FISCHER & HONSEL taklampor

Det tyska belysningsföretaget har taklampor i varierande design. Se bilder på LED-hänglampor, dimbara taklampan Visby och Nantes plafond. Ser du en lampa du vill köpa kan du klicka direkt till FISCHER & HONSEL återförsäljare online med leverans i Sverige.

Populärt inom FISCHER & HONSEL taklampor

 • LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm

  LED-pendellampa Tenso med dimmer, nickel 64 cm
  LED-hänglampa Tenso TW med stor flexibilitet Störst möjliga flexibilitet vad gäller belysningen – exempelvis ovanför matbordet eller köksbänken – garanteras med LED-hänglampan Tenso. Den moderna lampa har en tunn konstruktion, består av metall i matt nickeldesign och ett glaselement som dels är genomskinligt och dels satinerat. Utöver att kunna justeras i höjden med hjälp av en motvikt är hänglampan Tenso TW utrustad med en knapp på skärmen som gör det möjligt att justera lysdiodernas ljustemperatur i tre steg. Man kan välja mellan varmvitt ljus med 2 700 K samt universalvitt ljus med 3 350 K och 4 000 K. Oavsett vilken ljustemperatur du väljer kan ljusstyrkan dimras steglöst med hjälp av knappen på skärmen.
 • LED-taklampa Cross 5 lampor, krom

  LED-taklampa Cross 5 lampor, krom
  LED-taklampa Cross i blankt krom, 5 lampor Cross är en LED-taklampa i metall med blankt förkromad yta som är utrustad med fem smala ljusstänger på den runda takkåpan. Varmvita lysdioder integrerades i stängerna bakom en satinerad skärm och sörjer för kraftfull allmänbelysning i rummet. Lysdioderna är dimbara så att de med hjälp av en passande dimmer (ingår ej – tillverkaren rekommenderar en bakåtstyrd dimmer utan baslast) även kan dimras.
 • Taklampa Tor vit

  Taklampa Tor vit
  Rund taklampa Tor med textilskärm Med en diameter på 40 cm och tack vare det vita locket i akryl fungerar taklampan Tor med rund dekorationsskärm som bländfri allmänbelysning i vardagsrum, sovrum och korridorer. Med sitt moderna och samtidigt mycket tidlösa utseende kan taklampan Tor integreras i många olika inredningar.
 • Taklampa Thor grå

  Taklampa Thor grå
  Utomordentlig taklampa Thor - Ø 40 cm Skärmen till taklampan Thor som lämpar sig optimalt som grundbelysning i bostäder av alla typer är tillverkad av grått tyg och försedd med ett fint mönster. Ljuset tränger ut mjukt igenom tyget och över en bredare yta i mitten även nedåt. En vit skyddskåpa av akryl förhindrar bländning. Taklampan Thor är en komfortabel ljuskälla för alla tänkbara boendestilar.

Fler tips på FISCHER & HONSEL taklampor

 • Hänglampa Regi, 1 lampa, Ø 24 cm

  Hänglampa Regi, 1 lampa, Ø 24 cm
  Regi pendelarmaturen med en lampa ger ett mycket stämningsfullt ljus runtomkring tack vare den rökgrå transparenta skärmen. Perfekt för grundläggande belysning och för att belysa bord i vardagsrummet eller matsalen.
 • LED-hänglampa Gesa med metallbur, 3 lampor

  LED-hänglampa Gesa med metallbur, 3 lampor
  Gesa LED-pendelarmatur i svart och guld Gesa-pendelarmaturen är idealisk för att belysa vardagsrummen på ett behagligt sätt och för att skapa en modern accessoar i hemmet. Lampan är en riktig pärla när den är tänd eller släckt. Lampan kan dämpas i tre steg med hjälp av en väggbrytare. På så sätt anpassar den sig till alla individuella behov och ger alltid rätt belysning. Tack vare den minimalistiska designen syns de tre vridna ljuselementen i bladguld tydligt. De tycks flyta med buren som de är fästa vid. Ljuselementet ger rummet lätthet och elegans.
 • LED-hänglampa Colmar, CCT, nickel, längd 106 cm

  LED-hänglampa Colmar, CCT, nickel, längd 106 cm
  Denna LED-pendellampa är extremt funktionell och övertygar dessutom med sin eleganta, böjda design. Skärmen är utformad som en skål och har en antik nickelfärg. Förutom den praktiska höjdjusteringen har Colmar en integrerad tryckknapp som kan användas för att justera ljusfärgen i tre steg. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas kontinuerligt. Pendelarmaturen är idealisk för matsalsbord.
 • Regi plafond (Svart)

  Regi plafond (Svart)
 • Metz TW pendel (Mattsvart)

  Metz TW pendel (Mattsvart)
 • LED-taklampa Cross justerbar vit 5 lampor, mässing

  LED-taklampa Cross justerbar vit 5 lampor, mässing
  Böjd LED-taklampa Cross TW i modern design, dimbar med fjärrkontroll De fem sammankopplade armarna är smart arrangerade och sprider således ljuset genom hela rummet. Med den medföljande fjärrkontrollen kan ljusstämningen ändras efter önskemål. Inte bara kan ljusfärgen väljas här, ljusstyrkan kan också nedtonas efter önskemål. Den tidlösa designen och dimningsfunktionen gör det möjligt att använda LED-taklampa Cross TW i nästan alla rum. Den mässingsfärgade LED-taklampa i metall kan kombineras perfekt med modern inredning, vilket gör den till en riktig blickfång.
 • LED-hänglampa Metis dimbar, CCT, svart, 90 cm

  LED-hänglampa Metis dimbar, CCT, svart, 90 cm
  FISCHER & HONSEL led-hänglampa metis dimbar, cct, svart, 90 cm Metis CCT,, för vardagsrum / matsal, metall, akryl, 19 W, L: 90 cm, B: 9 cm
 • Nayla pendel (Mattsvart)

  Nayla pendel (Mattsvart)
 • Calais plafond (Nickel)

  Calais plafond (Nickel)
 • Vitan TW pendel (Nickel)

  Vitan TW pendel (Nickel)
 • Caydo plafond (Sand)

  Caydo plafond (Sand)
 • Gotland plafond (Krom)

  Gotland plafond (Krom)
 • LED-taklampa Tex BS rörelsevakt Ø 49 cm

  LED-taklampa Tex BS rörelsevakt Ø 49 cm
  Rund LED-taklampa Tex BS med rörelsedetektor Det varmvita ljuset från lysdioderna skapar ett behagligt rumsklimat. Tex BS har en mycket enkel design som passar in i alla typer av boende. Tack vare den integrerade rörelsedetektorn tänds den bara när ljuset behövs. Den är därför särskilt lämplig för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Fördröjningstiden för rörelsedetektering och tröskelvärdet för skymning kan justeras efter behov. - Ljusets varaktighet efter rörelsedetektering: 5 s till 30 min (justerbar) - Tröskelvärde för omgivande ljusstyrka: 2 lx till 50 lx, inaktiv (justerbar)
 • LED-pendellampa Strasbourg, CCT-funktion

  LED-pendellampa Strasbourg, CCT-funktion
  - höjdjusterbar från 90 cm till 150 cm- med CCT-funktion (ljustemperatur justerbar i tre steg)- steglöst dimbar via tryckknapp
 • Sund TW plafond (Nickel)

  Sund TW plafond (Nickel)
 • Metis pendel (Svart)

  Metis pendel (Svart)
 • LED-lampa Veit CCT med fjärrkontroll

  LED-lampa Veit CCT med fjärrkontroll
  Mångsidig LED-taklampa Veit i rostbrun och guld med fjärrkontroll Harmonisk och hemtrevlig design och flexibel ljusdesign - den runda LED-taklampan Veit erbjuder en kombination av rostbrun och guldfärgad metall som passar in i många inredningsstilar och rum. Här möjliggör den flexibel belysning tack vare CCT- och dimmerfunktioner som bekvämt kan styras via den medföljande fjärrkontrollen. Ljusfärgen kan justeras fritt från varmvitt till dagsljusvitt och ljusstyrkan är steglös. Denna flexibilitet gör att taklampan kan användas i vilket rum som helst och för vilken atmosfär som helst.
 • Dima pendel (Svart)

  Dima pendel (Svart)
 • Tivoli plafond (Vit)

  Tivoli plafond (Vit)
 • LED taklampa Holy, Ø 49cm mässing matt

  LED taklampa Holy, Ø 49cm mässing matt
  LED-plafondlampa Holy med fjärrkontroll och CCT-funktion, dimbarEn spiralformad, modern design och en bekväm och flexibel ljusdesign kännetecknar LED-plafondlampan Holy. Armaturen i metall är utrustad med lysdioder bakom den opalvita täckningen, som kan justeras i ljusfärgen från varmvitt till dagsljus och även kan dimmas kontinuerligt. Inställningarna görs bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen.
 • Regi pendel (Svart)

  Regi pendel (Svart)
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, silver

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 39 cm, silver
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • Carre plafond (Mattsvart)

  Carre plafond (Mattsvart)
 • Gorden plafond (Vit)

  Gorden plafond (Vit)
  infinitely adjustable
 • LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel

  LED-taklampa Cross, Tunable White 6 lampor, nickel
  FISCHER & HONSEL led-taklampa cross, tunable white 6 lampor, nickel Cross, Tunable White, för vardagsrum / matsal, metall, 4 W, H: 16.5 cm
 • Amos pendel (Sand)

  Amos pendel (Sand)
 • Hänglampa Mylon, svart/guld, halvoval

  Hänglampa Mylon, svart/guld, halvoval
  FISCHER & HONSEL hänglampa mylon, svart/guld, halvoval Mylon,, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W
 • Gotland plafond (Vit)

  Gotland plafond (Vit)
 • London pendel (Mattsvart)

  London pendel (Mattsvart)
 • Wire pendel (Mattsvart)

  Wire pendel (Mattsvart)
 • Hänglampa Zeal, nickel matt/opal, Ø 18 cm

  Hänglampa Zeal, nickel matt/opal, Ø 18 cm
  FISCHER & HONSEL hänglampa zeal, nickel matt/opal, ø 18 cm Zeal, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, glas, E27, 60 W
 • Faro plafond (Vit)

  Faro plafond (Vit)
 • Dots plafond (Vit)

  Dots plafond (Vit)
  infinitely adjustable
 • Latina pendel (Svart)

  Latina pendel (Svart)
 • LED-hänglampa Colmar, längd 140 cm, nickel

  LED-hänglampa Colmar, längd 140 cm, nickel
  LED-hänglampa Colmar i antik nickelfärgad design Colmar-taklampan imponerar inte bara med sitt böjda utseende utan också med sin sofistikerade teknik. Colmar passar utmärkt som bordsbelysning i matsalen och vardagsrummet, eftersom skuggan, som har formen av en liten, uppåtvänd båt, låter ljuset från lysdioderna skina nedåt. Dessutom kan ljusfärgen ställas in i tre steg (2 700 K, 3 350 K, 4 000 K) och ljusstyrkan kan nedtonas kontinuerligt med en integrerad knapp. Lampan kan också justeras i höjd från 101 till 161 cm. Detta innebär att man alltid erbjuder optimala ljusförhållanden som anpassar sig till alla situationer efter behov.
 • Colmar pendel (Nickel)

  Colmar pendel (Nickel)
  adjustable in 3 steps
 • Hero plafond (Vit)

  Hero plafond (Vit)
  infinitely adjustable
 • Faro plafond (Vit)

  Faro plafond (Vit)
 • Nayla pendel (Mattsvart)

  Nayla pendel (Mattsvart)
 • Tivoli plafond (Vit)

  Tivoli plafond (Vit)
 • Mona plafond (Vit)

  Mona plafond (Vit)
 • LED-taklampa Blithe, 50x50cm 40W

  LED-taklampa Blithe, 50x50cm 40W
  Blithe LED-taklampa, dimbar via strömbrytareDen fyrkantiga Blithe LED-taklampan i vitt med svart ram ger varmvit grundbelysning i alla rum. En speciell egenskap hos denna armatur är att den är dimbar via den befintliga ljusbrytaren. Genom att trycka på ljusbrytaren flera gånger kan du ställa in armaturens ljusstyrka på tre nivåer.
 • Lavin pendel (Nickel)

  Lavin pendel (Nickel)
 • Pendellampa Regi, 3 lampor

  Pendellampa Regi, 3 lampor
  Den tre-lampiga Regi pendelarmaturen avger ett mycket stämningsfullt ljus runt omkring tack vare de rökgrå transparenta skärmarna som hänger ner från takarmaturen på ett jämnt avstånd bredvid varandra. Perfekt för att belysa bord och diskar.
 • Lavin pendel (Nickel)

  Lavin pendel (Nickel)
 • Ted pendel (Svart)

  Ted pendel (Svart)
 • Colette pendel (Nickel)

  Colette pendel (Nickel)
 • LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, guld

  LED-taklampa Jaso BS, Ø 49 cm, guld
  Rund LED-taklampa Jaso BS med rörelsedetektor Jaso BS taklampa är utrustad med varmvita lysdioder och säkerställer optimala ljusförhållanden. Tack vare den enkla designen kan den lätt underställas vilken levande stil som helst. Dessutom har lampan en integrerad rörelsedetektor som slår på ljuset automatiskt när det rör sig och sedan släcks igen senare. Sensorn kan justeras efter önskemål. Armaturen är därför väl lämpad för korridorer, trapphus och andra övergångsrum. Tekniska specifikationer: - Belysningstid 10-25 sekunder - registreringsvinkel upp till 120 grader - Avkänningsavstånd upp till 4 meter
 • Uller pendel (Nickel)

  Uller pendel (Nickel)
 • LED-taklampa Holy Ø 49cm nickel matt

  LED-taklampa Holy Ø 49cm nickel matt
  LED-plafondlampa Holy med fjärrkontroll och CCT-funktion, dimbarEn spiralformad, modern design och en bekväm och flexibel ljusdesign kännetecknar LED-plafondlampan Holy. Armaturen i metall är utrustad med lysdioder bakom den opalvita täckningen, som kan justeras i ljusfärgen från varmvitt till dagsljus och även kan dimmas kontinuerligt. Inställningarna görs bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen.
 • Tenso TW pendel (Mässing)

  Tenso TW pendel (Mässing)
 • Hänglampa Isko, 7 lampor

  Hänglampa Isko, 7 lampor
  Isko hängande lampa med sju lampor har en långsträckt metallram i sand svart, där sju olika färgade linneskärmar i färgerna vitt (2x), ljusgrått (2x), sand (2x) och svart (1x) är jämnt fördelade. Insidan av tygskärmarna är tillverkad av vit PVC och garanterar effektiv ljusreflektion.
 • Perle pendel (Svart)

  Perle pendel (Svart)
 • Ratio plafond (Vit)

  Ratio plafond (Vit)
  infinitely adjustable
 • Taklampa Carre 50x50cm tygskärm vit

  Taklampa Carre 50x50cm tygskärm vit
  Taklampan Carre består av en kantig, sand-svart lackerad metallram. Inuti den sitter en stor, rund linneskärm. Diffusorn är tillverkad av vit satinakryl och strålar ut ljuset jämnt och helt bländfritt i rummet. En ljuskälla som passar in i många olika rum med sin moderna men tidlösa design.
 • Poncho pendel (Svart)

  Poncho pendel (Svart)
 • Grå filttaklampa Balder

  Grå filttaklampa Balder
  Trendig taklampa Balder i filt – 40 cm i diameter Taklampan Balder i filt kombinerar modernitet med optimal funktionalitet: den runda skärmen tillverkades av filt, ett traditionellt textilmaterial som har fått en renässans de senaste åren och används för många olika dekorations- och bruksartiklar. En vit plastskärm förhindrar att man bländas av ljuset. Balder – en taklampa som är perfekt lämplig som allmänbelysning i sovrum och vardagsrum samt korridorer i moderna hem.
 • Avignon pendel (Nickel)

  Avignon pendel (Nickel)
 • LED-taklampa Gorden, böjd, CCT, 60 cm

  LED-taklampa Gorden, böjd, CCT, 60 cm
  FISCHER & HONSEL led-taklampa gorden, böjd, cct, 60 cm Gorden, CCT,, för vardagsrum / matsal, akryl, 52 W, L: 60 cm, B: 60 cm, H: 6.5 cm
 • Orell pendel (Antracit)

  Orell pendel (Antracit)
 • Thor plafond (Sand)

  Thor plafond (Sand)
 • Poncho pendel (Svart)

  Poncho pendel (Svart)
 • Gesa plafond (Svart)

  Gesa plafond (Svart)
 • LED-taklampa Dots, tunable white, dimbar

  LED-taklampa Dots, tunable white, dimbar
  FISCHER & HONSEL led-taklampa dots, tunable white, dimbar Dots,, för vardagsrum / matsal, metall, satinerat akrylglas, 50 W, H: 7 cm
 • Teramo pendel (Svart)

  Teramo pendel (Svart)
 • Hänglampa Iska, 5 lampor

  Hänglampa Iska, 5 lampor
  Den femlampiga Iska-pendellampan i svartlackerad metall är utrustad med fem lampglas, som är delvis rökgrått transparenta och delvis klara, vilket ger ljuset en speciell effekt.
 • Bolia plafond (Vit)

  Bolia plafond (Vit)
  infinitely adjustable
 • Rope pendel (Svart)

  Rope pendel (Svart)
 • Tenso TW pendel (Svart)

  Tenso TW pendel (Svart)
 • Vigo pendel (Svart)

  Vigo pendel (Svart)
 • Teramo pendel (Svart)

  Teramo pendel (Svart)
 • Ink pendel (Svart)

  Ink pendel (Svart)
 • Gotland plafond (Krom)

  Gotland plafond (Krom)
 • Visby plafond (Svart)

  Visby plafond (Svart)
 • Gotland plafond (Krom)

  Gotland plafond (Krom)
 • Regi pendel (Svart)

  Regi pendel (Svart)
 • Pendellampa Regi 3 lampor med skärmram

  Pendellampa Regi 3 lampor med skärmram
  Den tre-lampiga Regi pendelarmaturen avger ett mycket stämningsfullt ljus runt omkring tack vare de rökgrå transparenta skärmarna som är jämnt placerade i den matt svartlackerade metallramen. Perfekt för att belysa bord och diskar.
 • Miro pendel (Mattsvart)

  Miro pendel (Mattsvart)
 • Iska plafond (Svart)

  Iska plafond (Svart)
 • Vitan TW pendel (Nickel)

  Vitan TW pendel (Nickel)
 • Visby plafond (Nickel)

  Visby plafond (Nickel)
 • Holy plafond (Svart)

  Holy plafond (Svart)
 • Gisi pendel (Svart)

  Gisi pendel (Svart)
  infinitely adjustable
 • LED-taklampa Holy Ø 68 cm sandsvart

  LED-taklampa Holy Ø 68 cm sandsvart
  LED-plafondlampa Holy med fjärrkontroll och CCT-funktion, dimbarEn spiralformad, modern design och en bekväm och flexibel ljusdesign kännetecknar LED-plafondlampan Holy. Armaturen i metall är utrustad med lysdioder bakom den opalvita täckningen, som kan justeras i ljusfärgen från varmvitt till dagsljus och även kan dimmas kontinuerligt. Inställningarna görs bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen.
 • Gotland plafond (Vit)

  Gotland plafond (Vit)
  Gotland är en klassisk plafond med en tidlös design, gjord av metall och plast. Den inbyggda LED belysningen som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Lampan är utrustad med 3-stegs dimmer som används med vanlig väggströmbrytare. Placera förslagsvis i badrummet eller tvättstugan. Integrerad LED på 8,5W med 1100lm och 3000K varmvitt ljus. Gotland finns i fler varianter.
 • Isko pendel (Svart)

  Isko pendel (Svart)
 • Colmar pendel (Nickel)

  Colmar pendel (Nickel)
  adjustable in 3 steps
 • Hänglampa Mylon, svart/guld, sfärisk

  Hänglampa Mylon, svart/guld, sfärisk
  FISCHER & HONSEL hänglampa mylon, svart/guld, sfärisk Mylon,, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 40 W
 • LED-taklampa Gisi CCT, 1 lampa

  LED-taklampa Gisi CCT, 1 lampa
  LED-takbelysning Gisi med fjärrkontroll och CCT-funktion, dimbar LED-takbelysningen Gisi ger en absolut flexibel belysning tack vare CCT-funktionen och dimbarheten. Valet av lämplig belysning görs bekvämt med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i leveransen. Ljuset från lysdioderna, som är installerade i den gyllene spiralen i den mattsvarta ramen bakom ett silikonhölje, kan varieras i ljusfärg från varmvitt till dagsljus och kan även dämpas kontinuerligt.
 • Porto plafond (Vit)

  Porto plafond (Vit)
 • Regi pendel (Svart)

  Regi pendel (Svart)
 • Caydo pendel (Sand)

  Caydo pendel (Sand)
 • Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, rosa

  Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, rosa
  Glamorös upphängningslampa Aura med en rund sammetskugga Hänglampan Aura med sammetskärm är särskilt populär i vardagsrummet, eftersom den skapar ett avslappnat ljusklimat och den färgstarka nyansen garanterar också ett gott humör. Det finns en gyllene beläggning på insidan av skuggan, genom vilken ljuset lyser mycket mjukare och varmare in i rummet. Den svarta matt upphängningen försämrar inte på något sätt lampans speciella charm. Alla ljuskällor med ett E27-uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas i hänglampan.
 • Hänglampa Gordes av glas, kottformad

  Hänglampa Gordes av glas, kottformad
  FISCHER & HONSEL hänglampa gordes av glas, kottformad Gordes, för vardagsrum / matsal, metall, glas, E27, 60 W
 • Avignon pendel (Nickel)

  Avignon pendel (Nickel)
 • Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, gul

  Hänglampa Aura sammetsskärm Ø 30 cm, gul
  Glamorös upphängningslampa Aura med en rund sammetskugga Hänglampan Aura med sammetskärm är särskilt populär i vardagsrummet, eftersom den skapar ett avslappnat ljusklimat och den färgstarka nyansen garanterar också ett gott humör. Det finns en gyllene beläggning på insidan av skuggan, genom vilken ljuset lyser mycket mjukare och varmare in i rummet. Den svarta matt upphängningen försämrar inte på något sätt lampans speciella charm. Alla ljuskällor med ett E27-uttag och en maximal effekt på 40 watt kan användas i hänglampan.
 • Vigo pendel (Svart)

  Vigo pendel (Svart)
 • Faro plafond (Vit)

  Faro plafond (Vit)
 • Tenso TW pendel (Nickel)

  Tenso TW pendel (Nickel)