Barnlampor

Barnlampor finns i stor variation på design och du kan köpa efter ditt eller barnets tycke och smak. Tänk också på att behovet av belysning i barnrummet hänger ihop med aktivitet och barnets ålder. Små och stora barn gör olika saker i sina rum men det behövs alltid en funktionell lampa i taket och en vid sängen. Sen kan barnet behöva ytterligare belysning i fönstret för lite myspys eller en bra arbetslampa vid ett skrivbord för sina läxor.

Taklampor till barnrum

 • Lindby Svartvit taklampa fotboll

  Lindby Svartvit taklampa fotboll
  Glas-taklampa fotboll med svartvit yta - hiten för barnrummet Denna lysande fotboll ger glädje till barnrummet, den är dock på klassiskt vis inspirerad av det populära lädret som med stor glädje kan användas på alla skolgårdar, i alla gymnastiksalar och på alla gräsmattor. Det är dock inte bara barn som älskar denna bollsport som i egenskap av hobby nr. 1 entusiasmera alla. Därför kan glas-taklampan menad som en rolig hyllning även hitta sin plats i andra rum eftersom den i alla fall uppfyller sitt praktiska syfte, att ge rummet den rätta ljusstyrkan! Klassiska glödlampor upp till 60 W kan användas, men gärna även lågenergilampor eller LED-ljuskällor med E27-infattning.
 • Alice & Fox Taklampa, Vit

  Alice & Fox Taklampa, Vit
  En fin taklampa från Alice & Fox. Denna härliga taklampa har en lampskärm av fluffig tyll och ger ett behagligt ljus. En söt inredningsdetalj som passar perfekt i barnrummet.OBS! Glödlampa ingår inte.
 • Näve Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv

  Näve Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv
  Hänglampa fotboll 4113982 för sportälskande barn Fotbollslampan är ett måste för alla tjejer och pojkar som gillar att vara ute på planen själva eller som bara älskar att heja på sitt lag från sidan. Lampskärmen är gjord av papper så att rummet är särskilt vackert upplyst. Ljuset är mjukt och bländar inte, vilket garanterar en trevlig, hemtrevlig atmosfär i barnrummet.
 • Niermann Standby Taklampa Fotboll, plast

  Niermann Standby Taklampa Fotboll, plast
  Rund taklampa Fotboll i klassiskt svart-vitt Måste det runda vara i kvadrat? För alla som alltid vill omge sig med sin favorithobby och som väljer inredning med en eller annan accessoar som påminner om den, är taklampan Fotboll en perfekt ljuskälla. Den har inga onödiga detaljer och ändå är det tydligt vad det handlar om. Ljuset fördelas jämnt i rummet genom plastskärmen. Den tåliga plasten står för säkerheten i barnrummet. Man avstår medvetet från glas, så att det blir möjligt att utan betänkligheter ha kuddkrig och till och med ambitiösa bollekar.
 • Alice & Fox Taklampa Safari

  Alice & Fox Taklampa Safari
  Fin taklampa med olika djurmotiv på skärmen från Alice & Fox. Lampan kommer med elsadd till. En inredningsdetalj som ger en varm känsla samtidigt som den sprider ett behagligt ljus i barnrummet!
 • KidsDepot Meis Lampa, Natural

  KidsDepot Meis Lampa, Natural
  Denna fina taklampa Meis Natural från KidsDepot ger ett fantastiskt ljus i rummet tack vare dess form och vävda mönster. Perfekta tillbehöret till barnrummet eller vardagsrummet!
 • Alice & Fox Taklampa Unicorn

  Alice & Fox Taklampa Unicorn
  Fin taklampa med mönster av fina enhörningar på skärmen från Alice & Fox. Lampan kommer med elsadd till. En inredningsdetalj som ger en varm känsla samtidigt som den sprider ett behagligt ljus i barnrummet!
 • Dalber Pendellampa med fjäderliknande fjäril

  Dalber Pendellampa med fjäderliknande fjäril
  Vacker Butterfly-pendellampa Fjärilarna fladdrar lätt och glatt över hela skuggan på denna pendellampa och gläder åskådare i alla åldrar. Vårens små budbärare finns här i många olika färger, vilket perfekt understryker den barnvänliga pendellampans effekt på det goda humöret. Ett fantastiskt blickfång och en fantastisk ljuskälla för barnrummet när som helst! Tillverkad i Europa.

Sänglampor för barn

Golvlampa till barnrummet

 • Elobra Golvlampa Capt'n Sharky för barnrummet

  Elobra Golvlampa Capt'n Sharky för barnrummet
  Den perfekta dekorationen och belysningen för små pirater: golvlampa med det ursprungliga Captain Sharky-motivet Baserat på den populära barnbokserien Käpt'n Sharky, har denna 1 m höga golvlampa för barnrummet ett originalt motiv från boken - perfekt för alla Sharky-fans. För bättre stabilitet har Capt'n Sharky golvlampa små träfötter och högkvalitativa träramar på båda sidor som är målade för att matcha färgen. Att slå på och av är bekvämt möjligt med en stegomkopplare som redan ingår i leveransen.
 • Elobra Golvlampa Wildnis i barnrummet

  Elobra Golvlampa Wildnis i barnrummet
  En höjdpunkt i alla barnrum: vildmarkens golvlampa är dekorativ och lysande samtidigt. golvlampa med ett fantastiskt djungelmotiv skapar ett varmt, indirekt ljus och stimulerar samtidigt barnens fantasi. Det är kul att upptäcka alla djur som gömmer sig bland bladen och i träden. Den högkvalitativa träramen på båda sidor är målad i en matchande färg med vattenbaserade färger och smälter in underbart med helhetsbilden. Små månar och stjärnor fräsas också ut på den övre gränsen. Wildnis golvlampa är utrustad med en stegbrytare för enkel användning. Särskilt den mjuka och bländfria ljuseffekten skapar en känsla av god atmosfär som är välkommen i alla barnrum.
 • Näve Golvlampa Elia i violett med fotströmbrytare

  Näve Golvlampa Elia i violett med fotströmbrytare
  Slående golvlampa Elia med en vacker färgeffekt Denna Elia golvlampa imponerar med sin slående design och ovanliga färg. Den cylindriska lampskärmen är gjord av genomskinlig plast och har ett slående mönster. Ljuset tränger försiktigt in genom materialet och skimrar lite lila, vilket garanterar en särskilt mysig belysning på kvällen. Plasten tänds mer intensivt vid de punkter där lampan är placerad. Detta skapar en underbar effekt som ger lampskärmen en slags lutning. Elia är perfekt för ett modernt barnrum, men kan också enkelt fungera som ett dekorativt element i vardagsrummet.
 • Flow Golvlampa Stor, Apollo

  Flow Golvlampa Stor, Apollo
  Apollo från Flow är en stor golvlampa till barnrummet. Den här stora lampan i form av en rymdraket sätts på och stängs av med hjälp av fotströmbrytare. Det hårda skalet gör den säker för barnet att leka med. Drivs med strömkabel.
 • Elobra Golvlampa Uggla för barnrummet, vit-grön

  Elobra Golvlampa Uggla för barnrummet, vit-grön
  Indirekt ljus och dekorativa möbler - Uggla golvlampa är en blickfång i varje barnrum Uggla golvlampa imponerar med sin kärleksfulla design. Den lilla uggelfamiljen passar in i alla moderna barnrum. För stabilitet var golvlampa med en stabil träram och små träfötter. Lampans ovansida har också en träram med små månar och stjärnor. Owl- golvlampa kan enkelt manövreras med en stegbrytare placerad på matningslinjen.
 • Elobra Golvlampa prinsessan Lillifee

  Elobra Golvlampa prinsessan Lillifee
  Förtrollar barnrummet - Princess Lillifee golvlampa Lampskärmen på denna golvlampa är tryckt med ett originalt motiv från barnbokserien Princess Lillifee. Med matchande färgade träramar och små träfötter har golvlampa tillräckligt med säkerhet och stabilitet. Till- och frånkoppling görs bekvämt med en stegomkopplare, som finns på matningslinjen. golvlampa Princess Lillifee är både dekor och mjukt ljus för varje flickas rum.
 • Elobra Golvlampa Little Indians 95/15, mint, djurmotiv

  Elobra Golvlampa Little Indians 95/15, mint, djurmotiv
  golvlampa Little Indians 95/15: designade med djur indianer golvlampa små neger 95/15 har en cylinderform och en söt motiv som visar djur förställas som indianer. Det indiska temat illustreras av välkända indiska målningar, huvudbonader och pilar, med vilka björn, räv, tvättbjörn och andra djur är utrustade. Little Indians är en magisk barnrumslampa som fungerar som en dekorativ höjdpunkt när den är avstängd och belyser motivet när den är upplyst. Lampan är gjord av en plastskärm som hålls av två träringar på toppen och botten. Ljuskällan kan slås på och av med en stegbrytare på anslutningskabeln. Lampan är tillgänglig från tillbehören. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Prinsessan Lillifee golvlampa, starry magic

  Elobra Prinsessan Lillifee golvlampa, starry magic
  Lekfull golvlampa för barnrum Princess Lillifee Good Night Star Magic - tillverkad i Tyskland Den kärleksfullt illustrerade och designade golvlampan Princess Lillifee Good Night Star Magic är inte bara ett måste för fans av den populära barnserien. Den lilla prinsessan sitter högt uppe i natthimlen på molnen och strör skickligt stjärnstoft för att göra det lite lättare att somna. Golvlampan ger ett mjukt ljus, som också kan användas som till exempel nattlampa.

Barnlampor för bord

 • Alice & Fox Bokstavslampa M, Vit

  Alice & Fox Bokstavslampa M, Vit
  Den här bokstavslampan från Alice & Fox är en snygg inredningsdetalj som lyser upp såväl barnrummet som resten av hemmet. Lampan sprider ett mjuk och behagligt ljus och kan ställas i bokhyllan, på sängbordet eller hängas på väggen. Bokstavslampan drivs med batterier (ingår ej), sätts på med av/på-knappen på sidan av bokstaven och har LED-belysning
 • Alice & Fox Bokstavslampa A, Vit

  Alice & Fox Bokstavslampa A, Vit
  Den här bokstavslampan från Alice & Fox är en snygg inredningsdetalj som lyser upp såväl barnrummet som resten av hemmet. Lampan sprider ett mjuk och behagligt ljus och kan ställas i bokhyllan, på sängbordet eller hängas på väggen. Bokstavslampan drivs med batterier (ingår ej), sätts på med av/på-knappen på sidan av bokstaven och har LED-belysning
 • Alice & Fox Bokstavslampa N, Vit

  Alice & Fox Bokstavslampa N, Vit
  Den här bokstavslampan från Alice & Fox är en snygg inredningsdetalj som lyser upp såväl barnrummet som resten av hemmet. Lampan sprider ett mjuk och behagligt ljus och kan ställas i bokhyllan, på sängbordet eller hängas på väggen. Bokstavslampan drivs med batterier (ingår ej), sätts på med av/på-knappen på sidan av bokstaven och har LED-belysning
 • Alice & Fox Bokstavslampa V, Vit

  Alice & Fox Bokstavslampa V, Vit
  Den här bokstavslampan från Alice & Fox är en snygg inredningsdetalj som lyser upp såväl barnrummet som resten av hemmet. Lampan sprider ett mjuk och behagligt ljus och kan ställas i bokhyllan, på sängbordet eller hängas på väggen. Bokstavslampan drivs med batterier (ingår ej), sätts på med av/på-knappen på sidan av bokstaven och har LED-belysning
 • Alice & Fox Bokstavslampa T, Vit

  Alice & Fox Bokstavslampa T, Vit
  Den här bokstavslampan från Alice & Fox är en snygg inredningsdetalj som lyser upp såväl barnrummet som resten av hemmet. Lampan sprider ett mjuk och behagligt ljus och kan ställas i bokhyllan, på sängbordet eller hängas på väggen. Bokstavslampan drivs med batterier (ingår ej), sätts på med av/på-knappen på sidan av bokstaven och har LED-belysning
 • POPP Bokstavslampa J, Rosa

  POPP Bokstavslampa J, Rosa
  POPPs färgglada bokstavslampa är den perfekta inredningsdetaljen i det kreativa barnrummet. Lamporna sticker ut med lekfull design och avger ett mjukt och behagligt ljus. Ställ lampan på hyllan, i fönstret eller vid sängen. Den drivs av två AAA-batterier och tänds med ett enkelt knapptryck. Kombinera gärna med fler lampor från POPP för att skapa na
 • Alice & Fox Bokstavslampa F, Vit

  Alice & Fox Bokstavslampa F, Vit
  Den här bokstavslampan från Alice & Fox är en snygg inredningsdetalj som lyser upp såväl barnrummet som resten av hemmet. Lampan sprider ett mjuk och behagligt ljus och kan ställas i bokhyllan, på sängbordet eller hängas på väggen. Bokstavslampan drivs med batterier (ingår ej), sätts på med av/på-knappen på sidan av bokstaven och har LED-belysning
 • Petite Déco Bokstavslampa T, Guld

  Petite Déco Bokstavslampa T, Guld
  Petite Décos exklusiva bokstavslampa är den perfekta inredningsdetaljen i det stilfulla barnrummet. Lamporna sticker ut med elegant och tidlös design samt avger ett mjukt och behagligt ljus. Ställ lampan på hyllan, i fönstret eller vid sängen. Den drivs av två AA-batterier och tänds med ett enkelt knapptryck. Kombinera gärna fler lyxiga bokstavslam

Roliga lampor vanligt som belysning i barnrum

I barnrummet är det många som vågar ta ut svängarna och välja roliga och annorlunda lampor. Vi tänker till exempel på svenska Creme Ateliers Soft Serve som ser ut som mjukglass. De tillverkas i olika "smaker" (färger) som Limoncello Sorbet, Vanilla Bean och Wild Strawberry.

Cirkuslampan är en annan väldigt populär barnlampa och vi ser att många besöker den avdelningen här hos oss på Lampkultur. Det finns både de äkta och lite billigare kopior på cirkuslampor, som känns mer överkomligt i pris att köpa till barn.

Sist vill vi också lyfta alla de härligt fluffiga lamporna med fjäderliknande bollar som hänger från taket. Umage EOS är storsäljaren men det finns även här fluffiga utmanare till billigare prislapp.