Secto Design lampor

Med duktiga formgivare som Seppo Koho har finska varumärket Secto Design många fina lampor i trä. Hantverksgraden är hög och kombinationen med ädla träslag och fin ljussättning gör att en lampa från Secto absolut är världsklass. En stor favorit hos många är taklampan Octo 4240 och 4241.

Vacker belysning i trä från Secto Design

 • Secto Design Octo 4240 Taklampa Svart - Taklampor Björk Svart - 4240MU

  Secto Design Octo 4240 Taklampa Svart - Taklampor Björk Svart - 4240MU
  Octo 4240 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och Octo 4240 sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Octo 4241 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4241 svart

  Secto Design Octo 4241 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4241 svart
  Ge ditt hem en touch av nordisk elegans med Octo 4241 pendel - ett mästerverk av den välkände designern Seppo Koho. Denna utsökta taklampa är inte bara en belysningsarmatur - det är ett statement piece som fängslar med sin tidlösa design och det varma, inbjudande skenet som den sprider genom sina eteriska björklameller. Octo 4241 är perfekt för vardagsrummet eller ovanför matbordet och skapar en intim atmosfär som kan dimmas för att passa alla tillfällen. Varje pendellampa är handgjord av skickliga hantverkare i PEFC-certifierad björk och är ett bevis på hållbar och ansvarsfull design. Tillverkad i Finland. Design av Seppo Koho. Bra att veta om Octo 4241 pendel - Octo 4241 uppskattas för den skandinaviska, handgjorda designen.- Octo 4241 är också omtyckt för det dekorativa ljuset.- Ingår i serien Octo.- Tillverkad i Finland.- Pendel i björk.- Erbjuds i flera varianter.- Design av Seppo Koho.- Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Octo 4240 Taklampa - Taklampor Björk - 4240KO

  Secto Design Octo 4240 Taklampa - Taklampor Björk - 4240KO
  Octo 4240 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och Octo 4240 sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Björk Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Atto 5000 pendel, svart 21cm

  Atto 5000 pendel, svart 21cm
  En vacker pendel från Secto Design med mjuka former. Atto 5000 pendel finns i ett flertal olika färger och har en integrerad 13W LED ljuskälla. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet.&hellip:
 • Secto Design Octo 4241 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 4241 vit

  Secto Design Octo 4241 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 4241 vit
  Ge ditt hem en touch av nordisk elegans med Octo 4241 pendel - ett mästerverk av den välkände designern Seppo Koho. Denna utsökta taklampa är inte bara en belysningsarmatur - det är ett statement piece som fängslar med sin tidlösa design och det varma, inbjudande skenet som den sprider genom sina eteriska björklameller. Octo 4241 är perfekt för vardagsrummet eller ovanför matbordet och skapar en intim atmosfär som kan dimmas för att passa alla tillfällen. Varje pendellampa är handgjord av skickliga hantverkare i PEFC-certifierad björk och är ett bevis på hållbar och ansvarsfull design. Tillverkad i Finland. Design av Seppo Koho. Bra att veta om Octo 4241 pendel - Octo 4241 uppskattas för den skandinaviska, handgjorda designen.- Octo 4241 är också omtyckt för det dekorativa ljuset.- Ingår i serien Octo.- Tillverkad i Finland.- Pendel i björk.- Erbjuds i flera varianter.- Design av Seppo Koho.- Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Vit Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Octo 4240 Taklampa Vit - Taklampor Björk Vit - 4240VA

  Secto Design Octo 4240 Taklampa Vit - Taklampor Björk Vit - 4240VA
  Octo 4240 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och Octo 4240 sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Vit Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Octo 4240 Taklampa Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4240PÄ

  Secto Design Octo 4240 Taklampa Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4240PÄ
  Octo 4240 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och Octo 4240 sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Valnöt Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Atto 5000 pendel, valnöt 21cm

  Atto 5000 pendel, valnöt 21cm
  En vacker pendel från Secto Design med mjuka former. Atto 5000 pendel finns i ett flertal olika färger och har en integrerad 13W LED ljuskälla. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet.&hellip:
 • Puncto pendel, svart 45cm

  Puncto pendel, svart 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Puncto pendel svart finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 40 cm Diameter 45 cm Effekt max&hellip:
 • Secto Design Owalo 7000 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 7000 svart

  Secto Design Owalo 7000 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 7000 svart
  Pampig taklampa handgjord av formpressade björkskivor. Med inspiration från det skandinaviska formspråket har denna taklampa fått sin horisontella design. Det formpressade björkträet i kombination med den senaste generationens LED-lampor ger ett mjukt och behagligt ljus. LED-ljuskälla och textilkabel om två meter ingår. Ljuskällan är dimbar. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Kuulto small plafond svart

  Kuulto small plafond svart
  En mångsidig utrymmesbesparare, perfekt belysning för kompakta rum eller trappor. Kuulto ger ny karaktär till takinredningens värld, där trä som material inte vanligtvis stöter på. Kuulto går&hellip:
 • Secto Design Secto 4200 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4200MU

  Secto Design Secto 4200 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4200MU
  Secto 4200 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Kuulto small plafond vit

  Kuulto small plafond vit
  En mångsidig utrymmesbesparare, perfekt belysning för kompakta rum eller trappor. Kuulto ger ny karaktär till takinredningens värld, där trä som material inte vanligtvis stöter på. Kuulto går&hellip:
 • Octo pendel, svart 54cm

  Octo pendel, svart 54cm
  Design klassiker från Secto Design. Octo pendel svart 54cm. Finns även i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 68 cm Diameter 54 cm&hellip:
 • Secto Design Secto 4201 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4201MU

  Secto Design Secto 4201 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4201MU
  Secto 4201 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto vägglampa, valnöt 60cm

  Secto vägglampa, valnöt 60cm
  Design klassiker från Secto Design. Secto vägglampa finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 60 cm Diameter 13,5 / 30 cm Effekt&hellip:
 • Puncto pendel, björk 45cm

  Puncto pendel, björk 45cm
  Design klassiker från Secto Design. Puncto pendel björk finns i ett flertal olika träslag och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 40 cm Diameter 45 cm Effekt&hellip:
 • Octo pendel, björk 54cm

  Octo pendel, björk 54cm
  Design klassiker från Secto Design. Octo pendel björk 54cm. Finns även i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 68 cm Diameter 54&hellip:
 • Octo pendel liten, svart 45cm

  Octo pendel liten, svart 45cm
  Design klassikern Octo finns nu som mindre variant! Finns i ett flertal olika material och färger. Lampan är gjord i trä och ger en vacker ljusbild i rummet. Höjd 55 cm Diameter 45 cm Effekt max 20&hellip:
 • Owalo 7000 pendel, svart 100cm

  Owalo 7000 pendel, svart 100cm
  Owalo 7000 från Secto Design passar likabra i kontorsmiljö som över arbetsbänken. Pendeln finns i ett flertal olika färger och två olika träslag. Lampan kommer med en 21W integrerad LED som självklart&hellip:
 • Aspiro pendel LED, björk/röd 50cm

  Aspiro pendel LED, björk/röd 50cm
  En både stilfull och unik pendel från Secto Design. Aspiro i björk har en integrerad LED-lampa som även är dimbar. Finns både med svart och röd textilkabel. Höjd 25-35 cm Diameter 50 cm Sladdlängd&hellip:
 • Owalo 7010 golvlampa, vit 168cm

  Owalo 7010 golvlampa, vit 168cm
  Owalo serien från Secto Design finns som pendel, bord, golv och väggvariant. Lampan är tillverkad i formpressat trä. Lampan har en integrerad LED som ger ett bra läs/arbetsljus. Höjd 168 cm Bredd&hellip:
 • Teelo bordslampa, björk 38cm

  Teelo bordslampa, björk 38cm
  En stilfull och unik bordslampa från Secto Design. Teelo är en bordslampa tillverkad helt i formpressat trä. Formen resulterar i ett fallande ljus på sidorna. Finns i björk och valnöt. Höjd 38 cm&hellip:
 • Teelo bordslampa, valnöt 38cm

  Teelo bordslampa, valnöt 38cm
  En stilfull och unik bordslampa från Secto Design. Teelo är en bordslampa tillverkad helt i formpressat trä. Formen resulterar i ett fallande ljus på sidorna. Finns i björk och valnöt. Höjd 38 cm&hellip:
 • Kuulto 9100 tak/vägg plafond, björk 52cm

  Kuulto 9100 tak/vägg plafond, björk 52cm
  Kuulto ger ny karaktär till takinredningens värld, där trä som material inte vanligtvis stöter på. Kuulto går även utmärkt att placera på väggen. Höjd 15 cm Diameter 52 cm Effekt max 20W Sockel&hellip:
 • Kuulto 9100 tak/vägg plafond, svart 52cm

  Kuulto 9100 tak/vägg plafond, svart 52cm
  Kuulto ger ny karaktär till takinredningens värld, där trä som material inte vanligtvis stöter på. Kuulto går även utmärkt att placera på väggen. Höjd 15 cm Diameter 52 cm Effekt max 20W Sockel&hellip:
 • Kuulto 9100 tak/vägg plafond, valnöt 52cm

  Kuulto 9100 tak/vägg plafond, valnöt 52cm
  Kuulto ger ny karaktär till takinredningens värld, där trä som material inte vanligtvis stöter på. Kuulto går även utmärkt att placera på väggen. Höjd 15 cm Diameter 52 cm Effekt max 20W Sockel&hellip:
 • Kuulto 9100 tak/vägg plafond, vit 52cm

  Kuulto 9100 tak/vägg plafond, vit 52cm
  Kuulto ger ny karaktär till takinredningens värld, där trä som material inte vanligtvis stöter på. Kuulto går även utmärkt att placera på väggen. Höjd 15 cm Diameter 52 cm Effekt max 20W Sockel&hellip:
 • Kuulto small plafond björk

  Kuulto small plafond björk
  En mångsidig utrymmesbesparare, perfekt belysning för kompakta rum eller trappor. Kuulto ger ny karaktär till takinredningens värld, där trä som material inte vanligtvis stöter på. Kuulto går&hellip:
 • Kuulto small plafond valnöt

  Kuulto small plafond valnöt
  En mångsidig utrymmesbesparare, perfekt belysning för kompakta rum eller trappor. Kuulto ger ny karaktär till takinredningens värld, där trä som material inte vanligtvis stöter på. Kuulto går&hellip:
 • Secto Design Secto 4220 Bordslampa Björk - Bordslampor Björk - 4220KO

  Secto Design Secto 4220 Bordslampa Björk - Bordslampor Björk - 4220KO
  Secto 4220 bordslampa från Secto Design är en bordslampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus i rummet. Secto 4220 har ett stativ i pulverlackerat stål och har en svart ledning där strömbrytaren också är placerad. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Monteringsanvisning medföljer. Vi har valt ut Björk Bordslampor från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Kontro 6000 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 6000 svart

  Secto Design Kontro 6000 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 6000 svart
  Handgjord taklampa av formpressade björkskivor i Finland. Träet i lampans skärm ger en vacker ljusbild och ett mjukt uttryck. Ljuskälla samt textilkabel om 150 centimeter medföljer. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4201 Pendel - Taklampor Björk - 4201KO

  Secto Design Secto 4201 Pendel - Taklampor Björk - 4201KO
  Secto 4201 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Björk Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4231 Vägglampa Valnöt - Vägglampor Björk Valnöt - 4231PÄ

  Secto Design Secto 4231 Vägglampa Valnöt - Vägglampor Björk Valnöt - 4231PÄ
  Secto 4231 från Secto Design är en vägglampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Har vita ledningar och monteras på väggen med exempelvis en tavelkrok. Finns även i större storlek (Secto 4230). Vi har valt ut Valnöt Vägglampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Victo 4250 Pendel - Taklampor Björk - 4250KO

  Secto Design Victo 4250 Pendel - Taklampor Björk - 4250KO
  Victo 4250 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Björk Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Kontro 6000 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 6000 valnöt

  Secto Design Kontro 6000 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 6000 valnöt
  Handgjord taklampa av formpressade björkskivor i Finland. Träet i lampans skärm ger en vacker ljusbild och ett mjukt uttryck. Ljuskälla samt textilkabel om 150 centimeter medföljer. Vi har valt ut Valnöt Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Octo 4241 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4241 valnöt

  Secto Design Octo 4241 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4241 valnöt
  Ge ditt hem en touch av nordisk elegans med Octo 4241 pendel - ett mästerverk av den välkände designern Seppo Koho. Denna utsökta taklampa är inte bara en belysningsarmatur - det är ett statement piece som fängslar med sin tidlösa design och det varma, inbjudande skenet som den sprider genom sina eteriska björklameller. Octo 4241 är perfekt för vardagsrummet eller ovanför matbordet och skapar en intim atmosfär som kan dimmas för att passa alla tillfällen. Varje pendellampa är handgjord av skickliga hantverkare i PEFC-certifierad björk och är ett bevis på hållbar och ansvarsfull design. Tillverkad i Finland. Design av Seppo Koho. Bra att veta om Octo 4241 pendel - Octo 4241 uppskattas för den skandinaviska, handgjorda designen.- Octo 4241 är också omtyckt för det dekorativa ljuset.- Ingår i serien Octo.- Tillverkad i Finland.- Pendel i björk.- Erbjuds i flera varianter.- Design av Seppo Koho.- Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Valnöt Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Victo 4250 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4250PÄ

  Secto Design Victo 4250 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 4250PÄ
  Victo 4250 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Valnöt Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Octo 4241 Pendel - Taklampor Björk - 4241 björk

  Secto Design Octo 4241 Pendel - Taklampor Björk - 4241 björk
  Ge ditt hem en touch av nordisk elegans med Octo 4241 pendel - ett mästerverk av den välkände designern Seppo Koho. Denna utsökta taklampa är inte bara en belysningsarmatur - det är ett statement piece som fängslar med sin tidlösa design och det varma, inbjudande skenet som den sprider genom sina eteriska björklameller. Octo 4241 är perfekt för vardagsrummet eller ovanför matbordet och skapar en intim atmosfär som kan dimmas för att passa alla tillfällen. Varje pendellampa är handgjord av skickliga hantverkare i PEFC-certifierad björk och är ett bevis på hållbar och ansvarsfull design. Tillverkad i Finland. Design av Seppo Koho. Bra att veta om Octo 4241 pendel - Octo 4241 uppskattas för den skandinaviska, handgjorda designen.- Octo 4241 är också omtyckt för det dekorativa ljuset.- Ingår i serien Octo.- Tillverkad i Finland.- Pendel i björk.- Erbjuds i flera varianter.- Design av Seppo Koho.- Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Björk Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Atto 5000 Taklampa Vit - Taklampor Björk Vit - 5000VA

  Secto Design Atto 5000 Taklampa Vit - Taklampor Björk Vit - 5000VA
  Atto 5000 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och sprider ett vackert ljus och ger rummet extra elegans. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Vit Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Victo 4250 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4250MU

  Secto Design Victo 4250 Pendel Svart - Taklampor Björk Svart - 4250MU
  Victo 4250 från Secto Design är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Svart Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Aspiro 8000 Pendel - Taklampor Björk

  Secto Design Aspiro 8000 Pendel - Taklampor Björk
  Aspiro 8000 från Secto Design, formgiven av arkitekten Seppo Koho. Aspiro lampan är tillverkad för hand av skickliga finska finsnickare med finskt kvalitet material. Aspiro lampan har en lekfull spiral form med den senaste LED teknologin. Svart sladd, kontakt och svart takkåpa ingår. Shoppa Taklampor och mer Takbelysning hos Royal Design.
 • Secto Design Owalo 7020 Bordslampa - Bordslampor Björk - 7020 björk

  Secto Design Owalo 7020 Bordslampa - Bordslampor Björk - 7020 björk
  Stilfull bordslampa ifrån serien Owalo. En handgjord lampskärm av formpressad björk i kombination med en lampfot av pulverlackerat stål. Kabel om 300 centimeter med tillhörande transformator och strömbrytare medföljer. Finns tillgänglig i fyra olika färger. Vi har valt ut Björk Bordslampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7030 Vägglampa Vit - Vägglampor Björk Vit - 7030 vit

  Secto Design Owalo 7030 Vägglampa Vit - Vägglampor Björk Vit - 7030 vit
  Nätt och stilfull vägglampa handgjord av formpressade björkskivor i kombination med en lampfot i pulverlackerat stål. En läslampa som gör sig väl intill sängen med sitt stämningsfulla ljus. Finns tillgänglig i fyra olika färger. Kabel om 190 centimeter med strömbrytare medföljer. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7020 Bordslampa Svart - Bordslampor Björk Svart - 7020 svart

  Secto Design Owalo 7020 Bordslampa Svart - Bordslampor Björk Svart - 7020 svart
  Stilfull bordslampa ifrån serien Owalo. En handgjord lampskärm av formpressad björk i kombination med en lampfot av pulverlackerat stål. Kabel om 300 centimeter med tillhörande transformator och strömbrytare medföljer. Finns tillgänglig i fyra olika färger. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7010 Golvlampa - Golvlampor Björk - 7010 björk

  Secto Design Owalo 7010 Golvlampa - Golvlampor Björk - 7010 björk
  Stilfull golvlampa med en lampfot gjord i pulverlackerat stål i kombination med en lampskärm gjord av formpressad björk. Denna armatur är handgjord och har en modern LED-teknik. Finns tillgänglig i fyra olika färger. Vi har valt ut Björk Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7000 Pendel - Taklampor Björk - 7000 björk

  Secto Design Owalo 7000 Pendel - Taklampor Björk - 7000 björk
  Pampig taklampa handgjord av formpressade björkskivor. Med inspiration från det skandinaviska formspråket har denna taklampa fått sin horisontella design. Det formpressade björkträet i kombination med den senaste generationens LED-lampor ger ett mjukt och behagligt ljus. LED-ljuskälla och textilkabel om två meter ingår. Ljuskällan är dimbar. Vi har valt ut Björk Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Petite 4620 Bordslampa - Bordslampor Vit

  Secto Design Petite 4620 Bordslampa - Bordslampor Vit
  Lampserien Petite från Secto Design är formgiven av den prisbelönte arkitekten Seppo Koho. Den mindre bordslampan Petite tillverkas av skickliga hantverkare i Finland i robust björk av högsta kvalitet. Ställbar skärm och ger ett mjukt, behagligt ljus som passar utmärkt till säng- eller hallbordet. Lamporna är bestyckade med den senaste LED-tekniken. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Secto Design Owalo 7020 Bordslampa Vit - Bordslampor Björk Vit - 7020 vit

  Secto Design Owalo 7020 Bordslampa Vit - Bordslampor Björk Vit - 7020 vit
  Stilfull bordslampa ifrån serien Owalo. En handgjord lampskärm av formpressad björk i kombination med en lampfot av pulverlackerat stål. Kabel om 300 centimeter med tillhörande transformator och strömbrytare medföljer. Finns tillgänglig i fyra olika färger. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7030 Vägglampa Svart - Vägglampor Björk Svart - 7030 svart

  Secto Design Owalo 7030 Vägglampa Svart - Vägglampor Björk Svart - 7030 svart
  Nätt och stilfull vägglampa handgjord av formpressade björkskivor i kombination med en lampfot i pulverlackerat stål. En läslampa som gör sig väl intill sängen med sitt stämningsfulla ljus. Finns tillgänglig i fyra olika färger. Kabel om 190 centimeter med strömbrytare medföljer. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Petite 4620 Bordslampa - Bordslampor Valnöt

  Secto Design Petite 4620 Bordslampa - Bordslampor Valnöt
  Lampserien Petite från Secto Design är formgiven av den prisbelönte arkitekten Seppo Koho. Den mindre bordslampan Petite tillverkas av skickliga hantverkare i Finland i robust björk av högsta kvalitet. Ställbar skärm och ger ett mjukt, behagligt ljus som passar utmärkt till säng- eller hallbordet. Lamporna är bestyckade med den senaste LED-tekniken. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Secto Design Kontro 6000 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 6000 vit

  Secto Design Kontro 6000 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 6000 vit
  Handgjord taklampa av formpressade björkskivor i Finland. Träet i lampans skärm ger en vacker ljusbild och ett mjukt uttryck. Ljuskälla samt textilkabel om 150 centimeter medföljer. Vi har valt ut Vit Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7010 Golvlampa Valnöt - Golvlampor Björk Valnöt - 7010 valnöt

  Secto Design Owalo 7010 Golvlampa Valnöt - Golvlampor Björk Valnöt - 7010 valnöt
  Stilfull golvlampa med en lampfot gjord i pulverlackerat stål i kombination med en lampskärm gjord av formpressad björk. Denna armatur är handgjord och har en modern LED-teknik. Finns tillgänglig i fyra olika färger. Vi har valt ut Valnöt Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Teelo 8020 Bordslampa - Bordslampor Björk - 8020 björk

  Secto Design Teelo 8020 Bordslampa - Bordslampor Björk - 8020 björk
  En bordslampa med ett lekfullt skandinaviskt formspråk med uttrycksfulla linjer och detaljer. En handgjord armatur av PEFC-certifierad björk som bidrar till ett mjukt och behagligt ljus som i sin tur bidrar till en harmonisk atmosfär. Ljuskälla och kabel om 190 centimeter med strömbrytare medföljer. Vi har valt ut Björk Bordslampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7010 Golvlampa Svart - Golvlampor Björk Svart - 7010 svart

  Secto Design Owalo 7010 Golvlampa Svart - Golvlampor Björk Svart - 7010 svart
  Stilfull golvlampa med en lampfot gjord i pulverlackerat stål i kombination med en lampskärm gjord av formpressad björk. Denna armatur är handgjord och har en modern LED-teknik. Finns tillgänglig i fyra olika färger. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Petite 4610 Golvlampa Valnöt - Golvlampor Björk Valnöt - 4610 valnöt

  Secto Design Petite 4610 Golvlampa Valnöt - Golvlampor Björk Valnöt - 4610 valnöt
  Elegant golvlampa i skandinavisk design. Armaturens lampskärm är gjord av formpressade björkskivor med PEFC-certifiering och lampfoten är gjord av pulverlackerat stål. LED-ljuskälla medföljer och så även en 250 centimeter lång textilkabel med tillhörande strömbrytare. Vi har valt ut Valnöt Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Kontro 6000 Pendel - Taklampor Björk - 6000 björk

  Secto Design Kontro 6000 Pendel - Taklampor Björk - 6000 björk
  Handgjord taklampa av formpressade björkskivor i Finland. Träet i lampans skärm ger en vacker ljusbild och ett mjukt uttryck. Ljuskälla samt textilkabel om 150 centimeter medföljer. Vi har valt ut Björk Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7010 Golvlampa Vit - Golvlampor Björk Vit - 7010 vit

  Secto Design Owalo 7010 Golvlampa Vit - Golvlampor Björk Vit - 7010 vit
  Stilfull golvlampa med en lampfot gjord i pulverlackerat stål i kombination med en lampskärm gjord av formpressad björk. Denna armatur är handgjord och har en modern LED-teknik. Finns tillgänglig i fyra olika färger. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7020 Bordslampa Valnöt - Bordslampor Björk Valnöt - 7020 valnöt

  Secto Design Owalo 7020 Bordslampa Valnöt - Bordslampor Björk Valnöt - 7020 valnöt
  Stilfull bordslampa ifrån serien Owalo. En handgjord lampskärm av formpressad björk i kombination med en lampfot av pulverlackerat stål. Kabel om 300 centimeter med tillhörande transformator och strömbrytare medföljer. Finns tillgänglig i fyra olika färger. Vi har valt ut Valnöt Bordslampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7030 Vägglampa Valnöt - Vägglampor Björk Valnöt - 7030 valnöt

  Secto Design Owalo 7030 Vägglampa Valnöt - Vägglampor Björk Valnöt - 7030 valnöt
  Nätt och stilfull vägglampa handgjord av formpressade björkskivor i kombination med en lampfot i pulverlackerat stål. En läslampa som gör sig väl intill sängen med sitt stämningsfulla ljus. Finns tillgänglig i fyra olika färger. Kabel om 190 centimeter med strömbrytare medföljer. Vi har valt ut Valnöt Vägglampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Magnum 4202 Taklampa Valnöt - Taklampor Valnöt - 4202PÄ

  Secto Design Magnum 4202 Taklampa Valnöt - Taklampor Valnöt - 4202PÄ
  Magnum 4202 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Valnöt Taklampor från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Teelo 8020 Bordslampa Valnöt - Bordslampor Björk Valnöt - 8020 valnöt

  Secto Design Teelo 8020 Bordslampa Valnöt - Bordslampor Björk Valnöt - 8020 valnöt
  En bordslampa med ett lekfullt skandinaviskt formspråk med uttrycksfulla linjer och detaljer. En handgjord armatur av PEFC-certifierad björk som bidrar till ett mjukt och behagligt ljus som i sin tur bidrar till en harmonisk atmosfär. Ljuskälla och kabel om 190 centimeter med strömbrytare medföljer. Vi har valt ut Valnöt Bordslampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7000 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 7000 vit

  Secto Design Owalo 7000 Pendel Vit - Taklampor Björk Vit - 7000 vit
  Pampig taklampa handgjord av formpressade björkskivor. Med inspiration från det skandinaviska formspråket har denna taklampa fått sin horisontella design. Det formpressade björkträet i kombination med den senaste generationens LED-lampor ger ett mjukt och behagligt ljus. LED-ljuskälla och textilkabel om två meter ingår. Ljuskällan är dimbar. Vi har valt ut Vit Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Octo 4241 Pendel - H: 55 CMØ: 45 Pendellampor Från Magasin

  Secto Octo 4241 Pendel - H: 55 CMØ: 45 Pendellampor Från Magasin
  Secto 4240 Black - den vackra taklampan från finska Secto. Designad av Seppo Koho för Secto design, kännetecknas lampan av sin enkelhet och runda form. Lampan tillverkas i Finland och är gjord av gjutna björkrör. Secto Octo 4240 finns i fyra olika fä
 • Secto Octo 4241 Pendel - H: 55 CMØ: 45 Pendellampor Från Magasin

  Secto Octo 4241 Pendel - H: 55 CMØ: 45 Pendellampor Från Magasin
  Secto 4240 Black - den vackra taklampan från finska Secto. Designad av Seppo Koho för Secto design, kännetecknas lampan av sin enkelhet och runda form. Lampan tillverkas i Finland och är gjord av gjutna björkrör. Secto Octo 4240 finns i fyra olika fä
 • Secto Victo 4250 Sort - H: 48 cmØ: 56 Pendellampor Från Magasin

  Secto Victo 4250 Sort - H: 48 cmØ: 56 Pendellampor Från Magasin
  Svart / hänge H. 48 cm Ø56 cm
 • Secto Puncto - NO_SIZE Pendellampor Från Magasin

  Secto Puncto - NO_SIZE Pendellampor Från Magasin
  Punctoär gjord av björkfaner, vilket ger lampan en varm och naturlig känsla. Träet är noggrant utvalt och format för att Skåp en hantverksmässig look och känsla.Unik Design:Puncto-serien av Secto Design kännetecknas av sin unika Design som kombinerar
 • Secto 4201 Pendel - H: 45 CMØ: 25 Pendellampor Från Magasin

  Secto 4201 Pendel - H: 45 CMØ: 25 Pendellampor Från Magasin
  Den mindre Secto-pendelnär lämplig för utrymmen med lägre takhöjd. Imponerande i rader och större grupper.
 • Secto Puncto - NO_SIZE Pendellampor Från Magasin

  Secto Puncto - NO_SIZE Pendellampor Från Magasin
  Puncto Whiteär gjord av björkfaner, vilket ger lampan en varm och naturlig känsla. Träet är noggrant utvalt och format för att Skåp en hantverksmässig look och känsla.Unik Design:Puncto-sortimentet från Secto Design , inklusive Puncto White känneteck
 • Secto Puncto - NO_SIZE Pendellampor Från Magasin

  Secto Puncto - NO_SIZE Pendellampor Från Magasin
  Puncto Blackär gjord av björkfaner, vilket ger lampan en varm och naturlig känsla. Träet är noggrant utvalt och format för att Skåp en hantverksmässig look och känsla.Unik Design:Puncto-sortimentet från Secto Design, inklusive Puncto Black, känneteck
 • Secto Victo - H: 39 cm xØ: 45 Pendellampor Från Magasin

  Secto Victo - H: 39 cm xØ: 45 Pendellampor Från Magasin
  Secto VICTO-lampan har en elegant och modern Design. Secto Lampor lamporär kända för sin träkonstruktion och unika egenskaper som kombinerar skandinavisk minimalism med hantverkstraditioner.Material:Lampan är gjord av björkträ av hög kvalitet. Träet
 • Secto Victo - H: 39 cm xØ: 45 Pendellampor Från Magasin

  Secto Victo - H: 39 cm xØ: 45 Pendellampor Från Magasin
  Secto VICTO-lampan har en elegant och modern Design. Secto Lampor lamporär kända för sin träkonstruktion och unika egenskaper som kombinerar skandinavisk minimalism med hantverkstraditioner.Material:Lampan är gjord av björkträ av hög kvalitet. Träet
 • Secto Victo - H: 39 cm xØ: 45 Pendellampor Från Magasin

  Secto Victo - H: 39 cm xØ: 45 Pendellampor Från Magasin
  Secto VICTO-lampan har en elegant och modern Design. Secto Lampor lamporär kända för sin träkonstruktion och unika egenskaper som kombinerar skandinavisk minimalism med hantverkstraditioner.Material:Lampan är gjord av björkträ av hög kvalitet. Träet
 • Secto Puncto - NO_SIZE Pendellampor Från Magasin

  Secto Puncto - NO_SIZE Pendellampor Från Magasin
  Puncto Birch-lampanär gjord av björkfaner, vilket ger lampan en varm och naturlig känsla. Träet är noggrant utvalt och format för att Skåp en hantverksmässig look och känsla.Unik Design:Puncto-serien av Secto Design, inklusive Puncto Birch, känneteck
 • Secto Victo 4250 Valnød - H: 48 cm Ø: 56 Pendellampor Från Magasin

  Secto Victo 4250 Valnød - H: 48 cm Ø: 56 Pendellampor Från Magasin
  Valnötshänge H.48 cm Ø56 cm
 • Secto Octo 4241 Pendel - H: 55 CMØ: 45 Pendellampor Från Magasin

  Secto Octo 4241 Pendel - H: 55 CMØ: 45 Pendellampor Från Magasin
  Secto 4240 Black - den vackra taklampan från finska Secto. Designad av Seppo Koho för Secto design, kännetecknas lampan av sin enkelhet och runda form. Lampan tillverkas i Finland och är gjord av gjutna björkrör. Secto Octo 4240 finns i fyra olika fä
 • Secto Owalo - L: 100 cm H: 13 cm. Pendellampor Från Magasin

  Secto Owalo - L: 100 cm H: 13 cm. Pendellampor Från Magasin
  Owaloär en hänglampa designad av Seppo Koho och producerad av Secto Design. Lampan visar skicklig användning av trä och representerar ett gediget hantverk. Designen är inspirerad av respekt för träsorter från norra halvklotet och har en enkel nordisk
 • Secto - NO_SIZE Golvlampor Från Magasin

  Secto - NO_SIZE Golvlampor Från Magasin
  Secto Floor Lampär tillverkad av björkplywood som ger lampan en varm och naturlig lyster. Träet har noggrant valts ut för att uppnå en högkvalitativ och hantverksmässig finish.Unik Design:Lampans Design kännetecknas av en enkel och smal struktur, med
 • Secto Owalo - L: 100 cm H: 13 cm. Pendellampor Från Magasin

  Secto Owalo - L: 100 cm H: 13 cm. Pendellampor Från Magasin
  Owaloär en hänglampa designad av Seppo Koho och producerad av Secto Design. Lampan visar skicklig användning av trä och representerar ett gediget hantverk. Designen är inspirerad av respekt för träsorter från norra halvklotet och har en enkel nordisk
 • Secto 4200 Pendel - H: 60 CMØ: 30 Pendellampor Från Magasin

  Secto 4200 Pendel - H: 60 CMØ: 30 Pendellampor Från Magasin
  Secto 4200 Pendantär en lampa som sprider ett varmt och mysigt ljus över ett stort område, vilket gör att den passar perfekt ovanför matbordet. Lampans design bygger på en innovativ användning av trä och ett gott hantverk. Det är skandinavisk design
 • Secto 4201 Pendel - H: 45 CMØ: 25 Pendellampor Från Magasin

  Secto 4201 Pendel - H: 45 CMØ: 25 Pendellampor Från Magasin
  Den mindre Secto-pendelnär lämplig för utrymmen med lägre takhöjd. Imponerande i rader och större grupper.
 • Secto Petite Pendant Walnut - H: 23 cmØ: 20 Pendellampor Från Magasin

  Secto Petite Pendant Walnut - H: 23 cmØ: 20 Pendellampor Från Magasin
  Hänget Petite 4600 är lekfullt och kompakt. Detta hänge utvecklades baserat på flera önskemål om en mindre belysningsarmatur. Behöver en GX53-BASE, LED max. 20 W.
 • Secto 4201 Pendel - H: 45 CMØ: 25 Pendellampor Från Magasin

  Secto 4201 Pendel - H: 45 CMØ: 25 Pendellampor Från Magasin
  Den mindre Secto-pendelnär lämplig för utrymmen med lägre takhöjd. Imponerande i rader och större grupper.
 • Secto Owalo - L: 100 cm H: 13 cm. Pendellampor Från Magasin

  Secto Owalo - L: 100 cm H: 13 cm. Pendellampor Från Magasin
  Owaloär en hänglampa designad av Seppo Koho och producerad av Secto Design. Lampan visar skicklig användning av trä och representerar ett gediget hantverk. Designen är inspirerad av respekt för träsorter från norra halvklotet och har en enkel nordisk
 • Secto Petite Pendant Black - H: 23 cmØ: 20 Pendellampor Från Magasin

  Secto Petite Pendant Black - H: 23 cmØ: 20 Pendellampor Från Magasin
  Hänget Petite 4600 är lekfullt och kompakt. Detta hänge utvecklades baserat på flera önskemål om en mindre belysningsarmatur. Behöver en GX53-BASE, LED max. 20 W.
 • Secto Victo 4250 Birk - H: 48 cmØ: 56 Pendellampor Från Magasin

  Secto Victo 4250 Birk - H: 48 cmØ: 56 Pendellampor Från Magasin
  BjörkhängeH.48 cm Ø56 cm
 • Secto 4200 Pendel - H: 60 CMØ: 30 Pendellampor Från Magasin

  Secto 4200 Pendel - H: 60 CMØ: 30 Pendellampor Från Magasin
  Secto 4200 Pendantär en lampa som sprider ett varmt och mysigt ljus över ett stort område, vilket gör att den passar perfekt ovanför matbordet. Lampans design bygger på en innovativ användning av trä och ett gott hantverk. Det är skandinavisk design
 • Secto 4241 Pendel - H: 45 CMØ: 25 Pendellampor Från Magasin

  Secto 4241 Pendel - H: 45 CMØ: 25 Pendellampor Från Magasin
  Den mindre Secto-pendelnär lämplig för utrymmen med lägre takhöjd. Imponerande i rader och större grupper.
 • Secto Design Petite 4610 Golvlampa Svart - Golvlampor Björk Svart - 4610 svart

  Secto Design Petite 4610 Golvlampa Svart - Golvlampor Björk Svart - 4610 svart
  Elegant golvlampa i skandinavisk design. Armaturens lampskärm är gjord av formpressade björkskivor med PEFC-certifiering och lampfoten är gjord av pulverlackerat stål. LED-ljuskälla medföljer och så även en 250 centimeter lång textilkabel med tillhörande strömbrytare. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Magnum 4202 Taklampa Björk - Taklampor Björk - 4202KO

  Secto Design Magnum 4202 Taklampa Björk - Taklampor Björk - 4202KO
  Magnum 4202 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Björk Taklampor från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Owalo 7000 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 7000 valnöt

  Secto Design Owalo 7000 Pendel Valnöt - Taklampor Björk Valnöt - 7000 valnöt
  Pampig taklampa handgjord av formpressade björkskivor. Med inspiration från det skandinaviska formspråket har denna taklampa fått sin horisontella design. Det formpressade björkträet i kombination med den senaste generationens LED-lampor ger ett mjukt och behagligt ljus. LED-ljuskälla och textilkabel om två meter ingår. Ljuskällan är dimbar. Vi har valt ut Valnöt Taklampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Magnum 4202 Taklampa Vit - Taklampor Vit - 4202VA

  Secto Design Magnum 4202 Taklampa Vit - Taklampor Vit - 4202VA
  Magnum 4202 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Vit Taklampor från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4210 Golvlampa - Golvlampor Björk - 4210KO

  Secto Design Secto 4210 Golvlampa - Golvlampor Björk - 4210KO
  Secto 4210 golvlampa från Secto Design är en golvlampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus i rummet. Secto 4210 har ett stativ i pulverlackerat stål och har en svart ledning där strömbrytaren också är placerad. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Monteringsanvisning medföljer. Vi har valt ut Björk Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Secto 4231 Vägglampa Svart - Vägglampor Björk Svart - 4231MU

  Secto Design Secto 4231 Vägglampa Svart - Vägglampor Björk Svart - 4231MU
  Secto 4231 från Secto Design är en vägglampa formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra och stilrena former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Har vita ledningar och monteras på väggen med exempelvis en tavelkrok. Finns även i större storlek (Secto 4230). Vi har valt ut Svart Vägglampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Petite 4620 Bordslampa - Bordslampor Svart

  Secto Design Petite 4620 Bordslampa - Bordslampor Svart
  Lampserien Petite från Secto Design är formgiven av den prisbelönte arkitekten Seppo Koho. Den mindre bordslampan Petite tillverkas av skickliga hantverkare i Finland i robust björk av högsta kvalitet. Ställbar skärm och ger ett mjukt, behagligt ljus som passar utmärkt till säng- eller hallbordet. Lamporna är bestyckade med den senaste LED-tekniken. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Secto Design Magnum 4202 Taklampa Svart - Taklampor Svart - 4202MU

  Secto Design Magnum 4202 Taklampa Svart - Taklampor Svart - 4202MU
  Magnum 4202 från Secto Design är en stilren pendel som är formgiven av arkitekten Seppo Koho. Secto designs lampor görs för hand av finska finsnickrare och tillverkas av formpressad finsk björk av högsta kvalitet. Lamporna böjs till vackra former och som bär typiska skandinaviska linjer och som sprider ett vackert ljus. Kommer i utförandena björk, svart- och vit laminat. Den svarta lampans ledning, samt takkoppen som döljer takuttaget, är svart. Den vita och björkfärgade lampans ledning och takkopp är vit. Vi har valt ut Svart Taklampor från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Puncto 4203 Taklampa Vit - Taklampor Vit - 4203VA

  Secto Design Puncto 4203 Taklampa Vit - Taklampor Vit - 4203VA
  Puncto 4203 Taklampa, Vit från Secto Design. Vi har valt ut Vit Taklampor från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Atto Black - H: 21 cmØ: 34 Pendellampor Från Magasin

  Secto Atto Black - H: 21 cmØ: 34 Pendellampor Från Magasin
  Atto 5000är kompakt men ändå sofistikerad. En verklig prestation från våra begåvade snickare. Levereras med inbyggd LED, 13W, 2 850 K., min. 1 200 lm.
 • Secto Design Petite 4610 Golvlampa - Golvlampor Björk - 4610 björk

  Secto Design Petite 4610 Golvlampa - Golvlampor Björk - 4610 björk
  Elegant golvlampa i skandinavisk design. Armaturens lampskärm är gjord av formpressade björkskivor med PEFC-certifiering och lampfoten är gjord av pulverlackerat stål. LED-ljuskälla medföljer och så även en 250 centimeter lång textilkabel med tillhörande strömbrytare. Vi har valt ut Björk Golvlampor i Björk från Secto Design med stor omsorg.
 • Secto Design Puncto 4203 Taklampa Björk - Taklampor Björk - 4203KO

  Secto Design Puncto 4203 Taklampa Björk - Taklampor Björk - 4203KO
  Puncto 4203 Taklampa, Björk från Secto Design. Vi har valt ut Björk Taklampor från Secto Design med stor omsorg.

Secto Design visar tillverkning av lampor

I den här videon får vi följa med till Secto Design i Helsingfors och en liten inblick i hur tillverkningen av dessa designerlampor går till. Det är fascinerande hur man kan skapa de runda konstruktionerna av tunt trä.