Fluffiga lampor

Gillar du fluff och inredningsprylar kommer du älska dessa fluffiga lampor. Här tipsar vi om trendig belysning med fjäder och fluff. Du hittar fjäderhänglampor med gåsfjädrar, golvlampor med fluffiga lampskärmar och självklart finns designklassikern EOS av Søren Ravn Christensen med i vår topplista. Vill du inte att lampan ska ha fågelfjädrar kan du välja till exempel Taklampa Fiona från Näve.

Fluffiga taklampor

 • Alice & Fox Taklampa, Vit

  Alice & Fox Taklampa, Vit
  En fin taklampa från Alice & Fox. Denna härliga taklampa har en lampskärm av fluffig tyll och ger ett behagligt ljus. En söt inredningsdetalj som passar perfekt i barnrummet.OBS! Glödlampa ingår inte.
 • UMAGE Vit Designtaklampa Eos up

  UMAGE Vit Designtaklampa Eos up
  Vit taklampa Eos up med fluffig fjäderskärm Vid designprocessen av taklampan Eos och dess ovanliga skärm av äkta gåsfjädrar hämtade designern Søren Ravn Christensen inspirationen från det nordiska landskapets vackra skönhet. På så sätt skapades en unik ljuskälla som med sitt fluffiga utseende samt mjuka ljuset skapar en hemtrevlig atmosfär. Eos up är lämplig som allmänbelysning, t.ex. i sovrummet eller som områdesbelysning som badar vardagsrummet i mjukt ljus och sörjer för en elegant känsla i rummet. Eos up kan även användas som vägglampa. Blir fjädrarna dammiga, kan de enkelt rengöras med hjälp av en hårtork. Lampan är en produkt från danska företaget UMAGE, som har som mål att vidareutveckla skandinavisk design och skapa lampor med naturlig karaktär med hjälp av noggrant hantverk. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Stor designhänglampa Eos i vitt

  UMAGE Stor designhänglampa Eos i vitt
  Vit hänglampa Eos large med stor fjäderskärm Hänglampan Eos larges skärm består av en stor, fluffig form med äkta gåsfjädrar. Ca 4 500 äkta fjädrar klistrades på basen i papper. På så sätt skapades en lampskärm som med sina egenskaper sörjer för en otrolig ljuseffekt: varm, mjuk och mycket mysig. Eos large är en design av danske Søren Ravn Christensen, en av grundarna och kreativa utvecklare hos företaget UMAGE, en tillverkare, som har som mål att med sina produkter, vilka med naturlig skönhet kombinerad med hög funktionalitet är populära världen över, vidareutveckla skandinavisk design. Hänglampan Eos large sörjer som bordsbelysning för adekvat ljus i omgivningen och skapar en stämningsfull atmosfär. OBS: Blir lampan smutsig, kan en hårtork användas för att rengöra den. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Fjäderhänglampa Eos medium, ljusgrå

  UMAGE Fjäderhänglampa Eos medium, ljusgrå
  Hänglampa Eos medium med fjäderskärm i ljusgrått Naturligt material samt en färg, som är vanlig i naturen, dominerar hänglampan Eos mediums utseende. Den ovanliga skärmen består av ca 1 800 gåsfjädrar som klistrades på papper, vilket sörjer för en mycket fluffig yta. Mjukheten kännetecknar dock inte bara skärmen i sin helhet, utan även ljuset från lampan. Detta sörjer för en fantastisk områdesbelysning med mjuk karaktär. En hänglampa, som vidareutvecklar skandinavisk design, helt efter föreställningar som lamptillverkaren UMAGE och en av dess grundare och kreativa utvecklaren, Søren Ravn Christensen, som designade hänglampan Eos, hade. UMAGE lägger under tillverkningsprocessen stor vikt på noggrant hantverk och hänsyn till miljön. - För att rengöra hänglampan Eos medium kan en hårtork användas. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Med gåsfjädrar – hänglampa Eos micro, vit

  UMAGE Med gåsfjädrar – hänglampa Eos micro, vit
  Fluffig hänglampa Eos micro i vitt – naturligt vacker Hänglampan Eos micros skärm – ett designobjekt av Søren Ravn Christensen (kreativ utvecklare och en av grundarna bakom Vita Copenhagen) – utstrålar ren naturlighet. Detta är främst ett resultat av materialet som Christensen valde för skärmen. Ca 500 äkta gåsfjädrar klistrades på papper och blev på så sätt till en unik lampskärm, som sörjer för varm, behaglig belysning och en elegant känsla i varje interiör. Eos’ design inspirerades av det nordiska landskapets skönhet och naturens färger. OBS: Blir lampan någon gång smutsig, kan den enkelt rengöras med en hårtork. UMAGE är en dansk lamptillverkare som har som mål att vidareutveckla skandinavisk design. På så sätt skapas tidlöst vackra ljuskällor som utstrålar ren naturlighet vad gäller funktionen och utseendet samt en charm som ingen kan motstå. Tillverkaren lägger stor vikt på noggrant hantverk med hänsyn till ekologiska aspekter och hållbarhet. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Ljusgrå designhänglampa Eos X-large

  UMAGE Ljusgrå designhänglampa Eos X-large
  Ljusgrå hänglampa Eos X-large – puristiskt naturlig Nästan otaliga äkta fjädrar utgör hänglampan Eos X-larges skärm: ca 6 000 gåsfjädrar klistrades på basen i papper och utgör på så sätt skärmen, som redan släckt imponerar med sin naturliga skönhet. Man behöver bara titta på den för att förstå hur fluffig den är. Detta sörjer för en behaglig känsla som bara förstärks när lampan tänds och badar rummet i behagligt, mjukt ljus. Rengöring: Blir Eos dammig, kan dammet enkelt fjärnas med hjälp av en hårtork. Denna ovanliga hänglampa skapades av danska designern, kreativa utvecklaren och en av grundarna bakom lampföretaget UMAGE, Søren Ravn Christensen. UMAGE har som mål att skapa lampor med utseenden som är en vidareutveckling av den skandinaviska designen med sin puristisk, nordiska skönhet och enkel funktionalitet. Här tas även hänsyn till miljön och noggrant hantverk för att skapa hållbara produkter med högt värde, en självklar aspekt för UMAGE. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos micro hänglampa grå

  UMAGE Eos micro hänglampa grå
  Mjuk och fluffig – hänglampa Eos micro med grå gåsfjädrar Hänglampan Eos micro består av en liten lampskärm som är tillverkad av riktiga fjädrar. Den grå fjäderdräkten sätts samman för hand, fjäder efter fjäder, på basen av papper. Resultatet är en imponerande lampskärm som övertygar redan med sitt ovanliga utseende. Tänds ljuset, sörjer hänglampan Eos micro för en mjuk ljuseffekt samt en avkopplande och trevlig atmosfär i rummet. Lampan Eos micro formgavs av det unga danska märket UMAGE by VITA Copenhagen. Deras designlampor är alltid av högsta kvalitet och inspirerades av den nordiska naturen. Här lägger man stor vikt på ekologisk hållbarhet, med speciell fokus på valet av material, tillverkningen och leveransen. Lamporna från UMAGE by VITA Copenhagen levereras därför i en trendig ask, vilket har blivit märkets kännetecken. Vid tillverkningen av hänglampa Eos micro användes inga fjädrar från levande djur.
 • UMAGE Designpendellampa Eos mini i vitt

  UMAGE Designpendellampa Eos mini i vitt
  Dekorativ pendellampa Eos mini i vitt – en naturlig skönhet Pendellampan Eos mini fascinerar med en behaglig ljuseffekt samt naturlig design som ligger helt rätt i tiden. Skärmen utvecklades av danska designern Søren Ravn Christensen och består av en bas i papper på vilken sammanlagt lagt ca 900 äkta gåsfjädrar klistrades. Resultatet är en fluffig lampskärm, som med sitt ovanliga utseende även i släckt tillstånd blir till en dekorativ höjdpunkt i varje interiör. Dessutom bidrar det unika, mjuka ljuset till en behaglig atmosfär i rummet. OBS: Blir skärmen dammig, kan den enkelt rengöras med en hårtork. Det danska lampföretaget UMAGE, som grundades bland annat av designern bakom pendellampan Eos mini, har som mål att vidareutveckla den skandinaviska designen med miljön i fokus. Företaget erbjuder praktiska designer som tillverkas av hållbara material. - Inga fjädrar från levande djur används.

Golvlampor med fluffiga lampskärmar

 • UMAGE Eos golvlampa vit

  UMAGE Eos golvlampa vit
  Designergolvlampa Eos large med vit gåsfjäderskärm Fluffiga, äkta gåsfjädrar - ca 4 500 stycken - pryder skärmen på golvlampan Eos. Detta ser inte bara väldigt dekorativt ut, utan skapar också en mjuk och behaglig ljusatmosfär, så att Eos large är idealisk som t.ex. områdesbelysning i vardagsrummet. Den attraktiva skärmen, som är designad av Søren Ravn Christensen från företaget Vita Copenhagen, kombinerades med det raka och extremt eleganta golvstället, som är designat av den unge danske designern Anders Klem, som brinner för utvecklingen av moderna lampor. Under glödlampshållaren finns en strömbrytare som kan användas för att bekvämt tända och släcka den stora golvlampan Eos. Tack vare sitt dekorativa mässingsutseende avrundar den harmoniskt det visuella helhetsintrycket. Om skuggan skulle bli dammig kan den enkelt rengöras med en hårtork. Tillverkaren av Eos large, Vita Copenhagen från Danmark, har ägnat sig åt att vidareutveckla den skandinaviska designen i en strävan att förena dess skönhet, purism och funktionalitet och komplettera den med hantverk och hänsyn till ekologiska frågor. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos medium golvlampa ljusgrå

  UMAGE Eos medium golvlampa ljusgrå
  Golvlampa Eos medium med ljusgrå gåsfjäderskärm Den första impulsen när man tittar på Eos medium golvlampa är att man vill röra vid skärmen för att känna hur fluffig den är tack vare de ca 1 800 äkta gåsfjädrarna. Mjukheten är dock inte bara en fråga om hur materialet känns, utan också om det ljus som avges och som mjukt lyser upp omgivningen. Skärmen, som kommer från Søren Ravn Christensen, kreativ utvecklare och medgrundare av det danska belysningsföretaget UMAGE, kompletteras av den eleganta, vita armaturramen av designern Anders Klem för att bilda Eos medium golvlampa, som berikar varje levande miljö med både sitt dekorativa utseende och sitt atmosfäriska ljus. Belysningstillverkaren UMAGE från Danmark har som mål att vidareutveckla den populära skandinaviska designen genom att kombinera skönhet, enkelhet och funktion och komplettera dem med ett omsorgsfullt hantverk för att skapa produkter av bestående värde. - Inga fjädrar från levande djur används. - När den är smutsig rengör du bara skuggan med en hårtork.
 • UMAGE Eos medium golvlampa trefot vit

  UMAGE Eos medium golvlampa trefot vit
  Trebent designgolvlampa Eos medium med gåsfjäderskärm Båda komponenterna, som tillsammans utgör golvlampan Eos, skärmen Eos medium samt det vita, trebenta stativet Tripod, designades av Søren Ravn Christensen. Den vackra, fluffiga skärmen med ca 1 800 äkta gåsfjädrar är inte bara utseendemässigt, utan även vad gäller känslan något alldeles speciellt. Tack vare fjädrarna blir ljuset mycket mjukt och stämningsfullt. OBS: Blir skärmen dammig, kan den snabbt rengöras med en hårtork. Den trebenta lampstommen passar perfekt till detta. Den kan monteras på några få sekunder och gör golvlampan Eos till en modern inredningsaccessoar som harmoniserar med alla inredningsstilar. Utrustad med en 300 cm lång anslutningssladd och sladdströmbrytare. Danska företaget UMAGE har blivit känt som producent av moderna lampor med estetisk, skandinavisk design. Företagets huvudintresse gäller vidareutvecklingen av designen med hjälp av noggrant hantverk som är hållbart. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos large golvlampa trefot ljusbrun

  UMAGE Eos large golvlampa trefot ljusbrun
  Designgolvlampa Eos large med trebent stativ och ljusbrun skärm En stor mängd fjädrar – närmare bestämt ca 4 500 stycken – användes för att tillverka golvlampan Eos larges vackra skärm. Fjädrarna är äkta och stammar från gäss. De är mjuka och fluffiga och gör samma intryck som skärmen. På så sätt sörjer golvlampan Eos large även släckt för en behaglig rumsatmosfär, som förstärks ytterligare, när lampan tänds och ljussätter omgivningen med ett mjukt ljus. Hela utseendet verkar mycket naturligt och i kombination med det trebenta stativet skapas en ljuskälla, som är mångsidigt användbar i moderna interiörer. OBS: Blir skärmen smutsig (t.ex. damm) kan den enkelt rengöras med en hårtork. Golvlampan Eos large är en design av Søren Ravn Christensen, som med denna förverkligar vad lampföretaget UMAGE, där han är kreativ utvecklare och en av grundarna, står för: en vidareutveckling av den skandinaviska designen med hjälp av noggrant hantverk och hänsyn till miljön. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos X-large golvlampa trefot ljusgrå

  UMAGE Eos X-large golvlampa trefot ljusgrå
  Trebent golvlampa Eos X-large med ljusgrå fjäderskärm Golvlampan Eos X-large övertygar med sitt naturliga utseende som den får av skärmens design. Skärmen består av ca 6 000 äkta gåsfjädrar som klistrades på en pappersbas. Självklart användes inga fjädrar från levande djur. Fjädrarna skapar å ena sidan ett fluffigt utseende, som får betraktaren att må bra, å andra sidan en mjuk, behaglig ljuseffekt. Precis som det trebenta stativet designades även skärmen Eos X-large av danska designern Søren Ravn Christensen, som jobbar för lamptillverkaren UMAGE och är en av dess grundare. UMAGE ägnar sig med sitt produktsortiment åt lampor av högt värde som de får genom det noggranna hantverket. Fokus ligger på att vidareutveckla skandinavisk design. - En vanlig hårtork kan användas för att rengöra skärmen.
 • UMAGE Eos large golvlampa ljusgrå

  UMAGE Eos large golvlampa ljusgrå
  Golvlampa Eos stor med ljusgrå skärm: Designobjekt med ett naturligt utseende Golvlampan Eos large är ett absolut blickfång, vilket främst beror på den ovanliga skärmen. Ungefär 4 500 gåsfjädrar limmades fast på ett pappersunderlag. Resultatet är en skugga som ser väldigt fluffig ut, och därför skapar Eos large en mysig atmosfär även när den inte är upplyst. Så snart ljuset är påslaget förtrollar Eos large omgivningen med en mycket mjuk och behaglig ljusatmosfär. Ett fantastiskt designverk av Søren Ravn Christensen, kreativ utvecklare och medgrundare av det danska företaget UMAGE. Ramen på Eos large är också imponerande: Det vita golvstället har utformats av designern Anders Klem och harmonierar perfekt med skuggan med sin enkla elegans. En ljusdispenser som konkret passar in i belysningssortimentet från tillverkaren UMAGE, som har satt som mål att vidareutveckla skandinavisk design och komplettera dess estetik och minimalism med omsorgsfullt hantverk för att skapa vackra produkter med ett hållbart värde, utan att glömma bort ekologiska hänsyn. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos X-large golvlampa trefot vit

  UMAGE Eos X-large golvlampa trefot vit
  Vit, trebent golvlampa Eos X-large med stor skärm Trebenta golvlampan Eos X-large med stor fjäderskärm är helt vit. Skärmen är försedd med ca 6 000 äkta gåsfjädrar som inte bara känns mjuka och fluffiga, utan även sörjer för en mycket mjuk ljuseffekt. Designern bakom Eos X-large, Søren Ravn Christensen, har inspirerats av den nordiska designens enkla skönhet som övertygar med stor naturlighet. Även tillhörande trebenta lampstativet designades av Christensen, kreativ utvecklare och en av grundarna bakom UMAGE, en dansk lamptillverkare som ser sin uppgift i att vidareutveckla skandinavisk design genom att skapa högkvalitativa produkter. - Inga fjädrar från levande djur används. - Blir skärmen smutsig, kan den rengöras med hjälp av en hårtork.
 • Umage Eos Golvlampa Medium Ø45 Cm Vit/svart - Golvlampor Stål Svart - Set6

  Umage Eos Golvlampa Medium Ø45 Cm Vit/svart - Golvlampor Stål Svart - Set6
  Höj mysfaktorn i rummet med golvlampan Eos Medium från Umage, formgiven av Søren Ravn Christensen. De mjuka och fluffiga fjädrarna ger ifrån sig ett mjukt och varmt sken som skapar en sofistikerad atmosfär. Lampan utgörs av lampskärmen Eos Medium och stativet Tripod Floor. Välj mellan vitt eller svart stativ. Lampskärmen Eos är tillverkad för hand av stål, tunt papper och cirka 1800 dunfjädrar. Genom att regelbundet blåsa liv i fjädrarna med en hårtork hålls lampskärmen fluffig. Fjädrarna som används är äkta fågeldun som Umage har tagit tillvara på från livsmedelsindustrin. Inga dun plockas från levande fåglar. Leverantören garanterar att de fjädrar som används till fjäderlamporna är en biprodukt som annars hade använts till kuddar eller bränts upp. Golvstativet Tripod utgörs av tre ben tillverkade i aluminium och har en tre meter lång textilsladd. Vid behov, kom ihåg att komplettera golvlampan med ljuskälla. Följande ljuskälla rekommenderas för att rispappret inte ska gulna eller torka: Sockel: E27 - max 15W LED. Varumärket Umage hette tidigare VITA copenhagen. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Stål från Umage med stor omsorg.

Bordslampor fluffig design

 • UMAGE Eos medium bordslampa vit

  UMAGE Eos medium bordslampa vit
  White Spring bordslampa Eos medium Med sin fluffiga, luftiga skärm med äkta gåsfjädrar erbjuder Eos medium en speciell unik försäljningspunkt som gör bordslampan till ett effektivt och ljust blickfång för interiörer som är inredda i modern eller skandinavisk stil. Ramen är ett smalt bordsställ i vitt. Dess smala form understryker den viktlösa karaktären hos skärmen. Dessutom finns det en integrerad USB-port i basen, vilket är ett praktiskt extra alternativ för att ladda elektroniska enheter. - En hårtork rekommenderas för rengöring av Eos medium bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos medium bordslampa ljusbrun/mässing

  UMAGE Eos medium bordslampa ljusbrun/mässing
  Bordslampa Eos medium - fluffig fjäderskärm på metallram i mässing Eos medium bordslampa är en speciell detalj i varje rum. Den slutna skuggan i vacker form består av en ram av kartong som för hand har dekorerats med fluffiga fjädrar av äkta gås. Tillverkaren påpekar uttryckligen att inga fjädrar från levande djur används i skuggorna. Det luftiga paraplyet sitter på en ram designad av Anders Klem. En champagneflöjt var inspirationen till ramens utformning, och i den övre delen av ramen har en praktisk dragkontakt installerats. USB-porten som är integrerad i basen är också mycket praktisk, eftersom den gör att du kan ladda din surfplatta eller smartphone direkt på lampan, även när den är avstängd. Bordslampan Eos kommer från UMAGE, ett belysningsmärke som grundades 2008 av Søren Ravn Christensen och Jacob Nannestadt Hansen och som står för exklusiva designlampor till överkomliga priser. - En hårtork rekommenderas för rengöring av Eos medium bordslampa. - Inga fjädrar från levande djur används.
 • UMAGE Eos mini bordslampa ljusgrå/borstat stål

  UMAGE Eos mini bordslampa ljusgrå/borstat stål
  Design bordslampa Eos mini med fluffig fjäderskärm på stålram Förtrollande och ojämförbar - dessa attribut beskriver bordslampan Eos från UMAGE. Lampan inspirerar med sin skärm, som består av riktiga gåsfjädrar som applicerats för hand på en bas av kartong. För att skapa en skugga används inga fjädrar från levande djur. Den slutna fjäderskärmningen sitter på en filigranram, som är designad av Anders Klem och vars form är baserad på en champagneflöjt. Denna kombination ger Eos mini bordslampa lätthet, elegans och exklusivitet och gör den till ett dekorativt blickfång i alla rum. En speciell egenskap hos bordslampan är USB-porten som är gömd i basen, vilket gör att du kan ladda din smartphone eller surfplatta på lampan, även när den är avstängd. Ljusmärket UMAGE grundades 2008 av Søren Ravn Christensen och Jacob Nannestadt Hansen. Företaget står för exklusiv och prisvärd design. UMAGE:s produkter säljs nu i mer än 50 länder.
 • UMAGE Eos mini bordslampa ljusblå/borstat stål

  UMAGE Eos mini bordslampa ljusblå/borstat stål
  Design bordslampa Eos mini med fluffig fjäderskärm på stålram Förtrollande och ojämförbar - dessa attribut beskriver bordslampan Eos från UMAGE. Lampan inspirerar med sin skärm, som består av riktiga gåsfjädrar som applicerats för hand på en bas av kartong. För att skapa en skugga används inga fjädrar från levande djur. Den slutna fjäderskärmningen sitter på en filigranram, som är designad av Anders Klem och vars form är baserad på en champagneflöjt. Denna kombination ger Eos mini bordslampa lätthet, elegans och exklusivitet och gör den till ett dekorativt blickfång i alla rum. En speciell egenskap hos bordslampan är USB-porten som är gömd i basen, vilket gör att du kan ladda din smartphone eller surfplatta på lampan, även när den är avstängd. Ljusmärket UMAGE grundades 2008 av Søren Ravn Christensen och Jacob Nannestadt Hansen. Företaget står för exklusiv och prisvärd design. UMAGE:s produkter säljs nu i mer än 50 länder.
 • Umage Eos Bordslampa Mini Ø35 Cm Vit/svart - Bordslampor Papper Svart - Set8

  Umage Eos Bordslampa Mini Ø35 Cm Vit/svart - Bordslampor Papper Svart - Set8
  Öka mysfaktorn i rummet med bordslampan Eos Mini från Umage, formgiven av Søren Ravn Christensen. De mjuka och fluffiga fjädrarna ger ifrån sig ett mjukt och varmt sken som skapar en sofistikerad atmosfär. Bordslampan utgörs av lampskärmen Eos Mini och stativet Tripod Table. Välj mellan vitt eller svart stativ.Lampskärmen Eos Mini är tillverkad för hand av stål, tunt papper och cirka 900 dunfjädrar. Genom att regelbundet blåsa liv i fjädrarna med en hårtork hålls lampskärmen fluffig. Fjädrarna som används är äkta fågeldun som Umage har tagit tillvara på från livsmedelsindustrin. Inga dun plockas från levande fåglar. Leverantören garanterar att de fjädrar som används till fjäderlamporna är en biprodukt som annars hade använts till kuddar eller bränts upp. Lampstativet Tripod tillverkas i aluminium och har en två meter lång textilsladd. Följande ljuskälla rekommenderas för att rispappret inte ska gulna eller torka: Sockel: E27 - max 15W LED.Varumärket Umage hette tidigare VITA copenhagen. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Papper från Umage med stor omsorg.
 • UMAGE Eos mini bordslampa röd/borstat stål

  UMAGE Eos mini bordslampa röd/borstat stål
  Design bordslampa Eos mini med fluffig fjäderskärm på stålram Förtrollande och ojämförbar - dessa attribut beskriver bordslampan Eos från UMAGE. Lampan inspirerar med sin skärm, som består av riktiga gåsfjädrar som applicerats för hand på en bas av kartong. För att skapa en skugga används inga fjädrar från levande djur. Den slutna fjäderskärmningen sitter på en filigranram, som är designad av Anders Klem och vars form är baserad på en champagneflöjt. Denna kombination ger Eos mini bordslampa lätthet, elegans och exklusivitet och gör den till ett dekorativt blickfång i alla rum. En speciell egenskap hos bordslampan är USB-porten som är gömd i basen, vilket gör att du kan ladda din smartphone eller surfplatta på lampan, även när den är avstängd. Ljusmärket UMAGE grundades 2008 av Søren Ravn Christensen och Jacob Nannestadt Hansen. Företaget står för exklusiv och prisvärd design. UMAGE:s produkter säljs nu i mer än 50 länder.
 • UMAGE Eos mini bordslampa ljusbrun/stål

  UMAGE Eos mini bordslampa ljusbrun/stål
  Design bordslampa Eos mini med fluffig fjäderskärm på stålram Förtrollande och ojämförbar - dessa attribut beskriver bordslampan Eos från UMAGE. Lampan inspirerar med sin skärm, som består av riktiga gåsfjädrar som applicerats för hand på en bas av kartong. För att skapa en skugga används inga fjädrar från levande djur. Den slutna fjäderskärmningen sitter på en filigranram, som är designad av Anders Klem och vars form är baserad på en champagneflöjt. Denna kombination ger Eos mini bordslampa lätthet, elegans och exklusivitet och gör den till ett dekorativt blickfång i alla rum. En speciell egenskap hos bordslampan är USB-porten som är gömd i basen, vilket gör att du kan ladda din smartphone eller surfplatta på lampan, även när den är avstängd. Ljusmärket UMAGE grundades 2008 av Søren Ravn Christensen och Jacob Nannestadt Hansen. Företaget står för exklusiv och prisvärd design. UMAGE:s produkter säljs nu i mer än 50 länder.
 • Umage Eos Bordslampa Mini Ø35 Cm Vit/vit - Bordslampor Papper Vit - Set7

  Umage Eos Bordslampa Mini Ø35 Cm Vit/vit - Bordslampor Papper Vit - Set7
  Öka mysfaktorn i rummet med bordslampan Eos Mini från Umage, formgiven av Søren Ravn Christensen. De mjuka och fluffiga fjädrarna ger ifrån sig ett mjukt och varmt sken som skapar en sofistikerad atmosfär. Bordslampan utgörs av lampskärmen Eos Mini och stativet Tripod Table. Välj mellan vitt eller svart stativ.Lampskärmen Eos Mini är tillverkad för hand av stål, tunt papper och cirka 900 dunfjädrar. Genom att regelbundet blåsa liv i fjädrarna med en hårtork hålls lampskärmen fluffig. Fjädrarna som används är äkta fågeldun som Umage har tagit tillvara på från livsmedelsindustrin. Inga dun plockas från levande fåglar. Leverantören garanterar att de fjädrar som används till fjäderlamporna är en biprodukt som annars hade använts till kuddar eller bränts upp. Lampstativet Tripod tillverkas i aluminium och har en två meter lång textilsladd. Följande ljuskälla rekommenderas för att rispappret inte ska gulna eller torka: Sockel: E27 - max 15W LED.Varumärket Umage hette tidigare VITA copenhagen. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Papper från Umage med stor omsorg.

Mer inspiration till flufflampor

Vill du ha mer inspiration till flufflampor kan du kolla in utbudet av taklampor med fjädrar.