FISCHER & HONSEL lampor

Tyska Fischer & Honsel tillverkar lampor i Arnsberg, en ort med Dortmund som närmaste stora stad. I deras katalog med belysning finns olika typer av lampor i kategorier de kallar: Shine, Premium, Modular, Living, Function.

Det finns lampor för hemmets alla rum från Fisher and Honsel. En kategori som vi tycker du ska kolla närmare på är Fischer & Honsel taklampor. Här nedan är det en blandning från flera belysningskategorier.

Exempel på belysning från Fischer & Honsel

 • Med gester dimbar LED-vägglampa Sten

  Med gester dimbar LED-vägglampa Sten
  LED-vägglampa Sten – dimbar via gestigenkänning Den innovativa LED-vägglampan Sten har många användningsområden. Den behöver bara skruvas fast på väggen, t.ex. ovanför sängen i sovrummet, för att ge varmvit LED-belysning med hög mysfaktor. På så sätt blir den till din bästa vän när du ska läsa en god bok på kvällen. Ljuset kan dimras steglöst med hjälp av gestigenkänning och på så sätt anpassas efter individuella krav på belysningen.
 • LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm

  LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm
  LED-hänglampa Tenso TW med stor flexibilitet Störst möjliga flexibilitet vad gäller belysningen – exempelvis ovanför matbordet eller köksbänken – garanteras med LED-hänglampan Tenso. Den moderna lampa har en tunn konstruktion, består av metall i matt nickeldesign och ett glaselement som dels är genomskinligt och dels satinerat. Utöver att kunna justeras i höjden med hjälp av en motvikt är hänglampan Tenso TW utrustad med en knapp på skärmen som gör det möjligt att justera lysdiodernas ljustemperatur i tre steg. Man kan välja mellan varmvitt ljus med 2 700 K samt universalvitt ljus med 3 350 K och 4 000 K. Oavsett vilken ljustemperatur du väljer kan ljusstyrkan dimras steglöst med hjälp av knappen på skärmen.
 • Söt textil-bordslampa Anni krom-vit

  Söt textil-bordslampa Anni krom-vit
  Bordslampan Anni ger det där extra i vardagsrummet Detta charmiga bordslampa i krom och vitt har attraktiv form och en delikat metallram. I kombination med den rektangulära textilskärmen är Anni verkligen en blickfång, oavsett om den är på matbordet, på byrån eller som extra belysning i hallen.
 • Höjd 48 cm – LED-vägglampan Raik

  Höjd 48 cm – LED-vägglampan Raik
  Steglöst dimbar LED-vägglampa Raik – höjd 48 cm LED-vägglampan Raik kan dimras steglöst och bekvämt med hjälp av gestigenkänning så att den kompletterar alla moderna ljuskoncept. Med sitt nickelfärgade utseende kan den integreras i många inredningsstilar och är lämplig t.ex. som läslampa, när den monteras på väggen bakom soffan eller sängen. En integrerad Samsung-SMD-LED avger mjukt, varmvitt ljus som badar rummet i en mysig atmosfär.
 • Taklampa VENTURI, rostfärgad antik, höjd 22 cm

  Taklampa VENTURI, rostfärgad antik, höjd 22 cm
  Stilfull taklampa VENTURI, antik-rostfärgad med dekor Taklampan VENTURI i antik-look utstrålar behagligt ljus och passar på många olika ställen. Lampan finns att få i tre storlekar. Alla utföranden är avsedda för lågenergilampor.
 • Textilgolvlampa Layer med läslampa grå

  Textilgolvlampa Layer med läslampa grå
  Komfortabel golvlampa Layer med integrerad läslampa Golvlampan Layer är tidlöst vacker med sin matt förnicklade metallstativ och koniskt formade textilskärm. I mitten av stativet sitter en läslampa som också är försedd med en konisk tygskärm. Båda lamporna kan tändas och släckas separat, så att det finns tre olika möjligheter för belysningen: huvudbelysning för stämningsfull tilläggsbelysning bredvid soffan i vardagsrummet, bara belysning för läsning eller båda alternativen samtidigt. - golvlampa: fattning E27 - läslampa: fattning E14
 • Golvlampa Hopper i svart-brons, två ljuskällor

  Golvlampa Hopper i svart-brons, två ljuskällor
  Golvlampa Hopper med två ljuskällor Mycket individuell är golvlampan Hopper med två ljuskällor: den smala stommen består av metall med bronsfärgad och svart finish. Den kan dessutom bekvämt justeras i höjd. Maximalt inställbar höjd: 170 cm. I kontrast till den mörka färgtonen hos stommen är de båda skärmarna gjorda av naturfärgat tyg med linnestruktur. De båda ljuskällorna - en ger indirekt ljus uppåt, den andra direkt belysning nedåt - kan tändas och släckas oberoende av varandra med hjälp av den inbyggda strömbrytaren.
 • LED-hänglampa Shine böjd med dimmer

  LED-hänglampa Shine böjd med dimmer
  Attraktiv LED-pendellampa Shine med touch-dimmer Den eleganta LED-pendellampan Shine består av högkvalitativt aluminium och ett täckglas som fungerar som diffusor. Shine kan integreras i en mängd olika inredningsstilar och sörjer tack vare fem kraftfulla LED-ljuskällor från Samsung för effektiv, varmvit och bländfri belysning. Samtidigt kan ljusstyrkan justeras med hjälp av den i skärmen integrerade touch-dimmern. Även ljusfärgen kan justeras i tre steg: 2 700 K (varmvit), 3 350 K (universalvit) och 4 000 K (universalvit). Men även avstängd är lampan en prydnad. Skärmen som i sin form påminner om en båt glänser i matt mörkbrun och har ett diskret mönster. Shine kan monteras både i vardagsrummet och matrummet. Den stilfulla lampans upphäng kan steglöst justeras mellan 105 och 165 cm.
 • LED-taklampa Cross 5 lampor, krom

  LED-taklampa Cross 5 lampor, krom
  LED-taklampa Cross i blankt krom, 5 lampor Cross är en LED-taklampa i metall med blankt förkromad yta som är utrustad med fem smala ljusstänger på den runda takkåpan. Varmvita lysdioder integrerades i stängerna bakom en satinerad skärm och sörjer för kraftfull allmänbelysning i rummet. Lysdioderna är dimbara så att de med hjälp av en passande dimmer (ingår ej – tillverkaren rekommenderar en bakåtstyrd dimmer utan baslast) även kan dimras.
 • Bordslampa Siena 32 cm

  Bordslampa Siena 32 cm
  Rustik lantlig stil för sofistikerat boende i tidlös elegans: Siena bordslampa Som bordslampa är Siena i viss mån ett uttryck för rustik lantlig stil - klassisk i form, färg och material. Bordslampans fot har ett konstnärligt smidesjärn och glasskärmen i alabasteroptik döljer ljuskällan på ett sådant sätt att det satinerade glaset skapar ett varmt och jämnt ljus som vittnar om ren mysighet. Vare sig det är i vardagsrummet, hallen eller sovrummet - den här bordslampan gör ett gott intryck överallt.
 • Takkrona SALA med 6 ljuskällor, krom

  Takkrona SALA med 6 ljuskällor, krom
  Ädelt glänsande modern lampkrona SALA i krom Den vackert svängda metallstommen och ljushållarna med droppformade skålar hos lampkronan SALA är i glänsande krom. De klara glashängena pryder lampkronan och får snygga ljuseffekter att uppstå. SALA är en lampkrona som ger en stämningsfull glans åt varje rum och skapar förtrollande belysning över matbordet.
 • Golvlampa Regi höjd 97 cm

  Golvlampa Regi höjd 97 cm
  Fascinerande golvlampa Regi med vacker glasskärm Golvlampan Regi är en magnifik syn på grund av skärmen i rökglas som ser ut som en hyllning till 1960-talet. Produkter i rökglas fascinerar med sin speciella charm lika mycket idag som de gjorde då. Glasets färg, som skimrar mellan rökfärg och silver, skapar en ljusatmosfär som inte liknar någon annan. I kombination med den höga, trebenta metallstommen skapas en golvlampa utan dess like, både vad gäller dekorativa och ljustekniska egenskaper. Ett idealiskt val för tilläggsbelysning bredvid soffan i vardagsrummet.
 • Golvlampa Tor 110 cm i grått

  Golvlampa Tor 110 cm i grått
  Grå golvlampa Tor med textilskärm För en golvlampa är den 110 cm höga lampan Tor snarare liten. Det gör den dock inte mindre vacker. Tvärtom gör den lilla storleken samt diametern på bara 19 cm den som gjort för användning utanför vardagsrummet. Den grå textilskärmen avger ljuset åt alla sidor i omgivningen och skapar dessutom med ett fint mönster en mycket behaglig ljusstämning. Det moderna utseendet kompletteras optimalt av den lilla, förkromade foten.
 • Taklampa Tor vit

  Taklampa Tor vit
  Rund taklampa Tor med textilskärm Med en diameter på 40 cm och tack vare det vita locket i akryl fungerar taklampan Tor med rund dekorationsskärm som bländfri allmänbelysning i vardagsrum, sovrum och korridorer. Med sitt moderna och samtidigt mycket tidlösa utseende kan taklampan Tor integreras i många olika inredningar.
 • Taklampa Thor grå

  Taklampa Thor grå
  Utomordentlig taklampa Thor - Ø 40 cm Skärmen till taklampan Thor som lämpar sig optimalt som grundbelysning i bostäder av alla typer är tillverkad av grått tyg och försedd med ett fint mönster. Ljuset tränger ut mjukt igenom tyget och över en bredare yta i mitten även nedåt. En vit skyddskåpa av akryl förhindrar bländning. Taklampan Thor är en komfortabel ljuskälla för alla tänkbara boendestilar.
 • Justerbar ljusfärg – LED-pendellampa Shine

  Justerbar ljusfärg – LED-pendellampa Shine
  Pendellampa Shine – justerbar ljusfärg och -styrka Pendellampa Shine är utrustad med modern LED-teknik i märkeskvalitet från Samsung och lovar energisnål, varmvit belysning. Shine är ett mycket flexibelt belysningsobjekt som inte bara övertygar med möjligheten att kunna dimra ljuset steglöst, men också skärmen med integrerad touch-dimmer och den justerbara ljusfärgen. Tre olika ljusfärger kan väljas med hjälp av den integrerade touch-brytaren: varmvit (2 700 K och 3 350 K) och universalvit (4 000 K). Även stora bord kan den 105 cm långa pendellampan belysa utan problem. Pendellampan Shines takkåpa och skålformade skärm består av matt förnicklad metall som delvis är försedd med en antik yta. Nertill i skärmen ser ett satinerat täckglas till att det blir en jämn ljusfördelning samt bländfri belysning. Lampans flexibilitet kompletteras med höjdjusteringen (105 till 165 cm).
 • Kromtaklampa SALA, 6 ljuskällor

  Kromtaklampa SALA, 6 ljuskällor
  Attraktivt glänsande, livfull taklampa SALA i krom På sex böjda metallarmar sitter ljuskällorna som huvud. På så sätt uppstår en klar belysning som förtrollar med gnistrande effekter genom det klara glashänget. Taklampan SALA är ädelt glänsande i polerad krom.
 • Bordslampa Tor vit

  Bordslampa Tor vit
  Mångsidigt användbar bordslampan Tor med textilskärm i vitt Denna lilla bordslampa avger ljuset åt alla håll genom skärmen i form av ett rör som består av dekorerat tyg. Tor passar i alla rum där den vackra lampans effekt verkligen kommer till sin rätt: i vardagsrum i fönstret, på nattduksbordet eller i hallen på byrån. Bordslampan Tor styrs bekvämt via strömbrytaren på sladden.
 • LED-taklampa Cross tunable white, 5 lampor, krom

  LED-taklampa Cross tunable white, 5 lampor, krom
  LED-taklampa Cross tunable white + dimbar med fjärrkontroll LED-taklampan Cross TW övertygar inte bara med sitt glansfullt förkromade, moderna utseende, utan även belysningen som kan anpassas efter situationen med hjälp av medföljande fjärrkontrollen. Inte bara lysdiodernas ljustemperatur kan justeras steglöst mellan varmvitt ljus på 2 700 K och universalvitt ljus på 4 000 K, utan även ljustemperaturens ljusstyrka kan dimras steglöst. Detta gör LED-taklampan Cross till en nästan universellt användbar lampa med komfort i alla rum.
 • Bordslampa Flora cappuccino med dekor

  Bordslampa Flora cappuccino med dekor
  Förtrollande accentbelysning ger bordslampan Flora Form och färg hos bordslampan Flora ser tidlöst enkla ut, den lilla foten är kromfärgad och den rörformade skärmen är bearbetad i färgtonen cappuccino. I skärmens bruna färg är blomrankor inarbetade. De betonas av ljusskenet så att den lilla bordslampan inte bara är en stämningsfull ljuskälla utan även ett dekorationsobjekt, var man än placerar den.
 • LED-vägglampa Pare TW, 3 ljusfärger + dimmer 40cm

  LED-vägglampa Pare TW, 3 ljusfärger + dimmer 40cm
  Mångsidigt justerbar LED-vägglampa Pare TW Den avlånga LED-vägglampan Pare TW i metall med matt nickelyta och skärm i akryl kan justeras på många olika sätt. Ljuset kan justeras flexibelt med hjälp av ljuselementet som kan vridas på fästet, de integrerade lysdiodernas ljustemperatur kan justeras i tre steg, tack vare funktionen ”tunable white”, och ljusstyrkan kan dimras steglöst med hjälp av dimmern på lampan. Den enkla, moderna formgivningen och ljusets flexibilitet gör att vägglampan fungerar i många områden i hemmet.
 • Justerbar LED-klämlampa Lug

  Justerbar LED-klämlampa Lug
  LED-klämlampa Lug – flexibelt användbar i många rum i hemmet LED-klämlampan Lug uppfyller många kriterier för en modern lampa både vad gäller designen och ljustekniken. Den övertygar med en modern formgivning, är utrustad med energieffektiv LED-teknik och avger behagligt varmvitt ljus för en mycket behaglig stämning. Den kan justeras i höjden respektive djupet till max. 51 cm och enkelt klämmas fast på ett hyllplan, en sänggavel eller en bordsplatta. Utrustad med strömbrytare.
 • Hängande vägglampa Allemagne

  Hängande vägglampa Allemagne
  Kraftfull vägglampa Allemagne – en hängande ljuskälla Med nätta, böjda metalldetaljer ger vägglampan Allemagne i landstil ett fint och elegant intryck. Vägglampan Allemagne är utrustad med en praktisk dragströmbrytare.
 • Grå filttaklampa Balder

  Grå filttaklampa Balder
  Trendig taklampa Balder i filt – 40 cm i diameter Taklampan Balder i filt kombinerar modernitet med optimal funktionalitet: den runda skärmen tillverkades av filt, ett traditionellt textilmaterial som har fått en renässans de senaste åren och används för många olika dekorations- och bruksartiklar. En vit plastskärm förhindrar att man bländas av ljuset. Balder – en taklampa som är perfekt lämplig som allmänbelysning i sovrum och vardagsrum samt korridorer i moderna hem.
 • LED-vägglampa Pare TW, dimmer, 3 ljusfärger 60cm

  LED-vägglampa Pare TW, dimmer, 3 ljusfärger 60cm
  Stor LED-vägglampa Pare TW med dimmer och justerbar ljustemperatur Matt nickelfärgad metall och en rak, smal form gör LED-vägglampan Pare TW till en lampa för moderna rum. Tack vare det vridbara ljuselementet med akrylskärm på ena sidan som möjliggör både direkt och indirekt belysning kan ljusriktningen justeras. Dessutom kan lysdiodernas ljustemperatur väljas i tre steg mellan behagligt varmvitt, kallt varmvitt och universalvitt med hjälp av knappen. En dimmer möjliggör dessutom steglöst justering av ljusstyrkan.
 • Dimbar LED-vägglampa Shine Alu nickel antik

  Dimbar LED-vägglampa Shine Alu nickel antik
  två ljuskällor LED vägglampa Shine alu med ljusflöde uppåt och nedåt Väldigt dekorativ verkar den med två ljuskällor utrustade LED-vägglampan Shine Alu pga sitt optiska utseende: Den är utrustad med en dekorbländare i antik nicklton varav bakom två LED-ljuskällor (2 x Samsung LED 14-SMD-platina) finns. Så avges det angenäma varmvitt ljust inte bara nedåt, utan också indirekt uppåt i rummet.&Nbsp;därigenom uppstår exempelvis i entrén en inbjudande accentbelysning, som även kan dimmas via den fasta installationen.
 • LED-taklampa Bug rund, krom, 60 cm

  LED-taklampa Bug rund, krom, 60 cm
  LED-taklampa Bug med förkromad bländare och fjärrkontroll En energieffektiv, modern ljuskälla för de mest olika utrymmen, det är den runda, platta LED-taklampan Bug. Lampan är tillverkad i aluminium med förkromad bländare. Varmvita LED-lampor har byggts runt och i mitten av den runda lampan som allmänt belyser utrymmet och även ger upphov till en vacker ljuskrans i taket. LED-taklampan betjänas bekvämt med den medföljande fjärrkontrollen som man steglöst kan reglera LED-lampornas ljusstyrka med.
 • Taklampa Nantes, Ø 50 cm, antiknickel

  Taklampa Nantes, Ø 50 cm, antiknickel
  Rund taklampa Nantes – en lampa för alla tillfällen Ett takfäste i metall med en dekorativ ring i antiknickel och en välvd skärm i opalvitt glas – taklampan Nantes är en diskret, tidlös, mångsidigt användbar lampa som passar till alla inredningsstilar och aldrig går ur mode. Den kan utrustas med en valfri E27-ljuskälla, men en modern LED-lampa garanterar även energisnål belysning. Ljuskälla medföljer inte.
 • LED-vägglampa Kos med dimmer

  LED-vägglampa Kos med dimmer
  Smal LED-vägglampa Kos med dimmer LED-vägglampan Kos har en smal och lång form. På väggelementet i metall och matt nickel med rundade hörn monterades ett lätt välvt, smalt ljuselement i akryl. Det pryds av ett blankt förkromat metallband i mitten. Varmvita lysdioder lyser indirekt genom akrylskärmen och samtidigt mjukt ut i rummet, medan lysdiodernas ljusstyrka kan dimras steglöst med hjälp av knappen på lampan.
 • LED-golvlampa Dent, CCT, 1 lampa, nickel

  LED-golvlampa Dent, CCT, 1 lampa, nickel
  LED-golvlampa Dent med ringformat lamphuvud, dimbar och tunable white Dent är en nätt LED-golvlampa som bara tar lite plats och ger mycket variabelt ljus. I det ringformade lamphuvudet integrerades lysdioder bakom en satinerad skärm. Ljuset kan med hjälp av knappen på stommen lyser i tre olika ljustemperaturer (varmvitt 3 000 K, universalvitt 4 750 K och dagsljus 6 500 K) och dessutom dimras steglöst. På så sätt säkerställer golvlampan Dent att du alltid har rätt belysning för att läsa, handarbeta eller koppla av framför tv:n med mjuk bakgrundsbelysning.
 • LED-taklampa Bug rund, rost 45 cm

  LED-taklampa Bug rund, rost 45 cm
  LED-taklampa Bug med rostfärgad ram och fjärrkontroll Kombinationen av rostfärgat ram och mattguldfärgad metall gör LED-taklampan Bug till en ljuskälla som kan integreras i många inredningsstilar och användas som grundbelysning i många olika rum. Varmvita LED-lampor installerades både i mitten och runt om lampan. De ger inte bara effektiv, allmän belysning, de strålar även runt om och ger en mycket trevlig ljuseffekt i taket. Kontrollen av LED-lamporna, inklusive kontinuerlig, variabel dimning, utförs bekvämt med den medföljande fjärrkontrollen.
 • LED-taklampa Bug fyrkantig, rost 40 x 40 cm

  LED-taklampa Bug fyrkantig, rost 40 x 40 cm
  LED-taklampa Bug, fyrkantig i rost- och guldfärg med fjärrkontroll Den platta LED-taklampan Bug är vacker att titta på. Den har en fyrkantig form och är gjord av metall med en matt guldfinish och en rostfärgad ram, vilket utgör ett mycket trevligt utseende. Lampan var utrustad med varmvita LED-lampor både på kanten och i mitten. Ljuset lyser också delvis indirekt och ger en vacker ljuseffekt i taket. Lampan är försedd med en fjärrkontroll som man enkelt kan tända, släcka och kontinuerligt dimma lampan med.
 • LED-golvlampa Dent, CCT, 2 lampor, nickel

  LED-golvlampa Dent, CCT, 2 lampor, nickel
  Tvåarmad LED-golvlampa Dent, dimbar och med 3 ljustemperaturer LED-golvlampan Dent med två lampor ger absolut flexibel belysning, som tack vare de två lamparmarna med flexibla områden och de vrid- och svängbara lamphuvuden i form av ringar kan riktas åt önskat håll. Utöver en knapp för att välja ljustemperaturen mellan varmvitt, universalvitt och dagljus har lampan en dimmer för att dimra ljusstyrkan steglöst. Båda ljuskällorna kan tändas och släckas samt dimras separat.
 • LED-taklampa Forla med inställbar ljusfärg Ø 50

  LED-taklampa Forla med inställbar ljusfärg Ø 50
  LED-taklampa Forla med Tunable-White-funktion - steglöst dimbar Taklampan Forla har inte bara försetts med futuristisk design utan glänser även genom sin innovativa LED-ljusteknik med komfortabla funktioner. Ljusfärgen kan ställas in steglöst via en ljusfärgsbandbredd på 2 700 K (varmvit) upp till 4 000 K (universalvit). Dessutom kan ljusstyrkan dimmas via fjärrkontrollen som medföljer i leveransen. Forla - en LED-taklampa med högt ljusutbyte, idealisk för många modernt inredda bostäder.
 • LED-taklampa Bug fyrkantig, krom 40 x 40 cm

  LED-taklampa Bug fyrkantig, krom 40 x 40 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Bug, dimbar med fjärrkontroll Modern i matt aluminium med och med kromfärgad ram, så presenterar sig den fyrkantiga LED-taklampan Bug. Den passar in i olika rum och inredningsstilar och erbjuder varierande belysning. De varmvita LED-lamporna som är installerade i lampan lyser upp rummet både direkt och indirekt, vilket ger en imponerande ljuseffekt runt lampan i taket. Dessa kan även dimmas kontinuerligt med fjärrkontrollen som medföljer leveransen.
 • LED-golvlampa Gesa med 4 ljuselement i bur

  LED-golvlampa Gesa med 4 ljuselement i bur
  4 lampor LED-golvlampa Gesa i svart På golvlampan Gesa träffar moderna former en lekfull design. Den ger en trevlig atmosfär och är samtidigt ett stiligt dekorationsobjekt som inte bara blänker när den är tänd. Golvlampan, förutom sin konsekventa form och sin kontrasterande färgning med svarta och gyllene element, är också flexibel. De fyra sammanflätande ljuselementen ger en optimal områdesbelysning i varje rum som dessutom är lätt att anpassa genom en fotdimmer. Golvlampan Gesa är alltså en riktigt allsidig talang med det lilla extra.
 • LED-vägglampa Dan, svart eloxerad

  LED-vägglampa Dan, svart eloxerad
  Svart LED-vägglampa Dan i fyrkantig form Dan LED-vägglampa är en mycket mångsidig lampa för inomhusbruk och imponerar med sin kompakta, kubformade design. Skuggan är öppen upp och ner så att ljus i rätt riktningar. De ljusa kottarna på väggen skapar en mysig och attraktiv ljusatmosfär. Lysdioderna imponerar med sin goda energieffektivitet och ger ett varmt vitt ljus. Som accentbelysning skapar Dan-vägglampan en mysig atmosfär i ditt hem.
 • LED-utomhusvägglampa Wall, svart, kantig

  LED-utomhusvägglampa Wall, svart, kantig
  Matt svart LED utomhusvägglampa med justerbar strålvinkel Den tidlösa designen av Wall LED-utomhusvägglampan lovar en långsiktig njutning av produkten. På grund av den vinklade formen och den behagligt subtila designen i matt svart metall passar lampan i många fasader och stilar. De varma vita lysdioderna avger ljus både nedåt och uppåt. Dessutom kan strålvinkeln ställas in olika efter behov. Den vackra, indirekta ljuseffekten ger inte bara den nödvändiga orienteringen i mörkret utan ser också bra ut.
 • Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 32 cm, rosa

  Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 32 cm, rosa
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • Bordslampa Aura, fot guld, skärm grå/guld

  Bordslampa Aura, fot guld, skärm grå/guld
 • LED-taklampa Bug fyrkantig, krom 60 x 60 cm

  LED-taklampa Bug fyrkantig, krom 60 x 60 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Bug, dimbar med fjärrkontroll Modern i matt aluminium med och med kromfärgad ram, så presenterar sig den fyrkantiga LED-taklampan Bug. Den passar in i olika rum och inredningsstilar och erbjuder varierande belysning. De varmvita LED-lamporna som är installerade i lampan lyser upp rummet både direkt och indirekt, vilket ger en imponerande ljuseffekt runt lampan i taket. Dessa kan även dimmas kontinuerligt med fjärrkontrollen som medföljer leveransen.
 • LED-vägglampa Nami strömbrytare, nickelfärg

  LED-vägglampa Nami strömbrytare, nickelfärg
  Nickelfärgad LED-vägglampa Nami med CCT-färgförändringsfunktion Nami vägglampa är utrustad med energibesparande lysdioder. Tack vare sin klassiska form och enkla design kan den enkelt integreras i alla inrednings- och färgkoncept. En knapp integrerad i lampan kan inte bara användas för att ställa in ljusfärgen i tre steg utan också för att kontinuerligt dämpa ljusstyrkan. Dessutom är det smala långsträckta lamphuvud justerbart och på detta sätt kan ljuset riktas optimalt. På grund av de många inställningsalternativen kan lampan alltid anpassas efter dina egna behov och ljuset skapar en trevlig livsmiljö.
 • LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel

  LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel
 • Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, rosa

  Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, rosa
  Glamorös upphängningslampa Aura med en rund sammetskugga Hänglampan Aura med sammetskärm är särskilt populär i vardagsrummet, eftersom den skapar ett avslappnat ljusklimat och den färgstarka nyansen garanterar också ett gott humör. Det finns en gyllene beläggning på insidan av skuggan, genom vilken ljuset lyser mycket mjukare och varmare in i rummet. Den svarta matt upphängningen försämrar inte på något sätt lampans speciella charm. Alla ljuskällor med ett E27-uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas i hänglampan.
 • LED-hänglampa Gesa med metallbur, 1 lampa

  LED-hänglampa Gesa med metallbur, 1 lampa
  LED-pendellampa pendelarmatur Gesa med ett gyllene ljuselement Gesa hänglampa är en modern pendellampa med varma vita lysdioder i konstnärlig design. Oavsett om det är av eller på, det är en riktig blickfång med sin svartmetallbur och det böjda ljuselementet i guldblad. Det är särskilt lämpligt som belysning i vardagsrummet, där det ökar den personliga komfortfaktorn. Lampans ljusstyrka kan nedtonas i 3 steg med en konventionell väggbrytare. På detta sätt tillhandahålls alltid optimal belysning i vardagsrummet.
 • Bordslampa Rota med grå linskärm

  Bordslampa Rota med grå linskärm
 • Bordslampa Aura, fot guld, skärm gul/guld

  Bordslampa Aura, fot guld, skärm gul/guld
 • Bordslampa Regi på tre ben

  Bordslampa Regi på tre ben
  Bordslampa på tre ben med glasskärm i retrostil Vid anblicken av glasbordslampan Regi känner man sig som förflyttad till 60-talet då rökglasvaror av alla slag var på modet. En trend som alltid kommer tillbaka och entusiasmerar, som bordslampan Regi med sin ovanligt utformade glasskärm. Den passar som stämningsfull belysning inom ramen för många av dagens inredningsstilar och är lika fascinerande om den placeras på en byrå eller i fönsterkarmen som på ett bord i vardagsrummet.
 • LED-taklampa Bug rektangulär 120 x 140 cm, krom

  LED-taklampa Bug rektangulär 120 x 140 cm, krom
  Rektangulär LED-taklampa i krom Bug- taklampa är den perfekta grunden för balanserad belysning av rum i olika storlekar. Tack vare den justerbara ljusintensiteten säkerställer det alltid rätt rumsatmosfär. taklampa har en klassisk rektangulär form med ett akrylskydd. Den kan också dimmas kontinuerligt med en fjärrkontroll. På detta sätt blir lampan en bekväm ljuskälla för en mängd olika levande stilar, vilket imponerar med sin moderna design men ändå erbjuder många möjliga användningsområden. Detta säkerställer optimal rumsbelysning.
 • LED-taklampa Bug fyrkantig, rost 60 x 60 cm

  LED-taklampa Bug fyrkantig, rost 60 x 60 cm
  LED-taklampa Bug, fyrkantig i rost- och guldfärg med fjärrkontroll Den platta LED-taklampan Bug är vacker att titta på. Den har en fyrkantig form och är gjord av metall med en matt guldfinish och en rostfärgad ram, vilket utgör ett mycket trevligt utseende. Lampan var utrustad med varmvita LED-lampor både på kanten och i mitten. Ljuset lyser också delvis indirekt och ger en vacker ljuseffekt i taket. Lampan är försedd med en fjärrkontroll som man enkelt kan tända, släcka och kontinuerligt dimma lampan med.
 • LED-taklampa Zoe, kvadratisk, krom 80 x 80 cm

  LED-taklampa Zoe, kvadratisk, krom 80 x 80 cm
  LED-taklampa Zoe i kvadratisk design av metall i aluminium och krom Med en matt aluminiumfinish och förkromad bländare konstruerades den kvadratiska LED-taklampan Zoe som kan användas som en modern lampa i många rum och i flera inredningsstilar. LED-lampornas varmvita ljus sänks inte bara genom det mellanliggande akrylhöljet, utan även vid lampans kant, både nedåt och uppåt. På så vis ger den, inte bara en ljusstark, utan även en indirekt belysning med en ljuskrans i taket. LED-lamporna som installeras i armaturen kan dimmas med den vanliga väggbrytaren i tre steg. För detta ändamål ska omkopplaren aktiveras flera gånger.
 • Bordslampa Abo med tygskärm, guld

  Bordslampa Abo med tygskärm, guld
  bordslampa Abo med en gyllene bas och tygskärm i en ljus beige nyans bordslampa Abo består av en cylindrisk tygskärm och en konstgjord designad lampbas av keramik i guld. Ljuset dämpas försiktigt av den beige lampskärmen och avger lugnande ljus - speciellt med valet av en varmvit lampa. Eftersom strömbrytaren är placerad direkt på matningsledningen kan textillampan manövreras snabbt och bekvämt. Som kvällsbelysning i vardagsrummet och sovrummet kan armaturen idealiskt sättas på, men den kan också placeras på en byrå som extra belysning i korridoren och blir en behagligt lysande kontaktpunkt.
 • Hänglampa Aura sammetsskärm, Ø 40 cm, grå

  Hänglampa Aura sammetsskärm, Ø 40 cm, grå
  Elegant hänglampa Aura med en mysig ljuseffekt Upphängningslampan Aura kan användas mycket bra för att belysa ett bord. En stor del av ljuset flyr uppåt och nedåt, eftersom textilskärmen i sammet är ogenomskinlig och därför låter lite ljus komma runt. Dessutom finns det den gyllene beläggningen på insidan av lampskärmen, vilket skapar underbara varma ljusreflektioner. Detta säkerställer att ljuseffekten uppfattas som särskilt mysig. Aura är en riktig blickfång i vardagsrummet och matsalen.
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, brun

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, brun
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, svart

  LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, svart
  Modern LED-vägglampa Vägg med justerbar strålvinkel Tack vare den böjda formen kan vägglampan Wall kombineras enkelt med moderna inredningsstilar. Den är utrustad med varmvita lysdioder och ljus släpper ut både uppåt och nedåt, varigenom ljuseffekten kan varieras och kan justeras vid behov. Detta skapar ett vackert ljusspel på väggen, som ser väldigt effektivt ut och skapar en fantastisk ljusatmosfär. Wall är en stänksäker vägglampa och är därför också lämplig för fuktiga rum. Tack vare IP44- kapslingsklass kan armaturen också användas för takytor utomhus för att markera väggfasader på ett atmosfäriskt sätt och för att säkerligen belysa gångvägar.
 • LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, vit

  LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, vit
  Modern LED-vägglampa Vägg med justerbar strålvinkel Tack vare den böjda formen kan vägglampan Wall kombineras enkelt med moderna inredningsstilar. Den är utrustad med varmvita lysdioder och ljus släpper ut både uppåt och nedåt, varigenom ljuseffekten kan varieras och kan justeras vid behov. Detta skapar ett vackert ljusspel på väggen, som ser väldigt effektivt ut och skapar en fantastisk ljusatmosfär. Wall är en stänksäker vägglampa och är därför också lämplig för fuktiga rum. Tack vare IP44- kapslingsklass kan armaturen också användas för takytor utomhus för att markera väggfasader på ett atmosfäriskt sätt och för att säkerligen belysa gångvägar.
 • LED-golvlampa Nami fotdimmer, mässingfärg

  LED-golvlampa Nami fotdimmer, mässingfärg
  Mässingsfärgad LED-golvlampa Nami med höjdjusterbar stativ Nami golvlampa imponerar med sin reducerade design och tydliga designspråk. Den ger speciell rumsbelysning och kan användas på många sätt i vardagsrummet. Förutom det kontrollerbara vita ljuset för att ändra ljusfärgen i tre steg har Nami en fotdimmer med vilken ljusstyrkan kontinuerligt kan dämpas. Dessutom kommer den höjdjusterbara stativ (90 till 130 cm) och utrustad med LED-lampor svängbart lamphuvud. Den tidlösa designen lovar långsiktig njutning av produkten och gör golvlampa till en visuell anrikning i dina egna fyra väggar.
 • LED-vägglampa Nami strömbrytare, mässingfärg

  LED-vägglampa Nami strömbrytare, mässingfärg
  Mässingsfärgad LED-vägg Nami med justerbart lamphuvud Nami LED-vägglampans klassiskt reducerade formspråk passar enkelt in i moderna och klassiskt inredda vardagsrum. Det smala, långsträckta lamphuvud är anslutet till väggfästet på ett sådant sätt att det enkelt kan justeras. Ljuset kan enkelt styras på detta sätt. Med den inbyggda färgändringsfunktionen kan ljusfärgen enkelt ändras till tre olika ljusfärger med en integrerad knapp. Ljusstyrkan kan också dämpas kontinuerligt med knappen.
 • Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, rosa

  Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, rosa
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • Bordslampa Velvet, höjd 39 cm, Ø 25 cm

  Bordslampa Velvet, höjd 39 cm, Ø 25 cm
  bordslampa Sammet i orientalisk stil med ett konstnärligt hålmönster bordslampa Velvet är helt gjord av metall och har ett charmigt mönster i orientalisk stil. Mönstret består av små hål i metallytan, vilket gör lampan till en riktig höjdpunkt även när den är avstängd. Om du tänder lampan med en strömbrytare lyser ett imponerande spel av ljus och skugga. Ljuskällan är lätt att känna igen genom luckorna, varför det är viktigt att välja en lämplig ljuskälla och till exempel använda glödlampor eller rustika glödlampor.
 • Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, blå

  Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, blå
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • LED-bordslampa Gesa i svart och guld

  LED-bordslampa Gesa i svart och guld
  LED-bordslampa Gesa - dekorativ lampa i kontrasterande former och färger Den fängslande effekten av Gesa bordslampa uppstår genom kombinationen av motsatser. I en svart metallram och öppen kubform finns en sammanflätad ring med fint bladguld. Detta är täckt med en kontinuerlig matt remsa, bakom vilken lysdioderna sitter. På grund av elementets form lyser dessa i alla riktningar, så att Gesa erbjuder allround grundbelysning utöver ett dekorativt utseende. - Kan dimmas i tre steg med en sladdbrytare
 • LED-taklampa Dane, CCT, med fjärrkontroll

  LED-taklampa Dane, CCT, med fjärrkontroll
  Gyllene LED-taklampa Dane med direkt i indirekt ljus LED-taklampan Dane förvandlas till ett vackert belysningsobjekt som kan integreras i många rum och inredningsstilar, dels genom sin intressanta optik, dels genom sin anpassningsbara ljusutformning. I den breda kanten på det runda takelementet sitter lysdioder integrerade som kastar sitt ljus nedåt bakom ett matt hölje. Till detta kommer fyra metallskal som är fästa på små stavar och vars lysdioder kastar sitt ljus uppåt. Detta leder till direkt och indirekt belysning. Den fjärrkontroll som ingår i leveransen gör det möjligt att ställa in ljuseffekten och ljustemperaturen från varmvitt till dagsljus hos LED-lamporna i takelementet. Å andra sidan kan de varmvita lysdioderna också dimmas i de fyra metallskålarna.
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, guld

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, guld
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • LED-vägglampa Baabe, krom

  LED-vägglampa Baabe, krom
  Baabe LED-vägglampa i krom och vit Den långsträckta LED-vägglampan Baabe passar särskilt bra med många moderna levnadsalternativ, inte bara på grund av sin subtila form utan också på grund av dess moderna färgschema i vitt och krom. Den kan till exempel användas som spegelbelysning i badrummet eller som arbetsbelysning under köksskåp. Kroppen är gjord av metall, diffusorn, som täcker hela fronten, är gjord av akrylplast. Utrustad med en brytare på huset.
 • Bordslampa Dini med kulskärm av glas, 20 cm

  Bordslampa Dini med kulskärm av glas, 20 cm
  bordslampa Dini i rökfärgat glas i sfärisk form Den sfäriska bordslampan Dini är en absolut bordslampa . Dess sfäriska nyans av rökfärgat men ändå transparent glas gör det till en universell lampa som kan användas på en mängd olika sätt. Som en nattduksbordslampa, som en fönsterbräda eller på en möbel. En glödlampa upp till 40 W kan sättas in i lampans E27- uttag , som sitter mitt i den sfäriska nyansen och fångar ögat med sin antika mässingsfinish. Ett väldigt snyggt utseende skapas när LED-lampor med glödtrådslook används.
 • LED-hänglampa Metz med knapp, 160 cm, aluminium

  LED-hänglampa Metz med knapp, 160 cm, aluminium
  LED-hänglampa Metz - Färgtemperatur och ljuseffekt inställbar med knapp Hänglampan Metz har en lång, rektangulär form av aluminiumfärgad metall - både takkåpan och den skenformade lampkroppen. Den är bestyckad med ett akrylhölje på undersidan som ger lysdioderna ett jämnt och direkt ljus - helst över ett långt bord i vardagsrummet eller matsalen. En knapp på lampan är inte bara avsedd för att tända och släcka den, utan möjliggör också, beroende på den stämning som önskas, att steglöst dimma och reglera färgtemperaturen i tre steg från 2 700 K, över 3 350 K till 4 000 K. Vajerupphängningen med två dragvikter gör det möjligt att anpassa pendelhöjden från 90-150 cm.
 • Vägglampa Dreamer nickel, vit chintzskärm

  Vägglampa Dreamer nickel, vit chintzskärm
 • LED-vägglampa River, flexarm, skärm med glas

  LED-vägglampa River, flexarm, skärm med glas
 • Hänglampa Senja, 3 lampor, svart

  Hänglampa Senja, 3 lampor, svart
 • Golvlampa Drops med metallskärm, svart

  Golvlampa Drops med metallskärm, svart
 • LED-vägglampa River, flexarm, skärm metall glatt

  LED-vägglampa River, flexarm, skärm metall glatt
 • LED-vägglampa Bowl TW, bredd 20 cm, svart

  LED-vägglampa Bowl TW, bredd 20 cm, svart
 • Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 36 cm

  Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 36 cm
 • LED-vägglampa Sten med geststyrning, vit

  LED-vägglampa Sten med geststyrning, vit
  LED-vägglampa Sten - dimbar via gestkontroll Sten LED-vägglampa är perfekt för platser där prickad belysning önskas, till exempel ovanför soffan eller sängen för läsning. Tack vare den praktiska gestkontrollen kan den inte bara dämpas flexibelt utan också lätt att slå på och av. Vägglampan genererar energieffektivt, varmt vitt ljus som ger rummet en mysig känsla.
 • LED-taklampa Bug rund, rost 60cm

  LED-taklampa Bug rund, rost 60cm
  LED-taklampa Bug med rostfärgad ram och fjärrkontroll Kombinationen av rostfärgat ram och mattguldfärgad metall gör LED-taklampan Bug till en ljuskälla som kan integreras i många inredningsstilar och användas som grundbelysning i många olika rum. Varmvita LED-lampor installerades både i mitten och runt om lampan. De ger inte bara effektiv, allmän belysning, de strålar även runt om och ger en mycket trevlig ljuseffekt i taket. Kontrollen av LED-lamporna, inklusive kontinuerlig, variabel dimning, utförs bekvämt med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Bordslampa Drops med metallskärm, svart

  Bordslampa Drops med metallskärm, svart
 • Textilgolvlampa Layer med läslampa sand

  Textilgolvlampa Layer med läslampa sand
  Komfortabel golvlampa Layer med integrerad läslampa Golvlampan Layer är tidlöst vacker med sin matt förnicklade metallstativ och koniskt formade textilskärm. I mitten av stativet sitter en läslampa som också är försedd med en konisk tygskärm. Båda lamporna kan tändas och släckas separat, så att det finns tre olika möjligheter för belysningen: huvudbelysning för stämningsfull tilläggsbelysning bredvid soffan i vardagsrummet, bara belysning för läsning eller båda alternativen samtidigt. - golvlampa: fattning E27 - läslampa: fattning E14
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, silver

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, silver
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • LED-pendellampa Orell, utdragbar, antracit

  LED-pendellampa Orell, utdragbar, antracit
  Antracitfärgad LED-pendellampa med justerbar horisontell Orell pendellampa är en riktig allround för olika vardagssituationer. Med ett reducerat utseende och utrustad med varma vita lysdioder, garanterar Orell perfekt belysning i dina egna fyra väggar. Särskilt anmärkningsvärt är justerbarheten i det horisontella från 110 till 140 cm, varigenom lampan anpassar sig till alla förhållanden på nolltid. Ljusstyrkan kan nedtonas i 3 nivåer med hjälp av väggbrytaren. Orell är imponerande inte bara visuellt utan också med sin tekniska förfining och tack vare den matt-antracitfärgade metallen kan den kombineras mycket bra med olika färgkoncept.
 • LED-bordslampa Nami, dimbar, mässingfärg

  LED-bordslampa Nami, dimbar, mässingfärg
  Mässingsfärgad LED-bordslampa Nami i enkel design Minskad design med ett tydligt designspråk, det är det som gör Nami LED-bordslampa så speciell. Det smala långsträckta lamphuvud kan justeras utan problem, vilket innebär att ljuset kan riktas annorlunda efter behov. CCT-färgförändringsfunktionen kan användas via en integrerad knapp och ljusstyrkan kan nedtonas kontinuerligt. Den mässingsfärgade bordslampa passar in i både moderna och klassiskt inredda vardagsrum och ger dem en touch av elegans.
 • LED-taklampa Ratio, dimbar, två cirklar

  LED-taklampa Ratio, dimbar, två cirklar
  Vit LED-taklampa Förhållande i geometrisk design LED-taklampa Ratio i tidlös design är inte bara ett bra belysningssystem utan också en visuell anrikning för varje vardagsrum. Ljusfärgen kan justeras i tre steg med den medföljande fjärrkontrollen. Mönstret på den lysande ytan består av rutor och cirklar som harmonierar underbart med varandra. Mönstret badar rummet i ett mysigt, indirekt ljus. Tack vare sin tidlösa design kan lampan enkelt anpassas till alla interiörer.
 • LED-taklampa Nomade, dimbar, nickelfärg

  LED-taklampa Nomade, dimbar, nickelfärg
  LED-taklampa Nomade i böjd form Nomade- taklampa består av två överlappande cirklar, runt vars ytterkant varmvita lysdioder har installerats. Den böjda formen garanterar en trevlig atmosfär med stor yta. Ljuset kan dämpas i 3 steg med en väggströmbrytare så att ljusstyrkan enkelt kan justeras som du vill. Med sin subtila design smälter den konstnärligt in i vardagsrummet och skapar en fantastisk atmosfär. Tack vare den återhållsamma färgdesignen kan LED-taklampa integreras i nästan alla färgkoncept.
 • LED-taklampa Jona med fjärrkontroll

  LED-taklampa Jona med fjärrkontroll
  Ringformad LED-taklampa Jona med CCT-funktion och färgat extra ljus Belysning som kan anpassas till varje stämning och aktivitet - det här erbjuder Jona LED-taklampa . I den plana, ringformade kroppen utgör platt nedåtriktade lysdioder den huvudsakliga ljuskällan bakom ett frostat lock. Tack vare Tunable White, även känd som CCT-funktionen, kan ljusfärgen justeras kontinuerligt i intervallet från varmvit 2700 K till dagsljusvit 6500 K. RGB lysdioder är också installerade på insidan av ringen, vilket skapar en färgstark accent i rött, grönt eller blått. Alla ljusinställningar kan enkelt styras med den medföljande fjärrkontrollen.
 • LED-taklampa Gesa med metallbur

  LED-taklampa Gesa med metallbur
  Gesa LED-taklampa i matt svart och guld Gesa- taklampa mycket modern ut, men tack vare sina neutrala färger passar den in i många inredningsstilar. Med sin intressanta design blir lampan en riktig blickfång och är också ett estetiskt dekorativt objekt när den är avstängd. De tre bladguldfärgade ljuselementen med en knutlook är fästa i en matt svart metallbur. Den rektangulära buren är särskilt effektiv ovanför ett bord och säkerställer rätt belysning, eftersom lampan kan dämpas i tre steg med väggbrytaren. En sådan taklampa är ett måste för varje modern lägenhet.
 • LED-taklampa Bug rund, krom, 81cm

  LED-taklampa Bug rund, krom, 81cm
  LED-taklampa Bug med förkromad bländare och fjärrkontroll En energieffektiv, modern ljuskälla för de mest olika utrymmen, det är den runda, platta LED-taklampan Bug. Lampan är tillverkad i aluminium med förkromad bländare. Varmvita LED-lampor har byggts runt och i mitten av den runda lampan som allmänt belyser utrymmet och även ger upphov till en vacker ljuskrans i taket. LED-taklampan betjänas bekvämt med den medföljande fjärrkontrollen som man steglöst kan reglera LED-lampornas ljusstyrka med.
 • Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, gul

  Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, gul
  Glamorös upphängningslampa Aura med en rund sammetskugga Hänglampan Aura med sammetskärm är särskilt populär i vardagsrummet, eftersom den skapar ett avslappnat ljusklimat och den färgstarka nyansen garanterar också ett gott humör. Det finns en gyllene beläggning på insidan av skuggan, genom vilken ljuset lyser mycket mjukare och varmare in i rummet. Den svarta matt upphängningen försämrar inte på något sätt lampans speciella charm. Alla ljuskällor med ett E27-uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas i hänglampan.
 • Hänglampa Marie, textilskärm, sand, Ø 30 cm

  Hänglampa Marie, textilskärm, sand, Ø 30 cm
  Enkel hänglampa Marie med en sandfärgad nyans av linne Den fantastiska kombinationen av traditionella material, naturliga färger och modern design gör Marie-hänglampan till något mycket speciellt. Designen kännetecknas av en tidlös enkelhet och både moderna och klassiskt inredda rum kan belysas lika bra med denna hängande lampa. Ljuset dämpas försiktigt av den sandfärgade ljus och säkerställer därmed ett mjukt, mysigt ljus och en mysig atmosfär i rummet.
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, brun

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, brun
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, guld

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, guld
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, silver

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, silver
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • LED-hänglampa Metz TW, CCT längd 160 cm svart

  LED-hänglampa Metz TW, CCT längd 160 cm svart
  Sandsvart LED-pendellampa pendelarmatur Metz TW med kabelmekanism för höjdjustering Den linjära designen av LED-hänglampan Metz TW är en modern lampa som huvudsakligen används i kök och matsal. Perfekt som bordsbelysning, den pendellampa med dess kraftfulla lysdioder genererar tillräckligt med ljus och ljusstyrkan och skapar en trevlig belysning atmosfär. För optimal belysning kan Metz TW kontinuerligt dämpas med en integrerad brytare och möjliggör ett val av färgtemperatur på 2700 K, 3 350 K eller 4 000 K. Kabelmekanismen, som lätt kan justeras i höjd, är också särskilt värt att nämna ( 90 till 150 cm).
 • LED-bordslampa Nami, dimbar, nickelfärg

  LED-bordslampa Nami, dimbar, nickelfärg
  Elegant LED-bordslampa Nami, kontinuerligt dimbar Med sin attraktiva design och praktiska funktionalitet är Nami LED-bordslampa övertygande över hela linjen. Den tunna, relativt bred arm på lamparm kan svängas och tillåter riktning av ljus för att varieras när som helst. Ljusfärgen på de inbyggda lysdioderna i lamphuvud kan ställas in i tre steg med en integrerad knapp. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas kontinuerligt med knappen. Nami är elegant och elegant och är ett användbart komplement till moderna bostadsutrymmen och passar också som belysning på skrivbordet.
 • LED-golvlampa Nami fotdimmer, nickelfärg

  LED-golvlampa Nami fotdimmer, nickelfärg
  Höjdjusterbar LED-golvlampa Nami med fotdimmer Med sin klassiska design passar LED-golvlampa Nami i nickelfärgad metall i alla moderna faciliteter - elegant, elegant och helt tidlös. Den praktiska fotdämparen förenklar drift enormt, eftersom den gör att ljusstyrkan kan dimmas kontinuerligt. Den golvlampa har också den avstämbara Vit färg förändring funktion för att ändra ljus färg i tre steg. stativ är utrustad med en annan speciell funktion: den är höjdjusterbar och gör det möjligt att justera hela lampan från 90 till 130 cm. Ljusets riktning är också alltid flexibel tack vare det vridbara lamphuvudet. Nami golvlampa är därför extremt mångsidig i vardagsrummet.
 • LED-taklampa Jaso, dimbar Ø 40 cm silver

  LED-taklampa Jaso, dimbar Ø 40 cm silver
  Enkel LED-taklampa Jaso med dimmerfunktion taklampa Jaso är utrustad med ljusa, energibesparande lysdioder och får poäng med sin tidlösa design. Den fungerar som en ljus och framför allt flexibel grundbelysning och passar perfekt in i rummet tack vare dess enkla elegans. Om så önskas kan ljusstyrkan dämpas i 3 steg med en konventionell väggbrytare. Lampan är särskilt lämplig för belysning av vardagsrummet tack vare LED-lampornas varma vita ljusfärg.
 • LED-taklampa Tours med fjärrkontroll

  LED-taklampa Tours med fjärrkontroll
  Två-flamma LED-taklampa Tours - justerbar ljusstyrka och färgtemperatur Tours taklampa ser helt modern ut med kombinationen av metallkomponenter i matt nickelfinish och glänsande krom. De två nyanser kommer som platta, fyrkantiga paneler med lock av satinerad akryl. Tack vare justerbara fästen kan den justeras fritt så att direkt eller indirekt ljus uppnås efter behov. Förutom enkel växling via vägginstallationen är det också möjligt att styra via den medföljande fjärrkontrollen. Den senare erbjuder ett urval av färgtemperaturer på 2 700 K, 3 350 K och 4 000 K samt steglös reglering av ljusflödet.
 • Bordslampa med skärm av metallnät

  Bordslampa med skärm av metallnät
  bordslampa Justin med svart flätad nyans Justin bordslampa avger ljus jämnt i alla riktningar genom den flätade skuggan. På detta sätt skapar bordslampa en trevlig atmosfär. Lampskärmen i svart metall ger en elegant accent i varje rum. Justin bordslampa är lätt att slå på och av med en sladdbrytare. Den lökformiga flätade skärmen gör lampan till ett modernt levande tillbehör och är perfekt för områdesbelysning. Som nattduksbordslampa passar den enkelt in i alla sovrum, men säkerställer också ett harmoniskt belysningskoncept på skänk i vardagsrummet.
 • LED-taklampa Dua, dimbar, Ø 52 cm

  LED-taklampa Dua, dimbar, Ø 52 cm
  Välformad LED-taklampa Dua i enkel design Den runda taklampa Dua har en mycket enkel design, vilket gör det enkelt att integrera i alla slags omgivningar. Ljusytan på locket och stativ stöder denna effekt. Tack vare varmvita lysdioder lyser lampan i ett mycket jämnt och behagligt ljus och säkerställer därmed optimala ljusförhållanden. Lampans ljusstyrka kan justeras i tre steg med en konventionell väggbrytare. Dua LED-taklampa ger varje rum en fräsch, modern touch.
 • LED-pendellampa Vitan TW, grå, längd 150 cm

  LED-pendellampa Vitan TW, grå, längd 150 cm
  Linjär LED-pendellampa pendelarmatur Vitan TW med belysning på båda sidor Den Vitan TW pendellampa har en modern design, enkel och smart med en rak linje. De ljusa, energieffektiva lysdioderna och deras smala silhuett gör dem till den idealiska armaturen för många platser. En verklig höjdpunkt är den dubbelsidiga belysningen av pendeln, som kan bytas separat. Med bara ett klick på den integrerade omkopplaren kan ljustemperaturen justeras exakt efter ljustemperatur egna behov. Men det är inte allt, var och en av de ljusa färgerna kan också varieras med hjälp av dimningsfunktionen. Förutom den funktionella ljusinställningen imponerar Vitan TW också med sin justerbarhet: upphängningen kan enkelt justeras mellan en längd på 90 till 150 cm med hjälp av en kabelmekanism.
 • LED-golvlampa Pool TW, 1 lampa, nickel

  LED-golvlampa Pool TW, 1 lampa, nickel
  Enkel golvlampa pool TW med justerbart lamphuvud Pool TW är en enflammig golvlampa som får mål med sin enkla design. Det runda lamphuvud är oftast tillverkat av alabastfärgat glas och utrustat med energieffektiva lysdioder. Om lampan till exempel placeras bredvid sittplatsen i vardagsrummet kan ljuset justeras efter behov när som helst tack vare lamphuvudets justerbarhet. Ljusstyrkan på golvlampa kan kontinuerligt dimmas via en integrerad sensor dimmer. Dessutom har den en CCT-färgförändringsfunktion för att ändra ljusfärgen i tre steg. Pool TW kan enkelt underställas alla inredningsstil och ger rummet en modern, fräsch touch.
 • LED-taklampa Tex BS rörelsevakt Ø 49 cm

  LED-taklampa Tex BS rörelsevakt Ø 49 cm
  Rund LED-taklampa Tex BS med rörelsedetektor Det varmvita ljuset från lysdioderna skapar ett behagligt rumsklimat. Tex BS har en mycket enkel design som passar in i alla typer av boende. Tack vare den integrerade rörelsedetektorn tänds den bara när ljuset behövs. Den är därför särskilt lämplig för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Fördröjningstiden för rörelsedetektering och tröskelvärdet för skymning kan justeras efter behov. - Ljusets varaktighet efter rörelsedetektering: 5 s till 30 min (justerbar) - Tröskelvärde för omgivande ljusstyrka: 2 lx till 50 lx, inaktiv (justerbar)
 • LED-taklampa Ratio, dimbar, sex cirklar

  LED-taklampa Ratio, dimbar, sex cirklar
  Snyggt LED-taklampa förhållande med CCT-färgförändringsfunktion Med sin subtila design kan Ratio- taklampa lätt underställas alla inredningsstilar. Lampan har modern LED-teknik och är utrustad med en CCT-färgförändringsfunktion för att ändra ljusfärgen, som kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. De tydliga linjerna skapar en positiv atmosfär och omfattande rumsbelysning. Tack vare det ljusa färgschemat kan förhållandet enkelt integreras i olika färgkoncept.
 • LED-taklampa Pix, brun, 4 lampor 54x54cm

  LED-taklampa Pix, brun, 4 lampor 54x54cm
  Elegant Pix LED-taklampa med 3-stegs dimmer Pix är en riktig designerlampa som förstärker alla rum med sin tidlösa design. Eftersom det avger ljuset inåt skapar det mysig, indirekt belysning. Ljusstyrkan kan justeras efter önskemål med en 3-stegs dimmer som kan manövreras via en väggbrytare. De fyra fyrkantiga lampskärmarna ger omfattande rumsbelysning och den rostfärgade designen gör att lampan kan integreras i olika färgkoncept.
 • LED-taklampa Tiara rektangel 96 x 50 cm

  LED-taklampa Tiara rektangel 96 x 50 cm
  LED-taklampa Tiara, bytbar och dimbar ljustemperatur via fjärrkontroll Den moderna LED-taklampan har en modern och rektangulär form. Den levereras med en fjärrkontroll som gör det möjligt att anpassa ljuset efter situationen. Tunable white gör det möjligt att steglöst välja ljustemperatur från varmvit belysning (2 700 K) till ljust ljus i dagsljustemperatur (6 500 K). Varje vald ljustemperatur kan dimras steglöst. Denna variabla ljusinställning sker bekvämt via fjärrkontroll. Tack vare flexibiliteten i ljusdesignen är det möjligt att montera LED-taklampan Tiara i olika rum som grundbelysning, från köket till vardagsrummet och korridorer och arbetsrum.
 • LED-taklampa Gorden med fjärrkontroll, ram

  LED-taklampa Gorden med fjärrkontroll, ram
  Vit LED-taklampa Gorden Taklampa Gorden imponerar med en estetisk design och återhållsam finess. Tack vare intuitiv och enkel funktion och en tidlös optik i charmig vit färg är den ett elegant komplement till belysningskoncept av olika slag. Lampan tar inte stor plats och kan därför placeras i många boningsrum och belysningsomgivningar. Den energieffektiva och energisnåla LED-lampan kan ställas in individuellt i ljusstyrka och ljustemperatur. Den berikar också sin omgivning med sin utmärkande, stilsäkra, något lekfulla och rombformade design i vitt.
 • Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, röd

  Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, röd
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • LED-hänglampa Colmar, längd 140 cm, nickel

  LED-hänglampa Colmar, längd 140 cm, nickel
  LED-hänglampa Colmar i antik nickelfärgad design Colmar-taklampan imponerar inte bara med sitt böjda utseende utan också med sin sofistikerade teknik. Colmar passar utmärkt som bordsbelysning i matsalen och vardagsrummet, eftersom skuggan, som har formen av en liten, uppåtvänd båt, låter ljuset från lysdioderna skina nedåt. Dessutom kan ljusfärgen ställas in i tre steg (2 700 K, 3 350 K, 4 000 K) och ljusstyrkan kan nedtonas kontinuerligt med en integrerad knapp. Lampan kan också justeras i höjd från 101 till 161 cm. Detta innebär att man alltid erbjuder optimala ljusförhållanden som anpassar sig till alla situationer efter behov.
 • LED-taklampa Dua, dimbar, Ø 43 cm

  LED-taklampa Dua, dimbar, Ø 43 cm
  Välformad LED-taklampa Dua i enkel design Den runda taklampa Dua har en mycket enkel design, vilket gör det enkelt att integrera i alla slags omgivningar. Ljusytan på locket och stativ stöder denna effekt. Tack vare varmvita lysdioder lyser lampan i ett mycket jämnt och behagligt ljus och säkerställer därmed optimala ljusförhållanden. Lampans ljusstyrka kan justeras i tre steg med en konventionell väggbrytare. Dua LED-taklampa ger varje rum en fräsch, modern touch.
 • Bordslampa Tape med rottingskärm

  Bordslampa Tape med rottingskärm
  bordslampa Tejp med en cylindrisk skärm av naturfärgad rotting bordslampa Tape består av en svart metallram och en dubbelskiktsskärm av rotting och textil. Den nedre, större men smala nyansen slutar med en svart ram. Ljuset i samband med rottingens flätade mönster och den smala textilskuggan runt utsidan skapar en fascinerande ljusspel och - särskilt med valet av en dekorativ ljuskälla - skapar en mysig atmosfär. Lampan kan enkelt tändas och släckas med en sladdbrytare. bordslampa passar mycket bra som accentbelysning i vardagsrummet och sovrummet tack vare den harmoniska ljusbilden.
 • LED-taklampa Mia CCT-funktion och fjärrkontroll

  LED-taklampa Mia CCT-funktion och fjärrkontroll
  Rund Mia LED-taklampa med avstämbar vit funktion och fjärrkontroll Ett modernt, enkelt utseende och en mångsidig belysningsdesign som enkelt kan justeras med fjärrkontrollen - det vill säga LED-taklampa Mia. Med sin diameter på 60 cm är den också lämplig för användning i större rum och passar in i ett stort antal inredningsstilar. Armaturen är utrustad med två LED-områden inuti och i den yttre ringen, som tack vare funktionen Tunable White kan varieras i ljusfärg och kontinuerligt dämpas. De två lysande sektionerna kan slås på och av separat, men ljusfärgen och ljusstyrkan kan bara styras tillsammans. - Ljusfärg som kan justeras kontinuerligt i intervallet från varmvit (2700 K) till dagsljus (6500 K) - kontinuerligt dimbar
 • LED-vägglampa Z-Beta ZigBee fjärrkontroll touch

  LED-vägglampa Z-Beta ZigBee fjärrkontroll touch
  Futuristisk LED-vägglampa Z-Beta med mångsidig ljusstyrning Den plana, runda nyansen på Z-Beta-vägglampan ser ut som en flygande tefat. En akryldiffusor är integrerad på undersidan, genom vilken den varma vita till dagsljusvita eller färgade lampan på LED-lamporna inuti. Den horisontellt utskjutande armen och det rektangulära väggfästet harmonierar också med moderna inredningskoncept tack vare sitt nickelutseende. Kontrollalternativen är också helt uppdaterade. Detta görs via en touchdimmer direkt på ljuset och bekvämt från sätet med den medföljande fjärrkontrollen. Z-Beta kan också styras mycket smart via app, röstkommando eller i scener tillsammans med andra enheter - beroende på vilket ZigBee baserat smarthemsystem som används (integration via respektive brygga krävs).
 • LED-vägglampa Bowl TW strömbrytare, färgväxling

  LED-vägglampa Bowl TW strömbrytare, färgväxling
  LED-vägglampa Bowl TW med en böjd akrylskärm Bowl TW är designad som en väggmaskin och imponerar med sin klassiska form. Armaturen får inte bara utseendemässigt utan också energieffektivitet eftersom den är utrustad med ljusa lysdioder. Tack vare den akrylskärm som är fäst vid väggfästet når ljuset inte bara toppen utan lyser också nedåt, vilket säkerställer optimala ljusförhållanden. En knapp på sidan av väggfästet låter dig ställa in ljusfärg och ljusstyrka efter önskemål. Integrerad i en klassisk vardagsstil blir Bowl TW en riktig blickfång.
 • LED-taklampa Cross justerbar vit 5 lampor, mässing

  LED-taklampa Cross justerbar vit 5 lampor, mässing
  Böjd LED-taklampa Cross TW i modern design, dimbar med fjärrkontroll De fem sammankopplade armarna är smart arrangerade och sprider således ljuset genom hela rummet. Med den medföljande fjärrkontrollen kan ljusstämningen ändras efter önskemål. Inte bara kan ljusfärgen väljas här, ljusstyrkan kan också nedtonas efter önskemål. Den tidlösa designen och dimningsfunktionen gör det möjligt att använda LED-taklampa Cross TW i nästan alla rum. Den mässingsfärgade LED-taklampa i metall kan kombineras perfekt med modern inredning, vilket gör den till en riktig blickfång.
 • LED-taklampa Rennes fjärrkontroll, Ø 38 cm

  LED-taklampa Rennes fjärrkontroll, Ø 38 cm
  Rennes LED-taklampa med avlastningsskiva och justerbara lysdioder Rennes taklampa imponerar med sitt ovanliga utseende och mångsidiga, justerbara ljus. Det sistnämnda säkerställs å ena sidan av de kontinuerligt dimbara lysdioderna, som kan styras i termer av ljusfärg från varmvit till universalvit, och som kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Å andra sidan kan den plana, ensidiga LED-bäraren justeras fritt så att antingen direkt eller indirekt belysning är tillgänglig. Om lysdioderna är orienterade uppåt markeras de olika strukturerna i den övre rutan på ett atmosfäriskt sätt. De återstående delarna av taklampa har en matt nickelfinish som ger Rennes en modern karaktär.
 • Taklampa Die i träoptik med 2 burskärmar

  Taklampa Die i träoptik med 2 burskärmar
  Svart taklampa med två burskärmar taklampa utgör rätt Basis för balanserad belysning av små och stora rum. De två lampskärmarna utformade som burar hindrar inte det utsända ljuset och belyser hela rummet jämnt. Utformningen av taklampa präglas av tydliga linjer och fokuserar på funktionalitet lampan. Burskärmarna gör att lampan fortfarande ser intressant ut och gör taklampa till ett estetiskt och funktionellt levande tillbehör. Kombinationen av träutseende och metall ger också taklampa sin speciella industri-moderna charm.
 • LED-skrivbordslampa Lincoln med dimmer

  LED-skrivbordslampa Lincoln med dimmer
  Lincoln LED-bordslampa i silver Lincoln bordslampa kännetecknas av sin smala design och eleganta silverfärg. Tack vare dess dimningsfunktion med tre nivåer och sin kompakta storlek kan lampan enkelt kombineras med andra belysningselement. Lampan hålls på en stabil bas på vilken det vinklade ljuselementet är fäst. Där ger en enda lysdiod varmvitt ljus som kan dämpas med en knapp. Armaturen är mestadels gjord av silver, vilket ger den ett modernt men återhållsamt utseende som den kan användas i många olika miljöer.
 • Bordslampa Tor grå

  Bordslampa Tor grå
  Liten bordslampa Tor – idealisk i vardagen Som lampa på nattduksbordet i sovrummet eller som inbjudande ljuskälla i fönstret – det finns många användningsområden för bordslampan Tor med den vackra och dekorativa grå skärmen i textil. Var den än placeras lägger man märke till den tidlösa bordslampan Tor, både på grund av formgivningen och den mjuka ljuseffekten. Därutöver passar den även vad gäller stilen till moderna inredningar. Strömbrytaren sitter på sladden.
 • LED-hänglampa Gesa med metallbur

  LED-hänglampa Gesa med metallbur
  LED-pendellampa Gesa i svart och guld Pendellampan är idealisk för att belysa vardagsrummet och för att komplettera med en modern bostadsaccessoire. Lampan är en riktig juvel, både tänd och släckt. Den kan dimmas i tre steg med hjälp av en omkopplare. På så sätt anpassar sig den till alla individuella behov och ger alltid lämplig belysning. Den minimalistiska designen gör att de tre upphöjda ljuselementen i bladguld är tydligt synliga. De verkar sväva med den bur som de är fastsatta i. Lätthet och elegans tar sig in i rummet med detta ljuselement.
 • LED-vägglampa Z-Paros ZigBee fjärrkontroll Touch

  LED-vägglampa Z-Paros ZigBee fjärrkontroll Touch
  Mångsidig LED-vägglampa Z-Paros - alternativt direkt eller indirekt ljus Vägglampan Z-Paros är absolut modern med sin kantiga form och borstade nickelfinish. De LED-lampor som valfritt avger varmvitt till dagsljus eller färgat ljus, som även kan dimmas steglöst, är placerade i ett vertikalt akrylelement som är lutbart. Det är matt på mittdelen och täckt på ena sidan. Beroende på orienteringen produceras direkt ljus riktat in i rummet eller indirekt ljus riktat mot väggen. Det finns också variationer i styrningen, som kan göras med hjälp av en knapp på undersidan eller den medföljande fjärrkontrollen. Z-Paros är dessutom ZigBee-kompatibelt så att den kan integreras i motsvarande Smart Home-system via respektive brygga. Beroende på setup kan app-, röst- eller scenbaserad styrning användas.
 • Taklampa Den i träoptik med 3 burskärmar

  Taklampa Den i träoptik med 3 burskärmar
  3- taklampa Die i svart De tre-flamma taklampa Die ger optimala allmänbelysning tack vare dess öppna lampskärmar. Dess moderna design gör den till en blickfång som passar perfekt in i rummet. Med taklampa Die samlas modern design och naturligt utseende. Suspensionen av taklampa har en bok utseende, medan de tre lampskärmar är tillverkade av svart metall som burar. Tack vare sin färgneutralitet passar denna moderna kontrast i många inredningsstilar. Med taklampa Die har ett tillbehör med tydlig estetik hittat sig in i rummet.
 • Hänglampa Cannes med en metallskärm

  Hänglampa Cannes med en metallskärm
  pendellampa Cannes med metallskärm Taklampan Cannes med en låga är lämplig för direkt belysning i vardagsrum och lounger. Skärmen är gjord av metall och har en antik nickelfinish. Cannes kan kombineras på många sätt - som en enda armatur eller i grupper, till exempel över en lång disk, med modern eller lantlig inredning.
 • LED-taklampa Rilla, dimbar, Ø 43 cm

  LED-taklampa Rilla, dimbar, Ø 43 cm
  Rilla LED-taklampa i subtil stil LED-lamporna på Rilla taklampa säkerställer tillräcklig belysning och låg energiförbrukning. På grund av den subtila designen kan taklampa som grundbelysning i nästan alla rum. Ljusstyrkan kan nedtonas i tre steg med en väggbrytare och kan därmed anpassas optimalt till önskade ljusförhållanden. Den runda ramen i champagnefärger och en vit plastskugga ger ett utseende som kan användas för att komplettera en elegant, modern stil.
 • Golvlampa Tor 110 cm i vitt

  Golvlampa Tor 110 cm i vitt
  Puristiskt designad golvlampa Thor med tygskärm - vit Golvlampan Thors lampfot, som är särskilt iögonfallande med sin enkla rörform, är förkromad och passar optiskt mycket bra till den vita dekorskärmen av textil. Med 110 cm höjd lämpar sig golvlampan inte bara för vardagsrummet där den placeras vid soffgruppen utan är även lämplig som stämningsfull accentbelysning t.ex. I tamburen på trappavsatsen. Den lilla diametern på 19 cm gör att golvlampan Thor är en riktig platsbesparare.
 • LED-utomhusvägglampa Rio up/down, silver

  LED-utomhusvägglampa Rio up/down, silver
 • LED-hänglampa Metis dimbar, CCT, svart, 90 cm

  LED-hänglampa Metis dimbar, CCT, svart, 90 cm
 • LED-bordslampa Dent, dimbar, CCT, 8 W, nickel

  LED-bordslampa Dent, dimbar, CCT, 8 W, nickel
 • Hänglampa Zeal, nickel matt/opal, Ø 23 cm

  Hänglampa Zeal, nickel matt/opal, Ø 23 cm
 • Golvlampa Hummel av bambu

  Golvlampa Hummel av bambu
 • LED-utomhusvägglampa Helsinki, svart

  LED-utomhusvägglampa Helsinki, svart
 • LED-vägglampa Bug, dimbar, rostfärgad/guld

  LED-vägglampa Bug, dimbar, rostfärgad/guld
 • LED-utomhusvägglampa Torres, rund, silver

  LED-utomhusvägglampa Torres, rund, silver
 • Hänglampa Hummel av bambu, 1 lampa

  Hänglampa Hummel av bambu, 1 lampa
 • LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 2 x 6W svart

  LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 2 x 6W svart
 • LED-utomhusvägglampa Nairobi, silver

  LED-utomhusvägglampa Nairobi, silver
 • LED-vägglampa Mara, dubbelsidigt ljusutfall

  LED-vägglampa Mara, dubbelsidigt ljusutfall
 • LED-utomhusvägglampa Berlin, 6 lampor

  LED-utomhusvägglampa Berlin, 6 lampor
 • LED-utomhusvägglampa Helsinki, silver

  LED-utomhusvägglampa Helsinki, silver
 • LED-utomhusvägglampa Wall up/down, kantig, silver

  LED-utomhusvägglampa Wall up/down, kantig, silver
 • LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 1 lampa svart

  LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 1 lampa svart
 • LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 1 x 8 W nickel

  LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 1 x 8 W nickel
 • LED-hänglampa Colmar, CCT, nickel, längd 106 cm

  LED-hänglampa Colmar, CCT, nickel, längd 106 cm
 • Hänglampa Straw med rotting och trä 3 lampor

  Hänglampa Straw med rotting och trä 3 lampor
 • LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 2 x 8 W nickel

  LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 2 x 8 W nickel
 • LED-bordslampa Dent, dimbar, CCT, 6 W, svart

  LED-bordslampa Dent, dimbar, CCT, 6 W, svart
 • Hänglampa Drops med metallskärmar, 3 lampor

  Hänglampa Drops med metallskärmar, 3 lampor
 • Hänglampa Gordes av glas, kottformad

  Hänglampa Gordes av glas, kottformad
 • LED-utomhusvägglampa Rio up/down, svart

  LED-utomhusvägglampa Rio up/down, svart
 • Golvlampa Rota med grå linskärm

  Golvlampa Rota med grå linskärm
 • Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 53 cm

  Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 53 cm
 • Bordslampa Hummel av bambu

  Bordslampa Hummel av bambu
 • LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, grå

  LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, grå
 • LED-taklampa Queen, dimbar, CCT, vit

  LED-taklampa Queen, dimbar, CCT, vit
 • Golvlampa Shade, sand/grå/svart, 3 lampor

  Golvlampa Shade, sand/grå/svart, 3 lampor
 • LED-vägglampa Arles, dimbar, svart

  LED-vägglampa Arles, dimbar, svart
 • LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, silver

  LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, silver
 • Golvlampa Cozy, 2 lampor, tyg, nickel/vit

  Golvlampa Cozy, 2 lampor, tyg, nickel/vit
 • Vägglampa Moln av chintz, nickel/grå

  Vägglampa Moln av chintz, nickel/grå
 • Klämlampa Jam, skärm av lin, nickel/grå

  Klämlampa Jam, skärm av lin, nickel/grå
 • Golvlampa Cozy, 2 lampor, chintz, nickel/grå

  Golvlampa Cozy, 2 lampor, chintz, nickel/grå
 • Klämlampa Jam, skärm av tyg, nickel/vit

  Klämlampa Jam, skärm av tyg, nickel/vit
 • LED-vägglampa Lovi matt nickel

  LED-vägglampa Lovi matt nickel
 • Vägglampa Moln av lin, nickel/grå

  Vägglampa Moln av lin, nickel/grå
 • Vägglampa Moln av chintz, nickel/vit

  Vägglampa Moln av chintz, nickel/vit
 • Klämlampa Jam, skärm av lin, nickel/sand

  Klämlampa Jam, skärm av lin, nickel/sand
 • Vägglampa Moln av lin, nickel/sandfärg

  Vägglampa Moln av lin, nickel/sandfärg
 • LED-taklampa Gorden, böjd, CCT, 60 cm

  LED-taklampa Gorden, böjd, CCT, 60 cm
 • Hänglampa Mylon, svart/guld, sfärisk

  Hänglampa Mylon, svart/guld, sfärisk
 • LED-utomhusvägglampa Tokio i svart, 4 lampor

  LED-utomhusvägglampa Tokio i svart, 4 lampor
 • Hänglampa Poncho, svart/guld, halvoval

  Hänglampa Poncho, svart/guld, halvoval
 • Hänglampa Gordes av glas, sfärisk

  Hänglampa Gordes av glas, sfärisk
 • LED-klämlampa Jax, dimbar, tunable white

  LED-klämlampa Jax, dimbar, tunable white
 • LED-taklampa Cross, Tunable White, 5 lampor, svart

  LED-taklampa Cross, Tunable White, 5 lampor, svart
 • Hänglampa Drops med metallskärm, 1 lampa

  Hänglampa Drops med metallskärm, 1 lampa
 • LED-utomhusvägglampa Denver, silver

  LED-utomhusvägglampa Denver, silver
 • Hänglampa Poncho, svart/guld, halvklot

  Hänglampa Poncho, svart/guld, halvklot
 • LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT svart

  LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT svart
 • Vägglampa Dreamer lin sand, nickel

  Vägglampa Dreamer lin sand, nickel
 • Hänglampa Zeal, nickel matt/opal, Ø 18 cm

  Hänglampa Zeal, nickel matt/opal, Ø 18 cm
 • Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit, nickel

  Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit, nickel
 • LED-utomhusvägglampa Nairobi, svart

  LED-utomhusvägglampa Nairobi, svart
 • LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT nickel

  LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT nickel
 • LED-vägglampa Bug, dimbar, krom/aluminium

  LED-vägglampa Bug, dimbar, krom/aluminium
 • Hänglampa Mylon, svart/guld, halvoval

  Hänglampa Mylon, svart/guld, halvoval
 • LED-utomhusvägglampa Denver, svart

  LED-utomhusvägglampa Denver, svart
 • Vägglampa Dreamer av lin grå, nickel

  Vägglampa Dreamer av lin grå, nickel
 • Hänglampa Zeal, krom/förspeglad klar, Ø 23 cm

  Hänglampa Zeal, krom/förspeglad klar, Ø 23 cm
 • Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit/nickel

  Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit/nickel
 • LED-vägglampa River, flexarm, metall räfflad

  LED-vägglampa River, flexarm, metall räfflad
 • LED-vägglampa Nyra up/down, nickel, dimbar, CCT

  LED-vägglampa Nyra up/down, nickel, dimbar, CCT
 • Hänglampa Studio med skärm av rökglas

  Hänglampa Studio med skärm av rökglas
 • LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT, mässing

  LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT, mässing
 • LED-vägglampa Stiff TW, dimbar, tunable white

  LED-vägglampa Stiff TW, dimbar, tunable white
 • Vägglampa Dreamer med LED-läslampa, mässing

  Vägglampa Dreamer med LED-läslampa, mässing
  Funktionell vägglampa Dreamer i klassisk mässingslook Den eleganta vägglampan Dreamer presenterar sig i ett klassiskt mässingsutseende. De raka metallelementen kompletteras effektivt av en rund chintz-skärm. Skärmen ger en jämn och stämningsfull belysning. Dessutom är vägglampan utrustad med en rörlig LED-arm (2 700 K, 120 lm) som ger ett exakt ljus. De två ljuskällorna kan drivas oberoende av varandra via en integrerad strömbrytare.
 • LED-vägglampa Sten med geststyrning, grå

  LED-vägglampa Sten med geststyrning, grå
  LED-vägglampa Sten - dimbar via gestkontroll Sten LED-vägglampa är perfekt för platser där prickad belysning önskas, till exempel ovanför soffan eller sängen för läsning. Tack vare den praktiska gestkontrollen kan den inte bara dämpas flexibelt utan också lätt att slå på och av. Vägglampan genererar energieffektivt, varmt vitt ljus som ger rummet en mysig känsla.
 • LED-vägglampa Raik med geststyrning, svart

  LED-vägglampa Raik med geststyrning, svart
  Dimbar LED-sänglampa Raik med gestkontroll Raik LED-vägglampa skapar optimalt ljus och får poäng med gestkontrollfunktionen. Detta gör det inte bara möjligt att tända och stänga av ljuset med hjälp av en enkel gest, utan möjliggör också kontinuerlig avbländning. På detta sätt kan rätt atmosfär skapas för varje situation. Den är särskilt lämplig som läslampa när den fästs på väggen bredvid sängen. Den är också utrustad med en kontakt och kan således anslutas individuellt till ett eluttag .
 • LED-vägglampa Stiff TW med dimmer, CCT, 36,5 cm

  LED-vägglampa Stiff TW med dimmer, CCT, 36,5 cm
  Metallisk LED-vägglampa Stiff TW med touchdimmer och justerbar ljusfärg LED-vägglampan Stiff TW presenterar sig som en modern lampa för vardagsrum och lounger, både visuellt och funktionellt. Det långa, böjda ljuselementet har ett satinerat akrylskydd. Den kan vridas så att den antingen spolas eller korsas framför väggfästet. Monteringen kan göras vertikalt eller horisontellt. Ljuseffekten kan regleras kontinuerligt med knappen på stativ . Dessutom kan färgtemperaturen också ställas in i tre steg till 2700 K, 3350 K eller 4000 K.
 • LED-vägglampa Stiff TW med dimmer, CCT, 55 cm

  LED-vägglampa Stiff TW med dimmer, CCT, 55 cm
  Metallisk LED-vägglampa Stiff TW med touchdimmer och justerbar ljusfärg LED-vägglampan Stiff TW presenterar sig som en modern lampa för vardagsrum och lounger, både visuellt och funktionellt. Det långa, böjda ljuselementet har ett satinerat akrylskydd. Den kan vridas så att den antingen spolas eller korsas framför väggfästet. Monteringen kan göras vertikalt eller horisontellt. Ljuseffekten kan regleras kontinuerligt med knappen på stativ . Dessutom kan färgtemperaturen också ställas in i tre steg till 2700 K, 3350 K eller 4000 K.
 • LED-taklampa Pix, brun, 2 lampor 54x25cm

  LED-taklampa Pix, brun, 2 lampor 54x25cm
  Pix LED-taklampa dämpas i tre steg via väggbrytaren Pix taklampa har innovativ LED-teknik, som kännetecknas av hög ljuskvalitet och hög energieffektivitet. Två fyrkantiga lampskärmar av rostfärgad metall fördelar ljuset jämnt i rummet och säkerställer därmed trevlig rumsbelysning. Den eleganta designen och de klara linjerna harmonerar perfekt med moderna levnadsstilar och färgkoncept med varma toner.
 • LED-taklampa Rico, dimbar, kantig, brun

  LED-taklampa Rico, dimbar, kantig, brun
  Dimbar LED-taklampa Rico i ett puristiskt utseende Den fyrkantiga taklampa i metall och plast har modern LED-teknik. På grund av mönstret på den upplysta ytan, som består av rutor i olika storlekar, badas rummet i mysigt, indirekt ljus. Ljuset strålar från rutornas baksida uppåt mot lampkroppen och reflekteras. Dessutom avges varmt vitt ljus över ramens kant. En 3-stegs dimmer, som styrs av en konventionell väggbrytare, kan användas för att justera ljusstyrkan efter behov. Den rostfärgade armaturen kan integreras perfekt i en mängd olika färgkoncept och den detaljerade designen förbättrar visuellt varje vardagsrum.
 • LED-hänglampa Tenso TW med dimmer, svart 88 cm

  LED-hänglampa Tenso TW med dimmer, svart 88 cm
  Flexibel belysning med LED-pendellampa pendelarmatur Tenso TW Den svarta LED-hänglampan Tenso TW anpassar sig skickligt till sin omgivning. Tack vare den justerbara upphängningen kan lampan bringas till optimal höjd ovanför matbordet. Dessutom möjliggör funktionen avstämningsbar vit att olika ljusfärger kan väljas: varmvit (2 700 K) eller universalvit (3 350 K, 4 000 K). Dessutom kan ljusstyrkan dämpas kontinuerligt med en knapp integrerad på skärmen. Allround-Tenso TW ser bra ut på alla typer av bord eller diskar och det moderna utseendet passar bra med många levnadsstilar.