FISCHER & HONSEL lampor

Tyska Fischer & Honsel tillverkar lampor i Arnsberg, en ort med Dortmund som närmaste stora stad. I deras katalog med belysning finns olika typer av lampor i kategorier de kallar: Shine, Premium, Modular, Living, Function.

Det finns lampor för hemmets alla rum från Fisher and Honsel. En kategori som vi tycker du ska kolla närmare på är Fischer & Honsel taklampor. Här nedan är det en blandning från flera belysningskategorier.

Exempel på belysning från Fischer & Honsel

 • LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm

  LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm
  LED-hänglampa Tenso TW med stor flexibilitet Störst möjliga flexibilitet vad gäller belysningen – exempelvis ovanför matbordet eller köksbänken – garanteras med LED-hänglampan Tenso. Den moderna lampa har en tunn konstruktion, består av metall i matt nickeldesign och ett glaselement som dels är genomskinligt och dels satinerat. Utöver att kunna justeras i höjden med hjälp av en motvikt är hänglampan Tenso TW utrustad med en knapp på skärmen som gör det möjligt att justera lysdiodernas ljustemperatur i tre steg. Man kan välja mellan varmvitt ljus med 2 700 K samt universalvitt ljus med 3 350 K och 4 000 K. Oavsett vilken ljustemperatur du väljer kan ljusstyrkan dimras steglöst med hjälp av knappen på skärmen.
 • Med gester dimbar LED-vägglampa Sten

  Med gester dimbar LED-vägglampa Sten
  LED-vägglampa Sten – dimbar via gestigenkänning Den innovativa LED-vägglampan Sten har många användningsområden. Den behöver bara skruvas fast på väggen, t.ex. ovanför sängen i sovrummet, för att ge varmvit LED-belysning med hög mysfaktor. På så sätt blir den till din bästa vän när du ska läsa en god bok på kvällen. Ljuset kan dimras steglöst med hjälp av gestigenkänning och på så sätt anpassas efter individuella krav på belysningen.
 • Söt textil-bordslampa Anni krom-vit

  Söt textil-bordslampa Anni krom-vit
  Bordslampan Anni ger det där extra i vardagsrummet Detta charmiga bordslampa i krom och vitt har attraktiv form och en delikat metallram. I kombination med den rektangulära textilskärmen är Anni verkligen en blickfång, oavsett om den är på matbordet, på byrån eller som extra belysning i hallen.
 • LED-vägglampa Raik med geststyrning, alu

  LED-vägglampa Raik med geststyrning, alu
  Raik LED-vägglampa som är steglöst dimbar - höjd 48 cm Raik LED-vägglampa, som bekvämt kan dimmas med hjälp av geststyrning, är en tillgång i alla moderna belysningskoncept. Med sitt nickelfärgade utseende kan den integreras i många olika stilar och är till exempel idealisk som läslampa när den monteras på väggen ovanför soffan eller över sängen. Den inbyggda Samsung SMD LED-lampan avger ett mjukt, varmvitt ljus som ger rummet en mysig känsla.
 • Steglöst dimbar LED-vägglampa Raik med kontakt

  Steglöst dimbar LED-vägglampa Raik med kontakt
  Komfortabel LED-vägglampa Raik med avlångt lamphuvud Vägglampan Raik fascinerar å ena sidan med sin moderna design, å andra sidan med den kraftfulla integrerade ljustekniken. Den ger – exempelvis i sovrummet på väggen ovanför sängen – en effektiv och mycket stämningsfull områdesbelysning som kan justeras steglöst med hjälp av gestigenkänning. LED-vägglampan är utrustad med en kontakt och kan på så sätt bara kopplas in i uttaget. - inklusive Samsung-SMD-LED
 • Förtrollande textil-bordslampa Anni mässing-vit

  Förtrollande textil-bordslampa Anni mässing-vit
  Modern och delikat - bordslampan Anni I polerad mässing med vit, rektangulär skärm är bordslampa Anni inte bara en pålitlig extra belysning, utan även ett modernt dekorativt element. Den ger ett behagligt ljus och passar perfekt in i individuella rums konceptet.
 • Textilgolvlampa Layer med läslampa grå

  Textilgolvlampa Layer med läslampa grå
  Komfortabel golvlampa Layer med integrerad läslampa Golvlampan Layer är tidlöst vacker med sin matt förnicklade metallstativ och koniskt formade textilskärm. I mitten av stativet sitter en läslampa som också är försedd med en konisk tygskärm. Båda lamporna kan tändas och släckas separat, så att det finns tre olika möjligheter för belysningen: huvudbelysning för stämningsfull tilläggsbelysning bredvid soffan i vardagsrummet, bara belysning för läsning eller båda alternativen samtidigt. - golvlampa: fattning E27 - läslampa: fattning E14
 • LED-taklampa Cross 5 lampor, krom

  LED-taklampa Cross 5 lampor, krom
  LED-taklampa Cross i blankt krom, 5 lampor Cross är en LED-taklampa i metall med blankt förkromad yta som är utrustad med fem smala ljusstänger på den runda takkåpan. Varmvita lysdioder integrerades i stängerna bakom en satinerad skärm och sörjer för kraftfull allmänbelysning i rummet. Lysdioderna är dimbara så att de med hjälp av en passande dimmer (ingår ej – tillverkaren rekommenderar en bakåtstyrd dimmer utan baslast) även kan dimras.
 • Golvlampa Regi höjd 97 cm

  Golvlampa Regi höjd 97 cm
  Fascinerande golvlampa Regi med vacker glasskärm Golvlampan Regi är en magnifik syn på grund av skärmen i rökglas som ser ut som en hyllning till 1960-talet. Produkter i rökglas fascinerar med sin speciella charm lika mycket idag som de gjorde då. Glasets färg, som skimrar mellan rökfärg och silver, skapar en ljusatmosfär som inte liknar någon annan. I kombination med den höga, trebenta metallstommen skapas en golvlampa utan dess like, både vad gäller dekorativa och ljustekniska egenskaper. Ett idealiskt val för tilläggsbelysning bredvid soffan i vardagsrummet.
 • Taklampa Tor vit

  Taklampa Tor vit
  Rund taklampa Tor med textilskärm Med en diameter på 40 cm och tack vare det vita locket i akryl fungerar taklampan Tor med rund dekorationsskärm som bländfri allmänbelysning i vardagsrum, sovrum och korridorer. Med sitt moderna och samtidigt mycket tidlösa utseende kan taklampan Tor integreras i många olika inredningar.
 • Bordslampa Tor vit

  Bordslampa Tor vit
  Mångsidigt användbar bordslampan Tor med textilskärm i vitt Denna lilla bordslampa avger ljuset åt alla håll genom skärmen i form av ett rör som består av dekorerat tyg. Tor passar i alla rum där den vackra lampans effekt verkligen kommer till sin rätt: i vardagsrum i fönstret, på nattduksbordet eller i hallen på byrån. Bordslampan Tor styrs bekvämt via strömbrytaren på sladden.
 • Taklampa Thor grå

  Taklampa Thor grå
  Utomordentlig taklampa Thor - Ø 40 cm Skärmen till taklampan Thor som lämpar sig optimalt som grundbelysning i bostäder av alla typer är tillverkad av grått tyg och försedd med ett fint mönster. Ljuset tränger ut mjukt igenom tyget och över en bredare yta i mitten även nedåt. En vit skyddskåpa av akryl förhindrar bländning. Taklampan Thor är en komfortabel ljuskälla för alla tänkbara boendestilar.
 • LED-pendellampa Shine justerbar färgtemperatur

  LED-pendellampa Shine justerbar färgtemperatur
  Shine pendelarmatur - ljusfärg och ljusstyrka justerbara Shine pendelarmatur är utrustad med modern LED-teknik i märkeskvalitet från Samsung och lovar energibesparande, varmvit belysning. Shine är ett absolut flexibelt belysningsobjekt, eftersom den inte bara är steglöst dimbar via en touchdimmer som är integrerad i skärmen, utan också kan ändras i ljusfärgen. Tre olika ljusfärger kan också visas via den inbyggda touchknappen: varmvitt (2 700 K) och universalvitt (3 350 K och 4 000 K). Större bord kan också belysas perfekt med den 105 cm långa pendelarmaturen. Shine pendelarmaturens skärm och skålformade skärm är tillverkade av matt förnicklad metall, som delvis har fått en antik finish. På botten av skärmen finns ett satinerat täckglas som säkerställer en jämn ljusfördelning och en bländfri belysning. Armaturens flexibilitet kompletteras av höjdjusteringsmekanismen (105 till 165 cm).
 • LED-taklampa Cross tunable white, 5 lampor, krom

  LED-taklampa Cross tunable white, 5 lampor, krom
  LED-taklampa Cross tunable white dimbar med fjärrkontroll Cross TW LED-taklampa är förkromad och modernt designad och ger inte bara ett vackert utseende, utan också en belysning som kan anpassas till alla situationer med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Lysdiodernas ljusfärg kan inte bara väljas kontinuerligt i intervallet från varmvitt ljus med 2 700 K till universell vit belysning med 4 000 K, utan ljusstyrkan i varje vald ljusfärg kan också dämpas kontinuerligt. Detta gör Cross LED-plafondlampan till en nästan universellt användbar ljuskälla med komfort i alla rum.
 • LED-vägglampa Pare TW, 3 ljusfärger + dimmer 40cm

  LED-vägglampa Pare TW, 3 ljusfärger + dimmer 40cm
  Mångsidigt justerbar LED-vägglampa Pare TW Den avlånga LED-vägglampan Pare TW i metall med matt nickelyta och skärm i akryl kan justeras på många olika sätt. Ljuset kan justeras flexibelt med hjälp av ljuselementet som kan vridas på fästet, de integrerade lysdiodernas ljustemperatur kan justeras i tre steg, tack vare funktionen ”tunable white”, och ljusstyrkan kan dimras steglöst med hjälp av dimmern på lampan. Den enkla, moderna formgivningen och ljusets flexibilitet gör att vägglampan fungerar i många områden i hemmet.
 • Justerbar LED-klämlampa Lug

  Justerbar LED-klämlampa Lug
  LED-klämlampa Lug – flexibelt användbar i många rum i hemmet LED-klämlampan Lug uppfyller många kriterier för en modern lampa både vad gäller designen och ljustekniken. Den övertygar med en modern formgivning, är utrustad med energieffektiv LED-teknik och avger behagligt varmvitt ljus för en mycket behaglig stämning. Den kan justeras i höjden respektive djupet till max. 51 cm och enkelt klämmas fast på ett hyllplan, en sänggavel eller en bordsplatta. Utrustad med strömbrytare.
 • Grå filttaklampa Balder

  Grå filttaklampa Balder
  Trendig taklampa Balder i filt – 40 cm i diameter Taklampan Balder i filt kombinerar modernitet med optimal funktionalitet: den runda skärmen tillverkades av filt, ett traditionellt textilmaterial som har fått en renässans de senaste åren och används för många olika dekorations- och bruksartiklar. En vit plastskärm förhindrar att man bländas av ljuset. Balder – en taklampa som är perfekt lämplig som allmänbelysning i sovrum och vardagsrum samt korridorer i moderna hem.
 • LED-vägglampa Pare TW, dimmer, 3 ljusfärger 60cm

  LED-vägglampa Pare TW, dimmer, 3 ljusfärger 60cm
  Stor LED-vägglampa Pare TW med dimmer och justerbar ljustemperatur Matt nickelfärgad metall och en rak, smal form gör LED-vägglampan Pare TW till en lampa för moderna rum. Tack vare det vridbara ljuselementet med akrylskärm på ena sidan som möjliggör både direkt och indirekt belysning kan ljusriktningen justeras. Dessutom kan lysdiodernas ljustemperatur väljas i tre steg mellan behagligt varmvitt, kallt varmvitt och universalvitt med hjälp av knappen. En dimmer möjliggör dessutom steglöst justering av ljusstyrkan.
 • LED-golvlampa Dent, CCT, 1 lampa, nickel

  LED-golvlampa Dent, CCT, 1 lampa, nickel
  LED-golvlampa Dent med ringformat lamphuvud, dimbar och tunable white Dent är en nätt LED-golvlampa som bara tar lite plats och ger mycket variabelt ljus. I det ringformade lamphuvudet integrerades lysdioder bakom en satinerad skärm. Ljuset kan med hjälp av knappen på stommen lyser i tre olika ljustemperaturer (varmvitt 3 000 K, universalvitt 4 750 K och dagsljus 6 500 K) och dessutom dimras steglöst. På så sätt säkerställer golvlampan Dent att du alltid har rätt belysning för att läsa, handarbeta eller koppla av framför tv:n med mjuk bakgrundsbelysning.
 • LED-vägglampa Shine Alu nickel antik 2 lampor

  LED-vägglampa Shine Alu nickel antik 2 lampor
  LED-vägglampa Shine Alu med två lampor med ljusutsläpp uppåt och nedåt LED-vägglampan Shine Alu med två lampor är mycket dekorativ även när den är avstängd på grund av sitt optiska utseende: Den är utrustad med en dekorativ skärm i antik nickelton, bakom vilken två LED-ljuskällor (2 x Samsung LED 14-SMD board) är placerade. På så sätt avges det behagliga varmvita ljuset inte bara direkt nedåt, utan även indirekt uppåt i rummet. Detta skapar en inbjudande accentbelysning i t.ex. entrén, som också kan dämpas via husinstallationen.
 • LED-golvlampa Dent, CCT, 2 lampor, nickel

  LED-golvlampa Dent, CCT, 2 lampor, nickel
  Tvåarmad LED-golvlampa Dent, dimbar och med 3 ljustemperaturer LED-golvlampan Dent med två lampor ger absolut flexibel belysning, som tack vare de två lamparmarna med flexibla områden och de vrid- och svängbara lamphuvuden i form av ringar kan riktas åt önskat håll. Utöver en knapp för att välja ljustemperaturen mellan varmvitt, universalvitt och dagljus har lampan en dimmer för att dimra ljusstyrkan steglöst. Båda ljuskällorna kan tändas och släckas samt dimras separat.
 • LED-taklampa Forla med inställbar ljusfärg Ø 50

  LED-taklampa Forla med inställbar ljusfärg Ø 50
  LED-taklampa Forla med Tunable-White-funktion - steglöst dimbar Taklampan Forla har inte bara försetts med futuristisk design utan glänser även genom sin innovativa LED-ljusteknik med komfortabla funktioner. Ljusfärgen kan ställas in steglöst via en ljusfärgsbandbredd på 2 700 K (varmvit) upp till 4 000 K (universalvit). Dessutom kan ljusstyrkan dimmas via fjärrkontrollen som medföljer i leveransen. Forla - en LED-taklampa med högt ljusutbyte, idealisk för många modernt inredda bostäder.
 • LED-vägglampa Sten gestsensor vägghållare rund

  LED-vägglampa Sten gestsensor vägghållare rund
  LED-vägglampa Sten med runt väggfäste, kabel med kontakt och geststyrning LED-vägglampan Sten är ultraflexibel, eftersom lamparmen som den smala lampskärmen sitter på är helt böjlig. Lampan behöver bara ett uttag, eftersom den är utrustad med en kabel med kontakt. Geststyrningen gör det möjligt att steglöst dimma ljusstyrkan hos de inbyggda lysdioderna. Denna flexibilitet gör LED-vägglampan till en idealisk lampa i närheten av sängen.
 • Golvlampa Annecy med tygskärmar, 5 lampor

  Golvlampa Annecy med tygskärmar, 5 lampor
  Annecy-golvlampan med fem lampor ger en mycket stämningsfull tilläggsbelysning i vardagsrum och sovrum. Den är utrustad med linnefärger i vitt och grått. Ljusgrå, sand och svart. Skärmarna är fodrade med vit PVC på insidan så att ljuset från de använda lamporna reflekteras optimalt.
 • LED-vägglampa Seng, flexibel arm, med diffusor

  LED-vägglampa Seng, flexibel arm, med diffusor
  Seng LED-vägglampan är utrustad med en flexibel arm och kan enkelt manövreras med en strömbrytare på matarkabeln. Ljusriktningen kan justeras efter önskemål. Med sitt moderna utseende passar Seng LED-vägglampan in i alla moderna bostadsinredningar och är en idealisk läslampa för vardagsrum och sovrum. Diffusorn säkerställer att ljuset är bländfritt.
 • Bordslampa Aura, fot guld, skärm grå/guld

  Bordslampa Aura, fot guld, skärm grå/guld
  FISCHER & HONSEL bordslampa aura, fot guld, skärm grå/guld Aura,, för vardagsrum / matsal, metall, tyg, E14, 25 W, H: 34 cm
 • LED-vägglampa Dan, svart eloxerad

  LED-vägglampa Dan, svart eloxerad
  Svart LED-vägglampa Dan i fyrkantig form Dan LED-vägglampa är en mycket mångsidig lampa för inomhusbruk och imponerar med sin kompakta, kubformade design. Skuggan är öppen upp och ner så att ljus i rätt riktningar. De ljusa kottarna på väggen skapar en mysig och attraktiv ljusatmosfär. Lysdioderna imponerar med sin goda energieffektivitet och ger ett varmt vitt ljus. Som accentbelysning skapar Dan-vägglampan en mysig atmosfär i ditt hem.
 • LED-utomhusvägglampa Wall, svart, kantig

  LED-utomhusvägglampa Wall, svart, kantig
  Matt svart LED utomhusvägglampa med justerbar strålvinkel Den tidlösa designen av Wall LED-utomhusvägglampan lovar en långsiktig njutning av produkten. På grund av den vinklade formen och den behagligt subtila designen i matt svart metall passar lampan i många fasader och stilar. De varma vita lysdioderna avger ljus både nedåt och uppåt. Dessutom kan strålvinkeln ställas in olika efter behov. Den vackra, indirekta ljuseffekten ger inte bara den nödvändiga orienteringen i mörkret utan ser också bra ut.
 • LED-taklampa Bug fyrkantig, krom 60 x 60 cm

  LED-taklampa Bug fyrkantig, krom 60 x 60 cm
  Fyrkantig LED-taklampa Bug, dimbar med fjärrkontroll Modern i matt aluminium med och med kromfärgad ram, så presenterar sig den fyrkantiga LED-taklampan Bug. Den passar in i olika rum och inredningsstilar och erbjuder varierande belysning. De varmvita LED-lamporna som är installerade i lampan lyser upp rummet både direkt och indirekt, vilket ger en imponerande ljuseffekt runt lampan i taket. Dessa kan även dimmas kontinuerligt med fjärrkontrollen som medföljer leveransen.
 • LED-hänglampa Gesa med metallbur, 1 lampa

  LED-hänglampa Gesa med metallbur, 1 lampa
  LED-pendellampa pendelarmatur Gesa med ett gyllene ljuselement Gesa hänglampa är en modern pendellampa med varma vita lysdioder i konstnärlig design. Oavsett om det är av eller på, det är en riktig blickfång med sin svartmetallbur och det böjda ljuselementet i guldblad. Det är särskilt lämpligt som belysning i vardagsrummet, där det ökar den personliga komfortfaktorn. Lampans ljusstyrka kan nedtonas i 3 steg med en konventionell väggbrytare. På detta sätt tillhandahålls alltid optimal belysning i vardagsrummet.
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, guld

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, guld
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, rosa

  Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, rosa
  Glamorös upphängningslampa Aura med en rund sammetskugga Hänglampan Aura med sammetskärm är särskilt populär i vardagsrummet, eftersom den skapar ett avslappnat ljusklimat och den färgstarka nyansen garanterar också ett gott humör. Det finns en gyllene beläggning på insidan av skuggan, genom vilken ljuset lyser mycket mjukare och varmare in i rummet. Den svarta matt upphängningen försämrar inte på något sätt lampans speciella charm. Alla ljuskällor med ett E27-uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas i hänglampan.
 • Golvlampa Shade, sand/grå/svart, 3 lampor

  Golvlampa Shade, sand/grå/svart, 3 lampor
  Den moderna golvlampan Shade är en ljusdispenser med tre tygskärmar i färgerna svart, grått och sand. Skuggan kan slås på och av med en vridbar strömbrytare. Ramen är tillverkad av metall och skärmarna är tillverkade av linne.
 • Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 53 cm

  Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 53 cm
  FISCHER & HONSEL bordslampa foro, guld/vit, höjd 53 cm Foro,, för vardagsrum / matsal, keramik, tyg, E27, 40 W, B: 34 cm, H: 53 cm
 • Bordslampa Regi på tre ben

  Bordslampa Regi på tre ben
  Bordslampa på tre ben med glasskärm i retrostil Vid anblicken av glasbordslampan Regi känner man sig som förflyttad till 60-talet då rökglasvaror av alla slag var på modet. En trend som alltid kommer tillbaka och entusiasmerar, som bordslampan Regi med sin ovanligt utformade glasskärm. Den passar som stämningsfull belysning inom ramen för många av dagens inredningsstilar och är lika fascinerande om den placeras på en byrå eller i fönsterkarmen som på ett bord i vardagsrummet.
 • LED-vägglampa Nami strömbrytare, nickelfärg

  LED-vägglampa Nami strömbrytare, nickelfärg
  Nickelfärgad LED-vägglampa Nami med CCT-färgväxlingsfunktion Vägglampan Nami är utrustad med energisparande lysdioder. Tack vare sin klassiska form och enkla design passar den lätt in i alla inrednings- och färgkoncept. Med en tryckknapp integrerad i lampan kan ljusfärgen inte bara justeras i tre steg utan även ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt. Dessutom är det smala, långsträckta armaturhuvudet justerbart, vilket gör att ljuset kan riktas optimalt. Tack vare de många inställningsmöjligheterna kan armaturen alltid anpassas till de egna behoven och ljuset skapar en behaglig atmosfär.
 • Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 36 cm

  Bordslampa Foro, guld/vit, höjd 36 cm
  FISCHER & HONSEL bordslampa foro, guld/vit, höjd 36 cm Foro,, för vardagsrum / matsal, keramik, tyg, E14, 40 W, B: 23 cm, H: 36 cm
 • Bordslampa Aura, fot guld, skärm gul/guld

  Bordslampa Aura, fot guld, skärm gul/guld
  FISCHER & HONSEL bordslampa aura, fot guld, skärm gul/guld Aura,, för vardagsrum / matsal, metall, tyg, E14, 25 W, H: 34 cm
 • Bordslampa Rota med grå linskärm

  Bordslampa Rota med grå linskärm
  FISCHER & HONSEL bordslampa rota med grå linskärm Rota, för vardagsrum / matsal, metall, lin, pvc, E27, 40 W, H: 55.5 cm
 • LED-vägglampa River, flexarm, skärm med glas

  LED-vägglampa River, flexarm, skärm med glas
  FISCHER & HONSEL led-vägglampa river, flexarm, skärm med glas River,, för vardagsrum / matsal, metall, 5 W, L: 40 cm
 • LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel

  LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel
  FISCHER & HONSEL led-taklampa cross, tunable white 6 lampor, nickel Cross, Tunable White, för vardagsrum / matsal, metall, 4 W, H: 16.5 cm
 • Vägglampa Dream, läslampa, lin, sand/nickel

  Vägglampa Dream, läslampa, lin, sand/nickel
  FISCHER & HONSEL vägglampa dream, läslampa, lin, sand/nickel Dream,, för vardagsrum / matsal, metall, linne, E27, 40 W, B: 25 cm, H: 38 cm
 • LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, grå

  LED-bordslampa Bright, dimbar, CCT, grå
  FISCHER & HONSEL led-bordslampa bright, dimbar, cct, grå Bright, CCT,, för arbetsrum / kontor, metall, plast, 9 W, L: 20 cm, B: 16 cm, H: 79 cm
 • Vägglampa Moln av lin, nickel/sandfärg

  Vägglampa Moln av lin, nickel/sandfärg
  FISCHER & HONSEL vägglampa moln av lin, nickel/sandfärg Moln, för sovrum, metall, linne, E14, 10 W, B: 11 cm, H: 40 cm
 • LED-utomhusvägglampa Tokio i svart, 4 lampor

  LED-utomhusvägglampa Tokio i svart, 4 lampor
  FISCHER & HONSEL led-utomhusvägglampa tokio i svart, 4 lampor Tokio, metall, akryl, 3 W, B: 11.8 cm, H: 8.7 cm
 • Bordslampa Velvet, höjd 39 cm, Ø 25 cm

  Bordslampa Velvet, höjd 39 cm, Ø 25 cm
  bordslampa Sammet i orientalisk stil med ett konstnärligt hålmönster bordslampa Velvet är helt gjord av metall och har ett charmigt mönster i orientalisk stil. Mönstret består av små hål i metallytan, vilket gör lampan till en riktig höjdpunkt även när den är avstängd. Om du tänder lampan med en strömbrytare lyser ett imponerande spel av ljus och skugga. Ljuskällan är lätt att känna igen genom luckorna, varför det är viktigt att välja en lämplig ljuskälla och till exempel använda glödlampor eller rustika glödlampor.
 • Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, blå

  Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, blå
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • Hänglampa Poncho, svart/guld, halvoval

  Hänglampa Poncho, svart/guld, halvoval
  FISCHER & HONSEL hänglampa poncho, svart/guld, halvoval Poncho,, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W
 • LED-hänglampa Metz med knapp, 160 cm, aluminium

  LED-hänglampa Metz med knapp, 160 cm, aluminium
  LED-hänglampa Metz - Färgtemperatur och ljuseffekt inställbar med knapp Hänglampan Metz har en lång, rektangulär form av aluminiumfärgad metall - både takkåpan och den skenformade lampkroppen. Den är bestyckad med ett akrylhölje på undersidan som ger lysdioderna ett jämnt och direkt ljus - helst över ett långt bord i vardagsrummet eller matsalen. En knapp på lampan är inte bara avsedd för att tända och släcka den, utan möjliggör också, beroende på den stämning som önskas, att steglöst dimma och reglera färgtemperaturen i tre steg från 2 700 K, över 3 350 K till 4 000 K. Vajerupphängningen med två dragvikter gör det möjligt att anpassa pendelhöjden från 90-150 cm.
 • Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, rosa

  Bordslampa Aura, sammetsskärm, höjd 43 cm, rosa
  bordslampa Aura med en trendig lampskärm i sammet Med sin iögonfallande design är Aura bordslampa en riktig blickfång i varje vardagsrum. Ett paraply av den trendiga sammet är fäst vid den guldfärgade stativ . Den guldfärgade beläggningen på insidan av tygskuggan skapar ett särskilt varmt ljus och skapar en fantastisk atmosfär i rummet. Belysningen kan enkelt slås på och av på plats med hjälp av sladdbrytaren. Alla lampor med ett E27- uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas som en lampa.
 • Klämlampa Iska, sandsvart

  Klämlampa Iska, sandsvart
  Den praktiska klämlampan Iska kan användas på många olika sätt i hela bostadsområdet. Den kläms helt enkelt fast på en hylla eller bordsskiva och slås på eller av med hjälp av strömbrytaren på anslutningskabeln. Glaset är delvis rökfärgat transparent och delvis klart, vilket ger ljuset en speciell touch.
 • Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit, nickel

  Vägglampa Dream med LED-läslampa, vit, nickel
  FISCHER & HONSEL vägglampa dream med led-läslampa, vit, nickel Dream LED-läslampa,, för vardagsrum / matsal, metall, tyg, E27, 40 W, B: 25 cm, H: 38 cm
 • LED-vägglampa Nami strömbrytare, mässingfärg

  LED-vägglampa Nami strömbrytare, mässingfärg
  Mässingsfärgad LED-vägg Nami med justerbart lamphuvud Nami LED-vägglampans klassiskt reducerade formspråk passar enkelt in i moderna och klassiskt inredda vardagsrum. Det smala, långsträckta lamphuvud är anslutet till väggfästet på ett sådant sätt att det enkelt kan justeras. Ljuset kan enkelt styras på detta sätt. Med den inbyggda färgändringsfunktionen kan ljusfärgen enkelt ändras till tre olika ljusfärger med en integrerad knapp. Ljusstyrkan kan också dämpas kontinuerligt med knappen.
 • Bordslampa Velvet, höjd 35 cm, Ø 18 cm

  Bordslampa Velvet, höjd 35 cm, Ø 18 cm
  bordslampa Sammet i orientalisk stil med ett konstnärligt hålmönster bordslampa Velvet är helt gjord av metall och har ett charmigt mönster i orientalisk stil. Mönstret består av små hål i metallytan, vilket gör lampan till en riktig höjdpunkt även när den är avstängd. Om du tänder lampan med en strömbrytare lyser ett imponerande spel av ljus och skugga. Ljuskällan är lätt att känna igen genom luckorna, varför det är viktigt att välja en lämplig ljuskälla och till exempel använda glödlampor eller rustika glödlampor.
 • Bordslampa Drops med metallskärm, svart

  Bordslampa Drops med metallskärm, svart
  FISCHER & HONSEL bordslampa drops med metallskärm, svart Drops, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W, H: 45 cm
 • Hänglampa Senja, 3 lampor, svart

  Hänglampa Senja, 3 lampor, svart
  FISCHER & HONSEL hänglampa senja, 3 lampor, svart Senja,, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W, L: 77 cm, B: 18.5 cm
 • LED-taklampa Gorden med fjärrkontroll, ram

  LED-taklampa Gorden med fjärrkontroll, ram
  Vit LED-taklampa Gorden Taklampa Gorden imponerar med en estetisk design och återhållsam finess. Tack vare intuitiv och enkel funktion och en tidlös optik i charmig vit färg är den ett elegant komplement till belysningskoncept av olika slag. Lampan tar inte stor plats och kan därför placeras i många boningsrum och belysningsomgivningar. Den energieffektiva och energisnåla LED-lampan kan ställas in individuellt i ljusstyrka och ljustemperatur. Den berikar också sin omgivning med sin utmärkande, stilsäkra, något lekfulla och rombformade design i vitt.
 • Golvlampa Drops med metallskärm, svart

  Golvlampa Drops med metallskärm, svart
  FISCHER & HONSEL golvlampa drops med metallskärm, svart Drops, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W, H: 150 cm
 • LED-vägglampa River, flexarm, skärm metall glatt

  LED-vägglampa River, flexarm, skärm metall glatt
  FISCHER & HONSEL led-vägglampa river, flexarm, skärm metall glatt River,, för vardagsrum / matsal, metall, 5 W, L: 40 cm
 • LED-golvlampa Nami fotdimmer, mässingfärg

  LED-golvlampa Nami fotdimmer, mässingfärg
  Mässingsfärgad LED-golvlampa Nami med höj- och sänkbar ram Golvlampan Nami övertygar med sin reducerade design och sitt tydliga formspråk. Den ger en speciell rumsbelysning och kan användas på många olika sätt i vardagsrummet. Förutom det kontrollerbara vita ljuset för att ändra ljusfärgen i tre steg har Nami en fotdimmer med vilken ljusstyrkan kan sänkas steglöst. Dessutom finns det en höj- och sänkbar ram (90-130 cm) och ett svängbart armaturhuvud med lysdioder. Den tidlösa designen lovar många år av glädje med produkten och gör golvlampan till en visuell berikning i dina egna fyra väggar.
 • Vägglampa Dreamer nickel, vit chintzskärm

  Vägglampa Dreamer nickel, vit chintzskärm
  FISCHER & HONSEL vägglampa dreamer nickel, vit chintzskärm Dreamer, för vardagsrum / matsal, metall, chintz, E27, 40 W, B: 16 cm, H: 28 cm
 • LED-vägglampa Bowl TW, bredd 20 cm, svart

  LED-vägglampa Bowl TW, bredd 20 cm, svart
  FISCHER & HONSEL led-vägglampa bowl tw, bredd 20 cm, svart Bowl TW,, för vardagsrum / matsal, metall, akryl, 6 W, B: 20 cm, H: 7 cm
 • LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, vit

  LED-vägglampa Wall, 2 lampor, rund, vit
  Modern LED-vägglampa Vägg med justerbar strålvinkel Tack vare den böjda formen kan vägglampan Wall kombineras enkelt med moderna inredningsstilar. Den är utrustad med varmvita lysdioder och ljus släpper ut både uppåt och nedåt, varigenom ljuseffekten kan varieras och kan justeras vid behov. Detta skapar ett vackert ljusspel på väggen, som ser väldigt effektivt ut och skapar en fantastisk ljusatmosfär. Wall är en stänksäker vägglampa och är därför också lämplig för fuktiga rum. Tack vare IP44- kapslingsklass kan armaturen också användas för takytor utomhus för att markera väggfasader på ett atmosfäriskt sätt och för att säkerligen belysa gångvägar.
 • LED-bordslampa Gesa i svart och guld

  LED-bordslampa Gesa i svart och guld
  Gesa LED-bordlampa - dekorativ ljusdispenser i kontrasterande former och färger Den fängslande effekten av Gesa-bordlampan beror på kombinationen av kontraster. I en svart metallram och en öppen kubform finns en sammanflätad ring med en dyrbar bladguldsbricka. Den är försedd med en genomgående matt remsa bakom vilken lysdioderna är placerade. På grund av elementets form lyser de i alla riktningar, så Gesa erbjuder inte bara ett dekorativt utseende utan också en allsidig grundbelysning. - dimbar i tre steg med hjälp av sladdbrytare
 • Hänglampa Aura sammetsskärm, Ø 40 cm, grå

  Hänglampa Aura sammetsskärm, Ø 40 cm, grå
  Elegant hänglampa Aura med en mysig ljuseffekt Upphängningslampan Aura kan användas mycket bra för att belysa ett bord. En stor del av ljuset flyr uppåt och nedåt, eftersom textilskärmen i sammet är ogenomskinlig och därför låter lite ljus komma runt. Dessutom finns det den gyllene beläggningen på insidan av lampskärmen, vilket skapar underbara varma ljusreflektioner. Detta säkerställer att ljuseffekten uppfattas som särskilt mysig. Aura är en riktig blickfång i vardagsrummet och matsalen.
 • Textilgolvlampa Layer med läslampa sand

  Textilgolvlampa Layer med läslampa sand
  Komfortabel golvlampa Layer med integrerad läslampa Golvlampan Layer är tidlöst vacker med sin matt förnicklade metallstativ och koniskt formade textilskärm. I mitten av stativet sitter en läslampa som också är försedd med en konisk tygskärm. Båda lamporna kan tändas och släckas separat, så att det finns tre olika möjligheter för belysningen: huvudbelysning för stämningsfull tilläggsbelysning bredvid soffan i vardagsrummet, bara belysning för läsning eller båda alternativen samtidigt. - golvlampa: fattning E27 - läslampa: fattning E14
 • LED-vägglampa Sten med geststyrning, vit

  LED-vägglampa Sten med geststyrning, vit
  LED-vägglampa Sten - dimbar via gestkontroll Sten LED-vägglampa är perfekt för platser där prickad belysning önskas, till exempel ovanför soffan eller sängen för läsning. Tack vare den praktiska gestkontrollen kan den inte bara dämpas flexibelt utan också lätt att slå på och av. Vägglampan genererar energieffektivt, varmt vitt ljus som ger rummet en mysig känsla.
 • LED-vägglampa Bowl TW strömbrytare, färgväxling

  LED-vägglampa Bowl TW strömbrytare, färgväxling
  LED-vägglampa Bowl TW med en böjd akrylskärm Bowl TW är designad som en väggmaskin och imponerar med sin klassiska form. Armaturen får inte bara utseendemässigt utan också energieffektivitet eftersom den är utrustad med ljusa lysdioder. Tack vare den akrylskärm som är fäst vid väggfästet når ljuset inte bara toppen utan lyser också nedåt, vilket säkerställer optimala ljusförhållanden. En knapp på sidan av väggfästet låter dig ställa in ljusfärg och ljusstyrka efter önskemål. Integrerad i en klassisk vardagsstil blir Bowl TW en riktig blickfång.
 • LED-hänglampa Gesa med metallbur, 3 lampor

  LED-hänglampa Gesa med metallbur, 3 lampor
  Gesa LED-pendelarmatur i svart och guld Gesa-pendelarmaturen är idealisk för att belysa vardagsrummen på ett behagligt sätt och för att skapa en modern accessoar i hemmet. Lampan är en riktig pärla när den är tänd eller släckt. Lampan kan dämpas i tre steg med hjälp av en väggbrytare. På så sätt anpassar den sig till alla individuella behov och ger alltid rätt belysning. Tack vare den minimalistiska designen syns de tre vridna ljuselementen i bladguld tydligt. De tycks flyta med buren som de är fästa vid. Ljuselementet ger rummet lätthet och elegans.
 • LED-taklampa Cross justerbar vit 5 lampor, mässing

  LED-taklampa Cross justerbar vit 5 lampor, mässing
  Böjd LED-taklampa Cross TW i modern design, dimbar med fjärrkontroll De fem sammankopplade armarna är smart arrangerade och sprider således ljuset genom hela rummet. Med den medföljande fjärrkontrollen kan ljusstämningen ändras efter önskemål. Inte bara kan ljusfärgen väljas här, ljusstyrkan kan också nedtonas efter önskemål. Den tidlösa designen och dimningsfunktionen gör det möjligt att använda LED-taklampa Cross TW i nästan alla rum. Den mässingsfärgade LED-taklampa i metall kan kombineras perfekt med modern inredning, vilket gör den till en riktig blickfång.
 • LED-golvlampa Nami fotdimmer, nickelfärg

  LED-golvlampa Nami fotdimmer, nickelfärg
  Höjdjusterbar LED-golvlampa Nami med fotdimmer Med sin klassiska design passar LED-golvlampa Nami i nickelfärgad metall i alla moderna faciliteter - elegant, elegant och helt tidlös. Den praktiska fotdämparen förenklar drift enormt, eftersom den gör att ljusstyrkan kan dimmas kontinuerligt. Den golvlampa har också den avstämbara Vit färg förändring funktion för att ändra ljus färg i tre steg. stativ är utrustad med en annan speciell funktion: den är höjdjusterbar och gör det möjligt att justera hela lampan från 90 till 130 cm. Ljusets riktning är också alltid flexibel tack vare det vridbara lamphuvudet. Nami golvlampa är därför extremt mångsidig i vardagsrummet.
 • Bordslampa med skärm av metallnät

  Bordslampa med skärm av metallnät
  bordslampa Justin med svart flätad nyans Justin bordslampa avger ljus jämnt i alla riktningar genom den flätade skuggan. På detta sätt skapar bordslampa en trevlig atmosfär. Lampskärmen i svart metall ger en elegant accent i varje rum. Justin bordslampa är lätt att slå på och av med en sladdbrytare. Den lökformiga flätade skärmen gör lampan till ett modernt levande tillbehör och är perfekt för områdesbelysning. Som nattduksbordslampa passar den enkelt in i alla sovrum, men säkerställer också ett harmoniskt belysningskoncept på skänk i vardagsrummet.
 • LED-taklampa Tours med fjärrkontroll

  LED-taklampa Tours med fjärrkontroll
  Tvålampig Tours LED-taklampa - ljusstyrka och färgtemperatur justerbar Tours-taklampan är helt modern med sin kombination av metalliska komponenter i matt nickelfinish och glänsande krom. De två nyanserna har formen av platta, fyrkantiga paneler med lock av satinakryl. Tack vare de justerbara fästena är en fri justering möjlig så att direkt eller indirekt ljus kan erhållas enligt önskemål. Förutom enkel omkoppling via vägginstallation är det också möjligt att styra via den medföljande fjärrkontrollen. Den senare erbjuder ett urval av färgtemperaturer på 2 700 K, 3 350 K och 4 000 K samt steglös reglering av ljusflödet.
 • LED-taklampa Jaso, dimbar Ø 40 cm silver

  LED-taklampa Jaso, dimbar Ø 40 cm silver
  Enkel LED-taklampa Jaso med dimmerfunktion taklampa Jaso är utrustad med ljusa, energibesparande lysdioder och får poäng med sin tidlösa design. Den fungerar som en ljus och framför allt flexibel grundbelysning och passar perfekt in i rummet tack vare dess enkla elegans. Om så önskas kan ljusstyrkan dämpas i 3 steg med en konventionell väggbrytare. Lampan är särskilt lämplig för belysning av vardagsrummet tack vare LED-lampornas varma vita ljusfärg.
 • LED-vägglampa Z-Beta ZigBee fjärrkontroll touch

  LED-vägglampa Z-Beta ZigBee fjärrkontroll touch
  Futuristisk LED-vägglampa Z-Beta med mångsidig ljusstyrning Den platta, runda skärmen på vägglampan Z-Beta ser ut som ett flygande tefat. På undersidan finns en akryldiffusor genom vilken det varmvita till dagsljusvita eller färgade ljuset från lysdioderna på insidan avges. Den horisontellt utsträckta armen och det rektangulära väggfästet med sitt nickelutseende harmonierar också med moderna inredningskoncept. Styralternativen är också helt uppdaterade. Detta uppnås med hjälp av en touchdimmer direkt på armaturen eller bekvämt från sätet med den medföljande fjärrkontrollen. Z-Beta kan också styras mycket smart via app, röstkommando eller i scener tillsammans med andra enheter - beroende på vilket ZigBee-baserat Smart Home-system som används (integration via respektive brygga krävs).
 • LED-pendellampa Vitan TW, grå, längd 150 cm

  LED-pendellampa Vitan TW, grå, längd 150 cm
  Linjär LED-pendellampa pendelarmatur Vitan TW med belysning på båda sidor Den Vitan TW pendellampa har en modern design, enkel och smart med en rak linje. De ljusa, energieffektiva lysdioderna och deras smala silhuett gör dem till den idealiska armaturen för många platser. En verklig höjdpunkt är den dubbelsidiga belysningen av pendeln, som kan bytas separat. Med bara ett klick på den integrerade omkopplaren kan ljustemperaturen justeras exakt efter ljustemperatur egna behov. Men det är inte allt, var och en av de ljusa färgerna kan också varieras med hjälp av dimningsfunktionen. Förutom den funktionella ljusinställningen imponerar Vitan TW också med sin justerbarhet: upphängningen kan enkelt justeras mellan en längd på 90 till 150 cm med hjälp av en kabelmekanism.
 • LED-taklampa Tex BS rörelsevakt Ø 49 cm

  LED-taklampa Tex BS rörelsevakt Ø 49 cm
  Rund LED-taklampa Tex BS med rörelsedetektor Det varmvita ljuset från lysdioderna skapar ett behagligt rumsklimat. Tex BS har en mycket enkel design som passar in i alla typer av boende. Tack vare den integrerade rörelsedetektorn tänds den bara när ljuset behövs. Den är därför särskilt lämplig för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Fördröjningstiden för rörelsedetektering och tröskelvärdet för skymning kan justeras efter behov. - Ljusets varaktighet efter rörelsedetektering: 5 s till 30 min (justerbar) - Tröskelvärde för omgivande ljusstyrka: 2 lx till 50 lx, inaktiv (justerbar)
 • LED-taklampa Mia CCT-funktion och fjärrkontroll

  LED-taklampa Mia CCT-funktion och fjärrkontroll
  Rund Mia LED-taklampa med avstämbar vit funktion och fjärrkontroll Ett modernt, enkelt utseende och en mångsidig belysningsdesign som enkelt kan justeras med fjärrkontrollen - det vill säga LED-taklampa Mia. Med sin diameter på 60 cm är den också lämplig för användning i större rum och passar in i ett stort antal inredningsstilar. Armaturen är utrustad med två LED-områden inuti och i den yttre ringen, som tack vare funktionen Tunable White kan varieras i ljusfärg och kontinuerligt dämpas. De två lysande sektionerna kan slås på och av separat, men ljusfärgen och ljusstyrkan kan bara styras tillsammans. - Ljusfärg som kan justeras kontinuerligt i intervallet från varmvit (2700 K) till dagsljus (6500 K) - kontinuerligt dimbar
 • LED-skrivbordslampa Lincoln med dimmer

  LED-skrivbordslampa Lincoln med dimmer
  Lincoln LED-bordslampa i silver Lincoln bordslampa kännetecknas av sin smala design och eleganta silverfärg. Tack vare dess dimningsfunktion med tre nivåer och sin kompakta storlek kan lampan enkelt kombineras med andra belysningselement. Lampan hålls på en stabil bas på vilken det vinklade ljuselementet är fäst. Där ger en enda lysdiod varmvitt ljus som kan dämpas med en knapp. Armaturen är mestadels gjord av silver, vilket ger den ett modernt men återhållsamt utseende som den kan användas i många olika miljöer.
 • LED-taklampa Ratio, dimbar, sex cirklar

  LED-taklampa Ratio, dimbar, sex cirklar
  Snyggt LED-taklampa förhållande med CCT-färgförändringsfunktion Med sin subtila design kan Ratio- taklampa lätt underställas alla inredningsstilar. Lampan har modern LED-teknik och är utrustad med en CCT-färgförändringsfunktion för att ändra ljusfärgen, som kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. De tydliga linjerna skapar en positiv atmosfär och omfattande rumsbelysning. Tack vare det ljusa färgschemat kan förhållandet enkelt integreras i olika färgkoncept.
 • LED-taklampa Dua, dimbar, Ø 43 cm

  LED-taklampa Dua, dimbar, Ø 43 cm
  Välformad LED-taklampa Dua i enkel design Den runda taklampa Dua har en mycket enkel design, vilket gör det enkelt att integrera i alla slags omgivningar. Ljusytan på locket och stativ stöder denna effekt. Tack vare varmvita lysdioder lyser lampan i ett mycket jämnt och behagligt ljus och säkerställer därmed optimala ljusförhållanden. Lampans ljusstyrka kan justeras i tre steg med en konventionell väggbrytare. Dua LED-taklampa ger varje rum en fräsch, modern touch.
 • LED-hänglampa Colmar, längd 140 cm, nickel

  LED-hänglampa Colmar, längd 140 cm, nickel
  LED-hänglampa Colmar i antik nickelfärgad design Colmar-taklampan imponerar inte bara med sitt böjda utseende utan också med sin sofistikerade teknik. Colmar passar utmärkt som bordsbelysning i matsalen och vardagsrummet, eftersom skuggan, som har formen av en liten, uppåtvänd båt, låter ljuset från lysdioderna skina nedåt. Dessutom kan ljusfärgen ställas in i tre steg (2 700 K, 3 350 K, 4 000 K) och ljusstyrkan kan nedtonas kontinuerligt med en integrerad knapp. Lampan kan också justeras i höjd från 101 till 161 cm. Detta innebär att man alltid erbjuder optimala ljusförhållanden som anpassar sig till alla situationer efter behov.
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, silver

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, silver
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, gul

  Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, gul
  Glamorös upphängningslampa Aura med en rund sammetskugga Hänglampan Aura med sammetskärm är särskilt populär i vardagsrummet, eftersom den skapar ett avslappnat ljusklimat och den färgstarka nyansen garanterar också ett gott humör. Det finns en gyllene beläggning på insidan av skuggan, genom vilken ljuset lyser mycket mjukare och varmare in i rummet. Den svarta matt upphängningen försämrar inte på något sätt lampans speciella charm. Alla ljuskällor med ett E27-uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas i hänglampan.
 • LED-pendellampa Orell, utdragbar, antracit

  LED-pendellampa Orell, utdragbar, antracit
  Antracitfärgad LED-pendellampa med justerbar horisontell Orell pendellampa är en riktig allround för olika vardagssituationer. Med ett reducerat utseende och utrustad med varma vita lysdioder, garanterar Orell perfekt belysning i dina egna fyra väggar. Särskilt anmärkningsvärt är justerbarheten i det horisontella från 110 till 140 cm, varigenom lampan anpassar sig till alla förhållanden på nolltid. Ljusstyrkan kan nedtonas i 3 nivåer med hjälp av väggbrytaren. Orell är imponerande inte bara visuellt utan också med sin tekniska förfining och tack vare den matt-antracitfärgade metallen kan den kombineras mycket bra med olika färgkoncept.
 • LED-bordslampa Nami, dimbar, mässingfärg

  LED-bordslampa Nami, dimbar, mässingfärg
  Mässingsfärgad LED-bordslampa Nami i enkel design Minskad design med ett tydligt designspråk, det är det som gör Nami LED-bordslampa så speciell. Det smala långsträckta lamphuvud kan justeras utan problem, vilket innebär att ljuset kan riktas annorlunda efter behov. CCT-färgförändringsfunktionen kan användas via en integrerad knapp och ljusstyrkan kan nedtonas kontinuerligt. Den mässingsfärgade bordslampa passar in i både moderna och klassiskt inredda vardagsrum och ger dem en touch av elegans.
 • LED-taklampa Ratio, dimbar, två cirklar

  LED-taklampa Ratio, dimbar, två cirklar
  Vit LED-taklampa Ratio i geometrisk design LED-taklampan Ratio i tidlös design är inte bara ett bra belysningssystem utan också en visuell berikning för varje vardagsrum. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan ljusfärgen justeras i tre steg enligt önskemål. Mönstret på den upplysta ytan består av kvadrater och cirklar som harmonierar underbart med varandra. Mönstret badar rummet i ett mysigt indirekt ljus. Tack vare den tidlösa designen passar armaturen lätt in i varje interiör.
 • LED-lampa Veit CCT med fjärrkontroll

  LED-lampa Veit CCT med fjärrkontroll
  Mångsidig LED-taklampa Veit i rostbrun och guld med fjärrkontroll Harmonisk och hemtrevlig design och flexibel ljusdesign - den runda LED-taklampan Veit erbjuder en kombination av rostbrun och guldfärgad metall som passar in i många inredningsstilar och rum. Här möjliggör den flexibel belysning tack vare CCT- och dimmerfunktioner som bekvämt kan styras via den medföljande fjärrkontrollen. Ljusfärgen kan justeras fritt från varmvitt till dagsljusvitt och ljusstyrkan är steglös. Denna flexibilitet gör att taklampan kan användas i vilket rum som helst och för vilken atmosfär som helst.
 • LED-taklampa Jona med fjärrkontroll

  LED-taklampa Jona med fjärrkontroll
  Ringformad LED-taklampa Jona med CCT-funktion och färgat extra ljus Belysning som kan anpassas till varje stämning och aktivitet - det här erbjuder Jona LED-taklampa . I den plana, ringformade kroppen utgör platt nedåtriktade lysdioder den huvudsakliga ljuskällan bakom ett frostat lock. Tack vare Tunable White, även känd som CCT-funktionen, kan ljusfärgen justeras kontinuerligt i intervallet från varmvit 2700 K till dagsljusvit 6500 K. RGB lysdioder är också installerade på insidan av ringen, vilket skapar en färgstark accent i rött, grönt eller blått. Alla ljusinställningar kan enkelt styras med den medföljande fjärrkontrollen.
 • LED-taklampa Gesa med metallbur

  LED-taklampa Gesa med metallbur
  Gesa LED-taklampa i matt svart och guld Taklampan Gesa är mycket modern men passar in i många inredningsstilar tack vare sina neutrala färger. Med sin intressanta design blir lampan ett riktigt blickfång och är också ett estetiskt dekorativt objekt när den är avstängd. De tre guldlövfärgade ljuselementen i knutliknande stil är monterade i en bur av matt svart metall. Den rektangulära buren ser särskilt bra ut ovanför ett bord och ger rätt belysning, eftersom lampan kan dämpas i tre steg via väggbrytaren. En sådan taklampa är ett måste i varje modernt hem.
 • LED-bordslampa Nami, dimbar, nickelfärg

  LED-bordslampa Nami, dimbar, nickelfärg
  Elegant LED-bordslampa Nami, kontinuerligt dimbar Med sin attraktiva design och praktiska funktionalitet är Nami LED-bordslampa övertygande över hela linjen. Den tunna, relativt bred arm på lamparm kan svängas och tillåter riktning av ljus för att varieras när som helst. Ljusfärgen på de inbyggda lysdioderna i lamphuvud kan ställas in i tre steg med en integrerad knapp. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas kontinuerligt med knappen. Nami är elegant och elegant och är ett användbart komplement till moderna bostadsutrymmen och passar också som belysning på skrivbordet.
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, guld

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, guld
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • LED-hänglampa Metz TW, CCT längd 160 cm svart

  LED-hänglampa Metz TW, CCT längd 160 cm svart
  Sandsvart LED-pendellampa pendelarmatur Metz TW med kabelmekanism för höjdjustering Den linjära designen av LED-hänglampan Metz TW är en modern lampa som huvudsakligen används i kök och matsal. Perfekt som bordsbelysning, den pendellampa med dess kraftfulla lysdioder genererar tillräckligt med ljus och ljusstyrkan och skapar en trevlig belysning atmosfär. För optimal belysning kan Metz TW kontinuerligt dämpas med en integrerad brytare och möjliggör ett val av färgtemperatur på 2700 K, 3 350 K eller 4 000 K. Kabelmekanismen, som lätt kan justeras i höjd, är också särskilt värt att nämna ( 90 till 150 cm).
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, silver

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, silver
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • Hänglampa Marie, textilskärm, sand, Ø 30 cm

  Hänglampa Marie, textilskärm, sand, Ø 30 cm
  Enkel hänglampa Marie med en sandfärgad nyans av linne Den fantastiska kombinationen av traditionella material, naturliga färger och modern design gör Marie-hänglampan till något mycket speciellt. Designen kännetecknas av en tidlös enkelhet och både moderna och klassiskt inredda rum kan belysas lika bra med denna hängande lampa. Ljuset dämpas försiktigt av den sandfärgade ljus och säkerställer därmed ett mjukt, mysigt ljus och en mysig atmosfär i rummet.
 • LED-utomhusvägglampa Rio up/down, svart

  LED-utomhusvägglampa Rio up/down, svart
  FISCHER & HONSEL led-utomhusvägglampa rio up/down, svart Rio, metall, akryl, 5 W, B: 22.5 cm, H: 9 cm
 • LED-taklampa Holy Ø 68 cm sandsvart

  LED-taklampa Holy Ø 68 cm sandsvart
  LED-plafondlampa Holy med fjärrkontroll och CCT-funktion, dimbarEn spiralformad, modern design och en bekväm och flexibel ljusdesign kännetecknar LED-plafondlampan Holy. Armaturen i metall är utrustad med lysdioder bakom den opalvita täckningen, som kan justeras i ljusfärgen från varmvitt till dagsljus och även kan dimmas kontinuerligt. Inställningarna görs bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen.
 • LED-utomhusvägglampa Denver, silver

  LED-utomhusvägglampa Denver, silver
  FISCHER & HONSEL led-utomhusvägglampa denver, silver Denver,, metall, akryl, 3 W, B: 7 cm, H: 8.8 cm
 • LED-utomhusvägglampa Helsinki, silver

  LED-utomhusvägglampa Helsinki, silver
  FISCHER & HONSEL led-utomhusvägglampa helsinki, silver Helsinki,, metall, akryl, 3 W, B: 8.3 cm, H: 5.3 cm
 • LED-utomhusvägglampa Nairobi, silver

  LED-utomhusvägglampa Nairobi, silver
  FISCHER & HONSEL led-utomhusvägglampa nairobi, silver Nairobi,, metall, akryl, 1 W, B: 17 cm, H: 8 cm