Cirkuslampans billigare kopior

Cirkuslampan lanserades 2014 och med sina upplysta bokstäver har deras lampor synts i otaliga inredningstidningar, inredningsprogram och Youtube-kanaler genom åren.

&-tecknet i Original från Cirkuslampan&-tecknet från Cirkuslampan (Original)

En bokstavslampa från Cirkuslampan i original kostar cirka 3000 kr och det kan för många upplevas som en dyr lampa. Därför finns det anledning att leta efter kopior med liknande utseende, fast till en billigare prislapp.

Alice & Fox bokstavslampor

Alice&Fox har bokstavslampor som påminner en del om cirkuslampan. De finns att beställa hos Jollyroom i vit eller grå färg.

Alice & Fox lampor, bokstäver

Många använder lampan i barnrummet och därför har den länge varit en storsäljare hos barnbutiker som Jollyroom. Antingen köper du bara första bokstaven i barnets namn eller flera lampor och sätter de bredvid varandra för att bilda namnet eller något fint ord.

Minitude bokstavslampa

Minitude med sina svarta lampor ger ett maffigt intryck till det mjuka ljuset från glödlamporna. En on/off-knapp finns placerad på sidan av lampan.

barnrum lampa, bokstav

Finns hos Jollyroom

Petite Déco

petite deco bokstavslampa, c

Ytterligare ett märke som återfinns hos Jollyroom är Petite Deco. Lamporna drivs av batterier och kan därför placeras var som helst.

Finns hos Jollyroom

Bordslampan Alvin hos Ellos

En annan lampa som är otroligt lik är bordslampan Alvin som säljs av Ellos Home via t ex Homeroom. Den är tillverkad i rostfärgad metall och kan även hängas upp på väggen.

alvin bordslampa, kopia cirkuslampan