöras med hjälp av en hårtork. Golvlampan Eos large designades av danske Søren Ravn Christensen, kreativ utvecklare och en av grundarna bakom företaget UMAGE. UMAGE har som mål att vidareutveckla den skandinaviska designen och framhäva dess estetik genom högkvalitativt hantverk. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos X-large golvlampa trefot ljusbrun

  UMAGE Eos X-large golvlampa trefot ljusbrun
  Trebent golvlampan Eos X-large med ljusbruna fjädrar Golvlampan Eos X-large är en absolut höjdpunkt på alla sätt och vis – oavsett om det gäller utseendet eller funktionen. Den harmoniserar med otaliga inredningar och berikar med sitt stämningsfulla ljus alla rum. Skärmen som består av ca 6 000 äkta gåsfjädrar sitter på ett trebent, vitlackerat stativ som – precis som skärmen Eos X-large – designades av Søren Ravn Christensen. Eos X-larges ljuseffekt är helt enkelt fantastisk: de mjuka fjädrarna sörjer för ett mjukt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla hem. OBS: En hårtork kan användas för att rengöra fjädrarna. Lampan är en designprodukt från danska företaget UMAGE, en lamptillverkare som ägnar sig åt vidareutvecklingen av den skandinaviska designen med hjälp av noggrant hantverk. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Trebent stomme vit – golvlampa Aluvia pärlemor

  Trebent stomme vit – golvlampa Aluvia pärlemor
  Trebent golvlampa Aluvia med skärm i pärlemor och stomme i vitt Hos trebenta golvlampan Aluvia kombinerades Aluvias pärlemorfärgade aluminiumskärm med det vita stativet Tripod – båda designades av danske formgivaren Søren Ravn Christensen. Den iögonfallande skärmen med blommig struktur, som skapas av de enstaka bladliknande delarna, utgör en optiskt tilltalande kontrast till den trebenta stommens enkelhet. Aluvia levereras med en 300 cm lång anslutningssladd, som börjar i mitten av lampan under sockeln och på så sätt blir till en del av designen. Golvlampan Aluvia ger tack vare skärmkonstruktionen ett ljus, som sörjer för fina accenter och är lämplig exempelvis som områdesbelysning vid soffan i vardagsrummet. Danska företaget UMAGE ägnar sig åt produktionen av högkvalitativa lampor, som representerar den skandinaviska designens skönhet och tillverkas med hjälp av noggrant hantverk.
 • UMAGE Eos Mini bordslampa brun/svart

  UMAGE Eos Mini bordslampa brun/svart
  Stor Eos mini bordslampa med svart stativ Eos mini övertygar med sitt unika utseende. Den danska designern Anders Klem baserade den nuvarande basen på champagneflöjter och utformade stativet för att vara lika elegant och praktiskt som denna glasform. Den bruna skuggan av cirka 900 äkta gåsfjädrar ger en känsla av lätthet och trygghet. Rummet förvandlas till en trivsam atmosfär och beroende på val av ljuskälla skapar bordslampan en mysig atmosfär med ett varmt, behagligt ljus som skiner mjukt genom de fina fjädrarna. En praktisk USB-port för laddning av smartphones är integrerad i basen. Detta står för modern funktionalitet som kombineras med modern skandinavisk stil. På toppen av stativet finns en dragbrytare i mässing som gör att du bekvämt kan slå på och stänga av bordslampan. Den danska medgrundaren av lamptillverkaren Umage, Søren Ravn Christensen, förtrollar med sin design i skandinavisk stil, som är inriktad på naturtoner och landskap. Produkternas moderna uttryckskraft och hållbarhet står i fokus och resulterar i unika lampor som skapar en glamorös atmosfär i alla rum. - En hårtork rekommenderas för rengöring av Eos mini bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Asteria Floor LED-golvlampa skogsgrön

  UMAGE Asteria Floor LED-golvlampa skogsgrön
  LED-golvlampa Asteria Floor med platt skärm och dimmer Den danska designerlamptillverkaren UMAGE:s lampserie Asteria har utökats med en serie golvlampor. Dessa fascinerar precis som alla andra lampor i serien med den platta skärm som avger ljuset uppåt och nedåt genom satinerade diffusorer, och som i kanten består av ett smalt metallband. Stabiliteten står den platta, stora foten för med sina 5 justerbara fötter, även på ojämna golv. LED-golvlampan Asteria är försedd med en vridströmbrytare med dimmer ovanpå skärmen som gör det möjligt att anpassa ljuset efter varje stämning eller situation. En perfekt ljuskälla för vardagsrum, hotellrum, väntrum med mera. Den danska formgivaren Søren Ravn Christensen tog fram lampserien Asteria. UMAGE:s kreativa utvecklare och medgrundare är kända för sina designer med futuristisk ljusteknik och en puristiskt look, och dess lampor kan berika de mest skilda inredningsstilarna. Det danska företaget UMAGE har som mål att vidareutveckla den estetiska skandinaviska designen och komplettera dess enkelhet och funktionalitet med högkvalitativt hantverk och ekologiskt miljötänk.
 • Lampskärm / plafond Eos Up Medium Ø 45 cm x 15 cm

  Lampskärm / plafond Eos Up Medium Ø 45 cm x 15 cm
  EOS UP är en unik plafond som går att använda både i taket och på väggen. De mjuka fjädrarna och det drömska uttrycket hos EOS gör denna lampa till en stilren favorit i alla slags rum. Använd EOS UP bredvid sängen, i korridorens tak eller
 • Asteria Taklampa, Grön

  Asteria Taklampa, Grön
  Taklampa från det danska varumärket Umage, med design från VITA COPENHAGEN. En stilren tidlös design som ger en lyxig look. Med dess platta form tar den inte mycket plats men blir fortfarande en b
 • UMAGE Aluvia mini golvlampa mässing/svart

  UMAGE Aluvia mini golvlampa mässing/svart
  Mässingsfärgad golvlampa Aluvia mini med svart ram Stativet är ett svart golvstativ vars enkla design med en skivformad bas och en hög, tunn stång passar perfekt till skuggan. Aluvias skärm har en växtliknande design som består av många överlappande aluminiumelement i borstad mässing. Vare sig det är ett inredningsobjekt eller en extra ljusaccent - golvlampan från den danska designtillverkaren UMAGE är en inspirerande blickfångare för modernt designade vardagsrum och lounger.
 • UMAGE Acorn hänglampa 1 lampa bärnsten mässing

  UMAGE Acorn hänglampa 1 lampa bärnsten mässing
  Designhänglampa Acorn med skärm i varm bärnstens- och mässingsfärg Acorns form valdes av Jacob Rudbeck med ekollonet som modell. En metallkåpa med en fattning för ljuskällan på undersidan håller i glasskärmen som rundades nedtill. Det transparenta glaset i bärnstensfärg samt aluminiumkåpans mässingsfärgade yta ger Acorn en varm utstrålning som kompletteras perfekt av en filamentlampa. Hänglampan av danska tillverkaren UMAGE blir på så sätt till en harmonisk, elegant ljuskälla för modernt och skandinaviskt inredda vardags- och väntrum.
 • Taklampa Aluvia Ruby Red

  Taklampa Aluvia Ruby Red
  Umage Taklampa Aluvia Ruby Red Från djupet av oceanerna, till den livliga staden som passerar de förtrollande skogarna, allt i en eklektrisk produkt. Med sina karaktäristiska blad tillverkad av aluminium&hellip:
 • UMAGE Eos medium bordslampa ljusbrun/mässing

  UMAGE Eos medium bordslampa ljusbrun/mässing
  Bordslampa Eos medium - fluffig fjäderskärm på metallram i mässing Eos medium bordslampa är en speciell detalj i varje rum. Den slutna skuggan i vacker form består av en ram av kartong som för hand har dekorerats med fluffiga fjädrar av äkta gås. Tillverkaren påpekar uttryckligen att inga fjädrar från levande djur används i skuggorna. Det luftiga paraplyet sitter på en ram designad av Anders Klem. En champagneflöjt var inspirationen till ramens utformning, och i den övre delen av ramen har en praktisk dragkontakt installerats. USB-porten som är integrerad i basen är också mycket praktisk, eftersom den gör att du kan ladda din surfplatta eller smartphone direkt på lampan, även när den är avstängd. Bordslampan Eos kommer från UMAGE, ett belysningsmärke som grundades 2008 av Søren Ravn Christensen och Jacob Nannestadt Hansen och som står för exklusiva designlampor till överkomliga priser. - En hårtork rekommenderas för rengöring av Eos medium bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • Vit Lampskärm Eos Feather

  Vit Lampskärm Eos Feather
  Umage Vit Lampskärm Eos Feather Eos drar sin kraft och fascinerande skönhet från jordens toner i det nordiska landskapet. Dessa unika lampskärmar är gjorda av alla naturliga gåsfjädrar och ger ett&hellip:
 • Asteria Taklampa Black/Black Top - Umage

  Asteria Taklampa Black/Black Top - Umage
  Design Søren Ravn Christensen för Umage Koncept Asteria Taklampa Black/Back Top är en slank, minimalistisk och vacker lampa som är designad till framtiden. Lampan kommer med en inbyggd LED-panel som&hellip:
 • UMAGE Asteria mini hänglampa mässing antracit

  UMAGE Asteria mini hänglampa mässing antracit
  Asteria Mini LED pendelarmatur - det är de små sakerna som räknas LED-pendelarmaturen Asteria mini kännetecknas av sin eleganta, tydliga form och smala utseende. Däremot har den en ljus, integrerad LED-panel som fullt ut lyser upp ytan nedanför. Det varmvita ljuset är behagligt för ögonen och passar utmärkt som bordsljus. LED-pendelarmaturen i puristisk stil kombinerar design med en återhållsam look och ny teknik. Asteria mini är ljus och ger rummet liv med direkt ljus. Med dessa faktorer återspeglar den den danska designern och utvecklaren av denna armatur. Søren Ravn Christensen är medgrundare av armaturtillverkaren UMAGE, som kombinerar trendig belysningsteknik och puristisk stil för att kunna berika så många inredningsstilar som möjligt med armaturerna. Märket UMAGE, som är baserat i Köpenhamn, Danmark, har som mål att kombinera den enkla, funktionella skandinaviska stilen med hantverk och modern teknik, samtidigt som man fortsätter att fokusera på en miljömedveten behandling av naturen. - En översikt över kompatibla, rekommenderade dimmers finns tillgänglig i nedladdningsområdet.
 • Umage - Lampskärm Silvia Ø 50 x 41 cm - Svart

  Umage - Lampskärm Silvia Ø 50 x 41 cm - Svart
  Silvia lampskärm med sin karaktäristiskt organiska form och triangulära blad är en modern klassiker som passar alla hem. Silvia lyser upp och bidrar med en mysig stämning i ditt hem. Kan användas både som hängande lampa och på ett golvstativ