FISCHER & HONSEL lampor

Tyska Fischer & Honsel tillverkar lampor i Arnsberg, en ort med Dortmund som närmaste stora stad. I deras katalog med belysning finns olika typer av lampor i kategorier de kallar: Shine, Premium, Modular, Living, Function.

Det finns lampor för hemmets alla rum från Fisher and Honsel. En kategori som vi tycker du ska kolla närmare på är Fischer & Honsel taklampor. Här nedan är det en blandning från flera belysningskategorier.

Exempel på belysning från Fischer & Honsel

 • FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm

  FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm
  LED-hänglampa Tenso TW med stor flexibilitet Störst möjliga flexibilitet vad gäller belysningen – exempelvis ovanför matbordet eller köksbänken – garanteras med LED-hänglampan Tenso. Den moderna lampa har en tunn konstruktion, består av metall i matt nickeldesign och ett glaselement som dels är genomskinligt och dels satinerat. Utöver att kunna justeras i höjden med hjälp av en motvikt är hänglampan Tenso TW utrustad med en knapp på skärmen som gör det möjligt att justera lysdiodernas ljustemperatur i tre steg. Man kan välja mellan varmvitt ljus med 2 700 K samt universalvitt ljus med 3 350 K och 4 000 K. Oavsett vilken ljustemperatur du väljer kan ljusstyrkan dimras steglöst med hjälp av knappen på skärmen.
 • FISCHER & HONSEL Med gester dimbar LED-vägglampa Sten

  FISCHER & HONSEL Med gester dimbar LED-vägglampa Sten
  LED-vägglampa Sten – dimbar via gestigenkänning Den innovativa LED-vägglampan Sten har många användningsområden. Den behöver bara skruvas fast på väggen, t.ex. ovanför sängen i sovrummet, för att ge varmvit LED-belysning med hög mysfaktor. På så sätt blir den till din bästa vän när du ska läsa en god bok på kvällen. Ljuset kan dimras steglöst med hjälp av gestigenkänning och på så sätt anpassas efter individuella krav på belysningen.
 • FISCHER & HONSEL Söt textil-bordslampa Anni krom-vit

  FISCHER & HONSEL Söt textil-bordslampa Anni krom-vit
  Bordslampan Anni ger det där extra i vardagsrummet Detta charmiga bordslampa i krom och vitt har attraktiv form och en delikat metallram. I kombination med den rektangulära textilskärmen är Anni verkligen en blickfång, oavsett om den är på matbordet, på byrån eller som extra belysning i hallen.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Raik med geststyrning, alu

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Raik med geststyrning, alu
  Raik LED-vägglampa som är steglöst dimbar - höjd 48 cm Raik LED-vägglampa, som bekvämt kan dimmas med hjälp av geststyrning, är en tillgång i alla moderna belysningskoncept. Med sitt nickelfärgade utseende kan den integreras i många olika stilar och är till exempel idealisk som läslampa när den monteras på väggen ovanför soffan eller över sängen. Den inbyggda Samsung SMD LED-lampan avger ett mjukt, varmvitt ljus som ger rummet en mysig känsla.
 • FISCHER & HONSEL Steglöst dimbar LED-vägglampa Raik med kontakt

  FISCHER & HONSEL Steglöst dimbar LED-vägglampa Raik med kontakt
  Komfortabel LED-vägglampa Raik med avlångt lamphuvud Vägglampan Raik fascinerar å ena sidan med sin moderna design, å andra sidan med den kraftfulla integrerade ljustekniken. Den ger – exempelvis i sovrummet på väggen ovanför sängen – en effektiv och mycket stämningsfull områdesbelysning som kan justeras steglöst med hjälp av gestigenkänning. LED-vägglampan är utrustad med en kontakt och kan på så sätt bara kopplas in i uttaget. - inklusive Samsung-SMD-LED
 • FISCHER & HONSEL Taklampa Thor, Ø 40 cm, vit

  FISCHER & HONSEL Taklampa Thor, Ø 40 cm, vit
  Rund taklampa Thor med textilskärmMed en diameter på 40 cm ger taklampan Thor med sin runda dekorativa skärm utmärkt och, tack vare den vita akrylhöljet, även bländfri allmänbelysning för vardagsrum, sovrum eller korridorer. Med sitt moderna och samtidigt mycket tidlösa utseende kan Thor-taklampan integreras i många inredningsvarianter.
 • FISCHER & HONSEL Taklampa Thor, Ø 40 cm, grå

  FISCHER & HONSEL Taklampa Thor, Ø 40 cm, grå
  Utmärkt taklampa Thor - Ø 40 cmSkärmen på taklampan Thor, som är perfekt för grundbelysning av alla typer av bostadsutrymmen, är gjord av grått tyg och har ett fint mönster. Det avgivna ljuset släpps försiktigt ut runt om genom tyget och avges också nedåt över ett brett område i mitten. Ett vitt akrylhölje förhindrar bländning. Taklampan Thor är en behaglig ljuskälla för många olika inredningsstilar.
 • FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Shine justerbar färgtemperatur

  FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Shine justerbar färgtemperatur
  Shine pendelarmatur - ljusfärg och ljusstyrka justerbara Shine pendelarmatur är utrustad med modern LED-teknik i märkeskvalitet från Samsung och lovar energibesparande, varmvit belysning. Shine är ett absolut flexibelt belysningsobjekt, eftersom den inte bara är steglöst dimbar via en touchdimmer som är integrerad i skärmen, utan också kan ändras i ljusfärgen. Tre olika ljusfärger kan också visas via den inbyggda touchknappen: varmvitt (2 700 K) och universalvitt (3 350 K och 4 000 K). Större bord kan också belysas perfekt med den 105 cm långa pendelarmaturen. Shine pendelarmaturens skärm och skålformade skärm är tillverkade av matt förnicklad metall, som delvis har fått en antik finish. På botten av skärmen finns ett satinerat täckglas som säkerställer en jämn ljusfördelning och en bländfri belysning. Armaturens flexibilitet kompletteras av höjdjusteringsmekanismen (105 till 165 cm).
 • FISCHER & HONSEL LED-taklampa Cross tunable white, 5 lampor, krom

  FISCHER & HONSEL LED-taklampa Cross tunable white, 5 lampor, krom
  LED-taklampa Cross tunable white dimbar med fjärrkontroll Cross TW LED-taklampa är förkromad och modernt designad och ger inte bara ett vackert utseende, utan också en belysning som kan anpassas till alla situationer med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Lysdiodernas ljusfärg kan inte bara väljas kontinuerligt i intervallet från varmvitt ljus med 2 700 K till universell vit belysning med 4 000 K, utan ljusstyrkan i varje vald ljusfärg kan också dämpas kontinuerligt. Detta gör Cross LED-plafondlampan till en nästan universellt användbar ljuskälla med komfort i alla rum.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Pare TW, 3 ljusfärger + dimmer 40cm

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Pare TW, 3 ljusfärger + dimmer 40cm
  Mångsidig, justerbar Pare TW LED-vägglampa Den avlånga LED-vägglampan Pare TW av metall med matt nickelfinish och akrylhölje kan justeras på många olika sätt. Ljuskäglan kan riktas helt flexibelt tack vare det vridbara armaturelementet i konsolen, ljusfärgen hos de integrerade LED-lamporna kan ställas in i tre steg tack vare funktionen "tunable white" och ljusstyrkan kan dessutom varieras steglöst med en dimmerbrytare på armaturen. Den enkla, moderna designen och den flexibla ljusinställningen gör den till en vägglampa för många områden i hemmet.
 • FISCHER & HONSEL Justerbar LED-belysning med klämma Lug

  FISCHER & HONSEL Justerbar LED-belysning med klämma Lug
  Lug LED clip-on-lampa - flexibel användning i många bostadsområden Lug LED clip-on-lampa uppfyller alla kriterier för en modern ljuskälla, både vad gäller design och ljusteknik. Den har en modern design, är utrustad med energieffektiv LED-teknik och avger ett behagligt varmvitt ljus för en hög mysfaktor. Den kan justeras i höjd- eller sidled upp till max 51 cm och kläms enkelt fast på en hylla, en sänggavel eller en bordsskiva. Utrustad med strömbrytare.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Pare TW, dimmer, 3 ljusfärger 60cm

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Pare TW, dimmer, 3 ljusfärger 60cm
  Stor Pare TW LED-vägglampa med dimmer och inställbar ljusfärg Matt nickelfärgad metall och en linjär, smal form gör Pare TW LED-vägglampa till en ljuskälla för moderna designområden. Förutom den justerbara ljusriktningen tack vare det vridbara ljuselementet med akrylskydd på ena sidan, som möjliggör både direkt och indirekt ljus, kan LED-ljusfärgen väljas i tre steg med en tryckknapp, från mysigt varmvitt till kallare varmvitt och en universell vit ljusfärg. En dimmerbrytare gör det också möjligt att justera ljusstyrkan steglöst.
 • FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Dent, CCT, enkel ljuskälla, nickel

  FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Dent, CCT, enkel ljuskälla, nickel
  Dent LED-stående armatur med ringformat armaturhuvud, dimbar och inställbar vit Dent är en elegant LED-stående armatur som tar mycket liten plats och ger ett mycket variabelt ljus. I det ringformade armaturhuvudet bakom en satinerad täckkåpa har LED monterats, som med tryckknappen på ramen kan ställas in på tre olika ljusfärger (varmvitt 3 000 K, universalvitt 4 750 K eller dagsljus 6 500 K) och dessutom är steglöst dimbara. Det innebär att Dent golvlampa alltid ger rätt belysning, oavsett om det gäller att läsa, arbeta eller koppla av eller för mjuk bakgrundsbelysning när man tittar på TV.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Shine Alu nickel antik 2 lampor

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Shine Alu nickel antik 2 lampor
  LED-vägglampa Shine Alu med två lampor med ljusutsläpp uppåt och nedåt LED-vägglampan Shine Alu med två lampor är mycket dekorativ även när den är avstängd på grund av sitt optiska utseende: Den är utrustad med en dekorativ skärm i antik nickelton, bakom vilken två LED-ljuskällor (2 x Samsung LED 14-SMD board) är placerade. På så sätt avges det behagliga varmvita ljuset inte bara direkt nedåt, utan även indirekt uppåt i rummet. Detta skapar en inbjudande accentbelysning i t.ex. entrén, som också kan dämpas via husinstallationen.
 • FISCHER & HONSEL LED-utomhusvägglampa Wall, kubisk, svart

  FISCHER & HONSEL LED-utomhusvägglampa Wall, kubisk, svart
  Mattsvart LED-vägglampa för utomhusbruk med justerbar spridningsvinkelDen tidlösa designen hos LED-vägglampan Wall för utomhusbruk gör att du kan njuta av produkten i många år. Tack vare den kantiga formen och den behagligt diskreta designen i mattsvart metall passar lampan till många fasader och stilar. Ljuskäglan från de varmvita LED-lamporna är både nedåtriktad och uppåtriktad. Dessutom kan spridningsvinkeln justeras efter önskemål. Den vackra, indirekta ljuseffekten ger inte bara den nödvändiga orienteringen i mörkret, utan ser också bra ut.
 • FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Dent, CCT, två ljuskällor, nickel

  FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Dent, CCT, två ljuskällor, nickel
  Tvåarmad LED-golvlampa Dent, dimbar och omkopplingsbar i 3 ljusfärger Den tvålampiga LED-golvlampan Dent ger en absolut flexibel belysning som kan riktas i rätt riktning tack vare de två lamparmarna med flexibla sektioner och de roterande och svängbara lamphuvudena i form av ringar. Förutom ljusfärgen, som kan väljas med en tryckknapp mellan varmvitt ljus, universalvitt ljus och dagsljusvitt ljus, är armaturen utrustad med touchdimmer som gör att ljusstyrkan kan dimras steglöst. Båda ljuskällorna kan ställas in oberoende av varandra med separata brytare/dimmrar.
 • FISCHER & HONSEL Golvlampa Annecy med tygskärmar, 5 lampor

  FISCHER & HONSEL Golvlampa Annecy med tygskärmar, 5 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Seng, flexibel arm, med diffusor

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Seng, flexibel arm, med diffusor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Dan, svart anodiserad

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Dan, svart anodiserad
  Svart LED-vägglampa Dan i vinkelform LED-vägglampan Dan är en mycket mångsidig ljuskälla för inomhusbruk och imponerar med sin kompakta, kubformade design. Skärmen är öppen upptill och nedtill så att ljuset kan spridas i motsvarande riktningar. De ljusa konerna på väggen skapar en mysig och attraktiv ljusatmosfär. LED-lamporna övertygar med god energieffektivitet och ger ett varmvitt ljus. Som accentbelysning skapar vägglampan Dan en mysig atmosfär inom hemmets fyra väggar.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Sten gestsensor vägghållare rund

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Sten gestsensor vägghållare rund
  LED-vägglampa Sten med runt väggfäste, kabel med kontakt och geststyrning LED-vägglampan Sten är ultraflexibel, eftersom lamparmen som den smala lampskärmen sitter på är helt böjlig. Lampan behöver bara ett uttag, eftersom den är utrustad med en kabel med kontakt. Geststyrningen gör det möjligt att steglöst dimma ljusstyrkan hos de inbyggda lysdioderna. Denna flexibilitet gör LED-vägglampan till en idealisk lampa i närheten av sängen.
 • FISCHER & HONSEL Bordslampa Aura, fot guld, skärm grå/guld

  FISCHER & HONSEL Bordslampa Aura, fot guld, skärm grå/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Golvlampa Iska med glasskärmar, 5 lampor

  FISCHER & HONSEL Golvlampa Iska med glasskärmar, 5 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Golvlampa Thor, höjd 110 cm, sandfärg/nickel

  FISCHER & HONSEL Golvlampa Thor, höjd 110 cm, sandfärg/nickel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Gesa LED-pendel med metallbur, en lampa

  FISCHER & HONSEL Gesa LED-pendel med metallbur, en lampa
  Gesa LED-pendellampa med ljuselement i bladguld Gesa-pendellampan är en modern pendellampa med varmvita LED-lampor i konstnärlig design. Oavsett om den är tänd eller släckt är den ett riktigt blickfång med sin svarta metallbur och sitt svängda ljuselement i bladguld. Den är särskilt lämplig för belysning i vardagsrummet, där den ökar den personliga trivselfaktorn. Lampans ljusstyrka kan dimras i 3 steg med en vanlig väggströmbrytare. På så sätt får du alltid optimal belysning i vardagsrummet.
 • FISCHER & HONSEL Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, blå

  FISCHER & HONSEL Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, blå
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Vitan TW, grå, längd 150 cm

  FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Vitan TW, grå, längd 150 cm
  Linjär LED-pendellampa pendelarmatur Vitan TW med belysning på båda sidor Den Vitan TW pendellampa har en modern design, enkel och smart med en rak linje. De ljusa, energieffektiva lysdioderna och deras smala silhuett gör dem till den idealiska armaturen för många platser. En verklig höjdpunkt är den dubbelsidiga belysningen av pendeln, som kan bytas separat. Med bara ett klick på den integrerade omkopplaren kan ljustemperaturen justeras exakt efter ljustemperatur egna behov. Men det är inte allt, var och en av de ljusa färgerna kan också varieras med hjälp av dimningsfunktionen. Förutom den funktionella ljusinställningen imponerar Vitan TW också med sin justerbarhet: upphängningen kan enkelt justeras mellan en längd på 90 till 150 cm med hjälp av en kabelmekanism.
 • FISCHER & HONSEL Hänglampa Mylon, svart/guld, halvoval

  FISCHER & HONSEL Hänglampa Mylon, svart/guld, halvoval
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel

  FISCHER & HONSEL LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa River, flexarm, skärm med glas

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa River, flexarm, skärm med glas
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Golvlampa Shade, sand/grå/svart, 3 lampor

  FISCHER & HONSEL Golvlampa Shade, sand/grå/svart, 3 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Bordslampa Rota med grå linskärm

  FISCHER & HONSEL Bordslampa Rota med grå linskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-utomhusvägglampa Tokio i svart, 4 lampor

  FISCHER & HONSEL LED-utomhusvägglampa Tokio i svart, 4 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Bordslampa Hanke höjd 31 cm skärm sand

  FISCHER & HONSEL Bordslampa Hanke höjd 31 cm skärm sand
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Bordslampa Anni med chintzskärm svart/guld

  FISCHER & HONSEL Bordslampa Anni med chintzskärm svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Klämlampa Iska med glasskärm

  FISCHER & HONSEL Klämlampa Iska med glasskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Vägglampa Iska med ram och glasskärm

  FISCHER & HONSEL Vägglampa Iska med ram och glasskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Taklampa Iska med armar, 4 lampor

  FISCHER & HONSEL Taklampa Iska med armar, 4 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Pendellampa Regi med skärmram, 3 lampor

  FISCHER & HONSEL Pendellampa Regi med skärmram, 3 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-hänglampa Bala 8 lampor G9 rökglas

  FISCHER & HONSEL LED-hänglampa Bala 8 lampor G9 rökglas
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Pool TW, 2 lampor nickel

  FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Pool TW, 2 lampor nickel
  Nickelfärgad Pool TW LED-golvlampa med två ljuskällor Tidlös design med hög flexibilitet, det är vad som utmärker Pool TW LED-golvlampan. De två armaturhuvudena kan justeras efter behov och ger därmed en hög ljuskomfort. Dessutom kan ljusstyrkan regleras kontinuerligt via sensordimmern och ljusfärgen kan också justeras i tre steg. Pool TW har en attraktiv design och praktisk funktion och fungerar tillsammans med huvudbelysningen som extra belysning som kan slås på kvällen.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Stiff TW med dimmer, CCT, 36,5 cm

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Stiff TW med dimmer, CCT, 36,5 cm
  Metallisk LED-vägglampa Stiff TW med touchdimmer och justerbar ljusfärg LED-vägglampan Stiff TW presenterar sig som en modern lampa för vardagsrum och lounger, både visuellt och funktionellt. Det långa, böjda ljuselementet har ett satinerat akrylskydd. Den kan vridas så att den antingen spolas eller korsas framför väggfästet. Monteringen kan göras vertikalt eller horisontellt. Ljuseffekten kan regleras kontinuerligt med knappen på stativ . Dessutom kan färgtemperaturen också ställas in i tre steg till 2700 K, 3350 K eller 4000 K.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Hennes 18x18cm, svart

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Hennes 18x18cm, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Bordslampa Thor, höjd 25 cm, vit/svart

  FISCHER & HONSEL Bordslampa Thor, höjd 25 cm, vit/svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Dima pendellampa, rökt glas, enkel belysning, Ø 22cm

  FISCHER & HONSEL Dima pendellampa, rökt glas, enkel belysning, Ø 22cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Sol, svart med gyllene strålar

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Sol, svart med gyllene strålar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit, nickel

  FISCHER & HONSEL Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit, nickel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Vägglampa Dream, läslampa, lin, sand/nickel

  FISCHER & HONSEL Vägglampa Dream, läslampa, lin, sand/nickel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-utomhusvägglampa Nairobi, svart

  FISCHER & HONSEL LED-utomhusvägglampa Nairobi, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT nickel

  FISCHER & HONSEL LED-uplight-golvlampa Dent, läslampa, CCT nickel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Hennes, Ø 18cm, guld/svart

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Hennes, Ø 18cm, guld/svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Hänglampa Mylon, svart/guld, sfärisk

  FISCHER & HONSEL Hänglampa Mylon, svart/guld, sfärisk
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 2 x 8 W nickel

  FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Dent, dimbar, CCT, 2 x 8 W nickel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-hänglampa Colmar, CCT, nickel, längd 106 cm

  FISCHER & HONSEL LED-hänglampa Colmar, CCT, nickel, längd 106 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Dent, svart, metall, 180 cm, CCT, läsarm

  FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Dent, svart, metall, 180 cm, CCT, läsarm
  Dent LED-taklampa: integrerad CCT-funktion för skräddarsydda ljusstämningar Dent LED-taklampa med läsarm är en berikning för alla rum. Med sin moderna design i elegant svart smälter den sömlöst in i inredningen i vardagsrummet, arbetsrummet eller matsalen. Den integrerade CCT-funktionen gör det möjligt att justera ljusets färgtemperatur efter behov - från varma toner som skapar en mysig atmosfär till svalare nyanser som främjar koncentration och produktivitet. Den integrerade LED-ljuskällan kännetecknas av sin energieffektivitet och erbjuder en belysningslösning med lång livslängd. Uplight-golvlampan är utrustad med en dimmer som gör det möjligt att reglera ljusstyrkan exakt och därmed anpassa ljusförhållandena optimalt till den aktuella situationen. Den extra läsarmen på Dent uplight-golvlampa ger riktat ljus för stunder då koncentrerat arbete eller avslappnad läsning krävs. Kombinationen av huvudljuskälla och läslampa gör denna uplight-golvlampa till ett multifunktionellt belysningselement som uppfyller både praktiska och estetiska krav.
 • FISCHER & HONSEL Vägglampa Moln av lin, nickel/grå

  FISCHER & HONSEL Vägglampa Moln av lin, nickel/grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-hänglampa Gesa med metallbur, 3 lampor

  FISCHER & HONSEL LED-hänglampa Gesa med metallbur, 3 lampor
  Gesa LED-pendelarmatur i svart och guld Gesa-pendelarmaturen är idealisk för att belysa vardagsrummen på ett behagligt sätt och för att skapa en modern accessoar i hemmet. Lampan är en riktig pärla när den är tänd eller släckt. Lampan kan dämpas i tre steg med hjälp av en väggbrytare. På så sätt anpassar den sig till alla individuella behov och ger alltid rätt belysning. Tack vare den minimalistiska designen syns de tre vridna ljuselementen i bladguld tydligt. De tycks flyta med buren som de är fästa vid. Ljuselementet ger rummet lätthet och elegans.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa River, flexarm, metall räfflad

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa River, flexarm, metall räfflad
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-taklampa Holy Ø 68cm nickel matt

  FISCHER & HONSEL LED-taklampa Holy Ø 68cm nickel matt
  LED-plafondlampa Holy med fjärrkontroll och CCT-funktion, dimbarEn spiralformad, modern design och en bekväm och flexibel ljusdesign kännetecknar LED-plafondlampan Holy. Armaturen i metall är utrustad med lysdioder bakom den opalvita täckningen, som kan justeras i ljusfärgen från varmvitt till dagsljus och även kan dimmas kontinuerligt. Inställningarna görs bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen.
 • FISCHER & HONSEL Gorden LED-taklampa med fjärrkontroll, ram

  FISCHER & HONSEL Gorden LED-taklampa med fjärrkontroll, ram
  Vit Gorden LED-taklampa Taklampan Gorden imponerar med sin estetiska design och diskreta finess. Tack vare den intuitiva och enkla funktionen och det tidlösa utseendet i charmigt vitt är den ett elegant komplement till belysningskoncept i olika utföranden. Armaturen tar upp mycket lite plats och kan därför användas i många vardagsrum och belysningsmiljöer. Den energieffektiva och prisvärda LED-lampan kan ställas in individuellt med avseende på ljusintensitet och färgtemperatur. Dessutom förhöjer den sin omgivning med sin tilltalande eleganta och lite lekfulla diamantformade design i vitt.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Nyra up/down, nickel, dimbar, CCT

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Nyra up/down, nickel, dimbar, CCT
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Golvlampa Drops med metallskärm, svart

  FISCHER & HONSEL Golvlampa Drops med metallskärm, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa River, flexarm, skärm metall glatt

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa River, flexarm, skärm metall glatt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Vägglampa Dreamer LED-läslampa nickel/chintz vit

  FISCHER & HONSEL Vägglampa Dreamer LED-läslampa nickel/chintz vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Bowl TW, bredd 20 cm, svart

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Bowl TW, bredd 20 cm, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-bordslampa Gesa i svart och guld

  FISCHER & HONSEL LED-bordslampa Gesa i svart och guld
  Gesa LED-bordlampa - dekorativ ljusdispenser i kontrasterande former och färger Den fängslande effekten av Gesa-bordlampan beror på kombinationen av kontraster. I en svart metallram och en öppen kubform finns en sammanflätad ring med en dyrbar bladguldsbricka. Den är försedd med en genomgående matt remsa bakom vilken lysdioderna är placerade. På grund av elementets form lyser de i alla riktningar, så Gesa erbjuder inte bara ett dekorativt utseende utan också en allsidig grundbelysning. - dimbar i tre steg med hjälp av sladdbrytare
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Sten med geststyrning, vit

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Sten med geststyrning, vit
  LED-vägglampa Sten - dimbar via gestkontroll Sten LED-vägglampa är perfekt för platser där prickad belysning önskas, till exempel ovanför soffan eller sängen för läsning. Tack vare den praktiska gestkontrollen kan den inte bara dämpas flexibelt utan också lätt att slå på och av. Vägglampan genererar energieffektivt, varmt vitt ljus som ger rummet en mysig känsla.
 • FISCHER & HONSEL Hänglampa Aura sammetsskärm, Ø 40 cm, grå

  FISCHER & HONSEL Hänglampa Aura sammetsskärm, Ø 40 cm, grå
  Elegant hänglampa Aura med en mysig ljuseffekt Upphängningslampan Aura kan användas mycket bra för att belysa ett bord. En stor del av ljuset flyr uppåt och nedåt, eftersom textilskärmen i sammet är ogenomskinlig och därför låter lite ljus komma runt. Dessutom finns det den gyllene beläggningen på insidan av lampskärmen, vilket skapar underbara varma ljusreflektioner. Detta säkerställer att ljuseffekten uppfattas som särskilt mysig. Aura är en riktig blickfång i vardagsrummet och matsalen.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, vit

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, vit
  Modern LED-vägglampa Vägg med justerbar strålvinkel Tack vare den böjda formen kan vägglampan Wall kombineras enkelt med moderna inredningsstilar. Den är utrustad med varmvita lysdioder och ljus släpper ut både uppåt och nedåt, varigenom ljuseffekten kan varieras och kan justeras vid behov. Detta skapar ett vackert ljusspel på väggen, som ser väldigt effektivt ut och skapar en fantastisk ljusatmosfär. Wall är en stänksäker vägglampa och är därför också lämplig för fuktiga rum. Tack vare IP44- kapslingsklass kan armaturen också användas för takytor utomhus för att markera väggfasader på ett atmosfäriskt sätt och för att säkerligen belysa gångvägar.
 • FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Pool TW, 1 lampa, nickel

  FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Pool TW, 1 lampa, nickel
  Golvlampa Pool TW med en enda lampa och justerbart lamphuvud Pool TW är en golvlampa med en enda lampa som imponerar med sin enkla design. Det runda lamphuvudet är mestadels tillverkat av alabasterfärgat glas och försett med energieffektiva lysdioder. Om lampan till exempel placeras bredvid sittplatsen i vardagsrummet kan ljuset justeras efter behov när som helst tack vare armaturhuvudets justerbarhet. Golvlampans ljusstyrka kan kontinuerligt dämpas med en integrerad sensordimmer. Dessutom har den en CCT-färgändringsfunktion för att ändra ljusfärgen i tre steg. Pool TW passar lätt in i alla inredningsstilar och ger rummet en modern och fräsch touch.
 • FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Tenso, mässingsfärgad, längd 100 cm, CCT

  FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Tenso, mässingsfärgad, längd 100 cm, CCT
  LED-pendellampa Tenso med justerbar höjd Den moderna pendellampan Tenso av metall med matt mässingsfärgad yta är det perfekta alternativet för att belysa bord. Upphängningen är justerbar i höjdled. Innovativ LED-belysningsteknik med kontrollerbar ljusfärg (CCT) är installerad. Två varmvita och en universalvit ljusfärg kan ställas in. Ljusstyrkan kan regleras steglöst med en touchdimmer på armaturen.
 • FISCHER & HONSEL LED-taklampa Cross Tunable Vit, 5-fl, mässing

  FISCHER & HONSEL LED-taklampa Cross Tunable Vit, 5-fl, mässing
  Fjärrstyrd dimbar, svängd Cross TW LED-taklampa i modern design De fem sammankopplade armarna är smart placerade för att sprida ljuset i hela rummet. Med den medföljande fjärrkontrollen kan ljusstämningen ändras efter behov. Du kan inte bara välja ljusfärg, utan även dimra ljusstyrkan efter behov. Den tidlösa designen och dimningsfunktionen gör att LED-taklampan Cross TW kan användas i nästan alla rum. LED-taklampan av mässingsfärgad metall kan kombineras perfekt med moderna inredningsdetaljer och är ett riktigt blickfång.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Bowl TW strömbrytare, färgväxling

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Bowl TW strömbrytare, färgväxling
  LED-vägglampa Bowl TW med en böjd akrylskärm Bowl TW är designad som en väggmaskin och imponerar med sin klassiska form. Armaturen får inte bara utseendemässigt utan också energieffektivitet eftersom den är utrustad med ljusa lysdioder. Tack vare den akrylskärm som är fäst vid väggfästet når ljuset inte bara toppen utan lyser också nedåt, vilket säkerställer optimala ljusförhållanden. En knapp på sidan av väggfästet låter dig ställa in ljusfärg och ljusstyrka efter önskemål. Integrerad i en klassisk vardagsstil blir Bowl TW en riktig blickfång.
 • FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Z-Beta ZigBee fjärrkontroll touch

  FISCHER & HONSEL LED-vägglampa Z-Beta ZigBee fjärrkontroll touch
  Futuristisk LED-vägglampa Z-Beta med mångsidig ljusstyrning Den platta, runda skärmen på vägglampan Z-Beta ser ut som ett flygande tefat. På undersidan finns en akryldiffusor genom vilken det varmvita till dagsljusvita eller färgade ljuset från lysdioderna på insidan avges. Den horisontellt utsträckta armen och det rektangulära väggfästet med sitt nickelutseende harmonierar också med moderna inredningskoncept. Styralternativen är också helt uppdaterade. Detta uppnås med hjälp av en touchdimmer direkt på armaturen eller bekvämt från sätet med den medföljande fjärrkontrollen. Z-Beta kan också styras mycket smart via app, röstkommando eller i scener tillsammans med andra enheter - beroende på vilket ZigBee-baserat Smart Home-system som används (integration via respektive brygga krävs).
 • FISCHER & HONSEL Colmar LED-pendellampa, längd 140 cm, nickel

  FISCHER & HONSEL Colmar LED-pendellampa, längd 140 cm, nickel
  Colmar LED-pendel i antik nickelfärgad design Colmar-pendeln imponerar inte bara med sitt svängda utseende, utan också med sin sofistikerade teknik. Colmar är perfekt som bordsbelysning i matsalen och vardagsrummet eftersom skärmen, som har formen av en liten uppochnedvänd båt, låter ljuset från LED-lamporna lysa nedåt över ett brett område. Dessutom kan ljusfärgen ställas in i tre steg (2 700 K, 3 350 K, 4 000 K) och ljusstyrkan dimras steglöst med den integrerade tryckknappen. Armaturens höjd kan dessutom justeras från 101 till 161 cm. På så sätt får man alltid optimala ljusförhållanden som vid behov kan anpassas till varje situation.
 • FISCHER & HONSEL LED-taklampa Dua, dimbar, Ø 43 cm

  FISCHER & HONSEL LED-taklampa Dua, dimbar, Ø 43 cm
  Välformad LED-taklampa Dua i enkel design Den runda taklampa Dua har en mycket enkel design, vilket gör det enkelt att integrera i alla slags omgivningar. Ljusytan på locket och stativ stöder denna effekt. Tack vare varmvita lysdioder lyser lampan i ett mycket jämnt och behagligt ljus och säkerställer därmed optimala ljusförhållanden. Lampans ljusstyrka kan justeras i tre steg med en konventionell väggbrytare. Dua LED-taklampa ger varje rum en fräsch, modern touch.
 • FISCHER & HONSEL LED-taklampa Ratio, dimbar, två cirklar

  FISCHER & HONSEL LED-taklampa Ratio, dimbar, två cirklar
  Vit LED-taklampa Ratio i geometrisk design LED-taklampan Ratio i tidlös design är inte bara ett bra belysningssystem utan också en visuell berikning för varje vardagsrum. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan ljusfärgen justeras i tre steg enligt önskemål. Mönstret på den upplysta ytan består av kvadrater och cirklar som harmonierar underbart med varandra. Mönstret badar rummet i ett mysigt indirekt ljus. Tack vare den tidlösa designen passar armaturen lätt in i varje interiör.
 • FISCHER & HONSEL Ratio LED-taklampa, dimbar, sex kretsar

  FISCHER & HONSEL Ratio LED-taklampa, dimbar, sex kretsar
  Snygg Ratio LED-taklampa med CCT-färgskiftesfunktion Tack vare sin diskreta design smälter Ratio-taklampan enkelt in i alla inredningsstilar. Lampan har modern LED-teknik och är utrustad med en CCT-färgväxlingsfunktion för att ändra ljusfärgen, som kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. De klara linjerna skapar en positiv atmosfär och ger en bred rumsbelysning. Tack vare den ljusa färgdesignen kan Ratio enkelt integreras i olika färgscheman.
 • FISCHER & HONSEL LED-taklampa Veit CCT med fjärrkontroll

  FISCHER & HONSEL LED-taklampa Veit CCT med fjärrkontroll
  Mångsidig Veit LED-taklampa i rostbrunt och guld med fjärrkontroll Harmonisk och mysig design och flexibel ljusplanering - den runda Veit LED-taklampan erbjuder en kombination av rostfärgad och guldfärgad metall som passar in i många inredningsstilar och rum. Tack vare CCT- och dimningsfunktionen, som bekvämt kan styras med den medföljande fjärrkontrollen, ger den en flexibel belysning. Ljusfärgen kan justeras fritt från varmvitt till dagsljusvitt och ljusstyrkan är steglöst reglerbar. Tack vare denna flexibilitet kan taklampan användas i alla rum och i alla miljöer.
 • FISCHER & HONSEL LED-taklampa Gesa med metallbur

  FISCHER & HONSEL LED-taklampa Gesa med metallbur
  Gesa LED-taklampa i matt svart och guld Taklampan Gesa är mycket modern men passar in i många inredningsstilar tack vare sina neutrala färger. Med sin intressanta design blir lampan ett riktigt blickfång och är också ett estetiskt dekorativt objekt när den är avstängd. De tre guldlövfärgade ljuselementen i knutliknande stil är monterade i en bur av matt svart metall. Den rektangulära buren ser särskilt bra ut ovanför ett bord och ger rätt belysning, eftersom lampan kan dämpas i tre steg via väggbrytaren. En sådan taklampa är ett måste i varje modernt hem.
 • FISCHER & HONSEL Metz TW LED-pendellampa, CCT, längd 160 cm, svart

  FISCHER & HONSEL Metz TW LED-pendellampa, CCT, längd 160 cm, svart
  Sandsvart Metz TW LED-pendel med kabelmekanism för höjdjustering Metz TW LED-pendel med linjär design är en modern lampa som främst används i kök och matsalar. Pendellampan är perfekt som bordsbelysning och ger med sina kraftfulla LED-lampor tillräckligt med ljus och ljusstyrka och skapar en behaglig ljusatmosfär. För optimal belysning kan Metz TW dimmas steglöst med en integrerad strömbrytare och färgtemperaturerna 2 700 K, 3 350 K eller 4 000 K kan väljas. Ett särskilt omnämnande bör också göras för kabelmekanismen som gör att lampan enkelt kan justeras i höjdled (90 till 150 cm)
 • FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Nami med fotdimmer, CCT, nickel

  FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Nami med fotdimmer, CCT, nickel
  Höjdjusterbar Nami LED-golvlampa med fotdimmer Med sin klassiska design passar Nami LED-golvlampan av nickelfärgad metall in i alla moderna interiörer - elegant, stilfull och absolut tidlös. Den praktiska fotdimmern förenklar användningen enormt, eftersom den gör det möjligt att dimra ljusstyrkan steglöst. Golvlampan har dessutom färgskiftesfunktionen Tunable White för att ändra ljusfärgen i tre steg. Stommen har en annan speciell egenskap: den är höjdjusterbar och gör det möjligt att variera höjden på hela lampan från 90 till 130 cm. Ljusriktningen är också flexibel hela tiden tack vare det svängbara lamphuvudet. Golvlampan Nami är därför extremt mångsidig i vardagsrummet.
 • FISCHER & HONSEL Jaso LED-taklampa, dimbar, Ø 40 cm, silver

  FISCHER & HONSEL Jaso LED-taklampa, dimbar, Ø 40 cm, silver
  Enkel LED-taklampa Jaso med dimmerfunktion Taklampan Jaso är utrustad med kraftfulla, energibesparande LED-lampor och imponerar visuellt med sin tidlösa design. Den ger en ljus och framför allt flexibel grundbelysning och smälter in perfekt i rummet tack vare sin enkla elegans. Ljusstyrkan kan vid behov dimras i 3 steg med en vanlig väggströmbrytare. Tack vare LED-lampornas varmvita ljusfärg lämpar sig armaturen särskilt väl för belysning av vardagsrum.
 • FISCHER & HONSEL LED-taklampa Holy Ø 49cm mässing matt

  FISCHER & HONSEL LED-taklampa Holy Ø 49cm mässing matt
  LED-plafondlampa Holy med fjärrkontroll och CCT-funktion, dimbarEn spiralformad, modern design och en bekväm och flexibel ljusdesign kännetecknar LED-plafondlampan Holy. Armaturen i metall är utrustad med lysdioder bakom den opalvita täckningen, som kan justeras i ljusfärgen från varmvitt till dagsljus och även kan dimmas kontinuerligt. Inställningarna görs bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen.
 • FISCHER & HONSEL LED-hänglampa Gisi, CCT, dimbar, 4 lampor

  FISCHER & HONSEL LED-hänglampa Gisi, CCT, dimbar, 4 lampor
  Dimbar LED-pendellampa Gisi med justerbar ljusfärgPendellampan Gisi är utrustad med en fjärrkontroll och har ett mycket individuellt utseende, vilket gör att den övertygar på hela linjen. En kantig, smal ram av svart metall omger de fyra ljuskällorna, som är formade som spiraler. Deras böjda vägar är guldfärgade. Ljuset från lysdioderna avges homogent i alla riktningar via de vita plastskärmarna. Med hjälp av fjärrkontrollen kan ljusstyrkan justeras steglöst, vilket gör att den kan anpassas optimalt till ljusförhållandena. Dessutom har Gisi möjlighet att styra det vita ljuset. Via fjärrkontrollen kan olika ljusfärger från varmvitt till dagsljus uppnås.
 • FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Gisi, 3 lampor, dimbar

  FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Gisi, 3 lampor, dimbar
  LED-golvlampa med tre lampor Gisi, dimbarEn elegant, svart ram av metall omger de tre ljuskällorna i Gisi-golvlampan och ramar in dem vinkelrätt. De mycket individuella spiralerna är placerade ovanpå varandra och har en gyllene ton. Det varmvita ljuset från lysdioderna sänds ut i alla riktningar via de vita silikonskärmarna. Den kan bekvämt dimmas i tre steg med hjälp av touchdimmern.
 • FISCHER & HONSEL LED-bordslampa Gisi, dimbar i tre steg

  FISCHER & HONSEL LED-bordslampa Gisi, dimbar i tre steg
  Dimbar LED-bordslampa GisiDen LED-bordslampa Gisi inspirerar med sitt individuella utseende. Ljuskällan omges av en smal, kantig metallram och slingrar sig som en spiral i mitten av lampkroppen. Dess ändlösa bana är guldfärgad och täckt på ena sidan med vit plast, som avger det varmvita ljuset från lysdioderna homogent i alla riktningar. Med hjälp av touchdimmern kan ljusstyrkan regleras i tre steg.
 • FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Geri sensordimmer CCT aluminium

  FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Geri sensordimmer CCT aluminium
  - inkl. sensordimmer (dimbar i 4 steg)- CCT-funktion (färgtemperatur justerbar i 4 steg). Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-utomhusvägglampa Wall, kubisk, vit

  FISCHER & HONSEL LED-utomhusvägglampa Wall, kubisk, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Pool med läsararm, CCT-funktion

  FISCHER & HONSEL LED-golvlampa Pool med läsararm, CCT-funktion
  - inkl. sensordimmer (steglöst dimbar)- CCT-funktion (ljusets temperatur kan ställas in i tre steg)- läsarm och strålkastare kan kopplas separat. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Strasbourg, CCT-funktion

  FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Strasbourg, CCT-funktion
  - höjdjusterbar från 90 cm till 150 cm- med CCT-funktion (ljustemperatur justerbar i tre steg)- steglöst dimbar via tryckknapp. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Thor taklampa i textil, sand, Ø 40cm

  FISCHER & HONSEL Thor taklampa i textil, sand, Ø 40cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Thor taklampa i textil, sand, Ø 60cm

  FISCHER & HONSEL Thor taklampa i textil, sand, Ø 60cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Carre taklampa 50x50cm tygskärm grå

  FISCHER & HONSEL Carre taklampa 50x50cm tygskärm grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Aura bordslampa, skärm i sammet, höjd 32 cm, grå

  FISCHER & HONSEL Aura bordslampa, skärm i sammet, höjd 32 cm, grå
  Bordslampa Aura med trendig lampskärm i sammetslook Med sin iögonfallande design blir bordslampan Aura ett verkligt blickfång i varje vardagsrum. På den guldfärgade ramen sitter en skärm av trendigt sammetstyg. Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskärmen ger ett särskilt varmt ljus och skapar därmed en fantastisk atmosfär i rummet. Lampan kan bekvämt slås på och stängas av på plats med hjälp av strömbrytaren. Alla glödlampor med E27-fäste och en maximal effekt på 40 watt kan användas som ljuskälla
 • FISCHER & HONSEL Carre taklampa 70x70cm tygskärm vit

  FISCHER & HONSEL Carre taklampa 70x70cm tygskärm vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-bordslampa Bridge gestensensor dim CCT svart

  FISCHER & HONSEL LED-bordslampa Bridge gestensensor dim CCT svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL LED-taklampa Holy Ø 49cm sand svart

  FISCHER & HONSEL LED-taklampa Holy Ø 49cm sand svart
  LED-plafondlampa Holy med fjärrkontroll och CCT-funktion, dimbarEn spiralformad, modern design och en bekväm och flexibel ljusdesign kännetecknar LED-plafondlampan Holy. Armaturen i metall är utrustad med lysdioder bakom den opalvita täckningen, som kan justeras i ljusfärgen från varmvitt till dagsljus och även kan dimmas kontinuerligt. Inställningarna görs bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen.
 • FISCHER & HONSEL Vägglampa Gilli med tygskärm vit

  FISCHER & HONSEL Vägglampa Gilli med tygskärm vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Taklampa Carre 60x60cm tygskärm vit

  FISCHER & HONSEL Taklampa Carre 60x60cm tygskärm vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • FISCHER & HONSEL Vägglampa Maui med flexarm tygskärm vit

  FISCHER & HONSEL Vägglampa Maui med flexarm tygskärm vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!