Masiero lampor

Paolo Masiero and Marilena Pellizzato grundade Masiero Lighting 1981. Deras huvudkontor ligger fem kilometer från Venedig där också produktion och lager finns. Företagets design kvalar verkligen in bland italiensk lampdesign i framkant.

Belysning hos Masiero återförsäljare online

 • Masiero Rund LED-taklampa Libe Round, 60 cm

  Masiero Rund LED-taklampa Libe Round, 60 cm
  Libe Round LED-designhänglampa med Asfour-kristaller Ek och glänsande Asfour-kristaller kombineras på ett spännande sätt hos LED-designhänglampan Libe Round. I hänglampans runda, ringformade skärm integrerades runtom varmvita lysdioder som tack vare de integrerade, satinerade Asfour-kristaller avger ett mjukt ljus. Även lampans takkåpa tillverkades av ett träelement i ek. LED-hänglampan Libe Round med en diameter på 60 cm belyser exempelvis matbordet på ett ädelt och mycket behagligt sätt – den kan fästes på de tre stålvajrar med en höjd på 150 cm. Den exklusiva och högkvalitativa LED-taklampan Libe Round är tillverkad av högkvalitativa material i Italien – en kvalitetsprodukt som ger långvarig glädje och energisnål, kraftfull belysning.
 • Masiero Hänglampa Ola S6/60 vita/färgade kristaller

  Masiero Hänglampa Ola S6/60 vita/färgade kristaller
  En himmel av glas - tilltalande ljuspendel Ola S6/60 Pendellampan Ola S6/60 består av ett cirkulärt metallelement som är vackert lackerat och utgör ramen för ljuskällan. Inom metallramen finns fint utformade och lackerade glaselement som skimrar på många olika sätt och ger en atmosfärisk miljö tack vare ljuset ovanför. En estetisk armatur som kan sätta varje rum i scen på ett representativt, konstnärligt och mycket ovanligt sätt. Armaturerna från denna italienska tillverkare står för en hög grad av elegans och exklusivitet, eftersom endast högkvalitativa material används och både designprocessen och produktionen sker i Italien. Detta resulterar i kvalitetsprodukter med ett lyxigt utseende som erbjuder en skräddarsydd form av belysning.
 • Masiero Golvlampa Eva STL3+1, guld

  Masiero Golvlampa Eva STL3+1, guld
  Elegant golvlampa Eva STL3 + 1 i konstnärlig design - inklusive dimmer Golvlampan Eva STL3 + 1 har en rund metallskärm med en rund glasdiffusionsplatta i toppen så att ljuset även kan avges uppåt. Dessutom har denna golvlampa en estetiskt formad fot gjord av harts och metall, som ger en konstnärlig touh till den klassiskt formade skärmen. En högklassig och alltigenom exklusiv lampa med representativa drag, som ger en exklusiv atmosfär i varje vardagsrum. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Avlång tavellampa Lysanna, 60 cm

  Masiero Avlång tavellampa Lysanna, 60 cm
  Tavellampan Lysanna sätter väggen i centrum Den som vill sätta tavlor, foton och andra dekorationsobjekt i deras rätta ljus finner med Lysanna säkert den passande tavellampan för varje tillfälle. Dess klassiska utseende betonas framför allt av den förgyllda metallen, dessutom har huvudet en dekorativ bård som ger tilltalande accenter. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Bordslampa Annino med Swarovski-detaljer, 5 ljus

  Masiero Bordslampa Annino med Swarovski-detaljer, 5 ljus
  Pampig bordslampa Annino - upphöjd glans och gnistrande reflexer Som en förminskad kopia av forna tiders kandelabrar lyser denna bordslampa i serien Annino. Den förgyllda metallstommen med sina böjda armar omgivna av transparent glas lovar en lyxig atmosfär och sätter vackra accenter framför allt i klassiska inredningsstilar. Höjdpunkten är ändå de små kristallerna av Swarovski-detaljer som hänger dekorativt från glasplattorna. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Förgylld LED-tavellampa Melle

  Masiero Förgylld LED-tavellampa Melle
  Kompakt LED-tavellampa Melle med varmvitt ljus LED-tavellampan är tillverkad av förgylld metall, 31 cm bred och 10 cm hög. Utskjutningen på 15 cm är mycket dekorativ, eftersom bården då framhävs. Transformator ingår i leveransen. LED-ljuskällor ger energisnål användning.
 • Masiero Helt igenom klassisk vägglampa Teodora

  Masiero Helt igenom klassisk vägglampa Teodora
  Detaljrikt utformad vägglampaTeodora med elfenbensfärgad skärm Den som söker en klassiskt vacker vägglampa med många vackra detaljer finner säkert ett passande exemplar i Teodora. Vägglampan låter mycket behagliga ljusförhållanden uppstå genom den elfenbensfärgade skärmen och kärleksfullt utarbetade designen. Det börjar med skärmens gyllene infattning, fortsätter med dekorsnodden och får sin höjdpunkt i de båda snygga hjärtformade hängena av slipat glas. För en höjd av lyx är Teodoras metallstomme glänsande förgylld och en mjuk glans pryder den elfenbensfärgade skärmen. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Henrika - förgylld tavellampa med dekor

  Masiero Henrika - förgylld tavellampa med dekor
  Klassisk tavellampa Henrika med vacker strukturdekor och förgylld yta Helt och hållet i klassisk design passar tavellampan Henrika för anpassad belyning av favoritbilder, det må vara målningar, konsttryck eller fotografier. Fyra ljuskällor ger jämnt ljus på den belysta ytan. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Klassisk tavellampa Lysanna

  Masiero Klassisk tavellampa Lysanna
  Tavellampan Lysanna sätter väggen i centrum Den som vill sätta tavlor, foton och andra dekorationsobjekt i deras rätta ljus finner med Lysanna säkert den passande tavellampan för varje tillfälle. Dess klassiska utseende betonas framför allt av den förgyllda metallen, dessutom har huvudet en dekorativ bård som ger tilltalande accenter. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Nobel bordslampa Marvine, förgylld

  Masiero Nobel bordslampa Marvine, förgylld
  Förgylld bordslampa Marvine med fin shantungskärm Tack vare tre ljuskällor kan denna bordslampa ge tillräckligt ljus, som ändå är utomordentligt behagligt och hemtrevligt, tack vare den elfenbensfärgade tonen på skärmen. Den konstfullt utförda stommen hos Marvine, som är mycket detaljrik, är helt förgylld och ger en utomordentligt luxuös touche. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Välvd kristallkrona Deira

  Masiero Välvd kristallkrona Deira
  En gyllene glans och förtrollande reflexer gör taklampan Deira till ett blickfång Med en diameter av "bara" 40 cm är taklampan Deira inte den mest pompösa i sitt slag, ändå står den inte efter de stora lamporna. Också Deira pryds av många kristaller av Swarovski-element och sätter klassiska accenter med den förgyllda stommen, som höljs av en mantel av glas. Den lilla taklampan kommer på så sätt till sin rätt i många omgivningar och imponerar framför allt när man hänger flera av dessa lampor tillsammans. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Upphöjd golvlampa Annino med Swarovski-detaljer

  Masiero Upphöjd golvlampa Annino med Swarovski-detaljer
  Förgylld metall och Swarovski-detaljer pryder golvlampan Annino Som en imitation av äldre ljusstakar lyser golvlampan i serien Annino. Den förgyllda metallstommen med sina böjda armar omgivna av transparent glas lovar en lyxig atmosfär och sätter vackra accenter framför allt i klassiska inredningsstilar. Höjdpunkten är ändå de små kristallerna av Swarovski-detaljer som hänger dekorativt från glasplattorna. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Angelis - kristallkrona med 12 ljuskällor, vit

  Masiero Angelis - kristallkrona med 12 ljuskällor, vit
  Eleganta damastskärmar och effektfulla Asfour-kristaller pryder lampkronan Angelis Det är forna tiders ståt som smycket denna stilfulla lampkrona. Påkostade dekorationer och elegant svängda former sammanfogas till en stilfull helhetsbild som ännu i dag pryder allehanda rum. Blicken går sedan till den pampiga stommen, som ser ut att vara omgiven av späda fjädrar och understryker det klassiskt antika intrycket. Vita lampskärmar av fin damast med guldfärgad bård ger behagligt, hemtrevligt ljus i omgivningen medan Asfour-kristallerna ger tilltalande accenter. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Sarafine - klassiskt vacker bordslampa

  Masiero Sarafine - klassiskt vacker bordslampa
  Bordslampa Sarafine med kantig plisséeskärm och förgylld stomme Bordslampan Sarafine är allt igenom klassisk. Det visar sig särskilt i kombinationen mellan en vit plisséeskärm och en mycket detaljrikt utformad, förgylld fot. De konstnärligt utformade metallelementen påminner om en gammadlags praktdetaljer från det gamla Grekland eller också om en pokal som förärats en segrare. I varje fall en stilfull belysningsdetalj för alla rum med klassisk inredning. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Hänglampa Eva S3+1, vit

  Masiero Hänglampa Eva S3+1, vit
  Eleganta hänglampa Eva S3+1 i diskret form Elegant hänglampa Eva S3+1 har rund skärm av aluminium och lackerats på ett tilltalande sett på utsidan. På så sätt uppstår behaglig och passande belysning, tack vare reflektionen i den vita insidan. Dessutom finns harmoniskt välvda träelement på lampan, tillsammans med droppformiga hängen av trä. En högklassig och alltigenom exklusiv lampa med representativa drag, som ger en exklusiv atmosfär i varje vardagsrum. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Bordslampa Ola TL2 vita/färgade kristaller

  Masiero Bordslampa Ola TL2 vita/färgade kristaller
  Attraktivt upplyst bordslampa Ola TL2 Bordslampan Ola TL2 består av ett stativ med ett ovalt metallelement ovanför, som är vackert lackerat och fungerar som en ram för ljuskällan. Innanför metallramen finns fint tillverkade och lackerade glasögon som skimrar på många olika sätt och som ger en atmosfärisk miljö tack vare ljuset ovanför. En estetisk armatur som kan sätta scenen för varje vardagsrum på ett representativt, konstnärligt och ovanligt sätt. Armaturerna från denna italienska tillverkare står för en hög grad av elegans och exklusivitet, eftersom endast högkvalitativa material används och både designprocessen och produktionen sker i Italien. Detta resulterar i kvalitetsprodukter med ett lyxigt utseende som erbjuder en skräddarsydd form av belysning.
 • Masiero Praktfull bordslampa Maria Teresa, tre ljuskällor

  Masiero Praktfull bordslampa Maria Teresa, tre ljuskällor
  Praktfull i klassisk design: förgylld bordslampa Maria Teresa med halvslipade kristaller Stommen hos den exklusiva bordslampan Maria Teresa är förgylld och delvis ommantlad av transparent glas. Glas finns även i de många dekorativa delarna hos denna stearinljusliknande bordslampa, exempelvis finns en glaskula i mitten av de tre ljusen och ett bukigt glaselement i undre delen av stommen. Även ljusmanschetterna, som de halvslipade kristallerna hänger från, är av transparent glas. Bordslampan ska utrustas med E14-ljus, på grund av utseendet bör man avstå från energisparlampor. Retrofit-LED-lampor med filamentteknik rekommenderas däremot. Bordslampan Maria Teresa är en produkt med kvalitetsstämpeln ”Made in Italy”. Tillverkaren av dessa lampor producerar dem uteslutande i Italien och de tillverkas för hand.
 • Masiero Förgylld mässingsbordslampa Grace

  Masiero Förgylld mässingsbordslampa Grace
  Elegant bordslampa Grace med en utstickande lampskärm av fint siden En tidlös och mycket elegant ljuskälla är bordslampan Grace. Dess slanka stomme av förgylld mässing kröns av en klassisk lampskärm av siden, som ger behagligt ljus. Särskilt raffinerad är den utstickande, svängbara armen som gör att ljusskenet kan riktas individuellt. Så inbjuder bordslampan formligen till att sitta och läsa en god bok och glömma bort tiden. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Vacker bordslampa Sarafine

  Masiero Vacker bordslampa Sarafine
  Bordslampa Sarafine med kantig plisséeskärm och förgylld stomme Bordslampan Sarafine är allt igenom klassisk. Det visar sig särskilt i kombinationen mellan en vit plisséeskärm och en mycket detaljrikt utformad, förgylld fot. De konstnärligt utformade metallelementen påminner om en gammadlags praktdetaljer från det gamla Grekland eller också om en pokal som förärats en segrare. I varje fall en stilfull belysningsdetalj för alla rum med klassisk inredning. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Pendellampa Ola S6 OV160 brons/varma färger

  Masiero Pendellampa Ola S6 OV160 brons/varma färger
  Attraktiv belysning med pendellampan Ola Pendellampan Ola S4 består av ett cirkulärt metallelement som är vackert lackat och ramar in ljuskällan. Inuti metallramen finns fint bearbetade och lackerade glaselement som skimrar på många olika sätt och skapar en stämningsfull miljö tack vare ljuskällan ovanför dem. Armaturerna från denna italienska tillverkare kännetecknas av en hög grad av elegans och exklusivitet, eftersom endast högkvalitativa material används och både designprocessen och produktionen äger rum på plats i Italien. Detta resulterar i kvalitetsprodukter med ett lyxigt utseende som erbjuder en skräddarsydd form av belysning.
 • Masiero Taklampa Ola med glashängen och bladguld

  Masiero Taklampa Ola med glashängen och bladguld
  Ädel taklampa Ola med bladguld och bärnstensfärgade glashängen Särskilt ädel ser taklampan Ola ut, tack vare skärmen som är belagd med bladguld, men som med sin klassiska form nästan ser enkel ut. En speciell höjdpunkt är de många glasstenarna som skärmen är dekorerad med. För denna gnistrande höjdpunkt är olika stora bärnstensfärgade glasstenar uppträdda till kedjor. Hela det cirkelrunda ljusutsläppet är behängt med dessa kedjor, så att ljuset som avges genom glasstenarna bryts och reflekteras. En exklusiv atmosfär garanteras med taklampan Ola. Lamporna från denna italienska tillverkare är utvecklade och tillverkade på plats i Italien. Tack vare den manuella tillverkningen kan lamporna uppfylla de högsta krav på kvaliteten.
 • Masiero Underbar taklampa Gracia

  Masiero Underbar taklampa Gracia
  Gnistrande taklampa Gracia i många färger, 105 cm diameter Elegans och exklusivitet men samtidigt också modern charm utstrålar taklampan Garcia. Stommen är lackerad i elfenbensfärg och i imponerande bred, utskjutande och exceptionell form. För briljant allmänbelysning i rummet sörjer tolv halogenljuskällor, som sitter i fattningarna upptill i fästena som är utformade som stearinljus och ger taklampan ett utseende som påminner om en ljuskrona. Romboidformade, kvadratiska och runda prismor av kristallglas i klara färger sitter som kedjor överallt på den dekorativa stommen och gör taklampan till en färgglad blickpunkt i rummet. Högkvalitativa material, bästa och noggrannaste bearbetning, en elegant och exklusiv utstrålning - allt detta utmärker lamporna från denna italienska tillverkare och gör dem till luxuösa kvalitetsprodukter.
 • Masiero Vägglampa Ola A2 OV70 vita/färgade kristaller

  Masiero Vägglampa Ola A2 OV70 vita/färgade kristaller
  Vägglampan Ola A2 OV70 ger elegant belysning Vägglampan Ola A2 OV70 består av ett ovalt metallelement som är attraktivt lackerat och som ramar in ljuskällan. Inom metallramen finns fint utformade och lackerade glaselement som skimrar på många olika sätt och ger en atmosfärisk miljö tack vare ljuset ovanför. En estetisk armatur som kan sätta varje bostadsrum i scen på ett representativt, konstnärligt och mycket ovanligt sätt. Armaturerna från denna italienska tillverkare står för en hög grad av elegans och exklusivitet, eftersom endast högkvalitativa material används och både designprocessen och produktionen sker i Italien. Detta resulterar i kvalitetsprodukter med ett lyxigt utseende som erbjuder en skräddarsydd form av belysning.
 • Masiero Golvlampa Ola STL2 vitt/färgade kristaller

  Masiero Golvlampa Ola STL2 vitt/färgade kristaller
  Konstnärlig golvlampa Ola STL2 med förtrollande glaselement Golvlampan Ola STL2 består av en fot med ett ovalt metallelement som är attraktivt lackerat och ramar in lampan. Innanför metallramen finns fint tillverkade och lackerade glasögon som skimrar på många olika sätt och som ger en atmosfärisk miljö tack vare ljuset ovanför. En estetisk armatur som kan sätta varje bostadsrum i scen på ett representativt, konstnärligt och mycket ovanligt sätt. Armaturerna från denna italienska tillverkare står för en hög grad av elegans och exklusivitet, eftersom endast högkvalitativa material används och både designprocessen och produktionen sker i Italien. Detta resulterar i kvalitetsprodukter med ett lyxigt utseende som erbjuder en skräddarsydd form av belysning.
 • Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, guld

  Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, guld
  Designervägglampa Palm med LED-lampor Helt av metall är LED-vägglampan Palm som är mycket modern och puristisk. Kroppen är mycket platt med ett djup på bara 5 cm. Lampans form är iögonfallande och fri för olika tolkningar. det skulle kunna vara en stiliserad blomma, som just öppnas, eller en solfjäder. Om man monterar flera lampor i modulsystemet tillsammans på väggen kan man nästan skapa illusionen av små svällande moln. Utöver det speciella utseendet och de mångsidiga monteringsmöjligheterna övertygar vägglampan Palm även genom sin ljusverkan. Runt om profilen sitter nämligen ett LED-band, som möjliggör ljusutstrålning åt alla håll. Det indirekta ljuset från Palm garanterar en hemtrevlig atmosfär i rummet. Made in Italy
 • Masiero Hänglampa Ola S6 90 vita/färgade kristaller

  Masiero Hänglampa Ola S6 90 vita/färgade kristaller
  En himmel av glas - Attraktivt belyst pendel Ola S6/90 Pendellampan Ola S6/90 består av ett cirkulärt metallelement som är vackert lackerat och utgör ramen för ljuskällan. Innanför metallramen finns fint utformade och lackerade glaselement som skimrar på många olika sätt och som ger en atmosfärisk miljö tack vare ljuset ovanför. En estetisk armatur som kan sätta varje rum i scen på ett representativt, konstnärligt och mycket ovanligt sätt. Armaturerna från denna italienska tillverkare står för en hög grad av elegans och exklusivitet, eftersom endast högkvalitativa material används och både designprocessen och produktionen sker i Italien. Detta resulterar i kvalitetsprodukter med ett lyxigt utseende som erbjuder en skräddarsydd form av belysning.
 • Masiero Lampkrona Angelis med damastskärmar, 8 ljus vit

  Masiero Lampkrona Angelis med damastskärmar, 8 ljus vit
  Den exklusiva kristallkronan Angelis förtrollar med fina ljusreflexer Det är forna tiders ståt som smycket denna stilfulla lampkrona. Påkostade dekorationer och elegant svängda former sammanfogas till en stilfull helhetsbild som ännu i dag pryder allehanda rum. Blicken går sedan till den pampiga stommen, som ser ut att vara omgiven av späda fjädrar och understryker det klassiskt antika intrycket. Vita lampskärmar av fin damast med guldfärgad bård ger behagligt, hemtrevligt ljus i omgivningen medan Asfour-kristallerna ger tilltalande accenter. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Lampkrona Angelis med damastskärmar, 8 ljus guld

  Masiero Lampkrona Angelis med damastskärmar, 8 ljus guld
  Den exklusiva kristallkronan Angelis förtrollar med fina ljusreflexer Det är forna tiders ståt som smycket denna stilfulla lampkrona. Påkostade dekorationer och elegant svängda former sammanfogas till en stilfull helhetsbild som ännu i dag pryder allehanda rum. Blicken går sedan till den pampiga stommen, som ser ut att vara omgiven av späda fjädrar och understryker det klassiskt antika intrycket. Vita lampskärmar av fin damast med guldfärgad bård ger behagligt, hemtrevligt ljus i omgivningen medan Asfour-kristallerna ger tilltalande accenter. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Eva A3 vägglampa, guld

  Masiero Eva A3 vägglampa, guld
  Diskret elegant Eva A3 vägglampa Eva A3 vägglampa har en halvcirkelformad skärm av aluminium, som endast är lackerad på utsidan. Detta skapar en behaglig och passande belysning tack vare reflektionen av den vita insidan. På armaturen finns också harmoniskt böljande träelement, som kompletteras av ett droppformat träupphäng. En högkvalitativ och helt igenom exklusiv armatur med prestigefyllda egenskaper som ger en exklusiv känsla till alla bostadsutrymmen. Lamporna från den italienska tillverkaren finns i guld, vitt och svart och står för en hög grad av elegans och exklusivitet, eftersom endast högkvalitativa material används och både designprocessen och tillverkningen sker på plats i Italien. Detta resulterar i kvalitetsprodukter med ett lyxigt utseende som erbjuder en skräddarsydd form av belysning.
 • Masiero Bordslampa Eva TL3+1G 75 cm, guld

  Masiero Bordslampa Eva TL3+1G 75 cm, guld
  Stilfull bordslampa Eva TL3 + 1G i modern design Bordslampan Eva TL3 + 1G har en rund skärm, som består av metall. Den svängda foten i metall och harts som håller skärmen, ger lampan en klassisk touch. En rund glasdiffusionspanel på toppen av skärmen gör det möjligt för ljuset att även avges uppåt. En högklassig och alltigenom exklusiv lampa med representativa drag, som ger en exklusiv atmosfär i varje vardagsrum. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Bordslampa Eva TL3+1G 75 cm, vit

  Masiero Bordslampa Eva TL3+1G 75 cm, vit
  Stilfull bordslampa Eva TL3 + 1G i modern design Bordslampan Eva TL3 + 1G har en rund skärm, som består av metall. Den svängda foten i metall och harts som håller skärmen, ger lampan en klassisk touch. En rund glasdiffusionspanel på toppen av skärmen gör det möjligt för ljuset att även avges uppåt. En högklassig och alltigenom exklusiv lampa med representativa drag, som ger en exklusiv atmosfär i varje vardagsrum. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Tidlös LED-bordslampa Libe TL

  Masiero Tidlös LED-bordslampa Libe TL
  Bågformad LED-bordslampa Libe TL av trä och kristall Naturfärgat ekträ i vacker, böjd form utgör lampkroppen hos den imponerade LED-bordslampan Libe TL. I träbågens övre del integrerades varmvita lysdioder. Dessa täcks av högkvalitativa Asfour-kristaller. Denna kombination av naturfärgat trä, gnistrande kristallelement och en rund, förkromad metallfot och den intressanta formgivningen av de enskilda elementen gör bordslampan Libe TL till en dekorativ höjdpunkt i rummet. Lampan tänds och släcks med hjälp av strömbrytaren på kabeln. Libe TL är en kvalitetsprodukt som är tillverkad i Italien. Produkterna från denna tillverkare utmärker sig, utöver sin mycket höga kvalitet, även genom sin lyxiga utstrålning, en exklusiv formgivning och en speciell ljuseffekt.
 • Masiero Snygg bordslampa Maureen med Murano-glas

  Masiero Snygg bordslampa Maureen med Murano-glas
  Bordslampan Maureen lyser klassiskt För vanliga bordslampor - i vardagsrum - används som en stämningsfull extrabelysning. För detta område är modellen Maureen utmärkt lämplig, eftersom ljuset som lyser genom den plisserade skärmen i rummet är varmt och hemtrevligt. Den kulformade foten hos bordslampan består av munblåst Murano-glas och är dekorerad med en garntofs i grönt och guld. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero LED-utomhus-lampkrona Drylight S12, 12 ljuskällor

  Masiero LED-utomhus-lampkrona Drylight S12, 12 ljuskällor
  Drylight S12 - LED-lampkronan för vacker ljusglans utomhus Med LED-lampkronan Drylight S12 skapas en gnistrande, exceptionell och exklusiv belysning utomhus. Den blir en prydande highlight på terrasser till trädgårdslokaler, hotell eller herrskapsrum av de mest skilda slag. Den dammtäta och vattenstänksskyddade lampkronan som är försedd med skyddsklass IP65 är tillverkad av glastrådsförstärkt plast. Inmantlingen av plast, som omger LED-lamporna är tillverkade i form av stearinljuslampor. Imponerande ljus och strålande och gnistrande effekter skapas av lampkronan Drylight S12 och gör alla områden utomhus luxuösa och exklusiva. Drylight S12 är en kvalitetslampkrona för utomhusbruk, tillverkad av högkvalitativa material i imponerande design i Italien och den blir till en gnistrande attraktion.
 • Masiero Vägglampa Ola OV 50 vitt/färgade kristaller

  Masiero Vägglampa Ola OV 50 vitt/färgade kristaller
  50 cm lång - vit vägglampa Ola med färgad glassten som hänger Med vägglampan Ola kan du skapa mer än bara mysigt extra ljus. Dess design och speciella dekoration med färgade glasstenar gör den till ett designobjekt med en ovanlig ljuseffekt. Den vitlackerade metallkroppen fungerar som lampskärm och är ovalformad. Vägglampan ger ljus både uppåt och nedåt. Vid den lägre ljusutgången är den dock utrustad med många glasblockkedjor av olika längd som består av färgat italienskt glas. Detta bryter ljuset och reflektionerna fördelas i rummet. De flerfärgade stenarna skapar också en färgstark accent. Det speciella med dessa ädla lampor är att tillverkaren kommer från Italien och att hans produkter är helt handgjorda på plats.
 • Masiero Gracia - vägglampa m dekorativa prismor, 2 lampor

  Masiero Gracia - vägglampa m dekorativa prismor, 2 lampor
  Gracia - en vägglampa som förenar klassiska och moderna drag Medan den elfenbensfärgade metallstommen hos vägglampan i form av en stearinljuslampa med två ljushållare är mycket klassisk till formen, har de färgglada glasprismorna av kristallglas i olika former, som fördelar sig över vägglampan, mycket moderna drag. Denna kombination gör vägglampan Garcia till en effektfull ljuskälla som garanterat drar blickarna till sig och uppmärksamheten mot sig. I lampfattningarna som liknar stearinljus utgör G9-halogenlampor flammorna och sveper in rummet och väggen i briljant ljus. Gracia är en högkvalitativ vägglampa tillverkad in Italien.
 • Masiero Ädel bordslampa Ella av Muranoglas.

  Masiero Ädel bordslampa Ella av Muranoglas.
  Ädel bordslampa Ella med sockel av Muranoglas För en stilfull extrabelysning sörjer den ädla bordslampan Ella, som har många dekorativa detaljer. Exempelvis är den gyllene snodden med glänsande hjärthängen eller den plisserade skärmen av pongé-tyg är vävda av tvättat natursiden. Ett absolutblickfång är den lysande röda sockeln av handtillverkat Muranoglas. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Representativ lampkrona Eva S10, vit

  Masiero Representativ lampkrona Eva S10, vit
  Vacker lampkrona Eva S10 i unik design Lampkronan Eva utgör en unik stilmix, som består av en hyllning till gamla och nya lampkronor, och blir en fullkomligt modern design Lampkronan har totalt 10 tilltalande utformade lampskärmar av aluminium. Därför reflekteras ljuset från den vita insidan särskilt fördelaktigt och bidrar till en harmonisk och stämningsfullt elegant atmosfär. Ytterligare en speciell egenskap hos denna lampa är ränderna och de hängande dekorelementen som alla består av svarvat trä. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Naturlig LED-taklampa Libe Round, 90 cm

  Masiero Naturlig LED-taklampa Libe Round, 90 cm
  Ringformad LED-taklampa Libe Round av ek Skärmen hos LED-taklampan Libe Round består av en utskjutande ring av äkta ek. På insidan sitter exklusiva Asfour-kristaller som de varmvita LED-lamporna får att gnistra. Ljuset lyser direkt igenom kristallerna och skapar ett gnistrande ljussken som får kristallerna att imponerande komma till sin rätt. På så sätt ser LED-taklampan å ena sidan enkel ut, men å den andra utstrålar den en diskret exklusivitet när den lyser, och drar säkert en och annan blick till sig. Libe Round har skapats helt i Italien, från design till produktion. Med en produkt från tillverkaren Masiero kan man vara säker på att få en högkvalitativ lampa som ger långvarig glädje.
 • Masiero Halvklotformad taklampa Rosemery

  Masiero Halvklotformad taklampa Rosemery
  Flerfärgade glaskulor som lampskärm hos taklampan Rosemery Taklampan Rosemery skapar verklig färgprakt med sina många runda glasstenar i olika färger, för ljuset bryts i de slipade glasstenarna när lampan tänds och fördelas som glittrande ljusaccenter i rummet. Som alla produkter från denna tillverkare produceras även serien Rosemery för hand i Italien. Därmed står lamporna inte bara för en tilltalande design, utan även för kvalitet som skapar lång livslängd och högt värde.
 • Masiero Cremefärgad lampkrona ANOUK med 12 ljuskällor

  Masiero Cremefärgad lampkrona ANOUK med 12 ljuskällor
  Lampkronan ANOUK bidrar med sitt elfenbensfärgade utseende till en harmonisk effekt i rummet Genom lampskärmarna av elfenbensfärgat shantung-material uppstår en vacker ljusverkan i rummet och plasthängena är överdragna med bladguld vilket ser behagligt ädelt ut. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero För utomhusbruk - LED-lampkrona Drylight S24

  Masiero För utomhusbruk - LED-lampkrona Drylight S24
  Imponerande LED-lampkrona Drylight S24 för utomhusbruk - IP65 Den pompösa LED-lampkronan Drylight S24 är besatt med exklusiva stenar över hela lampan. Med sin ståtliga diameter på 106 cm kan den användas i stora balsalar och ädla foajéer. Drylight S24:s användningsområde är nästan utan gränser, eftersom den är utrustad med skyddsklass IP65. Det betyder att den till och med kan användas utomhus på terrasser och i täckta gångar, där den ger luxuös charm. En specialitet är de 24 LED-ljuskällorna som sitter bakom plastdiffusorer i glödlampsform. På så sätt skapas intrycket att lampkronan är utrustad med äkta glödlampor. Transformatorn som behövs för driften ingår i leveransen. Masiero, tillverkaren av denna LED-lampkrona, har sitt säte i Italien. På plats i Italien låter Masiero tillverka alla sina lampor, vilket gör dem till en lamptillverkare som är känd för noggrann bearbetning och användning av material av hög kvalitet.
 • Masiero LED-utomhus-lampkrona Drylight S6, 6 ljuskällor

  Masiero LED-utomhus-lampkrona Drylight S6, 6 ljuskällor
  Drylight S6 - en LED-lampkrona för utomhusbruk Luxuös och exceptionell ser LED-lampkronan Drylight S6 ut, när den placeras på privata terrasser eller utomhus på restauranger eller hotell, där den helt klart blir ett glansfullt blickfång. Den består av glastrådsförstärkt plast och med skyddsklass IP65 är den inte bara dammtät, utan även skyddad mot vattenstänk. De sex LED-lamporna, som sitter upptill i täckplattan av plast, ser ut som stearinljuslampor. Transformatorn är inbyggd. Exklusivitet och elegans, liksom gnistrande belysning ger LED-lampkronan Drylight S6, som är tillverkad av högkvalitativa material i Italien - en underbart gnistrande variant av utomhusbelysning.
 • Masiero Golvlampa Eva STL3+1, vit

  Masiero Golvlampa Eva STL3+1, vit
  Elegant golvlampa Eva STL3 + 1 i konstnärlig design - inklusive dimmer Golvlampan Eva STL3 + 1 har en rund metallskärm med en rund glasdiffusionsplatta i toppen så att ljuset även kan avges uppåt. Dessutom har denna golvlampa en estetiskt formad fot gjord av harts och metall, som ger en konstnärlig touh till den klassiskt formade skärmen. En högklassig och alltigenom exklusiv lampa med representativa drag, som ger en exklusiv atmosfär i varje vardagsrum. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Ädel vägglampa Galà i silver med två ljuskällor

  Masiero Ädel vägglampa Galà i silver med två ljuskällor
  Lampskärm av spetsar med kristallhängen: vägglampan Galà Ett särskilt klassiskt och tilltalande utseende har vägglampan Galà. Den vit-silvriga stommen är konstfullt svängd och besatt med små glaspärlor. De båda lamparmarna pryds dessutom av ett kristallhänge av klara och blå kristaller. Ytterligare en highlight är de båda lampskärmarna, som till formen är mycket klassiska, nämligen cylinderformade, men som är tillverkade av vita spetsar med ett elegant blommönster. Som helhet är vägglampan Galà en mycket ädel lampskapelse, som kan ge en exceptionell ton i både privata hem och restauranger. Lamporna från denna tillverkare är designade och producerade i Italien och står för ett stort mått av elegans och exklusivitet.
 • Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, valnöt

  Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, valnöt
  Designervägglampa Palm med LED-lampor Helt av metall är LED-vägglampan Palm som är mycket modern och puristisk. Kroppen är mycket platt med ett djup på bara 5 cm. Lampans form är iögonfallande och fri för olika tolkningar. det skulle kunna vara en stiliserad blomma, som just öppnas, eller en solfjäder. Om man monterar flera lampor i modulsystemet tillsammans på väggen kan man nästan skapa illusionen av små svällande moln. Utöver det speciella utseendet och de mångsidiga monteringsmöjligheterna övertygar vägglampan Palm även genom sin ljusverkan. Runt om profilen sitter nämligen ett LED-band, som möjliggör ljusutstrålning åt alla håll. Det indirekta ljuset från Palm garanterar en hemtrevlig atmosfär i rummet. Made in Italy
 • Masiero Elfenbensfärtad bordslampa ANOUK

  Masiero Elfenbensfärtad bordslampa ANOUK
  Bordslampan ANOUK bidrar med sitt elfenbensfärgade utseende till en harmonisk effekt i rummet Genom lampskärmarna av elfenbensfärgat shantung-material uppstår en vacker ljusverkan i rummet och plasthängena är överdragna med bladguld vilket ser behagligt ädelt ut. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Mässingsvägglampa Grace med sidenskärm 34 cm

  Masiero Mässingsvägglampa Grace med sidenskärm 34 cm
  Förgylld mässing och en ädel skärm av siden ger vägglampan Grace dess charm Vägglampan Grace är en elegant förhöjning i varje klassiskt tidlös omgivning. Stommen består av solid mässing och glänsande förgylld. Den veckade lampskärmen av fint siden utgör en harmonisk kontrast och ger behagligt ljus. Med Grace får allehanda rum elegans i en handvändning. Särskilt i vardagsrummet bredvid soffan eller i sovrummet bredvid sängen kan vägglampan komma till sin rätt. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Hänglampa Eva S3+1, guld

  Masiero Hänglampa Eva S3+1, guld
  Eleganta hänglampa Eva S3+1 i diskret form Elegant hänglampa Eva S3+1 har rund skärm av aluminium och lackerats på ett tilltalande sett på utsidan. På så sätt uppstår behaglig och passande belysning, tack vare reflektionen i den vita insidan. Dessutom finns harmoniskt välvda träelement på lampan, tillsammans med droppformiga hängen av trä. En högklassig och alltigenom exklusiv lampa med representativa drag, som ger en exklusiv atmosfär i varje vardagsrum. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Glassé A4 vägglampa med damastskärm

  Masiero Glassé A4 vägglampa med damastskärm
  Damastskärm med kristalldekor: Glassé vägglampa Glassé vägglampa består av en lätt böjd textilskärm i elegant elfenbensfärgad damast och - för att göra den ännu mer exklusiv - en hel rad med fullslipade kristalldekorationer i den nedre änden. Ljuset som avges uppåt och nedåt bryts därmed otaliga gånger av de slipade kristallerna, åtminstone vad gäller det nedre ljusuttaget, och skapar ett glitter och gnistrande i rummet som skapar en särskilt exklusiv atmosfär. Armaturerna från denna tillverkare designas och tillverkas i Italien. Exklusivitet och briljant kvalitet är bara två av de enastående egenskaperna hos dessa belysningsprodukter.
 • Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, silver

  Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, silver
  Designervägglampa Palm med LED-lampor Helt av metall är LED-vägglampan Palm som är mycket modern och puristisk. Kroppen är mycket platt med ett djup på bara 5 cm. Lampans form är iögonfallande och fri för olika tolkningar. det skulle kunna vara en stiliserad blomma, som just öppnas, eller en solfjäder. Om man monterar flera lampor i modulsystemet tillsammans på väggen kan man nästan skapa illusionen av små svällande moln. Utöver det speciella utseendet och de mångsidiga monteringsmöjligheterna övertygar vägglampan Palm även genom sin ljusverkan. Runt om profilen sitter nämligen ett LED-band, som möjliggör ljusutstrålning åt alla håll. Det indirekta ljuset från Palm garanterar en hemtrevlig atmosfär i rummet. Made in Italy
 • Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, ljus ek

  Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, ljus ek
  Designervägglampa Palm med LED-lampor Helt av metall är LED-vägglampan Palm som är mycket modern och puristisk. Kroppen är mycket platt med ett djup på bara 5 cm. Lampans form är iögonfallande och fri för olika tolkningar. det skulle kunna vara en stiliserad blomma, som just öppnas, eller en solfjäder. Om man monterar flera lampor i modulsystemet tillsammans på väggen kan man nästan skapa illusionen av små svällande moln. Utöver det speciella utseendet och de mångsidiga monteringsmöjligheterna övertygar vägglampan Palm även genom sin ljusverkan. Runt om profilen sitter nämligen ett LED-band, som möjliggör ljusutstrålning åt alla håll. Det indirekta ljuset från Palm garanterar en hemtrevlig atmosfär i rummet. Made in Italy
 • Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, svart-silver

  Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, svart-silver
  Designervägglampa Palm med LED-lampor Helt av metall är LED-vägglampan Palm som är mycket modern och puristisk. Kroppen är mycket platt med ett djup på bara 5 cm. Lampans form är iögonfallande och fri för olika tolkningar. det skulle kunna vara en stiliserad blomma, som just öppnas, eller en solfjäder. Om man monterar flera lampor i modulsystemet tillsammans på väggen kan man nästan skapa illusionen av små svällande moln. Utöver det speciella utseendet och de mångsidiga monteringsmöjligheterna övertygar vägglampan Palm även genom sin ljusverkan. Runt om profilen sitter nämligen ett LED-band, som möjliggör ljusutstrålning åt alla håll. Det indirekta ljuset från Palm garanterar en hemtrevlig atmosfär i rummet. Made in Italy
 • Masiero Bordslampa Maria Teresa med två ljuskällor

  Masiero Bordslampa Maria Teresa med två ljuskällor
  Tilltalande bordslampa Maria Teresa i klassisk design Som en imitation av tidigare ljusstakar ser bordslampa Maria Teresa med två ljuskällor ut. Den gyllene metallstommen med sina böjda armar omgivna av transparent glas lovar en lyxig atmosfär och skapar vackra accenter, framför allt i klassiska inredningsstilar. Det speciella är ändå de små halvslipade kristallerna, som hänger dekorativt från ljusmanschetterna. Lamporna från denna tillverkare produceras för hand i Italien av högkvalitativa material och fascinerar med sin eleganta och exklusiva utstrålning.
 • Masiero Vägglampa ANOUK med 2 ljuskällor

  Masiero Vägglampa ANOUK med 2 ljuskällor
  Vägglampan ANOUK bidrar med sitt elfenbensfärgade utseende till en harmonisk effekt i rummet Genom lampskärmarna av elfenbensfärgat shantung-material uppstår en vacker ljusverkan i rummet och plasthängena är överdragna med bladguld vilket ser behagligt ädelt ut. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Majesta vägglampa med spegel, med 2 ljuskällor

  Masiero Majesta vägglampa med spegel, med 2 ljuskällor
  Majesta är ett blickfång av speciell art och ger varje rum en fläkt av lyx Denna vägglampa är helt enkelt majestätisk. De båda elektriska ljusen som sitter i två filigransmönstrade armar, påminner den om gångna tiders gammaldags vägglampor med levande ljus. Majesta förmedlar forna tiders charm och är mycket individuellt och detaljrikt utformad. Metallstommen är glänsande förgylld och i mitten finns en oval spegel, så man kommer genast att tänka på orden "spegel, spegel på väggen där... ". En verkligt sagolik helhetsbild, som för in sin magi i rummet där denna kombination av spegel och vägglampa hänger! Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Eva A3 vägglampa, vit

  Masiero Eva A3 vägglampa, vit
  Diskret elegant Eva A3 vägglampa Eva A3 vägglampa har en halvcirkelformad skärm av aluminium, som endast är lackerad på utsidan. Detta skapar en behaglig och passande belysning tack vare reflektionen av den vita insidan. På armaturen finns också harmoniskt böljande träelement, som kompletteras av ett droppformat träupphäng. En högkvalitativ och helt igenom exklusiv armatur med prestigefyllda egenskaper som ger en exklusiv känsla till alla bostadsutrymmen. Lamporna från den italienska tillverkaren finns i guld, vitt och svart och står för en hög grad av elegans och exklusivitet, eftersom endast högkvalitativa material används och både designprocessen och tillverkningen sker på plats i Italien. Detta resulterar i kvalitetsprodukter med ett lyxigt utseende som erbjuder en skräddarsydd form av belysning.
 • Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, abachi-grå

  Masiero Exceptionell LED-vägglampa Palm, abachi-grå
  Designervägglampa Palm med LED-lampor Helt av metall är LED-vägglampan Palm som är mycket modern och puristisk. Kroppen är mycket platt med ett djup på bara 5 cm. Lampans form är iögonfallande och fri för olika tolkningar. det skulle kunna vara en stiliserad blomma, som just öppnas, eller en solfjäder. Om man monterar flera lampor i modulsystemet tillsammans på väggen kan man nästan skapa illusionen av små svällande moln. Utöver det speciella utseendet och de mångsidiga monteringsmöjligheterna övertygar vägglampan Palm även genom sin ljusverkan. Runt om profilen sitter nämligen ett LED-band, som möjliggör ljusutstrålning åt alla håll. Det indirekta ljuset från Palm garanterar en hemtrevlig atmosfär i rummet. Made in Italy
 • Masiero Vit vägglampa Angelis med Asfour-kristaller

  Masiero Vit vägglampa Angelis med Asfour-kristaller
  Ståtlig kristallvägglampa Angelis med droppformade Asfour-kristaller Pompa och ståt från förgångna tider omger denna vägglampa. Påkostade dekorationer och elegant svängda former sammanfogas till en stilfull helhetsbild som ännu i dag pryder allehanda rum. Blicken går sedan till den smakfulla stommen, med dess mjukt böjda armar, som ser ut att vara omgivna av späda fjädrar och understryker det klassiskt antika intrycket. Vita lampskärmar av fin damast med guldfärgad bård ger behagligt, hemtrevligt ljus i omgivningen medan Asfour-kristallerna ger tilltalande accenter. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Svart ljuskrona Angelis 12 lampor

  Masiero Svart ljuskrona Angelis 12 lampor
  Med Asfour-kristaller och ädla damastskärmar - svart ljuskrona Angelis Angelis är en praktfull ljuskrona som är helt i svart och imponerar med sin storlek. Det svarta metallstativet är utsmyckat med delikata metallfjädrar. De tolv lampskärmarna i ljuskronan i elegant damast med vit insida släpper ut ljuset uppåt och nedåt medan ljuset i sidled är starkt avskärmat. Ett stort antal asfour-kristaller har monterats på ljuskronan som går ljuset att gnistra. Angelis är en ljuskrona som passar speciellt bra i stora utrymmen, salar eller ingångar, där den blir ett elegant blickfång och kan utstråla sin elegans och exklusivitet. Den tillverkas i Italien av ädla material och förstklassig bearbetning.
 • Masiero Lilafärgad ljuskrona Maria Teresa

  Masiero Lilafärgad ljuskrona Maria Teresa
  Ljuskrona med 5 lampor Maria Teresa av lilafärgat glas En exklusiv, fascinerande färgaccent, det är vad ljuskronan Maria Teresa med 5 lampor sätter i rummet. Ljuskronans metallstativ har lackerats i lila, precis som det glas som omger den. Det böjda metallstativet omges av det färgade glaset och är dekorerat med vackra ljustallrikar, kedjor av små, slipade glaselement och ett flertal, slipande hängsmycken i olika former. Ljushållarna kan bestyckas med E14-kronljuslampor, eller även retrofit LED-lampor med filamentoptik. Maria Teresa är en ljuskrona som är tillverkad av högkvalitativa material och med bästa bearbetning i Italien. Italiensk hantverkskonst och traditioner avspeglas i varje skapelse från denna tillverkare och gör armaturerna till unika ljus- och dekorationsobjekt.
 • Masiero Sound golvlampa, guld

  Masiero Sound golvlampa, guld
  Sound - en speciell typ av golvlampa Golvlampan Sound imponerar med sin moderna och ovanliga design. Sex metallringar, som har fått en silkeslen, gyllene finish, har fästs på lampans 225 cm höga stång i ett förskjutet arrangemang. Golvlampan är upphängd i taket upptill och stången är fäst i golvet nedtill så att lampans bas inte stör golvet. Fem halogenlampor (ingår ej - G9) sitter på olika ställen i ringarna och täcks på båda sidor av små diffusorskivor i satiniserat glas för att säkerställa en jämn och framför allt bländfri belysning. Golvlampan Sound - en kvalitetsarmatur från en känd italiensk armaturtillverkare, designad av Giovanni Battista Gianola och tillverkad av högkvalitativa material - är en fascinerande och ovanlig ljuskälla i en modern bostadsmiljö.
 • Masiero LED-hänglampa Dame i vitt, 65 cm

  Masiero LED-hänglampa Dame i vitt, 65 cm
  Elegant och elegant - LED-hänglampadame med blomdekoration Den imponerande feminina designen av den moderna damlampan kommer från Italien, närmare bestämt från regionen Veneto. Den skålformade lampskärmen är gjord av högkvalitativt aluminium och har fyra dekorativa blomdekorationer på sidan. Dessa är gjorda i lättnad från ett syntetiskt harts och målas senare i vackert vitt som skuggan. Modern, effektiv och dimbar LED-teknik installeras inuti skuggan som sitter bakom en glasdiffusor. Detta är dekorativt dekorerat med åttkanter och kristallblommor (skurna kristaller), som säkerställer att lysdiodernas varma vita ljus bryts och lyser nedåt i ett behagligt och imponerande ljus . Oavsett om det är i det privata vardagsrummet, på hotellet eller inom cateringbranschen, förstärker den hängande lampdamen varje rum visuellt och garanterar en garanterad blickfångare samt funktionell belysning.
 • Masiero LED-hänglampa Honicé S100, längd 100 cm

  Masiero LED-hänglampa Honicé S100, längd 100 cm
  Snygg Honicé LED-pendellampa från Masiero med uplight och downlight Honicé LED-pendellampa är idealisk för att belysa matbord tack vare sin längd och sitt omfattande ljus. Den ger både indirekt ljus mot taket och direkt ljus, vilket är idealiskt som bordsbelysning. Den har en guldfärgad ram av metall med integrerade lysdioder. De avger ett varmvitt ljus som skapar en behaglig ljusatmosfär. Det speciella med LED-pendellampan är de olika stora plattorna av naturlig onyx, som ger en varm atmosfär eftersom de låter ljuset lysa mjukt igenom. Pendelarmaturen är ett särskilt blickfång tack vare sin extraordinära skärm och kan enkelt integreras i modernt utformade bostadsområden. Masiero är en italiensk historia om passion, elegans, tradition och framgång inom belysningskonsten. Designern av LED-pendellampan Honicé Oriano Favaretto inspirerades av gammal venetiansk konst, för att ge ljuset en form är att belysa skönhet.
 • Masiero Glänsande kristallkrona Deira

  Masiero Glänsande kristallkrona Deira
  Klassiskt tidlös är taklampan Deira med gnistrande Swarovski-strass Med en diameter av "bara" 40 cm är taklampan Deira inte den mest pompösa i sitt slag, ändå står den inte efter de stora lamporna. Också Deira pryds av många kristaller av Swarovski-element och sätter klassiska accenter med den förgyllda stommen, som höljs av en mantel av glas. Den lilla taklampan kommer på så sätt till sin rätt i många omgivningar och imponerar framför allt när man hänger flera av dessa lampor tillsammans. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero Liten LED-hänglampa Dame i vitt, 18 cm

  Masiero Liten LED-hänglampa Dame i vitt, 18 cm
  Dekorativ accentbelysning - LED-hänglampadame med blomdekor Med den lilla, dekorativa hänglampan Dame kan du skapa perfekt riktade ljus accenter i rummet eller belysa och markera möbler direkt. Den skålformade, vita lampskärmen är gjord av högkvalitativt aluminium och har blomdekorationer på sidan. Dessa blommor är gjorda i ett slags lättnad från syntetiskt harts och understryker skickligt den venetianska designen, som kommer från designarna Manuel och Vanessa Vivian. Fader-dotterteamet har skapat en feminin och detaljerad lampa. Paraplyets insida syns inte direkt. Här döljs den dimbara LED-tekniken bakom en vacker glasdiffusor, som är dekorerad med åttkanter och kristallblommor (skuren kristall). På detta sätt bryts ljuset vackert och lyser i en speciell glöd. Lady är ett högkvalitativt och dekorativt ljusobjekt, designat och tillverkat i Italien.
 • Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm betonggrå

  Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm betonggrå
  bordslampa Eva från Masiero - klassiskt chic belysning tillbehör Eva bordslampa ser både klassisk och modern ut samtidigt. Den består av en rund nyans av aluminium och en vackert formad stativ. stativ ger bordslampa en klassisk touch och är gjord av syntetiskt harts och polyuretan. I mitten av ramen ingår två sfärer som kompletterar lampskärmen på ett förstklassigt och elegant sätt. En rund diffusorplatta på toppen av skuggan gör att ljuset kan släppa uppåt. bordslampa är perfekt som en lampa för en byrå eller ett sidobord i vardagsrummet, men också som en mysig belysning för nattduksbordet. En mysig atmosfär sprider sig tack vare ljusfördelningen när Eva- bordslampa tänds. Masiero är ett familjeföretag och grundades 1981 som Emme Pi Light. Företaget fick namnet Masiero 2005 när Enrico Maria Masiero, son till företagets grundare Paolo Masiero och Marilena Pellizzato, gick med i företaget. Fokus i företagets produktsortiment ligger på material som bearbetats av högkvalificerade hantverkare i Italien. Högkvalitativa material och utförande, en känsla för teknik och design och ett prestigefyllt varumärke är elementen som gör Masiero unik.
 • Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm oktangrön

  Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm oktangrön
  bordslampa Eva från Masiero - klassiskt chic belysning tillbehör Eva bordslampa ser både klassisk och modern ut samtidigt. Den består av en rund nyans av aluminium och en vackert formad stativ. stativ ger bordslampa en klassisk touch och är gjord av syntetiskt harts och polyuretan. I mitten av ramen ingår två sfärer som kompletterar lampskärmen på ett förstklassigt och elegant sätt. En rund diffusorplatta på toppen av skuggan gör att ljuset kan släppa uppåt. bordslampa är perfekt som en lampa för en byrå eller ett sidobord i vardagsrummet, men också som en mysig belysning för nattduksbordet. En mysig atmosfär sprider sig tack vare ljusfördelningen när Eva- bordslampa tänds. Masiero är ett familjeföretag och grundades 1981 som Emme Pi Light. Företaget fick namnet Masiero 2005 när Enrico Maria Masiero, son till företagets grundare Paolo Masiero och Marilena Pellizzato, gick med i företaget. Fokus i företagets produktsortiment ligger på material som bearbetats av högkvalificerade hantverkare i Italien. Högkvalitativa material och utförande, en känsla för teknik och design och ett prestigefyllt varumärke är elementen som gör Masiero unik.
 • Masiero LED-hänglampa Olà S2 15, Ø 15 cm bladguld/bärnsten

  Masiero LED-hänglampa Olà S2 15, Ø 15 cm bladguld/bärnsten
  Snygg LED-pendellampa hänglampa Olà med italienska glaskristaller Den cirkulära, attraktivt lackerade metallskärmen och gardinen i genomskinliga italienska glaskristaller utgör denna vackra LED-hängande lampa Olà. Ljuset bryts av glaskristallerna och reflektionerna fördelas i rummet. Lampans design kombinerar framgångsrikt den återhållna, klassiska elegansen med effektiva dekorationer. pendellampa avger ljus både uppåt och nedåt. Två G9-lampor kan användas som uplights, som avger sitt ljus uppåt och försiktigt belyser rummet. Varma vita lysdioder, som kan dämpas via TRIAC, ger den ljusa downlight . Taklampan passar perfekt i många inredningsstilar och kan sätta en lyxig accent med hög estetisk effekt. Som så ofta är fallet inom italiensk tillverkning är Masiero ett familjeföretag. Det grundades 1981 och 2005 fick det namnet Masiero. Företaget har de senaste och samtida produkterna för bostads- och kontraktsmarknaden. Varje produkt tar form i sina egna fabriker, där specialiserade produktionslinjer kompletterar hela cykeln, där ingenjörs- och prototypavdelningarna spelar en nyckelroll.
 • Masiero Golvlampa Darshan med brunt läderöverdrag

  Masiero Golvlampa Darshan med brunt läderöverdrag
  Läderbearbetning av hög kvalitet - Darshan golvlampa Snygg, elegant och hög kvalitet: Darshan golvlampa kan göra anspråk på alla dessa tre funktioner. Den sofistikerade lampan är handgjord i Italien och kännetecknas av perfekt läder- och metallbearbetning. Lädret i sig är det finaste italienska eko-lädret, som på ett smart sätt skiljer sig från de mässingsfärgade metallelementen med sin mörkbruna färg. Perfekt för elegant extrabelysning som är hemma i alla sofistikerade interiörer. Oavsett om det är i privata vardagsrum eller på hotell eller restauranger sätter Darshan golvlampa snygga detaljer överallt.
 • Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm mörkgrå

  Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm mörkgrå
  bordslampa Eva från Masiero - klassiskt chic belysning tillbehör Eva bordslampa ser både klassisk och modern ut samtidigt. Den består av en rund nyans av aluminium och en vackert formad stativ. stativ ger bordslampa en klassisk touch och är gjord av syntetiskt harts och polyuretan. I mitten av ramen ingår två sfärer som kompletterar lampskärmen på ett förstklassigt och elegant sätt. En rund diffusorplatta på toppen av skuggan gör att ljuset kan släppa uppåt. bordslampa är perfekt som en lampa för en byrå eller ett sidobord i vardagsrummet, men också som en mysig belysning för nattduksbordet. En mysig atmosfär sprider sig tack vare ljusfördelningen när Eva- bordslampa tänds. Masiero är ett familjeföretag och grundades 1981 som Emme Pi Light. Företaget fick namnet Masiero 2005 när Enrico Maria Masiero, son till företagets grundare Paolo Masiero och Marilena Pellizzato, gick med i företaget. Fokus i företagets produktsortiment ligger på material som bearbetats av högkvalificerade hantverkare i Italien. Högkvalitativa material och utförande, en känsla för teknik och design och ett prestigefyllt varumärke är elementen som gör Masiero unik.
 • Masiero LED-utomhusvägglampa Drylight A2, två ljuskällor

  Masiero LED-utomhusvägglampa Drylight A2, två ljuskällor
  Transparent LED-utomhusvägglampa Drylight A2 LED-utomhusvägglampan Drylight A2 fascinerar i första hand genom en kompakt formgivning, som får struktur och dynamik genom kristallelement. Med en utskjutning på 30 cm tar den inte mycket plats och kan exempelvis användas för vägbelysning. Höjden är 35 cm, bredden 40 cm. Från väggfästet utgår två silverfärgade metallstänger. Själva väggfästet består av extra galvaniserad metall, som är idealisk för att motstå ständig väderpåverkan. Den är tillverkad enligt standarden för IP65, vilket innebär att den är dammtät och skyddad mot vattenstänk. Även extrema väderförhållanden kan materialet klara. Vindhastigheter på 90 kilometer i timmen eller mer är inget problem. Även extrema temperaturväxlingar från ned till -30 till +50 grader kan materialet tåla. För drift behövs en transformator, som ingår i leveransen.
 • Masiero Imperia - imponerande lampkrona

  Masiero Imperia - imponerande lampkrona
  En majestätisk lampkrona med lekfull charm: Imperia drar helt enkelt in alla i sin förtrollning Som ett konstverk i filigran, omgiven av upphöjd glans, är denna lampkrona höjdpunkten i varje klassisk omgivning. Man kan nästan tro att den kommer direkt från forna tiders hersskapsrum, så mycket för den in betraktaren i tiden för den pompösa imperial-stilen. Inte minst hängena av en mängd Swarovski-element som smyger sig som krönande hölje kring stommen. Denna är tillverkad av solid, förgylld mässing och förtrollar med lekfulla blomdetaljer, som bokstavligen ger Imperia kronan. Lamporna från denna italienska tillverkare står för hög kvalitet och elegans, då endast högvärdiga material används och designprocessen liksom även tillverkningen sker i Italien. På så sätt uppstår kvalitetsprodukter med lyxig utstrålning, som erbjudet en måttillverkad form av belysning.
 • Masiero LED-hänglampa Vollee S1 P, 44 cm, up, guld

  Masiero LED-hänglampa Vollee S1 P, 44 cm, up, guld
  Tvådelad LED-pendelarmatur Vollee S1 P - elegant och ovanlig Vollee LED-pendlaren består av två delar: den ena delen är LED-spotlightsen som hänger i två kablar och stöds av en liten cylindrisk, svart konsol. Den utstrålar sitt varmvita ljus uppåt selektivt. Den andra delen är den nästan svävande, böjda skärmen, vars undersida är vit, medan toppen är betydligt mörkare. LED-ljuskällan kastar ljuset på den ljusa undersidan av skärmen, vilket skapar ett indirekt och bländfritt ljus tack vare reflektionen. Pendelarmaturen lämpar sig utmärkt som stämningsbelysning i vardagsrummet för att sätta medvetna accenter. Vollee är ett exempel på en estetisk kombination av ljus och design.
 • Masiero Glastaklampa Elegantia i krom

  Masiero Glastaklampa Elegantia i krom
  Tidlös skönhet med klassisk elegans - Elegantia- taklampa Designad och tillverkad i Italien imponerar taklampa Elegantia med högkvalitativa material och dess eleganta utseende. Den opala vita glasskärmen är inramad av en matt kromfärgad ring med små ornament och pryds med en kromfärgad och dekorerad knapp. Den tidlösa, klassiska designen passar perfekt in i många olika inredningsstilar och säkerställer tillräcklig rumsbelysning, vare sig i korridorer, sovrum eller vardagsrum.
 • Masiero Ljuskrona Elegantia

  Masiero Ljuskrona Elegantia
  Elegantia - åtta-armad ljuskrona med glittrande hängningar Elegantia är en ljuskrona i klassisk form, som får en speciell karisma genom kombinationen av ramen av förkromade lamparmar och dekorativa element och den nickelmatta mittdelen och ljusaxlarna. Skär glaselement i små, runda former och i form av stora droppar bildar ljuskronans hängning och förvandlar den till ett skimrande ljusobjekt ovanför ett bord. Tillverkad i Italien - ljuskrona Elegantia, en kvalitetsprodukt av italiensk belysning, bär denna titel. Högkvalitativa material och utmärkt utförande kännetecknar lamporna från denna italienska tillverkare.
 • Masiero Ljuskrona 8 lampor Anouk silver

  Masiero Ljuskrona 8 lampor Anouk silver
  Ädel ljuskrona Anouk i silver och vit, 8 lampor De åtta vita nyanserna i Anouk-ljuskronan är gjorda av fint Shantung-tyg och inramas av en silverkant ovanför och under. Ljuskronans unika stativ av platta metallarmar med dekorativ prägling fick en silvervit yta, så att en ädel kombination med de vita nyanserna skapas. Hängen av droppformade metallelement är täckta med silverblad och bildar ljuskronans nedre ände. Den åtta-låga ljuskrona Anouk av metall belyser till exempel ett matbord, men är också lämplig som en representativ ljuskälla för gastronomiska områden eller hotellbranschen. Anouk- ljuskrona tillverkades i Italien av en välkänd tillverkare, vars produkter kännetecknas av sin exklusivitet och elegans utöver förstklassig kvalitet och bästa hantverk och representerar representativa ljuskreaturer för privata och kommersiella områden.
 • Masiero LED-hänglampa Dame med bladguld 80 cm

  Masiero LED-hänglampa Dame med bladguld 80 cm
  Venetiansk skönhet - LED-pendellampa med guldblad Den imponerande hänglampan Dame är en produkt från en italiensk lamptillverkare som är baserad i regionen Veneto och använder högkvalitativa material där. Designen på denna speciella lampa är eftertryckligt feminin och övertygar inte bara med den moderna LED-tekniken. Den skålformade lampskärmen av aluminium är täckt med guldblad och har fem dekorativa och blommiga dekorationer på utsidan. Dessa bearbetas i lättnad med ett syntetiskt harts och raffineras också med guldblad. Inuti finns en glasdiffusor, som är utrustad med ett åttkantigt mönster och kristallblommor (Cut Crystal) och därmed skapar vackra ljusreflektioner och en lysande ljus . LED-hängljusdamen är dimbar och passar perfekt för att belysa bord med sitt direkta ljus. Dessutom är den eleganta armaturen en garanterad blickfång i alla rum, oavsett om det är privata vardagsrum, hotell eller restauranger.
 • Masiero Sound taklampa, enkel ljuskälla, guld

  Masiero Sound taklampa, enkel ljuskälla, guld
  Golden Sound taklampa by Giovanni Battista Gianola Sound taklampa i metall har fått en silkesmatt gyllene finish, vilket gör den till ett glamoröst belysningsobjekt, inte minst på grund av dess speciella form. Den ringformade lampskärmen hänger från baldakinen på en styv arm. En mindre, rund diffusorplatta av glas är monterad i skärmen, så att ljuset från halogenlampan (ingår ej) kan spridas jämnt och bländfritt nedåt. Giovanni Battista Gianola designade Sound taklampa, som tillverkades i Italien av en välkänd tillverkare av förstklassiga material. Alla ljuskreationer från denna tillverkare kännetecknas av utmärkt utförande och ger varje rum en touch av exklusivitet.
 • Masiero Vägglampa Papilio A1 G, Muranoglas 68 cm svart

  Masiero Vägglampa Papilio A1 G, Muranoglas 68 cm svart
  Vägglampa Papilio A1 G tillverkad av glas och metall - tillverkad i Italien Den extraordinära vägglampan Papilio var handgjord i Italien. Den första blickfångaren är utan tvekan svartmetallgallret, som fungerar som en diffusor och är fäst i en svepande form framför ljuskällan. Den andra blickfångaren är den vita kulan av Murano triplexglas. Muranoglas kännetecknas bland annat av sin höga kvalitet, som många lampor från det italienska företaget Masiero. Kulan är utrustad med ett E14- uttag och avger bländningsfritt ljus som släpps ut runt omkring. Lätt fångad av den böjda vingen kan ljuset flyta genom de generösa öppningarna. Vägglampan kan ställa in atmosfäriska accenter i vardagsrummet såväl som i sovrummet och ge användbar såväl som dekorativt ljus.
 • Masiero Golvlampa Papilio STL1 av Muranoglas, svart

  Masiero Golvlampa Papilio STL1 av Muranoglas, svart
  Exceptionell golvlampa Papilio STL 1 gjord av Murano triplexglas Papilio golvlampa imponerar med sitt speciella utseende. Den raka stativ i metall och den runda basen står i en vacker kontrast till den runda lampskärmen av Triplex Murano-glas, som är omgiven av ett metallnät. De två svängbara vingarna, som hålls i form av ett nät, skapar bländningsfri omgivande belysning. E14-lampan sitter i den vita bollen och ger ljuset jämnt och bländfritt i miljön. golvlampa ser väldigt tilltalande ut även när den är avstängd, vilket gör den till ett särskilt bra dekorativt element.
 • Masiero Bordslampa Papilio TL1 av Muranoglas, svart

  Masiero Bordslampa Papilio TL1 av Muranoglas, svart
  Exceptionell bordslampa Papilio TL1 - en blandning av många former Papilio bordslampa är idealisk för atmosfärisk belysning i samband med många moderna inredningsstilar och ser lika fascinerande ut på en byrå eller på fönsterbrädan som på vardagsrumsbordet. Lampan består av en svart metallram på vilken en sfär av Murano triplexglas är monterad. Kulan är utrustad med ett E14- uttag och ger ljus och bländningsfritt ljus. Det som är speciellt med denna bordslampa är två vingar som fungerar som en diffusor. Vingarna är något böjda och omger ljuskällan som ett rutnät. Som ett resultat fångar de lätt ljuset och skapar en speciell ljuseffekt. De medvetet placerade kopparfärgade detaljerna skapar en kontrast till den svarta färgen.
 • Masiero Bordslampa Sound TL1, rund, gyllene ramar, G9

  Masiero Bordslampa Sound TL1, rund, gyllene ramar, G9
  bordslampa Sound TL1 med gyllene ram och runda ljuskälla bordslampa Sound är målad i borstat guld och består av en rund, gyllene metallram, två vita, runda glasplattor som fungerar som en diffusor och en textilkabel. De vita glasplattorna är strukturerade och garanterar bländningsfritt och diffust ljus när de omger ljuskällan. bordslampa är utrustad med ett G9- uttag (tas inte emot). Tack vare den gyllene designen kan lampan integreras elegant i vardagsrummet. Det högkvalitativa exteriören är harmoniskt kombinerat med den mjuka ljusbilden, vilket skapar ett elegant dekorativt element med det där visst.
 • Masiero LED-hänglampa Vollee S1 G, 88cm, svart

  Masiero LED-hänglampa Vollee S1 G, 88cm, svart
  Elegant LED-pendellampa Volle S1 G med böjd skärm LED-pendellampa Volle påminner med sitt yttre omedelbart om en luftballong. Den unika designen gör den till ett dekorativt belysningsobjekt, oavsett om det är i vardagsrummet eller matsalen. En LED-strålkastare, som är modellerad efter korgen, kastar ljuset uppåt på en vit, böjd metallskiva, vars ovansida är svart. Den reflekterar ljuset på ett mjukt sätt och avger det till omgivningen. Eftersom strålkastaren är riktad uppåt minskar bländningen till ett minimum. LED-pendelarmaturen är ett effektivt blickfång som passar särskilt bra i många exklusiva möblerade bostadsområden.
 • Masiero Bordslampa Darshan med läderöverdrag

  Masiero Bordslampa Darshan med läderöverdrag
  Vacker elegans - Darshan bordslampa med högkvalitativt ekologiskt läderBerikar varje rum med sin närvaro: Den ädla och eleganta Darshan bordslampan erbjuder elegant extra belysning för varje interiör. Den harmoniska kombinationen av mörkbrunt italienskt läder och mässingsfärgade element gör Darshan till ett riktigt blickfång. Ljusobjektet, som är designat och handgjort i Italien, är belysning och dekoration på samma gång. Oavsett om det är i privata vardagsrum, på hotell eller i gastronomin - den eleganta bordslampan Darshan övertygar i alla miljöer och inredningsstilar.
 • Masiero Bordslampa Galà 22 cm elfenben/guld, kristallglas

  Masiero Bordslampa Galà 22 cm elfenben/guld, kristallglas
  Galà bordslampa med en fin tygskärm i elfenben/guld och kristallpärlor. Bordslampan Galà ser klassisk och elegant ut på samma gång med sin bulliga, silverfärgade fot och den elfenbensfärgade textilskärmen, som också har en touch av guld. Basen är också beströdd med många små glaskristaller som understryker lampans exklusivitet och ger ett gnistrande ljusspel. Skärmen av satintyg inspirerar med sin elegans och lätthet.
 • Masiero Up and Down - vägglampa Darshan med läderöverdrag

  Masiero Up and Down - vägglampa Darshan med läderöverdrag
  Enkel och elegant - vägglampa Darshan med ekoläder Darshan vägglampa är lämplig som elegant och extra belysning för många vardagsrum och erbjuder ett optimalt ljus som huvudsakligen lyser indirekt upp och ner. Den kubiska nyansen är täckt med ett högkvalitativt eko-läder och är färdigt på undersidan med en smal mässingsremsa. Enkel, högkvalitativ design som får läderöverdraget en elegant och elegant karaktär. Oavsett om det är privata vardagsrum, hotell eller restauranger, imponerar Darshan vägglampa med sin kvalitet och utseende.
 • Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm matt vit

  Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm matt vit
  bordslampa Eva från Masiero - klassiskt chic belysning tillbehör Eva bordslampa ser både klassisk och modern ut samtidigt. Den består av en rund nyans av aluminium och en vackert formad stativ. stativ ger bordslampa en klassisk touch och är gjord av syntetiskt harts och polyuretan. I mitten av ramen ingår två sfärer som kompletterar lampskärmen på ett förstklassigt och elegant sätt. En rund diffusorplatta på toppen av skuggan gör att ljuset kan släppa uppåt. bordslampa är perfekt som en lampa för en byrå eller ett sidobord i vardagsrummet, men också som en mysig belysning för nattduksbordet. En mysig atmosfär sprider sig tack vare ljusfördelningen när Eva- bordslampa tänds. Masiero är ett familjeföretag och grundades 1981 som Emme Pi Light. Företaget fick namnet Masiero 2005 när Enrico Maria Masiero, son till företagets grundare Paolo Masiero och Marilena Pellizzato, gick med i företaget. Fokus i företagets produktsortiment ligger på material som bearbetats av högkvalificerade hantverkare i Italien. Högkvalitativa material och utförande, en känsla för teknik och design och ett prestigefyllt varumärke är elementen som gör Masiero unik.
 • Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm marinblå

  Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm marinblå
  bordslampa Eva från Masiero - klassiskt chic belysning tillbehör Eva bordslampa ser både klassisk och modern ut samtidigt. Den består av en rund nyans av aluminium och en vackert formad stativ. stativ ger bordslampa en klassisk touch och är gjord av syntetiskt harts och polyuretan. I mitten av ramen ingår två sfärer som kompletterar lampskärmen på ett förstklassigt och elegant sätt. En rund diffusorplatta på toppen av skuggan gör att ljuset kan släppa uppåt. bordslampa är perfekt som en lampa för en byrå eller ett sidobord i vardagsrummet, men också som en mysig belysning för nattduksbordet. En mysig atmosfär sprider sig tack vare ljusfördelningen när Eva- bordslampa tänds. Masiero är ett familjeföretag och grundades 1981 som Emme Pi Light. Företaget fick namnet Masiero 2005 när Enrico Maria Masiero, son till företagets grundare Paolo Masiero och Marilena Pellizzato, gick med i företaget. Fokus i företagets produktsortiment ligger på material som bearbetats av högkvalificerade hantverkare i Italien. Högkvalitativa material och utförande, en känsla för teknik och design och ett prestigefyllt varumärke är elementen som gör Masiero unik.
 • Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm oxidröd

  Masiero Bordslampa Eva TL1 M, höjd 53 cm oxidröd
  bordslampa Eva från Masiero - klassiskt chic belysning tillbehör Eva bordslampa ser både klassisk och modern ut samtidigt. Den består av en rund nyans av aluminium och en vackert formad stativ. stativ ger bordslampa en klassisk touch och är gjord av syntetiskt harts och polyuretan. I mitten av ramen ingår två sfärer som kompletterar lampskärmen på ett förstklassigt och elegant sätt. En rund diffusorplatta på toppen av skuggan gör att ljuset kan släppa uppåt. bordslampa är perfekt som en lampa för en byrå eller ett sidobord i vardagsrummet, men också som en mysig belysning för nattduksbordet. En mysig atmosfär sprider sig tack vare ljusfördelningen när Eva- bordslampa tänds. Masiero är ett familjeföretag och grundades 1981 som Emme Pi Light. Företaget fick namnet Masiero 2005 när Enrico Maria Masiero, son till företagets grundare Paolo Masiero och Marilena Pellizzato, gick med i företaget. Fokus i företagets produktsortiment ligger på material som bearbetats av högkvalificerade hantverkare i Italien. Högkvalitativa material och utförande, en känsla för teknik och design och ett prestigefyllt varumärke är elementen som gör Masiero unik.
 • Masiero LED-hänglampa Olà S2 15, Ø 15 cm bladsilver/klar

  Masiero LED-hänglampa Olà S2 15, Ø 15 cm bladsilver/klar
  Snygg LED-pendellampa hänglampa Olà med italienska glaskristaller Den cirkulära, attraktivt lackerade metallskärmen och gardinen i genomskinliga italienska glaskristaller utgör denna vackra LED-hängande lampa Olà. Ljuset bryts av glaskristallerna och reflektionerna fördelas i rummet. Lampans design kombinerar framgångsrikt den återhållna, klassiska elegansen med effektiva dekorationer. pendellampa avger ljus både uppåt och nedåt. Två G9-lampor kan användas som uplights, som avger sitt ljus uppåt och försiktigt belyser rummet. Varma vita lysdioder, som kan dämpas via TRIAC, ger den ljusa downlight . Taklampan passar perfekt i många inredningsstilar och kan sätta en lyxig accent med hög estetisk effekt. Som så ofta är fallet inom italiensk tillverkning är Masiero ett familjeföretag. Det grundades 1981 och 2005 fick det namnet Masiero. Företaget har de senaste och samtida produkterna för bostads- och kontraktsmarknaden. Varje produkt tar form i sina egna fabriker, där specialiserade produktionslinjer kompletterar hela cykeln, där ingenjörs- och prototypavdelningarna spelar en nyckelroll.
 • Masiero Designervägglampa Honicé med lysdioder, 65 cm

  Masiero Designervägglampa Honicé med lysdioder, 65 cm
  Italiensk design med effektivt ljus - Honicé LED-vägglampa Denna vägglampa är inte bara skapad för atmosfärisk belysning i ett rum, den fungerar också som ett dekorativt inredningsobjekt. Honicé-lampans metallkropp är mattguld och innehåller två kraftfulla LED-moduler inuti. Dessa avger sitt ljus med en varmvit nyans uppåt och nedåt, så att ett behagligt indirekt ljus skapas. Dessutom skapar de rektangulära plattorna av naturlig onyx, en mängd kvartsmineraler, en mysig atmosfär. De fungerar som en slags diffusor och låter ljuset skina försiktigt igenom. Samtidigt bestämmer de med sin naturliga optik lampans speciella utseende och gör varje enskilt exemplar till ett speciellt väggföremål som imponerande kan lysa inte bara med ljus.
 • Masiero Designervägglampa Honicé med lysdioder, 37 cm

  Masiero Designervägglampa Honicé med lysdioder, 37 cm
  Italiensk design med effektivt ljus - Honicé LED-vägglampa Denna vägglampa är inte bara skapad för atmosfärisk belysning i ett rum, den fungerar också som ett dekorativt inredningsobjekt. Honicé-lampans metallkropp är mattguld och innehåller två kraftfulla LED-moduler inuti. Dessa avger sitt ljus med en varmvit nyans uppåt och nedåt, så att ett behagligt indirekt ljus skapas. Dessutom skapar de rektangulära plattorna av naturlig onyx, en mängd kvartsmineraler, en mysig atmosfär. De fungerar som en slags diffusor och låter ljuset skina försiktigt igenom. Samtidigt bestämmer de med sin naturliga optik lampans speciella utseende och gör varje enskilt exemplar till ett speciellt väggföremål som imponerande kan lysa inte bara med ljus.
 • Masiero LED-hänglampa Vollee S1 P, 44 cm, up, svart

  Masiero LED-hänglampa Vollee S1 P, 44 cm, up, svart
  Tvådelad LED-pendelarmatur Vollee S1 P - elegant och ovanlig Vollee LED-pendlaren består av två delar: den ena delen är LED-spotlightsen som hänger i två kablar och stöds av en liten cylindrisk, svart konsol. Den utstrålar sitt varmvita ljus uppåt selektivt. Den andra delen är den nästan svävande, böjda skärmen, vars undersida är vit, medan toppen är betydligt mörkare. LED-ljuskällan kastar ljuset på den ljusa undersidan av skärmen, vilket skapar ett indirekt och bländfritt ljus tack vare reflektionen. Pendelarmaturen lämpar sig utmärkt som stämningsbelysning i vardagsrummet för att sätta medvetna accenter. Vollee är ett exempel på en estetisk kombination av ljus och design.
 • Masiero LED-hänglampa Vollee S1 P, 44 cm, down, svart

  Masiero LED-hänglampa Vollee S1 P, 44 cm, down, svart
  Tvådelad LED-pendelarmatur Vollee S1 P - elegant och ovanlig Vollee LED-pendlaren består av två delar: den ena delen är LED-spotlightsen som hänger i två kablar och stöds av en liten cylindrisk, svart konsol. Den utstrålar sitt varmvita ljus uppåt selektivt. Den andra delen är den nästan svävande, böjda skärmen, vars undersida är vit, medan toppen är betydligt mörkare. LED-ljuskällan kastar ljuset på den ljusa undersidan av skärmen, vilket skapar ett indirekt och bländfritt ljus tack vare reflektionen. Pendelarmaturen lämpar sig utmärkt som stämningsbelysning i vardagsrummet för att sätta medvetna accenter. Vollee är ett exempel på en estetisk kombination av ljus och design.
 • Masiero LED-hänglampa Vollee S1 P, 44 cm, down, guld

  Masiero LED-hänglampa Vollee S1 P, 44 cm, down, guld
  Tvådelad LED-pendelarmatur Vollee S1 P - elegant och ovanlig Vollee LED-pendlaren består av två delar: den ena delen är LED-spotlightsen som hänger i två kablar och stöds av en liten cylindrisk, svart konsol. Den utstrålar sitt varmvita ljus uppåt selektivt. Den andra delen är den nästan svävande, böjda skärmen, vars undersida är vit, medan toppen är betydligt mörkare. LED-ljuskällan kastar ljuset på den ljusa undersidan av skärmen, vilket skapar ett indirekt och bländfritt ljus tack vare reflektionen. Pendelarmaturen lämpar sig utmärkt som stämningsbelysning i vardagsrummet för att sätta medvetna accenter. Vollee är ett exempel på en estetisk kombination av ljus och design.
 • Masiero Gracia - downlight med färgat hänge

  Masiero Gracia - downlight med färgat hänge
  Gracia - en speciell typ av halogen-infälld inbyggnadsspot I motsats till konventionella infällda spotlights, är Gracia halogen inbyggnadsspot utrustad med fyra armar, vid vilkas ändar glittrande, skurna glaskristaller i olika färger hänger ner som små kedjor i ljuset. Denna gardin gör den till en inbyggnadsspot som omedelbart fångar ögat på alla tak. Utrustad med en halogenspot hängningarna i ljuset och skapar unika ljusreflektioner. Gracias inbyggnadsspot strålkastare tillverkades i Italien. Alla produkter från denna tillverkare kännetecknas av utmärkt kvalitet och bästa utförande och ger varje rum en touch av glans och exklusivitet.
 • Masiero Horo S3 LED-pendellampa, grön, tre glödlampor

  Masiero Horo S3 LED-pendellampa, grön, tre glödlampor
  Tillverkad i Italien: Horo S3 LED-pendellampa, tre ljuskällor, varmvit Horo S3 LED-pendellampa i borstad mässingslook och med grönt glas är en designlampa som tillverkas i Italien. Med sin integrerade, varmvita LED-ljuskälla ger den ett behagligt ljus. Lampan är perfekt för vardagsrummet och ger rummet en inspirerande atmosfär. Med LED-pendellampan Horo S3 kan du skapa en mysig och inspirerande känsla i dina egna fyra väggar.
 • Masiero Horo S1 LED-pendellampa, transparent

  Masiero Horo S1 LED-pendellampa, transparent
  Made in Italy: Horo S1 LED-pendellampa Horo S1 LED-pendellampa med ram i mässingslook och transparent glasdesign ger en modern touch till vardagsrummet eller hallen. Med sin integrerade, varmvita LED-ljuskälla ger den ett behagligt ljus och är därför inte bara en visuell utan även en teknisk höjdpunkt. Armaturen tillverkas i Italien och imponerar med sin tydliga stil. Med LED-pendellampan Horo S1 kan du lita på ett lokalt ursprung och en tidlös design.
 • Masiero LED-vägglampa Horo A, rökgrå

  Masiero LED-vägglampa Horo A, rökgrå
  Tillverkad i Italien: Horo A LED-vägglampa, 2 700 K LED-vägglampan Horo A i borstad mässing med rökgrått glas är det perfekta valet för alla som letar efter en elegant och effektiv belysningslösning. Med sin integrerade, varmvita LED-ljuskälla ger den ett behagligt ljus som är perfekt för vardagsrum, sovrum och hallar. Armaturen är tillverkad i Italien och imponerar med sin moderna design som smälter in i alla stilar. Med LED-vägglampan Horo A kan du lita på kvaliteten.

3 klassiska serier från Masiero

Classica, Eclettica och Ottocento är tre klassiska serier med belysning. Alla lampor i dessa serier andas elegans, konstnärlig design och fångar Masieros filosofi om att skräddarsy ljuset.

Material som förekommer ofta i Masieros produkter är trä, methacrylate och Bassano keramik. I lampornas stomme använder de ofta mässing eller stål och skärmarna kan bestå av silk, Ponge och polyester. Glittriga detaljer kommer av Swarovski, Asfour och Bohemia-kristaller som i deras typiska italienska takkronor.