FISCHER & HONSEL lampor

Tyska Fischer & Honsel tillverkar lampor i Arnsberg, en ort med Dortmund som närmaste stora stad. I deras katalog med belysning finns olika typer av lampor i kategorier de kallar: Shine, Premium, Modular, Living, Function.

Det finns lampor för hemmets alla rum från Fisher and Honsel. En kategori som vi tycker du ska kolla närmare på är Fischer & Honsel taklampor. Här nedan är det en blandning från flera belysningskategorier.

Exempel på belysning från Fischer & Honsel

 • Med gester dimbar LED-vägglampa Sten

  Med gester dimbar LED-vägglampa Sten
  LED-vägglampa Sten – dimbar via gestigenkänning Den innovativa LED-vägglampan Sten har många användningsområden. Den behöver bara skruvas fast på väggen, t.ex. ovanför sängen i sovrummet, för att ge varmvit LED-belysning med hög mysfaktor. På så sätt blir den till din bästa vän när du ska läsa en god bok på kvällen. Ljuset kan dimras steglöst med hjälp av gestigenkänning och på så sätt anpassas efter individuella krav på belysningen.
 • LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm

  LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm
  LED-hänglampa Tenso TW med stor flexibilitet Störst möjliga flexibilitet vad gäller belysningen – exempelvis ovanför matbordet eller köksbänken – garanteras med LED-hänglampan Tenso. Den moderna lampa har en tunn konstruktion, består av metall i matt nickeldesign och ett glaselement som dels är genomskinligt och dels satinerat. Utöver att kunna justeras i höjden med hjälp av en motvikt är hänglampan Tenso TW utrustad med en knapp på skärmen som gör det möjligt att justera lysdiodernas ljustemperatur i tre steg. Man kan välja mellan varmvitt ljus med 2 700 K samt universalvitt ljus med 3 350 K och 4 000 K. Oavsett vilken ljustemperatur du väljer kan ljusstyrkan dimras steglöst med hjälp av knappen på skärmen.
 • Höjd 48 cm – LED-vägglampan Raik

  Höjd 48 cm – LED-vägglampan Raik
  Raik LED-vägglampa som är steglöst dimbar - höjd 48 cm Raik LED-vägglampa, som bekvämt kan dimmas med hjälp av geststyrning, är en tillgång i alla moderna belysningskoncept. Med sitt nickelfärgade utseende kan den integreras i många olika stilar och är till exempel idealisk som läslampa när den monteras på väggen ovanför soffan eller över sängen. Den inbyggda Samsung SMD LED-lampan avger ett mjukt, varmvitt ljus som ger rummet en mysig känsla.
 • Söt textil-bordslampa Anni krom-vit

  Söt textil-bordslampa Anni krom-vit
  Bordslampan Anni ger det där extra i vardagsrummet Detta charmiga bordslampa i krom och vitt har attraktiv form och en delikat metallram. I kombination med den rektangulära textilskärmen är Anni verkligen en blickfång, oavsett om den är på matbordet, på byrån eller som extra belysning i hallen.
 • Steglöst dimbar LED-vägglampa Raik med kontakt

  Steglöst dimbar LED-vägglampa Raik med kontakt
  Komfortabel LED-vägglampa Raik med avlångt lamphuvud Vägglampan Raik fascinerar å ena sidan med sin moderna design, å andra sidan med den kraftfulla integrerade ljustekniken. Den ger – exempelvis i sovrummet på väggen ovanför sängen – en effektiv och mycket stämningsfull områdesbelysning som kan justeras steglöst med hjälp av gestigenkänning. LED-vägglampan är utrustad med en kontakt och kan på så sätt bara kopplas in i uttaget. - inklusive Samsung-SMD-LED
 • Textilgolvlampa Layer med läslampa grå

  Textilgolvlampa Layer med läslampa grå
  Komfortabel golvlampa Layer med integrerad läslampa Golvlampan Layer är tidlöst vacker med sin matt förnicklade metallstativ och koniskt formade textilskärm. I mitten av stativet sitter en läslampa som också är försedd med en konisk tygskärm. Båda lamporna kan tändas och släckas separat, så att det finns tre olika möjligheter för belysningen: huvudbelysning för stämningsfull tilläggsbelysning bredvid soffan i vardagsrummet, bara belysning för läsning eller båda alternativen samtidigt. - golvlampa: fattning E27 - läslampa: fattning E14
 • LED-hänglampa Shine böjd med dimmer

  LED-hänglampa Shine böjd med dimmer
  Attraktiv Shine LED-pendellampa med touchdimmer Den eleganta Shine LED-pendellampan är tillverkad av högkvalitativ aluminium och ett täckglas som fungerar som en diffusor. Shine kan integreras i en mängd olika inredningsstilar och tack vare de fem kraftfulla Samsung LED-lamporna ger den effektiv, varmvit och bländfri belysning. Ljusstyrkan kan varieras med hjälp av en dimmer som är integrerad i skärmen. Ljusfärgen kan också ställas in på tre nivåer: 2 700 K (varmvitt), 3 350 K (universalvitt) och 4 000 K (universalvitt). Men även när armaturen är avstängd är den ett attraktivt smycke. Skuggan, som påminner om en båt i sin form, lyser i matt mörkbrun färg och har ett diskret mönster. Shine kan monteras både i vardagsrummet och i matsalen. Den här eleganta armaturens upphängning är steglöst justerbar mellan 105 och 165 cm.
 • LED-taklampa Cross 5 lampor, krom

  LED-taklampa Cross 5 lampor, krom
  LED-taklampa Cross i blankt krom, 5 lampor Cross är en LED-taklampa i metall med blankt förkromad yta som är utrustad med fem smala ljusstänger på den runda takkåpan. Varmvita lysdioder integrerades i stängerna bakom en satinerad skärm och sörjer för kraftfull allmänbelysning i rummet. Lysdioderna är dimbara så att de med hjälp av en passande dimmer (ingår ej – tillverkaren rekommenderar en bakåtstyrd dimmer utan baslast) även kan dimras.
 • Golvlampa Regi höjd 97 cm

  Golvlampa Regi höjd 97 cm
  Fascinerande golvlampa Regi med vacker glasskärm Golvlampan Regi är en magnifik syn på grund av skärmen i rökglas som ser ut som en hyllning till 1960-talet. Produkter i rökglas fascinerar med sin speciella charm lika mycket idag som de gjorde då. Glasets färg, som skimrar mellan rökfärg och silver, skapar en ljusatmosfär som inte liknar någon annan. I kombination med den höga, trebenta metallstommen skapas en golvlampa utan dess like, både vad gäller dekorativa och ljustekniska egenskaper. Ett idealiskt val för tilläggsbelysning bredvid soffan i vardagsrummet.
 • Taklampa Tor vit

  Taklampa Tor vit
  Rund taklampa Tor med textilskärm Med en diameter på 40 cm och tack vare det vita locket i akryl fungerar taklampan Tor med rund dekorationsskärm som bländfri allmänbelysning i vardagsrum, sovrum och korridorer. Med sitt moderna och samtidigt mycket tidlösa utseende kan taklampan Tor integreras i många olika inredningar.
 • Justerbar ljusfärg – LED-pendellampa Shine

  Justerbar ljusfärg – LED-pendellampa Shine
  Shine pendelarmatur - ljusfärg och ljusstyrka justerbara Shine pendelarmatur är utrustad med modern LED-teknik i märkeskvalitet från Samsung och lovar energibesparande, varmvit belysning. Shine är ett absolut flexibelt belysningsobjekt, eftersom den inte bara är steglöst dimbar via en touchdimmer som är integrerad i skärmen, utan också kan ändras i ljusfärgen. Tre olika ljusfärger kan också visas via den inbyggda touchknappen: varmvitt (2 700 K) och universalvitt (3 350 K och 4 000 K). Större bord kan också belysas perfekt med den 105 cm långa pendelarmaturen. Shine pendelarmaturens skärm och skålformade skärm är tillverkade av matt förnicklad metall, som delvis har fått en antik finish. På botten av skärmen finns ett satinerat täckglas som säkerställer en jämn ljusfördelning och en bländfri belysning. Armaturens flexibilitet kompletteras av höjdjusteringsmekanismen (105 till 165 cm).
 • Kromtaklampa SALA, 6 ljuskällor

  Kromtaklampa SALA, 6 ljuskällor
  Attraktivt glänsande, livfull taklampa SALA i krom På sex böjda metallarmar sitter ljuskällorna som huvud. På så sätt uppstår en klar belysning som förtrollar med gnistrande effekter genom det klara glashänget. Taklampan SALA är ädelt glänsande i polerad krom.
 • Bordslampa Tor vit

  Bordslampa Tor vit
  Mångsidigt användbar bordslampan Tor med textilskärm i vitt Denna lilla bordslampa avger ljuset åt alla håll genom skärmen i form av ett rör som består av dekorerat tyg. Tor passar i alla rum där den vackra lampans effekt verkligen kommer till sin rätt: i vardagsrum i fönstret, på nattduksbordet eller i hallen på byrån. Bordslampan Tor styrs bekvämt via strömbrytaren på sladden.
 • LED-taklampa Cross tunable white, 5 lampor, krom

  LED-taklampa Cross tunable white, 5 lampor, krom
  LED-taklampa Cross tunable white dimbar med fjärrkontroll Cross TW LED-taklampa är förkromad och modernt designad och ger inte bara ett vackert utseende, utan också en belysning som kan anpassas till alla situationer med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Lysdiodernas ljusfärg kan inte bara väljas kontinuerligt i intervallet från varmvitt ljus med 2 700 K till universell vit belysning med 4 000 K, utan ljusstyrkan i varje vald ljusfärg kan också dämpas kontinuerligt. Detta gör Cross LED-plafondlampan till en nästan universellt användbar ljuskälla med komfort i alla rum.
 • Bordslampa Flora cappuccino med dekor

  Bordslampa Flora cappuccino med dekor
  Förtrollande accentbelysning ger bordslampan Flora Form och färg hos bordslampan Flora ser tidlöst enkla ut, den lilla foten är kromfärgad och den rörformade skärmen är bearbetad i färgtonen cappuccino. I skärmens bruna färg är blomrankor inarbetade. De betonas av ljusskenet så att den lilla bordslampan inte bara är en stämningsfull ljuskälla utan även ett dekorationsobjekt, var man än placerar den.
 • LED-vägglampa Pare TW, 3 ljusfärger + dimmer 40cm

  LED-vägglampa Pare TW, 3 ljusfärger + dimmer 40cm
  Mångsidigt justerbar LED-vägglampa Pare TW Den avlånga LED-vägglampan Pare TW i metall med matt nickelyta och skärm i akryl kan justeras på många olika sätt. Ljuset kan justeras flexibelt med hjälp av ljuselementet som kan vridas på fästet, de integrerade lysdiodernas ljustemperatur kan justeras i tre steg, tack vare funktionen ”tunable white”, och ljusstyrkan kan dimras steglöst med hjälp av dimmern på lampan. Den enkla, moderna formgivningen och ljusets flexibilitet gör att vägglampan fungerar i många områden i hemmet.
 • Justerbar LED-klämlampa Lug

  Justerbar LED-klämlampa Lug
  LED-klämlampa Lug – flexibelt användbar i många rum i hemmet LED-klämlampan Lug uppfyller många kriterier för en modern lampa både vad gäller designen och ljustekniken. Den övertygar med en modern formgivning, är utrustad med energieffektiv LED-teknik och avger behagligt varmvitt ljus för en mycket behaglig stämning. Den kan justeras i höjden respektive djupet till max. 51 cm och enkelt klämmas fast på ett hyllplan, en sänggavel eller en bordsplatta. Utrustad med strömbrytare.
 • Grå filttaklampa Balder

  Grå filttaklampa Balder
  Trendig taklampa Balder i filt – 40 cm i diameter Taklampan Balder i filt kombinerar modernitet med optimal funktionalitet: den runda skärmen tillverkades av filt, ett traditionellt textilmaterial som har fått en renässans de senaste åren och används för många olika dekorations- och bruksartiklar. En vit plastskärm förhindrar att man bländas av ljuset. Balder – en taklampa som är perfekt lämplig som allmänbelysning i sovrum och vardagsrum samt korridorer i moderna hem.
 • LED-vägglampa Pare TW, dimmer, 3 ljusfärger 60cm

  LED-vägglampa Pare TW, dimmer, 3 ljusfärger 60cm
  Stor LED-vägglampa Pare TW med dimmer och justerbar ljustemperatur Matt nickelfärgad metall och en rak, smal form gör LED-vägglampan Pare TW till en lampa för moderna rum. Tack vare det vridbara ljuselementet med akrylskärm på ena sidan som möjliggör både direkt och indirekt belysning kan ljusriktningen justeras. Dessutom kan lysdiodernas ljustemperatur väljas i tre steg mellan behagligt varmvitt, kallt varmvitt och universalvitt med hjälp av knappen. En dimmer möjliggör dessutom steglöst justering av ljusstyrkan.
 • Dimbar LED-vägglampa Shine Alu nickel antik

  Dimbar LED-vägglampa Shine Alu nickel antik
  LED-vägglampa Shine Alu med två lampor med ljusutsläpp uppåt och nedåt LED-vägglampan Shine Alu med två lampor är mycket dekorativ även när den är avstängd på grund av sitt optiska utseende: Den är utrustad med en dekorativ skärm i antik nickelton, bakom vilken två LED-ljuskällor (2 x Samsung LED 14-SMD board) är placerade. På så sätt avges det behagliga varmvita ljuset inte bara direkt nedåt, utan även indirekt uppåt i rummet. Detta skapar en inbjudande accentbelysning i t.ex. entrén, som också kan dämpas via husinstallationen.
 • LED-golvlampa Dent, CCT, 1 lampa, nickel

  LED-golvlampa Dent, CCT, 1 lampa, nickel
  LED-golvlampa Dent med ringformat lamphuvud, dimbar och tunable white Dent är en nätt LED-golvlampa som bara tar lite plats och ger mycket variabelt ljus. I det ringformade lamphuvudet integrerades lysdioder bakom en satinerad skärm. Ljuset kan med hjälp av knappen på stommen lyser i tre olika ljustemperaturer (varmvitt 3 000 K, universalvitt 4 750 K och dagsljus 6 500 K) och dessutom dimras steglöst. På så sätt säkerställer golvlampan Dent att du alltid har rätt belysning för att läsa, handarbeta eller koppla av framför tv:n med mjuk bakgrundsbelysning.
 • LED-taklampa Bug rund, rost 45 cm

  LED-taklampa Bug rund, rost 45 cm
  LED-taklampa Bug med rostfärgad ram och fjärrkontroll Kombinationen av rostfärgat ram och mattguldfärgad metall gör LED-taklampan Bug till en ljuskälla som kan integreras i många inredningsstilar och användas som grundbelysning i många olika rum. Varmvita LED-lampor installerades både i mitten och runt om lampan. De ger inte bara effektiv, allmän belysning, de strålar även runt om och ger en mycket trevlig ljuseffekt i taket. Kontrollen av LED-lamporna, inklusive kontinuerlig, variabel dimning, utförs bekvämt med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 32 cm, rosa

  Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 32 cm, rosa
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • LED-golvlampa Dent, CCT, 2 lampor, nickel

  LED-golvlampa Dent, CCT, 2 lampor, nickel
  Tvåarmad LED-golvlampa Dent, dimbar och med 3 ljustemperaturer LED-golvlampan Dent med två lampor ger absolut flexibel belysning, som tack vare de två lamparmarna med flexibla områden och de vrid- och svängbara lamphuvuden i form av ringar kan riktas åt önskat håll. Utöver en knapp för att välja ljustemperaturen mellan varmvitt, universalvitt och dagljus har lampan en dimmer för att dimra ljusstyrkan steglöst. Båda ljuskällorna kan tändas och släckas samt dimras separat.
 • LED-taklampa Forla med inställbar ljusfärg Ø 50

  LED-taklampa Forla med inställbar ljusfärg Ø 50
  LED-taklampa Forla med Tunable-White-funktion - steglöst dimbar Taklampan Forla har inte bara försetts med futuristisk design utan glänser även genom sin innovativa LED-ljusteknik med komfortabla funktioner. Ljusfärgen kan ställas in steglöst via en ljusfärgsbandbredd på 2 700 K (varmvit) upp till 4 000 K (universalvit). Dessutom kan ljusstyrkan dimmas via fjärrkontrollen som medföljer i leveransen. Forla - en LED-taklampa med högt ljusutbyte, idealisk för många modernt inredda bostäder.
 • LED-vägglampa Dan, svart eloxerad

  LED-vägglampa Dan, svart eloxerad
  Svart LED-vägglampa Dan i fyrkantig form Dan LED-vägglampa är en mycket mångsidig lampa för inomhusbruk och imponerar med sin kompakta, kubformade design. Skuggan är öppen upp och ner så att ljus i rätt riktningar. De ljusa kottarna på väggen skapar en mysig och attraktiv ljusatmosfär. Lysdioderna imponerar med sin goda energieffektivitet och ger ett varmt vitt ljus. Som accentbelysning skapar Dan-vägglampan en mysig atmosfär i ditt hem.
 • LED-utomhusvägglampa Wall, svart, kantig

  LED-utomhusvägglampa Wall, svart, kantig
  Matt svart LED utomhusvägglampa med justerbar strålvinkel Den tidlösa designen av Wall LED-utomhusvägglampan lovar en långsiktig njutning av produkten. På grund av den vinklade formen och den behagligt subtila designen i matt svart metall passar lampan i många fasader och stilar. De varma vita lysdioderna avger ljus både nedåt och uppåt. Dessutom kan strålvinkeln ställas in olika efter behov. Den vackra, indirekta ljuseffekten ger inte bara den nödvändiga orienteringen i mörkret utan ser också bra ut.
 • Bordslampa Aura, fot guld, skärm grå/guld

  Bordslampa Aura, fot guld, skärm grå/guld
 • LED-taklampa Bug fyrkantig, krom 60 x 60 cm

  LED-taklampa Bug fyrkantig, krom 60 x 60 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Bug, dimbar med fjärrkontroll Modern i matt aluminium med och med kromfärgad ram, så presenterar sig den fyrkantiga LED-taklampan Bug. Den passar in i olika rum och inredningsstilar och erbjuder varierande belysning. De varmvita LED-lamporna som är installerade i lampan lyser upp rummet både direkt och indirekt, vilket ger en imponerande ljuseffekt runt lampan i taket. Dessa kan även dimmas kontinuerligt med fjärrkontrollen som medföljer leveransen.
 • LED-vägglampa Nami strömbrytare, nickelfärg

  LED-vägglampa Nami strömbrytare, nickelfärg
  Nickelfärgad LED-vägglampa Nami med CCT-färgväxlingsfunktion Vägglampan Nami är utrustad med energisparande lysdioder. Tack vare sin klassiska form och enkla design passar den lätt in i alla inrednings- och färgkoncept. Med en tryckknapp integrerad i lampan kan ljusfärgen inte bara justeras i tre steg utan även ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt. Dessutom är det smala, långsträckta armaturhuvudet justerbart, vilket gör att ljuset kan riktas optimalt. Tack vare de många inställningsmöjligheterna kan armaturen alltid anpassas till de egna behoven och ljuset skapar en behaglig atmosfär.
 • LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel

  LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel
 • Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, rosa

  Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, rosa
  Glamorös upphängningslampa Aura med en rund sammetskugga Hänglampan Aura med sammetskärm är särskilt populär i vardagsrummet, eftersom den skapar ett avslappnat ljusklimat och den färgstarka nyansen garanterar också ett gott humör. Det finns en gyllene beläggning på insidan av skuggan, genom vilken ljuset lyser mycket mjukare och varmare in i rummet. Den svarta matt upphängningen försämrar inte på något sätt lampans speciella charm. Alla ljuskällor med ett E27-uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas i hänglampan.
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, guld

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, guld
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • LED-hänglampa Gesa med metallbur, 1 lampa

  LED-hänglampa Gesa med metallbur, 1 lampa
  LED-pendellampa pendelarmatur Gesa med ett gyllene ljuselement Gesa hänglampa är en modern pendellampa med varma vita lysdioder i konstnärlig design. Oavsett om det är av eller på, det är en riktig blickfång med sin svartmetallbur och det böjda ljuselementet i guldblad. Det är särskilt lämpligt som belysning i vardagsrummet, där det ökar den personliga komfortfaktorn. Lampans ljusstyrka kan nedtonas i 3 steg med en konventionell väggbrytare. På detta sätt tillhandahålls alltid optimal belysning i vardagsrummet.
 • Bordslampa Rota med grå linskärm

  Bordslampa Rota med grå linskärm
 • Bordslampa Aura, fot guld, skärm gul/guld

  Bordslampa Aura, fot guld, skärm gul/guld
 • Bordslampa Regi på tre ben

  Bordslampa Regi på tre ben
  Bordslampa på tre ben med glasskärm i retrostil Vid anblicken av glasbordslampan Regi känner man sig som förflyttad till 60-talet då rökglasvaror av alla slag var på modet. En trend som alltid kommer tillbaka och entusiasmerar, som bordslampan Regi med sin ovanligt utformade glasskärm. Den passar som stämningsfull belysning inom ramen för många av dagens inredningsstilar och är lika fascinerande om den placeras på en byrå eller i fönsterkarmen som på ett bord i vardagsrummet.
 • LED-taklampa Bug rektangulär 120 x 140 cm, krom

  LED-taklampa Bug rektangulär 120 x 140 cm, krom
  Rektangulär LED-taklampa Bug i krom Taklampan Bug är den perfekta grunden för en
 • Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 53 cm

  Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 53 cm
 • Hänglampa Aura sammetsskärm, Ø 40 cm, grå

  Hänglampa Aura sammetsskärm, Ø 40 cm, grå
  Elegant hänglampa Aura med en mysig ljuseffekt Upphängningslampan Aura kan användas mycket bra för att belysa ett bord. En stor del av ljuset flyr uppåt och nedåt, eftersom textilskärmen i sammet är ogenomskinlig och därför låter lite ljus komma runt. Dessutom finns det den gyllene beläggningen på insidan av lampskärmen, vilket skapar underbara varma ljusreflektioner. Detta säkerställer att ljuseffekten uppfattas som särskilt mysig. Aura är en riktig blickfång i vardagsrummet och matsalen.
 • LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, svart

  LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, svart
  Modern LED-vägglampa Vägg med justerbar strålvinkel Tack vare den böjda formen kan vägglampan Wall kombineras enkelt med moderna inredningsstilar. Den är utrustad med varmvita lysdioder och ljus släpper ut både uppåt och nedåt, varigenom ljuseffekten kan varieras och kan justeras vid behov. Detta skapar ett vackert ljusspel på väggen, som ser väldigt effektivt ut och skapar en fantastisk ljusatmosfär. Wall är en stänksäker vägglampa och är därför också lämplig för fuktiga rum. Tack vare IP44- kapslingsklass kan armaturen också användas för takytor utomhus för att markera väggfasader på ett atmosfäriskt sätt och för att säkerligen belysa gångvägar.
 • LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, vit

  LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, vit
  Modern LED-vägglampa Vägg med justerbar strålvinkel Tack vare den böjda formen kan vägglampan Wall kombineras enkelt med moderna inredningsstilar. Den är utrustad med varmvita lysdioder och ljus släpper ut både uppåt och nedåt, varigenom ljuseffekten kan varieras och kan justeras vid behov. Detta skapar ett vackert ljusspel på väggen, som ser väldigt effektivt ut och skapar en fantastisk ljusatmosfär. Wall är en stänksäker vägglampa och är därför också lämplig för fuktiga rum. Tack vare IP44- kapslingsklass kan armaturen också användas för takytor utomhus för att markera väggfasader på ett atmosfäriskt sätt och för att säkerligen belysa gångvägar.
 • LED-golvlampa Nami fotdimmer, mässingfärg

  LED-golvlampa Nami fotdimmer, mässingfärg
  Mässingsfärgad LED-golvlampa Nami med höj- och sänkbar ram Golvlampan Nami övertygar med sin reducerade design och sitt tydliga formspråk. Den ger en speciell rumsbelysning och kan användas på många olika sätt i vardagsrummet. Förutom det kontrollerbara vita ljuset för att ändra ljusfärgen i tre steg har Nami en fotdimmer med vilken ljusstyrkan kan sänkas steglöst. Dessutom finns det en höj- och sänkbar ram (90-130 cm) och ett svängbart armaturhuvud med lysdioder. Den tidlösa designen lovar många år av glädje med produkten och gör golvlampan till en visuell berikning i dina egna fyra väggar.
 • LED-vägglampa Nami strömbrytare, mässingfärg

  LED-vägglampa Nami strömbrytare, mässingfärg
  Mässingsfärgad LED-vägg Nami med justerbart lamphuvud Nami LED-vägglampans klassiskt reducerade formspråk passar enkelt in i moderna och klassiskt inredda vardagsrum. Det smala, långsträckta lamphuvud är anslutet till väggfästet på ett sådant sätt att det enkelt kan justeras. Ljuset kan enkelt styras på detta sätt. Med den inbyggda färgändringsfunktionen kan ljusfärgen enkelt ändras till tre olika ljusfärger med en integrerad knapp. Ljusstyrkan kan också dämpas kontinuerligt med knappen.
 • Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, rosa

  Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, rosa
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • Bordslampa Velvet, höjd 39 cm, Ø 25 cm

  Bordslampa Velvet, höjd 39 cm, Ø 25 cm
  bordslampa Sammet i orientalisk stil med ett konstnärligt hålmönster bordslampa Velvet är helt gjord av metall och har ett charmigt mönster i orientalisk stil. Mönstret består av små hål i metallytan, vilket gör lampan till en riktig höjdpunkt även när den är avstängd. Om du tänder lampan med en strömbrytare lyser ett imponerande spel av ljus och skugga. Ljuskällan är lätt att känna igen genom luckorna, varför det är viktigt att välja en lämplig ljuskälla och till exempel använda glödlampor eller rustika glödlampor.
 • Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, blå

  Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, blå
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • LED-bordslampa Gesa i svart och guld

  LED-bordslampa Gesa i svart och guld
  Gesa LED-bordlampa - dekorativ ljusdispenser i kontrasterande former och färger Den fängslande effekten av Gesa-bordlampan beror på kombinationen av kontraster. I en svart metallram och en öppen kubform finns en sammanflätad ring med en dyrbar bladguldsbricka. Den är försedd med en genomgående matt remsa bakom vilken lysdioderna är placerade. På grund av elementets form lyser de i alla riktningar, så Gesa erbjuder inte bara ett dekorativt utseende utan också en allsidig grundbelysning. - dimbar i tre steg med hjälp av sladdbrytare
 • LED-taklampa Dane, CCT, med fjärrkontroll

  LED-taklampa Dane, CCT, med fjärrkontroll
  Golden Dane LED-plafondlampa med direkt och indirekt ljus Dane LED-plafondlampa blir ett elegant ljusobjekt som kan integreras i många rum och inredningsstilar tack vare sitt intressanta utseende å ena sidan och sin varierande ljusdesign å andra sidan. I den breda kanten av det runda takelementet finns lysdioder som strålar nedåt bakom ett matt lock, och dessutom finns det fyra metallskålar som är fästade på små stavar och vars lysdioder strålar uppåt. Resultatet är direkt och indirekt belysning. Med fjärrkontrollen som ingår i leveransen kan ljusflödet och ljusfärgen för LED-lamporna i takelementet justeras från varmvitt till dagsljusvitt. Å andra sidan kan de varmvita lysdioderna i de fyra metallskålarna också dimmas.
 • LED-hänglampa Metz med knapp, 160 cm, aluminium

  LED-hänglampa Metz med knapp, 160 cm, aluminium
  LED-hänglampa Metz - Färgtemperatur och ljuseffekt inställbar med knapp Hänglampan Metz har en lång, rektangulär form av aluminiumfärgad metall - både takkåpan och den skenformade lampkroppen. Den är bestyckad med ett akrylhölje på undersidan som ger lysdioderna ett jämnt och direkt ljus - helst över ett långt bord i vardagsrummet eller matsalen. En knapp på lampan är inte bara avsedd för att tända och släcka den, utan möjliggör också, beroende på den stämning som önskas, att steglöst dimma och reglera färgtemperaturen i tre steg från 2 700 K, över 3 350 K till 4 000 K. Vajerupphängningen med två dragvikter gör det möjligt att anpassa pendelhöjden från 90-150 cm.
 • Vägglampa Dreamer nickel, vit chintzskärm

  Vägglampa Dreamer nickel, vit chintzskärm
 • LED-vägglampa River, flexarm, skärm med glas

  LED-vägglampa River, flexarm, skärm med glas
 • Hänglampa Senja, 3 lampor, svart

  Hänglampa Senja, 3 lampor, svart
 • Golvlampa Drops med metallskärm, svart

  Golvlampa Drops med metallskärm, svart
 • LED-vägglampa River, flexarm, skärm metall glatt

  LED-vägglampa River, flexarm, skärm metall glatt
 • LED-vägglampa Bowl TW, bredd 20 cm, svart

  LED-vägglampa Bowl TW, bredd 20 cm, svart
 • Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 36 cm

  Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 36 cm
 • LED-vägglampa Sten med geststyrning, vit

  LED-vägglampa Sten med geststyrning, vit
  LED-vägglampa Sten - dimbar via gestkontroll Sten LED-vägglampa är perfekt för platser där prickad belysning önskas, till exempel ovanför soffan eller sängen för läsning. Tack vare den praktiska gestkontrollen kan den inte bara dämpas flexibelt utan också lätt att slå på och av. Vägglampan genererar energieffektivt, varmt vitt ljus som ger rummet en mysig känsla.
 • Bordslampa Drops med metallskärm, svart

  Bordslampa Drops med metallskärm, svart
 • LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, grå

  LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, grå
 • Golvlampa Shade, sand/grå/svart, 3 lampor

  Golvlampa Shade, sand/grå/svart, 3 lampor
 • Vägglampa Moln av lin, nickel/sandfärg

  Vägglampa Moln av lin, nickel/sandfärg
 • Textilgolvlampa Layer med läslampa sand

  Textilgolvlampa Layer med läslampa sand
  Komfortabel golvlampa Layer med integrerad läslampa Golvlampan Layer är tidlöst vacker med sin matt förnicklade metallstativ och koniskt formade textilskärm. I mitten av stativet sitter en läslampa som också är försedd med en konisk tygskärm. Båda lamporna kan tändas och släckas separat, så att det finns tre olika möjligheter för belysningen: huvudbelysning för stämningsfull tilläggsbelysning bredvid soffan i vardagsrummet, bara belysning för läsning eller båda alternativen samtidigt. - golvlampa: fattning E27 - läslampa: fattning E14
 • LED-utomhusvägglampa Tokio i svart, 4 lampor

  LED-utomhusvägglampa Tokio i svart, 4 lampor
 • Hänglampa Poncho, svart/guld, halvoval

  Hänglampa Poncho, svart/guld, halvoval
 • Vägglampa Dream, läslampa, lin, sand/nickel

  Vägglampa Dream, läslampa, lin, sand/nickel
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, silver

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, silver
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • LED-pendellampa Orell, utdragbar, antracit

  LED-pendellampa Orell, utdragbar, antracit
  Antracitfärgad LED-pendellampa med justerbar horisontell Orell pendellampa är en riktig allround för olika vardagssituationer. Med ett reducerat utseende och utrustad med varma vita lysdioder, garanterar Orell perfekt belysning i dina egna fyra väggar. Särskilt anmärkningsvärt är justerbarheten i det horisontella från 110 till 140 cm, varigenom lampan anpassar sig till alla förhållanden på nolltid. Ljusstyrkan kan nedtonas i 3 nivåer med hjälp av väggbrytaren. Orell är imponerande inte bara visuellt utan också med sin tekniska förfining och tack vare den matt-antracitfärgade metallen kan den kombineras mycket bra med olika färgkoncept.
 • LED-bordslampa Nami, dimbar, mässingfärg

  LED-bordslampa Nami, dimbar, mässingfärg
  Mässingsfärgad LED-bordslampa Nami i enkel design Minskad design med ett tydligt designspråk, det är det som gör Nami LED-bordslampa så speciell. Det smala långsträckta lamphuvud kan justeras utan problem, vilket innebär att ljuset kan riktas annorlunda efter behov. CCT-färgförändringsfunktionen kan användas via en integrerad knapp och ljusstyrkan kan nedtonas kontinuerligt. Den mässingsfärgade bordslampa passar in i både moderna och klassiskt inredda vardagsrum och ger dem en touch av elegans.
 • LED-taklampa Ratio, dimbar, två cirklar

  LED-taklampa Ratio, dimbar, två cirklar
  Vit LED-taklampa Ratio i geometrisk design LED-taklampan Ratio i tidlös design är inte bara ett bra belysningssystem utan också en visuell berikning för varje vardagsrum. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan ljusfärgen justeras i tre steg enligt önskemål. Mönstret på den upplysta ytan består av kvadrater och cirklar som harmonierar underbart med varandra. Mönstret badar rummet i ett mysigt indirekt ljus. Tack vare den tidlösa designen passar armaturen lätt in i varje interiör.
 • LED-taklampa Nomade, dimbar, nickelfärg

  LED-taklampa Nomade, dimbar, nickelfärg
  LED-taklampa Nomade i böjd form Nomade- taklampa består av två överlappande cirklar, runt vars ytterkant varmvita lysdioder har installerats. Den böjda formen garanterar en trevlig atmosfär med stor yta. Ljuset kan dämpas i 3 steg med en väggströmbrytare så att ljusstyrkan enkelt kan justeras som du vill. Med sin subtila design smälter den konstnärligt in i vardagsrummet och skapar en fantastisk atmosfär. Tack vare den återhållsamma färgdesignen kan LED-taklampa integreras i nästan alla färgkoncept.
 • LED-lampa Veit CCT med fjärrkontroll

  LED-lampa Veit CCT med fjärrkontroll
  Mångsidig LED-taklampa Veit i rostbrun och guld med fjärrkontroll Harmonisk och hemtrevlig design och flexibel ljusdesign - den runda LED-taklampan Veit erbjuder en kombination av rostbrun och guldfärgad metall som passar in i många inredningsstilar och rum. Här möjliggör den flexibel belysning tack vare CCT- och dimmerfunktioner som bekvämt kan styras via den medföljande fjärrkontrollen. Ljusfärgen kan justeras fritt från varmvitt till dagsljusvitt och ljusstyrkan är steglös. Denna flexibilitet gör att taklampan kan användas i vilket rum som helst och för vilken atmosfär som helst.
 • LED-taklampa Jona med fjärrkontroll

  LED-taklampa Jona med fjärrkontroll
  Ringformad LED-taklampa Jona med CCT-funktion och färgat extra ljus Belysning som kan anpassas till varje stämning och aktivitet - det här erbjuder Jona LED-taklampa . I den plana, ringformade kroppen utgör platt nedåtriktade lysdioder den huvudsakliga ljuskällan bakom ett frostat lock. Tack vare Tunable White, även känd som CCT-funktionen, kan ljusfärgen justeras kontinuerligt i intervallet från varmvit 2700 K till dagsljusvit 6500 K. RGB lysdioder är också installerade på insidan av ringen, vilket skapar en färgstark accent i rött, grönt eller blått. Alla ljusinställningar kan enkelt styras med den medföljande fjärrkontrollen.
 • LED-taklampa Gesa med metallbur

  LED-taklampa Gesa med metallbur
  Gesa LED-taklampa i matt svart och guld Taklampan Gesa är mycket modern men passar in i många inredningsstilar tack vare sina neutrala färger. Med sin intressanta design blir lampan ett riktigt blickfång och är också ett estetiskt dekorativt objekt när den är avstängd. De tre guldlövfärgade ljuselementen i knutliknande stil är monterade i en bur av matt svart metall. Den rektangulära buren ser särskilt bra ut ovanför ett bord och ger rätt belysning, eftersom lampan kan dämpas i tre steg via väggbrytaren. En sådan taklampa är ett måste i varje modernt hem.
 • Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, gul

  Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, gul
  Glamorös upphängningslampa Aura med en rund sammetskugga Hänglampan Aura med sammetskärm är särskilt populär i vardagsrummet, eftersom den skapar ett avslappnat ljusklimat och den färgstarka nyansen garanterar också ett gott humör. Det finns en gyllene beläggning på insidan av skuggan, genom vilken ljuset lyser mycket mjukare och varmare in i rummet. Den svarta matt upphängningen försämrar inte på något sätt lampans speciella charm. Alla ljuskällor med ett E27-uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas i hänglampan.
 • Hänglampa Marie, textilskärm, sand, Ø 30 cm

  Hänglampa Marie, textilskärm, sand, Ø 30 cm
  Enkel hänglampa Marie med en sandfärgad nyans av linne Den fantastiska kombinationen av traditionella material, naturliga färger och modern design gör Marie-hänglampan till något mycket speciellt. Designen kännetecknas av en tidlös enkelhet och både moderna och klassiskt inredda rum kan belysas lika bra med denna hängande lampa. Ljuset dämpas försiktigt av den sandfärgade ljus och säkerställer därmed ett mjukt, mysigt ljus och en mysig atmosfär i rummet.
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, guld

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, guld
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, silver

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, silver
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • LED-hänglampa Metz TW, CCT längd 160 cm svart

  LED-hänglampa Metz TW, CCT längd 160 cm svart
  Sandsvart LED-pendellampa pendelarmatur Metz TW med kabelmekanism för höjdjustering Den linjära designen av LED-hänglampan Metz TW är en modern lampa som huvudsakligen används i kök och matsal. Perfekt som bordsbelysning, den pendellampa med dess kraftfulla lysdioder genererar tillräckligt med ljus och ljusstyrkan och skapar en trevlig belysning atmosfär. För optimal belysning kan Metz TW kontinuerligt dämpas med en integrerad brytare och möjliggör ett val av färgtemperatur på 2700 K, 3 350 K eller 4 000 K. Kabelmekanismen, som lätt kan justeras i höjd, är också särskilt värt att nämna ( 90 till 150 cm).
 • LED-bordslampa Nami, dimbar, nickelfärg

  LED-bordslampa Nami, dimbar, nickelfärg
  Elegant LED-bordslampa Nami, kontinuerligt dimbar Med sin attraktiva design och praktiska funktionalitet är Nami LED-bordslampa övertygande över hela linjen. Den tunna, relativt bred arm på lamparm kan svängas och tillåter riktning av ljus för att varieras när som helst. Ljusfärgen på de inbyggda lysdioderna i lamphuvud kan ställas in i tre steg med en integrerad knapp. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas kontinuerligt med knappen. Nami är elegant och elegant och är ett användbart komplement till moderna bostadsutrymmen och passar också som belysning på skrivbordet.
 • LED-golvlampa Nami fotdimmer, nickelfärg

  LED-golvlampa Nami fotdimmer, nickelfärg
  Höjdjusterbar LED-golvlampa Nami med fotdimmer Med sin klassiska design passar LED-golvlampa Nami i nickelfärgad metall i alla moderna faciliteter - elegant, elegant och helt tidlös. Den praktiska fotdämparen förenklar drift enormt, eftersom den gör att ljusstyrkan kan dimmas kontinuerligt. Den golvlampa har också den avstämbara Vit färg förändring funktion för att ändra ljus färg i tre steg. stativ är utrustad med en annan speciell funktion: den är höjdjusterbar och gör det möjligt att justera hela lampan från 90 till 130 cm. Ljusets riktning är också alltid flexibel tack vare det vridbara lamphuvudet. Nami golvlampa är därför extremt mångsidig i vardagsrummet.
 • LED-taklampa Jaso, dimbar Ø 40 cm silver

  LED-taklampa Jaso, dimbar Ø 40 cm silver
  Enkel LED-taklampa Jaso med dimmerfunktion taklampa Jaso är utrustad med ljusa, energibesparande lysdioder och får poäng med sin tidlösa design. Den fungerar som en ljus och framför allt flexibel grundbelysning och passar perfekt in i rummet tack vare dess enkla elegans. Om så önskas kan ljusstyrkan dämpas i 3 steg med en konventionell väggbrytare. Lampan är särskilt lämplig för belysning av vardagsrummet tack vare LED-lampornas varma vita ljusfärg.
 • LED-taklampa Tours med fjärrkontroll

  LED-taklampa Tours med fjärrkontroll
  Tvålampig Tours LED-taklampa - ljusstyrka och färgtemperatur justerbar Tours-taklampan är helt modern med sin kombination av metalliska komponenter i matt nickelfinish och glänsande krom. De två nyanserna har formen av platta, fyrkantiga paneler med lock av satinakryl. Tack vare de justerbara fästena är en fri justering möjlig så att direkt eller indirekt ljus kan erhållas enligt önskemål. Förutom enkel omkoppling via vägginstallation är det också möjligt att styra via den medföljande fjärrkontrollen. Den senare erbjuder ett urval av färgtemperaturer på 2 700 K, 3 350 K och 4 000 K samt steglös reglering av ljusflödet.
 • Bordslampa med skärm av metallnät

  Bordslampa med skärm av metallnät
  bordslampa Justin med svart flätad nyans Justin bordslampa avger ljus jämnt i alla riktningar genom den flätade skuggan. På detta sätt skapar bordslampa en trevlig atmosfär. Lampskärmen i svart metall ger en elegant accent i varje rum. Justin bordslampa är lätt att slå på och av med en sladdbrytare. Den lökformiga flätade skärmen gör lampan till ett modernt levande tillbehör och är perfekt för områdesbelysning. Som nattduksbordslampa passar den enkelt in i alla sovrum, men säkerställer också ett harmoniskt belysningskoncept på skänk i vardagsrummet.
 • LED-pendellampa Vitan TW, grå, längd 150 cm

  LED-pendellampa Vitan TW, grå, längd 150 cm
  Linjär LED-pendellampa pendelarmatur Vitan TW med belysning på båda sidor Den Vitan TW pendellampa har en modern design, enkel och smart med en rak linje. De ljusa, energieffektiva lysdioderna och deras smala silhuett gör dem till den idealiska armaturen för många platser. En verklig höjdpunkt är den dubbelsidiga belysningen av pendeln, som kan bytas separat. Med bara ett klick på den integrerade omkopplaren kan ljustemperaturen justeras exakt efter ljustemperatur egna behov. Men det är inte allt, var och en av de ljusa färgerna kan också varieras med hjälp av dimningsfunktionen. Förutom den funktionella ljusinställningen imponerar Vitan TW också med sin justerbarhet: upphängningen kan enkelt justeras mellan en längd på 90 till 150 cm med hjälp av en kabelmekanism.
 • LED-taklampa Tex BS rörelsevakt Ø 49 cm

  LED-taklampa Tex BS rörelsevakt Ø 49 cm
  Rund LED-taklampa Tex BS med rörelsedetektor Det varmvita ljuset från lysdioderna skapar ett behagligt rumsklimat. Tex BS har en mycket enkel design som passar in i alla typer av boende. Tack vare den integrerade rörelsedetektorn tänds den bara när ljuset behövs. Den är därför särskilt lämplig för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Fördröjningstiden för rörelsedetektering och tröskelvärdet för skymning kan justeras efter behov. - Ljusets varaktighet efter rörelsedetektering: 5 s till 30 min (justerbar) - Tröskelvärde för omgivande ljusstyrka: 2 lx till 50 lx, inaktiv (justerbar)
 • LED-taklampa Ratio, dimbar, sex cirklar

  LED-taklampa Ratio, dimbar, sex cirklar
  Snyggt LED-taklampa förhållande med CCT-färgförändringsfunktion Med sin subtila design kan Ratio- taklampa lätt underställas alla inredningsstilar. Lampan har modern LED-teknik och är utrustad med en CCT-färgförändringsfunktion för att ändra ljusfärgen, som kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. De tydliga linjerna skapar en positiv atmosfär och omfattande rumsbelysning. Tack vare det ljusa färgschemat kan förhållandet enkelt integreras i olika färgkoncept.
 • LED-taklampa Gorden med fjärrkontroll, ram

  LED-taklampa Gorden med fjärrkontroll, ram
  Vit LED-taklampa Gorden Taklampa Gorden imponerar med en estetisk design och återhållsam finess. Tack vare intuitiv och enkel funktion och en tidlös optik i charmig vit färg är den ett elegant komplement till belysningskoncept av olika slag. Lampan tar inte stor plats och kan därför placeras i många boningsrum och belysningsomgivningar. Den energieffektiva och energisnåla LED-lampan kan ställas in individuellt i ljusstyrka och ljustemperatur. Den berikar också sin omgivning med sin utmärkande, stilsäkra, något lekfulla och rombformade design i vitt.
 • Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, röd

  Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, röd
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • LED-hänglampa Colmar, längd 140 cm, nickel

  LED-hänglampa Colmar, längd 140 cm, nickel
  LED-hänglampa Colmar i antik nickelfärgad design Colmar-taklampan imponerar inte bara med sitt böjda utseende utan också med sin sofistikerade teknik. Colmar passar utmärkt som bordsbelysning i matsalen och vardagsrummet, eftersom skuggan, som har formen av en liten, uppåtvänd båt, låter ljuset från lysdioderna skina nedåt. Dessutom kan ljusfärgen ställas in i tre steg (2 700 K, 3 350 K, 4 000 K) och ljusstyrkan kan nedtonas kontinuerligt med en integrerad knapp. Lampan kan också justeras i höjd från 101 till 161 cm. Detta innebär att man alltid erbjuder optimala ljusförhållanden som anpassar sig till alla situationer efter behov.
 • LED-taklampa Dua, dimbar, Ø 43 cm

  LED-taklampa Dua, dimbar, Ø 43 cm
  Välformad LED-taklampa Dua i enkel design Den runda taklampa Dua har en mycket enkel design, vilket gör det enkelt att integrera i alla slags omgivningar. Ljusytan på locket och stativ stöder denna effekt. Tack vare varmvita lysdioder lyser lampan i ett mycket jämnt och behagligt ljus och säkerställer därmed optimala ljusförhållanden. Lampans ljusstyrka kan justeras i tre steg med en konventionell väggbrytare. Dua LED-taklampa ger varje rum en fräsch, modern touch.
 • LED-taklampa Mia CCT-funktion och fjärrkontroll

  LED-taklampa Mia CCT-funktion och fjärrkontroll
  Rund Mia LED-taklampa med avstämbar vit funktion och fjärrkontroll Ett modernt, enkelt utseende och en mångsidig belysningsdesign som enkelt kan justeras med fjärrkontrollen - det vill säga LED-taklampa Mia. Med sin diameter på 60 cm är den också lämplig för användning i större rum och passar in i ett stort antal inredningsstilar. Armaturen är utrustad med två LED-områden inuti och i den yttre ringen, som tack vare funktionen Tunable White kan varieras i ljusfärg och kontinuerligt dämpas. De två lysande sektionerna kan slås på och av separat, men ljusfärgen och ljusstyrkan kan bara styras tillsammans. - Ljusfärg som kan justeras kontinuerligt i intervallet från varmvit (2700 K) till dagsljus (6500 K) - kontinuerligt dimbar
 • LED-vägglampa Z-Beta ZigBee fjärrkontroll touch

  LED-vägglampa Z-Beta ZigBee fjärrkontroll touch
  Futuristisk LED-vägglampa Z-Beta med mångsidig ljusstyrning Den platta, runda skärmen på vägglampan Z-Beta ser ut som ett flygande tefat. På undersidan finns en akryldiffusor genom vilken det varmvita till dagsljusvita eller färgade ljuset från lysdioderna på insidan avges. Den horisontellt utsträckta armen och det rektangulära väggfästet med sitt nickelutseende harmonierar också med moderna inredningskoncept. Styralternativen är också helt uppdaterade. Detta uppnås med hjälp av en touchdimmer direkt på armaturen eller bekvämt från sätet med den medföljande fjärrkontrollen. Z-Beta kan också styras mycket smart via app, röstkommando eller i scener tillsammans med andra enheter - beroende på vilket ZigBee-baserat Smart Home-system som används (integration via respektive brygga krävs).
 • LED-vägglampa Bowl TW strömbrytare, färgväxling

  LED-vägglampa Bowl TW strömbrytare, färgväxling
  LED-vägglampa Bowl TW med en böjd akrylskärm Bowl TW är designad som en väggmaskin och imponerar med sin klassiska form. Armaturen får inte bara utseendemässigt utan också energieffektivitet eftersom den är utrustad med ljusa lysdioder. Tack vare den akrylskärm som är fäst vid väggfästet når ljuset inte bara toppen utan lyser också nedåt, vilket säkerställer optimala ljusförhållanden. En knapp på sidan av väggfästet låter dig ställa in ljusfärg och ljusstyrka efter önskemål. Integrerad i en klassisk vardagsstil blir Bowl TW en riktig blickfång.
 • LED-taklampa Cross justerbar vit 5 lampor, mässing

  LED-taklampa Cross justerbar vit 5 lampor, mässing
  Böjd LED-taklampa Cross TW i modern design, dimbar med fjärrkontroll De fem sammankopplade armarna är smart arrangerade och sprider således ljuset genom hela rummet. Med den medföljande fjärrkontrollen kan ljusstämningen ändras efter önskemål. Inte bara kan ljusfärgen väljas här, ljusstyrkan kan också nedtonas efter önskemål. Den tidlösa designen och dimningsfunktionen gör det möjligt att använda LED-taklampa Cross TW i nästan alla rum. Den mässingsfärgade LED-taklampa i metall kan kombineras perfekt med modern inredning, vilket gör den till en riktig blickfång.
 • LED-taklampa Rennes fjärrkontroll, Ø 38 cm

  LED-taklampa Rennes fjärrkontroll, Ø 38 cm
  LED-taklampa Rennes med relief S skiva och justerbara lysdioder Taklampan Rennes imponerar med sitt extraordinära utseende och mångsidiga justerbara ljus. Det sistnämnda garanteras å ena sidan av de kontinuerligt dimbara lysdioderna med justerbar ljusfärg från varmvitt till universalvitt, som kan styras via en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Å andra sidan kan det platta, enkelriktade LED-stödet riktas fritt så att direkt eller indirekt belysning kan fås efter önskemål. Om lysdioderna är riktade uppåt, framhävs de olika strukturerna i den övre rutan på ett atmosfäriskt sätt. Takarmaturens övriga delar har en matt nickelfinish, vilket ger Rennes en modern karaktär.
 • LED-hänglampa Gesa med metallbur

  LED-hänglampa Gesa med metallbur
  Gesa LED-pendelarmatur i svart och guld Gesa-pendelarmaturen är idealisk för att belysa vardagsrummen på ett behagligt sätt och för att skapa en modern accessoar i hemmet. Lampan är en riktig pärla när den är tänd eller släckt. Lampan kan dämpas i tre steg med hjälp av en väggbrytare. På så sätt anpassar den sig till alla individuella behov och ger alltid rätt belysning. Tack vare den minimalistiska designen syns de tre vridna ljuselementen i bladguld tydligt. De tycks flyta med buren som de är fästa vid. Ljuselementet ger rummet lätthet och elegans.
 • Hänglampa Gordes av glas, kottformad

  Hänglampa Gordes av glas, kottformad
 • Hänglampa Mylon, svart/guld, halvoval

  Hänglampa Mylon, svart/guld, halvoval
 • Hänglampa Cannes med en metallskärm

  Hänglampa Cannes med en metallskärm
  pendellampa Cannes med metallskärm Taklampan Cannes med en låga är lämplig för direkt belysning i vardagsrum och lounger. Skärmen är gjord av metall och har en antik nickelfinish. Cannes kan kombineras på många sätt - som en enda armatur eller i grupper, till exempel över en lång disk, med modern eller lantlig inredning.
 • LED-utomhusvägglampa Rio up/down, silver

  LED-utomhusvägglampa Rio up/down, silver
 • LED-hänglampa Metis dimbar, CCT, svart, 90 cm

  LED-hänglampa Metis dimbar, CCT, svart, 90 cm
 • LED-bordslampa Dent, dimbar, CCT, 8 W, nickel

  LED-bordslampa Dent, dimbar, CCT, 8 W, nickel
 • Hänglampa Zeal, nickel matt/opal, Ø 23 cm

  Hänglampa Zeal, nickel matt/opal, Ø 23 cm
 • LED-utomhusvägglampa Helsinki, svart

  LED-utomhusvägglampa Helsinki, svart
 • LED-vägglampa Bug, dimbar, rostfärgad/guld

  LED-vägglampa Bug, dimbar, rostfärgad/guld
 • LED-utomhusvägglampa Torres, rund, silver

  LED-utomhusvägglampa Torres, rund, silver
 • Vägglampa Die med träoptik och burskärm

  Vägglampa Die med träoptik och burskärm
  Vägglampa med svart burskärm Vägglampan Die är en riktig blickfång tack vare lampskärmen utformad som en bur. Tack vare sina neutrala färger verkar den dock inte överbelastad utan passar lätt i nästan vilken inredningsstil som helst. Plattan med vilken vägglampan är monterad har ett bokutseende och är en ljus kontrast till den svarta lampskärmen. Vägglampans burskärm är öppen och gör den luftig och lätt. På grund av luckorna i designen är rummet perfekt upplyst och en trevlig atmosfär skapas.
 • LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 2 x 6W svart

  LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 2 x 6W svart
 • LED-utomhusvägglampa Nairobi, silver

  LED-utomhusvägglampa Nairobi, silver
 • LED-vägglampa Mara, dubbelsidigt ljusutfall

  LED-vägglampa Mara, dubbelsidigt ljusutfall
 • LED-utomhusvägglampa Berlin, 6 lampor

  LED-utomhusvägglampa Berlin, 6 lampor
 • LED-utomhusvägglampa Helsinki, silver

  LED-utomhusvägglampa Helsinki, silver
 • LED-utomhusvägglampa Wall up/down, kantig, silver

  LED-utomhusvägglampa Wall up/down, kantig, silver
 • LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 1 lampa svart

  LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 1 lampa svart
 • LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 1 x 8 W nickel

  LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 1 x 8 W nickel
 • LED-hänglampa Colmar, CCT, nickel, längd 106 cm

  LED-hänglampa Colmar, CCT, nickel, längd 106 cm
 • Hänglampa Straw med rotting och trä 3 lampor

  Hänglampa Straw med rotting och trä 3 lampor
 • LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 2 x 8 W nickel

  LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 2 x 8 W nickel
 • LED-bordslampa Dent, dimbar, CCT, 6 W, svart

  LED-bordslampa Dent, dimbar, CCT, 6 W, svart
 • Hänglampa Drops med metallskärmar, 3 lampor

  Hänglampa Drops med metallskärmar, 3 lampor
 • LED-utomhusvägglampa Rio up/down, svart

  LED-utomhusvägglampa Rio up/down, svart
 • Golvlampa Rota med grå linskärm

  Golvlampa Rota med grå linskärm
 • Bordslampa Hummel av bambu

  Bordslampa Hummel av bambu
 • LED-vägglampa Arles, dimbar, svart

  LED-vägglampa Arles, dimbar, svart
 • LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, silver

  LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, silver
 • Golvlampa Cozy, 2 lampor, tyg, nickel/vit

  Golvlampa Cozy, 2 lampor, tyg, nickel/vit
 • Vägglampa Moln av chintz, nickel/grå

  Vägglampa Moln av chintz, nickel/grå
 • Klämlampa Jam, skärm av lin, nickel/grå

  Klämlampa Jam, skärm av lin, nickel/grå
 • Golvlampa Cozy, 2 lampor, chintz, nickel/grå

  Golvlampa Cozy, 2 lampor, chintz, nickel/grå
 • Klämlampa Jam, skärm av tyg, nickel/vit

  Klämlampa Jam, skärm av tyg, nickel/vit
 • LED-vägglampa Lovi matt nickel

  LED-vägglampa Lovi matt nickel
 • Vägglampa Moln av lin, nickel/grå

  Vägglampa Moln av lin, nickel/grå
 • Vägglampa Moln av chintz, nickel/vit

  Vägglampa Moln av chintz, nickel/vit
 • Klämlampa Jam, skärm av lin, nickel/sand

  Klämlampa Jam, skärm av lin, nickel/sand
 • Hänglampa Hummel av bambu, 1 lampa

  Hänglampa Hummel av bambu, 1 lampa
 • Hänglampa Mylon, svart/guld, sfärisk

  Hänglampa Mylon, svart/guld, sfärisk
 • Hänglampa Gordes av glas, sfärisk

  Hänglampa Gordes av glas, sfärisk
 • LED-klämlampa Jax, dimbar, tunable white

  LED-klämlampa Jax, dimbar, tunable white
 • Hänglampa Drops med metallskärm, 1 lampa

  Hänglampa Drops med metallskärm, 1 lampa
 • LED-utomhusvägglampa Denver, silver

  LED-utomhusvägglampa Denver, silver
 • Hänglampa Poncho, svart/guld, halvklot

  Hänglampa Poncho, svart/guld, halvklot
 • LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT svart

  LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT svart
 • Vägglampa Dreamer lin sand, nickel

  Vägglampa Dreamer lin sand, nickel
 • Hänglampa Zeal, nickel matt/opal, Ø 18 cm

  Hänglampa Zeal, nickel matt/opal, Ø 18 cm
 • Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit, nickel

  Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit, nickel
 • LED-utomhusvägglampa Nairobi, svart

  LED-utomhusvägglampa Nairobi, svart
 • LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT nickel

  LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT nickel
 • LED-vägglampa Bug, dimbar, krom/aluminium

  LED-vägglampa Bug, dimbar, krom/aluminium
 • LED-utomhusvägglampa Denver, svart

  LED-utomhusvägglampa Denver, svart
 • Vägglampa Dreamer av lin grå, nickel

  Vägglampa Dreamer av lin grå, nickel
 • Hänglampa Zeal, krom/förspeglad klar, Ø 23 cm

  Hänglampa Zeal, krom/förspeglad klar, Ø 23 cm
 • Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit/nickel

  Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit/nickel
 • LED-vägglampa River, flexarm, metall räfflad

  LED-vägglampa River, flexarm, metall räfflad
 • LED-vägglampa Nyra up/down, nickel, dimbar, CCT

  LED-vägglampa Nyra up/down, nickel, dimbar, CCT
 • LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT, mässing

  LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT, mässing
 • LED-vägglampa Stiff TW, dimbar, tunable white

  LED-vägglampa Stiff TW, dimbar, tunable white
 • Golvlampa Hummel av bambu

  Golvlampa Hummel av bambu
 • Vägglampa Dreamer med LED-läslampa, mässing

  Vägglampa Dreamer med LED-läslampa, mässing
  Funktionell vägglampa Dreamer i klassisk mässingslook Den eleganta vägglampan Dreamer presenterar sig i ett klassiskt mässingsutseende. De raka metallelementen kompletteras effektivt av en rund chintz-skärm. Skärmen ger en jämn och stämningsfull belysning. Dessutom är vägglampan utrustad med en rörlig LED-arm (2 700 K, 120 lm) som ger ett exakt ljus. De två ljuskällorna kan drivas oberoende av varandra via en integrerad strömbrytare.
 • LED-vägglampa Stiff TW med dimmer, CCT, 36,5 cm

  LED-vägglampa Stiff TW med dimmer, CCT, 36,5 cm
  Metallisk LED-vägglampa Stiff TW med touchdimmer och justerbar ljusfärg LED-vägglampan Stiff TW presenterar sig som en modern lampa för vardagsrum och lounger, både visuellt och funktionellt. Det långa, böjda ljuselementet har ett satinerat akrylskydd. Den kan vridas så att den antingen spolas eller korsas framför väggfästet. Monteringen kan göras vertikalt eller horisontellt. Ljuseffekten kan regleras kontinuerligt med knappen på stativ . Dessutom kan färgtemperaturen också ställas in i tre steg till 2700 K, 3350 K eller 4000 K.
 • LED-vägglampa Stiff TW med dimmer, CCT, 55 cm

  LED-vägglampa Stiff TW med dimmer, CCT, 55 cm
  Metallisk LED-vägglampa Stiff TW med touchdimmer och justerbar ljusfärg LED-vägglampan Stiff TW presenterar sig som en modern lampa för vardagsrum och lounger, både visuellt och funktionellt. Det långa, böjda ljuselementet har ett satinerat akrylskydd. Den kan vridas så att den antingen spolas eller korsas framför väggfästet. Monteringen kan göras vertikalt eller horisontellt. Ljuseffekten kan regleras kontinuerligt med knappen på stativ . Dessutom kan färgtemperaturen också ställas in i tre steg till 2700 K, 3350 K eller 4000 K.
 • LED-hänglampa Tenso TW med dimmer, svart 88 cm

  LED-hänglampa Tenso TW med dimmer, svart 88 cm
  Flexibel belysning med Tenso TW LED-pendelarmatur Den svarta Tenso TW LED-pendelarmaturen anpassar sig skickligt till sin omgivning. Tack vare den justerbara upphängningen kan armaturen justeras till optimal höjd över matbordet. Dessutom kan man med funktionen tunable white välja olika ljusfärger: varmvitt (2 700 K) eller universalvitt (3 350 K, 4 000 K). Dessutom kan ljusstyrkan dämpas kontinuerligt via en tryckknapp som är integrerad i skärmen. Tenso TW är en allroundare som passar bra över alla typer av bord och diskar, och det moderna utseendet passar bra ihop med många olika inredningsstilar.
 • LED-vägglampa Raik med geststyrning, svart

  LED-vägglampa Raik med geststyrning, svart
  Dimbar LED-sänglampa Raik med gestkontroll Raik LED-vägglampa skapar optimalt ljus och får poäng med gestkontrollfunktionen. Detta gör det inte bara möjligt att tända och stänga av ljuset med hjälp av en enkel gest, utan möjliggör också kontinuerlig avbländning. På detta sätt kan rätt atmosfär skapas för varje situation. Den är särskilt lämplig som läslampa när den fästs på väggen bredvid sängen. Den är också utrustad med en kontakt och kan således anslutas individuellt till ett eluttag .
 • LED-klämlampa Lovi med strömbrytare, nickel

  LED-klämlampa Lovi med strömbrytare, nickel
 • LED-vägglampa Sten med geststyrning, svart

  LED-vägglampa Sten med geststyrning, svart
  Matt-svart LED-vägglampa Sten Den innovativa vägglampan kan användas på många olika sätt. Genom sin neutrala färg passar den lätt in i många olika inredningsstilar. Oavsett om den ska vara ett modernt utformat inredningselement eller en ljus omgivningsbelysning uppfyller den alla krav. Lampan har en enkel, svart design och inbyggd teknik. Den kan dimmas stegvis via geststyrning. På så sätt är den en perfekt sängbelysning som kan anpassas till varje situation. Med den här vägglampan garanteras en trevlig atmosfär i sovrummet.
 • LED-vägglampa Bowl TW, bredd 30 cm, nickel

  LED-vägglampa Bowl TW, bredd 30 cm, nickel
 • LED-utomhusvägglampa Torres, rund, svart

  LED-utomhusvägglampa Torres, rund, svart
 • Hänglampa Zeal, krom/förspeglad klar, Ø 18 cm

  Hänglampa Zeal, krom/förspeglad klar, Ø 18 cm
 • Bordslampa Aura, fot guld, skärm rosé/guld

  Bordslampa Aura, fot guld, skärm rosé/guld
 • Hänglampa Poncho, svart/guld, lökform

  Hänglampa Poncho, svart/guld, lökform
 • Hänglampa Hummel av bambu, 3 lampor

  Hänglampa Hummel av bambu, 3 lampor
 • LED-vägglampa Sten gestsensor vägghållare rund

  LED-vägglampa Sten gestsensor vägghållare rund
  LED-vägglampa Sten med runt väggfäste, kabel med kontakt och geststyrning LED-vägglampan Sten är ultraflexibel, eftersom lamparmen som den smala lampskärmen sitter på är helt böjlig. Lampan behöver bara ett uttag, eftersom den är utrustad med en kabel med kontakt. Geststyrningen gör det möjligt att steglöst dimma ljusstyrkan hos de inbyggda lysdioderna. Denna flexibilitet gör LED-vägglampan till en idealisk lampa i närheten av sängen.
 • LED-skrivbordslampa Bragi, USB, järngrå

  LED-skrivbordslampa Bragi, USB, järngrå
  Bragi LED-skrivbordslampa med sensordimmer och USB-port Bragi donerar en modern LED-skrivbordslampa med många justerbara lamphuvud, det varma vita ljuset, ljusintensiteten kan dämpas via den integrerade sensordämparen i sex steg. På baksidan av den plana, fyrkantiga basen är lampan utrustad med en USB-port så att smartphones, surfplattor etc. enkelt kan laddas på lampan. Förutom att den används som skrivbordslampa , skär den också en fin figur i ett modernt vardagsrum eller sovrum.
 • LED-taklampa Rico, dimbar, kantig, brun

  LED-taklampa Rico, dimbar, kantig, brun
  Dimbar LED-taklampa Rico i ett puristiskt utseende Den fyrkantiga taklampa i metall och plast har modern LED-teknik. På grund av mönstret på den upplysta ytan, som består av rutor i olika storlekar, badas rummet i mysigt, indirekt ljus. Ljuset strålar från rutornas baksida uppåt mot lampkroppen och reflekteras. Dessutom avges varmt vitt ljus över ramens kant. En 3-stegs dimmer, som styrs av en konventionell väggbrytare, kan användas för att justera ljusstyrkan efter behov. Den rostfärgade armaturen kan integreras perfekt i en mängd olika färgkoncept och den detaljerade designen förbättrar visuellt varje vardagsrum.
 • LED-taklampa Pix, brun, 2 lampor 54x25cm

  LED-taklampa Pix, brun, 2 lampor 54x25cm
  LED-taklampa med tre steg som är dimbara Pix Pix-taklampan har innovativ LED-teknik som kännetecknas av hög ljuskvalitet och hög energieffektivitet. Två fyrkantiga lampskärmar av rostfärgad metall fördelar ljuset jämnt i rummet och ger på så sätt en behaglig belysning. Den eleganta designen och de tydliga linjerna harmonierar utmärkt med moderna livsstilar och färgkoncept med varma toner.
 • LED-taklampa Dots, tunable white, dimbar

  LED-taklampa Dots, tunable white, dimbar
 • LED-taklampa Cross, Tunable White, 5 lampor, svart

  LED-taklampa Cross, Tunable White, 5 lampor, svart
 • LED-taklampa Gorden, böjd, CCT, 60 cm

  LED-taklampa Gorden, böjd, CCT, 60 cm
 • LED-taklampa Queen, dimbar, CCT, vit

  LED-taklampa Queen, dimbar, CCT, vit
 • LED-hänglampa Metz TW, CCT längd 120 cm svart

  LED-hänglampa Metz TW, CCT längd 120 cm svart
  Justerbar i höjd, ljus färg och ljusstyrka - LED-pendellampa Metz TW Tack vare modern LED-teknik är en kombination av en extremt platt struktur och utmärkt, jämn ljusfördelning möjlig. På grund av sin långa grundform är LED-pendellampa Metz TW mycket väl lämpad för storbelysning av bordsytor. Ljusfärgen kan ställas in i tre steg via en integrerad knapp och ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt. Tack vare den lättanvända pendelliften kan lampan också justeras kontinuerligt i höjd från 95 till 150 cm. Hänglampan i matt sandsvart metall kan kombineras mycket bra med moderna inredningsstilar.
 • LED-klämlampa Raik med geststyrning, 60 cm

  LED-klämlampa Raik med geststyrning, 60 cm
  Nickelfärgad LED-klämlampa Raik med flexibel armkonstruktion Den enkelt utformade klämlampan Raik är utrustad med varma vita lysdioder och kan dimmas kontinuerligt med gestkontroll. Särskilt anmärkningsvärt är den integrerade klämfoten med skruvklämmor, vilket möjliggör en stabil och exakt infästning. Den kan också enkelt fästas där det inte finns plats för ett konventionellt stativ. Tack vare lampans flexibla armkonstruktion kan ljusinriktningen anpassas till respektive rumssituation efter behov. Om du vill spara utrymme och ändå inte vill göra utan stark och effektiv belysning på arbetsplatsen är Raik det bästa valet.
 • LED-hänglampa Gisi, tunable white, dimbar 4 lampor

  LED-hänglampa Gisi, tunable white, dimbar 4 lampor
  Dimbar LED-pendellampa Gisi med justerbar ljusfärgPendellampan Gisi är utrustad med en fjärrkontroll och har ett mycket individuellt utseende, vilket gör att den övertygar på hela linjen. En kantig, smal ram av svart metall omger de fyra ljuskällorna, som är formade som spiraler. Deras böjda vägar är guldfärgade. Ljuset från lysdioderna avges homogent i alla riktningar via de vita plastskärmarna. Med hjälp av fjärrkontrollen kan ljusstyrkan justeras steglöst, vilket gör att den kan anpassas optimalt till ljusförhållandena. Dessutom har Gisi möjlighet att styra det vita ljuset. Via fjärrkontrollen kan olika ljusfärger från varmvitt till dagsljus uppnås.
 • Golvlampa Regi av glas, rökgrå, 3 lampor

  Golvlampa Regi av glas, rökgrå, 3 lampor
  Golvlampa Regi med tre lampor och glasskärmarDe tre skärmarna av rökgrått glas fångar omedelbart betraktarens ögon. De är runda och placerade ovanpå varandra. Tack vare den tydliga strukturen kan ljuset spridas ut i rummet runt omkring. Dessutom kommer dekorativa lampor till sin rätt och understryker Regi golvlampans eleganta karaktär. Glasskärmarna omges av en elegant svart ram som ger tillräcklig stabilitet tack vare sin kantiga form. Regi kan manövreras via fotomkopplingen på kabeln.
 • LED-golvlampa Gisi, 3 lampor, dimbar

  LED-golvlampa Gisi, 3 lampor, dimbar
  LED-golvlampa med tre lampor Gisi, dimbarEn elegant, svart ram av metall omger de tre ljuskällorna i Gisi-golvlampan och ramar in dem vinkelrätt. De mycket individuella spiralerna är placerade ovanpå varandra och har en gyllene ton. Det varmvita ljuset från lysdioderna sänds ut i alla riktningar via de vita silikonskärmarna. Den kan bekvämt dimmas i tre steg med hjälp av touchdimmern.
 • Hänglampa Regi av glas, rökgrå, 6 lampor

  Hänglampa Regi av glas, rökgrå, 6 lampor
  Sex-ljus hängande lampa RegiHängande lampan Regi är utrustad med en stor, bred skärm i svart som utgör basen för de sex hängande lamporna som hänger ner. Dessa är placerade förskjutet i förhållande till varandra, vilket gör att de lyser upp mycket. Den jämna ljusfördelningen uppnås också genom glasets klara natur. Glasskuggorna är dessutom färgade i ett tilltalande rökgrått och reflekterar omgivningen beroende på perspektivet.
 • Bordslampa Regi av glas, rökgrå

  Bordslampa Regi av glas, rökgrå
  Regi bordslampa med rökgrå glasskärmRegi bordslampa har en elegant, rund fot i svart metall, som utgör grunden för den vackert formade glasskärmen. Glaset är rökgrått och reflekterar omgivningen beroende på perspektivet. Tack vare den tydliga optiken kan man se det ljuskälla som ska användas, vilket är anledningen till att en dekorativ glödlampa rekommenderas.
 • LED-bordslampa Gisi, dimbar i tre steg

  LED-bordslampa Gisi, dimbar i tre steg
  Dimbar LED-bordslampa GisiDen LED-bordslampa Gisi inspirerar med sitt individuella utseende. Ljuskällan omges av en smal, kantig metallram och slingrar sig som en spiral i mitten av lampkroppen. Dess ändlösa bana är guldfärgad och täckt på ena sidan med vit plast, som avger det varmvita ljuset från lysdioderna homogent i alla riktningar. Med hjälp av touchdimmern kan ljusstyrkan regleras i tre steg.