Louis Poulsen lampor

Den danska lamptillverkaren Louis Poulsen har en lång historia och tradition som tar fart 1924 då ett samarbete med Poul Henningsen inleddes. Skandinavisk stilren formgivning med stort fokus på funktion är typiskt för belysning från Louis Poulsen.

Enligt företaget ska en lampa inte bara vara snyggt designade för att tittas på. De ska också forma ljus och skapa miljöer där människor kan verka och må bra. Det är något som Louis Poulsen värdesätter när deras designers och arkitekter samarbetar.

Stora namn har designat för Louis Poulsen

På listan med formgivare som jobbat för och tillsammans med företaget finns Arne Jacobsen, Verner Panton och Oki Sato. Poul Henningsen gjorde sin berömda lampa Paris 1924 och som idag är en lampklassiker. PH-lampan som lanserades 1925 hade tre skärmar och ett bländfritt ljus.

Pouls treskärmssystem är grunden bakom den design- och ljusfilosofi som Louis Poulsen Lighting jobbar efter. Det är formen på ljuset som är centralt men lamporna ska också vara fina att titta på även när de är släckta.

Aktuella lampor hos Louis Poulsen återförsäljare

 • PH 3/2 Bordslampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 3/2 Bordslampa Mässing - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen startade i 1924. Poul Henningsen var en av de första till att erkänna det viktiga&hellip:
 • Panthella MINI Bordslampa Krom - Louis Poulsen

  Panthella MINI Bordslampa Krom - Louis Poulsen
  DesignVerner Panton för Louis Poulsen Koncept Panthella Mini i Krom är med sina 25 cm i diameter en mycket allsidig bordslampa. Använd den var som helst i hemmet: på fönsterbrädet, skåpet, nattduksbordet&hellip:
 • PH 5 Taklampa Modern White - Louis Poulsen

  PH 5 Taklampa Modern White - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 5 Taklampa Modern White blev designad 1958 av Poul Henningsen (1894-1967), som var pionjären inom ljusdesign och tillägnade nästan hela sitt liv&hellip:
 • PH 2/1 Bordslampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 2/1 Bordslampa Mässing - Louis Poulsen
  PH 2/1 Bordslampaär den minsta av glaslampor från Poul Henningsen. Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen började år 1924. Poul Henningsen var en av de första att bem
 • Yuh Vägglampa Vit - Louis Poulsen

  Yuh Vägglampa Vit - Louis Poulsen
  Yuh Vägglampa Vit Yuh är den fonetiska formen av''you'', bokstaverna representerar ljuden som man gör med stämman för att säga''you''. En av de essentiella egenskaperna som denna design harär d
 • NJP Vägglampalampa Lang Ljusgrå - Louis Poulsen

  NJP Vägglampalampa Lang Ljusgrå - Louis Poulsen
  NJP Vägglampa med lång arm ljus aluminiumgrå Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP. NJP bordslampa som lanserades 2015 är en ny tolkning av den klassiska arkitektlampan. Lampans enkla och
 • AJ Eklipta Ø220 G9 Vägglampa/Plafond - Louis Poulsen

  AJ Eklipta Ø220 G9 Vägglampa/Plafond - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Eklipta designades av Arne Jacobsen 1959 till Rødovre rådhus. För detta projekt framställdes två olika storlekar, Ø350mm och Ø450mm. De användes&hellip:
 • NJP Vägglampalampa Lång Arm Vit - Louis Poulsen

  NJP Vägglampalampa Lång Arm Vit - Louis Poulsen
  NJP Vägg, lång arm - Vit Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP Serien. Lampans enkla och stilrena utseende betyder att dess funktionella komponenter är blottlagda. Användningsmöjlighetern
 • Toldbod 250 Taklampa Svart - Louis Poulsen

  Toldbod 250 Taklampa Svart - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 250 Pendel Svart är från en serie pendlar i olika storlekar. Denna version mäter 25 cm och passar perfekt över matbordet eller köksön,&hellip:
 • Toldbod 250 Taklampa Vit - Louis Poulsen

  Toldbod 250 Taklampa Vit - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 250 Pendel Vit är från en serie pendlar i olika storlekar. Denna version mäter 25 cm och passar perfekt över matbordet eller köksön, där&hellip:
 • VL38 Vägglampa Svart - Louis Poulsen

  VL38 Vägglampa Svart - Louis Poulsen
  VL38 Vägglampa - Svart VL38 Vägglampa är en del av VL38-kollektionen som också består av en bords- och golvlampa. Den är baserad på originalbordslampan som använts i Radiohusets studio sedan 1
 • PH 3½-2½ Golvlampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Golvlampa Mässing - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen startade i 1924. Poul Henningsen var en av de första till att erkänna det viktiga&hellip:
 • AJ Golvlampa Svart - Louis Poulsen

  AJ Golvlampa Svart - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ golvlampa designades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan var en del av det övergripande designkonceptet för&hellip:
 • AJ Bordslampa Ljus Petroleum - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Ljus Petroleum - Louis Poulsen
  AJ Bord Blågrön AJ bord designades av Arne Jacobsen 1960 till SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av hotellets totala designkoncept. Flera av hotellets produkter har
 • Above Taklampa Ø250 Svart - Louis Poulsen

  Above Taklampa Ø250 Svart - Louis Poulsen
  Design Mads Odgård for Louis Poulsen Koncept Above Taklampa Ø250 i Svart är designad av den danska designer Mads Odgård. Hans mission i produktdesignen har varit att förbättra det existerande och&hellip:
 • PH 3/2 Bordslampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 3/2 Bordslampa Mässing - Louis Poulsen
  Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen började år 1924. Poul Henningsen var en av de första att bemärka hur viktigt det är att forma ljuset, och år 1958, som en uppf
 • Skot Plafond LED Transparent Halvafskärmet Grafit - Louis Poulsen

  Skot Plafond LED Transparent Halvafskärmet Grafit - Louis Poulsen
 • Toldbod 120 Taklampa Svart - Louis Poulsen

  Toldbod 120 Taklampa Svart - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 120 Pendel Svart är designad för att hänga både enkelvis och i små grupper över ett bord. Med en diameter på 12 cm, är det den minsta&hellip:
 • PH 5 Taklampa Koppar - Louis Poulsen

  PH 5 Taklampa Koppar - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept PH 5 Taklampa Koppar - Poul Henningsens berömda och revolutionerande PH 5-taklampa är sex årtionden efter sin lansering fortfarande Louis Poulsens mest&hellip:
 • PH 3½-2½ Bordslampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Bordslampa Mässing - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen startade i 1924. Poul Henningsen var en av de första till att erkänna det viktiga&hellip:
 • PH 3/2 Bord/Vägglampa/Taklampa Glas Mellanskärm - Louis Poulsen

  PH 3/2 Bord/Vägglampa/Taklampa Glas Mellanskärm - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 3/2 Bord/Vägg/Taklampa Glas Mellanskärm - Louis Poulsen
 • AJ Bordslampa Svart - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Svart - Louis Poulsen
  AJ Bord Svart AJ bord designades av Arne Jacobsen 1960 till SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu) och utgjorde en del av hotellets totala designkoncept. Flera av hotellets produkter har idag upp
 • NJP Vägglampalampa Lång Arm Svart - Louis Poulsen

  NJP Vägglampalampa Lång Arm Svart - Louis Poulsen
  NJP Vägglampa, lång arm - Svart Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP Serien. Lampans enkla och stilrena utseende betyder att dess funktionella komponenter är blottlagda. Användningsmöjli
 • NJP Golvlampa Ljusgrå - Louis Poulsen

  NJP Golvlampa Ljusgrå - Louis Poulsen
  NJP Gulv - Hvit Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP Serien. Lampans enkla och stilrena utseende betyder att dess funktionella komponenter är blottlagda. Användningsmöjligheterna är noga
 • AJ Eklipta Vägglampa/Plafond Skärm Ø350 - Louis Poulsen

  AJ Eklipta Vägglampa/Plafond Skärm Ø350 - Louis Poulsen
  AJ Eklipta Glasskärm - Ø35
 • PH 2/1 Taklampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 2/1 Taklampa Mässing - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen startade i 1924. Poul Henningsen var en av de första till att erkänna det viktiga&hellip:
 • PH 5 Taklampa Nyanser Av Grön - Louis Poulsen

  PH 5 Taklampa Nyanser Av Grön - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 5 Taklampa Nyanser Av Grön blev designad 1958 av Poul Henningsen (1894-1967), som var pionjären inom ljusdesign och tillägnade nästan hela sitt&hellip:
 • PH 5 Taklampa Nyanser Av Röd - Louis Poulsen

  PH 5 Taklampa Nyanser Av Röd - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 5 Taklampa Nyanser Av Röd blev designad 1958 av Poul Henningsen (1894-1967), som var pionjären inom ljusdesign och tillägnade nästan hela sitt&hellip:
 • PH Artichoke Ø480 LED (Dim-to-Warm) Vit - Louis Poulsen

  PH Artichoke Ø480 LED (Dim-to-Warm) Vit - Louis Poulsen
 • Above Taklampa Ø250 Vit - Louis Poulsen

  Above Taklampa Ø250 Vit - Louis Poulsen
  Design Mads Odgård for Louis Poulsen Koncept Above Taklampa Ø250 i Vit är designad av den danska designer Mads Odgård. Hans mission i produktdesignen har varit att förbättra det existerande och att&hellip:
 • AJ Golvlampa Ljus Petroleum - Louis Poulsen

  AJ Golvlampa Ljus Petroleum - Louis Poulsen
  Koncept AJ Golvlampa Ljus Petroleum designades av Arne Jacobsen 1957 till SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu) som öppnade 1960. Lampan utgjorde en del av hotellets totala designkoncept. Flera
 • VL38 Bordslampa - Louis Poulsen

  VL38 Bordslampa - Louis Poulsen
  VL38 Bordslampa introducerades i sammanband med VL38 serien, som också består av en golv- och vägglampa. Den är baserad på den bordslampa som användes i danska Radiohusets studios. Vacker och fl
 • Cirque 380 Taklampa Grå Topp - Louis Poulsen

  Cirque 380 Taklampa Grå Topp - Louis Poulsen
  Design Clara von Zweigbergk for Louis Poulsen Koncept Cirque Taklampa Ø380 Grå Topp är en av fyra produkter som deltog i en design breefing vid namn Playful. Bland dessa utmärkte sig Cirque genom dess&hellip:
 • Above Taklampa Ø175 Vit - Louis Poulsen

  Above Taklampa Ø175 Vit - Louis Poulsen
  Design Mads Odgård for Louis Poulsen Koncept Above Taklampa Ø175 mm i Vit är designad av den danska designer Mads Odgård. Hans mission i produktdesignen har varit att förbättra det existerande och&hellip:
 • VL45 Radiohus Taklampa Ø370 - Louis Poulsen

  VL45 Radiohus Taklampa Ø370 - Louis Poulsen
  Design Vilhelm Lauritzen för Louis Poulsen Koncept VL45 Radiohus Taklampa Ø370 från Louis Poulsen, är en snygg och enkel lampa som passar perfekt in i den nordiska stilen. VL38 är baserad på originallamporna&hellip:
 • AJ Bordslampa Ljus Petroleum - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Ljus Petroleum - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ bord designades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan var en del av det övergripande designkonceptet för hotellet.&hellip:
 • PH 3½-3 Taklampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 3½-3 Taklampa Mässing - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen startade i 1924. Poul Henningsen var en av de första till att erkänna det viktiga&hellip:
 • Louis Poulsen NJP vägglampa lång arm Svart

  Louis Poulsen NJP vägglampa lång arm Svart
 • PH 5 Taklampa Classic White - Louis Poulsen

  PH 5 Taklampa Classic White - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH Taklampa Classic White blev designad 1958 av Poul Henningsen (1894-1967), som var pionjären inom ljusdesign och tillägnade nästan hela sitt liv&hellip:
 • Above Taklampa Ø175 Svart - Louis Poulsen

  Above Taklampa Ø175 Svart - Louis Poulsen
  Design Mads Odgård for Louis Poulsen Koncept Above Pendel Ø175 mm i Svart är designad av den danska designer Mads Odgård. Hans mission i produktdesignen har varit att förbättra det existerande och&hellip:
 • AJ Bordslampa Svart - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Svart - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ bord designades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan var en del av det övergripande designkonceptet för hotellet.&hellip:
 • PH 5 Taklampa Nyanser Av Orange - Louis Poulsen

  PH 5 Taklampa Nyanser Av Orange - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 5 Taklampa Nyanser Av Orange blev designad 1958 av Poul Henningsen (1894-1967), som var pionjären inom ljusdesign och tillägnade nästan hela sitt&hellip:
 • Above Taklampa Ø400 Svart - Louis Poulsen

  Above Taklampa Ø400 Svart - Louis Poulsen
  Design Mads Odgård for Louis Poulsen Koncept Above Taklampa Ø400 i Svart är designad av den danska designer Mads Odgård. Hans mission i produktdesignen har varit att förbättra det existerande och&hellip:
 • Cirque Taklampa Ø220 Gul Topp - Louis Poulsen

  Cirque Taklampa Ø220 Gul Topp - Louis Poulsen
  Design Clara von Zweigbergk for Louis Poulsen Koncept Cirque Taklampa Ø220 Gul Top är en av fyra produkter som deltog i en design breefing vid namn Playful. Bland dessa utmärkte sig Cirque genom dess&hellip:
 • PH 3/2 Taklampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 3/2 Taklampa Mässing - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen startade i 1924. Poul Henningsen var en av de första till att erkänna det viktiga&hellip:
 • Toldbod 120 Taklampa Mörk Rosa - Louis Poulsen

  Toldbod 120 Taklampa Mörk Rosa - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 120 Pendel Mörk Rosa är designad för att hänga både enkelvis och i små grupper över ett bord. Med en diameter på 12 cm, är det den minsta&hellip:
 • PH 3½-2½ Golvlampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Golvlampa Mässing - Louis Poulsen
  Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen började år 1924. Poul Henningsen var en av de första att bemärka hur viktigt det är att forma ljuset, och år 1958, som en uppf
 • NJP Vägglampalampa Kort Arm Vit - Louis Poulsen

  NJP Vägglampalampa Kort Arm Vit - Louis Poulsen
  NJP Vägg, kort arm - Vit Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP. Vägglampan finns i två utgåvor – en med kort och en med lång arm. Lampornas ’armar’ ger stor rörlighet och många in
 • Panthella MINI Bordslampa Krom - Louis Poulsen

  Panthella MINI Bordslampa Krom - Louis Poulsen
  Panthella MINI Bord - Krom 1971 slog Verner Panton ihop sig med Louis Poulsen och utvecklade en lampa som skulle komm att bli en ikon: den kupolformade Panthella somär designad till att forma ljuset,
 • AJ Vägglampa Svart - Louis Poulsen

  AJ Vägglampa Svart - Louis Poulsen
  Koncept AJ Vägg Svart designades av den världsberömda Arne Jacobsen, åt SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Lampan har sedan dess symboliserat klassisk dansk design och är inte bara populär i
 • NJP Vägglampalampa Kort Ljusgrå - Louis Poulsen

  NJP Vägglampalampa Kort Ljusgrå - Louis Poulsen
  NJP Vägglampa med kort arm ljus aluminiumgrå Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP. NJP bordslampa som lanserades 2015 är en ny tolkning av den klassiska arkitektlampan. Lampans enkla och s
 • AJ Eklipta LED Ø450 Vägglampalampa/Plafond - Louis Poulsen

  AJ Eklipta LED Ø450 Vägglampalampa/Plafond - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Eklipta designades av Arne Jacobsen 1959 till Rødovre rådhus. För detta projekt framställdes två olika storlekar, Ø350mm och Ø450mm. De användes&hellip:
 • PH 2/1 Bordslampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 2/1 Bordslampa Mässing - Louis Poulsen
  DesignPoul Henningsen for Louis Poulsen Koncept PH 2/1 Bordslampa är den minsta av glaslampor från Poul Henningsen. Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen startade i 1924.&hellip:
 • NJP Bordslampa m/Fod 2700K Ljusgrå - Louis Poulsen

  NJP Bordslampa m/Fod 2700K Ljusgrå - Louis Poulsen
  Design Nendo för Louis Poulsen Koncept NJP bordslampa med Ljusgrå fot är designad av Oku Sato från den japanska designstudion Nendo. NJP bordslampa är en nytolkning av den klassiska arkitektlampan.&hellip:
 • NJP Golvlampa Vit - Louis Poulsen

  NJP Golvlampa Vit - Louis Poulsen
  Design Oki Sato för Louis Poulsen Koncept NJP påminner om den klassiska arkitektlampan men den döljer några nya smarta funktioner som gör den enkel att anpassa till både jobb och avslappning. Med&hellip:
 • PH 5 Taklampa Nyanser Av Grå - Louis Poulsen

  PH 5 Taklampa Nyanser Av Grå - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 5 Taklampa Nyanser Av Grå blev designad 1958 av Poul Henningsen (1894-1967), som var pionjären inom ljusdesign och tillägnade nästan hela sitt&hellip:
 • Above Taklampa Ø400 Vit - Louis Poulsen

  Above Taklampa Ø400 Vit - Louis Poulsen
  Design Mads Odgård for Louis Poulsen Koncept Above Taklampa Ø400 i Vit är designad av den danska designer Mads Odgård. Hans mission i produktdesignen har varit att förbättra det existerande och att&hellip:
 • PH 5 Taklampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 5 Taklampa Mässing - Louis Poulsen
  DesignPoul Henningsen for Louis Poulsen Koncept PH 5 Taklampa Mässing - Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen startade i 1924. Poul Henningsen var en av de första till att&hellip:
 • AJ Vägglampalampa Ljus Petroleum - Louis Poulsen

  AJ Vägglampalampa Ljus Petroleum - Louis Poulsen
  Koncept AJ Vägglampa Ljus Petroleum designades av den världsberömda Arne Jacobsen, åt SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Lampan har sedan dess symboliserat klassisk dansk design och är inte b
 • AJ Vägglampa Vit - Louis Poulsen

  AJ Vägglampa Vit - Louis Poulsen
  Koncept AJ Vägg Vit designades av den världsberömda Arne Jacobsen, åt SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Lampan har sedan dess symboliserat klassisk dansk design och är inte bara populär i D
 • PH Artichoke Ø480 LED Svart - Louis Poulsen

  PH Artichoke Ø480 LED Svart - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH Artichoke 480 LED Svart blev designad 1958 av Poul Henningsen till restaurangen Langeline Pavilionen i Köpenhamn, där den fortfarande hänger. PH&hellip:
 • AJ EkliptaØ220 G9 Vägglampa/Plafond - Louis Poulsen

  AJ EkliptaØ220 G9 Vägglampa/Plafond - Louis Poulsen
  AJ EkliptaØ220 AJ Eklipta designades av Arne Jacobsen 1959 till Rødovre rådhus. För detta projekt producerades två olika storlekar, O350mm och O450mm. De användes inomhus i trapphus och utomhus
 • PH 3½-2½ Bordslampa Mässing - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Bordslampa Mässing - Louis Poulsen
  Poul Henningsens (1894-1967) livslånga samarbete med Louis Poulsen började år 1924. Poul Henningsen var en av de första att bemärka hur viktigt det är att forma ljuset, och år 1958, som en uppf
 • PH 5 Taklampa Nyanser Av Blå - Louis Poulsen

  PH 5 Taklampa Nyanser Av Blå - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 5 Taklampa Nyanser Av Blå blev designad 1958 av Poul Henningsen (1894-1967), som var pionjären inom ljusdesign och tillägnade nästan hela sitt&hellip:
 • Cirque Taklampa Ø380 Röd Topp - Louis Poulsen

  Cirque Taklampa Ø380 Röd Topp - Louis Poulsen
  Design Clara von Zweigbergk for Louis Poulsen Koncept Cirque Taklampa Ø380 Röd Top är en av fyra produkter som deltog i en design breefing vid namn Playful. Bland dessa utmärkte sig Cirque genom dess&hellip:
 • PH 3½-3 Taklampa - Louis Poulsen

  PH 3½-3 Taklampa - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept Ph 3½-3 Taklampa är medlem av 3-skärmsfamiljen som i dag är 20 lampor varav 3 är för utomhusbruk. Helt tillbaka i 1925/1926 designade Poul Henningsen&hellip:
 • VL45 Radiohus Taklampa Ø175 - Louis Poulsen

  VL45 Radiohus Taklampa Ø175 - Louis Poulsen
  Design Vilhelm Lauritzen för Louis Poulsen Koncept VL45 Radiohus pendel Ø175 blev ursprungligen designad på slutet av 1940-talet utav Vilhelm Lauritzen. Det var i samarbete med Louis Poulsen och i samband&hellip:
 • Toldbod 550 Taklampa Svart - Louis Poulsen

  Toldbod 550 Taklampa Svart - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 550 pendel Svart är endast en av fyra nya storlekar som lanserade år 2018. Den ursprungliga Toldbod 120 från 2009 mäter 12 cm och designades&hellip:
 • Toldbod 400 Taklampa Vit - Louis Poulsen

  Toldbod 400 Taklampa Vit - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 400 pendel Vit er endast en av fyra nya storlekar som lanserades år 2018. Den ursprungliga Toldbod 120 från 2009 mäter 12 cm, och designades&hellip:
 • Toldbod 170 Taklampa Mörk Rosa - Louis Poulsen

  Toldbod 170 Taklampa Mörk Rosa - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 170 Pendel Mörk är baserat på ett belysningskoncept som tänkts ut av Poul Henningsen. Konceptet var ursprungligen tänkt för gatubelysning,&hellip:
 • PH 3½-2½ Golvlampa - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Golvlampa - Louis Poulsen
  PH 3½-2½ golvlampa PH 3/2 Akademi är en medlem av 3-skärmsfamiljen, som nu består av 20 lampor, varav 3 för utomhusbruk. Poul Henningsen utformade 3-skärmssystem redan 1925-1926, där PH i sama
 • PH Artichoke Ø480 Koppar - Louis Poulsen

  PH Artichoke Ø480 Koppar - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH Artichoke blev designad 1958 av Poul Henningsen till restaurangen Langeline Pavilionen i Köpenhamn, där den fortfarande hänger. PH Artichoke har&hellip:
 • Yuh Golvlampa Vit - Louis Poulsen

  Yuh Golvlampa Vit - Louis Poulsen
  Yuh Golvlampa Vit Yuhär den fonetiska formen av''you'', bokstaverna representerar ljuden som man gör med stämman för att säga''you''. En av de essentiella egenskaperna som denna design harär den
 • Topplata till PH 3/2 Bord, Vägglampa & 3½-2½ Golvlampa Svart - Louis Poulsen

  Topplata till PH 3/2 Bord, Vägglampa & 3½-2½ Golvlampa Svart - Louis Poulsen
  Tilverkaren Louis Poulsen Koncept Topplata till 3/2 Bordlampe och 3½-2½ Golvlampa.
 • VL38 Golvlampa Svart - Louis Poulsen

  VL38 Golvlampa Svart - Louis Poulsen
  Design Vilhelm Lauritzen för Louis Poulsen Koncept VL38 är en snygg och enkel lampa som passar perfekt in i den nordiska stilen. VL38 är baserad på originallamporna som användes i Radiohuset i Köpenhamn.&hellip:
 • AJ Golvlampa Svart - Louis Poulsen

  AJ Golvlampa Svart - Louis Poulsen
  Koncept AJ Golvlampa Svart designades av Arne Jacobsen 1957 till SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu) som öppnade 1960. Lampan utgjorde en del av hotellets totala designkoncept. Flera av hotel
 • NJP Golvlampa Vit - Louis Poulsen

  NJP Golvlampa Vit - Louis Poulsen
  NJP Gulv - Hvit Oki Sato (född 1977) är designern bakom NJP Serien. Lampans enkla och stilrena utseende betyder att dess funktionella komponenter är blottlagda. Användningsmöjligheterna är noga
 • AJ Vägglampa Mörk Grön - Louis Poulsen

  AJ Vägglampa Mörk Grön - Louis Poulsen
  Koncept AJ Vägg Mörk Grön designades av den världsberömda Arne Jacobsen, åt SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Lampan har sedan dess symboliserat klassisk dansk design och är inte bara popu
 • AJ Vägglampa Okra Gul - Louis Poulsen

  AJ Vägglampa Okra Gul - Louis Poulsen
  Koncept AJ Vägg Okra Gul designades av den världsberömda Arne Jacobsen, åt SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Lampan har sedan dess symboliserat klassisk dansk design och är inte bara populä
 • VL38 Bordslampa - Louis Poulsen

  VL38 Bordslampa - Louis Poulsen
  Design Vilhelm Lauritzen för Louis Poulsen Koncept VL38 är en snygg och enkel Tischleuchte som passar perfekt in i den nordiska stilen. VL38 är baserad på originallamporna som användes i Radiohuset&hellip:
 • PH 3½-3 Taklampa Svart Metalliserad - Louis Poulsen

  PH 3½-3 Taklampa Svart Metalliserad - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept Ph 3½-3 Taklampa svart metalliserad är medlem av 3-skärmsfamiljen som i dag är 20 lampor varav 3 är för utomhusbruk. Helt tillbaka i 1925/1926 designade&hellip:
 • AJ Eklipta LED Ø350 Vägglampa/Plafond - Louis Poulsen

  AJ Eklipta LED Ø350 Vägglampa/Plafond - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Eklipta designades av Arne Jacobsen 1959 till Rødovre rådhus. För detta projekt framställdes två olika storlekar, Ø350mm och Ø450mm. De användes&hellip:
 • Louis Poulsen PH 2/1 bordslampa Svart

  Louis Poulsen PH 2/1 bordslampa Svart
 • AJ Royal 500 LED Taklampa Svart - Louis Poulsen

  AJ Royal 500 LED Taklampa Svart - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Royal 500 LED Taklampa Svart ritades av Arne Jacobsen 1960 till SAS Royal i Köpenhamn, som en del av ett större designkoncept för hotellet. Flera av&hellip:
 • VL38 Vägglampa - Louis Poulsen

  VL38 Vägglampa - Louis Poulsen
  VL38 Vägg Vilhelm Lauritzen (1894-1984) är en av modernismens och funktionalismens största danska arkitekter, ritade 1934 Radiohuset i stadsdelen Frederiksberg i Köpenhamn, som stod klart 1954. Vi
 • PH Artichoke Ø480 LED (Dim-to-Warm) Rostfritt Stål - Louis Poulsen

  PH Artichoke Ø480 LED (Dim-to-Warm) Rostfritt Stål - Louis Poulsen
 • VL Ring Crown 2 Vägglampa Opal - Louis Poulsen

  VL Ring Crown 2 Vägglampa Opal - Louis Poulsen
  Koncept VL Ring Crown 2 Vägglampa Opal är designad av Vilhelm Lauritzen. Uttrycket är speciellt välkänt och har rötter i en lampdesign som skapades till DR´s gamla radiohus på Frederiksberg i
 • AJ Eklipta Vägglampa/Plafond Skärm Ø220 - Louis Poulsen

  AJ Eklipta Vägglampa/Plafond Skärm Ø220 - Louis Poulsen
  AJ Eklipta Glasskärm - Ø22 På designerlampan AJ Eklipta kan hela glasskärmen bytas ut och ersättas vid behov. Det är ett bra och roligare alternativ till att köpa en ny lampa, med ny skärm kom
 • AJ Vägglampa Ljusgrå - Louis Poulsen

  AJ Vägglampa Ljusgrå - Louis Poulsen
  Koncept AJ Vägg Ljusgrå designades av den världsberömda Arne Jacobsen, åt SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Lampan har sedan dess symboliserat klassisk dansk design och är inte bara populä
 • Louis Poulsen PH 80 golvlampa Vit

  Louis Poulsen PH 80 golvlampa Vit
 • Louis Poulsen VL38 vägglampa Vit

  Louis Poulsen VL38 vägglampa Vit
 • Keglen 175 LED Taklampa Vit - Louis Poulsen

  Keglen 175 LED Taklampa Vit - Louis Poulsen
  Design BIG Ideas för Louis Poulsen Koncept Konan 175 LED Taklampa Vit är designad av BIG Ideas, med en önskan att skapa en serie taklampor med karaktär, personlighet och inte minst ett vackert ljus.&hellip:
 • AJ Royal 250 LED Taklampa Vit - Louis Poulsen

  AJ Royal 250 LED Taklampa Vit - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Royal 250 LED Taklampa Vit ritades av Arne Jacobsen 1960 till SAS Royal i Köpenhamn, som en del av ett större designkoncept för hotellet. Flera av&hellip:
 • Keglen 400 LED Taklampa Svart - Louis Poulsen

  Keglen 400 LED Taklampa Svart - Louis Poulsen
  Design BIG Ideas för Louis Poulsen Koncept Konan 400 LED Taklampa Svart är designad av BIG Ideas, med en önskan att skapa en serie taklampor med karaktär, personlighet och inte minst ett vackert ljus.&hellip:
 • Louis Poulsen | PH 2/1 Ljuskrona

  Louis Poulsen | PH 2/1 Ljuskrona
  PH 2/1 ljuskrona från Louis Poulsen skapar bländfritt ljus - Reflektionerna från skärmarna sprids över en logaritmisk spiral - Skärmarna har sinsemellan en relation på 3:2:1 - Varje skärm minskar mängden ljus - Flexibelt koncept - olika storlekar, ytor och armaturtyper. PH 2/1 Ljuskrona är designad utifrån principen om ett reflekterande flerskärmssystem som är baserat på en logaritmisk spiral med ljuskällans mittpunkt i spiralens centrum. Det munblåsta opalglaset i treskikt, blankt på utsidan och sandblästrat på insidan, ger ett mjukt diffust ljus.  
 • AJ Golvlampa Roströda - Louis Poulsen

  AJ Golvlampa Roströda - Louis Poulsen
  Koncept AJ Golv Roströda designades av Arne Jacobsen 1957 till SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu) som öppnade 1960. Lampan utgjorde en del av hotellets totala designkoncept. Flera av hotell
 • PH 3/2 Bordslampa Högglansförkromad - Louis Poulsen

  PH 3/2 Bordslampa Högglansförkromad - Louis Poulsen
  PH 3/2 bord PH 3/2 bordär medlem av 3-skärmsfamiljen, som består av 20 lampor varav 3 är för utomhusbruk. Poul Henningsen , samarbete med Louis Poulsen inleddes 1925-1926, när PH tillsammans med
 • AJ50 Vägglampa Vit - Louis Poulsen

  AJ50 Vägglampa Vit - Louis Poulsen
  AJ 50 LED Vägglampa Utomhus - Vit AJ 50 vägglampa lanserades 2010 i samband med att Arne Jacobsens AJ-familj firade med 50 år. AJ 50 vägg är tecknad med AJ-familjen som inspiration. AJ-familjen d
 • AJ EkliptaØ350 Tak/Vägglampa - Louis Poulsen

  AJ EkliptaØ350 Tak/Vägglampa - Louis Poulsen
  AJ EkliptaØ350 Tak/Vägglampa AJ Eklipta designades av Arne Jacobsen 1959 till Rødovre rådhus. För detta projekt producerades två olika storlekar, O350mm och O450mm. De användes inomhus i trapph
 • Louis Poulsen Flindt Vägglampa Ø300 Mm Aluminium - Utomhusbelysning Akryl Aluminium - 5747402102

  Louis Poulsen Flindt Vägglampa Ø300 Mm Aluminium - Utomhusbelysning Akryl Aluminium - 5747402102
  Flindt Vägglampa från Louis Poulsen, formgiven av Christian Flindt. Konceptet bakom lampan handlar om att sprida ett behagligt ljus som är bländfritt och nedåtriktat. Lampan sprider ett asymmetriskt ljus utifrån den utskurna formen. Lampans smidiga design gör att den lätt passar in i de flesta miljöer, vare sig det är hem- eller kontorsmiljöer. Flindt finns i flera utföranden så du kan välja den storlek eller färg som passar bäst i ditt hem. Lampan kan användas både inomhus och utomhus. Vi har valt ut Aluminium Utomhusbelysning i Akryl från Louis Poulsen med stor omsorg.
 • Panthella Golvlampa Lampfoten - Louis Poulsen

  Panthella Golvlampa Lampfoten - Louis Poulsen
 • AJ Mini Bordslampa Dark Green - Louis Poulsen

  AJ Mini Bordslampa Dark Green - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Mini bord Dark Green ritades i 1957, som en del av AJ familjen bestående av flera produkter: golvlampan, vägglampan, bordslampan och en liten bordslampa.&hellip:
 • AJ Vägglampa Hardwired Vit - Louis Poulsen

  AJ Vägglampa Hardwired Vit - Louis Poulsen
  Koncept AJ Vägglampa Hardwired Vit designades av den världsberömda Arne Jacobsen, åt SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Lampan har sedan dess symboliserat klassisk dansk design och är inte ba
 • AJ Bordslampa Mörk Grön - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Mörk Grön - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ bord designades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan var en del av det övergripande designkonceptet för hotellet.&hellip:
 • PH 2/1 Bordslampa Högglansförkromad - Louis Poulsen

  PH 2/1 Bordslampa Högglansförkromad - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 2/1 Bordslampa är medlem i 3-skärms familjen, som idag är 20 lampor, därav 3 till utomhusanvändning. Poul Henningsen designade 3 skärmsystemet&hellip:
 • AJ Golvlampa Okra Gul - Louis Poulsen

  AJ Golvlampa Okra Gul - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ golvlampa designades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan var en del av det övergripande designkonceptet för&hellip:
 • Yuh Bordslampa Vit - Louis Poulsen

  Yuh Bordslampa Vit - Louis Poulsen
  Yuh Bordslampa Vit Yuhär den fonetiska formen av''you'', bokstaverna representerar ljuden som man gör med stämman för att säga''you''. En av de essentiella egenskaperna som denna design harär de
 • PH 3½-2½ Bordslampa Gul - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Bordslampa Gul - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Ph 3½-2½ Bord gul är medlem av 3-skärmsfamiljen som i dag är 20 lampor varav 3 är för utomhusbruk. Helt tillbaka i 1925/1926 designade Poul Henningsen 3-skärmssystemet&hellip:
 • PH 3½-2½ Golvlampa - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Golvlampa - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 3½-2½ golv är medlem i 3-skärms familjen, som idag är 20 lampor, därav 3 till utomhusanvändning. Poul Henningsen designade 3 skärmsystemet redan&hellip:
 • Louis Poulsen Doo-Wop pendel Mörkgrå

  Louis Poulsen Doo-Wop pendel Mörkgrå
 • AJ Vägglampa Hardwired SW Mörk Grøn - Louis Poulsen

  AJ Vägglampa Hardwired SW Mörk Grøn - Louis Poulsen
  Koncept AJ Vägglampa Hardwired SW Mörk Grøn designades av den världsberömda Arne Jacobsen, åt SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Lampan har sedan dess symboliserat klassisk dansk design och
 • PH 3½-2½ Bordslampa Svart Metalliserad - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Bordslampa Svart Metalliserad - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen for Louis Poulsen Koncept Ph 3½-2½ Bord svart metalliserad är medlem av 3-skärmsfamiljen som i dag är 20 lampor varav 3 är för utomhusbruk. Helt tillbaka i 1925/1926 designade&hellip:
 • AJ Mini Bordslampa Yellow Ochre - Louis Poulsen

  AJ Mini Bordslampa Yellow Ochre - Louis Poulsen
  Koncept AJ Mini Bordslampa Yellow Ochre ritades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av det totala designkonceptet för hotellet. Idag har fle
 • Louis Poulsen Ph 2/1 Reservdel Överskärm Glas - Lampskärmar Opalglas Opalvit - 5741084937

  Louis Poulsen Ph 2/1 Reservdel Överskärm Glas - Lampskärmar Opalglas Opalvit - 5741084937
  PH 2/1 Reservdel Överskärm, Glas från Louis Poulsen. Vi har valt ut Opalvit Lampskärmar i Opalglas från Louis Poulsen med stor omsorg.
 • Louis Poulsen Flindt Garden Pollare Lång Corten Fotplatta Med Adapter 4000k - Utomhusbelysning Aluminium Corten - 5747402377

  Louis Poulsen Flindt Garden Pollare Lång Corten Fotplatta Med Adapter 4000k - Utomhusbelysning Aluminium Corten - 5747402377
  Flindt Garden pollare från Louis Poulsen med en stilren, cortenfärgad design i aluminium med en cylinderform och ett brett, bländfritt ljus perfekt för trädgården. Den har en fotplatta för enkel installation. Adaptern är placerad externt från armaturen och kan driva upp till sex pollare. Gjord för fastinstallation. Formgiven av Christian Flindt. Bra att veta om Flindt Garden pollare - Stilren design.- Gjord av aluminium.- Cylinderform.- Fotplatta med en adapter ingår.- Built-In Led- Bredd: 50 mm.- Höjd: 695 mm.- Längd: 50 mm.- IP-klassificering: IP44.- 6.5 Watt- Sladdlängd: 5000 mm. Vi har valt ut Corten Utomhusbelysning i Aluminium från Louis Poulsen med stor omsorg.
 • Louis Poulsen Flindt Garden Pollare Lång Jordspett Utan Adapter 4000k - Utomhusbelysning Aluminium - 5747402979

  Louis Poulsen Flindt Garden Pollare Lång Jordspett Utan Adapter 4000k - Utomhusbelysning Aluminium - 5747402979
  Flindt Garden pollare från Louis Poulsen med en stilren design i aluminium med en cylinderform och ett brett, bländfritt ljus perfekt för trädgården. Den har ett jordspett för enkel installation. Formgiven av Christian Flindt. Bra att veta om Flindt Garden pollare - Stilren design.- Gjord av aluminium.- Cylinderform.- Adapter säljs separat.- Built-In Led- Bredd: 50 mm.- Höjd: 695 mm.- Längd: 50 mm.- IP-klassificering: IP65.- 6.5 Watt- Sladdlängd: 5000 mm. Vi har valt ut Aluminium Utomhusbelysning i Aluminium från Louis Poulsen med stor omsorg.
 • Panthella Bordslampa 320 Opal - Louis Poulsen

  Panthella Bordslampa 320 Opal - Louis Poulsen
  Design Verner Pantonför Ludvig Poulsen Koncept Panthella Bordslampa 320 Opal ritades av Verner Panton 1971 och är fortfarande en av hans mest populära lampor. De organiska formerna komplimang dagens&hellip:
 • Louis Poulsen PH 5 pendel Röd

  Louis Poulsen PH 5 pendel Röd
 • Panthella Golvlampa Skärm - Louis Poulsen

  Panthella Golvlampa Skärm - Louis Poulsen
 • AJ Mini Bordslampa Dark Green - Louis Poulsen

  AJ Mini Bordslampa Dark Green - Louis Poulsen
  Koncept AJ Mini Bordslampa Dark Green ritades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av det totala designkonceptet för hotellet. Idag har flera
 • Skot Plafond LED Transparent/Grafit - Louis Poulsen

  Skot Plafond LED Transparent/Grafit - Louis Poulsen
  Skot LED Vägglampa - Oavskärmad Klart Glas Skot är en robust LED-vägglampa designad av Lauritz Knudsen i början av 1900-talet. Ursprungligen var Skot skapad för maritima områden men passar till
 • AJ Vägglampa Hardwired SW Ljusgrå - Louis Poulsen

  AJ Vägglampa Hardwired SW Ljusgrå - Louis Poulsen
  Koncept AJ Vägglampa Hardwired SW Ljusgrå designades av den världsberömda Arne Jacobsen, åt SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Lampan har sedan dess symboliserat klassisk dansk design och är
 • PH 3/2 Bordslampa Högglansförkromad - Louis Poulsen

  PH 3/2 Bordslampa Högglansförkromad - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 3/2 bord Högglansförkromad är designad utifrån Poul Henningsens populära 3-skärms system. Poul Henningsen var inte nöjd med ljuset från den&hellip:
 • AJ EkliptaØ450 Plafond/Vägglampalampa - Louis Poulsen

  AJ EkliptaØ450 Plafond/Vägglampalampa - Louis Poulsen
  AJ EkliptaØ450 Plafond/Vägglampalampa AJ Eklipta designades av Arne Jacobsen 1959 till Rødovre rådhus. För detta projekt producerades två olika storlekar, O350mm och O450mm. De användes inomhus
 • NJP Bordslampa Grå - Louis Poulsen (Bordsklämma)

  NJP Bordslampa Grå - Louis Poulsen (Bordsklämma)
  NJP Bordslampa Ljus aluminiumgrå/h2>NJP skapar en direkt, bländfritt och horisontell belysning samtidigt som den sänder ut ljus genom baksidan av huvudet, vilket lyser upp den översta delen av arm
 • AJ Vägglampa Polished Steel - Louis Poulsen

  AJ Vägglampa Polished Steel - Louis Poulsen
  Koncept AJ Vägg Polished Steel designades av den världsberömda Arne Jacobsen, åt SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Lampan har sedan dess symboliserat klassisk dansk design och är inte bara p
 • AJ Vägglampa Mörk Grå - Louis Poulsen

  AJ Vägglampa Mörk Grå - Louis Poulsen
  Koncept AJ Vägg Mörk Grå designades av den världsberömda Arne Jacobsen, åt SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960. Lampan har sedan dess symboliserat klassisk dansk design och är inte bara popul
 • AJ Golvlampa Polished Steel - Louis Poulsen

  AJ Golvlampa Polished Steel - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Golvlampa Polished Steel designades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan var en del av det övergripande designkonceptet&hellip:
 • Knäckskruvar PH Koppar Vägglampalampa - Louis Poulsen

  Knäckskruvar PH Koppar Vägglampalampa - Louis Poulsen
  Knäckskruvar - PH Koppar Vägglampa Detta är säkerhetsskruvar, som passar till PH Vägglampa i koppar. Deras funktion är att byta ut de skruvar som medföljer med lampan. När säkerhetsskruvarna
 • PH 3/2 Bord/Vägglampa/Taklampa Glas Mellanskärm - Louis Poulsen

  PH 3/2 Bord/Vägglampa/Taklampa Glas Mellanskärm - Louis Poulsen
  PH 3/2 skärmserie - överskärm Det är möjligt att köpa till glasskärmar till alla lampor i PH 2/1-serien. Behöver du andra skärmar till lamporna i 3/2-serien, klicka nedan ► PH 3/2 överskä
 • Toldbod 120 Taklampa Ljusgrå - Louis Poulsen

  Toldbod 120 Taklampa Ljusgrå - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 120 Pendel Ljusgrå är designad för att hänga både enkelvis och i små grupper över ett bord. Med en diameter på 12 cm, är det den minsta&hellip:
 • PH Artichoke Ø480 Svart - Louis Poulsen

  PH Artichoke Ø480 Svart - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH Artichoke 480 Svart blev designad 1958 av Poul Henningsen till restaurangen Langeline Pavilionen i Köpenhamn, där den fortfarande hänger. PH Artichoke&hellip:
 • AJ Eklipta LED Ø220 Vägglampa/Plafond - Louis Poulsen

  AJ Eklipta LED Ø220 Vägglampa/Plafond - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Eklipta designades av Arne Jacobsen 1959 till Rødovre rådhus. För detta projekt framställdes två olika storlekar, Ø350mm och Ø450mm. De användes&hellip:
 • Above Taklampa Ø550 Svart - Louis Poulsen

  Above Taklampa Ø550 Svart - Louis Poulsen
  Design Mads Odgård for Louis Poulsen Koncept Above Taklampa Ø550 mm i Svart är designad av den danska designer Mads Odgård. Hans mission i produktdesignen har varit att förbättra det existerande&hellip:
 • Toldbod 120 Taklampa Vit - Louis Poulsen

  Toldbod 120 Taklampa Vit - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 120 Pendel Vit är designad för att hänga både enkelvis och i små grupper över ett bord. Med en diameter på 12 cm, är det den minsta i&hellip:
 • Above Taklampa Ø550 Vit - Louis Poulsen

  Above Taklampa Ø550 Vit - Louis Poulsen
  Design Mads Odgård for Louis Poulsen Koncept Above Taklampa Ø550 Vit är designad av den danska designer Mads Odgård. Hans mission i produktdesignen har varit att förbättra det existerande och att&hellip:
 • PH 5 Taklampa Nyanser Av Rosa - Louis Poulsen

  PH 5 Taklampa Nyanser Av Rosa - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 5 Taklampa Nyanser Av Rosa blev designad 1958 av Poul Henningsen (1894-1967), som var pionjären inom ljusdesign och tillägnade nästan hela sitt&hellip:
 • Toldbod 120 Taklampa Blå-Grå - Louis Poulsen

  Toldbod 120 Taklampa Blå-Grå - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 120 Pendel Blå-Grå är designad för att hänga både enkelvis och i små grupper över ett bord. Med en diameter på 12 cm, är det den minsta&hellip:
 • Yuh Golvlampa Svart/Mässing - Louis Poulsen

  Yuh Golvlampa Svart/Mässing - Louis Poulsen
  Koncept Yuh Golvlampa Svart/Mässing är designad av GamFratesi och lanserades först i svart och vit. År 2019 lanserade de ihop med Louis Poulsen versionerna med detaljer i mässing samt en bas i ma
 • Toldbod 550 Taklampa Vit - Louis Poulsen

  Toldbod 550 Taklampa Vit - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 550 pendel Vit är endast en av fyra nya storlekar som lanserade år 2018. Den ursprungliga Toldbod 120 från 2009 mäter 12 cm och designades&hellip:
 • Toldbod 400 Taklampa Svart - Louis Poulsen

  Toldbod 400 Taklampa Svart - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 400 pendel Svart er endast en av fyra nya storlekar som lanserades år 2018. Den ursprungliga Toldbod 120 från 2009 mäter 12 cm, och designades&hellip:
 • Toldbod 250 Taklampa Ljusgrå - Louis Poulsen

  Toldbod 250 Taklampa Ljusgrå - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 250 Pendel Ljusgrå är från en serie pendlar i olika storlekar. Denna version mäter 25 cm och passar perfekt över matbordet eller köksön,&hellip:
 • Toldbod 170 Taklampa Blå-Grå - Louis Poulsen

  Toldbod 170 Taklampa Blå-Grå - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 170 Pendel Blåär baserat på ett belysningskoncept som tänkts ut av Poul Henningsen. Konceptet var ursprungligen tänkt för gatubelysning,&hellip:
 • Toldbod 170 Taklampa Ljusgrå - Louis Poulsen

  Toldbod 170 Taklampa Ljusgrå - Louis Poulsen
  Design Louis Poulsen A/S för Louis Poulsen Koncept Toldbod 170 Pendel Ljusgrå är baserat på ett belysningskoncept som tänkts ut av Poul Henningsen. Konceptet var ursprungligen tänkt för gatubelysning,&hellip:
 • Louis Poulsen PH 3/2 bordslampa Krom

  Louis Poulsen PH 3/2 bordslampa Krom
 • AJ Eklipta Ø450 Plafond/Vägglampalampa - Louis Poulsen

  AJ Eklipta Ø450 Plafond/Vägglampalampa - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Discus designades av Arne Jacobsen 1959 till Rødovre rådhus. För detta projekt framställdes två olika storlekar, Ø350mm och Ø450mm. De användes&hellip:
 • Keglen 650 LED Taklampa Vit - Louis Poulsen

  Keglen 650 LED Taklampa Vit - Louis Poulsen
  Design BIG Ideas för Louis Poulsen Koncept Konan 650 LED Taklampa Vit är designad av BIG Ideas, med en önskan att skapa en serie taklampor med karaktär, personlighet och inte minst ett vackert ljus.&hellip:
 • AJ Royal 370 LED Taklampa Vit - Louis Poulsen

  AJ Royal 370 LED Taklampa Vit - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Royal 370 LED Taklampa Vit ritades av Arne Jacobsen 1960 till SAS Royal i Köpenhamn, som en del av ett större designkoncept för hotellet. Flera av&hellip:
 • AJ Royal 370 LED Taklampa Svart - Louis Poulsen

  AJ Royal 370 LED Taklampa Svart - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Royal 370 LED Taklampa Svart ritades av Arne Jacobsen 1960 till SAS Royal i Köpenhamn, som en del av ett större designkoncept för hotellet. Flera av&hellip:
 • Louis Poulsen | Panthella Portable

  Louis Poulsen | Panthella Portable
  Panthella Portable är en bärbar och batteridriven bordslampa från Louis Poulsen, och är en vidareutveckling av Verner Pantons klassisiska lampa från år 1971. År 2020 lanserade Louis Poulsen Panthella Portable med samma harmoniska formspråk, men med en integrerad LED-ljuskälla och ett laddbart batteri. Bordslampan kan dimmas i steg mellan 0, 10, 33 och 100%. USB-kabel medföljer.
 • PH Artichoke Ø480 LED (Dim-to-Warm) Koppar - Louis Poulsen

  PH Artichoke Ø480 LED (Dim-to-Warm) Koppar - Louis Poulsen
 • Panthella Mini Bordslampa Coral - Louis Poulsen

  Panthella Mini Bordslampa Coral - Louis Poulsen
 • Louis Poulsen Aj Golvlampa Midnattsblå - Golvlampor Stål Midnattsblå - 5744169752

  Louis Poulsen Aj Golvlampa Midnattsblå - Golvlampor Stål Midnattsblå - 5744169752
  AJ golvlampa från Louis Poulsen med en ikonisk design med karakteristiska former och ett direkt, riktningsbestämt ljus. Den har en vippbar lampskärm i sidled för optimal användarupplevelse med en vit insida för att ge ett behagligt ljus och en lång sladd i plast med en stickkontakt och en strömbrytare. Ett måste för den designintresserade. Designad av Arne Jacobsen. Bra att veta om AJ golvlampa - Ikonisk design.- Karakteristiska former.- Direkt, riktningsbestämt ljus.- Vippbar lampskärm.- Vit insida.- Ingår i serien AJ.- Golvlampan finns i olika färgval.- E27- Bredd: 275 mm.- Höjd: 1300 mm.- IP-klassificering: IP20.- 20.0 Watt- Sladdlängd: 2600 mm.- Vikt: 3.4 kg.- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Midnattsblå Golvlampor i Stål från Louis Poulsen med stor omsorg.
 • PH 4/3 Bordslampa - Louis Poulsen

  PH 4/3 Bordslampa - Louis Poulsen
  PH 4/3är medlem av 3-skärms familjen som består av 20 lampor varav 3 är för utomhusbruk. Poul Henningsen , samarbete med Louis Poulsen inleddes 1925-1926, när PH tillsammans med Louis Poulsen te
 • AJ Mini Bordslampa Rusty Red - Louis Poulsen

  AJ Mini Bordslampa Rusty Red - Louis Poulsen
  Koncept AJ Mini Bordslampa Rusty Red ritades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av det totala designkonceptet för hotellet. Idag har flera
 • PH 3-2½ Vägglampa Svart - Louis Poulsen

  PH 3-2½ Vägglampa Svart - Louis Poulsen
  PH 3-2½ Vägg PH 3-2½ vägg är medlem av 3-skärmsfamiljen som idag omfattar 20 lampor, varav 3 för utomhusbruk. Poul Henningsen designade 3-skärmssystemet redan 1925-1926 när PH i samarbetade m
 • PH 3½-2½ Bordslampa Vit - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Bordslampa Vit - Louis Poulsen
  PH 3½-2½ Bord Röd PH 3½-2½ Bord tillverkades 1928 och är en av de många utvecklingsprojekt som Poul Henningsen gjorde i förbindelse med utvecklingen av sitt idag världsberömda treskärms-sys
 • Yuh Bordslampa Svart/Mässing - Louis Poulsen

  Yuh Bordslampa Svart/Mässing - Louis Poulsen
  Koncept Yuh Bordslampa Svart/Mässing är designad av GamFratesi och lanserades först i svart och vit. År 2019 lanserade de ihop med Louis Poulsen versionerna med detaljer i mässing samt en bas i m
 • Panthella Golvlampa Skärmholder - Louis Poulsen

  Panthella Golvlampa Skärmholder - Louis Poulsen
  Panthella golv skärmhållare Skärmhållare till Panthella Golvlampe från Louis Poulsen. Gängan är 1,2 cm
 • PH 2/1 Vägglampa - Louis Poulsen

  PH 2/1 Vägglampa - Louis Poulsen
  PH 2/1 PH 2/1 PH 2/1 vägglampa är en medlem av 3-skärmsfamiljen, som nu består av 20 lampor, varav 3 för utomhusbruk. Poul Henningsen utformade 3-skärmssystemet redan 1925-1926, där PH i samarb
 • Ph 4½-3½ Glas Golvlampa - Louis Poulsen

  Ph 4½-3½ Glas Golvlampa - Louis Poulsen
  PH 4½-3½ golvlampa PH 4½-3½ golvlampa är en medlem av 3-skärmsfamiljen, som nu består av 20 lampor, varav 3 för utomhusbruk. Poul Henningsen utformade 3-skärmssystemet redan 1925-1926, där P
 • AJ Mini Bordslampa Aubergine - Louis Poulsen

  AJ Mini Bordslampa Aubergine - Louis Poulsen
  Koncept AJ Mini Bordslampa Aubergine ritades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av det totala designkonceptet för hotellet. Idag har flera
 • PH 3½-2½ Bordslampa Svart Metalliserad - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Bordslampa Svart Metalliserad - Louis Poulsen
  PH 3½-2½ Glas Bordslampa - högglansförkromad PH 3½-2½ Bordslampa är medlem av 3-skärmsfamiljen som idag består av mer än 20 lampor varav 3 kan användas utomhus. Poul Henningsen designade 3-
 • AJ Golvlampa Mörk Grå - Louis Poulsen

  AJ Golvlampa Mörk Grå - Louis Poulsen
  Koncept AJ Golv Mörk Grå designades av Arne Jacobsen 1957 till SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu) som öppnade 1960. Lampan utgjorde en del av hotellets totala designkoncept. Flera av hotel
 • AJ Golvlampa Mörk Grön - Louis Poulsen

  AJ Golvlampa Mörk Grön - Louis Poulsen
  Koncept AJ Golv Mörk Grön designades av Arne Jacobsen 1957 till SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu) som öppnade 1960. Lampan utgjorde en del av hotellets totala designkoncept. Flera av hote
 • AJ Bordslampa Roströda - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Roströda - Louis Poulsen
  Koncept AJ Bordslampa Roströda ritades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av det totala designkonceptet för hotellet. Idag har flera av ho
 • PH 3½-2½ Bordslampa Grön - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Bordslampa Grön - Louis Poulsen
  PH 3½-2½ Bord Grön PH 3½-2½ Bord tillverkades 1928 och är en av de många utvecklingsprojekt som Poul Henningsen gjorde i förbindelse med utvecklingen av sitt idag världsberömda treskärms-sy
 • Panthella Bordslampa Skärmholder - Louis Poulsen

  Panthella Bordslampa Skärmholder - Louis Poulsen
  Panthella Bord Skärmhållare/b] Skärmhållare till Panthella Bordslampa från Louis Poulsen. Gängan är 1,2 cm
 • Nyhavn Vägglampa Koppar - Louis Poulsen

  Nyhavn Vägglampa Koppar - Louis Poulsen
  Nyhavn Vägglampa Kobber Nyhavn vägglampa är designad av Alfred Homann och Ole V. Kjær i 1976. Nyhavn vägglampa fick pris i en tävling anordnad av Louis Poulsen om belysning i äldre områden vä
 • Panthella GolvlampaØvre Trompet - Louis Poulsen

  Panthella GolvlampaØvre Trompet - Louis Poulsen
  Övre Trumpet Panthella Golvlampa Denna del är den övre trumpeten till golvlampan Panthella från Louis Poulsen.
 • PH Vägglampa Koppar (Bakifrån Kabelinföring) - Louis Poulsen

  PH Vägglampa Koppar (Bakifrån Kabelinföring) - Louis Poulsen
  PH Vägglampa PH Vägglampa utsänder primärt ett nedåtriktat ljus. PH Vägglampa är designad utifrån principen om ett reflekterande flerskärmssystem, som skapar harmonisk och bländfri belysning
 • AJ Golvlampa Okra Gul - Louis Poulsen

  AJ Golvlampa Okra Gul - Louis Poulsen
  Koncept AJ Golv Aubergine designades av Arne Jacobsen 1957 till SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu) som öppnade 1960. Lampan utgjorde en del av hotellets totala designkoncept. Flera av hotell
 • AJ Mini Bordslampa Vit - Louis Poulsen

  AJ Mini Bordslampa Vit - Louis Poulsen
  Koncept AJ Mini Bordslampa Vit ritades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av det totala designkonceptet för hotellet. Idag har flera av hot
 • Panthella Golvlampa - Louis Poulsen

  Panthella Golvlampa - Louis Poulsen
  Panthella golvlampaär en klassiker. Det har en organisk och balanserad form, nästan som en svamp. Lampan som är från Louis Poulsen ger ett mjukt och behagligt ljus, vilket gör det särskilt anvä
 • AJ Bordslampa Ljusgrå - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Ljusgrå - Louis Poulsen
  Koncept AJ Bordslampa Ljusgrå ritades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av det totala designkonceptet för hotellet. Idag har flera av hot
 • AJ Mini Bordslampa Light Grey - Louis Poulsen

  AJ Mini Bordslampa Light Grey - Louis Poulsen
  Koncept AJ Mini Bordslampa Light Grey ritades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av det totala designkonceptet för hotellet. Idag har flera
 • AJ Bordslampa Natt Blå - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Natt Blå - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ bord designades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan var en del av det övergripande designkonceptet för hotellet.&hellip:
 • PH 2/1 Bordslampa Glas Toppskärm Bärnsten - Louis Poulsen

  PH 2/1 Bordslampa Glas Toppskärm Bärnsten - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Reservdelar PH 2/1 Bord Glas Toppskärm Bärnsten är en reservdel till Louis Poulsens PH 2/1 Bordslampa Ravfärgad. Det er en av skärmarna i det populära 3-skärmssystemet&hellip:
 • AJ Mini Bordslampa Light Grey - Louis Poulsen

  AJ Mini Bordslampa Light Grey - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Mini bord Light Grey ritades i 1957, som en del av AJ familjen bestående av flera produkter: golvlampan, vägglampan, bordslampan och en liten bordslampa.&hellip:
 • AJ Mini Bordslampa Midnight Blue - Louis Poulsen

  AJ Mini Bordslampa Midnight Blue - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Mini bord ritades i 1957, som en del av AJ familjen bestående av flera produkter: golvlampan, vägglampan, bordslampan och en liten bordslampa. Arne&hellip:
 • AJ Mini Bordslampa Aubergine - Louis Poulsen

  AJ Mini Bordslampa Aubergine - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ Mini bord Aubergine ritades i 1957, som en del av AJ familjen bestående av flera produkter: golvlampan, vägglampan, bordslampan och en liten bordslampa.&hellip:
 • Yuh Golvlampa Vit/Mässing - Louis Poulsen

  Yuh Golvlampa Vit/Mässing - Louis Poulsen
  DesignGamfratesi för Louis Poulsen Koncept Yuh Golvlampa Vit/Mässing är en karaktäristisk lampa där den geometriska skärmen både kan tippas uppåt och nedåt, vridas och justeras på höjden. Det&hellip:
 • Yuh Bordslampa Svart/Mässing - Louis Poulsen

  Yuh Bordslampa Svart/Mässing - Louis Poulsen
  Design GamFratesi för Louis Poulsen Koncept Yuh Bordslampa Svart/Mässing är en karakteristisk lampa, där den geometriska skärmen både kan vändas upp och ned, vridas och röras upp och ned. Det inbyggda&hellip:
 • PH 2/1 Bordslampa Svart Metalliserad - Louis Poulsen

  PH 2/1 Bordslampa Svart Metalliserad - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Koncept PH 2/1 Bordslampa är medlem i 3-skärms familjen, som idag är 20 lampor, därav 3 till utomhusanvändning. Poul Henningsen designade 3 skärmsystemet&hellip:
 • PH 3½-2½ Golvlampa Svart Metalliserad - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Golvlampa Svart Metalliserad - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen Ph 3½-2½ Golv Svart Metalliserad - Louis Poulsen for Louis Poulsen Koncept Ph 3½-2½ Golv svart metalliserad är medlem av 3-skärmsfamiljen som i dag är 20 lampor varav 3 är&hellip:
 • AJ Bordslampa Aubergine - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Aubergine - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ bord designades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan var en del av det övergripande designkonceptet för hotellet.&hellip:
 • AJ Bordslampa Ljusgrå - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Ljusgrå - Louis Poulsen
  Design Arne Jacobsen för Louis Poulsen Koncept AJ bord designades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan var en del av det övergripande designkonceptet för hotellet.&hellip:
 • AJ Bordslampa Mörk Grön - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Mörk Grön - Louis Poulsen
  Koncept AJ Bordslampa Mörk Grön ritades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av det totala designkonceptet för hotellet. Idag har flera av
 • Yuh Golvlampa Vit/Mässing - Louis Poulsen

  Yuh Golvlampa Vit/Mässing - Louis Poulsen
  Koncept Yuh Golvlampa Vit/Mässing är designad av GamFratesi och lanserades först i svart och vit. År 2019 lanserade de ihop med Louis Poulsen versionerna med detaljer i mässing samt en bas i marm
 • Yuh Bordslampa Vit/Mässing - Louis Poulsen

  Yuh Bordslampa Vit/Mässing - Louis Poulsen
  Koncept Yuh Bordslampa Vit/Mässing är designad av GamFratesi och lanserades först i svart och vit. År 2019 lanserade de ihop med Louis Poulsen versionerna med detaljer i mässing samt en bas i mar
 • PH 3½-2½ Bordslampa Röd - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Bordslampa Röd - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Ph 3½-2½ Bord röd är medlem av 3-skärmsfamiljen som i dag är 20 lampor varav 3 är för utomhusbruk. Helt tillbaka i 1925/1926 designade Poul Henningsen&hellip:
 • AJ Golvlampa Vit - Louis Poulsen

  AJ Golvlampa Vit - Louis Poulsen
  Koncept AJ Golv Vit designades av Arne Jacobsen 1957 till SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu) som öppnade 1960. Lampan utgjorde en del av hotellets totala designkoncept. Flera av hotellets pr
 • PH 3/2 Bordslampa Svartforkromad - Louis Poulsen

  PH 3/2 Bordslampa Svartforkromad - Louis Poulsen
  PH 3/2 bord PH 3/2 bordär medlem av 3-skärmsfamiljen, som består av 20 lampor varav 3 är för utomhusbruk. Poul Henningsen , samarbete med Louis Poulsen inleddes 1925-1926, när PH tillsammans med
 • AJ Bordslampa Mörk Grå - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Mörk Grå - Louis Poulsen
  Koncept AJ Bordslampa Mörk Grå ritades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av det totala designkonceptet för hotellet. Idag har flera av h
 • AJ Bordslampa Aubergine - Louis Poulsen

  AJ Bordslampa Aubergine - Louis Poulsen
  Koncept AJ Bordslampa Aubergine ritades av Arne Jacobsen 1960 för SAS Royal Hotel i Köpenhamn (Radisson Blu). Lampan utgjorde en del av det totala designkonceptet för hotellet. Idag har flera av ho
 • PH 3½-2½ Bordslampa Vit - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Bordslampa Vit - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Ph 3½-2½ Bord vit är medlem av 3-skärmsfamiljen som i dag är 20 lampor varav 3 är för utomhusbruk. Helt tillbaka i 1925/1926 designade Poul Henningsen 3-skärmssystemet&hellip:
 • VL38 Bordslampa Svart - Louis Poulsen

  VL38 Bordslampa Svart - Louis Poulsen
  VL38 Bordslampa, svart VL38 Bordslampaär en del av VL38-kollektionen som också består av en golv- och vägglampa. Den är baserad på originalbordslampan som använts i Radiohusets studio sedan 194
 • Panthella Bordslampa - Louis Poulsen

  Panthella Bordslampa - Louis Poulsen
  Design Verner Panton för Louis Poulsen Koncept Panthella Bordslampa är designad av Verner Panton 1971 och är fortfarande en av hans mest populära lampor. Lampans organiska form, liksom dom många starka&hellip:
 • PH 3½-2½ Bordslampa Grön - Louis Poulsen

  PH 3½-2½ Bordslampa Grön - Louis Poulsen
  Design Poul Henningsen för Louis Poulsen Ph 3½-2½ Bord grön är medlem av 3-skärmsfamiljen som i dag är 20 lampor varav 3 är för utomhusbruk. Helt tillbaka i 1925/1926 designade Poul Henningsen&hellip:
 • 3 stänger m/Mutter & Skiva till Panthella Golvlampa - Louis Poulsen

  3 stänger m/Mutter & Skiva till Panthella Golvlampa - Louis Poulsen