Nostalgia design lampor

Nostalgia design har en kollektion av lampor som är gjorda av handskurna glasbitar, insvepta i kopparfolie och förenade med lödning. Lamporna är goda exempel på stilen Tiffany som Louis Comfort Tiffany gav namn till på 1890-talet i USA.

 • Prisma bordslampa vit 40cm

  Prisma bordslampa vit 40cm
  Skapa en sofistikerad och modern atmosfär med vår Tiffanylampa Prisma Vit Bord B90-40. Med dess eleganta design och rena linjer blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även en stilfull inredningsdetalj&hellip:
 • Konvalj bordslampa 17cm

  Konvalj bordslampa 17cm
  Låt naturens skönhet blomstra in i ditt hem med vår Tiffanylampa Konvalj Bordlampa B41-17. Med en förtrollande design inspirerand av konvaljblomman blir denna lampa en konstnärlig prydnad och en källa&hellip:
 • String taklampa 40cm

  String taklampa 40cm
  Ge ditt rum en touch av konstnärlig elegans med vår Tiffanylampa String Taklampa T73-40. Denna taklampa kombinerar stil och funktionalitet, och blir inte bara en ljuskälla utan även en konstnärlig&hellip:
 • Lilja taklampa 40cm

  Lilja taklampa 40cm
  Fånga ögonblicket av romantiskt ljus och konstnärlig elegans med vår Tiffanylampa Lilja taklampa T09-40. Lilja-designen är konstnärligt skapad med hjälp av 405 bitar, vilket ger en unik och fängslande&hellip:
 • Dahlia taklampa 40cm

  Dahlia taklampa 40cm
  Förhöj din inredning med en touch av blomstrande skönhet med vår Tiffanylampa Dahlia pendel T31-40. Med dess stilrena design och inspirerande blommotiv blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan&hellip:
 • Dahlia pendel 13cm

  Dahlia pendel 13cm
  Förhöj din inredning med en touch av blomstrande skönhet med vår Tiffanylampa Dahlia pendel T31-13. Med dess stilrena design och inspirerande blommotiv blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan&hellip:
 • Rosor taklampa 40cm

  Rosor taklampa 40cm
  Förhöj din inredning med en touch av romantik och blommig skönhet med vår Tiffanylampa Rosor taklampa T17-40. Rosor-designen är konstnärligt skapad med hjälp av 339 bitar, vilket ger en unik och&hellip:
 • Rosor taklampa 25cm

  Rosor taklampa 25cm
  Förhöj din inredning med en touch av romantik och blommig skönhet med vår Tiffanylampa Rosor taklampa T17-25. Rosor-designen är konstnärligt skapad med hjälp av 267 bitar, vilket ger en unik och&hellip:
 • Retro taklampa 40cm

  Retro taklampa 40cm
  Designen på denna taklampa är inspirerad av retroelement och kombinerar en elegant form med 400 noggrant utvalda bitar, skapade för att bilda en vacker och konstnärlig helhet. Den subtila färgpaletten&hellip:
 • Retro taklampa 25cm

  Retro taklampa 25cm
  Designen på denna taklampa är inspirerad av retroelement och kombinerar en elegant form med 303 noggrant utvalda bitar, skapade för att bilda en vacker och konstnärlig helhet. Den subtila färgpaletten&hellip:
 • Vallmo pendel 13cm

  Vallmo pendel 13cm
  Ge ditt hem en touch av naturlig skönhet med vår Tiffanylampa Vallmo pendel T32-13. Med sina harmoniska proportioner och inspirerande vallmomotiv blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även en&hellip:
 • Hibiskus taklampa 40cm

  Hibiskus taklampa 40cm
  Designen på Hibiskus taklampa är inspirerad av naturens skönhet, och den har ett subtilt blommönster som ger ett konstnärligt och harmoniskt intryck. Den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet&hellip:
 • Hibiskus pendel 12cm

  Hibiskus pendel 12cm
  Designen på Hibiskus pendeln är inspirerad av naturens skönhet, och den har ett subtilt blommönster som ger ett konstnärligt och harmoniskt intryck. Den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet&hellip:
 • Tulipana plafond 40cm

  Tulipana plafond 40cm
  Ge ditt hem en touch av färg och blomstrande skönhet med vår Tiffanylampa Tulipana plafond P65-40. Med sina inspirerande tulpanmotiv och elegant utformade detaljer blir denna lampa inte bara en blickfångande&hellip:
 • Vallmo plafond 45 cm

  Vallmo plafond 45 cm
  Ge ditt hem en touch av naturlig skönhet med vår Tiffanylampa Vallmo plafond P32-45. Med sina harmoniska proportioner och inspirerande vallmomotiv blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även&hellip:
 • Lilja plafond 40cm

  Lilja plafond 40cm
  Fånga ögonblicket av romantiskt ljus och konstnärlig elegans med vår Tiffanylampa Lilja plafond P09-40. Lilja-designen är konstnärligt skapad med hjälp av 315 bitar, vilket ger en unik och fängslande&hellip:
 • Fuchsia bordlampa 25cm

  Fuchsia bordlampa 25cm
  Låt ditt hem blomstra med färg och elegans med vår Tiffanylampa Fuchsia Bordlampa B99-25. Med sin inspirerande design och livfulla fuchsia-blommor blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även&hellip:
 • Våreld bordslampa 39cm

  Våreld bordslampa 39cm
  Skapa en atmosfär av mystik och värme med vår Tiffanylampa Våreld Bordslampa B98-26. Med sin unika design och inspirerande färgpalett blir denna lampa inte bara en källa till belysning utan även&hellip:
 • Vallmo taklampa 45cm

  Vallmo taklampa 45cm
  Ge ditt hem en touch av naturlig skönhet med vår Tiffanylampa Vallmo taklampa T32-45. Med sina harmoniska proportioner och inspirerande vallmomotiv blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även&hellip:
 • Druvor pendel 13cm

  Druvor pendel 13cm
  Förhöj din belysningslösning med vår Tiffanylampa Druvor Pendel T34-13, som kombinerar konstnärlig elegans med en touch av naturens skönhet. Denna pendellampa är inte bara en ljuskälla utan även&hellip:
 • Rosita pendel 12cm

  Rosita pendel 12cm
  Låt romantik och blommig skönhet blomstra i ditt hem med vår Tiffanylampa Rosita Pendel T36-12. Denna pendellampa förenar konstnärlig design med en touch av elegans, vilket gör den till en förtrollande&hellip:
 • Tulipana pendel 12cm

  Tulipana pendel 12cm
  Ge ditt hem en touch av färg och blomstrande skönhet med vår Tiffanylampa Tulipana pendel T65-12. Med sina inspirerande tulpanmotiv och elegant utformade detaljer blir denna lampa inte bara en blickfångande&hellip:
 • Tulipana taklampa 40cm

  Tulipana taklampa 40cm
  Ge ditt hem en touch av färg och blomstrande skönhet med vår Tiffanylampa Tulipana taklampa T65-40. Med sina inspirerande tulpanmotiv och elegant utformade detaljer blir denna lampa inte bara en blickfångande&hellip:
 • Coupe amber taklampa 45cm

  Coupe amber taklampa 45cm
  Låt ditt rum glöda av varmt och inbjudande ljus med vår Tiffanylampa Coupe Amber Taklampa T82-45. Denna taklampa kombinerar stil med en touch av vintage charm och blir inte bara en ljuskälla utan även&hellip:
 • Vildros pendel 13cm

  Vildros pendel 13cm
  Skapa en atmosfär av romantik och naturlig skönhet med vår Tiffanylampa Vildros pendel T83-13. Med sina förtrollande vildrosor och elegant utformade detaljer blir denna lampa inte bara en funktionell&hellip:
 • Vildros taklampa 25cm

  Vildros taklampa 25cm
  Skapa en atmosfär av romantik och naturlig skönhet med vår Tiffanylampa Vildros taklampa T83-25. Med sina förtrollande vildrosor och elegant utformade detaljer blir denna lampa inte bara en funktionell&hellip:
 • Vildros taklampa 40cm

  Vildros taklampa 40cm
  Skapa en atmosfär av romantik och naturlig skönhet med vår Tiffanylampa Vildros taklampa T83-40. Med sina förtrollande vildrosor och elegant utformade detaljer blir denna lampa inte bara en funktionell&hellip:
 • Mondo taklampa 40cm

  Mondo taklampa 40cm
  Skapa en atmosfär av konstnärlig skönhet och varmt ljus med vår Tiffanylampa Mondo Tak T96-40. Denna taklampa kombinerar en unik design med funktionell elegans och blir inte bara en ljuskälla utan&hellip:
 • Björk pendel 12cm

  Björk pendel 12cm
  Inför en känsla av naturens lugn och elegans med vår Tiffanylampa Björk pendel T97-12. Med sin inspirerande design och försiktigt utformade detaljer blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även&hellip:
 • Björk taklampa 25cm

  Björk taklampa 25cm
  Inför en känsla av naturens lugn och elegans med vår Tiffanylampa Björk taklampa T97-25. Med sin inspirerande design och försiktigt utformade detaljer blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan&hellip:
 • Fuchsia pendel 12cm

  Fuchsia pendel 12cm
  Låt ditt hem blomstra med färg och elegans med vår Tiffanylampa Fuchsia pendel T99-12. Med sin inspirerande design och livfulla fuchsia-blommor blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även en&hellip:
 • Fuchsia taklampa 25cm

  Fuchsia taklampa 25cm
  Låt ditt hem blomstra med färg och elegans med vår Tiffanylampa Fuchsia taklampa T99-25. Med sin inspirerande design och livfulla fuchsia-blommor blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även&hellip:
 • Rosor bordslampa 25cm

  Rosor bordslampa 25cm
  Förhöj din inredning med en touch av romantik och blommig skönhet med vår Tiffanylampa Rosor Bordlampa B17-25. Rosor-designen är konstnärligt skapad med hjälp av 267 bitar, vilket ger en unik och&hellip:
 • Bordslampa trollslända oliv 30cm

  Bordslampa trollslända oliv 30cm
  Ge ditt hem en touch av tidlös elegans med denna vackra Tiffanylampa i Trollslända Oliv-design. Med en diameter på 30 cm och en höjd på 47 cm blir denna lampa ett iögonfallande tillskott till ditt&hellip:
 • Bordslampa trollslända safirblå 20cm

  Bordslampa trollslända safirblå 20cm
  Ge ditt hem en touch av tidlös elegans med denna vackra Tiffanylampa i Trollslända safirblå-design. Med en diameter på 20 cm och en höjd på 32 cm blir denna lampa ett iögonfallande tillskott till&hellip:
 • Bordslampa trollslända safirblå 30cm

  Bordslampa trollslända safirblå 30cm
  Ge ditt hem en touch av tidlös elegans med denna vackra Tiffanylampa i Trollslända safirblå-design. Med en diameter på 30 cm och en höjd på 47 cm blir denna lampa ett iögonfallande tillskott till&hellip:
 • Taklampa trollslända vin 30cm

  Taklampa trollslända vin 30cm
  Fånga uppmärksamheten med denna vackra Tiffanytaklampa i Trollslända-design, en perfekt kombination av konstnärlig skönhet och funktionell belysning. Den här taklampan ger inte bara en behaglig och&hellip:
 • Takpendel trollslända oliv 13cm

  Takpendel trollslända oliv 13cm
  Fånga uppmärksamheten med denna vackra Tiffanytaklampa i Trollslända-design, en perfekt kombination av konstnärlig skönhet och funktionell belysning. Den här taklampan ger inte bara en behaglig och&hellip:
 • Taklampa trollslända oliv 30cm

  Taklampa trollslända oliv 30cm
  Fånga uppmärksamheten med denna vackra Tiffanytaklampa i Trollslända-design, en perfekt kombination av konstnärlig skönhet och funktionell belysning. Den här taklampan ger inte bara en behaglig och&hellip:
 • Takpendel trollslända safirblå 13cm

  Takpendel trollslända safirblå 13cm
  Fånga uppmärksamheten med denna vackra Tiffanytaklampa i Trollslända-design, en perfekt kombination av konstnärlig skönhet och funktionell belysning. Den här taklampan ger inte bara en behaglig och&hellip:
 • Taklampa trollslända safirblå 30cm

  Taklampa trollslända safirblå 30cm
  Fånga uppmärksamheten med denna vackra Tiffanytaklampa i Trollslända-design, en perfekt kombination av konstnärlig skönhet och funktionell belysning. Den här taklampan ger inte bara en behaglig och&hellip:
 • Hibiskus bordlampa 20cm

  Hibiskus bordlampa 20cm
  Designen på Hibiskus bordlampan är inspirerad av naturens skönhet, och den har ett subtilt blommönster som ger ett konstnärligt och harmoniskt intryck. Den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet&hellip:
 • Lilja bordslampa 15cm

  Lilja bordslampa 15cm
  Fånga ögonblicket av romantiskt ljus och konstnärlig elegans med vår Tiffanylampa Lilja Bordlampa B09-15. Lilja-designen är konstnärligt skapad med hjälp av 154 bitar, vilket ger en unik och fängslande&hellip:
 • Lilja bordslampa 25cm

  Lilja bordslampa 25cm
  Fånga ögonblicket av romantiskt ljus och konstnärlig elegans med vår Tiffanylampa Lilja Bordlampa B09-25. Lilja-designen är konstnärligt skapad med hjälp av 285 bitar, vilket ger en unik och fängslande&hellip:
 • Fresia bordslampa 12cm

  Fresia bordslampa 12cm
  Fånga ögonblicket av romantiskt ljus och konstnärlig elegans med vår Tiffanylampa Fresia bordslampa B12-30. Fresia-designen är konstnärligt skapad med hjälp av 286 bitar, vilket ger en unik och&hellip:
 • Retro bordslampa 25cm

  Retro bordslampa 25cm
  Designen på denna bordslampa är inspirerad av retroelement och kombinerar en elegant form med 303 noggrant utvalda bitar, skapade för att bilda en vacker och konstnärlig helhet. Den subtila färgpaletten&hellip:
 • Tukan fågel bordslampa 32cm

  Tukan fågel bordslampa 32cm
  Skapa en lekfull och färgstark atmosfär i ditt hem med vår Tiffanylampa Tukan Bordlampa B16-32. Tukan-designen är konstnärligt skapad med hjälp av 145 bitar, vilket ger en unik och fängslande belysningseffekt.&hellip:
 • Fuchsia bordslampa 15cm

  Fuchsia bordslampa 15cm
  Låt ditt hem blomstra med färg och elegans med vår Tiffanylampa Fuchsia Bordlampa B99-15. Med sin inspirerande design och livfulla fuchsia-blommor blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även&hellip:
 • Papegoja grön bordlampa 39cm

  Papegoja grön bordlampa 39cm
  Ge ditt hem en exotisk touch med vår Tiffanylampa Papegoja Bordlampa B18-36. Med en höjd på 39 cm blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även en konstnärlig prydnad som fångar ögat med sitt&hellip:
 • Svan mosaik bordlampa 20cm

  Svan mosaik bordlampa 20cm
  Låt din inredning glänsa med en touch av elegans och konstnärlig skönhet med vår Tiffanylampa Svan Mosaik Bordlampa B19-20M. Med en längd på 19 cm och en höjd på 20 cm är denna lampa en konstnärlig&hellip:
 • Dahlia bordslampa 20cm

  Dahlia bordslampa 20cm
  Förhöj din inredning med en touch av blomstrande skönhet med vår Tiffanylampa Dahlia Bordlampa B31-20. Med dess stilrena design och inspirerande blommotiv blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan&hellip:
 • Dahlia bordslampa 40cm

  Dahlia bordslampa 40cm
  Förhöj din inredning med en touch av blomstrande skönhet med vår Tiffanylampa Dahlia Bordlampa B31-40. Med dess stilrena design och inspirerande blommotiv blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan&hellip:
 • Vallmo bordslampa 30cm

  Vallmo bordslampa 30cm
  Ge ditt hem en touch av naturlig skönhet med vår Tiffanylampa Vallmo Bordlampa B32-30. Med sina harmoniska proportioner och inspirerande vallmomotiv blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även&hellip:
 • Vallmo bordslampa 45cm

  Vallmo bordslampa 45cm
  Ge ditt hem en touch av naturlig skönhet med vår Tiffanylampa Vallmo Bordlampa B32-45. Med sina harmoniska proportioner och inspirerande vallmomotiv blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan även&hellip:
 • Tulipana bordslampa 15cm

  Tulipana bordslampa 15cm
  Ge ditt hem en touch av färg och blomstrande skönhet med vår Tiffanylampa Tulipana Bord B65-15. Med sina inspirerande tulpanmotiv och elegant utformade detaljer blir denna lampa inte bara en blickfångande&hellip:
 • Tulipana bordslampa 25cm

  Tulipana bordslampa 25cm
  Ge ditt hem en touch av färg och blomstrande skönhet med vår Tiffanylampa Tulipana Bord B65-25. Med sina inspirerande tulpanmotiv och elegant utformade detaljer blir denna lampa inte bara en blickfångande&hellip:
 • Vildros bordslampa 15cm

  Vildros bordslampa 15cm
  Skapa en atmosfär av romantik och naturlig skönhet med vår Tiffanylampa Vildros Bord B83-15. Med sina förtrollande vildrosor och elegant utformade detaljer blir denna lampa inte bara en funktionell&hellip:
 • Vildros bordslampa 25cm

  Vildros bordslampa 25cm
  Skapa en atmosfär av romantik och naturlig skönhet med vår Tiffanylampa Vildros Bord B83-25. Med sina förtrollande vildrosor och elegant utformade detaljer blir denna lampa inte bara en funktionell&hellip:
 • Björk bordslampa 15cm

  Björk bordslampa 15cm
  Inför en känsla av naturens lugn och elegans med vår Tiffanylampa Björk Bordlampa B97-15. Med sin inspirerande design och försiktigt utformade detaljer blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan&hellip:
 • Björk bordslampa 25cm

  Björk bordslampa 25cm
  Inför en känsla av naturens lugn och elegans med vår Tiffanylampa Björk Bordlampa B97-25. Med sin inspirerande design och försiktigt utformade detaljer blir denna lampa inte bara en ljuskälla utan&hellip:
 • Bordslampa trollslända vin 30cm

  Bordslampa trollslända vin 30cm
  Ge ditt hem en touch av tidlös elegans med denna vackra Tiffanylampa i Trollslända vin-design. Med en diameter på 30 cm och en höjd på 47 cm blir denna lampa ett iögonfallande tillskott till ditt&hellip: