Secto design lampor

Med duktiga formgivare som Seppo Koho har finska varumärket Secto Design många fina lampor i trä. Hantverksgraden är hög och kombinationen med ädla träslag och fin ljussättning gör att en lampa från Secto absolut är världsklass. En stor favorit hos många är taklampan Octo 4240 och 4241.

Vacker belysning i trä från Secto Design

 • Secto Design Octo 4240 Taklampa Svart - Taklampor Björk Svart - 4240MU

  Secto Design Octo 4240 Taklampa Svart - Taklampor Björk Svart - 4240MU
  Octo 4240 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och Octo 4240 sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Octo 4241 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4241 svart

  Secto Design Octo 4241 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4241 svart
  Ge ditt hem en touch av nordisk elegans med Octo 4241 pendel - ett mästerverk av den välkände designern Seppo Koho. Denna utsökta taklampa är inte bara en belysningsarmatur - det är ett statement piece som fängslar med sin tidlösa design och det varma, inbjudande skenet som den sprider genom sina eteriska björklameller. Octo 4241 är perfekt för vardagsrummet eller ovanför matbordet och skapar en intim atmosfär som kan dimmas för att passa alla tillfällen. Varje pendellampa är handgjord av skickliga hantverkare i PEFC-certifierad björk och är ett bevis på hållbar och ansvarsfull design. Tillverkad i Finland. Design av Seppo Koho. Bra att veta om Octo 4241 pendel - Octo 4241 uppskattas för den skandinaviska, handgjorda designen.- Octo 4241 är också omtyckt för det dekorativa ljuset.- Ingår i serien Octo.- Tillverkad i Finland.- Pendel i björk.- Erbjuds i flera varianter.- Design av Seppo Koho.- Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Octo 4240 Taklampa - Taklampor Björk - 4240KO

  Secto Design Octo 4240 Taklampa - Taklampor Björk - 4240KO
  Octo 4240 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och Octo 4240 sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Björk Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Octo 4240 Taklampa Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4240PÄ

  Secto Design Octo 4240 Taklampa Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4240PÄ
  Octo 4240 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och Octo 4240 sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Valnöt Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Puncto pendel, svart 45cm

  Puncto pendel, svart 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Puncto pendel svart finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 40 cm Diameter 45 cm Effekt max&hellip:
 • Secto Design Petite 4610 Golvlampa Vit - Golvlampor Björk Vit - 4610 vit

  Secto Design Petite 4610 Golvlampa Vit - Golvlampor Björk Vit - 4610 vit
  Elegant golvlampa i skandinavisk design. Armaturens lampskärm är gjord av formpressade björkskivor med PEFC-certifiering och lampfoten är gjord av pulverlackerat stål. LED-ljuskälla medföljer och så även en 250 centimeter lång textilkabel med tillhörande strömbrytare. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7000 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 7000 svart

  Secto Design Owalo 7000 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 7000 svart
  Pampig taklampa handgjord av formpressade björkskivor. Med inspiration från det skandinaviska formspråket har denna taklampa fått sin horisontella design. Det formpressade björkträet i kombination med den senaste generationens LED-lampor ger ett mjukt och behagligt ljus. LED-ljuskälla och textilkabel om två meter ingår. Ljuskällan är dimbar. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Octo 4241 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 4241 vit

  Secto Design Octo 4241 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 4241 vit
  Ge ditt hem en touch av nordisk elegans med Octo 4241 pendel - ett mästerverk av den välkände designern Seppo Koho. Denna utsökta taklampa är inte bara en belysningsarmatur - det är ett statement piece som fängslar med sin tidlösa design och det varma, inbjudande skenet som den sprider genom sina eteriska björklameller. Octo 4241 är perfekt för vardagsrummet eller ovanför matbordet och skapar en intim atmosfär som kan dimmas för att passa alla tillfällen. Varje pendellampa är handgjord av skickliga hantverkare i PEFC-certifierad björk och är ett bevis på hållbar och ansvarsfull design. Tillverkad i Finland. Design av Seppo Koho. Bra att veta om Octo 4241 pendel - Octo 4241 uppskattas för den skandinaviska, handgjorda designen.- Octo 4241 är också omtyckt för det dekorativa ljuset.- Ingår i serien Octo.- Tillverkad i Finland.- Pendel i björk.- Erbjuds i flera varianter.- Design av Seppo Koho.- Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Vit Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Octo 4240 Taklampa Vit - Taklampor Björk Vit - 4240VA

  Secto Design Octo 4240 Taklampa Vit - Taklampor Björk Vit - 4240VA
  Octo 4240 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och Octo 4240 sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Vit Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto vägglampa, valnöt 60cm

  Secto vägglampa, valnöt 60cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto vägglampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 60 cm Diameter 13,5 / 30 cm Effekt&hellip:
 • Octo pendel, björk 54cm

  Octo pendel, björk 54cm
  Design klassiker från Secto Design. Octo pendel björk 54cm. Finns även i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 68 cm Diameter 54&hellip:
 • Atto 5000 pendel, svart 21cm

  Atto 5000 pendel, svart 21cm
  En vacker pendel från Secto Design med mjuka former. Atto 5000 pendel finns i ett flertal olika färger och har en integrerad 13W LED ljuskälla. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet.&hellip:
 • Owalo 7000 pendel, svart 100cm

  Owalo 7000 pendel, svart 100cm
  Owalo 7000 från Secto Design passar likabra i kontorsmiljö som över arbetsbänken. Pendeln finns i ett flertal olika färger och två olika träslag. Lampan kommer med en 21W integrerad LED som självklart&hellip:
 • Kuulto small plafond svart

  Kuulto small plafond svart
  En mångsidig utrymmesbesparare, perfekt belysning för kompakta rum eller trappor. Kuulto ger ny karaktär till takinredningens värld, där trä som material inte vanligtvis stöter på. Kuulto går&hellip:
 • Kuulto small plafond vit

  Kuulto small plafond vit
  En mångsidig utrymmesbesparare, perfekt belysning för kompakta rum eller trappor. Kuulto ger ny karaktär till takinredningens värld, där trä som material inte vanligtvis stöter på. Kuulto går&hellip:
 • Secto Design Secto 4210 Golvlampa Svart - Golvlampor Björk Svart - 4210MU

  Secto Design Secto 4210 Golvlampa Svart - Golvlampor Björk Svart - 4210MU
  Secto 4210 golvlampa från Secto Design är en golvlampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus i rummet. Secto 4210 har ett stativ i pulverlackerat stål och har en svart ledning där strömbrytaren också är placerad. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Monteringsanvisning medföljer. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4210 Golvlampa Valnöt - Golvlampor Björk Valnöt - 4210PÄ

  Secto Design Secto 4210 Golvlampa Valnöt - Golvlampor Björk Valnöt - 4210PÄ
  Secto 4210 golvlampa från Secto Design är en golvlampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus i rummet. Secto 4210 har ett stativ i pulverlackerat stål och har en svart ledning där strömbrytaren också är placerad. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Monteringsanvisning medföljer. Vi har valt ut Valnöt Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4210 Golvlampa Vit - Golvlampor Björk Vit - 4210VA

  Secto Design Secto 4210 Golvlampa Vit - Golvlampor Björk Vit - 4210VA
  Secto 4210 golvlampa från Secto Design är en golvlampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus i rummet. Secto 4210 har ett stativ i pulverlackerat stål och har en svart ledning där strömbrytaren också är placerad. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Monteringsanvisning medföljer. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4220 Bordslampa Svart - Bordslampor Svart - 4220MU

  Secto Design Secto 4220 Bordslampa Svart - Bordslampor Svart - 4220MU
  Secto 4220 bordslampa från Secto Design är en bordslampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus i rummet. Secto 4220 har ett stativ i pulverlackerat stål och har en svart ledning där strömbrytaren också är placerad. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Monteringsanvisning medföljer. Vi har valt ut Svart Bordslampor från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4220 Bordslampa Valnöt - Bordslampor Valnöt - 4220PÄ

  Secto Design Secto 4220 Bordslampa Valnöt - Bordslampor Valnöt - 4220PÄ
  Secto 4220 bordslampa från Secto Design är en bordslampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus i rummet. Secto 4220 har ett stativ i pulverlackerat stål och har en svart ledning där strömbrytaren också är placerad. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Monteringsanvisning medföljer. Vi har valt ut Valnöt Bordslampor från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4220 Bordslampa Vit - Bordslampor Vit - 4220VA

  Secto Design Secto 4220 Bordslampa Vit - Bordslampor Vit - 4220VA
  Secto 4220 bordslampa från Secto Design är en bordslampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus i rummet. Secto 4220 har ett stativ i pulverlackerat stål och har en svart ledning där strömbrytaren också är placerad. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Monteringsanvisning medföljer. Vi har valt ut Vit Bordslampor från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4230 Vägglampa Svart - Vägglampor Svart - 4230MU

  Secto Design Secto 4230 Vägglampa Svart - Vägglampor Svart - 4230MU
  Secto 4230 från Secto Design är en vägglampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Har vita ledningar och monteras på väggen med exempelvis en tavelkrok. Finns även i mindre storlek (Secto 4231). Vi har valt ut Svart Vägglampor från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4231 Vägglampa - Vägglampor Björk - 4231KO

  Secto Design Secto 4231 Vägglampa - Vägglampor Björk - 4231KO
  Secto 4231 från Secto Design är en vägglampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Har vita ledningar och monteras på väggen med exempelvis en tavelkrok. Finns även i större storlek (Secto 4230). Vi har valt ut Björk Vägglampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4231 Vägglampa Vit - Vägglampor Björk Vit - 4231VA

  Secto Design Secto 4231 Vägglampa Vit - Vägglampor Björk Vit - 4231VA
  Secto 4231 från Secto Design är en vägglampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Har vita ledningar och monteras på väggen med exempelvis en tavelkrok. Finns även i större storlek (Secto 4230). Vi har valt ut Vit Vägglampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Atto 5000 Taklampa Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 5000PÄ

  Secto Design Atto 5000 Taklampa Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 5000PÄ
  Atto 5000 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och sprider ett vackert ljus och ger rummet extra elegans. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Valnöt Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Atto 5000 Taklampa Svart - Taklampor Björk Svart - 5000MU

  Secto Design Atto 5000 Taklampa Svart - Taklampor Björk Svart - 5000MU
  Atto 5000 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och sprider ett vackert ljus och ger rummet extra elegans. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4201 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4201PÄ

  Secto Design Secto 4201 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4201PÄ
  Secto 4201 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Valnöt Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4200 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4200PÄ

  Secto Design Secto 4200 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4200PÄ
  Secto 4200 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Valnöt Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Victo 4250 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 4250VA

  Secto Design Victo 4250 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 4250VA
  Victo 4250 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Vit Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4200 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4200MU

  Secto Design Secto 4200 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4200MU
  Secto 4200 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4200 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 4200VA

  Secto Design Secto 4200 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 4200VA
  Secto 4200 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Vit Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Atto 5000 Taklampa - Taklampor Björk - 5000KO

  Secto Design Atto 5000 Taklampa - Taklampor Björk - 5000KO
  Atto 5000 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och sprider ett vackert ljus och ger rummet extra elegans. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Björk Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4201 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 4201VA

  Secto Design Secto 4201 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 4201VA
  Secto 4201 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Vit Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4200 Pendel - Taklampor Björk - 4200KO

  Secto Design Secto 4200 Pendel - Taklampor Björk - 4200KO
  Secto 4200 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Björk Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto pendel, svart 60cm

  Secto pendel, svart 60cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 60 cm Diameter 30 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Octo pendel, svart 54cm

  Octo pendel, svart 54cm
  Design klassiker från Secto Design. Octo pendel svart 54cm. Finns även i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 68 cm Diameter 54 cm&hellip:
 • Victo pendel, vit 56cm

  Victo pendel, vit 56cm
  Design klassiker från Secto Design. Victo pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 48 cm Diameter 56 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Octo pendel, vit 54cm

  Octo pendel, vit 54cm
  Design klassiker från Secto Design. Octo pendel vit 54cm. Finns även i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 68 cm Diameter 54 cm&hellip:
 • Victo pendel, svart 56cm

  Victo pendel, svart 56cm
  Design klassiker från Secto Design. Victo pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 48 cm Diameter 56 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Secto vägglampa, svart 60cm

  Secto vägglampa, svart 60cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto vägglampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 60 cm Diameter 13,5 / 30 cm Effekt&hellip:
 • Secto vägglampa, vit 60cm

  Secto vägglampa, vit 60cm
  Höjd 60 cm Diameter 13,5 / 30 cm Effekt max 20 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår, Megaman Pro LED 5w 470lm 2800k Färg Vit / Björk Material Björk Design Seppo Koho Energiklass A++-E, levereras&hellip:
 • Secto vägglampa, björk 45cm

  Secto vägglampa, björk 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto vägglampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 45 cm Diameter 13,5 / 25 cm Effekt&hellip:
 • Secto vägglampa, svart 45cm

  Secto vägglampa, svart 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto vägglampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 45 cm Diameter 13,5 / 25 cm Effekt&hellip:
 • Secto vägglampa, vit 45cm

  Secto vägglampa, vit 45cm
  Höjd 45 cm Diameter 13,5 / 25 cm Effekt max 20 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår, Megaman Pro LED 5w 470lm 2800k Färg Vit / Björk Material Björk Design Seppo Koho Energiklass A++-E, levereras&hellip:
 • Secto pendel, svart 45cm

  Secto pendel, svart 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 45 cm Diameter 25 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Secto pendel, vit 45cm

  Secto pendel, vit 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 45 cm Diameter 25 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Secto pendel, björk 60cm

  Secto pendel, björk 60cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 60 cm Diameter 30 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Secto pendel, vit 60cm

  Secto pendel, vit 60cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 60 cm Diameter 30 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Secto pendel, björk 45cm

  Secto pendel, björk 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 45 cm Diameter 25 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Secto pendel, valnöt 45cm

  Secto pendel, valnöt 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 45 cm Diameter 25 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Puncto pendel, vit 45cm

  Puncto pendel, vit 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Puncto pendel vit finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 40 cm Diameter 45 cm Effekt max&hellip:
 • Secto pendel, valnöt 60cm

  Secto pendel, valnöt 60cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 60 cm Diameter 30 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Victo pendel, björk 56cm

  Victo pendel, björk 56cm
  Design klassiker från Secto Design. Victo pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 48 cm Diameter 56 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Victo pendel, valnöt 56cm

  Victo pendel, valnöt 56cm
  Design klassiker från Secto Design. Victo pendel finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 48 cm Diameter 56 cm Effekt max 20 w&hellip:
 • Secto vägglampa, björk 60cm

  Secto vägglampa, björk 60cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto vägglampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 60 cm Diameter 13,5 / 30 cm Effekt&hellip:
 • Secto vägglampa, valnöt 45cm

  Secto vägglampa, valnöt 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto vägglampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 45 cm Diameter 13,5 / 25 cm Effekt&hellip:
 • Puncto pendel, björk 45cm

  Puncto pendel, björk 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Puncto pendel björk finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 40 cm Diameter 45 cm Effekt&hellip:
 • Puncto pendel, valnöt 45cm

  Puncto pendel, valnöt 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Puncto pendel valnöt finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 40 cm Diameter 45 cm Effekt&hellip:
 • Octo pendel, valnöt 54cm

  Octo pendel, valnöt 54cm
  Design klassiker från Secto Design. Octo pendel valnöt 54cm. Finns även i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 68 cm Diameter 54&hellip:
 • Petite pendel, björk 23cm

  Petite pendel, björk 23cm
  En mindre takpendel perfekt att hänga i olika nivåer och i par från Secto Design. Petite pendel finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet.&hellip:
 • Petite pendel, svart 23cm

  Petite pendel, svart 23cm
  En mindre takpendel perfekt att hänga i olika nivåer och i par från Secto Design. Petite pendel finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet.&hellip:
 • Petite pendel, valnöt 23cm

  Petite pendel, valnöt 23cm
  En mindre takpendel perfekt att hänga i olika nivåer och i par från Secto Design. Petite pendel finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet.&hellip:
 • Petite pendel, vit 23cm

  Petite pendel, vit 23cm
  En mindre takpendel perfekt att hänga i olika nivåer och i par från Secto Design. Petite pendel finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet.&hellip:
 • Atto 5000 pendel, björk 21cm

  Atto 5000 pendel, björk 21cm
  En vacker pendel från Secto Design med mjuka former. Atto 5000 pendel finns i ett flertal olika färger och har en integrerad 13W LED ljuskälla. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet.&hellip:
 • Atto 5000 pendel, valnöt 21cm

  Atto 5000 pendel, valnöt 21cm
  En vacker pendel från Secto Design med mjuka former. Atto 5000 pendel finns i ett flertal olika färger och har en integrerad 13W LED ljuskälla. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet.&hellip:
 • Atto 5000 pendel, vit 21cm

  Atto 5000 pendel, vit 21cm
  En vacker pendel från Secto Design med mjuka former. Atto 5000 pendel finns i ett flertal olika färger och har en integrerad 13W LED ljuskälla. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet.&hellip:
 • Kontro 6000 pendel, björk 21cm

  Kontro 6000 pendel, björk 21cm
  Kontro 6000 från Secto Design ger en bredare ljusspridning. Pendeln finns i ett flertal olika färger och två olika träslag. Det medföljer en 9,5w LED lampa men går självklart bra att byta ut till&hellip:
 • Kontro 6000 pendel, svart 21cm

  Kontro 6000 pendel, svart 21cm
  Kontro 6000 från Secto Design ger en bredare ljusspridning. Pendeln finns i ett flertal olika färger och två olika träslag. Det medföljer en 9,5w LED lampa men går självklart bra att byta ut till&hellip:
 • Kontro 6000 pendel, valnöt 21cm

  Kontro 6000 pendel, valnöt 21cm
  Kontro 6000 från Secto Design ger en bredare ljusspridning. Pendeln finns i ett flertal olika färger och två olika träslag. Det medföljer en 9,5w LED lampa men går självklart bra att byta ut till&hellip:
 • Kontro 6000 pendel, vit 21cm

  Kontro 6000 pendel, vit 21cm
  Kontro 6000 från Secto Design ger en bredare ljusspridning. Pendeln finns i ett flertal olika färger och två olika träslag. Det medföljer en 9,5w LED lampa men går självklart bra att byta ut till&hellip:
 • Aspiro pendel LED, björk 50cm

  Aspiro pendel LED, björk 50cm
  En både stilfull och unik pendel från Secto Design. Aspiro i björk har en integrerad LED-lampa som även är dimbar. Höjd 25-35 cm Diameter 50 cm Effekt max 11 W Sockel Integrerad LED Ljuskällor Ingår,&hellip:
 • Owalo 7000 pendel, björk 100cm

  Owalo 7000 pendel, björk 100cm
  Owalo 7000 från Secto Design passar likabra i kontorsmiljö som över arbetsbänken. Pendeln finns i ett flertal olika färger och två olika träslag. Lampan kommer med en 21W integrerad LED som självklart&hellip:
 • Owalo 7000 pendel, valnöt 100cm

  Owalo 7000 pendel, valnöt 100cm
  Owalo 7000 från Secto Design passar likabra i kontorsmiljö som över arbetsbänken. Pendeln finns i ett flertal olika färger och två olika träslag. Lampan kommer med en 21W integrerad LED som självklart&hellip:
 • Owalo 7000 pendel, vit 100cm

  Owalo 7000 pendel, vit 100cm
  Owalo 7000 från Secto Design passar likabra i kontorsmiljö som över arbetsbänken. Pendeln finns i ett flertal olika färger och två olika träslag. Lampan kommer med en 21W integrerad LED som självklart&hellip:
 • Magnum pendel, björk 87cm

  Magnum pendel, björk 87cm
  En magnum variant av Secto pendel. Först framtagen till offentliga platser men går utmärkt att ha i hemmamiljö. Magnum pendel finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä&hellip:
 • Magnum pendel, svart 87cm

  Magnum pendel, svart 87cm
  En magnum variant av Secto pendel. Först framtagen till offentliga platser men går utmärkt att ha i hemmamiljö. Magnum pendel finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä&hellip:
 • Magnum pendel, valnöt 87cm

  Magnum pendel, valnöt 87cm
  En magnum variant av Secto pendel. Först framtagen till offentliga platser men går utmärkt att ha i hemmamiljö. Magnum pendel finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä&hellip:
 • Magnum pendel, vit 87cm

  Magnum pendel, vit 87cm
  En magnum variant av Secto pendel. Först framtagen till offentliga platser men går utmärkt att ha i hemmamiljö. Magnum pendel finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä&hellip:
 • Octo pendel liten, björk 45cm

  Octo pendel liten, björk 45cm
  Design klassikern Octo finns nu som mindre variant! Finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 55 cm Diameter 45 cm Effekt max 20&hellip:
 • Octo pendel liten, svart 45cm

  Octo pendel liten, svart 45cm
  Design klassikern Octo finns nu som mindre variant! Finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 55 cm Diameter 45 cm Effekt max 20&hellip:
 • Octo pendel liten, valnöt 45cm

  Octo pendel liten, valnöt 45cm
  Design klassikern Octo finns nu som mindre variant! Finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 55 cm Diameter 45 cm Effekt max 20&hellip:
 • Octo pendel liten, vit 45cm

  Octo pendel liten, vit 45cm
  Design klassikern Octo finns nu som mindre variant! Finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 55 cm Diameter 45 cm Effekt max 20&hellip:
 • Secto golvlampa, björk 175-185cm

  Secto golvlampa, björk 175-185cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto golvlampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt. Höjd 175-185 cm (höj och sänkbar) Diameter&hellip:
 • Secto golvlampa, svart 175-185cm

  Secto golvlampa, svart 175-185cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto golvlampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt. Höjd 175-185 cm (höj och sänkbar) Diameter&hellip:
 • Secto golvlampa, valnöt 175-185cm

  Secto golvlampa, valnöt 175-185cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto golvlampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt. Höjd 175-185 cm (höj och sänkbar) Diameter&hellip:
 • Secto golvlampa, vit 175-185cm

  Secto golvlampa, vit 175-185cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto golvlampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt. Höjd 175-185 cm (höj och sänkbar) Diameter&hellip:
 • Secto bordslampa, björk 75cm

  Secto bordslampa, björk 75cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto bordslampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt. Höjd 75 cm Diameter 25 cm Sladdlängd 220&hellip:
 • Secto bordslampa, svart 75cm

  Secto bordslampa, svart 75cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto bordslampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt. Höjd 75 cm Diameter 25 cm Sladdlängd 220&hellip:
 • Secto bordslampa, valnöt 75cm

  Secto bordslampa, valnöt 75cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto bordslampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt. Höjd 75 cm Diameter 25 cm Sladdlängd 220&hellip:
 • Secto bordslampa, vit 75cm

  Secto bordslampa, vit 75cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto bordslampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt. Höjd 75 cm Diameter 25 cm Sladdlängd 220&hellip:
 • Victo pendel small, björk 45cm

  Victo pendel small, björk 45cm
  En mindre variant av klassikern Victo från Secto Design. Pendeln finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 39 cm Diameter 45 cm&hellip:
 • Victo pendel small, svart 45cm

  Victo pendel small, svart 45cm
  En mindre variant av klassikern Victo från Secto Design. Pendeln finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 39 cm Diameter 45 cm&hellip:
 • Victo pendel small, valnöt 45cm

  Victo pendel small, valnöt 45cm
  En mindre variant av klassikern Victo från Secto Design. Pendeln finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 39 cm Diameter 45 cm&hellip:
 • Victo pendel small, vit 45cm

  Victo pendel small, vit 45cm
  En mindre variant av klassikern Victo från Secto Design. Pendeln finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 39 cm Diameter 45 cm&hellip:
 • Varsi 1000 förlängningsarm, svart 130-230cm

  Varsi 1000 förlängningsarm, svart 130-230cm
  Vinnare av Good Design award 2016. En funktionell och vacker förlängningsarm från Secto Design. Armen är justerbar och är kompatibel med Secto, Secto Small, Octo, Octo Small, Victo, Puncto and Kontro.&hellip:
 • Varsi 1000 förlängningsarm, vit 130-230cm

  Varsi 1000 förlängningsarm, vit 130-230cm
  Vinnare av Good Design award 2016. En funktionell och vacker förlängningsarm från Secto Design. Armen är justerbar och är kompatibel med Secto, Secto Small, Octo, Octo Small, Victo, Puncto and Kontro.&hellip:
 • Petite golvlampa, björk 130cm

  Petite golvlampa, björk 130cm
  Petite golvlampa från Secto Design. Golvlampan finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt med ett ljussläpp åt sidorna. Höjd 130 cm Diameter&hellip:
 • Petite golvlampa, svart 130cm

  Petite golvlampa, svart 130cm
  Petite golvlampa från Secto Design. Golvlampan finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt med ett ljussläpp åt sidorna. Höjd 130 cm Diameter&hellip:
 • Petite golvlampa, valnöt 130cm

  Petite golvlampa, valnöt 130cm
  Petite golvlampa från Secto Design. Golvlampan finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt med ett ljussläpp åt sidorna. Höjd 130 cm Diameter&hellip:
 • Petite golvlampa, vit 130cm

  Petite golvlampa, vit 130cm
  Petite golvlampa från Secto Design. Golvlampan finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild nedåt med ett ljussläpp åt sidorna. Höjd 130 cm Diameter&hellip:

Secto Design visar tillverkning av lampor

I den här videon får vi följa med till Secto Design i Helsingfors och en liten inblick i hur tillverkningen av dessa designerlampor går till. Det är fascinerande hur man kan skapa de runda konstruktionerna av tunt trä.