Fischer & Honsel lampor

Tyska Fischer & Honsel tillverkar lampor i Arnsberg, en ort med Dortmund som närmaste stora stad. I deras katalog med belysning finns olika typer av lampor i kategorier de kallar: Shine, Premium, Modular, Living, Function.

Det finns lampor för hemmets alla rum från Fisher and Honsel. En kategori som vi tycker du ska kolla närmare på är Fischer & Honsel taklampor. Här nedan är det en blandning från flera belysningskategorier.

Exempel på belysning från Fischer & Honsel

 • LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm

  LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm
  LED-hänglampa Tenso TW med stor flexibilitet Störst möjliga flexibilitet vad gäller belysningen – exempelvis ovanför matbordet eller köksbänken – garanteras med LED-hänglampan Tenso. Den moderna lampa har en tunn konstruktion, består av metall i matt nickeldesign och ett glaselement som dels är genomskinligt och dels satinerat. Utöver att kunna justeras i höjden med hjälp av en motvikt är hänglampan Tenso TW utrustad med en knapp på skärmen som gör det möjligt att justera lysdiodernas ljustemperatur i tre steg. Man kan välja mellan varmvitt ljus med 2 700 K samt universalvitt ljus med 3 350 K och 4 000 K. Oavsett vilken ljustemperatur du väljer kan ljusstyrkan dimras steglöst med hjälp av knappen på skärmen.
 • Med gester dimbar LED-vägglampa Sten

  Med gester dimbar LED-vägglampa Sten
  LED-vägglampa Sten – dimbar via gestigenkänning Den innovativa LED-vägglampan Sten har många användningsområden. Den behöver bara skruvas fast på väggen, t.ex. ovanför sängen i sovrummet, för att ge varmvit LED-belysning med hög mysfaktor. På så sätt blir den till din bästa vän när du ska läsa en god bok på kvällen. Ljuset kan dimras steglöst med hjälp av gestigenkänning och på så sätt anpassas efter individuella krav på belysningen.
 • Söt textil-bordslampa Anni krom-vit

  Söt textil-bordslampa Anni krom-vit
  Bordslampan Anni ger det där extra i vardagsrummet Detta charmiga bordslampa i krom och vitt har attraktiv form och en delikat metallram. I kombination med den rektangulära textilskärmen är Anni verkligen en blickfång, oavsett om den är på matbordet, på byrån eller som extra belysning i hallen.
 • LED-vägglampa Raik med geststyrning, alu

  LED-vägglampa Raik med geststyrning, alu
  Raik LED-vägglampa som är steglöst dimbar - höjd 48 cm Raik LED-vägglampa, som bekvämt kan dimmas med hjälp av geststyrning, är en tillgång i alla moderna belysningskoncept. Med sitt nickelfärgade utseende kan den integreras i många olika stilar och är till exempel idealisk som läslampa när den monteras på väggen ovanför soffan eller över sängen. Den inbyggda Samsung SMD LED-lampan avger ett mjukt, varmvitt ljus som ger rummet en mysig känsla.
 • Steglöst dimbar LED-vägglampa Raik med kontakt

  Steglöst dimbar LED-vägglampa Raik med kontakt
  Komfortabel LED-vägglampa Raik med avlångt lamphuvud Vägglampan Raik fascinerar å ena sidan med sin moderna design, å andra sidan med den kraftfulla integrerade ljustekniken. Den ger – exempelvis i sovrummet på väggen ovanför sängen – en effektiv och mycket stämningsfull områdesbelysning som kan justeras steglöst med hjälp av gestigenkänning. LED-vägglampan är utrustad med en kontakt och kan på så sätt bara kopplas in i uttaget. - inklusive Samsung-SMD-LED
 • Förtrollande textil-bordslampa Anni mässing-vit

  Förtrollande textil-bordslampa Anni mässing-vit
  Modern och delikat - bordslampan Anni I polerad mässing med vit, rektangulär skärm är bordslampa Anni inte bara en pålitlig extra belysning, utan även ett modernt dekorativt element. Den ger ett behagligt ljus och passar perfekt in i individuella rums konceptet.
 • Textilgolvlampa Layer med läslampa grå

  Textilgolvlampa Layer med läslampa grå
  Bekväm Layer golvlampa med integrerad läslampa, trunkerad konisk skärmLayer golvlampan är tidlöst vacker med sin matt förnicklade metallram och den trunkerade koniska textilskärmen. De två ljuskällorna kan kopplas separat, så att det finns tre belysningsalternativ - huvudlampa för stämningsfull tilläggsbelysning i vardagsrummets sittgrupp, endast läslampa eller båda samtidigt.- Golvlampa: uttag E27- Läslampa: uttag E14
 • LED-hänglampa Shine böjd med dimmer

  LED-hänglampa Shine böjd med dimmer
  Attraktiv Shine LED-pendellampa med touchdimmer Den eleganta Shine LED-pendellampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och ett täckglas som fungerar som en diffusor. Shine kan integreras i en mängd olika inredningsstilar och tack vare de fem kraftfulla Samsung LED-lamporna ger den effektiv, varmvit och bländfri belysning. Ljusstyrkan kan varieras med hjälp av en dimmer som är integrerad i skärmen. Ljusfärgen kan också ställas in på tre nivåer: 2 700 K (varmvitt), 3 350 K (universalvitt) och 4 000 K (universalvitt). Men även när armaturen är avstängd är den ett attraktivt smycke. Skuggan, som påminner om en båt i sin form, lyser i matt mörkbrun färg och har ett diskret mönster. Shine kan monteras både i vardagsrummet och i matsalen. Den här eleganta armaturens upphängning är steglöst justerbar mellan 105 och 165 cm.
 • LED-taklampa Cross 5 lampor, krom

  LED-taklampa Cross 5 lampor, krom
  LED-taklampa Cross i blankt krom, 5 lampor Cross är en LED-taklampa i metall med blankt förkromad yta som är utrustad med fem smala ljusstänger på den runda takkåpan. Varmvita lysdioder integrerades i stängerna bakom en satinerad skärm och sörjer för kraftfull allmänbelysning i rummet. Lysdioderna är dimbara så att de med hjälp av en passande dimmer (ingår ej – tillverkaren rekommenderar en bakåtstyrd dimmer utan baslast) även kan dimras.
 • Taklampa Thor, Ø 40 cm, vit

  Taklampa Thor, Ø 40 cm, vit
  Rund taklampa Thor med textilskärmMed en diameter på 40 cm ger taklampan Thor med sin runda dekorativa skärm utmärkt och, tack vare den vita akrylhöljet, även bländfri allmänbelysning för vardagsrum, sovrum eller korridorer. Med sitt moderna och samtidigt mycket tidlösa utseende kan Thor-taklampan integreras i många inredningsvarianter.
 • Bordslampa Thor, höjd 35 cm, vit/krom

  Bordslampa Thor, höjd 35 cm, vit/krom
  Mångsidig bordslampa Thor med textilskärm i vittDen här lilla bordslampan avger ljus runtom genom tyget i den rörformade skärmen som är dekorerad med en dekor. Thor hittar en lämplig plats i varje rum där effekten av denna vackra ljuskälla visas till sin bästa fördel: i vardagsrummet framför ett fönster, på nattduksbordet eller i hallen på en byrå. Thor bordslampa manövreras bekvämt med en strömbrytare på kabeln.
 • Taklampa Thor, Ø 40 cm, grå

  Taklampa Thor, Ø 40 cm, grå
  Utmärkt taklampa Thor - Ø 40 cmSkärmen på taklampan Thor, som är perfekt för grundbelysning av alla typer av bostadsutrymmen, är gjord av grått tyg och har ett fint mönster. Det avgivna ljuset släpps försiktigt ut runt om genom tyget och avges också nedåt över ett brett område i mitten. Ett vitt akrylhölje förhindrar bländning. Taklampan Thor är en behaglig ljuskälla för många olika inredningsstilar.
 • LED-pendellampa Shine justerbar färgtemperatur

  LED-pendellampa Shine justerbar färgtemperatur
  Shine pendelarmatur - ljusfärg och ljusstyrka justerbara Shine pendelarmatur är utrustad med modern LED-teknik i märkeskvalitet från Samsung och lovar energibesparande, varmvit belysning. Shine är ett absolut flexibelt belysningsobjekt, eftersom den inte bara är steglöst dimbar via en touchdimmer som är integrerad i skärmen, utan också kan ändras i ljusfärgen. Tre olika ljusfärger kan också visas via den inbyggda touchknappen: varmvitt (2 700 K) och universalvitt (3 350 K och 4 000 K). Större bord kan också belysas perfekt med den 105 cm långa pendelarmaturen. Shine pendelarmaturens skärm och skålformade skärm är tillverkade av matt förnicklad metall, som delvis har fått en antik finish. På botten av skärmen finns ett satinerat täckglas som säkerställer en jämn ljusfördelning och en bländfri belysning. Armaturens flexibilitet kompletteras av höjdjusteringsmekanismen (105 till 165 cm).
 • LED-taklampa Cross tunable white, 5 lampor, krom

  LED-taklampa Cross tunable white, 5 lampor, krom
  LED-taklampa Cross tunable white dimbar med fjärrkontroll Cross TW LED-taklampa är förkromad och modernt designad och ger inte bara ett vackert utseende, utan också en belysning som kan anpassas till alla situationer med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Lysdiodernas ljusfärg kan inte bara väljas kontinuerligt i intervallet från varmvitt ljus med 2 700 K till universell vit belysning med 4 000 K, utan ljusstyrkan i varje vald ljusfärg kan också dämpas kontinuerligt. Detta gör Cross LED-plafondlampan till en nästan universellt användbar ljuskälla med komfort i alla rum.
 • LED-vägglampa Pare TW, 3 ljusfärger + dimmer 40cm

  LED-vägglampa Pare TW, 3 ljusfärger + dimmer 40cm
  Mångsidigt justerbar LED-vägglampa Pare TW Den avlånga LED-vägglampan Pare TW i metall med matt nickelyta och skärm i akryl kan justeras på många olika sätt. Ljuset kan justeras flexibelt med hjälp av ljuselementet som kan vridas på fästet, de integrerade lysdiodernas ljustemperatur kan justeras i tre steg, tack vare funktionen ”tunable white”, och ljusstyrkan kan dimras steglöst med hjälp av dimmern på lampan. Den enkla, moderna formgivningen och ljusets flexibilitet gör att vägglampan fungerar i många områden i hemmet.
 • Justerbar LED-klämlampa Lug

  Justerbar LED-klämlampa Lug
  LED-klämlampa Lug – flexibelt användbar i många rum i hemmet LED-klämlampan Lug uppfyller många kriterier för en modern lampa både vad gäller designen och ljustekniken. Den övertygar med en modern formgivning, är utrustad med energieffektiv LED-teknik och avger behagligt varmvitt ljus för en mycket behaglig stämning. Den kan justeras i höjden respektive djupet till max. 51 cm och enkelt klämmas fast på ett hyllplan, en sänggavel eller en bordsplatta. Utrustad med strömbrytare.
 • Grå filttaklampa Balder

  Grå filttaklampa Balder
  Trendig taklampa Balder i filt – 40 cm i diameter Taklampan Balder i filt kombinerar modernitet med optimal funktionalitet: den runda skärmen tillverkades av filt, ett traditionellt textilmaterial som har fått en renässans de senaste åren och används för många olika dekorations- och bruksartiklar. En vit plastskärm förhindrar att man bländas av ljuset. Balder – en taklampa som är perfekt lämplig som allmänbelysning i sovrum och vardagsrum samt korridorer i moderna hem.
 • LED-vägglampa Pare TW, dimmer, 3 ljusfärger 60cm

  LED-vägglampa Pare TW, dimmer, 3 ljusfärger 60cm
  Stor LED-vägglampa Pare TW med dimmer och justerbar ljustemperatur Matt nickelfärgad metall och en rak, smal form gör LED-vägglampan Pare TW till en lampa för moderna rum. Tack vare det vridbara ljuselementet med akrylskärm på ena sidan som möjliggör både direkt och indirekt belysning kan ljusriktningen justeras. Dessutom kan lysdiodernas ljustemperatur väljas i tre steg mellan behagligt varmvitt, kallt varmvitt och universalvitt med hjälp av knappen. En dimmer möjliggör dessutom steglöst justering av ljusstyrkan.
 • LED-golvlampa Dent, CCT, 1 lampa, nickel

  LED-golvlampa Dent, CCT, 1 lampa, nickel
  LED-golvlampa Dent med ringformat lamphuvud, dimbar och tunable white Dent är en nätt LED-golvlampa som bara tar lite plats och ger mycket variabelt ljus. I det ringformade lamphuvudet integrerades lysdioder bakom en satinerad skärm. Ljuset kan med hjälp av knappen på stommen lyser i tre olika ljustemperaturer (varmvitt 3 000 K, universalvitt 4 750 K och dagsljus 6 500 K) och dessutom dimras steglöst. På så sätt säkerställer golvlampan Dent att du alltid har rätt belysning för att läsa, handarbeta eller koppla av framför tv:n med mjuk bakgrundsbelysning.
 • LED-vägglampa Shine Alu nickel antik 2 lampor

  LED-vägglampa Shine Alu nickel antik 2 lampor
  LED-vägglampa Shine Alu med två lampor med ljusutsläpp uppåt och nedåt LED-vägglampan Shine Alu med två lampor är mycket dekorativ även när den är avstängd på grund av sitt optiska utseende: Den är utrustad med en dekorativ skärm i antik nickelton, bakom vilken två LED-ljuskällor (2 x Samsung LED 14-SMD board) är placerade. På så sätt avges det behagliga varmvita ljuset inte bara direkt nedåt, utan även indirekt uppåt i rummet. Detta skapar en inbjudande accentbelysning i t.ex. entrén, som också kan dämpas via husinstallationen.
 • LED-golvlampa Dent, CCT, 2 lampor, nickel

  LED-golvlampa Dent, CCT, 2 lampor, nickel
  Tvåarmad LED-golvlampa Dent, dimbar och med 3 ljustemperaturer LED-golvlampan Dent med två lampor ger absolut flexibel belysning, som tack vare de två lamparmarna med flexibla områden och de vrid- och svängbara lamphuvuden i form av ringar kan riktas åt önskat håll. Utöver en knapp för att välja ljustemperaturen mellan varmvitt, universalvitt och dagljus har lampan en dimmer för att dimra ljusstyrkan steglöst. Båda ljuskällorna kan tändas och släckas samt dimras separat.
 • LED-taklampa Forla med inställbar ljusfärg Ø 50

  LED-taklampa Forla med inställbar ljusfärg Ø 50
  LED-taklampa Forla med Tunable-White-funktion - steglöst dimbar Taklampan Forla har inte bara försetts med futuristisk design utan glänser även genom sin innovativa LED-ljusteknik med komfortabla funktioner. Ljusfärgen kan ställas in steglöst via en ljusfärgsbandbredd på 2 700 K (varmvit) upp till 4 000 K (universalvit). Dessutom kan ljusstyrkan dimmas via fjärrkontrollen som medföljer i leveransen. Forla - en LED-taklampa med högt ljusutbyte, idealisk för många modernt inredda bostäder.
 • LED-vägglampa Seng, flexibel arm, med diffusor

  LED-vägglampa Seng, flexibel arm, med diffusor
  Seng LED-vägglampan är utrustad med en flexibel arm och kan enkelt manövreras med en strömbrytare på matarkabeln. Ljusriktningen kan justeras efter önskemål. Med sitt moderna utseende passar Seng LED-vägglampan in i alla moderna bostadsinredningar och är en idealisk läslampa för vardagsrum och sovrum. Diffusorn säkerställer att ljuset är bländfritt.
 • LED-utomhusvägglampa Wall, kubisk, svart

  LED-utomhusvägglampa Wall, kubisk, svart
  Mattsvart LED-vägglampa för utomhusbruk med justerbar spridningsvinkelDen tidlösa designen hos LED-vägglampan Wall för utomhusbruk gör att du kan njuta av produkten i många år. Tack vare den kantiga formen och den behagligt diskreta designen i mattsvart metall passar lampan till många fasader och stilar. Ljuskäglan från de varmvita LED-lamporna är både nedåtriktad och uppåtriktad. Dessutom kan spridningsvinkeln justeras efter önskemål. Den vackra, indirekta ljuseffekten ger inte bara den nödvändiga orienteringen i mörkret, utan ser också bra ut.
 • Wall fasad (Svart)

  Wall fasad (Svart)
 • LED-taklampa Bug fyrkantig, krom 60 x 60 cm

  LED-taklampa Bug fyrkantig, krom 60 x 60 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Bug, dimbar med fjärrkontroll Modern i matt aluminium med och med kromfärgad ram, så presenterar sig den fyrkantiga LED-taklampan Bug. Den passar in i olika rum och inredningsstilar och erbjuder varierande belysning. De varmvita LED-lamporna som är installerade i lampan lyser upp rummet både direkt och indirekt, vilket ger en imponerande ljuseffekt runt lampan i taket. Dessa kan även dimmas kontinuerligt med fjärrkontrollen som medföljer leveransen.
 • Golvlampa Annecy med tygskärmar, 5 lampor

  Golvlampa Annecy med tygskärmar, 5 lampor
  Annecy-golvlampan med fem lampor ger en mycket stämningsfull tilläggsbelysning i vardagsrum och sovrum. Den är utrustad med linnefärger i vitt och grått. Ljusgrå, sand och svart. Skärmarna är fodrade med vit PVC på insidan så att ljuset från de använda lamporna reflekteras optimalt.
 • LED-vägglampa Sten gestsensor vägghållare rund

  LED-vägglampa Sten gestsensor vägghållare rund
  LED-vägglampa Sten med runt väggfäste, kabel med kontakt och geststyrning LED-vägglampan Sten är ultraflexibel, eftersom lamparmen som den smala lampskärmen sitter på är helt böjlig. Lampan behöver bara ett uttag, eftersom den är utrustad med en kabel med kontakt. Geststyrningen gör det möjligt att steglöst dimma ljusstyrkan hos de inbyggda lysdioderna. Denna flexibilitet gör LED-vägglampan till en idealisk lampa i närheten av sängen.
 • Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 53 cm

  Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 53 cm
  FISCHER & HONSEL bordslampa foro, guld/vit, höjd 53 cm Foro,, för vardagsrum / matsal, keramik, tyg, E27, 40 W, B: 34 cm, H: 53 cm
 • Bordslampa Aura, fot guld, skärm grå/guld

  Bordslampa Aura, fot guld, skärm grå/guld
  FISCHER & HONSEL bordslampa aura, fot guld, skärm grå/guld Aura,, för vardagsrum / matsal, metall, tyg, E14, 25 W, H: 34 cm
 • LED-vägglampa Dan, svart eloxerad

  LED-vägglampa Dan, svart eloxerad
  Svart LED-vägglampa Dan i fyrkantig form Dan LED-vägglampa är en mycket mångsidig lampa för inomhusbruk och imponerar med sin kompakta, kubformade design. Skuggan är öppen upp och ner så att ljus i rätt riktningar. De ljusa kottarna på väggen skapar en mysig och attraktiv ljusatmosfär. Lysdioderna imponerar med sin goda energieffektivitet och ger ett varmt vitt ljus. Som accentbelysning skapar Dan-vägglampan en mysig atmosfär i ditt hem.
 • Golvlampa Shade, sand/grå/svart, 3 lampor

  Golvlampa Shade, sand/grå/svart, 3 lampor
  Den moderna golvlampan Shade är en ljusdispenser med tre tygskärmar i färgerna svart, grått och sand. Skuggan kan slås på och av med en vridbar strömbrytare. Ramen är tillverkad av metall och skärmarna är tillverkade av linne.
 • Thor golvlampa (Nickel)

  Thor golvlampa (Nickel)
 • Bordslampa Hanke höjd 31 cm skärm sand

  Bordslampa Hanke höjd 31 cm skärm sand
  Bordslampan Hanke har en fot i metall med en mörk träfinish. Skärmen är tillverkad av linnetyg och är vit på insidan för optimal ljusreflektion. En bordslampa som kan användas perfekt som sänglampa och som accentbelysning i vardagsrummet. Utrustad med en strömbrytare.
 • Textilbordslampa Malik

  Textilbordslampa Malik
  Malik bordslampa har en solid betongfot med trästruktur och brun färg samt en sandfärgad linneskärm som är vit på insidan.
 • LED-utomhusvägglampa Tokio i svart, 4 lampor

  LED-utomhusvägglampa Tokio i svart, 4 lampor
  FISCHER & HONSEL led-utomhusvägglampa tokio i svart, 4 lampor Tokio, metall, akryl, 3 W, B: 11.8 cm, H: 8.7 cm
 • Regi pendel (Svart)

  Regi pendel (Svart)
 • Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 36 cm

  Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 36 cm
  FISCHER & HONSEL bordslampa foro, guld/vit, höjd 36 cm Foro,, för vardagsrum / matsal, keramik, tyg, E14, 40 W, B: 23 cm, H: 36 cm
 • Bordslampa Aura, fot guld, skärm gul/guld

  Bordslampa Aura, fot guld, skärm gul/guld
  FISCHER & HONSEL bordslampa aura, fot guld, skärm gul/guld Aura,, för vardagsrum / matsal, metall, tyg, E14, 25 W, H: 34 cm
 • Bordslampa Rota med grå linskärm

  Bordslampa Rota med grå linskärm
  FISCHER & HONSEL bordslampa rota med grå linskärm Rota, för vardagsrum / matsal, metall, lin, pvc, E27, 40 W, H: 55.5 cm
 • LED-vägglampa River, flexarm, skärm med glas

  LED-vägglampa River, flexarm, skärm med glas
  FISCHER & HONSEL led-vägglampa river, flexarm, skärm med glas River,, för vardagsrum / matsal, metall, 5 W, L: 40 cm
 • LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel

  LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel
  FISCHER & HONSEL led-taklampa cross, tunable white 6 lampor, nickel Cross, Tunable White, för vardagsrum / matsal, metall, 4 W, H: 16.5 cm
 • LED-vägglampa Nami strömbrytare, nickelfärg

  LED-vägglampa Nami strömbrytare, nickelfärg
  Nickelfärgad LED-vägglampa Nami med CCT-färgväxlingsfunktion Vägglampan Nami är utrustad med energisparande lysdioder. Tack vare sin klassiska form och enkla design passar den lätt in i alla inrednings- och färgkoncept. Med en tryckknapp integrerad i lampan kan ljusfärgen inte bara justeras i tre steg utan även ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt. Dessutom är det smala, långsträckta armaturhuvudet justerbart, vilket gör att ljuset kan riktas optimalt. Tack vare de många inställningsmöjligheterna kan armaturen alltid anpassas till de egna behoven och ljuset skapar en behaglig atmosfär.
 • LED-hänglampa Gesa med metallbur, 1 lampa

  LED-hänglampa Gesa med metallbur, 1 lampa
  LED-pendellampa pendelarmatur Gesa med ett gyllene ljuselement Gesa hänglampa är en modern pendellampa med varma vita lysdioder i konstnärlig design. Oavsett om det är av eller på, det är en riktig blickfång med sin svartmetallbur och det böjda ljuselementet i guldblad. Det är särskilt lämpligt som belysning i vardagsrummet, där det ökar den personliga komfortfaktorn. Lampans ljusstyrka kan nedtonas i 3 steg med en konventionell väggbrytare. På detta sätt tillhandahålls alltid optimal belysning i vardagsrummet.
 • Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, blå

  Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, blå
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, guld

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, guld
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, rosa

  Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, rosa
  Glamorös upphängningslampa Aura med en rund sammetskugga Hänglampan Aura med sammetskärm är särskilt populär i vardagsrummet, eftersom den skapar ett avslappnat ljusklimat och den färgstarka nyansen garanterar också ett gott humör. Det finns en gyllene beläggning på insidan av skuggan, genom vilken ljuset lyser mycket mjukare och varmare in i rummet. Den svarta matt upphängningen försämrar inte på något sätt lampans speciella charm. Alla ljuskällor med ett E27-uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas i hänglampan.
 • Raik sänglampa (Nickel)

  Raik sänglampa (Nickel)
 • Bassa tavelbelysning (Krom)

  Bassa tavelbelysning (Krom)
 • Sten vägglampa (Vit)

  Sten vägglampa (Vit)
  Sten är en elegant designad serie med praktiska vägg- och klämlampor. Dessa armaturer garanterar ett funktionellt ljus och en feel-good-känsla. Tack vare den praktiska gestkontrollen kan den inte bara dämpas flexibelt utan är också lätt att slå på och av. Hitta en lämplig plats, fäst, koppla in och bara njut. Med en design i vitlackerad metall gör sig denna vägglampa snygg på väggen i många rum, stilar och miljöer. Levereras med sladd + stickkontakt och strömbrytare. Sten finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Sten sänglampa (Nickel)

  Sten sänglampa (Nickel)
 • Nami tavelbelysning (Mattsvart)

  Nami tavelbelysning (Mattsvart)
 • Nami tavelbelysning (Nickel)

  Nami tavelbelysning (Nickel)
 • Nyra vägglampa (Nickel)

  Nyra vägglampa (Nickel)
 • Nami tavelbelysning (Mässing)

  Nami tavelbelysning (Mässing)
  adjustable in 3 steps
 • Dream vägglampa (Nickel)

  Dream vägglampa (Nickel)
 • Dreamer vägglampa (Nickel)

  Dreamer vägglampa (Nickel)
 • Dreamer vägglampa (Nickel)

  Dreamer vägglampa (Nickel)
 • Vano vägglampa (Mattsvart)

  Vano vägglampa (Mattsvart)
 • Golvlampa Thor, höjd 110 cm, sandfärg/nickel

  Golvlampa Thor, höjd 110 cm, sandfärg/nickel
  FISCHER & HONSEL golvlampa thor, höjd 110 cm, sandfärg/nickel Thor,, för vardagsrum / matsal, metallduk, E14, 25 W, H: 110 cm
 • Golvlampa Thor, höjd 110 cm, vit/svart

  Golvlampa Thor, höjd 110 cm, vit/svart
  FISCHER & HONSEL golvlampa thor, höjd 110 cm, vit/svart Thor,, för vardagsrum / matsal, metallduk, E14, 25 W, H: 110 cm
 • Dini pendel (Svart)

  Dini pendel (Svart)
 • Bronco bordlampa (Trä)

  Bronco bordlampa (Trä)
 • Tobse bordlampa (Trä)

  Tobse bordlampa (Trä)
 • Tobse bordlampa (Trä)

  Tobse bordlampa (Trä)
 • Klämlampa Iska, sandsvart

  Klämlampa Iska, sandsvart
  Den praktiska klämlampan Iska kan användas på många olika sätt i hela bostadsområdet. Den kläms helt enkelt fast på en hylla eller bordsskiva och slås på eller av med hjälp av strömbrytaren på anslutningskabeln. Glaset är delvis rökfärgat transparent och delvis klart, vilket ger ljuset en speciell touch.
 • Pendellampa Regi 3 lampor med skärmram

  Pendellampa Regi 3 lampor med skärmram
  Den tre-lampiga Regi pendelarmaturen avger ett mycket stämningsfullt ljus runt omkring tack vare de rökgrå transparenta skärmarna som är jämnt placerade i den matt svartlackerade metallramen. Perfekt för att belysa bord och diskar.
 • Metz TW pendel (Aluminium)

  Metz TW pendel (Aluminium)
 • Bordslampa Velvet, höjd 35 cm, Ø 18 cm

  Bordslampa Velvet, höjd 35 cm, Ø 18 cm
  bordslampa Sammet i orientalisk stil med ett konstnärligt hålmönster bordslampa Velvet är helt gjord av metall och har ett charmigt mönster i orientalisk stil. Mönstret består av små hål i metallytan, vilket gör lampan till en riktig höjdpunkt även när den är avstängd. Om du tänder lampan med en strömbrytare lyser ett imponerande spel av ljus och skugga. Ljuskällan är lätt att känna igen genom luckorna, varför det är viktigt att välja en lämplig ljuskälla och till exempel använda glödlampor eller rustika glödlampor.
 • Aura bordlampa (Guld)

  Aura bordlampa (Guld)
 • Tobse bordlampa (Silver)

  Tobse bordlampa (Silver)
 • LED-golvlampa Nami fotdimmer, mässingfärg

  LED-golvlampa Nami fotdimmer, mässingfärg
  Mässingsfärgad LED-golvlampa Nami med höj- och sänkbar ram Golvlampan Nami övertygar med sin reducerade design och sitt tydliga formspråk. Den ger en speciell rumsbelysning och kan användas på många olika sätt i vardagsrummet. Förutom det kontrollerbara vita ljuset för att ändra ljusfärgen i tre steg har Nami en fotdimmer med vilken ljusstyrkan kan sänkas steglöst. Dessutom finns det en höj- och sänkbar ram (90-130 cm) och ett svängbart armaturhuvud med lysdioder. Den tidlösa designen lovar många år av glädje med produkten och gör golvlampan till en visuell berikning i dina egna fyra väggar.
 • Bali bordlampa (Sand)

  Bali bordlampa (Sand)
 • Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit, nickel

  Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit, nickel
  FISCHER & HONSEL vägglampa dream med led-läslampa, vit, nickel Dream LED-läslampa,, för vardagsrum / matsal, metall, tyg, E27, 40 W, B: 25 cm, H: 38 cm
 • LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, vit

  LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, vit
  Modern LED-vägglampa Vägg med justerbar strålvinkel Tack vare den böjda formen kan vägglampan Wall kombineras enkelt med moderna inredningsstilar. Den är utrustad med varmvita lysdioder och ljus släpper ut både uppåt och nedåt, varigenom ljuseffekten kan varieras och kan justeras vid behov. Detta skapar ett vackert ljusspel på väggen, som ser väldigt effektivt ut och skapar en fantastisk ljusatmosfär. Wall är en stänksäker vägglampa och är därför också lämplig för fuktiga rum. Tack vare IP44- kapslingsklass kan armaturen också användas för takytor utomhus för att markera väggfasader på ett atmosfäriskt sätt och för att säkerligen belysa gångvägar.
 • LED-utomhusvägglampa Nairobi, svart

  LED-utomhusvägglampa Nairobi, svart
  FISCHER & HONSEL led-utomhusvägglampa nairobi, svart Nairobi,, metall, akryl, 1 W, B: 17 cm, H: 8 cm
 • Hänglampa Aura sammetsskärm, Ø 40 cm, grå

  Hänglampa Aura sammetsskärm, Ø 40 cm, grå
  Elegant hänglampa Aura med en mysig ljuseffekt Upphängningslampan Aura kan användas mycket bra för att belysa ett bord. En stor del av ljuset flyr uppåt och nedåt, eftersom textilskärmen i sammet är ogenomskinlig och därför låter lite ljus komma runt. Dessutom finns det den gyllene beläggningen på insidan av lampskärmen, vilket skapar underbara varma ljusreflektioner. Detta säkerställer att ljuseffekten uppfattas som särskilt mysig. Aura är en riktig blickfång i vardagsrummet och matsalen.
 • Textilgolvlampa Layer med läslampa sand

  Textilgolvlampa Layer med läslampa sand
  Bekväm golvlampa Layer med integrerad läslampa, skärmform cylinderModerna, hemtrevliga och samtidigt tidlöst vackra är effekten av golvlampan Layer med sin karakteristiska kombination av material och former. Metallramen har en matt nickelfinish och kompletteras av två tygskärmar i form av cylindrar. De sistnämnda rymmer separat omkopplingsbara uttag, så att det finns tre belysningsvarianter - huvudljus för stämningsfull tilläggsbelysning i vardagsrummets sittgrupp, endast läsljus eller båda samtidigt
 • LED-vägglampa Sten med geststyrning, vit

  LED-vägglampa Sten med geststyrning, vit
  LED-vägglampa Sten - dimbar via gestkontroll Sten LED-vägglampa är perfekt för platser där prickad belysning önskas, till exempel ovanför soffan eller sängen för läsning. Tack vare den praktiska gestkontrollen kan den inte bara dämpas flexibelt utan också lätt att slå på och av. Vägglampan genererar energieffektivt, varmt vitt ljus som ger rummet en mysig känsla.
 • Candes bordlampa (Silver)

  Candes bordlampa (Silver)
 • LED-bordslampa Gesa i svart och guld

  LED-bordslampa Gesa i svart och guld
  Gesa LED-bordlampa - dekorativ ljusdispenser i kontrasterande former och färger Den fängslande effekten av Gesa-bordlampan beror på kombinationen av kontraster. I en svart metallram och en öppen kubform finns en sammanflätad ring med en dyrbar bladguldsbricka. Den är försedd med en genomgående matt remsa bakom vilken lysdioderna är placerade. På grund av elementets form lyser de i alla riktningar, så Gesa erbjuder inte bara ett dekorativt utseende utan också en allsidig grundbelysning. - dimbar i tre steg med hjälp av sladdbrytare
 • LED-vägglampa Bowl TW, bredd 20 cm, svart

  LED-vägglampa Bowl TW, bredd 20 cm, svart
  FISCHER & HONSEL led-vägglampa bowl tw, bredd 20 cm, svart Bowl TW,, för vardagsrum / matsal, metall, akryl, 6 W, B: 20 cm, H: 7 cm
 • Vägglampa Dreamer LED-läslampa nickel/chintz vit

  Vägglampa Dreamer LED-läslampa nickel/chintz vit
  Den praktiska vägglampan Dreamer imponerar med sin eleganta look i matt nickel. Den vita chintzskärmen ger en jämn ljusfördelning. Dreamer är utrustad med en separat flexarm med LED-spot. Båda ljuskällorna kan manövreras oberoende av varandra via två strömbrytare.
 • LED-hänglampa Metz med knapp, 160 cm, aluminium

  LED-hänglampa Metz med knapp, 160 cm, aluminium
  LED-hänglampa Metz - Färgtemperatur och ljuseffekt inställbar med knapp Hänglampan Metz har en lång, rektangulär form av aluminiumfärgad metall - både takkåpan och den skenformade lampkroppen. Den är bestyckad med ett akrylhölje på undersidan som ger lysdioderna ett jämnt och direkt ljus - helst över ett långt bord i vardagsrummet eller matsalen. En knapp på lampan är inte bara avsedd för att tända och släcka den, utan möjliggör också, beroende på den stämning som önskas, att steglöst dimma och reglera färgtemperaturen i tre steg från 2 700 K, över 3 350 K till 4 000 K. Vajerupphängningen med två dragvikter gör det möjligt att anpassa pendelhöjden från 90-150 cm.
 • LED-vägglampa River, flexarm, skärm metall glatt

  LED-vägglampa River, flexarm, skärm metall glatt
  FISCHER & HONSEL led-vägglampa river, flexarm, skärm metall glatt River,, för vardagsrum / matsal, metall, 5 W, L: 40 cm
 • Golvlampa Drops med metallskärm, svart

  Golvlampa Drops med metallskärm, svart
  FISCHER & HONSEL golvlampa drops med metallskärm, svart Drops, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W, H: 150 cm
 • Bordslampa Velvet, höjd 39 cm, Ø 25 cm

  Bordslampa Velvet, höjd 39 cm, Ø 25 cm
  bordslampa Sammet i orientalisk stil med ett konstnärligt hålmönster bordslampa Velvet är helt gjord av metall och har ett charmigt mönster i orientalisk stil. Mönstret består av små hål i metallytan, vilket gör lampan till en riktig höjdpunkt även när den är avstängd. Om du tänder lampan med en strömbrytare lyser ett imponerande spel av ljus och skugga. Ljuskällan är lätt att känna igen genom luckorna, varför det är viktigt att välja en lämplig ljuskälla och till exempel använda glödlampor eller rustika glödlampor.
 • Regi bordlampa (Svart)

  Regi bordlampa (Svart)
 • Vägglampa Dream, läslampa, lin, sand/nickel

  Vägglampa Dream, läslampa, lin, sand/nickel
  FISCHER & HONSEL vägglampa dream, läslampa, lin, sand/nickel Dream,, för vardagsrum / matsal, metall, linne, E27, 40 W, B: 25 cm, H: 38 cm
 • LED-vägglampa Nami strömbrytare, mässingfärg

  LED-vägglampa Nami strömbrytare, mässingfärg
  Mässingsfärgad LED-vägg Nami med justerbart lamphuvud Nami LED-vägglampans klassiskt reducerade formspråk passar enkelt in i moderna och klassiskt inredda vardagsrum. Det smala, långsträckta lamphuvud är anslutet till väggfästet på ett sådant sätt att det enkelt kan justeras. Ljuset kan enkelt styras på detta sätt. Med den inbyggda färgändringsfunktionen kan ljusfärgen enkelt ändras till tre olika ljusfärger med en integrerad knapp. Ljusstyrkan kan också dämpas kontinuerligt med knappen.
 • Amos pendel (Sand)

  Amos pendel (Sand)
 • Wotan golvlampa (Mattsvart)

  Wotan golvlampa (Mattsvart)
 • Thor golvlampa (Nickel)

  Thor golvlampa (Nickel)
 • Pibe bordlampa (Vit)

  Pibe bordlampa (Vit)
 • LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, grå

  LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, grå
  FISCHER & HONSEL led-bordslampa bright, dimbar, cct, grå Bright, CCT,, för arbetsrum / kontor, metall, plast, 9 W, L: 20 cm, B: 16 cm, H: 79 cm
 • LED-vägglampa River, flexarm, metall räfflad

  LED-vägglampa River, flexarm, metall räfflad
  FISCHER & HONSEL led-vägglampa river, flexarm, metall räfflad River,, för vardagsrum / matsal, metall, 5 W, L: 40 cm
 • Nami bordlampa (Mässing)

  Nami bordlampa (Mässing)
  adjustable in 3 steps
 • Bordslampa Tobse träfärger/sand höjd 53 cm

  Bordslampa Tobse träfärger/sand höjd 53 cm
  Bordslampan Tobse med den rundade basen av metall och den ovala skärmen av linne, som är vit på insidan så att lampans ljus kan reflekteras optimalt, ger en mysig extra belysning i vardagsrum och sovrum. Utrustad med en strömbrytare på kabeln.
 • Vägglampa Moln av lin, nickel/sandfärg

  Vägglampa Moln av lin, nickel/sandfärg
  FISCHER & HONSEL vägglampa moln av lin, nickel/sandfärg Moln, för sovrum, metall, linne, E14, 10 W, B: 11 cm, H: 40 cm
 • Nami bordlampa (Nickel)

  Nami bordlampa (Nickel)